Programma gemist?

Op door 3 januari 2013 een vindt in de de Ridderzaal de officiële start met van de Nationale Politie tijdens tijdens plaats.

september 2021
03-01-2013 17:16

Aflevering van donderdag 3 januari 2013

Ceremoniële start Nationale Politie - Aflevering van donderdag 3 januari 2013

Op 3 januari 2013 vindt in de Ridderzaal de officiële start van de Nationale Politie plaats.

Ceremoniële start Nationale Politie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ceremoniële start Nationale Politie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ceremoniële start Nationale Politie bij Ceremoniële start Nationale Politie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ceremoniële start Nationale Politie. Heb je een uitzending van Ceremoniële start Nationale Politie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ceremoniële start Nationale Politie gemist

Op 3 januari vindt in de Ridderzaal de officiële start van de nationale politie plaats. Tijdens de ceremonie wordt de korpschef van de nationale politie, Gerard Bouman, beëdigd. Naast de politietop zijn ook minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten, Kamerleden, burgemeesters en andere hoogwaardigheidsbekleders aanwezig. De ceremonie markeert de start van de nationale politie. De huidige 26 korpsen worden één nationaal politiekorps. Dat moet leiden tot betere politiezorg en een veiliger leefomgeving. Gerard Bouman begon zijn carrière als motoragent bij de gemeentepolitie in Rotterdam en werkte zich na een avondstudie rechten uiteindelijk op tot hoofdofficier van justitie (in Middelburg en Den Haag), korpschef van politie Haaglanden en hoofd van de Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst (AIVD).

Uitzending gemist van Ceremoniële start Nationale Politie? Hier kun je alle uitzendingen van Ceremoniële start Nationale Politie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-01-2013 om 17:16 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!