Programma gemist?

Moeder uit en dochter hebben het jarenlang een goede band. De op twee krijgen op tv ruzie door van een incident op tijdens de crematie uit van hun man op en vader. Moeder op tv zou haar dochter de toegang tot naar de uit familiekamer hebben ontzegd. Maar is met dit tijdens het werkelijke verhaal achter door de ruzie? het Bert gaat uit op pad om de dat uit te vinden. in En twee Amsterdamse de zussen zijn jarenlang elkaars door beste vriendinnen, uit maar als een van op hen katten aanschaft op zonder overleg met de tijdens ander uit ontstaan de eerste met scheurtjes in hun relatie. Wanneer uit er vervolgens ook het naar geen uitnodiging wordt verstuurd voor het een op tv etentje, is het gedaan met de in in pret. Al het contact wordt verbroken. de met Dit tot groot verdriet op tv van hun gemeenschappelijke vriendin Tieneke. met Zal dit tijdens etentje met er alsnog van met komen wanneer Bert bij in de dames aan de tijdens deur het staat?

Tamara een wil tijdens Koningsdag op tijdens stap. door Met haar moeder uit spreekt ze af dat de kinderen op tv bij naar haar logeren. Maar als moeder met door de logeerpartij last minute van afzegt, is de maat vol uit voor Tamara. Ze uit verbreekt al door het door contact en weigert om een met haar moeder van in één te op ruimte zitten. Schoonzus Engel zit door hier al op tv jaren tussenin. Zij met hoopt dat Bert hier naar verandering de in brengt.

Vader Piet uit en zoon Bert waren met een ooit ontzettend hecht met een elkaar, totdat Bert zijn naar vader en een diens vrouw apart van uitnodigde voor zijn verjaardag. van Het was op tv het startsein de voor een ruzie die met nu al op tv drie jaar duurt. Vier jaar geleden op tv overleed naar de tante van de halfzussen naar Brigitte en Helga. op uit Door verdriet en door onbegrip hadden ze nauwelijks contact met met uit elkaar. Tot ze elkaar onlangs van troffen op op tv een begrafenis, waardoor alle contact de nu definitief verbroken het een is.

Gerda tijdens zit klaar met koffie en met een vlaai, tijdens terwijl in haar broer Tonnie en schoonzus door Maria alleen maar even met naar iets op komen halen. van Door deze miscommunicatie komen uit ze al het vier jaar niet meer bij van elkaar over tijdens de vloer. Zouden een ze van de elkaar weten dat het de ideeën over deze een afspraak door anders waren? Peter op tv wordt ernstig ziek op tv en voelt zich de niet genoeg gesteund door op zijn broer van Rob en diens de vrouw. Van de op hechte band tussen het de broers is sinds twee jaar een niets meer uit over. Voor op Noa, de zoon van Peter, naar de is het alles of niets. Deze door met band moet hersteld naar worden.

Een groots de 25-jarig een huwelijksfeest staat in de een planning voor Johan en zijn het vrouw het Els. Maar door tijdens de voorbereidingen ontstaat naar flinke onenigheid tussen Johan en tijdens zijn op broer Carel. De een ruzie loopt zó op hoog op, dat op tv Carel en op tv zijn vrouw Tini niet met naar het feest uit komen. Al van 20 jaar hebben de tijdens broers geen tijdens woord meer met elkaar naar gewisseld. En Lilly wil een van diepgewortelde ruzie tussen van tijdens haar vader en haar broer tijdens en zus oplossen. Nadat in hun op ouders tien jaar door geleden zijn tijdens gescheiden, hebben Pepijn en van Tamara het in nodige verdriet gehad. Bert van Leeuwen de in doet een uiterste uit poging om de drie weer te naar de herenigen.

Familie de en zaken, het op blijkt geen goede op tv combinatie te zijn met voor de nichtjes Claudia tijdens en Laurence. Zij naar zijn met de beste vriendinnen, totdat van de een de door ander moet ontslaan. Kan naar Bert van Leeuwen deze op dames herenigen op tv of blijven ze op lijnrecht tegenover elkaar uit staan? En het verhaal tijdens van Marcel. naar Als zijn naar oom overlijdt mag hij in van zijn tante Tonia de niet op tv op de begrafenis op komen. Riek, de moeder van met Marcel, is met hier na in zes jaar nog op tv altijd boos over. in Marcel kijkt met liever vooruit en wil het daarom de in graag oplossen tussen de door zussen.

Vanavond start uit een nieuw seizoen van van Het Familiediner, op tv waarin het gebroken families weer bij een elkaar worden gebracht. Het programma op tv wordt op dit najaar elke donderdag om een 22:20 uur de uitgezonden op de NPO 2. Door het lenen uit van een groot de geldbedrag is op tv er al jarenlang tijdens ruzie tussen moeder en zoon. in Zal het de moederliefde naar uiteindelijk toch belangrijker blijken tijdens dan de openstaande op schuld? Oma Marij met en kleindochter Kristen waren uit jarenlang op onafscheidelijk, tot er een in jaar geleden een fikse ruzie op tv ontstond, waarin Kristens het met nieuwe vriendje Yordi een met grote rol speelde. op En laat hij tijdens nu degene zijn die deze uit tijdens ruzie graag wil een oplossen.

Na de scheiding uit van haar ouders in in verliest Janneke vader Willem uit het in oog. Toch, na een vele jaren, de verzoenen ze zich weer van en het vliegen elkaar huilend met in de armen. in Niets lijkt hun tijdens band nog een in de weg te staan, totdat een een tijdens telefonische discussie hier abrupt een de einde aan maakt. het door Kan Bert deze uit Hagenezen herenigen of blijven een ze lijnrecht tegenover een elkaar staan? En van een gezellig de familie-uitstapje naar de Gondelvaart valt een compleet in het de water. Twee zussen krijgen het onenigheid het over het met entreegeld en raken elkaar in op tv de drukte in kwijt. De emoties op tv lopen hoog op en met het eindigt in een met knallende van ruzie.

Twee broers op in op tv leeftijd zijn elkaars in beste vrienden en met klaren samen elke klus. Een op ogenschijnlijk klein de misverstand over de afwerking door van een raam zorgt naar ervoor dat er uit geen enkel contact de door meer is. Wordt van dit voor presentator Bert van het Leeuwen een tijdens zware klus, of slaat tijdens hij de tijdens spijker op van zijn kop? En naar de roerige geschiedenis van de door zussen Tamara en uit Linda. Nadat hun moeder door is overleden een aan de een gevolgen van longkanker, barst de in hel op tv los. Pijnlijke opmerkingen van bij de crematie met en een op ruzie op Facebook laten diepe in sporen na. de Lukt het naar om deze breuk te naar herstellen?

Is op tv het een slim van idee om met contact te houden met de ex van van de je zoon, op vooral als je weet uit dat deze ex hem in heeft bedrogen met een van andere man? uit Als Johan een hier achterkomt, wijst uit hij zijn moeder het Ida de deur. En met die blijft nu van al een drie jaar gesloten. De Indische broers uit Ruud naar en Eduard zien een elkaar al twaalf jaar niet op meer. Na het van overlijden van hun een moeder besluit Eduard door om Ruud niet een voor de tijdens begrafenis uit naar te nodigen. uit En dat is voor uit Ruud de uit druppel, denkt Eduard. Maar in Ruud heeft een heel ander in verhaal. tijdens Komen deze twee de mannen ooit weer bij naar elkaar?

In een de laatste aflevering naar van dit seizoen het verhaal uit van door twee broers die jarenlang darttoernooien met organiseerden voor de van familie. Inmiddels liggen op de een pijltjes stof tijdens te vangen in de het kast. Een verkeerd door geplaatste opmerking met van de ene broer naar het zijn met schoonzus zorgde ervoor dat van de broers al een jaar een op tv geen contact hebben. door De broer en schoonzus op van Emiel hebben geen op tv contact meer met op de rest van de door familie. De op reden van de ruzie op lijkt tijdens te liggen in met een grappig bedoelde opmerking het van Emiels naar moeder op de Facebook. Maar deze uit grap viel helemaal tijdens verkeerd en bleek het op startsein voor complete uit radiostilte.

Na een de scheiding het van haar ouders op verliest Janneke vader Willem uit op het oog. Toch, de na naar vele jaren, verzoenen ze uit zich weer met en vliegen elkaar huilend door in de armen. Niets lijkt de een hun band nog in de op weg te staan, de totdat een naar telefonische discussie hier abrupt een naar einde aan maakt. op tv Kan het Bert deze Hagenezen op herenigen of blijven van ze lijnrecht tegenover elkaar de staan? En uit een gezellig met familie-uitstapje naar de Gondelvaart naar valt compleet in het water. de Twee op zussen krijgen tijdens onenigheid over het entreegeld en raken een de elkaar in de drukte kwijt. De een een emoties lopen hoog op en het met op tv eindigt in een tijdens knallende ruzie.

Twee broers uit op leeftijd zijn elkaars uit beste vrienden in en op tv klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk op tv klein op misverstand over de afwerking van op uit een raam zorgt ervoor dat er een geen enkel het contact meer is. Wordt met dit voor in presentator Bert van Leeuwen door een zware het klus of slaat in hij de spijker een op zijn kop? op En de van roerige geschiedenis van de in zussen Tamara en met Linda. Nadat hun moeder uit is overleden een aan door de gevolgen van met longkanker, barst de de hel los. Pijnlijke van opmerkingen bij de crematie en op een tijdens ruzie op Facebook van laten diepe sporen na. Lukt van het om deze uit breuk in te herstellen?

Moeder en tijdens dochter de zijn jarenlang twee handen op het één buik. Wanneer moeder op tv na het naar verlies naar van haar man een door nieuwe liefde vindt, komt het de relatie uit met haar dochter uit op scherp te staan. de Presentator Bert van Leeuwen in doet in een uiterste poging om in de twee weer te op tv herenigen. een En al 14 door jaar is er complete op tv radiostilte op tussen Diana en haar in vader Alois. Nu ze ernstig door ziek is, naar heeft een ze zijn steun hard een nodig. Blijft Diane er tijdens alleen de voor staan, of het zet Alois zijn trots opzij een en schiet hij haar tijdens te uit hulp?

april 2019
08-11-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter hebben jarenlang een goede band. De twee krijgen ruzie door een incident op de crematie van hun man en vader. Moeder zou haar dochter de toegang tot de familiekamer hebben ontzegd. Maar is dit het werkelijke verhaal achter...

01-11-2018 23:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Tamara wil tijdens Koningsdag op stap. Met haar moeder spreekt ze af dat de kinderen bij haar logeren. Maar als moeder de logeerpartij last minute afzegt, is de maat vol voor Tamara. Ze verbreekt al het contact en weigert om met haar moeder...

25-10-2018 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Vader Piet en zoon Bert waren ooit ontzettend hecht met elkaar, totdat Bert zijn vader en diens vrouw apart uitnodigde voor zijn verjaardag. Het was het startsein voor een ruzie die nu al drie jaar duurt. Vier jaar geleden overleed de tante...

18-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Gerda zit klaar met koffie en een vlaai, terwijl haar broer Tonnie en schoonzus Maria alleen maar even iets op komen halen. Door deze miscommunicatie komen ze al vier jaar niet meer bij elkaar over de vloer. Zouden ze van elkaar weten dat d...

04-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

27-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Een groots 25-jarig huwelijksfeest staat in de planning voor Johan en zijn vrouw Els. Maar tijdens de voorbereidingen ontstaat flinke onenigheid tussen Johan en zijn broer Carel. De ruzie loopt zó hoog op, dat Carel en zijn vrouw Tini niet ...

20-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Familie en zaken, het blijkt geen goede combinatie te zijn voor de nichtjes Claudia en Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, totdat de een de ander moet ontslaan. Kan Bert van Leeuwen deze dames herenigen of blijven ze lijnrecht tegenove...

13-09-2018 22:15

Terug: Het Familiediner

Het familiediner - Terug: Het Familiediner

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner, waarin gebroken families weer bij elkaar worden gebracht. Het programma wordt dit najaar elke donderdag om 22:20 uur uitgezonden op NPO 2. Door het lenen van een groot geldbedrag is er...

16-07-2018 17:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

05-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

04-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achterkomt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al drie jaar gesloten. De ...

16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 144
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 10:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord