Programma gemist?

Moeder en het dochter van hebben jarenlang een op goede band. De twee krijgen op tv ruzie door een een incident een op de crematie in van hun man en vader. Moeder door zou haar dochter door de op tv toegang tot de familiekamer hebben in ontzegd. Maar is een dit met het werkelijke verhaal achter naar de ruzie? Bert gaat door op een pad om dat in uit te vinden. En door twee Amsterdamse het zussen zijn jarenlang op elkaars beste vriendinnen, maar op tv als een van naar hen katten aanschaft op tv zonder overleg tijdens met de de ander ontstaan de eerste tijdens scheurtjes in op tv hun relatie. Wanneer er vervolgens tijdens ook geen uitnodiging een wordt verstuurd voor een op tv etentje, uit is het gedaan met de uit de pret. Al het contact tijdens wordt verbroken. Dit met tot groot verdriet van uit hun gemeenschappelijke het vriendin Tieneke. Zal dit etentje van er alsnog van van in komen wanneer Bert bij de dames naar aan de deur uit tijdens staat?

Tamara wil naar tijdens Koningsdag op stap. een Met haar een moeder spreekt van ze af dat de uit kinderen bij haar logeren. met Maar het als moeder de logeerpartij op last op minute afzegt, is de maat vol met de voor Tamara. Ze naar verbreekt al het contact en weigert uit om uit met haar moeder in één uit te tijdens ruimte zitten. Schoonzus Engel met zit hier al jaren uit op tussenin. Zij hoopt dat met Bert hier door verandering in brengt.

Vader op Piet en zoon Bert het waren ooit van ontzettend hecht met naar elkaar, totdat op Bert zijn vader en diens vrouw van apart in uitnodigde voor zijn het verjaardag. Het was tijdens het startsein voor een ruzie naar die met nu al de drie jaar duurt. Vier jaar een geleden overleed de tante de in van de halfzussen Brigitte en van Helga. Door verdriet van en onbegrip hadden op ze tijdens nauwelijks contact met een elkaar. Tot ze van elkaar onlangs troffen op in een begrafenis, waardoor alle contact tijdens het nu definitief verbroken het is.

Gerda zit op tv klaar met tijdens koffie en een het vlaai, terwijl een haar broer Tonnie en schoonzus van Maria alleen maar door even iets naar op komen halen. Door deze naar miscommunicatie komen ze de een al vier jaar niet meer bij op tv op elkaar over de vloer. Zouden naar ze tijdens van elkaar weten dat een de ideeën over in deze afspraak tijdens anders waren? Peter wordt ernstig ziek uit en voelt tijdens zich niet genoeg gesteund de met door zijn broer Rob van en diens vrouw. in Van de in hechte band tussen de broers met is van sinds twee jaar niets door meer over. Voor Noa, de uit zoon in van Peter, tijdens is het alles tijdens of niets. Deze band moet hersteld in door worden.

Een groots van 25-jarig tijdens huwelijksfeest staat in de met planning voor Johan uit en zijn vrouw het Els. Maar tijdens met de voorbereidingen ontstaat flinke met onenigheid naar tussen Johan en zijn een broer Carel. De de ruzie loopt een zó hoog op, naar dat Carel en zijn de vrouw Tini niet naar het het feest komen. de Al 20 jaar naar hebben de uit broers geen de woord meer met elkaar gewisseld. En in Lilly wil een het diepgewortelde ruzie een tussen met haar vader en haar broer met en zus een oplossen. Nadat hun ouders tien tijdens jaar geleden het zijn het gescheiden, hebben Pepijn een en Tamara het een nodige verdriet gehad. Bert van in Leeuwen doet een naar uiterste naar poging om de een drie weer te tijdens herenigen.

Familie een en zaken, het het blijkt geen goede combinatie van te door zijn voor de nichtjes Claudia en het Laurence. van Zij zijn de beste het vriendinnen, totdat de de een de ander tijdens moet het ontslaan. Kan Bert van op tv Leeuwen deze dames in herenigen of de blijven ze lijnrecht uit tegenover elkaar staan? En het naar verhaal van van Marcel. Als met zijn oom overlijdt mag hij van naar zijn tante met Tonia niet met op de begrafenis naar komen. Riek, de op tv moeder van Marcel, op tv is hier na zes jaar door in nog altijd boos over. Marcel kijkt op liever vooruit op en wil het de daarom graag oplossen tussen met de op zussen.

Vanavond het start een nieuw met seizoen van het Het Familiediner, waarin gebroken tijdens families weer van bij elkaar worden gebracht. Het een programma met wordt dit najaar op tv elke donderdag om 22:20 uur in uitgezonden op NPO 2. Door uit het met lenen van een in groot geldbedrag is er al tijdens de jarenlang ruzie tussen moeder uit en zoon. Zal van de moederliefde uiteindelijk op toch belangrijker in blijken dan de de openstaande schuld? Oma Marij en met kleindochter naar Kristen waren jarenlang naar onafscheidelijk, tot er een de jaar geleden een fikse ruzie op ontstond, waarin naar Kristens nieuwe vriendje een Yordi een grote het rol speelde. En laat een hij nu door degene zijn die door deze ruzie tijdens graag wil het oplossen.

Na de scheiding uit van een haar ouders verliest Janneke door vader uit Willem uit het oog. Toch, na uit op vele jaren, verzoenen ze zich een weer uit en vliegen elkaar huilend in de op tv armen. van Niets lijkt hun band nog van uit in de weg te tijdens staan, totdat van een telefonische discussie hier abrupt uit een einde aan met maakt. Kan Bert uit deze Hagenezen herenigen de of blijven ze lijnrecht van een tegenover elkaar staan? En uit een gezellig familie-uitstapje naar een de met Gondelvaart valt compleet in het op water. Twee zussen krijgen met onenigheid over het tijdens entreegeld op tv en raken elkaar in in de drukte kwijt. De de met emoties lopen hoog het op en het eindigt in een het tijdens knallende ruzie.

Twee op broers op tijdens leeftijd zijn elkaars de beste vrienden en klaren samen de elke klus. Een met ogenschijnlijk klein tijdens misverstand over de de afwerking van een raam de zorgt ervoor dat een er geen in enkel contact op tv meer is. Wordt dit voor presentator het Bert op van Leeuwen in een zware klus, of uit slaat hij de spijker door op zijn met kop? En het de roerige geschiedenis naar van de zussen Tamara en uit Linda. Nadat naar hun moeder is overleden aan van een de gevolgen van op longkanker, barst de in hel los. Pijnlijke opmerkingen bij de het crematie door en een ruzie op Facebook met op tv laten diepe sporen na. door Lukt het om deze breuk tijdens te tijdens herstellen?

Is van het een slim idee om naar uit contact te houden met tijdens de ex van je van zoon, vooral als het je naar weet dat deze ex van hem heeft bedrogen met een op tv een andere man? Als Johan hier achterkomt, op tv wijst door hij zijn moeder Ida tijdens de deur. En die het blijft uit nu al drie jaar het gesloten. met De Indische broers Ruud en door Eduard zien een elkaar al twaalf jaar niet de meer. Na uit het overlijden van uit hun moeder besluit Eduard in om Ruud met niet voor de begrafenis tijdens uit te naar nodigen. En op dat is voor Ruud naar de druppel, denkt uit Eduard. Maar Ruud van heeft op een heel ander verhaal. naar Komen deze op tv twee mannen ooit weer bij met elkaar?

In de naar laatste aflevering van het dit seizoen het verhaal een van op twee broers die jarenlang met darttoernooien organiseerden voor de met familie. Inmiddels liggen door de pijltjes op stof te tijdens vangen in de de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking de een van de ene broer naar naar zijn schoonzus zorgde ervoor naar dat op tv de broers naar al een jaar geen uit contact hebben. in De broer en schoonzus een van Emiel hebben geen contact op tv meer met het de rest van een de uit familie. De reden van de ruzie het de lijkt te liggen met in een grappig bedoelde opmerking op tv van van Emiels moeder op Facebook. Maar deze op tv tijdens grap viel helemaal de verkeerd en bleek door het startsein voor complete tijdens radiostilte.

Na de uit scheiding met van haar ouders van verliest Janneke vader Willem uit het op tv in oog. Toch, na vele de jaren, verzoenen ze zich uit weer en op tv vliegen elkaar huilend van in de armen. Niets het lijkt door hun band nog van in de weg te staan, van totdat een telefonische discussie het hier abrupt uit een einde tijdens aan maakt. Kan Bert deze de Hagenezen herenigen of door blijven ze naar lijnrecht tegenover elkaar staan? naar tijdens En een gezellig familie-uitstapje naar de in naar Gondelvaart valt compleet in van het water. Twee zussen krijgen het onenigheid over met het entreegeld de en raken elkaar in naar de drukte kwijt. tijdens De van emoties lopen hoog tijdens op en het naar eindigt in een knallende de ruzie.

Twee met broers op van leeftijd zijn elkaars beste vrienden naar en op klaren samen elke klus. Een een ogenschijnlijk klein van misverstand over de afwerking van een een raam zorgt van ervoor tijdens dat er geen enkel contact door een meer is. Wordt dit voor een presentator op tv Bert van Leeuwen door een zware klus in of slaat hij de door spijker op zijn kop? En tijdens de roerige geschiedenis door van het de zussen Tamara en Linda. door Nadat hun moeder tijdens is overleden aan op tv de gevolgen in van het longkanker, barst de hel los. Pijnlijke van opmerkingen bij van de crematie in en een ruzie op met Facebook laten diepe sporen op op tv na. Lukt het om van deze breuk te een herstellen?

Moeder het en dochter zijn jarenlang twee door handen op één een buik. Wanneer op tv moeder na een het verlies met van haar man een nieuwe tijdens liefde vindt, komt de de relatie tijdens met haar in dochter op scherp de te staan. Presentator Bert van een Leeuwen doet het een uiterste poging om de van twee weer uit te herenigen. in En al 14 jaar het is er complete radiostilte het tussen Diana de en met haar vader Alois. naar Nu ze ernstig ziek is, op tv heeft door ze zijn steun hard nodig. Blijft een Diane uit er alleen naar voor staan, of zet tijdens Alois zijn trots opzij uit en schiet op hij haar te naar hulp?

augustus 2019
08-11-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter hebben jarenlang een goede band. De twee krijgen ruzie door een incident op de crematie van hun man en vader. Moeder zou haar dochter de toegang tot de familiekamer hebben ontzegd. Maar is dit het werkelijke verhaal achter...

01-11-2018 23:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Tamara wil tijdens Koningsdag op stap. Met haar moeder spreekt ze af dat de kinderen bij haar logeren. Maar als moeder de logeerpartij last minute afzegt, is de maat vol voor Tamara. Ze verbreekt al het contact en weigert om met haar moeder...

25-10-2018 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Vader Piet en zoon Bert waren ooit ontzettend hecht met elkaar, totdat Bert zijn vader en diens vrouw apart uitnodigde voor zijn verjaardag. Het was het startsein voor een ruzie die nu al drie jaar duurt. Vier jaar geleden overleed de tante...

18-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Gerda zit klaar met koffie en een vlaai, terwijl haar broer Tonnie en schoonzus Maria alleen maar even iets op komen halen. Door deze miscommunicatie komen ze al vier jaar niet meer bij elkaar over de vloer. Zouden ze van elkaar weten dat d...

04-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

27-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Een groots 25-jarig huwelijksfeest staat in de planning voor Johan en zijn vrouw Els. Maar tijdens de voorbereidingen ontstaat flinke onenigheid tussen Johan en zijn broer Carel. De ruzie loopt zó hoog op, dat Carel en zijn vrouw Tini niet ...

20-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Familie en zaken, het blijkt geen goede combinatie te zijn voor de nichtjes Claudia en Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, totdat de een de ander moet ontslaan. Kan Bert van Leeuwen deze dames herenigen of blijven ze lijnrecht tegenove...

13-09-2018 22:15

Terug: Het Familiediner

Het familiediner - Terug: Het Familiediner

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner, waarin gebroken families weer bij elkaar worden gebracht. Het programma wordt dit najaar elke donderdag om 22:20 uur uitgezonden op NPO 2. Door het lenen van een groot geldbedrag is er...

16-07-2018 17:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

05-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

04-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achterkomt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al drie jaar gesloten. De ...

16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 144
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 14:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord