Programma gemist?

Moeder en dochter van hebben jarenlang met een een goede band. De twee uit krijgen ruzie door door een incident op de crematie in van het hun man van en vader. Moeder zou haar dochter door de in toegang tot de familiekamer op tv hebben ontzegd. door Maar is dit het werkelijke tijdens de verhaal achter de met ruzie? Bert gaat op pad door om dat uit het te vinden. En twee in Amsterdamse zussen uit zijn jarenlang elkaars beste de het vriendinnen, maar als een van hen in tijdens katten aanschaft zonder overleg met de uit ander ontstaan door de eerste van scheurtjes in hun uit relatie. Wanneer er door vervolgens ook geen een uitnodiging wordt op verstuurd voor een etentje, is het het gedaan met de op pret. Al in het contact in wordt verbroken. tijdens Dit tot groot verdriet van hun het gemeenschappelijke vriendin uit Tieneke. de Zal dit etentje naar er alsnog van komen wanneer Bert tijdens bij op tv de dames aan de deur tijdens naar staat?

Tamara het wil tijdens Koningsdag op in stap. Met haar op tv moeder van spreekt ze af de dat de kinderen bij door haar logeren. Maar als moeder tijdens de logeerpartij last op tv minute afzegt, naar is de maat op vol op voor Tamara. Ze verbreekt op al het contact en weigert naar om met haar in moeder op tv in één te ruimte zitten. een door Schoonzus Engel zit hier al in jaren tussenin. Zij hoopt op tv dat Bert met hier verandering in op brengt.

Vader Piet en naar zoon Bert met waren ooit ontzettend van hecht een met elkaar, totdat uit Bert zijn vader met en diens vrouw in apart uitnodigde voor zijn verjaardag. van Het in was het startsein voor een ruzie het die nu al op tv drie op tv jaar duurt. Vier jaar geleden naar overleed door de tante van de met halfzussen Brigitte van en Helga. Door door verdriet en onbegrip hadden op tv ze naar nauwelijks contact met uit elkaar. Tot ze elkaar onlangs troffen op op een begrafenis, met waardoor alle het contact nu naar definitief verbroken naar is.

Gerda zit klaar naar met de koffie en een van vlaai, terwijl haar broer in Tonnie met en schoonzus Maria alleen maar een even iets op het komen halen. Door van deze miscommunicatie komen een ze uit al vier jaar niet meer een bij elkaar over een de vloer. Zouden van ze van elkaar weten tijdens dat de ideeën met over deze afspraak uit anders waren? Peter op tv wordt ernstig ziek uit en de voelt zich door niet genoeg gesteund in door zijn broer Rob en diens de vrouw. Van op de hechte tijdens band tussen de van broers is met sinds twee jaar niets door meer over. Voor op tv Noa, de zoon van op Peter, een is het alles in of niets. Deze band moet hersteld op tv met worden.

Een groots naar 25-jarig van huwelijksfeest staat in de in planning voor op tv Johan en zijn met vrouw Els. Maar de tijdens de voorbereidingen ontstaat het flinke onenigheid tussen Johan en van zijn broer het Carel. De tijdens ruzie loopt zó hoog op, op tv dat Carel van en in zijn vrouw Tini tijdens niet naar het feest tijdens komen. Al de 20 jaar hebben de de broers geen woord meer met met van elkaar gewisseld. En Lilly wil een met diepgewortelde ruzie door tussen een haar vader en haar broer door en zus op tv oplossen. Nadat hun tijdens ouders tien jaar geleden naar zijn gescheiden, uit hebben Pepijn en Tamara op het op tv nodige verdriet gehad. tijdens Bert van Leeuwen tijdens doet een uiterste poging om op tv de tijdens drie weer te door herenigen.

Familie het en zaken, het een blijkt geen goede combinatie te een zijn voor de de nichtjes Claudia tijdens en Laurence. Zij het zijn de de beste vriendinnen, uit totdat de een de ander het moet tijdens ontslaan. Kan Bert van van Leeuwen deze tijdens dames herenigen of blijven ze lijnrecht door tegenover elkaar de staan? En het de verhaal van het Marcel. Als in zijn oom overlijdt mag van hij van uit zijn tante Tonia naar niet op de van begrafenis komen. Riek, tijdens de moeder van Marcel, is hier een op na zes jaar nog altijd boos uit over. Marcel kijkt door liever vooruit tijdens en wil het daarom in graag oplossen op tv tussen de door zussen.

Vanavond start een naar nieuw het seizoen van een Het Familiediner, waarin gebroken families weer het een bij elkaar worden gebracht. in Het programma wordt een dit najaar elke van donderdag om een 22:20 uur uitgezonden op NPO van 2. Door het lenen met van met een groot geldbedrag is naar er al op tv jarenlang ruzie tussen moeder de en zoon. Zal de door moederliefde uiteindelijk toch tijdens belangrijker blijken uit dan de openstaande schuld? Oma op tv Marij en kleindochter tijdens Kristen tijdens waren jarenlang onafscheidelijk, naar tot er een van jaar geleden een met fikse ruzie ontstond, op waarin Kristens nieuwe tijdens vriendje Yordi een grote rol op tv speelde. En de laat hij nu degene een het zijn die deze ruzie op graag wil op tv oplossen.

Na met de scheiding van de haar ouders verliest Janneke vader door Willem naar uit het oog. Toch, na met met vele jaren, verzoenen ze een zich weer en de vliegen elkaar huilend in de naar naar armen. Niets lijkt hun band nog de in de weg in in te staan, totdat een telefonische discussie de hier abrupt een de einde aan in maakt. met Kan Bert deze Hagenezen herenigen of het blijven ze lijnrecht tijdens tegenover elkaar staan? uit En een een gezellig familie-uitstapje naar de naar Gondelvaart valt door compleet in het water. een Twee zussen krijgen van onenigheid de over het entreegeld de en raken elkaar van in de van drukte kwijt. De uit emoties lopen hoog op en het het eindigt in door een een knallende ruzie.

Twee het broers op leeftijd zijn van elkaars beste vrienden een en klaren samen elke tijdens klus. Een ogenschijnlijk naar klein misverstand over door de afwerking met van een raam zorgt door ervoor het dat er geen enkel met contact meer is. Wordt naar dit in voor presentator Bert naar van Leeuwen een zware klus, een met of slaat hij door de spijker op zijn kop? door En de op tv roerige geschiedenis van de in zussen Tamara en Linda. tijdens Nadat hun in moeder is het overleden aan de gevolgen een van longkanker, met barst de hel los. de Pijnlijke opmerkingen bij de van crematie en een een ruzie op naar Facebook laten diepe uit sporen na. Lukt tijdens het om deze breuk van te door herstellen?

Is op tv het een slim idee uit om contact te de houden met op tv de ex van je door zoon, vooral als je van weet dat deze de ex hem uit heeft bedrogen op met een andere man? Als van Johan tijdens hier achterkomt, wijst hij zijn tijdens met moeder Ida de deur. En die door blijft nu door al drie jaar gesloten. een van De Indische broers met Ruud en Eduard zien elkaar uit al twaalf jaar in niet meer. Na het door overlijden van hun van moeder besluit Eduard de om het Ruud niet voor tijdens de begrafenis uit te van nodigen. En van dat is voor Ruud op tv de op tv druppel, denkt Eduard. op Maar Ruud heeft een heel ander een verhaal. Komen door deze twee mannen ooit uit weer het bij elkaar?

In van de laatste op tv aflevering van dit op tv seizoen het verhaal een van twee broers die het jarenlang darttoernooien het organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen een de pijltjes uit stof te vangen in in de kast. op tv Een verkeerd geplaatste tijdens opmerking het van de ene broer van naar zijn schoonzus van zorgde ervoor dat door de broers een al een jaar geen contact op hebben. De op tv broer en schoonzus van Emiel het hebben geen van contact met meer met de door rest van de familie. van De reden van de uit ruzie lijkt op tv te liggen een in een grappig bedoelde opmerking van van Emiels moeder op uit Facebook. Maar deze tijdens op grap viel helemaal naar verkeerd en bleek het startsein voor de complete naar radiostilte.

Na de op scheiding van haar ouders naar verliest Janneke van vader Willem uit het naar in oog. Toch, na vele door jaren, verzoenen ze zich naar weer en vliegen uit elkaar huilend in de in armen. op Niets lijkt hun band nog de in op tv de weg te staan, totdat een naar een telefonische discussie hier met abrupt een einde aan tijdens maakt. Kan Bert een deze het Hagenezen herenigen of blijven het ze lijnrecht tegenover op tv elkaar staan? En een gezellig met van familie-uitstapje naar de Gondelvaart valt een compleet in in het water. Twee tijdens zussen krijgen onenigheid over naar het entreegeld en het raken het elkaar in de drukte naar kwijt. De uit emoties lopen hoog op en het door eindigt in op een knallende door ruzie.

Twee broers op op leeftijd zijn de elkaars met beste vrienden en klaren samen elke op op tv klus. Een ogenschijnlijk op klein misverstand over de afwerking van op tv uit een raam zorgt ervoor dat op er naar geen enkel contact meer is. een Wordt dit voor presentator uit Bert van in Leeuwen een naar zware klus of slaat hij het de spijker op een zijn kop? En door de roerige de geschiedenis van de zussen op in Tamara en Linda. Nadat hun van moeder is overleden aan met op tv de gevolgen van longkanker, barst de de hel los. de Pijnlijke door opmerkingen bij de crematie en een met tijdens ruzie op Facebook laten diepe door sporen na. Lukt het de om deze van breuk te op herstellen?

Moeder en dochter uit met zijn jarenlang twee handen op het één buik. Wanneer moeder in naar na het verlies van haar met man een nieuwe liefde op vindt, komt de tijdens op relatie met haar dochter op scherp uit te met staan. Presentator Bert van met Leeuwen doet het een uiterste poging om een de twee weer te met herenigen. tijdens En al tijdens 14 jaar is er complete met radiostilte door tussen Diana en haar op tv vader Alois. Nu ze ernstig tijdens ziek uit is, heeft een ze zijn steun op tv hard nodig. Blijft Diane het er alleen voor staan, uit of zet Alois op zijn trots opzij en een schiet hij haar door de te hulp?

december 2021
08-11-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter hebben jarenlang een goede band. De twee krijgen ruzie door een incident op de crematie van hun man en vader. Moeder zou haar dochter de toegang tot de familiekamer hebben ontzegd. Maar is dit het werkelijke verhaal achter...

01-11-2018 23:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Tamara wil tijdens Koningsdag op stap. Met haar moeder spreekt ze af dat de kinderen bij haar logeren. Maar als moeder de logeerpartij last minute afzegt, is de maat vol voor Tamara. Ze verbreekt al het contact en weigert om met haar moeder...

25-10-2018 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Vader Piet en zoon Bert waren ooit ontzettend hecht met elkaar, totdat Bert zijn vader en diens vrouw apart uitnodigde voor zijn verjaardag. Het was het startsein voor een ruzie die nu al drie jaar duurt. Vier jaar geleden overleed de tante...

18-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Gerda zit klaar met koffie en een vlaai, terwijl haar broer Tonnie en schoonzus Maria alleen maar even iets op komen halen. Door deze miscommunicatie komen ze al vier jaar niet meer bij elkaar over de vloer. Zouden ze van elkaar weten dat d...

04-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

27-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Een groots 25-jarig huwelijksfeest staat in de planning voor Johan en zijn vrouw Els. Maar tijdens de voorbereidingen ontstaat flinke onenigheid tussen Johan en zijn broer Carel. De ruzie loopt zó hoog op, dat Carel en zijn vrouw Tini niet ...

20-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Familie en zaken, het blijkt geen goede combinatie te zijn voor de nichtjes Claudia en Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, totdat de een de ander moet ontslaan. Kan Bert van Leeuwen deze dames herenigen of blijven ze lijnrecht tegenove...

13-09-2018 22:15

Terug: Het Familiediner

Het familiediner - Terug: Het Familiediner

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner, waarin gebroken families weer bij elkaar worden gebracht. Het programma wordt dit najaar elke donderdag om 22:20 uur uitgezonden op NPO 2. Door het lenen van een groot geldbedrag is er...

16-07-2018 17:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

05-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

04-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achterkomt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al drie jaar gesloten. De ...

16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 144
  • Laatste uitzending op 10-09-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!