Programma gemist?

Moeder in en dochter hebben jarenlang het een goede band. door De met twee krijgen ruzie door op tv een incident tijdens op de crematie van hun van man en door vader. Moeder tijdens zou haar dochter de toegang een tot naar de familiekamer hebben ontzegd. Maar is uit dit met het werkelijke verhaal achter de op ruzie? Bert de gaat in op pad om dat in uit te op tv vinden. En twee Amsterdamse zussen de zijn jarenlang tijdens elkaars beste vriendinnen, maar met als een een van hen de katten aanschaft zonder tijdens overleg met de ander ontstaan de op in eerste scheurtjes in hun relatie. met Wanneer door er vervolgens ook geen uitnodiging wordt van verstuurd voor met een etentje, tijdens is het gedaan met de naar tijdens pret. Al het contact wordt verbroken. van Dit tot in groot naar verdriet van hun gemeenschappelijke vriendin naar Tieneke. Zal dit etentje met er van alsnog van op tv komen wanneer Bert bij van de dames aan de op deur in staat?

Tamara in wil tijdens Koningsdag op uit stap. Met tijdens haar moeder spreekt ze uit af dat de op kinderen de bij haar logeren. Maar op als moeder de tijdens logeerpartij last minute afzegt, is van de maat op tv vol voor met Tamara. Ze verbreekt de al het contact en op weigert door om met haar uit moeder in één te ruimte zitten. door naar Schoonzus Engel zit hier al jaren met tussenin. met Zij hoopt dat Bert hier van verandering in door brengt.

Vader Piet op tv en zoon Bert waren de ooit in ontzettend hecht met tijdens elkaar, totdat het Bert zijn vader naar en diens vrouw apart in uitnodigde voor zijn op tv verjaardag. Het was in het startsein voor een ruzie uit die nu in al drie jaar duurt. in Vier jaar in geleden overleed de tante de van de halfzussen een Brigitte en Helga. in Door de verdriet en onbegrip hadden ze van op nauwelijks contact met elkaar. Tot het ze op elkaar onlangs troffen op een een begrafenis, waardoor in alle contact nu definitief verbroken de van is.

Gerda zit uit klaar met een koffie en een vlaai, terwijl door haar het broer Tonnie door en schoonzus Maria tijdens alleen maar even tijdens iets op komen halen. door Door deze miscommunicatie komen ze van al uit vier jaar niet meer bij door naar elkaar over de vloer. de Zouden ze van elkaar in weten de dat de ideeën over deze afspraak op anders waren? naar Peter wordt een ernstig ziek en voelt een zich niet tijdens genoeg gesteund door zijn broer het Rob en op diens vrouw. met Van de door hechte band tussen de broers het is sinds twee uit jaar niets meer naar over. Voor een Noa, de in zoon van Peter, is het alles op of niets. uit Deze door band moet hersteld een worden.

Een door groots 25-jarig huwelijksfeest staat in op tv de een planning voor Johan en zijn het vrouw Els. naar Maar tijdens de door voorbereidingen ontstaat flinke op tv onenigheid in tussen Johan en het zijn broer Carel. De ruzie loopt van op tv zó hoog op, dat op tv Carel en in zijn vrouw Tini niet door naar het feest op tv komen. Al 20 jaar naar hebben de broers geen op woord in meer met elkaar in gewisseld. En een Lilly wil een diepgewortelde ruzie in tussen haar vader en in tijdens haar broer en zus naar oplossen. Nadat hun door ouders tien jaar in geleden zijn gescheiden, hebben naar Pepijn en een Tamara het nodige verdriet gehad. de tijdens Bert van Leeuwen doet een met uiterste poging om in de drie op weer te het herenigen.

Familie door en zaken, een het blijkt geen het goede combinatie te door zijn voor de nichtjes naar Claudia en op Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, tijdens totdat het de een de ander uit moet ontslaan. Kan op Bert naar van Leeuwen deze dames uit herenigen of blijven uit ze lijnrecht tegenover tijdens elkaar staan? En het met verhaal van met Marcel. Als zijn oom in overlijdt mag met hij van in zijn tante Tonia niet op de naar begrafenis tijdens komen. Riek, de moeder met van Marcel, een is hier na zes jaar in nog altijd van boos over. Marcel van kijkt liever vooruit van en wil het een daarom graag oplossen tussen op naar de zussen.

Vanavond start naar een nieuw seizoen van in Het Familiediner, tijdens waarin gebroken in families weer bij elkaar worden met gebracht. tijdens Het programma wordt dit najaar van elke donderdag door om 22:20 uur op tv uitgezonden door op NPO 2. Door met het lenen van een tijdens groot geldbedrag is er in al jarenlang in ruzie tussen moeder uit en zoon. Zal de moederliefde tijdens uiteindelijk toch de belangrijker op blijken dan de openstaande een schuld? Oma Marij en kleindochter een Kristen waren uit jarenlang de onafscheidelijk, tot er een jaar van geleden een de fikse ruzie ontstond, waarin een Kristens nieuwe vriendje Yordi op een grote met rol speelde. En laat op tv hij nu een degene zijn een die deze ruzie graag wil in van oplossen.

Na naar de scheiding van haar ouders tijdens van verliest Janneke vader Willem uit door het oog. Toch, na in vele jaren, verzoenen tijdens ze zich weer naar en vliegen op elkaar huilend in de de tijdens armen. Niets lijkt hun band door nog in de weg uit te de staan, totdat een telefonische discussie een hier abrupt een een einde aan maakt. het Kan Bert deze met tijdens Hagenezen herenigen of blijven ze lijnrecht in tegenover met elkaar staan? naar En een gezellig familie-uitstapje naar de de op tv Gondelvaart valt compleet in het water. naar Twee zussen het krijgen onenigheid op tv over het entreegeld met en raken de elkaar in de drukte kwijt. De een emoties lopen naar hoog op en met het tijdens eindigt in een met knallende ruzie.

Twee in broers op leeftijd van zijn elkaars beste uit vrienden en klaren samen elke het door klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand uit over uit de afwerking van een raam tijdens zorgt op tv ervoor dat er geen een enkel contact meer uit is. Wordt dit voor presentator uit Bert van met Leeuwen een zware klus, door of van slaat hij de een spijker op zijn kop? naar En de roerige op tv geschiedenis van de zussen de tijdens Tamara en Linda. Nadat hun een moeder een is overleden aan de gevolgen de van tijdens longkanker, barst de hel los. door Pijnlijke van opmerkingen bij de op crematie en een ruzie op op tv Facebook laten diepe sporen de na. Lukt het naar om deze uit breuk te in herstellen?

Is op tv het een in slim idee om contact te in houden tijdens met de ex naar van je zoon, vooral als op je weet in dat deze ex hem met heeft bedrogen met het een in andere man? Als Johan op tv hier achterkomt, wijst uit hij zijn moeder met Ida de deur. En die naar blijft uit nu al drie in jaar gesloten. De Indische broers de Ruud en in Eduard naar zien elkaar al twaalf een jaar niet meer. Na op het overlijden de van hun moeder besluit Eduard een om de Ruud niet voor op tv de begrafenis uit door te nodigen. En dat is in voor Ruud uit de druppel, denkt op tv Eduard. naar Maar Ruud heeft een naar heel ander verhaal. Komen op deze tijdens twee mannen ooit weer bij op elkaar?

In de uit laatste aflevering van van dit op tv seizoen het verhaal van op tv twee broers die jarenlang in darttoernooien organiseerden voor naar de familie. Inmiddels liggen met de pijltjes van stof een te vangen in de kast. Een op tv verkeerd tijdens geplaatste opmerking het van de ene broer naar naar zijn schoonzus met zorgde ervoor dat de broers tijdens al door een jaar het geen contact hebben. De door broer en door schoonzus van Emiel hebben van geen contact meer met de de rest van uit de familie. van De reden een van de ruzie lijkt te liggen in in een uit grappig bedoelde opmerking de van Emiels moeder door op Facebook. naar Maar deze grap viel van helemaal verkeerd en in bleek het startsein uit voor uit complete radiostilte.

Na de uit scheiding van van haar ouders verliest uit Janneke vader Willem in uit het een oog. Toch, na vele een jaren, verzoenen ze op zich weer en vliegen elkaar door op tv huilend in de armen. op tv Niets lijkt hun band in nog in de de weg te staan, totdat van een in telefonische discussie hier abrupt een naar het einde aan maakt. van Kan Bert deze Hagenezen een herenigen of blijven ze lijnrecht een tijdens tegenover elkaar staan? En op tv een gezellig familie-uitstapje met naar de in Gondelvaart valt compleet in het het water. Twee zussen krijgen een onenigheid het over het entreegeld en op raken elkaar op tv in de drukte van kwijt. De emoties lopen op hoog op en het met eindigt in een het op tv knallende ruzie.

Twee tijdens broers op leeftijd in zijn elkaars op tv beste vrienden en klaren samen elke op klus. Een naar ogenschijnlijk klein misverstand door over de het afwerking van een raam tijdens zorgt in ervoor dat er naar geen enkel contact meer is. het Wordt dit voor op tv presentator op Bert van Leeuwen een door zware klus of slaat uit hij de een spijker op op zijn kop? En de de roerige geschiedenis een van de zussen Tamara en tijdens Linda. Nadat hun van moeder is overleden aan met de van gevolgen van longkanker, op barst de hel los. Pijnlijke tijdens naar opmerkingen bij de crematie en de een een ruzie op Facebook laten diepe van sporen na. Lukt het in om deze breuk een van te herstellen?

Moeder naar en dochter zijn jarenlang naar twee handen op tv op één op tv buik. Wanneer moeder na een het verlies tijdens van haar man een nieuwe van liefde door vindt, komt de relatie met uit haar dochter tijdens op scherp te staan. de Presentator Bert van van Leeuwen doet uit een uiterste poging om met de twee naar weer te herenigen. En op al 14 op jaar is naar er complete radiostilte tussen Diana en van haar vader Alois. op Nu ze ernstig door ziek tijdens is, heeft ze zijn steun door hard nodig. Blijft een uit Diane er alleen voor staan, of met naar zet Alois zijn tijdens trots opzij en schiet hij haar in te uit hulp?

februari 2021
08-11-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter hebben jarenlang een goede band. De twee krijgen ruzie door een incident op de crematie van hun man en vader. Moeder zou haar dochter de toegang tot de familiekamer hebben ontzegd. Maar is dit het werkelijke verhaal achter...

01-11-2018 23:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Tamara wil tijdens Koningsdag op stap. Met haar moeder spreekt ze af dat de kinderen bij haar logeren. Maar als moeder de logeerpartij last minute afzegt, is de maat vol voor Tamara. Ze verbreekt al het contact en weigert om met haar moeder...

25-10-2018 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Vader Piet en zoon Bert waren ooit ontzettend hecht met elkaar, totdat Bert zijn vader en diens vrouw apart uitnodigde voor zijn verjaardag. Het was het startsein voor een ruzie die nu al drie jaar duurt. Vier jaar geleden overleed de tante...

18-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Gerda zit klaar met koffie en een vlaai, terwijl haar broer Tonnie en schoonzus Maria alleen maar even iets op komen halen. Door deze miscommunicatie komen ze al vier jaar niet meer bij elkaar over de vloer. Zouden ze van elkaar weten dat d...

04-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

27-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Een groots 25-jarig huwelijksfeest staat in de planning voor Johan en zijn vrouw Els. Maar tijdens de voorbereidingen ontstaat flinke onenigheid tussen Johan en zijn broer Carel. De ruzie loopt zó hoog op, dat Carel en zijn vrouw Tini niet ...

20-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Familie en zaken, het blijkt geen goede combinatie te zijn voor de nichtjes Claudia en Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, totdat de een de ander moet ontslaan. Kan Bert van Leeuwen deze dames herenigen of blijven ze lijnrecht tegenove...

13-09-2018 22:15

Terug: Het Familiediner

Het familiediner - Terug: Het Familiediner

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner, waarin gebroken families weer bij elkaar worden gebracht. Het programma wordt dit najaar elke donderdag om 22:20 uur uitgezonden op NPO 2. Door het lenen van een groot geldbedrag is er...

16-07-2018 17:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

05-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

04-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achterkomt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al drie jaar gesloten. De ...

16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 144
  • Laatste uitzending op 10-09-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!