Programma gemist?

Moeder in en dochter hebben jarenlang op een goede band. met De twee krijgen ruzie van door een naar incident op de crematie tijdens van hun man de en vader. op Moeder tijdens zou haar dochter naar de toegang tot de familiekamer in hebben ontzegd. Maar is naar op tv dit het werkelijke verhaal achter de de ruzie? Bert gaat het op een pad om dat van uit te vinden. op tv En twee Amsterdamse met zussen zijn jarenlang elkaars beste een vriendinnen, maar als van een op tv van hen katten in aanschaft zonder overleg met de tijdens in ander ontstaan de eerste van scheurtjes in hun relatie. naar Wanneer er vervolgens ook een op geen uitnodiging wordt op verstuurd voor een etentje, is het op tv gedaan met naar de pret. Al met het contact door wordt verbroken. een Dit tot groot verdriet van hun naar gemeenschappelijke uit vriendin Tieneke. van Zal dit etentje er alsnog de van komen wanneer Bert door bij door de dames aan de naar deur tijdens staat?

Tamara een wil tijdens Koningsdag op stap. op tv door Met haar moeder spreekt ze af door dat de op kinderen bij haar tijdens logeren. Maar als moeder uit de de logeerpartij last minute uit afzegt, is de maat vol het voor Tamara. Ze naar verbreekt al op het tijdens contact en weigert naar om met haar moeder in één een te ruimte zitten. op tv een Schoonzus Engel zit hier al met jaren tussenin. Zij op hoopt tijdens dat Bert hier verandering in het brengt.

Vader de Piet en zoon Bert op tv waren ooit ontzettend naar hecht met elkaar, totdat op tv Bert zijn vader in en diens vrouw uit apart uitnodigde met voor zijn in verjaardag. Het uit was het startsein tijdens voor een ruzie die in nu al drie jaar duurt. in de Vier jaar geleden overleed de tante uit door van de halfzussen Brigitte en Helga. de Door verdriet en op tv onbegrip de hadden ze nauwelijks contact de met elkaar. Tot door ze elkaar met onlangs troffen op op een begrafenis, waardoor alle uit contact nu definitief verbroken van de is.

Gerda zit tijdens klaar met uit koffie en naar een vlaai, terwijl haar broer op Tonnie tijdens en schoonzus Maria alleen maar even tijdens de iets op komen halen. Door het deze miscommunicatie komen ze op tv al van vier jaar niet meer bij met elkaar over de door vloer. Zouden ze uit van op tv elkaar weten dat uit de ideeën over deze afspraak op anders met waren? Peter wordt tijdens ernstig ziek en voelt zich naar niet genoeg gesteund het het door zijn broer Rob en door diens op vrouw. Van de hechte het band tussen de broers is met sinds twee het jaar niets in meer over. Voor naar Noa, de zoon een van Peter, een is het alles of niets. de Deze band moet het hersteld op worden.

Een naar groots 25-jarig huwelijksfeest tijdens staat in de de planning voor Johan en uit zijn vrouw Els. Maar de tijdens de de voorbereidingen ontstaat door flinke onenigheid door tussen Johan en het zijn broer Carel. De ruzie loopt in zó hoog op op, naar dat Carel en zijn vrouw het Tini niet het naar het feest het komen. Al 20 naar jaar hebben de broers geen met woord meer uit met elkaar gewisseld. En naar in Lilly wil een op diepgewortelde ruzie tussen de haar vader en het haar broer en door zus oplossen. Nadat hun ouders een tien jaar door geleden zijn een gescheiden, hebben Pepijn en met Tamara het nodige verdriet met gehad. Bert naar van Leeuwen naar doet een uiterste door poging om de in drie weer te op tv herenigen.

Familie en zaken, uit het de blijkt geen goede combinatie te naar zijn naar voor de nichtjes uit Claudia en uit Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, uit totdat de een met de in ander moet ontslaan. Kan Bert met tijdens van Leeuwen deze dames herenigen van of blijven ze het lijnrecht tegenover uit elkaar staan? En door het verhaal van Marcel. Als op tv zijn in oom overlijdt mag uit hij van een zijn tante Tonia niet op de op naar begrafenis komen. Riek, de moeder uit van Marcel, is hier van na zes jaar door nog altijd boos een over. Marcel kijkt op tv liever naar vooruit en wil het daarom van graag oplossen tussen naar van de zussen.

Vanavond tijdens start een nieuw seizoen van van Het Familiediner, door waarin gebroken een families weer het bij elkaar worden gebracht. Het programma met wordt dit najaar van elke op donderdag om van 22:20 uur uitgezonden op op NPO 2. Door het lenen in van uit een groot geldbedrag is het er al jarenlang uit ruzie tussen met moeder en zoon. Zal de moederliefde in door uiteindelijk toch belangrijker blijken dan op de in openstaande schuld? Oma Marij en het kleindochter in Kristen waren jarenlang onafscheidelijk, in tot er een van jaar geleden een fikse ruzie tijdens ontstond, waarin Kristens een nieuwe vriendje Yordi in een het grote rol naar speelde. En laat een hij nu degene zijn die de deze tijdens ruzie graag wil van oplossen.

Na op de scheiding van met haar ouders het verliest Janneke vader Willem uit op het van oog. Toch, na vele jaren, verzoenen van ze zich in weer en vliegen van elkaar huilend in naar de armen. Niets een lijkt hun band tijdens nog in het de weg te staan, totdat van een tijdens telefonische discussie hier op abrupt een naar einde aan maakt. Kan met Bert deze Hagenezen herenigen een of blijven ze het lijnrecht tegenover de elkaar staan? En een de gezellig familie-uitstapje naar de een Gondelvaart valt op compleet tijdens in het water. Twee tijdens zussen krijgen onenigheid over het tijdens entreegeld en raken uit elkaar in door de op drukte kwijt. De emoties tijdens lopen hoog op en het in eindigt in in een knallende uit ruzie.

Twee broers tijdens op leeftijd zijn elkaars op tv beste vrienden en uit klaren samen op tv elke klus. Een van ogenschijnlijk klein op misverstand over uit de afwerking van een in raam zorgt ervoor dat er door geen van enkel contact uit meer is. Wordt dit voor op tv presentator van Bert van Leeuwen het een zware klus, of slaat tijdens hij de spijker op naar uit zijn kop? En de roerige in geschiedenis van de zussen uit Tamara de en Linda. Nadat op hun moeder is overleden uit aan naar de gevolgen van uit longkanker, barst de door hel los. Pijnlijke opmerkingen bij uit de crematie en een door ruzie op in Facebook laten diepe van sporen na. Lukt van het om deze breuk uit in te herstellen?

Is het een op slim het idee om uit contact te houden met de naar ex op van je zoon, vooral als je door weet dat uit deze ex door hem heeft bedrogen met een de andere uit man? Als Johan hier achterkomt, tijdens door wijst hij zijn moeder Ida in de deur. En die uit door blijft nu al drie jaar gesloten. in De op tv Indische broers het Ruud en Eduard zien elkaar al naar van twaalf jaar niet meer. Na op het naar overlijden van hun moeder de besluit Eduard om Ruud een niet voor de begrafenis een uit te nodigen. op En dat is op tv naar voor Ruud de druppel, denkt Eduard. een Maar de Ruud heeft een heel ander op verhaal. Komen deze tijdens twee in mannen ooit weer met bij elkaar?

In naar de laatste aflevering naar van dit seizoen tijdens het verhaal van de twee broers die op tv jarenlang darttoernooien door organiseerden voor de familie. Inmiddels tijdens liggen op tv de pijltjes stof te met vangen in de naar kast. Een naar verkeerd geplaatste opmerking van naar de ene broer naar met zijn schoonzus zorgde door ervoor dat de in broers op tv al een jaar geen contact door hebben. De een broer en schoonzus het van Emiel hebben geen contact de meer met naar de rest van van de familie. De reden het van van de ruzie lijkt te liggen van op in een grappig bedoelde opmerking van naar Emiels met moeder op Facebook. Maar een deze grap viel helemaal naar naar verkeerd en bleek het startsein voor op tv een complete radiostilte.

Na de van scheiding van haar het ouders tijdens verliest Janneke vader Willem uit het naar oog. Toch, de na met vele jaren, verzoenen ze zich door weer naar en vliegen elkaar huilend in de de armen. naar Niets lijkt uit hun band nog in de weg de te staan, totdat op tv een tijdens telefonische discussie hier het abrupt een einde aan de maakt. Kan een Bert deze Hagenezen herenigen door of met blijven ze lijnrecht tegenover het elkaar staan? En een het gezellig een familie-uitstapje naar de Gondelvaart valt uit compleet in het water. van Twee zussen krijgen door onenigheid over uit het de entreegeld en raken elkaar in in de drukte kwijt. op De van emoties lopen hoog op tijdens en het op tv eindigt in een een knallende ruzie.

Twee op broers op leeftijd de zijn elkaars beste door vrienden en klaren samen elke met in klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over met de afwerking van van een raam door zorgt de ervoor dat er geen enkel in contact meer uit is. Wordt dit de voor presentator in Bert van Leeuwen een zware naar klus of met slaat hij tijdens de spijker op zijn kop? En met de roerige geschiedenis op tv van de van zussen Tamara en Linda. een Nadat de hun moeder op tv is overleden aan op tv de gevolgen van longkanker, barst de op het hel los. Pijnlijke opmerkingen door bij de crematie en een op tv ruzie op Facebook de laten diepe sporen door na. Lukt van het om deze in breuk door te herstellen?

Moeder en dochter van zijn jarenlang een twee handen op één door buik. Wanneer met moeder in na het verlies van haar door man door een nieuwe liefde vindt, komt de door relatie met van haar op tv dochter op scherp te staan. het Presentator Bert door van Leeuwen uit doet een uiterste op tv poging om de twee weer te op tv herenigen. En de al 14 jaar is op er complete radiostilte van op tv tussen Diana en naar haar vader Alois. Nu ze het ernstig ziek het is, heeft ze zijn uit steun hard nodig. op tv Blijft Diane er alleen het voor staan, of de op zet Alois zijn trots met opzij en op tv schiet hij haar te de hulp?

oktober 2020
08-11-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter hebben jarenlang een goede band. De twee krijgen ruzie door een incident op de crematie van hun man en vader. Moeder zou haar dochter de toegang tot de familiekamer hebben ontzegd. Maar is dit het werkelijke verhaal achter...

01-11-2018 23:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Tamara wil tijdens Koningsdag op stap. Met haar moeder spreekt ze af dat de kinderen bij haar logeren. Maar als moeder de logeerpartij last minute afzegt, is de maat vol voor Tamara. Ze verbreekt al het contact en weigert om met haar moeder...

25-10-2018 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Vader Piet en zoon Bert waren ooit ontzettend hecht met elkaar, totdat Bert zijn vader en diens vrouw apart uitnodigde voor zijn verjaardag. Het was het startsein voor een ruzie die nu al drie jaar duurt. Vier jaar geleden overleed de tante...

18-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Gerda zit klaar met koffie en een vlaai, terwijl haar broer Tonnie en schoonzus Maria alleen maar even iets op komen halen. Door deze miscommunicatie komen ze al vier jaar niet meer bij elkaar over de vloer. Zouden ze van elkaar weten dat d...

04-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

27-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Een groots 25-jarig huwelijksfeest staat in de planning voor Johan en zijn vrouw Els. Maar tijdens de voorbereidingen ontstaat flinke onenigheid tussen Johan en zijn broer Carel. De ruzie loopt zó hoog op, dat Carel en zijn vrouw Tini niet ...

20-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Familie en zaken, het blijkt geen goede combinatie te zijn voor de nichtjes Claudia en Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, totdat de een de ander moet ontslaan. Kan Bert van Leeuwen deze dames herenigen of blijven ze lijnrecht tegenove...

13-09-2018 22:15

Terug: Het Familiediner

Het familiediner - Terug: Het Familiediner

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner, waarin gebroken families weer bij elkaar worden gebracht. Het programma wordt dit najaar elke donderdag om 22:20 uur uitgezonden op NPO 2. Door het lenen van een groot geldbedrag is er...

16-07-2018 17:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

05-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

04-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achterkomt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al drie jaar gesloten. De ...

16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 144
  • Laatste uitzending op 10-09-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!