Programma gemist?

Moeder de en dochter hebben naar jarenlang een goede een band. De twee krijgen tijdens ruzie door tijdens een incident op op de crematie tijdens van hun man en vader. Moeder de zou uit haar dochter de toegang tot op tv in de familiekamer hebben op ontzegd. Maar is dit het werkelijke het verhaal achter naar de ruzie? met Bert gaat op pad op tv om dat uit te het vinden. En op tv twee Amsterdamse de zussen zijn jarenlang elkaars uit beste vriendinnen, met maar als tijdens een van hen op katten aanschaft zonder overleg op tv met de ander ontstaan de in eerste op scheurtjes in hun relatie. Wanneer met er vervolgens een ook geen uitnodiging wordt het verstuurd een voor een etentje, is het het gedaan op tv met de pret. Al uit het contact wordt verbroken. naar op tv Dit tot groot verdriet van hun naar gemeenschappelijke vriendin Tieneke. het Zal het dit etentje in er alsnog van op tv komen wanneer Bert naar bij de dames aan de deur tijdens de staat?

Tamara wil tijdens met Koningsdag op stap. van Met haar uit moeder spreekt van ze af dat met de kinderen bij haar met logeren. Maar een als moeder de op tv logeerpartij last minute afzegt, tijdens is de maat vol uit voor Tamara. van Ze verbreekt al naar het van contact en weigert om met met haar moeder naar in één op te ruimte zitten. uit Schoonzus Engel zit hier met al jaren tussenin. Zij het hoopt dat in Bert hier verandering in tijdens brengt.

Vader Piet de en zoon Bert van waren ooit ontzettend hecht het door met elkaar, totdat Bert een zijn vader en diens in vrouw het apart uitnodigde voor zijn uit verjaardag. Het was het startsein door voor met een ruzie die nu al tijdens drie jaar naar duurt. Vier met jaar geleden overleed de tante van van in de halfzussen Brigitte en Helga. door Door tijdens verdriet en uit onbegrip hadden ze nauwelijks tijdens contact met uit elkaar. Tot ze elkaar onlangs troffen uit in op een begrafenis, waardoor van alle contact nu definitief naar verbroken de is.

Gerda met zit klaar met koffie tijdens en een vlaai, terwijl door van haar broer Tonnie en schoonzus naar Maria alleen maar op even iets op komen uit halen. Door op tv deze miscommunicatie komen ze met uit al vier jaar niet op meer bij elkaar over de het in vloer. Zouden ze van elkaar op tv weten dat de naar ideeën de over deze afspraak anders waren? van Peter wordt ernstig in ziek door en voelt zich niet door genoeg gesteund door van zijn broer uit Rob en diens met vrouw. Van de hechte band uit tussen de broers is tijdens sinds twee in jaar op tv niets meer over. Voor in Noa, de zoon van Peter, in is het alles op of niets. naar Deze tijdens band moet hersteld door worden.

Een een groots 25-jarig in huwelijksfeest staat in de planning voor op Johan en van zijn vrouw uit Els. Maar tijdens het de voorbereidingen ontstaat flinke onenigheid tijdens tussen Johan en tijdens zijn van broer Carel. De ruzie loopt het zó hoog op, een dat met Carel en zijn tijdens vrouw Tini niet naar in het uit feest komen. Al op 20 jaar hebben de broers een geen woord meer met in elkaar gewisseld. En in Lilly wil op tv een diepgewortelde van ruzie tussen haar vader op tv en haar broer op tv en zus tijdens oplossen. Nadat hun ouders tien naar jaar geleden zijn op tv gescheiden, hebben Pepijn een uit en Tamara het nodige het verdriet gehad. Bert van Leeuwen een doet een uiterste uit poging om een de met drie weer te naar herenigen.

Familie door en zaken, het van blijkt geen goede combinatie te een naar zijn voor de nichtjes Claudia en de Laurence. Zij zijn op de beste de vriendinnen, totdat het de een de ander moet op ontslaan. Kan Bert met van Leeuwen met deze uit dames herenigen of blijven een ze lijnrecht tegenover op elkaar staan? En de het verhaal van het Marcel. Als zijn oom overlijdt tijdens de mag hij van zijn tante de Tonia niet op de uit begrafenis een komen. Riek, de moeder uit van Marcel, is een hier na op tv zes jaar nog altijd boos met over. Marcel op kijkt liever met vooruit en wil het daarom in een graag oplossen tussen naar de zussen.

Vanavond start een de nieuw seizoen van van Het met Familiediner, waarin met gebroken families weer bij elkaar de worden gebracht. Het de programma door wordt dit najaar elke het donderdag om door 22:20 uur uitgezonden op tijdens NPO 2. Door naar het lenen van van een groot geldbedrag is er de al jarenlang ruzie tussen met moeder en door zoon. door Zal de moederliefde uiteindelijk toch naar belangrijker blijken dan met de de openstaande schuld? Oma Marij en in kleindochter Kristen waren het jarenlang onafscheidelijk, naar tot er een jaar de geleden een fikse tijdens ruzie ontstond, waarin Kristens door nieuwe vriendje naar Yordi een grote door rol tijdens speelde. En laat hij tijdens nu degene zijn het die deze een ruzie graag wil op tv oplossen.

Na de van scheiding van haar ouders in verliest Janneke op vader Willem op tv uit het uit oog. Toch, na vele jaren, verzoenen op tv ze zich door weer met en vliegen elkaar het huilend in de armen. Niets lijkt het hun band een nog in de de weg te met staan, totdat een telefonische discussie op tv hier abrupt een op tv op einde aan maakt. tijdens Kan Bert deze Hagenezen herenigen de of blijven ze door lijnrecht tijdens tegenover elkaar staan? naar En een gezellig familie-uitstapje naar de op tv Gondelvaart door valt compleet in het water. het Twee zussen krijgen in met onenigheid over het entreegeld en een raken elkaar in de de drukte het kwijt. De emoties de lopen hoog op op en het door eindigt in een knallende door ruzie.

Twee tijdens broers op leeftijd zijn op tv elkaars beste vrienden en de klaren samen elke in klus. Een ogenschijnlijk op tv uit klein misverstand over de tijdens afwerking van de een raam zorgt ervoor door dat er geen enkel contact naar meer op tv is. Wordt op dit voor presentator Bert van Leeuwen op een van zware klus, of slaat hij door de spijker uit op zijn kop? En tijdens de een roerige geschiedenis op tv van de zussen Tamara en in Linda. Nadat hun moeder de is met overleden aan de gevolgen van in longkanker, barst de tijdens een hel los. Pijnlijke opmerkingen bij de het crematie tijdens en een ruzie een op Facebook laten diepe sporen naar na. Lukt het het om deze breuk naar te met herstellen?

Is het naar een slim idee het om een contact te houden tijdens met de ex van je van zoon, vooral als in je weet dat deze uit ex van hem heeft bedrogen het met een andere man? Als het Johan hier tijdens achterkomt, met wijst hij zijn moeder op tv Ida de deur. En in die blijft uit nu al drie jaar uit gesloten. op tv De Indische broers Ruud het en Eduard zien elkaar met al twaalf jaar niet de meer. door Na het overlijden van hun van moeder besluit Eduard in om Ruud naar niet met voor de begrafenis uit te nodigen. door En met dat is voor het Ruud de druppel, door denkt Eduard. Maar Ruud met heeft een heel de ander verhaal. met Komen deze twee mannen het ooit weer bij uit elkaar?

In de uit laatste aflevering van met dit seizoen het uit verhaal van met twee broers die jarenlang met darttoernooien organiseerden voor op de familie. Inmiddels tijdens liggen de pijltjes stof uit te vangen naar in de van kast. Een verkeerd van geplaatste opmerking van de van ene broer op tv naar zijn door schoonzus zorgde ervoor dat de de broers op al een jaar geen contact hebben. op tv De broer in en schoonzus van door Emiel hebben geen uit contact naar meer met de rest van de de op tv familie. De reden van de ruzie in lijkt te liggen door in een de grappig bedoelde opmerking op van Emiels moeder op van tijdens Facebook. Maar deze grap viel het helemaal verkeerd in en bleek het het startsein voor complete door radiostilte.

Na uit de scheiding van haar door ouders verliest van Janneke vader Willem uit met het oog. Toch, het na vele jaren, verzoenen tijdens ze op tv zich weer en vliegen elkaar uit huilend in in de armen. Niets lijkt van hun band nog op in de op weg van te staan, totdat een telefonische uit discussie hier een abrupt een einde aan in maakt. Kan van Bert deze door Hagenezen herenigen of blijven ze door lijnrecht tegenover op elkaar staan? En op een gezellig familie-uitstapje de naar de Gondelvaart van valt compleet naar in het water. Twee tijdens zussen krijgen onenigheid over op tv het in entreegeld en raken elkaar in de de drukte een kwijt. De emoties uit lopen hoog op en het naar een eindigt in een knallende uit ruzie.

Twee een broers op leeftijd zijn door elkaars beste vrienden door en klaren op samen elke klus. in Een ogenschijnlijk klein misverstand over het de afwerking van de een een raam zorgt ervoor dat er door door geen enkel contact meer is. Wordt uit dit voor met presentator Bert het van Leeuwen een zware klus op tv of met slaat hij van de spijker op zijn kop? op tv En de roerige van geschiedenis van een de zussen Tamara en Linda. uit Nadat hun moeder in met is overleden aan de gevolgen van de longkanker, barst naar de naar hel los. Pijnlijke opmerkingen op bij de crematie het en een ruzie op Facebook het laten diepe sporen de na. naar Lukt het om tijdens deze breuk te tijdens herstellen?

Moeder en dochter op tv zijn jarenlang een twee handen op de één buik. tijdens Wanneer moeder na het naar verlies van uit haar man een nieuwe van liefde vindt, komt de de relatie met door haar dochter op scherp naar met te staan. Presentator het Bert van Leeuwen doet een uiterste door op poging om de twee van weer te herenigen. En naar al 14 jaar het is er naar complete radiostilte tussen tijdens Diana en door haar vader Alois. naar Nu ze ernstig op tv ziek is, heeft ze zijn steun het hard nodig. in Blijft Diane er alleen in voor het staan, of zet op Alois zijn trots opzij en door schiet hij haar tijdens een te hulp?

juli 2020
08-11-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter hebben jarenlang een goede band. De twee krijgen ruzie door een incident op de crematie van hun man en vader. Moeder zou haar dochter de toegang tot de familiekamer hebben ontzegd. Maar is dit het werkelijke verhaal achter...

01-11-2018 23:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Tamara wil tijdens Koningsdag op stap. Met haar moeder spreekt ze af dat de kinderen bij haar logeren. Maar als moeder de logeerpartij last minute afzegt, is de maat vol voor Tamara. Ze verbreekt al het contact en weigert om met haar moeder...

25-10-2018 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Vader Piet en zoon Bert waren ooit ontzettend hecht met elkaar, totdat Bert zijn vader en diens vrouw apart uitnodigde voor zijn verjaardag. Het was het startsein voor een ruzie die nu al drie jaar duurt. Vier jaar geleden overleed de tante...

18-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Gerda zit klaar met koffie en een vlaai, terwijl haar broer Tonnie en schoonzus Maria alleen maar even iets op komen halen. Door deze miscommunicatie komen ze al vier jaar niet meer bij elkaar over de vloer. Zouden ze van elkaar weten dat d...

04-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

27-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Een groots 25-jarig huwelijksfeest staat in de planning voor Johan en zijn vrouw Els. Maar tijdens de voorbereidingen ontstaat flinke onenigheid tussen Johan en zijn broer Carel. De ruzie loopt zó hoog op, dat Carel en zijn vrouw Tini niet ...

20-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Familie en zaken, het blijkt geen goede combinatie te zijn voor de nichtjes Claudia en Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, totdat de een de ander moet ontslaan. Kan Bert van Leeuwen deze dames herenigen of blijven ze lijnrecht tegenove...

13-09-2018 22:15

Terug: Het Familiediner

Het familiediner - Terug: Het Familiediner

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner, waarin gebroken families weer bij elkaar worden gebracht. Het programma wordt dit najaar elke donderdag om 22:20 uur uitgezonden op NPO 2. Door het lenen van een groot geldbedrag is er...

16-07-2018 17:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

05-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

04-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achterkomt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al drie jaar gesloten. De ...

16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 144
  • Laatste uitzending op 10-09-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!