Programma gemist?

Moeder en dochter in hebben jarenlang een tijdens goede band. De uit twee door krijgen ruzie door door een incident op de crematie uit van hun op man op tv en vader. Moeder zou haar dochter door in de toegang tot de het familiekamer hebben een ontzegd. Maar is dit het werkelijke uit verhaal achter de de ruzie? Bert een gaat op pad om op tv dat van uit te een vinden. En twee Amsterdamse zussen de zijn de jarenlang elkaars beste vriendinnen, maar naar als een met van hen met katten aanschaft zonder overleg met de tijdens in ander ontstaan de van eerste scheurtjes in op hun relatie. Wanneer er vervolgens op ook geen door uitnodiging wordt verstuurd tijdens voor een etentje, is het door gedaan met de van pret. Al tijdens het contact naar wordt verbroken. het Dit tot groot verdriet in van hun gemeenschappelijke vriendin Tieneke. door het Zal dit etentje er alsnog van de op komen wanneer Bert bij de tijdens dames op aan de deur een staat?

Tamara wil door tijdens Koningsdag op stap. uit Met het haar moeder met spreekt ze af dat van de kinderen bij een haar logeren. Maar in als moeder de door logeerpartij last op minute afzegt, is de maat vol van voor Tamara. uit Ze verbreekt de al het op contact en weigert om met haar op tv op moeder in één te ruimte zitten. door Schoonzus in Engel zit op tv hier al jaren tussenin. Zij naar hoopt dat Bert hier uit verandering in met brengt.

Vader Piet tijdens en zoon Bert op waren ooit uit ontzettend hecht met elkaar, totdat met de Bert zijn vader in en diens vrouw apart uitnodigde door voor een zijn verjaardag. Het uit was het startsein het voor een ruzie met die nu al drie jaar duurt. op Vier op tv jaar geleden overleed de tante met een van de halfzussen Brigitte en door Helga. in Door verdriet en het onbegrip hadden ze nauwelijks contact het met elkaar. van Tot ze elkaar onlangs op tv troffen op een begrafenis, tijdens waardoor door alle contact nu van definitief verbroken in is.

Gerda op tv zit klaar met in koffie en een vlaai, uit terwijl in haar broer Tonnie en schoonzus de Maria alleen maar met even op tv iets op komen halen. Door door deze uit miscommunicatie komen ze naar al vier jaar door niet meer bij elkaar over de de vloer. tijdens Zouden ze van elkaar weten op tv dat tijdens de ideeën over tijdens deze afspraak van anders waren? Peter wordt ernstig naar ziek en voelt zich het niet genoeg gesteund in door zijn tijdens broer Rob en een diens vrouw. een Van de met hechte band tussen de broers is van sinds twee het jaar niets meer over. uit Voor Noa, de op tv zoon van door Peter, op tv is het alles of niets. Deze door band moet op hersteld tijdens worden.

Een groots van 25-jarig huwelijksfeest staat een in de met planning voor Johan op tv en zijn vrouw Els. Maar op tijdens de voorbereidingen het ontstaat flinke onenigheid naar tussen een Johan en zijn op broer Carel. De met ruzie loopt zó de hoog op, dat Carel en de zijn door vrouw Tini niet naar het met feest komen. met Al 20 jaar naar hebben de broers naar geen woord de meer met elkaar op gewisseld. En Lilly wil een op diepgewortelde ruzie het tussen haar vader en op tv haar broer en het zus oplossen. Nadat het hun ouders tien de de jaar geleden zijn gescheiden, hebben Pepijn door en Tamara het uit nodige verdriet op gehad. Bert van op Leeuwen op doet een uiterste poging op tv om de op drie weer te tijdens herenigen.

Familie en in zaken, het blijkt geen op tv goede door combinatie te zijn voor de de het nichtjes Claudia en Laurence. Zij uit zijn de beste de vriendinnen, totdat de een uit de ander uit moet ontslaan. Kan Bert naar van Leeuwen met deze dames op herenigen of in blijven ze lijnrecht tegenover elkaar staan? een En het verhaal van op tv van Marcel. Als zijn oom overlijdt op tv met mag hij van een zijn tante Tonia tijdens niet op de begrafenis komen. Riek, op tv de moeder tijdens van Marcel, is hier uit na zes op tv jaar met nog altijd boos over. Marcel op kijkt liever vooruit van en naar wil het daarom graag oplossen van tussen de een zussen.

Vanavond start een met naar nieuw seizoen van Het Familiediner, waarin door op tv gebroken families weer bij elkaar tijdens worden gebracht. Het programma in op wordt dit najaar elke donderdag met om van 22:20 uur uitgezonden op NPO door 2. Door met het lenen van een groot van geldbedrag met is er al jarenlang ruzie tussen op tv moeder en zoon. op tv Zal de tijdens moederliefde uiteindelijk toch belangrijker in blijken dan op de in openstaande schuld? Oma door Marij en kleindochter Kristen met waren jarenlang onafscheidelijk, tot tijdens er een een jaar geleden een fikse op ruzie in ontstond, waarin Kristens nieuwe de vriendje Yordi een grote rol in op tv speelde. En laat hij nu degene door zijn die deze de de ruzie graag wil op oplossen.

Na de scheiding op tv van haar de ouders verliest Janneke met vader tijdens Willem uit het oog. de Toch, na vele jaren, de verzoenen ze zich weer op tv een en vliegen elkaar huilend in de op armen. Niets lijkt het hun band nog met in een de weg een te staan, totdat een op telefonische discussie hier tijdens abrupt een einde aan door maakt. Kan door Bert deze Hagenezen het herenigen of blijven ze lijnrecht van tegenover elkaar staan? in En een op gezellig familie-uitstapje het naar de Gondelvaart van valt compleet van in het water. van Twee zussen krijgen onenigheid naar over het uit entreegeld en raken elkaar met in de drukte kwijt. De de emoties lopen op hoog op en het het eindigt de in een knallende op tv ruzie.

Twee met broers op door leeftijd zijn elkaars beste vrienden in en klaren door samen elke klus. Een in ogenschijnlijk klein naar misverstand over de tijdens afwerking van op een raam zorgt ervoor de dat er geen enkel op tv contact meer is. op tv Wordt in dit voor presentator uit Bert van Leeuwen een zware klus, uit of slaat hij tijdens de spijker op naar zijn kop? En met naar de roerige geschiedenis van de in zussen Tamara uit en Linda. een Nadat hun moeder is het overleden aan de gevolgen van van longkanker, barst door de hel los. op tv Pijnlijke op tv opmerkingen bij de een crematie en een ruzie op op Facebook laten op diepe sporen na. van Lukt het tijdens om deze breuk te de herstellen?

Is op het een met slim idee om door contact te houden met de met ex van je zoon, op vooral als je de weet dat met deze ex hem tijdens heeft van bedrogen met een andere man? op Als Johan hier achterkomt, door wijst hij zijn op tv moeder naar Ida de deur. uit En die blijft op tv nu al op tv drie jaar gesloten. De Indische tijdens broers Ruud een en Eduard zien door elkaar al in twaalf jaar niet meer. Na op het overlijden van hun in moeder door besluit Eduard om Ruud niet op tv voor de begrafenis tijdens uit te met nodigen. En dat het is op voor Ruud de druppel, de denkt Eduard. Maar Ruud tijdens heeft een in heel ander verhaal. Komen in deze twee mannen ooit in weer in bij elkaar?

In met de laatste aflevering een van dit seizoen het de verhaal van van twee broers die met jarenlang darttoernooien organiseerden tijdens voor de familie. op tv Inmiddels liggen de op tv pijltjes stof te vangen een in de kast. Een uit tijdens verkeerd geplaatste opmerking van de op tv ene broer naar zijn door schoonzus zorgde ervoor de dat de naar broers al door een jaar naar geen contact hebben. uit De broer en schoonzus van Emiel uit hebben geen in contact met meer met de rest door van de familie. op tv De reden van uit de ruzie met lijkt te liggen in een op grappig bedoelde opmerking het van Emiels moeder uit op Facebook. Maar deze in grap viel helemaal uit verkeerd en bleek uit het het startsein voor complete op tv radiostilte.

Na een de scheiding een van haar ouders verliest de Janneke vader Willem uit het het oog. Toch, na de vele de jaren, verzoenen ze op zich weer en van vliegen elkaar huilend een in de armen. Niets met lijkt hun band nog van in de op tv weg te staan, een totdat de een telefonische discussie hier op abrupt een einde een aan maakt. de Kan Bert deze Hagenezen herenigen uit of van blijven ze lijnrecht met tegenover elkaar staan? En een in gezellig met familie-uitstapje naar de Gondelvaart valt compleet van op tv in het water. Twee zussen de krijgen door onenigheid over het entreegeld in en raken tijdens elkaar in de drukte kwijt. het De emoties lopen hoog het op op en het eindigt het in een knallende op tv ruzie.

Twee broers door op leeftijd zijn door elkaars beste vrienden en door klaren de samen elke naar klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand op tv over de door afwerking van op tv een raam zorgt ervoor dat de er geen een enkel contact de meer is. Wordt dit voor met presentator op tv Bert van Leeuwen een zware naar klus naar of slaat hij de spijker op in zijn kop? de En een de roerige geschiedenis van de zussen het uit Tamara en Linda. Nadat een hun moeder is een overleden aan de met gevolgen van longkanker, barst de van door hel los. Pijnlijke opmerkingen bij naar de crematie en een van ruzie door op Facebook laten een diepe sporen na. Lukt het tijdens om deze breuk tijdens te met herstellen?

Moeder en dochter van zijn het jarenlang twee handen in op één buik. Wanneer moeder de tijdens na het verlies door van haar man het een nieuwe liefde vindt, komt op tv de met relatie met haar dochter op met scherp te staan. het Presentator Bert van van Leeuwen doet een uit uiterste het poging om de twee door weer te herenigen. En van al 14 jaar is door er door complete radiostilte tussen op tv Diana en haar vader Alois. een Nu ze ernstig een ziek een is, heeft ze zijn op tv steun hard door nodig. Blijft Diane er alleen het voor op tv staan, of zet Alois zijn tijdens trots opzij tijdens en schiet hij op tv haar op tv te hulp?

november 2018
08-11-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter hebben jarenlang een goede band. De twee krijgen ruzie door een incident op de crematie van hun man en vader. Moeder zou haar dochter de toegang tot de familiekamer hebben ontzegd. Maar is dit het werkelijke verhaal achter...

01-11-2018 23:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Tamara wil tijdens Koningsdag op stap. Met haar moeder spreekt ze af dat de kinderen bij haar logeren. Maar als moeder de logeerpartij last minute afzegt, is de maat vol voor Tamara. Ze verbreekt al het contact en weigert om met haar moeder...

25-10-2018 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Vader Piet en zoon Bert waren ooit ontzettend hecht met elkaar, totdat Bert zijn vader en diens vrouw apart uitnodigde voor zijn verjaardag. Het was het startsein voor een ruzie die nu al drie jaar duurt. Vier jaar geleden overleed de tante...

18-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Gerda zit klaar met koffie en een vlaai, terwijl haar broer Tonnie en schoonzus Maria alleen maar even iets op komen halen. Door deze miscommunicatie komen ze al vier jaar niet meer bij elkaar over de vloer. Zouden ze van elkaar weten dat d...

04-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

27-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Een groots 25-jarig huwelijksfeest staat in de planning voor Johan en zijn vrouw Els. Maar tijdens de voorbereidingen ontstaat flinke onenigheid tussen Johan en zijn broer Carel. De ruzie loopt zó hoog op, dat Carel en zijn vrouw Tini niet ...

20-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Familie en zaken, het blijkt geen goede combinatie te zijn voor de nichtjes Claudia en Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, totdat de een de ander moet ontslaan. Kan Bert van Leeuwen deze dames herenigen of blijven ze lijnrecht tegenove...

13-09-2018 22:15

Terug: Het Familiediner

Het familiediner - Terug: Het Familiediner

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner, waarin gebroken families weer bij elkaar worden gebracht. Het programma wordt dit najaar elke donderdag om 22:20 uur uitgezonden op NPO 2. Door het lenen van een groot geldbedrag is er...

16-07-2018 17:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

05-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

04-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achterkomt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al drie jaar gesloten. De ...

16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 144
  • Laatste uitzending op 08-11-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord