Programma gemist?

Moeder naar en dochter hebben jarenlang op tv een goede band. op tv De twee uit krijgen ruzie door naar een incident op op de crematie van hun man naar en vader. van Moeder zou haar dochter uit de toegang door tot de familiekamer met hebben ontzegd. Maar is van dit het op tv werkelijke verhaal op tv achter de ruzie? Bert uit gaat op pad op tv om dat op tv uit te door vinden. En twee Amsterdamse zussen zijn in jarenlang in elkaars beste vriendinnen, maar als het een naar van hen het katten aanschaft zonder met overleg met de ander ontstaan het de eerste scheurtjes tijdens in met hun relatie. Wanneer er vervolgens uit ook geen uitnodiging wordt door verstuurd voor door een etentje, is tijdens het gedaan uit met de op pret. Al het contact tijdens wordt verbroken. Dit tot met groot verdriet van hun met op gemeenschappelijke vriendin Tieneke. Zal dit uit etentje er alsnog van op komen wanneer Bert door op tv bij de dames aan de deur op tv de staat?

Tamara in wil tijdens Koningsdag op stap. door Met van haar moeder spreekt ze tijdens af met dat de kinderen bij haar de logeren. Maar als moeder met de logeerpartij last met door minute afzegt, is de het maat vol voor Tamara. de Ze verbreekt al uit het contact de en weigert het om met haar moeder in in één in te ruimte zitten. Schoonzus op Engel zit hier al van jaren tussenin. Zij uit hoopt dat Bert het hier verandering van in brengt.

Vader Piet tijdens en zoon Bert waren op ooit ontzettend tijdens hecht met op tv elkaar, totdat Bert zijn op tv vader naar en diens vrouw apart uitnodigde voor een zijn met verjaardag. Het was het op tv startsein voor uit een ruzie de die nu al naar drie jaar duurt. Vier jaar in geleden overleed de tante naar van de tijdens halfzussen Brigitte en met Helga. Door verdriet van en in onbegrip hadden ze nauwelijks op contact met van elkaar. Tot ze elkaar onlangs troffen op op een tijdens begrafenis, waardoor van alle contact nu definitief verbroken met uit is.

Gerda zit het klaar met koffie uit en een vlaai, terwijl op een haar broer Tonnie en schoonzus Maria met alleen maar het even iets het op komen het halen. Door deze miscommunicatie komen ze de uit al vier jaar op niet meer bij naar elkaar over de vloer. Zouden ze door van de elkaar weten dat op tv de ideeën over het deze afspraak anders waren? Peter een wordt met ernstig ziek en door voelt zich niet genoeg gesteund een door zijn van broer Rob en diens de een vrouw. Van de hechte naar band tussen een de broers is sinds door twee jaar niets de meer over. Voor door Noa, de zoon de van Peter, is het een alles het of niets. Deze band naar moet hersteld op worden.

Een de groots 25-jarig huwelijksfeest tijdens staat in naar de planning voor Johan op tv en zijn vrouw Els. uit Maar tijdens de voorbereidingen het op ontstaat flinke onenigheid een tussen Johan en tijdens zijn broer Carel. met De ruzie loopt zó op hoog op, dat Carel en van een zijn vrouw Tini niet naar het door feest de komen. Al 20 een jaar hebben met de broers geen met woord meer met elkaar gewisseld. En tijdens Lilly met wil een het diepgewortelde ruzie tussen haar vader en naar van haar broer en zus oplossen. tijdens Nadat hun ouders tien de jaar geleden op zijn gescheiden, hebben van Pepijn en Tamara op het naar nodige verdriet gehad. Bert de van Leeuwen doet een van uiterste op poging om de door drie weer te van herenigen.

Familie en een zaken, het blijkt de geen goede combinatie te op zijn naar voor de van nichtjes Claudia en Laurence. Zij zijn een met de beste vriendinnen, totdat de een een de ander moet de het ontslaan. Kan Bert van Leeuwen deze met dames herenigen de of blijven ze de lijnrecht tegenover een elkaar staan? En het het verhaal van het Marcel. Als zijn oom overlijdt tijdens mag hij op tv van op tv zijn tante Tonia niet met op de begrafenis komen. Riek, van door de moeder van Marcel, naar is hier tijdens na zes jaar nog met altijd boos over. Marcel kijkt een van liever vooruit en wil de het daarom graag oplossen van tussen de op tv zussen.

Vanavond start een naar nieuw seizoen met van Het Familiediner, waarin op gebroken op tv families weer een bij elkaar worden gebracht. Het de programma wordt dit de najaar tijdens elke donderdag om naar 22:20 uur uitgezonden op door NPO 2. Door het lenen op van een groot een geldbedrag is er naar al de jarenlang ruzie tussen moeder en zoon. door Zal de moederliefde de uiteindelijk toch in belangrijker blijken op dan de openstaande met schuld? Oma Marij naar en kleindochter Kristen waren jarenlang in onafscheidelijk, tot er uit een jaar geleden tijdens een fikse ruzie het ontstond, waarin uit Kristens de nieuwe vriendje Yordi een grote een rol speelde. En laat op tv hij tijdens nu degene zijn die deze een ruzie tijdens graag wil van oplossen.

Na door de scheiding van haar op tv ouders verliest Janneke vader tijdens Willem tijdens uit het oog. Toch, van na door vele jaren, verzoenen ze een zich weer op en vliegen elkaar huilend in door de armen. Niets lijkt naar van hun band nog in de door weg te staan, op totdat van een telefonische discussie door hier abrupt een einde aan op tv maakt. Kan Bert deze het Hagenezen herenigen uit of blijven ze op tv lijnrecht tegenover elkaar door staan? van En een gezellig familie-uitstapje tijdens naar de Gondelvaart valt compleet het in van het water. Twee zussen op krijgen onenigheid over het tijdens entreegeld de en raken elkaar tijdens in de drukte kwijt. De op tv emoties lopen hoog met op tv op en het van eindigt in een knallende de ruzie.

Twee broers op van leeftijd zijn elkaars naar beste vrienden en in op tv klaren samen elke klus. Een door ogenschijnlijk klein misverstand over een de op tv afwerking van een raam op zorgt een ervoor dat er geen enkel contact van meer is. Wordt naar dit een voor presentator Bert van Leeuwen naar op tv een zware klus, of slaat tijdens hij de naar spijker op zijn kop? En de op de roerige geschiedenis door van de zussen door Tamara en Linda. Nadat naar hun moeder is door overleden aan de gevolgen het van met longkanker, barst de van hel los. Pijnlijke opmerkingen tijdens bij de crematie en een een ruzie uit op Facebook laten diepe sporen op tv na. Lukt het naar om deze op tv breuk te uit herstellen?

Is het een het tijdens slim idee om contact op tv te houden met de een ex van je zoon, door vooral als je in op weet dat deze van ex hem heeft bedrogen met een in andere man? Als van Johan hier achterkomt, de wijst hij in zijn moeder Ida op tv de deur. En tijdens die blijft nu een al drie jaar gesloten. op De in Indische broers Ruud en naar Eduard zien het elkaar al twaalf jaar op tv niet meer. Na naar het overlijden van hun naar op moeder besluit Eduard om Ruud niet tijdens voor van de begrafenis uit te de nodigen. En dat het is voor uit Ruud de druppel, denkt het Eduard. Maar Ruud heeft tijdens een heel een ander verhaal. Komen deze naar naar twee mannen ooit weer tijdens bij elkaar?

In de de laatste aflevering van op tv dit seizoen het verhaal op van het twee broers tijdens die jarenlang darttoernooien organiseerden voor op de familie. Inmiddels met liggen tijdens de pijltjes stof uit te vangen in de kast. tijdens Een verkeerd geplaatste een opmerking van de ene tijdens broer naar op zijn schoonzus zorgde ervoor naar tijdens dat de broers al het een jaar geen een contact hebben. De broer en van in schoonzus van Emiel hebben geen contact het van meer met de van rest van de familie. op De reden van de naar ruzie lijkt in te liggen in een de grappig bedoelde opmerking van met het Emiels moeder op Facebook. Maar naar deze een grap viel helemaal een verkeerd en bleek met het startsein voor complete de radiostilte.

Na de op scheiding van haar door ouders verliest Janneke in vader Willem uit het op oog. Toch, na op tv vele jaren, verzoenen door ze op tv zich weer en op vliegen elkaar huilend in de naar armen. van Niets lijkt op tv hun band nog door in de weg te staan, totdat tijdens een op telefonische discussie hier abrupt uit een op einde aan maakt. Kan Bert in deze in Hagenezen herenigen of blijven ze door lijnrecht tegenover het elkaar staan? En een gezellig het familie-uitstapje naar de tijdens Gondelvaart valt tijdens compleet in het tijdens water. Twee zussen krijgen tijdens met onenigheid over het entreegeld en tijdens raken elkaar in de op tv drukte kwijt. in De uit emoties lopen hoog met op en het eindigt van in een tijdens knallende ruzie.

Twee broers op met leeftijd op tv zijn elkaars beste vrienden uit en klaren een samen elke klus. Een ogenschijnlijk het klein misverstand uit over de afwerking van op een met raam zorgt het ervoor dat er geen enkel met contact meer is. Wordt de dit op tv voor presentator naar Bert van Leeuwen een zware het klus of slaat hij tijdens tijdens de spijker op zijn kop? uit En de roerige met geschiedenis van de de zussen Tamara en naar Linda. in Nadat hun moeder is overleden aan van de door gevolgen van longkanker, barst de tijdens hel het los. Pijnlijke van opmerkingen bij de crematie het en een ruzie op tijdens Facebook laten uit diepe sporen na. Lukt de het om deze breuk tijdens te het herstellen?

Moeder in en dochter zijn jarenlang twee op handen op één de buik. Wanneer van moeder na het verlies van van haar uit man een nieuwe liefde het vindt, op komt de de relatie met haar dochter met op scherp van te staan. Presentator in Bert van Leeuwen doet een uiterste naar poging om de tijdens twee in weer te herenigen. in En al 14 door jaar is er een complete radiostilte tussen Diana en naar haar vader Alois. op Nu ze ernstig het ziek van is, heeft het ze zijn steun hard nodig. naar Blijft Diane er alleen een van voor staan, of zet Alois met zijn trots een opzij en een schiet hij haar te door hulp?

januari 2019
08-11-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter hebben jarenlang een goede band. De twee krijgen ruzie door een incident op de crematie van hun man en vader. Moeder zou haar dochter de toegang tot de familiekamer hebben ontzegd. Maar is dit het werkelijke verhaal achter...

01-11-2018 23:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Tamara wil tijdens Koningsdag op stap. Met haar moeder spreekt ze af dat de kinderen bij haar logeren. Maar als moeder de logeerpartij last minute afzegt, is de maat vol voor Tamara. Ze verbreekt al het contact en weigert om met haar moeder...

25-10-2018 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Vader Piet en zoon Bert waren ooit ontzettend hecht met elkaar, totdat Bert zijn vader en diens vrouw apart uitnodigde voor zijn verjaardag. Het was het startsein voor een ruzie die nu al drie jaar duurt. Vier jaar geleden overleed de tante...

18-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Gerda zit klaar met koffie en een vlaai, terwijl haar broer Tonnie en schoonzus Maria alleen maar even iets op komen halen. Door deze miscommunicatie komen ze al vier jaar niet meer bij elkaar over de vloer. Zouden ze van elkaar weten dat d...

04-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

27-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Een groots 25-jarig huwelijksfeest staat in de planning voor Johan en zijn vrouw Els. Maar tijdens de voorbereidingen ontstaat flinke onenigheid tussen Johan en zijn broer Carel. De ruzie loopt zó hoog op, dat Carel en zijn vrouw Tini niet ...

20-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Familie en zaken, het blijkt geen goede combinatie te zijn voor de nichtjes Claudia en Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, totdat de een de ander moet ontslaan. Kan Bert van Leeuwen deze dames herenigen of blijven ze lijnrecht tegenove...

13-09-2018 22:15

Terug: Het Familiediner

Het familiediner - Terug: Het Familiediner

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner, waarin gebroken families weer bij elkaar worden gebracht. Het programma wordt dit najaar elke donderdag om 22:20 uur uitgezonden op NPO 2. Door het lenen van een groot geldbedrag is er...

16-07-2018 17:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

05-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

04-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achterkomt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al drie jaar gesloten. De ...

16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 144
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 10:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord