Programma gemist?

Moeder en dochter uit hebben jarenlang tijdens een goede uit band. De door twee krijgen ruzie door een incident uit op een de crematie van uit hun man en vader. uit Moeder zou in haar dochter de toegang in tot de het familiekamer hebben ontzegd. Maar met is tijdens dit het werkelijke verhaal uit achter de in ruzie? Bert gaat op van pad om dat uit door te vinden. uit En twee Amsterdamse een zussen zijn jarenlang elkaars op tv beste vriendinnen, maar als naar een van op hen katten aanschaft zonder tijdens naar overleg met de ander met ontstaan de eerste scheurtjes in van het hun relatie. Wanneer er op tv vervolgens ook geen uitnodiging wordt het verstuurd voor een door etentje, is het op gedaan met uit de pret. Al op het contact wordt een verbroken. Dit tot groot op tv verdriet van hun de gemeenschappelijke vriendin tijdens Tieneke. Zal dit een etentje de er alsnog van op tv komen wanneer Bert bij de dames op tv aan op de deur tijdens staat?

Tamara wil tijdens in Koningsdag op stap. tijdens Met op tv haar moeder spreekt van ze af dat de kinderen van bij naar haar logeren. tijdens Maar als moeder door de logeerpartij last naar minute afzegt, is de tijdens maat vol uit voor Tamara. Ze verbreekt in al het contact en weigert het om naar met haar uit moeder in één een te ruimte zitten. Schoonzus Engel zit naar hier al jaren een tussenin. Zij naar hoopt dat op tv Bert hier verandering in de brengt.

Vader met Piet en zoon Bert door waren ooit ontzettend tijdens hecht met elkaar, in totdat Bert zijn een vader en diens naar vrouw het apart uitnodigde voor zijn verjaardag. door Het was het startsein in naar voor een ruzie die nu uit al drie uit jaar duurt. Vier jaar op geleden overleed de van tante van op de halfzussen Brigitte en Helga. uit Door verdriet en het onbegrip hadden ze met nauwelijks contact met op tijdens elkaar. Tot ze in elkaar onlangs troffen op naar een begrafenis, waardoor naar alle contact nu definitief met verbroken de is.

Gerda zit klaar de met koffie op tv en een vlaai, terwijl uit haar broer Tonnie een en schoonzus met Maria alleen maar door even de iets op komen door halen. Door deze miscommunicatie komen naar ze tijdens al vier jaar niet meer in bij de elkaar over de vloer. Zouden tijdens ze op tv van elkaar weten de dat de ideeën over deze op afspraak anders waren? Peter van de wordt ernstig ziek en voelt zich van een niet genoeg gesteund door uit zijn broer Rob en op diens vrouw. Van de de hechte in band tussen het de broers is sinds twee met jaar niets meer over. op Voor Noa, de naar zoon in van Peter, is uit het alles of niets. het Deze door band moet hersteld in worden.

Een groots een 25-jarig huwelijksfeest staat met in op de planning voor Johan en zijn door van vrouw Els. Maar tijdens de de voorbereidingen ontstaat op tv flinke onenigheid tussen een Johan en zijn een broer Carel. het De ruzie loopt zó hoog op, het dat Carel en uit zijn vrouw de Tini niet naar het een feest komen. Al tijdens 20 jaar hebben een de de broers geen woord meer op tv met elkaar gewisseld. En het Lilly wil een het diepgewortelde een ruzie tussen haar vader en naar uit haar broer en zus oplossen. op tv Nadat hun ouders tien op jaar geleden zijn op gescheiden, hebben uit Pepijn naar en Tamara het nodige verdriet gehad. het Bert van Leeuwen in doet het een uiterste poging naar om de drie tijdens weer te naar herenigen.

Familie en door zaken, het blijkt een geen op tv goede combinatie te naar zijn voor de nichtjes het Claudia en Laurence. Zij zijn door de tijdens beste vriendinnen, het totdat de een de op tv ander moet een ontslaan. Kan Bert van Leeuwen deze naar dames op tv herenigen of blijven van ze lijnrecht tegenover op elkaar staan? En het verhaal met van Marcel. met Als zijn oom overlijdt van mag hij van tijdens zijn een tante Tonia niet op met de op tv begrafenis komen. Riek, de met moeder van Marcel, is met hier na door zes jaar nog van altijd boos een over. Marcel kijkt naar liever vooruit en wil het daarom een graag uit oplossen tussen de met zussen.

Vanavond start een met nieuw seizoen de van Het Familiediner, tijdens waarin gebroken families van weer een bij elkaar worden gebracht. met Het programma uit wordt dit najaar elke donderdag met om met 22:20 uur uitgezonden op NPO 2. Door op tv door het lenen van tijdens een groot geldbedrag is in er al jarenlang ruzie tussen met moeder en in zoon. Zal uit de moederliefde de uiteindelijk toch belangrijker blijken dan de een openstaande op schuld? Oma Marij en kleindochter op Kristen van waren jarenlang onafscheidelijk, tot op tv er op tv een jaar geleden een fikse ruzie op tv ontstond, op tv waarin Kristens nieuwe vriendje op tv Yordi een grote rol het speelde. van En laat hij nu op degene met zijn die deze ruzie graag van wil tijdens oplossen.

Na de scheiding door van haar ouders op tijdens verliest Janneke vader Willem uit door het oog. Toch, na het vele jaren, in verzoenen ze zich tijdens weer en met vliegen elkaar huilend in de tijdens armen. op tv Niets lijkt hun band door nog in naar de weg te een staan, totdat een telefonische discussie naar van hier abrupt een naar einde aan maakt. Kan tijdens Bert deze Hagenezen tijdens herenigen of blijven ze uit lijnrecht tegenover elkaar het staan? door En een gezellig op familie-uitstapje naar de een Gondelvaart valt compleet uit in het water. Twee zussen krijgen uit onenigheid over het op tv entreegeld en raken op tv door elkaar in de drukte kwijt. De op tv emoties lopen op hoog op en in het eindigt met in een het knallende ruzie.

Twee broers naar op leeftijd zijn het elkaars van beste vrienden en op tv klaren samen elke klus. Een door ogenschijnlijk uit klein misverstand over de afwerking door van een in raam zorgt ervoor met dat er geen enkel contact uit meer is. van Wordt dit voor presentator het Bert van Leeuwen uit een zware naar klus, of een slaat hij de spijker op uit van zijn kop? En de roerige geschiedenis de van de met zussen Tamara het en Linda. Nadat hun op tv moeder op is overleden aan de door gevolgen van longkanker, barst tijdens de hel los. Pijnlijke met opmerkingen bij de de crematie en een een ruzie op tijdens Facebook laten diepe uit sporen na. Lukt het het om deze met breuk te het herstellen?

Is de het een op slim idee om contact te houden in met de in ex van je de zoon, het vooral als je weet in dat deze ex met hem heeft bedrogen tijdens met een andere met man? Als Johan in hier achterkomt, wijst hij zijn een moeder Ida van de deur. En van die blijft nu al met drie op tv jaar gesloten. De Indische broers het Ruud en Eduard door uit zien elkaar al twaalf jaar niet van uit meer. Na het overlijden van hun het moeder de besluit Eduard de om Ruud niet voor de begrafenis de uit op te nodigen. En dat op tv is voor Ruud tijdens de druppel, denkt Eduard. in Maar Ruud heeft van een heel op tv ander naar verhaal. Komen deze twee mannen ooit met tijdens weer bij elkaar?

In de door laatste op aflevering van dit naar seizoen het verhaal van twee op tv broers uit die jarenlang darttoernooien organiseerden voor op de familie. uit Inmiddels liggen de pijltjes stof de door te vangen in de een kast. Een verkeerd geplaatste opmerking door van de met ene broer naar zijn naar schoonzus zorgde uit ervoor dat de broers door een al een jaar geen contact op hebben. De een broer en schoonzus naar van Emiel hebben geen uit contact meer met de van rest op tv van de familie. De reden de van de de ruzie lijkt te liggen het in een grappig met door bedoelde opmerking van door Emiels moeder op Facebook. Maar deze met grap viel helemaal door verkeerd uit en bleek naar het startsein voor complete met radiostilte.

Na het de scheiding uit van haar ouders verliest Janneke vader het uit Willem uit het oog. Toch, na het vele naar jaren, verzoenen ze uit zich weer op en vliegen elkaar huilend naar in de armen. van Niets lijkt op tv hun band nog in de weg op tv te staan, een totdat een telefonische op discussie hier abrupt uit een einde aan maakt. in het Kan Bert deze Hagenezen herenigen een of blijven ze lijnrecht op tegenover elkaar staan? de En het een gezellig familie-uitstapje van naar de een Gondelvaart valt compleet in het van water. Twee tijdens zussen krijgen onenigheid over het een in entreegeld en raken naar elkaar in de door drukte kwijt. De tijdens emoties lopen hoog naar op en het eindigt in een van knallende in ruzie.

Twee tijdens broers op leeftijd tijdens zijn elkaars beste vrienden en met op klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk door klein misverstand over naar de afwerking van uit een naar raam zorgt uit ervoor dat er geen enkel op tv contact meer tijdens is. Wordt dit de voor presentator op Bert van Leeuwen een zware klus tijdens of slaat uit hij de tijdens spijker op zijn op tv kop? En de roerige het geschiedenis van de zussen een Tamara en een Linda. Nadat de hun moeder is overleden aan met de gevolgen de van longkanker, naar barst de hel los. een Pijnlijke opmerkingen bij de de crematie van en een ruzie op Facebook door laten diepe naar sporen na. Lukt het van naar om deze breuk te van herstellen?

Moeder in en dochter zijn jarenlang de twee handen op de één buik. naar Wanneer moeder na het het verlies het van haar man een het nieuwe liefde vindt, naar komt de relatie met haar op het dochter op scherp te staan. Presentator naar Bert van Leeuwen naar doet in een uiterste poging om het de twee weer te op tv uit herenigen. En al 14 uit jaar is in er complete radiostilte op tv tussen Diana en de haar vader Alois. Nu in ze ernstig door ziek is, heeft ze zijn steun op hard met nodig. Blijft Diane er alleen door voor staan, de of zet Alois zijn door trots opzij en in schiet hij haar een te op tv hulp?

december 2021
08-11-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter hebben jarenlang een goede band. De twee krijgen ruzie door een incident op de crematie van hun man en vader. Moeder zou haar dochter de toegang tot de familiekamer hebben ontzegd. Maar is dit het werkelijke verhaal achter...

01-11-2018 23:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Tamara wil tijdens Koningsdag op stap. Met haar moeder spreekt ze af dat de kinderen bij haar logeren. Maar als moeder de logeerpartij last minute afzegt, is de maat vol voor Tamara. Ze verbreekt al het contact en weigert om met haar moeder...

25-10-2018 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Vader Piet en zoon Bert waren ooit ontzettend hecht met elkaar, totdat Bert zijn vader en diens vrouw apart uitnodigde voor zijn verjaardag. Het was het startsein voor een ruzie die nu al drie jaar duurt. Vier jaar geleden overleed de tante...

18-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Gerda zit klaar met koffie en een vlaai, terwijl haar broer Tonnie en schoonzus Maria alleen maar even iets op komen halen. Door deze miscommunicatie komen ze al vier jaar niet meer bij elkaar over de vloer. Zouden ze van elkaar weten dat d...

04-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

27-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Een groots 25-jarig huwelijksfeest staat in de planning voor Johan en zijn vrouw Els. Maar tijdens de voorbereidingen ontstaat flinke onenigheid tussen Johan en zijn broer Carel. De ruzie loopt zó hoog op, dat Carel en zijn vrouw Tini niet ...

20-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Familie en zaken, het blijkt geen goede combinatie te zijn voor de nichtjes Claudia en Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, totdat de een de ander moet ontslaan. Kan Bert van Leeuwen deze dames herenigen of blijven ze lijnrecht tegenove...

13-09-2018 22:15

Terug: Het Familiediner

Het familiediner - Terug: Het Familiediner

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner, waarin gebroken families weer bij elkaar worden gebracht. Het programma wordt dit najaar elke donderdag om 22:20 uur uitgezonden op NPO 2. Door het lenen van een groot geldbedrag is er...

16-07-2018 17:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

05-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

04-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achterkomt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al drie jaar gesloten. De ...

16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 144
  • Laatste uitzending op 10-09-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!