Programma gemist?

Moeder en op tv dochter hebben jarenlang een het goede band. De door twee een krijgen ruzie door een incident de op de crematie op tv van naar hun man en de vader. Moeder met zou haar dochter met de toegang tot de van familiekamer hebben ontzegd. tijdens Maar is dit een het werkelijke verhaal achter met de ruzie? Bert tijdens gaat uit op pad om op tv dat uit te vinden. op En twee Amsterdamse zussen zijn op tv jarenlang naar elkaars beste uit vriendinnen, maar als een van hen naar katten aanschaft zonder naar overleg de met de uit ander ontstaan de eerste op tv scheurtjes in hun tijdens relatie. Wanneer er vervolgens ook een geen uitnodiging wordt op tv verstuurd voor in een etentje, in is het gedaan tijdens met de pret. Al het het contact wordt uit verbroken. Dit tot tijdens groot verdriet van in hun gemeenschappelijke op vriendin Tieneke. het Zal dit etentje er alsnog met van komen wanneer in Bert op tv bij de dames aan op de deur met staat?

Tamara uit wil tijdens Koningsdag op naar stap. Met haar uit moeder spreekt door ze af dat de kinderen door bij haar uit logeren. Maar als moeder naar de logeerpartij van last minute met afzegt, is de maat in vol voor Tamara. Ze met verbreekt al het uit contact en weigert in om met de haar in moeder in één door te ruimte zitten. Schoonzus naar Engel zit hier al een jaren tussenin. Zij door hoopt dat Bert in hier verandering in in brengt.

Vader uit Piet en zoon Bert naar waren ooit op ontzettend hecht met elkaar, totdat met Bert door zijn vader door en diens vrouw apart de uitnodigde voor zijn verjaardag. een Het was het startsein tijdens voor een ruzie in naar die nu al drie op tv jaar duurt. Vier jaar geleden van van overleed de tante van op tv de halfzussen Brigitte en Helga. tijdens Door verdriet het en onbegrip hadden het ze nauwelijks een contact met elkaar. naar Tot ze op elkaar onlangs troffen op een op begrafenis, waardoor op alle contact nu definitief verbroken met op is.

Gerda met zit klaar met door koffie en een een vlaai, terwijl haar in broer Tonnie en met schoonzus Maria alleen maar in even iets op van komen halen. Door deze tijdens miscommunicatie komen een ze naar al vier jaar niet uit meer bij tijdens elkaar over de vloer. Zouden ze naar van elkaar weten naar naar dat de ideeën over een deze afspraak anders waren? een Peter wordt door ernstig ziek en voelt op tv zich de niet genoeg gesteund door de zijn broer tijdens Rob en diens het vrouw. Van de hechte tijdens band tussen in de broers is sinds het twee jaar naar niets meer over. in Voor Noa, de zoon van naar Peter, is een het alles of tijdens niets. Deze band moet hersteld tijdens het worden.

Een groots 25-jarig in huwelijksfeest naar staat in de planning door voor Johan de en zijn het vrouw Els. Maar tijdens de voorbereidingen in ontstaat uit flinke onenigheid tussen Johan en de op zijn broer Carel. De ruzie loopt naar zó hoog op, een dat met Carel en in zijn vrouw Tini de niet naar het de feest komen. Al uit 20 jaar hebben in de broers geen woord meer met op in elkaar gewisseld. En Lilly wil een naar op tv diepgewortelde ruzie tussen haar tijdens vader en uit haar broer en zus op tv oplossen. Nadat tijdens hun ouders tien jaar geleden door zijn gescheiden, hebben Pepijn uit op tv en Tamara het nodige van verdriet gehad. Bert van Leeuwen tijdens doet tijdens een uiterste poging om de in drie weer naar te door herenigen.

Familie door en zaken, het in blijkt geen een goede combinatie te zijn voor de naar nichtjes Claudia en met van Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, het totdat op de een de ander moet van ontslaan. Kan Bert uit van van Leeuwen deze dames het herenigen of blijven ze lijnrecht in op tv tegenover elkaar staan? naar En het verhaal door van Marcel. Als met zijn oom overlijdt mag hij van in zijn tante op Tonia niet op de van begrafenis op komen. Riek, de moeder tijdens van Marcel, is in hier het na zes jaar van nog altijd boos op tv over. Marcel kijkt liever vooruit en door wil met het daarom op graag oplossen tussen de een zussen.

Vanavond in start een naar nieuw seizoen van Het Familiediner, het waarin gebroken families een weer op bij elkaar worden gebracht. Het programma op uit wordt dit najaar elke donderdag tijdens om 22:20 uur uitgezonden tijdens op in NPO 2. Door het lenen de van een een groot geldbedrag is er op al jarenlang ruzie tussen in moeder van en zoon. Zal het de moederliefde uiteindelijk toch met belangrijker blijken dan de de openstaande schuld? Oma op Marij en kleindochter uit Kristen waren het jarenlang onafscheidelijk, tot de er het een jaar geleden een fikse tijdens ruzie ontstond, in waarin Kristens nieuwe vriendje de Yordi een grote het rol met speelde. En laat hij van nu degene zijn die deze in ruzie graag de wil uit oplossen.

Na de scheiding een van haar ouders op tv door verliest Janneke vader Willem uit door het oog. Toch, na in vele tijdens jaren, verzoenen tijdens ze zich weer en vliegen elkaar van huilend in de op armen. Niets tijdens lijkt hun op band nog uit in de weg te staan, totdat van een telefonische van discussie hier op tv abrupt een einde van aan maakt. met Kan Bert deze Hagenezen herenigen de of blijven ze lijnrecht tijdens tegenover in elkaar staan? En een gezellig van familie-uitstapje naar de op Gondelvaart valt compleet op in het met water. Twee zussen krijgen het uit onenigheid over het entreegeld en uit raken elkaar naar in de drukte kwijt. De op de emoties lopen hoog op in en het eindigt in op een knallende op tv ruzie.

Twee broers op op tv leeftijd zijn elkaars in beste vrienden en op tv op tv klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk door naar klein misverstand over op tv de afwerking van een raam uit zorgt ervoor tijdens dat er geen op enkel contact meer is. Wordt in door dit voor presentator met Bert van Leeuwen uit een zware klus, of slaat hij de het de spijker op met zijn kop? En de roerige geschiedenis op van door de zussen Tamara en door Linda. op tv Nadat hun moeder is overleden een aan de gevolgen van van longkanker, barst van de met hel los. Pijnlijke opmerkingen bij de uit crematie en een van ruzie op uit Facebook laten diepe op tv sporen na. Lukt het op om deze het breuk te naar herstellen?

Is tijdens het een naar slim idee om in contact te houden met de ex een van met je zoon, vooral als je door weet naar dat deze ex tijdens hem heeft bedrogen door met een andere van man? Als Johan hier achterkomt, uit wijst hij op zijn moeder van Ida de deur. En die uit blijft nu al met de drie jaar gesloten. De Indische broers de Ruud en Eduard op tv in zien elkaar al twaalf jaar niet van door meer. Na het overlijden van hun uit op moeder besluit Eduard om op tv Ruud niet voor de naar begrafenis uit te in nodigen. een En dat is voor Ruud de uit op druppel, denkt Eduard. Maar Ruud heeft het een naar heel ander verhaal. Komen deze uit twee de mannen ooit weer in bij elkaar?

In uit de laatste aflevering op tv van dit een seizoen het verhaal in van twee broers die jarenlang darttoernooien van het organiseerden voor de naar familie. Inmiddels liggen naar de pijltjes stof te vangen in de de kast. met Een op verkeerd geplaatste opmerking op van de ene broer naar van zijn schoonzus zorgde van ervoor dat naar de broers al een met jaar uit geen contact hebben. door De broer en de schoonzus van Emiel hebben geen contact met meer met de uit rest van de de familie. met De reden van de ruzie tijdens lijkt te liggen op tv in een grappig tijdens tijdens bedoelde opmerking van door Emiels moeder op op tv Facebook. Maar deze grap met viel helemaal verkeerd de en bleek het startsein voor naar complete op radiostilte.

Na de de scheiding van de haar ouders verliest op Janneke vader Willem uit van het door oog. Toch, na vele jaren, verzoenen van ze het zich weer tijdens en vliegen elkaar huilend een in de armen. Niets lijkt een hun band in nog in de weg tijdens uit te staan, totdat een telefonische naar discussie een hier abrupt een einde uit aan maakt. Kan Bert deze de Hagenezen naar herenigen of blijven de ze lijnrecht tegenover de elkaar staan? tijdens En een gezellig uit familie-uitstapje naar de Gondelvaart valt compleet op tv in in het water. Twee zussen uit krijgen onenigheid over het op entreegeld met en raken elkaar in de op tv drukte kwijt. een De emoties lopen hoog door het op en het eindigt in op een knallende een ruzie.

Twee broers een op leeftijd zijn in elkaars beste vrienden en het klaren op tv samen elke klus. Een ogenschijnlijk een klein misverstand uit over de door afwerking van een door raam zorgt ervoor dat er door op geen enkel contact in meer is. Wordt dit op tv voor presentator Bert van de Leeuwen een in zware klus of slaat hij door tijdens de spijker op zijn kop? En uit de roerige geschiedenis met op van de zussen Tamara en Linda. door Nadat hun moeder uit is overleden in aan de gevolgen op tv van longkanker, barst op de hel de los. Pijnlijke opmerkingen met bij de crematie en op tv een ruzie op Facebook op tv van laten diepe sporen na. Lukt het met tijdens om deze breuk te door herstellen?

Moeder van en dochter zijn jarenlang door twee op tv handen op één uit buik. Wanneer moeder na het verlies naar het van haar man een nieuwe tijdens liefde vindt, van komt de tijdens relatie met haar dochter met op scherp op tv te staan. Presentator Bert van van Leeuwen doet een uit uiterste poging om van de door twee weer te het herenigen. En al 14 jaar in is er complete door radiostilte tussen Diana en een uit haar vader Alois. Nu ze ernstig met ziek het is, heeft ze zijn een steun hard de nodig. Blijft Diane er de alleen voor staan, het of zet Alois op zijn uit trots opzij en schiet hij uit haar te op tv hulp?

september 2020
08-11-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter hebben jarenlang een goede band. De twee krijgen ruzie door een incident op de crematie van hun man en vader. Moeder zou haar dochter de toegang tot de familiekamer hebben ontzegd. Maar is dit het werkelijke verhaal achter...

01-11-2018 23:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Tamara wil tijdens Koningsdag op stap. Met haar moeder spreekt ze af dat de kinderen bij haar logeren. Maar als moeder de logeerpartij last minute afzegt, is de maat vol voor Tamara. Ze verbreekt al het contact en weigert om met haar moeder...

25-10-2018 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Vader Piet en zoon Bert waren ooit ontzettend hecht met elkaar, totdat Bert zijn vader en diens vrouw apart uitnodigde voor zijn verjaardag. Het was het startsein voor een ruzie die nu al drie jaar duurt. Vier jaar geleden overleed de tante...

18-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Gerda zit klaar met koffie en een vlaai, terwijl haar broer Tonnie en schoonzus Maria alleen maar even iets op komen halen. Door deze miscommunicatie komen ze al vier jaar niet meer bij elkaar over de vloer. Zouden ze van elkaar weten dat d...

04-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

27-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Een groots 25-jarig huwelijksfeest staat in de planning voor Johan en zijn vrouw Els. Maar tijdens de voorbereidingen ontstaat flinke onenigheid tussen Johan en zijn broer Carel. De ruzie loopt zó hoog op, dat Carel en zijn vrouw Tini niet ...

20-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Familie en zaken, het blijkt geen goede combinatie te zijn voor de nichtjes Claudia en Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, totdat de een de ander moet ontslaan. Kan Bert van Leeuwen deze dames herenigen of blijven ze lijnrecht tegenove...

13-09-2018 22:15

Terug: Het Familiediner

Het familiediner - Terug: Het Familiediner

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner, waarin gebroken families weer bij elkaar worden gebracht. Het programma wordt dit najaar elke donderdag om 22:20 uur uitgezonden op NPO 2. Door het lenen van een groot geldbedrag is er...

16-07-2018 17:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

05-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

04-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achterkomt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al drie jaar gesloten. De ...

16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 144
  • Laatste uitzending op 10-09-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!