Programma gemist?

In de door laatste aflevering van naar dit seizoen in het verhaal een van twee broers die jarenlang darttoernooien het op organiseerden voor de familie. Inmiddels een liggen de pijltjes stof tijdens te in vangen in de kast. een Een verkeerd in geplaatste opmerking van de ene op broer naar zijn een op schoonzus zorgde ervoor dat de broers een door al een jaar tijdens geen contact hebben. De een broer en een schoonzus van Emiel in hebben geen contact meer uit met de rest van op de naar familie. De reden van de in ruzie lijkt te de liggen door in een grappig bedoelde opmerking in van op Emiels moeder op Facebook. door Maar deze grap een viel helemaal verkeerd de en bleek het startsein van voor complete het radiostilte.

Na door de scheiding van naar haar ouders verliest uit Janneke vader Willem uit door het oog. Toch, na het vele jaren, verzoenen tijdens ze zich weer van en vliegen elkaar op tv de huilend in de armen. Niets in lijkt hun band het nog in de op tv weg te een staan, totdat een telefonische discussie met hier abrupt een uit einde aan de maakt. de Kan Bert deze Hagenezen herenigen of met blijven ze op lijnrecht van tegenover elkaar staan? een En een gezellig familie-uitstapje naar een de Gondelvaart valt compleet door op tv in het water. Twee zussen met krijgen onenigheid tijdens over het op entreegeld en raken elkaar in tijdens de uit drukte kwijt. De op tv emoties lopen hoog op en door het het eindigt in een knallende een ruzie.

Twee broers van op leeftijd in zijn elkaars beste vrienden door en klaren tijdens samen elke klus. tijdens Een ogenschijnlijk klein de misverstand over in de afwerking van een raam zorgt uit ervoor dat er op tv geen enkel contact op meer tijdens is. Wordt dit voor presentator tijdens Bert van op tv Leeuwen een zware het klus of slaat in hij het de spijker op zijn kop? in En de op tv roerige geschiedenis van door de zussen Tamara en uit Linda. met Nadat hun moeder is overleden de aan de gevolgen van door longkanker, van barst de hel los. Pijnlijke van opmerkingen bij van de naar crematie en een tijdens ruzie op Facebook laten diepe in sporen na. Lukt het op tv om deze breuk met te met herstellen?

Moeder met en dochter een zijn jarenlang twee handen door op één naar buik. Wanneer moeder na het van verlies van met haar man door een nieuwe liefde vindt, komt uit de relatie met haar het dochter in op scherp te staan. Presentator in Bert van naar Leeuwen doet een uit uiterste poging om de door twee weer het te herenigen. En al van van 14 jaar is er met complete radiostilte tussen Diana en een haar vader Alois. door Nu op tv ze ernstig ziek met is, heeft op ze zijn steun met hard nodig. Blijft uit Diane er alleen voor staan, in of zet met Alois zijn trots opzij en uit schiet hij haar op tv te op tv hulp?

Op familiefeesten wordt in met het echt gezellig als tweelingbroers door Jan op en Joop er zijn. Maar de na door de dood van hun tijdens moeder is het van gedaan met op tv de pret. Presentator de Bert van Leeuwen duikt in het op het roerige verleden van de tweeling en in zet een alles op met alles om ze vandaag weer bij door elkaar te tijdens brengen. naar Maar of dat gaat tijdens lukken?

Is het het een slim uit idee om contact een te houden tijdens met de ex van je zoon, in vooral als je naar uit weet dat deze een ex hem heeft bedrogen met van een andere man? Als het Johan hier achter op tv komt, wijst hij in zijn uit moeder Ida de deur. En tijdens die van blijft nu al 3 uit jaar gesloten. een De Indische broers met Ruud en Eduard door zien elkaar al 12 jaar naar niet meer. Na een het een overlijden van hun naar moeder besluit uit Eduard om Ruud niet voor door de begrafenis uit te op in nodigen. En dat is voor een Ruud de uit druppel, denkt Eduard. Maar Ruud het heeft tijdens een heel ander verhaal. met Komen deze in twee mannen ooit weer van bij door elkaar?

Geloof met het of niet, een maar een bezoek aan de de kapper betekent het tijdens einde van naar de relatie tussen Patrick op een en zijn ouders. Is uit er drie jaar later nog met hoop de dat dit goedkomt? van En het tragische verhaal met van het Alma en haar op schoonmoeder Annie. Hun innige vriendschap wordt door flink op de de naar proef gesteld door door het overlijden van met twee dierbaren. Lukt het door Bert van uit Leeuwen om deze mensen op tv weer bij elkaar het te brengen?

Op deze door Tweede Paasdag tijdens zendt de van EO een speciale aflevering een van Het Familiediner uit: de Het Familiediner XL. een Dit voorjaar naar viert de het EO namelijk haar vijftigjarig door jubileum en Het Familiediner is in naar ruim een kwart van van die periode een van haar het boegbeelden. van Hoog tijd om dit jubileum een naar te vieren met een een feestelijke uitzending waarin in Bert, samen met in een grote groep van oud-deelnemers, terugkijkt op van ruim vijftien jaar Het Familiediner! een “Ik het moet zeggen: deze aflevering tijdens is een hoogtepunt. Ik van kijk op tv er naar uit om de op tv ‘oude’ bekenden weer uit van te ontmoeten en op tv te horen hoe het met ze op gaat. in Het belooft een de bijzondere uitzending te worden!”, vertelt een Bert naar van Leeuwen. Een keur van aan oud-deelnemers een schuift aan bij met het grootse diner. De leukste binnenkomers, tijdens met de mooiste verzoeningen en een de heftigste confrontaties met worden uitgelicht. op tv Samen met familiebemiddelaar Bert van van Leeuwen van kijken de toenmalige ruziemakers vanuit de naar in feestelijke locatie terug op hun eigen uit verhaal. de Hoe gaat het een nu met hen? En wat naar op heeft Het Familiediner hen gebracht? Bert met van van Leeuwen: “Waar ik me nog tijdens altijd over op tv verbaas is naar dat het soms de van kleine op tv dingen zijn die van naar grote invloed op tv zijn op de van relatie tussen familieleden. tijdens Mensen kunnen soms tijdens zo onhandig zijn, en door toch missen ze op tv elkaar. Met Het Familiediner op tv geven we met mensen de kans zich tijdens met de tijdens ander te het verzoenen en dat is met iedere keer opnieuw heel mooi het uit om te zien. Het is de niet tijdens altijd even makkelijk, maar het in is een voorrecht uit om mensen weer dat naar ene zetje te van een geven.” Bovendien probeert Bert in Het door in Familiediner XL een met schijnbaar uitzichtloze familievete alsnog op te op tv met lossen. Lukt het van Bert een familie bij elkaar tijdens te brengen naar en schuift met deze familie samen aan bij een Het van Familiediner XL?

Bert tijdens van Leeuwen heeft een dubbele door familieruzie de op te met lossen. Bert van Leeuwen heeft een door dubbele familieruzie het op te lossen. een Henk met heeft ruzie met zijn twee op tv zussen, Henneke en op tv Joke, maar dan van om twee verschillende met redenen. uit Met Joke heeft hij al tien uit jaar geen contact naar meer tijdens nadat Henk een wat de lompe opmerking had gemaakt de over de ondernemersaspiraties tijdens van op tv de echtgenoot van Joke, naar Jan. Met Henneke ligt op tv hij nu door alweer tijdens zes jaar overhoop nadat de van vrouw van Henk het onaangekondigd naar een familiebijeenkomst het over de van ziekenzorg die moeder nodig de zou uit hebben. Ze was de in enige door van de koude kant van en dat was toch het echt niet de met bedoeling. met En ja, dan door vliegen de dagen zomaar voorbij. Nu de wil een naar andere met zus, Marijke, dat het conflict de uit de wereld wordt tijdens uit geholpen.

Bert van Leeuwen met probeert uit een moeder het en haar zoon op en schoondochter weer aan een tafel op uit te krijgen. Bert de van Leeuwen probeert een moeder en de in haar zoon en schoondochter op weer aan een tafel te met krijgen. van Ze hebben al naar twee jaar geen op contact meer naar sinds moeder Ria op tv en zoon Joop naar ruzie kregen over het al op dan met niet oppassen van oma met op Joops kinderen. Maar eigenlijk tijdens boterde het naar al op jaren niet echt tussen met met name Ria en met schoondochter Nicole. Het in was al met meteen op de door eerste dag dat op tv Joop haar mee door naar huis nam dat ze uit elkaar door niet goed met lagen. Vooral toen naar de vader van naar Joop nog leefde, liepen de op tv spanningen met tussen de dames op. Toen vader tijdens Joop overleed, was in Nicole door zelfs niet welkom op door zijn naar crematie. Toen ze alsnog kwam, waren van een de rapen gaar. Nu uit is het de zus van de Joop, Debbie, op tv die naar het samen met haar uit dochter Romi op tv niet meer aan met kan zien. Ze hoopt dat uit met op tv hulp van Bert van het Leeuwen de ruzie uit opgelost kan de worden.

Bert op komt voor van een schijnbaar onmogelijke opgave te staan: met een broer met en een zus op na 32 uit jaar weer op met elkaar herenigen. En door waar ging de tijdens ruzie eigenlijk over? Bert tijdens komt voor door een schijnbaar onmogelijke met opgave te staan: uit een broer en een van zus na 32 jaar van in weer met elkaar herenigen. in Dat is uit zo lang geleden dat in Liena niet eens weet of van haar jongste met en enig overgebleven uit broer Koos nog op tv leeft. Liena naar en Koos op tv hebben lang geleden tijdens ruzie gekregen. Maar wat op tv de reden exact was, is het na al die het jaren een beetje een weggezakt. van Het draaide tijdens om een erfenis, maar met over wat het dit precies was, daar verschillen zij tijdens van van mening over. Koos weet zich het bovendien te de herinneren uit dat het ook te in maken had op met de ex-man met van Liena. Maar Liena denkt daar een weer heel anders door over. Kortom, de een hoop het onduidelijkheid, maar tijdens de wens om dit uit weer op te lossen tijdens is er in wel degelijk. Liena’s dochter op Billur heeft Bert van van Leeuwen gevraagd door de een twee op leeftijd rakende en met een hun uit gezondheid kwakkelende broer van en zus eindelijk weer eens het aan een naar tafel te krijgen. tijdens Lukt in dit?

Berts hulp het is de weer hard nodig. Zo zijn er door drie zussen die in al drie jaar naar ruzie het hebben. En dat in allemaal nadat ze het het plan van hadden opgevat om een samen gezellig een op week op vakantie te gaan naar van van de Wadden. Berts hulp de is weer hard nodig. Zo op tv zijn er met drie zussen die in al drie van jaar ruzie tijdens hebben. En dat allemaal op nadat ze het plan in hadden opgevat om samen op tv gezellig een op week op vakantie op te gaan op tv naar de Wadden. Afspraak tijdens was dat niemand zijn naar kinderen het meeneemt. Als een met zus het dan toch in oppert door om haar zoon van mee te nemen, is de tijdens reactie niet op mals. Gevolg? Twee van zussen praten al tijdens drie jaar niet op tv meer met haar. Een nicht door door grijpt naar een laatste uit redmiddel: ze neemt contact tijdens op met Het Familiediner. met In door de sorry-limo neemt deze keer op tv van een vrolijke Amsterdamse dame op tv plaats. Zij wil in niets liever dan het een weer een goed maken met haar oude, op tv beste vriendin. Ze door hoopt dat een dinerbon van een tijdens handje kan van helpen.

Denise uit is de in beste vriendin van nichtjes Raquel op tv en Daisy. uit Denise is op tv de beste vriendin tijdens van nichtjes Raquel en tijdens Daisy. Na het overlijden van door tijdens hun oom vraagt oma een aan Daisy of ze bij op tv het verdelen de van de de boedel aanwezig met kan zijn. Tante Anneke vindt dit tijdens helemaal tijdens niet leuk. op Annekes zus Wilma, de moeder met van Daisy, trekt partij op tv voor haar door dochter en de sindsdien spreken ze geen woord met meer op met elkaar. tijdens Nu gaan beide in nichtjes trouwen en hoopt hun gezamenlijke naar vriendin Denise dat tijdens in Het Familiediner ze weer aan één het tafel de kan krijgen.

Vanavond start met een nieuw seizoen op tv van Het Familiediner. En met met op de feestdagen achter de rug een in beseffen veel mensen hoe met waardevol een goede relatie uit met door familie is. Geen met wonder dat ?meer het tijd met familie doorbrengen? elk op jaar hoog tijdens in de in lijstjes met populaire naar goede voornemens staat. In zes van nieuwe in afleveringen zet Bert van Leeuwen daarom in alles op alles tijdens om ruziemakende met familieleden met elkaar om op de op tafel te uit krijgen. Na ruim 200 afleveringen weer het presentator naar Bert van Leeuwen als de geen ander hoe met de vaak zo gezellige met feestdagen naar ook een desastreuze rol kunnen spelen de uit binnen ruziënde families. ?Het door zijn juist in die momenten waarop je op tv meer dan anders beseft de dat van het hommeles is, en door dat doet gewoon pijn.? Ook uit uit komt het steeds tijdens vaker voor dat de naar feestdagen zelf met de splijtzwam zijn, weet Bert. ?Dat door kerstdiner met familie uit naar of die oudjaarsavond naar bij pa en ma tijdens thuis kunnen ook pijnlijke en de met ongemakkelijk momenten opleveren. Tijdens de uitgebreid tafelen of het een gezellige een borrel kan zomaar de een ruzie ontstaan. Mensen met zijn moe, hebben een elkaar soms door lang niet gesproken of halen op tv voor met de grap met een glaasje een op weer eens een van in oude koe uit de sloot." Vanaf vanavond het zien we in op tv zes nieuwe op afleveringen of het in lukt om de relatie het tussen met familieleden weer te herstellen. ?Niets op is in mooier dan het op nieuwe jaar beginnen met de een schone lei,? vindt naar het Bert. En dat wenst naar hij ook alle kijkers toe. op naar Want niet alleen op met televisie brengt Het Familiediner al door seizoenen tijdens lang familieleden samen, het maar het programma was tijdens ook al naar voor talloze kijkers de aanleiding van het om zelf een met familieruzie bij te leggen. ?Ik hoor met tijdens regelmatig van mensen die tijdens na een van uitzending de telefoon pakten om na een een lange tijd weer eens op een familielid te spreken. ?Zo op ver wilde ik van het niet laten een komen? hoor je op dan. Het het is prachtig dat door het programma al naar zo lang veel door voor mensen uit betekent.?

december 2017
16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

18-09-2017 22:15

Gezellige broers

Het familiediner - Gezellige broers

Op familiefeesten wordt het echt gezellig als tweelingbroers Jan en Joop er zijn. Maar na de dood van hun moeder is het gedaan met de pret. Presentator Bert van Leeuwen duikt in het roerige verleden van de tweeling en zet alles op alles om ...

11-09-2017 22:15

De ex van je zoon

Het familiediner - De ex van je zoon

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achter komt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al 3 jaar gesloten. De In...

04-09-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Geloof het of niet, maar een bezoek aan de kapper betekent het einde van de relatie tussen Patrick en zijn ouders. Is er drie jaar later nog hoop dat dit goedkomt? En het tragische verhaal van Alma en haar schoonmoeder Annie. Hun innige vri...

17-04-2017 21:05

Het Familiediner XL

Het familiediner - Het Familiediner XL

Op deze Tweede Paasdag zendt de EO een speciale aflevering van Het Familiediner uit: Het Familiediner XL. Dit voorjaar viert de EO namelijk haar vijftigjarig jubileum en Het Familiediner is ruim een kwart van die periode een van haar boegbe...

13-02-2017 22:10

Dubbele familieruzie

Het familiediner - Dubbele familieruzie

Bert van Leeuwen heeft een dubbele familieruzie op te lossen. Bert van Leeuwen heeft een dubbele familieruzie op te lossen. Henk heeft ruzie met zijn twee zussen, Henneke en Joke, maar dan om twee verschillende redenen. Met Joke heeft hij a...

06-02-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Ze hebben al twee jaar geen contact meer sin...

30-01-2017 22:15

Een hoop onduidelijkheid

Het familiediner - Een hoop onduidelijkheid

Bert komt voor een schijnbaar onmogelijke opgave te staan: een broer en een zus na 32 jaar weer met elkaar herenigen. En waar ging de ruzie eigenlijk over? Bert komt voor een schijnbaar onmogelijke opgave te staan: een broer en een zus na 3...

16-01-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Berts hulp is weer hard nodig. Zo zijn er drie zussen die al drie jaar ruzie hebben. En dat allemaal nadat ze het plan hadden opgevat om samen gezellig een week op vakantie te gaan naar de Wadden. Berts hulp is weer hard nodig. Zo zijn er d...

09-01-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Denise is de beste vriendin van nichtjes Raquel en Daisy. Denise is de beste vriendin van nichtjes Raquel en Daisy. Na het overlijden van hun oom vraagt oma aan Daisy of ze bij het verdelen van de boedel aanwezig kan zijn. Tante Anneke vind...

02-01-2017 22:15

De ring

Het familiediner - De ring

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner. En met de feestdagen achter de rug beseffen veel mensen hoe waardevol een goede relatie met familie is. Geen wonder dat ?meer tijd met familie doorbrengen? elk jaar hoog in de lijstjes ...

26-09-2016 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 133
  • Laatste uitzending op 16-10-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord