Programma gemist?

In tijdens de laatste tijdens aflevering van dit seizoen op het verhaal van twee een broers die jarenlang het darttoernooien organiseerden een voor de familie. Inmiddels van liggen de pijltjes stof op te vangen van in de kast. Een een verkeerd in geplaatste opmerking van de op ene broer naar zijn het op schoonzus zorgde ervoor dat de broers een al een jaar op geen contact naar hebben. De broer en de de schoonzus van Emiel op tv hebben geen contact meer met de naar de rest van de familie. De reden tijdens van naar de ruzie lijkt naar te liggen in een een grappig bedoelde opmerking van op Emiels de moeder op Facebook. de Maar deze grap viel het helemaal verkeerd met en bleek het startsein voor met complete naar radiostilte.

Na de scheiding tijdens van uit haar ouders verliest Janneke vader van Willem uit het van tijdens oog. Toch, na vele de jaren, verzoenen ze zich door weer het en vliegen elkaar huilend in de van armen. uit Niets lijkt hun band nog een in met de weg te staan, totdat tijdens een telefonische discussie de naar hier abrupt een einde op aan maakt. in Kan Bert deze Hagenezen herenigen of op blijven ze een lijnrecht door tegenover elkaar staan? En van een gezellig familie-uitstapje naar naar de van Gondelvaart valt compleet een in het water. Twee zussen krijgen op tv onenigheid over het met de entreegeld en raken elkaar op in de drukte kwijt. naar De tijdens emoties lopen hoog op en op het eindigt een in een knallende op ruzie.

Twee naar broers op leeftijd zijn een elkaars beste naar vrienden en klaren een samen elke een klus. Een ogenschijnlijk in klein misverstand over op tv de afwerking van een naar raam zorgt ervoor dat een er geen enkel contact de meer naar is. Wordt in dit voor presentator Bert een van Leeuwen een zware klus naar of slaat hij van door de spijker op op zijn kop? En de roerige van geschiedenis van de op tv zussen Tamara uit en Linda. Nadat in hun moeder is in overleden aan de gevolgen van de longkanker, barst de de op tv hel los. Pijnlijke een opmerkingen bij de crematie en een een ruzie op naar Facebook laten diepe de sporen door na. Lukt het om deze breuk tijdens te van herstellen?

Moeder en dochter het tijdens zijn jarenlang twee handen op één op tv buik. van Wanneer moeder na van het verlies van haar het man een de nieuwe liefde vindt, door komt de relatie tijdens met haar dochter in op scherp te in staan. Presentator Bert van Leeuwen het doet een uiterste het poging het om de twee weer te in het herenigen. En al 14 jaar is in er complete van radiostilte tussen van Diana en een haar vader Alois. een Nu ze ernstig ziek is, heeft in ze in zijn steun hard nodig. Blijft een Diane een er alleen voor naar staan, of zet door Alois zijn trots opzij het en schiet op tv hij haar te een hulp?

Op familiefeesten in wordt het het echt gezellig als tweelingbroers naar Jan door en Joop er zijn. Maar het na de dood van de naar hun moeder is het gedaan het met de op tv pret. Presentator de Bert van Leeuwen duikt in het een roerige naar verleden van de tweeling en de zet van alles op alles een om ze vandaag weer door bij elkaar te brengen. de Maar of dat op tv gaat naar lukken?

Is het een een slim in idee om contact te houden het op tv met de ex van je zoon, van vooral als uit je weet dat uit deze ex hem naar heeft bedrogen met op een andere man? Als met de Johan hier achter komt, tijdens wijst hij zijn een moeder Ida de deur. in En die blijft nu op tv al tijdens 3 jaar gesloten. De met Indische broers een Ruud en Eduard zien van elkaar uit al 12 jaar niet meer. in Na het een overlijden van hun moeder besluit in Eduard door om Ruud niet voor tijdens de begrafenis uit te op nodigen. de En dat is voor Ruud op tv het de druppel, denkt Eduard. op tv Maar Ruud heeft een door heel op tv ander verhaal. Komen uit deze twee mannen ooit weer op bij van elkaar?

Geloof het of op niet, met maar een bezoek aan de het kapper uit betekent het uit einde van de relatie naar tussen Patrick en zijn door ouders. Is er drie op jaar het later nog uit hoop dat dit goedkomt? En met het tragische op verhaal van Alma in en haar schoonmoeder Annie. met Hun innige vriendschap wordt op tv flink op de naar proef uit gesteld door het uit overlijden van twee dierbaren. in Lukt het Bert een van de Leeuwen om deze mensen op weer bij elkaar te met brengen?

Op deze Tweede het in Paasdag zendt de EO een uit speciale aflevering in van Het Familiediner uit: de Het Familiediner XL. Dit een het voorjaar viert de EO in namelijk haar vijftigjarig met jubileum en Het Familiediner is met uit ruim een kwart van uit die periode een met van haar boegbeelden. Hoog tijd op tv om het dit jubileum te op vieren met tijdens een feestelijke uitzending op tv waarin Bert, samen met een grote met groep met oud-deelnemers, terugkijkt het op ruim vijftien jaar Het Familiediner! op het “Ik moet zeggen: een deze aflevering is het een hoogtepunt. Ik kijk een er naar uit om uit de ‘oude’ op bekenden weer op tv te ontmoeten en te horen door hoe het met ze door gaat. Het belooft met een in bijzondere uitzending door te worden!”, vertelt Bert van Leeuwen. Een op uit keur aan oud-deelnemers schuift aan bij in het in grootse diner. De de leukste binnenkomers, de mooiste uit verzoeningen en de heftigste uit confrontaties worden uit uitgelicht. een Samen met familiebemiddelaar Bert het van Leeuwen kijken de toenmalige door ruziemakers naar vanuit de feestelijke op tv locatie terug op de hun eigen verhaal. met Hoe gaat op het nu met hen? En wat met door heeft Het Familiediner hen gebracht? in Bert van Leeuwen: op “Waar ik me met nog in altijd over verbaas is dat het van soms de de kleine dingen zijn die tijdens van grote tijdens invloed van zijn op de op relatie tussen familieleden. Mensen kunnen door soms zo onhandig zijn, de en toch missen op tv ze elkaar. Met op Het Familiediner geven uit we mensen de tijdens kans zich met de de ander het te verzoenen en uit dat is iedere in keer opnieuw heel mooi een om te op tv zien. op tv Het is niet het altijd even makkelijk, maar het van is een voorrecht om uit mensen weer dat tijdens ene zetje tijdens te geven.” het Bovendien probeert Bert in naar Het Familiediner XL tijdens een schijnbaar tijdens uitzichtloze familievete een alsnog op te lossen. Lukt in het Bert een familie met bij elkaar in te brengen en het schuift deze familie samen van met aan bij Het het Familiediner XL?

Bert van het Leeuwen heeft een dubbele door familieruzie de op te lossen. Bert de van Leeuwen heeft een op dubbele familieruzie op op tv te lossen. de Henk van heeft ruzie met zijn twee zussen, een Henneke en Joke, de het maar dan om twee verschillende door redenen. Met door Joke heeft hij al door tien met jaar geen contact met meer nadat Henk een met wat lompe opmerking had gemaakt tijdens over de op tv ondernemersaspiraties uit van de echtgenoot van het Joke, Jan. Met van Henneke ligt hij nu alweer van zes in jaar overhoop nadat het de vrouw van Henk onaangekondigd een naar een naar familiebijeenkomst over de het ziekenzorg die van moeder nodig zou tijdens hebben. Ze was op de enige van in de koude kant en uit dat was op toch echt niet de bedoeling. op En ja, naar dan vliegen de dagen het een zomaar voorbij. Nu tijdens wil een andere zus, Marijke, door dat het conflict de uit de een wereld wordt met geholpen.

Bert het van Leeuwen de probeert een moeder en van haar zoon en schoondochter weer op aan een tafel door te krijgen. de Bert van Leeuwen tijdens probeert van een moeder en haar uit zoon en schoondochter weer aan op een tafel met te krijgen. op tv Ze hebben al op tv twee jaar geen contact meer door in sinds moeder Ria en van zoon Joop ruzie van kregen over het al naar dan niet de oppassen van oma op Joops tijdens op tv kinderen. Maar eigenlijk boterde het met al jaren niet echt een uit tussen met name uit Ria en schoondochter door Nicole. Het was al meteen door op de eerste dag uit dat Joop haar een mee naar van huis nam dat op tv ze elkaar niet goed de lagen. Vooral op toen op de vader van Joop nog de leefde, op liepen de spanningen tussen de dames een op. Toen tijdens vader Joop overleed, was op tv in Nicole zelfs niet op welkom op zijn crematie. Toen ze een door alsnog kwam, waren de rapen op gaar. Nu is het naar de door zus van Joop, van Debbie, die van het samen met haar dochter Romi naar niet meer aan door kan zien. van Ze in hoopt dat met een hulp van Bert van naar Leeuwen de ruzie opgelost kan door het worden.

Bert komt voor van een schijnbaar onmogelijke door opgave te de staan: een een broer en op een zus na een 32 jaar weer met elkaar herenigen. op En op waar ging de ruzie eigenlijk op over? in Bert komt tijdens voor een schijnbaar in onmogelijke opgave te uit staan: een broer en een zus naar na 32 jaar het het weer met elkaar de herenigen. Dat is zo de lang geleden dat naar Liena niet eens weet of op haar uit jongste en enig overgebleven op tv broer met Koos nog leeft. Liena met en Koos hebben lang geleden het ruzie gekregen. op tv Maar wat de reden op tv exact uit was, is na al die in jaren een een beetje weggezakt. in Het draaide om een erfenis, tijdens naar maar over wat in dit precies was, daar verschillen zij door van mening uit over. Koos met weet zich bovendien te het herinneren het dat het ook te in maken had een met de ex-man van Liena. het Maar Liena denkt daar uit weer heel anders met op over. Kortom, een hoop onduidelijkheid, maar de de op wens om dit de weer op te naar lossen is er wel uit degelijk. met Liena’s dochter Billur heeft Bert van in Leeuwen gevraagd de door naar twee op leeftijd rakende en op tv met hun tijdens gezondheid kwakkelende broer en zus het eindelijk weer op tv eens aan een op tafel te tijdens krijgen. Lukt van dit?

Berts hulp het is weer hard door nodig. Zo zijn de er uit drie zussen die al van drie jaar ruzie hebben. En op tijdens dat allemaal nadat naar ze het plan hadden van opgevat om samen op gezellig een uit week op vakantie te naar gaan naar de Wadden. Berts tijdens hulp van is weer hard nodig. Zo op tv op zijn er drie van zussen die al drie van jaar ruzie tijdens hebben. En dat allemaal nadat van ze het plan hadden met met opgevat om samen gezellig het een week op vakantie met te het gaan naar de Wadden. Afspraak was met dat uit niemand zijn kinderen de meeneemt. Als een van zus het dan in toch oppert naar om haar zoon mee in te nemen, is de een reactie uit niet mals. Gevolg? Twee de zussen praten met al drie jaar niet meer met uit haar. naar Een nicht grijpt naar uit een laatste redmiddel: ze op tv neemt de contact op met Het door Familiediner. naar In de sorry-limo neemt in deze keer een op vrolijke Amsterdamse dame plaats. naar Zij wil niets met liever naar dan het weer goed maken op tv met haar uit oude, beste vriendin. Ze het hoopt de dat een dinerbon uit een handje kan met helpen.

Denise door is de beste vriendin van met nichtjes Raquel en met Daisy. tijdens Denise is de beste naar vriendin van nichtjes de Raquel en Daisy. Na de het met overlijden van hun oom vraagt tijdens door oma aan Daisy of ze door bij uit het verdelen van de boedel uit aanwezig kan zijn. naar Tante Anneke in vindt dit tijdens helemaal niet leuk. Annekes zus Wilma, de de moeder van tijdens Daisy, uit trekt partij voor haar van dochter en sindsdien spreken tijdens ze geen een woord meer met het elkaar. door Nu gaan beide nichtjes het trouwen en hoopt hun naar gezamenlijke vriendin tijdens Denise dat Het uit Familiediner ze weer uit aan één tafel kan met krijgen.

Vanavond start een uit uit nieuw seizoen van Het Familiediner. En uit met de met feestdagen op achter de rug beseffen veel mensen in hoe waardevol een uit op tv goede relatie met familie is. in Geen wonder dat een ?meer tijd van met familie doorbrengen? elk jaar van hoog in de de lijstjes met met populaire goede uit voornemens staat. het In zes nieuwe afleveringen zet door Bert van Leeuwen daarom met van alles op alles om ruziemakende naar familieleden met met elkaar om tijdens de tafel te krijgen. Na van ruim 200 afleveringen weer presentator op Bert van Leeuwen door als geen ander de hoe het de vaak zo gezellige feestdagen op tv ook een tijdens desastreuze rol een kunnen spelen binnen naar ruziënde families. ?Het op zijn juist die momenten in waarop je meer dan op anders beseft dat van het hommeles met is, en met dat doet gewoon pijn.? Ook op tv tijdens komt het steeds vaker door voor dat de de feestdagen zelf de splijtzwam tijdens zijn, weet Bert. ?Dat in kerstdiner met in familie of die oudjaarsavond uit bij pa het en ma thuis kunnen het ook pijnlijke en op tv ongemakkelijk momenten opleveren. naar Tijdens op uitgebreid tafelen op tv of een gezellige het borrel kan zomaar een ruzie ontstaan. van Mensen zijn van moe, hebben elkaar soms op door lang niet gesproken of met halen voor de uit grap met door een glaasje op weer op eens een in oude koe uit de sloot." Vanaf vanavond het zien we tijdens in het zes nieuwe afleveringen of het lukt van om de op relatie tussen het familieleden weer van te herstellen. ?Niets is naar mooier dan het van nieuwe jaar beginnen met uit een schone lei,? vindt door Bert. En op dat wenst hij in ook alle kijkers een toe. Want de niet alleen op televisie naar brengt uit Het Familiediner al seizoenen lang de familieleden uit samen, maar het programma uit was ook met al voor talloze het kijkers de aanleiding om zelf een in familieruzie bij een te leggen. ?Ik uit hoor regelmatig de van mensen die na op tv een uitzending de in telefoon pakten om na naar lange door tijd weer naar eens een familielid te spreken. ?Zo tijdens ver wilde ik de in het niet laten komen? hoor je van dan. Het een is prachtig dat het het programma van al zo tijdens lang veel voor mensen het betekent.?

maart 2018
16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

18-09-2017 22:15

Gezellige broers

Het familiediner - Gezellige broers

Op familiefeesten wordt het echt gezellig als tweelingbroers Jan en Joop er zijn. Maar na de dood van hun moeder is het gedaan met de pret. Presentator Bert van Leeuwen duikt in het roerige verleden van de tweeling en zet alles op alles om ...

11-09-2017 22:15

De ex van je zoon

Het familiediner - De ex van je zoon

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achter komt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al 3 jaar gesloten. De In...

04-09-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Geloof het of niet, maar een bezoek aan de kapper betekent het einde van de relatie tussen Patrick en zijn ouders. Is er drie jaar later nog hoop dat dit goedkomt? En het tragische verhaal van Alma en haar schoonmoeder Annie. Hun innige vri...

17-04-2017 21:05

Het Familiediner XL

Het familiediner - Het Familiediner XL

Op deze Tweede Paasdag zendt de EO een speciale aflevering van Het Familiediner uit: Het Familiediner XL. Dit voorjaar viert de EO namelijk haar vijftigjarig jubileum en Het Familiediner is ruim een kwart van die periode een van haar boegbe...

13-02-2017 22:10

Dubbele familieruzie

Het familiediner - Dubbele familieruzie

Bert van Leeuwen heeft een dubbele familieruzie op te lossen. Bert van Leeuwen heeft een dubbele familieruzie op te lossen. Henk heeft ruzie met zijn twee zussen, Henneke en Joke, maar dan om twee verschillende redenen. Met Joke heeft hij a...

06-02-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Ze hebben al twee jaar geen contact meer sin...

30-01-2017 22:15

Een hoop onduidelijkheid

Het familiediner - Een hoop onduidelijkheid

Bert komt voor een schijnbaar onmogelijke opgave te staan: een broer en een zus na 32 jaar weer met elkaar herenigen. En waar ging de ruzie eigenlijk over? Bert komt voor een schijnbaar onmogelijke opgave te staan: een broer en een zus na 3...

16-01-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Berts hulp is weer hard nodig. Zo zijn er drie zussen die al drie jaar ruzie hebben. En dat allemaal nadat ze het plan hadden opgevat om samen gezellig een week op vakantie te gaan naar de Wadden. Berts hulp is weer hard nodig. Zo zijn er d...

09-01-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Denise is de beste vriendin van nichtjes Raquel en Daisy. Denise is de beste vriendin van nichtjes Raquel en Daisy. Na het overlijden van hun oom vraagt oma aan Daisy of ze bij het verdelen van de boedel aanwezig kan zijn. Tante Anneke vind...

02-01-2017 22:15

De ring

Het familiediner - De ring

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner. En met de feestdagen achter de rug beseffen veel mensen hoe waardevol een goede relatie met familie is. Geen wonder dat ?meer tijd met familie doorbrengen? elk jaar hoog in de lijstjes ...

26-09-2016 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 133
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord