Programma gemist?

Moeder op en dochter hebben jarenlang een uit goede band. De het twee krijgen ruzie door door een een incident op een de crematie van een hun man uit en vader. Moeder zou tijdens haar dochter op de toegang tot in de familiekamer hebben ontzegd. Maar is van door dit het werkelijke met verhaal achter de ruzie? Bert gaat in de op pad om dat uit te uit van vinden. En twee Amsterdamse zussen het zijn jarenlang elkaars uit beste vriendinnen, maar door als een van naar hen katten een aanschaft zonder overleg op tv met de ander in ontstaan de eerste scheurtjes tijdens in hun relatie. Wanneer naar tijdens er vervolgens ook geen uitnodiging wordt het verstuurd voor van een etentje, is met het gedaan op tv met de pret. Al door het contact wordt in verbroken. Dit tot groot de het verdriet van hun gemeenschappelijke vriendin van Tieneke. Zal tijdens dit etentje er alsnog de van komen wanneer door Bert bij de tijdens dames aan van de deur tijdens staat?

Tamara wil tijdens de Koningsdag op door stap. naar Met haar moeder in spreekt ze af dat de op tv kinderen bij op tv haar logeren. Maar als met moeder de de logeerpartij last met minute afzegt, is de maat vol met voor Tamara. Ze een verbreekt al het een contact de en weigert om met haar met moeder in één door van te ruimte zitten. het Schoonzus Engel zit hier door al jaren tussenin. Zij hoopt met dat Bert hier het op verandering in brengt.

Vader Piet en van tijdens zoon Bert waren ooit ontzettend naar hecht tijdens met elkaar, totdat Bert zijn een vader en door diens vrouw een apart uitnodigde voor zijn verjaardag. op Het was het de startsein voor een in ruzie die nu al tijdens uit drie jaar duurt. met Vier jaar geleden overleed uit de tante van van de halfzussen Brigitte en tijdens Helga. Door verdriet en tijdens onbegrip hadden de ze nauwelijks contact door met elkaar. met Tot ze een elkaar onlangs troffen met op een begrafenis, waardoor in alle contact door nu definitief verbroken met is.

Gerda met zit klaar met op koffie en tijdens een vlaai, terwijl haar broer in Tonnie en schoonzus in Maria alleen maar door even tijdens iets op komen halen. Door uit deze miscommunicatie komen met ze al vier jaar op niet meer bij naar elkaar over de naar vloer. een Zouden ze van elkaar op weten dat de in ideeën een over deze afspraak met anders waren? Peter wordt op tv ernstig ziek en een voelt zich niet genoeg met gesteund door een zijn broer Rob en diens in vrouw. Van de met hechte band het tussen de op tv broers is sinds de twee jaar niets uit meer over. Voor Noa, van de zoon van op tv Peter, op is het alles met of niets. Deze band moet op hersteld met worden.

Een groots 25-jarig door van huwelijksfeest staat in tijdens de planning voor Johan in en zijn vrouw tijdens Els. Maar tijdens de naar voorbereidingen ontstaat van flinke onenigheid tussen op tv Johan en uit zijn broer Carel. De ruzie loopt in zó op tv hoog op, dat Carel door en zijn van vrouw Tini in niet naar het op feest komen. Al 20 het jaar hebben de de broers geen in woord meer met elkaar gewisseld. En op tv Lilly op wil een het diepgewortelde ruzie tussen haar vader en van haar broer en uit een zus oplossen. Nadat hun de ouders tien jaar geleden zijn de gescheiden, hebben Pepijn op tv en Tamara naar het nodige verdriet gehad. in Bert het van Leeuwen uit doet een uiterste poging om met de drie de weer te in herenigen.

Familie van en zaken, het met blijkt geen goede combinatie de te zijn voor de van nichtjes Claudia tijdens en Laurence. Zij zijn van de tijdens beste vriendinnen, totdat de een door de van ander moet met ontslaan. Kan Bert van Leeuwen deze een dames op tv herenigen of blijven ze lijnrecht op tegenover elkaar met staan? En het verhaal in met van Marcel. Als de zijn oom overlijdt mag hij uit van zijn van tante Tonia niet de op de begrafenis door komen. Riek, de moeder van in Marcel, een is hier naar na zes jaar nog altijd naar boos over. Marcel tijdens kijkt liever het vooruit en wil het daarom uit graag oplossen op tv tussen de met zussen.

Vanavond naar start een nieuw naar seizoen van Het op Familiediner, waarin gebroken families naar weer bij in elkaar worden door gebracht. Het programma wordt dit het najaar elke donderdag om naar 22:20 uur op uitgezonden op naar NPO 2. Door in het lenen van een groot een geldbedrag is er een al jarenlang op ruzie tussen moeder uit en zoon. Zal uit de moederliefde naar uiteindelijk toch belangrijker de blijken dan de openstaande schuld? in Oma het Marij en kleindochter Kristen waren uit jarenlang onafscheidelijk, van tot er in een jaar geleden een de fikse ruzie ontstond, waarin een Kristens uit nieuwe vriendje Yordi in een grote rol speelde. En laat door hij nu tijdens degene zijn die op deze ruzie graag wil met uit oplossen.

Na een de scheiding door van haar ouders verliest Janneke met vader van Willem uit het naar oog. Toch, na vele jaren, op tv verzoenen ze zich het weer en vliegen elkaar in huilend in de het op armen. Niets lijkt hun op tv band nog naar in de weg tijdens te staan, totdat een telefonische discussie op tv hier abrupt het een einde een aan maakt. Kan de Bert deze Hagenezen herenigen of uit blijven ze met lijnrecht tegenover de elkaar staan? van En een gezellig uit familie-uitstapje naar de Gondelvaart naar valt compleet in het met water. van Twee zussen krijgen onenigheid over een het entreegeld op tv en raken elkaar in de een drukte kwijt. op tv De emoties lopen een hoog op en door het eindigt in een in knallende van ruzie.

Twee een broers op tijdens leeftijd zijn elkaars beste vrienden en de klaren samen op tv elke klus. uit Een ogenschijnlijk klein misverstand over in de afwerking op van uit een raam zorgt ervoor dat er een tijdens geen enkel contact meer in is. Wordt dit voor op presentator een Bert van Leeuwen een zware klus, met of in slaat hij de spijker door op zijn kop? de En op tv de roerige geschiedenis een van de zussen Tamara het en Linda. Nadat hun door moeder is overleden op tv aan de de gevolgen van de longkanker, barst de hel los. Pijnlijke de door opmerkingen bij de crematie en tijdens een ruzie het op Facebook laten diepe op tv sporen na. het Lukt het de om deze breuk tijdens te herstellen?

Is door het een slim van idee om contact te houden naar met de ex het van je de zoon, het vooral als je weet op tv dat deze ex hem heeft naar bedrogen de met een andere het man? Als door Johan hier achterkomt, wijst hij zijn van het moeder Ida de deur. En die tijdens blijft nu al van naar drie jaar gesloten. De Indische broers de Ruud en Eduard met zien elkaar van al twaalf de jaar niet de meer. Na het overlijden een van hun moeder besluit op Eduard het om Ruud niet naar voor de begrafenis uit het te nodigen. het En dat is voor de Ruud de van druppel, denkt Eduard. het Maar Ruud heeft een het heel ander in verhaal. Komen deze twee mannen een ooit weer bij naar elkaar?

In naar de laatste aflevering van dit door seizoen het een verhaal van de twee broers op die jarenlang darttoernooien organiseerden voor van de familie. door Inmiddels liggen naar de pijltjes stof op te vangen in de kast. uit Een een verkeerd geplaatste opmerking van de de ene broer tijdens naar zijn schoonzus zorgde ervoor tijdens dat uit de broers een al een jaar geen het contact hebben. naar De broer en schoonzus door van Emiel hebben geen naar contact meer met naar de rest van met de tijdens familie. De reden van de ruzie door lijkt te liggen van het in een grappig door bedoelde opmerking van in Emiels moeder op op tv Facebook. Maar deze grap viel helemaal het naar verkeerd en bleek tijdens het startsein voor complete op radiostilte.

Na naar de scheiding in van haar ouders verliest op Janneke vader Willem uit van het oog. Toch, op na vele jaren, in verzoenen ze zich een weer en vliegen van elkaar huilend in de met armen. op tv Niets lijkt hun band het nog op in de weg te staan, totdat op tv een telefonische discussie tijdens op tv hier abrupt een einde aan een maakt. Kan Bert naar deze op Hagenezen herenigen of blijven van ze lijnrecht van tegenover elkaar staan? En een gezellig uit naar familie-uitstapje naar de uit Gondelvaart valt compleet door in het water. Twee zussen het krijgen onenigheid over uit het entreegeld en raken met elkaar door in de drukte een kwijt. De emoties met lopen hoog tijdens op en het met eindigt in een knallende een ruzie.

Twee broers op op tv leeftijd door zijn elkaars met beste vrienden en klaren een samen elke klus. Een ogenschijnlijk door het klein misverstand over de afwerking het van een raam zorgt op tv ervoor de dat er geen enkel contact van meer de is. Wordt dit door voor presentator Bert van van Leeuwen een van zware klus of op slaat hij de spijker tijdens op zijn kop? van En de met roerige geschiedenis van de met zussen Tamara en het Linda. met Nadat hun moeder is uit overleden aan de gevolgen op van naar longkanker, barst de hel op los. Pijnlijke naar opmerkingen bij de crematie op en een het ruzie op Facebook laten in diepe sporen na. Lukt een het om de deze breuk te tijdens herstellen?

Moeder en uit dochter zijn tijdens jarenlang twee handen het op één de buik. Wanneer moeder na het uit verlies van haar man de een nieuwe van liefde vindt, komt op tv de in relatie met haar dochter op scherp op tv te staan. door Presentator Bert van het Leeuwen met doet een uiterste poging om de een twee weer te de herenigen. En al van 14 jaar is op tv er complete radiostilte uit tussen Diana en door een haar vader Alois. door Nu ze ernstig ziek is, een heeft uit ze zijn steun van hard nodig. Blijft door Diane er alleen het voor staan, of zet Alois door zijn met trots opzij en schiet een hij haar te de hulp?

september 2019
08-11-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter hebben jarenlang een goede band. De twee krijgen ruzie door een incident op de crematie van hun man en vader. Moeder zou haar dochter de toegang tot de familiekamer hebben ontzegd. Maar is dit het werkelijke verhaal achter...

01-11-2018 23:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Tamara wil tijdens Koningsdag op stap. Met haar moeder spreekt ze af dat de kinderen bij haar logeren. Maar als moeder de logeerpartij last minute afzegt, is de maat vol voor Tamara. Ze verbreekt al het contact en weigert om met haar moeder...

25-10-2018 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Vader Piet en zoon Bert waren ooit ontzettend hecht met elkaar, totdat Bert zijn vader en diens vrouw apart uitnodigde voor zijn verjaardag. Het was het startsein voor een ruzie die nu al drie jaar duurt. Vier jaar geleden overleed de tante...

18-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Gerda zit klaar met koffie en een vlaai, terwijl haar broer Tonnie en schoonzus Maria alleen maar even iets op komen halen. Door deze miscommunicatie komen ze al vier jaar niet meer bij elkaar over de vloer. Zouden ze van elkaar weten dat d...

04-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

27-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Een groots 25-jarig huwelijksfeest staat in de planning voor Johan en zijn vrouw Els. Maar tijdens de voorbereidingen ontstaat flinke onenigheid tussen Johan en zijn broer Carel. De ruzie loopt zó hoog op, dat Carel en zijn vrouw Tini niet ...

20-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Familie en zaken, het blijkt geen goede combinatie te zijn voor de nichtjes Claudia en Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, totdat de een de ander moet ontslaan. Kan Bert van Leeuwen deze dames herenigen of blijven ze lijnrecht tegenove...

13-09-2018 22:15

Terug: Het Familiediner

Het familiediner - Terug: Het Familiediner

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner, waarin gebroken families weer bij elkaar worden gebracht. Het programma wordt dit najaar elke donderdag om 22:20 uur uitgezonden op NPO 2. Door het lenen van een groot geldbedrag is er...

16-07-2018 17:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

05-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

04-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achterkomt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al drie jaar gesloten. De ...

16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 144
  • Laatste uitzending op 10-09-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord