Programma gemist?

Moeder op en dochter op tv hebben jarenlang een goede band. De door twee krijgen op ruzie de door een incident op de crematie de van hun man met en vader. de Moeder zou haar dochter door de toegang het tot de familiekamer hebben naar ontzegd. Maar is op tv in dit het werkelijke het verhaal achter de ruzie? op tv Bert gaat de op pad om dat naar uit te vinden. En naar twee Amsterdamse zussen zijn tijdens jarenlang door elkaars beste tijdens vriendinnen, maar als een van hen op tv van katten aanschaft zonder overleg met door de ander ontstaan de tijdens eerste scheurtjes op in met hun relatie. Wanneer er vervolgens ook het geen van uitnodiging wordt verstuurd door voor een etentje, is het tijdens door gedaan met de pret. Al de het contact wordt verbroken. naar Dit op tot groot verdriet de van hun naar gemeenschappelijke vriendin Tieneke. Zal dit etentje tijdens tijdens er alsnog van tijdens komen wanneer Bert bij de het dames aan de deur naar met staat?

Tamara wil op tijdens Koningsdag op stap. uit Met haar moeder in spreekt in ze af dat de van kinderen bij haar door logeren. in Maar als moeder de logeerpartij met last minute afzegt, is naar met de maat vol het voor Tamara. Ze verbreekt al de het contact en op tv weigert om door met haar naar moeder in één te van ruimte zitten. van Schoonzus Engel zit de hier al jaren tussenin. Zij van hoopt dat Bert uit hier verandering in met brengt.

Vader op tv Piet en zoon Bert naar waren ooit tijdens ontzettend hecht met elkaar, totdat naar Bert zijn vader door en tijdens diens vrouw apart een uitnodigde voor zijn verjaardag. door Het was uit het startsein naar voor een ruzie die nu al een op drie jaar duurt. Vier jaar met geleden overleed de tante het van de door halfzussen tijdens Brigitte en Helga. Door verdriet het en onbegrip hadden ze een nauwelijks contact met de elkaar. Tot ze op tv elkaar onlangs een troffen op op een begrafenis, waardoor alle contact door nu definitief verbroken het tijdens is.

Gerda zit klaar een met koffie naar en een het vlaai, terwijl haar naar broer Tonnie en schoonzus door Maria alleen maar op tv even iets op op komen in halen. Door deze miscommunicatie met komen ze al vier jaar in niet meer door bij elkaar over de op tv met vloer. Zouden ze van elkaar weten in dat de uit ideeën over uit deze afspraak anders waren? Peter van wordt ernstig naar ziek een en voelt zich niet genoeg tijdens gesteund door zijn uit broer Rob tijdens en diens vrouw. Van de het hechte naar band tussen de broers is van een sinds twee jaar niets meer over. het Voor Noa, de op zoon van Peter, het is het alles op tijdens of niets. Deze band naar moet hersteld een worden.

Een de groots 25-jarig huwelijksfeest staat van in tijdens de planning voor Johan en zijn de het vrouw Els. Maar van tijdens de voorbereidingen van ontstaat flinke onenigheid tussen Johan en op op zijn broer Carel. De ruzie loopt uit door zó hoog op, dat Carel en een op tv zijn vrouw Tini niet naar door het feest het komen. Al 20 op tv jaar hebben tijdens de broers geen woord meer met tijdens elkaar gewisseld. naar En Lilly wil een door diepgewortelde uit ruzie tussen haar vader van en de haar broer en door zus oplossen. Nadat hun ouders door tien van jaar geleden zijn door gescheiden, hebben Pepijn en op tv Tamara het in nodige verdriet gehad. Bert van met Leeuwen doet een uiterste een poging het om de drie weer te de door herenigen.

Familie en uit zaken, het blijkt naar geen goede op tv combinatie te zijn voor de op tv het nichtjes Claudia en Laurence. Zij zijn uit de beste vriendinnen, naar op totdat de een de ander moet het ontslaan. Kan uit Bert van door Leeuwen deze dames herenigen of in blijven ze lijnrecht naar tegenover de elkaar staan? van En het verhaal op tv van Marcel. Als zijn oom overlijdt op mag hij met van zijn in tante Tonia niet tijdens op de begrafenis komen. met Riek, de moeder van tijdens Marcel, in is hier op tv na zes jaar nog altijd van boos naar over. Marcel kijkt liever vooruit en op tv op wil het daarom graag oplossen van tussen de de zussen.

Vanavond in start een nieuw seizoen op tv van Het Familiediner, waarin met gebroken families op tv weer bij het elkaar worden gebracht. op Het programma in wordt dit najaar met elke donderdag om 22:20 uur naar uitgezonden op NPO 2. Door door het lenen van op tv een in groot geldbedrag is op er al jarenlang ruzie tussen met uit moeder en zoon. naar Zal de moederliefde in uiteindelijk toch belangrijker blijken dan met de van openstaande schuld? Oma op tv Marij en kleindochter Kristen waren het jarenlang onafscheidelijk, tot er tijdens een tijdens jaar geleden een een fikse ruzie het ontstond, waarin Kristens nieuwe vriendje uit Yordi met een grote rol speelde. En het laat hij nu degene in zijn die de deze ruzie tijdens graag wil een oplossen.

Na de scheiding door van met haar ouders verliest Janneke de vader Willem uit op tv het oog. Toch, de na vele jaren, in verzoenen ze zich op tv weer en vliegen in elkaar met huilend in de armen. Niets lijkt naar hun band nog de met in de weg de te staan, totdat een telefonische discussie op tv hier het abrupt een einde aan maakt. de Kan in Bert deze Hagenezen door herenigen of blijven door ze lijnrecht met tegenover elkaar staan? En een de gezellig familie-uitstapje een naar de Gondelvaart een valt compleet in op het water. Twee zussen krijgen uit onenigheid door over het entreegeld en uit raken van elkaar in de op tv drukte kwijt. De emoties tijdens lopen hoog tijdens op en het eindigt in in een met knallende ruzie.

Twee broers op van leeftijd zijn elkaars op tv beste het vrienden en klaren samen elke de klus. Een ogenschijnlijk op tv klein misverstand op over met de afwerking van een raam zorgt door ervoor dat van er geen de enkel contact meer is. door Wordt dit voor het presentator in Bert van Leeuwen een op zware klus, of in slaat hij de uit spijker op zijn kop? een En de roerige geschiedenis de van een de zussen Tamara en Linda. tijdens Nadat naar hun moeder is tijdens overleden aan met de gevolgen van longkanker, barst naar de hel tijdens los. Pijnlijke opmerkingen bij het de crematie en een de ruzie op Facebook uit door laten diepe sporen na. van Lukt het om deze in breuk te op herstellen?

Is in het een slim idee om naar contact te houden het met de een ex van je uit zoon, vooral als uit je op weet dat deze met ex hem heeft bedrogen met met een door andere man? Als Johan hier van achterkomt, wijst hij zijn de moeder naar Ida de de deur. En die blijft nu een al drie jaar naar gesloten. van De Indische broers Ruud en tijdens Eduard zien de elkaar al op twaalf jaar niet meer. Na een het overlijden van hun met moeder besluit uit Eduard om Ruud naar niet voor de een begrafenis op uit te nodigen. En met dat is voor Ruud de uit druppel, denkt Eduard. van op Maar Ruud heeft een heel een ander tijdens verhaal. Komen deze naar twee mannen ooit weer bij de elkaar?

In door de laatste van aflevering van dit een seizoen het verhaal uit van twee broers die jarenlang darttoernooien de organiseerden voor de met familie. Inmiddels uit liggen het de pijltjes stof te op vangen in de kast. Een de verkeerd geplaatste in opmerking van de uit ene broer naar naar zijn de schoonzus zorgde ervoor dat de op broers al de een jaar geen tijdens contact hebben. De broer door en schoonzus van van Emiel hebben geen contact van meer met van de rest tijdens van de familie. De de reden naar van de ruzie lijkt te liggen op in een grappig op tv bedoelde opmerking van op Emiels moeder een op een Facebook. Maar deze grap viel helemaal naar verkeerd en uit bleek uit het startsein voor complete in radiostilte.

Na de met scheiding van haar ouders in verliest de Janneke vader Willem de uit het oog. door Toch, na vele jaren, verzoenen op ze zich uit weer en vliegen een elkaar huilend in de van armen. Niets een lijkt hun band nog op tijdens in de weg te op staan, totdat een telefonische discussie de op tv hier abrupt een tijdens einde aan maakt. Kan uit Bert deze Hagenezen herenigen de of door blijven ze lijnrecht tegenover elkaar staan? op door En een gezellig familie-uitstapje naar de de Gondelvaart op valt compleet in het de water. Twee zussen krijgen tijdens onenigheid over het het in entreegeld en raken elkaar de in de drukte kwijt. De het uit emoties lopen hoog op en het op tijdens eindigt in een op tv knallende ruzie.

Twee broers op op tv de leeftijd zijn elkaars beste vrienden en de klaren samen elke op tv klus. op Een ogenschijnlijk klein misverstand op tv over op tv de afwerking van een raam zorgt door de ervoor dat er geen met enkel contact meer is. in Wordt dit voor presentator naar de Bert van Leeuwen op tv een zware klus of op tv slaat hij de spijker in op de zijn kop? En de roerige geschiedenis in van de met zussen Tamara en het Linda. Nadat hun een moeder is overleden aan een de gevolgen van een longkanker, barst de naar hel los. Pijnlijke van opmerkingen bij de met crematie en een op tv ruzie op door Facebook laten diepe tijdens sporen na. Lukt het op om in deze breuk een te herstellen?

Moeder met en dochter zijn jarenlang twee door handen op naar één buik. Wanneer met moeder na het naar verlies van haar van man een nieuwe liefde op op vindt, komt de relatie met met haar dochter met op scherp te staan. Presentator tijdens een Bert van Leeuwen doet een het uiterste op poging om de twee weer te een van herenigen. En al van 14 jaar is er complete van radiostilte tussen tijdens Diana en haar door vader Alois. Nu ze op ernstig ziek is, heeft in ze zijn met steun hard nodig. naar Blijft Diane het er alleen voor staan, of door zet Alois zijn op tv trots opzij en op schiet hij door haar te het hulp?

juni 2021
08-11-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter hebben jarenlang een goede band. De twee krijgen ruzie door een incident op de crematie van hun man en vader. Moeder zou haar dochter de toegang tot de familiekamer hebben ontzegd. Maar is dit het werkelijke verhaal achter...

01-11-2018 23:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Tamara wil tijdens Koningsdag op stap. Met haar moeder spreekt ze af dat de kinderen bij haar logeren. Maar als moeder de logeerpartij last minute afzegt, is de maat vol voor Tamara. Ze verbreekt al het contact en weigert om met haar moeder...

25-10-2018 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Vader Piet en zoon Bert waren ooit ontzettend hecht met elkaar, totdat Bert zijn vader en diens vrouw apart uitnodigde voor zijn verjaardag. Het was het startsein voor een ruzie die nu al drie jaar duurt. Vier jaar geleden overleed de tante...

18-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Gerda zit klaar met koffie en een vlaai, terwijl haar broer Tonnie en schoonzus Maria alleen maar even iets op komen halen. Door deze miscommunicatie komen ze al vier jaar niet meer bij elkaar over de vloer. Zouden ze van elkaar weten dat d...

04-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

27-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Een groots 25-jarig huwelijksfeest staat in de planning voor Johan en zijn vrouw Els. Maar tijdens de voorbereidingen ontstaat flinke onenigheid tussen Johan en zijn broer Carel. De ruzie loopt zó hoog op, dat Carel en zijn vrouw Tini niet ...

20-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Familie en zaken, het blijkt geen goede combinatie te zijn voor de nichtjes Claudia en Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, totdat de een de ander moet ontslaan. Kan Bert van Leeuwen deze dames herenigen of blijven ze lijnrecht tegenove...

13-09-2018 22:15

Terug: Het Familiediner

Het familiediner - Terug: Het Familiediner

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner, waarin gebroken families weer bij elkaar worden gebracht. Het programma wordt dit najaar elke donderdag om 22:20 uur uitgezonden op NPO 2. Door het lenen van een groot geldbedrag is er...

16-07-2018 17:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

05-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

04-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achterkomt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al drie jaar gesloten. De ...

16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 144
  • Laatste uitzending op 10-09-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!