Programma gemist?

Na de op tv scheiding van een haar ouders verliest de Janneke vader Willem uit het in in oog. Toch, na de vele jaren, verzoenen ze zich het weer uit en vliegen elkaar huilend de in de armen. Niets lijkt van hun band nog naar in de weg met op te staan, totdat een telefonische discussie met hier van abrupt een einde door aan maakt. Kan naar Bert deze Hagenezen herenigen of de blijven op ze lijnrecht tegenover elkaar staan? van En met een gezellig familie-uitstapje naar de met Gondelvaart valt de compleet in het water. op Twee het zussen krijgen onenigheid over het van entreegeld en van raken elkaar op in de drukte kwijt. De van emoties lopen hoog een op en het de op tv eindigt in een in knallende ruzie.

Twee de broers op leeftijd van zijn elkaars beste op vrienden en uit klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk het klein misverstand over in de afwerking van het de een raam zorgt ervoor dat in er geen enkel contact op tv met meer is. Wordt dit voor presentator uit het Bert van Leeuwen een zware door klus, of slaat op tv hij met de spijker op zijn kop? tijdens En de roerige door geschiedenis van de zussen op tv Tamara en Linda. van het Nadat hun moeder is overleden in aan de gevolgen van door longkanker, in barst de hel van los. Pijnlijke opmerkingen bij de tijdens op crematie en een de ruzie op Facebook laten met diepe sporen na. op tv Lukt het om een deze breuk te op herstellen?

Is het een naar slim idee van om contact te tijdens houden in met de ex uit van je zoon, vooral als het je weet dat deze naar van ex hem heeft bedrogen met een tijdens andere man? met Als Johan de hier achterkomt, wijst in hij zijn moeder Ida uit de deur. En een die blijft nu al de drie jaar gesloten. door De Indische een broers Ruud uit en Eduard het zien elkaar al twaalf jaar niet naar meer. Na op tv het door overlijden van hun moeder de besluit Eduard om Ruud niet op voor op tv de begrafenis uit naar te nodigen. En het dat is voor Ruud de het druppel, denkt Eduard. door Maar naar Ruud heeft een heel op ander verhaal. Komen deze door door twee mannen ooit door weer bij elkaar?

In de laatste de aflevering het van dit seizoen op het verhaal van twee door broers met die jarenlang darttoernooien uit organiseerden voor de op familie. Inmiddels liggen de uit pijltjes stof te vangen in door de kast. Een het verkeerd geplaatste tijdens opmerking van het de ene in broer naar zijn naar schoonzus zorgde ervoor van dat de broers al uit een jaar geen contact hebben. met van De broer en schoonzus van uit Emiel hebben het geen contact meer met de met rest van de in familie. De tijdens reden van van de ruzie lijkt te een liggen de in een grappig bedoelde opmerking van met Emiels het moeder op Facebook. Maar deze door het grap viel helemaal het verkeerd en bleek het startsein voor uit complete de radiostilte.

Na uit de scheiding van op haar ouders verliest tijdens Janneke vader tijdens Willem uit het het oog. Toch, na in vele jaren, verzoenen ze zich naar weer in en vliegen elkaar huilend in met de armen. Niets lijkt naar hun naar band nog in de weg door uit te staan, totdat uit een telefonische discussie hier abrupt naar een einde een aan maakt. Kan op tv Bert deze een Hagenezen herenigen of naar blijven ze lijnrecht tegenover elkaar van staan? En een tijdens gezellig op tv familie-uitstapje naar de Gondelvaart valt naar compleet in het door water. Twee zussen krijgen tijdens onenigheid over het het entreegeld op tv en raken elkaar in naar de tijdens drukte kwijt. De emoties lopen op hoog op en met het van eindigt in een tijdens knallende ruzie.

Twee van broers op op tv leeftijd zijn elkaars beste het vrienden en van klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk op tv klein misverstand over tijdens de afwerking van van een raam tijdens zorgt ervoor dat er van met geen enkel contact meer is. de Wordt met dit voor presentator Bert door van Leeuwen een zware in klus of naar slaat hij de naar spijker op zijn kop? een En een de roerige geschiedenis van de zussen door Tamara een en Linda. op Nadat hun moeder is overleden het aan de gevolgen van uit longkanker, barst de naar hel los. Pijnlijke op opmerkingen bij in de crematie en de een van ruzie op Facebook laten uit diepe sporen na. naar Lukt het om uit deze breuk te van herstellen?

Moeder en naar dochter zijn jarenlang twee in handen op één de buik. Wanneer door moeder na het tijdens verlies van haar man in het een nieuwe liefde vindt, komt de door relatie met met haar met dochter op scherp te staan. Presentator in Bert het van Leeuwen doet een in uiterste uit poging om de met twee weer te herenigen. En op al op 14 jaar is uit er complete radiostilte tussen Diana en in haar vader Alois. met Nu in ze ernstig ziek tijdens is, heeft ze met zijn steun op tv hard nodig. Blijft Diane de er alleen naar voor staan, of zet Alois zijn van trots op tv opzij en een schiet hij haar te tijdens hulp?

Op uit familiefeesten wordt het met echt gezellig met als tweelingbroers Jan en Joop er in zijn. Maar na op de van dood van van hun moeder is met het gedaan met de de pret. Presentator Bert van Leeuwen het duikt op in het roerige verleden naar van de van tweeling en op zet alles op alles om ze in vandaag weer uit bij elkaar van te brengen. naar Maar of dat gaat met lukken?

Is van het een slim tijdens idee om contact te op houden met de ex het naar van je zoon, vooral als met je weet dat deze een ex hem uit heeft bedrogen met een het andere man? uit Als Johan met hier achter komt, de wijst hij zijn moeder Ida naar de deur. En op tv het die blijft nu al 3 jaar uit gesloten. De in Indische broers Ruud en de Eduard zien elkaar de al 12 jaar op uit niet meer. Na het door overlijden van hun moeder besluit met Eduard om een Ruud niet een voor de begrafenis uit naar te de nodigen. En dat is in voor Ruud de druppel, denkt in Eduard. Maar Ruud op heeft met een heel ander verhaal. Komen van deze twee mannen op ooit de weer bij tijdens elkaar?

Geloof het naar of niet, maar een in bezoek aan de naar kapper betekent het tijdens einde van de op tv van relatie tussen Patrick en zijn ouders. het Is er drie in van jaar later nog hoop dat dit van van goedkomt? En het tragische verhaal van uit Alma en haar op schoonmoeder Annie. Hun tijdens uit innige vriendschap wordt op flink op de proef met gesteld door het het overlijden van twee dierbaren. Lukt naar het Bert in van door Leeuwen om deze mensen weer door bij naar elkaar te brengen?

Op de deze Tweede Paasdag een zendt de EO uit een speciale aflevering van met Het Familiediner uit: Het een Familiediner XL. van Dit voorjaar viert de naar in EO namelijk haar op vijftigjarig jubileum en Het Familiediner de is ruim een kwart op tv van op tv die periode een van haar een uit boegbeelden. Hoog tijd om dit jubileum het te vieren met een de een feestelijke uitzending waarin Bert, een samen op tv met een grote op tv groep oud-deelnemers, terugkijkt op ruim in vijftien jaar Het op Familiediner! van “Ik moet zeggen: deze aflevering op tv is een van hoogtepunt. Ik het kijk er naar uit om de de ‘oude’ bekenden met weer te de ontmoeten en te horen met hoe het met naar ze gaat. Het op tv belooft een door bijzondere uitzending te naar worden!”, vertelt de Bert van Leeuwen. Een keur op tv aan oud-deelnemers uit schuift aan bij het grootse van diner. De naar leukste binnenkomers, de tijdens mooiste verzoeningen en de heftigste door confrontaties worden uitgelicht. in Samen met familiebemiddelaar een door Bert van Leeuwen kijken de toenmalige van het ruziemakers vanuit de feestelijke naar locatie terug op hun op eigen verhaal. Hoe uit gaat het nu uit met van hen? En wat heeft uit Het Familiediner hen gebracht? een Bert van het Leeuwen: “Waar ik me op nog altijd over op verbaas is dat het uit soms op de kleine dingen van zijn die van grote invloed in zijn op door de relatie op tussen familieleden. Mensen kunnen soms een zo onhandig een zijn, en toch de missen ze elkaar. Met op Het Familiediner geven in we mensen de in kans zich met het de ander door te verzoenen uit en dat is iedere keer het opnieuw heel door mooi naar om te zien. een Het is niet altijd met even makkelijk, maar het is het een door voorrecht om uit mensen weer dat op tv ene zetje te geven.” het Bovendien probeert Bert het in Het Familiediner door XL een schijnbaar uitzichtloze familievete uit alsnog een op te een lossen. Lukt het door Bert een familie bij elkaar te in brengen en de schuift met deze familie samen aan met bij Het Familiediner een XL?

Bert van uit Leeuwen heeft een dubbele naar naar familieruzie op te lossen. Bert van uit Leeuwen heeft door een van dubbele familieruzie op te lossen. een Henk heeft ruzie het met in zijn twee zussen, Henneke en tijdens Joke, maar in dan om twee verschillende in redenen. Met Joke door heeft van hij al tien jaar geen contact het meer nadat Henk door een op wat lompe opmerking had gemaakt van over de ondernemersaspiraties van van de de echtgenoot van Joke, in Jan. Met Henneke op ligt naar hij nu alweer zes jaar op tv overhoop nadat de vrouw tijdens van op tv Henk onaangekondigd van naar een familiebijeenkomst over de ziekenzorg op die moeder nodig het zou hebben. Ze naar in was de enige van de de koude kant en door dat was toch door echt niet de een bedoeling. En ja, tijdens dan op vliegen de dagen zomaar voorbij. Nu met wil een andere van het zus, Marijke, dat het conflict in uit de wereld op wordt op geholpen.

Bert van Leeuwen een het probeert een moeder en haar door zoon en schoondochter van weer aan een op tafel te het krijgen. Bert tijdens van Leeuwen probeert een moeder en het haar zoon en op door schoondochter weer aan een tafel van te van krijgen. Ze hebben al twee jaar uit geen tijdens contact meer sinds moeder Ria tijdens met en zoon Joop ruzie kregen over met het uit al dan niet oppassen van van oma de op Joops kinderen. Maar eigenlijk met door boterde het al jaren naar niet echt op tv tussen met name Ria en het schoondochter Nicole. Het een was op tv al meteen op op de eerste dag dat Joop haar uit mee naar huis uit nam dat met ze op tv elkaar niet goed uit lagen. Vooral toen de uit vader van Joop uit nog leefde, liepen op de spanningen tussen door de dames van op. Toen vader Joop overleed, was het Nicole zelfs niet het welkom op door zijn crematie. van Toen ze de alsnog kwam, waren de rapen gaar. tijdens Nu de is het het de zus van Joop, Debbie, die op het een samen met van haar dochter Romi niet een meer aan kan zien. Ze uit een hoopt dat met hulp de van Bert van Leeuwen de op uit ruzie opgelost kan van worden.

Bert op komt voor op tv een schijnbaar onmogelijke op opgave te staan: met een broer en een zus met na 32 van jaar weer met elkaar herenigen. in En waar ging op in de ruzie eigenlijk over? met Bert komt in voor een schijnbaar onmogelijke opgave te op staan: een broer tijdens door en een zus op tv na 32 jaar tijdens weer met elkaar herenigen. Dat naar is zo uit lang geleden op dat Liena niet eens weet op tv of haar met jongste en enig overgebleven broer tijdens Koos nog de leeft. met Liena en Koos hebben lang geleden de in ruzie gekregen. Maar naar wat de reden exact tijdens was, is na uit al die jaren een tijdens beetje weggezakt. Het draaide met om een erfenis, door van maar over wat door dit precies was, daar van verschillen zij met van mening over. Koos naar weet zich bovendien tijdens te herinneren dat uit het ook te maken had op met de een ex-man van Liena. Maar tijdens Liena denkt daar van weer heel uit anders over. Kortom, een op tv hoop onduidelijkheid, maar op tv de wens van om dit weer door op te met lossen is de er wel degelijk. Liena’s dochter de Billur op tv heeft Bert van Leeuwen gevraagd een de twee op tijdens leeftijd op rakende en met in hun gezondheid kwakkelende broer en van zus eindelijk het weer eens door aan een tafel te krijgen. het Lukt de dit?

Berts hulp op tv is weer op tv hard nodig. Zo zijn er met drie op zussen die al op tv drie jaar door ruzie hebben. En dat allemaal door nadat ze het plan een hadden het opgevat om samen gezellig een naar week op vakantie het te gaan naar naar een de Wadden. Berts hulp van is weer op hard nodig. Zo het zijn er drie een zussen die al op drie jaar ruzie hebben. door En dat allemaal nadat tijdens ze het plan naar hadden opgevat om samen op tv gezellig een week een op vakantie naar te gaan de naar de op tv Wadden. Afspraak was dat niemand zijn op tv kinderen door meeneemt. Als een de zus het naar dan toch oppert uit om haar zoon mee te nemen, naar is met de reactie niet de mals. Gevolg? het Twee zussen praten al met drie jaar niet meer met een uit haar. Een nicht grijpt op tv naar een laatste het redmiddel: ze neemt contact op door met Het Familiediner. het In uit de sorry-limo neemt in deze keer op tv een vrolijke Amsterdamse naar dame plaats. Zij de wil niets liever dan het weer uit goed maken van met haar oude, de beste vriendin. naar Ze hoopt met dat een dinerbon een op handje kan door helpen.

augustus 2018
16-07-2018 17:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

05-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

04-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achterkomt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al drie jaar gesloten. De ...

16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

18-09-2017 22:15

Gezellige broers

Het familiediner - Gezellige broers

Op familiefeesten wordt het echt gezellig als tweelingbroers Jan en Joop er zijn. Maar na de dood van hun moeder is het gedaan met de pret. Presentator Bert van Leeuwen duikt in het roerige verleden van de tweeling en zet alles op alles om ...

11-09-2017 22:15

De ex van je zoon

Het familiediner - De ex van je zoon

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achter komt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al 3 jaar gesloten. De In...

04-09-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Geloof het of niet, maar een bezoek aan de kapper betekent het einde van de relatie tussen Patrick en zijn ouders. Is er drie jaar later nog hoop dat dit goedkomt? En het tragische verhaal van Alma en haar schoonmoeder Annie. Hun innige vri...

17-04-2017 21:05

Het Familiediner XL

Het familiediner - Het Familiediner XL

Op deze Tweede Paasdag zendt de EO een speciale aflevering van Het Familiediner uit: Het Familiediner XL. Dit voorjaar viert de EO namelijk haar vijftigjarig jubileum en Het Familiediner is ruim een kwart van die periode een van haar boegbe...

13-02-2017 22:10

Dubbele familieruzie

Het familiediner - Dubbele familieruzie

Bert van Leeuwen heeft een dubbele familieruzie op te lossen. Bert van Leeuwen heeft een dubbele familieruzie op te lossen. Henk heeft ruzie met zijn twee zussen, Henneke en Joke, maar dan om twee verschillende redenen. Met Joke heeft hij a...

06-02-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Ze hebben al twee jaar geen contact meer sin...

30-01-2017 22:15

Een hoop onduidelijkheid

Het familiediner - Een hoop onduidelijkheid

Bert komt voor een schijnbaar onmogelijke opgave te staan: een broer en een zus na 32 jaar weer met elkaar herenigen. En waar ging de ruzie eigenlijk over? Bert komt voor een schijnbaar onmogelijke opgave te staan: een broer en een zus na 3...

16-01-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Berts hulp is weer hard nodig. Zo zijn er drie zussen die al drie jaar ruzie hebben. En dat allemaal nadat ze het plan hadden opgevat om samen gezellig een week op vakantie te gaan naar de Wadden. Berts hulp is weer hard nodig. Zo zijn er d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 136
  • Laatste uitzending op 16-07-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord