Programma gemist?

In tijdens de laatste aflevering van dit naar seizoen het van verhaal door van twee broers het die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de uit het familie. Inmiddels liggen de de pijltjes stof op te vangen in de met kast. Een verkeerd van geplaatste opmerking van de op ene broer op naar zijn van schoonzus zorgde ervoor dat naar de broers op al een jaar geen contact hebben. tijdens De broer en het tijdens schoonzus van Emiel hebben geen op contact meer op tv met de rest van de de familie. uit De reden van in de ruzie lijkt te het liggen in door een grappig bedoelde opmerking van naar Emiels moeder op op Facebook. Maar uit deze grap viel het helemaal verkeerd en naar bleek het startsein voor op complete in radiostilte.

Na de tijdens scheiding van in haar ouders verliest Janneke vader het Willem uit uit het oog. Toch, na met vele jaren, verzoenen naar ze op tv zich weer en in vliegen elkaar huilend in een de armen. tijdens Niets lijkt hun het band nog in de weg in te staan, door totdat een telefonische op tv discussie hier abrupt met een einde het aan maakt. Kan Bert deze een Hagenezen in herenigen of de blijven ze lijnrecht tegenover uit elkaar staan? En een gezellig naar familie-uitstapje naar de in Gondelvaart valt compleet in het in het water. Twee zussen krijgen in onenigheid over tijdens het entreegeld in en raken elkaar in tijdens de drukte kwijt. het De emoties lopen hoog naar het op en het eindigt in een op knallende het ruzie.

Twee broers in op door leeftijd zijn elkaars beste vrienden het en klaren op samen elke klus. door Een ogenschijnlijk klein misverstand door over met de afwerking van een van raam zorgt ervoor een dat er geen enkel contact van meer is. naar Wordt dit voor presentator op in Bert van Leeuwen een zware naar klus of slaat het hij de tijdens spijker op de zijn kop? En de door roerige geschiedenis van de zussen in de Tamara en Linda. Nadat hun moeder van is overleden naar aan de een gevolgen van longkanker, barst de naar hel los. Pijnlijke op tv opmerkingen de bij de crematie en een een ruzie op op tv Facebook laten tijdens diepe sporen na. tijdens Lukt het op om deze breuk te op herstellen?

Moeder de en dochter zijn jarenlang twee door handen op van één buik. Wanneer moeder een na het verlies door van haar het man een een nieuwe liefde vindt, komt de door relatie met op tv haar dochter op scherp naar te op tv staan. Presentator Bert de van Leeuwen van doet een uiterste poging met om de naar twee weer te herenigen. op En al 14 jaar uit is er complete uit radiostilte een tussen Diana en haar in vader Alois. Nu ze naar ernstig ziek is, heeft uit ze zijn een steun op tv hard nodig. Blijft Diane er alleen uit voor staan, of naar zet Alois zijn op tv trots opzij en de schiet hij haar een te naar hulp?

Op door familiefeesten wordt tijdens het echt gezellig als tweelingbroers Jan uit en Joop er het zijn. Maar na door de de dood van door hun moeder is het gedaan door met de pret. in Presentator naar Bert van Leeuwen duikt in een het roerige tijdens verleden van de tweeling en in zet alles op het alles om met ze vandaag weer bij met elkaar naar te brengen. het Maar of dat gaat het lukken?

Is het een door slim idee om met contact door te houden met de de ex door van je zoon, vooral van als je weet dat met deze ex in hem heeft op tv bedrogen met een tijdens andere man? Als Johan de hier achter komt, wijst hij het zijn moeder een Ida een de deur. En van die blijft nu al van 3 jaar gesloten. De met Indische broers Ruud en met in Eduard zien elkaar al 12 jaar de niet door meer. Na het van overlijden van naar hun moeder besluit op tv Eduard om Ruud niet voor de uit begrafenis uit te tijdens nodigen. naar En dat is voor het Ruud de druppel, denkt naar Eduard. uit Maar Ruud heeft een in heel met ander verhaal. Komen deze twee mannen naar ooit het weer bij de elkaar?

Geloof het op of op niet, maar een uit bezoek aan de kapper door betekent het einde van op de de relatie tussen Patrick en zijn de ouders. een Is er drie jaar uit later nog hoop dat de dit goedkomt? En met het tijdens tragische verhaal van Alma en haar tijdens schoonmoeder van Annie. Hun innige vriendschap de wordt flink op naar de door proef gesteld door het overlijden van op tv twee dierbaren. een Lukt het Bert van tijdens Leeuwen om deze een mensen weer door bij elkaar te door brengen?

Op het deze Tweede Paasdag zendt de de EO een naar speciale aflevering van op tv Het Familiediner het uit: Het Familiediner XL. Dit tijdens voorjaar viert in de EO namelijk met haar vijftigjarig jubileum van en Het Familiediner in is ruim een het kwart van die periode door een van met haar boegbeelden. Hoog tijd tijdens om dit jubileum naar te vieren met naar een feestelijke uit uitzending waarin Bert, van samen met een de grote de groep oud-deelnemers, terugkijkt op tijdens ruim vijftien met jaar Het Familiediner! “Ik uit moet zeggen: deze in aflevering is op een hoogtepunt. Ik kijk naar er naar uit om van de ‘oude’ bekenden van weer de te ontmoeten en in te horen hoe de het met ze gaat. Het door belooft een bijzondere het uitzending uit te worden!”, vertelt Bert een van Leeuwen. Een keur aan oud-deelnemers het schuift aan bij van het de grootse diner. naar De leukste binnenkomers, de het mooiste verzoeningen en door de heftigste de confrontaties worden uitgelicht. Samen met familiebemiddelaar op op Bert van Leeuwen kijken de met toenmalige het ruziemakers vanuit de feestelijke de locatie terug op met hun eigen de verhaal. Hoe gaat het nu met van hen? tijdens En wat heeft uit Het Familiediner een hen gebracht? Bert van door Leeuwen: “Waar op ik me nog altijd over naar verbaas is op dat het soms een de kleine dingen zijn die door van grote op invloed zijn op in de relatie tussen familieleden. tijdens Mensen tijdens kunnen soms tijdens zo onhandig zijn, en toch van missen ze elkaar. Met een met Het Familiediner geven de we mensen de kans een zich met tijdens de ander te verzoenen en dat op het is iedere keer opnieuw heel mooi met om naar te zien. Het is niet de altijd even op makkelijk, de maar het is een voorrecht om op mensen tijdens weer dat ene tijdens zetje te geven.” Bovendien uit probeert in Bert in Het Familiediner XL een op tv de schijnbaar uitzichtloze familievete alsnog op een te tijdens lossen. Lukt het Bert een familie de bij uit elkaar te brengen een en schuift deze familie met samen aan bij uit Het door Familiediner XL?

Bert naar van Leeuwen heeft de een dubbele familieruzie op te het lossen. Bert met van Leeuwen heeft een het dubbele familieruzie op het te een lossen. Henk tijdens heeft ruzie met zijn twee zussen, op Henneke en van Joke, maar door dan om door twee verschillende redenen. Met Joke met heeft hij al uit tien jaar geen een contact meer nadat tijdens Henk een wat lompe tijdens opmerking had op gemaakt over de ondernemersaspiraties op tv van de een echtgenoot van Joke, in Jan. Met Henneke ligt tijdens op tv hij nu alweer zes op tv jaar overhoop nadat de op tv vrouw van met Henk onaangekondigd naar met een familiebijeenkomst over de door ziekenzorg die naar moeder nodig zou hebben. een Ze door was de enige de van de koude kant de en dat was toch echt de niet tijdens de bedoeling. En uit ja, dan vliegen de dagen uit zomaar voorbij. Nu op tv wil een op andere door zus, Marijke, dat het conflict een uit de wereld wordt in naar geholpen.

Bert door van Leeuwen probeert een een moeder de en haar zoon en schoondochter in weer aan naar een tafel te door krijgen. Bert naar van Leeuwen probeert de een moeder en haar naar zoon en schoondochter weer aan de een op tafel te krijgen. de Ze hebben al twee naar jaar geen het contact meer sinds het moeder Ria en zoon het Joop ruzie een kregen over het al dan op tv het niet oppassen van in oma op Joops kinderen. Maar tijdens eigenlijk boterde naar het al jaren op niet echt tussen een met name uit Ria en schoondochter Nicole. Het was op tv op tv al meteen op de eerste dag door dat Joop op tv haar mee een naar huis nam dat het ze elkaar de niet goed lagen. Vooral toen uit de vader van het Joop nog naar leefde, liepen de met spanningen tussen de op tv dames op. Toen uit vader Joop overleed, de was Nicole zelfs de niet welkom op zijn tijdens crematie. Toen door ze alsnog kwam, naar waren de op rapen gaar. op tv Nu is het de zus naar van Joop, tijdens Debbie, die het samen van met naar haar dochter Romi niet meer aan uit kan door zien. Ze hoopt dat van met hulp van door Bert van Leeuwen in de een ruzie opgelost kan op worden.

Bert tijdens komt voor een schijnbaar uit onmogelijke opgave te op staan: een broer op tv en een in zus na 32 jaar weer een met elkaar tijdens herenigen. En de waar ging naar de ruzie eigenlijk over? Bert van komt voor door een schijnbaar onmogelijke opgave de te staan: in een broer en tijdens een zus na door 32 jaar weer met elkaar tijdens herenigen. van Dat is uit zo lang geleden dat Liena niet uit eens weet op of haar jongste en in enig overgebleven broer door Koos uit nog leeft. Liena en Koos op tv hebben door lang geleden ruzie gekregen. Maar op wat door de reden op tv exact was, is na al die met een jaren een beetje weggezakt. Het op tv draaide om een door erfenis, maar over in wat dit precies was, met op tv daar verschillen zij naar van mening over. Koos weet een zich bovendien te tijdens herinneren uit dat het ook te een maken had uit met de ex-man van Liena. Maar in Liena denkt naar daar op tv weer heel anders over. Kortom, tijdens een hoop op onduidelijkheid, maar de in wens om dit op tv weer op tijdens te lossen is er wel degelijk. een Liena’s van dochter Billur door heeft Bert van Leeuwen een gevraagd de door twee op leeftijd rakende en door met hun gezondheid op kwakkelende broer en met zus eindelijk weer van eens aan een op tafel de te krijgen. Lukt door dit?

Berts het hulp is uit weer hard nodig. Zo zijn er uit drie op zussen die al drie de jaar ruzie een hebben. En door dat allemaal nadat ze het plan tijdens van hadden opgevat om samen gezellig een van op week op vakantie te het gaan naar de Wadden. Berts uit in hulp is weer hard nodig. Zo in zijn er drie met zussen die al het drie jaar ruzie op hebben. En een dat allemaal de nadat ze het plan op hadden opgevat om samen op tv gezellig op een week in op vakantie te gaan naar naar de Wadden. Afspraak door was dat niemand door zijn kinderen meeneemt. op tv Als uit een zus het dan het toch oppert om op tv haar zoon mee te tijdens nemen, is de reactie door niet mals. een Gevolg? van Twee zussen praten op tv al drie jaar niet meer van met haar. Een van nicht grijpt naar een op tv laatste redmiddel: ze van neemt contact tijdens op op tv met Het Familiediner. naar In de sorry-limo neemt deze op keer van een vrolijke Amsterdamse dame plaats. door Zij naar wil niets liever dan door het weer goed maken met door haar oude, beste in vriendin. Ze hoopt een dat een dinerbon met een handje kan op tv op helpen.

Denise is naar de beste vriendin door van nichtjes Raquel en uit Daisy. de Denise is de beste vriendin naar van nichtjes op tv Raquel in en Daisy. Na het overlijden tijdens van hun op tv oom vraagt oma aan op Daisy of met ze bij op het verdelen van de op tv boedel aanwezig kan zijn. Tante met Anneke vindt dit op tv helemaal niet met leuk. tijdens Annekes zus Wilma, de moeder naar van Daisy, op tv trekt partij voor haar dochter op uit en sindsdien spreken ze geen het woord meer met het elkaar. het Nu gaan beide nichtjes trouwen en tijdens hoopt hun uit gezamenlijke vriendin Denise een dat Het uit Familiediner ze weer aan één de tafel tijdens kan krijgen.

Vanavond start een een nieuw seizoen op van naar Het Familiediner. En met de de feestdagen met achter de rug beseffen op veel mensen naar hoe waardevol een goede relatie in met op tv familie is. Geen wonder dat ?meer uit op tijd met familie doorbrengen? elk jaar tijdens in hoog in de op tv lijstjes met populaire uit goede voornemens staat. tijdens In zes nieuwe afleveringen naar zet Bert van Leeuwen daarom naar alles op de alles om ruziemakende familieleden door op tv met elkaar om de tafel te op uit krijgen. Na ruim 200 door afleveringen weer presentator Bert in van Leeuwen als geen ander in naar hoe de vaak met zo gezellige feestdagen in ook een desastreuze rol tijdens kunnen spelen uit binnen ruziënde families. ?Het zijn juist op die de momenten waarop je naar meer dan anders beseft dat op tv het hommeles het is, en dat doet op tijdens gewoon pijn.? Ook komt het steeds naar vaker het voor dat de van feestdagen zelf naar de splijtzwam zijn, op tv weet Bert. ?Dat kerstdiner met op familie een of die oudjaarsavond bij pa en van ma uit thuis kunnen het ook pijnlijke en ongemakkelijk op momenten opleveren. Tijdens uitgebreid met tafelen of een tijdens gezellige borrel een kan zomaar een ruzie ontstaan. de Mensen door zijn moe, hebben elkaar soms met door lang niet gesproken of halen het voor uit de grap met een een glaasje op weer de eens een oude koe uit uit met de sloot." Vanaf vanavond zien we een in zes nieuwe naar afleveringen het of het lukt om de relatie door tussen familieleden op tv weer te herstellen. ?Niets uit is mooier het dan het nieuwe van jaar beginnen met een het schone lei,? de vindt Bert. van En dat wenst hij door ook alle kijkers naar toe. Want niet op tv alleen op televisie brengt een Het een Familiediner al seizoenen lang familieleden de samen, maar het een programma was ook op tv naar al voor talloze kijkers de aanleiding door om zelf een een in familieruzie bij te leggen. ?Ik uit hoor regelmatig op van mensen tijdens die na een uitzending de tijdens telefoon pakten om na uit de lange tijd weer uit eens een familielid van te spreken. ?Zo ver wilde van ik het het niet laten naar komen? hoor je dan. Het in is prachtig dat met het programma naar al zo lang de veel voor mensen het betekent.?

oktober 2017
16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

18-09-2017 22:15

Gezellige broers

Het familiediner - Gezellige broers

Op familiefeesten wordt het echt gezellig als tweelingbroers Jan en Joop er zijn. Maar na de dood van hun moeder is het gedaan met de pret. Presentator Bert van Leeuwen duikt in het roerige verleden van de tweeling en zet alles op alles om ...

11-09-2017 22:15

De ex van je zoon

Het familiediner - De ex van je zoon

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achter komt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al 3 jaar gesloten. De In...

04-09-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Geloof het of niet, maar een bezoek aan de kapper betekent het einde van de relatie tussen Patrick en zijn ouders. Is er drie jaar later nog hoop dat dit goedkomt? En het tragische verhaal van Alma en haar schoonmoeder Annie. Hun innige vri...

17-04-2017 21:05

Het Familiediner XL

Het familiediner - Het Familiediner XL

Op deze Tweede Paasdag zendt de EO een speciale aflevering van Het Familiediner uit: Het Familiediner XL. Dit voorjaar viert de EO namelijk haar vijftigjarig jubileum en Het Familiediner is ruim een kwart van die periode een van haar boegbe...

13-02-2017 22:10

Dubbele familieruzie

Het familiediner - Dubbele familieruzie

Bert van Leeuwen heeft een dubbele familieruzie op te lossen. Bert van Leeuwen heeft een dubbele familieruzie op te lossen. Henk heeft ruzie met zijn twee zussen, Henneke en Joke, maar dan om twee verschillende redenen. Met Joke heeft hij a...

06-02-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Ze hebben al twee jaar geen contact meer sin...

30-01-2017 22:15

Een hoop onduidelijkheid

Het familiediner - Een hoop onduidelijkheid

Bert komt voor een schijnbaar onmogelijke opgave te staan: een broer en een zus na 32 jaar weer met elkaar herenigen. En waar ging de ruzie eigenlijk over? Bert komt voor een schijnbaar onmogelijke opgave te staan: een broer en een zus na 3...

16-01-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Berts hulp is weer hard nodig. Zo zijn er drie zussen die al drie jaar ruzie hebben. En dat allemaal nadat ze het plan hadden opgevat om samen gezellig een week op vakantie te gaan naar de Wadden. Berts hulp is weer hard nodig. Zo zijn er d...

09-01-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Denise is de beste vriendin van nichtjes Raquel en Daisy. Denise is de beste vriendin van nichtjes Raquel en Daisy. Na het overlijden van hun oom vraagt oma aan Daisy of ze bij het verdelen van de boedel aanwezig kan zijn. Tante Anneke vind...

02-01-2017 22:15

De ring

Het familiediner - De ring

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner. En met de feestdagen achter de rug beseffen veel mensen hoe waardevol een goede relatie met familie is. Geen wonder dat ?meer tijd met familie doorbrengen? elk jaar hoog in de lijstjes ...

26-09-2016 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 133
  • Laatste uitzending op 16-10-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord