Programma gemist?

Moeder tijdens en dochter hebben jarenlang door een van goede band. De twee de krijgen ruzie door op een incident het op de crematie tijdens van hun man en uit vader. Moeder zou haar de dochter de toegang een tot in de familiekamer hebben van ontzegd. Maar is dit het de werkelijke verhaal achter de tijdens ruzie? naar Bert gaat op tijdens pad om dat naar uit te vinden. En twee tijdens Amsterdamse zussen zijn tijdens jarenlang op elkaars beste vriendinnen, maar uit als een een van hen katten aanschaft van zonder van overleg met de ander ontstaan de naar eerste scheurtjes in van door hun relatie. Wanneer er vervolgens het ook geen uitnodiging wordt op tv verstuurd voor een op etentje, van is het gedaan naar met de pret. tijdens Al het contact naar wordt verbroken. Dit tot op tv groot verdriet van hun het gemeenschappelijke vriendin de Tieneke. Zal dit etentje met er alsnog van met komen wanneer van Bert naar bij de dames aan op de deur de staat?

Tamara wil tijdens tijdens Koningsdag op stap. tijdens Met haar moeder van op spreekt ze af dat de kinderen met bij de haar logeren. Maar als een moeder de een logeerpartij last minute afzegt, is uit de maat vol tijdens voor Tamara. op Ze verbreekt op tv al het uit contact en weigert om met haar een op tv moeder in één te ruimte zitten. tijdens Schoonzus op Engel zit hier al een jaren tussenin. Zij op tv hoopt dat Bert een hier verandering in de brengt.

Vader op tv Piet en zoon Bert naar waren ooit ontzettend hecht de op tv met elkaar, totdat Bert zijn uit vader en diens naar vrouw apart de uitnodigde voor zijn verjaardag. op Het was het startsein de voor een een ruzie die nu al op met drie jaar duurt. Vier jaar geleden op tv overleed de op tante tijdens van de halfzussen Brigitte en Helga. door Door verdriet het en onbegrip hadden ze tijdens nauwelijks contact het met elkaar. Tot ze de elkaar onlangs troffen door op een begrafenis, door waardoor tijdens alle contact nu definitief verbroken van met is.

Gerda zit in klaar met koffie en in een vlaai, terwijl de de haar broer Tonnie en in schoonzus Maria alleen maar naar even iets op komen uit tijdens halen. Door deze miscommunicatie een komen ze al vier op tv jaar niet de meer bij elkaar over tijdens de vloer. door Zouden ze van elkaar weten op door dat de ideeën over op deze afspraak anders waren? met Peter wordt ernstig in ziek en voelt zich naar niet genoeg gesteund een door van zijn broer Rob tijdens en diens vrouw. Van de op hechte band tussen op de broers het is de sinds twee jaar niets meer over. tijdens door Voor Noa, de met zoon van Peter, is het met alles de of niets. Deze band moet hersteld tijdens van worden.

Een groots met 25-jarig huwelijksfeest staat in naar de planning voor het Johan een en zijn vrouw Els. Maar door het tijdens de voorbereidingen ontstaat flinke in onenigheid tussen Johan en door zijn van broer Carel. De ruzie in loopt zó hoog op, de dat Carel en een zijn vrouw Tini het niet naar met het feest komen. Al met 20 op jaar hebben de broers geen door de woord meer met elkaar op gewisseld. En in Lilly wil een diepgewortelde ruzie een tussen haar vader en het van haar broer en zus naar oplossen. Nadat hun door ouders tien jaar geleden zijn in gescheiden, hebben Pepijn uit en Tamara het het nodige het verdriet gehad. Bert door van Leeuwen door doet een uiterste poging om tijdens de drie weer te op tv door herenigen.

Familie de en zaken, naar het blijkt geen goede combinatie te in zijn voor de de nichtjes Claudia en van Laurence. uit Zij zijn uit de beste vriendinnen, totdat de op een de het ander moet naar ontslaan. Kan Bert van Leeuwen naar deze dames van herenigen of op blijven ze lijnrecht tegenover tijdens elkaar staan? En het het verhaal de van Marcel. Als zijn oom uit overlijdt mag op tv hij van in zijn tante Tonia niet op de de begrafenis komen. naar Riek, de een moeder van op tv Marcel, is hier in na zes jaar nog altijd de boos over. de Marcel kijkt liever vooruit van en wil het daarom van de graag oplossen tussen de op zussen.

Vanavond start een tijdens nieuw seizoen van een Het in Familiediner, waarin de gebroken families weer uit bij elkaar worden uit gebracht. Het programma wordt dit het najaar elke donderdag in om 22:20 uur met uitgezonden de op NPO 2. Door het lenen van in een door groot geldbedrag is door er al op tv jarenlang ruzie tussen moeder in en zoon. Zal het de moederliefde naar uiteindelijk toch belangrijker blijken dan de door met openstaande schuld? Oma Marij de en kleindochter Kristen in waren jarenlang naar onafscheidelijk, tot er een jaar de geleden uit een fikse ruzie ontstond, waarin Kristens de nieuwe het vriendje Yordi een grote op tv rol speelde. En op laat hij nu in degene zijn die deze van op ruzie graag wil uit oplossen.

Na de scheiding uit van haar ouders de verliest Janneke vader van Willem naar uit het oog. Toch, na het vele jaren, uit verzoenen met ze zich weer uit en vliegen elkaar huilend in de een armen. Niets lijkt in met hun band nog in op de weg te staan, totdat door een telefonische discussie het hier abrupt een op tv einde aan maakt. van Kan Bert een deze Hagenezen herenigen of door blijven ze met lijnrecht tegenover tijdens elkaar staan? een En een gezellig familie-uitstapje naar de de Gondelvaart valt met compleet in het het water. Twee het zussen krijgen onenigheid over op het entreegeld en raken op op elkaar in de drukte tijdens kwijt. De emoties lopen van hoog door op en het eindigt door in een van knallende ruzie.

Twee naar broers op in leeftijd zijn elkaars uit beste vrienden en klaren de samen elke klus. van Een ogenschijnlijk klein misverstand uit over op de afwerking van een met raam zorgt ervoor door dat er geen enkel in contact meer in is. Wordt dit het voor presentator op Bert van Leeuwen een tijdens zware klus, of naar slaat hij de tijdens spijker op zijn kop? En het de roerige geschiedenis op tv van de op zussen Tamara op en Linda. Nadat hun moeder in is overleden uit aan de het gevolgen van naar longkanker, barst de hel los. op tv Pijnlijke opmerkingen op bij de crematie op tv en een ruzie op Facebook tijdens de laten diepe sporen een na. Lukt het om deze breuk tijdens te naar herstellen?

Is het in een tijdens slim idee om contact te op houden het met de ex van je zoon, op tv vooral de als je weet tijdens dat deze een ex hem heeft bedrogen met een door in andere man? Als Johan door hier achterkomt, wijst van hij zijn moeder Ida de de deur. En op die met blijft nu al drie jaar gesloten. op De Indische broers door tijdens Ruud en Eduard zien door elkaar al twaalf jaar tijdens niet tijdens meer. Na het overlijden van hun de moeder besluit het Eduard om Ruud naar niet voor de begrafenis de uit een te nodigen. En op dat is voor Ruud de de druppel, denkt Eduard. uit het Maar Ruud heeft naar een heel ander verhaal. Komen deze een twee op tv mannen ooit weer van bij elkaar?

In in de laatste aflevering van dit het seizoen het van verhaal van twee broers van uit die jarenlang darttoernooien organiseerden voor met de familie. op tv Inmiddels liggen de pijltjes stof door te naar vangen in op de kast. Een verkeerd geplaatste met opmerking van de ene op tv op tv broer naar zijn een schoonzus zorgde ervoor dat de broers uit op al een jaar de geen contact hebben. De broer en uit een schoonzus van Emiel hebben geen door contact meer de met de de rest van de op tv familie. De reden op van de ruzie uit lijkt te liggen in een grappig het bedoelde opmerking van uit Emiels moeder uit op Facebook. Maar deze op tv grap in viel helemaal verkeerd en tijdens bleek het startsein uit voor complete met radiostilte.

Na het de scheiding van haar ouders op verliest Janneke op tv vader Willem uit op het tijdens oog. Toch, na een vele jaren, verzoenen ze door zich weer en vliegen elkaar naar huilend in de door in armen. Niets lijkt op hun band nog in de weg van te staan, totdat uit een telefonische discussie met op tv hier abrupt een op tv einde aan maakt. Kan Bert tijdens deze Hagenezen herenigen de of blijven tijdens ze lijnrecht van tegenover elkaar staan? En een gezellig naar familie-uitstapje naar de uit Gondelvaart valt compleet op tv in een het water. Twee zussen krijgen tijdens onenigheid over het tijdens tijdens entreegeld en raken elkaar het in de de drukte kwijt. De emoties lopen uit hoog op en het het eindigt op in een knallende op ruzie.

Twee op broers op leeftijd zijn van elkaars beste vrienden en van klaren van samen elke klus. Een ogenschijnlijk met naar klein misverstand over de afwerking een van een raam naar zorgt ervoor dat er op met geen enkel contact meer is. Wordt op dit in voor presentator Bert de van Leeuwen op tv een zware klus of slaat hij in de spijker in op zijn kop? En met de in roerige geschiedenis van de door zussen op tv Tamara en Linda. Nadat van hun moeder is overleden aan van de gevolgen van van naar longkanker, barst de de hel los. Pijnlijke opmerkingen door bij de crematie en een een ruzie op tijdens Facebook laten diepe uit sporen na. de Lukt het om deze breuk door te naar herstellen?

Moeder van en dochter zijn jarenlang twee met handen op in één buik. Wanneer uit moeder na het verlies naar van haar man het een nieuwe een liefde een vindt, komt de relatie op met haar dochter op scherp een te in staan. Presentator een Bert van Leeuwen doet op tv een uiterste poging om tijdens de twee weer met te tijdens herenigen. En al 14 van jaar is met er complete radiostilte uit tussen Diana en een haar vader Alois. Nu ze het ernstig ziek uit is, heeft ze zijn in steun hard een nodig. Blijft Diane er door alleen voor staan, uit of zet Alois zijn een trots opzij op en schiet hij door haar te het hulp?

februari 2019
08-11-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter hebben jarenlang een goede band. De twee krijgen ruzie door een incident op de crematie van hun man en vader. Moeder zou haar dochter de toegang tot de familiekamer hebben ontzegd. Maar is dit het werkelijke verhaal achter...

01-11-2018 23:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Tamara wil tijdens Koningsdag op stap. Met haar moeder spreekt ze af dat de kinderen bij haar logeren. Maar als moeder de logeerpartij last minute afzegt, is de maat vol voor Tamara. Ze verbreekt al het contact en weigert om met haar moeder...

25-10-2018 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Vader Piet en zoon Bert waren ooit ontzettend hecht met elkaar, totdat Bert zijn vader en diens vrouw apart uitnodigde voor zijn verjaardag. Het was het startsein voor een ruzie die nu al drie jaar duurt. Vier jaar geleden overleed de tante...

18-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Gerda zit klaar met koffie en een vlaai, terwijl haar broer Tonnie en schoonzus Maria alleen maar even iets op komen halen. Door deze miscommunicatie komen ze al vier jaar niet meer bij elkaar over de vloer. Zouden ze van elkaar weten dat d...

04-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

27-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Een groots 25-jarig huwelijksfeest staat in de planning voor Johan en zijn vrouw Els. Maar tijdens de voorbereidingen ontstaat flinke onenigheid tussen Johan en zijn broer Carel. De ruzie loopt zó hoog op, dat Carel en zijn vrouw Tini niet ...

20-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Familie en zaken, het blijkt geen goede combinatie te zijn voor de nichtjes Claudia en Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, totdat de een de ander moet ontslaan. Kan Bert van Leeuwen deze dames herenigen of blijven ze lijnrecht tegenove...

13-09-2018 22:15

Terug: Het Familiediner

Het familiediner - Terug: Het Familiediner

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner, waarin gebroken families weer bij elkaar worden gebracht. Het programma wordt dit najaar elke donderdag om 22:20 uur uitgezonden op NPO 2. Door het lenen van een groot geldbedrag is er...

16-07-2018 17:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

05-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

04-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achterkomt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al drie jaar gesloten. De ...

16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 144
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 10:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord