Programma gemist?

Op deze de Tweede Paasdag zendt het de een EO een speciale aflevering van met Het Familiediner uit: Het een Familiediner op tv XL. Dit voorjaar viert de de EO namelijk een haar tijdens vijftigjarig jubileum en Het Familiediner van is ruim een de kwart door van die periode op een van haar boegbeelden. Hoog tijd het om op dit jubileum te op tv vieren met een feestelijke uitzending tijdens waarin door Bert, samen met een naar grote met groep oud-deelnemers, terugkijkt op op ruim vijftien jaar Het een Familiediner! “Ik moet tijdens zeggen: deze door aflevering is een hoogtepunt. tijdens Ik kijk op tv er naar op uit om de uit ‘oude’ bekenden weer te ontmoeten met en te horen hoe het het met de ze gaat. Het op tv belooft een de bijzondere uitzending op te worden!”, vertelt op Bert van Leeuwen. Een keur het aan oud-deelnemers door schuift aan bij het grootse diner. het naar De leukste binnenkomers, het de mooiste verzoeningen en de uit heftigste op confrontaties worden uitgelicht. Samen met familiebemiddelaar een Bert van tijdens Leeuwen kijken de toenmalige door ruziemakers in vanuit de in feestelijke locatie terug op hun eigen een verhaal. Hoe gaat naar het nu met tijdens op tv hen? En wat heeft Het tijdens Familiediner hen gebracht? met Bert van in Leeuwen: “Waar uit ik me nog altijd over verbaas een tijdens is dat het soms uit de kleine dingen zijn die een van grote invloed tijdens zijn op de een relatie uit tussen familieleden. tijdens Mensen kunnen soms zo onhandig in zijn, en toch missen het ze een elkaar. Met Het tijdens Familiediner geven naar we mensen de kans zich op tv met de naar ander te verzoenen en dat tijdens is iedere keer uit opnieuw heel de mooi om tijdens te zien. Het de is niet altijd uit even makkelijk, maar het een is in een voorrecht om mensen weer dat door ene een zetje te geven.” van Bovendien probeert Bert in tijdens Het Familiediner XL van een schijnbaar uitzichtloze op tv familievete alsnog op het te lossen. Lukt het met Bert van een familie bij elkaar uit te brengen naar en schuift deze in familie samen aan bij uit Het Familiediner tijdens XL?

Bert in van Leeuwen heeft het een dubbele familieruzie op in te lossen. Bert van naar Leeuwen heeft in een dubbele uit familieruzie op het te lossen. Henk heeft ruzie tijdens met zijn twee zussen, op tv Henneke en Joke, naar maar dan om met twee van verschillende redenen. Met van Joke heeft tijdens hij al tien jaar tijdens geen contact door meer nadat Henk een wat met lompe opmerking tijdens had gemaakt over de de ondernemersaspiraties van de de echtgenoot van Joke, een Jan. Met Henneke van ligt hij het nu alweer zes jaar op tv overhoop nadat tijdens de vrouw van uit Henk onaangekondigd naar een op familiebijeenkomst over de uit ziekenzorg die moeder de nodig op tv zou hebben. Ze was de enige een op tv van de koude kant uit en dat was in toch echt niet een de bedoeling. naar En ja, dan vliegen naar de dagen zomaar voorbij. met Nu wil uit een andere zus, Marijke, dat in het conflict het uit de wereld van wordt een geholpen.

Bert van tijdens Leeuwen op tv probeert een moeder en in haar zoon en met schoondochter weer aan in een tafel van te krijgen. Bert van Leeuwen probeert van naar een moeder en haar zoon door en schoondochter weer met aan een tafel de te op tv krijgen. Ze hebben tijdens al twee jaar geen contact meer in sinds moeder van Ria in en zoon Joop ruzie op tv kregen over het al dan op uit niet oppassen van oma op een Joops kinderen. Maar van eigenlijk boterde het naar al jaren niet echt een tussen met het name Ria en schoondochter door Nicole. op Het was al op tv meteen op de het eerste dag dat Joop haar op mee in naar huis het nam dat ze elkaar niet uit goed lagen. naar Vooral toen de vader van een Joop nog leefde, het liepen door de spanningen van tussen de dames op. Toen vader in Joop overleed, was met in Nicole zelfs niet welkom naar op zijn crematie. op tv Toen ze alsnog kwam, op tv waren de rapen gaar. uit Nu is het tijdens de zus van tijdens Joop, Debbie, die met het samen met met haar in dochter Romi niet meer aan met kan zien. Ze naar hoopt dat met in hulp van Bert de van Leeuwen uit de ruzie de opgelost kan op tv worden.

Bert komt uit voor een door schijnbaar onmogelijke tijdens opgave te staan: een broer en het een een zus na 32 in jaar weer een met elkaar herenigen. tijdens En waar ging de ruzie uit eigenlijk naar over? Bert komt voor een schijnbaar een onmogelijke in opgave te uit staan: een broer en uit een zus na 32 jaar tijdens weer met elkaar een herenigen. de Dat is tijdens zo lang geleden uit dat Liena niet eens weet of de op tv haar jongste en enig overgebleven broer van Koos nog het leeft. Liena met en Koos hebben een lang geleden van ruzie gekregen. Maar wat de reden met uit exact was, is na al een die jaren een een beetje weggezakt. tijdens Het draaide van om een erfenis, maar op over wat dit precies was, van daar verschillen door zij van van mening over. uit Koos weet zich op tv bovendien te herinneren door dat het ook te maken had van met de een ex-man van Liena. van Maar van Liena denkt daar het weer heel anders over. met Kortom, een hoop onduidelijkheid, van maar de wens om met dit weer door op te lossen is in er wel tijdens degelijk. Liena’s het dochter Billur heeft van Bert van Leeuwen gevraagd de het twee op leeftijd in rakende en de met hun door gezondheid kwakkelende in broer en zus eindelijk uit weer eens aan een een tafel te krijgen. Lukt naar met dit?

Berts hulp in is weer hard een nodig. Zo zijn er van drie tijdens zussen die al van drie jaar het ruzie hebben. En dat het allemaal nadat met ze het plan hadden opgevat van om samen gezellig een met week het op vakantie te gaan op naar van de Wadden. Berts hulp is naar weer hard naar nodig. Zo zijn op er drie op tv zussen die al drie jaar ruzie op tv hebben. En het dat allemaal nadat ze de het plan hadden op tv opgevat om samen op naar gezellig een week op vakantie te met gaan naar de de Wadden. uit Afspraak was de dat niemand zijn kinderen meeneemt. Als op een door zus het dan toch naar oppert om tijdens haar zoon mee de te nemen, op tv is de reactie niet het mals. Gevolg? Twee op tv zussen praten al drie jaar een niet een meer met haar. Een nicht het in grijpt naar een laatste door redmiddel: ze neemt contact op van met Het met Familiediner. In van de sorry-limo neemt deze van keer de een vrolijke Amsterdamse dame van plaats. Zij op tv wil niets liever van dan het weer naar goed maken met naar haar oude, beste vriendin. Ze in hoopt dat een de dinerbon een handje kan op in helpen.

Denise een is de beste vriendin van tijdens nichtjes Raquel en tijdens Daisy. met Denise is de beste vriendin een van een nichtjes Raquel en Daisy. van Na het het overlijden van hun oom vraagt een een oma aan Daisy of met ze bij de het verdelen van de boedel tijdens aanwezig kan zijn. door Tante Anneke vindt dit op tv helemaal niet leuk. op een Annekes zus Wilma, de moeder van het een Daisy, trekt partij voor haar dochter het en sindsdien naar spreken met ze geen woord meer door met elkaar. Nu gaan de beide nichtjes trouwen het en hoopt hun op tv gezamenlijke van vriendin Denise dat Het door Familiediner ze weer van aan één tafel kan door krijgen.

Vanavond start een een naar nieuw seizoen van Het Familiediner. En uit met naar de feestdagen achter op de rug beseffen veel mensen de hoe waardevol een de op goede relatie met familie is. Geen op tv wonder dat ?meer in tijd met familie met het doorbrengen? elk jaar hoog in de tijdens lijstjes met op tv populaire goede voornemens met staat. In zes nieuwe met afleveringen zet een Bert van Leeuwen daarom op alles op tv op alles om ruziemakende de familieleden met naar elkaar om de tafel te de krijgen. Na ruim naar 200 afleveringen weer tijdens presentator Bert het van Leeuwen als geen de ander de hoe de vaak zo gezellige feestdagen op tv op tv ook een desastreuze rol kunnen spelen de binnen ruziënde families. in ?Het op tv zijn juist die momenten naar waarop je meer door dan anders beseft van dat het hommeles van is, en dat met doet gewoon pijn.? Ook tijdens tijdens komt het steeds vaker voor door dat de feestdagen naar zelf door de splijtzwam zijn, weet Bert. ?Dat uit kerstdiner met familie naar of naar die oudjaarsavond bij pa en met ma thuis kunnen van het ook pijnlijke en ongemakkelijk momenten opleveren. de Tijdens op uitgebreid tafelen of een uit gezellige borrel kan een zomaar een ruzie ontstaan. naar Mensen zijn door moe, hebben naar elkaar soms lang niet gesproken een of halen naar voor de grap in met een glaasje het op weer eens in een het oude koe uit de sloot." Vanaf op vanavond zien we door in met zes nieuwe afleveringen of het door lukt om de relatie het tussen familieleden weer op tv te met herstellen. ?Niets uit is mooier dan het nieuwe op tv jaar tijdens beginnen met een schone het lei,? vindt Bert. En dat uit een wenst hij ook op tv alle kijkers toe. Want niet door alleen op naar televisie brengt het Het Familiediner al seizoenen met lang familieleden samen, maar het de uit programma was ook al voor talloze door kijkers de de aanleiding om zelf een uit familieruzie bij naar te leggen. ?Ik het hoor op tv regelmatig van mensen van die na een uitzending de telefoon met pakten om een na lange tijd op tv weer eens een met familielid uit te spreken. ?Zo ver wilde ik uit het niet laten in een komen? hoor je dan. Het uit is prachtig dat het het programma al op tv zo lang veel voor het mensen door betekent.?

juni 2017
17-04-2017 21:05

Het Familiediner: jubileumuitzending

Het familiediner - Het Familiediner XL

Op deze Tweede Paasdag zendt de EO een speciale aflevering van Het Familiediner uit: Het Familiediner XL. Dit voorjaar viert de EO namelijk haar vijftigjarig jubileum en Het Familiediner is ruim een kwart van die periode een van haar boegbe...

13-02-2017 22:10

Dubbele familieruzie

Het familiediner - Dubbele familieruzie

Bert van Leeuwen heeft een dubbele familieruzie op te lossen. Bert van Leeuwen heeft een dubbele familieruzie op te lossen. Henk heeft ruzie met zijn twee zussen, Henneke en Joke, maar dan om twee verschillende redenen. Met Joke heeft hij a...

06-02-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Ze hebben al twee jaar geen contact meer sin...

30-01-2017 22:15

Een hoop onduidelijkheid

Het familiediner - Een hoop onduidelijkheid

Bert komt voor een schijnbaar onmogelijke opgave te staan: een broer en een zus na 32 jaar weer met elkaar herenigen. En waar ging de ruzie eigenlijk over? Bert komt voor een schijnbaar onmogelijke opgave te staan: een broer en een zus na 3...

16-01-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Berts hulp is weer hard nodig. Zo zijn er drie zussen die al drie jaar ruzie hebben. En dat allemaal nadat ze het plan hadden opgevat om samen gezellig een week op vakantie te gaan naar de Wadden. Berts hulp is weer hard nodig. Zo zijn er d...

09-01-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Denise is de beste vriendin van nichtjes Raquel en Daisy. Denise is de beste vriendin van nichtjes Raquel en Daisy. Na het overlijden van hun oom vraagt oma aan Daisy of ze bij het verdelen van de boedel aanwezig kan zijn. Tante Anneke vind...

02-01-2017 22:15

De ring

Het familiediner - De ring

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner. En met de feestdagen achter de rug beseffen veel mensen hoe waardevol een goede relatie met familie is. Geen wonder dat ?meer tijd met familie doorbrengen? elk jaar hoog in de lijstjes ...

26-09-2016 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

19-09-2016 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

12-09-2016 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

05-09-2016 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

29-08-2016 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

22-08-2016 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

26-07-2016 17:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

25-07-2016 17:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 126
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 10:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord