Programma gemist?

Moeder en een dochter hebben jarenlang een de goede band. De op tv van twee krijgen ruzie door op tv een incident op de crematie naar van hun man naar en vader. door Moeder zou haar dochter op de toegang op tot de een familiekamer hebben in ontzegd. Maar is dit het werkelijke van tijdens verhaal achter de ruzie? Bert op gaat door op pad om dat uit op te een vinden. En twee met Amsterdamse zussen zijn jarenlang elkaars tijdens beste vriendinnen, maar als met in een van hen katten aanschaft zonder uit in overleg met de ander ontstaan door de eerste uit scheurtjes in hun relatie. het Wanneer er vervolgens door ook geen een uitnodiging wordt verstuurd voor een door etentje, is het een gedaan met met de pret. Al het met contact naar wordt verbroken. tijdens Dit tot groot verdriet van door hun gemeenschappelijke uit vriendin Tieneke. Zal op tv dit etentje er alsnog uit van komen wanneer Bert het bij tijdens de dames aan de op tv deur op tv staat?

Tamara het wil tijdens met Koningsdag op stap. Met haar moeder op spreekt ze af op dat naar de kinderen bij het haar logeren. Maar als uit moeder de naar logeerpartij last minute met afzegt, is in de maat vol voor Tamara. op Ze op verbreekt al het de contact en weigert om met op tv haar moeder in één van in te ruimte zitten. Schoonzus op Engel zit het hier al jaren van tussenin. Zij hoopt in dat Bert hier verandering tijdens in brengt.

Vader Piet en door zoon Bert de waren ooit ontzettend hecht de van met elkaar, totdat Bert in zijn vader en tijdens diens vrouw apart van uitnodigde voor zijn verjaardag. van Het was het startsein op tv voor een ruzie door die een nu al door drie jaar duurt. Vier op tv jaar geleden overleed door de tante van de halfzussen tijdens Brigitte uit en Helga. Door op tv verdriet en onbegrip op hadden ze nauwelijks contact van met elkaar. Tot ze van elkaar tijdens onlangs troffen op op tv een begrafenis, in waardoor alle contact de nu definitief verbroken uit is.

Gerda zit klaar in met door koffie en een vlaai, terwijl naar haar broer Tonnie het en schoonzus Maria de alleen maar uit even op iets op komen halen. Door deze door miscommunicatie komen ze in de al vier jaar niet meer bij de elkaar over tijdens de van vloer. Zouden ze van elkaar weten op dat de de ideeën over deze op afspraak anders waren? Peter naar wordt met ernstig ziek en naar voelt zich niet met genoeg gesteund door zijn broer op tv Rob en diens tijdens vrouw. Van op de hechte band tussen van op tv de broers is naar sinds twee jaar niets de meer over. Voor Noa, de de zoon van met Peter, is het alles op tv of niets. op Deze band moet hersteld met door worden.

Een groots 25-jarig van huwelijksfeest staat in op tv op de planning voor door Johan en zijn vrouw Els. Maar uit naar tijdens de voorbereidingen ontstaat naar flinke onenigheid tussen Johan en uit het zijn broer Carel. De ruzie een loopt zó hoog op, in van dat Carel en zijn vrouw Tini door niet naar het in van feest komen. Al 20 jaar een hebben de broers geen een woord meer met tijdens op tv elkaar gewisseld. En Lilly wil uit een op tv diepgewortelde ruzie tussen haar met vader en haar broer op en zus oplossen. Nadat een hun ouders in tien jaar geleden zijn uit gescheiden, hebben Pepijn een en van Tamara het nodige verdriet gehad. door Bert van Leeuwen de doet de een uiterste poging om door de drie weer te de in herenigen.

Familie en tijdens zaken, het blijkt op geen goede combinatie te in zijn op voor de nichtjes Claudia het en naar Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, op tijdens totdat de een door de ander moet ontslaan. Kan Bert op van Leeuwen met deze van dames herenigen of blijven ze tijdens lijnrecht uit tegenover elkaar staan? En het tijdens verhaal van van Marcel. Als zijn oom overlijdt van in mag hij van tijdens zijn tante Tonia niet op de door begrafenis komen. Riek, uit door de moeder van Marcel, is naar hier door na zes jaar tijdens nog altijd boos de over. Marcel kijkt liever vooruit de en wil het een daarom uit graag oplossen tussen de van zussen.

Vanavond met start een nieuw in seizoen van Het Familiediner, de waarin op gebroken families weer bij door elkaar worden gebracht. Het met programma wordt dit het najaar elke donderdag om een 22:20 uur uitgezonden het het op NPO 2. Door het door lenen van een groot uit geldbedrag tijdens is er al een jarenlang ruzie tussen moeder naar en zoon. Zal de moederliefde de uiteindelijk toch het belangrijker uit blijken dan de uit openstaande schuld? Oma uit Marij en kleindochter Kristen waren op jarenlang onafscheidelijk, het tot er een jaar geleden het een uit fikse ruzie ontstond, waarin met Kristens op nieuwe vriendje Yordi een grote rol uit speelde. een En laat hij in nu degene het zijn die deze ruzie graag op wil de oplossen.

Na een de scheiding van haar ouders door verliest Janneke uit vader van Willem uit het oog. tijdens Toch, na vele door jaren, verzoenen ze zich met weer het en vliegen elkaar huilend op in de armen. Niets lijkt tijdens hun band nog het in de door weg de te staan, totdat een een telefonische discussie hier abrupt een de einde aan maakt. tijdens Kan in Bert deze Hagenezen herenigen of tijdens blijven uit ze lijnrecht tegenover elkaar op tv staan? En in een gezellig familie-uitstapje de naar de Gondelvaart valt in compleet in het water. op tv Twee zussen van krijgen de onenigheid over het het entreegeld en raken elkaar in de de het drukte kwijt. De emoties lopen tijdens hoog naar op en het een eindigt in een op knallende ruzie.

Twee in broers op leeftijd op zijn elkaars beste vrienden en tijdens klaren samen op elke klus. het Een ogenschijnlijk klein misverstand met over door de afwerking van een raam op zorgt naar ervoor dat er in geen enkel contact meer is. tijdens Wordt dit op voor presentator Bert van een Leeuwen door een zware klus, tijdens of slaat hij de spijker op de zijn kop? met En de roerige geschiedenis op tv van van de zussen Tamara en Linda. op tv Nadat hun naar moeder is met overleden aan de gevolgen van van op longkanker, barst de de hel los. Pijnlijke opmerkingen bij op tv de crematie en tijdens een ruzie op tijdens Facebook laten tijdens diepe sporen naar na. Lukt het om op deze breuk te tijdens herstellen?

Is het uit een slim idee met om contact te op tv houden met de ex een van je zoon, met van vooral als je weet op dat deze ex hem een heeft bedrogen in met een andere man? met Als Johan hier achterkomt, de wijst hij zijn de moeder Ida de met deur. een En die blijft nu al een met drie jaar gesloten. uit De Indische broers Ruud en een Eduard zien elkaar de al twaalf jaar niet op tv uit meer. Na het naar overlijden van hun moeder besluit een Eduard om door Ruud niet een voor de begrafenis uit op tv te nodigen. En dat is tijdens voor in Ruud de in druppel, denkt Eduard. Maar Ruud heeft door op een heel ander verhaal. door Komen deze twee op mannen ooit weer bij naar elkaar?

In een de laatste aflevering van dit naar seizoen naar het verhaal van twee broers met die jarenlang darttoernooien het organiseerden voor de het in familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof uit te de vangen in de tijdens kast. Een op verkeerd geplaatste opmerking van de ene in broer naar van zijn schoonzus tijdens zorgde ervoor dat de naar broers al een van jaar geen contact door hebben. De broer een en schoonzus van Emiel tijdens hebben geen in contact meer met de de uit rest van de op tv familie. De reden een van de ruzie met lijkt te liggen op tv in een grappig bedoelde op tv opmerking van Emiels moeder op op Facebook. Maar deze naar op tv grap viel helemaal verkeerd en naar bleek het in startsein voor complete van radiostilte.

Na uit de scheiding van haar ouders op verliest Janneke het vader tijdens Willem uit het in oog. Toch, na met vele jaren, verzoenen met ze zich weer in en vliegen elkaar huilend in de naar tijdens armen. Niets lijkt hun op band nog in door de weg op te staan, totdat een de telefonische discussie hier op abrupt een einde aan van maakt. Kan Bert het deze Hagenezen herenigen of op blijven in ze lijnrecht naar tegenover elkaar staan? een En een gezellig familie-uitstapje naar de op tv in Gondelvaart valt compleet in het water. een het Twee zussen krijgen onenigheid over het op entreegeld en raken het elkaar in van de drukte kwijt. op tv De tijdens emoties lopen hoog op en tijdens het eindigt in tijdens een knallende van ruzie.

Twee de broers op leeftijd zijn door elkaars van beste vrienden en klaren samen tijdens elke klus. tijdens Een ogenschijnlijk klein misverstand op tv over een de afwerking van een raam zorgt tijdens ervoor op tv dat er geen enkel contact naar meer op tv is. Wordt dit voor op tv presentator Bert de van Leeuwen een uit zware klus of slaat hij van de in spijker op zijn het kop? En de roerige van geschiedenis van van de zussen Tamara en op tv Linda. naar Nadat hun moeder is overleden het aan de gevolgen van van longkanker, van barst de hel los. in Pijnlijke opmerkingen in bij de crematie en het een een ruzie op Facebook op laten diepe sporen op na. Lukt het om deze op tv breuk te een herstellen?

Moeder en dochter door zijn jarenlang twee een handen op uit één buik. tijdens Wanneer moeder na het in verlies van uit haar man een met nieuwe liefde van vindt, komt de een relatie met haar dochter op scherp de te staan. Presentator met Bert de van Leeuwen in doet een uiterste poging om de op twee weer de te herenigen. En al op tv 14 jaar is uit er het complete radiostilte een tussen Diana en haar van vader Alois. Nu ze ernstig in ziek op is, heeft in ze zijn steun hard in nodig. Blijft Diane tijdens er alleen voor staan, op of zet Alois zijn in trots opzij een en naar schiet hij haar te de hulp?

december 2018
08-11-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter hebben jarenlang een goede band. De twee krijgen ruzie door een incident op de crematie van hun man en vader. Moeder zou haar dochter de toegang tot de familiekamer hebben ontzegd. Maar is dit het werkelijke verhaal achter...

01-11-2018 23:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Tamara wil tijdens Koningsdag op stap. Met haar moeder spreekt ze af dat de kinderen bij haar logeren. Maar als moeder de logeerpartij last minute afzegt, is de maat vol voor Tamara. Ze verbreekt al het contact en weigert om met haar moeder...

25-10-2018 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Vader Piet en zoon Bert waren ooit ontzettend hecht met elkaar, totdat Bert zijn vader en diens vrouw apart uitnodigde voor zijn verjaardag. Het was het startsein voor een ruzie die nu al drie jaar duurt. Vier jaar geleden overleed de tante...

18-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Gerda zit klaar met koffie en een vlaai, terwijl haar broer Tonnie en schoonzus Maria alleen maar even iets op komen halen. Door deze miscommunicatie komen ze al vier jaar niet meer bij elkaar over de vloer. Zouden ze van elkaar weten dat d...

04-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

27-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Een groots 25-jarig huwelijksfeest staat in de planning voor Johan en zijn vrouw Els. Maar tijdens de voorbereidingen ontstaat flinke onenigheid tussen Johan en zijn broer Carel. De ruzie loopt zó hoog op, dat Carel en zijn vrouw Tini niet ...

20-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Familie en zaken, het blijkt geen goede combinatie te zijn voor de nichtjes Claudia en Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, totdat de een de ander moet ontslaan. Kan Bert van Leeuwen deze dames herenigen of blijven ze lijnrecht tegenove...

13-09-2018 22:15

Terug: Het Familiediner

Het familiediner - Terug: Het Familiediner

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner, waarin gebroken families weer bij elkaar worden gebracht. Het programma wordt dit najaar elke donderdag om 22:20 uur uitgezonden op NPO 2. Door het lenen van een groot geldbedrag is er...

16-07-2018 17:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

05-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

04-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achterkomt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al drie jaar gesloten. De ...

16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 144
  • Laatste uitzending op 08-11-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord