Programma gemist?

Een van groots 25-jarig huwelijksfeest staat in naar de planning het voor Johan door en zijn vrouw Els. naar Maar tijdens met de voorbereidingen ontstaat flinke tijdens onenigheid een tussen Johan en zijn van broer Carel. in De ruzie loopt zó hoog uit op, in dat Carel en een zijn vrouw Tini niet naar de het feest door komen. Al 20 jaar de hebben met de broers geen woord de meer met in elkaar gewisseld. En het Lilly wil een diepgewortelde op ruzie tussen haar vader en tijdens haar broer en op tv zus een oplossen. Nadat hun ouders tien de het jaar geleden zijn gescheiden, hebben een Pepijn tijdens en Tamara het nodige verdriet de gehad. Bert van naar Leeuwen op doet een uiterste poging om op de op drie weer te de herenigen.

Familie van en zaken, het blijkt naar geen van goede combinatie te van zijn voor de nichtjes Claudia en uit Laurence. naar Zij zijn tijdens de beste vriendinnen, totdat de met een de ander in moet ontslaan. Kan het Bert van de Leeuwen deze op tv dames herenigen of blijven ze tijdens lijnrecht tegenover elkaar het staan? een En het verhaal van Marcel. de Als zijn oom overlijdt door uit mag hij van zijn tante van Tonia niet op een de begrafenis uit komen. Riek, de moeder tijdens van met Marcel, is hier na een zes jaar door nog altijd boos over. Marcel het kijkt liever vooruit en het wil tijdens het daarom graag oplossen tussen met uit de zussen.

Vanavond start in een nieuw op seizoen van uit Het Familiediner, waarin gebroken families op weer bij elkaar worden een naar gebracht. Het programma wordt dit najaar op in elke donderdag om 22:20 in uur uitgezonden naar op NPO 2. Door het op tv lenen van een groot geldbedrag door is van er al jarenlang op tv ruzie tussen moeder en zoon. met Zal het de moederliefde uiteindelijk toch de belangrijker blijken het dan de openstaande schuld? met Oma Marij en van kleindochter Kristen naar waren jarenlang onafscheidelijk, tot met er een jaar geleden het een fikse door ruzie ontstond, waarin Kristens op nieuwe vriendje het Yordi een in grote rol speelde. En laat van op tv hij nu degene zijn die deze een tijdens ruzie graag wil een oplossen.

Na tijdens de scheiding tijdens van haar ouders verliest op tv Janneke vader Willem met uit het oog. uit Toch, na door vele jaren, verzoenen ze zich van weer en vliegen in elkaar huilend op tv in de armen. de Niets lijkt hun tijdens band nog in van de weg te het staan, totdat een door telefonische discussie hier abrupt door een van einde aan maakt. Kan Bert tijdens deze Hagenezen herenigen of de blijven door ze lijnrecht met tegenover elkaar staan? En een op gezellig familie-uitstapje in naar de Gondelvaart valt compleet uit in het door water. Twee zussen krijgen op tv onenigheid over het uit entreegeld en raken naar tijdens elkaar in de met drukte kwijt. De emoties op lopen hoog tijdens op en het eindigt in door een op knallende ruzie.

Twee naar broers op naar leeftijd zijn elkaars uit beste vrienden en klaren tijdens samen elke met klus. Een ogenschijnlijk klein naar misverstand over tijdens de afwerking van een raam een zorgt de ervoor dat er geen enkel contact de met meer is. Wordt dit voor presentator op tv Bert een van Leeuwen een zware de klus, of een slaat hij de spijker op op zijn kop? uit En de roerige door geschiedenis van de in zussen het Tamara en Linda. Nadat hun moeder met is van overleden aan tijdens de gevolgen van longkanker, door barst de hel los. door Pijnlijke opmerkingen het bij de met crematie en een ruzie op Facebook met laten diepe sporen in na. Lukt het een om uit deze breuk de te herstellen?

Is het een het uit slim idee om contact naar te houden met door de ex van je de zoon, vooral als het je weet dat een deze tijdens ex hem heeft bedrogen met een op tv andere man? de Als Johan uit hier achterkomt, wijst op hij zijn moeder Ida de op naar deur. En die op tv blijft nu al drie jaar op tv gesloten. De Indische op tv broers Ruud met en Eduard zien elkaar naar al de twaalf jaar niet meer. Na op het overlijden van naar hun van moeder besluit Eduard om Ruud de niet naar voor de begrafenis uit te nodigen. op tv En tijdens dat is voor Ruud door de druppel, denkt Eduard. op tv Maar Ruud op heeft een naar heel ander van verhaal. Komen deze twee mannen de ooit door weer bij elkaar?

In het de laatste aflevering de van dit seizoen het het verhaal van twee van broers naar die jarenlang darttoernooien organiseerden voor met de familie. Inmiddels in liggen de uit pijltjes stof te door vangen in de door kast. Een verkeerd geplaatste een opmerking van op de ene broer naar zijn naar schoonzus op zorgde ervoor dat op tv de broers al een de jaar geen contact in hebben. De broer naar en schoonzus van een Emiel hebben door geen contact meer het met de rest van de van familie. tijdens De reden van de op ruzie lijkt te op tv liggen een in een grappig bedoelde opmerking van in Emiels moeder op naar van Facebook. Maar deze grap viel helemaal van naar verkeerd en bleek het startsein voor met complete een radiostilte.

Na de door scheiding van van haar ouders verliest met Janneke vader Willem uit het op oog. Toch, na met vele jaren, verzoenen van ze zich weer in en vliegen van elkaar huilend in van de armen. Niets lijkt tijdens van hun band nog in de weg de een te staan, totdat het een telefonische discussie hier met abrupt een einde aan maakt. tijdens Kan naar Bert deze Hagenezen herenigen of de blijven met ze lijnrecht uit tegenover elkaar staan? En een gezellig met de familie-uitstapje naar de Gondelvaart valt compleet een in op het water. Twee zussen op tv krijgen onenigheid over in het van entreegeld en raken tijdens elkaar in de drukte kwijt. in De emoties lopen uit hoog op naar en het eindigt in in een het knallende ruzie.

Twee broers met op een leeftijd zijn elkaars beste vrienden en tijdens de klaren samen elke klus. met Een ogenschijnlijk klein misverstand in over in de afwerking van een een raam zorgt ervoor dat er naar geen met enkel contact meer is. tijdens Wordt dit voor presentator het Bert naar van Leeuwen een op zware klus of tijdens slaat hij de tijdens spijker op zijn kop? de En de roerige met geschiedenis van de zussen door door Tamara en Linda. Nadat hun van moeder uit is overleden aan de gevolgen van in naar longkanker, barst de uit hel los. Pijnlijke opmerkingen uit bij de crematie door en een ruzie op Facebook een op tv laten diepe sporen na. Lukt het met om deze breuk met op tv te herstellen?

Moeder en uit dochter zijn door jarenlang twee handen op één met buik. Wanneer van moeder na het verlies op van met haar man een nieuwe liefde op vindt, komt uit de naar relatie met haar dochter op op scherp te in staan. Presentator Bert van op Leeuwen het doet een uiterste poging om de met in twee weer te herenigen. naar En al uit 14 jaar is er complete radiostilte op tussen op Diana en de haar vader Alois. Nu ze ernstig naar ziek is, heeft op tv met ze zijn steun hard nodig. Blijft door de Diane er alleen voor staan, of op tv zet Alois zijn het trots opzij en door schiet hij haar de te met hulp?

Op op familiefeesten wordt het een echt gezellig als tweelingbroers tijdens Jan en Joop de er zijn. het Maar na de dood uit van hun moeder is het van het gedaan met de pret. een Presentator Bert van van Leeuwen duikt in door het de roerige verleden van een de tweeling en tijdens zet alles op de alles om ze vandaag weer tijdens bij elkaar te in brengen. Maar of dat op gaat de lukken?

Is het een naar slim idee om op tv contact de te houden met de ex uit naar van je zoon, in vooral als je weet dat deze met ex hem heeft door bedrogen met een in andere op man? Als een Johan hier achter komt, in wijst hij zijn een moeder Ida naar de deur. En op tv die blijft nu uit al 3 jaar gesloten. De Indische naar broers op tv Ruud en Eduard van zien elkaar al met 12 jaar niet meer. in Na door het overlijden van hun de moeder besluit naar Eduard om Ruud niet voor de door begrafenis uit naar te met nodigen. En dat is voor Ruud naar de druppel, in denkt door Eduard. Maar Ruud heeft een naar heel ander het verhaal. Komen deze uit twee mannen ooit weer door bij van elkaar?

Geloof het of het niet, maar tijdens een bezoek van aan de tijdens kapper betekent het einde in van de relatie met tussen Patrick op en zijn ouders. Is op tv er drie jaar later nog tijdens hoop dat in dit goedkomt? En op tv het tragische verhaal de van Alma naar en haar de schoonmoeder Annie. Hun innige vriendschap wordt met flink op de van proef gesteld door door het overlijden van op tv twee met dierbaren. Lukt door het Bert van Leeuwen op om deze mensen weer bij met elkaar te het brengen?

Op uit deze Tweede een Paasdag zendt de EO een een speciale aflevering een van Het Familiediner uit: in Het Familiediner XL. op tv Dit voorjaar viert de het EO door namelijk haar met vijftigjarig jubileum en Het het Familiediner is ruim een kwart door van die naar periode een naar van haar uit boegbeelden. Hoog tijd om dit jubileum tijdens te vieren met op tv een feestelijke in uitzending waarin Bert, samen met met een grote door groep oud-deelnemers, terugkijkt met op door ruim vijftien jaar in Het Familiediner! “Ik moet de zeggen: deze uit aflevering is een een hoogtepunt. Ik kijk er uit naar uit een om de ‘oude’ op tv bekenden weer te ontmoeten het en op tv te horen hoe het met ze de gaat. naar Het belooft een de bijzondere uitzending te worden!”, tijdens vertelt Bert van Leeuwen. Een een keur aan oud-deelnemers op schuift het aan bij het naar grootse diner. De leukste binnenkomers, van op tv de mooiste verzoeningen en de heftigste met confrontaties een worden uitgelicht. Samen met familiebemiddelaar uit Bert van met Leeuwen kijken van de toenmalige ruziemakers uit vanuit de feestelijke locatie terug in op hun eigen tijdens verhaal. Hoe gaat door het nu een met hen? En wat met heeft Het op tv Familiediner hen van gebracht? Bert van Leeuwen: “Waar door met ik me nog altijd over een verbaas is dat door het van soms de kleine dingen op tv zijn die de van grote invloed zijn tijdens op de relatie van tussen familieleden. op Mensen kunnen soms zo onhandig met zijn, op en toch missen van ze elkaar. Met op Het Familiediner geven op tv we mensen de kans zich de met door de ander te verzoenen en naar dat is iedere keer naar opnieuw op tv heel mooi om te zien. een Het is niet door altijd even in makkelijk, maar het het is een in voorrecht om mensen weer naar dat de ene zetje te geven.” tijdens Bovendien probeert Bert naar in Het Familiediner XL een in van schijnbaar uitzichtloze familievete alsnog op een te de lossen. Lukt het in Bert een familie op tv bij elkaar te brengen en op schuift deze familie samen naar aan bij de Het Familiediner op XL?

oktober 2018
04-10-2018 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

27-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Een groots 25-jarig huwelijksfeest staat in de planning voor Johan en zijn vrouw Els. Maar tijdens de voorbereidingen ontstaat flinke onenigheid tussen Johan en zijn broer Carel. De ruzie loopt zó hoog op, dat Carel en zijn vrouw Tini niet ...

20-09-2018 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Familie en zaken, het blijkt geen goede combinatie te zijn voor de nichtjes Claudia en Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, totdat de een de ander moet ontslaan. Kan Bert van Leeuwen deze dames herenigen of blijven ze lijnrecht tegenove...

13-09-2018 22:15

Terug: Het Familiediner

Het familiediner - Terug: Het Familiediner

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner, waarin gebroken families weer bij elkaar worden gebracht. Het programma wordt dit najaar elke donderdag om 22:20 uur uitgezonden op NPO 2. Door het lenen van een groot geldbedrag is er...

16-07-2018 17:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

05-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

04-07-2018 16:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achterkomt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al drie jaar gesloten. De ...

16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

18-09-2017 22:15

Gezellige broers

Het familiediner - Gezellige broers

Op familiefeesten wordt het echt gezellig als tweelingbroers Jan en Joop er zijn. Maar na de dood van hun moeder is het gedaan met de pret. Presentator Bert van Leeuwen duikt in het roerige verleden van de tweeling en zet alles op alles om ...

11-09-2017 22:15

De ex van je zoon

Het familiediner - De ex van je zoon

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achter komt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al 3 jaar gesloten. De In...

04-09-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Geloof het of niet, maar een bezoek aan de kapper betekent het einde van de relatie tussen Patrick en zijn ouders. Is er drie jaar later nog hoop dat dit goedkomt? En het tragische verhaal van Alma en haar schoonmoeder Annie. Hun innige vri...

17-04-2017 21:05

Het Familiediner XL

Het familiediner - Het Familiediner XL

Op deze Tweede Paasdag zendt de EO een speciale aflevering van Het Familiediner uit: Het Familiediner XL. Dit voorjaar viert de EO namelijk haar vijftigjarig jubileum en Het Familiediner is ruim een kwart van die periode een van haar boegbe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 04-10-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord