Programma gemist?

In de uit laatste aflevering van dit de seizoen het van verhaal van door twee broers die jarenlang darttoernooien tijdens organiseerden voor de uit op familie. Inmiddels liggen de pijltjes op stof te vangen tijdens in tijdens de kast. Een uit verkeerd geplaatste opmerking van de ene op tv de broer naar zijn schoonzus zorgde met ervoor dat een de broers al een jaar de geen contact naar hebben. De broer een en met schoonzus van Emiel hebben uit geen contact meer met tijdens de rest van in de familie. De uit reden van de ruzie de lijkt te liggen het op in een grappig uit bedoelde opmerking van Emiels een moeder op op Facebook. Maar deze grap viel door helemaal op verkeerd en bleek het in startsein voor complete uit radiostilte.

Na de de scheiding door van haar ouders verliest Janneke het vader op Willem uit het een oog. Toch, na vele jaren, het verzoenen ze van zich weer in en vliegen elkaar een huilend in de armen. naar Niets lijkt hun band nog in in de op tv weg in te staan, totdat een telefonische naar discussie hier abrupt de een einde aan tijdens maakt. op Kan Bert deze Hagenezen herenigen de of blijven ze naar lijnrecht tegenover elkaar staan? de met En een gezellig familie-uitstapje naar de met Gondelvaart een valt compleet in uit het water. Twee zussen krijgen door onenigheid over uit het op tv entreegeld en raken elkaar in op tv de drukte naar kwijt. De emoties op lopen hoog op met en het eindigt in in een knallende het ruzie.

Twee broers een op leeftijd zijn elkaars door beste het vrienden en klaren samen elke door in klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand van over op de afwerking van een raam tijdens zorgt ervoor dat er in geen enkel contact van meer is. naar Wordt van dit voor presentator Bert van Leeuwen een een zware op tv klus of naar slaat hij de spijker uit op zijn kop? tijdens En de roerige in geschiedenis van de op zussen Tamara en Linda. in uit Nadat hun moeder in is overleden aan de gevolgen naar van longkanker, op tv barst de hel los. Pijnlijke in opmerkingen bij de door crematie de en een ruzie op het Facebook laten diepe door sporen na. Lukt het door met om deze breuk te uit herstellen?

Moeder in en dochter zijn jarenlang twee een handen tijdens op één buik. Wanneer moeder de van na het verlies van haar uit man een nieuwe liefde op tv vindt, naar komt de relatie met haar een dochter een op scherp te de staan. Presentator Bert van Leeuwen tijdens doet een door uiterste van poging om de twee tijdens weer te in herenigen. En al 14 tijdens jaar is er een complete radiostilte tussen op Diana en haar vader Alois. met Nu met ze ernstig ziek is, een heeft van ze zijn steun op tv hard nodig. Blijft Diane naar er alleen voor staan, op of zet Alois naar zijn trots de opzij en schiet hij haar op tv te met hulp?

Op familiefeesten wordt in het echt gezellig met als het tweelingbroers Jan en Joop er van zijn. Maar na het een de dood van hun het moeder is het de gedaan met de pret. uit Presentator Bert van Leeuwen het duikt een in het roerige verleden met van de een tweeling en zet een alles op alles om ze tijdens vandaag weer het bij elkaar te op tv brengen. Maar naar of dat gaat op tv lukken?

Is het met een slim een idee om contact te van houden met in de ex van uit je zoon, de vooral als je een weet dat deze ex hem in heeft bedrogen met met een andere man? Als uit Johan hier achter naar komt, wijst hij met door zijn moeder Ida de tijdens deur. En die op blijft nu al 3 jaar naar gesloten. De Indische van broers met Ruud en een Eduard zien elkaar al het 12 jaar niet meer. Na op het overlijden door van hun in moeder besluit door Eduard om Ruud niet voor met de op begrafenis uit te nodigen. En een dat is op tv voor Ruud de druppel, een denkt Eduard. Maar Ruud tijdens heeft naar een heel ander door verhaal. Komen deze een twee mannen ooit weer bij door van elkaar?

Geloof het of een in niet, maar een bezoek aan de de kapper op betekent het door einde van de een relatie tussen Patrick en zijn ouders. naar Is met er drie naar jaar later nog uit hoop dat dit door goedkomt? En het een tragische verhaal van Alma en uit haar het schoonmoeder Annie. Hun innige vriendschap tijdens wordt met flink op de proef gesteld een door het overlijden van met twee dierbaren. Lukt in het Bert de van het Leeuwen om deze mensen weer bij op tv elkaar tijdens te brengen?

Op deze Tweede in Paasdag zendt een de EO een uit speciale aflevering van Het op tv Familiediner uit: Het tijdens Familiediner XL. Dit in voorjaar viert met de EO namelijk haar naar vijftigjarig jubileum met en Het de Familiediner is op ruim een kwart met van die periode een van haar tijdens boegbeelden. een Hoog tijd om dit jubileum in te vieren met door een feestelijke uitzending naar waarin Bert, de samen met een grote tijdens groep oud-deelnemers, van terugkijkt op ruim vijftien uit jaar Het van Familiediner! “Ik moet met zeggen: deze aflevering naar is een hoogtepunt. Ik uit kijk er naar tijdens uit om op de ‘oude’ bekenden weer het te ontmoeten en het te horen tijdens hoe het met ze van gaat. Het in belooft op een bijzondere uitzending te worden!”, in vertelt door Bert van Leeuwen. Een keur aan tijdens oud-deelnemers schuift naar aan bij het door grootse diner. het De leukste binnenkomers, de mooiste met verzoeningen en de heftigste van door confrontaties worden uitgelicht. Samen met familiebemiddelaar het Bert van Leeuwen door kijken de toenmalige een ruziemakers vanuit het de feestelijke door locatie terug op hun eigen tijdens op verhaal. Hoe gaat het met nu met van hen? En wat met heeft Het Familiediner hen gebracht? het Bert van Leeuwen: op tv “Waar ik naar me nog altijd over uit verbaas is dat uit het soms de de kleine naar dingen zijn die op van grote invloed zijn op door de de relatie tussen familieleden. Mensen kunnen soms op tv zo onhandig zijn, uit en een toch missen ze uit elkaar. Met Het Familiediner het geven we op mensen de met kans zich met het de ander te het verzoenen en dat is met iedere keer de opnieuw heel mooi om te zien. in Het is niet tijdens uit altijd even makkelijk, maar het uit is de een voorrecht om mensen weer tijdens dat ene naar zetje te geven.” Bovendien probeert de Bert in van Het Familiediner XL een uit schijnbaar uitzichtloze familievete op tv alsnog op te op tv lossen. Lukt het met Bert een het familie bij elkaar op tv te met brengen en schuift deze op tv familie samen aan bij door Het Familiediner tijdens XL?

Bert van Leeuwen de heeft een van dubbele op tv familieruzie op te de lossen. Bert van met Leeuwen heeft een dubbele familieruzie in op te de lossen. Henk van heeft ruzie met naar zijn twee zussen, op Henneke en Joke, maar dan om met op tv twee verschillende redenen. Met Joke naar heeft hij uit al tien jaar geen contact door meer op nadat Henk het een wat lompe opmerking had tijdens gemaakt op over de ondernemersaspiraties tijdens van de echtgenoot in van Joke, Jan. Met Henneke ligt naar hij nu van alweer zes jaar overhoop een op nadat de vrouw van Henk het onaangekondigd naar een familiebijeenkomst tijdens met over de ziekenzorg die door moeder nodig zou hebben. Ze van was de een enige van de het koude kant en van dat was toch echt op tv niet met de bedoeling. En ja, dan naar vliegen de dagen naar een zomaar voorbij. Nu wil een andere uit zus, in Marijke, dat op tv het conflict uit de wereld van wordt uit geholpen.

Bert van Leeuwen tijdens met probeert een moeder en haar tijdens zoon met en schoondochter weer het aan een tafel te krijgen. Bert tijdens van Leeuwen op probeert een naar moeder en haar zoon tijdens en een schoondochter weer aan uit een tafel te krijgen. Ze hebben in al in twee jaar geen contact meer door uit sinds moeder Ria met en zoon Joop ruzie naar kregen over het al in dan niet oppassen van naar oma de op Joops naar kinderen. Maar eigenlijk boterde het op al jaren uit niet echt tussen met de name Ria en tijdens schoondochter Nicole. Het naar was al van meteen op op de eerste dag dat Joop van haar mee naar op huis nam dat in ze elkaar niet het goed uit lagen. Vooral toen de vader op tv van Joop in nog leefde, liepen de spanningen door tussen de op tv dames de op. Toen vader Joop overleed, van was Nicole zelfs het niet welkom met op zijn crematie. Toen ze met alsnog kwam, met waren de rapen op gaar. Nu is het in de zus met van Joop, in Debbie, die het samen met uit op haar dochter Romi niet meer aan in kan zien. door Ze hoopt dat met tijdens hulp tijdens van Bert van in Leeuwen de ruzie op opgelost kan met worden.

Bert komt voor tijdens een schijnbaar het onmogelijke opgave de te staan: de een broer en het een zus na 32 jaar in weer met elkaar het herenigen. En waar de ging de ruzie eigenlijk uit over? Bert komt met voor een schijnbaar door door onmogelijke opgave te staan: een broer op en naar een zus na 32 jaar door weer met op tv elkaar herenigen. Dat door is zo de lang geleden dat door Liena niet eens weet een of haar jongste en het enig overgebleven tijdens broer Koos nog leeft. met Liena naar en Koos hebben het lang geleden ruzie gekregen. tijdens Maar wat de reden in de exact was, is na al met die jaren een beetje een weggezakt. Het draaide het naar om een erfenis, maar over wat de dit door precies was, daar verschillen zij in van tijdens mening over. Koos weet met zich bovendien te naar herinneren dat het ook het te maken een had met de ex-man op door van Liena. Maar Liena op denkt daar weer uit heel anders tijdens over. Kortom, een hoop onduidelijkheid, in maar de door wens om dit in weer op de te lossen is er wel degelijk. het Liena’s dochter Billur op heeft Bert van het Leeuwen een gevraagd de op twee op leeftijd rakende en met met door hun gezondheid kwakkelende broer en zus de eindelijk een weer eens aan een een tafel het te krijgen. Lukt van dit?

Berts het hulp is weer van hard nodig. het Zo zijn er drie zussen door die door al drie jaar ruzie hebben. En op tv op tv dat allemaal nadat het ze het plan hadden in opgevat om samen door gezellig een week op tv op vakantie te gaan naar naar de op Wadden. Berts hulp tijdens is weer hard door nodig. Zo zijn er het drie op tv zussen die al naar drie jaar ruzie tijdens hebben. En dat allemaal nadat ze de in het plan hadden het opgevat om samen het gezellig een week een op vakantie te gaan naar de van een Wadden. Afspraak was uit dat niemand zijn kinderen meeneemt. een Als een met zus het dan toch naar oppert om een haar zoon uit mee te nemen, door is de reactie in niet mals. Gevolg? Twee op zussen praten al een drie jaar niet meer met naar met haar. Een nicht grijpt naar een in laatste redmiddel: ze door neemt contact op op tv in met Het Familiediner. In de met sorry-limo neemt deze het keer een van vrolijke Amsterdamse dame plaats. Zij het wil niets liever het dan het het weer goed met maken met haar oude, beste de in vriendin. Ze hoopt dat een dinerbon uit een handje kan met het helpen.

Denise is uit de beste vriendin van op tv nichtjes Raquel en uit Daisy. Denise in is de beste vriendin naar van nichtjes Raquel naar en Daisy. Na met het overlijden van door hun oom het vraagt oma in aan Daisy of met ze bij met het verdelen van de boedel aanwezig op tv op tv kan zijn. Tante Anneke vindt dit door tijdens helemaal niet leuk. Annekes zus op tv Wilma, de moeder van uit Daisy, trekt op tv partij voor uit haar dochter en sindsdien spreken een ze geen in woord een meer met elkaar. met Nu gaan beide nichtjes trouwen van en op hoopt hun gezamenlijke vriendin op tv Denise dat met Het Familiediner ze weer aan één naar tafel het kan krijgen.

Vanavond start in een door nieuw seizoen van Het Familiediner. En op tv met in de feestdagen tijdens achter de rug in beseffen veel mensen hoe het waardevol een goede relatie tijdens met door familie is. Geen het wonder dat ?meer tijd met familie het doorbrengen? elk jaar met hoog in de op het lijstjes met populaire goede voornemens staat. tijdens naar In zes nieuwe afleveringen van zet Bert van op tv Leeuwen daarom alles op alles naar om ruziemakende het familieleden met met elkaar om tijdens de tafel te krijgen. Na ruim 200 uit door afleveringen weer presentator Bert van op Leeuwen als geen ander door hoe de vaak naar tijdens zo gezellige feestdagen met ook een desastreuze op rol kunnen spelen binnen ruziënde op families. ?Het zijn naar juist die momenten waarop het je meer een dan anders het beseft dat het hommeles in is, en dat naar doet gewoon tijdens pijn.? Ook komt het naar steeds met vaker voor dat in de feestdagen zelf de naar splijtzwam zijn, een weet Bert. ?Dat kerstdiner in met familie de of die oudjaarsavond bij pa op tv en de ma thuis kunnen ook pijnlijke in en ongemakkelijk momenten uit opleveren. van Tijdens uitgebreid tafelen of op een gezellige borrel kan zomaar van een ruzie op tv ontstaan. Mensen zijn het moe, hebben naar elkaar soms een lang niet gesproken of halen uit voor de tijdens grap met een door glaasje op weer uit eens een op oude koe uit door de sloot." Vanaf vanavond zien tijdens we in zes nieuwe afleveringen in uit of het lukt om de relatie in het tussen familieleden weer te herstellen. door ?Niets is mooier dan van de het nieuwe jaar beginnen een met een schone lei,? met vindt Bert. En op tv dat wenst hij ook het alle de kijkers toe. van Want niet alleen op tv op televisie brengt Het het Familiediner al seizoenen het lang familieleden tijdens samen, maar het programma was naar ook al uit voor talloze een kijkers de aanleiding om zelf een met tijdens familieruzie bij te uit leggen. ?Ik hoor in regelmatig van mensen die na naar een uitzending de telefoon op tv pakten de om na lange tijd weer uit het eens een familielid te een spreken. ?Zo ver wilde op ik het niet de laten komen? hoor je op tv dan. Het op is prachtig dat het een programma op al zo lang veel voor van mensen door betekent.?

juni 2018
16-10-2017 22:15

Slot: Het Familiediner

Het familiediner - Slot: Het Familiediner

In de laatste aflevering van dit seizoen het verhaal van twee broers die jarenlang darttoernooien organiseerden voor de familie. Inmiddels liggen de pijltjes stof te vangen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar...

09-10-2017 22:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-10-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

25-09-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

18-09-2017 22:15

Gezellige broers

Het familiediner - Gezellige broers

Op familiefeesten wordt het echt gezellig als tweelingbroers Jan en Joop er zijn. Maar na de dood van hun moeder is het gedaan met de pret. Presentator Bert van Leeuwen duikt in het roerige verleden van de tweeling en zet alles op alles om ...

11-09-2017 22:15

De ex van je zoon

Het familiediner - De ex van je zoon

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achter komt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al 3 jaar gesloten. De In...

04-09-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Geloof het of niet, maar een bezoek aan de kapper betekent het einde van de relatie tussen Patrick en zijn ouders. Is er drie jaar later nog hoop dat dit goedkomt? En het tragische verhaal van Alma en haar schoonmoeder Annie. Hun innige vri...

17-04-2017 21:05

Het Familiediner XL

Het familiediner - Het Familiediner XL

Op deze Tweede Paasdag zendt de EO een speciale aflevering van Het Familiediner uit: Het Familiediner XL. Dit voorjaar viert de EO namelijk haar vijftigjarig jubileum en Het Familiediner is ruim een kwart van die periode een van haar boegbe...

13-02-2017 22:10

Dubbele familieruzie

Het familiediner - Dubbele familieruzie

Bert van Leeuwen heeft een dubbele familieruzie op te lossen. Bert van Leeuwen heeft een dubbele familieruzie op te lossen. Henk heeft ruzie met zijn twee zussen, Henneke en Joke, maar dan om twee verschillende redenen. Met Joke heeft hij a...

06-02-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Ze hebben al twee jaar geen contact meer sin...

30-01-2017 22:15

Een hoop onduidelijkheid

Het familiediner - Een hoop onduidelijkheid

Bert komt voor een schijnbaar onmogelijke opgave te staan: een broer en een zus na 32 jaar weer met elkaar herenigen. En waar ging de ruzie eigenlijk over? Bert komt voor een schijnbaar onmogelijke opgave te staan: een broer en een zus na 3...

16-01-2017 22:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Berts hulp is weer hard nodig. Zo zijn er drie zussen die al drie jaar ruzie hebben. En dat allemaal nadat ze het plan hadden opgevat om samen gezellig een week op vakantie te gaan naar de Wadden. Berts hulp is weer hard nodig. Zo zijn er d...

09-01-2017 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Denise is de beste vriendin van nichtjes Raquel en Daisy. Denise is de beste vriendin van nichtjes Raquel en Daisy. Na het overlijden van hun oom vraagt oma aan Daisy of ze bij het verdelen van de boedel aanwezig kan zijn. Tante Anneke vind...

02-01-2017 22:15

De ring

Het familiediner - De ring

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Familiediner. En met de feestdagen achter de rug beseffen veel mensen hoe waardevol een goede relatie met familie is. Geen wonder dat ?meer tijd met familie doorbrengen? elk jaar hoog in de lijstjes ...

26-09-2016 22:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 133
  • Laatste uitzending op 28-05-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord