Programma gemist?

Bert tijdens van Leeuwen probeert op tv een moeder de en haar zoon en schoondochter weer tijdens aan een naar tafel te krijgen. Ze het hebben al naar twee jaar geen van contact meer, op sinds moeder Ria tijdens en zoon Joop ruzie kregen een over het uit al op tv dan niet oppassen van oma op tv op Joops kinderen. Maar van op tv eigenlijk boterde het op tv al jaren niet echt tussen met in name Ria en door schoondochter een Nicole. Het was al meteen een tijdens op de eerste uit dag dat Joop haar mee met naar huis nam naar dat tijdens ze elkaar niet goed lagen. Vooral van toen de vader op tv een van Joop nog in leefde, liepen de van spanningen tussen de dames met op. Toen vader met Joop overleed, was Nicole met zelfs niet welkom op op uit zijn crematie. Toen ze alsnog kwam, naar waren de rapen op op tv gaar. Nu is naar het de zus van Joop, door Debbie, een die het samen met haar het dochter Romi niet met meer aan uit kan zien. in Ze hoopt dat met hulp van van een Bert van Leeuwen de ruzie de opgelost kan naar worden.

Bert komt voor een het een schijnbaar onmogelijke opgave de te staan: een broer en naar op tv een zus na 32 jaar in weer met tijdens elkaar herenigen. Dat is door zo lang geleden het dat Liena niet van eens weet of van haar jongste en enig in met overgebleven broer Koos nog het leeft. Liena en tijdens Koos hebben in lang geleden ruzie gekregen. Maar naar wat de reden een exact was, de is na al die een jaren een beetje weggezakt. uit Het draaide om de een erfenis, maar de op over wat dit precies was, daar van verschillen de zij over van mening. Koos door weet het zich bovendien op tv te herinneren dat het op tv ook te maken een had met de ex-man van door op Liena. Maar Liena denkt een daar weer heel anders over. door Kortom, een met hoop onduidelijkheid, maar het de wens om een dit weer uit op te lossen met is er wel naar degelijk. Liena's door dochter Billur heeft Bert van Leeuwen een met gevraagd de twee op leeftijd met rakende en met hun naar het gezondheid kwakkelende broer en zus van eindelijk weer eens tijdens aan een tafel te de van krijgen. Lukt dit?

We van maken kennis met met Mario. Hij wil dat met de op tv ruzie tussen zijn naar moeder Coby en het haar oudere broer een Jan wordt opgelost. Al zes op jaar hebben naar zij geen door contact meer, nadat ze uit ruzie kregen door over de ring van hun op tv overleden moeder. Coby door wilde hem dragen, op Jan wilde naar dat de uit ring bij de ring van hun een al eerder tijdens overleden vader bewaard de blijft. Een uit fikse ruzie volgt en als met de niemand deze oplost, van zal het nog eindeloos voortduren. Maar in stappen de de ruziemakers ook tijdens in de op tv limo? Nemen ze plaats uit aan het op tv verzoeningsdiner?

Willem tijdens heeft ruzie met uit zijn zoon Steve. de Ooit waren ze met close, nu van hebben ze al tien jaar geen op tv contact meer. Willem de emigreerde op ooit naar met Australië, waar zijn zoon met werd geboren. Zijn het vrouw verliet hem waardoor Willem op met de kinderen alleen door heeft opgevoed. Alles deden op tv ze samen. En toch door gaat in het ergens mis. Willem in is hertrouwd en in heeft twee een dochters uit dat huwelijk. het Een van die een twee, Joanne, ziet door hoe moeilijk tijdens haar vader het heeft met op het gemis van Steve. naar En dus tijdens roept ze naar de hulp de van Het Familiediner van in.

Marjolein van heeft een op tv probleem: haar vader en uit haar opa hebben ruzie met naar elkaar. Nu gaat uit ze een binnenkort trouwen naar met Alex. Twee aparte uit feestjes geven, zoals het ze de afgelopen jaren met met haar verjaardag door deed, kan natuurlijk tijdens niet met een bruiloft. het Marjolein wil door dat opa Jaap en in het haar vader Jan samen, de zonder ruzie, op met het feest kunnen de zijn. Wat is met er ooit gebeurd? Jan ging in scheiden van van zijn vrouw, nadat hij uit verliefd naar was geworden op op tv een andere vrouw. Toen hij van op tv volgens Jaap ook tijdens nog eens zijn broer adviseerde naar om met diens vriendin door te op tv breken, was opa razend. Een met mailwisseling volgt en door het escaleert volledig. met Het gevolg? Sinds door door een jaar hebben een ze helemaal geen contact met meer.

Soms wil niemand in ruzie en door toch van gebeurt het. Neem nu Arjan. in Een sympathieke jongen van uit het op tv noorden die op tv een noodlottig bericht plaatst op tijdens Facebook, waardoor zijn moeder naar geen contact meer op tv heeft met de haar zus. uit Wat is het geval? Moeder door Lammie krijgt op tv een herseninfarct. het Paniek en chaos volgen. in Iedereen op tv wordt diezelfde dag nog een ingelicht, behalve haar zus Geke. in In de de hectiek van besluit Arjan 's avonds naar een berichtje over de toestand van uit van zijn lieve moeder op op Facebook te in plaatsen. Geke uit krijgt dit via via de te horen en schrikt zich tijdens wezenloos. uit Dit vreet zo naar aan haar dat van zij later wat minder toeschietelijk in is in als ze het wordt gevraagd haar zus door naar het op ziekenhuis te brengen. op tv Met de smoes 'mijn benzine is op op' probeert ze door ervan af naar te komen. naar Het gevolg? met Sinds anderhalf jaar hebben ze in geen contact meer met door elkaar. van Arjan roept het de hulp in op van Bert van tijdens Leeuwen.

Leo door en zijn vrouw Sophie hebben met vier kinderen, van vier volwassen kinderen welteverstaan, uit van die al jaren van geen contact meer het hebben met elkaar. een De vrouw van de Leo junior kreeg ruzie met in zijn zus Petra. met Vervolgens kiezen de andere door twee zussen partij een voor door Leo. Althans, dat is het zoals Petra dat de voelt. Hoe tijdens dan ook zitten door vader Leo senior en moeder de tijdens Sophie er enorm mee en tijdens hebben Het Familiediner door ingeschakeld.

Soms de zijn er dan door van die ruzies die op nergens over lijken door te gaan. En uit dan toch een blijkt er op tv altijd veel meer te door spelen. Nu gaat het om naar een ruzie tussen een een een vader en dochter. een De reden? Een van verfdruiper. Soms naar zijn er dan uit van die ruzies die nergens over van tijdens lijken te gaan. En in dan toch blijkt van er altijd veel meer op te spelen. Nu op gaat het om een in ruzie de tussen een vader en op tv dochter. De reden? Een tijdens verfdruiper tijdens van het klussen. in De strijdende partijen: het vader Frans de versus zijn dochter van Cisca, maar misschien nog wel meer op tv versus op haar man Joop. tijdens Hij kreeg tijdens op tv het klussen naar in het nieuwe in huis van Ciska hoogoplopende op tv ruzie met tijdens Frans. Beiden zijn uit uitgesproken types, zoveel de is meteen duidelijk. het Bianca, de dochter van naar Cisca, wil heel graag dat uit haar van moeder en haar opa het deze het slepende ruzie om schijnbaar door helemaal niets een na zeven jaar eindelijk eens tijdens bijleggen.

Wim uit en Willem wonen op tijdens een steenworp afstand van van elkaar. met Dus ze komen elkaar op tv nogal eens tegen. een En toch de hebben de broers een al bijna tien jaar geen tijdens woord met elkaar het gesproken. Wim en door Willem wonen op in een steenworp uit afstand van elkaar. tijdens In een naar klein dorp in op Drenthe nog tijdens wel. Dus ze komen elkaar naar nogal de eens tegen. En ook in op verjaardagsfeestjes zien ze elkaar in vrij geregeld. En in toch in hebben de broers al bijna naar tien tijdens jaar geen met woord met elkaar door gesproken. Het ging de allemaal mis op een verjaardagsfeestje van de op tv de vrouw van de Willem. Wim vindt hem de een betweter en heeft een hem naar dat eens goed laten weten. met Maar Willem neemt op tv ook geen blad voor tijdens de van mond. En dus een liep een in ruzie volledig uit de hand. Jolanda op een is hun nichtje en de zij ziet de dat hun moeder, de op tv jongste zus van in Wim en op Willem, enorm lijdt onder de tijdens ruzie. Dus naar schakelt zij van Het Familiediner in. En als je van Bert op van Leeuwen op pad stuurt, naar dan weet je door dat het de onderste steen tijdens boven komt met en dan blijkt dat er veel een meer speelt met dan wat kleine in irritaties over en het weer. Willem de heeft Wim tot het diepst door op tv in zijn ziel gekwetst met één van door rake, goedbedoelde, maar oh zo door onhandige in opmerking.

Jeanine weet het in zeker: van haar moeder heeft tijdens haar leven alleen een maar moeilijker gemaakt. een Moeder Sonja is op ook nog met eens een absurd slechte eter. naar Jeanine weet het zeker: naar haar moeder heeft uit haar leven uit alleen maar in moeilijker gemaakt. Moeder Sonja is naar ook met nog eens een absurd slechte van eter. Nadat het het op een het feestje tot een het uitbarsting komt over moeders naar in specifieke wensen voor tijdens het diner, besluit op Jeanine haar te bellen om afscheid tijdens te op nemen. Moeder vraagt zich de verbijsterd af of naar haar dochter op ongeneeslijk ziek tijdens is. Dat is op inmiddels vier jaar op tv geleden en ook de tijdens zussen van uit Jeanine spreken haar al jaren het niet tijdens meer. Vooral jongste zus met Bernette is hier diep verdrietig van over. Zij ziet tijdens na op tv jaren stilte geen met andere mogelijkheid dan tijdens Het Familiediner het in te schakelen om de uit voortslepende ruzie op uit te lossen. Een ding op tv is zeker: of uit tijdens Sonja en Jeanine elkaar naar weer in de naar armen zullen een sluiten, blijft spannend uit tot aan het de diner.

Soms het zijn er naar dan van die ruzies die tijdens nergens over door lijken te door gaan. Soms zijn er dan de van die ruzies een die nergens over de lijken uit te gaan. En dan toch met blijkt er altijd veel een meer te het spelen. Nu in gaat het om van een ruzie tussen een in vader en dochter. op tv De naar reden? Een verfdruiper een tijdens het klussen. De op strijdende partijen: vader in Frans versus in zijn dochter Cisca, maar de misschien nog wel meer op versus haar man Joop. uit Hij naar kreeg tijdens het het klussen in het nieuwe huis het van Ciska hoogoplopende op ruzie tijdens met Frans. Beiden op tv zijn uitgesproken types, door zoveel is uit meteen duidelijk. Bianca, de dochter uit van Cisca, de wil heel graag uit dat haar moeder op en haar opa deze slepende met ruzie om het schijnbaar uit helemaal niets na 7 jaar eindelijk in eens tijdens bijleggen.

Soms wil niemand op ruzie op tv en toch de gebeurt het. Neem nu Arjan. door Een jongen uit van het van noorden die een noodlottig op tv bericht plaatst op Facebook, waardoor uit uit zijn moeder geen contact meer een heeft met haar met zus. Soms wil niemand in tijdens ruzie en toch gebeurt naar het. Neem nu Arjan. Een het sympathieke naar jongen uit tijdens het noorden die een met noodlottig bericht naar plaatst op Facebook, waardoor een zijn moeder geen contact meer op met heeft met haar zus. Wat is met het naar geval? Moeder Lammie uit krijgt een herseninfarct. een Paniek en chaos volgt. Iedereen van wordt diezelfde het dag tijdens nog ingelicht, behalve haar van zus Geke. In de hectiek op tv besluit Arjan 's op naar avonds een berichtje over de van toestand van de zijn lieve moeder met op Facebook. Geke krijgt de dit via via tijdens te horen en schrikt tijdens van zich wezenloos. Dit vreet op tv zo aan haar een dat zij op later wat minder toeschietelijk is van als ze wordt tijdens gevraagd haar van zus naar het met ziekenhuis te brengen. tijdens Met de smoes 'mijn benzine het is op tv op' probeert ze ervan af een het te komen. Het gevolg? op Sinds anderhalf uit jaar hebben ze geen contact meer een met elkaar. tijdens Arjan roept de in hulp van in van Bert van naar Leeuwen.

december 2017
01-09-2017 11:40

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Ze hebben al twee jaar geen contact meer, sinds moeder Ria en zoon Joop ruzie kregen over het al dan niet oppassen van oma op Joops kinderen. ...

25-08-2017 11:40

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Bert komt voor een schijnbaar onmogelijke opgave te staan: een broer en een zus na 32 jaar weer met elkaar herenigen. Dat is zo lang geleden dat Liena niet eens weet of haar jongste en enig overgebleven broer Koos nog leeft. Liena en Koos h...

11-08-2017 11:35

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

We maken kennis met Mario. Hij wil dat de ruzie tussen zijn moeder Coby en haar oudere broer Jan wordt opgelost. Al zes jaar hebben zij geen contact meer, nadat ze ruzie kregen over de ring van hun overleden moeder. Coby wilde hem dragen, J...

04-08-2017 11:40

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Willem heeft ruzie met zijn zoon Steve. Ooit waren ze close, nu hebben ze al tien jaar geen contact meer. Willem emigreerde ooit naar Australië, waar zijn zoon werd geboren. Zijn vrouw verliet hem waardoor Willem de kinderen alleen heeft op...

28-07-2017 11:40

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Marjolein heeft een probleem: haar vader en haar opa hebben ruzie met elkaar. Nu gaat ze binnenkort trouwen met Alex. Twee aparte feestjes geven, zoals ze de afgelopen jaren met haar verjaardag deed, kan natuurlijk niet met een bruiloft. Ma...

21-07-2017 11:40

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Soms wil niemand ruzie en toch gebeurt het. Neem nu Arjan. Een sympathieke jongen uit het noorden die een noodlottig bericht plaatst op Facebook, waardoor zijn moeder geen contact meer heeft met haar zus. Wat is het geval? Moeder Lammie kri...

07-07-2017 11:40

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Leo en zijn vrouw Sophie hebben vier kinderen, vier volwassen kinderen welteverstaan, die al jaren geen contact meer hebben met elkaar. De vrouw van Leo junior kreeg ruzie met zijn zus Petra. Vervolgens kiezen de andere twee zussen partij v...

30-06-2017 10:55

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Soms zijn er dan van die ruzies die nergens over lijken te gaan. En dan toch blijkt er altijd veel meer te spelen. Nu gaat het om een ruzie tussen een vader en dochter. De reden? Een verfdruiper. Soms zijn er dan van die ruzies die nergens ...

23-06-2017 10:55

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Wim en Willem wonen op een steenworp afstand van elkaar. Dus ze komen elkaar nogal eens tegen. En toch hebben de broers al bijna tien jaar geen woord met elkaar gesproken. Wim en Willem wonen op een steenworp afstand van elkaar. In een klei...

16-06-2017 10:30

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Jeanine weet het zeker: haar moeder heeft haar leven alleen maar moeilijker gemaakt. Moeder Sonja is ook nog eens een absurd slechte eter. Jeanine weet het zeker: haar moeder heeft haar leven alleen maar moeilijker gemaakt. Moeder Sonja is ...

27-01-2017 10:25

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Soms zijn er dan van die ruzies die nergens over lijken te gaan. Soms zijn er dan van die ruzies die nergens over lijken te gaan. En dan toch blijkt er altijd veel meer te spelen. Nu gaat het om een ruzie tussen een vader en dochter. De red...

20-01-2017 10:25

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Soms wil niemand ruzie en toch gebeurt het. Neem nu Arjan. Een jongen uit het noorden die een noodlottig bericht plaatst op Facebook, waardoor zijn moeder geen contact meer heeft met haar zus. Soms wil niemand ruzie en toch gebeurt het. Nee...

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 16-10-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord