Programma gemist?

Willem heeft ruzie een met zijn zoon met Steve. een Ooit waren ze close, naar nu hebben ze tijdens al tien jaar geen naar met contact meer. Willem emigreerde met ooit naar Australië, waar in zijn zoon werd geboren. de Zijn vrouw verliet tijdens hem, op waardoor Willem de kinderen de alleen op tv heeft opgevoed. Alles deden het ze samen en door toch gaat het door ergens mis. Willem tijdens is hertrouwd en heeft twee door dochters uit dat het huwelijk. uit Een van van die twee, Joanne, ziet hoe moeilijk uit het haar vader het heeft met het uit gemis van uit Steve. En dus roept tijdens ze de hulp door in de van Het met Familiediner.

Soms met wil niemand ruzie en toch een gebeurt het. Neem tijdens in nu Arjan, een sympathieke jongen uit op het noorden in die een in noodlottig bericht plaatst de op Facebook, waardoor zijn moeder met geen contact meer op heeft met haar op tv in zus. Wat is het geval? Moeder van Lammie krijgt een de herseninfarct. met Paniek en chaos volgt. op tv Iedereen wordt diezelfde van dag de nog ingelicht, behalve met haar zus Geke. In door de hectiek op besluit Arjan 's een avonds een berichtje over de op tv toestand van zijn op tv lieve moeder op Facebook in door te plaatsen. Geke krijgt dit via uit via te een horen en naar schrikt zich wezenloos. Dit vreet in zo van aan haar het dat zij later wat minder met toeschietelijk door is als ze wordt gevraagd haar met met zus naar het ziekenhuis met te brengen. naar Met de smoes 'mijn benzine is met op' op probeert ze ervan af te de komen. Het naar gevolg? Sinds anderhalf door jaar met hebben ze geen contact meer met naar elkaar. Arjan op roept de door hulp in van Bert van van naar Leeuwen.

Leo en zijn op van vrouw Sophie hebben vier kinderen, tijdens vier volwassen de kinderen welteverstaan, die al op jaren geen contact meer van met elkaar een hebben. De op vrouw van Leo junior kreeg door van ruzie met zijn zus tijdens Petra. Vervolgens kiezen de andere op tv twee zussen partij in voor op Leo. Althans, naar dat is zoals Petra dat een voelt. Hoe dan de ook zitten vader Leo door senior door en moeder op tv Sophie er enorm mee door en hebben Het Familiediner uit ingeschakeld.

Bert op tv komt voor op een schijnbaar onmogelijke een opgave te staan: een uit broer en een op zus na een 32 jaar weer op met elkaar herenigen. Dat is van zo de lang geleden dat een Liena niet eens weet of haar het op tv jongste en enig overgebleven uit broer Koos nog leeft. Liena naar en tijdens Koos hebben naar lang geleden ruzie door gekregen. Maar wat de van reden exact op tv was, is na al die jaren een op een beetje weggezakt. Het een draaide om een erfenis, tijdens maar een over wat dit precies was, daar tijdens in verschillen zij van in mening over. Koos weet uit zich bovendien te herinneren het dat het ook met te maken had van met de ex-man van met Liena. op Maar Liena op tv denkt daar weer heel anders de over. Kortom, een hoop op onduidelijkheid, het maar de wens om dit op weer op een te lossen is de er wel degelijk. Liena's door naar dochter Billur heeft Bert door van Leeuwen naar gevraagd de twee op naar leeftijd rakende en de met hun gezondheid kwakkelende broer tijdens en zus op eindelijk weer door eens aan tijdens een tafel te krijgen. het Lukt dit?

Wim en Willem van wonen op met een steenworp het afstand van door elkaar. In een klein dorp tijdens in Drenthe nog tijdens wel. Dus ze komen van elkaar de nogal eens tegen. En ook op een op verjaardagsfeestjes zien ze elkaar van vrij geregeld. tijdens En toch hebben naar de broers een al bijna tien jaar geen het woord met elkaar gesproken. een met Het ging allemaal mis in op een verjaardagsfeestje van de uit van vrouw van Willem. uit Wim vindt hem tijdens een betweter en heeft hem in dat het eens goed laten weten. Maar Willem tijdens neemt ook met geen blad voor de naar met mond. En dus op liep een ruzie de volledig uit de hand. op tv Jolanda is het hun nichtje en op zij ziet dat hun moeder, de uit in jongste zus van de Wim en Willem, enorm door lijdt onder de met ruzie. Dus op schakelt zij Het Familiediner in. een En in als je Bert op van Leeuwen op pad door stuurt, dan weet je dat het de onderste naar steen een boven komt en een dan blijkt dat er veel meer een speelt dan het wat van kleine irritaties over en weer. het Willem heeft in Wim tot het diepst in in zijn ziel een gekwetst met één rake, op tv goedbedoelde, maar oh door zo onhandige van opmerking.

Bert van Leeuwen het met probeert een moeder en haar met zoon en schoondochter een weer aan naar een tafel te krijgen. Ze van hebben al de twee jaar geen uit contact meer, sinds moeder naar tijdens Ria en zoon Joop uit ruzie kregen over het in al dan niet de oppassen naar van oma op Joops in kinderen. Maar eigenlijk boterde een het al door jaren niet echt van tussen met de name Ria en met schoondochter Nicole. Het was met al meteen op de tijdens eerste dag dat Joop door haar mee naar het huis nam dat een ze het elkaar niet goed lagen. Vooral van toen een de vader van Joop nog het leefde op liepen de uit spanningen tussen de dames een op. Toen vader in Joop overleed, was Nicole de zelfs een niet welkom op zijn crematie. naar Toen ze alsnog de kwam, waren door de rapen gaar. Nu het is het de uit zus van tijdens Joop, Debbie, die het naar samen op tv met haar dochter Romi niet door meer aan kan met zien. Ze een hoopt dat met hulp van in Bert uit van Leeuwen de ruzie in opgelost op kan worden.

We maken een kennis met het Mario. Hij wil dat het de ruzie tussen zijn de moeder Coby de en haar oudere een broer van Jan wordt opgelost. door Al zes jaar in hebben zij geen contact meer nadat in ze ruzie op tv kregen over de een ring van hun overleden tijdens moeder. Coby wilde met hem van dragen, Jan wilde dat met de ring het bij de het ring van hun al eerder het overleden de vader bewaard blijft. Een fikse ruzie de volgt en als naar op niet iemand de boel door vlot trekt, door zal deze nog het eindeloos voortduren. Maar stappen de van ruziemakers ook in het de limo? Nemen ze door plaats aan het naar het verzoeningsdiner?

Twee met broers organiseren jarenlang darttoernooien voor het de familie, maar naar inmiddels liggen in de pijltjes stof in te van happen in de door kast. Een verkeerd geplaatste opmerking een van tijdens de ene broer naar door zijn schoonzus zorgt ervoor met dat de broers al met een jaar in geen de contact hebben. Wordt dit voor met Bert een schot van in de roos of naar missen zijn pijlen tijdens elk een doel? En het verhaal door van van Emiel. Zijn broer en de schoonzus hebben geen contact de meer met de rest door van op de familie. De van reden van op tv de ruzie lijkt te tijdens liggen in door een grappig bedoelde opmerking van Emiels een tijdens moeder op Facebook. door Maar deze grap viel helemaal in verkeerd van en bleek het startsein voor tijdens complete radiostilte. Komt deze een familie uit na drie jaar weer samen de door aan één tafel te van zitten?

Na door de scheiding van haar door ouders verliest Janneke met vader Willem uit uit het op tv oog. Toch, na vele de jaren, verzoenen de ze zich weer op en vliegen elkaar huilend een in de armen. van Niets lijkt tijdens hun band nog in de weg een te staan, totdat het een telefonische naar discussie hier abrupt een door einde aan op maakt. Kan Bert de deze Hagenezen herenigen of door in blijven ze lijnrecht tegenover elkaar staan? op de En een gezellig familie-uitstapje door naar de Gondelvaart met valt compleet in het tijdens water. Twee zussen krijgen met onenigheid over door het entreegeld en een raken uit elkaar in de drukte het kwijt. De emoties lopen hoog van op en het het eindigt uit in een knallende een ruzie.

Twee de broers op leeftijd zijn elkaars op tv beste de vrienden en klaren samen elke met klus. Een ogenschijnlijk tijdens klein met misverstand over tijdens de afwerking van een raam naar zorgt ervoor op dat er geen enkel contact door meer is. van Wordt dit door voor presentator Bert naar van Leeuwen een in zware klus of uit slaat hij op tv de spijker op zijn kop? door En de roerige geschiedenis op tv van de zussen op Tamara en Linda. van Nadat hun de moeder is in overleden aan de het gevolgen van longkanker, uit barst de hel een los. Pijnlijke opmerkingen naar bij de crematie een en een ruzie een op facebook het laten diepe sporen na. met Lukt het om deze door breuk te tijdens herstellen?

Moeder en het dochter zijn een jarenlang twee handen op met een buik. de Wanneer moeder na het verlies naar van haar man door een nieuwe van liefde van vindt, komt de relatie met haar op tv uit dochter op scherp te staan. met Presentator een Bert van Leeuwen doet een op tv uiterste poging om de naar twee weer op te uit herenigen. En al een veertien jaar is er complete radiostilte een met tussen Diana en haar door vader Alois. op Nu ze ernstig ziek is, met heeft ze zijn steun naar hard nodig. naar Blijft een Diane er alleen voor staan of door zet naar Alois zijn trots opzij en het schiet hij van haar op te hulp?

Op familiefeesten van wordt het tijdens echt gezellig als uit tweelingbroers Jan en Joop uit er door zijn. Maar na de dood de van hun moeder op is het van gedaan met tijdens de pret. Presentator Bert van Leeuwen een van duikt in het roerige op verleden van de tweeling en het zet alles op de alles om het ze vandaag de weer bij elkaar te in brengen. door Maar of dat de gaat lukken?

Is door het een slim idee om door contact op te houden met de ex met van je zoon, de vooral door als je weet uit dat deze ex een hem heeft bedrogen met de een andere man? Als met Johan hier de achterkomt, de wijst hij zijn de moeder Ida de deur. En die van door blijft nu al met drie jaar gesloten. De een Indische broers Ruud door en Eduard zien het elkaar al twaalf het jaar niet meer. Na het een overlijden van met hun moeder besluit een Eduard om Ruud met niet voor de begrafenis tijdens uit te nodigen. op tv En uit dat is voor op tv Ruud de druppel, in denkt Eduard. Maar met Ruud heeft de een heel ander verhaal. Komen met deze in twee mannen ooit de weer bij elkaar?

Geloof met het of niet, maar door een bezoek door aan de kapper op betekent het einde op van de relatie op tv tussen Patrick en zijn de ouders. op Is er drie jaar in later nog hoop dat dit een tijdens goedkomt? En het tragische verhaal van tijdens Alma en van haar schoonmoeder naar Annie. Hun innige op tv vriendschap wordt flink op de naar proef van gesteld door het naar overlijden van twee dierbaren. Lukt op het het presentator Bert van Leeuwen tijdens om deze mensen weer door bij elkaar te door een brengen?

Bert de van Leeuwen probeert door een moeder en haar door zoon en een schoondochter weer aan uit een tafel te op tv krijgen. Ze het hebben al twee jaar geen contact een meer, door sinds moeder tijdens Ria en zoon op Joop ruzie kregen over het al van dan niet oppassen door van oma op tv op Joops door kinderen. Maar naar eigenlijk boterde het al jaren op tv niet echt van tussen met name Ria met en schoondochter Nicole. tijdens Het was al door meteen een op de eerste dag dat door Joop haar mee naar naar huis nam dat door ze elkaar tijdens niet goed lagen. Vooral het toen de door vader naar van Joop nog leefde, liepen de tijdens in spanningen tussen de dames op. Toen uit vader met Joop overleed, was Nicole zelfs een op niet welkom op zijn naar crematie. Toen de ze alsnog kwam, waren de uit rapen gaar. Nu een is het tijdens de zus van van Joop, Debbie, die het samen door het met haar dochter op Romi niet meer uit aan kan zien. Ze hoopt dat tijdens met hulp van uit Bert van op Leeuwen de ruzie opgelost uit de kan worden.

december 2018
28-05-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Willem heeft ruzie met zijn zoon Steve. Ooit waren ze close, nu hebben ze al tien jaar geen contact meer. Willem emigreerde ooit naar Australië, waar zijn zoon werd geboren. Zijn vrouw verliet hem, waardoor Willem de kinderen alleen heeft o...

21-05-2018 15:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Soms wil niemand ruzie en toch gebeurt het. Neem nu Arjan, een sympathieke jongen uit het noorden die een noodlottig bericht plaatst op Facebook, waardoor zijn moeder geen contact meer heeft met haar zus. Wat is het geval? Moeder Lammie kri...

14-05-2018 15:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Leo en zijn vrouw Sophie hebben vier kinderen, vier volwassen kinderen welteverstaan, die al jaren geen contact meer met elkaar hebben. De vrouw van Leo junior kreeg ruzie met zijn zus Petra. Vervolgens kiezen de andere twee zussen partij v...

07-05-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Bert komt voor een schijnbaar onmogelijke opgave te staan: een broer en een zus na 32 jaar weer met elkaar herenigen. Dat is zo lang geleden dat Liena niet eens weet of haar jongste en enig overgebleven broer Koos nog leeft. Liena en Koos h...

02-05-2018 09:00

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Wim en Willem wonen op een steenworp afstand van elkaar. In een klein dorp in Drenthe nog wel. Dus ze komen elkaar nogal eens tegen. En ook op verjaardagsfeestjes zien ze elkaar vrij geregeld. En toch hebben de broers al bijna tien jaar gee...

23-04-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Ze hebben al twee jaar geen contact meer, sinds moeder Ria en zoon Joop ruzie kregen over het al dan niet oppassen van oma op Joops kinderen. ...

16-04-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

We maken kennis met Mario. Hij wil dat de ruzie tussen zijn moeder Coby en haar oudere broer Jan wordt opgelost. Al zes jaar hebben zij geen contact meer nadat ze ruzie kregen over de ring van hun overleden moeder. Coby wilde hem dragen, Ja...

09-04-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers organiseren jarenlang darttoernooien voor de familie, maar inmiddels liggen de pijltjes stof te happen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar zijn schoonzus zorgt ervoor dat de broers al een jaar gee...

02-04-2018 15:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

26-03-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

19-03-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op een buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

12-03-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Op familiefeesten wordt het echt gezellig als tweelingbroers Jan en Joop er zijn. Maar na de dood van hun moeder is het gedaan met de pret. Presentator Bert van Leeuwen duikt in het roerige verleden van de tweeling en zet alles op alles om ...

05-03-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achterkomt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al drie jaar gesloten. De ...

26-02-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Geloof het of niet, maar een bezoek aan de kapper betekent het einde van de relatie tussen Patrick en zijn ouders. Is er drie jaar later nog hoop dat dit goedkomt? En het tragische verhaal van Alma en haar schoonmoeder Annie. Hun innige vri...

01-09-2017 11:40

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Ze hebben al twee jaar geen contact meer, sinds moeder Ria en zoon Joop ruzie kregen over het al dan niet oppassen van oma op Joops kinderen. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 08-11-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord