Programma gemist?

We tijdens maken kennis met Mario. naar Hij wil het dat de op ruzie tussen zijn uit moeder Coby en haar de oudere broer in Jan wordt opgelost. Al zes de jaar hebben zij geen op contact meer, tijdens nadat ze van ruzie kregen over de van ring van van hun overleden moeder. Coby een wilde uit hem dragen, Jan in wilde dat de ring bij de een ring door van hun al eerder op overleden vader bewaard blijft. van Een de fikse ruzie uit volgt en als niemand deze in oplost, zal het nog van eindeloos voortduren. op tv Maar stappen de met ruziemakers ook in de de het limo? Nemen ze plaats aan het de van verzoeningsdiner?

Willem door heeft ruzie met zijn op tv zoon Steve. Ooit waren van naar ze close, nu hebben ze al tijdens tien jaar geen naar contact meer. uit Willem emigreerde uit ooit naar het Australië, waar zijn van zoon werd geboren. Zijn door vrouw verliet hem waardoor Willem op de het kinderen alleen heeft opgevoed. Alles de deden ze van samen. En toch op gaat het ergens mis. van naar Willem is hertrouwd de en heeft twee dochters uit dat de tijdens huwelijk. Een van die twee, een Joanne, ziet hoe moeilijk door haar vader het de heeft met het naar gemis van Steve. naar En op dus roept naar ze de hulp van Het Familiediner op tv in in.

Marjolein naar heeft een probleem: haar vader van en haar opa een hebben ruzie met het van elkaar. Nu gaat ze binnenkort uit trouwen met Alex. Twee met aparte op feestjes geven, zoals ze van de afgelopen jaren met uit haar verjaardag deed, met de kan natuurlijk niet met een bruiloft. uit een Marjolein wil dat opa uit Jaap en haar het vader Jan samen, zonder de ruzie, op het door feest kunnen zijn. de Wat is er ooit een de gebeurd? Jan ging scheiden van zijn naar vrouw, naar nadat hij in verliefd was geworden op een andere in vrouw. de Toen hij in volgens Jaap ook nog eens op tv zijn broer op adviseerde om van met diens vriendin door te breken, was opa razend. Een naar mailwisseling volgt en het het naar escaleert volledig. Het gevolg? door Sinds een jaar uit hebben tijdens ze helemaal geen tijdens contact meer.

Soms wil in niemand ruzie en toch een uit gebeurt het. Neem nu Arjan. Een op sympathieke jongen uit een het noorden de die een door noodlottig bericht plaatst op Facebook, naar waardoor zijn moeder een de geen contact meer heeft de met haar zus. Wat is het door het geval? Moeder Lammie krijgt een naar de herseninfarct. Paniek en tijdens chaos volgen. Iedereen wordt de diezelfde dag van nog ingelicht, behalve haar op zus Geke. In de hectiek een uit besluit Arjan 's avonds een een berichtje over op tv de toestand van zijn van lieve uit moeder op Facebook te plaatsen. Geke van krijgt tijdens dit via via te tijdens horen en de schrikt zich wezenloos. Dit met vreet zo aan het haar in dat zij later wat minder op toeschietelijk op is als ze wordt gevraagd het haar met zus naar het ziekenhuis te brengen. een een Met de smoes 'mijn benzine het is op' probeert op tv ze ervan de af te in komen. Het gevolg? Sinds op tv anderhalf jaar hebben ze naar geen contact meer een met elkaar. de Arjan roept de het hulp in van Bert naar van naar Leeuwen.

Leo en zijn met vrouw Sophie hebben van het vier kinderen, vier volwassen uit kinderen welteverstaan, die al jaren door geen contact de meer hebben met uit elkaar. De vrouw op van Leo junior op kreeg tijdens ruzie met zijn zus Petra. Vervolgens door kiezen naar de andere twee zussen uit partij voor Leo. Althans, uit met dat is zoals Petra door dat voelt. Hoe dan door ook zitten vader op Leo senior het en moeder een Sophie er enorm door mee en hebben Het Familiediner van ingeschakeld.

Soms een zijn er van dan van die ruzies die nergens een over lijken te op van gaan. En dan toch blijkt met er altijd veel meer de te spelen. het Nu uit gaat het om een ruzie naar tussen op een vader en op dochter. De reden? Een op tv verfdruiper. Soms zijn van er dan van die door ruzies die nergens met over lijken te op tv gaan. En door dan toch blijkt in er altijd naar veel meer te spelen. Nu de gaat het om het een ruzie tussen van een vader en in dochter. De reden? Een op tv verfdruiper een tijdens het klussen. De op tv strijdende partijen: van vader Frans een versus zijn dochter Cisca, maar misschien de nog wel meer tijdens versus haar uit man door Joop. Hij kreeg tijdens het klussen op tv in uit het nieuwe huis van van Ciska het hoogoplopende ruzie met Frans. Beiden in zijn uitgesproken types, uit zoveel is de meteen duidelijk. Bianca, uit de dochter van Cisca, tijdens wil heel graag op tv dat haar moeder tijdens en haar opa deze tijdens slepende met ruzie om schijnbaar helemaal niets tijdens na zeven op jaar op tv eindelijk eens bijleggen.

Wim op tv en Willem wonen op naar een steenworp afstand van uit op elkaar. Dus ze naar komen elkaar nogal eens de tegen. En toch hebben uit de broers al van bijna tien een jaar geen woord met elkaar de van gesproken. Wim en Willem wonen op in door een steenworp afstand van elkaar. In het een tijdens klein dorp met in Drenthe nog wel. Dus ze de komen elkaar met nogal een eens tegen. En ook op verjaardagsfeestjes in zien de ze elkaar vrij het geregeld. En toch op hebben de broers al het bijna in tien jaar geen woord met op tv elkaar gesproken. door Het ging allemaal door mis op een naar verjaardagsfeestje van de vrouw van op tv het Willem. Wim vindt hem een een betweter en naar heeft hem dat eens op tv goed laten de weten. Maar een Willem neemt ook naar geen blad voor in de mond. En dus op tv liep een ruzie volledig van uit de de hand. Jolanda is hun met nichtje en zij ziet door dat hun moeder, naar naar de jongste zus van een Wim en naar Willem, enorm lijdt op onder de ruzie. uit Dus schakelt zij op tv Het Familiediner in. En als uit je Bert tijdens van Leeuwen op pad stuurt, het dan weet in je de dat de onderste steen boven met komt in en dan blijkt naar dat er veel meer in speelt dan wat kleine naar irritaties over en weer. van Willem heeft tijdens Wim tot in het diepst van in zijn ziel gekwetst met één door rake, het goedbedoelde, maar oh naar zo onhandige met opmerking.

Jeanine weet op tv het zeker: haar tijdens moeder heeft op haar leven alleen op maar moeilijker gemaakt. Moeder van Sonja is ook nog een op eens een absurd slechte uit eter. Jeanine weet het het zeker: op tv haar moeder heeft haar leven het alleen de maar moeilijker gemaakt. Moeder door Sonja is ook op tv nog eens het een absurd slechte eter. Nadat het het op naar een feestje tot een uitbarsting door komt over moeders naar specifieke tijdens wensen voor het diner, besluit het Jeanine van haar te bellen om met afscheid te het nemen. Moeder de vraagt zich verbijsterd af of door haar dochter ongeneeslijk op tv ziek op is. Dat is naar inmiddels vier jaar naar geleden en ook de zussen van uit Jeanine op tv spreken haar al uit jaren niet meer. Vooral jongste door van zus Bernette is hier diep verdrietig van over. Zij de ziet van na jaren stilte geen andere mogelijkheid in dan Het Familiediner door de in te schakelen om de op tv voortslepende in ruzie op te lossen. met Een ding is zeker: of in Sonja door en Jeanine elkaar weer in de de armen door zullen sluiten, blijft door spannend tijdens tot aan het het diner.

Soms het zijn er dan van die naar ruzies die nergens in over het lijken te gaan. van Soms zijn er van dan van die uit ruzies die nergens over naar lijken te gaan. En door dan toch blijkt de uit er altijd veel meer te naar spelen. Nu gaat op tv het om op tv een ruzie tussen een op tv vader en van dochter. De reden? op Een verfdruiper tijdens het klussen. met De in strijdende partijen: van vader Frans versus zijn dochter Cisca, uit maar uit misschien nog wel meer door versus een haar man Joop. Hij kreeg het tijdens het een klussen in het uit nieuwe huis de van Ciska hoogoplopende ruzie met Frans. in Beiden zijn op tv uitgesproken types, zoveel is een meteen duidelijk. op Bianca, de de dochter van tijdens Cisca, wil heel graag dat haar tijdens moeder en haar naar opa op deze slepende ruzie om schijnbaar op uit helemaal niets na 7 op tv jaar eindelijk eens op tv bijleggen.

Soms het wil niemand ruzie van en toch door gebeurt het. Neem nu uit Arjan. Een jongen op uit het noorden die een de door noodlottig bericht plaatst het op Facebook, waardoor zijn moeder op tv geen contact meer heeft met met een haar zus. Soms wil op tv niemand ruzie en toch door gebeurt het. Neem van nu Arjan. naar Een sympathieke jongen van uit het noorden door die de een noodlottig bericht plaatst op Facebook, op waardoor zijn moeder door geen contact van meer heeft met haar op tv zus. Wat is de het geval? een Moeder tijdens Lammie krijgt een in herseninfarct. Paniek en chaos volgt. Iedereen uit wordt diezelfde door dag het nog ingelicht, behalve op haar zus Geke. In de door hectiek in besluit Arjan 's avonds een uit berichtje over de van toestand van zijn lieve op tv moeder op Facebook. met met Geke krijgt dit via op tv via te horen en schrikt uit zich wezenloos. op Dit op vreet zo aan op tv haar dat zij later op wat minder toeschietelijk is op als ze een wordt gevraagd naar haar zus naar uit het ziekenhuis te brengen. Met in de smoes een 'mijn benzine is op' door probeert ze van ervan af te komen. op Het gevolg? in Sinds anderhalf jaar hebben ze op tv geen de contact meer met uit elkaar. Arjan uit roept de hulp uit in van Bert van uit Leeuwen.

augustus 2017
11-08-2017 11:35

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

We maken kennis met Mario. Hij wil dat de ruzie tussen zijn moeder Coby en haar oudere broer Jan wordt opgelost. Al zes jaar hebben zij geen contact meer, nadat ze ruzie kregen over de ring van hun overleden moeder. Coby wilde hem dragen, J...

04-08-2017 11:40

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Willem heeft ruzie met zijn zoon Steve. Ooit waren ze close, nu hebben ze al tien jaar geen contact meer. Willem emigreerde ooit naar Australië, waar zijn zoon werd geboren. Zijn vrouw verliet hem waardoor Willem de kinderen alleen heeft op...

28-07-2017 11:40

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Marjolein heeft een probleem: haar vader en haar opa hebben ruzie met elkaar. Nu gaat ze binnenkort trouwen met Alex. Twee aparte feestjes geven, zoals ze de afgelopen jaren met haar verjaardag deed, kan natuurlijk niet met een bruiloft. Ma...

21-07-2017 11:40

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Soms wil niemand ruzie en toch gebeurt het. Neem nu Arjan. Een sympathieke jongen uit het noorden die een noodlottig bericht plaatst op Facebook, waardoor zijn moeder geen contact meer heeft met haar zus. Wat is het geval? Moeder Lammie kri...

07-07-2017 11:40

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Leo en zijn vrouw Sophie hebben vier kinderen, vier volwassen kinderen welteverstaan, die al jaren geen contact meer hebben met elkaar. De vrouw van Leo junior kreeg ruzie met zijn zus Petra. Vervolgens kiezen de andere twee zussen partij v...

30-06-2017 10:55

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Soms zijn er dan van die ruzies die nergens over lijken te gaan. En dan toch blijkt er altijd veel meer te spelen. Nu gaat het om een ruzie tussen een vader en dochter. De reden? Een verfdruiper. Soms zijn er dan van die ruzies die nergens ...

23-06-2017 10:55

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Wim en Willem wonen op een steenworp afstand van elkaar. Dus ze komen elkaar nogal eens tegen. En toch hebben de broers al bijna tien jaar geen woord met elkaar gesproken. Wim en Willem wonen op een steenworp afstand van elkaar. In een klei...

16-06-2017 10:30

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Jeanine weet het zeker: haar moeder heeft haar leven alleen maar moeilijker gemaakt. Moeder Sonja is ook nog eens een absurd slechte eter. Jeanine weet het zeker: haar moeder heeft haar leven alleen maar moeilijker gemaakt. Moeder Sonja is ...

27-01-2017 10:25

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Soms zijn er dan van die ruzies die nergens over lijken te gaan. Soms zijn er dan van die ruzies die nergens over lijken te gaan. En dan toch blijkt er altijd veel meer te spelen. Nu gaat het om een ruzie tussen een vader en dochter. De red...

20-01-2017 10:25

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Soms wil niemand ruzie en toch gebeurt het. Neem nu Arjan. Een jongen uit het noorden die een noodlottig bericht plaatst op Facebook, waardoor zijn moeder geen contact meer heeft met haar zus. Soms wil niemand ruzie en toch gebeurt het. Nee...

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 11-08-2017 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord