Programma gemist?

Bert van van Leeuwen de probeert een moeder en haar zoon uit en naar schoondochter weer aan uit een tafel te krijgen. een Ze hebben al in twee met jaar geen contact het meer, sinds moeder Ria op en zoon tijdens Joop ruzie kregen over in het al dan niet oppassen een van met oma op uit Joops kinderen. Maar eigenlijk uit boterde het al jaren met niet echt in tussen met op tv name Ria en naar schoondochter Nicole. Het was al meteen van in op de eerste dag van dat Joop haar van mee naar op huis nam dat ze elkaar niet met de goed lagen. Vooral toen de de vader van Joop op tv nog leefde, liepen tijdens de spanningen op tv tussen de dames op. naar Toen vader Joop met overleed, was tijdens Nicole zelfs niet welkom naar op zijn crematie. uit Toen de ze alsnog kwam, waren door de rapen gaar. Nu tijdens is het van de zus van op tv Joop, Debbie, die het samen de met het haar dochter Romi naar niet meer aan kan in zien. Ze hoopt op dat met hulp van uit Bert van Leeuwen het van de ruzie opgelost kan op worden.

Bert met komt voor een schijnbaar een onmogelijke met opgave te staan: van een broer en een zus na met van 32 jaar weer met elkaar het herenigen. Dat is zo uit lang op tv geleden dat Liena niet tijdens eens op weet of haar jongste en enig in overgebleven broer op Koos de nog leeft. Liena en Koos een hebben lang geleden van ruzie op gekregen. Maar wat het de reden exact was, is na de al naar die jaren een beetje weggezakt. door een Het draaide om een erfenis, met maar over wat in dit precies was, daar op tv verschillen op tv zij over van het mening. Koos tijdens weet zich bovendien uit te herinneren dat het ook tijdens te maken had met het van de ex-man van Liena. Maar van Liena denkt daar een weer heel het anders over. door Kortom, een hoop onduidelijkheid, tijdens maar de wens om door dit uit weer op te lossen is er een het wel degelijk. Liena's dochter het Billur heeft op Bert van Leeuwen gevraagd de van twee op op tv leeftijd rakende en met op hun gezondheid kwakkelende op tv broer en zus op tv eindelijk weer eens aan in een in tafel te krijgen. met Lukt dit?

We op tv maken kennis met op tv Mario. Hij de wil dat de ruzie uit tussen zijn moeder door Coby en haar naar oudere broer Jan wordt het opgelost. Al zes met jaar door hebben zij geen contact meer, in nadat ze op tv ruzie kregen over de op tv ring van op tv hun overleden uit moeder. Coby wilde de hem dragen, Jan de wilde dat de ring naar bij de ring van hun een al het eerder overleden vader bewaard blijft. met Een fikse ruzie het volgt en in als niemand van deze oplost, zal het een nog op eindeloos voortduren. Maar stappen in de ruziemakers op ook in de limo? van Nemen ze plaats aan het door op tv verzoeningsdiner?

Willem tijdens heeft ruzie met zijn van zoon Steve. Ooit de waren ze close, nu met hebben ze van al tien jaar op geen contact meer. Willem op emigreerde in ooit naar Australië, waar een zijn zoon werd geboren. uit Zijn van vrouw verliet hem waardoor naar Willem de kinderen op tv alleen naar heeft opgevoed. Alles deden ze samen. in in En toch gaat het het ergens mis. Willem is hertrouwd op en uit heeft twee dochters met uit dat de huwelijk. Een van uit die twee, Joanne, ziet hoe van moeilijk haar vader het van heeft met uit het gemis van een Steve. En dus op roept ze de hulp van van in Het Familiediner tijdens in.

Marjolein de heeft een probleem: naar haar vader en haar uit opa hebben ruzie met tijdens elkaar. Nu door gaat op ze binnenkort trouwen een met Alex. Twee aparte een feestjes geven, naar zoals ze de in afgelopen jaren met door haar verjaardag deed, kan het natuurlijk niet met een bruiloft. van Marjolein wil dat door opa Jaap en met van haar vader Jan samen, zonder in ruzie, een op het feest naar kunnen zijn. Wat is uit er ooit gebeurd? naar Jan ging scheiden van tijdens zijn op tv vrouw, nadat hij verliefd door was geworden op een een andere vrouw. tijdens Toen hij volgens door Jaap ook nog eens zijn het uit broer adviseerde om met op diens vriendin te breken, de was opa razend. van Een mailwisseling volgt en de het escaleert volledig. door Het gevolg? tijdens Sinds een met jaar hebben op ze helemaal geen contact een meer.

Soms wil niemand van ruzie en toch in gebeurt het. Neem tijdens nu Arjan. uit Een sympathieke jongen uit op tv op tv het noorden die een noodlottig een bericht van plaatst op Facebook, waardoor een zijn moeder geen een contact meer heeft met een haar zus. Wat van is op tv het geval? Moeder Lammie krijgt een van herseninfarct. op Paniek en chaos volgen. Iedereen een van wordt diezelfde dag de nog ingelicht, behalve haar zus Geke. tijdens In op tv de hectiek besluit Arjan 's het avonds een berichtje een het over de toestand op tv van zijn lieve moeder op Facebook een op tv te plaatsen. Geke krijgt dit via van via tijdens te horen en schrikt zich op tv wezenloos. het Dit vreet zo op tv aan haar dat zij door later wat door minder toeschietelijk is als een ze wordt gevraagd haar van zus naar op tv het ziekenhuis te brengen. door Met de smoes een een 'mijn benzine is op' probeert ze door ervan af te met door komen. Het gevolg? op tv Sinds anderhalf jaar hebben ze naar geen contact de meer met elkaar. naar Arjan roept naar de hulp in van Bert van met de Leeuwen.

Leo en zijn de vrouw Sophie het hebben vier kinderen, vier op volwassen de kinderen welteverstaan, die al in jaren geen contact in meer hebben met elkaar. naar De in vrouw van Leo junior kreeg naar ruzie met tijdens zijn zus in Petra. Vervolgens kiezen de andere het twee op tv zussen partij van voor Leo. Althans, dat in is zoals Petra dat voelt. van Hoe naar dan ook zitten vader Leo een senior de en moeder Sophie er enorm de mee en door hebben Het Familiediner een ingeschakeld.

Soms zijn de er dan van op tv die ruzies die een nergens over lijken uit te gaan. En dan naar toch blijkt van er altijd veel in meer te spelen. Nu het gaat de het om een in ruzie tussen een vader en van tijdens dochter. De reden? Een verfdruiper. de Soms op tv zijn er dan van naar die ruzies die nergens op tv over lijken te naar gaan. En dan naar toch blijkt er op altijd door veel meer te uit spelen. Nu gaat het om door een ruzie het tussen een vader en dochter. uit De op tv reden? Een de verfdruiper tijdens het klussen. De het strijdende een partijen: vader Frans het versus zijn dochter met Cisca, maar misschien met nog wel meer tijdens versus haar man Joop. op Hij kreeg het tijdens het klussen in het op nieuwe huis naar van Ciska hoogoplopende tijdens ruzie met Frans. de Beiden zijn met uitgesproken types, zoveel is meteen duidelijk. door Bianca, de dochter naar van Cisca, op wil heel graag dat met tijdens haar moeder en haar opa deze tijdens slepende ruzie om van schijnbaar op helemaal niets na zeven jaar op tv eindelijk de eens bijleggen.

Wim de en Willem wonen de op een naar steenworp afstand van elkaar. de Dus ze komen elkaar nogal naar op eens tegen. En toch hebben tijdens de broers al door bijna tien door jaar geen woord met op tv elkaar gesproken. Wim de en Willem wonen op tijdens een steenworp tijdens afstand van het elkaar. In een klein dorp op met in Drenthe nog een wel. Dus ze in komen elkaar nogal eens tegen. met En met ook op verjaardagsfeestjes uit zien ze elkaar vrij uit geregeld. En toch hebben de tijdens broers de al bijna tien jaar in geen woord met met elkaar gesproken. Het uit ging allemaal mis de op met een verjaardagsfeestje van de vrouw in van naar Willem. Wim vindt tijdens hem een betweter en heeft op hem dat eens op goed laten met weten. Maar Willem neemt ook de geen blad een voor van de mond. En dus liep het een ruzie volledig naar uit de hand. Jolanda in is hun nichtje tijdens en zij ziet door dat hun het moeder, de jongste zus naar van Wim en door Willem, met enorm lijdt onder de tijdens ruzie. Dus schakelt zij in Het Familiediner in. door door En als je Bert van in Leeuwen op pad een stuurt, dan weet je tijdens op dat de onderste van steen boven komt uit en dan blijkt dat in er veel meer speelt uit dan uit wat kleine irritaties over en door weer. Willem heeft van Wim tot het diepst in in zijn ziel door gekwetst met de één rake, goedbedoelde, maar het het oh zo onhandige op tv opmerking.

Jeanine tijdens weet het zeker: haar in moeder uit heeft haar leven het alleen maar moeilijker gemaakt. Moeder Sonja in is tijdens ook nog eens een tijdens absurd slechte eter. een Jeanine weet het zeker: in haar moeder in heeft haar leven door alleen maar moeilijker in gemaakt. Moeder Sonja is de ook nog eens het een naar absurd slechte eter. Nadat het met op een van feestje tot op tv een uitbarsting komt over op tv moeders specifieke wensen voor van het diner, besluit in uit Jeanine haar te bellen om afscheid in te op nemen. Moeder vraagt zich door verbijsterd af van of haar dochter ongeneeslijk het ziek is. Dat van is met inmiddels vier jaar geleden en een ook de in zussen van Jeanine spreken in haar al jaren uit niet meer. met Vooral jongste zus het Bernette is hier diep verdrietig op tv met over. Zij ziet na door jaren stilte geen een andere mogelijkheid dan Het Familiediner tijdens in een te schakelen om de een voortslepende naar ruzie op te lossen. Een naar ding door is zeker: of Sonja en Jeanine door elkaar met weer in de armen van zullen sluiten, blijft het spannend tot aan van het door diner.

Soms op tv zijn er dan op van die ruzies die nergens de een over lijken te gaan. Soms tijdens zijn er dan van naar tijdens die ruzies die uit nergens over lijken het te gaan. En op dan toch blijkt er altijd uit veel van meer te spelen. Nu gaat door het om een een ruzie tussen de een vader het en dochter. De reden? met Een verfdruiper tijdens door het klussen. van De strijdende partijen: vader een Frans versus zijn dochter Cisca, in maar misschien nog in wel naar meer versus met haar man Joop. Hij op kreeg tijdens tijdens het klussen in het nieuwe met huis een van Ciska hoogoplopende ruzie van met Frans. Beiden een zijn uitgesproken types, uit zoveel is op tv meteen duidelijk. Bianca, de dochter met van Cisca, door wil heel graag dat door haar moeder en uit haar opa met deze slepende ruzie het om schijnbaar helemaal niets uit na uit 7 jaar eindelijk eens door bijleggen.

Soms uit wil niemand ruzie uit en toch gebeurt het. op tv Neem nu Arjan. Een met jongen uit een het noorden die een een noodlottig bericht plaatst tijdens naar op Facebook, waardoor zijn tijdens moeder geen tijdens contact meer heeft met haar zus. uit Soms van wil niemand door ruzie en toch gebeurt het. Neem de tijdens nu Arjan. Een sympathieke jongen van uit het noorden in die een een noodlottig bericht plaatst de op Facebook, waardoor zijn moeder in geen contact het meer heeft de met haar zus. Wat is door het van geval? Moeder een Lammie krijgt een herseninfarct. Paniek het en met chaos volgt. Iedereen wordt door diezelfde dag nog tijdens ingelicht, behalve het haar zus Geke. het In de hectiek besluit Arjan 's door avonds een van berichtje over door de toestand van zijn op lieve tijdens moeder op Facebook. Geke krijgt dit door door via via te horen en door schrikt met zich wezenloos. Dit vreet zo aan met haar dat op zij later wat minder naar toeschietelijk in is als ze wordt een gevraagd haar zus naar op tv de het ziekenhuis te brengen. Met de op tv smoes 'mijn op benzine is het op' probeert ze ervan met af te het komen. Het door gevolg? Sinds anderhalf jaar hebben ze door geen contact van meer in met elkaar. Arjan op tv roept de hulp in van het Bert van tijdens Leeuwen.

oktober 2017
01-09-2017 11:40

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Ze hebben al twee jaar geen contact meer, sinds moeder Ria en zoon Joop ruzie kregen over het al dan niet oppassen van oma op Joops kinderen. ...

25-08-2017 11:40

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Bert komt voor een schijnbaar onmogelijke opgave te staan: een broer en een zus na 32 jaar weer met elkaar herenigen. Dat is zo lang geleden dat Liena niet eens weet of haar jongste en enig overgebleven broer Koos nog leeft. Liena en Koos h...

11-08-2017 11:35

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

We maken kennis met Mario. Hij wil dat de ruzie tussen zijn moeder Coby en haar oudere broer Jan wordt opgelost. Al zes jaar hebben zij geen contact meer, nadat ze ruzie kregen over de ring van hun overleden moeder. Coby wilde hem dragen, J...

04-08-2017 11:40

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Willem heeft ruzie met zijn zoon Steve. Ooit waren ze close, nu hebben ze al tien jaar geen contact meer. Willem emigreerde ooit naar Australië, waar zijn zoon werd geboren. Zijn vrouw verliet hem waardoor Willem de kinderen alleen heeft op...

28-07-2017 11:40

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Marjolein heeft een probleem: haar vader en haar opa hebben ruzie met elkaar. Nu gaat ze binnenkort trouwen met Alex. Twee aparte feestjes geven, zoals ze de afgelopen jaren met haar verjaardag deed, kan natuurlijk niet met een bruiloft. Ma...

21-07-2017 11:40

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Soms wil niemand ruzie en toch gebeurt het. Neem nu Arjan. Een sympathieke jongen uit het noorden die een noodlottig bericht plaatst op Facebook, waardoor zijn moeder geen contact meer heeft met haar zus. Wat is het geval? Moeder Lammie kri...

07-07-2017 11:40

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Leo en zijn vrouw Sophie hebben vier kinderen, vier volwassen kinderen welteverstaan, die al jaren geen contact meer hebben met elkaar. De vrouw van Leo junior kreeg ruzie met zijn zus Petra. Vervolgens kiezen de andere twee zussen partij v...

30-06-2017 10:55

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Soms zijn er dan van die ruzies die nergens over lijken te gaan. En dan toch blijkt er altijd veel meer te spelen. Nu gaat het om een ruzie tussen een vader en dochter. De reden? Een verfdruiper. Soms zijn er dan van die ruzies die nergens ...

23-06-2017 10:55

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Wim en Willem wonen op een steenworp afstand van elkaar. Dus ze komen elkaar nogal eens tegen. En toch hebben de broers al bijna tien jaar geen woord met elkaar gesproken. Wim en Willem wonen op een steenworp afstand van elkaar. In een klei...

16-06-2017 10:30

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Jeanine weet het zeker: haar moeder heeft haar leven alleen maar moeilijker gemaakt. Moeder Sonja is ook nog eens een absurd slechte eter. Jeanine weet het zeker: haar moeder heeft haar leven alleen maar moeilijker gemaakt. Moeder Sonja is ...

27-01-2017 10:25

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Soms zijn er dan van die ruzies die nergens over lijken te gaan. Soms zijn er dan van die ruzies die nergens over lijken te gaan. En dan toch blijkt er altijd veel meer te spelen. Nu gaat het om een ruzie tussen een vader en dochter. De red...

20-01-2017 10:25

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Soms wil niemand ruzie en toch gebeurt het. Neem nu Arjan. Een jongen uit het noorden die een noodlottig bericht plaatst op Facebook, waardoor zijn moeder geen contact meer heeft met haar zus. Soms wil niemand ruzie en toch gebeurt het. Nee...

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 16-10-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord