Programma gemist?

We uit maken kennis met Mario. Hij het wil dat de het ruzie naar tussen zijn uit moeder Coby en haar oudere in broer door Jan wordt opgelost. op tv Al zes jaar hebben zij op tv geen door contact meer nadat ze ruzie door kregen over van de ring op tv van hun overleden moeder. Coby wilde in hem dragen, de Jan wilde van dat de ring bij de een op tv ring van hun een al eerder overleden vader uit bewaard blijft. Een fikse tijdens ruzie volgt en als in op tv niet iemand de boel van vlot trekt, het zal deze nog een eindeloos voortduren. Maar stappen de ruziemakers op tv ook de in de limo? Nemen ze uit plaats aan door het de verzoeningsdiner?

Twee van broers organiseren jarenlang darttoernooien voor door op tv de familie, maar inmiddels liggen de met de pijltjes stof te happen in in de kast. Een verkeerd in geplaatste tijdens opmerking van tijdens de ene broer naar zijn schoonzus door zorgt ervoor dat in de broers op tv al een tijdens jaar geen contact op tv hebben. Wordt op dit voor Bert de een schot in de op roos of missen zijn een pijlen elk doel? En in het verhaal van naar door Emiel. Zijn broer en naar schoonzus hebben geen een contact meer op tv met de rest van de familie. naar het De reden van de op ruzie lijkt te liggen tijdens in uit een grappig bedoelde opmerking van Emiels een moeder op in Facebook. Maar deze een grap viel helemaal verkeerd op tv en bleek het de door startsein voor complete door radiostilte. Komt deze familie na op tv drie jaar weer uit samen in aan één tafel te naar zitten?

Bert van Leeuwen van probeert door een moeder en haar zoon het en met schoondochter weer aan naar een tafel uit te krijgen. Ze hebben al naar twee uit jaar geen contact meer een sinds moeder op tv Ria en zoon Joop ruzie op kregen over het van al dan in niet oppassen van door oma op Joops kinderen. Maar op op eigenlijk boterde het al jaren niet tijdens echt tijdens tussen met name met Ria en schoondochter Nicole. naar Het was het al meteen tijdens op de eerste dag dat Joop door haar mee de naar huis nam in dat uit ze elkaar niet goed een lagen. Vooral toen de vader tijdens van Joop nog met leefde, liepen de het spanningen tussen de naar dames op. tijdens Toen vader de Joop overleed, was Nicole zelfs van niet een welkom op zijn crematie. op tv Toen ze alsnog van kwam, tijdens waren de rapen met gaar. Nu is het de zus tijdens van een Joop, Debbie, met die het samen in met haar dochter Romi niet meer van in aan kan zien. Ze hoopt dat door met hulp tijdens van Bert het van Leeuwen de ruzie door opgelost kan de worden.

Is van het een slim idee een om contact te houden een met met de ex van naar je zoon, van vooral als je weet dat deze op tv van ex hem heeft door bedrogen met een andere man? Als een Johan door hier achterkomt, wijst van hij zijn moeder Ida in de op deur. En die blijft nu al naar uit drie jaar gesloten. uit De Indische broers Ruud en Eduard door een zien elkaar al tijdens twaalf jaar niet meer. Na het op tv overlijden van het hun moeder uit besluit Eduard op tv om Ruud niet voor een de begrafenis uit te door nodigen. En dat tijdens is voor Ruud de de druppel, denkt op tv Eduard. Maar Ruud de heeft een heel ander naar verhaal. Komen een deze twee in mannen ooit weer bij op elkaar?

Familie op tv en zaken, het blijkt geen uit goede door combinatie te zijn voor in de nichtjes Claudia en van op Laurence. Zij zijn de beste naar vriendinnen, in totdat de een tijdens de ander moet ontslaan. Kan Bert naar van met Leeuwen deze dames herenigen of tijdens blijven tijdens ze lijnrecht tegenover elkaar staan? uit En het door verhaal van Marcel. Als tijdens zijn op oom overlijdt mag hij van tijdens zijn tijdens tante Tonia naar niet op de op begrafenis komen. Riek, van de moeder van Marcel, de is hier na zes jaar een op tv nog altijd boos over. Marcel kijkt van liever vooruit en een wil op tv het daarom graag uit oplossen tussen in de zussen.

Na de scheiding een door van haar ouders verliest het Janneke vader Willem uit naar het oog. tijdens Toch, na vele jaren, verzoenen een ze naar zich weer en vliegen elkaar uit huilend in het de armen. op tv Niets lijkt in hun band nog door in de weg te staan, tijdens totdat een telefonische discussie met hier abrupt een met einde aan maakt. tijdens Kan Bert uit deze Hagenezen herenigen of een de blijven ze lijnrecht tegenover elkaar naar staan? En een op gezellig familie-uitstapje op naar de het Gondelvaart valt compleet een in het water. in Twee zussen krijgen onenigheid over door het entreegeld door en raken naar elkaar in de drukte kwijt. van De emoties het lopen hoog op van en het uit eindigt in een knallende de ruzie.

Moeder uit en dochter zijn jarenlang in twee de handen op één tijdens buik. Wanneer moeder na uit het verlies van uit haar man met een nieuwe liefde vindt, komt de uit relatie het met haar dochter van op scherp door te staan. Presentator Bert het van Leeuwen van doet een uiterste poging om de tijdens twee in weer te herenigen. En al van op tv veertien jaar is er complete radiostilte een tussen Diana met en haar het vader Alois. van Nu ze ernstig ziek is, heeft in met ze zijn steun hard nodig. Blijft naar met Diane er alleen voor staan of naar uit zet Alois zijn een trots opzij en schiet hij de haar op te hulp?

Twee broers de op leeftijd zijn tijdens elkaars beste vrienden en van klaren samen elke tijdens klus. Een met ogenschijnlijk klein misverstand over een uit de afwerking van een met raam zorgt ervoor dat er op geen tijdens enkel contact meer op tv is. Wordt dit met voor Bert van naar Leeuwen een tijdens zware klus, of slaat op hij de spijker op door zijn kop? het En de roerige geschiedenis een van de van zussen Tamara tijdens en Linda. Nadat hun een moeder is in overleden aan de de gevolgen van longkanker, door barst de hel los. een Pijnlijke opmerkingen bij de crematie het en een ruzie tijdens op op facebook laten diepe het sporen na. Lukt het om uit door deze breuk te een herstellen?

Moeder en dochter naar hebben jarenlang het een goede met band. De twee krijgen ruzie door de door een incident op de crematie naar uit van hun man en vader. tijdens Moeder zou haar de dochter de toegang tot met de familiekamer hebben het de ontzegd. Maar is dit het werkelijke een verhaal achter de van ruzie? Bert op tv gaat op pad van om dat uit uit te vinden. En het twee Amsterdamse zussen zijn van het jarenlang elkaars beste vriendinnen, maar naar als een van hen met katten het aanschaft zonder in overleg met de ander ontstaan de in eerste in scheurtjes in hun door relatie. Wanneer er op tv vervolgens ook geen van uitnodiging wordt verstuurd in voor een etentje, is het met gedaan met op de pret. tijdens Al het contact van wordt verbroken. Dit tot uit groot verdriet de van hun naar gemeenschappelijke vriendin Tieneke. Zal dit uit etentje er alsnog van op tv komen wanneer in Bert bij de dames in aan door de deur van staat?

Vader Piet uit en zoon Bert in waren ooit ontzettend hecht met met elkaar, naar totdat Bert een zijn vader en de diens vrouw apart uitnodigde voor een zijn verjaardag. Het op tv naar was het startsein van naar een ruzie die tijdens nu al drie tijdens jaar duurt. door Vier jaar geleden overleed de tante van in van de halfzussen Brigitte de en Helga. Door verdriet een en onbegrip hadden tijdens ze nauwelijks contact tijdens met elkaar. door Tot ze elkaar naar onlangs troffen op een begrafenis, uit de waardoor alle contact nu definitief op tv verbroken op is.

Na op tv de scheiding van van haar ouders in verliest Janneke vader Willem in uit het oog. Toch, een na vele jaren, verzoenen een uit ze zich weer en vliegen door elkaar met huilend in de armen. van Niets lijkt hun band van nog in een de weg te tijdens staan, totdat een telefonische discussie naar hier van abrupt een einde aan naar maakt. Kan Bert met deze Hagenezen in herenigen of blijven in ze lijnrecht tegenover van elkaar staan? En het een gezellig in familie-uitstapje naar de tijdens Gondelvaart valt compleet in het uit water. door Twee zussen krijgen onenigheid over het een entreegeld en raken de elkaar in de het drukte kwijt. De in emoties het lopen hoog in op en het uit eindigt in een knallende de ruzie.

Twee tijdens broers op leeftijd door zijn elkaars naar beste vrienden en klaren door samen elke klus. Een ogenschijnlijk van het klein misverstand over de door afwerking van een raam uit zorgt ervoor dat er door op geen enkel contact met meer is. Wordt dit voor presentator de Bert van op tv Leeuwen een zware klus uit naar of slaat hij de van spijker op zijn met kop? En de roerige geschiedenis met een van de zussen Tamara op tv en Linda. Nadat de hun moeder is overleden een aan de gevolgen met van het longkanker, barst de hel los. Pijnlijke uit naar opmerkingen bij de crematie en een de op tv ruzie op Facebook laten diepe op tv sporen na. in Lukt het om op deze breuk te met herstellen?

Moeder en dochter door hebben in jarenlang een goede uit band. De twee krijgen de ruzie met door een incident op de crematie in van hun man op en vader. Moeder tijdens op tv zou haar dochter de toegang in tot de familiekamer een hebben op tv ontzegd. Maar is dit op het werkelijke verhaal achter door de in ruzie? Bert gaat op pad in om dat met uit te vinden. door En twee Amsterdamse zussen met zijn jarenlang naar elkaars beste tijdens vriendinnen, maar als een van hen tijdens katten door aanschaft zonder overleg met op de ander ontstaan de tijdens tijdens eerste scheurtjes in hun tijdens relatie. Wanneer er vervolgens ook tijdens geen uitnodiging wordt door verstuurd voor een op naar etentje, is het gedaan met het de pret. een Al het met contact wordt verbroken. Dit tot groot naar verdriet van hun in gemeenschappelijke vriendin op tv Tieneke. Zal dit etentje de op tv er alsnog van komen naar wanneer Bert door bij de dames op tv aan de deur een staat?

Vader op tv Piet en zoon Bert waren van met ooit ontzettend hecht met elkaar, het totdat een Bert zijn vader en diens door vrouw apart uitnodigde voor op zijn verjaardag. naar Het was het startsein tijdens voor een met ruzie die nu een al drie jaar op tv duurt. door Vier jaar geleden overleed de uit tante in van de halfzussen het Brigitte en Helga. Door verdriet op en onbegrip hadden in ze nauwelijks contact met uit elkaar, tijdens tot ze op elkaar onlangs troffen het op een begrafenis, waardoor alle de contact nu in definitief verbroken uit is.

Gerda een zit klaar met een koffie en een vlaai, op terwijl haar de broer Tonnie en in schoonzus Maria alleen de maar even uit iets op komen halen. Door uit deze naar miscommunicatie komen ze naar al vier jaar niet de meer bij elkaar over in de op vloer. Zouden ze van met elkaar weten op tv dat de ideeën over deze afspraak de anders waren? Peter op tv wordt ernstig ziek in en voelt zich tijdens niet genoeg gesteun een door met zijn broer Rob en naar diens vrouw. van Van de hechte band op tv tussen de met broers is sinds op twee jaar niets meer tijdens over. in Voor Noa, de zoon uit van Peter, is het alles op tv of op tv niets. Deze van band moet hersteld met worden.

december 2019
10-09-2019 08:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

We maken kennis met Mario. Hij wil dat de ruzie tussen zijn moeder Coby en haar oudere broer Jan wordt opgelost. Al zes jaar hebben zij geen contact meer nadat ze ruzie kregen over de ring van hun overleden moeder. Coby wilde hem dragen, Ja...

05-09-2019 12:25

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers organiseren jarenlang darttoernooien voor de familie, maar inmiddels liggen de pijltjes stof te happen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar zijn schoonzus zorgt ervoor dat de broers al een jaar gee...

04-09-2019 13:05

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Ze hebben al twee jaar geen contact meer sinds moeder Ria en zoon Joop ruzie kregen over het al dan niet oppassen van oma op Joops kinderen. M...

30-08-2019 14:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achterkomt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al drie jaar gesloten. De ...

29-08-2019 12:25

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Familie en zaken, het blijkt geen goede combinatie te zijn voor de nichtjes Claudia en Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, totdat de een de ander moet ontslaan. Kan Bert van Leeuwen deze dames herenigen of blijven ze lijnrecht tegenove...

23-08-2019 14:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

02-08-2019 12:20

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op één buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

16-07-2019 08:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor Bert van Leeuwen een zware klu...

28-06-2019 12:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter hebben jarenlang een goede band. De twee krijgen ruzie door een incident op de crematie van hun man en vader. Moeder zou haar dochter de toegang tot de familiekamer hebben ontzegd. Maar is dit het werkelijke verhaal achter...

21-06-2019 12:25

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Vader Piet en zoon Bert waren ooit ontzettend hecht met elkaar, totdat Bert zijn vader en diens vrouw apart uitnodigde voor zijn verjaardag. Het was het startsein van een ruzie die nu al drie jaar duurt. Vier jaar geleden overleed de tante ...

04-01-2019 10:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

03-01-2019 10:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

02-01-2019 10:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter hebben jarenlang een goede band. De twee krijgen ruzie door een incident op de crematie van hun man en vader. Moeder zou haar dochter de toegang tot de familiekamer hebben ontzegd. Maar is dit het werkelijke verhaal achter...

01-01-2019 08:05

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Vader Piet en zoon Bert waren ooit ontzettend hecht met elkaar, totdat Bert zijn vader en diens vrouw apart uitnodigde voor zijn verjaardag. Het was het startsein voor een ruzie die nu al drie jaar duurt. Vier jaar geleden overleed de tante...

31-12-2018 10:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Gerda zit klaar met koffie en een vlaai, terwijl haar broer Tonnie en schoonzus Maria alleen maar even iets op komen halen. Door deze miscommunicatie komen ze al vier jaar niet meer bij elkaar over de vloer. Zouden ze van elkaar weten dat d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 10-09-2019 om 08:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!