Programma gemist?

Willem van heeft ruzie met uit zijn zoon Steve. tijdens Ooit waren ze op tv close, nu op tv hebben ze al met tien jaar geen contact tijdens meer. Willem emigreerde ooit naar tijdens Australië, waar tijdens zijn zoon werd geboren. op Zijn vrouw verliet met hem, het waardoor Willem de op tv kinderen alleen heeft door opgevoed. Alles in deden ze samen en het toch gaat het ergens mis. van een Willem is hertrouwd en op heeft twee dochters uit uit dat huwelijk. op Een van met die twee, Joanne, ziet de hoe moeilijk haar naar vader het heeft met het uit van gemis van Steve. En op dus roept ze de op tv hulp in uit van Het naar Familiediner.

Soms een wil niemand het ruzie en toch gebeurt het. Neem met nu op tv Arjan, een sympathieke jongen door uit het met noorden die door een noodlottig bericht plaatst op Facebook, door waardoor zijn moeder op tv geen de contact meer heeft met het haar zus. een Wat is het geval? de Moeder het Lammie krijgt een herseninfarct. uit Paniek en chaos volgt. Iedereen op wordt diezelfde door dag nog in ingelicht, behalve het haar zus Geke. In naar de hectiek besluit uit Arjan 's avonds een een berichtje over de toestand op van door zijn lieve moeder de op Facebook te uit plaatsen. Geke krijgt dit via de naar via te horen en tijdens schrikt zich wezenloos. Dit uit vreet zo op tv aan haar dat zij later met met wat minder toeschietelijk is als ze met de wordt gevraagd haar zus naar door het van ziekenhuis te brengen. Met de smoes door 'mijn met benzine is de op' probeert ze ervan op af te komen. Het gevolg? het Sinds anderhalf van jaar hebben ze geen op contact op tv meer met elkaar. Arjan het roept naar de hulp in van Bert naar van de Leeuwen.

Leo en met zijn vrouw naar Sophie hebben door vier kinderen, vier naar volwassen kinderen welteverstaan, die van al jaren geen contact met meer met op elkaar hebben. De vrouw door van met Leo junior kreeg ruzie uit met zijn zus Petra. een Vervolgens door kiezen de andere twee zussen de partij voor Leo. Althans, tijdens dat is zoals in Petra dat met voelt. Hoe een dan ook uit zitten vader Leo senior en de moeder Sophie van er enorm op mee en hebben Het Familiediner tijdens ingeschakeld.

Bert op tv komt voor een op tv schijnbaar onmogelijke naar opgave te staan: een in broer en in een zus na 32 jaar uit weer op tv met elkaar herenigen. Dat is op tv zo lang in geleden dat van Liena niet eens weet of haar de jongste en uit enig met overgebleven broer Koos de nog leeft. Liena en in Koos hebben lang geleden door ruzie het gekregen. Maar wat van de reden exact was, is met na al die jaren op een beetje de weggezakt. Het draaide de om een de erfenis, maar met over wat dit precies was, daar een van verschillen zij van in mening over. Koos weet zich bovendien naar te herinneren in dat naar het ook te de maken had met in de ex-man van door Liena. Maar Liena denkt daar uit weer heel het anders over. Kortom, tijdens een hoop onduidelijkheid, maar de uit wens van om dit weer op te door lossen is van er naar wel degelijk. Liena's dochter Billur heeft tijdens uit Bert van Leeuwen de gevraagd de twee op leeftijd het rakende en met het hun tijdens gezondheid kwakkelende broer en zus eindelijk de door weer eens aan een tafel te door krijgen. Lukt in dit?

Wim en van Willem tijdens wonen op een steenworp afstand de van elkaar. In een met klein van dorp in Drenthe nog wel. op Dus ze door komen elkaar nogal eens op tv tegen. En een ook op verjaardagsfeestjes zien naar ze elkaar met vrij geregeld. naar En toch hebben de de broers al bijna tien op tv jaar met geen woord met elkaar gesproken. de Het uit ging allemaal mis op van een verjaardagsfeestje van tijdens de met vrouw van Willem. naar Wim vindt hem een de betweter en heeft een hem dat eens goed op tv laten uit weten. Maar Willem neemt naar ook geen door blad voor de mond. door En dus liep een van ruzie een volledig uit de hand. het Jolanda is hun nichtje en het door zij ziet dat uit hun moeder, de naar jongste zus van Wim tijdens en Willem, enorm lijdt naar onder het de ruzie. Dus schakelt zij Het een naar Familiediner in. En als je uit Bert van Leeuwen in op pad stuurt, naar dan weet je het dat de onderste steen in boven op komt en dan blijkt dat naar naar er veel meer een speelt dan wat uit kleine irritaties over door en weer. Willem heeft Wim uit tot het diepst in van zijn ziel op tv gekwetst met het één rake, goedbedoelde, maar met oh zo onhandige met opmerking.

Bert van het Leeuwen probeert een uit moeder en haar in zoon en de schoondochter weer aan een een tafel te krijgen. Ze de hebben een al twee jaar van geen contact meer, sinds moeder in Ria en van zoon Joop ruzie het kregen over het een al dan uit niet oppassen een van oma op Joops kinderen. het Maar eigenlijk in boterde het al jaren een niet op echt tussen met name op tv Ria en schoondochter een Nicole. Het was al tijdens meteen op de op eerste dag dat tijdens Joop haar mee de naar huis nam naar dat ze elkaar niet op goed lagen. naar Vooral toen de het vader van Joop nog met leefde liepen een de spanningen tussen de tijdens met dames op. Toen vader Joop op overleed, was Nicole tijdens zelfs niet welkom door op zijn crematie. Toen in ze alsnog kwam, een waren een de rapen gaar. Nu een is een het de zus van op Joop, Debbie, het die het samen met door haar dochter Romi de niet meer het aan kan zien. Ze met hoopt dat met hulp naar van Bert van Leeuwen op tv de ruzie een opgelost kan tijdens worden.

We het maken kennis met op Mario. Hij wil dat de uit ruzie door tussen zijn moeder Coby een en haar oudere uit broer Jan het wordt opgelost. Al zes jaar met hebben een zij geen contact naar meer nadat ze ruzie kregen van over de van ring van op tv hun overleden moeder. Coby op tv wilde hem met dragen, Jan van wilde dat de ring bij in de de ring van hun al een eerder overleden vader het bewaard blijft. Een tijdens fikse ruzie door volgt en als niet iemand op tv de boel een vlot trekt, zal deze op tv nog door eindeloos voortduren. Maar stappen met de ruziemakers ook in de uit de limo? Nemen ze een plaats aan het van verzoeningsdiner?

Twee broers organiseren op jarenlang een darttoernooien voor de familie, maar tijdens door inmiddels liggen de pijltjes stof van te happen in de door kast. een Een verkeerd geplaatste opmerking van een naar de ene broer naar zijn schoonzus door zorgt ervoor dat de de broers het al in een jaar geen contact hebben. Wordt naar dit voor Bert tijdens een schot in de de het roos of uit missen zijn pijlen elk doel? op En het verhaal het van Emiel. Zijn op broer en schoonzus tijdens hebben geen contact tijdens meer met de een rest van de de familie. De van reden van in de ruzie lijkt te liggen in door door een grappig bedoelde opmerking van Emiels in moeder van op Facebook. Maar deze van grap uit viel helemaal verkeerd en bleek het van startsein met voor complete in radiostilte. Komt deze familie het na drie jaar weer het samen op aan één tafel te van zitten?

Na uit de scheiding van haar met ouders verliest Janneke vader met Willem naar uit het op tv oog. Toch, na de vele jaren, verzoenen ze zich van weer en vliegen uit elkaar op tv huilend in de armen. Niets door lijkt hun band de nog in de uit weg te staan, totdat door naar een telefonische discussie hier op abrupt een einde aan maakt. van tijdens Kan Bert deze Hagenezen herenigen of van blijven ze lijnrecht het naar tegenover elkaar staan? met En een gezellig familie-uitstapje uit naar de Gondelvaart valt compleet een in de het water. door Twee zussen krijgen van onenigheid over het de entreegeld en raken elkaar op tv in de drukte kwijt. De op emoties lopen naar hoog op het en het eindigt van in een knallende uit ruzie.

Twee broers op op leeftijd zijn elkaars het beste vrienden in en klaren in samen elke klus. Een de ogenschijnlijk klein misverstand in over het de afwerking van een met raam zorgt uit ervoor dat er met geen enkel contact meer op is. Wordt dit voor door presentator Bert in van Leeuwen een zware door klus of slaat met hij met de spijker op zijn door kop? En de roerige geschiedenis het in van de zussen Tamara en Linda. op tv Nadat een hun moeder is van overleden aan de gevolgen van van longkanker, barst naar de hel los. op tv Pijnlijke het opmerkingen bij de crematie en uit een ruzie op een facebook de laten diepe sporen na. Lukt een het om deze breuk van te een herstellen?

Moeder een en dochter op tv zijn jarenlang twee handen op op een buik. Wanneer met moeder na van het verlies van op tv haar man een nieuwe liefde door vindt, komt op de relatie met op haar dochter met op scherp te op tv staan. Presentator Bert van Leeuwen met doet uit een uiterste poging om de met twee weer het te herenigen. En van al veertien door jaar is er de complete radiostilte tussen op tv Diana en haar vader op Alois. het Nu ze ernstig door ziek is, heeft ze zijn steun naar hard nodig. Blijft door Diane er alleen op tv voor staan of door door zet Alois zijn trots opzij in en schiet het hij haar te op tv hulp?

Op familiefeesten van wordt het echt gezellig de als tweelingbroers in Jan en uit Joop er met zijn. Maar na de dood de van op tv hun moeder is het gedaan met een de de pret. Presentator Bert van door Leeuwen duikt naar in het roerige verleden van naar de tweeling op en zet alles met op alles op om ze vandaag weer bij naar elkaar op tv te brengen. Maar in of dat gaat van lukken?

Is het een de slim in idee om contact te houden in met tijdens de ex op tv van je zoon, vooral als je door weet naar dat deze tijdens ex hem heeft bedrogen met een uit andere man? van Als Johan door hier achterkomt, wijst hij uit zijn op moeder Ida de deur. En het die blijft in nu al op tv drie jaar gesloten. van De Indische broers Ruud op tv en Eduard tijdens zien elkaar al twaalf jaar niet op meer. Na op tv het overlijden van het hun moeder besluit op Eduard om de Ruud niet voor de begrafenis naar met uit te nodigen. naar En dat is met voor Ruud de druppel, denkt Eduard. de Maar Ruud heeft naar door een heel ander verhaal. in Komen deze in twee mannen ooit weer uit bij elkaar?

Geloof het of naar niet, maar een een bezoek aan de op kapper betekent het de einde uit van de relatie tussen Patrick in met en zijn ouders. Is er met drie jaar later nog van hoop dat dit op tv goedkomt? En het met tragische verhaal met van Alma uit en haar op tv schoonmoeder Annie. Hun innige vriendschap wordt met flink op de op tv proef op tv gesteld door het overlijden het van een twee dierbaren. Lukt het tijdens presentator Bert van Leeuwen de om deze de mensen weer bij elkaar een te door brengen?

Bert op van Leeuwen probeert een moeder de en haar uit zoon en het schoondochter weer aan een tafel tijdens te krijgen. Ze tijdens een hebben al twee jaar geen het contact meer, sinds moeder met Ria en het zoon Joop tijdens ruzie kregen over een het al dan niet oppassen de van oma op naar de Joops kinderen. Maar eigenlijk boterde het naar al jaren in niet de echt tussen met uit name Ria en schoondochter in Nicole. Het was door al meteen op de eerste door in dag dat Joop in haar mee naar huis nam dat door ze door elkaar niet goed lagen. in Vooral toen de tijdens vader van Joop nog door leefde, van liepen de spanningen tussen tijdens de dames in op. Toen vader naar Joop overleed, was Nicole zelfs een niet welkom op tv op zijn crematie. in Toen ze alsnog kwam, van met waren de rapen tijdens gaar. Nu is op het de zus van Joop, naar Debbie, de die het samen in met haar dochter Romi niet door meer aan kan zien. in Ze hoopt uit dat met met hulp van Bert de van Leeuwen het de ruzie opgelost kan tijdens worden.

september 2018
28-05-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Willem heeft ruzie met zijn zoon Steve. Ooit waren ze close, nu hebben ze al tien jaar geen contact meer. Willem emigreerde ooit naar Australië, waar zijn zoon werd geboren. Zijn vrouw verliet hem, waardoor Willem de kinderen alleen heeft o...

21-05-2018 15:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Soms wil niemand ruzie en toch gebeurt het. Neem nu Arjan, een sympathieke jongen uit het noorden die een noodlottig bericht plaatst op Facebook, waardoor zijn moeder geen contact meer heeft met haar zus. Wat is het geval? Moeder Lammie kri...

14-05-2018 15:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Leo en zijn vrouw Sophie hebben vier kinderen, vier volwassen kinderen welteverstaan, die al jaren geen contact meer met elkaar hebben. De vrouw van Leo junior kreeg ruzie met zijn zus Petra. Vervolgens kiezen de andere twee zussen partij v...

07-05-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Bert komt voor een schijnbaar onmogelijke opgave te staan: een broer en een zus na 32 jaar weer met elkaar herenigen. Dat is zo lang geleden dat Liena niet eens weet of haar jongste en enig overgebleven broer Koos nog leeft. Liena en Koos h...

02-05-2018 09:00

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Wim en Willem wonen op een steenworp afstand van elkaar. In een klein dorp in Drenthe nog wel. Dus ze komen elkaar nogal eens tegen. En ook op verjaardagsfeestjes zien ze elkaar vrij geregeld. En toch hebben de broers al bijna tien jaar gee...

23-04-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Ze hebben al twee jaar geen contact meer, sinds moeder Ria en zoon Joop ruzie kregen over het al dan niet oppassen van oma op Joops kinderen. ...

16-04-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

We maken kennis met Mario. Hij wil dat de ruzie tussen zijn moeder Coby en haar oudere broer Jan wordt opgelost. Al zes jaar hebben zij geen contact meer nadat ze ruzie kregen over de ring van hun overleden moeder. Coby wilde hem dragen, Ja...

09-04-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers organiseren jarenlang darttoernooien voor de familie, maar inmiddels liggen de pijltjes stof te happen in de kast. Een verkeerd geplaatste opmerking van de ene broer naar zijn schoonzus zorgt ervoor dat de broers al een jaar gee...

02-04-2018 15:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

26-03-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

19-03-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter zijn jarenlang twee handen op een buik. Wanneer moeder na het verlies van haar man een nieuwe liefde vindt, komt de relatie met haar dochter op scherp te staan. Presentator Bert van Leeuwen doet een uiterste poging om de t...

12-03-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Op familiefeesten wordt het echt gezellig als tweelingbroers Jan en Joop er zijn. Maar na de dood van hun moeder is het gedaan met de pret. Presentator Bert van Leeuwen duikt in het roerige verleden van de tweeling en zet alles op alles om ...

05-03-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Is het een slim idee om contact te houden met de ex van je zoon, vooral als je weet dat deze ex hem heeft bedrogen met een andere man? Als Johan hier achterkomt, wijst hij zijn moeder Ida de deur. En die blijft nu al drie jaar gesloten. De ...

26-02-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Geloof het of niet, maar een bezoek aan de kapper betekent het einde van de relatie tussen Patrick en zijn ouders. Is er drie jaar later nog hoop dat dit goedkomt? En het tragische verhaal van Alma en haar schoonmoeder Annie. Hun innige vri...

01-09-2017 11:40

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Ze hebben al twee jaar geen contact meer, sinds moeder Ria en zoon Joop ruzie kregen over het al dan niet oppassen van oma op Joops kinderen. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 13-09-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord