Programma gemist?

Na de door scheiding het van haar ouders verliest Janneke vader tijdens Willem uit het het oog. het Toch, na vele tijdens jaren, verzoenen tijdens ze zich weer en met vliegen elkaar huilend in door de met armen. Niets lijkt de hun band nog in de het weg te staan, totdat naar het een telefonische discussie hier in abrupt een met einde aan maakt. Kan in Bert deze op Hagenezen herenigen of blijven ze lijnrecht het tegenover tijdens elkaar staan? de En een gezellig familie-uitstapje naar een de Gondelvaart valt met compleet uit in het water. Twee een zussen krijgen het onenigheid over het entreegeld een en raken elkaar in de op tv het drukte kwijt. De het emoties lopen hoog op en een het eindigt in naar een knallende door ruzie.

Twee broers tijdens op leeftijd zijn uit elkaars beste vrienden en op klaren een samen elke een klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand de over een de afwerking van een met raam zorgt op tv ervoor dat er geen enkel contact op meer een is. Wordt dit voor presentator tijdens Bert van in Leeuwen de een zware klus of slaat hij in de spijker een op zijn de kop? En de roerige de geschiedenis door van de zussen Tamara en door Linda. Nadat hun moeder in is overleden aan in de tijdens gevolgen van longkanker, barst de naar hel los. Pijnlijke het opmerkingen bij de op crematie door en een ruzie op in Facebook laten diepe op sporen na. Lukt het op in om deze breuk te van herstellen?

Moeder en met dochter hebben jarenlang een in goede band. tijdens De twee krijgen ruzie uit door een door incident op de op tv crematie van met hun man op tv en vader. Moeder zou haar dochter het uit de toegang tot de met familiekamer hebben ontzegd. Maar door is dit het werkelijke naar verhaal door achter de ruzie? Bert gaat in op pad uit om dat uit te op vinden. En op tv twee Amsterdamse zussen zijn op jarenlang elkaars op beste vriendinnen, maar een als een van het hen katten op aanschaft zonder overleg met de op tv ander ontstaan op tv de eerste scheurtjes naar in hun relatie. met Wanneer op tv er vervolgens ook geen uitnodiging een wordt verstuurd voor met een etentje, is uit het op tv gedaan met de pret. Al het op tv contact het wordt verbroken. Dit in tot groot het verdriet van hun gemeenschappelijke van vriendin Tieneke. Zal dit de etentje tijdens er alsnog van komen wanneer Bert door bij uit de dames aan uit de deur uit staat?

Vader een Piet en zoon Bert waren op ooit ontzettend hecht het op met elkaar, totdat Bert zijn vader naar het en diens vrouw met apart uitnodigde voor zijn een verjaardag. Het was het de startsein voor een tijdens ruzie op die nu al drie tijdens jaar duurt. Vier jaar van geleden met overleed de tante van de naar halfzussen Brigitte en Helga. op Door verdriet met en onbegrip hadden met ze nauwelijks van contact met elkaar, tot ze tijdens elkaar onlangs op troffen op een naar begrafenis, waardoor alle tijdens contact nu definitief met verbroken de is.

Gerda een zit klaar met tijdens koffie en een vlaai, terwijl op haar broer Tonnie met met en schoonzus Maria alleen maar even op tv iets op een komen halen. het Door deze miscommunicatie komen ze de met al vier jaar niet meer bij het op tv elkaar over de vloer. Zouden ze het met van elkaar weten dat een de ideeën over uit deze afspraak van anders waren? Peter wordt ernstig ziek uit een en voelt zich niet genoeg gesteun op door zijn broer op tv uit Rob en diens vrouw. naar Van de hechte band de tussen de broers met is sinds twee in jaar naar niets meer over. Voor Noa, de uit zoon van Peter, uit is het van alles of niets. Deze uit band op moet hersteld op worden.

Seizoen 1 op - Aflevering 3 op tv - Reportagereeks waarin naar gebroken een families weer bij elkaar worden gebracht. De op tv broers naar Wim en van Willem spreken al tien jaar geen met woord een tegen elkaar sinds met een uit van de hand gelopen door ruzie.

Seizoen op 1 - op tv Aflevering 2 - naar Reportagereeks waarin gebroken families naar weer bij elkaar op tv worden gebracht. Jeanine weet het het zeker: haar op moeder heeft haar leven alleen van maar moeilijker gemaakt. door Moeder de Sonja is ook nog eens op tv een een absurd slechte naar eter.

Door het lenen in van een op groot geldbedrag is uit er al jarenlang ruzie in tussen moeder op en tijdens zoon. Zal de tijdens moederliefde uiteindelijk toch belangrijker blijken dan tijdens de openstaande schuld? door naar En oma Marij en kleindochter Kristen? van Jarenlang zijn op zij onafscheidelijk, door totdat er in een jaar geleden een in fikse ruzie ontstaat, op tv waarin Kristens op nieuwe vriendje Yordi een op grote rol speelt. in En laat hij nou op degene zijn die met deze ruzie graag wil op met oplossen.

Willem heeft ruzie met het met zijn zoon Steve. Ooit met waren ze close, naar nu naar hebben ze al tien jaar geen van van contact meer. Willem emigreerde uit ooit naar Australië, op waar zijn zoon werd geboren. met de Zijn vrouw verliet hem, waardoor een Willem een de kinderen alleen heeft van opgevoed. Alles de deden ze samen en met toch gaat het ergens tijdens mis. Willem het is hertrouwd en heeft uit twee dochters uit door dat huwelijk. door Een van die twee, in Joanne, ziet hoe moeilijk van haar naar vader het heeft met de het gemis van Steve. de En dus met roept ze de naar hulp in van Het in op Familiediner.

Soms tijdens wil niemand ruzie en toch tijdens gebeurt het. Neem op tv nu Arjan, het een sympathieke tijdens jongen uit een het noorden die een noodlottig bericht op tv plaatst op Facebook, een waardoor zijn moeder naar geen contact door meer heeft het met haar zus. Wat op tv is het geval? Moeder door Lammie krijgt een de met herseninfarct. Paniek en chaos naar volgt. Iedereen naar wordt diezelfde dag nog tijdens ingelicht, behalve haar zus Geke. in In de het hectiek op tv besluit Arjan 's avonds van een berichtje over de de toestand van zijn lieve met door moeder op Facebook in te plaatsen. Geke krijgt dit via de via te horen in en schrikt op zich het wezenloos. Dit vreet zo aan het haar in dat zij later wat minder naar toeschietelijk is als van ze door wordt gevraagd haar tijdens zus naar het ziekenhuis te brengen. tijdens Met van de smoes in 'mijn benzine is van op' probeert ze ervan af op tv te komen. Het naar gevolg? naar Sinds anderhalf jaar hebben ze de geen contact meer in met uit elkaar. Arjan roept de hulp in het van Bert door van een Leeuwen.

Leo en uit zijn vrouw Sophie tijdens hebben vier kinderen, vier op tv in volwassen kinderen welteverstaan, die uit al jaren van geen contact meer van met elkaar hebben. De vrouw uit van Leo door junior kreeg ruzie met op zijn zus Petra. het Vervolgens kiezen de de andere twee op zussen partij voor tijdens Leo. Althans, dat op tv is zoals Petra dat op tv voelt. Hoe dan op ook uit zitten vader Leo senior en moeder uit op tv Sophie er enorm mee de en hebben Het Familiediner van ingeschakeld.

Bert komt voor de een schijnbaar met onmogelijke tijdens opgave te staan: een broer en het op tv een zus na 32 jaar op weer met op elkaar herenigen. de Dat is zo lang geleden dat op de Liena niet eens weet of haar tijdens jongste op en enig overgebleven broer op tv Koos nog naar leeft. Liena en Koos tijdens hebben een lang geleden ruzie gekregen. de Maar wat met de reden exact was, van is na al die door jaren een op beetje weggezakt. de Het draaide om een naar erfenis, maar over van wat dit precies was, daar op tv verschillen zij de van mening over. van Koos een weet zich bovendien te herinneren dat naar het ook uit te maken had het met de op ex-man van Liena. uit Maar Liena denkt daar weer een heel anders op tv over. Kortom, een hoop een onduidelijkheid, maar van de wens om dit naar de weer op te lossen is er een de wel degelijk. Liena's dochter Billur op heeft Bert van van Leeuwen gevraagd de twee op op met leeftijd rakende en met door hun op gezondheid kwakkelende broer en het zus eindelijk weer eens aan met een tafel uit te krijgen. Lukt van dit?

Wim met en Willem wonen op een met steenworp een afstand van elkaar. In een van klein dorp in tijdens Drenthe de nog wel. Dus de ze komen elkaar nogal een eens tegen. met En ook op verjaardagsfeestjes zien een ze met elkaar vrij tijdens geregeld. En toch met hebben de broers al bijna tien het jaar geen tijdens woord met elkaar van gesproken. Het ging allemaal van mis op op tv een verjaardagsfeestje het van de vrouw van Willem. een de Wim vindt hem een betweter in en heeft hem het dat eens goed laten tijdens op tv weten. Maar Willem neemt ook op tv geen blad voor de de mond. van En dus liep op een ruzie met volledig uit de hand. Jolanda in is hun naar nichtje en een zij ziet dat hun moeder, de het jongste zus tijdens van Wim en op tv Willem, enorm op lijdt onder de uit ruzie. Dus schakelt zij Het naar Familiediner naar in. En op tv als je Bert van Leeuwen van op pad stuurt, met dan weet op je dat de onderste naar steen op boven komt en dan blijkt uit dat het er veel meer door speelt dan wat door kleine irritaties over tijdens en weer. Willem heeft Wim van tot het tijdens diepst in zijn de ziel gekwetst met één rake, de op tv goedbedoelde, maar oh tijdens zo onhandige opmerking.

Bert tijdens van Leeuwen probeert in een moeder uit en haar zoon en schoondochter weer op tv aan een uit tafel te in krijgen. Ze hebben met al twee jaar geen door contact meer, sinds moeder door op tv Ria en zoon Joop ruzie de kregen over het door al dan tijdens niet oppassen van oma op in Joops met kinderen. Maar eigenlijk boterde het naar al het jaren niet echt op tv tussen met name Ria en uit schoondochter op tv Nicole. Het was al in meteen van op de eerste dag dat Joop van haar mee op tv naar huis nam dat de ze elkaar uit niet goed een lagen. Vooral toen de vader uit van uit Joop nog leefde liepen de in spanningen een tussen de dames op. Toen naar vader in Joop overleed, was Nicole zelfs met van niet welkom op zijn crematie. Toen de op tv ze alsnog kwam, uit waren de rapen gaar. Nu de is het met de zus in van Joop, Debbie, die door het samen met de haar dochter Romi op niet meer aan kan met zien. Ze hoopt dat uit tijdens met hulp van op tv Bert van Leeuwen de de ruzie opgelost door kan worden.

We maken met kennis met in Mario. Hij wil dat de door ruzie tussen naar zijn moeder Coby en op tv haar het oudere broer Jan van wordt opgelost. Al zes jaar door hebben door zij geen contact het meer nadat in ze ruzie kregen over de op tv ring van hun de overleden naar moeder. Coby wilde hem dragen, Jan uit wilde met dat de een ring bij de ring naar van hun al een eerder overleden vader op tv bewaard blijft. op tv Een fikse ruzie volgt en als op tv een niet iemand de boel de vlot trekt, zal deze op nog eindeloos voortduren. Maar naar stappen de in ruziemakers ook van in de van limo? Nemen ze plaats het aan het uit verzoeningsdiner?

mei 2019
04-01-2019 10:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch, na vele jaren, verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan, totdat een telefonische discussie hie...

03-01-2019 10:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen e...

02-01-2019 10:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Moeder en dochter hebben jarenlang een goede band. De twee krijgen ruzie door een incident op de crematie van hun man en vader. Moeder zou haar dochter de toegang tot de familiekamer hebben ontzegd. Maar is dit het werkelijke verhaal achter...

01-01-2019 08:05

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Vader Piet en zoon Bert waren ooit ontzettend hecht met elkaar, totdat Bert zijn vader en diens vrouw apart uitnodigde voor zijn verjaardag. Het was het startsein voor een ruzie die nu al drie jaar duurt. Vier jaar geleden overleed de tante...

31-12-2018 10:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Gerda zit klaar met koffie en een vlaai, terwijl haar broer Tonnie en schoonzus Maria alleen maar even iets op komen halen. Door deze miscommunicatie komen ze al vier jaar niet meer bij elkaar over de vloer. Zouden ze van elkaar weten dat d...

28-12-2018 10:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Reportagereeks waarin gebroken families weer bij elkaar worden gebracht. De broers Wim en Willem spreken al tien jaar geen woord tegen elkaar sinds een uit de hand gelopen ruzie.

27-12-2018 10:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagereeks waarin gebroken families weer bij elkaar worden gebracht. Jeanine weet het zeker: haar moeder heeft haar leven alleen maar moeilijker gemaakt. Moeder Sonja is ook nog eens een absurd slechte eter.

26-12-2018 10:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Door het lenen van een groot geldbedrag is er al jarenlang ruzie tussen moeder en zoon. Zal de moederliefde uiteindelijk toch belangrijker blijken dan de openstaande schuld? En oma Marij en kleindochter Kristen? Jarenlang zijn zij onafschei...

28-05-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Willem heeft ruzie met zijn zoon Steve. Ooit waren ze close, nu hebben ze al tien jaar geen contact meer. Willem emigreerde ooit naar Australië, waar zijn zoon werd geboren. Zijn vrouw verliet hem, waardoor Willem de kinderen alleen heeft o...

21-05-2018 15:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Soms wil niemand ruzie en toch gebeurt het. Neem nu Arjan, een sympathieke jongen uit het noorden die een noodlottig bericht plaatst op Facebook, waardoor zijn moeder geen contact meer heeft met haar zus. Wat is het geval? Moeder Lammie kri...

14-05-2018 15:10

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Leo en zijn vrouw Sophie hebben vier kinderen, vier volwassen kinderen welteverstaan, die al jaren geen contact meer met elkaar hebben. De vrouw van Leo junior kreeg ruzie met zijn zus Petra. Vervolgens kiezen de andere twee zussen partij v...

07-05-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Bert komt voor een schijnbaar onmogelijke opgave te staan: een broer en een zus na 32 jaar weer met elkaar herenigen. Dat is zo lang geleden dat Liena niet eens weet of haar jongste en enig overgebleven broer Koos nog leeft. Liena en Koos h...

02-05-2018 09:00

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Wim en Willem wonen op een steenworp afstand van elkaar. In een klein dorp in Drenthe nog wel. Dus ze komen elkaar nogal eens tegen. En ook op verjaardagsfeestjes zien ze elkaar vrij geregeld. En toch hebben de broers al bijna tien jaar gee...

23-04-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

Bert van Leeuwen probeert een moeder en haar zoon en schoondochter weer aan een tafel te krijgen. Ze hebben al twee jaar geen contact meer, sinds moeder Ria en zoon Joop ruzie kregen over het al dan niet oppassen van oma op Joops kinderen. ...

16-04-2018 15:15

Het Familiediner

Het familiediner - Het Familiediner

We maken kennis met Mario. Hij wil dat de ruzie tussen zijn moeder Coby en haar oudere broer Jan wordt opgelost. Al zes jaar hebben zij geen contact meer nadat ze ruzie kregen over de ring van hun overleden moeder. Coby wilde hem dragen, Ja...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het familiediner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het familiediner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het familiediner bij Het familiediner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het familiediner. Heb je een uitzending van Het familiediner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het familiediner gemist

Het Familiediner is een programma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en wordt uitgezonden via Nederland 1. In de studio ontvangt Bert van Leeuwen gasten die een relatie binnen de familie willen herstellen. Samen met Bert gaat deze gast op pad naar de betreffende familieleden en tegelijk wordt er een diner bereid door de chef-kok Leon Ribbens.

Uitzending gemist van Het familiediner? Hier kun je alle uitzendingen van Het familiediner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 10:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord