Programma gemist?

Deze op tv zomer wordt op tv het programma André van Duin's Animal de Crackers uit naar 2013 op tv opnieuw uitgezonden op in NPO 1. Elke zaterdag is naar om 20:30 de uur een aflevering van te zien. Reporter Jan een Wijdbeens, het alter ego in van André van uit Duin, gaat als programmamaker een op zoek tijdens naar de liefde met tussen in mens en dier. Wijdbeens bezoekt verschillende met dierentuinen waar hij het de tijdens dieren voedert, dierenhokken door schoonmaakt en de de oppassers leert kennen. Hij op tv maakt kennis met bijzondere op dierenliefhebbers uit en we leren op ook een nieuwe kant van van de hem kennen als hij bij hen met langsgaat om de op een bijzondere verhalen te zien en uit te horen. op Verder stelt Jan Wijdbeens in elke week een Top door 10 samen met in daarin door antwoord op 'belangrijke' vragen met als 'Wie lijkt met het meest op naar zijn het baas?' en 'Wie lijkt in het meest op tijdens een dier?'.

20:25,Reporter in Jan Wijdbeens, het van alter ego naar van Van Duin, bezoekt verschillende dierentuinen de waar hij de door dieren voedert, dierenhokken in schoonmaakt en met de oppassers de leert kennen.

20:28,Reporter uit Jan Wijdbeens bezoekt een een dierentuin in op tv Emmen. Daar bezoekt uit hij de mantelbavianen. Ook gaat tijdens hij langs bij het een naakthondenfokkerij en op bezoekt hij het o.a. de paardenstal van de Marianne naar Scherps.

20:28,Wijdbeens met bezoekt een op tv dierentuin in Kerkrade. Daar is op een een pasgeboren tapirjong te het bewonderen. Ook gaat hij langs bij een tijdens duivenmelker Jack van Duin en een op pad met in speurhondenexpert op Messenmaker.

20:28,Wijdbeens gaat op tv aapjes kijken op in de Apenheul in Apeldoorn. tijdens Hier de ontmoet hij dierentolk een Piek Stor. naar Ook gaat de dierenvriend op bezoek in tijdens bij boeddhist en met ganzenliefhebber Trizin.

20:28),Reporter Jan Wijdbeens, door het alter ego op op van Van Duin, bezoekt verschillende het dierentuinen waar hij de tijdens dieren voedert, in dierenhokken door schoonmaakt en de oppassers leert op kennen.

20:29,Reporter tijdens Jan Wijdbeens, het op alter ego van van Van Duin, gaat als programmamaker van op zijn zo in van bekende en eigenzinnige manier op zoek tijdens naar met de liefde tussen mens door en een dier.

-Jan Wijdbeens het is tijdens te gast in het een dierenpark in het Rhenen waar hij trakteert op in ijsjes. uit Zo ook bij naar de leeuwen. -Papegaai Manus op tv zingt repertoire van André van uit Duin. -Wijdbeens op tv leert een hond op tv te met reanimeren.

Hoe de krijgt Wijdbeens een van kudde schapen tijdens veilig naar een van andere wei? In van het Belgische Mechelen van verzorgt hij het ontbijt voor van de olifanten. En op hij maakt contact met door de geïrriteerde op tv kat van zijn van buurvrouw.

Jan een Wijdbeens is een in het safaripark en haalt olifant een Carla door de tijdens wasstraat. op tv En hij op houdt zich staande tussen een groep op blije Golden Retrievers de tijdens en ontmoet een door tijdens kippen geïnspireerde op kunstenaar.

Reporter op tv Jan Wijdbeens gaat onder de naar douche met twee naar papegaaien en door beleeft een intiem naar moment het met een koe. Ook is van Wijdbeens in de de dierentuin te uit vinden. Met Bas Westerweel met bezoekt hij de een berenkuil.

Reporter Jan met Wijdbeens bezoekt onder op tv andere Burgers Zoo, door gaat met een struiner de de het Veluwe op en is het te gast op op het verjaardagsfeestje uit van een in chihuahua.

Reporter een Jan Wijdbeens, het alter door ego op tv van Van Duin, gaat als programmamaker uit op het zijn zo bekende en tijdens eigenzinnige manier met op zoek naar op de liefde tussen in mens en op tv dier.

juli 2018
14-07-2018 20:30

Start: André van Duin's Animal Crackers

André van Duin's Animal Crackers - Start: André van Duin's Animal Crackers

Deze zomer wordt het programma André van Duin's Animal Crackers uit 2013 opnieuw uitgezonden op NPO 1. Elke zaterdag is om 20:30 uur een aflevering te zien. Reporter Jan Wijdbeens, het alter ego van André van Duin, gaat als programmamaker ...

14-12-2013 20:25

Za 14 dec 2013

André van Duin's Animal Crackers - Za 14 dec 2013

20:25,Reporter Jan Wijdbeens, het alter ego van Van Duin, bezoekt verschillende dierentuinen waar hij de dieren voedert, dierenhokken schoonmaakt en de oppassers leert kennen.

07-12-2013 20:28

za 7 dec 2013

André van Duin's Animal Crackers - za 7 dec 2013

20:28,Reporter Jan Wijdbeens bezoekt een dierentuin in Emmen. Daar bezoekt hij de mantelbavianen. Ook gaat hij langs bij een naakthondenfokkerij en bezoekt hij o.a. de paardenstal van Marianne Scherps.

23-11-2013 20:28

za 23 nov 2013

André van Duin's Animal Crackers - za 23 nov 2013

20:28,Wijdbeens bezoekt een dierentuin in Kerkrade. Daar is een pasgeboren tapirjong te bewonderen. Ook gaat hij langs bij duivenmelker Jack van Duin en op pad met speurhondenexpert Messenmaker.

16-11-2013 20:28

za 16 nov 2013

André van Duin's Animal Crackers - za 16 nov 2013

20:28,Wijdbeens gaat aapjes kijken in de Apenheul in Apeldoorn. Hier ontmoet hij dierentolk Piek Stor. Ook gaat de dierenvriend op bezoek bij boeddhist en ganzenliefhebber Trizin.

09-11-2013 20:28

Jan Wijdbeens zwemt met haaien (za 9 nov 2013

André van Duin's Animal Crackers - Jan Wijdbeens zwemt met haaien (za 9 nov 2013

20:28),Reporter Jan Wijdbeens, het alter ego van Van Duin, bezoekt verschillende dierentuinen waar hij de dieren voedert, dierenhokken schoonmaakt en de oppassers leert kennen.

02-11-2013 20:29

za 2 nov 2013

André van Duin's Animal Crackers - za 2 nov 2013

20:29,Reporter Jan Wijdbeens, het alter ego van Van Duin, gaat als programmamaker op zijn zo bekende en eigenzinnige manier op zoek naar de liefde tussen mens en dier.

09-02-2013 20:25

Aflevering van zaterdag 9 februari 2013

André van Duin's Animal Crackers - Aflevering van zaterdag 9 februari 2013

-Jan Wijdbeens is te gast in een dierenpark in Rhenen waar hij trakteert op ijsjes. Zo ook bij de leeuwen. -Papegaai Manus zingt repertoire van André van Duin. -Wijdbeens leert een hond te reanimeren.

02-02-2013 20:25

Aflevering van zaterdag 2 februari 2013

André van Duin's Animal Crackers - Aflevering van zaterdag 2 februari 2013

Hoe krijgt Wijdbeens een kudde schapen veilig naar een andere wei? In het Belgische Mechelen verzorgt hij het ontbijt voor de olifanten. En hij maakt contact met de geïrriteerde kat van zijn buurvrouw.

26-01-2013 20:25

Aflevering van zaterdag 26 januari 2013

André van Duin's Animal Crackers - Aflevering van zaterdag 26 januari 2013

Jan Wijdbeens is in het safaripark en haalt olifant Carla door de wasstraat. En hij houdt zich staande tussen een groep blije Golden Retrievers en ontmoet een door kippen geïnspireerde kunstenaar.

19-01-2013 20:25

Aflevering van zaterdag 19 januari 2013

André van Duin's Animal Crackers - Aflevering van zaterdag 19 januari 2013

Reporter Jan Wijdbeens gaat onder de douche met twee papegaaien en beleeft een intiem moment met een koe. Ook is Wijdbeens in de dierentuin te vinden. Met Bas Westerweel bezoekt hij een berenkuil.

12-01-2013 20:25

Aflevering van zaterdag 12 januari 2013

André van Duin's Animal Crackers - Aflevering van zaterdag 12 januari 2013

Reporter Jan Wijdbeens bezoekt onder andere Burgers Zoo, gaat met een struiner de Veluwe op en is te gast op het verjaardagsfeestje van een chihuahua.

05-01-2013 20:25

Aflevering van zaterdag 5 januari 2013

André van Duin's Animal Crackers - Aflevering van zaterdag 5 januari 2013

Reporter Jan Wijdbeens, het alter ego van Van Duin, gaat als programmamaker op zijn zo bekende en eigenzinnige manier op zoek naar de liefde tussen mens en dier.

André van Duin's Animal Crackers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André van Duin's Animal Crackers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André van Duin's Animal Crackers bij André van Duin's Animal Crackers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André van Duin's Animal Crackers. Heb je een uitzending van André van Duin's Animal Crackers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André van Duin's Animal Crackers gemist

André van Duin's legendarische Animal Crackers is vanaf vanavond terug op televisie met splinternieuwe afleveringen. Reporter Jan Wijdbeens, het alter ego van Van Duin, is de presentator van de nieuwe zesdelige serie. Hij gaat als programmamaker op zijn zo bekende en eigenzinnige manier op zoek naar de liefde tussen mens en dier. Wijdbeens bezoekt verschillende dierentuinen waar hij de dieren voedert, dierenhokken schoonmaakt en de oppassers leert kennen. Hij maakt kennis met bijzondere dierenliefhebbers en we leren ook een nieuwe kant van hem kennen als hij bij hen langsgaat om de bijzondere verhalen te zien en te horen. Wijdbeens praat, na een korte opleiding tot poezenfluisteraar, met de poes van de buurvrouw, doet een high five met een Vlaamse reus en ontmoet een holistische hondenheler die weelderig met bloesems en acupunctuur-naalden omgaat. Verder stelt Jan Wijdbeens elke week een Top 10 samen met daarin antwoord op 'belangrijke' vragen als 'Wie lijkt het meest op zijn baas?' en 'Wie lijkt het meest op een dier?'. Kortom, de zaterdagavond van Nederland 1 staat weer garant voor heel veel humor van eigen bodem.

Uitzending gemist van André van Duin's Animal Crackers? Hier kun je alle uitzendingen van André van Duin's Animal Crackers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord