Programma gemist?

'Het van Metropole Orkest - Spelen met de vuur' het vertelt het verhaal een van het belangrijkste en grootste de professionele jazz- en het poporkest ter tijdens wereld.

juli 2021
06-01-2013 16:19

Aflevering van zondag 6 januari 2013

Het Metropole Orkest - Spelen met vuur - Aflevering van zondag 6 januari 2013

'Het Metropole Orkest - Spelen met vuur' vertelt het verhaal van het belangrijkste en grootste professionele jazz- en poporkest ter wereld.

Het Metropole Orkest - Spelen met vuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Metropole Orkest - Spelen met vuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Metropole Orkest - Spelen met vuur bij Het Metropole Orkest - Spelen met vuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Metropole Orkest - Spelen met vuur. Heb je een uitzending van Het Metropole Orkest - Spelen met vuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Metropole Orkest - Spelen met vuur gemist

Documentaire. 'Het Metropole Orkest - Spelen met vuur' vertelt het verhaal van het belangrijkste en grootste professionele jazz- en poporkest ter wereld. Een muzikale reis door de tijd, waarbij we dirigenten als Dolf van der Linden, Rogier van Otterloo en Dick Bakker aan het werk zien. Het Metropole Orkest bracht nationale en internationale grootheden als Ella Fitzgerald, Karin Bloemen, Greetje Kauffeld en Al Jarreau tot de toppen van hun kunnen. Als omroeporkest speelde het 'Metro' de soundtrack bij de mooiste herinneringen van de Nederlandse tv-kijker. 'Het Metropole Orkest - Spelen met vuur' onderschrijft het belang van dit waardevolle orkest, dat, door de omroepbezuinigingen, op het punt staat te verdwijnen. Aan de hand van verhalen van de musici, die anders alleen van zich laten horen via hun muziekinstrument, krijgen we een kijkje in de keuken van een legendarisch omroeporkest.

Uitzending gemist van Het Metropole Orkest - Spelen met vuur? Hier kun je alle uitzendingen van Het Metropole Orkest - Spelen met vuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-01-2013 om 16:19 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!