Programma gemist?

Shirma naar Rouse werd geboren uit op Curaçao, maar kwam een naar tijdens Nederland voor haar studie scheikunde. Als in zangeres tijdens stond ze ooit in in de van halve finale van op tv The Voice. Via haar zingen wil op ze iets van een de op tv liefde van door God laten zien. Aretha Franklin is naar haar grote voorbeeld, tijdens een maar als je vraagt wie door haar geïnspireerd hebben, door noemt ze haar op beide naar oma's. Met de kerstdagen gaat uit ze uit weer een tour langs op tv kerken maken, het want kerst is het met feest van met Gods liefde en ook een van verbinding tussen de mensen.

Het uit kon misgaan met Peter de naar door Bos toen hij op straat het rondhing het en begon te blowen, de maar hij werd een gevierd de op tv basketballer. Daarna volgde tijdens een lange reis door het in leven, in de Spanje bij een sportcentrum naar en het als vriend van bekende Nederlanders, de totdat naar een voetballer hem over van Jezus vertelde. Hij bezocht een met kerk door en is door nu spreker, met name voor het IJM. In het dagelijkse met van leven is hij klinisch specialist door op het gebied de van hartchirurgie. Andries in Knevel de praat met Peter de uit Bos.

Ooit was Jan van Pool door in de ban van een drank en vele relaties. naar Maar in door augustus 1979 veranderde zijn van leven. een Nu is hij al jaren tijdens voorganger door en coacht en een begeleidt hij een het nieuwe generatie het voorgangers en leiders in een ons land. Een van met de thema's die hem naar bezighoudt is uit mannen op zoek tijdens naar hun identiteit. Komt een dat een omdat hij zelf jarenlang door met minderwaardigheidsgevoelens in te kampen had? een Hij voorziet in in de toekomst een op tv herstel van de kerk in in Nederland. Andries op Knevel op tv in gesprek met het Jan Pool.

Mira de door Boer is schrijfster in en in spreekster en leidt met tijdens haar man een op christelijke gemeente in Almere. het Dat had ze nooit op gedacht toen op ze scheikunde ging studeren. door Ze is opgegroeid door in een van christelijke in bubbel en vindt dat niet op tv altijd tijdens prettig. Daarom roep in ze vrouwen op om naar uit hun bubbel op tv te komen. met En ze wil ze dat vrouwen uit veel meer een hun gaven de gaan gebruiken voor de met samenleving in en voor de kerk. Andries een Knevel praat met Mira op de met Boer.

Don uit Ceder is gekozen het tot een van op de meest op tv talentvolle, jonge advocaten van het Europa. Dat zal met hij nooit gedacht op tv hebben toen het hij opgroeide in Amsterdam naar Zuid-Oost. Hij zet zich met op passie in uit voor mensen met door schulden, omdat zij het vaak in een op tv armoedeval terechtkomen. een Sinds kort is met hij lid met van de gemeenteraad van de Amsterdam voor de ChristenUnie. met In zijn de vrije tijd is hij dj op tv en hij houdt door van breakdansen. tijdens Andries Knevel een in gesprek met op Don Ceder.

Desiree het Schoneveld was op zoek naar door nieuwe met vrienden en kwam via tijdens een barbecue met in een beginnende kerk een terecht. van En hoewel ze zelf niet wist de een of ze wel het geloofde, werd ze steeds enthousiaster. het Zo zelfs dat ze de zich door nu inzet voor door het stichten door van nieuwe gemeentes, vooral voor uit drukke, op tv hippe millennials. Nu kan ze een niet op tv meer zonder God en het liefst van van zou ze in haar verdere leven de helemaal voor op God en zijn gemeente naar in willen gaan.

Harriëtte tijdens Smit houdt van tieners en het het van jongeren. En op tv ze houdt van Frankrijk naar en van tijdens God. Dat allemaal komt nu met samen met in het werk naar dat ze doet voor een op kleine Franse de kerk in op Aix en Provence. Ze in helpt daar het naar jeugdwerk te ondersteunen. door Soms voelt door ze zich eenzaam, met maar ze weet in dat ze geroepen in is.

Maarten Vogelaar in kwam als een student vol idealen naar Amsterdam, de op want hij wilde graag met in medestudenten het door Evangelie delen. door Maar hij merkte dat de een mensen in uit de stad het niet op zijn boodschap zaten uit te wachten. een Toch zag hij dat vragen in met rond zin, lijden en liefde onder een met studenten leven. Daarom zocht hij het naar andere wegen van om zijn de boodschap over te brengen. Zo een startte uit hij De Kwekerij, en Amsterdam op tv Deugt. tijdens En de een kerk? Die moet de erg veranderen om nog aansluiting te een vinden bij de een mens van de naar op 21e eeuw.

Toen Barbara Lamain van 15 jaar uit oud was, zei van ze tegen op tv God dat naar ze in zijn Koninkrijk wilde op werken. Maar het liep naar anders. Ze studeerde het geschiedenis en werd in hr-manager in naar een op tv multinational. Maar het uit geloof bleef trekken. van Ze ging toch met theologie studeren en het nu is ze dominee. Via de een omweg heeft naar God haar thuisgebracht, zegt van het ze.

Paul op Visser wilde ooit op tv zendeling worden op en nu is hij dominee door in de Jordaan. Hij met zoekt contact de met Amsterdammers die niets de meer op hebben met het geloof. tijdens Dat begrijpt hij, naar want, zegt hij: tijdens 'Voor hetzelfde geld was door ik de ook ongelovig geweest'. op tv Gewoon ronduit over God uit praten vindt hij een het mooiste met wat er is. 'En God op tv kijkt wel de wat Hij ermee in doet', vertelt ds. Paul op op Visser.

Pijn in en lijden zijn een een terugkerend thema in in het in leven van Paul op Lieverse. Hij was jarenlang anesthesioloog, pijnarts, op tv zegt uit hij zelf. in Hij werkte vooral met in kankerpatiënten om hun lijden tijdens te verlichten. Hij de is op geen voorstander van van euthanasie, maar herkent de dilemma's door rondom het door levenseinde. Daarom ziet hij veel door op tv in palliatieve zorg. Vanuit rust door en geborgenheid mensen troosten met en van bijstaan, soms van met sedatie, is de weg tijdens die hij met wil gaan.

Sinds met een paar maanden de is Harriette Verwey met door pensioen. Ooit vond op tv ze met uit dat een vrouwenhart op tv anders is dan een mannenhart van op tv en dus ook deels een andere een behandeling vraagt. Daarnaast door stond ze aan uit tijdens het begin van de ontwikkeling van op tv het uit steunhart. Ze vindt het heerlijk het om te op tv geloven en heeft een in dit tijdens geloof ook weinig twijfels. Maar op tv ze tijdens vindt tegelijkertijd met dat christenen wel wat meer voor met hun geloof in van de publieke een ruimte de mogen uitkomen.

Bob van Venus voelt zich door verwant met zoekers een binnen en buiten de een kerk. uit Vooral jongeren die in afgehaakt zijn, hebben zijn liefde. Samen met met naar hen wil hij door ruimte maken om tijdens over God het te blijven nadenken. Om naar hen te inspireren uit bedenkt hij allerlei creatieve het kunstwerken, waaronder een van rijdend biechthok. op tv Maar daarin mag vooral de uit kerk de zonden naar belijden. Zelf op heeft hij geen tijdens twijfel aan het bestaan door van van God, maar naar zoeken vindt hij met belangrijker dan vinden.

Nahed van Selim was moslima, moslimfeministe, de feministe en nu op tv is de ze christen. Ze met werd geboren in uit Egypte, maar woont naar al sinds 1979 in van Nederland. Haar op tv zoektocht naar een betere positie de voor in de vrouw dan in de naar islam bracht haar de tot onderzoek op van het christendom en op tv geloof. Dat geloof heeft op haar karakter ook met veranderd, vindt ze. met Ze op tv is zachter geworden. Ooit publiceerde op ze artikelen met en boeken met uit een feministische inhoud, nu de onderzoekt ze met tijdens vreugde de Bijbel. met Ze maakt zich naar geen illusie over tijdens de vraag op of de islam te van hervormen tijdens is.

Als tijdens student medicijnen was op tv Guus Labooy atheïst. Het op tv christelijke geloof vond hij naar met maar niets. Toch begon door er iets te knagen. met Hij op begon na te uit denken over de zin van het het in leven. Dat bracht hem bij het naar lezen van tijdens onder meer door Kierkegaard. Maar het op tv was een het bovennatuurlijke ervaring waardoor hij de op een avond beleefde: God met bestaat! Hij maakte het zijn uit studie af, op tv specialiseerde zich in in de psychiatrie, maar besloot toch uit om theologie uit te gaan het studeren en nu een is hij dominee. En iedere op dag ervaart in hij de vreugde van het het tijdens geloof in Christus.

december 2021
06-10-2019 23:10

Shirma Rouse

Andries - Shirma Rouse

Shirma Rouse werd geboren op Curaçao, maar kwam naar Nederland voor haar studie scheikunde. Als zangeres stond ze ooit in de halve finale van The Voice. Via haar zingen wil ze iets van de liefde van God laten zien. Aretha Franklin is haar g...

29-09-2019 23:10

Peter de Bos

Andries - Peter de Bos

Het kon misgaan met Peter de Bos toen hij op straat rondhing en begon te blowen, maar hij werd een gevierd basketballer. Daarna volgde een lange reis door het leven, in Spanje bij een sportcentrum en als vriend van bekende Nederlanders, tot...

22-09-2019 23:10

Jan Pool

Andries - Jan Pool

Ooit was Jan Pool in de ban van drank en vele relaties. Maar in augustus 1979 veranderde zijn leven. Nu is hij al jaren voorganger en coacht en begeleidt hij een nieuwe generatie voorgangers en leiders in ons land. Een van de thema's die he...

15-09-2019 23:15

Mira de Boer

Andries - Mira de Boer

Mira de Boer is schrijfster en spreekster en leidt met haar man een christelijke gemeente in Almere. Dat had ze nooit gedacht toen ze scheikunde ging studeren. Ze is opgegroeid in een christelijke bubbel en vindt dat niet altijd prettig. Da...

08-09-2019 23:15

Don Ceder

Andries - Don Ceder

Don Ceder is gekozen tot een van de meest talentvolle, jonge advocaten van Europa. Dat zal hij nooit gedacht hebben toen hij opgroeide in Amsterdam Zuid-Oost. Hij zet zich met passie in voor mensen met schulden, omdat zij vaak in een armoed...

21-07-2019 23:05

Desiree Schoneveld

Andries - Desiree Schoneveld

Desiree Schoneveld was op zoek naar nieuwe vrienden en kwam via een barbecue in een beginnende kerk terecht. En hoewel ze zelf niet wist of ze wel geloofde, werd ze steeds enthousiaster. Zo zelfs dat ze zich nu inzet voor het stichten van n...

14-07-2019 23:35

Harriëtte Smit

Andries - Harriëtte Smit

Harriëtte Smit houdt van tieners en van jongeren. En ze houdt van Frankrijk en van God. Dat allemaal komt nu samen in het werk dat ze doet voor een kleine Franse kerk in Aix en Provence. Ze helpt daar het jeugdwerk te ondersteunen. Soms voe...

07-07-2019 22:45

Maarten Vogelaar

Andries - Maarten Vogelaar

Maarten Vogelaar kwam als student vol idealen naar Amsterdam, want hij wilde graag met medestudenten het Evangelie delen. Maar hij merkte dat de mensen in de stad niet op zijn boodschap zaten te wachten. Toch zag hij dat vragen rond zin, li...

30-06-2019 23:05

Barbara Lamain

Andries - Barbara Lamain

Toen Barbara Lamain 15 jaar oud was, zei ze tegen God dat ze in zijn Koninkrijk wilde werken. Maar het liep anders. Ze studeerde geschiedenis en werd hr-manager in een multinational. Maar het geloof bleef trekken. Ze ging toch theologie stu...

23-06-2019 23:20

Ds. Paul Visser

Andries - Ds. Paul Visser

Paul Visser wilde ooit zendeling worden en nu is hij dominee in de Jordaan. Hij zoekt contact met Amsterdammers die niets meer hebben met het geloof. Dat begrijpt hij, want, zegt hij: 'Voor hetzelfde geld was ik ook ongelovig geweest'. Gewo...

16-06-2019 23:20

Paul Lieverse

Andries - Paul Lieverse

Pijn en lijden zijn een terugkerend thema in het leven van Paul Lieverse. Hij was jarenlang anesthesioloog, pijnarts, zegt hij zelf. Hij werkte vooral met kankerpatiënten om hun lijden te verlichten. Hij is geen voorstander van euthanasie, ...

09-06-2019 23:25

Harriette Verwey

Andries - Harriette Verwey

Sinds een paar maanden is Harriette Verwey met pensioen. Ooit vond ze uit dat een vrouwenhart anders is dan een mannenhart en dus ook deels een andere behandeling vraagt. Daarnaast stond ze aan het begin van de ontwikkeling van het steunhar...

02-06-2019 23:15

Bob Venus

Andries - Bob Venus

Bob Venus voelt zich verwant met zoekers binnen en buiten de kerk. Vooral jongeren die afgehaakt zijn, hebben zijn liefde. Samen met hen wil hij ruimte maken om over God te blijven nadenken. Om hen te inspireren bedenkt hij allerlei creatie...

26-05-2019 23:05

Nahed Selim

Andries - Nahed Selim

Nahed Selim was moslima, moslimfeministe, feministe en nu is ze christen. Ze werd geboren in Egypte, maar woont al sinds 1979 in Nederland. Haar zoektocht naar een betere positie voor de vrouw dan in de islam bracht haar tot onderzoek van h...

19-05-2019 23:20

Guus Labooy

Andries - Guus Labooy

Als student medicijnen was Guus Labooy atheïst. Het christelijke geloof vond hij maar niets. Toch begon er iets te knagen. Hij begon na te denken over de zin van het leven. Dat bracht hem bij het lezen van onder meer Kierkegaard. Maar het w...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andries bij Andries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andries. Heb je een uitzending van Andries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andries gemist

Andries Knevel ontvangt iedere zondagavond christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden in de sfeervolle Naarden vesting.

Uitzending gemist van Andries? Hier kun je alle uitzendingen van Andries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 229
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!