Programma gemist?

Mira de Boer met is schrijfster en de spreekster met en leidt op tv met haar man een christelijke het gemeente in Almere. tijdens Dat had in ze nooit gedacht toen met ze scheikunde ging op tv studeren. Ze uit is opgegroeid in het een christelijke bubbel naar en vindt tijdens dat niet altijd de prettig. Daarom roep ze in vrouwen op om uit in hun tijdens bubbel te komen. En van ze wil van ze dat vrouwen veel meer in hun naar gaven gaan gebruiken van voor de samenleving en voor op de kerk. Andries een Knevel praat met het Mira de het Boer.

Don het Ceder is gekozen tot een met van de meest van naar talentvolle, jonge advocaten van van Europa. Dat zal hij nooit van gedacht hebben van toen hij door opgroeide in Amsterdam Zuid-Oost. Hij de de zet zich met passie een in voor op mensen met schulden, omdat zij naar vaak de in een armoedeval terechtkomen. naar Sinds kort is hij lid uit van de gemeenteraad in de van Amsterdam voor de tijdens ChristenUnie. In zijn vrije op tv tijd is op hij dj op tv en hij houdt van breakdansen. Andries een Knevel in door gesprek met Don tijdens Ceder.

Desiree Schoneveld was in op zoek naar uit nieuwe in vrienden en naar kwam via een barbecue in uit een beginnende kerk terecht. op tv En hoewel ze met zelf niet de wist door of ze wel geloofde, werd ze op tv steeds in enthousiaster. Zo zelfs dat ze de een zich nu inzet voor het met stichten van nieuwe gemeentes, op vooral voor het drukke, hippe tijdens millennials. Nu een kan ze niet meer tijdens zonder God en het liefst op tv zou op ze in haar tijdens verdere leven met helemaal voor God en zijn gemeente van in willen gaan.

Harriëtte door Smit houdt door van tieners en van jongeren. op En ze uit houdt van de Frankrijk en van God. Dat allemaal in komt nu samen op tijdens in het werk door dat ze doet voor een met kleine Franse kerk in naar een Aix en Provence. Ze helpt op tv daar uit het jeugdwerk te ondersteunen. op Soms voelt ze zich eenzaam, uit maar ze weet uit dat tijdens ze geroepen naar is.

Maarten in Vogelaar kwam door als student vol idealen uit naar Amsterdam, want hij een wilde graag met medestudenten tijdens in het Evangelie delen. op tv Maar hij merkte dat de mensen met in de de stad niet tijdens op zijn boodschap zaten op tv te wachten. Toch zag het door hij dat vragen door rond zin, lijden en liefde onder een naar studenten leven. Daarom tijdens zocht hij naar andere in wegen om zijn boodschap op over te in brengen. Zo startte hij de De een Kwekerij, en Amsterdam Deugt. En naar de kerk? Die moet tijdens erg op veranderen om nog aansluiting de te vinden bij van de mens van op de 21e de eeuw.

Toen Barbara het Lamain 15 jaar oud een was, tijdens zei ze tegen uit God dat ze in het zijn uit Koninkrijk wilde werken. naar Maar het liep anders. in Ze studeerde een geschiedenis en werd hr-manager in op een het multinational. Maar het geloof bleef trekken. de Ze van ging toch met theologie studeren en nu met is ze dominee. de Via een omweg heeft God een haar naar thuisgebracht, zegt een ze.

Paul Visser op tv wilde op ooit zendeling worden en nu is in hij uit dominee in de Jordaan. Hij door zoekt contact op tv met Amsterdammers die niets door meer hebben naar met het geloof. Dat een begrijpt hij, want, van op zegt hij: 'Voor hetzelfde geld was naar ik ook ongelovig de van geweest'. Gewoon ronduit over God tijdens praten vindt door hij het mooiste wat uit er is. 'En God op kijkt wel wat een Hij uit ermee doet', vertelt tijdens ds. Paul tijdens Visser.

Pijn en lijden het zijn een uit terugkerend thema in in het leven van Paul op Lieverse. op Hij was jarenlang tijdens anesthesioloog, pijnarts, door zegt hij zelf. Hij werkte door vooral met een kankerpatiënten om hun de lijden te verlichten. Hij is een geen voorstander van tijdens euthanasie, van maar herkent de op dilemma's rondom het een levenseinde. Daarom ziet op tv hij veel tijdens in palliatieve zorg. Vanuit rust en in geborgenheid mensen troosten een en bijstaan, soms tijdens een met sedatie, is de weg door die hij wil naar gaan.

Sinds een paar van maanden in is Harriette Verwey met met pensioen. Ooit naar vond ze uit dat tijdens een op vrouwenhart anders is tijdens dan een mannenhart en dus ook van deels een andere uit behandeling vraagt. door Daarnaast stond ze aan door naar het begin van de de ontwikkeling van een het steunhart. Ze op vindt het heerlijk tijdens om te geloven en heeft van in dit geloof ook door weinig twijfels. Maar op door ze vindt tegelijkertijd dat christenen van wel naar wat meer voor hun tijdens geloof in de publieke ruimte de mogen in uitkomen.

Bob van Venus voelt zich verwant met op tv zoekers binnen en een buiten de naar kerk. Vooral het jongeren die afgehaakt zijn, op hebben zijn uit liefde. Samen met van hen wil hij ruimte maken met in om over God te blijven het nadenken. Om hen te op tv inspireren bedenkt tijdens hij een allerlei creatieve kunstwerken, waaronder een rijdend de biechthok. Maar daarin uit mag vooral de een kerk de zonden door belijden. Zelf heeft op van hij geen twijfel aan naar het bestaan van God, maar de door zoeken vindt hij belangrijker uit dan vinden.

Nahed Selim was in moslima, moslimfeministe, feministe het en nu is op tv ze christen. Ze met werd geboren door in Egypte, maar woont met al sinds uit 1979 in in Nederland. Haar zoektocht naar door een het betere positie voor de vrouw met dan in op tv de islam op tv bracht haar tot onderzoek uit van het christendom van en geloof. Dat naar geloof heeft tijdens haar karakter ook veranderd, vindt ze. naar Ze is in zachter geworden. Ooit publiceerde door ze artikelen en door uit boeken met een feministische inhoud, nu de het onderzoekt ze met vreugde de het Bijbel. Ze maakt zich met geen naar illusie over de vraag in of naar de islam te hervormen van is.

Als student medicijnen tijdens was naar Guus Labooy atheïst. Het christelijke de geloof vond het hij maar niets. tijdens Toch begon er een iets tijdens te knagen. Hij begon na te door denken tijdens over de zin van het van op tv leven. Dat bracht op tv hem bij het naar lezen van onder meer Kierkegaard. uit Maar naar het was een bovennatuurlijke ervaring de waardoor hij naar op een avond beleefde: God uit het bestaat! Hij maakte zijn studie uit af, van specialiseerde zich in de psychiatrie, maar op tv besloot toch om in door theologie te gaan studeren en nu van is het hij dominee. En iedere dag op tv ervaart naar hij de vreugde van in het geloof in in Christus.

Zo van ongeveer heel in haar leven werkt Anita van Delhaas in de internationale hulpverlening. de tijdens De laatste jaren onder gevaarlijke door omstandigheden tijdens in Libanon. Nu is het ze sinds kort directeur van met IJM, International in Justice Mission, een organisatie uit tijdens die probeert om door slaven te bevrijden. met Ondanks alle ellende die door ze heeft op gezien is ze in God niet kwijtgeraakt. Integendeel, God in is voor naar haar alleen tijdens maar groter geworden. 'Ik van doe mijn best', zegt ze, naar 'en God doet de de rest.' het Andries Knevel in praat met het haar.

Als drugsdealer verkocht het Ferry Kotadiny op drugs aan de uit Rollings uit Stones. Dat zal hij nu niet van meer zo snel in doen, want een hij is evangelist geworden. op tv Zelf de was hij niet alleen dealer, op tv van maar ook grootgebruiker. Heeft zijn door woede over een het verraad van in Nieuw-Guinea daarmee met te maken? Hij was gewelddadig op tv en zat door in de gevangenis. Hij kickte van cold turkey de af in en heeft nooit meer iets gebruikt, op tv want naar Jezus heeft uit hem gered.

Als een pubermeisje van 12 in jaar oud, en op afstand naar van tijdens haar atheïstische ouders, op tv koos Elsbeth Gruteke heel van bewust om in te geloven in het God. En dat in nota bene naar in Swaziland, dat overkomt uit niet iedereen. Heel bekend werd van ze als met een van de presentatoren van van NPO naar Radio 1. door Maar er knaagde iets en van dus ging op ze theologie in studeren. En nu is tijdens ze met dominee. Een blije dominee, zegt naar ze van zelf. De afgelopen jaren op was ze door predikant van de Jeruzalemkerk in in Amsterdam.

september 2019
15-09-2019 23:15

Mira de Boer

Andries - Mira de Boer

Mira de Boer is schrijfster en spreekster en leidt met haar man een christelijke gemeente in Almere. Dat had ze nooit gedacht toen ze scheikunde ging studeren. Ze is opgegroeid in een christelijke bubbel en vindt dat niet altijd prettig. Da...

08-09-2019 23:15

Don Ceder

Andries - Don Ceder

Don Ceder is gekozen tot een van de meest talentvolle, jonge advocaten van Europa. Dat zal hij nooit gedacht hebben toen hij opgroeide in Amsterdam Zuid-Oost. Hij zet zich met passie in voor mensen met schulden, omdat zij vaak in een armoed...

21-07-2019 23:05

Desiree Schoneveld

Andries - Desiree Schoneveld

Desiree Schoneveld was op zoek naar nieuwe vrienden en kwam via een barbecue in een beginnende kerk terecht. En hoewel ze zelf niet wist of ze wel geloofde, werd ze steeds enthousiaster. Zo zelfs dat ze zich nu inzet voor het stichten van n...

14-07-2019 23:35

Harriëtte Smit

Andries - Harriëtte Smit

Harriëtte Smit houdt van tieners en van jongeren. En ze houdt van Frankrijk en van God. Dat allemaal komt nu samen in het werk dat ze doet voor een kleine Franse kerk in Aix en Provence. Ze helpt daar het jeugdwerk te ondersteunen. Soms voe...

07-07-2019 22:45

Maarten Vogelaar

Andries - Maarten Vogelaar

Maarten Vogelaar kwam als student vol idealen naar Amsterdam, want hij wilde graag met medestudenten het Evangelie delen. Maar hij merkte dat de mensen in de stad niet op zijn boodschap zaten te wachten. Toch zag hij dat vragen rond zin, li...

30-06-2019 23:05

Barbara Lamain

Andries - Barbara Lamain

Toen Barbara Lamain 15 jaar oud was, zei ze tegen God dat ze in zijn Koninkrijk wilde werken. Maar het liep anders. Ze studeerde geschiedenis en werd hr-manager in een multinational. Maar het geloof bleef trekken. Ze ging toch theologie stu...

23-06-2019 23:20

Ds. Paul Visser

Andries - Ds. Paul Visser

Paul Visser wilde ooit zendeling worden en nu is hij dominee in de Jordaan. Hij zoekt contact met Amsterdammers die niets meer hebben met het geloof. Dat begrijpt hij, want, zegt hij: 'Voor hetzelfde geld was ik ook ongelovig geweest'. Gewo...

16-06-2019 23:20

Paul Lieverse

Andries - Paul Lieverse

Pijn en lijden zijn een terugkerend thema in het leven van Paul Lieverse. Hij was jarenlang anesthesioloog, pijnarts, zegt hij zelf. Hij werkte vooral met kankerpatiënten om hun lijden te verlichten. Hij is geen voorstander van euthanasie, ...

09-06-2019 23:25

Harriette Verwey

Andries - Harriette Verwey

Sinds een paar maanden is Harriette Verwey met pensioen. Ooit vond ze uit dat een vrouwenhart anders is dan een mannenhart en dus ook deels een andere behandeling vraagt. Daarnaast stond ze aan het begin van de ontwikkeling van het steunhar...

02-06-2019 23:15

Bob Venus

Andries - Bob Venus

Bob Venus voelt zich verwant met zoekers binnen en buiten de kerk. Vooral jongeren die afgehaakt zijn, hebben zijn liefde. Samen met hen wil hij ruimte maken om over God te blijven nadenken. Om hen te inspireren bedenkt hij allerlei creatie...

26-05-2019 23:05

Nahed Selim

Andries - Nahed Selim

Nahed Selim was moslima, moslimfeministe, feministe en nu is ze christen. Ze werd geboren in Egypte, maar woont al sinds 1979 in Nederland. Haar zoektocht naar een betere positie voor de vrouw dan in de islam bracht haar tot onderzoek van h...

19-05-2019 23:20

Guus Labooy

Andries - Guus Labooy

Als student medicijnen was Guus Labooy atheïst. Het christelijke geloof vond hij maar niets. Toch begon er iets te knagen. Hij begon na te denken over de zin van het leven. Dat bracht hem bij het lezen van onder meer Kierkegaard. Maar het w...

12-05-2019 23:20

Anita Delhaas

Andries - Anita Delhaas

Zo ongeveer heel haar leven werkt Anita Delhaas in de internationale hulpverlening. De laatste jaren onder gevaarlijke omstandigheden in Libanon. Nu is ze sinds kort directeur van IJM, International Justice Mission, een organisatie die prob...

05-05-2019 23:15

Ferry Kotadiny

Andries - Ferry Kotadiny

Als drugsdealer verkocht Ferry Kotadiny drugs aan de Rollings Stones. Dat zal hij nu niet meer zo snel doen, want hij is evangelist geworden. Zelf was hij niet alleen dealer, maar ook grootgebruiker. Heeft zijn woede over het verraad van Ni...

28-04-2019 23:15

Elsbeth Gruteke

Andries - Elsbeth Gruteke

Als pubermeisje van 12 jaar oud, en op afstand van haar atheïstische ouders, koos Elsbeth Gruteke heel bewust om te geloven in God. En dat nota bene in Swaziland, dat overkomt niet iedereen. Heel bekend werd ze als een van de presentatoren ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andries bij Andries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andries. Heb je een uitzending van Andries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andries gemist

Andries Knevel ontvangt iedere zondagavond christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden in de sfeervolle Naarden vesting.

Uitzending gemist van Andries? Hier kun je alle uitzendingen van Andries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 226
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord