Programma gemist?

Shirma op tv Rouse werd geboren de op Curaçao, in maar kwam naar Nederland van voor haar studie scheikunde. Als tijdens zangeres stond van ze ooit in de door halve het finale van The het Voice. Via haar zingen naar wil ze iets in van de liefde tijdens van God van laten zien. Aretha Franklin is met haar grote voorbeeld, een maar als met je vraagt wie tijdens haar een geïnspireerd hebben, noemt ze haar op tv beide oma's. Met de van kerstdagen uit gaat ze weer een tour een langs kerken in maken, want kerst de is het op tv feest van met Gods liefde en ook van in verbinding tussen tijdens mensen.

Het kon misgaan tijdens met met Peter de Bos tijdens toen hij op op straat rondhing het en begon te het blowen, maar hij werd een een gevierd van basketballer. Daarna volgde een van lange reis door in het leven, in van Spanje bij een sportcentrum het en met als vriend van het bekende Nederlanders, totdat een met voetballer hem over in Jezus vertelde. Hij in bezocht een kerk en in is nu spreker, met op name voor IJM. het In het dagelijkse het uit leven is hij klinisch specialist op tv op het gebied van van het hartchirurgie. Andries Knevel praat met Peter naar op tv de Bos.

Ooit naar was Jan Pool de in de in ban van drank en vele op tv relaties. Maar in augustus met 1979 een veranderde zijn leven. in Nu is hij het al jaren voorganger en coacht het en begeleidt hij met een de nieuwe generatie voorgangers en leiders met in uit ons land. het Een van de thema's die de hem bezighoudt is mannen door op zoek naar door hun identiteit. in Komt dat omdat hij op tv zelf jarenlang op tv met minderwaardigheidsgevoelens te door kampen had? met Hij voorziet in het de toekomst een uit herstel van tijdens de kerk in Nederland. Andries tijdens Knevel in op tv gesprek met Jan tijdens Pool.

Mira de de Boer is schrijfster en op spreekster van en leidt een met haar man een christelijke gemeente op tv in op tv Almere. Dat had ze nooit in het gedacht toen ze op scheikunde ging studeren. op Ze is opgegroeid in uit een christelijke naar bubbel en vindt door dat niet altijd in prettig. Daarom roep ze vrouwen op op om uit een hun bubbel te tijdens komen. het En ze wil ze in dat vrouwen veel meer op hun gaven gaan op gebruiken voor de samenleving van en uit voor de kerk. Andries Knevel op praat met Mira een uit de Boer.

Don Ceder een is tijdens gekozen tot een van met de meest talentvolle, jonge tijdens advocaten van Europa. Dat de zal hij nooit tijdens door gedacht hebben toen hij opgroeide in door Amsterdam de Zuid-Oost. Hij zet de zich met een passie in voor tijdens mensen met schulden, naar omdat zij vaak in een armoedeval op terechtkomen. op Sinds kort is hij het lid van op de gemeenteraad van tijdens Amsterdam voor de ChristenUnie. In naar zijn vrije een tijd is hij dj in en hij van houdt van breakdansen. Andries op tv Knevel in in gesprek met Don door Ceder.

Desiree op Schoneveld was op zoek op naar nieuwe met vrienden en kwam via een een barbecue in een door beginnende kerk op tv terecht. En hoewel ze het zelf het niet wist of het ze wel geloofde, van werd ze steeds enthousiaster. Zo het in zelfs dat ze het zich nu inzet voor het stichten met van tijdens nieuwe gemeentes, vooral een voor drukke, hippe millennials. Nu op tv het kan ze niet meer zonder God de en het op tv liefst zou ze op tv in van haar verdere leven helemaal voor naar God en zijn op tv gemeente willen door gaan.

Harriëtte Smit uit houdt de van tieners en een van jongeren. En ze houdt van de Frankrijk tijdens en van naar God. Dat allemaal het komt nu samen in op tv het werk dat het ze doet voor op tv een kleine in Franse kerk in Aix van en Provence. Ze helpt daar op het jeugdwerk naar te ondersteunen. Soms voelt tijdens ze zich eenzaam, naar maar ze naar weet dat ze geroepen door naar is.

Maarten Vogelaar met kwam als student vol het tijdens idealen naar Amsterdam, want hij wilde een graag met medestudenten van het Evangelie het delen. Maar door hij merkte dat de uit mensen in de stad een niet op zijn de boodschap tijdens zaten te wachten. Toch zag het hij dat vragen het rond zin, lijden het en liefde onder uit studenten leven. Daarom van zocht hij met naar andere met wegen om zijn boodschap naar over tijdens te brengen. Zo startte met hij De Kwekerij, en door Amsterdam op tv Deugt. En de kerk? Die moet van erg veranderen een om nog aansluiting te uit vinden bij van de op tv mens van de 21e naar eeuw.

Toen op Barbara Lamain 15 jaar oud tijdens was, zei naar ze tegen God het dat ze naar in zijn Koninkrijk wilde werken. het Maar tijdens het liep anders. uit Ze studeerde geschiedenis en uit werd een hr-manager in een multinational. Maar op tv het geloof bleef met trekken. Ze ging toch van theologie het studeren en nu tijdens is ze door dominee. Via een naar omweg heeft God haar thuisgebracht, zegt op tv naar ze.

Paul Visser wilde het ooit zendeling de worden en nu in is hij op tv dominee in de op Jordaan. Hij zoekt contact met op Amsterdammers een die niets meer hebben naar met het geloof. het Dat begrijpt hij, want, een tijdens zegt hij: 'Voor de hetzelfde geld was ik ook ongelovig de geweest'. Gewoon met ronduit over door God praten het vindt hij het mooiste wat er door is. 'En van God kijkt wel wat het Hij ermee doet', in met vertelt ds. Paul op tv Visser.

Pijn op en lijden op zijn een terugkerend uit thema in het leven van uit Paul met Lieverse. Hij was jarenlang anesthesioloog, op pijnarts, zegt hij zelf. van naar Hij werkte vooral met kankerpatiënten om in hun lijden uit te verlichten. het Hij is geen voorstander op van euthanasie, een maar herkent de dilemma's rondom op uit het levenseinde. Daarom naar ziet hij veel in palliatieve naar zorg. van Vanuit rust en geborgenheid mensen troosten een en bijstaan, naar soms met sedatie, met is de de weg die hij wil naar gaan.

Sinds een paar door maanden de is Harriette op Verwey met pensioen. Ooit vond op tv ze uit het dat een vrouwenhart anders is in dan een mannenhart de in en dus ook deels een andere naar behandeling op tv vraagt. Daarnaast stond ze in aan het begin van op tv de op tv ontwikkeling van het het steunhart. Ze de vindt het heerlijk om te een geloven en door heeft in door dit geloof ook weinig twijfels. Maar met ze vindt van tegelijkertijd dat met christenen wel wat meer in voor op tv hun geloof in de publieke ruimte op tv mogen naar uitkomen.

Bob Venus de voelt zich verwant met met naar zoekers binnen en door buiten de kerk. Vooral het jongeren die afgehaakt zijn, hebben uit zijn het liefde. Samen met hen wil door in hij ruimte maken met om over God te blijven nadenken. door Om naar hen te inspireren bedenkt in hij naar allerlei creatieve kunstwerken, van waaronder een rijdend biechthok. op tv Maar daarin de mag vooral de kerk door de zonden belijden. naar Zelf heeft naar hij geen twijfel de aan het bestaan van God, maar een een zoeken vindt hij belangrijker dan door vinden.

Nahed de Selim was moslima, moslimfeministe, feministe uit en nu is naar de ze christen. Ze werd tijdens geboren in de Egypte, maar woont al sinds 1979 de uit in Nederland. Haar op zoektocht naar een uit betere positie voor de vrouw tijdens dan in op tv de islam bracht door haar tot onderzoek het van het christendom en naar geloof. Dat geloof door heeft haar karakter ook de veranderd, uit vindt ze. Ze van is zachter geworden. Ooit publiceerde door ze tijdens artikelen en van boeken met een feministische inhoud, nu door onderzoekt ze met door tijdens vreugde de Bijbel. Ze maakt door zich met geen illusie over de met vraag of de islam door te hervormen van is.

Als student medicijnen op met was Guus Labooy atheïst. Het een christelijke geloof vond hij de maar op niets. Toch begon door er iets te uit knagen. Hij begon naar na te denken tijdens over de zin van het het leven. Dat bracht een hem op tv bij het van lezen van onder een meer Kierkegaard. Maar het was tijdens een bovennatuurlijke de ervaring waardoor hij op naar een avond beleefde: op God het bestaat! Hij maakte zijn studie af, op tv specialiseerde zich in de de van psychiatrie, maar besloot de toch om theologie te gaan in studeren en nu een is hij naar dominee. En iedere een dag ervaart een hij de vreugde van het op het geloof in Christus.

maart 2021
06-10-2019 23:10

Shirma Rouse

Andries - Shirma Rouse

Shirma Rouse werd geboren op Curaçao, maar kwam naar Nederland voor haar studie scheikunde. Als zangeres stond ze ooit in de halve finale van The Voice. Via haar zingen wil ze iets van de liefde van God laten zien. Aretha Franklin is haar g...

29-09-2019 23:10

Peter de Bos

Andries - Peter de Bos

Het kon misgaan met Peter de Bos toen hij op straat rondhing en begon te blowen, maar hij werd een gevierd basketballer. Daarna volgde een lange reis door het leven, in Spanje bij een sportcentrum en als vriend van bekende Nederlanders, tot...

22-09-2019 23:10

Jan Pool

Andries - Jan Pool

Ooit was Jan Pool in de ban van drank en vele relaties. Maar in augustus 1979 veranderde zijn leven. Nu is hij al jaren voorganger en coacht en begeleidt hij een nieuwe generatie voorgangers en leiders in ons land. Een van de thema's die he...

15-09-2019 23:15

Mira de Boer

Andries - Mira de Boer

Mira de Boer is schrijfster en spreekster en leidt met haar man een christelijke gemeente in Almere. Dat had ze nooit gedacht toen ze scheikunde ging studeren. Ze is opgegroeid in een christelijke bubbel en vindt dat niet altijd prettig. Da...

08-09-2019 23:15

Don Ceder

Andries - Don Ceder

Don Ceder is gekozen tot een van de meest talentvolle, jonge advocaten van Europa. Dat zal hij nooit gedacht hebben toen hij opgroeide in Amsterdam Zuid-Oost. Hij zet zich met passie in voor mensen met schulden, omdat zij vaak in een armoed...

21-07-2019 23:05

Desiree Schoneveld

Andries - Desiree Schoneveld

Desiree Schoneveld was op zoek naar nieuwe vrienden en kwam via een barbecue in een beginnende kerk terecht. En hoewel ze zelf niet wist of ze wel geloofde, werd ze steeds enthousiaster. Zo zelfs dat ze zich nu inzet voor het stichten van n...

14-07-2019 23:35

Harriëtte Smit

Andries - Harriëtte Smit

Harriëtte Smit houdt van tieners en van jongeren. En ze houdt van Frankrijk en van God. Dat allemaal komt nu samen in het werk dat ze doet voor een kleine Franse kerk in Aix en Provence. Ze helpt daar het jeugdwerk te ondersteunen. Soms voe...

07-07-2019 22:45

Maarten Vogelaar

Andries - Maarten Vogelaar

Maarten Vogelaar kwam als student vol idealen naar Amsterdam, want hij wilde graag met medestudenten het Evangelie delen. Maar hij merkte dat de mensen in de stad niet op zijn boodschap zaten te wachten. Toch zag hij dat vragen rond zin, li...

30-06-2019 23:05

Barbara Lamain

Andries - Barbara Lamain

Toen Barbara Lamain 15 jaar oud was, zei ze tegen God dat ze in zijn Koninkrijk wilde werken. Maar het liep anders. Ze studeerde geschiedenis en werd hr-manager in een multinational. Maar het geloof bleef trekken. Ze ging toch theologie stu...

23-06-2019 23:20

Ds. Paul Visser

Andries - Ds. Paul Visser

Paul Visser wilde ooit zendeling worden en nu is hij dominee in de Jordaan. Hij zoekt contact met Amsterdammers die niets meer hebben met het geloof. Dat begrijpt hij, want, zegt hij: 'Voor hetzelfde geld was ik ook ongelovig geweest'. Gewo...

16-06-2019 23:20

Paul Lieverse

Andries - Paul Lieverse

Pijn en lijden zijn een terugkerend thema in het leven van Paul Lieverse. Hij was jarenlang anesthesioloog, pijnarts, zegt hij zelf. Hij werkte vooral met kankerpatiënten om hun lijden te verlichten. Hij is geen voorstander van euthanasie, ...

09-06-2019 23:25

Harriette Verwey

Andries - Harriette Verwey

Sinds een paar maanden is Harriette Verwey met pensioen. Ooit vond ze uit dat een vrouwenhart anders is dan een mannenhart en dus ook deels een andere behandeling vraagt. Daarnaast stond ze aan het begin van de ontwikkeling van het steunhar...

02-06-2019 23:15

Bob Venus

Andries - Bob Venus

Bob Venus voelt zich verwant met zoekers binnen en buiten de kerk. Vooral jongeren die afgehaakt zijn, hebben zijn liefde. Samen met hen wil hij ruimte maken om over God te blijven nadenken. Om hen te inspireren bedenkt hij allerlei creatie...

26-05-2019 23:05

Nahed Selim

Andries - Nahed Selim

Nahed Selim was moslima, moslimfeministe, feministe en nu is ze christen. Ze werd geboren in Egypte, maar woont al sinds 1979 in Nederland. Haar zoektocht naar een betere positie voor de vrouw dan in de islam bracht haar tot onderzoek van h...

19-05-2019 23:20

Guus Labooy

Andries - Guus Labooy

Als student medicijnen was Guus Labooy atheïst. Het christelijke geloof vond hij maar niets. Toch begon er iets te knagen. Hij begon na te denken over de zin van het leven. Dat bracht hem bij het lezen van onder meer Kierkegaard. Maar het w...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andries bij Andries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andries. Heb je een uitzending van Andries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andries gemist

Andries Knevel ontvangt iedere zondagavond christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden in de sfeervolle Naarden vesting.

Uitzending gemist van Andries? Hier kun je alle uitzendingen van Andries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 229
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!