Programma gemist?

Shirma naar Rouse werd geboren op op Curaçao, uit maar kwam naar het Nederland voor haar naar studie scheikunde. Als zangeres op stond ze ooit een in de halve op finale van van The Voice. Via haar het zingen wil ze iets van door de uit liefde van God op tv laten zien. Aretha Franklin een is haar grote voorbeeld, de maar de als je een vraagt wie haar geïnspireerd in hebben, noemt ze haar beide op oma's. Met op de naar kerstdagen gaat ze weer een van tour langs van kerken maken, want kerst door is het feest uit van Gods de liefde en een ook van verbinding een tussen mensen.

Het kon van misgaan op met Peter de een Bos toen hij op de straat rondhing met en begon te de blowen, maar hij werd een met gevierd basketballer. een Daarna volgde een lange uit reis door met het leven, op tv in Spanje bij een sportcentrum en de een als vriend van bekende Nederlanders, de totdat een voetballer hem tijdens over op Jezus vertelde. Hij tijdens bezocht een kerk en is uit nu spreker, de met name voor met IJM. In het de dagelijkse leven op tv is hij klinisch specialist op tv op het gebied van met hartchirurgie. Andries uit Knevel praat met met Peter de op tv Bos.

Ooit uit was Jan Pool met in de ban het van drank tijdens en vele relaties. Maar in tijdens augustus 1979 de veranderde zijn leven. Nu is in hij al jaren een voorganger in en coacht en het begeleidt hij een het nieuwe generatie voorgangers de en leiders in ons naar land. Een van de de thema's die hem met bezighoudt is van mannen op zoek in naar hun identiteit. van Komt dat omdat hij tijdens zelf van jarenlang met van minderwaardigheidsgevoelens te kampen had? tijdens Hij voorziet in de op tv toekomst de een herstel van de in kerk in Nederland. op Andries Knevel in gesprek in met Jan de Pool.

Mira op tv de Boer is op tv schrijfster en uit spreekster en leidt met op tv haar man een christelijke gemeente naar tijdens in Almere. Dat op tv had ze nooit gedacht toen ze tijdens scheikunde op tv ging studeren. Ze is opgegroeid tijdens in op tv een christelijke bubbel en vindt op tv dat niet naar altijd op tv prettig. Daarom roep ze op vrouwen op om uit van hun bubbel te komen. tijdens En ze door wil ze door dat vrouwen veel meer hun een gaven naar gaan gebruiken voor de op samenleving en voor de uit kerk. Andries Knevel op praat met Mira naar de op tv Boer.

Don naar Ceder is het gekozen tot een van de meest de talentvolle, jonge tijdens advocaten van op tv Europa. Dat zal hij nooit de gedacht hebben tijdens toen hij opgroeide in op Amsterdam op Zuid-Oost. Hij zet zich in met passie op tv in voor mensen met door schulden, uit omdat zij vaak in een een armoedeval tijdens terechtkomen. Sinds kort is hij het lid van de gemeenteraad uit van Amsterdam voor door de een ChristenUnie. In zijn vrije tijd door door is hij dj en hij houdt een van door breakdansen. Andries de Knevel in gesprek met een Don Ceder.

Desiree op tv Schoneveld was een op zoek naar nieuwe vrienden een en met kwam via een barbecue in een met beginnende kerk terecht. het op tv En hoewel ze zelf niet wist naar of op tv ze wel op geloofde, werd ze van steeds enthousiaster. Zo zelfs dat ze met in zich nu inzet voor op het stichten van nieuwe op tv gemeentes, vooral uit voor drukke, hippe in millennials. Nu kan met ze niet meer zonder op God en het het liefst zou ze in de op tv haar verdere leven helemaal voor God uit en uit zijn gemeente willen het gaan.

Harriëtte op tv Smit houdt van tieners en naar van jongeren. En door ze houdt door van Frankrijk en in van God. Dat een allemaal het komt nu samen in het werk uit dat ze doet een met voor een kleine Franse kerk in met met Aix en Provence. Ze helpt daar een het jeugdwerk te door ondersteunen. Soms voelt uit ze zich uit eenzaam, maar van ze weet dat ze geroepen het met is.

Maarten uit Vogelaar kwam als student vol met idealen naar Amsterdam, het uit want hij wilde graag op met medestudenten het naar Evangelie delen. Maar hij van merkte dat de mensen met in de stad het door niet op zijn boodschap zaten uit te naar wachten. Toch zag hij dat vragen met rond in zin, lijden en liefde van onder studenten leven. Daarom door zocht uit hij naar andere door wegen om zijn boodschap over tijdens te brengen. Zo naar startte hij de De Kwekerij, en Amsterdam een Deugt. En het de kerk? op tv Die moet erg op tv veranderen om het nog aansluiting te uit vinden bij de mens van de van op tv 21e eeuw.

Toen Barbara de Lamain het 15 jaar oud was, van zei ze de tegen God dat ze op in zijn Koninkrijk het wilde werken. Maar het het liep anders. Ze met studeerde geschiedenis en van werd hr-manager in een naar multinational. op tv Maar het geloof bleef trekken. naar Ze uit ging toch theologie de studeren en nu met is ze dominee. Via een op tv omweg heeft God in haar thuisgebracht, zegt de uit ze.

Paul tijdens Visser wilde ooit zendeling met worden en nu het is hij dominee in met naar de Jordaan. Hij de zoekt contact met Amsterdammers van die niets meer uit hebben met het geloof. Dat een tijdens begrijpt hij, want, zegt op hij: 'Voor hetzelfde geld van was ik uit ook ongelovig geweest'. Gewoon ronduit naar de over God praten vindt hij het door mooiste wat er op is. tijdens 'En God kijkt wel wat op tv Hij ermee in doet', tijdens vertelt ds. Paul op Visser.

Pijn het en lijden zijn een terugkerend van thema naar in het leven van Paul het Lieverse. op Hij was uit jarenlang anesthesioloog, pijnarts, zegt hij in zelf. Hij werkte de vooral met kankerpatiënten de om hun lijden op tv te verlichten. Hij op tv is geen uit voorstander van door euthanasie, maar herkent de dilemma's op rondom het tijdens levenseinde. Daarom ziet een hij veel in palliatieve zorg. naar Vanuit rust en uit geborgenheid mensen op tv troosten en bijstaan, naar soms in met sedatie, is de van weg die tijdens hij wil gaan.

Sinds van een paar naar maanden is Harriette Verwey met pensioen. uit tijdens Ooit vond ze uit dat een op tv vrouwenhart anders in is dan een naar mannenhart en een dus ook deels op een andere door behandeling vraagt. Daarnaast stond tijdens ze aan door het begin van een de ontwikkeling van het steunhart. Ze tijdens vindt op tv het heerlijk om te van geloven en heeft een in dit geloof op ook weinig twijfels. uit Maar ze vindt tegelijkertijd op tv dat christenen wel het uit wat meer voor hun een geloof in de publieke een ruimte mogen tijdens uitkomen.

Bob een Venus voelt de zich verwant met zoekers naar binnen en buiten de kerk. de Vooral uit jongeren die afgehaakt uit zijn, hebben zijn uit liefde. Samen door met hen wil hij ruimte met maken om op tv over God te de blijven nadenken. Om hen een te inspireren bedenkt door hij naar allerlei creatieve kunstwerken, waaronder een een rijdend een biechthok. Maar daarin door mag vooral de kerk een de zonden belijden. Zelf heeft op tv hij geen twijfel op tv aan in het bestaan van op tv God, maar zoeken vindt hij op tv belangrijker dan door vinden.

Nahed Selim was tijdens van moslima, moslimfeministe, feministe tijdens en nu is ze van christen. Ze werd geboren in van Egypte, van maar woont al uit sinds 1979 in Nederland. Haar van het zoektocht naar een betere in positie voor de in vrouw dan op in de islam bracht haar de tot met onderzoek van het christendom de en geloof. Dat een geloof heeft haar karakter van ook veranderd, vindt ze. de Ze naar is zachter op tv geworden. Ooit publiceerde op tv ze artikelen en boeken het met een feministische inhoud, nu van op onderzoekt ze met vreugde de met Bijbel. van Ze maakt zich geen door illusie over de vraag of uit tijdens de islam te tijdens hervormen is.

Als student medicijnen naar van was Guus Labooy atheïst. van Het christelijke geloof vond de hij maar niets. Toch het begon er een iets naar te knagen. Hij in begon na te tijdens denken over de zin van in het leven. Dat uit bracht op hem bij het op tv lezen van onder meer Kierkegaard. Maar op tv op tv het was een bovennatuurlijke ervaring het waardoor hij op tv op een avond beleefde: God op bestaat! Hij maakte naar zijn studie tijdens af, specialiseerde zich in in de uit psychiatrie, maar besloot toch om op tv theologie te gaan door studeren en door nu is hij tijdens dominee. op tv En iedere dag uit ervaart hij de vreugde van het met geloof in met Christus.

juni 2021
06-10-2019 23:10

Shirma Rouse

Andries - Shirma Rouse

Shirma Rouse werd geboren op Curaçao, maar kwam naar Nederland voor haar studie scheikunde. Als zangeres stond ze ooit in de halve finale van The Voice. Via haar zingen wil ze iets van de liefde van God laten zien. Aretha Franklin is haar g...

29-09-2019 23:10

Peter de Bos

Andries - Peter de Bos

Het kon misgaan met Peter de Bos toen hij op straat rondhing en begon te blowen, maar hij werd een gevierd basketballer. Daarna volgde een lange reis door het leven, in Spanje bij een sportcentrum en als vriend van bekende Nederlanders, tot...

22-09-2019 23:10

Jan Pool

Andries - Jan Pool

Ooit was Jan Pool in de ban van drank en vele relaties. Maar in augustus 1979 veranderde zijn leven. Nu is hij al jaren voorganger en coacht en begeleidt hij een nieuwe generatie voorgangers en leiders in ons land. Een van de thema's die he...

15-09-2019 23:15

Mira de Boer

Andries - Mira de Boer

Mira de Boer is schrijfster en spreekster en leidt met haar man een christelijke gemeente in Almere. Dat had ze nooit gedacht toen ze scheikunde ging studeren. Ze is opgegroeid in een christelijke bubbel en vindt dat niet altijd prettig. Da...

08-09-2019 23:15

Don Ceder

Andries - Don Ceder

Don Ceder is gekozen tot een van de meest talentvolle, jonge advocaten van Europa. Dat zal hij nooit gedacht hebben toen hij opgroeide in Amsterdam Zuid-Oost. Hij zet zich met passie in voor mensen met schulden, omdat zij vaak in een armoed...

21-07-2019 23:05

Desiree Schoneveld

Andries - Desiree Schoneveld

Desiree Schoneveld was op zoek naar nieuwe vrienden en kwam via een barbecue in een beginnende kerk terecht. En hoewel ze zelf niet wist of ze wel geloofde, werd ze steeds enthousiaster. Zo zelfs dat ze zich nu inzet voor het stichten van n...

14-07-2019 23:35

Harriëtte Smit

Andries - Harriëtte Smit

Harriëtte Smit houdt van tieners en van jongeren. En ze houdt van Frankrijk en van God. Dat allemaal komt nu samen in het werk dat ze doet voor een kleine Franse kerk in Aix en Provence. Ze helpt daar het jeugdwerk te ondersteunen. Soms voe...

07-07-2019 22:45

Maarten Vogelaar

Andries - Maarten Vogelaar

Maarten Vogelaar kwam als student vol idealen naar Amsterdam, want hij wilde graag met medestudenten het Evangelie delen. Maar hij merkte dat de mensen in de stad niet op zijn boodschap zaten te wachten. Toch zag hij dat vragen rond zin, li...

30-06-2019 23:05

Barbara Lamain

Andries - Barbara Lamain

Toen Barbara Lamain 15 jaar oud was, zei ze tegen God dat ze in zijn Koninkrijk wilde werken. Maar het liep anders. Ze studeerde geschiedenis en werd hr-manager in een multinational. Maar het geloof bleef trekken. Ze ging toch theologie stu...

23-06-2019 23:20

Ds. Paul Visser

Andries - Ds. Paul Visser

Paul Visser wilde ooit zendeling worden en nu is hij dominee in de Jordaan. Hij zoekt contact met Amsterdammers die niets meer hebben met het geloof. Dat begrijpt hij, want, zegt hij: 'Voor hetzelfde geld was ik ook ongelovig geweest'. Gewo...

16-06-2019 23:20

Paul Lieverse

Andries - Paul Lieverse

Pijn en lijden zijn een terugkerend thema in het leven van Paul Lieverse. Hij was jarenlang anesthesioloog, pijnarts, zegt hij zelf. Hij werkte vooral met kankerpatiënten om hun lijden te verlichten. Hij is geen voorstander van euthanasie, ...

09-06-2019 23:25

Harriette Verwey

Andries - Harriette Verwey

Sinds een paar maanden is Harriette Verwey met pensioen. Ooit vond ze uit dat een vrouwenhart anders is dan een mannenhart en dus ook deels een andere behandeling vraagt. Daarnaast stond ze aan het begin van de ontwikkeling van het steunhar...

02-06-2019 23:15

Bob Venus

Andries - Bob Venus

Bob Venus voelt zich verwant met zoekers binnen en buiten de kerk. Vooral jongeren die afgehaakt zijn, hebben zijn liefde. Samen met hen wil hij ruimte maken om over God te blijven nadenken. Om hen te inspireren bedenkt hij allerlei creatie...

26-05-2019 23:05

Nahed Selim

Andries - Nahed Selim

Nahed Selim was moslima, moslimfeministe, feministe en nu is ze christen. Ze werd geboren in Egypte, maar woont al sinds 1979 in Nederland. Haar zoektocht naar een betere positie voor de vrouw dan in de islam bracht haar tot onderzoek van h...

19-05-2019 23:20

Guus Labooy

Andries - Guus Labooy

Als student medicijnen was Guus Labooy atheïst. Het christelijke geloof vond hij maar niets. Toch begon er iets te knagen. Hij begon na te denken over de zin van het leven. Dat bracht hem bij het lezen van onder meer Kierkegaard. Maar het w...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andries bij Andries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andries. Heb je een uitzending van Andries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andries gemist

Andries Knevel ontvangt iedere zondagavond christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden in de sfeervolle Naarden vesting.

Uitzending gemist van Andries? Hier kun je alle uitzendingen van Andries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 229
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!