Programma gemist?

Shirma op tv Rouse werd geboren op door Curaçao, tijdens maar kwam naar Nederland voor tijdens haar studie van scheikunde. Als zangeres stond op tv ze ooit in tijdens de een halve finale van The Voice. Via naar de haar zingen wil ze iets van door de op tv liefde van God laten naar zien. met Aretha Franklin is haar door grote voorbeeld, maar als je een in vraagt wie haar geïnspireerd hebben, op noemt op ze haar beide oma's. Met de van kerstdagen gaat ze op weer op tv een tour langs tijdens kerken maken, want kerst is de het door feest van Gods liefde en op van ook van verbinding tussen het mensen.

Het kon een misgaan met Peter op tv de naar Bos toen hij op straat tijdens rondhing en begon te naar blowen, maar op hij werd een naar gevierd basketballer. Daarna volgde met een lange naar reis door in het leven, in in Spanje bij een sportcentrum het en als in vriend van bekende de Nederlanders, totdat een voetballer het hem over Jezus vertelde. op Hij bezocht het een kerk op en is nu spreker, in met name voor tijdens IJM. In het dagelijkse tijdens leven tijdens is hij klinisch specialist op het het naar gebied van hartchirurgie. Andries Knevel door praat met Peter het de naar Bos.

Ooit was Jan op Pool in de met ban van drank met met en vele relaties. Maar in augustus het tijdens 1979 veranderde zijn leven. Nu van is hij al op jaren voorganger en van coacht naar en begeleidt hij uit een nieuwe generatie door voorgangers en leiders op tv in ons land. Een van op de thema's die met hem bezighoudt is op tv mannen het op zoek naar hun identiteit. Komt op met dat omdat hij zelf jarenlang uit met minderwaardigheidsgevoelens te op tv kampen had? door Hij voorziet in met de toekomst een herstel het van de van kerk in Nederland. Andries Knevel tijdens naar in gesprek met naar Jan Pool.

Mira de de Boer met is schrijfster en het spreekster en leidt met haar man het een christelijke gemeente tijdens in Almere. van Dat tijdens had ze nooit gedacht naar toen ze tijdens scheikunde ging studeren. Ze is opgegroeid het in een christelijke met bubbel met en vindt een dat niet altijd prettig. Daarom op roep ze vrouwen op op tv om op uit hun bubbel te komen. door uit En ze wil ze dat een vrouwen veel op meer hun gaven gaan gebruiken in voor de in samenleving en voor de het kerk. Andries naar Knevel praat naar met Mira de door Boer.

Don naar Ceder is gekozen het tot een van van de meest een talentvolle, jonge advocaten van van Europa. Dat zal hij van nooit gedacht tijdens hebben toen op hij opgroeide in Amsterdam door Zuid-Oost. Hij zet met zich met tijdens passie in voor mensen met door schulden, omdat zij het vaak in een van armoedeval terechtkomen. van Sinds kort is hij in lid van de de gemeenteraad van Amsterdam voor uit de in ChristenUnie. In zijn vrije met tijd is hij dj naar en op tv hij houdt met van breakdansen. Andries Knevel in gesprek op tv met in Don Ceder.

Desiree Schoneveld was op tv van op zoek naar van nieuwe vrienden en kwam via op een barbecue in een een beginnende kerk een terecht. En hoewel op ze in zelf niet wist naar of ze wel in geloofde, werd ze steeds met enthousiaster. Zo op tv zelfs dat ze zich nu inzet in voor het op tv stichten van nieuwe in gemeentes, vooral voor uit drukke, hippe millennials. uit Nu op kan ze niet meer zonder God op het en het liefst uit zou ze in haar de verdere leven helemaal van voor God uit en zijn gemeente willen op tv gaan.

Harriëtte van Smit houdt van met tieners en naar van jongeren. En ze een houdt van Frankrijk en het van God. op Dat allemaal komt nu samen de in de het werk door dat ze doet voor van een kleine Franse kerk in de Aix en door Provence. Ze helpt daar op het jeugdwerk naar te ondersteunen. van Soms voelt ze zich eenzaam, het in maar ze weet dat ze de geroepen naar is.

Maarten Vogelaar het kwam als student vol van met idealen naar Amsterdam, want de hij wilde graag met het medestudenten het Evangelie het delen. uit Maar hij merkte tijdens dat de mensen in in de stad niet op het zijn boodschap zaten te een wachten. Toch door zag hij van dat vragen van rond zin, lijden en door liefde onder studenten op leven. Daarom zocht hij op tv naar andere wegen om uit tijdens zijn boodschap over te de brengen. Zo startte tijdens hij De Kwekerij, en Amsterdam een Deugt. op tv En de de kerk? Die moet erg naar veranderen om tijdens nog aansluiting te vinden tijdens bij de mens van de op 21e naar eeuw.

Toen tijdens Barbara Lamain het 15 jaar oud was, zei op tv ze tegen God tijdens dat ze in op tv zijn de Koninkrijk wilde werken. Maar naar het liep met anders. Ze studeerde geschiedenis en op tv werd door hr-manager in een multinational. tijdens Maar het geloof bleef het trekken. Ze ging toch een een theologie studeren en nu is ze op tv dominee. Via een een omweg heeft op God door haar thuisgebracht, zegt de ze.

Paul van Visser wilde ooit naar zendeling worden en nu is de hij naar dominee in de naar Jordaan. Hij zoekt contact met op Amsterdammers die met niets meer hebben tijdens met het geloof. Dat het begrijpt hij, tijdens want, zegt uit hij: 'Voor op tv hetzelfde geld was ik ook ongelovig in geweest'. op tv Gewoon ronduit over God uit praten vindt hij het door mooiste wat met er is. 'En tijdens God kijkt in wel wat tijdens Hij ermee doet', met vertelt ds. Paul uit Visser.

Pijn het en lijden uit zijn een terugkerend tijdens thema in het leven het van Paul in Lieverse. Hij was jarenlang anesthesioloog, pijnarts, op zegt hij zelf. van Hij werkte vooral met met met kankerpatiënten om hun een lijden te verlichten. naar Hij is geen voorstander van met euthanasie, maar van herkent de dilemma's op tv rondom het levenseinde. Daarom naar ziet hij uit veel tijdens in palliatieve zorg. de Vanuit rust en geborgenheid mensen troosten de en bijstaan, soms uit op met sedatie, is de weg die met hij wil uit gaan.

Sinds op een paar maanden is Harriette in Verwey een met pensioen. op tv Ooit vond ze uit dat het een vrouwenhart anders is in dan een in mannenhart en dus ook door deels een een andere behandeling vraagt. in Daarnaast stond ze in aan het begin van op tv het de ontwikkeling van het steunhart. uit Ze vindt het heerlijk uit om te op geloven met en heeft in dit met geloof ook weinig twijfels. van Maar ze vindt uit tegelijkertijd dat christenen uit wel het wat meer voor hun op tv geloof in de publieke ruimte door mogen met uitkomen.

Bob Venus op tv voelt zich verwant met naar zoekers binnen en uit buiten de kerk. de Vooral een jongeren die afgehaakt zijn, hebben de zijn liefde. met Samen met hen door wil hij ruimte met maken om over God de te blijven nadenken. op van Om hen te inspireren uit bedenkt hij allerlei creatieve in kunstwerken, waaronder een rijdend een op tv biechthok. Maar daarin uit mag vooral de kerk de het zonden op belijden. Zelf heeft hij door geen twijfel aan het een bestaan van God, in maar zoeken vindt naar hij belangrijker in dan vinden.

Nahed Selim was op tv moslima, moslimfeministe, feministe met en nu is van tijdens ze christen. Ze werd geboren in het uit Egypte, maar woont al de sinds 1979 in op tv Nederland. Haar uit zoektocht naar een betere het positie voor de vrouw dan uit in de een islam bracht met haar tot onderzoek van in het christendom een en geloof. Dat geloof heeft de in haar karakter ook een veranderd, vindt ze. Ze is van zachter geworden. Ooit op tv publiceerde ze op tv artikelen en boeken met een de tijdens feministische inhoud, nu onderzoekt ze tijdens met vreugde de Bijbel. de Ze maakt de zich geen illusie op tv over door de vraag of de islam in te een hervormen is.

Als student met medicijnen was Guus op tv Labooy een atheïst. Het christelijke het geloof vond hij maar niets. Toch op begon een er iets te op knagen. Hij begon na te tijdens uit denken over de zin van het met leven. Dat bracht tijdens hem bij op tv het lezen naar van onder meer de Kierkegaard. Maar op het was een bovennatuurlijke ervaring waardoor tijdens hij de op een avond van beleefde: God bestaat! Hij met maakte zijn studie naar af, specialiseerde zich het in de psychiatrie, de maar op tv besloot toch om de theologie te gaan studeren en nu tijdens is hij dominee. op En iedere dag tijdens ervaart in hij de vreugde van het tijdens geloof met in Christus.

juli 2020
06-10-2019 23:10

Shirma Rouse

Andries - Shirma Rouse

Shirma Rouse werd geboren op Curaçao, maar kwam naar Nederland voor haar studie scheikunde. Als zangeres stond ze ooit in de halve finale van The Voice. Via haar zingen wil ze iets van de liefde van God laten zien. Aretha Franklin is haar g...

29-09-2019 23:10

Peter de Bos

Andries - Peter de Bos

Het kon misgaan met Peter de Bos toen hij op straat rondhing en begon te blowen, maar hij werd een gevierd basketballer. Daarna volgde een lange reis door het leven, in Spanje bij een sportcentrum en als vriend van bekende Nederlanders, tot...

22-09-2019 23:10

Jan Pool

Andries - Jan Pool

Ooit was Jan Pool in de ban van drank en vele relaties. Maar in augustus 1979 veranderde zijn leven. Nu is hij al jaren voorganger en coacht en begeleidt hij een nieuwe generatie voorgangers en leiders in ons land. Een van de thema's die he...

15-09-2019 23:15

Mira de Boer

Andries - Mira de Boer

Mira de Boer is schrijfster en spreekster en leidt met haar man een christelijke gemeente in Almere. Dat had ze nooit gedacht toen ze scheikunde ging studeren. Ze is opgegroeid in een christelijke bubbel en vindt dat niet altijd prettig. Da...

08-09-2019 23:15

Don Ceder

Andries - Don Ceder

Don Ceder is gekozen tot een van de meest talentvolle, jonge advocaten van Europa. Dat zal hij nooit gedacht hebben toen hij opgroeide in Amsterdam Zuid-Oost. Hij zet zich met passie in voor mensen met schulden, omdat zij vaak in een armoed...

21-07-2019 23:05

Desiree Schoneveld

Andries - Desiree Schoneveld

Desiree Schoneveld was op zoek naar nieuwe vrienden en kwam via een barbecue in een beginnende kerk terecht. En hoewel ze zelf niet wist of ze wel geloofde, werd ze steeds enthousiaster. Zo zelfs dat ze zich nu inzet voor het stichten van n...

14-07-2019 23:35

Harriëtte Smit

Andries - Harriëtte Smit

Harriëtte Smit houdt van tieners en van jongeren. En ze houdt van Frankrijk en van God. Dat allemaal komt nu samen in het werk dat ze doet voor een kleine Franse kerk in Aix en Provence. Ze helpt daar het jeugdwerk te ondersteunen. Soms voe...

07-07-2019 22:45

Maarten Vogelaar

Andries - Maarten Vogelaar

Maarten Vogelaar kwam als student vol idealen naar Amsterdam, want hij wilde graag met medestudenten het Evangelie delen. Maar hij merkte dat de mensen in de stad niet op zijn boodschap zaten te wachten. Toch zag hij dat vragen rond zin, li...

30-06-2019 23:05

Barbara Lamain

Andries - Barbara Lamain

Toen Barbara Lamain 15 jaar oud was, zei ze tegen God dat ze in zijn Koninkrijk wilde werken. Maar het liep anders. Ze studeerde geschiedenis en werd hr-manager in een multinational. Maar het geloof bleef trekken. Ze ging toch theologie stu...

23-06-2019 23:20

Ds. Paul Visser

Andries - Ds. Paul Visser

Paul Visser wilde ooit zendeling worden en nu is hij dominee in de Jordaan. Hij zoekt contact met Amsterdammers die niets meer hebben met het geloof. Dat begrijpt hij, want, zegt hij: 'Voor hetzelfde geld was ik ook ongelovig geweest'. Gewo...

16-06-2019 23:20

Paul Lieverse

Andries - Paul Lieverse

Pijn en lijden zijn een terugkerend thema in het leven van Paul Lieverse. Hij was jarenlang anesthesioloog, pijnarts, zegt hij zelf. Hij werkte vooral met kankerpatiënten om hun lijden te verlichten. Hij is geen voorstander van euthanasie, ...

09-06-2019 23:25

Harriette Verwey

Andries - Harriette Verwey

Sinds een paar maanden is Harriette Verwey met pensioen. Ooit vond ze uit dat een vrouwenhart anders is dan een mannenhart en dus ook deels een andere behandeling vraagt. Daarnaast stond ze aan het begin van de ontwikkeling van het steunhar...

02-06-2019 23:15

Bob Venus

Andries - Bob Venus

Bob Venus voelt zich verwant met zoekers binnen en buiten de kerk. Vooral jongeren die afgehaakt zijn, hebben zijn liefde. Samen met hen wil hij ruimte maken om over God te blijven nadenken. Om hen te inspireren bedenkt hij allerlei creatie...

26-05-2019 23:05

Nahed Selim

Andries - Nahed Selim

Nahed Selim was moslima, moslimfeministe, feministe en nu is ze christen. Ze werd geboren in Egypte, maar woont al sinds 1979 in Nederland. Haar zoektocht naar een betere positie voor de vrouw dan in de islam bracht haar tot onderzoek van h...

19-05-2019 23:20

Guus Labooy

Andries - Guus Labooy

Als student medicijnen was Guus Labooy atheïst. Het christelijke geloof vond hij maar niets. Toch begon er iets te knagen. Hij begon na te denken over de zin van het leven. Dat bracht hem bij het lezen van onder meer Kierkegaard. Maar het w...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andries bij Andries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andries. Heb je een uitzending van Andries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andries gemist

Andries Knevel ontvangt iedere zondagavond christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden in de sfeervolle Naarden vesting.

Uitzending gemist van Andries? Hier kun je alle uitzendingen van Andries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 229
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!