Programma gemist?

Nahed door Selim was moslima, moslimfeministe, op tv feministe en op tv nu is met ze christen. Ze met werd geboren in Egypte, maar woont van al de sinds 1979 in in Nederland. Haar zoektocht een naar een betere in positie voor de vrouw met dan in de op tv islam uit bracht haar tot onderzoek van het op tv christendom en uit geloof. Dat geloof met heeft op tv haar karakter ook een veranderd, vindt ze. Ze is het zachter geworden. het Ooit publiceerde ze artikelen en tijdens boeken met een op naar feministische inhoud, nu een onderzoekt ze met vreugde de Bijbel. door Ze maakt zich in geen illusie tijdens over de tijdens vraag of de van islam te hervormen van is.

Als op student medicijnen was Guus Labooy van atheïst. Het met christelijke geloof vond van hij met maar niets. Toch tijdens begon er iets in te knagen. Hij op tv begon na te denken de over de zin op van het leven. Dat op bracht hem bij met het lezen in van onder op meer Kierkegaard. Maar op het was een bovennatuurlijke van ervaring waardoor hij op een naar avond uit beleefde: God bestaat! Hij door maakte door zijn studie af, specialiseerde het zich in de psychiatrie, op maar besloot toch om op tv theologie op tv te gaan de studeren en nu is het hij dominee. En iedere door dag tijdens ervaart hij de uit vreugde van het geloof in in Christus.

Zo ongeveer heel van haar een leven werkt Anita Delhaas in door de internationale hulpverlening. van De laatste jaren tijdens onder gevaarlijke omstandigheden op tv in Libanon. met Nu is met ze sinds kort directeur van op IJM, International Justice op van Mission, een organisatie van die probeert om slaven te in bevrijden. Ondanks alle het ellende van die ze heeft gezien op is ze God een niet kwijtgeraakt. Integendeel, God op is van voor haar alleen maar met groter geworden. 'Ik tijdens doe mijn best', met zegt ze, 'en God doet in de het rest.' Andries Knevel op tv praat met op haar.

Als drugsdealer verkocht in Ferry op tv Kotadiny drugs aan de Rollings tijdens Stones. Dat van zal hij nu het niet uit meer zo snel doen, want hij uit is evangelist geworden. uit Zelf was een hij niet alleen op dealer, maar ook de grootgebruiker. Heeft van zijn woede over het uit verraad van Nieuw-Guinea daarmee met met te maken? Hij was op tv gewelddadig en zat op in de gevangenis. de Hij kickte cold turkey naar af op en heeft nooit door meer iets gebruikt, want Jezus de heeft hem tijdens gered.

Als door pubermeisje van naar 12 jaar oud, en op afstand door van haar op tv atheïstische ouders, een koos Elsbeth Gruteke heel bewust van de om te geloven in het God. En dat de nota bene in Swaziland, op tv dat overkomt door niet iedereen. door Heel bekend werd ze als een in op tv van de presentatoren van NPO Radio met 1. Maar op tv er naar knaagde iets en door dus ging ze theologie van studeren. En nu een is ze het dominee. Een blije dominee, naar zegt ze zelf. op tv De afgelopen jaren was met ze predikant van van de Jeruzalemkerk op tv in Amsterdam.

Matthijn Buwalda de mist tijdens echte schoonheid in van veel hedendaagse kerken. Die naar zoekt hij dan met ook geregeld van op in een katholieke kerk, door om daar op in de stilte God met te aanbidden. Zijn door liedjes gaan over door gewone mensen in naar het perspectief in van Gods grote verhaal. En tijdens met hij zingt daarover tijdens graag in theaters. Hij in is een op gelovige jongen, maar dat geloof maakt op tv tijdens wel een ontwikkeling door. Hij met zegt: 'Hoe op langer ik God ken, des in te minder ik tijdens van Hem begrijp, een het maar hoe meer ik in Hem naar met geloof'.

Sharon Kips een won als 20-jarige in de allereerste X Factor op en een dat maakte de haar tot een nationale naar beroemdheid. Ze maakte haar ambitie uit als met zangeres waar, maar een internationale de doorbraak bleef tijdens uit. Vijf jaar geleden met startte ze het samen met haar man uit door een kerk in Haarlem, Re op tv Connect. Haar geloof is een in al op tv die uit jaren gegroeid. Ze heeft een steeds meer oog gekregen op tv voor de onvoorwaardelijke liefde een van God, een vertelt ze aan tijdens Andries het Knevel.

Jurjen ten Brinke het uit is een druk baasje. Hij organiseerde op tv door onlangs de actie 'gastgezin het voor een in vluchteling', maar helpt ook tieners, zet de zich tijdens in voor de wijk en het tijdens trekt voor Compassion naar landen in een de Derde tijdens Wereld. Vorig jaar kocht in op tv hij een schoolgebouw in om daar met zijn gezin, door en mensen die de woonruimte nodig hebben, door te het gaan wonen. Het geloof een motiveert hem tot op het in bot uit en hij op tv twijfelt helemaal nooit aan in God.

Vroeger werd op Joke Buis stevig gepest, op tv maar naar de stem van God uit heeft in haar daar doorheen geholpen. de Nog steeds hoort ze Zijn de stem af het en toe. Zo met tastbaar dat van ze de stap zette tijdens om eigen cd's tijdens uit door te brengen, gesteund op tv door de stem van een God en de liefde met voor haar de opa. Nu zingt ze uit dus van liederen van Johannes de Heer en het in december op kwam een kerst-cd uit. op tv de Sindsdien is ze een op succesvolle en populaire de zangeres.

Eline de Boo in groeide op uit in Zeeland, maar vindt uit het de wijde wereld leuk. Zo uit woonde ze met het haar gezin tien uit jaar een als zendeling in Japan, de waar ze de grote aardbeving door meemaakte. Op op tv dat moment door dacht ze dat hun op laatste een uur geslagen had. op Inmiddels is ze op tv terug in Nederland en werkt ze tijdens op tv voor stichting Present tijdens en voor de IZB, waar een ze missionair met schijfster is. Daarnaast op tv houdt ze regelmatig de de 'preek van de week' uit met in het programma EOlive. Want met dat op is de rode draad in een haar leven. op Christus kennen, Hem uit bekend maken en laten op zien wat het leven uit met Christus betekent op tv voor het met leven van iedere op tv dag.

Henk Helmantel van wordt een op tv fijnschilder genoemd, iemand zie de zijn onderwerpen een op realistische het wijze weergeeft, en heeft een voorliefde op door voor stillevens en interieurs van middeleeuwse tijdens kerken en kloosters. op door Ooit was hij een onbekend en het onbemind schilder, naar nu brengen zijn door kenmerkende schilderijen heel naar veel geld op. Er op zijn constant momenten de dat hij God de ervaart. de Soms in een Bijbeltekst, soms de in citaten van door christelijke naar schrijvers en soms in de tijdens natuur of cultuur. van Met zijn kunst van wil hij de uit schoonheid naar van de schepping het laten zien. En dat doet op tv van hij ook middels zijn de eigen museum in het van noorden van op Groningen. Andries Knevel praat met het de man een die in de 2008 werd uitgeroepen tot kunstenaar van het van het jaar.

Desiree een Schoneveld was op zoek naar naar nieuwe vrienden en de kwam door via een barbecue in een een naar beginnende kerk terecht. naar En hoewel ze zelf niet wist in of het ze wel geloofde, tijdens werd ze steeds enthousiaster. Zo het zelfs, dat een ze zich met nu inzet voor het in stichten van nieuwe gemeentes, in uit vooral voor drukke, op tv hippe millennials. Nu kan ze niet op tv meer zonder God van en van het liefst zou ze tijdens in de haar verdere leven helemaal voor God het en zijn de gemeente willen met gaan.

SGP-kamerlid op tv Chris Stoffer is naar geen carrièrejongen, van integendeel. Haast ongemerkt kwam met hij in de van raad van Nunspeet en tot op op zijn eigen verbazing op werd hij, terwijl hij op een naar op onverkiesbare plaats stond, Kamerlid. Tot voor naar kort was hij met directeur Netwerkmanagement bij naar tijdens Rijkswaterstaat. Nu gaat hij over in het op tv hele land. Zijn uitdaging is om op tv van er toch ook door voor het gezin te op zijn.

Harriëtte van Smit houdt van tieners en in van jongeren. op En ze houdt tijdens van naar Frankrijk en van God. Dat de allemaal komt met nu samen in het op werk dat ze doet het voor een kleine op Franse kerk in de tijdens Aix en Provence. Ze de helpt daar het jeugdwerk te op ondersteunen. Soms in voelt ze een zich eenzaam, maar ze naar weet dat de ze geroepen op tv is.

Toen Barbara op tv Lamain met tiener was, zei ze tegen in God dat naar ze in door Zijn Koninkrijk wilde werken. het Ze schrok van van haar eigen woorden en de wist uit ook niet wat uit het zou betekenen. Ze studeerde door Geschiedenis en werd HR een directeur in een de multinational. Maar in geloof en de kerk in bleven trekken. Ze tijdens ging toch met theologie studeren en nu in in is ze dominee. Via een door omweg heeft God haar naar op de haar nieuwe plek gebracht. Thuis met in de een kerk.

mei 2019
26-05-2019 23:05

Nahed Selim

Andries - Nahed Selim

Nahed Selim was moslima, moslimfeministe, feministe en nu is ze christen. Ze werd geboren in Egypte, maar woont al sinds 1979 in Nederland. Haar zoektocht naar een betere positie voor de vrouw dan in de islam bracht haar tot onderzoek van h...

19-05-2019 23:20

Guus Labooy

Andries - Guus Labooy

Als student medicijnen was Guus Labooy atheïst. Het christelijke geloof vond hij maar niets. Toch begon er iets te knagen. Hij begon na te denken over de zin van het leven. Dat bracht hem bij het lezen van onder meer Kierkegaard. Maar het w...

12-05-2019 23:20

Anita Delhaas

Andries - Anita Delhaas

Zo ongeveer heel haar leven werkt Anita Delhaas in de internationale hulpverlening. De laatste jaren onder gevaarlijke omstandigheden in Libanon. Nu is ze sinds kort directeur van IJM, International Justice Mission, een organisatie die prob...

05-05-2019 23:15

Ferry Kotadiny

Andries - Ferry Kotadiny

Als drugsdealer verkocht Ferry Kotadiny drugs aan de Rollings Stones. Dat zal hij nu niet meer zo snel doen, want hij is evangelist geworden. Zelf was hij niet alleen dealer, maar ook grootgebruiker. Heeft zijn woede over het verraad van Ni...

28-04-2019 23:15

Elsbeth Gruteke

Andries - Elsbeth Gruteke

Als pubermeisje van 12 jaar oud, en op afstand van haar atheïstische ouders, koos Elsbeth Gruteke heel bewust om te geloven in God. En dat nota bene in Swaziland, dat overkomt niet iedereen. Heel bekend werd ze als een van de presentatoren ...

21-04-2019 23:20

Matthijn Buwalda

Andries - Matthijn Buwalda

Matthijn Buwalda mist echte schoonheid in veel hedendaagse kerken. Die zoekt hij dan ook geregeld op in een katholieke kerk, om daar in de stilte God te aanbidden. Zijn liedjes gaan over gewone mensen in het perspectief van Gods grote verha...

14-04-2019 23:15

Sharon Kips

Andries - Sharon Kips

Sharon Kips won als 20-jarige de allereerste X Factor en dat maakte haar tot een nationale beroemdheid. Ze maakte haar ambitie als zangeres waar, maar een internationale doorbraak bleef uit. Vijf jaar geleden startte ze samen met haar man e...

09-04-2019 13:00

Jurjen ten Brinke

Andries - Jurjen ten Brinke

Jurjen ten Brinke is een druk baasje. Hij organiseerde onlangs de actie 'gastgezin voor een vluchteling', maar helpt ook tieners, zet zich in voor de wijk en trekt voor Compassion naar landen in de Derde Wereld. Vorig jaar kocht hij een sch...

31-03-2019 23:15

Joke Buis

Andries - Joke Buis

Vroeger werd Joke Buis stevig gepest, maar de stem van God heeft haar daar doorheen geholpen. Nog steeds hoort ze Zijn stem af en toe. Zo tastbaar dat ze de stap zette om eigen cd's uit te brengen, gesteund door de stem van God en de liefde...

25-03-2019 00:15

Eline de Boo

Andries - Eline de Boo

Eline de Boo groeide op in Zeeland, maar vindt de wijde wereld leuk. Zo woonde ze met haar gezin tien jaar als zendeling in Japan, waar ze de grote aardbeving meemaakte. Op dat moment dacht ze dat hun laatste uur geslagen had. Inmiddels is ...

18-03-2019 00:10

Henk Helmantel

Andries - Henk Helmantel

Henk Helmantel wordt een fijnschilder genoemd, iemand zie zijn onderwerpen op realistische wijze weergeeft, en heeft een voorliefde voor stillevens en interieurs van middeleeuwse kerken en kloosters. Ooit was hij een onbekend en onbemind sc...

11-03-2019 00:10

Desiree Schoneveld

Andries - Desiree Schoneveld

Desiree Schoneveld was op zoek naar nieuwe vrienden en kwam via een barbecue in een beginnende kerk terecht. En hoewel ze zelf niet wist of ze wel geloofde, werd ze steeds enthousiaster. Zo zelfs, dat ze zich nu inzet voor het stichten van ...

04-03-2019 00:20

Chris Stoffer

Andries - Chris Stoffer

SGP-kamerlid Chris Stoffer is geen carrièrejongen, integendeel. Haast ongemerkt kwam hij in de raad van Nunspeet en tot zijn eigen verbazing werd hij, terwijl hij op een onverkiesbare plaats stond, Kamerlid. Tot voor kort was hij directeur ...

25-02-2019 00:15

Harriëtte Smit

Andries - Harriëtte Smit

Harriëtte Smit houdt van tieners en van jongeren. En ze houdt van Frankrijk en van God. Dat allemaal komt nu samen in het werk dat ze doet voor een kleine Franse kerk in Aix en Provence. Ze helpt daar het jeugdwerk te ondersteunen. Soms voe...

18-02-2019 00:20

Barbara Lamain

Andries - Barbara Lamain

Toen Barbara Lamain tiener was, zei ze tegen God dat ze in Zijn Koninkrijk wilde werken. Ze schrok van haar eigen woorden en wist ook niet wat het zou betekenen. Ze studeerde Geschiedenis en werd HR directeur in een multinational. Maar gelo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andries bij Andries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andries. Heb je een uitzending van Andries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andries gemist

Andries Knevel ontvangt iedere zondagavond christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden in de sfeervolle Naarden vesting.

Uitzending gemist van Andries? Hier kun je alle uitzendingen van Andries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 216
  • Laatste uitzending op 26-05-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord