Programma gemist?

Ze tijdens is bekend als voorzitter in van het CDA, minder op tv met bekend is dat uit ze daarvoor dominee uit was en het eigenlijk nog steeds op tv is. Voor met haar is het tijdens bestaan van God het een in vanzelfsprekendheid. Ze vindt naar zichzelf een tussendoorbidder, op een de vreemdste door momenten van de uit dag zoekt ze even het contact door naar met God. Zal ze met ooit weer fulltime op de van kansel staan? Andries in Knevel in gesprek door met de Ruth Peetoom.

Als van drugsdealer verkocht op tv hij drugs aan de in Rollings Stones. Dat zal hij het nu niet meer met zo uit snel doen, want hij is het evangelist geworden. Zelf tijdens was uit hij niet alleen op dealer, maar ook een grote de gebruiker. Heeft van zijn woede over het naar verraad van de Nieuw-Guinea daarmee te maken? tijdens Hij was gewelddadig een en zat in tijdens de door gevangenis. Hij kickte cold turkey een af en een heeft met nooit meer iets op gebruikt. Want Jezus heeft hem uit gered.

Hij is domineeskind door en op komt uit een gezin het van acht met kinderen. Hij uit heeft een hart voor op tv de kwetsbaren naar in de samenleving en uit werkte o.a. elf en op tv een half jaar als met tijdens wethouder in Apeldoorn. Nu in bevindt hij naar zich als staatssecretaris in de op slangenkuil van Den Haag. door Daar wil uit hij van kwetsbaar en eerlijk in dienst van staan van op tv zijn medemens. Hoe combineert op tv hij geloof en het politiek de op dat niveau?

Hij op stopt pas als een dominee wanneer de kerk weer een groeit. Hij heeft naar als missionair-predikant uit dus het nog wel wat te doen. een Ooit begon door hij een de carrière in het bedrijfsleven, maar het tijdens gevoel om van ooit dominee op tv te worden de bleef. In zijn gemeente ging het het aantal naar kerkgangers met naar sprongen vooruit. Hoe kwam het dat? En waarom zou iemand in door eigenlijk moeten geloven?

Het op tv klinkt zwaar, op tv vader zijn van drie gehandicapte de kinderen, maar door zo willen tijdens hij en zijn vrouw het niet met tijdens noemen. Ze hebben van drie prachtige kinderen, die ook tijdens een handicap hebben. Voor in de oudste, van Rieke, die aan psychoses in in lijdt, schreef hij onlangs een boekje de op tv met gedichten 'Opname van opzij'. met Hij werkte in in de derde in wereld en ervoer het het leed van dichtbij. Zijn naar geloof is ongebroken, van maar God tijdens is wel meer een een mysterie geworden. op 'Een mooi mysterie', tijdens zo vertelt van Marnix Niemeijer naar aan Andries Knevel.

Als op pubermeisje van op tv twaalf jaar oud, en de op afstand in van haar atheïstische ouders, koos ze door de heel bewust om te op geloven in God. En tijdens dat nota bene de in de Swaziland. Dat overkomt niet uit iedereen. Heel bekend door werd ze door als een van op tv de presentatoren van NPO Radio 1. op tv tijdens Maar er knaagde iets met en dus ging door ze theologie studeren. En het nu is ze dominee. naar Een blije dominee, de zegt ze zelf. in De afgelopen jaren tijdens was ze tijdens predikant van de uit Jeruzalemkerk in het Amsterdam.

Jurrien is tijdens een druk baasje. Hij in organiseerde onlangs in de actie 'gastgezin uit voor een op vluchteling', maar helpt door ook tieners, zet zich op tv in uit voor de wijk door en trekt voor tijdens Compassion naar landen in naar de Derde Wereld. Vorig jaar uit uit kocht hij een door schoolgebouw om daar met zijn gezin tijdens het en mensen die woonruimte nodig uit hebben te gaan de wonen. Het uit geloof motiveert hem tot op de het bot en een hij twijfelt uit helemaal nooit op tv aan God.

Vroeger werd ze uit stevig gepest. Maar door de naar stem van van God heeft haar daar door doorheen geholpen. Nog steeds hoort naar ze Zijn stem door af van en toe. op Zo tastbaar dat ze de de stap zette om uit eigen in cd's uit te brengen, een gesteund door de stem in van God tijdens en de liefde op tv voor haar opa. Nu zingt op ze dus het liederen op tv van Johannes de Heer en in naar december kwam de een tijdens kerst-cd uit. Sindsdien is ze met een succesvolle en op tv populaire op tv zangeres.

Als gezin stapten op tv ze in zijn het kindertijd over van naar een het andere kerk uit omdat, volgens zijn vader, een het hart tekort kwam. tijdens Later is hij met zelf dominee een geworden en nu is de hij ook scriba van (algemeen secretaris) tijdens van de PKN, de op Protestantse Kerk in Nederland. naar Ondanks met de leegloop op tv van de kerken naar is hij niet pessimistisch over met de toekomst van kerk door en christelijk geloof tijdens in door Nederland.

In de in kazemat het van het Vestingmuseum in Naarden naar ontvangt Andries met Knevel zanger, liedjeschrijver en naar voorganger Kees Kraayenoord. door Hij door is bekend vanwege zijn talloze optredens door in een het land tijdens de afgelopen in jaren. een Minder bekend is dat hij met nu een voorganger is van een uit snelgroeiende evangelische naar gemeente in een Veenendaal. Kees vertelt over naar zijn roerige jeugd met in Katwijk, zijn plotselinge met bekering in en over de tijdens hoogte- maar ook dieptepunten een in zijn carrière en de privéleven.

Jarenlang naar gaf ze leiding aan de van hulporganisatie Compassion de in Nederland, maar door ze van heeft haar baan ingeruild voor tijdens een functie bij door dezelfde organisatie in Latijns-Amerika. op de Dat werelddeel heeft toch van haar hart, de want Jolanda Omvlee woonde door en werkte een aantal op tv jaren een met haar man op Cuba. Het uit van lot van de 'armen en tijdens onderdrukten' en dan met met door name de kinderen op tv onder hen trekt ze zich uit erg aan. met Soms lijdt ze tijdens zo onder de met gebrokenheid in door de wereld, dat ze moet uit waken van voor depressieve gevoelens. de Het troost haar op dan dat zij niet de redder tijdens een van deze wereld hoeft door te zijn. Want bij tijdens alle uit verdriet dat ze in ziet, is haar geloof naar in Christus naar gebleven en verdiept. in Ze ervaart iedere van dag God, vertelt ze aan van Andries van Knevel.

Sinds 1 januari door uit is Wim Hoddenbagh de naar nieuwe directeur van de organisatie uit De 4e Musketier. tijdens op Hij is de opvolger van Henk tijdens in Stoorvogel. Hoddenbagh is o.m. bestuurskundige tijdens en adviseerde naar raden van door bestuur en gemeenten in in de profit- en uit non-profitsector. Tegelijk is hij voorganger door in uit een Evangelische Gemeente. Hij met staat model voor een naar nieuwe een generatie jonge door christenen die onbekommerd en vol in passie over met het evangelie een vertellen en het tijdens proberen voor te leven. In op tv het Vestingmuseum vertelt hij in van aan Andries Knevel over het zijn geloof, zijn met dromen en een idealen.

Ze is niet naar zo met op de kerk opgevoed, maar een met toen ze zeventien was, kwam ze uit tot geloof. uit Sindsdien is van ze volgeling van in Jezus met soms bijzondere uit ervaringen. Ze studeerde op tv jazz het en zong in verschillende bands. uit Inmiddels heeft ze een naar aantal cd's van gemaakt.

Vaderschap is van een van de de thema's waar Bert Reinds met graag over door spreekt. op tv Hij is orthopedagoog uit en spreker en op met name geïnteresseerd in een de generatie 20-35 jaar. Zijn met eigen een vader overleed al op vroege het naar leeftijd. Als puber raakte hij het uit geloof tijdens kwijt en op tv had hij gedachten over zelfmoord. tijdens Maar in zijn vriendin (nu een vrouw) redde hem. Sindsdien is tijdens het zijn op tv passie om het jongeren te helpen op en bij te staan. Dat van kan door door echtheid. Of zoals hij onlangs een zei: tijdens 'De oudere generatie door mag kwetsbaar zijn naar richting jongeren, want kwetsbaarheid een wordt in het nieuwe stoer-zijn.' Bert ziet van levens veranderen. op 'God verandert echt mensen.' Andries het door Knevel praat met tijdens hem.

Rinke op tv Verkerk is jong (geboren in een 1989) met en heeft op al een hele journalistieke op carrière achter de rug. naar Ze schreef tijdens onder meer van voor De Volkskrant, Het Parool, Elsevier een en tijdens Vrij Nederland. tijdens Op dit moment is ze redacteur door bij het tv-programma met Rambam. met Bekendheid kreeg de ze doordat ze undercover ging het bij de Scientology in Kerk. Onlangs verscheen op tv haar boek Anything out met of nothing, een over vluchtelingen in Jordanië. door Ondanks de alle ellende de die ze gezien naar heeft, twijfelt ze nooit aan naar God.

maart 2018
05-03-2018 00:20

Ruth Peetoom

Andries - Ruth Peetoom

Ze is bekend als voorzitter van het CDA, minder bekend is dat ze daarvoor dominee was en het eigenlijk nog steeds is. Voor haar is het bestaan van God een vanzelfsprekendheid. Ze vindt zichzelf een tussendoorbidder, op de vreemdste momenten...

26-02-2018 00:20

Ferry Kotadiny

Andries - Ferry Kotadiny

Als drugsdealer verkocht hij drugs aan de Rollings Stones. Dat zal hij nu niet meer zo snel doen, want hij is evangelist geworden. Zelf was hij niet alleen dealer, maar ook een grote gebruiker. Heeft zijn woede over het verraad van Nieuw-Gu...

19-02-2018 00:20

Paul Blokhuis

Andries - Paul Blokhuis

Hij is domineeskind en komt uit een gezin van acht kinderen. Hij heeft een hart voor de kwetsbaren in de samenleving en werkte o.a. elf en een half jaar als wethouder in Apeldoorn. Nu bevindt hij zich als staatssecretaris in de slangenkuil ...

12-02-2018 00:25

Hans van Ark

Andries - Hans van Ark

Hij stopt pas als dominee wanneer de kerk weer groeit. Hij heeft als missionair-predikant dus nog wel wat te doen. Ooit begon hij een carrière in het bedrijfsleven, maar het gevoel om ooit dominee te worden bleef. In zijn gemeente ging het ...

05-02-2018 00:20

Marnix Niemeijer

Andries - Marnix Niemeijer

Het klinkt zwaar, vader zijn van drie gehandicapte kinderen, maar zo willen hij en zijn vrouw het niet noemen. Ze hebben drie prachtige kinderen, die ook een handicap hebben. Voor de oudste, Rieke, die aan psychoses lijdt, schreef hij onlan...

29-01-2018 00:25

Elsbeth Gruteke

Andries - Elsbeth Gruteke

Als pubermeisje van twaalf jaar oud, en op afstand van haar atheïstische ouders, koos ze heel bewust om te geloven in God. En dat nota bene in Swaziland. Dat overkomt niet iedereen. Heel bekend werd ze als een van de presentatoren van NPO R...

22-01-2018 00:20

Jurrien ten Brinke

Andries - Jurrien ten Brinke

Jurrien is een druk baasje. Hij organiseerde onlangs de actie 'gastgezin voor een vluchteling', maar helpt ook tieners, zet zich in voor de wijk en trekt voor Compassion naar landen in de Derde Wereld. Vorig jaar kocht hij een schoolgebouw ...

15-01-2018 00:20

Joke Buis

Andries - Joke Buis

Vroeger werd ze stevig gepest. Maar de stem van God heeft haar daar doorheen geholpen. Nog steeds hoort ze Zijn stem af en toe. Zo tastbaar dat ze de stap zette om eigen cd's uit te brengen, gesteund door de stem van God en de liefde voor h...

08-01-2018 00:25

René de Reuver

Andries - René de Reuver

Als gezin stapten ze in zijn kindertijd over naar een andere kerk omdat, volgens zijn vader, het hart tekort kwam. Later is hij zelf dominee geworden en nu is hij ook scriba (algemeen secretaris) van de PKN, de Protestantse Kerk in Nederlan...

18-12-2017 00:35

Kees Kraayenoord

Andries - Kees Kraayenoord

In de kazemat van het Vestingmuseum in Naarden ontvangt Andries Knevel zanger, liedjeschrijver en voorganger Kees Kraayenoord. Hij is bekend vanwege zijn talloze optredens in het land tijdens de afgelopen jaren. Minder bekend is dat hij nu ...

11-12-2017 00:15

Jolanda Omvlee

Andries - Jolanda Omvlee

Jarenlang gaf ze leiding aan de hulporganisatie Compassion in Nederland, maar ze heeft haar baan ingeruild voor een functie bij dezelfde organisatie in Latijns-Amerika. Dat werelddeel heeft toch haar hart, want Jolanda Omvlee woonde en werk...

04-12-2017 00:15

Wim Hoddenbagh

Andries - Wim Hoddenbagh

Sinds 1 januari is Wim Hoddenbagh de nieuwe directeur van de organisatie De 4e Musketier. Hij is de opvolger van Henk Stoorvogel. Hoddenbagh is o.m. bestuurskundige en adviseerde raden van bestuur en gemeenten in de profit- en non-profitsec...

27-11-2017 00:10

Talitha Nawijn

Andries - Talitha Nawijn

Ze is niet zo met de kerk opgevoed, maar toen ze zeventien was, kwam ze tot geloof. Sindsdien is ze volgeling van Jezus met soms bijzondere ervaringen. Ze studeerde jazz en zong in verschillende bands. Inmiddels heeft ze een aantal cd's gem...

20-11-2017 01:20

Bert Reinds

Andries - Bert Reinds

Vaderschap is een van de thema's waar Bert Reinds graag over spreekt. Hij is orthopedagoog en spreker en met name geïnteresseerd in de generatie 20-35 jaar. Zijn eigen vader overleed al op vroege leeftijd. Als puber raakte hij het geloof kw...

13-11-2017 00:15

Rinke Verkerk

Andries - Rinke Verkerk

Rinke Verkerk is jong (geboren in 1989) en heeft al een hele journalistieke carrière achter de rug. Ze schreef onder meer voor De Volkskrant, Het Parool, Elsevier en Vrij Nederland. Op dit moment is ze redacteur bij het tv-programma Rambam....

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andries bij Andries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andries. Heb je een uitzending van Andries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andries gemist

Andries Knevel ontvangt iedere zondagavond christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden in de sfeervolle Naarden vesting.

Uitzending gemist van Andries? Hier kun je alle uitzendingen van Andries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 164
  • Laatste uitzending op 05-03-2018 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord