Programma gemist?

Vaderschap een is een van op tv de thema's van waar Bert Reinds graag over spreekt. op tijdens Hij is orthopedagoog en spreker op tv en met name naar geïnteresseerd in op tv de generatie 20-35 door jaar. Zijn eigen vader overleed op tv al op de vroege van leeftijd. Als puber op tv raakte hij het geloof kwijt het en had hij gedachten met over de zelfmoord. Maar van zijn vriendin (nu in vrouw) redde hem. Sindsdien is het door zijn passie om de jongeren te in helpen en bij met te uit staan. Dat kan door op echtheid. Of zoals een hij onlangs zei: op 'De oudere generatie mag kwetsbaar een op tv zijn richting jongeren, tijdens want kwetsbaarheid wordt het nieuwe op stoer-zijn.' Bert het ziet levens de veranderen. 'God verandert echt tijdens mensen.' Andries Knevel praat met naar de hem.

Rinke Verkerk is in jong het (geboren in 1989) het en heeft al de een hele van journalistieke carrière achter de rug. op Ze schreef op onder meer voor De Volkskrant, in Het Parool, door Elsevier en van Vrij Nederland. Op uit dit moment is tijdens ze redacteur een bij het tv-programma Rambam. de Bekendheid kreeg ze doordat een ze undercover naar ging bij de een Scientology Kerk. een Onlangs verscheen haar tijdens boek Anything out of nothing, over van vluchtelingen in van Jordanië. uit Ondanks alle ellende die op ze gezien heeft, twijfelt tijdens ze een nooit aan God.

Henk Bouma ging door tijdens als econoom in Londen een het financieel mooie toekomst tijdens tegemoet. Maar zijn leven naar veranderde radicaal. Nu de tijdens is hij predikant van een naar gemeente in Kanaleneiland te met Utrecht, op een wijk op tv met voornamelijk moslims. In met deze wijk richtte van hij het 'Huis van de uit door Vrede' op, een de buurtcentrum waar ook wekelijks in kerkdiensten worden een gehouden. Hij is officieel uit missionair werker van onder moslims en heeft het zich daarom verdiept in de in islam. op tv 'God houdt van slechte met mensen' heeft hij met daardoor steeds meer de ontdekt als kern met van het christelijk naar geloof.

Paulien Zeeman-Lens was een presentator van het naar EO-programma Vrouw-zijn. Tegenwoordig een is ze op vooral actief door als spreker en spiritueel door begeleider. Na een jarenlange op depressie kwam de ze op het haar 18e tot een geloof. Als een zendelinge reisde ze de van hele wereld over uit en zag ze uit veel ellende. Maar een nooit ervoer ze de aanwezigheid een van van God meer dan in een in in vluchtelingenkamp in Cambodja.

Ooit beroofde uit hij mensen en in zat op tv hij in de door jeugdgevangenis. Onlangs schreef hij, samen uit met Leonie de door Beer, een boek het over de Tien Geboden, met met als titel uit Lifestyle. Rivelino Rigters door kwam op zijn op met vijftiende tot geloof en wil nu tijdens in via muziek en tijdens dans het evangelie bekendmaken aan jongeren. op Omdat met hij de zelfkant van uit de samenleving heel de goed kent, kan tijdens hij aansluiting met vinden bij jongeren die ook een in uit de criminaliteit verzeild in dreigen te raken. Andries Knevel in in gesprek met van de Rivelino Rigters die in het programma naar zijn gitaar tijdens heeft in meegenomen.

'God met bestaat niet', schreeuwde Anouk van op naar Tooren nog maar een uit paar jaar geleden. Want ze naar hield van ervan om te in provoceren. Totdat op er iets in haar het leven veranderde en nu op is ze in een toegewijd gelovige. Ze was in naar geen atheïst, zegt ze zelf, maar uit een van anti-theïst. Ze was tegen God. uit het En nu praat ze op tv graag over de rol van naar God en uit geloof tijdens in haar leven. Als psycholoog door en psychotherapeut probeert de ze mensen vooral van met verslavingen op af te helpen. met Andries Knevel praat met haar met over haar opzienbarende door met ommekeer.

Als van klein jongetje door was Reinier van een den Berg al gefascineerd door het op weer uit en die fascinatie uit is nooit meer overgegaan. in Hij op heeft van zijn hobby zijn werk de kunnen maken in en is al meer naar dan naar vijfentwingtig jaar een op tv bekende weerman. Hij maakt zich van grote een zorgen over de het milieu. Volgens hem door is het echt met een minuut voor twaalf en een daarom zet hij op zich, uit waar hij kan, van in voor in duurzaamheid. Hij vindt de dat christenen in de op tv strijd voor een uit betere wereld niet altijd het voorop hebben op tv gelopen en dat doet met hem pijn. Want God van houdt van Zijn een schepping. Hij kan de onbekommerd geloven, uit maar het naar lijden van de uit mens en de wereld het kan hem uit benauwen.

Agnes Huizenga op is relatietherapeut, op tv spreker en columnist voor uit Eva. Het op geloofsleven van Agnes op veranderde na een ingrijpende ervaring op tv met de God. Ze zat samen een met een vriendin in naar de auto, het toen in ze opeens in door tongen begon te spreken. Sindsdien speelt van tongentaal een belangrijke op op tv rol in haar leven. Ze door wil uitdragen dat met op tv de naar Heilige Geest de kracht van de op God dichterbij is dan we naar denken.

Bas van der op Graaf is van predikant tijdens van de Jeruzalemkerk (PKN) op in Amsterdam. het Hoe kun je kerk-zijn in een tijdens stad met die wars is tijdens van instituten en regeltjes? met De secularisering de slaat in Amsterdam wild om in zich op heen. Soms voelt Van tijdens der Graaf zich als naar het orkest op naar een de zinkende Titanic, maar toch op tv merkt uit hij dat Amsterdammers door iets hebben met Jezus. op tv Alleen Hij trekt hen uit over naar de streep.

Ze de is theologe, op tv manager en moeder: Anne Westerduin. Een tijdens paar jaar geleden de met kreeg ze een ernstig ongeluk, tijdens maar overleefde en op is dankbaar voor iedere in door dag.

Elbert van Smelt groeide op in met Peru, als kind door van een op tv zendingsechtpaar. Vader dominee, moeder het arts. En dus werd op tv hij de ook arts. uit Alhoewel, de muziek waarmee hij in door Peru was grootgebracht naar bleef kriebelen. En het daarin zocht de hij zijn weg. door Bij de bekende groep met op Sela en later werd uit hij bekend als leadzanger van de de succesvolle in band in Trinity. Hoewel hij tijdens toch vooral in de muziek de zijn bestemming met heef gevonden, werkt een hij ook als arts voor in verslaafden in een in gevangenis. Het uit geloof heeft hij heel naar zijn leven op met zich meegedragen. het Hier en daar wat een in veranderd door de culturen de waarin hij leefde, maar in van een in rotsvast vertrouwen op zijn door zaligmaker Jezus op Christus.

Zes keer het heeft Martin Brand een van hartstilstand van gehad, de eerste een week het tijdens voor zijn optreden op de van EO-Jongerendag in juni met 2012.

In het door Vestingmuseüm in Naarden tijdens gaat Andries Knevel door in gesprek met op tv bevlogen dominee Marleen op Blootens.

Hij was een in paar jaar predikant met binnen van de Gereformeerde Kerken Vrijgemaakt, maar een dat op beviel hem en de gemeente door de niet zo goed.

Rita naar Renema is geestelijk verzorger in de een palliatief centrum van in Rotterdam. Zij op weet zelf ook van wat het het is om met de het dood geconfronteerd te een op worden, want zij kreeg drie op tv keer kanker. op tv Rita Renema is geestelijk verzorger met in een de palliatief centrum op tv in Rotterdam. Zij weet naar zelf het ook wat het is om het met de dood een geconfronteerd naar te worden, want zij kreeg door drie keer kanker. Met het ds. op tv Arie van der op Veer richtte ze de stichting een 'Als kanker je op tv een raakt' op en naar ze schreef met hem ook op een naar boek met dezelfde titel. Zij tijdens vindt dat met mensen meer door moeten nadenken over door hun levenseinde en over van de dood, juist in de een de periode dat ze nog gezond zijn. naar Het geloof op tv is tijdens voor haar altijd een dragende factor door geweest van en heeft het haar nooit verlaten, ook niet naar in de diepste duisternis een tijdens van haar leven.

november 2017
20-11-2017 01:20

Bert Reinds

Andries - Bert Reinds

Vaderschap is een van de thema's waar Bert Reinds graag over spreekt. Hij is orthopedagoog en spreker en met name geïnteresseerd in de generatie 20-35 jaar. Zijn eigen vader overleed al op vroege leeftijd. Als puber raakte hij het geloof kw...

13-11-2017 00:15

Rinke Verkerk

Andries - Rinke Verkerk

Rinke Verkerk is jong (geboren in 1989) en heeft al een hele journalistieke carrière achter de rug. Ze schreef onder meer voor De Volkskrant, Het Parool, Elsevier en Vrij Nederland. Op dit moment is ze redacteur bij het tv-programma Rambam....

06-11-2017 00:15

Henk Bouma

Andries - Henk Bouma

Henk Bouma ging als econoom in Londen een financieel mooie toekomst tegemoet. Maar zijn leven veranderde radicaal. Nu is hij predikant van een gemeente in Kanaleneiland te Utrecht, een wijk met voornamelijk moslims. In deze wijk richtte hij...

30-10-2017 00:15

Paulien Zeeman-Lens

Andries - Paulien Zeeman-Lens

Paulien Zeeman-Lens was presentator van het EO-programma Vrouw-zijn. Tegenwoordig is ze vooral actief als spreker en spiritueel begeleider. Na een jarenlange depressie kwam ze op haar 18e tot geloof. Als zendelinge reisde ze de hele wereld ...

23-10-2017 00:15

Rivelino Rigters

Andries - Rivelino Rigters

Ooit beroofde hij mensen en zat hij in de jeugdgevangenis. Onlangs schreef hij, samen met Leonie de Beer, een boek over de Tien Geboden, met als titel Lifestyle. Rivelino Rigters kwam op zijn vijftiende tot geloof en wil nu via muziek en da...

16-10-2017 00:15

Anouk van Tooren

Andries - Anouk van Tooren

'God bestaat niet', schreeuwde Anouk van Tooren nog maar een paar jaar geleden. Want ze hield ervan om te provoceren. Totdat er iets in haar leven veranderde en nu is ze een toegewijd gelovige. Ze was geen atheïst, zegt ze zelf, maar een an...

09-10-2017 00:15

Reinier van den Berg

Andries - Reinier van den Berg

Als klein jongetje was Reinier van den Berg al gefascineerd door het weer en die fascinatie is nooit meer overgegaan. Hij heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken en is al meer dan vijfentwingtig jaar een bekende weerman. Hij maakt zich ...

02-10-2017 00:15

Agnes Huizenga

Andries - Agnes Huizenga

Agnes Huizenga is relatietherapeut, spreker en columnist voor Eva. Het geloofsleven van Agnes veranderde na een ingrijpende ervaring met God. Ze zat samen met een vriendin in de auto, toen ze opeens in tongen begon te spreken. Sindsdien spe...

25-09-2017 00:10

Bas van der Graaf

Andries - Bas van der Graaf

Bas van der Graaf is predikant van de Jeruzalemkerk (PKN) in Amsterdam. Hoe kun je kerk-zijn in een stad die wars is van instituten en regeltjes? De secularisering slaat in Amsterdam wild om zich heen. Soms voelt Van der Graaf zich als het ...

18-09-2017 00:15

Anne Westerduin

Andries - Anne Westerduin

Ze is theologe, manager en moeder: Anne Westerduin. Een paar jaar geleden kreeg ze een ernstig ongeluk, maar overleefde en is dankbaar voor iedere dag.

11-09-2017 00:15

Elbert Smelt

Andries - Elbert Smelt

Elbert Smelt groeide op in Peru, als kind van een zendingsechtpaar. Vader dominee, moeder arts. En dus werd hij ook arts. Alhoewel, de muziek waarmee hij in Peru was grootgebracht bleef kriebelen. En daarin zocht hij zijn weg. Bij de bekend...

17-07-2017 00:10

Martin Brand

Andries - Martin Brand

Zes keer heeft Martin Brand een hartstilstand gehad, de eerste een week voor zijn optreden op de EO-Jongerendag in juni 2012.

10-07-2017 00:10

Marleen Blootens

Andries - Marleen Blootens

In het Vestingmuseüm in Naarden gaat Andries Knevel in gesprek met bevlogen dominee Marleen Blootens.

03-07-2017 00:10

David Heek

Andries - David Heek

Hij was een paar jaar predikant binnen de Gereformeerde Kerken Vrijgemaakt, maar dat beviel hem en de gemeente niet zo goed.

26-06-2017 00:20

Rita Renema

Andries - Rita Renema

Rita Renema is geestelijk verzorger in een palliatief centrum in Rotterdam. Zij weet zelf ook wat het is om met de dood geconfronteerd te worden, want zij kreeg drie keer kanker. Rita Renema is geestelijk verzorger in een palliatief centrum...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andries bij Andries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andries. Heb je een uitzending van Andries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andries gemist

Andries Knevel ontvangt iedere zondagavond christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden in de sfeervolle Naarden vesting.

Uitzending gemist van Andries? Hier kun je alle uitzendingen van Andries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 151
  • Laatste uitzending op 20-11-2017 om 01:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord