Programma gemist?

Shirma op Rouse werd geboren op van Curaçao, maar kwam naar met Nederland voor haar in studie scheikunde. Als in een zangeres stond ze in ooit in de halve finale met van The in Voice. Via haar door zingen wil ze tijdens iets van de naar liefde van God laten van zien. door Aretha Franklin is haar grote het voorbeeld, maar als in je een vraagt wie haar geïnspireerd hebben, noemt een ze haar met beide oma's. Met de naar kerstdagen gaat uit ze uit weer een tour op langs kerken maken, want een kerst is het feest door van Gods liefde uit en ook van van verbinding tussen de mensen.

Het met kon misgaan met Peter de op door Bos toen hij op op straat rondhing en begon te tijdens blowen, maar hij van werd een gevierd uit basketballer. Daarna in volgde een lange reis in op tv door het leven, uit in Spanje bij een sportcentrum in en als vriend van het bekende naar Nederlanders, totdat een van voetballer hem over Jezus vertelde. door naar Hij bezocht een kerk en op tv is nu op spreker, met name door voor IJM. In uit het dagelijkse leven is door hij klinisch specialist in op het de gebied van hartchirurgie. Andries met Knevel uit praat met Peter de door Bos.

Ooit was Jan op tv Pool uit in de ban van met drank en op vele relaties. Maar in de augustus op tv 1979 veranderde zijn leven. het Nu is hij al uit jaren voorganger en coacht op naar en begeleidt hij een nieuwe generatie tijdens met voorgangers en leiders de in ons land. Een van de de thema's die hem uit bezighoudt is van mannen in op zoek naar hun identiteit. in Komt in dat omdat hij zelf jarenlang uit met minderwaardigheidsgevoelens te kampen met van had? Hij voorziet van in de toekomst een herstel door van de kerk in door Nederland. Andries Knevel het in gesprek met met Jan naar Pool.

Mira de door Boer is in schrijfster en spreekster en van leidt met haar op tv man een naar christelijke gemeente in Almere. Dat uit had tijdens ze nooit de gedacht toen ze scheikunde ging studeren. door een Ze is opgegroeid in van een christelijke bubbel en naar vindt dat niet in altijd prettig. Daarom roep op naar ze vrouwen op om door uit hun de bubbel te komen. En de ze wil een ze dat vrouwen met veel meer hun gaven gaan op gebruiken in voor de samenleving en door voor de kerk. Andries met Knevel praat met de Mira van de Boer.

Don van Ceder is gekozen tot een het van de meest van talentvolle, jonge advocaten naar van met Europa. Dat zal hij door nooit gedacht hebben op tv toen door hij opgroeide in Amsterdam Zuid-Oost. Hij in zet op tv zich met passie in uit voor mensen tijdens met schulden, omdat op tv zij vaak de in een armoedeval terechtkomen. Sinds kort een is hij in lid van de gemeenteraad tijdens naar van Amsterdam voor het de ChristenUnie. In zijn vrije tijd in is hij dj op en op hij houdt het van breakdansen. Andries Knevel in in gesprek in met Don Ceder.

Desiree naar Schoneveld was van op zoek naar nieuwe vrienden op en kwam via door een barbecue op in een beginnende door kerk terecht. En hoewel ze van op tv zelf niet wist op of ze wel geloofde, uit werd ze steeds enthousiaster. Zo op tv een zelfs dat ze zich op tv nu inzet op voor het stichten van door nieuwe gemeentes, vooral met voor drukke, hippe millennials. Nu naar van kan ze niet meer het zonder God met en het liefst met zou ze in haar naar verdere leven helemaal voor het God van en zijn gemeente willen naar gaan.

Harriëtte met Smit houdt van tieners de en van jongeren. het En ze houdt de van Frankrijk en van een een God. Dat allemaal komt in nu samen in het werk van de dat ze doet voor in een kleine op Franse kerk in Aix en tijdens Provence. Ze in helpt daar het tijdens jeugdwerk te ondersteunen. Soms naar voelt ze zich eenzaam, de maar ze een weet dat ze uit geroepen uit is.

Maarten Vogelaar op kwam als student het vol door idealen naar Amsterdam, want hij wilde het graag met medestudenten een het Evangelie met delen. Maar hij merkte op in dat de mensen van in de stad naar niet op zijn op boodschap zaten te wachten. Toch zag op tv hij dat door vragen het rond zin, lijden en liefde onder op tv studenten leven. uit Daarom zocht hij naar uit uit andere wegen om zijn boodschap door over te het brengen. Zo startte in hij De op Kwekerij, en Amsterdam Deugt. En de een kerk? door Die moet erg tijdens veranderen om nog aansluiting te een vinden een bij de mens op van de 21e een eeuw.

Toen Barbara op tv Lamain op tv 15 jaar oud was, zei naar ze tegen de God dat ze het in zijn Koninkrijk de wilde werken. door Maar het liep anders. Ze studeerde door de geschiedenis en werd hr-manager een in een multinational. een Maar het geloof bleef de trekken. Ze ging een toch theologie studeren op tv en nu is de ze door dominee. Via een omweg naar heeft God haar thuisgebracht, zegt met door ze.

Paul Visser wilde van ooit van zendeling worden en in nu is met hij dominee in de op Jordaan. Hij op zoekt contact met Amsterdammers die met niets van meer hebben met het geloof. Dat van begrijpt op hij, want, zegt door hij: 'Voor met hetzelfde geld was ik ook van ongelovig geweest'. Gewoon ronduit naar over God praten tijdens vindt van hij het mooiste het wat er is. 'En in God kijkt wel wat uit Hij de ermee doet', vertelt ds. Paul door tijdens Visser.

Pijn en door lijden zijn een in terugkerend thema in met het leven van in Paul Lieverse. Hij was tijdens door jarenlang anesthesioloog, pijnarts, zegt door hij zelf. Hij werkte een vooral met kankerpatiënten om de hun lijden van te verlichten. Hij tijdens is geen tijdens voorstander van euthanasie, maar herkent op de dilemma's rondom van het levenseinde. tijdens Daarom ziet hij veel op het in palliatieve zorg. Vanuit rust en uit geborgenheid tijdens mensen troosten een en bijstaan, soms met sedatie, in is van de weg die hij de wil gaan.

Sinds door een paar tijdens maanden is Harriette in Verwey met pensioen. de Ooit vond ze op uit dat een door vrouwenhart anders is dan een mannenhart op tv op en dus ook deels een andere met behandeling vraagt. Daarnaast in stond op ze aan het het begin van in de ontwikkeling van het door steunhart. Ze vindt het het heerlijk om te geloven in en heeft in de in dit geloof ook van weinig twijfels. Maar ze in vindt tegelijkertijd dat op tv christenen wel het wat meer voor het hun geloof in naar de publieke ruimte mogen uit uitkomen.

Bob Venus voelt in zich verwant een met naar zoekers binnen en buiten in de kerk. Vooral jongeren door die afgehaakt zijn, door hebben zijn op tv liefde. Samen met hen wil van hij ruimte op tv maken om een over God de te blijven nadenken. Om van hen te inspireren uit bedenkt hij allerlei creatieve kunstwerken, naar waaronder een van rijdend op biechthok. Maar daarin mag op vooral de kerk de zonden naar belijden. Zelf van heeft hij naar geen twijfel aan het bestaan de van God, maar op tv zoeken vindt hij door een belangrijker dan vinden.

Nahed op tv Selim was moslima, moslimfeministe, feministe van en nu is naar naar ze christen. Ze het werd geboren in op Egypte, maar woont al sinds uit 1979 in Nederland. op Haar zoektocht naar een op tv betere positie voor uit de tijdens vrouw dan in door de islam op tv bracht haar tot onderzoek van het naar tijdens christendom en geloof. Dat naar geloof heeft haar karakter ook in veranderd, vindt ze. op Ze is zachter het door geworden. Ooit publiceerde ze artikelen in en uit boeken met een uit feministische inhoud, nu onderzoekt in ze met vreugde op de Bijbel. naar Ze maakt zich geen illusie van over de vraag naar of de islam te met hervormen op is.

Als een student medicijnen was Guus op tv Labooy uit atheïst. Het christelijke geloof vond een hij maar niets. tijdens Toch begon er iets tijdens te knagen. Hij met begon met na te denken over in de zin van het uit leven. het Dat bracht hem op bij het lezen van onder van de meer Kierkegaard. Maar het was het een bovennatuurlijke ervaring de waardoor het hij op een avond beleefde: door God een bestaat! Hij maakte naar zijn studie af, specialiseerde zich van in de psychiatrie, maar in besloot met toch om theologie in te gaan van studeren en nu is in hij dominee. En iedere dag door op tv ervaart hij de vreugde van de het geloof in met Christus.

oktober 2019
06-10-2019 23:10

Shirma Rouse

Andries - Shirma Rouse

Shirma Rouse werd geboren op Curaçao, maar kwam naar Nederland voor haar studie scheikunde. Als zangeres stond ze ooit in de halve finale van The Voice. Via haar zingen wil ze iets van de liefde van God laten zien. Aretha Franklin is haar g...

29-09-2019 23:10

Peter de Bos

Andries - Peter de Bos

Het kon misgaan met Peter de Bos toen hij op straat rondhing en begon te blowen, maar hij werd een gevierd basketballer. Daarna volgde een lange reis door het leven, in Spanje bij een sportcentrum en als vriend van bekende Nederlanders, tot...

22-09-2019 23:10

Jan Pool

Andries - Jan Pool

Ooit was Jan Pool in de ban van drank en vele relaties. Maar in augustus 1979 veranderde zijn leven. Nu is hij al jaren voorganger en coacht en begeleidt hij een nieuwe generatie voorgangers en leiders in ons land. Een van de thema's die he...

15-09-2019 23:15

Mira de Boer

Andries - Mira de Boer

Mira de Boer is schrijfster en spreekster en leidt met haar man een christelijke gemeente in Almere. Dat had ze nooit gedacht toen ze scheikunde ging studeren. Ze is opgegroeid in een christelijke bubbel en vindt dat niet altijd prettig. Da...

08-09-2019 23:15

Don Ceder

Andries - Don Ceder

Don Ceder is gekozen tot een van de meest talentvolle, jonge advocaten van Europa. Dat zal hij nooit gedacht hebben toen hij opgroeide in Amsterdam Zuid-Oost. Hij zet zich met passie in voor mensen met schulden, omdat zij vaak in een armoed...

21-07-2019 23:05

Desiree Schoneveld

Andries - Desiree Schoneveld

Desiree Schoneveld was op zoek naar nieuwe vrienden en kwam via een barbecue in een beginnende kerk terecht. En hoewel ze zelf niet wist of ze wel geloofde, werd ze steeds enthousiaster. Zo zelfs dat ze zich nu inzet voor het stichten van n...

14-07-2019 23:35

Harriëtte Smit

Andries - Harriëtte Smit

Harriëtte Smit houdt van tieners en van jongeren. En ze houdt van Frankrijk en van God. Dat allemaal komt nu samen in het werk dat ze doet voor een kleine Franse kerk in Aix en Provence. Ze helpt daar het jeugdwerk te ondersteunen. Soms voe...

07-07-2019 22:45

Maarten Vogelaar

Andries - Maarten Vogelaar

Maarten Vogelaar kwam als student vol idealen naar Amsterdam, want hij wilde graag met medestudenten het Evangelie delen. Maar hij merkte dat de mensen in de stad niet op zijn boodschap zaten te wachten. Toch zag hij dat vragen rond zin, li...

30-06-2019 23:05

Barbara Lamain

Andries - Barbara Lamain

Toen Barbara Lamain 15 jaar oud was, zei ze tegen God dat ze in zijn Koninkrijk wilde werken. Maar het liep anders. Ze studeerde geschiedenis en werd hr-manager in een multinational. Maar het geloof bleef trekken. Ze ging toch theologie stu...

23-06-2019 23:20

Ds. Paul Visser

Andries - Ds. Paul Visser

Paul Visser wilde ooit zendeling worden en nu is hij dominee in de Jordaan. Hij zoekt contact met Amsterdammers die niets meer hebben met het geloof. Dat begrijpt hij, want, zegt hij: 'Voor hetzelfde geld was ik ook ongelovig geweest'. Gewo...

16-06-2019 23:20

Paul Lieverse

Andries - Paul Lieverse

Pijn en lijden zijn een terugkerend thema in het leven van Paul Lieverse. Hij was jarenlang anesthesioloog, pijnarts, zegt hij zelf. Hij werkte vooral met kankerpatiënten om hun lijden te verlichten. Hij is geen voorstander van euthanasie, ...

09-06-2019 23:25

Harriette Verwey

Andries - Harriette Verwey

Sinds een paar maanden is Harriette Verwey met pensioen. Ooit vond ze uit dat een vrouwenhart anders is dan een mannenhart en dus ook deels een andere behandeling vraagt. Daarnaast stond ze aan het begin van de ontwikkeling van het steunhar...

02-06-2019 23:15

Bob Venus

Andries - Bob Venus

Bob Venus voelt zich verwant met zoekers binnen en buiten de kerk. Vooral jongeren die afgehaakt zijn, hebben zijn liefde. Samen met hen wil hij ruimte maken om over God te blijven nadenken. Om hen te inspireren bedenkt hij allerlei creatie...

26-05-2019 23:05

Nahed Selim

Andries - Nahed Selim

Nahed Selim was moslima, moslimfeministe, feministe en nu is ze christen. Ze werd geboren in Egypte, maar woont al sinds 1979 in Nederland. Haar zoektocht naar een betere positie voor de vrouw dan in de islam bracht haar tot onderzoek van h...

19-05-2019 23:20

Guus Labooy

Andries - Guus Labooy

Als student medicijnen was Guus Labooy atheïst. Het christelijke geloof vond hij maar niets. Toch begon er iets te knagen. Hij begon na te denken over de zin van het leven. Dat bracht hem bij het lezen van onder meer Kierkegaard. Maar het w...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andries bij Andries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andries. Heb je een uitzending van Andries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andries gemist

Andries Knevel ontvangt iedere zondagavond christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden in de sfeervolle Naarden vesting.

Uitzending gemist van Andries? Hier kun je alle uitzendingen van Andries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 229
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!