Programma gemist?

Shirma Rouse werd op geboren op Curaçao, uit maar kwam tijdens naar Nederland voor door haar studie scheikunde. het Als zangeres stond ze het ooit in de van halve finale van een The Voice. Via het haar uit zingen wil ze iets van met door de liefde van uit God laten zien. Aretha tijdens Franklin is haar grote op voorbeeld, maar een als je vraagt in wie haar geïnspireerd hebben, tijdens noemt de ze haar beide oma's. Met de het kerstdagen gaat ze op weer een tour naar langs kerken maken, het uit want kerst is het het feest van tijdens Gods liefde en ook van uit verbinding tussen de mensen.

Het met kon misgaan met Peter uit de op Bos toen hij op straat rondhing uit en begon te met blowen, maar naar hij werd een uit gevierd basketballer. Daarna volgde tijdens een lange tijdens reis in door het leven, in Spanje de bij een sportcentrum in en als een vriend van bekende Nederlanders, totdat door een voetballer tijdens hem over Jezus van vertelde. Hij bezocht een uit kerk op en is nu een spreker, met naar name voor IJM. In het tijdens dagelijkse leven een is hij klinisch specialist op op het gebied door van hartchirurgie. in Andries Knevel praat uit met Peter de naar Bos.

Ooit het was Jan naar Pool in de ban van tijdens drank en vele relaties. in Maar in augustus door 1979 veranderde zijn tijdens leven. tijdens Nu is hij al jaren op tv voorganger van en coacht de en begeleidt hij een nieuwe door generatie door voorgangers en leiders in tijdens ons land. Een van naar de thema's die hem op bezighoudt is mannen van op in zoek naar hun naar identiteit. Komt dat omdat hij een een zelf jarenlang met minderwaardigheidsgevoelens te kampen door had? Hij voorziet op tv in de uit toekomst met een herstel van de kerk in naar Nederland. Andries Knevel op in gesprek met van Jan een Pool.

Mira het de Boer is schrijfster en op spreekster en leidt het met haar man naar uit een christelijke gemeente in Almere. Dat het had ze nooit naar de gedacht toen ze scheikunde ging op tv studeren. Ze met is opgegroeid in de een christelijke bubbel en door vindt dat niet altijd van prettig. tijdens Daarom roep ze naar vrouwen op om door uit hun bubbel tijdens te komen. En het ze wil ze dat de vrouwen veel met meer hun een gaven gaan gebruiken door voor de samenleving en voor de door kerk. het Andries Knevel praat met van Mira door de Boer.

Don door Ceder is gekozen tot een op naar van de meest talentvolle, jonge uit advocaten van het Europa. Dat op zal hij nooit gedacht tijdens hebben toen hij op tv opgroeide in Amsterdam Zuid-Oost. Hij op zet met zich met passie in voor met mensen met schulden, naar de omdat zij vaak in een op tv armoedeval terechtkomen. door Sinds kort tijdens is hij lid van de gemeenteraad door van Amsterdam voor de de uit ChristenUnie. In zijn op vrije tijd is hij tijdens dj en door hij houdt van door breakdansen. Andries Knevel de in gesprek met Don op tv Ceder.

Desiree Schoneveld van was op zoek van naar nieuwe vrienden en het een kwam via een op barbecue in een beginnende kerk door terecht. En op hoewel ze het zelf niet wist of ze een wel met geloofde, werd ze steeds enthousiaster. van Zo zelfs tijdens dat ze zich het nu inzet naar voor het stichten van van nieuwe gemeentes, vooral voor drukke, met hippe millennials. Nu op door kan ze niet meer op tv zonder God en naar het liefst zou ze de in haar verdere in leven helemaal voor een God en zijn in gemeente willen een gaan.

Harriëtte Smit met houdt uit van tieners en tijdens van jongeren. En ze houdt door van Frankrijk en van het met God. Dat allemaal van komt nu samen in het uit werk dat ze de doet voor door een kleine Franse door kerk in Aix en op tv Provence. een Ze helpt daar het in jeugdwerk te ondersteunen. Soms voelt door ze zich eenzaam, door maar ze de weet de dat ze geroepen het is.

Maarten met Vogelaar kwam als student vol op tv idealen naar in Amsterdam, van want hij wilde een graag met medestudenten het tijdens Evangelie delen. Maar hij op merkte een dat de mensen in de met stad niet op op zijn boodschap zaten te het wachten. Toch zag uit hij dat vragen op rond zin, lijden naar naar en liefde onder studenten leven. Daarom op tv zocht hij met naar andere wegen om naar met zijn boodschap over te door brengen. Zo startte hij De van Kwekerij, en Amsterdam op Deugt. En de het kerk? in Die moet op erg veranderen om nog aansluiting te op tv op vinden bij de mens van de met 21e in eeuw.

Toen het Barbara Lamain 15 uit jaar oud was, naar zei ze tegen God op dat ze in op tv zijn Koninkrijk wilde werken. op uit Maar het liep de anders. Ze studeerde de geschiedenis en werd hr-manager de in een de multinational. Maar het in geloof bleef trekken. het Ze ging toch door theologie studeren en met nu is ze dominee. Via het een het omweg heeft God haar thuisgebracht, op tv zegt op tv ze.

Paul Visser wilde door met ooit zendeling worden en nu is naar hij een dominee in de Jordaan. uit Hij zoekt contact van met Amsterdammers die de niets meer hebben het met het tijdens geloof. Dat door begrijpt hij, want, zegt hij: 'Voor op tv hetzelfde geld was uit op ik ook ongelovig geweest'. Gewoon ronduit een tijdens over God praten vindt hij uit het met mooiste wat er is. 'En tijdens God van kijkt wel wat Hij ermee een doet', op vertelt ds. Paul met Visser.

Pijn en lijden het zijn een het terugkerend thema in het door leven van Paul in naar Lieverse. Hij was jarenlang anesthesioloog, pijnarts, door zegt hij zelf. tijdens in Hij werkte vooral met kankerpatiënten op om hun met lijden te tijdens verlichten. Hij is geen voorstander van een euthanasie, maar de herkent naar de dilemma's rondom het door levenseinde. Daarom ziet een hij veel in op palliatieve zorg. Vanuit rust en met geborgenheid door mensen troosten en bijstaan, soms van met de sedatie, is op tv de weg die op tv hij wil gaan.

Sinds naar een paar op tv maanden is Harriette Verwey met naar pensioen. Ooit vond met ze naar uit dat een naar vrouwenhart anders is uit dan een mannenhart en dus ook naar met deels een andere behandeling vraagt. naar Daarnaast stond ze aan op het begin tijdens van tijdens de ontwikkeling van het steunhart. Ze de vindt het heerlijk tijdens om te door geloven met en heeft in dit geloof door ook weinig twijfels. Maar uit ze vindt tegelijkertijd met door dat christenen wel wat meer voor op tv hun geloof het in de publieke ruimte de mogen op uitkomen.

Bob Venus voelt tijdens zich verwant met op tv zoekers binnen het en buiten de op tv kerk. Vooral de jongeren die afgehaakt het zijn, hebben door zijn liefde. Samen met hen wil een hij op tv ruimte maken om over op tv God uit te blijven nadenken. Om het hen te inspireren op tv bedenkt hij allerlei creatieve de kunstwerken, waaronder een rijdend uit biechthok. Maar daarin door mag vooral de een kerk de een zonden belijden. met Zelf heeft hij geen van twijfel aan het naar bestaan van God, maar naar zoeken vindt hij met belangrijker de dan vinden.

Nahed Selim was met naar moslima, moslimfeministe, feministe en nu op is ze christen. uit Ze werd geboren in een met Egypte, maar woont al een sinds 1979 in Nederland. met Haar zoektocht in naar een in betere positie voor de vrouw naar dan in de islam een bracht haar tot op tv een onderzoek van het christendom een en geloof. Dat geloof heeft de haar naar karakter ook veranderd, vindt op ze. Ze op is zachter op geworden. Ooit publiceerde ze naar artikelen en van boeken met een met feministische inhoud, nu onderzoekt een ze met tijdens vreugde de Bijbel. de Ze maakt zich geen illusie over uit de vraag met of uit de islam te hervormen uit is.

Als van student medicijnen was Guus Labooy op atheïst. de Het christelijke geloof vond op tv hij maar niets. een Toch begon uit er iets te knagen. op tv Hij op begon na te denken over de door zin van uit het naar leven. Dat bracht hem bij het door lezen het van onder meer Kierkegaard. Maar uit op het was een bovennatuurlijke ervaring waardoor van hij op op tv een avond beleefde: God een een bestaat! Hij maakte zijn studie af, het specialiseerde zich op tv in de met psychiatrie, maar besloot toch om met theologie te tijdens gaan studeren van en nu is hij dominee. van En iedere naar dag door ervaart hij de vreugde het van het geloof in op tv Christus.

maart 2020
06-10-2019 23:10

Shirma Rouse

Andries - Shirma Rouse

Shirma Rouse werd geboren op Curaçao, maar kwam naar Nederland voor haar studie scheikunde. Als zangeres stond ze ooit in de halve finale van The Voice. Via haar zingen wil ze iets van de liefde van God laten zien. Aretha Franklin is haar g...

29-09-2019 23:10

Peter de Bos

Andries - Peter de Bos

Het kon misgaan met Peter de Bos toen hij op straat rondhing en begon te blowen, maar hij werd een gevierd basketballer. Daarna volgde een lange reis door het leven, in Spanje bij een sportcentrum en als vriend van bekende Nederlanders, tot...

22-09-2019 23:10

Jan Pool

Andries - Jan Pool

Ooit was Jan Pool in de ban van drank en vele relaties. Maar in augustus 1979 veranderde zijn leven. Nu is hij al jaren voorganger en coacht en begeleidt hij een nieuwe generatie voorgangers en leiders in ons land. Een van de thema's die he...

15-09-2019 23:15

Mira de Boer

Andries - Mira de Boer

Mira de Boer is schrijfster en spreekster en leidt met haar man een christelijke gemeente in Almere. Dat had ze nooit gedacht toen ze scheikunde ging studeren. Ze is opgegroeid in een christelijke bubbel en vindt dat niet altijd prettig. Da...

08-09-2019 23:15

Don Ceder

Andries - Don Ceder

Don Ceder is gekozen tot een van de meest talentvolle, jonge advocaten van Europa. Dat zal hij nooit gedacht hebben toen hij opgroeide in Amsterdam Zuid-Oost. Hij zet zich met passie in voor mensen met schulden, omdat zij vaak in een armoed...

21-07-2019 23:05

Desiree Schoneveld

Andries - Desiree Schoneveld

Desiree Schoneveld was op zoek naar nieuwe vrienden en kwam via een barbecue in een beginnende kerk terecht. En hoewel ze zelf niet wist of ze wel geloofde, werd ze steeds enthousiaster. Zo zelfs dat ze zich nu inzet voor het stichten van n...

14-07-2019 23:35

Harriëtte Smit

Andries - Harriëtte Smit

Harriëtte Smit houdt van tieners en van jongeren. En ze houdt van Frankrijk en van God. Dat allemaal komt nu samen in het werk dat ze doet voor een kleine Franse kerk in Aix en Provence. Ze helpt daar het jeugdwerk te ondersteunen. Soms voe...

07-07-2019 22:45

Maarten Vogelaar

Andries - Maarten Vogelaar

Maarten Vogelaar kwam als student vol idealen naar Amsterdam, want hij wilde graag met medestudenten het Evangelie delen. Maar hij merkte dat de mensen in de stad niet op zijn boodschap zaten te wachten. Toch zag hij dat vragen rond zin, li...

30-06-2019 23:05

Barbara Lamain

Andries - Barbara Lamain

Toen Barbara Lamain 15 jaar oud was, zei ze tegen God dat ze in zijn Koninkrijk wilde werken. Maar het liep anders. Ze studeerde geschiedenis en werd hr-manager in een multinational. Maar het geloof bleef trekken. Ze ging toch theologie stu...

23-06-2019 23:20

Ds. Paul Visser

Andries - Ds. Paul Visser

Paul Visser wilde ooit zendeling worden en nu is hij dominee in de Jordaan. Hij zoekt contact met Amsterdammers die niets meer hebben met het geloof. Dat begrijpt hij, want, zegt hij: 'Voor hetzelfde geld was ik ook ongelovig geweest'. Gewo...

16-06-2019 23:20

Paul Lieverse

Andries - Paul Lieverse

Pijn en lijden zijn een terugkerend thema in het leven van Paul Lieverse. Hij was jarenlang anesthesioloog, pijnarts, zegt hij zelf. Hij werkte vooral met kankerpatiënten om hun lijden te verlichten. Hij is geen voorstander van euthanasie, ...

09-06-2019 23:25

Harriette Verwey

Andries - Harriette Verwey

Sinds een paar maanden is Harriette Verwey met pensioen. Ooit vond ze uit dat een vrouwenhart anders is dan een mannenhart en dus ook deels een andere behandeling vraagt. Daarnaast stond ze aan het begin van de ontwikkeling van het steunhar...

02-06-2019 23:15

Bob Venus

Andries - Bob Venus

Bob Venus voelt zich verwant met zoekers binnen en buiten de kerk. Vooral jongeren die afgehaakt zijn, hebben zijn liefde. Samen met hen wil hij ruimte maken om over God te blijven nadenken. Om hen te inspireren bedenkt hij allerlei creatie...

26-05-2019 23:05

Nahed Selim

Andries - Nahed Selim

Nahed Selim was moslima, moslimfeministe, feministe en nu is ze christen. Ze werd geboren in Egypte, maar woont al sinds 1979 in Nederland. Haar zoektocht naar een betere positie voor de vrouw dan in de islam bracht haar tot onderzoek van h...

19-05-2019 23:20

Guus Labooy

Andries - Guus Labooy

Als student medicijnen was Guus Labooy atheïst. Het christelijke geloof vond hij maar niets. Toch begon er iets te knagen. Hij begon na te denken over de zin van het leven. Dat bracht hem bij het lezen van onder meer Kierkegaard. Maar het w...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andries bij Andries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andries. Heb je een uitzending van Andries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andries gemist

Andries Knevel ontvangt iedere zondagavond christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden in de sfeervolle Naarden vesting.

Uitzending gemist van Andries? Hier kun je alle uitzendingen van Andries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 229
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!