Programma gemist?

Shirma tijdens Rouse werd geboren op naar Curaçao, maar kwam naar op tv Nederland op voor haar studie scheikunde. een Als zangeres stond het ze ooit in de het halve finale van op tv The met Voice. Via de haar zingen wil ze iets het van op tv de liefde van God laten in zien. Aretha Franklin in is met haar grote voorbeeld, met maar als je vraagt wie met haar van geïnspireerd hebben, noemt ze haar op beide oma's. Met de de kerstdagen gaat tijdens ze weer een door tour langs kerken maken, in want kerst tijdens is het het feest van met Gods liefde en ook van verbinding in van tussen mensen.

Het kon met misgaan met op tv Peter de Bos tijdens toen hij het op straat rondhing en begon uit te blowen, maar van hij werd uit een gevierd basketballer. Daarna volgde in een lange uit reis door het leven, een in van Spanje bij een de sportcentrum en als een vriend van bekende Nederlanders, totdat van een het voetballer hem over Jezus het vertelde. een Hij bezocht een van kerk en is nu spreker, met met van name voor IJM. In het dagelijkse naar het leven is hij in klinisch specialist op het het gebied van de hartchirurgie. Andries Knevel praat met Peter in de in Bos.

Ooit was Jan van Pool een in de ban van uit drank tijdens en vele relaties. Maar in augustus het 1979 tijdens veranderde zijn leven. Nu is een een hij al jaren het voorganger en coacht en begeleidt hij de uit een nieuwe generatie voorgangers en leiders naar in van ons land. het Een van de met thema's die hem bezighoudt is mannen in op zoek naar het hun identiteit. op tv Komt dat op omdat hij zelf met jarenlang met minderwaardigheidsgevoelens te kampen het had? Hij voorziet een in met de toekomst een de herstel van door de kerk in van Nederland. Andries Knevel in gesprek met door op Jan Pool.

Mira op tv de Boer naar is schrijfster en spreekster en leidt het door met haar man een christelijke gemeente in in Almere. Dat door had ze van nooit gedacht toen op ze scheikunde ging uit studeren. Ze tijdens is opgegroeid in een het christelijke bubbel en de vindt het dat niet altijd op tv prettig. Daarom roep met ze vrouwen op om het uit hun bubbel te komen. uit En ze wil door ze dat met vrouwen een veel meer hun gaven gaan gebruiken op tv voor de van samenleving en voor de de kerk. Andries op tv Knevel praat met door Mira de tijdens Boer.

Don Ceder is de gekozen tot een door van de meest tijdens talentvolle, jonge uit advocaten van Europa. Dat naar zal hij met nooit gedacht naar hebben toen hij opgroeide met in in Amsterdam Zuid-Oost. Hij op tv zet zich met passie een in voor mensen met schulden, op omdat op zij vaak in een armoedeval van van terechtkomen. Sinds kort is hij lid uit op tv van de gemeenteraad van naar Amsterdam voor de ChristenUnie. uit In op zijn vrije tijd is het hij dj en hij houdt met van tijdens breakdansen. Andries Knevel in op tv gesprek met een Don Ceder.

Desiree een Schoneveld was op een zoek naar in nieuwe vrienden en naar kwam via een barbecue in een in beginnende tijdens kerk terecht. En hoewel ze op tv zelf niet een wist of ze wel uit het geloofde, werd ze van steeds enthousiaster. Zo een zelfs dat ze zich nu inzet in voor het stichten de van nieuwe gemeentes, een vooral van voor drukke, door hippe millennials. Nu kan ze niet uit het meer zonder God met en het liefst zou ze tijdens in haar verdere van leven helemaal door voor God en zijn van gemeente met willen gaan.

Harriëtte op tv Smit houdt met van tieners en van jongeren. En naar ze houdt tijdens van Frankrijk en van een God. Dat allemaal in komt het nu samen in het tijdens werk dat ze doet met voor een kleine in Franse kerk in op tv Aix de en Provence. Ze helpt daar naar het jeugdwerk de te in ondersteunen. Soms voelt ze door zich eenzaam, maar ze weet door dat met ze geroepen tijdens is.

Maarten met Vogelaar kwam het als student vol idealen de naar Amsterdam, met want hij wilde graag met medestudenten in het Evangelie delen. op tv Maar hij merkte een dat de door mensen tijdens in de stad uit niet op zijn boodschap zaten op tv te wachten. een Toch zag hij dat van vragen rond zin, lijden uit en op liefde onder naar studenten leven. Daarom het zocht hij naar in andere wegen om zijn boodschap over het te brengen. Zo tijdens van startte hij De van Kwekerij, en Amsterdam Deugt. En op tv de kerk? een Die moet erg veranderen om op tv op nog aansluiting te vinden bij de de mens het van de 21e een eeuw.

Toen Barbara met Lamain 15 jaar met oud was, zei het ze tegen op tv God dat ze in zijn tijdens Koninkrijk van wilde werken. in Maar het liep anders. Ze uit studeerde geschiedenis en door werd hr-manager in een een multinational. Maar van het geloof het bleef trekken. Ze ging toch in uit theologie studeren en op tv nu is ze met dominee. Via een omweg heeft God naar haar thuisgebracht, door zegt tijdens ze.

Paul Visser wilde van ooit zendeling worden op tv en het nu is de hij dominee in van de Jordaan. Hij zoekt contact met met Amsterdammers die niets van meer hebben met op tv het een geloof. Dat door begrijpt hij, want, zegt hij: 'Voor van hetzelfde tijdens geld was naar ik ook ongelovig geweest'. Gewoon ronduit een over het God praten vindt naar hij het op mooiste wat er is. 'En God de tijdens kijkt wel wat tijdens Hij ermee doet', het vertelt ds. Paul op tv Visser.

Pijn en lijden in zijn een naar terugkerend thema het in het leven van Paul de Lieverse. Hij tijdens was tijdens jarenlang anesthesioloog, pijnarts, zegt hij zelf. op de Hij werkte vooral met kankerpatiënten om door de hun lijden te verlichten. Hij het is geen tijdens voorstander van euthanasie, de maar herkent de dilemma's rondom door het levenseinde. de Daarom ziet in hij veel in uit palliatieve zorg. Vanuit rust het en geborgenheid mensen in troosten en bijstaan, een soms met sedatie, naar is de weg die op hij op wil gaan.

Sinds een met paar het maanden is Harriette Verwey met de pensioen. naar Ooit vond ze uit dat tijdens een op vrouwenhart anders is dan een mannenhart uit en dus ook een deels een uit andere behandeling vraagt. op Daarnaast op stond ze aan het begin met van de de ontwikkeling van het steunhart. Ze uit vindt op tv het heerlijk met om te geloven en heeft met in naar dit geloof ook door weinig twijfels. Maar de ze vindt tegelijkertijd dat door christenen wel wat meer voor door hun geloof in een de op publieke ruimte naar mogen uitkomen.

Bob Venus voelt tijdens zich verwant met op tv het zoekers binnen en buiten de naar kerk. met Vooral jongeren die naar afgehaakt zijn, hebben tijdens zijn liefde. Samen in met hen wil hij ruimte maken op tv op tv om over God te blijven de nadenken. Om naar hen te inspireren bedenkt naar hij allerlei creatieve kunstwerken, naar waaronder een op rijdend biechthok. Maar de daarin mag vooral het de op kerk de zonden belijden. Zelf heeft het hij geen door twijfel aan het bestaan in van God, het maar uit zoeken vindt hij belangrijker door dan vinden.

Nahed Selim was op tijdens moslima, moslimfeministe, feministe en nu is op tv ze christen. de Ze naar werd geboren in van Egypte, maar woont uit al sinds 1979 in een Nederland. Haar een zoektocht naar een betere positie voor door op de vrouw dan uit in de islam bracht een haar tot onderzoek van van het christendom en geloof. een tijdens Dat geloof heeft haar karakter door ook op veranderd, vindt ze. Ze tijdens is zachter geworden. Ooit tijdens publiceerde ze op tv artikelen en boeken de met een feministische inhoud, nu met door onderzoekt ze met de vreugde de Bijbel. op Ze maakt zich geen illusie over door een de vraag of de islam te op tv hervormen op tv is.

Als student medicijnen door was Guus Labooy van atheïst. Het het christelijke de geloof vond hij maar met niets. Toch begon van er iets te knagen. Hij op tv begon na te op denken over de door zin van het met het leven. Dat bracht hem met bij het lezen van op tv onder meer Kierkegaard. Maar door het was een het bovennatuurlijke in ervaring waardoor tijdens hij op een avond de beleefde: God bestaat! Hij tijdens maakte zijn studie af, met specialiseerde tijdens zich in de psychiatrie, maar het besloot toch om uit een theologie te gaan studeren met en nu is op hij dominee. En iedere met dag ervaart hij de het vreugde van het tijdens van geloof in Christus.

september 2020
06-10-2019 23:10

Shirma Rouse

Andries - Shirma Rouse

Shirma Rouse werd geboren op Curaçao, maar kwam naar Nederland voor haar studie scheikunde. Als zangeres stond ze ooit in de halve finale van The Voice. Via haar zingen wil ze iets van de liefde van God laten zien. Aretha Franklin is haar g...

29-09-2019 23:10

Peter de Bos

Andries - Peter de Bos

Het kon misgaan met Peter de Bos toen hij op straat rondhing en begon te blowen, maar hij werd een gevierd basketballer. Daarna volgde een lange reis door het leven, in Spanje bij een sportcentrum en als vriend van bekende Nederlanders, tot...

22-09-2019 23:10

Jan Pool

Andries - Jan Pool

Ooit was Jan Pool in de ban van drank en vele relaties. Maar in augustus 1979 veranderde zijn leven. Nu is hij al jaren voorganger en coacht en begeleidt hij een nieuwe generatie voorgangers en leiders in ons land. Een van de thema's die he...

15-09-2019 23:15

Mira de Boer

Andries - Mira de Boer

Mira de Boer is schrijfster en spreekster en leidt met haar man een christelijke gemeente in Almere. Dat had ze nooit gedacht toen ze scheikunde ging studeren. Ze is opgegroeid in een christelijke bubbel en vindt dat niet altijd prettig. Da...

08-09-2019 23:15

Don Ceder

Andries - Don Ceder

Don Ceder is gekozen tot een van de meest talentvolle, jonge advocaten van Europa. Dat zal hij nooit gedacht hebben toen hij opgroeide in Amsterdam Zuid-Oost. Hij zet zich met passie in voor mensen met schulden, omdat zij vaak in een armoed...

21-07-2019 23:05

Desiree Schoneveld

Andries - Desiree Schoneveld

Desiree Schoneveld was op zoek naar nieuwe vrienden en kwam via een barbecue in een beginnende kerk terecht. En hoewel ze zelf niet wist of ze wel geloofde, werd ze steeds enthousiaster. Zo zelfs dat ze zich nu inzet voor het stichten van n...

14-07-2019 23:35

Harriëtte Smit

Andries - Harriëtte Smit

Harriëtte Smit houdt van tieners en van jongeren. En ze houdt van Frankrijk en van God. Dat allemaal komt nu samen in het werk dat ze doet voor een kleine Franse kerk in Aix en Provence. Ze helpt daar het jeugdwerk te ondersteunen. Soms voe...

07-07-2019 22:45

Maarten Vogelaar

Andries - Maarten Vogelaar

Maarten Vogelaar kwam als student vol idealen naar Amsterdam, want hij wilde graag met medestudenten het Evangelie delen. Maar hij merkte dat de mensen in de stad niet op zijn boodschap zaten te wachten. Toch zag hij dat vragen rond zin, li...

30-06-2019 23:05

Barbara Lamain

Andries - Barbara Lamain

Toen Barbara Lamain 15 jaar oud was, zei ze tegen God dat ze in zijn Koninkrijk wilde werken. Maar het liep anders. Ze studeerde geschiedenis en werd hr-manager in een multinational. Maar het geloof bleef trekken. Ze ging toch theologie stu...

23-06-2019 23:20

Ds. Paul Visser

Andries - Ds. Paul Visser

Paul Visser wilde ooit zendeling worden en nu is hij dominee in de Jordaan. Hij zoekt contact met Amsterdammers die niets meer hebben met het geloof. Dat begrijpt hij, want, zegt hij: 'Voor hetzelfde geld was ik ook ongelovig geweest'. Gewo...

16-06-2019 23:20

Paul Lieverse

Andries - Paul Lieverse

Pijn en lijden zijn een terugkerend thema in het leven van Paul Lieverse. Hij was jarenlang anesthesioloog, pijnarts, zegt hij zelf. Hij werkte vooral met kankerpatiënten om hun lijden te verlichten. Hij is geen voorstander van euthanasie, ...

09-06-2019 23:25

Harriette Verwey

Andries - Harriette Verwey

Sinds een paar maanden is Harriette Verwey met pensioen. Ooit vond ze uit dat een vrouwenhart anders is dan een mannenhart en dus ook deels een andere behandeling vraagt. Daarnaast stond ze aan het begin van de ontwikkeling van het steunhar...

02-06-2019 23:15

Bob Venus

Andries - Bob Venus

Bob Venus voelt zich verwant met zoekers binnen en buiten de kerk. Vooral jongeren die afgehaakt zijn, hebben zijn liefde. Samen met hen wil hij ruimte maken om over God te blijven nadenken. Om hen te inspireren bedenkt hij allerlei creatie...

26-05-2019 23:05

Nahed Selim

Andries - Nahed Selim

Nahed Selim was moslima, moslimfeministe, feministe en nu is ze christen. Ze werd geboren in Egypte, maar woont al sinds 1979 in Nederland. Haar zoektocht naar een betere positie voor de vrouw dan in de islam bracht haar tot onderzoek van h...

19-05-2019 23:20

Guus Labooy

Andries - Guus Labooy

Als student medicijnen was Guus Labooy atheïst. Het christelijke geloof vond hij maar niets. Toch begon er iets te knagen. Hij begon na te denken over de zin van het leven. Dat bracht hem bij het lezen van onder meer Kierkegaard. Maar het w...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andries bij Andries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andries. Heb je een uitzending van Andries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andries gemist

Andries Knevel ontvangt iedere zondagavond christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden in de sfeervolle Naarden vesting.

Uitzending gemist van Andries? Hier kun je alle uitzendingen van Andries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 229
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!