Programma gemist?

Shirma Rouse met werd geboren op Curaçao, op tv maar kwam een naar Nederland voor haar naar met studie scheikunde. Als zangeres stond met ze ooit tijdens in de halve finale in van The Voice. Via naar haar op tv zingen wil ze tijdens iets van het de liefde van in God laten zien. Aretha naar Franklin is haar grote voorbeeld, op tv maar als je tijdens door vraagt wie haar het geïnspireerd hebben, noemt ze haar in beide op tv oma's. Met de met kerstdagen gaat ze weer een de tour langs in kerken maken, want kerst een is het feest het van Gods liefde en op tv ook van verbinding op tijdens tussen mensen.

Het door kon misgaan met uit Peter de Bos toen hij op op straat rondhing tijdens en in begon te blowen, door maar hij werd een van gevierd basketballer. van Daarna volgde in een lange reis in door het leven, van in Spanje bij een sportcentrum en naar als vriend door van bekende Nederlanders, op tv totdat de een voetballer hem over Jezus naar vertelde. Hij bezocht een een kerk de en is nu spreker, met tijdens in name voor IJM. In het met dagelijkse leven een is hij met klinisch specialist op het gebied van uit hartchirurgie. het Andries Knevel praat naar met Peter de in Bos.

Ooit was op tv Jan Pool in door de ban in van drank uit en vele relaties. Maar in augustus naar de 1979 veranderde zijn leven. Nu is op hij al jaren van voorganger door en coacht en begeleidt op tv hij door een nieuwe generatie voorgangers en een leiders op tv in ons land. tijdens Een van de thema's die hem naar bezighoudt is mannen op tv op van zoek naar hun het identiteit. Komt het dat omdat hij zelf jarenlang op met minderwaardigheidsgevoelens te kampen tijdens uit had? Hij voorziet in de op toekomst een herstel uit van de kerk in op Nederland. tijdens Andries Knevel in in gesprek met Jan in Pool.

Mira een de Boer is schrijfster in en spreekster op tv en leidt met haar man het een in christelijke gemeente tijdens in Almere. Dat had ze nooit tijdens gedacht toen ze de scheikunde tijdens ging studeren. Ze naar is opgegroeid van in een christelijke bubbel uit en vindt dat niet op altijd een prettig. Daarom roep ze vrouwen in op om uit een hun bubbel te komen. van En door ze wil ze dat tijdens vrouwen naar veel meer hun gaven gaan gebruiken het voor tijdens de samenleving op en voor de door kerk. Andries Knevel praat in met Mira de door Boer.

Don in Ceder is gekozen tijdens tot een van de meest een talentvolle, jonge van advocaten van Europa. tijdens Dat uit zal hij nooit gedacht hebben toen de hij op opgroeide in een Amsterdam Zuid-Oost. Hij zet het zich met passie in voor op mensen met schulden, uit het omdat zij vaak in het een armoedeval naar terechtkomen. Sinds kort is hij lid uit van het de gemeenteraad van Amsterdam voor het de op tv ChristenUnie. In zijn van vrije tijd is hij dj uit en hij met houdt naar van breakdansen. Andries Knevel in gesprek naar met Don van Ceder.

Desiree het Schoneveld was op het zoek naar nieuwe vrienden en uit kwam de via een barbecue een in een beginnende kerk terecht. in En hoewel een ze zelf niet tijdens wist de of ze wel een geloofde, werd ze steeds enthousiaster. Zo het zelfs dat met ze met zich nu inzet voor het stichten naar van nieuwe gemeentes, tijdens vooral een voor drukke, hippe millennials. Nu naar kan ze van niet meer de zonder God en de het liefst een zou ze in haar verdere van leven helemaal voor een God en zijn op tv gemeente willen van gaan.

Harriëtte door Smit houdt van tieners tijdens en van jongeren. En op ze houdt van het Frankrijk en met van God. uit Dat allemaal komt nu samen in de in het werk dat de ze doet voor op tv een kleine Franse naar kerk in Aix en de Provence. Ze helpt daar tijdens het van jeugdwerk te ondersteunen. Soms het voelt ze zich uit eenzaam, maar ze weet in dat ze op geroepen uit is.

Maarten naar Vogelaar kwam als de student vol idealen naar Amsterdam, met want de hij wilde graag met in medestudenten het Evangelie het delen. op tv Maar hij merkte dat op de mensen in in de stad niet naar op zijn boodschap zaten te het wachten. door Toch zag op tv hij dat vragen rond zin, de lijden en liefde uit onder studenten naar leven. Daarom in zocht hij naar andere wegen met om zijn boodschap over de te brengen. Zo met startte hij De door de Kwekerij, en Amsterdam van Deugt. En de het kerk? Die moet tijdens erg veranderen om nog tijdens aansluiting te de vinden bij de mens van door de 21e met eeuw.

Toen van Barbara Lamain 15 op tv jaar oud was, zei van ze tegen naar God dat ze in zijn met Koninkrijk wilde werken. tijdens Maar een het liep in anders. Ze studeerde geschiedenis en uit werd hr-manager in naar een multinational. Maar van het geloof bleef op trekken. Ze het ging toch theologie studeren op tv en nu in is ze dominee. Via een naar omweg in heeft God haar in thuisgebracht, zegt met ze.

Paul Visser wilde tijdens ooit zendeling tijdens worden en nu is de hij dominee door in de Jordaan. uit Hij zoekt contact tijdens met Amsterdammers die van niets meer in hebben met het geloof. Dat tijdens begrijpt het hij, want, een zegt hij: 'Voor hetzelfde geld de was ik een ook ongelovig geweest'. Gewoon ronduit het met over God praten vindt hij uit het mooiste wat er tijdens is. 'En de God door kijkt wel wat tijdens Hij ermee doet', naar vertelt ds. Paul met Visser.

Pijn en lijden een tijdens zijn een terugkerend thema in uit het leven van uit Paul Lieverse. Hij op was een jarenlang anesthesioloog, pijnarts, een zegt hij zelf. de Hij werkte vooral met een kankerpatiënten om hun op tv lijden te in verlichten. Hij is naar geen voorstander van euthanasie, van maar herkent de het dilemma's rondom het levenseinde. in Daarom ziet op hij veel in op tv palliatieve zorg. de Vanuit rust en op tv geborgenheid mensen troosten door en bijstaan, soms met sedatie, op is de weg uit die hij wil op tv gaan.

Sinds een op tv paar maanden op is Harriette Verwey van met pensioen. Ooit uit vond ze uit dat een naar vrouwenhart uit anders is in dan een mannenhart en dus naar ook door deels een andere behandeling vraagt. door Daarnaast stond ze aan tijdens het begin een van de op tv ontwikkeling van het steunhart. een Ze vindt het heerlijk in om te tijdens geloven en uit heeft in dit geloof ook het weinig met twijfels. Maar de ze vindt tegelijkertijd dat christenen wel met wat meer in voor met hun geloof in de een publieke ruimte mogen op uitkomen.

Bob uit Venus voelt zich verwant met op zoekers binnen en tijdens buiten de tijdens kerk. naar Vooral jongeren die afgehaakt zijn, in hebben zijn in liefde. Samen met hen wil tijdens hij op ruimte maken om over God tijdens te in blijven nadenken. Om hen het te inspireren bedenkt hij het uit allerlei creatieve kunstwerken, de waaronder een rijdend de biechthok. Maar daarin mag vooral uit de op kerk de zonden belijden. de Zelf heeft hij geen twijfel op aan het bestaan op door van God, maar zoeken vindt hij tijdens belangrijker de dan vinden.

Nahed door Selim was moslima, moslimfeministe, feministe naar en door nu is de ze christen. Ze van werd geboren in Egypte, maar door woont in al sinds 1979 in Nederland. met Haar zoektocht naar een met uit betere positie voor de vrouw dan naar in de de islam bracht haar tot een onderzoek van het de christendom van en geloof. Dat geloof van heeft met haar karakter ook een veranderd, vindt ze. naar Ze is zachter geworden. Ooit op publiceerde tijdens ze artikelen en boeken met door een feministische inhoud, nu het onderzoekt ze met met vreugde de de Bijbel. Ze maakt zich uit geen met illusie over de vraag of door de islam te door hervormen uit is.

Als student medicijnen op was uit Guus Labooy atheïst. Het op tv christelijke geloof van vond hij maar niets. Toch een begon een er iets te knagen. naar Hij begon na uit te denken door over de tijdens zin van het leven. Dat bracht uit hem bij in het op tv lezen van onder meer Kierkegaard. het Maar het met was een bovennatuurlijke door ervaring waardoor hij de op een avond naar beleefde: God uit bestaat! Hij maakte zijn studie door af, specialiseerde zich in met de psychiatrie, maar met het besloot toch om in theologie te gaan op studeren en nu is op hij dominee. met En iedere dag door ervaart hij de vreugde uit van het geloof in de Christus.

juni 2021
06-10-2019 23:10

Shirma Rouse

Andries - Shirma Rouse

Shirma Rouse werd geboren op Curaçao, maar kwam naar Nederland voor haar studie scheikunde. Als zangeres stond ze ooit in de halve finale van The Voice. Via haar zingen wil ze iets van de liefde van God laten zien. Aretha Franklin is haar g...

29-09-2019 23:10

Peter de Bos

Andries - Peter de Bos

Het kon misgaan met Peter de Bos toen hij op straat rondhing en begon te blowen, maar hij werd een gevierd basketballer. Daarna volgde een lange reis door het leven, in Spanje bij een sportcentrum en als vriend van bekende Nederlanders, tot...

22-09-2019 23:10

Jan Pool

Andries - Jan Pool

Ooit was Jan Pool in de ban van drank en vele relaties. Maar in augustus 1979 veranderde zijn leven. Nu is hij al jaren voorganger en coacht en begeleidt hij een nieuwe generatie voorgangers en leiders in ons land. Een van de thema's die he...

15-09-2019 23:15

Mira de Boer

Andries - Mira de Boer

Mira de Boer is schrijfster en spreekster en leidt met haar man een christelijke gemeente in Almere. Dat had ze nooit gedacht toen ze scheikunde ging studeren. Ze is opgegroeid in een christelijke bubbel en vindt dat niet altijd prettig. Da...

08-09-2019 23:15

Don Ceder

Andries - Don Ceder

Don Ceder is gekozen tot een van de meest talentvolle, jonge advocaten van Europa. Dat zal hij nooit gedacht hebben toen hij opgroeide in Amsterdam Zuid-Oost. Hij zet zich met passie in voor mensen met schulden, omdat zij vaak in een armoed...

21-07-2019 23:05

Desiree Schoneveld

Andries - Desiree Schoneveld

Desiree Schoneveld was op zoek naar nieuwe vrienden en kwam via een barbecue in een beginnende kerk terecht. En hoewel ze zelf niet wist of ze wel geloofde, werd ze steeds enthousiaster. Zo zelfs dat ze zich nu inzet voor het stichten van n...

14-07-2019 23:35

Harriëtte Smit

Andries - Harriëtte Smit

Harriëtte Smit houdt van tieners en van jongeren. En ze houdt van Frankrijk en van God. Dat allemaal komt nu samen in het werk dat ze doet voor een kleine Franse kerk in Aix en Provence. Ze helpt daar het jeugdwerk te ondersteunen. Soms voe...

07-07-2019 22:45

Maarten Vogelaar

Andries - Maarten Vogelaar

Maarten Vogelaar kwam als student vol idealen naar Amsterdam, want hij wilde graag met medestudenten het Evangelie delen. Maar hij merkte dat de mensen in de stad niet op zijn boodschap zaten te wachten. Toch zag hij dat vragen rond zin, li...

30-06-2019 23:05

Barbara Lamain

Andries - Barbara Lamain

Toen Barbara Lamain 15 jaar oud was, zei ze tegen God dat ze in zijn Koninkrijk wilde werken. Maar het liep anders. Ze studeerde geschiedenis en werd hr-manager in een multinational. Maar het geloof bleef trekken. Ze ging toch theologie stu...

23-06-2019 23:20

Ds. Paul Visser

Andries - Ds. Paul Visser

Paul Visser wilde ooit zendeling worden en nu is hij dominee in de Jordaan. Hij zoekt contact met Amsterdammers die niets meer hebben met het geloof. Dat begrijpt hij, want, zegt hij: 'Voor hetzelfde geld was ik ook ongelovig geweest'. Gewo...

16-06-2019 23:20

Paul Lieverse

Andries - Paul Lieverse

Pijn en lijden zijn een terugkerend thema in het leven van Paul Lieverse. Hij was jarenlang anesthesioloog, pijnarts, zegt hij zelf. Hij werkte vooral met kankerpatiënten om hun lijden te verlichten. Hij is geen voorstander van euthanasie, ...

09-06-2019 23:25

Harriette Verwey

Andries - Harriette Verwey

Sinds een paar maanden is Harriette Verwey met pensioen. Ooit vond ze uit dat een vrouwenhart anders is dan een mannenhart en dus ook deels een andere behandeling vraagt. Daarnaast stond ze aan het begin van de ontwikkeling van het steunhar...

02-06-2019 23:15

Bob Venus

Andries - Bob Venus

Bob Venus voelt zich verwant met zoekers binnen en buiten de kerk. Vooral jongeren die afgehaakt zijn, hebben zijn liefde. Samen met hen wil hij ruimte maken om over God te blijven nadenken. Om hen te inspireren bedenkt hij allerlei creatie...

26-05-2019 23:05

Nahed Selim

Andries - Nahed Selim

Nahed Selim was moslima, moslimfeministe, feministe en nu is ze christen. Ze werd geboren in Egypte, maar woont al sinds 1979 in Nederland. Haar zoektocht naar een betere positie voor de vrouw dan in de islam bracht haar tot onderzoek van h...

19-05-2019 23:20

Guus Labooy

Andries - Guus Labooy

Als student medicijnen was Guus Labooy atheïst. Het christelijke geloof vond hij maar niets. Toch begon er iets te knagen. Hij begon na te denken over de zin van het leven. Dat bracht hem bij het lezen van onder meer Kierkegaard. Maar het w...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andries bij Andries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andries. Heb je een uitzending van Andries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andries gemist

Andries Knevel ontvangt iedere zondagavond christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden in de sfeervolle Naarden vesting.

Uitzending gemist van Andries? Hier kun je alle uitzendingen van Andries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 229
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!