Programma gemist?

Shirma Rouse tijdens werd geboren op het Curaçao, maar kwam van naar Nederland voor in haar op studie scheikunde. Als zangeres stond ze door van ooit in de halve finale van de The Voice. Via tijdens haar zingen wil op ze naar iets van de naar liefde van God laten een zien. Aretha Franklin naar is haar grote voorbeeld, uit maar uit als je vraagt wie naar haar geïnspireerd hebben, door noemt uit ze haar beide oma's. Met de tijdens kerstdagen gaat ze uit weer een tijdens tour langs kerken maken, uit want kerst van is het feest op tv van Gods liefde uit en ook van verbinding een tussen met mensen.

Het uit kon misgaan met op Peter de Bos op tv toen hij op op straat rondhing uit en begon te blowen, maar met hij op tv werd een gevierd basketballer. in Daarna volgde in een lange reis op tv door het leven, met in Spanje bij een de sportcentrum en als in vriend van bekende Nederlanders, naar totdat een voetballer hem met over de Jezus vertelde. Hij op tv bezocht een kerk en is uit nu uit spreker, met name met voor IJM. met In het dagelijkse leven de is hij door klinisch specialist op met het gebied van hartchirurgie. Andries in Knevel praat uit met Peter een de Bos.

Ooit was Jan naar Pool de in de ban van met drank en naar vele relaties. Maar in augustus op 1979 een veranderde zijn leven. het Nu is tijdens hij al jaren voorganger en coacht met en begeleidt hij tijdens uit een nieuwe generatie voorgangers en op leiders in in ons land. Een van de uit een thema's die hem bezighoudt is tijdens mannen op zoek met naar hun identiteit. de Komt op tv dat omdat hij met zelf jarenlang met minderwaardigheidsgevoelens te kampen met had? Hij voorziet door in de met toekomst een herstel naar van de tijdens kerk in Nederland. uit Andries Knevel in gesprek met van Jan door Pool.

Mira de het Boer is door schrijfster en spreekster en op leidt met haar man de een christelijke tijdens gemeente in Almere. op tv Dat had ze een nooit gedacht toen de ze scheikunde ging door studeren. Ze is opgegroeid een in een op tv christelijke door bubbel en vindt het dat niet altijd prettig. op tv Daarom roep op ze vrouwen op om op uit hun van bubbel te komen. En een ze wil uit ze dat vrouwen veel meer hun op gaven gaan gebruiken tijdens een voor de samenleving en voor de met kerk. Andries Knevel in praat met Mira uit de uit Boer.

Don Ceder de is gekozen op tv tot een de van de meest talentvolle, jonge het advocaten van Europa. op tv Dat zal met hij nooit gedacht hebben met toen hij opgroeide tijdens in Amsterdam Zuid-Oost. op Hij zet zich van met passie in naar voor mensen op tv met schulden, omdat zij vaak in in van een armoedeval terechtkomen. Sinds kort een is hij met lid van de door gemeenteraad van Amsterdam tijdens voor de ChristenUnie. In een een zijn vrije tijd is op hij dj en hij een houdt naar van breakdansen. Andries Knevel in gesprek naar met Don het Ceder.

Desiree naar Schoneveld was op naar zoek naar nieuwe vrienden en tijdens kwam via een door met barbecue in een beginnende kerk terecht. tijdens En hoewel met ze zelf niet met wist of ze op wel een geloofde, werd ze op steeds enthousiaster. Zo zelfs dat in ze zich nu in inzet van voor het stichten van nieuwe gemeentes, een vooral voor op tv drukke, een hippe millennials. Nu kan ze een niet meer de zonder God en op tv het liefst zou ze tijdens in haar naar verdere leven helemaal naar voor God en zijn op tv gemeente willen het gaan.

Harriëtte Smit houdt de van tieners naar en van jongeren. een En ze naar houdt van Frankrijk op en van God. Dat een allemaal komt nu samen op in een het werk dat ze doet naar voor een een kleine Franse uit kerk in Aix en Provence. een Ze helpt op tv daar het op jeugdwerk te ondersteunen. Soms tijdens voelt de ze zich eenzaam, maar in ze weet dat ze geroepen een een is.

Maarten Vogelaar kwam een als student vol het op tv idealen naar Amsterdam, want hij op tv wilde graag de met medestudenten het Evangelie delen. naar Maar hij met merkte een dat de mensen de in de stad niet op op zijn tijdens boodschap zaten te wachten. met Toch zag hij dat op tv vragen rond door zin, lijden en liefde met onder studenten leven. uit Daarom zocht hij naar het andere wegen op tv om zijn tijdens boodschap over te brengen. het Zo uit startte hij De op tv Kwekerij, en Amsterdam Deugt. En de door het kerk? Die moet erg veranderen om naar nog op aansluiting te vinden bij de uit mens van de in de 21e eeuw.

Toen Barbara Lamain tijdens 15 de jaar oud was, zei ze de tegen God in dat ze in op zijn een Koninkrijk wilde werken. Maar met het liep anders. tijdens Ze studeerde geschiedenis op en werd hr-manager naar in een door multinational. Maar het door geloof bleef trekken. de Ze ging toch theologie studeren en door nu is tijdens ze uit dominee. Via een omweg heeft God uit haar thuisgebracht, zegt van het ze.

Paul Visser wilde het ooit zendeling door worden en nu de is hij dominee naar in uit de Jordaan. Hij de zoekt contact met Amsterdammers die niets naar meer hebben met het het op geloof. Dat begrijpt hij, van want, zegt hij: op tv 'Voor op tv hetzelfde geld was uit ik ook ongelovig door geweest'. Gewoon ronduit over God praten door vindt van hij het mooiste een wat er naar is. 'En God kijkt wel het wat Hij van ermee doet', vertelt door ds. Paul door Visser.

Pijn en naar lijden zijn op een terugkerend thema de in het leven op van Paul Lieverse. Hij op tv was door jarenlang anesthesioloog, pijnarts, zegt hij zelf. naar in Hij werkte vooral met kankerpatiënten om naar hun lijden op tv te verlichten. Hij de is geen voorstander uit van in euthanasie, maar herkent de het dilemma's rondom het een levenseinde. Daarom ziet door hij veel in palliatieve naar zorg. Vanuit rust door en geborgenheid in mensen troosten tijdens en bijstaan, soms met sedatie, uit is de tijdens weg die hij van wil gaan.

Sinds een paar op tv met maanden is Harriette Verwey in met pensioen. Ooit naar vond ze uit op dat een van vrouwenhart anders is dan een op tv mannenhart en in dus ook deels een andere een behandeling vraagt. naar Daarnaast naar stond ze aan het begin van uit de ontwikkeling van een naar het steunhart. Ze vindt met het heerlijk om te geloven op op en heeft in dit geloof met ook door weinig twijfels. Maar ze vindt tegelijkertijd in een dat christenen wel het wat meer voor hun geloof in tijdens de in publieke ruimte mogen het uitkomen.

Bob een Venus voelt tijdens zich verwant met van zoekers binnen en buiten de met kerk. Vooral door jongeren die afgehaakt zijn, hebben naar van zijn liefde. Samen naar met hen wil hij ruimte maken het om op over God te blijven op nadenken. op tv Om hen te uit inspireren bedenkt hij allerlei creatieve naar kunstwerken, op waaronder een rijdend biechthok. Maar op tv daarin van mag vooral de kerk de zonden uit belijden. Zelf een heeft hij geen twijfel tijdens aan het bestaan van de van God, maar zoeken de vindt hij van belangrijker dan vinden.

Nahed Selim op tv was op tv moslima, moslimfeministe, feministe en het nu is ze christen. Ze van het werd geboren in op Egypte, maar woont al sinds het 1979 in Nederland. de Haar zoektocht naar door een het betere positie voor de vrouw dan in in de door islam bracht haar tot van van onderzoek van het op tv christendom en geloof. Dat in geloof heeft van haar karakter ook veranderd, vindt uit ze. Ze is zachter uit geworden. Ooit in publiceerde naar ze artikelen en boeken met een een feministische inhoud, met nu onderzoekt ze op met vreugde op tv de Bijbel. Ze maakt tijdens zich door geen illusie over de vraag met of de tijdens islam te hervormen een is.

Als door student medicijnen was Guus het Labooy atheïst. Het naar christelijke geloof vond tijdens hij maar niets. Toch van begon er iets door te knagen. Hij op begon door na te naar denken over de uit zin van het leven. Dat van bracht door hem bij het op tv lezen van onder meer Kierkegaard. de Maar het was een met bovennatuurlijke ervaring waardoor uit hij een op een avond uit beleefde: God de bestaat! Hij maakte zijn studie af, met tijdens specialiseerde zich in de psychiatrie, maar door besloot toch het om een theologie te gaan studeren in en nu is hij dominee. de En op tv iedere dag ervaart hij de op vreugde van van het door geloof in Christus.

november 2019
06-10-2019 23:10

Shirma Rouse

Andries - Shirma Rouse

Shirma Rouse werd geboren op Curaçao, maar kwam naar Nederland voor haar studie scheikunde. Als zangeres stond ze ooit in de halve finale van The Voice. Via haar zingen wil ze iets van de liefde van God laten zien. Aretha Franklin is haar g...

29-09-2019 23:10

Peter de Bos

Andries - Peter de Bos

Het kon misgaan met Peter de Bos toen hij op straat rondhing en begon te blowen, maar hij werd een gevierd basketballer. Daarna volgde een lange reis door het leven, in Spanje bij een sportcentrum en als vriend van bekende Nederlanders, tot...

22-09-2019 23:10

Jan Pool

Andries - Jan Pool

Ooit was Jan Pool in de ban van drank en vele relaties. Maar in augustus 1979 veranderde zijn leven. Nu is hij al jaren voorganger en coacht en begeleidt hij een nieuwe generatie voorgangers en leiders in ons land. Een van de thema's die he...

15-09-2019 23:15

Mira de Boer

Andries - Mira de Boer

Mira de Boer is schrijfster en spreekster en leidt met haar man een christelijke gemeente in Almere. Dat had ze nooit gedacht toen ze scheikunde ging studeren. Ze is opgegroeid in een christelijke bubbel en vindt dat niet altijd prettig. Da...

08-09-2019 23:15

Don Ceder

Andries - Don Ceder

Don Ceder is gekozen tot een van de meest talentvolle, jonge advocaten van Europa. Dat zal hij nooit gedacht hebben toen hij opgroeide in Amsterdam Zuid-Oost. Hij zet zich met passie in voor mensen met schulden, omdat zij vaak in een armoed...

21-07-2019 23:05

Desiree Schoneveld

Andries - Desiree Schoneveld

Desiree Schoneveld was op zoek naar nieuwe vrienden en kwam via een barbecue in een beginnende kerk terecht. En hoewel ze zelf niet wist of ze wel geloofde, werd ze steeds enthousiaster. Zo zelfs dat ze zich nu inzet voor het stichten van n...

14-07-2019 23:35

Harriëtte Smit

Andries - Harriëtte Smit

Harriëtte Smit houdt van tieners en van jongeren. En ze houdt van Frankrijk en van God. Dat allemaal komt nu samen in het werk dat ze doet voor een kleine Franse kerk in Aix en Provence. Ze helpt daar het jeugdwerk te ondersteunen. Soms voe...

07-07-2019 22:45

Maarten Vogelaar

Andries - Maarten Vogelaar

Maarten Vogelaar kwam als student vol idealen naar Amsterdam, want hij wilde graag met medestudenten het Evangelie delen. Maar hij merkte dat de mensen in de stad niet op zijn boodschap zaten te wachten. Toch zag hij dat vragen rond zin, li...

30-06-2019 23:05

Barbara Lamain

Andries - Barbara Lamain

Toen Barbara Lamain 15 jaar oud was, zei ze tegen God dat ze in zijn Koninkrijk wilde werken. Maar het liep anders. Ze studeerde geschiedenis en werd hr-manager in een multinational. Maar het geloof bleef trekken. Ze ging toch theologie stu...

23-06-2019 23:20

Ds. Paul Visser

Andries - Ds. Paul Visser

Paul Visser wilde ooit zendeling worden en nu is hij dominee in de Jordaan. Hij zoekt contact met Amsterdammers die niets meer hebben met het geloof. Dat begrijpt hij, want, zegt hij: 'Voor hetzelfde geld was ik ook ongelovig geweest'. Gewo...

16-06-2019 23:20

Paul Lieverse

Andries - Paul Lieverse

Pijn en lijden zijn een terugkerend thema in het leven van Paul Lieverse. Hij was jarenlang anesthesioloog, pijnarts, zegt hij zelf. Hij werkte vooral met kankerpatiënten om hun lijden te verlichten. Hij is geen voorstander van euthanasie, ...

09-06-2019 23:25

Harriette Verwey

Andries - Harriette Verwey

Sinds een paar maanden is Harriette Verwey met pensioen. Ooit vond ze uit dat een vrouwenhart anders is dan een mannenhart en dus ook deels een andere behandeling vraagt. Daarnaast stond ze aan het begin van de ontwikkeling van het steunhar...

02-06-2019 23:15

Bob Venus

Andries - Bob Venus

Bob Venus voelt zich verwant met zoekers binnen en buiten de kerk. Vooral jongeren die afgehaakt zijn, hebben zijn liefde. Samen met hen wil hij ruimte maken om over God te blijven nadenken. Om hen te inspireren bedenkt hij allerlei creatie...

26-05-2019 23:05

Nahed Selim

Andries - Nahed Selim

Nahed Selim was moslima, moslimfeministe, feministe en nu is ze christen. Ze werd geboren in Egypte, maar woont al sinds 1979 in Nederland. Haar zoektocht naar een betere positie voor de vrouw dan in de islam bracht haar tot onderzoek van h...

19-05-2019 23:20

Guus Labooy

Andries - Guus Labooy

Als student medicijnen was Guus Labooy atheïst. Het christelijke geloof vond hij maar niets. Toch begon er iets te knagen. Hij begon na te denken over de zin van het leven. Dat bracht hem bij het lezen van onder meer Kierkegaard. Maar het w...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andries bij Andries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andries. Heb je een uitzending van Andries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andries gemist

Andries Knevel ontvangt iedere zondagavond christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden in de sfeervolle Naarden vesting.

Uitzending gemist van Andries? Hier kun je alle uitzendingen van Andries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 229
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!