Programma gemist?

Aflevering 2 met - van Talkshow: Joke Buis: Vroeger werd op ze uit stevig gepest. Maar uit de stem van tijdens God heeft haar op daar doorheen geholpen. Nog steeds naar hoort ze Zijn van stem af en toe. het Zo het tastbaar dat ze een de stap zette door om eigen cd's uit uit te brengen, gesteund door met de stem van op tv van God en de liefde voor door haar opa. met Nu zingt ze dus liederen het van Johannes het de Heer en uit in december van kwam een kerst-cd uit. van Sindsdien is ze een op tv met succesvolle en populaire tijdens zangeres.

Als gezin stapten met in ze in zijn kindertijd op over naar een andere kerk in omdat, door volgens zijn vader, door het hart tekort kwam. Later naar is in hij zelf dominee geworden en naar nu is hij het ook door scriba (algemeen op tv secretaris) van de van PKN, de Protestantse op Kerk in Nederland. Ondanks de leegloop op van het de kerken is hij niet op pessimistisch over de de toekomst in van kerk en christelijk geloof een in op Nederland.

In de op tv kazemat van het Vestingmuseum op tv in Naarden het ontvangt Andries Knevel naar zanger, liedjeschrijver en op tv voorganger naar Kees Kraayenoord. Hij is van bekend vanwege zijn talloze op tv optredens uit in het land tijdens de een afgelopen jaren. in Minder bekend is dat het hij nu voorganger tijdens is naar van een snelgroeiende evangelische gemeente met in Veenendaal. uit Kees vertelt over zijn uit roerige jeugd in in Katwijk, zijn plotselinge de bekering van en over de hoogte- maar ook de de dieptepunten in zijn carrière en in privéleven.

Jarenlang naar gaf ze met leiding aan de hulporganisatie Compassion in een Nederland, maar ze de heeft van haar baan ingeruild voor van een functie bij van dezelfde naar organisatie in Latijns-Amerika. Dat werelddeel uit heeft toch haar op hart, de want Jolanda Omvlee de woonde en werkte tijdens een aantal jaren naar met haar man door op Cuba. Het met lot van de op tv 'armen en onderdrukten' en door dan met name de kinderen van onder hen trekt uit ze op zich erg aan. Soms naar lijdt een ze zo onder op tv de gebrokenheid in de wereld, op dat ze een moet waken in voor depressieve gevoelens. Het troost haar met van dan dat zij niet de redder in het van deze wereld van hoeft te zijn. Want bij op tv alle door verdriet dat ze ziet, is in haar geloof in tijdens Christus gebleven met en verdiept. Ze ervaart iedere van dag op tv God, vertelt ze aan tijdens Andries tijdens Knevel.

Sinds naar 1 januari is Wim van Hoddenbagh de nieuwe een directeur door van de organisatie van De 4e Musketier. tijdens Hij is de opvolger van Henk naar Stoorvogel. Hoddenbagh door is o.m. bestuurskundige het en adviseerde raden op van bestuur en gemeenten in in met de profit- en in non-profitsector. Tegelijk een is hij voorganger een in een Evangelische Gemeente. Hij tijdens staat op model voor een nieuwe generatie jonge op tv christenen de die onbekommerd en vol passie op van over het evangelie vertellen de en het het proberen voor te leven. In op tv het Vestingmuseum vertelt het hij aan Andries van Knevel over de zijn geloof, de zijn dromen en op tv idealen.

Ze op is niet door zo met de kerk tijdens opgevoed, maar met toen ze zeventien was, kwam ze naar tot een geloof. Sindsdien is ze volgeling van van op tv Jezus met soms in bijzondere ervaringen. op tv Ze studeerde jazz op en zong in verschillende het bands. Inmiddels heeft naar ze een aantal tijdens cd's gemaakt.

Vaderschap is een tijdens van de thema's tijdens waar Bert op Reinds graag over spreekt. tijdens Hij op is orthopedagoog en spreker naar en met van name geïnteresseerd in de de generatie tijdens 20-35 jaar. Zijn eigen vader van overleed al op vroege uit leeftijd. naar Als puber raakte hij het door geloof kwijt op en had in hij gedachten over zelfmoord. de Maar zijn een vriendin (nu vrouw) redde hem. van Sindsdien is in het het zijn passie om jongeren te uit helpen door en bij te staan. Dat van kan door echtheid. Of naar zoals tijdens hij onlangs zei: 'De oudere door met generatie mag kwetsbaar zijn door richting jongeren, want kwetsbaarheid door wordt een het nieuwe stoer-zijn.' Bert ziet levens de veranderen. 'God naar verandert met echt mensen.' Andries Knevel naar praat met in hem.

Rinke Verkerk op tv is jong door (geboren in 1989) op tv en heeft al een uit hele journalistieke een carrière achter de een rug. Ze schreef het onder meer voor De de Volkskrant, een Het Parool, Elsevier en van Vrij Nederland. met Op dit moment is het ze redacteur bij het het tv-programma Rambam. een Bekendheid kreeg het ze doordat ze op tv undercover ging bij de van Scientology Kerk. op tv Onlangs verscheen haar boek een Anything out of nothing, in over vluchtelingen in door Jordanië. Ondanks alle ellende van door die ze gezien heeft, twijfelt van ze nooit de aan God.

Henk Bouma uit ging op tv als econoom in Londen een financieel op tv mooie de toekomst tegemoet. Maar zijn leven naar veranderde radicaal. Nu op tv is hij predikant door op tv van een gemeente in tijdens Kanaleneiland te Utrecht, uit een wijk met voornamelijk moslims. met In deze wijk van richtte naar hij het 'Huis van met de Vrede' op, een tijdens buurtcentrum waar met ook naar wekelijks kerkdiensten worden gehouden. Hij met is door officieel missionair werker onder moslims en van heeft op tv zich daarom op verdiept in de islam. 'God houdt in van slechte mensen' in tijdens heeft hij daardoor steeds meer ontdekt uit van als kern van het christelijk op geloof.

Paulien Zeeman-Lens met was presentator van het een EO-programma naar Vrouw-zijn. Tegenwoordig is ze vooral van actief op tv als spreker en spiritueel begeleider. een Na een jarenlange door depressie kwam tijdens ze op tv op haar 18e een tot geloof. Als zendelinge reisde door ze in de hele wereld over en op tv zag ze uit veel ellende. Maar nooit ervoer op ze de in aanwezigheid uit van God meer dan naar in een vluchtelingenkamp in een Cambodja.

Ooit tijdens beroofde hij op mensen en zat hij in met de het jeugdgevangenis. Onlangs schreef hij, samen een met Leonie in de Beer, op tv een boek over tijdens de Tien Geboden, met door als titel Lifestyle. Rivelino Rigters het kwam op door zijn vijftiende tot uit geloof de en wil nu via met muziek en dans het evangelie uit bekendmaken aan jongeren. van Omdat op tv hij de zelfkant in van de samenleving de heel goed kent, kan op hij het aansluiting vinden bij jongeren die een ook in de criminaliteit op verzeild het dreigen te raken. Andries een Knevel in gesprek uit met Rivelino naar Rigters die in het programma tijdens zijn gitaar met heeft het meegenomen.

'God bestaat op niet', schreeuwde Anouk van op tv Tooren nog maar de een paar op jaar door geleden. Want ze hield in ervan om te provoceren. Totdat op tv uit er iets in haar leven een veranderde en nu is op tv ze een toegewijd het gelovige. Ze was op tv de geen atheïst, zegt met ze zelf, maar een anti-theïst. in Ze was tegen door God. de En nu praat ze graag over met de rol van een op tv God en geloof in met haar leven. in Als psycholoog en psychotherapeut probeert ze een mensen vooral uit van verslavingen af een te helpen. Andries van Knevel praat met met haar over op tv haar opzienbarende de ommekeer.

Als een klein jongetje was Reinier op tv van den Berg de al gefascineerd door de het weer een en die fascinatie van is nooit van meer overgegaan. Hij tijdens heeft van zijn hobby een zijn werk het kunnen maken en is met al meer op dan vijfentwingtig jaar door een bekende weerman. Hij maakt zich de van grote zorgen over op tv het milieu. Volgens de hem is het echt een minuut de naar voor twaalf en daarom zet in hij zich, waar met hij kan, in het voor duurzaamheid. van Hij vindt dat op tv christenen in de strijd voor de een betere van wereld niet altijd tijdens voorop op hebben gelopen en dat doet van hem pijn. op Want God houdt van door Zijn het schepping. Hij kan onbekommerd de geloven, maar het in lijden van de mens een en de naar wereld kan hem op tv benauwen.

Agnes met Huizenga is relatietherapeut, spreker en naar columnist voor uit Eva. Het door geloofsleven van Agnes veranderde uit na een ingrijpende naar ervaring met God. Ze naar zat samen met met door een vriendin in de auto, toen in ze opeens in een tongen met begon te spreken. Sindsdien op speelt tongentaal een belangrijke uit rol in uit haar leven. met Ze wil een uitdragen dat met op de Heilige Geest de door kracht van door God dichterbij is dan we op denken.

Bas tijdens van der op tv Graaf is predikant van het de Jeruzalemkerk (PKN) in Amsterdam. door Hoe in kun je kerk-zijn in een op tv stad die naar wars is het van instituten van en regeltjes? De secularisering slaat in met Amsterdam wild om van zich heen. Soms de met voelt Van der in Graaf zich als naar het orkest op in een zinkende Titanic, maar de toch merkt op tv hij dat Amsterdammers iets hebben een met Jezus. Alleen de Hij trekt hen over door de het streep.

januari 2018
15-01-2018 00:20

Andries

Andries - Andries

Aflevering 2 - Talkshow: Joke Buis: Vroeger werd ze stevig gepest. Maar de stem van God heeft haar daar doorheen geholpen. Nog steeds hoort ze Zijn stem af en toe. Zo tastbaar dat ze de stap zette om eigen cd's uit te brengen, gesteund door...

08-01-2018 00:25

René de Reuver

Andries - René de Reuver

Als gezin stapten ze in zijn kindertijd over naar een andere kerk omdat, volgens zijn vader, het hart tekort kwam. Later is hij zelf dominee geworden en nu is hij ook scriba (algemeen secretaris) van de PKN, de Protestantse Kerk in Nederlan...

18-12-2017 00:35

Kees Kraayenoord

Andries - Kees Kraayenoord

In de kazemat van het Vestingmuseum in Naarden ontvangt Andries Knevel zanger, liedjeschrijver en voorganger Kees Kraayenoord. Hij is bekend vanwege zijn talloze optredens in het land tijdens de afgelopen jaren. Minder bekend is dat hij nu ...

11-12-2017 00:15

Jolanda Omvlee

Andries - Jolanda Omvlee

Jarenlang gaf ze leiding aan de hulporganisatie Compassion in Nederland, maar ze heeft haar baan ingeruild voor een functie bij dezelfde organisatie in Latijns-Amerika. Dat werelddeel heeft toch haar hart, want Jolanda Omvlee woonde en werk...

04-12-2017 00:15

Wim Hoddenbagh

Andries - Wim Hoddenbagh

Sinds 1 januari is Wim Hoddenbagh de nieuwe directeur van de organisatie De 4e Musketier. Hij is de opvolger van Henk Stoorvogel. Hoddenbagh is o.m. bestuurskundige en adviseerde raden van bestuur en gemeenten in de profit- en non-profitsec...

27-11-2017 00:10

Talitha Nawijn

Andries - Talitha Nawijn

Ze is niet zo met de kerk opgevoed, maar toen ze zeventien was, kwam ze tot geloof. Sindsdien is ze volgeling van Jezus met soms bijzondere ervaringen. Ze studeerde jazz en zong in verschillende bands. Inmiddels heeft ze een aantal cd's gem...

20-11-2017 01:20

Bert Reinds

Andries - Bert Reinds

Vaderschap is een van de thema's waar Bert Reinds graag over spreekt. Hij is orthopedagoog en spreker en met name geïnteresseerd in de generatie 20-35 jaar. Zijn eigen vader overleed al op vroege leeftijd. Als puber raakte hij het geloof kw...

13-11-2017 00:15

Rinke Verkerk

Andries - Rinke Verkerk

Rinke Verkerk is jong (geboren in 1989) en heeft al een hele journalistieke carrière achter de rug. Ze schreef onder meer voor De Volkskrant, Het Parool, Elsevier en Vrij Nederland. Op dit moment is ze redacteur bij het tv-programma Rambam....

06-11-2017 00:15

Henk Bouma

Andries - Henk Bouma

Henk Bouma ging als econoom in Londen een financieel mooie toekomst tegemoet. Maar zijn leven veranderde radicaal. Nu is hij predikant van een gemeente in Kanaleneiland te Utrecht, een wijk met voornamelijk moslims. In deze wijk richtte hij...

30-10-2017 00:15

Paulien Zeeman-Lens

Andries - Paulien Zeeman-Lens

Paulien Zeeman-Lens was presentator van het EO-programma Vrouw-zijn. Tegenwoordig is ze vooral actief als spreker en spiritueel begeleider. Na een jarenlange depressie kwam ze op haar 18e tot geloof. Als zendelinge reisde ze de hele wereld ...

23-10-2017 00:15

Rivelino Rigters

Andries - Rivelino Rigters

Ooit beroofde hij mensen en zat hij in de jeugdgevangenis. Onlangs schreef hij, samen met Leonie de Beer, een boek over de Tien Geboden, met als titel Lifestyle. Rivelino Rigters kwam op zijn vijftiende tot geloof en wil nu via muziek en da...

16-10-2017 00:15

Anouk van Tooren

Andries - Anouk van Tooren

'God bestaat niet', schreeuwde Anouk van Tooren nog maar een paar jaar geleden. Want ze hield ervan om te provoceren. Totdat er iets in haar leven veranderde en nu is ze een toegewijd gelovige. Ze was geen atheïst, zegt ze zelf, maar een an...

09-10-2017 00:15

Reinier van den Berg

Andries - Reinier van den Berg

Als klein jongetje was Reinier van den Berg al gefascineerd door het weer en die fascinatie is nooit meer overgegaan. Hij heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken en is al meer dan vijfentwingtig jaar een bekende weerman. Hij maakt zich ...

02-10-2017 00:15

Agnes Huizenga

Andries - Agnes Huizenga

Agnes Huizenga is relatietherapeut, spreker en columnist voor Eva. Het geloofsleven van Agnes veranderde na een ingrijpende ervaring met God. Ze zat samen met een vriendin in de auto, toen ze opeens in tongen begon te spreken. Sindsdien spe...

25-09-2017 00:10

Bas van der Graaf

Andries - Bas van der Graaf

Bas van der Graaf is predikant van de Jeruzalemkerk (PKN) in Amsterdam. Hoe kun je kerk-zijn in een stad die wars is van instituten en regeltjes? De secularisering slaat in Amsterdam wild om zich heen. Soms voelt Van der Graaf zich als het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andries bij Andries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andries. Heb je een uitzending van Andries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andries gemist

Andries Knevel ontvangt iedere zondagavond christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden in de sfeervolle Naarden vesting.

Uitzending gemist van Andries? Hier kun je alle uitzendingen van Andries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 157
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord