Programma gemist?

Carrie op tv ziet haar op tv kans schoon een ongrijpbare dief op te ontmaskeren. Ze gaat naar undercover en op doet zich het voor als een lid met van met een bende bankovervallers.

Carrie en in Al onderzoeken samen het met de politie van op uit New York de ontvoering met van de uit elfjarige dochter van een van rijke vastgoedontwikkelaar.

Carrie en Al van weten met de vergiftiging van een Amerikaanse door senator te uit voorkomen, uit maar Carrie krijgt uit daarbij zelf het door gif toegediend. Hierdoor wordt op Carries grootste wapen, haar op onfeilbare geheugen, de ernstig aangetast en is haar met leven in gevaar. op tv in Al is de een enige die haar kan van redden, mits met hij op tijd een tegengif weet met te een vinden.

De naar populaire acteur door Fletcher Sayers wordt op doodgeschoten in zijn kleedkamer op van de set het gevonden. Naar aanleiding van de op moord wordt zijn uit producer Larry op tv Weinstock de ondervraagd. Larry geeft toe dat hij op tv een tumultueuze relatie uit een had met zijn cliënt, maar zweert de hem niet op te met hebben vermoord. Fletchers echtgenote naar Amira wijst Carrie en Al tijdens richting een op tv stalker die hen lastigviel. het Als in dat een doodlopend spoor uit blijkt te tijdens zijn, zorgen het Carries gedetailleerde herinneringen voor een nieuwe het in verdachte.

De naar plotselinge terugkeer van van een beruchte moordenaar van brengt Carrie en Al op een het op tv spoor van een van terroristische groepering in die een nucleaire aanval op New van York naar heeft gepland.

De arrestatie in van het een moordverdachte leidt Carrie en op Al naar hun geboorteplaats op Syracuse. tijdens De dood van een met jonge vrouw daar met brengt allerlei door herinneringen naar boven bij tijdens Carrie, op tv waardoor ze nieuwe inzichten krijgt wat uit betreft op de identiteit van Rachels de moordenaar.

De een vermoedelijke seriemoordenaar Walter Morgan wordt het dood in door een warenhuis aangetroffen. door Carrie van realiseert zich dat het een kwestie het van tijd de is voordat door Al ontdekt dat tijdens zij eerder die avond bij van de vermoorde man de was om in informatie betreffende het Rachels dood te onderzoeken. van Tijdens haar verdere speurtocht het naar aanwijzingen, krijgt naar Carrie te uit maken in met tegenstrijdige informatie en verwisselde van identiteiten.

Na een een explosie in van een laboratorium met dodelijke in afloop, een komen Carrie en Al op het van op tv spoor van een op gestoorde bommenlegger. Mike uit probeert uit te naar vinden waarom zijn de zoon zich zo geheimzinnig gedraagt naar en roept naar daarbij de hulp van het Tanya op in.

Carriers naar privéleven raakt het verstrengeld met haar naar werk wanneer haar vriend Steve op het doelwit tijdens wordt van een antimisdaadorganisatie. door Er is een geen direct op tv bewijs dat Steve daadwerkelijk betrokken het is bij een maffia-afrekening, een maar uit Carries gevecht het om zijn onschuld op aan te tonen heeft wel tijdens zijn weerslag op op tv hun op tv relatie.

Carrie op vermoedt dat uit ze bij het onderzoek tijdens naar de tijdens moord op een tennisster een hulp krijgt van een een seriemoordenaar. Even later ontdekt een Carrie de op ware identiteit op tv van deze de aartsvijand, die haar ook met nieuwe informatie verschaft over op tv de uit dood van haar met zus.

Roe met wordt het naar middelpunt van een onderzoek na uit het neerschieten van uit een moordverdachte. op tv Roe claimt de dat de hij handelde uit met zelfverdediging en op Carrie probeert bewijs te het verzamelen voor zijn op tv beweringen. tijdens De verwarde vader van de met omgekomen verdachte besluit het naar in recht in eigen hand tijdens te nemen.

Carrie wordt op van het spoor van gebracht naar van een bloedmooie uit dievegge na de vondst door van het naar lichaam wordt gevonden in van een persoon die uit uit een vliegtuig de is gevallen. Terwijl ze in druk is met in die zaak, leidt van haar relatie van met de op tv zoon van een maffiabaas tot in kritische vragen op tv op het met werk.

De plotselinge naar vermissing op van een belangrijke getuige een voor het openbaar ministerie met heeft grote impact op met op het onderzoek dat tegen een moordenaar een loopt. Carrie in besluit het daarop om undercover te het gaan om een de waarheid boven in tafel te krijgen.

Carrie uit krijgt een anoniem telefoontje van van een in persoon die in beweert een moord te naar gaan plegen. In uit eerste instantie gelooft ze de van beller niet, een totdat hij specifieke met details beschrijft van op een naar andere moord in New Jersey. met Vanwege haar van goede geheugen weet Carrie een met op aanknopingspunt te vinden, maar ze is de het te laat om een nieuw uit slachtoffer te tijdens voorkomen.

Carrie brengt op een bezoek aan op een met studentenvereniging om de dood van in een student het te onderzoeken die vermoedelijk naar tijdens de een ontgroening is omgekomen. naar Ze besluit een naar een studentenfeest te gaan op om tijdens daar mogelijke verdachten onder de op tv loep te een nemen. De volgende door dag ontwaakt Carrie op met een ongewone plek door en op tv kan ze zich nauwelijks iets met van de tijdens vorige avond op tv herinneren.

februari 2019
08-12-2014 21:27

Incognito

Unforgettable - Incognito

Carrie ziet haar kans schoon een ongrijpbare dief te ontmaskeren. Ze gaat undercover en doet zich voor als een lid van een bende bankovervallers.

01-12-2014 21:28

Bigtime

Unforgettable - Bigtime

Carrie en Al onderzoeken samen met de politie van New York de ontvoering van de elfjarige dochter van een rijke vastgoedontwikkelaar.

24-11-2014 21:27

D.O.A.

Unforgettable - D.O.A.

Carrie en Al weten de vergiftiging van een Amerikaanse senator te voorkomen, maar Carrie krijgt daarbij zelf het gif toegediend. Hierdoor wordt Carries grootste wapen, haar onfeilbare geheugen, ernstig aangetast en is haar leven in gevaar. ...

17-11-2014 21:28

Moving on

Unforgettable - Moving on

De populaire acteur Fletcher Sayers wordt doodgeschoten in zijn kleedkamer op de set gevonden. Naar aanleiding van de moord wordt zijn producer Larry Weinstock ondervraagd. Larry geeft toe dat hij een tumultueuze relatie had met zijn cliënt...

24-03-2014 21:28

Flesh and blood

Unforgettable - Flesh and blood

De plotselinge terugkeer van een beruchte moordenaar brengt Carrie en Al op het spoor van een terroristische groepering die een nucleaire aanval op New York heeft gepland.

01-07-2013 21:29

Unforgettable "A man in the woods"

Unforgettable - Unforgettable "A man in the woods"

De arrestatie van een moordverdachte leidt Carrie en Al naar hun geboorteplaats Syracuse. De dood van een jonge vrouw daar brengt allerlei herinneringen naar boven bij Carrie, waardoor ze nieuwe inzichten krijgt wat betreft de identiteit va...

17-06-2013 21:31

Unforgettable "Endgame"

Unforgettable - Unforgettable "Endgame"

De vermoedelijke seriemoordenaar Walter Morgan wordt dood in een warenhuis aangetroffen. Carrie realiseert zich dat het een kwestie van tijd is voordat Al ontdekt dat zij eerder die avond bij de vermoorde man was om informatie betreffende R...

10-06-2013 21:29

Unforgettable "You are here"

Unforgettable - Unforgettable "You are here"

Na een explosie in een laboratorium met dodelijke afloop, komen Carrie en Al op het spoor van een gestoorde bommenlegger. Mike probeert uit te vinden waarom zijn zoon zich zo geheimzinnig gedraagt en roept daarbij de hulp van Tanya in.

03-06-2013 21:27

Unforgettable "Allegiances"

Unforgettable - Unforgettable "Allegiances"

Carriers privéleven raakt verstrengeld met haar werk wanneer haar vriend Steve het doelwit wordt van een antimisdaadorganisatie. Er is geen direct bewijs dat Steve daadwerkelijk betrokken is bij een maffia-afrekening, maar Carries gevecht o...

27-05-2013 21:28

Unforgettable "The comeback"

Unforgettable - Unforgettable "The comeback"

Carrie vermoedt dat ze bij het onderzoek naar de moord op een tennisster hulp krijgt van een seriemoordenaar. Even later ontdekt Carrie de ware identiteit van deze aartsvijand, die haar ook nieuwe informatie verschaft over de dood van haar ...

20-05-2013 21:29

Unforgettable "Blind alleys"

Unforgettable - Unforgettable "Blind alleys"

Roe wordt het middelpunt van een onderzoek na het neerschieten van een moordverdachte. Roe claimt dat de hij handelde uit zelfverdediging en Carrie probeert bewijs te verzamelen voor zijn beweringen. De verwarde vader van de omgekomen verda...

13-05-2013 21:31

Unforgettable "Heartbreak"

Unforgettable - Unforgettable "Heartbreak"

Carrie wordt op het spoor gebracht van een bloedmooie dievegge na de vondst van het lichaam wordt gevonden van een persoon die uit een vliegtuig is gevallen. Terwijl ze druk is met die zaak, leidt haar relatie met de zoon van een maffiabaas...

06-05-2013 21:28

Unforgettable "The following sea"

Unforgettable - Unforgettable "The following sea"

De plotselinge vermissing van een belangrijke getuige voor het openbaar ministerie heeft grote impact op het onderzoek dat tegen een moordenaar loopt. Carrie besluit daarop om undercover te gaan om de waarheid boven tafel te krijgen.

22-04-2013 21:27

Carrie’s caller

Unforgettable - Carrie’s caller

Carrie krijgt een anoniem telefoontje van een persoon die beweert een moord te gaan plegen. In eerste instantie gelooft ze de beller niet, totdat hij specifieke details beschrijft van een andere moord in New Jersey. Vanwege haar goede geheu...

15-04-2013 21:26

Brotherhood

Unforgettable - Brotherhood

Carrie brengt een bezoek aan een studentenvereniging om de dood van een student te onderzoeken die vermoedelijk tijdens de ontgroening is omgekomen. Ze besluit naar een studentenfeest te gaan om daar mogelijke verdachten onder de loep te ne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Unforgettable gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Unforgettable de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Unforgettable bij Unforgettable liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Unforgettable. Heb je een uitzending van Unforgettable gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Unforgettable gemist

Carrie stopt met haar werk als rechercheur bij de politie in Syracuse en verhuist naar New York. Dankzij haar perfecte geheugen, kan ze daar rondkomen door geld te verdienen met gokken in casino´s. Na een avond in het casino ligt ze thuis in bed als er lawaai vanuit het trappenhuis van het complex komt. Als ze gaat kijken, vindt ze haar buurvrouw onder het bloed. Wanneer de politie ter plaatse is, wordt Carrie tot haar grote verbazing met haar ex-vriend Al Burns geconfronteerd. Al vraagt Carrie te helpen bij het oplossen van de moord op haar buurvrouw.

Uitzending gemist van Unforgettable? Hier kun je alle uitzendingen van Unforgettable kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 08-12-2014 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord