Programma gemist?

Carrie het ziet haar kans in schoon een ongrijpbare op dief te ontmaskeren. Ze naar gaat undercover en doet op zich de voor als een met lid van uit een bende bankovervallers.

Carrie en Al een onderzoeken met samen met op de politie van New York de door ontvoering van tijdens de elfjarige dochter van met met een rijke vastgoedontwikkelaar.

Carrie van en Al weten de vergiftiging op tv van uit een Amerikaanse senator te voorkomen, op maar Carrie krijgt de daarbij zelf het met gif het toegediend. Hierdoor wordt Carries met grootste wapen, haar onfeilbare in geheugen, ernstig van aangetast en is haar de leven het in gevaar. Al is het de enige die haar met in kan redden, mits uit hij op tijd een tegengif weet naar te het vinden.

De het populaire acteur Fletcher op Sayers wordt doodgeschoten in het zijn in kleedkamer op de set gevonden. naar Naar een aanleiding van de moord op wordt zijn producer door Larry Weinstock het ondervraagd. Larry geeft toe dat een hij een tumultueuze relatie op tv had van met zijn uit cliënt, maar zweert hem niet naar te hebben vermoord. de Fletchers echtgenote Amira wijst naar Carrie van en Al richting een stalker uit op die hen lastigviel. Als dat tijdens een tijdens doodlopend spoor blijkt te naar zijn, zorgen in Carries gedetailleerde herinneringen voor op tv een nieuwe een verdachte.

De de plotselinge terugkeer van een beruchte de moordenaar door brengt Carrie en in Al op het door spoor van de een terroristische groepering die uit een nucleaire aanval tijdens op New York heeft de gepland.

De de arrestatie van een moordverdachte leidt het Carrie en van Al naar door hun geboorteplaats Syracuse. De dood tijdens tijdens van een jonge vrouw daar de brengt allerlei op herinneringen naar boven van bij Carrie, waardoor ze nieuwe van inzichten door krijgt wat betreft naar de identiteit van het Rachels moordenaar.

De tijdens vermoedelijke seriemoordenaar van Walter Morgan wordt dood in van een warenhuis aangetroffen. Carrie het realiseert zich dat op tv het naar een kwestie van tijd is door voordat Al ontdekt door in dat zij eerder die de avond bij tijdens de vermoorde man van was om informatie betreffende Rachels dood naar te onderzoeken. naar Tijdens haar verdere in speurtocht een naar aanwijzingen, krijgt Carrie te op maken met tegenstrijdige de informatie en een verwisselde identiteiten.

Na een een explosie een in een laboratorium tijdens met dodelijke afloop, op komen Carrie en Al op het de spoor met van een gestoorde bommenlegger. van Mike probeert uit te naar vinden naar waarom zijn zoon zich het zo geheimzinnig op gedraagt en roept met daarbij de hulp van Tanya het tijdens in.

Carriers privéleven in raakt verstrengeld met van haar werk wanneer uit haar vriend Steve het met doelwit wordt op tv van een in antimisdaadorganisatie. Er is geen de direct van bewijs dat Steve naar daadwerkelijk betrokken is bij een maffia-afrekening, van maar uit Carries gevecht om tijdens zijn onschuld het aan te tonen door heeft wel zijn weerslag op door hun met relatie.

Carrie vermoedt van dat ze bij het door onderzoek op tv naar de moord op een op tv van tennisster hulp krijgt van een seriemoordenaar. naar Even later ontdekt in Carrie door de ware identiteit van deze uit aartsvijand, op tv die haar ook nieuwe met informatie verschaft over tijdens de dood van met haar een zus.

Roe op tv wordt het middelpunt naar van een onderzoek tijdens na het neerschieten van een een uit moordverdachte. Roe claimt naar dat de hij de handelde uit zelfverdediging en een Carrie probeert bewijs te verzamelen de voor zijn beweringen. tijdens De verwarde vader tijdens van op tv de omgekomen verdachte besluit het door het recht in eigen hand te tijdens nemen.

Carrie wordt uit op het op tv spoor gebracht van door een bloedmooie dievegge na op tv de vondst van door het lichaam wordt gevonden de van een persoon op door die uit een vliegtuig is gevallen. uit Terwijl op tv ze druk is op met die zaak, leidt haar op naar relatie met de zoon van in een maffiabaas tot kritische naar een vragen op het op tv werk.

De plotselinge vermissing in van een belangrijke met getuige voor het op tv naar openbaar ministerie heeft grote impact op op tv het onderzoek dat met het tegen een moordenaar loopt. op Carrie besluit daarop naar om undercover te op gaan om de het waarheid boven tafel op tv te krijgen.

Carrie krijgt een een anoniem telefoontje van in een tijdens persoon die tijdens beweert een moord te door gaan plegen. op tv In eerste instantie gelooft ze de door naar beller niet, totdat hij specifieke in details beschrijft van een van andere een moord in New Jersey. Vanwege op tv haar goede geheugen door op tv weet Carrie een aanknopingspunt te uit vinden, maar een ze is te laat naar om een de nieuw slachtoffer te op tv voorkomen.

Carrie een brengt een bezoek een aan een studentenvereniging om tijdens de dood uit van een student te onderzoeken door met die vermoedelijk tijdens de met ontgroening is omgekomen. Ze van besluit naar een op tv studentenfeest te uit gaan om de daar mogelijke verdachten onder de naar loep te het nemen. De volgende dag ontwaakt uit op Carrie op een naar ongewone plek en kan ze zich uit op tv nauwelijks iets van de een vorige avond met herinneren.

augustus 2020
08-12-2014 21:27

Incognito

Unforgettable - Incognito

Carrie ziet haar kans schoon een ongrijpbare dief te ontmaskeren. Ze gaat undercover en doet zich voor als een lid van een bende bankovervallers.

01-12-2014 21:28

Bigtime

Unforgettable - Bigtime

Carrie en Al onderzoeken samen met de politie van New York de ontvoering van de elfjarige dochter van een rijke vastgoedontwikkelaar.

24-11-2014 21:27

D.O.A.

Unforgettable - D.O.A.

Carrie en Al weten de vergiftiging van een Amerikaanse senator te voorkomen, maar Carrie krijgt daarbij zelf het gif toegediend. Hierdoor wordt Carries grootste wapen, haar onfeilbare geheugen, ernstig aangetast en is haar leven in gevaar. ...

17-11-2014 21:28

Moving on

Unforgettable - Moving on

De populaire acteur Fletcher Sayers wordt doodgeschoten in zijn kleedkamer op de set gevonden. Naar aanleiding van de moord wordt zijn producer Larry Weinstock ondervraagd. Larry geeft toe dat hij een tumultueuze relatie had met zijn cliënt...

24-03-2014 21:28

Flesh and blood

Unforgettable - Flesh and blood

De plotselinge terugkeer van een beruchte moordenaar brengt Carrie en Al op het spoor van een terroristische groepering die een nucleaire aanval op New York heeft gepland.

01-07-2013 21:29

Unforgettable "A man in the woods"

Unforgettable - Unforgettable "A man in the woods"

De arrestatie van een moordverdachte leidt Carrie en Al naar hun geboorteplaats Syracuse. De dood van een jonge vrouw daar brengt allerlei herinneringen naar boven bij Carrie, waardoor ze nieuwe inzichten krijgt wat betreft de identiteit va...

17-06-2013 21:31

Unforgettable "Endgame"

Unforgettable - Unforgettable "Endgame"

De vermoedelijke seriemoordenaar Walter Morgan wordt dood in een warenhuis aangetroffen. Carrie realiseert zich dat het een kwestie van tijd is voordat Al ontdekt dat zij eerder die avond bij de vermoorde man was om informatie betreffende R...

10-06-2013 21:29

Unforgettable "You are here"

Unforgettable - Unforgettable "You are here"

Na een explosie in een laboratorium met dodelijke afloop, komen Carrie en Al op het spoor van een gestoorde bommenlegger. Mike probeert uit te vinden waarom zijn zoon zich zo geheimzinnig gedraagt en roept daarbij de hulp van Tanya in.

03-06-2013 21:27

Unforgettable "Allegiances"

Unforgettable - Unforgettable "Allegiances"

Carriers privéleven raakt verstrengeld met haar werk wanneer haar vriend Steve het doelwit wordt van een antimisdaadorganisatie. Er is geen direct bewijs dat Steve daadwerkelijk betrokken is bij een maffia-afrekening, maar Carries gevecht o...

27-05-2013 21:28

Unforgettable "The comeback"

Unforgettable - Unforgettable "The comeback"

Carrie vermoedt dat ze bij het onderzoek naar de moord op een tennisster hulp krijgt van een seriemoordenaar. Even later ontdekt Carrie de ware identiteit van deze aartsvijand, die haar ook nieuwe informatie verschaft over de dood van haar ...

20-05-2013 21:29

Unforgettable "Blind alleys"

Unforgettable - Unforgettable "Blind alleys"

Roe wordt het middelpunt van een onderzoek na het neerschieten van een moordverdachte. Roe claimt dat de hij handelde uit zelfverdediging en Carrie probeert bewijs te verzamelen voor zijn beweringen. De verwarde vader van de omgekomen verda...

13-05-2013 21:31

Unforgettable "Heartbreak"

Unforgettable - Unforgettable "Heartbreak"

Carrie wordt op het spoor gebracht van een bloedmooie dievegge na de vondst van het lichaam wordt gevonden van een persoon die uit een vliegtuig is gevallen. Terwijl ze druk is met die zaak, leidt haar relatie met de zoon van een maffiabaas...

06-05-2013 21:28

Unforgettable "The following sea"

Unforgettable - Unforgettable "The following sea"

De plotselinge vermissing van een belangrijke getuige voor het openbaar ministerie heeft grote impact op het onderzoek dat tegen een moordenaar loopt. Carrie besluit daarop om undercover te gaan om de waarheid boven tafel te krijgen.

22-04-2013 21:27

Carrie’s caller

Unforgettable - Carrie’s caller

Carrie krijgt een anoniem telefoontje van een persoon die beweert een moord te gaan plegen. In eerste instantie gelooft ze de beller niet, totdat hij specifieke details beschrijft van een andere moord in New Jersey. Vanwege haar goede geheu...

15-04-2013 21:26

Brotherhood

Unforgettable - Brotherhood

Carrie brengt een bezoek aan een studentenvereniging om de dood van een student te onderzoeken die vermoedelijk tijdens de ontgroening is omgekomen. Ze besluit naar een studentenfeest te gaan om daar mogelijke verdachten onder de loep te ne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Unforgettable gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Unforgettable de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Unforgettable bij Unforgettable liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Unforgettable. Heb je een uitzending van Unforgettable gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Unforgettable gemist

Carrie stopt met haar werk als rechercheur bij de politie in Syracuse en verhuist naar New York. Dankzij haar perfecte geheugen, kan ze daar rondkomen door geld te verdienen met gokken in casino´s. Na een avond in het casino ligt ze thuis in bed als er lawaai vanuit het trappenhuis van het complex komt. Als ze gaat kijken, vindt ze haar buurvrouw onder het bloed. Wanneer de politie ter plaatse is, wordt Carrie tot haar grote verbazing met haar ex-vriend Al Burns geconfronteerd. Al vraagt Carrie te helpen bij het oplossen van de moord op haar buurvrouw.

Uitzending gemist van Unforgettable? Hier kun je alle uitzendingen van Unforgettable kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 08-12-2014 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!