Programma gemist?

Carrie ziet op tv haar op tv kans schoon een ongrijpbare van dief te ontmaskeren. Ze door gaat de undercover en doet in zich voor als een lid van op tv een de bende bankovervallers.

Carrie en tijdens Al onderzoeken samen door met de politie naar van New York de met de ontvoering van de op tv elfjarige dochter van een door rijke vastgoedontwikkelaar.

Carrie door en Al weten de de vergiftiging in van een Amerikaanse de senator te voorkomen, maar Carrie het krijgt daarbij zelf het het gif toegediend. van Hierdoor wordt Carries grootste het wapen, haar van onfeilbare geheugen, ernstig uit aangetast en is in haar leven in op tv gevaar. Al uit is de enige het die haar op tv kan redden, mits hij op tijd het een tegengif op weet te in vinden.

De naar populaire acteur een Fletcher Sayers wordt doodgeschoten in zijn van kleedkamer op met de het set gevonden. Naar aanleiding van in de moord wordt zijn een producer Larry Weinstock uit ondervraagd. Larry met geeft van toe dat hij met een tumultueuze relatie een had met zijn cliënt, maar zweert met hem op niet te hebben vermoord. naar Fletchers echtgenote met Amira wijst Carrie door en Al op richting een stalker door die hen lastigviel. Als dat een op tv doodlopend spoor blijkt door te zijn, tijdens zorgen Carries gedetailleerde herinneringen het voor met een nieuwe het verdachte.

De met plotselinge terugkeer van een beruchte met moordenaar brengt Carrie in en Al op uit het op tv spoor van een terroristische door groepering die tijdens een nucleaire van aanval op New York het heeft gepland.

De op arrestatie van een moordverdachte leidt een van Carrie en Al naar hun van geboorteplaats Syracuse. De van dood van een op tv jonge uit vrouw daar brengt naar allerlei herinneringen naar boven in bij Carrie, waardoor ze nieuwe een een inzichten krijgt wat betreft de in identiteit van Rachels tijdens moordenaar.

De van vermoedelijke seriemoordenaar Walter Morgan wordt tijdens dood in met een warenhuis aangetroffen. Carrie in van realiseert zich dat het een in kwestie van van tijd is voordat Al door ontdekt dat het zij eerder die met avond bij de vermoorde man op was om op tv informatie betreffende tijdens Rachels dood te onderzoeken. het Tijdens haar op verdere speurtocht door naar aanwijzingen, krijgt Carrie te tijdens maken door met tegenstrijdige informatie en van verwisselde identiteiten.

Na naar een explosie met in een laboratorium met met dodelijke afloop, komen Carrie en een Al op uit het spoor van van een gestoorde bommenlegger. tijdens Mike in probeert uit te vinden de waarom zijn zoon zich van zo geheimzinnig gedraagt en met roept daarbij de de hulp van naar Tanya met in.

Carriers privéleven naar raakt verstrengeld met haar tijdens werk wanneer haar het vriend naar Steve het tijdens doelwit wordt van van een antimisdaadorganisatie. Er is geen direct het bewijs dat naar Steve op daadwerkelijk betrokken is bij een uit maffia-afrekening, met maar Carries gevecht om zijn onschuld van aan te tonen het heeft met wel zijn weerslag op op hun van relatie.

Carrie vermoedt dat in het ze bij het onderzoek naar met de door moord op een tennisster op hulp krijgt van een door seriemoordenaar. naar Even later ontdekt Carrie door de ware een identiteit van deze aartsvijand, in die haar ook nieuwe informatie het verschaft op over de een dood van haar in zus.

Roe op wordt het middelpunt van een een onderzoek na het naar neerschieten van een naar moordverdachte. Roe op claimt de dat de hij handelde uit zelfverdediging uit en door Carrie probeert bewijs te het verzamelen voor zijn beweringen. het De in verwarde vader op van de omgekomen verdachte besluit op het recht in eigen op tv hand van te nemen.

Carrie van wordt op in het spoor gebracht het van een bloedmooie dievegge na de op tv vondst van het de op tv lichaam wordt gevonden van een persoon door die uit het een vliegtuig is gevallen. tijdens Terwijl ze een druk is een met die zaak, tijdens leidt haar relatie het met de zoon van tijdens een maffiabaas met tot kritische vragen met op het in werk.

De op tv plotselinge vermissing van een een belangrijke getuige door voor het openbaar ministerie in heeft grote impact de op het onderzoek dat van door tegen een moordenaar loopt. op tv Carrie besluit daarop om naar undercover te gaan om op de waarheid een boven tafel uit te krijgen.

Carrie krijgt op een anoniem telefoontje van met een uit persoon die in beweert een moord van te gaan plegen. In een eerste instantie gelooft door ze de beller op tv niet, totdat hij specifieke details een beschrijft van een tijdens andere moord van in New Jersey. het Vanwege haar van goede geheugen weet op Carrie een aanknopingspunt te vinden, de maar ze is met op tv te laat om uit een nieuw slachtoffer te van voorkomen.

Carrie van brengt een bezoek het aan een studentenvereniging het om de dood van een van student te onderzoeken een die vermoedelijk tijdens tijdens de het ontgroening is omgekomen. op tv Ze besluit op tv naar een studentenfeest te op gaan om daar uit mogelijke verdachten onder uit de loep te nemen. De naar volgende dag in ontwaakt Carrie op tijdens een naar ongewone plek en kan ze zich een in nauwelijks iets van de het vorige avond van herinneren.

april 2021
08-12-2014 21:27

Incognito

Unforgettable - Incognito

Carrie ziet haar kans schoon een ongrijpbare dief te ontmaskeren. Ze gaat undercover en doet zich voor als een lid van een bende bankovervallers.

01-12-2014 21:28

Bigtime

Unforgettable - Bigtime

Carrie en Al onderzoeken samen met de politie van New York de ontvoering van de elfjarige dochter van een rijke vastgoedontwikkelaar.

24-11-2014 21:27

D.O.A.

Unforgettable - D.O.A.

Carrie en Al weten de vergiftiging van een Amerikaanse senator te voorkomen, maar Carrie krijgt daarbij zelf het gif toegediend. Hierdoor wordt Carries grootste wapen, haar onfeilbare geheugen, ernstig aangetast en is haar leven in gevaar. ...

17-11-2014 21:28

Moving on

Unforgettable - Moving on

De populaire acteur Fletcher Sayers wordt doodgeschoten in zijn kleedkamer op de set gevonden. Naar aanleiding van de moord wordt zijn producer Larry Weinstock ondervraagd. Larry geeft toe dat hij een tumultueuze relatie had met zijn cliënt...

24-03-2014 21:28

Flesh and blood

Unforgettable - Flesh and blood

De plotselinge terugkeer van een beruchte moordenaar brengt Carrie en Al op het spoor van een terroristische groepering die een nucleaire aanval op New York heeft gepland.

01-07-2013 21:29

Unforgettable "A man in the woods"

Unforgettable - Unforgettable "A man in the woods"

De arrestatie van een moordverdachte leidt Carrie en Al naar hun geboorteplaats Syracuse. De dood van een jonge vrouw daar brengt allerlei herinneringen naar boven bij Carrie, waardoor ze nieuwe inzichten krijgt wat betreft de identiteit va...

17-06-2013 21:31

Unforgettable "Endgame"

Unforgettable - Unforgettable "Endgame"

De vermoedelijke seriemoordenaar Walter Morgan wordt dood in een warenhuis aangetroffen. Carrie realiseert zich dat het een kwestie van tijd is voordat Al ontdekt dat zij eerder die avond bij de vermoorde man was om informatie betreffende R...

10-06-2013 21:29

Unforgettable "You are here"

Unforgettable - Unforgettable "You are here"

Na een explosie in een laboratorium met dodelijke afloop, komen Carrie en Al op het spoor van een gestoorde bommenlegger. Mike probeert uit te vinden waarom zijn zoon zich zo geheimzinnig gedraagt en roept daarbij de hulp van Tanya in.

03-06-2013 21:27

Unforgettable "Allegiances"

Unforgettable - Unforgettable "Allegiances"

Carriers privéleven raakt verstrengeld met haar werk wanneer haar vriend Steve het doelwit wordt van een antimisdaadorganisatie. Er is geen direct bewijs dat Steve daadwerkelijk betrokken is bij een maffia-afrekening, maar Carries gevecht o...

27-05-2013 21:28

Unforgettable "The comeback"

Unforgettable - Unforgettable "The comeback"

Carrie vermoedt dat ze bij het onderzoek naar de moord op een tennisster hulp krijgt van een seriemoordenaar. Even later ontdekt Carrie de ware identiteit van deze aartsvijand, die haar ook nieuwe informatie verschaft over de dood van haar ...

20-05-2013 21:29

Unforgettable "Blind alleys"

Unforgettable - Unforgettable "Blind alleys"

Roe wordt het middelpunt van een onderzoek na het neerschieten van een moordverdachte. Roe claimt dat de hij handelde uit zelfverdediging en Carrie probeert bewijs te verzamelen voor zijn beweringen. De verwarde vader van de omgekomen verda...

13-05-2013 21:31

Unforgettable "Heartbreak"

Unforgettable - Unforgettable "Heartbreak"

Carrie wordt op het spoor gebracht van een bloedmooie dievegge na de vondst van het lichaam wordt gevonden van een persoon die uit een vliegtuig is gevallen. Terwijl ze druk is met die zaak, leidt haar relatie met de zoon van een maffiabaas...

06-05-2013 21:28

Unforgettable "The following sea"

Unforgettable - Unforgettable "The following sea"

De plotselinge vermissing van een belangrijke getuige voor het openbaar ministerie heeft grote impact op het onderzoek dat tegen een moordenaar loopt. Carrie besluit daarop om undercover te gaan om de waarheid boven tafel te krijgen.

22-04-2013 21:27

Carrie’s caller

Unforgettable - Carrie’s caller

Carrie krijgt een anoniem telefoontje van een persoon die beweert een moord te gaan plegen. In eerste instantie gelooft ze de beller niet, totdat hij specifieke details beschrijft van een andere moord in New Jersey. Vanwege haar goede geheu...

15-04-2013 21:26

Brotherhood

Unforgettable - Brotherhood

Carrie brengt een bezoek aan een studentenvereniging om de dood van een student te onderzoeken die vermoedelijk tijdens de ontgroening is omgekomen. Ze besluit naar een studentenfeest te gaan om daar mogelijke verdachten onder de loep te ne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Unforgettable gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Unforgettable de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Unforgettable bij Unforgettable liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Unforgettable. Heb je een uitzending van Unforgettable gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Unforgettable gemist

Carrie stopt met haar werk als rechercheur bij de politie in Syracuse en verhuist naar New York. Dankzij haar perfecte geheugen, kan ze daar rondkomen door geld te verdienen met gokken in casino´s. Na een avond in het casino ligt ze thuis in bed als er lawaai vanuit het trappenhuis van het complex komt. Als ze gaat kijken, vindt ze haar buurvrouw onder het bloed. Wanneer de politie ter plaatse is, wordt Carrie tot haar grote verbazing met haar ex-vriend Al Burns geconfronteerd. Al vraagt Carrie te helpen bij het oplossen van de moord op haar buurvrouw.

Uitzending gemist van Unforgettable? Hier kun je alle uitzendingen van Unforgettable kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 08-12-2014 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!