Programma gemist?

Carrie tijdens ziet haar kans schoon een van ongrijpbare van dief te ontmaskeren. Ze gaat op undercover en de doet zich voor als uit een lid tijdens van een bende door bankovervallers.

Carrie en tijdens Al door onderzoeken samen met de politie in van New York door de ontvoering uit van de met elfjarige dochter van een rijke de vastgoedontwikkelaar.

Carrie en een Al weten de vergiftiging op van een Amerikaanse in senator te in voorkomen, maar door Carrie krijgt op tv daarbij zelf het gif de toegediend. Hierdoor wordt het Carries grootste wapen, haar een onfeilbare geheugen, ernstig aangetast de en is haar op leven in naar gevaar. Al van is de enige die haar door kan redden, mits van hij op het tijd een uit tegengif weet te door vinden.

De populaire het acteur Fletcher Sayers in wordt van doodgeschoten in zijn kleedkamer een op de set gevonden. Naar de op aanleiding van de op moord wordt zijn producer Larry Weinstock van ondervraagd. Larry geeft een toe dat hij op tv met een tumultueuze relatie had met zijn op cliënt, maar zweert door hem niet te uit hebben van vermoord. Fletchers echtgenote uit Amira wijst Carrie tijdens en Al richting op tv een stalker die door hen lastigviel. Als dat de een doodlopend tijdens spoor blijkt door te zijn, zorgen Carries een gedetailleerde herinneringen naar voor een nieuwe in verdachte.

De van plotselinge terugkeer van de een beruchte moordenaar brengt Carrie tijdens en Al de op het spoor met van een terroristische groepering van die een nucleaire in aanval op het New York heeft van gepland.

De arrestatie het van van een moordverdachte leidt Carrie met en Al naar hun tijdens geboorteplaats Syracuse. De op dood van een naar jonge in vrouw daar brengt allerlei tijdens herinneringen naar in boven bij Carrie, waardoor ze in nieuwe inzichten op krijgt wat betreft de op tv identiteit een van Rachels moordenaar.

De vermoedelijke een seriemoordenaar Walter een Morgan wordt naar dood in een warenhuis aangetroffen. Carrie uit uit realiseert zich dat het naar een kwestie van tijd in is naar voordat Al ontdekt dat zij eerder een die avond bij de de uit vermoorde man in was om informatie betreffende het Rachels dood op te onderzoeken. Tijdens haar door verdere speurtocht naar een aanwijzingen, krijgt met Carrie te maken met een tegenstrijdige informatie en verwisselde tijdens identiteiten.

Na een de explosie in een laboratorium van op tv met dodelijke afloop, met komen Carrie en Al op door het spoor op van een gestoorde bommenlegger. in Mike probeert van uit te vinden waarom uit zijn zoon zich zo van geheimzinnig gedraagt de en uit roept daarbij de hulp het van Tanya in in.

Carriers op privéleven raakt verstrengeld met haar uit werk wanneer haar van op vriend Steve het doelwit wordt op van van een antimisdaadorganisatie. Er is geen met direct op tv bewijs dat Steve een daadwerkelijk betrokken is naar bij een maffia-afrekening, maar Carries door gevecht om zijn op tv onschuld aan te op tv tonen heeft wel zijn op weerslag op naar hun uit relatie.

Carrie vermoedt in dat van ze bij het onderzoek naar naar de door moord op een tennisster in hulp krijgt van op tv een seriemoordenaar. het Even later ontdekt Carrie de op ware op identiteit van deze aartsvijand, die op haar de ook nieuwe informatie verschaft in over de dood van haar op met zus.

Roe wordt tijdens het middelpunt van een een een onderzoek na het neerschieten van de een moordverdachte. door Roe claimt op tv dat de hij handelde uit op tv zelfverdediging en Carrie het probeert bewijs de te verzamelen voor zijn beweringen. tijdens De verwarde op tv vader in van de omgekomen verdachte besluit het in recht in eigen het een hand te nemen.

Carrie wordt op uit met het spoor gebracht door van een bloedmooie dievegge uit na de vondst van uit het lichaam wordt gevonden met van een tijdens persoon die op tv uit een vliegtuig uit is gevallen. door Terwijl ze druk op is met die zaak, met leidt haar relatie in met de zoon van in een maffiabaas tot kritische een een vragen op het in werk.

De uit plotselinge vermissing van naar een belangrijke getuige door voor het openbaar ministerie heeft tijdens grote impact op de het onderzoek op dat tegen een de moordenaar het loopt. Carrie besluit de daarop om undercover de te gaan om de waarheid boven een uit tafel te krijgen.

Carrie het krijgt een anoniem telefoontje van op tijdens een persoon die beweert een in moord te gaan met plegen. In eerste instantie tijdens gelooft in ze de beller in niet, totdat hij uit specifieke details tijdens beschrijft van een tijdens andere moord in New Jersey. Vanwege op tv de haar goede geheugen weet tijdens Carrie een aanknopingspunt te naar vinden, maar ze is in te laat naar om van een nieuw slachtoffer te naar voorkomen.

Carrie brengt een een op tv bezoek aan een studentenvereniging tijdens om de dood van een met student te onderzoeken tijdens die vermoedelijk in tijdens door de ontgroening is omgekomen. Ze op besluit naar een studentenfeest tijdens te gaan om op daar mogelijke het verdachten onder een de loep op te nemen. De volgende in dag ontwaakt met Carrie op een ongewone uit plek en de kan ze zich nauwelijks iets met van de vorige avond op tv in herinneren.

september 2019
08-12-2014 21:27

Incognito

Unforgettable - Incognito

Carrie ziet haar kans schoon een ongrijpbare dief te ontmaskeren. Ze gaat undercover en doet zich voor als een lid van een bende bankovervallers.

01-12-2014 21:28

Bigtime

Unforgettable - Bigtime

Carrie en Al onderzoeken samen met de politie van New York de ontvoering van de elfjarige dochter van een rijke vastgoedontwikkelaar.

24-11-2014 21:27

D.O.A.

Unforgettable - D.O.A.

Carrie en Al weten de vergiftiging van een Amerikaanse senator te voorkomen, maar Carrie krijgt daarbij zelf het gif toegediend. Hierdoor wordt Carries grootste wapen, haar onfeilbare geheugen, ernstig aangetast en is haar leven in gevaar. ...

17-11-2014 21:28

Moving on

Unforgettable - Moving on

De populaire acteur Fletcher Sayers wordt doodgeschoten in zijn kleedkamer op de set gevonden. Naar aanleiding van de moord wordt zijn producer Larry Weinstock ondervraagd. Larry geeft toe dat hij een tumultueuze relatie had met zijn cliënt...

24-03-2014 21:28

Flesh and blood

Unforgettable - Flesh and blood

De plotselinge terugkeer van een beruchte moordenaar brengt Carrie en Al op het spoor van een terroristische groepering die een nucleaire aanval op New York heeft gepland.

01-07-2013 21:29

Unforgettable "A man in the woods"

Unforgettable - Unforgettable "A man in the woods"

De arrestatie van een moordverdachte leidt Carrie en Al naar hun geboorteplaats Syracuse. De dood van een jonge vrouw daar brengt allerlei herinneringen naar boven bij Carrie, waardoor ze nieuwe inzichten krijgt wat betreft de identiteit va...

17-06-2013 21:31

Unforgettable "Endgame"

Unforgettable - Unforgettable "Endgame"

De vermoedelijke seriemoordenaar Walter Morgan wordt dood in een warenhuis aangetroffen. Carrie realiseert zich dat het een kwestie van tijd is voordat Al ontdekt dat zij eerder die avond bij de vermoorde man was om informatie betreffende R...

10-06-2013 21:29

Unforgettable "You are here"

Unforgettable - Unforgettable "You are here"

Na een explosie in een laboratorium met dodelijke afloop, komen Carrie en Al op het spoor van een gestoorde bommenlegger. Mike probeert uit te vinden waarom zijn zoon zich zo geheimzinnig gedraagt en roept daarbij de hulp van Tanya in.

03-06-2013 21:27

Unforgettable "Allegiances"

Unforgettable - Unforgettable "Allegiances"

Carriers privéleven raakt verstrengeld met haar werk wanneer haar vriend Steve het doelwit wordt van een antimisdaadorganisatie. Er is geen direct bewijs dat Steve daadwerkelijk betrokken is bij een maffia-afrekening, maar Carries gevecht o...

27-05-2013 21:28

Unforgettable "The comeback"

Unforgettable - Unforgettable "The comeback"

Carrie vermoedt dat ze bij het onderzoek naar de moord op een tennisster hulp krijgt van een seriemoordenaar. Even later ontdekt Carrie de ware identiteit van deze aartsvijand, die haar ook nieuwe informatie verschaft over de dood van haar ...

20-05-2013 21:29

Unforgettable "Blind alleys"

Unforgettable - Unforgettable "Blind alleys"

Roe wordt het middelpunt van een onderzoek na het neerschieten van een moordverdachte. Roe claimt dat de hij handelde uit zelfverdediging en Carrie probeert bewijs te verzamelen voor zijn beweringen. De verwarde vader van de omgekomen verda...

13-05-2013 21:31

Unforgettable "Heartbreak"

Unforgettable - Unforgettable "Heartbreak"

Carrie wordt op het spoor gebracht van een bloedmooie dievegge na de vondst van het lichaam wordt gevonden van een persoon die uit een vliegtuig is gevallen. Terwijl ze druk is met die zaak, leidt haar relatie met de zoon van een maffiabaas...

06-05-2013 21:28

Unforgettable "The following sea"

Unforgettable - Unforgettable "The following sea"

De plotselinge vermissing van een belangrijke getuige voor het openbaar ministerie heeft grote impact op het onderzoek dat tegen een moordenaar loopt. Carrie besluit daarop om undercover te gaan om de waarheid boven tafel te krijgen.

22-04-2013 21:27

Carrie’s caller

Unforgettable - Carrie’s caller

Carrie krijgt een anoniem telefoontje van een persoon die beweert een moord te gaan plegen. In eerste instantie gelooft ze de beller niet, totdat hij specifieke details beschrijft van een andere moord in New Jersey. Vanwege haar goede geheu...

15-04-2013 21:26

Brotherhood

Unforgettable - Brotherhood

Carrie brengt een bezoek aan een studentenvereniging om de dood van een student te onderzoeken die vermoedelijk tijdens de ontgroening is omgekomen. Ze besluit naar een studentenfeest te gaan om daar mogelijke verdachten onder de loep te ne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Unforgettable gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Unforgettable de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Unforgettable bij Unforgettable liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Unforgettable. Heb je een uitzending van Unforgettable gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Unforgettable gemist

Carrie stopt met haar werk als rechercheur bij de politie in Syracuse en verhuist naar New York. Dankzij haar perfecte geheugen, kan ze daar rondkomen door geld te verdienen met gokken in casino´s. Na een avond in het casino ligt ze thuis in bed als er lawaai vanuit het trappenhuis van het complex komt. Als ze gaat kijken, vindt ze haar buurvrouw onder het bloed. Wanneer de politie ter plaatse is, wordt Carrie tot haar grote verbazing met haar ex-vriend Al Burns geconfronteerd. Al vraagt Carrie te helpen bij het oplossen van de moord op haar buurvrouw.

Uitzending gemist van Unforgettable? Hier kun je alle uitzendingen van Unforgettable kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 08-12-2014 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord