Programma gemist?

Carrie ziet tijdens haar kans schoon van een ongrijpbare naar dief te met ontmaskeren. Ze gaat undercover en doet de zich voor als in een lid door van een bende het bankovervallers.

Carrie en Al een door onderzoeken samen met de de politie van New York de de ontvoering van de het elfjarige dochter van uit uit een rijke vastgoedontwikkelaar.

Carrie op en Al weten de vergiftiging met van het een Amerikaanse senator te van voorkomen, maar Carrie door krijgt daarbij zelf op het gif toegediend. Hierdoor een wordt de Carries grootste naar wapen, haar onfeilbare geheugen, ernstig van aangetast en op tv is haar met leven in gevaar. Al met is de door enige die haar kan redden, naar mits hij uit op tijd de een tegengif weet in te vinden.

De populaire acteur naar Fletcher met Sayers wordt doodgeschoten naar in zijn door kleedkamer op de set een gevonden. Naar een aanleiding van de moord wordt zijn met producer het Larry Weinstock ondervraagd. Larry een geeft toe dat naar hij een tumultueuze relatie de van had met zijn uit cliënt, maar zweert hem niet te tijdens hebben vermoord. door Fletchers echtgenote Amira de wijst op tv Carrie en Al richting de een stalker die hen lastigviel. op Als door dat een doodlopend spoor een blijkt te zijn, een zorgen met Carries gedetailleerde herinneringen voor een de nieuwe door verdachte.

De plotselinge op tv terugkeer tijdens van een beruchte moordenaar brengt Carrie met met en Al op het spoor een van een terroristische groepering uit die met een nucleaire het aanval op New York heeft op tv gepland.

De arrestatie naar van een een moordverdachte leidt Carrie en op Al naar hun uit geboorteplaats Syracuse. De de dood van een uit jonge naar vrouw daar brengt door allerlei herinneringen naar tijdens boven bij Carrie, met waardoor ze nieuwe inzichten krijgt van wat betreft de de identiteit van Rachels de moordenaar.

De van vermoedelijke seriemoordenaar Walter Morgan in wordt dood in een met warenhuis een aangetroffen. Carrie realiseert tijdens zich dat het een kwestie van van tijd een is voordat Al ontdekt een dat door zij eerder die in avond bij de tijdens vermoorde man was om informatie naar het betreffende Rachels dood te onderzoeken. met Tijdens haar verdere speurtocht een naar aanwijzingen, met krijgt Carrie het te maken op tv met tegenstrijdige informatie op tv en verwisselde identiteiten.

Na een explosie van in een laboratorium het met in dodelijke afloop, op komen Carrie en Al met op het spoor uit van een met gestoorde bommenlegger. Mike probeert naar uit te vinden waarom de zijn zoon zich zo het geheimzinnig gedraagt van en roept daarbij de op tv op hulp van Tanya tijdens in.

Carriers in privéleven raakt tijdens verstrengeld met haar werk wanneer in haar een vriend Steve het doelwit wordt met van een door antimisdaadorganisatie. Er is geen uit direct op tv bewijs dat Steve met daadwerkelijk betrokken is bij een met maffia-afrekening, maar Carries van gevecht tijdens om zijn onschuld van aan te tonen door heeft wel zijn weerslag op hun in met relatie.

Carrie vermoedt op tv dat ze bij van het onderzoek naar een de moord op tijdens een tennisster hulp krijgt op tv van een het seriemoordenaar. de Even later ontdekt Carrie de op tv ware naar identiteit van deze uit aartsvijand, die haar ook op tv nieuwe informatie verschaft over de met naar dood van haar het zus.

Roe wordt het het middelpunt door van een onderzoek na naar het neerschieten van op tv een door moordverdachte. Roe claimt dat van de hij handelde tijdens uit zelfverdediging tijdens en Carrie probeert bewijs te verzamelen een voor zijn het beweringen. De verwarde vader naar van de omgekomen een een verdachte besluit het recht in eigen van hand te op nemen.

Carrie wordt tijdens op het op tv spoor gebracht van een bloedmooie in dievegge na de met vondst van het het lichaam wordt met gevonden van een in persoon die het uit een vliegtuig is gevallen. een Terwijl tijdens ze druk is met die een zaak, leidt naar haar relatie met de de zoon op van een op maffiabaas tot kritische vragen op het door het werk.

De plotselinge een vermissing van een een belangrijke naar getuige voor het openbaar ministerie heeft naar grote met impact op het naar onderzoek dat tegen een de moordenaar loopt. Carrie op besluit door daarop om undercover te van gaan om de een waarheid boven tafel van te krijgen.

Carrie krijgt het een anoniem door telefoontje van het een persoon die beweert een moord de te gaan plegen. naar In eerste door instantie gelooft de ze de beller niet, totdat het hij op specifieke details beschrijft van uit een andere moord tijdens in op New Jersey. Vanwege haar uit goede geheugen weet Carrie van een aanknopingspunt te een vinden, naar maar ze is door te laat om een door nieuw slachtoffer te een voorkomen.

Carrie brengt uit een bezoek aan op tv een door studentenvereniging om de dood naar van een student te de onderzoeken die vermoedelijk op tv tijdens de ontgroening is de een omgekomen. Ze besluit naar uit een studentenfeest te gaan in om daar mogelijke verdachten het onder naar de loep naar te nemen. De op volgende dag ontwaakt Carrie op een een ongewone plek en het kan ze het zich een nauwelijks iets van de vorige avond door het herinneren.

april 2020
08-12-2014 21:27

Incognito

Unforgettable - Incognito

Carrie ziet haar kans schoon een ongrijpbare dief te ontmaskeren. Ze gaat undercover en doet zich voor als een lid van een bende bankovervallers.

01-12-2014 21:28

Bigtime

Unforgettable - Bigtime

Carrie en Al onderzoeken samen met de politie van New York de ontvoering van de elfjarige dochter van een rijke vastgoedontwikkelaar.

24-11-2014 21:27

D.O.A.

Unforgettable - D.O.A.

Carrie en Al weten de vergiftiging van een Amerikaanse senator te voorkomen, maar Carrie krijgt daarbij zelf het gif toegediend. Hierdoor wordt Carries grootste wapen, haar onfeilbare geheugen, ernstig aangetast en is haar leven in gevaar. ...

17-11-2014 21:28

Moving on

Unforgettable - Moving on

De populaire acteur Fletcher Sayers wordt doodgeschoten in zijn kleedkamer op de set gevonden. Naar aanleiding van de moord wordt zijn producer Larry Weinstock ondervraagd. Larry geeft toe dat hij een tumultueuze relatie had met zijn cliënt...

24-03-2014 21:28

Flesh and blood

Unforgettable - Flesh and blood

De plotselinge terugkeer van een beruchte moordenaar brengt Carrie en Al op het spoor van een terroristische groepering die een nucleaire aanval op New York heeft gepland.

01-07-2013 21:29

Unforgettable "A man in the woods"

Unforgettable - Unforgettable "A man in the woods"

De arrestatie van een moordverdachte leidt Carrie en Al naar hun geboorteplaats Syracuse. De dood van een jonge vrouw daar brengt allerlei herinneringen naar boven bij Carrie, waardoor ze nieuwe inzichten krijgt wat betreft de identiteit va...

17-06-2013 21:31

Unforgettable "Endgame"

Unforgettable - Unforgettable "Endgame"

De vermoedelijke seriemoordenaar Walter Morgan wordt dood in een warenhuis aangetroffen. Carrie realiseert zich dat het een kwestie van tijd is voordat Al ontdekt dat zij eerder die avond bij de vermoorde man was om informatie betreffende R...

10-06-2013 21:29

Unforgettable "You are here"

Unforgettable - Unforgettable "You are here"

Na een explosie in een laboratorium met dodelijke afloop, komen Carrie en Al op het spoor van een gestoorde bommenlegger. Mike probeert uit te vinden waarom zijn zoon zich zo geheimzinnig gedraagt en roept daarbij de hulp van Tanya in.

03-06-2013 21:27

Unforgettable "Allegiances"

Unforgettable - Unforgettable "Allegiances"

Carriers privéleven raakt verstrengeld met haar werk wanneer haar vriend Steve het doelwit wordt van een antimisdaadorganisatie. Er is geen direct bewijs dat Steve daadwerkelijk betrokken is bij een maffia-afrekening, maar Carries gevecht o...

27-05-2013 21:28

Unforgettable "The comeback"

Unforgettable - Unforgettable "The comeback"

Carrie vermoedt dat ze bij het onderzoek naar de moord op een tennisster hulp krijgt van een seriemoordenaar. Even later ontdekt Carrie de ware identiteit van deze aartsvijand, die haar ook nieuwe informatie verschaft over de dood van haar ...

20-05-2013 21:29

Unforgettable "Blind alleys"

Unforgettable - Unforgettable "Blind alleys"

Roe wordt het middelpunt van een onderzoek na het neerschieten van een moordverdachte. Roe claimt dat de hij handelde uit zelfverdediging en Carrie probeert bewijs te verzamelen voor zijn beweringen. De verwarde vader van de omgekomen verda...

13-05-2013 21:31

Unforgettable "Heartbreak"

Unforgettable - Unforgettable "Heartbreak"

Carrie wordt op het spoor gebracht van een bloedmooie dievegge na de vondst van het lichaam wordt gevonden van een persoon die uit een vliegtuig is gevallen. Terwijl ze druk is met die zaak, leidt haar relatie met de zoon van een maffiabaas...

06-05-2013 21:28

Unforgettable "The following sea"

Unforgettable - Unforgettable "The following sea"

De plotselinge vermissing van een belangrijke getuige voor het openbaar ministerie heeft grote impact op het onderzoek dat tegen een moordenaar loopt. Carrie besluit daarop om undercover te gaan om de waarheid boven tafel te krijgen.

22-04-2013 21:27

Carrie’s caller

Unforgettable - Carrie’s caller

Carrie krijgt een anoniem telefoontje van een persoon die beweert een moord te gaan plegen. In eerste instantie gelooft ze de beller niet, totdat hij specifieke details beschrijft van een andere moord in New Jersey. Vanwege haar goede geheu...

15-04-2013 21:26

Brotherhood

Unforgettable - Brotherhood

Carrie brengt een bezoek aan een studentenvereniging om de dood van een student te onderzoeken die vermoedelijk tijdens de ontgroening is omgekomen. Ze besluit naar een studentenfeest te gaan om daar mogelijke verdachten onder de loep te ne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Unforgettable gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Unforgettable de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Unforgettable bij Unforgettable liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Unforgettable. Heb je een uitzending van Unforgettable gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Unforgettable gemist

Carrie stopt met haar werk als rechercheur bij de politie in Syracuse en verhuist naar New York. Dankzij haar perfecte geheugen, kan ze daar rondkomen door geld te verdienen met gokken in casino´s. Na een avond in het casino ligt ze thuis in bed als er lawaai vanuit het trappenhuis van het complex komt. Als ze gaat kijken, vindt ze haar buurvrouw onder het bloed. Wanneer de politie ter plaatse is, wordt Carrie tot haar grote verbazing met haar ex-vriend Al Burns geconfronteerd. Al vraagt Carrie te helpen bij het oplossen van de moord op haar buurvrouw.

Uitzending gemist van Unforgettable? Hier kun je alle uitzendingen van Unforgettable kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 08-12-2014 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!