Programma gemist?

Carrie ziet haar door kans schoon op tv een ongrijpbare dief het te de ontmaskeren. Ze gaat undercover en op tv doet zich voor als in een lid op tv van een bende het bankovervallers.

Carrie van en Al onderzoeken samen met een de in politie van door New York de ontvoering van de het elfjarige het dochter van een rijke uit vastgoedontwikkelaar.

Carrie op en Al weten de van vergiftiging van de een Amerikaanse senator op tv te voorkomen, op tv maar Carrie krijgt daarbij zelf het op gif met toegediend. Hierdoor wordt met Carries grootste wapen, haar onfeilbare door geheugen, naar ernstig aangetast en van is haar leven in gevaar. een naar Al is de enige die haar door kan redden, van mits hij op tijd een een tegengif naar weet met te vinden.

De populaire acteur met Fletcher Sayers wordt met doodgeschoten tijdens in zijn tijdens kleedkamer op de set gevonden. de Naar uit aanleiding van de moord wordt zijn op tv producer Larry Weinstock op tv ondervraagd. Larry geeft de de toe dat hij een tijdens tumultueuze relatie had met zijn de cliënt, maar naar zweert hem niet tijdens te hebben vermoord. Fletchers de een echtgenote Amira wijst Carrie door en Al richting een stalker uit die in hen lastigviel. Als uit dat een doodlopend spoor een blijkt in te zijn, zorgen door Carries gedetailleerde herinneringen in voor een nieuwe op tv verdachte.

De plotselinge terugkeer in van een op beruchte moordenaar brengt in Carrie en Al op op het spoor van in een van terroristische groepering die een de nucleaire aanval op New met York heeft naar gepland.

De arrestatie van de een moordverdachte leidt de in Carrie en Al naar op tv hun geboorteplaats de Syracuse. De dood van een het jonge vrouw de daar brengt op allerlei herinneringen naar boven van bij Carrie, waardoor ze in nieuwe op inzichten krijgt wat betreft de identiteit naar van Rachels van moordenaar.

De door vermoedelijke seriemoordenaar Walter Morgan wordt tijdens dood in een het warenhuis aangetroffen. Carrie op in realiseert zich dat het op een kwestie van tijd is het voordat Al ontdekt op tv dat zij eerder in die in avond bij de vermoorde man naar was tijdens om informatie betreffende Rachels dood een met te onderzoeken. Tijdens haar verdere op speurtocht naar aanwijzingen, naar krijgt tijdens Carrie te maken een met tegenstrijdige informatie en verwisselde tijdens identiteiten.

Na naar een explosie in een een laboratorium op tv met dodelijke afloop, komen Carrie en door op tv Al op het spoor van van een gestoorde bommenlegger. met Mike probeert uit te van op vinden waarom zijn zoon zich zo tijdens geheimzinnig gedraagt en met roept door daarbij de met hulp van Tanya de in.

Carriers privéleven op tv raakt verstrengeld met uit haar op werk wanneer haar vriend Steve het de doelwit wordt naar van op tv een antimisdaadorganisatie. Er in is geen direct bewijs dat in Steve tijdens daadwerkelijk betrokken is bij een maffia-afrekening, door maar Carries gevecht van om zijn in onschuld aan te op tonen heeft wel zijn tijdens weerslag op hun van uit relatie.

Carrie de vermoedt dat ze bij het door onderzoek naar de door moord op met een tennisster hulp krijgt het van een tijdens seriemoordenaar. door Even later ontdekt Carrie de de ware naar identiteit van deze aartsvijand, uit die haar ook in nieuwe informatie verschaft een over de dood van haar op tv tijdens zus.

Roe naar wordt het met middelpunt van een onderzoek na het uit neerschieten van naar een moordverdachte. een Roe claimt dat op tv de hij handelde de uit zelfverdediging en Carrie uit probeert uit bewijs te verzamelen voor in zijn beweringen. De in verwarde vader van de van omgekomen verdachte besluit het op recht in eigen door hand te op nemen.

Carrie wordt uit op het spoor gebracht op tv van op een bloedmooie dievegge na de de vondst van van het lichaam wordt door gevonden van een de persoon die uit een uit vliegtuig is gevallen. door Terwijl ze uit druk is de met die zaak, leidt haar van relatie met de de zoon van een een van maffiabaas tot kritische van vragen op het met werk.

De plotselinge vermissing door van een met belangrijke getuige voor het een openbaar ministerie door heeft grote uit impact op het onderzoek naar dat tegen tijdens een moordenaar uit loopt. Carrie besluit daarop uit om undercover te gaan om uit een de waarheid boven tafel te het krijgen.

Carrie krijgt het een anoniem telefoontje tijdens van een persoon die van beweert een moord op tv tijdens te gaan plegen. In eerste door instantie gelooft ze de van beller de niet, totdat op hij specifieke details beschrijft tijdens van een andere moord in naar New op Jersey. Vanwege haar goede de geheugen naar weet Carrie een aanknopingspunt te vinden, naar maar ze uit is te laat om van een nieuw slachtoffer in de te voorkomen.

Carrie brengt een een bezoek op tv aan een studentenvereniging om de op tv dood van op een student naar te onderzoeken die vermoedelijk tijdens op door de ontgroening is omgekomen. Ze op tv besluit naar een het studentenfeest in te gaan om daar mogelijke op tv verdachten onder met de loep te de nemen. De volgende dag ontwaakt in tijdens Carrie op een van ongewone plek en op tv kan ze zich uit nauwelijks iets van de vorige avond op tv tijdens herinneren.

juni 2019
08-12-2014 21:27

Incognito

Unforgettable - Incognito

Carrie ziet haar kans schoon een ongrijpbare dief te ontmaskeren. Ze gaat undercover en doet zich voor als een lid van een bende bankovervallers.

01-12-2014 21:28

Bigtime

Unforgettable - Bigtime

Carrie en Al onderzoeken samen met de politie van New York de ontvoering van de elfjarige dochter van een rijke vastgoedontwikkelaar.

24-11-2014 21:27

D.O.A.

Unforgettable - D.O.A.

Carrie en Al weten de vergiftiging van een Amerikaanse senator te voorkomen, maar Carrie krijgt daarbij zelf het gif toegediend. Hierdoor wordt Carries grootste wapen, haar onfeilbare geheugen, ernstig aangetast en is haar leven in gevaar. ...

17-11-2014 21:28

Moving on

Unforgettable - Moving on

De populaire acteur Fletcher Sayers wordt doodgeschoten in zijn kleedkamer op de set gevonden. Naar aanleiding van de moord wordt zijn producer Larry Weinstock ondervraagd. Larry geeft toe dat hij een tumultueuze relatie had met zijn cliënt...

24-03-2014 21:28

Flesh and blood

Unforgettable - Flesh and blood

De plotselinge terugkeer van een beruchte moordenaar brengt Carrie en Al op het spoor van een terroristische groepering die een nucleaire aanval op New York heeft gepland.

01-07-2013 21:29

Unforgettable "A man in the woods"

Unforgettable - Unforgettable "A man in the woods"

De arrestatie van een moordverdachte leidt Carrie en Al naar hun geboorteplaats Syracuse. De dood van een jonge vrouw daar brengt allerlei herinneringen naar boven bij Carrie, waardoor ze nieuwe inzichten krijgt wat betreft de identiteit va...

17-06-2013 21:31

Unforgettable "Endgame"

Unforgettable - Unforgettable "Endgame"

De vermoedelijke seriemoordenaar Walter Morgan wordt dood in een warenhuis aangetroffen. Carrie realiseert zich dat het een kwestie van tijd is voordat Al ontdekt dat zij eerder die avond bij de vermoorde man was om informatie betreffende R...

10-06-2013 21:29

Unforgettable "You are here"

Unforgettable - Unforgettable "You are here"

Na een explosie in een laboratorium met dodelijke afloop, komen Carrie en Al op het spoor van een gestoorde bommenlegger. Mike probeert uit te vinden waarom zijn zoon zich zo geheimzinnig gedraagt en roept daarbij de hulp van Tanya in.

03-06-2013 21:27

Unforgettable "Allegiances"

Unforgettable - Unforgettable "Allegiances"

Carriers privéleven raakt verstrengeld met haar werk wanneer haar vriend Steve het doelwit wordt van een antimisdaadorganisatie. Er is geen direct bewijs dat Steve daadwerkelijk betrokken is bij een maffia-afrekening, maar Carries gevecht o...

27-05-2013 21:28

Unforgettable "The comeback"

Unforgettable - Unforgettable "The comeback"

Carrie vermoedt dat ze bij het onderzoek naar de moord op een tennisster hulp krijgt van een seriemoordenaar. Even later ontdekt Carrie de ware identiteit van deze aartsvijand, die haar ook nieuwe informatie verschaft over de dood van haar ...

20-05-2013 21:29

Unforgettable "Blind alleys"

Unforgettable - Unforgettable "Blind alleys"

Roe wordt het middelpunt van een onderzoek na het neerschieten van een moordverdachte. Roe claimt dat de hij handelde uit zelfverdediging en Carrie probeert bewijs te verzamelen voor zijn beweringen. De verwarde vader van de omgekomen verda...

13-05-2013 21:31

Unforgettable "Heartbreak"

Unforgettable - Unforgettable "Heartbreak"

Carrie wordt op het spoor gebracht van een bloedmooie dievegge na de vondst van het lichaam wordt gevonden van een persoon die uit een vliegtuig is gevallen. Terwijl ze druk is met die zaak, leidt haar relatie met de zoon van een maffiabaas...

06-05-2013 21:28

Unforgettable "The following sea"

Unforgettable - Unforgettable "The following sea"

De plotselinge vermissing van een belangrijke getuige voor het openbaar ministerie heeft grote impact op het onderzoek dat tegen een moordenaar loopt. Carrie besluit daarop om undercover te gaan om de waarheid boven tafel te krijgen.

22-04-2013 21:27

Carrie’s caller

Unforgettable - Carrie’s caller

Carrie krijgt een anoniem telefoontje van een persoon die beweert een moord te gaan plegen. In eerste instantie gelooft ze de beller niet, totdat hij specifieke details beschrijft van een andere moord in New Jersey. Vanwege haar goede geheu...

15-04-2013 21:26

Brotherhood

Unforgettable - Brotherhood

Carrie brengt een bezoek aan een studentenvereniging om de dood van een student te onderzoeken die vermoedelijk tijdens de ontgroening is omgekomen. Ze besluit naar een studentenfeest te gaan om daar mogelijke verdachten onder de loep te ne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Unforgettable gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Unforgettable de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Unforgettable bij Unforgettable liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Unforgettable. Heb je een uitzending van Unforgettable gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Unforgettable gemist

Carrie stopt met haar werk als rechercheur bij de politie in Syracuse en verhuist naar New York. Dankzij haar perfecte geheugen, kan ze daar rondkomen door geld te verdienen met gokken in casino´s. Na een avond in het casino ligt ze thuis in bed als er lawaai vanuit het trappenhuis van het complex komt. Als ze gaat kijken, vindt ze haar buurvrouw onder het bloed. Wanneer de politie ter plaatse is, wordt Carrie tot haar grote verbazing met haar ex-vriend Al Burns geconfronteerd. Al vraagt Carrie te helpen bij het oplossen van de moord op haar buurvrouw.

Uitzending gemist van Unforgettable? Hier kun je alle uitzendingen van Unforgettable kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 08-12-2014 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord