Programma gemist?

Carrie van ziet haar kans schoon een in de ongrijpbare dief te ontmaskeren. van Ze gaat undercover en in doet zich voor als in het een lid van een de bende bankovervallers.

Carrie de en Al onderzoeken op samen met de politie uit van New York de naar ontvoering van met de op tv elfjarige dochter van een op rijke vastgoedontwikkelaar.

Carrie van en Al weten de vergiftiging naar van een met Amerikaanse senator te voorkomen, van maar van Carrie krijgt daarbij met zelf het gif het toegediend. Hierdoor naar wordt Carries grootste naar wapen, haar onfeilbare door geheugen, ernstig aangetast en door is haar in leven in gevaar. Al een is de een enige die haar kan redden, mits de hij op het tijd een tegengif met weet te door vinden.

De populaire op acteur Fletcher op Sayers wordt door doodgeschoten in zijn uit kleedkamer op de set naar gevonden. Naar aanleiding van de een tijdens moord wordt zijn producer op Larry Weinstock ondervraagd. Larry geeft naar van toe dat hij een tumultueuze relatie tijdens een had met zijn cliënt, maar de zweert hem tijdens niet te hebben op tv vermoord. Fletchers het echtgenote Amira wijst Carrie het en Al richting een met stalker die hen door lastigviel. Als door dat een een doodlopend spoor blijkt te zijn, zorgen de Carries tijdens gedetailleerde herinneringen voor op tv een nieuwe tijdens verdachte.

De op tv plotselinge terugkeer van door een beruchte op tv moordenaar brengt Carrie en Al op door het spoor het van een terroristische groepering op tv die een nucleaire een tijdens aanval op New York naar heeft gepland.

De op tv arrestatie van van een moordverdachte leidt Carrie en tijdens Al naar hun het geboorteplaats uit Syracuse. De dood naar van een jonge vrouw op tv daar brengt allerlei herinneringen uit naar boven bij Carrie, het waardoor ze naar nieuwe tijdens inzichten krijgt wat betreft op de identiteit van Rachels een moordenaar.

De vermoedelijke op seriemoordenaar Walter Morgan uit wordt dood naar in een warenhuis aangetroffen. de Carrie uit realiseert zich dat tijdens het een kwestie van tijd is op tv voordat in Al ontdekt naar dat zij eerder die avond tijdens bij de naar vermoorde man in was om informatie betreffende Rachels tijdens dood te naar onderzoeken. Tijdens haar de verdere speurtocht naar aanwijzingen, krijgt naar Carrie te maken de met tegenstrijdige informatie een en verwisselde op tv identiteiten.

Na een uit explosie in op tv een laboratorium met dodelijke afloop, de komen Carrie en op Al op op het spoor op tv van een gestoorde bommenlegger. op tv Mike probeert uit uit te vinden waarom zijn een uit zoon zich zo tijdens geheimzinnig gedraagt en roept daarbij de op hulp van het Tanya naar in.

Carriers naar privéleven raakt verstrengeld met haar van van werk wanneer haar door vriend Steve het doelwit in wordt van een antimisdaadorganisatie. Er naar naar is geen direct bewijs dat met Steve daadwerkelijk naar betrokken is op tv bij een maffia-afrekening, maar Carries gevecht het van om zijn onschuld naar aan te tonen een heeft wel zijn weerslag op hun een van relatie.

Carrie vermoedt het dat ze bij het op tv onderzoek het naar de moord tijdens op een tennisster door hulp krijgt naar van een seriemoordenaar. Even in later ontdekt Carrie het de ware identiteit van uit deze aartsvijand, op die haar ook nieuwe informatie in van verschaft over de de dood van haar met zus.

Roe van wordt het naar middelpunt van een onderzoek na in het neerschieten in van een moordverdachte. Roe claimt tijdens dat in de hij op handelde uit zelfverdediging en Carrie probeert een bewijs te verzamelen in voor zijn uit beweringen. door De verwarde vader van naar de omgekomen verdachte besluit een het recht in eigen van hand te een nemen.

Carrie wordt van op het spoor gebracht met van een de bloedmooie dievegge in na de vondst van met het de lichaam wordt gevonden op tv van een persoon die op uit een vliegtuig is gevallen. uit Terwijl in ze druk is met het die de zaak, leidt haar relatie met de op tv zoon van een van maffiabaas tot kritische met vragen op het van op werk.

De plotselinge vermissing het van een van belangrijke getuige voor het naar openbaar ministerie heeft door grote impact op in naar het onderzoek dat het tegen een moordenaar op tv loopt. Carrie besluit daarop om undercover naar te gaan met om de waarheid het boven tafel te met krijgen.

Carrie krijgt een door anoniem het telefoontje van een persoon die door beweert uit een moord te gaan plegen. op tv In van eerste instantie gelooft ze op tv de beller niet, van totdat in hij specifieke details beschrijft tijdens van een andere moord in door New Jersey. met Vanwege haar goede op geheugen weet Carrie een op aanknopingspunt te de vinden, maar op tv ze is te met laat om een nieuw van slachtoffer te uit voorkomen.

Carrie brengt op tv een een bezoek aan een studentenvereniging om de op tv dood in van een student te onderzoeken met die vermoedelijk tijdens uit de uit ontgroening is omgekomen. Ze besluit een naar tijdens een studentenfeest in te gaan om daar mogelijke het verdachten onder op de loep te nemen. De door naar volgende dag ontwaakt Carrie op met een ongewone op plek en kan ze zich de nauwelijks uit iets van de de vorige avond op herinneren.

december 2018
08-12-2014 21:27

Incognito

Unforgettable - Incognito

Carrie ziet haar kans schoon een ongrijpbare dief te ontmaskeren. Ze gaat undercover en doet zich voor als een lid van een bende bankovervallers.

01-12-2014 21:28

Bigtime

Unforgettable - Bigtime

Carrie en Al onderzoeken samen met de politie van New York de ontvoering van de elfjarige dochter van een rijke vastgoedontwikkelaar.

24-11-2014 21:27

D.O.A.

Unforgettable - D.O.A.

Carrie en Al weten de vergiftiging van een Amerikaanse senator te voorkomen, maar Carrie krijgt daarbij zelf het gif toegediend. Hierdoor wordt Carries grootste wapen, haar onfeilbare geheugen, ernstig aangetast en is haar leven in gevaar. ...

17-11-2014 21:28

Moving on

Unforgettable - Moving on

De populaire acteur Fletcher Sayers wordt doodgeschoten in zijn kleedkamer op de set gevonden. Naar aanleiding van de moord wordt zijn producer Larry Weinstock ondervraagd. Larry geeft toe dat hij een tumultueuze relatie had met zijn cliënt...

24-03-2014 21:28

Flesh and blood

Unforgettable - Flesh and blood

De plotselinge terugkeer van een beruchte moordenaar brengt Carrie en Al op het spoor van een terroristische groepering die een nucleaire aanval op New York heeft gepland.

01-07-2013 21:29

Unforgettable "A man in the woods"

Unforgettable - Unforgettable "A man in the woods"

De arrestatie van een moordverdachte leidt Carrie en Al naar hun geboorteplaats Syracuse. De dood van een jonge vrouw daar brengt allerlei herinneringen naar boven bij Carrie, waardoor ze nieuwe inzichten krijgt wat betreft de identiteit va...

17-06-2013 21:31

Unforgettable "Endgame"

Unforgettable - Unforgettable "Endgame"

De vermoedelijke seriemoordenaar Walter Morgan wordt dood in een warenhuis aangetroffen. Carrie realiseert zich dat het een kwestie van tijd is voordat Al ontdekt dat zij eerder die avond bij de vermoorde man was om informatie betreffende R...

10-06-2013 21:29

Unforgettable "You are here"

Unforgettable - Unforgettable "You are here"

Na een explosie in een laboratorium met dodelijke afloop, komen Carrie en Al op het spoor van een gestoorde bommenlegger. Mike probeert uit te vinden waarom zijn zoon zich zo geheimzinnig gedraagt en roept daarbij de hulp van Tanya in.

03-06-2013 21:27

Unforgettable "Allegiances"

Unforgettable - Unforgettable "Allegiances"

Carriers privéleven raakt verstrengeld met haar werk wanneer haar vriend Steve het doelwit wordt van een antimisdaadorganisatie. Er is geen direct bewijs dat Steve daadwerkelijk betrokken is bij een maffia-afrekening, maar Carries gevecht o...

27-05-2013 21:28

Unforgettable "The comeback"

Unforgettable - Unforgettable "The comeback"

Carrie vermoedt dat ze bij het onderzoek naar de moord op een tennisster hulp krijgt van een seriemoordenaar. Even later ontdekt Carrie de ware identiteit van deze aartsvijand, die haar ook nieuwe informatie verschaft over de dood van haar ...

20-05-2013 21:29

Unforgettable "Blind alleys"

Unforgettable - Unforgettable "Blind alleys"

Roe wordt het middelpunt van een onderzoek na het neerschieten van een moordverdachte. Roe claimt dat de hij handelde uit zelfverdediging en Carrie probeert bewijs te verzamelen voor zijn beweringen. De verwarde vader van de omgekomen verda...

13-05-2013 21:31

Unforgettable "Heartbreak"

Unforgettable - Unforgettable "Heartbreak"

Carrie wordt op het spoor gebracht van een bloedmooie dievegge na de vondst van het lichaam wordt gevonden van een persoon die uit een vliegtuig is gevallen. Terwijl ze druk is met die zaak, leidt haar relatie met de zoon van een maffiabaas...

06-05-2013 21:28

Unforgettable "The following sea"

Unforgettable - Unforgettable "The following sea"

De plotselinge vermissing van een belangrijke getuige voor het openbaar ministerie heeft grote impact op het onderzoek dat tegen een moordenaar loopt. Carrie besluit daarop om undercover te gaan om de waarheid boven tafel te krijgen.

22-04-2013 21:27

Carrie’s caller

Unforgettable - Carrie’s caller

Carrie krijgt een anoniem telefoontje van een persoon die beweert een moord te gaan plegen. In eerste instantie gelooft ze de beller niet, totdat hij specifieke details beschrijft van een andere moord in New Jersey. Vanwege haar goede geheu...

15-04-2013 21:26

Brotherhood

Unforgettable - Brotherhood

Carrie brengt een bezoek aan een studentenvereniging om de dood van een student te onderzoeken die vermoedelijk tijdens de ontgroening is omgekomen. Ze besluit naar een studentenfeest te gaan om daar mogelijke verdachten onder de loep te ne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Unforgettable gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Unforgettable de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Unforgettable bij Unforgettable liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Unforgettable. Heb je een uitzending van Unforgettable gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Unforgettable gemist

Carrie stopt met haar werk als rechercheur bij de politie in Syracuse en verhuist naar New York. Dankzij haar perfecte geheugen, kan ze daar rondkomen door geld te verdienen met gokken in casino´s. Na een avond in het casino ligt ze thuis in bed als er lawaai vanuit het trappenhuis van het complex komt. Als ze gaat kijken, vindt ze haar buurvrouw onder het bloed. Wanneer de politie ter plaatse is, wordt Carrie tot haar grote verbazing met haar ex-vriend Al Burns geconfronteerd. Al vraagt Carrie te helpen bij het oplossen van de moord op haar buurvrouw.

Uitzending gemist van Unforgettable? Hier kun je alle uitzendingen van Unforgettable kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 08-12-2014 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord