Programma gemist?

Carrie uit ziet haar kans in schoon een ongrijpbare met dief te op tv ontmaskeren. Ze gaat undercover en doet uit in zich voor als een het lid van een bende in bankovervallers.

Carrie en door Al onderzoeken van samen met de door politie van van New York de ontvoering van in de elfjarige op dochter van een rijke in vastgoedontwikkelaar.

Carrie en op Al weten op tv de vergiftiging een van een Amerikaanse senator met te voorkomen, maar Carrie van krijgt daarbij zelf naar het gif van toegediend. Hierdoor wordt van Carries grootste wapen, haar onfeilbare uit uit geheugen, ernstig aangetast op en is haar leven naar in gevaar. op Al is de enige het die haar kan redden, mits op hij een op tijd een tegengif weet door een te vinden.

De in populaire acteur Fletcher Sayers een wordt doodgeschoten het in zijn kleedkamer op uit de set uit gevonden. Naar een aanleiding van de moord een wordt zijn een producer Larry Weinstock ondervraagd. door Larry geeft toe een dat hij een in tumultueuze relatie had met zijn op tv naar cliënt, maar zweert van hem niet te hebben een vermoord. Fletchers echtgenote Amira met wijst Carrie en uit Al richting naar een stalker het die hen lastigviel. Als dat een de doodlopend spoor op tv blijkt te de zijn, zorgen het Carries gedetailleerde herinneringen het voor een nieuwe in verdachte.

De door plotselinge terugkeer van een tijdens beruchte moordenaar brengt Carrie het en Al met op de het spoor van een tijdens terroristische groepering met die een nucleaire tijdens aanval op New door York heeft gepland.

De met arrestatie van een het moordverdachte leidt Carrie op tv en Al de naar hun geboorteplaats Syracuse. De dood de van tijdens een jonge vrouw daar uit brengt door allerlei herinneringen naar boven bij Carrie, de waardoor ze nieuwe een inzichten krijgt naar wat betreft in de identiteit van Rachels een moordenaar.

De door vermoedelijke seriemoordenaar Walter Morgan in wordt dood in naar een warenhuis aangetroffen. op Carrie realiseert zich dat met op het een kwestie van tijd de is voordat Al ontdekt op uit dat zij eerder die avond bij met de naar vermoorde man was om door informatie betreffende Rachels dood in van te onderzoeken. Tijdens haar op tv verdere speurtocht naar aanwijzingen, krijgt van de Carrie te maken met tegenstrijdige op informatie en verwisselde uit identiteiten.

Na in een explosie in tijdens een laboratorium met dodelijke afloop, op komen Carrie en met door Al op het spoor van een een gestoorde bommenlegger. Mike een probeert van uit te vinden met waarom zijn met zoon zich zo in geheimzinnig gedraagt en roept daarbij de de hulp van op Tanya uit in.

Carriers op privéleven raakt verstrengeld met haar tijdens door werk wanneer haar een vriend Steve het doelwit wordt door van een antimisdaadorganisatie. Er naar met is geen direct bewijs op tv dat Steve daadwerkelijk betrokken op is een bij een maffia-afrekening, door maar Carries gevecht uit om zijn onschuld aan te de tonen de heeft wel zijn weerslag op de hun van relatie.

Carrie de vermoedt dat ze bij het naar onderzoek naar van de moord op op een tennisster een hulp krijgt de van een seriemoordenaar. Even later op tv ontdekt door Carrie de ware identiteit tijdens van deze aartsvijand, de die haar ook nieuwe naar informatie verschaft een over de op dood van haar op zus.

Roe wordt tijdens het middelpunt van een op onderzoek na van het neerschieten uit van een moordverdachte. Roe claimt tijdens dat de naar hij handelde in uit zelfverdediging een en Carrie probeert bewijs een te verzamelen voor zijn beweringen. een De verwarde in vader van de de omgekomen verdachte op besluit het recht in in eigen hand te uit nemen.

Carrie van wordt op het spoor naar gebracht van met een bloedmooie dievegge uit na de vondst van het het lichaam wordt gevonden door van een het persoon die uit uit een op vliegtuig is gevallen. Terwijl ze met druk op is met die door zaak, leidt haar relatie met de de tijdens zoon van een maffiabaas tot op kritische vragen in op het uit werk.

De plotselinge vermissing door van van een belangrijke getuige de voor het openbaar ministerie heeft met grote op impact op het onderzoek dat op tv tegen een moordenaar in loopt. uit Carrie besluit daarop de om undercover in te gaan om de waarheid naar boven op tafel te krijgen.

Carrie krijgt een van anoniem telefoontje van van een de persoon die beweert een een moord te gaan plegen. naar In eerste op tv instantie gelooft ze de naar beller in niet, totdat hij specifieke een details met beschrijft van een andere door moord in New op tv Jersey. Vanwege haar goede geheugen door weet Carrie een een aanknopingspunt te vinden, op tv maar ze op is het te laat om een nieuw slachtoffer de te in voorkomen.

Carrie brengt een de bezoek aan een van studentenvereniging om de uit dood van een in uit student te onderzoeken tijdens die vermoedelijk tijdens de ontgroening van is het omgekomen. Ze besluit naar een een studentenfeest op te gaan om daar mogelijke op verdachten een onder de loep te nemen. De op volgende dag in ontwaakt Carrie op tijdens een ongewone plek en de kan ze zich met nauwelijks iets met van de vorige van avond uit herinneren.

december 2019
08-12-2014 21:27

Incognito

Unforgettable - Incognito

Carrie ziet haar kans schoon een ongrijpbare dief te ontmaskeren. Ze gaat undercover en doet zich voor als een lid van een bende bankovervallers.

01-12-2014 21:28

Bigtime

Unforgettable - Bigtime

Carrie en Al onderzoeken samen met de politie van New York de ontvoering van de elfjarige dochter van een rijke vastgoedontwikkelaar.

24-11-2014 21:27

D.O.A.

Unforgettable - D.O.A.

Carrie en Al weten de vergiftiging van een Amerikaanse senator te voorkomen, maar Carrie krijgt daarbij zelf het gif toegediend. Hierdoor wordt Carries grootste wapen, haar onfeilbare geheugen, ernstig aangetast en is haar leven in gevaar. ...

17-11-2014 21:28

Moving on

Unforgettable - Moving on

De populaire acteur Fletcher Sayers wordt doodgeschoten in zijn kleedkamer op de set gevonden. Naar aanleiding van de moord wordt zijn producer Larry Weinstock ondervraagd. Larry geeft toe dat hij een tumultueuze relatie had met zijn cliënt...

24-03-2014 21:28

Flesh and blood

Unforgettable - Flesh and blood

De plotselinge terugkeer van een beruchte moordenaar brengt Carrie en Al op het spoor van een terroristische groepering die een nucleaire aanval op New York heeft gepland.

01-07-2013 21:29

Unforgettable "A man in the woods"

Unforgettable - Unforgettable "A man in the woods"

De arrestatie van een moordverdachte leidt Carrie en Al naar hun geboorteplaats Syracuse. De dood van een jonge vrouw daar brengt allerlei herinneringen naar boven bij Carrie, waardoor ze nieuwe inzichten krijgt wat betreft de identiteit va...

17-06-2013 21:31

Unforgettable "Endgame"

Unforgettable - Unforgettable "Endgame"

De vermoedelijke seriemoordenaar Walter Morgan wordt dood in een warenhuis aangetroffen. Carrie realiseert zich dat het een kwestie van tijd is voordat Al ontdekt dat zij eerder die avond bij de vermoorde man was om informatie betreffende R...

10-06-2013 21:29

Unforgettable "You are here"

Unforgettable - Unforgettable "You are here"

Na een explosie in een laboratorium met dodelijke afloop, komen Carrie en Al op het spoor van een gestoorde bommenlegger. Mike probeert uit te vinden waarom zijn zoon zich zo geheimzinnig gedraagt en roept daarbij de hulp van Tanya in.

03-06-2013 21:27

Unforgettable "Allegiances"

Unforgettable - Unforgettable "Allegiances"

Carriers privéleven raakt verstrengeld met haar werk wanneer haar vriend Steve het doelwit wordt van een antimisdaadorganisatie. Er is geen direct bewijs dat Steve daadwerkelijk betrokken is bij een maffia-afrekening, maar Carries gevecht o...

27-05-2013 21:28

Unforgettable "The comeback"

Unforgettable - Unforgettable "The comeback"

Carrie vermoedt dat ze bij het onderzoek naar de moord op een tennisster hulp krijgt van een seriemoordenaar. Even later ontdekt Carrie de ware identiteit van deze aartsvijand, die haar ook nieuwe informatie verschaft over de dood van haar ...

20-05-2013 21:29

Unforgettable "Blind alleys"

Unforgettable - Unforgettable "Blind alleys"

Roe wordt het middelpunt van een onderzoek na het neerschieten van een moordverdachte. Roe claimt dat de hij handelde uit zelfverdediging en Carrie probeert bewijs te verzamelen voor zijn beweringen. De verwarde vader van de omgekomen verda...

13-05-2013 21:31

Unforgettable "Heartbreak"

Unforgettable - Unforgettable "Heartbreak"

Carrie wordt op het spoor gebracht van een bloedmooie dievegge na de vondst van het lichaam wordt gevonden van een persoon die uit een vliegtuig is gevallen. Terwijl ze druk is met die zaak, leidt haar relatie met de zoon van een maffiabaas...

06-05-2013 21:28

Unforgettable "The following sea"

Unforgettable - Unforgettable "The following sea"

De plotselinge vermissing van een belangrijke getuige voor het openbaar ministerie heeft grote impact op het onderzoek dat tegen een moordenaar loopt. Carrie besluit daarop om undercover te gaan om de waarheid boven tafel te krijgen.

22-04-2013 21:27

Carrie’s caller

Unforgettable - Carrie’s caller

Carrie krijgt een anoniem telefoontje van een persoon die beweert een moord te gaan plegen. In eerste instantie gelooft ze de beller niet, totdat hij specifieke details beschrijft van een andere moord in New Jersey. Vanwege haar goede geheu...

15-04-2013 21:26

Brotherhood

Unforgettable - Brotherhood

Carrie brengt een bezoek aan een studentenvereniging om de dood van een student te onderzoeken die vermoedelijk tijdens de ontgroening is omgekomen. Ze besluit naar een studentenfeest te gaan om daar mogelijke verdachten onder de loep te ne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Unforgettable gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Unforgettable de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Unforgettable bij Unforgettable liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Unforgettable. Heb je een uitzending van Unforgettable gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Unforgettable gemist

Carrie stopt met haar werk als rechercheur bij de politie in Syracuse en verhuist naar New York. Dankzij haar perfecte geheugen, kan ze daar rondkomen door geld te verdienen met gokken in casino´s. Na een avond in het casino ligt ze thuis in bed als er lawaai vanuit het trappenhuis van het complex komt. Als ze gaat kijken, vindt ze haar buurvrouw onder het bloed. Wanneer de politie ter plaatse is, wordt Carrie tot haar grote verbazing met haar ex-vriend Al Burns geconfronteerd. Al vraagt Carrie te helpen bij het oplossen van de moord op haar buurvrouw.

Uitzending gemist van Unforgettable? Hier kun je alle uitzendingen van Unforgettable kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 08-12-2014 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!