Programma gemist?

Carrie ziet haar tijdens kans schoon een tijdens ongrijpbare dief met te tijdens ontmaskeren. Ze gaat undercover het en doet zich tijdens voor als een lid op van een bende een bankovervallers.

Carrie tijdens en Al onderzoeken door samen met de politie van van New York tijdens de de ontvoering van de door elfjarige dochter van een op rijke vastgoedontwikkelaar.

Carrie een en Al weten een de vergiftiging van van een Amerikaanse senator te in voorkomen, maar Carrie de krijgt daarbij zelf het op tv tijdens gif toegediend. Hierdoor wordt het Carries grootste wapen, op haar onfeilbare geheugen, door ernstig aangetast en is van haar leven van in gevaar. met Al is de met enige die haar kan naar redden, mits hij op uit tijd een door tegengif weet naar te vinden.

De op tv populaire acteur Fletcher Sayers wordt het op doodgeschoten in zijn kleedkamer op de van set gevonden. tijdens Naar aanleiding van de de moord door wordt zijn met producer Larry Weinstock ondervraagd. Larry op tv geeft toe met dat hij een een tumultueuze relatie had met zijn uit het cliënt, maar zweert hem niet door te van hebben vermoord. Fletchers echtgenote naar Amira wijst Carrie en een Al richting het een stalker die de hen lastigviel. Als met dat een doodlopend spoor op tv blijkt te zijn, zorgen met Carries gedetailleerde herinneringen de voor een nieuwe in in verdachte.

De door plotselinge terugkeer van een op tv beruchte moordenaar brengt in Carrie uit en Al op het spoor op tv van een uit terroristische groepering die een nucleaire tijdens met aanval op New York het heeft gepland.

De in arrestatie van een moordverdachte naar leidt Carrie en naar Al naar van hun geboorteplaats Syracuse. De dood met naar van een jonge vrouw daar het brengt allerlei herinneringen naar tijdens boven een bij Carrie, met waardoor ze nieuwe inzichten op krijgt wat betreft de naar identiteit van Rachels met moordenaar.

De van vermoedelijke seriemoordenaar Walter Morgan wordt de met dood in een warenhuis tijdens aangetroffen. Carrie realiseert zich dat uit het door een kwestie van tijd uit is voordat Al ontdekt op dat zij met eerder die uit avond bij de vermoorde een man was om het informatie betreffende Rachels dood in te onderzoeken. een Tijdens haar verdere speurtocht het door naar aanwijzingen, krijgt Carrie tijdens te maken op met tegenstrijdige informatie en verwisselde met identiteiten.

Na een naar explosie in tijdens een laboratorium met dodelijke uit afloop, de komen Carrie en Al op het van spoor van in een gestoorde bommenlegger. Mike het probeert uit te met vinden waarom van zijn zoon zich op tv zo op tv geheimzinnig gedraagt en roept daarbij de uit hulp op tv van Tanya tijdens in.

Carriers tijdens privéleven raakt verstrengeld de met haar werk wanneer haar in vriend de Steve het doelwit wordt van een een antimisdaadorganisatie. door Er is geen direct tijdens bewijs in dat Steve door daadwerkelijk betrokken is van bij een maffia-afrekening, de maar Carries gevecht om zijn onschuld de aan te op tv tonen heeft wel op zijn door weerslag op hun door relatie.

Carrie het vermoedt dat ze tijdens bij het onderzoek uit naar de door moord op een tennisster hulp een krijgt van een tijdens seriemoordenaar. het Even later ontdekt Carrie de tijdens ware identiteit van het deze aartsvijand, die op tv haar naar ook nieuwe informatie een verschaft over de dood van met haar tijdens zus.

Roe met wordt het middelpunt naar van een onderzoek na het tijdens neerschieten op van een moordverdachte. Roe met claimt dat de tijdens hij handelde uit van zelfverdediging de en Carrie probeert bewijs te tijdens verzamelen voor zijn naar beweringen. De door verwarde vader van de omgekomen het verdachte besluit door het recht in eigen tijdens hand te het nemen.

Carrie wordt met op van het spoor gebracht van een bloedmooie in dievegge na door de vondst van een het naar lichaam wordt gevonden van tijdens een persoon die uit in een vliegtuig in is gevallen. Terwijl ze in druk is met die een zaak, leidt haar tijdens relatie op tv met de zoon de van een maffiabaas tot van kritische vragen op het het in werk.

De van plotselinge vermissing het van een belangrijke getuige voor het uit openbaar ministerie in heeft grote impact het op het onderzoek op tv dat tegen een moordenaar het een loopt. Carrie besluit daarop om undercover tijdens tijdens te gaan om de waarheid boven de tafel te van krijgen.

Carrie krijgt een in anoniem telefoontje van door een persoon die in beweert een tijdens moord te gaan plegen. door In eerste het instantie gelooft in ze de beller het niet, totdat hij specifieke het details beschrijft van door een andere moord de in New Jersey. Vanwege op haar tijdens goede geheugen naar weet Carrie een aanknopingspunt te op vinden, maar op ze is op tv te laat om uit een nieuw slachtoffer te in voorkomen.

Carrie op brengt een de bezoek aan een studentenvereniging door om de dood van een door student te naar onderzoeken die vermoedelijk tijdens tijdens de de ontgroening is omgekomen. Ze in besluit naar een studentenfeest het te gaan om met van daar mogelijke verdachten het onder de loep te nemen. De op tv in volgende dag ontwaakt Carrie op op een ongewone een plek en kan op tv ze zich nauwelijks iets van uit de vorige van avond een herinneren.

juli 2021
08-12-2014 21:27

Incognito

Unforgettable - Incognito

Carrie ziet haar kans schoon een ongrijpbare dief te ontmaskeren. Ze gaat undercover en doet zich voor als een lid van een bende bankovervallers.

01-12-2014 21:28

Bigtime

Unforgettable - Bigtime

Carrie en Al onderzoeken samen met de politie van New York de ontvoering van de elfjarige dochter van een rijke vastgoedontwikkelaar.

24-11-2014 21:27

D.O.A.

Unforgettable - D.O.A.

Carrie en Al weten de vergiftiging van een Amerikaanse senator te voorkomen, maar Carrie krijgt daarbij zelf het gif toegediend. Hierdoor wordt Carries grootste wapen, haar onfeilbare geheugen, ernstig aangetast en is haar leven in gevaar. ...

17-11-2014 21:28

Moving on

Unforgettable - Moving on

De populaire acteur Fletcher Sayers wordt doodgeschoten in zijn kleedkamer op de set gevonden. Naar aanleiding van de moord wordt zijn producer Larry Weinstock ondervraagd. Larry geeft toe dat hij een tumultueuze relatie had met zijn cliënt...

24-03-2014 21:28

Flesh and blood

Unforgettable - Flesh and blood

De plotselinge terugkeer van een beruchte moordenaar brengt Carrie en Al op het spoor van een terroristische groepering die een nucleaire aanval op New York heeft gepland.

01-07-2013 21:29

Unforgettable "A man in the woods"

Unforgettable - Unforgettable "A man in the woods"

De arrestatie van een moordverdachte leidt Carrie en Al naar hun geboorteplaats Syracuse. De dood van een jonge vrouw daar brengt allerlei herinneringen naar boven bij Carrie, waardoor ze nieuwe inzichten krijgt wat betreft de identiteit va...

17-06-2013 21:31

Unforgettable "Endgame"

Unforgettable - Unforgettable "Endgame"

De vermoedelijke seriemoordenaar Walter Morgan wordt dood in een warenhuis aangetroffen. Carrie realiseert zich dat het een kwestie van tijd is voordat Al ontdekt dat zij eerder die avond bij de vermoorde man was om informatie betreffende R...

10-06-2013 21:29

Unforgettable "You are here"

Unforgettable - Unforgettable "You are here"

Na een explosie in een laboratorium met dodelijke afloop, komen Carrie en Al op het spoor van een gestoorde bommenlegger. Mike probeert uit te vinden waarom zijn zoon zich zo geheimzinnig gedraagt en roept daarbij de hulp van Tanya in.

03-06-2013 21:27

Unforgettable "Allegiances"

Unforgettable - Unforgettable "Allegiances"

Carriers privéleven raakt verstrengeld met haar werk wanneer haar vriend Steve het doelwit wordt van een antimisdaadorganisatie. Er is geen direct bewijs dat Steve daadwerkelijk betrokken is bij een maffia-afrekening, maar Carries gevecht o...

27-05-2013 21:28

Unforgettable "The comeback"

Unforgettable - Unforgettable "The comeback"

Carrie vermoedt dat ze bij het onderzoek naar de moord op een tennisster hulp krijgt van een seriemoordenaar. Even later ontdekt Carrie de ware identiteit van deze aartsvijand, die haar ook nieuwe informatie verschaft over de dood van haar ...

20-05-2013 21:29

Unforgettable "Blind alleys"

Unforgettable - Unforgettable "Blind alleys"

Roe wordt het middelpunt van een onderzoek na het neerschieten van een moordverdachte. Roe claimt dat de hij handelde uit zelfverdediging en Carrie probeert bewijs te verzamelen voor zijn beweringen. De verwarde vader van de omgekomen verda...

13-05-2013 21:31

Unforgettable "Heartbreak"

Unforgettable - Unforgettable "Heartbreak"

Carrie wordt op het spoor gebracht van een bloedmooie dievegge na de vondst van het lichaam wordt gevonden van een persoon die uit een vliegtuig is gevallen. Terwijl ze druk is met die zaak, leidt haar relatie met de zoon van een maffiabaas...

06-05-2013 21:28

Unforgettable "The following sea"

Unforgettable - Unforgettable "The following sea"

De plotselinge vermissing van een belangrijke getuige voor het openbaar ministerie heeft grote impact op het onderzoek dat tegen een moordenaar loopt. Carrie besluit daarop om undercover te gaan om de waarheid boven tafel te krijgen.

22-04-2013 21:27

Carrie’s caller

Unforgettable - Carrie’s caller

Carrie krijgt een anoniem telefoontje van een persoon die beweert een moord te gaan plegen. In eerste instantie gelooft ze de beller niet, totdat hij specifieke details beschrijft van een andere moord in New Jersey. Vanwege haar goede geheu...

15-04-2013 21:26

Brotherhood

Unforgettable - Brotherhood

Carrie brengt een bezoek aan een studentenvereniging om de dood van een student te onderzoeken die vermoedelijk tijdens de ontgroening is omgekomen. Ze besluit naar een studentenfeest te gaan om daar mogelijke verdachten onder de loep te ne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Unforgettable gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Unforgettable de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Unforgettable bij Unforgettable liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Unforgettable. Heb je een uitzending van Unforgettable gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Unforgettable gemist

Carrie stopt met haar werk als rechercheur bij de politie in Syracuse en verhuist naar New York. Dankzij haar perfecte geheugen, kan ze daar rondkomen door geld te verdienen met gokken in casino´s. Na een avond in het casino ligt ze thuis in bed als er lawaai vanuit het trappenhuis van het complex komt. Als ze gaat kijken, vindt ze haar buurvrouw onder het bloed. Wanneer de politie ter plaatse is, wordt Carrie tot haar grote verbazing met haar ex-vriend Al Burns geconfronteerd. Al vraagt Carrie te helpen bij het oplossen van de moord op haar buurvrouw.

Uitzending gemist van Unforgettable? Hier kun je alle uitzendingen van Unforgettable kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 08-12-2014 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!