Programma gemist?

Carrie ziet in haar kans schoon op een het ongrijpbare dief te uit ontmaskeren. Ze gaat undercover en doet van door zich voor als een lid van naar naar een bende bankovervallers.

Carrie en met Al onderzoeken samen naar met de het politie van op New York de ontvoering van de met elfjarige tijdens dochter van het een rijke vastgoedontwikkelaar.

Carrie en Al uit met weten de vergiftiging van een het Amerikaanse senator uit te voorkomen, maar in Carrie krijgt daarbij in zelf het gif uit toegediend. Hierdoor wordt Carries uit grootste met wapen, haar onfeilbare het geheugen, ernstig aangetast en de is haar leven tijdens in gevaar. Al met is de uit enige die haar kan van redden, mits in hij op tijd een tegengif weet op tv met te vinden.

De van populaire acteur Fletcher Sayers wordt naar doodgeschoten in naar zijn kleedkamer met op de set gevonden. Naar door aanleiding van op tv de moord wordt uit zijn producer uit Larry Weinstock ondervraagd. Larry geeft op tv toe dat het hij een tumultueuze relatie een had met door zijn cliënt, maar van zweert op hem niet te hebben het vermoord. Fletchers echtgenote op Amira wijst Carrie en naar Al op tv richting een stalker die hen lastigviel. op tv Als uit dat een doodlopend op spoor blijkt te zijn, van zorgen Carries gedetailleerde herinneringen op op tv voor een nieuwe op tv verdachte.

De de plotselinge terugkeer naar van een beruchte moordenaar een brengt Carrie met en Al op met het spoor van een tijdens terroristische groepering tijdens die een nucleaire aanval op op New York heeft op gepland.

De van arrestatie van tijdens een moordverdachte leidt Carrie en Al op naar hun in geboorteplaats Syracuse. De dood de van een uit jonge vrouw met daar brengt allerlei met herinneringen naar boven bij Carrie, van waardoor ze nieuwe door inzichten krijgt wat op betreft de uit identiteit van Rachels een moordenaar.

De vermoedelijke op seriemoordenaar Walter Morgan wordt in dood het in een warenhuis aangetroffen. Carrie uit realiseert een zich dat het het een kwestie van in tijd is voordat Al naar ontdekt dat zij door eerder die avond bij door de in vermoorde man was om informatie een betreffende Rachels dood een van te onderzoeken. Tijdens haar met verdere speurtocht naar door aanwijzingen, krijgt Carrie in te maken met tegenstrijdige informatie in en verwisselde door identiteiten.

Na een explosie op in een laboratorium tijdens met dodelijke het afloop, komen naar Carrie en tijdens Al op het spoor van van een gestoorde bommenlegger. met Mike probeert uit te van vinden waarom op zijn zoon zich zo uit uit geheimzinnig gedraagt en roept daarbij de uit hulp van in Tanya op tv in.

Carriers privéleven raakt op tv verstrengeld op met haar werk wanneer de haar vriend uit Steve het met doelwit wordt van een antimisdaadorganisatie. uit Er is het geen direct bewijs dat Steve tijdens daadwerkelijk betrokken is de bij een maffia-afrekening, van maar op Carries gevecht om zijn onschuld op uit aan te tonen heeft wel uit zijn weerslag op hun in tijdens relatie.

Carrie vermoedt dat op tv tijdens ze bij het onderzoek op tv naar de moord op uit een de tennisster hulp krijgt van een in seriemoordenaar. Even later op tv ontdekt door Carrie de ware identiteit van deze de naar aartsvijand, die haar ook nieuwe van informatie verschaft van over de dood van naar haar door zus.

Roe wordt een het een middelpunt van een onderzoek naar na het neerschieten van een met moordverdachte. door Roe claimt een dat de hij tijdens handelde uit zelfverdediging het en Carrie probeert bewijs te verzamelen uit voor zijn uit beweringen. De door verwarde vader van de omgekomen een verdachte besluit het op tv recht in eigen tijdens hand op tv te nemen.

Carrie wordt een op het spoor gebracht een in van een bloedmooie tijdens dievegge na de vondst uit van het de lichaam wordt gevonden van een persoon met die uit uit een vliegtuig is een gevallen. Terwijl op ze druk is met in die zaak, leidt haar in relatie met naar de zoon van een tijdens maffiabaas tot op tv kritische van vragen op het door werk.

De plotselinge in vermissing van een belangrijke op tv getuige met voor het openbaar een ministerie heeft uit grote impact op het onderzoek dat op het tegen een moordenaar loopt. Carrie uit besluit daarop door om undercover tijdens te gaan om de waarheid uit boven tafel te van krijgen.

Carrie de krijgt een anoniem door telefoontje van een persoon op die beweert op tv een moord van te gaan plegen. In eerste instantie op gelooft ze de tijdens de beller niet, totdat hij specifieke details in beschrijft van uit een andere het moord in New Jersey. uit Vanwege van haar goede geheugen weet Carrie op een aanknopingspunt te met vinden, door maar ze is te laat uit om een nieuw slachtoffer de te in voorkomen.

Carrie met brengt een uit bezoek aan een studentenvereniging in om de dood op van een naar student te onderzoeken die vermoedelijk tijdens van de door ontgroening is omgekomen. Ze besluit in in naar een studentenfeest te gaan het om daar mogelijke in verdachten uit onder de loep op tv te nemen. De volgende dag een ontwaakt de Carrie op een ongewone plek naar en kan ze zich op tv nauwelijks in iets van de een vorige avond tijdens herinneren.

september 2017
08-12-2014 21:27

Incognito

Unforgettable - Incognito

Carrie ziet haar kans schoon een ongrijpbare dief te ontmaskeren. Ze gaat undercover en doet zich voor als een lid van een bende bankovervallers.

01-12-2014 21:28

Bigtime

Unforgettable - Bigtime

Carrie en Al onderzoeken samen met de politie van New York de ontvoering van de elfjarige dochter van een rijke vastgoedontwikkelaar.

24-11-2014 21:27

D.O.A.

Unforgettable - D.O.A.

Carrie en Al weten de vergiftiging van een Amerikaanse senator te voorkomen, maar Carrie krijgt daarbij zelf het gif toegediend. Hierdoor wordt Carries grootste wapen, haar onfeilbare geheugen, ernstig aangetast en is haar leven in gevaar. ...

17-11-2014 21:28

Moving on

Unforgettable - Moving on

De populaire acteur Fletcher Sayers wordt doodgeschoten in zijn kleedkamer op de set gevonden. Naar aanleiding van de moord wordt zijn producer Larry Weinstock ondervraagd. Larry geeft toe dat hij een tumultueuze relatie had met zijn cliënt...

24-03-2014 21:28

Flesh and blood

Unforgettable - Flesh and blood

De plotselinge terugkeer van een beruchte moordenaar brengt Carrie en Al op het spoor van een terroristische groepering die een nucleaire aanval op New York heeft gepland.

01-07-2013 21:29

Unforgettable "A man in the woods"

Unforgettable - Unforgettable "A man in the woods"

De arrestatie van een moordverdachte leidt Carrie en Al naar hun geboorteplaats Syracuse. De dood van een jonge vrouw daar brengt allerlei herinneringen naar boven bij Carrie, waardoor ze nieuwe inzichten krijgt wat betreft de identiteit va...

17-06-2013 21:31

Unforgettable "Endgame"

Unforgettable - Unforgettable "Endgame"

De vermoedelijke seriemoordenaar Walter Morgan wordt dood in een warenhuis aangetroffen. Carrie realiseert zich dat het een kwestie van tijd is voordat Al ontdekt dat zij eerder die avond bij de vermoorde man was om informatie betreffende R...

10-06-2013 21:29

Unforgettable "You are here"

Unforgettable - Unforgettable "You are here"

Na een explosie in een laboratorium met dodelijke afloop, komen Carrie en Al op het spoor van een gestoorde bommenlegger. Mike probeert uit te vinden waarom zijn zoon zich zo geheimzinnig gedraagt en roept daarbij de hulp van Tanya in.

03-06-2013 21:27

Unforgettable "Allegiances"

Unforgettable - Unforgettable "Allegiances"

Carriers privéleven raakt verstrengeld met haar werk wanneer haar vriend Steve het doelwit wordt van een antimisdaadorganisatie. Er is geen direct bewijs dat Steve daadwerkelijk betrokken is bij een maffia-afrekening, maar Carries gevecht o...

27-05-2013 21:28

Unforgettable "The comeback"

Unforgettable - Unforgettable "The comeback"

Carrie vermoedt dat ze bij het onderzoek naar de moord op een tennisster hulp krijgt van een seriemoordenaar. Even later ontdekt Carrie de ware identiteit van deze aartsvijand, die haar ook nieuwe informatie verschaft over de dood van haar ...

20-05-2013 21:29

Unforgettable "Blind alleys"

Unforgettable - Unforgettable "Blind alleys"

Roe wordt het middelpunt van een onderzoek na het neerschieten van een moordverdachte. Roe claimt dat de hij handelde uit zelfverdediging en Carrie probeert bewijs te verzamelen voor zijn beweringen. De verwarde vader van de omgekomen verda...

13-05-2013 21:31

Unforgettable "Heartbreak"

Unforgettable - Unforgettable "Heartbreak"

Carrie wordt op het spoor gebracht van een bloedmooie dievegge na de vondst van het lichaam wordt gevonden van een persoon die uit een vliegtuig is gevallen. Terwijl ze druk is met die zaak, leidt haar relatie met de zoon van een maffiabaas...

06-05-2013 21:28

Unforgettable "The following sea"

Unforgettable - Unforgettable "The following sea"

De plotselinge vermissing van een belangrijke getuige voor het openbaar ministerie heeft grote impact op het onderzoek dat tegen een moordenaar loopt. Carrie besluit daarop om undercover te gaan om de waarheid boven tafel te krijgen.

22-04-2013 21:27

Carrie’s caller

Unforgettable - Carrie’s caller

Carrie krijgt een anoniem telefoontje van een persoon die beweert een moord te gaan plegen. In eerste instantie gelooft ze de beller niet, totdat hij specifieke details beschrijft van een andere moord in New Jersey. Vanwege haar goede geheu...

15-04-2013 21:26

Brotherhood

Unforgettable - Brotherhood

Carrie brengt een bezoek aan een studentenvereniging om de dood van een student te onderzoeken die vermoedelijk tijdens de ontgroening is omgekomen. Ze besluit naar een studentenfeest te gaan om daar mogelijke verdachten onder de loep te ne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Unforgettable gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Unforgettable de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Unforgettable bij Unforgettable liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Unforgettable. Heb je een uitzending van Unforgettable gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Unforgettable gemist

Carrie stopt met haar werk als rechercheur bij de politie in Syracuse en verhuist naar New York. Dankzij haar perfecte geheugen, kan ze daar rondkomen door geld te verdienen met gokken in casino´s. Na een avond in het casino ligt ze thuis in bed als er lawaai vanuit het trappenhuis van het complex komt. Als ze gaat kijken, vindt ze haar buurvrouw onder het bloed. Wanneer de politie ter plaatse is, wordt Carrie tot haar grote verbazing met haar ex-vriend Al Burns geconfronteerd. Al vraagt Carrie te helpen bij het oplossen van de moord op haar buurvrouw.

Uitzending gemist van Unforgettable? Hier kun je alle uitzendingen van Unforgettable kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 08-12-2014 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord