Programma gemist?

Zoektocht naar naar het verhaal door achter het ooit op tv aanbeden meisje uit de de klas. de Hoe is het haar vergaan? Is door haar schoonheid naar een tijdens garantie voor succes het in het leven geweest of werd het het juist tijdens als belemmering ervaren? een Klasgenoten naar en bekenden halen herinneringen in aan haar en de van oude schooltijd op. Nostalgie, de bijzondere verhalen door en veel liefde een in dit programma, dat op tv tijdens iedere kijker terugvoert naar de de overzichtelijke tijd op school. op tv Gudrun groeit in op op in het Noord-Hollandse Wieringerwerf een en is daar met een haar exotische uiterlijk naar een op tv opvallende verschijning. Niemand op kan dan vermoeden dat dit lieftallige op meisje op latere naar uit leeftijd op zijn zachtst gezegd op gewaagde op tv keuzes zal maken voor wat van betreft loopbaan en in levenswandel.Jaap Jongbloed uit bezoekt haar door huis op het de Griekse eiland Rhodos, waar zij naar vertelt over het haar onbereikbare liefdes, een haar zakelijke naar instinct, haar dochter en de kind. Presentatie: Jaap in Jongbloed.

Zoektocht een naar het verhaal achter naar het ooit aanbeden meisje de uit de de klas. Hoe is het het haar vergaan? een Is haar schoonheid met een door garantie voor succes van in het leven geweest van of werd naar het juist als belemmering ervaren? het Klasgenoten en bekenden naar halen herinneringen aan van haar en de oude in schooltijd tijdens op. Nostalgie, bijzondere op tv verhalen en veel liefde een in dit programma, dat de iedere op tv kijker terugvoert het naar de overzichtelijke tijd uit op school. Het uit 36-jarige Nederlandse topmodel Barbara is naar nog altijd tijdens razend van populair in Italië, het van land waar uit zij een hoofdrol speelde in een door film het naast Raoul Bova, op de Italiaanse Brad Pitt. Ze met het had de rollen voor het uitkiezen, uit maar met moest daarvoor met naar het buitenland. Haar internationale met doorbraak het is uitgebleven. Dat de heeft vooral te maken met van haar aangeboren angst voor de grote veranderingen uit en het gebrek door aan met durf om grote het beslissingen te nemen in door het leven. Jaap een Jongbloed zoekt Barbara op in het haar op tv woonplaats Milaan, waar hij een met haar praat uit over haar schooltijd in van Almelo met en Zevenaar. Een gesprek op over onder meer met jaloezie naar in de provincie, haar internationale modellencarrière tijdens en het op tv verdriet uit om haar moeder. Presentatie: Jaap de Jongbloed.

Amusementsprogramma door vol nostalgie, uit schoonheid en de betekenis daarvan. de Maar bovenal prachtig een en herkenbaar drama. tijdens Klasgenoten en bekenden naar halen herinneringen aan op het mooiste op tv meisje en naar de oude schooltijd op. Kortom: de bijzondere verhalen en veel het liefde, een dat iedere op kijker terugvoert naar de uit overzichtelijke tijd op school. met 'Haar benen eindigden, waar het mijn in nek begon', met zegt één van haar een oud-klasgenootjes. Lucienne, met lijkt alles te op tv hebben waar anderen alleen van van dromen. Jongens vinden naar haar niet alleen tijdens de mooiste van naar de klas, op maar van de hele school. de Alle meisjes zijn tijdens verliefd met op haar vriendje van en thuis hebben ze een het financieel goed. Op op tv haar van zestiende krijgt naar ze opdrachten als fotomodel en het tijdens duurt niet lang op voordat ook door een filmcarrière uit binnen handbereik van is. Wat niemand weet is op tv dat Lucienne al die met de kansen met twee handen aangrijpt om op zo door snel mogelijk uit huis te een de kunnen. Hoewel haar moeder een op warm thuis probeert het te creëren, kan de niemand op door tegen de autoritaire vader de van tijdens Lucienne, voor wie de kinderen op met de laatste plaats op komen. met 'Ik heb nooit kinderen gewild', met zal met hij later ook aan haar op tv bekennen. een En net als hij spijt van lijkt door te hebben tijdens van die uitspraak en het contact het met Lucienne probeert door te herstellen, uit overlijdt hij. Maar naar aan de buitenkant lijkt het Lucienne alles voor door de uit wind te gaan. Heel van Apeldoorn door zit aan de buis door gekluisterd als door zij in een serie erotische verhalen het van op televisie verschijnt. Krantenkoppen tijdens voorspellen haar een internationale naar filmcarrière. Vriendinnen benijden haar, een maar het enige naar dat Lucienne uit eigenlijk op tv wil, is geborgenheid en die tijdens vindt ze bij haar het vriend naar Edu. Ze weigert het op tv aanbod om Sylvia Kristel op tv op op te volgen in de naar Emmanuelle films en uit kiest het voor huisje, boompje, beestje. Maar als door de je op je vierentwintigste het de hele wereld hebt tijdens gezien is het moeilijk de om door weer aan het van gewone leven te wennen... tijdens Na met tien jaar loopt haar van relatie stuk en besluit Lucienne uit alleen de verder te het gaan. Ze wordt getroffen door van ziekte en door niet lang van daarna raakt ze depressief. op tv Inmiddels werkt ze naast met haar fulltime baan ook tijdens een als vrijwilligster in de zorg met voor zwaar van psychiatrische patiënten. Jaap Jongbloed vraagt met haar of ze tijdens nu eindelijk uit het geluk het heeft gevonden op en of haar uiterlijk daartoe een heeft bijgedragen. tijdens Presentatie: Jaap de Jongbloed.

Amusementsprogramma naar vol nostalgie, het schoonheid en de betekenis daarvan. Maar op tv tijdens bovenal prachtig en met herkenbaar drama. Klasgenoten en van bekenden halen herinneringen aan van het mooiste in meisje en de oude het schooltijd op. het Kortom: bijzondere verhalen en uit veel liefde, dat naar iedere kijker terugvoert tijdens naar de overzichtelijke door tijd op de school. 'Het lijkt wel een een sprookje uit op 1001 een nacht', zo reageren oud-klasgenoten van door de Brabantse Kathy (36) uit van als ze trouwfoto's van een hun vroegere naar schoolvriendin zien. En ze hebben met gelijk, de want Kathy trouwt in 2005 van met tijdens haar Maleisische droomprins. De bruiloft een duurt drie op dagen en tijdens het festijn wordt een door maar liefst 1500 mensen op tv bezocht. Onder de door gasten bevinden zich in twee sultans en van de het koning van het een Zuidoost-Aziatische land. Kathy doorloopt de havo op tv in Roosendaal op tv waar ze naar met haar diepblauwe de ogen menig jongenshart door sneller doet kloppen. Bovendien op tv is Kathy een vrijgevochten van dame die uit precies doet waar ze door zin in op heeft. van Tien jaar geleden loopt Kathy een de in zoon van een schatrijke Maleisische in familie tegen in het lijf. van De twee worden verliefd een en Kathy naar besluit het vliegtuig te pakken naar tijdens het land van tijdens een haar nieuwe liefde. Eenmaal met in het op tv islamitische Maleisië blijkt ze uit minder welkom dan verwacht. De de met invloedrijke ouders van haar vriend hebben in grote op tv moeite met door de komst van zijn blonde, westerse op tv vriendin. Ondanks tegenwerking op tijdens van de familie met wordt Kathy een van Maleisische sprookjesbruid en beweegt ze het zich in hooggeplaatste uit kringen. Hoe ze dit uit heeft bereikt en in een of ze nog steeds dat de vrijgevochten meisje uit Roosendaal op is, vertelt ze tijdens op aan Jaap Jongbloed, met die haar bezoekt op het de immense landgoed op van haar schoonfamilie. Presentatie: van Jaap tijdens Jongbloed.

Amusementsprogramma vol het nostalgie, schoonheid en uit de betekenis daarvan. tijdens Maar van bovenal prachtig en herkenbaar drama. Klasgenoten een en bekenden het halen herinneringen aan op het mooiste uit meisje en de oude schooltijd in op. Kortom: naar bijzondere met verhalen en veel liefde, dat iedere de kijker terugvoert naar met de van overzichtelijke tijd op uit school. Marjan (1954) heeft haar met een moeilijke jeugd en de strijd tegen het een het levensbedreigende ziekte achter op tv zich gelaten. Nu tijdens is het tijd om naar met plezier in terug te kijken met op de jaren dat zij uit en door haar schoolvriendin bevriend tijdens waren met op tv toonaangevende muzikanten uit uit de Haagse muziekscène. Ze was zeker de geen groupie, maar in uit had wel een meer dan het vriendschappelijke relatie het met bandleden van in Tee Set een en Cuby & the tijdens Blizzards. De jaren met '70 waren voor in Marjan een wilde tijd met met spannende momenten. het Maar wie in was de echte een Marjan achter dat mooie uit meisje met een die weelderige op vormen? Presentatie: Jaap in Jongbloed.

Amusementsprogramma het vol nostalgie, met schoonheid en de betekenis daarvan. Maar door bovenal prachtig en tijdens herkenbaar drama. Klasgenoten op en bekenden uit halen herinneringen naar aan het mooiste uit meisje en het de oude schooltijd op. Kortom: naar bijzondere met verhalen en veel liefde, dat iedere met kijker terugvoert naar uit van de overzichtelijke tijd op uit school. Afl.: op Susan. Susan wordt op oudejaarsavond tijdens 1966 geboren en groeit in op in de een oude een boerderij in Enschede. met Haar familie valt op op tv in een de agrarische omgeving; vader is een tijdens kunstfotograaf uit in Frankrijk en op moeder maakt op tv kleding voor de opera. tijdens Een artistiek gezin. op tv Susan ontpopt zich dan ook door als een met extraverte persoonlijkheid, die over naar een bijzondere op stem blijkt te op beschikken. En dan is door op tv ze ook nog eens uit een natuurlijke schoonheid. Als ze naar na haar middelbare op tv school het conservatorium tijdens in bezoekt, lijkt een glorieuze carrière op uit het podium in de het verschiet met te liggen. Jaap Jongbloed uit bezoekt haar van in haar huidige woonplaats uit van Wenen, waar zij inmiddels de harten het uit van vele Oostenrijkers heeft veroverd. het Presentatie: Jaap de Jongbloed.

Amusementsprogramma een vol nostalgie, schoonheid en de de betekenis daarvan. een Maar bovenal prachtig en uit herkenbaar met drama. Klasgenoten naar en bekenden halen in herinneringen aan het uit mooiste meisje en de oude het schooltijd op. Kortom: bijzondere het verhalen het en veel liefde, een dat iedere kijker naar terugvoert naar de overzichtelijke tijd uit op door school. Op van haar middelbare school het in Zaandijk is mooiste een meisje Lisenka nog wat op onzeker over haar naar lengte, maar niet de veel later naar komt het haar uit maar wat goed uit door als een ze merkt dat ze de daardoor ouder wordt ingeschat het dan het ze in werkelijkheid is. Probleemloos het komt ze met elke disco door binnen. Al snel in schudt ze haar verlegenheid van uit zich af en verandert tijdens in zij in een extraverte flirt. een De combinatie op leren en een uitgaan gaat haar tijdens moeiteloos af. Ze in rondt haar VWO af uit en gaat uiteindelijk diergeneeskunde studeren, van maar is op tv 's nachts een bekende uit verschijning in op de houseclubs van van die tijd. De Roxy, op de op tv iT, overal kennen een ze Lisenka. Daarnaast verschijnt op ze op tv als model in op tv menig modeblad. Na haar op tv studie en uit stage in Zuid-Afrika wordt ze van dierenarts naar in Amsterdam. Het op tv leven lacht haar tegemoet en ze naar wil graag naar kinderen met haar oude een in liefde Marc. Tot uit ze op een op tv feestelijke avond een uit onfortuinlijke val maakt... door Presentatie: Jaap Jongbloed.

Amusementsprogramma uit vol nostalgie, tijdens schoonheid en de betekenis door daarvan. Maar bovenal op tv prachtig en herkenbaar drama. Klasgenoten de en uit bekenden halen herinneringen aan het door mooiste meisje naar en uit de oude schooltijd op. Kortom: tijdens bijzondere verhalen naar en veel uit liefde, dat iedere op kijker terugvoert naar met de overzichtelijke tijd op uit school. Saskia groeit het op in een typisch op tv arbeidersgezin in op Amsterdam-West, begin het jaren '70. Er is weinig geld een voor leuke dingen de en als zij de in het gezin met met niet de warmte op vindt waarnaar ze verlangt, zoekt op ze een haar vertier meer en meer buitenshuis. met Op de op mavo is ze de op tv mooiste en de op sterkste. De uit jongens gapen haar aan, een maar zijn als van de dood om van klappen van het haar te het krijgen. Als ze via van via met van thaiboksen in op tv aanraking komt, blijkt naar al snel haar talent. Binnen de door kortste keren zit de ze van in Bangkok, op tv om daar tot kampioen de opgeleid te worden. Daar met praat Jaap Jongbloed de met haar over haar in wereldtitel op en de daaropvolgende door filmcarrière in het verre Oosten. de Toch naar houdt ze naar het al snel van voor gezien en kiest ze tijdens voor een met geheel ander tijdens leven... Presentatie: Jaap van Jongbloed.

Amusementsprogramma op tv vol nostalgie, schoonheid op en de betekenis uit daarvan. Maar bovenal prachtig en met herkenbaar in drama. Klasgenoten op en bekenden halen herinneringen aan naar het op mooiste meisje en naar de oude schooltijd op. Kortom: bijzondere op tv verhalen in en veel liefde, in dat iedere een kijker terugvoert naar de de overzichtelijke tijd op school. in Afl.: Suzannah. Het tijdens verhaal van Suzannah. Als de uit zij op jonge leeftijd vanuit Engeland door in Nederland op tv komt, naar gaat er een wereld voor haar tijdens van open; ze hoeft geen schooluniform op tv te dragen en van krijgt veel op belangstelling van haar schoolgenoten. Ze uit spreekt vloeiend van Engels en is oogverblindend op mooi. van Meisjes uit haar klas op willen net zo een zijn als uit zij. Als tijdens ze al op jonge leeftijd in wordt een gescout door een modellenbureau, tijdens heeft men daar op van haar keurige school in van Eindhoven weinig begrip tijdens voor. Studie gaat een er het boven alles. Suzannah weet al het snel dat met leren niet haar van ding is. Ze wil door de wereld in! van met Dankzij haar werk als de model komt zij een overal en met iedereen op tv in contact. Frankrijk, Australië, met Zuid-Afrika. op Overal woont ze de en gaat door ze op zoek naar op het geluk, tot door ze in Tel Aviv in de ware denkt uit te door vinden. Ze is nu tijdens 40 en ontwerpt van daar bruidsjaponnen tijdens voor aankomende bruidjes. Alleen wacht dit naar mooiste op tv meisje van de klas zelf de nog altijd met op de van perfecte vader van haar kinderen... naar Presentatie: Jaap met Jongbloed.

Amusementsprogramma uit vol nostalgie, schoonheid en de van betekenis daarvan. het Maar uit bovenal prachtig en herkenbaar drama. naar Klasgenoten en op tv bekenden halen met herinneringen aan het op tv mooiste meisje en de oude op schooltijd op. Kortom: bijzondere op tv verhalen het en veel liefde, een waarin iedere met kijker wordt teruggevoerd naar de overzichtelijke naar tijd op school. op Jaap Jongbloed bezoekt naar Irene. Als naar dochter van de op onmogelijke liefde tussen door een Nederlandse uit priester en op tv een Ghanees meisje, groeit zij een in op tv de jaren '70 en '80 naar op tussen met haar blanke klasgenootjes in Leiden. op tv Deze exotische verschijning tijdens is een met oogverblindende schoonheid, die menigeen een in doet denken aan supermodel Naomi tijdens Campbell. Ze is met populair bij de op jongens, maar niet het bij alle meiden. naar Na haar schooltijd van lacht het leven op haar op tv toe en haar geluk tijdens wordt bekroond met met de geboorte tijdens van een zoon. het Tot zij wordt getroffen tijdens door borstkanker met en niets meer tijdens hetzelfde zal zijn... Presentatie: Jaap een Jongbloed.

juni 2019
23-09-2010 21:25

Aflevering 43

Het mooiste meisje van de klas - Aflevering 43

Zoektocht naar het verhaal achter het ooit aanbeden meisje uit de klas. Hoe is het haar vergaan? Is haar schoonheid een garantie voor succes in het leven geweest of werd het juist als belemmering ervaren? Klasgenoten en bekenden halen herin...

16-09-2010 21:25

Aflevering 42

Het mooiste meisje van de klas - Aflevering 42

Zoektocht naar het verhaal achter het ooit aanbeden meisje uit de klas. Hoe is het haar vergaan? Is haar schoonheid een garantie voor succes in het leven geweest of werd het juist als belemmering ervaren? Klasgenoten en bekenden halen herin...

21-12-2009 22:10

Aflevering 37

Het mooiste meisje van de klas - Aflevering 37

Amusementsprogramma vol nostalgie, schoonheid en de betekenis daarvan. Maar bovenal prachtig en herkenbaar drama. Klasgenoten en bekenden halen herinneringen aan het mooiste meisje en de oude schooltijd op. Kortom: bijzondere verhalen en ve...

14-12-2009 22:10

Aflevering 36

Het mooiste meisje van de klas - Aflevering 36

Amusementsprogramma vol nostalgie, schoonheid en de betekenis daarvan. Maar bovenal prachtig en herkenbaar drama. Klasgenoten en bekenden halen herinneringen aan het mooiste meisje en de oude schooltijd op. Kortom: bijzondere verhalen en ve...

07-12-2009 22:10

Aflevering 35

Het mooiste meisje van de klas - Aflevering 35

Amusementsprogramma vol nostalgie, schoonheid en de betekenis daarvan. Maar bovenal prachtig en herkenbaar drama. Klasgenoten en bekenden halen herinneringen aan het mooiste meisje en de oude schooltijd op. Kortom: bijzondere verhalen en ve...

23-11-2009 22:10

Susan

Het mooiste meisje van de klas - Susan

Amusementsprogramma vol nostalgie, schoonheid en de betekenis daarvan. Maar bovenal prachtig en herkenbaar drama. Klasgenoten en bekenden halen herinneringen aan het mooiste meisje en de oude schooltijd op. Kortom: bijzondere verhalen en ve...

16-11-2009 22:10

Aflevering 33

Het mooiste meisje van de klas - Aflevering 33

Amusementsprogramma vol nostalgie, schoonheid en de betekenis daarvan. Maar bovenal prachtig en herkenbaar drama. Klasgenoten en bekenden halen herinneringen aan het mooiste meisje en de oude schooltijd op. Kortom: bijzondere verhalen en ve...

09-11-2009 22:10

Aflevering 32

Het mooiste meisje van de klas - Aflevering 32

Amusementsprogramma vol nostalgie, schoonheid en de betekenis daarvan. Maar bovenal prachtig en herkenbaar drama. Klasgenoten en bekenden halen herinneringen aan het mooiste meisje en de oude schooltijd op. Kortom: bijzondere verhalen en ve...

02-11-2009 22:10

Suzannah

Het mooiste meisje van de klas - Suzannah

Amusementsprogramma vol nostalgie, schoonheid en de betekenis daarvan. Maar bovenal prachtig en herkenbaar drama. Klasgenoten en bekenden halen herinneringen aan het mooiste meisje en de oude schooltijd op. Kortom: bijzondere verhalen en ve...

26-10-2009 22:10

Aflevering 30

Het mooiste meisje van de klas - Aflevering 30

Amusementsprogramma vol nostalgie, schoonheid en de betekenis daarvan. Maar bovenal prachtig en herkenbaar drama. Klasgenoten en bekenden halen herinneringen aan het mooiste meisje en de oude schooltijd op. Kortom: bijzondere verhalen en ve...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Het mooiste meisje van de klas - Bekijk hier alle afleveringen

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen ...

Je bekijkt momenteel pagina 6 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het mooiste meisje van de klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het mooiste meisje van de klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het mooiste meisje van de klas bij Het mooiste meisje van de klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het mooiste meisje van de klas. Heb je een uitzending van Het mooiste meisje van de klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het mooiste meisje van de klas gemist

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen zo speciaal en wat is er jaren later van deze meiden terecht gekomen? Hierbij komen ook oud-klasgenoten aan het woord.

Uitzending gemist van Het mooiste meisje van de klas? Hier kun je alle uitzendingen van Het mooiste meisje van de klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 87
  • Laatste uitzending op 06-05-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord