Programma gemist?

Amusementsprogramma de vol nostalgie, schoonheid het en de betekenis in daarvan. Maar bovenal tijdens prachtig en herkenbaar drama. naar Klasgenoten en bekenden halen op tv herinneringen aan het in mooiste meisje en op tv de oude de schooltijd op. Kortom: naar bijzondere tijdens verhalen en veel liefde, dat in iedere kijker terugvoert naar met de de overzichtelijke tijd op school. het Afl.: Susan. Susan in wordt op in oudejaarsavond 1966 geboren en groeit een op van in een oude boerderij een in een Enschede. Haar familie valt in op in de agrarische een omgeving; naar vader is een op kunstfotograaf uit Frankrijk en op tv moeder maakt kleding voor de op tijdens opera. Een artistiek gezin. Susan ontpopt met zich dan door ook van als een extraverte naar persoonlijkheid, die over een door bijzondere stem tijdens blijkt te beschikken. En dan van is ze ook nog door eens een natuurlijke uit schoonheid. in Als ze een na haar middelbare van school het conservatorium op bezoekt, lijkt een glorieuze carrière op tv op het op podium in door het verschiet te liggen. Jaap uit Jongbloed bezoekt haar in uit haar huidige woonplaats naar Wenen, tijdens waar zij in inmiddels de harten van vele Oostenrijkers uit de heeft veroverd. Presentatie: uit Jaap Jongbloed.

Amusementsprogramma op vol nostalgie, door schoonheid en de betekenis door daarvan. Maar bovenal prachtig een en herkenbaar drama. door Klasgenoten en bekenden halen het herinneringen uit aan het mooiste meisje door en een de oude schooltijd op. een Kortom: bijzondere verhalen met en veel van liefde, dat iedere kijker terugvoert uit naar de een overzichtelijke tijd door op school. Op het haar middelbare school in door Zaandijk is mooiste meisje Lisenka op tv nog wat op onzeker over haar in lengte, maar niet met veel later de komt het haar door maar wat van goed uit als ze op merkt dat ze daardoor ouder op tv wordt ingeschat dan een op ze in werkelijkheid met is. Probleemloos komt de ze elke disco op tv binnen. Al snel schudt ze haar met verlegenheid van een zich af en uit verandert zij in van een extraverte flirt. De door combinatie leren op en uitgaan gaat met haar moeiteloos af. een Ze rondt haar naar VWO tijdens af en gaat op uiteindelijk diergeneeskunde studeren, maar is 's van nachts een bekende uit verschijning in uit de houseclubs tijdens van die tijd. De Roxy, een op tv de iT, overal kennen ze Lisenka. op tv Daarnaast verschijnt ze op als model in door in menig modeblad. Na naar haar studie en in stage in Zuid-Afrika in wordt ze dierenarts in Amsterdam. met Het leven lacht haar naar het tegemoet en ze wil het graag kinderen in met haar oude tijdens liefde Marc. Tot ze op tijdens een feestelijke avond naar een onfortuinlijke val met maakt... Presentatie: in Jaap Jongbloed.

Amusementsprogramma met vol nostalgie, schoonheid en de met betekenis daarvan. in Maar bovenal prachtig en met herkenbaar door drama. Klasgenoten en bekenden halen het herinneringen op tv aan het op tv mooiste meisje en op tv de oude schooltijd op tv op. Kortom: bijzondere verhalen op en veel liefde, dat iedere het kijker de terugvoert naar de overzichtelijke van tijd op school. Saskia het groeit uit op in een typisch naar arbeidersgezin in Amsterdam-West, uit begin jaren het '70. Er is weinig de geld voor leuke uit dingen en als de zij in het met gezin door niet de warmte vindt van waarnaar ze verlangt, zoekt tijdens ze haar in vertier meer en naar meer buitenshuis. Op de mavo een is uit ze de mooiste en van de sterkste. De jongens een gapen haar op aan, maar zijn door als de dood om een klappen op tv van haar te naar krijgen. Als ze via via het de met thaiboksen in aanraking komt, blijkt tijdens al in snel haar talent. op tv Binnen de kortste de keren zit van ze in Bangkok, om naar daar tot naar kampioen opgeleid te worden. Daar op praat Jaap Jongbloed de met haar een over haar op wereldtitel en de daaropvolgende filmcarrière een in van het verre Oosten. Toch houdt een ze het tijdens al snel voor gezien het en het kiest ze voor door een geheel ander de leven... Presentatie: Jaap in Jongbloed.

Amusementsprogramma door vol nostalgie, het schoonheid en de betekenis daarvan. Maar met bovenal prachtig van en herkenbaar de drama. Klasgenoten en de bekenden halen herinneringen aan het op mooiste de meisje en de van oude schooltijd op tv op. Kortom: bijzondere door verhalen en veel tijdens liefde, dat iedere kijker terugvoert een naar de overzichtelijke tijd uit uit op school. Afl.: Suzannah. Het verhaal op tv van Suzannah. Als tijdens tijdens zij op jonge uit leeftijd vanuit Engeland in Nederland een komt, op gaat er een wereld voor uit haar open; ze hoeft op van geen schooluniform te dragen en van krijgt op veel belangstelling van haar schoolgenoten. Ze het spreekt tijdens vloeiend Engels door en is oogverblindend mooi. Meisjes uit uit haar klas willen op net zo naar zijn als zij. Als het ze al een op jonge met leeftijd wordt gescout uit door een modellenbureau, heeft men op daar op in haar keurige school in met Eindhoven weinig de begrip tijdens voor. Studie gaat er in boven alles. Suzannah van weet al het snel dat leren niet in haar ding is. op Ze wil de wereld in in! Dankzij de haar werk als model naar komt zij een overal en met iedereen in het contact. het Frankrijk, Australië, Zuid-Afrika. Overal het woont ze naar en gaat ze op door zoek in naar het geluk, tot ze in in Tel van Aviv de op tv ware denkt te met vinden. Ze is tijdens nu 40 en naar ontwerpt daar bruidsjaponnen op tv voor aankomende bruidjes. Alleen wacht de dit mooiste meisje van naar de klas zelf een nog altijd tijdens op naar de perfecte vader van haar in kinderen... Presentatie: uit Jaap Jongbloed.

Amusementsprogramma vol nostalgie, uit uit schoonheid en de betekenis daarvan. de Maar bovenal prachtig en door herkenbaar drama. de Klasgenoten en bekenden een halen herinneringen op aan het uit mooiste meisje en de tijdens oude schooltijd op. Kortom: een bijzondere verhalen naar en veel uit liefde, waarin iedere een kijker wordt teruggevoerd naar tijdens de overzichtelijke tijd op een school. tijdens Jaap Jongbloed bezoekt Irene. door Als dochter van de tijdens onmogelijke op liefde tussen een Nederlandse de priester en een met Ghanees meisje, groeit zij een in uit de jaren '70 en van '80 op van tussen haar blanke klasgenootjes in door Leiden. Deze exotische verschijning door is een oogverblindende uit schoonheid, die in menigeen doet denken aan naar supermodel naar Naomi Campbell. Ze met is populair bij de jongens, de maar van niet bij alle meiden. uit Na tijdens haar schooltijd lacht het leven op tv haar toe en een haar tijdens geluk wordt bekroond met de geboorte tijdens van een met zoon. Tot zij wordt een van getroffen door borstkanker en niets meer door hetzelfde zal zijn... een Presentatie: Jaap van Jongbloed.

februari 2019
23-11-2009 22:10

Susan

Het mooiste meisje van de klas - Susan

Amusementsprogramma vol nostalgie, schoonheid en de betekenis daarvan. Maar bovenal prachtig en herkenbaar drama. Klasgenoten en bekenden halen herinneringen aan het mooiste meisje en de oude schooltijd op. Kortom: bijzondere verhalen en ve...

16-11-2009 22:10

Aflevering 33

Het mooiste meisje van de klas - Aflevering 33

Amusementsprogramma vol nostalgie, schoonheid en de betekenis daarvan. Maar bovenal prachtig en herkenbaar drama. Klasgenoten en bekenden halen herinneringen aan het mooiste meisje en de oude schooltijd op. Kortom: bijzondere verhalen en ve...

09-11-2009 22:10

Aflevering 32

Het mooiste meisje van de klas - Aflevering 32

Amusementsprogramma vol nostalgie, schoonheid en de betekenis daarvan. Maar bovenal prachtig en herkenbaar drama. Klasgenoten en bekenden halen herinneringen aan het mooiste meisje en de oude schooltijd op. Kortom: bijzondere verhalen en ve...

02-11-2009 22:10

Suzannah

Het mooiste meisje van de klas - Suzannah

Amusementsprogramma vol nostalgie, schoonheid en de betekenis daarvan. Maar bovenal prachtig en herkenbaar drama. Klasgenoten en bekenden halen herinneringen aan het mooiste meisje en de oude schooltijd op. Kortom: bijzondere verhalen en ve...

26-10-2009 22:10

Aflevering 30

Het mooiste meisje van de klas - Aflevering 30

Amusementsprogramma vol nostalgie, schoonheid en de betekenis daarvan. Maar bovenal prachtig en herkenbaar drama. Klasgenoten en bekenden halen herinneringen aan het mooiste meisje en de oude schooltijd op. Kortom: bijzondere verhalen en ve...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Het mooiste meisje van de klas - Bekijk hier alle afleveringen

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen ...

Je bekijkt momenteel pagina 6 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het mooiste meisje van de klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het mooiste meisje van de klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het mooiste meisje van de klas bij Het mooiste meisje van de klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het mooiste meisje van de klas. Heb je een uitzending van Het mooiste meisje van de klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het mooiste meisje van de klas gemist

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen zo speciaal en wat is er jaren later van deze meiden terecht gekomen? Hierbij komen ook oud-klasgenoten aan het woord.

Uitzending gemist van Het mooiste meisje van de klas? Hier kun je alle uitzendingen van Het mooiste meisje van de klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 81
  • Laatste uitzending op 18-02-2019 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord