Programma gemist?

Amusementsprogramma van vol nostalgie, op tv schoonheid en de betekenis op daarvan. Maar bovenal prachtig door en herkenbaar drama. Klasgenoten in en door bekenden halen herinneringen aan het met het mooiste meisje en de oude in schooltijd in op. Kortom: bijzondere verhalen en veel van van liefde, dat iedere naar kijker terugvoert naar de overzichtelijke tijd in op op school. Afl.: Suzannah. tijdens Het verhaal van Suzannah. tijdens Als zij op jonge door leeftijd vanuit het Engeland in Nederland op komt, gaat uit er een met wereld voor haar uit open; ze hoeft geen schooluniform door te dragen en uit krijgt veel belangstelling van tijdens haar schoolgenoten. uit Ze spreekt vloeiend Engels van en is door oogverblindend tijdens mooi. Meisjes uit haar klas willen naar van net zo zijn als uit zij. Als ze al op op naar jonge leeftijd wordt gescout door een op modellenbureau, een heeft men daar op tijdens haar keurige door school in Eindhoven weinig op tv begrip voor. uit Studie gaat er boven alles. tijdens Suzannah weet al het snel dat leren door niet met haar ding is. Ze uit wil de wereld in! naar Dankzij haar werk op als model met komt zij overal uit en met iedereen in in contact. tijdens Frankrijk, Australië, Zuid-Afrika. een Overal woont ze en gaat op tv ze op tijdens zoek naar in het geluk, tot ze op tv in van Tel Aviv de van ware denkt te vinden. Ze met is van nu 40 en ontwerpt daar bruidsjaponnen het voor uit aankomende bruidjes. Alleen wacht dit van mooiste meisje van door op de klas zelf nog van altijd op de perfecte vader op tv van haar tijdens kinderen... Presentatie: een Jaap Jongbloed.

Amusementsprogramma op tv vol nostalgie, schoonheid en op de betekenis daarvan. Maar het bovenal prachtig een en herkenbaar drama. een Klasgenoten en bekenden halen met herinneringen aan tijdens het mooiste meisje en de de het oude schooltijd op. Kortom: bijzondere met verhalen en veel tijdens liefde, waarin iedere met kijker wordt op tv teruggevoerd in naar de overzichtelijke tijd op school. tijdens Jaap Jongbloed naar bezoekt door Irene. Als dochter van de tijdens onmogelijke liefde tussen een de Nederlandse op priester en een Ghanees in meisje, groeit zij een in de op jaren '70 en '80 op in tussen haar blanke van klasgenootjes op in Leiden. Deze exotische verschijning van is een naar oogverblindende schoonheid, die naar menigeen de doet denken aan supermodel Naomi uit Campbell. Ze is op tv populair van bij de jongens, maar niet bij uit alle meiden. uit Na haar uit schooltijd lacht het het leven haar toe en haar tijdens van geluk wordt bekroond met het de geboorte van een zoon. een Tot zij tijdens wordt getroffen door het borstkanker door en niets meer hetzelfde zal zijn... de Presentatie: Jaap een Jongbloed.

juli 2020
02-11-2009 22:10

Suzannah

Het mooiste meisje van de klas - Suzannah

Amusementsprogramma vol nostalgie, schoonheid en de betekenis daarvan. Maar bovenal prachtig en herkenbaar drama. Klasgenoten en bekenden halen herinneringen aan het mooiste meisje en de oude schooltijd op. Kortom: bijzondere verhalen en ve...

26-10-2009 22:10

Aflevering 30

Het mooiste meisje van de klas - Aflevering 30

Amusementsprogramma vol nostalgie, schoonheid en de betekenis daarvan. Maar bovenal prachtig en herkenbaar drama. Klasgenoten en bekenden halen herinneringen aan het mooiste meisje en de oude schooltijd op. Kortom: bijzondere verhalen en ve...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Het mooiste meisje van de klas - Bekijk hier alle afleveringen

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen ...

Je bekijkt momenteel pagina 7 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het mooiste meisje van de klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het mooiste meisje van de klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het mooiste meisje van de klas bij Het mooiste meisje van de klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het mooiste meisje van de klas. Heb je een uitzending van Het mooiste meisje van de klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het mooiste meisje van de klas gemist

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen zo speciaal en wat is er jaren later van deze meiden terecht gekomen? Hierbij komen ook oud-klasgenoten aan het woord.

Uitzending gemist van Het mooiste meisje van de klas? Hier kun je alle uitzendingen van Het mooiste meisje van de klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 18-09-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!