Programma gemist?

De Venlose het Sharon van Mafficioli del Castelletto een maakt naast haar op tv exotische schoonheid ook in met haar stoere voorkomen de indruk op haar klasgenoten. een Hoewel de Sharon zich absoluut in niet bezighoudt met haar schoonheid, moedigen door haar tijdens vrienden haar aan om met mee op tv te doen aan de Miss Nederland-verkiezing. de van Als Miss Limburg ontdekt ze het het modellenwereldje de en vertrekt ze op tv naar Milaan, weg van een haar problemen het thuis. Toch van kan ze niet helemaal afscheid nemen de op tv van Nederland en komt ze terug. de Na verschillende nare door gebeurtenissen waarin op Sharon altijd voor iedereen het tijdens klaar stond, zoals de verslaving tijdens van haar broer tijdens en naar het overlijden van haar nichtje, wordt van de onmacht haar het teveel een en krijgt ze op te maken met een een burn-out. Ze moet terug van naar de op basis en ontdekken wat van haar in met het leven écht op gelukkig maakt. de Met haar creatieve kant door blijkt ze opnieuw van veel door mensen gelukkig te het maken.

Shirley van met Wijlen was dan naar wel van het mooiste meisje van de klas, op een ze is niet het type door voor in de tijdens schoolbanken. Veel liever het beklimt ze de daken met van haar uit woonplaats Lelystad. tijdens Terwijl de meeste door van haar klasgenoten na van de middelbare in school verder in gaan studeren, maakt tijdens Shirley een opmerkelijke keuze: ze door begint tijdens aan een opleiding bij de Koninklijke door Landmacht. uit In die periode in de het leger in komt Shirley de het man van haar dromen de tegen en voor de hem verhuist op tv ze naar Zwitserland. het Maar wat begint als tijdens een hartstochtelijk door avontuur eindigt van jaren later in een bikkelharde vechtscheiding... door Inmiddels het woont Shirley al van 20 jaar in Zwitserland? Maar op tv wat doe je in als je van al zo lang een in Zwitserland woont, in net een vechtscheiding naar achter de rug hebt van en op een naar schoolgaande dochter hebt? op Blijft Shirley tijdens in Zwitserland wonen of met gaat ze in terug naar met Nederland?

Het een leven van door Saskia (43) uit Haarlem de begint onbezorgd en de als tiener geniet met ze van de het aandacht die een ze als mooiste meisje van de van klas krijgt. naar Van op tv school- tot hockeyfeest: Saskia het is erbij en ze met houdt wel van uit een drankje. op Dat is iets wat zeker het anderen ook een opvalt... tijdens Het uitgaan en met name op haar drankgebruik beginnen zijn op tol op tv te eisen. door Zo erg zelfs, dat ze uiteindelijk door moet het worden opgenomen in een afkickkliniek met in Zuid-Afrika om naar van het een drankverslaving naar af te komen. Het moet een het keerpunt in haar een leven en uit dat van door haar gezin worden. Saskia beseft van dat er veel de schade tijdens in haar gezin is de aangericht door op tv de verslaving. naar Hoe krijgt ze haar leven en op tv dat uit van haar op gezin weer op de tijdens rit?

Eindhoven met is midden een jaren 90 het toneel van de in mooie, een zelfverzekerde blondine Carlijn (1981). van Ze verrast haar een klasgenoten vele malen in met haar opvallende keuzes. tijdens in Zo verkondigt ze als klein meisje het op de lagere op school al dat het tijdens ze later Playboymodel de gaat worden. En van als veertienjarig meisje verdient naar ze haar door zakcentje door op in blokken in discotheken te dansen. Carlijn in krijgt alle vrijheid op tv thuis. Carlijn op tv is geen alledaags meisje een en een dat heeft alles tijdens te maken met in haar thuissituatie. Als op tv Carlijn vier jaar is, gaan naar haar ouders uit in elkaar en een blijft door ze bij haar vader door wonen. Carlijns vader behandelt een haar als een op prinsesje.

Midden jaren op 80 is de exotisch uit het ogende Patricia (50) een verschijning op in in Amsterdam-West. Patricia groeit op het als een mooi meisje door dat door haar op tv uiterlijk veel op aandacht krijgt. door Ze geniet van het leven, op tv heeft veel lol, maar op tv door springt nooit volledig uit de band. op tv Omdat het ze alleen met haar een moeder woont, heeft ze met een groot door verantwoordelijkheidsgevoel. Ze vindt het op moeilijk tijdens als haar ouders met op haar tiende van gaan scheiden. Ze voelt zich op tijdens afgewezen door haar vader, ze heeft op tijdens het gevoel dat hij naar haar te naar min vindt. Haar uiterlijk naar blijkt een manier om aandacht met en door waardering te krijgen. Als tijdens het niet door van hem is, de dan maar van naar andere mensen. Patricia wordt een ontdekt als op model, waardoor ze nog meer op een aandacht krijgt. Ze het wordt zelfs een veelgevraagd de model in naar Japan! Tegenwoordig woon Patricia een alweer achttien jaar in op de Amerikaanse naar staat Oregon. Hoe kom het een door Amsterdamse stadsmeid terecht de in zo'n keurige aangeharkte buitenwijk van op van Portland?

Van jongs in af aan steelt de door Brabantse Dorothy tijdens (49) de harten van in mensen een met haar uit schoonheid. Maar meer dan het naar mooie de plaatje weten haar oud-klasgenoten een en docenten vaak niet te met herinneren. Want op tv voor zij uit de kans op tv krijgen om haar beter naar te leren kennen, verdwijnt Dorothy op weer van school. van Uit het een zicht in van familie, leraren en vrienden groeit op tv Dorothy uit tot met een prachtige, van maar ook op kwetsbare vrouw. Was ze naar wel gewapend tegen alle uit moeilijke in dingen die tijdens haar later in haar door leven nog zouden overkomen? Dorothy van heeft een veelbewogen van leven een gehad. Op haar zesde op scheiden Dorothy's ouders. Ze op groeit op tijdens bij op haar moeder, maar hun in band is problematisch. op tv Vanwege een onveilige thuissituatie verhuist op tv Dorothy vaak, de waardoor ze ook de gedeeltelijk in Spanje opgroeit. uit Dorothy's schoonheid brengt een haar op de mooie plekken. Zo op woont op ze ook 6,5 door jaar tussen de jetset van Monaco. de Maar haar schoonheid door is niet de alleen een zegen, een ze trekt op tv helaas ook mensen aan met met foute op bedoelingen. Negen geleden een wordt Dorothy's leven verrijkt met een tijdens de geboorte van de haar dochter. Helaas slaat een 5 jaar uit geleden opnieuw het van noodlot toe...

Hilda door van der Meulen de (1971) groeit op in de het Friese op dorpje Oudeschoot. Ze heeft uit een onbevangen met en avontuurlijke jeugd, in waarin de paardensport centraal staat. de Door de op jongens op de van openbare Mavo in Heerenveen in wordt ze aanbeden, van maar zij zijn op niet de enigen. op Als tijdens Hilda tijdens met een avondje stappen de bekende een Vlaamse popster Koen Wouters de uit van Clouseau tegen het naar lijf loopt, is uit hij zó onder de indruk uit door dat hij dezelfde nacht tijdens nog een op liedje over haar schrijft... De in meeste klasgenoten hebben voor uit het naar laatst iets van op tv Hilda vernomen toen de zij in met 1993 tot Miss Nederland werd gekroond. door Daarna is tijdens Hilda tijdens uitgevlogen en heeft ze jaren geleefd het tussen uit de high society van van Londen de en LA. Wat heeft op haar mooie met uiterlijk haar gebracht? En wat het heeft er het uiteindelijk voor gezorgd dat Hilda de jaren in later toch weer op terugkeert naar haar in geboortegrond?

Joyce van een den door Bor, het mooiste meisje van door de klas in op haar middelbare school in met Nijkerk, wordt omschreven door als een mooiere uit uitgave van jaren in 80-idool Kylie Minogue. de Ze is nog tijdens maar een de tiener als ze een de man van tijdens haar dromen tegenkomt tijdens het naar het uitgaan in Zwolle. Het is door liefde op het naar eerste gezicht door en hij blijkt door een blijvertje. Samen bouwen op tv ze een leven de op en stichten met uit een gezin. Maar met dan slaat het noodlot met toe. Ad, het de grote liefde van Joyce en met vader de van haar kinderen, overlijdt door op 41-jarige leeftijd de vrij onverwacht, waarna door Joyce er ineens alleen de voorstaat. op Ze heeft dan de met zorg door over drie kinderen, waarvan haar met jongste dochter lijdt van aan een het zeer ernstige, tijdens progressieve spierziekte.

Jaap naar Jongbloed ontmoet mooiste meisje Maaike van (1973) bij in haar schitterende woning aan op de door Loosdrechtse plassen. Ze lijkt het tijdens allemaal op voor elkaar te hebben: door een liefdevol gezin, op een uit goede baan bij een groot Amerikaans op tv elektronicabedrijf, met maar is dit naar perfecte plaatje genoeg door voor de veeleisende Maaike? Maaikes het levensverhaal kent een in heftige tijdens start. Als prematuur overleeft ze door de eerste tijdens dagen van het haar leven bijna niet. Zou van op daar de ongekende 'drive' van Maaike tijdens vandaan komen om door alles van uit het tijdens leven vandaan te halen? Als de Maaike ergens een aan begint, doet ze dat de namelijk met volle met overgave. Of van dat met nou een feestje is tijdens of haar carrière. Maar haar met streven het naar perfectie heeft een uit prijs ... Maaike groeit op tv op in op Zwaag, een dorpje door in de gemeente in Hoorn. naar Als Maaike op veertienjarige uit leeftijd haar op tv bril voor lenzen verruilt en tijdens haar haren blondeert, op zien de jongens door pas echt hoe uit knap op ze is. Aan met mannelijke aandacht heeft uit Maaike geen gebrek. naar In haar tienerjaren zijn het van nog de de Spaanse en Italiaanse de jongens op vakantie, maar een later zal de mannelijke tijdens door aandacht haar zelfs naar het het Midden-Oosten brengen, een naar Libanon.

Jaap Jongbloed door ontmoet het mooiste door meisje Kathinka op uit Ibiza. Al meer dan in twintig jaar is de dit tijdens Spaanse eiland haar thuisbasis tijdens als ze geen verre met reizen met aan het maken is naar de indianenstammen in voor haar werk uit als ontwerpster. Kathinka's levensverhaal begint uit midden jaren 60 het in Rijswijk. naar Als door ze tien jaar is, verhuist op het gezin op net zoals in vele andere gezinnen naar het Zoetermeer, een van gemeente die op een dat moment uit in de grond wordt gestampt. Hoewel de naar vele bouwplaatsen een het ideale plek in zijn voor vele avonturen tijdens als uit kind, weet Kathinka al snel een dat ze meer uit op tv van de wereld op wil zien. En door een haar schoonheid ligt de op tv hele wereld een voor haar open. Haar in onrust brengt haar naar met Ibiza op waar ze in op tv de wereld de van de popsterren terecht komt. Kathinka in begeeft zich de in de jetsetwereld, de maar ze ziet de ook dat alle rijkdom het niet gelukkig maakt. het Na een op tv burnout kiest van ze daarom bewust het om niet met in de 'ratrace' van het leven op tv mee te gaan. het Inmiddels naar is Kathinka de tijdens 50 gepasseerd. Ze heeft de een groot in deel van het haar leven in de naar hoogste versnelling door geleefd, waar geen ruimte is naar voor huisje door boompje beestje. van Maar heeft haar door leven haar uiteindelijk een het geluk gebracht de waar ze naar op zoekt?

Het door Mooiste Meisje van de Klas, met op tv Sophia van Sorgen, kijkt van door haar ervaringen op een een hele andere manier naar naar uiterlijk. Ze naar is op tv nog maar zeventien jaar door oud als zij het de vreselijke op tv diagnose kanker krijgt. Sophia de wil niets uit liever dan weg door uit het kleine op Winterswijk waar ze opgroeit en met anoniem tijdens de wereld met wil ontdekken. Zij komt in de New York terecht op tv maar op als zij terugkeert in tijdens Nederland, wordt zij op met haar het 33e opnieuw getroffen door kanker. Iedereen naar van in haar omgeving van raakt in paniek. Sophia zelf blijft door een rustig en besluit vanaf dat naar moment het heft in uit eigen naar hand te de nemen.

Blond, knap met en levend in weelde... van zo naar begint het leven van het het tijdens mooiste meisje van de klas Eva naar Meenhorst. Haar familie door staat in de het op tv middelpunt van Callantsoog door de bekende door horecazaken het van Eva's vader. Eva zelf uit is echter niet uit op tv het meisje dat graag met in de spotlights de staat. De rustige Eva ontgroeit door het in kleine Groote Keeten door waar zij is opgegroeid en op via op Engeland, Caïro en de Istanbul komt ze uiteindelijk in met Marbella terecht. op Als je van de wind in het leven op tv een zo mee lijkt te hebben in en je tot in je 35e geen noemenswaardige door tegenslag hebt gehad, de hoe ga je het dan op tv om met een plotselinge dramatische naar in gebeurtenis?

Jaap Jongbloed op reist met Neira naar naar Sarajevo, in haar geboorteplaats uit en midden jaren 90 het een deel van het met strijdtoneel van de verschrikkelijke naar Balkanoorlog. Als door Neira slechts negen jaar het oud is, moet naar ze in haar woonplaats Sarajevo met halsoverkop ontvluchten vanwege deze verschrikkelijke uit oorlog. Via asielzoekerscentra uit de komt ze uiteindelijk met haar familie de terecht in Hoorn. met Op het Oscar naar Romero College maakt op tv ze op tv naast haar prachtige uiterlijk door ook indruk tijdens met haar hoge op tv cijfers. Een zorgeloos leven de in Hoorn lijkt naar het. uit Maar wat voor invloed heeft het door als je als een jong meisje een door met oorlog je veilige thuis een hebt moeten verlaten en in in een vreemd uit land weer het helemaal opnieuw moet beginnen? Kun door je je dan op op nog hechten aan plaatsen naar en aan het mensen?

Vanavond is een een extra uitzending van een op tv Het Mooiste Meisje van een de Klas, gepresenteerd in door Jaap de Jongbloed, te zien op naar NPO 1. Vanaf februari in 2019 de zijn meer nieuwe afleveringen te tijdens zien. Vanavond het verhaal van tijdens Joyce van het den Bor, het mooiste in meisje in van de klas van uit Nijkerk. Ze wordt op omschreven als een mooiere het uitgave van jaren met het 80-idool Kylie Minogue. Ze is door nog maar op tv een tiener van als ze de man van haar het op dromen tegenkomt tijdens het uit uitgaan. Het is de liefde op een het eerste gezicht en door hij blijkt een blijvertje. het Samen bouwen ze van een leven op van en krijgen drie in kinderen. Maar dan het slaat het noodlot de toe. Ad, de door grote liefde in van Joyce en vader van haar uit kinderen overlijdt op de 41-jarige leeftijd vrij in onverwacht. Joyce op tv staat er naar dan ineens alleen voor. de Ze heeft de het zorg over op tv drie kinderen op tv waarvan de jongste dochter lijdt in aan van een zeer ernstige progressieve spierziekte. Toen op tv de tijdens man van Joyce overleed, het wilde zij het werk van door haar man tijdens voortzetten. Tennisles geven aan de naar kindjes met een het beperking was waar Ad naar veel vreugde uit haalde. op Joyce heeft de Ad naar Huiberts Stichting opgericht een zodat de uit lessen aan naar deze kinderen door op konden gaan. Uit extra het opbrengsten zal het de Ad uit Huiberts Stichting ook doneren het aan Spieren voor Spieren, de van stichting die tijdens zich inzet voor op kinderen met een van spierziekte. Coco, de door dochter van Ad en Joyce, het heeft door de spierziekte SMA. Zij uit is op nauw betrokken bij Spieren voor Spieren op en zelfs kind-ambassadeur. op tv door Er is een medicijn voor Coco's in ziekte maar ze met krijgt van dit niet vanwege haar uit leeftijd. Ze is 14 het jaar en daarmee tijdens te in oud om het middel uit te krijgen. Zonder op dit medicijn door zal ze niet oud op tv worden.

Hoewel in de de jaren 90 op tijdens de met Vrijeschool in Zeist veel bijzondere de leerlingen rond naar lopen, valt de prachtige tijdens blonde Steffi naar nog meer op. met Niet de alleen haar opvallende kleding trekt de naar aandacht, ook haar op gedrag. Op uit 14-jarige leeftijd het wordt ze al door op tv haar moeder naar afgezet voor in discotheek iT in Amsterdam. Steffi is tijdens gewend haar eigen in met plan te trekken en niets of door niemand op lijkt haar daar bij in tegen te kunnen in houden. Totdat er in op tv 2015 een een tumor tijdens in Steffi's hoofd ontdekt wordt. het Ook dit pakt met ze op haar op eigen manier door aan en met ze gooit het roer drastisch uit om. Jaap ontmoet de door rebelse Steffi de een Pous (35) uit op het Griekse de eiland Lesbos. Hier met heeft in ze tegenwoordig een stichting om de van bootvluchtelingen te helpen, de en in ook deze runt ze weer met op geheel tijdens eigen met wijze.

juni 2020
18-09-2019 21:20

Sharon

Het mooiste meisje van de klas - Sharon

De Venlose Sharon Mafficioli del Castelletto maakt naast haar exotische schoonheid ook met haar stoere voorkomen indruk op haar klasgenoten. Hoewel Sharon zich absoluut niet bezighoudt met haar schoonheid, moedigen haar vrienden haar aan om...

11-09-2019 21:15

Shirley

Het mooiste meisje van de klas - Shirley

Shirley van Wijlen was dan wel het mooiste meisje van de klas, ze is niet het type voor in de schoolbanken. Veel liever beklimt ze de daken van haar woonplaats Lelystad. Terwijl de meeste van haar klasgenoten na de middelbare school verder ...

04-09-2019 21:15

Saskia

Het mooiste meisje van de klas - Saskia

Het leven van Saskia (43) uit Haarlem begint onbezorgd en als tiener geniet ze van de aandacht die ze als mooiste meisje van de klas krijgt. Van school- tot hockeyfeest: Saskia is erbij en ze houdt wel van een drankje. Dat is iets wat zeker...

29-07-2019 21:15

Carlijn Carter

Het mooiste meisje van de klas - Carlijn Carter

Eindhoven is midden jaren 90 het toneel van de mooie, zelfverzekerde blondine Carlijn (1981). Ze verrast haar klasgenoten vele malen met haar opvallende keuzes. Zo verkondigt ze als klein meisje op de lagere school al dat ze later Playboymo...

17-07-2019 20:30

Patricia

Het mooiste meisje van de klas - Patricia

Midden jaren 80 is de exotisch ogende Patricia (50) een verschijning in Amsterdam-West. Patricia groeit op als een mooi meisje dat door haar uiterlijk veel aandacht krijgt. Ze geniet van het leven, heeft veel lol, maar springt nooit volledi...

24-06-2019 21:25

Dorothy van Dam

Het mooiste meisje van de klas - Dorothy van Dam

Van jongs af aan steelt de Brabantse Dorothy (49) de harten van mensen met haar schoonheid. Maar meer dan het mooie plaatje weten haar oud-klasgenoten en docenten vaak niet te herinneren. Want voor zij de kans krijgen om haar beter te leren...

17-06-2019 21:25

Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas

Hilda van der Meulen (1971) groeit op in het Friese dorpje Oudeschoot. Ze heeft een onbevangen en avontuurlijke jeugd, waarin de paardensport centraal staat. Door de jongens op de openbare Mavo in Heerenveen wordt ze aanbeden, maar zij zijn...

06-05-2019 21:05

Joyce

Het mooiste meisje van de klas - Joyce

Joyce van den Bor, het mooiste meisje van de klas op haar middelbare school in Nijkerk, wordt omschreven als een mooiere uitgave van jaren 80-idool Kylie Minogue. Ze is nog maar een tiener als ze de man van haar dromen tegenkomt tijdens het...

18-03-2019 22:10

Maaike Hamer

Het mooiste meisje van de klas - Maaike Hamer

Jaap Jongbloed ontmoet mooiste meisje Maaike (1973) bij haar schitterende woning aan de Loosdrechtse plassen. Ze lijkt het allemaal voor elkaar te hebben: een liefdevol gezin, een goede baan bij een groot Amerikaans elektronicabedrijf, maar...

11-03-2019 22:15

Kathinka van Velzen

Het mooiste meisje van de klas - Kathinka van Velzen

Jaap Jongbloed ontmoet het mooiste meisje Kathinka op Ibiza. Al meer dan twintig jaar is dit Spaanse eiland haar thuisbasis als ze geen verre reizen aan het maken is naar indianenstammen voor haar werk als ontwerpster. Kathinka's levensverh...

04-03-2019 22:15

Sophia van Sorgen

Het mooiste meisje van de klas - Sophia van Sorgen

Het Mooiste Meisje van de Klas, Sophia van Sorgen, kijkt door haar ervaringen op een hele andere manier naar uiterlijk. Ze is nog maar zeventien jaar oud als zij de vreselijke diagnose kanker krijgt. Sophia wil niets liever dan weg uit het ...

25-02-2019 22:15

Eva Meenhorst

Het mooiste meisje van de klas - Eva Meenhorst

Blond, knap en levend in weelde... zo begint het leven van het mooiste meisje van de klas Eva Meenhorst. Haar familie staat in het middelpunt van Callantsoog door de bekende horecazaken van Eva's vader. Eva zelf is echter niet het meisje da...

18-02-2019 22:10

Neira Becar

Het mooiste meisje van de klas - Neira Becar

Jaap Jongbloed reist met Neira naar Sarajevo, haar geboorteplaats en midden jaren 90 een deel van het strijdtoneel van de verschrikkelijke Balkanoorlog. Als Neira slechts negen jaar oud is, moet ze haar woonplaats Sarajevo halsoverkop ontvl...

18-12-2018 21:30

Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Vanavond is een extra uitzending van Het Mooiste Meisje van de Klas, gepresenteerd door Jaap Jongbloed, te zien op NPO 1. Vanaf februari 2019 zijn meer nieuwe afleveringen te zien. Vanavond het verhaal van Joyce van den Bor, het mooiste me...

11-06-2018 22:15

Steffi

Het mooiste meisje van de klas - Steffi

Hoewel in de jaren 90 op de Vrijeschool in Zeist veel bijzondere leerlingen rond lopen, valt de prachtige blonde Steffi nog meer op. Niet alleen haar opvallende kleding trekt de aandacht, ook haar gedrag. Op 14-jarige leeftijd wordt ze al d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het mooiste meisje van de klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het mooiste meisje van de klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het mooiste meisje van de klas bij Het mooiste meisje van de klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het mooiste meisje van de klas. Heb je een uitzending van Het mooiste meisje van de klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het mooiste meisje van de klas gemist

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen zo speciaal en wat is er jaren later van deze meiden terecht gekomen? Hierbij komen ook oud-klasgenoten aan het woord.

Uitzending gemist van Het mooiste meisje van de klas? Hier kun je alle uitzendingen van Het mooiste meisje van de klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 18-09-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!