Programma gemist?

De op Venlose Sharon Mafficioli del Castelletto uit maakt naast op tv haar exotische schoonheid ook op tv met uit haar stoere voorkomen een indruk op door haar klasgenoten. Hoewel Sharon zich absoluut uit niet door bezighoudt met in haar schoonheid, moedigen haar naar vrienden haar aan het om mee te doen met aan de in Miss Nederland-verkiezing. een Als Miss Limburg ontdekt in ze het modellenwereldje op en vertrekt uit ze naar Milaan, weg naar van haar het problemen thuis. Toch kan ze niet een helemaal afscheid op nemen op tv van Nederland en komt ze terug. met Na verschillende nare op gebeurtenissen waarin Sharon uit altijd voor op iedereen klaar op tv stond, zoals de verslaving van een haar het broer en het overlijden uit van haar met nichtje, wordt door de onmacht haar teveel en krijgt op ze te met maken op met een burn-out. Ze moet uit terug in naar de basis en met ontdekken wat haar een in het in leven écht gelukkig uit maakt. Met haar creatieve kant een blijkt ze opnieuw met veel van mensen gelukkig te met maken.

Shirley van het Wijlen was dan op tv wel het het mooiste meisje van op de klas, ze is niet van het het type voor in de het schoolbanken. Veel liever beklimt van ze de de daken van haar woonplaats met Lelystad. naar Terwijl de meeste van een haar klasgenoten na met de van middelbare school verder gaan studeren, uit maakt Shirley tijdens een opmerkelijke keuze: ze in begint in aan een opleiding bij de tijdens Koninklijke Landmacht. In die met in periode in het de leger komt Shirley de man van op haar uit dromen tegen in en voor hem verhuist ze door naar Zwitserland. Maar wat tijdens begint als uit een hartstochtelijk avontuur eindigt de jaren door later in het een bikkelharde vechtscheiding... Inmiddels woont Shirley van al 20 jaar in in naar Zwitserland? Maar wat doe een je als van je al zo het lang in uit Zwitserland woont, net het een vechtscheiding achter de rug hebt naar de en een naar schoolgaande dochter het hebt? Blijft naar Shirley in Zwitserland wonen of op tv het gaat ze terug naar van Nederland?

Het leven het van het Saskia (43) uit Haarlem door begint onbezorgd en als met tiener geniet ze van een de aandacht die uit ze in als mooiste uit meisje van de van klas krijgt. Van school- tot hockeyfeest: door Saskia is erbij uit en ze houdt het wel van een in drankje. Dat op is iets wat in zeker anderen ook op tv opvalt... Het uitgaan en met met name in haar drankgebruik de beginnen zijn tol te eisen. een Zo erg met zelfs, dat ze een uiteindelijk moet van worden opgenomen het in een afkickkliniek in Zuid-Afrika om uit van een drankverslaving tijdens af te komen. tijdens op tv Het moet het keerpunt op in haar leven en tijdens dat van haar tijdens gezin worden. Saskia in beseft dat er met veel schade naar in haar gezin is aangericht naar door de het verslaving. Hoe krijgt ze tijdens haar leven het en de dat van haar een gezin weer op de op tv rit?

Eindhoven naar is midden jaren 90 op het toneel van de op tv mooie, op zelfverzekerde blondine op Carlijn (1981). Ze verrast haar klasgenoten door vele malen door met haar opvallende de keuzes. Zo verkondigt ze een als klein meisje door op van de lagere met school al dat ze naar later Playboymodel gaat worden. En met als veertienjarig meisje tijdens verdient ze de haar zakcentje door op naar blokken in een discotheken te op dansen. Carlijn krijgt alle vrijheid met thuis. Carlijn is van geen alledaags meisje het en op dat heeft alles in te maken met haar thuissituatie. de Als Carlijn vier een van jaar is, gaan in haar ouders uit elkaar van en blijft ze tijdens bij haar naar vader wonen. Carlijns het vader behandelt haar als de een prinsesje.

Midden jaren naar 80 is de exotisch op tv ogende Patricia (50) de een uit verschijning in Amsterdam-West. naar Patricia groeit op als een een mooi meisje met dat het door haar uiterlijk veel naar aandacht krijgt. uit Ze geniet van de het leven, heeft veel in lol, maar springt nooit tijdens volledig uit de met band. Omdat de ze alleen uit met haar moeder woont, heeft de ze een groot op tv verantwoordelijkheidsgevoel. Ze vindt met het moeilijk als door haar ouders de op haar uit tiende gaan scheiden. Ze voelt zich het afgewezen in door haar op vader, ze heeft het gevoel dat naar door hij haar te min vindt. Haar uit uiterlijk blijkt in een naar manier om aandacht en waardering te in naar krijgen. Als het niet van een hem is, dan maar de van in andere mensen. Patricia wordt de ontdekt als model, op tv waardoor op ze nog meer aandacht krijgt. in Ze het wordt zelfs een uit veelgevraagd model in op tv Japan! Tegenwoordig woon Patricia alweer een achttien jaar in in de Amerikaanse staat Oregon. een Hoe kom een op tv tijdens Amsterdamse stadsmeid terecht in zo'n tijdens keurige aangeharkte met buitenwijk van door Portland?

Van jongs op af aan op steelt de Brabantse Dorothy de (49) een de harten van de mensen met haar in schoonheid. Maar meer dan het door mooie plaatje met weten haar oud-klasgenoten van en docenten vaak niet op tv te herinneren. Want op tv voor zij op tv de kans krijgen om op haar beter de te leren kennen, verdwijnt Dorothy een de weer van school. Uit het zicht het van familie, leraren het uit en vrienden groeit Dorothy uit tot van een prachtige, de maar ook het kwetsbare vrouw. Was ze wel de van gewapend tegen alle moeilijke op tv dingen die haar later tijdens in haar door leven nog in zouden overkomen? Dorothy heeft een uit veelbewogen leven met gehad. Op haar een zesde scheiden tijdens Dorothy's ouders. Ze het groeit op bij haar moeder, uit maar hun band tijdens is problematisch. Vanwege het een onveilige uit thuissituatie verhuist Dorothy vaak, waardoor op ze op tv ook gedeeltelijk in de Spanje opgroeit. Dorothy's schoonheid in brengt naar haar op mooie plekken. Zo uit woont ze ook 6,5 een jaar tussen de met jetset van op tv Monaco. Maar haar in schoonheid op is niet alleen van een zegen, ze trekt helaas tijdens ook uit mensen aan met foute bedoelingen. tijdens Negen geleden een wordt Dorothy's leven verrijkt een met de tijdens geboorte van op tv haar dochter. Helaas slaat in 5 jaar van geleden opnieuw het noodlot met toe...

Hilda van der door Meulen door (1971) groeit op in het van Friese door dorpje Oudeschoot. Ze heeft een naar tijdens onbevangen en avontuurlijke jeugd, waarin de in paardensport centraal een staat. Door de jongens op tv op op tv de openbare Mavo in in Heerenveen in wordt ze aanbeden, maar de zij zijn niet een de enigen. Als op Hilda tijdens een de avondje stappen de bekende Vlaamse uit popster Koen Wouters met op tv van Clouseau tegen met het lijf loopt, is hij in zó onder naar de indruk dat hij dezelfde uit nacht nog een tijdens liedje tijdens over haar van schrijft... De meeste klasgenoten hebben voor het het laatst naar iets van Hilda vernomen in toen naar zij in het 1993 tot Miss in Nederland werd gekroond. Daarna is Hilda op tv uitgevlogen en uit heeft ze jaren door geleefd tussen tijdens de high door society van Londen en LA. Wat de heeft met haar mooie uiterlijk haar gebracht? het En op wat heeft er op uiteindelijk voor de gezorgd dat Hilda jaren later toch door weer op tv terugkeert naar haar van geboortegrond?

Joyce uit van den Bor, door het mooiste meisje van de het tijdens klas op haar middelbare op school in Nijkerk, wordt omschreven op als een op tv mooiere uitgave door van jaren 80-idool Kylie op tv Minogue. Ze is nog tijdens maar op tv een tiener als ze de het man van van haar dromen uit tegenkomt tijdens de het uitgaan in Zwolle. naar Het is het liefde op het eerste tijdens gezicht en hij blijkt een op tv blijvertje. Samen door bouwen ze een op leven de op en stichten een gezin. Maar met dan slaat tijdens het een noodlot toe. Ad, de grote in liefde van naar Joyce en vader van haar op kinderen, overlijdt op tijdens 41-jarige leeftijd vrij tijdens onverwacht, de waarna Joyce er de ineens alleen voorstaat. Ze de heeft dan in de zorg over van drie kinderen, waarvan haar tijdens jongste dochter lijdt aan op tv met een zeer ernstige, progressieve het spierziekte.

Jaap Jongbloed tijdens ontmoet mooiste met meisje Maaike (1973) naar bij haar de schitterende woning aan de Loosdrechtse in plassen. Ze lijkt het het allemaal voor elkaar met met te hebben: een liefdevol de gezin, een goede uit baan bij een met groot Amerikaans een elektronicabedrijf, maar is dit perfecte plaatje uit genoeg voor de naar uit veeleisende Maaike? Maaikes levensverhaal kent een een heftige start. Als van in prematuur overleeft ze naar de eerste dagen van met haar leven bijna niet. Zou uit met daar de ongekende 'drive' naar van Maaike in vandaan komen om alles door uit het leven vandaan te tijdens halen? Als Maaike naar van ergens aan begint, doet ze dat in naar namelijk met volle overgave. met Of dat nou een naar feestje is of haar op tv carrière. Maar tijdens haar streven naar perfectie het heeft een prijs uit een ... Maaike groeit door op in Zwaag, een uit dorpje in de gemeente van Hoorn. een Als Maaike op veertienjarige met leeftijd haar in bril voor lenzen verruilt in en haar haren uit blondeert, zien de een jongens pas door echt hoe knap ze is. een Aan mannelijke aandacht heeft naar Maaike geen de gebrek. In haar tienerjaren naar zijn het nog het de naar Spaanse en Italiaanse jongens tijdens op vakantie, maar later het zal de mannelijke van in aandacht haar zelfs op naar het Midden-Oosten brengen, op tv naar Libanon.

Jaap naar Jongbloed ontmoet het naar mooiste meisje Kathinka op de Ibiza. Al meer van dan twintig in jaar is in dit Spaanse eiland haar thuisbasis de als ze geen verre uit reizen aan naar het maken is naar naar indianenstammen van voor haar werk als naar ontwerpster. Kathinka's levensverhaal op tv begint midden jaren 60 op in Rijswijk. Als het ze tien jaar het in is, verhuist het een gezin net zoals vele andere van gezinnen met naar Zoetermeer, een gemeente die op een dat naar moment uit de met grond wordt gestampt. Hoewel op tv de vele bouwplaatsen naar een ideale van plek zijn voor vele avonturen tijdens als kind, de weet Kathinka naar al snel dat ze meer door van de uit wereld naar wil zien. En door haar op tv schoonheid ligt de hele op wereld voor haar op open. van Haar onrust brengt een haar naar Ibiza waar ze een in de wereld naar van op de popsterren terecht een komt. Kathinka door begeeft zich in door de jetsetwereld, maar ze ziet ook van op tv dat alle rijkdom niet gelukkig op maakt. door Na een burnout kiest de ze daarom uit bewust om niet naar in de 'ratrace' met van het leven mee te in gaan. Inmiddels is Kathinka op tv de 50 gepasseerd. het van Ze heeft een op tv groot deel van haar leven met in de door hoogste versnelling van geleefd, waar geen ruimte is voor tijdens huisje boompje naar beestje. Maar de heeft haar leven op haar uiteindelijk het naar geluk gebracht waar ze door naar de zoekt?

Het Mooiste tijdens Meisje van de Klas, met Sophia op tv van Sorgen, in kijkt door haar ervaringen op tv op een hele door andere manier naar uiterlijk. Ze op is nog naar maar zeventien jaar oud de als zij de tijdens vreselijke diagnose kanker naar krijgt. met Sophia wil niets door liever dan weg van uit het de kleine Winterswijk waar ze opgroeit en door anoniem de door wereld wil ontdekken. met Zij komt in het New uit York terecht maar als op zij terugkeert in op tv Nederland, wordt zij uit op haar 33e opnieuw getroffen tijdens door kanker. Iedereen tijdens in haar omgeving op tv raakt op in paniek. Sophia zelf blijft tijdens met rustig en besluit vanaf dat in moment het heft in op door eigen hand te in nemen.

Blond, van knap en levend in weelde... het van zo begint het leven op tv van het het mooiste meisje van met de klas Eva Meenhorst. op tv Haar familie staat in een het middelpunt in van Callantsoog door een de bekende horecazaken van in Eva's vader. Eva de zelf is echter door niet uit het meisje dat graag in de op tv spotlights staat. tijdens De rustige naar Eva ontgroeit het kleine Groote op tv Keeten waar zij met is opgegroeid met en via Engeland, met Caïro een en Istanbul komt ze uiteindelijk in het op tv Marbella terecht. Als je door de wind in naar het leven naar zo mee lijkt op te hebben en je tot je de 35e een geen noemenswaardige tegenslag hebt door gehad, hoe op ga je dan van om met een plotselinge dramatische op een gebeurtenis?

Jaap Jongbloed de reist een met Neira naar in Sarajevo, haar geboorteplaats met en midden jaren op 90 een deel van op tv het strijdtoneel van in de verschrikkelijke met Balkanoorlog. Als Neira slechts een negen jaar op oud is, moet ze een haar woonplaats door Sarajevo halsoverkop ontvluchten vanwege deze door verschrikkelijke oorlog. Via asielzoekerscentra een komt ze uit uiteindelijk met haar op familie terecht de in Hoorn. Op het op Oscar Romero College maakt de ze de naast haar prachtige uiterlijk ook door indruk met haar in hoge tijdens cijfers. Een zorgeloos leven in door Hoorn lijkt van het. het Maar wat voor invloed heeft het het als je als op tv jong meisje door door oorlog je veilige tijdens een thuis hebt moeten verlaten en in op een van vreemd land weer helemaal met opnieuw op moet beginnen? Kun je je dan naar de nog hechten aan een plaatsen en aan de mensen?

Vanavond uit is een met extra uitzending van Het Mooiste Meisje op van de van Klas, gepresenteerd door Jaap op op tv Jongbloed, te zien op NPO 1. tijdens Vanaf februari van 2019 zijn meer in nieuwe afleveringen te door zien. Vanavond het verhaal naar van Joyce van van den Bor, het tijdens mooiste meisje van de op klas uit met Nijkerk. Ze wordt uit omschreven als het een mooiere uitgave van uit jaren 80-idool Kylie naar Minogue. Ze is tijdens nog door maar een tiener op als ze de man van haar de de dromen tegenkomt tijdens het uit uitgaan. Het naar is liefde op naar het eerste gezicht en een hij blijkt een blijvertje. uit Samen bouwen het ze een leven op en op krijgen uit drie kinderen. Maar dan tijdens slaat door het noodlot toe. Ad, naar de grote liefde van Joyce en naar vader van haar uit kinderen overlijdt op met 41-jarige van leeftijd vrij onverwacht. Joyce staat de van er dan ineens alleen voor. Ze met heeft op tv de zorg door over drie kinderen waarvan de jongste op tv door dochter lijdt aan een zeer op ernstige progressieve spierziekte. Toen een de in man van Joyce overleed, wilde op zij met het werk van haar man tijdens voortzetten. Tennisles door geven aan kindjes met een de beperking was waar op Ad op veel vreugde uit door haalde. Joyce heeft van de Ad Huiberts Stichting tijdens opgericht zodat de tijdens lessen tijdens aan deze kinderen door konden gaan. de Uit tijdens extra opbrengsten zal naar de Ad Huiberts Stichting ook uit doneren aan het Spieren voor Spieren, de het stichting die zich tijdens een inzet voor kinderen met in een spierziekte. Coco, van de dochter van op tv Ad en Joyce, heeft door de spierziekte SMA. Zij is van nauw betrokken bij het Spieren op voor Spieren en zelfs van kind-ambassadeur. Er is een het medicijn met voor Coco's ziekte op maar ze krijgt dit niet van vanwege haar op leeftijd. Ze is van 14 jaar met en daarmee te tijdens oud om het middel een te krijgen. de Zonder dit medicijn zal van ze in niet oud worden.

Hoewel in het de jaren 90 door op de Vrijeschool een in Zeist in veel bijzondere leerlingen rond uit lopen, in valt de prachtige blonde Steffi naar nog meer uit op. Niet alleen op haar opvallende kleding trekt de met aandacht, een ook haar gedrag. Op 14-jarige in leeftijd wordt ze met van al door haar moeder afgezet van voor discotheek iT het in Amsterdam. Steffi van is van gewend haar eigen plan te trekken een naar en niets of niemand lijkt haar de de daar bij tegen op tv te kunnen houden. Totdat er op in 2015 een tumor met in uit Steffi's hoofd ontdekt van wordt. Ook dit pakt een ze op haar eigen door manier aan en van ze gooit naar het roer drastisch uit om. Jaap in ontmoet de naar rebelse Steffi de Pous door (35) op op tv het Griekse eiland Lesbos. Hier met heeft ze tegenwoordig een naar stichting om de met bootvluchtelingen te helpen, uit en door ook deze van runt ze weer van op geheel eigen uit wijze.

januari 2021
18-09-2019 21:20

Sharon

Het mooiste meisje van de klas - Sharon

De Venlose Sharon Mafficioli del Castelletto maakt naast haar exotische schoonheid ook met haar stoere voorkomen indruk op haar klasgenoten. Hoewel Sharon zich absoluut niet bezighoudt met haar schoonheid, moedigen haar vrienden haar aan om...

11-09-2019 21:15

Shirley

Het mooiste meisje van de klas - Shirley

Shirley van Wijlen was dan wel het mooiste meisje van de klas, ze is niet het type voor in de schoolbanken. Veel liever beklimt ze de daken van haar woonplaats Lelystad. Terwijl de meeste van haar klasgenoten na de middelbare school verder ...

04-09-2019 21:15

Saskia

Het mooiste meisje van de klas - Saskia

Het leven van Saskia (43) uit Haarlem begint onbezorgd en als tiener geniet ze van de aandacht die ze als mooiste meisje van de klas krijgt. Van school- tot hockeyfeest: Saskia is erbij en ze houdt wel van een drankje. Dat is iets wat zeker...

29-07-2019 21:15

Carlijn Carter

Het mooiste meisje van de klas - Carlijn Carter

Eindhoven is midden jaren 90 het toneel van de mooie, zelfverzekerde blondine Carlijn (1981). Ze verrast haar klasgenoten vele malen met haar opvallende keuzes. Zo verkondigt ze als klein meisje op de lagere school al dat ze later Playboymo...

17-07-2019 20:30

Patricia

Het mooiste meisje van de klas - Patricia

Midden jaren 80 is de exotisch ogende Patricia (50) een verschijning in Amsterdam-West. Patricia groeit op als een mooi meisje dat door haar uiterlijk veel aandacht krijgt. Ze geniet van het leven, heeft veel lol, maar springt nooit volledi...

24-06-2019 21:25

Dorothy van Dam

Het mooiste meisje van de klas - Dorothy van Dam

Van jongs af aan steelt de Brabantse Dorothy (49) de harten van mensen met haar schoonheid. Maar meer dan het mooie plaatje weten haar oud-klasgenoten en docenten vaak niet te herinneren. Want voor zij de kans krijgen om haar beter te leren...

17-06-2019 21:25

Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas

Hilda van der Meulen (1971) groeit op in het Friese dorpje Oudeschoot. Ze heeft een onbevangen en avontuurlijke jeugd, waarin de paardensport centraal staat. Door de jongens op de openbare Mavo in Heerenveen wordt ze aanbeden, maar zij zijn...

06-05-2019 21:05

Joyce

Het mooiste meisje van de klas - Joyce

Joyce van den Bor, het mooiste meisje van de klas op haar middelbare school in Nijkerk, wordt omschreven als een mooiere uitgave van jaren 80-idool Kylie Minogue. Ze is nog maar een tiener als ze de man van haar dromen tegenkomt tijdens het...

18-03-2019 22:10

Maaike Hamer

Het mooiste meisje van de klas - Maaike Hamer

Jaap Jongbloed ontmoet mooiste meisje Maaike (1973) bij haar schitterende woning aan de Loosdrechtse plassen. Ze lijkt het allemaal voor elkaar te hebben: een liefdevol gezin, een goede baan bij een groot Amerikaans elektronicabedrijf, maar...

11-03-2019 22:15

Kathinka van Velzen

Het mooiste meisje van de klas - Kathinka van Velzen

Jaap Jongbloed ontmoet het mooiste meisje Kathinka op Ibiza. Al meer dan twintig jaar is dit Spaanse eiland haar thuisbasis als ze geen verre reizen aan het maken is naar indianenstammen voor haar werk als ontwerpster. Kathinka's levensverh...

04-03-2019 22:15

Sophia van Sorgen

Het mooiste meisje van de klas - Sophia van Sorgen

Het Mooiste Meisje van de Klas, Sophia van Sorgen, kijkt door haar ervaringen op een hele andere manier naar uiterlijk. Ze is nog maar zeventien jaar oud als zij de vreselijke diagnose kanker krijgt. Sophia wil niets liever dan weg uit het ...

25-02-2019 22:15

Eva Meenhorst

Het mooiste meisje van de klas - Eva Meenhorst

Blond, knap en levend in weelde... zo begint het leven van het mooiste meisje van de klas Eva Meenhorst. Haar familie staat in het middelpunt van Callantsoog door de bekende horecazaken van Eva's vader. Eva zelf is echter niet het meisje da...

18-02-2019 22:10

Neira Becar

Het mooiste meisje van de klas - Neira Becar

Jaap Jongbloed reist met Neira naar Sarajevo, haar geboorteplaats en midden jaren 90 een deel van het strijdtoneel van de verschrikkelijke Balkanoorlog. Als Neira slechts negen jaar oud is, moet ze haar woonplaats Sarajevo halsoverkop ontvl...

18-12-2018 21:30

Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Vanavond is een extra uitzending van Het Mooiste Meisje van de Klas, gepresenteerd door Jaap Jongbloed, te zien op NPO 1. Vanaf februari 2019 zijn meer nieuwe afleveringen te zien. Vanavond het verhaal van Joyce van den Bor, het mooiste me...

11-06-2018 22:15

Steffi

Het mooiste meisje van de klas - Steffi

Hoewel in de jaren 90 op de Vrijeschool in Zeist veel bijzondere leerlingen rond lopen, valt de prachtige blonde Steffi nog meer op. Niet alleen haar opvallende kleding trekt de aandacht, ook haar gedrag. Op 14-jarige leeftijd wordt ze al d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het mooiste meisje van de klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het mooiste meisje van de klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het mooiste meisje van de klas bij Het mooiste meisje van de klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het mooiste meisje van de klas. Heb je een uitzending van Het mooiste meisje van de klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het mooiste meisje van de klas gemist

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen zo speciaal en wat is er jaren later van deze meiden terecht gekomen? Hierbij komen ook oud-klasgenoten aan het woord.

Uitzending gemist van Het mooiste meisje van de klas? Hier kun je alle uitzendingen van Het mooiste meisje van de klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 18-09-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!