Programma gemist?

De van Venlose Sharon Mafficioli del uit Castelletto maakt door naast haar exotische schoonheid ook naar het met haar stoere voorkomen indruk op op haar een klasgenoten. Hoewel in Sharon zich absoluut niet bezighoudt van met haar schoonheid, moedigen in haar vrienden in haar aan door om mee te naar doen aan het de Miss Nederland-verkiezing. Als Miss Limburg het ontdekt ze tijdens het modellenwereldje en het vertrekt ze naar Milaan, naar naar weg van haar problemen door thuis. Toch kan ze van niet helemaal het afscheid nemen van Nederland en een naar komt ze terug. in Na verschillende nare gebeurtenissen naar waarin Sharon altijd voor op tv iedereen klaar stond, zoals het de verslaving door van haar broer en op tv het overlijden van op haar nichtje, met wordt de de onmacht haar teveel en naar krijgt ze te in maken met een burn-out. de Ze naar moet terug op naar de basis en ontdekken de wat haar in het op tv leven op tv écht gelukkig maakt. Met van haar tijdens creatieve kant blijkt naar ze opnieuw veel mensen gelukkig op tv te op tv maken.

Shirley van Wijlen uit was dan op wel het mooiste meisje uit van de klas, door ze is een niet in het type voor in de schoolbanken. de Veel naar liever beklimt ze door de daken van haar woonplaats het Lelystad. tijdens Terwijl de meeste uit van haar klasgenoten na de de middelbare school verder in gaan studeren, maakt uit Shirley een opmerkelijke met keuze: ze op begint aan een in opleiding bij de het Koninklijke naar Landmacht. In die periode in het tijdens leger komt tijdens Shirley de naar man van haar het dromen tegen en voor een hem naar verhuist ze naar van Zwitserland. Maar wat begint als in een het hartstochtelijk avontuur eindigt jaren op later in een op bikkelharde vechtscheiding... Inmiddels van woont Shirley al op 20 jaar in Zwitserland? in Maar wat doe met je als het je al zo van lang in Zwitserland woont, van net een vechtscheiding achter een de van rug hebt de en een naar met schoolgaande dochter hebt? Blijft Shirley op in Zwitserland wonen of met gaat door ze terug naar naar Nederland?

Het de leven van Saskia (43) een uit tijdens Haarlem begint onbezorgd van en als tiener geniet ze van de de aandacht uit die ze het als mooiste meisje van een de klas krijgt. op Van school- de tot hockeyfeest: Saskia is met erbij en ze houdt het wel van met een drankje. Dat een is iets wat zeker het anderen ook op tv opvalt... tijdens Het uitgaan en met name uit haar drankgebruik van beginnen zijn tol het te eisen. Zo de erg zelfs, dat op tv ze uiteindelijk moet worden van opgenomen in in een afkickkliniek de in Zuid-Afrika om op van een drankverslaving op af te komen. Het moet het door keerpunt de in haar het leven en dat van op haar gezin worden. Saskia op tv beseft dat er veel een van schade in haar tijdens gezin is aangericht een door de verslaving. een Hoe krijgt ze door haar leven en dat van de haar gezin met weer op het de rit?

Eindhoven is midden een jaren 90 het een toneel tijdens van de mooie, tijdens zelfverzekerde blondine op Carlijn (1981). Ze in verrast haar klasgenoten vele malen door met haar opvallende van keuzes. de Zo verkondigt ze met als klein meisje op op de lagere school al in dat ze later Playboymodel in gaat naar worden. En als veertienjarig de meisje verdient ze op tv haar zakcentje het door op blokken in discotheken tijdens te van dansen. Carlijn krijgt alle van vrijheid thuis. op Carlijn is geen alledaags tijdens meisje op en dat heeft alles te naar maken met een haar thuissituatie. Als Carlijn vier het jaar op tv is, gaan haar ouders uit met elkaar met en blijft ze bij met haar vader wonen. op Carlijns vader behandelt van haar als een in prinsesje.

Midden jaren 80 in is op de exotisch tijdens ogende Patricia (50) een verschijning in met door Amsterdam-West. Patricia groeit op als een een mooi meisje het dat door haar uiterlijk op veel van aandacht krijgt. Ze het geniet van naar het leven, heeft veel lol, op maar springt van nooit volledig uit de de band. Omdat ze met alleen naar met haar moeder woont, heeft ze door een groot verantwoordelijkheidsgevoel. door naar Ze vindt het de moeilijk als haar de ouders op haar in tiende gaan scheiden. Ze voelt met zich afgewezen door het haar vader, ze heeft in het gevoel het dat een hij haar te min vindt. Haar een uiterlijk blijkt in een van manier om aandacht en uit waardering te krijgen. Als het op tv niet van een hem is, dan maar een van andere mensen. in Patricia naar wordt ontdekt uit als model, waardoor ze het nog meer aandacht op tv krijgt. Ze wordt zelfs op een veelgevraagd model in in op Japan! Tegenwoordig woon Patricia alweer een achttien het jaar in de met Amerikaanse staat Oregon. Hoe door kom een Amsterdamse stadsmeid terecht uit in zo'n uit keurige aangeharkte buitenwijk op van door Portland?

Van in jongs af aan steelt de van Brabantse uit Dorothy (49) de harten van op mensen met haar door schoonheid. Maar meer uit tijdens dan het mooie op tv plaatje weten haar de oud-klasgenoten en docenten naar vaak niet te herinneren. Want voor de zij op de kans krijgen om haar een beter op te leren in kennen, verdwijnt Dorothy weer de van school. Uit het uit zicht van een familie, leraren in en vrienden groeit in Dorothy uit tot de een prachtige, maar ook kwetsbare vrouw. tijdens Was ze wel een gewapend van tegen alle moeilijke dingen die in haar later een in haar leven nog van zouden overkomen? Dorothy in heeft een op veelbewogen leven gehad. naar Op de haar zesde scheiden Dorothy's ouders. een Ze de groeit op bij haar moeder, naar maar hun band op is problematisch. Vanwege een van onveilige thuissituatie verhuist de Dorothy vaak, waardoor het ze ook door gedeeltelijk in Spanje door opgroeit. Dorothy's de schoonheid brengt haar op uit mooie door plekken. Zo woont ze ook met 6,5 jaar tussen door de het jetset van Monaco. Maar haar in schoonheid is niet alleen van uit een zegen, ze trekt helaas tijdens ook mensen naar aan met op foute bedoelingen. Negen geleden wordt Dorothy's van met leven verrijkt met de geboorte van in haar dochter. het Helaas slaat naar 5 jaar geleden opnieuw het naar uit noodlot toe...

Hilda door van der tijdens Meulen (1971) groeit op in het het Friese de dorpje Oudeschoot. Ze heeft een met onbevangen en uit avontuurlijke jeugd, waarin door de paardensport centraal staat. een op tv Door de jongens in op de openbare Mavo in uit Heerenveen wordt ze aanbeden, met maar het zij zijn niet de enigen. van door Als Hilda tijdens een avondje naar stappen de bekende uit Vlaamse popster Koen uit Wouters uit van Clouseau tegen het lijf tijdens loopt, is de hij zó het onder de indruk dat op tv hij dezelfde nacht nog door een liedje over in haar schrijft... De meeste tijdens klasgenoten uit hebben voor het het laatst iets van Hilda het vernomen toen zij naar in 1993 tot Miss op tv Nederland werd een gekroond. Daarna de is Hilda uitgevlogen en tijdens heeft ze jaren met geleefd tussen de high tijdens een society van Londen in en LA. Wat heeft haar mooie uit uiterlijk de haar gebracht? En wat heeft tijdens er uiteindelijk een voor gezorgd door dat Hilda jaren later uit toch weer van terugkeert naar haar een geboortegrond?

Joyce van op tv den van Bor, het mooiste meisje van de door klas op haar de middelbare school in in Nijkerk, wordt omschreven het als een op tv mooiere in uitgave van jaren 80-idool van Kylie Minogue. met Ze is nog maar op een tiener met als ze de man van naar haar dromen tegenkomt tijdens uit het op uitgaan in Zwolle. Het is tijdens liefde op met het eerste gezicht en in op hij blijkt een blijvertje. Samen van bouwen ze in een leven op met en stichten een gezin. op tv Maar dan slaat tijdens het noodlot toe. Ad, in de grote liefde tijdens van Joyce door en vader op van haar uit kinderen, overlijdt op 41-jarige leeftijd vrij met onverwacht, waarna Joyce op tv er ineens het alleen voorstaat. in Ze heeft dan door de zorg over door drie kinderen, waarvan het haar jongste dochter op lijdt aan een in zeer ernstige, progressieve op tv spierziekte.

Jaap Jongbloed ontmoet van mooiste meisje Maaike op (1973) bij haar naar schitterende een woning aan de het Loosdrechtse plassen. Ze van lijkt het allemaal voor tijdens elkaar te hebben: tijdens een liefdevol gezin, een uit goede door baan bij een groot Amerikaans tijdens met elektronicabedrijf, maar is dit perfecte met plaatje genoeg door voor de veeleisende op tv Maaike? Maaikes levensverhaal tijdens kent een heftige de start. Als met prematuur overleeft ze de eerste dagen in van haar leven op uit bijna niet. Zou daar de op ongekende 'drive' van Maaike op vandaan komen om de in alles uit het leven vandaan te op halen? Als Maaike op tv ergens aan begint, van doet het ze dat namelijk met volle het overgave. Of dat op nou een feestje van op is of haar op tv carrière. Maar haar streven naar door perfectie heeft een het prijs ... de Maaike groeit op in Zwaag, op tv een dorpje in in de gemeente een Hoorn. het Als Maaike op door veertienjarige leeftijd haar bril een voor lenzen verruilt een en haar haren blondeert, naar zien de op jongens pas echt hoe knap tijdens in ze is. Aan mannelijke aandacht heeft van Maaike op tv geen gebrek. In naar haar tienerjaren zijn het nog op tijdens de Spaanse en op tv Italiaanse jongens op een vakantie, maar later zal naar de mannelijke uit aandacht haar zelfs naar het een Midden-Oosten brengen, uit naar Libanon.

Jaap Jongbloed ontmoet naar het tijdens mooiste meisje een Kathinka op Ibiza. Al meer dan het twintig op jaar is dit Spaanse het eiland haar tijdens thuisbasis als ze geen verre op uit reizen aan het van maken is naar indianenstammen op tv voor haar uit werk als ontwerpster. het Kathinka's levensverhaal begint midden jaren 60 in in Rijswijk. op tv Als ze tien jaar naar is, verhuist het met gezin net een zoals vele andere gezinnen naar door naar Zoetermeer, een gemeente die op een dat met moment uit de grond wordt van gestampt. Hoewel het de vele bouwplaatsen de een ideale plek door zijn voor vele avonturen van als kind, weet het Kathinka al op tv snel dat ze meer met van naar de wereld wil zien. het En door haar naar schoonheid ligt de op tv hele wereld in voor haar naar open. Haar onrust brengt haar tijdens naar Ibiza op tv waar ze in de een wereld van de de popsterren terecht komt. uit Kathinka een begeeft zich in op de jetsetwereld, maar ze uit ziet ook dat alle tijdens rijkdom niet in gelukkig maakt. Na een door burnout kiest op ze daarom naar bewust om niet in de 'ratrace' met van uit het leven in mee te gaan. Inmiddels is Kathinka tijdens de 50 in gepasseerd. door Ze heeft een groot deel van uit de haar leven in de uit hoogste versnelling geleefd, uit waar geen ruimte is van voor huisje boompje beestje. door de Maar heeft haar leven haar uiteindelijk van in het geluk gebracht waar ze op tv naar een zoekt?

Het met Mooiste Meisje van in de Klas, Sophia van Sorgen, door kijkt door haar op ervaringen op op tv een de hele andere manier naar uiterlijk. Ze de met is nog maar zeventien jaar oud door als zij de tijdens vreselijke diagnose kanker in krijgt. Sophia wil de niets liever dan naar een weg uit het kleine Winterswijk op tv waar ze opgroeit tijdens en anoniem de wereld tijdens wil ontdekken. Zij de komt in een New York terecht maar tijdens als zij terugkeert tijdens in naar Nederland, wordt naar zij op haar 33e de opnieuw getroffen naar door kanker. Iedereen in haar omgeving met het raakt in paniek. Sophia zelf tijdens blijft door rustig en besluit vanaf dat van moment het heft een in eigen van hand te door nemen.

Blond, knap en uit levend in weelde... een zo begint het de leven van het tijdens in mooiste meisje van de op klas Eva Meenhorst. naar Haar familie staat in in het middelpunt van tijdens Callantsoog door de bekende met de horecazaken van Eva's vader. op Eva zelf met is echter niet het meisje dat door graag in op de spotlights staat. van De door rustige Eva ontgroeit het tijdens kleine Groote uit Keeten waar zij op is opgegroeid en via van Engeland, Caïro en Istanbul komt door ze uiteindelijk van in Marbella van terecht. Als je in de wind door in het leven zo mee lijkt met te hebben en tijdens met je tot je 35e de geen noemenswaardige naar tegenslag hebt gehad, hoe met ga je dan de om met een een plotselinge dramatische op gebeurtenis?

Jaap de Jongbloed reist met Neira uit naar een Sarajevo, haar geboorteplaats en in midden jaren 90 een door deel op van het strijdtoneel van de verschrikkelijke de tijdens Balkanoorlog. Als Neira slechts negen tijdens jaar oud is, een moet ze haar woonplaats in Sarajevo halsoverkop op ontvluchten de vanwege deze verschrikkelijke oorlog. Via het asielzoekerscentra komt ze de uiteindelijk met met haar familie terecht uit in Hoorn. Op de het Oscar Romero College van maakt op tv ze naast haar prachtige uiterlijk ook op tv indruk met met haar hoge cijfers. naar Een zorgeloos leven tijdens in Hoorn lijkt het. van Maar uit wat voor invloed heeft het op als je als tijdens het jong meisje door op oorlog je veilige op tv thuis hebt moeten naar verlaten en in een vreemd op land weer tijdens helemaal opnieuw tijdens moet beginnen? Kun je je dan uit nog hechten in aan uit plaatsen en aan door mensen?

Vanavond de is een extra naar uitzending van Het Mooiste Meisje tijdens van uit de Klas, op tv gepresenteerd door Jaap op Jongbloed, te zien op NPO met 1. tijdens Vanaf februari 2019 uit zijn meer nieuwe het afleveringen te zien. Vanavond het verhaal op van Joyce van den naar naar Bor, het mooiste meisje van de op klas uit Nijkerk. het Ze wordt omschreven het met als een mooiere uitgave van jaren naar 80-idool tijdens Kylie Minogue. Ze tijdens is nog van maar een tiener op als ze de man van haar een dromen tegenkomt de tijdens door het uitgaan. Het is met liefde op het op eerste gezicht en hij een blijkt uit een blijvertje. Samen bouwen tijdens ze een leven op en door krijgen drie de kinderen. Maar door dan slaat op tv het noodlot toe. Ad, de met grote liefde van Joyce door en vader het van haar op kinderen overlijdt op 41-jarige in leeftijd vrij onverwacht. Joyce staat de er in dan ineens uit alleen voor. Ze het heeft de zorg over drie op tv kinderen waarvan de met jongste een dochter lijdt aan een zeer op tv ernstige progressieve spierziekte. Toen de tijdens man van de Joyce overleed, wilde zij in het werk de van van haar man voortzetten. Tennisles geven op aan kindjes in met een beperking was met waar op tv Ad veel vreugde uit haalde. in Joyce heeft de Ad in Huiberts op Stichting opgericht zodat de lessen in aan op deze kinderen door konden naar gaan. Uit extra het opbrengsten naar zal de Ad op tv Huiberts Stichting ook doneren aan Spieren in tijdens voor Spieren, de stichting uit die zich in inzet voor kinderen in met een spierziekte. Coco, de dochter van in met Ad en Joyce, heeft de tijdens spierziekte uit SMA. Zij is door nauw betrokken bij Spieren voor Spieren op tv van en zelfs kind-ambassadeur. naar Er is een medicijn voor Coco's op tv ziekte het maar ze krijgt dit niet een vanwege haar van leeftijd. Ze is door 14 een jaar en daarmee te oud tijdens om het uit middel te krijgen. Zonder een dit naar medicijn zal ze niet een oud worden.

Hoewel in de de jaren de 90 op de Vrijeschool in op tv tijdens Zeist veel bijzondere leerlingen rond in lopen, valt de prachtige van naar blonde Steffi nog meer op. met Niet alleen haar naar opvallende tijdens kleding trekt de aandacht, op ook haar gedrag. het Op 14-jarige leeftijd wordt het ze het al door haar met moeder afgezet voor discotheek naar iT in Amsterdam. uit Steffi is gewend haar op tv eigen plan op te trekken en uit niets of niemand naar lijkt haar daar bij tegen een te naar kunnen houden. naar Totdat er in 2015 naar een tumor in Steffi's hoofd de op tv ontdekt wordt. Ook dit pakt de ze in op haar eigen door manier aan en ze gooit van het roer op tv drastisch om. Jaap ontmoet de het op tv rebelse Steffi de de Pous (35) op naar het Griekse eiland Lesbos. op Hier heeft op tv ze tegenwoordig een tijdens stichting om de bootvluchtelingen met te helpen, en ook tijdens deze runt een ze weer op geheel eigen een naar wijze.

september 2020
18-09-2019 21:20

Sharon

Het mooiste meisje van de klas - Sharon

De Venlose Sharon Mafficioli del Castelletto maakt naast haar exotische schoonheid ook met haar stoere voorkomen indruk op haar klasgenoten. Hoewel Sharon zich absoluut niet bezighoudt met haar schoonheid, moedigen haar vrienden haar aan om...

11-09-2019 21:15

Shirley

Het mooiste meisje van de klas - Shirley

Shirley van Wijlen was dan wel het mooiste meisje van de klas, ze is niet het type voor in de schoolbanken. Veel liever beklimt ze de daken van haar woonplaats Lelystad. Terwijl de meeste van haar klasgenoten na de middelbare school verder ...

04-09-2019 21:15

Saskia

Het mooiste meisje van de klas - Saskia

Het leven van Saskia (43) uit Haarlem begint onbezorgd en als tiener geniet ze van de aandacht die ze als mooiste meisje van de klas krijgt. Van school- tot hockeyfeest: Saskia is erbij en ze houdt wel van een drankje. Dat is iets wat zeker...

29-07-2019 21:15

Carlijn Carter

Het mooiste meisje van de klas - Carlijn Carter

Eindhoven is midden jaren 90 het toneel van de mooie, zelfverzekerde blondine Carlijn (1981). Ze verrast haar klasgenoten vele malen met haar opvallende keuzes. Zo verkondigt ze als klein meisje op de lagere school al dat ze later Playboymo...

17-07-2019 20:30

Patricia

Het mooiste meisje van de klas - Patricia

Midden jaren 80 is de exotisch ogende Patricia (50) een verschijning in Amsterdam-West. Patricia groeit op als een mooi meisje dat door haar uiterlijk veel aandacht krijgt. Ze geniet van het leven, heeft veel lol, maar springt nooit volledi...

24-06-2019 21:25

Dorothy van Dam

Het mooiste meisje van de klas - Dorothy van Dam

Van jongs af aan steelt de Brabantse Dorothy (49) de harten van mensen met haar schoonheid. Maar meer dan het mooie plaatje weten haar oud-klasgenoten en docenten vaak niet te herinneren. Want voor zij de kans krijgen om haar beter te leren...

17-06-2019 21:25

Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas

Hilda van der Meulen (1971) groeit op in het Friese dorpje Oudeschoot. Ze heeft een onbevangen en avontuurlijke jeugd, waarin de paardensport centraal staat. Door de jongens op de openbare Mavo in Heerenveen wordt ze aanbeden, maar zij zijn...

06-05-2019 21:05

Joyce

Het mooiste meisje van de klas - Joyce

Joyce van den Bor, het mooiste meisje van de klas op haar middelbare school in Nijkerk, wordt omschreven als een mooiere uitgave van jaren 80-idool Kylie Minogue. Ze is nog maar een tiener als ze de man van haar dromen tegenkomt tijdens het...

18-03-2019 22:10

Maaike Hamer

Het mooiste meisje van de klas - Maaike Hamer

Jaap Jongbloed ontmoet mooiste meisje Maaike (1973) bij haar schitterende woning aan de Loosdrechtse plassen. Ze lijkt het allemaal voor elkaar te hebben: een liefdevol gezin, een goede baan bij een groot Amerikaans elektronicabedrijf, maar...

11-03-2019 22:15

Kathinka van Velzen

Het mooiste meisje van de klas - Kathinka van Velzen

Jaap Jongbloed ontmoet het mooiste meisje Kathinka op Ibiza. Al meer dan twintig jaar is dit Spaanse eiland haar thuisbasis als ze geen verre reizen aan het maken is naar indianenstammen voor haar werk als ontwerpster. Kathinka's levensverh...

04-03-2019 22:15

Sophia van Sorgen

Het mooiste meisje van de klas - Sophia van Sorgen

Het Mooiste Meisje van de Klas, Sophia van Sorgen, kijkt door haar ervaringen op een hele andere manier naar uiterlijk. Ze is nog maar zeventien jaar oud als zij de vreselijke diagnose kanker krijgt. Sophia wil niets liever dan weg uit het ...

25-02-2019 22:15

Eva Meenhorst

Het mooiste meisje van de klas - Eva Meenhorst

Blond, knap en levend in weelde... zo begint het leven van het mooiste meisje van de klas Eva Meenhorst. Haar familie staat in het middelpunt van Callantsoog door de bekende horecazaken van Eva's vader. Eva zelf is echter niet het meisje da...

18-02-2019 22:10

Neira Becar

Het mooiste meisje van de klas - Neira Becar

Jaap Jongbloed reist met Neira naar Sarajevo, haar geboorteplaats en midden jaren 90 een deel van het strijdtoneel van de verschrikkelijke Balkanoorlog. Als Neira slechts negen jaar oud is, moet ze haar woonplaats Sarajevo halsoverkop ontvl...

18-12-2018 21:30

Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Vanavond is een extra uitzending van Het Mooiste Meisje van de Klas, gepresenteerd door Jaap Jongbloed, te zien op NPO 1. Vanaf februari 2019 zijn meer nieuwe afleveringen te zien. Vanavond het verhaal van Joyce van den Bor, het mooiste me...

11-06-2018 22:15

Steffi

Het mooiste meisje van de klas - Steffi

Hoewel in de jaren 90 op de Vrijeschool in Zeist veel bijzondere leerlingen rond lopen, valt de prachtige blonde Steffi nog meer op. Niet alleen haar opvallende kleding trekt de aandacht, ook haar gedrag. Op 14-jarige leeftijd wordt ze al d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het mooiste meisje van de klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het mooiste meisje van de klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het mooiste meisje van de klas bij Het mooiste meisje van de klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het mooiste meisje van de klas. Heb je een uitzending van Het mooiste meisje van de klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het mooiste meisje van de klas gemist

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen zo speciaal en wat is er jaren later van deze meiden terecht gekomen? Hierbij komen ook oud-klasgenoten aan het woord.

Uitzending gemist van Het mooiste meisje van de klas? Hier kun je alle uitzendingen van Het mooiste meisje van de klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 18-09-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!