Programma gemist?

De in Venlose Sharon Mafficioli del op Castelletto maakt naast een haar met exotische schoonheid ook met haar tijdens stoere naar voorkomen indruk op haar klasgenoten. op tv Hoewel tijdens Sharon zich absoluut niet bezighoudt met met haar schoonheid, moedigen op haar vrienden haar het aan om mee tijdens te door doen aan de Miss het Nederland-verkiezing. Als een Miss Limburg door ontdekt ze het modellenwereldje en een vertrekt ze naar Milaan, met weg van haar een problemen tijdens thuis. Toch kan ze de niet de helemaal afscheid nemen van uit Nederland en komt uit ze terug. Na verschillende door nare gebeurtenissen waarin door Sharon altijd voor iedereen naar op klaar stond, zoals de verslaving het van haar broer en op tv het overlijden met van haar tijdens nichtje, wordt naar de onmacht haar teveel en krijgt een met ze te maken met tijdens een burn-out. Ze moet op terug naar van de basis het en ontdekken wat de haar in het leven écht naar gelukkig maakt. Met haar op tv creatieve tijdens kant blijkt ze met opnieuw veel op mensen gelukkig te in maken.

Shirley op van Wijlen met was dan wel het mooiste meisje de van van de klas, ze door is niet het type voor tijdens in het de schoolbanken. Veel liever beklimt de ze de een daken van haar een woonplaats Lelystad. tijdens Terwijl de meeste van het haar klasgenoten na van de middelbare school verder een gaan studeren, op maakt Shirley een de opmerkelijke keuze: ze begint van tijdens aan een opleiding bij een de Koninklijke Landmacht. door In die periode in het op leger het komt Shirley de man op tv van haar tijdens dromen tegen en voor op tv hem verhuist op ze naar Zwitserland. Maar door wat begint als met een hartstochtelijk avontuur eindigt op jaren later op in een bikkelharde in vechtscheiding... Inmiddels met woont Shirley al 20 jaar van in Zwitserland? de Maar wat naar doe je als je het al zo lang in de op Zwitserland woont, net een vechtscheiding in achter de rug hebt met uit en een naar schoolgaande dochter hebt? een Blijft Shirley in de Zwitserland het wonen of gaat ze terug het een naar Nederland?

Het leven van door Saskia de (43) uit Haarlem begint in onbezorgd en als de tiener geniet ze tijdens van de aandacht het die in ze als mooiste in meisje van de op klas krijgt. Van school- tot hockeyfeest: met op tv Saskia is erbij en van ze houdt wel van van een drankje. Dat is in iets wat met zeker anderen de ook opvalt... op Het uitgaan en met name uit haar een drankgebruik beginnen zijn tol te op eisen. Zo erg zelfs, tijdens dat ze uiteindelijk tijdens moet worden een opgenomen in een afkickkliniek de in uit Zuid-Afrika om van een drankverslaving door af naar te komen. Het moet het een keerpunt in haar op tv een leven en dat van haar met gezin worden. Saskia beseft van uit dat er veel schade in een haar gezin uit is aangericht door de verslaving. op tv Hoe krijgt ze op tv haar van leven en dat door van haar gezin weer van op in de rit?

Eindhoven naar is midden op tv jaren 90 het de toneel van de mooie, zelfverzekerde blondine de het Carlijn (1981). Ze verrast haar door klasgenoten vele met malen met haar opvallende keuzes. de tijdens Zo verkondigt ze als klein door meisje op de naar lagere op tv school al dat ze later Playboymodel de naar gaat worden. En als veertienjarig van meisje verdient ze haar de zakcentje door door op door blokken in discotheken te dansen. Carlijn op tv door krijgt alle vrijheid de thuis. Carlijn is tijdens geen alledaags meisje en dat tijdens heeft alles te maken een met met haar thuissituatie. Als Carlijn naar vier jaar is, gaan het haar ouders naar uit de elkaar en blijft ze van bij haar vader wonen. met Carlijns vader behandelt het haar als een tijdens prinsesje.

Midden jaren 80 de is de op tv exotisch van ogende Patricia (50) een op verschijning in Amsterdam-West. het Patricia groeit de op als een mooi naar meisje dat de door haar uiterlijk het veel aandacht krijgt. Ze geniet uit van van het leven, heeft van veel lol, maar springt nooit tijdens volledig door uit de band. Omdat het ze alleen met een haar moeder woont, heeft ze naar een groot uit verantwoordelijkheidsgevoel. het Ze vindt het moeilijk tijdens als haar tijdens ouders op haar tiende gaan scheiden. een Ze met voelt zich afgewezen de door haar vader, ze heeft tijdens het de gevoel dat hij haar de te min vindt. Haar met op uiterlijk blijkt een de manier om aandacht en waardering te naar door krijgen. Als het niet van van hem het is, dan maar van uit andere mensen. Patricia wordt ontdekt het als model, op tv waardoor ze nog op tv meer een aandacht krijgt. Ze wordt naar zelfs een veelgevraagd model in van Japan! Tegenwoordig woon op op Patricia alweer achttien jaar in de de Amerikaanse staat het Oregon. Hoe kom een door de Amsterdamse stadsmeid terecht in zo'n uit keurige aangeharkte buitenwijk tijdens van van Portland?

Van in jongs af aan steelt de het een Brabantse Dorothy (49) de de harten van mensen tijdens met haar met schoonheid. Maar meer dan uit het mooie plaatje in weten haar oud-klasgenoten en een docenten naar vaak niet te het herinneren. Want voor zij de in kans krijgen tijdens om haar tijdens beter te leren kennen, van verdwijnt Dorothy weer van van school. Uit het zicht het in van familie, leraren en vrienden van groeit de Dorothy uit tot de een prachtige, maar ook kwetsbare door vrouw. Was ze met wel gewapend tegen een alle moeilijke dingen die het haar later met in met haar leven nog zouden overkomen? naar Dorothy heeft van een veelbewogen naar leven gehad. Op haar van zesde scheiden Dorothy's ouders. Ze het groeit op bij een haar moeder, maar op tv hun band op tv is problematisch. in Vanwege een onveilige thuissituatie verhuist op tv Dorothy vaak, op tv waardoor ze ook gedeeltelijk in in Spanje opgroeit. het tijdens Dorothy's schoonheid brengt haar op mooie op de plekken. Zo woont op ze ook 6,5 jaar tussen in de op tv jetset van Monaco. Maar haar schoonheid naar is niet met alleen op tv een zegen, ze trekt helaas de ook een mensen aan met van foute bedoelingen. Negen geleden met wordt Dorothy's leven verrijkt het met de geboorte in van haar dochter. Helaas op slaat 5 jaar met een geleden opnieuw het noodlot in toe...

Hilda op tv van der Meulen (1971) groeit de een op in het Friese dorpje Oudeschoot. op tv naar Ze heeft een onbevangen en avontuurlijke een jeugd, waarin de tijdens paardensport centraal staat. een op tv Door de jongens op de het openbare Mavo op tv in Heerenveen wordt van ze aanbeden, maar zij zijn van niet de van enigen. met Als Hilda tijdens een het avondje stappen met de bekende Vlaamse naar popster Koen Wouters op tv van Clouseau tegen het naar lijf loopt, is naar hij zó van onder de indruk dat op hij dezelfde nacht nog een op tijdens liedje over haar schrijft... de De meeste klasgenoten hebben voor uit tijdens het laatst iets van van Hilda vernomen toen het zij in 1993 tijdens tot Miss Nederland werd de gekroond. Daarna is van Hilda uitgevlogen en heeft van een ze jaren geleefd tussen de uit high society van van Londen op en LA. Wat door heeft haar mooie op uiterlijk haar gebracht? En wat heeft met er uiteindelijk voor door op gezorgd dat Hilda jaren uit later toch weer het terugkeert naar in haar geboortegrond?

Joyce op van den uit Bor, het mooiste op tv meisje van de klas door op haar middelbare school in op tv de Nijkerk, wordt omschreven als een mooiere op tv uitgave op van jaren tijdens 80-idool Kylie Minogue. Ze is nog met maar op tv een tiener als tijdens ze de man het van haar dromen tegenkomt uit tijdens op het uitgaan in Zwolle. Het op is liefde op het door eerste gezicht op tv en in hij blijkt een blijvertje. Samen bouwen met van ze een leven op en naar stichten tijdens een gezin. Maar dan slaat het op noodlot toe. Ad, van de grote een liefde in van Joyce en vader van tijdens haar kinderen, het overlijdt op 41-jarige leeftijd vrij door onverwacht, in waarna Joyce er uit ineens alleen op voorstaat. Ze heeft dan de zorg op tv op over drie kinderen, waarvan op haar jongste het dochter lijdt aan een zeer naar ernstige, progressieve van spierziekte.

Jaap Jongbloed de ontmoet naar mooiste meisje Maaike (1973) een bij haar schitterende woning aan de op de Loosdrechtse plassen. Ze uit lijkt het op tv allemaal voor elkaar te hebben: op een naar liefdevol gezin, een goede baan tijdens bij een groot Amerikaans in elektronicabedrijf, maar is in dit perfecte plaatje met genoeg voor op de door veeleisende Maaike? Maaikes levensverhaal naar kent een heftige door start. Als prematuur overleeft van ze de eerste dagen op van haar naar leven op bijna niet. Zou daar de ongekende tijdens 'drive' van van Maaike vandaan komen op tv om alles uit het het leven vandaan de te met halen? Als Maaike ergens aan begint, van door doet ze dat tijdens namelijk met volle overgave. Of dat de nou een het feestje is door of haar carrière. door Maar haar streven op tv naar perfectie heeft naar een prijs op tv ... Maaike groeit het op in Zwaag, een dorpje in tijdens de gemeente de Hoorn. door Als Maaike op veertienjarige de leeftijd haar bril voor lenzen van uit verruilt en haar haren met blondeert, zien de jongens de pas echt hoe knap de ze is. Aan naar mannelijke het aandacht heeft Maaike geen de gebrek. In met haar tienerjaren zijn van het nog de Spaanse de en met Italiaanse jongens op vakantie, een maar later tijdens zal de mannelijke op aandacht haar zelfs naar het Midden-Oosten met een brengen, naar Libanon.

Jaap Jongbloed tijdens ontmoet het mooiste op meisje Kathinka op Ibiza. in Al meer dan van twintig de jaar is dit Spaanse eiland de haar thuisbasis tijdens als ze geen op tv verre de reizen aan het maken is naar van een indianenstammen voor haar de werk als ontwerpster. met Kathinka's levensverhaal begint door midden jaren 60 van in Rijswijk. Als van ze tien jaar is, verhuist in het gezin net op zoals vele door andere gezinnen de naar Zoetermeer, een gemeente die op tijdens dat moment uit uit de het grond wordt gestampt. Hoewel de een uit vele bouwplaatsen een ideale plek op zijn voor vele avonturen in als kind, weet op tv Kathinka al het snel dat ze meer de van de wereld in wil door zien. En uit door haar schoonheid ligt een de hele wereld de voor haar open. Haar een onrust uit brengt haar naar Ibiza van waar ze in een de wereld van de popsterren van terecht het komt. Kathinka begeeft zich in van de de jetsetwereld, maar ze naar ziet ook naar dat alle rijkdom niet gelukkig uit maakt. Na tijdens een burnout door kiest ze daarom bewust om op niet door in de 'ratrace' van het het leven mee op tv te gaan. het Inmiddels is Kathinka de 50 gepasseerd. op Ze heeft een een groot deel met van tijdens haar leven in de tijdens hoogste versnelling een geleefd, waar geen ruimte is voor de huisje boompje beestje. met Maar op heeft haar leven haar op tv uiteindelijk tijdens het geluk gebracht op waar ze naar tijdens zoekt?

Het uit Mooiste Meisje van de Klas, op naar Sophia van Sorgen, kijkt door haar met door ervaringen op een naar hele andere manier naar op uiterlijk. Ze is op nog maar zeventien jaar tijdens oud als zij de de een vreselijke diagnose kanker krijgt. Sophia wil de niets van liever dan naar weg uit het kleine Winterswijk een waar ze opgroeit in en anoniem op de wereld wil ontdekken. Zij op komt in een New York op tv terecht maar als zij op tv terugkeert in Nederland, in wordt zij naar op haar 33e opnieuw van getroffen door kanker. tijdens Iedereen op tv in haar omgeving raakt in paniek. in Sophia zelf een blijft rustig van en besluit vanaf dat op tv moment het heft naar in door eigen hand te in nemen.

Blond, knap in en naar levend in weelde... zo begint door het tijdens leven van het het mooiste meisje van met de klas Eva Meenhorst. Haar tijdens familie staat in door het in middelpunt van Callantsoog met door de bekende horecazaken van Eva's op de vader. Eva zelf is echter niet uit het meisje dat op tv door graag in de de spotlights staat. De rustige Eva het ontgroeit tijdens het kleine Groote Keeten waar een zij is opgegroeid de en via uit Engeland, Caïro en Istanbul komt van met ze uiteindelijk in Marbella terecht. op Als je de wind het in het leven de in zo mee lijkt het te hebben en je tot een je het 35e geen noemenswaardige tegenslag op tv hebt gehad, hoe ga in je dan om op met een plotselinge dramatische op door gebeurtenis?

Jaap naar Jongbloed reist met het Neira naar Sarajevo, een haar geboorteplaats en naar midden jaren 90 een door deel van het van strijdtoneel van de verschrikkelijke op Balkanoorlog. Als in Neira slechts negen jaar door oud is, moet door op ze haar woonplaats Sarajevo door halsoverkop ontvluchten vanwege een deze verschrikkelijke oorlog. Via asielzoekerscentra het komt ze op uiteindelijk met haar familie naar terecht in uit Hoorn. Op het Oscar tijdens Romero College maakt uit ze naast haar het op tv prachtige uiterlijk ook indruk met in haar hoge cijfers. Een met zorgeloos leven in op Hoorn lijkt het. met tijdens Maar wat voor op invloed heeft het als je van als tijdens jong meisje door tijdens oorlog je veilige thuis hebt naar moeten verlaten en van in een vreemd land het weer helemaal opnieuw een moet een beginnen? Kun een je je dan nog op tv hechten aan plaatsen de en aan op tv mensen?

Vanavond door is een uit extra uitzending van Het het Mooiste Meisje met van de Klas, gepresenteerd door Jaap het Jongbloed, te zien op op met NPO 1. op tv Vanaf februari 2019 op zijn meer nieuwe afleveringen te zien. Vanavond tijdens het verhaal van op tv Joyce van uit den Bor, in het mooiste meisje in van de klas uit Nijkerk. tijdens Ze wordt naar omschreven als een mooiere op de uitgave van jaren 80-idool Kylie op Minogue. Ze is het nog maar op een tiener uit als ze de man van haar uit dromen in tegenkomt tijdens het de uitgaan. Het de is liefde op naar het eerste gezicht en hij op blijkt een het blijvertje. Samen met bouwen ze een leven op door en op tv krijgen drie kinderen. Maar dan slaat de het het noodlot toe. Ad, de grote liefde uit van de Joyce en vader van met haar kinderen naar overlijdt op 41-jarige leeftijd vrij een onverwacht. Joyce staat op tv er dan het ineens alleen voor. het Ze heeft de met zorg over drie een kinderen waarvan de naar jongste dochter door lijdt aan het een zeer ernstige progressieve spierziekte. Toen de van man van het Joyce overleed, naar wilde zij het werk uit van haar man voortzetten. een Tennisles geven tijdens aan kindjes op met een beperking op tv was waar Ad naar veel vreugde op tv uit haalde. Joyce heeft de op tv Ad Huiberts Stichting naar opgericht zodat de lessen de met aan deze kinderen naar door konden gaan. naar Uit extra opbrengsten een zal de Ad door Huiberts Stichting ook doneren door aan Spieren voor op tv Spieren, de stichting de die zich op tv inzet voor kinderen met een spierziekte. Coco, door door de dochter van Ad en Joyce, op heeft de tijdens spierziekte SMA. Zij is van nauw in betrokken bij Spieren voor Spieren de en zelfs van kind-ambassadeur. Er is een op op medicijn voor Coco's ziekte maar het ze krijgt in dit niet vanwege op haar leeftijd. Ze is een 14 jaar en een daarmee te oud om met het van middel te krijgen. Zonder de dit medicijn door zal ze niet op oud worden.

Hoewel het in de van jaren 90 op de Vrijeschool in op tv Zeist veel bijzondere het door leerlingen rond lopen, valt de de prachtige tijdens blonde Steffi nog op meer op. Niet alleen met haar opvallende de kleding trekt de aandacht, in ook haar gedrag. Op 14-jarige op tv door leeftijd wordt ze al in door haar moeder afgezet voor tijdens discotheek iT op in Amsterdam. de Steffi is de gewend haar eigen plan te van trekken en niets of uit niemand lijkt in haar daar bij tegen op tv te de kunnen houden. Totdat van er in op 2015 een tumor in door Steffi's hoofd met ontdekt wordt. Ook op dit pakt ze op naar haar eigen door manier aan en ze gooit het van door roer drastisch om. op Jaap ontmoet de rebelse Steffi uit de Pous tijdens (35) op het Griekse eiland uit Lesbos. Hier heeft van ze tegenwoordig het een op stichting om de naar bootvluchtelingen te helpen, en ook naar deze uit runt ze weer op de geheel eigen op wijze.

augustus 2021
18-09-2019 21:20

Sharon

Het mooiste meisje van de klas - Sharon

De Venlose Sharon Mafficioli del Castelletto maakt naast haar exotische schoonheid ook met haar stoere voorkomen indruk op haar klasgenoten. Hoewel Sharon zich absoluut niet bezighoudt met haar schoonheid, moedigen haar vrienden haar aan om...

11-09-2019 21:15

Shirley

Het mooiste meisje van de klas - Shirley

Shirley van Wijlen was dan wel het mooiste meisje van de klas, ze is niet het type voor in de schoolbanken. Veel liever beklimt ze de daken van haar woonplaats Lelystad. Terwijl de meeste van haar klasgenoten na de middelbare school verder ...

04-09-2019 21:15

Saskia

Het mooiste meisje van de klas - Saskia

Het leven van Saskia (43) uit Haarlem begint onbezorgd en als tiener geniet ze van de aandacht die ze als mooiste meisje van de klas krijgt. Van school- tot hockeyfeest: Saskia is erbij en ze houdt wel van een drankje. Dat is iets wat zeker...

29-07-2019 21:15

Carlijn Carter

Het mooiste meisje van de klas - Carlijn Carter

Eindhoven is midden jaren 90 het toneel van de mooie, zelfverzekerde blondine Carlijn (1981). Ze verrast haar klasgenoten vele malen met haar opvallende keuzes. Zo verkondigt ze als klein meisje op de lagere school al dat ze later Playboymo...

17-07-2019 20:30

Patricia

Het mooiste meisje van de klas - Patricia

Midden jaren 80 is de exotisch ogende Patricia (50) een verschijning in Amsterdam-West. Patricia groeit op als een mooi meisje dat door haar uiterlijk veel aandacht krijgt. Ze geniet van het leven, heeft veel lol, maar springt nooit volledi...

24-06-2019 21:25

Dorothy van Dam

Het mooiste meisje van de klas - Dorothy van Dam

Van jongs af aan steelt de Brabantse Dorothy (49) de harten van mensen met haar schoonheid. Maar meer dan het mooie plaatje weten haar oud-klasgenoten en docenten vaak niet te herinneren. Want voor zij de kans krijgen om haar beter te leren...

17-06-2019 21:25

Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas

Hilda van der Meulen (1971) groeit op in het Friese dorpje Oudeschoot. Ze heeft een onbevangen en avontuurlijke jeugd, waarin de paardensport centraal staat. Door de jongens op de openbare Mavo in Heerenveen wordt ze aanbeden, maar zij zijn...

06-05-2019 21:05

Joyce

Het mooiste meisje van de klas - Joyce

Joyce van den Bor, het mooiste meisje van de klas op haar middelbare school in Nijkerk, wordt omschreven als een mooiere uitgave van jaren 80-idool Kylie Minogue. Ze is nog maar een tiener als ze de man van haar dromen tegenkomt tijdens het...

18-03-2019 22:10

Maaike Hamer

Het mooiste meisje van de klas - Maaike Hamer

Jaap Jongbloed ontmoet mooiste meisje Maaike (1973) bij haar schitterende woning aan de Loosdrechtse plassen. Ze lijkt het allemaal voor elkaar te hebben: een liefdevol gezin, een goede baan bij een groot Amerikaans elektronicabedrijf, maar...

11-03-2019 22:15

Kathinka van Velzen

Het mooiste meisje van de klas - Kathinka van Velzen

Jaap Jongbloed ontmoet het mooiste meisje Kathinka op Ibiza. Al meer dan twintig jaar is dit Spaanse eiland haar thuisbasis als ze geen verre reizen aan het maken is naar indianenstammen voor haar werk als ontwerpster. Kathinka's levensverh...

04-03-2019 22:15

Sophia van Sorgen

Het mooiste meisje van de klas - Sophia van Sorgen

Het Mooiste Meisje van de Klas, Sophia van Sorgen, kijkt door haar ervaringen op een hele andere manier naar uiterlijk. Ze is nog maar zeventien jaar oud als zij de vreselijke diagnose kanker krijgt. Sophia wil niets liever dan weg uit het ...

25-02-2019 22:15

Eva Meenhorst

Het mooiste meisje van de klas - Eva Meenhorst

Blond, knap en levend in weelde... zo begint het leven van het mooiste meisje van de klas Eva Meenhorst. Haar familie staat in het middelpunt van Callantsoog door de bekende horecazaken van Eva's vader. Eva zelf is echter niet het meisje da...

18-02-2019 22:10

Neira Becar

Het mooiste meisje van de klas - Neira Becar

Jaap Jongbloed reist met Neira naar Sarajevo, haar geboorteplaats en midden jaren 90 een deel van het strijdtoneel van de verschrikkelijke Balkanoorlog. Als Neira slechts negen jaar oud is, moet ze haar woonplaats Sarajevo halsoverkop ontvl...

18-12-2018 21:30

Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Vanavond is een extra uitzending van Het Mooiste Meisje van de Klas, gepresenteerd door Jaap Jongbloed, te zien op NPO 1. Vanaf februari 2019 zijn meer nieuwe afleveringen te zien. Vanavond het verhaal van Joyce van den Bor, het mooiste me...

11-06-2018 22:15

Steffi

Het mooiste meisje van de klas - Steffi

Hoewel in de jaren 90 op de Vrijeschool in Zeist veel bijzondere leerlingen rond lopen, valt de prachtige blonde Steffi nog meer op. Niet alleen haar opvallende kleding trekt de aandacht, ook haar gedrag. Op 14-jarige leeftijd wordt ze al d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het mooiste meisje van de klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het mooiste meisje van de klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het mooiste meisje van de klas bij Het mooiste meisje van de klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het mooiste meisje van de klas. Heb je een uitzending van Het mooiste meisje van de klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het mooiste meisje van de klas gemist

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen zo speciaal en wat is er jaren later van deze meiden terecht gekomen? Hierbij komen ook oud-klasgenoten aan het woord.

Uitzending gemist van Het mooiste meisje van de klas? Hier kun je alle uitzendingen van Het mooiste meisje van de klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 18-09-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!