Programma gemist?

De van Venlose Sharon Mafficioli het del Castelletto maakt naast een haar exotische schoonheid ook een met haar stoere op tijdens voorkomen indruk op door haar klasgenoten. Hoewel Sharon in zich absoluut niet bezighoudt tijdens met tijdens haar schoonheid, moedigen haar vrienden haar in de aan om mee te op doen aan de Miss tijdens Nederland-verkiezing. Als Miss Limburg uit ontdekt ze het met modellenwereldje tijdens en vertrekt ze naar het Milaan, weg het van haar problemen thuis. naar Toch kan tijdens ze niet helemaal afscheid in nemen van de Nederland en tijdens komt ze terug. Na verschillende tijdens nare gebeurtenissen waarin op Sharon altijd op tv voor iedereen een klaar stond, zoals de verslaving van met haar broer en tijdens het overlijden uit van haar nichtje, op wordt de de onmacht haar door teveel en krijgt ze te maken naar met uit een burn-out. Ze moet terug de met naar de basis met en ontdekken wat haar het in het leven écht gelukkig van naar maakt. Met haar creatieve op tv kant blijkt ze opnieuw veel een mensen gelukkig de te uit maken.

Shirley van van Wijlen van was dan wel het mooiste meisje naar van de van klas, ze op tv is niet het type voor het van in de schoolbanken. Veel liever op beklimt ze het de daken van een haar woonplaats door Lelystad. Terwijl de meeste van van haar klasgenoten na de tijdens middelbare school verder tijdens gaan studeren, op maakt Shirley een opmerkelijke op tv keuze: ze begint de aan een het opleiding door bij de Koninklijke Landmacht. In tijdens die periode op in het leger komt Shirley door de man van op haar dromen door tegen en voor hem op verhuist ze op tv naar Zwitserland. van Maar wat begint op tv als een tijdens hartstochtelijk avontuur eindigt op jaren later in op een bikkelharde vechtscheiding... Inmiddels woont Shirley een al 20 jaar de in Zwitserland? op tv Maar wat doe je van door als je al een zo lang in tijdens Zwitserland woont, net een vechtscheiding achter op de met rug hebt en een naar op schoolgaande dochter hebt? door Blijft van Shirley in naar Zwitserland wonen of in gaat ze terug op naar Nederland?

Het op leven van naar Saskia (43) uit Haarlem op tv begint onbezorgd en als tiener een het geniet ze van de aandacht door die ze als met mooiste meisje van op tv de van klas krijgt. Van school- uit tot hockeyfeest: Saskia is erbij door en met ze houdt wel van een op tv op tv drankje. Dat is iets op tv wat zeker anderen ook op opvalt... de Het uitgaan en naar met name haar drankgebruik beginnen zijn een tol te tijdens eisen. Zo erg van zelfs, dat ze door uiteindelijk moet op worden opgenomen in een afkickkliniek tijdens op in Zuid-Afrika om uit van een drankverslaving af een te komen. de Het moet het keerpunt in het haar leven en dat met van tijdens haar gezin worden. op tv Saskia beseft dat er veel tijdens schade het in haar tijdens gezin is aangericht door het de verslaving. Hoe op krijgt ze haar leven door en dat van haar op het gezin weer op de in rit?

Eindhoven is in midden jaren 90 het met toneel van naar de mooie, zelfverzekerde op tv blondine Carlijn (1981). Ze uit verrast uit haar klasgenoten vele malen uit met haar opvallende keuzes. in in Zo verkondigt ze het als klein meisje op op tv de lagere school al dat een ze het later Playboymodel gaat naar worden. En als veertienjarig door meisje naar verdient ze haar zakcentje door op een blokken in discotheken in te dansen. Carlijn op krijgt alle vrijheid uit thuis. op Carlijn is geen alledaags meisje met en tijdens dat heeft alles te uit maken met het haar thuissituatie. uit Als Carlijn vier jaar is, de gaan haar door ouders uit elkaar en blijft door ze een bij haar op tv vader wonen. Carlijns vader behandelt haar door de als een prinsesje.

Midden tijdens jaren 80 is de de exotisch ogende naar Patricia (50) van een verschijning in Amsterdam-West. Patricia groeit door op als een door mooi meisje de dat door de haar uiterlijk veel aandacht krijgt. het Ze geniet een van van het leven, heeft veel lol, tijdens maar springt nooit volledig tijdens naar uit de band. het Omdat ze alleen de met haar moeder woont, heeft ze een een groot verantwoordelijkheidsgevoel. op Ze vindt het een moeilijk als een haar ouders op van haar tiende gaan in scheiden. Ze tijdens voelt zich afgewezen door haar het vader, de ze heeft het de gevoel dat hij haar door te min het vindt. Haar een uiterlijk blijkt een op tv manier om aandacht en waardering op te naar krijgen. Als het niet van een hem de is, dan maar uit van andere mensen. tijdens Patricia wordt ontdekt als model, waardoor de ze nog op tv meer aandacht krijgt. Ze in wordt op tv zelfs een veelgevraagd model in op met Japan! Tegenwoordig woon Patricia uit alweer achttien jaar in tijdens de Amerikaanse staat Oregon. het Hoe kom een tijdens Amsterdamse stadsmeid naar terecht in zo'n keurige in de aangeharkte buitenwijk van van Portland?

Van jongs in af aan van steelt de Brabantse naar Dorothy (49) de harten van met mensen uit met haar schoonheid. Maar meer in dan een het mooie plaatje weten haar door oud-klasgenoten en docenten een op tv vaak niet te herinneren. Want op tv voor door zij de kans krijgen om haar op tv beter te leren het kennen, verdwijnt Dorothy op weer van in school. Uit het zicht een van familie, leraren uit en vrienden groeit op Dorothy uit tot tijdens een prachtige, maar uit ook kwetsbare vrouw. op tv tijdens Was ze wel door gewapend tegen alle moeilijke dingen die op tv haar later de in haar op tv leven nog zouden naar overkomen? Dorothy heeft een door veelbewogen leven de gehad. Op haar zesde scheiden met Dorothy's ouders. in Ze groeit op door bij haar in moeder, maar op hun band is problematisch. Vanwege een met onveilige thuissituatie verhuist de Dorothy vaak, op tv waardoor ze ook gedeeltelijk naar in op Spanje opgroeit. Dorothy's schoonheid met brengt haar een op mooie plekken. Zo woont een ze ook tijdens 6,5 op tv jaar tussen de jetset een van Monaco. Maar haar met schoonheid van is niet alleen een zegen, ze naar het trekt helaas ook op mensen aan met foute bedoelingen. de Negen geleden wordt Dorothy's met leven uit verrijkt met de geboorte van met haar een dochter. Helaas slaat op 5 jaar geleden van opnieuw het noodlot door toe...

Hilda tijdens van der Meulen (1971) groeit een op in het op tv de Friese dorpje Oudeschoot. Ze naar heeft een onbevangen van en avontuurlijke jeugd, waarin tijdens de tijdens paardensport centraal staat. Door de met jongens op de openbare in met Mavo in Heerenveen van wordt ze aanbeden, maar zij zijn op niet de met enigen. Als Hilda tijdens de een avondje een stappen de bekende Vlaamse met uit popster Koen Wouters van Clouseau op tv tegen het met lijf loopt, op is hij zó onder tijdens de indruk dat hij uit dezelfde nacht nog een met liedje naar over haar schrijft... De van meeste klasgenoten op hebben voor het laatst op tv iets van Hilda vernomen uit met toen zij in 1993 tot Miss op uit Nederland werd gekroond. Daarna is de Hilda uitgevlogen en van heeft op ze jaren geleefd tussen het de high in society van Londen en op tv LA. Wat op tv heeft haar mooie uiterlijk haar het gebracht? En wat heeft met er uiteindelijk voor door gezorgd dat Hilda met van jaren later toch op tv weer terugkeert naar haar het geboortegrond?

Joyce naar van den Bor, het door mooiste meisje van in de klas op uit haar middelbare uit school in Nijkerk, in wordt omschreven als een mooiere op tv uitgave op tv van jaren een 80-idool Kylie Minogue. het Ze is nog maar een de tiener als uit ze de man van met haar dromen tegenkomt tijdens tijdens het uitgaan in in met Zwolle. Het is liefde tijdens op het eerste uit gezicht en hij blijkt een een blijvertje. Samen door bouwen ze een leven naar op uit en stichten een gezin. tijdens Maar dan slaat met het noodlot toe. een Ad, de grote liefde de in van Joyce en een vader van haar kinderen, overlijdt op tijdens 41-jarige leeftijd op tv vrij onverwacht, uit waarna Joyce er tijdens ineens alleen voorstaat. Ze heeft de dan de zorg naar het over drie kinderen, waarvan haar jongste het het dochter lijdt aan een zeer ernstige, op progressieve door spierziekte.

Jaap naar Jongbloed ontmoet het mooiste meisje Maaike (1973) bij een haar schitterende op tv woning aan de de Loosdrechtse plassen. Ze lijkt het met allemaal op voor elkaar te hebben: uit een liefdevol tijdens gezin, een goede baan bij een het een groot Amerikaans elektronicabedrijf, maar het is dit de perfecte plaatje genoeg het voor de veeleisende Maaike? een Maaikes levensverhaal kent op een heftige start. tijdens Als prematuur overleeft van ze de eerste door dagen van van haar leven bijna van niet. Zou in daar de ongekende 'drive' van naar Maaike vandaan komen op tv om naar alles uit het leven uit vandaan te halen? Als Maaike van ergens aan begint, uit doet ze naar dat namelijk met volle van overgave. naar Of dat nou een in feestje is van of haar tijdens carrière. Maar haar streven met naar perfectie heeft een op tv prijs ... Maaike groeit van op in tijdens Zwaag, door een dorpje in de gemeente Hoorn. van met Als Maaike op veertienjarige in leeftijd haar bril voor lenzen naar verruilt en tijdens haar haren van blondeert, zien de door jongens pas echt hoe met knap ze is. Aan op tv op mannelijke aandacht heeft Maaike geen een gebrek. In door haar tienerjaren zijn van het nog de Spaanse door en van Italiaanse jongens op in vakantie, maar later met zal de mannelijke aandacht haar zelfs het naar het op tv Midden-Oosten brengen, uit naar Libanon.

Jaap Jongbloed ontmoet tijdens het mooiste meisje uit naar Kathinka op Ibiza. Al het meer dan twintig jaar een is dit Spaanse eiland de van haar thuisbasis als ze geen van verre reizen op tv aan het naar maken is naar indianenstammen voor op tv haar werk als ontwerpster. een Kathinka's een levensverhaal begint midden jaren in 60 met in Rijswijk. Als ze de tien jaar is, in verhuist het gezin een net zoals vele andere gezinnen het naar Zoetermeer, tijdens een gemeente op die op dat moment uit de de grond op tv wordt op tv gestampt. Hoewel de vele bouwplaatsen een de ideale de plek zijn voor vele avonturen met als het kind, weet tijdens Kathinka al snel dat ze op tv meer van de wereld naar wil zien. de En tijdens door haar schoonheid ligt de naar hele naar wereld voor haar open. Haar onrust door brengt haar naar een Ibiza op waar ze in tijdens de wereld van de van popsterren de terecht komt. Kathinka begeeft zich in de de op tv jetsetwereld, maar ze ziet uit ook dat naar alle rijkdom niet gelukkig naar maakt. Na een van burnout kiest ze daarom door bewust om op niet in de 'ratrace' uit van het leven met mee te gaan. een Inmiddels een is Kathinka de naar 50 gepasseerd. Ze heeft uit een groot deel van het de haar leven in een de hoogste versnelling door geleefd, waar geen ruimte is het voor huisje boompje beestje. op Maar op heeft haar op leven haar uiteindelijk van het geluk gebracht waar ze met naar met zoekt?

Het op Mooiste Meisje van de Klas, tijdens op tv Sophia van Sorgen, kijkt door van haar ervaringen op een naar hele andere door manier naar uiterlijk. Ze een is tijdens nog maar zeventien jaar oud door als zij naar de vreselijke diagnose kanker van krijgt. Sophia wil een de niets liever dan weg uit het de kleine de Winterswijk waar ze opgroeit een en het anoniem de wereld wil de ontdekken. Zij komt naar in New York terecht het maar het als zij terugkeert in Nederland, wordt op een zij op haar 33e opnieuw tijdens getroffen met door kanker. Iedereen tijdens in haar omgeving raakt in naar paniek. Sophia zelf door blijft rustig en uit besluit vanaf dat moment met het het heft in eigen hand in te tijdens nemen.

Blond, knap en van levend in weelde... een door zo begint het door leven van het op mooiste meisje van de van klas Eva Meenhorst. Haar naar familie staat in een het middelpunt op van Callantsoog door de bekende uit horecazaken op tv van Eva's vader. Eva zelf het in is echter niet het meisje dat door graag de in de spotlights tijdens staat. De rustige Eva een ontgroeit het kleine Groote tijdens Keeten waar zij naar is opgegroeid het en via door Engeland, Caïro en in Istanbul komt ze uiteindelijk in naar de Marbella terecht. Als een je de wind in het tijdens leven naar zo mee lijkt te hebben van en naar je tot je 35e geen noemenswaardige in met tegenslag hebt gehad, hoe ga je met dan tijdens om met een door plotselinge dramatische het gebeurtenis?

Jaap tijdens Jongbloed reist met Neira op naar Sarajevo, haar geboorteplaats uit en het midden jaren 90 naar een deel van het tijdens strijdtoneel van door de verschrikkelijke Balkanoorlog. Als op tv Neira slechts een negen jaar naar oud is, moet ze haar tijdens woonplaats Sarajevo halsoverkop ontvluchten de vanwege deze door verschrikkelijke oorlog. Via op tv asielzoekerscentra komt uit ze uiteindelijk met haar tijdens familie terecht in Hoorn. op tv Op naar het Oscar Romero College met maakt door ze naast haar prachtige op uiterlijk ook indruk met in haar hoge cijfers. Een op tv zorgeloos leven in in Hoorn lijkt het. het Maar wat door voor op tv invloed heeft het als je als een jong meisje tijdens door oorlog je veilige uit thuis uit hebt moeten verlaten en in op tv een vreemd land de weer helemaal een opnieuw tijdens moet beginnen? Kun op je je dan nog in hechten aan plaatsen en aan van met mensen?

Vanavond de is een extra op uitzending van Het Mooiste Meisje de van de naar Klas, een gepresenteerd door Jaap Jongbloed, te zien de in op NPO 1. Vanaf tijdens februari 2019 zijn een meer nieuwe afleveringen te zien. Vanavond van het verhaal van op Joyce op tv van den tijdens Bor, het mooiste meisje een van de klas uit naar Nijkerk. Ze wordt omschreven door als een in mooiere uitgave van uit jaren 80-idool met Kylie Minogue. Ze is naar nog maar een van tiener als ze de een man het van haar naar dromen tegenkomt tijdens naar het uitgaan. Het van is liefde op het in eerste gezicht en hij in blijkt een door blijvertje. Samen bouwen ze op een leven het op en op krijgen drie kinderen. Maar dan op slaat tijdens het noodlot toe. Ad, de grote liefde op tv van Joyce en van vader van haar met kinderen uit overlijdt op 41-jarige leeftijd uit vrij onverwacht. een Joyce staat er een dan ineens alleen voor. Ze door heeft naar de zorg over door drie kinderen waarvan de door jongste dochter lijdt aan op een zeer de ernstige progressieve spierziekte. Toen naar de van man van Joyce overleed, wilde uit zij tijdens het werk van haar van man voortzetten. Tennisles op tv geven aan kindjes met een van beperking was waar uit door Ad veel vreugde uit haalde. uit Joyce van heeft de Ad Huiberts Stichting opgericht naar zodat van de lessen aan deze tijdens kinderen door tijdens konden gaan. van Uit extra opbrengsten zal de de Ad uit Huiberts Stichting ook tijdens doneren aan Spieren uit voor Spieren, de stichting die zich de inzet naar voor kinderen met een spierziekte. Coco, de de de dochter van Ad en van Joyce, heeft naar de spierziekte SMA. uit Zij is de nauw betrokken bij Spieren op tv voor Spieren en zelfs de kind-ambassadeur. Er is op tv een in medicijn voor Coco's ziekte uit maar ze in krijgt dit niet vanwege in haar leeftijd. Ze is in 14 jaar en door daarmee te door oud om het het middel te krijgen. Zonder dit de medicijn naar zal ze in niet oud worden.

Hoewel de in de jaren 90 op een tijdens de Vrijeschool in Zeist op tv veel bijzondere leerlingen rond in lopen, valt de in prachtige blonde Steffi nog van meer op. tijdens Niet alleen haar door opvallende kleding trekt uit de aandacht, een ook haar gedrag. Op uit 14-jarige leeftijd met wordt ze al door naar haar op moeder afgezet voor op discotheek iT in door Amsterdam. Steffi is gewend haar eigen een plan te het trekken naar en niets of niemand van lijkt haar daar in bij tegen te kunnen houden. tijdens op Totdat er in in 2015 een tumor in Steffi's tijdens hoofd ontdekt wordt. Ook in naar dit pakt ze op op haar eigen manier aan en op ze van gooit het in roer drastisch om. Jaap ontmoet op tv de rebelse een Steffi de Pous (35) op tijdens het van Griekse eiland Lesbos. uit Hier heeft door ze tegenwoordig een in stichting om de bootvluchtelingen te helpen, door en ook het deze runt ze weer in op tv op geheel eigen een wijze.

april 2021
18-09-2019 21:20

Sharon

Het mooiste meisje van de klas - Sharon

De Venlose Sharon Mafficioli del Castelletto maakt naast haar exotische schoonheid ook met haar stoere voorkomen indruk op haar klasgenoten. Hoewel Sharon zich absoluut niet bezighoudt met haar schoonheid, moedigen haar vrienden haar aan om...

11-09-2019 21:15

Shirley

Het mooiste meisje van de klas - Shirley

Shirley van Wijlen was dan wel het mooiste meisje van de klas, ze is niet het type voor in de schoolbanken. Veel liever beklimt ze de daken van haar woonplaats Lelystad. Terwijl de meeste van haar klasgenoten na de middelbare school verder ...

04-09-2019 21:15

Saskia

Het mooiste meisje van de klas - Saskia

Het leven van Saskia (43) uit Haarlem begint onbezorgd en als tiener geniet ze van de aandacht die ze als mooiste meisje van de klas krijgt. Van school- tot hockeyfeest: Saskia is erbij en ze houdt wel van een drankje. Dat is iets wat zeker...

29-07-2019 21:15

Carlijn Carter

Het mooiste meisje van de klas - Carlijn Carter

Eindhoven is midden jaren 90 het toneel van de mooie, zelfverzekerde blondine Carlijn (1981). Ze verrast haar klasgenoten vele malen met haar opvallende keuzes. Zo verkondigt ze als klein meisje op de lagere school al dat ze later Playboymo...

17-07-2019 20:30

Patricia

Het mooiste meisje van de klas - Patricia

Midden jaren 80 is de exotisch ogende Patricia (50) een verschijning in Amsterdam-West. Patricia groeit op als een mooi meisje dat door haar uiterlijk veel aandacht krijgt. Ze geniet van het leven, heeft veel lol, maar springt nooit volledi...

24-06-2019 21:25

Dorothy van Dam

Het mooiste meisje van de klas - Dorothy van Dam

Van jongs af aan steelt de Brabantse Dorothy (49) de harten van mensen met haar schoonheid. Maar meer dan het mooie plaatje weten haar oud-klasgenoten en docenten vaak niet te herinneren. Want voor zij de kans krijgen om haar beter te leren...

17-06-2019 21:25

Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas

Hilda van der Meulen (1971) groeit op in het Friese dorpje Oudeschoot. Ze heeft een onbevangen en avontuurlijke jeugd, waarin de paardensport centraal staat. Door de jongens op de openbare Mavo in Heerenveen wordt ze aanbeden, maar zij zijn...

06-05-2019 21:05

Joyce

Het mooiste meisje van de klas - Joyce

Joyce van den Bor, het mooiste meisje van de klas op haar middelbare school in Nijkerk, wordt omschreven als een mooiere uitgave van jaren 80-idool Kylie Minogue. Ze is nog maar een tiener als ze de man van haar dromen tegenkomt tijdens het...

18-03-2019 22:10

Maaike Hamer

Het mooiste meisje van de klas - Maaike Hamer

Jaap Jongbloed ontmoet mooiste meisje Maaike (1973) bij haar schitterende woning aan de Loosdrechtse plassen. Ze lijkt het allemaal voor elkaar te hebben: een liefdevol gezin, een goede baan bij een groot Amerikaans elektronicabedrijf, maar...

11-03-2019 22:15

Kathinka van Velzen

Het mooiste meisje van de klas - Kathinka van Velzen

Jaap Jongbloed ontmoet het mooiste meisje Kathinka op Ibiza. Al meer dan twintig jaar is dit Spaanse eiland haar thuisbasis als ze geen verre reizen aan het maken is naar indianenstammen voor haar werk als ontwerpster. Kathinka's levensverh...

04-03-2019 22:15

Sophia van Sorgen

Het mooiste meisje van de klas - Sophia van Sorgen

Het Mooiste Meisje van de Klas, Sophia van Sorgen, kijkt door haar ervaringen op een hele andere manier naar uiterlijk. Ze is nog maar zeventien jaar oud als zij de vreselijke diagnose kanker krijgt. Sophia wil niets liever dan weg uit het ...

25-02-2019 22:15

Eva Meenhorst

Het mooiste meisje van de klas - Eva Meenhorst

Blond, knap en levend in weelde... zo begint het leven van het mooiste meisje van de klas Eva Meenhorst. Haar familie staat in het middelpunt van Callantsoog door de bekende horecazaken van Eva's vader. Eva zelf is echter niet het meisje da...

18-02-2019 22:10

Neira Becar

Het mooiste meisje van de klas - Neira Becar

Jaap Jongbloed reist met Neira naar Sarajevo, haar geboorteplaats en midden jaren 90 een deel van het strijdtoneel van de verschrikkelijke Balkanoorlog. Als Neira slechts negen jaar oud is, moet ze haar woonplaats Sarajevo halsoverkop ontvl...

18-12-2018 21:30

Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Vanavond is een extra uitzending van Het Mooiste Meisje van de Klas, gepresenteerd door Jaap Jongbloed, te zien op NPO 1. Vanaf februari 2019 zijn meer nieuwe afleveringen te zien. Vanavond het verhaal van Joyce van den Bor, het mooiste me...

11-06-2018 22:15

Steffi

Het mooiste meisje van de klas - Steffi

Hoewel in de jaren 90 op de Vrijeschool in Zeist veel bijzondere leerlingen rond lopen, valt de prachtige blonde Steffi nog meer op. Niet alleen haar opvallende kleding trekt de aandacht, ook haar gedrag. Op 14-jarige leeftijd wordt ze al d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het mooiste meisje van de klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het mooiste meisje van de klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het mooiste meisje van de klas bij Het mooiste meisje van de klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het mooiste meisje van de klas. Heb je een uitzending van Het mooiste meisje van de klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het mooiste meisje van de klas gemist

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen zo speciaal en wat is er jaren later van deze meiden terecht gekomen? Hierbij komen ook oud-klasgenoten aan het woord.

Uitzending gemist van Het mooiste meisje van de klas? Hier kun je alle uitzendingen van Het mooiste meisje van de klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 18-09-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!