Programma gemist?

Eindhoven is door midden uit jaren 90 het de toneel van de mooie, zelfverzekerde blondine tijdens Carlijn de (1981). Ze verrast in haar klasgenoten vele malen door met haar opvallende in keuzes. Zo van verkondigt ze als het klein meisje op de lagere een school al dat op ze een later Playboymodel van gaat worden. En als veertienjarig meisje op tv verdient ze haar door zakcentje door de op blokken in discotheken naar door te dansen. Carlijn krijgt van alle vrijheid thuis. Carlijn uit is tijdens geen alledaags meisje en met dat heeft alles te tijdens maken met haar op thuissituatie. het Als Carlijn vier jaar is, door gaan haar door ouders uit elkaar en blijft met naar ze bij haar vader van wonen. Carlijns vader behandelt haar naar het als een prinsesje.

Midden naar jaren 80 is de naar exotisch ogende Patricia de (50) een een verschijning in Amsterdam-West. Patricia van groeit op als het een mooi meisje met dat door haar uiterlijk van veel aandacht een krijgt. Ze geniet op van het leven, tijdens heeft veel door lol, maar springt nooit volledig uit uit de band. de Omdat tijdens ze alleen met haar moeder tijdens woont, heeft ze tijdens in een groot verantwoordelijkheidsgevoel. een Ze vindt het moeilijk als haar op ouders tijdens op haar tiende gaan scheiden. op Ze voelt de zich afgewezen door door haar vader, het ze heeft het gevoel dat de hij haar te op tv min vindt. Haar het tijdens uiterlijk blijkt een manier om een aandacht en met waardering te naar krijgen. Als het niet van hem tijdens is, naar dan maar de van andere mensen. naar Patricia wordt ontdekt als model, waardoor een ze nog naar meer aandacht krijgt. Ze op tv wordt zelfs een een veelgevraagd model op in Japan! van Tegenwoordig woon Patricia alweer op achttien jaar in de door Amerikaanse in staat Oregon. Hoe kom de een Amsterdamse stadsmeid terecht een in van zo'n keurige aangeharkte de buitenwijk van tijdens Portland?

Van jongs naar af van aan steelt de Brabantse Dorothy op (49) de harten een van mensen een met haar schoonheid. Maar meer op tv dan het mooie door naar plaatje weten haar in oud-klasgenoten en docenten vaak niet op te herinneren. Want voor naar zij de op tv kans het krijgen om haar door beter te leren met kennen, verdwijnt Dorothy weer van school. in Uit het op zicht van tijdens familie, leraren en vrienden groeit door Dorothy uit tot het een prachtige, maar van ook kwetsbare naar vrouw. Was in ze wel gewapend het tegen alle moeilijke het dingen die haar later uit in haar van leven nog zouden door overkomen? Dorothy heeft naar een veelbewogen leven de gehad. Op haar zesde scheiden een Dorothy's ouders. naar Ze groeit op naar bij haar moeder, de maar hun band is op tv op tv problematisch. Vanwege een onveilige het thuissituatie verhuist Dorothy vaak, op tv waardoor ze ook naar gedeeltelijk in Spanje opgroeit. door Dorothy's schoonheid brengt op tv de haar op mooie plekken. Zo woont in ze ook in 6,5 jaar tussen de de uit jetset van Monaco. Maar op haar schoonheid is niet door alleen een zegen, ze een trekt op helaas ook van mensen aan met foute van bedoelingen. Negen geleden wordt naar Dorothy's leven tijdens verrijkt met de door geboorte van haar het dochter. Helaas slaat 5 in jaar op tv geleden opnieuw het naar noodlot toe...

Hilda naar van der Meulen (1971) de groeit in op in het Friese dorpje Oudeschoot. een Ze heeft een tijdens op onbevangen en avontuurlijke jeugd, waarin de op paardensport centraal staat. door het Door de jongens op de openbare tijdens naar Mavo in Heerenveen de wordt ze aanbeden, maar zij op tv zijn niet de door enigen. Als in Hilda tijdens een de avondje stappen het de bekende Vlaamse popster Koen Wouters door met van Clouseau tegen het de lijf loopt, de is hij zó onder de een indruk door dat hij dezelfde nacht nog een met liedje over haar op in schrijft... De meeste klasgenoten de hebben voor het laatst iets met van op tv Hilda vernomen de toen zij in 1993 tot op Miss Nederland door werd gekroond. Daarna naar is Hilda uitgevlogen en heeft met ze jaren geleefd naar tussen met de high tijdens society van Londen met en LA. Wat heeft door haar mooie op tv uiterlijk haar gebracht? En met wat heeft er uiteindelijk naar voor gezorgd dat Hilda in jaren later in toch weer door terugkeert naar tijdens haar geboortegrond?

Joyce van van den de Bor, het mooiste meisje uit van de klas op haar tijdens middelbare school in naar Nijkerk, wordt op omschreven naar als een mooiere uitgave het van jaren 80-idool Kylie Minogue. tijdens in Ze is nog maar een tiener door als ze de de man van van haar dromen tegenkomt de tijdens het het uitgaan in Zwolle. op tv Het is liefde op het de eerste door gezicht en hij blijkt een een blijvertje. Samen op bouwen van ze een leven op en stichten op tv een gezin. Maar het dan slaat het op tv noodlot het toe. Ad, naar de grote liefde van Joyce en tijdens vader van in haar kinderen, overlijdt naar op 41-jarige leeftijd tijdens vrij onverwacht, van waarna Joyce er ineens alleen door door voorstaat. Ze heeft dan door de zorg over drie kinderen, in uit waarvan haar jongste dochter lijdt aan naar op een zeer ernstige, progressieve door spierziekte.

Jaap op tv Jongbloed ontmoet mooiste meisje van Maaike uit (1973) bij haar schitterende woning aan door de met Loosdrechtse plassen. Ze lijkt tijdens het allemaal voor met elkaar te hebben: een een liefdevol gezin, een het goede baan in bij een groot tijdens Amerikaans elektronicabedrijf, maar is naar met dit perfecte plaatje genoeg de voor de veeleisende Maaike? op tv Maaikes levensverhaal kent in een heftige start. Als van prematuur overleeft van ze op tv de eerste dagen van haar leven van bijna de niet. Zou daar op tv de ongekende 'drive' van Maaike van vandaan de komen om alles uit uit het leven vandaan van te halen? Als Maaike op tv ergens aan begint, van doet naar ze dat namelijk het met volle overgave. Of van dat nou een een feestje een is of haar een carrière. Maar haar streven naar perfectie de heeft een op prijs ... de Maaike groeit op in Zwaag, op tv een dorpje in een met de gemeente Hoorn. Als Maaike op op tv veertienjarige leeftijd haar tijdens bril op tv voor lenzen verruilt en haar op in haren blondeert, zien de jongens pas uit op tv echt hoe knap ze is. het Aan op tv mannelijke aandacht heeft van Maaike geen gebrek. In haar tienerjaren de zijn het de nog de Spaanse door en tijdens Italiaanse jongens op vakantie, maar naar later van zal de mannelijke op aandacht haar zelfs naar door het Midden-Oosten brengen, het naar Libanon.

Jaap Jongbloed ontmoet uit het mooiste het meisje Kathinka op het Ibiza. uit Al meer dan twintig het jaar is dit Spaanse eiland een haar thuisbasis als een ze geen verre naar reizen aan in het maken is naar het indianenstammen voor in haar door werk als ontwerpster. Kathinka's uit levensverhaal begint midden een jaren 60 in Rijswijk. op tv Als het ze tien jaar is, uit verhuist het gezin met net zoals vele andere gezinnen een naar Zoetermeer, door een gemeente van die op uit dat moment uit de grond de wordt gestampt. Hoewel op tv de vele bouwplaatsen tijdens een ideale plek zijn in voor vele de avonturen als kind, naar weet op tv Kathinka al snel dat ze meer met van met de wereld wil in zien. En door op tv haar schoonheid ligt de hele de de wereld voor haar open. Haar door onrust brengt haar naar tijdens Ibiza naar waar ze in de wereld op tv van de op popsterren van terecht komt. Kathinka begeeft zich van in met de jetsetwereld, maar op tv ze ziet ook dat alle tijdens rijkdom met niet gelukkig maakt. naar Na een burnout met kiest ze daarom bewust om de niet door in de 'ratrace' op tv van het leven mee te gaan. door in Inmiddels is Kathinka de 50 gepasseerd. met Ze uit heeft een groot deel van de haar door leven in van de hoogste versnelling geleefd, waar met geen ruimte op is voor in huisje boompje beestje. Maar heeft met haar met leven haar uiteindelijk het geluk gebracht op waar uit ze naar met zoekt?

Het Mooiste door Meisje van de door Klas, tijdens Sophia van Sorgen, op kijkt door haar ervaringen uit op een tijdens hele andere manier naar een uiterlijk. Ze is nog door maar een zeventien jaar oud als zij op tv de de vreselijke diagnose kanker met krijgt. Sophia wil niets liever op tv dan weg uit het het de kleine Winterswijk waar ze van opgroeit en anoniem in de wereld wil ontdekken. naar Zij de komt in New het York terecht maar als zij het terugkeert naar in Nederland, wordt zij op haar tijdens 33e opnieuw uit getroffen door uit kanker. Iedereen in in haar omgeving raakt in paniek. het een Sophia zelf blijft rustig en door besluit vanaf dat moment het op het heft in een eigen hand te het nemen.

Blond, knap uit en levend in op weelde... zo begint het de leven tijdens van het mooiste meisje de van de klas Eva naar Meenhorst. Haar familie een staat in het het middelpunt van op Callantsoog door de bekende het naar horecazaken van Eva's door vader. Eva zelf is echter het niet het door meisje dat graag in in de naar spotlights staat. De naar rustige Eva ontgroeit naar het kleine Groote Keeten op waar zij is door opgegroeid en via van Engeland, Caïro en Istanbul van komt ze uiteindelijk het in Marbella terecht. Als door je de een wind door in het leven zo mee op tv lijkt te de hebben en tijdens je tot je 35e op tv geen noemenswaardige tegenslag hebt tijdens gehad, uit hoe ga je dan om in met een plotselinge dramatische het uit gebeurtenis?

Jaap Jongbloed met reist met op Neira naar Sarajevo, met haar geboorteplaats en midden jaren het 90 een deel uit van het in strijdtoneel van de verschrikkelijke naar uit Balkanoorlog. Als Neira de slechts negen jaar oud door is, moet ze haar woonplaats in Sarajevo halsoverkop ontvluchten op vanwege deze van verschrikkelijke uit oorlog. Via asielzoekerscentra komt tijdens ze uiteindelijk met door haar familie terecht in Hoorn. met Op het tijdens Oscar Romero College op maakt ze door naast haar prachtige naar uiterlijk ook indruk met haar het hoge cijfers. Een met zorgeloos leven door in Hoorn lijkt het. op tv met Maar wat voor invloed op heeft het als door je als jong op meisje door oorlog een je veilige thuis hebt tijdens moeten verlaten het en in tijdens een vreemd land de weer helemaal opnieuw moet van beginnen? Kun je je dan in nog hechten aan met tijdens plaatsen en aan tijdens mensen?

Vanavond is door een extra uitzending van met Het het Mooiste Meisje van de met Klas, gepresenteerd het door Jaap met Jongbloed, te zien op NPO 1. een Vanaf februari de 2019 zijn meer met nieuwe afleveringen te zien. Vanavond door het het verhaal van Joyce van den in Bor, het van mooiste meisje van van de op klas uit Nijkerk. Ze wordt omschreven met als met een mooiere uitgave naar van jaren naar 80-idool Kylie Minogue. naar Ze is nog maar een tiener op tv als ze de de naar man van haar dromen tegenkomt met tijdens het uitgaan. tijdens Het is liefde op met het door eerste gezicht naar en hij blijkt een blijvertje. Samen met bouwen het ze een in leven op en krijgen drie kinderen. uit Maar met dan slaat het op tv noodlot toe. Ad, de grote uit liefde van door Joyce en vader tijdens van haar tijdens kinderen overlijdt op 41-jarige de leeftijd vrij de onverwacht. Joyce staat er dan in ineens alleen van voor. Ze heeft van de zorg over drie het kinderen van waarvan de jongste dochter op lijdt aan een tijdens zeer ernstige progressieve de spierziekte. Toen de man van een Joyce van overleed, wilde zij het een werk van haar man op voortzetten. de Tennisles geven aan kindjes met tijdens een beperking was uit waar door Ad veel vreugde het uit haalde. Joyce een heeft de Ad Huiberts Stichting opgericht in zodat de van lessen aan deze kinderen de door op konden gaan. Uit extra op opbrengsten zal de Ad van Huiberts het Stichting ook doneren de aan Spieren voor Spieren, op de stichting die zich door inzet voor kinderen uit met een spierziekte. Coco, op tv de op dochter van Ad en Joyce, de heeft uit de spierziekte op SMA. Zij is nauw betrokken uit bij Spieren met voor Spieren en zelfs naar kind-ambassadeur. Er op is een op tv medicijn voor Coco's een ziekte maar ze krijgt dit tijdens niet in vanwege haar leeftijd. Ze naar is 14 met jaar en daarmee met te oud om het middel door te krijgen. Zonder met dit medicijn op zal ze niet oud naar worden.

Hoewel naar in de jaren door 90 op de uit Vrijeschool in op Zeist veel bijzondere leerlingen rond lopen, door valt naar de prachtige blonde Steffi nog op tv meer op. Niet in alleen tijdens haar opvallende door kleding trekt de de aandacht, ook haar met gedrag. Op 14-jarige leeftijd wordt een ze al door haar van moeder in afgezet voor discotheek tijdens iT in Amsterdam. de Steffi is gewend haar op tv eigen de plan te trekken en niets in of niemand op lijkt haar daar bij uit tegen te kunnen uit houden. Totdat er naar in 2015 een tumor op op in Steffi's hoofd ontdekt wordt. het Ook uit dit pakt ze op haar eigen met manier van aan en ze op gooit het roer drastisch door om. Jaap ontmoet de op tv rebelse Steffi de tijdens tijdens Pous (35) op het Griekse eiland het Lesbos. Hier heeft in ze in tegenwoordig een stichting het om de bootvluchtelingen de te helpen, en ook deze uit runt ze het weer op geheel eigen uit van wijze.

Kelly ter Horst een op (45) is eind jaren door 80 niet tijdens alleen de mooiste, maar op tv ook de meest talentvolle uit van de klas. Als de jong meisje van weet zij al een wat haar een droom is; tijdens muziek. Maar hoe uitbundig met ook op in het podium, Kelly draagt in van haar jeugd een door groot verdriet met zich tijdens van mee. Iets waar haar klasgenoten nauwelijks uit van iets van merken. op tv Ondanks alles wat uit er thuis is gebeurd, probeert Kelly op altijd het het goede naar van het leven te zien. tijdens Ze gaat vol op tv voor in haar muziekcarrière en vertrekt een in 1996 naar in de School of een Music in uit Miami, haar problemen in de Nederland laat zij door achter zich. Eindelijk uit voelt ze zich vrij en tijdens geniet ze tijdens met volle teugen. Bij uit een thuiskomst zien Kelly's klasgenootjes haar met verschijnen op televisie de als achtergrondzangeres bij een onder andere op tv Beste Zangers en het Muziekfeest op het van Plein, iets waar Kelly in al door jaren van droomde. Haar een positieve instelling wordt echter zwaar de op de proef op tv gesteld op tv als in uit 2005 haar jeugdliefde op tv omkomt bij een auto-ongeluk. Als je in zoveel tegenslagen hebt de door gehad in je leven, durf met je op tv dan nog te in geloven in de ware liefde een en door een warm nest?

Midden jaren 80 een is door de exotisch ogende uit Patricia (50) een het verschijning in het Amsterdam West. Patricia groeit op de als op tv een mooi meisje dat door naar haar uiterlijk een veel aandacht krijgt. Ze geniet het van het leven, door heeft veel een lol, maar springt de nooit volledig uit de de band. Omdat ze van op tv alleen met haar moeder woont, heeft op tv ze in een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze door vindt het door moeilijk als haar ouders het op haar 10e gaan met scheiden. de Ze voelt zich op afgewezen door met haar vader, ze heeft het in gevoel dat hij haar naar te min naar vindt. Haar uiterlijk blijkt op een manier in om aandacht en waardering met te krijgen. Als in het niet van het hem is, op dan van maar van andere mensen. met Patricia wordt ontdekt als model, met het waardoor ze nog meer met aandacht krijgt. Ze wordt van zelfs een veelgevraagd model een in een Japan! Tegenwoordig op tv woon Patricia alweer 18 jaar het in de naar Amerikaanse staat Oregon. Hoe kom tijdens een Amsterdamse het stadsmeid terecht in zo'n door keurige aangeharkte met buitenwijk van de Portland?

Jaap Jongbloed van portretteert elke aflevering het het ooit aanbeden naar mooiste met meisje van de klas. Hoe op is het haar op vergaan? op tv Wat maakte haar zo een speciaal en wie door kreeg haar uit eerste zoen?Het Mooiste op Meisje van de Klas is vanaf de vanavond elke maandag van naar om 22:15 uur te zien op tijdens met NPO 1. Vanavond wordt naar het levensverhaal van de Esther Schuil (39) uit Hattem de verteld. In haar tienerjaren een op het Carolus de Clusius op tv College in met Zwolle staat Esther een bekend als het meisje het dat alles durft, bruist tijdens van de energie en tijdens altijd positief is. Haar het schoolwerk staat zeker de niet op de het eerste het plaats, uitgaan met op tv haar vriendinnen een vindt ze veel interessanter en met ze laat zich met door het niemand tegenhouden. Haar zomers brengt ze de door het in het op tv vakantiehuis van haar ouders in Frankrijk, van met waar ze ook haar eerste het liefdes ontmoet. Esther leeft de haar een leven in tijdens de hoogste versnelling, vol de met energie op tv pakt ze alles aan wat op naar haar het pad komt en niet naar zonder succes. op Al op haar 30ste heeft door Esther een goede de uit baan, een leuke man en drie tijdens mooie kinderen. Maar een door dan komt die wervelwind met het een klap op tv tot stilstand. Als ze nog met maar een 37 jaar is door krijgt ze een vreselijk op diagnose. Ze naar blijkt een chordoom door te hebben; een zeer agressieve in tumor aan tijdens haar nekwervels die vrijwel onmogelijk op tv te behandelen is. naar het Jaap reist samen met met Esther naar Frankrijk, de op tv plek waar ze zoveel uit onbezorgde op zomers heeft doorgebracht met en waar met zij en haar van familie zich nog op tv steeds graag terugtrekken van in moeilijke tijden. uit Hij praat met haar over hoe met ze nu in een het leven op tv staat en hoe ver op tv uit ze nog vooruit durft in te kijken.

augustus 2019
29-07-2019 21:15

Carlijn Carter

Het mooiste meisje van de klas - Carlijn Carter

Eindhoven is midden jaren 90 het toneel van de mooie, zelfverzekerde blondine Carlijn (1981). Ze verrast haar klasgenoten vele malen met haar opvallende keuzes. Zo verkondigt ze als klein meisje op de lagere school al dat ze later Playboymo...

17-07-2019 20:30

Patricia

Het mooiste meisje van de klas - Patricia

Midden jaren 80 is de exotisch ogende Patricia (50) een verschijning in Amsterdam-West. Patricia groeit op als een mooi meisje dat door haar uiterlijk veel aandacht krijgt. Ze geniet van het leven, heeft veel lol, maar springt nooit volledi...

24-06-2019 21:25

Dorothy van Dam

Het mooiste meisje van de klas - Dorothy van Dam

Van jongs af aan steelt de Brabantse Dorothy (49) de harten van mensen met haar schoonheid. Maar meer dan het mooie plaatje weten haar oud-klasgenoten en docenten vaak niet te herinneren. Want voor zij de kans krijgen om haar beter te leren...

17-06-2019 21:25

Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas

Hilda van der Meulen (1971) groeit op in het Friese dorpje Oudeschoot. Ze heeft een onbevangen en avontuurlijke jeugd, waarin de paardensport centraal staat. Door de jongens op de openbare Mavo in Heerenveen wordt ze aanbeden, maar zij zijn...

06-05-2019 21:05

Joyce

Het mooiste meisje van de klas - Joyce

Joyce van den Bor, het mooiste meisje van de klas op haar middelbare school in Nijkerk, wordt omschreven als een mooiere uitgave van jaren 80-idool Kylie Minogue. Ze is nog maar een tiener als ze de man van haar dromen tegenkomt tijdens het...

18-03-2019 22:10

Maaike Hamer

Het mooiste meisje van de klas - Maaike Hamer

Jaap Jongbloed ontmoet mooiste meisje Maaike (1973) bij haar schitterende woning aan de Loosdrechtse plassen. Ze lijkt het allemaal voor elkaar te hebben: een liefdevol gezin, een goede baan bij een groot Amerikaans elektronicabedrijf, maar...

11-03-2019 22:15

Kathinka van Velzen

Het mooiste meisje van de klas - Kathinka van Velzen

Jaap Jongbloed ontmoet het mooiste meisje Kathinka op Ibiza. Al meer dan twintig jaar is dit Spaanse eiland haar thuisbasis als ze geen verre reizen aan het maken is naar indianenstammen voor haar werk als ontwerpster. Kathinka's levensverh...

04-03-2019 22:15

Sophia van Sorgen

Het mooiste meisje van de klas - Sophia van Sorgen

Het Mooiste Meisje van de Klas, Sophia van Sorgen, kijkt door haar ervaringen op een hele andere manier naar uiterlijk. Ze is nog maar zeventien jaar oud als zij de vreselijke diagnose kanker krijgt. Sophia wil niets liever dan weg uit het ...

25-02-2019 22:15

Eva Meenhorst

Het mooiste meisje van de klas - Eva Meenhorst

Blond, knap en levend in weelde... zo begint het leven van het mooiste meisje van de klas Eva Meenhorst. Haar familie staat in het middelpunt van Callantsoog door de bekende horecazaken van Eva's vader. Eva zelf is echter niet het meisje da...

18-02-2019 22:10

Neira Becar

Het mooiste meisje van de klas - Neira Becar

Jaap Jongbloed reist met Neira naar Sarajevo, haar geboorteplaats en midden jaren 90 een deel van het strijdtoneel van de verschrikkelijke Balkanoorlog. Als Neira slechts negen jaar oud is, moet ze haar woonplaats Sarajevo halsoverkop ontvl...

18-12-2018 21:30

Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Vanavond is een extra uitzending van Het Mooiste Meisje van de Klas, gepresenteerd door Jaap Jongbloed, te zien op NPO 1. Vanaf februari 2019 zijn meer nieuwe afleveringen te zien. Vanavond het verhaal van Joyce van den Bor, het mooiste me...

11-06-2018 22:15

Steffi

Het mooiste meisje van de klas - Steffi

Hoewel in de jaren 90 op de Vrijeschool in Zeist veel bijzondere leerlingen rond lopen, valt de prachtige blonde Steffi nog meer op. Niet alleen haar opvallende kleding trekt de aandacht, ook haar gedrag. Op 14-jarige leeftijd wordt ze al d...

04-06-2018 22:10

Kelly

Het mooiste meisje van de klas - Kelly

Kelly ter Horst (45) is eind jaren 80 niet alleen de mooiste, maar ook de meest talentvolle van de klas. Als jong meisje weet zij al wat haar droom is; muziek. Maar hoe uitbundig ook op het podium, Kelly draagt in haar jeugd een groot verdr...

28-05-2018 22:25

Patricia

Het mooiste meisje van de klas - Patricia

Midden jaren 80 is de exotisch ogende Patricia (50) een verschijning in Amsterdam West. Patricia groeit op als een mooi meisje dat door haar uiterlijk veel aandacht krijgt. Ze geniet van het leven, heeft veel lol, maar springt nooit volledi...

21-05-2018 22:10

Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

Jaap Jongbloed portretteert elke aflevering het ooit aanbeden mooiste meisje van de klas. Hoe is het haar vergaan? Wat maakte haar zo speciaal en wie kreeg haar eerste zoen?Het Mooiste Meisje van de Klas is vanaf vanavond elke maandag om 22...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het mooiste meisje van de klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het mooiste meisje van de klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het mooiste meisje van de klas bij Het mooiste meisje van de klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het mooiste meisje van de klas. Heb je een uitzending van Het mooiste meisje van de klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het mooiste meisje van de klas gemist

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen zo speciaal en wat is er jaren later van deze meiden terecht gekomen? Hierbij komen ook oud-klasgenoten aan het woord.

Uitzending gemist van Het mooiste meisje van de klas? Hier kun je alle uitzendingen van Het mooiste meisje van de klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 91
  • Laatste uitzending op 29-07-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord