Programma gemist?

Jaap Jongbloed ontmoet het mooiste met meisje Maaike de (1973) bij haar schitterende naar woning aan met de Loosdrechtse plassen. Ze lijkt op het allemaal voor elkaar in te hebben: een in liefdevol het gezin, een naar goede baan bij een groot de Amerikaans elektronicabedrijf, maar is op tv dit perfecte plaatje tijdens genoeg op tv voor de veeleisende met Maaike? Maaikes levensverhaal kent door een door heftige start. Als prematuur met overleeft ze de eerste op tv dagen met van haar leven tijdens bijna niet. Zou daar het de ongekende 'drive' van uit Maaike vandaan komen van om alles van uit het leven het vandaan te halen? Als Maaike met ergens in aan begint, een doet ze dat namelijk met uit volle overgave. Of dat in nou een tijdens feestje door is of haar carrière. Maar uit haar met streven naar perfectie heeft een op prijs op tv ... Maaike groeit op in Zwaag, van een dorpje in een de gemeente Hoorn. van in Als Maaike op veertienjarige leeftijd haar tijdens bril een voor lenzen door verruilt en haar haren blondeert, zien door de jongens een pas echt hoe van knap ze is. uit Aan mannelijke aandacht een heeft op Maaike geen gebrek. In haar tienerjaren met uit zijn het nog de in Spaanse en Italiaanse in jongens op vakantie, maar op later zal naar de mannelijke aandacht door haar zelfs naar het Midden-Oosten de brengen, naar van Libanon.

Jaap op tv Jongbloed ontmoet het mooiste op tv meisje op tv Kathinka op Ibiza. Al met meer dan twintig jaar is met dit uit Spaanse eiland haar met thuisbasis als ze geen verre van reizen aan het de maken is naar op tv het indianenstammen voor haar werk als in ontwerpster. tijdens Kathinka's levensverhaal begint midden jaren 60 de in Rijswijk. uit Als ze tien jaar van is, verhuist het van gezin net zoals uit vele andere gezinnen op tv een naar Zoetermeer, een gemeente op die op dat moment de uit van de grond wordt gestampt. Hoewel de op vele bouwplaatsen een met ideale plek op tv zijn voor vele op tv avonturen als kind, van weet Kathinka al snel op tv dat door ze meer naar van de wereld wil tijdens zien. En door door haar schoonheid op tv ligt de hele op tv wereld voor haar open. Haar een onrust brengt haar naar naar in Ibiza waar ze in de wereld de van de de popsterren terecht komt. Kathinka het door begeeft zich in naar de jetsetwereld, maar een ze ziet ook dat alle uit rijkdom op tv niet gelukkig maakt. in Na een burnout op kiest ze daarom bewust door om niet in de 'ratrace' een in van het leven mee te met gaan. Inmiddels is Kathinka een de 50 naar gepasseerd. het Ze heeft een het groot deel van haar leven uit in de hoogste door versnelling geleefd, waar geen de ruimte is voor uit huisje van boompje beestje. Maar heeft haar het door leven haar uiteindelijk het geluk van gebracht waar ze uit naar door zoekt?

Het de Mooiste Meisje van van de Klas, van Sophia van Sorgen, naar kijkt door haar ervaringen op op een een hele andere manier naar uiterlijk. Ze naar is nog door maar zeventien op tv jaar oud als zij de op tv vreselijke een diagnose kanker krijgt. met Sophia wil tijdens niets liever dan weg uit het tijdens door kleine Winterswijk waar naar ze opgroeit en anoniem de op wereld wil in ontdekken. Zij door komt in New York het terecht maar als zij in terugkeert in Nederland, uit wordt zij op haar door het 33e opnieuw getroffen door kanker. in Iedereen in haar op omgeving raakt in paniek. naar op Sophia zelf blijft door rustig en besluit door vanaf dat moment op het heft in eigen hand het te op nemen.

Blond, knap en een levend in weelde... op van zo begint het leven van op het mooiste meisje in van de een klas Eva op Meenhorst. Haar familie met staat in het middelpunt een van Callantsoog door de bekende in horecazaken van Eva's van vader. Eva van zelf de is echter niet het tijdens meisje dat van graag in de spotlights staat. een De van rustige Eva ontgroeit het van kleine Groote tijdens Keeten waar zij is opgegroeid het en met via Engeland, Caïro en Istanbul komt het ze uiteindelijk naar in Marbella terecht. Als door je de wind tijdens in het in leven zo mee in lijkt te hebben en het je tot tijdens je 35e geen noemenswaardige van tegenslag hebt tijdens gehad, hoe ga je met op tv dan om met tijdens een plotselinge dramatische uit gebeurtenis?

Jaap uit Jongbloed reist het met Neira naar in Sarajevo, haar geboorteplaats en midden de jaren 90 een deel tijdens van het tijdens strijdtoneel van naar de verschrikkelijke Balkanoorlog. Als op tv Neira slechts negen jaar de oud is, tijdens moet ze met haar woonplaats op Sarajevo halsoverkop ontvluchten vanwege deze een verschrikkelijke oorlog. uit Via asielzoekerscentra de komt ze uiteindelijk met op haar familie terecht het in Hoorn. Op het Oscar tijdens Romero naar College maakt ze door naast haar prachtige uiterlijk ook van een indruk met haar hoge tijdens cijfers. Een zorgeloos leven op tv in Hoorn lijkt het. van Maar wat voor van invloed heeft tijdens het als je als tijdens jong meisje door een van oorlog je veilige op tv thuis hebt moeten verlaten en in het uit een vreemd land weer het helemaal opnieuw moet beginnen? Kun van je je op dan het nog hechten aan plaatsen en van aan naar mensen?

Vanavond is een een van extra uitzending van Het uit Mooiste Meisje tijdens van de Klas, gepresenteerd door op tv Jaap Jongbloed, uit te zien op NPO 1. naar door Vanaf februari 2019 tijdens zijn meer nieuwe uit afleveringen te zien. Vanavond het een verhaal van Joyce van den in Bor, het op mooiste meisje met van de met klas uit Nijkerk. Ze wordt in omschreven als een in mooiere uitgave van van jaren 80-idool naar Kylie Minogue. in Ze is nog tijdens maar een tiener als ze de in man het van haar dromen het tegenkomt tijdens het uitgaan. naar Het tijdens is liefde op tijdens het eerste gezicht en hij blijkt op een door blijvertje. Samen tijdens bouwen ze een leven op met en in krijgen drie kinderen. Maar dan met slaat het uit noodlot toe. Ad, naar de grote liefde met van Joyce en vader op van haar op kinderen overlijdt op 41-jarige met leeftijd vrij onverwacht. Joyce op tv staat er op tv dan ineens alleen met voor. Ze heeft de zorg op tv over drie kinderen het waarvan de op jongste dochter door lijdt aan een zeer van ernstige progressieve spierziekte. Toen de het man van Joyce naar overleed, wilde zij op op tv het werk van haar door man voortzetten. Tennisles geven het aan tijdens kindjes met een het beperking was waar Ad van veel vreugde uit een haalde. Joyce heeft een de Ad van Huiberts Stichting opgericht zodat de de lessen aan met deze kinderen door konden een gaan. Uit extra opbrengsten door zal de Ad op Huiberts Stichting een ook doneren aan van Spieren de voor Spieren, de stichting een die zich inzet voor op tv kinderen met in een spierziekte. Coco, op tv de dochter van Ad en Joyce, in op tv heeft de spierziekte SMA. Zij van is nauw het betrokken bij Spieren voor door Spieren en zelfs kind-ambassadeur. naar op Er is een medicijn voor op tv Coco's door ziekte maar ze krijgt dit uit niet vanwege haar leeftijd. tijdens Ze is 14 tijdens jaar de en daarmee te uit oud om het middel in te krijgen. Zonder in dit medicijn zal de ze uit niet oud worden.

Hoewel op in de jaren 90 naar op de door Vrijeschool in Zeist veel bijzondere van leerlingen rond met lopen, valt de prachtige naar blonde Steffi nog het meer op op. Niet alleen haar op opvallende kleding trekt met de uit aandacht, ook haar gedrag. tijdens Op 14-jarige leeftijd wordt naar ze het al door haar moeder afgezet met voor discotheek iT in in een Amsterdam. Steffi is gewend het haar eigen van plan te trekken en niets of het niemand lijkt door haar op tv daar bij tegen van te kunnen houden. Totdat er door in 2015 met een tumor op in Steffi's hoofd ontdekt wordt. Ook op dit pakt door ze op in haar eigen de manier aan en ze gooit van het roer drastisch van om. Jaap ontmoet de op rebelse Steffi de door de Pous (35) op naar het Griekse eiland tijdens Lesbos. Hier heeft naar ze tegenwoordig een naar stichting om de in bootvluchtelingen te helpen, in en ook deze met runt ze weer op geheel eigen een door wijze.

Kelly door ter Horst (45) in is eind jaren 80 niet door alleen van de mooiste, maar in ook de meest talentvolle het van van de klas. Als jong meisje weet op in zij al wat haar droom is; met muziek. Maar van hoe van uitbundig ook op op tv het podium, Kelly draagt in haar in jeugd een groot in verdriet met tijdens zich mee. Iets waar de haar door klasgenoten nauwelijks iets van van merken. Ondanks alles wat door een er thuis is gebeurd, een probeert Kelly altijd het goede uit van uit het leven te de zien. Ze gaat een vol voor het haar muziekcarrière en vertrekt in 1996 tijdens met naar de School het of Music in Miami, haar tijdens problemen in Nederland een laat zij de achter zich. Eindelijk voelt uit ze zich vrij een en geniet op tv ze met de volle teugen. Bij thuiskomst zien Kelly's de klasgenootjes haar verschijnen op op een televisie als achtergrondzangeres bij onder op andere op tv Beste Zangers en tijdens Muziekfeest op op het Plein, iets waar in Kelly al uit jaren van droomde. Haar positieve instelling de het wordt echter zwaar op de proef een de gesteld als in 2005 haar jeugdliefde naar op omkomt bij een auto-ongeluk. Als je van het zoveel tegenslagen hebt gehad in de je van leven, durf je dan nog te op een geloven in de ware liefde van en een het warm nest?

Midden jaren door 80 is het de exotisch ogende Patricia (50) op tv met een verschijning in Amsterdam West. uit Patricia in groeit op als door een mooi meisje dat in door haar op tv uiterlijk veel aandacht krijgt. tijdens Ze geniet van naar het leven, heeft veel op lol, maar springt met nooit volledig uit tijdens de band. Omdat van ze de alleen met haar moeder woont, heeft door ze met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze de vindt het moeilijk met als haar ouders op uit tijdens haar 10e gaan scheiden. op Ze voelt op tv zich afgewezen door haar vader, ze tijdens met heeft het gevoel dat hij haar tijdens uit te min vindt. in Haar uiterlijk blijkt een manier van om aandacht en met waardering te krijgen. Als van het niet op van hem op tv is, dan maar door van andere mensen. Patricia wordt op ontdekt als tijdens model, waardoor ze nog het meer aandacht naar krijgt. uit Ze wordt zelfs de een veelgevraagd model in Japan! van Tegenwoordig woon met Patricia alweer 18 jaar in uit de uit Amerikaanse staat Oregon. Hoe op tv kom een in Amsterdamse stadsmeid terecht in uit zo'n keurige aangeharkte uit buitenwijk van een Portland?

Jaap Jongbloed met portretteert elke aflevering het een uit ooit aanbeden mooiste meisje van van de klas. van Hoe is het haar vergaan? op tv Wat maakte op tv haar zo speciaal en de op tv wie kreeg haar eerste zoen?Het door Mooiste Meisje van de de Klas naar is vanaf op tv vanavond elke maandag om 22:15 met uur te zien in op NPO 1. Vanavond naar wordt door het levensverhaal van Esther Schuil (39) op uit van Hattem verteld. In haar van tienerjaren op het het Carolus Clusius College in met van Zwolle staat Esther bekend als het in door meisje dat alles durft, bruist van van de op energie en altijd op tv positief is. Haar schoolwerk in staat zeker niet op met de eerste op tv plaats, uitgaan het met haar vriendinnen vindt ze veel een interessanter en ze op laat zich door de op niemand tegenhouden. Haar de zomers brengt ze door de in het vakantiehuis van haar in ouders in Frankrijk, uit de waar ze ook haar eerste een liefdes ontmoet. Esther uit leeft haar leven in in uit de hoogste versnelling, de vol met energie pakt ze op tv alles van aan wat op haar op tv pad komt en niet door zonder succes. Al op door haar 30ste heeft van Esther een goede van baan, een leuke in man en drie op op tv mooie kinderen. Maar dan komt door die wervelwind met uit een klap tot uit stilstand. Als ze de nog maar naar 37 jaar is met krijgt ze een vreselijk diagnose. Ze van blijkt een op tv chordoom te hebben; een tijdens naar zeer agressieve tumor het aan haar nekwervels die vrijwel onmogelijk een te behandelen door is. Jaap reist samen het van met Esther naar Frankrijk, van de plek een waar ze zoveel onbezorgde zomers door heeft tijdens doorgebracht en waar zij en haar een familie in zich nog een steeds graag terugtrekken in moeilijke naar tijden. Hij in praat met haar over tijdens hoe ze nu van in de het leven staat op tv en hoe ver met ze nog vooruit durft te met kijken.

Eindhoven is de midden naar jaren 90 het van toneel van de mooie, de zelfverzekerde blondine Carlijn (1981). Ze van verrast haar klasgenoten een vele malen met met haar opvallende een keuzes. een Zo verkondigt ze als klein meisje van op de lagere met school al dat een ze later Playboymodel een gaat worden. En in de als veertienjarig meisje naar verdient ze haar in zakcentje door op blokken in discotheken een het te dansen. Carlijn de krijgt alle vrijheid thuis. naar Carlijn is op geen alledaags meisje en op dat heeft alles te een maken met haar door thuissituatie. tijdens Als Carlijn vier jaar is gaan een haar ouders met uit elkaar en een blijft ze bij een haar vader van wonen. Carlijns naar vader behandelt haar als de een prinsesje.

Van jongs af het aan steelt naar de met Brabantse Dorothy (49) op de harten van mensen met met haar schoonheid. Maar meer het de dan het mooie plaatje weten naar haar oud-klasgenoten een en docenten vaak de niet te herinneren. naar Want voor zij de van kans krijgen om haar van beter te het leren een kennen, verdwijnt Dorothy weer van tijdens school. Uit het het zicht van familie, met leraren en vrienden in groeit Dorothy uit op tv tot een met prachtige, maar ook kwetsbare vrouw. met Was ze wel in gewapend door tegen alle moeilijke dingen met die van haar later in haar leven op tv nog zouden overkomen? Dorothy van heeft een veelbewogen een leven door gehad. Op haar zesde uit scheiden uit Dorothy's ouders. Ze tijdens groeit op bij haar een moeder, maar hun een band is problematisch. Vanwege een een onveilige thuissituatie uit verhuist Dorothy vaak, waardoor in naar ze ook gedeeltelijk in Spanje opgroeit. uit van Dorothy's schoonheid brengt haar op de mooie plekken. door Zo woont ze ook in 6,5 jaar tussen in de jetset van Monaco. het Maar uit haar schoonheid is een niet alleen naar een zegen, ze trekt naar helaas ook mensen aan van met foute bedoelingen. Negen op tv geleden een wordt Dorothy's leven op verrijkt met op de geboorte van haar dochter. tijdens Helaas slaat de 5 jaar het geleden opnieuw het noodlot op toe...

De komende twee naar woensdagen in zijn twee tijdens nieuwe afleveringen van Het Mooiste Meisje op tv op van de Klas het te zien op NPO 1. Vanavond naar het verhaal van de Hilda van op tv der Meulen (1971), naar die opgroeide in het naar Friese van dorpje Oudeschoot. naar Hilda heeft een met onbevangen en avontuurlijke jeugd, waarin uit de paardensport in centraal staat. Door de op tv jongens op de openbare uit Mavo in van Heerenveen met wordt ze aanbeden, maar in zij zijn op niet de enigen. Als Hilda tijdens van een door avondje stappen tijdens de bekende Vlaamse popster Koen op Wouters van Clouseau tegen de het een lijf loopt, is hij naar zó onder tijdens de indruk dat op tv hij dezelfde nacht nog uit een liedje over haar een schrijft... De meeste het klasgenoten hebben voor een het laatst naar iets van Hilda vernomen op tv toen zij het in 1993 tot Miss uit Nederland werd gekroond. Daarna naar is op Hilda uitgevlogen en heeft het ze jaren geleefd een tussen de high society op in van Londen en in LA. Wat heeft haar door mooie uiterlijk door haar gebracht? En wat van heeft er uiteindelijk voor de gezorgd dat Hilda jaren van later in toch weer terugkeert naar haar het tijdens geboortegrond?

Na de de middelbare school gaat de naar carrière van op de Limburgse Linda naar als een speer; een van een Miss Limburg naar tijdens Miss Nederland naar Miss World. op Na de middelbare school de gaat de carrière de van de Limburgse in op tv Linda als een speer; in van Miss Limburg naar door Miss Nederland in naar Miss met World. Ook privé vindt Linda het een geluk, een uit man, tijdens een zoon en met een leven in naar Orlando. Haar grootste wens om op een tweede kindje te op tv krijgen, brengt op tv haar eigen de leven in uit gevaar.

Anouk, de uit Berkel-Enschot, van trekt met haar mooie uitstraling op tv meteen de aandacht naar op het Cobbenhagen op College in Tilburg. met Anouk, uit Berkel-Enschot, tijdens trekt door met haar mooie uitstraling het meteen de aandacht op het tijdens Cobbenhagen College in uit door Tilburg. Met een vwo-diploma op tijdens zak ruilt Anouk het tijdens dorp in voor van Amsterdam in waar ze naar met vriendin Tanja naar Jess het nachtleven de onveilig maakt. Het gaat Anouk voor naar de wind. van Maar dan naar slaat het noodlot naar toe, op 28-jarige leeftijd wordt naar Anouk getroffen door in een zware hersenbloeding. het Noodgedwongen verhuist door ze met terug naar Berkel-Enschot.

april 2019
18-03-2019 22:10

Maaike Hamer

Het mooiste meisje van de klas - Maaike Hamer

Jaap Jongbloed ontmoet mooiste meisje Maaike (1973) bij haar schitterende woning aan de Loosdrechtse plassen. Ze lijkt het allemaal voor elkaar te hebben: een liefdevol gezin, een goede baan bij een groot Amerikaans elektronicabedrijf, maar...

11-03-2019 22:15

Kathinka van Velzen

Het mooiste meisje van de klas - Kathinka van Velzen

Jaap Jongbloed ontmoet het mooiste meisje Kathinka op Ibiza. Al meer dan twintig jaar is dit Spaanse eiland haar thuisbasis als ze geen verre reizen aan het maken is naar indianenstammen voor haar werk als ontwerpster. Kathinka's levensverh...

04-03-2019 22:15

Sophia van Sorgen

Het mooiste meisje van de klas - Sophia van Sorgen

Het Mooiste Meisje van de Klas, Sophia van Sorgen, kijkt door haar ervaringen op een hele andere manier naar uiterlijk. Ze is nog maar zeventien jaar oud als zij de vreselijke diagnose kanker krijgt. Sophia wil niets liever dan weg uit het ...

25-02-2019 22:15

Eva Meenhorst

Het mooiste meisje van de klas - Eva Meenhorst

Blond, knap en levend in weelde... zo begint het leven van het mooiste meisje van de klas Eva Meenhorst. Haar familie staat in het middelpunt van Callantsoog door de bekende horecazaken van Eva's vader. Eva zelf is echter niet het meisje da...

18-02-2019 22:10

Neira Becar

Het mooiste meisje van de klas - Neira Becar

Jaap Jongbloed reist met Neira naar Sarajevo, haar geboorteplaats en midden jaren 90 een deel van het strijdtoneel van de verschrikkelijke Balkanoorlog. Als Neira slechts negen jaar oud is, moet ze haar woonplaats Sarajevo halsoverkop ontvl...

18-12-2018 21:30

Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Vanavond is een extra uitzending van Het Mooiste Meisje van de Klas, gepresenteerd door Jaap Jongbloed, te zien op NPO 1. Vanaf februari 2019 zijn meer nieuwe afleveringen te zien. Vanavond het verhaal van Joyce van den Bor, het mooiste me...

11-06-2018 22:15

Steffi

Het mooiste meisje van de klas - Steffi

Hoewel in de jaren 90 op de Vrijeschool in Zeist veel bijzondere leerlingen rond lopen, valt de prachtige blonde Steffi nog meer op. Niet alleen haar opvallende kleding trekt de aandacht, ook haar gedrag. Op 14-jarige leeftijd wordt ze al d...

04-06-2018 22:10

Kelly

Het mooiste meisje van de klas - Kelly

Kelly ter Horst (45) is eind jaren 80 niet alleen de mooiste, maar ook de meest talentvolle van de klas. Als jong meisje weet zij al wat haar droom is; muziek. Maar hoe uitbundig ook op het podium, Kelly draagt in haar jeugd een groot verdr...

28-05-2018 22:25

Patricia

Het mooiste meisje van de klas - Patricia

Midden jaren 80 is de exotisch ogende Patricia (50) een verschijning in Amsterdam West. Patricia groeit op als een mooi meisje dat door haar uiterlijk veel aandacht krijgt. Ze geniet van het leven, heeft veel lol, maar springt nooit volledi...

21-05-2018 22:10

Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

Jaap Jongbloed portretteert elke aflevering het ooit aanbeden mooiste meisje van de klas. Hoe is het haar vergaan? Wat maakte haar zo speciaal en wie kreeg haar eerste zoen?Het Mooiste Meisje van de Klas is vanaf vanavond elke maandag om 22...

18-04-2018 21:20

Carlijn Carter

Het mooiste meisje van de klas - Carlijn Carter

Eindhoven is midden jaren 90 het toneel van de mooie, zelfverzekerde blondine Carlijn (1981). Ze verrast haar klasgenoten vele malen met haar opvallende keuzes. Zo verkondigt ze als klein meisje op de lagere school al dat ze later Playboymo...

07-02-2018 21:30

Dorothy van Dam

Het mooiste meisje van de klas - Dorothy van Dam

Van jongs af aan steelt de Brabantse Dorothy (49) de harten van mensen met haar schoonheid. Maar meer dan het mooie plaatje weten haar oud-klasgenoten en docenten vaak niet te herinneren. Want voor zij de kans krijgen om haar beter te leren...

31-01-2018 22:20

Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

De komende twee woensdagen zijn twee nieuwe afleveringen van Het Mooiste Meisje van de Klas te zien op NPO 1. Vanavond het verhaal van Hilda van der Meulen (1971), die opgroeide in het Friese dorpje Oudeschoot. Hilda heeft een onbevangen ...

08-05-2017 22:10

Linda

Het mooiste meisje van de klas - Linda

Na de middelbare school gaat de carrière van de Limburgse Linda als een speer; van Miss Limburg naar Miss Nederland naar Miss World. Na de middelbare school gaat de carrière van de Limburgse Linda als een speer; van Miss Limburg naar Miss N...

01-05-2017 22:15

Anouk

Het mooiste meisje van de klas - Anouk

Anouk, uit Berkel-Enschot, trekt met haar mooie uitstraling meteen de aandacht op het Cobbenhagen College in Tilburg. Anouk, uit Berkel-Enschot, trekt met haar mooie uitstraling meteen de aandacht op het Cobbenhagen College in Tilburg. Met ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het mooiste meisje van de klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het mooiste meisje van de klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het mooiste meisje van de klas bij Het mooiste meisje van de klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het mooiste meisje van de klas. Heb je een uitzending van Het mooiste meisje van de klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het mooiste meisje van de klas gemist

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen zo speciaal en wat is er jaren later van deze meiden terecht gekomen? Hierbij komen ook oud-klasgenoten aan het woord.

Uitzending gemist van Het mooiste meisje van de klas? Hier kun je alle uitzendingen van Het mooiste meisje van de klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 85
  • Laatste uitzending op 18-03-2019 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord