Programma gemist?

Vanavond met is een extra tijdens uitzending van Het Mooiste Meisje de van de Klas, met gepresenteerd door Jaap in Jongbloed, te zien van op het NPO 1. Vanaf februari 2019 uit op tv zijn meer nieuwe afleveringen te zien. Vanavond in de het verhaal van een Joyce van den Bor, het mooiste tijdens meisje door van de met klas uit Nijkerk. Ze het wordt omschreven tijdens als een mooiere met uitgave van jaren naar 80-idool Kylie Minogue. Ze door is nog naar maar een tiener met als ze de man van haar uit dromen tegenkomt tijdens op tv het met uitgaan. Het is de liefde op het uit eerste gezicht en hij blijkt uit een door blijvertje. Samen tijdens bouwen ze een leven van op en krijgen drie kinderen. in Maar dan slaat in het noodlot naar toe. Ad, de grote op tv liefde naar van Joyce en naar vader van haar kinderen overlijdt naar op naar 41-jarige leeftijd vrij onverwacht. met Joyce staat in er dan ineens alleen voor. het Ze met heeft de zorg over drie kinderen op waarvan naar de jongste dochter lijdt aan het een de zeer ernstige progressieve spierziekte. Toen naar de met man van Joyce overleed, wilde zij in het werk op van haar het man voortzetten. Tennisles geven aan naar uit kindjes met een beperking een was waar Ad veel vreugde een uit tijdens haalde. Joyce heeft de Ad tijdens op tv Huiberts Stichting opgericht uit zodat de lessen aan deze het kinderen in door konden gaan. naar Uit extra opbrengsten zal de Ad naar Huiberts Stichting ook op uit doneren aan Spieren voor een Spieren, de stichting van die zich inzet voor kinderen met met een de spierziekte. Coco, de de dochter van Ad en Joyce, van heeft het de spierziekte SMA. op tv Zij is nauw betrokken door bij Spieren voor Spieren de en zelfs van kind-ambassadeur. Er is een uit medicijn voor Coco's naar ziekte maar de ze krijgt dit uit niet vanwege haar een leeftijd. Ze is uit 14 jaar en daarmee op tv op tv te oud om het middel tijdens te krijgen. uit Zonder dit medicijn tijdens zal ze niet oud tijdens worden.

Hoewel in in de jaren 90 door op met de Vrijeschool in Zeist veel het bijzondere de leerlingen rond lopen, van valt de prachtige blonde door Steffi nog meer op. Niet door met alleen haar opvallende kleding trekt tijdens de aandacht, ook een haar gedrag. Op 14-jarige met leeftijd wordt een ze in al door haar moeder afgezet voor tijdens discotheek iT het in Amsterdam. een Steffi is gewend haar eigen uit plan te in trekken en op tv niets of van niemand lijkt haar het daar bij tegen op te kunnen houden. Totdat er de in 2015 een tumor de in Steffi's op hoofd ontdekt wordt. Ook uit dit pakt van ze op in haar eigen manier van aan en uit ze gooit het van roer drastisch om. Jaap ontmoet de het rebelse tijdens Steffi de Pous (35) in op het Griekse uit eiland Lesbos. Hier de heeft een ze tegenwoordig een stichting met om de bootvluchtelingen te helpen, tijdens en ook deze op door runt ze weer op tijdens geheel eigen in wijze.

Kelly ter Horst een (45) is eind door jaren 80 niet van alleen op tv de mooiste, het maar ook de meest naar talentvolle van de klas. Als een jong meisje op weet een zij al wat haar in droom is; muziek. Maar hoe door uitbundig ook op de het podium, de Kelly draagt in door haar jeugd het een groot verdriet met met zich mee. Iets waar op tv haar door klasgenoten nauwelijks iets van op merken. Ondanks alles het wat er thuis is het het gebeurd, probeert Kelly altijd het goede het van het leven de het te zien. Ze gaat door vol voor haar muziekcarrière en van door vertrekt in 1996 naar op de School of Music op tv in op Miami, haar problemen in het Nederland laat zij van achter zich. van Eindelijk voelt ze zich vrij van en geniet ze het met volle teugen. Bij een thuiskomst zien door Kelly's klasgenootjes het haar verschijnen op televisie als de door achtergrondzangeres bij onder andere Beste van Zangers en Muziekfeest in op de het Plein, iets waar Kelly al een jaren uit van droomde. Haar tijdens positieve instelling met wordt echter zwaar op de proef uit in gesteld als in 2005 haar jeugdliefde met omkomt naar bij een auto-ongeluk. de Als je het zoveel tegenslagen hebt gehad in het je leven, durf je op tv dan een nog te geloven in het de ware liefde met en een warm een nest?

Midden tijdens jaren 80 met is de exotisch ogende Patricia (50) op tv een verschijning op tv in door Amsterdam West. Patricia groeit op op als het een mooi meisje dat door haar tijdens uiterlijk veel door aandacht van krijgt. Ze geniet van door het leven, heeft veel tijdens lol, maar uit springt nooit volledig uit de de band. Omdat in ze alleen naar met haar moeder op woont, heeft door ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze vindt een het moeilijk de als haar van ouders op tijdens haar 10e gaan scheiden. op Ze voelt zich de afgewezen door haar de vader, ze heeft het met gevoel dat hij het haar te in min vindt. uit Haar uiterlijk blijkt een manier om door het aandacht en waardering te krijgen. Als de het van niet van hem door is, dan maar van het andere mensen. Patricia wordt tijdens ontdekt een als model, waardoor ze nog de meer aandacht krijgt. door op tv Ze wordt zelfs een het veelgevraagd model het in Japan! Tegenwoordig woon Patricia alweer naar 18 de jaar in de Amerikaanse staat door Oregon. tijdens Hoe kom tijdens een Amsterdamse stadsmeid terecht in tijdens zo'n met keurige aangeharkte buitenwijk van van Portland?

Jaap een Jongbloed portretteert elke in aflevering het ooit naar aanbeden mooiste meisje door van de klas. Hoe een is het haar vergaan? de Wat maakte de haar zo in speciaal en wie kreeg haar in eerste zoen?Het het Mooiste Meisje van op tv de Klas is vanaf uit vanavond elke maandag in om 22:15 uur de te zien van op op NPO 1. Vanavond wordt het levensverhaal het van Esther Schuil (39) uit uit tijdens Hattem verteld. uit In haar tienerjaren op het uit Carolus op tv Clusius College in Zwolle staat het Esther bekend als het het van meisje dat alles in durft, bruist van de energie de en altijd positief op tv is. Haar van schoolwerk staat zeker niet op het de eerste plaats, van uitgaan met haar vriendinnen uit met vindt ze veel interessanter en het ze laat zich door uit het niemand tegenhouden. Haar zomers brengt ze uit naar door in het vakantiehuis van haar naar ouders van in Frankrijk, waar uit ze ook het haar eerste liefdes in ontmoet. Esther leeft haar leven in door de hoogste op tv versnelling, het vol met energie pakt een ze alles door aan wat op haar pad komt naar en niet naar zonder succes. Al op een haar 30ste tijdens heeft de Esther een goede baan, een leuke met uit man en drie mooie kinderen. Maar het dan komt die de de wervelwind met een klap tijdens tot stilstand. Als ze nog met maar op tv 37 jaar is een krijgt ze een vreselijk diagnose. Ze van blijkt een chordoom het de te hebben; een zeer in agressieve tumor door aan haar nekwervels die vrijwel tijdens onmogelijk te behandelen uit is. Jaap in reist samen met naar Esther naar Frankrijk, de naar plek waar op tv ze zoveel onbezorgde zomers heeft uit doorgebracht en waar tijdens een zij en haar familie zich uit nog steeds graag terugtrekken van van in moeilijke tijden. door Hij praat met in haar over hoe ze nu van in met het leven staat een en hoe ver op ze nog vooruit durft te van kijken.

Eindhoven met is midden jaren 90 van het toneel van van de op mooie, zelfverzekerde blondine Carlijn uit (1981). Ze de verrast haar klasgenoten vele malen met de haar opvallende op tv keuzes. in Zo verkondigt ze het als klein meisje op de van lagere school al van dat ze later uit Playboymodel het gaat worden. En als veertienjarig van meisje verdient ze haar met zakcentje van door op blokken in discotheken op te dansen. op Carlijn krijgt alle vrijheid tijdens thuis. Carlijn is door geen alledaags meisje op een en dat heeft alles van te maken met haar in thuissituatie. het Als Carlijn vier jaar is gaan naar haar ouders op uit elkaar en blijft in ze bij haar de vader wonen. op tv Carlijns vader behandelt haar tijdens als het een prinsesje.

Van de jongs af aan de steelt de Brabantse op tv Dorothy (49) de harten door van mensen met de haar in schoonheid. Maar meer met dan het mooie plaatje weten een haar oud-klasgenoten en docenten een het vaak niet te door herinneren. Want voor zij de kans op door krijgen om haar beter te met leren kennen, verdwijnt een Dorothy weer naar van school. op tv Uit het zicht tijdens van familie, leraren en uit vrienden groeit Dorothy uit tot tijdens een prachtige, uit maar uit ook kwetsbare vrouw. de Was ze wel gewapend tegen het alle moeilijke dingen die tijdens op haar later in met haar leven nog zouden overkomen? Dorothy de op tv heeft een veelbewogen leven gehad. tijdens Op op haar zesde scheiden Dorothy's uit ouders. Ze groeit met op bij haar moeder, maar een hun tijdens band is problematisch. uit Vanwege een onveilige thuissituatie verhuist in Dorothy vaak, uit waardoor door ze ook gedeeltelijk in tijdens Spanje opgroeit. Dorothy's schoonheid het brengt haar uit op mooie plekken. Zo woont van ze ook een 6,5 jaar een tussen de jetset naar van Monaco. Maar haar door schoonheid is niet uit alleen in een zegen, ze trekt helaas ook in op mensen aan met foute bedoelingen. Negen op geleden wordt Dorothy's tijdens naar leven verrijkt met de naar geboorte van haar met dochter. Helaas van slaat 5 jaar geleden opnieuw het in noodlot tijdens toe...

De uit komende twee woensdagen in zijn twee nieuwe afleveringen van in Het Mooiste met Meisje van de Klas tijdens te zien op met NPO door 1. Vanavond het verhaal van naar Hilda van door der Meulen (1971), op die opgroeide in het het Friese dorpje Oudeschoot. naar Hilda in heeft een onbevangen en de avontuurlijke jeugd, waarin van de paardensport centraal staat. op tv Door de jongens op een op de openbare Mavo door in Heerenveen naar wordt ze aanbeden, in maar zij zijn niet de enigen. tijdens Als Hilda de tijdens met een avondje stappen de bekende Vlaamse met het popster Koen Wouters van Clouseau in tegen naar het lijf loopt, is op hij zó onder de het indruk met dat hij dezelfde nacht nog door een liedje de over haar van schrijft... De meeste klasgenoten op hebben voor het laatst iets van een Hilda vernomen toen uit zij in 1993 tijdens tot Miss Nederland op tv in werd gekroond. Daarna naar is Hilda uitgevlogen tijdens en heeft ze jaren geleefd op tv tussen uit de high society van Londen en op LA. Wat heeft van van haar mooie uiterlijk van haar gebracht? En de wat heeft er uiteindelijk voor uit gezorgd dat in Hilda jaren later toch het weer op terugkeert naar haar het geboortegrond?

Na de middelbare het naar school gaat de carrière van tijdens de Limburgse Linda door als een speer; van het Miss tijdens Limburg naar Miss Nederland van naar tijdens Miss World. Na de tijdens middelbare school gaat de van carrière door van de Limburgse Linda als uit een speer; op tv van Miss op tv Limburg naar Miss uit Nederland naar Miss World. Ook met privé tijdens vindt Linda het geluk, een een man, op een zoon en een leven van in door Orlando. Haar grootste wens om in een tweede op kindje te krijgen, brengt in haar uit eigen leven in naar gevaar.

Anouk, uit in Berkel-Enschot, de trekt met haar mooie met uitstraling meteen de in aandacht op het Cobbenhagen door College in in Tilburg. Anouk, uit Berkel-Enschot, trekt een met tijdens haar mooie uitstraling met meteen de aandacht op naar het naar Cobbenhagen College in op tv Tilburg. Met een vwo-diploma op zak een ruilt Anouk op het naar dorp in voor Amsterdam waar met ze met met vriendin Tanja Jess het uit nachtleven onveilig maakt. Het naar het gaat Anouk voor de wind. Maar een dan met slaat het noodlot toe, door op een 28-jarige leeftijd wordt Anouk getroffen op door op tv een zware hersenbloeding. op Noodgedwongen verhuist ze terug op naar Berkel-Enschot.

Esther in beleefde haar schoolperiode niet naar in Nederland maar van op Ibiza. een Een roerige jeugd, waarin het het normaal door was om met George op tv Michael en door Prince te feesten, ontneemt Esther op haar blik tijdens op de de realiteit. Jaap bezoekt de Esther. Zij beleefde haar schoolperiode tijdens niet in Nederland uit maar op het Ibiza. naar Een roerige jeugd, op tv waar het destijds in normaal was om een met George Michael en Prince te tijdens feesten, ontneemt Esther in haar blik een op de realiteit. naar Een verschrikkelijk, dodelijk naar motorongeluk van een goede op vriend uit maakt een einde aan een de onbezorgde tijd op uit Ibiza en met Esther tijdens keert terug naar de Nederland.

Hoe mooi met Esther ook is, de het op tv is een teruggetrokken en verlegen meisje. in Het tij tijdens keert op tv wanneer Esther op 17-jarige leeftijd ontdekt naar wordt naar als model en vertrekt naar op met New York. Hoe naar mooi Esther ook is, met het is een teruggetrokken en tijdens verlegen meisje. Het door tij keert het wanneer Esther op 17-jarige de het leeftijd ontdekt wordt als model en de vertrekt naar in New York. Ze naar krijgt de het kans zich te ontworstelen aan in haar jeugd. met Tien jaar lang op woont en tijdens werkt ze in New van York totdat Esther van de behoefte heeft aan door een eigen gezin een en naar terugkeert naar van Nederland.

Natascha ervaart een de rebelse in puberteit, waarin de verleiding op tv van drugs een rol het de beginnen te spelen. Toch naar knokt ze zich naar naar een beter door leven. Natascha ervaart op een rebelse puberteit, een waarin de verleiding naar van drugs een op tv rol beginnen te spelen. een Toch knokt ze zich de naar een beter op tv een leven. Na een carrière als met artiest, meidengroep Close II in met You, stapt Natascha op in een ander avontuur door op tv met een uit profvoetballer te emigreren naar Italië. in Het leven het als voetbalvrouw kent naar helaas ook het geen happy end. Als van bijstandsmoeder een bouwt ze in Heerlen tijdens weer een nieuw bestaan naar op, wat haar van uiteindelijk opnieuw op tv in de wereld op tv van glamour de brengt.

Eens uit waren zij het mooiste naar meisje van de op tv klas, maar wat naar heeft het leven deze op tv beauty’s gebracht? Hoe op tv naar kijken zij terug op toen? van Wat heeft hun schoonheid met voor invloed op tv gehad op het hun leven tot van nu toe? In het naar elfde seizoen van tijdens Het Mooiste naar Meisje van de Klas van gaat uit Jaap Jongbloed wederom op zoek naar uit in dat meisje van toen van waar alle jongens op tv verliefd op waren. Samen met uit oud-klasgenoten en met bekenden haalt hij oude op herinneringen uit op en bespreekt op hij wat door deze vrouwen zo bijzonder maakt. Nostalgie, van persoonlijke verhalen met en een stukje met herkenning in het nieuwe het seizoen van een Het Mooiste de Meisje van de Klas. In de de eerste aflevering uit ontmoet Jaap Caroline. met De tijdens familie waarin Caroline tijdens opgroeit staat bekend om op tv hun geld en allure. het Zij krijgt niet van alleen de allure, maar tijdens ook een de ondernemersmentaliteit mee van haar op tv tijdens ouders. Niet zeuren, maar doorzetten. het Een mentaliteit die met zij in haar uit leven hard nodig de heeft. Op jonge leeftijd van verliest ze haar uit zus aan een longkanker en in door dezelfde periode gaat ze de door een op tv moeilijke scheiding. Caroline een is het gezegend met een de enorm positieve inborst en op tv heeft haar naar leven snel weer op de met rit; een nieuwe van man, een zoon, met een huis op in Knokke.

Marion in is de oudste dochter de in een groot een gezin dat op lid is de van het Rozenkruisgenootschap, een geloofsovertuiging waarbij van in men probeert een innerlijk op bewustzijn te vinden.Meer Marion is door de de oudste dochter in een van groot gezin dat lid tijdens is van de het Rozenkruisgenootschap, een met geloofsovertuiging waarbij op tv men probeert naar een innerlijk bewustzijn te vinden van en de natuur een door grote door rol speelt. Marion op tv is nooit het type meisje de geweest dat van je naar regels op moet naar leggen en dit wordt tijdens extra duidelijk als ze naar naar de middelbare school op gaat. Ondanks dat de Marion veel mensen een op voor zich weet een te winnen, zoekt ze de een grenzen op school net naar de iets teveel op. Als een ze de op zoveelste frats uithaalt is de met maat vol de en moet Marion van school. de Haar met rebelse gedrag naar wordt ingegeven door in de situatie thuis, die van allesbehalve makkelijk is. Marion weet in niet hoe op snel ze het op tv ouderlijk huis moet verlaten. door Ze tijdens denkt zichzelf wel van te kunnen naar redden in Amsterdam, maar zoekt geborgenheid de bij met de verkeerde man. Hoe op tv verkeerd en zelfs gevaarlijk uit tijdens de situatie eigenlijk op is, realiseert ze zich op tv pas als ze op al drie kinderen met de hem heeft. Voor een hun veiligheid moet Marion naar de moeilijke keuze tijdens maken om haar in huwelijk het de rug toe te met keren door en alleen, met drie kleine een kinderen, opnieuw op tv te beginnen.Minder

januari 2019
18-12-2018 21:30

Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Vanavond is een extra uitzending van Het Mooiste Meisje van de Klas, gepresenteerd door Jaap Jongbloed, te zien op NPO 1. Vanaf februari 2019 zijn meer nieuwe afleveringen te zien. Vanavond het verhaal van Joyce van den Bor, het mooiste me...

11-06-2018 22:15

Steffi

Het mooiste meisje van de klas - Steffi

Hoewel in de jaren 90 op de Vrijeschool in Zeist veel bijzondere leerlingen rond lopen, valt de prachtige blonde Steffi nog meer op. Niet alleen haar opvallende kleding trekt de aandacht, ook haar gedrag. Op 14-jarige leeftijd wordt ze al d...

04-06-2018 22:10

Kelly

Het mooiste meisje van de klas - Kelly

Kelly ter Horst (45) is eind jaren 80 niet alleen de mooiste, maar ook de meest talentvolle van de klas. Als jong meisje weet zij al wat haar droom is; muziek. Maar hoe uitbundig ook op het podium, Kelly draagt in haar jeugd een groot verdr...

28-05-2018 22:25

Patricia

Het mooiste meisje van de klas - Patricia

Midden jaren 80 is de exotisch ogende Patricia (50) een verschijning in Amsterdam West. Patricia groeit op als een mooi meisje dat door haar uiterlijk veel aandacht krijgt. Ze geniet van het leven, heeft veel lol, maar springt nooit volledi...

21-05-2018 22:10

Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

Jaap Jongbloed portretteert elke aflevering het ooit aanbeden mooiste meisje van de klas. Hoe is het haar vergaan? Wat maakte haar zo speciaal en wie kreeg haar eerste zoen?Het Mooiste Meisje van de Klas is vanaf vanavond elke maandag om 22...

18-04-2018 21:20

Carlijn Carter

Het mooiste meisje van de klas - Carlijn Carter

Eindhoven is midden jaren 90 het toneel van de mooie, zelfverzekerde blondine Carlijn (1981). Ze verrast haar klasgenoten vele malen met haar opvallende keuzes. Zo verkondigt ze als klein meisje op de lagere school al dat ze later Playboymo...

07-02-2018 21:30

Dorothy van Dam

Het mooiste meisje van de klas - Dorothy van Dam

Van jongs af aan steelt de Brabantse Dorothy (49) de harten van mensen met haar schoonheid. Maar meer dan het mooie plaatje weten haar oud-klasgenoten en docenten vaak niet te herinneren. Want voor zij de kans krijgen om haar beter te leren...

31-01-2018 22:20

Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

De komende twee woensdagen zijn twee nieuwe afleveringen van Het Mooiste Meisje van de Klas te zien op NPO 1. Vanavond het verhaal van Hilda van der Meulen (1971), die opgroeide in het Friese dorpje Oudeschoot. Hilda heeft een onbevangen ...

08-05-2017 22:10

Linda

Het mooiste meisje van de klas - Linda

Na de middelbare school gaat de carrière van de Limburgse Linda als een speer; van Miss Limburg naar Miss Nederland naar Miss World. Na de middelbare school gaat de carrière van de Limburgse Linda als een speer; van Miss Limburg naar Miss N...

01-05-2017 22:15

Anouk

Het mooiste meisje van de klas - Anouk

Anouk, uit Berkel-Enschot, trekt met haar mooie uitstraling meteen de aandacht op het Cobbenhagen College in Tilburg. Anouk, uit Berkel-Enschot, trekt met haar mooie uitstraling meteen de aandacht op het Cobbenhagen College in Tilburg. Met ...

24-04-2017 22:15

Esther Ending

Het mooiste meisje van de klas - Esther Ending

Esther beleefde haar schoolperiode niet in Nederland maar op Ibiza. Een roerige jeugd, waarin het normaal was om met George Michael en Prince te feesten, ontneemt Esther haar blik op de realiteit. Jaap bezoekt Esther. Zij beleefde haar scho...

17-04-2017 22:00

Esther Jonker

Het mooiste meisje van de klas - Esther Jonker

Hoe mooi Esther ook is, het is een teruggetrokken en verlegen meisje. Het tij keert wanneer Esther op 17-jarige leeftijd ontdekt wordt als model en vertrekt naar New York. Hoe mooi Esther ook is, het is een teruggetrokken en verlegen meisje...

10-04-2017 22:10

Natascha

Het mooiste meisje van de klas - Natascha

Natascha ervaart een rebelse puberteit, waarin de verleiding van drugs een rol beginnen te spelen. Toch knokt ze zich naar een beter leven. Natascha ervaart een rebelse puberteit, waarin de verleiding van drugs een rol beginnen te spelen. T...

03-04-2017 22:10

Caroline

Het mooiste meisje van de klas - Caroline

Eens waren zij het mooiste meisje van de klas, maar wat heeft het leven deze beauty’s gebracht? Hoe kijken zij terug op toen? Wat heeft hun schoonheid voor invloed gehad op hun leven tot nu toe? In het elfde seizoen van Het Mooiste Meisje v...

21-06-2016 14:25

Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas

Marion is de oudste dochter in een groot gezin dat lid is van het Rozenkruisgenootschap, een geloofsovertuiging waarbij men probeert een innerlijk bewustzijn te vinden.Meer Marion is de oudste dochter in een groot gezin dat lid is van het R...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het mooiste meisje van de klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het mooiste meisje van de klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het mooiste meisje van de klas bij Het mooiste meisje van de klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het mooiste meisje van de klas. Heb je een uitzending van Het mooiste meisje van de klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het mooiste meisje van de klas gemist

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen zo speciaal en wat is er jaren later van deze meiden terecht gekomen? Hierbij komen ook oud-klasgenoten aan het woord.

Uitzending gemist van Het mooiste meisje van de klas? Hier kun je alle uitzendingen van Het mooiste meisje van de klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 80
  • Laatste uitzending op 18-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord