Programma gemist?

De naar Venlose Sharon Mafficioli op del Castelletto maakt naast tijdens haar exotische tijdens schoonheid ook tijdens met haar stoere voorkomen naar indruk op haar klasgenoten. het Hoewel van Sharon zich absoluut niet bezighoudt met op tv haar schoonheid, naar moedigen haar het vrienden haar aan om de mee te uit doen aan de Miss Nederland-verkiezing. het tijdens Als Miss Limburg ontdekt naar ze het modellenwereldje en door vertrekt ze met naar Milaan, weg op tv van haar problemen met thuis. Toch kan ze met niet door helemaal afscheid nemen van Nederland en in het komt ze terug. Na verschillende nare tijdens gebeurtenissen waarin Sharon op tv altijd op voor iedereen klaar naar stond, zoals de verslaving van op op tv haar broer en het uit overlijden van haar nichtje, wordt de tijdens de onmacht haar in teveel en krijgt ze te in maken met uit een burn-out. de Ze moet terug het naar de basis door en ontdekken wat haar op in het leven écht gelukkig het een maakt. Met haar creatieve kant op blijkt ze opnieuw veel het in mensen gelukkig te op tv maken.

Shirley van in Wijlen was op tv dan wel het mooiste meisje tijdens op van de klas, ze de is niet op tv het type voor in de schoolbanken. een Veel liever door beklimt van ze de daken van met haar woonplaats Lelystad. Terwijl de naar meeste van haar naar klasgenoten na de van middelbare school verder uit door gaan studeren, maakt Shirley een door opmerkelijke keuze: ze op begint aan uit een opleiding bij door de Koninklijke Landmacht. In op die periode met in het een leger komt Shirley de man van de het haar dromen tegen en voor hem met uit verhuist ze naar van Zwitserland. Maar wat begint als naar een hartstochtelijk het avontuur eindigt jaren uit later in een op bikkelharde vechtscheiding... Inmiddels woont Shirley in op al 20 jaar in Zwitserland? Maar uit wat doe uit je als je al door zo lang in door Zwitserland woont, uit net een vechtscheiding tijdens achter het de rug hebt en een naar het schoolgaande dochter door hebt? naar Blijft Shirley in Zwitserland het wonen of gaat de ze terug naar een Nederland?

Het leven de van door Saskia (43) uit Haarlem begint op tv onbezorgd en als tiener op tv geniet ze van door de aandacht de die ze tijdens als mooiste van meisje van de klas krijgt. Van in op school- tot hockeyfeest: Saskia is erbij met en ze naar houdt wel tijdens van een drankje. Dat van is iets wat een zeker anderen op ook opvalt... naar Het uitgaan en door met name haar drankgebruik beginnen zijn op tol te tijdens eisen. een Zo erg zelfs, met dat ze uiteindelijk moet worden in opgenomen een in een afkickkliniek in Zuid-Afrika een om van van een drankverslaving op tv af te komen. Het moet het uit keerpunt in de haar leven en uit dat tijdens van haar gezin worden. Saskia beseft op tv dat er veel op schade in haar in gezin is aangericht tijdens uit door de verslaving. door Hoe krijgt ze haar uit leven en dat van op tv haar door gezin weer op de naar rit?

Eindhoven is midden op jaren 90 tijdens het toneel van de van mooie, zelfverzekerde het blondine uit Carlijn (1981). Ze van verrast haar klasgenoten vele malen een met haar opvallende keuzes. uit Zo verkondigt ze uit een als klein meisje op de lagere uit school van al dat ze later met Playboymodel gaat worden. En tijdens als uit veertienjarig meisje verdient van ze haar op tv zakcentje door op blokken in discotheken van te dansen. Carlijn op tv krijgt alle de vrijheid thuis. Carlijn met is geen uit alledaags meisje en dat heeft de alles van te maken met van haar thuissituatie. Als op tv Carlijn vier jaar is, in gaan haar ouders naar uit elkaar een en blijft tijdens ze bij haar vader wonen. uit Carlijns vader behandelt haar de als tijdens een prinsesje.

Midden jaren tijdens 80 het is de exotisch van ogende Patricia (50) de een verschijning in van Amsterdam-West. Patricia groeit op als tijdens een mooi uit meisje dat op door haar uiterlijk veel het aandacht krijgt. Ze het geniet van het naar leven, heeft veel lol, maar op springt door nooit volledig uit het de band. Omdat ze alleen op tv met het haar moeder uit woont, heeft ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel. met Ze van vindt het tijdens moeilijk als haar ouders op de haar tiende gaan scheiden. door Ze voelt zich uit afgewezen de door haar vader, het ze heeft het gevoel door dat hij met haar te min vindt. Haar van uiterlijk blijkt een een manier om aandacht van en in waardering te krijgen. uit Als het niet naar van hem naar is, dan maar van in andere mensen. een Patricia wordt ontdekt de als model, waardoor ze naar nog meer aandacht uit krijgt. Ze wordt door zelfs een veelgevraagd model op tv in Japan! van Tegenwoordig woon Patricia alweer achttien in jaar in de de Amerikaanse staat Oregon. tijdens Hoe kom een een Amsterdamse stadsmeid uit terecht in zo'n keurige het het aangeharkte buitenwijk van op tv Portland?

Van jongs uit af aan steelt door de uit Brabantse Dorothy (49) het de harten van mensen met van haar schoonheid. Maar tijdens meer dan in het mooie naar plaatje weten haar oud-klasgenoten en met docenten vaak niet met te herinneren. Want op voor zij de kans met op krijgen om haar in beter te leren kennen, verdwijnt van Dorothy weer in van school. tijdens Uit het zicht van de familie, leraren en de vrienden groeit Dorothy het uit tot een prachtige, tijdens maar ook kwetsbare vrouw. een Was ze wel het gewapend tegen alle op tv moeilijke dingen door die het haar later in haar van leven nog zouden overkomen? Dorothy een op heeft een veelbewogen leven van gehad. Op haar zesde op scheiden op tv Dorothy's ouders. Ze op groeit op bij haar een moeder, maar hun band van is problematisch. de Vanwege een onveilige thuissituatie verhuist met Dorothy op tv vaak, waardoor tijdens ze ook gedeeltelijk in Spanje opgroeit. op tv Dorothy's schoonheid brengt in haar op met mooie in plekken. Zo woont ze op tv ook 6,5 met jaar tussen de jetset van Monaco. door Maar haar in schoonheid met is niet alleen een een zegen, ze trekt helaas uit ook mensen in aan met foute bedoelingen. Negen door tijdens geleden wordt Dorothy's leven verrijkt met door de geboorte van de tijdens haar dochter. Helaas slaat 5 jaar een geleden opnieuw met het noodlot van toe...

Hilda op tv van der in Meulen (1971) groeit op op in het Friese dorpje van Oudeschoot. Ze heeft een tijdens de onbevangen en avontuurlijke jeugd, waarin de uit paardensport naar centraal staat. de Door de jongens naar op de openbare met Mavo in Heerenveen wordt ze aanbeden, tijdens van maar zij zijn niet de de enigen. Als Hilda het tijdens een avondje uit stappen tijdens de bekende Vlaamse popster Koen Wouters op tv van Clouseau door tegen het lijf loopt, het is tijdens hij zó naar onder de indruk dat hij dezelfde naar met nacht nog een op liedje over haar schrijft... in De meeste klasgenoten hebben voor tijdens het laatst iets een van Hilda vernomen tijdens het toen zij in 1993 tot Miss een Nederland naar werd gekroond. Daarna op is Hilda tijdens uitgevlogen en heeft ze jaren op geleefd tussen in de high society van in Londen en LA. Wat de heeft haar mooie met uiterlijk haar gebracht? naar En met wat heeft uit er uiteindelijk voor gezorgd dat Hilda op jaren later toch door weer terugkeert de naar de haar geboortegrond?

Joyce van den door door Bor, het mooiste van meisje van de klas op haar door middelbare uit school in een Nijkerk, wordt omschreven als een op tv mooiere uitgave door van jaren 80-idool Kylie Minogue. het de Ze is nog maar uit een tiener tijdens als ze de man van tijdens haar dromen tijdens tegenkomt tijdens uit het uitgaan in Zwolle. Het een is liefde op het naar uit eerste gezicht en door hij blijkt een blijvertje. naar Samen bouwen ze een door leven uit op en stichten van een gezin. Maar dan door slaat het noodlot toe. Ad, van de grote liefde uit van uit Joyce en vader van haar op kinderen, overlijdt op het 41-jarige leeftijd vrij het naar onverwacht, waarna Joyce er ineens naar alleen voorstaat. Ze tijdens heeft dan de van zorg over drie kinderen, naar waarvan haar door jongste dochter lijdt door aan op een zeer ernstige, progressieve op spierziekte.

Jaap tijdens Jongbloed ontmoet mooiste meisje Maaike in (1973) van bij haar schitterende woning aan van tijdens de Loosdrechtse plassen. Ze lijkt het het allemaal voor elkaar in uit te hebben: een van liefdevol gezin, een goede baan bij een het een groot Amerikaans elektronicabedrijf, uit maar is dit perfecte met plaatje genoeg uit voor de veeleisende een Maaike? Maaikes uit levensverhaal kent een heftige start. Als het prematuur overleeft ze op tv het de eerste dagen van in haar leven bijna door niet. Zou daar het de ongekende 'drive' van Maaike van uit vandaan komen om alles door uit het leven vandaan met te halen? op tv Als Maaike ergens aan naar begint, doet met ze dat namelijk met volle op tv overgave. Of het dat nou een feestje op op tv is of haar carrière. Maar tijdens haar streven naar op tv perfectie heeft een uit prijs ... Maaike groeit uit op in met Zwaag, een dorpje in uit de op tv gemeente Hoorn. Als de Maaike op veertienjarige leeftijd door haar bril voor lenzen door het verruilt en haar de haren blondeert, zien de tijdens jongens pas echt van hoe knap ze is. door Aan een mannelijke aandacht heeft naar Maaike geen gebrek. In met haar tienerjaren zijn het nog het in de Spaanse en Italiaanse op tv jongens op vakantie, maar later van zal de mannelijke van aandacht naar haar zelfs naar in het Midden-Oosten uit brengen, naar Libanon.

Jaap van Jongbloed ontmoet de het mooiste meisje Kathinka op de Ibiza. Al meer van dan twintig met jaar is tijdens dit Spaanse eiland haar thuisbasis de als ze door geen verre reizen aan een het maken met is naar de indianenstammen voor haar uit werk als ontwerpster. een Kathinka's levensverhaal begint midden jaren 60 op in tijdens Rijswijk. Als ze uit tien jaar in is, verhuist het gezin net in zoals vele andere gezinnen met naar Zoetermeer, de een gemeente tijdens die op dat tijdens moment uit de grond op wordt gestampt. Hoewel de met vele tijdens bouwplaatsen een ideale plek zijn het voor vele avonturen het als kind, weet de Kathinka al snel de dat ze in meer van de wereld tijdens het wil zien. En door haar schoonheid op van ligt de hele wereld voor haar tijdens open. Haar in onrust brengt haar naar een Ibiza waar ze in in de in wereld van een de popsterren terecht komt. een Kathinka begeeft zich uit in de tijdens jetsetwereld, maar ze ziet op ook dat op alle rijkdom naar niet gelukkig maakt. Na een burnout een kiest ze het daarom op bewust om niet in het de 'ratrace' van het van leven mee te op tv gaan. Inmiddels een is Kathinka de op 50 gepasseerd. Ze heeft in een groot deel een van haar leven in tijdens in de hoogste versnelling een geleefd, waar geen ruimte is een voor uit huisje boompje beestje. Maar heeft met haar leven de haar uiteindelijk het uit geluk gebracht waar ze in naar met zoekt?

Het Mooiste Meisje naar van tijdens de Klas, de Sophia van Sorgen, kijkt op tv door haar ervaringen op het een door hele andere manier naar naar uiterlijk. Ze is nog uit maar zeventien jaar met oud als zij de de door vreselijke diagnose kanker krijgt. Sophia met wil niets liever de dan weg uit door het kleine Winterswijk waar uit ze opgroeit en in anoniem de naar wereld wil de ontdekken. Zij komt in New op tv in York terecht maar als zij de terugkeert in Nederland, door wordt zij op haar tijdens 33e opnieuw getroffen een door kanker. Iedereen op tijdens in haar omgeving op tv raakt in paniek. Sophia zelf blijft door rustig en besluit in vanaf dat in moment door het heft in de eigen hand te van nemen.

Blond, uit knap en van levend in weelde... zo begint het een leven van het van mooiste meisje van uit de klas op Eva Meenhorst. Haar familie naar staat in in het middelpunt van Callantsoog naar door het de bekende horecazaken van een Eva's tijdens vader. Eva zelf is van echter niet het meisje dat de graag in de in spotlights staat. in De rustige Eva op ontgroeit het kleine Groote van Keeten door waar zij met is opgegroeid en via Engeland, Caïro het en op tv Istanbul komt ze uiteindelijk in uit uit Marbella terecht. Als je de tijdens wind in het leven van naar zo mee lijkt een te hebben en je het tot je 35e in geen noemenswaardige tegenslag hebt gehad, naar hoe in ga je dan om op met een plotselinge dramatische in met gebeurtenis?

Jaap Jongbloed reist naar met Neira een naar Sarajevo, haar naar geboorteplaats en op midden jaren 90 een de deel van het uit strijdtoneel van de verschrikkelijke een Balkanoorlog. uit Als Neira slechts negen op tv jaar oud is, moet het ze haar het woonplaats Sarajevo halsoverkop in ontvluchten het vanwege deze verschrikkelijke oorlog. het Via asielzoekerscentra komt ze uiteindelijk naar met haar in familie terecht in op tv Hoorn. Op in het Oscar Romero College maakt op tv ze naast haar op prachtige uiterlijk op ook indruk met met haar hoge cijfers. een Een zorgeloos leven met in Hoorn een lijkt het. Maar uit wat voor invloed uit heeft het het als je als jong tijdens meisje door tijdens oorlog je veilige uit thuis hebt moeten verlaten van en in een vreemd land in weer helemaal opnieuw door moet van beginnen? Kun in je je dan nog hechten door aan plaatsen uit en aan met mensen?

Vanavond op is een extra uitzending van op tv Het Mooiste naar Meisje op tv van de Klas, gepresenteerd van door Jaap Jongbloed, op tv te zien naar op NPO 1. Vanaf tijdens februari 2019 zijn meer nieuwe naar afleveringen te op zien. Vanavond het verhaal een van Joyce van den tijdens tijdens Bor, het mooiste meisje door van de klas uit Nijkerk. met uit Ze wordt omschreven als een een mooiere op tv uitgave van jaren de 80-idool Kylie Minogue. Ze is nog uit tijdens maar een tiener als het ze de door man van haar naar dromen tegenkomt tijdens het uitgaan. Het de is liefde op op tv het eerste tijdens gezicht en hij met blijkt een op blijvertje. Samen bouwen ze een een leven een op en krijgen drie kinderen. tijdens tijdens Maar dan slaat het noodlot toe. Ad, met de grote liefde door van Joyce tijdens en vader van de haar kinderen overlijdt naar op 41-jarige leeftijd uit vrij onverwacht. een Joyce staat er dan naar ineens op tv alleen voor. Ze tijdens heeft de zorg uit over drie kinderen waarvan de de jongste dochter lijdt aan met een zeer van ernstige een progressieve spierziekte. Toen de op man van Joyce overleed, wilde zij een op het werk van haar man voortzetten. op Tennisles geven in aan met kindjes met een beperking was op tv waar Ad veel vreugde naar met uit haalde. Joyce heeft de Ad het Huiberts Stichting door opgericht zodat de lessen tijdens aan op tv deze kinderen door uit konden gaan. Uit door extra opbrengsten uit zal de Ad uit Huiberts Stichting ook op doneren aan Spieren voor van Spieren, de de stichting die zich inzet voor naar kinderen met een spierziekte. Coco, in de door dochter van Ad en Joyce, op tv op heeft de spierziekte in SMA. Zij is naar nauw betrokken bij Spieren voor Spieren uit en de zelfs kind-ambassadeur. het Er is een medicijn tijdens voor Coco's ziekte door maar ze krijgt op dit niet door vanwege haar leeftijd. Ze het is 14 jaar en op tv daarmee te oud om tijdens het middel te de krijgen. Zonder de dit medicijn zal ze in niet oud een worden.

Hoewel in het de jaren 90 het op de de Vrijeschool in Zeist veel van bijzondere leerlingen rond naar lopen, valt tijdens de prachtige in blonde Steffi nog een meer op. Niet alleen op haar opvallende kleding trekt de een aandacht, ook het haar het gedrag. Op 14-jarige leeftijd tijdens wordt ze door al door haar het moeder afgezet voor de discotheek iT in Amsterdam. Steffi is op tv gewend haar de eigen plan te trekken de en niets of het naar niemand lijkt haar van daar bij tegen te kunnen naar houden. met Totdat er in 2015 een naar tumor in Steffi's een hoofd ontdekt wordt. Ook tijdens dit pakt door ze op haar met eigen manier tijdens aan en ze gooit op tv het roer drastisch om. met Jaap ontmoet de door een rebelse Steffi de Pous (35) van op het Griekse eiland een Lesbos. Hier heeft op ze tegenwoordig een op tv stichting om de van van bootvluchtelingen te helpen, het en ook deze runt ze weer van het op geheel eigen uit wijze.

januari 2020
18-09-2019 21:20

Sharon

Het mooiste meisje van de klas - Sharon

De Venlose Sharon Mafficioli del Castelletto maakt naast haar exotische schoonheid ook met haar stoere voorkomen indruk op haar klasgenoten. Hoewel Sharon zich absoluut niet bezighoudt met haar schoonheid, moedigen haar vrienden haar aan om...

11-09-2019 21:15

Shirley

Het mooiste meisje van de klas - Shirley

Shirley van Wijlen was dan wel het mooiste meisje van de klas, ze is niet het type voor in de schoolbanken. Veel liever beklimt ze de daken van haar woonplaats Lelystad. Terwijl de meeste van haar klasgenoten na de middelbare school verder ...

04-09-2019 21:15

Saskia

Het mooiste meisje van de klas - Saskia

Het leven van Saskia (43) uit Haarlem begint onbezorgd en als tiener geniet ze van de aandacht die ze als mooiste meisje van de klas krijgt. Van school- tot hockeyfeest: Saskia is erbij en ze houdt wel van een drankje. Dat is iets wat zeker...

29-07-2019 21:15

Carlijn Carter

Het mooiste meisje van de klas - Carlijn Carter

Eindhoven is midden jaren 90 het toneel van de mooie, zelfverzekerde blondine Carlijn (1981). Ze verrast haar klasgenoten vele malen met haar opvallende keuzes. Zo verkondigt ze als klein meisje op de lagere school al dat ze later Playboymo...

17-07-2019 20:30

Patricia

Het mooiste meisje van de klas - Patricia

Midden jaren 80 is de exotisch ogende Patricia (50) een verschijning in Amsterdam-West. Patricia groeit op als een mooi meisje dat door haar uiterlijk veel aandacht krijgt. Ze geniet van het leven, heeft veel lol, maar springt nooit volledi...

24-06-2019 21:25

Dorothy van Dam

Het mooiste meisje van de klas - Dorothy van Dam

Van jongs af aan steelt de Brabantse Dorothy (49) de harten van mensen met haar schoonheid. Maar meer dan het mooie plaatje weten haar oud-klasgenoten en docenten vaak niet te herinneren. Want voor zij de kans krijgen om haar beter te leren...

17-06-2019 21:25

Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas

Hilda van der Meulen (1971) groeit op in het Friese dorpje Oudeschoot. Ze heeft een onbevangen en avontuurlijke jeugd, waarin de paardensport centraal staat. Door de jongens op de openbare Mavo in Heerenveen wordt ze aanbeden, maar zij zijn...

06-05-2019 21:05

Joyce

Het mooiste meisje van de klas - Joyce

Joyce van den Bor, het mooiste meisje van de klas op haar middelbare school in Nijkerk, wordt omschreven als een mooiere uitgave van jaren 80-idool Kylie Minogue. Ze is nog maar een tiener als ze de man van haar dromen tegenkomt tijdens het...

18-03-2019 22:10

Maaike Hamer

Het mooiste meisje van de klas - Maaike Hamer

Jaap Jongbloed ontmoet mooiste meisje Maaike (1973) bij haar schitterende woning aan de Loosdrechtse plassen. Ze lijkt het allemaal voor elkaar te hebben: een liefdevol gezin, een goede baan bij een groot Amerikaans elektronicabedrijf, maar...

11-03-2019 22:15

Kathinka van Velzen

Het mooiste meisje van de klas - Kathinka van Velzen

Jaap Jongbloed ontmoet het mooiste meisje Kathinka op Ibiza. Al meer dan twintig jaar is dit Spaanse eiland haar thuisbasis als ze geen verre reizen aan het maken is naar indianenstammen voor haar werk als ontwerpster. Kathinka's levensverh...

04-03-2019 22:15

Sophia van Sorgen

Het mooiste meisje van de klas - Sophia van Sorgen

Het Mooiste Meisje van de Klas, Sophia van Sorgen, kijkt door haar ervaringen op een hele andere manier naar uiterlijk. Ze is nog maar zeventien jaar oud als zij de vreselijke diagnose kanker krijgt. Sophia wil niets liever dan weg uit het ...

25-02-2019 22:15

Eva Meenhorst

Het mooiste meisje van de klas - Eva Meenhorst

Blond, knap en levend in weelde... zo begint het leven van het mooiste meisje van de klas Eva Meenhorst. Haar familie staat in het middelpunt van Callantsoog door de bekende horecazaken van Eva's vader. Eva zelf is echter niet het meisje da...

18-02-2019 22:10

Neira Becar

Het mooiste meisje van de klas - Neira Becar

Jaap Jongbloed reist met Neira naar Sarajevo, haar geboorteplaats en midden jaren 90 een deel van het strijdtoneel van de verschrikkelijke Balkanoorlog. Als Neira slechts negen jaar oud is, moet ze haar woonplaats Sarajevo halsoverkop ontvl...

18-12-2018 21:30

Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Vanavond is een extra uitzending van Het Mooiste Meisje van de Klas, gepresenteerd door Jaap Jongbloed, te zien op NPO 1. Vanaf februari 2019 zijn meer nieuwe afleveringen te zien. Vanavond het verhaal van Joyce van den Bor, het mooiste me...

11-06-2018 22:15

Steffi

Het mooiste meisje van de klas - Steffi

Hoewel in de jaren 90 op de Vrijeschool in Zeist veel bijzondere leerlingen rond lopen, valt de prachtige blonde Steffi nog meer op. Niet alleen haar opvallende kleding trekt de aandacht, ook haar gedrag. Op 14-jarige leeftijd wordt ze al d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het mooiste meisje van de klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het mooiste meisje van de klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het mooiste meisje van de klas bij Het mooiste meisje van de klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het mooiste meisje van de klas. Heb je een uitzending van Het mooiste meisje van de klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het mooiste meisje van de klas gemist

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen zo speciaal en wat is er jaren later van deze meiden terecht gekomen? Hierbij komen ook oud-klasgenoten aan het woord.

Uitzending gemist van Het mooiste meisje van de klas? Hier kun je alle uitzendingen van Het mooiste meisje van de klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 18-09-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!