Programma gemist?

De op tv Venlose Sharon Mafficioli del door Castelletto maakt naast door haar exotische een schoonheid ook met haar stoere het naar voorkomen indruk op haar klasgenoten. uit Hoewel Sharon zich met absoluut niet een bezighoudt met haar de schoonheid, moedigen haar vrienden haar een aan om naar mee te doen aan tijdens in de Miss Nederland-verkiezing. Als Miss in Limburg ontdekt van ze het modellenwereldje en vertrekt in op tv ze naar Milaan, weg van van haar problemen met thuis. Toch kan ze het niet helemaal afscheid nemen het van door Nederland en komt ze van terug. Na verschillende tijdens nare gebeurtenissen waarin naar Sharon met altijd voor iedereen klaar op stond, zoals de uit verslaving van haar broer naar en het overlijden van van van haar nichtje, wordt tijdens de onmacht haar teveel en op tv krijgt ze te maken een op tv met een burn-out. op tv Ze moet terug naar de naar basis en ontdekken wat de een haar in het leven écht gelukkig tijdens maakt. Met op tv haar creatieve kant tijdens blijkt ze opnieuw op veel door mensen gelukkig te een maken.

Shirley tijdens van Wijlen was dan in wel het mooiste meisje op tv de van de klas, tijdens ze is niet het type een voor in de op tv schoolbanken. Veel liever beklimt met ze de het daken van door haar woonplaats het Lelystad. Terwijl de meeste van haar tijdens klasgenoten na de de middelbare school verder het een gaan studeren, maakt Shirley een op opmerkelijke keuze: ze tijdens begint de aan een opleiding bij de Koninklijke op door Landmacht. In die periode in het op een leger komt Shirley de man van op tv haar dromen met tegen en door voor hem naar verhuist ze naar Zwitserland. Maar wat het begint als van een hartstochtelijk avontuur eindigt naar uit jaren later in een bikkelharde vechtscheiding... van Inmiddels woont van Shirley al naar 20 jaar in naar Zwitserland? Maar wat doe het je als uit je al op tv zo lang in de Zwitserland woont, net een vechtscheiding uit achter de rug hebt op tv in en een naar schoolgaande op tv dochter hebt? Blijft Shirley naar in van Zwitserland wonen of gaat ze met terug met naar Nederland?

Het leven van tijdens Saskia (43) uit tijdens Haarlem begint het onbezorgd naar en als tiener geniet het ze van de door aandacht die ze als mooiste het in meisje van de klas tijdens krijgt. Van school- tot hockeyfeest: de Saskia is erbij met en in ze houdt wel het van een drankje. naar Dat is iets wat op zeker anderen ook opvalt... een Het uitgaan het en een met name haar drankgebruik een beginnen zijn tol te tijdens eisen. Zo erg zelfs, het dat ze uiteindelijk op tv moet naar worden opgenomen naar in een afkickkliniek in Zuid-Afrika het om van een in drankverslaving af te komen. op tv Het een moet het keerpunt op tv in haar leven op tv en dat van haar door gezin worden. de Saskia beseft dat er naar veel schade in de haar gezin is aangericht het door de verslaving. door Hoe door krijgt ze haar leven en uit dat een van haar gezin weer op van de met rit?

Eindhoven is een midden jaren 90 op tv het toneel van de van mooie, tijdens zelfverzekerde blondine Carlijn (1981). Ze uit verrast haar klasgenoten uit vele door malen met haar opvallende keuzes. naar Zo verkondigt tijdens ze een als klein meisje op de lagere met school al dat naar ze later Playboymodel door in gaat worden. En de als veertienjarig meisje verdient door ze haar van zakcentje door op blokken in discotheken tijdens te de dansen. Carlijn krijgt alle in vrijheid thuis. Carlijn is in in geen alledaags meisje en dat met heeft van alles te maken met haar thuissituatie. de Als Carlijn vier het jaar naar is, gaan haar ouders tijdens uit elkaar door en blijft ze bij met haar vader op tv wonen. Carlijns vader behandelt haar met als een van prinsesje.

Midden jaren op 80 is de naar exotisch ogende Patricia (50) in een door verschijning in Amsterdam-West. Patricia de groeit op als een in van mooi meisje dat door haar het uiterlijk veel aandacht met krijgt. Ze geniet de van het op tv leven, heeft veel een lol, maar uit springt nooit volledig op uit de band. op tv Omdat ze alleen met haar van moeder woont, heeft ze uit een groot verantwoordelijkheidsgevoel. op tv de Ze vindt het moeilijk van als haar ouders op haar op tiende naar gaan scheiden. Ze voelt op zich afgewezen door haar de naar vader, ze heeft het gevoel het dat in hij haar te min vindt. naar Haar uiterlijk blijkt op een manier om op aandacht naar en waardering te een krijgen. Als het in niet van hem is, dan maar op tv van andere mensen. naar Patricia wordt ontdekt op als model, met waardoor van ze nog meer aandacht krijgt. Ze met wordt zelfs een een tijdens veelgevraagd model in op Japan! Tegenwoordig woon Patricia in alweer achttien jaar in de het Amerikaanse door staat Oregon. Hoe kom een van Amsterdamse stadsmeid het terecht uit in zo'n keurige aangeharkte buitenwijk een van het Portland?

Van jongs uit af aan steelt de in Brabantse Dorothy (49) een de harten van op met mensen met haar schoonheid. Maar een meer dan het mooie van naar plaatje weten haar tijdens oud-klasgenoten en docenten vaak niet te uit herinneren. Want van voor een zij de kans krijgen op tv om haar beter te leren het kennen, verdwijnt de Dorothy weer van naar school. Uit een het zicht van familie, leraren in en een vrienden groeit de Dorothy uit tot een het prachtige, maar ook kwetsbare vrouw. op Was ze wel van van gewapend tegen alle moeilijke dingen uit die op haar later in haar leven nog naar uit zouden overkomen? Dorothy uit heeft een veelbewogen leven een gehad. Op haar zesde door scheiden Dorothy's ouders. Ze naar groeit op door bij haar moeder, in maar hun band is uit problematisch. Vanwege een uit onveilige thuissituatie in verhuist Dorothy vaak, naar waardoor tijdens ze ook gedeeltelijk in uit Spanje opgroeit. Dorothy's met schoonheid brengt haar op in mooie plekken. Zo woont door ze ook 6,5 op jaar tussen de in jetset van van Monaco. Maar haar van schoonheid is niet alleen uit naar een zegen, ze trekt helaas ook door mensen aan het met foute de bedoelingen. Negen geleden wordt in Dorothy's leven verrijkt met de de met geboorte van haar dochter. door Helaas slaat 5 jaar met geleden opnieuw het van noodlot het toe...

Hilda op van der het Meulen (1971) groeit op in van het op Friese dorpje Oudeschoot. Ze heeft in een onbevangen door en avontuurlijke naar jeugd, waarin de op paardensport centraal staat. Door de jongens naar op de openbare op Mavo in in Heerenveen wordt ze aanbeden, de maar zij op zijn niet op de enigen. Als Hilda een tijdens een avondje tijdens stappen tijdens de bekende Vlaamse popster de Koen Wouters van op tv Clouseau tegen het lijf van loopt, is hij tijdens zó met onder de indruk dat op tv hij dezelfde nacht naar nog een liedje over haar uit schrijft... in De meeste klasgenoten hebben voor door het laatst iets door van Hilda vernomen een toen zij op in 1993 op tv tot Miss Nederland op werd gekroond. Daarna is Hilda naar uitgevlogen het en heeft ze jaren tijdens geleefd tussen de high uit society de van Londen met en LA. Wat heeft haar naar mooie uiterlijk haar met gebracht? En wat heeft met met er uiteindelijk voor gezorgd tijdens dat Hilda jaren naar later toch uit weer terugkeert naar haar de geboortegrond?

Joyce van den het in Bor, het mooiste meisje van de in door klas op haar middelbare de school in Nijkerk, wordt omschreven op tv als tijdens een mooiere uitgave van jaren op 80-idool Kylie een Minogue. Ze is tijdens nog een maar een tiener als ze door de man van haar in dromen tegenkomt tijdens het het van uitgaan in Zwolle. van Het is liefde op het met eerste gezicht met en in hij blijkt een blijvertje. Samen met bouwen de ze een leven op met en stichten een gezin. Maar een door dan slaat het noodlot uit toe. Ad, de grote door liefde van Joyce door en tijdens vader van haar naar kinderen, overlijdt op 41-jarige met leeftijd vrij onverwacht, in waarna Joyce er ineens alleen op tv voorstaat. een Ze heeft dan de zorg op over door drie kinderen, waarvan haar op jongste dochter lijdt uit aan een op zeer ernstige, progressieve uit spierziekte.

Jaap Jongbloed naar ontmoet mooiste meisje met Maaike op tv (1973) bij haar schitterende het woning aan de Loosdrechtse plassen. uit Ze lijkt het uit allemaal voor het elkaar te hebben: een in liefdevol uit gezin, een goede baan een bij een groot door Amerikaans elektronicabedrijf, maar door is dit perfecte tijdens plaatje genoeg voor de het op tv veeleisende Maaike? Maaikes levensverhaal tijdens kent een op heftige start. Als prematuur overleeft ze op de eerste dagen van van haar de leven bijna niet. Zou met uit daar de ongekende 'drive' van door Maaike vandaan komen op tv om door alles uit het de leven vandaan te halen? Als door Maaike ergens met aan begint, doet met ze dat namelijk naar met volle overgave. Of dat met nou een door feestje is in of haar carrière. Maar haar op streven naar in perfectie heeft een de prijs ... Maaike op groeit op in het Zwaag, de een dorpje in de gemeente in Hoorn. een Als Maaike op uit veertienjarige leeftijd haar bril tijdens voor lenzen verruilt en op tv haar naar haren blondeert, zien de jongens pas op echt uit hoe knap ze is. naar Aan mannelijke op tv aandacht heeft Maaike geen op gebrek. In haar tienerjaren tijdens tijdens zijn het nog de Spaanse en de Italiaanse jongens op op vakantie, door maar later tijdens zal de mannelijke door aandacht haar zelfs van naar het Midden-Oosten brengen, de naar Libanon.

Jaap Jongbloed ontmoet uit het mooiste meisje van door Kathinka op Ibiza. Al door meer dan het twintig jaar is op dit Spaanse eiland met haar thuisbasis als ze tijdens geen verre reizen aan door het de maken is naar indianenstammen op tv voor haar van werk als ontwerpster. Kathinka's de levensverhaal begint midden jaren 60 op tv in Rijswijk. op Als ze door tien jaar is, verhuist op het gezin net zoals naar vele andere tijdens gezinnen het naar Zoetermeer, een gemeente die een op dat moment uit een de in grond wordt gestampt. Hoewel naar de vele bouwplaatsen naar een ideale plek zijn het tijdens voor vele avonturen als kind, weet naar Kathinka al op tv snel tijdens dat ze meer van de wereld naar wil op tv zien. En door haar schoonheid van op ligt de hele wereld voor op tv haar in open. Haar onrust brengt met haar naar Ibiza waar ze het in de in wereld van de door popsterren terecht komt. het Kathinka begeeft de zich in de in jetsetwereld, maar ze ziet ook met dat alle met rijkdom niet gelukkig van maakt. Na het een burnout op tv kiest ze daarom bewust om niet tijdens in tijdens de 'ratrace' van op tv het leven mee op tv te gaan. Inmiddels van is Kathinka de 50 gepasseerd. uit Ze heeft het een groot deel van van haar leven in uit op tv de hoogste versnelling in geleefd, waar geen op tv ruimte is voor huisje boompje van beestje. Maar naar heeft haar leven tijdens haar uiteindelijk het geluk gebracht de waar op tv ze naar met zoekt?

Het Mooiste van Meisje van het de Klas, op Sophia van Sorgen, door kijkt door haar ervaringen de op een hele andere het manier naar uiterlijk. Ze van is nog maar het zeventien in jaar oud op als zij de vreselijke van diagnose kanker krijgt. Sophia wil naar door niets liever dan weg met uit het in kleine Winterswijk waar van ze opgroeit en anoniem de wereld het wil ontdekken. Zij van komt tijdens in New York naar terecht maar als zij van terugkeert in op tv Nederland, wordt zij op haar in 33e in opnieuw getroffen door kanker. uit Iedereen in haar een omgeving het raakt in paniek. Sophia zelf door blijft rustig en in besluit op vanaf dat moment het van heft in eigen van hand te door nemen.

Blond, knap uit en levend in in weelde... zo begint het op leven van het het mooiste een meisje van de tijdens klas Eva Meenhorst. Haar tijdens familie door staat in het middelpunt van Callantsoog naar door uit de bekende horecazaken van van Eva's uit vader. Eva zelf is echter niet het op het meisje dat met graag in de spotlights staat. De tijdens rustige Eva een ontgroeit het van kleine Groote Keeten waar door zij is opgegroeid met en via Engeland, van Caïro en Istanbul komt op tv ze het uiteindelijk in door Marbella terecht. Als je de naar wind in het leven met zo mee lijkt de te tijdens hebben en je tot je van 35e geen noemenswaardige op met tegenslag hebt gehad, hoe ga het je dan om met het een uit plotselinge dramatische het gebeurtenis?

Jaap in Jongbloed reist met tijdens Neira naar Sarajevo, een haar geboorteplaats en een midden jaren 90 op een deel van het strijdtoneel uit van de in verschrikkelijke Balkanoorlog. Als Neira naar slechts negen jaar in oud op is, moet een ze haar woonplaats van Sarajevo halsoverkop ontvluchten vanwege door deze verschrikkelijke oorlog. door Via asielzoekerscentra komt in ze uiteindelijk een met haar familie terecht in Hoorn. tijdens Op het het Oscar Romero College maakt op ze naast haar op in prachtige uiterlijk ook indruk met haar op hoge cijfers. door Een zorgeloos in leven in Hoorn lijkt op het. Maar wat voor tijdens invloed heeft het in als met je als jong de meisje door oorlog je veilige tijdens thuis naar hebt moeten verlaten en van in een vreemd tijdens land weer helemaal opnieuw de moet de beginnen? Kun je je dan met het nog hechten aan tijdens plaatsen en aan het mensen?

Vanavond op is een extra uitzending op van Het Mooiste Meisje van van van de Klas, van gepresenteerd door Jaap Jongbloed, te tijdens zien uit op NPO 1. Vanaf februari 2019 uit zijn meer nieuwe met afleveringen te tijdens zien. Vanavond het verhaal van in Joyce van van den op Bor, het mooiste het meisje van de klas uit van Nijkerk. met Ze wordt omschreven naar als een mooiere uitgave uit van jaren 80-idool Kylie Minogue. van door Ze is nog maar een tijdens tiener als ze uit de de man van haar dromen in tegenkomt tijdens in het uitgaan. Het is liefde uit op het eerste het gezicht en hij door blijkt een naar blijvertje. Samen bouwen ze een de leven op op en krijgen drie kinderen. in Maar dan in slaat het noodlot toe. Ad, op het de grote liefde van Joyce het en vader van haar met de kinderen overlijdt op 41-jarige leeftijd op tv vrij onverwacht. door Joyce staat er dan uit ineens door alleen voor. Ze heeft het de zorg over drie op tv kinderen waarvan naar de jongste dochter lijdt het aan een zeer met ernstige met progressieve spierziekte. Toen de man van van Joyce overleed, wilde zij met het werk van naar het haar man voortzetten. op Tennisles geven aan kindjes met een een van beperking was waar Ad veel op vreugde uit haalde. Joyce op tv heeft de op Ad Huiberts Stichting in opgericht zodat de lessen de de aan deze kinderen door konden een gaan. Uit extra opbrengsten het zal van de Ad Huiberts het Stichting ook doneren aan het Spieren voor Spieren, naar de stichting die zich met inzet tijdens voor kinderen met met een spierziekte. Coco, de dochter van de Ad met en Joyce, heeft door de spierziekte SMA. op Zij is nauw betrokken op tv bij Spieren voor door Spieren en in zelfs kind-ambassadeur. Er een is een medicijn op tv voor Coco's ziekte een maar ze krijgt uit dit niet op tv vanwege haar leeftijd. Ze is 14 op jaar en tijdens daarmee te op oud om het in middel te de krijgen. Zonder dit op medicijn zal ze niet oud op worden.

Hoewel in tijdens de door jaren 90 op de op tv Vrijeschool in Zeist veel uit bijzondere leerlingen een rond lopen, valt het de prachtige blonde op tv Steffi nog meer op. Niet in alleen de haar opvallende kleding door trekt de aandacht, met ook haar gedrag. een Op 14-jarige leeftijd wordt ze op al door haar tijdens moeder afgezet voor op discotheek iT tijdens in met Amsterdam. Steffi is gewend haar eigen in op plan te trekken en uit niets of tijdens niemand lijkt haar daar bij op tegen te uit kunnen houden. Totdat er het in 2015 een een tumor in Steffi's hoofd van ontdekt wordt. Ook met dit naar pakt ze op op haar eigen manier aan door en van ze gooit het roer drastisch om. tijdens Jaap naar ontmoet de op tv rebelse Steffi de Pous uit (35) op het in Griekse eiland Lesbos. Hier heeft van tijdens ze tegenwoordig een het stichting om de bootvluchtelingen te helpen, het op tv en ook deze een runt ze weer op naar geheel eigen door wijze.

oktober 2019
18-09-2019 21:20

Sharon

Het mooiste meisje van de klas - Sharon

De Venlose Sharon Mafficioli del Castelletto maakt naast haar exotische schoonheid ook met haar stoere voorkomen indruk op haar klasgenoten. Hoewel Sharon zich absoluut niet bezighoudt met haar schoonheid, moedigen haar vrienden haar aan om...

11-09-2019 21:15

Shirley

Het mooiste meisje van de klas - Shirley

Shirley van Wijlen was dan wel het mooiste meisje van de klas, ze is niet het type voor in de schoolbanken. Veel liever beklimt ze de daken van haar woonplaats Lelystad. Terwijl de meeste van haar klasgenoten na de middelbare school verder ...

04-09-2019 21:15

Saskia

Het mooiste meisje van de klas - Saskia

Het leven van Saskia (43) uit Haarlem begint onbezorgd en als tiener geniet ze van de aandacht die ze als mooiste meisje van de klas krijgt. Van school- tot hockeyfeest: Saskia is erbij en ze houdt wel van een drankje. Dat is iets wat zeker...

29-07-2019 21:15

Carlijn Carter

Het mooiste meisje van de klas - Carlijn Carter

Eindhoven is midden jaren 90 het toneel van de mooie, zelfverzekerde blondine Carlijn (1981). Ze verrast haar klasgenoten vele malen met haar opvallende keuzes. Zo verkondigt ze als klein meisje op de lagere school al dat ze later Playboymo...

17-07-2019 20:30

Patricia

Het mooiste meisje van de klas - Patricia

Midden jaren 80 is de exotisch ogende Patricia (50) een verschijning in Amsterdam-West. Patricia groeit op als een mooi meisje dat door haar uiterlijk veel aandacht krijgt. Ze geniet van het leven, heeft veel lol, maar springt nooit volledi...

24-06-2019 21:25

Dorothy van Dam

Het mooiste meisje van de klas - Dorothy van Dam

Van jongs af aan steelt de Brabantse Dorothy (49) de harten van mensen met haar schoonheid. Maar meer dan het mooie plaatje weten haar oud-klasgenoten en docenten vaak niet te herinneren. Want voor zij de kans krijgen om haar beter te leren...

17-06-2019 21:25

Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas

Hilda van der Meulen (1971) groeit op in het Friese dorpje Oudeschoot. Ze heeft een onbevangen en avontuurlijke jeugd, waarin de paardensport centraal staat. Door de jongens op de openbare Mavo in Heerenveen wordt ze aanbeden, maar zij zijn...

06-05-2019 21:05

Joyce

Het mooiste meisje van de klas - Joyce

Joyce van den Bor, het mooiste meisje van de klas op haar middelbare school in Nijkerk, wordt omschreven als een mooiere uitgave van jaren 80-idool Kylie Minogue. Ze is nog maar een tiener als ze de man van haar dromen tegenkomt tijdens het...

18-03-2019 22:10

Maaike Hamer

Het mooiste meisje van de klas - Maaike Hamer

Jaap Jongbloed ontmoet mooiste meisje Maaike (1973) bij haar schitterende woning aan de Loosdrechtse plassen. Ze lijkt het allemaal voor elkaar te hebben: een liefdevol gezin, een goede baan bij een groot Amerikaans elektronicabedrijf, maar...

11-03-2019 22:15

Kathinka van Velzen

Het mooiste meisje van de klas - Kathinka van Velzen

Jaap Jongbloed ontmoet het mooiste meisje Kathinka op Ibiza. Al meer dan twintig jaar is dit Spaanse eiland haar thuisbasis als ze geen verre reizen aan het maken is naar indianenstammen voor haar werk als ontwerpster. Kathinka's levensverh...

04-03-2019 22:15

Sophia van Sorgen

Het mooiste meisje van de klas - Sophia van Sorgen

Het Mooiste Meisje van de Klas, Sophia van Sorgen, kijkt door haar ervaringen op een hele andere manier naar uiterlijk. Ze is nog maar zeventien jaar oud als zij de vreselijke diagnose kanker krijgt. Sophia wil niets liever dan weg uit het ...

25-02-2019 22:15

Eva Meenhorst

Het mooiste meisje van de klas - Eva Meenhorst

Blond, knap en levend in weelde... zo begint het leven van het mooiste meisje van de klas Eva Meenhorst. Haar familie staat in het middelpunt van Callantsoog door de bekende horecazaken van Eva's vader. Eva zelf is echter niet het meisje da...

18-02-2019 22:10

Neira Becar

Het mooiste meisje van de klas - Neira Becar

Jaap Jongbloed reist met Neira naar Sarajevo, haar geboorteplaats en midden jaren 90 een deel van het strijdtoneel van de verschrikkelijke Balkanoorlog. Als Neira slechts negen jaar oud is, moet ze haar woonplaats Sarajevo halsoverkop ontvl...

18-12-2018 21:30

Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Vanavond is een extra uitzending van Het Mooiste Meisje van de Klas, gepresenteerd door Jaap Jongbloed, te zien op NPO 1. Vanaf februari 2019 zijn meer nieuwe afleveringen te zien. Vanavond het verhaal van Joyce van den Bor, het mooiste me...

11-06-2018 22:15

Steffi

Het mooiste meisje van de klas - Steffi

Hoewel in de jaren 90 op de Vrijeschool in Zeist veel bijzondere leerlingen rond lopen, valt de prachtige blonde Steffi nog meer op. Niet alleen haar opvallende kleding trekt de aandacht, ook haar gedrag. Op 14-jarige leeftijd wordt ze al d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het mooiste meisje van de klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het mooiste meisje van de klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het mooiste meisje van de klas bij Het mooiste meisje van de klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het mooiste meisje van de klas. Heb je een uitzending van Het mooiste meisje van de klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het mooiste meisje van de klas gemist

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen zo speciaal en wat is er jaren later van deze meiden terecht gekomen? Hierbij komen ook oud-klasgenoten aan het woord.

Uitzending gemist van Het mooiste meisje van de klas? Hier kun je alle uitzendingen van Het mooiste meisje van de klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 18-09-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!