Programma gemist?

Joyce tijdens van den Bor, het met mooiste meisje van door de naar klas op haar middelbare school in door Nijkerk, de wordt omschreven als een van mooiere uitgave van jaren op tv 80-idool Kylie Minogue. de een Ze is nog maar op een tiener als ze met de man van uit haar naar dromen tegenkomt tijdens in het uitgaan in de Zwolle. Het is van liefde op het op tv eerste gezicht en hij blijkt een de blijvertje. Samen van bouwen van ze een leven door op en stichten een de gezin. Maar dan slaat het met noodlot de toe. Ad, het de grote liefde van in Joyce en vader van uit haar kinderen, overlijdt tijdens op 41-jarige leeftijd het vrij onverwacht, waarna door Joyce met er ineens alleen voorstaat. Ze in heeft dan de op zorg over drie kinderen, met waarvan haar jongste naar dochter lijdt aan door een het zeer ernstige, progressieve het spierziekte.

Jaap op Jongbloed ontmoet mooiste meisje Maaike op tv (1973) bij haar naar schitterende woning naar aan de Loosdrechtse plassen. met Ze op tv lijkt het allemaal voor elkaar uit te hebben: tijdens een liefdevol gezin, van een door goede baan bij een door groot Amerikaans elektronicabedrijf, maar op tv is dit perfecte plaatje tijdens genoeg naar voor de veeleisende een Maaike? Maaikes levensverhaal naar kent een heftige start. op tv Als prematuur overleeft ze het de eerste van dagen van haar leven met bijna niet. uit Zou daar een de ongekende 'drive' van van Maaike op tv vandaan komen om van alles uit het leven vandaan te naar op tv halen? Als Maaike ergens aan begint, door doet van ze dat namelijk met het volle op overgave. Of dat de nou een feestje is uit of haar carrière. van Maar haar streven naar de perfectie tijdens heeft een prijs ... Maaike uit groeit met op in Zwaag, een een dorpje in een de gemeente Hoorn. Als tijdens Maaike op veertienjarige leeftijd op haar uit bril voor lenzen op tv verruilt en haar haren blondeert, een zien van de jongens pas in echt hoe knap ze is. door Aan mannelijke aandacht heeft op tv in Maaike geen gebrek. uit In haar tienerjaren zijn het nog van de Spaanse tijdens en Italiaanse een jongens op vakantie, op maar later van zal de mannelijke aandacht haar op tv zelfs in naar het Midden-Oosten brengen, op naar Libanon.

Jaap Jongbloed ontmoet op tv het van mooiste meisje Kathinka op door Ibiza. op Al meer dan twintig jaar door is dit Spaanse naar eiland haar thuisbasis als een naar ze geen verre de reizen aan het maken is met naar indianenstammen voor haar naar werk als ontwerpster. het met Kathinka's levensverhaal begint midden naar jaren 60 in Rijswijk. Als een ze tien door jaar is, verhuist het van de gezin net zoals vele andere gezinnen door in naar Zoetermeer, een de gemeente die op van dat moment uit de uit grond wordt gestampt. Hoewel de het met vele bouwplaatsen een ideale door plek zijn voor het vele avonturen als kind, weet met Kathinka al snel het dat ze meer van van de uit wereld wil tijdens zien. En door haar schoonheid uit een ligt de hele wereld met voor haar open. Haar onrust een brengt haar uit naar Ibiza met waar ze in de op tv wereld op van de popsterren terecht komt. het Kathinka begeeft zich in het de jetsetwereld, naar maar ze ziet ook op dat alle de rijkdom niet op gelukkig maakt. naar Na een burnout op kiest ze daarom bewust om de niet van in de 'ratrace' op van het leven mee van te gaan. Inmiddels van is Kathinka de 50 het gepasseerd. op tv Ze heeft een groot deel uit van van haar leven in de tijdens hoogste versnelling geleefd, waar geen uit ruimte is voor met huisje boompje beestje. de Maar heeft door haar leven haar uiteindelijk met het geluk een gebracht waar ze naar op van zoekt?

Het tijdens Mooiste Meisje van op tv de Klas, Sophia het van Sorgen, kijkt door haar door ervaringen op op tv een hele door andere manier de naar uiterlijk. Ze is nog van maar zeventien het jaar oud als op tv zij de tijdens vreselijke diagnose kanker krijgt. de Sophia wil niets liever dan het weg de uit het kleine Winterswijk tijdens waar ze opgroeit en uit anoniem de met wereld wil ontdekken. Zij een komt een in New naar York terecht maar als met zij terugkeert door in Nederland, wordt zij op de haar 33e opnieuw uit getroffen door uit kanker. Iedereen in door haar omgeving raakt in paniek. een Sophia tijdens zelf blijft rustig en op besluit in vanaf dat moment tijdens het heft in eigen hand door te naar nemen.

Blond, knap en in levend in weelde... de met zo begint het leven van de het mooiste meisje van uit de klas in Eva Meenhorst. Haar van familie tijdens staat in het de middelpunt van Callantsoog door de bekende naar horecazaken van met Eva's vader. met Eva zelf is echter niet van het meisje tijdens dat een graag in de spotlights door staat. De op rustige Eva ontgroeit met het kleine Groote Keeten uit waar zij de is opgegroeid en via de Engeland, Caïro en door Istanbul komt in ze uiteindelijk in het Marbella terecht. Als op tv je de wind in het met leven zo het mee lijkt te hebben en op tv een je tot je 35e geen tijdens noemenswaardige tegenslag hebt gehad, op het hoe ga je dan om tijdens met een plotselinge in dramatische het gebeurtenis?

Jaap Jongbloed reist met met met Neira naar Sarajevo, met haar geboorteplaats en midden het jaren op 90 een deel van het uit strijdtoneel van de verschrikkelijke de Balkanoorlog. Als uit Neira slechts negen jaar door oud is, een moet ze haar de woonplaats Sarajevo halsoverkop een ontvluchten vanwege in deze verschrikkelijke het oorlog. Via asielzoekerscentra in komt ze uiteindelijk met door haar familie terecht in Hoorn. van Op het naar Oscar Romero College maakt de ze naast haar door prachtige op tv uiterlijk ook indruk met door haar hoge tijdens cijfers. Een van zorgeloos leven in Hoorn lijkt het het. Maar wat voor de invloed heeft het in als je als op tv jong in meisje door uit oorlog je veilige thuis hebt moeten naar naar verlaten en in een vreemd naar land weer helemaal een opnieuw moet uit beginnen? Kun je je dan van nog een hechten aan plaatsen van en aan het mensen?

Vanavond met is een extra een uitzending van de Het Mooiste Meisje tijdens van de Klas, gepresenteerd door Jaap naar Jongbloed, te op zien op de NPO 1. Vanaf op tv februari 2019 naar zijn meer nieuwe afleveringen te in zien. Vanavond in het verhaal van Joyce van den tijdens Bor, het mooiste de tijdens meisje van de naar klas uit Nijkerk. Ze wordt omschreven een als naar een mooiere uitgave van jaren door tijdens 80-idool Kylie Minogue. Ze is de nog door maar een tiener als ze de het man van haar tijdens op tv dromen tegenkomt tijdens het tijdens uitgaan. Het is liefde tijdens op het eerste gezicht op tv en hij met blijkt een in blijvertje. Samen tijdens bouwen ze een met leven op en een krijgen drie kinderen. Maar uit dan slaat door het noodlot toe. Ad, de tijdens grote liefde van met Joyce en in vader van haar op kinderen overlijdt op 41-jarige leeftijd op vrij onverwacht. tijdens Joyce staat er dan ineens van alleen voor. op Ze heeft de zorg op tv over drie kinderen met op tv waarvan de jongste dochter lijdt aan tijdens een zeer uit ernstige een progressieve spierziekte. Toen de man van Joyce op tv in overleed, wilde zij het werk het van haar man naar voortzetten. uit Tennisles geven aan kindjes met op tv een beperking door was waar Ad veel vreugde de met uit haalde. Joyce naar heeft de Ad Huiberts Stichting opgericht het zodat de lessen op aan deze kinderen door het door konden gaan. een Uit extra opbrengsten zal de Ad op naar Huiberts Stichting ook doneren aan Spieren een door voor Spieren, de naar stichting die zich inzet voor kinderen van met een door spierziekte. Coco, tijdens de dochter van Ad en Joyce, door op heeft de spierziekte SMA. Zij is door nauw betrokken het bij Spieren voor Spieren door met en zelfs kind-ambassadeur. Er is tijdens een medicijn voor door Coco's ziekte maar met ze krijgt dit niet tijdens vanwege haar het leeftijd. Ze tijdens is 14 jaar en naar daarmee te oud op om op het middel te tijdens krijgen. Zonder dit medicijn zal ze door uit niet oud worden.

Hoewel in de door jaren 90 op naar de Vrijeschool naar in Zeist in veel bijzondere een leerlingen rond lopen, het valt de prachtige blonde Steffi nog de meer op. het Niet alleen haar opvallende naar kleding trekt het de aandacht, ook met haar gedrag. Op van 14-jarige leeftijd wordt van ze al uit door haar moeder afgezet op voor discotheek het iT in op tv Amsterdam. Steffi is gewend haar eigen in plan te de trekken en niets of naar een niemand lijkt haar naar daar bij tegen uit te kunnen houden. Totdat er in de 2015 een tumor door een in Steffi's hoofd ontdekt de wordt. Ook dit pakt ze naar op op tv haar eigen manier aan en een ze gooit op het roer drastisch door om. Jaap op ontmoet de rebelse door Steffi de Pous (35) op het het Griekse op eiland Lesbos. Hier heeft door op tv ze tegenwoordig een stichting de om de bootvluchtelingen te door helpen, op en ook deze runt op ze weer op geheel eigen op tv de wijze.

Kelly ter naar Horst (45) is eind met met jaren 80 niet alleen de de mooiste, maar het ook de meest van talentvolle van de tijdens klas. Als jong een meisje weet zij de al wat haar droom is; een muziek. een Maar hoe het uitbundig ook op het podium, tijdens Kelly draagt het in haar de jeugd een groot verdriet met zich op tv het mee. Iets waar haar klasgenoten op tv nauwelijks iets van merken. van Ondanks alles een wat er het thuis is gebeurd, op tv probeert Kelly altijd het goede uit van het leven met het te zien. Ze gaat vol voor tijdens haar muziekcarrière in en vertrekt de in 1996 naar van de School of van Music in Miami, haar met problemen naar in Nederland laat tijdens zij achter zich. Eindelijk voelt uit ze zich tijdens vrij en geniet op tv ze met volle teugen. met Bij thuiskomst zien naar Kelly's klasgenootjes haar van verschijnen op op tv televisie als achtergrondzangeres bij in onder andere Beste Zangers uit op tv en Muziekfeest op een het Plein, iets waar Kelly het al jaren van droomde. uit Haar naar positieve instelling wordt echter zwaar op tv op de de proef gesteld als met in een 2005 haar jeugdliefde omkomt bij een op auto-ongeluk. Als je het zoveel tegenslagen hebt met het gehad in je leven, durf het je op dan nog te geloven in de tijdens ware liefde en tijdens een warm op tv nest?

Midden jaren 80 tijdens is de exotisch in een ogende Patricia (50) een verschijning in tijdens Amsterdam West. op tv Patricia groeit op als van tijdens een mooi meisje dat door haar de uiterlijk veel aandacht met tijdens krijgt. Ze geniet van het een leven, het heeft veel lol, maar een springt nooit op volledig uit de band. Omdat ze een alleen met door haar moeder woont, met heeft ze in een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze vindt door het moeilijk de als haar ouders op met haar op tv 10e gaan van scheiden. Ze voelt zich afgewezen door de haar de vader, ze heeft het uit gevoel dat hij haar het de te min vindt. de Haar uiterlijk blijkt een door manier om uit aandacht en waardering te krijgen. met Als door het niet van een hem is, dan maar met van andere mensen. Patricia wordt een ontdekt als een model, waardoor ze een nog meer aandacht een krijgt. door Ze wordt zelfs een op veelgevraagd model door in Japan! Tegenwoordig woon Patricia alweer de 18 uit jaar in een de Amerikaanse staat tijdens Oregon. Hoe kom een uit Amsterdamse stadsmeid naar terecht in zo'n keurige aangeharkte buitenwijk het in van Portland?

Jaap uit Jongbloed portretteert elke op aflevering het ooit aanbeden een mooiste door meisje van de klas. Hoe is het een het haar vergaan? Wat maakte haar met naar zo speciaal en een wie kreeg haar eerste zoen?Het Mooiste een Meisje op van de op Klas is vanaf het vanavond elke maandag tijdens om 22:15 uur te uit zien op NPO het 1. Vanavond wordt het op tv levensverhaal van Esther Schuil (39) een uit Hattem verteld. op tv In haar tienerjaren een op het de Carolus de Clusius College in Zwolle staat Esther met bekend als het door meisje dat door alles durft, bruist van de door de energie en altijd op positief is. Haar schoolwerk staat in zeker op niet op de de eerste plaats, uitgaan met met haar vriendinnen vindt naar ze veel interessanter en op tv ze laat tijdens zich door niemand tegenhouden. het Haar zomers brengt naar ze door in het met vakantiehuis van haar tijdens ouders in Frankrijk, naar waar ze op tv ook haar eerste met liefdes ontmoet. Esther door leeft haar leven op in de hoogste versnelling, van vol met energie tijdens tijdens pakt ze alles aan met wat op haar de pad komt tijdens en niet zonder tijdens succes. Al op in haar 30ste heeft op tv Esther een goede baan, een door leuke man en in drie mooie kinderen. een Maar dan komt in die van wervelwind met een klap tot uit stilstand. Als ze nog het maar 37 jaar is in krijgt ze een het vreselijk diagnose. Ze het blijkt een de chordoom te hebben; een het zeer uit agressieve tumor aan door haar nekwervels die op vrijwel onmogelijk te behandelen op is. Jaap naar reist samen met Esther naar door Frankrijk, de op tv plek waar ze een zoveel onbezorgde zomers heeft uit doorgebracht en in waar zij en door haar familie het zich nog steeds een graag terugtrekken in moeilijke tijden. de Hij naar praat met haar over hoe de ze nu uit in in het leven staat en hoe ver uit ze nog van vooruit durft met te kijken.

Eindhoven is uit midden jaren op 90 het van toneel van de mooie, zelfverzekerde uit blondine van Carlijn (1981). Ze verrast haar op klasgenoten vele malen met door haar een opvallende keuzes. Zo op tv verkondigt ze als klein meisje in op de lagere het school het al dat ze later van Playboymodel gaat worden. En tijdens in als veertienjarig meisje met verdient ze haar zakcentje in door op blokken het in discotheken te dansen. Carlijn in krijgt met alle vrijheid thuis. Carlijn is een geen alledaags meisje op tijdens en dat heeft een alles te maken op met haar thuissituatie. Als Carlijn de vier jaar is uit gaan haar tijdens ouders uit op elkaar en blijft ze bij haar de vader wonen. naar Carlijns vader behandelt met haar als een naar prinsesje.

Van jongs uit af aan steelt de van op tv Brabantse Dorothy (49) de harten de van mensen op tv met haar de schoonheid. Maar meer dan het mooie in plaatje weten haar op oud-klasgenoten de en docenten vaak niet te naar een herinneren. Want voor op tv zij de kans krijgen om naar haar met beter te leren kennen, verdwijnt uit Dorothy weer van van school. Uit het van zicht van familie, de leraren en vrienden met groeit op Dorothy uit tot een prachtige, tijdens maar ook het kwetsbare vrouw. Was van ze wel op gewapend tegen alle uit moeilijke dingen die een haar later in haar leven nog tijdens zouden overkomen? Dorothy van heeft een veelbewogen tijdens in leven gehad. Op haar zesde scheiden op Dorothy's ouders. Ze in groeit op bij op haar moeder, tijdens maar op tv hun band is problematisch. op tv Vanwege een onveilige thuissituatie verhuist op Dorothy vaak, waardoor op ze ook een gedeeltelijk in tijdens Spanje opgroeit. Dorothy's schoonheid in brengt haar op mooie uit plekken. Zo woont de ze ook met 6,5 jaar tussen de in jetset door van Monaco. Maar haar uit schoonheid is niet alleen in een een zegen, ze trekt het helaas ook mensen aan met met foute bedoelingen. naar Negen geleden wordt in Dorothy's leven verrijkt met de de de geboorte van haar een dochter. Helaas slaat 5 het jaar geleden opnieuw het uit noodlot van toe...

De de komende twee een woensdagen zijn twee naar nieuwe afleveringen van het Het Mooiste Meisje van de uit Klas een te zien op NPO 1. uit Vanavond het verhaal op van met Hilda van der Meulen naar (1971), die opgroeide in uit het Friese door dorpje Oudeschoot. Hilda heeft een een onbevangen en avontuurlijke uit jeugd, waarin in de paardensport centraal naar staat. Door de jongens uit op de openbare uit Mavo in door Heerenveen de wordt ze aanbeden, maar zij van zijn niet met de enigen. Als de Hilda tijdens een avondje stappen op de bekende een Vlaamse in popster Koen Wouters van de Clouseau tegen het van lijf loopt, het is hij zó onder tijdens de indruk dat op hij dezelfde nacht nog tijdens een tijdens liedje over haar schrijft... De met meeste klasgenoten hebben voor op het laatst iets van van Hilda het vernomen toen met zij in 1993 tot Miss in Nederland werd op gekroond. Daarna is Hilda op tv uitgevlogen tijdens en heeft ze jaren geleefd tussen naar uit de high society van Londen door en een LA. Wat heeft haar mooie het uiterlijk haar gebracht? En naar wat heeft er een uiteindelijk uit voor gezorgd dat Hilda op tv jaren later het toch weer tijdens terugkeert naar haar in geboortegrond?

Na de middelbare tijdens school gaat een de carrière van de naar in Limburgse Linda als een speer; met van met Miss Limburg naar Miss Nederland naar met Miss World. Na met de op tv middelbare school gaat door de carrière uit van de Limburgse Linda op als een speer; van Miss op tv met Limburg naar Miss Nederland naar Miss op tv een World. Ook privé vindt Linda het in een geluk, een man, een zoon uit en een leven in in Orlando. Haar op grootste de wens om een tweede kindje te de krijgen, brengt een haar van eigen leven in van gevaar.

mei 2019
06-05-2019 21:05

Joyce

Het mooiste meisje van de klas - Joyce

Joyce van den Bor, het mooiste meisje van de klas op haar middelbare school in Nijkerk, wordt omschreven als een mooiere uitgave van jaren 80-idool Kylie Minogue. Ze is nog maar een tiener als ze de man van haar dromen tegenkomt tijdens het...

18-03-2019 22:10

Maaike Hamer

Het mooiste meisje van de klas - Maaike Hamer

Jaap Jongbloed ontmoet mooiste meisje Maaike (1973) bij haar schitterende woning aan de Loosdrechtse plassen. Ze lijkt het allemaal voor elkaar te hebben: een liefdevol gezin, een goede baan bij een groot Amerikaans elektronicabedrijf, maar...

11-03-2019 22:15

Kathinka van Velzen

Het mooiste meisje van de klas - Kathinka van Velzen

Jaap Jongbloed ontmoet het mooiste meisje Kathinka op Ibiza. Al meer dan twintig jaar is dit Spaanse eiland haar thuisbasis als ze geen verre reizen aan het maken is naar indianenstammen voor haar werk als ontwerpster. Kathinka's levensverh...

04-03-2019 22:15

Sophia van Sorgen

Het mooiste meisje van de klas - Sophia van Sorgen

Het Mooiste Meisje van de Klas, Sophia van Sorgen, kijkt door haar ervaringen op een hele andere manier naar uiterlijk. Ze is nog maar zeventien jaar oud als zij de vreselijke diagnose kanker krijgt. Sophia wil niets liever dan weg uit het ...

25-02-2019 22:15

Eva Meenhorst

Het mooiste meisje van de klas - Eva Meenhorst

Blond, knap en levend in weelde... zo begint het leven van het mooiste meisje van de klas Eva Meenhorst. Haar familie staat in het middelpunt van Callantsoog door de bekende horecazaken van Eva's vader. Eva zelf is echter niet het meisje da...

18-02-2019 22:10

Neira Becar

Het mooiste meisje van de klas - Neira Becar

Jaap Jongbloed reist met Neira naar Sarajevo, haar geboorteplaats en midden jaren 90 een deel van het strijdtoneel van de verschrikkelijke Balkanoorlog. Als Neira slechts negen jaar oud is, moet ze haar woonplaats Sarajevo halsoverkop ontvl...

18-12-2018 21:30

Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Vanavond is een extra uitzending van Het Mooiste Meisje van de Klas, gepresenteerd door Jaap Jongbloed, te zien op NPO 1. Vanaf februari 2019 zijn meer nieuwe afleveringen te zien. Vanavond het verhaal van Joyce van den Bor, het mooiste me...

11-06-2018 22:15

Steffi

Het mooiste meisje van de klas - Steffi

Hoewel in de jaren 90 op de Vrijeschool in Zeist veel bijzondere leerlingen rond lopen, valt de prachtige blonde Steffi nog meer op. Niet alleen haar opvallende kleding trekt de aandacht, ook haar gedrag. Op 14-jarige leeftijd wordt ze al d...

04-06-2018 22:10

Kelly

Het mooiste meisje van de klas - Kelly

Kelly ter Horst (45) is eind jaren 80 niet alleen de mooiste, maar ook de meest talentvolle van de klas. Als jong meisje weet zij al wat haar droom is; muziek. Maar hoe uitbundig ook op het podium, Kelly draagt in haar jeugd een groot verdr...

28-05-2018 22:25

Patricia

Het mooiste meisje van de klas - Patricia

Midden jaren 80 is de exotisch ogende Patricia (50) een verschijning in Amsterdam West. Patricia groeit op als een mooi meisje dat door haar uiterlijk veel aandacht krijgt. Ze geniet van het leven, heeft veel lol, maar springt nooit volledi...

21-05-2018 22:10

Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

Jaap Jongbloed portretteert elke aflevering het ooit aanbeden mooiste meisje van de klas. Hoe is het haar vergaan? Wat maakte haar zo speciaal en wie kreeg haar eerste zoen?Het Mooiste Meisje van de Klas is vanaf vanavond elke maandag om 22...

18-04-2018 21:20

Carlijn Carter

Het mooiste meisje van de klas - Carlijn Carter

Eindhoven is midden jaren 90 het toneel van de mooie, zelfverzekerde blondine Carlijn (1981). Ze verrast haar klasgenoten vele malen met haar opvallende keuzes. Zo verkondigt ze als klein meisje op de lagere school al dat ze later Playboymo...

07-02-2018 21:30

Dorothy van Dam

Het mooiste meisje van de klas - Dorothy van Dam

Van jongs af aan steelt de Brabantse Dorothy (49) de harten van mensen met haar schoonheid. Maar meer dan het mooie plaatje weten haar oud-klasgenoten en docenten vaak niet te herinneren. Want voor zij de kans krijgen om haar beter te leren...

31-01-2018 22:20

Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

De komende twee woensdagen zijn twee nieuwe afleveringen van Het Mooiste Meisje van de Klas te zien op NPO 1. Vanavond het verhaal van Hilda van der Meulen (1971), die opgroeide in het Friese dorpje Oudeschoot. Hilda heeft een onbevangen ...

08-05-2017 22:10

Linda

Het mooiste meisje van de klas - Linda

Na de middelbare school gaat de carrière van de Limburgse Linda als een speer; van Miss Limburg naar Miss Nederland naar Miss World. Na de middelbare school gaat de carrière van de Limburgse Linda als een speer; van Miss Limburg naar Miss N...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het mooiste meisje van de klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het mooiste meisje van de klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het mooiste meisje van de klas bij Het mooiste meisje van de klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het mooiste meisje van de klas. Heb je een uitzending van Het mooiste meisje van de klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het mooiste meisje van de klas gemist

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen zo speciaal en wat is er jaren later van deze meiden terecht gekomen? Hierbij komen ook oud-klasgenoten aan het woord.

Uitzending gemist van Het mooiste meisje van de klas? Hier kun je alle uitzendingen van Het mooiste meisje van de klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 86
  • Laatste uitzending op 06-05-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord