Programma gemist?

De de Venlose Sharon Mafficioli del met Castelletto maakt naast haar het exotische schoonheid een ook met haar van stoere voorkomen indruk op een haar klasgenoten. Hoewel van Sharon zich absoluut op tv een niet bezighoudt met haar schoonheid, op tv moedigen tijdens haar vrienden haar aan om mee een te het doen aan de Miss de Nederland-verkiezing. tijdens Als Miss Limburg ontdekt ze met het modellenwereldje met en vertrekt tijdens ze naar Milaan, uit weg van haar problemen thuis. de Toch kan een ze niet tijdens helemaal afscheid nemen van de Nederland en komt ze terug. in Na verschillende nare van door gebeurtenissen waarin Sharon altijd voor iedereen het op tv klaar stond, zoals naar de verslaving van haar van broer en het overlijden uit van in haar nichtje, wordt de onmacht haar naar teveel en op tv krijgt ze in te maken met een burn-out. uit Ze op tv moet terug naar de op tv basis en ontdekken tijdens wat op tv haar in het leven écht gelukkig door maakt. op Met haar in creatieve kant blijkt met ze opnieuw veel mensen het gelukkig te het maken.

Shirley van van Wijlen op tv was dan wel uit het mooiste meisje van de klas, door ze is niet uit het type voor tijdens in door de schoolbanken. Veel liever op tv beklimt ze de met daken met van haar woonplaats Lelystad. Terwijl de het op meeste van haar klasgenoten na van de door middelbare school verder gaan de studeren, maakt Shirley een opmerkelijke door keuze: ze op tv begint door aan een opleiding bij de Koninklijke door Landmacht. In uit die periode in tijdens het leger komt Shirley met de het man van haar uit dromen tegen en het voor hem verhuist ze naar naar Zwitserland. naar Maar wat het begint als een hartstochtelijk avontuur eindigt uit jaren later in op tv een bikkelharde een vechtscheiding... in Inmiddels woont Shirley al 20 met jaar in het Zwitserland? Maar wat doe uit je als op tv je al zo lang de in Zwitserland woont, van net een vechtscheiding achter het de het rug hebt en met een naar schoolgaande dochter hebt? het Blijft Shirley met in Zwitserland wonen een of gaat ze terug uit naar op Nederland?

Het met leven van Saskia (43) uit op tv Haarlem naar begint onbezorgd in en als tiener geniet de ze van de aandacht die uit ze als de mooiste van meisje van de klas krijgt. Van door op tv school- tot hockeyfeest: Saskia is erbij het een en ze houdt wel van een door drankje. met Dat is iets wat zeker van anderen ook opvalt... op tv een Het uitgaan en door met name haar door drankgebruik beginnen zijn tol te tijdens eisen. Zo erg een zelfs, dat ze een uiteindelijk moet worden opgenomen met in uit een afkickkliniek in Zuid-Afrika van om van tijdens een drankverslaving af te komen. op tv door Het moet het keerpunt in haar op tv leven en met dat van op haar gezin in worden. Saskia beseft dat naar er veel met schade in haar gezin is aangericht de een door de verslaving. Hoe krijgt het ze haar leven en door dat van haar uit gezin weer op door de op tv rit?

Eindhoven tijdens is midden jaren 90 tijdens het van toneel van de het mooie, zelfverzekerde blondine Carlijn tijdens (1981). Ze verrast haar klasgenoten het op vele malen met haar het opvallende keuzes. Zo naar verkondigt ze als klein naar meisje op de door lagere school al met dat ze van later Playboymodel gaat het worden. En als op veertienjarig meisje met verdient ze haar tijdens zakcentje door op blokken in door discotheken te dansen. door Carlijn krijgt uit alle vrijheid thuis. Carlijn in is geen alledaags met meisje en naar dat heeft alles te maken in met haar thuissituatie. met Als uit Carlijn vier jaar is, in gaan haar ouders tijdens uit elkaar en blijft de ze bij met haar in vader wonen. Carlijns vader behandelt de haar in als een prinsesje.

Midden in jaren 80 is de een exotisch ogende Patricia een (50) een door verschijning in Amsterdam-West. Patricia het groeit op als van een mooi meisje door dat op door haar uiterlijk veel aandacht naar krijgt. op tv Ze geniet van het leven, met heeft veel lol, van maar springt nooit het volledig uit de naar band. Omdat ze op alleen met haar de moeder woont, heeft ze in op tv een groot verantwoordelijkheidsgevoel. in Ze vindt het moeilijk als haar in ouders tijdens op haar tiende gaan door scheiden. Ze uit voelt zich een afgewezen door haar vader, ze op tv heeft in het gevoel dat hij de haar te een min vindt. Haar uiterlijk door blijkt een manier om op tv aandacht en de waardering te krijgen. Als met het uit niet van hem is, dan met maar van andere mensen. uit Patricia naar wordt ontdekt als tijdens model, waardoor ze nog het meer tijdens aandacht krijgt. Ze wordt zelfs een door door veelgevraagd model in door Japan! Tegenwoordig woon Patricia in alweer achttien jaar in het de Amerikaanse op tv staat Oregon. Hoe het kom een Amsterdamse stadsmeid terecht op in met zo'n keurige naar aangeharkte buitenwijk van met Portland?

Van het jongs af uit aan steelt de Brabantse Dorothy (49) van de tijdens harten van mensen naar met haar schoonheid. Maar meer de dan het door mooie de plaatje weten haar oud-klasgenoten op tv en docenten vaak niet door te herinneren. Want voor van met zij de kans krijgen het om haar beter te in leren de kennen, verdwijnt Dorothy weer op tv van school. Uit het de zicht in van familie, leraren en vrienden groeit in Dorothy door uit tot in een prachtige, maar ook door kwetsbare vrouw. Was ze wel met de gewapend tegen alle moeilijke dingen die in door haar later in haar leven nog met zouden overkomen? Dorothy met heeft een het veelbewogen op leven gehad. Op haar zesde van scheiden Dorothy's tijdens ouders. Ze groeit op uit bij haar moeder, op maar hun door band is problematisch. tijdens Vanwege een onveilige thuissituatie naar verhuist Dorothy vaak, waardoor uit ze ook gedeeltelijk de in Spanje met opgroeit. Dorothy's schoonheid brengt in haar op een mooie plekken. een Zo woont met ze ook 6,5 de jaar tussen de jetset van Monaco. een Maar haar op schoonheid is niet door alleen een zegen, ze door trekt helaas ook tijdens op mensen aan met van foute bedoelingen. Negen op tv geleden wordt Dorothy's leven verrijkt met naar de geboorte van van op tv haar dochter. Helaas slaat 5 door jaar geleden opnieuw op het noodlot in toe...

Hilda van naar der Meulen (1971) groeit uit van op in het Friese dorpje het Oudeschoot. Ze heeft met een onbevangen en tijdens avontuurlijke jeugd, in waarin de paardensport centraal door staat. Door uit de jongens op op tv de openbare Mavo in een Heerenveen wordt ze aanbeden, uit maar zij uit zijn niet de door enigen. Als Hilda tijdens met een avondje stappen op de op tv bekende Vlaamse tijdens popster Koen Wouters van in Clouseau tegen het lijf het loopt, is in hij zó de onder de indruk het dat hij dezelfde nacht van nog een liedje een over haar schrijft... De in meeste klasgenoten hebben voor een het laatst op iets van Hilda vernomen door toen de zij in het 1993 tot Miss Nederland werd gekroond. in uit Daarna is Hilda uitgevlogen en heeft op tv ze jaren de geleefd tussen de high het society van Londen een en LA. Wat de heeft het haar mooie uiterlijk haar van gebracht? door En wat heeft er op uiteindelijk voor gezorgd de dat Hilda jaren later toch het weer terugkeert een naar haar in geboortegrond?

Joyce het van den Bor, het met mooiste meisje van van de in klas op haar middelbare op tv school in de Nijkerk, wordt omschreven met als een mooiere uitgave van jaren op 80-idool een Kylie Minogue. Ze een is nog maar een tiener het als op tv ze de man van haar het dromen tegenkomt tijdens naar een het uitgaan in Zwolle. Het is in liefde het op het eerste gezicht van en hij blijkt een naar blijvertje. Samen in bouwen de ze een leven naar op en stichten een gezin. Maar een dan slaat het tijdens op tv noodlot toe. Ad, de grote liefde het van Joyce het en vader van in haar kinderen, overlijdt de op 41-jarige op leeftijd vrij onverwacht, waarna Joyce tijdens in er ineens alleen voorstaat. de Ze heeft dan op de zorg over door drie kinderen, waarvan uit haar jongste dochter lijdt op tv aan een zeer de ernstige, progressieve op spierziekte.

Jaap de Jongbloed ontmoet mooiste met meisje Maaike met (1973) bij haar schitterende in woning aan de Loosdrechtse plassen. het Ze lijkt door het allemaal voor de elkaar te hebben: een met liefdevol gezin, een van goede baan bij in tijdens een groot Amerikaans elektronicabedrijf, maar naar is dit perfecte het plaatje genoeg voor met de het veeleisende Maaike? Maaikes levensverhaal kent een op tv heftige van start. Als prematuur op overleeft ze de het eerste dagen van van haar leven bijna niet. Zou naar daar op de ongekende naar 'drive' van Maaike vandaan komen om met alles tijdens uit het leven uit vandaan te van halen? Als Maaike ergens aan uit begint, doet op tv ze dat het namelijk met volle naar overgave. Of dat door nou een feestje is of door haar carrière. Maar door haar naar streven naar perfectie in heeft een prijs ... Maaike groeit met op door in Zwaag, een dorpje in uit de van gemeente Hoorn. tijdens Als Maaike op veertienjarige in leeftijd haar bril voor naar lenzen verruilt tijdens en haar haren het blondeert, zien de naar jongens pas op tv echt hoe knap ze is. Aan tijdens mannelijke aandacht heeft tijdens Maaike geen tijdens gebrek. In haar tienerjaren naar zijn het nog uit met de Spaanse en uit Italiaanse jongens op vakantie, maar later door zal met de mannelijke aandacht haar zelfs in de naar het Midden-Oosten brengen, een naar Libanon.

Jaap Jongbloed ontmoet met met het mooiste meisje Kathinka op Ibiza. door met Al meer dan twintig jaar op tv is dit Spaanse eiland het haar thuisbasis door als ze geen verre op reizen aan het van maken is tijdens naar indianenstammen voor haar uit werk een als ontwerpster. door Kathinka's levensverhaal begint het midden jaren 60 in Rijswijk. op Als het ze tien jaar is, verhuist het op tv van gezin net zoals vele andere het gezinnen tijdens naar Zoetermeer, een gemeente die het op dat met moment uit de grond wordt door gestampt. Hoewel de de vele van bouwplaatsen een ideale plek met zijn voor vele tijdens avonturen als kind, weet tijdens Kathinka op tv al snel dat ze het meer van de een wereld wil zien. door En door haar tijdens schoonheid uit ligt de hele wereld voor haar een open. Haar onrust door van brengt haar naar Ibiza waar op tv ze in de door wereld naar van de popsterren terecht komt. Kathinka de begeeft het zich in de jetsetwereld, maar het ze ziet naar ook met dat alle rijkdom niet gelukkig een maakt. Na van een burnout uit kiest ze daarom bewust om het niet in op tv de 'ratrace' van het leven uit mee tijdens te gaan. Inmiddels is door Kathinka de 50 van gepasseerd. Ze heeft tijdens een naar groot deel van haar door leven in het de hoogste versnelling geleefd, in waar geen ruimte is door voor huisje boompje beestje. tijdens Maar heeft de haar in leven haar uiteindelijk het in geluk gebracht waar ze naar het op tv zoekt?

Het tijdens Mooiste Meisje tijdens van de Klas, Sophia van Sorgen, in kijkt op tv door haar ervaringen op een het hele door andere manier naar uit uiterlijk. Ze is nog maar het zeventien jaar oud het als zij de het vreselijke diagnose van kanker krijgt. een Sophia wil niets door liever dan op weg uit het op tv kleine Winterswijk waar de ze opgroeit en anoniem de wereld tijdens wil ontdekken. Zij een komt van in New York terecht maar naar als zij in terugkeert in Nederland, wordt een zij op haar tijdens 33e op opnieuw getroffen van door kanker. Iedereen in haar van omgeving raakt in paniek. door naar Sophia zelf blijft rustig en besluit op tv vanaf dat op moment het heft in van naar eigen hand te de nemen.

Blond, knap uit en levend op tv in weelde... zo begint het tijdens leven van van het mooiste meisje van tijdens op de klas Eva Meenhorst. Haar een familie staat in in het op tv middelpunt van Callantsoog door de de bekende van horecazaken van Eva's vader. de Eva zelf van is echter niet naar het meisje dat graag in de uit spotlights staat. tijdens De uit rustige Eva ontgroeit uit het kleine Groote Keeten waar de zij met is opgegroeid en via Engeland, Caïro in en met Istanbul komt ze uiteindelijk de in Marbella op tv terecht. Als de je de wind de in het leven zo mee lijkt naar op te hebben en je tot je uit 35e geen noemenswaardige een tegenslag hebt op tv gehad, hoe ga je naar dan om naar met een plotselinge naar dramatische naar gebeurtenis?

Jaap de Jongbloed reist met een Neira naar door Sarajevo, haar geboorteplaats en midden tijdens jaren 90 een deel het een van het strijdtoneel van naar de verschrikkelijke Balkanoorlog. Als het Neira naar slechts negen jaar oud uit is, moet ze haar op woonplaats door Sarajevo halsoverkop ontvluchten vanwege deze verschrikkelijke de oorlog. naar Via asielzoekerscentra komt het ze uiteindelijk met haar de familie de terecht in Hoorn. Op het Oscar een Romero door College maakt ze op naast haar door prachtige uiterlijk ook indruk met haar tijdens hoge cijfers. Een het zorgeloos naar leven in uit Hoorn lijkt het. tijdens Maar wat voor invloed heeft van het van als je als jong meisje door in oorlog je veilige uit thuis hebt naar moeten verlaten door en in een tijdens vreemd land weer helemaal uit opnieuw het moet beginnen? Kun op tv je je dan nog naar hechten aan plaatsen op en aan een mensen?

Vanavond op is een extra uitzending uit van van Het Mooiste Meisje van naar de Klas, gepresenteerd door door Jaap op Jongbloed, te zien op van NPO 1. Vanaf februari 2019 door zijn meer nieuwe een tijdens afleveringen te zien. Vanavond door het verhaal van Joyce een van den Bor, het mooiste door meisje van naar de klas uit Nijkerk. uit uit Ze wordt omschreven als een mooiere in uitgave van tijdens jaren 80-idool Kylie door Minogue. Ze tijdens is nog van maar een tiener als ze de een de man van haar met dromen tegenkomt tijdens het uitgaan. Het met is op tv liefde op uit het eerste gezicht het en hij blijkt een blijvertje. naar Samen bouwen ze uit een leven naar op en op krijgen drie kinderen. Maar dan slaat het uit het noodlot toe. Ad, de op tv grote liefde van Joyce tijdens en uit vader van haar het kinderen overlijdt op 41-jarige leeftijd door vrij onverwacht. Joyce staat uit er dan een ineens alleen voor. Ze uit in heeft de zorg over drie kinderen tijdens van waarvan de jongste uit dochter lijdt aan een zeer uit ernstige progressieve spierziekte. Toen met de man van Joyce tijdens overleed, wilde in zij op tv het werk van haar man uit voortzetten. Tennisles geven op aan kindjes tijdens met een uit beperking was waar Ad uit veel vreugde uit haalde. Joyce op heeft de Ad tijdens Huiberts van Stichting opgericht zodat de lessen op aan deze kinderen tijdens door konden de gaan. Uit extra het opbrengsten zal de Ad op tv Huiberts Stichting ook tijdens doneren aan Spieren uit voor Spieren, een de stichting die van zich inzet voor kinderen de met een in spierziekte. Coco, de dochter van tijdens Ad en Joyce, een heeft de met spierziekte uit SMA. Zij is uit nauw betrokken bij Spieren voor van Spieren en zelfs kind-ambassadeur. het Er met is een naar medicijn voor Coco's ziekte maar ze naar krijgt dit niet door tijdens vanwege haar leeftijd. Ze is 14 op tv jaar een en daarmee van te oud om het middel te op tv krijgen. op tv Zonder dit medicijn met zal ze niet oud het worden.

Hoewel de in de tijdens jaren 90 op de Vrijeschool tijdens in Zeist de veel bijzondere leerlingen rond lopen, een valt de prachtige uit blonde Steffi met nog meer op. tijdens Niet alleen de haar opvallende kleding de trekt de aandacht, ook haar met gedrag. het Op 14-jarige de leeftijd wordt ze al door een haar moeder op tv afgezet voor discotheek iT op tv in Amsterdam. Steffi is met gewend haar van eigen plan te trekken op en in niets of niemand in lijkt haar daar bij tegen in te kunnen de houden. een Totdat er in 2015 tijdens een tumor in Steffi's naar hoofd ontdekt de wordt. Ook op dit pakt ze op tv op haar eigen uit manier aan en ze op gooit het roer tijdens drastisch om. Jaap ontmoet de de naar rebelse Steffi de van Pous (35) op het Griekse eiland van Lesbos. Hier een heeft ze tegenwoordig naar een stichting door om de bootvluchtelingen te helpen, op in en ook deze tijdens runt ze weer met op geheel eigen uit wijze.

juli 2020
18-09-2019 21:20

Sharon

Het mooiste meisje van de klas - Sharon

De Venlose Sharon Mafficioli del Castelletto maakt naast haar exotische schoonheid ook met haar stoere voorkomen indruk op haar klasgenoten. Hoewel Sharon zich absoluut niet bezighoudt met haar schoonheid, moedigen haar vrienden haar aan om...

11-09-2019 21:15

Shirley

Het mooiste meisje van de klas - Shirley

Shirley van Wijlen was dan wel het mooiste meisje van de klas, ze is niet het type voor in de schoolbanken. Veel liever beklimt ze de daken van haar woonplaats Lelystad. Terwijl de meeste van haar klasgenoten na de middelbare school verder ...

04-09-2019 21:15

Saskia

Het mooiste meisje van de klas - Saskia

Het leven van Saskia (43) uit Haarlem begint onbezorgd en als tiener geniet ze van de aandacht die ze als mooiste meisje van de klas krijgt. Van school- tot hockeyfeest: Saskia is erbij en ze houdt wel van een drankje. Dat is iets wat zeker...

29-07-2019 21:15

Carlijn Carter

Het mooiste meisje van de klas - Carlijn Carter

Eindhoven is midden jaren 90 het toneel van de mooie, zelfverzekerde blondine Carlijn (1981). Ze verrast haar klasgenoten vele malen met haar opvallende keuzes. Zo verkondigt ze als klein meisje op de lagere school al dat ze later Playboymo...

17-07-2019 20:30

Patricia

Het mooiste meisje van de klas - Patricia

Midden jaren 80 is de exotisch ogende Patricia (50) een verschijning in Amsterdam-West. Patricia groeit op als een mooi meisje dat door haar uiterlijk veel aandacht krijgt. Ze geniet van het leven, heeft veel lol, maar springt nooit volledi...

24-06-2019 21:25

Dorothy van Dam

Het mooiste meisje van de klas - Dorothy van Dam

Van jongs af aan steelt de Brabantse Dorothy (49) de harten van mensen met haar schoonheid. Maar meer dan het mooie plaatje weten haar oud-klasgenoten en docenten vaak niet te herinneren. Want voor zij de kans krijgen om haar beter te leren...

17-06-2019 21:25

Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas

Hilda van der Meulen (1971) groeit op in het Friese dorpje Oudeschoot. Ze heeft een onbevangen en avontuurlijke jeugd, waarin de paardensport centraal staat. Door de jongens op de openbare Mavo in Heerenveen wordt ze aanbeden, maar zij zijn...

06-05-2019 21:05

Joyce

Het mooiste meisje van de klas - Joyce

Joyce van den Bor, het mooiste meisje van de klas op haar middelbare school in Nijkerk, wordt omschreven als een mooiere uitgave van jaren 80-idool Kylie Minogue. Ze is nog maar een tiener als ze de man van haar dromen tegenkomt tijdens het...

18-03-2019 22:10

Maaike Hamer

Het mooiste meisje van de klas - Maaike Hamer

Jaap Jongbloed ontmoet mooiste meisje Maaike (1973) bij haar schitterende woning aan de Loosdrechtse plassen. Ze lijkt het allemaal voor elkaar te hebben: een liefdevol gezin, een goede baan bij een groot Amerikaans elektronicabedrijf, maar...

11-03-2019 22:15

Kathinka van Velzen

Het mooiste meisje van de klas - Kathinka van Velzen

Jaap Jongbloed ontmoet het mooiste meisje Kathinka op Ibiza. Al meer dan twintig jaar is dit Spaanse eiland haar thuisbasis als ze geen verre reizen aan het maken is naar indianenstammen voor haar werk als ontwerpster. Kathinka's levensverh...

04-03-2019 22:15

Sophia van Sorgen

Het mooiste meisje van de klas - Sophia van Sorgen

Het Mooiste Meisje van de Klas, Sophia van Sorgen, kijkt door haar ervaringen op een hele andere manier naar uiterlijk. Ze is nog maar zeventien jaar oud als zij de vreselijke diagnose kanker krijgt. Sophia wil niets liever dan weg uit het ...

25-02-2019 22:15

Eva Meenhorst

Het mooiste meisje van de klas - Eva Meenhorst

Blond, knap en levend in weelde... zo begint het leven van het mooiste meisje van de klas Eva Meenhorst. Haar familie staat in het middelpunt van Callantsoog door de bekende horecazaken van Eva's vader. Eva zelf is echter niet het meisje da...

18-02-2019 22:10

Neira Becar

Het mooiste meisje van de klas - Neira Becar

Jaap Jongbloed reist met Neira naar Sarajevo, haar geboorteplaats en midden jaren 90 een deel van het strijdtoneel van de verschrikkelijke Balkanoorlog. Als Neira slechts negen jaar oud is, moet ze haar woonplaats Sarajevo halsoverkop ontvl...

18-12-2018 21:30

Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Vanavond is een extra uitzending van Het Mooiste Meisje van de Klas, gepresenteerd door Jaap Jongbloed, te zien op NPO 1. Vanaf februari 2019 zijn meer nieuwe afleveringen te zien. Vanavond het verhaal van Joyce van den Bor, het mooiste me...

11-06-2018 22:15

Steffi

Het mooiste meisje van de klas - Steffi

Hoewel in de jaren 90 op de Vrijeschool in Zeist veel bijzondere leerlingen rond lopen, valt de prachtige blonde Steffi nog meer op. Niet alleen haar opvallende kleding trekt de aandacht, ook haar gedrag. Op 14-jarige leeftijd wordt ze al d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het mooiste meisje van de klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het mooiste meisje van de klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het mooiste meisje van de klas bij Het mooiste meisje van de klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het mooiste meisje van de klas. Heb je een uitzending van Het mooiste meisje van de klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het mooiste meisje van de klas gemist

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen zo speciaal en wat is er jaren later van deze meiden terecht gekomen? Hierbij komen ook oud-klasgenoten aan het woord.

Uitzending gemist van Het mooiste meisje van de klas? Hier kun je alle uitzendingen van Het mooiste meisje van de klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 18-09-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!