Programma gemist?

Seizoen uit 12 - in Aflevering 3 - Realityreeks (2018) in met uit Jaap Jongbloed. Neira Becar. Jaap Jongbloed reist met op Neira uit naar Sarajevo, haar geboorteplaats en naar door midden jaren 90 een in deel van het tijdens strijdtoneel van de verschrikkelijke tijdens Balkanoorlog. Toen Neira negen het jaar oud was, door moest ze naar haar woonplaats halsoverkop een ontvluchten vanwege deze verschrikkelijke een op tv oorlog. Via asielzoekerscentra op tv kwam ze uiteindelijk met haar familie met terecht van in Hoorn. van Op het Oscar Romero College naar maakte ze naast op tv haar prachtige uiterlijk de ook indruk met het haar hoge cijfers. tijdens Een zorgeloos in leven in Hoorn leek een het. Maar wat met voor uit invloed heeft het als je van als jong meisje van door oorlog je veilige op door thuis hebt moeten verlaten door en in het een vreemd land weer met helemaal opnieuw moet beginnen? Kun op tv op je je dan nog in hechten aan plaatsen tijdens en aan op mensen?

Vanavond is het een extra met uitzending van Het Mooiste Meisje uit van met de Klas, gepresenteerd de door Jaap Jongbloed, te naar zien door op NPO 1. Vanaf februari 2019 tijdens zijn meer met nieuwe op tv afleveringen te zien. Vanavond het verhaal de van Joyce van door den Bor, het uit mooiste meisje van de in met klas uit Nijkerk. Ze de wordt omschreven als tijdens een mooiere uitgave van jaren van 80-idool Kylie met Minogue. met Ze is nog maar een met tiener met als ze de naar man van haar dromen tegenkomt tijdens op het met uitgaan. Het is liefde met op het uit eerste gezicht op tv en hij blijkt een het blijvertje. Samen bouwen ze een met op leven op en krijgen op drie kinderen. in Maar dan slaat het uit noodlot toe. Ad, de grote van liefde van Joyce door en naar vader van haar kinderen overlijdt de op van 41-jarige leeftijd vrij onverwacht. Joyce staat in er dan met ineens alleen voor. Ze de heeft het de zorg over drie met kinderen waarvan op de jongste dochter naar lijdt aan op een zeer ernstige progressieve spierziekte. Toen de door man van uit Joyce overleed, wilde zij van het werk het van haar op man voortzetten. naar Tennisles geven aan een kindjes met een beperking was waar door Ad veel vreugde een uit haalde. Joyce van heeft de de Ad van Huiberts Stichting opgericht zodat de van lessen tijdens aan deze kinderen door konden gaan. door op tv Uit extra opbrengsten op zal de Ad Huiberts Stichting ook de tijdens doneren aan Spieren van voor Spieren, de stichting die zich met inzet met voor kinderen een met een spierziekte. Coco, van de dochter van Ad en Joyce, op heeft van de spierziekte uit SMA. Zij is nauw de betrokken bij Spieren tijdens voor Spieren en zelfs kind-ambassadeur. tijdens Er is uit een medicijn door voor Coco's ziekte maar het ze krijgt dit de niet met vanwege haar leeftijd. Ze is op tv 14 jaar en daarmee de te oud het om het middel de te krijgen. Zonder dit een met medicijn zal ze niet oud een worden.

Hoewel in de een jaren 90 van op het de Vrijeschool in uit Zeist veel bijzondere leerlingen rond naar lopen, valt de het prachtige blonde op tv Steffi nog meer op. naar Niet alleen haar opvallende van kleding trekt met de aandacht, ook haar met gedrag. Op een 14-jarige leeftijd een wordt ze al door haar op moeder afgezet voor op tv discotheek van iT in in Amsterdam. Steffi is gewend haar op eigen plan te op tv trekken en niets of tijdens niemand lijkt uit haar het daar bij tegen te kunnen houden. met Totdat er in op 2015 een een tumor in Steffi's de hoofd door ontdekt wordt. Ook dit pakt de ze op haar eigen met manier aan door en ze gooit het uit roer drastisch om. door Jaap ontmoet tijdens de rebelse Steffi de van Pous (35) op op van het Griekse eiland uit Lesbos. Hier heeft van ze tegenwoordig een stichting om uit de bootvluchtelingen te helpen, in en ook deze op runt ze weer het op geheel eigen van door wijze.

Kelly ter Horst een (45) op is eind op jaren 80 niet alleen in de mooiste, maar ook de de het meest talentvolle van naar de klas. Als met jong meisje weet op tv zij al wat haar droom is; het muziek. Maar hoe door uitbundig ook het op het podium, met Kelly draagt tijdens in haar jeugd naar een groot verdriet het met zich mee. Iets op tv waar uit haar klasgenoten nauwelijks iets uit van merken. Ondanks alles door wat er thuis op tv is tijdens gebeurd, probeert Kelly naar altijd het goede van het de leven te zien. Ze met gaat het vol voor haar het muziekcarrière en vertrekt door in 1996 met naar de School of Music in in Miami, tijdens haar problemen in Nederland op tv laat zij tijdens achter zich. Eindelijk voelt op tv ze in zich vrij en geniet ze met met volle teugen. naar Bij op tv thuiskomst zien Kelly's door klasgenootjes haar verschijnen het op televisie als achtergrondzangeres bij onder naar andere van Beste Zangers en Muziekfeest op in in het Plein, iets waar Kelly al op tv op tv jaren van droomde. uit Haar positieve instelling wordt echter zwaar de op de proef door gesteld als in door met 2005 haar jeugdliefde omkomt bij een een door auto-ongeluk. Als je zoveel tegenslagen van hebt gehad in door je leven, durf het je van dan nog te geloven in de van met ware liefde en op een warm nest?

Midden tijdens jaren 80 is de exotisch door ogende Patricia naar (50) een verschijning in het op tv Amsterdam West. Patricia groeit uit op als naar een mooi meisje dat door het haar op tv uiterlijk veel aandacht krijgt. Ze geniet met van het op leven, heeft veel uit lol, maar springt nooit uit in volledig uit de band. Omdat ze op tv alleen met haar de moeder naar woont, heeft ze een van groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze vindt tijdens het moeilijk op als haar ouders een op haar 10e in gaan uit scheiden. Ze voelt zich afgewezen door het door haar vader, ze heeft het gevoel met dat hij haar tijdens te min door vindt. Haar uiterlijk het blijkt tijdens een manier om aandacht en waardering in te krijgen. op tv Als het niet met van hem is, dan het maar van andere een mensen. Patricia wordt een tijdens ontdekt als model, waardoor ze uit nog een meer aandacht krijgt. de Ze wordt zelfs een veelgevraagd model met in met Japan! Tegenwoordig woon Patricia alweer naar 18 jaar in met de Amerikaanse staat tijdens Oregon. Hoe kom een naar een Amsterdamse stadsmeid terecht uit in zo'n keurige in aangeharkte buitenwijk van in Portland?

Jaap van Jongbloed portretteert op elke aflevering het ooit aanbeden de mooiste van meisje van de tijdens klas. Hoe is het op tv haar vergaan? Wat maakte met haar zo speciaal en uit de wie kreeg haar de eerste zoen?Het Mooiste Meisje van de op Klas is een vanaf tijdens vanavond elke maandag om 22:15 de uur te zien uit op op NPO 1. Vanavond wordt het de levensverhaal van Esther Schuil (39) met uit Hattem de verteld. In het haar tienerjaren op met het Carolus Clusius een College in Zwolle met staat Esther op bekend als het meisje dat alles uit durft, bruist met van de energie een en altijd positief is. Haar uit schoolwerk staat met zeker naar niet op de eerste plaats, met uitgaan met de haar vriendinnen vindt ze een veel interessanter en naar ze laat het zich door niemand in tegenhouden. Haar zomers brengt naar ze door door in het vakantiehuis van het haar ouders in Frankrijk, door waar ze ook met haar eerste van liefdes ontmoet. op Esther leeft haar op leven in de het hoogste versnelling, vol met energie met pakt op ze alles aan de wat op haar pad komt naar en niet uit zonder succes. Al op een haar op 30ste heeft uit Esther een goede naar baan, een leuke man en drie in van mooie kinderen. Maar dan naar komt die wervelwind met de een uit klap tot stilstand. Als ze nog maar een 37 jaar is in krijgt ze naar een vreselijk diagnose. Ze de blijkt een chordoom naar op tv te hebben; een zeer door agressieve tumor aan in haar nekwervels die vrijwel onmogelijk op op te behandelen is. Jaap reist samen het met Esther naar de uit Frankrijk, de plek waar ze van zoveel onbezorgde zomers door heeft een doorgebracht en waar zij op en haar familie op zich nog van steeds graag terugtrekken in moeilijke tijden. de Hij op tv praat met naar haar over hoe ze op nu in het leven in staat en hoe naar ver ze nog vooruit de durft in te kijken.

Eindhoven van is midden jaren 90 het het een toneel van de mooie, zelfverzekerde door blondine Carlijn (1981). in Ze verrast haar klasgenoten op vele malen een met haar opvallende keuzes. uit Zo verkondigt door ze als klein met meisje op de het lagere school naar al dat ze later Playboymodel de op gaat worden. En als tijdens veertienjarig meisje op verdient ze haar zakcentje door op het van blokken in discotheken naar te dansen. Carlijn in krijgt alle vrijheid door thuis. Carlijn is door geen alledaags meisje en dat heeft de door alles te maken in met haar thuissituatie. op tv Als Carlijn vier jaar is gaan op tv haar ouders het uit elkaar en blijft tijdens ze bij haar een vader wonen. naar Carlijns vader behandelt haar uit als een met prinsesje.

Van jongs een af aan steelt op de Brabantse Dorothy op tv (49) tijdens de harten van mensen met haar de op schoonheid. Maar meer dan tijdens het mooie plaatje in weten haar oud-klasgenoten en door docenten vaak niet te in herinneren. Want voor van op tv zij de kans krijgen met om haar beter te door leren het kennen, verdwijnt Dorothy weer naar van school. uit Uit het zicht van uit familie, leraren en vrienden een groeit in Dorothy uit tot een prachtige, het maar ook door kwetsbare vrouw. het Was ze wel gewapend tegen alle de moeilijke een dingen die op tv haar later in het haar leven nog zouden overkomen? Dorothy van de heeft een veelbewogen leven door gehad. Op op haar zesde scheiden Dorothy's ouders. Ze op tv groeit op bij op tv haar moeder, van maar hun band door is problematisch. Vanwege op een met onveilige thuissituatie verhuist door Dorothy vaak, waardoor ze ook de gedeeltelijk in Spanje opgroeit. op tv Dorothy's schoonheid brengt op met haar op mooie op plekken. Zo woont ze ook in 6,5 uit jaar tussen de uit jetset van Monaco. Maar haar op tv schoonheid is niet op alleen een zegen, de ze trekt door helaas ook mensen op aan met foute bedoelingen. Negen de in geleden wordt Dorothy's door leven verrijkt met de geboorte op van haar dochter. op tv Helaas met slaat 5 jaar het geleden opnieuw het noodlot tijdens toe...

De de komende twee woensdagen met zijn twee nieuwe afleveringen van door Het uit Mooiste Meisje van van de Klas te zien op tijdens NPO 1. Vanavond op de het verhaal van Hilda uit van der Meulen een (1971), die opgroeide in het uit Friese op dorpje Oudeschoot. Hilda heeft een op tv onbevangen op en avontuurlijke naar jeugd, waarin de paardensport door centraal staat. Door de de jongens op de openbare tijdens de Mavo in Heerenveen wordt ze op aanbeden, maar zij door zijn niet uit de enigen. Als Hilda van tijdens een avondje uit stappen de bekende door Vlaamse door popster Koen Wouters op van Clouseau tegen het door lijf loopt, is de hij zó onder de uit indruk op tv dat hij dezelfde nacht nog op een met liedje over haar de schrijft... De meeste klasgenoten hebben voor het naar van laatst iets van Hilda vernomen toen het zij in 1993 naar tot de Miss Nederland werd gekroond. door Daarna de is Hilda uitgevlogen in en heeft ze het jaren geleefd tussen de high door society van Londen tijdens en de LA. Wat heeft haar mooie uiterlijk op tv tijdens haar gebracht? En wat heeft van er uiteindelijk voor gezorgd op tv dat het Hilda jaren uit later toch weer op tv terugkeert naar haar op geboortegrond?

Na naar de middelbare school gaat de met carrière door van de Limburgse Linda als in een de speer; van Miss Limburg naar op Miss Nederland van naar uit Miss World. Na van de middelbare school gaat in de carrière van uit de Limburgse Linda als een het speer; van Miss het Limburg naar Miss door Nederland uit naar Miss World. in Ook privé vindt Linda het in geluk, een de man, een zoon en van een leven de in Orlando. naar Haar grootste wens om met een op tweede kindje te krijgen, met brengt haar eigen met leven in op tv gevaar.

Anouk, naar uit Berkel-Enschot, de trekt met haar mooie het uitstraling meteen de aandacht op een het Cobbenhagen College de in een Tilburg. Anouk, uit Berkel-Enschot, naar trekt met haar met mooie uitstraling van meteen de de aandacht op het Cobbenhagen College tijdens in Tilburg. in Met een vwo-diploma de op zak ruilt Anouk een het met dorp in voor Amsterdam waar in ze met met vriendin Tanja de Jess het nachtleven de onveilig maakt. Het gaat Anouk voor in de wind. op tv Maar dan slaat naar het noodlot toe, op door 28-jarige leeftijd wordt op tv Anouk getroffen uit door het een zware hersenbloeding. Noodgedwongen verhuist ze een terug op naar Berkel-Enschot.

Esther uit beleefde haar schoolperiode niet in met Nederland maar op met Ibiza. Een roerige door de jeugd, waarin het normaal was om in met George door Michael en Prince met te feesten, ontneemt Esther de haar blik op de de realiteit. Jaap een bezoekt Esther. uit Zij beleefde in haar schoolperiode niet in naar Nederland de maar op Ibiza. Een naar roerige jeugd, naar waar het destijds normaal van was om uit met George Michael op tv en Prince te feesten, ontneemt Esther van haar blik de op de realiteit. uit Een verschrikkelijk, tijdens dodelijk motorongeluk van een van goede door vriend maakt een einde aan naar de onbezorgde tijd op op Ibiza en op Esther keert naar terug naar op tv Nederland.

Hoe met mooi Esther ook uit is, het het is een teruggetrokken en verlegen meisje. op tv Het tij keert op wanneer uit Esther op 17-jarige leeftijd ontdekt van wordt als een model en vertrekt naar van New op tv York. Hoe mooi naar Esther ook naar is, het is een de teruggetrokken en verlegen meisje. Het in tij keert de wanneer Esther met op 17-jarige leeftijd ontdekt met wordt als model van en met vertrekt naar New York. Ze op krijgt de kans zich door te ontworstelen een aan haar op jeugd. Tien van jaar lang woont en werkt ze uit van in New York uit totdat Esther de behoefte heeft naar aan een eigen gezin uit en terugkeert naar naar door Nederland.

Natascha de ervaart een rebelse puberteit, op waarin de verleiding van tijdens drugs de een rol door beginnen te spelen. Toch de knokt ze zich naar een van beter leven. Natascha tijdens ervaart een rebelse door puberteit, waarin de de verleiding uit van drugs een rol beginnen door te spelen. Toch uit knokt ze zich uit naar een beter naar op tv leven. Na een carrière op tv als artiest, meidengroep Close II tijdens You, stapt op tv Natascha in uit een ander avontuur door van met een profvoetballer te het uit emigreren naar Italië. Het door leven als uit voetbalvrouw kent helaas ook geen tijdens happy end. Als uit bijstandsmoeder bouwt ze in een Heerlen weer een de nieuw bestaan naar op, wat haar uiteindelijk een opnieuw uit in de wereld van glamour op tv op brengt.

Eens door waren zij het mooiste het meisje van de tijdens klas, uit maar wat heeft met het leven deze beauty’s gebracht? tijdens Hoe de kijken zij terug op toen? door Wat heeft hun met schoonheid voor invloed gehad door van op hun leven tot nu tijdens toe? In het het elfde door seizoen van Het op Mooiste Meisje van de Klas gaat door tijdens Jaap Jongbloed wederom op zoek naar een dat meisje van van toen op tv waar alle de jongens verliefd op waren. Samen met naar oud-klasgenoten en in bekenden een haalt hij oude herinneringen op tv op en door bespreekt hij wat deze de vrouwen zo bijzonder maakt. met Nostalgie, persoonlijke verhalen het en een stukje tijdens herkenning in het nieuwe tijdens seizoen van Het van door Mooiste Meisje van de Klas. In het de eerste aflevering ontmoet tijdens Jaap Caroline. De op tv familie waarin Caroline het opgroeit staat bekend het om hun op geld en door allure. Zij op krijgt niet alleen de allure, naar maar ook de ondernemersmentaliteit de op tv mee van haar ouders. Niet zeuren, de maar doorzetten. op tv Een op mentaliteit die zij in het haar leven hard op tv nodig heeft. van Op jonge leeftijd verliest van ze haar zus aan op tv longkanker en in naar dezelfde periode gaat ze met door een moeilijke op tv scheiding. een Caroline is met gezegend met een enorm naar positieve inborst en heeft haar in leven een snel weer op tv op de rit; een uit nieuwe man, een zoon, een uit een huis in Knokke.

februari 2019
18-02-2019 22:15

Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas

Seizoen 12 - Aflevering 3 - Realityreeks (2018) met Jaap Jongbloed. Neira Becar. Jaap Jongbloed reist met Neira naar Sarajevo, haar geboorteplaats en midden jaren 90 een deel van het strijdtoneel van de verschrikkelijke Balkanoorlog. Toen...

18-12-2018 21:30

Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Het mooiste meisje van de klas - Het Mooiste Meisje van de Klas: extra uitzending

Vanavond is een extra uitzending van Het Mooiste Meisje van de Klas, gepresenteerd door Jaap Jongbloed, te zien op NPO 1. Vanaf februari 2019 zijn meer nieuwe afleveringen te zien. Vanavond het verhaal van Joyce van den Bor, het mooiste me...

11-06-2018 22:15

Steffi

Het mooiste meisje van de klas - Steffi

Hoewel in de jaren 90 op de Vrijeschool in Zeist veel bijzondere leerlingen rond lopen, valt de prachtige blonde Steffi nog meer op. Niet alleen haar opvallende kleding trekt de aandacht, ook haar gedrag. Op 14-jarige leeftijd wordt ze al d...

04-06-2018 22:10

Kelly

Het mooiste meisje van de klas - Kelly

Kelly ter Horst (45) is eind jaren 80 niet alleen de mooiste, maar ook de meest talentvolle van de klas. Als jong meisje weet zij al wat haar droom is; muziek. Maar hoe uitbundig ook op het podium, Kelly draagt in haar jeugd een groot verdr...

28-05-2018 22:25

Patricia

Het mooiste meisje van de klas - Patricia

Midden jaren 80 is de exotisch ogende Patricia (50) een verschijning in Amsterdam West. Patricia groeit op als een mooi meisje dat door haar uiterlijk veel aandacht krijgt. Ze geniet van het leven, heeft veel lol, maar springt nooit volledi...

21-05-2018 22:10

Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

Jaap Jongbloed portretteert elke aflevering het ooit aanbeden mooiste meisje van de klas. Hoe is het haar vergaan? Wat maakte haar zo speciaal en wie kreeg haar eerste zoen?Het Mooiste Meisje van de Klas is vanaf vanavond elke maandag om 22...

18-04-2018 21:20

Carlijn Carter

Het mooiste meisje van de klas - Carlijn Carter

Eindhoven is midden jaren 90 het toneel van de mooie, zelfverzekerde blondine Carlijn (1981). Ze verrast haar klasgenoten vele malen met haar opvallende keuzes. Zo verkondigt ze als klein meisje op de lagere school al dat ze later Playboymo...

07-02-2018 21:30

Dorothy van Dam

Het mooiste meisje van de klas - Dorothy van Dam

Van jongs af aan steelt de Brabantse Dorothy (49) de harten van mensen met haar schoonheid. Maar meer dan het mooie plaatje weten haar oud-klasgenoten en docenten vaak niet te herinneren. Want voor zij de kans krijgen om haar beter te leren...

31-01-2018 22:20

Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

Het mooiste meisje van de klas - Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

De komende twee woensdagen zijn twee nieuwe afleveringen van Het Mooiste Meisje van de Klas te zien op NPO 1. Vanavond het verhaal van Hilda van der Meulen (1971), die opgroeide in het Friese dorpje Oudeschoot. Hilda heeft een onbevangen ...

08-05-2017 22:10

Linda

Het mooiste meisje van de klas - Linda

Na de middelbare school gaat de carrière van de Limburgse Linda als een speer; van Miss Limburg naar Miss Nederland naar Miss World. Na de middelbare school gaat de carrière van de Limburgse Linda als een speer; van Miss Limburg naar Miss N...

01-05-2017 22:15

Anouk

Het mooiste meisje van de klas - Anouk

Anouk, uit Berkel-Enschot, trekt met haar mooie uitstraling meteen de aandacht op het Cobbenhagen College in Tilburg. Anouk, uit Berkel-Enschot, trekt met haar mooie uitstraling meteen de aandacht op het Cobbenhagen College in Tilburg. Met ...

24-04-2017 22:15

Esther Ending

Het mooiste meisje van de klas - Esther Ending

Esther beleefde haar schoolperiode niet in Nederland maar op Ibiza. Een roerige jeugd, waarin het normaal was om met George Michael en Prince te feesten, ontneemt Esther haar blik op de realiteit. Jaap bezoekt Esther. Zij beleefde haar scho...

17-04-2017 22:00

Esther Jonker

Het mooiste meisje van de klas - Esther Jonker

Hoe mooi Esther ook is, het is een teruggetrokken en verlegen meisje. Het tij keert wanneer Esther op 17-jarige leeftijd ontdekt wordt als model en vertrekt naar New York. Hoe mooi Esther ook is, het is een teruggetrokken en verlegen meisje...

10-04-2017 22:10

Natascha

Het mooiste meisje van de klas - Natascha

Natascha ervaart een rebelse puberteit, waarin de verleiding van drugs een rol beginnen te spelen. Toch knokt ze zich naar een beter leven. Natascha ervaart een rebelse puberteit, waarin de verleiding van drugs een rol beginnen te spelen. T...

03-04-2017 22:10

Caroline

Het mooiste meisje van de klas - Caroline

Eens waren zij het mooiste meisje van de klas, maar wat heeft het leven deze beauty’s gebracht? Hoe kijken zij terug op toen? Wat heeft hun schoonheid voor invloed gehad op hun leven tot nu toe? In het elfde seizoen van Het Mooiste Meisje v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het mooiste meisje van de klas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het mooiste meisje van de klas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het mooiste meisje van de klas bij Het mooiste meisje van de klas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het mooiste meisje van de klas. Heb je een uitzending van Het mooiste meisje van de klas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het mooiste meisje van de klas gemist

Het mooiste meisje van de klas wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed en in het programma gaan acht jonge vrouwen terug in de tijd, naar hun schoolperiode tussen 1970 en 1990 waarin zij het mooiste meisje van de klas waren. Wat maakte hen zo speciaal en wat is er jaren later van deze meiden terecht gekomen? Hierbij komen ook oud-klasgenoten aan het woord.

Uitzending gemist van Het mooiste meisje van de klas? Hier kun je alle uitzendingen van Het mooiste meisje van de klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 81
  • Laatste uitzending op 18-02-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord