Programma gemist?

Gordon Ramsay reist op af naar Pipestone, door Minnesota door voor een naar bezoek aan de Historic Calumet een Inn. Eigenaresses Vanda het en Rina hebben het naar hotel uit cadeau gekregen van hun vader. van De verwende van meiden nemen in het runnen van een op eigen in bedrijf totaal niet serieus. De de afgelopen negen maanden met hebben ze er uit een in flinke puinhoop van gemaakt. op tv Ze steken tijdens zelf geen vinger uit, het de personeel draait van overuren en de gasten lijden de onder uit hun wanbeleid. Kan Gordon van de op tv zaak weer op de rit krijgen een of is het in deze keer naar echt te een laat?

Gordon Ramsay reist naar af naar Pipestone, het door Minnesota voor een van bezoek aan de Historic Calumet op Inn. Eigenaresses Vanda de en Rina hebben de het met hotel cadeau gekregen van door hun vader. De in verwende meiden door nemen het runnen in van een eigen bedrijf totaal naar niet serieus. De afgelopen naar negen maanden hebben naar ze van er een naar flinke puinhoop van gemaakt. Ze steken van uit zelf geen vinger uit, het tijdens personeel draait overuren en in tijdens de gasten lijden onder hun wanbeleid. op tv Kan Gordon de een zaak weer op de een de rit krijgen of is het de deze keer uit echt te het laat?

Gordon checkt in tijdens bij het oudste op tv hotel van met Connecticut, de Curtis House. op Dit naar historische hotel is al op tv meerdere generaties van in handen van de uit familie naar Hardisty. De laatste tijd gaat uit het zakelijk in gezien steeds slechter. T.J en een tijdens zijn zus, Chris, runnen samen het tijdens bedrijf, maar op er van is nauwelijks onderling contact. Kan het Gordon naar een trieste ondergang tijdens van dit familiehotel op voorkomen?

Gordon in checkt in de bij het oudste hotel van Connecticut, in de Curtis met House. Dit historische een hotel is de al meerdere generaties in handen het van door de familie Hardisty. de De laatste tijd gaat in het zakelijk tijdens gezien steeds uit slechter. T.J en in zijn zus, Chris, runnen samen op tv het bedrijf, met maar er is nauwelijks onderling uit contact. Kan Gordon met een trieste ondergang door de van dit familiehotel een voorkomen?

Gordon op Ramsay checkt in bij Murphy's door Historic van Hotel in op tv de omgeving van Sacramento, Californië. met De jonge door eigenaren Brian, Kevin van en Joel houden zich hoofdzakelijk de bezig met drinken de door en feesten en vergeten daarbij naar hun bedrijf tijdens te runnen. In het hotel, op in een nationaal monument, verbleven de in de loop der in jaren vele beroemdheden waaronder uit tijdens Mark Twain, oud-president uit Ulysses S. Grant en bankier naar J.P. in Morgan. Gordon schrikt van tijdens wat hij aantreft. Hij het beseft al snel dat de er naar een wonder moet met plaatsvinden om deze zaak van door de ondergang op te door redden.

Gordon Ramsay door checkt in bij door Murphy's Historic Hotel in op tv de omgeving uit van de Sacramento, Californië. De jonge door eigenaren Brian, Kevin en Joel tijdens houden op tv zich hoofdzakelijk bezig met uit drinken en van feesten en vergeten daarbij een hun op bedrijf te runnen. In het hotel, een een in nationaal monument, verbleven uit in de in loop der jaren vele beroemdheden het waaronder op Mark Twain, oud-president Ulysses S. Grant met en bankier op tv J.P. Morgan. Gordon naar schrikt tijdens van wat hij aantreft. Hij beseft met al snel door dat er een wonder van moet plaatsvinden om in deze zaak naar van de ondergang te op een redden.

Gordon brengt een tijdens bezoek aan de het Four Seasons het Inn, een hondvriendelijk hotel in in in West Dover, Vermont. Eigenaresse op Sandy MacDougall een runt het hotel als een op tv hostel. naar Ze laat haar op personeel tegen kost en op inwoning in het uit hotel verblijven, waardoor door ze die kamers niet een in kan verhuren. Kan Gordon door het tij nog van keren voor Sandy of is een uit er geen redden meer op aan?

Gordon brengt op een bezoek aan de op tijdens Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel uit in West van Dover, een Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall op runt het de hotel als een op tv hostel. Ze laat haar met personeel tegen met kost en inwoning in het het hotel verblijven, het waardoor ze die kamers niet een kan verhuren. Kan op Gordon op het tij in nog keren voor het Sandy of is er geen tijdens redden meer met aan?

In uit Starkville, Mississippi de doet Gordon Ramsay een ultieme de poging om het Hotel Chester te tijdens behoeden voor definitieve uit sluiting. Eigenaar David Mollendor door weet ondanks zijn veertig door jaar ervaring in op tv een de hotellerie niet op tv meer hoe hij naar zijn bedrijf succesvol de kan krijgen. Zijn vrouw, Sukie, worstelt van door op een gebrek aan ervaring met tijdens haar rol als naar op tv chef-kok. Gordon ontdekt dat een familietragedie op tijdens een grote rol met heeft gespeeld in de het ontstaan van op de problemen.

In op Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay in een ultieme poging een om Hotel naar Chester te behoeden op voor definitieve op tv sluiting. Eigenaar in David Mollendor weet een ondanks zijn veertig uit jaar ervaring in de hotellerie niet uit meer hoe hij naar zijn bedrijf succesvol de kan krijgen. Zijn op vrouw, Sukie, worstelt door door uit een gebrek aan ervaring met met haar rol een als naar chef-kok. Gordon ontdekt dat een familietragedie met een grote naar rol heeft gespeeld tijdens in het het ontstaan van de naar problemen.

Gordon door Ramsay doet zijn door uiterste best van om de Applegate River Lodge in van Oregon van de in uit ondergang te redden. Ondanks van een gigantische schuld van een meer dan een miljoen met dollar, is eigenaar op tv Richard Davis vooral uit druk met de het roken van wiet. op tv Ook zijn door beide zoons, Duke op tv en Dusty, hebben weinig tijdens oog voor de de oplopende schulden. De een enige met tijdens verantwoordelijkheidsgevoel is uit moeder Joanna, die uit daardoor een zware last moet op dragen. Kan op tv Gordon tijdens het tij keren naar in dit familiehotel?

Gordon Ramsay doet tijdens zijn uiterste tijdens best naar om de Applegate River Lodge in op tv in Oregon van de met ondergang te redden. Ondanks een gigantische in schuld van naar meer dan de een miljoen dollar, in is eigenaar uit Richard Davis vooral op tv druk met het roken van wiet. in Ook zijn in beide zoons, de Duke en Dusty, hebben door weinig oog uit voor de oplopende uit schulden. De op enige met verantwoordelijkheidsgevoel is op tv moeder Joanna, die het daardoor een zware een last moet dragen. Kan Gordon uit het tij keren de in dit met familiehotel?

Gordon Ramsay uit bezoekt The van Monticello Hotel op tv in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, op Phillip Lovingfoss, heeft de een gigantisch alcoholprobleem uit en tijdens dat dreigt zowel zijn het hotel als in leven te tijdens vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn in op tv probleem is als hij de met voorpagina van de lokale tijdens krant leest. Kan door Gordon het negentig in jaar op oude hotel het van de ondergang in redden?

Gordon Ramsay een bezoekt The Monticello Hotel de in Longview, naar Washington. van De welgestelde eigenaar, de Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch naar alcoholprobleem en dat dreigt het zowel het zijn hotel het als leven te vernietigen. uit Gordon ontdekt door hoe ernstig zijn probleem de is als de hij de voorpagina van de lokale een krant leest. een Kan van Gordon het negentig jaar oude naar hotel op tv van de ondergang de redden?

Gordon tijdens Ramsay reist af op tv naar hotel tijdens Meson de Mesilla in Las Cruces, op New Mexico. Eigenaresse door Cali een Szczawinski is drukker met het een zingen van het Cher-nummers in dan het runnen het van haar bedrijf. Kan Gordon het het tij in hier nog het keren?

februari 2020
13-04-2019 13:02

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

07-04-2019 13:59

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

06-04-2019 12:54

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

31-03-2019 13:55

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

30-03-2019 12:55

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

24-03-2019 13:58

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

23-03-2019 13:02

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

17-03-2019 13:56

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

16-03-2019 13:00

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

10-03-2019 14:05

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

09-03-2019 13:03

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

03-03-2019 13:50

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

02-03-2019 13:05

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

24-02-2019 13:59

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

23-02-2019 13:03

Meson de Mesilla

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Meson de Mesilla

Gordon Ramsay reist af naar hotel Meson de Mesilla in Las Cruces, New Mexico. Eigenaresse Cali Szczawinski is drukker met het zingen van Cher-nummers dan het runnen van haar bedrijf. Kan Gordon het tij hier nog keren?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!