Programma gemist?

Gordon het Ramsay reist af op tv naar Pipestone, met Minnesota voor een naar bezoek aan de in Historic Calumet Inn. door Eigenaresses Vanda en Rina door hebben het hotel in cadeau gekregen van van hun vader. De verwende in meiden nemen het runnen door met van een eigen de bedrijf totaal niet serieus. op tv De afgelopen het negen maanden hebben ze er een het flinke puinhoop van door gemaakt. Ze steken in met zelf geen vinger uit, het uit personeel draait in overuren en de gasten lijden in onder uit hun wanbeleid. Kan Gordon de het op tv zaak weer op de rit uit krijgen of een is het deze keer het echt te de laat?

Gordon in Ramsay reist af van naar Pipestone, Minnesota voor een de bezoek aan de op tv Historic Calumet Inn. een Eigenaresses Vanda en op tv door Rina hebben het op hotel cadeau gekregen van hun uit vader. De uit verwende meiden nemen op tv het runnen van een op eigen bedrijf totaal met niet serieus. uit De afgelopen negen maanden in hebben ze tijdens er een flinke van puinhoop van gemaakt. Ze steken op tv zelf geen vinger op tv uit, het de personeel draait overuren met en de op gasten lijden onder met hun wanbeleid. Kan in Gordon de zaak met weer op uit de rit krijgen of tijdens is het deze keer echt met te met laat?

Gordon checkt de in bij het oudste op tijdens hotel van Connecticut, de Curtis van House. Dit de historische hotel is al meerdere tijdens tijdens generaties in handen van van de familie Hardisty. De laatste tijdens tijd het gaat het zakelijk door gezien steeds slechter. op T.J en zijn een zus, Chris, runnen samen het een bedrijf, maar tijdens er is nauwelijks op onderling contact. uit Kan Gordon een trieste in ondergang van de dit familiehotel met voorkomen?

Gordon naar checkt in bij in het oudste hotel de van Connecticut, de Curtis naar House. Dit naar historische hotel is al meerdere op tv het generaties in handen van tijdens de familie Hardisty. De naar laatste uit tijd gaat het op zakelijk gezien steeds slechter. T.J van en zijn tijdens zus, Chris, in runnen samen het bedrijf, maar van er uit is nauwelijks onderling contact. het Kan Gordon een trieste ondergang in een van dit familiehotel op tv voorkomen?

Gordon Ramsay een checkt op in bij Murphy's door Historic Hotel in de omgeving van door Sacramento, Californië. De op naar jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel van van houden zich hoofdzakelijk van bezig met drinken en feesten in en de vergeten daarbij hun het bedrijf te runnen. In het hotel, in een nationaal monument, op tv verbleven in de in van loop der jaren vele van beroemdheden waaronder Mark Twain, oud-president met Ulysses met S. Grant en in bankier J.P. Morgan. Gordon het schrikt op tv van wat hij aantreft. uit Hij beseft uit al snel dat op er een wonder moet plaatsvinden om een op deze zaak van de ondergang met te in redden.

Gordon een Ramsay checkt in bij Murphy's op in Historic Hotel in tijdens de omgeving van Sacramento, het Californië. De tijdens jonge eigenaren Brian, op Kevin en Joel houden zich van hoofdzakelijk bezig met de drinken en feesten en naar vergeten daarbij hun met bedrijf te runnen. de van In het hotel, een nationaal monument, tijdens verbleven in uit de tijdens loop der jaren vele met beroemdheden waaronder door Mark Twain, oud-president Ulysses S. de Grant en bankier J.P. de het Morgan. Gordon schrikt uit van wat hij naar aantreft. Hij beseft al uit snel dat op tv er een wonder moet plaatsvinden van om deze zaak naar van de op ondergang te naar redden.

Gordon tijdens brengt een bezoek aan de door Four Seasons Inn, op een uit hondvriendelijk hotel een in West Dover, Vermont. met Eigenaresse Sandy MacDougall runt het door hotel als een door een hostel. Ze laat uit haar personeel tegen kost en inwoning een het in het hotel de verblijven, waardoor ze door die kamers niet met kan verhuren. Kan Gordon op het tij nog keren voor het Sandy of is op er geen van redden meer op aan?

Gordon brengt een een bezoek aan door de Four Seasons een Inn, een hondvriendelijk hotel uit in naar West Dover, van Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het van de hotel als een in hostel. Ze laat haar personeel tegen in kost het en inwoning in naar het hotel verblijven, in waardoor ze die kamers tijdens niet kan verhuren. Kan van een Gordon het tij nog keren voor uit het Sandy of is er tijdens geen redden meer door aan?

In op Starkville, Mississippi doet tijdens Gordon Ramsay uit een ultieme poging om Hotel tijdens Chester te behoeden voor tijdens definitieve sluiting. de Eigenaar van David Mollendor weet ondanks uit zijn veertig jaar ervaring in door de hotellerie niet van tijdens meer hoe hij zijn bedrijf succesvol een met kan krijgen. Zijn vrouw, Sukie, een worstelt door een door gebrek het aan ervaring met haar in rol als chef-kok. Gordon ontdekt de dat een op familietragedie een een grote rol heeft tijdens gespeeld in naar het ontstaan van de naar problemen.

In Starkville, de Mississippi doet in Gordon Ramsay een ultieme poging in het om Hotel Chester te behoeden voor naar de definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor tijdens weet ondanks zijn een veertig jaar ervaring in tijdens de van hotellerie niet op tv meer hoe hij zijn bedrijf succesvol op kan krijgen. Zijn naar vrouw, Sukie, worstelt naar door het een gebrek aan op tv ervaring met tijdens haar rol als chef-kok. Gordon naar ontdekt dat een familietragedie met een tijdens grote rol heeft een gespeeld in op tv het ontstaan van tijdens de problemen.

Gordon Ramsay doet naar zijn uiterste uit best tijdens om de Applegate River Lodge in een op tv Oregon van de ondergang een te redden. Ondanks in een gigantische op schuld van meer dan een miljoen op dollar, is eigenaar van Richard op Davis vooral druk op met het roken met van wiet. Ook zijn beide een zoons, met Duke en het Dusty, hebben weinig oog van voor de uit oplopende schulden. De enige met op tv verantwoordelijkheidsgevoel is moeder uit Joanna, die daardoor tijdens een zware last van moet dragen. met Kan Gordon het tij keren op in tijdens dit familiehotel?

Gordon Ramsay tijdens doet met zijn uiterste best van om de Applegate River Lodge tijdens in Oregon van de op tv ondergang te redden. van Ondanks van een gigantische schuld van meer naar dan een miljoen naar dollar, is naar eigenaar Richard Davis vooral tijdens van druk met het de roken van wiet. Ook zijn beide van zoons, van Duke en Dusty, hebben uit weinig van oog voor de oplopende schulden. in De enige in met verantwoordelijkheidsgevoel is op moeder Joanna, die op daardoor een zware last moet een dragen. op tv Kan Gordon het tij op keren het in dit familiehotel?

Gordon het Ramsay bezoekt The Monticello Hotel tijdens in naar Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, in Phillip Lovingfoss, op tv heeft een naar gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt het zowel zijn door hotel in als leven te tijdens vernietigen. Gordon ontdekt het hoe ernstig zijn op probleem is als hij de voorpagina door van de de lokale een krant leest. Kan uit Gordon het negentig jaar door oude hotel van de de ondergang op tv redden?

Gordon Ramsay bezoekt met The uit Monticello Hotel tijdens in Longview, Washington. uit De welgestelde eigenaar, op Phillip Lovingfoss, heeft een het gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt het zowel door zijn hotel als uit leven te vernietigen. Gordon ontdekt tijdens hoe ernstig van zijn tijdens probleem is als een hij de voorpagina naar van de lokale krant het leest. Kan door Gordon het negentig een jaar oude hotel op van de ondergang in redden?

Gordon op Ramsay reist af naar hotel door Meson van de Mesilla tijdens in Las Cruces, New in Mexico. Eigenaresse in Cali Szczawinski is uit drukker met het zingen naar van Cher-nummers op tv dan het runnen van haar op tv bedrijf. Kan naar Gordon het uit tij hier nog naar keren?

juli 2020
13-04-2019 13:02

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

07-04-2019 13:59

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

06-04-2019 12:54

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

31-03-2019 13:55

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

30-03-2019 12:55

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

24-03-2019 13:58

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

23-03-2019 13:02

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

17-03-2019 13:56

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

16-03-2019 13:00

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

10-03-2019 14:05

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

09-03-2019 13:03

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

03-03-2019 13:50

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

02-03-2019 13:05

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

24-02-2019 13:59

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

23-02-2019 13:03

Meson de Mesilla

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Meson de Mesilla

Gordon Ramsay reist af naar hotel Meson de Mesilla in Las Cruces, New Mexico. Eigenaresse Cali Szczawinski is drukker met het zingen van Cher-nummers dan het runnen van haar bedrijf. Kan Gordon het tij hier nog keren?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!