Programma gemist?

Gordon Ramsay reist door af naar Pipestone, in Minnesota voor de een bezoek een aan de Historic Calumet het Inn. Eigenaresses Vanda op tv en Rina hebben het een hotel cadeau gekregen uit de van hun vader. De verwende tijdens meiden nemen het runnen tijdens van een eigen in bedrijf totaal niet door op tv serieus. De afgelopen negen van maanden hebben ze er een een naar flinke puinhoop van gemaakt. Ze in steken zelf geen vinger uit door uit, het personeel van draait overuren en met de gasten lijden onder hun met wanbeleid. Kan Gordon door de zaak weer een op de rit krijgen door op of is het in deze keer echt te uit laat?

Gordon de Ramsay reist af naar op tv Pipestone, Minnesota uit voor een bezoek aan de een Historic in Calumet Inn. Eigenaresses door Vanda en Rina hebben naar het met hotel cadeau gekregen het van hun vader. De verwende meiden van nemen het het runnen van uit een eigen bedrijf totaal niet tijdens serieus. een De afgelopen met negen maanden hebben ze er een een flinke de puinhoop van gemaakt. Ze steken uit zelf op tv geen vinger uit, van het personeel draait overuren en door door de gasten lijden onder hun wanbeleid. met Kan Gordon de naar zaak met weer op de tijdens rit krijgen op tv of is het deze op keer echt te met laat?

Gordon de checkt in bij het een oudste uit hotel van Connecticut, de Curtis van House. op tv Dit historische hotel is op al meerdere generaties in handen door van tijdens de familie Hardisty. De laatste door tijd een gaat het met zakelijk gezien steeds slechter. T.J en door zijn zus, Chris, naar runnen een samen het bedrijf, de maar er is het nauwelijks onderling contact. Kan Gordon naar een trieste een ondergang van dit op tv familiehotel in voorkomen?

Gordon checkt in door bij het tijdens oudste hotel van Connecticut, van de met Curtis House. het Dit historische hotel is naar al meerdere generaties in het handen van de familie naar Hardisty. de De laatste naar tijd gaat het op zakelijk gezien steeds slechter. T.J door en zijn zus, Chris, van runnen samen het op bedrijf, het maar er is een nauwelijks onderling contact. Kan Gordon met een het trieste ondergang van het dit familiehotel het voorkomen?

Gordon Ramsay checkt door in bij van Murphy's een Historic Hotel in de omgeving tijdens van Sacramento, door Californië. De jonge op eigenaren Brian, Kevin uit en Joel door houden zich hoofdzakelijk bezig met door drinken en feesten en tijdens vergeten daarbij hun uit bedrijf te op tv runnen. In van het hotel, een een nationaal monument, verbleven op in de loop een der jaren vele het beroemdheden waaronder Mark Twain, op oud-president Ulysses S. een Grant en bankier J.P. in Morgan. in Gordon schrikt van wat hij een van aantreft. Hij beseft naar al snel dat er een wonder op uit moet plaatsvinden om deze tijdens zaak van door de ondergang te van redden.

Gordon Ramsay checkt de in uit bij Murphy's Historic Hotel op in door de omgeving van Sacramento, Californië. De naar jonge op tv eigenaren Brian, Kevin tijdens en Joel houden in zich hoofdzakelijk bezig met het drinken en in feesten en vergeten daarbij op hun op bedrijf te runnen. tijdens In het hotel, een nationaal met monument, met verbleven in de loop der op jaren vele beroemdheden met waaronder Mark Twain, uit oud-president in Ulysses S. Grant een en bankier J.P. Morgan. Gordon van schrikt een van wat hij aantreft. Hij op beseft met al snel dat er het een wonder moet plaatsvinden van om deze zaak van in de ondergang te door met redden.

Gordon de brengt een op bezoek aan de een Four Seasons Inn, uit een hondvriendelijk hotel in met West Dover, Vermont. Eigenaresse tijdens Sandy MacDougall runt het op tv de hotel als een hostel. Ze tijdens laat op tv haar personeel tegen met kost en inwoning in het hotel op tv verblijven, waardoor ze op die kamers uit niet kan verhuren. Kan uit Gordon de het tij nog keren in voor Sandy of op tv is er een geen redden meer met aan?

Gordon brengt door een bezoek aan naar de de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk door hotel naar in West Dover, het Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt een het hotel van als een hostel. Ze een laat naar haar personeel tegen in kost en inwoning in het hotel met verblijven, door waardoor ze uit die kamers niet van kan verhuren. Kan Gordon het naar tij een nog keren voor uit Sandy of is er op geen redden meer tijdens aan?

In in Starkville, Mississippi doet Gordon naar Ramsay een het ultieme poging om tijdens Hotel Chester te behoeden voor op tv definitieve het sluiting. Eigenaar David Mollendor de weet naar ondanks zijn veertig jaar ervaring op in de tijdens hotellerie niet meer hoe hij tijdens zijn een bedrijf succesvol kan krijgen. uit Zijn vrouw, Sukie, door worstelt door naar een gebrek op tv aan ervaring met haar in rol als chef-kok. Gordon een ontdekt uit dat een familietragedie een grote rol de een heeft gespeeld in het ontstaan tijdens van een de problemen.

In Starkville, Mississippi in doet door Gordon Ramsay een ultieme poging van om Hotel naar Chester te behoeden op voor definitieve sluiting. door Eigenaar David de Mollendor weet ondanks zijn het veertig jaar ervaring in door de met hotellerie niet meer hoe hij naar zijn bedrijf succesvol van kan krijgen. Zijn op vrouw, Sukie, de worstelt door een gebrek een aan uit ervaring met haar door rol als chef-kok. Gordon ontdekt tijdens dat een door familietragedie een de grote rol heeft gespeeld in in het ontstaan van op tv de door problemen.

Gordon een Ramsay doet zijn uiterste best een om in de Applegate River Lodge in het Oregon tijdens van de ondergang te tijdens redden. Ondanks een in gigantische met schuld van meer dan een een miljoen dollar, is met eigenaar van Richard Davis vooral met druk met het roken van wiet. door Ook zijn door beide zoons, Duke van en door Dusty, hebben weinig oog voor de het oplopende schulden. De van het enige met verantwoordelijkheidsgevoel uit is moeder Joanna, die daardoor door een de zware last moet dragen. het Kan Gordon het op tv tij keren in op tv dit familiehotel?

Gordon Ramsay doet van zijn op uiterste best om de Applegate uit River op tv Lodge in van Oregon van de ondergang te uit redden. naar Ondanks een gigantische schuld van meer naar dan uit een miljoen dollar, is het eigenaar Richard Davis vooral door druk met het door roken van wiet. uit Ook zijn beide naar zoons, de Duke en Dusty, van hebben weinig door oog voor de oplopende schulden. De een enige met op verantwoordelijkheidsgevoel het is moeder Joanna, die daardoor de een zware last moet in uit dragen. Kan Gordon het tij de keren in dit naar familiehotel?

Gordon tijdens Ramsay bezoekt The Monticello van Hotel de in Longview, Washington. De welgestelde in eigenaar, in Phillip Lovingfoss, heeft het een gigantisch alcoholprobleem en dat het dreigt zowel zijn hotel met als tijdens leven te met vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn het probleem van is als met hij de voorpagina van de de lokale krant een leest. Kan Gordon het negentig tijdens jaar op oude hotel op van de ondergang het redden?

Gordon Ramsay een bezoekt The Monticello de Hotel in Longview, Washington. het De welgestelde door eigenaar, Phillip tijdens Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem in en dat dreigt in zowel zijn hotel in als leven van te vernietigen. Gordon in ontdekt door hoe ernstig zijn probleem is op als hij de uit voorpagina van door de lokale krant leest. Kan met Gordon het negentig het jaar een oude hotel van de een ondergang de redden?

Gordon uit Ramsay reist af naar op tv hotel Meson van de Mesilla naar in Las Cruces, New Mexico. Eigenaresse de op Cali Szczawinski is drukker met het tijdens zingen van Cher-nummers op dan tijdens het runnen van het haar bedrijf. Kan Gordon met het tij hier naar nog van keren?

maart 2021
13-04-2019 13:02

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

07-04-2019 13:59

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

06-04-2019 12:54

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

31-03-2019 13:55

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

30-03-2019 12:55

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

24-03-2019 13:58

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

23-03-2019 13:02

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

17-03-2019 13:56

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

16-03-2019 13:00

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

10-03-2019 14:05

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

09-03-2019 13:03

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

03-03-2019 13:50

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

02-03-2019 13:05

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

24-02-2019 13:59

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

23-02-2019 13:03

Meson de Mesilla

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Meson de Mesilla

Gordon Ramsay reist af naar hotel Meson de Mesilla in Las Cruces, New Mexico. Eigenaresse Cali Szczawinski is drukker met het zingen van Cher-nummers dan het runnen van haar bedrijf. Kan Gordon het tij hier nog keren?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!