Programma gemist?

Gordon met Ramsay reist af naar Pipestone, van Minnesota voor een de bezoek van aan de Historic Calumet tijdens Inn. in Eigenaresses Vanda en Rina hebben door het hotel cadeau gekregen in naar van hun vader. tijdens De verwende meiden de nemen het runnen van tijdens een eigen met bedrijf totaal niet serieus. met De afgelopen negen maanden een hebben ze op tv er een een flinke puinhoop van gemaakt. Ze steken de zelf geen vinger op uit, van het personeel draait uit overuren en de gasten lijden het met onder hun wanbeleid. Kan Gordon uit de zaak weer met op de rit krijgen een van of is het door deze keer echt te de laat?

Gordon op tv Ramsay reist af naar Pipestone, op Minnesota voor een een het bezoek aan de Historic op tv Calumet Inn. Eigenaresses met Vanda en Rina hebben een het het hotel cadeau gekregen van hun vader. met De verwende het meiden nemen het runnen tijdens van een eigen door bedrijf totaal niet het serieus. van De afgelopen negen een maanden hebben ze er een het flinke de puinhoop van gemaakt. Ze van steken zelf geen vinger door uit, het door personeel draait naar overuren en de van gasten lijden onder hun in wanbeleid. met Kan Gordon de zaak weer door op de rit het krijgen of is het tijdens naar deze keer echt door te laat?

Gordon een checkt in bij het het oudste hotel op tv van Connecticut, de naar Curtis House. tijdens Dit historische hotel is in al meerdere generaties naar in handen van op tv de familie Hardisty. De naar laatste tijd gaat het op door zakelijk gezien steeds slechter. T.J op tv en op zijn zus, Chris, uit runnen samen het bedrijf, maar er in is nauwelijks tijdens onderling contact. met Kan Gordon een trieste ondergang naar van dit familiehotel van van voorkomen?

Gordon door checkt in de bij het oudste hotel van Connecticut, op de de Curtis House. uit Dit historische hotel is al meerdere naar de generaties in handen tijdens van de familie Hardisty. het De laatste tijd gaat uit het zakelijk uit gezien steeds een slechter. T.J en op zijn zus, Chris, runnen samen het van het bedrijf, maar er naar is nauwelijks onderling op contact. Kan Gordon een een trieste ondergang van van dit familiehotel met voorkomen?

Gordon Ramsay checkt de in bij Murphy's uit Historic Hotel een in de omgeving een van Sacramento, in Californië. De jonge eigenaren met Brian, Kevin naar en Joel tijdens houden zich hoofdzakelijk de bezig met drinken in en feesten en op vergeten daarbij hun bedrijf van te runnen. In het op tv hotel, een nationaal met monument, tijdens verbleven in de loop van der jaren in vele beroemdheden waaronder Mark een Twain, oud-president op Ulysses S. Grant door en bankier J.P. Morgan. Gordon met schrikt op tv van wat hij aantreft. Hij beseft met al snel dat naar op tv er een wonder moet plaatsvinden om op deze zaak van van in de ondergang te het redden.

Gordon op tv Ramsay checkt in uit bij Murphy's Historic Hotel het in de omgeving uit van Sacramento, Californië. in De jonge eigenaren een Brian, een Kevin en Joel houden een zich hoofdzakelijk door bezig met drinken en feesten en met vergeten daarbij hun van de bedrijf te runnen. In het door hotel, een nationaal de monument, verbleven door in de loop der in jaren vele beroemdheden waaronder door Mark Twain, oud-president in Ulysses S. Grant op tv naar en bankier J.P. Morgan. Gordon schrikt op tv van door wat hij aantreft. Hij beseft op tv tijdens al snel dat er op tv een wonder moet plaatsvinden om op de deze zaak van uit de ondergang te door redden.

Gordon brengt een de naar bezoek aan de een Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel met in de West Dover, Vermont. op tv Eigenaresse Sandy MacDougall door runt het hotel als een op tijdens hostel. Ze laat haar personeel door tegen kost op tv en inwoning in het een hotel verblijven, op tv waardoor ze die kamers naar niet kan verhuren. uit Kan Gordon door het tij op nog keren voor op Sandy of is van er geen redden meer de aan?

Gordon brengt een door op bezoek aan de Four Seasons Inn, op een op tv hondvriendelijk hotel met in West Dover, Vermont. Eigenaresse tijdens Sandy MacDougall runt het de hotel als een op hostel. uit Ze laat haar op personeel tegen kost en de inwoning de in het hotel van verblijven, waardoor ze een die kamers niet kan verhuren. de Kan Gordon tijdens het tij nog keren met voor in Sandy of is er geen redden tijdens meer met aan?

In Starkville, Mississippi de doet Gordon uit Ramsay in een ultieme poging om een Hotel Chester te van behoeden voor door definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet de ondanks zijn veertig met jaar ervaring naar in de hotellerie op niet meer hoe hij in de zijn bedrijf succesvol kan krijgen. met Zijn met vrouw, Sukie, worstelt door een gebrek met aan ervaring met een haar rol een als chef-kok. Gordon een ontdekt dat een familietragedie de van een grote rol heeft gespeeld door in het ontstaan van de in de problemen.

In Starkville, Mississippi een door doet Gordon Ramsay een ultieme poging uit om Hotel Chester met in te behoeden voor definitieve het sluiting. Eigenaar David Mollendor een weet uit ondanks zijn veertig jaar ervaring op in de hotellerie niet op tv meer hoe in hij zijn bedrijf succesvol tijdens kan de krijgen. Zijn vrouw, met Sukie, worstelt met door een gebrek op aan ervaring met door haar rol als chef-kok. Gordon op ontdekt tijdens dat een familietragedie uit een grote rol in heeft gespeeld in het tijdens ontstaan van door de problemen.

Gordon Ramsay doet een zijn uiterste op tv best om de tijdens Applegate River Lodge een in Oregon de van de ondergang een te redden. Ondanks op een gigantische tijdens schuld van meer dan in een miljoen dollar, is eigenaar in Richard Davis vooral door druk met het een roken van wiet. door in Ook zijn beide zoons, Duke en in Dusty, hebben op tv weinig oog op voor de van oplopende schulden. De enige met verantwoordelijkheidsgevoel uit is door moeder Joanna, op die daardoor een zware naar last moet door dragen. Kan Gordon het van tij keren naar in dit familiehotel?

Gordon tijdens Ramsay doet zijn uiterste best met om de met Applegate de River Lodge in Oregon naar van de ondergang met te redden. Ondanks een met gigantische schuld van tijdens meer dan van een miljoen in dollar, is eigenaar Richard naar Davis vooral druk met in het roken een van wiet. Ook een zijn beide van zoons, Duke en Dusty, een hebben weinig oog voor het de tijdens oplopende schulden. De enige met op tv verantwoordelijkheidsgevoel is moeder Joanna, door uit die daardoor een zware van last moet tijdens dragen. Kan Gordon het tij in keren in dit van familiehotel?

Gordon Ramsay tijdens bezoekt van The Monticello Hotel in Longview, in Washington. uit De welgestelde eigenaar, op tv Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch het alcoholprobleem tijdens en dat dreigt met zowel zijn hotel als leven te uit vernietigen. Gordon de ontdekt hoe naar ernstig zijn probleem is met als hij de het voorpagina van de lokale met krant leest. Kan in van Gordon het negentig jaar oude hotel het de van de ondergang van redden?

Gordon naar Ramsay bezoekt op The Monticello Hotel in tijdens Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, op Phillip Lovingfoss, heeft tijdens door een gigantisch alcoholprobleem en de dat dreigt zowel zijn hotel uit als uit leven te met vernietigen. Gordon ontdekt hoe van ernstig zijn een probleem is als tijdens hij de voorpagina van op tv de lokale het krant leest. Kan Gordon het op negentig jaar oude met hotel van de ondergang met uit redden?

Gordon Ramsay op tv reist door af naar hotel Meson de Mesilla op tv in Las Cruces, tijdens New Mexico. door Eigenaresse Cali Szczawinski is uit drukker met in het zingen van tijdens Cher-nummers dan van het runnen op van haar bedrijf. Kan Gordon het het de tij hier nog uit keren?

november 2019
13-04-2019 13:02

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

07-04-2019 13:59

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

06-04-2019 12:54

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

31-03-2019 13:55

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

30-03-2019 12:55

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

24-03-2019 13:58

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

23-03-2019 13:02

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

17-03-2019 13:56

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

16-03-2019 13:00

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

10-03-2019 14:05

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

09-03-2019 13:03

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

03-03-2019 13:50

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

02-03-2019 13:05

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

24-02-2019 13:59

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

23-02-2019 13:03

Meson de Mesilla

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Meson de Mesilla

Gordon Ramsay reist af naar hotel Meson de Mesilla in Las Cruces, New Mexico. Eigenaresse Cali Szczawinski is drukker met het zingen van Cher-nummers dan het runnen van haar bedrijf. Kan Gordon het tij hier nog keren?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!