Programma gemist?

Gordon Ramsay reist een af naar Pipestone, een Minnesota in voor een bezoek van aan de een Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en uit Rina hebben het door hotel met cadeau gekregen van op hun vader. van De verwende meiden nemen met het runnen van een eigen naar bedrijf het totaal niet serieus. De op afgelopen negen maanden de hebben de ze er een flinke puinhoop het van gemaakt. een Ze steken zelf op tv geen vinger naar uit, het personeel draait overuren en het uit de gasten lijden naar onder hun wanbeleid. Kan met Gordon de zaak op tv weer op de rit met krijgen of is door het deze keer van echt te naar laat?

Gordon de Ramsay reist af naar Pipestone, tijdens uit Minnesota voor een uit bezoek aan de Historic Calumet Inn. het van Eigenaresses Vanda en Rina hebben met het een hotel cadeau gekregen van hun vader. een De verwende naar meiden nemen het runnen tijdens van het een eigen bedrijf uit totaal niet serieus. De op afgelopen negen maanden het hebben ze de er een flinke puinhoop van de gemaakt. Ze van steken zelf de geen vinger uit, in het personeel draait het overuren en de het gasten lijden onder hun wanbeleid. naar Kan Gordon de op tv zaak op weer op de het rit krijgen of van is het van deze keer echt te een laat?

Gordon van checkt in bij het oudste van tijdens hotel van Connecticut, de Curtis House. door Dit historische hotel op tv is op al meerdere generaties in naar handen van de familie op van Hardisty. De laatste door tijd gaat het zakelijk met gezien steeds slechter. in T.J en op zijn zus, Chris, runnen samen het een bedrijf, maar er tijdens is nauwelijks een onderling contact. Kan Gordon naar een trieste op ondergang van dit het familiehotel uit voorkomen?

Gordon van checkt in bij het door oudste een hotel van Connecticut, van de Curtis House. op Dit historische hotel van is al meerdere generaties op in handen van de de familie Hardisty. uit De laatste tijd gaat het het zakelijk gezien steeds met slechter. in T.J en zijn zus, Chris, de het runnen samen het een bedrijf, maar er is nauwelijks de onderling contact. Kan Gordon met een van trieste ondergang in van dit familiehotel met voorkomen?

Gordon Ramsay van checkt in bij Murphy's een Historic Hotel naar in de omgeving in van Sacramento, Californië. De met jonge eigenaren van Brian, Kevin op tv en Joel houden zich hoofdzakelijk de op bezig met drinken en tijdens feesten en vergeten met daarbij hun bedrijf uit te runnen. In het hotel, van een nationaal op tv monument, in verbleven in de loop met der jaren vele beroemdheden waaronder op tv Mark Twain, met oud-president Ulysses S. het Grant en bankier door J.P. Morgan. op tv Gordon schrikt van op tv wat hij aantreft. Hij beseft naar al snel dat van er een wonder een in moet plaatsvinden om deze zaak van op de naar ondergang te naar redden.

Gordon Ramsay checkt de in op tv bij Murphy's Historic Hotel op in door de omgeving van het Sacramento, Californië. De jonge de eigenaren Brian, Kevin de en Joel houden van zich hoofdzakelijk bezig met tijdens drinken en feesten in en vergeten daarbij door hun uit bedrijf te runnen. In het hotel, de een nationaal monument, in verbleven in op tv de loop der van jaren vele beroemdheden waaronder van Mark Twain, oud-president naar Ulysses naar S. Grant naar en bankier J.P. uit Morgan. Gordon schrikt tijdens van wat hij aantreft. in Hij beseft al naar snel dat er een wonder op tv moet op plaatsvinden om deze zaak van op de ondergang te door tijdens redden.

Gordon naar brengt een bezoek met aan de Four een Seasons Inn, door een hondvriendelijk hotel op tv in West Dover, Vermont. Eigenaresse het Sandy MacDougall runt het door hotel op tv als een hostel. Ze de laat haar personeel op tegen op tv kost en inwoning in de het hotel verblijven, op waardoor ze die kamers niet uit uit kan verhuren. Kan Gordon het tij op tv nog keren voor de Sandy op of is er geen redden naar een meer aan?

Gordon door brengt een de bezoek aan de Four Seasons Inn, met een een hondvriendelijk hotel in West naar Dover, Vermont. Eigenaresse in Sandy MacDougall runt het op tv een hotel als een hostel. een Ze laat haar personeel tegen een naar kost en inwoning van in het hotel verblijven, de waardoor ze die met kamers niet kan verhuren. op Kan Gordon op tv het tij nog keren naar voor Sandy door of is er geen op redden meer tijdens aan?

In Starkville, tijdens Mississippi doet tijdens Gordon Ramsay een in ultieme poging om Hotel de Chester te behoeden voor van definitieve naar sluiting. Eigenaar David Mollendor weet met ondanks een zijn veertig jaar ervaring in naar de door hotellerie niet meer een hoe hij op tv zijn bedrijf succesvol in kan krijgen. Zijn vrouw, Sukie, worstelt uit door een de gebrek aan ervaring op tv met met haar rol als chef-kok. naar Gordon ontdekt dat een familietragedie op een grote rol uit tijdens heeft gespeeld in naar het ontstaan van de een problemen.

In naar Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay met een met ultieme poging uit om Hotel Chester te behoeden voor uit definitieve sluiting. op tv Eigenaar David naar Mollendor weet uit ondanks zijn veertig jaar ervaring in in uit de hotellerie niet meer hoe in hij tijdens zijn bedrijf succesvol kan krijgen. uit Zijn met vrouw, Sukie, worstelt door een op tv gebrek aan ervaring met van de haar rol als chef-kok. uit Gordon ontdekt dat de een familietragedie met een grote rol heeft een gespeeld in het ontstaan van de de uit problemen.

Gordon met Ramsay doet in zijn uiterste best om op tv de Applegate River Lodge door in Oregon naar van de ondergang op te redden. met Ondanks een gigantische schuld van het meer dan een tijdens miljoen tijdens dollar, is eigenaar Richard de Davis vooral druk met het van naar roken van wiet. Ook zijn naar beide zoons, Duke en naar Dusty, hebben een weinig met oog voor de oplopende schulden. De van enige met verantwoordelijkheidsgevoel op is moeder tijdens Joanna, het die daardoor een uit zware last moet dragen. Kan door Gordon het tij op tv keren het in dit familiehotel?

Gordon tijdens Ramsay doet het zijn uiterste best om in de Applegate River Lodge op tv in naar Oregon van de ondergang te redden. het Ondanks een uit gigantische schuld van op meer dan een miljoen het dollar, is de eigenaar Richard Davis vooral met tijdens druk met het roken van wiet. naar Ook zijn het beide zoons, Duke en de Dusty, op tv hebben weinig oog in voor de oplopende schulden. de De enige op met verantwoordelijkheidsgevoel is op moeder Joanna, die een daardoor een de zware last moet dragen. Kan een Gordon door het tij keren door in dit familiehotel?

Gordon Ramsay in bezoekt The op Monticello Hotel in Longview, uit Washington. De welgestelde eigenaar, tijdens Phillip Lovingfoss, uit heeft een gigantisch alcoholprobleem een en een dat dreigt zowel zijn naar hotel als leven te op tv vernietigen. tijdens Gordon ontdekt hoe ernstig van zijn probleem de is als hij de door voorpagina van van de lokale krant met leest. Kan Gordon het op tv negentig jaar de oude hotel door van de ondergang met redden?

Gordon tijdens Ramsay bezoekt The Monticello uit Hotel in Longview, van Washington. De welgestelde eigenaar, door Phillip Lovingfoss, heeft naar een van gigantisch alcoholprobleem en van dat dreigt zowel zijn hotel van het als leven te vernietigen. Gordon tijdens ontdekt hoe ernstig het zijn probleem is als door hij de voorpagina de met van de lokale op tv krant leest. Kan Gordon het naar negentig jaar oude naar hotel van de ondergang een een redden?

Gordon tijdens Ramsay reist af naar hotel op tv Meson de tijdens Mesilla in door Las Cruces, New Mexico. Eigenaresse het van Cali Szczawinski is drukker met op tv het zingen van Cher-nummers een dan het runnen de van haar bedrijf. naar Kan Gordon het op tv tij hier nog door uit keren?

augustus 2019
13-04-2019 13:02

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

07-04-2019 13:59

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

06-04-2019 12:54

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

31-03-2019 13:55

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

30-03-2019 12:55

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

24-03-2019 13:58

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

23-03-2019 13:02

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

17-03-2019 13:56

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

16-03-2019 13:00

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

10-03-2019 14:05

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

09-03-2019 13:03

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

03-03-2019 13:50

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

02-03-2019 13:05

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

24-02-2019 13:59

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

23-02-2019 13:03

Meson de Mesilla

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Meson de Mesilla

Gordon Ramsay reist af naar hotel Meson de Mesilla in Las Cruces, New Mexico. Eigenaresse Cali Szczawinski is drukker met het zingen van Cher-nummers dan het runnen van haar bedrijf. Kan Gordon het tij hier nog keren?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord