Programma gemist?

Gordon een Ramsay reist af een naar Pipestone, Minnesota voor naar een bezoek aan de in in Historic Calumet Inn. Eigenaresses het Vanda en op tv Rina hebben het op hotel cadeau gekregen het van hun vader. De een verwende meiden nemen het door runnen de van een eigen bedrijf op totaal niet serieus. De afgelopen op in negen maanden hebben ze er het een van flinke puinhoop van gemaakt. Ze steken van zelf geen vinger tijdens uit, het met personeel draait op tv overuren en de gasten lijden met onder op tv hun wanbeleid. Kan Gordon de uit zaak naar weer op de rit krijgen een of is het uit deze keer echt tijdens van te laat?

Gordon Ramsay tijdens reist af naar Pipestone, de Minnesota voor het een bezoek uit aan de Historic Calumet met Inn. Eigenaresses Vanda in en Rina de hebben het tijdens hotel cadeau gekregen van hun vader. in De verwende meiden een nemen op tv het runnen van een eigen een bedrijf totaal niet op tv serieus. het De afgelopen negen in maanden hebben ze er van een flinke puinhoop de van tijdens gemaakt. Ze steken van zelf geen vinger een uit, het personeel draait uit overuren en de gasten lijden een onder naar hun wanbeleid. een Kan Gordon de zaak tijdens weer op de rit krijgen in of van is het deze keer tijdens echt te naar laat?

Gordon in checkt in bij op het oudste naar hotel van Connecticut, de de Curtis House. Dit een historische hotel is al meerdere op generaties in door handen van de het familie Hardisty. De laatste uit tijd in gaat het zakelijk een gezien steeds slechter. T.J en een zijn door zus, Chris, runnen samen door het bedrijf, maar er een van is nauwelijks onderling naar contact. Kan Gordon uit een trieste ondergang door van dit familiehotel door voorkomen?

Gordon checkt in het bij de het oudste hotel van Connecticut, het van de Curtis House. op tv Dit historische hotel is naar al meerdere generaties in handen in van van de familie Hardisty. De laatste een tijd gaat het naar zakelijk gezien steeds de slechter. T.J en een zijn zus, Chris, in van runnen samen het bedrijf, maar op er is nauwelijks een onderling uit contact. Kan Gordon een trieste ondergang een in van dit familiehotel in voorkomen?

Gordon op tv Ramsay checkt door in bij Murphy's Historic Hotel in op tv de de omgeving van Sacramento, Californië. de De jonge op eigenaren Brian, uit Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk met bezig met naar drinken en feesten en op vergeten daarbij hun in bedrijf te runnen. op In het hotel, op op een nationaal monument, verbleven in de met loop der uit jaren vele beroemdheden op tv waaronder Mark Twain, de oud-president Ulysses het S. Grant en bankier uit J.P. naar Morgan. Gordon schrikt van wat op hij aantreft. Hij beseft naar al snel op tv dat er een een wonder met moet plaatsvinden om naar deze zaak van de ondergang door te op redden.

Gordon Ramsay op checkt in in bij Murphy's Historic Hotel het in de door omgeving van Sacramento, Californië. met De jonge op tv eigenaren Brian, Kevin en Joel door houden zich hoofdzakelijk naar bezig met met drinken en feesten het en een vergeten daarbij hun bedrijf te op runnen. met In het hotel, een nationaal monument, naar verbleven in naar de loop tijdens der jaren in vele beroemdheden waaronder Mark van Twain, oud-president het Ulysses S. Grant op en bankier J.P. Morgan. in Gordon schrikt van tijdens wat hij aantreft. in Hij beseft tijdens al snel dat met er een wonder moet plaatsvinden op om door deze zaak van de ondergang te op tv door redden.

Gordon brengt een op bezoek aan de op Four Seasons Inn, het een door hondvriendelijk hotel in West Dover, tijdens Vermont. Eigenaresse tijdens Sandy MacDougall in runt het het hotel als een hostel. met Ze laat met haar personeel tegen kost in en inwoning in het hotel uit verblijven, waardoor op tv ze op tv die kamers niet kan verhuren. in Kan Gordon het uit tij nog keren naar voor Sandy een of is er geen redden tijdens meer het aan?

Gordon brengt een op tv bezoek de aan de Four Seasons uit Inn, een van hondvriendelijk hotel naar in West Dover, Vermont. Eigenaresse door Sandy naar MacDougall runt het hotel als een een hostel. Ze een laat door haar personeel tegen kost op tv en inwoning met in het hotel van verblijven, waardoor ze die kamers op niet kan in verhuren. Kan Gordon het tij in nog een keren voor Sandy tijdens of is naar er geen redden meer van aan?

In in Starkville, Mississippi doet Gordon op Ramsay een ultieme een poging in om Hotel Chester te behoeden naar voor definitieve sluiting. een Eigenaar door David Mollendor weet ondanks zijn veertig op jaar in ervaring in de hotellerie met niet meer hoe uit hij met zijn bedrijf succesvol op tv kan krijgen. Zijn vrouw, Sukie, op tv worstelt door een gebrek een aan ervaring naar met op haar rol als een chef-kok. Gordon ontdekt uit dat een familietragedie een door grote rol heeft gespeeld in op het ontstaan het van de de problemen.

In Starkville, Mississippi in doet Gordon Ramsay tijdens een uit ultieme poging om Hotel uit Chester te een behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar het David tijdens Mollendor weet van ondanks zijn veertig het jaar ervaring in de door hotellerie niet naar meer hoe hij zijn uit bedrijf succesvol kan krijgen. Zijn door vrouw, Sukie, worstelt van door een gebrek een door aan ervaring met haar rol met als chef-kok. Gordon tijdens ontdekt dat een naar familietragedie een grote rol naar heeft gespeeld het in het op tv ontstaan van op de problemen.

Gordon het Ramsay doet zijn uiterste op best om de de Applegate River Lodge in op Oregon naar van de ondergang het te redden. Ondanks naar een gigantische schuld van op tv meer dan een tijdens miljoen dollar, door is eigenaar Richard Davis in vooral druk door met het een roken van wiet. Ook zijn beide in zoons, Duke en tijdens Dusty, hebben door weinig oog voor de tijdens oplopende schulden. De op enige met het verantwoordelijkheidsgevoel in is moeder Joanna, die de daardoor een zware op tv last moet dragen. Kan Gordon met het tij op keren in dit op familiehotel?

Gordon naar Ramsay doet zijn door uiterste best van om de Applegate in River Lodge in door Oregon van de op ondergang te redden. op Ondanks een gigantische schuld van tijdens meer dan een miljoen door dollar, is eigenaar een Richard in Davis vooral druk met het in roken van in wiet. Ook op tv zijn beide zoons, een Duke en door Dusty, hebben weinig tijdens oog voor de oplopende schulden. het De enige met van verantwoordelijkheidsgevoel is moeder Joanna, het die uit daardoor een zware last een moet dragen. een Kan Gordon het tijdens tij keren in dit op familiehotel?

Gordon Ramsay met bezoekt van The Monticello Hotel in Longview, in Washington. De welgestelde eigenaar, van in Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem van en dat dreigt door een zowel zijn hotel als op leven te met vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig op zijn probleem is het als hij de voorpagina tijdens van van de lokale krant leest. een Kan Gordon het een negentig jaar oude hotel een van van de ondergang het redden?

Gordon naar Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in in het Longview, Washington. De welgestelde tijdens eigenaar, Phillip met Lovingfoss, heeft een gigantisch de alcoholprobleem en een dat dreigt een zowel zijn hotel van als leven te vernietigen. Gordon ontdekt van naar hoe ernstig zijn probleem is als een door hij de voorpagina van de lokale het krant leest. Kan op Gordon het op negentig jaar oude een hotel naar van de ondergang de redden?

Gordon Ramsay door reist tijdens af naar hotel Meson de naar Mesilla naar in Las Cruces, New Mexico. door Eigenaresse Cali Szczawinski van is drukker met het naar zingen van van Cher-nummers door dan het runnen van haar naar bedrijf. Kan Gordon van het tij op hier nog tijdens keren?

juni 2021
13-04-2019 13:02

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

07-04-2019 13:59

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

06-04-2019 12:54

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

31-03-2019 13:55

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

30-03-2019 12:55

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

24-03-2019 13:58

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

23-03-2019 13:02

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

17-03-2019 13:56

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

16-03-2019 13:00

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

10-03-2019 14:05

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

09-03-2019 13:03

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

03-03-2019 13:50

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

02-03-2019 13:05

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

24-02-2019 13:59

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

23-02-2019 13:03

Meson de Mesilla

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Meson de Mesilla

Gordon Ramsay reist af naar hotel Meson de Mesilla in Las Cruces, New Mexico. Eigenaresse Cali Szczawinski is drukker met het zingen van Cher-nummers dan het runnen van haar bedrijf. Kan Gordon het tij hier nog keren?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!