Programma gemist?

Gordon naar Ramsay reist af naar Pipestone, met in Minnesota voor een bezoek aan naar de tijdens Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en tijdens Rina hebben naar het hotel cadeau gekregen het van hun vader. van De in verwende meiden nemen het runnen op tv met van een eigen bedrijf totaal de niet serieus. tijdens De afgelopen negen maanden hebben door uit ze er een flinke het puinhoop van gemaakt. uit Ze steken zelf geen vinger tijdens tijdens uit, het personeel draait overuren en met de het gasten lijden onder door hun wanbeleid. Kan Gordon de op zaak weer door op de op rit krijgen of is de het deze keer echt door te van laat?

Gordon op Ramsay reist in af naar Pipestone, Minnesota naar voor een bezoek aan de tijdens een Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda het en Rina hebben in het van hotel cadeau gekregen op van hun vader. tijdens De verwende meiden nemen het het runnen op van een eigen bedrijf totaal niet door het serieus. De afgelopen het negen maanden hebben ze op tv er een flinke naar puinhoop van gemaakt. Ze steken naar zelf door geen vinger uit, het op tv personeel op tv draait overuren en de gasten lijden een onder hun door wanbeleid. Kan Gordon de door zaak van weer op met de rit krijgen of is het tijdens deze keer een echt te in laat?

Gordon checkt door in bij het in oudste hotel van in Connecticut, de met Curtis House. Dit historische hotel het is al meerdere op generaties in handen naar het van de familie op Hardisty. De laatste tijd gaat de het uit zakelijk gezien steeds slechter. T.J en de zijn zus, Chris, naar met runnen samen het uit bedrijf, maar er is nauwelijks onderling in contact. Kan naar Gordon een trieste ondergang met naar van dit familiehotel op tv voorkomen?

Gordon checkt in in bij het oudste in hotel tijdens van Connecticut, de in Curtis House. in Dit historische hotel is al meerdere uit de generaties in handen van tijdens de familie Hardisty. het De laatste tijd gaat uit het zakelijk gezien steeds met slechter. T.J en naar zijn naar zus, Chris, tijdens runnen samen het bedrijf, maar op tv er is nauwelijks onderling het contact. Kan het Gordon uit een trieste ondergang van in dit familiehotel van voorkomen?

Gordon Ramsay een checkt van in bij Murphy's Historic Hotel tijdens in de een omgeving van Sacramento, Californië. De tijdens het jonge eigenaren Brian, Kevin de en Joel houden zich het hoofdzakelijk bezig met drinken op door en feesten en vergeten met daarbij hun bedrijf te runnen. op In het hotel, de een nationaal monument, door verbleven in het de loop der jaren de vele beroemdheden op tv waaronder Mark door Twain, oud-president Ulysses het S. Grant en bankier J.P. uit Morgan. Gordon schrikt de van wat op tv hij op aantreft. Hij beseft al snel dat de er een op tv wonder tijdens moet plaatsvinden om op deze zaak van met de ondergang te op redden.

Gordon Ramsay checkt door in in bij Murphy's Historic Hotel op in de door omgeving van Sacramento, de Californië. De jonge met eigenaren Brian, Kevin en uit Joel houden zich hoofdzakelijk het bezig op tv met drinken en de feesten en op vergeten daarbij hun bedrijf in te runnen. In tijdens het hotel, door een nationaal monument, verbleven in de door tijdens loop der jaren vele beroemdheden waaronder van het Mark Twain, oud-president Ulysses in S. Grant en naar bankier J.P. Morgan. het Gordon schrikt van wat hij tijdens aantreft. Hij een beseft al snel door dat van er een wonder moet van plaatsvinden om deze zaak van de de ondergang te het op tv redden.

Gordon een brengt een bezoek aan de door uit Four Seasons Inn, naar een hondvriendelijk hotel in West naar Dover, Vermont. in Eigenaresse Sandy met MacDougall runt het het hotel als een hostel. Ze op tv laat de haar personeel tegen kost en tijdens inwoning in op tv het hotel verblijven, waardoor van ze het die kamers niet kan van verhuren. Kan Gordon het tij een de nog keren voor van Sandy of is er geen uit redden op tv meer aan?

Gordon brengt een een bezoek aan de van Four op Seasons Inn, een hondvriendelijk met hotel in met West Dover, Vermont. tijdens Eigenaresse Sandy MacDougall runt het de hotel tijdens als een hostel. door Ze laat haar personeel tegen op tv kost het en inwoning in uit het hotel verblijven, waardoor ze tijdens die kamers niet het naar kan verhuren. Kan door Gordon het tij de nog keren voor Sandy of is met er geen in redden meer naar aan?

In Starkville, Mississippi van doet met Gordon Ramsay een ultieme poging met om de Hotel Chester te behoeden voor een definitieve sluiting. Eigenaar uit de David Mollendor weet met ondanks zijn veertig op jaar ervaring in tijdens de hotellerie niet meer hoe het hij zijn uit bedrijf succesvol kan uit krijgen. Zijn vrouw, Sukie, in worstelt door een in gebrek aan een ervaring met haar rol door als uit chef-kok. Gordon ontdekt dat een familietragedie met een in grote rol heeft door gespeeld in het op ontstaan van de een problemen.

In een Starkville, Mississippi doet Gordon een Ramsay het een ultieme poging om Hotel het Chester te behoeden het voor definitieve sluiting. Eigenaar met David Mollendor weet in ondanks op zijn veertig jaar het ervaring in de uit hotellerie niet meer van hoe hij zijn bedrijf succesvol uit kan op tv krijgen. Zijn tijdens vrouw, Sukie, worstelt met door een gebrek aan ervaring een met op tv haar rol als chef-kok. het Gordon ontdekt het dat een familietragedie een grote met rol heeft van gespeeld in het uit ontstaan van de de problemen.

Gordon op tv Ramsay doet zijn uiterste best in op tv om de Applegate River Lodge een in door Oregon van de ondergang te door redden. op tv Ondanks een gigantische schuld op van meer dan een miljoen met dollar, van is eigenaar Richard Davis vooral met druk met een het roken van het wiet. Ook zijn beide van zoons, Duke een en Dusty, hebben op weinig oog het voor de oplopende naar schulden. De enige op tv met verantwoordelijkheidsgevoel is moeder op tv Joanna, die naar daardoor een zware de last moet door dragen. Kan Gordon het tij keren in in met dit familiehotel?

Gordon de Ramsay doet zijn uiterste uit best met om de Applegate in River Lodge in Oregon uit van de ondergang met te redden. Ondanks van een gigantische schuld van meer op dan door een miljoen het dollar, is eigenaar Richard in Davis vooral een druk met het roken van door wiet. Ook het zijn beide zoons, uit Duke en Dusty, hebben door weinig door oog voor de oplopende schulden. De op enige met verantwoordelijkheidsgevoel uit is moeder naar Joanna, die daardoor met een het zware last moet dragen. uit Kan Gordon het tij de keren in dit uit familiehotel?

Gordon in Ramsay bezoekt The van Monticello Hotel op tv in Longview, Washington. De welgestelde naar eigenaar, van Phillip Lovingfoss, heeft naar een gigantisch alcoholprobleem en dat een dreigt zowel zijn met hotel als leven te het met vernietigen. Gordon ontdekt hoe het ernstig zijn probleem in is als tijdens hij de voorpagina een van de lokale een krant leest. Kan naar Gordon het negentig jaar tijdens oude hotel van de op ondergang het redden?

Gordon op Ramsay bezoekt op tv The Monticello Hotel in Longview, Washington. op De de welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft uit een gigantisch alcoholprobleem uit uit en dat dreigt zowel zijn de hotel als leven te van vernietigen. Gordon tijdens ontdekt met hoe ernstig zijn met probleem is als hij een de voorpagina van de lokale met krant van leest. Kan Gordon het op tv negentig jaar oude hotel uit van met de ondergang door redden?

Gordon Ramsay reist uit af naar hotel van een Meson de Mesilla in Las Cruces, een New met Mexico. Eigenaresse Cali tijdens Szczawinski is drukker met het tijdens zingen van Cher-nummers met dan het runnen het op van haar bedrijf. Kan de Gordon het tij hier op tv nog naar keren?

mei 2019
13-04-2019 13:02

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

07-04-2019 13:59

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

06-04-2019 12:54

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

31-03-2019 13:55

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

30-03-2019 12:55

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

24-03-2019 13:58

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

23-03-2019 13:02

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

17-03-2019 13:56

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

16-03-2019 13:00

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

10-03-2019 14:05

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

09-03-2019 13:03

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

03-03-2019 13:50

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

02-03-2019 13:05

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

24-02-2019 13:59

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

23-02-2019 13:03

Meson de Mesilla

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Meson de Mesilla

Gordon Ramsay reist af naar hotel Meson de Mesilla in Las Cruces, New Mexico. Eigenaresse Cali Szczawinski is drukker met het zingen van Cher-nummers dan het runnen van haar bedrijf. Kan Gordon het tij hier nog keren?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord