Programma gemist?

Gordon Ramsay de reist door af naar Pipestone, Minnesota voor naar een bezoek aan de van in Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en op tv Rina hebben naar het op hotel cadeau gekregen van hun naar vader. een De verwende meiden nemen in het runnen van een door eigen bedrijf totaal in niet serieus. het De afgelopen negen maanden een hebben ze er een naar flinke puinhoop door van gemaakt. Ze steken door zelf de geen vinger uit, het personeel van draait tijdens overuren en de op gasten lijden onder hun wanbeleid. in Kan Gordon de van door zaak weer op de rit uit krijgen of is uit het deze keer echt uit naar te laat?

Gordon Ramsay reist tijdens af met naar Pipestone, Minnesota voor een de de bezoek aan de Historic Calumet Inn. naar door Eigenaresses Vanda en Rina in hebben het hotel uit cadeau gekregen naar van hun vader. in De verwende meiden nemen het runnen van van een eigen op bedrijf totaal niet naar serieus. in De afgelopen negen van maanden hebben ze er op tv een flinke puinhoop van van gemaakt. Ze steken de zelf tijdens geen vinger uit, met het personeel draait overuren en in de gasten het lijden met onder hun wanbeleid. Kan Gordon met de zaak de weer op met de rit krijgen of van is het deze op keer echt te het laat?

Gordon in checkt in bij het oudste het een hotel van Connecticut, de Curtis een House. Dit historische de hotel is al meerdere met generaties op in handen van de familie tijdens Hardisty. De laatste met tijd gaat naar het zakelijk gezien met steeds op tv slechter. T.J en zijn zus, van Chris, runnen op samen het bedrijf, maar met er is nauwelijks tijdens onderling contact. Kan Gordon op tv door een trieste ondergang van dit met familiehotel naar voorkomen?

Gordon in checkt in het bij het oudste hotel van Connecticut, in de uit Curtis House. Dit historische door hotel is al meerdere tijdens generaties een in handen een van de familie Hardisty. De door laatste tijd gaat naar het zakelijk uit gezien steeds slechter. met T.J en zijn zus, door Chris, tijdens runnen samen het bedrijf, maar het er is van nauwelijks onderling met contact. Kan Gordon een trieste tijdens ondergang van dit familiehotel naar de voorkomen?

Gordon Ramsay tijdens checkt in bij Murphy's een Historic Hotel in op de uit omgeving van naar Sacramento, Californië. De jonge eigenaren op Brian, Kevin en Joel op tv houden zich door hoofdzakelijk bezig met drinken tijdens en uit feesten en vergeten daarbij hun met bedrijf in te runnen. In het het hotel, een nationaal uit monument, met verbleven in de loop der jaren op tv vele beroemdheden waaronder in Mark met Twain, oud-president een Ulysses S. Grant met en bankier J.P. Morgan. Gordon tijdens schrikt van naar wat hij aantreft. Hij beseft tijdens het al snel dat het er een wonder moet plaatsvinden om een deze zaak van door de ondergang te van met redden.

Gordon Ramsay uit checkt in het bij Murphy's met Historic Hotel in de omgeving van op Sacramento, de Californië. De jonge tijdens eigenaren Brian, van Kevin en Joel houden van zich hoofdzakelijk bezig met drinken van en feesten op tv en vergeten daarbij hun naar bedrijf door te runnen. door In het hotel, een nationaal naar monument, verbleven in de het de loop der jaren vele beroemdheden de waaronder Mark Twain, tijdens oud-president Ulysses S. Grant het en bankier in J.P. van Morgan. Gordon schrikt uit van wat hij op tv aantreft. Hij beseft al op snel dat in er een wonder moet plaatsvinden om met deze zaak van van door de ondergang te op tv redden.

Gordon brengt een in bezoek tijdens aan de Four Seasons Inn, op een de hondvriendelijk hotel in West Dover, van Vermont. Eigenaresse Sandy met MacDougall runt het van hotel als door een hostel. tijdens Ze laat haar personeel tegen het van kost en inwoning in het hotel tijdens verblijven, op tv waardoor ze die de kamers niet kan in verhuren. Kan Gordon het tij uit nog keren op tv voor Sandy of van is er geen redden in meer op aan?

Gordon brengt uit een bezoek aan de door naar Four Seasons Inn, een hondvriendelijk het hotel naar in West Dover, Vermont. door Eigenaresse Sandy MacDougall runt het van hotel een als een hostel. Ze van laat haar een personeel tegen kost op en inwoning in met het hotel verblijven, waardoor door ze uit die kamers niet kan verhuren. naar Kan Gordon het het tij op tv nog keren voor Sandy naar of is op tv er geen redden meer naar aan?

In Starkville, door Mississippi doet de Gordon Ramsay een ultieme op poging om naar Hotel Chester te behoeden voor op op tv definitieve sluiting. Eigenaar op David Mollendor weet ondanks het zijn veertig van jaar ervaring in het de hotellerie niet het meer hoe hij zijn bedrijf succesvol op tv kan krijgen. Zijn in vrouw, Sukie, worstelt het een door een gebrek aan ervaring een met haar rol als op door chef-kok. Gordon ontdekt dat een familietragedie een van een grote rol heeft de gespeeld in het ontstaan van van de uit problemen.

In naar Starkville, Mississippi de doet Gordon Ramsay een ultieme van poging om Hotel door Chester te op tv behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar op tv David door Mollendor weet ondanks zijn naar veertig jaar tijdens ervaring in de naar hotellerie niet het meer hoe hij op zijn bedrijf succesvol kan krijgen. Zijn het vrouw, Sukie, de worstelt door een gebrek in aan ervaring op met haar rol als het een chef-kok. Gordon ontdekt dat een met familietragedie een grote een rol met heeft gespeeld in tijdens het ontstaan van de het problemen.

Gordon Ramsay doet van zijn uiterste best op om uit de Applegate River Lodge in een tijdens Oregon van de op tv ondergang te redden. tijdens Ondanks een gigantische schuld van van meer een dan een miljoen dollar, is de eigenaar Richard op Davis vooral druk met het met in roken van wiet. in Ook zijn beide een zoons, Duke en het Dusty, hebben weinig uit oog voor de oplopende schulden. De op enige met op tv verantwoordelijkheidsgevoel op is moeder Joanna, die naar daardoor een zware last in moet dragen. op tv Kan Gordon van het tij keren in door dit familiehotel?

Gordon Ramsay van doet zijn de uiterste best met om de Applegate River op Lodge in op Oregon van de ondergang te redden. het Ondanks een gigantische in schuld van in meer dan een het miljoen dollar, is naar eigenaar Richard Davis naar vooral met druk met het roken van de wiet. Ook zijn de beide het zoons, Duke en tijdens Dusty, hebben weinig oog voor van de oplopende schulden. door De enige tijdens met verantwoordelijkheidsgevoel is moeder met Joanna, tijdens die daardoor een zware uit last moet dragen. Kan uit Gordon uit het tij keren in dit van familiehotel?

Gordon door Ramsay bezoekt The Monticello Hotel door door in Longview, Washington. van De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft met een uit gigantisch alcoholprobleem en een dat dreigt zowel uit zijn hotel als leven te op vernietigen. de Gordon ontdekt hoe van ernstig zijn probleem is als in hij tijdens de voorpagina van de lokale naar van krant leest. Kan van Gordon het negentig jaar oude hotel door van de door ondergang de redden?

Gordon met Ramsay bezoekt The Monticello naar Hotel in Longview, Washington. in tijdens De welgestelde eigenaar, de Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch naar alcoholprobleem en door dat dreigt zowel zijn hotel uit als een leven te vernietigen. in Gordon ontdekt hoe een ernstig zijn probleem in is als hij de voorpagina met van met de lokale krant leest. Kan tijdens het Gordon het negentig jaar oude het hotel van een de ondergang in redden?

Gordon Ramsay naar reist af in naar hotel tijdens Meson de Mesilla in tijdens Las Cruces, New Mexico. in Eigenaresse Cali in Szczawinski is drukker met het van zingen van het Cher-nummers dan uit het runnen van haar op tv bedrijf. Kan Gordon het het in tij hier nog uit keren?

oktober 2020
13-04-2019 13:02

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

07-04-2019 13:59

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

06-04-2019 12:54

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

31-03-2019 13:55

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

30-03-2019 12:55

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

24-03-2019 13:58

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

23-03-2019 13:02

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

17-03-2019 13:56

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

16-03-2019 13:00

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

10-03-2019 14:05

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

09-03-2019 13:03

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

03-03-2019 13:50

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

02-03-2019 13:05

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

24-02-2019 13:59

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

23-02-2019 13:03

Meson de Mesilla

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Meson de Mesilla

Gordon Ramsay reist af naar hotel Meson de Mesilla in Las Cruces, New Mexico. Eigenaresse Cali Szczawinski is drukker met het zingen van Cher-nummers dan het runnen van haar bedrijf. Kan Gordon het tij hier nog keren?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!