Programma gemist?

Gordon op tv Ramsay reist een af naar Pipestone, door Minnesota voor een bezoek tijdens aan de Historic Calumet het Inn. Eigenaresses in Vanda en Rina hebben de het hotel met cadeau gekregen van een hun vader. De verwende naar meiden nemen het op tv runnen van een eigen het naar bedrijf totaal niet serieus. van De afgelopen tijdens negen maanden hebben ze er op tv een flinke puinhoop van op tv gemaakt. naar Ze steken zelf geen vinger tijdens uit, het personeel tijdens draait overuren en de de gasten lijden uit onder op tv hun wanbeleid. Kan Gordon de tijdens zaak weer op een de rit de krijgen of is het tijdens deze keer op tv echt te in laat?

Gordon Ramsay reist door op tv af naar Pipestone, Minnesota voor een het bezoek op aan de Historic het Calumet Inn. Eigenaresses Vanda een en door Rina hebben het hotel naar cadeau gekregen van met hun vader. De verwende meiden op tv nemen het runnen uit van een eigen in bedrijf totaal de niet serieus. De afgelopen naar negen naar maanden hebben van ze er een flinke puinhoop door van gemaakt. Ze steken van de zelf geen vinger uit, met het personeel draait overuren in en de gasten een lijden onder hun wanbeleid. naar Kan Gordon met de van zaak weer op van de rit krijgen of is het van deze keer met echt te een laat?

Gordon naar checkt in op bij het oudste hotel van door Connecticut, de de Curtis House. Dit historische hotel in is op al meerdere generaties met in handen van de met familie Hardisty. uit De laatste tijd tijdens gaat het zakelijk met gezien steeds slechter. de T.J en zijn zus, Chris, op tv runnen op tv samen het bedrijf, maar een er is nauwelijks onderling met contact. Kan op Gordon het een trieste ondergang van tijdens dit familiehotel in voorkomen?

Gordon op checkt in bij het oudste uit door hotel van Connecticut, de de Curtis House. met Dit historische hotel is al meerdere tijdens generaties in handen naar van de uit familie naar Hardisty. De laatste tijd gaat op tv het zakelijk van gezien steeds slechter. T.J en naar zijn zus, Chris, op runnen op tv samen het bedrijf, de maar er is de nauwelijks onderling contact. Kan uit Gordon een de trieste ondergang van dit familiehotel van tijdens voorkomen?

Gordon Ramsay checkt door in bij Murphy's met Historic Hotel in met in de omgeving van Sacramento, op Californië. De jonge de eigenaren Brian, Kevin en Joel op houden zich op hoofdzakelijk bezig met drinken naar een en feesten en vergeten daarbij hun op bedrijf te runnen. op tv In het hotel, naar in een nationaal monument, verbleven de in de op tv loop der jaren vele beroemdheden waaronder de in Mark Twain, oud-president Ulysses S. een Grant en bankier J.P. van met Morgan. Gordon schrikt van in wat hij met aantreft. Hij beseft al snel dat van er een van wonder moet met plaatsvinden om de deze zaak van de ondergang te naar op redden.

Gordon Ramsay checkt uit in bij Murphy's de Historic op Hotel in door de omgeving van een Sacramento, Californië. De jonge eigenaren uit Brian, Kevin een en Joel op tv houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken tijdens naar en feesten en vergeten daarbij hun een bedrijf te runnen. de In het hotel, in een door nationaal monument, verbleven op in de uit loop der jaren vele beroemdheden met waaronder Mark Twain, oud-president door Ulysses naar S. Grant tijdens en bankier J.P. Morgan. Gordon schrikt met van een wat hij aantreft. Hij beseft naar al snel de dat er naar een wonder het moet plaatsvinden om een deze zaak van de ondergang te op door redden.

Gordon brengt een met met bezoek aan de Four Seasons Inn, naar een hondvriendelijk op tv hotel in West Dover, op Vermont. Eigenaresse Sandy tijdens naar MacDougall runt het hotel als naar een hostel. Ze tijdens laat haar personeel van tegen kost en tijdens inwoning in met het hotel verblijven, waardoor in ze met die kamers niet kan verhuren. het Kan door Gordon het tij nog op tv keren voor Sandy of is het er naar geen redden meer naar aan?

Gordon brengt een het bezoek aan tijdens de Four Seasons het Inn, een met hondvriendelijk hotel in West Dover, op tv met Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt op tv het het hotel als een hostel. Ze laat door met haar personeel tegen kost en inwoning met met in het hotel verblijven, op waardoor ze uit die kamers niet kan verhuren. naar Kan Gordon op het tij nog keren voor naar Sandy of is de er geen redden door meer tijdens aan?

In Starkville, op Mississippi doet Gordon een Ramsay een ultieme met poging om Hotel een Chester te een behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar door David Mollendor weet in ondanks zijn veertig door jaar ervaring het in de door hotellerie niet meer van hoe hij in zijn bedrijf succesvol kan krijgen. Zijn op vrouw, Sukie, worstelt tijdens door een gebrek tijdens aan ervaring uit met op haar rol als chef-kok. door Gordon ontdekt dat een een familietragedie een grote rol op tv in heeft gespeeld in de het ontstaan van de naar problemen.

In een Starkville, Mississippi doet Gordon het Ramsay een ultieme poging het om naar Hotel Chester te behoeden voor van definitieve sluiting. uit Eigenaar David Mollendor op weet ondanks zijn veertig een jaar ervaring door in de hotellerie niet op tv meer hoe met hij zijn bedrijf op tv succesvol uit kan krijgen. Zijn vrouw, Sukie, tijdens worstelt door een een gebrek aan het ervaring met haar in rol als chef-kok. Gordon ontdekt van dat een familietragedie uit een grote op rol in heeft gespeeld in het ontstaan de van de uit problemen.

Gordon tijdens Ramsay doet zijn uiterste van best om de naar Applegate River Lodge in van de Oregon van de ondergang te redden. het Ondanks een gigantische tijdens uit schuld van meer in dan een miljoen dollar, op tv is eigenaar Richard de Davis vooral tijdens druk met het een roken van wiet. Ook zijn beide een zoons, van Duke en met Dusty, hebben weinig door oog voor de oplopende schulden. naar De enige met een verantwoordelijkheidsgevoel is met moeder Joanna, die daardoor een van zware last van moet dragen. op tv Kan Gordon het op tij keren in door dit familiehotel?

Gordon Ramsay doet de op zijn uiterste best om de Applegate tijdens de River Lodge in Oregon het van de ondergang naar te redden. Ondanks een op gigantische schuld van door meer met dan een miljoen dollar, is door eigenaar Richard Davis vooral het druk met het de roken van uit wiet. Ook zijn op beide zoons, het Duke en Dusty, hebben met weinig oog de voor de oplopende schulden. De uit enige met verantwoordelijkheidsgevoel in met is moeder Joanna, die een daardoor een zware met last moet dragen. Kan met Gordon het tijdens tij keren tijdens in dit familiehotel?

Gordon op Ramsay bezoekt The Monticello op Hotel in Longview, Washington. naar De uit welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft van een met gigantisch alcoholprobleem op en dat dreigt zowel zijn uit hotel als leven te van vernietigen. met Gordon ontdekt hoe ernstig zijn de naar probleem is als hij naar de voorpagina op tv van de lokale krant uit leest. Kan Gordon het met negentig jaar oude hotel het van op de ondergang het redden?

Gordon op Ramsay bezoekt The Monticello op tv Hotel in Longview, Washington. met De welgestelde de eigenaar, Phillip in Lovingfoss, heeft een gigantisch met alcoholprobleem en dat het dreigt zowel zijn hotel van als leven tijdens te vernietigen. de Gordon ontdekt hoe ernstig zijn door probleem op is als hij de voorpagina uit van een de lokale krant op leest. Kan Gordon van het negentig jaar oude hotel uit van in de ondergang een redden?

Gordon Ramsay tijdens reist af de naar hotel tijdens Meson de Mesilla in Las naar Cruces, New op tv Mexico. Eigenaresse Cali Szczawinski met is drukker in met het zingen naar van Cher-nummers op tv dan het runnen van door haar bedrijf. met Kan Gordon het tij hier nog in op tv keren?

december 2021
13-04-2019 13:02

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

07-04-2019 13:59

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

06-04-2019 12:54

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

31-03-2019 13:55

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

30-03-2019 12:55

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

24-03-2019 13:58

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

23-03-2019 13:02

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

17-03-2019 13:56

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

16-03-2019 13:00

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

10-03-2019 14:05

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

09-03-2019 13:03

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

03-03-2019 13:50

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

02-03-2019 13:05

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

24-02-2019 13:59

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

23-02-2019 13:03

Meson de Mesilla

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Meson de Mesilla

Gordon Ramsay reist af naar hotel Meson de Mesilla in Las Cruces, New Mexico. Eigenaresse Cali Szczawinski is drukker met het zingen van Cher-nummers dan het runnen van haar bedrijf. Kan Gordon het tij hier nog keren?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!