Programma gemist?

Gordon Ramsay door reist af naar de Pipestone, Minnesota voor een de bezoek aan de een Historic Calumet Inn. met van Eigenaresses Vanda en Rina hebben een het op tv hotel cadeau gekregen van door hun vader. op De verwende meiden nemen op het runnen van een eigen in bedrijf totaal in niet serieus. tijdens De afgelopen negen maanden hebben in het ze er een flinke op puinhoop van gemaakt. Ze steken met zelf geen op vinger uit, een het personeel uit draait overuren en de gasten een lijden onder hun wanbeleid. in een Kan Gordon de zaak weer op de de op rit krijgen of is van het deze keer echt naar te van laat?

Gordon met Ramsay reist af met naar Pipestone, het Minnesota voor een bezoek aan de het Historic Calumet Inn. het Eigenaresses Vanda op en Rina hebben het met hotel de cadeau gekregen van hun vader. in De op tv verwende meiden nemen de het runnen van een van eigen bedrijf naar totaal niet uit serieus. De afgelopen tijdens negen maanden hebben ze er een van het flinke puinhoop van op gemaakt. Ze steken van zelf geen vinger naar uit, het personeel draait overuren uit en uit de gasten lijden onder hun wanbeleid. van Kan Gordon de uit zaak weer in op de rit tijdens krijgen met of is het de deze keer echt te uit laat?

Gordon op checkt in bij het oudste in hotel op van Connecticut, de uit Curtis House. in Dit historische hotel is al het meerdere generaties in handen van van de familie met Hardisty. De het laatste tijdens tijd gaat het zakelijk een gezien steeds slechter. T.J het en zijn op tv zus, Chris, in runnen samen het door bedrijf, maar er is nauwelijks door onderling contact. uit Kan Gordon een trieste de ondergang van dit in familiehotel naar voorkomen?

Gordon checkt in op tv tijdens bij het oudste hotel tijdens van Connecticut, de op Curtis House. Dit historische in hotel een is al meerdere generaties in door handen van de het familie Hardisty. De laatste op tv tijd met gaat het zakelijk gezien naar steeds uit slechter. T.J en van zijn zus, Chris, runnen samen een het naar bedrijf, maar er is nauwelijks onderling op tv contact. op tv Kan Gordon met een trieste ondergang van dit familiehotel de op tv voorkomen?

Gordon Ramsay in checkt een in bij Murphy's Historic Hotel van in de een omgeving van Sacramento, Californië. naar De jonge eigenaren van Brian, Kevin en Joel door naar houden zich hoofdzakelijk bezig naar met drinken en feesten en van vergeten daarbij hun op bedrijf te runnen. door In het uit hotel, door een nationaal monument, verbleven in de door loop der jaren een vele de beroemdheden waaronder Mark op Twain, oud-president Ulysses op S. Grant en bankier in J.P. Morgan. op Gordon schrikt op van wat hij aantreft. Hij beseft uit al snel door dat er een in wonder moet plaatsvinden met om deze zaak in van de ondergang te met van redden.

Gordon Ramsay checkt in op in bij Murphy's Historic Hotel het in in de omgeving van op Sacramento, Californië. De een jonge eigenaren Brian, door Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk tijdens naar bezig met drinken en feesten met en vergeten daarbij een hun met bedrijf te runnen. In het hotel, op een nationaal monument, van verbleven in op de loop der op jaren vele beroemdheden uit waaronder op Mark Twain, oud-president een Ulysses S. Grant en naar bankier J.P. Morgan. de Gordon schrikt op van wat hij aantreft. in Hij beseft al snel op dat er door een wonder moet op plaatsvinden om deze zaak van in de ondergang van te naar redden.

Gordon brengt een op tv bezoek aan de met Four uit Seasons Inn, een op hondvriendelijk hotel in West uit Dover, de Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het op hotel als op tv een hostel. Ze laat tijdens haar personeel tegen van door kost en inwoning op in het hotel verblijven, waardoor naar ze die in kamers niet een kan verhuren. Kan Gordon naar het tij nog keren de voor Sandy of is naar er geen een redden meer door aan?

Gordon brengt een van op tv bezoek aan de Four door Seasons Inn, een het hondvriendelijk hotel van in West Dover, het Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het uit hotel als een tijdens tijdens hostel. Ze laat haar personeel tegen in kost en het inwoning in het het hotel verblijven, op waardoor ze die naar kamers niet een kan verhuren. Kan Gordon het op tij nog keren op tv voor Sandy of naar is met er geen redden meer door aan?

In Starkville, Mississippi met van doet Gordon Ramsay door een ultieme poging om uit Hotel Chester te in behoeden voor definitieve sluiting. op Eigenaar David Mollendor weet een ondanks op tv zijn veertig jaar ervaring de in de hotellerie een niet meer met hoe hij met zijn bedrijf succesvol kan een krijgen. Zijn het vrouw, Sukie, worstelt door van een gebrek aan ervaring op met haar een rol als chef-kok. Gordon ontdekt op tv dat een familietragedie door met een grote rol naar heeft gespeeld in het ontstaan op tv van de van problemen.

In op tv Starkville, Mississippi van doet Gordon Ramsay een naar ultieme poging om Hotel op tv Chester te behoeden voor door in definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet van ondanks zijn op tv veertig jaar ervaring tijdens in de hotellerie op tv niet meer hoe hij het tijdens zijn bedrijf succesvol kan tijdens krijgen. Zijn in vrouw, Sukie, worstelt door een gebrek naar de aan ervaring met haar het rol als chef-kok. Gordon tijdens ontdekt dat een het familietragedie een grote rol naar heeft door gespeeld in het naar ontstaan van de het problemen.

Gordon tijdens Ramsay doet zijn uiterste best tijdens om de door Applegate River Lodge de in Oregon van met de ondergang uit te redden. tijdens Ondanks een gigantische schuld van de meer dan een in miljoen op tv dollar, is eigenaar Richard Davis vooral met door druk met het roken van wiet. met Ook van zijn beide tijdens zoons, Duke en Dusty, het hebben weinig oog voor de in oplopende met schulden. De enige met verantwoordelijkheidsgevoel door is moeder Joanna, van die daardoor een met zware last moet op dragen. Kan van Gordon in het tij keren in dit met familiehotel?

Gordon Ramsay van doet zijn uiterste een best op om de Applegate River Lodge naar in Oregon van de van ondergang van te redden. Ondanks een een gigantische op schuld van meer dan een het miljoen dollar, uit is eigenaar Richard Davis vooral met druk met het op tv roken van tijdens wiet. in Ook zijn beide zoons, Duke op en Dusty, hebben een weinig oog voor met de oplopende schulden. De uit enige naar met verantwoordelijkheidsgevoel is moeder Joanna, van met die daardoor een zware last op tv moet dragen. Kan Gordon tijdens het tij door keren in dit in familiehotel?

Gordon Ramsay bezoekt de The Monticello met Hotel in Longview, Washington. van op tv De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft tijdens een tijdens gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt een zowel door zijn hotel als leven te een vernietigen. Gordon ontdekt door in hoe ernstig zijn probleem is op als hij de uit voorpagina van op de lokale krant het leest. Kan Gordon op het negentig jaar het oude hotel van de ondergang van op tv redden?

Gordon Ramsay van bezoekt The Monticello Hotel door in Longview, Washington. door De welgestelde het eigenaar, Phillip op tv Lovingfoss, heeft een gigantisch uit alcoholprobleem en dat tijdens dreigt zowel zijn hotel het naar als leven te vernietigen. Gordon ontdekt uit met hoe ernstig zijn door probleem is als hij naar de voorpagina van de op tv lokale krant leest. met Kan Gordon het negentig naar jaar op tv oude hotel van de ondergang in van redden?

Gordon een Ramsay reist het af naar hotel Meson de Mesilla in in Las Cruces, uit New op tv Mexico. Eigenaresse Cali Szczawinski is de drukker met het van zingen van op tv Cher-nummers dan het door runnen van haar bedrijf. op Kan Gordon het tijdens tij op hier nog in keren?

augustus 2019
13-04-2019 13:02

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

07-04-2019 13:59

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

06-04-2019 12:54

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

31-03-2019 13:55

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

30-03-2019 12:55

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

24-03-2019 13:58

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

23-03-2019 13:02

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

17-03-2019 13:56

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

16-03-2019 13:00

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

10-03-2019 14:05

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

09-03-2019 13:03

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

03-03-2019 13:50

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

02-03-2019 13:05

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

24-02-2019 13:59

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

23-02-2019 13:03

Meson de Mesilla

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Meson de Mesilla

Gordon Ramsay reist af naar hotel Meson de Mesilla in Las Cruces, New Mexico. Eigenaresse Cali Szczawinski is drukker met het zingen van Cher-nummers dan het runnen van haar bedrijf. Kan Gordon het tij hier nog keren?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord