Programma gemist?

Gordon van Ramsay reist het af naar Pipestone, Minnesota voor een door bezoek op aan de Historic Calumet tijdens Inn. Eigenaresses Vanda een en Rina hebben het met hotel cadeau gekregen op tv van hun vader. de De verwende meiden van een nemen het runnen van een eigen door bedrijf totaal niet op serieus. De afgelopen op tv negen maanden hebben op ze het er een flinke puinhoop van in gemaakt. van Ze steken zelf geen vinger een uit, het personeel door draait overuren en op tv de het gasten lijden onder hun een wanbeleid. door Kan Gordon de zaak op tv weer op de met rit krijgen of naar is het deze keer echt in te in laat?

Gordon tijdens Ramsay reist af naar de Pipestone, een Minnesota voor een bezoek aan door de Historic Calumet door Inn. Eigenaresses uit Vanda en Rina hebben het door hotel van cadeau gekregen het van hun vader. De verwende naar meiden nemen het een runnen van een door eigen bedrijf uit totaal niet serieus. met De afgelopen negen maanden tijdens hebben naar ze er een naar flinke puinhoop van gemaakt. door Ze steken zelf geen op vinger uit, het personeel tijdens draait overuren met en de gasten lijden van onder hun wanbeleid. in Kan Gordon de tijdens zaak door weer op de tijdens rit krijgen het of is het deze keer echt een de te laat?

Gordon checkt een in op bij het oudste hotel van Connecticut, naar naar de Curtis House. Dit historische de hotel is al door meerdere generaties in handen het van op de familie Hardisty. De op tv laatste tijd gaat het het op zakelijk gezien steeds uit slechter. T.J en zijn een zus, Chris, op tv runnen samen het bedrijf, het maar er is nauwelijks in onderling contact. Kan op tv Gordon de een trieste ondergang met van dit familiehotel het voorkomen?

Gordon checkt in op tv bij het oudste de hotel in van Connecticut, de Curtis House. de Dit historische hotel door is al naar meerdere van generaties in handen van de familie met op tv Hardisty. De laatste tijd gaat van het zakelijk tijdens gezien steeds van slechter. T.J en zijn op tv zus, Chris, runnen een samen het bedrijf, maar tijdens er is nauwelijks onderling op tv contact. Kan Gordon tijdens een een trieste ondergang van dit familiehotel uit op voorkomen?

Gordon de Ramsay checkt in uit bij Murphy's Historic het Hotel in de op omgeving van Sacramento, Californië. De naar jonge in eigenaren Brian, een Kevin en Joel door houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken uit de en feesten en vergeten naar daarbij hun bedrijf in te runnen. In het hotel, in een nationaal in monument, verbleven op in de loop der tijdens jaren vele beroemdheden waaronder tijdens Mark Twain, oud-president uit Ulysses S. een Grant en bankier uit J.P. Morgan. Gordon schrikt een in van wat hij aantreft. met Hij beseft al in snel dat er een wonder tijdens moet tijdens plaatsvinden om deze naar zaak van de ondergang te door van redden.

Gordon Ramsay de checkt in bij Murphy's uit Historic uit Hotel in in de omgeving van Sacramento, uit Californië. De jonge eigenaren Brian, in Kevin en Joel tijdens van houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken op tv en feesten de en vergeten uit daarbij hun bedrijf het te runnen. In het met hotel, het een nationaal monument, de verbleven in de van loop der jaren het vele beroemdheden waaronder door Mark Twain, oud-president Ulysses S. Grant van op tv en bankier J.P. met Morgan. Gordon schrikt van wat hij uit van aantreft. Hij beseft al een snel dat er een wonder van op moet plaatsvinden om deze zaak door van de ondergang in te van redden.

Gordon door brengt een het bezoek aan de Four het Seasons Inn, een hondvriendelijk in hotel in West Dover, in Vermont. een Eigenaresse Sandy MacDougall runt van het op hotel als een hostel. Ze door laat uit haar personeel tegen kost en een inwoning in het uit hotel verblijven, de waardoor ze die kamers met niet kan van verhuren. Kan in Gordon het tij door nog keren voor het Sandy of is er geen van redden meer uit aan?

Gordon op brengt een in bezoek aan de Four met Seasons Inn, een het hondvriendelijk hotel in op West Dover, Vermont. Eigenaresse in Sandy een MacDougall runt het hotel tijdens als een uit hostel. Ze laat haar personeel tegen op tv naar kost en inwoning in het een hotel verblijven, waardoor in ze die van kamers niet kan met verhuren. Kan Gordon het het tij nog keren voor op tv Sandy of is tijdens er geen redden door meer een aan?

In in Starkville, Mississippi het doet Gordon Ramsay een een ultieme poging om Hotel Chester op te behoeden voor het definitieve sluiting. Eigenaar met David op tv Mollendor weet ondanks een zijn veertig jaar ervaring in met de de hotellerie niet meer hoe een hij zijn bedrijf een succesvol kan krijgen. Zijn het op vrouw, Sukie, worstelt door door een gebrek aan ervaring met met haar tijdens rol als een chef-kok. Gordon ontdekt door dat een familietragedie een grote naar rol heeft met gespeeld in het in ontstaan van de op problemen.

In in Starkville, Mississippi doet op Gordon Ramsay een ultieme poging in om Hotel Chester in te behoeden voor in definitieve sluiting. in Eigenaar David Mollendor in weet ondanks zijn van veertig jaar ervaring in op tv de hotellerie niet met meer hoe in hij zijn een bedrijf succesvol kan krijgen. de Zijn op tv vrouw, Sukie, worstelt door door een gebrek aan ervaring op met haar rol als met chef-kok. de Gordon ontdekt dat een familietragedie op tv in een grote rol op heeft gespeeld in het ontstaan het van de een problemen.

Gordon Ramsay doet op zijn uiterste met best om de Applegate uit River Lodge van in Oregon tijdens van de ondergang te redden. uit Ondanks een uit gigantische in schuld van meer de dan een miljoen dollar, een is eigenaar Richard Davis vooral naar druk met het in roken in van wiet. Ook zijn beide tijdens zoons, Duke naar en Dusty, in hebben weinig een oog voor de van oplopende schulden. De enige met met verantwoordelijkheidsgevoel op is moeder Joanna, het die daardoor een op zware last moet dragen. op tv Kan Gordon het uit tij keren in dit in familiehotel?

Gordon op tv Ramsay doet zijn uiterste de best op om de Applegate in River Lodge in Oregon van de een ondergang te redden. in tijdens Ondanks een gigantische uit schuld van meer dan een miljoen tijdens dollar, een is eigenaar Richard Davis naar vooral druk met door het de roken van wiet. naar Ook zijn beide zoons, in Duke en Dusty, van hebben weinig oog voor tijdens de van oplopende schulden. De op tv enige met verantwoordelijkheidsgevoel is tijdens moeder Joanna, uit die daardoor een de zware last moet dragen. Kan op Gordon het tij keren uit in dit met familiehotel?

Gordon Ramsay in bezoekt The Monticello Hotel met in de Longview, Washington. De welgestelde het eigenaar, van Phillip Lovingfoss, heeft een een gigantisch alcoholprobleem en dat naar dreigt zowel zijn door hotel als op tv leven te vernietigen. Gordon de ontdekt hoe ernstig zijn uit probleem is tijdens als naar hij de voorpagina van de op tv lokale krant leest. tijdens Kan naar Gordon het negentig jaar oude door hotel uit van de ondergang met redden?

Gordon op tv Ramsay bezoekt The Monticello Hotel met in Longview, Washington. met De welgestelde met eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een een op gigantisch alcoholprobleem en dat op dreigt zowel zijn tijdens hotel als leven te door vernietigen. Gordon ontdekt de hoe ernstig op tv zijn probleem is als het hij de voorpagina naar van de de lokale krant de leest. Kan Gordon in het negentig de jaar oude hotel van tijdens de ondergang op redden?

Gordon naar Ramsay reist af naar hotel door Meson de Mesilla het in Las Cruces, het New Mexico. Eigenaresse op tv Cali Szczawinski het is uit drukker met het op zingen van Cher-nummers dan tijdens het runnen met van haar bedrijf. naar Kan Gordon het tij hier de nog de keren?

juli 2021
13-04-2019 13:02

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

07-04-2019 13:59

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

06-04-2019 12:54

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

31-03-2019 13:55

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

30-03-2019 12:55

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

24-03-2019 13:58

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

23-03-2019 13:02

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

17-03-2019 13:56

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

16-03-2019 13:00

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

10-03-2019 14:05

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

09-03-2019 13:03

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

03-03-2019 13:50

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

02-03-2019 13:05

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

24-02-2019 13:59

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

23-02-2019 13:03

Meson de Mesilla

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Meson de Mesilla

Gordon Ramsay reist af naar hotel Meson de Mesilla in Las Cruces, New Mexico. Eigenaresse Cali Szczawinski is drukker met het zingen van Cher-nummers dan het runnen van haar bedrijf. Kan Gordon het tij hier nog keren?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!