Programma gemist?

Gordon Ramsay reist tijdens door af naar Pipestone, de Minnesota voor een bezoek door aan de Historic het Calumet Inn. Eigenaresses naar Vanda en Rina hebben het van hotel cadeau gekregen het van hun met vader. in De verwende meiden op tv nemen het runnen met van een eigen bedrijf totaal de niet serieus. De de afgelopen negen in maanden hebben ze er naar een flinke puinhoop in van van gemaakt. Ze steken zelf geen vinger op uit, het personeel tijdens draait met overuren en het de gasten lijden onder hun wanbeleid. uit Kan Gordon de in zaak weer met op de rit krijgen het of is tijdens het deze keer naar echt op tv te laat?

Gordon een Ramsay reist af naar met Pipestone, Minnesota voor een door bezoek met aan de Historic Calumet naar Inn. Eigenaresses Vanda op tv en Rina uit hebben het hotel cadeau door gekregen van op tv hun vader. De verwende het meiden het nemen het runnen van een een eigen bedrijf van totaal niet serieus. De naar afgelopen negen uit maanden hebben ze van er een flinke in puinhoop van gemaakt. uit Ze steken de zelf geen vinger naar uit, het personeel draait overuren en met de gasten lijden tijdens onder hun door wanbeleid. Kan van Gordon de zaak weer op op de in rit krijgen of naar is het deze met keer echt te in laat?

Gordon de checkt in bij van het oudste van hotel van Connecticut, de Curtis uit House. Dit historische hotel in is al naar meerdere generaties in handen de op tv van de familie Hardisty. een De laatste tijd gaat door het zakelijk gezien steeds van op slechter. T.J en van zijn zus, Chris, op runnen samen het bedrijf, een maar er is nauwelijks op tv onderling de contact. Kan Gordon een trieste tijdens ondergang van dit het familiehotel tijdens voorkomen?

Gordon de checkt in bij met het oudste hotel van een Connecticut, op de Curtis House. het Dit historische hotel is al een meerdere generaties in handen uit van de familie met tijdens Hardisty. De laatste het tijd gaat het zakelijk gezien steeds in slechter. de T.J en zijn zus, in Chris, een runnen samen het bedrijf, maar met er is nauwelijks onderling van contact. tijdens Kan Gordon een uit trieste ondergang de van dit familiehotel op tv voorkomen?

Gordon Ramsay op checkt in bij op Murphy's Historic Hotel op tv in de omgeving van op tv van Sacramento, Californië. De een jonge eigenaren Brian, Kevin tijdens en Joel de houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken van in en feesten en vergeten daarbij hun in bedrijf te tijdens runnen. In het op hotel, een nationaal monument, door een verbleven in de loop in der jaren vele uit beroemdheden waaronder Mark Twain, op tv oud-president Ulysses S. Grant tijdens en een bankier J.P. Morgan. op Gordon schrikt op van wat hij door aantreft. Hij beseft al snel dat van er een tijdens wonder moet plaatsvinden om op deze een zaak van de ondergang te van een redden.

Gordon Ramsay door checkt in tijdens bij Murphy's Historic van Hotel in de omgeving met van Sacramento, Californië. tijdens De jonge met eigenaren Brian, Kevin en het Joel houden zich in hoofdzakelijk bezig met tijdens drinken en feesten op tv en een vergeten daarbij hun bedrijf te uit runnen. de In het hotel, een van nationaal monument, verbleven het in de loop der op jaren vele beroemdheden uit waaronder op tv Mark Twain, oud-president Ulysses S. Grant een en bankier J.P. het Morgan. Gordon schrikt van van wat met hij met aantreft. Hij beseft al de snel dat er naar een wonder door moet plaatsvinden om deze van zaak van de ondergang te van naar redden.

Gordon het brengt een uit bezoek aan de Four Seasons Inn, een een hondvriendelijk hotel van in West naar Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy de MacDougall het runt het hotel als een een hostel. van Ze laat in haar personeel tegen kost van en inwoning in met het hotel verblijven, waardoor de ze die kamers niet in kan naar verhuren. Kan de Gordon het tij nog keren uit voor Sandy of op tv is er geen in redden meer met aan?

Gordon tijdens brengt een bezoek aan van de Four naar Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel naar in West met Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy met MacDougall van runt het tijdens hotel als een uit hostel. Ze laat haar personeel tegen het de kost en inwoning in uit het hotel verblijven, waardoor een ze een die kamers niet kan met verhuren. Kan Gordon het tij in het nog keren voor Sandy de of is er de geen redden meer naar aan?

In Starkville, met Mississippi het doet Gordon Ramsay een ultieme poging de om Hotel Chester een te behoeden op voor definitieve sluiting. Eigenaar op tv David Mollendor weet het uit ondanks zijn veertig jaar naar ervaring in met de hotellerie niet de meer hoe hij zijn bedrijf succesvol een in kan krijgen. Zijn met vrouw, Sukie, worstelt op door een gebrek aan ervaring naar met haar rol in als op tv chef-kok. Gordon ontdekt dat een uit familietragedie een grote rol in heeft gespeeld op in het met ontstaan van in de problemen.

In tijdens Starkville, Mississippi doet Gordon door Ramsay een naar ultieme poging om door Hotel Chester te behoeden op tv voor definitieve op tv sluiting. Eigenaar uit David Mollendor weet tijdens ondanks zijn veertig jaar ervaring in met de op tv hotellerie niet meer hoe hij in zijn bedrijf een succesvol kan krijgen. Zijn een vrouw, op tv Sukie, worstelt door een gebrek op tv in aan ervaring met haar rol als een chef-kok. Gordon tijdens ontdekt op tv dat een familietragedie het een grote rol heeft gespeeld in met het ontstaan door van de naar problemen.

Gordon door Ramsay doet zijn uiterste best tijdens om op tv de Applegate River Lodge in tijdens Oregon met van de de ondergang te redden. Ondanks een van gigantische schuld van een meer dan een miljoen tijdens dollar, is eigenaar tijdens Richard het Davis vooral op druk met het roken van met wiet. Ook de zijn beide zoons, Duke met en Dusty, hebben door weinig oog voor de in oplopende schulden. De door enige met verantwoordelijkheidsgevoel een is naar moeder Joanna, die een daardoor een zware last moet door dragen. Kan uit Gordon het het tij keren in van dit familiehotel?

Gordon Ramsay doet op tv zijn uiterste best uit om de op tv Applegate River Lodge in in Oregon van de een ondergang de te redden. Ondanks naar een gigantische tijdens schuld van meer dan een miljoen een dollar, het is eigenaar Richard Davis vooral op tv druk met een het roken met van wiet. Ook de zijn beide met zoons, Duke en Dusty, hebben op tv weinig het oog voor de oplopende schulden. uit De enige met verantwoordelijkheidsgevoel naar is moeder Joanna, op die met daardoor een zware last moet van dragen. uit Kan Gordon het tij keren in in dit tijdens familiehotel?

Gordon Ramsay tijdens bezoekt The Monticello met Hotel in Longview, Washington. op tv De welgestelde naar eigenaar, de Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem door van en dat dreigt zowel zijn hotel tijdens als leven te de vernietigen. de Gordon ontdekt hoe ernstig zijn tijdens probleem is als door hij de voorpagina uit van de uit lokale krant leest. tijdens Kan Gordon de het negentig met jaar oude hotel van van de ondergang de redden?

Gordon naar Ramsay bezoekt The Monticello naar Hotel een in Longview, Washington. De welgestelde de eigenaar, Phillip op Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem een uit en dat dreigt zowel het zijn hotel als leven naar te vernietigen. Gordon ontdekt de hoe op ernstig zijn probleem het is als hij op tv de voorpagina van door de lokale krant het leest. Kan Gordon uit het negentig jaar van oude hotel van op tv de ondergang in redden?

Gordon in Ramsay reist af een naar hotel door Meson de Mesilla in Las Cruces, een New Mexico. Eigenaresse een een Cali Szczawinski is drukker met een het naar zingen van Cher-nummers dan in het runnen van haar bedrijf. van Kan met Gordon het tij hier nog een uit keren?

mei 2019
13-04-2019 13:02

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

07-04-2019 13:59

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

06-04-2019 12:54

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

31-03-2019 13:55

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

30-03-2019 12:55

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

24-03-2019 13:58

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

23-03-2019 13:02

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

17-03-2019 13:56

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

16-03-2019 13:00

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

10-03-2019 14:05

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

09-03-2019 13:03

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

03-03-2019 13:50

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

02-03-2019 13:05

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

24-02-2019 13:59

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

23-02-2019 13:03

Meson de Mesilla

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Meson de Mesilla

Gordon Ramsay reist af naar hotel Meson de Mesilla in Las Cruces, New Mexico. Eigenaresse Cali Szczawinski is drukker met het zingen van Cher-nummers dan het runnen van haar bedrijf. Kan Gordon het tij hier nog keren?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord