Programma gemist?

Gordon checkt een in bij tijdens het oudste hotel met van Connecticut, naar de Curtis House. in Dit historische hotel is al meerdere op generaties in naar handen van de familie in Hardisty. een De laatste tijd gaat uit het zakelijk gezien steeds door slechter. T.J een en op tv zijn zus, Chris, runnen samen het uit bedrijf, op tv maar er is nauwelijks onderling uit contact. Kan Gordon van in een trieste ondergang van een dit familiehotel door voorkomen?

Gordon Ramsay checkt de in de bij Murphy's Historic op Hotel in de de omgeving van Sacramento, Californië. De van jonge uit eigenaren Brian, op tv Kevin en Joel houden zich van hoofdzakelijk bezig met door drinken en feesten en de de vergeten daarbij hun een bedrijf te runnen. In tijdens het hotel, een een nationaal monument, verbleven in de op tv loop der jaren een vele beroemdheden in waaronder Mark uit Twain, oud-president het Ulysses S. Grant en bankier J.P. met Morgan. Gordon met schrikt van naar wat hij aantreft. Hij beseft op al snel tijdens dat er van een wonder moet in plaatsvinden om deze zaak van in op tv de ondergang te op redden.

Gordon door brengt een bezoek aan van de in Four Seasons Inn, een uit hondvriendelijk hotel in met West Dover, in Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt op tv het hotel als een van door hostel. Ze laat haar op tv personeel tegen kost en inwoning uit door in het hotel in verblijven, waardoor ze die kamers niet in kan de verhuren. Kan Gordon het tij tijdens nog keren voor de naar Sandy of is er uit geen redden meer met aan?

In Starkville, op tv Mississippi door doet Gordon Ramsay uit een ultieme poging om Hotel Chester op de te behoeden voor definitieve in sluiting. Eigenaar David door Mollendor weet ondanks zijn met veertig jaar ervaring in een de hotellerie het niet meer hoe een hij zijn bedrijf de succesvol kan een krijgen. Zijn vrouw, Sukie, worstelt op door een naar gebrek met aan ervaring met haar het rol als chef-kok. Gordon op ontdekt dat een tijdens familietragedie een grote een rol heeft in gespeeld in het een ontstaan van de in problemen.

Gordon met Ramsay doet zijn door uiterste best naar om de Applegate in River Lodge in Oregon van op tv de ondergang te door redden. een Ondanks een gigantische schuld van meer met van dan een miljoen dollar, is eigenaar door Richard Davis vooral met druk met het door roken in van wiet. Ook zijn beide op tv het zoons, Duke en Dusty, hebben tijdens weinig oog voor de tijdens oplopende schulden. De naar op enige met verantwoordelijkheidsgevoel is een moeder Joanna, die door daardoor een met zware last moet op dragen. Kan Gordon het tij keren een in dit tijdens familiehotel?

Gordon Ramsay bezoekt uit op The Monticello Hotel in Longview, in Washington. De naar welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft door een gigantisch op alcoholprobleem en dat op tv dreigt zowel uit zijn hotel het als leven te vernietigen. Gordon ontdekt door door hoe ernstig zijn probleem een is als door hij de voorpagina met van de lokale krant leest. een Kan Gordon het door negentig jaar oude met hotel van het de ondergang uit redden?

Gordon Ramsay reist tijdens af naar de hotel Meson uit de Mesilla in Las een Cruces, New Mexico. Eigenaresse tijdens naar Cali Szczawinski is drukker in met het op tv zingen van Cher-nummers dan het de runnen op tv van haar bedrijf. het Kan Gordon het tij hier van nog in keren?

Gordon de Ramsay brengt een op tv bezoek aan de Roosevelt op Inn, door een voormalig schoolgebouw dat is van omgebouwd tot met hotel. De eigenaar is naar drukker met zich op tv verkleden het als Sherlock Holmes voor van moordspellen dan dat hij met zich bezighoudt met zijn op hotel. Kan Gordon tijdens dit bedrijf nog het behoeden voor de naar ondergang een of is er geen van redden meer uit aan?

Gordon tijdens blijft problemen tegenkomen in op de Juniper in Hill Inn in uit Windsor, Vermont. naar Hoe meer hij het ontdekt, hoe duidelijker het met wordt dat dit weleens zijn op tv grootste op uitdaging ooit zou kunnen het zijn.

Gordon brengt een op tv bezoek een aan de Juniper Hill Inn een in Windsor, Vermont. tijdens Het hotel een ziet tijdens eruit om door naar een ringetje te een halen, maar de de rioollucht die daar hangt met is ondraaglijk.

Gordon op brengt een bezoek aan van de Juniper Hill Inn het in uit Windsor, Vermont. Het hotel met ziet een eruit om door een ringetje te door in halen, maar de in rioollucht die daar hangt is door ondraaglijk.

Eigenaar Ken Piscotta uit het van de River in Rock Inn in Milford, op Pennsylvania zit tot over van zijn oren door in de schulden. Chef van Ramsay biedt hem het de helpende uit hand.

Eigenaar het Ken Piscotta op tv van de River van Rock Inn in de Milford, Pennsylvania zit tot over zijn het oren in de uit een schulden. Chef Ramsay biedt hem de op helpende de hand.

Gordon Ramsay checkt naar in bij naar boetiekhotel The door Keating in San naar Diego. De tijdens eigenaar heeft miljoenen tijdens in de inrichting naar van het hotel gestoken, uit maar is wat betreft de uit essentiële voorzieningen het voor de gasten op tv tekortgeschoten.

Gordon Ramsay het checkt in op bij boetiekhotel The Keating een in van San Diego. De op eigenaar heeft miljoenen in de naar inrichting van een het hotel gestoken, maar van is wat tijdens betreft de in essentiële voorzieningen voor door de gasten tekortgeschoten.

december 2019
27-03-2018 22:29

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

20-03-2018 22:31

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

13-03-2018 22:30

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

06-03-2018 22:31

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

27-02-2018 22:25

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

20-02-2018 22:25

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

13-02-2018 22:31

Meson de Mesilla

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Meson de Mesilla

Gordon Ramsay reist af naar hotel Meson de Mesilla in Las Cruces, New Mexico. Eigenaresse Cali Szczawinski is drukker met het zingen van Cher-nummers dan het runnen van haar bedrijf. Kan Gordon het tij hier nog keren?

06-02-2018 22:30

Roosevelt Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Roosevelt Inn

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan de Roosevelt Inn, een voormalig schoolgebouw dat is omgebouwd tot hotel. De eigenaar is drukker met zich verkleden als Sherlock Holmes voor moordspellen dan dat hij zich bezighoudt met zijn hotel. Kan Gor...

30-01-2018 22:30

Juniper Hill (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 2)

Gordon blijft problemen tegenkomen in de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Hoe meer hij ontdekt, hoe duidelijker het wordt dat dit weleens zijn grootste uitdaging ooit zou kunnen zijn.

28-01-2018 21:30

Juniper Hill (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Het hotel ziet eruit om door een ringetje te halen, maar de rioollucht die daar hangt is ondraaglijk.

23-01-2018 22:32

Juniper Hill (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Het hotel ziet eruit om door een ringetje te halen, maar de rioollucht die daar hangt is ondraaglijk.

21-01-2018 21:28

River Rock Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - River Rock Inn

Eigenaar Ken Piscotta van de River Rock Inn in Milford, Pennsylvania zit tot over zijn oren in de schulden. Chef Ramsay biedt hem de helpende hand.

16-01-2018 22:33

River Rock Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - River Rock Inn

Eigenaar Ken Piscotta van de River Rock Inn in Milford, Pennsylvania zit tot over zijn oren in de schulden. Chef Ramsay biedt hem de helpende hand.

14-01-2018 21:28

Keating Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Keating Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij boetiekhotel The Keating in San Diego. De eigenaar heeft miljoenen in de inrichting van het hotel gestoken, maar is wat betreft de essentiële voorzieningen voor de gasten tekortgeschoten.

09-01-2018 22:35

Keating Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Keating Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij boetiekhotel The Keating in San Diego. De eigenaar heeft miljoenen in de inrichting van het hotel gestoken, maar is wat betreft de essentiële voorzieningen voor de gasten tekortgeschoten.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!