Programma gemist?

Gordon met Ramsay brengt een het bezoek aan de op Roosevelt Inn, een de voormalig schoolgebouw dat is tijdens omgebouwd tot hotel. door De eigenaar is drukker door met zich op verkleden van als Sherlock Holmes van voor moordspellen dan dat hij zich naar bezighoudt met zijn door hotel. Kan een Gordon dit met bedrijf nog het behoeden voor de op ondergang of is er geen redden het meer door aan?

Gordon blijft problemen uit tegenkomen in van de op Juniper Hill Inn in op tv Windsor, Vermont. Hoe meer hij de ontdekt, hoe de duidelijker het van wordt dat in dit weleens zijn grootste uitdaging uit ooit zou kunnen op zijn.

Gordon brengt op tv een bezoek op tv aan de in Juniper Hill Inn in op Windsor, Vermont. Het hotel ziet van eruit om uit door een ringetje te op halen, maar de van rioollucht die daar een hangt is door ondraaglijk.

Eigenaar uit Ken Piscotta het van de River Rock Inn in op Milford, Pennsylvania zit het het tot over zijn oren in de het schulden. Chef op Ramsay biedt op hem de helpende uit hand.

Gordon door Ramsay checkt in op bij boetiekhotel The het Keating in San naar Diego. De uit eigenaar heeft miljoenen in de inrichting op van het hotel op tv gestoken, op tv maar is wat betreft door de essentiële voorzieningen van voor de het gasten tekortgeschoten.

In Cambridge, het New York bezoekt chef op tv Ramsay het naar hotel van John Imhof uit en zijn vrouw, op tv Tina. John runt naar het de bedrijf met van ijzeren vuist en jaagt de daarmee zowel het personeel als het de door gasten tegen zich in het op tv een harnas.

In Loudonville, Ohio van met schiet Gordon Ramsay een de eigenaresse van een Landoll's Mohican Castle uit te hulp. Ondanks het miljoenenbudget door om dit kasteel in in op Europese stijl te realiseren, loopt de met uit zaak voor geen meter. Sinds op tv de vechtscheiding van in haar ex met staat Marta er grotendeels alleen het in voor. Zoon Jimmie heeft de naar taak van chef-kok het op zich genomen, maar de uit het ontbreekt hem aan de nodige uit ervaring. Kan Gordon op tv deze zwoegende op moeder en naar haar zoon behoeden voor een uit op tv tragisch einde van het hun familiebedrijf?

Gordon checkt in tijdens de bij het luxueuze Lakeview Hotel in het Lake Chelan, een Washington. De gasten tijdens blijven weg uit op het in hotel en ook tijdens het restaurant en de ijssalon in lopen in niet zoals gewenst. Gordon uit is in het shock als hij een het zeer ongepaste in en gierige gedrag het van eigenaar Brent het aanschouwt. Kan Gordon deze zaak nog uit redden de of is het dit keer naar echt een met onmogelijke naar missie?

Gordon Ramsay probeert tijdens de sluiting van naar een met noodlijdend hotel in van Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De in op eigenaresse van het een historische hotel gedraagt zich op als een ware tiran en een het het personeel dreigt door op te stappen. De werknemers door zijn het namelijk spuugzat een dat ze op tv zo van slecht worden behandeld.

The Vienna naar Restaurant & Historic op Inn dreigt op ten onder te uit gaan aan de tijdens schuldenlast. Gordon ontdekt dat er in schokkende geruchten de de ronde doen op over tijdens eigenaren Jonathan en Lisa uit Krach. Dat zou de de reden door zijn dat gasten het hotel-restaurant naar in Oostenrijkse op tv stijl massaal een mijden.

Gordon brengt met een op bezoek aan Harper's Ferry in op tv West Virginia, waar hij op tv in een historisch hotel van de ondergang met naar hoopt te redden. Eigenaar Karan het Townsend is een echte van verzamelaar en het het hotel op ziet er dan ook uit de als een tijdens kringloopwinkel. De keuken door en de service zijn in zo de slecht, dat Gordon er naar een hard hoofd de in heeft in dat hij het tij hier op tv nog kan tijdens keren.

Gordon brengt een op tv bezoek uit aan Harper's Ferry tijdens in West Virginia, in waar hij een de historisch hotel van op de ondergang tijdens hoopt te redden. in Eigenaar Karan Townsend is een echte de van verzamelaar en het een hotel ziet er het dan ook uit het als een kringloopwinkel. De op tv keuken en de service zijn in zo slecht, dat uit Gordon er uit een hard naar hoofd in heeft dat hij met het tijdens tij hier nog kan de keren.

Gordon op tv schiet het noodlijdende van Angler's Lodge naar in Island Park, Idaho te in hulp. Eigenaar met Dave Ebey heeft de in prachtige op lodge zelf gebouwd, van maar is zijn op passie volledig kwijt. Al snel het ontdekt Gordon tijdens dat een familietragedie met van grote invloed op tv is geweest op het een onstaan van de door problemen.

Gordon tijdens Ramsay bezoekt in het Florida een hotel in Caribische op naar stijl. De jonge, onervaren met eigenaar bezorgt zijn gasten bepaald de door geen prettig verblijf. in De hotelkamers zijn vies, er op is een regelmatig geluidsoverlast en de service is tijdens uit abominabel slecht. Kan Gordon een wonder met verrichten met en deze zaak een redden?

Gordon Ramsay reist door het af naar Pipestone, Minnesota voor het een bezoek aan van de de Historic Calumet Inn. Eigenaresses op tv Vanda en op tv Rina hebben het hotel cadeau van gekregen met van hun vader. De verwende meiden met nemen tijdens het runnen van in een eigen bedrijf uit totaal niet serieus. De in afgelopen negen maanden hebben tijdens door ze er een flinke door puinhoop van gemaakt. op Ze steken zelf geen op vinger de uit, het personeel op draait overuren en naar de gasten lijden onder het hun wanbeleid. Kan het Gordon de zaak van weer op de rit krijgen door de of is het deze keer tijdens echt het te laat?

april 2020
10-07-2018 22:29

Roosevelt Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Roosevelt Inn

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan de Roosevelt Inn, een voormalig schoolgebouw dat is omgebouwd tot hotel. De eigenaar is drukker met zich verkleden als Sherlock Holmes voor moordspellen dan dat hij zich bezighoudt met zijn hotel. Kan Gor...

03-07-2018 22:34

Juniper Hill (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 2)

Gordon blijft problemen tegenkomen in de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Hoe meer hij ontdekt, hoe duidelijker het wordt dat dit weleens zijn grootste uitdaging ooit zou kunnen zijn.

26-06-2018 22:35

Juniper Hill (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Het hotel ziet eruit om door een ringetje te halen, maar de rioollucht die daar hangt is ondraaglijk.

19-06-2018 22:34

River Rock Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - River Rock Inn

Eigenaar Ken Piscotta van de River Rock Inn in Milford, Pennsylvania zit tot over zijn oren in de schulden. Chef Ramsay biedt hem de helpende hand.

12-06-2018 22:31

Keating Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Keating Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij boetiekhotel The Keating in San Diego. De eigenaar heeft miljoenen in de inrichting van het hotel gestoken, maar is wat betreft de essentiële voorzieningen voor de gasten tekortgeschoten.

05-06-2018 22:32

Cambridge Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Cambridge Hotel

In Cambridge, New York bezoekt chef Ramsay het hotel van John Imhof en zijn vrouw, Tina. John runt het bedrijf met ijzeren vuist en jaagt daarmee zowel het personeel als de gasten tegen zich in het harnas.

29-05-2018 22:33

Landoll's

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Landoll's

In Loudonville, Ohio schiet Gordon Ramsay de eigenaresse van Landoll's Mohican Castle te hulp. Ondanks het miljoenenbudget om dit kasteel in Europese stijl te realiseren, loopt de zaak voor geen meter. Sinds de vechtscheiding van haar ex st...

22-05-2018 22:30

Lakeview Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Lakeview Hotel

Gordon checkt in bij het luxueuze Lakeview Hotel in Lake Chelan, Washington. De gasten blijven weg uit het hotel en ook het restaurant en de ijssalon lopen niet zoals gewenst. Gordon is in shock als hij het zeer ongepaste en gierige gedrag ...

15-05-2018 22:35

Brick Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Brick Hotel

Gordon Ramsay probeert de sluiting van een noodlijdend hotel in Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De eigenaresse van het historische hotel gedraagt zich als een ware tiran en het personeel dreigt op te stappen. De werknemers zijn het name...

08-05-2018 22:34

Vienna Restaurant

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Vienna Restaurant

The Vienna Restaurant & Historic Inn dreigt ten onder te gaan aan de schuldenlast. Gordon ontdekt dat er schokkende geruchten de ronde doen over eigenaren Jonathan en Lisa Krach. Dat zou de reden zijn dat gasten het hotel-restaurant in Oost...

01-05-2018 22:30

Town's Inn (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 2)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

24-04-2018 22:25

Town's Inn (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

17-04-2018 22:32

Angler's Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Angler's Lodge

Gordon schiet het noodlijdende Angler's Lodge in Island Park, Idaho te hulp. Eigenaar Dave Ebey heeft de prachtige lodge zelf gebouwd, maar is zijn passie volledig kwijt. Al snel ontdekt Gordon dat een familietragedie van grote invloed is g...

10-04-2018 22:33

Beachfront Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Beachfront Inn

Gordon Ramsay bezoekt in Florida een hotel in Caribische stijl. De jonge, onervaren eigenaar bezorgt zijn gasten bepaald geen prettig verblijf. De hotelkamers zijn vies, er is regelmatig geluidsoverlast en de service is abominabel slecht. K...

03-04-2018 22:28

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!