Programma gemist?

Gordon de Ramsay brengt op een bezoek aan de Roosevelt met Inn, een de voormalig schoolgebouw een dat is omgebouwd het tot hotel. De eigenaar is drukker in met zich verkleden een als tijdens Sherlock Holmes voor op tv moordspellen dan dat hij zich de bezighoudt met zijn van hotel. Kan van Gordon dit bedrijf nog een behoeden de voor de ondergang of van is op er geen redden meer door aan?

Gordon in blijft problemen tegenkomen een in de Juniper Hill van Inn in Windsor, Vermont. naar Hoe meer van hij ontdekt, door hoe duidelijker het wordt uit dat dit weleens door zijn grootste uitdaging de ooit zou kunnen door zijn.

Gordon tijdens brengt een door bezoek aan de op tv Juniper Hill Inn in Windsor, tijdens Vermont. Het op tv hotel ziet eruit om door naar een ringetje van te halen, maar de op rioollucht die op daar hangt is van ondraaglijk.

Eigenaar Ken Piscotta in van de een River Rock Inn in een uit Milford, Pennsylvania zit tot over door zijn oren in de van de schulden. Chef Ramsay biedt hem in de met helpende hand.

Gordon Ramsay in checkt in bij door boetiekhotel The Keating in het San Diego. De een eigenaar heeft op miljoenen in de de inrichting van een het hotel gestoken, maar uit is tijdens wat betreft de tijdens essentiƫle voorzieningen voor de gasten in tekortgeschoten.

In Cambridge, op New York bezoekt chef op tv Ramsay op het hotel een van John Imhof en zijn in vrouw, met Tina. John runt het een bedrijf met ijzeren vuist en van van jaagt daarmee zowel het personeel als naar de gasten een tegen zich op in het uit harnas.

In Loudonville, op tv Ohio schiet Gordon het Ramsay de eigenaresse een van Landoll's op tv Mohican Castle te hulp. op Ondanks het miljoenenbudget met om dit kasteel naar in Europese stijl de te realiseren, met loopt de zaak op tv voor geen meter. Sinds van de een vechtscheiding van haar ex staat Marta op tv van er grotendeels alleen voor. Zoon door Jimmie in heeft de taak van de chef-kok op zich genomen, het maar het ontbreekt hem met van aan de nodige door ervaring. Kan Gordon deze zwoegende op moeder de en haar zoon tijdens behoeden voor een van tragisch einde van hun een familiebedrijf?

Gordon uit checkt in op tv bij het luxueuze Lakeview Hotel in een Lake Chelan, Washington. tijdens De tijdens gasten blijven weg uit op het hotel en naar ook het restaurant en het de ijssalon op tv lopen niet zoals het gewenst. Gordon is in van shock de als hij het een zeer ongepaste en een gierige gedrag van in eigenaar Brent aanschouwt. uit Kan Gordon deze het zaak nog redden of in is het uit dit keer echt uit een onmogelijke door missie?

Gordon op Ramsay probeert met de sluiting van een noodlijdend door hotel in Newtown, Pennsylvania het van te voorkomen. De eigenaresse van een het historische hotel uit gedraagt zich in als een door ware tiran en het op personeel dreigt op naar te stappen. De werknemers zijn met het van namelijk spuugzat dat ze zo door slecht uit worden behandeld.

The uit Vienna Restaurant & Historic de Inn dreigt ten naar onder te gaan aan het de het schuldenlast. Gordon ontdekt dat er op tv schokkende geruchten de de ronde doen over door eigenaren Jonathan een en Lisa een Krach. Dat zou met de reden zijn op tv dat gasten het op tv hotel-restaurant in Oostenrijkse stijl massaal de op tv mijden.

Gordon brengt een een bezoek op tv aan Harper's het Ferry in West Virginia, waar in hij op tv een historisch hotel van de van ondergang in hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend naar is op tv een echte verzamelaar naar en het hotel ziet op tv er dan tijdens ook uit als het een kringloopwinkel. De keuken op tv en van de service zijn het zo slecht, dat Gordon het er een door hard hoofd in heeft dat een hij het tij naar hier nog kan uit keren.

Gordon brengt een door bezoek aan door Harper's Ferry in naar West door Virginia, waar hij een historisch met hotel van een de ondergang hoopt te redden. op Eigenaar Karan het Townsend is een de echte verzamelaar en met het op hotel ziet er dan ook de uit als het een kringloopwinkel. van De keuken en de het service zijn door zo slecht, dat Gordon er op een hard met hoofd in heeft dat hij in het tij van hier naar nog kan keren.

Gordon schiet met het noodlijdende naar Angler's Lodge in naar Island Park, Idaho te in hulp. in Eigenaar Dave Ebey heeft de prachtige door lodge door zelf gebouwd, maar is tijdens zijn van passie volledig kwijt. Al het snel ontdekt Gordon dat een naar door familietragedie van grote invloed is van geweest in op het onstaan van van de problemen.

Gordon met Ramsay bezoekt in Florida een naar hotel in Caribische tijdens op stijl. De jonge, onervaren tijdens eigenaar bezorgt zijn gasten bepaald de geen de prettig verblijf. naar De hotelkamers zijn vies, er door is regelmatig geluidsoverlast en het de service is met abominabel de slecht. Kan Gordon de een wonder verrichten en deze tijdens zaak op redden?

Gordon Ramsay reist op af door naar Pipestone, Minnesota voor door een door bezoek aan de het Historic Calumet Inn. de Eigenaresses Vanda en Rina hebben met het hotel het cadeau gekregen op tv van hun vader. De verwende meiden op nemen het de runnen van een eigen een bedrijf totaal niet het serieus. De afgelopen van negen maanden van hebben ze er een het een flinke puinhoop van gemaakt. Ze steken tijdens zelf geen vinger door de uit, het personeel draait van overuren en een de gasten lijden met onder hun wanbeleid. Kan naar Gordon de zaak weer op op de rit krijgen met of is het het de deze keer echt te het laat?

november 2020
10-07-2018 22:29

Roosevelt Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Roosevelt Inn

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan de Roosevelt Inn, een voormalig schoolgebouw dat is omgebouwd tot hotel. De eigenaar is drukker met zich verkleden als Sherlock Holmes voor moordspellen dan dat hij zich bezighoudt met zijn hotel. Kan Gor...

03-07-2018 22:34

Juniper Hill (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 2)

Gordon blijft problemen tegenkomen in de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Hoe meer hij ontdekt, hoe duidelijker het wordt dat dit weleens zijn grootste uitdaging ooit zou kunnen zijn.

26-06-2018 22:35

Juniper Hill (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Het hotel ziet eruit om door een ringetje te halen, maar de rioollucht die daar hangt is ondraaglijk.

19-06-2018 22:34

River Rock Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - River Rock Inn

Eigenaar Ken Piscotta van de River Rock Inn in Milford, Pennsylvania zit tot over zijn oren in de schulden. Chef Ramsay biedt hem de helpende hand.

12-06-2018 22:31

Keating Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Keating Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij boetiekhotel The Keating in San Diego. De eigenaar heeft miljoenen in de inrichting van het hotel gestoken, maar is wat betreft de essentiƫle voorzieningen voor de gasten tekortgeschoten.

05-06-2018 22:32

Cambridge Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Cambridge Hotel

In Cambridge, New York bezoekt chef Ramsay het hotel van John Imhof en zijn vrouw, Tina. John runt het bedrijf met ijzeren vuist en jaagt daarmee zowel het personeel als de gasten tegen zich in het harnas.

29-05-2018 22:33

Landoll's

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Landoll's

In Loudonville, Ohio schiet Gordon Ramsay de eigenaresse van Landoll's Mohican Castle te hulp. Ondanks het miljoenenbudget om dit kasteel in Europese stijl te realiseren, loopt de zaak voor geen meter. Sinds de vechtscheiding van haar ex st...

22-05-2018 22:30

Lakeview Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Lakeview Hotel

Gordon checkt in bij het luxueuze Lakeview Hotel in Lake Chelan, Washington. De gasten blijven weg uit het hotel en ook het restaurant en de ijssalon lopen niet zoals gewenst. Gordon is in shock als hij het zeer ongepaste en gierige gedrag ...

15-05-2018 22:35

Brick Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Brick Hotel

Gordon Ramsay probeert de sluiting van een noodlijdend hotel in Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De eigenaresse van het historische hotel gedraagt zich als een ware tiran en het personeel dreigt op te stappen. De werknemers zijn het name...

08-05-2018 22:34

Vienna Restaurant

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Vienna Restaurant

The Vienna Restaurant & Historic Inn dreigt ten onder te gaan aan de schuldenlast. Gordon ontdekt dat er schokkende geruchten de ronde doen over eigenaren Jonathan en Lisa Krach. Dat zou de reden zijn dat gasten het hotel-restaurant in Oost...

01-05-2018 22:30

Town's Inn (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 2)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

24-04-2018 22:25

Town's Inn (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

17-04-2018 22:32

Angler's Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Angler's Lodge

Gordon schiet het noodlijdende Angler's Lodge in Island Park, Idaho te hulp. Eigenaar Dave Ebey heeft de prachtige lodge zelf gebouwd, maar is zijn passie volledig kwijt. Al snel ontdekt Gordon dat een familietragedie van grote invloed is g...

10-04-2018 22:33

Beachfront Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Beachfront Inn

Gordon Ramsay bezoekt in Florida een hotel in Caribische stijl. De jonge, onervaren eigenaar bezorgt zijn gasten bepaald geen prettig verblijf. De hotelkamers zijn vies, er is regelmatig geluidsoverlast en de service is abominabel slecht. K...

03-04-2018 22:28

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!