Programma gemist?

Gordon van Ramsay brengt een de bezoek aan de Roosevelt met Inn, door een voormalig schoolgebouw dat op is omgebouwd tot hotel. het De eigenaar is de drukker met uit zich verkleden als Sherlock Holmes uit voor moordspellen uit dan dat de hij zich tijdens bezighoudt met zijn hotel. Kan Gordon het dit op bedrijf nog behoeden een voor de ondergang of uit is er het geen redden meer in aan?

Gordon blijft problemen in op tv tegenkomen in de Juniper Hill van Inn in met Windsor, Vermont. Hoe meer naar hij ontdekt, hoe duidelijker met op het wordt dat tijdens dit weleens zijn grootste uitdaging met ooit zou kunnen uit zijn.

Gordon een brengt een bezoek aan de uit een Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. een Het hotel tijdens ziet eruit om van door een ringetje te een halen, maar het de uit rioollucht die daar op tv hangt is ondraaglijk.

Eigenaar Ken van Piscotta een van de River Rock Inn in uit Milford, Pennsylvania het zit tot naar over zijn oren in naar de op tv schulden. Chef Ramsay biedt naar hem de van helpende hand.

Gordon tijdens Ramsay checkt in bij met boetiekhotel The Keating in van San op Diego. De eigenaar heeft met miljoenen in de naar inrichting van het hotel een gestoken, maar is door wat het betreft de tijdens essentiƫle voorzieningen voor uit de gasten tekortgeschoten.

In door Cambridge, New York uit bezoekt chef Ramsay het van hotel van de John Imhof en het zijn vrouw, van Tina. John runt het bedrijf op met ijzeren vuist tijdens en door jaagt daarmee zowel het personeel op tv als de gasten tegen naar het zich in het in harnas.

In door Loudonville, Ohio schiet tijdens Gordon Ramsay uit de eigenaresse van het Landoll's Mohican Castle te hulp. Ondanks uit het miljoenenbudget in om dit kasteel uit in met Europese stijl te realiseren, tijdens loopt de zaak voor geen de meter. Sinds de tijdens de vechtscheiding van haar ex staat Marta de op er grotendeels alleen voor. uit Zoon Jimmie heeft de taak de van chef-kok door op zich van genomen, maar het met ontbreekt hem het aan de nodige ervaring. een Kan Gordon deze door zwoegende moeder een en haar zoon behoeden tijdens voor een tragisch einde in van hun tijdens familiebedrijf?

Gordon het checkt in bij het tijdens luxueuze Lakeview Hotel een in de Lake Chelan, Washington. uit De gasten blijven een weg uit het hotel en ook uit het van restaurant en de ijssalon lopen op tv niet zoals gewenst. de in Gordon is in shock de als hij op het zeer ongepaste en gierige met gedrag naar van eigenaar Brent aanschouwt. de Kan Gordon deze zaak nog het op tv redden of is het een dit keer door echt een onmogelijke uit missie?

Gordon van Ramsay probeert de sluiting van op op tv een noodlijdend hotel in Newtown, Pennsylvania het te op voorkomen. De eigenaresse op van het het historische hotel gedraagt door zich als een ware tiran een en het personeel dreigt door op te op tv stappen. De werknemers in zijn het uit namelijk spuugzat van dat ze zo slecht door worden behandeld.

The Vienna van Restaurant & Historic Inn uit dreigt van ten onder te naar gaan aan de schuldenlast. de Gordon ontdekt dat door er schokkende naar geruchten de ronde doen over met eigenaren Jonathan en van Lisa met Krach. Dat zou uit de reden tijdens zijn dat gasten het hotel-restaurant de in de Oostenrijkse stijl massaal naar mijden.

Gordon brengt met een bezoek in aan Harper's Ferry door in West op tv Virginia, waar hij een van historisch hotel van de ondergang met hoopt naar te redden. Eigenaar Karan op Townsend het is een echte door verzamelaar en het hotel op ziet er met dan ook uit het als een kringloopwinkel. De keuken en op de service uit zijn zo slecht, dat de Gordon er een op tv hard hoofd in tijdens heeft dat op hij het tij hier een nog kan de keren.

Gordon brengt naar een bezoek aan Harper's met tijdens Ferry in West Virginia, waar hij op tv uit een historisch hotel van de ondergang met hoopt te redden. tijdens Eigenaar op tv Karan Townsend is door een echte in verzamelaar en het hotel ziet er op tv op tv dan ook uit als een kringloopwinkel. het De in keuken en de service zijn in op zo slecht, dat Gordon er op een hard hoofd in naar heeft dat hij het het uit tij hier nog kan de keren.

Gordon schiet op het noodlijdende de Angler's Lodge in Island in Park, Idaho te hulp. tijdens in Eigenaar Dave Ebey heeft de prachtige op lodge zelf gebouwd, een maar tijdens is zijn passie in volledig kwijt. Al snel met ontdekt Gordon met dat een familietragedie van grote het invloed is op geweest op een het onstaan naar van de problemen.

Gordon van Ramsay bezoekt in op tv Florida een met hotel in Caribische tijdens stijl. De jonge, onervaren eigenaar bezorgt met op tv zijn gasten bepaald geen prettig verblijf. de in De hotelkamers zijn vies, uit er is door regelmatig geluidsoverlast en de service is het abominabel slecht. Kan tijdens Gordon in een wonder verrichten en deze van zaak naar redden?

Gordon Ramsay op reist op tv af naar Pipestone, Minnesota op tv voor een bezoek aan de een met Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en door Rina een hebben het hotel cadeau gekregen van van hun op vader. De verwende meiden door uit nemen het runnen van op tv een eigen in bedrijf totaal niet de serieus. De afgelopen negen de maanden hebben ze er op tv een flinke puinhoop door van gemaakt. een Ze steken zelf geen naar vinger met uit, het personeel tijdens draait overuren en de gasten tijdens lijden onder hun uit wanbeleid. Kan Gordon het de tijdens zaak weer op van de rit krijgen of een is het deze het keer echt te tijdens laat?

april 2021
10-07-2018 22:29

Roosevelt Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Roosevelt Inn

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan de Roosevelt Inn, een voormalig schoolgebouw dat is omgebouwd tot hotel. De eigenaar is drukker met zich verkleden als Sherlock Holmes voor moordspellen dan dat hij zich bezighoudt met zijn hotel. Kan Gor...

03-07-2018 22:34

Juniper Hill (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 2)

Gordon blijft problemen tegenkomen in de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Hoe meer hij ontdekt, hoe duidelijker het wordt dat dit weleens zijn grootste uitdaging ooit zou kunnen zijn.

26-06-2018 22:35

Juniper Hill (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Het hotel ziet eruit om door een ringetje te halen, maar de rioollucht die daar hangt is ondraaglijk.

19-06-2018 22:34

River Rock Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - River Rock Inn

Eigenaar Ken Piscotta van de River Rock Inn in Milford, Pennsylvania zit tot over zijn oren in de schulden. Chef Ramsay biedt hem de helpende hand.

12-06-2018 22:31

Keating Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Keating Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij boetiekhotel The Keating in San Diego. De eigenaar heeft miljoenen in de inrichting van het hotel gestoken, maar is wat betreft de essentiƫle voorzieningen voor de gasten tekortgeschoten.

05-06-2018 22:32

Cambridge Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Cambridge Hotel

In Cambridge, New York bezoekt chef Ramsay het hotel van John Imhof en zijn vrouw, Tina. John runt het bedrijf met ijzeren vuist en jaagt daarmee zowel het personeel als de gasten tegen zich in het harnas.

29-05-2018 22:33

Landoll's

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Landoll's

In Loudonville, Ohio schiet Gordon Ramsay de eigenaresse van Landoll's Mohican Castle te hulp. Ondanks het miljoenenbudget om dit kasteel in Europese stijl te realiseren, loopt de zaak voor geen meter. Sinds de vechtscheiding van haar ex st...

22-05-2018 22:30

Lakeview Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Lakeview Hotel

Gordon checkt in bij het luxueuze Lakeview Hotel in Lake Chelan, Washington. De gasten blijven weg uit het hotel en ook het restaurant en de ijssalon lopen niet zoals gewenst. Gordon is in shock als hij het zeer ongepaste en gierige gedrag ...

15-05-2018 22:35

Brick Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Brick Hotel

Gordon Ramsay probeert de sluiting van een noodlijdend hotel in Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De eigenaresse van het historische hotel gedraagt zich als een ware tiran en het personeel dreigt op te stappen. De werknemers zijn het name...

08-05-2018 22:34

Vienna Restaurant

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Vienna Restaurant

The Vienna Restaurant & Historic Inn dreigt ten onder te gaan aan de schuldenlast. Gordon ontdekt dat er schokkende geruchten de ronde doen over eigenaren Jonathan en Lisa Krach. Dat zou de reden zijn dat gasten het hotel-restaurant in Oost...

01-05-2018 22:30

Town's Inn (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 2)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

24-04-2018 22:25

Town's Inn (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

17-04-2018 22:32

Angler's Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Angler's Lodge

Gordon schiet het noodlijdende Angler's Lodge in Island Park, Idaho te hulp. Eigenaar Dave Ebey heeft de prachtige lodge zelf gebouwd, maar is zijn passie volledig kwijt. Al snel ontdekt Gordon dat een familietragedie van grote invloed is g...

10-04-2018 22:33

Beachfront Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Beachfront Inn

Gordon Ramsay bezoekt in Florida een hotel in Caribische stijl. De jonge, onervaren eigenaar bezorgt zijn gasten bepaald geen prettig verblijf. De hotelkamers zijn vies, er is regelmatig geluidsoverlast en de service is abominabel slecht. K...

03-04-2018 22:28

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!