Programma gemist?

Gordon Ramsay tijdens brengt uit een bezoek aan op tv de Roosevelt Inn, een voormalig schoolgebouw van dat uit is omgebouwd tot uit hotel. De eigenaar is in drukker met zich op tv verkleden als Sherlock Holmes het voor moordspellen een dan uit dat hij zich bezighoudt met door zijn de hotel. Kan Gordon dit bedrijf nog door behoeden voor het de ondergang of op tv is er geen van redden naar meer aan?

Gordon blijft problemen door tegenkomen in de een een Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. het op tv Hoe meer hij ontdekt, hoe in duidelijker van het wordt dat dit weleens tijdens zijn grootste uitdaging ooit een zou kunnen op zijn.

Gordon brengt het een op bezoek aan de Juniper Hill het Inn in Windsor, Vermont. een Het tijdens hotel ziet eruit het om door het een ringetje te een halen, maar de rioollucht uit die daar een hangt is ondraaglijk.

Eigenaar het Ken Piscotta van door de River Rock Inn uit in door Milford, Pennsylvania zit tot over naar zijn oren in naar de de schulden. Chef Ramsay biedt in hem de helpende een hand.

Gordon een Ramsay checkt in van bij boetiekhotel op The Keating in San Diego. uit De eigenaar heeft op miljoenen in de inrichting in van tijdens het hotel gestoken, maar de is wat betreft op tv de essentiële voorzieningen voor met de naar gasten tekortgeschoten.

In Cambridge, New van de York bezoekt chef Ramsay het hotel het van tijdens John Imhof uit en zijn vrouw, Tina. John op tv runt het bedrijf met op tv ijzeren vuist met en jaagt daarmee uit zowel het personeel als tijdens de gasten tegen het zich in het tijdens van harnas.

In Loudonville, de Ohio schiet Gordon het Ramsay de eigenaresse uit van Landoll's met Mohican Castle op te hulp. Ondanks het miljoenenbudget om van dit kasteel op tv in op Europese stijl te realiseren, loopt met de zaak voor geen in meter. Sinds de met vechtscheiding van haar de ex staat Marta naar er grotendeels van alleen voor. Zoon Jimmie tijdens heeft op tv de taak door van chef-kok op in zich genomen, maar naar het ontbreekt hem tijdens aan de nodige ervaring. met Kan Gordon van deze zwoegende moeder en haar zoon de behoeden voor een tijdens tragisch uit einde van in hun familiebedrijf?

Gordon checkt tijdens in bij met het luxueuze Lakeview Hotel met in Lake Chelan, in Washington. De gasten blijven met weg uit het het naar hotel en ook het restaurant en door het de ijssalon lopen een niet zoals gewenst. Gordon met is in shock als hij op het zeer uit ongepaste en gierige gedrag de van eigenaar Brent met aanschouwt. Kan Gordon op deze zaak nog op redden of is op het de dit keer echt een onmogelijke in op tv missie?

Gordon Ramsay het probeert de sluiting het van een naar noodlijdend hotel in Newtown, Pennsylvania op tv te door voorkomen. De eigenaresse van de het historische het hotel gedraagt zich uit als een ware tiran het en het van personeel dreigt op tv op te stappen. De werknemers zijn de het namelijk spuugzat naar dat ze een zo de slecht worden behandeld.

The Vienna naar Restaurant & Historic naar Inn dreigt ten onder tijdens een te gaan aan de schuldenlast. de Gordon ontdekt dat er een schokkende geruchten de het ronde doen over in eigenaren de Jonathan en Lisa Krach. Dat door zou de reden door zijn dat gasten door het de hotel-restaurant in Oostenrijkse stijl massaal het door mijden.

Gordon brengt een uit door bezoek aan Harper's Ferry in op West een Virginia, waar hij een door historisch hotel van de van ondergang het hoopt te redden. Eigenaar Karan uit Townsend is een echte op tv verzamelaar en met het hotel ziet er door dan naar ook uit op tv als een kringloopwinkel. De keuken van en een de service zijn naar zo slecht, dat Gordon er een door hard hoofd naar in heeft dat hij met een het tij hier een nog kan keren.

Gordon brengt een in de bezoek aan Harper's door Ferry in West door Virginia, waar hij een historisch door hotel van de een ondergang van hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend naar is een echte uit verzamelaar van en het hotel van ziet er dan ook naar uit als een de kringloopwinkel. naar De keuken en de service zijn een zo van slecht, dat Gordon op er een hard hoofd in in heeft dat hij op het tij op hier met nog kan keren.

Gordon in schiet het noodlijdende Angler's Lodge een op in Island Park, het Idaho te hulp. Eigenaar Dave Ebey een het heeft de prachtige lodge zelf door gebouwd, maar is de zijn passie door volledig kwijt. Al snel tijdens ontdekt naar Gordon dat een familietragedie van grote van invloed is uit geweest op het het onstaan van de naar problemen.

Gordon Ramsay bezoekt uit in Florida een op tv hotel in Caribische naar uit stijl. De jonge, uit onervaren eigenaar bezorgt zijn gasten de bepaald in geen prettig verblijf. De naar hotelkamers zijn naar vies, er is regelmatig geluidsoverlast en het de service van is abominabel uit slecht. Kan Gordon een in wonder verrichten en deze tijdens uit zaak redden?

Gordon Ramsay naar reist af naar Pipestone, op Minnesota voor een naar bezoek aan de het op Historic Calumet Inn. een Eigenaresses Vanda en Rina van hebben het van hotel cadeau gekregen van van hun vader. uit De verwende meiden op nemen het runnen van een eigen met naar bedrijf totaal niet met serieus. De afgelopen negen de maanden hebben ze er een door flinke puinhoop in van gemaakt. Ze steken uit zelf geen van vinger uit, het in personeel draait overuren en het tijdens de gasten lijden onder hun wanbeleid. op Kan Gordon de op tv zaak weer van op de rit krijgen de tijdens of is het deze met keer echt te door laat?

november 2019
10-07-2018 22:29

Roosevelt Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Roosevelt Inn

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan de Roosevelt Inn, een voormalig schoolgebouw dat is omgebouwd tot hotel. De eigenaar is drukker met zich verkleden als Sherlock Holmes voor moordspellen dan dat hij zich bezighoudt met zijn hotel. Kan Gor...

03-07-2018 22:34

Juniper Hill (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 2)

Gordon blijft problemen tegenkomen in de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Hoe meer hij ontdekt, hoe duidelijker het wordt dat dit weleens zijn grootste uitdaging ooit zou kunnen zijn.

26-06-2018 22:35

Juniper Hill (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Het hotel ziet eruit om door een ringetje te halen, maar de rioollucht die daar hangt is ondraaglijk.

19-06-2018 22:34

River Rock Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - River Rock Inn

Eigenaar Ken Piscotta van de River Rock Inn in Milford, Pennsylvania zit tot over zijn oren in de schulden. Chef Ramsay biedt hem de helpende hand.

12-06-2018 22:31

Keating Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Keating Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij boetiekhotel The Keating in San Diego. De eigenaar heeft miljoenen in de inrichting van het hotel gestoken, maar is wat betreft de essentiële voorzieningen voor de gasten tekortgeschoten.

05-06-2018 22:32

Cambridge Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Cambridge Hotel

In Cambridge, New York bezoekt chef Ramsay het hotel van John Imhof en zijn vrouw, Tina. John runt het bedrijf met ijzeren vuist en jaagt daarmee zowel het personeel als de gasten tegen zich in het harnas.

29-05-2018 22:33

Landoll's

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Landoll's

In Loudonville, Ohio schiet Gordon Ramsay de eigenaresse van Landoll's Mohican Castle te hulp. Ondanks het miljoenenbudget om dit kasteel in Europese stijl te realiseren, loopt de zaak voor geen meter. Sinds de vechtscheiding van haar ex st...

22-05-2018 22:30

Lakeview Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Lakeview Hotel

Gordon checkt in bij het luxueuze Lakeview Hotel in Lake Chelan, Washington. De gasten blijven weg uit het hotel en ook het restaurant en de ijssalon lopen niet zoals gewenst. Gordon is in shock als hij het zeer ongepaste en gierige gedrag ...

15-05-2018 22:35

Brick Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Brick Hotel

Gordon Ramsay probeert de sluiting van een noodlijdend hotel in Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De eigenaresse van het historische hotel gedraagt zich als een ware tiran en het personeel dreigt op te stappen. De werknemers zijn het name...

08-05-2018 22:34

Vienna Restaurant

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Vienna Restaurant

The Vienna Restaurant & Historic Inn dreigt ten onder te gaan aan de schuldenlast. Gordon ontdekt dat er schokkende geruchten de ronde doen over eigenaren Jonathan en Lisa Krach. Dat zou de reden zijn dat gasten het hotel-restaurant in Oost...

01-05-2018 22:30

Town's Inn (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 2)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

24-04-2018 22:25

Town's Inn (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

17-04-2018 22:32

Angler's Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Angler's Lodge

Gordon schiet het noodlijdende Angler's Lodge in Island Park, Idaho te hulp. Eigenaar Dave Ebey heeft de prachtige lodge zelf gebouwd, maar is zijn passie volledig kwijt. Al snel ontdekt Gordon dat een familietragedie van grote invloed is g...

10-04-2018 22:33

Beachfront Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Beachfront Inn

Gordon Ramsay bezoekt in Florida een hotel in Caribische stijl. De jonge, onervaren eigenaar bezorgt zijn gasten bepaald geen prettig verblijf. De hotelkamers zijn vies, er is regelmatig geluidsoverlast en de service is abominabel slecht. K...

03-04-2018 22:28

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!