Programma gemist?

Gordon Ramsay brengt in een tijdens bezoek aan op tv de Roosevelt Inn, een op voormalig schoolgebouw dat in is omgebouwd tot hotel. De een van eigenaar is drukker met zich naar verkleden op als Sherlock Holmes voor op moordspellen dan dat van hij zich bezighoudt met het zijn hotel. Kan in Gordon de dit bedrijf nog behoeden voor de de ondergang met of is er geen redden naar meer tijdens aan?

Gordon blijft op tv problemen uit tegenkomen in de Juniper naar Hill Inn uit in Windsor, Vermont. Hoe meer hij tijdens ontdekt, hoe op duidelijker het op wordt dat dit weleens tijdens zijn het grootste uitdaging ooit zou kunnen het zijn.

Gordon brengt met een bezoek aan op de Juniper tijdens Hill Inn in Windsor, Vermont. van van Het hotel ziet eruit om door tijdens het een ringetje te door halen, maar de in rioollucht die daar hangt is naar ondraaglijk.

Eigenaar Ken Piscotta uit van de met River naar Rock Inn in een Milford, Pennsylvania zit op tv tot over zijn het oren in de schulden. Chef op tv Ramsay met biedt hem de door helpende hand.

Gordon Ramsay checkt tijdens een in bij boetiekhotel het The Keating in San Diego. van De eigenaar heeft tijdens miljoenen in de de inrichting van het hotel uit gestoken, maar tijdens is wat betreft de de essentiële voorzieningen uit voor de gasten op tekortgeschoten.

In Cambridge, in New naar York bezoekt chef een Ramsay het hotel van van John Imhof en in zijn vrouw, van Tina. John runt het uit bedrijf met met ijzeren vuist en van jaagt daarmee zowel het personeel het als de gasten een tegen zich in het tijdens het harnas.

In Loudonville, Ohio in schiet in Gordon Ramsay naar de eigenaresse van Landoll's Mohican Castle een te hulp. een Ondanks het miljoenenbudget om op dit kasteel op in tijdens Europese stijl te uit realiseren, loopt de zaak voor met geen meter. op Sinds de vechtscheiding van door haar uit ex staat Marta door er grotendeels alleen voor. Zoon Jimmie een heeft op tv de taak van in chef-kok op zich genomen, maar uit uit het ontbreekt hem aan de nodige tijdens op ervaring. Kan Gordon deze zwoegende het moeder en tijdens haar zoon behoeden voor een een tragisch op einde van de hun familiebedrijf?

Gordon checkt in door in bij het luxueuze naar Lakeview Hotel in Lake Chelan, Washington. een De naar gasten blijven weg uit van het op tv hotel en ook het restaurant en in de de ijssalon lopen niet zoals de gewenst. Gordon op tv is in shock op als hij het zeer ongepaste een en gierige een gedrag van eigenaar de Brent aanschouwt. Kan Gordon door deze naar zaak nog redden of is de het tijdens dit keer naar echt een onmogelijke de missie?

Gordon naar Ramsay probeert de sluiting tijdens van een noodlijdend hotel in in Newtown, Pennsylvania op te de voorkomen. De tijdens eigenaresse van het historische hotel naar gedraagt zich als een de door ware tiran en het personeel uit dreigt op op te stappen. een De werknemers zijn een het namelijk spuugzat dat ze met zo slecht de worden behandeld.

The Vienna Restaurant uit de & Historic Inn dreigt ten van onder te gaan in aan de schuldenlast. Gordon tijdens ontdekt dat er tijdens schokkende geruchten door de het ronde doen over eigenaren Jonathan door en Lisa Krach. door Dat van zou de reden uit zijn dat gasten het hotel-restaurant in van Oostenrijkse het stijl massaal naar mijden.

Gordon brengt op tv een op tv bezoek aan Harper's Ferry in uit West de Virginia, waar hij een met historisch hotel een van de ondergang hoopt het te redden. Eigenaar met Karan Townsend is naar een echte verzamelaar de en het hotel ziet de er dan naar ook uit naar als een kringloopwinkel. De een keuken en de service zijn door zo slecht, tijdens dat van Gordon er een hard met hoofd in heeft dat hij in het tij hier het van nog kan keren.

Gordon brengt van een in bezoek aan Harper's een Ferry in West Virginia, waar een hij een uit historisch hotel van de op ondergang hoopt te met redden. op Eigenaar Karan Townsend is een van echte verzamelaar en het het de hotel ziet er op dan ook uit als op een kringloopwinkel. De keuken en met de de service zijn zo slecht, naar dat Gordon er de een hard hoofd naar in van heeft dat hij het uit tij hier nog kan het keren.

Gordon schiet van het uit noodlijdende Angler's Lodge van in Island Park, Idaho te hulp. door Eigenaar Dave Ebey tijdens op tv heeft de prachtige lodge zelf de gebouwd, maar met is zijn passie volledig kwijt. tijdens Al snel ontdekt in Gordon tijdens dat een familietragedie op tv van grote invloed is geweest naar op het de onstaan van op tv de problemen.

Gordon Ramsay bezoekt uit in in Florida een hotel in Caribische op tv stijl. De jonge, van onervaren tijdens eigenaar bezorgt zijn gasten bepaald op geen prettig verblijf. in De hotelkamers in zijn vies, er is een regelmatig geluidsoverlast en door de service door is abominabel slecht. Kan op tv Gordon een het wonder verrichten en op deze in zaak redden?

Gordon met Ramsay reist af naar een Pipestone, Minnesota voor van een bezoek aan met de Historic Calumet Inn. naar Eigenaresses Vanda op tv en Rina hebben het de tijdens hotel cadeau gekregen van hun met vader. De verwende het meiden een nemen het runnen van de een eigen bedrijf totaal het niet serieus. De naar afgelopen negen in maanden hebben ze de er een flinke tijdens puinhoop van gemaakt. door Ze steken zelf geen tijdens vinger met uit, het personeel draait overuren en door de in gasten lijden onder het hun wanbeleid. op Kan Gordon de zaak de weer op de de rit krijgen of het is het met deze keer echt te het laat?

juli 2019
10-07-2018 22:29

Roosevelt Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Roosevelt Inn

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan de Roosevelt Inn, een voormalig schoolgebouw dat is omgebouwd tot hotel. De eigenaar is drukker met zich verkleden als Sherlock Holmes voor moordspellen dan dat hij zich bezighoudt met zijn hotel. Kan Gor...

03-07-2018 22:34

Juniper Hill (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 2)

Gordon blijft problemen tegenkomen in de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Hoe meer hij ontdekt, hoe duidelijker het wordt dat dit weleens zijn grootste uitdaging ooit zou kunnen zijn.

26-06-2018 22:35

Juniper Hill (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Het hotel ziet eruit om door een ringetje te halen, maar de rioollucht die daar hangt is ondraaglijk.

19-06-2018 22:34

River Rock Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - River Rock Inn

Eigenaar Ken Piscotta van de River Rock Inn in Milford, Pennsylvania zit tot over zijn oren in de schulden. Chef Ramsay biedt hem de helpende hand.

12-06-2018 22:31

Keating Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Keating Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij boetiekhotel The Keating in San Diego. De eigenaar heeft miljoenen in de inrichting van het hotel gestoken, maar is wat betreft de essentiële voorzieningen voor de gasten tekortgeschoten.

05-06-2018 22:32

Cambridge Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Cambridge Hotel

In Cambridge, New York bezoekt chef Ramsay het hotel van John Imhof en zijn vrouw, Tina. John runt het bedrijf met ijzeren vuist en jaagt daarmee zowel het personeel als de gasten tegen zich in het harnas.

29-05-2018 22:33

Landoll's

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Landoll's

In Loudonville, Ohio schiet Gordon Ramsay de eigenaresse van Landoll's Mohican Castle te hulp. Ondanks het miljoenenbudget om dit kasteel in Europese stijl te realiseren, loopt de zaak voor geen meter. Sinds de vechtscheiding van haar ex st...

22-05-2018 22:30

Lakeview Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Lakeview Hotel

Gordon checkt in bij het luxueuze Lakeview Hotel in Lake Chelan, Washington. De gasten blijven weg uit het hotel en ook het restaurant en de ijssalon lopen niet zoals gewenst. Gordon is in shock als hij het zeer ongepaste en gierige gedrag ...

15-05-2018 22:35

Brick Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Brick Hotel

Gordon Ramsay probeert de sluiting van een noodlijdend hotel in Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De eigenaresse van het historische hotel gedraagt zich als een ware tiran en het personeel dreigt op te stappen. De werknemers zijn het name...

08-05-2018 22:34

Vienna Restaurant

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Vienna Restaurant

The Vienna Restaurant & Historic Inn dreigt ten onder te gaan aan de schuldenlast. Gordon ontdekt dat er schokkende geruchten de ronde doen over eigenaren Jonathan en Lisa Krach. Dat zou de reden zijn dat gasten het hotel-restaurant in Oost...

01-05-2018 22:30

Town's Inn (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 2)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

24-04-2018 22:25

Town's Inn (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

17-04-2018 22:32

Angler's Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Angler's Lodge

Gordon schiet het noodlijdende Angler's Lodge in Island Park, Idaho te hulp. Eigenaar Dave Ebey heeft de prachtige lodge zelf gebouwd, maar is zijn passie volledig kwijt. Al snel ontdekt Gordon dat een familietragedie van grote invloed is g...

10-04-2018 22:33

Beachfront Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Beachfront Inn

Gordon Ramsay bezoekt in Florida een hotel in Caribische stijl. De jonge, onervaren eigenaar bezorgt zijn gasten bepaald geen prettig verblijf. De hotelkamers zijn vies, er is regelmatig geluidsoverlast en de service is abominabel slecht. K...

03-04-2018 22:28

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord