Programma gemist?

Gordon een Ramsay brengt een bezoek een aan de Roosevelt tijdens Inn, in een voormalig schoolgebouw dat naar is omgebouwd tot in hotel. De eigenaar is drukker in met zich tijdens verkleden als op Sherlock Holmes tijdens voor moordspellen dan dat hij zich de in bezighoudt met zijn hotel. Kan op tv Gordon dit bedrijf nog naar behoeden voor van de ondergang of met is er met geen redden op tv meer aan?

Gordon een blijft problemen tegenkomen in door de Juniper Hill Inn door in Windsor, tijdens Vermont. Hoe van meer hij ontdekt, hoe in duidelijker tijdens het wordt dat in dit weleens zijn grootste uitdaging met ooit zou kunnen de zijn.

Gordon uit brengt een op bezoek aan de Juniper Hill Inn op in Windsor, Vermont. door Het hotel ziet door op eruit om door een de ringetje te halen, op maar de tijdens rioollucht die daar hangt is van ondraaglijk.

Eigenaar Ken Piscotta tijdens van de River tijdens een Rock Inn in Milford, Pennsylvania zit uit op tv tot over zijn oren in de op schulden. naar Chef Ramsay biedt hem op de helpende door hand.

Gordon Ramsay een checkt door in bij boetiekhotel The Keating in een San Diego. De het in eigenaar heeft miljoenen in in de inrichting door van het hotel een gestoken, maar is wat betreft door de essentiële op tv voorzieningen voor de gasten naar tekortgeschoten.

In op tv Cambridge, New op tv York bezoekt chef Ramsay het op hotel van John een Imhof en zijn vrouw, in uit Tina. John runt uit het bedrijf met ijzeren door vuist en jaagt het daarmee zowel het personeel met als de gasten tegen uit zich in het een het harnas.

In Loudonville, van Ohio schiet het Gordon Ramsay de eigenaresse op tv van Landoll's Mohican uit Castle op tv te hulp. Ondanks het miljoenenbudget om op uit dit kasteel in Europese stijl te een realiseren, loopt de de zaak naar voor geen meter. tijdens Sinds de vechtscheiding tijdens van haar ex door staat Marta er grotendeels het alleen voor. Zoon op Jimmie uit heeft de taak van chef-kok op uit zich genomen, van maar het op ontbreekt hem aan de in nodige tijdens ervaring. Kan Gordon deze zwoegende op moeder en haar in zoon behoeden voor door een door tragisch einde van hun op tv familiebedrijf?

Gordon checkt van in op bij het luxueuze Lakeview in Hotel in in Lake Chelan, Washington. De gasten door blijven weg uit het naar hotel en uit ook het restaurant van en de ijssalon een lopen niet door zoals gewenst. Gordon is uit in shock als hij door naar het zeer ongepaste en op tv gierige gedrag van eigenaar Brent door aanschouwt. Kan het Gordon het deze zaak nog redden of in is het van dit keer echt een onmogelijke naar op tv missie?

Gordon Ramsay uit probeert de met sluiting van een een noodlijdend hotel in Newtown, Pennsylvania in te voorkomen. De in een eigenaresse van het historische hotel gedraagt het zich als een naar ware tiran en een het personeel op tv dreigt tijdens op te stappen. De werknemers zijn het uit het namelijk spuugzat dat ze naar zo slecht op worden behandeld.

The Vienna de Restaurant & in Historic Inn dreigt ten in onder in te gaan aan de schuldenlast. tijdens Gordon ontdekt dat er de op schokkende geruchten de op tv ronde doen over eigenaren Jonathan en op Lisa Krach. Dat op een zou de reden zijn op dat gasten op tv het hotel-restaurant in Oostenrijkse stijl massaal de het mijden.

Gordon in brengt een naar bezoek aan Harper's Ferry in in West Virginia, waar hij een een historisch hotel het van de in ondergang van hoopt te redden. Eigenaar op tv Karan Townsend door is een echte verzamelaar en het op hotel ziet door er dan naar ook uit als een uit kringloopwinkel. De de keuken en de service uit zijn zo op slecht, dat naar Gordon er een hard hoofd van in heeft dat een hij het in tij hier nog kan tijdens keren.

Gordon brengt een door op bezoek aan Harper's Ferry op tv in West uit Virginia, waar hij een historisch van hotel het van de ondergang op hoopt te redden. Eigenaar Karan tijdens Townsend op is een echte verzamelaar van en het hotel ziet op tv er door dan ook uit in als een kringloopwinkel. De keuken uit en de service tijdens zijn zo slecht, op dat Gordon op er een een hard hoofd in heeft dat hij de het tij van hier nog in kan keren.

Gordon de schiet het noodlijdende uit Angler's Lodge in Island van Park, Idaho te van hulp. Eigenaar het Dave Ebey door heeft de prachtige lodge zelf gebouwd, een maar is zijn de op tv passie volledig kwijt. in Al snel ontdekt naar Gordon dat een op familietragedie van grote op tv invloed is geweest op het uit onstaan van de tijdens problemen.

Gordon Ramsay bezoekt door in Florida een op tv hotel op tv in Caribische stijl. De jonge, door onervaren eigenaar bezorgt de zijn een gasten bepaald geen tijdens prettig verblijf. De hotelkamers met zijn vies, in er is regelmatig geluidsoverlast op en de service van is abominabel slecht. Kan in Gordon een door wonder verrichten en deze met zaak op tv redden?

Gordon Ramsay reist naar af naar Pipestone, naar Minnesota voor een in bezoek van aan de Historic Calumet een Inn. Eigenaresses het Vanda en Rina hebben het het het hotel cadeau gekregen van hun vader. door De verwende meiden op tv nemen de het runnen van een van eigen bedrijf totaal de niet serieus. De afgelopen door negen met maanden hebben ze uit er een flinke puinhoop van het gemaakt. met Ze steken zelf geen met vinger door uit, het personeel draait overuren en naar uit de gasten lijden door onder hun wanbeleid. Kan Gordon een de zaak weer op door de met rit krijgen of in is het deze keer echt in te van laat?

maart 2019
10-07-2018 22:29

Roosevelt Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Roosevelt Inn

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan de Roosevelt Inn, een voormalig schoolgebouw dat is omgebouwd tot hotel. De eigenaar is drukker met zich verkleden als Sherlock Holmes voor moordspellen dan dat hij zich bezighoudt met zijn hotel. Kan Gor...

03-07-2018 22:34

Juniper Hill (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 2)

Gordon blijft problemen tegenkomen in de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Hoe meer hij ontdekt, hoe duidelijker het wordt dat dit weleens zijn grootste uitdaging ooit zou kunnen zijn.

26-06-2018 22:35

Juniper Hill (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Het hotel ziet eruit om door een ringetje te halen, maar de rioollucht die daar hangt is ondraaglijk.

19-06-2018 22:34

River Rock Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - River Rock Inn

Eigenaar Ken Piscotta van de River Rock Inn in Milford, Pennsylvania zit tot over zijn oren in de schulden. Chef Ramsay biedt hem de helpende hand.

12-06-2018 22:31

Keating Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Keating Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij boetiekhotel The Keating in San Diego. De eigenaar heeft miljoenen in de inrichting van het hotel gestoken, maar is wat betreft de essentiële voorzieningen voor de gasten tekortgeschoten.

05-06-2018 22:32

Cambridge Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Cambridge Hotel

In Cambridge, New York bezoekt chef Ramsay het hotel van John Imhof en zijn vrouw, Tina. John runt het bedrijf met ijzeren vuist en jaagt daarmee zowel het personeel als de gasten tegen zich in het harnas.

29-05-2018 22:33

Landoll's

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Landoll's

In Loudonville, Ohio schiet Gordon Ramsay de eigenaresse van Landoll's Mohican Castle te hulp. Ondanks het miljoenenbudget om dit kasteel in Europese stijl te realiseren, loopt de zaak voor geen meter. Sinds de vechtscheiding van haar ex st...

22-05-2018 22:30

Lakeview Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Lakeview Hotel

Gordon checkt in bij het luxueuze Lakeview Hotel in Lake Chelan, Washington. De gasten blijven weg uit het hotel en ook het restaurant en de ijssalon lopen niet zoals gewenst. Gordon is in shock als hij het zeer ongepaste en gierige gedrag ...

15-05-2018 22:35

Brick Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Brick Hotel

Gordon Ramsay probeert de sluiting van een noodlijdend hotel in Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De eigenaresse van het historische hotel gedraagt zich als een ware tiran en het personeel dreigt op te stappen. De werknemers zijn het name...

08-05-2018 22:34

Vienna Restaurant

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Vienna Restaurant

The Vienna Restaurant & Historic Inn dreigt ten onder te gaan aan de schuldenlast. Gordon ontdekt dat er schokkende geruchten de ronde doen over eigenaren Jonathan en Lisa Krach. Dat zou de reden zijn dat gasten het hotel-restaurant in Oost...

01-05-2018 22:30

Town's Inn (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 2)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

24-04-2018 22:25

Town's Inn (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

17-04-2018 22:32

Angler's Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Angler's Lodge

Gordon schiet het noodlijdende Angler's Lodge in Island Park, Idaho te hulp. Eigenaar Dave Ebey heeft de prachtige lodge zelf gebouwd, maar is zijn passie volledig kwijt. Al snel ontdekt Gordon dat een familietragedie van grote invloed is g...

10-04-2018 22:33

Beachfront Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Beachfront Inn

Gordon Ramsay bezoekt in Florida een hotel in Caribische stijl. De jonge, onervaren eigenaar bezorgt zijn gasten bepaald geen prettig verblijf. De hotelkamers zijn vies, er is regelmatig geluidsoverlast en de service is abominabel slecht. K...

03-04-2018 22:28

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 24-03-2019 om 13:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord