Programma gemist?

Gordon Ramsay tijdens brengt een van bezoek aan de Roosevelt tijdens Inn, een voormalig schoolgebouw op tv dat is tijdens omgebouwd tot hotel. De de eigenaar met is drukker een met zich verkleden als Sherlock Holmes tijdens de voor moordspellen dan dat de hij zich bezighoudt met in zijn hotel. Kan in Gordon dit naar bedrijf nog op tv behoeden voor de ondergang in of is op tv er geen redden meer de aan?

Gordon blijft problemen door tegenkomen op in de Juniper Hill naar Inn in op Windsor, Vermont. Hoe meer in hij door ontdekt, hoe duidelijker op het wordt dat dit weleens op tv zijn grootste door uitdaging ooit zou kunnen uit zijn.

Gordon brengt het een bezoek in aan de Juniper uit Hill Inn in Windsor, Vermont. het Het hotel door ziet eruit om door van een van ringetje te halen, maar de een rioollucht die daar met hangt is op ondraaglijk.

Eigenaar Ken tijdens Piscotta van uit de River Rock Inn het in Milford, Pennsylvania zit met tot over zijn naar oren in op tv de schulden. Chef Ramsay naar biedt naar hem de met helpende hand.

Gordon naar Ramsay checkt in bij met boetiekhotel The Keating in de in San Diego. De eigenaar heeft het miljoenen in het de inrichting van uit het hotel gestoken, een maar is een wat betreft de essentiële tijdens voorzieningen voor de gasten naar tekortgeschoten.

In met Cambridge, New York bezoekt naar chef een Ramsay het hotel van naar John Imhof en zijn vrouw, uit Tina. John runt een het bedrijf van met ijzeren vuist en in van jaagt daarmee zowel het personeel in als de op tv gasten tegen zich in het tijdens in harnas.

In het Loudonville, Ohio schiet Gordon Ramsay van uit de eigenaresse van naar Landoll's Mohican Castle te hulp. Ondanks door het met miljoenenbudget om van dit kasteel in Europese stijl uit te realiseren, loopt de een zaak voor geen uit uit meter. Sinds de vechtscheiding van op tv haar ex staat door Marta er met grotendeels alleen tijdens voor. Zoon Jimmie heeft op de taak van chef-kok op op zich genomen, naar maar het door ontbreekt hem aan de in nodige ervaring. Kan Gordon uit deze zwoegende moeder in en haar zoon in behoeden voor een naar van tragisch einde van hun een familiebedrijf?

Gordon uit checkt in een bij het luxueuze Lakeview met Hotel in op Lake Chelan, Washington. de De gasten blijven op tv weg uit het hotel van en ook het restaurant op en de ijssalon lopen op niet in zoals gewenst. Gordon is op in shock als naar hij het een zeer ongepaste en gierige op tv gedrag van eigenaar Brent op aanschouwt. naar Kan Gordon deze naar zaak nog redden of van is het met dit keer echt een tijdens onmogelijke met missie?

Gordon op tv Ramsay probeert de het sluiting van een noodlijdend hotel met tijdens in Newtown, Pennsylvania te het voorkomen. De eigenaresse een van het op tv historische hotel gedraagt zich als op tv een op tv ware tiran en het personeel dreigt op tv tijdens op te stappen. het De werknemers zijn het namelijk een spuugzat dat ze zo in slecht worden op behandeld.

The op Vienna Restaurant de & Historic Inn tijdens dreigt ten onder te gaan aan tijdens uit de schuldenlast. Gordon ontdekt door dat er schokkende geruchten de door ronde doen naar over met eigenaren Jonathan en Lisa door Krach. Dat het zou de reden zijn dat met gasten naar het hotel-restaurant in Oostenrijkse stijl op massaal in mijden.

Gordon de brengt een de bezoek aan Harper's Ferry in West door Virginia, waar tijdens hij een historisch het hotel tijdens van de ondergang het hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend met op tv is een echte verzamelaar en het van hotel in ziet er dan ook met uit als een een kringloopwinkel. De met keuken en de naar service zijn zo uit slecht, dat van Gordon er een hard naar hoofd in heeft dat hij naar het tij uit hier nog kan een keren.

Gordon brengt een een bezoek naar aan Harper's Ferry in West met Virginia, het waar hij een van historisch hotel van de naar ondergang met hoopt te redden. het Eigenaar Karan Townsend is een echte de verzamelaar en het tijdens hotel ziet er tijdens dan ook uit in als door een kringloopwinkel. De een keuken en de service zijn in in zo slecht, dat het Gordon er een hard hoofd de in heeft dat naar hij het in tij hier met nog kan keren.

Gordon op schiet het noodlijdende Angler's een Lodge met in Island Park, Idaho te hulp. de Eigenaar Dave Ebey een heeft de een prachtige lodge door zelf gebouwd, maar is het zijn passie volledig het kwijt. Al op snel ontdekt door Gordon dat een familietragedie van grote tijdens met invloed is geweest op het onstaan van van de uit problemen.

Gordon Ramsay bezoekt op tv in Florida een de hotel met in Caribische stijl. op tv De jonge, onervaren eigenaar met bezorgt zijn gasten bepaald op geen prettig verblijf. een De hotelkamers zijn tijdens vies, er is de op regelmatig geluidsoverlast en tijdens de service is abominabel slecht. in Kan Gordon een wonder het verrichten en deze op zaak naar redden?

Gordon met Ramsay reist af naar Pipestone, met op Minnesota voor een bezoek aan met de Historic Calumet een Inn. met Eigenaresses Vanda en Rina naar hebben het hotel cadeau gekregen door de van hun vader. De verwende op meiden nemen het het runnen een van een eigen het bedrijf totaal niet serieus. De met afgelopen het negen maanden hebben ze er een op tv flinke met puinhoop van het gemaakt. Ze steken zelf geen vinger uit uit, het op tv personeel draait overuren en met de uit gasten lijden in onder hun wanbeleid. het Kan Gordon de het zaak weer op de rit krijgen op tv in of is het deze keer tijdens echt te naar laat?

augustus 2021
10-07-2018 22:29

Roosevelt Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Roosevelt Inn

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan de Roosevelt Inn, een voormalig schoolgebouw dat is omgebouwd tot hotel. De eigenaar is drukker met zich verkleden als Sherlock Holmes voor moordspellen dan dat hij zich bezighoudt met zijn hotel. Kan Gor...

03-07-2018 22:34

Juniper Hill (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 2)

Gordon blijft problemen tegenkomen in de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Hoe meer hij ontdekt, hoe duidelijker het wordt dat dit weleens zijn grootste uitdaging ooit zou kunnen zijn.

26-06-2018 22:35

Juniper Hill (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Het hotel ziet eruit om door een ringetje te halen, maar de rioollucht die daar hangt is ondraaglijk.

19-06-2018 22:34

River Rock Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - River Rock Inn

Eigenaar Ken Piscotta van de River Rock Inn in Milford, Pennsylvania zit tot over zijn oren in de schulden. Chef Ramsay biedt hem de helpende hand.

12-06-2018 22:31

Keating Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Keating Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij boetiekhotel The Keating in San Diego. De eigenaar heeft miljoenen in de inrichting van het hotel gestoken, maar is wat betreft de essentiële voorzieningen voor de gasten tekortgeschoten.

05-06-2018 22:32

Cambridge Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Cambridge Hotel

In Cambridge, New York bezoekt chef Ramsay het hotel van John Imhof en zijn vrouw, Tina. John runt het bedrijf met ijzeren vuist en jaagt daarmee zowel het personeel als de gasten tegen zich in het harnas.

29-05-2018 22:33

Landoll's

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Landoll's

In Loudonville, Ohio schiet Gordon Ramsay de eigenaresse van Landoll's Mohican Castle te hulp. Ondanks het miljoenenbudget om dit kasteel in Europese stijl te realiseren, loopt de zaak voor geen meter. Sinds de vechtscheiding van haar ex st...

22-05-2018 22:30

Lakeview Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Lakeview Hotel

Gordon checkt in bij het luxueuze Lakeview Hotel in Lake Chelan, Washington. De gasten blijven weg uit het hotel en ook het restaurant en de ijssalon lopen niet zoals gewenst. Gordon is in shock als hij het zeer ongepaste en gierige gedrag ...

15-05-2018 22:35

Brick Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Brick Hotel

Gordon Ramsay probeert de sluiting van een noodlijdend hotel in Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De eigenaresse van het historische hotel gedraagt zich als een ware tiran en het personeel dreigt op te stappen. De werknemers zijn het name...

08-05-2018 22:34

Vienna Restaurant

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Vienna Restaurant

The Vienna Restaurant & Historic Inn dreigt ten onder te gaan aan de schuldenlast. Gordon ontdekt dat er schokkende geruchten de ronde doen over eigenaren Jonathan en Lisa Krach. Dat zou de reden zijn dat gasten het hotel-restaurant in Oost...

01-05-2018 22:30

Town's Inn (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 2)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

24-04-2018 22:25

Town's Inn (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

17-04-2018 22:32

Angler's Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Angler's Lodge

Gordon schiet het noodlijdende Angler's Lodge in Island Park, Idaho te hulp. Eigenaar Dave Ebey heeft de prachtige lodge zelf gebouwd, maar is zijn passie volledig kwijt. Al snel ontdekt Gordon dat een familietragedie van grote invloed is g...

10-04-2018 22:33

Beachfront Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Beachfront Inn

Gordon Ramsay bezoekt in Florida een hotel in Caribische stijl. De jonge, onervaren eigenaar bezorgt zijn gasten bepaald geen prettig verblijf. De hotelkamers zijn vies, er is regelmatig geluidsoverlast en de service is abominabel slecht. K...

03-04-2018 22:28

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!