Programma gemist?

Gordon met Ramsay brengt op een bezoek aan de Roosevelt door Inn, een voormalig in schoolgebouw dat op tv is omgebouwd tot een hotel. De eigenaar is in drukker met tijdens zich verkleden uit als Sherlock Holmes op voor moordspellen dan van dat hij zich bezighoudt met zijn in hotel. het Kan Gordon door dit bedrijf nog behoeden voor naar de ondergang of is op er het geen redden op meer aan?

Gordon blijft met problemen tegenkomen naar in de Juniper Hill Inn op met in Windsor, Vermont. Hoe meer van hij ontdekt, hoe duidelijker van het wordt uit dat door dit weleens zijn grootste het uitdaging ooit zou kunnen de zijn.

Gordon brengt een uit bezoek op aan de van Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. in Het hotel ziet door eruit om het door een ringetje naar te halen, maar tijdens de rioollucht die daar een hangt de is ondraaglijk.

Eigenaar Ken Piscotta op tv van de een River Rock Inn in in de Milford, Pennsylvania zit tot over zijn door oren in met de schulden. een Chef Ramsay biedt hem van de helpende het hand.

Gordon Ramsay checkt van in bij in boetiekhotel The Keating met in San op Diego. De eigenaar heeft miljoenen naar in de inrichting door van het hotel het gestoken, een maar is naar wat betreft de op tv essentiële voorzieningen voor de tijdens gasten tekortgeschoten.

In Cambridge, het New York bezoekt chef van Ramsay het hotel op tv van John van Imhof en op zijn vrouw, Tina. John runt in in het bedrijf met ijzeren vuist en een een jaagt daarmee zowel het personeel als een van de gasten tegen de zich in het een harnas.

In op Loudonville, Ohio schiet op Gordon Ramsay de eigenaresse van op Landoll's Mohican met Castle te hulp. op Ondanks het miljoenenbudget om van dit een kasteel in Europese stijl tijdens te realiseren, loopt de van door zaak voor geen op meter. Sinds de uit vechtscheiding van haar ex uit staat Marta er grotendeels door alleen voor. een Zoon Jimmie heeft door de taak het van chef-kok op zich genomen, maar tijdens naar het ontbreekt hem uit aan de nodige ervaring. in Kan Gordon uit deze zwoegende moeder en haar op zoon behoeden de voor een tragisch einde naar van hun tijdens familiebedrijf?

Gordon met checkt in bij uit het luxueuze Lakeview door Hotel in Lake van Chelan, Washington. in De gasten blijven van weg uit het hotel en ook in het restaurant naar en de ijssalon van lopen niet op tv zoals gewenst. Gordon is in in shock als hij in het het zeer ongepaste uit en gierige gedrag het van eigenaar Brent aanschouwt. door Kan Gordon deze zaak het nog redden of een is op tv het dit keer echt een onmogelijke het tijdens missie?

Gordon op Ramsay probeert de sluiting in van een door noodlijdend hotel in tijdens Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De tijdens eigenaresse van het de historische hotel gedraagt de zich naar als een door ware tiran en door het personeel dreigt op door te stappen. De werknemers zijn met het namelijk op tv spuugzat dat het ze zo op slecht worden behandeld.

The Vienna de Restaurant & het Historic Inn op tv dreigt ten onder te gaan aan van uit de schuldenlast. Gordon in ontdekt dat er schokkende geruchten de op tv een ronde doen over eigenaren Jonathan en door Lisa Krach. de Dat in zou de reden zijn dat gasten op het naar hotel-restaurant in Oostenrijkse stijl massaal van met mijden.

Gordon van brengt een naar bezoek aan Harper's het Ferry in West Virginia, met waar hij een naar historisch hotel naar van de ondergang hoopt te van redden. Eigenaar Karan met Townsend is een een echte verzamelaar en het op hotel tijdens ziet er dan ook uit van als een naar kringloopwinkel. een De keuken en de door service zijn zo slecht, op tv dat een Gordon er een hard hoofd in naar heeft op dat hij het op tij hier de nog kan keren.

Gordon op tv brengt een uit bezoek aan Harper's Ferry naar in West Virginia, op tv waar hij een historisch hotel door van de ondergang het hoopt te redden. het Eigenaar Karan Townsend het is een echte op op verzamelaar en het hotel ziet er de dan ook uit met het als een kringloopwinkel. met De keuken en de service een zijn het zo slecht, dat Gordon naar er een op hard hoofd in heeft naar dat hij tijdens het tij hier nog kan naar keren.

Gordon van schiet het noodlijdende van Angler's Lodge in Island Park, een Idaho te met hulp. de Eigenaar Dave Ebey heeft de op tv prachtige lodge zelf gebouwd, van van maar is zijn passie in volledig kwijt. Al de snel ontdekt Gordon dat uit een op familietragedie van grote invloed op tv is geweest op een het onstaan van de het problemen.

Gordon Ramsay tijdens bezoekt in Florida op een hotel in met Caribische naar stijl. De jonge, onervaren eigenaar bezorgt op tv zijn gasten uit bepaald van geen prettig verblijf. het De hotelkamers zijn van vies, er is regelmatig geluidsoverlast en een naar de service is abominabel slecht. tijdens Kan Gordon een een wonder in verrichten en deze zaak een redden?

Gordon met Ramsay reist af naar Pipestone, het Minnesota van voor een tijdens bezoek aan de Historic naar Calumet Inn. op Eigenaresses Vanda en Rina hebben op het hotel op tv cadeau gekregen van hun vader. naar De verwende meiden in tijdens nemen het runnen van een eigen op tv een bedrijf totaal niet serieus. met De afgelopen negen maanden hebben met ze er een op tv flinke op tv puinhoop van door gemaakt. Ze steken zelf op geen vinger uit, het personeel op tv tijdens draait overuren en met de gasten lijden onder hun van wanbeleid. Kan op tv Gordon de zaak met weer op de rit in krijgen uit of is het deze keer naar echt te de laat?

augustus 2020
10-07-2018 22:29

Roosevelt Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Roosevelt Inn

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan de Roosevelt Inn, een voormalig schoolgebouw dat is omgebouwd tot hotel. De eigenaar is drukker met zich verkleden als Sherlock Holmes voor moordspellen dan dat hij zich bezighoudt met zijn hotel. Kan Gor...

03-07-2018 22:34

Juniper Hill (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 2)

Gordon blijft problemen tegenkomen in de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Hoe meer hij ontdekt, hoe duidelijker het wordt dat dit weleens zijn grootste uitdaging ooit zou kunnen zijn.

26-06-2018 22:35

Juniper Hill (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Het hotel ziet eruit om door een ringetje te halen, maar de rioollucht die daar hangt is ondraaglijk.

19-06-2018 22:34

River Rock Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - River Rock Inn

Eigenaar Ken Piscotta van de River Rock Inn in Milford, Pennsylvania zit tot over zijn oren in de schulden. Chef Ramsay biedt hem de helpende hand.

12-06-2018 22:31

Keating Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Keating Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij boetiekhotel The Keating in San Diego. De eigenaar heeft miljoenen in de inrichting van het hotel gestoken, maar is wat betreft de essentiële voorzieningen voor de gasten tekortgeschoten.

05-06-2018 22:32

Cambridge Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Cambridge Hotel

In Cambridge, New York bezoekt chef Ramsay het hotel van John Imhof en zijn vrouw, Tina. John runt het bedrijf met ijzeren vuist en jaagt daarmee zowel het personeel als de gasten tegen zich in het harnas.

29-05-2018 22:33

Landoll's

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Landoll's

In Loudonville, Ohio schiet Gordon Ramsay de eigenaresse van Landoll's Mohican Castle te hulp. Ondanks het miljoenenbudget om dit kasteel in Europese stijl te realiseren, loopt de zaak voor geen meter. Sinds de vechtscheiding van haar ex st...

22-05-2018 22:30

Lakeview Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Lakeview Hotel

Gordon checkt in bij het luxueuze Lakeview Hotel in Lake Chelan, Washington. De gasten blijven weg uit het hotel en ook het restaurant en de ijssalon lopen niet zoals gewenst. Gordon is in shock als hij het zeer ongepaste en gierige gedrag ...

15-05-2018 22:35

Brick Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Brick Hotel

Gordon Ramsay probeert de sluiting van een noodlijdend hotel in Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De eigenaresse van het historische hotel gedraagt zich als een ware tiran en het personeel dreigt op te stappen. De werknemers zijn het name...

08-05-2018 22:34

Vienna Restaurant

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Vienna Restaurant

The Vienna Restaurant & Historic Inn dreigt ten onder te gaan aan de schuldenlast. Gordon ontdekt dat er schokkende geruchten de ronde doen over eigenaren Jonathan en Lisa Krach. Dat zou de reden zijn dat gasten het hotel-restaurant in Oost...

01-05-2018 22:30

Town's Inn (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 2)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

24-04-2018 22:25

Town's Inn (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

17-04-2018 22:32

Angler's Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Angler's Lodge

Gordon schiet het noodlijdende Angler's Lodge in Island Park, Idaho te hulp. Eigenaar Dave Ebey heeft de prachtige lodge zelf gebouwd, maar is zijn passie volledig kwijt. Al snel ontdekt Gordon dat een familietragedie van grote invloed is g...

10-04-2018 22:33

Beachfront Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Beachfront Inn

Gordon Ramsay bezoekt in Florida een hotel in Caribische stijl. De jonge, onervaren eigenaar bezorgt zijn gasten bepaald geen prettig verblijf. De hotelkamers zijn vies, er is regelmatig geluidsoverlast en de service is abominabel slecht. K...

03-04-2018 22:28

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!