Programma gemist?

Gordon naar Ramsay brengt een bezoek aan een de uit Roosevelt Inn, een voormalig schoolgebouw het dat tijdens is omgebouwd tot op hotel. De eigenaar is drukker van met zich tijdens verkleden met als Sherlock Holmes op voor moordspellen dan met dat hij zich in bezighoudt met zijn hotel. Kan Gordon met dit bedrijf nog door behoeden naar voor de ondergang het of is er geen redden tijdens tijdens meer aan?

Gordon blijft problemen door tegenkomen uit in de Juniper Hill een Inn in Windsor, Vermont. in Hoe het meer hij ontdekt, hoe van duidelijker het tijdens wordt dat dit de weleens zijn grootste het uitdaging ooit zou op kunnen zijn.

Gordon naar brengt een bezoek aan de op Juniper Hill Inn een in Windsor, door Vermont. Het hotel ziet het eruit om door door een op ringetje te halen, naar maar de rioollucht die daar het hangt is tijdens ondraaglijk.

Eigenaar Ken met Piscotta het van de River Rock Inn door in op Milford, Pennsylvania zit op tot over zijn oren door in de schulden. naar Chef Ramsay de biedt hem de helpende op tv hand.

Gordon Ramsay checkt door in bij boetiekhotel een in The Keating in San Diego. het De eigenaar heeft miljoenen in in de de inrichting van met het hotel met gestoken, maar is wat betreft de met essentiële door voorzieningen voor door de gasten tekortgeschoten.

In op Cambridge, New York bezoekt chef met uit Ramsay het hotel van John in Imhof en van zijn vrouw, Tina. John op tv runt het bedrijf met in ijzeren vuist en naar jaagt daarmee met zowel het personeel een als de gasten met tegen zich in het door tijdens harnas.

In het Loudonville, Ohio schiet Gordon Ramsay met een de eigenaresse van Landoll's Mohican tijdens Castle te hulp. Ondanks naar het miljoenenbudget tijdens om dit kasteel in het door Europese stijl te met realiseren, loopt de zaak op voor geen meter. Sinds van de vechtscheiding van haar een ex staat van Marta er grotendeels van alleen van voor. Zoon Jimmie heeft de op taak van van chef-kok op zich in genomen, maar het ontbreekt hem met aan een de nodige ervaring. Kan een Gordon deze zwoegende het moeder en naar haar zoon op behoeden voor een tragisch einde door van hun op familiebedrijf?

Gordon op checkt in door bij het luxueuze Lakeview Hotel op tv in Lake van Chelan, Washington. De gasten door blijven weg uit uit het een hotel en ook het restaurant uit en de ijssalon in lopen naar niet zoals gewenst. het Gordon is in shock als op hij het zeer op ongepaste en het gierige gedrag een van eigenaar Brent aanschouwt. Kan met Gordon deze zaak nog van redden of de is op het dit keer echt een in onmogelijke een missie?

Gordon Ramsay naar probeert van de sluiting van een noodlijdend op hotel van in Newtown, Pennsylvania te in voorkomen. De eigenaresse van het tijdens historische in hotel gedraagt zich als met een ware tiran door en het personeel dreigt op tv het op te stappen. De werknemers het zijn het tijdens namelijk spuugzat dat ze zo met slecht worden met behandeld.

The Vienna Restaurant van op tv & Historic Inn dreigt ten onder naar uit te gaan aan de met schuldenlast. Gordon ontdekt dat het er schokkende tijdens geruchten de ronde uit doen over eigenaren Jonathan op tv en Lisa in Krach. Dat zou de op reden zijn dat gasten op tv het hotel-restaurant in in Oostenrijkse op tv stijl massaal door mijden.

Gordon een brengt een bezoek door aan Harper's met Ferry in West in Virginia, waar hij met een historisch hotel van de op ondergang hoopt te redden. het Eigenaar door Karan Townsend door is een echte verzamelaar een en het hotel op tv ziet er door dan ook uit als met een kringloopwinkel. op De keuken en de service op tv zijn zo slecht, dat met Gordon er een van door hard hoofd in heeft dat hij in het het tij hier het nog kan keren.

Gordon brengt een een bezoek aan Harper's naar door Ferry in West Virginia, met waar hij een historisch in hotel op van de ondergang naar hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend tijdens is een echte naar verzamelaar het en het hotel ziet er op tv dan ook op tv uit als een de kringloopwinkel. De een keuken en de de service zijn zo slecht, met dat Gordon er op tv een hard hoofd in uit heeft dat op tv hij het tij hier een nog kan op tv keren.

Gordon van schiet het noodlijdende van Angler's Lodge in een Island Park, Idaho te hulp. het uit Eigenaar Dave Ebey in heeft de prachtige lodge zelf gebouwd, het maar in is zijn met passie volledig kwijt. Al snel door ontdekt Gordon dat een door familietragedie van naar grote invloed is geweest uit op het van onstaan van de uit problemen.

Gordon het Ramsay bezoekt in tijdens Florida een hotel in door Caribische stijl. met De jonge, het onervaren eigenaar bezorgt een zijn gasten bepaald geen door prettig verblijf. De naar hotelkamers zijn vies, er naar is regelmatig de geluidsoverlast en de service naar is abominabel slecht. het Kan Gordon een het wonder van verrichten en deze zaak het redden?

Gordon Ramsay reist op tv op af naar Pipestone, Minnesota uit voor een bezoek op aan de naar Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en op tv Rina uit hebben het hotel uit cadeau gekregen van hun op vader. op tv De verwende meiden nemen het het runnen van een eigen een bedrijf tijdens totaal niet serieus. tijdens De afgelopen negen van maanden hebben ze er een in flinke naar puinhoop van gemaakt. Ze steken tijdens tijdens zelf geen vinger uit, het personeel in draait tijdens overuren en de het gasten lijden onder tijdens hun wanbeleid. Kan een Gordon de zaak een weer op naar de rit krijgen op tv of is het deze keer echt door te van laat?

februari 2020
10-07-2018 22:29

Roosevelt Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Roosevelt Inn

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan de Roosevelt Inn, een voormalig schoolgebouw dat is omgebouwd tot hotel. De eigenaar is drukker met zich verkleden als Sherlock Holmes voor moordspellen dan dat hij zich bezighoudt met zijn hotel. Kan Gor...

03-07-2018 22:34

Juniper Hill (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 2)

Gordon blijft problemen tegenkomen in de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Hoe meer hij ontdekt, hoe duidelijker het wordt dat dit weleens zijn grootste uitdaging ooit zou kunnen zijn.

26-06-2018 22:35

Juniper Hill (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Het hotel ziet eruit om door een ringetje te halen, maar de rioollucht die daar hangt is ondraaglijk.

19-06-2018 22:34

River Rock Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - River Rock Inn

Eigenaar Ken Piscotta van de River Rock Inn in Milford, Pennsylvania zit tot over zijn oren in de schulden. Chef Ramsay biedt hem de helpende hand.

12-06-2018 22:31

Keating Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Keating Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij boetiekhotel The Keating in San Diego. De eigenaar heeft miljoenen in de inrichting van het hotel gestoken, maar is wat betreft de essentiële voorzieningen voor de gasten tekortgeschoten.

05-06-2018 22:32

Cambridge Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Cambridge Hotel

In Cambridge, New York bezoekt chef Ramsay het hotel van John Imhof en zijn vrouw, Tina. John runt het bedrijf met ijzeren vuist en jaagt daarmee zowel het personeel als de gasten tegen zich in het harnas.

29-05-2018 22:33

Landoll's

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Landoll's

In Loudonville, Ohio schiet Gordon Ramsay de eigenaresse van Landoll's Mohican Castle te hulp. Ondanks het miljoenenbudget om dit kasteel in Europese stijl te realiseren, loopt de zaak voor geen meter. Sinds de vechtscheiding van haar ex st...

22-05-2018 22:30

Lakeview Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Lakeview Hotel

Gordon checkt in bij het luxueuze Lakeview Hotel in Lake Chelan, Washington. De gasten blijven weg uit het hotel en ook het restaurant en de ijssalon lopen niet zoals gewenst. Gordon is in shock als hij het zeer ongepaste en gierige gedrag ...

15-05-2018 22:35

Brick Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Brick Hotel

Gordon Ramsay probeert de sluiting van een noodlijdend hotel in Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De eigenaresse van het historische hotel gedraagt zich als een ware tiran en het personeel dreigt op te stappen. De werknemers zijn het name...

08-05-2018 22:34

Vienna Restaurant

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Vienna Restaurant

The Vienna Restaurant & Historic Inn dreigt ten onder te gaan aan de schuldenlast. Gordon ontdekt dat er schokkende geruchten de ronde doen over eigenaren Jonathan en Lisa Krach. Dat zou de reden zijn dat gasten het hotel-restaurant in Oost...

01-05-2018 22:30

Town's Inn (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 2)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

24-04-2018 22:25

Town's Inn (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

17-04-2018 22:32

Angler's Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Angler's Lodge

Gordon schiet het noodlijdende Angler's Lodge in Island Park, Idaho te hulp. Eigenaar Dave Ebey heeft de prachtige lodge zelf gebouwd, maar is zijn passie volledig kwijt. Al snel ontdekt Gordon dat een familietragedie van grote invloed is g...

10-04-2018 22:33

Beachfront Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Beachfront Inn

Gordon Ramsay bezoekt in Florida een hotel in Caribische stijl. De jonge, onervaren eigenaar bezorgt zijn gasten bepaald geen prettig verblijf. De hotelkamers zijn vies, er is regelmatig geluidsoverlast en de service is abominabel slecht. K...

03-04-2018 22:28

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!