Programma gemist?

Gordon Ramsay het brengt een door bezoek aan met de Roosevelt Inn, een voormalig door schoolgebouw dat is door omgebouwd tot hotel. in De de eigenaar is drukker met zich verkleden met als Sherlock Holmes een voor het moordspellen dan dat hij naar zich bezighoudt met zijn in op hotel. Kan Gordon dit op bedrijf nog behoeden naar voor de ondergang of een is er op tv geen redden meer op tv aan?

Gordon uit blijft problemen tegenkomen in de uit Juniper het Hill Inn in Windsor, Vermont. het Hoe de meer hij ontdekt, hoe op duidelijker het wordt dat de dit weleens zijn de grootste uitdaging op tv ooit zou kunnen met zijn.

Gordon tijdens brengt een bezoek op tv aan de Juniper met Hill Inn op in Windsor, Vermont. Het hotel ziet een de eruit om door een ringetje een te halen, maar de de rioollucht die daar het hangt is op tv ondraaglijk.

Eigenaar op Ken Piscotta van de door River de Rock Inn in Milford, Pennsylvania zit in tot over naar zijn oren naar in de schulden. Chef uit Ramsay biedt hem de tijdens helpende met hand.

Gordon Ramsay checkt in in bij boetiekhotel op tv met The Keating in San van Diego. De uit eigenaar heeft miljoenen in door de inrichting van het naar hotel gestoken, maar een is wat betreft tijdens de de essentiële voorzieningen voor de gasten uit tekortgeschoten.

In Cambridge, een New York bezoekt door chef op Ramsay het hotel op tv van John Imhof tijdens en zijn vrouw, Tina. John in runt het bedrijf op tv met van ijzeren vuist en jaagt daarmee zowel met het de personeel als de gasten tegen een zich in het tijdens in harnas.

In het Loudonville, Ohio met schiet Gordon Ramsay op de eigenaresse van Landoll's Mohican het Castle te hulp. Ondanks naar het miljoenenbudget om met dit kasteel tijdens in Europese stijl te naar op realiseren, loopt de met zaak voor geen meter. Sinds met de vechtscheiding van haar op ex staat Marta uit er grotendeels alleen met voor. Zoon Jimmie uit heeft naar de taak van chef-kok op de naar zich genomen, maar het ontbreekt het hem aan de nodige een ervaring. de Kan Gordon door deze zwoegende moeder en haar zoon op tv behoeden voor een een tragisch op tv einde van hun in familiebedrijf?

Gordon een checkt in bij het luxueuze in Lakeview Hotel met in met Lake Chelan, Washington. De gasten blijven in weg uit het het hotel en uit ook op het restaurant en de ijssalon de lopen niet zoals het gewenst. Gordon de is in shock op tv als hij het zeer ongepaste uit en gierige gedrag het de van eigenaar Brent aanschouwt. Kan Gordon van deze tijdens zaak nog redden of is in het naar dit keer op tv echt een onmogelijke naar missie?

Gordon Ramsay van probeert van de sluiting van een noodlijdend de hotel in Newtown, op Pennsylvania te voorkomen. De door van eigenaresse van het historische hotel gedraagt uit zich als een op ware van tiran en het personeel uit dreigt op met te stappen. de De werknemers zijn het namelijk spuugzat met dat ze zo van slecht worden van behandeld.

The tijdens Vienna Restaurant & de Historic Inn de dreigt ten onder te door gaan aan tijdens de schuldenlast. Gordon in ontdekt dat er door schokkende geruchten de ronde door doen over eigenaren Jonathan en op tv Lisa Krach. Dat tijdens zou de tijdens reden zijn dat gasten naar het hotel-restaurant in het Oostenrijkse stijl massaal op een mijden.

Gordon brengt een een bezoek aan met Harper's Ferry in in West Virginia, waar op hij een historisch hotel naar van de ondergang uit hoopt een te redden. Eigenaar tijdens Karan Townsend is een echte een verzamelaar en het op tv uit hotel ziet er dan ook tijdens uit als een kringloopwinkel. een De keuken en een de de service zijn zo slecht, dat door Gordon er een op tv een hard hoofd in heeft op tv dat hij het tij op tv hier nog kan het keren.

Gordon uit brengt een in bezoek aan Harper's Ferry in West op tv Virginia, waar uit hij een historisch in hotel naar van de ondergang hoopt te door redden. Eigenaar op Karan Townsend is naar een echte uit verzamelaar en het hotel ziet uit er dan ook tijdens uit als een met kringloopwinkel. De keuken naar en de de service zijn zo slecht, dat met Gordon er in een hard hoofd in met heeft de dat hij op tv het tij hier nog kan de keren.

Gordon schiet het naar noodlijdende Angler's door Lodge in Island Park, op tv Idaho te hulp. het Eigenaar Dave in Ebey de heeft de prachtige lodge uit zelf gebouwd, de maar is zijn op passie volledig kwijt. Al snel naar ontdekt door Gordon dat een familietragedie op tv van grote invloed is geweest naar op door het onstaan in van de problemen.

Gordon het Ramsay bezoekt in Florida een in hotel in van Caribische stijl. De jonge, van onervaren eigenaar bezorgt naar door zijn gasten bepaald geen prettig in verblijf. De hotelkamers van zijn van vies, er is regelmatig uit geluidsoverlast en de de service is abominabel slecht. op Kan Gordon een naar wonder uit verrichten en deze zaak het redden?

Gordon de Ramsay reist af een naar Pipestone, Minnesota voor een de tijdens bezoek aan de Historic Calumet Inn. een Eigenaresses Vanda en met van Rina hebben het hotel cadeau op tv gekregen naar van hun vader. uit De verwende meiden met nemen het runnen de van een eigen bedrijf totaal door niet van serieus. De afgelopen door negen maanden hebben door ze er een de flinke puinhoop van de gemaakt. Ze steken zelf met geen vinger uit, het in personeel draait overuren met en de gasten lijden in onder hun het wanbeleid. Kan naar Gordon de uit zaak weer op de rit krijgen met of een is het deze keer echt in te uit laat?

december 2019
10-07-2018 22:29

Roosevelt Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Roosevelt Inn

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan de Roosevelt Inn, een voormalig schoolgebouw dat is omgebouwd tot hotel. De eigenaar is drukker met zich verkleden als Sherlock Holmes voor moordspellen dan dat hij zich bezighoudt met zijn hotel. Kan Gor...

03-07-2018 22:34

Juniper Hill (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 2)

Gordon blijft problemen tegenkomen in de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Hoe meer hij ontdekt, hoe duidelijker het wordt dat dit weleens zijn grootste uitdaging ooit zou kunnen zijn.

26-06-2018 22:35

Juniper Hill (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Het hotel ziet eruit om door een ringetje te halen, maar de rioollucht die daar hangt is ondraaglijk.

19-06-2018 22:34

River Rock Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - River Rock Inn

Eigenaar Ken Piscotta van de River Rock Inn in Milford, Pennsylvania zit tot over zijn oren in de schulden. Chef Ramsay biedt hem de helpende hand.

12-06-2018 22:31

Keating Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Keating Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij boetiekhotel The Keating in San Diego. De eigenaar heeft miljoenen in de inrichting van het hotel gestoken, maar is wat betreft de essentiële voorzieningen voor de gasten tekortgeschoten.

05-06-2018 22:32

Cambridge Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Cambridge Hotel

In Cambridge, New York bezoekt chef Ramsay het hotel van John Imhof en zijn vrouw, Tina. John runt het bedrijf met ijzeren vuist en jaagt daarmee zowel het personeel als de gasten tegen zich in het harnas.

29-05-2018 22:33

Landoll's

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Landoll's

In Loudonville, Ohio schiet Gordon Ramsay de eigenaresse van Landoll's Mohican Castle te hulp. Ondanks het miljoenenbudget om dit kasteel in Europese stijl te realiseren, loopt de zaak voor geen meter. Sinds de vechtscheiding van haar ex st...

22-05-2018 22:30

Lakeview Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Lakeview Hotel

Gordon checkt in bij het luxueuze Lakeview Hotel in Lake Chelan, Washington. De gasten blijven weg uit het hotel en ook het restaurant en de ijssalon lopen niet zoals gewenst. Gordon is in shock als hij het zeer ongepaste en gierige gedrag ...

15-05-2018 22:35

Brick Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Brick Hotel

Gordon Ramsay probeert de sluiting van een noodlijdend hotel in Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De eigenaresse van het historische hotel gedraagt zich als een ware tiran en het personeel dreigt op te stappen. De werknemers zijn het name...

08-05-2018 22:34

Vienna Restaurant

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Vienna Restaurant

The Vienna Restaurant & Historic Inn dreigt ten onder te gaan aan de schuldenlast. Gordon ontdekt dat er schokkende geruchten de ronde doen over eigenaren Jonathan en Lisa Krach. Dat zou de reden zijn dat gasten het hotel-restaurant in Oost...

01-05-2018 22:30

Town's Inn (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 2)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

24-04-2018 22:25

Town's Inn (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

17-04-2018 22:32

Angler's Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Angler's Lodge

Gordon schiet het noodlijdende Angler's Lodge in Island Park, Idaho te hulp. Eigenaar Dave Ebey heeft de prachtige lodge zelf gebouwd, maar is zijn passie volledig kwijt. Al snel ontdekt Gordon dat een familietragedie van grote invloed is g...

10-04-2018 22:33

Beachfront Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Beachfront Inn

Gordon Ramsay bezoekt in Florida een hotel in Caribische stijl. De jonge, onervaren eigenaar bezorgt zijn gasten bepaald geen prettig verblijf. De hotelkamers zijn vies, er is regelmatig geluidsoverlast en de service is abominabel slecht. K...

03-04-2018 22:28

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!