Programma gemist?

Gordon in checkt in bij het van luxueuze door Lakeview Hotel in Lake Chelan, met Washington. De door gasten blijven weg uit uit het hotel in en ook het restaurant van en de ijssalon naar lopen niet zoals een gewenst. Gordon is in een met shock als hij het zeer ongepaste de en gierige uit gedrag van eigenaar in Brent aanschouwt. Kan naar Gordon deze de zaak nog tijdens redden of is het dit op keer op echt een onmogelijke met missie?

Gordon van Ramsay probeert de sluiting naar van een noodlijdend hotel op in op tv Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De op tv eigenaresse van een het historische hotel op gedraagt zich als tijdens een ware tiran en naar op het personeel dreigt op op te stappen. De van werknemers zijn op tv het namelijk spuugzat dat ze zo door slecht worden van behandeld.

The een Vienna Restaurant & Historic uit Inn het dreigt ten onder te gaan aan in op tv de schuldenlast. Gordon ontdekt dat naar er schokkende geruchten de in een ronde doen over eigenaren in Jonathan en Lisa tijdens Krach. Dat zou de reden door zijn in dat gasten het op hotel-restaurant in Oostenrijkse stijl het massaal het mijden.

Gordon brengt een een bezoek aan Harper's het Ferry in op tv West Virginia, in waar hij van een historisch hotel de van de ondergang hoopt te redden. een Eigenaar Karan Townsend naar is een in echte in verzamelaar en het een hotel ziet er dan ook tijdens uit als uit een kringloopwinkel. De keuken met en de het service zijn zo slecht, dat op tv Gordon uit er een hard hoofd door in heeft een dat hij tijdens het tij hier een nog kan keren.

Gordon met brengt een bezoek aan door Harper's Ferry in op West de Virginia, waar hij een historisch hotel van van de de ondergang hoopt de te redden. Eigenaar met Karan Townsend naar is een echte verzamelaar en het in hotel het ziet er op dan ook uit als een kringloopwinkel. in De op tv keuken en naar de service zijn zo slecht, dat een Gordon er een het hard hoofd in de heeft dat hij uit het tij hier uit nog met kan keren.

Gordon met schiet het noodlijdende Angler's Lodge tijdens tijdens in Island Park, Idaho te hulp. op tv Eigenaar naar Dave Ebey heeft in de prachtige van lodge zelf gebouwd, maar is het zijn passie volledig kwijt. uit Al snel naar ontdekt Gordon dat de een familietragedie van grote met invloed naar is geweest op op het onstaan van van de problemen.

Gordon Ramsay op bezoekt in Florida op tv een hotel in Caribische op tv van stijl. De jonge, onervaren een eigenaar bezorgt zijn gasten bepaald met geen uit prettig verblijf. De hotelkamers zijn van vies, er is van regelmatig geluidsoverlast en naar de service met is abominabel slecht. naar Kan tijdens Gordon een wonder verrichten een en deze zaak met redden?

Gordon Ramsay reist tijdens af naar Pipestone, door Minnesota voor uit een bezoek een aan de Historic de Calumet Inn. Eigenaresses Vanda tijdens en Rina hebben tijdens het hotel de cadeau gekregen van naar hun vader. De op tv verwende meiden nemen een het runnen van een eigen naar bedrijf totaal niet de serieus. De naar afgelopen negen op maanden hebben ze er een in flinke van puinhoop van naar gemaakt. Ze steken zelf geen vinger het uit, het personeel door draait op overuren en de gasten de lijden onder hun wanbeleid. met Kan Gordon tijdens de met zaak weer op de de rit krijgen of met is het deze door keer echt te uit laat?

Gordon door checkt in bij het op oudste hotel een van Connecticut, de Curtis House. van Dit op tv historische hotel is al meerdere een generaties in de handen van van de familie Hardisty. met De laatste op tijd gaat het zakelijk gezien steeds in slechter. tijdens T.J en zijn zus, de Chris, runnen samen tijdens het bedrijf, maar naar er naar is nauwelijks onderling contact. Kan Gordon op op tv een trieste ondergang van door dit familiehotel het voorkomen?

Gordon Ramsay een checkt in van bij Murphy's de Historic Hotel in de omgeving op tv van Sacramento, Californië. het De in jonge eigenaren Brian, Kevin en de Joel houden zich hoofdzakelijk het bezig met in drinken van en feesten en vergeten het daarbij hun bedrijf te in runnen. In het hotel, op een een nationaal monument, verbleven in het de loop der door jaren vele uit beroemdheden waaronder Mark Twain, uit oud-president Ulysses S. Grant een en bankier in J.P. Morgan. Gordon schrikt uit van de wat hij uit aantreft. Hij beseft naar al snel dat van er een wonder moet met plaatsvinden om deze zaak van op tv de ondergang te tijdens de redden.

Gordon tijdens brengt een naar bezoek aan de Four Seasons Inn, uit een hondvriendelijk hotel de in West Dover, het Vermont. op tv Eigenaresse Sandy in MacDougall runt het hotel het als een hostel. Ze van laat haar personeel tegen met kost en tijdens inwoning door in het hotel verblijven, waardoor ze uit die kamers van niet kan verhuren. Kan op Gordon het het tij van nog keren voor Sandy of het is er geen van redden meer met aan?

In Starkville, van Mississippi doet Gordon van Ramsay een van ultieme poging om op Hotel Chester te in behoeden voor definitieve sluiting. het Eigenaar David Mollendor door weet ondanks tijdens zijn veertig jaar van ervaring in de hotellerie de niet op meer hoe hij zijn bedrijf in succesvol van kan krijgen. Zijn vrouw, Sukie, worstelt van uit door een gebrek aan ervaring met de haar met rol als het chef-kok. Gordon ontdekt dat een familietragedie het een in grote rol de heeft gespeeld in het ontstaan tijdens van de het problemen.

Gordon een Ramsay doet een zijn uiterste best om de met Applegate River Lodge in het Oregon van de op tv uit ondergang te redden. Ondanks uit een gigantische schuld van een meer dan de een miljoen tijdens dollar, is eigenaar Richard uit Davis vooral druk naar met het roken van wiet. van Ook zijn het beide zoons, Duke het en Dusty, hebben met weinig oog voor de tijdens tijdens oplopende schulden. De enige met op tv verantwoordelijkheidsgevoel is moeder Joanna, uit die het daardoor een het zware last moet door dragen. Kan Gordon het uit tij keren in dit tijdens familiehotel?

Gordon Ramsay bezoekt het The tijdens Monticello Hotel naar in Longview, Washington. De welgestelde van eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft met een gigantisch tijdens alcoholprobleem en tijdens dat dreigt van zowel zijn hotel als leven op tv te een vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig een zijn probleem op tv is als hij de voorpagina een van de het lokale krant het leest. Kan Gordon het tijdens negentig jaar oude hotel een van de door ondergang de redden?

Gordon het Ramsay reist af naar hotel naar met Meson de Mesilla tijdens in Las Cruces, met New Mexico. Eigenaresse Cali Szczawinski in is drukker met op tv het zingen op tv van Cher-nummers dan het het runnen van naar haar bedrijf. in Kan Gordon het tij hier nog op tv met keren?

mei 2018
22-05-2018 22:30

Lakeview Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Lakeview Hotel

Gordon checkt in bij het luxueuze Lakeview Hotel in Lake Chelan, Washington. De gasten blijven weg uit het hotel en ook het restaurant en de ijssalon lopen niet zoals gewenst. Gordon is in shock als hij het zeer ongepaste en gierige gedrag ...

15-05-2018 22:35

Brick Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Brick Hotel

Gordon Ramsay probeert de sluiting van een noodlijdend hotel in Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De eigenaresse van het historische hotel gedraagt zich als een ware tiran en het personeel dreigt op te stappen. De werknemers zijn het name...

08-05-2018 22:34

Vienna Restaurant

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Vienna Restaurant

The Vienna Restaurant & Historic Inn dreigt ten onder te gaan aan de schuldenlast. Gordon ontdekt dat er schokkende geruchten de ronde doen over eigenaren Jonathan en Lisa Krach. Dat zou de reden zijn dat gasten het hotel-restaurant in Oost...

01-05-2018 22:30

Town's Inn (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 2)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

24-04-2018 22:25

Town's Inn (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

17-04-2018 22:32

Angler's Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Angler's Lodge

Gordon schiet het noodlijdende Angler's Lodge in Island Park, Idaho te hulp. Eigenaar Dave Ebey heeft de prachtige lodge zelf gebouwd, maar is zijn passie volledig kwijt. Al snel ontdekt Gordon dat een familietragedie van grote invloed is g...

10-04-2018 22:33

Beachfront Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Beachfront Inn

Gordon Ramsay bezoekt in Florida een hotel in Caribische stijl. De jonge, onervaren eigenaar bezorgt zijn gasten bepaald geen prettig verblijf. De hotelkamers zijn vies, er is regelmatig geluidsoverlast en de service is abominabel slecht. K...

03-04-2018 22:28

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

27-03-2018 22:29

Curtis House Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Curtis House Inn

Gordon checkt in bij het oudste hotel van Connecticut, de Curtis House. Dit historische hotel is al meerdere generaties in handen van de familie Hardisty. De laatste tijd gaat het zakelijk gezien steeds slechter. T.J en zijn zus, Chris, run...

20-03-2018 22:31

Murphy's Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Murphy's Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij Murphy's Historic Hotel in de omgeving van Sacramento, Californië. De jonge eigenaren Brian, Kevin en Joel houden zich hoofdzakelijk bezig met drinken en feesten en vergeten daarbij hun bedrijf te runnen. In het ...

13-03-2018 22:30

Four Seasons Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Four Seasons Inn

Gordon brengt een bezoek aan de Four Seasons Inn, een hondvriendelijk hotel in West Dover, Vermont. Eigenaresse Sandy MacDougall runt het hotel als een hostel. Ze laat haar personeel tegen kost en inwoning in het hotel verblijven, waardoor ...

06-03-2018 22:31

Hotel Chester

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Hotel Chester

In Starkville, Mississippi doet Gordon Ramsay een ultieme poging om Hotel Chester te behoeden voor definitieve sluiting. Eigenaar David Mollendor weet ondanks zijn veertig jaar ervaring in de hotellerie niet meer hoe hij zijn bedrijf succes...

27-02-2018 22:25

Applegate River Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Applegate River Lodge

Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de Applegate River Lodge in Oregon van de ondergang te redden. Ondanks een gigantische schuld van meer dan een miljoen dollar, is eigenaar Richard Davis vooral druk met het roken van wiet. Ook zijn b...

20-02-2018 22:25

Monticello Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Monticello Hotel

Gordon Ramsay bezoekt The Monticello Hotel in Longview, Washington. De welgestelde eigenaar, Phillip Lovingfoss, heeft een gigantisch alcoholprobleem en dat dreigt zowel zijn hotel als leven te vernietigen. Gordon ontdekt hoe ernstig zijn p...

13-02-2018 22:31

Meson de Mesilla

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Meson de Mesilla

Gordon Ramsay reist af naar hotel Meson de Mesilla in Las Cruces, New Mexico. Eigenaresse Cali Szczawinski is drukker met het zingen van Cher-nummers dan het runnen van haar bedrijf. Kan Gordon het tij hier nog keren?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 22-05-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord