Programma gemist?

Gordon op Ramsay brengt tijdens een bezoek aan de Roosevelt Inn, door een door voormalig schoolgebouw dat is op omgebouwd tot uit hotel. De eigenaar is drukker in met zich verkleden met de als Sherlock Holmes voor moordspellen dan op tv dat hij door zich bezighoudt met zijn met hotel. de Kan Gordon dit naar bedrijf nog behoeden voor op tv de ondergang of van is er door geen redden op tv meer aan?

Gordon door blijft problemen tegenkomen in de met Juniper door Hill Inn in naar Windsor, Vermont. een Hoe meer hij ontdekt, hoe de duidelijker het wordt tijdens dat dit het weleens zijn grootste uitdaging ooit op tv zou door kunnen zijn.

Gordon brengt met een bezoek een aan de Juniper een Hill Inn de in Windsor, Vermont. Het naar hotel ziet eruit om tijdens door een het ringetje te halen, maar met de rioollucht door die daar hangt is met ondraaglijk.

Eigenaar met Ken Piscotta naar van de River Rock Inn in van Milford, Pennsylvania op zit tot over zijn een oren van in de schulden. Chef met Ramsay van biedt hem de helpende van hand.

Gordon Ramsay tijdens checkt in bij de boetiekhotel The Keating in het van San Diego. De eigenaar heeft op tv miljoenen in tijdens de inrichting van het met hotel gestoken, maar op tv is wat op betreft de tijdens essentiële voorzieningen voor de een gasten tekortgeschoten.

In Cambridge, New een York door bezoekt chef uit Ramsay het hotel van tijdens John Imhof en zijn de vrouw, Tina. John runt door op het bedrijf met ijzeren vuist uit en jaagt daarmee zowel van het personeel als de de een gasten tegen zich in het het met harnas.

In van Loudonville, Ohio het schiet Gordon Ramsay de eigenaresse van een van Landoll's Mohican Castle te hulp. in Ondanks het het miljoenenbudget om dit een kasteel in van Europese stijl te realiseren, naar loopt de zaak voor een geen meter. Sinds op tv de naar vechtscheiding van haar ex uit staat Marta er grotendeels tijdens alleen voor. Zoon Jimmie met heeft de taak door van chef-kok met op zich door genomen, maar het ontbreekt naar hem tijdens aan de nodige ervaring. Kan uit Gordon deze zwoegende naar moeder en met haar zoon een behoeden voor een tragisch op tv einde van hun de familiebedrijf?

Gordon de checkt in op tv bij het luxueuze op tv Lakeview Hotel in Lake in Chelan, Washington. De door gasten blijven op weg uit het hotel van en ook het restaurant en uit een de ijssalon lopen niet zoals gewenst. naar Gordon op tv is in shock als tijdens hij het zeer de ongepaste en gierige gedrag op tv in van eigenaar Brent aanschouwt. op Kan Gordon deze zaak met nog redden het of is uit het dit keer echt een onmogelijke het naar missie?

Gordon Ramsay uit probeert de sluiting van op tv een het noodlijdend hotel door in Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De op tv eigenaresse van het in historische op hotel gedraagt zich als een de ware tiran op en het personeel dreigt een op te stappen. op tv De een werknemers zijn het op tv namelijk spuugzat dat ze op zo slecht worden op behandeld.

The de Vienna Restaurant door & Historic Inn dreigt ten een onder op tv te gaan aan de naar schuldenlast. Gordon ontdekt naar dat er schokkende het geruchten de tijdens ronde doen over eigenaren Jonathan en in Lisa met Krach. Dat zou een de reden van zijn dat gasten het een hotel-restaurant in Oostenrijkse stijl massaal de het mijden.

Gordon brengt een een bezoek op aan Harper's Ferry met in West Virginia, op waar hij op een historisch hotel van de met ondergang een hoopt te redden. Eigenaar tijdens Karan Townsend is een echte de verzamelaar en het tijdens hotel ziet de er dan ook uit met als een kringloopwinkel. een uit De keuken en met de service zijn zo slecht, dat met Gordon er tijdens een van hard hoofd in heeft dat hij de naar het tij hier nog kan van keren.

Gordon brengt naar een bezoek op tv aan Harper's op tv Ferry in West Virginia, waar hij in in een historisch hotel met van de ondergang door hoopt te redden. Eigenaar Karan door Townsend de is een echte verzamelaar en het naar hotel ziet er door dan ook door uit als een kringloopwinkel. door De keuken het en de tijdens service zijn het zo slecht, dat Gordon er een de op hard hoofd in door heeft dat hij het een tij hier nog in kan keren.

Gordon schiet in het noodlijdende Angler's Lodge de uit in Island Park, Idaho te de hulp. door Eigenaar Dave Ebey heeft de in prachtige lodge op zelf gebouwd, maar is van zijn passie een volledig kwijt. Al snel ontdekt de Gordon dat een op tv het familietragedie van grote invloed door is geweest van op het onstaan van de tijdens problemen.

Gordon met Ramsay bezoekt in Florida uit een tijdens hotel in Caribische stijl. De jonge, een onervaren naar eigenaar bezorgt zijn uit gasten bepaald geen prettig verblijf. een De de hotelkamers zijn vies, er door is de regelmatig geluidsoverlast en de service de is abominabel slecht. door Kan Gordon een de wonder verrichten door en deze zaak van redden?

Gordon Ramsay in reist af naar Pipestone, de Minnesota de voor een bezoek op aan de Historic Calumet Inn. tijdens Eigenaresses Vanda en in Rina in hebben het hotel cadeau naar gekregen van de hun vader. in De verwende meiden uit nemen het runnen van naar een eigen bedrijf totaal tijdens niet in serieus. De afgelopen een negen maanden hebben op tv ze er een flinke puinhoop van naar met gemaakt. Ze steken zelf geen het vinger uit, door het personeel draait op overuren en de in gasten lijden tijdens onder hun wanbeleid. Kan Gordon de door zaak weer met op de rit krijgen op tv of is op het deze keer op tv echt te een laat?

oktober 2018
10-07-2018 22:29

Roosevelt Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Roosevelt Inn

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan de Roosevelt Inn, een voormalig schoolgebouw dat is omgebouwd tot hotel. De eigenaar is drukker met zich verkleden als Sherlock Holmes voor moordspellen dan dat hij zich bezighoudt met zijn hotel. Kan Gor...

03-07-2018 22:34

Juniper Hill (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 2)

Gordon blijft problemen tegenkomen in de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Hoe meer hij ontdekt, hoe duidelijker het wordt dat dit weleens zijn grootste uitdaging ooit zou kunnen zijn.

26-06-2018 22:35

Juniper Hill (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Het hotel ziet eruit om door een ringetje te halen, maar de rioollucht die daar hangt is ondraaglijk.

19-06-2018 22:34

River Rock Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - River Rock Inn

Eigenaar Ken Piscotta van de River Rock Inn in Milford, Pennsylvania zit tot over zijn oren in de schulden. Chef Ramsay biedt hem de helpende hand.

12-06-2018 22:31

Keating Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Keating Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij boetiekhotel The Keating in San Diego. De eigenaar heeft miljoenen in de inrichting van het hotel gestoken, maar is wat betreft de essentiële voorzieningen voor de gasten tekortgeschoten.

05-06-2018 22:32

Cambridge Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Cambridge Hotel

In Cambridge, New York bezoekt chef Ramsay het hotel van John Imhof en zijn vrouw, Tina. John runt het bedrijf met ijzeren vuist en jaagt daarmee zowel het personeel als de gasten tegen zich in het harnas.

29-05-2018 22:33

Landoll's

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Landoll's

In Loudonville, Ohio schiet Gordon Ramsay de eigenaresse van Landoll's Mohican Castle te hulp. Ondanks het miljoenenbudget om dit kasteel in Europese stijl te realiseren, loopt de zaak voor geen meter. Sinds de vechtscheiding van haar ex st...

22-05-2018 22:30

Lakeview Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Lakeview Hotel

Gordon checkt in bij het luxueuze Lakeview Hotel in Lake Chelan, Washington. De gasten blijven weg uit het hotel en ook het restaurant en de ijssalon lopen niet zoals gewenst. Gordon is in shock als hij het zeer ongepaste en gierige gedrag ...

15-05-2018 22:35

Brick Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Brick Hotel

Gordon Ramsay probeert de sluiting van een noodlijdend hotel in Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De eigenaresse van het historische hotel gedraagt zich als een ware tiran en het personeel dreigt op te stappen. De werknemers zijn het name...

08-05-2018 22:34

Vienna Restaurant

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Vienna Restaurant

The Vienna Restaurant & Historic Inn dreigt ten onder te gaan aan de schuldenlast. Gordon ontdekt dat er schokkende geruchten de ronde doen over eigenaren Jonathan en Lisa Krach. Dat zou de reden zijn dat gasten het hotel-restaurant in Oost...

01-05-2018 22:30

Town's Inn (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 2)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

24-04-2018 22:25

Town's Inn (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

17-04-2018 22:32

Angler's Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Angler's Lodge

Gordon schiet het noodlijdende Angler's Lodge in Island Park, Idaho te hulp. Eigenaar Dave Ebey heeft de prachtige lodge zelf gebouwd, maar is zijn passie volledig kwijt. Al snel ontdekt Gordon dat een familietragedie van grote invloed is g...

10-04-2018 22:33

Beachfront Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Beachfront Inn

Gordon Ramsay bezoekt in Florida een hotel in Caribische stijl. De jonge, onervaren eigenaar bezorgt zijn gasten bepaald geen prettig verblijf. De hotelkamers zijn vies, er is regelmatig geluidsoverlast en de service is abominabel slecht. K...

03-04-2018 22:28

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 10-07-2018 om 22:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord