Programma gemist?

Gordon op tv Ramsay brengt een bezoek aan met de Roosevelt van Inn, een voormalig door schoolgebouw dat is op tv omgebouwd tot met hotel. De naar eigenaar is drukker met met zich verkleden als Sherlock Holmes het voor moordspellen dan op tv dat in hij zich een bezighoudt met zijn op hotel. Kan Gordon dit de bedrijf nog in behoeden voor de ondergang door of is er geen redden in in meer aan?

Gordon tijdens blijft problemen door tegenkomen in de Juniper de Hill Inn in Windsor, in Vermont. door Hoe meer hij ontdekt, hoe duidelijker naar van het wordt dat in dit weleens zijn grootste uitdaging ooit van zou kunnen het zijn.

Gordon brengt uit een bezoek aan naar de Juniper Hill de Inn in Windsor, de Vermont. naar Het hotel ziet eruit van om door een ringetje te met halen, maar de in rioollucht van die daar hangt is uit ondraaglijk.

Eigenaar Ken Piscotta uit van de River op Rock Inn in de Milford, Pennsylvania zit in tot over zijn in oren in uit de met schulden. Chef Ramsay biedt naar hem de helpende een hand.

Gordon Ramsay een checkt naar in bij boetiekhotel The Keating in in het San Diego. De eigenaar heeft miljoenen tijdens in van de inrichting van het hotel de tijdens gestoken, maar is wat betreft tijdens de essentiƫle een voorzieningen voor de tijdens gasten tekortgeschoten.

In Cambridge, naar New met York bezoekt chef tijdens Ramsay het hotel van John Imhof van de en zijn vrouw, de Tina. John runt het bedrijf met op tv op tv ijzeren vuist en jaagt daarmee van zowel in het personeel als een de gasten tegen zich in tijdens het van harnas.

In Loudonville, Ohio naar in schiet Gordon Ramsay de eigenaresse van met Landoll's Mohican op Castle te hulp. Ondanks met het miljoenenbudget in om dit op tv kasteel in Europese naar stijl te uit realiseren, loopt de het zaak voor geen meter. Sinds een de vechtscheiding van tijdens haar met ex staat Marta er grotendeels alleen de naar voor. Zoon Jimmie heeft de taak het van chef-kok op de zich genomen, door maar het ontbreekt de hem aan het de nodige ervaring. Kan de Gordon deze zwoegende moeder met en haar in zoon behoeden door voor een tragisch naar einde van hun het familiebedrijf?

Gordon met checkt in met bij het luxueuze naar Lakeview Hotel in het Lake Chelan, Washington. De gasten blijven op tv weg uit het naar hotel en ook naar het restaurant op en de ijssalon door lopen niet een zoals gewenst. de Gordon is in shock van als hij het naar zeer ongepaste in en gierige gedrag van in eigenaar Brent door aanschouwt. Kan Gordon deze zaak met nog van redden of is het dit naar keer echt een onmogelijke op tv het missie?

Gordon Ramsay de probeert de sluiting van naar een noodlijdend een hotel in Newtown, Pennsylvania tijdens te voorkomen. een De eigenaresse van het uit historische op tv hotel gedraagt zich als een op ware tiran op tv en het personeel het dreigt van op te stappen. De werknemers op tv zijn het namelijk door spuugzat dat ze het zo slecht worden in behandeld.

The Vienna naar Restaurant & Historic Inn het dreigt ten met onder te met gaan aan een de schuldenlast. Gordon ontdekt dat er op de schokkende geruchten de ronde doen over in eigenaren Jonathan een en Lisa in Krach. Dat zou de reden op tv in zijn dat gasten het hotel-restaurant de in een Oostenrijkse stijl massaal naar mijden.

Gordon met brengt een bezoek aan Harper's het op tv Ferry in West op Virginia, waar hij in een historisch hotel van met de ondergang hoopt te van redden. Eigenaar Karan Townsend naar is met een echte tijdens verzamelaar en het hotel ziet van er dan naar ook uit als naar een kringloopwinkel. van De keuken en in de service zijn zo slecht, dat in Gordon er de een hard op hoofd in heeft van dat hij het tij hier door nog het kan keren.

Gordon brengt van een de bezoek aan Harper's Ferry in op West Virginia, het waar hij een historisch hotel de op tv van de ondergang hoopt te redden. door Eigenaar Karan door Townsend door is een echte verzamelaar en het op tv hotel door ziet er tijdens dan ook uit op tv als een kringloopwinkel. De naar keuken en de service zijn in zo slecht, naar dat Gordon er in een hard hoofd in door heeft dat hij het het een tij hier nog kan uit keren.

Gordon uit schiet het noodlijdende Angler's Lodge naar in Island Park, op Idaho te hulp. op tv Eigenaar op Dave Ebey heeft de prachtige met lodge zelf gebouwd, op uit maar is zijn passie tijdens volledig kwijt. Al snel met ontdekt Gordon dat met een familietragedie van grote tijdens invloed is het geweest tijdens op het onstaan uit van de problemen.

Gordon op Ramsay bezoekt in Florida op een hotel op in Caribische in stijl. De jonge, de onervaren eigenaar bezorgt zijn van gasten bepaald geen prettig van verblijf. tijdens De hotelkamers zijn tijdens vies, er is regelmatig geluidsoverlast met en uit de service is in abominabel slecht. Kan Gordon een tijdens wonder verrichten en deze met zaak in redden?

Gordon Ramsay het reist af tijdens naar Pipestone, Minnesota voor een uit bezoek het aan de Historic met Calumet Inn. in Eigenaresses Vanda en Rina hebben de het in hotel cadeau gekregen van van hun vader. De uit verwende meiden nemen het runnen op tv van een eigen een uit bedrijf totaal niet op tv serieus. De afgelopen negen door maanden hebben ze er door een flinke puinhoop van een gemaakt. Ze steken in op tv zelf geen vinger op tv uit, het personeel draait overuren op en de op tv gasten lijden uit onder hun wanbeleid. Kan Gordon op tv de zaak tijdens weer op een de rit krijgen of is op het deze keer met echt te een laat?

juli 2020
10-07-2018 22:29

Roosevelt Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Roosevelt Inn

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan de Roosevelt Inn, een voormalig schoolgebouw dat is omgebouwd tot hotel. De eigenaar is drukker met zich verkleden als Sherlock Holmes voor moordspellen dan dat hij zich bezighoudt met zijn hotel. Kan Gor...

03-07-2018 22:34

Juniper Hill (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 2)

Gordon blijft problemen tegenkomen in de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Hoe meer hij ontdekt, hoe duidelijker het wordt dat dit weleens zijn grootste uitdaging ooit zou kunnen zijn.

26-06-2018 22:35

Juniper Hill (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Het hotel ziet eruit om door een ringetje te halen, maar de rioollucht die daar hangt is ondraaglijk.

19-06-2018 22:34

River Rock Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - River Rock Inn

Eigenaar Ken Piscotta van de River Rock Inn in Milford, Pennsylvania zit tot over zijn oren in de schulden. Chef Ramsay biedt hem de helpende hand.

12-06-2018 22:31

Keating Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Keating Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij boetiekhotel The Keating in San Diego. De eigenaar heeft miljoenen in de inrichting van het hotel gestoken, maar is wat betreft de essentiƫle voorzieningen voor de gasten tekortgeschoten.

05-06-2018 22:32

Cambridge Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Cambridge Hotel

In Cambridge, New York bezoekt chef Ramsay het hotel van John Imhof en zijn vrouw, Tina. John runt het bedrijf met ijzeren vuist en jaagt daarmee zowel het personeel als de gasten tegen zich in het harnas.

29-05-2018 22:33

Landoll's

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Landoll's

In Loudonville, Ohio schiet Gordon Ramsay de eigenaresse van Landoll's Mohican Castle te hulp. Ondanks het miljoenenbudget om dit kasteel in Europese stijl te realiseren, loopt de zaak voor geen meter. Sinds de vechtscheiding van haar ex st...

22-05-2018 22:30

Lakeview Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Lakeview Hotel

Gordon checkt in bij het luxueuze Lakeview Hotel in Lake Chelan, Washington. De gasten blijven weg uit het hotel en ook het restaurant en de ijssalon lopen niet zoals gewenst. Gordon is in shock als hij het zeer ongepaste en gierige gedrag ...

15-05-2018 22:35

Brick Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Brick Hotel

Gordon Ramsay probeert de sluiting van een noodlijdend hotel in Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De eigenaresse van het historische hotel gedraagt zich als een ware tiran en het personeel dreigt op te stappen. De werknemers zijn het name...

08-05-2018 22:34

Vienna Restaurant

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Vienna Restaurant

The Vienna Restaurant & Historic Inn dreigt ten onder te gaan aan de schuldenlast. Gordon ontdekt dat er schokkende geruchten de ronde doen over eigenaren Jonathan en Lisa Krach. Dat zou de reden zijn dat gasten het hotel-restaurant in Oost...

01-05-2018 22:30

Town's Inn (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 2)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

24-04-2018 22:25

Town's Inn (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

17-04-2018 22:32

Angler's Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Angler's Lodge

Gordon schiet het noodlijdende Angler's Lodge in Island Park, Idaho te hulp. Eigenaar Dave Ebey heeft de prachtige lodge zelf gebouwd, maar is zijn passie volledig kwijt. Al snel ontdekt Gordon dat een familietragedie van grote invloed is g...

10-04-2018 22:33

Beachfront Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Beachfront Inn

Gordon Ramsay bezoekt in Florida een hotel in Caribische stijl. De jonge, onervaren eigenaar bezorgt zijn gasten bepaald geen prettig verblijf. De hotelkamers zijn vies, er is regelmatig geluidsoverlast en de service is abominabel slecht. K...

03-04-2018 22:28

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 13:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!