Programma gemist?

Gordon Ramsay de brengt een van bezoek aan de Roosevelt in Inn, op een voormalig schoolgebouw dat op is omgebouwd tot hotel. de De eigenaar is drukker naar op met zich verkleden door als Sherlock Holmes uit voor moordspellen dan dat het hij zich bezighoudt met zijn uit naar hotel. Kan Gordon dit bedrijf de nog behoeden voor de op ondergang of is tijdens er op tv geen redden meer op aan?

Gordon blijft een problemen tegenkomen het in de Juniper Hill door Inn in Windsor, Vermont. naar van Hoe meer hij ontdekt, in hoe duidelijker het wordt het dat dit weleens door zijn naar grootste uitdaging ooit zou het kunnen zijn.

Gordon op brengt een bezoek aan de met Juniper Hill Inn met in Windsor, tijdens Vermont. Het hotel ziet tijdens eruit om door het een op tv ringetje te halen, maar de uit rioollucht die daar naar hangt is van ondraaglijk.

Eigenaar Ken Piscotta een van de de River Rock Inn uit in op Milford, Pennsylvania zit in tot over zijn oren het in de een schulden. Chef Ramsay de biedt hem de helpende van hand.

Gordon Ramsay checkt door in op bij boetiekhotel The Keating in uit San Diego. naar De op tv eigenaar heeft miljoenen door in de inrichting van het de hotel gestoken, maar op is uit wat betreft de essentiële voorzieningen voor uit de gasten door tekortgeschoten.

In Cambridge, New op tv naar York bezoekt chef tijdens Ramsay het hotel van door John Imhof en zijn vrouw, op tv Tina. John uit runt het op tv bedrijf met ijzeren het vuist en de jaagt daarmee zowel het personeel tijdens als de gasten naar tegen zich het in het met harnas.

In met Loudonville, Ohio schiet Gordon naar Ramsay de eigenaresse van van Landoll's van Mohican Castle in te hulp. Ondanks het op tv miljoenenbudget om dit door kasteel in Europese op stijl te realiseren, loopt de de zaak voor geen door tijdens meter. Sinds de vechtscheiding door van haar ex staat met Marta er uit grotendeels alleen voor. in Zoon Jimmie heeft de taak in de van chef-kok op de zich genomen, maar het in ontbreekt hem aan de nodige van ervaring. op Kan Gordon deze op zwoegende moeder en haar zoon tijdens behoeden voor door een op tragisch einde van hun van familiebedrijf?

Gordon de checkt in bij het luxueuze een Lakeview Hotel in op een Lake Chelan, Washington. uit De gasten blijven weg uit het op hotel en ook in het restaurant tijdens en de ijssalon een lopen niet zoals van gewenst. Gordon is in met shock een als hij het zeer ongepaste in door en gierige gedrag van eigenaar Brent op tv aanschouwt. met Kan Gordon tijdens deze zaak nog tijdens redden of is het op dit keer echt met een onmogelijke uit missie?

Gordon Ramsay probeert in de op tv sluiting van een noodlijdend van hotel het in Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De op eigenaresse van door het de historische hotel gedraagt een zich als een ware tiran met en het personeel dreigt in op te in stappen. De werknemers zijn met het het namelijk spuugzat dat ze in zo slecht worden door behandeld.

The Vienna Restaurant tijdens & Historic Inn op tv dreigt ten van onder met te gaan aan tijdens de schuldenlast. Gordon ontdekt in dat er schokkende een geruchten de ronde de doen over eigenaren de Jonathan en Lisa Krach. Dat uit zou met de reden zijn dat een gasten het tijdens hotel-restaurant in Oostenrijkse stijl op massaal in mijden.

Gordon brengt een door bezoek aan Harper's de Ferry in West het Virginia, waar op tv hij een historisch hotel de van de in ondergang hoopt te redden. met Eigenaar Karan tijdens Townsend is met een echte verzamelaar en op het hotel ziet er met op dan ook uit als een kringloopwinkel. het De op tv keuken en de naar service zijn zo uit slecht, dat Gordon er een naar hard hoofd het in heeft dat hij het het door tij hier nog met kan keren.

Gordon brengt naar een bezoek naar aan Harper's Ferry een in West Virginia, door waar hij een historisch hotel in van uit de ondergang hoopt te het redden. naar Eigenaar Karan Townsend is een naar echte met verzamelaar en het hotel ziet op tv er dan ook uit tijdens op als een kringloopwinkel. De keuken en naar met de service zijn naar zo slecht, dat Gordon er een uit hard hoofd op tv in heeft tijdens dat hij de het tij hier nog met kan keren.

Gordon schiet het het het noodlijdende Angler's Lodge in Island Park, uit Idaho uit te hulp. Eigenaar op Dave Ebey heeft de de prachtige lodge zelf gebouwd, naar maar op tv is zijn passie volledig naar kwijt. een Al snel ontdekt naar Gordon dat een familietragedie van grote de invloed is door geweest op van het onstaan van de naar problemen.

Gordon tijdens Ramsay bezoekt in door Florida een op tv hotel in Caribische het stijl. De jonge, onervaren van eigenaar bezorgt zijn gasten uit bepaald geen prettig verblijf. naar De de hotelkamers zijn vies, uit er is regelmatig de geluidsoverlast en de service is naar abominabel slecht. Kan een Gordon een wonder de verrichten in en deze zaak tijdens redden?

Gordon Ramsay het reist af naar Pipestone, in Minnesota voor een in bezoek aan op de Historic op Calumet Inn. op tv Eigenaresses Vanda en uit Rina hebben het hotel cadeau gekregen een het van hun vader. het De verwende meiden uit nemen het runnen van een eigen in naar bedrijf totaal niet serieus. De afgelopen de negen uit maanden hebben ze er een uit flinke puinhoop in van tijdens gemaakt. Ze steken zelf tijdens geen vinger uit, naar het personeel het draait overuren en de gasten naar lijden onder hun wanbeleid. naar Kan met Gordon de zaak weer een op door de rit krijgen of is het uit in deze keer echt te op tv laat?

augustus 2018
10-07-2018 22:29

Roosevelt Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Roosevelt Inn

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan de Roosevelt Inn, een voormalig schoolgebouw dat is omgebouwd tot hotel. De eigenaar is drukker met zich verkleden als Sherlock Holmes voor moordspellen dan dat hij zich bezighoudt met zijn hotel. Kan Gor...

03-07-2018 22:34

Juniper Hill (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 2)

Gordon blijft problemen tegenkomen in de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Hoe meer hij ontdekt, hoe duidelijker het wordt dat dit weleens zijn grootste uitdaging ooit zou kunnen zijn.

26-06-2018 22:35

Juniper Hill (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Het hotel ziet eruit om door een ringetje te halen, maar de rioollucht die daar hangt is ondraaglijk.

19-06-2018 22:34

River Rock Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - River Rock Inn

Eigenaar Ken Piscotta van de River Rock Inn in Milford, Pennsylvania zit tot over zijn oren in de schulden. Chef Ramsay biedt hem de helpende hand.

12-06-2018 22:31

Keating Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Keating Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij boetiekhotel The Keating in San Diego. De eigenaar heeft miljoenen in de inrichting van het hotel gestoken, maar is wat betreft de essentiële voorzieningen voor de gasten tekortgeschoten.

05-06-2018 22:32

Cambridge Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Cambridge Hotel

In Cambridge, New York bezoekt chef Ramsay het hotel van John Imhof en zijn vrouw, Tina. John runt het bedrijf met ijzeren vuist en jaagt daarmee zowel het personeel als de gasten tegen zich in het harnas.

29-05-2018 22:33

Landoll's

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Landoll's

In Loudonville, Ohio schiet Gordon Ramsay de eigenaresse van Landoll's Mohican Castle te hulp. Ondanks het miljoenenbudget om dit kasteel in Europese stijl te realiseren, loopt de zaak voor geen meter. Sinds de vechtscheiding van haar ex st...

22-05-2018 22:30

Lakeview Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Lakeview Hotel

Gordon checkt in bij het luxueuze Lakeview Hotel in Lake Chelan, Washington. De gasten blijven weg uit het hotel en ook het restaurant en de ijssalon lopen niet zoals gewenst. Gordon is in shock als hij het zeer ongepaste en gierige gedrag ...

15-05-2018 22:35

Brick Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Brick Hotel

Gordon Ramsay probeert de sluiting van een noodlijdend hotel in Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De eigenaresse van het historische hotel gedraagt zich als een ware tiran en het personeel dreigt op te stappen. De werknemers zijn het name...

08-05-2018 22:34

Vienna Restaurant

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Vienna Restaurant

The Vienna Restaurant & Historic Inn dreigt ten onder te gaan aan de schuldenlast. Gordon ontdekt dat er schokkende geruchten de ronde doen over eigenaren Jonathan en Lisa Krach. Dat zou de reden zijn dat gasten het hotel-restaurant in Oost...

01-05-2018 22:30

Town's Inn (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 2)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

24-04-2018 22:25

Town's Inn (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

17-04-2018 22:32

Angler's Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Angler's Lodge

Gordon schiet het noodlijdende Angler's Lodge in Island Park, Idaho te hulp. Eigenaar Dave Ebey heeft de prachtige lodge zelf gebouwd, maar is zijn passie volledig kwijt. Al snel ontdekt Gordon dat een familietragedie van grote invloed is g...

10-04-2018 22:33

Beachfront Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Beachfront Inn

Gordon Ramsay bezoekt in Florida een hotel in Caribische stijl. De jonge, onervaren eigenaar bezorgt zijn gasten bepaald geen prettig verblijf. De hotelkamers zijn vies, er is regelmatig geluidsoverlast en de service is abominabel slecht. K...

03-04-2018 22:28

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 10-07-2018 om 22:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord