Programma gemist?

Gordon Ramsay naar brengt door een bezoek aan de Roosevelt Inn, door een uit voormalig schoolgebouw dat is op omgebouwd tot hotel. in De eigenaar is drukker op het met zich verkleden het als Sherlock Holmes voor een moordspellen dan dat uit hij zich de bezighoudt met zijn hotel. in Kan Gordon dit bedrijf nog van behoeden voor de tijdens uit ondergang of is er tijdens geen redden meer het aan?

Gordon blijft problemen in tegenkomen van in de Juniper Hill door Inn in Windsor, Vermont. uit Hoe meer van hij ontdekt, van hoe duidelijker op het wordt dat dit uit weleens zijn grootste met uitdaging ooit in zou kunnen zijn.

Gordon de brengt een bezoek tijdens aan de Juniper Hill Inn naar in het Windsor, Vermont. op tv Het hotel ziet eruit om door de een ringetje naar te halen, maar door de rioollucht die in daar hangt is van ondraaglijk.

Eigenaar Ken Piscotta naar van de River het tijdens Rock Inn in Milford, Pennsylvania zit van tot over het zijn van oren in de de schulden. Chef Ramsay biedt hem de van helpende met hand.

Gordon het Ramsay checkt de in bij boetiekhotel The door Keating in San Diego. De op op tv eigenaar heeft miljoenen in naar de inrichting van het de hotel gestoken, maar in is uit wat betreft de essentiële op tv voorzieningen voor de in gasten tekortgeschoten.

In Cambridge, New op York bezoekt van chef Ramsay het in hotel van op tv John Imhof en tijdens zijn vrouw, Tina. John in runt het bedrijf met de ijzeren vuist in en naar jaagt daarmee zowel het in personeel als van de gasten tegen zich in op tv het op tv harnas.

In Loudonville, uit Ohio schiet Gordon naar Ramsay de naar eigenaresse van Landoll's Mohican Castle het te hulp. Ondanks in het miljoenenbudget op om dit van kasteel in tijdens Europese stijl te realiseren, loopt de op tv zaak op voor geen met meter. Sinds de vechtscheiding op van haar ex staat Marta een door er grotendeels alleen voor. naar Zoon Jimmie met heeft de taak van chef-kok op naar een zich genomen, maar het met ontbreekt hem aan op tv de nodige in ervaring. Kan Gordon deze tijdens zwoegende moeder en door haar zoon behoeden voor een op tv met tragisch einde van hun van familiebedrijf?

Gordon checkt door in tijdens bij het luxueuze de Lakeview Hotel in Lake Chelan, door Washington. De de gasten blijven weg een uit het hotel uit en ook van het restaurant en de ijssalon lopen op tv op niet zoals gewenst. Gordon is in uit shock als op tv hij tijdens het zeer ongepaste en gierige door gedrag van eigenaar Brent door aanschouwt. naar Kan Gordon deze zaak de nog redden of het is op tv het dit keer met echt een onmogelijke op missie?

Gordon op tv Ramsay probeert de sluiting uit van een van noodlijdend hotel naar in Newtown, Pennsylvania te de voorkomen. De eigenaresse van op het historische een hotel gedraagt zich als door een ware tiran en door het personeel in dreigt op te door stappen. met De werknemers zijn een het namelijk spuugzat dat een ze zo slecht een worden behandeld.

The Vienna met Restaurant van & Historic Inn uit dreigt ten onder uit te gaan aan de op tv schuldenlast. Gordon ontdekt dat in er schokkende van geruchten de van ronde doen over eigenaren Jonathan en door op tv Lisa Krach. Dat tijdens zou de reden zijn dat de gasten het hotel-restaurant in van Oostenrijkse een stijl massaal tijdens mijden.

Gordon van brengt een door bezoek aan Harper's Ferry in tijdens West het Virginia, waar hij een door historisch hotel van de ondergang in op hoopt te redden. Eigenaar Karan van Townsend is een het echte van verzamelaar en het hotel ziet er uit naar dan ook uit als een op tv kringloopwinkel. De keuken met en tijdens de service zijn de zo slecht, dat Gordon er naar een hard tijdens hoofd in heeft dat uit hij het door tij hier nog met kan keren.

Gordon een brengt een bezoek aan Harper's op Ferry in het West Virginia, tijdens waar hij een historisch hotel van van het de ondergang hoopt een te redden. Eigenaar in Karan Townsend in is een echte verzamelaar uit en het met hotel ziet er dan ook uit van als een kringloopwinkel. op het De keuken en tijdens de service zijn op zo slecht, dat Gordon er een van hard hoofd in het heeft dat uit hij het tij op hier nog kan het keren.

Gordon schiet het op tv noodlijdende Angler's uit Lodge in Island naar Park, naar Idaho te hulp. in Eigenaar Dave Ebey het heeft de prachtige lodge zelf gebouwd, een maar is zijn uit met passie volledig kwijt. Al snel een ontdekt Gordon dat uit een in familietragedie van grote invloed is op geweest tijdens op het onstaan van de uit problemen.

Gordon tijdens Ramsay bezoekt in door Florida een hotel in Caribische een op tv stijl. De jonge, onervaren een eigenaar bezorgt uit zijn gasten bepaald geen prettig naar verblijf. De hotelkamers zijn op tv vies, de er is regelmatig geluidsoverlast uit en de service op tv is abominabel door slecht. Kan Gordon een in wonder verrichten met en deze zaak de redden?

Gordon Ramsay het reist af op tv naar Pipestone, Minnesota voor een tijdens bezoek aan de het met Historic Calumet Inn. de Eigenaresses Vanda en op tv Rina hebben het naar hotel cadeau gekregen naar van hun vader. De verwende op tv meiden nemen op het runnen van een eigen door bedrijf de totaal niet serieus. De een afgelopen negen maanden in hebben op ze er een flinke puinhoop van van gemaakt. Ze steken tijdens zelf geen vinger van naar uit, het personeel draait overuren en uit de gasten naar lijden onder met hun wanbeleid. Kan tijdens Gordon de zaak weer op op de rit krijgen op tv of is het op tv deze keer het echt te van laat?

januari 2019
10-07-2018 22:29

Roosevelt Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Roosevelt Inn

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan de Roosevelt Inn, een voormalig schoolgebouw dat is omgebouwd tot hotel. De eigenaar is drukker met zich verkleden als Sherlock Holmes voor moordspellen dan dat hij zich bezighoudt met zijn hotel. Kan Gor...

03-07-2018 22:34

Juniper Hill (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 2)

Gordon blijft problemen tegenkomen in de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Hoe meer hij ontdekt, hoe duidelijker het wordt dat dit weleens zijn grootste uitdaging ooit zou kunnen zijn.

26-06-2018 22:35

Juniper Hill (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Juniper Hill (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan de Juniper Hill Inn in Windsor, Vermont. Het hotel ziet eruit om door een ringetje te halen, maar de rioollucht die daar hangt is ondraaglijk.

19-06-2018 22:34

River Rock Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - River Rock Inn

Eigenaar Ken Piscotta van de River Rock Inn in Milford, Pennsylvania zit tot over zijn oren in de schulden. Chef Ramsay biedt hem de helpende hand.

12-06-2018 22:31

Keating Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Keating Hotel

Gordon Ramsay checkt in bij boetiekhotel The Keating in San Diego. De eigenaar heeft miljoenen in de inrichting van het hotel gestoken, maar is wat betreft de essentiële voorzieningen voor de gasten tekortgeschoten.

05-06-2018 22:32

Cambridge Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Cambridge Hotel

In Cambridge, New York bezoekt chef Ramsay het hotel van John Imhof en zijn vrouw, Tina. John runt het bedrijf met ijzeren vuist en jaagt daarmee zowel het personeel als de gasten tegen zich in het harnas.

29-05-2018 22:33

Landoll's

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Landoll's

In Loudonville, Ohio schiet Gordon Ramsay de eigenaresse van Landoll's Mohican Castle te hulp. Ondanks het miljoenenbudget om dit kasteel in Europese stijl te realiseren, loopt de zaak voor geen meter. Sinds de vechtscheiding van haar ex st...

22-05-2018 22:30

Lakeview Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Lakeview Hotel

Gordon checkt in bij het luxueuze Lakeview Hotel in Lake Chelan, Washington. De gasten blijven weg uit het hotel en ook het restaurant en de ijssalon lopen niet zoals gewenst. Gordon is in shock als hij het zeer ongepaste en gierige gedrag ...

15-05-2018 22:35

Brick Hotel

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Brick Hotel

Gordon Ramsay probeert de sluiting van een noodlijdend hotel in Newtown, Pennsylvania te voorkomen. De eigenaresse van het historische hotel gedraagt zich als een ware tiran en het personeel dreigt op te stappen. De werknemers zijn het name...

08-05-2018 22:34

Vienna Restaurant

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Vienna Restaurant

The Vienna Restaurant & Historic Inn dreigt ten onder te gaan aan de schuldenlast. Gordon ontdekt dat er schokkende geruchten de ronde doen over eigenaren Jonathan en Lisa Krach. Dat zou de reden zijn dat gasten het hotel-restaurant in Oost...

01-05-2018 22:30

Town's Inn (part 2)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 2)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

24-04-2018 22:25

Town's Inn (part 1)

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Town's Inn (part 1)

Gordon brengt een bezoek aan Harper's Ferry in West Virginia, waar hij een historisch hotel van de ondergang hoopt te redden. Eigenaar Karan Townsend is een echte verzamelaar en het hotel ziet er dan ook uit als een kringloopwinkel. De keuk...

17-04-2018 22:32

Angler's Lodge

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Angler's Lodge

Gordon schiet het noodlijdende Angler's Lodge in Island Park, Idaho te hulp. Eigenaar Dave Ebey heeft de prachtige lodge zelf gebouwd, maar is zijn passie volledig kwijt. Al snel ontdekt Gordon dat een familietragedie van grote invloed is g...

10-04-2018 22:33

Beachfront Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Beachfront Inn

Gordon Ramsay bezoekt in Florida een hotel in Caribische stijl. De jonge, onervaren eigenaar bezorgt zijn gasten bepaald geen prettig verblijf. De hotelkamers zijn vies, er is regelmatig geluidsoverlast en de service is abominabel slecht. K...

03-04-2018 22:28

Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! - Historic Calumet Inn

Gordon Ramsay reist af naar Pipestone, Minnesota voor een bezoek aan de Historic Calumet Inn. Eigenaresses Vanda en Rina hebben het hotel cadeau gekregen van hun vader. De verwende meiden nemen het runnen van een eigen bedrijf totaal niet s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! bij Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! gemist

Realityserie waarin chef-kok Gordon Ramsay in de Verenigde Staten noodlijdende hotels, pensions en bed & breakfasts helpt hun zaken weer op orde te krijgen.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel!? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay: Oorlog In Het Hotel! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 10-07-2018 om 22:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord