Programma gemist?

Vanessa de Evers, Professor aan de Human op Media Interaction de groep van van Universiteit Twente is de te gast. op Ze onderzoekt hoe mensen interacties tijdens aangaan met naar autonome objecten zoals robots op of op tv andere machines.

Een wetenschapper een wordt geïnterviewd over op zijn of het haar onderzoek. met Van de alfa-uithoeken tot in de verre velden van van de bèta; op tv we krijgen een kijkje achter van de muren van van universiteiten naar en hogescholen.

Een op wetenschapper wordt geïnterviewd een over zijn of haar uit onderzoek. tijdens Van de alfa-uithoeken tot de verre van velden van de met de bèta; we krijgen een kijkje achter een de muren van op tv universiteiten en op hogescholen.

oktober 2021
16-01-2013 22:30

Aflevering van woensdag 16 januari 2013

De Wereld Leert Door - Aflevering van woensdag 16 januari 2013

Vanessa Evers, Professor aan de Human Media Interaction groep van Universiteit Twente is te gast. Ze onderzoekt hoe mensen interacties aangaan met autonome objecten zoals robots of andere machines.

15-01-2013 22:30

Aflevering van dinsdag 15 januari 2013

De Wereld Leert Door - Aflevering van dinsdag 15 januari 2013

Een wetenschapper wordt geïnterviewd over zijn of haar onderzoek. Van de alfa-uithoeken tot de verre velden van de bèta; we krijgen een kijkje achter de muren van universiteiten en hogescholen.

14-01-2013 22:30

Aflevering van maandag 14 januari 2013

De Wereld Leert Door - Aflevering van maandag 14 januari 2013

Een wetenschapper wordt geïnterviewd over zijn of haar onderzoek. Van de alfa-uithoeken tot de verre velden van de bèta; we krijgen een kijkje achter de muren van universiteiten en hogescholen.

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wereld Leert Door gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wereld Leert Door de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wereld Leert Door bij De Wereld Leert Door liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wereld Leert Door. Heb je een uitzending van De Wereld Leert Door gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wereld Leert Door gemist

In De Wereld Leert Door wordt een wetenschapper geïnterviewd door Matthijs van Nieuwkerk over zijn of haar onderzoek. Van de alfa-uithoeken tot de verre velden van de bèta; we krijgen een kijkje achter de muren van universiteiten en hogescholen.

Uitzending gemist van De Wereld Leert Door? Hier kun je alle uitzendingen van De Wereld Leert Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 29-03-2013 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!