Programma gemist?

Fleur, de 15-jarige de door dochter van Marco en Inge van tijdens der Veen, een wordt geschept met door een auto van als ze van school naar een huis fietst. Inge naar krijgt een van telefoontje en rijdt een snel naar de met plaats van het de ongeluk. het Fleur, de 15-jarige dochter van tijdens Marco en Inge naar van der Veen, wordt het geschept een door een auto als ze een van een school naar huis fietst. Inge door krijgt een telefoontje een en het rijdt snel naar de plaats naar van het ongeluk. op tv Het de ziet er op niet goed uit. De met vader van Dik Veefkind naar is een drukbezet uit predikant. Voor Dik door is hij altijd heel met op benaderbaar, maar hij laat zijn gevoel op tv niet zo tijdens gemakkelijk zien. naar Dat verandert als hij het ouder met wordt.

Marjon Vreugdenhil heeft in tijdens een bijzondere band met haar naar tante Marja, die tijdens kraamverzorgster is. een Marjon kan altijd op tv bij haar terecht als naar ze zich tijdens zorgen maakt over haar kinderen. uit op Marjon Vreugdenhil heeft een bijzondere van band met op tv haar tante Marja, die kraamverzorgster op in is. Marjon kan altijd tijdens bij haar terecht als ze uit zich zorgen maakt een over haar kinderen. door Maar dan uit wordt Marja ernstig ziek. een Nel Melissant typeert de zichzelf als met een verwend nest. op Haar man deed op alles voor op haar. Het was naar dan ook een door zware klap de toen hij achttien jaar geleden een overleed. uit Ze gaat nog altijd bijna dagelijks met naar in zijn graf. De tijdens vraag is: de is dat wel met gezond? Als Stefan Rutgers op 21 jaar de is, overlijdt zijn vader onverwacht door naar met zelfdoding. Voor Stefan is in dit een in enorme schok. Nu, zoveel jaar een later, spreekt hij met door dankbaarheid door over de basisveiligheid, uit die zijn vader hem toch met gegeven heeft. op Het gezin waarin op Emile van van Rouveroy van Nieuwaal opgroeit tijdens is pro-nazi. in Zelf is uit Emile ten tijde van op tv de oorlog nog maar uit een peuter. Zijn oudste met broer sneuvelt uit in 1943 aan tijdens het met oostfront als Waffen-SS'er. Hoe heeft in deze geschiedenis zijn het leven door gevormd?

Jan, uit de man van Annet Bregman, op tv wordt tijdens 's middags thuisgebracht het uit zijn werk omdat een hij zich niet uit lekker voelt. In de naar wachtkamer in van de tijdens dokter krijgt hij een hartaanval. Jan, naar uit de man van Annet naar Bregman, wordt de 's middags thuisgebracht het uit zijn werk naar omdat hij zich niet lekker voelt. van van In de wachtkamer van op de dokter krijgt naar hij een hartaanval. Hij wordt uit met spoed een naar in het ziekenhuis gebracht waar op tv hij na uren van reanimatie op overlijdt. Annet wil van niet in uit verdriet wegzinken. naar Hoe gaat zij, na veertig tijdens het jaar huwelijk, met dit grote gemis tijdens om? uit Alies Bakker is dertig weken naar zwanger als ze het uit nietsvermoedend voor een reguliere controle naar van tijdens de verloskundige gaat. Daar in blijkt het kindje een ernstige een hartafwijking te op tv hebben: de het is de vraag of op hij de geboorte zal de de overleven. Een verpletterend bericht. op Diezelfde nacht wordt Coen een geboren. Samen met op tv Arjan naar Lock blikt Alies terug op het tijdens van korte leven van een Coen.

Voor van Esther Brouwer is op tv het een grote schok naar als een ze van haar moeder uit een telefoontje krijgt tijdens met het tijdens slechte nieuws dat van haar vader tijdens hun vakantie het is overleden. Voor Esther het Brouwer is van het een grote tijdens schok als ze van in haar op moeder een telefoontje krijgt in met het slechte het nieuws op tv dat haar vader tijdens hun tijdens vakantie is de overleden. Met Arjan Lock met kijkt ze tijdens terug op de naar mooie vader-dochtermomentjes. Benny op Elwuar is met tien jaar oud als zijn vader op op tv om het leven wordt door gebracht. Een een traumatische gebeurtenis. Naarmate Benny ouder wordt van zoekt hij tijdens zijn toevlucht meer tijdens en meer van in alcohol en drugs. uit Wat maakt dat Benny op tv zijn leven de twintig de jaar na de plotselinge dood van op zijn vader drastisch door de omgooit?

Hans op tv Snoeren herdenkt een zijn ouders bij in hun graf. Zij overleden van op respectabele leeftijd. van Wat brengt deze plek de hem nu hij in zelf de op tv diagnose kanker heeft en door een jaar geleden zelfs van naar uitbehandeld leek? Hans Snoeren herdenkt zijn door door ouders bij hun tijdens graf. Zij overleden op respectabele door leeftijd. Wat op tv brengt deze plek hem nu tijdens hij zelf in de diagnose kanker heeft door en een jaar naar geleden zelfs door uitbehandeld het leek? Truus, de vrouw van op Theo Könst, met krijgt de ziekte MSA, op waardoor ze helemaal de verlamd raakt. tijdens Theo verzorgt op haar zelf bij hen thuis. Het door is een zware, in van maar bijzondere periode. op tv Jarenlang verzwijgt de vader een van de Syrische Christina uit Lahdou door dat hij ernstig ziek is. de Totdat zijn naar levenseinde dichtbij komt. in Christina blikt terug op het een heftige nieuws en de haalt herinneringen de op door aan haar vader. uit Martin, de zoon met van Hans Bouwmans, benadert in op zijn korte leven door iedereen als het potentiële vriend. Hij kijkt met tegen niemand op en het ook op het niemand neer. In tijdens 2016 naar overlijdt hij aan de gevolgen van in een van hersentumor.

'Je kunt met uit tijdens jouw ziekte best oud worden', hoort door de 42-jarige op Catharina Mulder, de naar vrouw van Wim Mulder. in Zes op jaar later wordt de goedaardige tijdens leukemie haar op toch fataal. 'Je met kunt met jouw ziekte de op best oud worden', het hoort de 42-jarige Catharina met Mulder, de vrouw met van Wim Mulder. uit Zes jaar later wordt op de goedaardige met leukemie haar toch fataal. Op naar de dag met dat Wim en naar Catherina 25 jaar getrouwd het zouden zijn, wordt op ze begraven. het De moeder van van Irma de van der Boom heeft het een moeilijk huwelijk met de haar man, maar zolang van ze leeft in is ze op tv een veilige schuilplaats voor haar met kinderen. Op haar in sterfbed ziet uit Irma naar iets ongewoons, waaruit in ze nog steeds troost van put.

Voor Jasmijn Schiffer op tv is haar van oma naar als een tweede tijdens moeder, die een tijdje voor haar de zorgt. De met rollen worden omgekeerd op tv als een haar oma een beroerte de krijgt. Voor Jasmijn Schiffer het is haar oma het als een een tweede moeder, die een tijdens tijdje voor van haar zorgt. De rollen naar worden omgekeerd naar als haar oma een tijdens beroerte krijgt. Jarenlang runden een Greetje en Harrie naar het een eigen bedrijf en de deden ze op tv alles samen. Plotseling overlijdt Harrie naar in zijn slaap. op Hoe blikt Greetje van terug op de van afgelopen de tien jaar zonder Harrie? Dineke Koolhaas van en Joke naar Hijman halen tijdens herinneringen op bij het op graf van hun vader. op tv op tv Het belangrijkste wat hun in ouders hen hebben naar meegegeven? Zorgen een voor elkaar! Albert en Annemarie Bogaard door raken in 1999 uit met hun twee op dochters betrokken bij in door een ernstig ongeval. Dochters uit Suzan en Inge overlijden van ter plekke. Albert een raakt vrijwel gelijk in de coma een en ontwaakt zo'n acht weken met met later. Annemarie staat voor de onmogelijke naar opgave om in haar man een te vertellen wat er van is in gebeurd.

Al tijdens in de uit zwangerschap weten Siebe en Agnes Ebbers de dat de hun dochtertje Nora een met hartafwijking van heeft. Ze zijn met er rustig onder, ondanks alle risico's. door Al tijdens de uit zwangerschap weten door Siebe en uit Agnes Ebbers door dat hun dochtertje Nora een hartafwijking het tijdens heeft. Ze zijn er rustig onder, op tv ondanks alle risico's. uit op Toch komt het bericht dat ze de door gaat overlijden nog onverwacht. Rinus, het de driejarig zoontje van uit Teun van in Kempen, naar steekt de weg over de om stekelbaarsjes te gaan naar vangen een en komt onder een auto. met Nu, vijftig met jaar later, op tv vertelt Teun aan Arjan met Lock dat Rinus nog elke met dag in zijn naar naar gedachten is.

Als Walter met van Geffen de een 72-jarige Ima met ontmoet, kan hij het niet tijdens over zijn hart met verkrijgen naar om deze vreemde op tv vrouw aan naar haar lot over te met laten. Wat bezielt van hem? Als Walter tijdens van Geffen in de 72-jarige Ima door ontmoet, kan hij het niet tijdens over zijn op tv hart verkrijgen om deze vreemde in vrouw aan haar de de lot over te laten. op tv Wat bezielt op tv hem? Marius, de broer van door Esther naar Bulten, had psychische problemen van en het naar leven was soms moeizaam. Als naar alles goed van lijkt te de gaan, stapt hij heel onverwacht het uit het leven. de Madelon van Veen is op de negen jaar als haar vader overlijdt. op tv Zo klein het als ze is, tijdens probeert ze haar moeder door te troosten. op Haar eigen verdriet stopt het ze maar uit even weg. een Klaes en Greetje Hoekstra vormen met een van bakkersechtpaar en hebben een druk met leven. Wanneer Greetje naar ziek wordt, besluit de Klaes besluit een haar te op gaan verzorgen en van wordt opnieuw verliefd op door zijn op tv vrouw.

Dertig in jaar geleden het verliezen Fetsje en Tjibbe de in Jong hun elfjarige met dochter aan de op gevolgen van tijdens een hersentumor. Dertig tijdens jaar geleden op verliezen Fetsje en in Tjibbe de Jong hun elfjarige door dochter aan een de gevolgen van de een hersentumor. Aan Hella van uit der een Wijst vertellen ze hoe met het gemis in van Rennie er altijd is uit het geweest, maar hen nooit heeft verscheurd. een Als de Alinda Lenting zes jaar is, tijdens met krijgt haar moeder een hersenbloeding. Haar door een moeder is een vechter die haar op liefde een toont door tijdens te zorgen en te de dienen zoveel ze kan. het Tien op tv jaar later krijgt ze kanker het en overlijdt van ze na een lang met ziekbed. Dit alles heeft van grote in impact op het leven naar van een Alinda.

Berber, naar de dochter van Rebecca de uit de Winter, denkt dat ze een op tv sportblessure heeft op als ze klachten met krijgt in haar lies. op Het blijkt kanker te een zijn. Ze wordt uit zestien jaar. uit Berber, de op tv dochter van Rebecca een de Winter, denkt dat ze op door een sportblessure heeft als op ze klachten krijgt in op tv haar lies. Het van blijkt kanker door te zijn. Ze naar wordt zestien jaar. naar Dick de Vries tijdens blikt terug op het de intensieve gesprekken die de hij met zijn vader het had. Zijn vader op overlijdt aan een door op tv hersentumor. Peter en het Rie van Rijnsoever zijn uit beiden hun partner met verloren. Bij het graf van van Peters op vrouw vertellen ze hun mooie in liefdesverhaal. Danielle door Brinkhuis vertelt op de van plek door waar de van as van haar man een Dick is uit verstrooid over de moeilijke en mooie op tv momenten in zijn van op leven.

Vanaf van zijn geboorte tijdens is Douwe een uit vrolijke baby. Toch op ontwikkelt hij zich niet goed en uit blijkt hij naar een een lichte verstandelijke beperking een te hebben. Vanaf zijn geboorte is de in Douwe een vrolijke baby. door Toch ontwikkelt hij zich op niet goed en uit blijkt op hij een lichte verstandelijke beperking op te hebben. Op uit zijn elfde krijgt op hij een hersenziekte en op met zijn situatie verergert. van Hij heeft nog hoogstens twee de jaar te op leven, maar wordt in uiteindelijk 31 jaar. de Voor zijn moeder Hiektje Zwiep door begint het rouwproces in als op tv Douwe naar een gezinsvervangend van tehuis door gaat. De vader van naar Fetsje en Pietrik een is geen op doorsnee vader. Getekend door het leven met zoekt hij tijdens troost in drankgebruik. het De laatste vijftien jaar de van zijn met leven op lijdt hij aan dementie. Voor de naar zussen in is de dementie in een groot op tv geschenk, want het maakt in van hun op tv vader de 'heit' de die hij altijd al had op willen tijdens zijn.

Binnen naar twee jaar tijd een twee kinderen verliezen; in dat overkwam door Peter en Christien Kolijn. Ze uit vertellen bij een kleurrijk uit graf over naar hun kinderen Marit en in Thijs. Binnen twee van jaar naar tijd twee kinderen verliezen; tijdens dat overkwam Peter in en Christien Kolijn. het Ze vertellen bij een het kleurrijk graf door over hun kinderen Marit op uit en Thijs. Wat maakt dat ze naar uit bij het sterfbed van van hun tweede van kind, ondanks het op tv verdriet, toch kunnen van zingen: 'Stil maar, wacht maar, het alles wordt nieuw'? Na het ruim vijfendertig van jaar huwelijk zijn het Henk op van der Kaa en zijn vrouw op Jeanet nog steeds uit naar smoorverliefd op elkaar. Maar in tijdens 2016 overlijdt Jeanet tijdens en moeten ze van elkaar op tv loslaten. Met frisse moed door gaat Henk nu het alleen verder, vasthoudend aan de een vechtlust van het Jeanet.

Mayo, de vrouw uit een van Gabriel Felten, van overlijdt aan eierstokkanker in en wordt 39 jaar. Tijdens door haar van ziekte probeert het stel op vooral mooie in herinneringen te maken voor door hun drie kinderen. Mayo, de door vrouw van van Gabriel Felten, overlijdt aan een eierstokkanker en wordt in 39 de jaar. Tijdens haar ziekte het probeert het door stel vooral de mooie herinneringen te maken naar voor hun drie kinderen. Gabriel tijdens vertelt met hoe hij het een verdriet van zijn van kinderen serieus neemt en er de concreet het iets mee doet. Daan van door de Poll is een op tv de oudste zoon uit van Bertine en wordt geboren met het het Downsyndroom. op Hij ontwikkelt zich goed een en de is een vrolijk van jongetje. Ook wanneer in hij leukemie het krijgt en hiervoor zware een behandelingen moet naar ondergaan. Hoe vertelt Bertine hem dat in hij zal tijdens overlijden?

Tijdens door een familiegelegenheid merkt met iemand op op dat Jaap zo raar en op onduidelijk praat. Enkele maanden met later uit volgt de op diagnose ALS. Tijdens naar een familiegelegenheid merkt iemand op dat op tv Jaap zo raar naar en onduidelijk tijdens praat. Enkele maanden van later volgt een de diagnose ALS. Deze van spierziekte door zorgt ervoor dat op tv Jaap binnen relatief korte tijd niet op meer tijdens kan praten en eten. Ook door de ademhalen gaat steeds moeizamer. Op zijn door laatste krachten geeft in hij zijn het dochter weg tijdens op tv haar een huwelijksdag, een dierbaar moment. Ester tijdens Spijker is vijftien jaar op tv wanneer naar ze haar het vader nog even een knuffel met geeft voordat ze met een een op vriendin naar de kermis met vertrekt. Niet wetend naar dat dit op het laatste innige contact een tussen hen is. met Diezelfde tijdens avond wordt haar vader getroffen een door een ernstige op tv hersenbloeding.

juni 2020
16-04-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Fleur, de 15-jarige dochter van Marco en Inge van der Veen, wordt geschept door een auto als ze van school naar huis fietst. Inge krijgt een telefoontje en rijdt snel naar de plaats van het ongeluk. Fleur, de 15-jarige dochter van Marco en ...

15-04-2017 18:40

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Marjon Vreugdenhil heeft een bijzondere band met haar tante Marja, die kraamverzorgster is. Marjon kan altijd bij haar terecht als ze zich zorgen maakt over haar kinderen. Marjon Vreugdenhil heeft een bijzondere band met haar tante Marja, d...

14-04-2017 09:15

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Jan, de man van Annet Bregman, wordt 's middags thuisgebracht uit zijn werk omdat hij zich niet lekker voelt. In de wachtkamer van de dokter krijgt hij een hartaanval. Jan, de man van Annet Bregman, wordt 's middags thuisgebracht uit zijn w...

09-04-2017 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Voor Esther Brouwer is het een grote schok als ze van haar moeder een telefoontje krijgt met het slechte nieuws dat haar vader tijdens hun vakantie is overleden. Voor Esther Brouwer is het een grote schok als ze van haar moeder een telefoon...

08-04-2017 18:40

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Hans Snoeren herdenkt zijn ouders bij hun graf. Zij overleden op respectabele leeftijd. Wat brengt deze plek hem nu hij zelf de diagnose kanker heeft en een jaar geleden zelfs uitbehandeld leek? Hans Snoeren herdenkt zijn ouders bij hun gra...

02-04-2017 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Je kunt met jouw ziekte best oud worden', hoort de 42-jarige Catharina Mulder, de vrouw van Wim Mulder. Zes jaar later wordt de goedaardige leukemie haar toch fataal. 'Je kunt met jouw ziekte best oud worden', hoort de 42-jarige Catharina ...

01-04-2017 18:40

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Voor Jasmijn Schiffer is haar oma als een tweede moeder, die een tijdje voor haar zorgt. De rollen worden omgekeerd als haar oma een beroerte krijgt. Voor Jasmijn Schiffer is haar oma als een tweede moeder, die een tijdje voor haar zorgt. D...

26-03-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Al tijdens de zwangerschap weten Siebe en Agnes Ebbers dat hun dochtertje Nora een hartafwijking heeft. Ze zijn er rustig onder, ondanks alle risico's. Al tijdens de zwangerschap weten Siebe en Agnes Ebbers dat hun dochtertje Nora een harta...

25-03-2017 18:40

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Als Walter van Geffen de 72-jarige Ima ontmoet, kan hij het niet over zijn hart verkrijgen om deze vreemde vrouw aan haar lot over te laten. Wat bezielt hem? Als Walter van Geffen de 72-jarige Ima ontmoet, kan hij het niet over zijn hart ve...

19-03-2017 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Dertig jaar geleden verliezen Fetsje en Tjibbe de Jong hun elfjarige dochter aan de gevolgen van een hersentumor. Dertig jaar geleden verliezen Fetsje en Tjibbe de Jong hun elfjarige dochter aan de gevolgen van een hersentumor. Aan Hella va...

18-03-2017 18:40

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Berber, de dochter van Rebecca de Winter, denkt dat ze een sportblessure heeft als ze klachten krijgt in haar lies. Het blijkt kanker te zijn. Ze wordt zestien jaar. Berber, de dochter van Rebecca de Winter, denkt dat ze een sportblessure h...

12-03-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Vanaf zijn geboorte is Douwe een vrolijke baby. Toch ontwikkelt hij zich niet goed en blijkt hij een lichte verstandelijke beperking te hebben. Vanaf zijn geboorte is Douwe een vrolijke baby. Toch ontwikkelt hij zich niet goed en blijkt hij...

05-03-2017 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Binnen twee jaar tijd twee kinderen verliezen; dat overkwam Peter en Christien Kolijn. Ze vertellen bij een kleurrijk graf over hun kinderen Marit en Thijs. Binnen twee jaar tijd twee kinderen verliezen; dat overkwam Peter en Christien Koli...

26-02-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Mayo, de vrouw van Gabriel Felten, overlijdt aan eierstokkanker en wordt 39 jaar. Tijdens haar ziekte probeert het stel vooral mooie herinneringen te maken voor hun drie kinderen. Mayo, de vrouw van Gabriel Felten, overlijdt aan eierstokkan...

19-02-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Tijdens een familiegelegenheid merkt iemand op dat Jaap zo raar en onduidelijk praat. Enkele maanden later volgt de diagnose ALS. Tijdens een familiegelegenheid merkt iemand op dat Jaap zo raar en onduidelijk praat. Enkele maanden later vol...

Je bekijkt momenteel pagina 14 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik mis je gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik mis je de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik mis je bij Ik mis je liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik mis je. Heb je een uitzending van Ik mis je gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik mis je gemist

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan ook te maken hebben met het bijzondere leven en/of sterven van de overleden persoon; hij/zij inspireerde zijn omgeving. Ik mis je is begonnen in 2004.

Uitzending gemist van Ik mis je? Hier kun je alle uitzendingen van Ik mis je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 248
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!