Programma gemist?

'Hij een zwaaide ons de uit: 'Dag pap, dag mam, door tot volgend jaar', op tv vertelt een Gerda Ots. Zo neemt de 28-jarige met zoon op Robert afscheid van zijn de ouders op op oudejaarsdag. Gerda en van haar man uit kijken uit naar een fantastisch nieuw uit jaar. Maar met dan staat op tv de politie een paar naar dagen door later voor de deur. De levenslustige door een Jikke krijgt de de diagnose kanker. Het voelt voor uit haar en haar door man op tv Karel Groen als naar een enorme dreun. Het proces dat door twee jaar duurt een ervaren het ze echter op tv als mooi en helend. Het is de met hard voor Jikke om de afscheid te moeten nemen van het tijdens haar man en drie dochters, naar maar ze een zorgt ervoor in dat haar dochters een mooi naar aandenken een krijgen.

'Dat kan met niet, op ik heb het niet aan mijn een met hart, want ik voel er niets in van.' Dit is van de de reactie van de moeder het van met Elvira van der Gaag als uit ze te horen krijgt de dat haar hart van nog maar het voor vijftien procent werkt. de Ze naar overlijdt ruim in twee weken later. naar Gelukkig kan Elvira nog tijdens wel bewust afscheid van op tv haar nemen. Aart uit Kraak bezoekt het het graf van zijn door Poolse, dakloze en alcoholverslaafde in vriend tijdens Mietek. Kort tijdens na hun eerste het ontmoeting ontstaat er op een diepe vriendschap. Wekelijks naar koken en schaken ze samen in en drinken de ze een biertje. uit Aart heeft met niet de het illusie dat hij de Mietek kan redden van de tijdens alcohol. Hij door besluit te doen wat door hij kan: er voor het hem zíjn. Hilli met van Arduin omschrijft haar zoon Steve de als een van vrijbuiter en een levensgenieter. met Ook wanneer van hij de op diagnose sarcoïdose krijgt, past Steve zijn door uit levensstijl niet aan. naar Op een dag bespreken het ze zijn naderende dood. de Voor Hilli is tijdens dit uit een moeilijk moment.

De moeder van het Paulina Dorsman-Born het knapt maar niet op door door na een longontsteking. Ze tijdens blijkt kanker door te hebben. Het op ziekteproces gaat zo door snel dat Paulina het nauwelijks tijd heeft van om afscheid van haar te met nemen. Ze kan haar in moeder een nog wel vertellen naar dat ze in uit verwachting is van een op dochter en dat naar ze die naar haar een zal vernoemen. Dat uit het voelt dubbel, want haar moeder zal door dit op tv meisje niet meer de zien. Als de vader van op tv van Carla Drost longkanker krijgt, met gaat hij snel achteruit. tijdens Daarom wil Carla het nog graag een het persoonlijk de gesprek met hem. Op naar een mooie middag trekken ze op samen tijdens de natuur in. met Het wordt hun laatste op tv van met hart-tot-hartgesprek.

Sybe het is nog maar een baby van van tien door maanden wanneer hij naar overlijdt uit aan een kwaadaardige tumor. met Zijn moeder het Foekje van der Heide wordt heen van en weer tijdens geslingerd tussen gevoel en op verstand. het Wanneer staak je naar de behandeling en wanneer ben uit je in klaar voor het afscheid uit van je nog het zo jonge kind? 'Kan tijdens ik hem met nog op wel zien?' Dat is het eerste van wat het Hennie Romkes vraagt naar als ze hoort dat haar met man de Jan, een Urker visser, op tv is verongelukt de op zee. Alhoewel het met 23 op jaar geleden gebeurd is, voelt met het voor haar tijdens als de dag met van uit gisteren. 'Wil je me nog uit een keer in je op uit armen nemen?' Dat vraagt van Janny Freriks in aan haar man door Benno kort voor hij op tv overlijdt. Twee jaar de eerder kreeg hij longkanker. Tijdens het zijn op tv ziekte groeien ze dichter het naar door elkaar toe. Wat valt het afscheid op tv in hun zwaar. De vader van Joyce met Vasilda is in uit Suriname geboren en tijdens zijn laatste op wens is het ook om uit daar begraven te worden. op Als hij dementie krijgt, het gaat Joyce met haar een vader naar Suriname naar om er door zijn laatste jaren van door een te brengen. Ze leert hem daar door van een hele naar andere kant op tv kennen.

Henriëtte Verfaille bezoekt van naar het urnengraf van haar broer het en haar ouders. een Op het graf, dat op tv geruimd zal worden, in staat alleen nog uit een nummer. Hier tijdens ligt veel op tv van in haar geschiedenis. Toch door heeft ze er niks met meer mee. Dit de in tegenstelling tot vroeger, uit toen ze hier vaak van kwam om door te rouwen. Martine is de een het meervoudig gehandicapte zusje van van Nancy Wolting. het Voor Nancy van is het heel normaal tijdens om op te groeien met door een zusje met op tv met beperkingen. De grootste les van die Nancy van een Martine heeft door geleerd is gewoon te 'zijn' en op tv niet de te moeten. het Op haar 16e krijgt Lies Mulder naar verkering met Joop. naar met Ze zijn gek op elkaar, op maar na door acht maanden maakt hij in het uit, want op hij schaamt zich voor in de situatie bij tijdens hem thuis. uit Dertig jaar uit later ontmoeten ze elkaar opnieuw. een Dan slaat de het vonk van weer over. Yvette, de van vrouw van Eric een de Groot en de het moeder naar van Syenna, overlijdt in op 2017 aan longkanker. de Eric en Syenna gaan naar beiden van totaal anders om met hun van naar verdriet en dat met brengt verwijdering tussen vader door en dochter. Toch zegt Syenna: een We leven naar nu mét elkaar en in niet meer de van elkaar af.' op Wat was hiervoor naar nodig?

Achtenveertig jaar lang het zijn ze dag op en nacht een samen: van Gerrit van der uit Kolk en zijn vrouw Gerrie. het Ze runnen samen de de boerderij, van totdat Gerrie plotseling overlijdt aan op tv een hartinfarct. een Toch wil Gerrit al met zijn op tv zegeningen tellen. Hoe op verschillend kun je reageren tijdens op het overlijden van uit naar je kind? Als de bij Hilde van Amerom de dankbaarheid een overheerst, een voert boosheid bij haar man op tv Jan op de boventoon. Hun dochter naar Susan verongelukte uit in Thailand tijdens met een wereldreis.

Kitty tijdens van den Ende en door haar man Johan het noemen elke met avond de namen door van hun naar kinderen, klein- en achterkleinkinderen in hun uit gebed. het 'Neem jij het in maar over, uit want ik weet door ze niet meer', zegt Johan naar op in een avond. De met dementie slaat toe. de Martine is het meervoudig op gehandicapte zusje van van Nancy Wolting. het Voor Nancy is het heel normaal tijdens om op te van groeien met een met zusje met beperkingen. uit De grootste les de die Nancy tijdens van Martine heeft geleerd in is uit gewoon te 'zijn' en het niet te door moeten.

De naar vader van Gerlies Bokma op tv wordt op uit latere leeftijd van dominee. Dit heeft grote impact door op het leven van met Gerlies. een Als tiener het gedraagt ze zich als naar de perfecte dochter. Daar het krijgt van ze later veel last van. uit Ze door wordt erg boos een op haar ouders op tv en op God. in Als haar vader ziek wordt het en nog maar kort op te de leven heeft, grijpt het Gerlies de kans om op tv weer naar met haar vader tijdens te gaan. Het de wordt een emotioneel op gesprek. Als Pim op Polak achttien jaar is, tijdens verliest hij met zijn enige broer van door een noodlottig verkeersongeval. Door het door grote gezamenlijke in verdriet krijgt hij op een sterkere band door met zijn ouders. Acht op tv jaar naar later wordt zijn met moeder ernstig ziek. Van met zijn broer uit kon hij destijds geen afscheid door nemen, maar op het afscheid naar van zijn moeder krijgt een tijdens gouden een randje.

Edith is de zwanger het van haar elfde het kind als ze een in agressieve hersentumor naar krijgt. Twee dagen van nadat haar baby is op overleden in haar buik, in overlijdt ze het zelf. Het is op tv een zware klap voor haar met moeder door Marjo Veen. Kon ze met maar met tijdens haar dochter meegaan. Maar Marjo op tv beseft met dat ze met er moet zijn op voor haar tien kleinkinderen. op tv 'Het is een gat dat uit nooit meer op gevuld kan worden.' In uit het in Mastbos bij Breda het vertellen Ap en Anita in Verwaijen over hun met zoon Pieter. door Een paar dagen na hun met laatste de gesprek met hem op die uit tijdens plek maakt hij een door eind aan zijn leven. Voor naar Ap het en Anita een is het een naar trauma. Ze kiezen ervoor om het een lijden uit te durven aanvaarden en te met vertrouwen op God het dat op Hij hen er tijdens doorheen leidt.

'Bij een ons thuis het stond de deur altijd open, er op aten door elke dag wel in mensen mee met in ons grote gezin,' zegt het Aristakes Jessayan. van De ouders van door Aristakes vluchtten uit Armenië en tijdens kwamen in uit de met jaren '50 met hun gezin in tijdens Nederland terecht. 'Gastvrijheid de zat in naar hun een bloed. We leerden van met hen te helpen het om te helpen en op niet om iets door terug te ontvangen.' uit De opa van Joke uit Buis tijdens is van de grote betekenis voor haar op muzikale carrière. Door hem het krijgt ze liefde voor naar de 'Johannes op de met Heer-liederen'. Dat zijn de Engelse hymnes, die door in het Nederlands zijn vertaald. het Samen met uit haar ernstig zieke opa blaast in op ze deze liederen nieuw leven een in.

Arie met de Kooter verliest de zowel zijn vrouw tijdens Diny (47) als zijn met dochter Jolanda (30) met aan een een erfelijke vorm van melanoomkanker. van Arie: op 'Het vervult me met trots dat door ik de Diny's man en Jolanda's met vader geweest ben. in Die gedachte troost me.' op tv Lydia van Dijk op tv op tv wordt door de schooldirecteur uit op de klas gehaald een terwijl ze eindexamen tijdens aan het doen is. op Haar vader heeft in een een hartstilstand gekregen uit en ze moet afscheid nemen. Maar het dat is het nog niet het op tv einde. tijdens Er volgen nog mooie op jaren, waarin Lydia een in bijzondere band krijgt een met haar met vader.

'Ik de hou van jou van hier een tot de op maan en het weer terug', schrijft Leo door Stehouwer aan zijn op vrouw Ina vlak in voordat ze door overlijdt. Omdat ze naar niet meer kan praten het of horen, schrijft hij van haar brieven. Een de waardevolle een blijk van liefde. met Op het tijdens moment dat haar man op Steven (28) op de Intensive in Care tijdens ligt en zegt: met 'Ik ben echt heel moe, tijdens door Es', beseft Esther door Wierks dat hij zal gaan een sterven. 'Hou vol!' is met met een van de laatste dingen het die hij nog het tegen haar tijdens zegt. Gaat haar dat op tv lukken?

Peter en met Petra Buijze uit herinneren zich heel door goed het laatste skypegesprek de met hun zoon uit Wilfred, op tv die in Maleisië woont. op Het is Kerst en naar hij voelt de zich eenzaam. met Hij belooft dat hij volgend het jaar met Kerst in thuis met zal zijn. Een paar weken later van het krijgen ze een telefoontje: Wilfred heeft het een ongeluk de gehad. het Twee dagen na uit het overlijden van zijn naar vrouw krijgt op Jan Oskam een overweldigende ervaring. op tv Nu, twee door jaar later, put hij naar hier nog door steeds troost met uit. Als mensen zeggen: 'Jan, tijdens je rouwt niet', luidt van zijn antwoord: 'Dat van klopt, op want mijn uit dankbaarheid is groter dan een mijn verdriet'.

mei 2019
31-03-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Hij zwaaide ons uit: 'Dag pap, dag mam, tot volgend jaar', vertelt Gerda Ots. Zo neemt de 28-jarige zoon Robert afscheid van zijn ouders op oudejaarsdag. Gerda en haar man kijken uit naar een fantastisch nieuw jaar. Maar dan staat de polit...

30-03-2019 18:10

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Dat kan niet, ik heb het niet aan mijn hart, want ik voel er niets van.' Dit is de reactie van de moeder van Elvira van der Gaag als ze te horen krijgt dat haar hart nog maar voor vijftien procent werkt. Ze overlijdt ruim twee weken later....

24-03-2019 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

De moeder van Paulina Dorsman-Born knapt maar niet op na een longontsteking. Ze blijkt kanker te hebben. Het ziekteproces gaat zo snel dat Paulina nauwelijks tijd heeft om afscheid van haar te nemen. Ze kan haar moeder nog wel vertellen dat...

23-03-2019 18:10

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Sybe is nog maar een baby van tien maanden wanneer hij overlijdt aan een kwaadaardige tumor. Zijn moeder Foekje van der Heide wordt heen en weer geslingerd tussen gevoel en verstand. Wanneer staak je de behandeling en wanneer ben je klaar v...

17-03-2019 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan o...

16-03-2019 18:10

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Henriëtte Verfaille bezoekt het urnengraf van haar broer en haar ouders. Op het graf, dat geruimd zal worden, staat alleen nog een nummer. Hier ligt veel van haar geschiedenis. Toch heeft ze er niks meer mee. Dit in tegenstelling tot vroege...

10-03-2019 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Achtenveertig jaar lang zijn ze dag en nacht samen: Gerrit van der Kolk en zijn vrouw Gerrie. Ze runnen samen de boerderij, totdat Gerrie plotseling overlijdt aan een hartinfarct. Toch wil Gerrit al zijn zegeningen tellen. Hoe verschillend ...

03-03-2019 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Kitty van den Ende en haar man Johan noemen elke avond de namen van hun kinderen, klein- en achterkleinkinderen in hun gebed. 'Neem jij het maar over, want ik weet ze niet meer', zegt Johan op een avond. De dementie slaat toe. Martine is he...

24-02-2019 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

De vader van Gerlies Bokma wordt op latere leeftijd dominee. Dit heeft grote impact op het leven van Gerlies. Als tiener gedraagt ze zich als de perfecte dochter. Daar krijgt ze later veel last van. Ze wordt erg boos op haar ouders en op Go...

17-02-2019 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Edith is zwanger van haar elfde kind als ze een agressieve hersentumor krijgt. Twee dagen nadat haar baby is overleden in haar buik, overlijdt ze zelf. Het is een zware klap voor haar moeder Marjo Veen. Kon ze maar met haar dochter meegaan....

10-02-2019 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Bij ons thuis stond de deur altijd open, er aten elke dag wel mensen mee in ons grote gezin,' zegt Aristakes Jessayan. De ouders van Aristakes vluchtten uit Armenië en kwamen in de jaren '50 met hun gezin in Nederland terecht. 'Gastvrijhei...

03-02-2019 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan o...

27-01-2019 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Arie de Kooter verliest zowel zijn vrouw Diny (47) als zijn dochter Jolanda (30) aan een erfelijke vorm van melanoomkanker. Arie: 'Het vervult me met trots dat ik Diny's man en Jolanda's vader geweest ben. Die gedachte troost me.' Lydia van...

20-01-2019 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Ik hou van jou van hier tot de maan en weer terug', schrijft Leo Stehouwer aan zijn vrouw Ina vlak voordat ze overlijdt. Omdat ze niet meer kan praten of horen, schrijft hij haar brieven. Een waardevolle blijk van liefde. Op het moment dat...

13-01-2019 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Peter en Petra Buijze herinneren zich heel goed het laatste skypegesprek met hun zoon Wilfred, die in Maleisië woont. Het is Kerst en hij voelt zich eenzaam. Hij belooft dat hij volgend jaar met Kerst thuis zal zijn. Een paar weken later kr...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik mis je gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik mis je de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik mis je bij Ik mis je liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik mis je. Heb je een uitzending van Ik mis je gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik mis je gemist

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan ook te maken hebben met het bijzondere leven en/of sterven van de overleden persoon; hij/zij inspireerde zijn omgeving. Ik mis je is begonnen in 2004.

Uitzending gemist van Ik mis je? Hier kun je alle uitzendingen van Ik mis je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 220
  • Laatste uitzending op 19-05-2019 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord