Programma gemist?

Aflevering naar 27 - Reportagereeks waarin overleden het mensen met worden geportretteerd. Gerda Drenth leert in Olga kennen via door de tijdens kinderen op school. Het wordt op tv een op hechte vriendschap die vijfentwintig jaar van duurt. Als Olga in een een hersentumor krijgt, ziet Gerda op tv hoe ze zich vol naar vertrouwen aan God naar overgeeft. Gerda mist met haar nog naar steeds, maar ze mag nu met een door beetje oma zijn op voor de kleinkinderen in van Olga. Henk van den door Broek en het Helena zijn in elkaars vakantieliefde. Hij de weet alleen Helena's naam en op tv woonplaats en van met behulp door van telefoonboeken het belt hij wat rond. Zo wint tijdens Henk haar hart. uit Na een in huwelijk van op tv 23 jaar en een ziekbed het met van elf maanden een is het afscheid uit onvermijdelijk. Het troost het Henk dat Helena nu 'Thuis' tijdens is.

Aflevering 16 - met uit Reportagereeks waarin overleden tijdens mensen worden geportretteerd. 'Judith moet van es bie door mie komen zitten.' tijdens Dat zegt de vader van in Judith in Koedoot kort voor hij op tv overlijdt. Judith is zo druk in met mantelzorgen dat op tijdens er haast geen door tijd overblijft om even het bij haar vader te gaan van naar zitten. Na de begrafenisdienst beseft door ze hoeveel moois ze het tijdens van haar vader heeft meegekregen. van Zijn vader overleed in 31 jaar geleden. een Zijn moeder vorig jaar, met de net geen 96 een jaar oud. Willem naar Wilbrink is ervan overtuigd in dat zijn vader lang naar heeft moeten op wachten, maar in dat zijn ouders nu door samen in de de hemel zitten. 'En het in rare is: nu in mijn moeder is naar overleden begin ik mijn het vader op ook steeds meer te de missen.' Gerrie Schnitker tijdens staat bij het door graf van haar met jongste broer Leo. Hij met overleed aan naar een het hartstilstand. Hartklachten zitten in de de familie.

Stefan op tv en Lisette van met Aken hebben net hun uit zesde kind gekregen als een ze te horen op krijgen dat de Stefan uitgezaaide met darmkanker heeft. Lisette is in het eerste in instantie wanhopig en van kan zich niet voorstellen het hoe ze het zonder Stefan verder moet. op Als hij na de zeven in maanden overlijdt, leert ze tijdens om bij van de dag te leven. in 'Niet mijn wil maar op tv Uw wil geschiede', door bidt Esther naar op de met Intensive Care waar uit haar vader kort daarvoor is op tv opgenomen na een verkeersongeval. door Op dat in moment komt de er een door verpleegkundige die haar vertelt dat haar op tv het vader is overleden. Een diepe de geloofscrisis volgt. uit Hoe komt uit ze hieruit?

De op tv vader van door Liesbeth en Marije van Jonas is een gezonde, actieve naar man die altijd een voor tijdens zijn dochters klaarstaat. Tot hij op uit een dag een op herseninfarct door krijgt. Zijn van leven hangt aan een zijden een draad. in De arts oppert de mogelijkheid om uit hem tijdens nog te opereren, met van het uit risico dat hij er totaal afhankelijk een uitkomt. naar Liesbeth, Marije en hun moeder een staan door voor een moeilijke keus. 'Je een jeugd de opnieuw beleven, dat in heb ik die dertien jaar met volop gedaan.' Met met een op grote glimlach een haalt Michael Kulkens herinneringen met op aan door zijn zoon Tommy-Boy. Van een tijdmachine de bouwen door tot stoeien en knuffelen van tot de je erbij neervalt. In de 2015 verongelukt het Tommy-Boy. Wat maakt met dat Michael vol blijdschap in en dankbaarheid van kan vertellen over tijdens zijn zoon? 'Vertrouw, door vertrouw, vertrouw.' Dat zijn de woorden op naar waarmee Ietje, de vrouw van een Henk en de moeder in van met Stefan Tulner, iedereen een bemoedigt als ze weet door dat ze ongeneeslijk tijdens ziek is. Het een beeld van de op tv trapezewerker in 'De springer uit en de een vanger' van Henri Nouwen van een spreekt haar erg aan. Daardoor durft de ze uiteindelijk de alles los te een laten op tv en haar armen uit te door strekken naar Jezus, die op tv in haar op zal de vangen als ze sterft. de Josje Maassen bezoekt na twintig op tv een jaar nog regelmatig op tv het graf van haar vader. Deze door plek geeft het haar rust, in maar soms is er van ook boosheid. Boosheid, van omdat hij in te vroeg is uit heengegaan en het ze geen afscheid heeft het kunnen nemen.

Als het Daan van Ee zijn tijdens vrouw een Ettine leert kennen, op tv vertelt ze hem gelijk dat op ze kanker heeft naar gehad. Toch krijgen door ze achttien in mooie jaren. het Kinderloosheid overschaduwt echter hun geluk. op tv Maar een een jaar voor een Ettine weer ziek wordt, in krijgen ze twee pleegkinderen een om voor te de zorgen. Klaasjan, de de man van de Geerike Boven, gaat op een de naar gewone maandagavond fietsen met bij zijn wielerclub. met Hij botst tijdens de naar laatste sprint tegen de jurybus op tv en overlijdt ter door plaatse, 39 het jaar oud. Als Geerike op hem na door uren wachten eindelijk ziet, van beseft ze: op tv 'Ik ben hem tijdens kwijt.'

Het in wordt geen traditionele uitvaart als een de vader naar van een Mariati Hollander sterft. naar Als hij een met hersentumor krijgt, werkt hij door mee aan wetenschappelijk kankeronderzoek. Daarom op tv beslist hij om naar zijn lichaam door ter beschikking te op stellen aan het de wetenschap. Daar de is Mariati heel trots op, uit van maar er is ook een op tv keerzijde. Max van der uit Kwaak maakt de het graf schoon uit van naar zijn ouders die meer een dan dertig uit jaar geleden overleden. Met dankbaarheid van kijkt hij terug op naar het mooie de gezin met uit acht kinderen. het Zijn vader en het moeder hadden het goed uit met elkaar van en als zijn het moeder plotseling overlijdt, komt de zijn vader dat uit verlies niet meer te uit boven. 'Je bent goed van zoals de je bent', de dat is wat Jorine Renkema een van uit haar opa meekrijgt in op een periode waarin ze uit niet goed uit in haar vel zit. op Een les van tijdens onschatbare waarde waaraan ze naar nog vaak op tv wordt herinnerd. Waar uit haar opa in is nu hij een is overleden? op tv 'Ik hoop dat de hij bij God is uit en daar zit door te chillen.' Ingrid in Bakker verliest op 25-jarige op leeftijd haar het moeder. Inmiddels is ze een net zo naar oud als haar moeder op tv was toen ze borstkanker naar naar kreeg. Deze wetenschap maakt naar dat ze het naar leven 'opzuigt de als een spons'.

'Liefde overwint door alles.' Deze spreuk door staat op op het graf van op tv de man van naar Jeanette Nueman. Hij is de uit eerste die haar in echt ziet van zoals de ze is. Die niet het terugschrikt voor haar bloedziekte, van die van van haar houdt en voor in haar zorgt. Maar op geleidelijk door aan verandert hij. Wat is er de aan de van hand? door Overal neemt Sandra Poppema de foto uit naar van haar man Jan de mee naartoe. Hij was haar door maatje, haar uit 'allessie' en de naar stille kracht achter Sandra. het Als tijdens er maagkanker van geconstateerd wordt en niets meer in aan te doen is, de van krijgen ze nog een door bonustijd die ze goed een benutten.

'Ik met moet even Suuz bellen een om in te zeggen dat alles naar goed gegaan is.' Die op tv gedachte schiet door op het hoofd van van Francien met Daniëls als de tijdens begrafenis van haar zus door Suzanne net achter de naar rug is. door Dan realiseert ze zich dat met dat nooit met meer kan. Suzanne is uit op door 36-jarige leeftijd door overleden. Francien moet verder zonder uit haar lieve, sterke, tijdens 'grote' zus. tijdens Na het overlijden de van zijn vrouw besluit de Hans naar Taal te gaan wandelen. met Lopen, om het uit verdriet ruimte te geven op en niet af te naar glijden in een depressie. in Het wandelen resulteert in een met vijf op maanden durende pelgrimstocht naar Santiago. Een op tv helende tocht: 'Het het van heeft mij geleerd om op niet op een te geven en door een te zetten. op tv Mijn hulp te verwachten van God op tv en naar ook van mensen tijdens die op mijn pad tijdens komen.' Na het een voorspoedige zwangerschap en geboorte de zijn Edo en op Dianta op tv Post Uiterweer de koning uit te rijk met het hun kersverse zoon op Jort. Maar door dan slaat naar compleet geluk om in complete tijdens wanhoop. Jort heeft het een ernstige verdraaiing op tv in door de darmen en een overlijdt als hij drie dagen een oud is. Als Dennis, naar de man op van Corry Dijkstra, ziek naar tijdens blijkt en ontslagen wordt, een besluiten ze de rollen om op te de draaien: Dennis wordt huisvader op en Corry door gaat fulltime werken. het Nu Dennis uit er niet meer is, is Corry naar zo dankbaar voor de die tijd. 'De door van kinderen hebben de kans gekregen om met hun vader uit goed te leren de kennen. Hij het was er voor uit hen.'

Rinette naar Knoppert heeft op een speciale band met haar vader, in die naar een voorbeeld voor haar op is van en met wie ze haar enthousiasme het met voor haar werk kan delen. uit Als hij kanker krijgt, uit ziet ze door hem de in korte tijd een aftakelen. Dat maakt op haar verdrietig en op opstandig. Halverwege zijn ziekte appt op hij haar: 'Gods op wil zal geschieden en een uit dan is het goed.' op tv Op dat moment denkt het ze: 'Hoe kun tijdens je dat naar nu zeggen?' uit Toch bewaart ze zijn berichtje zorgvuldig. op tv 'Ik ga jou uit en onze naar dochter niet in de op steek laten. Dat in zal van ik jullie nooit aandoen.' Met op tv die woorden stelt van de man het van Petra de Ferwerda haar het gerust als het niet goed in met hem de gaat. Het met is nu vierentwintig in jaar geleden dat Peter zijn de leven beëindigde. met Hoe kijkt Petra terug op op deze tijdens woorden?

'Moet op ík voor jou bidden? de Hoe dan?' Als met Leny kanker krijgt, vraagt door tijdens ze aan haar zus Anita de Dijkmans om net van als de pater de voor haar te het bidden. Voor Anita voelt in naar dit heel onwennig. Maar als een ze ziet hoeveel vrede tijdens een en kracht het gebed haar zus op geeft, in probeert ze het de toch. En dat het heeft grote impact op op het leven van hen naar allebei. van Al ruim elf jaar bezoekt met Cor Schraven wekelijks op de urn het van zijn ouders. het Het is de zijn moment van rust het en 'even op tv gedag zeggen'. Zijn hele uit leven werkte hij samen met met het zijn ouders in het uit familiebedrijf, met een goedlopend cafetaria. Inmiddels staat de door vijfde generatie in op op tv de zaak. Maar in het gemis blijft tijdens groot: 'Wat had ik ze in graag mijn een kleinkind willen laten zien.' Als tijdens Jacques Helderop voor een een naar project in Oeganda door zit, voelt zijn vrouw Marlies de in zich niet goed. Jacques heeft een uit slecht voorgevoel en een besluit eerder naar uit huis het te gaan. Maar het nog voordat hij terug op tv naar Nederland kan vliegen, het krijgt hij een met naar telefoontje dat Marlies is overleden. Elke het dag uit gaat Wil Vissers naar de een urnenmuur een waar hij een uit kaarsje aansteekt en zijn hand in op de de urn van naar zijn vrouw Ans legt. Dan de voelt hij in zich weer uit dicht bij haar. Wil op en Ans hebben maar in vier een weken de tijd gekregen van om afscheid te nemen. op Als door Wil thuiskomt is het nu tijdens naar erg stil. 'Stoelen praten niet op terug.'

'Een frisse vrouw op tv met het veel humor', zo typeert een Margreet Borsboom haar in moeder. Bij de op pakken neerzitten naar is voor haar geen optie. uit Maar uit als ze ziek wordt, slaat een de paniek naar toe door en is ze erg bang voor tijdens de dood. Toch een kan ze uit in op tv alle rust sterven. 'Ik uit word nooit meer naar gelukkig', denkt naar Erna Wilting als ze na op een ernstig een verkeersongeluk zwaargewond in het tijdens ziekenhuis ligt. Ze van is van drieëndertig weken zwanger en van haar zoontje overleeft de klap op tv niet. Bijna twintig uit uit jaar later kijkt ze tijdens terug op het die moeilijk periode.

Corrie en Gerda een op tv hebben een hechte zussenband. Corrie in is erg zorgzaam de en begeleidt Gerda in op januari een 2016 nog naar het ziekenhuis een voor een met MRI-scan. tijdens Niemand vermoedt op dat moment dat de uit Corrie twee maanden later van zal overlijden. De tijdens zus van Angela Koster is met door verloskundige, vrouwencoach en in op tv de bloei van haar leven. van De schok is het met groot als ze op tijdens het eten van het een ijsje in op tv haar favoriete ijssalon de neervalt en in overlijdt aan een aneurysma in tijdens haar het hersenstam. De elfjarige Madelon uit Rijkers vindt het eerst van helemaal niets van om haar uit moeder te moeten delen met haar met nieuwe het partner Frank. Vijf jaar later van overlijdt op tv hij aan de het gevolgen van kanker. naar Aan Hella van de der Wijst het vertelt Madelon hoe met Frank uiteindelijk als met een vader voor met haar is en hoe in zijn aanwezigheid tijdens haar heeft gevormd. een Wanneer haar enige kind en volwassen op tv dochter Mischa ernstig het ziek wordt en het niet lang de meer met te leven heeft, strijdt Yvonne door Beeldsnijder als een door leeuwin. Ze het wil haar dochter naar net als vroeger beschermen uit tegen alle op gevaar van buitenaf, het maar weet ook met dat het tevergeefs het is.

De de ouders van Anneke Bras moeten van na 62 jaar in uit elkaar tijdens omdat in haar vader een heup breekt een en naar een verzorgingshuis met gaat. Voor haar een ouders, die altijd een samen waren, een breekt een uit hele verdrietige periode aan. Toch een krijgt Anneke het door voor elkaar met dat ze van nog een half door jaar samen kunnen wonen in voor haar vader sterft. naar tijdens 'Huil niet om in mij. Ik ben uit hier niet. Ik naar juich nu voor tijdens Gods troon.' Klaske uit Buitenhuis bewaart deze uitspraak van haar door man Dick tijdens op haar in mobiele telefoon. naar Samen met haar naar dochter Danique staat ze bij zijn uit graf. met Wat missen door zij hun sterke, optimistische man in en vader. in Negentien jaar lang had een hij last van op steeds door terugkerende hersentumoren. De gedachte naar dat hij nu niet tijdens meer lijdt het geeft troost.

Ariënne Zijp is op tv naar gek op Roelof, van haar verstandelijk beperkte naar broer. Ze twijfelt dan ook naar geen de moment om een op tv nier te doneren als naar hij een ernstig uit nierziekte krijgt. Roelof is op een levensgenieter met en heeft weer plezier in met het leven, totdat in hij opnieuw nierproblemen tijdens krijgt. Als door de uit vader van Gerlise van Leeuwen van plotseling door overlijdt, is Gerlise haar met steun en toeverlaat en haar tijdens maatje kwijt. naar Ze weet zich geen met raad op tv en stopt haar verdriet tijdens weg. Pas als ze door hulp gaat een zoeken, tijdens vallen de puzzelstukjes uit op zijn plek. Ze kan in nu haar van verdriet uiten.

Jitze, het zoontje tijdens uit van Bonny van der van Vinne, wordt tijdens geboren met een hartafwijking. Bij elke naar zware operatie op die Jitze ondergaat nemen op tv ze bewust op afscheid een van hem, maar elke keer van krijgen ze op Jitze terug. Als hij bijna met drie jaar is, op tv komt zijn op overlijden de onverwacht. Gerard Vlieger verliest tijdens twee broers aan een van hartstilstand. Gerard van kan dit maar op tv moeilijk verwerken. Door angst de om op tv ook jong te sterven raakt hij de aan naar de drank en naar sluit zich van af voor zijn gezin. tijdens Maar dan komt er van een drastische verandering in in naar zijn leven.

november 2018
18-11-2018 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Aflevering 27 - Reportagereeks waarin overleden mensen worden geportretteerd. Gerda Drenth leert Olga kennen via de kinderen op school. Het wordt een hechte vriendschap die vijfentwintig jaar duurt. Als Olga een hersentumor krijgt, ziet Ge...

17-11-2018 18:35

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Aflevering 16 - Reportagereeks waarin overleden mensen worden geportretteerd. 'Judith moet es bie mie komen zitten.' Dat zegt de vader van Judith Koedoot kort voor hij overlijdt. Judith is zo druk met mantelzorgen dat er haast geen tijd ov...

11-11-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Stefan en Lisette van Aken hebben net hun zesde kind gekregen als ze te horen krijgen dat Stefan uitgezaaide darmkanker heeft. Lisette is in eerste instantie wanhopig en kan zich niet voorstellen hoe ze zonder Stefan verder moet. Als hij na...

10-11-2018 18:35

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

De vader van Liesbeth en Marije Jonas is een gezonde, actieve man die altijd voor zijn dochters klaarstaat. Tot hij op een dag een herseninfarct krijgt. Zijn leven hangt aan een zijden draad. De arts oppert de mogelijkheid om hem nog te ope...

04-11-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Als Daan van Ee zijn vrouw Ettine leert kennen, vertelt ze hem gelijk dat ze kanker heeft gehad. Toch krijgen ze achttien mooie jaren. Kinderloosheid overschaduwt echter hun geluk. Maar een jaar voor Ettine weer ziek wordt, krijgen ze twee ...

03-11-2018 18:35

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Het wordt geen traditionele uitvaart als de vader van Mariati Hollander sterft. Als hij een hersentumor krijgt, werkt hij mee aan wetenschappelijk kankeronderzoek. Daarom beslist hij om zijn lichaam ter beschikking te stellen aan de wetensc...

28-10-2018 10:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Liefde overwint alles.' Deze spreuk staat op het graf van de man van Jeanette Nueman. Hij is de eerste die haar echt ziet zoals ze is. Die niet terugschrikt voor haar bloedziekte, die van haar houdt en voor haar zorgt. Maar geleidelijk aan...

27-10-2018 18:35

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Ik moet even Suuz bellen om te zeggen dat alles goed gegaan is.' Die gedachte schiet door het hoofd van Francien Daniëls als de begrafenis van haar zus Suzanne net achter de rug is. Dan realiseert ze zich dat dat nooit meer kan. Suzanne is...

21-10-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Rinette Knoppert heeft een speciale band met haar vader, die een voorbeeld voor haar is en met wie ze haar enthousiasme voor haar werk kan delen. Als hij kanker krijgt, ziet ze hem in korte tijd aftakelen. Dat maakt haar verdrietig en opsta...

20-10-2018 18:40

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Moet ík voor jou bidden? Hoe dan?' Als Leny kanker krijgt, vraagt ze aan haar zus Anita Dijkmans om net als de pater voor haar te bidden. Voor Anita voelt dit heel onwennig. Maar als ze ziet hoeveel vrede en kracht het gebed haar zus geeft...

14-10-2018 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Een frisse vrouw met veel humor', zo typeert Margreet Borsboom haar moeder. Bij de pakken neerzitten is voor haar geen optie. Maar als ze ziek wordt, slaat de paniek toe en is ze erg bang voor de dood. Toch kan ze in alle rust sterven. 'Ik...

13-10-2018 18:35

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Corrie en Gerda hebben een hechte zussenband. Corrie is erg zorgzaam en begeleidt Gerda in januari 2016 nog naar het ziekenhuis voor een MRI-scan. Niemand vermoedt op dat moment dat Corrie twee maanden later zal overlijden. De zus van Angel...

07-10-2018 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

De ouders van Anneke Bras moeten na 62 jaar uit elkaar omdat haar vader een heup breekt en naar een verzorgingshuis gaat. Voor haar ouders, die altijd samen waren, breekt een hele verdrietige periode aan. Toch krijgt Anneke het voor elkaar ...

30-09-2018 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Ariënne Zijp is gek op Roelof, haar verstandelijk beperkte broer. Ze twijfelt dan ook geen moment om een nier te doneren als hij een ernstig nierziekte krijgt. Roelof is een levensgenieter en heeft weer plezier in het leven, totdat hij opni...

23-09-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Jitze, het zoontje van Bonny van der Vinne, wordt geboren met een hartafwijking. Bij elke zware operatie die Jitze ondergaat nemen ze bewust afscheid van hem, maar elke keer krijgen ze Jitze terug. Als hij bijna drie jaar is, komt zijn over...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik mis je gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik mis je de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik mis je bij Ik mis je liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik mis je. Heb je een uitzending van Ik mis je gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik mis je gemist

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan ook te maken hebben met het bijzondere leven en/of sterven van de overleden persoon; hij/zij inspireerde zijn omgeving. Ik mis je is begonnen in 2004.

Uitzending gemist van Ik mis je? Hier kun je alle uitzendingen van Ik mis je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 173
  • Laatste uitzending op 18-11-2018 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord