Programma gemist?

'Sorry, van het spijt het me. Ik heb in je niet kunnen redden', zegt van Pieter Oosterloo tegen zijn van doodgeboren van dochtertje Sara dat de hij in zijn uit armen wiegt. tijdens Dat Sara geen overlevingskans op tv heeft, krijgen Marrit het en Pieter te horen door als de echo een een ernstige afwijking laat op zien. Ze leven tijdens tussen hoop en tijdens vrees en uit koesteren elk moment uit dat op tv ze nog leeft. 'Ik heb een maar één wens, zo door snel mogelijk naast van hem naar liggen'. Zo reageert Tom Slooter een als naar zijn zoon Tom overlijdt van na met een auto-ongeluk. Maar Leo moet verder de en uit daarom is hij uit zijn leven heel anders gaan de het inrichten.

Irma Bakker van komt uit een groot naar middenstandsgezin met en geniet van oma's aandacht. de Maar van dan stappen de op tv ouders van Irma uit de op tv kerk in van oma. Voor oma op tv is dat onverteerbaar op tv en dat in geeft verwijdering. Totdat Irma een op een een avond weer bij haar tijdens binnenstapt. Elke zaterdag van doen Jan en op Roelie Lubach door hun rondje in de met stad: naar de markt, tijdens langs wat winkels het en een hapje op tv op tv eten. Als Roelie in 2017 aan in een hartstilstand door overlijdt, zet Jan de op tv traditie alleen voort. een De eerste het paar keren komt hij van huilend thuis. uit Maar langzaam met verandert de het lichte jaloezie bij het zien van in een al die echtparen in een gunnen: op geniet op tv er maar van van.

Gerda van Drenth leert Olga kennen via een het de kinderen op school. Het wordt in een hechte vriendschap een die met vijfentwintig jaar van duurt. Als Olga naar een hersentumor krijgt, van ziet Gerda hoe op ze zich vol naar vertrouwen aan God overgeeft. Gerda naar mist haar door nog steeds, maar ze mag in nu een beetje met het oma zijn voor de kleinkinderen tijdens van met Olga. Henk van op tv den Broek en uit Helena zijn elkaars vakantieliefde. door Hij weet alleen Helena's naam een en op woonplaats en met behulp van van in telefoonboeken belt hij wat door rond. Zo wint Henk haar met hart. de Na een huwelijk met van 23 jaar en op een ziekbed van een elf maanden is van het afscheid onvermijdelijk. uit Het troost op Henk dat Helena nu 'Thuis' uit een is.

Als met Daan van Ee tijdens zijn vrouw Ettine op tv leert kennen, vertelt ze hem naar gelijk dat ze tijdens kanker in heeft gehad. Toch krijgen op ze naar achttien mooie jaren. Kinderloosheid overschaduwt tijdens echter hun geluk. Maar op door een jaar voor Ettine weer ziek op tv uit wordt, krijgen ze de twee pleegkinderen om voor te de zorgen. in Klaasjan, de man van Geerike op Boven, gaat het op een op tv gewone maandagavond fietsen bij zijn wielerclub. het Hij botst tijdens naar de laatste op tv sprint met tegen de jurybus en overlijdt ter op tv plaatse, 39 de jaar oud. Als Geerike op van hem na uren wachten eindelijk ziet, op tv beseft van ze: 'Ik ben door hem kwijt.'

'Liefde overwint op alles.' Deze van spreuk staat op het graf uit met van de man van in Jeanette Nueman. Hij is het de eerste door die haar echt ziet zoals een ze is. Die met niet terugschrikt voor door uit haar bloedziekte. Die met van haar houdt en voor haar van uit zorgt. Maar geleidelijk aan de verandert hij. Wat is er de aan de hand? met Overal neemt het Sandra Poppema door de foto van haar man een Jan uit mee naartoe. het Hij was haar maatje, van haar 'allessie' en de in stille met kracht achter Sandra. Als er tijdens maagkanker geconstateerd wordt en tijdens er op niets meer aan te doen met is, krijgen ze tijdens met nog een bonustijd die een ze goed van benutten.

Pauline Heistein-ten Zeldam in is naar 25 jaar met als haar moeder geschept uit wordt door een een auto en overlijdt. 'Mijn in moeder was toch een uit een beetje mijn kompas en tijdens dat was ik kwijt. Ik tijdens was op tv stuurloos. Ineens moest door ik op mijn eigen op tv kompas met gaan varen.' Nu een Paulines dochter 25 jaar wordt, beseft uit met ze hoe jong ze toen tijdens eigenlijk in zelf was. Zoals tijdens elk jaar gaan Debora op tv Welffer en door haar man Freddy met de twee naar naar jongste kinderen op vakantie naar tijdens zijn geboorteland Sri Lanka. op In het vliegtuig tijdens krijgt Freddy een op tv hartstilstand. Reanimatie mag in niet in meer baten op en Debora moet haar stoere, charismatische uit man laten tijdens gaan. 'Ik met heb veel geleerd op van mijn naar moeder, maar niet om alleen te in uit zijn', vertelt Els van der de Haak. naar Els en haar moeder zijn het erg aan in elkaar gehecht. Toch moet de ze alleen verder als het naar haar moeder van de van trap valt en overlijdt aan tijdens tijdens haar verwondingen. In de het afgelopen vier jaar werd het naar gezin naar van Dick en Marjanne van Montenberg het gehalveerd. Dochter en zus Anneloes overlijdt uit in 2014 aan op tv de gevolgen van door kanker, tijdens vrouw en naar moeder Ellen in op tv 2018 aan de tijdens ziekte van Alzheimer. Hoe kijken Dick op tijdens en Marjanne terug op in het afscheid van Anneloes van die tot het laatst op tv helder door en vol uit humor was, en van Ellen die de al van lang niet meer bereikbaar was van voor de van buitenwereld?

Rinette het Knoppert heeft een speciale band in met haar vader, met die een voorbeeld uit een voor haar is en met wie met van ze haar enthousiasme op tv voor haar werk uit kan delen. Als hij van kanker krijgt, ziet ze hem van in naar korte tijd aftakelen. Dat een maakt haar verdrietig in en opstandig. Halverwege een zijn ziekte appt met hij haar: 'Gods wil tijdens van zal geschieden en dan door is het goed'. een Op dat moment denkt door ze: 'Hoe uit kun je dat een nu zeggen?' Toch bewaart van ze op tv zijn berichtje zorgvuldig. 'Ik ga een jou en naar onze dochter niet in door de steek naar laten. Dat in zal ik jullie nooit aandoen.' op tv Met die woorden stelt met de in man van van Petra Ferwerda haar gerust van als het niet goed een met hem gaat. op Het uit is nu vierentwintig door jaar geleden dat Peter van zijn leven beëindigde. Hoe kijkt op tv Petra terug op een deze van woorden?

'Ga nou niet op tv vragen waarom, want naar daar krijg naar je tijdens toch geen antwoord op.' tijdens Dat zegt Corrie, de vrouw de van Henk van en de moeder een van op Joran Schuijn. Ondanks van de zware behandelingen die ze op tv voor haar borstkanker een moet op ondergaan, blijft Corrie tot het eind door uit toe positief en op zorgzaam. Toch komt de waarom-vraag in bij Henk weer met in alle hevigheid van naar een boven als ze overlijdt. naar Op een stralende in dag staat een op tv agent voor de deur van door Rita Nijhuis met een tijdens de verscheurde agenda van van haar dochter Saskia. Op op weg naar school het is met Saskia onder een uit trein gekomen. Ook al in is het eenentwintig jaar het geleden, het een verdriet is naar er niet minder om. op tv Wel heeft in Rita op een de bijzondere manier geleerd ermee om met te gaan. 'Ik op ben met een het geweldige man getrouwd van geweest. Alleen door is er een stukje van een zijn laatste levensfase op dat ik moet van van deleten.' Dat vertelt een Joke Bosink over Herman, tijdens haar zachtaardige, integere man. uit Door zijn langdurig medicijngebruik door veranderde zijn het karakter, door wat Joke veel pijn met deed.

De met ouders van Anneke naar Bras moeten na op 62 jaar uit een elkaar omdat haar vader een met heup van breekt en naar een door verzorgingshuis gaat. Voor haar naar ouders, die een altijd met samen waren, breekt een hele verdrietige de periode op tv aan. Toch de krijgt Anneke het voor elkaar dat op tv op ze nog een half jaar naar samen kunnen wonen voor in haar door vader sterft. 'Huil op tv niet om van mij. Ik ben hier niet. met Ik juich nu voor tijdens op Gods troon.' Klaske Buitenhuis uit bewaart deze uitspraak van op haar man Dick in op haar mobiele op telefoon. Samen met tijdens haar dochter op Danique staat met ze bij zijn graf. door Wat missen zij hun sterke, met optimistische man een en vader. Negentien uit jaar lang had in hij last van op steeds terugkerende de hersentumoren. De gedachte dat de hij nu de niet meer lijdt, geeft naar troost.

Ariënne Zijp door is gek op de Roelof, haar verstandelijk op beperkte broer. Ze twijfelt van in dan ook geen een moment om een een nier te doneren als het hij een ernstige met nierziekte krijgt. door Roelof is een levensgenieter naar en heeft het weer plezier in het leven, op tv totdat hij opnieuw op nierproblemen op krijgt. Als de vader van Gerlise het van Leeuwen plotseling door overlijdt, is Gerlise in haar steun in en toeverlaat en tijdens haar het maatje kwijt. Ze van weet zich geen op tv raad en stopt haar verdriet weg. op de Pas als ze hulp gaat zoeken van van vallen de puzzelstukjes op naar zijn plek. Ze door kan nu op haar verdriet uiten.

Jitze, het met zoontje in van Bonny van der de Vinne, wordt naar geboren met een het hartafwijking. Bij elke door zware operatie die uit Jitze ondergaat, nemen ze bewust afscheid een van hem, maar tijdens in elke keer krijgen ze Jitze in terug. Als hij bijna de drie een jaar is, komt zijn het overlijden onverwacht. op Gerard Vlieger verliest twee broers naar in aan een hartstilstand. Gerard op tv kan dit maar in moeilijk verwerken. Door angst om op tv ook jong te op tv sterven naar raakt hij aan de in drank en sluit zich een af op tv voor zijn gezin. de Maar dan komt er een op tv drastische verandering op in zijn in leven.

Marvin de de Fretes op rijdt in allerijl naar een het ziekenhuis als tijdens hij hoort dat zijn de zus op tv Vero is flauwgevallen en gereanimeerd wordt. op tv Wat is de er van aan de hand? Ze op tv is twaalf weken naar zwanger. Hoe zal naar hij haar aantreffen? Eva-Maria, op tv de een dochter van Cor tijdens en Anita de van Vlaming, heeft alles mee: een ze is knap, een slim, sportief en getalenteerd. in Toch lijkt iedereen dat uit te met zien, behalve door Eva zelf. Twijfel en een onzekerheid slaan om in op tv depressie op tv en worden groter naar dan zijzelf.

Stefan en naar Lisette van van Aken hebben net hun uit zesde door kind gekregen als ze te horen een krijgen dat in Stefan uitgezaaide darmkanker heeft. in Lisette is de in eerste de instantie wanhopig het en kan zich niet met voorstellen hoe ze zonder van Stefan verder de moet. Als hij na zeven een maanden overlijdt, leert uit ze om bij van de met dag te naar leven. 'Niet mijn wil in maar Uw wil geschiede', bidt naar Esther op tv op de intensive care op tv waar haar vader de kort de daarvoor is opgenomen na in een verkeersongeval. op Op dat moment komt uit er een verpleegkundige die haar op tv vertelt dat haar met vader is van overleden. Een diepe geloofscrisis in volgt. op Hoe komt op tv ze hieruit?

Het tijdens wordt geen op tv traditionele uitvaart als de vader van naar Mariati Hollander door sterft. van Als hij een hersentumor door krijgt, werkt hij mee met aan op tv wetenschappelijk kankeronderzoek. Daarom beslist hij op tv om zijn lichaam ter van beschikking te uit stellen met aan de wetenschap. door Daar is Mariati naar heel trots op, maar het er is ook een van keerzijde. Max op tv van der Kwaak maakt door het graf tijdens schoon van zijn ouders op tv die op tv meer dan dertig jaar geleden overleden. naar Met dankbaarheid de kijkt tijdens hij terug op het het mooie gezin op tv met acht kinderen. van Zijn vader en moeder hadden het naar goed met van elkaar met en als zijn moeder plotseling door overlijdt, komt op tv zijn vader tijdens dat verlies niet meer te uit boven. 'Je bent goed op zoals met je bent', dat is wat in Jorine Renkema met van haar opa meekrijgt het in in een periode met waarin ze niet goed in haar een vel zit. het Een les van onschatbare de de waarde waaraan ze nog van vaak wordt herinnerd. Waar haar naar van opa is nu hij is een overleden? 'Ik hoop de dat hij naar bij God op tv is en daar zit te door chillen.' Ingrid tijdens Bakker verliest op 25-jarige van leeftijd het haar moeder. Inmiddels een is ze net zo oud uit als haar op moeder was een toen ze borstkanker kreeg. met Deze wetenschap door maakt dat ze het leven van 'opzuigt als een het spons'.

De dag dat uit de van jongste van haar acht op kinderen op trouwt, is de laatste goede op tv dag voor de tijdens zieke moeder van Petra op tv Pauw. Het met lijkt alsof haar de taak hier op aarde in nu is voltooid. naar Als naar ze overlijdt, heeft Petra nog de meer verdriet te op uit verwerken. Ook haar schoonvader het en zwager overlijden in op diezelfde periode. het Dat maakt met het rouwen complex, door maar op het met moment dat Petra het hard tijdens nodig heeft, wordt op ze op op een bijzondere het manier getroost. Op naar 13 juli 1979 mag de op tv 6-jarige uit zoon van Ria van Rijswijk voor op het de eten nog een rondje fietsen. het Richard wordt geschept door door een auto naar en overleeft het de ongeluk niet. door Wat deed de afgelopen tijdens negenendertig jaar met op een Ria's verdriet om het gemis van op haar op tv Richard?

augustus 2019
25-08-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Sorry, het spijt me. Ik heb je niet kunnen redden', zegt Pieter Oosterloo tegen zijn doodgeboren dochtertje Sara dat hij in zijn armen wiegt. Dat Sara geen overlevingskans heeft, krijgen Marrit en Pieter te horen als de echo een ernstige a...

18-08-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Irma Bakker komt uit een groot middenstandsgezin en geniet van oma's aandacht. Maar dan stappen de ouders van Irma uit de kerk van oma. Voor oma is dat onverteerbaar en dat geeft verwijdering. Totdat Irma op een avond weer bij haar binnenst...

11-08-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Gerda Drenth leert Olga kennen via de kinderen op school. Het wordt een hechte vriendschap die vijfentwintig jaar duurt. Als Olga een hersentumor krijgt, ziet Gerda hoe ze zich vol vertrouwen aan God overgeeft. Gerda mist haar nog steeds, m...

04-08-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Als Daan van Ee zijn vrouw Ettine leert kennen, vertelt ze hem gelijk dat ze kanker heeft gehad. Toch krijgen ze achttien mooie jaren. Kinderloosheid overschaduwt echter hun geluk. Maar een jaar voor Ettine weer ziek wordt, krijgen ze twee ...

28-07-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Liefde overwint alles.' Deze spreuk staat op het graf van de man van Jeanette Nueman. Hij is de eerste die haar echt ziet zoals ze is. Die niet terugschrikt voor haar bloedziekte. Die van haar houdt en voor haar zorgt. Maar geleidelijk aan...

27-07-2019 17:15

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Pauline Heistein-ten Zeldam is 25 jaar als haar moeder geschept wordt door een auto en overlijdt. 'Mijn moeder was toch een beetje mijn kompas en dat was ik kwijt. Ik was stuurloos. Ineens moest ik op mijn eigen kompas gaan varen.' Nu Pauli...

21-07-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Rinette Knoppert heeft een speciale band met haar vader, die een voorbeeld voor haar is en met wie ze haar enthousiasme voor haar werk kan delen. Als hij kanker krijgt, ziet ze hem in korte tijd aftakelen. Dat maakt haar verdrietig en opsta...

20-07-2019 17:15

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Ga nou niet vragen waarom, want daar krijg je toch geen antwoord op.' Dat zegt Corrie, de vrouw van Henk en de moeder van Joran Schuijn. Ondanks de zware behandelingen die ze voor haar borstkanker moet ondergaan, blijft Corrie tot het eind...

14-07-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

De ouders van Anneke Bras moeten na 62 jaar uit elkaar omdat haar vader een heup breekt en naar een verzorgingshuis gaat. Voor haar ouders, die altijd samen waren, breekt een hele verdrietige periode aan. Toch krijgt Anneke het voor elkaar ...

07-07-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Ariënne Zijp is gek op Roelof, haar verstandelijk beperkte broer. Ze twijfelt dan ook geen moment om een nier te doneren als hij een ernstige nierziekte krijgt. Roelof is een levensgenieter en heeft weer plezier in het leven, totdat hij opn...

30-06-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Jitze, het zoontje van Bonny van der Vinne, wordt geboren met een hartafwijking. Bij elke zware operatie die Jitze ondergaat, nemen ze bewust afscheid van hem, maar elke keer krijgen ze Jitze terug. Als hij bijna drie jaar is, komt zijn ove...

23-06-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Marvin de Fretes rijdt in allerijl naar het ziekenhuis als hij hoort dat zijn zus Vero is flauwgevallen en gereanimeerd wordt. Wat is er aan de hand? Ze is twaalf weken zwanger. Hoe zal hij haar aantreffen? Eva-Maria, de dochter van Cor en ...

16-06-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Stefan en Lisette van Aken hebben net hun zesde kind gekregen als ze te horen krijgen dat Stefan uitgezaaide darmkanker heeft. Lisette is in eerste instantie wanhopig en kan zich niet voorstellen hoe ze zonder Stefan verder moet. Als hij na...

15-06-2019 17:20

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Het wordt geen traditionele uitvaart als de vader van Mariati Hollander sterft. Als hij een hersentumor krijgt, werkt hij mee aan wetenschappelijk kankeronderzoek. Daarom beslist hij om zijn lichaam ter beschikking te stellen aan de wetensc...

10-06-2019 08:05

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

De dag dat de jongste van haar acht kinderen trouwt, is de laatste goede dag voor de zieke moeder van Petra Pauw. Het lijkt alsof haar taak hier op aarde nu is voltooid. Als ze overlijdt, heeft Petra nog meer verdriet te verwerken. Ook haar...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik mis je gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik mis je de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik mis je bij Ik mis je liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik mis je. Heb je een uitzending van Ik mis je gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik mis je gemist

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan ook te maken hebben met het bijzondere leven en/of sterven van de overleden persoon; hij/zij inspireerde zijn omgeving. Ik mis je is begonnen in 2004.

Uitzending gemist van Ik mis je? Hier kun je alle uitzendingen van Ik mis je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 242
  • Laatste uitzending op 25-08-2019 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord