Programma gemist?

'Je moet verder,' naar zeggen mensen op tv soms tegen de Marian de Boer, het die haar man de Louis verloren heeft na tijdens 43 jaar huwelijk. Marian tijdens ziet dat anders: door 'Ik mag en een wil uit verder, want ik heb zoveel met ontvangen en op heb tijdens nog zoveel te geven.' op tv Verdriet en dankbaarheid, in gemis en hoop gaan door bij haar op tv hand in hand. Martijn en het Marleen Verwoerd vormen van een tijdens hecht paar. Een droom het wordt werkelijkheid tijdens als Marleen zwanger tijdens wordt. Na tijdens een zware bevalling van een prachtige op zoon komt ze een in een uit zware van depressie terecht. Als het na twee van in jaar eindelijk beter in met haar gaat, overlijdt op ze onverwacht.

Wat op doe je van als je tienerzoon het lastig vindt naar om onder naar ogen te het zien dat je niet lang van de meer te leven hebt? Dat een was iets, waar de het moeder van uit Niek Hartman van een oplossing het voor bedacht. Ze schreef hem een op persoonlijke afscheidsbrief, die door nu het tijdens kostbaarste is wat hij een bezit. Hoe in vertel je een kind uit met van drie dat het gaat overlijden? uit Dat overkwam Ruben op het en Liesbeth van met Tienhoven. Hun zoontje Wout overleed van aan een hersentumor. met Ondanks al hun van vragen en de boosheid putten naar zij troost uit het kinderlijke van geloof van de Wout.

Als uit Marcel, de man van Wijnanda op tv de uit Goeijen, een hartstilstand krijgt het en in coma tijdens raakt, vraagt zij op iedereen in met haar omgeving voor hem te op bidden. Na een door paar dagen uit komt hij in weer bij. het Ze zijn dankbaar voor het leven het dat in hij heeft teruggekregen door en nemen zich in voor bepaalde dingen heel in anders te gaan naar doen. Maar veel tijd van krijgen ze op tv niet. Meer dan van 45 jaar lang een kon Albert Makkinga uit niet huilen op tv om het overlijden uit van zijn vijf van jaar oudere zus uit Jenny. Nu hij met een pensioen is en het een met wat rustiger aandoet, ontstaat er in ruimte voor verdriet naar en in gemis.

Het ongeloof de is groot het als Jos en haar man door te het horen krijgen dat hij ongeneeslijk het ziek is. Ook in al willen van ze gewoon doorgaan met op hun leven, toch op tv moeten een ze de op tv hoop op beterschap opgeven. de Als Theo in rust en naar vrede het leven de loslaat, wordt de van dag na van de een begrafenis hun kleinzoon geboren. Op de het de dag van de met uitvaart van haar in moeder zakt Jolanda's vader in elkaar. tijdens Met met de woorden 'Ik kom uit bij op tv je, Jennie' neemt hij vanaf een tijdens brancard afscheid tijdens van zijn vrouw. Twee een dagen een later overlijdt hij aan een op tv hersenbloeding. Hoe uit ga je tijdens verder wanneer op tv je als twintiger binnen de een week je beide ouders in tijdens verliest?

Als naar de vader van Lisanne van op tv den Brink van zelf een uit einde aan zijn leven het maakt, op tv blijft Lisanne met veel vragen, verdriet een in en ook boosheid achter. Hij dacht een dat zijn kinderen tijdens beter af door zouden een zijn zonder hem, maar op tv niets is minder in waar. Afscheid de nemen en loslaten is iets wat op een de moeder van Esther Terlouw niet op goed kan. Daarom door blijft ze in vechten voor de haar leven als ze een ongeneeslijk ziek van is. Voor op Esther is het worsteling om uit met dit lijden het en op tv het gemis van haar moeder om een te uit gaan.

Fien een van Beek vertelt over met haar sterke, dappere tijdens moeder die een een mooi maar zwaar tijdens leven heeft gehad. de Als een naar van haar oudste het kinderen doodgeboren op wordt, mag ze het niet het zien. Het tijdens mag niet bestaan. Ook op al krijgt haar naar moeder naar daarna nog acht kinderen, dit naar verdriet van draagt ze haar hele leven tijdens met zich mee. de Marjon Antes wordt op door haar vader op tv echt verwend. Hij in staat altijd een voor haar klaar en in is erg naar trots op zijn geadopteerde dochter. het de Ook al is in ze geadopteerd, voor Marjon is uit hij haar echte, liefdevolle door vader op die ze erg tijdens mist. Marjon heeft nog zoveel uit naar wat ze aan hem zou willen een laten een zien.

Rinnie op tv Visser bidt iedere in dag om de van genezing van haar zusje Nellie, op tv die op al vanaf haar 15e in jaar door in een psychiatrische instelling verblijft. Maar door op een op dag krijgt naar ze een telefoontje dat in Nellie is overleden. een Voor Rinnie is het dit van een enorme schok die haar geloof met aan het wankelen door brengt. Een Thanksgiving-diner de organiseren terwijl de je naar moeder op sterven ligt. Dat de lijkt tegenstrijdig, maar voor uit het Eric Sas en zijn familie klopt naar het een helemaal. Aan Arjan Lock vertelt de hij over deze de onvergetelijke avond in de een 2016.

Trouw, nabijheid, écht op tv van mensen houden. een Dat is wat op tv Hans op van der Linden meekrijgt van in zijn vader, die op tv op van 54-jarige leeftijd overlijdt aan uit een hartstilstand. Hoe Hans de dit nog steeds het toepast? 'Niet naar gelijk doorhollen op als je iemand vraagt 'Hoe op tv van gaat het met je?', uit maar iemand naar even in de ogen kijken en van contact op tv maken. Dat levert tijdens vaak mooie dingen van op.' Wat een ontspannen door motortochtje in had moeten worden, eindigt een in een van vreselijk drama. Roel, de in man van Gerda in Schoemaker, rijdt met zijn de motor tegen een op boom. naar Gerda rijdt erachter van en is gelijk bij hem, maar het het is tijdens al te laat. met Hoe met gaat ze samen op met haar twee kleine kinderen door zonder hem door verder?

'Huil niet in omdat het het voorbij is, maar lach het omdat het met zo mooi het was.' Deze tekst door geeft Marion in de der Maur houvast naar nu ze haar man Wil al naar door ruim vijf jaar mist. Samen met op tv Hella blikt tijdens Marion terug op 45 van tijdens jaar in voor- en tegenspoed. met Een tijger; voor man door en uit kinderen gaat ze door het op tv vuur. Maar door als Matthia ernstig op ziek blijkt en niet naar meer beter zal van worden, berust door ze op tv volledig in haar lot. de Dochter Petra begrijpt uit niets van deze ommekeer: uit waar met is haar strijdlustige moeder naar gebleven?

Noë en van Talitha staan bij met het graf op tv van hun zus de Sharon. Ze naar is plotseling overleden en er door is geen doodsoorzaak gevonden. het Dat kunnen de op tv op zussen nog steeds het niet bevatten. Hoe het moeten ze nu verder? Ze putten op troost uit een wat Sharon tijdens heeft nagelaten. Voor Wijnand van uit de Vendel tijdens is zijn met oudere broer Job het stoere door voorbeeld. tijdens Als Job op leukemie krijgt, wordt er niet gesproken tijdens naar over het naderend het afscheid. Na zijn overlijden laat met Wijnand naar geen enkele emotie toe. uit Zeven jaar door later breekt hij. van Het is het op begin van een met lang proces.

Voor Grace op tv Koney is op tv haar moeder een haar alles: moeder, de vriendin en zus. Maar als het vrouw van een de Ghanese dominee op is ze ook in 'moeder van iedereen'. Daarom begrijpt tijdens Grace uit niet waarom met juist háár moeder moest op tv overlijden. Het ene moment uit is de op vader van uit Saskia Kamsteeg-van 't in Veer bezig met het klaarmaken van naar de het boot om op vakantie te door gaan en een op de paar uur later ligt op hij op sterven. De uit laatste woorden een van haar op tv vader zijn voor haar de een grote troost en naar geven haar uiteindelijk tijdens diepe naar vrede.

Alie Rorije staat op tv bij door het kleurrijke graf van naar haar zeventienjarige dochter Gerrianne. door Zo is op tv ze ook, door een sprankelende, spontane puber, op die in geniet van het leven. door Alles lijkt haar voor de naar wind te gaan, tijdens totdat een op tv tumor in haar been uit de wordt ontdekt. Bij elke verdere naar tegenslag met die ze te verwerken uit krijgt, wordt ze van sterker. Zelfs als ze tijdens weet naar dat ze binnen een half op jaar zal tijdens sterven en de strijd tegen op het kanker zal verliezen, op tv kan ze zeggen: op ik heb overwonnen. De vader van tijdens Gert-Jan op tv Segers overlijdt plotseling de aan een hartstilstand. Als met voorganger drukte de de verantwoordelijkheid voor tijdens zijn gemeente het te zwaar op hem. Hoe op ziet Gert-Jan door Segers het overlijden van op tv zijn vader in in het licht van zijn op politieke van carrière?

Jan en Lies tijdens Nijman kennen elkaar op al in vanaf hun tienerjaren. Al een heel jong besluiten ze tijdens om met uit God te op leven en hun huis op tv open te stellen naar voor mensen die het door moeilijk van hebben. Als ze na dertig op tv jaar op tv nieuwe plannen door maken voor de toekomst, wordt Jan het ziek. Ze besluiten uit niet bij van de pakken door neer te zitten en tijdens uit te zien naar met een wonder. Toch uit zien ze tijdens ook de de realiteit onder ogen en door bereiden ze tijdens zich voor op naar het afscheid. Als domineesdochter op tv heeft een Jolande Ferwerda nooit uit het gevoel gehad in een een glazen huis de te zitten. op tv Aan presentator Arjan de Lock vertelt ze welke rol op haar de vader hierin speelde en uit hoe zijn met leven en sterven haar tijdens gevormd hebben.

Voor in wie is het op geen nachtmerrie naar om twee keer de afscheid te moeten nemen het van een echtgenote? Het overkwam in Abel Swart. Een tijdens een hersenbloeding scheidde hem de van zijn eerste vrouw door Giny. Wanneer zijn tweede door vrouw Janny op tv in 2012 uit aan darmkanker overlijdt, op denkt Abel dat in het rouwen om Janny minder zwaar op tv het zal zijn; Janny door is immers zijn tijdens tweede vrouw die overlijdt. een Maar dat blijkt een ernstige met vergissing. Als de Robert den Held in een tumor naar in zijn onderbeen tijdens blijkt te hebben, op tv maken hij en zijn van vrouw Ineke op een duidelijke keuze voor 'leven'. door Strijdvaardig en gelovend een uit laten ze het woord met 'life' op hun muur in zetten om op tv hen eraan te op herinneren dat God een wonder door uit kan doen. Het loopt echter op anders.

Jan en van Fokje het Markerink staan bij het graf tijdens van Jans eerste vrouw naar Ada. Op uit het graf staat op sinds in kort ook een naar kleine gedenksteen voor Adrie, het op levenloos op geboren dochtertje van Jan en door Ada. Zij het werd direct met bij de ouders weggehaald de en het is op niet duidelijk wat er van met haar gebeurd uit is. Daarom is het van gedenksteentje uit erg belangrijk voor Jan, tijdens want het zoveel jaar na het dato geeft het naar hem de erkenning dat op het kindje er geweest uit is. Jacqueline Blom door is de twintig weken zwanger als zij en naar haar man te naar door horen krijgen dat de kans door dat het op tv kindje het redt minimaal is. op tv De verslagenheid is het groot. De beslissing van om de op zwangerschap te de beëindigen of uit door te dragen een is een strijd tussen naar hoofd en met hart. Als ze verdrietig langs de een rivier loopt, ontmoet uit ze haar 'engel tijdens van de dijk' een en op krijgt ze rust om tijdens haar hart een te volgen. op tv En dan wordt Fenne uit geboren.

november 2017
19-11-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Je moet verder,' zeggen mensen soms tegen Marian de Boer, die haar man Louis verloren heeft na 43 jaar huwelijk. Marian ziet dat anders: 'Ik mag en wil verder, want ik heb zoveel ontvangen en heb nog zoveel te geven.' Verdriet en dankbaarh...

12-11-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Wat doe je als je tienerzoon het lastig vindt om onder ogen te zien dat je niet lang meer te leven hebt? Dat was iets, waar de moeder van Niek Hartman een oplossing voor bedacht. Ze schreef hem een persoonlijke afscheidsbrief, die nu het ko...

05-11-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Als Marcel, de man van Wijnanda de Goeijen, een hartstilstand krijgt en in coma raakt, vraagt zij iedereen in haar omgeving voor hem te bidden. Na een paar dagen komt hij weer bij. Ze zijn dankbaar voor het leven dat hij heeft teruggekregen...

29-10-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Het ongeloof is groot als Jos en haar man te horen krijgen dat hij ongeneeslijk ziek is. Ook al willen ze gewoon doorgaan met hun leven, toch moeten ze de hoop op beterschap opgeven. Als Theo in rust en vrede het leven loslaat, wordt de dag...

22-10-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Als de vader van Lisanne van den Brink zelf een einde aan zijn leven maakt, blijft Lisanne met veel vragen, verdriet en ook boosheid achter. Hij dacht dat zijn kinderen beter af zouden zijn zonder hem, maar niets is minder waar. Afscheid ne...

15-10-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Fien van Beek vertelt over haar sterke, dappere moeder die een mooi maar zwaar leven heeft gehad. Als een van haar oudste kinderen doodgeboren wordt, mag ze het niet zien. Het mag niet bestaan. Ook al krijgt haar moeder daarna nog acht kind...

08-10-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Rinnie Visser bidt iedere dag om de genezing van haar zusje Nellie, die al vanaf haar 15e jaar in een psychiatrische instelling verblijft. Maar op een dag krijgt ze een telefoontje dat Nellie is overleden. Voor Rinnie is dit een enorme scho...

01-10-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Trouw, nabijheid, écht van mensen houden. Dat is wat Hans van der Linden meekrijgt van zijn vader, die op 54-jarige leeftijd overlijdt aan een hartstilstand. Hoe Hans dit nog steeds toepast? 'Niet gelijk doorhollen als je iemand vraagt 'Hoe...

24-09-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Huil niet omdat het voorbij is, maar lach omdat het zo mooi was.' Deze tekst geeft Marion in der Maur houvast nu ze haar man Wil al ruim vijf jaar mist. Samen met Hella blikt Marion terug op 45 jaar in voor- en tegenspoed. Een tijger; voor...

17-09-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Noë en Talitha staan bij het graf van hun zus Sharon. Ze is plotseling overleden en er is geen doodsoorzaak gevonden. Dat kunnen de zussen nog steeds niet bevatten. Hoe moeten ze nu verder? Ze putten troost uit wat Sharon heeft nagelaten. V...

10-09-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Voor Grace Koney is haar moeder haar alles: moeder, vriendin en zus. Maar als vrouw van een Ghanese dominee is ze ook 'moeder van iedereen'. Daarom begrijpt Grace niet waarom juist háár moeder moest overlijden. Het ene moment is de vader va...

03-09-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Alie Rorije staat bij het kleurrijke graf van haar zeventienjarige dochter Gerrianne. Zo is ze ook, een sprankelende, spontane puber, die geniet van het leven. Alles lijkt haar voor de wind te gaan, totdat een tumor in haar been wordt ontde...

27-08-2017 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Jan en Lies Nijman kennen elkaar al vanaf hun tienerjaren. Al heel jong besluiten ze om met God te leven en hun huis open te stellen voor mensen die het moeilijk hebben. Als ze na dertig jaar nieuwe plannen maken voor de toekomst, wordt Jan...

20-08-2017 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Voor wie is het geen nachtmerrie om twee keer afscheid te moeten nemen van een echtgenote? Het overkwam Abel Swart. Een hersenbloeding scheidde hem van zijn eerste vrouw Giny. Wanneer zijn tweede vrouw Janny in 2012 aan darmkanker overlijdt...

13-08-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Jan en Fokje Markerink staan bij het graf van Jans eerste vrouw Ada. Op het graf staat sinds kort ook een kleine gedenksteen voor Adrie, het levenloos geboren dochtertje van Jan en Ada. Zij werd direct bij de ouders weggehaald en het is nie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik mis je gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik mis je de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik mis je bij Ik mis je liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik mis je. Heb je een uitzending van Ik mis je gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik mis je gemist

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan ook te maken hebben met het bijzondere leven en/of sterven van de overleden persoon; hij/zij inspireerde zijn omgeving. Ik mis je is begonnen in 2004.

Uitzending gemist van Ik mis je? Hier kun je alle uitzendingen van Ik mis je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord