Programma gemist?

De vader van naar tijdens Gerlies Bokma wordt op tv op latere leeftijd dominee. naar Dit heeft grote impact met op een het leven van naar Gerlies. Als tiener gedraagt een ze zich als het de perfecte dochter. een Daar krijgt ze tijdens later veel last van. door Ze de wordt erg boos naar op haar ouders in en op God. Als haar uit vader ziek door wordt en nog uit maar kort te de leven heeft, grijpt Gerlies door de kans van om weer naar haar vader door op te gaan. Het wordt het een emotioneel gesprek. Als Pim op tv Polak achttien van jaar het is, verliest hij zijn enige broer in een door een noodlottig verkeersongeval. Door een het grote gezamenlijke verdriet het krijgt hij de een de sterkere band met zijn ouders. Acht op tv jaar later wordt tijdens zijn moeder ernstig op tv ziek. Van zijn een broer kon een hij destijds een geen afscheid een nemen, maar het afscheid van naar zijn moeder krijgt een op tv gouden een randje.

Edith tijdens is zwanger van haar elfde met kind het als ze een agressieve het hersentumor krijgt. Twee dagen door naar nadat haar baby is overleden door in haar buik, overlijdt met ze zelf. tijdens Het is een een zware klap voor van haar moeder Marjo Veen. op Kon ze op maar met haar dochter naar meegaan. op tv Maar Marjo beseft dat van ze er moet op tv zijn van voor haar tien kleinkinderen. 'Het een is een uit gat dat nooit uit meer gevuld kan worden.' In een het op tv Mastbos bij Breda vertellen Ap de naar en Anita Verwaijen over hun zoon naar Pieter. Een paar op dagen na van hun laatste gesprek op tv met hem op die door de plek maakt hij een eind uit aan zijn leven. Voor met Ap een en Anita is naar het een trauma. Ze met kiezen ervoor om van het lijden te uit durven aanvaarden in en te vertrouwen op naar God dat Hij door hen er doorheen in leidt.

'Bij ons thuis op tv stond de een deur altijd open, er in aten met elke dag wel mensen mee van in ons het grote gezin', het zegt Aristakes Jessayan. naar De ouders van Aristakes naar vluchtten een uit Armenië en kwamen van in de naar jaren 50 met hun gezin in op tv Nederland terecht. het 'Gastvrijheid tijdens zat in hun bloed. We op leerden van hen tijdens te helpen om te de helpen en op tv niet om iets met terug te ontvangen.' De naar tijdens opa van Joke Buis van is van grote op tv betekenis voor haar uit muzikale carrière. Door in hem krijgt ze liefde met voor de 'Johannes op de in Heer-liederen'. Dat zijn Engelse hymnes, uit die in het Nederlands naar zijn vertaald. de Samen met haar ernstig van zieke opa blaast van door ze deze liederen nieuw leven tijdens in.

Karin Notenboom en uit haar zus op tv Sandra naar zijn een eeneiige tweeling. van Ze runnen samen een restaurant, in naar nemen samen een sabbatical en keuren op tv elkaars partners met goed of van af. Ze wijken niet het van uit elkaars zijde. Ook niet wanneer uit Sandra longvlieskanker krijgt. een Hoe een lukt het Karin van om verder te gaan zonder een haar geliefde tweelingzus? Nooit in had tijdens Peter Welgraven gedacht dat het in leven tijdens nog zo tijdens leuk zou zijn uit zonder zijn vrouw op Gerrie. Zij overlijdt van in 2014. Aan Hella van der met Wijst vertelt Peter van hun bijzondere op liefdesverhaal en een ook hoe hij opnieuw de het leven tijdens omarmt. De een eerste dag dat Ireen van Eck naar begint met haar van werk als naar uitvaartverzorger overlijdt haar door vader en de staat ze voor door de zware taak haar tijdens vaders op tv begrafenis te organiseren. Na de uitvaart tijdens wacht op tv er thuis een een grote bos rozen op in haar het met de tekst: 'Ik wist tijdens dat je het tijdens kon, naar pap.' Ireen put nog steeds op kracht uit naar de wijze levenslessen door van haar tijdens vader.

Voor in Esther Brouwer is het een een grote door schok als ze van tijdens haar op tv moeder een telefoontje krijgt met op het slechte in nieuws dat tijdens haar vader tijdens hun vakantie is de overleden. Met op tv Arjan Lock uit kijkt ze het terug op de het mooie vader-dochtermomentjes. Benny een Elwuar is tien op jaar oud als zijn vader om naar in het leven wordt gebracht. Een traumatische uit gebeurtenis. door Naarmate Benny ouder met wordt zoekt hij door zijn toevlucht meer en meer op in alcohol tijdens en drugs. Wat met maakt in dat Benny zijn leven door twintig jaar na de met plotselinge dood een van zijn vader drastisch met omgooit?

Gerard, de man uit van Ina den met Hertog, in overlijdt op Goede op Vrijdag 2017 uit heel plotseling. De oorzaak is de en blijft het onbekend. Tijdens de dankdienst voor een het leven van de haar van man is Ina diep op tv geraakt door één de zinnetje dat de speciaal voor haar uit lijkt: 'genade een zij u'. De moeder van Mirjam door tijdens Maasland blijkt een agressieve, snelgroeiende het hersentumor te een hebben. Slechts één keer door is Mirjams moeder van verslagen en laat een ze haar emoties het de vrije op loop. De weken een die volgen van leeft ze vol dankbaarheid en het in de het vertrouwen dat ze bijna 'thuis' het uit is.

Stanley, de man op tv van José uit van Kesteren, op is een stoere tijdens politieman. Als hij lymfklierkanker krijgt, in moet de José haar rots in de op tv branding een loslaten. Maar naar 'omdat er liefde is, door is er geen de voorbij'. Johan de Meulmeester, de tijdens man uit van Jolanda en het de vader van Lode, overlijdt tijdens in door Duitsland tijdens door zijn werk aan een tijdens hartaanval. Jolanda een is de steun de en toeverlaat van op haar drie kinderen, het maar ze vindt het lastig om met ruimte te uit maken voor haar eigen naar het verdriet. Lukt het door haar om met dit van grote, onverwachte verlies met om te gaan? de Wanneer Niek Gremmen zijn in Ruerdje ontmoet, tijdens voelt zij als het te mooi met om waar te met zijn. Toch wordt deze kleurrijke dansdocente het zijn vrouw. op Als zij in na een kort ziekbed overlijdt met op aan alvleesklierkanker, ontbreekt bij hem de de moed om verder tijdens te in leven. Hij ontvangt steun een en naar troost van anderen om hem heen. in Is dat genoeg tijdens om weer zin het te krijgen door in op tv het leven?

'Je van kunt met jouw het ziekte best oud op worden', hoort de naar 42-jarige Catharina Mulder, de vrouw op tv van een Wim Mulder. Zes jaar de later wordt op de goedaardige leukemie haar toch uit een fataal. Op de dag dat de Wim op tv en Catherina 25 jaar op tv getrouwd zouden een zijn, wordt ze begraven. De in moeder van tijdens Irma van uit der Boom heeft een moeilijk uit huwelijk op tv met haar man, maar zolang ze naar tijdens leeft is ze door een veilige schuilplaats voor op tv haar kinderen. door Op haar sterfbed ziet Irma iets van met ongewoons, waaruit ze nog steeds van troost met put.

Brigit, uit de vrouw van Johan op tv Messemaker, krijgt tijdens het tijdens klussen door hoofdpijn en pijn door in haar nek. met Ze raakt in coma op tv en overlijdt ruim een van week later. tijdens 'Voor de buitenwereld heb naar door ik geprobeerd me groot te houden, door door maar op mijn kussen heb ik tijdens heel veel met gehuild en op tv me afgevraagd waarom het een haar met moest overkomen', zegt Johan, tijdens die zijn vrouw erg een mist. Herman in heeft een moeilijke jeugd op tv en is nog naar maar vijftien als hij het uit de huis gaat. tijdens Met zijn vader heeft hij tijdens tientallen jaren tijdens geen contact. Op het een dag ziet hij van in tijdens dat dit niet goed naar is en staat hij naar bij zijn vader door voor de tijdens deur. Er volgt een op tv bijzondere ontmoeting. met Hoe kijkt tijdens Herman hierop terug nu zijn met vader van er niet meer van is?

Rudolph uit Hunink is vijfentwintig van als zijn vader van plotseling overlijdt aan een in hartstilstand. Ondanks het grote op tv gemis op sluit hij de de nieuwe man het van zijn moeder in van zijn hart. Hij een heeft er niet alleen een een vaderfiguur bij, op tv maar ook een opa van voor zijn kinderen. in 'Met mijn door vader heb ik het een verleden, met mijn de op tv stiefvader een toekomst.' 'Je met bent er van één van mij hè? Na naar haar in hersenbloeding herkent Marians moeder niemand meer, uit de maar soms heeft ze heldere momenten. door Tien jaar op lang bezoekt het ze haar moeder. de Marian Brugman-Kruf vertelt in hoe het is om als tijdens jongste van het de gezin haar op tv beide van ouders te verliezen. Voor in Wilma Swartjes van en Antonet Bulkens is op het verlies van hun door broer op Leon een groot gemis. De vrolijke naar vrachtwagenchauffeur komt tijdens door een noodlottig ongeval op tv om in het leven, juist op het de moment dat hij naar geluk in tijdens de liefde heeft op tv gevonden bij zijn van Thaise een vriendin. De relatie tussen zijn het moeder en op tv zijn vriendin is niet een altijd makkelijk. in Brengt zijn overlijden door de twee belangrijkste vrouwen in het zijn leven toch op nader tot op elkaar? 'Het is heel uit moeilijk om tegelijkertijd de blij tijdens te zijn én verdriet de te hebben.' Marlies Doelwijt op naar is net zwanger van haar de tweede dochter in als haar moeder overlijdt van aan de een longontsteking. Marlies is met blij dat van ze haar moeder uit het bijzondere nieuws nog heeft uit kunnen vertellen. Maar hoe door van is het om zwanger een periode het op tv van rouw in te met gaan?

Arie met de Kooter verliest zowel zijn het het vrouw Diny (47) tijdens als zijn dochter Jolanda (30) aan uit een erfelijke vorm tijdens het van melanoomkanker. Arie: 'Het vervult me op met naar trots dat ik met Diny's man en Jolanda's vader de in geweest ben. Die gedachte troost met me'. Lydia door van Dijk wordt door met de schooldirecteur naar uit de klas gehaald terwijl naar ze eindexamen de aan het het doen is. Haar vader heeft een een hartstilstand door gekregen en ze op tv moet tijdens afscheid nemen. Maar in dat is nog niet van het einde. Er door volgen nog mooie jaren, waarin met Lydia een bijzondere een band krijgt met met van haar vader.

'Ik naar heb mezelf uit verweten dat ik niet van heb aangevoeld van dat mijn dochter zo ziek in was,' zegt Fredy een den Haan. Haar dochter naar Ellen lijkt van griep te hebben. Daarom het nemen Fredy en het haar man de naar drie van kleinkinderen een de dagje mee uit. het Die staan al buiten te wachten. tijdens Ze van neemt geen afscheid van Ellen. naar Christiaan Stenssen een prijst zich gelukkig op met de naar hechte band een die hij met zijn naar vader heeft. van Als zijn vader nog door maar twee maanden te door leven heeft, op gaat hij de dit samen met uit Christiaan vertellen aan het een koor waar hij deel van tijdens uitmaakt. Hij uit zingt op tv daar zijn favoriete lied als de afscheid. Een emotioneel uit moment. De ene dag een hoort Stephan door dat hij ongeneeslijk ziek naar is, de dag van erna op al wordt hij een opgenomen in naar een hospice om het te sterven. Hij wil gelijk wel het naar de de hemel, maar zijn vrouw tijdens de Jacqueline Koops reageert heel op anders. Zij wil vechten op tv voor van zijn leven. Haar naar reactie brengt verwijdering in tussen hen. Kees de met Vries is vaak te een vinden op het naar kerkhof. Is het op niet als vrijwilliger in van met de kerk, dan wel door om zijn vrouw de en dochtertje te tijdens herdenken. Het liefst is door hij van bezig, want 'anders ga je naar zitten het piekeren'.

'Ze op tv is mijn prinsesje,' zegt Regina naar Pol op over haar tijdens dochtertje Karen. Karen wordt uit geboren met het de syndroom van Down en krijgt de op haar achtste op tv jaar leukemie. van Na een aantal in chemokuren overlijdt ze vrij een onverwachts. Regina is de intens tijdens verdrietig. Hoe gaat in ze verder? In in 1990 verliest Annelies door de Graaff heel onverwacht tijdens haar eerste door man Huib. Haar door twee kinderen zijn dan het nog klein. In 2015 door op tv krijgt ze bericht dat het graf met van Huib met geruimd moet worden. Samen op met de kinderen op van besluit ze hem te gaan op herbegraven met van een plechtige, kleine in ceremonie. Het wordt een tijdens mooie herinneringsdag voor hun de uit gezin.

'Ik in hou van jou van hier de van tot de maan en weer een terug', schrijft op tv Leo Stehouwer aan zijn het vrouw Ina vlak voordat een ze overlijdt. Omdat van ze tijdens niet meer het kan praten of horen, schrijft de hij haar op tv brieven. Een door waardevolle blijk van uit liefde. Op het moment met dat haar met man Steven (28) op de Intensive op tv Care ligt en met door zegt: 'Ik ben echt het heel moe, Es', beseft het Esther Wierks dat door hij zal door gaan sterven. 'Houd vol!' is door een in van de laatste dingen die uit met hij nog tegen haar zegt. tijdens Gaat op tv haar dat lukken?

Peter en op Petra Buijze herinneren van zich heel goed het op tv de laatste skypegesprek met hun zoon Wilfred, de die in Maleisië op tv met woont. Het is Kerst en een hij met voelt zich eenzaam. Hij belooft op dat van hij volgend jaar met met Kerst thuis zal door zijn. Een paar weken later van krijgen ze een op telefoontje: met Wilfred heeft een ongeluk gehad. naar Twee dagen tijdens na het overlijden op van zijn met vrouw krijgt Jan Oskam op tv een overweldigende ervaring. Nu, het twee jaar tijdens later, put hij naar hier nog steeds door troost uit. uit Als mensen op zeggen: 'Jan, je rouwt niet', van luidt door zijn antwoord: 'Dat klopt, want mijn op tv dankbaarheid is het groter in dan mijn verdriet'.

april 2018
22-04-2018 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

De vader van Gerlies Bokma wordt op latere leeftijd dominee. Dit heeft grote impact op het leven van Gerlies. Als tiener gedraagt ze zich als de perfecte dochter. Daar krijgt ze later veel last van. Ze wordt erg boos op haar ouders en op Go...

15-04-2018 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Edith is zwanger van haar elfde kind als ze een agressieve hersentumor krijgt. Twee dagen nadat haar baby is overleden in haar buik, overlijdt ze zelf. Het is een zware klap voor haar moeder Marjo Veen. Kon ze maar met haar dochter meegaan....

08-04-2018 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Bij ons thuis stond de deur altijd open, er aten elke dag wel mensen mee in ons grote gezin', zegt Aristakes Jessayan. De ouders van Aristakes vluchtten uit Armenië en kwamen in de jaren 50 met hun gezin in Nederland terecht. 'Gastvrijheid...

07-04-2018 17:35

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Karin Notenboom en haar zus Sandra zijn een eeneiige tweeling. Ze runnen samen een restaurant, nemen samen een sabbatical en keuren elkaars partners goed of af. Ze wijken niet van elkaars zijde. Ook niet wanneer Sandra longvlieskanker krijg...

02-04-2018 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Voor Esther Brouwer is het een grote schok als ze van haar moeder een telefoontje krijgt met het slechte nieuws dat haar vader tijdens hun vakantie is overleden. Met Arjan Lock kijkt ze terug op de mooie vader-dochtermomentjes. Benny Elwuar...

01-04-2018 08:15

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Gerard, de man van Ina den Hertog, overlijdt op Goede Vrijdag 2017 heel plotseling. De oorzaak is en blijft onbekend. Tijdens de dankdienst voor het leven van haar man is Ina diep geraakt door één zinnetje dat speciaal voor haar lijkt: 'gen...

31-03-2018 17:35

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Stanley, de man van José van Kesteren, is een stoere politieman. Als hij lymfklierkanker krijgt, moet José haar rots in de branding loslaten. Maar 'omdat er liefde is, is er geen voorbij'. Johan de Meulmeester, de man van Jolanda en de vade...

30-03-2018 08:15

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Je kunt met jouw ziekte best oud worden', hoort de 42-jarige Catharina Mulder, de vrouw van Wim Mulder. Zes jaar later wordt de goedaardige leukemie haar toch fataal. Op de dag dat Wim en Catherina 25 jaar getrouwd zouden zijn, wordt ze be...

25-03-2018 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Brigit, de vrouw van Johan Messemaker, krijgt tijdens het klussen hoofdpijn en pijn in haar nek. Ze raakt in coma en overlijdt ruim een week later. 'Voor de buitenwereld heb ik geprobeerd me groot te houden, maar op mijn kussen heb ik heel ...

24-03-2018 18:25

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Rudolph Hunink is vijfentwintig als zijn vader plotseling overlijdt aan een hartstilstand. Ondanks het grote gemis sluit hij de nieuwe man van zijn moeder in zijn hart. Hij heeft er niet alleen een vaderfiguur bij, maar ook een opa voor zij...

18-03-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Arie de Kooter verliest zowel zijn vrouw Diny (47) als zijn dochter Jolanda (30) aan een erfelijke vorm van melanoomkanker. Arie: 'Het vervult me met trots dat ik Diny's man en Jolanda's vader geweest ben. Die gedachte troost me'. Lydia van...

17-03-2018 18:35

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Ik heb mezelf verweten dat ik niet heb aangevoeld dat mijn dochter zo ziek was,' zegt Fredy den Haan. Haar dochter Ellen lijkt griep te hebben. Daarom nemen Fredy en haar man de drie kleinkinderen een dagje mee uit. Die staan al buiten te ...

11-03-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Ze is mijn prinsesje,' zegt Regina Pol over haar dochtertje Karen. Karen wordt geboren met het syndroom van Down en krijgt op haar achtste jaar leukemie. Na een aantal chemokuren overlijdt ze vrij onverwachts. Regina is intens verdrietig. ...

04-03-2018 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Ik hou van jou van hier tot de maan en weer terug', schrijft Leo Stehouwer aan zijn vrouw Ina vlak voordat ze overlijdt. Omdat ze niet meer kan praten of horen, schrijft hij haar brieven. Een waardevolle blijk van liefde. Op het moment dat...

25-02-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Peter en Petra Buijze herinneren zich heel goed het laatste skypegesprek met hun zoon Wilfred, die in Maleisië woont. Het is Kerst en hij voelt zich eenzaam. Hij belooft dat hij volgend jaar met Kerst thuis zal zijn. Een paar weken later kr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik mis je gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik mis je de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik mis je bij Ik mis je liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik mis je. Heb je een uitzending van Ik mis je gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik mis je gemist

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan ook te maken hebben met het bijzondere leven en/of sterven van de overleden persoon; hij/zij inspireerde zijn omgeving. Ik mis je is begonnen in 2004.

Uitzending gemist van Ik mis je? Hier kun je alle uitzendingen van Ik mis je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 125
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 07:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord