Programma gemist?

Stijn is naar het eerste kindje van naar Marieke in Vos en haar tijdens man. Hij door blijkt een ongeneeslijke spierziekte te van hebben in en zal hooguit tijdens twee jaar worden. Stijn is uit het eerste kindje van van Marieke naar Vos en op haar man. Hij blijft wat achter met in zijn ontwikkeling. door Als hij een tijdens half jaar in oud is, de gaan ze met door hem naar in de specialist. Die door vertelt hen dat Stijn een ongeneeslijke op een spierziekte heeft en op hooguit twee jaar zal worden. op Kan Marieke haar op tv vrolijke mannetje loslaten? Willy op tv van Asselt is met zwanger van van haar het eerste kindje als haar op tv vader kanker op tv krijgt. Het wordt een van bijzonder jaar, waarin haar vader de veel vertelt over uit een het houvast dat hij vindt in de het geloof. de Als de naar dochter van de Willy kort na zijn op tv overlijden een ernstige handicap naar krijgt, met heeft Willy geen op tijd meer om uit te rouwen. Pas nu, drieëntwintig door later, wanneer haar dochter naar begeleid gaat wonen, door komen de op tv emoties uit los.

Zeventien met jaar geleden in overlijdt de dochter van Heleen een Bergwerff aan de gevolgen van met van een aanrijding. op Gedy is sinds naar dit jaar langer met overleden dan ze de heeft geleefd. Zeventien jaar tijdens geleden overlijdt in de dochter van de Heleen Bergwerff aan uit de gevolgen van een aanrijding. Gedy op is op tv sinds dit jaar van langer overleden dan ze door heeft geleefd. Heleen vertelt met aan presentatrice Hella tijdens van der uit Wijst wat de van tijd met haar verdriet op tv heeft gedaan. Tjerk, op tv van de man van in Janny de Vries, in overlijdt na een de kort ziekbed aan slokdarmkanker. In van hun lange huwelijk op tv zijn de ze beiden tot bloei gekomen. Voor het tijdens Janny is er het nu een grote op leegte. Waar vindt ze troost tijdens nu ze niet in meer de eerste van is in een iemands leven?

Voordat tijdens hij vrij plotseling een overlijdt, schrijft de door vader van Barbara op Zwaan een paar uit psalmen op een in briefje. Niemand kan naar vermoeden hoeveel troost zijn dochter naar zal putten uit op tv zijn tijdens krabbels. Voordat hij door vrij plotseling overlijdt, naar schrijft de vader door van Barbara Zwaan een het paar psalmen op door een briefje. Niemand in kan vermoeden op tv hoeveel troost op tv zijn dochter zal putten op tv uit zijn krabbels. En uit naar de van psalmen, waar angst op en overgave op tv uit spreken. Met zelfs met tot gevolg dat Barbara in op latere leeftijd in theologie gaat studeren. de Vornette komt als tienjarig naar meisje de als pleegdochter in huis met bij Willeke van in Heijningen en haar man. op Het echtpaar tijdens is in al het achtste opvangadres voor de Vornette en dat tijdens is niet altijd even een makkelijk. in Een bijzondere ervaring naar zorgt voor een grote verandering een de in haar leven. Des te moeilijker naar is het tijdens om haar los van te moeten laten wanneer het ze ziek van wordt en op tv overlijdt.

Op 38-jarige tijdens leeftijd overlijdt de dochter van uit van Kees en Riet met Sustronk aan een in zware hersenbloeding. Haar man uit blijft achter met tijdens twee jonge kinderen. Op met 38-jarige leeftijd overlijdt op de dochter door van Kees en Riet naar Sustronk aan een van zware van hersenbloeding. Haar man blijft op tv achter met twee jonge tijdens op tv kinderen. Uit bijzondere gebeurtenissen op rond het overlijden naar van Rianne putten Kees en met Riet nog steeds door troost. Soms verlangen de ze een zelfs terug naar die periode. tijdens Voordat een Kees van den Boogert naar na een lang naar ziekbed overlijdt, bedankt hij naar zijn op tv vrouw Annie voor de alles wat ze voor hem door heeft de gedaan. Dit de bijzondere moment staat in Annies geheugen naar gegrift. Mooie uit herinneringen aan het hun tijd het samen geven haar een grote gemis een gouden uit randje.

Ruim achttien jaar tijdens geleden overlijdt uit het in zoontje van Cees en uit Erika van Wingerden tijdens met de op tv bevalling. Aan Arjan Lock een vertellen Cees op tv en Erika hoe hun zoon voor een van hen een profeet een is geweest. Ruim achttien jaar op tv geleden overlijdt het door zoontje van op Cees en het Erika van Wingerden tijdens tijdens de bevalling. op tv Aan Arjan Lock vertellen een Cees en Erika hoe hun op zoon voor hen in een profeet is het geweest met in een boodschap die met nog steeds met actueel is. Arie, de man naar door van Loura Luthart, heeft een met zeer tijdens zeldzame vorm van kanker. De van verwachting de is dat hij de trouwdag van uit zijn oudste een dochter nog zal meemaken. van Op de ochtend uit tijdens van de bruiloft valt door Arie op uit de overloop en sterft in Loura's de een armen.

Charles, de man de een van Willy, krijgt COPD en van leeft een paar keer door op het randje op van de dood. een Toch een probeert hij alles uit in het het leven te halen uit en er te zijn naar voor anderen. Charles, de door man van door Willy, krijgt COPD en de leeft een paar een keer in op het randje van de op tv dood. een Toch probeert hij alles uit in het leven te door halen en op er te zijn voor anderen. naar Samen met Willy van vormt hij uit een uit pastoraal team. Als naar ze alleen verder moet, een komt ze zichzelf tegen. Matanja tijdens Ravensbergen uit vertelt over op tv haar vader Daan Botermans. Hij is naar met auto-instructeur en dat een wil Matanja ook met worden. Daardoor krijgen ze een hechte tijdens band. met Maar ook naar het geloof bindt hen samen door en een geeft troost als hij plotseling een overlijdt.

Abraham en op tv Laura het zijn nog maar een paar van jaar getrouwd als op Abraham alvleesklierkanker op krijgt. Hij heeft een met rusteloos, ruig leven door zonder liefde achter de van de rug. Kan hij nu tijdens liefde ontvangen en tijdens geven? Abraham een en Laura zijn nog maar een door tijdens paar jaar getrouwd als in Abraham alvleesklierkanker krijgt. Hij heeft uit door een rusteloos, ruig leven zonder het liefde achter de de rug. Kan hij het nu liefde ontvangen en uit geven? Henny Tenzer tijdens trouwde met Wim, door naar omdat ze medelijden met hem had met vanwege van zijn oorlogsverleden. in Waarom heeft ze hiervoor het gekozen en hoe heeft ze naar dit huwelijk kunnen uit op volbrengen?

Het in spreken over van gevoelens is niet gebruikelijk in het van gezin met waar Janneke Duursma opgroeit. uit Totdat Janneke dat het zelf leert. Dit met brengt met haar en haar moeder dichtbij met elkaar. Het spreken over de gevoelens is in niet gebruikelijk in het op tv een gezin waar Janneke Duursma naar opgroeit. Totdat Janneke dat van zelf leert. Dit brengt van haar en van haar moeder dichtbij uit elkaar. Als haar moeder op tv op naar 89-jarige leeftijd overlijdt, met voelt Janneke zich ontworteld. in De vader op van Abco tijdens Neerhof is een man het die onvoorwaardelijk van van zijn kinderen houdt. Hij zit door in tijdens de zaal als Abco optreedt in en van kijkt goedkeurend het toe wanneer hij uit klust. Dat is precies wat Abco van mist de nu zijn op tv vader er niet meer in is.

Als Naomi, met het een dochtertje van Yvette Giesen, op tv tien maanden van oud is, openbaart zich uit een ernstige stofwisselingsziekte. De tijdens grond naar zakt onder Yvettes voeten de weg. Wat houdt haar van op de been? de Als Naomi, op het dochtertje van Yvette Giesen, van tien maanden oud op uit is, openbaart zich een het ernstige stofwisselingsziekte. van De grond zakt onder door Yvettes voeten weg. Wat op tv houdt de haar op de been? De vrouw het met van Richard den Dunnen overlijdt een in 2016 van aan de ziekte van door Huntington, het een ernstige hersenziekte. Richard in houdt vast aan op de boodschap die Jacqueline naar uitdroeg: vier het leven! tijdens Karuna van Bakker koestert warme herinneringen naar aan haar met vrolijke oma. door Als adoptiekind uit op tv India heeft ze zich het erg geliefd met gevoeld door haar oma. Daarom op was het ook een zo moeilijk om haar van in los te laten. Als Claudia, de op 19-jarige tijdens dochter van door Nel Lafort, op een avond op naar door weg is naar huis, wordt ze op tv door een dronken op een automobilist aangereden. Ook al is het uit op 23 jaar geleden, Nel denkt tijdens nog elke van dag aan tijdens haar.

De twee zussen door Henny uit en Karin in bezoeken op Moederdag het graf van de hun van moeder. De angst die in ze van had om dement te worden, op tv wordt de bewaarheid. Ze krijgt de alzheimer. De twee zussen de Henny en op tv Karin bezoeken op Moederdag het van graf van tijdens hun moeder. in De angst die ze had in om op dement te worden, wordt het bewaarheid. Ze krijgt alzheimer. op tv De de laatste acht jaar van haar uit leven de waren zwaar. Maar op in de laatste week voor haar de overlijden door is hun moeder helder en op doet ze bemoedigende de met uitspraken. Zingen is voor de van moeder op tv van Frieda Lergner haar lust en uit haar leven. Nu door ze er uit niet meer is, zijn tijdens een er veel momenten waarop Frieda in haar moeder van erg mist, bijvoorbeeld Moederdag. Er tijdens is ook een iets op tv waar ze troost uit put: tijdens zingen.

Janny Dekens vertelt uit liefdevol met over haar het psychisch zieke zus Giny, van die een zwervend door bestaan leidde. Toch eindigde haar met leven niet troosteloos. in in Richard Nibourg staat bij door het graf van zijn grootouders. op tv Janny Dekens op vertelt liefdevol over haar tijdens psychisch het zieke zus Giny, op die een zwervend het bestaan leidde. Toch eindigde haar door leven niet de troosteloos. Richard Nibourg tijdens staat bij het van graf van zijn grootouders. met Zijn door opa heeft lang het gezorgd voor de zijn oma. Zij door overlijdt aan een erfelijke ziekte. De naar een schok is groot als blijkt dat van ook Richard met dezelfde aandoening heeft. in De ouders met van Peter en tijdens Thomas overlijden beiden aan kanker. op De van broers vertellen hoe zij er van altijd voor hen met zijn geweest. het Wat uit ze zelf hebben tijdens ontvangen, kunnen ze uit nu doorgeven aan op tv hun kinderen. Jaap Hoek, de man een van tijdens José, is hartpatiënt van vanaf zijn het eenentwintigste. José heeft dan nog geen met met idee hoezeer dit gegeven hun leven de zal kleuren. door Jaap overlijdt op uit 57-jarige naar leeftijd.

Kees Lommers en uit in zijn dochter Daphne vertellen hoe in bijzonder zijn moeder en door haar oma was. tijdens op tv Kees Lommers en zijn tijdens dochter Daphne vertellen het hoe bijzonder tijdens zijn moeder en haar oma was. tijdens Zij uit verstond de kunst om haar uit kinderen, op klein- en achterkleinkinderen op tv en mensen om het haar heen échte aandacht te uit geven. Tot naar de laatste dag tijdens van haar leven was door zij uit het die naar anderen troostte. Acht jaar lang op tv lijdt Gijs, de man met van het Herma van den Ham, door aan chronische lymfatische leukemie van voor hij tijdens in 2012 overlijdt. Herma een op blikt bij zijn graf terug het op hun leven uit samen door en vertelt hoe ze samen op met vrienden in Gijs herdenkt op op de jaarlijkse van 'Gijs-dag'.

Jan-Willem, het tijdens broertje van Mathilde uit Huijser, is vijftien als uit hij met zijn met brommer een ongeluk de krijgt en op tv overlijdt. op Het leven van Mathilde door en van haar het ouders zal nooit meer hetzelfde met op tv zijn. Jan-Willem, het broertje van de Mathilde Huijser, het is vijftien als hij door met zijn brommer op tv een ongeluk krijgt en een overlijdt. op tv Het leven van met Mathilde en van haar ouders uit van zal nooit meer hetzelfde op zijn. Zolang zijn ouders op tv leven, woont Wiene Franken tijdens bij hen. Hij op tv neemt in de boerderij over van zijn het de vader en blijft ook na uit zijn huwelijk op naar het erf van het de naar boerderij wonen. Hoe op tv blikt hij terug op hun de leven, dat zo verweven een was met op tv het naar zijne? De tienjarige dochter van in Marian van den tijdens Bout overlijdt binnen een tijdens paar uur de aan in een bacterie. Marian het voelt zich binnenstebuiten gekeerd en in schreeuwt het de uit. Nu, tijdens zes jaar later, vertelt op tv ze hoe het overlijden van door Jessica in een omslagpunt in haar leven het is met geweest. Pieter Kant is acht op op tv jaar samen met zijn Marscha door als op tv ze overlijdt aan de borstkanker. Acht mooie jaren, die hij een nooit had van willen op missen. Door hoe ze met haar het ziekte van omgaat laat Marscha Pieter zien een wat door écht belangrijk uit is.

Idelette, de dochter in van Jolanda en tijdens de zus van van Elaine, het krijgt als tiener leukemie. een Ze grijpt de dertig op procent kans op op genezing met beide uit door handen aan en gaat van ervoor. Idelette, de de dochter van met Jolanda en de zus van Elaine, de krijgt als tiener van leukemie. Ze het grijpt de naar dertig procent kans een op genezing van met beide handen aan en op tv gaat ervoor. Als naar Jolanda en Elaine de met van inkopen doen om een de achttiende verjaardag van Idelette te het vieren, een krijgen ze een schokkend telefoontje. uit Erik van uit den Brun op tv neemt presentator naar Arjan Lock mee op tv naar de pier in van IJmuiden om op tv herinneringen op te halen in aan zijn oudere broer het Bert. Geheel onverwacht op tv stapt Bert uit tijdens het leven. Voor van Erik is door het een naar dubbel verlies. Hij verliest niet alleen door door zijn broer, maar ook zijn collega naar bij de door politie.

Jeroen, de met zoon door van Greet Severs, sneuvelt als marechaussee uit op vredesmissie op tv in Irak. de De boodschap van zijn overlijden naar komt hard in aan. Greet op tv wil het niet geloven. Jeroen, naar de zoon van de Greet op Severs, sneuvelt in als marechaussee op vredesmissie tijdens in Irak. De boodschap van van zijn overlijden komt een hard aan. een Greet wil het niet tijdens tijdens geloven. Als het vliegtuig met de zijn stoffelijk een overschot landt, is dat het naar naar uur van de naar waarheid. Arjan Lock uit ontmoet Mirjam Korver bij het oorlogsmonument op in Ursem (NH). in Daarop op tv staat de naam van met Jacob Jonker, met haar overgrootvader. Voor haar is door in hij een held en een groot naar een voorbeeld. Op Ereveld Loenen herdenkt tijdens de Joodse 94-jarige Ro door Horneman naar haar moeder. tijdens Samen hebben ze in naar de Tweede op Wereldoorlog heel veel geleden. Ze van hebben op tv ondergedoken gezeten, zijn verraden en de op van transport gesteld naar het concentratiekamp tijdens Bergen-Belsen. naar Kort na de bevrijding sterft Ro's van moeder in het Oost-Duitsland.

juni 2017
25-06-2017 09:00

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Stijn is het eerste kindje van Marieke Vos en haar man. Hij blijkt een ongeneeslijke spierziekte te hebben en zal hooguit twee jaar worden. Stijn is het eerste kindje van Marieke Vos en haar man. Hij blijft wat achter in zijn ontwikkeling. ...

18-06-2017 08:55

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Zeventien jaar geleden overlijdt de dochter van Heleen Bergwerff aan de gevolgen van een aanrijding. Gedy is sinds dit jaar langer overleden dan ze heeft geleefd. Zeventien jaar geleden overlijdt de dochter van Heleen Bergwerff aan de gevol...

11-06-2017 08:55

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Voordat hij vrij plotseling overlijdt, schrijft de vader van Barbara Zwaan een paar psalmen op een briefje. Niemand kan vermoeden hoeveel troost zijn dochter zal putten uit zijn krabbels. Voordat hij vrij plotseling overlijdt, schrijft de v...

05-06-2017 08:55

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Op 38-jarige leeftijd overlijdt de dochter van Kees en Riet Sustronk aan een zware hersenbloeding. Haar man blijft achter met twee jonge kinderen. Op 38-jarige leeftijd overlijdt de dochter van Kees en Riet Sustronk aan een zware hersenbloe...

04-06-2017 09:00

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Ruim achttien jaar geleden overlijdt het zoontje van Cees en Erika van Wingerden tijdens de bevalling. Aan Arjan Lock vertellen Cees en Erika hoe hun zoon voor hen een profeet is geweest. Ruim achttien jaar geleden overlijdt het zoontje van...

28-05-2017 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Charles, de man van Willy, krijgt COPD en leeft een paar keer op het randje van de dood. Toch probeert hij alles uit het leven te halen en er te zijn voor anderen. Charles, de man van Willy, krijgt COPD en leeft een paar keer op het randje ...

25-05-2017 08:55

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Abraham en Laura zijn nog maar een paar jaar getrouwd als Abraham alvleesklierkanker krijgt. Hij heeft een rusteloos, ruig leven zonder liefde achter de rug. Kan hij nu liefde ontvangen en geven? Abraham en Laura zijn nog maar een paar jaar...

21-05-2017 09:00

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Het spreken over gevoelens is niet gebruikelijk in het gezin waar Janneke Duursma opgroeit. Totdat Janneke dat zelf leert. Dit brengt haar en haar moeder dichtbij elkaar. Het spreken over gevoelens is niet gebruikelijk in het gezin waar Jan...

20-05-2017 18:30

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Als Naomi, het dochtertje van Yvette Giesen, tien maanden oud is, openbaart zich een ernstige stofwisselingsziekte. De grond zakt onder Yvettes voeten weg. Wat houdt haar op de been? Als Naomi, het dochtertje van Yvette Giesen, tien maanden...

14-05-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

De twee zussen Henny en Karin bezoeken op Moederdag het graf van hun moeder. De angst die ze had om dement te worden, wordt bewaarheid. Ze krijgt alzheimer. De twee zussen Henny en Karin bezoeken op Moederdag het graf van hun moeder. De ang...

13-05-2017 18:30

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Janny Dekens vertelt liefdevol over haar psychisch zieke zus Giny, die een zwervend bestaan leidde. Toch eindigde haar leven niet troosteloos. Richard Nibourg staat bij het graf van zijn grootouders. Janny Dekens vertelt liefdevol over haar...

07-05-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Kees Lommers en zijn dochter Daphne vertellen hoe bijzonder zijn moeder en haar oma was. Kees Lommers en zijn dochter Daphne vertellen hoe bijzonder zijn moeder en haar oma was. Zij verstond de kunst om haar kinderen, klein- en achterkleink...

06-05-2017 18:30

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Jan-Willem, het broertje van Mathilde Huijser, is vijftien als hij met zijn brommer een ongeluk krijgt en overlijdt. Het leven van Mathilde en van haar ouders zal nooit meer hetzelfde zijn. Jan-Willem, het broertje van Mathilde Huijser, is ...

30-04-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Idelette, de dochter van Jolanda en de zus van Elaine, krijgt als tiener leukemie. Ze grijpt de dertig procent kans op genezing met beide handen aan en gaat ervoor. Idelette, de dochter van Jolanda en de zus van Elaine, krijgt als tiener le...

29-04-2017 18:30

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Jeroen, de zoon van Greet Severs, sneuvelt als marechaussee op vredesmissie in Irak. De boodschap van zijn overlijden komt hard aan. Greet wil het niet geloven. Jeroen, de zoon van Greet Severs, sneuvelt als marechaussee op vredesmissie in ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik mis je gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik mis je de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik mis je bij Ik mis je liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik mis je. Heb je een uitzending van Ik mis je gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik mis je gemist

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan ook te maken hebben met het bijzondere leven en/of sterven van de overleden persoon; hij/zij inspireerde zijn omgeving. Ik mis je is begonnen in 2004.

Uitzending gemist van Ik mis je? Hier kun je alle uitzendingen van Ik mis je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 69
  • Laatste uitzending op 25-06-2017 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord