Programma gemist?

Na naar een paar beroertes de moet de met moeder van Annemiek Heerma opgenomen worden van in het verzorgingshuis. door Als tijdens Annemiek haar betrokken en relatiegerichte door moeder helemaal alleen naar met aan tafel ziet een zitten, breekt haar hart. het Als Joke het Keppel-Bouwsma in de eerste klas op tv van de de mulo zit, zit naar Henk achter haar. Hij van speelt met haar het pijpenkrul en Joke van is daar wel door van gecharmeerd. Op een op dag stopt hij in haar een briefje door toe een met de tijdens tekst 'I love you'. in Ze krijgen verkering en tijdens hun liefde naar blijft tot naar de dood hen scheidt. Toch gaat in hun levenspad niet de over naar rozen.

'Denk je dat de ik op in de hemel iets met de kleuren mag tijdens doen?' Dat vraagt de uit een moeder van Maaike van het der Graaf aan haar dochter van naar kort voor ze overlijdt. Als kleur- door en stijlanalist heeft een ze uit de gave om mensen zich de op mooi te laten door voelen. Dat is een uit van de dingen naar die ze los moet het laten als tijdens ze melanoomkanker krijgt. 'Gelukkig, in we hebben met elkaar nog', een zegt Richard Brantz regelmatig tegen een zijn met vrouw. Ze hebben tijdens in 2012 hun enige dochter Sigrid tijdens het verloren aan borstkanker. Zes op jaar later krijgt tijdens Richards vrouw een naar paar ernstige in TIA's en overlijdt ook. Wat tijdens biedt hem in nu nog in troost? Odin is negen het maanden als Dewhi Malinka haar tijdens zoontje uit levenloos aantreft. tijdens De gezonde en goedlachse van baby is de aan wiegendood overleden. Ook al weet tijdens Dewhi de dat ze geen het schuld heeft het aan zijn dood, tijdens toch houdt ze het gevoel van dat ze gefaald naar heeft. het Het leven van Boukje Valkenburg is de zó verweven op tv met dat van haar de met ouders, dat ze denkt nooit zonder de met hen te kunnen. In 2016 een overlijdt eerst op tv plotseling haar vader en nog een geen zeven weken een later de ook haar in moeder. Boukje komt erachter dat haar door ouders haar zo op tv stevig in het de wereld hebben gezet, een dat van ze zonder op tv hen verder kan.

Voor uit Mineke Daniëls op is haar veertien jaar oudere zus naar Emmy als een het tweede moeder. Als de Mineke een moeilijke een periode doormaakt, naar staat Emmy voor haar op tv klaar. Het op verdriet is dan de ook groot als een Emmy het de progressieve ziekte ALS op tv krijgt en in korte tijd de niets meer kan. het Als Marij de tijdens Waal net van zeventien is, verliest ze met haar door moeder aan kanker. met Ze is naar tien jaar ziek geweest. Ook al het is het zesendertig door op jaar geleden, Marij weet nog precies in hoe door het voelde toen haar moeder in van overleed. Het beetje geloof de in God een dat ze toen had, veranderde in de grote door woede.

Als de op tv moeder op van Esther Vos op door sterven ligt, is van Esther hoogzwanger. Zij en uit haar man weten zelf met nog met niet of ze van een jongen of een tijdens meisje zullen op tv krijgen. Bij haar naar moeders bed op maakt Esther de envelop open, waarin met staat door wat het zal worden. het Als Jan Pot het bij het graf van tijdens zijn in ouders over zijn tijdens moeder praat, straalt zijn met gezicht. Zijn in moeder, een nuchtere, in resolute vrouw, is voor op Jan een baken tijdens en houvast in tijdens moeilijke tijden. In door de met laatste jaren van haar leven kan in het hij wat terugdoen. Hij tijdens verzorgt haar tot naar aan haar dood. Ze wordt in uit 91 jaar. Met 31 weken zwangerschap in krijgt door Maureen Rutten een inwendige bloeding. een tijdens Haar dochter Chloë moet gehaald worden. op tv Door een zuurstofgebrek kan van ze niet overleven. Als in Maureen en in haar man ruim drie jaar later met een zoon krijgen, op tv wordt een ze in een plaats van een naar onzichtbare een zichtbare moeder. 'Als je naar zo vrolijk op tv kan uit zijn in het klooster de is het een vast niet zo angstig door als ik denk.' tijdens Dat denkt de 15-jarige uit broeder Adelbert als hij op broeder in Nol ontmoet. Broeder in Nol is vrolijk en vertelt naar graag moppen. Vierentwintig naar jaar later een treedt broeder Adelbert in. een Er ontstaat een op hechte band tussen een de het broeders.

'Hij van zwaaide ons uit: op tv 'Dag pap, dag mam, tot met volgend jaar', vertelt naar Gerda Ots. Zo het neemt met de 28-jarige zoon Robert afscheid van van zijn ouders tijdens op een oudejaarsdag. Gerda en haar man op tv kijken tijdens uit naar uit een fantastisch nieuw jaar. Maar van dan tijdens staat de politie een paar dagen met in later voor de naar deur. De levenslustige Jikke uit krijgt de diagnose in kanker. Het voelt in voor haar en haar man door van Karel Groen als een naar enorme dreun. een Het proces dat twee het jaar duurt ervaren op ze echter als in mooi en helend. Het met is tijdens hard voor Jikke om afscheid de te het moeten nemen van haar man en op drie in dochters, maar uit ze zorgt ervoor dat haar door dochters een mooi uit aandenken op krijgen.

'Dat van kan niet, ik met heb het niet een aan mijn hart, want van ik voel er uit niets van.' Dit op is door de reactie van de de moeder van Elvira van naar der Gaag een als ze te uit horen krijgt dat haar hart op nog maar door voor in vijftien procent werkt. Ze overlijdt ruim op twee door weken later. in Gelukkig kan Elvira nog van wel bewust afscheid uit van haar nemen. Aart Kraak een op bezoekt het graf van zijn Poolse, door dakloze en alcoholverslaafde een naar vriend Mietek. Kort na hun in eerste door ontmoeting ontstaat er een op tv diepe vriendschap. Wekelijks tijdens koken en schaken tijdens ze samen en het drinken ze een met biertje. Aart uit heeft niet de illusie dat hij naar Mietek in kan redden met van de alcohol. Hij van besluit te doen wat hij door kan: er op voor hem zíjn. naar Hilli Arduin omschrijft haar tijdens zoon de Steve als door een vrijbuiter en een de levensgenieter. Ook de wanneer hij de diagnose sarcoïdose krijgt, met past een Steve zijn in levensstijl niet aan. Op een naar dag bespreken ze zijn uit door naderende dood. Voor van Hilli is dit een met moeilijk moment.

De door moeder van Paulina Dorsman-Born knapt van maar niet het op na een longontsteking. op tv uit Ze blijkt kanker te hebben. met Het ziekteproces op tv gaat zo snel naar dat Paulina nauwelijks tijd naar heeft op tv om afscheid van met haar te nemen. Ze naar kan haar moeder nog door wel vertellen dat ze het in verwachting is met van een het dochter en dat ze het die het naar haar op zal vernoemen. Dat voelt dubbel, want naar haar met moeder zal door dit meisje niet meer zien. Als de door de vader van Carla het Drost longkanker krijgt, een gaat hij snel de achteruit. Daarom wil Carla nog uit graag naar een persoonlijk gesprek met hem. van Op tijdens een mooie middag op tv trekken ze uit samen de natuur in. Het wordt de hun de laatste van op hart-tot-hartgesprek.

Sybe is op tv nog in maar een baby tijdens van tien maanden wanneer hij uit overlijdt in aan een kwaadaardige tumor. Zijn het moeder Foekje van naar der Heide wordt heen de en in weer geslingerd tussen gevoel met en verstand. Wanneer staak het je de behandeling naar op en wanneer ben een je klaar voor het afscheid van in in je nog zo jonge naar kind? 'Kan ik van hem nog wel uit zien?' Dat een is het eerste van wat Hennie Romkes vraagt als op ze hoort dat op tv haar het man Jan, een Urker visser, door is verongelukt in op zee. Alhoewel het van 23 uit jaar geleden gebeurd is, voelt tijdens het uit voor haar als de dag door van het gisteren. 'Wil je me nog een uit uit keer in je een armen nemen?' Dat vraagt uit Janny Freriks aan haar uit man Benno door kort voor hij overlijdt. Twee de jaar eerder een kreeg hij longkanker. Tijdens door zijn ziekte groeien uit op ze dichter naar elkaar op toe. Wat valt het de afscheid uit hun zwaar. De vader van Joyce de Vasilda is in naar Suriname met geboren en zijn laatste een wens het is ook om daar begraven een te worden. Als hij op tv dementie krijgt, de gaat de Joyce met haar uit vader naar Suriname een om er zijn laatste jaren door door te brengen. Ze van leert hem de daar op tv van een hele andere kant in kennen.

Henriëtte Verfaille uit bezoekt de het urnengraf van haar broer en het haar ouders. tijdens Op een het graf, dat geruimd zal op tv worden, staat alleen op tv nog een nummer. op tv Hier uit ligt veel van haar geschiedenis. een Toch heeft door ze er niks tijdens meer mee. Dit in tegenstelling het tot vroeger, toen een ze op hier vaak kwam om tijdens te rouwen. Martine op is het meervoudig het gehandicapte een zusje van Nancy Wolting. Voor Nancy tijdens is het heel door in normaal om op te tijdens groeien met uit een zusje met tijdens beperkingen. De grootste les die naar Nancy van Martine tijdens heeft door geleerd is gewoon te 'zijn' en door niet te moeten. in Op haar door 16e van krijgt Lies Mulder verkering met Joop. uit tijdens Ze zijn gek op elkaar, de maar na acht een maanden maakt uit hij het uit, want hij een schaamt zich voor het de situatie bij met hem thuis. Dertig uit jaar de later ontmoeten ze elkaar met opnieuw. Dan op slaat de vonk naar weer over. Yvette, op tv de vrouw van Eric de met Groot op en de moeder van in Syenna, naar overlijdt in 2017 aan longkanker. door Eric en Syenna gaan uit beiden door totaal anders om tijdens met hun van verdriet en dat brengt verwijdering op tussen met vader en dochter. Toch door zegt Syenna: de We leven nu mét elkaar naar en niet meer in van elkaar af.' van Wat was hiervoor met nodig?

Achtenveertig jaar lang tijdens zijn ze in dag en nacht samen: door van Gerrit van der de Kolk en zijn naar vrouw Gerrie. Ze door runnen samen de boerderij, een totdat Gerrie plotseling overlijdt in aan tijdens een hartinfarct. Toch wil Gerrit door al op tv zijn zegeningen tellen. Hoe verschillend de kun van je reageren op het overlijden met van op tv je kind? Als op tv bij Hilde van de Amerom de dankbaarheid uit overheerst, voert boosheid bij het haar man Jan een de boventoon. een Hun dochter Susan op verongelukte in Thailand tijdens een tijdens wereldreis.

Kitty van van den Ende de en haar in man Johan noemen met elke avond de namen van tijdens hun door kinderen, klein- en achterkleinkinderen in met hun gebed. 'Neem jij het het de maar over, want ik weet van op ze niet meer', zegt Johan op op tv een avond. op De tijdens dementie slaat toe. Martine is het het met meervoudig gehandicapte zusje van Nancy Wolting. naar Voor het Nancy is het uit heel normaal om op in te groeien met uit een zusje door met beperkingen. De naar grootste les de die Nancy van Martine in heeft geleerd is gewoon te met 'zijn' en op niet te de moeten.

De in vader van Gerlies Bokma naar wordt op latere door leeftijd dominee. Dit heeft de grote impact op de het leven van uit Gerlies. Als tiener een gedraagt met ze zich in als de perfecte op tv dochter. Daar krijgt op tv ze later veel last van. naar Ze wordt erg boos de op haar van ouders en op God. in Als in haar vader tijdens ziek wordt en nog maar het kort te van leven heeft, grijpt de Gerlies de kans om weer met naar het haar vader te gaan. van Het wordt een emotioneel van gesprek. Als op Pim tijdens Polak achttien jaar is, verliest door hij met zijn enige broer door een noodlottig met verkeersongeval. Door het de grote gezamenlijke tijdens verdriet een krijgt hij een sterkere band op met zijn een ouders. Acht jaar later wordt naar zijn moeder ernstig van ziek. Van zijn het broer kon de hij destijds geen afscheid de nemen, maar het uit afscheid van zijn met moeder met krijgt een tijdens gouden randje.

Edith een is zwanger van in haar elfde kind als ze op tv een agressieve een hersentumor krijgt. Twee dagen de nadat haar naar baby is overleden in van haar buik, overlijdt met ze zelf. van Het is een de zware klap voor haar het in moeder Marjo Veen. Kon ze op tv maar met haar dochter de meegaan. Maar Marjo een beseft dat ze door er moet in zijn voor haar uit tien kleinkinderen. met 'Het is een tijdens gat dat nooit meer gevuld naar kan worden.' op tv In het Mastbos bij op tv Breda uit vertellen Ap en Anita door Verwaijen over hun met zoon tijdens Pieter. Een paar dagen door na hun laatste tijdens gesprek met hem op door die plek naar maakt hij een naar eind aan zijn leven. Voor met Ap de en Anita is het een uit van trauma. Ze kiezen de ervoor om het lijden te durven het aanvaarden en op tv te vertrouwen op God door dat uit Hij hen er de doorheen leidt.

'Bij ons thuis van stond de deur tijdens altijd op open, er aten elke dag door wel mensen mee het de in ons grote gezin,' zegt de Aristakes Jessayan. De naar ouders van Aristakes met vluchtten een uit Armenië en kwamen in naar de jaren '50 met op tv op tv hun gezin in op Nederland terecht. 'Gastvrijheid zat in van hun door bloed. We leerden van hen te van helpen om op tv te in helpen en niet op om iets terug te ontvangen.' De tijdens opa van in Joke uit Buis is van grote betekenis in voor door haar muzikale carrière. Door hem krijgt een ze liefde in voor de 'Johannes de met Heer-liederen'. met Dat zijn Engelse door hymnes, die in het de Nederlands zijn vertaald. een Samen met haar ernstig met van zieke opa blaast ze tijdens deze liederen nieuw leven een in.

april 2019
14-04-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Na een paar beroertes moet de moeder van Annemiek Heerma opgenomen worden in het verzorgingshuis. Als Annemiek haar betrokken en relatiegerichte moeder helemaal alleen aan tafel ziet zitten, breekt haar hart. Als Joke Keppel-Bouwsma in de e...

13-04-2019 17:10

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Denk je dat ik in de hemel iets met kleuren mag doen?' Dat vraagt de moeder van Maaike van der Graaf aan haar dochter kort voor ze overlijdt. Als kleur- en stijlanalist heeft ze de gave om mensen zich mooi te laten voelen. Dat is een van d...

07-04-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Voor Mineke Daniëls is haar veertien jaar oudere zus Emmy als een tweede moeder. Als Mineke een moeilijke periode doormaakt, staat Emmy voor haar klaar. Het verdriet is dan ook groot als Emmy de progressieve ziekte ALS krijgt en in korte ti...

06-04-2019 17:10

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Als de moeder van Esther Vos op sterven ligt, is Esther hoogzwanger. Zij en haar man weten zelf nog niet of ze een jongen of een meisje zullen krijgen. Bij haar moeders bed maakt Esther de envelop open, waarin staat wat het zal worden. Als ...

31-03-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Hij zwaaide ons uit: 'Dag pap, dag mam, tot volgend jaar', vertelt Gerda Ots. Zo neemt de 28-jarige zoon Robert afscheid van zijn ouders op oudejaarsdag. Gerda en haar man kijken uit naar een fantastisch nieuw jaar. Maar dan staat de polit...

30-03-2019 18:10

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Dat kan niet, ik heb het niet aan mijn hart, want ik voel er niets van.' Dit is de reactie van de moeder van Elvira van der Gaag als ze te horen krijgt dat haar hart nog maar voor vijftien procent werkt. Ze overlijdt ruim twee weken later....

24-03-2019 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

De moeder van Paulina Dorsman-Born knapt maar niet op na een longontsteking. Ze blijkt kanker te hebben. Het ziekteproces gaat zo snel dat Paulina nauwelijks tijd heeft om afscheid van haar te nemen. Ze kan haar moeder nog wel vertellen dat...

23-03-2019 18:10

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Sybe is nog maar een baby van tien maanden wanneer hij overlijdt aan een kwaadaardige tumor. Zijn moeder Foekje van der Heide wordt heen en weer geslingerd tussen gevoel en verstand. Wanneer staak je de behandeling en wanneer ben je klaar v...

17-03-2019 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan o...

16-03-2019 18:10

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Henriëtte Verfaille bezoekt het urnengraf van haar broer en haar ouders. Op het graf, dat geruimd zal worden, staat alleen nog een nummer. Hier ligt veel van haar geschiedenis. Toch heeft ze er niks meer mee. Dit in tegenstelling tot vroege...

10-03-2019 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Achtenveertig jaar lang zijn ze dag en nacht samen: Gerrit van der Kolk en zijn vrouw Gerrie. Ze runnen samen de boerderij, totdat Gerrie plotseling overlijdt aan een hartinfarct. Toch wil Gerrit al zijn zegeningen tellen. Hoe verschillend ...

03-03-2019 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Kitty van den Ende en haar man Johan noemen elke avond de namen van hun kinderen, klein- en achterkleinkinderen in hun gebed. 'Neem jij het maar over, want ik weet ze niet meer', zegt Johan op een avond. De dementie slaat toe. Martine is he...

24-02-2019 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

De vader van Gerlies Bokma wordt op latere leeftijd dominee. Dit heeft grote impact op het leven van Gerlies. Als tiener gedraagt ze zich als de perfecte dochter. Daar krijgt ze later veel last van. Ze wordt erg boos op haar ouders en op Go...

17-02-2019 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Edith is zwanger van haar elfde kind als ze een agressieve hersentumor krijgt. Twee dagen nadat haar baby is overleden in haar buik, overlijdt ze zelf. Het is een zware klap voor haar moeder Marjo Veen. Kon ze maar met haar dochter meegaan....

10-02-2019 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Bij ons thuis stond de deur altijd open, er aten elke dag wel mensen mee in ons grote gezin,' zegt Aristakes Jessayan. De ouders van Aristakes vluchtten uit Armenië en kwamen in de jaren '50 met hun gezin in Nederland terecht. 'Gastvrijhei...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik mis je gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik mis je de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik mis je bij Ik mis je liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik mis je. Heb je een uitzending van Ik mis je gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik mis je gemist

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan ook te maken hebben met het bijzondere leven en/of sterven van de overleden persoon; hij/zij inspireerde zijn omgeving. Ik mis je is begonnen in 2004.

Uitzending gemist van Ik mis je? Hier kun je alle uitzendingen van Ik mis je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 209
  • Laatste uitzending op 14-04-2019 om 07:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord