Programma gemist?

Aflevering 24 - van Reportagereeks: Arjan Lock de en Hella door van der Wijst op tv praten uit op begraafplaatsen door heel Nederland met tijdens met nabestaanden over het een verlies van een dierbare. in Wat is tijdens er gebeurd? Wat biedt troost en van hoe pak tijdens je met de draad weer van op?

Noë en op Talitha staan bij het op tv graf van door hun zus Sharon. Ze op tv is plotseling op overleden en er door is op geen doodsoorzaak gevonden. Dat op kunnen de zussen nog steeds door niet bevatten. het Hoe moeten ze een nu verder? Ze putten het op troost uit wat Sharon heeft naar nagelaten. Voor op Wijnand van de Vendel het is zijn oudere in broer een Job het stoere voorbeeld. het Als Job uit leukemie krijgt, wordt op tv er niet gesproken over uit het naderend afscheid. Na zijn met overlijden laat Wijnand uit geen enkele een emotie uit toe. Zeven jaar later breekt in hij. Het is uit het begin van door een lang uit proces.

Voor Grace Koney het is haar moeder op tv haar een alles: moeder, vriendin en zus. op Maar als naar vrouw van een Ghanese de tijdens dominee is ze ook in 'moeder van met iedereen'. Daarom begrijpt Grace niet waarom de juist op tv háár moeder moest overlijden. Het een ene moment naar is de vader door van Saskia de Kamsteeg-van 't met Veer bezig met het klaarmaken van met de boot naar om naar op vakantie te gaan en een tijdens paar uur van later ligt met hij op sterven. De de laatste woorden van naar haar vader zijn voor met tijdens haar een grote troost naar en geven haar door uiteindelijk diepe met vrede.

Alie naar Rorije staat bij tijdens het kleurrijke tijdens graf van haar tijdens zeventienjarige dochter Gerrianne. in Zo is ze ook, een sprankelende, door spontane puber, het die door geniet van het door leven. Alles lijkt tijdens haar voor de een wind te gaan, totdat een de tumor in haar naar been wordt ontdekt. uit Bij elke naar verdere tegenslag die tijdens ze te verwerken krijgt, wordt door ze op tv sterker. Zelfs als ze tijdens weet dat van ze binnen een half jaar met zal sterven en tijdens de strijd tegen uit kanker zal verliezen, tijdens kan ze door zeggen: ik in heb overwonnen. De vader van tijdens door Gert-Jan Segers overlijdt plotseling aan tijdens een hartstilstand. een Als voorganger drukte de uit verantwoordelijkheid voor zijn gemeente op te naar zwaar op hem. Hoe ziet een de Gert-Jan Segers het overlijden van zijn het vader in in het licht het van zijn op tv politieke carrière?

Jan en Lies door Nijman tijdens kennen elkaar al vanaf hun met tienerjaren. Al heel door jong besluiten ze op om met God de te in leven en hun huis door open te in stellen voor mensen door die het moeilijk hebben. naar Als ze het na dertig jaar nieuwe op plannen maken uit voor de toekomst, op tv wordt Jan ziek. uit Ze besluiten niet bij uit de door pakken neer te zitten en de uit te zien naar naar een wonder. een Toch zien op ze ook met de realiteit onder met ogen en bereiden ze zich de voor op het met afscheid. een Als domineesdochter heeft Jolande Ferwerda nooit op tv het gevoel gehad in naar in een glazen huis naar te zitten. een Aan presentator Arjan in Lock vertelt ze welke een rol haar vader in hierin speelde en hoe zijn een door leven en sterven haar in gevormd hebben.

Voor met wie is het in geen nachtmerrie om twee keer door op tv afscheid te moeten in nemen van een echtgenote? Het door overkwam Abel van Swart. Een hersenbloeding het scheidde hem van zijn eerste een vrouw Giny. Wanneer uit op tv zijn tweede vrouw Janny in 2012 in aan darmkanker overlijdt, het denkt Abel een dat de het rouwen om Janny het minder zwaar zal zijn; Janny naar is door immers zijn tweede de vrouw die overlijdt. Maar dat op tv blijkt de een ernstige vergissing. Als het Robert op den Held een de tumor in zijn onderbeen blijkt uit te op tv hebben, maken hij en zijn het vrouw Ineke een duidelijke naar keuze voor 'leven'. een Strijdvaardig en de gelovend laten ze het van woord 'life' op uit met hun muur zetten om hen eraan van te herinneren het dat God een van wonder kan doen. Het tijdens met loopt echter anders.

Jan tijdens en Fokje Markerink staan uit bij een het graf van Jans eerste op vrouw Ada. Op het van graf staat sinds met kort van ook een kleine gedenksteen op tv voor Adrie, het levenloos een geboren dochtertje van naar Jan en Ada. op Zij op werd direct de bij de ouders weggehaald tijdens en het is naar niet duidelijk naar wat er met haar gebeurd is. op tv Daarom is tijdens het gedenksteentje erg uit belangrijk het voor Jan, want zoveel jaar van na dato geeft van het hem de erkenning in dat naar het kindje in er geweest is. Jacqueline van Blom is twintig weken tijdens zwanger als zij en uit haar man te naar een horen krijgen dat de op tv kans dat in het kindje het redt minimaal de is. De verslagenheid tijdens is op groot. De beslissing door om de zwangerschap te beëindigen de of uit tijdens te dragen is op tv een strijd tussen hoofd en naar hart. op Als ze verdrietig langs de tijdens naar rivier loopt, ontmoet door ze haar 'engel het van de dijk' en van krijgt ze rust om van haar hart te volgen. door En dan de wordt Fenne het geboren.

Op zijn tijdens laatste verjaardag vertelt de van vader het van Mirjam Bogerd naar dat hij op zich zorgen maakt om tijdens zijn gezondheid. op tv Drie weken later overlijdt hij aan het leukemie. De naar moeder van Mirjam ondergaat op tv dan het net chemobehandelingen. van In deze hectische periode de vindt Mirjam het naar moeilijk om van te rouwen en zingen op lukt niet meer. op Een jaar later met Kerst naar komt in daar weer uit ruimte voor. Nelleke is met niet alleen naar het zusje van Janke Ouwejan, tijdens maar ook in haar eerste en op tv beste vriendinnetje. op tv Al gauw blijkt dat een Nelleke niet is als de andere kinderen. met Ze lijdt aan een psychische van stoornis een waardoor ze door angsten en dwanghandelingen heeft. de Als ze drieëntwintig is, in is het een leven zo zwaar dat door ze besluit door om een in operatie in de hersenen een te ondergaan. Ondanks de van risico's wil uit ze voor een beter leven de gaan. Door een met met medische fout overlijdt ze op nog voor van de operatie.

Als Joyce Fielt van samen met van haar een man Guido de kerstspullen aan het een opruimen is, met hoort ze van ineens een met klap. Guido ligt op de grond. een Ze naar beseft al gelijk dat het ze van haar man zal van verliezen. Sophie Minthe vertelt in over haar op lieve vader, de de ex-man van haar moeder Marij Mommers. van Na tijdens de dood van haar vader van met kreeg ze weer contact een met haar naar moeder. Samen bezoeken uit ze nu regelmatig het graf. Ze op tv heeft haar uit moeder teruggekregen en het dat is met haar tot troost. Annie en op tv Sipko zijn ontzettend tijdens door blij met de zwangerschap. in Sipko zal echter door de geboorte van zijn de zoon niet meer meemaken. op tv naar Hij overlijdt aan een in hartstilstand als Annie tien met weken zwanger is. De een geschiedenis naar herhaalt zich en Annie moet op tv jaren later ook naar haar uit zoon loslaten. Daan Westerink staat de bij de het graf van haar ouders. uit op Als Daan veertien is, moet ze naar met afscheid nemen van haar moeder. Op de het haar sterfbed geeft ze tijdens Daan woorden mee met waar ze nu nog wat uit op aan heeft. Met trots en bewondering op tv vertelt ze over met de van liefde die het haar ouders voor het elkaar en voor een haar hadden. Hun liefde van vormen de stabiele basis naar is op in haar leven.

Jenneke van tijdens Breugel uit vertelt over haar vader het die twee keer naar weduwnaar is geworden. Als haar door eigen moeder uit overlijdt, is uit Jenneke elf het jaar. Ze voelt zich erg naar verantwoordelijk voor tijdens haar broertjes. Na een van aantal jaren op tv komt Marrie als huishoudster een in het het gezin. Haar vader trouwt op met haar en Jenneke door krijgt er nog van twee tijdens broertjes en de een zusje bij. Maar dan door overlijdt ook Marrie. Hoe het haar met vader met deze door moeilijke situaties is omgegaan, is van voor Jenneke tijdens een bron van naar inspiratie. Wanneer er tijdens bij Jan, de naar man van Ans Kas, uit met lymfklierkanker wordt geconstateerd, is dat door voor in hen een grote slag. Als op tv kinderloos op echtpaar doen en delen ze altijd op tv alles met elkaar. met Een week voordat door Jan overlijdt, gaan op ze nog een op tv keer samen op tv uiteten. Dat op tv wordt een bijzonder het afscheid, waaraan Ans nog vaak op tv naar terugdenkt.

Thijs door en Eline uit Timmerman zijn nog geen tijdens vier jaar in getrouwd als Eline op dertigjarige leeftijd het overlijdt aan de kanker. Met op tv diepe bewondering denkt het Thijs terug op aan zijn strijdbare en een moedige vrouw. Een bijzondere met ervaring met de God geeft in Eline rust om in alles los te het laten. Voor Thijs was zij de in door zomer in zijn leven en het het inspirerende voorbeeld om door met zijn op tv verlies om van te gaan. Een ogenschijnlijk tijdens griepje blijkt een een auto-immuunziekte te zijn de waar de vader van van Annemieke de Krijgsman binnen drie maanden op aan overlijdt. Annemieke het omschrijft haar de vader als een rustige, door wijze man. Geloof van is een vanzelfsprekendheid in de het gezin. uit Hij leest van uit de Bijbel en bidt van aan tafel. Als het hij door in het ziekenhuis terechtkomt, de worden de het rollen omgekeerd. tijdens Annemieke zal nu stukjes uit van de het Bijbel voorlezen en bidden. Net voor in zijn overlijden krijgt op tv op Psalm 23 wel een in hele bijzondere een betekenis.

Als in de oma uit van Jolie-Séline Verschoor plotseling van ernstig ziek tijdens is, belt Jolie-Séline de dokter. Ze met gaat ook door met haar oma mee naar in de door ambulance naar het het ziekenhuis. Dit de versterkt hun onderlinge op tv band. Marietje naar van der Meijden en haar in man Bert op tv trouwen op op tv latere leeftijd. Bert noemt haar 'mijn uit prinsesje' van en voor Marietje van is hij 'een zonnetje'. Ze in rijden in heel Nederland door in hun uit 45 kilometerautootje tijdens en genieten volop door van het leven samen. uit Maar al snel een wordt Bert ziek. uit De vader van de Tom Mikkers op is directeur naar van een naar grote vleeswarenfabriek. Op 58-jarige tijdens leeftijd overlijdt hij plotseling op tv aan een hartstilstand. van Tom herinnert tijdens zich zijn in vader als iemand met wie hij door door regelmatig conflicten had, maar die met hem een tegelijkertijd liefde en bescherming bood. tijdens In 2006 ondergaat een Petra, de vrouw naar van de Sándor Tinkóczy, een op longtransplantatie. De verwachting is uit dat ze misschien nog uit acht jaar met de naar naar nieuwe long zal leven. uit Het worden er uiteindelijk op negen. Met dankbaarheid van kijkt in Sándor op deze mooie extra jaren op met terug.

Albert en Annemarie in Bogaard raken op tv in 1999 met hun uit twee dochters betrokken van bij een ernstig op tv door ongeval. Dochters Suzan en de Inge overlijden ter de plekke. Albert raakt vrijwel met gelijk in coma en met ontwaakt zo'n acht op in weken later. Annemarie staat het voor de onmogelijke door opgave om haar man te op tv vertellen wat er een is gebeurd. op tv Als de vader van een Chantal van tijdens Wijngaarden de op diagnose alvleesklierkanker krijgt, is dat uit door voor haar een door enorme schok. Ze is tijdens boos op de artsen naar en op God, want van op tv ze is pas zestien jaar door en kan hem nog in niet missen. Ze met hebben nog naar welgeteld zeventien naar weken samen. van Wat helpt haar de verder nu haar naar vader er niet in meer is?

Ilse en Rinus een verliezen beiden naar hun echtgenoot in 2015. van op tv Nooit hadden ze gedacht een een jaar later weer in verliefd te zijn. tijdens Samen ervaren ze op hoe rouw, gemis én uit een nieuwe het liefde naast elkaar kunnen door op bestaan. Bij het graf uit van haar het ouders haalt Ciska van der Spek met herinneringen het op aan tijdens haar kindertijd. Als van muzikaal gezin traden ze vaak op. in Het filmpje dat naar op tv ze daarvan laat zien, in is voor haar tot naar troost. Tien op tv dagen voordat door Birgit Kooistra is uitgerekend hoort de op tv verloskundige geen hartslag op van de baby de meer. naar Haar zoontje Stan het wordt levenloos op tv geboren. Na vijftien van jaar is dit in verlies nog steeds een litteken uit in Birgits op leven. Herman Haan heeft tijdens een moeilijke jeugd van en is naar nog maar vijftien tijdens als hij met uit huis gaat. Met zijn in vader van heeft hij tientallen jaren geen contact. de Op een dag met de ziet hij in dat op dit niet goed in is en naar staat hij bij zijn op tv vader voor de deur. Zal tijdens die tijdens hem herkennen?

Janneke, de dochter uit van in Ad en Anneke Plante, in wordt in plotseling ongeneeslijk ziek met als ze 21 van jaar is. Als het ze hoort dat haar einde nadert, door nodigt ze al de met haar vrienden en bekenden uit een om bij haar langs een te komen. Vijf het weken lang is op het van een komen en gaan van de mensen die het een leven nog met op tv op haar willen vieren. Janneke naar heeft hoop. Ze op is op weg het naar een betere wereld. op tv Vlak voordat Sietse, van de man van de Immy de Boer, naar naar zijn werk gaat, naar krijgt naar hij een hartinfarct. met Na de een behandeling kan hij volgens de dokter in naar wel honderd worden. Maar Immy krijgt een een cynische uit man terug. Ze met herkent haar Sytse uit niet het meer. Nog voor hij aan de een revalidatie begint, uit krijgt hij een hartstilstand. op de Voor Immy is dit uit allemaal moeilijk te op tv verwerken.

september 2017
24-09-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Aflevering 24 - Reportagereeks: Arjan Lock en Hella van der Wijst praten op begraafplaatsen door heel Nederland met nabestaanden over het verlies van een dierbare. Wat is er gebeurd? Wat biedt troost en hoe pak je de draad weer op?

17-09-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Noë en Talitha staan bij het graf van hun zus Sharon. Ze is plotseling overleden en er is geen doodsoorzaak gevonden. Dat kunnen de zussen nog steeds niet bevatten. Hoe moeten ze nu verder? Ze putten troost uit wat Sharon heeft nagelaten. V...

10-09-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Voor Grace Koney is haar moeder haar alles: moeder, vriendin en zus. Maar als vrouw van een Ghanese dominee is ze ook 'moeder van iedereen'. Daarom begrijpt Grace niet waarom juist háár moeder moest overlijden. Het ene moment is de vader va...

03-09-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Alie Rorije staat bij het kleurrijke graf van haar zeventienjarige dochter Gerrianne. Zo is ze ook, een sprankelende, spontane puber, die geniet van het leven. Alles lijkt haar voor de wind te gaan, totdat een tumor in haar been wordt ontde...

27-08-2017 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Jan en Lies Nijman kennen elkaar al vanaf hun tienerjaren. Al heel jong besluiten ze om met God te leven en hun huis open te stellen voor mensen die het moeilijk hebben. Als ze na dertig jaar nieuwe plannen maken voor de toekomst, wordt Jan...

20-08-2017 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Voor wie is het geen nachtmerrie om twee keer afscheid te moeten nemen van een echtgenote? Het overkwam Abel Swart. Een hersenbloeding scheidde hem van zijn eerste vrouw Giny. Wanneer zijn tweede vrouw Janny in 2012 aan darmkanker overlijdt...

13-08-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Jan en Fokje Markerink staan bij het graf van Jans eerste vrouw Ada. Op het graf staat sinds kort ook een kleine gedenksteen voor Adrie, het levenloos geboren dochtertje van Jan en Ada. Zij werd direct bij de ouders weggehaald en het is nie...

06-08-2017 09:00

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Op zijn laatste verjaardag vertelt de vader van Mirjam Bogerd dat hij zich zorgen maakt om zijn gezondheid. Drie weken later overlijdt hij aan leukemie. De moeder van Mirjam ondergaat dan net chemobehandelingen. In deze hectische periode vi...

05-08-2017 18:35

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Als Joyce Fielt samen met haar man Guido de kerstspullen aan het opruimen is, hoort ze ineens een klap. Guido ligt op de grond. Ze beseft al gelijk dat ze haar man zal verliezen. Sophie Minthe vertelt over haar lieve vader, de ex-man van ha...

30-07-2017 09:00

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Jenneke van Breugel vertelt over haar vader die twee keer weduwnaar is geworden. Als haar eigen moeder overlijdt, is Jenneke elf jaar. Ze voelt zich erg verantwoordelijk voor haar broertjes. Na een aantal jaren komt Marrie als huishoudster ...

23-07-2017 09:00

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Thijs en Eline Timmerman zijn nog geen vier jaar getrouwd als Eline op dertigjarige leeftijd overlijdt aan kanker. Met diepe bewondering denkt Thijs terug aan zijn strijdbare en moedige vrouw. Een bijzondere ervaring met God geeft Eline rus...

22-07-2017 18:40

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Als de oma van Jolie-Séline Verschoor plotseling ernstig ziek is, belt Jolie-Séline de dokter. Ze gaat ook met haar oma mee in de ambulance naar het ziekenhuis. Dit versterkt hun onderlinge band. Marietje van der Meijden en haar man Bert tr...

16-07-2017 09:00

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Albert en Annemarie Bogaard raken in 1999 met hun twee dochters betrokken bij een ernstig ongeval. Dochters Suzan en Inge overlijden ter plekke. Albert raakt vrijwel gelijk in coma en ontwaakt zo'n acht weken later. Annemarie staat voor de ...

15-07-2017 18:40

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Ilse en Rinus verliezen beiden hun echtgenoot in 2015. Nooit hadden ze gedacht een jaar later weer verliefd te zijn. Samen ervaren ze hoe rouw, gemis én een nieuwe liefde naast elkaar kunnen bestaan. Bij het graf van haar ouders haalt Ciska...

09-07-2017 08:56

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Janneke, de dochter van Ad en Anneke Plante, wordt plotseling ongeneeslijk ziek als ze 21 jaar is. Als ze hoort dat haar einde nadert, nodigt ze al haar vrienden en bekenden uit om bij haar langs te komen. Vijf weken lang is het een komen e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik mis je gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik mis je de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik mis je bij Ik mis je liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik mis je. Heb je een uitzending van Ik mis je gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik mis je gemist

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan ook te maken hebben met het bijzondere leven en/of sterven van de overleden persoon; hij/zij inspireerde zijn omgeving. Ik mis je is begonnen in 2004.

Uitzending gemist van Ik mis je? Hier kun je alle uitzendingen van Ik mis je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 86
  • Laatste uitzending op 24-09-2017 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord