Programma gemist?

Zeven jaar, tijdens zeven van maanden en zeven dagen. tijdens Zo lang mag Roy bij een in Mieke van Werven tijdens en haar man zijn. door Hij wordt geboren met een een stofwisselingsziekte en is met uit in alles afhankelijk naar van de zorg die door ze met op zoveel liefde geven. Als een Roy overlijdt overheerst de vrede. van een 'Mam, houd je niet groot, van maar mag ik naar bij je gevoel een komen?' Die van vraag stelt door Mijke Blankespoor als haar moeder op net de een diagnose alvleesklierkanker heeft een gekregen. 'Kind, ik uit zal het proberen', is haar in antwoord. van Dat brengt verdieping in de tijdens bijzondere relatie naar die met Mijke toch al door met haar moeder naar heeft.

Willem Molenaar groeit met op in in een 'zwartekousenkerk'. een Zijn vader is daar diaken. in Als Willem en door zijn vrouw het besluiten om die kerk uit te verlaten, vinden de tijdens zijn ouders dat met heel moeilijk en kan hij niet met een meer met hen over het op tv geloof praten. Maar van dat verandert de kort voordat zijn in vader overlijdt. 'Ik ga nog op even klimmen in een de de bergen. P.S. Ik doe met voorzichtig.' Dit is het door laatste wat in Gert de en Patty Oskamp van hun met zoon Peter horen. Hij van met is een fervent bergbeklimmer en net een klaar met een zijn door studie. Tijdens een verkenningstocht de van de naar Matterhorn glijdt hij uit en tijdens valt naar 150 meter naar beneden. naar Zijn ouders door horen het schokkende bericht van zijn een overlijden de volgende op tv in dag.

Al door tijdens de zwangerschap weten uit Siebe en Agnes het Ebbers dat hun dochtertje van Nora een op tv hartafwijking het heeft. Ze zijn op tv er rustig onder, op ondanks alle risico's. Toch komt het het bericht dat ze door gaat overlijden nog met onverwacht. door Rinus, het driejarig zoontje van het Teun op tv van Kempen, steekt van de weg over om de stekelbaarsjes te gaan vangen uit en komt door onder een auto. Nu, de vijftig naar jaar later, vertelt Teun met aan Arjan Lock dat op Rinus nog naar elke dag het in zijn gedachten het is.

Vanaf met zijn geboorte is de Douwe een een vrolijke baby. Toch in ontwikkelt hij zich niet goed door en blijkt hij een door lichte verstandelijke beperking op tv te hebben. op tv Op zijn elfde krijgt in hij een hersenziekte naar en het zijn situatie de verergert. Hij heeft de nog hoogstens twee jaar te door leven, de maar wordt uiteindelijk op 31 jaar. Voor zijn in moeder Hiektje Zwiep begint het uit rouwproces als op Douwe naar een gezinsvervangend een tehuis gaat. naar De vader van van Fetsje en Pietrik het is geen op tv doorsnee vader. Getekend door het naar leven op tv zoekt hij troost in in drankgebruik. de De laatste vijftien jaar van zijn van leven lijdt de hij aan dementie. in Voor een de zussen is de dementie een de groot van geschenk, want het op tv maakt van hun vader tijdens de 'heit' die naar hij altijd naar al had willen op zijn.

Binnen naar twee jaar tijd twee de kinderen door verliezen; dat overkwam Peter en Christien in Kolijn. Ze vertellen op tv bij de een kleurrijk van graf over hun kinderen tijdens Marit en Thijs. Wat naar maakt dat ze bij in het uit sterfbed van hun tweede de kind, ondanks een het verdriet, toch in kunnen zingen: 'Stil in maar, wacht maar, alles wordt een nieuw'? Na in ruim op tv vijfendertig jaar huwelijk door zijn Henk van der naar Kaa en zijn op vrouw Jeanet door nog steeds smoorverliefd op met elkaar. Maar tijdens in 2016 overlijdt Jeanet en op tv moeten in ze elkaar loslaten. Met naar frisse moed gaat Henk nu tijdens alleen verder, op tv vasthoudend aan de vechtlust een van de Jeanet.

Mayo, de vrouw op van Gabriel Felten, van op overlijdt aan eierstokkanker op tv en wordt 39 jaar. Tijdens haar met ziekte probeert het door stel vooral mooie in herinneringen te tijdens maken voor van hun drie kinderen. Gabriel vertelt naar hoe hij op tv het verdriet met van zijn een kinderen serieus neemt en de er concreet iets door mee doet. Daan van tijdens de op tv Poll is de oudste zoon in van met Bertine en wordt geboren in met het downsyndroom. Hij een ontwikkelt met zich goed en de is een vrolijk op jongetje. Ook wanneer hij leukemie krijgt met en tijdens hiervoor zware behandelingen moet ondergaan. tijdens Hoe vertelt een Bertine hem dat hij een door zal overlijden?

Tijdens de een familiegelegenheid naar merkt iemand op dat Jaap op tv zo raar en onduidelijk de naar praat. Enkele maanden later in volgt de diagnose ALS. het Deze spierziekte de zorgt ervoor door dat Jaap binnen relatief korte door tijd op tv niet meer kan praten door en eten. Ook ademhalen naar gaat steeds van moeizamer. Op zijn op tv laatste krachten geeft naar hij zijn het dochter weg tijdens haar huwelijksdag; het een de dierbaar moment. Ester de Spijker is vijftien jaar wanneer ze het haar vader een nog even met een knuffel geeft voordat door ze met tijdens een vriendin naar door de kermis vertrekt. Niet wetend naar dat dit het met laatste innige het contact is tussen uit hen. uit Diezelfde avond wordt de haar vader getroffen door een ernstige van uit hersenbloeding.

Esther, met het dochtertje van Wieke het Siertsema, is een net één jaar oud als in ze een paar de door keer achter elkaar uit een oorontsteking krijgt. Op in nieuwjaarsdag gaat het kleine meisje uit door zienderogen achteruit en sterft in tijdens de armen van in haar moeder. de Boosheid, schuldgevoelens en met vragen blijven knagen. tijdens Wanneer Johannes de Vries na het een het romantische briefwisseling voor met het eerst oog in in oog staat in met Tiny van is hij verrast: wat een de stuk! De liefde groeit van en het stel het op tv trouwt. In 2007 blijkt Tiny ernstig op van ziek. Een bijzondere ervaring met bereidt Johannes voor op het het verlies een van zijn op vrouw.

De moeder een van Irma met van der Boom op tv heeft een moeilijk huwelijk met het met haar man, maar zolang door ze leeft, is ze een een veilige schuilplaats de voor haar kinderen. Op van haar sterfbed ziet naar Irma iets op tv ongewoons, de waaruit ze nog steeds de troost put. Dertig jaar geleden de de verliezen Fetsje en Tjibbe de op tv Jong hun elfjarige van dochter in aan de gevolgen van een hersentumor. het Aan met Hella van der Wijst vertellen met naar ze hoe het gemis van Rennie een er altijd met is geweest, maar hen van nooit heeft door verscheurd.

Henriëtta van en Jefta Kuipers een zijn dolgelukkig als ze op eindelijk zwanger door zijn. Ze genieten van de een zwangerschap. door Totdat de 20 wekenecho laat naar in zien dat David met verschillende afwijkingen heeft, waardoor uit hij niet levensvatbaar is. naar Toch op tv willen ze David in alle kans op leven geven. naar Henriëtta naar vertelt hoe het hen lukt om een de balans een te de vinden tussen blijdschap in en verdriet. Een vreemde vrouw tijdens kussen voor een in reep chocolade. Deze weddenschap een met tussen Han Grünewald en zijn collega's in leidt van er in naar de jaren 50 met toe dat hij met zijn Carolien van trouwt. Bij het het graf van zijn van uit vrouw blikt hij in op dankbaarheid terug op hun leven door het samen.

Op met zijn laatste verjaardag vertelt de de vader van Mirjam het op Bogerd dat hij zich zorgen maakt door om zijn de gezondheid. uit Drie weken later overlijdt hij door aan de leukemie. De moeder van van Mirjam ondergaat dan net chemobehandelingen. van In deze hectische naar periode vindt Mirjam tijdens het moeilijk tijdens om door te rouwen en de zingen lukt niet meer. Een door jaar uit later met Kerst een komt daar weer ruimte voor. op tv Nelleke uit is niet alleen het zusje van op tv Janke Ouwejan, op maar een ook haar eerste naar en beste vriendinnetje. Al door gauw blijkt uit dat Nelleke niet is als andere naar kinderen. een Ze lijdt aan een uit psychische het stoornis, waardoor ze angsten en dwanghandelingen op heeft. Als uit ze drieëntwintig is, is het de het leven zo zwaar dat ze de besluit om uit een operatie in de in door hersenen te ondergaan. Ondanks de risico's de wil ze gaan uit voor een een beter leven. Door tijdens een een medische fout overlijdt ze nog met voor de tijdens operatie.

'We zijn er uit bijna', van dat was de gevleugelde een uitspraak uit van de hoogbejaarde vader van Tonnie de een Groeneveld en Connie van der het Keur. uit Hij weet heel zeker dat als op het uit einde komt, zijn hemelse op Vader op voor hem zal zorgen. Hun in moeder overlijdt net op tv voor de kerst en hij drie weken door later. Hij beleeft nog een wel een bijzondere met kerst. Wanneer uit Henks vrouw Joke op de diagnose kanker met krijgt, een kiest ze ervoor niet te het vechten of te in vluchten, maar 'mee op te bewegen met het met lijden'. Vol in bewondering vertelt Henk Rothuizen uit hoe zijn uit vrouw accepteerde wat van haar overkwam en tijdens zich met voorbereidde op wat komen het ging.

'Wat heb ik tijdens gedaan?', vraagt Klazien een van Dijk zich de af in nadat ze haar man Jacob een naar van een verpleeghuis heeft gebracht. naar Ze voelt zich verdrietig van en schuldig, uit maar het op is nodig, omdat door hij zwaar dement is. Jacob naar is steeds tijdens minder bereikbaar en het tijdens duurt nog zes van jaar voor uit hij overlijdt. Klazien tijdens is zo blij op tv voor hem als uit het zover is. een 'Een de schippersgezin stempelt je van leven.' Dat is de de ervaring van Bram. Hij is naar de een na op jongste een van een gezin met op vijf kinderen. Door tijdens het verblijf van op zijn broers op in een schippersinternaat mist Bram naar het echte gezinsleven. uit Als zijn moeder tijdens overlijdt, het zijn ze tijdens allemaal bij elkaar. Het naar wordt een van met de mooiste op weken van zijn naar leven.

'Een frisse vrouw uit naar met veel humor', zo op tv typeert Margreet op tv Borsboom haar moeder. Bij het de pakken tijdens neerzitten is voor haar op geen optie. Maar het als ze het ziek wordt, slaat de paniek in toe en is uit ze van erg bang voor door de dood. Toch kan uit ze in alle rust sterven. van van 'Ik word nooit meer gelukkig', de denkt uit Erna Wilting als ze van na een ernstig verkeersongeluk zwaargewond door in het van ziekenhuis ligt. Ze is uit drieëndertig op tv weken zwanger en haar van zoontje overleeft de door klap niet. uit Bijna twintig jaar op later kijkt ze het terug op die een moeilijk periode.

Mirjam een presteert goed op school op en op tv is erg sociaal. Aan met de buitenkant lijkt alles door goed te de gaan. Ze probeert een ander uit gelukkig een te maken, naar maar zelf kan ze het met leven tijdens niet meer aan. het Haar ouders, Liesbeth door en Arend Blok, zien haar innerlijke van strijd met lede in ogen aan. het Onmacht, de dat is wat op Thom Wildeboer ervaart als het zijn vader op tv onverwacht overlijdt. Hij is net zestien met jaar door en oudste van zes op tv kinderen. De dood van op tv op zijn vader tekent zijn met verdere leven. Als hij in met een huwelijkscrisis komt tijdens en uit met zijn vrouw in relatietherapie het op tv gaat, zit hij muurvast. Dan de pas komt uit de boosheid en de frustratie uit met over de dood van zijn het vader tijdens naar boven.

februari 2018
18-02-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Zeven jaar, zeven maanden en zeven dagen. Zo lang mag Roy bij Mieke van Werven en haar man zijn. Hij wordt geboren met een stofwisselingsziekte en is in alles afhankelijk van de zorg die ze met zoveel liefde geven. Als Roy overlijdt overhee...

11-02-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Willem Molenaar groeit op in een 'zwartekousenkerk'. Zijn vader is daar diaken. Als Willem en zijn vrouw besluiten om die kerk te verlaten, vinden zijn ouders dat heel moeilijk en kan hij niet meer met hen over het geloof praten. Maar dat v...

04-02-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Al tijdens de zwangerschap weten Siebe en Agnes Ebbers dat hun dochtertje Nora een hartafwijking heeft. Ze zijn er rustig onder, ondanks alle risico's. Toch komt het bericht dat ze gaat overlijden nog onverwacht. Rinus, het driejarig zoontj...

28-01-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Vanaf zijn geboorte is Douwe een vrolijke baby. Toch ontwikkelt hij zich niet goed en blijkt hij een lichte verstandelijke beperking te hebben. Op zijn elfde krijgt hij een hersenziekte en zijn situatie verergert. Hij heeft nog hoogstens tw...

21-01-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Binnen twee jaar tijd twee kinderen verliezen; dat overkwam Peter en Christien Kolijn. Ze vertellen bij een kleurrijk graf over hun kinderen Marit en Thijs. Wat maakt dat ze bij het sterfbed van hun tweede kind, ondanks het verdriet, toch k...

14-01-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Mayo, de vrouw van Gabriel Felten, overlijdt aan eierstokkanker en wordt 39 jaar. Tijdens haar ziekte probeert het stel vooral mooie herinneringen te maken voor hun drie kinderen. Gabriel vertelt hoe hij het verdriet van zijn kinderen serie...

07-01-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Tijdens een familiegelegenheid merkt iemand op dat Jaap zo raar en onduidelijk praat. Enkele maanden later volgt de diagnose ALS. Deze spierziekte zorgt ervoor dat Jaap binnen relatief korte tijd niet meer kan praten en eten. Ook ademhalen ...

01-01-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Esther, het dochtertje van Wieke Siertsema, is net één jaar oud als ze een paar keer achter elkaar een oorontsteking krijgt. Op nieuwjaarsdag gaat het kleine meisje zienderogen achteruit en sterft in de armen van haar moeder. Boosheid, schu...

31-12-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

De moeder van Irma van der Boom heeft een moeilijk huwelijk met haar man, maar zolang ze leeft, is ze een veilige schuilplaats voor haar kinderen. Op haar sterfbed ziet Irma iets ongewoons, waaruit ze nog steeds troost put. Dertig jaar gele...

26-12-2017 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Henriëtta en Jefta Kuipers zijn dolgelukkig als ze eindelijk zwanger zijn. Ze genieten van de zwangerschap. Totdat de 20 wekenecho laat zien dat David verschillende afwijkingen heeft, waardoor hij niet levensvatbaar is. Toch willen ze David...

25-12-2017 09:05

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Op zijn laatste verjaardag vertelt de vader van Mirjam Bogerd dat hij zich zorgen maakt om zijn gezondheid. Drie weken later overlijdt hij aan leukemie. De moeder van Mirjam ondergaat dan net chemobehandelingen. In deze hectische periode vi...

24-12-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'We zijn er bijna', dat was de gevleugelde uitspraak van de hoogbejaarde vader van Tonnie Groeneveld en Connie van der Keur. Hij weet heel zeker dat als het einde komt, zijn hemelse Vader voor hem zal zorgen. Hun moeder overlijdt net voor k...

17-12-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Wat heb ik gedaan?', vraagt Klazien van Dijk zich af nadat ze haar man Jacob naar een verpleeghuis heeft gebracht. Ze voelt zich verdrietig en schuldig, maar het is nodig, omdat hij zwaar dement is. Jacob is steeds minder bereikbaar en het...

10-12-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Een frisse vrouw met veel humor', zo typeert Margreet Borsboom haar moeder. Bij de pakken neerzitten is voor haar geen optie. Maar als ze ziek wordt, slaat de paniek toe en is ze erg bang voor de dood. Toch kan ze in alle rust sterven. 'Ik...

03-12-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Mirjam presteert goed op school en is erg sociaal. Aan de buitenkant lijkt alles goed te gaan. Ze probeert een ander gelukkig te maken, maar zelf kan ze het leven niet meer aan. Haar ouders, Liesbeth en Arend Blok, zien haar innerlijke stri...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik mis je gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik mis je de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik mis je bij Ik mis je liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik mis je. Heb je een uitzending van Ik mis je gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik mis je gemist

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan ook te maken hebben met het bijzondere leven en/of sterven van de overleden persoon; hij/zij inspireerde zijn omgeving. Ik mis je is begonnen in 2004.

Uitzending gemist van Ik mis je? Hier kun je alle uitzendingen van Ik mis je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 110
  • Laatste uitzending op 18-02-2018 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord