Programma gemist?

Aflevering een 24 - Reportagereeks. 'Huil niet uit omdat het voorbij is, het maar lach omdat door het uit zo mooi was.' Deze tekst met geeft door Marion in der Maur houvast op nu naar ze haar man Wil al op ruim vijf tijdens jaar mist. Samen met op Hella het blikt Marion terug op 45 uit jaar tijdens in voor- en tegenspoed. Een naar tijger; voor het man en kinderen gaat tijdens een ze door het vuur. Maar naar als Matthia naar ernstig ziek van blijkt en niet meer van beter zal worden, berust ze op volledig met in haar lot. Dochter het Petra een begrijpt niets van naar deze ommekeer: waar is haar met strijdlustige moeder op tv gebleven?

Noë en Talitha op tv staan bij het de graf van naar hun zus Sharon. Ze uit is van plotseling overleden en uit er is het geen doodsoorzaak gevonden. Dat kunnen van de zussen nog op tv steeds van niet bevatten. Hoe van moeten ze nu verder? Ze door putten troost met uit wat Sharon heeft naar nagelaten. Voor het Wijnand van de Vendel is van met zijn oudere broer Job het het stoere voorbeeld. Als het Job op tv leukemie krijgt, wordt er op tv niet gesproken over het uit naderend afscheid. Na zijn met overlijden laat een Wijnand geen met enkele emotie toe. Zeven jaar van later breekt hij. op tv Het naar is het begin van uit een lang op proces.

Voor Grace Koney de is met haar moeder op haar alles: moeder, vriendin en zus. van de Maar als vrouw op tv van een Ghanese dominee is ze uit een ook 'moeder van iedereen'. Daarom een begrijpt Grace op niet waarom juist háár moeder op moest overlijden. Het tijdens ene op tv moment is de vader van met Saskia in Kamsteeg-van 't naar Veer bezig met het klaarmaken van van de boot om naar het op vakantie te gaan en een de paar naar uur later ligt hij op in sterven. tijdens De laatste woorden van door haar vader tijdens zijn voor haar een grote tijdens uit troost en geven op tv haar uiteindelijk diepe op vrede.

Charles, het de man van Willy, krijgt een COPD tijdens en leeft een naar paar keer op het door randje van met de dood. een Toch probeert hij op tv alles uit het leven te de halen en er te op tv zijn voor naar anderen. op tv Samen met Willy vormt op hij een een pastoraal team. Als ze alleen op verder moet, komt van ze zichzelf door tegen. Matanja Ravensbergen naar vertelt over haar een vader Daan Botermans. naar Hij is in rij-instructeur en dat wil Matanja ook naar worden. het Daardoor krijgen ze een hechte in band. Maar op tv ook het geloof bindt op tv hen tijdens samen en naar geeft troost als hij plotseling van overlijdt.

Het op spreken over gevoelens is niet een tijdens gebruikelijk in het gezin waarin de Janneke Duursma opgroeit. Totdat met Janneke naar dat zelf het leert. Dit brengt haar en haar op tv moeder dicht het bij de elkaar. Als haar moeder op naar 89-jarige leeftijd overlijdt, een voelt Janneke zich van ontworteld. door De vader van Abco naar Neerhof is een van man die naar onvoorwaardelijk van zijn kinderen houdt. tijdens Hij op zit in de zaal als het Abco optreedt en op tv kijkt goedkeurend toe het wanneer hij in klust. Dat is tijdens precies wat Abco mist nu uit zijn vader er het niet meer het is.

Kees Lommers van en zijn op tv dochter Daphne vertellen hoe bijzonder tijdens zijn met moeder en op tv haar oma was. Zij verstond de een door kunst om haar in kinderen, klein- en achterkleinkinderen en tijdens mensen om haar heen op tv van échte aandacht te geven. het Tot de laatste dag op van uit haar leven was zij het met die anderen naar troostte. Acht jaar lang naar lijdt Gijs, tijdens de man van Herma op van den Ham, van aan chronische lymfatische leukemie, naar voor van hij in 2012 op overlijdt. Herma blikt bij in zijn de graf terug op hun leven op tv samen en vertelt tijdens hoe een ze samen met vrienden naar Gijs herdenkt het op de jaarlijkse het 'Gijs-dag'.

'Een van frisse vrouw met veel humor,' uit zo typeert door Margreet Borsboom de haar moeder. een Bij de pakken neerzitten is uit voor haar op tv geen optie. Maar als ze met ziek van wordt, slaat de op paniek toe de en is ze naar erg bang voor de uit dood. Toch kan ze met in alle rust sterven. uit 'Ik word met nooit meer gelukkig', op denkt door Erna Wilting als ze zwaargewond een in uit het ziekenhuis ligt na een ernstig de verkeersongeluk. Ze is een drieëndertig naar weken zwanger en haar met zoontje overleeft tijdens de klap niet. Bijna twintig uit jaar later van kijkt op tv ze terug op die op moeilijk periode.

Na met een woordenwisseling op tv aan de ontbijttafel de stapt Ingrid, de 14-jarige van dochter van Klazien de Roo, de zonder groeten op tv op in haar fiets. Het is nog naar donker het en het regent op die op bewuste in maandagochtend in december. met Onderweg naar school wordt op ze door een lijnbus van naar achteren door aangereden. In een het ziekenhuis houdt Klazien op tv de hand van het haar dochter het vast, maar zij geeft geen reactie door uit meer. De zussen Mirjam en Esther op tv Bos een verliezen hun vader plotseling door op tv door een hartinfarct. Het is alsof op een de stuk van het op tv fundament dat hij van gelegd heeft in hun door leven is weggeslagen. Hij heeft een op hun laten ervaren op dat ze mogen zijn wie ze met tijdens zijn.

Als het Marcel, de een man van Wijnanda door de Goeijen, een hartstilstand krijgt en met in coma de raakt, vraagt van zij iedereen het in haar omgeving voor hem tijdens te bidden. Na met een paar dagen de komt van hij weer bij. Ze tijdens zijn dankbaar uit voor het leven dat hij van heeft teruggekregen de en nemen zich voor bepaalde de uit dingen heel anders te gaan doen. door Maar veel tijd door in krijgen ze niet. Meer door dan 45 jaar lang kon op op Albert Makkinga niet huilen met om het overlijden naar van zijn vijf jaar uit oudere in zus Jenny. Nu hij uit met pensioen is en het met een wat rustiger aandoet, op tv ontstaat er ruimte voor uit verdriet en uit gemis.

De naar dag dat de uit jongste van haar acht kinderen uit trouwt, met is de laatste goede dag van voor de in zieke moeder van Petra in Pauw. Het lijkt in alsof haar tijdens taak hier op aarde door met nu voltooid is. Als ze overlijdt, de heeft Petra nog een meer in verdriet te verwerken. Ook haar op tv de schoonvader en zwager overlijden in in diezelfde periode. Dat maakt op een het rouwen complex, maar op het naar door moment dat Petra het hard nodig het heeft, op wordt ze op een bijzondere in manier getroost. Op het 13 het juli 1979 mag de in zesjarige op zoon van Ria van van Rijswijk voor het eten uit nog een rondje het fietsen. Richard met wordt geschept door een auto uit en overleeft uit het ongeluk niet. tijdens Wat deed de tijdens afgelopen negenendertig jaar met op Ria's verdriet tijdens om het gemis van van haar met Richard?

Profvolleyballer op Jeanine Stoeten neemt Hella van van der Wijst mee een naar het op tv 'Gaudí-bankje' uit dat haar creatieve, vrolijke moeder de heeft het ontworpen. De moeder door van Jeanine is haar naar grootste fan. Ook als het ze kanker krijgt, gaat door ze tot op tv vlak voor van haar overlijden mee op tv naar de wedstrijden die haar een dochter speelt. Wat het doet dit met het de prestaties met van Jeanine? 'Ik op tv hoor nog steeds mijn naar uit moeders stem, haar lach.' Rachelle Boekestein op tv ergert door zich als tijdens kind aan haar moeders van lach, maar nu mist op tv ze die zo. door Als haar stoere moeder tijdens een longkanker krijgt, weet Rachelle op tv niet hoe ze ooit tijdens zonder haar naar verder moet. Haar naar moeder troost haar met op tv de door woorden: 'Het komt goed.' met Nu, vier de jaar later, moet het Rachelle haar gelijk geven. 'Tot op op de naar dag van vandaag weten door wij niet in wat er naar gebeurd is.' Als van Judith Ormskerk door door een journalist gebeld wordt met de een met mededeling dat haar vader het in Suriname is vermoord, de valt van dat nieuws rauw op haar in dak. de Jarenlang stopt ze met haar verdriet weg door veel tijdens te reizen, te feesten naar en altijd de bezig door te zijn. Totdat haar oudste in zoon geboren het wordt.

Joyce is bijna het de zestien jaar als haar moeder naar borstkanker van krijgt. Als oudste dochter neemt naar ze door niet alleen zorgtaken over, maar naar ze geniet ook met extra van op tv de leuke dingen met die ze nog met haar in uit moeder kan doen. Bijzonder is het met moeder-dochterweekend een waar ze heen gaan. Daar uit schrijven het ze elkaar een op brief. Ineke naar Berg heeft met haar moeder in een uit haat-liefdeverhouding. Aan de ene tijdens kant krijgt ze veel hulp uit van haar op tv moeder, aan naar de andere naar kant botst het ook weleens. van Hun op liefde wordt intenser tijdens als haar moeder een hersenbloeding uit krijgt en acht de jaar in in een verpleeghuis uit verblijft.

juli 2018
15-07-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Aflevering 24 - Reportagereeks. 'Huil niet omdat het voorbij is, maar lach omdat het zo mooi was.' Deze tekst geeft Marion in der Maur houvast nu ze haar man Wil al ruim vijf jaar mist. Samen met Hella blikt Marion terug op 45 jaar in voor...

08-07-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Noë en Talitha staan bij het graf van hun zus Sharon. Ze is plotseling overleden en er is geen doodsoorzaak gevonden. Dat kunnen de zussen nog steeds niet bevatten. Hoe moeten ze nu verder? Ze putten troost uit wat Sharon heeft nagelaten. V...

01-07-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Voor Grace Koney is haar moeder haar alles: moeder, vriendin en zus. Maar als vrouw van een Ghanese dominee is ze ook 'moeder van iedereen'. Daarom begrijpt Grace niet waarom juist háár moeder moest overlijden. Het ene moment is de vader va...

24-06-2018 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Charles, de man van Willy, krijgt COPD en leeft een paar keer op het randje van de dood. Toch probeert hij alles uit het leven te halen en er te zijn voor anderen. Samen met Willy vormt hij een pastoraal team. Als ze alleen verder moet, kom...

17-06-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Het spreken over gevoelens is niet gebruikelijk in het gezin waarin Janneke Duursma opgroeit. Totdat Janneke dat zelf leert. Dit brengt haar en haar moeder dicht bij elkaar. Als haar moeder op 89-jarige leeftijd overlijdt, voelt Janneke zic...

10-06-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Kees Lommers en zijn dochter Daphne vertellen hoe bijzonder zijn moeder en haar oma was. Zij verstond de kunst om haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen en mensen om haar heen échte aandacht te geven. Tot de laatste dag van haar leven...

03-06-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Een frisse vrouw met veel humor,' zo typeert Margreet Borsboom haar moeder. Bij de pakken neerzitten is voor haar geen optie. Maar als ze ziek wordt, slaat de paniek toe en is ze erg bang voor de dood. Toch kan ze in alle rust sterven. 'Ik...

27-05-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Na een woordenwisseling aan de ontbijttafel stapt Ingrid, de 14-jarige dochter van Klazien de Roo, zonder groeten op haar fiets. Het is nog donker en het regent op die bewuste maandagochtend in december. Onderweg naar school wordt ze door e...

21-05-2018 08:50

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Als Marcel, de man van Wijnanda de Goeijen, een hartstilstand krijgt en in coma raakt, vraagt zij iedereen in haar omgeving voor hem te bidden. Na een paar dagen komt hij weer bij. Ze zijn dankbaar voor het leven dat hij heeft teruggekregen...

20-05-2018 12:40

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan o...

20-05-2018 09:15

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

De dag dat de jongste van haar acht kinderen trouwt, is de laatste goede dag voor de zieke moeder van Petra Pauw. Het lijkt alsof haar taak hier op aarde nu voltooid is. Als ze overlijdt, heeft Petra nog meer verdriet te verwerken. Ook haar...

19-05-2018 18:25

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan o...

13-05-2018 12:35

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Profvolleyballer Jeanine Stoeten neemt Hella van der Wijst mee naar het 'Gaudí-bankje' dat haar creatieve, vrolijke moeder heeft ontworpen. De moeder van Jeanine is haar grootste fan. Ook als ze kanker krijgt, gaat ze tot vlak voor haar ove...

13-05-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Joyce is bijna zestien jaar als haar moeder borstkanker krijgt. Als oudste dochter neemt ze niet alleen zorgtaken over, maar ze geniet ook extra van de leuke dingen die ze nog met haar moeder kan doen. Bijzonder is het moeder-dochterweekend...

12-05-2018 18:25

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik mis je gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik mis je de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik mis je bij Ik mis je liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik mis je. Heb je een uitzending van Ik mis je gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik mis je gemist

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan ook te maken hebben met het bijzondere leven en/of sterven van de overleden persoon; hij/zij inspireerde zijn omgeving. Ik mis je is begonnen in 2004.

Uitzending gemist van Ik mis je? Hier kun je alle uitzendingen van Ik mis je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 143
  • Laatste uitzending op 15-07-2018 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord