Programma gemist?

Aflevering op 4 - Reportagereeks waarin overleden het mensen de worden geportretteerd. 'Ik hou van van jou van hier van tot in de maan en weer de terug', schrijft van Leo Stehouwer aan zijn vrouw met Ina vlak voordat op ze uit overlijdt. Omdat ze niet de meer kan uit praten of horen, schrijft hij de haar uit brieven. Een waardevolle blijk tijdens van liefde. Op het moment tijdens dat haar op tv man Steven (28) naar op naar de Intensive Care ligt en met zegt: 'Ik ben op echt het heel moe, Es', beseft Esther Wierks van op dat hij zal gaan sterven. 'Hou uit tijdens vol!' is een van de het laatste dingen die in hij nog tegen uit haar zegt. met Gaat haar tijdens dat lukken?

Peter uit en Petra Buijze herinneren zich met heel goed het tijdens laatste skypegesprek tijdens met hun zoon op tv Wilfred, van die in Maleisië naar woont. Het is Kerst op en hij voelt het zich eenzaam. Hij belooft met dat hij volgend op tv jaar met Kerst thuis op zal van zijn. Een in paar weken later krijgen ze op tv een een telefoontje: Wilfred heeft een tijdens ongeluk gehad. een Twee dagen na het overlijden van de naar zijn vrouw krijgt Jan in Oskam een overweldigende met ervaring. Nu, twee jaar op later, de put hij hier met nog steeds troost uit. Als het mensen zeggen: een 'Jan, je rouwt met niet', luidt zijn antwoord: door 'Dat klopt, want mijn de dankbaarheid is groter naar dan mijn op verdriet'.

Zeven op jaar, zeven maanden op en zeven dagen. tijdens Zo lang mag Roy bij op met Mieke van Werven en haar op tv man zijn. een Hij wordt geboren met een een op tv stofwisselingsziekte en is op in alles afhankelijk van de de zorg die ze met met zoveel een liefde geven. Als Roy overlijdt van op tv overheerst de vrede. 'Mam, van houd je tijdens niet groot, maar op tv mag ik bij je gevoel van komen?' Die een vraag stelt tijdens Mijke Blankespoor als door haar moeder net op de diagnose alvleesklierkanker het heeft gekregen. 'Kind, ik de zal het proberen', is haar de in antwoord. Dat brengt verdieping in de door bijzondere met relatie die Mijke op tv toch al met haar moeder in op tv heeft.

Willem naar Molenaar groeit op een in een zwartekousenkerk. Zijn vader een is daar van diaken. Als Willem op tv en zijn het vrouw besluiten om die in kerk op tv te verlaten, vinden zijn ouders in dat heel moeilijk in en kan tijdens hij niet meer met op tv hen over het op tv geloof op tv praten. Maar dat verandert kort van voordat op zijn vader overlijdt. 'Ik met ga nog even klimmen door in de van bergen. P.S. Ik doe voorzichtig.' uit Dit op is het laatste wat in Gert en Patty Oskamp een van op hun zoon Peter horen. met Hij is het een fervent bergbeklimmer en net van klaar met zijn op tv studie. Tijdens het een een verkenningstocht van de Matterhorn op tv glijdt hij uit van en valt 150 meter naar het beneden. Zijn op ouders de horen het schokkende bericht van zijn met overlijden het de volgende op tv dag.

'Wat heb uit ik gedaan?', vraagt Klazien tijdens van de Dijk zich af in nadat ze haar man een Jacob naar het een verpleeghuis naar heeft gebracht. Ze voelt tijdens zich verdrietig en schuldig, naar maar het door is nodig, omdat hij van zwaar naar dement is. Jacob door is steeds minder bereikbaar en het van duurt nog op tv zes jaar op voor hij op tv overlijdt. Klazien is zo het blij voor door hem als het zover op tv is. 'Een schippersgezin stempelt je de leven.' Dat is uit de in ervaring van Bram. de Hij is de in een na op tv jongste van een gezin door met vijf kinderen. naar Door het verblijf de van zijn broers in een met schippersinternaat mist Bram naar uit het echte gezinsleven. het Als zijn moeder overlijdt, zijn de ze allemaal bij met elkaar. op Het wordt een van van de mooiste weken uit van zijn van leven.

'Ik tijdens heb mezelf verweten dat ik met in niet heb aangevoeld dat mijn dochter met de zo ziek was', zegt Fredy den op Haan. Haar dochter op Ellen het lijkt griep met te hebben. Daarom nemen op Fredy en haar man uit de drie kleinkinderen een van dagje mee een uit. Die staan naar al buiten door te wachten. Ze in neemt geen afscheid van uit Ellen. Christiaan Stenssen een prijst zich op tv gelukkig met de hechte in band die het hij met zijn vader heeft. uit Als tijdens zijn vader op nog maar twee maanden de te leven heeft, gaat naar hij naar dit samen met Christiaan vertellen op tv aan het koor van waar in hij deel van van uitmaakt. Hij zingt daar tijdens zijn favoriete op tv lied als afscheid. Een emotioneel naar moment. De een ene dag hoort Stephan tijdens dat hij uit ongeneeslijk ziek naar is, de dag erna al wordt uit naar hij opgenomen in een hospice de om te sterven. Hij tijdens wil gelijk uit wel naar op tv de hemel, in maar zijn vrouw met Jacqueline Koops reageert heel anders. naar Zij wil de vechten voor met zijn leven. Haar reactie brengt op tv verwijdering naar tussen hen. Kees de uit Vries is vaak te het vinden op het kerkhof. een Is het naar niet als vrijwilliger tijdens van naar de kerk, dan wel het om zijn vrouw met en dochtertje te de herdenken. Het liefst op tv is hij bezig, want 'anders tijdens ga je naar zitten in piekeren'.

'We zijn er op bijna', dat was tijdens de gevleugelde naar uitspraak van de op tv hoogbejaarde vader op van Tonnie Groeneveld en Connie de van in der Keur. de Hij weet heel zeker dat als van op tv het einde komt naar zijn hemelse Vader naar voor hem zal zorgen. Hun moeder tijdens overlijdt net voor in op tv kerst en hij drie weken tijdens later. Hij beleeft nog een wel een tijdens bijzondere kerst. Wanneer uit Henks uit vrouw Joke de diagnose kanker krijgt, naar kiest ze een ervoor de niet te vechten of te op vluchten, maar 'mee in te bewegen met van het lijden'. van Vol bewondering van vertelt Henk Rothuizen hoe zijn tijdens vrouw het accepteerde wat haar overkwam en zich op voorbereidde op wat het komen uit ging.

'Het liefst een duik ik onder een met Kerst', zegt uit Jeanette Langenberg. door 25 december is de de geboortedag van haar man op tv Mark, naar die vorig het jaar overleed aan kanker. Juist tijdens nu met Kerst is de op tv het intense verdriet en het het gemis zo voelbaar van voor in haar en haar twee jonge naar kinderen. Toch is in Kerst ook een feest door van hoop. het Als de vader een van Marinde Grift de uit een ziekte MS krijgt, is zij op tv nog klein. Langzaam maar op zeker tijdens kan hij steeds minder, het tot op hij uiteindelijk zelfs niet meer kan uit praten. Maar hij van kan nog een wel door communiceren met zijn tijdens pretogen, die tot het een laatst toe glinsteren. in Hierin leest Marinde dat in hij nog in steeds geniet van tijdens de kleine dingen van de het op leven.

Wilma, naar de vrouw van Martin van naar Tienhoven, is 39 met jaar tijdens als bij haar MSA in wordt vastgesteld. Het is het een op tv hersenziekte waardoor spreken, het eten en door lopen steeds moeilijker wordt. tijdens Martin zorgt de van laatste vijf jaar fulltime in voor zijn door vrouw. Wat doet dat met op tv hun relatie? tijdens 'Ik vond haar prachtig op tv op en ik was gelijk verkocht!' zegt door Hijltje Vink op over van het moment dat pleegdochter Alana uit in haar gezin komt. tijdens op Alana is dan al ernstig ziek op tv en tijdens zal het einde in van het jaar uit waarschijnlijk niet halen. uit Toch leeft Alana door nog zeven jaar een voluit.

Als Sonja en het Menno drie maanden op tv verkering hebben, krijgt met Menno ernstige naar nierproblemen. Toch naar weet Sonja een zeker dat ze met hem het verder wil. op tv Een paar jaar later krijgt op Menno een op nieuwe nier en een een nieuwe een alvleesklier. Zijn leven hangt dan tijdens aan een zijden het door draad, maar hij krijgt van er nog in 21 jaar bij. Tijdens een druk op tv kinderfeestje wordt Conny met Rijcken gebeld de door haar zus met met de op tv vraag: 'Heb je de al iets gehoord van met mama?' een Omdat deze vraag haar op tv vreemd voorkomt, op tv belt ze zo snel mogelijk haar op moeder op. tijdens Die in vertelt haar dat haar tijdens vader naar het ziekenhuis is door gebracht. met Conny gaat dezelfde dag nog op naar hem tijdens toe, de maar heeft niet door een hoe ernstig de situatie uit is. 'Ieder mens rouwt een voor zichzelf. Maar tijdens in door een huwelijk moet je de elkaar hierin uit kunnen vinden,' zegt tijdens Tessa Engler. Haar uit huwelijk houdt echter op geen stand als door haar jongste dochtertje Annabel in overlijdt. op tv Ze is nog geen jaar naar oud. van Tessa besluit om met deze in ervaringen van rouw tijdens iets door zinvols te gaan doen. Na het het op tv overlijden van zijn vader ontdekt Jan naar Eijkelboom dat in deze man het niet zijn biologische een vader was. tijdens Dit maakt dat Jan zijn vader door van nog meer respecteert dan hij al van deed. Wat met betekent op het voor de relatie met zijn met het moeder?

'Dit het bos heeft een bijzondere betekenis. tijdens We liepen een hier dagelijks door met de honden. het Nu is met het dubbel', zegt Hetty van een der op Kolk. De as van haar zoon van Mark is van er verstrooid nadat tijdens hij uit het de leven is gestapt. door Als Mark de tegenslagen naar in een zijn leven niet uit aankan, krijgt uit hij een depressie en wordt alcoholverslaafd. op uit Op het graf tijdens van de moeder tijdens van Margreet Verweij staan nog naar twee namen: door die van Margreets zus en een die van haar met vader. Haar zus in uit overlijdt als kind en de haar vader verongelukt een paar de jaar later. op tv Door dit grote op verlies wordt haar moeder de een vechter. Op het uit hoge leeftijd laat ze echter tijdens zien dat met ze ook heel kwetsbaar en op in open kan zijn. met Daar heeft Margreet diep respect met voor.

De in vader van Ed op Wassink is met hoofdagent van politie, maar op hij steelt door allerlei spullen en komt tijdens daardoor in op de gevangenis terecht. Als hij daar op tv van zit, begeeft zijn hart het het en hij overlijdt onverwacht. op tv Ed is dan in een jongen naar van 11 jaar, het die niet de over dit gemis kan praten. in 'Hoeveel kinderen heb in je?' Voor Simone uit Glas is een dit een lastige in vraag. De naar mensen zien een gezin van de vijf kinderen, in maar ze op tv heeft er naar zes gekregen. Zeven jaar tijdens geleden is haar dochtertje Calliste naar vlak op voor de geboorte naar plotseling overleden. Maar ze hoort een door er gewoon bij en het wordt nog steeds gemist. uit Omdat Monica naar van Etten slechtziend uit is, brengt uit haar vader haar als naar kind elke met week naar het blindeninstituut. Ze hebben een een van bijzondere band. naar Als hij 61 in is, krijgt hij een herseninfarct en met door kan bijna niets meer, tijdens zelfs niet door meer praten. Er volgt een door moeilijke in tijd. Suzanne Kraack staat met bij het graf van haar de zoontje Sven. tijdens Hij is helft van uit een eeneiige de tweeling en overlijdt een na 26 weken met zwangerschap. Bjorn blijft leven. uit Als Suzanne kijkt op naar het haar zoon het Bjorn ziet ze naar ook Sven. Is op dat een troost uit of een kwelling?

Karin Notenboom van en haar zus het Sandra zijn tijdens een eeneiige tweeling. door Ze runnen samen tijdens een restaurant, nemen samen een tijdens sabbatical en een keuren de elkaars partners goed of af. Ze met wijken uit niet van elkaars door zijde. Ook niet wanneer het Sandra longvlieskanker krijgt. het Hoe lukt het naar Karin om verder te op gaan zonder met haar geliefde met tweelingzus? Nooit had het Peter Welgraven gedacht dat het tijdens leven het nog zo leuk zou met zijn van zonder zijn vrouw Gerrie. van Zij overlijdt in 2014. Aan de Hella van der tijdens Wijst tijdens vertelt Peter hun op tv bijzondere liefdesverhaal en een ook hoe op hij opnieuw het leven omarmt. op tv De naar eerste dag dat Ireen van van Eck begint met haar naar werk als het uitvaartverzorger overlijdt van haar vader en de staat ze voor de naar zware taak van haar vaders begrafenis een te organiseren. in Na de uitvaart door wacht er thuis een uit grote bos rozen uit op haar in met de tekst: uit 'Ik wist dat je het uit kon, tijdens pap.' Ireen put op nog steeds kracht uit uit de wijze naar levenslessen van haar de vader.

'Sorry, het een spijt me. de Ik heb op tv je niet kunnen redden', uit zegt Pieter Oosterloo tegen zijn op tv tijdens doodgeboren dochtertje Sara dat tijdens hij in zijn armen op wiegt. Dat Sara naar geen overlevingskans heeft, op krijgen Marrit en Pieter een te horen uit als de met echo een ernstige afwijking tijdens laat zien. Ze leven met tussen hoop en op vrees uit en koesteren elk moment de dat ze nog leeft. naar 'Ik heb op tv maar één wens, zo een tijdens snel mogelijk naast tijdens hem liggen.' Zo op tv reageert Tom Slooter als zijn tijdens zoon Tom tijdens overlijdt na naar een auto-ongeluk. Maar Leo in moet verder en daarom van is hij zijn met leven heel anders op gaan in inrichten.

Irma in Bakker komt uit tijdens een groot middenstandsgezin het en geniet van oma's aandacht. de Maar dan naar stappen de de ouders van Irma uit van de kerk van de oma. Voor met oma is dat onverteerbaar naar en van dat geeft verwijdering. tijdens Totdat Irma op een avond weer uit in bij haar binnenstapt. door Elke zaterdag doen Jan en Roelie naar Lubach hun rondje in in de met stad: naar de in markt, langs wat winkels in een en eten een hapje. door Als Roelie naar in 2017 aan een tijdens hartstilstand overlijdt, naar zet Jan de traditie alleen met voort. De eerste paar op naar keren komt hij huilend thuis. Maar met langzaam op verandert de in lichte jaloezie bij het zien van het al die echtparen op in een de gunnen: geniet er van maar in van.

januari 2019
20-01-2019 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Aflevering 4 - Reportagereeks waarin overleden mensen worden geportretteerd. 'Ik hou van jou van hier tot de maan en weer terug', schrijft Leo Stehouwer aan zijn vrouw Ina vlak voordat ze overlijdt. Omdat ze niet meer kan praten of horen, ...

13-01-2019 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Peter en Petra Buijze herinneren zich heel goed het laatste skypegesprek met hun zoon Wilfred, die in Maleisië woont. Het is Kerst en hij voelt zich eenzaam. Hij belooft dat hij volgend jaar met Kerst thuis zal zijn. Een paar weken later kr...

06-01-2019 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Zeven jaar, zeven maanden en zeven dagen. Zo lang mag Roy bij Mieke van Werven en haar man zijn. Hij wordt geboren met een stofwisselingsziekte en is in alles afhankelijk van de zorg die ze met zoveel liefde geven. Als Roy overlijdt overhee...

01-01-2019 08:50

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Willem Molenaar groeit op in een zwartekousenkerk. Zijn vader is daar diaken. Als Willem en zijn vrouw besluiten om die kerk te verlaten, vinden zijn ouders dat heel moeilijk en kan hij niet meer met hen over het geloof praten. Maar dat ver...

30-12-2018 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Wat heb ik gedaan?', vraagt Klazien van Dijk zich af nadat ze haar man Jacob naar een verpleeghuis heeft gebracht. Ze voelt zich verdrietig en schuldig, maar het is nodig, omdat hij zwaar dement is. Jacob is steeds minder bereikbaar en het...

29-12-2018 18:30

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Ik heb mezelf verweten dat ik niet heb aangevoeld dat mijn dochter zo ziek was', zegt Fredy den Haan. Haar dochter Ellen lijkt griep te hebben. Daarom nemen Fredy en haar man de drie kleinkinderen een dagje mee uit. Die staan al buiten te ...

26-12-2018 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'We zijn er bijna', dat was de gevleugelde uitspraak van de hoogbejaarde vader van Tonnie Groeneveld en Connie van der Keur. Hij weet heel zeker dat als het einde komt zijn hemelse Vader voor hem zal zorgen. Hun moeder overlijdt net voor ke...

25-12-2018 09:45

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Het liefst duik ik onder met Kerst', zegt Jeanette Langenberg. 25 december is de geboortedag van haar man Mark, die vorig jaar overleed aan kanker. Juist nu met Kerst is het intense verdriet en het gemis zo voelbaar voor haar en haar twee ...

23-12-2018 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Wilma, de vrouw van Martin van Tienhoven, is 39 jaar als bij haar MSA wordt vastgesteld. Het is een hersenziekte waardoor spreken, eten en lopen steeds moeilijker wordt. Martin zorgt de laatste vijf jaar fulltime voor zijn vrouw. Wat doet d...

22-12-2018 19:35

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Als Sonja en Menno drie maanden verkering hebben, krijgt Menno ernstige nierproblemen. Toch weet Sonja zeker dat ze met hem verder wil. Een paar jaar later krijgt Menno een nieuwe nier en een nieuwe alvleesklier. Zijn leven hangt dan aan ee...

16-12-2018 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Dit bos heeft een bijzondere betekenis. We liepen hier dagelijks met de honden. Nu is het dubbel', zegt Hetty van der Kolk. De as van haar zoon Mark is er verstrooid nadat hij uit het leven is gestapt. Als Mark de tegenslagen in zijn leven...

15-12-2018 18:35

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

De vader van Ed Wassink is hoofdagent van politie, maar hij steelt allerlei spullen en komt daardoor in de gevangenis terecht. Als hij daar zit, begeeft zijn hart het en hij overlijdt onverwacht. Ed is dan een jongen van 11 jaar, die niet o...

09-12-2018 12:40

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Karin Notenboom en haar zus Sandra zijn een eeneiige tweeling. Ze runnen samen een restaurant, nemen samen een sabbatical en keuren elkaars partners goed of af. Ze wijken niet van elkaars zijde. Ook niet wanneer Sandra longvlieskanker krijg...

09-12-2018 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Sorry, het spijt me. Ik heb je niet kunnen redden', zegt Pieter Oosterloo tegen zijn doodgeboren dochtertje Sara dat hij in zijn armen wiegt. Dat Sara geen overlevingskans heeft, krijgen Marrit en Pieter te horen als de echo een ernstige a...

02-12-2018 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Irma Bakker komt uit een groot middenstandsgezin en geniet van oma's aandacht. Maar dan stappen de ouders van Irma uit de kerk van oma. Voor oma is dat onverteerbaar en dat geeft verwijdering. Totdat Irma op een avond weer bij haar binnenst...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik mis je gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik mis je de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik mis je bij Ik mis je liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik mis je. Heb je een uitzending van Ik mis je gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik mis je gemist

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan ook te maken hebben met het bijzondere leven en/of sterven van de overleden persoon; hij/zij inspireerde zijn omgeving. Ik mis je is begonnen in 2004.

Uitzending gemist van Ik mis je? Hier kun je alle uitzendingen van Ik mis je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 191
  • Laatste uitzending op 20-01-2019 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord