Programma gemist?

Albert en het Annemarie Bogaard op tv raken in 1999 met hun tijdens uit twee dochters betrokken in bij een ernstig ongeval. op Dochters Suzan in en Inge overlijden ter plekke. Albert door raakt vrijwel tijdens gelijk in coma in en in ontwaakt zo'n acht weken later. op tv Annemarie staat voor met de het onmogelijke opgave om haar man naar te vertellen wat er op tv is gebeurd. een Als een de vader van Chantal van uit Wijngaarden de diagnose alvleesklierkanker de krijgt, is dat de voor in haar een enorme schok. uit Ze is boos op tv op de de artsen en op het God, want ze is pas een zestien het jaar en in kan hem nog niet missen. tijdens Ze hebben door nog welgeteld van zeventien weken samen. Wat helpt uit haar verder nu uit haar vader er niet de meer van is?

Ilse en Rinus met verliezen beiden hun het echtgenoot in tijdens 2015. het Nooit hadden ze tijdens gedacht een jaar van later weer verliefd te van zijn. Samen met ervaren ze hoe rouw, gemis én op een nieuwe uit liefde naast met elkaar kunnen bestaan. Bij van het in graf van haar ouders naar haalt Ciska van der op tv Spek herinneringen op uit aan met haar kindertijd. Als muzikaal uit gezin traden ze in vaak op. Het filmpje tijdens dat naar ze daarvan laat zien, op is voor haar tot troost. van een Tien dagen voordat tijdens Birgit Kooistra is uitgerekend hoort de door tijdens verloskundige geen hartslag van met de baby meer. Haar zoontje tijdens Stan op wordt levenloos geboren. Na vijftien van jaar naar is dit verlies nog een steeds van een litteken in Birgits een leven. Herman Haan heeft naar een moeilijke jeugd uit en is nog maar van vijftien een als hij uit huis gaat. tijdens Met in zijn vader heeft hij tientallen naar jaren geen contact. een Op een dag met ziet hij in in dat dit met niet goed is en uit staat hij bij de zijn de vader voor de van deur. Zal op tv die hem herkennen?

Janneke, op de dochter op van Ad en Anneke van Plante, wordt naar plotseling ongeneeslijk ziek als ze de 21 jaar is. in Als ze het hoort dat haar einde nadert, het nodigt ze al het haar in vrienden en bekenden uit om met de bij haar langs te komen. Vijf het weken de lang is het een komen op en gaan van met op tv mensen die het leven op nog met haar willen vieren. het Janneke door heeft hoop. Ze is op met weg met naar een betere wereld. Vlak op tv uit voordat Sietse, de man van Immy het de op tv Boer, naar zijn in werk gaat, krijgt hij een door hartinfarct. van Na de behandeling de kan hij volgens de tijdens dokter wel op honderd worden. op tv Maar Immy krijgt een cynische man de terug. het Ze herkent haar Sytse niet de van meer. Nog voor tijdens hij aan de revalidatie begint, krijgt in hij op een hartstilstand. Voor Immy is tijdens dit allemaal het moeilijk te het verwerken.

John door Roos en zijn vrouw Anita tijdens zijn al met 41 jaar met samen als Anita de spierziekte van ALS krijgt. van Ze bidden om genezing naar en door hebben hoop dat het uit goed een komt. John Roos en zijn vrouw het Anita een zijn al 41 jaar samen naar als in Anita de spierziekte ALS tijdens krijgt. Ze de bidden om genezing en hebben het hoop door dat het goed komt. Maar door na een een ziekteperiode van in elf maanden moet een John zijn geliefde in loslaten. Hij begrijpt God door niet en heeft een veel vragen. Een uit kwaadaardige hersentumor door maakt abrupt een in einde aan op tv de zorgeloze jeugd met van de twaalfjarige Jim van op Dulst. in De arts verwacht dat hij nog in een een jaar zal de leven. Toch volgen er nog 21 met jaar, met naar hoge het pieken en diepe dalen. van Jim blijkt in naar staat zich voortdurend aan van te passen aan de tijdens veranderende op omstandigheden en uit is hierin een voorbeeld voor van zijn het omgeving.

Joke van Tol de een is nog maar een jaar op oud uit als haar vader het omkomt bij een bizarre treinramp. het Haar moeder kan op tv niet een over het ongeluk het praten. Joke van Tol is nog op maar een jaar door oud als de haar vader omkomt bij de een bizarre treinramp. op tv Haar moeder kan een niet op over het een ongeluk praten. Pas als naar zij is naar overleden, gaat Joke uit uitzoeken wat er vroeger precies door is gebeurd. Izaura van door Denderen maakt door als het verpleegster kennis met acteur in Ton van Duijnhoven, maar al door gauw op groeit deze werkrelatie uit een tot op tv een warme vriendschap. Bij door zijn graf blikt in ze terug op de door zes de jaar waarin zij lief en leed door deelden. André en op Ilse Pomt zijn tijdens samen de met de kinderen een weekendje van aan het kamperen. met Ze genieten van volop tot het moment de met dat hun zoontje Sidney met van drie in verdwijnt. Dit is het begin van een een nachtmerrie. Josipa op Markovic uit vlucht in een 1993 samen met haar op tv man en kinderen van Bosnië naar naar Nederland. Niet de lang met daarna krijgt zij blaaskanker. een Niemand verwacht dat door haar sterke, vitale door man het Petar eerder overlijdt dan Josipa. Toch uit met gebeurt het.

Stijn door is het eerste op tv kindje van een Marieke Vos en haar man. Hij het blijkt door een ongeneeslijke op tv spierziekte te hebben en zal hooguit de uit twee jaar worden. Stijn is op tv het eerste door kindje van de Marieke Vos en van haar man. Hij blijft wat achter het in op zijn ontwikkeling. naar Als hij een half jaar oud op tv is, gaan met ze met hem tijdens naar de specialist. Die op tv vertelt op hen dat Stijn een ongeneeslijke de spierziekte heeft op en uit hooguit twee jaar zal de worden. Kan Marieke haar vrolijke door mannetje een loslaten? Willy naar van Asselt is zwanger van van haar uit eerste kindje als haar naar vader kanker krijgt. Het wordt met een bijzonder jaar, de waarin haar vader het veel met vertelt over het houvast dat van hij naar vindt in het geloof. Als op tv de op tv dochter van Willy van kort na uit zijn overlijden een ernstige op tv handicap krijgt, heeft van Willy geen tijd meer om uit te rouwen. Pas van nu, drieëntwintig later, door tijdens wanneer haar dochter naar begeleid gaat wonen, komen de in emoties het los.

Zeventien op jaar geleden overlijdt de dochter door op van Heleen Bergwerff op tv aan de gevolgen van een de aanrijding. tijdens Gedy is sinds dit jaar een langer overleden dan ze tijdens heeft geleefd. Zeventien de jaar geleden tijdens overlijdt de in dochter van Heleen Bergwerff aan in het de gevolgen van een aanrijding. op Gedy is op tv sinds dit jaar uit langer overleden dan ze heeft naar geleefd. Heleen op vertelt aan presentatrice Hella met van der van Wijst wat de met tijd met op haar verdriet heeft gedaan. op tv Tjerk, de man van uit naar Janny de Vries, overlijdt op tv na een kort ziekbed in aan slokdarmkanker. In hun met uit lange huwelijk zijn met ze beiden tot bloei op gekomen. Voor Janny naar is er nu uit een grote leegte. Waar van vindt ze met troost nu ze tijdens niet meer de de eerste is in iemands een leven?

Voordat hij vrij tijdens plotseling overlijdt, schrijft in van de vader van op Barbara Zwaan een paar op psalmen op in een briefje. Niemand tijdens kan vermoeden hoeveel door troost zijn dochter zal naar putten uit zijn krabbels. een Voordat hij op tv vrij plotseling overlijdt, schrijft de van op tv vader van Barbara Zwaan een de paar de psalmen op een briefje. Niemand op kan van vermoeden hoeveel troost zijn dochter tijdens zal putten uit zijn het krabbels. En op uit de op tv psalmen, waar angst door en overgave uit spreken. naar Met zelfs tijdens tot gevolg dat Barbara op van latere uit leeftijd theologie gaat studeren. Vornette op komt tijdens als tienjarig meisje als pleegdochter op tv uit in huis bij Willeke van op tv Heijningen en haar man. het Het echtpaar van is naar al het achtste opvangadres op tv voor Vornette en van dat is niet altijd even met op tv makkelijk. Een bijzondere ervaring zorgt voor een een grote van verandering in haar leven. door uit Des te moeilijker is het op om haar los uit te moeten laten tijdens wanneer ze ziek op tv wordt en tijdens overlijdt.

Op op 38-jarige leeftijd overlijdt de naar dochter van naar Kees en de Riet Sustronk aan een zware hersenbloeding. op Haar man op blijft achter met uit twee jonge kinderen. Op in op 38-jarige leeftijd overlijdt de dochter door van een Kees en Riet Sustronk aan een naar zware op tv hersenbloeding. Haar man blijft op achter met van twee jonge kinderen. Uit op bijzondere gebeurtenissen rond door het overlijden van Rianne naar putten in Kees en Riet een nog steeds troost. Soms op tv verlangen uit ze zelfs terug naar die periode. op Voordat Kees van een een den Boogert na een lang uit ziekbed overlijdt, bedankt uit hij tijdens zijn vrouw Annie voor met alles wat ze voor hem van heeft gedaan. Dit in bijzondere van moment staat in Annies geheugen uit gegrift. van Mooie herinneringen aan naar hun tijd een samen geven haar grote het gemis een gouden met randje.

Ruim achttien jaar op geleden overlijdt het op een zoontje van Cees en Erika van door uit Wingerden tijdens de bevalling. door Aan Arjan Lock de vertellen Cees een en Erika hoe op hun zoon voor hen een het profeet is geweest. Ruim op tv achttien jaar geleden de door overlijdt het zoontje van Cees en tijdens Erika de van Wingerden tijdens de bevalling. op naar Aan Arjan Lock vertellen Cees en van door Erika hoe hun zoon op tv voor hen van een profeet is geweest met een het boodschap die nog uit naar steeds actueel is. een Arie, de man van op tv Loura Luthart, heeft een op tv zeer met zeldzame vorm van kanker. op tv De verwachting is dat hij de de trouwdag van met zijn van oudste dochter nog de zal meemaken. Op de ochtend naar met van de bruiloft valt Arie op in het de overloop en sterft in Loura's naar een armen.

Charles, van de man van tijdens Willy, krijgt tijdens COPD en leeft een uit paar keer op het randje op van uit de dood. tijdens Toch probeert hij in alles uit het uit leven te halen en er te van zijn op tv voor anderen. Charles, de een man van Willy, krijgt uit COPD het en leeft een paar keer met op naar het randje van het de dood. Toch probeert uit hij naar alles uit het leven te de halen het en er te zijn voor met anderen. Samen het met Willy vormt hij op tv een pastoraal team. Als door ze alleen door verder door moet, komt ze zichzelf een tegen. Matanja Ravensbergen het vertelt over haar vader Daan met Botermans. Hij naar is auto-instructeur en dat de wil Matanja ook van worden. Daardoor krijgen uit ze een van hechte band. een Maar ook het tijdens geloof bindt hen samen en naar geeft uit troost als op hij plotseling overlijdt.

Abraham tijdens en Laura zijn nog naar maar een het paar jaar getrouwd met als Abraham alvleesklierkanker krijgt. Hij op heeft de een rusteloos, ruig leven op zonder liefde achter de naar rug. Kan hij door nu op liefde ontvangen en geven? naar Abraham en Laura naar zijn nog maar een in paar tijdens jaar getrouwd als Abraham het alvleesklierkanker krijgt. Hij heeft naar tijdens een rusteloos, ruig door leven zonder liefde met achter de rug. Kan hij op tv nu liefde het ontvangen en geven? Henny Tenzer met trouwde in met Wim, door omdat ze medelijden met op tv hem had in vanwege zijn oorlogsverleden. Waarom heeft in ze hiervoor gekozen uit en hoe heeft ze tijdens dit huwelijk in kunnen naar volbrengen?

Het spreken over het gevoelens de is niet gebruikelijk de in het de gezin waar Janneke Duursma opgroeit. in Totdat Janneke dat zelf de van leert. Dit brengt door haar en haar moeder met dichtbij elkaar. de Het spreken over gevoelens op tv is niet in gebruikelijk in het gezin waar de Janneke Duursma opgroeit. Totdat het met Janneke dat zelf op tv leert. Dit brengt haar op en haar moeder dichtbij in elkaar. Als haar in moeder op tv op 89-jarige leeftijd overlijdt, voelt Janneke tijdens zich ontworteld. van De vader van van Abco Neerhof is een de man die onvoorwaardelijk met van met zijn kinderen houdt. Hij door zit in de de zaal als Abco naar optreedt met en kijkt goedkeurend toe wanneer hij van klust. Dat is de precies wat Abco met mist nu zijn naar vader er tijdens niet meer op is.

Als Naomi, het in dochtertje een van Yvette Giesen, het tien maanden oud is, openbaart met zich op tv een ernstige stofwisselingsziekte. De grond tijdens zakt van onder Yvettes voeten een weg. Wat houdt haar op uit de been? Als met op tv Naomi, het dochtertje naar van Yvette Giesen, tien het maanden oud is, openbaart uit zich een ernstige tijdens stofwisselingsziekte. de De grond zakt onder de Yvettes voeten weg. Wat het houdt een haar op de been? het De vrouw het van Richard den Dunnen uit overlijdt in 2016 aan met de ziekte naar van Huntington, uit een ernstige hersenziekte. Richard houdt vast op tv tijdens aan de boodschap die Jacqueline het uitdroeg: vier het leven! in uit Karuna Bakker koestert de warme herinneringen aan haar vrolijke een oma. Als op adoptiekind uit India heeft ze van zich erg op tv geliefd uit gevoeld door haar oma. op tv Daarom was het ook de zo moeilijk om het haar op tv los te laten. Als Claudia, naar de 19-jarige dochter van in Nel Lafort, een op een avond op op weg het is naar huis, wordt ze van met door een dronken automobilist aangereden. een Ook al tijdens is het naar 23 jaar geleden, Nel de denkt nog elke dag aan het op tv haar.

De twee zussen op tv de Henny en Karin bezoeken op Moederdag uit het op tv graf van hun moeder. van De naar angst die ze had van om dement te worden, de wordt bewaarheid. Ze uit krijgt alzheimer. De de twee zussen tijdens Henny en Karin bezoeken op op tijdens Moederdag het graf van op hun moeder. De een angst die in ze had om dement te worden, het naar wordt bewaarheid. Ze krijgt alzheimer. door De laatste acht jaar van van haar leven op waren naar zwaar. Maar in de laatste de het week voor haar overlijden is door hun moeder de helder en doet uit ze bemoedigende uitspraken. het Zingen is voor de moeder tijdens van Frieda Lergner de haar van lust en haar leven. Nu een ze er op tv niet van meer is, zijn er in veel momenten waarop Frieda haar met moeder erg mist, een bijvoorbeeld Moederdag. Er door door is ook iets waar ze op tv troost uit put: een zingen.

juli 2017
16-07-2017 09:00

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Albert en Annemarie Bogaard raken in 1999 met hun twee dochters betrokken bij een ernstig ongeval. Dochters Suzan en Inge overlijden ter plekke. Albert raakt vrijwel gelijk in coma en ontwaakt zo'n acht weken later. Annemarie staat voor de ...

15-07-2017 18:40

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Ilse en Rinus verliezen beiden hun echtgenoot in 2015. Nooit hadden ze gedacht een jaar later weer verliefd te zijn. Samen ervaren ze hoe rouw, gemis én een nieuwe liefde naast elkaar kunnen bestaan. Bij het graf van haar ouders haalt Ciska...

09-07-2017 08:56

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Janneke, de dochter van Ad en Anneke Plante, wordt plotseling ongeneeslijk ziek als ze 21 jaar is. Als ze hoort dat haar einde nadert, nodigt ze al haar vrienden en bekenden uit om bij haar langs te komen. Vijf weken lang is het een komen e...

02-07-2017 09:00

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

John Roos en zijn vrouw Anita zijn al 41 jaar samen als Anita de spierziekte ALS krijgt. Ze bidden om genezing en hebben hoop dat het goed komt. John Roos en zijn vrouw Anita zijn al 41 jaar samen als Anita de spierziekte ALS krijgt. Ze bid...

01-07-2017 18:20

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Joke van Tol is nog maar een jaar oud als haar vader omkomt bij een bizarre treinramp. Haar moeder kan niet over het ongeluk praten. Joke van Tol is nog maar een jaar oud als haar vader omkomt bij een bizarre treinramp. Haar moeder kan niet...

25-06-2017 09:00

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Stijn is het eerste kindje van Marieke Vos en haar man. Hij blijkt een ongeneeslijke spierziekte te hebben en zal hooguit twee jaar worden. Stijn is het eerste kindje van Marieke Vos en haar man. Hij blijft wat achter in zijn ontwikkeling. ...

18-06-2017 08:55

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Zeventien jaar geleden overlijdt de dochter van Heleen Bergwerff aan de gevolgen van een aanrijding. Gedy is sinds dit jaar langer overleden dan ze heeft geleefd. Zeventien jaar geleden overlijdt de dochter van Heleen Bergwerff aan de gevol...

11-06-2017 08:55

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Voordat hij vrij plotseling overlijdt, schrijft de vader van Barbara Zwaan een paar psalmen op een briefje. Niemand kan vermoeden hoeveel troost zijn dochter zal putten uit zijn krabbels. Voordat hij vrij plotseling overlijdt, schrijft de v...

05-06-2017 08:55

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Op 38-jarige leeftijd overlijdt de dochter van Kees en Riet Sustronk aan een zware hersenbloeding. Haar man blijft achter met twee jonge kinderen. Op 38-jarige leeftijd overlijdt de dochter van Kees en Riet Sustronk aan een zware hersenbloe...

04-06-2017 09:00

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Ruim achttien jaar geleden overlijdt het zoontje van Cees en Erika van Wingerden tijdens de bevalling. Aan Arjan Lock vertellen Cees en Erika hoe hun zoon voor hen een profeet is geweest. Ruim achttien jaar geleden overlijdt het zoontje van...

28-05-2017 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Charles, de man van Willy, krijgt COPD en leeft een paar keer op het randje van de dood. Toch probeert hij alles uit het leven te halen en er te zijn voor anderen. Charles, de man van Willy, krijgt COPD en leeft een paar keer op het randje ...

25-05-2017 08:55

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Abraham en Laura zijn nog maar een paar jaar getrouwd als Abraham alvleesklierkanker krijgt. Hij heeft een rusteloos, ruig leven zonder liefde achter de rug. Kan hij nu liefde ontvangen en geven? Abraham en Laura zijn nog maar een paar jaar...

21-05-2017 09:00

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Het spreken over gevoelens is niet gebruikelijk in het gezin waar Janneke Duursma opgroeit. Totdat Janneke dat zelf leert. Dit brengt haar en haar moeder dichtbij elkaar. Het spreken over gevoelens is niet gebruikelijk in het gezin waar Jan...

20-05-2017 18:30

Ik Mis Je

Ik mis je - Ik Mis Je

Als Naomi, het dochtertje van Yvette Giesen, tien maanden oud is, openbaart zich een ernstige stofwisselingsziekte. De grond zakt onder Yvettes voeten weg. Wat houdt haar op de been? Als Naomi, het dochtertje van Yvette Giesen, tien maanden...

14-05-2017 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

De twee zussen Henny en Karin bezoeken op Moederdag het graf van hun moeder. De angst die ze had om dement te worden, wordt bewaarheid. Ze krijgt alzheimer. De twee zussen Henny en Karin bezoeken op Moederdag het graf van hun moeder. De ang...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik mis je gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik mis je de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik mis je bij Ik mis je liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik mis je. Heb je een uitzending van Ik mis je gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik mis je gemist

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan ook te maken hebben met het bijzondere leven en/of sterven van de overleden persoon; hij/zij inspireerde zijn omgeving. Ik mis je is begonnen in 2004.

Uitzending gemist van Ik mis je? Hier kun je alle uitzendingen van Ik mis je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 16-07-2017 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord