Programma gemist?

'Hoe van kan ik hem ooit een missen?', vraagt Meta op tv Sietsema zich op tv af als haar man de Dirk kanker krijgt. Meta tijdens uit is zestien als naar ze Dirk leert kennen. Binnen een naar jaar raakt door ze zwanger op en trouwen ze. Hun relatie door verdiept een zich als ze er onafhankelijk in van elkaar voor uit kiezen tijdens om met God verder te op gaan. Maar als een Meta een Dirk moet loslaten, op komt ze in een geloofscrisis. uit * door 'Ik moet even het Suuz bellen tijdens om te zeggen van dat alles goed gegaan is.' van Die gedachte schiet door op tv het hoofd de van Francien tijdens Daniëls als op de begrafenis van het haar zus Suzanne net achter de naar rug door is. Dan realiseert ze zich op dat dat door nooit van meer kan. Suzanne is op tv op 36-jarige leeftijd overleden. Francien met moet verder op zonder haar lieve, sterke, naar 'grote' zus. * op 'Het is twintig het op jaar geleden, maar tijdens het is als de dag van in gisteren,' op zegt Gea in de Wit over het overlijden door van haar 46-jarige het broer Henk. Hij is de op lang vrijgezel geweest en heeft sinds op tv zes het weken een relatie. Op de naar zondag dat uit hij zijn vriendin een voorstelt aan zijn door ouders, gaan ze wandelen met en in worden beiden het getroffen door bliksem. Henk overlijdt naar direct.

'Moet tijdens ík voor jou bidden? in Hoe een dan?' Als Leny kanker krijgt, met vraagt ze van aan haar zus Anita een Dijkmans om net met als de uit pater voor haar te bidden. op Voor Anita voelt in dit op tv heel onwennig. uit Maar als ze ziet de hoeveel vrede en kracht een het gebed haar zus het geeft, probeert ze het tijdens het toch. En dat een heeft grote tijdens impact op het tijdens leven van hen door allebei. Pim, de oudste zoon van van Pieter en Christianne in Olthof, naar krijgt bij de geboorte een de ernstige hersenbloeding. Vanaf in de op tv eerste dag is het het spannend of hij het op tv overleeft. Na een uit een paar dagen staan ze voor tijdens de door keuze of de stekker eruit gaat. tijdens Ze gaan met voor het het leven, niet wetend wat door er op allemaal nog komt. op 'Ik heb veel mensen om een me door heen, maar ik ben soms op tv toch van alleen', zegt Tonny Hardeman. Ze tijdens verliest in 2017 haar met man Wout na de naar een ziekbed van nog geen van twee maanden. In de van afgelopen tijdens periode leerde door ze te genieten van wat tijdens er nog de is, maar stond ze zichzelf van soms ook toe met haar op bed niet uit uit te komen en intens met te op tv rouwen.

'De door zondag voor van mijn vader overleed, op hebben we nog in met alle kinderen van en kleinkinderen via FaceTime contact gehad van met in mijn ouders. Iedereen heeft wat naar gezegd.' van Dat vertelt Dick van Goedhart, wiens in vader vorig jaar uit onverwacht overleed tijdens een vakantie het in Spanje. de 'Dat laatste gesprek, het van is onwerkelijk, het maar ook mooi.' Wilma op Meijer op tv groeit op in een door groot gezin. Als ze 18 op tv is, naar krijgt ze naar nog een zusje: Nely. Haar uit ouders op vertrouwen haar een groot deel van van een de zorg voor Nely toe. tijdens Daardoor ontstaat er een een een speciale band, die hecht tijdens blijft als ze een allebei volwassen het zijn en een eigen gezin in hebben. Maar op tv dan krijgt Nely darmkanker. Op van de begraafplaats op ontmoet Hella van een der Wijst een Guus Balk het die het graf de van zijn ex-schoonouders aan het schoonmaken het het is. Voor hem waren van het heel bijzondere de mensen. Zij op tv waren als een door tweede vader en tijdens moeder voor hem. met In een week tijd zijn ze op tv uit allebei overleden.

'Mijn laatste reis in kon ik het niet plannen, door wel voorbereiden.' Deze zin naar vindt uit Sija Koster op de computer van een met haar vader, kort nadat hij aan van een hartaanval is uit overleden. Hij heeft het van alles voor zijn begrafenis al door tot in de door puntjes geregeld. Sija kan naar het op tv nog niet uit bevatten dat ze zonder haar betrokken uit een vader verder moet. Als de uit broer van Gerja Wolf naar overlijdt, is een het voor haar in alsof er een zijtak op tv tijdens van een boom wordt naar afgebroken. Maar op tv als vier jaar later haar een vader overlijdt, met wordt de wortel aangetast. Vader een tijdens en zoon hadden ondanks de naar grote verschillen een bijzondere op tv in band. Daarom troost het Gerja dat een ze uit nu herenigd zijn in van hetzelfde graf. van 'Als je zo vrolijk kan van met zijn in het klooster, is door het vast niet zo de angstig als ik op tv het denk.' Dat denkt de in 15-jarige broeder Adelbert door als hij naar broeder Nol ontmoet. Broeder Nol het is vrolijk en vertelt van graag op moppen. Vierentwintig jaar later treedt het een broeder Adelbert in. Er uit ontstaat een hechte band tussen op tv de het broeders.

Kim op tv Roerig is drie jaar een als met haar moeder overlijdt aan borstkanker. Kim naar heeft van weinig concrete herinneringen op aan haar. Toch is de haar moeder de nog steeds sterk aanwezig in naar sommige geuren en op bepaalde tijdens muziek, vertelt ze aan Arjan op een Lock. Aart Kraak bezoekt het graf de van zijn Poolse, op tv dakloze en in alcoholverslaafde vriend naar Mietek. Kort na hun eerste met op tv ontmoeting ontstaat er een diepe op vriendschap. een Wekelijks koken en schaken ze samen uit tijdens en drinken ze een biertje. Aart van in heeft niet de illusie door dat hij een Mietek kan redden van de alcohol. uit Hij besluit te in een doen wat hij een kan: er voor hem zíjn. met 'Ik was uit net zeventien toen mijn moeder van tijdens overleed. In de uit belangrijkste fase van mijn een leven heb ik mijn moeder op gemist en het dat voel naar ik nog een steeds.' Dat vertelt het Gerdien de Jongh. Haar moeder is in in 1985 overleden uit aan nierkanker. het Van haar de begrafenis kan uit Gerdien zich niet veel herinneren. Maar het bij op de begrafenis van haar van vader met komt er ineens in oud verdriet om een haar moeder naar van boven.

'Dit bos tijdens heeft een bijzondere betekenis. van We liepen hier een dagelijks een met de honden. op Nu is het dubbel', zegt op tv Hetty een van der een Kolk. De as op tv van haar zoon Mark is op er verstrooid nadat hij uit uit het de leven met is gestapt. Als naar Mark de tegenslagen in een zijn leven niet aankan, krijgt het in hij een depressie en wordt alcoholverslaafd. het met Op het graf van de van moeder van Margreet van Verweij de staan nog twee namen: die het van Margreets door zus en die van haar naar vader. Haar van zus overlijdt naar als kind op en haar vader verongelukt een de paar jaar later. naar Door dit naar grote verlies met wordt haar moeder een met vechter. Op hoge leeftijd de laat ze een echter zien dat ze in ook heel kwetsbaar met en op tv open kan zijn. Daar heeft Margreet het op tv diep respect voor.

'Sorry, door het spijt uit me. Ik heb in je niet kunnen redden', naar zegt Pieter Oosterloo tegen zijn het doodgeboren op dochtertje Sara dat hij in op tv zijn het armen wiegt. Dat in Sara geen overlevingskans een heeft, krijgen Marrit en tijdens Pieter te horen als met een de echo een ernstige de afwijking laat door zien. Ze leven tussen het hoop en vrees de en koesteren elk van moment dat ze op nog leeft. 'Ik een heb maar één wens, zo met snel mogelijk uit naast hem liggen'. Zo een met reageert Tom Slooter als zijn in zoon op tv Tom overlijdt na een auto-ongeluk. Maar in Leo met moet verder en daarom uit is hij het zijn leven heel anders gaan tijdens op inrichten.

Irma Bakker komt door tijdens uit een groot middenstandsgezin een en geniet van oma's met aandacht. Maar dan op tv stappen uit de ouders van Irma uit in de kerk van een oma. Voor oma is in dat onverteerbaar en door dat geeft van verwijdering. Totdat van Irma op een avond weer naar bij haar binnenstapt. een Elke zaterdag doen van Jan en Roelie uit Lubach hun uit rondje in de op tv stad: met naar de markt, langs een wat winkels en een de hapje eten. Als Roelie op tv in 2017 tijdens aan een hartstilstand de overlijdt, zet Jan in de traditie met alleen voort. De eerste paar uit keren komt op tv hij huilend een thuis. Maar langzaam uit verandert de naar lichte jaloezie bij het naar zien van al die in echtparen in een uit gunnen: in geniet er maar op tv van.

Gerda het Drenth leert een Olga kennen via de kinderen op op school. Het in wordt de een hechte vriendschap die vijfentwintig een jaar duurt. Als het Olga tijdens een hersentumor krijgt, ziet Gerda hoe met door ze zich vol vertrouwen aan de God overgeeft. Gerda naar mist haar een nog steeds, maar ze mag in nu van een beetje uit oma zijn voor de kleinkinderen van tijdens Olga. Henk van naar den door Broek en Helena zijn elkaars door vakantieliefde. Hij weet tijdens alleen Helena's een naam uit en woonplaats en met door behulp van telefoonboeken tijdens belt hij wat rond. Zo van tijdens wint Henk haar op tv hart. Na een huwelijk van 23 door jaar en op tv een naar ziekbed van elf door maanden is het afscheid een onvermijdelijk. Het troost Henk dat tijdens Helena op tv nu 'Thuis' op is.

Als naar Daan van Ee door zijn vrouw Ettine leert naar kennen, vertelt ze het hem gelijk dat in ze kanker heeft door gehad. Toch het krijgen ze in achttien mooie jaren. Kinderloosheid de overschaduwt echter tijdens hun geluk. Maar een een jaar voor Ettine weer ziek de wordt, de krijgen ze tijdens twee pleegkinderen om voor in te zorgen. Klaasjan, de man in van Geerike Boven, uit gaat op met een op gewone maandagavond fietsen bij zijn wielerclub. het op tv Hij botst tijdens de laatste op sprint tegen op de jurybus uit en overlijdt ter plaatse, 39 jaar tijdens oud. het Als Geerike een hem na uren door wachten eindelijk ziet, beseft het ze: 'Ik ben hem met kwijt.'

'Liefde naar overwint alles.' Deze spreuk naar staat op het in graf van de van man van het Jeanette Nueman. Hij is met de eerste die haar in echt tijdens ziet zoals in ze is. Die niet terugschrikt voor door haar bloedziekte. Die uit van van haar houdt en voor haar op zorgt. Maar geleidelijk een aan met verandert hij. op tv Wat is er aan de naar hand? Overal neemt uit Sandra Poppema door de foto van haar met man Jan mee naar naartoe. Hij was in haar maatje, haar naar 'allessie' en de stille tijdens uit kracht achter Sandra. een Als er maagkanker van geconstateerd wordt en er niets meer het naar aan te doen is, krijgen van ze nog een naar bonustijd het die ze goed een benutten.

Pauline Heistein-ten Zeldam naar is 25 een jaar als een haar moeder tijdens geschept wordt door een auto tijdens en overlijdt. 'Mijn moeder door was toch een op op beetje mijn kompas en dat een was ik kwijt. uit Ik op tv was stuurloos. Ineens moest ik naar op de mijn eigen kompas gaan varen.' Nu op tv Paulines dochter het 25 jaar wordt, de beseft ze hoe jong de ze toen op tv eigenlijk op zelf was. Zoals elk jaar door gaan Debora Welffer en het haar een man Freddy met de met twee jongste kinderen op in vakantie op tv naar zijn tijdens geboorteland Sri Lanka. In het uit vliegtuig krijgt Freddy een op hartstilstand. Reanimatie een mag niet het meer baten en Debora tijdens moet haar stoere, een charismatische man met laten gaan. 'Ik een heb veel geleerd van mijn met moeder, maar in niet om alleen op tv te zijn', het vertelt Els het van der Haak. Els en haar naar moeder op zijn erg aan elkaar gehecht. van Toch naar moet ze alleen verder op als haar moeder van het de trap van valt door en overlijdt aan haar verwondingen. In de de het afgelopen vier jaar werd tijdens het een gezin van Dick en het Marjanne Montenberg gehalveerd. Dochter in en met zus Anneloes overlijdt in 2014 tijdens aan op de gevolgen van kanker, vrouw de en moeder Ellen in het 2018 aan op tv de ziekte een van Alzheimer. Hoe op tv kijken Dick door en Marjanne terug op het afscheid naar van Anneloes de die tot het op tv laatst naar helder en vol humor was, en het van op tv Ellen die al lang tijdens niet meer bereikbaar op was voor de van buitenwereld?

Rinette Knoppert de heeft de een speciale band het met haar vader, met die een voorbeeld voor haar is een en met wie een uit ze haar enthousiasme voor haar tijdens werk uit kan delen. Als hij kanker van krijgt, ziet op ze hem in een korte tijd aftakelen. Dat maakt door haar verdrietig en met het opstandig. Halverwege zijn ziekte appt hij de haar: met 'Gods wil zal geschieden een en het dan is het goed'. op tv Op dat moment denkt ze: de 'Hoe kun je het dat nu zeggen?' de Toch bewaart ze op zijn berichtje zorgvuldig. met 'Ik ga uit jou en onze dochter de niet in van de steek laten. Dat tijdens zal ik op tv jullie nooit aandoen.' Met een die met woorden stelt tijdens de man van Petra de Ferwerda haar naar gerust als het niet goed met naar hem gaat. de Het is nu vierentwintig op tijdens jaar geleden dat door Peter zijn leven beëindigde. van Hoe kijkt naar Petra terug op deze uit woorden?

'Ga op tv nou niet vragen waarom, want het daar de krijg je een toch geen antwoord op.' Dat op zegt Corrie, de vrouw tijdens van Henk tijdens en uit de moeder van Joran Schuijn. naar Ondanks uit de zware behandelingen uit die ze voor haar borstkanker moet het ondergaan, blijft van Corrie het tot het eind toe van positief en zorgzaam. Toch komt op een de waarom-vraag bij in Henk weer in alle hevigheid naar in boven als op tv ze overlijdt. Op een in stralende dag van staat een agent het voor de deur de van Rita Nijhuis met op tv de in verscheurde agenda van haar dochter een Saskia. Op door weg naar school is tijdens Saskia met onder een trein gekomen. Ook van al is het op tv op tv eenentwintig jaar geleden, het het verdriet is er niet uit minder het om. Wel heeft Rita op een door met bijzondere manier geleerd ermee om te de gaan. naar 'Ik ben met een door geweldige de man getrouwd geweest. Alleen is er met een stukje een van zijn laatste levensfase op tv dat een ik moet uit deleten.' Dat vertelt Joke van Bosink over Herman, haar zachtaardige, door integere man. tijdens Door van zijn langdurig medicijngebruik veranderde zijn met karakter, wat Joke in veel pijn met deed.

De door ouders van Anneke Bras de moeten de na 62 jaar uit uit elkaar omdat haar op vader een met heup breekt en naar door een verzorgingshuis gaat. Voor haar van met ouders, die altijd samen waren, tijdens breekt een hele op verdrietige periode aan. Toch op krijgt Anneke op het voor een elkaar dat door ze nog een half jaar samen tijdens kunnen wonen voor van haar op vader sterft. 'Huil niet met om mij. met Ik ben hier niet. een Ik op juich nu voor Gods door troon.' Klaske het Buitenhuis bewaart deze uitspraak van haar op tv man Dick de op in haar mobiele telefoon. het Samen met haar met dochter Danique staat ze in bij zijn graf. Wat missen het zij in hun sterke, optimistische man het en tijdens vader. Negentien jaar lang uit had hij de last van steeds terugkerende hersentumoren. De de gedachte dat de hij nu niet meer op lijdt, geeft door troost.

december 2019
06-10-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Hoe kan ik hem ooit missen?', vraagt Meta Sietsema zich af als haar man Dirk kanker krijgt. Meta is zestien als ze Dirk leert kennen. Binnen een jaar raakt ze zwanger en trouwen ze. Hun relatie verdiept zich als ze er onafhankelijk van elk...

29-09-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Moet ík voor jou bidden? Hoe dan?' Als Leny kanker krijgt, vraagt ze aan haar zus Anita Dijkmans om net als de pater voor haar te bidden. Voor Anita voelt dit heel onwennig. Maar als ze ziet hoeveel vrede en kracht het gebed haar zus geeft...

22-09-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'De zondag voor mijn vader overleed, hebben we nog met alle kinderen en kleinkinderen via FaceTime contact gehad met mijn ouders. Iedereen heeft wat gezegd.' Dat vertelt Dick Goedhart, wiens vader vorig jaar onverwacht overleed tijdens een ...

15-09-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Mijn laatste reis kon ik niet plannen, wel voorbereiden.' Deze zin vindt Sija Koster op de computer van haar vader, kort nadat hij aan een hartaanval is overleden. Hij heeft alles voor zijn begrafenis al tot in de puntjes geregeld. Sija ka...

08-09-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Kim Roerig is drie jaar als haar moeder overlijdt aan borstkanker. Kim heeft weinig concrete herinneringen aan haar. Toch is haar moeder nog steeds sterk aanwezig in sommige geuren en bepaalde muziek, vertelt ze aan Arjan Lock. Aart Kraak b...

01-09-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Dit bos heeft een bijzondere betekenis. We liepen hier dagelijks met de honden. Nu is het dubbel', zegt Hetty van der Kolk. De as van haar zoon Mark is er verstrooid nadat hij uit het leven is gestapt. Als Mark de tegenslagen in zijn leven...

25-08-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Sorry, het spijt me. Ik heb je niet kunnen redden', zegt Pieter Oosterloo tegen zijn doodgeboren dochtertje Sara dat hij in zijn armen wiegt. Dat Sara geen overlevingskans heeft, krijgen Marrit en Pieter te horen als de echo een ernstige a...

18-08-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Irma Bakker komt uit een groot middenstandsgezin en geniet van oma's aandacht. Maar dan stappen de ouders van Irma uit de kerk van oma. Voor oma is dat onverteerbaar en dat geeft verwijdering. Totdat Irma op een avond weer bij haar binnenst...

11-08-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Gerda Drenth leert Olga kennen via de kinderen op school. Het wordt een hechte vriendschap die vijfentwintig jaar duurt. Als Olga een hersentumor krijgt, ziet Gerda hoe ze zich vol vertrouwen aan God overgeeft. Gerda mist haar nog steeds, m...

04-08-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Als Daan van Ee zijn vrouw Ettine leert kennen, vertelt ze hem gelijk dat ze kanker heeft gehad. Toch krijgen ze achttien mooie jaren. Kinderloosheid overschaduwt echter hun geluk. Maar een jaar voor Ettine weer ziek wordt, krijgen ze twee ...

28-07-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Liefde overwint alles.' Deze spreuk staat op het graf van de man van Jeanette Nueman. Hij is de eerste die haar echt ziet zoals ze is. Die niet terugschrikt voor haar bloedziekte. Die van haar houdt en voor haar zorgt. Maar geleidelijk aan...

27-07-2019 17:15

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Pauline Heistein-ten Zeldam is 25 jaar als haar moeder geschept wordt door een auto en overlijdt. 'Mijn moeder was toch een beetje mijn kompas en dat was ik kwijt. Ik was stuurloos. Ineens moest ik op mijn eigen kompas gaan varen.' Nu Pauli...

21-07-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Rinette Knoppert heeft een speciale band met haar vader, die een voorbeeld voor haar is en met wie ze haar enthousiasme voor haar werk kan delen. Als hij kanker krijgt, ziet ze hem in korte tijd aftakelen. Dat maakt haar verdrietig en opsta...

20-07-2019 17:15

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Ga nou niet vragen waarom, want daar krijg je toch geen antwoord op.' Dat zegt Corrie, de vrouw van Henk en de moeder van Joran Schuijn. Ondanks de zware behandelingen die ze voor haar borstkanker moet ondergaan, blijft Corrie tot het eind...

14-07-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

De ouders van Anneke Bras moeten na 62 jaar uit elkaar omdat haar vader een heup breekt en naar een verzorgingshuis gaat. Voor haar ouders, die altijd samen waren, breekt een hele verdrietige periode aan. Toch krijgt Anneke het voor elkaar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik mis je gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik mis je de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik mis je bij Ik mis je liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik mis je. Heb je een uitzending van Ik mis je gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik mis je gemist

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan ook te maken hebben met het bijzondere leven en/of sterven van de overleden persoon; hij/zij inspireerde zijn omgeving. Ik mis je is begonnen in 2004.

Uitzending gemist van Ik mis je? Hier kun je alle uitzendingen van Ik mis je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 248
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!