Programma gemist?

'Hoe een kan ik op hem ooit missen?', vraagt Meta door Sietsema zich af als met haar man Dirk naar kanker krijgt. Meta een is zestien als een ze een Dirk leert kennen. Binnen een met jaar raakt op ze zwanger met en trouwen in ze. Hun relatie verdiept zich uit als met ze er onafhankelijk van elkaar op voor in kiezen om met God verder van te gaan. Maar met als Meta Dirk naar moet loslaten, komt ze op tv in een geloofscrisis. naar * 'Ik van moet even Suuz tijdens bellen om op tv te zeggen een dat alles goed gegaan is.' Die tijdens gedachte schiet door op tv het hoofd van uit Francien de Daniëls als de begrafenis van het haar zus een Suzanne net achter in de rug het is. Dan realiseert ze van zich dat op tv dat nooit op tv meer kan. Suzanne is met op 36-jarige door leeftijd overleden. Francien moet de verder zonder haar lieve, naar sterke, 'grote' zus. tijdens * 'Het is twintig van jaar tijdens geleden, maar het uit is als een de dag van naar gisteren,' zegt Gea naar de Wit over het het overlijden van haar uit 46-jarige broer op Henk. Hij is lang een vrijgezel geweest en uit heeft sinds het zes weken een relatie. Op op tv de zondag dat het hij zijn vriendin voorstelt op aan zijn tijdens ouders, een gaan ze wandelen tijdens en worden beiden op getroffen door bliksem. Henk overlijdt de direct.

'Moet op ík voor jou tijdens bidden? Hoe het dan?' Als Leny kanker krijgt, vraagt door ze aan haar naar zus de Anita Dijkmans op om net als de tijdens pater voor haar te naar bidden. een Voor Anita voelt uit dit heel onwennig. Maar als ze in een ziet hoeveel vrede en kracht het op gebed uit haar zus geeft, probeert door ze het toch. de En dat heeft tijdens grote impact op het naar op leven van hen allebei. Pim, tijdens de oudste het zoon van met Pieter en Christianne op Olthof, krijgt bij de op tv geboorte een ernstige hersenbloeding. Vanaf op tv de eerste dag een is het het spannend of hij het met overleeft. Na de een paar uit dagen staan ze voor de van naar keuze of de stekker eruit gaat. een Ze gaan voor door naar het leven, niet tijdens wetend wat er allemaal nog het komt. 'Ik heb veel de mensen om me door door heen, maar ik ben het soms toch alleen', van zegt Tonny Hardeman. tijdens Ze verliest in 2017 haar van man op tv Wout na een ziekbed naar van nog op tv geen twee maanden. In de tijdens tijdens afgelopen periode leerde een ze te genieten van wat er op door nog is, maar met stond ze zichzelf naar soms ook toe haar een bed niet uit uit te komen en intens te naar een rouwen.

'De door zondag voor mijn op vader overleed, hebben tijdens we nog met een alle kinderen en kleinkinderen van via tijdens FaceTime contact gehad op tv met mijn ouders. Iedereen een heeft wat gezegd.' tijdens Dat vertelt Dick Goedhart, een wiens vader op vorig jaar onverwacht het overleed tijdens een vakantie in op tv uit Spanje. 'Dat laatste gesprek, het is door onwerkelijk, tijdens maar ook mooi.' tijdens Wilma Meijer groeit op tv op in een groot gezin. de Als in ze 18 is, krijgt ze met nog een op tv zusje: door Nely. Haar ouders vertrouwen op tv haar een groot de deel van tijdens de zorg voor Nely in toe. Daardoor ontstaat van er een speciale band, op tv die hecht van blijft als ze op tv allebei volwassen zijn een en een eigen gezin hebben. tijdens uit Maar dan krijgt Nely darmkanker. op Op de begraafplaats ontmoet met Hella het van der Wijst Guus door Balk die het in graf van zijn het ex-schoonouders aan het in schoonmaken is. Voor hem uit waren naar het heel bijzondere op mensen. Zij waren naar als een tweede een vader en een moeder voor hem. In uit een week naar tijd zijn ze allebei door overleden.

'Mijn in laatste reis in kon ik niet plannen, wel van voorbereiden.' tijdens Deze zin vindt Sija door Koster op de computer door van tijdens haar vader, kort nadat een hij aan op tv een hartaanval is overleden. Hij op tv heeft alles voor zijn met begrafenis tijdens al tot in in de puntjes geregeld. door Sija kan het nog naar niet bevatten dat met ze zonder haar het betrokken vader op verder moet. Als uit de broer door van Gerja Wolf tijdens overlijdt, is het voor haar alsof het een er een zijtak van een een boom wordt in afgebroken. Maar als naar vier jaar later haar door vader overlijdt, op wordt de wortel aangetast. Vader tijdens en zoon de hadden ondanks in de grote verschillen een op bijzondere uit band. Daarom troost het van Gerja dat ze de nu herenigd zijn door in hetzelfde door graf. 'Als je zo vrolijk met kan zijn in op het klooster, door is het vast niet in zo angstig naar als ik op denk.' Dat denkt de het 15-jarige broeder Adelbert als in hij tijdens broeder Nol ontmoet. Broeder Nol is met vrolijk uit en vertelt graag moppen. Vierentwintig in jaar later van treedt broeder door Adelbert in. Er ontstaat een een hechte band tussen de de door broeders.

Kim tijdens Roerig is drie een jaar als haar moeder overlijdt de aan de borstkanker. Kim heeft weinig concrete van herinneringen door aan haar. Toch het is haar uit moeder nog steeds sterk aanwezig in de sommige geuren en op bepaalde muziek, vertelt op tv ze aan Arjan de Lock. op tv Aart Kraak bezoekt het de graf van zijn Poolse, van dakloze en op alcoholverslaafde vriend Mietek. door Kort na naar hun eerste op tv ontmoeting ontstaat er een diepe vriendschap. door Wekelijks koken tijdens en schaken het ze samen en drinken van ze een biertje. Aart van heeft het niet de een illusie dat hij op tv Mietek kan redden van de alcohol. in Hij besluit van te doen wat hij in kan: van er voor een hem zíjn. 'Ik was door net zeventien uit toen mijn moeder overleed. het In de belangrijkste fase op van de mijn leven heb ik op tv mijn moeder gemist en op dat voel ik nog het steeds.' Dat vertelt de op Gerdien de Jongh. een Haar moeder is in 1985 een overleden aan nierkanker. op tv Van haar begrafenis van kan Gerdien zich niet op tv veel herinneren. de Maar bij in de begrafenis van haar op vader komt met er ineens oud naar verdriet om uit haar moeder naar het boven.

'Dit bos heeft op tv een bijzondere betekenis. op tv We liepen hier in dagelijks met tijdens de een honden. Nu is in het dubbel', zegt uit Hetty van der Kolk. De as tijdens een van haar zoon Mark is er door verstrooid nadat hij naar uit het leven op de is gestapt. Als Mark de tegenslagen naar in zijn van leven niet aankan, naar krijgt hij een depressie een en het wordt alcoholverslaafd. Op het het graf van de moeder naar van het Margreet Verweij staan nog op twee namen: die naar van Margreets zus van en die van haar naar vader. Haar zus naar overlijdt als op kind en haar vader naar uit verongelukt een paar jaar op tv later. Door een dit grote verlies uit wordt haar moeder een vechter. Op een uit hoge leeftijd laat op tv ze echter zien dat tijdens ze ook heel tijdens kwetsbaar en open kan uit zijn. Daar op tv heeft Margreet op tv diep respect voor.

'Sorry, het van spijt me. op tv Ik heb je niet van kunnen redden', zegt met Pieter Oosterloo op tegen zijn doodgeboren dochtertje Sara het op dat hij in naar zijn armen wiegt. Dat Sara geen van overlevingskans heeft, door krijgen het Marrit en Pieter te horen als op tv uit de echo een in ernstige afwijking laat zien. Ze leven tijdens tussen van hoop en vrees en in koesteren elk de moment dat ze nog het leeft. 'Ik heb maar op tv één wens, op zo snel mogelijk in naast van hem liggen'. Zo reageert Tom Slooter op tv als zijn in zoon in Tom overlijdt na een naar auto-ongeluk. Maar Leo de moet verder en daarom uit is hij zijn leven naar heel op anders gaan van inrichten.

Irma op Bakker komt op tv uit een groot middenstandsgezin en geniet het van oma's aandacht. op Maar door dan stappen de ouders van op tv Irma uit de door kerk uit van oma. Voor oma uit is dat het onverteerbaar en dat geeft verwijdering. van Totdat Irma met op uit een avond weer bij haar binnenstapt. op tv Elke zaterdag doen het Jan de en Roelie Lubach met hun rondje in de stad: een naar de de markt, langs wat in winkels het en een hapje eten. Als Roelie tijdens in 2017 aan tijdens een uit hartstilstand overlijdt, door zet Jan de traditie alleen uit voort. De in eerste paar keren komt hij door huilend thuis. Maar op tv langzaam verandert de de lichte jaloezie bij tijdens het zien van een al die uit echtparen in uit een gunnen: geniet er tijdens maar met van.

Gerda van Drenth leert naar Olga kennen via de kinderen uit op school. Het wordt op een het hechte vriendschap die vijfentwintig op jaar duurt. naar Als Olga een hersentumor krijgt, van door ziet Gerda hoe tijdens ze zich vol vertrouwen aan het God met overgeeft. Gerda mist op tv haar nog steeds, met maar ze mag nu een beetje van met oma zijn voor van de kleinkinderen van Olga. Henk van een de den Broek en Helena zijn van elkaars op tv vakantieliefde. Hij weet alleen het Helena's naam en van woonplaats en met behulp op van telefoonboeken in belt hij wat rond. met Zo wint met Henk haar hart. Na een in huwelijk met van 23 jaar het en een ziekbed van elf de op maanden is het afscheid onvermijdelijk. een Het troost Henk de dat op Helena nu 'Thuis' de is.

Als door Daan van naar Ee zijn vrouw Ettine leert op tv kennen, op tv vertelt ze hem gelijk dat ze naar kanker heeft gehad. op Toch tijdens krijgen ze uit achttien mooie jaren. Kinderloosheid overschaduwt van echter hun geluk. door Maar een jaar de voor Ettine tijdens weer ziek wordt, krijgen een ze tijdens twee pleegkinderen om voor in te zorgen. Klaasjan, de de man van op tv Geerike Boven, gaat een op een op tv gewone maandagavond fietsen bij zijn van wielerclub. Hij botst op tijdens het de laatste sprint door tegen de jurybus en overlijdt van ter plaatse, 39 jaar op tv oud. Als een Geerike hem op tv na uren wachten door eindelijk ziet, beseft ze: uit 'Ik uit ben hem kwijt.'

'Liefde het overwint alles.' Deze spreuk de staat op het graf een van de door man het van Jeanette Nueman. Hij is met de eerste in die haar echt van ziet zoals ze is. Die tijdens de niet terugschrikt voor op tv haar bloedziekte. Die van haar de houdt en op tv voor haar zorgt. Maar geleidelijk naar aan verandert met hij. Wat is tijdens er aan de hand? de Overal de neemt Sandra Poppema de foto het met van haar man Jan van mee naartoe. Hij was op haar met maatje, haar 'allessie' en de de stille kracht op tv achter Sandra. Als er in maagkanker een geconstateerd wordt en er niets meer op aan van te doen is, krijgen door ze in nog een bonustijd die in ze goed in benutten.

Pauline Heistein-ten met Zeldam is met 25 jaar als haar tijdens moeder geschept met wordt door het een auto en in overlijdt. 'Mijn moeder was toch een door beetje mijn kompas de en dat was op met ik kwijt. Ik was stuurloos. in Ineens moest ik op van mijn eigen met kompas gaan varen.' Nu van Paulines dochter de 25 in jaar wordt, beseft ze hoe jong uit ze toen eigenlijk naar van zelf was. Zoals elk jaar tijdens gaan uit Debora Welffer en haar man Freddy van met de twee op tv jongste kinderen op op vakantie door naar zijn geboorteland Sri Lanka. naar In het de vliegtuig krijgt Freddy uit een hartstilstand. Reanimatie mag van niet op tv meer baten en Debora moet een haar stoere, charismatische het man op laten gaan. 'Ik heb veel op geleerd van mijn naar in moeder, maar niet tijdens om alleen te zijn', naar vertelt Els van in der Haak. Els van en haar moeder zijn met erg aan elkaar uit gehecht. Toch moet uit ze alleen verder als het haar moeder van het de trap van valt en uit overlijdt aan haar verwondingen. een In de van afgelopen vier jaar door werd het gezin van op tv Dick en Marjanne naar Montenberg gehalveerd. Dochter uit en uit zus Anneloes overlijdt in 2014 op aan uit de gevolgen van het kanker, vrouw en moeder naar Ellen in op 2018 aan de ziekte van met Alzheimer. Hoe tijdens kijken Dick en Marjanne terug naar op het op afscheid uit van Anneloes die tot het tijdens laatst helder en van vol humor was, en uit van Ellen die van tijdens al lang niet meer de bereikbaar was voor de tijdens buitenwereld?

Rinette Knoppert heeft een een speciale band in een met haar vader, die van een voorbeeld voor haar is het en met op wie ze een haar enthousiasme voor haar werk in kan delen. Als de hij van kanker krijgt, ziet ze hem met in op tv korte tijd op tv aftakelen. Dat maakt haar uit verdrietig en opstandig. van Halverwege zijn ziekte appt het hij haar: op 'Gods wil zal naar geschieden en de dan is het goed'. Op dat door moment denkt ze: de 'Hoe kun tijdens je dat nu zeggen?' op Toch uit bewaart ze zijn uit berichtje zorgvuldig. 'Ik in ga jou het en onze dochter van niet in de steek laten. uit Dat zal ik jullie uit met nooit aandoen.' Met die op tv woorden stelt de man een van uit Petra Ferwerda haar op gerust als het niet goed uit met uit hem gaat. Het is uit nu vierentwintig een jaar geleden dat Peter zijn leven het beëindigde. het Hoe kijkt Petra terug in op deze tijdens woorden?

'Ga nou niet met vragen de waarom, want daar krijg je naar toch uit geen antwoord een op.' Dat zegt met Corrie, de vrouw van uit Henk en op de moeder van door Joran Schuijn. Ondanks de op tv zware behandelingen een die ze voor door haar borstkanker moet ondergaan, op tv blijft Corrie van tot het eind toe op positief en zorgzaam. Toch van komt de waarom-vraag in bij Henk weer in op tv alle het hevigheid naar boven een als ze naar overlijdt. Op een stralende dag een staat een agent op tv voor het de deur van Rita Nijhuis het met de door verscheurde agenda van haar dochter uit Saskia. de Op weg tijdens naar school is Saskia onder op een trein tijdens gekomen. Ook door al is het de eenentwintig jaar geleden, het verdriet is op er niet naar minder door om. Wel heeft Rita op een tijdens bijzondere manier geleerd naar ermee om uit te gaan. 'Ik de ben met een op geweldige man getrouwd van geweest. door Alleen is er naar een stukje van zijn laatste levensfase het dat op tv ik moet van deleten.' Dat vertelt Joke Bosink van over met Herman, haar zachtaardige, integere in man. Door van zijn langdurig medicijngebruik veranderde met zijn karakter, naar wat Joke veel pijn in deed.

De ouders van van Anneke Bras moeten in na de 62 jaar uit elkaar omdat in haar vader een de door heup breekt en naar op tv een verzorgingshuis in gaat. Voor haar ouders, een die altijd door samen waren, breekt een hele een verdrietige periode aan. naar Toch krijgt de Anneke het voor elkaar dat door ze nog tijdens een in half jaar samen kunnen wonen het voor haar door vader sterft. 'Huil niet een om mij. Ik ben in hier van niet. Ik de juich nu voor naar Gods troon.' Klaske Buitenhuis bewaart in deze uitspraak van van haar man in Dick op door haar mobiele telefoon. Samen een met haar dochter met Danique staat met ze bij zijn graf. op Wat missen zij van hun sterke, optimistische de man en vader. uit Negentien jaar lang had op tv hij last van naar steeds een terugkerende hersentumoren. De gedachte door dat hij nu niet naar meer lijdt, geeft van troost.

oktober 2020
06-10-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Hoe kan ik hem ooit missen?', vraagt Meta Sietsema zich af als haar man Dirk kanker krijgt. Meta is zestien als ze Dirk leert kennen. Binnen een jaar raakt ze zwanger en trouwen ze. Hun relatie verdiept zich als ze er onafhankelijk van elk...

29-09-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Moet ík voor jou bidden? Hoe dan?' Als Leny kanker krijgt, vraagt ze aan haar zus Anita Dijkmans om net als de pater voor haar te bidden. Voor Anita voelt dit heel onwennig. Maar als ze ziet hoeveel vrede en kracht het gebed haar zus geeft...

22-09-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'De zondag voor mijn vader overleed, hebben we nog met alle kinderen en kleinkinderen via FaceTime contact gehad met mijn ouders. Iedereen heeft wat gezegd.' Dat vertelt Dick Goedhart, wiens vader vorig jaar onverwacht overleed tijdens een ...

15-09-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Mijn laatste reis kon ik niet plannen, wel voorbereiden.' Deze zin vindt Sija Koster op de computer van haar vader, kort nadat hij aan een hartaanval is overleden. Hij heeft alles voor zijn begrafenis al tot in de puntjes geregeld. Sija ka...

08-09-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Kim Roerig is drie jaar als haar moeder overlijdt aan borstkanker. Kim heeft weinig concrete herinneringen aan haar. Toch is haar moeder nog steeds sterk aanwezig in sommige geuren en bepaalde muziek, vertelt ze aan Arjan Lock. Aart Kraak b...

01-09-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Dit bos heeft een bijzondere betekenis. We liepen hier dagelijks met de honden. Nu is het dubbel', zegt Hetty van der Kolk. De as van haar zoon Mark is er verstrooid nadat hij uit het leven is gestapt. Als Mark de tegenslagen in zijn leven...

25-08-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Sorry, het spijt me. Ik heb je niet kunnen redden', zegt Pieter Oosterloo tegen zijn doodgeboren dochtertje Sara dat hij in zijn armen wiegt. Dat Sara geen overlevingskans heeft, krijgen Marrit en Pieter te horen als de echo een ernstige a...

18-08-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Irma Bakker komt uit een groot middenstandsgezin en geniet van oma's aandacht. Maar dan stappen de ouders van Irma uit de kerk van oma. Voor oma is dat onverteerbaar en dat geeft verwijdering. Totdat Irma op een avond weer bij haar binnenst...

11-08-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Gerda Drenth leert Olga kennen via de kinderen op school. Het wordt een hechte vriendschap die vijfentwintig jaar duurt. Als Olga een hersentumor krijgt, ziet Gerda hoe ze zich vol vertrouwen aan God overgeeft. Gerda mist haar nog steeds, m...

04-08-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Als Daan van Ee zijn vrouw Ettine leert kennen, vertelt ze hem gelijk dat ze kanker heeft gehad. Toch krijgen ze achttien mooie jaren. Kinderloosheid overschaduwt echter hun geluk. Maar een jaar voor Ettine weer ziek wordt, krijgen ze twee ...

28-07-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Liefde overwint alles.' Deze spreuk staat op het graf van de man van Jeanette Nueman. Hij is de eerste die haar echt ziet zoals ze is. Die niet terugschrikt voor haar bloedziekte. Die van haar houdt en voor haar zorgt. Maar geleidelijk aan...

27-07-2019 17:15

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Pauline Heistein-ten Zeldam is 25 jaar als haar moeder geschept wordt door een auto en overlijdt. 'Mijn moeder was toch een beetje mijn kompas en dat was ik kwijt. Ik was stuurloos. Ineens moest ik op mijn eigen kompas gaan varen.' Nu Pauli...

21-07-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Rinette Knoppert heeft een speciale band met haar vader, die een voorbeeld voor haar is en met wie ze haar enthousiasme voor haar werk kan delen. Als hij kanker krijgt, ziet ze hem in korte tijd aftakelen. Dat maakt haar verdrietig en opsta...

20-07-2019 17:15

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Ga nou niet vragen waarom, want daar krijg je toch geen antwoord op.' Dat zegt Corrie, de vrouw van Henk en de moeder van Joran Schuijn. Ondanks de zware behandelingen die ze voor haar borstkanker moet ondergaan, blijft Corrie tot het eind...

14-07-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

De ouders van Anneke Bras moeten na 62 jaar uit elkaar omdat haar vader een heup breekt en naar een verzorgingshuis gaat. Voor haar ouders, die altijd samen waren, breekt een hele verdrietige periode aan. Toch krijgt Anneke het voor elkaar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik mis je gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik mis je de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik mis je bij Ik mis je liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik mis je. Heb je een uitzending van Ik mis je gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik mis je gemist

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan ook te maken hebben met het bijzondere leven en/of sterven van de overleden persoon; hij/zij inspireerde zijn omgeving. Ik mis je is begonnen in 2004.

Uitzending gemist van Ik mis je? Hier kun je alle uitzendingen van Ik mis je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 248
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!