Programma gemist?

'Hoe kan de ik op tv hem ooit missen?', vraagt Meta op tv Sietsema zich af als een haar man Dirk het kanker krijgt. Meta een is zestien als het uit ze Dirk leert kennen. Binnen een de jaar raakt ze een door zwanger en trouwen ze. Hun een relatie verdiept het zich als ze er tijdens onafhankelijk van elkaar voor het kiezen om met tijdens God verder te op gaan. Maar als een Meta Dirk het moet loslaten, een komt ze de in een geloofscrisis. een * 'Ik moet even Suuz bellen door tijdens om te zeggen op dat alles goed gegaan op is.' Die op tv gedachte schiet door een het hoofd van Francien op Daniëls als de begrafenis van op haar zus door Suzanne net achter de in rug is. tijdens Dan realiseert door ze zich dat dat nooit in met meer kan. Suzanne is op een 36-jarige uit leeftijd overleden. Francien moet verder zonder op haar lieve, sterke, in door 'grote' zus. * 'Het is door twintig jaar geleden, maar het het is als in de naar dag van gisteren,' zegt van Gea de Wit op tv over een het overlijden van haar 46-jarige in broer Henk. het Hij is lang een vrijgezel geweest en heeft op tv sinds het zes weken een tijdens relatie. Op de zondag een dat hij zijn vriendin voorstelt tijdens in aan zijn ouders, gaan ze met wandelen en worden de beiden getroffen op tv door bliksem. Henk met overlijdt direct.

'Moet op ík voor jou bidden? de Hoe dan?' Als Leny de kanker het krijgt, vraagt ze aan uit haar zus een Anita Dijkmans om naar net als de in pater voor haar te bidden. van in Voor Anita voelt dit uit heel onwennig. Maar als het ze tijdens ziet hoeveel vrede en kracht in het gebed haar naar zus geeft, de probeert ze het toch. En naar dat in heeft grote impact op het in op tv leven van hen allebei. Pim, een de oudste door zoon van Pieter van en Christianne Olthof, krijgt met bij de geboorte een op tv ernstige hersenbloeding. Vanaf naar de met eerste dag is het tijdens spannend het of hij het overleeft. Na een op door paar dagen staan met ze voor de keuze of de tijdens stekker eruit gaat. de Ze gaan voor van tijdens het leven, niet wetend wat er tijdens allemaal nog komt. tijdens 'Ik heb veel de mensen om naar me heen, maar tijdens ik ben soms van toch alleen', door zegt Tonny in Hardeman. Ze verliest in een 2017 haar het man Wout na een ziekbed van een van nog geen twee maanden. In tijdens de afgelopen periode leerde door ze te genieten een van door wat er een nog is, maar in stond ze zichzelf soms in ook toe haar bed met niet tijdens uit te komen op tv en intens te de rouwen.

'De zondag van voor mijn uit vader overleed, hebben in we nog met alle naar kinderen en kleinkinderen de via FaceTime contact door gehad tijdens met mijn ouders. Iedereen heeft wat in gezegd.' de Dat vertelt in Dick Goedhart, wiens vader vorig jaar de in onverwacht overleed tijdens het een vakantie in Spanje. 'Dat laatste met gesprek, het is naar onwerkelijk, uit maar ook mooi.' Wilma Meijer een door groeit op in een groot gezin. met Als ze 18 op tv de is, krijgt ze nog uit een zusje: Nely. Haar ouders een door vertrouwen haar een groot deel van op op tv de zorg voor Nely toe. Daardoor het ontstaat de er een speciale het band, die hecht uit blijft als de ze allebei volwassen zijn en uit een eigen gezin van hebben. Maar het dan krijgt Nely darmkanker. de Op de van begraafplaats ontmoet Hella van op der Wijst een Guus Balk die het graf op tv van zijn ex-schoonouders in aan op tv het schoonmaken is. Voor hem door op waren het heel bijzondere mensen. de Zij waren als een door in tweede vader en moeder voor met hem. In met een week van tijd zijn ze allebei van overleden.

'Mijn van laatste reis kon ik niet van tijdens plannen, wel voorbereiden.' Deze zin op vindt Sija Koster op het de computer op van haar vader, kort naar nadat hij aan de van een hartaanval is overleden. Hij heeft van tijdens alles voor zijn begrafenis al tot de in de uit puntjes geregeld. Sija kan de het met nog niet bevatten in dat ze zonder haar betrokken op tv vader verder moet. van Als de op broer van Gerja Wolf het overlijdt, is in het voor op tv haar alsof er een het zijtak uit van een boom wordt afgebroken. op tv Maar als met vier jaar later haar vader van overlijdt, wordt de op tv wortel aangetast. Vader in en zoon hadden met met ondanks de grote verschillen een bijzondere in op band. Daarom troost door het Gerja dat ze op nu herenigd door zijn in hetzelfde graf. 'Als op tv je de zo vrolijk kan zijn naar in het klooster, is het door vast niet uit zo op angstig als ik denk.' in Dat denkt het de 15-jarige broeder Adelbert op tv als hij broeder Nol ontmoet. naar Broeder Nol is door vrolijk het en vertelt graag moppen. naar Vierentwintig jaar later naar treedt broeder in Adelbert in. Er ontstaat een uit door hechte band tussen de met broeders.

Kim door Roerig is drie jaar als een haar moeder overlijdt de door aan borstkanker. Kim heeft weinig concrete door herinneringen aan de haar. Toch is haar met moeder nog in steeds op sterk aanwezig in sommige geuren in en bepaalde muziek, een vertelt ze aan in Arjan door Lock. Aart Kraak bezoekt het op tv graf van zijn in Poolse, op tv dakloze en alcoholverslaafde vriend Mietek. Kort op na hun eerste in ontmoeting ontstaat er de door een diepe vriendschap. naar Wekelijks koken en naar schaken ze samen het en drinken ze een biertje. Aart de in heeft niet de illusie dat hij uit Mietek kan redden het van van de alcohol. Hij naar besluit te doen de wat hij kan: er het voor een hem zíjn. 'Ik was net op zeventien toen mijn naar moeder overleed. In de op belangrijkste fase de van mijn leven heb in ik mijn met moeder gemist de en dat voel ik door nog steeds.' Dat vertelt tijdens Gerdien de een Jongh. het Haar moeder is door in 1985 overleden aan nierkanker. Van het haar tijdens begrafenis kan Gerdien zich naar niet veel herinneren. tijdens Maar bij de het begrafenis van haar vader door komt er van ineens oud verdriet om in haar uit moeder naar op tv boven.

'Dit bos tijdens heeft een uit bijzondere betekenis. We liepen hier door dagelijks met de op tv uit honden. Nu is het dubbel', zegt van Hetty uit van der Kolk. De op tv as van haar zoon tijdens Mark is uit er verstrooid een nadat hij uit met het leven is gestapt. Als een het Mark de tegenslagen in van zijn leven niet aankan, met krijgt hij een depressie door op tv en wordt alcoholverslaafd. Op het van graf van uit de moeder van Margreet Verweij op staan door nog twee namen: in die van Margreets zus en op die van tijdens haar naar vader. Haar zus de overlijdt als kind en haar met vader verongelukt tijdens een paar jaar de later. Door door dit grote verlies de wordt haar moeder tijdens een vechter. Op op hoge leeftijd laat ze van echter zien dat ze ook de uit heel kwetsbaar en open kan zijn. het Daar heeft een Margreet diep respect naar voor.

'Sorry, de het spijt tijdens me. Ik heb je niet kunnen het het redden', zegt Pieter uit Oosterloo tegen zijn doodgeboren naar dochtertje Sara dat hij in een het zijn armen wiegt. Dat tijdens Sara geen de overlevingskans heeft, krijgen Marrit en Pieter tijdens te horen als in de echo op een ernstige afwijking de laat zien. naar Ze leven het tussen hoop en vrees en koesteren naar door elk moment dat ze nog leeft. de 'Ik heb met maar één van wens, zo snel mogelijk de naast hem liggen'. Zo tijdens reageert Tom naar Slooter als zijn zoon op tv met Tom overlijdt na een auto-ongeluk. Maar tijdens Leo moet met verder op en daarom is in hij zijn leven heel anders gaan op tv de inrichten.

Irma Bakker komt tijdens het uit een groot middenstandsgezin uit en geniet van oma's aandacht. met Maar op dan stappen het de ouders van Irma uit in de naar kerk van oma. uit Voor oma is dat het onverteerbaar en dat uit geeft verwijdering. met Totdat Irma op een avond tijdens weer bij haar de binnenstapt. Elke zaterdag door doen een Jan en Roelie de Lubach hun rondje in de tijdens stad: naar de een markt, langs wat winkels de en een van hapje eten. Als van Roelie in 2017 van aan een op hartstilstand overlijdt, zet een Jan de traditie alleen tijdens voort. De eerste in paar op keren komt hij huilend de thuis. Maar langzaam verandert de in lichte jaloezie bij door het zien uit van al van die echtparen in van een gunnen: geniet met er maar van van.

Gerda Drenth van leert Olga tijdens kennen via de kinderen op op school. Het wordt van op tv een hechte vriendschap die vijfentwintig jaar de naar duurt. Als Olga een hersentumor de krijgt, ziet Gerda op hoe ze door zich vol een vertrouwen aan God overgeeft. Gerda op tv mist van haar nog steeds, maar op ze mag van nu een beetje oma zijn het voor de kleinkinderen in van de Olga. Henk van den Broek en door Helena door zijn elkaars vakantieliefde. Hij weet op tv alleen Helena's naam met en woonplaats naar en met behulp van in telefoonboeken belt tijdens hij wat rond. een Zo wint door Henk haar hart. Na in een huwelijk van 23 door tijdens jaar en een ziekbed van een elf maanden is het de afscheid onvermijdelijk. het Het door troost Henk dat Helena nu 'Thuis' tijdens in is.

Als Daan van op het Ee zijn vrouw Ettine de leert kennen, vertelt ze hem naar gelijk uit dat ze kanker heeft gehad. het Toch krijgen ze het tijdens achttien mooie jaren. op tv Kinderloosheid overschaduwt echter op hun geluk. Maar door een jaar voor naar Ettine weer ziek naar wordt, krijgen ze twee pleegkinderen om uit een voor te zorgen. Klaasjan, naar de man van Geerike in Boven, gaat op een de gewone maandagavond het fietsen uit bij zijn wielerclub. Hij botst uit tijdens van de laatste sprint tegen de de jurybus in en overlijdt ter van plaatse, 39 jaar oud. Als Geerike uit hem na uren uit wachten eindelijk van ziet, beseft van ze: 'Ik de ben hem kwijt.'

'Liefde op overwint alles.' Deze spreuk staat naar op tv op het graf van de uit man van Jeanette een Nueman. Hij is op tv de eerste die haar naar echt in ziet zoals ze de is. Die niet terugschrikt voor het haar in bloedziekte. Die van naar haar houdt en op tv voor haar op zorgt. Maar geleidelijk aan tijdens verandert hij. Wat is er tijdens de aan de hand? tijdens Overal neemt Sandra Poppema de tijdens foto van haar op man Jan op mee naartoe. Hij op was haar maatje, haar 'allessie' het en de de stille kracht achter Sandra. de Als de er maagkanker een geconstateerd wordt en er niets de meer op tv aan te doen uit is, krijgen ze nog een een bonustijd naar die ze goed op tv benutten.

Pauline een Heistein-ten Zeldam is 25 van jaar als haar van moeder geschept wordt naar door met een auto en overlijdt. 'Mijn moeder uit met was toch een beetje mijn kompas het en dat was het ik kwijt. het Ik was stuurloos. Ineens met moest ik op van mijn eigen een kompas gaan varen.' Nu op het Paulines dochter 25 jaar wordt, een beseft op ze hoe jong ze toen naar eigenlijk op zelf was. Zoals elk tijdens jaar gaan Debora naar Welffer en haar man Freddy van het met de twee door jongste kinderen op vakantie met naar zijn geboorteland Sri op Lanka. In het vliegtuig van op tv krijgt Freddy een met hartstilstand. Reanimatie mag niet meer in baten en een Debora moet haar stoere, charismatische op man tijdens laten gaan. 'Ik heb veel in geleerd van op tv mijn moeder, maar de niet met om alleen te zijn', op tv vertelt Els van der de Haak. Els tijdens en haar moeder zijn tijdens erg aan elkaar met gehecht. Toch met moet ze alleen het verder als haar moeder van uit de trap door valt en overlijdt uit aan haar verwondingen. door In de de afgelopen vier jaar werd het op tv gezin de van Dick en Marjanne een Montenberg gehalveerd. Dochter en van een zus Anneloes overlijdt in 2014 aan de de gevolgen van uit het kanker, vrouw en op tv moeder Ellen in 2018 aan de naar ziekte van Alzheimer. met Hoe kijken Dick een en van Marjanne terug met op het afscheid op tv van Anneloes die tot het tijdens laatst helder een en vol humor was, en uit door van Ellen die uit al lang niet meer bereikbaar was de voor de met buitenwereld?

Rinette tijdens Knoppert heeft een speciale in band met haar vader, van die een voorbeeld naar uit voor haar is en het met wie ze haar enthousiasme tijdens voor haar werk op tv kan delen. tijdens Als hij kanker krijgt, door ziet ze hem naar in korte op tijd aftakelen. Dat met maakt haar door verdrietig en opstandig. het Halverwege zijn ziekte appt op tv hij haar: van 'Gods wil zal geschieden en op een dan is het goed'. van Op dat moment denkt ze: met 'Hoe kun je in dat met nu zeggen?' Toch bewaart ze tijdens zijn berichtje zorgvuldig. tijdens 'Ik ga jou in en onze een dochter niet in door de op steek laten. Dat door zal ik jullie uit nooit aandoen.' Met die woorden stelt op uit de man van Petra uit Ferwerda haar gerust als het naar niet goed de met hem uit gaat. Het is nu vierentwintig met op jaar geleden dat Peter zijn leven naar beëindigde. Hoe tijdens kijkt Petra terug op tv op deze met woorden?

'Ga nou niet een vragen waarom, op tv want daar krijg je door toch van geen antwoord op.' op tv Dat zegt Corrie, de door vrouw van Henk tijdens en de moeder van met op Joran Schuijn. Ondanks de zware van behandelingen die ze uit voor naar haar borstkanker moet op tv ondergaan, blijft Corrie tot het op eind toe positief met en zorgzaam. Toch komt door de waarom-vraag in bij Henk naar weer in alle hevigheid naar uit de boven als ze overlijdt. Op een op stralende dag staat de een het agent voor de met deur van Rita met Nijhuis met de verscheurde op agenda van haar dochter een Saskia. Op weg de naar naar school is Saskia de onder een trein gekomen. met Ook al uit is het eenentwintig de jaar geleden, het verdriet een is er niet minder de om. Wel in heeft Rita op op tv een bijzondere manier geleerd uit ermee om te van gaan. 'Ik ben met met door een geweldige man getrouwd geweest. van Alleen is naar er een stukje op tv van zijn laatste levensfase uit dat ik moet van deleten.' Dat met vertelt Joke Bosink op over Herman, haar de zachtaardige, integere met man. Door zijn naar langdurig medicijngebruik veranderde zijn uit karakter, wat Joke veel in pijn van deed.

De een ouders van een Anneke Bras moeten na 62 op jaar uit elkaar omdat door met haar vader een heup tijdens breekt en naar naar een verzorgingshuis gaat. een Voor haar de ouders, die altijd samen waren, op breekt een hele van verdrietige periode op aan. Toch krijgt Anneke het door voor elkaar dat een ze nog naar een half jaar de samen tijdens kunnen wonen voor haar van vader sterft. 'Huil niet naar om mij. Ik op ben tijdens hier niet. Ik met juich nu voor Gods troon.' naar Klaske Buitenhuis de bewaart deze uitspraak van in haar man Dick op in haar mobiele tijdens telefoon. de Samen met haar dochter Danique staat tijdens ze bij een zijn graf. Wat missen de zij hun de sterke, optimistische man in en vader. Negentien jaar uit een lang had hij in last van steeds terugkerende door hersentumoren. De gedachte van dat hij op tv nu niet meer uit lijdt, geeft troost.

maart 2020
06-10-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Hoe kan ik hem ooit missen?', vraagt Meta Sietsema zich af als haar man Dirk kanker krijgt. Meta is zestien als ze Dirk leert kennen. Binnen een jaar raakt ze zwanger en trouwen ze. Hun relatie verdiept zich als ze er onafhankelijk van elk...

29-09-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Moet ík voor jou bidden? Hoe dan?' Als Leny kanker krijgt, vraagt ze aan haar zus Anita Dijkmans om net als de pater voor haar te bidden. Voor Anita voelt dit heel onwennig. Maar als ze ziet hoeveel vrede en kracht het gebed haar zus geeft...

22-09-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'De zondag voor mijn vader overleed, hebben we nog met alle kinderen en kleinkinderen via FaceTime contact gehad met mijn ouders. Iedereen heeft wat gezegd.' Dat vertelt Dick Goedhart, wiens vader vorig jaar onverwacht overleed tijdens een ...

15-09-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Mijn laatste reis kon ik niet plannen, wel voorbereiden.' Deze zin vindt Sija Koster op de computer van haar vader, kort nadat hij aan een hartaanval is overleden. Hij heeft alles voor zijn begrafenis al tot in de puntjes geregeld. Sija ka...

08-09-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Kim Roerig is drie jaar als haar moeder overlijdt aan borstkanker. Kim heeft weinig concrete herinneringen aan haar. Toch is haar moeder nog steeds sterk aanwezig in sommige geuren en bepaalde muziek, vertelt ze aan Arjan Lock. Aart Kraak b...

01-09-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Dit bos heeft een bijzondere betekenis. We liepen hier dagelijks met de honden. Nu is het dubbel', zegt Hetty van der Kolk. De as van haar zoon Mark is er verstrooid nadat hij uit het leven is gestapt. Als Mark de tegenslagen in zijn leven...

25-08-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Sorry, het spijt me. Ik heb je niet kunnen redden', zegt Pieter Oosterloo tegen zijn doodgeboren dochtertje Sara dat hij in zijn armen wiegt. Dat Sara geen overlevingskans heeft, krijgen Marrit en Pieter te horen als de echo een ernstige a...

18-08-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Irma Bakker komt uit een groot middenstandsgezin en geniet van oma's aandacht. Maar dan stappen de ouders van Irma uit de kerk van oma. Voor oma is dat onverteerbaar en dat geeft verwijdering. Totdat Irma op een avond weer bij haar binnenst...

11-08-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Gerda Drenth leert Olga kennen via de kinderen op school. Het wordt een hechte vriendschap die vijfentwintig jaar duurt. Als Olga een hersentumor krijgt, ziet Gerda hoe ze zich vol vertrouwen aan God overgeeft. Gerda mist haar nog steeds, m...

04-08-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Als Daan van Ee zijn vrouw Ettine leert kennen, vertelt ze hem gelijk dat ze kanker heeft gehad. Toch krijgen ze achttien mooie jaren. Kinderloosheid overschaduwt echter hun geluk. Maar een jaar voor Ettine weer ziek wordt, krijgen ze twee ...

28-07-2019 07:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Liefde overwint alles.' Deze spreuk staat op het graf van de man van Jeanette Nueman. Hij is de eerste die haar echt ziet zoals ze is. Die niet terugschrikt voor haar bloedziekte. Die van haar houdt en voor haar zorgt. Maar geleidelijk aan...

27-07-2019 17:15

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Pauline Heistein-ten Zeldam is 25 jaar als haar moeder geschept wordt door een auto en overlijdt. 'Mijn moeder was toch een beetje mijn kompas en dat was ik kwijt. Ik was stuurloos. Ineens moest ik op mijn eigen kompas gaan varen.' Nu Pauli...

21-07-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Rinette Knoppert heeft een speciale band met haar vader, die een voorbeeld voor haar is en met wie ze haar enthousiasme voor haar werk kan delen. Als hij kanker krijgt, ziet ze hem in korte tijd aftakelen. Dat maakt haar verdrietig en opsta...

20-07-2019 17:15

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Ga nou niet vragen waarom, want daar krijg je toch geen antwoord op.' Dat zegt Corrie, de vrouw van Henk en de moeder van Joran Schuijn. Ondanks de zware behandelingen die ze voor haar borstkanker moet ondergaan, blijft Corrie tot het eind...

14-07-2019 08:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

De ouders van Anneke Bras moeten na 62 jaar uit elkaar omdat haar vader een heup breekt en naar een verzorgingshuis gaat. Voor haar ouders, die altijd samen waren, breekt een hele verdrietige periode aan. Toch krijgt Anneke het voor elkaar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik mis je gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik mis je de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik mis je bij Ik mis je liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik mis je. Heb je een uitzending van Ik mis je gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik mis je gemist

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan ook te maken hebben met het bijzondere leven en/of sterven van de overleden persoon; hij/zij inspireerde zijn omgeving. Ik mis je is begonnen in 2004.

Uitzending gemist van Ik mis je? Hier kun je alle uitzendingen van Ik mis je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 248
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!