Programma gemist?

Marvin de Fretes een rijdt naar in allerijl naar het ziekenhuis tijdens als de hij hoort dat zijn zus een Vero met is flauwgevallen en door gereanimeerd wordt. Wat op is er aan de hand? in Ze uit is twaalf weken zwanger. de Hoe zal hij het haar aantreffen? tijdens * Eva-Maria, de tijdens dochter van Cor en Anita in de Vlaming, heeft in alles mee: ze de is tijdens knap, slim, tijdens sportief en getalenteerd. Toch lijkt op tv iedereen dat in te zien, behalve Eva zelf. de Twijfel en uit onzekerheid slaan om in tijdens in depressie en worden groter dan van zijzelf.

Als Susan, in de op dochter van Annie en Harrie Conen, het op tv is geopereerd aan op tv borstkanker, zijn de artsen op heel optimistisch. De op operatie is geslaagd en met ze is helemaal een 'schoon'. Maar na een de paar op tv jaar komt de een ziekte in alle hevigheid uit terug. Susans op grootste zorg is hoe uit het van verder moet met haar uit drie kinderen. Tegelijkertijd het ontdekt ze in deze moeilijke op periode van haar in leven een op tv bijzondere door bron van vreugde. door * 'Je leeft met een bom op tv in je een lijf.' Dat uit is de uit boodschap die Peter, de man de van Teunie Dekker op tv te horen krijgt. Hij naar op heeft een erfelijke vorm van kanker. uit De op vraag is alleen: wanneer zal de hij ziek worden? het Hij leeft heel met bewust en geniet op tv van de door kleine tijdens dingen. Drieëntwintig jaar later kan in hij, terugkijkend op tv op zijn leven, tijdens zeggen: 'Veel genoten, veel met gekregen.'

'Je moet verder', tijdens zeggen mensen soms het tegen Marian door de van Boer, die haar man Louis naar verloren heeft na 43 op jaar huwelijk. in Marian ziet tijdens dat anders: de 'Ik mag en uit wil verder, want ik heb naar zoveel door ontvangen en heb uit nog zoveel te geven'. van Verdriet en dankbaarheid, een gemis en hoop gaan het bij haar door hand in hand. Martijn en de Marleen Verwoerd tijdens vormen een op hecht paar. Een op droom wordt werkelijkheid de als Marleen zwanger wordt. Na op tv een zware bevalling van van uit een prachtige zoon komt het ze van in een zware depressie terecht. uit Als het door na twee jaar eindelijk beter met tijdens met haar gaat, overlijdt ze op tv onverwacht.

Als de Joyce Fielt samen een met haar op man Guido de kerstspullen aan uit het opruimen is, uit hoort het ze ineens een klap. Guido een ligt op tv op de grond. uit Ze beseft al gelijk dat tijdens ze haar man zal op verliezen. Sophie tijdens Minthe vertelt in over haar lieve met vader, de ex-man van het haar moeder Marij door Mommers. Na tijdens de dood een van haar vader kreeg op tv ze weer contact met tijdens haar de moeder. Samen bezoeken ze nu regelmatig van uit het graf. Ze heeft haar het moeder teruggekregen naar en dat is haar tot in troost. Annie een en Sipko zijn de ontzettend een blij met de zwangerschap. de Sipko zal echter de op geboorte van op zijn zoon niet meer meemaken. uit de Hij overlijdt aan op een hartstilstand als Annie uit tien weken uit zwanger is. De geschiedenis naar herhaalt zich naar en Annie moet uit jaren later ook haar zoon van loslaten. Daan Westerink met staat bij het op tv graf van van haar ouders. Als met Daan veertien is, moet ze tijdens afscheid nemen met van haar met moeder. Op haar op sterfbed geeft ze naar Daan woorden mee een waar ze nu nog wat uit aan heeft. tijdens Met trots in en bewondering vertelt ze over met de liefde die een haar ouders het voor elkaar en het voor haar hadden. Hun uit van liefde vormen de stabiele uit basis is in haar in leven.

Wat doe met je op als je tienerzoon van het lastig vindt om onder ogen het te zien dat de je op tv niet lang meer te leven in hebt? het Dat was op iets waar de moeder van Niek naar de Hartman een oplossing voor van bedacht. Ze schreef hem met een persoonlijke de afscheidsbrief, die nu het van kostbaarste is wat door hij bezit. Hoe door vertel je de een kind van drie in dat het gaat overlijden? tijdens Dat overkwam de Ruben en Liesbeth op tv van Tienhoven. Hun het zoontje Wout overleed aan op tv een hersentumor. Ondanks uit al hun vragen met en naar boosheid putten op tv zij troost uit tijdens het kinderlijke geloof met van Wout.

Ilse en de Rinus verliezen beiden hun op echtgenoot naar in 2015. Nooit hadden met ze de gedacht een jaar het later weer verliefd te zijn. van Samen ervaren ze hoe op rouw, met gemis én van een nieuwe liefde naast elkaar een kunnen bestaan. Bij een het een graf van haar tijdens ouders haalt Ciska op tv van der Spek herinneringen op in aan haar kindertijd. Als van muzikaal de gezin traden een ze vaak op. uit Het filmpje dat ze daarvan de laat in zien, is voor haar het tot troost. Tien dagen met voordat Birgit Kooistra met is uitgerekend hoort de op verloskundige geen door hartslag van het de baby meer. door Haar zoontje Stan wordt de levenloos door geboren. Na vijftien met jaar is dit uit verlies nog steeds een litteken een in Birgits door leven. Herman Haan heeft met een moeilijke met jeugd en een is nog maar vijftien als op hij met uit huis gaat. Met zijn vader tijdens heeft uit hij tientallen jaren geen contact. in het Op een dag op tv ziet hij in dat de dit niet door goed is en van staat hij bij zijn vader op voor de in deur. Zal die hem naar herkennen?

Het ongeloof is door groot in als Jos en op haar man te horen krijgen een dat hij tijdens ongeneeslijk ziek is. Ook de de al willen ze gewoon doorgaan met de tijdens hun leven, toch moeten tijdens ze de hoop op beterschap op opgeven. tijdens Als Theo op in rust en vrede het leven uit loslaat, het wordt de dag op tv na de de begrafenis hun kleinzoon geboren. Op een de op dag van de het uitvaart van haar moeder zakt Jolanda's van vader in uit elkaar. Met de met woorden 'Ik kom een bij van je, Jennie' neemt hij vanaf een op tv op tv brancard afscheid van zijn een vrouw. Twee dagen later door overlijdt hij aan een op tv in hersenbloeding. Hoe ga je door verder wanneer het je als twintiger door binnen een week van je beide ouders een verliest?

Joke op van Tol is naar nog maar de een jaar oud als naar haar vader omkomt bij een een bizarre treinramp. van Haar moeder kan niet op tv het over het ongeluk op praten. Pas als tijdens zij is overleden, gaat Joke uitzoeken tijdens wat van er vroeger op tv precies is gebeurd. Izaura van Denderen naar van maakt als verpleegster de kennis met acteur Ton van uit Duijnhoven, maar algauw groeit op deze werkrelatie door uit uit tot een warme vriendschap. Bij zijn met op graf blikt ze een terug op de zes een jaar waarin zij lief het en leed deelden. de André tijdens en Ilse Pomt zijn op tv samen met tijdens de kinderen een naar weekendje aan het kamperen. Ze genieten een volop, tijdens tot het moment dat hun op tv zoontje Sidney van op drie verdwijnt. Dit een een is het begin van een door nachtmerrie. Josipa Markovic de vlucht in 1993 samen de met haar man uit en kinderen door van Bosnië naar Nederland. tijdens Niet met lang daarna krijgt zij uit blaaskanker. Niemand verwacht dat een door haar sterke, vitale man Petar eerder tijdens overlijdt dan Josipa. de uit Toch gebeurt het.

Als met de vader van van Lisanne van den in Brink zelf een einde aan naar op tv zijn leven maakt, blijft Lisanne uit met veel met vragen, verdriet en ook boosheid een achter. Hij dacht de dat zijn kinderen de een beter af zouden tijdens zijn zonder hem, maar niets een is een minder waar. Afscheid nemen en loslaten de is iets het wat op de moeder van Esther uit Terlouw niet goed met kan. Daarom blijft ze vechten een de voor haar leven door als ze ongeneeslijk ziek is. op tv Voor op tv Esther is het een worsteling van om met dit lijden tijdens en op tv het gemis van haar in moeder het om te gaan.

Als Naomi, tijdens het dochtertje van uit Yvette Giesen, van tien maanden oud is, openbaart met op zich een ernstige stofwisselingsziekte. De grond met de zakt onder Yvettes voeten weg. Wat naar houdt door haar op de tijdens been? De op vrouw van Richard van den Dunnen overlijdt in het 2016 aan op tv de ziekte van Huntington, een ernstige naar hersenziekte. Richard naar houdt vast aan de door boodschap die het Jacqueline uitdroeg: vier het tijdens leven! Karuna Bakker uit koestert warme tijdens herinneringen naar aan haar vrolijke uit oma. Als adoptiekind uit India heeft door ze zich erg de geliefd gevoeld door met op haar oma. Daarom was naar het ook zo moeilijk de om haar los met te door laten. Als Claudia, de 19-jarige op dochter van Nel Lafort, uit een op een avond op weg tijdens is naar huis, tijdens wordt met ze door een dronken automobilist uit aangereden. Ook een al is het 23 jaar met geleden, Nel met denkt nog tijdens elke dag aan in haar.

Fien van de Beek vertelt naar over haar sterke, uit dappere moeder die op een mooi maar de zwaar leven heeft tijdens gehad. Als een van haar uit naar oudste kinderen doodgeboren wordt, mag ze in het niet een zien. Het met mag niet bestaan. op tv Ook al krijgt haar naar moeder met daarna nog acht kinderen, door dit verdriet draagt ze haar op tv hele leven met op tv zich naar mee. Marjon Antes in wordt door haar naar vader echt verwend. Hij een staat altijd een voor haar klaar op en is erg trots in op op tv zijn geadopteerde dochter. Ook de al is het ze geadopteerd, voor Marjon is tijdens hij haar de echte, liefdevolle vader die op ze erg mist. naar Marjon heeft nog naar zoveel wat ze de aan hem zou willen door laten uit zien.

Marjon Vreugdenhil een heeft het een bijzondere band met het haar tante Marja, die kraamverzorgster uit is. Marjon van kan altijd bij haar uit terecht als ze door zich zorgen in maakt over een haar kinderen. op Maar dan wordt op tv Marja ernstig ziek. Nel Melissant met typeert zichzelf als naar een verwend de nest. Haar man de deed alles voor haar. door Het was dan ook naar in een zware klap toen op tv hij achttien jaar geleden in overleed. Ze gaat nog met altijd bijna dagelijks tijdens naar van zijn graf. De op vraag is: is dat door wel gezond? op tv Als Stefan Rutgers 21 jaar in op tv is, overlijdt zijn door vader onverwacht door zelfdoding. Voor het Stefan is in dit een op tv enorme schok. Nu, zoveel jaar later, in tijdens spreekt hij met dankbaarheid een over de de basisveiligheid, die zijn naar vader hem toch door gegeven heeft. Het gezin waarin uit Emile van Rouveroy van van Nieuwaal opgroeit op tv is pro-nazi. Zelf is met Emile door ten tijde naar van de oorlog nog maar een de van peuter. Zijn oudste de broer sneuvelt in tijdens 1943 aan het oostfront als Waffen-SS'er. uit het Hoe heeft deze geschiedenis zijn leven het tijdens gevormd?

Rinnie Visser op tv bidt iedere dag om uit de de genezing van haar zusje uit Nellie, die al tijdens vanaf haar vijftiende jaar in in van een psychiatrische instelling verblijft. Maar door op een dag het krijgt op ze een telefoontje dat Nellie in naar is overleden. Voor Rinnie is dit op tv van een enorme schok, die op haar geloof de aan het wankelen tijdens brengt. Een Thanksgiving-diner organiseren terwijl je op tv op tv moeder op sterven ligt. Dat lijkt door tegenstrijdig, van maar voor Eric Sas en naar zijn tijdens familie klopt het helemaal. in Aan Arjan van Lock vertelt hij over het deze onvergetelijke het avond in op 2016.

Berber, de de dochter van Rebecca de met een Winter, denkt dat ze een een sportblessure tijdens heeft als ze op klachten krijgt in haar lies. van Het uit blijkt kanker te in zijn. Ze wordt zestien van jaar. Dick de naar Vries blikt terug uit op de intensieve gesprekken die op tv hij een met zijn vader had. de Zijn vader het overlijdt aan een hersentumor. Peter het en Rie een van Rijnsoever zijn de beiden hun partner verloren. de Bij door het graf van Peters vrouw van vertellen ze hun naar mooie het liefdesverhaal. Danielle Brinkhuis vertelt in op het de plek waar de door as van van haar man Dick is het verstrooid over de moeilijke en op met mooie momenten in zijn van leven.

Trouw, nabijheid, écht met het van mensen houden. Dat is wat het Hans naar van der Linden meekrijgt met van tijdens zijn vader, die op 54-jarige leeftijd het overlijdt aan een op hartstilstand. Hoe het Hans dit op nog steeds tijdens toepast? 'Niet gelijk doorhollen op tv als je iemand vraagt uit 'Hoe gaat het met uit je?', op maar iemand even in de op ogen kijken een en contact maken. het Dat levert met vaak mooie van dingen op.' Wat een ontspannen motortochtje het had moeten van worden, eindigt in van een vreselijk drama. op Roel, de man van met Gerda van Schoemaker, rijdt van met zijn motor tegen een van boom. Gerda rijdt erachter door en is het gelijk uit bij hem, maar op tv het is al te laat. Hoe door gaat ze samen het de met haar twee kleine met kinderen verder, zonder door hem?

september 2018
16-09-2018 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Marvin de Fretes rijdt in allerijl naar het ziekenhuis als hij hoort dat zijn zus Vero is flauwgevallen en gereanimeerd wordt. Wat is er aan de hand? Ze is twaalf weken zwanger. Hoe zal hij haar aantreffen? * Eva-Maria, de dochter van Cor e...

09-09-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Als Susan, de dochter van Annie en Harrie Conen, is geopereerd aan borstkanker, zijn de artsen heel optimistisch. De operatie is geslaagd en ze is helemaal 'schoon'. Maar na een paar jaar komt de ziekte in alle hevigheid terug. Susans groot...

02-09-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

'Je moet verder', zeggen mensen soms tegen Marian de Boer, die haar man Louis verloren heeft na 43 jaar huwelijk. Marian ziet dat anders: 'Ik mag en wil verder, want ik heb zoveel ontvangen en heb nog zoveel te geven'. Verdriet en dankbaarh...

26-08-2018 12:30

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Als Joyce Fielt samen met haar man Guido de kerstspullen aan het opruimen is, hoort ze ineens een klap. Guido ligt op de grond. Ze beseft al gelijk dat ze haar man zal verliezen. Sophie Minthe vertelt over haar lieve vader, de ex-man van ha...

26-08-2018 08:50

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Wat doe je als je tienerzoon het lastig vindt om onder ogen te zien dat je niet lang meer te leven hebt? Dat was iets waar de moeder van Niek Hartman een oplossing voor bedacht. Ze schreef hem een persoonlijke afscheidsbrief, die nu het kos...

19-08-2018 12:30

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Ilse en Rinus verliezen beiden hun echtgenoot in 2015. Nooit hadden ze gedacht een jaar later weer verliefd te zijn. Samen ervaren ze hoe rouw, gemis én een nieuwe liefde naast elkaar kunnen bestaan. Bij het graf van haar ouders haalt Ciska...

19-08-2018 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Het ongeloof is groot als Jos en haar man te horen krijgen dat hij ongeneeslijk ziek is. Ook al willen ze gewoon doorgaan met hun leven, toch moeten ze de hoop op beterschap opgeven. Als Theo in rust en vrede het leven loslaat, wordt de dag...

12-08-2018 12:35

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Joke van Tol is nog maar een jaar oud als haar vader omkomt bij een bizarre treinramp. Haar moeder kan niet over het ongeluk praten. Pas als zij is overleden, gaat Joke uitzoeken wat er vroeger precies is gebeurd. Izaura van Denderen maakt ...

12-08-2018 08:55

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Als de vader van Lisanne van den Brink zelf een einde aan zijn leven maakt, blijft Lisanne met veel vragen, verdriet en ook boosheid achter. Hij dacht dat zijn kinderen beter af zouden zijn zonder hem, maar niets is minder waar. Afscheid ne...

05-08-2018 12:35

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Als Naomi, het dochtertje van Yvette Giesen, tien maanden oud is, openbaart zich een ernstige stofwisselingsziekte. De grond zakt onder Yvettes voeten weg. Wat houdt haar op de been? De vrouw van Richard den Dunnen overlijdt in 2016 aan de ...

05-08-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Fien van Beek vertelt over haar sterke, dappere moeder die een mooi maar zwaar leven heeft gehad. Als een van haar oudste kinderen doodgeboren wordt, mag ze het niet zien. Het mag niet bestaan. Ook al krijgt haar moeder daarna nog acht kind...

29-07-2018 12:35

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Marjon Vreugdenhil heeft een bijzondere band met haar tante Marja, die kraamverzorgster is. Marjon kan altijd bij haar terecht als ze zich zorgen maakt over haar kinderen. Maar dan wordt Marja ernstig ziek. Nel Melissant typeert zichzelf al...

29-07-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Rinnie Visser bidt iedere dag om de genezing van haar zusje Nellie, die al vanaf haar vijftiende jaar in een psychiatrische instelling verblijft. Maar op een dag krijgt ze een telefoontje dat Nellie is overleden. Voor Rinnie is dit een enor...

22-07-2018 12:30

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Berber, de dochter van Rebecca de Winter, denkt dat ze een sportblessure heeft als ze klachten krijgt in haar lies. Het blijkt kanker te zijn. Ze wordt zestien jaar. Dick de Vries blikt terug op de intensieve gesprekken die hij met zijn vad...

22-07-2018 09:00

Ik mis je

Ik mis je - Ik mis je

Trouw, nabijheid, écht van mensen houden. Dat is wat Hans van der Linden meekrijgt van zijn vader, die op 54-jarige leeftijd overlijdt aan een hartstilstand. Hoe Hans dit nog steeds toepast? 'Niet gelijk doorhollen als je iemand vraagt 'Hoe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik mis je gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik mis je de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik mis je bij Ik mis je liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik mis je. Heb je een uitzending van Ik mis je gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik mis je gemist

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan ook te maken hebben met het bijzondere leven en/of sterven van de overleden persoon; hij/zij inspireerde zijn omgeving. Ik mis je is begonnen in 2004.

Uitzending gemist van Ik mis je? Hier kun je alle uitzendingen van Ik mis je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 158
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord