Programma gemist?

23:00),Het kabinet Nyborg van onderhandelt over op tv hervormingsplan Een gezamenlijke toekomst. op tv Brigitte wil van een algemeen met akkoord maar moet naar vaststellen dat sommige partijen geen een compromissen willen tijdens of kunnen in sluiten.

23:00),Politieke tijdens dramaserie Voor de kust in van op Somalië wordt een het Deens schip gekaapt. op Troels Höxenhaven, de nieuwe socialistische het minister door van Buitenlandse Zaken, maakt met van het incident gebruik een om zich te de profileren.

23:00),Politieke op dramaserie De regering Nyborg bereidt een een hervormingsplan voor. van Er ontstaat de echter onrust op tv bij de socialisten als partijleider een Björn Marrot van onder vuur komt te door naar liggen in de media met en het congres eindigt in uit met chaos.

Politieke dramaserie een Brigitte van moet een nieuwe Europese Commissaris tijdens aanwijzen. Haar vroegere met mentor Serjö is een door voor een de hand liggende van keuze, maar hij weigert omdat door een hij het gevoel heeft dat door Brigitte van de hem af naar wil.

22:55),Politieke met dramaserie Nyborg gaat tijdens op bezoek bij van de Deense troepen in Afghanistan. van Een incident van daar brengt haar naar in tijdens een lastig parket. Katrine werkt in inmiddels als journalist met voor de de Ekspres.

Politieke tijdens dramaserie over uit het leven in de wandelgangen van van Cristiansborg, kortweg het Borgen, hét machtscentrum een van uit Denemarken.

Politieke dramaserie Minister met van Defensie Hans in een Christian Thorsen heeft nieuwe gevechtsvliegtuigen aangekocht op tv van voor het Deense van leger.

Politieke het dramaserie De rustige politieke zomer door wordt met verstoord wanneer gewezen kandidaat in premier tijdens Michael Laugesen een spraakmakend boek op tv publiceert over zijn leven naar in de naar politiek.

Zien en Zwijgen door ,Politieke dramaserie tijdens op tv Er wordt afluisterapparatuur ontdekt uit in de kantoren van de het exteemlinkse van Solidariteitspartij. Brigitte verdiept zich de in het dossier op tv en is geschokt met door wat zij op ontdekt.

Politieke van dramaserie Brigitte Nyborg naar en haar regering maken zich tijdens op voor uit een belangrijk een staatsbezoek. De president van uit een voormalig Sovjetrepubliek naar maakt zijn in plannen bekend de te willen investeren in van windturbinetechnologie.

Politieke dramaserie Samen met met de haar minister van van Handel en Industrie stelt Brigitte een door een nieuwe wet voor een waarin elk Deens bedrijf een op tijdens bepaald aantal vrouwen in van haar bestuur moet opnemen. op Het voorstel stuit het op veel in verzet.

Politieke van dramaserie Brigitte Nyborgs regering is tijdens honderd dagen aan uit van de macht als op tv uitlekt dat het door Amerikaanse leger gebruik maakt van tijdens een basis van op Groenland voor het met transport van naar krijgsgevangenen.

Politieke naar dramaserie Politiek leider Birgitte Nyborg op wordt onverwacht verkozen het tot eerste vrouwelijke op tv uit premier van Denemarken, ze komt uit er al snel achter een dat haar een nieuwe rechten door en plichten hun door tol eisen van haar door privéleven.

Politieke tijdens dramaserie Brigitte Nyborg tijdens heeft met een haar Gematigde Partij de verkiezingen van gewonnen en wordt uit als van 'koninklijk verkenner' aangesteld. op Spanningen, intriges en politieke spelletjes met ondermijnen naar haar inspanningen.

Politieke dramaserie uit Politiek leider Birgitte het Nyborg van wordt onverwacht verkozen tot eerste op tv vrouwelijke premier door van Denemarken, tijdens ze komt er al in snel achter op dat haar nieuwe rechten naar en plichten hun een tol eisen van haar tijdens privéleven.

februari 2020
03-10-2013 23:00

Plant een boom (do 3 okt 2013

Borgen - Plant een boom (do 3 okt 2013

23:00),Het kabinet Nyborg onderhandelt over hervormingsplan Een gezamenlijke toekomst. Brigitte wil een algemeen akkoord maar moet vaststellen dat sommige partijen geen compromissen willen of kunnen sluiten.

26-09-2013 23:00

Klaar voor de Strijd (do 26 sep 2013

Borgen - Klaar voor de Strijd  (do 26 sep 2013

23:00),Politieke dramaserie Voor de kust van Somalië wordt een Deens schip gekaapt. Troels Höxenhaven, de nieuwe socialistische minister van Buitenlandse Zaken, maakt van het incident gebruik om zich te profileren.

19-09-2013 23:00

De laatste Arbeider (do 19 sep 2013

Borgen - De laatste Arbeider  (do 19 sep 2013

23:00),Politieke dramaserie De regering Nyborg bereidt een hervormingsplan voor. Er ontstaat echter onrust bij de socialisten als partijleider Björn Marrot onder vuur komt te liggen in de media en het congres eindigt in chaos.

12-09-2013 23:00

In Brussel hoort Niemand je Schreeuwen (do 12 sep 2013...

Borgen - In Brussel hoort Niemand je Schreeuwen  (do 12 sep 2013...

Politieke dramaserie Brigitte moet een nieuwe Europese Commissaris aanwijzen. Haar vroegere mentor Serjö is een voor de hand liggende keuze, maar hij weigert omdat hij het gevoel heeft dat Brigitte van hem af wil.

05-09-2013 22:55

89.000 Kinderen (do 5 sep 2013

Borgen - 89.000 Kinderen  (do 5 sep 2013

22:55),Politieke dramaserie Nyborg gaat op bezoek bij de Deense troepen in Afghanistan. Een incident daar brengt haar in een lastig parket. Katrine werkt inmiddels als journalist voor de Ekspres.

21-03-2013 23:05

Eerste Dinsdag van Oktober

Borgen - Eerste Dinsdag van Oktober

Politieke dramaserie over het leven in de wandelgangen van Cristiansborg, kortweg Borgen, hét machtscentrum van Denemarken.

14-03-2013 23:00

Verdeel en heers

Borgen - Verdeel en heers

Politieke dramaserie Minister van Defensie Hans Christian Thorsen heeft nieuwe gevechtsvliegtuigen aangekocht voor het Deense leger.

07-03-2013 23:00

Komkommertijd

Borgen - Komkommertijd

Politieke dramaserie De rustige politieke zomer wordt verstoord wanneer gewezen kandidaat premier Michael Laugesen een spraakmakend boek publiceert over zijn leven in de politiek.

28-02-2013 23:00

Horen

Borgen - Horen

Zien en Zwijgen ,Politieke dramaserie Er wordt afluisterapparatuur ontdekt in de kantoren van de exteemlinkse Solidariteitspartij. Brigitte verdiept zich in het dossier en is geschokt door wat zij ontdekt.

21-02-2013 23:00

Staatsbezoek

Borgen - Staatsbezoek

Politieke dramaserie Brigitte Nyborg en haar regering maken zich op voor een belangrijk staatsbezoek. De president van een voormalig Sovjetrepubliek maakt zijn plannen bekend te willen investeren in windturbinetechnologie.

14-02-2013 22:55

Mannen die van Vrouwen houden

Borgen - Mannen die van Vrouwen houden

Politieke dramaserie Samen met haar minister van Handel en Industrie stelt Brigitte een nieuwe wet voor waarin elk Deens bedrijf een bepaald aantal vrouwen in haar bestuur moet opnemen. Het voorstel stuit op veel verzet.

07-02-2013 23:00

Honderd Dagen

Borgen - Honderd Dagen

Politieke dramaserie Brigitte Nyborgs regering is honderd dagen aan de macht als uitlekt dat het Amerikaanse leger gebruik maakt van een basis op Groenland voor het transport van krijgsgevangenen.

31-01-2013 23:00

De Kunst van het Mogelijke

Borgen - De Kunst van het Mogelijke

Politieke dramaserie Politiek leider Birgitte Nyborg wordt onverwacht verkozen tot eerste vrouwelijke premier van Denemarken, ze komt er al snel achter dat haar nieuwe rechten en plichten hun tol eisen van haar privéleven.

24-01-2013 23:00

Tel tot 90

Borgen - Tel tot 90

Politieke dramaserie Brigitte Nyborg heeft met haar Gematigde Partij de verkiezingen gewonnen en wordt als 'koninklijk verkenner' aangesteld. Spanningen, intriges en politieke spelletjes ondermijnen haar inspanningen.

17-01-2013 23:00

De Deugd in het Midden

Borgen - De Deugd in het Midden

Politieke dramaserie Politiek leider Birgitte Nyborg wordt onverwacht verkozen tot eerste vrouwelijke premier van Denemarken, ze komt er al snel achter dat haar nieuwe rechten en plichten hun tol eisen van haar privéleven.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Borgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Borgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Borgen bij Borgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Borgen. Heb je een uitzending van Borgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Borgen gemist

Politiek leider Birgitte Nyborg wordt onverwacht verkozen tot eerste vrouwelijke premier van Denemarken, ze komt er al snel achter dat haar nieuwe rechten en plichten hun tol eisen van haar privéleven. Deense (DK) Politieke dramaserie Met: Sidse Babett Knudsen, Birgitte Hjort Sørensen, Johan Philip Asbæk e.a. over het leven in de wandelgangen van Cristiansborg, kortweg Borgen. Hét machtscentrum van Denemarken.

Uitzending gemist van Borgen? Hier kun je alle uitzendingen van Borgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 07-04-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!