Programma gemist?

Melkveehouder Han Reesink een wordt gek van op tv de van regeltjes die van het boeren in Nederland tijdens onmogelijk maken tijdens en wil emigreren naar Australië om van daar met een nieuw boerenbedrijf naar te starten. Als zoon op Erwin, die ook graag in boer op wil worden, hierover net een zo enthousiast in blijkt besluiten uit ze de grote stap op te maken. Han wil met namelijk niet naar de Australië vertrekken het zonder een opvolger te hebben. op Zijn boerderij op op van het Drentse platteland met wordt snel verkocht en dus door kan de op reis naar de andere kant het van de het wereld worden gemaakt, door met behalve zijn van zoon Erwin op ook zijn vrouw Anneke uit en hun met kinderen Hanna en Johan. De een andere in zoon uit zijn vorige huwelijk, op in Dennis, blijft tot van groot verdriet van Han door in Nederland achter. De Engelse in taal op tv is voor Han en van Anneke een obstakel en op ze krijgen het tijdens maar lastig onder van de door knie. Maar het grootste probleem op tv is toch uit wel dat er in bij het vertrek op tv nog geen boerderij is uit op gevonden...

De bar in naar Spanje een speelde ondanks de onuitputtelijke inzet van van tijdens Nico en de Sylvia na een uit aantal maanden nog maar net de quitte. Kunnen ze inmiddels van tijdens goed leven van de naar bar of hebben ze een het harde werken een opgegeven?

Nederlanders worden een gevolgd die door hun geluk in het een buitenland gaan het beproeven. Om de uiteenlopende redenen vertrekken steeds meer mensen in uit Nederland. tijdens De tijdens zon, vrijheid, mentaliteit of ouderwets naar ondernemerschap spelen een op rol in de verstrekkende in beslissing om je een in voorgoed in het buitenland naar te vestigen uit en hier huis en van haard achter te laten. Waar in met gaan ze naar toe? Waarom op tv en wat naar laten ze achter? We naar zien van de laatste voorbereidingen in Nederland, het het emotionele afscheid van van vrienden en uit familie en door de eerste onzekere stappen in een het land van van bestemming. Van het alle voorspoed en de tegenslag is een de kijker direct tijdens getuige gedurende de eerste spannende met maanden in het tijdens nieuwe tijdens thuisland.

De Brabantse het Mark door en Margo den Houting beginnen tijdens in 2011 een naaktcamping met de in Slowakije. Een jarenlange droom de wordt werkelijkheid. de Helaas zit het uit ze het eerste van seizoen niet mee. op De verbouwing kost meer dan van door verwacht en het regent constant naar waardoor de gasten op tv wegblijven. Mark moet in tijdens de met winter noodgedwongen zijn oude baan van als met printerreparateur oppakken. De uit zomer erna hebben door ze meer het geluk, ze hebben op tv het dubbele aantal gasten en ook een het door weer werkt op tv mee. Toch moet Mark ook deze naar winter weer op naar Nederland toe om een de het eindjes aan elkaar te op kunnen knopen. uit Het seizoen erop van gaan ze er door weer vol het goede moed tegenaan, met de naar hoop nu eindelijk van uit op tv hun camping Dobrá Lúka te het kunnen het rondkomen..

Joost en met Susan verruilen Almere uit voor Andalusië. In het op gehuchtje op tv Alhaurín el op Grande ligt hun toekomst. Het pand met waar ze een uit Bed tijdens and Breakfast in in willen beginnen, staat op al acht jaar leeg de en tijdens is onbewoonbaar. Er is geen water, een op tv geen elektriciteit, geen riolering en zelfs met uit de ramen en de deuren ontbreken. Toch heeft Susan op het ambitieuze plan naar om deze met bouwval in drie maanden de tijd door om te turnen tot een sfeervol door gastenverblijf. het Spanje blijkt echter een door slecht in land om haast te hebben; uit wanneer ze met om 9.00 uur met tijdens de aannemer met afspreken, komt tijdens hij doodleuk een week later. in Het stel op werkt de klok rond en het van vooral Susan pleegt roofbouw op het haar door lichaam. Knieën, rug en vingers; de niks op functioneert meer en ze strompelt door met het door leven. Ook het een gemis van een haar 17-jarige zoon Levy, die in op tv Nederland naar achterbleef om zijn studie af op tv te maken, het valt op haar zwaar. En zo naar blijkt emigreren door een lichamelijk en naar emotionele uitputtingsslag. En op tv dan moet het seizoen nog naar beginnen...

Als van Bob na een met reorganisatie op straat komt door te de staan, besluit hij dat alles anders het door moet. Samen met de zijn vrouw Jos een pakt hij zijn boeltje om in met het van gehucht Blot op tv l'Église een nieuw leven te op beginnen. naar In een oude watermolen willen in de vijftigers op een chambres met d'hôtes met wellness beginnen. En hoewel op tv koken niet op tv hun specialiteit is, zal door er ook naar tables met d'hôtes worden aangeboden. Al met de al een spannende onderneming. de Vol goede van moed gaat het met stel aan de slag. het Alleen, het de schiet niet door op. De riolering, de elektra op tv en de tijdens verwarming moet worden aangepakt uit met en de gestelde deadline wordt ruimschoots tijdens overschreden. En dan naar op komt er ook nog eens op verschrikkelijk nieuws uit uit Nederland: de op broer van een Jos is totaal onverwacht uit uit het het leven gestapt. De de tijd verstrijkt en Jos en een Bob op ploeteren dapper door. Hun leven is door het een grote bouwput en van het is de vraag uit of ze het daar ooit uit gaan naar komen.

Tuinder Dave (52) in op en interieurstylist Anne op (52) verruilen Delft voor het op tv Portugese Moncarapacho. Al door voordat het Dave ooit maar met één stap in Portugal had een gezet, door wist hij: 'hier een wil ik oud worden'. Vastbesloten om naar nooit naar meer terug tijdens te keren, vertrekken de tijdens twee in hun oude kever tijdens naar hun grond tijdens en hun B&B op tv in aanbouw. met Maar al snel gaat met het mis. De de aannemer vraagt de een een te hoge prijs naar en levert half werk. Als naar de het nieuwkomers de rekening weigeren te van betalen, gooit op hij doodleuk het bijltje erbij in neer. Tot overmaat de van ramp op tv wil de architect van de naar bouwtekeningen niet teruggeven. Dave en uit Anne blijven ontredderd op tv achter met met een half afgebouwd pand. de De bouw de ligt stil, het geld naar is op en met zonder de tekeningen kunnen tijdens ze niet een verder. Gelukkig hebben ze naar een door caravan om in in te wonen en met groene vingers waarmee ze in uit ieder geval de van tuin met aan kunnen leggen. Maar in of die door B&B er ooit gaat in komen?

Henk en op tv Carolien Peters uit verruilden in 2007 met hun geliefde Groesbeek op tv voor de door bloemetjes en bijtjes tijdens op een eilandje in uit Costa Rica. De met twee zijn op helemaal in hun sas tussen van de apen op en Heliconia-bomen. Maar leven in een het paradijs kent door zijn de keerzijden. Ze worden uit geteisterd door tropische stormen, een ze zijn op gebonden aan hun bedrijf, naar en kunnen daarom een nooit het terug naar Nederland om hun de familie te zien. tijdens Als ze tijdens in 2016 bruut worden overvallen, uit besluiten ze Heliconia op tv Island van definitief achter zich te laten. uit We treffen het de Groesbekers op met de door camping in Plasmolen. Ook bij familie het Scholten liep uit het avontuur anders het dan gehoopt. Wampie, op tv Hans en de kinderen in door Peer, Mats en Lara een vertrokken in 2006 naar het tijdens Franse Casseneuil. tijdens Ze kochten daar een naar gigantisch de landgoed. Hans kwakkelde met zijn een gezondheid en door 'ontstressen' was het doel. van Met een onverkoopbaar uit huis, het de zorg op voor drie opgroeiende kinderen, met én de verbouwing op tv van hun chambres d'hôtes een kwam daar een maar weinig van terecht. op tv Hans was op tv genoodzaakt om zijn baan in van Nederland aan door te uit houden. Jarenlang pendelde naar hij op en neer en in bestierde met Wampie in haar van eentje hun bedrijf op in Frankrijk. In 2017 keert het van hele naar gezin terug met na een tragische mededeling: Hans is door ongeneeslijk de ziek.

Paramedisch door natuurkundig therapeut op tv Nicole (53) vindt dat er op tv te veel door oorvervuiling in Nederland is. En de dat doet door haar getraumatiseerde het paard Zazou geen op tv goed. Dit heeft haar tijdens doen besluiten om te het vertrekken. de Ze heeft door samen met haar op man Cosmas (55) - een die gelukkig een ook mee wil - een chateau door een gekocht in de op Franse Pyreneeën. In het uit hoogseizoen bieden ze van kamers voor op tv toeristen aan en de rest van de met het jaar willen ze mensen ontvangen op tv die door door Nicole behandeld willen op tv worden. het Nicole beschikt over geneeskrachtige gaven, door werkt met met energiebanen en kan dingen uit heel het goed aanvoelen. Paardenvriendin uit Thérèse (40) gaat ook mee. Nicole een is van mening door dat ze heel tijdens goed kan helpen tijdens in met het ontvangen een van gasten en het verzorgen het van door de paarden. Cosmas heeft zo door zijn de bedenkingen over Thérèse. Volgens het hem is het met een pittige dame die nog uit wel eens voor op problemen de kan gaan tijdens zorgen...

Ruud een en Netty uit Limburg vertrokken op tv in 2013 naar van het Duitse Oberstdorf. de tijdens Zonder enige ervaring openden in ze daar met een chocoladewinkel. Het werd uit een groot succes. op tv De chocolaatjes vonden een gretig aftrek op en de nieuwkomers werkten tien uur op tijdens per dag. Eind goed op al goed, zou je denken. uit Toch op tv treffen we het de stel zes op jaar later niet op in Duitsland maar in Oostenrijk, waar op tv Ruud kaartjes de verkoopt op tv voor de skilift! Maar dat tijdens is in niet waar de twee voor naar op de Mühlbach am Hochkönig zijn vertrokken. met De drukte tijdens in de door chocoladewinkel brak ze op. En ze van hadden nog in een andere droom... de Ook bij in familie van den Hurk een is niets meer zoals uit het door was. De Brabanders vertrokken in door 2009 naar in Sevilla om Maartens door droom te volgen: in weg de uit de dagelijkse sleur en een in eigen het Bed & Breakfast. in Zijn echtgenote Monique op en dochter Sanne gingen tijdens met door lood in de schoenen mee. tijdens Al naar snel besluit Maarten, uit tot onvrede van zijn vrouw, om met de koop het uit op tv te stellen totdat een de huizenprijzen gezakt zijn. naar De verveling slaat toe de en Monique en tijdens Sanne twijfelen ernstig aan op tv hun toekomst in tijdens Spanje. Tien jaar in later runt Monique door een succesvol met gastenverblijf in Espartinas, Maarten door staat op het met punt een bistro in te openen het in Sevilla, Sanne in studeert rechten en met de door familie is uitgebreid met een op klein een Spanjaardje! Ondanks dat de zaken van er goed de voorstaan, is de Brabantse gezelligheid met op tv ver te zoeken in huize naar van den het Hurk. Gelukkig door zijn ze hun zachte G niet van in verloren.

Surfschoolhouder Sjors (24) het viel ruim een tijdens tijdens jaar geleden als een blok voor van de met blonde salesaccountant Lieke (25). naar Tijdens op hun eerste gezamenlijke naar vakantie in Indonesië besluit het stel van hun geluk uit op Bali te in beproeven uit en daar een de Yoga Retreat te van beginnen. Binnen een op week tijd hebben ze het een geschikt stuk grond gevonden uit op tv middenin Hipster Paradise door Changgu. Met spaargeld en wat geleende van in centen van de ouders van Lieke het kunnen ze het door project financieren. op Dat er al op tv 461 yogacentra op van het eiland zijn, maakt op volgens door hen niet uit, want op tv zij doen op het anders en beter! De naar in bouw gaat van start en met Sjors en op Lieke coördineren dit de alles vanuit uit Nederland. En dat is uit spannend, want ze zullen een het op resultaat pas zien als ze geëmigreerd in zijn. En dan op tv in is het te hopen dat de uit rustzoekende yogi ze uit weet te vinden door én dat een Lieke een goede met gastvrouw wordt. Want een zoals ze het zelf zegt: van 'Ik kom uit de mode, door en hospitality is de niet direct mijn het ding.'

Meubelmaker Dennis Henebiens naar met (39) en zelfstandig ondernemer Vanessa een van Hemert (38) een verruilen het bruisende door Rotterdam voor het Oostenrijkse door Mallnitz. Voor Dennis het gaat er een op lang gekoesterde uit droom in naar vervulling: 'Wat is met er nou mooier dan van tussen de de bergen te naar wonen?' De Rotterdamse Vanessa heeft met zo haar door bedenkingen. Ze vraagt in zich af of ze zich op thuis gaat met voelen in van een slapend de dorp. De opa's en oma's een in stomme verbazing achterlatend, van vertrekt het stel tijdens samen met in hun kinderen Senna (5) op en tijdens Izabella (2). Het van gezin neemt uit een pension over, van waarvan het jaren uit '70 interieur een flinke opknapbeurt kan een gebruiken. Er is in haast geboden, want door slechts in drie weken na in de officiële overdracht in barst het wintersportseizoen los. En door dan lopen er met ook in nog twee in kleine kinderen rond die van de nodige aandacht verdienen. op Het naar nieuwe Oostenrijkse leven is in de ieder geval vol op tv uitdaging...

Buschauffeur op tv Remco (52) in en huishoudelijk hulp Colinda van (52) gaan de eerste met glamping tijdens van Brazilië bouwen. Ze denken in dat het een de gat in op tv de markt is, want van 'een glamping is er in nog op tv niet!' De een twee hebben een braakliggend stuk op grond op het eiland naar in Florianópolis gekocht. Het plan de is om een villa van te door bouwen met twee door appartementen voor de op verhuur, en zes het safaritenten te plaatsen tijdens op het terrein. op tv Hun piepjonge aannemer heeft nog van nooit naar een huis gebouwd, maar Remco en van Colinda het hebben er van 'een goed gevoel' bij. tijdens Eenmaal aangekomen naar stapelen de problemen naar zich op: de de bouwers en de architect hebben door het vooral druk met naar een ruzie maken, de bouwvergunning naar komt niet van rond en hun visum naar wordt niet verlengd. Ondertussen de is er nog geen met steen met gelegd en verlangt Colinda vanaf naar het door paradijselijk eiland terug naar haar met oude in leventje. Want Nederland was tijdens toch eigenlijk zo tijdens slecht nog naar niet.

Vanavond op start het op nieuwe seizoen van Ik Vertrek. tijdens De komende weken is een het op populaire programma elke zaterdag op tv om 20:30 tijdens uur te zien van op NPO 1. Er zijn op afleveringen een met nieuwe emigranten die door allemaal, op verschillende een bestemmingen, hun op droom gaan in verwezenlijken. Hoe verloopt het hun avontuur en lukt van het ze om hun plan naar te realiseren? het Daarnaast is van ook te zien een hoe het (r)emigranten uit eerdere het afleveringen tegenwoordig met vergaat. Leven zij nog van steeds hun droom? door Vanavond een in de de eerste aflevering: Everth op tv en Frenske kopen een château in naar Frankrijk en willen de een chambres d'hôtes door het beginnen.

Maikel zit op vast met in gouden handboeien. op tv Het salaris dat hij als van accountant verdient, zorgt op tv voor een onbezorgd met bestaan, waar met je niet uit zo makkelijk afscheid van met neemt. Samen met zijn de vrouw Britt met en kinderen naar Mike en Mikki leven ze in volop het in Gooische leven. Totdat Britt haar uit baan kwijtraakt de en in het een depressie belandt. Wat de zou haar nu echt op gelukkig maken? 'Een op grote berg van sneeuw op en een blauwe een lucht', zo ziet van ze op een tijdens dag helder in. met En zo komt de het dat de hele met familie naar het Oostenrijkse uit Mülbach am Hochköning vertrekt. uit Hier willen met ze met luxe appartementen bouwen en een uiteindelijk verhuren. Na de ski-tochten uit die van ze zelf zullen begeleiden, moet op er van in de eigen ice-bar een flink worden geaprès-skied. Eenmaal naar daar blijkt echter met het dat de Oostenrijkse met autoriteiten kritisch zijn als het het om door het uitdelen van vergunningen in gaat. En dat de betekent heel lang wachten. Negen tijdens met maanden na de geplande opening wil uit het stel dan naar eindelijk hun eerste in gasten ontvangen. Maar: van ze zijn een nog niet klaar. De de deuren door passen niet, de op tv matrassen worden met niet geleverd en de stress slaat van naar toe...

oktober 2020
17-08-2019 19:30

Familie Reesink - boerderij Australië

Ik vertrek - Familie Reesink - boerderij Australië

Melkveehouder Han Reesink wordt gek van de regeltjes die het boeren in Nederland onmogelijk maken en wil emigreren naar Australië om daar een nieuw boerenbedrijf te starten. Als zoon Erwin, die ook graag boer wil worden, hierover net zo ent...

10-08-2019 19:30

Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

Ik vertrek - Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

De bar in Spanje speelde ondanks de onuitputtelijke inzet van Nico en Sylvia na een aantal maanden nog maar net quitte. Kunnen ze inmiddels goed leven van de bar of hebben ze het harde werken opgegeven?

03-08-2019 19:30

Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Ik vertrek - Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Nederlanders worden gevolgd die hun geluk in het buitenland gaan beproeven. Om uiteenlopende redenen vertrekken steeds meer mensen uit Nederland. De zon, vrijheid, mentaliteit of ouderwets ondernemerschap spelen een rol in de verstrekkende ...

27-07-2019 19:30

Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

Ik vertrek - Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

De Brabantse Mark en Margo den Houting beginnen in 2011 een naaktcamping in Slowakije. Een jarenlange droom wordt werkelijkheid. Helaas zit het ze het eerste seizoen niet mee. De verbouwing kost meer dan verwacht en het regent constant waar...

11-05-2019 20:35

Joost en Susan - Spanje

Ik vertrek - Joost en Susan - Spanje

Joost en Susan verruilen Almere voor Andalusië. In het gehuchtje Alhaurín el Grande ligt hun toekomst. Het pand waar ze een Bed and Breakfast in willen beginnen, staat al acht jaar leeg en is onbewoonbaar. Er is geen water, geen elektricite...

04-05-2019 19:55

Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Ik vertrek - Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Als Bob na een reorganisatie op straat komt te staan, besluit hij dat alles anders moet. Samen met zijn vrouw Jos pakt hij zijn boeltje om in het gehucht Blot l'Église een nieuw leven te beginnen. In een oude watermolen willen de vijftigers...

28-04-2019 22:00

Dave en Anne - Portugal

Ik vertrek - Dave en Anne - Portugal

Tuinder Dave (52) en interieurstylist Anne (52) verruilen Delft voor het Portugese Moncarapacho. Al voordat Dave ooit maar één stap in Portugal had gezet, wist hij: 'hier wil ik oud worden'. Vastbesloten om nooit meer terug te keren, vertre...

27-04-2019 19:30

Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Ik vertrek - Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Henk en Carolien Peters verruilden in 2007 hun geliefde Groesbeek voor de bloemetjes en bijtjes op een eilandje in Costa Rica. De twee zijn helemaal in hun sas tussen de apen en Heliconia-bomen. Maar leven in het paradijs kent zijn keerzijd...

20-04-2019 19:30

Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Ik vertrek - Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Paramedisch natuurkundig therapeut Nicole (53) vindt dat er te veel oorvervuiling in Nederland is. En dat doet haar getraumatiseerde paard Zazou geen goed. Dit heeft haar doen besluiten om te vertrekken. Ze heeft samen met haar man Cosmas (...

13-04-2019 19:30

Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ik vertrek - Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ruud en Netty uit Limburg vertrokken in 2013 naar het Duitse Oberstdorf. Zonder enige ervaring openden ze daar een chocoladewinkel. Het werd een groot succes. De chocolaatjes vonden gretig aftrek en de nieuwkomers werkten tien uur per dag. ...

06-04-2019 19:30

Sjors en Lieke

Ik vertrek - Sjors en Lieke

Surfschoolhouder Sjors (24) viel ruim een jaar geleden als een blok voor de blonde salesaccountant Lieke (25). Tijdens hun eerste gezamenlijke vakantie in Indonesië besluit het stel hun geluk op Bali te beproeven en daar een Yoga Retreat te...

30-03-2019 20:30

Familie Henebiens

Ik vertrek - Familie Henebiens

Meubelmaker Dennis Henebiens (39) en zelfstandig ondernemer Vanessa van Hemert (38) verruilen het bruisende Rotterdam voor het Oostenrijkse Mallnitz. Voor Dennis gaat er een lang gekoesterde droom in vervulling: 'Wat is er nou mooier dan tu...

23-03-2019 20:30

Remco en Colinda

Ik vertrek - Remco en Colinda

Buschauffeur Remco (52) en huishoudelijk hulp Colinda (52) gaan de eerste glamping van Brazilië bouwen. Ze denken dat het een gat in de markt is, want 'een glamping is er nog niet!' De twee hebben een braakliggend stuk grond op het eiland F...

16-03-2019 20:30

Terug: Ik Vertrek

Ik vertrek - Terug: Ik Vertrek

Vanavond start het nieuwe seizoen van Ik Vertrek. De komende weken is het populaire programma elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Er zijn afleveringen met nieuwe emigranten die allemaal, op verschillende bestemmingen, hun droom g...

05-01-2019 22:25

Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Ik vertrek - Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Maikel zit vast met gouden handboeien. Het salaris dat hij als accountant verdient, zorgt voor een onbezorgd bestaan, waar je niet zo makkelijk afscheid van neemt. Samen met zijn vrouw Britt en kinderen Mike en Mikki leven ze volop het Gooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik vertrek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Ik vertrek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik vertrek gemist

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!