Programma gemist?

Melkveehouder met Han Reesink de wordt gek van de regeltjes uit die in het boeren in Nederland onmogelijk op maken en wil emigreren door naar het Australië om daar uit een nieuw tijdens boerenbedrijf te starten. Als zoon Erwin, met die ook graag uit boer een wil worden, hierover net zo door enthousiast blijkt besluiten tijdens ze de grote door stap te in maken. Han wil tijdens namelijk niet naar op Australië naar vertrekken zonder een opvolger te hebben. uit Zijn boerderij op tijdens het Drentse een platteland wordt snel met verkocht en de dus kan de reis op naar de andere kant uit van tijdens de wereld worden in gemaakt, met behalve zijn zoon op tv Erwin de ook zijn de vrouw Anneke en hun kinderen Hanna op met en Johan. De andere naar zoon uit zijn vorige op huwelijk, een Dennis, blijft tot groot het verdriet van Han in Nederland door achter. een De Engelse met taal is voor Han en Anneke van een het obstakel en ze krijgen naar het maar lastig door onder de knie. Maar een het grootste op tv probleem is toch de wel de dat er bij van het vertrek nog geen boerderij door is op tv gevonden...

De het bar in Spanje speelde ondanks van de onuitputtelijke van inzet van Nico door en Sylvia na een naar met aantal maanden nog maar net quitte. een Kunnen het ze inmiddels goed leven van een door de bar of hebben ze met het in harde werken opgegeven?

Nederlanders worden de gevolgd die in hun geluk in het buitenland uit gaan beproeven. Om naar uiteenlopende tijdens redenen vertrekken het steeds meer mensen uit Nederland. door De zon, vrijheid, op mentaliteit of een ouderwets ondernemerschap spelen een van rol in de met verstrekkende beslissing naar om je voorgoed uit in het buitenland te tijdens vestigen en het hier huis en haard achter tijdens in te laten. Waar gaan ze naar met toe? Waarom en in wat laten ze op achter? door We zien de uit laatste voorbereidingen in het Nederland, het emotionele afscheid van het vrienden de en familie door en de eerste onzekere stappen naar in het naar land van bestemming. Van alle op tv voorspoed en tegenslag de de is de kijker direct getuige gedurende met de in eerste spannende maanden in het een nieuwe naar thuisland.

De Brabantse Mark een en Margo den naar Houting in beginnen in 2011 uit een naaktcamping in van Slowakije. Een jarenlange droom wordt in werkelijkheid. Helaas een zit naar het ze het eerste met seizoen niet de mee. De verbouwing kost meer op dan verwacht en op tv het regent constant waardoor de in de gasten wegblijven. Mark moet in door de winter de noodgedwongen zijn tijdens oude baan als printerreparateur een oppakken. De zomer erna tijdens hebben ze op tv meer geluk, ze door hebben het dubbele naar aantal een gasten en ook het weer op tv werkt mee. Toch moet tijdens Mark ook op deze naar winter weer naar Nederland toe om met de de eindjes aan elkaar te kunnen tijdens door knopen. Het seizoen erop gaan met ze er op tv weer vol goede moed tegenaan, naar met de hoop op nu eindelijk van tijdens van hun camping Dobrá met Lúka te kunnen op rondkomen..

Joost en Susan van verruilen in Almere voor Andalusië. In de het gehuchtje Alhaurín el door Grande op tv ligt hun van toekomst. Het pand waar uit ze een Bed and op Breakfast in willen op beginnen, staat door al acht jaar leeg een en is onbewoonbaar. Er op is de geen water, geen door elektriciteit, geen riolering en naar zelfs de ramen en tijdens deuren ontbreken. naar Toch heeft Susan met het op ambitieuze plan om deze bouwval het in drie maanden het tijd tijdens om te turnen tot een op tv sfeervol gastenverblijf. tijdens Spanje blijkt echter een uit slecht land om haast naar een te hebben; wanneer op ze om 9.00 uur met de tijdens aannemer het afspreken, komt hij naar doodleuk een week later. Het uit op tv stel werkt de met klok rond en vooral Susan pleegt van roofbouw op tv op haar lichaam. Knieën, rug in tijdens en vingers; niks met functioneert meer en ze in strompelt door het leven. Ook het het gemis tijdens van naar haar 17-jarige zoon Levy, die in de Nederland achterbleef om in van zijn studie af te maken, met valt een haar zwaar. En met zo blijkt emigreren een lichamelijk uit en naar emotionele uitputtingsslag. En dan door moet het met seizoen nog beginnen...

Als Bob na het door een reorganisatie op straat komt te het staan, besluit uit hij dat in alles anders het moet. Samen met zijn vrouw Jos een pakt hij zijn de in boeltje om in het naar gehucht Blot l'Église een nieuw met met leven te beginnen. op tv In een oude watermolen willen de naar een vijftigers een chambres d'hôtes met uit wellness op beginnen. En hoewel koken niet het hun op specialiteit is, zal er ook met tables d'hôtes met worden aangeboden. Al op tv met al een met spannende onderneming. Vol naar goede moed gaat van het stel aan uit de slag. Alleen, het een schiet niet op. De door riolering, de op elektra en de in verwarming moet worden door aangepakt en een de gestelde deadline wordt van ruimschoots overschreden. En dan op komt er ook door nog van eens verschrikkelijk het nieuws uit Nederland: de op broer van Jos is totaal naar onverwacht uit het het leven uit gestapt. De door tijd verstrijkt en in Jos en Bob ploeteren dapper door. naar met Hun leven is uit een grote bouwput en het met is de naar vraag of de ze daar ooit door uit gaan komen.

Tuinder het Dave (52) en interieurstylist uit Anne (52) verruilen Delft de op voor het Portugese tijdens Moncarapacho. Al voordat van Dave ooit maar één een stap in op Portugal had gezet, wist hij: 'hier van wil uit ik oud worden'. Vastbesloten om in op nooit meer terug te op keren, vertrekken tijdens de twee in hun oude in kever naar hun grond het en hun B&B het in de aanbouw. Maar al snel in gaat het het mis. De aannemer vraagt van een te hoge de prijs en levert half het werk. door Als de nieuwkomers de rekening op weigeren te uit betalen, gooit hij doodleuk in uit het bijltje erbij neer. op Tot overmaat van ramp wil het de architect door de bouwtekeningen niet op teruggeven. Dave en Anne in naar blijven ontredderd achter met een half tijdens in afgebouwd pand. De bouw ligt het stil, met het geld is op naar en zonder de tekeningen een kunnen ze niet verder. de Gelukkig hebben het ze een caravan door om in te door wonen en een groene vingers waarmee tijdens ze in ieder uit geval de tuin uit aan kunnen leggen. Maar het of die uit B&B er ooit op gaat komen?

Henk naar en Carolien Peters verruilden in op tv 2007 op tv hun geliefde Groesbeek voor het de van bloemetjes en bijtjes op een eilandje de met in Costa Rica. naar De twee zijn helemaal in hun met sas de tussen de apen en Heliconia-bomen. in Maar uit leven in uit het paradijs kent zijn keerzijden. uit Ze worden geteisterd door door tropische stormen, ze van uit zijn gebonden aan hun bedrijf, tijdens en het kunnen daarom nooit terug naar Nederland van om hun een familie te zien. Als tijdens ze in een 2016 in bruut worden overvallen, besluiten ze Heliconia tijdens Island in definitief achter zich te met laten. We treffen in de Groesbekers op de de uit camping in Plasmolen. Ook bij familie in tijdens Scholten liep het avontuur anders met dan tijdens gehoopt. Wampie, Hans en de uit kinderen Peer, Mats en op Lara vertrokken het in 2006 uit naar het de Franse Casseneuil. Ze naar kochten daar een naar gigantisch landgoed. Hans kwakkelde met naar zijn gezondheid en op 'ontstressen' was het doel. uit Met een naar onverkoopbaar huis, de op zorg voor drie opgroeiende met kinderen, én op tv de verbouwing van hun het chambres d'hôtes kwam door daar in maar weinig van terecht. met Hans was een genoodzaakt om zijn tijdens baan in Nederland aan te met houden. Jarenlang de pendelde hij tijdens op en neer en naar bestierde Wampie in de haar eentje naar hun bedrijf met in Frankrijk. In 2017 keert door het van hele gezin terug na een tragische tijdens mededeling: Hans is uit op tv ongeneeslijk ziek.

Paramedisch natuurkundig door therapeut Nicole in (53) vindt dat er te het veel oorvervuiling in van Nederland is. op En een dat doet haar getraumatiseerde paard Zazou in uit geen goed. Dit heeft haar de doen besluiten om te tijdens vertrekken. Ze naar heeft samen met haar naar op man Cosmas (55) - op tv die gelukkig ook uit mee wil - een in chateau gekocht in de de met Franse Pyreneeën. In het hoogseizoen een bieden ze kamers van voor toeristen aan en het de van rest van het jaar op tv willen ze het mensen ontvangen die op door Nicole behandeld willen worden. op tv Nicole beschikt over een geneeskrachtige op tv gaven, werkt de met energiebanen en kan dingen in heel goed aanvoelen. Paardenvriendin met Thérèse (40) uit gaat ook mee. in Nicole op tv is van mening dat ze op heel goed kan helpen de uit met het ontvangen op van gasten en het naar verzorgen van de uit paarden. Cosmas heeft in zo zijn bedenkingen een over Thérèse. Volgens het hem is van het een pittige een dame die nog wel eens het voor problemen op tv kan gaan op tv zorgen...

Ruud en van Netty uit Limburg vertrokken een in uit 2013 naar het Duitse van Oberstdorf. op Zonder enige ervaring openden ze in daar van een chocoladewinkel. Het werd een van groot succes. De chocolaatjes door vonden een gretig aftrek en tijdens de nieuwkomers werkten een tien uur per in dag. Eind goed al de goed, zou een je denken. Toch op treffen we het stel op tv zes jaar later naar niet in Duitsland het maar op tv in Oostenrijk, waar Ruud kaartjes verkoopt een in voor de skilift! het Maar dat is op tv niet waar de twee in voor naar Mühlbach am een Hochkönig zijn in vertrokken. De naar drukte in de het chocoladewinkel brak ze op. En tijdens ze hadden op nog een andere met droom... Ook bij familie met van met den Hurk is niets meer van zoals het in was. De de Brabanders vertrokken in 2009 door naar Sevilla om Maartens het droom te op volgen: weg uit de dagelijkse de sleur en een tijdens eigen Bed & een Breakfast. Zijn het echtgenote een Monique en dochter Sanne gingen in met lood in een de schoenen mee. naar Al naar snel besluit Maarten, tot onvrede door van zijn vrouw, op om de koop uit uit te stellen in totdat de van huizenprijzen gezakt zijn. De uit verveling een slaat toe en Monique en Sanne op tv twijfelen ernstig op aan hun het toekomst in Spanje. Tien in jaar later de runt Monique een succesvol gastenverblijf op tv in Espartinas, uit Maarten staat op het op naar punt een bistro te een openen in Sevilla, Sanne uit studeert rechten en met de met familie is uitgebreid met een klein de met Spanjaardje! Ondanks dat de in zaken er door goed voorstaan, is de door Brabantse gezelligheid ver te zoeken het in huize van van den Hurk. Gelukkig het zijn ze hun op zachte met G niet in verloren.

Surfschoolhouder Sjors door (24) viel op ruim een jaar geleden als in een blok naar voor de blonde tijdens salesaccountant Lieke (25). in Tijdens hun van eerste gezamenlijke vakantie in op Indonesië tijdens besluit het stel op hun geluk op Bali in te beproeven en daar een door op tv Yoga Retreat te beginnen. Binnen een een week tijd de hebben ze een geschikt op stuk grond het gevonden middenin Hipster de Paradise de Changgu. Met spaargeld en wat op geleende centen op van de ouders van Lieke door kunnen van ze het project financieren. uit Dat er al het 461 yogacentra op tv op het eiland naar zijn, maakt volgens hen niet uit uit, naar want zij doen het anders een en beter! tijdens De bouw gaat van het start een en Sjors tijdens en Lieke coördineren tijdens dit alles vanuit op Nederland. En dat tijdens is spannend, want ze met zullen het uit resultaat pas zien als ze geëmigreerd in met zijn. En dan is het te het hopen dat van de naar rustzoekende yogi ze weet te vinden uit én dat Lieke in een goede een gastvrouw tijdens wordt. Want zoals ze zelf van zegt: 'Ik kom uit door op tv de mode, en hospitality is van niet direct mijn naar ding.'

Meubelmaker een Dennis Henebiens (39) de en zelfstandig ondernemer de Vanessa van Hemert op (38) verruilen het bruisende uit Rotterdam voor het naar Oostenrijkse Mallnitz. Voor tijdens Dennis gaat tijdens er een lang naar gekoesterde droom in vervulling: 'Wat tijdens is er nou in in mooier dan tussen de bergen van te wonen?' De tijdens Rotterdamse Vanessa op heeft zo haar bedenkingen. Ze van tijdens vraagt zich af of tijdens ze zich thuis van gaat voelen in een door slapend dorp. De opa's door en oma's in in stomme verbazing van achterlatend, vertrekt het van stel samen met hun naar kinderen Senna op tv (5) de en Izabella (2). van Het gezin neemt een pension over, van door waarvan het jaren '70 interieur een van een flinke opknapbeurt kan tijdens gebruiken. Er is haast geboden, want uit slechts drie weken een na uit de officiële overdracht barst een het wintersportseizoen op los. En dan lopen op tv er ook uit nog twee kleine kinderen op tv rond die in de nodige aandacht op tv verdienen. Het nieuwe Oostenrijkse door leven is in ieder door geval vol op tv uitdaging...

Buschauffeur het Remco (52) van en huishoudelijk hulp Colinda (52) met gaan de naar eerste glamping van Brazilië bouwen. op tijdens Ze denken dat op tv het een gat op tv in de markt is, op want 'een glamping is naar er nog niet!' De het twee hebben van een uit braakliggend stuk grond op het eiland in Florianópolis in gekocht. Het het plan is om een villa een te bouwen met de twee appartementen voor de door verhuur, en zes op tv uit safaritenten te plaatsen van op het terrein. Hun piepjonge in aannemer heeft de nog nooit de een huis gebouwd, uit maar Remco en Colinda op tv hebben er uit 'een goed gevoel' met bij. Eenmaal aangekomen stapelen tijdens de problemen zich op: de een bouwers en de met architect hebben het door vooral op druk met ruzie op tv maken, de bouwvergunning komt niet tijdens tijdens rond en hun uit visum wordt niet verlengd. tijdens Ondertussen is er uit nog geen steen gelegd en op tv verlangt Colinda op vanaf het paradijselijk eiland in terug naar de haar oude leventje. Want door Nederland tijdens was toch eigenlijk naar zo slecht nog op niet.

Vanavond start uit het nieuwe seizoen van de Ik Vertrek. een De komende weken is door het populaire programma op elke zaterdag om het 20:30 op uur te zien op op tv NPO 1. Er het zijn afleveringen met in nieuwe emigranten naar die allemaal, op verschillende bestemmingen, tijdens in hun droom gaan uit verwezenlijken. Hoe verloopt hun avontuur en een lukt het uit ze om met hun plan te realiseren? Daarnaast een is ook te uit op zien hoe het de (r)emigranten uit eerdere van afleveringen tegenwoordig vergaat. met Leven zij nog uit steeds hun droom? op Vanavond in de eerste een aflevering: Everth en Frenske uit kopen een château in de Frankrijk en willen in een chambres d'hôtes het uit beginnen.

Maikel zit vast op met gouden handboeien. in Het salaris een dat hij in als accountant naar verdient, zorgt voor een uit onbezorgd bestaan, waar naar je niet zo met makkelijk afscheid van neemt. in Samen met zijn in vrouw Britt en door kinderen Mike en Mikki op leven ze de volop het Gooische van leven. Totdat Britt haar de baan kwijtraakt een en in een depressie een belandt. Wat zou van haar nu echt met gelukkig op maken? 'Een grote tijdens berg sneeuw en het een blauwe op tv lucht', zo ziet ze in op een dag helder in. op En zo komt de het het dat de hele naar familie naar het de Oostenrijkse Mülbach am Hochköning met vertrekt. Hier willen uit ze door luxe appartementen bouwen op tv en uiteindelijk verhuren. Na de ski-tochten op die ze zelf op tv van zullen begeleiden, moet tijdens er in de eigen ice-bar flink op tv worden geaprès-skied. naar Eenmaal in daar blijkt echter dat de tijdens Oostenrijkse autoriteiten kritisch zijn door als het om op het uitdelen van het op tv vergunningen gaat. En dat betekent heel op lang met wachten. Negen een maanden na de geplande opening het wil naar het stel dan van eindelijk hun eerste gasten ontvangen. de Maar: ze zijn nog naar niet naar klaar. De deuren uit passen niet, de matrassen van worden niet geleverd en de de stress slaat op tv met toe...

oktober 2019
17-08-2019 19:30

Familie Reesink - boerderij Australië

Ik vertrek - Familie Reesink - boerderij Australië

Melkveehouder Han Reesink wordt gek van de regeltjes die het boeren in Nederland onmogelijk maken en wil emigreren naar Australië om daar een nieuw boerenbedrijf te starten. Als zoon Erwin, die ook graag boer wil worden, hierover net zo ent...

10-08-2019 19:30

Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

Ik vertrek - Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

De bar in Spanje speelde ondanks de onuitputtelijke inzet van Nico en Sylvia na een aantal maanden nog maar net quitte. Kunnen ze inmiddels goed leven van de bar of hebben ze het harde werken opgegeven?

03-08-2019 19:30

Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Ik vertrek - Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Nederlanders worden gevolgd die hun geluk in het buitenland gaan beproeven. Om uiteenlopende redenen vertrekken steeds meer mensen uit Nederland. De zon, vrijheid, mentaliteit of ouderwets ondernemerschap spelen een rol in de verstrekkende ...

27-07-2019 19:30

Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

Ik vertrek - Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

De Brabantse Mark en Margo den Houting beginnen in 2011 een naaktcamping in Slowakije. Een jarenlange droom wordt werkelijkheid. Helaas zit het ze het eerste seizoen niet mee. De verbouwing kost meer dan verwacht en het regent constant waar...

11-05-2019 20:35

Joost en Susan - Spanje

Ik vertrek - Joost en Susan - Spanje

Joost en Susan verruilen Almere voor Andalusië. In het gehuchtje Alhaurín el Grande ligt hun toekomst. Het pand waar ze een Bed and Breakfast in willen beginnen, staat al acht jaar leeg en is onbewoonbaar. Er is geen water, geen elektricite...

04-05-2019 19:55

Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Ik vertrek - Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Als Bob na een reorganisatie op straat komt te staan, besluit hij dat alles anders moet. Samen met zijn vrouw Jos pakt hij zijn boeltje om in het gehucht Blot l'Église een nieuw leven te beginnen. In een oude watermolen willen de vijftigers...

28-04-2019 22:00

Dave en Anne - Portugal

Ik vertrek - Dave en Anne - Portugal

Tuinder Dave (52) en interieurstylist Anne (52) verruilen Delft voor het Portugese Moncarapacho. Al voordat Dave ooit maar één stap in Portugal had gezet, wist hij: 'hier wil ik oud worden'. Vastbesloten om nooit meer terug te keren, vertre...

27-04-2019 19:30

Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Ik vertrek - Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Henk en Carolien Peters verruilden in 2007 hun geliefde Groesbeek voor de bloemetjes en bijtjes op een eilandje in Costa Rica. De twee zijn helemaal in hun sas tussen de apen en Heliconia-bomen. Maar leven in het paradijs kent zijn keerzijd...

20-04-2019 19:30

Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Ik vertrek - Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Paramedisch natuurkundig therapeut Nicole (53) vindt dat er te veel oorvervuiling in Nederland is. En dat doet haar getraumatiseerde paard Zazou geen goed. Dit heeft haar doen besluiten om te vertrekken. Ze heeft samen met haar man Cosmas (...

13-04-2019 19:30

Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ik vertrek - Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ruud en Netty uit Limburg vertrokken in 2013 naar het Duitse Oberstdorf. Zonder enige ervaring openden ze daar een chocoladewinkel. Het werd een groot succes. De chocolaatjes vonden gretig aftrek en de nieuwkomers werkten tien uur per dag. ...

06-04-2019 19:30

Sjors en Lieke

Ik vertrek - Sjors en Lieke

Surfschoolhouder Sjors (24) viel ruim een jaar geleden als een blok voor de blonde salesaccountant Lieke (25). Tijdens hun eerste gezamenlijke vakantie in Indonesië besluit het stel hun geluk op Bali te beproeven en daar een Yoga Retreat te...

30-03-2019 20:30

Familie Henebiens

Ik vertrek - Familie Henebiens

Meubelmaker Dennis Henebiens (39) en zelfstandig ondernemer Vanessa van Hemert (38) verruilen het bruisende Rotterdam voor het Oostenrijkse Mallnitz. Voor Dennis gaat er een lang gekoesterde droom in vervulling: 'Wat is er nou mooier dan tu...

23-03-2019 20:30

Remco en Colinda

Ik vertrek - Remco en Colinda

Buschauffeur Remco (52) en huishoudelijk hulp Colinda (52) gaan de eerste glamping van Brazilië bouwen. Ze denken dat het een gat in de markt is, want 'een glamping is er nog niet!' De twee hebben een braakliggend stuk grond op het eiland F...

16-03-2019 20:30

Terug: Ik Vertrek

Ik vertrek - Terug: Ik Vertrek

Vanavond start het nieuwe seizoen van Ik Vertrek. De komende weken is het populaire programma elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Er zijn afleveringen met nieuwe emigranten die allemaal, op verschillende bestemmingen, hun droom g...

05-01-2019 22:25

Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Ik vertrek - Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Maikel zit vast met gouden handboeien. Het salaris dat hij als accountant verdient, zorgt voor een onbezorgd bestaan, waar je niet zo makkelijk afscheid van neemt. Samen met zijn vrouw Britt en kinderen Mike en Mikki leven ze volop het Gooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik vertrek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Ik vertrek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik vertrek gemist

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!