Programma gemist?

Melkveehouder naar Han Reesink wordt gek van met de regeltjes van die tijdens het boeren in door Nederland onmogelijk maken en wil emigreren op naar Australië om met van daar een nieuw boerenbedrijf te starten. tijdens Als zoon naar Erwin, door die ook graag boer wil op tv worden, hierover net op tv zo enthousiast blijkt besluiten de ze de grote het uit stap te maken. Han wil uit namelijk niet naar Australië een in vertrekken zonder een tijdens opvolger te hebben. Zijn boerderij op tijdens op het Drentse platteland tijdens wordt snel verkocht uit en dus kan de reis naar naar de andere kant op van naar de wereld worden met gemaakt, met behalve zijn zoon het een Erwin ook zijn van vrouw Anneke en hun kinderen Hanna een en van Johan. De andere zoon uit op zijn vorige huwelijk, tijdens Dennis, uit blijft tot groot op tv verdriet van door Han in Nederland achter. De tijdens Engelse taal is tijdens voor Han in en Anneke een een obstakel en ze krijgen het op maar lastig door onder de knie. uit Maar het in grootste probleem is op toch wel dat er uit bij het vertrek nog op het geen boerderij is met gevonden...

De bar de in Spanje speelde het ondanks de onuitputtelijke inzet een van Nico uit en uit Sylvia na een aantal maanden nog tijdens in maar net quitte. Kunnen ze door inmiddels goed leven van door de bar tijdens of door hebben ze het naar harde werken opgegeven?

Nederlanders worden gevolgd naar die hun in geluk naar in het buitenland gaan beproeven. van Om uiteenlopende redenen vertrekken door steeds meer op tv mensen uit Nederland. De in zon, vrijheid, mentaliteit in in of ouderwets ondernemerschap spelen een in rol uit in de verstrekkende beslissing om je het voorgoed in van het buitenland op te vestigen en op hier huis en met haard achter te laten. op tv Waar gaan tijdens ze naar toe? Waarom en in wat laten op ze achter? het We zien de uit laatste voorbereidingen uit in Nederland, het emotionele afscheid op tv van vrienden en naar familie en naar de eerste onzekere stappen in met het land van naar bestemming. in Van alle voorspoed en van tegenslag is de kijker door direct getuige op gedurende het de eerste spannende maanden in het de nieuwe het thuisland.

De Brabantse op Mark door en Margo den Houting tijdens beginnen in naar 2011 een naaktcamping in Slowakije. van Een jarenlange door droom wordt werkelijkheid. Helaas de zit het met ze het een eerste seizoen niet mee. De op verbouwing kost door meer dan verwacht en van het met regent constant waardoor door de gasten wegblijven. Mark moet een in de het winter noodgedwongen zijn oude op tv baan op als printerreparateur oppakken. De zomer tijdens erna hebben met ze meer geluk, ze hebben het het door dubbele aantal van gasten en ook op het weer werkt een mee. Toch moet Mark ook van deze winter op weer naar het Nederland toe om de eindjes aan tijdens elkaar op te kunnen knopen. Het seizoen het door erop gaan ze er weer vol uit goede tijdens moed tegenaan, met de met hoop nu eindelijk van uit hun uit camping Dobrá Lúka te kunnen het van rondkomen..

Joost een en Susan een verruilen Almere voor met Andalusië. In het gehuchtje door Alhaurín el Grande ligt in hun toekomst. Het naar pand waar ze een uit Bed and Breakfast het in door willen beginnen, op staat al acht jaar leeg en door is onbewoonbaar. Er van het is geen water, geen elektriciteit, op geen riolering en tijdens zelfs op tv de ramen en naar deuren ontbreken. Toch heeft met Susan het ambitieuze plan om tijdens deze bouwval de in drie van maanden tijd om te turnen van tot op tv een sfeervol gastenverblijf. tijdens Spanje blijkt echter een het slecht land naar om haast te hebben; op wanneer ze om 9.00 op tv uur met de uit aannemer afspreken, komt tijdens hij op tv doodleuk een week op later. Het uit stel werkt de klok rond uit en vooral Susan met pleegt roofbouw op met haar lichaam. Knieën, van rug met en vingers; niks het functioneert meer en ze strompelt door op tv de het leven. Ook het gemis met van haar 17-jarige zoon op tv in Levy, die in op tv Nederland achterbleef om zijn studie af naar te maken, in valt naar haar zwaar. En zo blijkt emigreren de een een lichamelijk en emotionele uitputtingsslag. En een dan een moet het seizoen nog uit beginnen...

Als Bob na in een de reorganisatie op straat op tv komt te staan, door besluit hij dat in alles anders met moet. Samen met op tv zijn vrouw Jos een pakt hij zijn boeltje om in in het het gehucht Blot l'Église met een nieuw leven op tv te beginnen. de In een oude uit watermolen willen de vijftigers een chambres op tv d'hôtes op tv met wellness beginnen. En tijdens hoewel koken niet hun door specialiteit is, van zal er met ook tables uit d'hôtes worden aangeboden. Al de met al een een spannende onderneming. Vol goede naar moed gaat het stel de aan de slag. een Alleen, het van schiet niet op. door De riolering, de elektra het en de verwarming een moet worden aangepakt door en de gestelde tijdens deadline wordt ruimschoots op overschreden. En van dan komt er ook met nog eens verschrikkelijk de nieuws uit het Nederland: de broer van in Jos is de totaal onverwacht uit tijdens het leven uit gestapt. De tijd verstrijkt het en uit Jos en Bob ploeteren uit dapper door. Hun naar leven is een grote bouwput tijdens en het is op tv de vraag of op tv ze daar ooit naar met uit gaan komen.

Tuinder het Dave (52) en interieurstylist een Anne (52) een verruilen Delft voor het het Portugese Moncarapacho. de Al voordat Dave ooit het maar één op stap in Portugal met had gezet, wist tijdens hij: 'hier wil ik oud in worden'. van Vastbesloten om nooit naar meer terug te door keren, vertrekken de met twee in hun met oude kever naar hun grond een met en hun B&B op in aanbouw. Maar naar al snel gaat naar het mis. De op tv aannemer vraagt een te hoge door prijs en levert half met werk. van Als de nieuwkomers de het rekening tijdens weigeren te betalen, gooit hij van doodleuk het bijltje erbij op neer. Tot overmaat het van ramp in wil de op tv architect de tijdens bouwtekeningen niet teruggeven. met Dave en Anne blijven ontredderd achter met met van een half afgebouwd pand. De met bouw ligt stil, een het geld naar is op uit en zonder de een tekeningen kunnen naar ze niet verder. Gelukkig hebben ze naar een caravan tijdens om een in te wonen en groene op vingers waarmee op ze in ieder geval de in tuin aan tijdens kunnen leggen. Maar of op die door B&B er naar ooit gaat komen?

Henk uit en Carolien Peters in verruilden in 2007 hun geliefde van Groesbeek naar voor de bloemetjes en bijtjes in op een van eilandje in Costa Rica. van op tv De twee zijn helemaal op in hun tijdens sas tussen de apen en Heliconia-bomen. de Maar leven in op het met paradijs kent het zijn keerzijden. Ze worden geteisterd door door tropische stormen, ze met zijn gebonden aan van hun bedrijf, en de kunnen door daarom nooit terug in naar Nederland om hun familie de door te zien. Als ze in 2016 de het bruut worden overvallen, een besluiten ze Heliconia Island een definitief achter zich te op tv laten. We met treffen de Groesbekers op de van naar camping in Plasmolen. Ook bij tijdens familie Scholten uit liep het avontuur tijdens anders dan gehoopt. Wampie, van Hans en een de kinderen Peer, Mats en de Lara op tv vertrokken in 2006 een naar het op Franse Casseneuil. Ze tijdens kochten daar een een gigantisch landgoed. Hans kwakkelde met zijn de gezondheid de en 'ontstressen' was het met doel. Met een met onverkoopbaar het huis, de zorg voor van drie opgroeiende door kinderen, én de verbouwing van hun op tv door chambres d'hôtes kwam de daar maar weinig van terecht. de Hans was met genoodzaakt om zijn baan in in Nederland aan te op houden. Jarenlang pendelde naar hij in op en neer op en bestierde uit Wampie in haar eentje hun bedrijf op tv in Frankrijk. In op tv 2017 keert het de hele gezin van terug naar na een tragische een mededeling: Hans is ongeneeslijk een ziek.

Paramedisch natuurkundig therapeut met Nicole naar (53) vindt dat op tv er te veel oorvervuiling een in Nederland is. En in dat doet haar op getraumatiseerde paard Zazou op in geen goed. Dit heeft haar door doen besluiten om te de vertrekken. in Ze heeft samen op tv met haar man Cosmas (55) door op - die gelukkig ook mee wil naar - het een chateau in gekocht in de met Franse Pyreneeën. In het op tv hoogseizoen bieden ze kamers voor van toeristen met aan en de rest van naar het van jaar willen ze mensen een ontvangen tijdens die door Nicole het behandeld willen worden. Nicole op beschikt over geneeskrachtige uit gaven, werkt op met energiebanen en kan dingen heel door in goed aanvoelen. Paardenvriendin Thérèse (40) tijdens gaat ook door mee. Nicole in is van mening op dat ze heel tijdens goed kan helpen met het ontvangen in van tijdens gasten en het verzorgen uit van de op paarden. Cosmas heeft zo uit zijn met bedenkingen over Thérèse. Volgens de hem is het op een pittige dame die nog op wel eens in voor door problemen kan gaan naar zorgen...

Ruud en Netty van naar uit Limburg vertrokken in tijdens 2013 naar het Duitse Oberstdorf. uit Zonder enige ervaring met door openden ze daar met een chocoladewinkel. Het werd van een groot uit succes. De chocolaatjes vonden naar gretig aftrek naar en de nieuwkomers werkten uit tien uur per naar dag. Eind goed al goed, in zou je denken. van Toch treffen we uit het tijdens stel zes jaar later niet in in Duitsland maar in in tijdens Oostenrijk, waar Ruud kaartjes door verkoopt naar voor de skilift! Maar dat is naar niet waar door de twee de voor naar Mühlbach am een Hochkönig tijdens zijn vertrokken. De drukte van in de chocoladewinkel brak een ze op. En ze een de hadden nog een andere droom... Ook tijdens bij naar familie van den Hurk is een in niets meer zoals het was. van De Brabanders vertrokken in in 2009 naar Sevilla de om Maartens droom tijdens de te volgen: weg uit de met dagelijkse een sleur en een eigen Bed & naar Breakfast. Zijn echtgenote tijdens Monique en dochter in het Sanne gingen met lood in van de schoenen mee. naar Al snel besluit op Maarten, tot tijdens onvrede van zijn vrouw, om het de in koop uit te stellen met totdat de met huizenprijzen gezakt van zijn. De verveling slaat toe naar en Monique en door Sanne van twijfelen ernstig aan hun toekomst in op tv Spanje. uit Tien jaar later runt een Monique in een succesvol gastenverblijf in Espartinas, Maarten uit staat op het uit punt een de bistro te uit openen in Sevilla, Sanne studeert op rechten met en de familie is uitgebreid door uit met een klein Spanjaardje! Ondanks tijdens dat de zaken er het goed tijdens voorstaan, is met de Brabantse gezelligheid ver te zoeken het in huize van op den Hurk. naar Gelukkig zijn ze hun op tv zachte op tv G niet op tv verloren.

Surfschoolhouder Sjors (24) op viel ruim een de het jaar geleden als een blok voor met de blonde salesaccountant op een Lieke (25). Tijdens hun eerste gezamenlijke op tv vakantie in het Indonesië besluit het stel het hun de geluk op Bali tijdens te beproeven de en daar een tijdens Yoga Retreat te beginnen. Binnen een een een week tijd hebben ze door een geschikt met stuk grond gevonden middenin Hipster tijdens Paradise Changgu. Met met spaargeld en met wat geleende centen met van de ouders van op tv Lieke kunnen ze naar het project met financieren. Dat er al het 461 in yogacentra op het eiland zijn, maakt uit volgens hen van niet uit, want zij met doen het op anders en beter! De van bouw op gaat van start en Sjors tijdens en tijdens Lieke coördineren dit met alles vanuit Nederland. door En dat is spannend, de want ze op zullen het resultaat pas op tv zien in als ze geëmigreerd met zijn. En dan met is het te hopen met dat de rustzoekende de yogi ze weet tijdens te vinden én dat Lieke een een goede gastvrouw het naar wordt. Want zoals met ze zelf zegt: naar 'Ik kom uit de het mode, en met hospitality is niet direct mijn op tv ding.'

Meubelmaker op tv Dennis Henebiens (39) naar en zelfstandig ondernemer het Vanessa van door Hemert (38) verruilen het bruisende Rotterdam uit voor van het Oostenrijkse Mallnitz. Voor Dennis in gaat er een in lang gekoesterde door droom in vervulling: tijdens 'Wat is er naar nou mooier dan door tussen de bergen te uit wonen?' met De Rotterdamse Vanessa heeft naar zo haar bedenkingen. op Ze vraagt zich af in of ze in zich een thuis gaat voelen in een slapend met dorp. De door opa's op tv en oma's in stomme verbazing achterlatend, van vertrekt het stel tijdens samen met hun van kinderen Senna van (5) en tijdens Izabella (2). Het van gezin neemt een pension over, de waarvan door het jaren '70 tijdens interieur een flinke naar opknapbeurt kan gebruiken. Er van is haast geboden, want door slechts drie weken een op tv na de officiële overdracht barst door het wintersportseizoen los. in En dan lopen uit er ook nog tijdens twee kleine op tv kinderen rond die in de nodige aandacht verdienen. Het het nieuwe Oostenrijkse naar leven in is in ieder naar geval vol uitdaging...

Buschauffeur Remco het (52) uit en huishoudelijk hulp met Colinda (52) gaan de op tv eerste glamping van Brazilië bouwen. naar Ze uit denken dat het een een gat in de markt van is, want 'een het glamping met is er nog niet!' met De twee hebben tijdens een braakliggend stuk grond naar op het tijdens eiland Florianópolis gekocht. het Het plan is door om een villa te het op bouwen met twee appartementen voor de door verhuur, en met zes safaritenten uit te plaatsen op het terrein. tijdens Hun piepjonge aannemer de heeft nog naar nooit een huis naar gebouwd, maar het Remco en Colinda hebben van er 'een goed op tv gevoel' bij. Eenmaal op tv aangekomen de stapelen de problemen zich op: de de bouwers en de het door architect hebben het vooral druk met naar ruzie maken, de op bouwvergunning komt niet op rond en hun op tv visum tijdens wordt niet verlengd. Ondertussen is het er nog op tv geen een steen gelegd en verlangt naar Colinda vanaf het paradijselijk eiland het terug in naar haar oude leventje. met Want Nederland was uit toch eigenlijk zo de slecht nog in niet.

Vanavond de start het nieuwe seizoen een van Ik Vertrek. De met door komende weken is een het populaire programma door elke zaterdag om op tv 20:30 uur te zien op de NPO 1. Er zijn uit door afleveringen met nieuwe emigranten die met allemaal, op verschillende bestemmingen, uit met hun droom gaan tijdens verwezenlijken. Hoe verloopt hun uit avontuur en lukt de het ze om hun plan het te realiseren? Daarnaast de is ook uit te tijdens zien hoe het (r)emigranten uit eerdere met afleveringen tijdens tegenwoordig vergaat. Leven zij op nog steeds hun naar droom? Vanavond in de op tv eerste aflevering: Everth op van en Frenske kopen een château op in Frankrijk en de willen een chambres d'hôtes door van beginnen.

Maikel van zit vast met gouden naar handboeien. een Het salaris dat hij als accountant het verdient, uit zorgt voor een onbezorgd bestaan, van op tv waar je niet met zo makkelijk afscheid met van neemt. Samen met de zijn vrouw van Britt en kinderen Mike en Mikki met leven ze naar volop het van Gooische leven. met Totdat Britt haar baan op tv kwijtraakt en in door een depressie belandt. in Wat zou haar door nu echt de gelukkig maken? 'Een grote uit berg sneeuw en een blauwe met van lucht', zo ziet ze het op een dag helder de in. En zo het komt het dat de met hele familie naar naar het de Oostenrijkse Mülbach am uit Hochköning vertrekt. Hier willen in ze op tv luxe appartementen bouwen en uiteindelijk van verhuren. een Na de ski-tochten die ze naar zelf uit zullen begeleiden, moet er op tv in de eigen tijdens ice-bar flink van worden geaprès-skied. Eenmaal daar blijkt echter op op dat de Oostenrijkse autoriteiten kritisch naar zijn de als het om het in uitdelen van vergunningen gaat. op tv En dat betekent heel op tv lang wachten. Negen naar maanden na naar de door geplande opening wil het stel uit dan in eindelijk hun eerste met gasten ontvangen. Maar: ze zijn het nog niet klaar. een De deuren passen niet, tijdens de matrassen worden door niet het geleverd en de stress met slaat het toe...

mei 2021
17-08-2019 19:30

Familie Reesink - boerderij Australië

Ik vertrek - Familie Reesink - boerderij Australië

Melkveehouder Han Reesink wordt gek van de regeltjes die het boeren in Nederland onmogelijk maken en wil emigreren naar Australië om daar een nieuw boerenbedrijf te starten. Als zoon Erwin, die ook graag boer wil worden, hierover net zo ent...

10-08-2019 19:30

Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

Ik vertrek - Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

De bar in Spanje speelde ondanks de onuitputtelijke inzet van Nico en Sylvia na een aantal maanden nog maar net quitte. Kunnen ze inmiddels goed leven van de bar of hebben ze het harde werken opgegeven?

03-08-2019 19:30

Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Ik vertrek - Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Nederlanders worden gevolgd die hun geluk in het buitenland gaan beproeven. Om uiteenlopende redenen vertrekken steeds meer mensen uit Nederland. De zon, vrijheid, mentaliteit of ouderwets ondernemerschap spelen een rol in de verstrekkende ...

27-07-2019 19:30

Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

Ik vertrek - Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

De Brabantse Mark en Margo den Houting beginnen in 2011 een naaktcamping in Slowakije. Een jarenlange droom wordt werkelijkheid. Helaas zit het ze het eerste seizoen niet mee. De verbouwing kost meer dan verwacht en het regent constant waar...

11-05-2019 20:35

Joost en Susan - Spanje

Ik vertrek - Joost en Susan - Spanje

Joost en Susan verruilen Almere voor Andalusië. In het gehuchtje Alhaurín el Grande ligt hun toekomst. Het pand waar ze een Bed and Breakfast in willen beginnen, staat al acht jaar leeg en is onbewoonbaar. Er is geen water, geen elektricite...

04-05-2019 19:55

Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Ik vertrek - Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Als Bob na een reorganisatie op straat komt te staan, besluit hij dat alles anders moet. Samen met zijn vrouw Jos pakt hij zijn boeltje om in het gehucht Blot l'Église een nieuw leven te beginnen. In een oude watermolen willen de vijftigers...

28-04-2019 22:00

Dave en Anne - Portugal

Ik vertrek - Dave en Anne - Portugal

Tuinder Dave (52) en interieurstylist Anne (52) verruilen Delft voor het Portugese Moncarapacho. Al voordat Dave ooit maar één stap in Portugal had gezet, wist hij: 'hier wil ik oud worden'. Vastbesloten om nooit meer terug te keren, vertre...

27-04-2019 19:30

Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Ik vertrek - Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Henk en Carolien Peters verruilden in 2007 hun geliefde Groesbeek voor de bloemetjes en bijtjes op een eilandje in Costa Rica. De twee zijn helemaal in hun sas tussen de apen en Heliconia-bomen. Maar leven in het paradijs kent zijn keerzijd...

20-04-2019 19:30

Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Ik vertrek - Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Paramedisch natuurkundig therapeut Nicole (53) vindt dat er te veel oorvervuiling in Nederland is. En dat doet haar getraumatiseerde paard Zazou geen goed. Dit heeft haar doen besluiten om te vertrekken. Ze heeft samen met haar man Cosmas (...

13-04-2019 19:30

Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ik vertrek - Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ruud en Netty uit Limburg vertrokken in 2013 naar het Duitse Oberstdorf. Zonder enige ervaring openden ze daar een chocoladewinkel. Het werd een groot succes. De chocolaatjes vonden gretig aftrek en de nieuwkomers werkten tien uur per dag. ...

06-04-2019 19:30

Sjors en Lieke

Ik vertrek - Sjors en Lieke

Surfschoolhouder Sjors (24) viel ruim een jaar geleden als een blok voor de blonde salesaccountant Lieke (25). Tijdens hun eerste gezamenlijke vakantie in Indonesië besluit het stel hun geluk op Bali te beproeven en daar een Yoga Retreat te...

30-03-2019 20:30

Familie Henebiens

Ik vertrek - Familie Henebiens

Meubelmaker Dennis Henebiens (39) en zelfstandig ondernemer Vanessa van Hemert (38) verruilen het bruisende Rotterdam voor het Oostenrijkse Mallnitz. Voor Dennis gaat er een lang gekoesterde droom in vervulling: 'Wat is er nou mooier dan tu...

23-03-2019 20:30

Remco en Colinda

Ik vertrek - Remco en Colinda

Buschauffeur Remco (52) en huishoudelijk hulp Colinda (52) gaan de eerste glamping van Brazilië bouwen. Ze denken dat het een gat in de markt is, want 'een glamping is er nog niet!' De twee hebben een braakliggend stuk grond op het eiland F...

16-03-2019 20:30

Terug: Ik Vertrek

Ik vertrek - Terug: Ik Vertrek

Vanavond start het nieuwe seizoen van Ik Vertrek. De komende weken is het populaire programma elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Er zijn afleveringen met nieuwe emigranten die allemaal, op verschillende bestemmingen, hun droom g...

05-01-2019 22:25

Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Ik vertrek - Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Maikel zit vast met gouden handboeien. Het salaris dat hij als accountant verdient, zorgt voor een onbezorgd bestaan, waar je niet zo makkelijk afscheid van neemt. Samen met zijn vrouw Britt en kinderen Mike en Mikki leven ze volop het Gooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik vertrek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Ik vertrek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik vertrek gemist

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!