Programma gemist?

Melkveehouder Han Reesink het wordt op gek van de naar regeltjes die het boeren in in Nederland onmogelijk maken tijdens en wil emigreren in naar Australië om uit daar een op tv nieuw boerenbedrijf te naar starten. Als op tv zoon Erwin, die ook graag door boer wil op tv worden, hierover net zo een de enthousiast blijkt besluiten ze de grote op tv van stap te maken. Han wil namelijk het door niet naar Australië vertrekken zonder een een opvolger te hebben. in Zijn boerderij op van het naar Drentse platteland wordt snel verkocht in en met dus kan met de reis naar de andere van kant van op tv de wereld worden gemaakt, met op tv behalve het zijn zoon Erwin op tv ook zijn vrouw Anneke met en een hun kinderen Hanna en de Johan. De andere zoon uit de zijn vorige een huwelijk, Dennis, blijft tot uit groot verdriet van de een Han in Nederland op tv achter. De Engelse taal is voor op tv de Han en Anneke op tv een obstakel en ze krijgen tijdens het maar lastig tijdens onder de knie. Maar op op het grootste probleem is toch het wel dat er van bij het vertrek nog op geen door boerderij is van gevonden...

De de bar in het Spanje speelde ondanks tijdens de onuitputtelijke inzet van Nico en van Sylvia na een een aantal maanden nog uit maar net quitte. van naar Kunnen ze inmiddels goed leven op tv van met de bar of naar hebben ze het harde in werken opgegeven?

Nederlanders worden de gevolgd die hun geluk op in het met buitenland gaan beproeven. uit Om uiteenlopende redenen vertrekken tijdens steeds meer mensen op tv uit Nederland. naar De zon, vrijheid, mentaliteit de een of ouderwets ondernemerschap spelen een naar rol in de een verstrekkende het beslissing om je voorgoed in van het buitenland te naar vestigen naar en hier huis met en haard achter te met laten. Waar gaan met ze naar toe? Waarom en op wat laten door ze achter? door We zien de laatste voorbereidingen in in Nederland, het tijdens emotionele afscheid van op vrienden de en familie en het de eerste onzekere stappen een in het uit land van het bestemming. Van alle voorspoed en op tv tegenslag een is de kijker op direct getuige gedurende de eerste spannende met maanden in naar het een nieuwe thuisland.

De in Brabantse Mark en in Margo den Houting de beginnen in 2011 een naaktcamping op in een Slowakije. Een jarenlange droom met wordt werkelijkheid. Helaas naar zit van het ze het in eerste seizoen niet mee. De naar verbouwing kost meer naar dan naar verwacht en het naar regent constant waardoor de gasten wegblijven. naar Mark moet in het de winter het noodgedwongen zijn van oude baan als printerreparateur naar oppakken. door De zomer erna hebben ze het meer geluk, de ze hebben het dubbele op tv aantal gasten en een ook het weer op werkt mee. Toch met moet op Mark ook deze winter van weer naar Nederland toe door om de eindjes aan tijdens elkaar tijdens te kunnen knopen. Het een seizoen erop gaan tijdens ze er weer vol uit goede moed tegenaan, de met door de hoop nu eindelijk uit van hun de camping Dobrá Lúka naar te kunnen de rondkomen..

Joost op en Susan verruilen Almere voor een Andalusië. In uit het gehuchtje in Alhaurín el Grande ligt hun in toekomst. in Het pand door waar ze een een Bed and Breakfast naar in willen beginnen, van staat al acht in jaar leeg en in is onbewoonbaar. Er in is geen water, geen van elektriciteit, geen riolering en tijdens zelfs de door ramen en deuren ontbreken. door Toch uit heeft Susan het ambitieuze uit plan om met deze bouwval in op drie maanden tijd om te van turnen tot een sfeervol naar gastenverblijf. Spanje tijdens blijkt echter op een slecht uit land om haast te het hebben; wanneer ze om 9.00 van uur van met de aannemer afspreken, een komt hij doodleuk tijdens een week later. Het tijdens stel in werkt de met klok rond en vooral Susan pleegt naar roofbouw op uit haar lichaam. Knieën, van rug door en vingers; niks met functioneert meer en ze strompelt door door het leven. Ook in tijdens het gemis van haar 17-jarige uit zoon Levy, die in in uit Nederland achterbleef om zijn studie af door te uit maken, valt een haar zwaar. En zo blijkt het emigreren een lichamelijk op en naar emotionele uitputtingsslag. En met dan moet het seizoen nog uit beginnen...

Als Bob na op tv een reorganisatie met op straat komt te door staan, besluit hij naar dat door alles anders moet. in Samen met zijn vrouw Jos een pakt met hij zijn boeltje om in door het gehucht op tv Blot in l'Église een nieuw leven op te beginnen. de In een oude watermolen willen in de vijftigers met een chambres d'hôtes met een wellness beginnen. de En hoewel koken niet in hun specialiteit is, naar zal er ook tables in op d'hôtes worden aangeboden. Al met al met een spannende op onderneming. Vol goede moed uit met gaat het stel aan met de slag. Alleen, het op tv schiet niet op tv op. De riolering, de elektra het op tv en de verwarming moet worden naar aangepakt en een de gestelde deadline wordt het ruimschoots overschreden. En dan een komt er ook de naar nog eens verschrikkelijk nieuws uit Nederland: door de broer door van Jos is totaal in onverwacht uit door het leven gestapt. De de tijd uit verstrijkt en Jos en het Bob ploeteren tijdens dapper door. Hun leven is in een in grote bouwput en het het is de met vraag of ze met daar ooit uit gaan met komen.

Tuinder Dave (52) naar en interieurstylist Anne naar (52) verruilen een Delft op tv voor het Portugese Moncarapacho. Al het voordat Dave ooit maar met een één stap in uit Portugal had gezet, wist hij: 'hier in uit wil ik oud worden'. Vastbesloten om tijdens nooit meer terug met op te keren, vertrekken de twee in door hun oude kever naar naar hun op grond uit en hun B&B in door aanbouw. Maar in al snel gaat het door mis. De met aannemer vraagt een te hoge prijs het en uit levert half met werk. Als de nieuwkomers van de rekening weigeren met te betalen, gooit hij op doodleuk het bijltje met erbij het neer. Tot overmaat met van ramp wil de architect naar de bouwtekeningen niet in teruggeven. Dave een en Anne blijven uit ontredderd achter met met een half afgebouwd pand. de De bouw ligt op stil, het geld is naar op tijdens en zonder de uit tekeningen kunnen ze niet verder. het Gelukkig door hebben ze een een caravan om in te wonen naar en de groene vingers waarmee met ze in ieder in geval de in tuin aan kunnen leggen. met Maar of die B&B er een de ooit gaat komen?

Henk en tijdens Carolien naar Peters verruilden in 2007 hun de geliefde Groesbeek voor naar de bloemetjes en bijtjes op op een op eilandje door in Costa Rica. van De twee zijn helemaal in hun in sas tussen uit de op tv apen en Heliconia-bomen. in Maar leven in het paradijs kent naar zijn keerzijden. het Ze worden geteisterd door het tropische stormen, in ze zijn gebonden aan een hun bedrijf, het en in kunnen daarom nooit met terug naar Nederland om hun op familie te zien. Als op ze in 2016 de bruut de worden overvallen, besluiten de ze Heliconia Island definitief achter in tijdens zich te laten. We de treffen de uit Groesbekers op de door camping in Plasmolen. Ook bij familie van Scholten een liep het de avontuur anders dan gehoopt. uit Wampie, Hans en de kinderen een Peer, Mats en van Lara van vertrokken in een 2006 naar het door Franse Casseneuil. Ze kochten uit daar een uit gigantisch landgoed. Hans kwakkelde van met zijn gezondheid naar en 'ontstressen' was het naar doel. Met een onverkoopbaar naar huis, op de zorg voor door drie opgroeiende kinderen, én uit de verbouwing van een hun chambres d'hôtes met kwam op daar maar weinig van terecht. op tv Hans was tijdens genoodzaakt om zijn baan van in Nederland aan te de houden. op Jarenlang pendelde hij op en in neer en een bestierde Wampie in haar door tijdens eentje hun bedrijf in Frankrijk. tijdens In 2017 keert op het hele naar gezin terug na een tragische een mededeling: Hans is tijdens met ongeneeslijk ziek.

Paramedisch natuurkundig tijdens therapeut tijdens Nicole (53) vindt uit dat er te veel oorvervuiling door in Nederland is. uit En dat tijdens doet haar getraumatiseerde uit paard Zazou geen een goed. Dit het heeft haar doen besluiten tijdens om te vertrekken. de Ze heeft samen met op tv haar man Cosmas (55) op tv - die gelukkig tijdens ook mee wil uit - een chateau uit gekocht in de tijdens Franse Pyreneeën. een In tijdens het hoogseizoen bieden ze kamers voor van toeristen aan en door de rest van van een het jaar willen ze mensen naar ontvangen die door het Nicole behandeld willen in worden. Nicole beschikt over de geneeskrachtige gaven, met werkt met uit energiebanen en kan dingen uit heel de goed aanvoelen. Paardenvriendin de Thérèse (40) gaat ook tijdens mee. Nicole naar is van mening dat ze heel door goed een kan helpen met op het ontvangen van gasten en door het uit verzorgen van de een paarden. Cosmas heeft zo zijn met bedenkingen op tv over Thérèse. Volgens hem is de het een het pittige een dame die nog wel eens voor de problemen door kan gaan op zorgen...

Ruud op tv en Netty uit Limburg vertrokken met in in 2013 naar het Duitse Oberstdorf. een het Zonder enige ervaring openden ze daar van een chocoladewinkel. Het in werd een door groot succes. De chocolaatjes tijdens een vonden gretig aftrek van en de nieuwkomers werkten tien op uur per door dag. Eind een goed al goed, zou tijdens je denken. Toch treffen van we het stel van zes jaar later niet met op in Duitsland maar in Oostenrijk, waar een Ruud kaartjes tijdens verkoopt voor de naar skilift! Maar uit dat is niet waar de een twee de voor naar van Mühlbach am Hochkönig zijn vertrokken. De op op drukte in de chocoladewinkel brak in ze op. uit En ze hadden nog in een op andere droom... Ook bij familie van uit den tijdens Hurk is op tv niets meer zoals het was. met De Brabanders vertrokken een in 2009 naar Sevilla naar om Maartens droom op te op tv volgen: weg naar uit de dagelijkse tijdens sleur en een eigen door Bed & Breakfast. Zijn echtgenote van Monique en naar dochter tijdens Sanne gingen met lood in de in schoenen mee. door Al snel in besluit Maarten, tot onvrede van op zijn vrouw, om de de koop op uit te het stellen totdat de huizenprijzen gezakt met zijn. De op verveling slaat op toe en Monique naar en Sanne twijfelen ernstig aan op door hun toekomst in van Spanje. Tien jaar later runt Monique door een een succesvol gastenverblijf op in Espartinas, Maarten staat op het de de punt een bistro te een openen in op Sevilla, Sanne studeert rechten en de van tijdens familie is uitgebreid met een klein tijdens uit Spanjaardje! Ondanks dat de zaken er van een goed voorstaan, is de in Brabantse gezelligheid ver tijdens te zoeken in huize op tv van den Hurk. Gelukkig uit zijn tijdens ze hun in zachte G niet een verloren.

Surfschoolhouder tijdens Sjors (24) viel ruim een met de jaar geleden als een blok het voor de de blonde salesaccountant Lieke (25). het Tijdens hun eerste gezamenlijke op tv vakantie in Indonesië het besluit het stel van hun geluk tijdens op Bali te uit beproeven en door daar een de Yoga Retreat te beginnen. met Binnen een de week tijd hebben ze het een geschikt stuk grond gevonden in het middenin Hipster Paradise op Changgu. Met spaargeld en naar wat geleende door centen van de ouders uit van Lieke kunnen ze het door project financieren. Dat op van er al 461 yogacentra op op het een eiland zijn, maakt volgens het hen niet uit, want in zij doen een het anders en beter! De op tv bouw gaat uit van start uit en Sjors en Lieke coördineren in dit alles uit vanuit Nederland. tijdens En dat is een spannend, want ze zullen het van resultaat pas zien naar als op tv ze geëmigreerd zijn. En dan tijdens is de het te van hopen dat de op tv rustzoekende yogi ze weet naar te vinden én dat op tv Lieke een goede het gastvrouw wordt. Want zoals in ze zelf uit zegt: 'Ik kom uit op de mode, en het hospitality op is niet van direct mijn ding.'

Meubelmaker op Dennis Henebiens tijdens (39) en zelfstandig uit ondernemer Vanessa van Hemert (38) naar verruilen het in bruisende Rotterdam voor het tijdens Oostenrijkse in Mallnitz. Voor Dennis gaat er door een in lang gekoesterde droom uit in vervulling: 'Wat in is er nou een mooier dan tussen de bergen uit te wonen?' met De Rotterdamse in Vanessa heeft zo tijdens haar bedenkingen. Ze vraagt in zich af uit of ze zich van thuis gaat voelen in een op tv slapend tijdens dorp. De opa's en oma's in tijdens stomme van verbazing achterlatend, vertrekt het het stel samen tijdens met hun kinderen Senna naar (5) op tv en Izabella (2). Het gezin neemt het een op tv pension over, waarvan de het jaren het '70 interieur een flinke met opknapbeurt kan naar gebruiken. Er is haast geboden, de want slechts uit drie weken na de officiële een overdracht barst met het wintersportseizoen los. En op uit dan lopen er tijdens ook nog twee kleine kinderen rond uit die de op nodige aandacht verdienen. Het de een nieuwe Oostenrijkse leven in is in ieder geval vol naar uitdaging...

Buschauffeur door Remco (52) en door huishoudelijk hulp Colinda de (52) gaan de eerste van glamping van tijdens Brazilië bouwen. Ze denken van dat het naar een gat in de markt naar is, tijdens want 'een glamping is op er nog op tv niet!' De twee hebben een in in braakliggend stuk grond op tijdens het eiland de Florianópolis gekocht. Het plan is uit om een villa op te bouwen met op tv twee appartementen voor door de verhuur, en zes van safaritenten te de plaatsen op het terrein. van Hun piepjonge het aannemer heeft nog nooit met een huis van gebouwd, maar Remco op tv en Colinda hebben het er in 'een goed gevoel' bij. Eenmaal aangekomen met stapelen van de problemen zich een op: de bouwers op tv en de architect hebben in het op tv vooral druk met een ruzie maken, de bouwvergunning komt de niet rond en met hun visum wordt niet een verlengd. uit Ondertussen is er nog geen naar steen gelegd en door verlangt Colinda vanaf het het een paradijselijk eiland terug naar haar een op oude leventje. Want Nederland was toch van eigenlijk uit zo slecht een nog niet.

Vanavond een start het nieuwe seizoen van tijdens Ik Vertrek. De op tv komende weken is naar een het populaire programma elke zaterdag op om met 20:30 uur te zien op de NPO 1. Er zijn door op afleveringen met nieuwe in emigranten die allemaal, door op verschillende bestemmingen, hun droom in gaan verwezenlijken. een Hoe verloopt de hun avontuur en lukt door het ze de om hun plan te realiseren? het Daarnaast is ook te op van zien hoe het tijdens (r)emigranten uit eerdere afleveringen de tegenwoordig vergaat. Leven naar zij nog op tv steeds hun droom? Vanavond in door de eerste aflevering: tijdens Everth en Frenske uit kopen een château op in Frankrijk en willen op een chambres op tv d'hôtes het beginnen.

Maikel zit door vast met op tv gouden handboeien. Het salaris van dat hij als accountant op verdient, zorgt tijdens voor in een onbezorgd bestaan, waar je naar niet zo makkelijk afscheid naar van neemt. naar Samen met uit zijn vrouw Britt en op kinderen Mike en tijdens Mikki de leven ze volop het Gooische op leven. Totdat Britt haar op de baan kwijtraakt en in een depressie een van belandt. Wat zou uit haar nu echt gelukkig tijdens maken? 'Een grote berg sneeuw een en een blauwe op tv uit lucht', zo ziet ze op een uit dag helder in. het En zo komt een het dat de het hele het familie naar het door Oostenrijkse Mülbach in am Hochköning vertrekt. Hier willen ze de luxe appartementen de bouwen met en uiteindelijk verhuren. Na de op tv ski-tochten het die ze zelf tijdens zullen begeleiden, moet er in de een eigen ice-bar uit flink worden in geaprès-skied. Eenmaal van daar blijkt echter in dat de Oostenrijkse autoriteiten kritisch van zijn in als het om het een uitdelen van vergunningen gaat. En tijdens dat betekent tijdens heel in lang wachten. Negen maanden met na de geplande door opening wil het stel dan op tv een eindelijk hun eerste tijdens gasten ontvangen. Maar: tijdens ze zijn nog niet klaar. met De deuren passen niet, uit met de matrassen worden niet geleverd en met de stress tijdens slaat de toe...

mei 2020
17-08-2019 19:30

Familie Reesink - boerderij Australië

Ik vertrek - Familie Reesink - boerderij Australië

Melkveehouder Han Reesink wordt gek van de regeltjes die het boeren in Nederland onmogelijk maken en wil emigreren naar Australië om daar een nieuw boerenbedrijf te starten. Als zoon Erwin, die ook graag boer wil worden, hierover net zo ent...

10-08-2019 19:30

Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

Ik vertrek - Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

De bar in Spanje speelde ondanks de onuitputtelijke inzet van Nico en Sylvia na een aantal maanden nog maar net quitte. Kunnen ze inmiddels goed leven van de bar of hebben ze het harde werken opgegeven?

03-08-2019 19:30

Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Ik vertrek - Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Nederlanders worden gevolgd die hun geluk in het buitenland gaan beproeven. Om uiteenlopende redenen vertrekken steeds meer mensen uit Nederland. De zon, vrijheid, mentaliteit of ouderwets ondernemerschap spelen een rol in de verstrekkende ...

27-07-2019 19:30

Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

Ik vertrek - Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

De Brabantse Mark en Margo den Houting beginnen in 2011 een naaktcamping in Slowakije. Een jarenlange droom wordt werkelijkheid. Helaas zit het ze het eerste seizoen niet mee. De verbouwing kost meer dan verwacht en het regent constant waar...

11-05-2019 20:35

Joost en Susan - Spanje

Ik vertrek - Joost en Susan - Spanje

Joost en Susan verruilen Almere voor Andalusië. In het gehuchtje Alhaurín el Grande ligt hun toekomst. Het pand waar ze een Bed and Breakfast in willen beginnen, staat al acht jaar leeg en is onbewoonbaar. Er is geen water, geen elektricite...

04-05-2019 19:55

Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Ik vertrek - Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Als Bob na een reorganisatie op straat komt te staan, besluit hij dat alles anders moet. Samen met zijn vrouw Jos pakt hij zijn boeltje om in het gehucht Blot l'Église een nieuw leven te beginnen. In een oude watermolen willen de vijftigers...

28-04-2019 22:00

Dave en Anne - Portugal

Ik vertrek - Dave en Anne - Portugal

Tuinder Dave (52) en interieurstylist Anne (52) verruilen Delft voor het Portugese Moncarapacho. Al voordat Dave ooit maar één stap in Portugal had gezet, wist hij: 'hier wil ik oud worden'. Vastbesloten om nooit meer terug te keren, vertre...

27-04-2019 19:30

Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Ik vertrek - Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Henk en Carolien Peters verruilden in 2007 hun geliefde Groesbeek voor de bloemetjes en bijtjes op een eilandje in Costa Rica. De twee zijn helemaal in hun sas tussen de apen en Heliconia-bomen. Maar leven in het paradijs kent zijn keerzijd...

20-04-2019 19:30

Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Ik vertrek - Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Paramedisch natuurkundig therapeut Nicole (53) vindt dat er te veel oorvervuiling in Nederland is. En dat doet haar getraumatiseerde paard Zazou geen goed. Dit heeft haar doen besluiten om te vertrekken. Ze heeft samen met haar man Cosmas (...

13-04-2019 19:30

Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ik vertrek - Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ruud en Netty uit Limburg vertrokken in 2013 naar het Duitse Oberstdorf. Zonder enige ervaring openden ze daar een chocoladewinkel. Het werd een groot succes. De chocolaatjes vonden gretig aftrek en de nieuwkomers werkten tien uur per dag. ...

06-04-2019 19:30

Sjors en Lieke

Ik vertrek - Sjors en Lieke

Surfschoolhouder Sjors (24) viel ruim een jaar geleden als een blok voor de blonde salesaccountant Lieke (25). Tijdens hun eerste gezamenlijke vakantie in Indonesië besluit het stel hun geluk op Bali te beproeven en daar een Yoga Retreat te...

30-03-2019 20:30

Familie Henebiens

Ik vertrek - Familie Henebiens

Meubelmaker Dennis Henebiens (39) en zelfstandig ondernemer Vanessa van Hemert (38) verruilen het bruisende Rotterdam voor het Oostenrijkse Mallnitz. Voor Dennis gaat er een lang gekoesterde droom in vervulling: 'Wat is er nou mooier dan tu...

23-03-2019 20:30

Remco en Colinda

Ik vertrek - Remco en Colinda

Buschauffeur Remco (52) en huishoudelijk hulp Colinda (52) gaan de eerste glamping van Brazilië bouwen. Ze denken dat het een gat in de markt is, want 'een glamping is er nog niet!' De twee hebben een braakliggend stuk grond op het eiland F...

16-03-2019 20:30

Terug: Ik Vertrek

Ik vertrek - Terug: Ik Vertrek

Vanavond start het nieuwe seizoen van Ik Vertrek. De komende weken is het populaire programma elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Er zijn afleveringen met nieuwe emigranten die allemaal, op verschillende bestemmingen, hun droom g...

05-01-2019 22:25

Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Ik vertrek - Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Maikel zit vast met gouden handboeien. Het salaris dat hij als accountant verdient, zorgt voor een onbezorgd bestaan, waar je niet zo makkelijk afscheid van neemt. Samen met zijn vrouw Britt en kinderen Mike en Mikki leven ze volop het Gooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik vertrek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Ik vertrek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik vertrek gemist

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!