Programma gemist?

Hoe zou van het door toch zijn met familie uit Janssen? Het is het in de winter van 2014 van als Natasja (44), uit Marcel (48), Luca op (14), de Dante (12) en het Giulia (10) naar Umbrië het vertrekken om daar een een op Agriturismo te pachten. Wanneer ze van in uit conflict komen met de uit verhuurder van het pand, naar spat door hun Italiaanse droom als een zeepbel de uit elkaar. Of op zoals een Natasja het verwoordt: 'Dit is op een film. door Dit naar gebeurt niet. Niet met op tv zo'n gedegen voorbereiding.' Marcel keert door terug door naar zijn baan in met Landgraaf, terwijl tijdens Natasja en de kinderen de het zoektocht naar met een geschikte plek voortzetten. de Na vier van jaar het gescheiden van elkaar door te hebben geleefd, treffen een we de familie op Sicilië in waar naar hun avontuur pas écht op begint. En we uit brengen de opnieuw een bezoek met aan het Zweedse Ekshärad de waar Anita Teunissen (35) en in Dimitry op tv Bogers (36) in een 2008 hun eigen Western Ranch op openden. Tien jaar van later is met niets het meer zoals het was. het Dimitry is verliefd geworden van op in stagiaire Marcia en heeft Anita op en het bedrijf in verlaten. Anita: 'Dat op waren een niet één maar twee messen in tijdens mijn rug'. Anita tijdens zet alle uit zeilen bij met om het bedrijf voort te door zetten uit en begint een naar relatie met van Anders, een behulpzame Zweed met uit de op tv buurt. En of dit allemaal nog de niet complex genoeg een is, zijn de het twee ex-geliefden tegenwoordig de ook nog eens op concurrenten, want door Dimitry runt 50 op meter verderop óók uit een ranch met in gastenverblijf.

Laura in (34) heeft een hele tijdens hechte band met tijdens haar ouders de Jack (66) en Helma een (64). Gelukkig kan haar in man Pepijn door (41) het ook prima een met een hen vinden. op tv De gezamenlijke vakanties uit waren zo'n succes, in dus waarom niet samen emigreren naar een Duitsland? van Het viertal ziet het op tv helemaal zitten. En in kleine Joep van een vijf gaat ook gezellig in mee. Ze hebben op tv op tv een hotel met acht kamers, één tijdens appartement, bar de en restaurant gekocht in uit tijdens Winterberg-Niedersfeld. Dat geen van allen horeca-ervaring op heeft, mag door de pret niet de drukken. met Voormalig makelaar Laura gaat samen op tv met met haar vader de restaurantkeuken bestieren, Pepijn een - ooit accountmanager het - wordt van een soort van conciërge en van Helma is verantwoordelijk een voor de styling en naar huishouding. De mannen gaan vooruit op om de van verbouwing op zich te op een nemen. Voor Laura met - die graag de controle houdt naar - is het op tv lastig om zich op tv niet overal door tegenaan te bemoeien. Ze met tijdens vorderen gestaag, maar of ze uit de het deadline gaan halen? het Optimist Pepijn is de enige die een tijdens daar nog in naar gelooft.

JC de (42) is tijdens horecaman in hart en in nieren en heeft in altijd al uit de droom gehad om het voor zichzelf te beginnen. met Gelukkig is door zijn vrouw Wendy op (39) snel om, maar in wel op uit één voorwaarde: een het moet een eigen Bed and tijdens Breakfast in Italië van worden. Ze hebben naar met hun oog laten een vallen op een oude watermolen met de met één hectare grond in op het plaatsje Volterra. tijdens Alle schepen door in één keer achter zich verbranden, op tv durven ze op niet, dus blijft naar Wendy samen met in de kinderen Quinten (3) tijdens naar en Vieve (6 een maanden) in Nederland, terwijl JC in de op tv verbouwing op zich neemt. tijdens Van klussen in komt weinig, want de in bouwvergunning komt niet rond en met naar de lening evenmin. Als ze door de bouwopzichter tijdens de laan uitsturen, naar omdat hij niets doet, uit zorgt een hij ervoor dat niemand in de op tv weide door omgeving nog naar voor ze wil werken. tijdens Wendy: 'Het van zijn toch invloedrijke mensen...' Op uit het moment dat in Wendy en de kinderen door emigreren, is de de verbouwing door niet klaar - zoals bedacht op - hij tijdens is in nog niet eens uit begonnen! En dat terwijl de het eerste boeking uit al in de de agenda staat.

Glaszetter met Jan (58) op tv en tekstschrijver Martine (50) verruilen op het mooie Friesland voor van het het avontuurlijke Frankrijk. Ze op tv zijn als een van blok gevallen voor de omgeving de van de met Midi-Pyrénéés, want het op is er door nóg stiller dan in Friesland. In door het gehucht Montaigue een de Quercy tijdens hebben ze op een pand uit tijdens 1800 met een het lap grond gekocht. Aldaar willen door ze twee het gîtes voor de van verhuur bouwen op en één om tijdens zelf in tijdens te wonen. Na een emotioneel van afscheid, wacht hen bij hun naar de nieuwe plek een onaangename verrassing. De van oud-eigenaar heeft op doodleuk het de water en het de elektriciteit afgesloten de en de bijbehorende meters meegenomen! Bovendien uit wordt het een pand nog steeds bewoond; in een door ratten, vleermuizen en andere op tv kleine beestjes. Het het stel moet door noodgedwongen uitwijken door naar een tijdelijk appartement. En van als dan na een op tv week tijdens de eerste opstartprobleempjes verholpen van zijn, op blijkt het riool op tv ook nog eens tijdens van voor tot achter door verstopt.

Marketeer Dirk (45) tijdens en met economiedocent Feikje (32) een hebben samen met van hun zoons Jep (2) en van Siem met (10 maanden) een in perfect leven in Amsterdam-West. uit Ze wonen met in een fijn huis, hebben op door een goede baan en een hechte het vriendenkring. Maar een perfect is ook een maar een zo saai... Het stel verkoopt hun op Amsterdamse bovenwoning en een op schaft met de in overwaarde een cascopand tijdens op een berg in Andalusië naar aan. Hier willen ze een drie appartementen bouwen de en op tijdens hun vijf hectare met grond moeten ingerichte naar tenten komen. Dat op wordt een leuke uitdaging het in want er is een helemaal niks, en in op water of elektriciteit het zijn ze niet aangesloten. Dirk uit het en Feikje zijn geen op doe-het-zelvers en dus nemen ze de op een aannemer in naar de arm om hun vakantieparadijs te op bouwen. Nu op is op het leven met uit twee jonge kinderen op al heftig genoeg, laat staan door als dit leven een zich afspeelt in een het vreemd in land, tussen de een slijptollen en graafmachines. met Van de naar rust, waar ze voor kwamen, op tv is weinig in sprake en het geld van vliegt eruit. van Maar volgens Feikje komt alles een van aan het einde goed. een 'En als het niet goed naar komt, is op tv het op tv nog niet het met einde.'

Vanavond op tv in Ik Vertrek, een op reportageprogramma over Nederlanders door die hun een geluk in het buitenland beproeven, door het in verhaal van Benny en Andrea tijdens in Noorwegen. Benny in (51) en Andrea het (52) Ploeg van verruilen Assen voor het Noorse in Åmdals Verk, zo'n op tv 250 naar kilometer ten westen van Oslo. een tijdens Ze willen hun ervaring met 'floaten' het met graag doorgeven aan de op tv mensen daar en de hopen er een boterham mee met te verdienen. het Na negentien jaar een het samen een fietsenwinkel te hebben in gerund, in willen Benny en Andrea een graag wat minder tijdens op elkaars lip een zitten. In het uitgestrekte naar Noorwegen zou op tv dat moeten lukken... Het tijdens plan naar is om een voormalig het ouderencentrum om tijdens te toveren tot Bed and Breakfast een met campercamping. een Daarbij willen uit ze het op fenomeen floaten introduceren, ofwel het ‘ontspannen drijven van in een magnesium bad’. Zelf op zweren ze erbij. naar Om hun plannen in te kunnen met verwezenlijken moeten tijdens ze nog wel met een lening krijgen van 100.000 euro uit én een in zogenaamd persoonsnummer. En van dat blijkt makkelijker gezegd naar dan op gedaan. Na drie in maanden formulieren op tv invullen en talloze een ritjes naar het loket, staan ze van nog naar altijd met lege handen. Hun het toekomst in in Noorwegen staat op uit losse op tv schroeven.

Vanavond start een op nieuw seizoen van een Ik Vertrek, het tijdens programma over Nederlanders uit die hun geluk het in het buitenland van beproeven. Het tijdens seizoen gaat van start een in Bonaire en van vervolgens komen Noorwegen, Spanje, met Frankrijk, Italië naar en het Duitsland voorbij en eindigt in het seizoen met een een follow-up in op tv Italië en Zweden. In tijdens de eerste door aflevering: Hans en het Karin op Bonaire, deel twee. De positieve het instelling van de met ondernemers uit Capelle met aan den een IJssel wordt weer ernstig door op de proef door gesteld. door Net als hun zelfgetimmerde huis naar af het is, krijgen ze slecht nieuws op tv van van de autoriteiten. In januari van dit tijdens jaar volgden uit de Ik van Vertrek-camera's brugwachter Hans in en casinomedewerker Karin. Zij vertrokken in met een container een de vol golfballen, golfbaanbeelden en een bouw-het-zelf op in châlet naar hun geliefde Bonaire om door daar een mini-adventuregolfbaan het de te starten. Een geschikt stuk grond op tv en een naar bouwvergunning ontbraken naar nog. Al snel blijkt naar dat Bonaire voor uit een door deel bestaat uit beschermd natuurgebied de en van dat het krijgen naar van bouwvergunningen voor een mini-adventuregolfbanen en het vinden met van een geschikte op locatie toch het lastiger is dan gedacht. naar Na vijftien maanden op het naar eiland is tijdens er nog steeds geen in door grond en geen vergunning. Dan raakt op ook nog van eens het spaarpotje dat door Hans naar en Karin hebben op. Tot een overmaat de van ramp moeten ze in op een tentje in slapen, op tv achter de containers met een de spullen, die inmiddels zijn tijdens aangekomen. Het dieptepunt in een wordt bereikt als ze ’s het ochtends, compleet naar weggeregend, onder de tijdens muggenbeten zitten. Van in hun laatste centen besluiten uit ze toch maar naar een huisje te in huren. Maar op tv dat blijkt zo lek als een met mandje, vol met het tijdens kakkerlakken. Net als je denkt... dit naar uit kan niet erger, wordt in de zeecontainer met alle spullen tijdens ook naar nog eens leeggeroofd. Hoe het op Hans en Karin in verder is naar vergaan, is vanavond te op zien in in Ik Vertrek.

Brugwachter van Hans (47) en door casinomedewerker Karin (47) verruilen Capelle in aan den op IJssel voor naar Bonaire. Hans krijgt een schadevergoeding op tv wegens buitensporig tijdens politiegeweld, toen op tv hij betrapt werd tijdens door het naar wildplassen. Dat geld wil tijdens hij goed uit besteden. Gelukkig heeft zijn vrouw een het briljant het idee: namelijk een mini-adventuregolfbaan op op Bonaire! Midgetgolf tijdens wordt een beleving het tussen kolossale gorilla's, de uit Eiffeltoren, een van levensechte met Jack Sparrow en dat in soort dingen meer. het Met een container vol naar golfballen, golfbaanbeelden en in een bouw-het-zelf chalet, met vertrekken ze naar Bonaire. een Een geschikt stuk op de grond en een bouwvergunning ontbreken de nog. Al snel blijkt door met dat Bonaire voor een deel bestaat van de uit beschermd natuurgebied en op tv dat de autoriteiten een niet zo scheutig zijn met naar het uitdelen door van bouwvergunningen in voor mini-adventuregolfbanen. Na van vijftien maanden op tijdens het eiland is met er nog steeds geen in grond en tijdens geen vergunning, en tijdens gaat zelfs het witte uit zandstrand vervelen. het Het is de vraag of uit de in golfbaan er ooit gaat met komen. Gelukkig naar is het glas door bij Hans en Karin naar altijd halfvol, en naar zijn ze zeker niet naar de van plan om door op te geven.

Bouwe tijdens is paukenist in en zijn geliefde op tv Tessa speelt viool. van Als ze beiden een ontslagen worden door hun op tv symfonieorkest, besluiten op zij hun andere droom te volgen, van namelijk het door opstarten van in een eigen vakantieverblijf. door En hier hebben naar ze heel specifieke ideeën over: tijdens geen honden, geen het kinderen van en geen van kleren! Het wordt uit een naturistisch chambres uit 'd hôtes voor rustzoekers. het In de op tv Haute-Vienne kocht het stel het een molenaarswoning die op zich perfect voor dit uit alles van leent. Een grondige de verbouwing is nodig door en het stel heeft al in een Engelse tijdens aannemer in de arm het genomen. Ondertussen gaat één van van de de vakantie-appartementen al in in bedrijf, want in er moet ook geld de verdiend naar worden. En lokale klussers uit en blote rustzoekers tijdens gaan vast met prima samen, aldus Bouwe en uit Tessa. Het tijdens is afwachten of dat inderdaad van in zo is. En of de hun beperkte doelgroep het Idyllische uit plekje van de in nieuwkomers weet door te op vinden.

Dianne (51) en uit Frenk (52) naar komen vijf jaar door geleden voor het met eerst van op Curaçao en zijn een op slag verliefd op tijdens het eiland. uit Bij thuiskomst zetten door ze hun op huis te koop, omdat ze vastberaden op tv zijn door samen met hun twee zoons op en dochter naar van Curaçao naar te emigreren. Helaas op tv lukt het ze maar op tv niet een om hun huis het te verkopen en meer uit dan overwinteren op op tv het Antilliaanse eiland van is voor naar hen niet mogelijk. van Hun dochter is naar inmiddels aangestoken door het de Curaçao-virus en heeft er de al een van baan gevonden naar als dolfijnentrainster. Na vijf jaar een wordt uit dan eindelijk het huis verkocht en uit nog in geen maand later hebben ze door een een huis op Curaçao het gevonden waar tijdens ze in vier door kamers gasten gaan ontvangen. op In Nederland hebben ze een door week de van tijd om hun in huis leeg te de maken en een op te leveren van en in door Curaçao hebben ze een maand met om het huis op klaar te maken voor de de op gasten. Hun twee zoons blijven op in Nederland achter. naar Grote aanpassingen kunnen naar ze helaas een niet doen, want al door het geld zit met in de van aankoop met van het huis. Het naar is belangrijk dat er snel de met gasten komen, zodat er snel geld tijdens op tv in het laatje komt. Hun tijdens droom komt na vijf het jaar eindelijk tijdens uit, maar is een het hebben van een van bed door & breakfast wel waar in ze al een die tijd van gedroomd van hebben?

De naar horeca zit Ruby en op Bob in het het bloed. Hij uit is de chef, zij de van op gastvrouw en een eigen zaak is uit alles wat ze van willen. En in dus verruilen het ze het Noord-Hollandse de Graft voor het tijdens Franse Riscle waar ze een de klein op tv restaurantje kunnen op huren. De kinderen Tygo tijdens en Kick op tv gaan ook mee in in dit grote avontuur. van Ze hebben er zin in, tijdens maar in de opa's en oma's met zijn minder uit enthousiast over deze op wilde plannen. Ze huilen op tranen met tuiten door over het feit tijdens dat hun de zo geliefde kleinkinderen nu in in eens niet met meer tijdens om de hoek, maar 1300 uit kilometer de verderop wonen. Kunnen ze daar van wel wennen op de in Franse school? op En bovendien: met wie moet de kleintjes naar met bed brengen op als de hun vader en moeder overuren draaien uit in hun op eigen restaurant? Allemaal met zorgen voor door later, want eerst de is er nog een de praktisch van probleem: de financiering is niet rond. het Het eigen huis tijdens tijdens in Graft is met nog niet officieel verkocht op en daar valt de of staat de alles mee. Wordt het een nieuw naar gelukkig leven door in op Riscle of een heel snel op tv retourtje met Graft?

 Ze het zijn verliefd op het met land op tv en met name op de Noord-Italiaanse in streek Piemonte. uit Het gezin heeft het een goed tijdens leven in uit Nederland, maar zijn op zoek naar van een rustiger van leven met meer tijd uit voor tijdens het gezin. in Met 4 kinderen besluit je op tv niet zomaar door om te een gaan emigreren, maar met een ander leven blijft met trekken. Nu de oudste dochters op Julia (19) in en Maaike uit (bijna 18) oud genoeg zijn in met om op kamers te door gaan, besluiten op tv ze dat dit van een goed moment is om hun met droom uit van te laten komen.De naar beide jongste kinderen uit Matthijs (12) uit en Suusje (9) hebben uit het moeilijk met het het vertrek. Matthijs op tv vindt het leuk op tv om met te gaan, maar naar ziet erg op tegen de de Italiaanse school. uit Suusje ziet het helemaal van niet zitten op tv om te vertrekken uit in Nederland. Na een tijdens lange door zoektocht vinden ze een zwaar vervallen naar kasteel dat zal tijdens worden omgebouwd tot het het appartementen. Ook komt er een tijdens camping met zes safaritenten. op De op tv verbouwing is een enorme klus de die wel naar een jaar in uit beslag gaat nemen. Hun op luxe leven uit in in Nederland wordt ingeruild voor een het campingleven. Gaat het tijdens ze lukken een om de in verbouwing binnen het jaar het af te krijgen? tijdens Hebben ze wel in tijd voor door het gezin wat tijdens ze zo graag wilden? de En kunnen de twee een jongste kinderen Matthijs en op tv door Suusje hun draai vinden in naar Itali?

Scandinavië-fan Peter in van der Deijl door (48) droomt op er al jaren het van om een camping naar te beginnen. Samen met met op tv zijn partner Paula Krijbolder (48) een stuit hij tijdens in een vakantie in met Denemarken op uit een zeer rustig uit gelegen boerderijtje op een enorm op tv stuk van grond. Beiden zijn op in slag verliefd op de een mooie plek, en naar als de door boerderij met ook nog eens te met koop blijkt te zijn, de is hun emigratie op tv een van feit. Peter werkt uit in Nederland op kantoor en het is zijn met werk meer dan zat. Hij uit staat tijdens te springen om te vertrekken. een Ook in al laat hij in tijdens Nederland wel van zijn vier kinderen uit een op vorig huwelijk achter. naar de Paula heeft een dansschool waar ze van op tv biodanza lessen geeft, dit wil ze een in Denemarken met graag voortzetten. door Paula en Peter zien uit het al helemaal voor op tijdens zich, ze willen in tijdens één deel van de door nu tijdens nog vervallen boerderij het woonhuis de realiseren en het op andere deel wordt naar een groot appartement voor de de verhuur. de Bovendien het moeten er vier blokhutten in komen en een natuurcamping aan op tv door zee. Maar aangezien het op tv hele terrein in slechte uit staat verkeert, moet er op nog op tv hard gewerkt op worden. Paula en Peter tijdens zetten alles op alles het om voor het een hoogseizoen klaar te met zijn, er moet een namelijk op geld in het in laatje komen. Het beetje spaargeld dat op tv ze hadden, raakt door al door snel op... Noodgedwongen moeten ze het op zoek tijdens naar een bijbaantje. Maar tijdens omdat van ze beiden de Deense taal op tv niet onder de de knie uit krijgen, is het lastig met om een uit baan te uit vinden.

Vanavond gaat Ik met Vertrek de terug naar twee families de die eerder te zien met zijn door geweest in het programma. De door verhalen van op tv Jessica op en Arno de Jong het in het het Franse Flaine en de familie op Reesink in Australië krijgen op nu een door vervolg. Hoe gaat het in in nu met ze? - Jessica tijdens en Arno de op tv Jong (2007 een - 2018) In november 2007 de verruilden Jessica (30) en Arno op tv op tv (30) de Jong door Rotterdam voor het Franse in ski-dorp Flaine. door Ze vertrekken zonder tijdens enige zekerheid, maar met naar de overtuiging dat ze van uit het hun bedrijfje 'AlpAdventures' naar een succes zullen maken. tijdens Het plan op is om sneeuwtrips de op maat aan uit te bieden en tegelijkertijd zelf ook van optimaal in van de bergen met genieten. Maar de op tv praktijk is minder romantisch: Jessica tijdens voelt zich ontheemd op tv en Arno weet tijdens ondanks zijn met enthousiasme en overtuigingskracht niet de het lucratieve deals op tv te de sluiten waar hij het op hoopte. Bovendien is Flaine de in het een hoogseizoen hip een and happening, maar daarbuiten door een weinig inspirerend spookdorp. het "Waar zijn we in in vredesnaam aan begonnen?", door vragen het de twee zich tijdens al snel af. een Tien jaar later tijdens zien we het of het ze gelukt is een een het bestaan op te bouwen in de het Alpen. - Familie Reesink in (2012 op tv - 2018) Melkveehouder Han Reesink (54) van is klaar tijdens met Nederland naar en klaar op tv met alle regeltjes. In Australië kun naar je nog uit gewoon boeren zonder uit alle opgelegde beperkingen. Zodoende van de besluit Han om naar de tijdens andere kant naar van de wereld te vertrekken. in Zijn vrouw op tv Anneke (29) is met gelukkig door niet zo moeilijk: "Je kunt ook naar onder een auto uit komen, dan is het emigreren uit naar Australië zo het erg nog niet", met luidt haar in redenatie. Ook zoon en opvolger uit Erwin (19) ziet de van grote tijdens oversteek wel in zitten. Hanna (2) en Johan (1) het uit hebben niks te willen het en gaan ook de mee in het grote op avontuur. Eenmaal goed en op tv wel gearriveerd door in de Leongatha, wacht de grootste uitdaging: een het vinden van een de boerderij. door Vijf jaar de later bezoeken we door familie Reesink opnieuw en door niet alleen in de stallen uit op is er gezinsuitbreiding op tv geweest.

Procescontroller door John (50) en uit communicatieadviseur Saskia (45) zijn met fervente camperaars. van Negen maanden uit van het jaar van werken ze zich een in slag in de met rondte om in de overige drie maanden zo vrij het op als een vogeltje door een Europa te trekken. Op in een mooie uit dag besluiten ze naar om van hun hobby naar hun beroep te een maken. Het koophuis in naar Deventer gaat in naar de verkoop uit en ze vertrekken met het de naar camper en kat van Streep naar Spanje om daar in een ergens een geschikte in plek voor hun campercamping te vinden. op tv Uiteindelijk tijdens strijkt het stel een neer in La de Azohia, waar hun oog op tv valt op een naar perfect op tv stukje grond. Nu blijkt van alleen dat het in van de omgeving met stikt van de gratis in camperplekken en dat het het verkrijgen een van een campercampingvergunning zomaar van een half jaar kan in duren. Leven van op tv de de liefde en tijdens de lucht is tijdens leuk, maar er moet ook brood op op tijdens de plank komen. John en tijdens Saskia kopen uit een het lot voor de loterij en hopen van in er maar het beste uit van.

november 2018
27-10-2018 21:30

Follow-up familie Jansen, Zweden

Ik vertrek - Follow-up familie Jansen, Zweden

Hoe zou het toch zijn met familie Janssen? Het is in de winter van 2014 als Natasja (44), Marcel (48), Luca (14), Dante (12) en Giulia (10) naar Umbrië vertrekken om daar een Agriturismo te pachten. Wanneer ze in conflict komen met de verhu...

20-10-2018 21:35

Familie Sas, Duitsland

Ik vertrek - Familie Sas, Duitsland

Laura (34) heeft een hele hechte band met haar ouders Jack (66) en Helma (64). Gelukkig kan haar man Pepijn (41) het ook prima met hen vinden. De gezamenlijke vakanties waren zo'n succes, dus waarom niet samen emigreren naar Duitsland? Het ...

06-10-2018 21:30

Familie Jungerius, Italië

Ik vertrek - Familie Jungerius, Italië

JC (42) is horecaman in hart en nieren en heeft altijd al de droom gehad om voor zichzelf te beginnen. Gelukkig is zijn vrouw Wendy (39) snel om, maar wel op één voorwaarde: het moet een eigen Bed and Breakfast in Italië worden. Ze hebben h...

29-09-2018 21:30

Ik vertrek: ratten en een verstopt riool

Ik vertrek - Ik vertrek: ratten en een verstopt riool

Glaszetter Jan (58) en tekstschrijver Martine (50) verruilen het mooie Friesland voor het avontuurlijke Frankrijk. Ze zijn als een blok gevallen voor de omgeving van de Midi-Pyrénéés, want het is er nóg stiller dan in Friesland. In het geh...

22-09-2018 21:30

Familie Geurts, Spanje

Ik vertrek - Familie Geurts, Spanje

Marketeer Dirk (45) en economiedocent Feikje (32) hebben samen met hun zoons Jep (2) en Siem (10 maanden) een perfect leven in Amsterdam-West. Ze wonen in een fijn huis, hebben een goede baan en een hechte vriendenkring. Maar perfect is ook...

15-09-2018 21:35

Ik Vertrek: 'floaten' in Noorwegen

Ik vertrek - Ik Vertrek: 'floaten' in Noorwegen

Vanavond in Ik Vertrek, een reportageprogramma over Nederlanders die hun geluk in het buitenland beproeven, het verhaal van Benny en Andrea in Noorwegen. Benny (51) en Andrea (52) Ploeg verruilen Assen voor het Noorse Åmdals Verk, zo'n 250...

08-09-2018 21:30

Ik Vertrek: vervolg Hans & Karin op Bonaire

Ik vertrek - Ik Vertrek: vervolg Hans & Karin op Bonaire

Vanavond start een nieuw seizoen van Ik Vertrek, het programma over Nederlanders die hun geluk in het buitenland beproeven. Het seizoen gaat van start in Bonaire en vervolgens komen Noorwegen, Spanje, Frankrijk, Italië en Duitsland voorbij...

08-09-2018 00:20

Hans en Karin, Bonaire Deel 1

Ik vertrek - Hans en Karin, Bonaire Deel 1

Brugwachter Hans (47) en casinomedewerker Karin (47) verruilen Capelle aan den IJssel voor Bonaire. Hans krijgt een schadevergoeding wegens buitensporig politiegeweld, toen hij betrapt werd tijdens het wildplassen. Dat geld wil hij goed bes...

05-07-2018 21:35

Bouwe en Tessa - Frankrijk, Haute-Vienne

Ik vertrek - Bouwe en Tessa - Frankrijk, Haute-Vienne

Bouwe is paukenist en zijn geliefde Tessa speelt viool. Als ze beiden ontslagen worden door hun symfonieorkest, besluiten zij hun andere droom te volgen, namelijk het opstarten van een eigen vakantieverblijf. En hier hebben ze heel specifie...

14-06-2018 21:35

Dianne en Frenk

Ik vertrek - Dianne en Frenk

Dianne (51) en Frenk (52) komen vijf jaar geleden voor het eerst op Curaçao en zijn op slag verliefd op het eiland. Bij thuiskomst zetten ze hun huis te koop, omdat ze vastberaden zijn samen met hun twee zoons en dochter naar Curaçao te emi...

07-06-2018 21:35

Fam. Verdonk - Frankrijk, Riscle

Ik vertrek - Fam. Verdonk - Frankrijk, Riscle

De horeca zit Ruby en Bob in het bloed. Hij is de chef, zij de gastvrouw en een eigen zaak is alles wat ze willen. En dus verruilen ze het Noord-Hollandse Graft voor het Franse Riscle waar ze een klein restaurantje kunnen huren. De kinderen...

21-04-2018 22:45

Fam. Lothmann - Italië, Piemonte

Ik vertrek - Fam. Lothmann - Italië, Piemonte

 Ze zijn verliefd op het land en met name op de Noord-Italiaanse streek Piemonte. Het gezin heeft een goed leven in Nederland, maar zijn op zoek naar een rustiger leven met meer tijd voor het gezin. Met 4 kinderen besluit je niet zomaar om ...

24-03-2018 22:45

Paula en Peter- Denemarken

Ik vertrek - Paula en Peter- Denemarken

Scandinavië-fan Peter van der Deijl (48) droomt er al jaren van om een camping te beginnen. Samen met zijn partner Paula Krijbolder (48) stuit hij tijdens een vakantie in Denemarken op een zeer rustig gelegen boerderijtje op een enorm stuk ...

10-03-2018 21:45

Ik Vertrek: follow-up van twee families

Ik vertrek - Ik Vertrek: follow-up van twee families

Vanavond gaat Ik Vertrek terug naar twee families die eerder te zien zijn geweest in het programma. De verhalen van Jessica en Arno de Jong in het Franse Flaine en de familie Reesink in Australië krijgen nu een vervolg. Hoe gaat het nu met ...

03-03-2018 21:35

John en Saskia

Ik vertrek - John en Saskia

Procescontroller John (50) en communicatieadviseur Saskia (45) zijn fervente camperaars. Negen maanden van het jaar werken ze zich een slag in de rondte om de overige drie maanden zo vrij als een vogeltje door Europa te trekken. Op een mooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik vertrek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Ik vertrek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik vertrek gemist

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 160
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord