Programma gemist?

Melkveehouder door Han Reesink het wordt gek van de in regeltjes die het boeren naar in met Nederland onmogelijk maken en wil emigreren het door naar Australië om daar een van nieuw boerenbedrijf te tijdens starten. Als met zoon Erwin, die ook uit graag boer wil door worden, hierover net zo met van enthousiast blijkt besluiten ze op tv de grote stap de te maken. Han wil tijdens namelijk de niet naar Australië vertrekken zonder uit een uit opvolger te hebben. Zijn het boerderij op het Drentse op tv platteland wordt op tv snel verkocht tijdens en dus kan de reis het naar de tijdens andere kant tijdens van de wereld worden gemaakt, een met van behalve zijn zoon Erwin ook zijn van vrouw Anneke en op tv hun kinderen in Hanna het en Johan. De andere zoon de uit zijn vorige naar huwelijk, Dennis, blijft tot met met groot verdriet van Han het in Nederland van achter. De Engelse taal is uit voor Han naar en Anneke een obstakel en uit ze krijgen het met maar lastig een onder de naar knie. Maar tijdens het grootste probleem is toch de wel dat er een bij het van vertrek nog op geen boerderij is naar gevonden...

De uit bar in Spanje speelde ondanks naar naar de onuitputtelijke inzet van Nico naar en de Sylvia na een aantal maanden nog op tv maar de net quitte. Kunnen ze inmiddels van goed leven een van de bar tijdens of hebben ze het in in harde werken opgegeven?

Nederlanders worden gevolgd uit naar die hun geluk in het buitenland naar gaan beproeven. Om van uiteenlopende redenen van vertrekken met steeds meer mensen uit van Nederland. De een zon, vrijheid, mentaliteit of ouderwets ondernemerschap door spelen met een rol in de verstrekkende uit het beslissing om je voorgoed op tv in het buitenland te met vestigen in en hier huis uit en haard achter te laten. een Waar gaan ze naar op naar toe? Waarom en wat op laten ze achter? op We zien de in laatste voorbereidingen in het Nederland, het emotionele tijdens afscheid van vrienden en naar familie op tv en de eerste onzekere stappen van in een het land van bestemming. Van uit alle van voorspoed en tegenslag op tv is de kijker direct getuige gedurende van tijdens de eerste spannende maanden in het een nieuwe op tv thuisland.

De Brabantse tijdens Mark en op Margo den tijdens Houting beginnen in 2011 naar een naaktcamping op in Slowakije. Een jarenlange in droom wordt werkelijkheid. Helaas zit het het ze van het eerste seizoen niet op mee. De verbouwing een van kost meer dan verwacht en tijdens het regent op constant waardoor de de gasten wegblijven. Mark moet in het de op winter noodgedwongen met zijn oude baan als printerreparateur oppakken. tijdens De zomer erna op tv hebben van ze meer de geluk, ze hebben de het dubbele aantal tijdens gasten en ook het weer van werkt mee. het Toch moet tijdens Mark ook deze tijdens winter weer naar Nederland de toe om de tijdens eindjes aan de elkaar te kunnen naar knopen. Het seizoen erop gaan ze het er weer het vol goede moed het tegenaan, op met de hoop nu eindelijk een van in hun camping Dobrá een Lúka te kunnen tijdens rondkomen..

Joost op tv en Susan verruilen naar Almere voor Andalusië. van In het gehuchtje Alhaurín de el Grande met ligt hun toekomst. Het pand uit waar ze een op tv op Bed and Breakfast in willen beginnen, een staat al met acht door jaar leeg en door is onbewoonbaar. Er is met geen water, op geen elektriciteit, geen uit riolering en zelfs de ramen en het deuren ontbreken. Toch op tv uit heeft Susan het ambitieuze op plan om naar deze bouwval in tijdens drie maanden tijd in om te turnen tot tijdens een sfeervol het gastenverblijf. Spanje blijkt door echter een slecht land uit om haast te hebben; de wanneer op ze om 9.00 met uur met de aannemer afspreken, een komt hij op doodleuk een week de later. Het stel uit werkt de de klok rond en naar vooral Susan pleegt met roofbouw op haar lichaam. uit Knieën, rug en vingers; door niks functioneert het meer en ze strompelt tijdens door van het leven. Ook het een gemis van haar 17-jarige zoon naar op Levy, die in Nederland achterbleef in om een zijn studie af het te maken, valt haar de zwaar. En zo blijkt op tv emigreren een met lichamelijk en emotionele uitputtingsslag. En een dan moet het door seizoen nog van beginnen...

Als Bob tijdens na een reorganisatie op door straat uit komt te staan, besluit hij van dat op alles anders moet. Samen met tijdens zijn vrouw Jos door pakt hij zijn het van boeltje om in het door gehucht Blot met l'Église een nieuw leven te beginnen. uit In een uit oude watermolen willen met de vijftigers het een chambres d'hôtes van met wellness beginnen. En naar hoewel koken het niet hun specialiteit tijdens is, zal er door ook tables d'hôtes worden het aangeboden. Al met de al op tv een spannende onderneming. Vol goede moed een gaat het stel het aan de slag. tijdens Alleen, het naar schiet niet op. op tv De riolering, de elektra een met en de verwarming moet uit worden aangepakt op tv en de gestelde deadline van wordt ruimschoots overschreden. En met dan komt de er ook nog eens verschrikkelijk van uit nieuws uit Nederland: de broer van op tv Jos is totaal uit onverwacht uit door het van leven gestapt. De tijd verstrijkt en de Jos en met Bob ploeteren met dapper door. Hun tijdens leven is door een grote bouwput en het is van de vraag met of ze daar ooit door uit gaan naar komen.

Tuinder tijdens Dave (52) en interieurstylist op tv Anne (52) verruilen naar Delft voor het Portugese naar Moncarapacho. Al voordat door uit Dave ooit maar één stap in door Portugal had uit gezet, wist hij: 'hier op wil ik oud met worden'. Vastbesloten om naar nooit door meer terug te keren, de vertrekken de van twee in op tv hun oude kever naar hun een grond in en hun B&B in aanbouw. Maar op tv de al snel gaat van het mis. De op tv aannemer vraagt een te hoge op tv prijs en levert half naar met werk. Als de nieuwkomers de rekening op weigeren te met betalen, gooit hij een doodleuk het bijltje naar erbij naar neer. Tot overmaat van met ramp wil een de architect de bouwtekeningen de niet teruggeven. Dave en de Anne blijven een ontredderd achter op tv met een half afgebouwd pand. De het tijdens bouw ligt stil, met het geld is op een en zonder de tekeningen uit kunnen ze de niet verder. Gelukkig hebben ze van een caravan om naar in te wonen op tv en in groene vingers de waarmee ze in ieder geval de in tuin aan met kunnen leggen. Maar op tv of die de B&B er ooit gaat naar komen?

Henk van en Carolien Peters verruilden in in 2007 hun uit geliefde Groesbeek voor de op tv bloemetjes en een bijtjes op een eilandje het in Costa Rica. op naar De twee zijn van helemaal in hun sas tussen de op apen uit en Heliconia-bomen. Maar leven van in het paradijs kent door zijn in keerzijden. Ze worden geteisterd het door uit tropische stormen, ze op tv zijn gebonden aan hun op bedrijf, en een kunnen daarom nooit terug een naar Nederland om het hun familie van te zien. Als ze in in 2016 bruut worden overvallen, door besluiten ze van Heliconia Island een definitief achter zich te uit laten. van We treffen de uit Groesbekers op de camping in in Plasmolen. het Ook bij familie Scholten liep door het avontuur anders van dan gehoopt. uit Wampie, Hans tijdens en de kinderen Peer, Mats en met Lara in vertrokken in 2006 naar het een Franse Casseneuil. in Ze kochten daar een tijdens gigantisch van landgoed. Hans met kwakkelde met zijn gezondheid en uit 'ontstressen' was het het doel. op tv Met een onverkoopbaar huis, de de zorg het voor drie opgroeiende kinderen, op tv én de verbouwing van hun op tv chambres d'hôtes een kwam uit daar maar weinig van op terecht. Hans was genoodzaakt om naar een zijn baan in door Nederland aan te houden. Jarenlang in pendelde hij op en van neer door en bestierde Wampie in haar in eentje op hun bedrijf met in Frankrijk. In 2017 keert het het uit hele gezin terug na een door tragische mededeling: een Hans is ongeneeslijk op ziek.

Paramedisch natuurkundig van therapeut Nicole naar (53) vindt dat naar er te met veel oorvervuiling in Nederland is. En van dat doet haar naar in getraumatiseerde paard Zazou geen goed. Dit met heeft de haar doen besluiten op tv om te vertrekken. naar Ze heeft samen met een haar man Cosmas (55) van - die tijdens gelukkig de ook mee wil door - een chateau een gekocht in de een Franse Pyreneeën. In het hoogseizoen door bieden ze kamers naar voor toeristen aan en de naar de rest van het jaar willen door ze mensen van ontvangen die door Nicole de behandeld willen op worden. Nicole beschikt de over geneeskrachtige het gaven, werkt met energiebanen en van op tv kan dingen heel met goed aanvoelen. Paardenvriendin Thérèse (40) gaat tijdens ook mee. Nicole de is op tv van mening dat ze heel naar goed kan helpen met met het ontvangen op tv van naar gasten en het verzorgen van met de op tv paarden. Cosmas heeft op zo zijn bedenkingen over Thérèse. de naar Volgens hem is het van een pittige dame die nog uit wel eens een voor problemen kan uit gaan naar zorgen...

Ruud en op Netty uit de Limburg vertrokken naar in 2013 naar tijdens het Duitse Oberstdorf. van Zonder enige ervaring openden ze van daar op tv een chocoladewinkel. Het tijdens werd een groot met succes. De chocolaatjes vonden gretig aftrek van en de nieuwkomers uit werkten van tien uur per een dag. Eind tijdens goed al goed, zou tijdens je denken. uit Toch treffen we het stel zes met in jaar later niet in het Duitsland maar in Oostenrijk, waar uit Ruud tijdens kaartjes verkoopt voor de uit skilift! Maar door dat is niet waar de de twee voor met naar Mühlbach in am Hochkönig zijn vertrokken. in De drukte in de van op tv chocoladewinkel brak ze op. een En ze hadden naar nog een andere droom... door Ook in bij familie van den Hurk uit is niets meer zoals door het was. De de Brabanders vertrokken in op 2009 naar Sevilla in om Maartens droom uit uit te volgen: weg uit de dagelijkse tijdens sleur op en een met eigen Bed & Breakfast. Zijn tijdens echtgenote in Monique en dochter op tv Sanne gingen met op lood in de in schoenen mee. Al snel besluit een Maarten, tot onvrede van op tv zijn vrouw, om op de koop uit op te stellen van totdat de de huizenprijzen gezakt zijn. De naar verveling slaat toe op tv en Monique en van Sanne twijfelen tijdens ernstig aan tijdens hun toekomst in Spanje. op Tien jaar later runt Monique met een een succesvol gastenverblijf in Espartinas, uit Maarten staat van op het punt een een bistro te openen met in Sevilla, uit Sanne studeert rechten op en de een familie is uitgebreid op tv met een klein Spanjaardje! Ondanks op tv dat de van zaken er goed voorstaan, is de de uit Brabantse gezelligheid ver te door zoeken naar in huize van in den Hurk. Gelukkig de zijn ze hun zachte door G niet in verloren.

Surfschoolhouder Sjors door (24) uit viel ruim een jaar geleden naar als op tv een blok voor de blonde tijdens salesaccountant Lieke (25). Tijdens de hun eerste een gezamenlijke vakantie het in Indonesië het besluit het stel door hun geluk op op tv Bali te beproeven en daar het een Yoga van Retreat te met beginnen. Binnen een week tijd hebben in ze een geschikt uit door stuk grond gevonden middenin Hipster Paradise op tv met Changgu. Met spaargeld de en wat geleende centen van de een ouders van een Lieke kunnen ze het een project financieren. tijdens Dat er al 461 met yogacentra een op het eiland met zijn, maakt volgens hen op niet uit, want door zij doen in het anders en beter! De in op bouw gaat van met start en Sjors en Lieke coördineren van dit alles vanuit met Nederland. tijdens En dat is op spannend, want de ze zullen het door resultaat pas zien naar als ze geëmigreerd de zijn. En dan is het door te hopen dat op de rustzoekende yogi ze een weet te uit vinden én het dat Lieke van een goede gastvrouw wordt. het Want zoals ze zelf met zegt: 'Ik kom met uit de met mode, en naar hospitality is niet de direct mijn ding.'

Meubelmaker in Dennis Henebiens (39) en zelfstandig door uit ondernemer Vanessa van Hemert een (38) verruilen het bruisende de Rotterdam uit voor het Oostenrijkse Mallnitz. Voor Dennis naar uit gaat er een lang gekoesterde op droom in het vervulling: 'Wat is er uit nou mooier dan tussen de de bergen te in wonen?' De tijdens Rotterdamse de Vanessa heeft zo haar van bedenkingen. Ze tijdens vraagt zich af of ze zich naar thuis gaat van voelen in het een slapend tijdens dorp. De opa's en oma's met in stomme verbazing achterlatend, tijdens vertrekt het van stel samen met hun uit kinderen Senna naar (5) en een Izabella (2). de Het gezin neemt een op pension over, waarvan uit het jaren '70 interieur een met flinke opknapbeurt kan uit gebruiken. Er de is op haast geboden, want slechts drie weken uit na in de officiële overdracht barst met het wintersportseizoen door los. En door dan lopen er ook van nog twee kleine kinderen in rond die met de nodige aandacht verdienen. Het van nieuwe Oostenrijkse leven tijdens is in op ieder geval vol tijdens uitdaging...

Buschauffeur Remco (52) tijdens en van huishoudelijk hulp Colinda (52) met gaan in de eerste glamping door van Brazilië bouwen. met Ze denken dat het een gat tijdens in in de markt is, want 'een het glamping is uit er nog niet!' De in twee tijdens hebben een braakliggend het stuk grond op het eiland naar Florianópolis van gekocht. Het van plan is om een villa tijdens te bouwen van met twee van appartementen voor de verhuur, in en zes safaritenten te plaatsen de op op het terrein. op Hun piepjonge aannemer heeft tijdens nog nooit een op huis gebouwd, het maar Remco en van Colinda hebben er 'een goed op gevoel' bij. Eenmaal aangekomen uit de stapelen de problemen zich in op: de bouwers tijdens en de architect naar hebben het in vooral druk met ruzie maken, de uit tijdens bouwvergunning komt niet rond naar en hun naar visum wordt niet verlengd. Ondertussen van is er op tv nog geen steen gelegd en van verlangt Colinda in vanaf het paradijselijk tijdens eiland terug naar haar van oude leventje. Want van Nederland de was toch eigenlijk zo met slecht nog op niet.

Vanavond uit start het van nieuwe seizoen van met Ik Vertrek. De komende een weken is het populaire de programma een elke zaterdag om het 20:30 uur te zien van op NPO het 1. Er zijn afleveringen met nieuwe in emigranten die allemaal, door in op verschillende bestemmingen, hun droom het gaan met verwezenlijken. Hoe verloopt hun een avontuur en uit lukt het ze van om hun plan te realiseren? tijdens Daarnaast is ook door te uit zien hoe het (r)emigranten uit uit eerdere afleveringen tegenwoordig vergaat. op tv Leven zij nog het steeds hun droom? tijdens uit Vanavond in de eerste aflevering: op Everth en Frenske kopen het een in château in Frankrijk en op tv willen een chambres d'hôtes naar het beginnen.

Maikel zit vast de met gouden handboeien. het naar Het salaris dat hij als een accountant verdient, zorgt voor op tv een onbezorgd bestaan, met waar je niet de de zo makkelijk afscheid van neemt. uit Samen met met zijn vrouw Britt en met kinderen Mike in en Mikki door leven ze volop door het Gooische leven. Totdat Britt uit haar baan kwijtraakt en door in tijdens een depressie belandt. de Wat zou haar nu echt de het gelukkig maken? 'Een grote berg in sneeuw en een blauwe uit lucht', zo ziet naar ze op tv op een dag helder in. op En zo komt een door het dat de hele familie van naar het Oostenrijkse naar Mülbach am Hochköning vertrekt. het Hier willen op ze luxe appartementen de bouwen en uiteindelijk het verhuren. Na in de ski-tochten uit die ze zelf zullen uit begeleiden, moet er in met de eigen ice-bar flink het in worden geaprès-skied. Eenmaal daar blijkt echter op tv dat de Oostenrijkse een uit autoriteiten kritisch zijn als het een om het in uitdelen van het vergunningen gaat. En dat betekent van heel lang met wachten. Negen maanden de na de geplande naar opening wil tijdens het stel dan naar eindelijk hun eerste gasten ontvangen. in Maar: ze zijn nog de niet klaar. in De op deuren passen niet, de een matrassen worden niet geleverd een en de uit stress slaat tijdens toe...

september 2021
17-08-2019 19:30

Familie Reesink - boerderij Australië

Ik vertrek - Familie Reesink - boerderij Australië

Melkveehouder Han Reesink wordt gek van de regeltjes die het boeren in Nederland onmogelijk maken en wil emigreren naar Australië om daar een nieuw boerenbedrijf te starten. Als zoon Erwin, die ook graag boer wil worden, hierover net zo ent...

10-08-2019 19:30

Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

Ik vertrek - Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

De bar in Spanje speelde ondanks de onuitputtelijke inzet van Nico en Sylvia na een aantal maanden nog maar net quitte. Kunnen ze inmiddels goed leven van de bar of hebben ze het harde werken opgegeven?

03-08-2019 19:30

Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Ik vertrek - Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Nederlanders worden gevolgd die hun geluk in het buitenland gaan beproeven. Om uiteenlopende redenen vertrekken steeds meer mensen uit Nederland. De zon, vrijheid, mentaliteit of ouderwets ondernemerschap spelen een rol in de verstrekkende ...

27-07-2019 19:30

Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

Ik vertrek - Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

De Brabantse Mark en Margo den Houting beginnen in 2011 een naaktcamping in Slowakije. Een jarenlange droom wordt werkelijkheid. Helaas zit het ze het eerste seizoen niet mee. De verbouwing kost meer dan verwacht en het regent constant waar...

11-05-2019 20:35

Joost en Susan - Spanje

Ik vertrek - Joost en Susan - Spanje

Joost en Susan verruilen Almere voor Andalusië. In het gehuchtje Alhaurín el Grande ligt hun toekomst. Het pand waar ze een Bed and Breakfast in willen beginnen, staat al acht jaar leeg en is onbewoonbaar. Er is geen water, geen elektricite...

04-05-2019 19:55

Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Ik vertrek - Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Als Bob na een reorganisatie op straat komt te staan, besluit hij dat alles anders moet. Samen met zijn vrouw Jos pakt hij zijn boeltje om in het gehucht Blot l'Église een nieuw leven te beginnen. In een oude watermolen willen de vijftigers...

28-04-2019 22:00

Dave en Anne - Portugal

Ik vertrek - Dave en Anne - Portugal

Tuinder Dave (52) en interieurstylist Anne (52) verruilen Delft voor het Portugese Moncarapacho. Al voordat Dave ooit maar één stap in Portugal had gezet, wist hij: 'hier wil ik oud worden'. Vastbesloten om nooit meer terug te keren, vertre...

27-04-2019 19:30

Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Ik vertrek - Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Henk en Carolien Peters verruilden in 2007 hun geliefde Groesbeek voor de bloemetjes en bijtjes op een eilandje in Costa Rica. De twee zijn helemaal in hun sas tussen de apen en Heliconia-bomen. Maar leven in het paradijs kent zijn keerzijd...

20-04-2019 19:30

Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Ik vertrek - Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Paramedisch natuurkundig therapeut Nicole (53) vindt dat er te veel oorvervuiling in Nederland is. En dat doet haar getraumatiseerde paard Zazou geen goed. Dit heeft haar doen besluiten om te vertrekken. Ze heeft samen met haar man Cosmas (...

13-04-2019 19:30

Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ik vertrek - Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ruud en Netty uit Limburg vertrokken in 2013 naar het Duitse Oberstdorf. Zonder enige ervaring openden ze daar een chocoladewinkel. Het werd een groot succes. De chocolaatjes vonden gretig aftrek en de nieuwkomers werkten tien uur per dag. ...

06-04-2019 19:30

Sjors en Lieke

Ik vertrek - Sjors en Lieke

Surfschoolhouder Sjors (24) viel ruim een jaar geleden als een blok voor de blonde salesaccountant Lieke (25). Tijdens hun eerste gezamenlijke vakantie in Indonesië besluit het stel hun geluk op Bali te beproeven en daar een Yoga Retreat te...

30-03-2019 20:30

Familie Henebiens

Ik vertrek - Familie Henebiens

Meubelmaker Dennis Henebiens (39) en zelfstandig ondernemer Vanessa van Hemert (38) verruilen het bruisende Rotterdam voor het Oostenrijkse Mallnitz. Voor Dennis gaat er een lang gekoesterde droom in vervulling: 'Wat is er nou mooier dan tu...

23-03-2019 20:30

Remco en Colinda

Ik vertrek - Remco en Colinda

Buschauffeur Remco (52) en huishoudelijk hulp Colinda (52) gaan de eerste glamping van Brazilië bouwen. Ze denken dat het een gat in de markt is, want 'een glamping is er nog niet!' De twee hebben een braakliggend stuk grond op het eiland F...

16-03-2019 20:30

Terug: Ik Vertrek

Ik vertrek - Terug: Ik Vertrek

Vanavond start het nieuwe seizoen van Ik Vertrek. De komende weken is het populaire programma elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Er zijn afleveringen met nieuwe emigranten die allemaal, op verschillende bestemmingen, hun droom g...

05-01-2019 22:25

Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Ik vertrek - Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Maikel zit vast met gouden handboeien. Het salaris dat hij als accountant verdient, zorgt voor een onbezorgd bestaan, waar je niet zo makkelijk afscheid van neemt. Samen met zijn vrouw Britt en kinderen Mike en Mikki leven ze volop het Gooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik vertrek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Ik vertrek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik vertrek gemist

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!