Programma gemist?

Melkveehouder van Han Reesink wordt gek door van de regeltjes tijdens die het boeren het in Nederland onmogelijk door maken en wil uit emigreren naar Australië een om daar een nieuw naar boerenbedrijf te de starten. Als met zoon Erwin, die ook graag door op tv boer wil worden, uit hierover net zo enthousiast uit blijkt besluiten ze de met grote stap te maken. op tv naar Han wil namelijk niet met naar Australië tijdens vertrekken zonder een opvolger te op tv hebben. Zijn boerderij op een het Drentse van platteland wordt snel verkocht op en dus kan de de het reis naar de andere kant met van de wereld op tv worden een gemaakt, met behalve zijn een zoon Erwin het ook zijn een vrouw Anneke en hun kinderen tijdens Hanna en Johan. door De andere zoon uit uit zijn vorige huwelijk, van Dennis, blijft in tot groot verdriet met van uit Han in Nederland op achter. De Engelse in taal is voor Han de en Anneke een obstakel de en ze krijgen met het de maar lastig onder de het knie. Maar het grootste tijdens probleem is toch op tv wel de dat er bij het vertrek door nog geen boerderij is met de gevonden...

De bar in van Spanje speelde ondanks naar de onuitputtelijke op tv inzet van de Nico en het Sylvia na een aantal maanden het nog maar net quitte. de op tv Kunnen ze inmiddels naar goed leven van de bar of met hebben ze het op tv harde werken van opgegeven?

Nederlanders worden gevolgd op tv door die hun geluk in het buitenland uit gaan beproeven. op Om uiteenlopende redenen een vertrekken door steeds meer mensen het uit Nederland. De zon, vrijheid, mentaliteit naar of ouderwets ondernemerschap op spelen een rol in naar in de verstrekkende op beslissing om je voorgoed in het op tv buitenland te met vestigen en hier door huis de en haard achter te het laten. Waar op tv gaan ze naar door toe? Waarom en wat de laten ze achter? We van zien de laatste een voorbereidingen op in Nederland, het emotionele met afscheid van vrienden en op tv familie door en de eerste onzekere stappen op tv in het land de van bestemming. Van van alle voorspoed en op tegenslag het is de kijker direct getuige op tv gedurende het de eerste spannende maanden in uit het nieuwe met thuisland.

De van Brabantse Mark en Margo den van van Houting beginnen in 2011 door een naaktcamping in Slowakije. Een naar jarenlange droom het wordt van werkelijkheid. Helaas zit het tijdens ze het de eerste seizoen niet mee. De verbouwing van kost het meer dan verwacht en het in regent constant van waardoor in de gasten wegblijven. Mark moet uit in de tijdens winter noodgedwongen zijn oude met baan als printerreparateur oppakken. de op tv De zomer erna hebben door ze meer geluk, ze tijdens hebben in het dubbele aantal gasten en in ook het weer naar werkt op mee. Toch moet Mark ook deze tijdens een winter weer naar Nederland toe een om van de eindjes aan elkaar te op kunnen knopen. op tv Het seizoen erop gaan op tv ze er de weer vol met goede moed tegenaan, met de hoop het nu eindelijk op van hun camping op tv Dobrá Lúka te kunnen een door rondkomen..

Joost met en Susan verruilen naar Almere voor uit Andalusië. In het gehuchtje Alhaurín el uit Grande ligt uit hun toekomst. Het pand een waar ze een een Bed and Breakfast op een in willen beginnen, staat al tijdens acht jaar leeg op en is onbewoonbaar. het Er is geen tijdens water, geen een elektriciteit, geen riolering een en zelfs de door ramen en deuren een ontbreken. Toch tijdens heeft Susan het ambitieuze plan uit om van deze bouwval in met drie maanden tijd om te turnen in een tot een sfeervol gastenverblijf. Spanje een blijkt echter een de slecht land om haast door te hebben; wanneer van ze om uit 9.00 in uur met de aannemer afspreken, tijdens komt hij doodleuk tijdens een week de later. Het stel werkt de een klok op tv rond en vooral in Susan pleegt roofbouw op haar het lichaam. Knieën, rug in op en vingers; niks in functioneert meer en ze de strompelt door het naar leven. Ook het gemis van op tv naar haar 17-jarige zoon Levy, door die in Nederland achterbleef om naar zijn studie af op te van maken, valt haar het zwaar. En zo blijkt emigreren op een het lichamelijk en door emotionele uitputtingsslag. En dan moet het naar op seizoen nog beginnen...

Als tijdens Bob na een reorganisatie op tv op straat de komt te staan, een besluit hij van dat alles anders door moet. Samen met zijn vrouw Jos in pakt door hij zijn boeltje om tijdens in het het gehucht Blot door l'Église een nieuw leven te op tv beginnen. In een oude het watermolen willen de op tv een vijftigers een chambres d'hôtes tijdens met wellness beginnen. op tv En hoewel koken niet een hun specialiteit uit is, zal er ook tables tijdens d'hôtes naar worden aangeboden. Al op tv met al een de spannende onderneming. Vol goede de moed gaat een het stel aan de slag. naar Alleen, het op schiet niet op. het De riolering, op tv de elektra en de verwarming op tv moet worden aangepakt tijdens het en de gestelde deadline van wordt ruimschoots overschreden. het En dan komt er met ook nog eens verschrikkelijk door het nieuws uit Nederland: de broer tijdens van Jos op tv is totaal onverwacht uit het op leven gestapt. De van tijd verstrijkt een en Jos en op Bob ploeteren dapper tijdens door. Hun leven is op tv een grote bouwput in en het is de het de vraag of ze daar een ooit uit door gaan komen.

Tuinder op tv Dave (52) en interieurstylist Anne op tv de (52) verruilen Delft voor het Portugese door Moncarapacho. Al met voordat Dave ooit in maar het één stap in Portugal met had gezet, wist de hij: 'hier wil ik tijdens oud naar worden'. Vastbesloten om nooit meer terug met te keren, vertrekken op de twee in op tv hun oude kever met naar hun een grond uit en hun B&B in in aanbouw. Maar al snel gaat door het mis. naar De aannemer vraagt naar een te hoge prijs op tv en levert half tijdens met werk. Als de nieuwkomers de rekening het weigeren op tv te betalen, gooit hij doodleuk door het bijltje erbij de neer. Tot overmaat op tv van ramp uit wil de op tv architect de bouwtekeningen met niet teruggeven. Dave met en Anne blijven ontredderd achter uit op met een half met afgebouwd pand. De bouw ligt stil, naar het geld met is op van en zonder de tekeningen kunnen op tv ze niet verder. door Gelukkig hebben naar ze een met caravan om in te wonen uit en groene op vingers waarmee van ze in het ieder geval de tuin aan kunnen naar leggen. door Maar of die een B&B er ooit een gaat komen?

Henk en Carolien van Peters verruilden in op tv 2007 in hun geliefde Groesbeek voor uit de in bloemetjes en bijtjes op tijdens een eilandje door in Costa Rica. De twee het zijn helemaal op in hun sas uit tussen de apen en de Heliconia-bomen. Maar met leven in het paradijs kent een in zijn keerzijden. Ze worden naar geteisterd door het tropische stormen, ze zijn met gebonden aan hun van bedrijf, en kunnen daarom nooit een terug naar van Nederland de om hun familie de te zien. Als ze in 2016 van bruut worden overvallen, van besluiten een ze Heliconia Island definitief een achter zich te laten. een We treffen de van Groesbekers uit op de camping door in Plasmolen. door Ook bij familie de Scholten liep het avontuur het anders dan door gehoopt. Wampie, Hans en tijdens de kinderen Peer, Mats op tv en op tv Lara vertrokken in 2006 naar in het Franse Casseneuil. Ze door kochten daar een tijdens gigantisch landgoed. de Hans kwakkelde met naar zijn gezondheid en in 'ontstressen' was door het doel. van Met een onverkoopbaar huis, de zorg naar voor het drie opgroeiende kinderen, én naar de met verbouwing van hun chambres d'hôtes naar kwam het daar maar weinig de van terecht. Hans was uit genoodzaakt om zijn baan in van Nederland aan door te houden. Jarenlang van pendelde hij op op tv en neer en bestierde op tv de Wampie in haar door eentje hun bedrijf in op Frankrijk. In het 2017 keert het hele gezin terug op na op een tragische mededeling: in Hans is ongeneeslijk tijdens ziek.

Paramedisch natuurkundig een therapeut Nicole (53) in vindt dat er met te veel oorvervuiling in tijdens Nederland is. En een de dat doet haar getraumatiseerde paard Zazou van geen goed. Dit van op tv heeft haar doen besluiten tijdens om te vertrekken. door Ze heeft uit samen met haar de man Cosmas (55) - door die gelukkig ook mee wil met - naar een chateau gekocht de in de Franse Pyreneeën. naar In het hoogseizoen een bieden ze kamers op tv voor toeristen door aan en door de rest van het jaar door willen tijdens ze mensen ontvangen die een door Nicole behandeld willen door worden. een Nicole beschikt over geneeskrachtige gaven, naar werkt met de energiebanen en kan dingen door heel goed het aanvoelen. Paardenvriendin Thérèse (40) een gaat ook mee. de Nicole is van van mening dat op ze heel een goed kan helpen met het ontvangen op naar van gasten en uit het verzorgen van op tv de paarden. Cosmas heeft zo zijn een in bedenkingen over Thérèse. Volgens het hem is met het een pittige dame die nog uit van wel eens voor problemen kan op gaan door zorgen...

Ruud het en Netty uit uit Limburg vertrokken in 2013 naar naar het uit Duitse Oberstdorf. het Zonder enige ervaring openden ze daar uit een chocoladewinkel. door Het werd een op tv groot succes. De chocolaatjes met vonden gretig op aftrek en de nieuwkomers door werkten met tien uur per naar dag. Eind goed al met goed, zou in je denken. Toch uit treffen we het op stel zes jaar met later niet in Duitsland maar in in naar Oostenrijk, waar naar Ruud kaartjes verkoopt voor de van skilift! Maar naar dat is niet waar tijdens de twee voor naar uit Mühlbach am Hochkönig het zijn van vertrokken. De van drukte in de een chocoladewinkel brak ze op. En ze met van hadden nog een de andere droom... Ook bij familie van in op den Hurk is niets meer tijdens zoals het was. uit De op Brabanders vertrokken in 2009 naar Sevilla tijdens om Maartens naar droom te van volgen: weg uit de naar dagelijkse door sleur en een eigen Bed op & Breakfast. van Zijn echtgenote Monique en het dochter Sanne gingen de met lood in tijdens de schoenen tijdens mee. Al snel besluit op tv Maarten, uit tot onvrede van zijn vrouw, om het de door koop uit op te stellen totdat de in huizenprijzen gezakt in zijn. De verveling slaat tijdens toe en Monique en Sanne tijdens twijfelen ernstig van aan hun toekomst in de op tv Spanje. Tien jaar tijdens later runt Monique een succesvol gastenverblijf de door in Espartinas, Maarten staat de op het tijdens punt een bistro in te openen in Sevilla, Sanne op tv studeert rechten en naar de op familie is uitgebreid naar met een klein Spanjaardje! Ondanks dat van op tv de zaken er goed voorstaan, op is de Brabantse gezelligheid naar ver te door zoeken in huize van uit den Hurk. door Gelukkig in zijn ze hun zachte het G niet op verloren.

Surfschoolhouder naar Sjors (24) viel ruim in een jaar geleden tijdens als een blok voor door met de blonde salesaccountant Lieke (25). Tijdens het op hun eerste gezamenlijke een vakantie in Indonesië besluit een het stel hun een geluk op Bali te beproeven tijdens en tijdens daar een Yoga Retreat door te beginnen. van Binnen een week tijd door hebben ze een het geschikt een stuk grond gevonden door middenin Hipster Paradise Changgu. door Met spaargeld uit en wat geleende op tv centen van de ouders van Lieke de kunnen het ze het project financieren. in Dat er al de 461 uit yogacentra op het eiland in zijn, maakt volgens hen niet de de uit, want zij doen het anders door en door beter! De naar bouw gaat van start en naar Sjors het en Lieke coördineren tijdens dit alles vanuit Nederland. En dat uit is spannend, want uit ze zullen het in resultaat pas een zien als ze in geëmigreerd zijn. tijdens En dan is het op tv te hopen in dat de een rustzoekende yogi ze in weet te vinden én een dat Lieke een goede gastvrouw naar wordt. Want zoals het ze van zelf zegt: 'Ik kom uit uit de door mode, en naar hospitality is niet direct mijn naar ding.'

Meubelmaker Dennis Henebiens in (39) en zelfstandig op ondernemer met Vanessa van Hemert in (38) verruilen het bruisende het Rotterdam voor het Oostenrijkse tijdens door Mallnitz. Voor Dennis gaat er een een tijdens lang gekoesterde droom in vervulling: in 'Wat is er tijdens nou mooier een dan tussen de bergen te op tv wonen?' De Rotterdamse de Vanessa heeft zo op haar bedenkingen. Ze van uit vraagt zich af naar of ze zich thuis gaat voelen het in door een slapend dorp. de De opa's en op tv oma's in stomme op verbazing achterlatend, vertrekt door het stel samen van met hun kinderen Senna met (5) en Izabella op tv (2). op tv Het gezin neemt een tijdens pension over, waarvan een het jaren '70 interieur in een flinke op opknapbeurt kan gebruiken. Er in is haast in geboden, want slechts drie weken van na op tv de officiële overdracht barst het het wintersportseizoen los. door En dan op lopen er ook nog een twee kleine door kinderen rond die de op nodige met aandacht verdienen. Het nieuwe de Oostenrijkse leven is in met ieder geval vol met uitdaging...

Buschauffeur tijdens Remco (52) en naar huishoudelijk hulp Colinda (52) gaan een de eerste glamping de van door Brazilië bouwen. Ze in denken dat het een de gat in van de markt op tv is, want 'een glamping is er door nog niet!' op tv De twee hebben door een braakliggend stuk grond uit op de het eiland Florianópolis gekocht. Het een plan is naar om een van villa te door bouwen met twee appartementen voor op de verhuur, en de zes safaritenten te plaatsen op op het terrein. op Hun piepjonge aannemer tijdens het heeft nog nooit het een huis gebouwd, maar Remco en het Colinda hebben er op tv een 'een goed gevoel' bij. Eenmaal aangekomen tijdens stapelen op de problemen zich een op: de het bouwers en de architect hebben naar het vooral druk het met ruzie maken, de de op bouwvergunning komt niet op rond en hun naar visum wordt niet verlengd. Ondertussen door is er nog geen uit steen gelegd het en in verlangt Colinda vanaf het paradijselijk naar eiland terug het naar haar oude leventje. Want door met Nederland was toch van eigenlijk zo slecht nog door niet.

Vanavond start naar het in nieuwe seizoen van Ik Vertrek. uit De door komende weken is het populaire programma op tv elke zaterdag om naar 20:30 met uur te zien op NPO het 1. van Er zijn afleveringen de met nieuwe emigranten die door allemaal, op verschillende naar bestemmingen, hun met droom gaan verwezenlijken. op tv Hoe verloopt hun avontuur uit en lukt het ze op tv het om hun plan te realiseren? Daarnaast in is ook te door zien hoe het tijdens (r)emigranten de uit eerdere afleveringen tegenwoordig op vergaat. Leven zij naar nog tijdens steeds hun droom? Vanavond met in de eerste aflevering: tijdens Everth en Frenske kopen van een château een in Frankrijk en uit willen een uit chambres d'hôtes een beginnen.

Maikel uit zit vast met gouden een handboeien. Het op salaris dat op hij als accountant verdient, zorgt naar voor een onbezorgd bestaan, naar waar tijdens je niet zo makkelijk van afscheid van neemt. uit Samen uit met zijn vrouw Britt en kinderen een door Mike en Mikki leven ze het volop op het Gooische leven. Totdat Britt haar met baan kwijtraakt de en in een door depressie belandt. Wat zou uit haar nu door echt gelukkig maken? 'Een de door grote berg sneeuw door en een blauwe lucht', tijdens zo ziet ze met op een in dag helder in. En zo een komt op het dat de hele familie een naar van het Oostenrijkse Mülbach am tijdens Hochköning vertrekt. Hier van willen ze luxe appartementen bouwen een met en uiteindelijk verhuren. Na de ski-tochten van een die ze zelf zullen begeleiden, moet de op er in de het eigen ice-bar flink naar worden geaprès-skied. Eenmaal daar blijkt echter uit dat de Oostenrijkse op tv autoriteiten kritisch zijn op tv als het om door het uitdelen van uit vergunningen het gaat. En dat door betekent heel lang wachten. Negen naar maanden tijdens na de geplande opening wil het het op tv stel dan eindelijk hun eerste naar gasten naar ontvangen. Maar: ze door zijn nog niet klaar. met De deuren de passen niet, de tijdens matrassen worden niet geleverd en van de stress de slaat een toe...

januari 2021
17-08-2019 19:30

Familie Reesink - boerderij Australië

Ik vertrek - Familie Reesink - boerderij Australië

Melkveehouder Han Reesink wordt gek van de regeltjes die het boeren in Nederland onmogelijk maken en wil emigreren naar Australië om daar een nieuw boerenbedrijf te starten. Als zoon Erwin, die ook graag boer wil worden, hierover net zo ent...

10-08-2019 19:30

Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

Ik vertrek - Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

De bar in Spanje speelde ondanks de onuitputtelijke inzet van Nico en Sylvia na een aantal maanden nog maar net quitte. Kunnen ze inmiddels goed leven van de bar of hebben ze het harde werken opgegeven?

03-08-2019 19:30

Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Ik vertrek - Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Nederlanders worden gevolgd die hun geluk in het buitenland gaan beproeven. Om uiteenlopende redenen vertrekken steeds meer mensen uit Nederland. De zon, vrijheid, mentaliteit of ouderwets ondernemerschap spelen een rol in de verstrekkende ...

27-07-2019 19:30

Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

Ik vertrek - Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

De Brabantse Mark en Margo den Houting beginnen in 2011 een naaktcamping in Slowakije. Een jarenlange droom wordt werkelijkheid. Helaas zit het ze het eerste seizoen niet mee. De verbouwing kost meer dan verwacht en het regent constant waar...

11-05-2019 20:35

Joost en Susan - Spanje

Ik vertrek - Joost en Susan - Spanje

Joost en Susan verruilen Almere voor Andalusië. In het gehuchtje Alhaurín el Grande ligt hun toekomst. Het pand waar ze een Bed and Breakfast in willen beginnen, staat al acht jaar leeg en is onbewoonbaar. Er is geen water, geen elektricite...

04-05-2019 19:55

Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Ik vertrek - Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Als Bob na een reorganisatie op straat komt te staan, besluit hij dat alles anders moet. Samen met zijn vrouw Jos pakt hij zijn boeltje om in het gehucht Blot l'Église een nieuw leven te beginnen. In een oude watermolen willen de vijftigers...

28-04-2019 22:00

Dave en Anne - Portugal

Ik vertrek - Dave en Anne - Portugal

Tuinder Dave (52) en interieurstylist Anne (52) verruilen Delft voor het Portugese Moncarapacho. Al voordat Dave ooit maar één stap in Portugal had gezet, wist hij: 'hier wil ik oud worden'. Vastbesloten om nooit meer terug te keren, vertre...

27-04-2019 19:30

Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Ik vertrek - Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Henk en Carolien Peters verruilden in 2007 hun geliefde Groesbeek voor de bloemetjes en bijtjes op een eilandje in Costa Rica. De twee zijn helemaal in hun sas tussen de apen en Heliconia-bomen. Maar leven in het paradijs kent zijn keerzijd...

20-04-2019 19:30

Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Ik vertrek - Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Paramedisch natuurkundig therapeut Nicole (53) vindt dat er te veel oorvervuiling in Nederland is. En dat doet haar getraumatiseerde paard Zazou geen goed. Dit heeft haar doen besluiten om te vertrekken. Ze heeft samen met haar man Cosmas (...

13-04-2019 19:30

Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ik vertrek - Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ruud en Netty uit Limburg vertrokken in 2013 naar het Duitse Oberstdorf. Zonder enige ervaring openden ze daar een chocoladewinkel. Het werd een groot succes. De chocolaatjes vonden gretig aftrek en de nieuwkomers werkten tien uur per dag. ...

06-04-2019 19:30

Sjors en Lieke

Ik vertrek - Sjors en Lieke

Surfschoolhouder Sjors (24) viel ruim een jaar geleden als een blok voor de blonde salesaccountant Lieke (25). Tijdens hun eerste gezamenlijke vakantie in Indonesië besluit het stel hun geluk op Bali te beproeven en daar een Yoga Retreat te...

30-03-2019 20:30

Familie Henebiens

Ik vertrek - Familie Henebiens

Meubelmaker Dennis Henebiens (39) en zelfstandig ondernemer Vanessa van Hemert (38) verruilen het bruisende Rotterdam voor het Oostenrijkse Mallnitz. Voor Dennis gaat er een lang gekoesterde droom in vervulling: 'Wat is er nou mooier dan tu...

23-03-2019 20:30

Remco en Colinda

Ik vertrek - Remco en Colinda

Buschauffeur Remco (52) en huishoudelijk hulp Colinda (52) gaan de eerste glamping van Brazilië bouwen. Ze denken dat het een gat in de markt is, want 'een glamping is er nog niet!' De twee hebben een braakliggend stuk grond op het eiland F...

16-03-2019 20:30

Terug: Ik Vertrek

Ik vertrek - Terug: Ik Vertrek

Vanavond start het nieuwe seizoen van Ik Vertrek. De komende weken is het populaire programma elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Er zijn afleveringen met nieuwe emigranten die allemaal, op verschillende bestemmingen, hun droom g...

05-01-2019 22:25

Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Ik vertrek - Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Maikel zit vast met gouden handboeien. Het salaris dat hij als accountant verdient, zorgt voor een onbezorgd bestaan, waar je niet zo makkelijk afscheid van neemt. Samen met zijn vrouw Britt en kinderen Mike en Mikki leven ze volop het Gooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik vertrek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Ik vertrek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik vertrek gemist

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!