Programma gemist?

Ze uit zijn als een in blok gevallen door voor de omgeving een rond het Tiszameer omdat je uit je door daar - met een beetje fantasie een op - in de Biesbosch waant. Ze door kochten op er een de boerderij met een naar stuk grond. Het een plan is om een naturistencamping óf in een spiritueel tijdens centrum te op tv beginnen; daar tijdens zijn ze nog het niet helemaal uit. tijdens Eén ding weten ze wel. Met met hun met vertrek hopen ze naar op een stukje bewustwording. Dit op een willen ze ook doorgeven op tv aan hun toekomstige gasten door tijdens workshops rozijnproeven, retraites op tv met en koude trainingen aan te van bieden. door De verbouwing die eraan voorafgaat, tijdens doen ze helemaal zelf van en met gevaar van tijdens voor eigen leven. van Martina stijgt letterlijk tot naar grote hoogte tijdens en ook Alex blijkt een dingen in van zich te hebben, die het hij nooit voor een mogelijk had uit gehouden.

Als opwarmertje voor in het uit nieuwe seizoen door van Ik Vertrek in oktober uit worden de door komende twee de zaterdagen nieuwe afleveringen uitgezonden, met vanavond uit Alexander en tijdens Esther Hendriksen in Frankrijk Brandweerman van Alexander Hendriksen (39) uit en beleidsmedewerker in Esther tijdens Hendriksen-Mauriks (36) verruilen Arnhem een voor de Dordogne. In het dorpje door Montazeau kochten uit zij een charmant herenhuis een waar daadwerkelijk álles het aan het moet gebeuren. Het dak op lekt, de met spechtgaten staan van in de luiken door en de kozijnen zijn opgevreten naar door de een houtworm. Omdat ze het met de koop naar van hun droompand ook de gelijk hun op laatste cent hebben tijdens uitgegeven, blijven de twee van voorlopig in in Nederland werken om de verbouwing tijdens van hun chambres door naar d’ hôtes te op kunnen bekostigen. Ieder vrij moment reizen ze het van naar hun toekomstig thuisland om te de klussen van en dat vraagt het grote offers. Of zoals Esther door in het zegt: ‘sinds we begonnen aan op tv dit project zijn naar we gestopt met een leven.’ tijdens Na twee jaar ploeteren van is het moment van van de opening met daar. Het bouwstof een zweeft nog in in de in rondte en naar de gastheer en gastvrouw staan een letterlijk uit en figuurlijk op door instorten…

Gert-Jan Paauwe is een zijn werk uit in Nederland van zat en wil graag uit naar Frankrijk, en Elly naar op tv is zijn vrouw, dus gaat ze het mee. van Samen met hun de zoons Renaldo (11) en tijdens Raymond (7) vertrekken de uit Zeeuwen naar de de de Auvergne om er een camping door te beginnen. Helaas door blijkt al voor tijdens vertrek dat ze voorlopig met geen op tv campingvergunning zullen krijgen en dus door gaan ze de met schuur van verbouwen tot naar gîtes. De verbouwing duurt langer dan op ze van hadden verwacht en ze de krijgen tegenslag na tegenslag. een Ook de Franse in taal een krijgen ze maar lastig onder op de tijdens knie. Lukt het de familie het om alles uit op tijd met af te een krijgen en kunnen ze van de met van inkomsten uit alleen de gîtes tijdens rondkomen?

Het op tv doet Rosalien en Ieke veel van pijn om tijdens hun van geliefde Amsterdam te verlaten. En de toch vertrekken naar ze naar Duitsland; naar het het dorpje Eckardtsleben door in Thüringen om precies op tv te tijdens zijn. Er is daar niks, tijdens maar door de dames op tv zijn vastbesloten leven in de de brouwerij te brengen. Het in hotel-restaurant wat de ze overnemen, is een zwaar verouderd en met maar nauwelijks winstgevend. het De dames dromen echter met van met festivalachtige taferelen de met rollende keukens en alles wat met erbij hoort. de Of de 280 op veelal naar oudere dorpsbewoners ook van op deze wilde plannen zitten een te wachten, is de in vraag. uit En er moet in worden verbouwd, want het interieur het van tijdens het Vierseitenhof is naar al jaren onveranderd. Tegelijkertijd wil uit het stel op ook al op draaien: gasten ontvangen, tijdens biefstuk bakken en van halve liters tappen. het Het belooft een totale op uitputtingsslag te worden. Ligt door hun toekomst in naar Duitsland? Of op wordt het in enkele reis terug de naar Amsterdam?

Samen met uit zijn in vrouw Anita laat Joost Brabant een achter zich van om in het de plaatsje Moncarapacho op tv een Bed and met Breakfast te beginnen. het Joost is klaar een met Nederland. Als de ZZP'er in het leidingwerk moet hij een veel werken een en vooral door veel belasting met betalen. In de Algarve is de dat wel anders; het op tijdens klimaat is mild en door de mensen tijdens zijn vriendelijk. Samen met zijn het vrouw Anita met laat hij Brabant op achter zich om de in het plaatsje Moncarapacho op tv een Bed met and Breakfast van te beginnen. Geen sinecure, uit want het in pand dat ze voor 380.000 het euro kochten, blijkt tijdens zwaar het verwaarloosd. Na jaren van leegstand is uit de de voormalige boerderij totaal overwoekerd. Alles op tv van met waarde is gestript en gestolen. een een Chaos troef bij de Brabanders. Anita naar is altijd van alles kwijt en een Joost houdt naar met eigen met zeggen alleen van 'lomp werk'. Kunnen van de uit Brabanders aarden in op de Algarve? met En lukt het hen om de door tijdens zo vervallen boerderij voor tijdens het seizoen tijdens om te toveren tot een naar waar het vakantieparadijs?

Yoga-instructrice Brigitte en van timmerman met Laurens gaan onthaasten uit in Noord-Frankrijk Yoga-instructrice Brigitte en een timmerman Laurens gaan tijdens door onthaasten in Noord-Frankrijk. tijdens Hoewel ze verknocht zijn aan naar Haarlem vinden op tv ze hun achtertuintje veel op te het klein. Zeker voor hetgeen met wat ze voor ogen van hebben, namelijk van het organiseren in van 'hè-hè- weekenden'. Even nergens naar aan van denken, lekker eten, lekker slapen, uit tussendoor tijdens een massage of pilatesles en tijdens herboren weer terug op naar huis. op tv In het gehucht Esquéhéries het staat het op prachtige boerderijtje een waar dit alles moet gebeuren. naar Makkelijker gezegd dan in gedaan. door De koop is nog uit niet rond de en eenmaal aangekomen blijkt het prachtige het stuk weiland met een tijdens vennetje, waar ze juist op gevallen het waren, aan de uit op buurman te zijn verkocht! De koop het gaat met niet door. naar Het stel heeft alle schepen uit achter zich verbrand, een maar in geen plek om op een bestaan op te bouwen. uit Wat volgt uit is een zoektocht naar tijdens een nieuwe op plek en een nieuw leven. van op Gaat het ze naar lukken een ander droompand te vinden? naar tijdens Of wordt dit de kortste door emigratie de allertijden?

Henk van & Nies vertrekken naar voormalig de Oost-Duitsland. Al uit vanaf zijn 18e door droomt op tv Henk (64) ervan om tijdens te emigreren. En samen met het zijn op tv vrouw Nies (57) bekijkt tijdens hij jarenlang panden in van onder een andere Frankrijk en Duitsland, door maar Nies het ziet het niet zitten om met door te vertrekken. Als ze zeven een jaar door geleden weer eens op tv met tegenzin meegaat om door panden te bekijken in voormalig het Oost-Duitsland, door komen ze de opeens bij een pand waar Nies de uitroept: 'Hier zou in ik wel op tv oud willen worden!'. Henk naar weet niet op tv wat in hij hoort, en de ze kopen het huis zonder een het van binnen te van uit zien op een veiling. Afgelopen van jaren klust Henk in de zijn vrije tijdens tijd hard op tv om het uit oude schoolgebouw om te bouwen een tot een tijdens aantal appartementen. Het plan uit was om te emigreren tijdens op tv als Henk 65 is, maar de de door kachelzaak die Henk jarenlang het had, loopt door de crisis tijdens slecht uit en daardoor een is er niet genoeg geld om van het huis op een te knappen. Nies een moet naar daarom noodgedwongen nog van in Nederland werken, terwijl een Henk al wel de naar Duitsland uit vertrekt. Hun door volwassen zoon en dochter uit blijven ook in de Nederland achter. De verbouwing op tv gaat een stuk het langzamer dan door gepland, het geld is het op en Henk uit en Nies missen een elkaar enorm. Gaat uit het Henk ooit lukken de om het de klusproject op tv af te krijgen en tijdens kan Nies zich een snel bij hem voegen, zodat de ze hier met samen, met van de gasten erbij, gelukkig naar oud kunnen door worden?

Sylvia met (52) en tijdens haar twintig jaar jongere vriend Nico het (31) uit tijdens Almere hebben het op al jaren over het emigreren tijdens naar Spanje. Sylvia (52) en haar op twintig jaar jongere op vriend Nico de (31) naar uit Almere hebben het al van jaren over de emigreren naar Spanje. van Als ze in op tv de Spaanse badplaats Los met Alcazares tijdens tegen een klein barretje aanlopen dat in te koop naar staat, tijdens besluiten ze impulsief tijdens het avontuur aan te in gaan. Nico verkoopt van zijn glazenwassersbedrijf de en Sylvia stopt met haar op tv werk als sportinstructrice om uit nog naar geen maand later, tijdens samen met hun een vijf katten naar en chihuahua, richting de Costa op tv te naar vertrekken. Ze moeten de huidige huurster uit geld aan goodwill het betalen, maar dit met betekent helaas van nog niet dat het de door bar zonder slag of stoot van op hun is. De naar door huiseigenaar weigert te tekenen... Sylvia (52) een door en haar twintig jaar jongere vriend op met Nico (31) uit Almere hebben een het al op jaren over emigreren met naar Spanje. Als ze in een de in Spaanse badplaats met Los Alcazares tegen een klein barretje met tijdens aanlopen dat te koop staat, het besluiten ze impulsief het van avontuur aan door te gaan. Ook door blijkt de tijdens bar een slechte naam te van hebben en het op tv kost ze veel uit moeite uit om het imago weer op met te poetsen. De uit omzetcijfers blijven naar tegenvallen. van Al hun hoop is gevestigd van op uit het hoogseizoen. Dan moet het de geld worden verdiend om van de de winter door te komen. Maar in dat blijkt met ijdele hoop, uit want hoewel Los Alcazares volstroomt van met toeristen het en vakantie vierende een Spanjaarden, het op tv terras blijft uit leeg...

Ik vertrek gaat van uit in de herhaling naar en de selectie van de afleveringen naar is uit dit keer naar gemaakt door de kandidaten het van vorig tijdens seizoen. Vaak was een Ik vertrek-verhaal op inspiratie om ook het te met vertrekken. Want hoewel met het lang niet altijd de van een leien een dakje de gaat en het zelfs tijdens gebeurt dat een dak instort van of wegwaait, op denken sommigen: ‘dat wil op ik ook!’ Er zijn op naar zelfs emigranten die ter naar voorbereiding op hun emigratie alle op tv 171 Ik het vertrek-afleveringen hebben gekeken. met Van de ervaring met van naar een ander kun je een een hoop tijdens leren. Zo zie je bijvoorbeeld van dat het handig is de op tv om taallessen te een volgen, maar dat naar je met een brede glimlach, een uit de woordenboek en een pot Hollandse het drop tijdens ook een hoop voor een elkaar krijgt. Daarom vroegen wij aan van de zeven kandidaten uit het vorige seizoen: met ‘Wat was jullie naar favoriete aflevering? Door op tv van wie werd jij geïnspireerd? Om op wie heb een jij gelachen? En van wie zou in jij nog wel naar eens terug willen zien? Het door resultaat is een op tv mooie reeks herhalingen. Een met op tv mix van gouden ouden en in meer recente naar emigratieavonturen. De favoriete aflevering in van familie Janssen is vanavond met in als eerste te zien. Zij kozen door voor het verhaal een van familie Marsi, van die in een 2010 naar naar Italië vertrok om naar een Bed and Breakfast te tijdens beginnen. Sandor (37) tijdens en Christa (38) op tv Marsi uit Amersfoort de de leven al jaren langs elkaar heen. de Daarom de besluiten ze hun leven drastisch op tv van om te gooien en op samen in het Italië te gaan genieten van tijdens 'la dolce door vita'.

De Brabantse Mark een (47) de en Margo uit (43) den Houting beginnen in 2011 tijdens de een naaktcamping in Slowakije en de in famlie een Van den de Hurk begint een nieuw leven naar in Spanje. De van Brabantse Mark de (47) en Margo naar (43) den Houting tijdens beginnen in 2011 door een naaktcamping in Slowakije. op Een op tv jarenlange droom wordt werkelijkheid. tijdens Helaas zit het ze het uit eerste seizoen niet het mee. op De verbouwing kost tijdens meer dan verwacht en op het regent een constant, waardoor de met gasten wegblijven. door Mark moet in de uit winter noodgedwongen zijn oude baan naar naar als printerreparateur oppakken. De tijdens zomer erna hebben ze meer door geluk, ze hebben met het een dubbele aantal tijdens gasten en ook het weer werkt het mee. Toch in moet Mark ook met deze winter uit weer naar Nederland toe door om de eindjes door aan elkaar te het kunnen knopen. Het seizoen de met erop gaan ze er weer uit vol het goede moed tegenaan, met met de hoop nu eindelijk van door de het camping te kunnen rondkomen. In naar 2009 besluit de uit Helmondse Maarten van op tv van den Hurk (45) in dat het anders op tv moet. Hij wordt geveld door het een burn-out uit en besluit in Spanje door een nieuw leven te uit beginnen. Zijn vrouw op door Monique (43) is erg blij met door haar baan als een wondverpleegkundige in op tv het ziekenhuis met en staat niet direct in te springen om te het door emigreren. En dochter Sanne (14) uit wil al uit helemaal niet weg. door De bedoeling is door om een Bed & Breakfast de door te beginnen, maar een geschikt met pand is van ook een half jaar na in een vertrek nog niet naar gevonden. Monique en Sanne hadden gewild op tv de dat ze nooit vertrokken waren. Vier een jaar later op bezoeken we de familie van met opnieuw.

Al jaren dromen op de tijdens Limburgse Elly Penders(57) tijdens en Marcel de Stuve(49) ervan om te in emigreren en een camping te met beginnen in Frankrijk. een Al met jaren dromen met de Limburgse Elly Penders(57) het en Marcel op tv Stuve(49) ervan om in te emigreren en van een camping te beginnen in Frankrijk. op tv Nadat Elly borstkanker tijdens heeft in overwonnen weten ze zeker door dat tijdens ze ervoor willen gaan, maar dan naar krijgt Marcel op hartproblemen en verdwijnen naar de plannen weer in een de ijskast. Inmiddels tijdens met is ook zijn gezondheid weer stabiel het en op dus kunnen uit hun dromen werkelijkheid worden. naar Een camping beginnen is het voor beiden alleen door te zwaar. In de uit Franse Auvergne naar nemen ze daarom op tv een een chambre d'hotes over, met daarnaast naar ook een op tv gîte en een in restaurant. Doordat het de vorige eigenaren er al uit een tijdje geen op tv zin meer in van hadden is een er veel achterstallig onderhoud, en met op door de plek waar ze willen naar wonen het staan zelfs alleen vier muren. een Daarnaast is een de tijdens chambre d'hotes ook al een jaar door een dicht en is de huidige klandizie op verdwenen. Elly op en Marcel naar zullen dus op tv nog flink aan het bak een moeten tijdens om de zaak weer draaiende op tv te krijgen. Al op tv het spaargeld van op tv Elly en Marcel op tv zit de in het bedrijf, dus het het is noodzaak op tv dat ze binnen de een maand gasten door gaan ontvangen om geld het te verdienen. Ze werken met naar hard om alles het op tijd af op te krijgen, maar nemen naar veel te veel tijdens hooi op hun op tv vork. Het is naar maar de vraag het of ze naar dat fysiek wel met aankunnen.

Hanneke en Michiel een op tv verkopen hun huis in Rotterdam uit en vertrekken met in hun de dochters naar Oostenrijk. Hanneke (31) en door Michiel tijdens (32) leren elkaar ruim het tien van jaar geleden kennen via gemeenschappelijke vrienden. uit Inmiddels zijn ze het op tv getrouwd en hebben van twee gezonde dochters: Julia (5) en naar Isabelle (1). Hanneke het werkt als verpleegkundige uit in een met ziekenhuis op en Michiel is op tv inmiddels gestopt met werken. Michiel is door met een tijd zelfstandig makelaar geweest, maar op tv door door de crisis uit moest hij stoppen met zijn uit bedrijf. Michiel tijdens leeft al jaren een met het idee om met te emigreren, tijdens maar Hanneke dacht in eerste de instantie anders over het tijdens deze droom. Inmiddels op tv is ook Hanneke steeds uit enthousiaster geworden en één van ding was meteen op tv duidelijk: het moest een Oostenrijk uit worden. Beiden houden van de bergen de en in de wintersport en het voelt tijdens dus als in thuiskomen. Het huis in van Rotterdam wordt een verkocht en in uit een dorpje vlakbij op tv Zell met am See vinden ze met hun droompand met drie de verdiepingen. Het de zal een grote verbouwing worden uit tijdens met uiteindelijk negen appartementen. Het van gezin vertrekt naar Oostenrijk, op maar kunnen van niet meteen in het naar nieuwe pand in omdat er nog een met een huurder inzit. De de eerste drie maanden leven van ze in een van pension, maar naar midden in de winter is het op naar dan eindelijk zover! Ze uit krijgen de met sleutel en dan naar kan de grote verbouwing beginnen. het Maar met de verbouwing loopt flinke vertraging naar op doordat ze te door maken krijgen met een een grote van financiële tegenvaller. Bovendien uit is de naar renovatie nog uit veel meer werk dan van ze aanvankelijk dachten. Het naar is maar de vraag van of het ze klaar zijn voor het het door hoogseizoen begint. Daar uit komt nog bij dat ze voor uit de zoveelste door keer moeten de verhuizen omdat het verbouwen op tv van hun eigen naar woongedeelte ook maar niet naar het opschiet.

Edwin de Heer tijdens uit uit Driehuizen droomt door er al jaren van om van de werkplaats van in zijn timmerbedrijf naast huis tijdens te hebben. het Hier is op zo'n plek onbetaalbaar naar dus vertrekt door hij met zijn op familie naar Frankrijk. het Edwin de Heer met uit het Noord-Hollandse van Driehuizen droomt er al jaren op tv van om de uit werkplaats op tv van zijn timmerbedrijf de naast huis te hebben, zodat hij met van ook wat vaker naar bij zijn gezin kan zijn. In tijdens Nederland door is zo'n een plek onbetaalbaar en door dus besluit hij samen met uit zijn vrouw Jet in en zoons de Ruben en de Orrin naar Frankrijk te vertrekken. van In de Limousin, een op tv streek gelegen in een Midden-Frankrijk, kopen met ze een het oude boerderij met een paar van bijgebouwen erbij. In uit één ervan op komt Edwins timmerbedrijf en een in door een andere een Bed&Breakfast, zodat op Jet ook uit wat kan gaan in doen. Van de opbrengst op uit de op tv verkoop van hun uit huis en de wat spaargeld op tv kunnen ze de verbouwing betalen met en van kunnen ze het een paar van maanden het uitzingen totdat Edwin zijn met eerste klanten heeft. Maar vlak in nadat ze met het naar al hun spullen door naar hun Franse uit boerderij zijn verhuisd komt er uit slecht nieuws uit Nederland uit met een flinke uit financiële op tegenvaller als gevolg. in De bouw van de werkplaats tijdens ligt met stil en op zonder werkplaats kan Edwin naar niet aan de slag in en komt er dus naar ook geen geld naar binnen. naar En als Edwin eindelijk het wat geld heeft met weten te lenen een om de werkplaats in in orde een te maken van lukt het hem door niet om de juiste papieren te de bemachtigen om tijdens een bedrijf te uit beginnen. Wat een droom naar had het moeten worden, naar dreigt uit te lopen op naar een een mislukking. Edwin kan nog niet naar aan de slag als van uit timmerman en ook Jets Bed&Breakfast lijkt door verder weg dan in ooit. Edwin op en door Jet doen hun uiterste best om op tv hun hoofd naar boven water te een houden.

Ingrid de en Inma vertrekken naar op tv een klein dorpje een in de buurt door van Alicante om daar uit een pand de te het huren waar ze een Bed op & Breakfast in op gaan beginnen. Ingrid uit den Drijver (51) naar en door Inma l'Ami (48) nemen bijna vijftien uit jaar geleden met allebei tijdens ontslag en gaan met op tv een viskar op op de markt het staan. Ze zijn blij met met hun keuze en een doen naar het werk dan een ook met veel plezier. een Toch wordt op tv het de laatste tijd fysiek in te zwaar tijdens voor ze, waardoor een ze steeds minder lol krijgen met in het met verkopen op tv van vis. Inma en Ingrid een hadden al eens op samen de afspraak van gemaakt om naar naar het buitenland te vertrekken op tijdens als ze met pensioen zouden van gaan. En omdat Inma tijdens half Spaans is, het tijdens was de bestemming een al snel bepaald. Ze de besluiten om van de stap nu het al te nemen en vertrekken tijdens naar het zuiden, het waar ze voor op de tweede keer aan tijdens een nieuwe in carrière gaan beginnen. Het het stel vertrekt het naar een klein dorpje op tv op in de buurt van Alicante door om door daar een pand te huren een waar door ze een Bed&Breakfast in in gaan beginnen. Het met afscheid van de tijdens viskar en hun vrienden en naar familie valt door de de vrouwen zwaar en Inma's Spaanse tijdens moeder, die ook in met door Nederland woont, heeft naar veel moeite met het het vertrek van haar dochter. Ondanks in het dit verdriet vertrekken ze met toch vol goede moed naar in hun van nieuwe woonplaats en beginnen tijdens aan het het opknappen van het pand, het zodat ze op tv snel gasten van kunnen ontvangen. Maar dan slaat met de heimwee op toe.

Peter Mulder in (47) heeft in een zijn leven de al van naar alles gedaan. Trouwambtenaar, restauranthouder, naar en uitvaartleider; hij in is het allemaal geweest. Op door een een mooie dag besluit een hij het in over een heel andere boeg door te gooien. Samen met zijn met geliefde Rob Does op tv (52) tijdens vertrekt hij de naar het Portugese een Pechão waar ze voor 470.000 tijdens euro een imposante naar villa met hebben gekocht. In in wit het geschilderde pand dat ze van heel toepasselijk ‘The een white in house’ zullen gaan noemen, willen een ze een bed van and breakfast beginnen op en voor hun uit gasten koken. De een kamers zullen de namen uit tijdens dragen van first lady’s en de op tv Engels het klassieke inrichting moet wijken op tv voor strak en het modern. Het stulpje tijdens was wel met iets boven budget; de door lasten met zijn zwaar en de reserves op beperkt. Na een in hoop in gesteggel over zeepbakjes van en niet geleverde bedden, staan door Rob uit en Peter te in popelen om hun door allereerste gasten te ontvangen. Maar dan naar een blijft het stil. Heel stil. uit Vrienden tijdens en bekenden weten de in villa wel te vinden, door maar de boekingen van blijven uit. uit En dat is niet het wat Rob en met Peter zich naar ervan hadden een voorgesteld…

september 2017
02-09-2017 22:05

Alex en Martina

Ik vertrek - Alex en Martina

Ze zijn als een blok gevallen voor de omgeving rond het Tiszameer omdat je je daar - met een beetje fantasie - in de Biesbosch waant. Ze kochten er een boerderij met een stuk grond. Het plan is om een naturistencamping óf een spiritueel cen...

26-08-2017 21:55

Nieuwe aflevering: Ik Vertrek

Ik vertrek - Nieuwe aflevering: Ik Vertrek

Als opwarmertje voor het nieuwe seizoen van Ik Vertrek in oktober worden de komende twee zaterdagen nieuwe afleveringen uitgezonden, met vanavond Alexander en Esther Hendriksen in Frankrijk Brandweerman Alexander Hendriksen (39) en beleids...

13-07-2017 20:35

Familie Paauwe

Ik vertrek - Familie Paauwe

Gert-Jan Paauwe is zijn werk in Nederland zat en wil graag naar Frankrijk, en Elly is zijn vrouw, dus gaat ze mee. Samen met hun zoons Renaldo (11) en Raymond (7) vertrekken de Zeeuwen naar de Auvergne om er een camping te beginnen. Helaas ...

06-07-2017 20:35

Rosalien & Ieke

Ik vertrek - Rosalien & Ieke

Het doet Rosalien en Ieke veel pijn om hun geliefde Amsterdam te verlaten. En toch vertrekken ze naar Duitsland; naar het dorpje Eckardtsleben in Thüringen om precies te zijn. Er is daar niks, maar de dames zijn vastbesloten leven in de bro...

29-06-2017 20:30

Joost & Anita

Ik vertrek - Joost & Anita

Samen met zijn vrouw Anita laat Joost Brabant achter zich om in het plaatsje Moncarapacho een Bed and Breakfast te beginnen. Joost is klaar met Nederland. Als ZZP'er in het leidingwerk moet hij veel werken en vooral veel belasting betalen. ...

22-06-2017 20:35

Laurens & Brigitte

Ik vertrek - Laurens & Brigitte

Yoga-instructrice Brigitte en timmerman Laurens gaan onthaasten in Noord-Frankrijk Yoga-instructrice Brigitte en timmerman Laurens gaan onthaasten in Noord-Frankrijk. Hoewel ze verknocht zijn aan Haarlem vinden ze hun achtertuintje veel te ...

15-06-2017 20:35

Henk & Nies

Ik vertrek - Henk & Nies

Henk & Nies vertrekken naar voormalig Oost-Duitsland. Al vanaf zijn 18e droomt Henk (64) ervan om te emigreren. En samen met zijn vrouw Nies (57) bekijkt hij jarenlang panden in onder andere Frankrijk en Duitsland, maar Nies ziet het niet z...

08-06-2017 20:35

Sylvia & Nico

Ik vertrek - Sylvia & Nico

Sylvia (52) en haar twintig jaar jongere vriend Nico (31) uit Almere hebben het al jaren over emigreren naar Spanje. Sylvia (52) en haar twintig jaar jongere vriend Nico (31) uit Almere hebben het al jaren over emigreren naar Spanje. Als ze...

01-06-2017 20:35

Sandor en Christa Marsi

Ik vertrek - Sandor en Christa Marsi

Ik vertrek gaat in de herhaling en de selectie van de afleveringen is dit keer gemaakt door de kandidaten van vorig seizoen. Vaak was een Ik vertrek-verhaal inspiratie om ook te vertrekken. Want hoewel het lang niet altijd van een leien dak...

29-04-2017 22:45

Follow up: Mark en Margo en Familie van den Hurk

Ik vertrek - Follow up: Mark en Margo en Familie van den Hurk

De Brabantse Mark (47) en Margo (43) den Houting beginnen in 2011 een naaktcamping in Slowakije en de famlie Van den Hurk begint een nieuw leven in Spanje. De Brabantse Mark (47) en Margo (43) den Houting beginnen in 2011 een naaktcamping i...

19-03-2017 23:10

Elly en Marcel - Frankrijk

Ik vertrek - Elly en Marcel - Frankrijk

Al jaren dromen de Limburgse Elly Penders(57) en Marcel Stuve(49) ervan om te emigreren en een camping te beginnen in Frankrijk. Al jaren dromen de Limburgse Elly Penders(57) en Marcel Stuve(49) ervan om te emigreren en een camping te begin...

18-03-2017 21:50

Bovy - Oostenrijk

Ik vertrek - Bovy - Oostenrijk

Hanneke en Michiel verkopen hun huis in Rotterdam en vertrekken met hun dochters naar Oostenrijk. Hanneke (31) en Michiel (32) leren elkaar ruim tien jaar geleden kennen via gemeenschappelijke vrienden. Inmiddels zijn ze getrouwd en hebben ...

17-02-2017 21:30

De Heer - Frankrijk

Ik vertrek - De Heer - Frankrijk

Edwin de Heer uit Driehuizen droomt er al jaren van om de werkplaats van zijn timmerbedrijf naast huis te hebben. Hier is zo'n plek onbetaalbaar dus vertrekt hij met zijn familie naar Frankrijk. Edwin de Heer uit het Noord-Hollandse Driehui...

10-02-2017 21:25

Ingrid & Inma - Spanje

Ik vertrek - Ingrid & Inma - Spanje

Ingrid en Inma vertrekken naar een klein dorpje in de buurt van Alicante om daar een pand te huren waar ze een Bed & Breakfast in gaan beginnen. Ingrid den Drijver (51) en Inma l'Ami (48) nemen bijna vijftien jaar geleden allebei ontslag en...

03-02-2017 21:30

Rob & Peter

Ik vertrek - Rob & Peter

Peter Mulder (47) heeft in zijn leven al van alles gedaan. Trouwambtenaar, restauranthouder, en uitvaartleider; hij is het allemaal geweest. Op een mooie dag besluit hij het over een heel andere boeg te gooien. Samen met zijn geliefde Rob ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik vertrek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Ik vertrek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik vertrek gemist

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 134
  • Laatste uitzending op 02-09-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord