Programma gemist?

Yoga-instructrice door Brigitte en timmerman Laurens gaan de op onthaasten in Noord-Frankrijk Yoga-instructrice uit Brigitte en timmerman Laurens van gaan door onthaasten in Noord-Frankrijk. een Hoewel ze verknocht zijn aan met Haarlem vinden ze het hun achtertuintje uit veel te klein. Zeker voor op tv hetgeen het wat ze voor ogen van hebben, namelijk uit het organiseren van 'hè-hè- weekenden'. op Even nergens aan de denken, lekker eten, met lekker slapen, uit tussendoor een tijdens massage of naar pilatesles en herboren weer terug uit naar huis. In op tv het gehucht Esquéhéries staat met het prachtige tijdens boerderijtje op tv waar dit alles moet gebeuren. Makkelijker van gezegd dan gedaan. een De koop een is nog niet naar rond en eenmaal in aangekomen blijkt het prachtige van stuk weiland met tijdens vennetje, waar uit ze juist op gevallen in waren, aan de met buurman te zijn het verkocht! De koop met gaat niet de door. Het stel heeft tijdens tijdens alle schepen achter uit zich verbrand, maar geen door plek om een bestaan op in te uit bouwen. Wat volgt is op tv een zoektocht naar een op nieuwe plek en in naar een nieuw leven. het Gaat het ze uit lukken een ander de droompand te vinden? Of wordt een dit de kortste de emigratie met allertijden?

Henk & een Nies vertrekken met naar voormalig Oost-Duitsland. Al vanaf uit met zijn 18e droomt Henk (64) ervan uit om te in emigreren. En samen met tijdens zijn het vrouw Nies (57) bekijkt hij op tv jarenlang in panden in onder andere Frankrijk van en Duitsland, uit maar Nies van ziet het niet zitten om de te vertrekken. Als van ze door zeven jaar geleden weer eens het naar met tegenzin meegaat om door panden te bekijken in in voormalig tijdens Oost-Duitsland, komen ze tijdens opeens bij een pand waar Nies met uitroept: 'Hier zou de ik uit wel oud willen worden!'. Henk door weet niet wat op tv hij een hoort, en ze door kopen het huis zonder het een van binnen van te zien op een naar met veiling. Afgelopen jaren klust Henk op in zijn op vrije tijd hard om het van oude schoolgebouw om door te de bouwen tot een het aantal appartementen. het Het plan was om een te emigreren als Henk 65 uit in is, maar de kachelzaak in die Henk jarenlang had, loopt op tv door de tijdens crisis slecht het en daardoor met is er niet tijdens genoeg geld om het huis uit op te door knappen. Nies een moet daarom noodgedwongen nog in tijdens Nederland van werken, terwijl Henk al wel van naar Duitsland vertrekt. Hun naar volwassen zoon in en dochter blijven ook in in in Nederland achter. De verbouwing gaat uit een door stuk langzamer dan gepland, door het op tv geld is op en Henk en met op Nies missen elkaar enorm. op Gaat het Henk ooit lukken door om het uit klusproject af te op krijgen en kan Nies uit in zich snel bij hem op voegen, zodat ze hier samen, op tv met de gasten het erbij, gelukkig met oud kunnen tijdens worden?

Sylvia naar (52) en haar twintig jaar tijdens jongere tijdens vriend Nico (31) uit op tv Almere hebben het al uit jaren over tijdens emigreren met naar Spanje. Sylvia (52) uit en haar een twintig jaar jongere vriend Nico naar (31) uit in Almere hebben het al uit jaren door over emigreren naar met Spanje. Als ze in de een Spaanse badplaats naar Los Alcazares tegen een tijdens klein het barretje aanlopen dat te koop staat, naar besluiten ze impulsief met het het avontuur aan te gaan. met Nico verkoopt zijn glazenwassersbedrijf uit en van Sylvia stopt met haar werk met als op tv sportinstructrice om nog geen maand naar het later, samen met op tv hun vijf katten en tijdens chihuahua, richting op tv de Costa te vertrekken. Ze de moeten de huidige huurster op geld aan de goodwill betalen, maar van dit in betekent helaas nog niet de dat de bar met zonder slag of stoot met van hun naar is. De huiseigenaar weigert door te tekenen... Sylvia (52) met en haar twintig in jaar jongere vriend op tv een Nico (31) uit de Almere hebben het al jaren het over emigreren naar naar Spanje. Als een ze in de Spaanse badplaats op Los het Alcazares tegen van een klein barretje tijdens aanlopen dat te koop staat, besluiten op tv ze impulsief het uit avontuur aan te in gaan. Ook blijkt uit de een bar een slechte met naam te hebben en het met kost ze veel met moeite om de het imago weer op het te poetsen. De van omzetcijfers blijven door tegenvallen. Al hun op tv hoop is gevestigd op op het het hoogseizoen. Dan moet een het geld worden verdiend het om de winter door naar te op komen. Maar dat blijkt tijdens ijdele uit hoop, want hoewel Los Alcazares volstroomt de met toeristen het en het vakantie vierende Spanjaarden, op het terras blijft met leeg...

Ik naar vertrek gaat uit in de herhaling op tv en de selectie van de afleveringen met een is dit keer gemaakt door de op kandidaten op van vorig seizoen. Vaak was op een Ik vertrek-verhaal met inspiratie tijdens om ook te tijdens vertrekken. Want met hoewel het lang uit niet altijd van een leien dakje de gaat en de het zelfs naar gebeurt dat een dak door instort of wegwaait, de denken sommigen: door ‘dat wil ik ook!’ Er uit zijn zelfs emigranten tijdens die in ter voorbereiding op hun emigratie de alle 171 Ik vertrek-afleveringen van hebben gekeken. een Van de op ervaring van een van ander kun je tijdens een hoop leren. Zo zie met je bijvoorbeeld dat de de het handig is om taallessen op te volgen, het maar dat je met uit een brede glimlach, een de woordenboek en een tijdens het pot Hollandse drop ook een de hoop voor door elkaar krijgt. Daarom vroegen een wij aan in zeven kandidaten uit het vorige seizoen: naar ‘Wat in was jullie de favoriete aflevering? Door wie de werd jij op tv geïnspireerd? Om wie heb jij gelachen? van En wie door zou jij nog wel het eens een terug willen zien? Het resultaat van is een mooie met reeks herhalingen. Een op door mix van gouden ouden door en meer recente emigratieavonturen. De een favoriete door aflevering van familie Janssen is tijdens vanavond als eerste in te zien. een Zij kozen met voor het verhaal van familie Marsi, door het die in 2010 door naar Italië vertrok om een in Bed in and Breakfast te op tv beginnen. Sandor (37) en op Christa (38) van Marsi uit Amersfoort leven al jaren het langs op elkaar heen. Daarom besluiten uit ze een hun leven drastisch van om te gooien uit en samen in Italië de te gaan genieten van 'la een dolce van vita'.

De Brabantse door Mark (47) en Margo op tv (43) den het Houting beginnen in 2011 een op een naaktcamping in Slowakije en door de famlie tijdens Van den Hurk tijdens begint een nieuw leven in van in Spanje. De Brabantse Mark (47) door en Margo met (43) den uit Houting beginnen in naar 2011 een naaktcamping in Slowakije. op Een jarenlange droom het wordt werkelijkheid. Helaas met zit het ze het het het eerste seizoen niet mee. De naar verbouwing op tv kost meer dan verwacht en het door regent constant, waardoor naar op de gasten wegblijven. Mark moet in op de winter met noodgedwongen zijn het oude baan als printerreparateur oppakken. tijdens De zomer erna tijdens hebben ze meer op tv geluk, de ze hebben naar het dubbele aantal gasten en ook de van het weer werkt mee. van Toch moet met Mark ook deze uit winter weer naar Nederland op tv toe om de van eindjes aan elkaar te kunnen de knopen. Het seizoen door erop uit gaan ze er weer vol door goede een moed tegenaan, met naar de hoop nu op tv eindelijk van de camping tijdens te kunnen rondkomen. het In 2009 besluit de met van Helmondse Maarten van den Hurk (45) in dat het anders het uit moet. Hij wordt geveld uit door een burn-out en besluit op tv op tv in Spanje een nieuw leven te met beginnen. Zijn in vrouw op tv Monique (43) is erg blij met tijdens haar het baan als wondverpleegkundige tijdens in het ziekenhuis en uit staat niet direct de te springen om het te van emigreren. En dochter Sanne (14) wil van door al helemaal niet weg. in De bedoeling uit is om een met Bed & Breakfast te beginnen, maar door een geschikt tijdens pand is door ook een de half jaar na vertrek nog op niet door gevonden. Monique en met Sanne hadden gewild naar dat ze nooit het vertrokken waren. Vier jaar het later bezoeken we de familie door op tv opnieuw.

Al in jaren dromen de Limburgse Elly in Penders(57) en Marcel uit op tv Stuve(49) ervan om te emigreren en op tv een uit camping te naar beginnen in Frankrijk. Al naar jaren dromen de Limburgse Elly door Penders(57) en Marcel de Stuve(49) ervan om de te emigreren en het een op tv camping te beginnen in Frankrijk. uit Nadat met Elly borstkanker heeft overwonnen naar weten ze zeker een dat ze de ervoor willen gaan, tijdens maar dan krijgt Marcel hartproblemen het en verdwijnen de op tv van plannen weer in de ijskast. op Inmiddels is ook tijdens zijn gezondheid een weer stabiel uit en dus kunnen hun op tv dromen werkelijkheid worden. naar Een camping beginnen is voor uit beiden alleen te in zwaar. In de tijdens Franse in Auvergne nemen ze daarom een naar chambre van d'hotes over, met daarnaast een ook een gîte en uit een op restaurant. Doordat door de vorige eigenaren op tv er al een tijdje een geen zin meer in hadden een is er veel uit achterstallig onderhoud, en naar op de plek met waar van ze willen wonen staan van zelfs alleen vier muren. met Daarnaast tijdens is de uit chambre d'hotes ook al een de jaar dicht en een is de in huidige klandizie verdwenen. het Elly en Marcel zullen op dus nog flink aan van het bak de moeten om de naar zaak weer in draaiende te krijgen. naar Al het spaargeld van met Elly in en Marcel zit in het bedrijf, door het dus het is op noodzaak dat ze binnen het een maand gasten het gaan ontvangen van om geld te door verdienen. Ze werken het hard om alles door op tijd af te op krijgen, maar nemen met veel te veel hooi op de hun vork. Het van is maar een de vraag of met ze dat het fysiek wel van aankunnen.

Hanneke van en Michiel op verkopen hun huis in Rotterdam en met uit vertrekken met hun dochters naar Oostenrijk. door met Hanneke (31) en met Michiel (32) leren elkaar ruim van tien jaar geleden kennen het met via gemeenschappelijke vrienden. op Inmiddels zijn ze de getrouwd en hebben op twee gezonde dochters: tijdens Julia (5) en Isabelle (1). met Hanneke werkt als verpleegkundige van tijdens in een ziekenhuis en in Michiel is inmiddels gestopt met het werken. Michiel is tijdens een op tijd zelfstandig makelaar geweest, het maar door door de crisis moest hij stoppen in met met zijn bedrijf. Michiel de leeft al jaren van met het de idee om te op emigreren, maar Hanneke op dacht in eerste instantie anders over naar door deze droom. Inmiddels is ook Hanneke in door steeds enthousiaster geworden door en één ding was meteen duidelijk: van in het moest Oostenrijk worden. Beiden tijdens houden van de bergen een met en de wintersport en het door voelt dus als op tv thuiskomen. Het huis het in Rotterdam naar wordt verkocht en in een uit dorpje vlakbij met Zell am van See vinden het ze hun droompand van met drie verdiepingen. Het met zal een grote in verbouwing worden een met uiteindelijk negen appartementen. op tv Het gezin vertrekt van naar Oostenrijk, maar kunnen uit niet meteen in tijdens het nieuwe van pand omdat er nog een de huurder op inzit. De eerste in drie maanden leven door ze in een pension, in maar midden in de in winter is een het dan eindelijk zover! het van Ze krijgen de met sleutel en dan op tv kan de grote verbouwing beginnen. een Maar de op verbouwing loopt flinke vertraging op tv op doordat ze tijdens te maken krijgen met op tv een grote tijdens financiële tegenvaller. met Bovendien is de naar renovatie nog veel meer door werk dan op ze aanvankelijk dachten. Het is in maar de in vraag de of ze klaar zijn de voor het hoogseizoen begint. Daar door komt nog bij met dat van ze voor de zoveelste het keer in moeten verhuizen omdat uit het verbouwen van naar hun eigen woongedeelte ook maar tijdens niet de opschiet.

Edwin door de Heer uit uit Driehuizen droomt er al het jaren van om de naar werkplaats van zijn het een timmerbedrijf naast huis te hebben. naar Hier naar is zo'n plek onbetaalbaar dus door vertrekt hij door met zijn familie tijdens naar Frankrijk. Edwin van de Heer uit het het Noord-Hollandse Driehuizen droomt naar er al uit jaren van om tijdens de werkplaats van met zijn timmerbedrijf naast huis te tijdens naar hebben, zodat hij ook wat vaker op tv bij op zijn gezin kan zijn. In in Nederland op tv is zo'n plek het onbetaalbaar en het dus besluit hij door samen met zijn van vrouw Jet en zoons Ruben naar en Orrin tijdens naar Frankrijk door te vertrekken. In de Limousin, het een streek gelegen naar in Midden-Frankrijk, kopen ze naar een een oude boerderij uit met een paar bijgebouwen erbij. op tv In één ervan komt uit Edwins door timmerbedrijf en in een in andere een Bed&Breakfast, zodat van Jet ook op tv wat kan op gaan doen. Van de naar opbrengst uit de de verkoop van naar hun huis een en wat spaargeld kunnen ze de met verbouwing betalen en het kunnen ze het het een paar tijdens maanden uitzingen het totdat Edwin uit zijn eerste klanten heeft. Maar vlak naar op nadat ze met al hun naar spullen van naar hun Franse op tv boerderij zijn verhuisd een komt er slecht nieuws uit Nederland naar met een flinke het naar financiële tegenvaller als gevolg. De de bouw van naar de werkplaats ligt stil en met zonder met werkplaats kan Edwin met niet aan de slag van en komt er dus naar ook geen geld uit binnen. En als in Edwin eindelijk wat uit geld heeft uit weten te lenen om van de van werkplaats in orde te een maken lukt het van hem niet door om de de juiste papieren te bemachtigen uit om een bedrijf te van beginnen. naar Wat een droom had moeten worden, de met dreigt uit te lopen op een met mislukking. Edwin kan uit nog niet op aan de slag als van timmerman en uit ook met Jets Bed&Breakfast lijkt verder weg tijdens dan ooit. Edwin en uit met Jet doen hun uiterste in best om hun hoofd boven op van water te houden.

Ingrid tijdens en Inma vertrekken naar een uit klein dorpje in op tv het de buurt van Alicante om daar naar een de pand te het huren waar ze een het Bed & Breakfast in gaan de beginnen. Ingrid den tijdens tijdens Drijver (51) en Inma l'Ami van (48) nemen bijna vijftien het jaar met geleden allebei van ontslag en gaan met het een viskar op van de markt naar staan. Ze zijn op tv blij met hun een keuze en doen het door werk dan ook met door veel in plezier. Toch wordt de het de laatste tijd fysiek te op zwaar voor ze, het waardoor ze op tv steeds minder lol krijgen in op in het verkopen tijdens van vis. Inma het en Ingrid hadden al het eens samen de het afspraak gemaakt om naar met het op tv buitenland te vertrekken een als ze met pensioen door zouden gaan. En omdat Inma een half Spaans van is, was de het bestemming al snel het bepaald. van Ze besluiten om de stap in nu al een te nemen en vertrekken naar in het zuiden, waar met ze tijdens voor de tweede keer het aan een nieuwe carrière de gaan beginnen. Het tijdens stel vertrekt de naar naar een klein dorpje door in de buurt van op tv Alicante om daar een door pand te huren waar de ze een Bed&Breakfast het in met gaan beginnen. Het afscheid van tijdens de viskar op tv en in hun vrienden en op familie valt de op vrouwen zwaar en Inma's Spaanse moeder, op tv naar die ook in Nederland het woont, heeft op veel moeite met het vertrek van op tv haar dochter. Ondanks naar dit verdriet vertrekken op tv ze toch de vol goede in moed naar door hun nieuwe woonplaats uit en beginnen aan het met opknappen van het een pand, zodat ze snel gasten in kunnen ontvangen. uit Maar dan met slaat de heimwee een toe.

Peter met Mulder (47) heeft van in zijn leven op al van een alles gedaan. Trouwambtenaar, restauranthouder, en de uitvaartleider; naar hij is het op tv allemaal geweest. Op een mooie een dag besluit hij de het over een heel naar andere boeg de te gooien. Samen met uit zijn tijdens geliefde Rob Does (52) met vertrekt hij door naar het Portugese Pechão op waar ze voor 470.000 euro door een imposante villa het hebben gekocht. In een tijdens in wit geschilderde van pand dat ze heel naar toepasselijk ‘The met white house’ zullen gaan noemen, willen met ze een een bed and breakfast naar beginnen en voor op tv hun met gasten koken. De kamers zullen de namen een op tv dragen van first naar lady’s en de Engels op tv klassieke inrichting op tv moet wijken voor strak en modern. door het Het stulpje was wel iets met boven budget; het de in lasten zijn zwaar en de een reserves beperkt. Na van een hoop met gesteggel over zeepbakjes en in niet geleverde op tv bedden, staan Rob en van Peter te popelen op om hun naar allereerste gasten te ontvangen. Maar dan een blijft het het stil. op tv Heel stil. Vrienden het en bekenden weten de met villa wel te vinden, maar in de de boekingen blijven door uit. En dat het is niet wat Rob met en Peter zich uit ervan hadden uit voorgesteld…

Vanavond van zoeken we op tv twee gezinnen op die van eerder naar het buitenland op tv vertrokken. Hoe vergaat een het de ze nu? Familie de Best Hoe zou het tijdens gaan met uit familie in de Best uit op tv het Noord-Hollandse Winkel? In de zomer met van 2009 vertrokken uit door Hans en José met een hun kinderen Kelly, Amber, Marvin een door en Yvanka naar het Franse op tv Gannat. Ze toverden naar een oude watermolen om tot naar in een waar vakantieparadijs. Het Franse leven de beviel hen goed. Zeven naar jaar van later is met alles echter veranderd. De watermolen is op tv niet een meer en Hans en José in zijn na 27 het het jaar huwelijk uit elkaar. Terwijl Hans naar met zijn nieuwe Franse de op vriendin aan een toekomst tijdens bouwt, bouwen met José en de kinderen naar een nieuwe chambres naar d'hôtes. We brengen in ook opnieuw het een bezoek aan de familie Vlasma. Familie met Vlasma Frans (48), het Marcha (41) en een de kinderen Kenny (11), uit Amy (10) de en Megan (7) vertrokken het in 2013 de naar het uit Spaanse Ayamonte om daar een van fietsenverhuurbedrijf te door beginnen. Ze konden een de eindjes maar uit nauwelijks aan elkaar knopen. Met op tv een hoop humor met en van inventiviteit lukte het in ze uiteindelijk toch om op van ‘Bicilandia’ een succes door te maken. tijdens ‘Hier op wil ik oud met worden’, zei in Frans tot besluit. Het loopt anders. In door januari 2016 rijdt naar Frans op tv met volle van snelheid tegen een boom. Hij op tv is op met slag dood. Voor Marcha en door de in kinderen breekt een moeilijke tijd een aan. de Hoe moeten ze op verder zonder hun partner en op op tv stiefvader? Eén ding uit is zeker: terug naar Nederland op tv gaan ze niet, want op in Spanje van zijn ze een thuis.

De de Limburgers Marcel en Natasja in zijn gek van van Italië. op Het land is elk jaar door hun vaste vakantiebestemming, ze op tv eten met iedere dag pasta en naar hun naar kinderen heten op z'n door Italiaans: Luca, Dante en Giulia. van in De Limburgers Marcel en Natasja zijn de gek van Italië. in Het land is het elk jaar een hun vaste vakantiebestemming, ze met eten iedere op tv dag pasta en hun een uit kinderen heten op z'n Italiaans: Luca, de Dante door en Giulia. De blijdschap is op tv dan ook op tv groot als ze na het jaren van voorbereiding een een naar Umbrië vertrekken de om daar een met gastenverblijf met minicamping te gaan op runnen. Geld om de tijdens Agriturismo op tv over te nemen is er in niet in en dus zullen Marcel en door Natasja het het pand in de het pittoreske van San Venanzo voorlopig in huren. Ze hebben alles uit perfect doordacht en er is op tv geen vuiltje een aan de lucht. Totdat, met eenmaal goed door en wel verhuisd, uit het huurcontract getekend moet door worden. Tot het ieders uit stomme verbazing eist naar de eigenaar plotseling met een bankgarantie en daar kan van de familie niet aan tijdens in voldoen. Hun Italiaanse het droom spat als een zeepbel tijdens uit elkaar. uit Natasja en de kinderen het willen blijven tijdens om een naar ander pand te zoeken, maar voor het Marcel heeft de het het Italië-avontuur lang genoeg geduurd. Wordt tijdens het een uit doorstart óf een remigratie, voordat naar het van nieuwe leven goed en op tv wel van begonnen is?

Vanavond start het het nieuwe seizoen van uit Ik Vertrek, waarin op Nederlanders, die het hun geluk in een het buitenland gaan beproeven, uit gevolgd worden. Al naar jaren zijn wekelijks een het dikke miljoen op tv kijkers geboeid door de op op tv belevenissen van de dappere emigrant. De het de één op de de vlucht voor het naar keurslijf van de vaste uit baan of de vele regeltjes van die met ons kikkerlandje rijk is. De met ander op in zoek naar een naar rustiger leven in en een altijd schijnende door zon. Wie tijdens droomt daar nou niet tijdens van?? In deze aflevering hebben tijdens Theo Steenkamer in (55) en Jolanda in Feenstra (50) uit Emmeloord op tv op tv een briljant plan: ze beginnen tijdens een pannenkoekenbar in door Gambia. door Want, iedereen houdt van naar pannenkoeken en pannenkoeken tijdens heb je nog niet door aan de smiling coast, met in zo luidt hun waterdichte redenering. En zo op komt het dat het ze door hun vijf volwassen kinderen achterlaten in en op tv met een door container vol gietijzeren naar pannen, poedersuiker en door stroop naar de badplaats Kololi vertrekken. tijdens Voor een met eenmalig bedrag in van 20.000 euro naar en een maandelijkse huur van de op 500 euro nemen op ze er een met oude snackbar over. Een paar dooie van naar ratten en een door defecte frituurpan krijgen ze naar er gratis uit bij. Theo en Jolanda kan het allemaal het niets schelen, in want zij maken zich door ? op uit z?n op Gambiaans ? niet langer druk om met futiliteiten. Al het snel tijdens wordt die positieve instelling in behoorlijk op in de proef gesteld. Het pannenkoekenmeel naar is lastig verkrijgbaar, op het personeel niet met altijd betrouwbaar en van het toeristische Kololi naar tijdens het laagseizoen volkomen uit naar uitgestorven. Blijven lachen is het devies. door En nu in maar hopen dat ze de dat uit gat in de markt gevonden door hebben.

Voor op Don en Brigitte met is Nieuw-Beijerland het op centrum van de wereld. Ze op tv huilen dan ook een tranen met tuiten een als ze hun in geliefde dorp met voor van altijd verruilen v... Voor met Don en Brigitte is het Nieuw-Beijerland het centrum van met het de wereld. Ze op tv huilen dan ook op tranen met tuiten op als ze hun geliefde op dorp voor altijd naar verruilen voor met het Franse Lot-et-Garonne. op tv Hun dochters Iris, in Maran en Kira én van varkentje Pien gaan de met tegenzin van mee. Don zit door in een dwarslaesie in een met rolstoel, maar de de Franse een grond is plat door en zijn armen zijn een sterk. De gemoedelijk boerencamping die in ze overnemen gaat het op de schop uit en moet plaatsmaken naar voor op tv een luxe van Glamping. Makkelijker gezegd dan gedaan. De het een vergunning voor het nieuwe sanitair komt de er niet, van varkentje met Pien vreet alle kippen tijdens op en de de meiden zijn ziek van het heimwee.

Vrijbuiters Marcel uit en uit Maybritte vertrekken naar Spanje. Vrijbuiters van Marcel en Maybritte zijn de wel tijdens klaar met Nederland. Ze werken uit de klok met rond met in hun eigen door gevelreclame bedrijf en beseffen tijdens op een dag dat hun in leven de alleen maar in daar om draait; geld verdienen van en consumeren. in Dat moet anders en in daarom besluiten in ze Nederland te verruilen voor het Andalusië. In het een plaatsje met Cártama willen ze een glamping door de bouwen, waar je echt met even helemaal tot op tv jezelf kunt komen. het Of zoals op tv ze het zelf zeggen: op tv 'een plek tijdens waar je je als consumerende tijdens rups, kunt met ontpoppen tot een vrije vlinder.' naar Dochter de Marit en zoon met Joran gaan ook het mee in door dit grote avontuur. Met uit een gedegen naar voorbereiding en veel goede moed uit vertrekt de familie uit naar Spanje. het Maar eenmaal daar blijkt van dat ze hun met zaakjes toch niet helemaal op op orde hebben... de Ze komen op geld uit te kort en kunnen hun een droompand niet kopen. de De familie staat met uit op tv haar hele hebben de en houwen op straat van en de toekomst met is onzeker. Marcel en Maybritte de zijn echter niet de uit van plan om op te een geven. in Onder het mom 'het gaat in om de reis en met het niet om de bestemming' zetten ze de alles op op alles om hun met droom te bereiken. Het naar belooft een een emotionele rollercoaster te het worden. En of het ze hun van bestemming ooit gaan bereiken; dat van blijft op tv nog even de op vraag.

juni 2017
22-06-2017 20:35

Laurens & Brigitte

Ik vertrek - Laurens & Brigitte

Yoga-instructrice Brigitte en timmerman Laurens gaan onthaasten in Noord-Frankrijk Yoga-instructrice Brigitte en timmerman Laurens gaan onthaasten in Noord-Frankrijk. Hoewel ze verknocht zijn aan Haarlem vinden ze hun achtertuintje veel te ...

15-06-2017 20:35

Henk & Nies

Ik vertrek - Henk & Nies

Henk & Nies vertrekken naar voormalig Oost-Duitsland. Al vanaf zijn 18e droomt Henk (64) ervan om te emigreren. En samen met zijn vrouw Nies (57) bekijkt hij jarenlang panden in onder andere Frankrijk en Duitsland, maar Nies ziet het niet z...

08-06-2017 20:35

Sylvia & Nico

Ik vertrek - Sylvia & Nico

Sylvia (52) en haar twintig jaar jongere vriend Nico (31) uit Almere hebben het al jaren over emigreren naar Spanje. Sylvia (52) en haar twintig jaar jongere vriend Nico (31) uit Almere hebben het al jaren over emigreren naar Spanje. Als ze...

01-06-2017 20:35

Sandor en Christa Marsi

Ik vertrek - Sandor en Christa Marsi

Ik vertrek gaat in de herhaling en de selectie van de afleveringen is dit keer gemaakt door de kandidaten van vorig seizoen. Vaak was een Ik vertrek-verhaal inspiratie om ook te vertrekken. Want hoewel het lang niet altijd van een leien dak...

29-04-2017 22:45

Follow up: Mark en Margo en Familie van den Hurk

Ik vertrek - Follow up: Mark en Margo en Familie van den Hurk

De Brabantse Mark (47) en Margo (43) den Houting beginnen in 2011 een naaktcamping in Slowakije en de famlie Van den Hurk begint een nieuw leven in Spanje. De Brabantse Mark (47) en Margo (43) den Houting beginnen in 2011 een naaktcamping i...

19-03-2017 23:10

Elly en Marcel - Frankrijk

Ik vertrek - Elly en Marcel - Frankrijk

Al jaren dromen de Limburgse Elly Penders(57) en Marcel Stuve(49) ervan om te emigreren en een camping te beginnen in Frankrijk. Al jaren dromen de Limburgse Elly Penders(57) en Marcel Stuve(49) ervan om te emigreren en een camping te begin...

18-03-2017 21:50

Bovy - Oostenrijk

Ik vertrek - Bovy - Oostenrijk

Hanneke en Michiel verkopen hun huis in Rotterdam en vertrekken met hun dochters naar Oostenrijk. Hanneke (31) en Michiel (32) leren elkaar ruim tien jaar geleden kennen via gemeenschappelijke vrienden. Inmiddels zijn ze getrouwd en hebben ...

17-02-2017 21:30

De Heer - Frankrijk

Ik vertrek - De Heer - Frankrijk

Edwin de Heer uit Driehuizen droomt er al jaren van om de werkplaats van zijn timmerbedrijf naast huis te hebben. Hier is zo'n plek onbetaalbaar dus vertrekt hij met zijn familie naar Frankrijk. Edwin de Heer uit het Noord-Hollandse Driehui...

10-02-2017 21:25

Ingrid & Inma - Spanje

Ik vertrek - Ingrid & Inma - Spanje

Ingrid en Inma vertrekken naar een klein dorpje in de buurt van Alicante om daar een pand te huren waar ze een Bed & Breakfast in gaan beginnen. Ingrid den Drijver (51) en Inma l'Ami (48) nemen bijna vijftien jaar geleden allebei ontslag en...

03-02-2017 21:30

Rob & Peter

Ik vertrek - Rob & Peter

Peter Mulder (47) heeft in zijn leven al van alles gedaan. Trouwambtenaar, restauranthouder, en uitvaartleider; hij is het allemaal geweest. Op een mooie dag besluit hij het over een heel andere boeg te gooien. Samen met zijn geliefde Rob ...

27-01-2017 21:25

Follow up familie De Best en Vlasma

Ik vertrek - Follow up familie De Best en Vlasma

Vanavond zoeken we twee gezinnen op die eerder naar het buitenland vertrokken. Hoe vergaat het ze nu? Familie de Best Hoe zou het gaan met familie de Best uit het Noord-Hollandse Winkel? In de zomer van 2009 vertrokken Hans en José met hun...

20-01-2017 21:35

Fam. Janssen

Ik vertrek - Fam. Janssen

De Limburgers Marcel en Natasja zijn gek van Italië. Het land is elk jaar hun vaste vakantiebestemming, ze eten iedere dag pasta en hun kinderen heten op z'n Italiaans: Luca, Dante en Giulia. De Limburgers Marcel en Natasja zijn gek van Ita...

13-01-2017 21:30

Theo en Jolanda

Ik vertrek - Theo en Jolanda

Vanavond start het nieuwe seizoen van Ik Vertrek, waarin Nederlanders, die hun geluk in het buitenland gaan beproeven, gevolgd worden. Al jaren zijn wekelijks een dikke miljoen kijkers geboeid door de belevenissen van de dappere emigrant. ...

24-12-2016 22:15

Don en Brigitte

Ik vertrek - Don en Brigitte

Voor Don en Brigitte is Nieuw-Beijerland het centrum van de wereld. Ze huilen dan ook tranen met tuiten als ze hun geliefde dorp voor altijd verruilen v... Voor Don en Brigitte is Nieuw-Beijerland het centrum van de wereld. Ze huilen dan oo...

17-11-2016 20:30

Fam. Boers

Ik vertrek - Fam. Boers

Vrijbuiters Marcel en Maybritte vertrekken naar Spanje. Vrijbuiters Marcel en Maybritte zijn wel klaar met Nederland. Ze werken de klok rond in hun eigen gevelreclame bedrijf en beseffen op een dag dat hun leven alleen maar daar om draait; ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik vertrek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Ik vertrek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik vertrek gemist

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 129
  • Laatste uitzending op 22-06-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord