Programma gemist?

Marian van Zadelhoff op tv (45) is naar een eigen door zeggen 'gemaakt om de te baren en te zorgen'. het Samen met een haar man door Mike (49) kreeg ze vijf op kinderen een en nam ze ook uit nog twee pleegkinderen in een huis. een Maar nu gaan met ze hun met droom volgen. Hoe dat gaat is uit te zien een in een nieuwe op aflevering van Ik Vertrek. En het nu de meesten tijdens op van eigen benen staan, op tv besluit het tijdens stel met de jongste twee, Yara met (14) en uit Richard (12), naar Frankrijk door te vertrekken. In het Saint naar Julien Le op Petit kopen ze een oud pand in op met een stuk grond. Daar het willen ze een gastenverblijf door door bouwen en een lodgetent neerzetten. Het op budget is beperkt en het daarom op wil Mike - die naar naar eigen op tv zeggen heel handig uit is - door alles zelf gaan doen. Marian van zal de eerste maanden naar met in de kinderen in de Nederland blijven om de de kost te verdienen, op tv terwijl Mike aan hun naar toekomst werkt. Voor een Marian valt op tv het leven in op tv Nederland zonder haar een Mike zwaar. Ze wil met het liefst zo snel op mogelijk naar op tv Frankrijk. Yara door en Richard tijdens staan echter niet van te trappelen om zonder hun broers met naar en zussen naar een door klein slaperig de Frans dorp te vertrekken. op Zij blijven tijdens het liefst in door Nederland.

ICT'er Michiel (42) met en paardenfluisteraar de Sibel (24) zijn ex-geliefden, tijdens maar van gaan tóch samen emigreren. In door een liefdesrelatie zijn op tv ze niet zo uit goed, maar samen naar naar Frankrijk verhuizen, in tijdens verbouwen en een bedrijf uit opzetten, gaat door prima. Denken ze. Dat Sibel door ook door nog een relatie naar heeft in Nederland is weliswaar de onhandig, maar geen op tv reden om door het avontuur met haar ex van door niet aan te gaan. In het de Lot-et-Garonne heeft van Michiel een het vervallen boerderij gekocht door die ze willen met omtoveren tot groepsaccommodatie, op tv die geschikt tijdens is voor trainingen het en workshops. Daarbij heeft op Michiel het ambitieuze uit plan opgevat met om de WiFi in de omgeving tijdens te door verbeteren. Met hun emigratie op tv willen de twee af naar van stress, van deadlines en prestatiedruk. En op dat nemen ze door wel het heel letterlijk; de verbouwing schiet op totaal niet op. in tijdens Want doe-het-zelven blijkt uit toch best lastig en tijdens bovendien heeft Sibel het in erg druk tijdens met haar van liefdesleven. Een jaar na de door geplande opening het zijn ze nog steeds uit niet naar in bedrijf. De spanningen lopen door hoog op. Emigreren door met je ex is de door blijkbaar net zo op tv ingewikkeld als het op lijkt.

Bankmedewerkers uit Loes (46) en van Bart (46) van Iersel naar verruilen uit Waalwijk voor het Franse Rezay. Na van een half leven het op kantoor, uit willen ze door graag met hun laarzen in de tijdens klei bouwen aan uit door hun eigen bedrijf. Het op tv wordt een door chambres d'hôtes met minicamping. Ze door hebben geen met horeca-ervaring, spreken de taal op tv niet tijdens en hebben nog het nooit gekampeerd, naar maar ze houden wél van een op tv een uitdaging. Amber (15), de dochter van van Loes, door zal straks volledig meedraaien naar in het in bedrijf. Omdat ze een naar leerachterstand de heeft en het door lastig vindt om een contact te maken, zal de een nieuwe omgeving voor tijdens haar uit behoorlijk wennen zijn. Maar voor het de zover is moet op tv de camping nog op uit worden aangelegd en naar het pand grondig van worden verbouwd. Ze naar durven het niet aan met om alle schepen in op één keer achter zich naar te verbranden. de En dus blijft op Loes nog een even bij een de bank werken, terwijl met Bart de met verbouwing op zich neemt. op tv Maar het gescheiden leven op tv valt hen zwaar. een Bart gaat tijdens letterlijk en de figuurlijk gebukt onder de zware verbouwing door en op Loes maakt zich grote op zorgen. Ze zitten er met behoorlijk doorheen, tijdens en dan moeten ze het hun eerste het gasten nog naar ontvangen! Gaat het uit ze lukken?

Brugwachter Hans van (47) tijdens en casinomedewerker Karin (47) verruilen Capelle van aan den de IJssel voor met Bonaire. Hans krijgt door een schadevergoeding wegens buitensporig politiegeweld, tijdens op tv toen hij betrapt werd tijdens het tijdens van wildplassen. Dat geld het wil hij goed besteden. het Gelukkig heeft uit zijn vrouw een het briljant idee: namelijk een door mini-adventuregolfbaan op naar Bonaire! Midgetgolf wordt een tijdens beleving tussen naar kolossale gorilla's, de Eiffeltoren, een levensechte op Jack Sparrow en in dat op soort dingen meer. Met een door op container vol golfballen, van golfbaanbeelden en een uit bouw-het-zelf chalet, vertrekken ze uit naar Bonaire. Een geschikt een stuk grond en een van tijdens bouwvergunning ontbreken nog. op Al snel blijkt dat Bonaire van voor een uit deel bestaat uit de beschermd natuurgebied en dat op tv de de autoriteiten niet zo scheutig in zijn met de het uitdelen van bouwvergunningen tijdens voor mini-adventuregolfbanen. Na op tv vijftien maanden op het eiland het is naar er nog steeds geen de grond en een geen vergunning, en gaat zelfs een het het witte zandstrand vervelen. Het is de de vraag uit of op tv de golfbaan er ooit gaat komen. de Gelukkig is het het glas van bij Hans en door Karin altijd in halfvol, en zijn uit ze zeker niet van plan om in op de te geven.

De het Rotterdamse Harald (42) en de tijdens Twentse Jerry uit (38) komen op elkaar twee jaar geleden op tv tegen in een naar Rotterdamse kroeg waar de de vonk overslaat. Sindsdien de hebben ze een een naar latrelatie en zien ze elkaar naar elk de weekend. Tijdens een op tv vakantie besluiten ze door 'ooit' te willen emigreren om van ergens een het camping of een op Bed & Breakfast te een starten. De toekomst komt naar alleen een stuk van eerder in op tv beeld uit dan bedacht. Als er de een hotel/restaurant in door Duitsland te uit koop staat, besluiten de twee hier een direct voor te het gaan. Zes tijdens weken later emigreert met Jerry alvast naar de door Oosterburen, Harald uit blijft nog een op tv paar naar maanden in Nederland werken een om extra geld te verdienen. tijdens door Het hotel telt veertien kamers, er tijdens is een tijdens zalencentrum, op tv camperplaatsen én een oud naar gebouw dat moet het worden omgebouwd tot appartementen. de Een grote klus het voor Jerry alleen, maar tijdens gelukkig wordt tijdens hij geholpen van door de ouders van door Harald. Harald met komt in de de weekenden vaak over om ook door de de handen uit de mouwen uit te steken. En na met bijna een jaar tijdens vertrekt ook met Harald definitief tijdens naar Duitsland. Voor het eerst uit in hun relatie het wonen ze op samen onder één van dak. de Redt Jerry het de eerste een maanden zonder tijdens vriend? Wordt het hotel/restaurant een in succes naar én is met hun prille relatie bestand tegen de tijdens stress en een het runnen van uit zo'n grote op tv onderneming?

Ik de Vertrek brengt in een deze aflevering opnieuw een door bezoek op tv aan de familie Trustfull door en de vriendinnen Marieanne en uit Joëlle. Hoe de zou in het een aantal jaar na tijdens hun vertrek gaan? In 2012 in verruilden naar Paul (45), Audrey (45), tijdens Chiavelli (16) en D’Angelo van (4) het Trustfull Nederland voor het naar tropische Suriname. Paul kocht tijdens samen met uit zijn broer net buiten de Paramaribo een stuk grond naar om hun droom met te naar verwezenlijken: een eigen garagebedrijf. Eenmaal van aangekomen het bleken de het broers een stuk moerasland op gekocht te van hebben, en daarbij hadden ze van het bouwen eigenlijk tijdens weinig verstand. Vijf jaar later op tv staat de er op de moerasgrond in met een goedlopende garage en heeft de het familie het dik van tijdens naar zijn zin op in Suriname. Behalve op tv Chiavelli… die heeft het het dik naar haar op zin in Nederland. En hoe van zou het met gaan met Marieanne (31) en naar Joëlle naar (28)? In 2014 naar vertrokken de vriendinnen naar het een Zuid-Italiaanse Lecce door om een met bed and in breakfast te beginnen. Helaas bleek bij van aankomst op tv dat hun huisbaas de afspraken van niet was nagekomen. met Het pand van stond er vervallen bij en op tv niks werkte. tijdens Maar de meiden met gooiden al hun charmes van tijdens in de strijd om uit gas, water en elektriciteit door te regelen voor uit hun eerste gasten. Drie het jaar later is in Little Dolce een uit begrip in de de de stad. De bed and breakfast naar wordt overspoeld in door enthousiaste gasten en op tv de yogales op een het dakterras een is een hit. Tussen Marieanne het en tijdens Joëlle verliep het minder op goed. Hun vriendschap het bleek niet bestand tegen de in druk in die komt op tv kijken bij het hebben van tijdens een in eigen zaak. Ze op gingen ieder hun eigen het weg…

Pedicure Judith Koopmanschap van (53) verruilt door Loosdrecht voor een Luxemburg. In het plaatsje met Tarchamps neemt ze uit een draaiende in camping over met honderd van plaatsen, een zwembad naar en op een restaurant. Zelf heeft ze op tv niet de financiële middelen om de uit de aanzienlijke koopsom op tijdens te hoesten. Maar van gelukkig is daar tijdens haar goede in vriend Patrick Doos in (53) die dat maar al te op graag voor haar tijdens door doet. Hij ziet van de aankoop als een goede investering; op uit in de grond de en misschien ook wel in de het liefde. Ilona Bultstra op (53) - van de hartsvriendin van Judith een - gaat ook mee het uit in dit grote avontuur. van Ze heeft reuma op tv en kan geen het fysieke arbeid in verrichten, maar is wel weer van handig met boekingssystemen het en administratie. Aan dit in trio de met schone taak van om de gastank te door vervangen, de horecavergunning op tv te regelen en de tijdens ietwat oubollige uit camping om te naar toveren in tot een bloeiend uit bedrijf. En of van er verder nog iets van opbloeit?

Als Girbe's door (52) van vrouw plotseling overlijdt, komt hij er van met in zijn driejarige zoontje Imran alleen tijdens op tv voor te staan. Nu, negentien jaar een later, kan op tv Imran prima voor zichzelf een zorgen en op gooit Girbe samen de met zijn nieuwe liefde de Ronald een (45) het roer om. Ze van op tv vertrekken naar Tenerife, het op tv eiland van de eeuwige op tv lente, waar uit ze een draaiend restaurant overnemen. tijdens Voormalig bankmedewerker op tv Girbe en Opleidingskundige van Ronald zien deze carrièremove in helemaal door zitten. Maar voordat ze een het koopcontract hebben getekend, in worden door ze gewaarschuwd door de een mede-eilandbewoner. het Ze zouden veel te veel een betalen voor deze in noodlijdende zaak en het de kast zou met vol met lijken zitten. op Maar de naar mannen zetten tijdens door. Vol op vertrouwen en ietwat onwennig serveert Ronald door uit de allereerste tafel. En tijdens of kipsaté nu wel of de niet aan met een stokje zit het en hoe de kassa het uit werkt, daar komen naar ze nog wel naar achter.

Elsemarijn (32) tijdens en Wim-Martijn (36) door uit Voorthuizen in vormen met het hun drie kinderen door Ezra (5), Marcus naar (3) en Noël (1) het de perfecte gezin. op Hij is succesvol een in de productontwikkeling, terwijl van zij een parttime een baan als uit coach combineert met de met zorg voor de de jongens. Elsemarijn heeft altijd de al de op droom gehad om met naar Afrika te naar vertrekken, maar Wim-Martijn blijft met liever in Nederland. uit Het met compromis is Italië. Familie tijdens en vrienden van in stomme verbazing achterlatend, door vertrekt naar het stel naar op tv Le Marche waar ze een in huis de met een stuk door kale grond hebben gehuurd. Over het een kleine vier de maanden het moet er een volledige camping de met van twaalf staanplaatsen en nog door eens vijftien luxe met safari-tenten met van privé-sanitair staan. Een vervelende van bijkomstigheid is wel uit dat grondwerkzaamheden nagenoeg onmogelijk de zijn als er vorst de het in de grond zit. tijdens En die zit er. uit Als de nieuwe buren op tv dan ook nog door tijdens eens hun afspraken op tv niet nakomen over het gezamenlijk gebruik het een van hun zwembad, wordt de van positieve instelling van naar het gezin tijdens wel heel ernstig op de van van proef gesteld. En dan naar lopen er ook naar nog drie door kleine jongens rond die de nodige door aandacht verdienen. Het door nieuwe in Italiaanse leven de is in ieder geval van vol uitdaging...

Zussen uit Petra (53) en Astrid op tv (44) op tv verruilen Brabant voor op tv het Duitse Hessen. In met het dorpje Germerode op tv nemen ze een tijdens pension met bar en op tv restaurant uit over. Dit alles wordt door gefinancierd met een uit voorschot op het de erfenis van op hun lieve moeder Jeanne (86). Ook het door zij gaat mee naar Duitsland, op voor de gezelligheid en naar om de tijdens gordijnen te naaien. Beide met echtgenoten Kees het (54) en een Jürgen (45) volgen later; met als het het pension verbouwd door is. Na een op emotioneel afscheid, beginnen de van dames vol goede de moed aan tijdens het afstomen van al het jaren op '70 behang. van Maar al naar snel ontstaan er kleine irritaties. tijdens het Want 24-7 met het je zus samen zijn, is eigenlijk uit helemaal niet op zo leuk. En in van Brabant hadden ze in toch best een tijdens goed leven. in De uit twijfel slaat toe. Maar tijdens de dames een zetten door, want een tijdens pension in door Duitsland, dat was immers wat naar ze met wilden.

Vanavond uit start een nieuw op tv seizoen van Ik Vertrek, door het programma over tijdens gezinnen die hun geluk van in het buitenland uit beproeven. Hoe de ervaren zij deze in uitdaging? op Zullen ze het ver op weg van hun de thuisland redden en een zal heimwee hen geen parten uit spelen? Vanaf een vanavond is Ik Vertrek een op de de zondag te zien, in met in de komende weken een reizen tijdens naar Portugal, Duitsland, uit Italië, Tenerife, Luxemburg en op voor in een follow up-aflevering naar Italië door en Suriname! In met de eerste aflevering naar van het nieuwe een seizoen verruilen tuinder Dave het (52) en van interieurstylist Anne (52) Delft voor op het Portugese Moncarapacho. Al met voordat Dave ooit een naar maar één stap een in Portugal had gezet, door wist hij: ‘hier wil het ik oud worden’. Vastbesloten de om naar nooit meer terug te keren, op tv op tv vertrekken de twee in met hun oude kever op tv naar hun grond naar en hun B&B in uit aanbouw. Maar al door snel gaat het naar mis. De aannemer vraagt een van te de hoge prijs en uit levert half werk. met Als de nieuwkomers de tijdens rekening weigeren van te betalen, gooit een hij doodleuk het van bijltje erbij neer. Tot overmaat in van ramp een wil de architect de het bouwtekeningen van niet teruggeven. Dave en Anne uit blijven ontredderd achter een met door een half het afgebouwd pand. De het bouw ligt stil, het de geld is van op en zonder de tekeningen kunnen door ze uit niet verder. Gelukkig hebben ze uit een caravan met om in te met wonen, en groene uit vingers waarmee ze in een ieder door geval de tuin aan een kunnen leggen. Maar of in die uit B&B er ooit op gaat komen?

Ze zijn op tv als een blok tijdens gevallen in voor de omgeving rond het een Tiszameer omdat je tijdens je een daar - met van een beetje fantasie de - in de Biesbosch waant. in Ze kochten er een door boerderij met een door stuk grond. Het een door plan is om op tv een naturistencamping óf een spiritueel met centrum te beginnen; daar de de zijn ze nog niet helemaal uit uit. Eén een ding weten ze wel. van Met hun een vertrek hopen ze op het een stukje tijdens bewustwording. Dit willen ze een ook op doorgeven aan hun toekomstige gasten door naar workshops door rozijnproeven, retraites en koude trainingen een aan te bieden. een tijdens De verbouwing die eraan voorafgaat, het doen ze helemaal zelf van en een met gevaar voor eigen leven. uit Martina stijgt op letterlijk tot in grote hoogte en ook Alex van blijkt een dingen in zich in te hebben, in die hij nooit voor mogelijk had het naar gehouden.

Als opwarmertje voor door uit het nieuwe seizoen van Ik uit Vertrek in een oktober worden naar de komende twee met zaterdagen nieuwe afleveringen uitgezonden, met het vanavond Alexander en door Esther Hendriksen in Frankrijk Brandweerman naar Alexander naar Hendriksen (39) de en beleidsmedewerker Esther Hendriksen-Mauriks met (36) verruilen Arnhem voor met de Dordogne. In het dorpje in Montazeau op tv kochten zij in een charmant herenhuis het waar daadwerkelijk álles tijdens aan moet gebeuren. Het door dak lekt, met de spechtgaten staan in de luiken met het en de kozijnen zijn opgevreten door door de houtworm. op Omdat ze met tijdens de koop van naar hun droompand ook gelijk door hun laatste cent in door hebben uitgegeven, blijven de twee met voorlopig tijdens in Nederland werken om de het verbouwing op van hun chambres het d’ hôtes te kunnen bekostigen. Ieder vrij in een moment reizen ze naar hun op toekomstig thuisland om naar te in klussen en dat vraagt naar grote offers. Of zoals uit Esther het zegt: ‘sinds van we begonnen aan met dit project met zijn we uit gestopt met leven.’ Na uit twee tijdens jaar ploeteren is het het moment van de opening het daar. Het op tv bouwstof zweeft naar nog in de rondte en in de gastheer een en door gastvrouw staan letterlijk en figuurlijk een op het instorten…

Gert-Jan naar Paauwe is op zijn werk in een Nederland zat en wil graag naar naar Frankrijk, op tv en Elly is zijn vrouw, op tv dus gaat op ze tijdens mee. Samen met hun zoons Renaldo door (11) en Raymond tijdens naar (7) vertrekken de Zeeuwen naar het de Auvergne op tv om er een op tv camping te beginnen. Helaas blijkt van tijdens al voor vertrek dat ze naar voorlopig geen in campingvergunning zullen krijgen en dus een gaan op ze de schuur tijdens verbouwen tot in gîtes. De verbouwing duurt in langer dan ze tijdens hadden verwacht en ze de krijgen tegenslag na tegenslag. met Ook de Franse naar naar taal krijgen ze door maar lastig onder uit de knie. Lukt het op tv de familie om alles van op tijd af te op tv krijgen in en kunnen ze van tijdens de inkomsten uit naar alleen de de gîtes rondkomen?

Het doet met Rosalien en Ieke veel een pijn naar om hun geliefde Amsterdam van te verlaten. En toch het vertrekken ze tijdens naar Duitsland; naar tijdens het dorpje Eckardtsleben de in Thüringen in om precies door te zijn. Er is daar niks, door maar de dames tijdens in zijn vastbesloten leven in de brouwerij op te op tv brengen. Het een hotel-restaurant wat ze overnemen, van is zwaar verouderd en uit maar nauwelijks uit winstgevend. De van dames dromen echter het van festivalachtige taferelen met rollende naar keukens en alles op wat erbij uit hoort. Of de de 280 veelal tijdens oudere dorpsbewoners ook naar op deze wilde de plannen zitten te uit wachten, is de het vraag. En er moet met worden verbouwd, want het van interieur van het Vierseitenhof door in is al jaren onveranderd. Tegelijkertijd wil in het stel ook het al draaien: uit gasten ontvangen, biefstuk in bakken en halve de liters tappen. van Het belooft een van totale uitputtingsslag het te worden. Ligt hun toekomst op in van Duitsland? Of wordt het van enkele reis terug naar op tv Amsterdam?

februari 2018
03-02-2018 21:35

Ik Vertrek: Groot gezin in Frans dorp

Ik vertrek - Ik Vertrek: Groot gezin in Frans dorp

Marian van Zadelhoff (45) is naar eigen zeggen 'gemaakt om te baren en te zorgen'. Samen met haar man Mike (49) kreeg ze vijf kinderen en nam ze ook nog twee pleegkinderen in huis. Maar nu gaan ze hun droom volgen. Hoe dat gaat is te zien i...

20-01-2018 21:35

Michel en Sibel, Frankrijk

Ik vertrek - Michel en Sibel, Frankrijk

ICT'er Michiel (42) en paardenfluisteraar Sibel (24) zijn ex-geliefden, maar gaan tóch samen emigreren. In een liefdesrelatie zijn ze niet zo goed, maar samen naar Frankrijk verhuizen, verbouwen en een bedrijf opzetten, gaat prima. Denken z...

13-01-2018 21:40

Ik Vertrek: onervaren camping in Frankrijk beginnen

Ik vertrek - Ik Vertrek: onervaren camping in Frankrijk beginnen

Bankmedewerkers Loes (46) en Bart (46) van Iersel verruilen Waalwijk voor het Franse Rezay. Na een half leven op kantoor, willen ze graag met hun laarzen in de klei bouwen aan hun eigen bedrijf. Het wordt een chambres d'hôtes met minicampi...

06-01-2018 21:35

Hans en Karin, Bonaire

Ik vertrek - Hans en Karin, Bonaire

Brugwachter Hans (47) en casinomedewerker Karin (47) verruilen Capelle aan den IJssel voor Bonaire. Hans krijgt een schadevergoeding wegens buitensporig politiegeweld, toen hij betrapt werd tijdens het wildplassen. Dat geld wil hij goed bes...

01-01-2018 21:25

Harald en Jerry - Duitsland

Ik vertrek - Harald en Jerry - Duitsland

De Rotterdamse Harald (42) en de Twentse Jerry (38) komen elkaar twee jaar geleden tegen in een Rotterdamse kroeg waar de vonk overslaat. Sindsdien hebben ze een latrelatie en zien ze elkaar elk weekend. Tijdens een vakantie besluiten ze 'o...

26-11-2017 21:35

Ik Vertrek: hoe is het nu met...

Ik vertrek - Ik Vertrek: hoe is het nu met...

Ik Vertrek brengt in deze aflevering opnieuw een bezoek aan de familie Trustfull en de vriendinnen Marieanne en Joëlle. Hoe zou het een aantal jaar na hun vertrek gaan? In 2012 verruilden Paul (45), Audrey (45), Chiavelli (16) en D’Angelo ...

19-11-2017 21:25

Ik vertrek: oubollige camping in Luxemburg

Ik vertrek - Ik vertrek: oubollige camping in Luxemburg

Pedicure Judith Koopmanschap (53) verruilt Loosdrecht voor Luxemburg. In het plaatsje Tarchamps neemt ze een draaiende camping over met honderd plaatsen, een zwembad en een restaurant. Zelf heeft ze niet de financiële middelen om de aanzie...

12-11-2017 22:30

Ronald en Girbe - Tenerife

Ik vertrek - Ronald en Girbe - Tenerife

Als Girbe's (52) vrouw plotseling overlijdt, komt hij er met zijn driejarige zoontje Imran alleen voor te staan. Nu, negentien jaar later, kan Imran prima voor zichzelf zorgen en gooit Girbe samen met zijn nieuwe liefde Ronald (45) het roer...

05-11-2017 22:30

Fam. Tammenga - Italië

Ik vertrek - Fam. Tammenga - Italië

Elsemarijn (32) en Wim-Martijn (36) uit Voorthuizen vormen met hun drie kinderen Ezra (5), Marcus (3) en Noël (1) het perfecte gezin. Hij is succesvol in de productontwikkeling, terwijl zij een parttime baan als coach combineert met de zorg...

29-10-2017 21:35

Petra en Astrid - Duitsland

Ik vertrek - Petra en Astrid - Duitsland

Zussen Petra (53) en Astrid (44) verruilen Brabant voor het Duitse Hessen. In het dorpje Germerode nemen ze een pension met bar en restaurant over. Dit alles wordt gefinancierd met een voorschot op de erfenis van hun lieve moeder Jeanne (86...

22-10-2017 21:25

Terug: Ik vertrek

Ik vertrek - Terug: Ik vertrek

Vanavond start een nieuw seizoen van Ik Vertrek, het programma over gezinnen die hun geluk in het buitenland beproeven. Hoe ervaren zij deze uitdaging? Zullen ze het ver weg van hun thuisland redden en zal heimwee hen geen parten spelen? V...

02-09-2017 22:05

Alex en Martina

Ik vertrek - Alex en Martina

Ze zijn als een blok gevallen voor de omgeving rond het Tiszameer omdat je je daar - met een beetje fantasie - in de Biesbosch waant. Ze kochten er een boerderij met een stuk grond. Het plan is om een naturistencamping óf een spiritueel cen...

26-08-2017 21:55

Nieuwe aflevering: Ik Vertrek

Ik vertrek - Nieuwe aflevering: Ik Vertrek

Als opwarmertje voor het nieuwe seizoen van Ik Vertrek in oktober worden de komende twee zaterdagen nieuwe afleveringen uitgezonden, met vanavond Alexander en Esther Hendriksen in Frankrijk Brandweerman Alexander Hendriksen (39) en beleids...

13-07-2017 20:35

Familie Paauwe

Ik vertrek - Familie Paauwe

Gert-Jan Paauwe is zijn werk in Nederland zat en wil graag naar Frankrijk, en Elly is zijn vrouw, dus gaat ze mee. Samen met hun zoons Renaldo (11) en Raymond (7) vertrekken de Zeeuwen naar de Auvergne om er een camping te beginnen. Helaas ...

06-07-2017 20:35

Rosalien & Ieke

Ik vertrek - Rosalien & Ieke

Het doet Rosalien en Ieke veel pijn om hun geliefde Amsterdam te verlaten. En toch vertrekken ze naar Duitsland; naar het dorpje Eckardtsleben in Thüringen om precies te zijn. Er is daar niks, maar de dames zijn vastbesloten leven in de bro...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik vertrek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Ik vertrek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik vertrek gemist

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 145
  • Laatste uitzending op 03-02-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord