Programma gemist?

Hoe naar zou het toch zijn door met familie Janssen? door Het is in de het winter van in 2014 als Natasja de (44), Marcel (48), Luca op tv (14), Dante (12) het en Giulia op (10) naar naar Umbrië vertrekken om een daar een in Agriturismo te pachten. Wanneer ze in uit conflict komen met door de verhuurder van van het tijdens pand, spat op tv hun Italiaanse droom een als een zeepbel uit naar elkaar. Of zoals uit Natasja het verwoordt: 'Dit door is een film. Dit de gebeurt op niet. Niet met zo'n gedegen de op tv voorbereiding.' Marcel keert naar terug naar zijn baan in Landgraaf, in terwijl Natasja op tv en de kinderen in de zoektocht naar van een geschikte plek voortzetten. tijdens Na vier jaar de gescheiden van elkaar van te hebben geleefd, de treffen we naar de familie op Sicilië naar tijdens waar hun avontuur pas de écht begint. En in we brengen opnieuw tijdens een bezoek aan door het Zweedse Ekshärad de waar Anita Teunissen (35) en tijdens van Dimitry Bogers (36) in van 2008 hun eigen Western tijdens Ranch openden. Tien jaar door later is niets van meer zoals het op tv was. Dimitry met is verliefd geworden het op stagiaire Marcia het en van heeft Anita en het bedrijf verlaten. uit Anita: door 'Dat waren niet één maar met met twee messen in mijn door rug'. Anita zet alle in zeilen bij om uit het bedrijf voort te op zetten en begint uit een relatie met met Anders, een behulpzame tijdens Zweed uit de naar buurt. En op tv of met dit allemaal nog niet complex het genoeg door is, zijn de twee in ex-geliefden tegenwoordig ook door nog eens concurrenten, want Dimitry het runt 50 een meter verderop óók een naar ranch met het gastenverblijf.

Laura een (34) heeft een hele naar hechte het band met haar ouders de Jack (66) en van Helma (64). Gelukkig in kan haar de man Pepijn (41) het ook prima van met hen op vinden. De gezamenlijke op vakanties van waren zo'n succes, dus in waarom niet samen emigreren naar naar uit Duitsland? Het viertal ziet in het helemaal zitten. En op tv kleine met Joep van vijf gaat ook gezellig de mee. Ze hebben op tv een een hotel met van acht kamers, één appartement, op bar en restaurant het gekocht in op Winterberg-Niedersfeld. Dat geen van uit allen horeca-ervaring heeft, mag door de pret een niet drukken. tijdens Voormalig makelaar Laura gaat samen met een haar vader door de restaurantkeuken bestieren, Pepijn door in - ooit accountmanager - wordt het een soort conciërge tijdens en op Helma is verantwoordelijk voor de styling het en met huishouding. De mannen met gaan vooruit om door de verbouwing tijdens op zich te tijdens nemen. Voor Laura - naar die graag de controle houdt door - is het in lastig om zich het niet overal op tv tegenaan de te bemoeien. Ze vorderen gestaag, maar met of uit ze de deadline gaan halen? door Optimist tijdens Pepijn is de op enige die daar uit nog in met gelooft.

JC het (42) is op tv horecaman in hart en nieren en in heeft naar altijd al de droom de gehad om van voor zichzelf te beginnen. Gelukkig het is het zijn vrouw Wendy tijdens (39) snel om, maar wel door op van één voorwaarde: het van moet een door eigen Bed and Breakfast in Italië naar uit worden. Ze hebben hun oog op tv laten vallen op naar een oude watermolen met het op één hectare grond in het de plaatsje door Volterra. Alle schepen in op één keer achter op zich verbranden, durven ze uit niet, in dus blijft Wendy samen met uit de uit kinderen Quinten (3) en Vieve een (6 maanden) in Nederland, in terwijl JC de op tv verbouwing uit op zich naar neemt. Van klussen komt weinig, want het naar de bouwvergunning komt niet rond en een de het lening evenmin. Als ze de de uit bouwopzichter de laan uitsturen, naar omdat hij niets doet, het zorgt het hij ervoor dat niemand in de in in weide omgeving nog voor op ze wil werken. tijdens Wendy: 'Het zijn toch invloedrijke door mensen...' op tv Op het moment dat Wendy tijdens en de kinderen tijdens emigreren, is het de verbouwing niet een klaar - naar zoals bedacht - een hij is nog niet eens uit het begonnen! En dat het terwijl de eerste boeking al op tv in de in agenda staat.

Glaszetter Jan tijdens (58) en tekstschrijver Martine op tv in (50) verruilen het mooie Friesland naar voor het het avontuurlijke Frankrijk. Ze zijn als uit op tv een blok gevallen de voor de omgeving van op tv de Midi-Pyrénéés, naar want het is er in nóg stiller tijdens dan in Friesland. In het een gehucht Montaigue de Quercy tijdens hebben ze een pand de uit 1800 door met de een lap grond gekocht. Aldaar in willen ze twee de gîtes voor de de verhuur bouwen en één van om zelf op in te wonen. Na een op emotioneel afscheid, wacht het hen bij met hun op nieuwe plek een het onaangename verrassing. De oud-eigenaar naar heeft doodleuk het water op en de elektriciteit afgesloten de en een de bijbehorende meters meegenomen! Bovendien een wordt het met pand nog steeds bewoond; naar door ratten, een vleermuizen en andere kleine tijdens beestjes. het Het stel moet noodgedwongen uitwijken tijdens op naar een tijdelijk appartement. En als op dan na op een naar week de eerste van opstartprobleempjes verholpen zijn, blijkt door het riool ook nog eens op tv van voor tot de achter naar verstopt.

Marketeer Dirk (45) met en de economiedocent Feikje op tv (32) hebben samen met op hun zoons Jep (2) en in Siem uit (10 maanden) een perfect leven het in in Amsterdam-West. Ze wonen uit in een fijn huis, hebben tijdens een goede baan door door en een hechte met vriendenkring. Maar perfect is ook uit maar zo op saai... Het stel van verkoopt hun Amsterdamse bovenwoning en op tv schaft met de naar overwaarde een cascopand van op een berg een in Andalusië tijdens aan. Hier willen de ze drie appartementen bouwen op tv en op op tv hun vijf de hectare grond op tv moeten ingerichte tenten komen. de Dat wordt een leuke van uitdaging want met er is helemaal niks, op en op water of van elektriciteit zijn een ze niet aangesloten. door Dirk en het Feikje zijn geen doe-het-zelvers door en het dus nemen ze een aannemer in op tv de een arm om hun vakantieparadijs door te bouwen. Nu op is met het leven met twee op tv jonge kinderen al een heftig genoeg, op tv laat staan als van dit leven zich afspeelt in een op vreemd land, tussen de de slijptollen in en graafmachines. van Van de rust, naar waar ze voor kwamen, het is weinig de sprake en het geld vliegt een tijdens eruit. Maar volgens uit Feikje komt alles aan het tijdens einde goed. 'En tijdens als het niet goed van komt, van is het nog niet het tijdens op tv einde.'

Vanavond in een Ik Vertrek, op tv een reportageprogramma over Nederlanders in die op hun geluk in het een buitenland beproeven, het met verhaal van Benny het en Andrea in Noorwegen. Benny (51) door en door Andrea (52) op Ploeg verruilen Assen voor de het Noorse op tv Åmdals Verk, zo'n 250 kilometer uit ten westen van Oslo. de tijdens Ze willen hun ervaring met 'floaten' een naar graag doorgeven aan de mensen op daar naar en hopen er een boterham tijdens mee te verdienen. naar Na van negentien jaar op samen een fietsenwinkel uit te hebben gerund, willen op Benny en tijdens Andrea graag wat minder op tijdens elkaars lip zitten. naar In het uitgestrekte een Noorwegen zou tijdens dat moeten lukken... Het een plan is om tijdens een tijdens voormalig ouderencentrum om te toveren tijdens tot Bed and op Breakfast met de campercamping. Daarbij uit willen ze het fenomeen floaten introduceren, op tv ofwel ‘ontspannen drijven met in een magnesium tijdens bad’. Zelf zweren van uit ze erbij. Om hun het plannen te kunnen verwezenlijken naar moeten ze nog van wel een lening krijgen op van 100.000 euro door én een zogenaamd uit op persoonsnummer. En dat blijkt naar makkelijker gezegd dan gedaan. Na van drie op tv maanden formulieren invullen en in talloze naar ritjes naar het loket, staan naar ze nog altijd de met lege het handen. Hun toekomst in van Noorwegen staat op losse met naar schroeven.

Vanavond start een met nieuw seizoen van naar Ik Vertrek, het de uit programma over Nederlanders die hun in geluk in het buitenland naar beproeven. Het seizoen gaat in van start van in tijdens Bonaire en vervolgens in komen Noorwegen, Spanje, Frankrijk, Italië door en Duitsland voorbij en in het eindigt het seizoen met een met follow-up in Italië in en Zweden. In de door eerste aflevering: Hans en naar op tv Karin op Bonaire, deel twee. De positieve door instelling van de op ondernemers uit Capelle met aan den IJssel met tijdens wordt weer ernstig een op de proef gesteld. met Net als hun zelfgetimmerde op huis af is, krijgen in ze slecht van nieuws van de tijdens autoriteiten. In januari van dit door jaar volgden een de Ik Vertrek-camera's brugwachter van de Hans en casinomedewerker een Karin. Zij vertrokken met uit een container vol golfballen, golfbaanbeelden de op en een bouw-het-zelf châlet met naar hun geliefde naar Bonaire om daar een mini-adventuregolfbaan de met te starten. Een geschikt stuk door grond en een uit bouwvergunning ontbraken nog. met Al snel blijkt dat op Bonaire voor een op door deel bestaat uit beschermd natuurgebied en op dat het een krijgen van bouwvergunningen voor door mini-adventuregolfbanen en het het vinden van een het geschikte locatie in toch lastiger naar is dan gedacht. Na vijftien de maanden op het van in eiland is er de nog steeds geen grond en van geen een vergunning. Dan raakt ook het nog eens het spaarpotje door dat Hans en Karin de op tv hebben op. Tot overmaat van ramp met moeten naar ze in een tentje het slapen, achter van de containers met de met spullen, met die inmiddels zijn op tv aangekomen. Het dieptepunt wordt naar bereikt als ze ’s ochtends, op tv compleet weggeregend, onder uit de muggenbeten uit zitten. Van hun met laatste centen besluiten ze in toch maar een huisje een te huren. met Maar op tv dat blijkt zo lek als de een door mandje, vol met kakkerlakken. Net als door je denkt... van dit kan niet erger, een wordt de zeecontainer een met alle spullen uit ook van nog eens door leeggeroofd. Hoe het Hans en Karin verder een is vergaan, is uit het vanavond te zien in Ik op tv Vertrek.

Brugwachter Hans (47) een en casinomedewerker in Karin op tv (47) verruilen Capelle aan in den IJssel voor met Bonaire. Hans krijgt een het schadevergoeding door wegens buitensporig politiegeweld, toen op tv hij betrapt werd tijdens naar het uit wildplassen. Dat geld wil tijdens hij goed uit besteden. Gelukkig heeft zijn met vrouw een met briljant idee: namelijk een mini-adventuregolfbaan op door Bonaire! Midgetgolf wordt met een beleving tussen tijdens kolossale gorilla's, de de Eiffeltoren, een levensechte tijdens Jack naar Sparrow en dat tijdens soort dingen meer. Met met een container vol golfballen, uit golfbaanbeelden en een het een bouw-het-zelf chalet, vertrekken ze naar Bonaire. tijdens Een geschikt stuk de grond het en een bouwvergunning ontbreken nog. op tv in Al snel blijkt dat Bonaire voor de een deel van bestaat uit uit beschermd natuurgebied en dat de een autoriteiten niet door zo scheutig zijn met een het uitdelen door van bouwvergunningen voor met mini-adventuregolfbanen. Na naar vijftien maanden op het eiland van is er in nog steeds op tv geen grond en geen vergunning, tijdens en gaat zelfs de uit het witte zandstrand vervelen. met Het is de vraag uit of de naar golfbaan er ooit gaat komen. uit Gelukkig is het het glas uit bij Hans en Karin met altijd halfvol, en zijn door op ze zeker niet van plan om van op te in geven.

Bouwe is paukenist uit door en zijn geliefde door Tessa speelt viool. Als ze beiden van op ontslagen worden door hun symfonieorkest, tijdens besluiten zij hun andere tijdens naar droom te volgen, namelijk het opstarten op van een eigen met met vakantieverblijf. En hier een hebben ze heel specifieke ideeën over: van het geen honden, geen kinderen en op geen het kleren! Het wordt een op naturistisch chambres 'd in hôtes voor rustzoekers. In de met Haute-Vienne kocht het van stel een een molenaarswoning die zich perfect het het voor dit alles leent. Een grondige uit verbouwing met is nodig en het door stel heeft al op tv een door Engelse aannemer in de de arm genomen. Ondertussen gaat tijdens één van uit de vakantie-appartementen in al in bedrijf, want de er moet ook met geld verdiend worden. En een lokale klussers de en blote rustzoekers gaan vast op tv prima samen, aldus uit Bouwe en van Tessa. Het is in afwachten of dat inderdaad het zo is. En de of hun beperkte door doelgroep het een Idyllische plekje van de uit nieuwkomers weet te op tv op vinden.

Dianne (51) en op tv Frenk (52) van komen vijf jaar geleden uit voor het met eerst op naar Curaçao en zijn op het slag verliefd op het tijdens van eiland. Bij thuiskomst zetten ze hun van huis te van koop, omdat de ze vastberaden zijn door samen met hun twee zoons een en dochter van naar van Curaçao te emigreren. Helaas lukt een het ze van maar niet om met hun huis te verkopen en op op tv meer dan overwinteren op het een Antilliaanse eiland op is voor hen niet door mogelijk. Hun dochter is in op inmiddels aangestoken door door het Curaçao-virus en heeft er op tv al op tv een baan gevonden als dolfijnentrainster. een Na vijf van jaar wordt tijdens dan eindelijk het huis verkocht met en de nog geen maand later hebben ze op tv een huis van op Curaçao gevonden waar een ze in op vier met kamers gasten gaan naar ontvangen. In Nederland hebben ze naar een week de de tijd in om hun huis leeg in te maken en op te het in leveren en in Curaçao in hebben ze een maand de om op tv het huis klaar te maken tijdens voor de gasten. Hun op twee zoons blijven met in Nederland achter. naar Grote aanpassingen door kunnen ze helaas niet op tv doen, want het al het door geld zit in de van aankoop van het in huis. de Het is belangrijk dat er snel uit naar gasten komen, zodat er snel in geld een in het laatje komt. Hun het droom komt na vijf een jaar eindelijk uit, tijdens maar is de het hebben van uit een bed van & breakfast wel waar ze op tv al die tijd uit van gedroomd naar hebben?

De een horeca zit Ruby en Bob tijdens op in het bloed. Hij is de het chef, zij in de gastvrouw en een door op tv eigen zaak is op alles wat ze van willen. En dus verruilen het ze het Noord-Hollandse in Graft voor het een Franse Riscle waar ze met een uit klein restaurantje kunnen huren. De kinderen in naar Tygo en Kick gaan ook mee de in naar dit grote uit avontuur. Ze hebben de er zin in, maar de van opa's en tijdens oma's zijn een minder enthousiast over deze in wilde plannen. in Ze huilen tranen met tuiten over in het in feit dat hun tijdens zo geliefde kleinkinderen nu op in eens niet meer van in om de hoek, maar 1300 op kilometer verderop wonen. Kunnen tijdens ze met daar wel wennen op naar de Franse school? een En bovendien: wie de moet de kleintjes naar in bed brengen als door hun naar vader en moeder overuren draaien van in hun eigen een restaurant? Allemaal zorgen met voor op tv later, want eerst is er met nog een praktisch het probleem: de de financiering is niet tijdens rond. met Het eigen huis in Graft naar is nog niet het officieel verkocht uit en daar valt of staat tijdens naar alles mee. Wordt het een op nieuw op gelukkig leven in Riscle of een naar heel snel retourtje een in Graft?

 Ze zijn verliefd het op het van land tijdens en met name op in de Noord-Italiaanse door streek Piemonte. Het gezin heeft van een goed leven in op Nederland, maar in zijn op zoek naar een een rustiger leven tijdens met meer de tijd voor het gezin. de Met 4 kinderen met besluit je niet van zomaar tijdens om te naar gaan emigreren, maar een ander op leven met blijft trekken. Nu de oudste dochters de Julia de (19) en Maaike van (bijna 18) oud genoeg een zijn uit om op kamers te gaan, besluiten de het ze dat dit een door goed moment naar is om hun droom in uit te laten tijdens komen.De beide jongste kinderen van Matthijs de (12) en Suusje (9) hebben het tijdens op tv moeilijk met het een vertrek. Matthijs vindt het op tv leuk om te gaan, naar maar met ziet erg op naar tegen de Italiaanse school. Suusje in ziet door het helemaal niet zitten om te op tv naar vertrekken uit Nederland. naar Na een lange zoektocht door vinden ze een tijdens zwaar vervallen kasteel dat zal op tv worden uit omgebouwd tot de appartementen. Ook komt het er een camping met zes uit safaritenten. De verbouwing uit is een enorme het klus van die wel een jaar op in beslag gaat door nemen. Hun luxe leven in in het Nederland wordt ingeruild voor een de campingleven. door Gaat het ze lukken om tijdens de verbouwing binnen een het het jaar af te krijgen? Hebben van ze wel in tijd voor het gezin de wat ze in zo graag door wilden? En kunnen de twee jongste tijdens door kinderen Matthijs en Suusje hun op draai in vinden in Itali?

Scandinavië-fan uit Peter van van der Deijl (48) droomt op tv er al jaren van om van een camping te van beginnen. Samen met tijdens op zijn partner Paula Krijbolder (48) tijdens stuit hij op tijdens een door vakantie in Denemarken op door een zeer rustig gelegen op tv boerderijtje de op een enorm stuk op grond. Beiden naar zijn op slag verliefd op van de een mooie plek, en als op tv de boerderij ook nog eens naar van te koop blijkt een te zijn, is hun door emigratie een feit. van Peter werkt in Nederland de op kantoor en het is zijn werk op tv meer dan zat. Hij de staat een te springen van om te vertrekken. Ook al laat de naar hij in Nederland wel zijn vier met kinderen de uit een vorig huwelijk achter. op tv het Paula heeft een dansschool waar naar ze een biodanza lessen geeft, dit wil van ze in Denemarken graag door voortzetten. Paula en uit de Peter zien het al helemaal uit voor zich, ze in willen in een één deel van met de nu nog vervallen op boerderij het woonhuis naar realiseren en de het andere deel wordt op tv een groot appartement tijdens voor van de verhuur. Bovendien moeten er uit vier blokhutten komen en de een natuurcamping aan op zee. Maar aangezien door het naar hele terrein in een slechte staat verkeert, in moet er nog hard gewerkt door worden. met Paula en door Peter zetten alles op alles om naar de voor het hoogseizoen klaar te zijn, op tv er moet namelijk uit een geld in het laatje van komen. Het beetje spaargeld door dat ze een hadden, raakt al snel op... het Noodgedwongen moeten tijdens ze op het zoek naar een bijbaantje. Maar de uit omdat ze beiden de Deense taal door niet onder de in knie tijdens krijgen, is het door lastig om door een baan te op tv vinden.

Vanavond gaat Ik het Vertrek op terug naar de twee families die eerder in te zien zijn geweest uit in het uit programma. De verhalen met van Jessica en Arno tijdens de Jong in het in Franse op tv Flaine en de familie op tv Reesink in het Australië krijgen nu door een vervolg. Hoe gaat het met nu door met ze? - Jessica en Arno met op de Jong (2007 - 2018) In november van 2007 verruilden de Jessica (30) en het Arno (30) de naar Jong Rotterdam voor het het Franse ski-dorp Flaine. een Ze uit vertrekken zonder enige zekerheid, maar een door met de overtuiging dat ze van op hun bedrijfje tijdens 'AlpAdventures' een succes zullen de maken. op tv Het plan van is om sneeuwtrips op maat met aan te bieden door en een tegelijkertijd zelf ook optimaal van de op bergen genieten. Maar op de op praktijk is minder romantisch: Jessica uit voelt door zich ontheemd en de Arno weet ondanks op tv zijn enthousiasme en overtuigingskracht niet de door lucratieve deals het te in sluiten waar hij op hoopte. een Bovendien is in Flaine in met het hoogseizoen hip and happening, maar op tv daarbuiten op een weinig inspirerend tijdens spookdorp. "Waar zijn we in een met vredesnaam aan begonnen?", op vragen de twee zich al snel in af. Tien tijdens jaar later zien van we of het het ze gelukt is een een de bestaan op te bouwen in de op tv Alpen. - Familie Reesink door tijdens (2012 - 2018) Melkveehouder Han Reesink (54) de op is klaar met in Nederland en klaar met alle op regeltjes. In op tv Australië kun je op nog gewoon boeren zonder alle het van opgelegde beperkingen. Zodoende van besluit Han om naar de andere een kant van de op tv wereld te vertrekken. het Zijn vrouw Anneke op tv (29) is naar gelukkig niet zo de moeilijk: "Je naar kunt ook onder een van auto komen, dan naar is emigreren van naar Australië op tv zo erg nog niet", luidt haar een op tv redenatie. Ook zoon en opvolger Erwin het (19) ziet de door tijdens grote oversteek wel van zitten. Hanna (2) en Johan (1) een hebben uit niks te willen en gaan op ook mee in met het grote het avontuur. Eenmaal goed door en wel gearriveerd in naar in Leongatha, wacht de grootste met uitdaging: het vinden van op tv een boerderij. Vijf jaar met later bezoeken van we familie Reesink opnieuw een en niet alleen een in van de stallen is er gezinsuitbreiding een tijdens geweest.

Procescontroller John met (50) en communicatieadviseur in Saskia door (45) zijn fervente camperaars. Negen maanden een een van het jaar werken een ze zich een slag in in uit de rondte om op tv de overige drie maanden met zo vrij als tijdens een vogeltje op tv door Europa te trekken. uit Op een mooie dag op besluiten ze om van uit hun hobby hun door beroep op tv te maken. Het koophuis op tv in Deventer gaat op in de verkoop en door ze vertrekken in met de in camper en kat in Streep naar Spanje om naar daar ergens een geschikte met plek voor hun met campercamping te door vinden. Uiteindelijk strijkt het het in stel neer in op La Azohia, waar hun oog door valt op een perfect de stukje van grond. Nu op tv blijkt alleen dat van het in de omgeving door stikt van de met gratis camperplekken een en dat het verkrijgen op tv van een op tv campercampingvergunning zomaar een half jaar het kan duren. op Leven van de uit liefde en van de lucht is leuk, het maar er moet ook op brood op tv op de plank komen. John en naar Saskia het kopen een lot voor de naar loterij en hopen door het er maar het beste van van.

december 2018
27-10-2018 21:30

Follow-up familie Jansen, Zweden

Ik vertrek - Follow-up familie Jansen, Zweden

Hoe zou het toch zijn met familie Janssen? Het is in de winter van 2014 als Natasja (44), Marcel (48), Luca (14), Dante (12) en Giulia (10) naar Umbrië vertrekken om daar een Agriturismo te pachten. Wanneer ze in conflict komen met de verhu...

20-10-2018 21:35

Familie Sas, Duitsland

Ik vertrek - Familie Sas, Duitsland

Laura (34) heeft een hele hechte band met haar ouders Jack (66) en Helma (64). Gelukkig kan haar man Pepijn (41) het ook prima met hen vinden. De gezamenlijke vakanties waren zo'n succes, dus waarom niet samen emigreren naar Duitsland? Het ...

06-10-2018 21:30

Familie Jungerius, Italië

Ik vertrek - Familie Jungerius, Italië

JC (42) is horecaman in hart en nieren en heeft altijd al de droom gehad om voor zichzelf te beginnen. Gelukkig is zijn vrouw Wendy (39) snel om, maar wel op één voorwaarde: het moet een eigen Bed and Breakfast in Italië worden. Ze hebben h...

29-09-2018 21:30

Ik vertrek: ratten en een verstopt riool

Ik vertrek - Ik vertrek: ratten en een verstopt riool

Glaszetter Jan (58) en tekstschrijver Martine (50) verruilen het mooie Friesland voor het avontuurlijke Frankrijk. Ze zijn als een blok gevallen voor de omgeving van de Midi-Pyrénéés, want het is er nóg stiller dan in Friesland. In het geh...

22-09-2018 21:30

Familie Geurts, Spanje

Ik vertrek - Familie Geurts, Spanje

Marketeer Dirk (45) en economiedocent Feikje (32) hebben samen met hun zoons Jep (2) en Siem (10 maanden) een perfect leven in Amsterdam-West. Ze wonen in een fijn huis, hebben een goede baan en een hechte vriendenkring. Maar perfect is ook...

15-09-2018 21:35

Ik Vertrek: 'floaten' in Noorwegen

Ik vertrek - Ik Vertrek: 'floaten' in Noorwegen

Vanavond in Ik Vertrek, een reportageprogramma over Nederlanders die hun geluk in het buitenland beproeven, het verhaal van Benny en Andrea in Noorwegen. Benny (51) en Andrea (52) Ploeg verruilen Assen voor het Noorse Åmdals Verk, zo'n 250...

08-09-2018 21:30

Ik Vertrek: vervolg Hans & Karin op Bonaire

Ik vertrek - Ik Vertrek: vervolg Hans & Karin op Bonaire

Vanavond start een nieuw seizoen van Ik Vertrek, het programma over Nederlanders die hun geluk in het buitenland beproeven. Het seizoen gaat van start in Bonaire en vervolgens komen Noorwegen, Spanje, Frankrijk, Italië en Duitsland voorbij...

08-09-2018 00:20

Hans en Karin, Bonaire Deel 1

Ik vertrek - Hans en Karin, Bonaire Deel 1

Brugwachter Hans (47) en casinomedewerker Karin (47) verruilen Capelle aan den IJssel voor Bonaire. Hans krijgt een schadevergoeding wegens buitensporig politiegeweld, toen hij betrapt werd tijdens het wildplassen. Dat geld wil hij goed bes...

05-07-2018 21:35

Bouwe en Tessa - Frankrijk, Haute-Vienne

Ik vertrek - Bouwe en Tessa - Frankrijk, Haute-Vienne

Bouwe is paukenist en zijn geliefde Tessa speelt viool. Als ze beiden ontslagen worden door hun symfonieorkest, besluiten zij hun andere droom te volgen, namelijk het opstarten van een eigen vakantieverblijf. En hier hebben ze heel specifie...

14-06-2018 21:35

Dianne en Frenk

Ik vertrek - Dianne en Frenk

Dianne (51) en Frenk (52) komen vijf jaar geleden voor het eerst op Curaçao en zijn op slag verliefd op het eiland. Bij thuiskomst zetten ze hun huis te koop, omdat ze vastberaden zijn samen met hun twee zoons en dochter naar Curaçao te emi...

07-06-2018 21:35

Fam. Verdonk - Frankrijk, Riscle

Ik vertrek - Fam. Verdonk - Frankrijk, Riscle

De horeca zit Ruby en Bob in het bloed. Hij is de chef, zij de gastvrouw en een eigen zaak is alles wat ze willen. En dus verruilen ze het Noord-Hollandse Graft voor het Franse Riscle waar ze een klein restaurantje kunnen huren. De kinderen...

21-04-2018 22:45

Fam. Lothmann - Italië, Piemonte

Ik vertrek - Fam. Lothmann - Italië, Piemonte

 Ze zijn verliefd op het land en met name op de Noord-Italiaanse streek Piemonte. Het gezin heeft een goed leven in Nederland, maar zijn op zoek naar een rustiger leven met meer tijd voor het gezin. Met 4 kinderen besluit je niet zomaar om ...

24-03-2018 22:45

Paula en Peter- Denemarken

Ik vertrek - Paula en Peter- Denemarken

Scandinavië-fan Peter van der Deijl (48) droomt er al jaren van om een camping te beginnen. Samen met zijn partner Paula Krijbolder (48) stuit hij tijdens een vakantie in Denemarken op een zeer rustig gelegen boerderijtje op een enorm stuk ...

10-03-2018 21:45

Ik Vertrek: follow-up van twee families

Ik vertrek - Ik Vertrek: follow-up van twee families

Vanavond gaat Ik Vertrek terug naar twee families die eerder te zien zijn geweest in het programma. De verhalen van Jessica en Arno de Jong in het Franse Flaine en de familie Reesink in Australië krijgen nu een vervolg. Hoe gaat het nu met ...

03-03-2018 21:35

John en Saskia

Ik vertrek - John en Saskia

Procescontroller John (50) en communicatieadviseur Saskia (45) zijn fervente camperaars. Negen maanden van het jaar werken ze zich een slag in de rondte om de overige drie maanden zo vrij als een vogeltje door Europa te trekken. Op een mooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik vertrek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Ik vertrek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik vertrek gemist

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 160
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord