Programma gemist?

Bouwe is een paukenist en zijn de geliefde Tessa op speelt viool. Als ze beiden van ontslagen worden op door hun symfonieorkest, door besluiten zij hun andere in droom te volgen, de namelijk het het opstarten uit van een eigen op vakantieverblijf. En hier hebben ze heel de specifieke van ideeën over: geen honden, geen het kinderen en geen in kleren! Het op tv wordt een op naturistisch chambres een 'd hôtes voor rustzoekers. In het de Haute-Vienne kocht het het stel een molenaarswoning een door die zich perfect voor naar dit alles op tv leent. Een grondige op tv verbouwing is nodig en het stel de tijdens heeft al een Engelse aannemer op tv in de arm genomen. op tv Ondertussen op gaat één van de met vakantie-appartementen al in tijdens bedrijf, want van er moet ook door geld verdiend door worden. En lokale tijdens klussers en blote rustzoekers gaan vast in prima naar samen, aldus Bouwe en op Tessa. Het het is afwachten of dat op tv inderdaad zo is. En het of op tv hun beperkte doelgroep het Idyllische door plekje tijdens van de nieuwkomers de weet te in vinden.

Dianne (51) op tv en Frenk in (52) komen vijf jaar naar geleden voor met het eerst op tijdens Curaçao en zijn op slag met verliefd op op het eiland. Bij thuiskomst met zetten de ze hun huis op tv te koop, de omdat ze vastberaden naar zijn samen met hun naar twee zoons en dochter naar het Curaçao te emigreren. op tv Helaas met lukt het ze maar naar niet op om hun huis te verkopen van en meer op dan overwinteren op met het Antilliaanse tijdens eiland is voor hen tijdens niet mogelijk. naar Hun dochter is inmiddels aangestoken tijdens door het Curaçao-virus naar en heeft er de al op een baan gevonden als van dolfijnentrainster. Na vijf jaar wordt de dan eindelijk in het huis verkocht en tijdens nog geen maand de later de hebben ze een huis op tijdens een Curaçao gevonden waar een ze in vier naar kamers gasten gaan ontvangen. In Nederland in hebben uit ze een van week de tijd op tv om hun huis leeg te maken van en op op tv te leveren en in naar een Curaçao hebben ze een maand een om in het huis klaar uit te maken voor de gasten. uit Hun twee op tv zoons blijven in de Nederland achter. Grote aanpassingen tijdens kunnen ze helaas tijdens niet doen, want al met het door geld zit in de het aankoop met van het huis. Het de is belangrijk dat het er snel gasten komen, van zodat het er snel geld in het de laatje komt. Hun met droom komt na vijf een jaar eindelijk uit, de met maar is het de hebben van een bed & breakfast uit naar wel waar ze al die tijd een van gedroomd de hebben?

De van horeca zit Ruby van en Bob in naar het bloed. Hij is de in chef, door zij de gastvrouw en een op tv eigen zaak het is van alles wat ze willen. En dus het verruilen uit ze het uit Noord-Hollandse Graft voor het de Franse Riscle waar ze een naar klein restaurantje tijdens kunnen huren. De de kinderen Tygo en met Kick door gaan ook mee in dit met grote met avontuur. Ze hebben door er zin in, maar de met opa's en oma's op tv zijn door minder enthousiast over deze wilde plannen. het Ze huilen tranen op naar met tuiten over het feit dat op hun zo het geliefde het kleinkinderen nu in in eens niet meer om de hoek, de door maar 1300 kilometer door verderop wonen. Kunnen ze daar naar wel naar wennen op de uit Franse school? En met bovendien: wie moet tijdens de kleintjes naar bed brengen in als de hun vader en moeder overuren een draaien in een hun eigen restaurant? op tv Allemaal zorgen voor later, want tijdens eerst is door er nog een van praktisch probleem: de op financiering is niet rond. met door Het eigen huis in Graft is van nog niet officieel een verkocht een en daar in valt of staat alles mee. Wordt tijdens het een uit nieuw gelukkig leven naar in naar Riscle of een in heel snel retourtje tijdens Graft?

 Ze van zijn verliefd op het land tijdens en door met name op de een Noord-Italiaanse van streek Piemonte. Het gezin tijdens heeft een goed een leven in met Nederland, maar zijn op zoek op tv naar op tv een rustiger leven met uit meer tijd met voor het gezin. Met 4 kinderen op besluit je niet het zomaar naar om te gaan emigreren, een maar een ander leven in blijft trekken. uit Nu de oudste dochters de Julia met (19) en Maaike het (bijna 18) oud in genoeg zijn om op kamers naar te gaan, door besluiten tijdens ze dat dit in een goed moment is op om hun droom uit te van laten komen.De beide naar jongste kinderen Matthijs de (12) en Suusje een (9) hebben naar het moeilijk met het naar vertrek. Matthijs in vindt het leuk naar om te het gaan, maar ziet erg door op tegen het de Italiaanse school. Suusje ziet door het helemaal niet op tv tijdens zitten om te door vertrekken uit Nederland. op Na een lange zoektocht vinden ze met door een zwaar vervallen van kasteel dat zal worden omgebouwd tot door appartementen. Ook op komt er een camping uit met op zes safaritenten. De verbouwing is met door een enorme klus die wel uit een naar jaar in beslag in gaat nemen. Hun de luxe leven in Nederland wordt van ingeruild voor een met campingleven. in Gaat het ze lukken om op de verbouwing binnen het het jaar af te uit krijgen? Hebben ze een van wel tijd voor het naar gezin wat ze uit zo graag wilden? En de kunnen de twee door jongste kinderen Matthijs en het Suusje hun tijdens draai vinden in tijdens Itali?

Scandinavië-fan Peter van van der Deijl een (48) droomt er op tv al jaren van om tijdens met een camping te uit beginnen. Samen met zijn partner op Paula Krijbolder (48) stuit op tv van hij tijdens een van vakantie in Denemarken naar op een zeer in rustig gelegen boerderijtje op een op enorm door stuk grond. Beiden van zijn op slag verliefd op tv op de in mooie plek, en als de op boerderij op tv ook nog eens te koop naar blijkt te tijdens zijn, is hun emigratie een tijdens in feit. Peter werkt in Nederland op op tv kantoor en het is door zijn werk meer dan zat. Hij de staat te springen in een om te vertrekken. Ook al laat naar hij uit in Nederland wel zijn vier naar uit kinderen uit een vorig van huwelijk achter. Paula heeft door een dansschool waar ze uit biodanza lessen geeft, met dit naar wil ze in Denemarken graag van voortzetten. op Paula en Peter zien de het al helemaal voor op tv zich, ze uit willen in één de deel van de tijdens nu tijdens nog vervallen boerderij het woonhuis realiseren met de en het andere deel naar wordt een groot op appartement voor de verhuur. het Bovendien in moeten er vier blokhutten komen naar en een natuurcamping aan het zee. in Maar aangezien het hele terrein naar in door slechte staat verkeert, tijdens moet er uit nog hard gewerkt worden. Paula en op tv de Peter zetten alles op een alles om voor het hoogseizoen door klaar te zijn, tijdens er moet door namelijk geld in het een laatje komen. op Het met beetje spaargeld dat ze hadden, raakt van al snel op... met Noodgedwongen moeten ze met van op zoek naar een bijbaantje. tijdens Maar omdat de ze beiden het de Deense taal niet in onder de knie krijgen, in is het lastig om tijdens de een baan te de vinden.

Vanavond gaat Ik op tv van Vertrek terug naar twee families het die naar eerder te zien met zijn geweest in van het programma. De naar verhalen van Jessica en met Arno de naar Jong in het Franse Flaine en van de familie Reesink de in het Australië krijgen op tv nu een vervolg. Hoe gaat het een door nu met ze? - Jessica en naar Arno tijdens de Jong (2007 - tijdens 2018) In november 2007 op verruilden Jessica (30) en Arno door (30) het de Jong van Rotterdam voor het Franse ski-dorp Flaine. naar tijdens Ze vertrekken zonder enige zekerheid, maar een met de overtuiging met naar dat ze van hun de bedrijfje 'AlpAdventures' een succes tijdens zullen maken. Het naar plan door is om sneeuwtrips een op maat aan te bieden de en een tegelijkertijd zelf ook optimaal van op de bergen genieten. Maar de de praktijk is de minder romantisch: Jessica uit voelt zich ontheemd en met met Arno weet ondanks een zijn enthousiasme en overtuigingskracht niet met de lucratieve door deals te sluiten van waar hij tijdens op hoopte. Bovendien de is Flaine in het hoogseizoen hip van and happening, maar op tv daarbuiten van een weinig tijdens inspirerend spookdorp. "Waar zijn op we in vredesnaam op aan begonnen?", vragen van de twee tijdens zich al snel een af. Tien jaar het later zien we of het naar ze gelukt is een van met bestaan op te bouwen door in de Alpen. - Familie een Reesink (2012 - uit 2018) Melkveehouder naar Han Reesink (54) is klaar naar met Nederland en klaar uit met alle de regeltjes. uit In Australië kun op tv je nog gewoon boeren zonder alle uit van opgelegde beperkingen. Zodoende het besluit Han om naar naar de andere kant van de door wereld een te vertrekken. Zijn vrouw op tv Anneke (29) is de gelukkig niet zo van moeilijk: "Je kunt ook door een onder een auto komen, dan is van emigreren naar Australië een zo erg in nog niet", op luidt haar tijdens redenatie. Ook zoon en van opvolger Erwin (19) ziet het de van grote oversteek wel zitten. Hanna (2) de en naar Johan (1) in hebben niks te willen en gaan in ook mee in op tv het grote avontuur. op tv Eenmaal goed en uit naar wel gearriveerd in Leongatha, de wacht de met grootste uitdaging: het de vinden van een boerderij. uit Vijf jaar later bezoeken op tv we familie Reesink op tv opnieuw en niet op alleen in de het stallen door is er gezinsuitbreiding met geweest.

Procescontroller een John (50) en op communicatieadviseur Saskia (45) zijn naar fervente camperaars. Negen maanden een van tijdens het jaar werken ze tijdens zich op tv een slag in het de rondte om in de overige drie maanden zo vrij van op als een vogeltje tijdens door Europa te trekken. uit Op een mooie van dag besluiten ze het om van hun uit hobby hun beroep te in maken. Het van koophuis in van Deventer gaat in de verkoop de en ze van vertrekken met op tv de camper en kat Streep de naar Spanje om daar tijdens ergens een geschikte naar plek voor naar hun campercamping te vinden. door de Uiteindelijk strijkt het stel neer tijdens in La Azohia, waar tijdens hun op oog valt op een door perfect stukje een grond. Nu blijkt door alleen dat het van in de door omgeving stikt van de op tv gratis camperplekken tijdens en dat het verkrijgen op van een campercampingvergunning zomaar een een half jaar op tv kan duren. Leven van op tv de op tv liefde en de een lucht is leuk, maar er uit moet in ook brood op de plank door komen. John en het Saskia kopen naar een lot voor op tv de loterij met en hopen er maar een het beste op tv van.

Marian van het Zadelhoff (45) het is naar eigen op zeggen 'gemaakt op om te baren en te de zorgen'. Samen tijdens met haar man Mike (49) met kreeg ze de vijf kinderen en naar nam ze ook nog de een twee pleegkinderen in huis. Maar nu in gaan ze hun op droom van volgen. Hoe dat gaat is op tv te zien in op een nieuwe naar aflevering van Ik op tv Vertrek. En naar nu de meesten op eigen het benen staan, door besluit het stel met naar de jongste twee, Yara naar (14) en door Richard (12), uit naar Frankrijk op tv te vertrekken. In het Saint Julien Le een Petit kopen ze van een oud pand met een het stuk grond. Daar willen in ze een naar gastenverblijf met bouwen en een naar lodgetent neerzetten. Het budget naar is beperkt en een daarom wil Mike de - die naar uit eigen zeggen heel handig in is - alles zelf de gaan doen. Marian zal op de een eerste maanden naar met de kinderen in een Nederland blijven om de kost de te op tv verdienen, terwijl Mike uit aan hun toekomst werkt. Voor met Marian valt het leven op in Nederland tijdens zonder tijdens haar Mike zwaar. Ze wil het naar liefst de zo snel mogelijk het naar Frankrijk. Yara en Richard van staan echter naar niet te op trappelen om zonder hun een broers en in zussen naar een een klein slaperig Frans dorp door te met vertrekken. Zij blijven het liefst in op op tv Nederland.

ICT'er Michiel (42) door en paardenfluisteraar Sibel het door (24) zijn ex-geliefden, maar met gaan tóch met samen emigreren. In door een liefdesrelatie zijn ze tijdens niet zo naar goed, maar samen naar Frankrijk op tv verhuizen, verbouwen en in een bedrijf opzetten, gaat door door prima. Denken ze. tijdens Dat Sibel ook nog een relatie de met heeft in Nederland is de weliswaar onhandig, door maar geen reden met om het avontuur met haar een ex niet op tv aan te gaan. In op tv de Lot-et-Garonne een heeft Michiel een vervallen de boerderij uit gekocht die ze naar willen omtoveren tot groepsaccommodatie, uit die geschikt is voor naar trainingen en uit workshops. Daarbij heeft Michiel tijdens het ambitieuze uit plan opgevat om de WiFi in in naar de omgeving te verbeteren. Met een een hun emigratie willen de naar twee af van tijdens stress, deadlines en prestatiedruk. op En dat nemen naar ze naar wel heel letterlijk; de verbouwing met schiet totaal door niet op. Want doe-het-zelven blijkt een toch best lastig naar en bovendien heeft op een Sibel het erg druk met haar in liefdesleven. Een jaar van na de geplande de het opening zijn ze op nog steeds niet de in bedrijf. De spanningen het lopen hoog op. Emigreren met tijdens je ex is op tv van blijkbaar net zo ingewikkeld naar als het het lijkt.

Bankmedewerkers met Loes (46) en Bart door (46) op van Iersel verruilen in Waalwijk voor het naar Franse Rezay. Na een half leven op het kantoor, het willen ze graag met uit hun laarzen in naar de een klei bouwen aan hun door eigen bedrijf. Het wordt een de chambres d'hôtes het met minicamping. van Ze hebben geen de horeca-ervaring, spreken de door taal niet en hebben naar door nog nooit gekampeerd, naar maar ze houden wél van een een uitdaging. een Amber (15), de met dochter van Loes, zal van straks naar volledig meedraaien in het bedrijf. door Omdat ze een een leerachterstand in heeft en het lastig vindt tijdens om op contact te maken, zal op de nieuwe omgeving voor haar naar in behoorlijk wennen zijn. Maar voor het uit zover is naar moet de camping nog van worden op tv aangelegd en het pand grondig de worden verbouwd. het Ze durven tijdens het niet aan om uit alle schepen in in één keer op tv achter zich te verbranden. En door dus blijft het Loes nog even door bij de bank werken, tijdens terwijl Bart de naar van verbouwing op zich neemt. op Maar het van gescheiden leven valt de hen zwaar. Bart met gaat letterlijk en figuurlijk gebukt onder de de zware een verbouwing en Loes het maakt het zich grote zorgen. Ze zitten er door behoorlijk doorheen, in en dan moeten ze in hun eerste gasten een nog naar ontvangen! Gaat het ze uit lukken?

Brugwachter een Hans (47) van en casinomedewerker Karin van (47) verruilen Capelle aan den IJssel van voor Bonaire. op tv Hans krijgt een schadevergoeding met door wegens buitensporig politiegeweld, toen met hij betrapt werd tijdens van het wildplassen. in Dat geld uit wil hij goed tijdens besteden. Gelukkig heeft zijn vrouw een tijdens briljant idee: namelijk op een mini-adventuregolfbaan op uit Bonaire! Midgetgolf uit wordt een beleving tussen met een kolossale gorilla's, de Eiffeltoren, een levensechte naar Jack met Sparrow en dat soort dingen een op meer. Met een container vol naar golfballen, golfbaanbeelden en een in bouw-het-zelf chalet, het vertrekken ze naar het Bonaire. Een geschikt tijdens stuk grond met en een bouwvergunning op ontbreken nog. een Al snel blijkt uit dat Bonaire voor tijdens een deel bestaat uit beschermd een natuurgebied en een dat de autoriteiten niet zo een scheutig met zijn met het uitdelen naar van bouwvergunningen de voor mini-adventuregolfbanen. Na vijftien het maanden op met het eiland is er nog het steeds geen grond op tv en geen vergunning, uit en op tv gaat zelfs het witte zandstrand naar vervelen. van Het is de vraag door of de golfbaan er door ooit gaat komen. op Gelukkig is het tijdens glas bij Hans naar en Karin op tv altijd in halfvol, en zijn ze van zeker niet van van plan om op de te geven.

De Rotterdamse Harald het (42) op en de Twentse de Jerry (38) komen elkaar op tv twee jaar geleden de tegen uit in een Rotterdamse met kroeg waar de vonk overslaat. de Sindsdien hebben ze op tv een latrelatie en zien het ze elkaar een elk weekend. Tijdens de een vakantie besluiten het ze 'ooit' te een willen emigreren om ergens met een camping tijdens of een het Bed & Breakfast door te starten. De toekomst komt een alleen een stuk naar eerder in tijdens beeld dan bedacht. tijdens Als er op tv een hotel/restaurant in Duitsland te de koop staat, naar besluiten de het twee hier direct voor te naar gaan. Zes weken in later emigreert een Jerry met alvast naar de Oosterburen, uit Harald blijft nog een een paar door maanden in Nederland op werken om extra geld door te verdienen. naar Het hotel telt in veertien kamers, er is een van zalencentrum, op tv camperplaatsen én een het oud gebouw dat uit moet worden omgebouwd tot appartementen. met Een grote op tv klus voor Jerry door alleen, maar gelukkig van wordt hij geholpen het door de ouders tijdens van Harald. in Harald komt in uit de weekenden vaak over om de ook de handen het uit de mouwen te in naar steken. En na een bijna een jaar vertrekt op ook Harald definitief naar met Duitsland. Voor het de eerst van in hun relatie wonen ze tijdens samen onder één een dak. Redt door Jerry het naar de eerste maanden door zonder vriend? Wordt het door hotel/restaurant een uit succes én is hun het prille relatie bestand tegen de uit door stress en het door runnen van zo'n grote in onderneming?

Ik op Vertrek brengt met in deze aflevering opnieuw op een bezoek aan de de familie in Trustfull en de vriendinnen Marieanne op en Joëlle. Hoe het zou op het een aantal jaar na hun uit vertrek gaan? In 2012 naar verruilden Paul op (45), Audrey (45), Chiavelli van (16) op tv en D’Angelo (4) Trustfull Nederland van voor het op tropische op Suriname. Paul kocht samen met met zijn broer net buiten Paramaribo van een op tv stuk grond om de hun droom te verwezenlijken: op tv een eigen garagebedrijf. Eenmaal met aangekomen het bleken de broers met een stuk moerasland gekocht te van hebben, naar en daarbij hadden ze van een uit bouwen eigenlijk weinig verstand. Vijf jaar naar later staat er een op de door moerasgrond een goedlopende garage het en heeft de in familie uit het dik naar zijn zin een in Suriname. Behalve in in Chiavelli… die heeft het dik naar de haar zin in in Nederland. En hoe het zou het gaan van met Marieanne van (31) en Joëlle (28)? op tv In 2014 vertrokken van de vriendinnen naar een het Zuid-Italiaanse op Lecce om een de bed and breakfast te een beginnen. Helaas in bleek bij aankomst dat hun huisbaas tijdens het de afspraken niet was nagekomen. op Het uit pand stond er vervallen tijdens bij en niks met werkte. Maar de uit meiden gooiden al hun charmes naar in de van strijd om met gas, water en elektriciteit met te regelen voor hun in eerste gasten. in Drie jaar later het is Little Dolce een in begrip in de een stad. De van bed and het breakfast wordt tijdens overspoeld door enthousiaste een gasten en de naar yogales op het dakterras is het een hit. Tussen uit Marieanne en Joëlle het verliep het minder naar goed. Hun vriendschap naar bleek niet op bestand tegen de tijdens druk die komt van kijken bij het hebben van tijdens een eigen met zaak. Ze gingen naar ieder hun op tv eigen weg…

Pedicure de Judith Koopmanschap tijdens (53) verruilt Loosdrecht voor met Luxemburg. In het plaatsje Tarchamps tijdens neemt ze op tv een door draaiende camping over met door honderd plaatsen, een een zwembad en een restaurant. Zelf het heeft ze niet naar de financiële middelen door om de het aanzienlijke koopsom van op te hoesten. Maar gelukkig is de daar uit haar goede vriend Patrick Doos van (53) die met dat op tv maar al te graag op voor haar doet. uit Hij ziet de aankoop door als een goede tijdens investering; in de van grond en het misschien ook wel in tijdens de liefde. Ilona Bultstra (53) op tv - de hartsvriendin het van Judith - uit op gaat ook mee in dit grote de op avontuur. Ze heeft reuma en op kan geen met fysieke arbeid naar verrichten, maar is op wel weer handig met boekingssystemen met en administratie. met Aan dit trio naar de schone taak om een de gastank te vervangen, het de horecavergunning met te een regelen en de ietwat door oubollige camping om te toveren van tot een bloeiend van bedrijf. het En of er verder nog naar iets op opbloeit?

Als Girbe's (52) een vrouw plotseling door overlijdt, komt hij er een met een zijn driejarige zoontje Imran alleen op tv tijdens voor te staan. Nu, negentien naar jaar later, kan een Imran op prima voor zichzelf op tv zorgen en gooit door Girbe samen met zijn nieuwe liefde het een Ronald (45) het in roer om. Ze vertrekken naar naar Tenerife, het eiland van op de eeuwige van lente, waar ze de een draaiend restaurant in overnemen. Voormalig bankmedewerker door Girbe en met Opleidingskundige Ronald zien het deze carrièremove helemaal zitten. Maar een naar voordat ze het koopcontract op tv hebben getekend, worden ze naar gewaarschuwd door een mede-eilandbewoner. het Ze zouden veel met te veel een betalen voor deze uit noodlijdende zaak en de op tv kast in zou vol met lijken zitten. met Maar de in mannen zetten door. met Vol vertrouwen en ietwat op onwennig in serveert Ronald de allereerste uit tafel. En in of kipsaté nu wel of de door niet aan een stokje zit van en het hoe de kassa werkt, van daar komen ze nog wel uit van achter.

augustus 2018
05-07-2018 21:35

Bouwe en Tessa - Frankrijk, Haute-Vienne

Ik vertrek - Bouwe en Tessa - Frankrijk, Haute-Vienne

Bouwe is paukenist en zijn geliefde Tessa speelt viool. Als ze beiden ontslagen worden door hun symfonieorkest, besluiten zij hun andere droom te volgen, namelijk het opstarten van een eigen vakantieverblijf. En hier hebben ze heel specifie...

14-06-2018 21:35

Dianne en Frenk

Ik vertrek - Dianne en Frenk

Dianne (51) en Frenk (52) komen vijf jaar geleden voor het eerst op Curaçao en zijn op slag verliefd op het eiland. Bij thuiskomst zetten ze hun huis te koop, omdat ze vastberaden zijn samen met hun twee zoons en dochter naar Curaçao te emi...

07-06-2018 21:35

Fam. Verdonk - Frankrijk, Riscle

Ik vertrek - Fam. Verdonk - Frankrijk, Riscle

De horeca zit Ruby en Bob in het bloed. Hij is de chef, zij de gastvrouw en een eigen zaak is alles wat ze willen. En dus verruilen ze het Noord-Hollandse Graft voor het Franse Riscle waar ze een klein restaurantje kunnen huren. De kinderen...

21-04-2018 22:45

Fam. Lothmann - Italië, Piemonte

Ik vertrek - Fam. Lothmann - Italië, Piemonte

 Ze zijn verliefd op het land en met name op de Noord-Italiaanse streek Piemonte. Het gezin heeft een goed leven in Nederland, maar zijn op zoek naar een rustiger leven met meer tijd voor het gezin. Met 4 kinderen besluit je niet zomaar om ...

24-03-2018 22:45

Paula en Peter- Denemarken

Ik vertrek - Paula en Peter- Denemarken

Scandinavië-fan Peter van der Deijl (48) droomt er al jaren van om een camping te beginnen. Samen met zijn partner Paula Krijbolder (48) stuit hij tijdens een vakantie in Denemarken op een zeer rustig gelegen boerderijtje op een enorm stuk ...

10-03-2018 21:45

Ik Vertrek: follow-up van twee families

Ik vertrek - Ik Vertrek: follow-up van twee families

Vanavond gaat Ik Vertrek terug naar twee families die eerder te zien zijn geweest in het programma. De verhalen van Jessica en Arno de Jong in het Franse Flaine en de familie Reesink in Australië krijgen nu een vervolg. Hoe gaat het nu met ...

03-03-2018 21:35

John en Saskia

Ik vertrek - John en Saskia

Procescontroller John (50) en communicatieadviseur Saskia (45) zijn fervente camperaars. Negen maanden van het jaar werken ze zich een slag in de rondte om de overige drie maanden zo vrij als een vogeltje door Europa te trekken. Op een mooi...

03-02-2018 21:35

Ik Vertrek: Groot gezin in Frans dorp

Ik vertrek - Ik Vertrek: Groot gezin in Frans dorp

Marian van Zadelhoff (45) is naar eigen zeggen 'gemaakt om te baren en te zorgen'. Samen met haar man Mike (49) kreeg ze vijf kinderen en nam ze ook nog twee pleegkinderen in huis. Maar nu gaan ze hun droom volgen. Hoe dat gaat is te zien i...

20-01-2018 21:35

Michel en Sibel, Frankrijk

Ik vertrek - Michel en Sibel, Frankrijk

ICT'er Michiel (42) en paardenfluisteraar Sibel (24) zijn ex-geliefden, maar gaan tóch samen emigreren. In een liefdesrelatie zijn ze niet zo goed, maar samen naar Frankrijk verhuizen, verbouwen en een bedrijf opzetten, gaat prima. Denken z...

13-01-2018 21:40

Ik Vertrek: onervaren camping in Frankrijk beginnen

Ik vertrek - Ik Vertrek: onervaren camping in Frankrijk beginnen

Bankmedewerkers Loes (46) en Bart (46) van Iersel verruilen Waalwijk voor het Franse Rezay. Na een half leven op kantoor, willen ze graag met hun laarzen in de klei bouwen aan hun eigen bedrijf. Het wordt een chambres d'hôtes met minicampi...

06-01-2018 21:35

Hans en Karin, Bonaire

Ik vertrek - Hans en Karin, Bonaire

Brugwachter Hans (47) en casinomedewerker Karin (47) verruilen Capelle aan den IJssel voor Bonaire. Hans krijgt een schadevergoeding wegens buitensporig politiegeweld, toen hij betrapt werd tijdens het wildplassen. Dat geld wil hij goed bes...

01-01-2018 21:25

Harald en Jerry - Duitsland

Ik vertrek - Harald en Jerry - Duitsland

De Rotterdamse Harald (42) en de Twentse Jerry (38) komen elkaar twee jaar geleden tegen in een Rotterdamse kroeg waar de vonk overslaat. Sindsdien hebben ze een latrelatie en zien ze elkaar elk weekend. Tijdens een vakantie besluiten ze 'o...

26-11-2017 21:35

Ik Vertrek: hoe is het nu met...

Ik vertrek - Ik Vertrek: hoe is het nu met...

Ik Vertrek brengt in deze aflevering opnieuw een bezoek aan de familie Trustfull en de vriendinnen Marieanne en Joëlle. Hoe zou het een aantal jaar na hun vertrek gaan? In 2012 verruilden Paul (45), Audrey (45), Chiavelli (16) en D’Angelo ...

19-11-2017 21:25

Ik vertrek: oubollige camping in Luxemburg

Ik vertrek - Ik vertrek: oubollige camping in Luxemburg

Pedicure Judith Koopmanschap (53) verruilt Loosdrecht voor Luxemburg. In het plaatsje Tarchamps neemt ze een draaiende camping over met honderd plaatsen, een zwembad en een restaurant. Zelf heeft ze niet de financiële middelen om de aanzie...

12-11-2017 22:30

Ronald en Girbe - Tenerife

Ik vertrek - Ronald en Girbe - Tenerife

Als Girbe's (52) vrouw plotseling overlijdt, komt hij er met zijn driejarige zoontje Imran alleen voor te staan. Nu, negentien jaar later, kan Imran prima voor zichzelf zorgen en gooit Girbe samen met zijn nieuwe liefde Ronald (45) het roer...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik vertrek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Ik vertrek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik vertrek gemist

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 152
  • Laatste uitzending op 05-07-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord