Programma gemist?

Pedicure Judith het Koopmanschap van (53) verruilt Loosdrecht op voor Luxemburg. In het uit plaatsje Tarchamps neemt ze uit een draaiende camping over tijdens met met honderd plaatsen, de een zwembad en een restaurant. Zelf door heeft ze het niet de door financiële middelen om de aanzienlijke op koopsom op te naar hoesten. Maar gelukkig door is in daar haar goede vriend Patrick een Doos (53) een die dat maar al op tv te graag voor in haar doet. Hij door ziet de op aankoop als een een goede investering; in de grond een en uit misschien ook wel in in de naar liefde. Ilona Bultstra (53) - de met hartsvriendin van Judith het - naar gaat ook mee in dit grote op tv avontuur. Ze heeft naar reuma met en kan op geen fysieke arbeid verrichten, door maar is tijdens wel weer handig met met boekingssystemen en administratie. Aan uit dit door trio de schone taak door om de gastank in te vervangen, de de horecavergunning te regelen en de de ietwat een oubollige camping om te van toveren tot een bloeiend in bedrijf. En tijdens of er op verder nog iets op opbloeit?

Als de Girbe's (52) het vrouw plotseling overlijdt, komt op tv hij er met zijn driejarige een zoontje Imran alleen op tv voor te de staan. Nu, negentien een jaar later, een kan Imran op tv prima voor zichzelf zorgen en het gooit Girbe samen met naar zijn nieuwe liefde op Ronald door (45) het op roer om. Ze vertrekken naar Tenerife, het het eiland tijdens van de eeuwige lente, de tijdens waar ze een draaiend restaurant overnemen. tijdens op Voormalig bankmedewerker Girbe en van Opleidingskundige Ronald door zien deze carrièremove helemaal zitten. Maar in voordat het ze het door koopcontract hebben getekend, een worden ze gewaarschuwd door naar een mede-eilandbewoner. Ze zouden veel het te veel door betalen voor deze noodlijdende door zaak en de in uit kast zou vol met lijken zitten. naar Maar de naar mannen door zetten door. Vol vertrouwen en ietwat van in onwennig serveert Ronald een de allereerste tafel. En het of kipsaté tijdens nu wel of naar niet aan een stokje zit en de hoe de kassa in door werkt, daar komen ze nog met wel op tv achter.

Elsemarijn in (32) en uit Wim-Martijn (36) uit een Voorthuizen vormen met hun met drie kinderen door Ezra (5), Marcus (3) in en Noël (1) het van perfecte op gezin. Hij is door succesvol in de productontwikkeling, terwijl zij een tijdens een parttime baan in als coach combineert met de het zorg voor de jongens. van de Elsemarijn heeft altijd al de op tv droom gehad uit om naar Afrika te het vertrekken, maar het Wim-Martijn blijft op liever in Nederland. Het compromis is het Italië. Familie en tijdens vrienden door in stomme verbazing achterlatend, in vertrekt in het stel naar Le Marche waar naar het ze een huis op met een stuk kale grond tijdens hebben naar gehuurd. Over een kleine vier maanden een naar moet er een volledige camping de met in twaalf staanplaatsen en tijdens nog eens vijftien luxe safari-tenten met met privé-sanitair in staan. Een uit vervelende bijkomstigheid is wel dat grondwerkzaamheden het nagenoeg onmogelijk het zijn als er op tv vorst het in de grond zit. een En die zit er. Als naar de het nieuwe buren de dan ook nog eens hun afspraken naar de niet nakomen over het door gezamenlijk gebruik van hun zwembad, op het wordt de positieve instelling van het door gezin wel op heel naar ernstig op de tijdens proef gesteld. En het dan lopen er ook een nog drie kleine van jongens rond die de nodige een aandacht verdienen. Het het tijdens nieuwe Italiaanse leven is naar in ieder geval vol op tv uitdaging...

Zussen door Petra (53) en Astrid (44) het verruilen Brabant op voor het Duitse uit Hessen. uit In het dorpje een Germerode nemen ze een pension met uit op tv bar en restaurant over. Dit alles van wordt gefinancierd door met een uit voorschot op de erfenis op tv van hun lieve moeder naar Jeanne met (86). Ook zij gaat in mee naar uit Duitsland, voor op de gezelligheid en om de op tv gordijnen te naaien. uit Beide op echtgenoten Kees (54) en Jürgen (45) naar op tv volgen later; als door het pension verbouwd is. Na tijdens een emotioneel afscheid, beginnen uit de dames vol tijdens goede uit moed aan het van afstomen van op al het jaren '70 behang. Maar naar al snel op ontstaan er kleine irritaties. door Want op tv 24-7 met je op zus samen zijn, is door eigenlijk op tv helemaal niet zo leuk. met En in Brabant naar hadden ze de toch best een goed leven. De in twijfel slaat door toe. Maar de dames op zetten door, tijdens want een pension in de Duitsland, dat was de immers wat ze naar het wilden.

Vanavond een start een nieuw van seizoen van Ik Vertrek, het op tv programma over gezinnen met die hun geluk met in het buitenland op beproeven. Hoe ervaren een zij op tv deze uitdaging? Zullen ze door het ver weg van naar hun thuisland redden het en zal door heimwee hen geen de parten spelen? Vanaf vanavond is een Ik Vertrek het op de zondag een te zien, een met in de op komende weken reizen naar Portugal, op tv een Duitsland, Italië, Tenerife, Luxemburg met en voor een van follow up-aflevering naar op Italië en Suriname! In de eerste een door aflevering van het nieuwe naar seizoen verruilen tuinder op Dave (52) en interieurstylist Anne tijdens tijdens (52) Delft voor het het Portugese Moncarapacho. Al voordat naar Dave ooit maar één stap in in Portugal het had in gezet, wist hij: ‘hier wil door ik oud tijdens worden’. Vastbesloten een om nooit meer van terug te keren, vertrekken van de twee in in hun oude kever naar op hun grond en hun door B&B in een aanbouw. Maar al snel van gaat het mis. De een aannemer van vraagt een te hoge prijs tijdens en het levert half de werk. Als de nieuwkomers de rekening uit weigeren te betalen, op tv gooit hij op tv doodleuk het van bijltje erbij neer. Tot overmaat door van ramp op wil de architect de een met bouwtekeningen niet teruggeven. Dave en Anne in blijven ontredderd achter de met een op half afgebouwd pand. een De bouw met ligt stil, het geld van is op tv op en zonder de tekeningen een kunnen ze tijdens niet verder. Gelukkig hebben ze op tv een in caravan om in te wonen, en van groene vingers van waarmee ze in op tv ieder geval de de tuin aan op kunnen leggen. Maar of die uit B&B er door ooit gaat tijdens komen?

Ze het zijn als een blok gevallen het voor de omgeving tijdens rond het door Tiszameer omdat je je door daar - met met een beetje een fantasie - in de een het Biesbosch waant. Ze kochten er door een boerderij met een een met stuk grond. Het tijdens plan is om een een naturistencamping óf de een spiritueel centrum in te beginnen; daar zijn met ze nog uit niet helemaal uit. met Eén ding weten ze op wel. Met tijdens hun vertrek hopen ze op op een stukje bewustwording. Dit met met willen ze ook het doorgeven aan hun toekomstige gasten door op tv tijdens workshops rozijnproeven, retraites op en koude trainingen op tv aan te bieden. De een verbouwing die eraan voorafgaat, doen een ze met helemaal zelf en in met gevaar van voor eigen leven. Martina het stijgt letterlijk tot het grote hoogte en in ook Alex met blijkt dingen in zich te hebben, de die hij nooit uit voor het mogelijk had uit gehouden.

Als opwarmertje voor op het nieuwe met seizoen van op tv Ik Vertrek in oktober worden met een de komende twee zaterdagen naar nieuwe afleveringen uitgezonden, met met vanavond Alexander op tv en Esther Hendriksen uit in Frankrijk Brandweerman door Alexander Hendriksen (39) en beleidsmedewerker door Esther door Hendriksen-Mauriks (36) verruilen Arnhem voor naar de Dordogne. In het het dorpje Montazeau naar kochten zij een charmant herenhuis uit waar met daadwerkelijk álles aan moet de gebeuren. Het dak lekt, een met de spechtgaten staan in tijdens de luiken en de met kozijnen zijn met opgevreten door de van houtworm. Omdat uit ze met de het koop van hun van droompand ook gelijk een hun laatste cent hebben door uitgegeven, blijven de twee voorlopig op op in Nederland werken om tijdens de verbouwing van hun chambres uit in d’ hôtes te kunnen bekostigen. Ieder vrij tijdens moment reizen op ze naar hun van toekomstig thuisland om te op klussen door en dat op vraagt grote offers. Of een zoals Esther het van zegt: ‘sinds we begonnen aan een dit project door zijn we gestopt met het leven.’ van Na twee jaar een ploeteren is het in moment het van de opening daar. door Het bouwstof uit zweeft nog in de uit rondte en van de gastheer en gastvrouw staan letterlijk op op tv en figuurlijk op tijdens instorten…

Gert-Jan Paauwe is op zijn werk de in Nederland in zat en met wil graag naar een Frankrijk, en Elly op tv is zijn vrouw, dus in gaat ze mee. in Samen met op tv hun zoons Renaldo (11) het en Raymond (7) vertrekken door de in Zeeuwen naar de Auvergne van om er een naar camping te beginnen. Helaas blijkt uit al voor vertrek van dat ze op voorlopig met geen campingvergunning zullen krijgen en van dus gaan op ze de schuur uit verbouwen tot gîtes. het De verbouwing de duurt langer dan ze hadden de verwacht en ze krijgen met tegenslag na tegenslag. een op tv Ook de Franse taal krijgen van ze maar uit lastig onder de knie. Lukt naar het de familie op tv om op tv alles op naar tijd af te krijgen en op tv kunnen ze van de in inkomsten uit alleen de de gîtes op tv rondkomen?

Het doet Rosalien van en Ieke tijdens veel van pijn om hun geliefde door Amsterdam te verlaten. En toch van op vertrekken ze naar Duitsland; naar het de dorpje Eckardtsleben in in Thüringen op tv om precies naar te zijn. Er is door daar niks, maar de dames in zijn vastbesloten met leven een in de brouwerij te brengen. een Het hotel-restaurant in wat ze overnemen, tijdens is zwaar verouderd en maar door het nauwelijks winstgevend. De het dames dromen echter van festivalachtige op tv taferelen met rollende in keukens en alles wat in erbij van hoort. Of het de 280 veelal oudere dorpsbewoners ook door op deze wilde door plannen zitten door te het wachten, is de vraag. En er uit moet worden het verbouwd, want het op tv interieur van het het Vierseitenhof is al jaren naar op onveranderd. Tegelijkertijd wil uit het stel ook al draaien: met gasten ontvangen, biefstuk de bakken en halve liters tijdens tappen. Het belooft de een totale uitputtingsslag van te worden. in Ligt hun toekomst in in de Duitsland? Of wordt het enkele op reis terug naar van Amsterdam?

Samen met met zijn door vrouw Anita laat Joost een Brabant achter zich met om in op het plaatsje Moncarapacho een Bed een and Breakfast te beginnen. met het Joost is klaar met Nederland. Als op ZZP'er met in het op tv leidingwerk moet hij op tv veel werken en vooral veel uit belasting betalen. op In de Algarve de is dat wel anders; een het klimaat is mild door de en de mensen zijn vriendelijk. Samen van met naar zijn vrouw in Anita laat hij Brabant achter de zich door om in het plaatsje tijdens Moncarapacho een Bed and Breakfast door te van beginnen. Geen sinecure, door want het pand dat uit ze voor 380.000 door euro in kochten, blijkt zwaar verwaarloosd. Na een jaren van met leegstand is de voormalige boerderij op tv totaal de overwoekerd. Alles van door waarde is gestript en gestolen. van een Chaos troef bij uit de Brabanders. Anita is altijd alles de kwijt en Joost door naar houdt naar eigen zeggen alleen van in 'lomp in werk'. Kunnen de Brabanders uit aarden in de de Algarve? En lukt op tv het hen om de in op tv zo vervallen boerderij voor het seizoen het om te toveren op tv tot een waar van door vakantieparadijs?

Yoga-instructrice Brigitte van en timmerman Laurens gaan door onthaasten in Noord-Frankrijk op op Yoga-instructrice Brigitte en timmerman van Laurens gaan onthaasten in Noord-Frankrijk. met Hoewel ze verknocht het zijn tijdens aan Haarlem vinden ze hun een achtertuintje veel op tv te klein. in Zeker voor de hetgeen wat ze van voor ogen hebben, namelijk de het organiseren van een 'hè-hè- weekenden'. Even nergens het aan door denken, lekker eten, tijdens lekker slapen, tussendoor een massage of op uit pilatesles en herboren weer terug naar met huis. In het met gehucht in Esquéhéries staat door het prachtige boerderijtje waar dit alles uit moet gebeuren. Makkelijker door gezegd dan gedaan. een De koop is met nog niet rond uit en met eenmaal aangekomen blijkt het met prachtige stuk weiland met met vennetje, waar uit ze juist op de gevallen waren, aan met de buurman door te zijn verkocht! De naar koop gaat niet door. van Het stel het heeft alle schepen uit achter zich het verbrand, maar op geen plek om een bestaan uit op een te bouwen. Wat volgt is een tijdens de zoektocht naar een nieuwe op tv plek en een nieuw met leven. Gaat het het ze op tv lukken een ander droompand te van vinden? naar Of wordt dit de kortste op emigratie van allertijden?

Henk in & Nies vertrekken naar de voormalig Oost-Duitsland. Al vanaf tijdens zijn 18e op tv droomt Henk (64) de ervan om te van emigreren. naar En samen met zijn vrouw in Nies (57) door bekijkt hij in jarenlang panden in tijdens onder andere Frankrijk en Duitsland, op maar Nies ziet het met niet zitten om het te vertrekken. Als tijdens op ze zeven jaar geleden weer eens tijdens met tegenzin uit meegaat in om panden te een bekijken in voormalig in Oost-Duitsland, komen ze op tv opeens bij een pand waar op tv Nies uitroept: 'Hier zou het ik wel uit oud willen worden!'. naar Henk weet niet wat de hij hoort, uit en ze tijdens kopen het het huis zonder het van binnen te de zien op de een veiling. Afgelopen in jaren klust op Henk in zijn vrije tijdens tijd hard om op tv het oude schoolgebouw om door te bouwen tot een op een aantal appartementen. een Het plan was om te naar emigreren als Henk uit 65 is, op tv maar de kachelzaak die Henk naar naar jarenlang had, loopt met door de crisis slecht en door daardoor is er niet in genoeg geld door om het het huis op te naar knappen. Nies moet daarom tijdens noodgedwongen nog in het Nederland werken, terwijl Henk uit al wel door naar naar Duitsland vertrekt. Hun volwassen op tv zoon en dochter blijven ook door met in Nederland achter. De met verbouwing gaat een tijdens stuk langzamer op dan gepland, het geld is op op de en Henk en de Nies missen elkaar enorm. in Gaat het door Henk ooit lukken met om het klusproject af te krijgen een een en kan Nies zich door snel bij hem voegen, door zodat ze op tv hier samen, met met de gasten erbij, in gelukkig oud kunnen het worden?

Sylvia (52) door en haar twintig het jaar jongere vriend Nico door (31) uit Almere door door hebben het al jaren door over emigreren naar Spanje. Sylvia op (52) de en haar met twintig jaar jongere vriend de Nico (31) uit Almere hebben het het op tv al jaren in over emigreren naar Spanje. Als met ze in het de Spaanse badplaats naar Los Alcazares de tegen een klein op tv barretje aanlopen dat te koop staat, met besluiten tijdens ze impulsief het avontuur aan het te door gaan. Nico verkoopt de zijn glazenwassersbedrijf en Sylvia uit stopt het met haar werk met als sportinstructrice om nog geen naar maand later, samen met uit op hun vijf katten en chihuahua, richting van de Costa de te naar vertrekken. Ze moeten de huidige uit huurster geld de aan goodwill betalen, maar dit een betekent helaas nog naar niet tijdens dat de bar zonder slag uit of stoot van in hun is. De uit huiseigenaar op weigert te de tekenen... Sylvia (52) en met haar twintig jaar naar jongere vriend op tv Nico (31) uit de Almere hebben het met al jaren over de emigreren naar Spanje. Als ze op tv in de Spaanse badplaats in Los een Alcazares tegen een klein barretje met naar aanlopen dat te koop het staat, besluiten met ze impulsief het avontuur een aan te gaan. Ook blijkt naar naar de bar een slechte naam te op hebben naar en het kost ze de veel door moeite om het een imago weer op te poetsen. van De met omzetcijfers blijven tegenvallen. Al hun hoop door in is gevestigd op een het hoogseizoen. Dan moet het geld uit worden verdiend in om de de winter door te komen. door Maar dat het blijkt ijdele hoop, want hoewel van het Los Alcazares volstroomt met toeristen op tv en vakantie vierende Spanjaarden, tijdens het uit terras blijft tijdens leeg...

Ik op tv vertrek gaat in de herhaling de en naar de selectie van van de afleveringen is dit keer de gemaakt de door de kandidaten van vorig in seizoen. met Vaak was een Ik van vertrek-verhaal met inspiratie om ook te vertrekken. tijdens Want hoewel het tijdens lang niet altijd uit van een leien in dakje tijdens gaat en het naar zelfs gebeurt dat een dak op tv instort op of wegwaait, denken een sommigen: ‘dat wil ik ook!’ Er zijn het zelfs een emigranten die ter voorbereiding uit op hun emigratie in alle 171 Ik op vertrek-afleveringen met hebben gekeken. Van de ervaring tijdens van een een ander kun je een hoop het leren. Zo zie de je bijvoorbeeld naar dat het handig het is om taallessen te uit volgen, maar de dat je met een door brede uit glimlach, een woordenboek en een de tijdens pot Hollandse drop met ook een hoop door voor elkaar krijgt. Daarom vroegen wij met aan in zeven kandidaten uit het vorige seizoen: de ‘Wat op was jullie door favoriete aflevering? Door van wie werd jij een geïnspireerd? Om wie heb jij gelachen? tijdens En op wie zou jij nog het wel eens terug willen tijdens op tv zien? Het resultaat is een mooie tijdens reeks herhalingen. Een op mix van gouden een ouden in en meer recente emigratieavonturen. De door favoriete aflevering van familie in Janssen de is vanavond op tv als eerste te zien. Zij kozen op tv voor tijdens het verhaal van familie tijdens Marsi, die in 2010 tijdens naar Italië in vertrok om een van Bed and Breakfast te een beginnen. Sandor van (37) van en Christa (38) Marsi uit uit Amersfoort leven de al jaren langs elkaar heen. tijdens Daarom op besluiten ze hun leven drastisch in om te met gooien en naar samen in Italië te gaan naar genieten van op tv 'la van dolce vita'.

De met Brabantse Mark (47) en uit Margo (43) uit den Houting uit beginnen in 2011 een naaktcamping in het Slowakije en de de famlie Van tijdens den Hurk begint een naar op nieuw leven in met Spanje. De Brabantse Mark het (47) en het Margo (43) den Houting beginnen in de in 2011 een naaktcamping in Slowakije. een Een in jarenlange droom wordt werkelijkheid. Helaas tijdens zit met het ze het eerste seizoen niet van mee. De het verbouwing kost naar meer dan verwacht en het door regent in constant, waardoor de gasten wegblijven. de van Mark moet in de winter noodgedwongen met zijn oude met baan als printerreparateur in oppakken. De het zomer erna hebben met ze meer met geluk, ze hebben het dubbele aantal uit het gasten en ook van het weer werkt mee. Toch moet tijdens Mark een ook deze door winter weer naar Nederland tijdens toe om van de eindjes aan elkaar van te kunnen knopen. Het een seizoen erop met gaan ze er de weer vol uit goede moed tegenaan, uit met de hoop nu eindelijk van van de camping op tv te kunnen rondkomen. In tijdens 2009 besluit de op Helmondse Maarten van een uit den Hurk (45) dat het het anders in moet. Hij wordt geveld door een door op tv burn-out en besluit in tijdens Spanje een nieuw leven op tv te het beginnen. Zijn vrouw Monique (43) is het erg blij in met het haar baan als wondverpleegkundige met in het tijdens ziekenhuis en staat niet direct op te naar springen om te emigreren. En in dochter Sanne tijdens (14) wil naar al helemaal niet weg. van De bedoeling is het om een Bed naar & Breakfast te beginnen, maar tijdens een geschikt pand van is ook het een half jaar op tv na vertrek nog door niet gevonden. een Monique en Sanne hadden gewild met uit dat ze nooit vertrokken waren. Vier van jaar later op bezoeken we de op familie naar opnieuw.

november 2017
19-11-2017 21:25

Ik vertrek: oubollige camping in Luxemburg

Ik vertrek - Ik vertrek: oubollige camping in Luxemburg

Pedicure Judith Koopmanschap (53) verruilt Loosdrecht voor Luxemburg. In het plaatsje Tarchamps neemt ze een draaiende camping over met honderd plaatsen, een zwembad en een restaurant. Zelf heeft ze niet de financiële middelen om de aanzie...

12-11-2017 22:30

Ronald en Girbe - Tenerife

Ik vertrek - Ronald en Girbe - Tenerife

Als Girbe's (52) vrouw plotseling overlijdt, komt hij er met zijn driejarige zoontje Imran alleen voor te staan. Nu, negentien jaar later, kan Imran prima voor zichzelf zorgen en gooit Girbe samen met zijn nieuwe liefde Ronald (45) het roer...

05-11-2017 22:30

Fam. Tammenga - Italië

Ik vertrek - Fam. Tammenga - Italië

Elsemarijn (32) en Wim-Martijn (36) uit Voorthuizen vormen met hun drie kinderen Ezra (5), Marcus (3) en Noël (1) het perfecte gezin. Hij is succesvol in de productontwikkeling, terwijl zij een parttime baan als coach combineert met de zorg...

29-10-2017 21:35

Petra en Astrid - Duitsland

Ik vertrek - Petra en Astrid - Duitsland

Zussen Petra (53) en Astrid (44) verruilen Brabant voor het Duitse Hessen. In het dorpje Germerode nemen ze een pension met bar en restaurant over. Dit alles wordt gefinancierd met een voorschot op de erfenis van hun lieve moeder Jeanne (86...

22-10-2017 21:25

Terug: Ik vertrek

Ik vertrek - Terug: Ik vertrek

Vanavond start een nieuw seizoen van Ik Vertrek, het programma over gezinnen die hun geluk in het buitenland beproeven. Hoe ervaren zij deze uitdaging? Zullen ze het ver weg van hun thuisland redden en zal heimwee hen geen parten spelen? V...

02-09-2017 22:05

Alex en Martina

Ik vertrek - Alex en Martina

Ze zijn als een blok gevallen voor de omgeving rond het Tiszameer omdat je je daar - met een beetje fantasie - in de Biesbosch waant. Ze kochten er een boerderij met een stuk grond. Het plan is om een naturistencamping óf een spiritueel cen...

26-08-2017 21:55

Nieuwe aflevering: Ik Vertrek

Ik vertrek - Nieuwe aflevering: Ik Vertrek

Als opwarmertje voor het nieuwe seizoen van Ik Vertrek in oktober worden de komende twee zaterdagen nieuwe afleveringen uitgezonden, met vanavond Alexander en Esther Hendriksen in Frankrijk Brandweerman Alexander Hendriksen (39) en beleids...

13-07-2017 20:35

Familie Paauwe

Ik vertrek - Familie Paauwe

Gert-Jan Paauwe is zijn werk in Nederland zat en wil graag naar Frankrijk, en Elly is zijn vrouw, dus gaat ze mee. Samen met hun zoons Renaldo (11) en Raymond (7) vertrekken de Zeeuwen naar de Auvergne om er een camping te beginnen. Helaas ...

06-07-2017 20:35

Rosalien & Ieke

Ik vertrek - Rosalien & Ieke

Het doet Rosalien en Ieke veel pijn om hun geliefde Amsterdam te verlaten. En toch vertrekken ze naar Duitsland; naar het dorpje Eckardtsleben in Thüringen om precies te zijn. Er is daar niks, maar de dames zijn vastbesloten leven in de bro...

29-06-2017 20:30

Joost & Anita

Ik vertrek - Joost & Anita

Samen met zijn vrouw Anita laat Joost Brabant achter zich om in het plaatsje Moncarapacho een Bed and Breakfast te beginnen. Joost is klaar met Nederland. Als ZZP'er in het leidingwerk moet hij veel werken en vooral veel belasting betalen. ...

22-06-2017 20:35

Laurens & Brigitte

Ik vertrek - Laurens & Brigitte

Yoga-instructrice Brigitte en timmerman Laurens gaan onthaasten in Noord-Frankrijk Yoga-instructrice Brigitte en timmerman Laurens gaan onthaasten in Noord-Frankrijk. Hoewel ze verknocht zijn aan Haarlem vinden ze hun achtertuintje veel te ...

15-06-2017 20:35

Henk & Nies

Ik vertrek - Henk & Nies

Henk & Nies vertrekken naar voormalig Oost-Duitsland. Al vanaf zijn 18e droomt Henk (64) ervan om te emigreren. En samen met zijn vrouw Nies (57) bekijkt hij jarenlang panden in onder andere Frankrijk en Duitsland, maar Nies ziet het niet z...

08-06-2017 20:35

Sylvia & Nico

Ik vertrek - Sylvia & Nico

Sylvia (52) en haar twintig jaar jongere vriend Nico (31) uit Almere hebben het al jaren over emigreren naar Spanje. Sylvia (52) en haar twintig jaar jongere vriend Nico (31) uit Almere hebben het al jaren over emigreren naar Spanje. Als ze...

01-06-2017 20:35

Sandor en Christa Marsi

Ik vertrek - Sandor en Christa Marsi

Ik vertrek gaat in de herhaling en de selectie van de afleveringen is dit keer gemaakt door de kandidaten van vorig seizoen. Vaak was een Ik vertrek-verhaal inspiratie om ook te vertrekken. Want hoewel het lang niet altijd van een leien dak...

29-04-2017 22:45

Follow up: Mark en Margo en Familie van den Hurk

Ik vertrek - Follow up: Mark en Margo en Familie van den Hurk

De Brabantse Mark (47) en Margo (43) den Houting beginnen in 2011 een naaktcamping in Slowakije en de famlie Van den Hurk begint een nieuw leven in Spanje. De Brabantse Mark (47) en Margo (43) den Houting beginnen in 2011 een naaktcamping i...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik vertrek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Ik vertrek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik vertrek gemist

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 139
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord