Programma gemist?

Gert-Jan een Paauwe is zijn werk in op van Nederland zat en wil graag de naar Frankrijk, tijdens en Elly een is zijn vrouw, dus gaat van ze mee. Samen in met hun zoons in Renaldo (11) en de Raymond (7) uit vertrekken de Zeeuwen van naar de uit Auvergne om er een camping met te door beginnen. Helaas blijkt tijdens al voor vertrek met dat ze voorlopig door geen campingvergunning zullen krijgen en uit dus gaan ze de tijdens schuur verbouwen tot door gîtes. De de verbouwing duurt naar langer dan ze de hadden verwacht en met ze krijgen van tegenslag na tegenslag. in Ook de Franse tijdens taal krijgen ze maar lastig onder een de knie. Lukt op het de familie uit om alles op een tijd in af te krijgen en tijdens kunnen in ze van de inkomsten met uit alleen de gîtes uit rondkomen?

Het doet Rosalien uit uit en Ieke veel de pijn om hun geliefde Amsterdam te door verlaten. door En toch uit vertrekken ze naar van Duitsland; naar het dorpje Eckardtsleben van in Thüringen om op precies te zijn. Er door is daar in niks, uit maar de dames naar zijn vastbesloten leven in op de brouwerij te brengen. Het uit van hotel-restaurant wat ze overnemen, is van zwaar verouderd het en maar nauwelijks winstgevend. tijdens De door dames dromen echter van festivalachtige tijdens taferelen met rollende uit keukens naar en alles wat erbij door hoort. Of tijdens de 280 veelal oudere dorpsbewoners ook op tv van op deze wilde plannen zitten te op tv met wachten, is de vraag. En er de moet de worden verbouwd, naar want het interieur van het naar Vierseitenhof is door al jaren door onveranderd. Tegelijkertijd wil de het stel ook al draaien: naar gasten ontvangen, door biefstuk bakken en halve liters van tappen. Het op belooft in een totale uitputtingsslag te worden. Ligt met hun met toekomst in uit Duitsland? Of wordt het enkele reis het terug naar naar Amsterdam?

Samen de met zijn in vrouw Anita laat Joost Brabant achter naar op tv zich om in het plaatsje uit Moncarapacho een Bed and een Breakfast met te beginnen. Joost is klaar met met Nederland. Als het het ZZP'er in het leidingwerk moet hij de in veel werken en vooral veel in belasting betalen. in In de Algarve is dat tijdens in wel anders; het klimaat is mild tijdens en de de mensen zijn vriendelijk. Samen het met zijn door vrouw een Anita laat hij Brabant naar achter zich om het in het plaatsje naar Moncarapacho een uit Bed and Breakfast te beginnen. de Geen sinecure, want op het pand uit dat ze voor 380.000 de euro kochten, blijkt zwaar naar verwaarloosd. in Na jaren uit van leegstand is de voormalige tijdens boerderij totaal overwoekerd. Alles met van de waarde is gestript en op gestolen. Chaos de troef bij de Brabanders. uit Anita is altijd de alles kwijt en Joost met houdt naar eigen in zeggen alleen van in 'lomp werk'. Kunnen op tv de een Brabanders aarden in de Algarve? door En naar lukt het hen om de de zo vervallen boerderij door voor het het seizoen om te de toveren tot op een waar in vakantieparadijs?

Yoga-instructrice in Brigitte en timmerman Laurens gaan de onthaasten in Noord-Frankrijk van Yoga-instructrice tijdens Brigitte en timmerman uit Laurens gaan onthaasten met in Noord-Frankrijk. op Hoewel ze verknocht zijn door aan Haarlem vinden de ze hun achtertuintje door veel te klein. Zeker voor met hetgeen wat het ze voor de ogen hebben, namelijk het het organiseren op tv van 'hè-hè- weekenden'. Even nergens uit aan denken, in lekker eten, lekker slapen, tussendoor het een massage in of de pilatesles en herboren weer terug naar een met huis. In het gehucht Esquéhéries staat op tv het door prachtige boerderijtje een waar dit alles van moet gebeuren. Makkelijker gezegd de dan gedaan. De koop de is nog niet de rond op tv en eenmaal aangekomen blijkt het prachtige tijdens door stuk weiland met vennetje, waar ze in op tv juist op gevallen waren, aan de op tv buurman te tijdens zijn verkocht! De op tv koop gaat niet door. op Het door stel heeft alle schepen achter de zich verbrand, maar in met geen plek om een van bestaan op door te bouwen. Wat volgt is een tijdens zoektocht naar het een op nieuwe plek en een naar nieuw leven. Gaat het ze tijdens lukken door een ander droompand te vinden? een Of wordt in dit de een kortste emigratie het allertijden?

Henk op tv & Nies vertrekken naar uit voormalig Oost-Duitsland. een Al vanaf zijn 18e droomt de Henk (64) in ervan om te emigreren. naar En samen met in in zijn vrouw Nies (57) bekijkt van hij jarenlang door panden in onder een andere Frankrijk en Duitsland, maar in in Nies ziet het niet zitten naar om te vertrekken. op tv Als op tv ze zeven jaar geleden weer eens het met met tegenzin meegaat om panden te met bekijken in voormalig een Oost-Duitsland, komen ze tijdens opeens bij met een op tv pand waar Nies uitroept: 'Hier zou op ik wel op tv oud willen worden!'. Henk van weet niet met wat hij hoort, met en ze kopen door het door huis zonder het van tijdens binnen te een zien op een naar veiling. Afgelopen jaren klust tijdens Henk in tijdens zijn vrije tijd hard om het uit in oude schoolgebouw om te bouwen het tot het een aantal appartementen. Het met plan was om te emigreren van als de Henk 65 is, maar de op kachelzaak die Henk op tv jarenlang had, van loopt door de het crisis slecht en het daardoor naar is er niet genoeg het geld om het van huis op te knappen. Nies met een moet daarom noodgedwongen nog in Nederland op werken, uit terwijl Henk al wel op naar Duitsland vertrekt. Hun een volwassen zoon en op tv dochter blijven ook een in de Nederland achter. in De verbouwing gaat op tv een stuk langzamer dan gepland, in het geld is op uit en Henk tijdens en Nies de missen elkaar enorm. Gaat het het Henk ooit lukken de tijdens om het klusproject af te door krijgen door en kan Nies zich door snel bij naar hem voegen, zodat door ze hier samen, met de gasten het erbij, tijdens gelukkig oud door kunnen worden?

Sylvia (52) en op haar twintig jaar met jongere vriend door Nico (31) uit op Almere hebben door het al uit jaren over emigreren naar Spanje. Sylvia naar (52) en haar van twintig op jaar jongere in vriend Nico (31) uit Almere een hebben het al jaren tijdens over emigreren op naar het Spanje. Als ze in tijdens de Spaanse de badplaats Los Alcazares tegen een klein uit barretje aanlopen dat op tv te met koop staat, besluiten ze tijdens impulsief het avontuur aan de te gaan. naar Nico verkoopt de zijn glazenwassersbedrijf en uit Sylvia stopt met haar op tv werk als sportinstructrice met om nog geen maand het later, in samen met hun op vijf katten en met chihuahua, richting de Costa te naar van vertrekken. Ze moeten de huidige huurster op geld aan uit goodwill betalen, maar dit de betekent helaas nog een niet tijdens dat de bar op zonder slag of stoot van van hun is. door De huiseigenaar in weigert te tekenen... Sylvia de (52) en haar op twintig op tv jaar jongere vriend op tv Nico (31) uit met Almere hebben het al jaren door over op tv emigreren naar Spanje. Als een ze in de Spaanse een badplaats in Los Alcazares tegen een klein met barretje op tv aanlopen dat te tijdens koop staat, besluiten op ze impulsief het avontuur aan te het gaan. Ook door blijkt de met bar een slechte naam met te met hebben en het kost uit ze veel moeite om het tijdens imago door weer op van te poetsen. De omzetcijfers blijven op tv tegenvallen. Al hun hoop op is gevestigd op tijdens door het hoogseizoen. Dan uit moet het geld worden de verdiend om uit de winter door te komen. op tv Maar dat tijdens blijkt ijdele hoop, op want hoewel met Los Alcazares volstroomt met met toeristen en vakantie vierende Spanjaarden, met van het terras blijft tijdens leeg...

Ik een vertrek gaat in de van herhaling en van de selectie met van de afleveringen is in dit keer gemaakt door het de van kandidaten van vorig seizoen. Vaak door was een op tv Ik vertrek-verhaal inspiratie naar om ook te vertrekken. Want op tv op hoewel het lang niet altijd van naar een leien dakje de gaat het en het de zelfs gebeurt dat een dak instort het of wegwaait, uit denken sommigen: ‘dat wil de ik ook!’ Er zijn tijdens zelfs in emigranten die met ter voorbereiding op hun het emigratie alle 171 door Ik vertrek-afleveringen hebben gekeken. Van in de ervaring van van een de ander kun je een van hoop leren. een Zo zie je bijvoorbeeld dat door het handig van is om taallessen in te op tv volgen, maar dat je met een een brede glimlach, een uit woordenboek en een met pot Hollandse op drop ook een hoop een met voor elkaar krijgt. Daarom van vroegen wij aan naar zeven kandidaten uit de het vorige seizoen: ‘Wat was met jullie favoriete aflevering? Door op tv wie werd jij het geïnspireerd? Om wie naar heb jij op gelachen? En wie zou van jij van nog wel met eens terug willen zien? Het resultaat op de is een mooie reeks herhalingen. naar Een mix van gouden op tv ouden en van meer recente emigratieavonturen. De van favoriete aflevering van van familie van Janssen is vanavond als het eerste te zien. Zij kozen een naar voor het verhaal van familie tijdens Marsi, in die in 2010 met naar Italië vertrok om op tv een Bed and het Breakfast te de beginnen. Sandor (37) met en Christa (38) Marsi uit Amersfoort op tv leven al op jaren langs elkaar heen. de het Daarom besluiten ze hun leven drastisch op tv om te de gooien en samen in tijdens Italië te gaan tijdens genieten een van 'la door dolce vita'.

De Brabantse door Mark (47) en een Margo (43) van den Houting op tv beginnen in 2011 de een naaktcamping in Slowakije en de van een famlie Van den Hurk begint in een nieuw leven in op Spanje. De op Brabantse Mark (47) met en Margo (43) den tijdens Houting beginnen een in 2011 een naaktcamping door in Slowakije. Een met door jarenlange droom wordt werkelijkheid. Helaas zit op het een ze het in eerste seizoen niet mee. De verbouwing de kost meer met dan verwacht en tijdens het door regent constant, waardoor de gasten van wegblijven. Mark moet in in met de winter noodgedwongen zijn oude baan door op tv als printerreparateur oppakken. op tv De zomer erna hebben ze meer van geluk, ze hebben uit het dubbele aantal met gasten en ook naar van het weer werkt mee. Toch moet een Mark de ook deze winter weer naar uit op tv Nederland toe om de een eindjes aan elkaar het te kunnen knopen. Het met seizoen erop op tv gaan ze er naar weer vol van goede moed tegenaan, met op tv de hoop nu eindelijk van het de camping te van kunnen rondkomen. tijdens In 2009 besluit de uit Helmondse Maarten van uit den Hurk (45) door op tv dat het anders door moet. Hij wordt het geveld door een burn-out uit en besluit in in Spanje een nieuw leven te door beginnen. uit Zijn vrouw Monique het (43) is erg in blij met haar de baan als wondverpleegkundige in het een ziekenhuis met en staat niet direct te het springen om op tv te emigreren. op tv En dochter Sanne op tv (14) wil op tv al helemaal niet naar weg. De bedoeling is om uit een door Bed & Breakfast het te beginnen, maar een geschikt tijdens pand is de ook een uit half jaar na vertrek nog het niet gevonden. Monique in en Sanne hadden van gewild een dat ze nooit vertrokken waren. uit Vier jaar naar later bezoeken van we de familie op opnieuw.

Al naar jaren dromen uit de Limburgse Elly Penders(57) en een Marcel een Stuve(49) ervan om te tijdens emigreren en een camping tijdens te met beginnen in Frankrijk. Al uit jaren dromen met de Limburgse Elly Penders(57) de en Marcel Stuve(49) ervan om op de te emigreren en tijdens een camping te beginnen in op tv Frankrijk. in Nadat Elly borstkanker heeft overwonnen weten door ze op tv zeker dat ze ervoor willen uit gaan, op tv maar dan krijgt Marcel hartproblemen op tv een en verdwijnen de op plannen weer in de ijskast. het Inmiddels in is ook zijn gezondheid weer op tv stabiel en dus een kunnen hun dromen werkelijkheid door uit worden. Een camping het beginnen is voor in beiden alleen te zwaar. In naar de Franse Auvergne uit nemen ze daarom van een uit chambre d'hotes over, met daarnaast ook naar een gîte op tv en een restaurant. Doordat uit door de vorige eigenaren er van al een uit tijdje geen zin meer in uit hadden is er veel uit achterstallig onderhoud, en een op de plek door waar het ze willen wonen staan het zelfs alleen vier muren. de Daarnaast is de een chambre d'hotes met ook al een jaar met dicht in en is de huidige uit klandizie verdwenen. door Elly en Marcel van zullen dus nog flink op aan het bak moeten van op om de zaak weer draaiende te de krijgen. Al van het op spaargeld van Elly en Marcel zit met in op het bedrijf, dus het op is noodzaak tijdens dat ze met binnen een maand gasten gaan op tv ontvangen om geld te de verdienen. Ze werken in hard naar om alles op tijd af tijdens op tv te krijgen, maar nemen veel met te veel hooi op van hun vork. Het op door is maar de van vraag of ze dat van fysiek wel naar aankunnen.

Hanneke en naar Michiel van verkopen hun huis door in Rotterdam en vertrekken met uit hun dochters naar Oostenrijk. in Hanneke een (31) en een Michiel (32) leren elkaar op tv ruim tien jaar geleden kennen uit op via gemeenschappelijke vrienden. een Inmiddels zijn ze getrouwd en hebben een in twee gezonde dochters: Julia (5) met en Isabelle (1). Hanneke naar werkt als verpleegkundige op in de een ziekenhuis en Michiel door is in inmiddels gestopt met werken. op Michiel is een in tijd zelfstandig makelaar geweest, van maar door in de crisis een moest hij stoppen op met zijn bedrijf. Michiel leeft op al jaren met op tv het idee om te met emigreren, naar maar Hanneke dacht in het eerste instantie anders op tv over deze droom. van Inmiddels op tv is ook Hanneke op steeds enthousiaster geworden en één de ding was meteen duidelijk: door het moest Oostenrijk naar worden. Beiden houden in van de bergen een en de wintersport met en met het voelt dus als thuiskomen. het Het huis in van Rotterdam wordt verkocht tijdens en in een een dorpje vlakbij Zell de am See vinden met ze van hun droompand in met drie verdiepingen. Het zal uit een grote verbouwing worden met een met uiteindelijk negen appartementen. Het gezin op op vertrekt naar Oostenrijk, maar kunnen niet met meteen in de het nieuwe pand naar omdat er nog op tv een huurder met inzit. De eerste drie maanden een leven ze in een tijdens een pension, maar midden in de op tv winter in is het dan eindelijk zover! naar tijdens Ze krijgen de sleutel en in dan kan de het grote verbouwing beginnen. een Maar de in verbouwing loopt flinke door vertraging op doordat ze de te met maken krijgen met een uit grote financiële tijdens tegenvaller. Bovendien is tijdens de renovatie nog naar veel meer werk dan ze aanvankelijk tijdens dachten. Het op tv is maar de de vraag of ze klaar op tijdens zijn voor het van hoogseizoen begint. Daar komt nog naar bij dat ze tijdens voor de de zoveelste keer moeten verhuizen omdat een het naar verbouwen van hun met eigen woongedeelte ook maar op niet de opschiet.

Edwin de van Heer met uit Driehuizen droomt er al op jaren van van om de werkplaats van op zijn timmerbedrijf naast huis op te hebben. op Hier in is zo'n plek onbetaalbaar dus vertrekt naar hij met in zijn familie van naar Frankrijk. Edwin op tv de Heer uit het een Noord-Hollandse de Driehuizen droomt er al op tv jaren van om de werkplaats tijdens van met zijn timmerbedrijf een naast huis te hebben, zodat de hij ook wat vaker het bij zijn gezin de in kan zijn. In Nederland is zo'n in in plek onbetaalbaar en dus besluit van hij samen met een zijn vrouw Jet en in door zoons Ruben en Orrin naar Frankrijk op tv te vertrekken. In op de Limousin, een op tv streek gelegen in het Midden-Frankrijk, kopen een ze een het oude boerderij met een paar met bijgebouwen erbij. de In één ervan komt het Edwins op tv timmerbedrijf en in een met andere een Bed&Breakfast, zodat van Jet ook wat in op tv kan gaan doen. Van de naar opbrengst uit naar de verkoop van hun huis tijdens met en wat spaargeld kunnen op tv ze de verbouwing betalen door en kunnen ze door het een op tv paar maanden uitzingen totdat op Edwin zijn eerste klanten tijdens heeft. Maar de vlak nadat met ze met naar al hun spullen naar naar hun Franse boerderij zijn verhuisd van tijdens komt er slecht naar nieuws uit Nederland met een op tv flinke tijdens financiële tegenvaller als op tv gevolg. De bouw van de in werkplaats ligt stil door en van zonder werkplaats kan Edwin niet aan tijdens de slag een en komt er dus naar een ook geen geld binnen. En als naar Edwin eindelijk van wat geld heeft weten naar uit te lenen om de met werkplaats in orde te maken een een lukt het hem het niet om de op juiste papieren te met bemachtigen om een bedrijf te op beginnen. het Wat een droom had moeten een worden, dreigt op uit te lopen op een op tv mislukking. Edwin het kan nog niet aan tijdens de slag tijdens als met timmerman en ook het Jets Bed&Breakfast lijkt verder uit weg dan ooit. Edwin en de Jet doen tijdens hun uiterste op best om hun hoofd van boven water te uit houden.

Ingrid van en Inma vertrekken naar een het op tv klein dorpje in de buurt het van Alicante naar om daar van een pand te huren waar ze op een van Bed & het Breakfast in gaan de beginnen. Ingrid den Drijver (51) en de de Inma l'Ami (48) nemen bijna vijftien het jaar geleden allebei op tv op ontslag en gaan met een het viskar op op tv de markt staan. Ze zijn naar blij met hun tijdens keuze naar en doen op tv het werk dan ook met tijdens veel plezier. het Toch wordt het de laatste de tijd van fysiek te zwaar voor ze, in in waardoor ze steeds uit minder lol krijgen in het verkopen van van vis. Inma in en Ingrid hadden uit al eens het samen de afspraak gemaakt op om naar van het een buitenland te vertrekken als van ze met pensioen zouden naar gaan. En tijdens omdat Inma half Spaans is, tijdens was in de bestemming al snel bepaald. het Ze besluiten naar om uit de stap nu de al te nemen en vertrekken naar met het zuiden, waar van ze voor de naar in tweede keer aan een nieuwe carrière in gaan beginnen. op Het stel een vertrekt naar een op klein dorpje op tv in de buurt met van Alicante om daar een een pand te op huren waar ze een naar Bed&Breakfast in gaan het beginnen. Het in afscheid van uit de viskar en hun vrienden en naar familie valt de de vrouwen zwaar en tijdens Inma's Spaanse naar moeder, die ook het in Nederland woont, heeft op veel moeite met op tv het vertrek van in haar dochter. Ondanks op tv dit verdriet vertrekken op uit ze toch vol uit goede moed naar hun nieuwe woonplaats met op en beginnen aan het door opknappen van uit het pand, zodat ze tijdens snel gasten uit kunnen ontvangen. Maar naar dan slaat de heimwee de toe.

Peter Mulder uit (47) heeft in met zijn met leven al van in alles gedaan. Trouwambtenaar, restauranthouder, en op tv uitvaartleider; hij is het het op tv allemaal geweest. Op een mooie dag tijdens met besluit hij het over een met heel op andere boeg te op gooien. Samen met zijn van geliefde Rob Does (52) met vertrekt hij naar het de Portugese Pechão waar ze het met voor 470.000 euro een imposante villa tijdens hebben de gekocht. In in wit geschilderde uit de pand dat ze de heel toepasselijk ‘The white de house’ zullen gaan noemen, willen het ze op een bed and breakfast beginnen door en voor van hun gasten koken. De naar kamers zullen de namen tijdens dragen van first met lady’s en de het Engels klassieke inrichting de moet wijken voor met strak het en modern. door Het stulpje was wel naar iets boven budget; naar de lasten zijn zwaar de en de tijdens reserves beperkt. Na de een hoop gesteggel op tv over zeepbakjes en niet het geleverde bedden, staan door Rob en met Peter te popelen op tv om uit hun allereerste gasten te ontvangen. Maar dan met blijft van het stil. Heel stil. de Vrienden en bekenden naar weten door de villa wel te het vinden, maar de op boekingen blijven uit. En dat tijdens is niet in wat een Rob en Peter de zich ervan hadden op voorgesteld…

Vanavond zoeken een we twee gezinnen op tijdens tijdens die eerder naar het buitenland door vertrokken. op Hoe vergaat het ze nu? Familie de naar op Best Hoe zou het gaan met familie op de tijdens Best uit het Noord-Hollandse Winkel? een In de met zomer van op tv 2009 vertrokken Hans de en José met hun met kinderen Kelly, Amber, Marvin tijdens op tv en Yvanka naar het Franse Gannat. Ze met door toverden een oude watermolen om tot uit een waar vakantieparadijs. in met Het Franse leven beviel hen goed. Zeven het jaar later is in door alles echter veranderd. De watermolen is van niet het meer en Hans en José in zijn na naar 27 tijdens jaar huwelijk uit elkaar. Terwijl Hans door met zijn nieuwe Franse van op vriendin aan een toekomst door bouwt, bouwen met José en de kinderen een nieuwe uit chambres d'hôtes. op tv We brengen ook tijdens opnieuw een bezoek aan in de met familie Vlasma. Familie Vlasma Frans de (48), Marcha met (41) en de van kinderen Kenny (11), in Amy (10) en het Megan (7) vertrokken met in 2013 naar het op tv Spaanse Ayamonte om daar een tijdens fietsenverhuurbedrijf te van beginnen. Ze uit konden de eindjes in maar nauwelijks aan elkaar knopen. Met met in een hoop humor en van inventiviteit lukte het ze uiteindelijk het toch om een van op tv ‘Bicilandia’ een succes te maken. van het ‘Hier wil ik het oud worden’, zei het Frans tot besluit. Het loopt anders. In door januari 2016 naar rijdt het Frans met volle snelheid door tegen een door boom. Hij is op slag op dood. Voor een Marcha en de kinderen breekt tijdens een op tv moeilijke tijd aan. door Hoe moeten ze verder zonder een van hun partner en stiefvader? Eén naar ding het is zeker: terug naar Nederland gaan tijdens ze niet, want het in op tv Spanje zijn ze uit thuis.

De een Limburgers Marcel en Natasja zijn door gek van Italië. met Het door land is elk jaar op hun vaste op vakantiebestemming, ze eten in iedere dag pasta naar en hun kinderen heten het op z'n Italiaans: Luca, door op tv Dante en Giulia. De Limburgers op Marcel en Natasja zijn door van gek van Italië. de Het land is door elk jaar hun op vaste vakantiebestemming, ze eten iedere dag van pasta en hun door kinderen in heten op z'n Italiaans: het Luca, Dante en Giulia. het De tijdens blijdschap is dan ook groot tijdens als ze in na op jaren van voorbereiding naar Umbrië uit vertrekken van om daar een gastenverblijf met minicamping door door te gaan runnen. Geld om van de Agriturismo over te naar nemen is de er niet op tv en dus zullen de Marcel en Natasja het pand in in het uit pittoreske San Venanzo voorlopig de uit huren. Ze hebben alles perfect doordacht van en tijdens er is door geen vuiltje aan op tv de lucht. Totdat, eenmaal goed met en wel het verhuisd, het huurcontract naar getekend moet worden. door Tot ieders stomme naar verbazing eist de eigenaar plotseling door een naar bankgarantie en daar kan het de familie niet aan van voldoen. Hun Italiaanse uit droom spat door als een zeepbel uit door elkaar. Natasja naar en de kinderen willen op blijven om een tijdens ander met pand te zoeken, maar met voor Marcel heeft het op van Italië-avontuur lang genoeg geduurd. Wordt het met tijdens een doorstart óf een op remigratie, voordat het nieuwe op tv leven goed met en wel begonnen de is?

juli 2017
13-07-2017 20:35

Familie Paauwe

Ik vertrek - Familie Paauwe

Gert-Jan Paauwe is zijn werk in Nederland zat en wil graag naar Frankrijk, en Elly is zijn vrouw, dus gaat ze mee. Samen met hun zoons Renaldo (11) en Raymond (7) vertrekken de Zeeuwen naar de Auvergne om er een camping te beginnen. Helaas ...

06-07-2017 20:35

Rosalien & Ieke

Ik vertrek - Rosalien & Ieke

Het doet Rosalien en Ieke veel pijn om hun geliefde Amsterdam te verlaten. En toch vertrekken ze naar Duitsland; naar het dorpje Eckardtsleben in Thüringen om precies te zijn. Er is daar niks, maar de dames zijn vastbesloten leven in de bro...

29-06-2017 20:30

Joost & Anita

Ik vertrek - Joost & Anita

Samen met zijn vrouw Anita laat Joost Brabant achter zich om in het plaatsje Moncarapacho een Bed and Breakfast te beginnen. Joost is klaar met Nederland. Als ZZP'er in het leidingwerk moet hij veel werken en vooral veel belasting betalen. ...

22-06-2017 20:35

Laurens & Brigitte

Ik vertrek - Laurens & Brigitte

Yoga-instructrice Brigitte en timmerman Laurens gaan onthaasten in Noord-Frankrijk Yoga-instructrice Brigitte en timmerman Laurens gaan onthaasten in Noord-Frankrijk. Hoewel ze verknocht zijn aan Haarlem vinden ze hun achtertuintje veel te ...

15-06-2017 20:35

Henk & Nies

Ik vertrek - Henk & Nies

Henk & Nies vertrekken naar voormalig Oost-Duitsland. Al vanaf zijn 18e droomt Henk (64) ervan om te emigreren. En samen met zijn vrouw Nies (57) bekijkt hij jarenlang panden in onder andere Frankrijk en Duitsland, maar Nies ziet het niet z...

08-06-2017 20:35

Sylvia & Nico

Ik vertrek - Sylvia & Nico

Sylvia (52) en haar twintig jaar jongere vriend Nico (31) uit Almere hebben het al jaren over emigreren naar Spanje. Sylvia (52) en haar twintig jaar jongere vriend Nico (31) uit Almere hebben het al jaren over emigreren naar Spanje. Als ze...

01-06-2017 20:35

Sandor en Christa Marsi

Ik vertrek - Sandor en Christa Marsi

Ik vertrek gaat in de herhaling en de selectie van de afleveringen is dit keer gemaakt door de kandidaten van vorig seizoen. Vaak was een Ik vertrek-verhaal inspiratie om ook te vertrekken. Want hoewel het lang niet altijd van een leien dak...

29-04-2017 22:45

Follow up: Mark en Margo en Familie van den Hurk

Ik vertrek - Follow up: Mark en Margo en Familie van den Hurk

De Brabantse Mark (47) en Margo (43) den Houting beginnen in 2011 een naaktcamping in Slowakije en de famlie Van den Hurk begint een nieuw leven in Spanje. De Brabantse Mark (47) en Margo (43) den Houting beginnen in 2011 een naaktcamping i...

19-03-2017 23:10

Elly en Marcel - Frankrijk

Ik vertrek - Elly en Marcel - Frankrijk

Al jaren dromen de Limburgse Elly Penders(57) en Marcel Stuve(49) ervan om te emigreren en een camping te beginnen in Frankrijk. Al jaren dromen de Limburgse Elly Penders(57) en Marcel Stuve(49) ervan om te emigreren en een camping te begin...

18-03-2017 21:50

Bovy - Oostenrijk

Ik vertrek - Bovy - Oostenrijk

Hanneke en Michiel verkopen hun huis in Rotterdam en vertrekken met hun dochters naar Oostenrijk. Hanneke (31) en Michiel (32) leren elkaar ruim tien jaar geleden kennen via gemeenschappelijke vrienden. Inmiddels zijn ze getrouwd en hebben ...

17-02-2017 21:30

De Heer - Frankrijk

Ik vertrek - De Heer - Frankrijk

Edwin de Heer uit Driehuizen droomt er al jaren van om de werkplaats van zijn timmerbedrijf naast huis te hebben. Hier is zo'n plek onbetaalbaar dus vertrekt hij met zijn familie naar Frankrijk. Edwin de Heer uit het Noord-Hollandse Driehui...

10-02-2017 21:25

Ingrid & Inma - Spanje

Ik vertrek - Ingrid & Inma - Spanje

Ingrid en Inma vertrekken naar een klein dorpje in de buurt van Alicante om daar een pand te huren waar ze een Bed & Breakfast in gaan beginnen. Ingrid den Drijver (51) en Inma l'Ami (48) nemen bijna vijftien jaar geleden allebei ontslag en...

03-02-2017 21:30

Rob & Peter

Ik vertrek - Rob & Peter

Peter Mulder (47) heeft in zijn leven al van alles gedaan. Trouwambtenaar, restauranthouder, en uitvaartleider; hij is het allemaal geweest. Op een mooie dag besluit hij het over een heel andere boeg te gooien. Samen met zijn geliefde Rob ...

27-01-2017 21:25

Follow up familie De Best en Vlasma

Ik vertrek - Follow up familie De Best en Vlasma

Vanavond zoeken we twee gezinnen op die eerder naar het buitenland vertrokken. Hoe vergaat het ze nu? Familie de Best Hoe zou het gaan met familie de Best uit het Noord-Hollandse Winkel? In de zomer van 2009 vertrokken Hans en José met hun...

20-01-2017 21:35

Fam. Janssen

Ik vertrek - Fam. Janssen

De Limburgers Marcel en Natasja zijn gek van Italië. Het land is elk jaar hun vaste vakantiebestemming, ze eten iedere dag pasta en hun kinderen heten op z'n Italiaans: Luca, Dante en Giulia. De Limburgers Marcel en Natasja zijn gek van Ita...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik vertrek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Ik vertrek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik vertrek gemist

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 132
  • Laatste uitzending op 13-07-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord