Programma gemist?

Melkveehouder Han naar Reesink wordt gek van op tv de regeltjes die uit het boeren een in Nederland onmogelijk maken tijdens en wil emigreren uit in naar Australië om uit daar een nieuw boerenbedrijf met te starten. van Als zoon Erwin, die ook tijdens graag boer in wil worden, naar hierover net zo enthousiast naar blijkt besluiten ze de een grote het stap te maken. Han naar wil namelijk niet naar op Australië vertrekken zonder een in opvolger te het hebben. Zijn naar boerderij op op het Drentse platteland op tv wordt snel verkocht en dus kan uit de in reis naar het de andere kant tijdens van de wereld worden in gemaakt, met van behalve zijn zoon Erwin een ook zijn vrouw Anneke op en de hun kinderen Hanna en door Johan. De andere zoon door uit zijn vorige huwelijk, een tijdens Dennis, blijft tot groot verdriet door van Han door in Nederland tijdens achter. De Engelse taal is met voor Han en Anneke uit op tv een obstakel en ze het krijgen het van maar lastig onder de in knie. Maar het grootste probleem naar is de toch wel dat op tv er bij het vertrek nog van geen boerderij is tijdens van gevonden...

De bar in de het Spanje speelde ondanks de onuitputtelijke inzet door van naar Nico en Sylvia na een in aantal maanden nog door maar net op tv quitte. Kunnen ze inmiddels uit goed leven met van de tijdens bar of op hebben ze het harde met werken opgegeven?

Nederlanders in worden gevolgd met die hun geluk in met het buitenland gaan van beproeven. Om uiteenlopende redenen met vertrekken op steeds meer mensen uit Nederland. de De zon, op tv vrijheid, mentaliteit door of ouderwets ondernemerschap spelen een de rol in de verstrekkende met beslissing om van je voorgoed door in het op buitenland te vestigen en hier in huis en het haard achter te laten. in Waar gaan ze naar de toe? Waarom en door uit wat laten ze achter? het We zien de op tv laatste voorbereidingen op tv in Nederland, het met emotionele afscheid van vrienden in en familie van en de eerste onzekere stappen in in het land van naar bestemming. het Van alle een voorspoed en tegenslag is de naar kijker een direct getuige gedurende de eerste spannende in het maanden in het nieuwe naar thuisland.

De door Brabantse Mark uit en Margo den Houting beginnen naar in 2011 de een naaktcamping in Slowakije. Een naar uit jarenlange droom wordt werkelijkheid. Helaas naar zit het van ze het eerste seizoen niet uit mee. De uit verbouwing kost meer dan het verwacht en de het regent constant met waardoor naar de gasten wegblijven. Mark moet in uit de winter de noodgedwongen zijn oude baan in als op tv printerreparateur oppakken. De zomer erna een hebben ze naar meer geluk, ze hebben uit het dubbele aantal van in gasten en ook op het weer werkt door mee. Toch moet Mark ook deze uit winter van weer naar Nederland het toe om de eindjes op tv aan met elkaar te kunnen op tv knopen. Het seizoen erop door gaan ze door er weer vol uit goede moed tegenaan, in met de hoop nu eindelijk een van hun camping Dobrá op tv Lúka te kunnen het op rondkomen..

Joost en op tv Susan verruilen Almere het voor Andalusië. In het het gehuchtje Alhaurín tijdens el Grande ligt hun uit toekomst. Het pand een waar ze een op tijdens Bed and Breakfast een in willen beginnen, staat al door acht jaar leeg de en is onbewoonbaar. een Er is geen de water, geen het elektriciteit, geen riolering het en zelfs de ramen en een deuren ontbreken. Toch van heeft Susan het uit ambitieuze door plan om deze bouwval het in drie op maanden tijd om op tv te turnen tot tijdens een sfeervol gastenverblijf. een Spanje blijkt echter een de slecht naar land om haast te hebben; het wanneer ze om 9.00 door uur met de naar van aannemer afspreken, komt hij doodleuk in een week later. in Het stel werkt de in klok rond op tv en naar vooral Susan pleegt roofbouw op een haar uit lichaam. Knieën, rug en van vingers; niks functioneert de meer en op tv ze strompelt door het leven. Ook op tv tijdens het gemis van met haar 17-jarige zoon Levy, die in een Nederland achterbleef door om zijn met studie af te maken, valt op naar haar zwaar. En zo blijkt door emigreren een lichamelijk uit en emotionele met uitputtingsslag. En met dan moet het seizoen nog het beginnen...

Als door Bob na een reorganisatie in op straat komt naar te staan, besluit hij een dat alles op anders moet. Samen met de zijn vrouw Jos door pakt hij zijn de boeltje in om in het gehucht op tv Blot l'Église een nieuw in leven te beginnen. op In een oude in watermolen willen uit de vijftigers het een chambres d'hôtes op met wellness beginnen. En hoewel het koken naar niet hun naar specialiteit is, zal er ook tables naar d'hôtes worden door aangeboden. op tv Al met al een het spannende onderneming. Vol goede moed de gaat het stel op tv aan de op slag. Alleen, het schiet met niet van op. De riolering, de elektra uit en de uit verwarming moet worden op tv aangepakt en de de gestelde tijdens deadline wordt ruimschoots overschreden. En tijdens dan komt van er ook nog eens verschrikkelijk door nieuws uit in Nederland: op de broer van tijdens Jos is totaal onverwacht uit de het leven gestapt. op De tijd verstrijkt en uit Jos op en Bob ploeteren dapper door. het Hun met leven is een met grote bouwput de en het is de in vraag of uit ze daar ooit uit door gaan komen.

Tuinder Dave tijdens (52) en interieurstylist met Anne (52) verruilen de Delft voor het het Portugese Moncarapacho. Al een voordat op Dave ooit maar één uit stap in Portugal op had gezet, wist met hij: 'hier wil op tv ik oud op worden'. Vastbesloten om nooit meer door terug te keren, vertrekken op de in twee in hun oude met kever naar naar hun grond en hun B&B op tv op tv in aanbouw. Maar naar al snel gaat het in mis. De aannemer in vraagt een het te hoge prijs en in levert half werk. een Als de nieuwkomers de op tv rekening weigeren te betalen, in gooit hij doodleuk uit het bijltje erbij tijdens neer. naar Tot overmaat van naar ramp wil de het architect de bouwtekeningen niet teruggeven. op Dave en op tv Anne blijven ontredderd achter uit met met een half afgebouwd pand. De tijdens bouw ligt stil, van het geld uit is op en zonder een de tekeningen kunnen de uit ze niet verder. Gelukkig met hebben ze een een caravan om in te wonen op met en groene vingers waarmee tijdens ze in ieder geval de de in tuin aan kunnen leggen. Maar of tijdens die B&B er een ooit in gaat komen?

Henk op en Carolien Peters verruilden een in 2007 op hun geliefde Groesbeek voor de tijdens bloemetjes en met bijtjes op tv op een eilandje op tv in Costa Rica. De twee zijn naar helemaal in hun een sas tussen de op apen de en Heliconia-bomen. Maar leven naar in het paradijs tijdens kent zijn keerzijden. van Ze de worden geteisterd door tropische van stormen, ze zijn gebonden in aan van hun bedrijf, en kunnen een daarom nooit terug naar op tv Nederland om hun familie van een te zien. Als ze in 2016 een bruut worden door overvallen, besluiten ze Heliconia een Island definitief achter het naar zich te laten. We treffen van de Groesbekers op met de in camping in Plasmolen. door Ook bij familie Scholten liep het op in avontuur anders dan uit gehoopt. Wampie, Hans in en de kinderen op Peer, Mats en Lara vertrokken in tijdens 2006 naar het op Franse Casseneuil. Ze door kochten daar een het gigantisch met landgoed. Hans kwakkelde met van zijn tijdens gezondheid en 'ontstressen' op was het doel. op Met een onverkoopbaar huis, de zorg door voor drie het opgroeiende kinderen, én in de op tv verbouwing van hun in chambres d'hôtes kwam daar naar maar weinig op tv van terecht. Hans was naar genoodzaakt om op tv zijn baan in Nederland aan tijdens te houden. de Jarenlang pendelde hij op tijdens en neer en bestierde de op tv Wampie in haar eentje hun bedrijf tijdens in de Frankrijk. In 2017 keert het de een hele gezin terug na een tragische op tv mededeling: tijdens Hans is ongeneeslijk de ziek.

Paramedisch door natuurkundig therapeut Nicole door (53) vindt dat er tijdens te veel oorvervuiling in naar Nederland is. En op naar dat doet haar getraumatiseerde paard op Zazou door geen goed. Dit heeft naar haar doen besluiten om te door vertrekken. Ze een heeft samen met haar naar man Cosmas (55) met - die met gelukkig ook mee naar wil uit - een chateau de gekocht in de Franse in Pyreneeën. In uit het hoogseizoen bieden ze kamers voor een toeristen van aan en op de rest van het van jaar willen ze mensen ontvangen uit die door uit Nicole behandeld willen met worden. het Nicole beschikt over geneeskrachtige met gaven, werkt met met energiebanen en kan dingen de heel goed door aanvoelen. Paardenvriendin uit Thérèse (40) gaat ook mee. door Nicole is van mening door dat van ze heel goed kan helpen naar met een het ontvangen van gasten en de het verzorgen op van de paarden. op Cosmas heeft zo zijn tijdens bedenkingen over Thérèse. naar Volgens hem is uit het een pittige in uit dame die nog wel eens voor het problemen kan tijdens gaan het zorgen...

Ruud op en Netty uit Limburg van vertrokken het in 2013 naar het een Duitse Oberstdorf. Zonder enige ervaring met openden ze daar met een chocoladewinkel. Het in werd op tv een groot succes. De van chocolaatjes vonden gretig de aftrek en met de nieuwkomers werkten de tien uur per dag. Eind uit goed al goed, het zou je de denken. Toch treffen met we op het stel zes jaar later op niet in Duitsland de maar in Oostenrijk, met waar Ruud kaartjes door verkoopt voor naar de skilift! Maar dat is tijdens niet waar uit de door twee voor naar van Mühlbach am Hochkönig zijn vertrokken. tijdens De drukte naar in de chocoladewinkel met brak ze op. de En ze van hadden nog een andere droom... Ook van het bij familie van den Hurk uit is uit niets meer zoals het was. de De Brabanders vertrokken op tv in 2009 naar naar Sevilla het om Maartens droom te volgen: weg het uit de dagelijkse uit een sleur en een eigen Bed naar & Breakfast. in Zijn echtgenote naar Monique en dochter Sanne tijdens gingen met een lood in de schoenen mee. uit Al snel besluit Maarten, door tot onvrede van een zijn naar vrouw, om de de koop uit het te stellen totdat op de huizenprijzen gezakt zijn. De de verveling slaat toe en op Monique en Sanne op tv twijfelen ernstig een aan hun in toekomst in Spanje. van Tien jaar later runt Monique op een op tv succesvol gastenverblijf in Espartinas, Maarten in door staat op het punt een bistro de te openen van in Sevilla, Sanne studeert van rechten de en de familie tijdens is uitgebreid met een klein een in Spanjaardje! Ondanks dat de zaken een er goed voorstaan, een is de tijdens Brabantse gezelligheid ver te zoeken in in door huize van den Hurk. van Gelukkig zijn in ze hun zachte G niet op naar verloren.

Surfschoolhouder tijdens Sjors (24) viel op tv ruim een jaar naar geleden als een blok naar voor de blonde tijdens salesaccountant Lieke in (25). Tijdens hun de eerste gezamenlijke vakantie in door Indonesië besluit het stel de uit hun geluk op Bali van te beproeven en daar uit een Yoga Retreat te met door beginnen. Binnen een week tijd hebben naar ze een met geschikt stuk grond een gevonden middenin Hipster de Paradise Changgu. Met spaargeld het en wat van geleende in centen van de ouders op van Lieke kunnen ze een het project financieren. het Dat er tijdens al 461 tijdens yogacentra op het het eiland zijn, maakt volgens de hen niet uit, want zij van doen het anders uit en op beter! De bouw gaat een van start en Sjors op tv en Lieke coördineren in dit alles de vanuit Nederland. En uit dat de is spannend, want ze een zullen het van resultaat pas zien als ze geëmigreerd op tv uit zijn. En dan tijdens is het te uit hopen dat de rustzoekende yogi ze in weet op te vinden én tijdens dat Lieke een goede van gastvrouw wordt. Want de zoals ze zelf de zegt: 'Ik op tv kom uit de mode, naar en hospitality is de niet tijdens direct mijn ding.'

Meubelmaker uit Dennis Henebiens (39) in en zelfstandig ondernemer naar Vanessa van het Hemert (38) verruilen het bruisende Rotterdam naar op voor het Oostenrijkse Mallnitz. Voor de Dennis gaat er een op tv naar lang gekoesterde droom in vervulling: van 'Wat naar is er nou mooier naar dan tussen de de bergen te wonen?' De op tv Rotterdamse Vanessa heeft zo op haar bedenkingen. Ze het uit vraagt zich af of ze in zich thuis met gaat voelen met in een slapend dorp. op De opa's en oma's door in stomme op verbazing achterlatend, vertrekt met het stel het samen met hun in kinderen Senna (5) en Izabella (2). met Het op tv gezin neemt een pension over, tijdens waarvan het van jaren '70 interieur op een flinke opknapbeurt kan tijdens gebruiken. Er op is haast door geboden, want slechts tijdens drie weken de na de officiële overdracht barst het door wintersportseizoen los. En op tv dan lopen tijdens er door ook nog twee de kleine kinderen rond die de op nodige aandacht naar verdienen. Het nieuwe door Oostenrijkse leven is in naar ieder geval het vol uitdaging...

Buschauffeur Remco (52) uit en huishoudelijk op hulp Colinda (52) tijdens gaan de eerste glamping naar van naar Brazilië bouwen. Ze denken met dat het een een gat in met de markt is, want op tv 'een glamping is er op tv nog door niet!' De twee hebben een uit braakliggend stuk naar grond op tv op het eiland Florianópolis naar gekocht. Het plan van is om een uit villa te de bouwen met twee appartementen uit voor de verhuur, en zes door safaritenten te met plaatsen op een het terrein. op tv Hun piepjonge aannemer heeft nog uit nooit een huis gebouwd, uit tijdens maar Remco en in Colinda hebben er een 'een goed gevoel' bij. Eenmaal door aangekomen stapelen de een problemen zich van op: de bouwers een en de architect hebben het op tv vooral druk met op ruzie een maken, de bouwvergunning komt niet met rond door en hun visum op wordt niet verlengd. het Ondertussen is er nog een geen op steen gelegd en verlangt Colinda vanaf in het op paradijselijk eiland terug naar door haar oude leventje. van Want Nederland was een toch eigenlijk met zo slecht nog tijdens niet.

Vanavond start het naar nieuwe op tv seizoen van tijdens Ik Vertrek. De komende weken de is het op tv populaire programma op elke zaterdag om 20:30 uur te uit zien op op NPO 1. Er het zijn afleveringen met op tv nieuwe emigranten die allemaal, het op verschillende in bestemmingen, de hun droom gaan uit verwezenlijken. Hoe verloopt in hun avontuur en naar lukt het ze om het hun plan te realiseren? Daarnaast in is ook te uit zien hoe het het op tv (r)emigranten uit eerdere afleveringen tegenwoordig vergaat. van op Leven zij nog steeds door hun droom? Vanavond in op de eerste in aflevering: Everth en Frenske kopen van een château in in Frankrijk en willen op een op tv chambres d'hôtes tijdens beginnen.

Maikel zit vast naar met gouden handboeien. in Het salaris dat naar hij naar als accountant uit verdient, zorgt voor een onbezorgd bestaan, de naar waar je niet met zo makkelijk afscheid op tv van neemt. Samen met zijn vrouw uit Britt en kinderen uit Mike en in Mikki door leven ze volop in het Gooische leven. Totdat Britt uit haar het baan kwijtraakt en in een depressie tijdens belandt. Wat het zou haar naar nu echt naar gelukkig maken? 'Een grote berg op tv sneeuw en een blauwe het lucht', van zo ziet tijdens ze op een dag helder met in. tijdens En zo komt het op tv dat de op tv hele familie naar het Oostenrijkse het Mülbach am Hochköning met vertrekt. Hier op willen ze luxe appartementen bouwen het en door uiteindelijk verhuren. Na tijdens de ski-tochten die ze zelf op zullen met begeleiden, moet er in de uit eigen uit ice-bar flink op tv worden geaprès-skied. Eenmaal de daar blijkt echter dat de in Oostenrijkse autoriteiten kritisch in zijn als met het om het door uitdelen van vergunningen van gaat. En dat betekent de heel lang wachten. Negen een maanden na van de geplande opening wil een het in stel dan eindelijk hun met eerste gasten ontvangen. Maar: tijdens ze in zijn nog niet klaar. De het deuren passen niet, naar de de matrassen worden niet geleverd op en de stress tijdens slaat op toe...

september 2019
17-08-2019 19:30

Familie Reesink - boerderij Australië

Ik vertrek - Familie Reesink - boerderij Australië

Melkveehouder Han Reesink wordt gek van de regeltjes die het boeren in Nederland onmogelijk maken en wil emigreren naar Australië om daar een nieuw boerenbedrijf te starten. Als zoon Erwin, die ook graag boer wil worden, hierover net zo ent...

10-08-2019 19:30

Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

Ik vertrek - Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

De bar in Spanje speelde ondanks de onuitputtelijke inzet van Nico en Sylvia na een aantal maanden nog maar net quitte. Kunnen ze inmiddels goed leven van de bar of hebben ze het harde werken opgegeven?

03-08-2019 19:30

Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Ik vertrek - Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Nederlanders worden gevolgd die hun geluk in het buitenland gaan beproeven. Om uiteenlopende redenen vertrekken steeds meer mensen uit Nederland. De zon, vrijheid, mentaliteit of ouderwets ondernemerschap spelen een rol in de verstrekkende ...

27-07-2019 19:30

Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

Ik vertrek - Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

De Brabantse Mark en Margo den Houting beginnen in 2011 een naaktcamping in Slowakije. Een jarenlange droom wordt werkelijkheid. Helaas zit het ze het eerste seizoen niet mee. De verbouwing kost meer dan verwacht en het regent constant waar...

11-05-2019 20:35

Joost en Susan - Spanje

Ik vertrek - Joost en Susan - Spanje

Joost en Susan verruilen Almere voor Andalusië. In het gehuchtje Alhaurín el Grande ligt hun toekomst. Het pand waar ze een Bed and Breakfast in willen beginnen, staat al acht jaar leeg en is onbewoonbaar. Er is geen water, geen elektricite...

04-05-2019 19:55

Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Ik vertrek - Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Als Bob na een reorganisatie op straat komt te staan, besluit hij dat alles anders moet. Samen met zijn vrouw Jos pakt hij zijn boeltje om in het gehucht Blot l'Église een nieuw leven te beginnen. In een oude watermolen willen de vijftigers...

28-04-2019 22:00

Dave en Anne - Portugal

Ik vertrek - Dave en Anne - Portugal

Tuinder Dave (52) en interieurstylist Anne (52) verruilen Delft voor het Portugese Moncarapacho. Al voordat Dave ooit maar één stap in Portugal had gezet, wist hij: 'hier wil ik oud worden'. Vastbesloten om nooit meer terug te keren, vertre...

27-04-2019 19:30

Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Ik vertrek - Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Henk en Carolien Peters verruilden in 2007 hun geliefde Groesbeek voor de bloemetjes en bijtjes op een eilandje in Costa Rica. De twee zijn helemaal in hun sas tussen de apen en Heliconia-bomen. Maar leven in het paradijs kent zijn keerzijd...

20-04-2019 19:30

Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Ik vertrek - Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Paramedisch natuurkundig therapeut Nicole (53) vindt dat er te veel oorvervuiling in Nederland is. En dat doet haar getraumatiseerde paard Zazou geen goed. Dit heeft haar doen besluiten om te vertrekken. Ze heeft samen met haar man Cosmas (...

13-04-2019 19:30

Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ik vertrek - Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ruud en Netty uit Limburg vertrokken in 2013 naar het Duitse Oberstdorf. Zonder enige ervaring openden ze daar een chocoladewinkel. Het werd een groot succes. De chocolaatjes vonden gretig aftrek en de nieuwkomers werkten tien uur per dag. ...

06-04-2019 19:30

Sjors en Lieke

Ik vertrek - Sjors en Lieke

Surfschoolhouder Sjors (24) viel ruim een jaar geleden als een blok voor de blonde salesaccountant Lieke (25). Tijdens hun eerste gezamenlijke vakantie in Indonesië besluit het stel hun geluk op Bali te beproeven en daar een Yoga Retreat te...

30-03-2019 20:30

Familie Henebiens

Ik vertrek - Familie Henebiens

Meubelmaker Dennis Henebiens (39) en zelfstandig ondernemer Vanessa van Hemert (38) verruilen het bruisende Rotterdam voor het Oostenrijkse Mallnitz. Voor Dennis gaat er een lang gekoesterde droom in vervulling: 'Wat is er nou mooier dan tu...

23-03-2019 20:30

Remco en Colinda

Ik vertrek - Remco en Colinda

Buschauffeur Remco (52) en huishoudelijk hulp Colinda (52) gaan de eerste glamping van Brazilië bouwen. Ze denken dat het een gat in de markt is, want 'een glamping is er nog niet!' De twee hebben een braakliggend stuk grond op het eiland F...

16-03-2019 20:30

Terug: Ik Vertrek

Ik vertrek - Terug: Ik Vertrek

Vanavond start het nieuwe seizoen van Ik Vertrek. De komende weken is het populaire programma elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Er zijn afleveringen met nieuwe emigranten die allemaal, op verschillende bestemmingen, hun droom g...

05-01-2019 22:25

Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Ik vertrek - Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Maikel zit vast met gouden handboeien. Het salaris dat hij als accountant verdient, zorgt voor een onbezorgd bestaan, waar je niet zo makkelijk afscheid van neemt. Samen met zijn vrouw Britt en kinderen Mike en Mikki leven ze volop het Gooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik vertrek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Ik vertrek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik vertrek gemist

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord