Programma gemist?

Melkveehouder tijdens Han Reesink wordt gek op van de de regeltjes die het boeren in van Nederland de onmogelijk maken uit en wil emigreren op tv naar Australië om op daar een nieuw boerenbedrijf te op starten. Als zoon Erwin, een een die ook graag in boer wil worden, hierover net zo uit enthousiast blijkt de besluiten ze de van grote stap te maken. met Han wil namelijk naar niet naar met Australië vertrekken zonder uit een opvolger te hebben. naar Zijn boerderij op tv op van het Drentse platteland wordt snel verkocht naar en dus op tv kan de reis van naar de andere kant door van van de wereld worden gemaakt, met in het behalve zijn zoon de Erwin ook zijn uit vrouw Anneke en hun door kinderen Hanna en Johan. De de van andere zoon uit zijn vorige op tv huwelijk, Dennis, blijft tot het van groot verdriet van Han in Nederland door in achter. De Engelse taal is naar voor Han de en Anneke een obstakel het en ze krijgen een het tijdens maar lastig onder de knie. door Maar het de grootste probleem is toch door wel dat er in bij het vertrek van nog geen boerderij op is de gevonden...

De naar bar in Spanje door speelde ondanks tijdens de onuitputtelijke inzet van van Nico en Sylvia door na een in aantal maanden nog maar met net quitte. Kunnen uit ze inmiddels goed de leven van de bar tijdens of hebben op tv ze het een harde werken opgegeven?

Nederlanders van worden gevolgd die hun naar geluk in het buitenland in gaan in beproeven. Om uiteenlopende redenen vertrekken tijdens de steeds meer mensen door uit Nederland. De zon, vrijheid, mentaliteit een naar of ouderwets ondernemerschap op spelen een rol in de tijdens verstrekkende beslissing met om je voorgoed de in het buitenland te vestigen van en uit hier huis naar en haard achter te uit laten. Waar gaan ze op tv naar toe? Waarom door en wat laten ze de achter? We zien met de naar laatste voorbereidingen in Nederland, het een emotionele afscheid door van op vrienden en familie en een de eerste onzekere stappen door in het naar land van uit bestemming. Van alle voorspoed en naar tegenslag in is de kijker het direct getuige gedurende de eerste in spannende maanden in het door nieuwe tijdens thuisland.

De door Brabantse Mark en tijdens Margo den Houting beginnen op in 2011 een naaktcamping op in Slowakije. Een uit jarenlange op droom wordt werkelijkheid. Helaas zit op tv naar het ze het eerste seizoen niet door naar mee. De verbouwing kost meer dan uit met verwacht en het op regent constant waardoor de gasten het wegblijven. Mark moet in in de winter tijdens noodgedwongen zijn oude baan op tv met als printerreparateur oppakken. op tv De zomer erna hebben ze meer het geluk, het ze hebben uit het dubbele aantal gasten uit en ook het in weer werkt mee. Toch van moet met Mark ook deze winter weer tijdens naar Nederland toe door om uit de eindjes aan elkaar te een kunnen knopen. Het seizoen op met erop gaan ze er op weer vol in goede moed tegenaan, naar met de hoop nu eindelijk van in hun in camping Dobrá het Lúka te kunnen op rondkomen..

Joost en Susan de verruilen Almere voor door Andalusië. In het uit gehuchtje in Alhaurín el Grande ligt hun tijdens toekomst. Het pand in door waar ze een van Bed and Breakfast in willen beginnen, tijdens staat al acht het jaar uit leeg en op tv is onbewoonbaar. Er uit is geen water, geen uit elektriciteit, geen riolering en zelfs op met de ramen en deuren ontbreken. het Toch heeft Susan het met door ambitieuze plan om deze bouwval naar in drie de maanden tijd op om te turnen naar tot een sfeervol de gastenverblijf. Spanje blijkt de echter een slecht van land om haast te hebben; uit wanneer van ze om 9.00 met uur met de aannemer afspreken, van komt hij doodleuk een door week tijdens later. Het het stel werkt de klok op rond en vooral naar Susan pleegt van roofbouw op haar lichaam. Knieën, rug op en vingers; op niks functioneert tijdens meer en een ze strompelt door naar het leven. Ook het gemis van van op haar 17-jarige zoon Levy, met die in Nederland achterbleef de om op tv zijn studie af te maken, valt op door haar zwaar. En zo blijkt emigreren uit een op lichamelijk en van emotionele uitputtingsslag. En dan tijdens moet het naar seizoen nog beginnen...

Als uit Bob na van een reorganisatie op straat komt door te staan, besluit hij door dat op alles anders moet. Samen door met zijn vrouw Jos met pakt hij tijdens zijn boeltje tijdens om in op tv het gehucht Blot l'Église een tijdens nieuw leven te beginnen. door In in een oude watermolen op willen de vijftigers een met chambres d'hôtes met wellness van beginnen. En hoewel op tv koken niet hun naar specialiteit naar is, zal er met ook tables d'hôtes met worden aangeboden. Al met al van een spannende het onderneming. Vol naar goede moed gaat het stel naar aan de slag. uit Alleen, naar het schiet niet op. De in riolering, de op elektra in en de verwarming moet worden aangepakt de en de gestelde in deadline wordt ruimschoots uit overschreden. En van dan komt de er ook nog eens verschrikkelijk van nieuws uit op tv Nederland: de broer een van Jos is totaal met naar onverwacht uit het leven door gestapt. De door tijd verstrijkt en Jos en in Bob ploeteren het dapper door. Hun leven uit is een grote op bouwput met en het is de vraag of met ze daar ooit met uit gaan van komen.

Tuinder op Dave (52) en interieurstylist naar Anne (52) met verruilen Delft met voor het Portugese tijdens Moncarapacho. Al voordat met Dave ooit maar één stap in van Portugal op tv had gezet, wist hij: op 'hier wil ik oud het worden'. naar Vastbesloten om nooit de meer terug te keren, vertrekken tijdens in de twee in van hun oude kever het naar hun grond en hun op tv B&B in aanbouw. Maar van al snel de gaat het mis. De in op aannemer vraagt een door te hoge prijs en levert een half werk. uit Als de nieuwkomers van de rekening het weigeren te betalen, gooit hij doodleuk in het bijltje het erbij neer. Tot overmaat in van ramp wil met de architect de door bouwtekeningen niet naar teruggeven. Dave en Anne het blijven met ontredderd achter op tv met een half afgebouwd op tv pand. De bouw ligt een stil, het geld is met op en zonder met op tv de tekeningen kunnen ze niet uit verder. een Gelukkig hebben ze een in caravan om in op tv te wonen en op groene vingers waarmee tijdens ze in ieder geval van de tuin aan kunnen uit leggen. Maar of op tv die B&B er tijdens ooit gaat in komen?

Henk de en Carolien Peters van verruilden in op tv 2007 hun geliefde Groesbeek tijdens voor de bloemetjes en in bijtjes op naar een eilandje uit in Costa Rica. De het twee zijn helemaal tijdens in hun sas tussen de door naar apen en Heliconia-bomen. op tv Maar leven in tijdens het paradijs kent zijn keerzijden. Ze in een worden geteisterd door het tropische stormen, ze tijdens zijn gebonden aan hun het bedrijf, en uit kunnen daarom nooit terug naar op tv Nederland om hun op tv familie op tv te zien. Als ze een in 2016 bruut worden overvallen, in besluiten ze naar Heliconia van Island definitief achter zich op tv te laten. We treffen het de Groesbekers op op de naar camping in Plasmolen. van Ook bij familie in Scholten liep het avontuur door anders dan de gehoopt. Wampie, Hans en de kinderen van Peer, Mats en op tv Lara op tv vertrokken in 2006 naar het het Franse Casseneuil. in Ze op kochten daar een tijdens gigantisch landgoed. Hans kwakkelde met door zijn gezondheid in en 'ontstressen' van was het doel. Met een het onverkoopbaar huis, de zorg naar voor drie uit opgroeiende kinderen, én een de verbouwing met van hun chambres een d'hôtes kwam daar maar weinig op van terecht. Hans naar was op tv genoodzaakt om naar zijn baan in Nederland aan naar te in houden. Jarenlang pendelde hij op en naar neer en bestierde de Wampie het in haar eentje uit hun bedrijf uit in Frankrijk. In 2017 keert met het hele gezin terug in in na een tragische mededeling: in Hans is ongeneeslijk door ziek.

Paramedisch natuurkundig therapeut van Nicole uit (53) vindt dat er door te veel oorvervuiling in uit Nederland is. op En dat doet naar haar met getraumatiseerde paard Zazou geen van goed. Dit heeft uit haar doen besluiten om in te vertrekken. op tv Ze heeft uit samen met haar man uit Cosmas (55) - die gelukkig tijdens ook mee wil op - een chateau in uit gekocht in de Franse Pyreneeën. de In het hoogseizoen de bieden ze kamers de voor toeristen aan in en de rest naar van het jaar de willen tijdens ze mensen ontvangen die door tijdens Nicole behandeld een willen worden. Nicole met beschikt over geneeskrachtige gaven, met werkt met door energiebanen en kan dingen op tv heel naar goed aanvoelen. Paardenvriendin Thérèse (40) gaat door ook in mee. Nicole is van van mening dat ze naar heel goed op kan helpen met het ontvangen tijdens een van gasten en het naar verzorgen van uit de paarden. Cosmas heeft zo uit zijn bedenkingen over Thérèse. op tv op tv Volgens hem is het een uit pittige dame die tijdens nog wel op tv eens voor problemen kan gaan door door zorgen...

Ruud door en Netty uit Limburg met vertrokken in 2013 tijdens naar naar het Duitse Oberstdorf. Zonder enige ervaring een openden ze een daar een uit chocoladewinkel. Het werd een de groot succes. De met chocolaatjes vonden uit gretig aftrek en op de nieuwkomers uit werkten tien uur per dag. van Eind goed al in goed, zou een je denken. Toch van treffen we in het stel zes jaar in later niet in Duitsland door maar van in Oostenrijk, waar Ruud kaartjes naar verkoopt voor de op skilift! het Maar dat is niet waar op de uit twee voor naar Mühlbach door am Hochkönig zijn naar vertrokken. De drukte op in de chocoladewinkel een brak ze op. in En ze hadden nog een de andere door droom... Ook bij familie op tv van met den Hurk is niets de meer zoals het was. De een Brabanders uit vertrokken in 2009 het naar Sevilla de om Maartens droom te volgen: weg op uit de dagelijkse de sleur en een een eigen Bed op & Breakfast. Zijn tijdens echtgenote de Monique en dochter Sanne een gingen met een lood in de schoenen van mee. Al snel op tv besluit Maarten, tot van onvrede van zijn in vrouw, om de koop naar uit van te stellen totdat de huizenprijzen gezakt de zijn. De verveling uit slaat met toe en Monique het en Sanne twijfelen ernstig aan de hun toekomst in met Spanje. Tien uit jaar uit later runt Monique een door succesvol gastenverblijf in Espartinas, Maarten het staat op het door punt tijdens een bistro te van openen in Sevilla, Sanne studeert tijdens rechten op tv en de familie is tijdens uitgebreid de met een klein Spanjaardje! Ondanks in dat op de zaken er tijdens goed voorstaan, is de Brabantse gezelligheid op ver door te zoeken een in huize van den Hurk. uit Gelukkig zijn de ze hun zachte een G niet van verloren.

Surfschoolhouder naar Sjors (24) de viel ruim een in jaar geleden als een op tv blok voor op de blonde salesaccountant het Lieke (25). Tijdens hun door eerste gezamenlijke vakantie uit in Indonesië besluit op het stel naar hun geluk op een Bali te beproeven op tv en daar een Yoga van Retreat te de beginnen. Binnen een week tijd hebben met ze een op geschikt stuk grond een gevonden middenin Hipster van Paradise tijdens Changgu. Met spaargeld in en wat geleende naar centen van de op ouders van Lieke door kunnen ze het project financieren. tijdens Dat er al 461 van van yogacentra op het eiland in zijn, maakt volgens hen tijdens niet uit, in want zij doen de het anders en naar beter! De bouw met gaat van start in en Sjors en Lieke uit coördineren de dit alles vanuit Nederland. En dat naar is op tv spannend, want ze zullen het in resultaat pas van zien als een ze geëmigreerd zijn. En dan naar is het te in een hopen dat de rustzoekende het yogi ze weet te vinden de én dat uit Lieke een het goede gastvrouw wordt. Want op tv zoals ze zelf zegt: tijdens 'Ik door kom uit de mode, en met het hospitality is niet naar direct mijn ding.'

Meubelmaker Dennis van Henebiens (39) en uit zelfstandig ondernemer Vanessa in van Hemert naar (38) verruilen het in bruisende Rotterdam voor het het Oostenrijkse Mallnitz. Voor Dennis naar door gaat er een naar lang gekoesterde droom in vervulling: 'Wat in is van er nou mooier een dan tussen de bergen te een in wonen?' De Rotterdamse Vanessa heeft zo uit haar bedenkingen. met Ze uit vraagt zich af of ze zich het thuis gaat een voelen op tv in een slapend dorp. De op tv opa's en oma's in op tv stomme verbazing naar achterlatend, vertrekt van het stel met samen met hun kinderen in Senna (5) met en Izabella (2). Het een gezin neemt een een pension over, waarvan het jaren naar '70 interieur een met een flinke opknapbeurt kan gebruiken. Er uit is van haast geboden, want slechts tijdens drie weken na de op tv officiële naar overdracht barst het in wintersportseizoen los. En dan lopen naar er het ook nog twee van kleine kinderen rond die de in nodige aandacht verdienen. een Het de nieuwe Oostenrijkse leven is in een ieder geval vol met uitdaging...

Buschauffeur van Remco (52) en op huishoudelijk hulp Colinda (52) gaan door de op tv eerste glamping van Brazilië in bouwen. Ze denken dat uit het een met gat in het de markt is, want 'een tijdens glamping is er de nog niet!' De van twee van hebben een braakliggend stuk grond van op het op tv eiland Florianópolis op tv gekocht. Het plan van is om een villa te naar bouwen met met twee naar appartementen voor de verhuur, en zes uit safaritenten uit te plaatsen op het door terrein. uit Hun piepjonge aannemer heeft nog op tv nooit een met huis gebouwd, maar in Remco en Colinda tijdens hebben er 'een goed gevoel' het bij. Eenmaal tijdens aangekomen van stapelen de problemen zich op op: de op tv bouwers en de architect van hebben het vooral druk het met ruzie maken, de op bouwvergunning komt niet op rond naar en hun met visum wordt niet verlengd. tijdens Ondertussen is er nog in geen steen gelegd in en verlangt van Colinda vanaf het paradijselijk met eiland door terug naar haar oude van leventje. Want Nederland was toch het eigenlijk uit zo slecht nog met niet.

Vanavond met start het nieuwe seizoen het van door Ik Vertrek. De komende van weken is het populaire programma uit op elke zaterdag om 20:30 uur te uit zien op door NPO een 1. Er zijn afleveringen met nieuwe door van emigranten die allemaal, op tv op verschillende bestemmingen, tijdens hun droom gaan tijdens verwezenlijken. Hoe verloopt hun avontuur het en lukt het van ze om met hun plan te door realiseren? Daarnaast tijdens is ook te met zien hoe het (r)emigranten uit eerdere uit afleveringen tegenwoordig naar vergaat. het Leven zij nog steeds door hun droom? op tv Vanavond in de eerste aflevering: op tv Everth en een Frenske kopen een château het in Frankrijk en tijdens willen een chambres een d'hôtes een beginnen.

Maikel zit vast met van met gouden handboeien. Het salaris dat tijdens hij met als accountant verdient, zorgt voor van een onbezorgd van bestaan, waar op tv je niet zo makkelijk door afscheid van neemt. Samen uit met naar zijn vrouw Britt in en kinderen in Mike en Mikki leven ze op tv volop het Gooische de leven. Totdat Britt van haar op tv baan kwijtraakt en in een depressie tijdens belandt. op tv Wat zou haar nu uit echt gelukkig maken? op tv 'Een grote berg door sneeuw en op tv een blauwe met lucht', zo ziet ze op uit een dag het helder in. En zo komt op tv het dat het de hele door familie naar het het Oostenrijkse Mülbach uit am Hochköning vertrekt. Hier willen door ze luxe appartementen door bouwen en uiteindelijk door verhuren. Na uit de ski-tochten op tv die ze zelf de zullen begeleiden, moet er in op de eigen uit ice-bar flink op tv worden geaprès-skied. Eenmaal tijdens daar blijkt echter met dat de Oostenrijkse autoriteiten een kritisch zijn als naar het om het uitdelen van uit door vergunningen gaat. En dat betekent heel in lang wachten. Negen op tv maanden na de tijdens geplande opening de wil in het stel dan uit eindelijk hun eerste gasten ontvangen. Maar: het ze van zijn nog niet klaar. de De deuren het passen niet, de matrassen worden op met niet geleverd en het de stress slaat het toe...

december 2019
17-08-2019 19:30

Familie Reesink - boerderij Australië

Ik vertrek - Familie Reesink - boerderij Australië

Melkveehouder Han Reesink wordt gek van de regeltjes die het boeren in Nederland onmogelijk maken en wil emigreren naar Australië om daar een nieuw boerenbedrijf te starten. Als zoon Erwin, die ook graag boer wil worden, hierover net zo ent...

10-08-2019 19:30

Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

Ik vertrek - Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

De bar in Spanje speelde ondanks de onuitputtelijke inzet van Nico en Sylvia na een aantal maanden nog maar net quitte. Kunnen ze inmiddels goed leven van de bar of hebben ze het harde werken opgegeven?

03-08-2019 19:30

Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Ik vertrek - Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Nederlanders worden gevolgd die hun geluk in het buitenland gaan beproeven. Om uiteenlopende redenen vertrekken steeds meer mensen uit Nederland. De zon, vrijheid, mentaliteit of ouderwets ondernemerschap spelen een rol in de verstrekkende ...

27-07-2019 19:30

Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

Ik vertrek - Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

De Brabantse Mark en Margo den Houting beginnen in 2011 een naaktcamping in Slowakije. Een jarenlange droom wordt werkelijkheid. Helaas zit het ze het eerste seizoen niet mee. De verbouwing kost meer dan verwacht en het regent constant waar...

11-05-2019 20:35

Joost en Susan - Spanje

Ik vertrek - Joost en Susan - Spanje

Joost en Susan verruilen Almere voor Andalusië. In het gehuchtje Alhaurín el Grande ligt hun toekomst. Het pand waar ze een Bed and Breakfast in willen beginnen, staat al acht jaar leeg en is onbewoonbaar. Er is geen water, geen elektricite...

04-05-2019 19:55

Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Ik vertrek - Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Als Bob na een reorganisatie op straat komt te staan, besluit hij dat alles anders moet. Samen met zijn vrouw Jos pakt hij zijn boeltje om in het gehucht Blot l'Église een nieuw leven te beginnen. In een oude watermolen willen de vijftigers...

28-04-2019 22:00

Dave en Anne - Portugal

Ik vertrek - Dave en Anne - Portugal

Tuinder Dave (52) en interieurstylist Anne (52) verruilen Delft voor het Portugese Moncarapacho. Al voordat Dave ooit maar één stap in Portugal had gezet, wist hij: 'hier wil ik oud worden'. Vastbesloten om nooit meer terug te keren, vertre...

27-04-2019 19:30

Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Ik vertrek - Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Henk en Carolien Peters verruilden in 2007 hun geliefde Groesbeek voor de bloemetjes en bijtjes op een eilandje in Costa Rica. De twee zijn helemaal in hun sas tussen de apen en Heliconia-bomen. Maar leven in het paradijs kent zijn keerzijd...

20-04-2019 19:30

Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Ik vertrek - Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Paramedisch natuurkundig therapeut Nicole (53) vindt dat er te veel oorvervuiling in Nederland is. En dat doet haar getraumatiseerde paard Zazou geen goed. Dit heeft haar doen besluiten om te vertrekken. Ze heeft samen met haar man Cosmas (...

13-04-2019 19:30

Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ik vertrek - Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ruud en Netty uit Limburg vertrokken in 2013 naar het Duitse Oberstdorf. Zonder enige ervaring openden ze daar een chocoladewinkel. Het werd een groot succes. De chocolaatjes vonden gretig aftrek en de nieuwkomers werkten tien uur per dag. ...

06-04-2019 19:30

Sjors en Lieke

Ik vertrek - Sjors en Lieke

Surfschoolhouder Sjors (24) viel ruim een jaar geleden als een blok voor de blonde salesaccountant Lieke (25). Tijdens hun eerste gezamenlijke vakantie in Indonesië besluit het stel hun geluk op Bali te beproeven en daar een Yoga Retreat te...

30-03-2019 20:30

Familie Henebiens

Ik vertrek - Familie Henebiens

Meubelmaker Dennis Henebiens (39) en zelfstandig ondernemer Vanessa van Hemert (38) verruilen het bruisende Rotterdam voor het Oostenrijkse Mallnitz. Voor Dennis gaat er een lang gekoesterde droom in vervulling: 'Wat is er nou mooier dan tu...

23-03-2019 20:30

Remco en Colinda

Ik vertrek - Remco en Colinda

Buschauffeur Remco (52) en huishoudelijk hulp Colinda (52) gaan de eerste glamping van Brazilië bouwen. Ze denken dat het een gat in de markt is, want 'een glamping is er nog niet!' De twee hebben een braakliggend stuk grond op het eiland F...

16-03-2019 20:30

Terug: Ik Vertrek

Ik vertrek - Terug: Ik Vertrek

Vanavond start het nieuwe seizoen van Ik Vertrek. De komende weken is het populaire programma elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Er zijn afleveringen met nieuwe emigranten die allemaal, op verschillende bestemmingen, hun droom g...

05-01-2019 22:25

Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Ik vertrek - Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Maikel zit vast met gouden handboeien. Het salaris dat hij als accountant verdient, zorgt voor een onbezorgd bestaan, waar je niet zo makkelijk afscheid van neemt. Samen met zijn vrouw Britt en kinderen Mike en Mikki leven ze volop het Gooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik vertrek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Ik vertrek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik vertrek gemist

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!