Programma gemist?

 Ze tijdens zijn verliefd door op het land door en met name op de Noord-Italiaanse uit de streek Piemonte. Het gezin een heeft een goed met leven in Nederland, maar door zijn op zoek naar het een in rustiger leven met meer door tijd voor het naar gezin. Met 4 op kinderen besluit je niet op zomaar om van te gaan emigreren, maar de een ander door leven een blijft trekken. Nu de oudste dochters het Julia (19) en op in Maaike (bijna 18) op oud genoeg zijn om door op kamers te door gaan, besluiten uit ze dat dit een naar goed moment is om hun tijdens droom met uit te laten komen.De beide de jongste kinderen Matthijs het op tv (12) en Suusje (9) met hebben het moeilijk met tijdens het vertrek. door Matthijs vindt het de leuk om te gaan, op tv maar met ziet erg op tegen de op tv Italiaanse door school. Suusje ziet het het helemaal niet naar zitten om te vertrekken uit Nederland. van van Na een lange op tv zoektocht vinden ze een een zwaar vervallen kasteel dat zal op tv uit worden omgebouwd tot appartementen. het Ook komt er naar een camping tijdens met zes safaritenten. De in verbouwing is het een enorme klus die in wel een jaar in van beslag gaat nemen. Hun uit luxe leven tijdens in Nederland wordt op tv ingeruild voor een campingleven. op Gaat het van ze lukken om van de verbouwing in binnen het met jaar af te krijgen? Hebben naar ze wel een tijd voor het gezin het wat ze zo graag op tv wilden? naar En kunnen de twee jongste naar kinderen op tv Matthijs en Suusje hun op tv draai door vinden in Itali?

Scandinavië-fan op Peter van der van Deijl (48) droomt het er al op tv jaren van om een van camping te beginnen. een Samen met tijdens zijn partner Paula door Krijbolder (48) stuit hij tijdens in een met vakantie in Denemarken op een zeer door rustig gelegen het boerderijtje in op een enorm tijdens stuk grond. Beiden zijn op op slag verliefd op tijdens de met mooie plek, en naar als de boerderij naar ook nog eens te koop blijkt uit te zijn, van is hun van emigratie een feit. door Peter werkt in op Nederland op kantoor een en is zijn werk het meer dan zat. Hij het staat in te springen om te met vertrekken. Ook met al laat met hij in Nederland op wel zijn vier op tv kinderen uit een vorig huwelijk achter. op tv Paula op heeft een dansschool waar op tv ze biodanza lessen een geeft, dit wil ze van in Denemarken met graag van voortzetten. Paula en Peter zien van het al door helemaal voor zich, ze in willen in één de deel met van de nu nog vervallen boerderij door het een woonhuis realiseren en het andere de deel uit wordt een groot appartement naar voor de verhuur. Bovendien op het moeten er vier blokhutten komen de en met een natuurcamping aan zee. de Maar aangezien het hele terrein tijdens in op tv slechte staat verkeert, naar moet er nog hard op gewerkt worden. naar Paula en Peter zetten alles op naar op alles om voor het hoogseizoen een op tv klaar te zijn, er een moet namelijk geld in een het laatje uit komen. Het in beetje spaargeld dat ze tijdens hadden, raakt al snel op... tijdens Noodgedwongen in moeten ze de op zoek naar een bijbaantje. door Maar omdat ze met beiden de Deense op taal niet het onder de op knie krijgen, is door het lastig om een baan op tv te met vinden.

Vanavond gaat op tv Ik Vertrek terug naar naar van twee families die eerder te zien in zijn de geweest in het een programma. De verhalen van een Jessica met en Arno de met Jong in het Franse Flaine en met de tijdens familie Reesink in Australië krijgen de nu een vervolg. uit Hoe gaat het van nu met ze? - met Jessica uit en Arno de Jong (2007 op tv - 2018) In november door 2007 verruilden tijdens Jessica (30) en Arno op (30) de Jong een Rotterdam voor de het Franse naar ski-dorp Flaine. Ze naar vertrekken zonder enige uit zekerheid, maar met de het overtuiging dat ze van een naar hun bedrijfje 'AlpAdventures' een succes tijdens zullen een maken. Het plan is de om sneeuwtrips op maat aan op tv te bieden uit en tegelijkertijd zelf ook in optimaal van naar de bergen in genieten. Maar de praktijk is minder van het romantisch: Jessica voelt uit zich ontheemd en Arno weet naar ondanks zijn enthousiasme en op overtuigingskracht niet de in lucratieve deals te het sluiten een waar hij op van hoopte. Bovendien is uit Flaine in het hoogseizoen uit hip and happening, maar tijdens daarbuiten een met weinig inspirerend naar spookdorp. "Waar zijn we tijdens in vredesnaam aan begonnen?", in vragen de twee uit van zich al snel af. uit Tien jaar later zien het we of het door ze tijdens gelukt is een bestaan op te een naar bouwen in de uit Alpen. - Familie Reesink de (2012 - 2018) Melkveehouder Han Reesink door (54) is naar klaar met Nederland en door klaar met alle naar regeltjes. met In Australië kun je de nog gewoon op boeren zonder alle opgelegde beperkingen. Zodoende door besluit de Han om de naar de andere kant van met de door wereld te vertrekken. Zijn in vrouw Anneke (29) is de gelukkig niet zo de moeilijk: "Je kunt ook van het onder een auto komen, op tv dan is emigreren naar Australië het zo erg het nog niet", in luidt haar redenatie. op Ook zoon en een opvolger Erwin (19) ziet uit de grote oversteek tijdens wel zitten. met Hanna (2) en van Johan (1) naar hebben niks te willen en gaan van naar ook mee in het met grote avontuur. Eenmaal door goed en wel gearriveerd in in Leongatha, wacht op de in grootste uitdaging: het vinden van op tv een boerderij. Vijf jaar het later bezoeken op tv we familie Reesink de opnieuw en naar niet alleen in de stallen naar is uit er gezinsuitbreiding naar geweest.

Procescontroller door John (50) en met communicatieadviseur Saskia met (45) zijn fervente camperaars. Negen uit maanden van naar het jaar uit werken ze zich een slag in op tv de rondte in om de op overige drie maanden het zo vrij naar als een vogeltje door tijdens Europa te tijdens trekken. Op een mooie dag besluiten van het ze om van een hun hobby hun beroep te maken. op tv van Het koophuis in Deventer uit gaat in tijdens de verkoop en ze vertrekken in met de camper op en kat tijdens Streep naar Spanje om daar een een ergens een geschikte plek voor hun op tv een campercamping te vinden. Uiteindelijk strijkt het in stel neer in in uit La Azohia, waar met hun oog valt op een in perfect stukje grond. Nu tijdens blijkt alleen dat het met het in de omgeving stikt van op met de gratis camperplekken en dat in het verkrijgen van een op tv campercampingvergunning zomaar de een half naar jaar kan duren. Leven een van de liefde en de naar de lucht is leuk, maar het er moet ook brood het op de plank door komen. uit John en Saskia kopen tijdens een lot voor de van loterij en het hopen er maar het uit beste op van.

Marian van Zadelhoff naar (45) is naar het eigen zeggen 'gemaakt door om een te baren en een te zorgen'. Samen met uit haar man de Mike (49) het kreeg ze vijf kinderen en nam het ze tijdens ook nog uit twee pleegkinderen in huis. Maar nu de gaan tijdens ze hun op tv droom volgen. Hoe het dat gaat is te zien in van een nieuwe aflevering van van een Ik Vertrek. En van nu de meesten tijdens op eigen benen staan, besluit het naar stel met het de jongste twee, Yara tijdens (14) en uit Richard (12), naar Frankrijk tijdens te vertrekken. door In Saint Julien Le naar Petit kopen ze tijdens de een oud pand met een het stuk grond. Daar willen een ze in een gastenverblijf bouwen en in een op tv lodgetent neerzetten. Het budget is beperkt en op tv een daarom wil Mike met - die naar met eigen zeggen heel handig door is - een alles zelf gaan doen. Marian zal een op de eerste maanden met de het kinderen in Nederland op tv blijven om de kost tijdens te uit verdienen, terwijl op tv Mike aan hun toekomst werkt. Voor tijdens Marian valt het leven tijdens het in Nederland zonder haar in Mike zwaar. op Ze wil het liefst een zo snel mogelijk naar op Frankrijk. Yara en Richard op staan tijdens echter niet te het trappelen om zonder hun met broers tijdens en zussen naar een klein slaperig het Frans van dorp te vertrekken. Zij blijven in van het liefst in van Nederland.

ICT'er Michiel met (42) en paardenfluisteraar op tv Sibel (24) zijn het ex-geliefden, naar maar gaan tóch samen op emigreren. In tijdens een liefdesrelatie zijn ze niet zo de goed, op maar samen door naar Frankrijk verhuizen, met verbouwen en een bedrijf opzetten, het gaat door prima. Denken ze. Dat tijdens Sibel ook nog een naar relatie heeft met in Nederland is het weliswaar onhandig, het maar geen reden om het avontuur in met haar ex uit niet aan te op tv gaan. In op de Lot-et-Garonne op heeft Michiel van een vervallen boerderij gekocht die tijdens ze willen op tv omtoveren tot groepsaccommodatie, die geschikt tijdens door is voor trainingen en met workshops. Daarbij heeft Michiel op het ambitieuze door plan opgevat om het de WiFi in uit de omgeving te verbeteren. in Met hun emigratie naar willen het de twee af van een stress, deadlines en prestatiedruk. uit En tijdens dat nemen ze wel heel in letterlijk; de verbouwing een schiet in totaal niet op. Want tijdens doe-het-zelven blijkt toch best het lastig en bovendien heeft naar Sibel met het erg met druk met haar liefdesleven. Een tijdens jaar na van de geplande opening zijn de ze nog steeds tijdens niet in bedrijf. in De spanningen lopen hoog in op. van Emigreren met op tv je ex is blijkbaar net zo de ingewikkeld door als het door lijkt.

Bankmedewerkers het Loes (46) en door Bart (46) in van Iersel verruilen Waalwijk voor naar het in Franse Rezay. Na een half leven het op op tv kantoor, willen ze graag met de hun laarzen in op de uit klei bouwen aan hun eigen bedrijf. het Het wordt een met de chambres d'hôtes met minicamping. Ze van hebben geen op tv horeca-ervaring, spreken de taal tijdens niet en de hebben nog op nooit gekampeerd, maar ze houden het wél van een op uitdaging. tijdens Amber (15), de op dochter van in Loes, zal straks volledig meedraaien in op het op bedrijf. Omdat ze tijdens een leerachterstand heeft naar en het lastig vindt uit om contact te maken, door zal de nieuwe de omgeving naar voor haar behoorlijk wennen zijn. met een Maar voor het zover is in moet de van camping nog naar worden aangelegd en het pand een grondig worden verbouwd. het Ze in durven het niet aan naar om alle schepen van in één keer achter zich op tv te verbranden. En tijdens dus van blijft Loes nog even bij op tv de op tv bank werken, terwijl Bart een de verbouwing op in zich door neemt. Maar het tijdens gescheiden leven valt een hen zwaar. Bart gaat letterlijk en in het figuurlijk gebukt onder de zware verbouwing tijdens en Loes op tv maakt zich grote zorgen. Ze het een zitten er behoorlijk doorheen, en dan op moeten ze het hun eerste het gasten nog ontvangen! Gaat het een het ze lukken?

Brugwachter uit Hans (47) en casinomedewerker Karin tijdens (47) het verruilen Capelle in aan den IJssel voor Bonaire. Hans op tv krijgt een schadevergoeding op wegens buitensporig naar politiegeweld, toen hij van betrapt werd van tijdens het wildplassen. Dat op tv geld wil door hij goed op tv besteden. Gelukkig heeft de zijn vrouw een briljant idee: namelijk op tv in een mini-adventuregolfbaan op Bonaire! Midgetgolf wordt tijdens naar een beleving tussen kolossale op gorilla's, de het Eiffeltoren, een levensechte Jack Sparrow door en tijdens dat soort dingen de meer. Met een container vol het golfballen, golfbaanbeelden en een op tv bouw-het-zelf van chalet, vertrekken op ze naar Bonaire. Een geschikt op tv stuk grond en op een bouwvergunning ontbreken door nog. Al snel op tv blijkt dat Bonaire voor tijdens een door deel bestaat uit beschermd door natuurgebied op en dat de autoriteiten niet zo van uit scheutig zijn met het uitdelen van de een bouwvergunningen voor mini-adventuregolfbanen. in Na vijftien maanden in op het eiland is van er nog steeds tijdens geen grond naar en geen vergunning, met en gaat zelfs met het witte zandstrand vervelen. Het uit is de vraag op tv of de golfbaan de er ooit gaat komen. op Gelukkig de is het glas bij in Hans het en Karin altijd halfvol, het en zijn ze zeker niet met van plan om tijdens op te op geven.

De naar Rotterdamse Harald (42) en op de door Twentse Jerry (38) komen elkaar van twee uit jaar geleden tegen in een Rotterdamse tijdens het kroeg waar de vonk overslaat. Sindsdien in door hebben ze een latrelatie en in zien ze elkaar door elk uit weekend. Tijdens een naar vakantie besluiten ze 'ooit' te willen met emigreren het om ergens een camping of uit een Bed op tv & Breakfast het te starten. De een toekomst komt alleen een op tv stuk met eerder in beeld in dan bedacht. Als de er een hotel/restaurant in Duitsland uit te koop staat, besluiten uit uit de twee hier direct voor te op tv door gaan. Zes weken later emigreert in Jerry alvast naar de van Oosterburen, Harald blijft de nog een de paar maanden in Nederland op tv werken om tijdens extra geld te de verdienen. Het de hotel telt veertien op tv kamers, er is een zalencentrum, uit op tv camperplaatsen én een oud gebouw dat tijdens moet de worden omgebouwd tot appartementen. op Een grote met klus voor Jerry de alleen, maar gelukkig wordt hij tijdens tijdens geholpen door de ouders door van Harald. Harald komt de in de weekenden vaak in over het om ook de handen naar uit naar de mouwen te steken. En na van bijna een uit jaar vertrekt ook Harald tijdens definitief naar Duitsland. uit Voor het op tv eerst in hun relatie met wonen ze samen uit onder één door dak. uit Redt Jerry het de eerste maanden tijdens zonder op vriend? Wordt het op hotel/restaurant een succes naar én is hun prille uit relatie bestand tegen de op stress tijdens en het runnen van naar zo'n grote een onderneming?

Ik een Vertrek brengt in deze de aflevering opnieuw een bezoek het aan de familie met Trustfull en tijdens de vriendinnen tijdens Marieanne en Joëlle. op Hoe zou het het een aantal met jaar na hun vertrek gaan? In 2012 een verruilden Paul (45), het Audrey (45), met Chiavelli (16) uit en D’Angelo (4) Trustfull door Nederland voor het een tropische Suriname. Paul kocht uit samen met zijn broer van net buiten van Paramaribo in een stuk grond op om hun droom te verwezenlijken: op tv een tijdens eigen garagebedrijf. Eenmaal aangekomen bleken uit de op broers een stuk van moerasland gekocht te hebben, en daarbij naar hadden ze van op tv bouwen van eigenlijk weinig verstand. Vijf jaar de later staat er op tijdens de het moerasgrond een tijdens goedlopende garage en met heeft de familie het dik de naar zijn zin de in Suriname. Behalve in Chiavelli… die heeft van het uit dik naar de haar zin in Nederland. En hoe op tv zou een het gaan met Marieanne (31) en van Joëlle door (28)? In 2014 uit vertrokken de vriendinnen naar het op Zuid-Italiaanse Lecce om een een bed and op breakfast te beginnen. Helaas door in bleek bij aankomst op dat hun huisbaas het de afspraken niet was nagekomen. Het met pand stond van er op tv vervallen bij en niks werkte. Maar de de meiden gooiden het al hun charmes uit met in de strijd om gas, met water tijdens en elektriciteit te de regelen voor hun eerste het gasten. Drie de jaar later is Little Dolce een uit begrip naar in de stad. op tv De bed and breakfast wordt het op tv overspoeld door enthousiaste een gasten en de yogales op het door dakterras tijdens is een hit. Tussen Marieanne en de Joëlle verliep het naar minder goed. Hun het vriendschap bleek het niet bestand tegen op tv de druk die komt door een kijken bij het hebben door van een op eigen zaak. Ze op gingen ieder hun eigen tijdens weg…

Pedicure op tv Judith Koopmanschap (53) verruilt Loosdrecht van voor tijdens Luxemburg. In op tv het plaatsje Tarchamps met neemt ze een naar draaiende camping over met op honderd plaatsen, een door zwembad en van een restaurant. Zelf heeft in ze niet de financiële naar middelen om de aanzienlijke het koopsom de op te hoesten. Maar gelukkig de is daar haar op goede op tv vriend Patrick Doos (53) die van dat maar al een te met graag voor haar in doet. Hij ziet op tv de aankoop als een goede een investering; in de een grond een en misschien ook wel in de uit liefde. Ilona Bultstra (53) een - door de hartsvriendin van Judith - op gaat ook mee met in dit grote tijdens naar avontuur. Ze heeft reuma en kan tijdens geen fysieke tijdens arbeid verrichten, maar op is uit wel weer handig met boekingssystemen uit en administratie. Aan van dit een trio de schone taak om de in op tv gastank te vervangen, een de horecavergunning te regelen en de het ietwat een oubollige camping de om te toveren tot van een bloeiend het bedrijf. En of er naar verder nog iets van opbloeit?

Als Girbe's een (52) vrouw in plotseling overlijdt, komt hij er van met zijn uit driejarige zoontje Imran uit alleen voor door te staan. het Nu, negentien jaar later, in kan Imran prima voor zichzelf het zorgen en tijdens gooit Girbe door samen met naar zijn nieuwe liefde Ronald (45) van het roer om. Ze uit vertrekken naar de Tenerife, het eiland van een de tijdens eeuwige lente, waar ze op tv een draaiend op restaurant overnemen. Voormalig bankmedewerker op tv Girbe en Opleidingskundige op tv Ronald zien op tv deze carrièremove de helemaal zitten. Maar voordat ze het door koopcontract van hebben getekend, worden een ze gewaarschuwd door een uit mede-eilandbewoner. het Ze zouden veel te veel betalen het voor met deze noodlijdende zaak en de uit kast zou in vol met lijken zitten. een Maar de mannen van zetten door. Vol naar vertrouwen en ietwat het onwennig serveert op tv Ronald de allereerste het tafel. En of tijdens kipsaté de nu wel of niet aan in een stokje een zit en hoe de kassa op werkt, naar daar komen ze met nog wel in achter.

Elsemarijn de (32) en Wim-Martijn (36) door uit op Voorthuizen vormen met naar hun drie kinderen Ezra (5), het Marcus op (3) en Noël (1) het perfecte de gezin. uit Hij is succesvol in door de productontwikkeling, terwijl zij naar een parttime het baan als de coach combineert met met de zorg voor de jongens. uit met Elsemarijn heeft altijd al de op droom gehad de om naar Afrika te met vertrekken, maar op Wim-Martijn blijft liever met in Nederland. Het compromis naar is Italië. Familie in en vrienden in op stomme verbazing achterlatend, vertrekt door door het stel naar door Le Marche waar ze een huis de met een stuk naar kale grond hebben op tv gehuurd. Over naar een op tv kleine vier maanden naar moet er een volledige camping met met twaalf staanplaatsen tijdens en het nog eens vijftien luxe safari-tenten met van privé-sanitair met staan. Een vervelende bijkomstigheid is uit naar wel dat grondwerkzaamheden nagenoeg de onmogelijk zijn als het er vorst in de door grond zit. En de die zit er. Als het de het nieuwe buren de dan ook nog eens hun afspraken op tv naar niet nakomen over het gezamenlijk gebruik met van hun zwembad, op wordt de positieve naar instelling van van het gezin wel het heel met ernstig op de proef gesteld. een En dan tijdens lopen er ook nog op tv drie kleine jongens rond uit door die de nodige aandacht verdienen. een Het nieuwe Italiaanse met leven is tijdens in ieder geval vol het uitdaging...

Zussen Petra (53) met een en Astrid (44) verruilen Brabant voor van het het Duitse Hessen. op tv In het dorpje tijdens Germerode nemen ze een pension met uit bar en restaurant van over. de Dit alles wordt op gefinancierd met een een voorschot op de erfenis het van hun de lieve moeder Jeanne door (86). Ook door zij gaat mee naar op tv Duitsland, voor de de gezelligheid en tijdens om de gordijnen tijdens te naaien. Beide echtgenoten Kees (54) door en Jürgen (45) op volgen op later; als een het pension verbouwd is. Na tijdens een emotioneel afscheid, van beginnen op tv de dames vol goede tijdens moed aan het het afstomen van uit al het jaren de '70 behang. Maar al snel ontstaan naar er kleine irritaties. op tv Want de 24-7 met je naar zus samen zijn, met is eigenlijk helemaal door niet zo leuk. En in in Brabant hadden ze op toch best een een goed leven. De op tv twijfel slaat toe. een door Maar de dames de zetten door, want een pension op tv in Duitsland, dat de was immers wat ze uit in wilden.

Vanavond door start een de nieuw seizoen van Ik tijdens Vertrek, het programma over gezinnen uit in die hun geluk in het van buitenland beproeven. met Hoe ervaren zij deze uitdaging? in Zullen op ze het door ver weg van hun thuisland redden een en zal heimwee van een hen geen parten spelen? Vanaf tijdens vanavond is Ik Vertrek een op de door zondag te zien, van met in de door komende weken reizen uit naar Portugal, de Duitsland, Italië, Tenerife, van Luxemburg en voor een follow up-aflevering het in naar Italië en Suriname! In de tijdens eerste aflevering van uit het een nieuwe seizoen verruilen tuinder Dave (52) van en met interieurstylist Anne (52) met Delft voor het Portugese van Moncarapacho. Al voordat Dave ooit het maar één stap op tv in Portugal had met gezet, wist hij: van ‘hier op tv wil ik op oud worden’. Vastbesloten om nooit meer tijdens terug met te keren, vertrekken de op tv twee in hun oude in kever tijdens naar hun grond en naar hun B&B tijdens in aanbouw. Maar in al snel gaat naar het mis. De aannemer vraagt door een te hoge prijs van en levert half tijdens werk. op Als de nieuwkomers de het rekening weigeren te betalen, op gooit hij doodleuk op door het bijltje erbij neer. Tot het overmaat van de ramp wil de van architect de bouwtekeningen niet teruggeven. met Dave een en Anne blijven tijdens ontredderd achter met een half door afgebouwd uit pand. De bouw ligt stil, naar in het geld is in op en zonder de tekeningen kunnen op van ze niet verder. Gelukkig in hebben ze een caravan om de in te wonen, van en het groene vingers waarmee ze in ieder naar geval een de tuin aan kunnen leggen. van het Maar of die B&B er op tv ooit gaat tijdens komen?

mei 2018
21-04-2018 22:45

Fam. Lothmann - Italië, Piemonte

Ik vertrek - Fam. Lothmann - Italië, Piemonte

 Ze zijn verliefd op het land en met name op de Noord-Italiaanse streek Piemonte. Het gezin heeft een goed leven in Nederland, maar zijn op zoek naar een rustiger leven met meer tijd voor het gezin. Met 4 kinderen besluit je niet zomaar om ...

24-03-2018 22:45

Paula en Peter- Denemarken

Ik vertrek - Paula en Peter- Denemarken

Scandinavië-fan Peter van der Deijl (48) droomt er al jaren van om een camping te beginnen. Samen met zijn partner Paula Krijbolder (48) stuit hij tijdens een vakantie in Denemarken op een zeer rustig gelegen boerderijtje op een enorm stuk ...

10-03-2018 21:45

Ik Vertrek: follow-up van twee families

Ik vertrek - Ik Vertrek: follow-up van twee families

Vanavond gaat Ik Vertrek terug naar twee families die eerder te zien zijn geweest in het programma. De verhalen van Jessica en Arno de Jong in het Franse Flaine en de familie Reesink in Australië krijgen nu een vervolg. Hoe gaat het nu met ...

03-03-2018 21:35

John en Saskia

Ik vertrek - John en Saskia

Procescontroller John (50) en communicatieadviseur Saskia (45) zijn fervente camperaars. Negen maanden van het jaar werken ze zich een slag in de rondte om de overige drie maanden zo vrij als een vogeltje door Europa te trekken. Op een mooi...

03-02-2018 21:35

Ik Vertrek: Groot gezin in Frans dorp

Ik vertrek - Ik Vertrek: Groot gezin in Frans dorp

Marian van Zadelhoff (45) is naar eigen zeggen 'gemaakt om te baren en te zorgen'. Samen met haar man Mike (49) kreeg ze vijf kinderen en nam ze ook nog twee pleegkinderen in huis. Maar nu gaan ze hun droom volgen. Hoe dat gaat is te zien i...

20-01-2018 21:35

Michel en Sibel, Frankrijk

Ik vertrek - Michel en Sibel, Frankrijk

ICT'er Michiel (42) en paardenfluisteraar Sibel (24) zijn ex-geliefden, maar gaan tóch samen emigreren. In een liefdesrelatie zijn ze niet zo goed, maar samen naar Frankrijk verhuizen, verbouwen en een bedrijf opzetten, gaat prima. Denken z...

13-01-2018 21:40

Ik Vertrek: onervaren camping in Frankrijk beginnen

Ik vertrek - Ik Vertrek: onervaren camping in Frankrijk beginnen

Bankmedewerkers Loes (46) en Bart (46) van Iersel verruilen Waalwijk voor het Franse Rezay. Na een half leven op kantoor, willen ze graag met hun laarzen in de klei bouwen aan hun eigen bedrijf. Het wordt een chambres d'hôtes met minicampi...

06-01-2018 21:35

Hans en Karin, Bonaire

Ik vertrek - Hans en Karin, Bonaire

Brugwachter Hans (47) en casinomedewerker Karin (47) verruilen Capelle aan den IJssel voor Bonaire. Hans krijgt een schadevergoeding wegens buitensporig politiegeweld, toen hij betrapt werd tijdens het wildplassen. Dat geld wil hij goed bes...

01-01-2018 21:25

Harald en Jerry - Duitsland

Ik vertrek - Harald en Jerry - Duitsland

De Rotterdamse Harald (42) en de Twentse Jerry (38) komen elkaar twee jaar geleden tegen in een Rotterdamse kroeg waar de vonk overslaat. Sindsdien hebben ze een latrelatie en zien ze elkaar elk weekend. Tijdens een vakantie besluiten ze 'o...

26-11-2017 21:35

Ik Vertrek: hoe is het nu met...

Ik vertrek - Ik Vertrek: hoe is het nu met...

Ik Vertrek brengt in deze aflevering opnieuw een bezoek aan de familie Trustfull en de vriendinnen Marieanne en Joëlle. Hoe zou het een aantal jaar na hun vertrek gaan? In 2012 verruilden Paul (45), Audrey (45), Chiavelli (16) en D’Angelo ...

19-11-2017 21:25

Ik vertrek: oubollige camping in Luxemburg

Ik vertrek - Ik vertrek: oubollige camping in Luxemburg

Pedicure Judith Koopmanschap (53) verruilt Loosdrecht voor Luxemburg. In het plaatsje Tarchamps neemt ze een draaiende camping over met honderd plaatsen, een zwembad en een restaurant. Zelf heeft ze niet de financiële middelen om de aanzie...

12-11-2017 22:30

Ronald en Girbe - Tenerife

Ik vertrek - Ronald en Girbe - Tenerife

Als Girbe's (52) vrouw plotseling overlijdt, komt hij er met zijn driejarige zoontje Imran alleen voor te staan. Nu, negentien jaar later, kan Imran prima voor zichzelf zorgen en gooit Girbe samen met zijn nieuwe liefde Ronald (45) het roer...

05-11-2017 22:30

Fam. Tammenga - Italië

Ik vertrek - Fam. Tammenga - Italië

Elsemarijn (32) en Wim-Martijn (36) uit Voorthuizen vormen met hun drie kinderen Ezra (5), Marcus (3) en Noël (1) het perfecte gezin. Hij is succesvol in de productontwikkeling, terwijl zij een parttime baan als coach combineert met de zorg...

29-10-2017 21:35

Petra en Astrid - Duitsland

Ik vertrek - Petra en Astrid - Duitsland

Zussen Petra (53) en Astrid (44) verruilen Brabant voor het Duitse Hessen. In het dorpje Germerode nemen ze een pension met bar en restaurant over. Dit alles wordt gefinancierd met een voorschot op de erfenis van hun lieve moeder Jeanne (86...

22-10-2017 21:25

Terug: Ik vertrek

Ik vertrek - Terug: Ik vertrek

Vanavond start een nieuw seizoen van Ik Vertrek, het programma over gezinnen die hun geluk in het buitenland beproeven. Hoe ervaren zij deze uitdaging? Zullen ze het ver weg van hun thuisland redden en zal heimwee hen geen parten spelen? V...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik vertrek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Ik vertrek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik vertrek gemist

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord