Programma gemist?

Melkveehouder van Han Reesink wordt gek van een de de regeltjes die uit het boeren in Nederland onmogelijk maken in en wil tijdens emigreren op tv naar Australië om daar met een nieuw boerenbedrijf te van starten. van Als zoon Erwin, die ook graag het boer wil worden, van hierover de net zo enthousiast blijkt besluiten naar ze op tv de grote stap te met maken. Han wil een namelijk niet naar Australië door vertrekken de zonder een opvolger door te hebben. naar Zijn boerderij op naar het Drentse platteland wordt tijdens snel verkocht en dus kan op tv de reis naar in tijdens de andere kant van tijdens de wereld worden gemaakt, met in tijdens behalve zijn zoon Erwin ook zijn het vrouw Anneke en van met hun kinderen Hanna en Johan. uit De andere zoon van uit met zijn vorige huwelijk, Dennis, blijft tot in groot met verdriet van Han in op tv Nederland achter. De Engelse van taal is voor naar Han en door Anneke een het obstakel en ze het krijgen het het maar lastig onder de knie. uit Maar het grootste uit probleem is toch wel de dat er bij het het vertrek op nog geen boerderij de is van gevonden...

De naar bar in Spanje speelde in ondanks de onuitputtelijke in inzet van Nico en op tv Sylvia na een uit de aantal maanden nog maar net met quitte. Kunnen ze op tv inmiddels goed leven van op de bar uit of hebben een ze het harde werken van opgegeven?

Nederlanders worden in gevolgd die op tv hun geluk naar in het buitenland het gaan beproeven. Om uiteenlopende redenen vertrekken naar steeds meer de mensen uit op Nederland. De met zon, vrijheid, mentaliteit of ouderwets naar ondernemerschap spelen een rol door in de een verstrekkende beslissing op om je voorgoed het in het buitenland te met vestigen en hier huis van en haard uit achter te laten. door Waar gaan ze naar door toe? Waarom en de wat het laten ze naar achter? We zien tijdens de laatste voorbereidingen in Nederland, het het emotionele van afscheid van vrienden en familie met van en de eerste door onzekere stappen in het land van met bestemming. Van alle tijdens voorspoed en met tegenslag is de kijker met direct getuige tijdens gedurende in de eerste spannende een maanden in het nieuwe het thuisland.

De in Brabantse Mark en Margo den uit Houting beginnen in door de 2011 een naaktcamping met in Slowakije. Een jarenlange droom wordt op tv werkelijkheid. Helaas zit op tv het op ze het eerste seizoen niet door mee. naar De verbouwing met kost meer dan van verwacht en het regent tijdens constant waardoor de gasten op tv wegblijven. op tv Mark moet in de de winter noodgedwongen zijn oude baan het als printerreparateur een oppakken. De zomer van erna hebben van ze meer geluk, ze het hebben het dubbele uit aantal gasten de en ook het weer werkt op tv mee. de Toch moet Mark ook deze met winter weer met naar op Nederland toe om de eindjes de aan elkaar in te kunnen knopen. Het het seizoen erop gaan naar ze er weer vol het goede de moed tegenaan, met de hoop in nu eindelijk van uit hun camping het Dobrá Lúka te tijdens kunnen op rondkomen..

Joost naar en Susan verruilen Almere van voor Andalusië. In een het gehuchtje Alhaurín van el Grande ligt hun naar toekomst. Het pand de waar de ze een Bed and een Breakfast in willen beginnen, het staat al het acht naar jaar leeg en is onbewoonbaar. Er met is geen water, met op geen elektriciteit, geen het riolering en zelfs door de ramen en deuren ontbreken. Toch op tv heeft op tv Susan het ambitieuze het plan om het deze bouwval in drie maanden een tijd om te turnen met tot een sfeervol op tv gastenverblijf. van Spanje blijkt echter uit een slecht uit land om haast te tijdens hebben; wanneer ze met om 9.00 een uur met de op tv aannemer afspreken, komt met hij doodleuk een week later. een Het het stel werkt de klok op tv rond en vooral Susan pleegt met tijdens roofbouw op haar lichaam. naar Knieën, rug en vingers; van niks functioneert van meer en ze strompelt door door met het leven. Ook het gemis van door haar door 17-jarige zoon met Levy, die in Nederland de achterbleef om zijn studie af door te maken, door valt haar zwaar. door En zo blijkt emigreren tijdens een op tv lichamelijk en emotionele naar uitputtingsslag. En dan moet het het seizoen in nog beginnen...

Als Bob tijdens na een reorganisatie op uit straat komt te met de staan, besluit hij dat alles anders van moet. Samen met op in zijn vrouw Jos tijdens pakt hij zijn boeltje met om in het gehucht Blot de l'Église een nieuw een leven te beginnen. naar tijdens In een oude op watermolen willen de vijftigers een in chambres d'hôtes met met wellness beginnen. het En hoewel het koken niet hun tijdens specialiteit is, zal er ook door tables uit d'hôtes worden aangeboden. Al met de al uit een spannende onderneming. een Vol goede moed gaat het stel op tv aan de naar slag. Alleen, naar het schiet met niet op. De riolering, de op tv elektra en de het verwarming moet door worden aangepakt en de gestelde met deadline wordt ruimschoots tijdens overschreden. En tijdens dan komt een er ook een nog eens verschrikkelijk nieuws uit de Nederland: de broer van op Jos is naar totaal onverwacht uit door het door leven gestapt. De tijd op verstrijkt en Jos en tijdens Bob uit ploeteren dapper door. Hun leven het is een een grote bouwput en uit het is de op vraag of ze daar tijdens ooit tijdens uit gaan komen.

Tuinder van Dave (52) en op interieurstylist Anne (52) verruilen een Delft voor van het Portugese Moncarapacho. door Al voordat Dave de ooit maar één op stap in Portugal had een gezet, met wist hij: 'hier een wil ik oud worden'. Vastbesloten om een naar nooit meer terug te naar keren, vertrekken de twee met in hun op tv oude kever naar hun grond op tv de en hun B&B het in aanbouw. Maar al snel gaat met op tv het mis. De tijdens aannemer vraagt een te de hoge prijs op en levert half werk. van Als de nieuwkomers de rekening van weigeren te betalen, van gooit hij doodleuk met op tv het bijltje erbij neer. een Tot overmaat van ramp wil met de de architect de bouwtekeningen niet op tv teruggeven. Dave en Anne van blijven in ontredderd achter een met een half afgebouwd pand. op tv De bouw ligt stil, op het geld van is uit op en zonder de tekeningen naar kunnen ze niet verder. in Gelukkig hebben de ze door een caravan om in op te wonen naar en groene vingers waarmee ze in de naar ieder geval de het tuin aan kunnen leggen. Maar naar of die B&B er het ooit gaat het komen?

Henk en op tv Carolien Peters verruilden naar in 2007 hun geliefde uit Groesbeek in voor de bloemetjes uit en bijtjes tijdens op een eilandje in Costa Rica. op tv De naar twee zijn helemaal in in hun in sas tussen de het apen en Heliconia-bomen. Maar leven in in door het paradijs kent door zijn keerzijden. Ze uit worden geteisterd door tropische stormen, op tv ze het zijn gebonden aan hun bedrijf, en een kunnen in daarom nooit op terug naar Nederland om hun familie door te zien. Als met uit ze in 2016 bruut worden de overvallen, besluiten ze tijdens Heliconia van Island definitief achter zich op tv te laten. We treffen de van Groesbekers op de het in camping in Plasmolen. in Ook bij familie Scholten liep het tijdens avontuur anders tijdens dan gehoopt. tijdens Wampie, Hans en de de kinderen Peer, Mats en door Lara vertrokken in een 2006 naar het het Franse Casseneuil. het Ze kochten daar een het gigantisch landgoed. Hans het kwakkelde een met zijn gezondheid tijdens en 'ontstressen' was naar het doel. Met een onverkoopbaar een huis, de op tv zorg voor drie opgroeiende tijdens de kinderen, én de verbouwing van hun op chambres d'hôtes met kwam daar maar uit weinig de van terecht. Hans was genoodzaakt om in zijn baan het in Nederland aan met te houden. Jarenlang pendelde het op tv hij op en op neer en bestierde Wampie in haar in eentje tijdens hun bedrijf in Frankrijk. In met met 2017 keert het hele gezin in terug het na een tragische mededeling: het Hans is ongeneeslijk naar ziek.

Paramedisch natuurkundig therapeut tijdens Nicole (53) vindt van dat er een te veel op oorvervuiling in Nederland is. En het dat doet de haar getraumatiseerde paard Zazou op tv geen goed. tijdens Dit heeft haar naar doen besluiten om te een vertrekken. tijdens Ze heeft samen de met haar man Cosmas (55) in - die gelukkig naar ook mee van wil - op een chateau gekocht het in de een Franse Pyreneeën. In op tv het hoogseizoen bieden ze kamers voor tijdens toeristen aan en in op de rest van het jaar willen op tv ze tijdens mensen ontvangen die door op Nicole behandeld willen het worden. Nicole beschikt uit over geneeskrachtige gaven, werkt het met energiebanen en op tv op tv kan dingen heel goed aanvoelen. Paardenvriendin van Thérèse een (40) gaat tijdens ook mee. Nicole is de van mening een dat ze heel goed kan helpen de door met het ontvangen van gasten en een het op verzorgen van een de paarden. Cosmas heeft zo zijn naar naar bedenkingen over Thérèse. Volgens tijdens hem is het het een pittige dame die nog naar wel de eens voor problemen kan gaan van naar zorgen...

Ruud en Netty tijdens uit Limburg vertrokken naar in 2013 naar op tv het een Duitse Oberstdorf. naar Zonder enige ervaring openden ze daar naar het een chocoladewinkel. Het werd een een groot succes. met De chocolaatjes vonden gretig aftrek naar en de de nieuwkomers werkten de tien uur per een dag. Eind goed op al goed, zou je met denken. Toch treffen we een het de stel zes jaar het later niet in de Duitsland maar in Oostenrijk, tijdens waar door Ruud kaartjes verkoopt tijdens voor de skilift! Maar dat is met niet waar tijdens de twee voor naar naar Mühlbach am tijdens Hochkönig zijn op vertrokken. De drukte in in de chocoladewinkel brak op ze uit op. En ze hadden uit nog een naar andere droom... Ook op bij familie van den Hurk tijdens is niets tijdens meer zoals het was. van De Brabanders tijdens vertrokken in 2009 naar met Sevilla in om Maartens droom te volgen: weg een naar uit de dagelijkse door sleur en een eigen Bed & uit Breakfast. Zijn echtgenote met op Monique en dochter Sanne gingen met door lood van in de schoenen door mee. Al snel besluit naar Maarten, het tot onvrede van naar zijn vrouw, om de koop door uit te de stellen totdat de door huizenprijzen gezakt van zijn. De verveling slaat toe een en Monique tijdens en Sanne twijfelen op tv ernstig aan hun toekomst van in Spanje. Tien jaar door uit later runt Monique een tijdens succesvol gastenverblijf in een Espartinas, Maarten staat op het door punt een op bistro te openen het in Sevilla, Sanne studeert op tv op rechten en de familie het is uitgebreid met met een klein op Spanjaardje! Ondanks dat op tv de zaken er van goed voorstaan, is een de Brabantse gezelligheid ver door te zoeken in huize van uit door den Hurk. Gelukkig zijn ze hun tijdens zachte in G niet door verloren.

Surfschoolhouder in Sjors (24) viel ruim een een in jaar geleden als een blok voor met de naar blonde salesaccountant Lieke de (25). Tijdens hun eerste op tv gezamenlijke vakantie in tijdens Indonesië in besluit het stel hun geluk op de in Bali te beproeven naar en daar een uit Yoga Retreat te beginnen. Binnen met een van week tijd hebben ze een geschikt uit stuk de grond gevonden middenin Hipster Paradise het het Changgu. Met spaargeld en wat geleende tijdens centen van de op tv ouders van Lieke een kunnen ze in het van project financieren. Dat door er al 461 yogacentra op uit het eiland zijn, maakt de op volgens hen niet uit, want het zij doen het anders door en door beter! De bouw op gaat van start tijdens en Sjors en Lieke tijdens coördineren dit alles de vanuit op Nederland. En dat is spannend, een want ze zullen op tv het resultaat pas zien van als ze geëmigreerd in zijn. En op dan is naar het te hopen de dat de rustzoekende yogi ze uit weet te vinden op tv én met dat Lieke een goede de gastvrouw wordt. naar Want zoals ze zelf de zegt: 'Ik kom uit het de mode, op en hospitality in is niet direct in mijn ding.'

Meubelmaker met Dennis Henebiens het (39) en zelfstandig ondernemer Vanessa tijdens van Hemert (38) van verruilen het bruisende door Rotterdam voor het naar Oostenrijkse Mallnitz. het Voor Dennis gaat er een op tv lang gekoesterde droom op tv in vervulling: door 'Wat is met er nou mooier dan tussen het de bergen te door wonen?' De op tv Rotterdamse Vanessa heeft van zo haar met bedenkingen. Ze in vraagt zich af of in ze zich op thuis gaat voelen in een slapend met dorp. De opa's het naar en oma's in stomme door verbazing achterlatend, vertrekt op tv het stel samen naar met hun kinderen Senna van (5) en Izabella (2). het Het gezin neemt uit een pension over, de door waarvan het jaren '70 van interieur een flinke uit opknapbeurt kan gebruiken. op tv Er is haast geboden, tijdens want slechts tijdens drie weken na de officiële op in overdracht barst het wintersportseizoen los. En van in dan lopen er ook van nog twee kleine kinderen een rond op tv die de nodige aandacht verdienen. Het op tv de nieuwe Oostenrijkse leven is met in ieder een geval vol uitdaging...

Buschauffeur Remco het (52) en huishoudelijk hulp een het Colinda (52) gaan de eerste glamping de van Brazilië tijdens bouwen. Ze het denken dat het een op gat in de de markt in is, want 'een glamping is er naar op nog niet!' De door twee hebben een braakliggend stuk op grond naar op het eiland Florianópolis gekocht. Het de plan is in om op tv een villa te bouwen een met twee appartementen voor de in verhuur, naar en zes safaritenten de te plaatsen op het terrein. op tv Hun uit piepjonge aannemer heeft nog op nooit een uit huis gebouwd, maar Remco het en Colinda hebben met er 'een goed gevoel' in bij. van Eenmaal aangekomen stapelen naar de problemen zich op: de van bouwers en de door op architect hebben het vooral van druk met ruzie een maken, de bouwvergunning komt niet door rond uit en hun op visum wordt niet verlengd. Ondertussen de is er op nog geen steen gelegd van en verlangt Colinda vanaf een het paradijselijk eiland uit terug naar tijdens haar op tv oude leventje. Want Nederland tijdens was toch in eigenlijk zo slecht naar nog niet.

Vanavond start tijdens het nieuwe van seizoen van Ik uit Vertrek. De komende in weken is een het populaire programma van elke zaterdag om een 20:30 uur te op tv zien op NPO 1. het Er zijn afleveringen met nieuwe in emigranten op die allemaal, op een verschillende bestemmingen, op hun droom gaan verwezenlijken. Hoe verloopt door hun avontuur op tv en lukt het door ze van om hun plan te met realiseren? Daarnaast op is ook te op tv zien hoe het naar (r)emigranten uit eerdere afleveringen tegenwoordig vergaat. uit Leven in zij nog steeds van hun droom? uit Vanavond in de eerste aflevering: een Everth en Frenske tijdens kopen een château in de Frankrijk en willen op een chambres d'hôtes uit tijdens beginnen.

Maikel zit uit vast met gouden handboeien. op tv van Het salaris dat hij van als accountant in verdient, zorgt voor een onbezorgd met bestaan, een waar je niet zo in makkelijk afscheid van neemt. Samen in met naar zijn vrouw Britt van en kinderen Mike en op tv Mikki op leven ze volop het uit Gooische leven. Totdat Britt haar met baan kwijtraakt en tijdens in een op tv depressie belandt. naar Wat zou haar nu van echt gelukkig maken? tijdens 'Een grote de berg sneeuw en een blauwe van lucht', in zo ziet ze op een een dag helder in. tijdens En met zo komt het dat de op tv het hele familie naar een het Oostenrijkse Mülbach am naar Hochköning vertrekt. Hier uit willen ze een luxe appartementen bouwen en uiteindelijk verhuren. naar Na de ski-tochten het die ze in zelf uit zullen begeleiden, moet uit er in de eigen ice-bar flink op tv op worden geaprès-skied. Eenmaal daar op tv blijkt echter dat de het Oostenrijkse autoriteiten met kritisch zijn als het om door uit het uitdelen van vergunningen gaat. de En in dat betekent heel lang wachten. Negen in uit maanden na de geplande uit opening wil het stel tijdens dan eindelijk met hun eerste gasten naar ontvangen. Maar: naar ze zijn nog niet klaar. de De deuren passen niet, het de naar matrassen worden niet geleverd en van de stress op tv slaat een toe...

juni 2021
17-08-2019 19:30

Familie Reesink - boerderij Australië

Ik vertrek - Familie Reesink - boerderij Australië

Melkveehouder Han Reesink wordt gek van de regeltjes die het boeren in Nederland onmogelijk maken en wil emigreren naar Australië om daar een nieuw boerenbedrijf te starten. Als zoon Erwin, die ook graag boer wil worden, hierover net zo ent...

10-08-2019 19:30

Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

Ik vertrek - Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

De bar in Spanje speelde ondanks de onuitputtelijke inzet van Nico en Sylvia na een aantal maanden nog maar net quitte. Kunnen ze inmiddels goed leven van de bar of hebben ze het harde werken opgegeven?

03-08-2019 19:30

Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Ik vertrek - Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Nederlanders worden gevolgd die hun geluk in het buitenland gaan beproeven. Om uiteenlopende redenen vertrekken steeds meer mensen uit Nederland. De zon, vrijheid, mentaliteit of ouderwets ondernemerschap spelen een rol in de verstrekkende ...

27-07-2019 19:30

Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

Ik vertrek - Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

De Brabantse Mark en Margo den Houting beginnen in 2011 een naaktcamping in Slowakije. Een jarenlange droom wordt werkelijkheid. Helaas zit het ze het eerste seizoen niet mee. De verbouwing kost meer dan verwacht en het regent constant waar...

11-05-2019 20:35

Joost en Susan - Spanje

Ik vertrek - Joost en Susan - Spanje

Joost en Susan verruilen Almere voor Andalusië. In het gehuchtje Alhaurín el Grande ligt hun toekomst. Het pand waar ze een Bed and Breakfast in willen beginnen, staat al acht jaar leeg en is onbewoonbaar. Er is geen water, geen elektricite...

04-05-2019 19:55

Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Ik vertrek - Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Als Bob na een reorganisatie op straat komt te staan, besluit hij dat alles anders moet. Samen met zijn vrouw Jos pakt hij zijn boeltje om in het gehucht Blot l'Église een nieuw leven te beginnen. In een oude watermolen willen de vijftigers...

28-04-2019 22:00

Dave en Anne - Portugal

Ik vertrek - Dave en Anne - Portugal

Tuinder Dave (52) en interieurstylist Anne (52) verruilen Delft voor het Portugese Moncarapacho. Al voordat Dave ooit maar één stap in Portugal had gezet, wist hij: 'hier wil ik oud worden'. Vastbesloten om nooit meer terug te keren, vertre...

27-04-2019 19:30

Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Ik vertrek - Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Henk en Carolien Peters verruilden in 2007 hun geliefde Groesbeek voor de bloemetjes en bijtjes op een eilandje in Costa Rica. De twee zijn helemaal in hun sas tussen de apen en Heliconia-bomen. Maar leven in het paradijs kent zijn keerzijd...

20-04-2019 19:30

Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Ik vertrek - Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Paramedisch natuurkundig therapeut Nicole (53) vindt dat er te veel oorvervuiling in Nederland is. En dat doet haar getraumatiseerde paard Zazou geen goed. Dit heeft haar doen besluiten om te vertrekken. Ze heeft samen met haar man Cosmas (...

13-04-2019 19:30

Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ik vertrek - Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ruud en Netty uit Limburg vertrokken in 2013 naar het Duitse Oberstdorf. Zonder enige ervaring openden ze daar een chocoladewinkel. Het werd een groot succes. De chocolaatjes vonden gretig aftrek en de nieuwkomers werkten tien uur per dag. ...

06-04-2019 19:30

Sjors en Lieke

Ik vertrek - Sjors en Lieke

Surfschoolhouder Sjors (24) viel ruim een jaar geleden als een blok voor de blonde salesaccountant Lieke (25). Tijdens hun eerste gezamenlijke vakantie in Indonesië besluit het stel hun geluk op Bali te beproeven en daar een Yoga Retreat te...

30-03-2019 20:30

Familie Henebiens

Ik vertrek - Familie Henebiens

Meubelmaker Dennis Henebiens (39) en zelfstandig ondernemer Vanessa van Hemert (38) verruilen het bruisende Rotterdam voor het Oostenrijkse Mallnitz. Voor Dennis gaat er een lang gekoesterde droom in vervulling: 'Wat is er nou mooier dan tu...

23-03-2019 20:30

Remco en Colinda

Ik vertrek - Remco en Colinda

Buschauffeur Remco (52) en huishoudelijk hulp Colinda (52) gaan de eerste glamping van Brazilië bouwen. Ze denken dat het een gat in de markt is, want 'een glamping is er nog niet!' De twee hebben een braakliggend stuk grond op het eiland F...

16-03-2019 20:30

Terug: Ik Vertrek

Ik vertrek - Terug: Ik Vertrek

Vanavond start het nieuwe seizoen van Ik Vertrek. De komende weken is het populaire programma elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Er zijn afleveringen met nieuwe emigranten die allemaal, op verschillende bestemmingen, hun droom g...

05-01-2019 22:25

Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Ik vertrek - Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Maikel zit vast met gouden handboeien. Het salaris dat hij als accountant verdient, zorgt voor een onbezorgd bestaan, waar je niet zo makkelijk afscheid van neemt. Samen met zijn vrouw Britt en kinderen Mike en Mikki leven ze volop het Gooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik vertrek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Ik vertrek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik vertrek gemist

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!