Programma gemist?

Melkveehouder een Han Reesink wordt het gek van de regeltjes die op van het boeren in Nederland onmogelijk tijdens maken naar en wil emigreren naar Australië met om door daar een nieuw de boerenbedrijf te starten. met Als zoon Erwin, die ook in graag door boer wil worden, op hierover net zo naar enthousiast blijkt besluiten de ze de grote naar stap te maken. Han door wil namelijk niet naar naar Australië vertrekken zonder tijdens een een opvolger te hebben. het Zijn boerderij op het naar Drentse platteland wordt snel verkocht uit en met dus kan de reis door naar de naar andere kant van naar de wereld worden gemaakt, van met behalve zijn op tv zoon Erwin in ook zijn vrouw met Anneke en hun naar kinderen Hanna en Johan. op tv De andere zoon door uit de zijn vorige huwelijk, Dennis, blijft tot op van groot verdriet van Han in op tv Nederland achter. De een Engelse taal tijdens is voor op tv Han en Anneke een met obstakel en ze op tv krijgen het op maar lastig onder de knie. Maar door het grootste probleem de is toch op wel met dat er bij het vertrek nog de geen boerderij een is door gevonden...

De bar in op tv Spanje een speelde ondanks de onuitputtelijke inzet de van Nico en het Sylvia na een de aantal maanden door nog maar net de quitte. op tv Kunnen ze inmiddels goed de leven van de bar uit of hebben ze het tijdens harde door werken opgegeven?

Nederlanders met worden gevolgd die hun geluk met in de het buitenland gaan beproeven. Om van uiteenlopende redenen uit vertrekken steeds meer mensen door uit Nederland. van De zon, naar vrijheid, mentaliteit of ouderwets ondernemerschap uit tijdens spelen een rol in de uit verstrekkende beslissing om uit je voorgoed uit in het buitenland te een vestigen en hier huis op tv en door haard achter te laten. Waar naar gaan op ze naar toe? Waarom en met wat een laten ze achter? naar We zien de laatste van voorbereidingen in Nederland, op het emotionele door afscheid van vrienden en familie het en de eerste op tv onzekere stappen in uit het land de van een bestemming. Van alle voorspoed en tegenslag naar is uit de kijker direct getuige uit gedurende de eerste van spannende maanden tijdens in het nieuwe de thuisland.

De met Brabantse Mark en uit Margo den Houting beginnen in het 2011 in een naaktcamping in Slowakije. Een in jarenlange droom met wordt werkelijkheid. Helaas zit op tv van het ze het het eerste seizoen niet mee. De verbouwing de kost meer dan uit uit verwacht en het regent constant waardoor een van de gasten wegblijven. van Mark moet in door de winter noodgedwongen op zijn oude baan als printerreparateur oppakken. tijdens De zomer naar erna op tv hebben ze meer geluk, naar ze hebben het dubbele aantal de op gasten en ook het weer werkt door mee. Toch op tv moet Mark tijdens ook deze winter weer het naar Nederland een toe om de eindjes van aan elkaar te kunnen de knopen. Het seizoen tijdens erop uit gaan ze er een weer vol goede moed tegenaan, een het met de hoop nu eindelijk op van hun camping Dobrá op Lúka te kunnen op tv naar rondkomen..

Joost tijdens en Susan het verruilen Almere voor de Andalusië. In het in gehuchtje Alhaurín el Grande ligt hun van met toekomst. Het pand waar in ze een door Bed and Breakfast met in willen beginnen, het staat al acht jaar uit leeg en uit is onbewoonbaar. Er op tv is geen water, tijdens geen elektriciteit, geen riolering tijdens en zelfs tijdens de ramen en op tv deuren ontbreken. Toch heeft Susan op tv het ambitieuze tijdens plan om deze een bouwval in drie maanden door tijd met om te turnen op tv tot een sfeervol gastenverblijf. Spanje blijkt in echter een door slecht land om haast met te door hebben; wanneer ze om 9.00 op uur met de uit aannemer met afspreken, komt hij doodleuk van een week later. Het tijdens naar stel werkt de uit klok rond en vooral Susan pleegt op tv van roofbouw op haar op tv lichaam. Knieën, rug uit en vingers; niks functioneert meer de en een ze strompelt door het leven. Ook tijdens door het gemis van haar 17-jarige zoon het in Levy, die in Nederland in achterbleef om tijdens zijn studie af te maken, uit valt haar zwaar. En in zo blijkt emigreren door van een lichamelijk en emotionele uitputtingsslag. op En dan uit moet het seizoen nog uit beginnen...

Als Bob uit na naar een reorganisatie op de straat komt te staan, besluit hij naar dat alles anders de met moet. Samen met zijn vrouw Jos naar pakt door hij zijn de boeltje om in het in gehucht Blot l'Église een nieuw naar leven te in beginnen. het In een oude watermolen willen tijdens de vijftigers een met chambres d'hôtes met in wellness beginnen. naar En hoewel naar koken niet hun specialiteit is, zal van er op tv ook tables d'hôtes worden een aangeboden. Al met het al een spannende onderneming. in Vol goede moed met gaat het stel uit aan de slag. in een Alleen, het schiet uit niet op. De uit riolering, de elektra en de met verwarming moet worden aangepakt het en de het gestelde deadline een wordt ruimschoots een overschreden. En dan komt er ook op nog eens verschrikkelijk het nieuws uit op Nederland: de uit broer van Jos is van totaal onverwacht uit uit het leven gestapt. uit De tijd naar verstrijkt en een Jos en Bob het ploeteren dapper door. Hun leven met is een grote een bouwput en het is de de vraag of naar van ze daar ooit uit gaan in komen.

Tuinder op tv Dave (52) en interieurstylist van Anne (52) verruilen uit Delft voor naar het Portugese Moncarapacho. door Al voordat Dave ooit maar de van één stap in Portugal had door gezet, op tv wist hij: 'hier naar wil ik oud worden'. Vastbesloten om het nooit meer een terug tijdens te keren, vertrekken de twee in de hun oude kever door naar hun een grond naar en hun B&B in aanbouw. Maar door al snel door gaat het met mis. De aannemer vraagt naar een te hoge prijs door naar en levert half werk. Als in de de nieuwkomers de rekening weigeren te in betalen, gooit uit hij doodleuk het op bijltje erbij neer. op tv Tot overmaat van van ramp wil de de architect de bouwtekeningen niet teruggeven. van Dave en Anne op tv blijven ontredderd achter van met een half in afgebouwd pand. De het bouw ligt door stil, het geld de is op en op tv zonder de de tekeningen kunnen de ze niet verder. Gelukkig hebben ze een een caravan door om in op tv te wonen in en groene vingers op waarmee ze in ieder tijdens geval de tuin aan in kunnen door leggen. Maar of naar die B&B er het ooit gaat komen?

Henk de en Carolien Peters verruilden het in 2007 op tv hun geliefde uit Groesbeek voor de bloemetjes de en bijtjes op een de eilandje in Costa Rica. van naar De twee zijn helemaal op in hun sas tussen het de in apen en Heliconia-bomen. Maar leven in naar op het paradijs kent de zijn keerzijden. Ze in worden geteisterd door tropische stormen, ze tijdens zijn gebonden van aan hun bedrijf, door en kunnen daarom nooit met terug naar Nederland uit om hun familie in te zien. op tv Als ze in 2016 op tv bruut worden het overvallen, besluiten ze Heliconia van Island definitief naar achter zich te uit laten. We treffen de een Groesbekers op de door camping van in Plasmolen. uit Ook bij familie met Scholten liep het avontuur van anders dan gehoopt. Wampie, tijdens Hans en de met kinderen Peer, Mats de en Lara vertrokken het in 2006 een naar het op Franse Casseneuil. Ze kochten tijdens daar een door gigantisch landgoed. Hans kwakkelde in met zijn gezondheid het en 'ontstressen' was het door doel. Met naar een onverkoopbaar huis, de naar zorg voor drie opgroeiende van kinderen, én de uit verbouwing de van hun chambres een d'hôtes kwam daar maar weinig tijdens naar van terecht. Hans was genoodzaakt op om zijn baan in door Nederland aan tijdens te houden. tijdens Jarenlang pendelde op tv hij op en uit neer en bestierde Wampie naar in haar eentje hun met bedrijf in Frankrijk. In tijdens 2017 van keert het hele gezin terug uit na een tragische op mededeling: Hans is in het ongeneeslijk ziek.

Paramedisch in natuurkundig therapeut van Nicole (53) vindt dat er op te veel oorvervuiling in tijdens tijdens Nederland is. En dat doet haar een van getraumatiseerde paard Zazou geen goed. Dit tijdens heeft haar doen uit besluiten om op te vertrekken. uit Ze heeft samen met haar een man de Cosmas (55) van - die gelukkig ook met mee wil - een chateau een gekocht in de in Franse Pyreneeën. uit In het hoogseizoen uit bieden ze kamers met voor toeristen aan het en een de rest van het jaar met willen ze mensen op tv ontvangen die door Nicole in behandeld willen worden. van Nicole beschikt over uit geneeskrachtige een gaven, werkt met met energiebanen en kan dingen heel de goed aanvoelen. naar Paardenvriendin Thérèse in (40) gaat door ook mee. Nicole is met van mening op dat ze heel goed het kan helpen op tv met het ontvangen van gasten op en het op tv verzorgen van de met paarden. Cosmas heeft de zo zijn bedenkingen over Thérèse. in Volgens hem door is het een pittige van uit dame die nog wel van eens voor problemen naar kan gaan met zorgen...

Ruud door en Netty uit uit Limburg vertrokken op tv in 2013 naar het Duitse op Oberstdorf. Zonder enige door ervaring openden uit ze daar een uit chocoladewinkel. Het werd een groot in succes. De door chocolaatjes vonden in gretig aftrek tijdens en de nieuwkomers met werkten tien uur per door dag. Eind goed al goed, op zou je op denken. tijdens Toch treffen we het met stel zes jaar van later niet in Duitsland maar door in Oostenrijk, waar met Ruud kaartjes verkoopt de voor een de skilift! Maar op dat is niet van waar de op twee voor naar Mühlbach am een Hochkönig zijn vertrokken. De het drukte in de op de chocoladewinkel brak ze in op. En ze hadden in nog een andere droom... Ook door bij naar familie van den met Hurk is niets meer zoals door het was. door De met Brabanders vertrokken in 2009 naar Sevilla van om naar Maartens droom het te volgen: weg uit de dagelijkse tijdens sleur en door een eigen in Bed & in Breakfast. Zijn echtgenote met Monique en dochter Sanne de gingen met uit lood in de schoenen mee. van Al snel op besluit Maarten, tot onvrede van tijdens zijn vrouw, om een de tijdens koop uit te stellen op tv totdat de huizenprijzen gezakt op op zijn. De verveling slaat naar toe en het Monique en Sanne twijfelen ernstig aan het hun toekomst in met een Spanje. Tien jaar later runt Monique van een succesvol gastenverblijf op in Espartinas, Maarten een staat op het tijdens punt met een bistro te openen de in Sevilla, door Sanne studeert rechten en van de familie is uitgebreid met het met een klein naar Spanjaardje! Ondanks dat tijdens de zaken er goed voorstaan, is door de Brabantse op gezelligheid door ver te zoeken in huize een van den tijdens Hurk. Gelukkig zijn ze hun naar zachte op G niet de verloren.

Surfschoolhouder Sjors (24) door viel op ruim een jaar geleden als op tv een blok de voor de naar blonde salesaccountant Lieke (25). Tijdens uit hun eerste gezamenlijke van vakantie het in Indonesië besluit het stel van door hun geluk op de Bali te beproeven en op tv daar een met Yoga Retreat te beginnen. een Binnen een week tijd het hebben ze een geschikt uit de stuk grond gevonden de middenin Hipster Paradise Changgu. Met spaargeld de en van wat geleende centen van tijdens de naar ouders van Lieke op tv kunnen ze het project financieren. Dat met er een al 461 yogacentra op het tijdens eiland door zijn, maakt volgens hen niet naar uit, want zij tijdens doen het van anders en beter! De een bouw een gaat van start en Sjors de en op Lieke coördineren dit alles in vanuit Nederland. En van dat is spannend, want de ze zullen uit het resultaat een pas zien als ze de geëmigreerd zijn. En naar dan is het te van hopen dat de het rustzoekende yogi uit ze weet tijdens te vinden én dat Lieke door een goede gastvrouw op tv wordt. in Want zoals ze zelf van zegt: 'Ik op tv kom uit de het mode, en hospitality is niet met naar direct mijn ding.'

Meubelmaker van Dennis Henebiens (39) op tv en zelfstandig ondernemer Vanessa naar van Hemert (38) het verruilen het bruisende Rotterdam met op voor het Oostenrijkse Mallnitz. op Voor Dennis gaat er tijdens een lang het gekoesterde droom in vervulling: 'Wat het in is er nou mooier dan naar tussen de de bergen te wonen?' De het Rotterdamse Vanessa heeft met zo een haar bedenkingen. Ze van vraagt zich af of de ze zich thuis tijdens gaat voelen een in een slapend uit dorp. De opa's en oma's in op tv stomme in verbazing achterlatend, vertrekt het door stel samen met hun het kinderen Senna het (5) en van Izabella (2). Het van gezin neemt een pension over, een waarvan tijdens het jaren '70 interieur van een flinke door opknapbeurt kan gebruiken. Er is door een haast geboden, want slechts naar drie weken het na de officiële overdracht naar barst het wintersportseizoen los. En naar dan lopen op tv er in ook nog twee kleine een kinderen rond die de nodige op tv aandacht verdienen. tijdens Het nieuwe Oostenrijkse in leven is door in ieder geval naar vol uitdaging...

Buschauffeur het Remco (52) en met huishoudelijk hulp Colinda (52) het gaan de door eerste glamping van Brazilië bouwen. het Ze de denken dat het een gat een in de op tv markt is, van want 'een een glamping is er op nog niet!' De de twee hebben een braakliggend stuk grond naar op het op tv eiland uit Florianópolis gekocht. Het een plan is om een in villa te bouwen met twee op tv appartementen voor door de van verhuur, en zes safaritenten te op tv plaatsen op het terrein. de Hun piepjonge aannemer een heeft nog nooit in een huis gebouwd, het maar een Remco en de Colinda hebben er 'een uit goed gevoel' bij. Eenmaal aangekomen een van stapelen de problemen zich op: met de naar bouwers en de architect door hebben het vooral druk een met ruzie maken, op de bouwvergunning komt niet het rond en hun met op visum wordt niet verlengd. Ondertussen een is er nog geen op steen gelegd het en verlangt van Colinda vanaf het paradijselijk eiland op tv terug de naar haar door oude leventje. Want Nederland was toch op een eigenlijk zo slecht nog een niet.

Vanavond start het in nieuwe seizoen van in Ik Vertrek. het De komende weken is op het in populaire programma elke zaterdag om in 20:30 uit uur te zien tijdens op NPO het 1. Er zijn afleveringen met de nieuwe emigranten tijdens die allemaal, op door verschillende bestemmingen, naar hun droom gaan verwezenlijken. tijdens Hoe verloopt hun avontuur en tijdens lukt het door ze om hun plan door te realiseren? met Daarnaast is ook te op tv het zien hoe het (r)emigranten uit eerdere door afleveringen tegenwoordig uit vergaat. Leven zij nog de steeds hun droom? met van Vanavond in de eerste aflevering: Everth op tv en Frenske kopen met een château in in tijdens Frankrijk en willen een chambres het d'hôtes uit beginnen.

Maikel zit van vast met gouden door handboeien. Het uit salaris dat hij als de accountant verdient, een zorgt voor een onbezorgd naar bestaan, op tv waar je niet zo de makkelijk afscheid naar van neemt. Samen in met zijn vrouw Britt en tijdens kinderen Mike en Mikki een leven ze uit volop de het Gooische leven. een Totdat Britt haar baan kwijtraakt in en in een tijdens depressie belandt. Wat zou van haar nu echt met een gelukkig maken? 'Een grote een berg sneeuw en naar een blauwe lucht', zo ziet van naar ze op een met dag helder in. op tv En zo komt het dat naar de hele familie uit naar het Oostenrijkse door Mülbach am Hochköning vertrekt. naar uit Hier willen ze luxe een appartementen bouwen en uiteindelijk uit verhuren. uit Na de ski-tochten die ze uit zelf zullen begeleiden, moet van er in de tijdens eigen ice-bar flink met worden geaprès-skied. Eenmaal met met daar blijkt echter dat de Oostenrijkse uit autoriteiten kritisch door zijn door als het om uit het uitdelen van een vergunningen gaat. En door dat betekent heel lang wachten. Negen uit maanden in na de geplande opening op tv wil het stel tijdens dan door eindelijk hun eerste gasten ontvangen. op tv Maar: een ze zijn nog niet klaar. naar De deuren passen van niet, door de matrassen worden niet geleverd tijdens en van de stress slaat tijdens toe...

februari 2020
17-08-2019 19:30

Familie Reesink - boerderij Australië

Ik vertrek - Familie Reesink - boerderij Australië

Melkveehouder Han Reesink wordt gek van de regeltjes die het boeren in Nederland onmogelijk maken en wil emigreren naar Australië om daar een nieuw boerenbedrijf te starten. Als zoon Erwin, die ook graag boer wil worden, hierover net zo ent...

10-08-2019 19:30

Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

Ik vertrek - Folow up Sylvia en Nico - beachbar in Spanje

De bar in Spanje speelde ondanks de onuitputtelijke inzet van Nico en Sylvia na een aantal maanden nog maar net quitte. Kunnen ze inmiddels goed leven van de bar of hebben ze het harde werken opgegeven?

03-08-2019 19:30

Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Ik vertrek - Follow up Familie Trustfull - autogarage Suriname

Nederlanders worden gevolgd die hun geluk in het buitenland gaan beproeven. Om uiteenlopende redenen vertrekken steeds meer mensen uit Nederland. De zon, vrijheid, mentaliteit of ouderwets ondernemerschap spelen een rol in de verstrekkende ...

27-07-2019 19:30

Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

Ik vertrek - Follow up Mark en Margot - naaktcamping Slowakije

De Brabantse Mark en Margo den Houting beginnen in 2011 een naaktcamping in Slowakije. Een jarenlange droom wordt werkelijkheid. Helaas zit het ze het eerste seizoen niet mee. De verbouwing kost meer dan verwacht en het regent constant waar...

11-05-2019 20:35

Joost en Susan - Spanje

Ik vertrek - Joost en Susan - Spanje

Joost en Susan verruilen Almere voor Andalusië. In het gehuchtje Alhaurín el Grande ligt hun toekomst. Het pand waar ze een Bed and Breakfast in willen beginnen, staat al acht jaar leeg en is onbewoonbaar. Er is geen water, geen elektricite...

04-05-2019 19:55

Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Ik vertrek - Jos en Bob - Frankrijk, Blot l'Église

Als Bob na een reorganisatie op straat komt te staan, besluit hij dat alles anders moet. Samen met zijn vrouw Jos pakt hij zijn boeltje om in het gehucht Blot l'Église een nieuw leven te beginnen. In een oude watermolen willen de vijftigers...

28-04-2019 22:00

Dave en Anne - Portugal

Ik vertrek - Dave en Anne - Portugal

Tuinder Dave (52) en interieurstylist Anne (52) verruilen Delft voor het Portugese Moncarapacho. Al voordat Dave ooit maar één stap in Portugal had gezet, wist hij: 'hier wil ik oud worden'. Vastbesloten om nooit meer terug te keren, vertre...

27-04-2019 19:30

Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Ik vertrek - Follow up Familie Peters en Familie Scholten

Henk en Carolien Peters verruilden in 2007 hun geliefde Groesbeek voor de bloemetjes en bijtjes op een eilandje in Costa Rica. De twee zijn helemaal in hun sas tussen de apen en Heliconia-bomen. Maar leven in het paradijs kent zijn keerzijd...

20-04-2019 19:30

Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Ik vertrek - Cosmas, Nicole en Thérèse in Frankrijk

Paramedisch natuurkundig therapeut Nicole (53) vindt dat er te veel oorvervuiling in Nederland is. En dat doet haar getraumatiseerde paard Zazou geen goed. Dit heeft haar doen besluiten om te vertrekken. Ze heeft samen met haar man Cosmas (...

13-04-2019 19:30

Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ik vertrek - Follow-up: Ruud en Netty & familie van de Hurk

Ruud en Netty uit Limburg vertrokken in 2013 naar het Duitse Oberstdorf. Zonder enige ervaring openden ze daar een chocoladewinkel. Het werd een groot succes. De chocolaatjes vonden gretig aftrek en de nieuwkomers werkten tien uur per dag. ...

06-04-2019 19:30

Sjors en Lieke

Ik vertrek - Sjors en Lieke

Surfschoolhouder Sjors (24) viel ruim een jaar geleden als een blok voor de blonde salesaccountant Lieke (25). Tijdens hun eerste gezamenlijke vakantie in Indonesië besluit het stel hun geluk op Bali te beproeven en daar een Yoga Retreat te...

30-03-2019 20:30

Familie Henebiens

Ik vertrek - Familie Henebiens

Meubelmaker Dennis Henebiens (39) en zelfstandig ondernemer Vanessa van Hemert (38) verruilen het bruisende Rotterdam voor het Oostenrijkse Mallnitz. Voor Dennis gaat er een lang gekoesterde droom in vervulling: 'Wat is er nou mooier dan tu...

23-03-2019 20:30

Remco en Colinda

Ik vertrek - Remco en Colinda

Buschauffeur Remco (52) en huishoudelijk hulp Colinda (52) gaan de eerste glamping van Brazilië bouwen. Ze denken dat het een gat in de markt is, want 'een glamping is er nog niet!' De twee hebben een braakliggend stuk grond op het eiland F...

16-03-2019 20:30

Terug: Ik Vertrek

Ik vertrek - Terug: Ik Vertrek

Vanavond start het nieuwe seizoen van Ik Vertrek. De komende weken is het populaire programma elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Er zijn afleveringen met nieuwe emigranten die allemaal, op verschillende bestemmingen, hun droom g...

05-01-2019 22:25

Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Ik vertrek - Fam. de Groot - Oostenrijk, Mülbach am Hochköning

Maikel zit vast met gouden handboeien. Het salaris dat hij als accountant verdient, zorgt voor een onbezorgd bestaan, waar je niet zo makkelijk afscheid van neemt. Samen met zijn vrouw Britt en kinderen Mike en Mikki leven ze volop het Gooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik vertrek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik vertrek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik vertrek bij Ik vertrek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik vertrek. Heb je een uitzending van Ik vertrek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik vertrek gemist

Ik vertrek is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep TROS. In dit televisieprogramma worden Nederlandse gezinnen een tijdje gevolgd met hun reis naar het buitenland om bijvoorbeeld een hotel, camping of restaurant te beginnen. Ook kijken ze soms terug met een gezin 1 jaar later na hun emigratie naar het buitenland.

Uitzending gemist van Ik vertrek? Hier kun je alle uitzendingen van Ik vertrek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!