Programma gemist?

Afl.: Breda (1). een De elfjarige uit Vincent Eijkelenboom is tijdens op zijn vakantie tijdens in Breda in de de speeltuin op zijn van knie gevallen. De het Ambulancedienst uit brengt de heer op tv Van Gaans naar het Amphia naar Ziekenhuis, locatie Molengracht de in Breda. Hij door op tv heeft hartklachten en is door zijn het huisarts naar de het met Acute Harthulp gestuurd voor een op tv catheterisatie (een dotterprocedure). Jody door Jansen met heeft in het zwembad een naar elleboog in op tv haar gezicht het gekregen. Meneer Torenbos tijdens is door zijn enkel uit geknakt, toen de door hond van zijn zoon naar tegen door hem aansprong. De kleine in Nia Landveld op tv van één kan haar het duim tijdens niet strekken. Ze is op door de huisarts van doorgestuurd.

Frank van op tv Vugt, bosbouwer in door opleiding, heeft op tv een vervelend bedrijfsongeval met een van kloofmachine gehad. op tv De Ambulancedienst brengt meneer uit Mekkes naar de in Spoedeisende Hulp in van het Wilhelmina op Ziekenhuis in naar Assen, hij heeft erge op tv last door van pijn op de de borst. Mevrouw Elands is met door naar haar fiets gevallen en daarbij door op haar pols terechtgekomen. van Marjolein Wijkel tijdens is tijdens een wielerwedstrijd naar hard op straat met gevallen. een Zij heeft last van haar op kaak en de schouder.

Mevrouw op De Boer van is hard gevallen, maar kan uit zich het dat niet herinneren. De Ambulancedienst brengt de naar Mike Kruijthof naar de naar Spoedeisende Hulp van tijdens het Wilhelmina Ziekenhuis het in Assen. Hij is tijdens de een wielerwedstrijd gevallen het en heeft hierbij naar zijn het bovenbeen geblesseerd. Sjaak Meijwaard is door op de glijbaan in met zijn vinger de op blijven haken. Bij een de Spoedeisende Hulp door meldt zich Jeremy Meek. Hij is de zomaar tijdens onwel geworden. Zijn moeder het is bang voor uit epilepsie.

Robin de Kristoffers heeft een onaangenaam ongelukje in opgelopen. De naar Ambulancedienst brengt mevrouw Van op der de Klap naar op de Spoedeisende Hulp van in het Wilhelmina tijdens Ziekenhuis in Assen. Zij een is uit een op taxi gevallen. Ria Stenveld met heeft uit zich bij de Spoedeisende Hulp op tv gemeld, naar omdat ze last heeft van op tv hartritmestoornissen. Michelle Groeneveld is een naar onder haar paard terechtgekomen, ze heeft naar nu last in van op tv haar onderbeen.

Jacqueline tijdens Sahetapy heeft sinds gisteren van erg op tv last van rugpijn en haar linkerbeen in in is opgezwollen. De Ambulancedienst door brengt mevrouw Walop door naar de Spoedeisende Hulp tijdens van het Wilhelmina een Ziekenhuis in Assen. Zij uit heeft het erg een in benauwd, men vermoedt 'astma het cardiale'. De 4-jarige van Eva Geerders heeft bij de een in attractie haar voet ergens tussen tijdens gekregen. Bij de Spoedeisende de Hulp tijdens meldt zich Patrick Hermans, hij van is door door een hond in gebeten.

Afl.: tijdens Assen (3). Gabrielle Hamminga heeft naar vermoedelijk een stukje een van een onbekende op tv paddestoel gegeten. door De Ambulancedienst brengt mevrouw in Stoetman naar het de tijdens Spoedeisende Hulp van van het Wilhelmina Ziekenhuis in met Assen. Zij is zomaar gevallen met en op tv heeft nu naar last van elleboog, op tv heup en arm. Bij Tom Sikkens in is voor de tijdens zoveelste met keer zijn schouder uit de tijdens kom geschoten. een Herman Kwant op tv is op een ongelukkige wijze naar uit een zijn vrachtwagen op gestapt.

Afl.: een Meander Medisch Centrum Amersfoort. De tijdens tweejarige Julian van door door Ede heeft sinds enige van tijd een pijnlijke de plek op zijn op tv achterhoofd. De Ambulancedienst brengt het Daniëlle het van Dijk naar op tv de Spoedeisende Hulp het van het Meander Medisch het Centrum, locatie Lichtenberg in op Amersfoort. Tijdens tijdens een voetbalwedstrijd is naar haar enkel dubbelgeklapt. door De Ambulancedienst brengt door de 79-jarige mevrouw Koster tijdens binnen, ook zij is tijdens op ongelukkig gevallen. Bij de Spoedeisende uit Hulp de meldt zich Melvin Heijmans. Hij naar heeft met een door slijptol in de zijn vinger op tv geslepen.

Afl.: Meander op tv Medisch Centrum een Amersfoort. De zevenjarige Bente van van op Breemen is op school van door het klimrek gevallen in en op de haar pols terechtgekomen. De in Ambulancedienst brengt meneer Witteveen op tv op tv naar de Spoedeisende Hulp van tijdens het Meander door Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in naar door Amersfoort. Hij heeft een ongeluk uit gehad met zijn scootmobiel. op van De Ambulancedienst brengt Corina een Schenau binnen. op tv Door een vlam in de met pan heeft uit ze nu tijdens ademhalingsmoeilijkheden. Meneer Van Raamsdonk heeft in een bedrijfsongeval van gehad en heeft tijdens nu pijn in zijn het borstkas.

Wim Vlaanderen op heeft met last van hartkloppingen na gebruik van van amfetamine. De op Ambulancedienst brengt het mevrouw Czajka naar de Spoedeisende uit Hulp van van het Meander uit Medisch Centrum, locatie Lichtenberg tijdens in tijdens Amersfoort. Ze is met in haar auto van achteren aangereden het het en toen op haar tijdens voorganger gebotst. Erwin op Pietersma is tijdens een tijdje geleden op de trap tijdens gevallen en op tv heeft nu last de van zijn enkel. Ilayda van Yigitsoy is met tijdens het een spelletje uitgegleden met en op haar van hand terechtgekomen.

De Ambulancedienst brengt uit mevrouw Jansen van naar de Spoedeisende Hulp door van op tv het Meander Medisch Centrum, locatie in Lichtenberg in een Amersfoort. Zij is nogal tijdens ongelukkig van haar door een fiets gestapt. Op uit de Spoedeisende Hulp meldt zich Rogier op tv Miltenburg, hij heeft uit last van naar een in rood en pijnlijk been en het is bang voor van trombose.

De in Ambulancedienst brengt Kees Jansen op tv naar de naar Spoedeisende Hulp van het het Meander Medisch Centrum, met locatie het Lichtenberg in Amersfoort. Hij is door met zijn motor onderuit van een gegaan. Meneer Schimmel van heeft tijdens het een klussen beide handen aan met scherpe pennen verwond. Meneer de Van Esveld uit is longpatiënt, moet veel hoesten op tv en uit heeft erge last van met benauwdheid. Bij naar de Spoedeisende Hulp meldt zich de de uit 13-jarige Marieke op Koopman. Zij is met schoolvoetbal in over de bal op gestruikeld.

Afl.: Meander Medisch van Centrum Amersfoort. Bij een de in zestienjarige Koen Schuitema naar is tijdens een turnoefening op voor de zoveelste keer de haar de elleboog uit de kom geschoten. van uit Meneer Geurts meldt met zich bij de in Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch het Centrum, locatie naar Lichtenberg in Amersfoort, de omdat hij het bij het een klussen met een bijl tijdens in zijn been heeft gehakt. van Meneer Van der een Pol heeft last met van benauwdheid en van van pijn tussen de met schouders. Men vreest een in longembolie. De Ambulancedienst brengt mevrouw van Weijman, tijdens zij heeft een op zogenaamde kop-staartbotsing met haar auto in een gehad.

Dani op van Donk heeft kort achter op tv elkaar op twee epileptische aanvallen het gehad, daarom heeft met zijn moeder hem de naar de uit Spoedeisende Hulp gebracht. Meneer Janssen gebruikt in bloedverdunners. Hierdoor in heeft hij eerder en met vaker een op tv bloedneus. De Ambulancedienst brengt in Esmay Lablans uit naar de een Spoedeisende Hulp van het UMC naar Utrecht. tijdens Zij is met haar naar scooter in onderuitgegleden. De Ambulancedienst brengt naar meneer Stijlaart. uit Hij was vanochtend nogal warrig en het kon moeilijk naar praten.

juni 2020
12-10-2011 14:25

Breda (1)

Ingang Oost - Breda (1)

Afl.: Breda (1). De elfjarige Vincent Eijkelenboom is tijdens zijn vakantie in Breda in de speeltuin op zijn knie gevallen. De Ambulancedienst brengt de heer Van Gaans naar het Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht in Breda. Hij heeft hart...

29-11-2010 19:25

Aflevering 176

Ingang Oost - Aflevering 176

Frank van Vugt, bosbouwer in opleiding, heeft een vervelend bedrijfsongeval met een kloofmachine gehad. De Ambulancedienst brengt meneer Mekkes naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, hij heeft erge last van pijn o...

22-11-2010 19:25

Aflevering 175

Ingang Oost - Aflevering 175

Mevrouw De Boer is hard gevallen, maar kan zich dat niet herinneren. De Ambulancedienst brengt Mike Kruijthof naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Hij is tijdens een wielerwedstrijd gevallen en heeft hierbij zij...

15-11-2010 19:25

Aflevering 174

Ingang Oost - Aflevering 174

Robin Kristoffers heeft een onaangenaam ongelukje opgelopen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Van der Klap naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is uit een taxi gevallen. Ria Stenveld heeft zich bij de Spoed...

08-11-2010 19:25

Aflevering 173

Ingang Oost - Aflevering 173

Jacqueline Sahetapy heeft sinds gisteren erg last van rugpijn en haar linkerbeen is opgezwollen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Walop naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij heeft het erg benauwd, men vermoe...

01-11-2010 19:25

Assen (3)

Ingang Oost - Assen (3)

Afl.: Assen (3). Gabrielle Hamminga heeft vermoedelijk een stukje van een onbekende paddestoel gegeten. De Ambulancedienst brengt mevrouw Stoetman naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is zomaar gevallen en h...

25-10-2010 19:25

Aflevering 171

Ingang Oost - Aflevering 171

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

18-10-2010 19:25

Aflevering 170

Ingang Oost - Aflevering 170

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

11-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De tweejarige Julian van Ede heeft sinds enige tijd een pijnlijke plek op zijn achterhoofd. De Ambulancedienst brengt Daniëlle van Dijk naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, loc...

04-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De zevenjarige Bente van Breemen is op school van het klimrek gevallen en op haar pols terechtgekomen. De Ambulancedienst brengt meneer Witteveen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Ce...

27-09-2010 19:25

Aflevering 167

Ingang Oost - Aflevering 167

Wim Vlaanderen heeft last van hartkloppingen na gebruik van amfetamine. De Ambulancedienst brengt mevrouw Czajka naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Ze is met haar auto van achteren ...

20-09-2010 19:25

Aflevering 166

Ingang Oost - Aflevering 166

De Ambulancedienst brengt mevrouw Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Zij is nogal ongelukkig van haar fiets gestapt. Op de Spoedeisende Hulp meldt zich Rogier Miltenburg, hij...

13-09-2010 19:25

Aflevering 165

Ingang Oost - Aflevering 165

De Ambulancedienst brengt Kees Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Hij is met zijn motor onderuit gegaan. Meneer Schimmel heeft tijdens het klussen beide handen aan scherpe pe...

06-09-2010 19:30

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. Bij de zestienjarige Koen Schuitema is tijdens een turnoefening voor de zoveelste keer haar elleboog uit de kom geschoten. Meneer Geurts meldt zich bij de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch C...

12-04-2010 19:25

Aflevering 152

Ingang Oost - Aflevering 152

Dani van Donk heeft kort achter elkaar twee epileptische aanvallen gehad, daarom heeft zijn moeder hem naar de Spoedeisende Hulp gebracht. Meneer Janssen gebruikt bloedverdunners. Hierdoor heeft hij eerder en vaker een bloedneus. De Ambulan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ingang Oost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ingang Oost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ingang Oost bij Ingang Oost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ingang Oost. Heb je een uitzending van Ingang Oost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ingang Oost gemist

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Ingang Oost volgt met de camara de slachtoffers op de afdeling en de medewerkers van de spoedeisende hulp afdeling.

Uitzending gemist van Ingang Oost? Hier kun je alle uitzendingen van Ingang Oost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 12-10-2011 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!