Programma gemist?

Afl.: tijdens Breda (1). De elfjarige van Vincent Eijkelenboom is uit tijdens zijn vakantie uit in Breda een in de speeltuin tijdens op zijn knie gevallen. De van Ambulancedienst met brengt de heer Van de Gaans naar het op tv Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht door in de Breda. Hij uit heeft hartklachten en is door op zijn huisarts naar een de Acute de Harthulp gestuurd voor een uit catheterisatie (een dotterprocedure). het Jody Jansen heeft van in het zwembad op tv een elleboog in het haar met gezicht gekregen. Meneer tijdens Torenbos is door zijn de enkel geknakt, toen de naar hond van zijn zoon door tegen de hem aansprong. op tv De kleine Nia Landveld de van één kan op haar duim het niet strekken. Ze is in door de huisarts uit doorgestuurd.

Frank van Vugt, een bosbouwer het in opleiding, de heeft een vervelend bedrijfsongeval met een een kloofmachine op tv gehad. De Ambulancedienst brengt het meneer Mekkes naar de uit Spoedeisende Hulp van op het Wilhelmina een Ziekenhuis door in Assen, hij heeft erge last naar van pijn op tijdens de borst. Mevrouw door Elands de is met haar de fiets gevallen en op daarbij op het haar pols terechtgekomen. Marjolein Wijkel met is tijdens het een wielerwedstrijd tijdens hard op straat uit gevallen. Zij heeft tijdens last van haar in kaak en schouder.

Mevrouw de De Boer naar is hard gevallen, maar uit kan zich naar dat niet herinneren. De op tv Ambulancedienst brengt Mike naar Kruijthof naar een de Spoedeisende Hulp in van het Wilhelmina Ziekenhuis in een Assen. Hij is tijdens in een op tv wielerwedstrijd gevallen en heeft hierbij uit zijn bovenbeen geblesseerd. van Sjaak Meijwaard met is de op de glijbaan met het zijn vinger blijven in haken. Bij de Spoedeisende Hulp tijdens het meldt zich Jeremy Meek. naar Hij is zomaar onwel naar geworden. Zijn naar moeder is uit bang voor epilepsie.

Robin een Kristoffers heeft een uit onaangenaam ongelukje naar opgelopen. De Ambulancedienst brengt mevrouw van Van der in Klap naar de Spoedeisende Hulp het van uit het Wilhelmina Ziekenhuis in van Assen. Zij is uit de een taxi op tv gevallen. Ria met Stenveld heeft zich bij een de op tv Spoedeisende Hulp gemeld, door omdat ze last heeft van uit hartritmestoornissen. van Michelle Groeneveld is onder haar paard het terechtgekomen, ze heeft een nu last van op haar door onderbeen.

Jacqueline het Sahetapy heeft sinds gisteren erg tijdens last van op rugpijn en haar in linkerbeen is door opgezwollen. De Ambulancedienst brengt door mevrouw Walop de naar de de Spoedeisende Hulp van door het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij met heeft het in erg benauwd, uit men vermoedt 'astma cardiale'. op De 4-jarige Eva Geerders naar heeft bij een een attractie haar op voet ergens tussen het gekregen. Bij de Spoedeisende in de Hulp meldt zich een Patrick Hermans, hij is door de een hond in gebeten.

Afl.: uit Assen (3). Gabrielle Hamminga heeft tijdens op tv vermoedelijk een stukje van het een onbekende de paddestoel gegeten. De Ambulancedienst brengt op mevrouw Stoetman naar de de Spoedeisende Hulp van uit het Wilhelmina tijdens Ziekenhuis in Assen. tijdens Zij is zomaar in gevallen en heeft uit nu last in van elleboog, heup het en arm. op tv Bij Tom Sikkens van is voor de uit zoveelste keer zijn schouder door uit de kom geschoten. Herman met Kwant een is op een ongelukkige wijze uit uit zijn vrachtwagen van tijdens gestapt.

Afl.: Meander op tv Medisch Centrum tijdens Amersfoort. De tweejarige Julian met van Ede in heeft sinds uit enige tijd een pijnlijke plek op op zijn achterhoofd. van De Ambulancedienst een brengt Daniëlle van door Dijk naar de naar Spoedeisende Hulp in van het Meander Medisch Centrum, locatie door Lichtenberg in Amersfoort. het Tijdens op een voetbalwedstrijd is haar de enkel dubbelgeklapt. De met Ambulancedienst met brengt de 79-jarige op mevrouw Koster binnen, ook zij is met ongelukkig gevallen. Bij op tv de in Spoedeisende Hulp meldt zich op Melvin Heijmans. de Hij heeft met op een slijptol door in zijn vinger tijdens geslepen.

Afl.: uit Meander Medisch Centrum tijdens Amersfoort. De zevenjarige Bente van op Breemen is van op op school van het klimrek op tv gevallen en op haar van pols uit terechtgekomen. De Ambulancedienst brengt meneer Witteveen naar naar de Spoedeisende op Hulp van het in Meander Medisch op tv Centrum, tijdens locatie Lichtenberg in op tv Amersfoort. Hij heeft in een ongeluk gehad met met zijn scootmobiel. De Ambulancedienst brengt tijdens Corina de Schenau binnen. Door een vlam met op tv in de pan heeft ze de nu tijdens ademhalingsmoeilijkheden. Meneer Van Raamsdonk heeft naar een met bedrijfsongeval gehad en heeft een nu pijn door in zijn borstkas.

Wim door Vlaanderen heeft last van hartkloppingen met na gebruik een van uit amfetamine. De Ambulancedienst brengt door mevrouw Czajka de naar de Spoedeisende Hulp een van het op Meander Medisch Centrum, locatie uit Lichtenberg in Amersfoort. Ze een is met met haar auto het van achteren aangereden en het toen op met haar voorganger gebotst. Erwin op tv Pietersma is door een tijdje geleden op een de trap uit gevallen en heeft nu van last van zijn op tv enkel. Ilayda Yigitsoy een is tijdens een spelletje uitgegleden tijdens en op door haar hand een terechtgekomen.

De het Ambulancedienst brengt mevrouw Jansen naar op de tijdens Spoedeisende Hulp van met het Meander Medisch naar Centrum, locatie Lichtenberg in van Amersfoort. Zij is nogal door op ongelukkig van haar op fiets gestapt. Op de naar Spoedeisende Hulp door meldt zich Rogier Miltenburg, de hij heeft last van door een rood en uit pijnlijk been en van is op bang voor trombose.

De Ambulancedienst brengt op tv Kees Jansen met naar het de Spoedeisende Hulp met van het Meander Medisch Centrum, locatie in Lichtenberg in Amersfoort. op tv Hij is door met zijn motor onderuit door gegaan. Meneer een Schimmel heeft uit tijdens het klussen beide naar handen aan scherpe pennen door met verwond. Meneer Van Esveld door is longpatiënt, moet op tv veel hoesten en heeft tijdens erge met last van benauwdheid. Bij de Spoedeisende op tv Hulp meldt zich op tv de op 13-jarige Marieke Koopman. door Zij is met schoolvoetbal over naar met de bal gestruikeld.

Afl.: Meander op tv Medisch Centrum Amersfoort. een Bij de zestienjarige Koen de Schuitema is tijdens op tv een turnoefening voor van de naar zoveelste keer haar uit elleboog uit het de kom geschoten. de Meneer Geurts meldt zich bij de in Spoedeisende Hulp met van het Meander Medisch de Centrum, locatie Lichtenberg van een in Amersfoort, omdat hij bij het tijdens door klussen met een bijl een in zijn been heeft gehakt. van Meneer in Van der Pol op tv heeft last op tv van benauwdheid en pijn tussen de een schouders. Men vreest naar een in longembolie. De in Ambulancedienst brengt mevrouw Weijman, zij heeft op een zogenaamde kop-staartbotsing met op met haar auto een gehad.

Dani met van Donk heeft uit kort achter tijdens elkaar twee epileptische aanvallen gehad, op tv daarom heeft zijn moeder de hem tijdens naar de Spoedeisende Hulp de gebracht. Meneer Janssen gebruikt met bloedverdunners. Hierdoor door heeft hij uit eerder en vaker op tv een bloedneus. de De Ambulancedienst brengt tijdens Esmay Lablans naar de Spoedeisende tijdens Hulp van een het UMC het Utrecht. Zij is met in haar scooter onderuitgegleden. de De Ambulancedienst brengt meneer een Stijlaart. met Hij was vanochtend nogal de warrig en kon naar moeilijk praten.

augustus 2019
12-10-2011 14:25

Breda (1)

Ingang Oost - Breda (1)

Afl.: Breda (1). De elfjarige Vincent Eijkelenboom is tijdens zijn vakantie in Breda in de speeltuin op zijn knie gevallen. De Ambulancedienst brengt de heer Van Gaans naar het Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht in Breda. Hij heeft hart...

29-11-2010 19:25

Aflevering 176

Ingang Oost - Aflevering 176

Frank van Vugt, bosbouwer in opleiding, heeft een vervelend bedrijfsongeval met een kloofmachine gehad. De Ambulancedienst brengt meneer Mekkes naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, hij heeft erge last van pijn o...

22-11-2010 19:25

Aflevering 175

Ingang Oost - Aflevering 175

Mevrouw De Boer is hard gevallen, maar kan zich dat niet herinneren. De Ambulancedienst brengt Mike Kruijthof naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Hij is tijdens een wielerwedstrijd gevallen en heeft hierbij zij...

15-11-2010 19:25

Aflevering 174

Ingang Oost - Aflevering 174

Robin Kristoffers heeft een onaangenaam ongelukje opgelopen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Van der Klap naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is uit een taxi gevallen. Ria Stenveld heeft zich bij de Spoed...

08-11-2010 19:25

Aflevering 173

Ingang Oost - Aflevering 173

Jacqueline Sahetapy heeft sinds gisteren erg last van rugpijn en haar linkerbeen is opgezwollen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Walop naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij heeft het erg benauwd, men vermoe...

01-11-2010 19:25

Assen (3)

Ingang Oost - Assen (3)

Afl.: Assen (3). Gabrielle Hamminga heeft vermoedelijk een stukje van een onbekende paddestoel gegeten. De Ambulancedienst brengt mevrouw Stoetman naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is zomaar gevallen en h...

25-10-2010 19:25

Aflevering 171

Ingang Oost - Aflevering 171

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

18-10-2010 19:25

Aflevering 170

Ingang Oost - Aflevering 170

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

11-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De tweejarige Julian van Ede heeft sinds enige tijd een pijnlijke plek op zijn achterhoofd. De Ambulancedienst brengt Daniëlle van Dijk naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, loc...

04-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De zevenjarige Bente van Breemen is op school van het klimrek gevallen en op haar pols terechtgekomen. De Ambulancedienst brengt meneer Witteveen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Ce...

27-09-2010 19:25

Aflevering 167

Ingang Oost - Aflevering 167

Wim Vlaanderen heeft last van hartkloppingen na gebruik van amfetamine. De Ambulancedienst brengt mevrouw Czajka naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Ze is met haar auto van achteren ...

20-09-2010 19:25

Aflevering 166

Ingang Oost - Aflevering 166

De Ambulancedienst brengt mevrouw Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Zij is nogal ongelukkig van haar fiets gestapt. Op de Spoedeisende Hulp meldt zich Rogier Miltenburg, hij...

13-09-2010 19:25

Aflevering 165

Ingang Oost - Aflevering 165

De Ambulancedienst brengt Kees Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Hij is met zijn motor onderuit gegaan. Meneer Schimmel heeft tijdens het klussen beide handen aan scherpe pe...

06-09-2010 19:30

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. Bij de zestienjarige Koen Schuitema is tijdens een turnoefening voor de zoveelste keer haar elleboog uit de kom geschoten. Meneer Geurts meldt zich bij de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch C...

12-04-2010 19:25

Aflevering 152

Ingang Oost - Aflevering 152

Dani van Donk heeft kort achter elkaar twee epileptische aanvallen gehad, daarom heeft zijn moeder hem naar de Spoedeisende Hulp gebracht. Meneer Janssen gebruikt bloedverdunners. Hierdoor heeft hij eerder en vaker een bloedneus. De Ambulan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ingang Oost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ingang Oost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ingang Oost bij Ingang Oost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ingang Oost. Heb je een uitzending van Ingang Oost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ingang Oost gemist

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Ingang Oost volgt met de camara de slachtoffers op de afdeling en de medewerkers van de spoedeisende hulp afdeling.

Uitzending gemist van Ingang Oost? Hier kun je alle uitzendingen van Ingang Oost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 12-10-2011 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord