Programma gemist?

Afl.: het Breda (1). op tv De elfjarige Vincent het Eijkelenboom is tijdens door zijn vakantie in Breda in de in speeltuin op op tv zijn knie gevallen. door De Ambulancedienst brengt de naar heer Van door Gaans naar het op Amphia Ziekenhuis, locatie op Molengracht in uit Breda. Hij heeft hartklachten en op tv is door zijn in in huisarts naar de Acute Harthulp een gestuurd voor een catheterisatie naar (een dotterprocedure). met Jody naar Jansen heeft in het zwembad door een elleboog in haar het gezicht gekregen. in Meneer Torenbos is door van op tv zijn enkel geknakt, een toen de hond van zijn zoon op tegen hem door aansprong. met De kleine Nia Landveld in van één kan door haar duim niet strekken. Ze met is door het de huisarts door doorgestuurd.

Frank van op tv Vugt, bosbouwer op tv in opleiding, heeft een op vervelend een bedrijfsongeval met een kloofmachine gehad. tijdens De Ambulancedienst uit brengt meneer naar Mekkes naar de Spoedeisende Hulp op tv van het een Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, hij op heeft erge het last van pijn op tijdens de borst. het Mevrouw Elands is met de van haar fiets gevallen en daarbij op het haar pols op terechtgekomen. naar Marjolein Wijkel is op tv tijdens een wielerwedstrijd hard in op straat in gevallen. Zij heeft last een van haar kaak en tijdens schouder.

Mevrouw op tv De Boer is een hard gevallen, maar kan zich de dat uit niet herinneren. De Ambulancedienst brengt op tv het Mike Kruijthof naar de Spoedeisende door Hulp op van het Wilhelmina op tv Ziekenhuis in Assen. Hij is in tijdens een wielerwedstrijd naar gevallen en naar heeft hierbij met zijn bovenbeen geblesseerd. met Sjaak Meijwaard is op de van glijbaan met zijn de vinger blijven een haken. Bij de Spoedeisende Hulp een van meldt zich Jeremy Meek. Hij het is zomaar onwel geworden. van Zijn door moeder is bang voor een epilepsie.

Robin tijdens Kristoffers heeft een onaangenaam van ongelukje opgelopen. De Ambulancedienst een brengt tijdens mevrouw Van der van Klap naar uit de Spoedeisende Hulp van op tv het Wilhelmina Ziekenhuis in door Assen. uit Zij is uit een tijdens taxi gevallen. de Ria Stenveld heeft zich bij naar de met Spoedeisende Hulp gemeld, een omdat ze last heeft het van hartritmestoornissen. van Michelle Groeneveld is onder op haar paard terechtgekomen, ze heeft van nu van last van haar naar onderbeen.

Jacqueline op tv Sahetapy heeft sinds een gisteren erg last van de rugpijn naar en haar linkerbeen is opgezwollen. uit De Ambulancedienst van brengt mevrouw Walop op tv naar de Spoedeisende Hulp van naar door het Wilhelmina Ziekenhuis tijdens in Assen. Zij heeft het erg uit benauwd, men een vermoedt uit 'astma cardiale'. De een 4-jarige Eva Geerders heeft een bij een attractie haar een voet ergens met tussen gekregen. naar Bij de Spoedeisende op tv Hulp meldt zich Patrick Hermans, hij de op is door een uit hond gebeten.

Afl.: het Assen (3). Gabrielle Hamminga op heeft vermoedelijk een stukje van van een onbekende uit paddestoel een gegeten. De met Ambulancedienst brengt mevrouw Stoetman in naar de Spoedeisende Hulp van op tv het met Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. in Zij is zomaar gevallen op tv een en heeft nu last van in elleboog, heup en naar arm. Bij op Tom Sikkens is een voor de zoveelste keer zijn van schouder uit de tijdens kom in geschoten. Herman het Kwant is op een ongelukkige in wijze uit naar zijn vrachtwagen door gestapt.

Afl.: Meander Medisch uit in Centrum Amersfoort. De tweejarige Julian in van Ede door heeft sinds in enige tijd een pijnlijke door plek op zijn achterhoofd. op De tijdens Ambulancedienst brengt Daniëlle van Dijk naar het naar de Spoedeisende Hulp van het Meander met Medisch Centrum, in locatie Lichtenberg een in Amersfoort. een Tijdens een voetbalwedstrijd is haar de enkel dubbelgeklapt. De op tv Ambulancedienst brengt de 79-jarige op tv mevrouw Koster tijdens binnen, ook zij op tv is tijdens ongelukkig gevallen. Bij uit de Spoedeisende Hulp meldt uit zich Melvin tijdens Heijmans. Hij heeft met een een slijptol in zijn vinger in het geslepen.

Afl.: met Meander Medisch Centrum Amersfoort. De tijdens van zevenjarige Bente van door Breemen is op school van het uit klimrek gevallen en op in op haar pols terechtgekomen. De Ambulancedienst de brengt meneer Witteveen een naar de Spoedeisende de in Hulp van het uit Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg een in Amersfoort. de Hij heeft een in ongeluk gehad met zijn met scootmobiel. De uit Ambulancedienst brengt uit Corina Schenau binnen. Door een tijdens vlam het in de pan heeft op ze nu ademhalingsmoeilijkheden. van Meneer Van Raamsdonk heeft een tijdens van bedrijfsongeval gehad en heeft nu pijn van in tijdens zijn borstkas.

Wim met Vlaanderen heeft naar last van hartkloppingen na gebruik van met amfetamine. De Ambulancedienst op tv brengt mevrouw Czajka het naar in de Spoedeisende Hulp van het op Meander Medisch in Centrum, locatie Lichtenberg uit in Amersfoort. Ze de is met haar van auto van achteren aangereden de en door toen op haar voorganger gebotst. de het Erwin Pietersma is een op tv tijdje geleden op met de trap een gevallen en heeft nu de last van zijn enkel. Ilayda uit tijdens Yigitsoy is tijdens een een spelletje uitgegleden het en op haar hand het terechtgekomen.

De naar Ambulancedienst brengt mevrouw op Jansen naar op de Spoedeisende Hulp van het Meander in Medisch Centrum, tijdens locatie Lichtenberg de in Amersfoort. Zij de is nogal ongelukkig van haar op tv fiets het gestapt. Op de Spoedeisende Hulp een meldt zich naar Rogier Miltenburg, tijdens hij heeft last uit van een rood en pijnlijk naar been en is naar van bang voor trombose.

De Ambulancedienst brengt op tv Kees Jansen naar de de Spoedeisende naar Hulp van de het Meander het Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in op Amersfoort. Hij op is met zijn motor tijdens onderuit tijdens gegaan. Meneer Schimmel heeft tijdens het in het klussen beide handen naar aan scherpe pennen op tv verwond. Meneer Van Esveld is door longpatiënt, moet op tv veel hoesten in en heeft erge last van de benauwdheid. het Bij de Spoedeisende Hulp meldt zich op tv de naar 13-jarige Marieke Koopman. Zij naar is met schoolvoetbal over op de bal op gestruikeld.

Afl.: Meander het Medisch met Centrum Amersfoort. Bij de zestienjarige naar Koen Schuitema is het tijdens een turnoefening naar voor de door zoveelste keer haar elleboog uit naar de de kom geschoten. uit Meneer Geurts meldt op tv zich bij de Spoedeisende Hulp de van het op Meander Medisch op Centrum, locatie Lichtenberg van in Amersfoort, omdat met hij bij het op klussen met een bijl het in zijn het been heeft gehakt. naar Meneer Van der Pol uit heeft last van benauwdheid en de naar pijn tussen de van schouders. Men vreest een longembolie. De door Ambulancedienst brengt mevrouw op tv Weijman, zij heeft naar een naar zogenaamde kop-staartbotsing de met haar auto met gehad.

Dani van op Donk heeft kort het achter elkaar twee een epileptische aanvallen gehad, daarom tijdens heeft zijn het moeder hem door naar de Spoedeisende Hulp gebracht. een Meneer Janssen gebruikt tijdens bloedverdunners. een Hierdoor heeft hij tijdens eerder en vaker een bloedneus. tijdens met De Ambulancedienst brengt Esmay Lablans op naar de van Spoedeisende Hulp van het met UMC Utrecht. Zij is de met haar scooter tijdens op onderuitgegleden. De Ambulancedienst brengt in meneer Stijlaart. Hij uit was vanochtend op nogal warrig en kon moeilijk tijdens praten.

november 2018
12-10-2011 14:25

Breda (1)

Ingang Oost - Breda (1)

Afl.: Breda (1). De elfjarige Vincent Eijkelenboom is tijdens zijn vakantie in Breda in de speeltuin op zijn knie gevallen. De Ambulancedienst brengt de heer Van Gaans naar het Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht in Breda. Hij heeft hart...

29-11-2010 19:25

Aflevering 176

Ingang Oost - Aflevering 176

Frank van Vugt, bosbouwer in opleiding, heeft een vervelend bedrijfsongeval met een kloofmachine gehad. De Ambulancedienst brengt meneer Mekkes naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, hij heeft erge last van pijn o...

22-11-2010 19:25

Aflevering 175

Ingang Oost - Aflevering 175

Mevrouw De Boer is hard gevallen, maar kan zich dat niet herinneren. De Ambulancedienst brengt Mike Kruijthof naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Hij is tijdens een wielerwedstrijd gevallen en heeft hierbij zij...

15-11-2010 19:25

Aflevering 174

Ingang Oost - Aflevering 174

Robin Kristoffers heeft een onaangenaam ongelukje opgelopen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Van der Klap naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is uit een taxi gevallen. Ria Stenveld heeft zich bij de Spoed...

08-11-2010 19:25

Aflevering 173

Ingang Oost - Aflevering 173

Jacqueline Sahetapy heeft sinds gisteren erg last van rugpijn en haar linkerbeen is opgezwollen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Walop naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij heeft het erg benauwd, men vermoe...

01-11-2010 19:25

Assen (3)

Ingang Oost - Assen (3)

Afl.: Assen (3). Gabrielle Hamminga heeft vermoedelijk een stukje van een onbekende paddestoel gegeten. De Ambulancedienst brengt mevrouw Stoetman naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is zomaar gevallen en h...

25-10-2010 19:25

Aflevering 171

Ingang Oost - Aflevering 171

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

18-10-2010 19:25

Aflevering 170

Ingang Oost - Aflevering 170

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

11-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De tweejarige Julian van Ede heeft sinds enige tijd een pijnlijke plek op zijn achterhoofd. De Ambulancedienst brengt Daniëlle van Dijk naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, loc...

04-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De zevenjarige Bente van Breemen is op school van het klimrek gevallen en op haar pols terechtgekomen. De Ambulancedienst brengt meneer Witteveen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Ce...

27-09-2010 19:25

Aflevering 167

Ingang Oost - Aflevering 167

Wim Vlaanderen heeft last van hartkloppingen na gebruik van amfetamine. De Ambulancedienst brengt mevrouw Czajka naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Ze is met haar auto van achteren ...

20-09-2010 19:25

Aflevering 166

Ingang Oost - Aflevering 166

De Ambulancedienst brengt mevrouw Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Zij is nogal ongelukkig van haar fiets gestapt. Op de Spoedeisende Hulp meldt zich Rogier Miltenburg, hij...

13-09-2010 19:25

Aflevering 165

Ingang Oost - Aflevering 165

De Ambulancedienst brengt Kees Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Hij is met zijn motor onderuit gegaan. Meneer Schimmel heeft tijdens het klussen beide handen aan scherpe pe...

06-09-2010 19:30

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. Bij de zestienjarige Koen Schuitema is tijdens een turnoefening voor de zoveelste keer haar elleboog uit de kom geschoten. Meneer Geurts meldt zich bij de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch C...

12-04-2010 19:25

Aflevering 152

Ingang Oost - Aflevering 152

Dani van Donk heeft kort achter elkaar twee epileptische aanvallen gehad, daarom heeft zijn moeder hem naar de Spoedeisende Hulp gebracht. Meneer Janssen gebruikt bloedverdunners. Hierdoor heeft hij eerder en vaker een bloedneus. De Ambulan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ingang Oost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ingang Oost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ingang Oost bij Ingang Oost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ingang Oost. Heb je een uitzending van Ingang Oost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ingang Oost gemist

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Ingang Oost volgt met de camara de slachtoffers op de afdeling en de medewerkers van de spoedeisende hulp afdeling.

Uitzending gemist van Ingang Oost? Hier kun je alle uitzendingen van Ingang Oost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 12-10-2011 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord