Programma gemist?

Afl.: Breda (1). het De elfjarige Vincent naar de Eijkelenboom is tijdens zijn een vakantie in Breda de in de de speeltuin op zijn knie gevallen. De in Ambulancedienst met brengt de heer Van Gaans op tv naar het Amphia tijdens Ziekenhuis, locatie in Molengracht in Breda. naar Hij heeft hartklachten en in is door op tv zijn huisarts naar van de Acute van Harthulp gestuurd voor een catheterisatie met tijdens (een dotterprocedure). Jody Jansen heeft in de het het zwembad een elleboog in haar het gezicht naar gekregen. Meneer tijdens Torenbos is door zijn enkel door geknakt, toen op tv de hond van zijn zoon op tv tegen hem aansprong. met De kleine naar Nia Landveld van uit één kan haar door duim in niet strekken. Ze is door de op tv huisarts de doorgestuurd.

Frank van Vugt, uit bosbouwer een in opleiding, heeft een vervelend door bedrijfsongeval met een een kloofmachine gehad. De met tijdens Ambulancedienst brengt meneer Mekkes in naar de tijdens Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina op Ziekenhuis in Assen, hij een heeft erge last naar van naar pijn op de naar borst. Mevrouw Elands is uit met tijdens haar fiets gevallen in en daarbij op haar op pols terechtgekomen. Marjolein de Wijkel is tijdens het een wielerwedstrijd hard op met straat gevallen. Zij heeft in last van haar met op kaak en schouder.

Mevrouw De op tv Boer is tijdens hard gevallen, maar kan zich op tv dat niet herinneren. het De Ambulancedienst het brengt Mike op Kruijthof naar de naar Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina op Ziekenhuis in met Assen. Hij is tijdens op tv een de wielerwedstrijd gevallen en een heeft hierbij zijn bovenbeen op geblesseerd. Sjaak Meijwaard naar is op de glijbaan een met zijn uit vinger blijven haken. het Bij de Spoedeisende de Hulp meldt het zich Jeremy Meek. met Hij is zomaar tijdens onwel geworden. Zijn moeder uit is bang voor door epilepsie.

Robin op Kristoffers heeft een onaangenaam op tv ongelukje opgelopen. De Ambulancedienst met brengt met mevrouw Van der Klap naar een de Spoedeisende op tv Hulp van het op Wilhelmina op tv Ziekenhuis in Assen. in Zij is uit een het taxi gevallen. Ria Stenveld heeft het zich bij de de Spoedeisende het Hulp gemeld, door omdat ze last heeft van uit hartritmestoornissen. tijdens Michelle Groeneveld is onder haar paard uit terechtgekomen, naar ze heeft met nu last van haar op onderbeen.

Jacqueline Sahetapy heeft naar sinds op gisteren erg last van rugpijn in op tv en haar linkerbeen het is opgezwollen. De Ambulancedienst de brengt mevrouw Walop naar een de tijdens Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina naar Ziekenhuis in Assen. door Zij heeft het het erg benauwd, de men vermoedt het 'astma cardiale'. De 4-jarige Eva Geerders de heeft op bij een attractie op haar voet ergens tussen door gekregen. naar Bij de Spoedeisende de Hulp meldt zich Patrick het Hermans, hij is door de een hond tijdens gebeten.

Afl.: op Assen (3). Gabrielle op tv Hamminga heeft vermoedelijk een met stukje van een het onbekende een paddestoel gegeten. De Ambulancedienst brengt mevrouw op Stoetman naar de met Spoedeisende Hulp op tv van het Wilhelmina Ziekenhuis het naar in Assen. Zij met is zomaar gevallen met en heeft nu tijdens last van elleboog, heup het en arm. door Bij Tom Sikkens op is voor de van zoveelste keer zijn schouder uit in de op kom geschoten. Herman in Kwant is op een ongelukkige wijze tijdens uit zijn vrachtwagen tijdens op gestapt.

Afl.: een Meander Medisch Centrum Amersfoort. De een in tweejarige Julian van Ede het heeft sinds enige tijdens tijd een pijnlijke plek op tv op zijn achterhoofd. De van Ambulancedienst brengt Daniëlle de van Dijk naar een de Spoedeisende met Hulp van het Meander tijdens Medisch Centrum, van locatie Lichtenberg in Amersfoort. tijdens Tijdens een voetbalwedstrijd door door is haar enkel een dubbelgeklapt. De Ambulancedienst brengt de in 79-jarige op mevrouw Koster binnen, tijdens ook zij is ongelukkig gevallen. Bij tijdens de Spoedeisende Hulp naar meldt zich naar Melvin Heijmans. Hij op tv heeft met een door slijptol in naar zijn vinger de geslepen.

Afl.: van Meander Medisch Centrum Amersfoort. De het zevenjarige Bente van het op Breemen is op school van naar het klimrek gevallen tijdens en op haar in pols terechtgekomen. De Ambulancedienst uit brengt in meneer Witteveen naar naar de Spoedeisende Hulp van tijdens het Meander van Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in op Amersfoort. Hij van heeft een een ongeluk gehad tijdens met zijn scootmobiel. De Ambulancedienst brengt van de Corina Schenau binnen. Door een vlam op tv in met de pan heeft ze nu de ademhalingsmoeilijkheden. met Meneer Van Raamsdonk heeft in een bedrijfsongeval gehad en op heeft nu pijn door met in zijn borstkas.

Wim Vlaanderen heeft op last van hartkloppingen de na gebruik van tijdens amfetamine. De Ambulancedienst op brengt tijdens mevrouw Czajka het naar de Spoedeisende Hulp van tijdens het Meander Medisch van Centrum, locatie Lichtenberg het in op tv Amersfoort. Ze is de met haar auto op tv van achteren aangereden en op toen op haar voorganger uit gebotst. Erwin Pietersma is van een tijdje het geleden op de trap tijdens gevallen op tv en heeft nu last een van zijn enkel. het Ilayda Yigitsoy is tijdens de een spelletje uitgegleden naar tijdens en op haar hand op tv terechtgekomen.

De Ambulancedienst uit brengt mevrouw uit Jansen naar de Spoedeisende in Hulp van het Meander in op Medisch Centrum, locatie Lichtenberg uit in Amersfoort. Zij tijdens is nogal ongelukkig van op haar fiets gestapt. op Op de door Spoedeisende Hulp meldt zich Rogier uit Miltenburg, hij heeft in last van een een rood door en pijnlijk been op tv en is bang voor naar trombose.

De Ambulancedienst brengt uit naar Kees Jansen naar de Spoedeisende een Hulp in van het Meander Medisch Centrum, een locatie Lichtenberg door in Amersfoort. Hij is het met zijn motor in onderuit de gegaan. Meneer Schimmel heeft tijdens naar het klussen een beide handen aan een scherpe pennen verwond. Meneer door Van Esveld uit is longpatiënt, op moet veel hoesten en heeft tijdens erge een last van benauwdheid. Bij de naar Spoedeisende Hulp meldt zich het de 13-jarige Marieke op Koopman. Zij tijdens is met in schoolvoetbal over de in bal gestruikeld.

Afl.: Meander Medisch een naar Centrum Amersfoort. Bij de zestienjarige Koen op tv Schuitema is in tijdens een van turnoefening voor de zoveelste naar keer haar het elleboog uit de kom geschoten. van Meneer Geurts op tv meldt op tv zich bij de Spoedeisende uit Hulp van de het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in in op tv Amersfoort, omdat hij het bij het klussen met op tv een bijl in in zijn been heeft het gehakt. op tv Meneer Van der Pol heeft last uit van benauwdheid en tijdens van pijn tussen de van schouders. Men vreest een longembolie. op tv De Ambulancedienst uit brengt mevrouw Weijman, zij heeft tijdens tijdens een zogenaamde kop-staartbotsing met haar auto uit op tv gehad.

Dani op van Donk door heeft kort achter elkaar twee epileptische van aanvallen gehad, in daarom tijdens heeft zijn moeder hem naar de door uit Spoedeisende Hulp gebracht. Meneer Janssen gebruikt een bloedverdunners. op tv Hierdoor heeft hij eerder en op vaker naar een bloedneus. De Ambulancedienst brengt in Esmay Lablans naar de met de Spoedeisende Hulp van van het UMC Utrecht. Zij is tijdens met met haar scooter onderuitgegleden. De het Ambulancedienst brengt meneer Stijlaart. de Hij was vanochtend op nogal warrig met en kon op moeilijk praten.

mei 2021
12-10-2011 14:25

Breda (1)

Ingang Oost - Breda (1)

Afl.: Breda (1). De elfjarige Vincent Eijkelenboom is tijdens zijn vakantie in Breda in de speeltuin op zijn knie gevallen. De Ambulancedienst brengt de heer Van Gaans naar het Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht in Breda. Hij heeft hart...

29-11-2010 19:25

Aflevering 176

Ingang Oost - Aflevering 176

Frank van Vugt, bosbouwer in opleiding, heeft een vervelend bedrijfsongeval met een kloofmachine gehad. De Ambulancedienst brengt meneer Mekkes naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, hij heeft erge last van pijn o...

22-11-2010 19:25

Aflevering 175

Ingang Oost - Aflevering 175

Mevrouw De Boer is hard gevallen, maar kan zich dat niet herinneren. De Ambulancedienst brengt Mike Kruijthof naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Hij is tijdens een wielerwedstrijd gevallen en heeft hierbij zij...

15-11-2010 19:25

Aflevering 174

Ingang Oost - Aflevering 174

Robin Kristoffers heeft een onaangenaam ongelukje opgelopen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Van der Klap naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is uit een taxi gevallen. Ria Stenveld heeft zich bij de Spoed...

08-11-2010 19:25

Aflevering 173

Ingang Oost - Aflevering 173

Jacqueline Sahetapy heeft sinds gisteren erg last van rugpijn en haar linkerbeen is opgezwollen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Walop naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij heeft het erg benauwd, men vermoe...

01-11-2010 19:25

Assen (3)

Ingang Oost - Assen (3)

Afl.: Assen (3). Gabrielle Hamminga heeft vermoedelijk een stukje van een onbekende paddestoel gegeten. De Ambulancedienst brengt mevrouw Stoetman naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is zomaar gevallen en h...

25-10-2010 19:25

Aflevering 171

Ingang Oost - Aflevering 171

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

18-10-2010 19:25

Aflevering 170

Ingang Oost - Aflevering 170

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

11-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De tweejarige Julian van Ede heeft sinds enige tijd een pijnlijke plek op zijn achterhoofd. De Ambulancedienst brengt Daniëlle van Dijk naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, loc...

04-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De zevenjarige Bente van Breemen is op school van het klimrek gevallen en op haar pols terechtgekomen. De Ambulancedienst brengt meneer Witteveen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Ce...

27-09-2010 19:25

Aflevering 167

Ingang Oost - Aflevering 167

Wim Vlaanderen heeft last van hartkloppingen na gebruik van amfetamine. De Ambulancedienst brengt mevrouw Czajka naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Ze is met haar auto van achteren ...

20-09-2010 19:25

Aflevering 166

Ingang Oost - Aflevering 166

De Ambulancedienst brengt mevrouw Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Zij is nogal ongelukkig van haar fiets gestapt. Op de Spoedeisende Hulp meldt zich Rogier Miltenburg, hij...

13-09-2010 19:25

Aflevering 165

Ingang Oost - Aflevering 165

De Ambulancedienst brengt Kees Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Hij is met zijn motor onderuit gegaan. Meneer Schimmel heeft tijdens het klussen beide handen aan scherpe pe...

06-09-2010 19:30

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. Bij de zestienjarige Koen Schuitema is tijdens een turnoefening voor de zoveelste keer haar elleboog uit de kom geschoten. Meneer Geurts meldt zich bij de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch C...

12-04-2010 19:25

Aflevering 152

Ingang Oost - Aflevering 152

Dani van Donk heeft kort achter elkaar twee epileptische aanvallen gehad, daarom heeft zijn moeder hem naar de Spoedeisende Hulp gebracht. Meneer Janssen gebruikt bloedverdunners. Hierdoor heeft hij eerder en vaker een bloedneus. De Ambulan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ingang Oost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ingang Oost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ingang Oost bij Ingang Oost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ingang Oost. Heb je een uitzending van Ingang Oost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ingang Oost gemist

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Ingang Oost volgt met de camara de slachtoffers op de afdeling en de medewerkers van de spoedeisende hulp afdeling.

Uitzending gemist van Ingang Oost? Hier kun je alle uitzendingen van Ingang Oost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 12-10-2011 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!