Programma gemist?

Afl.: naar Breda (1). De elfjarige Vincent een op Eijkelenboom is tijdens zijn vakantie in op tv Breda in in de speeltuin de op zijn van knie gevallen. De Ambulancedienst brengt de tijdens heer Van Gaans van naar het Amphia met Ziekenhuis, locatie Molengracht het de in Breda. Hij op tv heeft hartklachten en is door zijn het huisarts naar een de Acute Harthulp de gestuurd voor een catheterisatie uit tijdens (een dotterprocedure). Jody Jansen heeft in de het zwembad een de elleboog in het haar gezicht gekregen. Meneer door Torenbos is door met zijn enkel geknakt, de een toen de hond van door zijn zoon op tv tegen hem aansprong. De kleine Nia met Landveld van één van kan haar duim op niet strekken. het Ze uit is door de in huisarts doorgestuurd.

Frank van Vugt, de bosbouwer in opleiding, op tv een heeft een vervelend het bedrijfsongeval met een kloofmachine gehad. op tv De Ambulancedienst het brengt meneer Mekkes naar de een Spoedeisende naar Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis een in Assen, hij door de heeft erge last van pijn op naar de uit borst. Mevrouw naar Elands is met haar fiets gevallen de en in daarbij op haar in pols terechtgekomen. Marjolein Wijkel een is tijdens een een wielerwedstrijd hard door op straat gevallen. van Zij heeft het last van haar kaak tijdens en schouder.

Mevrouw De een Boer een is hard gevallen, maar op tv kan zich dat niet van herinneren. De Ambulancedienst in brengt Mike Kruijthof van naar de naar Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina in Ziekenhuis uit in Assen. Hij is tijdens met een wielerwedstrijd gevallen met en heeft hierbij op met zijn bovenbeen geblesseerd. met Sjaak Meijwaard is op de glijbaan naar met op tv zijn vinger blijven haken. Bij naar de Spoedeisende Hulp naar meldt zich door Jeremy Meek. naar Hij is zomaar op tv onwel geworden. Zijn moeder een is bang voor in epilepsie.

Robin Kristoffers heeft uit een onaangenaam door ongelukje opgelopen. in De Ambulancedienst een brengt mevrouw Van op tv der Klap naar de Spoedeisende de Hulp het van het Wilhelmina de Ziekenhuis in Assen. Zij is uit van een een taxi gevallen. Ria Stenveld van heeft zich bij de een Spoedeisende tijdens Hulp gemeld, omdat met ze last naar heeft van hartritmestoornissen. Michelle Groeneveld is in onder haar door paard terechtgekomen, tijdens ze heeft nu uit last van haar op onderbeen.

Jacqueline Sahetapy heeft op sinds gisteren erg op tv last van een rugpijn en haar linkerbeen uit is met opgezwollen. De Ambulancedienst op brengt mevrouw Walop naar de de tijdens Spoedeisende Hulp van het uit Wilhelmina Ziekenhuis in naar Assen. Zij heeft het erg het benauwd, men vermoedt in 'astma cardiale'. door De 4-jarige Eva op Geerders in heeft bij een attractie haar op voet op ergens tussen gekregen. Bij met de Spoedeisende naar Hulp meldt zich Patrick Hermans, met hij is door een op tv hond door gebeten.

Afl.: Assen (3). op op tv Gabrielle Hamminga heeft vermoedelijk een stukje uit van een onbekende een paddestoel gegeten. De de Ambulancedienst van brengt mevrouw Stoetman naar de met Spoedeisende het Hulp van het Wilhelmina op tv Ziekenhuis in op Assen. Zij is zomaar gevallen naar op en heeft nu last van elleboog, op tv heup en uit arm. Bij Tom het Sikkens is van voor de zoveelste keer zijn de schouder uit de door kom geschoten. een Herman Kwant is naar op een een ongelukkige wijze uit zijn in vrachtwagen door gestapt.

Afl.: met Meander Medisch Centrum het Amersfoort. De naar tweejarige Julian van Ede heeft met sinds enige tijd met een met pijnlijke plek op zijn achterhoofd. De tijdens Ambulancedienst brengt Daniëlle de door van Dijk naar de de Spoedeisende Hulp van het Meander in Medisch Centrum, locatie uit Lichtenberg naar in Amersfoort. de Tijdens een voetbalwedstrijd is haar enkel op tijdens dubbelgeklapt. De Ambulancedienst brengt de 79-jarige op mevrouw Koster naar binnen, op tv ook zij is door ongelukkig gevallen. Bij de Spoedeisende op Hulp meldt zich de Melvin op Heijmans. Hij heeft met een uit slijptol in zijn vinger het van geslepen.

Afl.: in Meander Medisch van Centrum Amersfoort. De van zevenjarige Bente van Breemen is op naar school van op het klimrek het gevallen en op op tv haar pols terechtgekomen. De Ambulancedienst op tv brengt meneer van Witteveen naar door de Spoedeisende Hulp van met het Meander Medisch Centrum, het locatie het Lichtenberg in Amersfoort. Hij op tv heeft van een ongeluk gehad met zijn van scootmobiel. een De Ambulancedienst brengt Corina Schenau binnen. met Door een op vlam van in de pan heeft ze nu op ademhalingsmoeilijkheden. de Meneer Van Raamsdonk heeft het een bedrijfsongeval op tv gehad en heeft nu door pijn in van zijn borstkas.

Wim Vlaanderen heeft uit last van hartkloppingen van na gebruik van de uit amfetamine. De Ambulancedienst brengt mevrouw het Czajka naar de Spoedeisende op Hulp van het met Meander de Medisch Centrum, locatie Lichtenberg op tv in Amersfoort. Ze een is met door haar auto van in achteren aangereden en toen op op haar voorganger gebotst. op tv op Erwin Pietersma is een tijdje geleden naar op de trap tijdens gevallen uit en heeft uit nu last van zijn enkel. in Ilayda in Yigitsoy is tijdens tijdens een spelletje uitgegleden en op de haar uit hand terechtgekomen.

De Ambulancedienst op brengt mevrouw Jansen naar op de in Spoedeisende Hulp het van het Meander Medisch Centrum, door locatie een Lichtenberg in Amersfoort. Zij is naar nogal ongelukkig van tijdens haar fiets in gestapt. Op de Spoedeisende Hulp het meldt zich naar Rogier Miltenburg, hij uit heeft last van met een rood en met pijnlijk been en met is bang voor door trombose.

De een Ambulancedienst brengt op tv Kees Jansen naar de Spoedeisende Hulp met in van het Meander in Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. op Hij naar is met zijn motor onderuit met gegaan. de Meneer Schimmel heeft tijdens op het klussen beide een handen aan de scherpe pennen verwond. Meneer door Van Esveld is het longpatiënt, moet veel hoesten op tv en heeft erge op last van naar benauwdheid. Bij op tv de Spoedeisende Hulp tijdens meldt zich de 13-jarige Marieke naar Koopman. Zij tijdens is met schoolvoetbal met over de bal uit gestruikeld.

Afl.: naar Meander Medisch Centrum het Amersfoort. Bij het de zestienjarige Koen Schuitema is van tijdens een turnoefening uit voor de zoveelste uit keer haar met elleboog uit de op tv kom geschoten. Meneer uit Geurts meldt op tv zich bij de Spoedeisende Hulp van naar het Meander Medisch met op tv Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort, omdat door de hij bij het op tv klussen met een bijl op tv in zijn been heeft gehakt. de Meneer naar Van der Pol heeft op last naar van benauwdheid en uit pijn tussen de de schouders. Men vreest een longembolie. De op tv uit Ambulancedienst brengt mevrouw Weijman, op zij heeft een tijdens zogenaamde kop-staartbotsing met haar met auto van gehad.

Dani van Donk met heeft door kort achter elkaar twee epileptische op tv van aanvallen gehad, daarom heeft zijn moeder het hem naar van de uit Spoedeisende Hulp gebracht. Meneer Janssen gebruikt tijdens bloedverdunners. Hierdoor uit heeft hij eerder op en vaker een op tv bloedneus. De de Ambulancedienst brengt uit Esmay Lablans naar op de Spoedeisende Hulp door van het UMC Utrecht. Zij de is met in haar scooter onderuitgegleden. De op tv Ambulancedienst brengt meneer op tv Stijlaart. Hij van was vanochtend nogal door warrig en kon tijdens moeilijk praten.

januari 2019
12-10-2011 14:25

Breda (1)

Ingang Oost - Breda (1)

Afl.: Breda (1). De elfjarige Vincent Eijkelenboom is tijdens zijn vakantie in Breda in de speeltuin op zijn knie gevallen. De Ambulancedienst brengt de heer Van Gaans naar het Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht in Breda. Hij heeft hart...

29-11-2010 19:25

Aflevering 176

Ingang Oost - Aflevering 176

Frank van Vugt, bosbouwer in opleiding, heeft een vervelend bedrijfsongeval met een kloofmachine gehad. De Ambulancedienst brengt meneer Mekkes naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, hij heeft erge last van pijn o...

22-11-2010 19:25

Aflevering 175

Ingang Oost - Aflevering 175

Mevrouw De Boer is hard gevallen, maar kan zich dat niet herinneren. De Ambulancedienst brengt Mike Kruijthof naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Hij is tijdens een wielerwedstrijd gevallen en heeft hierbij zij...

15-11-2010 19:25

Aflevering 174

Ingang Oost - Aflevering 174

Robin Kristoffers heeft een onaangenaam ongelukje opgelopen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Van der Klap naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is uit een taxi gevallen. Ria Stenveld heeft zich bij de Spoed...

08-11-2010 19:25

Aflevering 173

Ingang Oost - Aflevering 173

Jacqueline Sahetapy heeft sinds gisteren erg last van rugpijn en haar linkerbeen is opgezwollen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Walop naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij heeft het erg benauwd, men vermoe...

01-11-2010 19:25

Assen (3)

Ingang Oost - Assen (3)

Afl.: Assen (3). Gabrielle Hamminga heeft vermoedelijk een stukje van een onbekende paddestoel gegeten. De Ambulancedienst brengt mevrouw Stoetman naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is zomaar gevallen en h...

25-10-2010 19:25

Aflevering 171

Ingang Oost - Aflevering 171

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

18-10-2010 19:25

Aflevering 170

Ingang Oost - Aflevering 170

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

11-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De tweejarige Julian van Ede heeft sinds enige tijd een pijnlijke plek op zijn achterhoofd. De Ambulancedienst brengt Daniëlle van Dijk naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, loc...

04-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De zevenjarige Bente van Breemen is op school van het klimrek gevallen en op haar pols terechtgekomen. De Ambulancedienst brengt meneer Witteveen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Ce...

27-09-2010 19:25

Aflevering 167

Ingang Oost - Aflevering 167

Wim Vlaanderen heeft last van hartkloppingen na gebruik van amfetamine. De Ambulancedienst brengt mevrouw Czajka naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Ze is met haar auto van achteren ...

20-09-2010 19:25

Aflevering 166

Ingang Oost - Aflevering 166

De Ambulancedienst brengt mevrouw Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Zij is nogal ongelukkig van haar fiets gestapt. Op de Spoedeisende Hulp meldt zich Rogier Miltenburg, hij...

13-09-2010 19:25

Aflevering 165

Ingang Oost - Aflevering 165

De Ambulancedienst brengt Kees Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Hij is met zijn motor onderuit gegaan. Meneer Schimmel heeft tijdens het klussen beide handen aan scherpe pe...

06-09-2010 19:30

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. Bij de zestienjarige Koen Schuitema is tijdens een turnoefening voor de zoveelste keer haar elleboog uit de kom geschoten. Meneer Geurts meldt zich bij de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch C...

12-04-2010 19:25

Aflevering 152

Ingang Oost - Aflevering 152

Dani van Donk heeft kort achter elkaar twee epileptische aanvallen gehad, daarom heeft zijn moeder hem naar de Spoedeisende Hulp gebracht. Meneer Janssen gebruikt bloedverdunners. Hierdoor heeft hij eerder en vaker een bloedneus. De Ambulan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ingang Oost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ingang Oost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ingang Oost bij Ingang Oost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ingang Oost. Heb je een uitzending van Ingang Oost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ingang Oost gemist

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Ingang Oost volgt met de camara de slachtoffers op de afdeling en de medewerkers van de spoedeisende hulp afdeling.

Uitzending gemist van Ingang Oost? Hier kun je alle uitzendingen van Ingang Oost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 12-10-2011 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord