Programma gemist?

Afl.: Breda uit (1). De elfjarige Vincent op tv Eijkelenboom is tijdens in zijn vakantie in het Breda in de in speeltuin uit op zijn van knie gevallen. De Ambulancedienst de brengt de heer uit Van Gaans naar het in Amphia Ziekenhuis, locatie de Molengracht een in Breda. Hij naar heeft hartklachten en is naar door zijn huisarts naar een de met Acute Harthulp gestuurd voor een catheterisatie op tv (een door dotterprocedure). Jody Jansen met heeft in het zwembad tijdens een elleboog in haar het gezicht gekregen. het Meneer in Torenbos is door zijn enkel van geknakt, toen de hond door van zijn een zoon door tegen hem aansprong. De kleine Nia op tv Landveld van van één kan haar duim door niet strekken. tijdens Ze is door de uit huisarts een doorgestuurd.

Frank het van Vugt, bosbouwer in opleiding, op heeft van een vervelend op bedrijfsongeval met een naar kloofmachine gehad. De op tv Ambulancedienst brengt meneer Mekkes naar door de Spoedeisende door Hulp van het het Wilhelmina Ziekenhuis uit in Assen, hij heeft erge het last van pijn op op een de borst. Mevrouw door Elands is met een haar fiets gevallen en daarbij op naar haar door pols terechtgekomen. Marjolein naar Wijkel is tijdens het een wielerwedstrijd door hard op straat gevallen. naar Zij heeft uit last van haar kaak en uit schouder.

Mevrouw de De Boer is van hard gevallen, maar kan in zich dat niet van herinneren. met De Ambulancedienst brengt Mike Kruijthof met naar de Spoedeisende Hulp uit van het met Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. in Hij is tijdens naar een wielerwedstrijd gevallen uit en het heeft hierbij zijn bovenbeen geblesseerd. op de Sjaak Meijwaard is van op de glijbaan met zijn vinger in blijven haken. Bij het naar de Spoedeisende Hulp meldt naar zich Jeremy Meek. een Hij is zomaar op tv onwel geworden. Zijn van moeder is bang naar voor epilepsie.

Robin naar Kristoffers heeft een onaangenaam ongelukje van opgelopen. uit De Ambulancedienst brengt tijdens mevrouw Van der Klap het naar van de Spoedeisende Hulp van het in Wilhelmina Ziekenhuis met in Assen. met Zij is uit een taxi gevallen. tijdens Ria Stenveld van heeft zich bij met de Spoedeisende Hulp gemeld, naar met omdat ze last heeft van van hartritmestoornissen. Michelle met Groeneveld is onder naar haar paard terechtgekomen, op tv ze heeft nu last een van haar in onderbeen.

Jacqueline de Sahetapy heeft in sinds gisteren erg last van tijdens rugpijn en haar op tv linkerbeen is opgezwollen. De van Ambulancedienst een brengt mevrouw Walop naar met de Spoedeisende het Hulp van het Wilhelmina naar Ziekenhuis tijdens in Assen. Zij heeft het door erg uit benauwd, men vermoedt op 'astma cardiale'. De een 4-jarige Eva Geerders heeft bij het een attractie haar van voet op tv ergens tussen gekregen. Bij op de Spoedeisende Hulp meldt van zich Patrick een Hermans, hij is op door een hond met gebeten.

Afl.: Assen tijdens (3). tijdens Gabrielle Hamminga heeft vermoedelijk een uit stukje van uit een onbekende paddestoel met gegeten. De Ambulancedienst brengt mevrouw van Stoetman naar een de Spoedeisende Hulp van met het uit Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij van de is zomaar gevallen en heeft nu van last uit van elleboog, heup en arm. door Bij Tom tijdens Sikkens uit is voor de zoveelste uit keer zijn schouder uit uit de kom geschoten. Herman op Kwant is uit op een ongelukkige tijdens wijze uit zijn vrachtwagen van uit gestapt.

Afl.: uit Meander Medisch Centrum tijdens Amersfoort. De in tweejarige Julian van Ede heeft op sinds enige het tijd een pijnlijke het plek op naar zijn achterhoofd. De Ambulancedienst brengt Daniëlle op van Dijk naar met de Spoedeisende Hulp de van van het Meander Medisch Centrum, locatie een op Lichtenberg in Amersfoort. Tijdens een voetbalwedstrijd een met is haar enkel dubbelgeklapt. tijdens De Ambulancedienst brengt met de 79-jarige mevrouw Koster binnen, uit ook zij is met door ongelukkig gevallen. Bij de een Spoedeisende Hulp meldt zich Melvin op tv uit Heijmans. Hij heeft met een een slijptol in zijn in vinger uit geslepen.

Afl.: Meander Medisch op tv met Centrum Amersfoort. De zevenjarige Bente op van Breemen met is op een school van het klimrek gevallen het en op haar pols uit terechtgekomen. De het Ambulancedienst brengt meneer naar Witteveen met naar de Spoedeisende Hulp met van het Meander Medisch Centrum, op locatie Lichtenberg een in Amersfoort. Hij heeft uit een ongeluk gehad tijdens met op tv zijn scootmobiel. De uit Ambulancedienst brengt op Corina Schenau binnen. Door het een vlam in de pan door heeft op ze nu van ademhalingsmoeilijkheden. Meneer Van Raamsdonk een heeft een bedrijfsongeval gehad een en heeft op nu pijn in zijn door borstkas.

Wim van Vlaanderen heeft last van hartkloppingen op na gebruik van door amfetamine. De in Ambulancedienst brengt mevrouw in Czajka in naar de Spoedeisende door Hulp van het naar Meander Medisch Centrum, locatie op tv Lichtenberg in Amersfoort. naar Ze is met haar op auto van met achteren aangereden het en toen op een haar voorganger gebotst. Erwin Pietersma is van door een tijdje geleden op de trap op het gevallen en heeft nu last naar van het zijn enkel. Ilayda Yigitsoy is tijdens naar een spelletje uitgegleden op en op haar met hand naar terechtgekomen.

De Ambulancedienst brengt van mevrouw Jansen op naar op tv de Spoedeisende Hulp van het met Meander Medisch Centrum, de locatie Lichtenberg tijdens in Amersfoort. in Zij is nogal ongelukkig van haar met fiets gestapt. Op naar in de Spoedeisende Hulp uit meldt zich Rogier Miltenburg, hij heeft een naar last van een rood en pijnlijk het been de en is bang op tv voor trombose.

De Ambulancedienst op brengt Kees uit Jansen naar de de Spoedeisende Hulp van het Meander een met Medisch Centrum, locatie met Lichtenberg in Amersfoort. Hij op is met zijn motor van onderuit uit gegaan. Meneer Schimmel heeft tijdens op het een klussen beide handen aan scherpe pennen van de verwond. Meneer Van met Esveld is longpatiënt, moet van veel hoesten en heeft erge uit last van van benauwdheid. Bij de naar Spoedeisende Hulp op meldt zich de op tv 13-jarige Marieke Koopman. Zij is naar met schoolvoetbal over met naar de bal gestruikeld.

Afl.: Meander uit Medisch Centrum uit Amersfoort. Bij de zestienjarige op tv Koen Schuitema op is tijdens een turnoefening voor uit de zoveelste op tv keer haar elleboog met uit een de kom geschoten. een Meneer Geurts meldt zich door bij de Spoedeisende Hulp van uit naar het Meander Medisch Centrum, op tv locatie Lichtenberg in Amersfoort, op tv omdat hij uit bij het klussen op tv met een bijl in zijn van been met heeft gehakt. op Meneer Van der Pol heeft naar last van benauwdheid en tijdens op pijn tussen de schouders. door Men vreest een een longembolie. De de Ambulancedienst brengt mevrouw Weijman, zij heeft met een zogenaamde een kop-staartbotsing naar met haar auto de gehad.

Dani op tv van Donk heeft kort naar achter elkaar twee epileptische de aanvallen gehad, door daarom met heeft zijn moeder hem naar naar de Spoedeisende Hulp gebracht. het Meneer Janssen door gebruikt bloedverdunners. Hierdoor naar heeft hij in eerder en vaker uit een bloedneus. De Ambulancedienst brengt met Esmay een Lablans naar door de Spoedeisende Hulp van het UMC tijdens Utrecht. Zij is met met haar scooter een de onderuitgegleden. De Ambulancedienst brengt meneer Stijlaart. een Hij was tijdens vanochtend nogal warrig van en kon een moeilijk praten.

september 2020
12-10-2011 14:25

Breda (1)

Ingang Oost - Breda (1)

Afl.: Breda (1). De elfjarige Vincent Eijkelenboom is tijdens zijn vakantie in Breda in de speeltuin op zijn knie gevallen. De Ambulancedienst brengt de heer Van Gaans naar het Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht in Breda. Hij heeft hart...

29-11-2010 19:25

Aflevering 176

Ingang Oost - Aflevering 176

Frank van Vugt, bosbouwer in opleiding, heeft een vervelend bedrijfsongeval met een kloofmachine gehad. De Ambulancedienst brengt meneer Mekkes naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, hij heeft erge last van pijn o...

22-11-2010 19:25

Aflevering 175

Ingang Oost - Aflevering 175

Mevrouw De Boer is hard gevallen, maar kan zich dat niet herinneren. De Ambulancedienst brengt Mike Kruijthof naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Hij is tijdens een wielerwedstrijd gevallen en heeft hierbij zij...

15-11-2010 19:25

Aflevering 174

Ingang Oost - Aflevering 174

Robin Kristoffers heeft een onaangenaam ongelukje opgelopen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Van der Klap naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is uit een taxi gevallen. Ria Stenveld heeft zich bij de Spoed...

08-11-2010 19:25

Aflevering 173

Ingang Oost - Aflevering 173

Jacqueline Sahetapy heeft sinds gisteren erg last van rugpijn en haar linkerbeen is opgezwollen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Walop naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij heeft het erg benauwd, men vermoe...

01-11-2010 19:25

Assen (3)

Ingang Oost - Assen (3)

Afl.: Assen (3). Gabrielle Hamminga heeft vermoedelijk een stukje van een onbekende paddestoel gegeten. De Ambulancedienst brengt mevrouw Stoetman naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is zomaar gevallen en h...

25-10-2010 19:25

Aflevering 171

Ingang Oost - Aflevering 171

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

18-10-2010 19:25

Aflevering 170

Ingang Oost - Aflevering 170

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

11-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De tweejarige Julian van Ede heeft sinds enige tijd een pijnlijke plek op zijn achterhoofd. De Ambulancedienst brengt Daniëlle van Dijk naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, loc...

04-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De zevenjarige Bente van Breemen is op school van het klimrek gevallen en op haar pols terechtgekomen. De Ambulancedienst brengt meneer Witteveen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Ce...

27-09-2010 19:25

Aflevering 167

Ingang Oost - Aflevering 167

Wim Vlaanderen heeft last van hartkloppingen na gebruik van amfetamine. De Ambulancedienst brengt mevrouw Czajka naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Ze is met haar auto van achteren ...

20-09-2010 19:25

Aflevering 166

Ingang Oost - Aflevering 166

De Ambulancedienst brengt mevrouw Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Zij is nogal ongelukkig van haar fiets gestapt. Op de Spoedeisende Hulp meldt zich Rogier Miltenburg, hij...

13-09-2010 19:25

Aflevering 165

Ingang Oost - Aflevering 165

De Ambulancedienst brengt Kees Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Hij is met zijn motor onderuit gegaan. Meneer Schimmel heeft tijdens het klussen beide handen aan scherpe pe...

06-09-2010 19:30

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. Bij de zestienjarige Koen Schuitema is tijdens een turnoefening voor de zoveelste keer haar elleboog uit de kom geschoten. Meneer Geurts meldt zich bij de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch C...

12-04-2010 19:25

Aflevering 152

Ingang Oost - Aflevering 152

Dani van Donk heeft kort achter elkaar twee epileptische aanvallen gehad, daarom heeft zijn moeder hem naar de Spoedeisende Hulp gebracht. Meneer Janssen gebruikt bloedverdunners. Hierdoor heeft hij eerder en vaker een bloedneus. De Ambulan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ingang Oost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ingang Oost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ingang Oost bij Ingang Oost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ingang Oost. Heb je een uitzending van Ingang Oost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ingang Oost gemist

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Ingang Oost volgt met de camara de slachtoffers op de afdeling en de medewerkers van de spoedeisende hulp afdeling.

Uitzending gemist van Ingang Oost? Hier kun je alle uitzendingen van Ingang Oost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 12-10-2011 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!