Programma gemist?

Afl.: op Breda (1). een De elfjarige Vincent op tv Eijkelenboom is tijdens een zijn vakantie in Breda in op tv de speeltuin in op zijn uit knie gevallen. De met Ambulancedienst brengt de uit heer Van Gaans naar het Amphia in Ziekenhuis, met locatie Molengracht in Breda. met Hij heeft hartklachten de en is door op zijn huisarts naar de op tv Acute met Harthulp gestuurd voor naar een catheterisatie (een dotterprocedure). het Jody uit Jansen heeft in naar het zwembad een elleboog in van haar gezicht tijdens gekregen. Meneer Torenbos is door op tv naar zijn enkel geknakt, toen de hond de van zijn een zoon tegen in hem aansprong. De in kleine Nia Landveld van tijdens één kan haar het duim niet strekken. Ze naar is door de met huisarts in doorgestuurd.

Frank op tv van Vugt, de bosbouwer in opleiding, heeft van een vervelend bedrijfsongeval met een een kloofmachine gehad. De een Ambulancedienst brengt tijdens meneer Mekkes naar op de tijdens Spoedeisende Hulp van het op Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, hij door heeft van erge last met van pijn op de borst. Mevrouw op Elands is met op haar fiets gevallen door en daarbij door op de haar pols terechtgekomen. de Marjolein Wijkel is op tv tijdens een wielerwedstrijd hard naar op straat gevallen. Zij heeft de last van haar de kaak en in schouder.

Mevrouw op De Boer is hard gevallen, op tv maar kan zich een in dat niet herinneren. De Ambulancedienst met brengt de Mike Kruijthof naar op tv de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina de de Ziekenhuis in Assen. tijdens Hij is tijdens van een wielerwedstrijd gevallen en heeft hierbij tijdens door zijn bovenbeen geblesseerd. Sjaak met Meijwaard is op tv op de glijbaan met zijn vinger in in blijven haken. Bij de Spoedeisende van Hulp de meldt zich Jeremy Meek. Hij is van zomaar onwel geworden. op tv Zijn moeder de is bang tijdens voor epilepsie.

Robin Kristoffers heeft een een naar onaangenaam ongelukje opgelopen. De Ambulancedienst naar brengt mevrouw Van met der Klap uit naar de Spoedeisende van Hulp van het het Wilhelmina Ziekenhuis in op tv Assen. Zij met is uit de een taxi gevallen. Ria Stenveld heeft tijdens zich bij het de Spoedeisende Hulp gemeld, naar omdat ze last het heeft van tijdens hartritmestoornissen. Michelle Groeneveld is met van onder haar paard terechtgekomen, met ze heeft nu last naar van haar naar onderbeen.

Jacqueline Sahetapy op tv heeft sinds gisteren op tv erg in last van rugpijn een en haar linkerbeen is opgezwollen. De door Ambulancedienst in brengt mevrouw van Walop naar de Spoedeisende een Hulp van het Wilhelmina de Ziekenhuis in Assen. Zij tijdens heeft het naar erg benauwd, men vermoedt een 'astma cardiale'. op tv De 4-jarige het Eva Geerders heeft op bij een attractie met haar voet ergens tussen gekregen. door Bij de het Spoedeisende Hulp meldt de zich Patrick Hermans, hij een is door een in naar hond gebeten.

Afl.: Assen (3). in Gabrielle Hamminga heeft het vermoedelijk een van stukje van een onbekende een paddestoel gegeten. door De het Ambulancedienst brengt mevrouw Stoetman in naar de Spoedeisende Hulp een van het van Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. in Zij uit is zomaar gevallen door en heeft nu last een van elleboog, heup in en arm. naar Bij Tom Sikkens is tijdens voor de zoveelste keer op tv zijn schouder uit op de een kom geschoten. Herman Kwant is op op tv een ongelukkige naar wijze uit zijn vrachtwagen het op gestapt.

Afl.: Meander uit Medisch Centrum Amersfoort. De door de tweejarige Julian van Ede heeft sinds een enige tijd een van pijnlijke tijdens plek op het zijn achterhoofd. De Ambulancedienst brengt Daniëlle tijdens van Dijk naar op tv met de Spoedeisende Hulp van het Meander in naar Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. in het Tijdens een voetbalwedstrijd is haar enkel het tijdens dubbelgeklapt. De Ambulancedienst brengt in de 79-jarige mevrouw de Koster binnen, ook zij in is ongelukkig in gevallen. Bij de Spoedeisende het Hulp meldt zich in Melvin met Heijmans. Hij heeft met een het slijptol in naar zijn vinger door geslepen.

Afl.: Meander Medisch uit Centrum met Amersfoort. De zevenjarige Bente tijdens van Breemen op is op school in van het op tv klimrek gevallen en op haar van pols de terechtgekomen. De Ambulancedienst brengt meneer naar Witteveen naar de op Spoedeisende Hulp van op tv het van Meander Medisch Centrum, uit locatie Lichtenberg in Amersfoort. Hij heeft van een ongeluk uit gehad met zijn het scootmobiel. De op Ambulancedienst brengt Corina een Schenau binnen. uit Door een vlam in de met pan heeft ze naar nu ademhalingsmoeilijkheden. Meneer van Van in Raamsdonk heeft een door bedrijfsongeval gehad en het heeft nu pijn in zijn de borstkas.

Wim met Vlaanderen heeft last van in hartkloppingen na gebruik met van amfetamine. de De Ambulancedienst door brengt mevrouw Czajka naar de door Spoedeisende Hulp van het met een Meander Medisch Centrum, locatie van Lichtenberg in Amersfoort. van Ze is met van haar auto van achteren aangereden het en het toen op haar voorganger gebotst. een een Erwin Pietersma is een in tijdje geleden uit op de trap gevallen van en heeft nu last van uit het zijn enkel. Ilayda Yigitsoy is tijdens een een spelletje in uitgegleden en op op haar naar hand terechtgekomen.

De in Ambulancedienst brengt mevrouw van Jansen naar de Spoedeisende Hulp een van het Meander een de Medisch Centrum, locatie van Lichtenberg in Amersfoort. Zij van is nogal ongelukkig van door haar fiets gestapt. een Op met de Spoedeisende Hulp meldt met zich Rogier Miltenburg, hij uit heeft het last van een uit rood en pijnlijk een been en is bang voor met trombose.

De Ambulancedienst brengt op Kees Jansen naar een de Spoedeisende van Hulp van het de Meander in Medisch Centrum, locatie Lichtenberg het in Amersfoort. door Hij is met zijn motor tijdens onderuit gegaan. de Meneer Schimmel op tv heeft tijdens het klussen beide tijdens handen aan de scherpe pennen verwond. Meneer Van een een Esveld is longpatiënt, moet tijdens veel hoesten en heeft erge in last van in benauwdheid. Bij de op Spoedeisende het Hulp meldt zich het de 13-jarige Marieke Koopman. met Zij is met schoolvoetbal over door de bal naar gestruikeld.

Afl.: Meander Medisch een Centrum Amersfoort. het Bij de zestienjarige tijdens Koen Schuitema is tijdens tijdens een turnoefening in voor de van zoveelste keer naar haar elleboog uit de in kom geschoten. Meneer Geurts de meldt zich bij de door een Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch in Centrum, met locatie Lichtenberg in Amersfoort, op omdat hij tijdens bij het van klussen met een bijl in op tv zijn been op tv heeft gehakt. Meneer Van der met Pol met heeft last tijdens van benauwdheid en pijn tussen in de uit schouders. Men vreest een longembolie. De met Ambulancedienst met brengt mevrouw Weijman, zij heeft uit een zogenaamde kop-staartbotsing het met haar van auto in gehad.

Dani van Donk door heeft kort achter naar elkaar uit twee epileptische aanvallen gehad, daarom naar heeft zijn moeder naar hem naar de naar Spoedeisende op tv Hulp gebracht. Meneer Janssen gebruikt op tv tijdens bloedverdunners. Hierdoor heeft op tv hij eerder en tijdens vaker een bloedneus. De naar Ambulancedienst brengt Esmay Lablans op naar de Spoedeisende Hulp op op van het UMC in Utrecht. Zij is met haar door scooter onderuitgegleden. De Ambulancedienst uit brengt meneer een Stijlaart. Hij was de vanochtend van nogal warrig en kon moeilijk met praten.

juli 2021
12-10-2011 14:25

Breda (1)

Ingang Oost - Breda (1)

Afl.: Breda (1). De elfjarige Vincent Eijkelenboom is tijdens zijn vakantie in Breda in de speeltuin op zijn knie gevallen. De Ambulancedienst brengt de heer Van Gaans naar het Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht in Breda. Hij heeft hart...

29-11-2010 19:25

Aflevering 176

Ingang Oost - Aflevering 176

Frank van Vugt, bosbouwer in opleiding, heeft een vervelend bedrijfsongeval met een kloofmachine gehad. De Ambulancedienst brengt meneer Mekkes naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, hij heeft erge last van pijn o...

22-11-2010 19:25

Aflevering 175

Ingang Oost - Aflevering 175

Mevrouw De Boer is hard gevallen, maar kan zich dat niet herinneren. De Ambulancedienst brengt Mike Kruijthof naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Hij is tijdens een wielerwedstrijd gevallen en heeft hierbij zij...

15-11-2010 19:25

Aflevering 174

Ingang Oost - Aflevering 174

Robin Kristoffers heeft een onaangenaam ongelukje opgelopen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Van der Klap naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is uit een taxi gevallen. Ria Stenveld heeft zich bij de Spoed...

08-11-2010 19:25

Aflevering 173

Ingang Oost - Aflevering 173

Jacqueline Sahetapy heeft sinds gisteren erg last van rugpijn en haar linkerbeen is opgezwollen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Walop naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij heeft het erg benauwd, men vermoe...

01-11-2010 19:25

Assen (3)

Ingang Oost - Assen (3)

Afl.: Assen (3). Gabrielle Hamminga heeft vermoedelijk een stukje van een onbekende paddestoel gegeten. De Ambulancedienst brengt mevrouw Stoetman naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is zomaar gevallen en h...

25-10-2010 19:25

Aflevering 171

Ingang Oost - Aflevering 171

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

18-10-2010 19:25

Aflevering 170

Ingang Oost - Aflevering 170

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

11-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De tweejarige Julian van Ede heeft sinds enige tijd een pijnlijke plek op zijn achterhoofd. De Ambulancedienst brengt Daniëlle van Dijk naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, loc...

04-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De zevenjarige Bente van Breemen is op school van het klimrek gevallen en op haar pols terechtgekomen. De Ambulancedienst brengt meneer Witteveen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Ce...

27-09-2010 19:25

Aflevering 167

Ingang Oost - Aflevering 167

Wim Vlaanderen heeft last van hartkloppingen na gebruik van amfetamine. De Ambulancedienst brengt mevrouw Czajka naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Ze is met haar auto van achteren ...

20-09-2010 19:25

Aflevering 166

Ingang Oost - Aflevering 166

De Ambulancedienst brengt mevrouw Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Zij is nogal ongelukkig van haar fiets gestapt. Op de Spoedeisende Hulp meldt zich Rogier Miltenburg, hij...

13-09-2010 19:25

Aflevering 165

Ingang Oost - Aflevering 165

De Ambulancedienst brengt Kees Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Hij is met zijn motor onderuit gegaan. Meneer Schimmel heeft tijdens het klussen beide handen aan scherpe pe...

06-09-2010 19:30

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. Bij de zestienjarige Koen Schuitema is tijdens een turnoefening voor de zoveelste keer haar elleboog uit de kom geschoten. Meneer Geurts meldt zich bij de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch C...

12-04-2010 19:25

Aflevering 152

Ingang Oost - Aflevering 152

Dani van Donk heeft kort achter elkaar twee epileptische aanvallen gehad, daarom heeft zijn moeder hem naar de Spoedeisende Hulp gebracht. Meneer Janssen gebruikt bloedverdunners. Hierdoor heeft hij eerder en vaker een bloedneus. De Ambulan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ingang Oost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ingang Oost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ingang Oost bij Ingang Oost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ingang Oost. Heb je een uitzending van Ingang Oost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ingang Oost gemist

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Ingang Oost volgt met de camara de slachtoffers op de afdeling en de medewerkers van de spoedeisende hulp afdeling.

Uitzending gemist van Ingang Oost? Hier kun je alle uitzendingen van Ingang Oost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 12-10-2011 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!