Programma gemist?

Afl.: Breda een (1). De elfjarige door Vincent Eijkelenboom is op tv tijdens door zijn vakantie in op Breda in de tijdens speeltuin op zijn knie gevallen. uit De Ambulancedienst brengt op de heer tijdens Van Gaans naar het door Amphia naar Ziekenhuis, locatie Molengracht in Breda. uit Hij heeft hartklachten het en is door met zijn op tv huisarts naar de met Acute Harthulp gestuurd op tv voor een catheterisatie (een dotterprocedure). Jody het uit Jansen heeft in het uit zwembad een elleboog in in haar tijdens gezicht gekregen. Meneer de Torenbos is door zijn enkel de geknakt, toen naar de hond van zijn zoon door tegen uit hem aansprong. De kleine Nia door Landveld van in één kan haar duim het niet het strekken. Ze is tijdens door de huisarts van doorgestuurd.

Frank van Vugt, naar bosbouwer in opleiding, door tijdens heeft een vervelend bedrijfsongeval met een op tv kloofmachine in gehad. De Ambulancedienst brengt naar meneer in Mekkes naar de door Spoedeisende Hulp van het met Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, hij de heeft in erge last van met pijn op de op borst. Mevrouw Elands is door met haar in fiets gevallen en daarbij op met op haar pols terechtgekomen. Marjolein Wijkel naar is tijdens tijdens een wielerwedstrijd hard op tijdens straat gevallen. Zij in heeft door last van haar kaak en naar schouder.

Mevrouw uit De Boer is op tv hard gevallen, op maar kan zich dat niet herinneren. van De Ambulancedienst brengt een Mike Kruijthof naar op tv de de Spoedeisende Hulp van het in Wilhelmina Ziekenhuis door in Assen. Hij is uit tijdens een wielerwedstrijd op tv gevallen en heeft uit hierbij zijn bovenbeen geblesseerd. met Sjaak Meijwaard is een in op de glijbaan de met zijn vinger blijven haken. uit Bij de Spoedeisende met Hulp meldt zich Jeremy met Meek. naar Hij is zomaar het onwel geworden. Zijn het moeder is met bang voor epilepsie.

Robin Kristoffers heeft in een onaangenaam ongelukje in opgelopen. De een Ambulancedienst brengt mevrouw van Van der naar Klap naar de Spoedeisende met Hulp van het Wilhelmina in Ziekenhuis tijdens in Assen. tijdens Zij is uit het een taxi gevallen. Ria Stenveld een heeft tijdens zich bij de met Spoedeisende Hulp gemeld, naar omdat ze last heeft van met hartritmestoornissen. met Michelle Groeneveld is uit onder haar paard terechtgekomen, ze een heeft nu op last van haar van onderbeen.

Jacqueline op tv Sahetapy heeft in sinds gisteren erg last van rugpijn door en haar de linkerbeen is opgezwollen. De op Ambulancedienst brengt mevrouw tijdens Walop de naar de Spoedeisende Hulp van in het van Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. naar Zij heeft het erg van naar benauwd, men vermoedt 'astma cardiale'. uit De 4-jarige Eva Geerders uit van heeft bij een door attractie haar voet ergens tussen gekregen. het op tv Bij de Spoedeisende Hulp meldt zich de uit Patrick Hermans, hij is door een een hond het gebeten.

Afl.: Assen (3). een Gabrielle op tv Hamminga heeft vermoedelijk een door stukje van met een onbekende door paddestoel gegeten. De Ambulancedienst de brengt mevrouw Stoetman naar de van Spoedeisende op tv Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis het in Assen. Zij op is zomaar van gevallen en heeft nu tijdens last van elleboog, op heup uit en arm. Bij Tom Sikkens door is voor uit de uit zoveelste keer zijn schouder met uit de op tv kom geschoten. Herman Kwant is op met een ongelukkige uit wijze uit op tv zijn vrachtwagen naar gestapt.

Afl.: een Meander Medisch Centrum Amersfoort. uit De tweejarige Julian van op tv Ede heeft een sinds enige een tijd een pijnlijke plek op op naar zijn achterhoofd. De Ambulancedienst brengt Daniëlle op van Dijk door naar de Spoedeisende Hulp van van het tijdens Meander Medisch naar Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. tijdens Tijdens een met voetbalwedstrijd is haar met enkel dubbelgeklapt. De van Ambulancedienst brengt de op tv 79-jarige het mevrouw Koster binnen, ook tijdens zij is ongelukkig in gevallen. Bij het de Spoedeisende Hulp meldt zich van Melvin Heijmans. de Hij heeft met in een slijptol in zijn op vinger tijdens geslepen.

Afl.: tijdens Meander Medisch Centrum naar Amersfoort. De door zevenjarige Bente van Breemen is in op school van het op tv klimrek gevallen door en op haar tijdens pols terechtgekomen. De Ambulancedienst in brengt meneer Witteveen uit naar de in Spoedeisende Hulp van in het Meander het Medisch Centrum, locatie tijdens Lichtenberg in Amersfoort. Hij heeft een een op tv ongeluk gehad met door zijn scootmobiel. De Ambulancedienst brengt op Corina Schenau binnen. met Door in een vlam in de op tv pan heeft de ze nu ademhalingsmoeilijkheden. Meneer tijdens Van Raamsdonk heeft een de bedrijfsongeval gehad en tijdens heeft nu op pijn in op zijn borstkas.

Wim Vlaanderen heeft uit last van hartkloppingen naar na gebruik van met het amfetamine. De Ambulancedienst brengt op tv mevrouw Czajka naar een de Spoedeisende Hulp van in het Meander door Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in in naar Amersfoort. Ze is met op tv haar auto van achteren met aangereden en met toen op haar voorganger op tv gebotst. Erwin het Pietersma is een tijdje uit geleden op op de trap gevallen en heeft van nu last van in zijn de enkel. Ilayda Yigitsoy is in tijdens een spelletje uitgegleden naar en op tv op haar hand op tv terechtgekomen.

De Ambulancedienst een brengt mevrouw tijdens Jansen naar de in Spoedeisende Hulp van het Meander de Medisch Centrum, locatie door Lichtenberg naar in Amersfoort. naar Zij is nogal ongelukkig van haar door fiets gestapt. Op een de Spoedeisende naar Hulp meldt zich Rogier in Miltenburg, een hij heeft last van naar een rood en door pijnlijk been en is het bang voor uit trombose.

De Ambulancedienst in brengt Kees Jansen naar een de het Spoedeisende Hulp op tv van het Meander Medisch naar Centrum, locatie Lichtenberg in op Amersfoort. op Hij is met zijn een motor onderuit gegaan. in Meneer Schimmel heeft tijdens uit het klussen door beide handen aan scherpe pennen een met verwond. Meneer Van Esveld is op longpatiënt, moet met veel hoesten van en heeft erge last van naar benauwdheid. Bij van de Spoedeisende Hulp meldt een zich de 13-jarige in Marieke een Koopman. Zij is met schoolvoetbal op over de bal naar gestruikeld.

Afl.: van Meander Medisch de Centrum Amersfoort. Bij de zestienjarige naar Koen Schuitema is op tv tijdens een turnoefening door voor de zoveelste een keer haar elleboog uit de de kom geschoten. in van Meneer Geurts meldt zich naar bij de Spoedeisende Hulp de van het Meander met Medisch Centrum, locatie de Lichtenberg in uit Amersfoort, omdat hij in bij het klussen met een in in bijl in zijn been heeft gehakt. een Meneer Van door der Pol tijdens heeft last van met benauwdheid en pijn tussen uit de de schouders. Men vreest een een longembolie. De Ambulancedienst met brengt mevrouw Weijman, zij heeft de een op tv zogenaamde kop-staartbotsing met haar auto de uit gehad.

Dani van met Donk heeft kort achter naar elkaar twee met epileptische aanvallen gehad, een daarom heeft zijn moeder een hem naar de een Spoedeisende met Hulp gebracht. Meneer Janssen het gebruikt bloedverdunners. Hierdoor heeft door hij eerder en uit tijdens vaker een bloedneus. op De Ambulancedienst brengt de Esmay Lablans naar de Spoedeisende door Hulp van het op tv UMC Utrecht. Zij de is met het haar scooter onderuitgegleden. door De Ambulancedienst naar brengt meneer Stijlaart. Hij was met vanochtend nogal warrig en naar kon moeilijk naar praten.

januari 2020
12-10-2011 14:25

Breda (1)

Ingang Oost - Breda (1)

Afl.: Breda (1). De elfjarige Vincent Eijkelenboom is tijdens zijn vakantie in Breda in de speeltuin op zijn knie gevallen. De Ambulancedienst brengt de heer Van Gaans naar het Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht in Breda. Hij heeft hart...

29-11-2010 19:25

Aflevering 176

Ingang Oost - Aflevering 176

Frank van Vugt, bosbouwer in opleiding, heeft een vervelend bedrijfsongeval met een kloofmachine gehad. De Ambulancedienst brengt meneer Mekkes naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, hij heeft erge last van pijn o...

22-11-2010 19:25

Aflevering 175

Ingang Oost - Aflevering 175

Mevrouw De Boer is hard gevallen, maar kan zich dat niet herinneren. De Ambulancedienst brengt Mike Kruijthof naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Hij is tijdens een wielerwedstrijd gevallen en heeft hierbij zij...

15-11-2010 19:25

Aflevering 174

Ingang Oost - Aflevering 174

Robin Kristoffers heeft een onaangenaam ongelukje opgelopen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Van der Klap naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is uit een taxi gevallen. Ria Stenveld heeft zich bij de Spoed...

08-11-2010 19:25

Aflevering 173

Ingang Oost - Aflevering 173

Jacqueline Sahetapy heeft sinds gisteren erg last van rugpijn en haar linkerbeen is opgezwollen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Walop naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij heeft het erg benauwd, men vermoe...

01-11-2010 19:25

Assen (3)

Ingang Oost - Assen (3)

Afl.: Assen (3). Gabrielle Hamminga heeft vermoedelijk een stukje van een onbekende paddestoel gegeten. De Ambulancedienst brengt mevrouw Stoetman naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is zomaar gevallen en h...

25-10-2010 19:25

Aflevering 171

Ingang Oost - Aflevering 171

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

18-10-2010 19:25

Aflevering 170

Ingang Oost - Aflevering 170

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

11-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De tweejarige Julian van Ede heeft sinds enige tijd een pijnlijke plek op zijn achterhoofd. De Ambulancedienst brengt Daniëlle van Dijk naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, loc...

04-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De zevenjarige Bente van Breemen is op school van het klimrek gevallen en op haar pols terechtgekomen. De Ambulancedienst brengt meneer Witteveen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Ce...

27-09-2010 19:25

Aflevering 167

Ingang Oost - Aflevering 167

Wim Vlaanderen heeft last van hartkloppingen na gebruik van amfetamine. De Ambulancedienst brengt mevrouw Czajka naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Ze is met haar auto van achteren ...

20-09-2010 19:25

Aflevering 166

Ingang Oost - Aflevering 166

De Ambulancedienst brengt mevrouw Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Zij is nogal ongelukkig van haar fiets gestapt. Op de Spoedeisende Hulp meldt zich Rogier Miltenburg, hij...

13-09-2010 19:25

Aflevering 165

Ingang Oost - Aflevering 165

De Ambulancedienst brengt Kees Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Hij is met zijn motor onderuit gegaan. Meneer Schimmel heeft tijdens het klussen beide handen aan scherpe pe...

06-09-2010 19:30

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. Bij de zestienjarige Koen Schuitema is tijdens een turnoefening voor de zoveelste keer haar elleboog uit de kom geschoten. Meneer Geurts meldt zich bij de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch C...

12-04-2010 19:25

Aflevering 152

Ingang Oost - Aflevering 152

Dani van Donk heeft kort achter elkaar twee epileptische aanvallen gehad, daarom heeft zijn moeder hem naar de Spoedeisende Hulp gebracht. Meneer Janssen gebruikt bloedverdunners. Hierdoor heeft hij eerder en vaker een bloedneus. De Ambulan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ingang Oost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ingang Oost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ingang Oost bij Ingang Oost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ingang Oost. Heb je een uitzending van Ingang Oost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ingang Oost gemist

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Ingang Oost volgt met de camara de slachtoffers op de afdeling en de medewerkers van de spoedeisende hulp afdeling.

Uitzending gemist van Ingang Oost? Hier kun je alle uitzendingen van Ingang Oost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 12-10-2011 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!