Programma gemist?

Afl.: Breda (1). met het De elfjarige Vincent Eijkelenboom is tijdens op op tv zijn vakantie in van Breda in de speeltuin een op zijn met knie gevallen. De Ambulancedienst brengt uit de heer Van op tv Gaans naar de het Amphia van Ziekenhuis, locatie Molengracht in door Breda. Hij in heeft hartklachten en op is door zijn huisarts tijdens naar de uit Acute Harthulp gestuurd voor een catheterisatie uit (een dotterprocedure). Jody door Jansen uit heeft in het de zwembad een elleboog in haar door tijdens gezicht gekregen. Meneer Torenbos met is door zijn enkel geknakt, in toen de naar hond van zijn zoon tijdens tegen hem aansprong. het De kleine met Nia op tv Landveld van één kan haar een duim op niet strekken. Ze naar is door de huisarts op doorgestuurd.

Frank naar van Vugt, bosbouwer in uit opleiding, heeft een een vervelend bedrijfsongeval met van een kloofmachine op gehad. De Ambulancedienst brengt een meneer een Mekkes naar de Spoedeisende door Hulp van het Wilhelmina een Ziekenhuis in de Assen, hij door heeft erge last van uit pijn op de borst. een Mevrouw Elands uit is met op haar fiets gevallen en daarbij op met haar pols uit terechtgekomen. Marjolein Wijkel is van tijdens een wielerwedstrijd in hard op op tv straat gevallen. Zij heeft tijdens last met van haar kaak en naar schouder.

Mevrouw De Boer uit is hard het gevallen, maar kan zich het tijdens dat niet herinneren. De een Ambulancedienst brengt tijdens Mike Kruijthof naar de het Spoedeisende Hulp in van het Wilhelmina Ziekenhuis in een Assen. de Hij is tijdens tijdens een wielerwedstrijd gevallen en uit heeft hierbij zijn bovenbeen geblesseerd. met Sjaak een Meijwaard is de op de glijbaan met zijn vinger het blijven haken. de Bij de Spoedeisende van Hulp meldt naar zich Jeremy naar Meek. Hij is zomaar op tv onwel geworden. Zijn op moeder is bang voor in epilepsie.

Robin van Kristoffers heeft met een onaangenaam ongelukje opgelopen. De door Ambulancedienst brengt mevrouw een Van der met Klap naar op de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina op tv Ziekenhuis het in Assen. Zij tijdens is uit een taxi gevallen. op tv Ria Stenveld in heeft zich bij de tijdens Spoedeisende Hulp tijdens gemeld, omdat een ze last op tv heeft van hartritmestoornissen. het Michelle Groeneveld is door onder haar paard terechtgekomen, ze heeft in nu last van tijdens haar een onderbeen.

Jacqueline Sahetapy heeft op tv op sinds gisteren erg last van het rugpijn en haar op tv linkerbeen is uit opgezwollen. De Ambulancedienst brengt door mevrouw Walop naar de door Spoedeisende Hulp van het het tijdens Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. een Zij heeft een het erg de benauwd, men vermoedt 'astma cardiale'. uit De 4-jarige met Eva Geerders heeft bij op tv een attractie door haar voet ergens tussen naar gekregen. Bij van de Spoedeisende Hulp meldt op zich van Patrick Hermans, hij is door uit een hond een gebeten.

Afl.: met Assen (3). Gabrielle Hamminga heeft de vermoedelijk een stukje tijdens naar van een onbekende met paddestoel gegeten. De naar Ambulancedienst brengt mevrouw Stoetman naar op de een Spoedeisende Hulp van het in Wilhelmina Ziekenhuis in door Assen. Zij is het zomaar gevallen en heeft het nu door last van elleboog, heup en arm. tijdens Bij Tom Sikkens in is in voor de zoveelste keer de zijn schouder door uit de kom geschoten. met Herman Kwant is op uit een uit ongelukkige wijze uit zijn in vrachtwagen in gestapt.

Afl.: tijdens Meander Medisch in Centrum Amersfoort. De het tweejarige Julian van Ede heeft sinds een enige tijd een naar uit pijnlijke plek op zijn achterhoofd. van De Ambulancedienst brengt Daniëlle tijdens van Dijk van naar de op tv Spoedeisende Hulp van naar het Meander Medisch Centrum, door locatie Lichtenberg in in Amersfoort. Tijdens op een voetbalwedstrijd is haar enkel van het dubbelgeklapt. De Ambulancedienst brengt de van 79-jarige mevrouw uit Koster binnen, ook zij is door ongelukkig gevallen. Bij een door de Spoedeisende Hulp meldt zich uit Melvin Heijmans. Hij heeft op naar met een slijptol in zijn uit vinger naar geslepen.

Afl.: Meander met Medisch tijdens Centrum Amersfoort. De op tv zevenjarige Bente van met Breemen is op school van op tv het klimrek gevallen met en tijdens op haar pols terechtgekomen. De Ambulancedienst naar brengt meneer Witteveen een naar de het Spoedeisende door Hulp van het Meander van Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in de Amersfoort. Hij in heeft een ongeluk een gehad met zijn scootmobiel. het De de Ambulancedienst brengt tijdens Corina Schenau binnen. Door een door vlam tijdens in de pan heeft tijdens ze nu het ademhalingsmoeilijkheden. Meneer Van Raamsdonk op tv heeft een bedrijfsongeval op gehad en heeft nu pijn door in zijn van borstkas.

Wim op Vlaanderen heeft last tijdens van hartkloppingen na in gebruik van amfetamine. De Ambulancedienst op brengt mevrouw Czajka van naar de Spoedeisende op tv Hulp naar van het Meander Medisch Centrum, op locatie Lichtenberg tijdens in met Amersfoort. Ze is met haar door auto van achteren aangereden op en toen op op haar op voorganger gebotst. van Erwin Pietersma is een tijdje geleden het op de het trap gevallen en heeft met nu last een van zijn uit enkel. Ilayda Yigitsoy is tijdens door in een spelletje uitgegleden naar en op haar hand met terechtgekomen.

De met Ambulancedienst brengt het mevrouw Jansen naar de Spoedeisende Hulp van van door het Meander Medisch Centrum, locatie met Lichtenberg in Amersfoort. het een Zij is nogal ongelukkig tijdens van haar fiets gestapt. uit Op de in Spoedeisende Hulp meldt zich naar Rogier Miltenburg, hij heeft een last van uit een rood en door pijnlijk been tijdens en is bang voor tijdens trombose.

De door Ambulancedienst brengt tijdens Kees Jansen naar de Spoedeisende het Hulp van tijdens het Meander Medisch tijdens Centrum, locatie Lichtenberg in op Amersfoort. van Hij is met zijn een motor onderuit gegaan. Meneer het Schimmel heeft tijdens het op naar klussen beide handen aan scherpe pennen de verwond. Meneer met Van Esveld is op longpatiënt, moet veel met hoesten en heeft een erge last van in benauwdheid. Bij de van Spoedeisende Hulp meldt naar zich de 13-jarige een Marieke Koopman. Zij is de met schoolvoetbal op over de bal door gestruikeld.

Afl.: naar Meander Medisch Centrum Amersfoort. een Bij met de zestienjarige Koen naar Schuitema is tijdens op tv een turnoefening voor de zoveelste op tv keer haar elleboog van uit de kom op tv geschoten. Meneer Geurts meldt op tv zich het bij de Spoedeisende door Hulp van het Meander naar Medisch Centrum, locatie Lichtenberg uit in van Amersfoort, omdat hij de bij het klussen op met een op bijl in zijn been heeft gehakt. in Meneer Van der op tv Pol heeft last door uit van benauwdheid en pijn tussen de het schouders. Men vreest uit een naar longembolie. De Ambulancedienst brengt mevrouw uit Weijman, zij van heeft een zogenaamde uit kop-staartbotsing met haar tijdens auto een gehad.

Dani van door Donk heeft op tv kort achter op tv elkaar twee epileptische aanvallen door gehad, daarom tijdens heeft zijn moeder hem naar de met Spoedeisende door Hulp gebracht. Meneer Janssen tijdens gebruikt bloedverdunners. uit Hierdoor heeft op tv hij eerder en vaker een bloedneus. door De een Ambulancedienst brengt Esmay met Lablans naar de Spoedeisende de Hulp van het UMC het Utrecht. op Zij is met haar naar scooter onderuitgegleden. De Ambulancedienst met uit brengt meneer Stijlaart. de Hij was vanochtend nogal warrig en uit kon moeilijk op praten.

januari 2021
12-10-2011 14:25

Breda (1)

Ingang Oost - Breda (1)

Afl.: Breda (1). De elfjarige Vincent Eijkelenboom is tijdens zijn vakantie in Breda in de speeltuin op zijn knie gevallen. De Ambulancedienst brengt de heer Van Gaans naar het Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht in Breda. Hij heeft hart...

29-11-2010 19:25

Aflevering 176

Ingang Oost - Aflevering 176

Frank van Vugt, bosbouwer in opleiding, heeft een vervelend bedrijfsongeval met een kloofmachine gehad. De Ambulancedienst brengt meneer Mekkes naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, hij heeft erge last van pijn o...

22-11-2010 19:25

Aflevering 175

Ingang Oost - Aflevering 175

Mevrouw De Boer is hard gevallen, maar kan zich dat niet herinneren. De Ambulancedienst brengt Mike Kruijthof naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Hij is tijdens een wielerwedstrijd gevallen en heeft hierbij zij...

15-11-2010 19:25

Aflevering 174

Ingang Oost - Aflevering 174

Robin Kristoffers heeft een onaangenaam ongelukje opgelopen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Van der Klap naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is uit een taxi gevallen. Ria Stenveld heeft zich bij de Spoed...

08-11-2010 19:25

Aflevering 173

Ingang Oost - Aflevering 173

Jacqueline Sahetapy heeft sinds gisteren erg last van rugpijn en haar linkerbeen is opgezwollen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Walop naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij heeft het erg benauwd, men vermoe...

01-11-2010 19:25

Assen (3)

Ingang Oost - Assen (3)

Afl.: Assen (3). Gabrielle Hamminga heeft vermoedelijk een stukje van een onbekende paddestoel gegeten. De Ambulancedienst brengt mevrouw Stoetman naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is zomaar gevallen en h...

25-10-2010 19:25

Aflevering 171

Ingang Oost - Aflevering 171

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

18-10-2010 19:25

Aflevering 170

Ingang Oost - Aflevering 170

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

11-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De tweejarige Julian van Ede heeft sinds enige tijd een pijnlijke plek op zijn achterhoofd. De Ambulancedienst brengt Daniëlle van Dijk naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, loc...

04-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De zevenjarige Bente van Breemen is op school van het klimrek gevallen en op haar pols terechtgekomen. De Ambulancedienst brengt meneer Witteveen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Ce...

27-09-2010 19:25

Aflevering 167

Ingang Oost - Aflevering 167

Wim Vlaanderen heeft last van hartkloppingen na gebruik van amfetamine. De Ambulancedienst brengt mevrouw Czajka naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Ze is met haar auto van achteren ...

20-09-2010 19:25

Aflevering 166

Ingang Oost - Aflevering 166

De Ambulancedienst brengt mevrouw Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Zij is nogal ongelukkig van haar fiets gestapt. Op de Spoedeisende Hulp meldt zich Rogier Miltenburg, hij...

13-09-2010 19:25

Aflevering 165

Ingang Oost - Aflevering 165

De Ambulancedienst brengt Kees Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Hij is met zijn motor onderuit gegaan. Meneer Schimmel heeft tijdens het klussen beide handen aan scherpe pe...

06-09-2010 19:30

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. Bij de zestienjarige Koen Schuitema is tijdens een turnoefening voor de zoveelste keer haar elleboog uit de kom geschoten. Meneer Geurts meldt zich bij de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch C...

12-04-2010 19:25

Aflevering 152

Ingang Oost - Aflevering 152

Dani van Donk heeft kort achter elkaar twee epileptische aanvallen gehad, daarom heeft zijn moeder hem naar de Spoedeisende Hulp gebracht. Meneer Janssen gebruikt bloedverdunners. Hierdoor heeft hij eerder en vaker een bloedneus. De Ambulan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ingang Oost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ingang Oost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ingang Oost bij Ingang Oost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ingang Oost. Heb je een uitzending van Ingang Oost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ingang Oost gemist

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Ingang Oost volgt met de camara de slachtoffers op de afdeling en de medewerkers van de spoedeisende hulp afdeling.

Uitzending gemist van Ingang Oost? Hier kun je alle uitzendingen van Ingang Oost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 12-10-2011 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!