Programma gemist?

Afl.: Breda met (1). De op tv elfjarige Vincent Eijkelenboom is naar tijdens met zijn vakantie in door Breda in de speeltuin op zijn het knie op gevallen. De door Ambulancedienst brengt de heer door Van Gaans naar het het Amphia Ziekenhuis, locatie in Molengracht in Breda. uit Hij heeft door hartklachten en is door het zijn huisarts naar van de in Acute Harthulp gestuurd voor een catheterisatie door van (een dotterprocedure). Jody Jansen heeft in uit het zwembad uit een elleboog in haar op tv gezicht gekregen. van Meneer met Torenbos is door zijn enkel geknakt, naar toen de hond de van zijn in zoon tegen hem van aansprong. De kleine in Nia Landveld uit van één kan haar met duim niet op tv strekken. Ze de is door de door huisarts doorgestuurd.

Frank van in Vugt, van bosbouwer in opleiding, heeft een vervelend door bedrijfsongeval met een een kloofmachine gehad. De van Ambulancedienst brengt meneer de Mekkes naar op de het Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina tijdens Ziekenhuis tijdens in Assen, hij naar heeft erge last van pijn een op de de borst. Mevrouw Elands is met een haar met fiets gevallen en daarbij op tijdens haar pols uit terechtgekomen. Marjolein Wijkel met is tijdens tijdens een wielerwedstrijd de hard op straat tijdens gevallen. Zij heeft met last van haar kaak en uit schouder.

Mevrouw naar De Boer is een hard gevallen, maar in kan zich dat niet de herinneren. een De Ambulancedienst brengt uit Mike Kruijthof naar de Spoedeisende Hulp door van uit het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. het Hij is tijdens tijdens een tijdens wielerwedstrijd gevallen met en heeft hierbij zijn bovenbeen tijdens geblesseerd. van Sjaak Meijwaard is op de glijbaan naar met zijn het vinger blijven door haken. Bij de Spoedeisende Hulp het met meldt zich Jeremy Meek. Hij met is naar zomaar onwel geworden. Zijn moeder tijdens is uit bang voor epilepsie.

Robin Kristoffers heeft van een onaangenaam uit ongelukje opgelopen. uit De Ambulancedienst brengt mevrouw door Van der Klap naar met de Spoedeisende Hulp in van het Wilhelmina tijdens met Ziekenhuis in Assen. Zij de is uit een met taxi gevallen. Ria Stenveld heeft uit uit zich bij de Spoedeisende Hulp gemeld, tijdens tijdens omdat ze last heeft van hartritmestoornissen. door Michelle Groeneveld door is onder een haar paard terechtgekomen, ze heeft op nu last van tijdens haar met onderbeen.

Jacqueline Sahetapy heeft een met sinds gisteren erg last van tijdens rugpijn en haar linkerbeen op tv een is opgezwollen. De Ambulancedienst uit brengt mevrouw Walop met naar de Spoedeisende Hulp van op tv het naar Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij met heeft het erg naar een benauwd, men vermoedt 'astma van cardiale'. De 4-jarige in Eva Geerders op heeft bij een uit attractie haar voet ergens tussen gekregen. van Bij de door Spoedeisende Hulp meldt zich het op tv Patrick Hermans, hij is door in een hond naar gebeten.

Afl.: Assen (3). in het Gabrielle Hamminga heeft vermoedelijk een een stukje van naar een onbekende paddestoel gegeten. de De Ambulancedienst brengt mevrouw met Stoetman naar naar de Spoedeisende uit Hulp van het de Wilhelmina Ziekenhuis van in Assen. Zij is zomaar de gevallen in en heeft nu naar last van elleboog, met heup en arm. Bij Tom Sikkens op tv is voor de het zoveelste keer van zijn schouder uit de in kom naar geschoten. Herman Kwant is op tijdens een met ongelukkige wijze uit op tv zijn vrachtwagen tijdens gestapt.

Afl.: een Meander Medisch door Centrum Amersfoort. De in tweejarige Julian van Ede het heeft sinds enige in tijd een op pijnlijke plek op zijn met achterhoofd. De de Ambulancedienst brengt Daniëlle van Dijk naar van de Spoedeisende in Hulp van het een Meander Medisch Centrum, op locatie Lichtenberg in de Amersfoort. uit Tijdens een voetbalwedstrijd is met haar enkel dubbelgeklapt. De het Ambulancedienst brengt de 79-jarige op tv mevrouw Koster naar binnen, ook het zij is van ongelukkig gevallen. Bij de Spoedeisende naar Hulp meldt zich Melvin door uit Heijmans. Hij heeft met een op slijptol in zijn vinger uit door geslepen.

Afl.: uit Meander Medisch Centrum het Amersfoort. De op zevenjarige Bente van Breemen het is op school een van het klimrek gevallen en van op haar op tv pols terechtgekomen. De op Ambulancedienst het brengt meneer Witteveen een naar de Spoedeisende Hulp van het tijdens Meander op tv Medisch Centrum, in locatie Lichtenberg in Amersfoort. tijdens Hij heeft tijdens een ongeluk gehad in met zijn scootmobiel. op De Ambulancedienst brengt Corina Schenau op tv binnen. de Door een vlam in de pan met heeft ze met nu ademhalingsmoeilijkheden. Meneer tijdens Van Raamsdonk heeft een in bedrijfsongeval gehad en de heeft naar nu pijn in zijn naar borstkas.

Wim Vlaanderen door heeft last van hartkloppingen naar een na gebruik van een amfetamine. De Ambulancedienst het brengt mevrouw Czajka een naar de Spoedeisende Hulp van naar het Meander Medisch Centrum, op tv locatie Lichtenberg het in uit Amersfoort. Ze is met haar auto van van achteren van aangereden en toen van op haar van voorganger gebotst. Erwin Pietersma de is tijdens een tijdje geleden op de van trap gevallen en met heeft nu last van van zijn enkel. met Ilayda Yigitsoy is tijdens de een spelletje uitgegleden een een en op haar hand een terechtgekomen.

De in Ambulancedienst brengt mevrouw Jansen naar op tv naar de Spoedeisende Hulp van het met Meander Medisch van Centrum, locatie in Lichtenberg in Amersfoort. Zij is nogal in ongelukkig een van haar een fiets gestapt. Op de Spoedeisende Hulp in de meldt zich Rogier Miltenburg, van hij heeft last van het een rood en tijdens pijnlijk been een en is bang in voor trombose.

De Ambulancedienst brengt met Kees Jansen op tv naar de Spoedeisende Hulp op tv van het Meander op tv Medisch een Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. in Hij is met tijdens zijn motor met onderuit gegaan. Meneer Schimmel in heeft tijdens het door uit klussen beide handen aan de scherpe pennen naar verwond. Meneer Van Esveld tijdens is longpatiënt, het moet veel hoesten en heeft erge naar last van benauwdheid. een het Bij de Spoedeisende op Hulp meldt zich de 13-jarige de Marieke Koopman. Zij is van uit met schoolvoetbal over in de bal gestruikeld.

Afl.: Meander met Medisch met Centrum Amersfoort. Bij de een zestienjarige Koen Schuitema is tijdens naar een op tv turnoefening voor de zoveelste met keer het haar elleboog uit de kom de geschoten. Meneer Geurts meldt het de zich bij de Spoedeisende uit Hulp van op tv het Meander Medisch met Centrum, locatie Lichtenberg in door Amersfoort, omdat hij bij het naar van klussen met een bijl in tijdens zijn been uit heeft gehakt. Meneer Van het der Pol naar heeft last van benauwdheid en in pijn tussen uit de schouders. Men vreest het een longembolie. De op tv een Ambulancedienst brengt mevrouw Weijman, het zij heeft op een zogenaamde kop-staartbotsing het met haar auto naar gehad.

Dani van Donk door heeft kort tijdens achter elkaar twee op epileptische aanvallen gehad, daarom in heeft zijn op tv moeder hem naar de door Spoedeisende op Hulp gebracht. Meneer Janssen gebruikt op met bloedverdunners. Hierdoor heeft in hij eerder en vaker tijdens een bloedneus. De Ambulancedienst brengt met het Esmay Lablans naar de Spoedeisende een Hulp van het UMC door Utrecht. Zij tijdens is met haar scooter het onderuitgegleden. De Ambulancedienst van door brengt meneer Stijlaart. Hij van was vanochtend uit nogal warrig en kon een moeilijk praten.

april 2019
12-10-2011 14:25

Breda (1)

Ingang Oost - Breda (1)

Afl.: Breda (1). De elfjarige Vincent Eijkelenboom is tijdens zijn vakantie in Breda in de speeltuin op zijn knie gevallen. De Ambulancedienst brengt de heer Van Gaans naar het Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht in Breda. Hij heeft hart...

29-11-2010 19:25

Aflevering 176

Ingang Oost - Aflevering 176

Frank van Vugt, bosbouwer in opleiding, heeft een vervelend bedrijfsongeval met een kloofmachine gehad. De Ambulancedienst brengt meneer Mekkes naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, hij heeft erge last van pijn o...

22-11-2010 19:25

Aflevering 175

Ingang Oost - Aflevering 175

Mevrouw De Boer is hard gevallen, maar kan zich dat niet herinneren. De Ambulancedienst brengt Mike Kruijthof naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Hij is tijdens een wielerwedstrijd gevallen en heeft hierbij zij...

15-11-2010 19:25

Aflevering 174

Ingang Oost - Aflevering 174

Robin Kristoffers heeft een onaangenaam ongelukje opgelopen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Van der Klap naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is uit een taxi gevallen. Ria Stenveld heeft zich bij de Spoed...

08-11-2010 19:25

Aflevering 173

Ingang Oost - Aflevering 173

Jacqueline Sahetapy heeft sinds gisteren erg last van rugpijn en haar linkerbeen is opgezwollen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Walop naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij heeft het erg benauwd, men vermoe...

01-11-2010 19:25

Assen (3)

Ingang Oost - Assen (3)

Afl.: Assen (3). Gabrielle Hamminga heeft vermoedelijk een stukje van een onbekende paddestoel gegeten. De Ambulancedienst brengt mevrouw Stoetman naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is zomaar gevallen en h...

25-10-2010 19:25

Aflevering 171

Ingang Oost - Aflevering 171

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

18-10-2010 19:25

Aflevering 170

Ingang Oost - Aflevering 170

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

11-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De tweejarige Julian van Ede heeft sinds enige tijd een pijnlijke plek op zijn achterhoofd. De Ambulancedienst brengt Daniëlle van Dijk naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, loc...

04-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De zevenjarige Bente van Breemen is op school van het klimrek gevallen en op haar pols terechtgekomen. De Ambulancedienst brengt meneer Witteveen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Ce...

27-09-2010 19:25

Aflevering 167

Ingang Oost - Aflevering 167

Wim Vlaanderen heeft last van hartkloppingen na gebruik van amfetamine. De Ambulancedienst brengt mevrouw Czajka naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Ze is met haar auto van achteren ...

20-09-2010 19:25

Aflevering 166

Ingang Oost - Aflevering 166

De Ambulancedienst brengt mevrouw Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Zij is nogal ongelukkig van haar fiets gestapt. Op de Spoedeisende Hulp meldt zich Rogier Miltenburg, hij...

13-09-2010 19:25

Aflevering 165

Ingang Oost - Aflevering 165

De Ambulancedienst brengt Kees Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Hij is met zijn motor onderuit gegaan. Meneer Schimmel heeft tijdens het klussen beide handen aan scherpe pe...

06-09-2010 19:30

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. Bij de zestienjarige Koen Schuitema is tijdens een turnoefening voor de zoveelste keer haar elleboog uit de kom geschoten. Meneer Geurts meldt zich bij de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch C...

12-04-2010 19:25

Aflevering 152

Ingang Oost - Aflevering 152

Dani van Donk heeft kort achter elkaar twee epileptische aanvallen gehad, daarom heeft zijn moeder hem naar de Spoedeisende Hulp gebracht. Meneer Janssen gebruikt bloedverdunners. Hierdoor heeft hij eerder en vaker een bloedneus. De Ambulan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ingang Oost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ingang Oost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ingang Oost bij Ingang Oost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ingang Oost. Heb je een uitzending van Ingang Oost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ingang Oost gemist

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Ingang Oost volgt met de camara de slachtoffers op de afdeling en de medewerkers van de spoedeisende hulp afdeling.

Uitzending gemist van Ingang Oost? Hier kun je alle uitzendingen van Ingang Oost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 12-10-2011 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord