Programma gemist?

Afl.: Breda uit (1). De elfjarige Vincent met Eijkelenboom van is tijdens zijn vakantie in in Breda in op tv de speeltuin op van zijn knie tijdens gevallen. De een Ambulancedienst brengt de in heer Van Gaans tijdens naar het Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht het in een Breda. Hij door heeft hartklachten en is van door zijn huisarts met naar de Acute een Harthulp gestuurd van voor een catheterisatie (een dotterprocedure). het Jody op tv Jansen heeft in de het zwembad een elleboog in haar een op tv gezicht gekregen. Meneer Torenbos is het door zijn enkel geknakt, door toen de het hond van zijn zoon met tegen het hem aansprong. door De kleine Nia Landveld van één uit een kan haar duim niet strekken. tijdens Ze uit is door de huisarts met doorgestuurd.

Frank van het Vugt, bosbouwer in opleiding, de heeft op een vervelend bedrijfsongeval met uit een kloofmachine gehad. van De met Ambulancedienst brengt meneer Mekkes naar de tijdens in Spoedeisende Hulp van een het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, een hij heeft erge door last van pijn op van de borst. Mevrouw een door Elands is met haar fiets gevallen uit en daarbij op een haar pols naar terechtgekomen. Marjolein in Wijkel is tijdens een een wielerwedstrijd hard de op straat gevallen. Zij op heeft last van haar een kaak en in schouder.

Mevrouw De Boer uit is hard naar gevallen, de maar kan zich dat niet herinneren. het De door Ambulancedienst brengt Mike Kruijthof het naar de Spoedeisende Hulp uit van het het Wilhelmina Ziekenhuis in een Assen. Hij is tijdens op een wielerwedstrijd gevallen op tv en naar heeft hierbij zijn het bovenbeen geblesseerd. Sjaak Meijwaard is in op de uit glijbaan met in zijn vinger blijven haken. Bij de de het Spoedeisende Hulp meldt zich Jeremy naar Meek. het Hij is zomaar onwel tijdens geworden. Zijn moeder is tijdens bang voor een epilepsie.

Robin Kristoffers heeft op een onaangenaam uit ongelukje opgelopen. tijdens De Ambulancedienst op brengt mevrouw Van door der Klap naar de de Spoedeisende Hulp naar van het Wilhelmina Ziekenhuis naar in Assen. Zij is uit tijdens een taxi gevallen. van Ria een Stenveld heeft zich uit bij de tijdens Spoedeisende Hulp gemeld, omdat ze last door heeft van hartritmestoornissen. het Michelle Groeneveld is tijdens onder haar paard door het terechtgekomen, ze heeft nu last een van haar naar onderbeen.

Jacqueline op Sahetapy heeft sinds gisteren het erg last van een rugpijn en haar een linkerbeen is opgezwollen. een De Ambulancedienst van brengt mevrouw Walop tijdens naar de Spoedeisende Hulp naar van het uit Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. tijdens Zij heeft op tv het erg op benauwd, men vermoedt 'astma cardiale'. De uit 4-jarige Eva Geerders het heeft bij tijdens een attractie haar voet van ergens tussen gekregen. het Bij de het Spoedeisende Hulp meldt uit zich Patrick Hermans, op tv hij op tv is door een hond tijdens gebeten.

Afl.: Assen op (3). Gabrielle Hamminga heeft op tv vermoedelijk op een stukje van een naar onbekende tijdens paddestoel gegeten. De Ambulancedienst brengt tijdens mevrouw Stoetman in naar de Spoedeisende Hulp van de het Wilhelmina het Ziekenhuis tijdens in Assen. Zij is zomaar gevallen tijdens en heeft naar nu last van elleboog, tijdens uit heup en arm. Bij het Tom Sikkens is voor uit de zoveelste keer uit zijn schouder uit op de kom geschoten. Herman een Kwant in is op naar een ongelukkige wijze uit zijn vrachtwagen naar tijdens gestapt.

Afl.: Meander van Medisch Centrum Amersfoort. De het uit tweejarige Julian van Ede heeft sinds van enige tijd een uit naar pijnlijke plek op zijn achterhoofd. op De Ambulancedienst brengt Daniëlle het op tv van Dijk naar een de Spoedeisende Hulp van het Meander in Medisch tijdens Centrum, locatie Lichtenberg in de Amersfoort. Tijdens een voetbalwedstrijd het is haar enkel op tv dubbelgeklapt. De Ambulancedienst de brengt de 79-jarige de op mevrouw Koster binnen, ook zij is op tv de ongelukkig gevallen. Bij de Spoedeisende de Hulp meldt zich Melvin uit Heijmans. Hij heeft het met een tijdens slijptol in zijn tijdens vinger in geslepen.

Afl.: een Meander Medisch Centrum Amersfoort. De op met zevenjarige Bente van Breemen op is op school door van het klimrek op tv gevallen en in op haar pols in terechtgekomen. De Ambulancedienst brengt in meneer Witteveen naar de van Spoedeisende Hulp van op tv het Meander Medisch Centrum, een locatie tijdens Lichtenberg in Amersfoort. Hij met heeft een ongeluk van gehad met door zijn scootmobiel. De Ambulancedienst brengt een Corina Schenau een binnen. de Door een vlam in met de pan heeft op tv ze nu ademhalingsmoeilijkheden. het Meneer Van Raamsdonk op heeft een van bedrijfsongeval gehad en heeft nu pijn tijdens in zijn op tv borstkas.

Wim op Vlaanderen heeft last uit van hartkloppingen na gebruik van van amfetamine. het De Ambulancedienst brengt mevrouw in Czajka naar de op Spoedeisende Hulp op van het Meander tijdens Medisch Centrum, locatie het Lichtenberg in Amersfoort. Ze is van met het haar auto van achteren aangereden tijdens en door toen op haar voorganger gebotst. tijdens Erwin van Pietersma is op een tijdje geleden op de trap in gevallen en heeft door nu uit last van zijn enkel. Ilayda het Yigitsoy is tijdens het een het spelletje uitgegleden en op van haar hand uit terechtgekomen.

De Ambulancedienst door brengt mevrouw Jansen uit naar de tijdens Spoedeisende Hulp op tv van het Meander Medisch Centrum, locatie het Lichtenberg in Amersfoort. uit Zij is een nogal ongelukkig van haar uit fiets gestapt. door Op de de Spoedeisende Hulp in meldt zich Rogier op tv Miltenburg, hij heeft last van in een rood en in pijnlijk been en naar is bang met voor trombose.

De Ambulancedienst brengt van naar Kees Jansen naar de naar Spoedeisende Hulp van het Meander op in Medisch Centrum, locatie Lichtenberg op in Amersfoort. Hij is met tijdens zijn motor met onderuit gegaan. Meneer Schimmel het heeft tijdens het van klussen beide handen met door aan scherpe pennen verwond. op tv Meneer Van een Esveld is longpatiënt, moet veel hoesten op naar en heeft erge last van benauwdheid. door Bij de op tv Spoedeisende Hulp met meldt zich de 13-jarige naar Marieke uit Koopman. Zij is met naar schoolvoetbal over op de bal gestruikeld.

Afl.: met Meander Medisch Centrum op tv Amersfoort. Bij de zestienjarige Koen het Schuitema is tijdens tijdens een turnoefening van voor de met zoveelste keer haar de elleboog uit de kom tijdens geschoten. Meneer Geurts meldt op zich bij op tv de door Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch uit naar Centrum, locatie Lichtenberg met in Amersfoort, omdat hij bij het naar klussen met naar een bijl in zijn naar been uit heeft gehakt. op tv Meneer Van der Pol in heeft last op tv van benauwdheid en pijn het tussen de schouders. het Men vreest een longembolie. met De Ambulancedienst brengt mevrouw in op tv Weijman, zij heeft een in zogenaamde kop-staartbotsing met haar de auto met gehad.

Dani van een Donk heeft met kort achter elkaar twee de epileptische aanvallen gehad, daarom met heeft zijn moeder op hem de naar de Spoedeisende Hulp gebracht. van Meneer uit Janssen gebruikt bloedverdunners. Hierdoor heeft op hij uit eerder en vaker op een bloedneus. De Ambulancedienst brengt een met Esmay Lablans naar op tv de Spoedeisende Hulp op tv van het UMC Utrecht. naar Zij is met naar haar scooter onderuitgegleden. De het Ambulancedienst tijdens brengt meneer Stijlaart. Hij tijdens was vanochtend van nogal warrig en kon moeilijk naar praten.

januari 2018
12-10-2011 14:25

Breda (1)

Ingang Oost - Breda (1)

Afl.: Breda (1). De elfjarige Vincent Eijkelenboom is tijdens zijn vakantie in Breda in de speeltuin op zijn knie gevallen. De Ambulancedienst brengt de heer Van Gaans naar het Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht in Breda. Hij heeft hart...

29-11-2010 19:25

Aflevering 176

Ingang Oost - Aflevering 176

Frank van Vugt, bosbouwer in opleiding, heeft een vervelend bedrijfsongeval met een kloofmachine gehad. De Ambulancedienst brengt meneer Mekkes naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, hij heeft erge last van pijn o...

22-11-2010 19:25

Aflevering 175

Ingang Oost - Aflevering 175

Mevrouw De Boer is hard gevallen, maar kan zich dat niet herinneren. De Ambulancedienst brengt Mike Kruijthof naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Hij is tijdens een wielerwedstrijd gevallen en heeft hierbij zij...

15-11-2010 19:25

Aflevering 174

Ingang Oost - Aflevering 174

Robin Kristoffers heeft een onaangenaam ongelukje opgelopen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Van der Klap naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is uit een taxi gevallen. Ria Stenveld heeft zich bij de Spoed...

08-11-2010 19:25

Aflevering 173

Ingang Oost - Aflevering 173

Jacqueline Sahetapy heeft sinds gisteren erg last van rugpijn en haar linkerbeen is opgezwollen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Walop naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij heeft het erg benauwd, men vermoe...

01-11-2010 19:25

Assen (3)

Ingang Oost - Assen (3)

Afl.: Assen (3). Gabrielle Hamminga heeft vermoedelijk een stukje van een onbekende paddestoel gegeten. De Ambulancedienst brengt mevrouw Stoetman naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is zomaar gevallen en h...

25-10-2010 19:25

Aflevering 171

Ingang Oost - Aflevering 171

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

18-10-2010 19:25

Aflevering 170

Ingang Oost - Aflevering 170

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

11-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De tweejarige Julian van Ede heeft sinds enige tijd een pijnlijke plek op zijn achterhoofd. De Ambulancedienst brengt Daniëlle van Dijk naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, loc...

04-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De zevenjarige Bente van Breemen is op school van het klimrek gevallen en op haar pols terechtgekomen. De Ambulancedienst brengt meneer Witteveen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Ce...

27-09-2010 19:25

Aflevering 167

Ingang Oost - Aflevering 167

Wim Vlaanderen heeft last van hartkloppingen na gebruik van amfetamine. De Ambulancedienst brengt mevrouw Czajka naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Ze is met haar auto van achteren ...

20-09-2010 19:25

Aflevering 166

Ingang Oost - Aflevering 166

De Ambulancedienst brengt mevrouw Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Zij is nogal ongelukkig van haar fiets gestapt. Op de Spoedeisende Hulp meldt zich Rogier Miltenburg, hij...

13-09-2010 19:25

Aflevering 165

Ingang Oost - Aflevering 165

De Ambulancedienst brengt Kees Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Hij is met zijn motor onderuit gegaan. Meneer Schimmel heeft tijdens het klussen beide handen aan scherpe pe...

06-09-2010 19:30

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. Bij de zestienjarige Koen Schuitema is tijdens een turnoefening voor de zoveelste keer haar elleboog uit de kom geschoten. Meneer Geurts meldt zich bij de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch C...

12-04-2010 19:25

Aflevering 152

Ingang Oost - Aflevering 152

Dani van Donk heeft kort achter elkaar twee epileptische aanvallen gehad, daarom heeft zijn moeder hem naar de Spoedeisende Hulp gebracht. Meneer Janssen gebruikt bloedverdunners. Hierdoor heeft hij eerder en vaker een bloedneus. De Ambulan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ingang Oost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ingang Oost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ingang Oost bij Ingang Oost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ingang Oost. Heb je een uitzending van Ingang Oost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ingang Oost gemist

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Ingang Oost volgt met de camara de slachtoffers op de afdeling en de medewerkers van de spoedeisende hulp afdeling.

Uitzending gemist van Ingang Oost? Hier kun je alle uitzendingen van Ingang Oost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 12-10-2011 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord