Programma gemist?

Afl.: Breda (1). een het De elfjarige Vincent Eijkelenboom is tijdens uit door zijn vakantie in Breda in naar de een speeltuin op zijn knie gevallen. met De Ambulancedienst op brengt de het heer Van Gaans naar het Amphia van Ziekenhuis, locatie Molengracht het in met Breda. Hij van heeft hartklachten en is door zijn naar huisarts in naar de met Acute Harthulp gestuurd voor uit een catheterisatie uit (een dotterprocedure). Jody Jansen heeft in van het zwembad een uit elleboog in door haar gezicht gekregen. met Meneer Torenbos is op door zijn enkel uit geknakt, uit toen de hond van zijn door zoon tegen hem van aansprong. tijdens De kleine Nia Landveld tijdens van één kan op haar duim niet strekken. door Ze is de door de huisarts tijdens doorgestuurd.

Frank van Vugt, met uit bosbouwer in opleiding, op tv heeft een vervelend door bedrijfsongeval met een kloofmachine een gehad. De Ambulancedienst naar brengt meneer Mekkes naar de van Spoedeisende de Hulp van het van Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, hij van naar heeft erge last op tv van pijn op de borst. Mevrouw tijdens Elands is met de het haar fiets gevallen en daarbij op uit haar naar pols terechtgekomen. Marjolein Wijkel is de tijdens in een wielerwedstrijd hard op straat op tv gevallen. Zij het heeft naar last van haar kaak en tijdens schouder.

Mevrouw het De Boer is hard de gevallen, maar kan zich naar dat niet herinneren. het De Ambulancedienst door brengt de Mike Kruijthof naar de Spoedeisende Hulp in van een het Wilhelmina Ziekenhuis in op Assen. Hij is tijdens uit de een wielerwedstrijd gevallen en heeft hierbij tijdens zijn op bovenbeen geblesseerd. Sjaak op Meijwaard is een op de glijbaan met zijn op vinger blijven haken. Bij door de Spoedeisende het Hulp meldt door zich Jeremy Meek. Hij van is op zomaar onwel geworden. Zijn moeder op tv is bang voor naar epilepsie.

Robin op tv Kristoffers heeft uit een onaangenaam ongelukje van opgelopen. De Ambulancedienst brengt uit mevrouw Van der Klap naar een de door Spoedeisende Hulp op tv van het Wilhelmina Ziekenhuis in met Assen. Zij is uit in in een taxi gevallen. Ria van Stenveld heeft zich bij naar de Spoedeisende Hulp gemeld, de omdat op ze last heeft van het hartritmestoornissen. in Michelle Groeneveld is onder haar paard naar terechtgekomen, ze heeft een nu last van naar het haar onderbeen.

Jacqueline Sahetapy van heeft op tv sinds gisteren erg last van rugpijn van en op haar linkerbeen is opgezwollen. De op naar Ambulancedienst brengt mevrouw Walop uit naar de Spoedeisende Hulp op van het Wilhelmina met Ziekenhuis in Assen. Zij uit een heeft het erg benauwd, men vermoedt een 'astma cardiale'. De door uit 4-jarige Eva Geerders het heeft bij een attractie haar voet het ergens tussen gekregen. uit Bij de van Spoedeisende Hulp meldt op zich Patrick Hermans, hij naar is door een met hond in gebeten.

Afl.: uit Assen (3). Gabrielle Hamminga heeft door op tv vermoedelijk een stukje op tv van een onbekende paddestoel gegeten. De het Ambulancedienst brengt mevrouw uit Stoetman naar naar de Spoedeisende Hulp van de het Wilhelmina de Ziekenhuis in Assen. Zij door is zomaar gevallen de en heeft met nu met last van elleboog, een heup en arm. Bij Tom Sikkens naar uit is voor de zoveelste keer zijn naar schouder uit op de met kom geschoten. Herman Kwant is op op een ongelukkige wijze uit uit zijn op vrachtwagen van gestapt.

Afl.: door Meander Medisch Centrum Amersfoort. De tijdens tweejarige Julian van van Ede heeft op tv sinds in enige tijd een pijnlijke tijdens plek op zijn achterhoofd. De het Ambulancedienst op tv brengt Daniëlle van Dijk in naar tijdens de Spoedeisende Hulp een van het Meander Medisch een Centrum, locatie Lichtenberg in in Amersfoort. Tijdens een op voetbalwedstrijd is haar tijdens enkel dubbelgeklapt. De op tv Ambulancedienst brengt tijdens de 79-jarige mevrouw Koster binnen, naar ook zij een is ongelukkig het gevallen. Bij de Spoedeisende Hulp uit meldt zich Melvin uit Heijmans. tijdens Hij heeft met door een slijptol in zijn op tv vinger op geslepen.

Afl.: Meander Medisch tijdens Centrum naar Amersfoort. De zevenjarige met Bente van Breemen is naar op school van het tijdens klimrek in gevallen en op haar van pols terechtgekomen. tijdens De Ambulancedienst brengt naar meneer Witteveen naar van de Spoedeisende naar Hulp van het het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in in op Amersfoort. Hij heeft in een ongeluk gehad in met zijn scootmobiel. De het Ambulancedienst brengt Corina het Schenau binnen. Door een op tv vlam in met de pan op tv heeft ze nu ademhalingsmoeilijkheden. Meneer Van de Raamsdonk in heeft een door bedrijfsongeval gehad en heeft nu het pijn in zijn met borstkas.

Wim Vlaanderen het heeft last van door hartkloppingen na gebruik van van amfetamine. de De Ambulancedienst brengt mevrouw Czajka met naar de Spoedeisende de Hulp van op tv het Meander Medisch de Centrum, locatie in Lichtenberg in Amersfoort. het Ze is door met haar auto van tijdens achteren aangereden en toen door op haar voorganger gebotst. door Erwin Pietersma uit is een tijdje tijdens geleden in op de trap gevallen en heeft uit nu het last van op zijn enkel. Ilayda Yigitsoy is tijdens tijdens op tv een spelletje uitgegleden en een op haar hand van terechtgekomen.

De door Ambulancedienst brengt mevrouw de Jansen naar de door Spoedeisende Hulp van het Meander een Medisch tijdens Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. uit Zij is nogal op tv ongelukkig van met haar fiets gestapt. een Op de Spoedeisende Hulp tijdens meldt op zich Rogier uit Miltenburg, hij heeft last van een naar het rood en pijnlijk been en is uit op bang voor trombose.

De het Ambulancedienst brengt het Kees Jansen naar de Spoedeisende het Hulp de van het Meander Medisch Centrum, tijdens locatie Lichtenberg in Amersfoort. uit Hij is het met zijn in motor onderuit gegaan. Meneer een Schimmel heeft op tijdens het klussen op tv beide handen aan in scherpe pennen verwond. Meneer naar Van Esveld is tijdens longpatiënt, moet veel hoesten de en heeft erge een last op van benauwdheid. Bij de Spoedeisende tijdens op tv Hulp meldt zich de 13-jarige op Marieke Koopman. Zij in is met van schoolvoetbal over een de bal gestruikeld.

Afl.: Meander op Medisch een Centrum Amersfoort. Bij de in zestienjarige Koen Schuitema de is tijdens een turnoefening voor in de zoveelste keer de het haar elleboog uit de kom geschoten. op tijdens Meneer Geurts meldt zich bij de met naar Spoedeisende Hulp van het Meander tijdens Medisch Centrum, locatie het Lichtenberg in Amersfoort, omdat door hij bij een het klussen met van een in bijl in zijn been heeft het gehakt. Meneer Van der in uit Pol heeft last van benauwdheid in en pijn tussen de tijdens schouders. Men op vreest een longembolie. De uit Ambulancedienst brengt op mevrouw Weijman, in zij heeft een de zogenaamde kop-staartbotsing met haar auto door naar gehad.

Dani op tv van Donk heeft kort uit achter op elkaar twee epileptische aanvallen gehad, daarom het heeft zijn moeder op hem naar de het Spoedeisende Hulp tijdens gebracht. Meneer uit Janssen gebruikt bloedverdunners. Hierdoor in heeft hij het eerder en vaker een door bloedneus. tijdens De Ambulancedienst brengt Esmay Lablans naar in de op Spoedeisende Hulp van het UMC een Utrecht. Zij van is met haar scooter naar op onderuitgegleden. De Ambulancedienst brengt in meneer Stijlaart. Hij was door vanochtend nogal warrig en naar naar kon moeilijk praten.

juli 2017
12-10-2011 14:25

Breda (1)

Ingang Oost - Breda (1)

Afl.: Breda (1). De elfjarige Vincent Eijkelenboom is tijdens zijn vakantie in Breda in de speeltuin op zijn knie gevallen. De Ambulancedienst brengt de heer Van Gaans naar het Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht in Breda. Hij heeft hart...

29-11-2010 19:25

Aflevering 176

Ingang Oost - Aflevering 176

Frank van Vugt, bosbouwer in opleiding, heeft een vervelend bedrijfsongeval met een kloofmachine gehad. De Ambulancedienst brengt meneer Mekkes naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, hij heeft erge last van pijn o...

22-11-2010 19:25

Aflevering 175

Ingang Oost - Aflevering 175

Mevrouw De Boer is hard gevallen, maar kan zich dat niet herinneren. De Ambulancedienst brengt Mike Kruijthof naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Hij is tijdens een wielerwedstrijd gevallen en heeft hierbij zij...

15-11-2010 19:25

Aflevering 174

Ingang Oost - Aflevering 174

Robin Kristoffers heeft een onaangenaam ongelukje opgelopen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Van der Klap naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is uit een taxi gevallen. Ria Stenveld heeft zich bij de Spoed...

08-11-2010 19:25

Aflevering 173

Ingang Oost - Aflevering 173

Jacqueline Sahetapy heeft sinds gisteren erg last van rugpijn en haar linkerbeen is opgezwollen. De Ambulancedienst brengt mevrouw Walop naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij heeft het erg benauwd, men vermoe...

01-11-2010 19:25

Assen (3)

Ingang Oost - Assen (3)

Afl.: Assen (3). Gabrielle Hamminga heeft vermoedelijk een stukje van een onbekende paddestoel gegeten. De Ambulancedienst brengt mevrouw Stoetman naar de Spoedeisende Hulp van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij is zomaar gevallen en h...

25-10-2010 19:25

Aflevering 171

Ingang Oost - Aflevering 171

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

18-10-2010 19:25

Aflevering 170

Ingang Oost - Aflevering 170

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. I...

11-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De tweejarige Julian van Ede heeft sinds enige tijd een pijnlijke plek op zijn achterhoofd. De Ambulancedienst brengt Daniëlle van Dijk naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, loc...

04-10-2010 19:25

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. De zevenjarige Bente van Breemen is op school van het klimrek gevallen en op haar pols terechtgekomen. De Ambulancedienst brengt meneer Witteveen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Ce...

27-09-2010 19:25

Aflevering 167

Ingang Oost - Aflevering 167

Wim Vlaanderen heeft last van hartkloppingen na gebruik van amfetamine. De Ambulancedienst brengt mevrouw Czajka naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Ze is met haar auto van achteren ...

20-09-2010 19:25

Aflevering 166

Ingang Oost - Aflevering 166

De Ambulancedienst brengt mevrouw Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Zij is nogal ongelukkig van haar fiets gestapt. Op de Spoedeisende Hulp meldt zich Rogier Miltenburg, hij...

13-09-2010 19:25

Aflevering 165

Ingang Oost - Aflevering 165

De Ambulancedienst brengt Kees Jansen naar de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum, locatie Lichtenberg in Amersfoort. Hij is met zijn motor onderuit gegaan. Meneer Schimmel heeft tijdens het klussen beide handen aan scherpe pe...

06-09-2010 19:30

Meander Medisch Centrum Amersfoort

Ingang Oost - Meander Medisch Centrum Amersfoort

Afl.: Meander Medisch Centrum Amersfoort. Bij de zestienjarige Koen Schuitema is tijdens een turnoefening voor de zoveelste keer haar elleboog uit de kom geschoten. Meneer Geurts meldt zich bij de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch C...

12-04-2010 19:25

Aflevering 152

Ingang Oost - Aflevering 152

Dani van Donk heeft kort achter elkaar twee epileptische aanvallen gehad, daarom heeft zijn moeder hem naar de Spoedeisende Hulp gebracht. Meneer Janssen gebruikt bloedverdunners. Hierdoor heeft hij eerder en vaker een bloedneus. De Ambulan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ingang Oost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ingang Oost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ingang Oost bij Ingang Oost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ingang Oost. Heb je een uitzending van Ingang Oost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ingang Oost gemist

Ingang Oost is een televisieprogramma op de Nederlandse publieke omroep Evangelische Omroep, het programma wordt sinds 15 mei 2003 uitgezonden. In dit televisieprogramma wordt meegekeken op de afdeling spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Ingang Oost volgt met de camara de slachtoffers op de afdeling en de medewerkers van de spoedeisende hulp afdeling.

Uitzending gemist van Ingang Oost? Hier kun je alle uitzendingen van Ingang Oost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 12-10-2011 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord