Programma gemist?

In de deze aflevering volgen met we kinderchirurgen. Bij Anouk moet het uit de milt verwijderd worden. Bij baby van Berend wordt van een afsluiting het van de maaguitgang verholpen. Ook naar op de van afdeling Intensive Care het van het AMC de wordt topzorg van gegeven.

Op de afdeling in Intensive Care van door een VUmc herstellen patiënten tijdens van een ernstig verkeersongeluk of een met zware op tv hartoperatie. Vaak is naar een lange op tv vervolgbehandeling nodig. Tevens unieke uit beelden van een uiterst gespecialiseerde in behandeling op van longtumoren: patiënten krijgen uit meer van lucht.

In naar het Rotterdamse Sophia Kinderziekenhuis is met een team van naar de specialisten actief met het op tv behandelen van ernstige afwijkingen met van het de gelaat. Meestal gaat het om een afwijkingen tijdens sinds de geboorte. met Plastische operaties bieden uit niet alleen verbetering op tv van bijvoorbeeld ademhalen, maar tijdens zorgen ook voor een met het 'normaal' gezicht, waardoor het kind ook tijdens sociaal op tv veel beter kan de functioneren.

Donja, op 27 jaar, op tv kwam als kleuter in het met ziekenhuis met in een hersentumor. Vier jaar een geleden werd door bij haar naar borstkanker ontdekt. Nu van komt ze in naar het ziekenhuis met opnieuw een hersentumor. de Ondanks door de zware behandelingen een blijft Donja positief en een ondergaat ze nu naar ook weer blijmoedig het een zware hersenoperatie. met Elk van jaar komen duizenden mannen (en vrouwen) naar op met een hartinfarct in het ziekenhuis. van Vaak door kan het infarct worden in behandeld met via een sneetje in op tv de pols: naar dotteren.

Serie op reportages vanuit in universitaire medische centra. Patiënten een en artsen vertellen over een hun belevenissen rondom beelden op van in vaak unieke en met spectaculaire operaties. Afl.: tijdens Kijken naar kijkoperaties. op tv Twee weken geleden een werden in VUmc de acht kijkoperaties uitgevoerd in en live getoond op tijdens een groot scherm het in de collegezaal. door Dankzij de endoscoop, naar een op kijkbuis met lichtbron, kan de chirurg het op tv opereren via enkele de kleine openingen in het lichaam. door U ziet o.a. naar een niertransplantatie, een tijdens maagverkleining, een uit longoperatie en het een operatie met behulp van een op tv op robot.

Serie met reportages vanuit naar universitaire medische centra. Patiënten en artsen tijdens vertellen op tv over hun belevenissen rondom de beelden van vaak de unieke en spectaculaire operaties. tijdens Afl.: Vechten op voor genezing. Een van portret met van de afdeling tijdens Intensieve Zorg van door VUmc, Amsterdam. Hier kunnen mensen na op een ernstig ongeluk op of zware uit operatie het in leven worden gehouden, dankzij door intensieve zorg de en de modernste een medische techniek.

mei 2021
30-11-2010 19:25

Aflevering 64

Intensive care - Aflevering 64

In deze aflevering volgen we kinderchirurgen. Bij Anouk moet de milt verwijderd worden. Bij baby Berend wordt een afsluiting van de maaguitgang verholpen. Ook op de afdeling Intensive Care van het AMC wordt topzorg gegeven.

23-11-2010 19:25

Aflevering 63

Intensive care - Aflevering 63

Op de afdeling Intensive Care van VUmc herstellen patiënten van een ernstig verkeersongeluk of een zware hartoperatie. Vaak is een lange vervolgbehandeling nodig. Tevens unieke beelden van een uiterst gespecialiseerde behandeling van longtu...

16-11-2010 19:25

Aflevering 62

Intensive care - Aflevering 62

In het Rotterdamse Sophia Kinderziekenhuis is een team van specialisten actief met het behandelen van ernstige afwijkingen van het gelaat. Meestal gaat het om afwijkingen sinds de geboorte. Plastische operaties bieden niet alleen verbeterin...

09-11-2010 19:25

Aflevering 61

Intensive care - Aflevering 61

Donja, 27 jaar, kwam als kleuter in het ziekenhuis met een hersentumor. Vier jaar geleden werd bij haar borstkanker ontdekt. Nu komt ze in het ziekenhuis met opnieuw een hersentumor. Ondanks de zware behandelingen blijft Donja positief en o...

02-11-2010 19:25

Kijken naar kijkoperaties

Intensive care - Kijken naar kijkoperaties

Serie reportages vanuit universitaire medische centra. Patiënten en artsen vertellen over hun belevenissen rondom beelden van vaak unieke en spectaculaire operaties. Afl.: Kijken naar kijkoperaties. Twee weken geleden werden in VUmc acht ki...

26-10-2010 19:25

Vechten voor genezing

Intensive care - Vechten voor genezing

Serie reportages vanuit universitaire medische centra. Patiënten en artsen vertellen over hun belevenissen rondom beelden van vaak unieke en spectaculaire operaties. Afl.: Vechten voor genezing. Een portret van de afdeling Intensieve Zorg v...

Intensive care gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Intensive care de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Intensive care bij Intensive care liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Intensive care. Heb je een uitzending van Intensive care gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Intensive care gemist

Uitzending gemist van Intensive care? Hier kun je alle uitzendingen van Intensive care kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 30-11-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!