Programma gemist?

In uit deze aflevering volgen we kinderchirurgen. een Bij Anouk moet naar de door milt verwijderd worden. Bij baby een Berend een wordt een uit afsluiting van de maaguitgang verholpen. tijdens Ook op een de afdeling Intensive Care op van het de AMC wordt topzorg op gegeven.

Op de afdeling het Intensive Care van een VUmc door herstellen patiënten van een ernstig door verkeersongeluk of een naar zware hartoperatie. naar Vaak is op een lange van vervolgbehandeling nodig. Tevens uit unieke beelden van een uiterst door gespecialiseerde behandeling de van longtumoren: patiënten krijgen meer van met lucht.

In het Rotterdamse tijdens op Sophia Kinderziekenhuis is een team door van specialisten actief met naar het behandelen door van ernstige een afwijkingen van het een gelaat. Meestal gaat door het om afwijkingen sinds uit de geboorte. Plastische het operaties bieden niet alleen uit de verbetering van bijvoorbeeld ademhalen, maar zorgen naar ook voor op een 'normaal' gezicht, op tv waardoor het kind ook op sociaal de veel beter kan van functioneren.

Donja, 27 jaar, op tijdens kwam als kleuter in tijdens het ziekenhuis het met een hersentumor. Vier jaar geleden uit werd bij haar van borstkanker tijdens ontdekt. Nu komt ze in het het ziekenhuis in met opnieuw een hersentumor. naar Ondanks van de zware behandelingen blijft Donja het positief en het ondergaat in ze nu ook weer blijmoedig een de zware van hersenoperatie. Elk jaar komen het duizenden mannen (en tijdens vrouwen) met de een hartinfarct in het het ziekenhuis. Vaak kan naar het in infarct worden behandeld via een sneetje op tv met in de pols: de dotteren.

Serie uit reportages vanuit universitaire medische de centra. Patiënten en artsen in vertellen een over hun tijdens belevenissen rondom beelden van met vaak unieke en spectaculaire uit operaties. Afl.: Kijken van naar kijkoperaties. Twee van weken geleden werden met in VUmc acht uit kijkoperaties tijdens uitgevoerd en live getoond op een van groot scherm in op tv naar de collegezaal. Dankzij een de endoscoop, een kijkbuis het met lichtbron, kan op de chirurg opereren via van enkele kleine openingen op in het de lichaam. U ziet o.a. een in tijdens niertransplantatie, een maagverkleining, met een longoperatie en een operatie op tv met behulp naar van een naar robot.

Serie op reportages vanuit universitaire van medische centra. de Patiënten en artsen vertellen over hun op tv in belevenissen rondom beelden van vaak unieke naar en een spectaculaire operaties. Afl.: Vechten voor van de genezing. Een portret van van de afdeling naar Intensieve Zorg van op tv VUmc, Amsterdam. Hier kunnen mensen door na een ernstig de ongeluk of zware tijdens operatie in leven door worden gehouden, dankzij intensieve tijdens zorg met en de modernste medische met techniek.

januari 2020
30-11-2010 19:25

Aflevering 64

Intensive care - Aflevering 64

In deze aflevering volgen we kinderchirurgen. Bij Anouk moet de milt verwijderd worden. Bij baby Berend wordt een afsluiting van de maaguitgang verholpen. Ook op de afdeling Intensive Care van het AMC wordt topzorg gegeven.

23-11-2010 19:25

Aflevering 63

Intensive care - Aflevering 63

Op de afdeling Intensive Care van VUmc herstellen patiënten van een ernstig verkeersongeluk of een zware hartoperatie. Vaak is een lange vervolgbehandeling nodig. Tevens unieke beelden van een uiterst gespecialiseerde behandeling van longtu...

16-11-2010 19:25

Aflevering 62

Intensive care - Aflevering 62

In het Rotterdamse Sophia Kinderziekenhuis is een team van specialisten actief met het behandelen van ernstige afwijkingen van het gelaat. Meestal gaat het om afwijkingen sinds de geboorte. Plastische operaties bieden niet alleen verbeterin...

09-11-2010 19:25

Aflevering 61

Intensive care - Aflevering 61

Donja, 27 jaar, kwam als kleuter in het ziekenhuis met een hersentumor. Vier jaar geleden werd bij haar borstkanker ontdekt. Nu komt ze in het ziekenhuis met opnieuw een hersentumor. Ondanks de zware behandelingen blijft Donja positief en o...

02-11-2010 19:25

Kijken naar kijkoperaties

Intensive care - Kijken naar kijkoperaties

Serie reportages vanuit universitaire medische centra. Patiënten en artsen vertellen over hun belevenissen rondom beelden van vaak unieke en spectaculaire operaties. Afl.: Kijken naar kijkoperaties. Twee weken geleden werden in VUmc acht ki...

26-10-2010 19:25

Vechten voor genezing

Intensive care - Vechten voor genezing

Serie reportages vanuit universitaire medische centra. Patiënten en artsen vertellen over hun belevenissen rondom beelden van vaak unieke en spectaculaire operaties. Afl.: Vechten voor genezing. Een portret van de afdeling Intensieve Zorg v...

Intensive care gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Intensive care de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Intensive care bij Intensive care liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Intensive care. Heb je een uitzending van Intensive care gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Intensive care gemist

Uitzending gemist van Intensive care? Hier kun je alle uitzendingen van Intensive care kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 30-11-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!