Programma gemist?

In deze aflevering met tijdens volgen we kinderchirurgen. door Bij Anouk moet de tijdens milt verwijderd worden. Bij door baby Berend wordt een een naar afsluiting van de met maaguitgang verholpen. Ook de op de afdeling van Intensive Care van het naar AMC wordt topzorg de gegeven.

Op op de afdeling Intensive van Care van VUmc herstellen in patiënten naar van een ernstig verkeersongeluk of door een zware hartoperatie. de Vaak is een lange met vervolgbehandeling nodig. uit Tevens unieke beelden het van een op uiterst gespecialiseerde door behandeling van longtumoren: patiënten krijgen meer met naar lucht.

In het tijdens Rotterdamse Sophia Kinderziekenhuis is het een team de van specialisten het actief met het behandelen op van door ernstige afwijkingen van het door gelaat. Meestal gaat het op tv om afwijkingen tijdens sinds de geboorte. een Plastische operaties bieden niet alleen de verbetering een van bijvoorbeeld ademhalen, uit maar zorgen ook voor een van een 'normaal' gezicht, waardoor het kind tijdens ook sociaal veel tijdens beter het kan functioneren.

Donja, 27 jaar, het kwam als kleuter in in van het ziekenhuis met een naar hersentumor. de Vier jaar geleden werd naar bij haar borstkanker ontdekt. op Nu het komt ze in het door ziekenhuis met de opnieuw een hersentumor. Ondanks de zware een behandelingen op tv blijft Donja positief en het ondergaat ze nu ook door een weer blijmoedig een zware hersenoperatie. in Elk de jaar komen duizenden mannen naar (en vrouwen) met een hartinfarct met in het op ziekenhuis. op Vaak kan het infarct worden van behandeld via een op tv sneetje in de pols: het met dotteren.

Serie uit reportages vanuit universitaire medische naar centra. Patiënten en artsen tijdens vertellen over hun op tv met belevenissen rondom beelden van uit vaak unieke op tv en spectaculaire operaties. van Afl.: Kijken naar kijkoperaties. Twee weken tijdens geleden werden in de een VUmc acht kijkoperaties uitgevoerd een en live in getoond op een door groot scherm in de collegezaal. in Dankzij de op tv endoscoop, een kijkbuis met lichtbron, tijdens op tv kan de chirurg tijdens opereren via enkele kleine tijdens openingen in het lichaam. door U ziet o.a. op tv een niertransplantatie, de een maagverkleining, het een longoperatie en in een operatie met van behulp van een naar robot.

Serie uit reportages vanuit universitaire naar medische centra. Patiënten op en artsen vertellen over met hun belevenissen in rondom beelden van vaak unieke van en spectaculaire operaties. de Afl.: Vechten de voor genezing. Een portret de met van de afdeling Intensieve Zorg van een VUmc, Amsterdam. Hier op tv kunnen mensen na het een ernstig de ongeluk of zware operatie een van in leven worden gehouden, dankzij intensieve uit de zorg en de modernste medische het techniek.

januari 2021
30-11-2010 19:25

Aflevering 64

Intensive care - Aflevering 64

In deze aflevering volgen we kinderchirurgen. Bij Anouk moet de milt verwijderd worden. Bij baby Berend wordt een afsluiting van de maaguitgang verholpen. Ook op de afdeling Intensive Care van het AMC wordt topzorg gegeven.

23-11-2010 19:25

Aflevering 63

Intensive care - Aflevering 63

Op de afdeling Intensive Care van VUmc herstellen patiënten van een ernstig verkeersongeluk of een zware hartoperatie. Vaak is een lange vervolgbehandeling nodig. Tevens unieke beelden van een uiterst gespecialiseerde behandeling van longtu...

16-11-2010 19:25

Aflevering 62

Intensive care - Aflevering 62

In het Rotterdamse Sophia Kinderziekenhuis is een team van specialisten actief met het behandelen van ernstige afwijkingen van het gelaat. Meestal gaat het om afwijkingen sinds de geboorte. Plastische operaties bieden niet alleen verbeterin...

09-11-2010 19:25

Aflevering 61

Intensive care - Aflevering 61

Donja, 27 jaar, kwam als kleuter in het ziekenhuis met een hersentumor. Vier jaar geleden werd bij haar borstkanker ontdekt. Nu komt ze in het ziekenhuis met opnieuw een hersentumor. Ondanks de zware behandelingen blijft Donja positief en o...

02-11-2010 19:25

Kijken naar kijkoperaties

Intensive care - Kijken naar kijkoperaties

Serie reportages vanuit universitaire medische centra. Patiënten en artsen vertellen over hun belevenissen rondom beelden van vaak unieke en spectaculaire operaties. Afl.: Kijken naar kijkoperaties. Twee weken geleden werden in VUmc acht ki...

26-10-2010 19:25

Vechten voor genezing

Intensive care - Vechten voor genezing

Serie reportages vanuit universitaire medische centra. Patiënten en artsen vertellen over hun belevenissen rondom beelden van vaak unieke en spectaculaire operaties. Afl.: Vechten voor genezing. Een portret van de afdeling Intensieve Zorg v...

Intensive care gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Intensive care de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Intensive care bij Intensive care liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Intensive care. Heb je een uitzending van Intensive care gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Intensive care gemist

Uitzending gemist van Intensive care? Hier kun je alle uitzendingen van Intensive care kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 30-11-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!