Programma gemist?

In tijdens deze aflevering in volgen we kinderchirurgen. Bij Anouk het moet de milt het verwijderd worden. naar Bij baby Berend naar wordt een afsluiting van de uit maaguitgang verholpen. Ook tijdens op de afdeling in Intensive de Care van het AMC tijdens wordt topzorg in gegeven.

Op van de afdeling Intensive Care van van VUmc met herstellen patiënten van een ernstig uit naar verkeersongeluk of een zware hartoperatie. Vaak op tv is van een lange vervolgbehandeling nodig. de Tevens naar unieke beelden van een uiterst gespecialiseerde op van behandeling van longtumoren: uit patiënten krijgen meer naar lucht.

In het tijdens Rotterdamse de Sophia Kinderziekenhuis is een door team van specialisten actief met op tv het de behandelen van in ernstige afwijkingen van op tv het gelaat. Meestal gaat het het om in afwijkingen sinds de geboorte. Plastische operaties door bieden niet een alleen verbetering van van bijvoorbeeld ademhalen, maar zorgen naar ook voor een het 'normaal' met gezicht, waardoor het naar kind ook sociaal door veel beter kan met functioneren.

Donja, 27 jaar, naar van kwam als kleuter op in het ziekenhuis met een door hersentumor. Vier jaar geleden op tv werd op tv bij haar borstkanker op tv ontdekt. Nu komt met ze in het ziekenhuis met uit opnieuw een hersentumor. op tv Ondanks de zware een behandelingen het blijft Donja positief een en ondergaat ze het nu ook weer blijmoedig op tv een zware in hersenoperatie. Elk jaar in komen duizenden mannen (en van vrouwen) met een hartinfarct in een in het ziekenhuis. Vaak kan het van van infarct worden behandeld tijdens via een sneetje in uit de pols: door dotteren.

Serie reportages vanuit het op universitaire medische centra. van Patiënten en artsen vertellen over hun de van belevenissen rondom beelden de van vaak unieke en de spectaculaire operaties. van Afl.: Kijken naar kijkoperaties. Twee weken in geleden het werden in het VUmc acht kijkoperaties met uitgevoerd en live getoond door op een groot scherm tijdens in de collegezaal. Dankzij met van de endoscoop, een kijkbuis tijdens met lichtbron, kan de op chirurg opereren naar via enkele kleine het openingen in het lichaam. U op tv het ziet o.a. een niertransplantatie, een met maagverkleining, een op longoperatie en een een operatie met behulp tijdens van een op robot.

Serie op reportages vanuit universitaire medische van centra. Patiënten in en artsen tijdens vertellen over hun belevenissen uit rondom beelden van vaak met unieke en spectaculaire met operaties. door Afl.: Vechten voor genezing. Een portret met op tv van de afdeling Intensieve Zorg van in VUmc, Amsterdam. Hier op tv kunnen mensen op na van een ernstig ongeluk of van zware operatie tijdens in leven worden op gehouden, dankzij intensieve zorg van en de modernste medische uit techniek.

september 2020
30-11-2010 19:25

Aflevering 64

Intensive care - Aflevering 64

In deze aflevering volgen we kinderchirurgen. Bij Anouk moet de milt verwijderd worden. Bij baby Berend wordt een afsluiting van de maaguitgang verholpen. Ook op de afdeling Intensive Care van het AMC wordt topzorg gegeven.

23-11-2010 19:25

Aflevering 63

Intensive care - Aflevering 63

Op de afdeling Intensive Care van VUmc herstellen patiënten van een ernstig verkeersongeluk of een zware hartoperatie. Vaak is een lange vervolgbehandeling nodig. Tevens unieke beelden van een uiterst gespecialiseerde behandeling van longtu...

16-11-2010 19:25

Aflevering 62

Intensive care - Aflevering 62

In het Rotterdamse Sophia Kinderziekenhuis is een team van specialisten actief met het behandelen van ernstige afwijkingen van het gelaat. Meestal gaat het om afwijkingen sinds de geboorte. Plastische operaties bieden niet alleen verbeterin...

09-11-2010 19:25

Aflevering 61

Intensive care - Aflevering 61

Donja, 27 jaar, kwam als kleuter in het ziekenhuis met een hersentumor. Vier jaar geleden werd bij haar borstkanker ontdekt. Nu komt ze in het ziekenhuis met opnieuw een hersentumor. Ondanks de zware behandelingen blijft Donja positief en o...

02-11-2010 19:25

Kijken naar kijkoperaties

Intensive care - Kijken naar kijkoperaties

Serie reportages vanuit universitaire medische centra. Patiënten en artsen vertellen over hun belevenissen rondom beelden van vaak unieke en spectaculaire operaties. Afl.: Kijken naar kijkoperaties. Twee weken geleden werden in VUmc acht ki...

26-10-2010 19:25

Vechten voor genezing

Intensive care - Vechten voor genezing

Serie reportages vanuit universitaire medische centra. Patiënten en artsen vertellen over hun belevenissen rondom beelden van vaak unieke en spectaculaire operaties. Afl.: Vechten voor genezing. Een portret van de afdeling Intensieve Zorg v...

Intensive care gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Intensive care de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Intensive care bij Intensive care liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Intensive care. Heb je een uitzending van Intensive care gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Intensive care gemist

Uitzending gemist van Intensive care? Hier kun je alle uitzendingen van Intensive care kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 30-11-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!