Programma gemist?

In uit deze aflevering volgen we de kinderchirurgen. op tv Bij Anouk moet de milt verwijderd van worden. het Bij baby Berend tijdens wordt een tijdens afsluiting van de door maaguitgang verholpen. Ook op de afdeling door Intensive op tv Care van het een AMC wordt het topzorg gegeven.

Op de een afdeling Intensive Care van op VUmc herstellen patiënten tijdens van in een ernstig verkeersongeluk in of een zware hartoperatie. door Vaak is een lange een vervolgbehandeling uit nodig. Tevens unieke beelden het van een uiterst tijdens gespecialiseerde behandeling van door longtumoren: patiënten krijgen meer door het lucht.

In uit het Rotterdamse Sophia Kinderziekenhuis is het een het team van de specialisten actief met het behandelen tijdens van ernstige afwijkingen op tv van het gelaat. van Meestal gaat uit het om de afwijkingen sinds de naar geboorte. Plastische operaties bieden niet alleen met verbetering van van bijvoorbeeld ademhalen, het maar zorgen ook voor een tijdens 'normaal' gezicht, waardoor uit uit het kind ook op sociaal veel beter kan op tv functioneren.

Donja, 27 in jaar, kwam als het kleuter in het ziekenhuis door het met een hersentumor. Vier jaar geleden op werd bij haar in borstkanker ontdekt. Nu naar komt ze in de het een ziekenhuis met tijdens opnieuw een hersentumor. Ondanks het de zware behandelingen blijft Donja de positief en ondergaat de ze naar nu ook weer blijmoedig in een tijdens zware hersenoperatie. Elk jaar het komen duizenden mannen met (en vrouwen) met een tijdens hartinfarct in het de ziekenhuis. Vaak naar kan het infarct worden in behandeld via een tijdens sneetje in tijdens de pols: naar dotteren.

Serie tijdens reportages vanuit universitaire tijdens medische centra. Patiënten en artsen van vertellen naar over hun belevenissen rondom de beelden van op tv vaak unieke en spectaculaire operaties. door naar Afl.: Kijken naar kijkoperaties. Twee tijdens weken geleden werden in met VUmc acht uit kijkoperaties in uitgevoerd en live getoond op het een groot scherm in uit de collegezaal. Dankzij naar door de endoscoop, een kijkbuis met uit lichtbron, kan de chirurg in opereren via enkele in van kleine openingen in het van lichaam. U ziet o.a. een het van niertransplantatie, een maagverkleining, een longoperatie en op tv een operatie naar met met behulp van een het robot.

Serie door reportages vanuit universitaire medische van centra. Patiënten en artsen de een vertellen over hun belevenissen rondom beelden op met van vaak unieke en spectaculaire operaties. tijdens Afl.: Vechten uit voor genezing. door Een portret de van de afdeling Intensieve Zorg van van door VUmc, Amsterdam. Hier kunnen mensen na tijdens een met ernstig ongeluk naar of zware operatie in leven worden in gehouden, dankzij intensieve in zorg op en de modernste medische van techniek.

juni 2020
30-11-2010 19:25

Aflevering 64

Intensive care - Aflevering 64

In deze aflevering volgen we kinderchirurgen. Bij Anouk moet de milt verwijderd worden. Bij baby Berend wordt een afsluiting van de maaguitgang verholpen. Ook op de afdeling Intensive Care van het AMC wordt topzorg gegeven.

23-11-2010 19:25

Aflevering 63

Intensive care - Aflevering 63

Op de afdeling Intensive Care van VUmc herstellen patiënten van een ernstig verkeersongeluk of een zware hartoperatie. Vaak is een lange vervolgbehandeling nodig. Tevens unieke beelden van een uiterst gespecialiseerde behandeling van longtu...

16-11-2010 19:25

Aflevering 62

Intensive care - Aflevering 62

In het Rotterdamse Sophia Kinderziekenhuis is een team van specialisten actief met het behandelen van ernstige afwijkingen van het gelaat. Meestal gaat het om afwijkingen sinds de geboorte. Plastische operaties bieden niet alleen verbeterin...

09-11-2010 19:25

Aflevering 61

Intensive care - Aflevering 61

Donja, 27 jaar, kwam als kleuter in het ziekenhuis met een hersentumor. Vier jaar geleden werd bij haar borstkanker ontdekt. Nu komt ze in het ziekenhuis met opnieuw een hersentumor. Ondanks de zware behandelingen blijft Donja positief en o...

02-11-2010 19:25

Kijken naar kijkoperaties

Intensive care - Kijken naar kijkoperaties

Serie reportages vanuit universitaire medische centra. Patiënten en artsen vertellen over hun belevenissen rondom beelden van vaak unieke en spectaculaire operaties. Afl.: Kijken naar kijkoperaties. Twee weken geleden werden in VUmc acht ki...

26-10-2010 19:25

Vechten voor genezing

Intensive care - Vechten voor genezing

Serie reportages vanuit universitaire medische centra. Patiënten en artsen vertellen over hun belevenissen rondom beelden van vaak unieke en spectaculaire operaties. Afl.: Vechten voor genezing. Een portret van de afdeling Intensieve Zorg v...

Intensive care gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Intensive care de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Intensive care bij Intensive care liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Intensive care. Heb je een uitzending van Intensive care gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Intensive care gemist

Uitzending gemist van Intensive care? Hier kun je alle uitzendingen van Intensive care kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 30-11-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!