Programma gemist?

In deze aflevering in volgen we met kinderchirurgen. Bij Anouk in moet de een milt verwijderd worden. Bij door baby Berend wordt uit een op tv afsluiting van de uit maaguitgang verholpen. Ook op de afdeling de het Intensive Care van het het AMC wordt topzorg op gegeven.

Op uit de afdeling Intensive op Care van VUmc herstellen naar patiënten van een ernstig met verkeersongeluk of een door van zware hartoperatie. Vaak is tijdens een lange vervolgbehandeling nodig. Tevens met de unieke beelden van een uiterst gespecialiseerde door behandeling tijdens van longtumoren: patiënten op tv krijgen meer het lucht.

In door het Rotterdamse door Sophia Kinderziekenhuis is een een team van specialisten actief op met het behandelen door van ernstige afwijkingen van een het gelaat. Meestal de gaat van het om het afwijkingen sinds de geboorte. Plastische operaties op tv bieden niet alleen het verbetering van van bijvoorbeeld ademhalen, maar zorgen het de ook voor een 'normaal' gezicht, waardoor van de het kind ook sociaal veel door beter de kan functioneren.

Donja, het 27 jaar, kwam als van kleuter in het ziekenhuis door met een in hersentumor. de Vier jaar geleden werd een bij haar borstkanker ontdekt. de Nu op tv komt ze in het ziekenhuis naar met opnieuw op een hersentumor. een Ondanks de zware behandelingen van blijft Donja positief en ondergaat een ze nu door ook weer uit blijmoedig een zware hersenoperatie. op Elk een jaar komen duizenden in mannen (en vrouwen) met met een hartinfarct in op het ziekenhuis. Vaak kan op tv het infarct de worden behandeld via in een sneetje door in de pols: met dotteren.

Serie reportages met vanuit in universitaire medische centra. het Patiënten en artsen vertellen over de hun belevenissen op tv rondom beelden van op vaak unieke en spectaculaire op operaties. Afl.: Kijken naar in kijkoperaties. Twee weken de geleden werden het in VUmc acht kijkoperaties door van uitgevoerd en live getoond op een een groot scherm op in de op tv collegezaal. Dankzij de endoscoop, met een kijkbuis met lichtbron, de kan de chirurg uit opereren via een enkele kleine openingen uit in het met lichaam. U een ziet o.a. een van niertransplantatie, een maagverkleining, van een longoperatie en in een operatie met behulp van een tijdens naar robot.

Serie reportages vanuit uit het universitaire medische centra. Patiënten door en artsen de vertellen over hun met belevenissen rondom beelden van op vaak unieke in en spectaculaire operaties. Afl.: Vechten voor op tv genezing. de Een portret van de het afdeling op tv Intensieve Zorg van naar VUmc, Amsterdam. Hier kunnen mensen een na een ernstig naar ongeluk of een zware operatie naar in leven worden gehouden, dankzij intensieve in de zorg en de modernste een medische techniek.

juli 2021
30-11-2010 19:25

Aflevering 64

Intensive care - Aflevering 64

In deze aflevering volgen we kinderchirurgen. Bij Anouk moet de milt verwijderd worden. Bij baby Berend wordt een afsluiting van de maaguitgang verholpen. Ook op de afdeling Intensive Care van het AMC wordt topzorg gegeven.

23-11-2010 19:25

Aflevering 63

Intensive care - Aflevering 63

Op de afdeling Intensive Care van VUmc herstellen patiënten van een ernstig verkeersongeluk of een zware hartoperatie. Vaak is een lange vervolgbehandeling nodig. Tevens unieke beelden van een uiterst gespecialiseerde behandeling van longtu...

16-11-2010 19:25

Aflevering 62

Intensive care - Aflevering 62

In het Rotterdamse Sophia Kinderziekenhuis is een team van specialisten actief met het behandelen van ernstige afwijkingen van het gelaat. Meestal gaat het om afwijkingen sinds de geboorte. Plastische operaties bieden niet alleen verbeterin...

09-11-2010 19:25

Aflevering 61

Intensive care - Aflevering 61

Donja, 27 jaar, kwam als kleuter in het ziekenhuis met een hersentumor. Vier jaar geleden werd bij haar borstkanker ontdekt. Nu komt ze in het ziekenhuis met opnieuw een hersentumor. Ondanks de zware behandelingen blijft Donja positief en o...

02-11-2010 19:25

Kijken naar kijkoperaties

Intensive care - Kijken naar kijkoperaties

Serie reportages vanuit universitaire medische centra. Patiënten en artsen vertellen over hun belevenissen rondom beelden van vaak unieke en spectaculaire operaties. Afl.: Kijken naar kijkoperaties. Twee weken geleden werden in VUmc acht ki...

26-10-2010 19:25

Vechten voor genezing

Intensive care - Vechten voor genezing

Serie reportages vanuit universitaire medische centra. Patiënten en artsen vertellen over hun belevenissen rondom beelden van vaak unieke en spectaculaire operaties. Afl.: Vechten voor genezing. Een portret van de afdeling Intensieve Zorg v...

Intensive care gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Intensive care de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Intensive care bij Intensive care liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Intensive care. Heb je een uitzending van Intensive care gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Intensive care gemist

Uitzending gemist van Intensive care? Hier kun je alle uitzendingen van Intensive care kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 30-11-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!