Programma gemist?

Terug een van weggeweest de en momenteel razend populair bij in zowel jong als het oud: naar de platenspeler. We testen op zes kofferplatenspelers. * Wie de te veel de geld op zijn rekening door heeft staan, de raakt zijn recht op huurtoeslag een definitief kwijt. Maar een ook uit de fiscus blijkt weleens een op tv foutje te op tv maken. * Game Mania de en webshops verkopen op ongeschikte uit 16+-spellen aan tijdens jonge kinderen. * In de Belbus: door Schipholtickets.com betaalt ticket een overleden Laura niet met op tv terug.

Opdringerige uit energieverkopers die mensen op tv telefonisch overhalen over te stappen. naar * Door problemen van bij van Thomas Cook en de Neckermann Reizen staan deze week het ineens in de vakanties tijdens van tienduizenden Nederlanders op uit de tocht. * Aandacht voor een 'greenwashing' in de door kledingindustrie. * op tv Livebots en chatbots rukken een op tv op, maar zijn soms best de irritant. * De Belbus het gaat op door pad om tijdens een Duitse door aircofabrikant zich aan uit de fabrieksgarantie te laten tijdens houden.

Aandacht de voor spoedmeldingen van de politie. tijdens De het politie moet bij in spoedmeldingen binnen een kwartier op de door locatie zijn, maar dat lukt niet door altijd. naar Hoe kan het dat? * Verder hebben we een het over de brandstofstoring op op een Schiphol, gevaarlijke cv-ketels en over in de problemen rondom de van hulpmiddelen en verhuizen naar een andere uit naar gemeente.

Spellen met in gamehallen hebben geen naar leeftijdsclassificatie, terwijl ze wel op tv toegankelijk zijn voor naar jonge kinderen. Waarom naar niet? Mag dit uit wettelijk in gezien wel? met * Ook besteden een we aandacht aan de het 4000 mensen in Nederland naar die een afhankelijk zijn van beademingsapparatuur naar waaraan hoge stroomkosten het vast zitten. naar Wie draait op naar voor deze kosten? * Daarnaast kijken de in we naar internetoplichting door middels nepwebsites van klantenservices, gaan we door in op de met negatieve spaarrente op tv en belichten van we een breekbaar reparatiebeleid in op tv de met Belbus.

Explosieve stijging tijdens QR-fraude. de Het is steeds makkelijker om je met bankzaken het via je smartphone naar te beheren. van Superhandig, maar dit maakt het ook uit makkelijker met voor oplichters om op daar misbruik van te maken. naar In de op afgelopen maanden zagen tientallen uit ING-klanten op tv hun geld verdwijnen nadat zij op tv slachtoffer door werden van QR-fraude, waarbij een naar de oplichter ongemerkt toegang op krijgt tot je het bankrekening. Maar wat de als de bank vervolgens alle verantwoordelijkheid de afwijst en door je met een naar lege het rekening achterblijft? * Compensatie tijdens voor gedupeerde klanten overlijdensrisicoverzekering. in Kassa besteedde meerdere keren door van aandacht aan een belangrijke Kifid-uitspraak het van vorige de zomer waarbij een klant de werd gecompenseerd, naar omdat zijn adviseur hem van niet had geïnformeerd een over de mogelijkheid met om zijn uit overlijdensrisicopolis over op te sluiten tegen een lagere de premie. In naar navolging van deze op tv uitspraak besloten veel Kassa-kijkers om door ook op tv naar het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening van op tv (Kifid) te stappen. een Er is goed nieuws voor wie tijdens uit op een compensatie hoopt, een want het klachteninstituut in besloot deze door week dat weer een fikse compensatie van van uit te keren uit aan een gedupeerde op tv klant. * Zwemmen in buitenwater: hoe op is het gesteld de met de waterkwaliteit? een In de de zomer is buiten zwemmen in op natuurlijk ideaal voor verkoeling, vooral met in de de vele hittegolven van op tv de afgelopen periode. van Het is van dan ook niet zo gek dat op tv steeds meer mensen de zwemmen in op tv niet-officieel tijdens zwemwater, zoals grachten, sloten en vaarten. het van Maar is dat wel in goed voor de je? Kassa zoekt in het voor je het uit. * Renze helpt Larrisa in uit de Belbus. In een op de eerste Belbus van dit seizoen, het die het nu wordt rondgereden door het Renze Klamer, uit spreken we Larrisa over haar door problemen de bij BH-support. Voor veel mensen op is naar een bikini uitzoeken uit voorpret voor de zomer, uit maar op tv bij Larrisa zat dit het onlangs wel anders. Kassa schiet in te op hulp.

Het uit gevaar van zwembadroosters. De zomervakantie op staat een voor de deur de en daarbij hoort door veel zon- het en zwemplezier. Maar zwembaden op kunnen helaas een soms ook levensgevaarlijk zijn. Per jaar in sterven er wereldwijd op ongeveer met zeven mensen, op onder wie vaak kinderen, van doordat zij onder met water worden het vastgezogen aan onveilige waterafzuigsystemen. op tv Een nachtmerrie een voor iedere ouder. op tv Hoe kan dit worden voorkomen en door vooral ook: wat een moet je doen in uit als dit tóch gebeurt? * met Problemen bij de auto huren in het buitenland. naar Om tijdens op tv een vliegvakantie in ieder moment een van de dag mobiel te zijn, in maken op tv veel Nederlanders in het buitenland van op gebruik van een huurauto. uit Helaas pakt een dit niet voor iedereen in goed uit. door Op het vliegveld onder de druk worden gezet om in een extra op tv verzekering af te in sluiten, onvriendelijk personeel tijdens en onterechte afschrijvingen van van de creditcard zijn veelvoorkomende in problemen. En met dat terwijl de de grootste autoverhuurbedrijven beterschap hebben door beloofd aan de naar Europese naar Commissie. Hoe in zit dat? * Test: Welk door badmintonsetje kun je op het in beste meenemen op vakantie? Nog even van en we vertrekken door weer massaal naar op tv uit de camping. En natuurlijk met is het leuk om daar uit dan gezellig een door potje te badmintonnen. uit Maar uit welk racket moet je in dan hebben? Kassa met zoekt het een voor je van uit in de badmintonsetjestest. * een Beschadigd het chalet in zomerse Belbus. uit Amber gaat op tijdens de camping op bezoek bij naar Ben en Ineke, met die van al ruim een jaar in proberen van schade aan hun door chalet hersteld te krijgen. Importeur Griftdijk een de doet al die tijd uit belofte na belofte, maar daar het komt, zelfs op na door bemiddeling van de rechtsbijstand, niets op van in terecht.

Winkel tijdens je online, dan met word je blootgesteld aan tal door van van trucs om tijdens ervoor te zorgen dat je je op tv winkelmandje op vult. Welke? Dat zie je met in met Kassa! We testen hummus: welke een is tijdens het lekkerst? Afbouwmedicatie op het maat is vaak met duurder dan standaarddoseringen op tv die op door de verzekeraars worden vergoed. in In op tv de Belbus het op tv verhaal van Yordi. En, wie de wint Kassa's Schijtlijster tijdens Trofee?

Aandacht voor tonijn, door waarbij naar met de een kleur wordt gesjoemeld. naar Mag dat zomaar? En met welke gezondheidsrisico's brengt dit met met zich een mee? Verder onderzoeken we malafide de webshops en op de veiligheidsrisico's van op smart locks. door Ook presenteren we het de uitslag van onze hummustest. naar In van de Belbus met is er aandacht voor onterechte door kosten bij een overbodig door een rijvaardigheidsonderzoek.

Nieuwe gezondheidstrend: vitamine-infuus. op tv In Amerika met gebeurt een het al wat langer, maar de met trend is ook door overgewaaid op naar Nederland: vitamine-infusen. Wat kosten in ze? Wat op krijg tijdens je binnen met zo'n gezond in bedoeld tijdens infuus? We gingen langs bij door een het drietal cosmetische klinieken, waar artsen de in behandeling uitvoeren, voor de in een informatiegesprek. * Overlijdensrisicoverzekering: tijdens de aanhouder wint. Wie een van overlijdensrisicoverzekering heeft en op tv van gedurende de looptijd van naar zijn product niet een is geïnformeerd over premiedalingen naar en de mogelijkheid om op tv in te besparen door met over te stappen, kan gebruikmaken op tv van de voorbeeldbrief op door onze de website, om naar premie terug te vragen aan zijn van tijdens financieel adviseur. Maar dat uit gaat niet zonder van slag of stoot, blijkt uit in reacties die bij naar Kassa op binnenstromen. Gelukkig is er ook uit het goed nieuws. Want uit wat blijkt: de aanhouder wint. uit * naar Schijtlijster Trofee: de stembus gaat open. door het De afgelopen maanden konden kijkers massaal van stemmen uit op bedrijven de die niet op camera wilden reageren op de of in de studio aan tafel het wilden schuiven. Er tijdens op is een top 5 met uitgekomen waar je vanaf van morgenavond op kunt stemmen. een van De winnaar overhandigen van we in de naar onze uitzending van 1 juni door de prestigieuze in Schijtlijster Trofee! * Gestolen identiteit in in de de Belbus. Renée is slachtoffer van geworden met van identiteitsfraude. Met een door kopie op van haar paspoort van zijn verschillende telefoonabonnementen afgesloten, tijdens waaronder een abonnement bij T-Mobile. het naar Zij schakelen incassobureau Direct Pay op tv in om op bijna 800 euro bij Renée door te innen. van Maar Renée heeft op dit abonnement uit nooit afgesloten en in kan dat ook bewijzen. * een van Uitslag Kassa's tulpenbollentest. Eind maart van kon je op in Kassa zien welke de narcissenbollen het mooist een zijn. Zaterdag de uitslag met van een de meestverkochte naar bol in Nederland: het de tulp.

Epilepsie bij met sint-bernardshonden; de hoe zit dat? door Epilepsie is al jaren een probleem het bij sint-bernardshonden. op Hoewel een dit bij de tijdens Hollandsche Sint Bernard met Club bekend is, staat door er niets over de ziekte op tijdens in het fokreglement van de naar rasvereniging. Aangesloten fokkers op tv blijken zich in naar de het praktijk niet te houden aan het in advies van in deskundige Paul Mandigers. een * met Hoe kun je uit zo duurzaam mogelijk op tv koken? In de op tv studio gaat Pierre uit Wind koken. Hij geeft tips door hoe je zo duurzaam de mogelijk eten van kunt maken in en dat het ook met nog leuk op blijft voor je naar portemonnee. * Wachtmuziek tijdens tijdens het op bellen: irritant of uit effectief? Iedereen kent het wel: van irritante wachtmuziekjes aan naar de telefoon. Maar door waarom doen door bedrijven dat naar eigenlijk?

Boodschappen thuisbezorgen lekker naar makkelijk? het Steeds meer met mensen bestellen thuis naar vanaf de bank de boodschappen. Maar tijdens van krijg je wat je hebt besteld? met het Zijn de verse op tv producten wel echt vers en door komt op de bezorger op tijd? Kassa neemt uit de proef tijdens op de som. * een Claimafhandeling het SGR blijkt minder makkelijk het dan gedacht. Eerder besteedden op wij aandacht aan van het in faillissement van Travelbird. Travelbird is met in aangesloten bij de in SGR, dus je zou denken dat op tv op je dan makkelijk je geld op terug kunt krijgen. door In tijdens de praktijk blijkt dat toch anders, de want na een de halfjaar zitten sommige het mensen met nog steeds te wachten door op de afhandeling op van hun claim. met * Kassa helpt de de NVWA een handje met met de de Agpo Ferroli-problemen. Kassa naar besteedde twee uitzendingen door aan levensgevaarlijke de cv-ketels van Agpo Ferroli de die spontaan in van brand kunnen vliegen. Daarvan tijdens hangen er naar het op tv schatting 150.000 in Nederland. De Nederlandse op Voedsel op tv en Warenautoriteit zegt niet op tv op de door hoogte te naar zijn geweest van door woningbranden tot onze uitzendingen. het Het onderzoek loopt nog maar uit tijdens erg opschieten doet een dat niet. Daarom besloot Kassa een naar handje het te helpen met en ons dossier aan hen over in te dragen! * van Gehoorschade door een motorrijden. het Elke motorrijder kent dat gevoel uit van met vrijheid als je door ons door mooie land heen tuft. door uit Maar veel minder motorrijders van zijn zich ervan bewust tijdens dat je op tv door de harde ruis van naar de wind een stevige gehoorschade met kunt oplopen. Als je op tv 120 km p/u rijdt, door is het het volume al 98dB. tijdens En tijdens heb je na 7 minuten al een de eerste gehoorschade. met Bij 140 km de van heb je na 3 op minuten al schade. met En bij door 160 km na 90 van seconden. Motorrijden de is een silent deaf maker, op want het duurt jaren het het voordat je iets naar merkt. Maar dan is tijdens de doofheid of de tinnitus naar (hevige piep tijdens in je oor) de onherstelbaar. * Belbus: door gestort geld bij uit Rabobank 'dubieus'. Frits van Wolters wil in naar oktober 3000 euro aan door van briefgeld storten bij naar de Rabobank. Tot de zijn schrik telt de met machine maar 1500 euro. uit Een medewerker vertelt hem uit op dat de helft van zijn tijdens biljetten 'dubieus' is. uit Het geld wordt een opgestuurd voor de onderzoek. Maar dan hoort Frits tijdens niks op tv meer.

Hoe betrouwbaar van zijn de op reviews van iQDrive? Tegenwoordig heb uit je de overal reviews de voor, zo ook voor rijschool iQDrive. in Maar klanten de die geslaagd zijn, tijdens worden met gevraagd om een tijdens positieve recensie te plaatsen door in ruil voor een in cadeaubon. Mag dat eigenlijk in op wel? * Problemen na telefonische op verkoop energiecontracten. Eerder lieten de tijdens we zien hoe consumenten constant het gebeld van worden door energieverkopers. een In het gesprek druk je naar op een link van in tijdens een mail of sms op en voor je het met weet heb een je een nieuw de energiecontract. Maar naar mag dat eigenlijk een wel? * De boodschappentest. Welke van supermarkt is het een goedkoopst? Kassa doet tijdens regelmatig precies het dezelfde boodschappen bij tijdens de grote de supermarkten. We vergeleken alle een prijzen van 27 uit producten, van 6 verschillende met supermarkten. Welke het supermarkt is het goedkoopst van en met welke het duurst?

'Levensgevaarlijke' de Agpo Ferroli ketel in huis; op in wat kun je doen? Twee het weken geleden hadden naar we het naar over 'levensgevaarlijke' cv-ketels van Agpo het Ferroli. De door veiligheid van de tijdens ketels wordt de nog steeds onderzocht in door de uit Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit, terwijl van inmiddels alweer een nieuwe een uit woningbrand is ontstaan. een Wat moet je in uit de tussentijd als je deze door ketel in nog in tijdens huis hebt hangen? * Wat een doet Marktplaats de bij problemen met in Gelijk Oversteken tijdens Service? Als je iets koopt uit of verkoopt via Marktplaats, van kun je van gebruik met maken van de Gelijk Oversteken Service. met Het geld van het uit de koper blijft de dan op een van tussenrekening staan tot deze een een pakketje heeft ontvangen. Je op tv betaalt het voor deze in service 2% over het aankoopbedrag. Wat naar op doet Marktplaats voor je als op je geen het pakketje ontvangt of je van een lege het doos krijgt naar opgestuurd? * In 'Heb Ik Dat': van naar Winkelwagentjes zonder rem. Deze keer in op 'Heb van ik dat!': de uit ergernis van Wenda. Wenda van ergert op tv zich aan het het feit dat de meeste winkelwagentjes op tv geen op rem hebben. Wat haar oplossing tijdens is? de Dat zie je een in de uitzending! * Belbus: storing de bij van Booking.com zorgt voor dubbele door boeking. Hans boekte het een kamer de bij Booking.com. Maar door een het tijdens betaalstoring werd de naar kamer per ongeluk twee in keer geboekt. Booking.com verwijst een naar het van hotel, het hotel verwijst uit naar Booking.com. naar Dit keer gaat Amber op uit het pad om het op het te lossen.

Palliatieve zorg de niet altijd vergoed. met Je dierbare gaat niet tijdens meer beter worden van en door heeft de wens om een thuis te sterven. met Daarvoor is terminale in palliatieve zorg op nodig in de laatste uit fase van iemands leven. tijdens Die de noodzakelijke zorg zou de het verzekeraar moeten vergoeden, met maar wat van als de zorgverzekeraar moeilijk de doet? * Belastingaangifte niet het altijd het foutloos. Als je je op tv belastingaangifte tijdens laat doen door een een adviseur verwacht je de dat dit door foutloos gaat. Die vlieger een gaat helaas niet altijd op op. * in Kassa's bloembollentest! In november het 2018 kondigde Kassa het een het bloembollentest aan. Alle bollen op werden getest bij BQ Support de in Lisse. Morgen met in de tijdens uitzending maakt Kassa met de eerste in resultaten bekend! * Belbus: Schilderworkshop uit geannuleerd maar geen het geld terug. Een de artistieke door Belbus deze keer! De een vriendinnen Annelies en uit Evy hebben samen het een in schilderworkshop geboekt bij tijdens het bedrijf Paintbar. op tv Helaas annuleert het de bedrijf de workshop, maar de dames uit door krijgen hun aankoopbedrag met op geen enkele door manier terug.

Hoge naar afhandelingskosten bij medicijnrollen. Apothekers rekenen tijdens op afhandelingskosten bij medicijnrollen. Maar als van een medicijn op tv heel goedkoop is, vallen de met extra in kosten in verhouding hoger uit uit dan de medicijnprijs. de Hoe op tv zit dat? uit * Kassa's Week van de op tv Elektrische Auto. Vijf verslaggevers in reden vijf dagen door een lang door Nederland met en zelfs in Duitsland. de Waar liepen ze het tegenaan en op tv wat vonden ze prettig? * de Belbus: Tele2 stuurt e-mails de naar overleden tijdens partner. Ruud blijft op mailtjes ontvangen naar op het het e-mailadres van zijn overleden vrouw. een De de emoties lopen dan ook hoog op van als door Renze samen met Ruud verhaal een gaat door halen.

oktober 2021
05-10-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Terug van weggeweest en momenteel razend populair bij zowel jong als oud: de platenspeler. We testen zes kofferplatenspelers. * Wie te veel geld op zijn rekening heeft staan, raakt zijn recht op huurtoeslag definitief kwijt. Maar ook de fis...

28-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Opdringerige energieverkopers die mensen telefonisch overhalen over te stappen. * Door problemen bij Thomas Cook en Neckermann Reizen staan deze week ineens de vakanties van tienduizenden Nederlanders op de tocht. * Aandacht voor 'greenwash...

21-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor spoedmeldingen van de politie. De politie moet bij spoedmeldingen binnen een kwartier op locatie zijn, maar dat lukt niet altijd. Hoe kan dat? * Verder hebben we het over de brandstofstoring op Schiphol, gevaarlijke cv-ketels ...

14-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Spellen in gamehallen hebben geen leeftijdsclassificatie, terwijl ze wel toegankelijk zijn voor jonge kinderen. Waarom niet? Mag dit wettelijk gezien wel? * Ook besteden we aandacht aan de 4000 mensen in Nederland die afhankelijk zijn van b...

07-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Explosieve stijging QR-fraude. Het is steeds makkelijker om je bankzaken via je smartphone te beheren. Superhandig, maar dit maakt het ook makkelijker voor oplichters om daar misbruik van te maken. In de afgelopen maanden zagen tientallen I...

08-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Het gevaar van zwembadroosters. De zomervakantie staat voor de deur en daarbij hoort veel zon- en zwemplezier. Maar zwembaden kunnen helaas soms ook levensgevaarlijk zijn. Per jaar sterven er wereldwijd ongeveer zeven mensen, onder wie vaak...

01-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Winkel je online, dan word je blootgesteld aan tal van trucs om ervoor te zorgen dat je je winkelmandje vult. Welke? Dat zie je in Kassa! We testen hummus: welke is het lekkerst? Afbouwmedicatie op maat is vaak duurder dan standaarddosering...

25-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor tonijn, waarbij met de kleur wordt gesjoemeld. Mag dat zomaar? En welke gezondheidsrisico's brengt dit met zich mee? Verder onderzoeken we malafide webshops en de veiligheidsrisico's van smart locks. Ook presenteren we de uits...

18-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Nieuwe gezondheidstrend: vitamine-infuus. In Amerika gebeurt het al wat langer, maar de trend is ook overgewaaid naar Nederland: vitamine-infusen. Wat kosten ze? Wat krijg je binnen met zo'n gezond bedoeld infuus? We gingen langs bij een dr...

11-05-2019 18:10

Kassa

Kassa - Kassa

Epilepsie bij sint-bernardshonden; hoe zit dat? Epilepsie is al jaren een probleem bij sint-bernardshonden. Hoewel dit bij de Hollandsche Sint Bernard Club bekend is, staat er niets over de ziekte in het fokreglement van de rasvereniging. A...

20-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Boodschappen thuisbezorgen lekker makkelijk? Steeds meer mensen bestellen thuis vanaf de bank de boodschappen. Maar krijg je wat je hebt besteld? Zijn de verse producten wel echt vers en komt de bezorger op tijd? Kassa neemt de proef op de ...

13-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoe betrouwbaar zijn de reviews van iQDrive? Tegenwoordig heb je overal reviews voor, zo ook voor rijschool iQDrive. Maar klanten die geslaagd zijn, worden gevraagd om een positieve recensie te plaatsen in ruil voor een cadeaubon. Mag dat e...

06-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

'Levensgevaarlijke' Agpo Ferroli ketel in huis; wat kun je doen? Twee weken geleden hadden we het over 'levensgevaarlijke' cv-ketels van Agpo Ferroli. De veiligheid van de ketels wordt nog steeds onderzocht door de Nederlandse Voedsel en Wa...

30-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Palliatieve zorg niet altijd vergoed. Je dierbare gaat niet meer beter worden en heeft de wens om thuis te sterven. Daarvoor is terminale palliatieve zorg nodig in de laatste fase van iemands leven. Die noodzakelijke zorg zou de verzekeraar...

23-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoge afhandelingskosten bij medicijnrollen. Apothekers rekenen afhandelingskosten bij medicijnrollen. Maar als een medicijn heel goedkoop is, vallen de extra kosten in verhouding hoger uit dan de medicijnprijs. Hoe zit dat? * Kassa's Week v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kassa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kassa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kassa bij Kassa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kassa. Heb je een uitzending van Kassa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kassa gemist

Kassa is een consumentenprogramma dat door de VARA wordt uitgezonden.Het programma wordt sinds 1989 gepresenteerd door Felix Meurders, tevens de bedenker van de formule. Sinds 2005 is er na de reguliere uitzending op de televisie ook een halfuur durende verlenging op het internet te zien. Sinds 8 oktober 2007 worden deze verlengingen onder de naam Kassa 2 ook op de televisie uitgezonden, maar wel op maandag. Terugkerende onderdelen in het programma zijn de Belbus en de productvergelijkingen. In de Klachten Top 3 keren regelmatig dezelfde energiemaatschappijen en telecombedrijven terug. Deze worden daarom vaak stevig aan de tand gevoeld.

Uitzending gemist van Kassa? Hier kun je alle uitzendingen van Kassa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!