Programma gemist?

Terug van uit weggeweest en momenteel razend op populair uit bij zowel jong als oud: door de door platenspeler. We testen zes op kofferplatenspelers. een * Wie te een veel geld op zijn rekening heeft door staan, raakt een zijn recht op uit huurtoeslag definitief naar kwijt. Maar ook op de fiscus blijkt weleens een van het foutje te maken. * Game Mania door en webshops verkopen met een ongeschikte 16+-spellen aan met jonge kinderen. * In de Belbus: een Schipholtickets.com betaalt ticket uit overleden Laura niet door van terug.

Opdringerige tijdens energieverkopers die mensen in telefonisch overhalen van over te stappen. * een Door problemen bij Thomas uit Cook van en Neckermann Reizen staan deze op week met ineens de vakanties van tienduizenden in Nederlanders op de een tocht. * Aandacht naar voor 'greenwashing' in de het kledingindustrie. het * Livebots en chatbots met rukken op, maar zijn tijdens op soms best irritant. op tv * De Belbus in gaat op pad de om een Duitse aircofabrikant in zich aan de fabrieksgarantie te met in laten houden.

Aandacht uit voor spoedmeldingen op tv van de politie. tijdens De politie moet met bij spoedmeldingen binnen met een kwartier op locatie zijn, maar uit dat lukt niet tijdens altijd. Hoe met kan dat? een * Verder hebben we naar het over op de brandstofstoring op op Schiphol, gevaarlijke cv-ketels en over door de problemen rondom het door hulpmiddelen en verhuizen naar een andere op tv in gemeente.

Spellen in met gamehallen hebben van geen leeftijdsclassificatie, terwijl ze wel van toegankelijk zijn naar voor met jonge kinderen. Waarom door niet? Mag dit door wettelijk gezien wel? * door Ook besteden we op aandacht aan in de 4000 mensen van in Nederland die afhankelijk uit zijn van beademingsapparatuur naar waaraan hoge stroomkosten vast zitten. een in Wie draait op voor deze van kosten? * Daarnaast kijken het op tv we naar internetoplichting middels nepwebsites een van in klantenservices, gaan we in op een de negatieve de spaarrente en op tv belichten we een breekbaar reparatiebeleid in op tv de een Belbus.

Explosieve door stijging QR-fraude. de Het is steeds makkelijker om een je bankzaken via het je met smartphone te beheren. Superhandig, maar dit de met maakt het ook makkelijker de voor oplichters in om daar misbruik van een te maken. In de het afgelopen maanden zagen met tientallen de ING-klanten hun geld een verdwijnen nadat zij slachtoffer werden van het op QR-fraude, waarbij een op tv oplichter ongemerkt toegang krijgt tot naar je bankrekening. tijdens Maar wat als in de bank van vervolgens alle verantwoordelijkheid afwijst en met je met een naar lege door rekening achterblijft? * Compensatie voor het gedupeerde klanten overlijdensrisicoverzekering. de Kassa besteedde meerdere keren het aandacht aan een met belangrijke uit Kifid-uitspraak van vorige zomer op waarbij een klant uit werd gecompenseerd, uit omdat zijn adviseur het hem niet uit had geïnformeerd over de naar mogelijkheid om zijn overlijdensrisicopolis naar over te uit sluiten tegen een lagere premie. de in In navolging van het deze uitspraak besloten uit veel Kassa-kijkers om uit ook naar het uit Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) te naar stappen. Er is de goed nieuws voor in wie op een compensatie van met hoopt, want het klachteninstituut besloot deze door week dat weer een een fikse de compensatie uit te keren van aan een gedupeerde op klant. * Zwemmen de in uit buitenwater: hoe is het het gesteld met een de waterkwaliteit? In de van zomer is buiten zwemmen in natuurlijk ideaal voor de verkoeling, met vooral met de vele hittegolven op van de in afgelopen met periode. Het is dan ook op tv niet zo gek tijdens dat in steeds meer mensen zwemmen in de niet-officieel zwemwater, zoals door grachten, sloten en vaarten. van Maar is dat naar wel goed op tv voor het je? Kassa zoekt het voor je uit de uit. * Renze helpt Larrisa tijdens in de Belbus. naar In het de eerste Belbus van dit een seizoen, die nu wordt naar van rondgereden door Renze Klamer, op spreken we Larrisa over haar door problemen de bij BH-support. Voor veel mensen een een is een bikini uit uitzoeken voorpret voor de van zomer, maar bij Larrisa zat op tv dit onlangs tijdens wel anders. Kassa schiet in op te hulp.

Het uit gevaar van zwembadroosters. De zomervakantie tijdens staat voor op de naar deur en daarbij naar hoort veel zon- en zwemplezier. van Maar naar zwembaden kunnen helaas soms ook levensgevaarlijk de zijn. Per jaar door sterven door er wereldwijd het ongeveer zeven mensen, onder wie door vaak op tv kinderen, doordat zij onder water tijdens worden vastgezogen aan onveilige de waterafzuigsystemen. Een van nachtmerrie voor iedere op tv ouder. de Hoe kan dit worden voorkomen de en vooral ook: met wat moet je tijdens doen de als dit tóch gebeurt? * Problemen door op tv bij auto huren in in het buitenland. Om tijdens een met vliegvakantie ieder uit moment van de dag tijdens mobiel te zijn, op op tv maken veel Nederlanders in het tijdens buitenland tijdens gebruik van een huurauto. Helaas door pakt dit niet door voor iedereen op tv goed uit. Op in het vliegveld op onder druk worden gezet om tijdens een extra een verzekering af te sluiten, onvriendelijk door personeel en onterechte van afschrijvingen uit van de creditcard door zijn veelvoorkomende problemen. En dat van terwijl de de grootste autoverhuurbedrijven beterschap hebben een beloofd met aan de Europese Commissie. Hoe de zit dat? * van de Test: Welk badmintonsetje kun in je het beste tijdens meenemen op op tv vakantie? Nog even en we in vertrekken weer met massaal naar de door camping. En natuurlijk is het in leuk om daar naar van dan gezellig een potje te van badmintonnen. tijdens Maar welk racket moet je in dan naar hebben? Kassa zoekt uit het voor je op tv uit in de badmintonsetjestest. * met Beschadigd chalet in met zomerse met Belbus. Amber gaat op de op camping op bezoek bij tijdens naar Ben en Ineke, die in al ruim met een jaar proberen schade aan op hun van chalet hersteld te krijgen. Importeur Griftdijk met doet de al die tijd belofte na met belofte, maar door daar naar komt, zelfs na bemiddeling van op tv de rechtsbijstand, het niets van met terecht.

Winkel uit je online, dan op word je de blootgesteld aan tal van op tv trucs om ervoor te zorgen met dat van je je winkelmandje vult. Welke? de Dat zie uit je in Kassa! We tijdens van testen hummus: welke is het naar lekkerst? Afbouwmedicatie op maat het is vaak in duurder dan een standaarddoseringen die door de van verzekeraars worden vergoed. In in de Belbus het de verhaal op van Yordi. door En, wie wint op tv Kassa's Schijtlijster Trofee?

Aandacht uit voor tonijn, waarbij met uit de kleur wordt naar gesjoemeld. Mag dat in zomaar? En welke gezondheidsrisico's de brengt dit met door zich uit mee? Verder onderzoeken de we malafide webshops en de op veiligheidsrisico's een van smart locks. Ook uit presenteren we door de uitslag van op onze hummustest. In de op Belbus is er het aandacht naar voor onterechte kosten bij een overbodig de een rijvaardigheidsonderzoek.

Nieuwe in gezondheidstrend: vitamine-infuus. In Amerika de gebeurt het het al wat het langer, maar de met trend is ook van overgewaaid naar Nederland: op vitamine-infusen. Wat kosten de ze? Wat krijg de je binnen met zo'n het gezond bedoeld infuus? tijdens We gingen langs bij een op tv drietal cosmetische naar klinieken, door waar artsen de behandeling op tv uitvoeren, voor een informatiegesprek. op * het Overlijdensrisicoverzekering: de aanhouder wint. tijdens Wie een overlijdensrisicoverzekering heeft en door gedurende de looptijd uit door van zijn product in niet is geïnformeerd over premiedalingen en door een de mogelijkheid om te besparen door van over te de stappen, kan gebruikmaken door van de voorbeeldbrief op van onze op website, om door premie terug te vragen aan op tv zijn het financieel adviseur. Maar op dat gaat niet zonder van slag of door stoot, blijkt uit reacties die bij het Kassa binnenstromen. het Gelukkig is er ook het goed nieuws. de Want wat blijkt: de een aanhouder wint. * op Schijtlijster Trofee: de door stembus gaat open. met De uit afgelopen maanden konden kijkers massaal een stemmen op van bedrijven die niet op met op tv camera wilden reageren of in de het de studio aan tafel wilden een schuiven. Er naar is een top op tv 5 uitgekomen waar je vanaf morgenavond uit op kunt stemmen. naar De winnaar van overhandigen we door in de onze uitzending van het 1 juni de in prestigieuze Schijtlijster Trofee! uit * Gestolen een identiteit in de Belbus. tijdens Renée het is slachtoffer uit geworden van identiteitsfraude. Met een op tv kopie van haar paspoort op tv zijn verschillende telefoonabonnementen op tv afgesloten, waaronder een op tv abonnement bij T-Mobile. de Zij schakelen tijdens incassobureau door Direct Pay in om bijna het 800 euro bij op tv Renée te de innen. Maar Renée heeft in dit op tv abonnement nooit afgesloten en het kan dat op tv ook bewijzen. * Uitslag Kassa's door tulpenbollentest. door Eind maart kon je het in Kassa zien welke het narcissenbollen het uit mooist zijn. van Zaterdag de uitslag naar van de meestverkochte bol het in Nederland: de met tulp.

Epilepsie bij sint-bernardshonden; tijdens hoe zit dat? met Epilepsie is al naar jaren een probleem van bij sint-bernardshonden. de Hoewel dit bij de op tv Hollandsche Sint een Bernard Club uit bekend is, de staat er niets over de in ziekte in naar het fokreglement van op de rasvereniging. Aangesloten fokkers blijken naar een zich in de praktijk niet te door uit houden aan het advies op van deskundige Paul Mandigers. * naar Hoe tijdens kun je zo duurzaam mogelijk uit koken? het In de tijdens studio gaat Pierre op tv Wind koken. Hij geeft uit tips hoe je zo uit duurzaam op mogelijk eten kunt maken het en dat tijdens het ook nog leuk blijft voor een je op tv portemonnee. * Wachtmuziek tijdens het een een bellen: irritant of effectief? Iedereen kent met het de wel: irritante wachtmuziekjes aan op tv de telefoon. op tv Maar waarom het doen bedrijven dat het eigenlijk?

Boodschappen naar thuisbezorgen lekker makkelijk? Steeds het meer mensen bestellen de thuis vanaf de bank op de boodschappen. in Maar krijg in je wat je hebt besteld? met in Zijn de verse producten van wel echt door vers en komt de bezorger op tv op tijd? Kassa op tv neemt de proef een op de som. * naar in Claimafhandeling SGR blijkt minder makkelijk dan uit met gedacht. Eerder besteedden wij uit aandacht aan het faillissement tijdens van Travelbird. Travelbird is uit de aangesloten bij de SGR, dus je in zou op tv denken dat je dan door makkelijk je geld uit terug kunt krijgen. tijdens In de praktijk blijkt met dat op tv toch anders, want na een uit halfjaar zitten op tv sommige mensen nog steeds van in te wachten op de afhandeling uit van het hun claim. * van Kassa helpt de NVWA de een handje met de Agpo de Ferroli-problemen. Kassa besteedde tijdens twee uitzendingen aan het tijdens levensgevaarlijke cv-ketels van Agpo Ferroli in die spontaan in het brand kunnen naar vliegen. Daarvan hangen er in naar schatting 150.000 in tijdens op Nederland. De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit naar zegt met niet op de hoogte te tijdens door zijn geweest van woningbranden tot het onze uitzendingen. Het van onderzoek loopt nog maar in erg opschieten van doet dat niet. Daarom uit besloot Kassa een door handje de te helpen en ons op tv dossier aan hen over het op te dragen! * Gehoorschade door met motorrijden. Elke motorrijder door kent dat gevoel van in vrijheid van als je door ons mooie naar land het heen tuft. Maar veel minder van motorrijders een zijn zich op tv ervan bewust dat je door de met harde ruis van de de wind op stevige gehoorschade kunt een oplopen. Als naar je 120 km op tv p/u rijdt, is het volume met al 98dB. door En heb je tijdens na uit 7 minuten al de eerste gehoorschade. op tv uit Bij 140 km een heb je na 3 minuten al tijdens schade. En uit bij 160 op tv km na 90 op tv seconden. Motorrijden is een met silent op deaf maker, want het duurt jaren tijdens op tv voordat je iets merkt. Maar op tv dan is de doofheid uit of de het tinnitus (hevige piep in tijdens je oor) van onherstelbaar. * Belbus: in gestort geld bij een Rabobank 'dubieus'. de Frits Wolters wil in door oktober op tv 3000 euro aan briefgeld tijdens storten bij de Rabobank. door Tot zijn naar schrik telt de machine uit maar 1500 euro. Een met medewerker vertelt tijdens hem dat de op helft van zijn biljetten met 'dubieus' is. Het van geld wordt opgestuurd de met voor onderzoek. Maar uit dan hoort Frits de niks meer.

Hoe het betrouwbaar zijn door de reviews van van iQDrive? Tegenwoordig heb naar je overal reviews voor, van zo ook voor rijschool een iQDrive. Maar klanten in die geslaagd zijn, worden een een gevraagd om een positieve recensie te naar plaatsen in op ruil voor op tv een cadeaubon. Mag dat het eigenlijk wel? * de Problemen de na telefonische verkoop energiecontracten. uit Eerder lieten we zien hoe op tv consumenten de constant gebeld worden door van energieverkopers. In het het gesprek druk een je op een link in het een met mail of van sms en voor je het weet op heb je in een nieuw energiecontract. Maar op tv mag de dat eigenlijk wel? * De een tijdens boodschappentest. Welke supermarkt is op tv het goedkoopst? een Kassa doet regelmatig met precies dezelfde boodschappen bij op de grote supermarkten. het We vergeleken alle het prijzen van 27 producten, op van van 6 verschillende supermarkten. Welke supermarkt op tv is het goedkoopst op tv en welke het door duurst?

'Levensgevaarlijke' Agpo Ferroli van ketel in huis; het uit wat kun je de doen? Twee weken op tv geleden hadden we het een over 'levensgevaarlijke' cv-ketels van op Agpo Ferroli. De veiligheid in van met de ketels wordt nog steeds van onderzocht door de het Nederlandse Voedsel op tv en Warenautoriteit, de terwijl inmiddels alweer een nieuwe het woningbrand is uit ontstaan. Wat moet je naar in de tijdens tussentijd als je deze tijdens ketel op tv nog in naar huis hebt hangen? * Wat doet door Marktplaats bij problemen op tv met de Gelijk Oversteken in Service? Als je iets in koopt of verkoopt via Marktplaats, de kun je in gebruik maken uit van de Gelijk Oversteken Service. in Het geld op tv van met de koper blijft dan naar op een tussenrekening uit staan tot deze een op pakketje heeft ontvangen. Je uit betaalt voor deze met service 2% in over het aankoopbedrag. Wat de op doet Marktplaats voor je als het je geen pakketje ontvangt uit of je een het lege doos krijgt het opgestuurd? * In uit met 'Heb Ik Dat': Winkelwagentjes zonder het rem. Deze keer in tijdens 'Heb ik met dat!': de tijdens ergernis van Wenda. Wenda de ergert zich aan de het feit dat van de meeste winkelwagentjes geen door rem hebben. met Wat haar oplossing is? van uit Dat zie je in de uitzending! in tijdens * Belbus: storing bij het Booking.com zorgt voor dubbele boeking. met Hans met boekte een kamer in bij Booking.com. door Maar door een naar betaalstoring werd de kamer per met ongeluk naar twee keer geboekt. Booking.com verwijst uit naar het hotel, het door door hotel verwijst naar Booking.com. op Dit keer gaat in Amber op tijdens pad om het van op te lossen.

Palliatieve zorg niet door altijd met vergoed. Je op dierbare gaat niet meer beter worden op tv en op heeft de op tv wens om thuis te het sterven. Daarvoor op is terminale palliatieve zorg een nodig in de laatste met fase van door iemands leven. Die noodzakelijke zorg in op zou de verzekeraar moeten vergoeden, maar van wat als door de zorgverzekeraar moeilijk de doet? * Belastingaangifte niet het altijd door foutloos. Als je de je belastingaangifte laat doen van door een adviseur een verwacht je dat dit het foutloos gaat. Die uit vlieger gaat helaas tijdens niet altijd op. in * Kassa's op tv bloembollentest! In november 2018 een kondigde op tv Kassa een bloembollentest het aan. Alle bollen op werden getest bij BQ Support op tv van in Lisse. Morgen in met de uitzending maakt in Kassa de van eerste resultaten bekend! * op Belbus: Schilderworkshop tijdens geannuleerd maar geen geld terug. Een tijdens artistieke Belbus het deze keer! De vriendinnen een Annelies en op Evy hebben samen met een uit schilderworkshop geboekt bij de het bedrijf Paintbar. Helaas van annuleert het het bedrijf de workshop, maar de dames op krijgen hun met aankoopbedrag op geen naar enkele manier met terug.

Hoge afhandelingskosten van bij medicijnrollen. Apothekers op tv rekenen afhandelingskosten op tv bij medicijnrollen. Maar met als een medicijn tijdens heel goedkoop is, met vallen de extra kosten de in verhouding met hoger uit dan de medicijnprijs. in Hoe een zit dat? * op tv Kassa's Week van op de Elektrische Auto. Vijf op tv verslaggevers het reden vijf dagen lang door een Nederland en zelfs in in op tv Duitsland. Waar liepen ze tegenaan en met wat vonden met ze prettig? op * Belbus: naar Tele2 stuurt e-mails naar uit overleden partner. Ruud blijft in mailtjes ontvangen op het uit e-mailadres op van zijn overleden vrouw. een De emoties lopen naar dan ook hoog uit op op tv als Renze samen met Ruud verhaal naar gaat een halen.

maart 2021
05-10-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Terug van weggeweest en momenteel razend populair bij zowel jong als oud: de platenspeler. We testen zes kofferplatenspelers. * Wie te veel geld op zijn rekening heeft staan, raakt zijn recht op huurtoeslag definitief kwijt. Maar ook de fis...

28-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Opdringerige energieverkopers die mensen telefonisch overhalen over te stappen. * Door problemen bij Thomas Cook en Neckermann Reizen staan deze week ineens de vakanties van tienduizenden Nederlanders op de tocht. * Aandacht voor 'greenwash...

21-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor spoedmeldingen van de politie. De politie moet bij spoedmeldingen binnen een kwartier op locatie zijn, maar dat lukt niet altijd. Hoe kan dat? * Verder hebben we het over de brandstofstoring op Schiphol, gevaarlijke cv-ketels ...

14-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Spellen in gamehallen hebben geen leeftijdsclassificatie, terwijl ze wel toegankelijk zijn voor jonge kinderen. Waarom niet? Mag dit wettelijk gezien wel? * Ook besteden we aandacht aan de 4000 mensen in Nederland die afhankelijk zijn van b...

07-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Explosieve stijging QR-fraude. Het is steeds makkelijker om je bankzaken via je smartphone te beheren. Superhandig, maar dit maakt het ook makkelijker voor oplichters om daar misbruik van te maken. In de afgelopen maanden zagen tientallen I...

08-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Het gevaar van zwembadroosters. De zomervakantie staat voor de deur en daarbij hoort veel zon- en zwemplezier. Maar zwembaden kunnen helaas soms ook levensgevaarlijk zijn. Per jaar sterven er wereldwijd ongeveer zeven mensen, onder wie vaak...

01-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Winkel je online, dan word je blootgesteld aan tal van trucs om ervoor te zorgen dat je je winkelmandje vult. Welke? Dat zie je in Kassa! We testen hummus: welke is het lekkerst? Afbouwmedicatie op maat is vaak duurder dan standaarddosering...

25-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor tonijn, waarbij met de kleur wordt gesjoemeld. Mag dat zomaar? En welke gezondheidsrisico's brengt dit met zich mee? Verder onderzoeken we malafide webshops en de veiligheidsrisico's van smart locks. Ook presenteren we de uits...

18-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Nieuwe gezondheidstrend: vitamine-infuus. In Amerika gebeurt het al wat langer, maar de trend is ook overgewaaid naar Nederland: vitamine-infusen. Wat kosten ze? Wat krijg je binnen met zo'n gezond bedoeld infuus? We gingen langs bij een dr...

11-05-2019 18:10

Kassa

Kassa - Kassa

Epilepsie bij sint-bernardshonden; hoe zit dat? Epilepsie is al jaren een probleem bij sint-bernardshonden. Hoewel dit bij de Hollandsche Sint Bernard Club bekend is, staat er niets over de ziekte in het fokreglement van de rasvereniging. A...

20-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Boodschappen thuisbezorgen lekker makkelijk? Steeds meer mensen bestellen thuis vanaf de bank de boodschappen. Maar krijg je wat je hebt besteld? Zijn de verse producten wel echt vers en komt de bezorger op tijd? Kassa neemt de proef op de ...

13-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoe betrouwbaar zijn de reviews van iQDrive? Tegenwoordig heb je overal reviews voor, zo ook voor rijschool iQDrive. Maar klanten die geslaagd zijn, worden gevraagd om een positieve recensie te plaatsen in ruil voor een cadeaubon. Mag dat e...

06-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

'Levensgevaarlijke' Agpo Ferroli ketel in huis; wat kun je doen? Twee weken geleden hadden we het over 'levensgevaarlijke' cv-ketels van Agpo Ferroli. De veiligheid van de ketels wordt nog steeds onderzocht door de Nederlandse Voedsel en Wa...

30-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Palliatieve zorg niet altijd vergoed. Je dierbare gaat niet meer beter worden en heeft de wens om thuis te sterven. Daarvoor is terminale palliatieve zorg nodig in de laatste fase van iemands leven. Die noodzakelijke zorg zou de verzekeraar...

23-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoge afhandelingskosten bij medicijnrollen. Apothekers rekenen afhandelingskosten bij medicijnrollen. Maar als een medicijn heel goedkoop is, vallen de extra kosten in verhouding hoger uit dan de medicijnprijs. Hoe zit dat? * Kassa's Week v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kassa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kassa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kassa bij Kassa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kassa. Heb je een uitzending van Kassa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kassa gemist

Kassa is een consumentenprogramma dat door de VARA wordt uitgezonden.Het programma wordt sinds 1989 gepresenteerd door Felix Meurders, tevens de bedenker van de formule. Sinds 2005 is er na de reguliere uitzending op de televisie ook een halfuur durende verlenging op het internet te zien. Sinds 8 oktober 2007 worden deze verlengingen onder de naam Kassa 2 ook op de televisie uitgezonden, maar wel op maandag. Terugkerende onderdelen in het programma zijn de Belbus en de productvergelijkingen. In de Klachten Top 3 keren regelmatig dezelfde energiemaatschappijen en telecombedrijven terug. Deze worden daarom vaak stevig aan de tand gevoeld.

Uitzending gemist van Kassa? Hier kun je alle uitzendingen van Kassa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!