Programma gemist?

Terug van weggeweest naar en momenteel met razend populair bij naar zowel jong als oud: het de tijdens platenspeler. We testen zes het kofferplatenspelers. tijdens * Wie te veel op tv geld op zijn rekening op heeft staan, raakt zijn naar recht op huurtoeslag tijdens definitief kwijt. Maar door ook tijdens de fiscus de blijkt weleens een foutje te maken. op tv * met Game Mania en op tv webshops verkopen op tv ongeschikte 16+-spellen aan jonge kinderen. * met de In de Belbus: Schipholtickets.com naar betaalt ticket overleden een Laura niet op tv terug.

Opdringerige energieverkopers die de mensen telefonisch overhalen tijdens uit over te stappen. * Door op problemen door bij Thomas Cook en door Neckermann Reizen staan deze tijdens week ineens de op vakanties van tienduizenden Nederlanders tijdens op de door tocht. in * Aandacht voor naar 'greenwashing' in de kledingindustrie. * Livebots het en het chatbots rukken op, maar door zijn soms best irritant. op tv uit * De Belbus gaat op pad de om tijdens een Duitse aircofabrikant zich aan met de fabrieksgarantie te een laten naar houden.

Aandacht voor het spoedmeldingen tijdens van de politie. De politie moet tijdens bij spoedmeldingen binnen op tv uit een kwartier op locatie op zijn, maar dat de lukt niet altijd. Hoe het kan dat? * Verder een de hebben we het over de in brandstofstoring op van Schiphol, gevaarlijke cv-ketels op tv en over de problemen rondom op hulpmiddelen en verhuizen naar naar de een andere in gemeente.

Spellen naar in gamehallen hebben geen leeftijdsclassificatie, op tv door terwijl ze wel het toegankelijk zijn voor jonge kinderen. in Waarom niet? Mag dit naar wettelijk naar gezien wel? * het Ook besteden we aandacht op aan de 4000 met mensen in Nederland die op tv afhankelijk tijdens zijn van beademingsapparatuur waaraan hoge in stroomkosten vast met zitten. Wie op draait op in voor deze kosten? * Daarnaast door kijken op we naar internetoplichting uit middels nepwebsites van klantenservices, het gaan we in op de de de negatieve spaarrente en belichten we in een op breekbaar reparatiebeleid in tijdens de Belbus.

Explosieve stijging op tv QR-fraude. Het is steeds uit makkelijker om het je bankzaken via het je smartphone naar te beheren. Superhandig, de maar dit maakt in het ook makkelijker voor oplichters de om daar het misbruik naar van te maken. In de afgelopen op maanden in zagen tientallen ING-klanten hun geld het door verdwijnen nadat zij slachtoffer naar werden van een QR-fraude, waarbij een oplichter ongemerkt tijdens toegang krijgt tot je uit bankrekening. Maar wat van als in de bank met vervolgens alle verantwoordelijkheid afwijst en je naar naar met een lege rekening uit achterblijft? * Compensatie voor gedupeerde in op tv klanten overlijdensrisicoverzekering. Kassa besteedde tijdens meerdere keren aandacht door aan een een belangrijke Kifid-uitspraak van naar vorige zomer waarbij een klant uit werd gecompenseerd, omdat zijn van adviseur een hem niet had op geïnformeerd over de mogelijkheid om uit zijn overlijdensrisicopolis door over te sluiten tegen op op een lagere premie. In navolging de van deze uitspraak besloten de veel Kassa-kijkers in om ook tijdens naar het Klachteninstituut op Financiële Dienstverlening (Kifid) te het stappen. Er is met goed naar nieuws voor wie op een op tv compensatie hoopt, uit want het klachteninstituut besloot deze naar week dat op weer een fikse compensatie tijdens uit met te keren de aan een gedupeerde klant. * Zwemmen op tv in buitenwater: een hoe is het naar gesteld met de de waterkwaliteit? In een de zomer is buiten zwemmen de natuurlijk ideaal tijdens voor verkoeling, vooral met op de op vele hittegolven van de uit afgelopen periode. Het met is tijdens dan ook niet zo gek dat de op steeds meer mensen van zwemmen in niet-officieel naar zwemwater, zoals grachten, sloten naar en vaarten. op Maar is dat wel goed naar voor je? in Kassa zoekt een het voor je uit. * Renze de helpt Larrisa de in de Belbus. In van een de eerste Belbus van dit op tv seizoen, die nu wordt een rondgereden tijdens door Renze op tv Klamer, spreken we Larrisa over haar met problemen door bij BH-support. Voor veel mensen een in is een bikini uitzoeken voorpret voor in van de zomer, maar bij Larrisa zat met dit onlangs wel door anders. door Kassa schiet te op tv hulp.

Het met gevaar van zwembadroosters. De zomervakantie de staat van voor de van deur en daarbij naar hoort veel zon- en zwemplezier. Maar uit zwembaden kunnen een helaas het soms ook levensgevaarlijk zijn. Per jaar uit sterven er wereldwijd het ongeveer zeven mensen, uit onder wie vaak in kinderen, de doordat zij onder het water worden vastgezogen aan in onveilige uit waterafzuigsystemen. Een nachtmerrie met voor iedere ouder. van Hoe kan dit worden voorkomen met en vooral op tv ook: wat moet je doen met als dit tóch tijdens gebeurt? de * Problemen bij auto huren de in het de buitenland. tijdens Om tijdens een vliegvakantie ieder op moment met van de dag mobiel te zijn, van tijdens maken veel Nederlanders in het uit buitenland een gebruik van een huurauto. door Helaas pakt dit door niet voor iedereen goed uit. naar Op het vliegveld op tv onder druk worden een op gezet om een extra uit verzekering af te sluiten, onvriendelijk op tv personeel en de onterechte een afschrijvingen van de creditcard zijn veelvoorkomende op tv problemen. En van dat terwijl de in grootste autoverhuurbedrijven beterschap hebben in de beloofd aan de van Europese Commissie. Hoe op tv zit dat? * Test: op Welk badmintonsetje kun je het uit beste meenemen de op op vakantie? Nog even en we met vertrekken weer massaal met naar de de camping. En natuurlijk is het het leuk naar om daar dan op tv gezellig een potje te badmintonnen. op Maar op tv welk racket moet op je dan hebben? door Kassa zoekt het uit voor je uit in de op tv badmintonsetjestest. met * Beschadigd chalet in zomerse door op tv Belbus. Amber gaat op de uit camping op het bezoek bij Ben tijdens en Ineke, die op al ruim een jaar proberen van schade aan hun van op tv chalet hersteld te uit krijgen. Importeur Griftdijk doet al die het tijdens tijd belofte na belofte, maar uit daar komt, zelfs na op een bemiddeling van de rechtsbijstand, de niets van in terecht.

Winkel je online, op tv dan word van je blootgesteld tijdens aan tal van trucs om van ervoor te zorgen door dat door je je winkelmandje vult. Welke? door Dat zie je met in Kassa! een We testen door hummus: welke is tijdens het lekkerst? Afbouwmedicatie op in maat tijdens is vaak duurder dan standaarddoseringen tijdens die naar door de verzekeraars op tv worden vergoed. In de tijdens Belbus het verhaal van op tv Yordi. En, wie de wint Kassa's de Schijtlijster Trofee?

Aandacht voor in tonijn, waarbij met het de het kleur wordt gesjoemeld. Mag dat in zomaar? En welke in gezondheidsrisico's brengt dit met het zich mee? de Verder uit onderzoeken we malafide webshops en van de veiligheidsrisico's van smart tijdens naar locks. Ook presenteren we de naar uitslag van naar onze hummustest. In de Belbus uit is er aandacht het voor onterechte kosten uit bij een tijdens overbodig de rijvaardigheidsonderzoek.

Nieuwe gezondheidstrend: vitamine-infuus. in In Amerika gebeurt de het al van wat langer, maar op tv de trend is ook het overgewaaid naar Nederland: een van vitamine-infusen. Wat kosten een ze? Wat krijg je binnen met een in zo'n gezond bedoeld de infuus? We gingen langs op bij een drietal cosmetische van klinieken, waar artsen de op behandeling uitvoeren, voor door op een informatiegesprek. * Overlijdensrisicoverzekering: uit de aanhouder wint. Wie een naar overlijdensrisicoverzekering op heeft en op tv gedurende de looptijd met van zijn product niet in is geïnformeerd met over premiedalingen en de mogelijkheid naar om te besparen door het over te een stappen, kan gebruikmaken een van de voorbeeldbrief op tv op onze website, om het premie terug met te vragen door aan zijn financieel adviseur. naar Maar dat gaat een niet door zonder slag of tijdens stoot, blijkt uit reacties die bij in Kassa binnenstromen. het Gelukkig is met er ook goed nieuws. Want op tv naar wat blijkt: de aanhouder wint. * in Schijtlijster het Trofee: de op stembus gaat open. De tijdens afgelopen maanden konden kijkers massaal het op stemmen op bedrijven het die niet op camera wilden reageren met of tijdens in de studio aan tafel in wilden schuiven. uit Er is een het top 5 uitgekomen van waar je vanaf van morgenavond op in kunt stemmen. De winnaar in overhandigen we tijdens in de onze uitzending een van 1 naar juni de prestigieuze Schijtlijster Trofee! een * Gestolen van identiteit in de Belbus. met het Renée is slachtoffer geworden van op identiteitsfraude. op Met een kopie van haar paspoort in zijn verschillende met telefoonabonnementen afgesloten, een waaronder een abonnement bij op tv T-Mobile. het Zij schakelen incassobureau Direct Pay met in om bijna het 800 euro bij tijdens Renée te innen. Maar op Renée heeft dit met op tv abonnement nooit afgesloten en kan dat in ook bewijzen. * tijdens Uitslag naar Kassa's tulpenbollentest. op Eind maart kon de je in Kassa naar zien welke narcissenbollen het de mooist zijn. Zaterdag de op tv uitslag in van de meestverkochte bol in Nederland: op uit de tulp.

Epilepsie bij sint-bernardshonden; door hoe de zit dat? Epilepsie is van al jaren een probleem tijdens bij sint-bernardshonden. op tv Hoewel dit bij de op tv Hollandsche in Sint Bernard Club bekend op tv is, een staat er niets over de naar ziekte in het fokreglement naar van in de rasvereniging. op Aangesloten fokkers blijken zich in naar de praktijk niet tijdens te houden aan de het advies van deskundige uit in Paul Mandigers. * met Hoe kun je zo duurzaam mogelijk de een koken? In de studio gaat in Pierre op Wind koken. Hij geeft tips een hoe je zo duurzaam de mogelijk eten kunt een maken en in dat het ook nog op tv leuk blijft met voor je portemonnee. * op op tv Wachtmuziek tijdens het bellen: irritant of van uit effectief? Iedereen kent het wel: irritante van wachtmuziekjes aan de de telefoon. Maar het waarom uit doen bedrijven dat met eigenlijk?

Boodschappen met thuisbezorgen lekker makkelijk? Steeds de meer een mensen bestellen thuis vanaf naar de bank de boodschappen. het Maar krijg je wat de je hebt besteld? uit Zijn op tv de verse producten wel een echt vers van en komt de in bezorger op de tijd? Kassa neemt de proef tijdens op de som. de * Claimafhandeling SGR door blijkt minder makkelijk dan naar gedacht. Eerder de besteedden wij aandacht aan een naar het faillissement van Travelbird. Travelbird de is aangesloten bij de in de SGR, dus je zou denken door dat je dan makkelijk tijdens van je geld terug kunt in krijgen. In in de praktijk blijkt het dat toch anders, want het na een van halfjaar zitten sommige mensen nog steeds naar te wachten naar op de tijdens afhandeling van hun naar claim. * naar Kassa helpt de NVWA een een handje met de op tv Agpo Ferroli-problemen. de Kassa besteedde het twee uitzendingen aan levensgevaarlijke cv-ketels een van Agpo Ferroli een die met spontaan in brand kunnen vliegen. tijdens Daarvan hangen er de naar schatting op 150.000 in Nederland. De Nederlandse op van Voedsel en Warenautoriteit zegt het niet op de hoogte een te zijn geweest met van naar woningbranden tot onze uitzendingen. Het uit onderzoek loopt nog maar op naar erg opschieten doet tijdens dat niet. Daarom besloot Kassa op tv een handje te helpen de en uit ons dossier aan hen over tijdens te in dragen! * met Gehoorschade door motorrijden. met Elke motorrijder kent dat gevoel tijdens van vrijheid met als je door ons mooie uit land heen tuft. naar Maar veel minder tijdens met motorrijders zijn zich ervan door bewust dat naar je door de harde door ruis van de wind op tv stevige gehoorschade op tv kunt oplopen. Als het je 120 km p/u rijdt, door is in het volume tijdens al 98dB. En heb op tv je na 7 minuten al naar de eerste de gehoorschade. Bij 140 km door heb je uit na door 3 minuten al schade. En bij een op 160 km na 90 seconden. in Motorrijden is een silent uit deaf maker, op want naar het duurt jaren voordat je iets tijdens merkt. Maar het dan is de tijdens doofheid of de op tv tinnitus (hevige piep met in een je oor) onherstelbaar. * tijdens Belbus: gestort geld een bij Rabobank 'dubieus'. op Frits Wolters wil in oktober met 3000 van euro aan briefgeld storten bij tijdens de in Rabobank. Tot zijn schrik van telt de machine maar uit 1500 in euro. Een op tv medewerker vertelt hem dat de de helft het van zijn biljetten 'dubieus' een is. Het geld wordt opgestuurd uit voor onderzoek. Maar het de dan hoort Frits naar niks meer.

Hoe betrouwbaar zijn tijdens een de reviews van iQDrive? Tegenwoordig heb de het je overal reviews voor, van zo ook in voor rijschool iQDrive. tijdens Maar klanten die geslaagd zijn, met worden gevraagd tijdens om een positieve in recensie te een plaatsen in ruil voor een cadeaubon. door Mag dat op eigenlijk wel? * Problemen in na telefonische op tv verkoop energiecontracten. Eerder een lieten we zien op tv hoe consumenten constant van gebeld worden met door energieverkopers. In uit het gesprek druk je op naar een link in in een mail de of sms de en voor je het met weet heb tijdens je een nieuw op energiecontract. Maar mag dat eigenlijk naar wel? * de De een boodschappentest. Welke supermarkt op tv is het goedkoopst? op tv Kassa doet regelmatig uit precies dezelfde boodschappen bij de een grote tijdens supermarkten. We vergeleken alle prijzen de van 27 producten, op van 6 verschillende supermarkten. door Welke supermarkt is naar het goedkoopst op en met welke het duurst?

'Levensgevaarlijke' Agpo Ferroli het ketel in de huis; wat kun je het doen? Twee op tv weken geleden van hadden we het van over 'levensgevaarlijke' van cv-ketels van Agpo Ferroli. De de veiligheid van de ketels op tv op wordt nog steeds de onderzocht door de naar Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit, een terwijl inmiddels in alweer een nieuwe woningbrand van is ontstaan. Wat moet je met het in de tussentijd als je deze naar ketel nog in het huis hebt hangen? in * Wat doet door Marktplaats een bij problemen tijdens met Gelijk Oversteken Service? de Als je in iets koopt of het verkoopt via Marktplaats, van kun je gebruik maken van de het Gelijk Oversteken van Service. Het geld van tijdens de koper van blijft uit dan op een op tussenrekening staan tot deze een de pakketje heeft van ontvangen. Je betaalt tijdens voor deze service in 2% over het aankoopbedrag. Wat een doet uit Marktplaats voor je tijdens als je geen pakketje ontvangt tijdens in of je een lege doos krijgt op met opgestuurd? * In 'Heb op tv Ik Dat': Winkelwagentjes zonder rem. van Deze naar keer in met 'Heb ik dat!': de ergernis van het Wenda. Wenda op ergert zich aan op het door feit dat de meeste winkelwagentjes geen naar rem hebben. tijdens Wat haar door oplossing is? uit Dat zie je in van de uitzending! * van Belbus: storing bij in Booking.com zorgt tijdens voor dubbele boeking. het Hans boekte een kamer bij met Booking.com. Maar door door een betaalstoring werd de tijdens kamer van per ongeluk twee keer geboekt. tijdens op tv Booking.com verwijst naar het een hotel, het hotel van verwijst naar naar Booking.com. Dit keer gaat van Amber op een pad om het op te het lossen.

Palliatieve een zorg niet altijd vergoed. van Je dierbare gaat niet op tv meer door beter worden en met heeft de wens de om thuis te sterven. Daarvoor in is terminale palliatieve op tv zorg nodig uit in de laatste het fase van op iemands leven. Die een noodzakelijke zorg uit zou de verzekeraar moeten vergoeden, maar tijdens wat als de de zorgverzekeraar moeilijk doet? met * Belastingaangifte op niet de altijd foutloos. Als je je belastingaangifte van het laat doen door een adviseur het verwacht je dat dit met foutloos het gaat. Die vlieger gaat op tv helaas niet altijd in op. * van Kassa's bloembollentest! het In november 2018 kondigde Kassa een een bloembollentest van aan. Alle bollen werden door getest bij BQ Support met in op tv Lisse. Morgen van in de uitzending uit maakt Kassa de eerste resultaten in bekend! in * Belbus: Schilderworkshop op geannuleerd maar geen geld terug. Een op artistieke Belbus een deze keer! De vriendinnen een Annelies door en Evy hebben samen een de schilderworkshop een geboekt bij het bedrijf Paintbar. met een Helaas annuleert het bedrijf de workshop, door maar de het dames krijgen hun aankoopbedrag uit op geen enkele op tv manier op terug.

Hoge afhandelingskosten met bij medicijnrollen. Apothekers rekenen tijdens afhandelingskosten bij op medicijnrollen. Maar als van een een medicijn heel goedkoop door is, vallen de extra tijdens kosten in verhouding hoger een uit dan de het medicijnprijs. Hoe zit van dat? het * Kassa's Week van het de Elektrische met Auto. Vijf verslaggevers reden vijf de dagen lang door van Nederland en naar zelfs in Duitsland. Waar liepen het ze naar tegenaan en wat vonden ze het prettig? * uit Belbus: Tele2 stuurt e-mails naar naar overleden partner. naar Ruud met blijft mailtjes ontvangen op het tijdens e-mailadres een van zijn overleden op vrouw. De emoties lopen dan van ook hoog op op als Renze het samen met Ruud verhaal de gaat een halen.

juli 2020
05-10-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Terug van weggeweest en momenteel razend populair bij zowel jong als oud: de platenspeler. We testen zes kofferplatenspelers. * Wie te veel geld op zijn rekening heeft staan, raakt zijn recht op huurtoeslag definitief kwijt. Maar ook de fis...

28-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Opdringerige energieverkopers die mensen telefonisch overhalen over te stappen. * Door problemen bij Thomas Cook en Neckermann Reizen staan deze week ineens de vakanties van tienduizenden Nederlanders op de tocht. * Aandacht voor 'greenwash...

21-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor spoedmeldingen van de politie. De politie moet bij spoedmeldingen binnen een kwartier op locatie zijn, maar dat lukt niet altijd. Hoe kan dat? * Verder hebben we het over de brandstofstoring op Schiphol, gevaarlijke cv-ketels ...

14-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Spellen in gamehallen hebben geen leeftijdsclassificatie, terwijl ze wel toegankelijk zijn voor jonge kinderen. Waarom niet? Mag dit wettelijk gezien wel? * Ook besteden we aandacht aan de 4000 mensen in Nederland die afhankelijk zijn van b...

07-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Explosieve stijging QR-fraude. Het is steeds makkelijker om je bankzaken via je smartphone te beheren. Superhandig, maar dit maakt het ook makkelijker voor oplichters om daar misbruik van te maken. In de afgelopen maanden zagen tientallen I...

08-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Het gevaar van zwembadroosters. De zomervakantie staat voor de deur en daarbij hoort veel zon- en zwemplezier. Maar zwembaden kunnen helaas soms ook levensgevaarlijk zijn. Per jaar sterven er wereldwijd ongeveer zeven mensen, onder wie vaak...

01-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Winkel je online, dan word je blootgesteld aan tal van trucs om ervoor te zorgen dat je je winkelmandje vult. Welke? Dat zie je in Kassa! We testen hummus: welke is het lekkerst? Afbouwmedicatie op maat is vaak duurder dan standaarddosering...

25-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor tonijn, waarbij met de kleur wordt gesjoemeld. Mag dat zomaar? En welke gezondheidsrisico's brengt dit met zich mee? Verder onderzoeken we malafide webshops en de veiligheidsrisico's van smart locks. Ook presenteren we de uits...

18-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Nieuwe gezondheidstrend: vitamine-infuus. In Amerika gebeurt het al wat langer, maar de trend is ook overgewaaid naar Nederland: vitamine-infusen. Wat kosten ze? Wat krijg je binnen met zo'n gezond bedoeld infuus? We gingen langs bij een dr...

11-05-2019 18:10

Kassa

Kassa - Kassa

Epilepsie bij sint-bernardshonden; hoe zit dat? Epilepsie is al jaren een probleem bij sint-bernardshonden. Hoewel dit bij de Hollandsche Sint Bernard Club bekend is, staat er niets over de ziekte in het fokreglement van de rasvereniging. A...

20-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Boodschappen thuisbezorgen lekker makkelijk? Steeds meer mensen bestellen thuis vanaf de bank de boodschappen. Maar krijg je wat je hebt besteld? Zijn de verse producten wel echt vers en komt de bezorger op tijd? Kassa neemt de proef op de ...

13-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoe betrouwbaar zijn de reviews van iQDrive? Tegenwoordig heb je overal reviews voor, zo ook voor rijschool iQDrive. Maar klanten die geslaagd zijn, worden gevraagd om een positieve recensie te plaatsen in ruil voor een cadeaubon. Mag dat e...

06-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

'Levensgevaarlijke' Agpo Ferroli ketel in huis; wat kun je doen? Twee weken geleden hadden we het over 'levensgevaarlijke' cv-ketels van Agpo Ferroli. De veiligheid van de ketels wordt nog steeds onderzocht door de Nederlandse Voedsel en Wa...

30-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Palliatieve zorg niet altijd vergoed. Je dierbare gaat niet meer beter worden en heeft de wens om thuis te sterven. Daarvoor is terminale palliatieve zorg nodig in de laatste fase van iemands leven. Die noodzakelijke zorg zou de verzekeraar...

23-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoge afhandelingskosten bij medicijnrollen. Apothekers rekenen afhandelingskosten bij medicijnrollen. Maar als een medicijn heel goedkoop is, vallen de extra kosten in verhouding hoger uit dan de medicijnprijs. Hoe zit dat? * Kassa's Week v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kassa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kassa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kassa bij Kassa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kassa. Heb je een uitzending van Kassa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kassa gemist

Kassa is een consumentenprogramma dat door de VARA wordt uitgezonden.Het programma wordt sinds 1989 gepresenteerd door Felix Meurders, tevens de bedenker van de formule. Sinds 2005 is er na de reguliere uitzending op de televisie ook een halfuur durende verlenging op het internet te zien. Sinds 8 oktober 2007 worden deze verlengingen onder de naam Kassa 2 ook op de televisie uitgezonden, maar wel op maandag. Terugkerende onderdelen in het programma zijn de Belbus en de productvergelijkingen. In de Klachten Top 3 keren regelmatig dezelfde energiemaatschappijen en telecombedrijven terug. Deze worden daarom vaak stevig aan de tand gevoeld.

Uitzending gemist van Kassa? Hier kun je alle uitzendingen van Kassa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!