Programma gemist?

Terug van van weggeweest en momenteel razend door populair bij op tv zowel jong op als oud: naar de platenspeler. We testen zes kofferplatenspelers. een * Wie te het veel geld in op zijn rekening heeft de staan, raakt zijn de door recht op huurtoeslag definitief met kwijt. Maar ook de op tv fiscus blijkt weleens het een foutje te maken. in * door Game Mania en naar webshops verkopen ongeschikte op 16+-spellen aan de jonge kinderen. * In de met Belbus: Schipholtickets.com betaalt ticket op tv overleden Laura niet het een terug.

Opdringerige energieverkopers in die tijdens mensen telefonisch overhalen over te stappen. op * Door tijdens problemen tijdens bij Thomas Cook en Neckermann de Reizen staan deze week van ineens de naar vakanties van tienduizenden het Nederlanders het op de tocht. * Aandacht met voor 'greenwashing' in de uit van kledingindustrie. * Livebots en chatbots in rukken op, maar zijn een soms best irritant. in * De het Belbus gaat naar op pad om een door Duitse aircofabrikant zich op tv aan de met fabrieksgarantie te laten op tv houden.

Aandacht een voor spoedmeldingen van de tijdens politie. De in politie moet bij uit spoedmeldingen binnen een kwartier op uit locatie zijn, uit maar dat lukt het niet altijd. Hoe op kan de dat? * Verder hebben tijdens we het over in de brandstofstoring op van Schiphol, gevaarlijke cv-ketels en een over de een problemen rondom hulpmiddelen het en verhuizen een naar een andere het gemeente.

Spellen door in gamehallen hebben met geen leeftijdsclassificatie, terwijl ze wel in toegankelijk zijn een voor jonge kinderen. Waarom de uit niet? Mag dit met wettelijk gezien wel? met * Ook besteden met we aandacht aan de 4000 op tv mensen uit in Nederland die afhankelijk zijn een van beademingsapparatuur op tv waaraan hoge stroomkosten een vast zitten. Wie draait op met voor deze kosten? op tv * Daarnaast kijken de we de naar internetoplichting middels door nepwebsites van door klantenservices, gaan we op tv in op de negatieve spaarrente een en op tv belichten we een breekbaar reparatiebeleid in tijdens naar de Belbus.

Explosieve tijdens stijging QR-fraude. Het is steeds door makkelijker om je een door bankzaken via je smartphone te de beheren. door Superhandig, maar dit door maakt het ook makkelijker voor uit oplichters het om daar misbruik van tijdens te maken. In de afgelopen een maanden op zagen tientallen ING-klanten hun tijdens geld op verdwijnen nadat zij slachtoffer door werden van QR-fraude, op tv waarbij een van oplichter ongemerkt toegang krijgt tot je van bankrekening. Maar wat met als de op tv bank vervolgens alle met verantwoordelijkheid afwijst en je een met een op lege rekening in achterblijft? * Compensatie voor uit gedupeerde klanten overlijdensrisicoverzekering. Kassa op tv naar besteedde meerdere keren in aandacht aan een op tv belangrijke Kifid-uitspraak van vorige van zomer waarbij een klant op tv werd gecompenseerd, omdat zijn met in adviseur hem niet door had geïnformeerd over de door mogelijkheid om zijn door overlijdensrisicopolis over naar te sluiten tegen een lagere in premie. In het navolging van deze uitspraak naar besloten veel Kassa-kijkers in om ook naar van het op Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) te stappen. tijdens van Er is goed door nieuws voor wie op door een compensatie de hoopt, want het klachteninstituut besloot deze de week dat op tv weer een tijdens fikse compensatie uit het te keren aan een gedupeerde van klant. van * Zwemmen in met buitenwater: hoe is het op gesteld met op de waterkwaliteit? In de de zomer is tijdens buiten zwemmen uit natuurlijk ideaal voor de verkoeling, vooral met de het vele hittegolven van in de afgelopen uit periode. Het is dan ook niet van zo gek dat het steeds van meer mensen in zwemmen in niet-officieel zwemwater, zoals door grachten, op tv sloten en vaarten. Maar is dat een wel goed voor naar je? Kassa zoekt naar het op tv voor je uit. * Renze de op tv helpt Larrisa in de Belbus. op tv In de eerste Belbus uit op van dit seizoen, het die nu wordt rondgereden door een Renze Klamer, spreken uit we Larrisa het over haar problemen op bij BH-support. Voor met veel mensen is een een bikini uitzoeken in voorpret voor op tv de zomer, maar bij een Larrisa zat dit onlangs van wel de anders. Kassa schiet te uit hulp.

Het van gevaar van op zwembadroosters. De zomervakantie staat voor de uit van deur en daarbij hoort door veel zon- en op tv zwemplezier. Maar zwembaden van kunnen helaas soms de ook levensgevaarlijk zijn. Per jaar van sterven er met wereldwijd ongeveer zeven het mensen, de onder wie vaak kinderen, doordat zij op tv onder water worden in vastgezogen op aan onveilige op waterafzuigsystemen. Een nachtmerrie voor iedere ouder. op tv Hoe kan dit op tv worden voorkomen het en naar vooral ook: wat moet je uit doen op als dit tóch gebeurt? in * Problemen bij een auto huren op tv in het buitenland. de Om tijdens een vliegvakantie ieder moment het van uit de dag mobiel te tijdens zijn, naar maken veel Nederlanders in het op buitenland op tv gebruik van een huurauto. Helaas pakt door dit naar niet voor iedereen goed het uit. Op het het vliegveld onder druk worden in gezet op om een extra verzekering af uit te door sluiten, onvriendelijk personeel en onterechte tijdens afschrijvingen van naar de een creditcard zijn veelvoorkomende problemen. op tv En dat van terwijl de grootste met autoverhuurbedrijven beterschap hebben beloofd aan uit de op tv Europese Commissie. Hoe met zit dat? * in Test: Welk badmintonsetje kun je het het beste meenemen op met vakantie? Nog even het en we tijdens vertrekken de weer massaal naar de camping. En een natuurlijk naar is het leuk om op tv daar dan gezellig de een uit potje te badmintonnen. het Maar welk racket moet je dan tijdens hebben? Kassa van zoekt het voor door je een uit in de door badmintonsetjestest. * Beschadigd chalet in zomerse in Belbus. Amber tijdens gaat op op de camping door op bezoek bij Ben en in Ineke, die tijdens al ruim een jaar proberen met schade aan hun van een chalet hersteld te krijgen. naar Importeur Griftdijk doet het al die van tijd belofte na met belofte, maar daar komt, een zelfs na bemiddeling van op de de rechtsbijstand, niets van op tv terecht.

Winkel van je online, dan word op je blootgesteld aan tal uit van trucs om het ervoor een te zorgen dat je je van van winkelmandje vult. Welke? Dat uit zie je in Kassa! van We testen hummus: welke op tv de is het lekkerst? Afbouwmedicatie op maat van is naar vaak duurder dan het standaarddoseringen die door de uit verzekeraars op worden vergoed. In de Belbus het van verhaal van Yordi. een En, wie wint uit Kassa's tijdens Schijtlijster Trofee?

Aandacht voor met tonijn, op waarbij met de kleur uit wordt gesjoemeld. Mag het dat zomaar? En welke tijdens gezondheidsrisico's brengt dit door met zich mee? Verder door met onderzoeken we malafide webshops en de de veiligheidsrisico's van smart tijdens naar locks. Ook presenteren we de uitslag het van onze met hummustest. In in de Belbus is er aandacht door een voor onterechte kosten bij het een overbodig door rijvaardigheidsonderzoek.

Nieuwe gezondheidstrend: een vitamine-infuus. op tv In Amerika gebeurt het al wat op tv langer, tijdens maar de naar trend is ook overgewaaid van naar Nederland: vitamine-infusen. Wat met kosten ze? Wat krijg uit je de binnen met zo'n gezond bedoeld de infuus? We met gingen langs bij in een drietal cosmetische op klinieken, waar artsen door de behandeling uitvoeren, voor op een op informatiegesprek. * in Overlijdensrisicoverzekering: de aanhouder wint. Wie een op overlijdensrisicoverzekering heeft in en gedurende de looptijd het naar van zijn product tijdens niet is geïnformeerd over met premiedalingen en met de mogelijkheid om te op besparen door over op tv te stappen, kan uit gebruikmaken van de voorbeeldbrief tijdens op onze website, met om premie terug tijdens te door vragen aan zijn op financieel adviseur. Maar dat gaat niet het een zonder slag of stoot, blijkt op tv uit reacties die bij een Kassa het binnenstromen. Gelukkig is er op ook goed nieuws. in Want wat blijkt: uit de aanhouder wint. * met Schijtlijster op Trofee: de stembus gaat open. met De afgelopen maanden op tv konden kijkers massaal met stemmen op naar bedrijven die op niet op uit camera wilden reageren of het in de studio van aan tafel wilden uit schuiven. Er is de een top 5 op tv uitgekomen waar je op vanaf morgenavond in op kunt stemmen. De winnaar door overhandigen we het in de naar onze uitzending van een 1 juni de op prestigieuze Schijtlijster Trofee! * Gestolen identiteit de in de op Belbus. Renée op tv is slachtoffer geworden van met identiteitsfraude. Met van een kopie van op tv haar paspoort zijn verschillende door telefoonabonnementen afgesloten, waaronder een op uit abonnement bij T-Mobile. Zij schakelen incassobureau het op tv Direct Pay in de om bijna 800 met euro bij Renée te innen. Maar met Renée heeft van dit abonnement nooit van afgesloten en kan dat naar ook bewijzen. op * door Uitslag Kassa's tulpenbollentest. Eind maart door kon naar je in Kassa zien welke de narcissenbollen het mooist zijn. het een Zaterdag de uitslag een van de meestverkochte bol uit in Nederland: de de tulp.

Epilepsie bij sint-bernardshonden; uit hoe zit dat? op Epilepsie is al tijdens jaren op een probleem bij sint-bernardshonden. het Hoewel dit bij de een tijdens Hollandsche Sint Bernard Club bekend naar is, door staat er niets over op tv de ziekte in het fokreglement door van op tv de rasvereniging. Aangesloten fokkers blijken naar zich in de op praktijk niet te uit houden aan het van advies van in deskundige Paul Mandigers. * van Hoe kun je uit zo duurzaam uit mogelijk koken? In de naar studio gaat in Pierre een Wind koken. Hij geeft tips hoe in je zo tijdens duurzaam van mogelijk eten kunt maken en door dat een het ook nog leuk blijft voor naar je portemonnee. de * Wachtmuziek op tijdens het bellen: irritant de of effectief? Iedereen kent op het het wel: irritante wachtmuziekjes aan op tv de telefoon. Maar waarom het doen tijdens bedrijven dat met eigenlijk?

Boodschappen thuisbezorgen met lekker makkelijk? een Steeds meer mensen bestellen het thuis vanaf de de bank de boodschappen. Maar de krijg je van wat je op tv hebt besteld? Zijn de verse uit producten wel de echt een vers en komt de bezorger tijdens op tijd? Kassa uit neemt op de proef op de met som. * Claimafhandeling SGR tijdens blijkt minder makkelijk dan een gedacht. naar Eerder besteedden wij aandacht aan op tv een het faillissement van Travelbird. op Travelbird is aangesloten bij de in SGR, dus je naar zou naar denken dat je dan tijdens makkelijk je geld terug het kunt krijgen. In in de een praktijk blijkt dat tijdens toch anders, want van na een halfjaar zitten een sommige uit mensen nog steeds te wachten in op de met afhandeling van hun de claim. * in Kassa helpt de NVWA een handje uit in met de Agpo Ferroli-problemen. van Kassa besteedde twee het uitzendingen aan levensgevaarlijke tijdens cv-ketels van Agpo Ferroli in die spontaan de in brand in kunnen vliegen. Daarvan hangen er het naar schatting 150.000 in op van Nederland. De Nederlandse op tv Voedsel en Warenautoriteit zegt niet op in de met hoogte te zijn uit geweest van woningbranden tijdens tot onze uitzendingen. Het van onderzoek loopt nog tijdens maar erg opschieten op doet het dat niet. Daarom besloot een Kassa een handje op te helpen en ons dossier van op tv aan hen over te de dragen! * Gehoorschade door op tv motorrijden. door Elke motorrijder kent dat gevoel op tv van met vrijheid als je door ons het mooie land de heen tuft. tijdens Maar veel minder motorrijders zijn op zich tijdens ervan bewust dat je op tv door de tijdens harde ruis van de op wind stevige gehoorschade kunt oplopen. het Als je op tv 120 een km p/u rijdt, is het naar volume het al 98dB. En heb je na de 7 naar minuten al de eerste gehoorschade. met Bij door 140 km het heb je na de 3 minuten al schade. op En bij 160 km op tv na met 90 seconden. Motorrijden op is een silent deaf op tv maker, want het duurt jaren een voordat op je iets merkt. door Maar dan is de doofheid van of de door tinnitus de (hevige piep in je van oor) onherstelbaar. * Belbus: gestort op geld in bij Rabobank 'dubieus'. Frits Wolters in met wil in oktober 3000 euro door aan briefgeld op tv storten bij de Rabobank. Tot met zijn op schrik telt de machine op tv maar met 1500 euro. Een op tv medewerker vertelt hem van dat de helft van zijn biljetten op tv 'dubieus' is. een Het met geld wordt opgestuurd voor onderzoek. op tv Maar dan hoort een Frits niks van meer.

Hoe de betrouwbaar zijn naar de reviews van iQDrive? Tegenwoordig heb van je het overal reviews voor, zo ook door voor rijschool uit iQDrive. Maar klanten tijdens die geslaagd zijn, worden op het gevraagd om een positieve recensie uit te plaatsen door in ruil voor een cadeaubon. in Mag de dat eigenlijk het wel? * Problemen na op tv telefonische verkoop energiecontracten. Eerder het lieten we zien door hoe consumenten constant gebeld van worden tijdens door energieverkopers. In het gesprek door druk je op op van een link in een mail of op tv sms en voor in je het tijdens weet het heb je een nieuw energiecontract. Maar in mag het dat eigenlijk naar wel? * De boodschappentest. Welke supermarkt de is het goedkoopst? op naar Kassa doet regelmatig precies dezelfde boodschappen tijdens bij de van grote supermarkten. de We vergeleken alle van prijzen van de 27 producten, van 6 verschillende supermarkten. tijdens Welke supermarkt op tv is het goedkoopst naar en welke het in duurst?

'Levensgevaarlijke' door Agpo Ferroli de ketel in huis; wat kun je op doen? tijdens Twee weken geleden hadden we op het door over 'levensgevaarlijke' cv-ketels van op Agpo Ferroli. De van veiligheid op tv van de ketels wordt van nog steeds onderzocht door op de een Nederlandse Voedsel en tijdens Warenautoriteit, terwijl inmiddels met alweer een nieuwe op tv woningbrand is ontstaan. Wat moet je op tv in de de tussentijd als je in deze ketel nog de in huis hebt hangen? de tijdens * Wat doet Marktplaats bij problemen naar met Gelijk Oversteken op Service? Als je de iets koopt op of verkoopt via Marktplaats, op tv naar kun je gebruik maken van naar de Gelijk Oversteken tijdens Service. Het geld van met de koper blijft naar een dan op een tussenrekening op staan tot deze een pakketje in heeft ontvangen. Je op betaalt voor deze door uit service 2% over het van aankoopbedrag. Wat doet Marktplaats voor naar je als je een geen pakketje ontvangt op tv op of je een lege doos op krijgt een opgestuurd? * In 'Heb van Ik Dat': Winkelwagentjes zonder naar rem. Deze keer door in 'Heb in ik dat!': de de ergernis van Wenda. tijdens Wenda ergert zich aan op het op tv feit dat de naar meeste winkelwagentjes geen rem hebben. Wat in haar oplossing is? door Dat zie je in in de uitzending! de * Belbus: storing met bij Booking.com uit zorgt met voor dubbele boeking. uit Hans boekte een kamer bij Booking.com. met door Maar door een van betaalstoring werd de kamer de per ongeluk twee keer een geboekt. met Booking.com verwijst naar tijdens het hotel, het met hotel verwijst naar Booking.com. het Dit keer gaat de Amber op pad naar om het op te een lossen.

Palliatieve zorg niet het altijd vergoed. Je van dierbare gaat naar niet een meer beter worden en heeft een de wens om thuis op tv te sterven. Daarvoor naar tijdens is terminale palliatieve zorg nodig door in de een laatste fase van iemands leven. de Die de noodzakelijke zorg zou tijdens de verzekeraar moeten vergoeden, door maar wat op tv als de zorgverzekeraar moeilijk op tv doet? uit * Belastingaangifte niet altijd foutloos. Als van je op je belastingaangifte laat doen in door een adviseur door verwacht je een dat dit uit foutloos gaat. Die vlieger op tv gaat helaas niet met altijd op. * Kassa's van bloembollentest! In november 2018 een uit kondigde Kassa een bloembollentest aan. Alle een met bollen werden getest bij BQ op Support in het Lisse. Morgen in de naar uitzending maakt Kassa een de eerste met resultaten bekend! * van Belbus: Schilderworkshop geannuleerd maar geen tijdens geld terug. Een uit op tv artistieke Belbus deze keer! De vriendinnen op tv een Annelies en Evy uit hebben samen een schilderworkshop van geboekt bij het bedrijf een Paintbar. in Helaas annuleert het bedrijf de uit workshop, maar de naar dames de krijgen hun aankoopbedrag op op geen enkele manier tijdens terug.

Hoge op tv afhandelingskosten bij medicijnrollen. Apothekers rekenen door afhandelingskosten naar bij medicijnrollen. Maar als een het medicijn heel op goedkoop is, vallen op de extra tijdens kosten in verhouding hoger uit de dan de de medicijnprijs. op tv Hoe zit dat? op tv * Kassa's Week van door de Elektrische Auto. de Vijf verslaggevers reden vijf in dagen lang door Nederland met het en zelfs in Duitsland. Waar van liepen ze tegenaan tijdens en wat vonden ze in prettig? uit * Belbus: Tele2 de stuurt e-mails naar de overleden partner. op Ruud blijft mailtjes ontvangen een op het e-mailadres op tv van zijn overleden vrouw. uit De de emoties lopen dan een ook hoog op als Renze samen de met Ruud verhaal naar gaat met halen.

januari 2020
05-10-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Terug van weggeweest en momenteel razend populair bij zowel jong als oud: de platenspeler. We testen zes kofferplatenspelers. * Wie te veel geld op zijn rekening heeft staan, raakt zijn recht op huurtoeslag definitief kwijt. Maar ook de fis...

28-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Opdringerige energieverkopers die mensen telefonisch overhalen over te stappen. * Door problemen bij Thomas Cook en Neckermann Reizen staan deze week ineens de vakanties van tienduizenden Nederlanders op de tocht. * Aandacht voor 'greenwash...

21-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor spoedmeldingen van de politie. De politie moet bij spoedmeldingen binnen een kwartier op locatie zijn, maar dat lukt niet altijd. Hoe kan dat? * Verder hebben we het over de brandstofstoring op Schiphol, gevaarlijke cv-ketels ...

14-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Spellen in gamehallen hebben geen leeftijdsclassificatie, terwijl ze wel toegankelijk zijn voor jonge kinderen. Waarom niet? Mag dit wettelijk gezien wel? * Ook besteden we aandacht aan de 4000 mensen in Nederland die afhankelijk zijn van b...

07-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Explosieve stijging QR-fraude. Het is steeds makkelijker om je bankzaken via je smartphone te beheren. Superhandig, maar dit maakt het ook makkelijker voor oplichters om daar misbruik van te maken. In de afgelopen maanden zagen tientallen I...

08-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Het gevaar van zwembadroosters. De zomervakantie staat voor de deur en daarbij hoort veel zon- en zwemplezier. Maar zwembaden kunnen helaas soms ook levensgevaarlijk zijn. Per jaar sterven er wereldwijd ongeveer zeven mensen, onder wie vaak...

01-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Winkel je online, dan word je blootgesteld aan tal van trucs om ervoor te zorgen dat je je winkelmandje vult. Welke? Dat zie je in Kassa! We testen hummus: welke is het lekkerst? Afbouwmedicatie op maat is vaak duurder dan standaarddosering...

25-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor tonijn, waarbij met de kleur wordt gesjoemeld. Mag dat zomaar? En welke gezondheidsrisico's brengt dit met zich mee? Verder onderzoeken we malafide webshops en de veiligheidsrisico's van smart locks. Ook presenteren we de uits...

18-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Nieuwe gezondheidstrend: vitamine-infuus. In Amerika gebeurt het al wat langer, maar de trend is ook overgewaaid naar Nederland: vitamine-infusen. Wat kosten ze? Wat krijg je binnen met zo'n gezond bedoeld infuus? We gingen langs bij een dr...

11-05-2019 18:10

Kassa

Kassa - Kassa

Epilepsie bij sint-bernardshonden; hoe zit dat? Epilepsie is al jaren een probleem bij sint-bernardshonden. Hoewel dit bij de Hollandsche Sint Bernard Club bekend is, staat er niets over de ziekte in het fokreglement van de rasvereniging. A...

20-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Boodschappen thuisbezorgen lekker makkelijk? Steeds meer mensen bestellen thuis vanaf de bank de boodschappen. Maar krijg je wat je hebt besteld? Zijn de verse producten wel echt vers en komt de bezorger op tijd? Kassa neemt de proef op de ...

13-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoe betrouwbaar zijn de reviews van iQDrive? Tegenwoordig heb je overal reviews voor, zo ook voor rijschool iQDrive. Maar klanten die geslaagd zijn, worden gevraagd om een positieve recensie te plaatsen in ruil voor een cadeaubon. Mag dat e...

06-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

'Levensgevaarlijke' Agpo Ferroli ketel in huis; wat kun je doen? Twee weken geleden hadden we het over 'levensgevaarlijke' cv-ketels van Agpo Ferroli. De veiligheid van de ketels wordt nog steeds onderzocht door de Nederlandse Voedsel en Wa...

30-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Palliatieve zorg niet altijd vergoed. Je dierbare gaat niet meer beter worden en heeft de wens om thuis te sterven. Daarvoor is terminale palliatieve zorg nodig in de laatste fase van iemands leven. Die noodzakelijke zorg zou de verzekeraar...

23-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoge afhandelingskosten bij medicijnrollen. Apothekers rekenen afhandelingskosten bij medicijnrollen. Maar als een medicijn heel goedkoop is, vallen de extra kosten in verhouding hoger uit dan de medicijnprijs. Hoe zit dat? * Kassa's Week v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kassa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kassa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kassa bij Kassa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kassa. Heb je een uitzending van Kassa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kassa gemist

Kassa is een consumentenprogramma dat door de VARA wordt uitgezonden.Het programma wordt sinds 1989 gepresenteerd door Felix Meurders, tevens de bedenker van de formule. Sinds 2005 is er na de reguliere uitzending op de televisie ook een halfuur durende verlenging op het internet te zien. Sinds 8 oktober 2007 worden deze verlengingen onder de naam Kassa 2 ook op de televisie uitgezonden, maar wel op maandag. Terugkerende onderdelen in het programma zijn de Belbus en de productvergelijkingen. In de Klachten Top 3 keren regelmatig dezelfde energiemaatschappijen en telecombedrijven terug. Deze worden daarom vaak stevig aan de tand gevoeld.

Uitzending gemist van Kassa? Hier kun je alle uitzendingen van Kassa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!