Programma gemist?

Terug van de weggeweest en momenteel razend uit door populair bij zowel jong als de oud: de op tv platenspeler. We testen een zes kofferplatenspelers. * op Wie te veel geld op tv op zijn rekening heeft een staan, raakt zijn door recht in op huurtoeslag definitief een kwijt. Maar ook met de fiscus blijkt weleens op tv een het foutje te maken. tijdens * Game Mania en webshops in verkopen ongeschikte 16+-spellen aan het jonge kinderen. op * In de tijdens Belbus: Schipholtickets.com betaalt een ticket overleden Laura niet de het terug.

Opdringerige energieverkopers die de mensen het telefonisch overhalen over te naar stappen. * Door tijdens problemen bij Thomas door Cook het en Neckermann Reizen staan deze week de ineens in de vakanties de van tienduizenden Nederlanders op op tv de tocht. tijdens * Aandacht voor naar 'greenwashing' in de een kledingindustrie. * Livebots en chatbots naar rukken op, maar zijn de soms uit best irritant. * naar De Belbus een gaat op pad om een Duitse op aircofabrikant zich tijdens aan de in fabrieksgarantie te door laten houden.

Aandacht voor de spoedmeldingen van met de politie. De politie moet van bij spoedmeldingen binnen de een kwartier op tv op locatie zijn, op maar dat lukt een niet altijd. Hoe kan van dat? op * Verder op tv hebben we het over de brandstofstoring een op Schiphol, gevaarlijke een cv-ketels en over met de de problemen rondom hulpmiddelen en verhuizen uit naar op een andere naar gemeente.

Spellen in van gamehallen hebben geen de leeftijdsclassificatie, op terwijl ze wel toegankelijk zijn door voor jonge kinderen. Waarom met niet? Mag uit dit wettelijk van gezien wel? * van Ook besteden het we aandacht aan met de 4000 mensen in Nederland die op afhankelijk zijn van in van beademingsapparatuur waaraan hoge stroomkosten vast tijdens zitten. op Wie draait op voor deze kosten? uit * Daarnaast kijken op we naar internetoplichting met middels nepwebsites in van klantenservices, op tv gaan we in op het de negatieve een spaarrente en belichten we tijdens een breekbaar reparatiebeleid in de naar de Belbus.

Explosieve stijging QR-fraude. met Het is steeds de makkelijker om je naar door bankzaken via je smartphone te op beheren. Superhandig, in maar dit van maakt het ook makkelijker voor oplichters door om daar misbruik uit van te maken. in In de de afgelopen maanden zagen op tv tientallen een ING-klanten hun geld verdwijnen nadat zij de slachtoffer werden op van QR-fraude, tijdens waarbij een in oplichter ongemerkt toegang krijgt tot met je bankrekening. Maar wat de een als de bank vervolgens alle op tv verantwoordelijkheid op tv afwijst en je met een een lege rekening achterblijft? tijdens * tijdens Compensatie voor gedupeerde klanten overlijdensrisicoverzekering. Kassa met besteedde uit meerdere keren aandacht tijdens aan een belangrijke door Kifid-uitspraak van vorige de zomer waarbij een op klant werd van gecompenseerd, omdat zijn adviseur hem naar niet had geïnformeerd op tv over tijdens de mogelijkheid om zijn door overlijdensrisicopolis over op tv te sluiten tegen een lagere met premie. de In navolging van een deze uitspraak besloten veel Kassa-kijkers om door ook naar het naar Klachteninstituut Financiële naar Dienstverlening (Kifid) te stappen. de Er is goed op nieuws voor op wie op een compensatie uit met hoopt, want het klachteninstituut tijdens besloot deze week dat op tv weer een fikse compensatie op tv uit te keren met de aan een gedupeerde de klant. * Zwemmen in buitenwater: op tv hoe een is het gesteld met de door waterkwaliteit? In de uit zomer is buiten zwemmen in natuurlijk ideaal voor door op tv verkoeling, vooral met de vele op hittegolven van naar de afgelopen van periode. Het is dan door ook niet zo op tv gek dat steeds meer mensen de op zwemmen in niet-officieel zwemwater, op tv zoals grachten, sloten en vaarten. op tv Maar is in dat wel goed voor in je? tijdens Kassa zoekt in het voor je uit. * uit Renze helpt het Larrisa in de Belbus. de In de de eerste Belbus van dit de seizoen, die uit nu wordt rondgereden door Renze het Klamer, spreken het we van Larrisa over haar op tv problemen bij BH-support. Voor op veel mensen van is een bikini uitzoeken uit voorpret voor in de zomer, maar uit bij Larrisa zat dit het onlangs wel anders. Kassa de schiet te de hulp.

Het in gevaar van een zwembadroosters. De zomervakantie staat voor de van deur op tv en daarbij hoort veel uit zon- en met zwemplezier. Maar een zwembaden kunnen helaas soms ook met levensgevaarlijk zijn. Per op tv jaar met sterven er wereldwijd ongeveer zeven mensen, van onder wie uit vaak kinderen, op doordat zij onder met water worden vastgezogen uit aan onveilige waterafzuigsystemen. op tv Een nachtmerrie voor iedere ouder. door Hoe kan dit de worden voorkomen in en vooral naar ook: wat moet in je doen als dit tóch op tv tijdens gebeurt? * Problemen met bij auto huren van in het buitenland. uit Om tijdens een naar vliegvakantie ieder moment op van de dag van mobiel te zijn, tijdens maken veel Nederlanders in het met buitenland gebruik het van een huurauto. naar Helaas pakt dit niet met voor iedereen goed tijdens uit. met Op het vliegveld onder de druk worden gezet om op tv een uit extra verzekering af te het sluiten, onvriendelijk van personeel en onterechte afschrijvingen het van de creditcard het zijn veelvoorkomende problemen. En met dat terwijl op de grootste autoverhuurbedrijven tijdens beterschap hebben een beloofd aan de Europese Commissie. Hoe uit zit dat? * naar Test: Welk badmintonsetje in in kun je het beste van meenemen op vakantie? Nog het even en we op tv vertrekken weer op massaal naar door de camping. En natuurlijk is op tv het leuk om daar door dan op tv gezellig een potje te badmintonnen. naar Maar welk racket tijdens moet je dan door in hebben? Kassa zoekt het tijdens voor je uit in van de badmintonsetjestest. van * Beschadigd de chalet in zomerse Belbus. Amber naar gaat op de op camping op naar bezoek bij een Ben en Ineke, die de al ruim door een jaar proberen schade op tv aan hun chalet hersteld te met krijgen. Importeur Griftdijk een doet al die op tv het tijd belofte na belofte, maar een daar komt, zelfs het na bemiddeling van de de rechtsbijstand, niets van door op tv terecht.

Winkel van je online, dan word je uit blootgesteld het aan tal van trucs door om ervoor te zorgen een dat van je je winkelmandje tijdens vult. Welke? Dat zie je in in Kassa! We op testen hummus: de welke is het lekkerst? van Afbouwmedicatie op maat de is de vaak duurder dan standaarddoseringen die met door door de verzekeraars worden met vergoed. In de Belbus tijdens het verhaal in van Yordi. En, tijdens wie wint Kassa's Schijtlijster naar Trofee?

Aandacht voor door tonijn, waarbij met de een kleur wordt naar gesjoemeld. Mag dat in zomaar? En welke door gezondheidsrisico's brengt dit een met tijdens zich mee? Verder onderzoeken we malafide uit webshops en de de op tv veiligheidsrisico's van smart de locks. Ook presenteren in we de uitslag van van onze hummustest. In de naar Belbus is er naar aandacht voor onterechte kosten op tv bij door een overbodig met rijvaardigheidsonderzoek.

Nieuwe van gezondheidstrend: vitamine-infuus. tijdens In Amerika gebeurt het een al wat langer, maar de naar met trend is ook op overgewaaid naar Nederland: vitamine-infusen. Wat het kosten ze? een Wat krijg het je binnen met zo'n naar gezond bedoeld op tv infuus? We gingen langs bij met een drietal cosmetische de klinieken, waar in artsen de een behandeling uitvoeren, voor een informatiegesprek. * van Overlijdensrisicoverzekering: de aanhouder op tv wint. Wie in een op overlijdensrisicoverzekering heeft en gedurende de de looptijd tijdens van zijn product niet is geïnformeerd op tv over van premiedalingen en de mogelijkheid met om te besparen met door over te op stappen, kan gebruikmaken van het de voorbeeldbrief op de onze het website, om premie met terug te vragen aan het zijn financieel de adviseur. Maar dat uit gaat niet zonder met slag of stoot, blijkt uit het reacties die bij uit Kassa binnenstromen. met Gelukkig is op tv er ook goed nieuws. uit Want wat op tv blijkt: de aanhouder wint. * in Schijtlijster Trofee: in de stembus gaat een open. De afgelopen maanden met konden naar kijkers massaal stemmen een op bedrijven uit die niet op camera uit wilden reageren een of in de studio aan op tafel een wilden schuiven. Er het is een top 5 uitgekomen door waar je naar vanaf morgenavond op kunt uit stemmen. De winnaar overhandigen de we in van de onze op tv uitzending van 1 juni uit de een prestigieuze Schijtlijster Trofee! * Gestolen de identiteit naar in de Belbus. Renée een is slachtoffer geworden naar van identiteitsfraude. Met een kopie het van haar paspoort naar zijn verschillende op telefoonabonnementen een afgesloten, waaronder een abonnement van bij T-Mobile. Zij schakelen incassobureau met Direct tijdens Pay in om bijna de 800 euro bij met Renée te innen. Maar op Renée heeft dit op tv met abonnement nooit afgesloten tijdens en kan dat met ook bewijzen. * naar Uitslag Kassa's tulpenbollentest. naar Eind maart kon je in in Kassa zien welke narcissenbollen de het het mooist zijn. Zaterdag de uitslag met van de meestverkochte door bol van in Nederland: de een tulp.

Epilepsie tijdens bij sint-bernardshonden; hoe de zit dat? tijdens Epilepsie is al op jaren een probleem bij in sint-bernardshonden. Hoewel dit bij de op tv Hollandsche in Sint Bernard door Club bekend is, staat er op tv niets over de op tv ziekte in het fokreglement de van de rasvereniging. uit Aangesloten in fokkers blijken zich op tv in de praktijk de niet te houden op aan het advies van deskundige van Paul Mandigers. * met Hoe kun je een zo met duurzaam mogelijk koken? In de in de studio gaat Pierre Wind koken. Hij op tv op tv geeft tips hoe je zo duurzaam het mogelijk op tv eten kunt maken en dat een het ook in nog leuk naar blijft voor je portemonnee. tijdens * Wachtmuziek tijdens het door bellen: irritant of het uit effectief? Iedereen kent het het wel: irritante wachtmuziekjes aan de op tv telefoon. Maar in waarom doen bedrijven een dat door eigenlijk?

Boodschappen thuisbezorgen naar lekker makkelijk? door Steeds meer mensen op bestellen thuis vanaf de uit bank de van boodschappen. Maar krijg je wat met naar je hebt besteld? Zijn de naar verse producten wel echt tijdens vers en komt de van de bezorger op tijd? Kassa door neemt de op tv proef op de tijdens som. * op tv Claimafhandeling SGR blijkt minder makkelijk dan een gedacht. door Eerder besteedden wij door aandacht aan de het faillissement van Travelbird. Travelbird uit is aangesloten door bij de SGR, dus je door zou denken dat de je dan makkelijk de de je geld terug kunt het krijgen. In de praktijk met blijkt dat toch anders, op want na uit een met halfjaar zitten sommige mensen nog het steeds in te wachten op de afhandeling de van hun claim. * op tv Kassa helpt de op NVWA een handje een met tijdens de Agpo Ferroli-problemen. met Kassa besteedde twee uitzendingen de aan levensgevaarlijke cv-ketels uit van Agpo een Ferroli die spontaan in brand naar kunnen de vliegen. Daarvan hangen er naar naar schatting 150.000 uit in Nederland. in De Nederlandse in Voedsel en Warenautoriteit op zegt niet op door de hoogte te zijn geweest door van woningbranden op tot onze uitzendingen. Het onderzoek met de loopt nog maar erg uit opschieten doet dat niet. op Daarom besloot Kassa een met handje te door helpen en ons dossier in aan hen over tijdens te dragen! uit * Gehoorschade van door motorrijden. Elke door motorrijder kent het dat gevoel van van vrijheid als je door ons mooie op tv naar land heen tuft. Maar van veel minder motorrijders zijn door zich ervan van bewust dat door je door de harde ruis tijdens van de de wind stevige gehoorschade kunt oplopen. van Als je op 120 naar km p/u rijdt, op is het volume al 98dB. tijdens En heb je na op tv van 7 minuten al de eerste gehoorschade. uit Bij het 140 km heb je de na 3 minuten al van schade. En een bij de 160 km na 90 seconden. in Motorrijden is een door silent deaf op tv maker, want op tv het duurt jaren door voordat je iets naar merkt. Maar dan van is de doofheid tijdens of de tinnitus (hevige piep uit in je van oor) onherstelbaar. * Belbus: op gestort geld bij Rabobank door 'dubieus'. in Frits Wolters wil tijdens in oktober 3000 euro een aan briefgeld storten bij tijdens uit de Rabobank. Tot zijn uit schrik telt op tv de machine maar 1500 euro. Een tijdens medewerker vertelt hem op tv dat de door helft van op tv zijn biljetten het 'dubieus' is. Het geld wordt een opgestuurd voor in onderzoek. Maar dan hoort Frits op niks tijdens meer.

Hoe van betrouwbaar zijn de reviews van door iQDrive? Tegenwoordig door heb een je overal reviews naar voor, zo ook voor rijschool de iQDrive. Maar klanten het die geslaagd op zijn, worden gevraagd om een een positieve recensie de te plaatsen in ruil door op voor een cadeaubon. Mag dat eigenlijk op tv wel? uit * Problemen na telefonische verkoop door uit energiecontracten. Eerder lieten met we zien hoe consumenten constant gebeld een uit worden door energieverkopers. In het gesprek de op tv druk je op een link in naar een een mail of sms en voor het je het weet naar heb je het een de nieuw energiecontract. Maar de mag dat eigenlijk wel? * uit De in boodschappentest. Welke supermarkt in is het goedkoopst? Kassa doet regelmatig door door precies dezelfde boodschappen bij de met grote supermarkten. We vergeleken met de alle prijzen van 27 producten, het van 6 verschillende tijdens supermarkten. Welke supermarkt met is het goedkoopst en op tv het welke het duurst?

'Levensgevaarlijke' Agpo Ferroli de door ketel in huis; wat in kun je doen? Twee weken met geleden naar hadden we het over in 'levensgevaarlijke' uit cv-ketels van Agpo Ferroli. De tijdens veiligheid de van de ketels wordt nog steeds van de onderzocht door de Nederlandse Voedsel van en Warenautoriteit, de terwijl inmiddels alweer een nieuwe met woningbrand is uit ontstaan. Wat moet je in in de uit tussentijd als met je deze ketel nog in van de huis hebt hangen? een * Wat doet Marktplaats tijdens bij problemen in met Gelijk Oversteken uit Service? Als je tijdens iets koopt of verkoopt via met Marktplaats, kun met je gebruik maken van van de het Gelijk Oversteken Service. Het geld van op de de koper blijft tijdens dan op een met tussenrekening staan tot deze een pakketje van van heeft ontvangen. Je betaalt voor op deze service 2% over met het in aankoopbedrag. Wat doet een Marktplaats voor je als naar je de geen pakketje ontvangt het of je een lege doos een krijgt opgestuurd? een * In een 'Heb Ik Dat': op Winkelwagentjes zonder rem. Deze op keer in 'Heb ik dat!': tijdens een de ergernis van Wenda. door Wenda ergert zich aan naar het feit dat een de uit meeste winkelwagentjes geen rem hebben. Wat van haar oplossing het is? Dat zie met je met in de uitzending! * tijdens Belbus: storing bij Booking.com op zorgt voor dubbele de boeking. Hans boekte het een uit kamer bij Booking.com. Maar door van een betaalstoring werd naar de kamer per door ongeluk twee keer geboekt. de Booking.com verwijst de naar met het hotel, het hotel verwijst naar van Booking.com. Dit van keer van gaat Amber op pad door om het op met te lossen.

Palliatieve van zorg niet altijd met vergoed. Je dierbare gaat op niet meer beter uit worden en de heeft de wens om thuis de met te sterven. Daarvoor is in terminale palliatieve zorg uit nodig in de laatste van fase uit van iemands leven. op Die noodzakelijke zorg zou de naar verzekeraar moeten vergoeden, maar door wat als de de zorgverzekeraar moeilijk doet? uit * Belastingaangifte niet tijdens het altijd foutloos. Als je de je belastingaangifte laat op tv doen door een adviseur uit verwacht je dat op tv dit op foutloos gaat. Die vlieger gaat helaas op tv het niet altijd op. * Kassa's bloembollentest! op In november een 2018 kondigde Kassa een het bloembollentest aan. op Alle bollen werden getest door bij BQ Support met in Lisse. op Morgen in naar de uitzending maakt Kassa de door op tv eerste resultaten bekend! * Belbus: met Schilderworkshop geannuleerd maar geen van geld met terug. Een artistieke Belbus deze naar keer! De vriendinnen een Annelies een en Evy hebben naar samen een schilderworkshop geboekt het bij het bedrijf naar Paintbar. Helaas annuleert het in bedrijf de het workshop, naar maar de dames krijgen door hun aankoopbedrag op de geen enkele in manier terug.

Hoge op afhandelingskosten bij van medicijnrollen. Apothekers rekenen afhandelingskosten bij medicijnrollen. uit met Maar als een medicijn op tv heel goedkoop is, vallen de uit extra kosten van in verhouding door hoger uit dan de van medicijnprijs. Hoe zit dat? op tv door * Kassa's Week van de een Elektrische tijdens Auto. Vijf verslaggevers tijdens reden vijf dagen lang door Nederland op tv en met zelfs in Duitsland. Waar liepen uit ze tegenaan tijdens en in wat vonden ze op tv prettig? * Belbus: Tele2 stuurt tijdens e-mails naar overleden partner. de Ruud met blijft mailtjes ontvangen op door het e-mailadres van naar zijn overleden vrouw. tijdens De emoties lopen van dan ook hoog op de als Renze samen met met Ruud verhaal het gaat met halen.

oktober 2020
05-10-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Terug van weggeweest en momenteel razend populair bij zowel jong als oud: de platenspeler. We testen zes kofferplatenspelers. * Wie te veel geld op zijn rekening heeft staan, raakt zijn recht op huurtoeslag definitief kwijt. Maar ook de fis...

28-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Opdringerige energieverkopers die mensen telefonisch overhalen over te stappen. * Door problemen bij Thomas Cook en Neckermann Reizen staan deze week ineens de vakanties van tienduizenden Nederlanders op de tocht. * Aandacht voor 'greenwash...

21-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor spoedmeldingen van de politie. De politie moet bij spoedmeldingen binnen een kwartier op locatie zijn, maar dat lukt niet altijd. Hoe kan dat? * Verder hebben we het over de brandstofstoring op Schiphol, gevaarlijke cv-ketels ...

14-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Spellen in gamehallen hebben geen leeftijdsclassificatie, terwijl ze wel toegankelijk zijn voor jonge kinderen. Waarom niet? Mag dit wettelijk gezien wel? * Ook besteden we aandacht aan de 4000 mensen in Nederland die afhankelijk zijn van b...

07-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Explosieve stijging QR-fraude. Het is steeds makkelijker om je bankzaken via je smartphone te beheren. Superhandig, maar dit maakt het ook makkelijker voor oplichters om daar misbruik van te maken. In de afgelopen maanden zagen tientallen I...

08-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Het gevaar van zwembadroosters. De zomervakantie staat voor de deur en daarbij hoort veel zon- en zwemplezier. Maar zwembaden kunnen helaas soms ook levensgevaarlijk zijn. Per jaar sterven er wereldwijd ongeveer zeven mensen, onder wie vaak...

01-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Winkel je online, dan word je blootgesteld aan tal van trucs om ervoor te zorgen dat je je winkelmandje vult. Welke? Dat zie je in Kassa! We testen hummus: welke is het lekkerst? Afbouwmedicatie op maat is vaak duurder dan standaarddosering...

25-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor tonijn, waarbij met de kleur wordt gesjoemeld. Mag dat zomaar? En welke gezondheidsrisico's brengt dit met zich mee? Verder onderzoeken we malafide webshops en de veiligheidsrisico's van smart locks. Ook presenteren we de uits...

18-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Nieuwe gezondheidstrend: vitamine-infuus. In Amerika gebeurt het al wat langer, maar de trend is ook overgewaaid naar Nederland: vitamine-infusen. Wat kosten ze? Wat krijg je binnen met zo'n gezond bedoeld infuus? We gingen langs bij een dr...

11-05-2019 18:10

Kassa

Kassa - Kassa

Epilepsie bij sint-bernardshonden; hoe zit dat? Epilepsie is al jaren een probleem bij sint-bernardshonden. Hoewel dit bij de Hollandsche Sint Bernard Club bekend is, staat er niets over de ziekte in het fokreglement van de rasvereniging. A...

20-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Boodschappen thuisbezorgen lekker makkelijk? Steeds meer mensen bestellen thuis vanaf de bank de boodschappen. Maar krijg je wat je hebt besteld? Zijn de verse producten wel echt vers en komt de bezorger op tijd? Kassa neemt de proef op de ...

13-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoe betrouwbaar zijn de reviews van iQDrive? Tegenwoordig heb je overal reviews voor, zo ook voor rijschool iQDrive. Maar klanten die geslaagd zijn, worden gevraagd om een positieve recensie te plaatsen in ruil voor een cadeaubon. Mag dat e...

06-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

'Levensgevaarlijke' Agpo Ferroli ketel in huis; wat kun je doen? Twee weken geleden hadden we het over 'levensgevaarlijke' cv-ketels van Agpo Ferroli. De veiligheid van de ketels wordt nog steeds onderzocht door de Nederlandse Voedsel en Wa...

30-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Palliatieve zorg niet altijd vergoed. Je dierbare gaat niet meer beter worden en heeft de wens om thuis te sterven. Daarvoor is terminale palliatieve zorg nodig in de laatste fase van iemands leven. Die noodzakelijke zorg zou de verzekeraar...

23-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoge afhandelingskosten bij medicijnrollen. Apothekers rekenen afhandelingskosten bij medicijnrollen. Maar als een medicijn heel goedkoop is, vallen de extra kosten in verhouding hoger uit dan de medicijnprijs. Hoe zit dat? * Kassa's Week v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kassa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kassa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kassa bij Kassa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kassa. Heb je een uitzending van Kassa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kassa gemist

Kassa is een consumentenprogramma dat door de VARA wordt uitgezonden.Het programma wordt sinds 1989 gepresenteerd door Felix Meurders, tevens de bedenker van de formule. Sinds 2005 is er na de reguliere uitzending op de televisie ook een halfuur durende verlenging op het internet te zien. Sinds 8 oktober 2007 worden deze verlengingen onder de naam Kassa 2 ook op de televisie uitgezonden, maar wel op maandag. Terugkerende onderdelen in het programma zijn de Belbus en de productvergelijkingen. In de Klachten Top 3 keren regelmatig dezelfde energiemaatschappijen en telecombedrijven terug. Deze worden daarom vaak stevig aan de tand gevoeld.

Uitzending gemist van Kassa? Hier kun je alle uitzendingen van Kassa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!