Programma gemist?

Het gevaar in van zwembadroosters. De zomervakantie op het staat voor de deur door en daarbij met hoort veel zon- naar en zwemplezier. Maar zwembaden het kunnen helaas op tv soms ook levensgevaarlijk zijn. in Per jaar sterven op er wereldwijd in ongeveer zeven mensen, naar onder wie vaak kinderen, doordat zij de onder water worden naar op tv vastgezogen aan onveilige naar waterafzuigsystemen. Een nachtmerrie voor iedere van ouder. Hoe de kan dit worden voorkomen en de vooral de ook: wat moet het je doen als het dit tóch gebeurt? * naar Problemen bij naar auto huren in het buitenland. de Om tijdens een naar met vliegvakantie ieder moment van de dag het door mobiel te zijn, een maken veel Nederlanders het in het buitenland van gebruik van een huurauto. in Helaas pakt van dit niet voor iedereen van goed uit. een Op het vliegveld onder druk uit worden het gezet om een extra verzekering de af te tijdens sluiten, onvriendelijk personeel en onterechte met op afschrijvingen van de creditcard uit zijn veelvoorkomende problemen. En dat van terwijl de grootste met autoverhuurbedrijven het beterschap hebben beloofd aan de het Europese Commissie. tijdens Hoe zit dat? de * door Test: Welk badmintonsetje kun je naar het beste op meenemen op een vakantie? Nog even en het we vertrekken weer massaal naar op tv de camping. een En natuurlijk is het uit op tv leuk om daar dan gezellig door een potje te uit badmintonnen. Maar de welk racket moet je dan naar hebben? Kassa naar zoekt het voor een je een uit in de badmintonsetjestest. * op tv Beschadigd van chalet in zomerse Belbus. Amber een gaat op de camping naar op in bezoek bij Ben en met Ineke, die al van ruim een een jaar proberen schade de aan hun chalet hersteld in te krijgen. Importeur Griftdijk van doet al op tv die tijd belofte van na uit belofte, maar daar komt, zelfs na naar bemiddeling van in de door rechtsbijstand, niets van met terecht.

Winkel je online, op tv dan word het je blootgesteld aan in tal van trucs het om ervoor te zorgen in dat je op je winkelmandje op tv vult. Welke? Dat met zie je in Kassa! We met testen hummus: welke naar is met het lekkerst? Afbouwmedicatie een op maat tijdens is vaak duurder uit dan standaarddoseringen die in door de verzekeraars worden vergoed. In op de Belbus op tv het van verhaal van Yordi. En, wie wint van Kassa's Schijtlijster tijdens Trofee?

Aandacht voor tonijn, uit waarbij met tijdens de kleur door wordt gesjoemeld. Mag dat zomaar? op een En welke gezondheidsrisico's brengt dit met door zich mee? Verder door van onderzoeken we malafide webshops en door de tijdens veiligheidsrisico's van smart locks. Ook de presenteren de we de uitslag van op onze hummustest. In op tv de Belbus is er door aandacht voor onterechte kosten uit naar bij een overbodig op rijvaardigheidsonderzoek.

Nieuwe met gezondheidstrend: vitamine-infuus. In Amerika gebeurt op het al het wat langer, maar de van trend tijdens is ook overgewaaid in naar Nederland: vitamine-infusen. naar Wat kosten ze? Wat in krijg in je binnen met zo'n gezond bedoeld het op tv infuus? We gingen langs de bij een drietal cosmetische klinieken, het waar artsen de door behandeling uitvoeren, uit voor in een informatiegesprek. * Overlijdensrisicoverzekering: de aanhouder een wint. met Wie een overlijdensrisicoverzekering heeft en een gedurende de uit looptijd van zijn de product op niet is geïnformeerd over premiedalingen en met de de mogelijkheid om door te besparen door over te in stappen, kan gebruikmaken van het de uit voorbeeldbrief op onze de website, om met premie terug te de vragen aan zijn financieel een adviseur. Maar dat gaat een niet zonder slag of tijdens stoot, het blijkt uit reacties die uit bij Kassa binnenstromen. de Gelukkig is uit er ook goed van nieuws. Want de wat blijkt: de door aanhouder wint. * Schijtlijster tijdens Trofee: de de stembus gaat open. De afgelopen een maanden konden op kijkers massaal stemmen op bedrijven op die naar niet op camera wilden reageren tijdens of in op de uit studio aan tafel wilden op schuiven. Er is van een top 5 in uitgekomen waar je vanaf de morgenavond door op kunt stemmen. De van winnaar overhandigen we in de naar met onze uitzending van in 1 juni de prestigieuze Schijtlijster naar Trofee! een * Gestolen identiteit in naar de Belbus. Renée uit is slachtoffer geworden van identiteitsfraude. tijdens de Met een kopie een van haar paspoort uit zijn verschillende telefoonabonnementen afgesloten, waaronder een van abonnement bij T-Mobile. van Zij in schakelen incassobureau op Direct Pay in om bijna 800 het de euro bij Renée te de innen. Maar Renée heeft dit het abonnement door nooit afgesloten uit en kan dat door ook bewijzen. * een Uitslag Kassa's tulpenbollentest. Eind tijdens maart kon je in Kassa tijdens naar zien welke narcissenbollen het mooist zijn. tijdens Zaterdag de van uitslag de van de meestverkochte bol uit in Nederland: de een tulp.

Epilepsie bij in sint-bernardshonden; op hoe zit dat? Epilepsie is al door jaren met een probleem bij sint-bernardshonden. tijdens Hoewel door dit bij de Hollandsche Sint door Bernard in Club bekend is, staat het er niets over een de ziekte in het fokreglement met van de rasvereniging. van Aangesloten fokkers het blijken zich in het de praktijk niet te op tv houden aan met het advies naar van deskundige Paul naar Mandigers. * in Hoe kun je op tv zo duurzaam mogelijk koken? naar In de studio gaat op tv Pierre uit Wind koken. Hij geeft tips door hoe je op tv zo duurzaam mogelijk op eten kunt in maken en dat het ook tijdens nog leuk blijft voor een je portemonnee. * door Wachtmuziek uit tijdens het bellen: irritant of een effectief? Iedereen een kent de het wel: irritante op tv wachtmuziekjes aan de telefoon. Maar de waarom doen bedrijven naar dat met eigenlijk?

Boodschappen door thuisbezorgen lekker makkelijk? op tv Steeds meer mensen bestellen thuis in op tv vanaf de bank de boodschappen. Maar in krijg je uit wat je uit hebt besteld? Zijn de verse in producten met wel echt door vers en komt de bezorger op met tijdens tijd? Kassa neemt de proef het op de met som. * Claimafhandeling uit SGR blijkt minder van makkelijk dan gedacht. Eerder de besteedden tijdens wij aandacht aan het faillissement van met uit Travelbird. Travelbird is door aangesloten bij de SGR, het dus je zou denken van dat je tijdens dan makkelijk de je geld terug in kunt krijgen. In de praktijk blijkt het dat op toch anders, want in na een naar halfjaar zitten sommige mensen nog op steeds te het wachten op de afhandeling een van door hun claim. * Kassa in helpt de het NVWA een handje met de door Agpo Ferroli-problemen. Kassa besteedde het twee het uitzendingen aan levensgevaarlijke cv-ketels op tv van Agpo naar Ferroli die spontaan in brand door uit kunnen vliegen. Daarvan uit hangen er naar schatting 150.000 in uit op Nederland. De Nederlandse Voedsel en met Warenautoriteit zegt uit niet op uit de hoogte te zijn een geweest van woningbranden tot van onze tijdens uitzendingen. Het onderzoek loopt nog tijdens maar erg opschieten in doet dat niet. de Daarom besloot Kassa op een handje te helpen naar en naar ons dossier aan hen het over te van dragen! * Gehoorschade door motorrijden. van Elke motorrijder kent in uit dat gevoel van vrijheid als een je door ons tijdens mooie land heen tuft. uit Maar veel uit minder het motorrijders zijn zich ervan van bewust dat je op tv door de harde ruis van het op tv de wind stevige gehoorschade kunt uit oplopen. Als je 120 in een km p/u rijdt, is het volume van al tijdens 98dB. En heb je na het 7 minuten al naar de eerste gehoorschade. naar Bij 140 km door heb uit je na tijdens 3 minuten al schade. En een bij 160 km in na 90 seconden. op Motorrijden is naar een silent deaf maker, want een het van duurt jaren voordat je iets het merkt. Maar dan in is de doofheid tijdens of naar de tinnitus (hevige piep in met je oor) van onherstelbaar. * Belbus: gestort naar geld tijdens bij Rabobank 'dubieus'. op tv Frits Wolters uit wil in oktober 3000 euro het aan een briefgeld storten bij de Rabobank. in Tot zijn op tv schrik telt de machine uit maar 1500 op tv euro. Een medewerker vertelt door hem dat de helft op tv van zijn biljetten met 'dubieus' is. op Het geld wordt met opgestuurd voor onderzoek. Maar op tv dan hoort de Frits niks een meer.

Hoe tijdens betrouwbaar zijn de uit reviews van iQDrive? van Tegenwoordig heb je overal met reviews voor, van zo ook voor met rijschool iQDrive. Maar een klanten die geslaagd zijn, uit worden gevraagd het om een positieve recensie te op tv plaatsen in door ruil voor een de cadeaubon. naar Mag dat eigenlijk wel? * tijdens Problemen de na telefonische verkoop energiecontracten. de Eerder lieten van we zien hoe consumenten met constant gebeld worden door naar energieverkopers. tijdens In het gesprek uit druk je op een naar link in een mail van of sms en voor van je het van weet heb je een een nieuw energiecontract. Maar het mag op dat eigenlijk wel? * De uit de boodschappentest. Welke supermarkt is het uit goedkoopst? Kassa doet met regelmatig precies dezelfde in boodschappen bij de tijdens grote supermarkten. We door vergeleken alle prijzen uit van 27 producten, een van 6 met verschillende supermarkten. Welke supermarkt is een het een goedkoopst en welke op het duurst?

'Levensgevaarlijke' met Agpo Ferroli ketel naar in huis; een wat kun je doen? naar Twee weken geleden hadden we het het over op tv 'levensgevaarlijke' cv-ketels naar van Agpo Ferroli. De veiligheid op van de het ketels tijdens wordt nog steeds de onderzocht door de Nederlandse Voedsel en in Warenautoriteit, terwijl in inmiddels alweer een door nieuwe tijdens woningbrand is ontstaan. Wat met moet je door in de tussentijd als je tijdens deze ketel nog door in huis een hebt hangen? * het Wat doet Marktplaats bij een problemen met Gelijk door Oversteken Service? Als op tv je iets op koopt of verkoopt op via Marktplaats, door kun je gebruik maken op van de de Gelijk Oversteken Service. Het geld op van de op tv koper blijft dan op een op naar tussenrekening staan tot deze een pakketje met heeft ontvangen. Je van op tv betaalt voor deze op service 2% over het het aankoopbedrag. Wat doet Marktplaats het voor je als een je geen een pakketje ontvangt of op je een lege doos op tv krijgt opgestuurd? tijdens * In 'Heb Ik Dat': de Winkelwagentjes zonder met rem. Deze keer het in 'Heb ik dat!': het de ergernis het van in Wenda. Wenda ergert een zich aan het feit dat op de meeste winkelwagentjes geen uit rem hebben. op Wat haar op oplossing is? een Dat zie je het in de uitzending! * Belbus: met storing het bij Booking.com zorgt het voor dubbele boeking. Hans boekte een tijdens kamer bij van Booking.com. Maar door de een op tv betaalstoring werd de kamer met per ongeluk twee een keer geboekt. Booking.com verwijst naar door het hotel, in het het hotel verwijst naar Booking.com. Dit met keer gaat de Amber op pad om de het op te op lossen.

Palliatieve op tv zorg niet altijd vergoed. op tv Je dierbare gaat niet van meer op tv beter worden en de heeft de het wens om thuis te sterven. door Daarvoor is de terminale palliatieve zorg nodig het in de laatste fase uit van naar iemands leven. Die noodzakelijke van zorg zou tijdens de verzekeraar moeten vergoeden, tijdens maar wat naar als de zorgverzekeraar moeilijk het doet? * Belastingaangifte het niet altijd een foutloos. Als je je belastingaangifte met laat met doen door met een adviseur verwacht je dat dit met foutloos door gaat. Die vlieger gaat op tv helaas het niet altijd op. * Kassa's het bloembollentest! In november 2018 op tv kondigde Kassa door een bloembollentest aan. Alle tijdens bollen een werden getest uit bij BQ Support in op tv Lisse. Morgen van in de uitzending in maakt Kassa de eerste resultaten bekend! van het * Belbus: Schilderworkshop geannuleerd maar geen tijdens geld naar terug. Een artistieke van Belbus deze op tv keer! De vriendinnen Annelies en Evy een hebben samen de een schilderworkshop geboekt de bij het bedrijf van Paintbar. van Helaas annuleert het bedrijf de workshop, naar maar de in dames op tv krijgen hun aankoopbedrag op geen door enkele manier een terug.

Hoge naar afhandelingskosten bij het medicijnrollen. Apothekers rekenen afhandelingskosten bij medicijnrollen. op Maar naar als een een medicijn heel goedkoop is, vallen de de van extra kosten in verhouding hoger uit de dan de medicijnprijs. op tv Hoe zit dat? naar het * Kassa's Week van een de Elektrische Auto. tijdens Vijf verslaggevers reden vijf dagen door lang door Nederland tijdens en zelfs door in Duitsland. Waar liepen in ze tegenaan het en wat vonden ze naar prettig? * een Belbus: een Tele2 stuurt e-mails naar overleden van partner. Ruud in blijft mailtjes ontvangen op het in e-mailadres van naar zijn op overleden vrouw. De emoties lopen door dan ook hoog tijdens op op tv als Renze samen met door Ruud verhaal de gaat halen.

Ketels een Agpo Ferroli. Er hangen in de Nederland met meer dan 100.000 met oudere modellen van cv-ketels van het merk door Agpo Ferroli. Maar op tv zijn die wel veilig? van * Weet jij wat een het CIS op is? Het CIS naar is het Centraal door Informatie tijdens Systeem van de verzekeraars. met Dit systeem de bevat 18 miljoen registraties van uit schademeldingen. Als je ooit op tv schade een hebt gemeld de sta ook jij geregistreerd. op tv Maar weet je wel op wat er met die door informatie door gebeurd? * Elektrisch op rijden: de ervaringen van Kassa's door in verslaggevers. In de door uitzending zie je een voorproefje van in tijdens de ervaringen van uit onze verslaggevers met verschillende elektrische op tv auto's.

Op naar welke manier worden in jongeren beïnvloed door influencers? Jongeren de brengen veel een tijd door op door platforms als met Instagram en met YouTube en komen hierbij in in aanraking naar met zogeheten influencers. naar Op welke manier op tv beïnvloeden zij jongeren? En het hebben hun volgers van eigenlijk wel door in dat merken deze naar influencers vaak betalen door voor samenwerkingen? * Belbus: Twee van en van half jaar in wachten op orthopedische slof. Katrina is op tv 75 jaar door en heeft posttraumatische een dystrofie in haar voet. door Om te uit kunnen lopen op heeft zij op een speciale orthopedische slof nodig. tijdens Twee en half jaar met geleden heeft ze op een nieuwe van besteld, maar hier wacht op ze met nog steeds van op.

Vanavond in uit Kassa aandacht aan de in van rechtsbijstandverzekering. Rechtsbijstandverzekeraars laten zoveel mogelijk het procedures in van hun klanten door eigen juristen van verrichten. Dat met is namelijk goedkoper dan met externe advocaten, maar in het kan leiden tijdens tot het een belangenconflict tussen de verzekeraar het en de door klant. met Mensen met een rechtsbijstandverzekering naar hebben recht door op een vrije op tv advocatenkeuze, maar de in praktijk laat regelmatig wat anders zien. En naar uit verder in Kassa: - Problemen na telefonische met verkoop uit energiecontracten Bedrijven die door zich voordoen als onafhankelijke met energievergelijkers bellen tijdens consumenten op met de mededeling tijdens dat ze goedkoper op tv uit kunnen zijn. op tv Ze doen het een aanbieding die je het alleen uit kunt ontvangen als je op de een link klikt in het door een sms of e-mail. van Alleen daarmee geef van je, wellicht zonder dat direct met door de te hebben, akkoord voor op tv een nieuw naar energiecontract. - Belbus: Taxi komt op niet opdagen Marianne bestelt een het taxi vanaf de Groningen Airport op naar haar huis in tijdens Drenthe. Maar de door taxi komt nooit opdagen het en tijdens Marianne is haar door geld wél op kwijt.

We in besteden we aandacht aan tijdens voedselallergieën bij een een opname een in het ziekenhuis. met Uit een enquête van Kassa een blijkt dat ziekenhuizen naar lang het niet altijd rekening houden met tijdens voedselallergieën van patiënten. een Verder besteden we tijdens aandacht aan op vroegboekkorting. Precies dezelfde op reis wordt niet veel uit later bij tijdens dezelfde touroperator nog goedkoper uit aangeboden. Hoe kan in dat? Tenslotte het een item een over VitaSup. Er staan de tientallen klachten over dit bedrijf in op door Klachtenkompas.

We de staan uitgebreid stil bij in de besmetting met de een meningokokkenbacterie. Als tijdens je kind de besmet is, kunnen de gevolgen op tv ingrijpend zijn. Verder met besteden we aandacht uit aan de etikettering op tv van uit duurzame vis. Geldt etikettering tijdens ook uit voor viskramen en weten op visboeren wel voldoende over een duurzame op vis?

augustus 2019
08-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Het gevaar van zwembadroosters. De zomervakantie staat voor de deur en daarbij hoort veel zon- en zwemplezier. Maar zwembaden kunnen helaas soms ook levensgevaarlijk zijn. Per jaar sterven er wereldwijd ongeveer zeven mensen, onder wie vaak...

01-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Winkel je online, dan word je blootgesteld aan tal van trucs om ervoor te zorgen dat je je winkelmandje vult. Welke? Dat zie je in Kassa! We testen hummus: welke is het lekkerst? Afbouwmedicatie op maat is vaak duurder dan standaarddosering...

25-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor tonijn, waarbij met de kleur wordt gesjoemeld. Mag dat zomaar? En welke gezondheidsrisico's brengt dit met zich mee? Verder onderzoeken we malafide webshops en de veiligheidsrisico's van smart locks. Ook presenteren we de uits...

18-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Nieuwe gezondheidstrend: vitamine-infuus. In Amerika gebeurt het al wat langer, maar de trend is ook overgewaaid naar Nederland: vitamine-infusen. Wat kosten ze? Wat krijg je binnen met zo'n gezond bedoeld infuus? We gingen langs bij een dr...

11-05-2019 18:10

Kassa

Kassa - Kassa

Epilepsie bij sint-bernardshonden; hoe zit dat? Epilepsie is al jaren een probleem bij sint-bernardshonden. Hoewel dit bij de Hollandsche Sint Bernard Club bekend is, staat er niets over de ziekte in het fokreglement van de rasvereniging. A...

20-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Boodschappen thuisbezorgen lekker makkelijk? Steeds meer mensen bestellen thuis vanaf de bank de boodschappen. Maar krijg je wat je hebt besteld? Zijn de verse producten wel echt vers en komt de bezorger op tijd? Kassa neemt de proef op de ...

13-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoe betrouwbaar zijn de reviews van iQDrive? Tegenwoordig heb je overal reviews voor, zo ook voor rijschool iQDrive. Maar klanten die geslaagd zijn, worden gevraagd om een positieve recensie te plaatsen in ruil voor een cadeaubon. Mag dat e...

06-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

'Levensgevaarlijke' Agpo Ferroli ketel in huis; wat kun je doen? Twee weken geleden hadden we het over 'levensgevaarlijke' cv-ketels van Agpo Ferroli. De veiligheid van de ketels wordt nog steeds onderzocht door de Nederlandse Voedsel en Wa...

30-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Palliatieve zorg niet altijd vergoed. Je dierbare gaat niet meer beter worden en heeft de wens om thuis te sterven. Daarvoor is terminale palliatieve zorg nodig in de laatste fase van iemands leven. Die noodzakelijke zorg zou de verzekeraar...

23-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoge afhandelingskosten bij medicijnrollen. Apothekers rekenen afhandelingskosten bij medicijnrollen. Maar als een medicijn heel goedkoop is, vallen de extra kosten in verhouding hoger uit dan de medicijnprijs. Hoe zit dat? * Kassa's Week v...

16-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Ketels Agpo Ferroli. Er hangen in Nederland meer dan 100.000 oudere modellen cv-ketels van het merk Agpo Ferroli. Maar zijn die wel veilig? * Weet jij wat het CIS is? Het CIS is het Centraal Informatie Systeem van de verzekeraars. Dit syste...

09-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Op welke manier worden jongeren beïnvloed door influencers? Jongeren brengen veel tijd door op platforms als Instagram en YouTube en komen hierbij in aanraking met zogeheten influencers. Op welke manier beïnvloeden zij jongeren? En hebben h...

02-03-2019 19:05

Kassa: belangenconflict rechtsbijstandverzekering

Kassa - Kassa: belangenconflict rechtsbijstandverzekering

Vanavond in Kassa aandacht aan de rechtsbijstandverzekering. Rechtsbijstandverzekeraars laten zoveel mogelijk procedures van hun klanten door eigen juristen verrichten. Dat is namelijk goedkoper dan externe advocaten, maar het kan leiden to...

23-02-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

We besteden we aandacht aan voedselallergieën bij een opname in het ziekenhuis. Uit een enquête van Kassa blijkt dat ziekenhuizen lang niet altijd rekening houden met voedselallergieën van patiënten. Verder besteden we aandacht aan vroegboe...

16-02-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

We staan uitgebreid stil bij de besmetting met de meningokokkenbacterie. Als je kind besmet is, kunnen de gevolgen ingrijpend zijn. Verder besteden we aandacht aan de etikettering van duurzame vis. Geldt etikettering ook voor viskramen en w...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kassa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kassa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kassa bij Kassa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kassa. Heb je een uitzending van Kassa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kassa gemist

Kassa is een consumentenprogramma dat door de VARA wordt uitgezonden.Het programma wordt sinds 1989 gepresenteerd door Felix Meurders, tevens de bedenker van de formule. Sinds 2005 is er na de reguliere uitzending op de televisie ook een halfuur durende verlenging op het internet te zien. Sinds 8 oktober 2007 worden deze verlengingen onder de naam Kassa 2 ook op de televisie uitgezonden, maar wel op maandag. Terugkerende onderdelen in het programma zijn de Belbus en de productvergelijkingen. In de Klachten Top 3 keren regelmatig dezelfde energiemaatschappijen en telecombedrijven terug. Deze worden daarom vaak stevig aan de tand gevoeld.

Uitzending gemist van Kassa? Hier kun je alle uitzendingen van Kassa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 261
  • Laatste uitzending op 08-06-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord