Programma gemist?

Terug van het weggeweest en momenteel het razend populair bij de zowel jong op als oud: uit de platenspeler. We testen zes kofferplatenspelers. de * Wie uit te veel geld op uit zijn rekening heeft door uit staan, raakt zijn van recht op huurtoeslag definitief kwijt. Maar de ook de fiscus door tijdens blijkt weleens een foutje te het maken. * Game het Mania en webshops op verkopen ongeschikte 16+-spellen aan van jonge het kinderen. * de In de Belbus: het Schipholtickets.com betaalt ticket overleden uit Laura niet met terug.

Opdringerige naar energieverkopers die mensen telefonisch door overhalen over met te stappen. * Door in problemen bij Thomas Cook naar een en Neckermann Reizen staan deze week een ineens de vakanties naar van tienduizenden uit Nederlanders op de tocht. van * van Aandacht voor van 'greenwashing' in de kledingindustrie. * van Livebots en chatbots rukken met op, op maar zijn in soms best irritant. het * De Belbus gaat op pad met in om een Duitse aircofabrikant het zich aan de fabrieksgarantie te tijdens tijdens laten houden.

Aandacht uit voor spoedmeldingen van de politie. door De politie moet uit bij spoedmeldingen binnen op tv uit een kwartier op locatie zijn, met maar dat lukt niet van in altijd. Hoe kan dat? * Verder het in hebben we het over een de brandstofstoring op Schiphol, met gevaarlijke cv-ketels tijdens en over de naar problemen rondom hulpmiddelen en verhuizen een een naar een andere in gemeente.

Spellen in gamehallen op tv hebben geen de leeftijdsclassificatie, terwijl ze wel op tv op toegankelijk zijn voor jonge kinderen. op Waarom een niet? Mag dit wettelijk gezien wel? de * het Ook besteden we aandacht naar aan de 4000 mensen met in Nederland die door afhankelijk zijn door van beademingsapparatuur op tv waaraan hoge stroomkosten vast het zitten. Wie draait van op een voor deze kosten? * Daarnaast uit kijken we naar internetoplichting op tv middels de nepwebsites van klantenservices, gaan op we in op op tv de negatieve spaarrente en een de belichten we een breekbaar reparatiebeleid in de de tijdens Belbus.

Explosieve stijging met QR-fraude. Het een is steeds makkelijker om je het bankzaken via in je smartphone te beheren. de op tv Superhandig, maar dit tijdens maakt het ook van makkelijker voor oplichters om daar met misbruik van te door maken. In de de afgelopen maanden op zagen tientallen ING-klanten hun geld op verdwijnen tijdens nadat zij slachtoffer van werden van QR-fraude, waarbij op tv een oplichter ongemerkt toegang tijdens een krijgt tot je bankrekening. Maar uit wat als de bank op met vervolgens alle verantwoordelijkheid met afwijst en je met een lege uit rekening van achterblijft? * Compensatie voor gedupeerde tijdens naar klanten overlijdensrisicoverzekering. Kassa besteedde een meerdere keren aandacht aan een op belangrijke Kifid-uitspraak van in vorige zomer door waarbij tijdens een klant werd door gecompenseerd, omdat zijn op adviseur hem niet had geïnformeerd over een de mogelijkheid om uit zijn overlijdensrisicopolis het over te sluiten tegen door een lagere op tv premie. op In navolging van deze uitspraak besloten in veel Kassa-kijkers om het de ook naar het in Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) te in stappen. Er is goed op nieuws voor naar wie op een het compensatie hoopt, want in het klachteninstituut besloot op deze week dat door weer een fikse door compensatie met uit te keren aan een gedupeerde op tv op klant. * Zwemmen in buitenwater: hoe uit is tijdens het gesteld met de naar waterkwaliteit? In op de zomer naar is buiten zwemmen natuurlijk ideaal voor het tijdens verkoeling, vooral met de het vele hittegolven in van de afgelopen periode. Het door is dan ook op niet zo gek dat een steeds op meer mensen zwemmen tijdens in niet-officieel een zwemwater, zoals grachten, sloten en vaarten. naar Maar is dat met wel goed voor in je? Kassa met zoekt op het voor je uit. naar * Renze helpt van Larrisa in de Belbus. door In met de eerste Belbus van dit tijdens seizoen, die nu door wordt rondgereden door Renze naar door Klamer, spreken we Larrisa over haar van problemen bij BH-support. uit Voor veel met mensen is een door bikini uitzoeken voorpret het voor de zomer, maar op tv bij Larrisa naar zat dit een onlangs wel op tv anders. Kassa schiet te tijdens hulp.

Het gevaar van naar in zwembadroosters. De zomervakantie staat met voor de deur met en daarbij hoort naar veel zon- en in zwemplezier. Maar zwembaden kunnen helaas op soms ook levensgevaarlijk een zijn. Per uit jaar sterven er op tv wereldwijd ongeveer een zeven mensen, uit onder wie vaak kinderen, doordat met zij uit onder water worden vastgezogen een aan onveilige waterafzuigsystemen. op Een nachtmerrie het voor iedere ouder. Hoe in kan dit het worden voorkomen en vooral naar ook: wat moet je doen tijdens naar als dit tóch gebeurt? * een Problemen van bij auto huren in het buitenland. met Om tijdens door een een vliegvakantie ieder moment van het de dag mobiel op te zijn, maken veel tijdens Nederlanders in het door buitenland op tv gebruik van een uit huurauto. Helaas pakt dit het niet voor iedereen goed uit. in het Op het vliegveld onder druk worden met met gezet om een extra verzekering uit af te het sluiten, onvriendelijk personeel en het onterechte afschrijvingen door van de creditcard tijdens zijn veelvoorkomende problemen. En de dat terwijl een de grootste uit autoverhuurbedrijven beterschap hebben beloofd aan de met Europese van Commissie. Hoe zit op tv dat? * Test: Welk badmintonsetje door kun op tv je het naar beste meenemen op vakantie? Nog even met en we de vertrekken de weer massaal naar met de camping. En met natuurlijk is het leuk om daar in dan de gezellig een potje te in badmintonnen. Maar welk racket een de moet je dan hebben? Kassa met zoekt het voor je in uit in het de badmintonsetjestest. * Beschadigd op een chalet in zomerse Belbus. Amber tijdens gaat met op de camping een op bezoek bij Ben en met Ineke, die al in ruim een jaar tijdens proberen schade de aan hun chalet een hersteld te krijgen. Importeur met Griftdijk doet al die door tijd belofte met na door belofte, maar daar in komt, zelfs na de bemiddeling van de rechtsbijstand, op tv niets van op tv terecht.

Winkel je in online, dan word door je blootgesteld tijdens aan tal van van trucs om ervoor uit te zorgen dat op je je een winkelmandje vult. Welke? Dat zie je naar in tijdens Kassa! We testen hummus: welke door is het lekkerst? de Afbouwmedicatie op op maat is vaak de duurder naar dan standaarddoseringen die door de verzekeraars een worden vergoed. van In de Belbus uit het verhaal van Yordi. door naar En, wie wint Kassa's Schijtlijster op tv Trofee?

Aandacht voor uit tonijn, waarbij naar met de kleur wordt tijdens gesjoemeld. in Mag dat zomaar? door En welke gezondheidsrisico's brengt dit met uit zich mee? Verder tijdens onderzoeken we malafide van webshops en met de veiligheidsrisico's van smart het locks. op tv Ook presenteren we het de uitslag van onze het hummustest. met In de Belbus is er van aandacht voor onterechte met kosten bij in een overbodig op tv rijvaardigheidsonderzoek.

Nieuwe de gezondheidstrend: vitamine-infuus. In Amerika de gebeurt het in al wat langer, een maar de trend is ook van overgewaaid naar Nederland: van op tv vitamine-infusen. Wat kosten ze? Wat met krijg je binnen tijdens met zo'n gezond door bedoeld infuus? We gingen in langs met bij een drietal cosmetische klinieken, met waar artsen de de behandeling tijdens uitvoeren, voor een informatiegesprek. * van naar Overlijdensrisicoverzekering: de aanhouder wint. met Wie een overlijdensrisicoverzekering heeft en de gedurende naar de looptijd op van zijn product niet is uit geïnformeerd over op tv premiedalingen en de mogelijkheid op tv om te op besparen door door over te stappen, kan het gebruikmaken van de door voorbeeldbrief op onze website, in om premie terug met te vragen aan uit zijn met financieel adviseur. Maar dat op tv gaat niet zonder slag of door stoot, blijkt uit het reacties het die bij Kassa tijdens binnenstromen. Gelukkig met is er ook goed nieuws. Want tijdens op wat blijkt: de aanhouder wint. * tijdens op Schijtlijster Trofee: de van stembus gaat open. De afgelopen door maanden uit konden kijkers massaal stemmen op bedrijven naar die niet uit op een camera wilden reageren op of in de studio aan tafel met wilden schuiven. Er de op is een top 5 uit uitgekomen waar met je vanaf morgenavond door op kunt stemmen. het De winnaar overhandigen we in de de onze uitzending op van in 1 juni de prestigieuze Schijtlijster Trofee! van * Gestolen identiteit het in de Belbus. de Renée is slachtoffer uit geworden van identiteitsfraude. tijdens Met het een kopie van haar paspoort naar door zijn verschillende telefoonabonnementen afgesloten, waaronder naar een abonnement bij T-Mobile. op tv Zij schakelen door incassobureau een Direct Pay in om van bijna 800 euro bij in Renée te het innen. Maar Renée het heeft dit abonnement nooit afgesloten uit en kan dat het ook met bewijzen. * Uitslag in Kassa's tulpenbollentest. Eind maart kon naar je in in Kassa zien uit welke narcissenbollen het mooist op tv zijn. Zaterdag de uit uitslag van de op meestverkochte bol op in Nederland: de met tulp.

Epilepsie bij sint-bernardshonden; in naar hoe zit dat? Epilepsie is al door jaren tijdens een probleem door bij sint-bernardshonden. Hoewel dit bij met de Hollandsche naar Sint Bernard Club een bekend is, staat op tv er niets in over de ziekte in het in fokreglement van de rasvereniging. naar Aangesloten met fokkers blijken zich in door de praktijk niet te door op tv houden aan het advies van op deskundige Paul Mandigers. uit * Hoe kun tijdens je zo de duurzaam mogelijk koken? In uit de de studio gaat Pierre Wind op koken. Hij geeft van tips hoe je zo duurzaam met in mogelijk eten kunt maken en de dat het ook nog door leuk de blijft voor tijdens je portemonnee. * Wachtmuziek tijdens het op bellen: irritant of een naar effectief? Iedereen kent het van wel: irritante wachtmuziekjes aan de in telefoon. Maar op tv waarom doen bedrijven met dat in eigenlijk?

Boodschappen uit thuisbezorgen lekker makkelijk? Steeds meer het mensen bestellen met thuis vanaf de bank het de boodschappen. Maar in krijg je het wat je tijdens hebt besteld? Zijn een de verse producten uit wel echt door vers en komt uit de bezorger op tijd? Kassa op neemt de proef het op de som. * een een Claimafhandeling SGR blijkt minder op tv makkelijk dan de gedacht. Eerder besteedden tijdens wij aandacht aan het faillissement het van Travelbird. Travelbird met is aangesloten het bij de op tv SGR, dus je zou denken dat uit je dan de makkelijk tijdens je geld terug kunt in krijgen. In de praktijk blijkt op tv de dat toch anders, een want na een halfjaar naar zitten sommige mensen nog op tv steeds te wachten op van de afhandeling van van hun claim. van * Kassa helpt met de een NVWA een handje met de Agpo op Ferroli-problemen. tijdens Kassa besteedde twee uitzendingen aan het van levensgevaarlijke cv-ketels van van Agpo Ferroli die spontaan in brand een het kunnen vliegen. Daarvan hangen er naar van schatting door 150.000 in Nederland. De op tv Nederlandse Voedsel en naar Warenautoriteit op zegt niet op een de hoogte te zijn geweest van de woningbranden tot onze op uitzendingen. Het van onderzoek loopt nog met maar een erg opschieten doet dat niet. op Daarom door besloot Kassa een handje te van helpen en tijdens ons dossier aan in hen over te dragen! van * van Gehoorschade door motorrijden. Elke op tv motorrijder kent van dat gevoel van vrijheid als tijdens je door ons een mooie land heen tuft. op Maar veel minder de motorrijders op tv zijn zich ervan van bewust dat je door de tijdens tijdens harde ruis van de wind stevige van op tv gehoorschade kunt oplopen. op Als je 120 km met p/u rijdt, is het volume de al naar 98dB. En heb het je na 7 minuten uit al de eerste tijdens gehoorschade. Bij door 140 km heb je tijdens na met 3 minuten al schade. En bij een met 160 km na 90 op tv seconden. Motorrijden is een de silent deaf door maker, want uit het duurt jaren op voordat je iets merkt. Maar dan met met is de doofheid of de tinnitus tijdens op tv (hevige piep in je oor) uit onherstelbaar. * Belbus: van gestort geld bij op tv Rabobank een 'dubieus'. Frits Wolters wil in oktober het 3000 tijdens euro aan briefgeld het storten bij de Rabobank. op tv Tot zijn schrik de telt de machine maar tijdens 1500 het euro. Een een medewerker vertelt hem dat de helft met op tv van zijn biljetten door 'dubieus' is. Het met geld wordt opgestuurd voor onderzoek. tijdens Maar dan hoort op tv Frits uit niks meer.

Hoe betrouwbaar zijn het de reviews van door iQDrive? Tegenwoordig heb in je overal het reviews tijdens voor, zo ook op voor rijschool iQDrive. tijdens Maar klanten die geslaagd zijn, worden tijdens een gevraagd om een de positieve recensie te uit plaatsen in ruil voor een in cadeaubon. Mag dat met eigenlijk wel? * Problemen tijdens een na telefonische verkoop energiecontracten. Eerder door lieten we zien het hoe naar consumenten constant gebeld worden met door energieverkopers. uit In het gesprek druk naar je op een een link in een op mail of sms en voor een je het weet in heb je een op nieuw energiecontract. op tv Maar mag dat tijdens eigenlijk wel? * naar De boodschappentest. Welke met supermarkt is het goedkoopst? naar Kassa doet regelmatig het precies dezelfde boodschappen tijdens bij de tijdens grote supermarkten. We vergeleken tijdens alle op prijzen van 27 producten, van op 6 verschillende op supermarkten. Welke supermarkt tijdens is het goedkoopst en met welke een het duurst?

'Levensgevaarlijke' Agpo door Ferroli ketel in met huis; wat door kun je doen? de Twee weken uit geleden hadden we het het over 'levensgevaarlijke' cv-ketels van een Agpo Ferroli. De tijdens veiligheid van de ketels de door wordt nog steeds onderzocht door op de Nederlandse Voedsel de en Warenautoriteit, op terwijl inmiddels een alweer een nieuwe woningbrand met is ontstaan. Wat op moet je in op tv de tussentijd als je door deze het ketel nog in huis van hebt hangen? * een Wat doet Marktplaats een bij problemen met Gelijk in Oversteken Service? de Als je iets koopt een of in verkoopt via Marktplaats, kun je een gebruik maken van tijdens de in Gelijk Oversteken Service. Het geld tijdens van de door koper blijft dan op tijdens een tussenrekening van staan tot deze een pakketje het heeft ontvangen. Je in met betaalt voor deze service uit 2% over het op aankoopbedrag. Wat doet op Marktplaats voor in je als je geen op tv pakketje ontvangt of van je een lege naar doos krijgt de opgestuurd? * In 'Heb Ik Dat': van met Winkelwagentjes zonder rem. naar Deze keer in op 'Heb ik dat!': de ergernis van tijdens Wenda. van Wenda ergert zich aan op tv het feit dat de de meeste winkelwagentjes een geen rem hebben. een Wat haar oplossing is? in Dat zie je van in de de uitzending! * Belbus: storing met bij tijdens Booking.com zorgt voor in dubbele boeking. Hans met boekte een kamer bij in Booking.com. Maar door tijdens een naar betaalstoring werd de kamer per door ongeluk twee naar keer geboekt. Booking.com door verwijst naar op het hotel, het hotel verwijst tijdens naar tijdens Booking.com. Dit keer gaat Amber van op pad met om het op te in lossen.

Palliatieve het zorg niet altijd vergoed. Je op de dierbare gaat niet meer beter door worden op tv en heeft de met wens om thuis te van sterven. Daarvoor is op tv terminale palliatieve zorg nodig in naar de laatste fase naar in van iemands leven. Die noodzakelijke zorg van een zou de verzekeraar moeten vergoeden, maar tijdens wat als de uit uit zorgverzekeraar moeilijk doet? het * Belastingaangifte niet altijd foutloos. Als het je met je belastingaangifte laat doen het door een adviseur verwacht tijdens met je dat dit foutloos in gaat. Die vlieger gaat het helaas niet een altijd op. tijdens * Kassa's bloembollentest! In november in 2018 naar kondigde Kassa een bloembollentest naar aan. Alle het bollen werden getest bij naar BQ Support in Lisse. Morgen uit in door de uitzending maakt Kassa het de eerste op tv resultaten bekend! * Belbus: het Schilderworkshop geannuleerd maar geen uit geld door terug. Een uit artistieke Belbus deze keer! De vriendinnen in Annelies en Evy op tv door hebben samen een schilderworkshop in geboekt bij het bedrijf Paintbar. tijdens Helaas op tv annuleert het bedrijf de workshop, op tv maar de dames in krijgen hun van aankoopbedrag de op geen enkele met manier terug.

Hoge naar afhandelingskosten bij medicijnrollen. Apothekers rekenen tijdens afhandelingskosten bij de medicijnrollen. in Maar als een naar medicijn heel goedkoop is, vallen het de op extra kosten in uit verhouding hoger uit dan de de medicijnprijs. Hoe zit het dat? * Kassa's met Week van de in Elektrische Auto. Vijf verslaggevers van reden op vijf dagen lang op door Nederland en zelfs in in Duitsland. Waar van liepen ze tegenaan en een wat het vonden ze prettig? van * Belbus: op tv Tele2 stuurt e-mails een naar overleden partner. Ruud blijft mailtjes het ontvangen op het de e-mailadres van zijn het overleden vrouw. De door een emoties lopen dan ook hoog het op als Renze samen de met met Ruud verhaal gaat op tv halen.

juni 2021
05-10-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Terug van weggeweest en momenteel razend populair bij zowel jong als oud: de platenspeler. We testen zes kofferplatenspelers. * Wie te veel geld op zijn rekening heeft staan, raakt zijn recht op huurtoeslag definitief kwijt. Maar ook de fis...

28-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Opdringerige energieverkopers die mensen telefonisch overhalen over te stappen. * Door problemen bij Thomas Cook en Neckermann Reizen staan deze week ineens de vakanties van tienduizenden Nederlanders op de tocht. * Aandacht voor 'greenwash...

21-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor spoedmeldingen van de politie. De politie moet bij spoedmeldingen binnen een kwartier op locatie zijn, maar dat lukt niet altijd. Hoe kan dat? * Verder hebben we het over de brandstofstoring op Schiphol, gevaarlijke cv-ketels ...

14-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Spellen in gamehallen hebben geen leeftijdsclassificatie, terwijl ze wel toegankelijk zijn voor jonge kinderen. Waarom niet? Mag dit wettelijk gezien wel? * Ook besteden we aandacht aan de 4000 mensen in Nederland die afhankelijk zijn van b...

07-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Explosieve stijging QR-fraude. Het is steeds makkelijker om je bankzaken via je smartphone te beheren. Superhandig, maar dit maakt het ook makkelijker voor oplichters om daar misbruik van te maken. In de afgelopen maanden zagen tientallen I...

08-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Het gevaar van zwembadroosters. De zomervakantie staat voor de deur en daarbij hoort veel zon- en zwemplezier. Maar zwembaden kunnen helaas soms ook levensgevaarlijk zijn. Per jaar sterven er wereldwijd ongeveer zeven mensen, onder wie vaak...

01-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Winkel je online, dan word je blootgesteld aan tal van trucs om ervoor te zorgen dat je je winkelmandje vult. Welke? Dat zie je in Kassa! We testen hummus: welke is het lekkerst? Afbouwmedicatie op maat is vaak duurder dan standaarddosering...

25-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor tonijn, waarbij met de kleur wordt gesjoemeld. Mag dat zomaar? En welke gezondheidsrisico's brengt dit met zich mee? Verder onderzoeken we malafide webshops en de veiligheidsrisico's van smart locks. Ook presenteren we de uits...

18-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Nieuwe gezondheidstrend: vitamine-infuus. In Amerika gebeurt het al wat langer, maar de trend is ook overgewaaid naar Nederland: vitamine-infusen. Wat kosten ze? Wat krijg je binnen met zo'n gezond bedoeld infuus? We gingen langs bij een dr...

11-05-2019 18:10

Kassa

Kassa - Kassa

Epilepsie bij sint-bernardshonden; hoe zit dat? Epilepsie is al jaren een probleem bij sint-bernardshonden. Hoewel dit bij de Hollandsche Sint Bernard Club bekend is, staat er niets over de ziekte in het fokreglement van de rasvereniging. A...

20-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Boodschappen thuisbezorgen lekker makkelijk? Steeds meer mensen bestellen thuis vanaf de bank de boodschappen. Maar krijg je wat je hebt besteld? Zijn de verse producten wel echt vers en komt de bezorger op tijd? Kassa neemt de proef op de ...

13-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoe betrouwbaar zijn de reviews van iQDrive? Tegenwoordig heb je overal reviews voor, zo ook voor rijschool iQDrive. Maar klanten die geslaagd zijn, worden gevraagd om een positieve recensie te plaatsen in ruil voor een cadeaubon. Mag dat e...

06-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

'Levensgevaarlijke' Agpo Ferroli ketel in huis; wat kun je doen? Twee weken geleden hadden we het over 'levensgevaarlijke' cv-ketels van Agpo Ferroli. De veiligheid van de ketels wordt nog steeds onderzocht door de Nederlandse Voedsel en Wa...

30-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Palliatieve zorg niet altijd vergoed. Je dierbare gaat niet meer beter worden en heeft de wens om thuis te sterven. Daarvoor is terminale palliatieve zorg nodig in de laatste fase van iemands leven. Die noodzakelijke zorg zou de verzekeraar...

23-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoge afhandelingskosten bij medicijnrollen. Apothekers rekenen afhandelingskosten bij medicijnrollen. Maar als een medicijn heel goedkoop is, vallen de extra kosten in verhouding hoger uit dan de medicijnprijs. Hoe zit dat? * Kassa's Week v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kassa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kassa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kassa bij Kassa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kassa. Heb je een uitzending van Kassa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kassa gemist

Kassa is een consumentenprogramma dat door de VARA wordt uitgezonden.Het programma wordt sinds 1989 gepresenteerd door Felix Meurders, tevens de bedenker van de formule. Sinds 2005 is er na de reguliere uitzending op de televisie ook een halfuur durende verlenging op het internet te zien. Sinds 8 oktober 2007 worden deze verlengingen onder de naam Kassa 2 ook op de televisie uitgezonden, maar wel op maandag. Terugkerende onderdelen in het programma zijn de Belbus en de productvergelijkingen. In de Klachten Top 3 keren regelmatig dezelfde energiemaatschappijen en telecombedrijven terug. Deze worden daarom vaak stevig aan de tand gevoeld.

Uitzending gemist van Kassa? Hier kun je alle uitzendingen van Kassa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!