Programma gemist?

Aandacht in voor spoedmeldingen van de naar politie. De politie naar moet bij spoedmeldingen binnen de een tijdens kwartier op locatie zijn, in maar dat lukt niet op altijd. Hoe door kan dat? de * Verder hebben we het met het over de brandstofstoring op Schiphol, uit gevaarlijke cv-ketels en over de de problemen tijdens rondom hulpmiddelen en verhuizen in naar een door andere op gemeente.

Spellen in op gamehallen hebben geen leeftijdsclassificatie, de terwijl naar ze wel toegankelijk met zijn voor jonge kinderen. de Waarom op niet? Mag dit wettelijk de gezien wel? * in Ook besteden we op tv aandacht aan de van 4000 mensen in Nederland die de door afhankelijk zijn van beademingsapparatuur waaraan hoge door tijdens stroomkosten vast zitten. tijdens Wie draait op voor deze met kosten? met * Daarnaast kijken we naar internetoplichting de middels van nepwebsites van met klantenservices, gaan we in op in de negatieve met spaarrente en belichten we een van breekbaar in reparatiebeleid in door de Belbus.

Explosieve stijging de QR-fraude. Het tijdens is steeds makkelijker om je uit bankzaken uit via je smartphone te beheren. uit tijdens Superhandig, maar dit maakt tijdens het ook makkelijker voor op tv oplichters om daar op misbruik van te in maken. met In de afgelopen maanden door zagen tientallen ING-klanten hun geld een verdwijnen nadat op zij slachtoffer werden met van tijdens QR-fraude, waarbij een oplichter in ongemerkt toegang krijgt tot je in bankrekening. Maar wat door als de bank in van vervolgens alle verantwoordelijkheid afwijst en je een met een de lege rekening op tv achterblijft? * uit Compensatie voor gedupeerde uit klanten overlijdensrisicoverzekering. Kassa van besteedde meerdere keren aandacht aan een van belangrijke in Kifid-uitspraak van uit vorige zomer waarbij een klant het werd gecompenseerd, van omdat zijn adviseur hem niet van had geïnformeerd over op de mogelijkheid het om zijn overlijdensrisicopolis over naar te op tv sluiten tegen een lagere in premie. In door navolging van deze tijdens uitspraak besloten veel Kassa-kijkers om uit ook het naar het Klachteninstituut op tv Financiële Dienstverlening met (Kifid) te stappen. Er is van goed nieuws voor het wie tijdens op een compensatie van hoopt, want het klachteninstituut besloot deze uit week uit dat weer een fikse het compensatie uit te keren van aan een de gedupeerde klant. * Zwemmen de in naar buitenwater: hoe de is het gesteld met de op waterkwaliteit? In met de zomer is op buiten zwemmen natuurlijk ideaal voor uit verkoeling, vooral de met de vele hittegolven naar van de afgelopen het periode. door Het is door dan ook niet zo uit gek dat steeds meer mensen naar zwemmen in het niet-officieel zwemwater, een zoals grachten, naar sloten en vaarten. met Maar is dat met wel goed voor je? op tv Kassa zoekt het voor je in van uit. * Renze helpt Larrisa in tijdens de Belbus. met In de eerste Belbus van van een dit seizoen, door die nu wordt rondgereden door op Renze van Klamer, spreken we met Larrisa over haar problemen bij van BH-support. Voor veel mensen in is een het bikini uitzoeken voorpret voor uit de zomer, de maar bij op Larrisa zat dit naar onlangs wel anders. Kassa het schiet te het hulp.

Het gevaar tijdens van zwembadroosters. de De zomervakantie staat voor de het deur van en daarbij op hoort veel zon- van en zwemplezier. Maar zwembaden kunnen in helaas soms een ook levensgevaarlijk zijn. Per op jaar door sterven er wereldwijd ongeveer zeven door mensen, door onder wie vaak kinderen, doordat uit zij onder water het worden vastgezogen op tv aan onveilige waterafzuigsystemen. Een op tv nachtmerrie voor iedere ouder. de Hoe met kan dit worden voorkomen op tv en het vooral ook: wat moet je doen op in als dit tóch gebeurt? * Problemen een bij auto huren een in het buitenland. door Om tijdens een in vliegvakantie ieder moment op tv van de de dag mobiel te op zijn, maken op veel Nederlanders in het buitenland uit gebruik van een op de huurauto. Helaas pakt naar dit niet voor iedereen goed uit. de een Op het vliegveld onder druk de worden gezet op tv om een extra op tv verzekering af te sluiten, onvriendelijk naar de personeel en onterechte afschrijvingen door van de creditcard zijn veelvoorkomende op tv uit problemen. En dat tijdens terwijl de grootste autoverhuurbedrijven naar beterschap hebben beloofd het aan de Europese Commissie. met Hoe het zit dat? * een Test: Welk badmintonsetje kun je het naar beste meenemen van op vakantie? op tv Nog even en we vertrekken door van weer massaal naar door de camping. En natuurlijk met is het leuk om op daar dan gezellig een uit potje te op tv badmintonnen. Maar welk het racket moet je dan met hebben? Kassa een zoekt het voor in je het uit in de badmintonsetjestest. * op tv Beschadigd chalet in tijdens zomerse tijdens Belbus. Amber gaat het op de camping het op bezoek bij Ben en Ineke, uit die een al ruim een op jaar proberen schade aan hun op chalet tijdens hersteld te krijgen. Importeur Griftdijk in doet al uit die tijd belofte een na belofte, tijdens maar daar komt, zelfs op tv na bemiddeling in van de door rechtsbijstand, niets van van terecht.

Winkel je online, de dan word je met tijdens blootgesteld aan tal van trucs in om ervoor te door zorgen dat je door je winkelmandje vult. op tv Welke? Dat zie je naar een in Kassa! We uit testen hummus: welke is het naar lekkerst? Afbouwmedicatie op op maat tijdens is vaak duurder van dan standaarddoseringen die door met de verzekeraars worden vergoed. In door de Belbus met het verhaal van van Yordi. naar En, wie wint Kassa's Schijtlijster in Trofee?

Aandacht voor door tonijn, waarbij met een de tijdens kleur wordt gesjoemeld. Mag dat zomaar? in tijdens En welke gezondheidsrisico's brengt op dit met zich op mee? Verder onderzoeken we van malafide webshops en de met veiligheidsrisico's van in smart naar locks. Ook presenteren we de het uitslag van onze op hummustest. In de het Belbus een is er aandacht voor van onterechte kosten uit bij een overbodig het rijvaardigheidsonderzoek.

Nieuwe gezondheidstrend: vitamine-infuus. in In Amerika van gebeurt het al wat in langer, maar de de trend tijdens is ook overgewaaid van naar Nederland: vitamine-infusen. door Wat kosten ze? Wat op krijg je binnen met in zo'n tijdens gezond bedoeld infuus? door We gingen langs bij een de het drietal cosmetische klinieken, waar artsen in de de behandeling uitvoeren, voor door een informatiegesprek. * Overlijdensrisicoverzekering: de aanhouder uit wint. Wie uit een overlijdensrisicoverzekering heeft uit en gedurende de looptijd een van zijn product naar niet op tv is geïnformeerd over premiedalingen de en de mogelijkheid van om te besparen door met van over te stappen, kan gebruikmaken van in door de voorbeeldbrief op onze website, om met premie terug te het vragen aan van zijn financieel adviseur. Maar op dat gaat uit niet zonder slag op tv of stoot, met blijkt uit reacties die uit bij door Kassa binnenstromen. Gelukkig is van er ook goed op tv nieuws. Want wat blijkt: de naar aanhouder uit wint. * Schijtlijster Trofee: in de stembus gaat van open. De afgelopen door maanden konden in kijkers massaal stemmen op het bedrijven die niet op tv op camera wilden reageren naar op tv of in de op tv studio aan tafel wilden schuiven. een Er is een top naar 5 uitgekomen waar naar je vanaf morgenavond een op kunt stemmen. door De winnaar overhandigen het we in het de onze uitzending van de 1 juni op tv de prestigieuze Schijtlijster Trofee! van * Gestolen op identiteit in van de Belbus. Renée de is slachtoffer geworden van identiteitsfraude. door Met een op tv kopie van haar op tv paspoort zijn verschillende telefoonabonnementen op tv het afgesloten, waaronder een abonnement het bij T-Mobile. Zij naar schakelen incassobureau tijdens Direct Pay in om de bijna 800 euro bij Renée de te innen. de Maar Renée heeft van dit abonnement nooit afgesloten op tv en kan met dat ook op tv bewijzen. * Uitslag Kassa's tulpenbollentest. tijdens Eind van maart kon je op tv in Kassa zien welke het narcissenbollen het mooist op zijn. met Zaterdag de uitslag van de uit meestverkochte naar bol in Nederland: de met tulp.

Epilepsie het bij sint-bernardshonden; hoe zit tijdens dat? Epilepsie op tv is al jaren een probleem tijdens bij sint-bernardshonden. Hoewel naar op tv dit bij de Hollandsche Sint op Bernard Club bekend in is, staat tijdens er niets over de ziekte naar in het fokreglement uit van uit de rasvereniging. Aangesloten fokkers een blijken zich het in de praktijk niet met te houden aan het tijdens advies van op deskundige Paul Mandigers. het * Hoe kun met je met zo duurzaam mogelijk het koken? In de studio gaat naar Pierre Wind koken. op tv Hij geeft tips op tv hoe je zo op tv duurzaam van mogelijk eten kunt tijdens maken en dat het ook naar nog leuk een blijft voor uit je portemonnee. * Wachtmuziek tijdens naar het bellen: in irritant of effectief? Iedereen het kent het in wel: irritante wachtmuziekjes op tv aan de telefoon. Maar uit waarom doen bedrijven dat op tv op tv eigenlijk?

Boodschappen in thuisbezorgen lekker makkelijk? Steeds meer op tv op tv mensen bestellen thuis vanaf de een bank de boodschappen. Maar naar krijg je wat uit in je hebt besteld? het Zijn de verse producten naar wel echt vers en komt uit de de bezorger op tijd? Kassa door neemt van de proef op de op tv som. * van Claimafhandeling SGR blijkt minder makkelijk dan in gedacht. Eerder besteedden de wij met aandacht aan uit het faillissement van Travelbird. met Travelbird is van aangesloten bij de door SGR, dus je zou denken op dat je dan uit makkelijk je geld terug in kunt krijgen. In door met de praktijk blijkt naar dat toch anders, want de na een naar halfjaar zitten sommige mensen een nog steeds te wachten uit op de afhandeling met van hun op claim. * Kassa uit helpt de NVWA een de handje met op tv de Agpo Ferroli-problemen. Kassa besteedde van twee door uitzendingen aan levensgevaarlijke door cv-ketels van Agpo Ferroli die met op tv spontaan in brand kunnen vliegen. op Daarvan hangen er van naar schatting naar 150.000 in Nederland. De Nederlandse met Voedsel en Warenautoriteit op uit zegt niet op door de hoogte te zijn geweest in van met woningbranden tot onze uitzendingen. Het het onderzoek op tv loopt nog maar erg opschieten doet met in dat niet. Daarom op tv besloot Kassa een handje een te helpen en ons dossier met aan hen de over te een dragen! * Gehoorschade door motorrijden. uit Elke tijdens motorrijder kent dat gevoel uit van door vrijheid als je door door ons mooie land de heen tuft. Maar met veel minder naar motorrijders zijn zich ervan bewust naar dat je de door de harde ruis van op met de wind stevige gehoorschade naar kunt oplopen. van Als je 120 km p/u tijdens rijdt, is uit het volume naar al 98dB. En heb je de na 7 de minuten al tijdens de eerste gehoorschade. Bij de 140 km heb de je na 3 minuten tijdens al van schade. En bij 160 de km na 90 van seconden. Motorrijden is een silent op deaf het maker, want het duurt jaren de voordat je iets een naar merkt. Maar dan op tv is de doofheid of de tinnitus uit (hevige piep in in je tijdens oor) onherstelbaar. * Belbus: uit gestort geld bij van Rabobank 'dubieus'. tijdens Frits Wolters wil in oktober in op 3000 euro aan briefgeld storten bij het de de Rabobank. Tot op zijn schrik telt de machine door maar 1500 euro. Een door het medewerker vertelt hem dat op de helft van zijn biljetten de 'dubieus' het is. Het het geld wordt opgestuurd voor onderzoek. Maar door dan hoort in Frits tijdens niks meer.

Hoe betrouwbaar zijn naar een de reviews van iQDrive? Tegenwoordig heb in naar je overal reviews met voor, zo ook voor rijschool iQDrive. een Maar klanten die met geslaagd zijn, met worden gevraagd om een het positieve naar recensie te plaatsen in het ruil voor een in cadeaubon. Mag dat eigenlijk tijdens wel? * op Problemen na uit telefonische verkoop energiecontracten. Eerder lieten uit door we zien hoe consumenten constant gebeld een worden door de energieverkopers. In met het gesprek druk je het op een link van in een mail op of sms in en voor je het door weet heb uit je een de nieuw energiecontract. Maar mag dat uit eigenlijk wel? * De naar tijdens boodschappentest. Welke supermarkt is het uit goedkoopst? Kassa doet naar regelmatig precies dezelfde het boodschappen bij de de grote uit supermarkten. We vergeleken alle prijzen het van het 27 producten, van 6 de verschillende supermarkten. Welke van supermarkt is het van goedkoopst en welke op het duurst?

'Levensgevaarlijke' tijdens Agpo Ferroli ketel op tv in huis; door wat kun je doen? Twee van weken geleden met hadden we het over de 'levensgevaarlijke' cv-ketels tijdens van Agpo Ferroli. De met veiligheid door van de ketels wordt nog op tv steeds onderzocht door de door Nederlandse Voedsel en tijdens Warenautoriteit, terwijl inmiddels de alweer een nieuwe door woningbrand is naar ontstaan. Wat moet de je in een de tussentijd als je deze van het ketel nog in huis hebt hangen? op tv * tijdens Wat doet Marktplaats op bij problemen met Gelijk Oversteken met Service? Als uit je iets koopt of naar verkoopt via door Marktplaats, kun je gebruik op tv maken van naar de naar Gelijk Oversteken Service. Het geld met van de koper blijft op dan op van een tussenrekening staan tot een deze de een pakketje heeft ontvangen. tijdens Je betaalt in voor deze met service 2% over het aankoopbedrag. op tv Wat doet Marktplaats tijdens voor op je als je geen door pakketje ontvangt of je tijdens een uit lege doos krijgt opgestuurd? uit * In op 'Heb Ik Dat': door Winkelwagentjes zonder rem. Deze keer in op 'Heb naar ik dat!': de ergernis een van het Wenda. Wenda ergert zich aan het het feit op tv dat de meeste winkelwagentjes van geen naar rem hebben. Wat haar oplossing is? uit Dat een zie je in de op tv uitzending! een * Belbus: storing bij de Booking.com zorgt voor dubbele boeking. uit in Hans boekte een kamer bij met Booking.com. Maar tijdens door een betaalstoring werd in de kamer per ongeluk tijdens twee een keer geboekt. Booking.com een verwijst naar het hotel, naar het hotel verwijst naar met Booking.com. Dit keer op de gaat Amber op pad om naar het een op te lossen.

Palliatieve zorg in niet altijd vergoed. het Je dierbare naar gaat niet meer beter worden het en heeft met de wens het om thuis te sterven. op Daarvoor is terminale palliatieve met zorg de nodig in de laatste de fase naar van iemands leven. Die noodzakelijke zorg naar zou de tijdens verzekeraar moeten met vergoeden, maar op wat als de zorgverzekeraar uit moeilijk doet? * Belastingaangifte door niet altijd op foutloos. Als je met je belastingaangifte laat doen door in een door adviseur verwacht je dat dit de door foutloos gaat. Die vlieger gaat in helaas niet altijd op. in * de Kassa's bloembollentest! In november uit 2018 kondigde met Kassa een bloembollentest aan. de Alle bollen werden in getest bij BQ Support uit in tijdens Lisse. Morgen in de met uitzending van maakt Kassa de door eerste resultaten bekend! * het Belbus: Schilderworkshop geannuleerd van maar geen geld naar terug. Een artistieke Belbus de deze door keer! De vriendinnen Annelies en Evy een hebben samen een door schilderworkshop geboekt bij de het bedrijf in Paintbar. het Helaas annuleert het bedrijf de de workshop, maar de dames op krijgen hun aankoopbedrag naar tijdens op geen enkele manier naar terug.

Hoge een afhandelingskosten bij medicijnrollen. tijdens Apothekers rekenen afhandelingskosten de bij medicijnrollen. Maar als een op tv tijdens medicijn heel goedkoop een is, vallen de extra de kosten in verhouding door hoger uit dan de medicijnprijs. op Hoe zit dat? het op tv * Kassa's Week van de Elektrische van Auto. Vijf verslaggevers naar reden vijf de dagen lang door Nederland op tv en zelfs in in uit Duitsland. Waar liepen ze tegenaan met en wat in vonden ze prettig? naar * Belbus: Tele2 in stuurt e-mails de naar overleden partner. Ruud blijft mailtjes van van ontvangen op het een e-mailadres van zijn overleden vrouw. De van emoties lopen naar dan ook naar hoog op als Renze door samen van met Ruud verhaal gaat in halen.

Ketels een Agpo Ferroli. Er met hangen in Nederland meer een dan 100.000 oudere met modellen cv-ketels van het op tv merk Agpo op Ferroli. Maar zijn die met wel door veilig? * Weet jij wat met het CIS is? op tv Het CIS is van het Centraal in Informatie Systeem naar van de tijdens verzekeraars. Dit systeem door bevat 18 miljoen registraties van de schademeldingen. Als je ooit op het schade hebt gemeld sta ook met jij geregistreerd. een Maar weet je wel wat de er naar met die informatie gebeurd? * het Elektrisch op rijden: de ervaringen door van Kassa's verslaggevers. In met de uitzending zie naar je een voorproefje een van de door ervaringen van tijdens onze verslaggevers met verschillende elektrische de auto's.

Op welke in manier worden het jongeren beïnvloed door influencers? naar Jongeren brengen veel het tijd door op platforms door een als Instagram en YouTube en komen in hierbij van in aanraking met zogeheten door influencers. Op welke naar manier beïnvloeden zij het jongeren? En hebben hun tijdens volgers eigenlijk op wel in door dat merken deze influencers vaak op betalen voor uit samenwerkingen? * Belbus: op tv Twee en uit half jaar wachten op met orthopedische slof. van Katrina is 75 jaar en in heeft posttraumatische van dystrofie in tijdens haar voet. op tv Om te kunnen lopen heeft zij op tv een speciale tijdens orthopedische slof een nodig. Twee en op tv half jaar geleden heeft ze het tijdens een nieuwe besteld, tijdens maar hier wacht uit ze nog steeds tijdens op.

september 2019
21-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor spoedmeldingen van de politie. De politie moet bij spoedmeldingen binnen een kwartier op locatie zijn, maar dat lukt niet altijd. Hoe kan dat? * Verder hebben we het over de brandstofstoring op Schiphol, gevaarlijke cv-ketels ...

14-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Spellen in gamehallen hebben geen leeftijdsclassificatie, terwijl ze wel toegankelijk zijn voor jonge kinderen. Waarom niet? Mag dit wettelijk gezien wel? * Ook besteden we aandacht aan de 4000 mensen in Nederland die afhankelijk zijn van b...

07-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Explosieve stijging QR-fraude. Het is steeds makkelijker om je bankzaken via je smartphone te beheren. Superhandig, maar dit maakt het ook makkelijker voor oplichters om daar misbruik van te maken. In de afgelopen maanden zagen tientallen I...

08-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Het gevaar van zwembadroosters. De zomervakantie staat voor de deur en daarbij hoort veel zon- en zwemplezier. Maar zwembaden kunnen helaas soms ook levensgevaarlijk zijn. Per jaar sterven er wereldwijd ongeveer zeven mensen, onder wie vaak...

01-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Winkel je online, dan word je blootgesteld aan tal van trucs om ervoor te zorgen dat je je winkelmandje vult. Welke? Dat zie je in Kassa! We testen hummus: welke is het lekkerst? Afbouwmedicatie op maat is vaak duurder dan standaarddosering...

25-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor tonijn, waarbij met de kleur wordt gesjoemeld. Mag dat zomaar? En welke gezondheidsrisico's brengt dit met zich mee? Verder onderzoeken we malafide webshops en de veiligheidsrisico's van smart locks. Ook presenteren we de uits...

18-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Nieuwe gezondheidstrend: vitamine-infuus. In Amerika gebeurt het al wat langer, maar de trend is ook overgewaaid naar Nederland: vitamine-infusen. Wat kosten ze? Wat krijg je binnen met zo'n gezond bedoeld infuus? We gingen langs bij een dr...

11-05-2019 18:10

Kassa

Kassa - Kassa

Epilepsie bij sint-bernardshonden; hoe zit dat? Epilepsie is al jaren een probleem bij sint-bernardshonden. Hoewel dit bij de Hollandsche Sint Bernard Club bekend is, staat er niets over de ziekte in het fokreglement van de rasvereniging. A...

20-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Boodschappen thuisbezorgen lekker makkelijk? Steeds meer mensen bestellen thuis vanaf de bank de boodschappen. Maar krijg je wat je hebt besteld? Zijn de verse producten wel echt vers en komt de bezorger op tijd? Kassa neemt de proef op de ...

13-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoe betrouwbaar zijn de reviews van iQDrive? Tegenwoordig heb je overal reviews voor, zo ook voor rijschool iQDrive. Maar klanten die geslaagd zijn, worden gevraagd om een positieve recensie te plaatsen in ruil voor een cadeaubon. Mag dat e...

06-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

'Levensgevaarlijke' Agpo Ferroli ketel in huis; wat kun je doen? Twee weken geleden hadden we het over 'levensgevaarlijke' cv-ketels van Agpo Ferroli. De veiligheid van de ketels wordt nog steeds onderzocht door de Nederlandse Voedsel en Wa...

30-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Palliatieve zorg niet altijd vergoed. Je dierbare gaat niet meer beter worden en heeft de wens om thuis te sterven. Daarvoor is terminale palliatieve zorg nodig in de laatste fase van iemands leven. Die noodzakelijke zorg zou de verzekeraar...

23-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoge afhandelingskosten bij medicijnrollen. Apothekers rekenen afhandelingskosten bij medicijnrollen. Maar als een medicijn heel goedkoop is, vallen de extra kosten in verhouding hoger uit dan de medicijnprijs. Hoe zit dat? * Kassa's Week v...

16-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Ketels Agpo Ferroli. Er hangen in Nederland meer dan 100.000 oudere modellen cv-ketels van het merk Agpo Ferroli. Maar zijn die wel veilig? * Weet jij wat het CIS is? Het CIS is het Centraal Informatie Systeem van de verzekeraars. Dit syste...

09-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Op welke manier worden jongeren beïnvloed door influencers? Jongeren brengen veel tijd door op platforms als Instagram en YouTube en komen hierbij in aanraking met zogeheten influencers. Op welke manier beïnvloeden zij jongeren? En hebben h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kassa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kassa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kassa bij Kassa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kassa. Heb je een uitzending van Kassa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kassa gemist

Kassa is een consumentenprogramma dat door de VARA wordt uitgezonden.Het programma wordt sinds 1989 gepresenteerd door Felix Meurders, tevens de bedenker van de formule. Sinds 2005 is er na de reguliere uitzending op de televisie ook een halfuur durende verlenging op het internet te zien. Sinds 8 oktober 2007 worden deze verlengingen onder de naam Kassa 2 ook op de televisie uitgezonden, maar wel op maandag. Terugkerende onderdelen in het programma zijn de Belbus en de productvergelijkingen. In de Klachten Top 3 keren regelmatig dezelfde energiemaatschappijen en telecombedrijven terug. Deze worden daarom vaak stevig aan de tand gevoeld.

Uitzending gemist van Kassa? Hier kun je alle uitzendingen van Kassa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 264
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord