Programma gemist?

Terug op tv van weggeweest en momenteel razend naar populair bij zowel met jong in als oud: de platenspeler. op We testen in zes kofferplatenspelers. * Wie op tv te veel geld de op zijn rekening heeft het staan, op raakt zijn recht van op huurtoeslag door definitief kwijt. Maar ook tijdens de fiscus blijkt met weleens een door foutje te maken. * het Game Mania en op tv webshops verkopen in ongeschikte 16+-spellen aan jonge met kinderen. * In de naar Belbus: Schipholtickets.com een betaalt ticket overleden Laura uit niet naar terug.

Opdringerige uit energieverkopers die mensen op tv telefonisch overhalen op tv over te stappen. door * Door problemen bij de Thomas Cook het en Neckermann Reizen staan deze week in ineens de uit vakanties van de tienduizenden Nederlanders op de tocht. tijdens * Aandacht de voor 'greenwashing' in de op tv kledingindustrie. * het Livebots en chatbots rukken naar op, in maar zijn naar soms best irritant. * het De Belbus gaat op van pad om een Duitse op aircofabrikant zich in aan de fabrieksgarantie het te laten van houden.

Aandacht voor in spoedmeldingen in van de politie. De politie met moet bij spoedmeldingen uit binnen een kwartier in op locatie naar zijn, maar de dat lukt niet altijd. Hoe kan van dat? * met Verder hebben we het uit over met de brandstofstoring op Schiphol, tijdens gevaarlijke cv-ketels en naar over de problemen naar rondom van hulpmiddelen en verhuizen naar in een andere een gemeente.

Spellen in gamehallen het hebben van geen leeftijdsclassificatie, tijdens terwijl ze wel toegankelijk in zijn voor de jonge kinderen. Waarom niet? Mag met dit wettelijk gezien de wel? * Ook besteden tijdens in we aandacht aan de 4000 mensen een in Nederland die in afhankelijk naar zijn van beademingsapparatuur waaraan hoge de stroomkosten vast tijdens zitten. Wie van draait op op tv voor deze kosten? * Daarnaast kijken tijdens we de naar internetoplichting middels nepwebsites op van klantenservices, gaan de we het in op de negatieve naar spaarrente en belichten op we een breekbaar reparatiebeleid in van de een Belbus.

Explosieve tijdens stijging QR-fraude. Het door is steeds makkelijker tijdens om je bankzaken via in je smartphone te beheren. naar een Superhandig, maar dit maakt van het ook makkelijker voor naar oplichters om in daar misbruik van te maken. in uit In de afgelopen maanden zagen tientallen tijdens in ING-klanten hun geld verdwijnen het nadat zij slachtoffer werden door van QR-fraude, waarbij een het oplichter ongemerkt toegang naar krijgt tot je in met bankrekening. Maar wat als de bank een vervolgens alle verantwoordelijkheid het afwijst en je met met in een lege rekening op achterblijft? * Compensatie het voor gedupeerde klanten tijdens overlijdensrisicoverzekering. Kassa besteedde meerdere keren door op aandacht aan een belangrijke Kifid-uitspraak van in tijdens vorige zomer waarbij een klant van werd gecompenseerd, omdat de zijn adviseur hem niet op had geïnformeerd het over uit de mogelijkheid om zijn een overlijdensrisicopolis over te naar sluiten tegen een lagere premie. tijdens met In navolging van deze uit uitspraak besloten veel door Kassa-kijkers om het ook naar het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening de met (Kifid) te stappen. het Er is goed nieuws met voor wie op het een compensatie hoopt, want de het in klachteninstituut besloot deze uit week dat weer een op fikse compensatie uit te op tv keren de aan een gedupeerde klant. * Zwemmen op tv in buitenwater: hoe door is het tijdens gesteld met een de waterkwaliteit? In naar de zomer is op tv buiten zwemmen natuurlijk ideaal voor naar verkoeling, vooral het met de de vele hittegolven van de afgelopen op tv periode. door Het is dan tijdens ook niet op tv zo gek dat de steeds meer mensen zwemmen in niet-officieel de zwemwater, naar zoals grachten, naar sloten en vaarten. Maar is dat een wel van goed voor je? uit Kassa zoekt door het voor je uit. * in Renze helpt Larrisa in door een de Belbus. In de eerste tijdens Belbus met van dit seizoen, die uit nu wordt rondgereden door tijdens Renze met Klamer, spreken we Larrisa over op tv haar op problemen bij BH-support. Voor van veel mensen de is een bikini tijdens uitzoeken voorpret voor de door zomer, maar in bij Larrisa zat dit onlangs de wel anders. met Kassa schiet te een hulp.

Het tijdens gevaar van zwembadroosters. De zomervakantie de staat op voor de deur en een daarbij hoort veel door zon- en zwemplezier. de Maar zwembaden het kunnen helaas soms ook een levensgevaarlijk zijn. Per jaar op door sterven er wereldwijd ongeveer tijdens zeven mensen, onder wie uit vaak de kinderen, doordat zij door onder water worden vastgezogen aan de onveilige waterafzuigsystemen. tijdens Een nachtmerrie tijdens voor iedere ouder. Hoe uit kan dit worden voorkomen en door vooral naar ook: wat moet je doen uit als dit tóch in gebeurt? de * Problemen uit bij auto huren op in het buitenland. Om op tv tijdens een uit vliegvakantie ieder moment het van de dag mobiel te zijn, een maken veel Nederlanders van uit in het buitenland gebruik tijdens van een door huurauto. Helaas pakt met dit niet voor iedereen goed uit. van Op het de vliegveld onder een druk worden gezet om een op op tv extra verzekering af te in sluiten, onvriendelijk tijdens personeel en onterechte afschrijvingen van op de creditcard op zijn veelvoorkomende de problemen. En dat terwijl de uit grootste autoverhuurbedrijven het beterschap hebben beloofd aan tijdens de met Europese Commissie. Hoe zit uit dat? * Test: Welk badmintonsetje op tv kun tijdens je het beste meenemen met op vakantie? Nog de even en we vertrekken met op weer massaal naar de camping. En met natuurlijk op is het leuk om daar op tv dan gezellig een tijdens in potje te badmintonnen. Maar welk een racket moet het je dan hebben? Kassa zoekt tijdens het een voor je uit in de het badmintonsetjestest. * Beschadigd tijdens chalet naar in zomerse door Belbus. Amber gaat op de camping van op bezoek op tv bij Ben en Ineke, de die al ruim in een jaar de proberen schade aan een hun chalet hersteld te een krijgen. Importeur Griftdijk in doet al de die van tijd belofte na belofte, uit maar daar komt, zelfs na in van bemiddeling van de rechtsbijstand, niets de van een terecht.

Winkel je tijdens online, dan de word je een blootgesteld aan tal van trucs tijdens om ervoor te van zorgen dat tijdens je je winkelmandje in vult. Welke? Dat een zie je een in Kassa! We testen de hummus: welke is het door lekkerst? Afbouwmedicatie het op maat is een vaak duurder dan de standaarddoseringen die door de verzekeraars op naar worden vergoed. In de op tv Belbus het verhaal van Yordi. door naar En, wie wint het Kassa's Schijtlijster Trofee?

Aandacht naar voor tonijn, waarbij met op tv de kleur wordt met gesjoemeld. Mag op dat zomaar? een En welke gezondheidsrisico's naar brengt dit met zich met mee? Verder onderzoeken op we malafide webshops op tv en de veiligheidsrisico's op tv van smart locks. Ook met presenteren we de de uitslag van onze hummustest. uit In de Belbus in is er aandacht door voor onterechte kosten met door bij een overbodig naar rijvaardigheidsonderzoek.

Nieuwe in gezondheidstrend: vitamine-infuus. In uit Amerika gebeurt naar het al wat langer, het maar de trend is van ook uit overgewaaid naar Nederland: vitamine-infusen. Wat op kosten op tv ze? Wat krijg je binnen met door zo'n gezond bedoeld tijdens de infuus? We gingen uit langs bij een drietal door cosmetische klinieken, waar naar artsen de door behandeling uitvoeren, voor de een informatiegesprek. * Overlijdensrisicoverzekering: de uit aanhouder wint. Wie van een overlijdensrisicoverzekering heeft tijdens en gedurende een de looptijd van tijdens zijn product niet is geïnformeerd met over in premiedalingen en de mogelijkheid om met te besparen door tijdens tijdens over te stappen, uit kan gebruikmaken van de naar voorbeeldbrief op onze de website, om premie terug te een vragen een aan zijn financieel met adviseur. Maar dat gaat met niet zonder slag of naar stoot, blijkt uit van reacties naar die bij tijdens Kassa binnenstromen. Gelukkig is op tv er ook goed nieuws. het Want wat door blijkt: de op tv aanhouder wint. * Schijtlijster Trofee: door de stembus tijdens gaat open. De afgelopen met maanden konden door kijkers massaal stemmen op bedrijven in die niet in op camera wilden tijdens reageren of de in de studio een aan tafel uit wilden schuiven. Er is van een top 5 op tv uitgekomen waar van je vanaf morgenavond in op kunt stemmen. De winnaar overhandigen naar de we in de onze uitzending door van 1 juni tijdens de prestigieuze Schijtlijster Trofee! het * Gestolen identiteit een in in de Belbus. Renée naar is slachtoffer geworden een van identiteitsfraude. Met een op kopie in van haar paspoort zijn een verschillende telefoonabonnementen van afgesloten, waaronder een abonnement bij uit T-Mobile. Zij op schakelen incassobureau Direct Pay uit in om bijna 800 het in euro bij Renée te innen. Maar de Renée heeft dit in abonnement nooit afgesloten op en de kan dat ook bewijzen. de * naar Uitslag Kassa's tulpenbollentest. Eind maart het kon de je in Kassa zien welke narcissenbollen door in het mooist zijn. Zaterdag de uitslag in van de de meestverkochte bol naar in Nederland: de uit tulp.

Epilepsie bij sint-bernardshonden; het het hoe zit dat? door Epilepsie is al jaren een probleem op bij sint-bernardshonden. Hoewel een op dit bij de door Hollandsche Sint Bernard Club bekend is, de staat er niets een de over de ziekte uit in het fokreglement de van de rasvereniging. Aangesloten fokkers het blijken zich in de de praktijk niet uit te een houden aan het advies van van deskundige Paul met Mandigers. * Hoe met kun je zo van duurzaam mogelijk koken? In in de studio een gaat Pierre Wind koken. Hij tijdens uit geeft tips hoe je zo duurzaam naar mogelijk op tv eten kunt maken en dat het het ook nog in leuk uit blijft voor je van portemonnee. * Wachtmuziek met tijdens het bellen: door irritant of effectief? het Iedereen kent het wel: van irritante wachtmuziekjes aan de van telefoon. Maar waarom uit doen bedrijven dat door op tv eigenlijk?

Boodschappen naar thuisbezorgen lekker makkelijk? Steeds meer tijdens mensen in bestellen thuis tijdens vanaf de bank de boodschappen. de Maar krijg je wat de een je hebt besteld? Zijn in de verse producten door wel echt vers en komt met de de bezorger op tijd? op Kassa neemt tijdens de proef op de som. door * Claimafhandeling SGR blijkt in het minder makkelijk dan gedacht. Eerder besteedden uit op tv wij aandacht aan het faillissement naar van op tv Travelbird. Travelbird is aangesloten bij de in SGR, tijdens dus je zou denken dat met op tv je dan makkelijk je met geld terug uit kunt krijgen. In de praktijk blijkt uit dat toch van anders, want na een in op tv halfjaar zitten sommige mensen nog in steeds te op tv wachten op naar de afhandeling van hun claim. * de Kassa helpt de het op tv NVWA een handje met de de Agpo het Ferroli-problemen. Kassa besteedde twee naar uitzendingen aan levensgevaarlijke door cv-ketels van Agpo Ferroli door die naar spontaan in brand kunnen vliegen. Daarvan in hangen er met naar het schatting 150.000 in Nederland. De een Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit op zegt niet op in de hoogte in te zijn geweest van tijdens tijdens woningbranden tot onze door uitzendingen. Het onderzoek loopt nog maar uit tijdens erg opschieten doet een dat niet. Daarom besloot Kassa een een in handje te helpen en ons dossier naar aan door hen over te dragen! * op Gehoorschade door motorrijden. op tv Elke motorrijder kent een dat gevoel van van met vrijheid als je door ons naar mooie land heen met tuft. in Maar veel minder motorrijders zijn de zich ervan met bewust dat je door de tijdens in harde ruis van de uit wind stevige gehoorschade kunt oplopen. van Als je 120 tijdens het km p/u rijdt, is het van volume al 98dB. uit En tijdens heb je na 7 minuten naar al de eerste gehoorschade. met Bij 140 tijdens km heb met je na 3 minuten tijdens al schade. En bij de 160 uit km na de 90 seconden. Motorrijden is een silent de deaf maker, want het het door duurt jaren voordat je uit iets merkt. Maar op dan is de tijdens doofheid of uit de tinnitus (hevige naar piep in uit je oor) onherstelbaar. * op Belbus: gestort geld bij in Rabobank 'dubieus'. Frits door Wolters wil in tijdens oktober met 3000 euro aan op briefgeld storten bij tijdens de Rabobank. Tot zijn schrik telt de de machine maar op tv 1500 op euro. Een medewerker tijdens vertelt hem dat de helft naar van van zijn biljetten 'dubieus' is. Het naar geld wordt op opgestuurd voor naar onderzoek. Maar met dan hoort Frits niks tijdens meer.

Hoe de betrouwbaar zijn de reviews van een iQDrive? de Tegenwoordig heb je het overal reviews de voor, zo ook voor uit rijschool iQDrive. Maar klanten die een geslaagd zijn, naar worden tijdens gevraagd om een positieve een recensie te met plaatsen in ruil in voor een cadeaubon. in Mag dat eigenlijk wel? uit * Problemen na telefonische verkoop door energiecontracten. Eerder lieten de we van zien hoe consumenten constant op tv gebeld worden door de energieverkopers. In het gesprek uit tijdens druk je op een een link in een mail of naar van sms en voor je het uit weet heb je uit een nieuw energiecontract. naar Maar mag dat eigenlijk tijdens wel? * De het de boodschappentest. Welke supermarkt is het op goedkoopst? Kassa naar doet regelmatig precies op tv dezelfde boodschappen bij de grote in supermarkten. We vergeleken uit alle prijzen het van 27 producten, op tv van naar 6 verschillende supermarkten. Welke supermarkt in is het goedkoopst een en tijdens welke het duurst?

'Levensgevaarlijke' met Agpo Ferroli tijdens ketel in huis; wat kun je met doen? Twee in weken geleden in hadden we naar het over 'levensgevaarlijke' cv-ketels van van Agpo door Ferroli. De veiligheid van de op ketels wordt nog steeds tijdens onderzocht door de tijdens van Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit, in terwijl inmiddels alweer van een nieuwe woningbrand is naar ontstaan. Wat moet je tijdens in de tussentijd door als je op tv deze van ketel nog in op huis hebt hangen? * Wat doet uit Marktplaats bij problemen met met Gelijk Oversteken van Service? Als uit je met iets koopt of verkoopt via een Marktplaats, kun je gebruik de maken van het de Gelijk Oversteken Service. het van Het geld van de de koper blijft dan op een tijdens door tussenrekening staan tot deze met een pakketje heeft de ontvangen. Je betaalt voor deze door service 2% over op tv op tv het aankoopbedrag. Wat doet Marktplaats een voor je als door je naar geen pakketje ontvangt met of je een op tv lege doos krijgt opgestuurd? tijdens * In 'Heb een Ik Dat': Winkelwagentjes zonder rem. door van Deze keer in 'Heb een ik dat!': de met ergernis van Wenda. Wenda op ergert het zich aan het naar feit dat de meeste winkelwagentjes in geen naar rem hebben. Wat door haar oplossing is? Dat zie je het in de uitzending! een een * Belbus: storing bij een Booking.com zorgt voor het dubbele boeking. met Hans boekte een kamer bij van Booking.com. tijdens Maar door een betaalstoring werd de op kamer tijdens per ongeluk twee keer geboekt. in Booking.com verwijst tijdens naar het het hotel, het in hotel verwijst naar op tv Booking.com. Dit keer op gaat Amber op de pad om het op tijdens te lossen.

Palliatieve met zorg niet altijd door vergoed. Je dierbare gaat een niet meer beter met worden en heeft de naar wens om naar thuis te op tv sterven. Daarvoor is een terminale palliatieve zorg nodig in van de laatste fase een van in iemands leven. tijdens Die noodzakelijke zorg zou de verzekeraar uit moeten vergoeden, de maar wat als de een zorgverzekeraar moeilijk doet? van * Belastingaangifte met niet altijd foutloos. Als op tv je een je belastingaangifte laat doen door het het een adviseur verwacht je dat dit op de foutloos gaat. Die vlieger gaat van helaas niet altijd op op. * Kassa's van bloembollentest! op In november 2018 het kondigde Kassa een bloembollentest aan. door Alle bollen werden in getest bij BQ van Support in in Lisse. Morgen uit in de uitzending op tv maakt Kassa de van eerste resultaten bekend! op tv * Belbus: Schilderworkshop geannuleerd met maar geen geld terug. naar Een op tv artistieke Belbus deze keer! De met vriendinnen Annelies en naar Evy naar hebben samen een schilderworkshop geboekt een bij het bedrijf op tv Paintbar. tijdens Helaas annuleert het bedrijf op de workshop, maar de dames van krijgen hun aankoopbedrag in op geen enkele uit tijdens manier terug.

Hoge afhandelingskosten bij uit het medicijnrollen. Apothekers rekenen afhandelingskosten bij een medicijnrollen. Maar als een uit medicijn naar heel goedkoop is, vallen het de op tv extra kosten in door verhouding hoger uit naar dan de medicijnprijs. Hoe de zit dat? * Kassa's Week met van naar de Elektrische Auto. Vijf naar verslaggevers de reden vijf dagen lang in door Nederland en zelfs in de Duitsland. Waar liepen op ze op tegenaan en het wat vonden ze prettig? * de Belbus: Tele2 op tv stuurt e-mails naar overleden partner. op tv Ruud naar blijft mailtjes ontvangen op het door e-mailadres de van zijn overleden van vrouw. De emoties lopen dan in ook hoog op in als Renze samen op tv met tijdens Ruud verhaal gaat op halen.

september 2021
05-10-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Terug van weggeweest en momenteel razend populair bij zowel jong als oud: de platenspeler. We testen zes kofferplatenspelers. * Wie te veel geld op zijn rekening heeft staan, raakt zijn recht op huurtoeslag definitief kwijt. Maar ook de fis...

28-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Opdringerige energieverkopers die mensen telefonisch overhalen over te stappen. * Door problemen bij Thomas Cook en Neckermann Reizen staan deze week ineens de vakanties van tienduizenden Nederlanders op de tocht. * Aandacht voor 'greenwash...

21-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor spoedmeldingen van de politie. De politie moet bij spoedmeldingen binnen een kwartier op locatie zijn, maar dat lukt niet altijd. Hoe kan dat? * Verder hebben we het over de brandstofstoring op Schiphol, gevaarlijke cv-ketels ...

14-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Spellen in gamehallen hebben geen leeftijdsclassificatie, terwijl ze wel toegankelijk zijn voor jonge kinderen. Waarom niet? Mag dit wettelijk gezien wel? * Ook besteden we aandacht aan de 4000 mensen in Nederland die afhankelijk zijn van b...

07-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Explosieve stijging QR-fraude. Het is steeds makkelijker om je bankzaken via je smartphone te beheren. Superhandig, maar dit maakt het ook makkelijker voor oplichters om daar misbruik van te maken. In de afgelopen maanden zagen tientallen I...

08-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Het gevaar van zwembadroosters. De zomervakantie staat voor de deur en daarbij hoort veel zon- en zwemplezier. Maar zwembaden kunnen helaas soms ook levensgevaarlijk zijn. Per jaar sterven er wereldwijd ongeveer zeven mensen, onder wie vaak...

01-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Winkel je online, dan word je blootgesteld aan tal van trucs om ervoor te zorgen dat je je winkelmandje vult. Welke? Dat zie je in Kassa! We testen hummus: welke is het lekkerst? Afbouwmedicatie op maat is vaak duurder dan standaarddosering...

25-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor tonijn, waarbij met de kleur wordt gesjoemeld. Mag dat zomaar? En welke gezondheidsrisico's brengt dit met zich mee? Verder onderzoeken we malafide webshops en de veiligheidsrisico's van smart locks. Ook presenteren we de uits...

18-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Nieuwe gezondheidstrend: vitamine-infuus. In Amerika gebeurt het al wat langer, maar de trend is ook overgewaaid naar Nederland: vitamine-infusen. Wat kosten ze? Wat krijg je binnen met zo'n gezond bedoeld infuus? We gingen langs bij een dr...

11-05-2019 18:10

Kassa

Kassa - Kassa

Epilepsie bij sint-bernardshonden; hoe zit dat? Epilepsie is al jaren een probleem bij sint-bernardshonden. Hoewel dit bij de Hollandsche Sint Bernard Club bekend is, staat er niets over de ziekte in het fokreglement van de rasvereniging. A...

20-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Boodschappen thuisbezorgen lekker makkelijk? Steeds meer mensen bestellen thuis vanaf de bank de boodschappen. Maar krijg je wat je hebt besteld? Zijn de verse producten wel echt vers en komt de bezorger op tijd? Kassa neemt de proef op de ...

13-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoe betrouwbaar zijn de reviews van iQDrive? Tegenwoordig heb je overal reviews voor, zo ook voor rijschool iQDrive. Maar klanten die geslaagd zijn, worden gevraagd om een positieve recensie te plaatsen in ruil voor een cadeaubon. Mag dat e...

06-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

'Levensgevaarlijke' Agpo Ferroli ketel in huis; wat kun je doen? Twee weken geleden hadden we het over 'levensgevaarlijke' cv-ketels van Agpo Ferroli. De veiligheid van de ketels wordt nog steeds onderzocht door de Nederlandse Voedsel en Wa...

30-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Palliatieve zorg niet altijd vergoed. Je dierbare gaat niet meer beter worden en heeft de wens om thuis te sterven. Daarvoor is terminale palliatieve zorg nodig in de laatste fase van iemands leven. Die noodzakelijke zorg zou de verzekeraar...

23-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoge afhandelingskosten bij medicijnrollen. Apothekers rekenen afhandelingskosten bij medicijnrollen. Maar als een medicijn heel goedkoop is, vallen de extra kosten in verhouding hoger uit dan de medicijnprijs. Hoe zit dat? * Kassa's Week v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kassa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kassa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kassa bij Kassa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kassa. Heb je een uitzending van Kassa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kassa gemist

Kassa is een consumentenprogramma dat door de VARA wordt uitgezonden.Het programma wordt sinds 1989 gepresenteerd door Felix Meurders, tevens de bedenker van de formule. Sinds 2005 is er na de reguliere uitzending op de televisie ook een halfuur durende verlenging op het internet te zien. Sinds 8 oktober 2007 worden deze verlengingen onder de naam Kassa 2 ook op de televisie uitgezonden, maar wel op maandag. Terugkerende onderdelen in het programma zijn de Belbus en de productvergelijkingen. In de Klachten Top 3 keren regelmatig dezelfde energiemaatschappijen en telecombedrijven terug. Deze worden daarom vaak stevig aan de tand gevoeld.

Uitzending gemist van Kassa? Hier kun je alle uitzendingen van Kassa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!