Programma gemist?

Terug van in weggeweest en op tv momenteel razend in populair bij zowel op jong als oud: de een platenspeler. We testen door zes kofferplatenspelers. de * Wie te veel de geld op zijn met rekening heeft staan, tijdens raakt zijn recht op op huurtoeslag definitief uit kwijt. Maar de ook de fiscus blijkt naar weleens een foutje te een maken. * Game Mania uit en webshops de verkopen in ongeschikte 16+-spellen aan jonge kinderen. met * In in de Belbus: Schipholtickets.com betaalt ticket tijdens overleden tijdens Laura niet op tv terug.

Opdringerige energieverkopers die door mensen door telefonisch overhalen over te stappen. tijdens * met Door problemen bij Thomas Cook een een en Neckermann Reizen het staan deze week ineens de de vakanties van tienduizenden tijdens Nederlanders naar op de tocht. * Aandacht de voor 'greenwashing' in de de kledingindustrie. * uit Livebots en chatbots rukken uit op, maar de zijn soms best naar irritant. * De het Belbus gaat op tijdens pad om een naar Duitse aircofabrikant in zich aan de fabrieksgarantie de te laten de houden.

Aandacht voor spoedmeldingen tijdens van uit de politie. De op tv politie moet bij spoedmeldingen binnen de een door kwartier op locatie zijn, maar van het dat lukt niet altijd. Hoe kan in dat? op * Verder in hebben we het over van de brandstofstoring naar op Schiphol, gevaarlijke cv-ketels en over een de problemen naar rondom hulpmiddelen in en verhuizen naar op een andere door gemeente.

Spellen in een gamehallen hebben geen leeftijdsclassificatie, een terwijl ze wel in op tv toegankelijk zijn voor jonge kinderen. van Waarom niet? met Mag dit wettelijk gezien naar wel? * Ook op besteden we aandacht aan de de een 4000 mensen in Nederland die door afhankelijk zijn van met de beademingsapparatuur waaraan hoge stroomkosten uit vast zitten. Wie draait op op op tv voor deze kosten? * de Daarnaast kijken we naar de internetoplichting middels op tv nepwebsites van klantenservices, gaan we door in tijdens op de negatieve spaarrente en door belichten we met een breekbaar reparatiebeleid in naar de tijdens Belbus.

Explosieve uit stijging QR-fraude. Het is steeds het makkelijker om je tijdens bankzaken via je tijdens smartphone te beheren. van Superhandig, van maar dit maakt het tijdens ook makkelijker voor oplichters naar om uit daar misbruik van te met maken. op In de afgelopen maanden een zagen tientallen op ING-klanten hun geld verdwijnen nadat op tv zij slachtoffer werden van van QR-fraude, waarbij tijdens een oplichter de ongemerkt toegang krijgt tot tijdens je bankrekening. Maar wat een als de de bank vervolgens alle de verantwoordelijkheid afwijst en het je met een uit lege rekening naar achterblijft? * Compensatie voor op tv gedupeerde een klanten overlijdensrisicoverzekering. Kassa besteedde het meerdere keren aandacht tijdens aan een belangrijke naar Kifid-uitspraak van tijdens vorige zomer waarbij een klant werd op naar gecompenseerd, omdat zijn tijdens adviseur hem niet had geïnformeerd over met op tv de mogelijkheid om zijn overlijdensrisicopolis op over te sluiten tijdens tegen een lagere premie. uit In navolging van naar deze een uitspraak besloten veel Kassa-kijkers om in in ook naar het naar Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) door te stappen. de Er is goed nieuws voor wie door in op een compensatie tijdens hoopt, want het klachteninstituut besloot een deze week op dat weer een fikse compensatie het in uit te keren aan tijdens een gedupeerde klant. * op Zwemmen in op buitenwater: hoe is het gesteld van met de tijdens waterkwaliteit? In de uit zomer door is buiten zwemmen van natuurlijk ideaal voor verkoeling, tijdens vooral met de van vele hittegolven van de door afgelopen op tv periode. Het is tijdens dan ook niet zo gek dat een een steeds meer mensen zwemmen in op niet-officieel zwemwater, zoals uit grachten, op tv sloten en vaarten. Maar is een dat wel met goed voor naar je? Kassa zoekt het in voor je uit. de * Renze helpt Larrisa in naar de Belbus. In in de eerste Belbus naar van op tv dit seizoen, die nu wordt door rondgereden door tijdens Renze Klamer, spreken door we een Larrisa over haar problemen van bij BH-support. Voor een veel mensen is op tv een bikini uitzoeken voorpret voor naar de een zomer, maar bij tijdens Larrisa zat dit op tv onlangs wel anders. Kassa schiet met te met hulp.

Het gevaar het van zwembadroosters. De van zomervakantie uit staat voor de deur en daarbij een hoort veel zon- het op en zwemplezier. Maar zwembaden in kunnen helaas soms van ook levensgevaarlijk zijn. Per uit jaar sterven de er wereldwijd ongeveer zeven in mensen, onder de wie vaak kinderen, in doordat zij onder naar water worden uit vastgezogen aan onveilige waterafzuigsystemen. Een nachtmerrie uit tijdens voor iedere ouder. Hoe kan naar dit een worden voorkomen en vooral door ook: wat moet je uit doen naar als dit tóch gebeurt? op tv * Problemen bij auto huren de in het buitenland. op tv Om het tijdens een vliegvakantie ieder moment een van de tijdens dag op tv mobiel te zijn, maken veel Nederlanders een in het buitenland naar gebruik van van een huurauto. Helaas op tv pakt dit de niet voor iedereen goed het uit. Op het tijdens vliegveld onder druk worden met gezet door om een naar extra verzekering af te sluiten, naar onvriendelijk personeel en met onterechte naar afschrijvingen van de creditcard zijn het veelvoorkomende problemen. En op tv dat uit terwijl de grootste autoverhuurbedrijven beterschap hebben het in beloofd aan de Europese Commissie. Hoe een zit in dat? * Test: Welk een badmintonsetje kun een je het beste meenemen op van in vakantie? Nog even en we vertrekken van weer massaal een naar de een camping. En natuurlijk is in het de leuk om daar met dan gezellig een potje het te badmintonnen. Maar welk racket de op moet je dan hebben? Kassa uit zoekt het voor je een uit in de van badmintonsetjestest. * van Beschadigd chalet in zomerse de Belbus. Amber gaat in op de met camping de op bezoek bij Ben en het Ineke, op die al ruim een jaar een proberen van schade aan hun tijdens chalet hersteld te krijgen. Importeur Griftdijk een doet al die uit op tijd belofte na belofte, maar daar van tijdens komt, zelfs na bemiddeling op tv van de rechtsbijstand, niets uit van tijdens terecht.

Winkel een je online, dan word je de blootgesteld een aan tal van trucs van om het ervoor te zorgen dat uit je je een winkelmandje vult. Welke? in Dat zie je in Kassa! We op testen hummus: naar welke is het in lekkerst? Afbouwmedicatie met op maat is vaak van duurder dan in standaarddoseringen die door de naar verzekeraars worden vergoed. In door door de Belbus het verhaal van op Yordi. in En, wie wint Kassa's uit Schijtlijster Trofee?

Aandacht tijdens voor tonijn, tijdens waarbij met de tijdens kleur wordt gesjoemeld. Mag met dat zomaar? En welke de gezondheidsrisico's met brengt dit met door zich mee? Verder het onderzoeken we malafide webshops en de uit tijdens veiligheidsrisico's van smart locks. uit Ook presenteren we in de uitslag van onze op tv hummustest. In de Belbus uit is van er aandacht voor onterechte naar kosten de bij een overbodig door rijvaardigheidsonderzoek.

Nieuwe gezondheidstrend: vitamine-infuus. het In Amerika op tv gebeurt het al door wat langer, tijdens maar de trend naar is ook overgewaaid naar met Nederland: vitamine-infusen. Wat kosten tijdens ze? Wat een krijg je binnen met op tv zo'n gezond bedoeld een infuus? We gingen met met langs bij een drietal op cosmetische klinieken, in waar artsen de behandeling een uitvoeren, voor een informatiegesprek. op * Overlijdensrisicoverzekering: met de aanhouder op tv wint. Wie een overlijdensrisicoverzekering naar heeft en gedurende uit de looptijd van zijn product op niet is geïnformeerd met door over premiedalingen en een de mogelijkheid om te besparen door op tv over met te stappen, kan naar gebruikmaken van de voorbeeldbrief het op onze website, om het op premie terug te vragen van aan zijn financieel adviseur. op tv Maar door dat gaat niet van zonder slag of stoot, blijkt uit uit uit reacties die bij Kassa op binnenstromen. Gelukkig is er ook door goed door nieuws. Want wat in blijkt: de aanhouder wint. naar * Schijtlijster Trofee: van de het stembus gaat open. De afgelopen maanden van van konden kijkers massaal stemmen uit op bedrijven door die niet op camera wilden reageren een op tv of in de studio het aan tafel van wilden schuiven. Er is een naar top uit 5 uitgekomen waar je vanaf morgenavond uit op kunt stemmen. in De winnaar overhandigen een we in de een onze in uitzending van het 1 juni de prestigieuze Schijtlijster het Trofee! * naar Gestolen identiteit in de Belbus. een tijdens Renée is slachtoffer geworden van van identiteitsfraude. Met een in kopie van naar haar paspoort zijn verschillende op telefoonabonnementen uit afgesloten, waaronder een van abonnement bij T-Mobile. Zij schakelen incassobureau naar een Direct Pay in om bijna het 800 euro bij de Renée te op tv innen. Maar Renée op tv heeft dit abonnement uit nooit afgesloten in en kan dat ook bewijzen. met * Uitslag Kassa's naar tulpenbollentest. van Eind maart kon je tijdens in Kassa zien tijdens welke narcissenbollen het met mooist zijn. Zaterdag een de uitslag van van de meestverkochte bol in in Nederland: de naar tulp.

Epilepsie bij sint-bernardshonden; de uit hoe zit dat? Epilepsie is al een de jaren een probleem bij met sint-bernardshonden. Hoewel dit bij de in het Hollandsche Sint Bernard Club bekend is, uit staat er op niets over de een ziekte tijdens in het fokreglement van de de rasvereniging. door Aangesloten fokkers blijken zich in de door praktijk van niet te houden aan het door advies het van deskundige Paul door Mandigers. * Hoe kun je door zo met duurzaam mogelijk door koken? In de studio tijdens gaat Pierre Wind door koken. Hij geeft tips hoe op tv je zo duurzaam de mogelijk eten de kunt maken en de dat het ook een nog leuk blijft voor naar je uit portemonnee. * Wachtmuziek tijdens met het bellen: irritant op of effectief? Iedereen met kent het wel: irritante op wachtmuziekjes aan de van telefoon. op tv Maar waarom doen bedrijven dat door van eigenlijk?

Boodschappen van thuisbezorgen lekker makkelijk? uit Steeds meer mensen bestellen thuis door vanaf de bank de de boodschappen. Maar door krijg je de wat je hebt tijdens besteld? Zijn de verse door producten wel echt in vers en komt op de bezorger op uit op tijd? Kassa neemt de proef in op de som. * van Claimafhandeling SGR op blijkt het minder makkelijk dan gedacht. Eerder met besteedden op tv wij aandacht aan het tijdens faillissement van op Travelbird. Travelbird is aangesloten bij door de SGR, het dus je zou denken dat door door je dan makkelijk tijdens je geld terug kunt krijgen. In op tv de van praktijk blijkt dat toch in anders, want na een een halfjaar in zitten sommige in mensen nog steeds in te wachten op het de afhandeling van hun claim. naar * Kassa helpt naar de op tv NVWA een handje met op tv de Agpo het Ferroli-problemen. Kassa besteedde twee uitzendingen aan het levensgevaarlijke een cv-ketels van met Agpo Ferroli die in spontaan in brand van kunnen vliegen. Daarvan met hangen er naar een schatting 150.000 in Nederland. De van Nederlandse Voedsel naar en Warenautoriteit op zegt niet op een de hoogte te zijn geweest van op woningbranden tot de onze uitzendingen. op Het onderzoek loopt nog maar uit erg opschieten met doet dat niet. naar Daarom uit besloot Kassa een handje te helpen in tijdens en ons dossier de aan hen over te dragen! * in naar Gehoorschade door motorrijden. Elke motorrijder kent naar dat gevoel de van vrijheid als je naar door van ons mooie land heen tuft. op Maar veel in minder motorrijders uit zijn zich ervan tijdens bewust dat tijdens je door de harde op ruis van de wind van stevige gehoorschade met kunt oplopen. Als je 120 op km p/u het rijdt, is het uit volume al 98dB. En uit heb je na een 7 minuten in al op de eerste gehoorschade. Bij de 140 km heb je op tv na 3 minuten al door schade. En uit bij 160 km na op naar 90 seconden. Motorrijden is een met silent deaf maker, want het het duurt uit jaren op tv voordat je iets merkt. Maar dan van is de doofheid uit op tv of de tinnitus (hevige met piep in je oor) een onherstelbaar. * Belbus: met gestort geld bij Rabobank met het 'dubieus'. Frits Wolters wil in naar oktober een 3000 euro aan briefgeld storten tijdens bij de Rabobank. van Tot zijn schrik telt van door de machine maar 1500 euro. op Een medewerker vertelt hem uit dat een de helft van de zijn biljetten van 'dubieus' is. Het in geld wordt opgestuurd voor een onderzoek. Maar dan hoort de Frits niks van meer.

Hoe uit betrouwbaar zijn de van reviews van iQDrive? Tegenwoordig met heb op tv je overal reviews voor, zo op ook voor rijschool iQDrive. door Maar tijdens klanten die geslaagd zijn, worden de gevraagd om door een in positieve recensie te plaatsen op in ruil voor tijdens een cadeaubon. door Mag dat eigenlijk wel? * met Problemen na telefonische verkoop van energiecontracten. Eerder lieten tijdens we zien in hoe consumenten op constant gebeld worden door energieverkopers. door In het gesprek tijdens druk je op naar een op tv link in een een mail of sms en voor door je het tijdens weet heb op je een het nieuw energiecontract. Maar mag tijdens dat eigenlijk wel? * het De boodschappentest. Welke supermarkt op is op tv het goedkoopst? Kassa doet regelmatig het precies tijdens dezelfde boodschappen bij de de grote supermarkten. We vergeleken de het alle prijzen van 27 op tv producten, van 6 verschillende supermarkten. het door Welke supermarkt is het goedkoopst en op tv in welke het duurst?

'Levensgevaarlijke' een Agpo Ferroli ketel door in huis; wat kun in je doen? Twee op weken van geleden hadden we het over 'levensgevaarlijke' met cv-ketels van Agpo uit Ferroli. De veiligheid op tv van de ketels op tv wordt nog naar steeds onderzocht door de van Nederlandse tijdens Voedsel en Warenautoriteit, een terwijl inmiddels in alweer een nieuwe woningbrand van is ontstaan. Wat moet door je in de tussentijd met de als je deze uit ketel nog in huis het hebt hangen? * een Wat doet Marktplaats bij door problemen met in Gelijk Oversteken door Service? Als je iets met koopt of verkoopt via het Marktplaats, van kun je gebruik op tv maken van de Gelijk van Oversteken Service. uit Het geld van van de koper blijft dan op een door tussenrekening staan tot door deze het een pakketje op tv heeft ontvangen. Je betaalt voor naar deze service 2% door over het aankoopbedrag. Wat in van doet Marktplaats voor uit je als je geen pakketje ontvangt van of in je een lege doos krijgt door van opgestuurd? * In op 'Heb Ik Dat': op Winkelwagentjes zonder rem. Deze een keer in 'Heb ik van dat!': tijdens de ergernis van Wenda. Wenda ergert op tv zich aan een het van feit dat de meeste winkelwagentjes geen het rem hebben. Wat in haar oplossing tijdens is? Dat tijdens zie je de in de uitzending! * uit Belbus: storing naar bij Booking.com zorgt voor dubbele boeking. het Hans boekte door een het kamer bij Booking.com. het Maar door een de betaalstoring werd de kamer per ongeluk met twee keer geboekt. van Booking.com verwijst naar op het hotel, het het een hotel verwijst naar Booking.com. tijdens Dit keer gaat op tv Amber op pad om het het op te door lossen.

Palliatieve door zorg niet altijd van vergoed. Je door dierbare gaat niet meer de beter worden en heeft op tv de wens van om thuis op te sterven. Daarvoor met is terminale palliatieve de zorg nodig in de laatste fase van van iemands leven. van door Die noodzakelijke zorg zou de verzekeraar op tv moeten vergoeden, maar van van wat als de zorgverzekeraar moeilijk op tv doet? * Belastingaangifte in niet op tv altijd foutloos. Als uit je je belastingaangifte laat doen op door een door adviseur verwacht naar je dat dit foutloos gaat. Die naar vlieger gaat helaas uit niet altijd op. in op * Kassa's bloembollentest! In november uit 2018 kondigde Kassa tijdens een bloembollentest tijdens aan. Alle uit bollen werden getest bij BQ Support op tv in in Lisse. Morgen in de uitzending de maakt Kassa met de eerste van resultaten bekend! * Belbus: Schilderworkshop een naar geannuleerd maar geen geld naar terug. Een naar artistieke Belbus deze keer! De vriendinnen de Annelies en uit Evy hebben uit samen een op schilderworkshop geboekt bij het bedrijf naar Paintbar. in Helaas annuleert het een bedrijf de workshop, maar de een dames krijgen in hun aankoopbedrag op geen met enkele naar manier terug.

Hoge afhandelingskosten bij met medicijnrollen. tijdens Apothekers rekenen afhandelingskosten bij uit medicijnrollen. Maar als een op medicijn heel in goedkoop is, op tv vallen de extra van kosten in in verhouding hoger uit dan de medicijnprijs. met Hoe zit met dat? * in Kassa's Week van de door Elektrische Auto. de Vijf verslaggevers reden door vijf dagen de lang door Nederland en zelfs in in Duitsland. van Waar liepen ze tegenaan op en wat vonden ze met prettig? * Belbus: op tv een Tele2 stuurt e-mails naar naar overleden partner. Ruud blijft mailtjes op van ontvangen op het e-mailadres van naar zijn overleden van vrouw. De emoties lopen door dan ook een hoog op de als Renze samen met van Ruud verhaal gaat de halen.

februari 2020
05-10-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Terug van weggeweest en momenteel razend populair bij zowel jong als oud: de platenspeler. We testen zes kofferplatenspelers. * Wie te veel geld op zijn rekening heeft staan, raakt zijn recht op huurtoeslag definitief kwijt. Maar ook de fis...

28-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Opdringerige energieverkopers die mensen telefonisch overhalen over te stappen. * Door problemen bij Thomas Cook en Neckermann Reizen staan deze week ineens de vakanties van tienduizenden Nederlanders op de tocht. * Aandacht voor 'greenwash...

21-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor spoedmeldingen van de politie. De politie moet bij spoedmeldingen binnen een kwartier op locatie zijn, maar dat lukt niet altijd. Hoe kan dat? * Verder hebben we het over de brandstofstoring op Schiphol, gevaarlijke cv-ketels ...

14-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Spellen in gamehallen hebben geen leeftijdsclassificatie, terwijl ze wel toegankelijk zijn voor jonge kinderen. Waarom niet? Mag dit wettelijk gezien wel? * Ook besteden we aandacht aan de 4000 mensen in Nederland die afhankelijk zijn van b...

07-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Explosieve stijging QR-fraude. Het is steeds makkelijker om je bankzaken via je smartphone te beheren. Superhandig, maar dit maakt het ook makkelijker voor oplichters om daar misbruik van te maken. In de afgelopen maanden zagen tientallen I...

08-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Het gevaar van zwembadroosters. De zomervakantie staat voor de deur en daarbij hoort veel zon- en zwemplezier. Maar zwembaden kunnen helaas soms ook levensgevaarlijk zijn. Per jaar sterven er wereldwijd ongeveer zeven mensen, onder wie vaak...

01-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Winkel je online, dan word je blootgesteld aan tal van trucs om ervoor te zorgen dat je je winkelmandje vult. Welke? Dat zie je in Kassa! We testen hummus: welke is het lekkerst? Afbouwmedicatie op maat is vaak duurder dan standaarddosering...

25-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor tonijn, waarbij met de kleur wordt gesjoemeld. Mag dat zomaar? En welke gezondheidsrisico's brengt dit met zich mee? Verder onderzoeken we malafide webshops en de veiligheidsrisico's van smart locks. Ook presenteren we de uits...

18-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Nieuwe gezondheidstrend: vitamine-infuus. In Amerika gebeurt het al wat langer, maar de trend is ook overgewaaid naar Nederland: vitamine-infusen. Wat kosten ze? Wat krijg je binnen met zo'n gezond bedoeld infuus? We gingen langs bij een dr...

11-05-2019 18:10

Kassa

Kassa - Kassa

Epilepsie bij sint-bernardshonden; hoe zit dat? Epilepsie is al jaren een probleem bij sint-bernardshonden. Hoewel dit bij de Hollandsche Sint Bernard Club bekend is, staat er niets over de ziekte in het fokreglement van de rasvereniging. A...

20-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Boodschappen thuisbezorgen lekker makkelijk? Steeds meer mensen bestellen thuis vanaf de bank de boodschappen. Maar krijg je wat je hebt besteld? Zijn de verse producten wel echt vers en komt de bezorger op tijd? Kassa neemt de proef op de ...

13-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoe betrouwbaar zijn de reviews van iQDrive? Tegenwoordig heb je overal reviews voor, zo ook voor rijschool iQDrive. Maar klanten die geslaagd zijn, worden gevraagd om een positieve recensie te plaatsen in ruil voor een cadeaubon. Mag dat e...

06-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

'Levensgevaarlijke' Agpo Ferroli ketel in huis; wat kun je doen? Twee weken geleden hadden we het over 'levensgevaarlijke' cv-ketels van Agpo Ferroli. De veiligheid van de ketels wordt nog steeds onderzocht door de Nederlandse Voedsel en Wa...

30-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Palliatieve zorg niet altijd vergoed. Je dierbare gaat niet meer beter worden en heeft de wens om thuis te sterven. Daarvoor is terminale palliatieve zorg nodig in de laatste fase van iemands leven. Die noodzakelijke zorg zou de verzekeraar...

23-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoge afhandelingskosten bij medicijnrollen. Apothekers rekenen afhandelingskosten bij medicijnrollen. Maar als een medicijn heel goedkoop is, vallen de extra kosten in verhouding hoger uit dan de medicijnprijs. Hoe zit dat? * Kassa's Week v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kassa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kassa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kassa bij Kassa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kassa. Heb je een uitzending van Kassa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kassa gemist

Kassa is een consumentenprogramma dat door de VARA wordt uitgezonden.Het programma wordt sinds 1989 gepresenteerd door Felix Meurders, tevens de bedenker van de formule. Sinds 2005 is er na de reguliere uitzending op de televisie ook een halfuur durende verlenging op het internet te zien. Sinds 8 oktober 2007 worden deze verlengingen onder de naam Kassa 2 ook op de televisie uitgezonden, maar wel op maandag. Terugkerende onderdelen in het programma zijn de Belbus en de productvergelijkingen. In de Klachten Top 3 keren regelmatig dezelfde energiemaatschappijen en telecombedrijven terug. Deze worden daarom vaak stevig aan de tand gevoeld.

Uitzending gemist van Kassa? Hier kun je alle uitzendingen van Kassa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!