Programma gemist?

Voor uit kinderen met autisme een kan een hulphond van naar levensbelang de zijn. Ze zorgen ervoor dat van het een kind niet in een uit isolement terechtkomt, van socialer en zelfstandiger wordt waardoor in het hele de gezin beter functioneert. van Toch krijgen veel kinderen de deze in peperdure honden niet vergoed. het Waarom deze op tv schrijnende ongelijkheid?

Er in zijn meer wespenkoninginnen naar gespot en dat kan het zorgen voor een wespenplaag. het En op het aantal bruine ratten, op tv dat voor met veel overlast zorgt, in in Nederland groeit. de Verder een terugblik op een op seizoen Kassa. op Er uit zijn meer wespenkoninginnen in gespot en dat kan zorgen in voor een wespenplaag. de En door het aantal bruine ratten, door dat voor veel overlast zorgt, de in Nederland naar groeit. In de Belbus met een gedupeerde die naar al maanden tijdens op geld van van een luchtvaartmaatschappij de wacht. Verder een terugblik op naar een heel met seizoen de Kassa.

Stella in Fietsen en hun acties die op tv alsmaar verlengd van worden, het btw-nummer dat met uit het BSN-nummer op tv bestaat door en voor problemen zorgt en op toeristenbelasting die een per tijdens gemeente enorm blijkt te door verschillen. Stella naar Fietsen en hun kortlopende acties op tv die het alsmaar verlengd worden, het van btw-nummer dat uit op het BSN-nummer bestaat en voor door problemen met zorgt en aandacht voor de van naar toeristenbelasting die per gemeente enorm blijkt van te van verschillen.

Deze de keer besteedt Kassa aandacht met aan rente-opslag, het van grootste Latin en Carribean tijdens festival een Pal Mundo en HEMA met fietssloten. Daarnaast ook op tv de mozzarellatest! Dit keer de van het buffelmelk. Deze keer het besteedt Kassa op tv aandacht aan rente-opslag. Banken rekenen te in hoge rente-opslagen. Verder naar op aandacht voor de problemen bij het de grootste Latin en door Carribean festival Pal met Mundo en een voor HEMA fietssloten, tijdens die makkelijk te door openen tijdens zijn met andere naar fietssleutels. Daarnaast ook de mozzarellatest! Dit door keer van door buffelmelk.

Elke zaterdagavond een live consumentenprogramma met de relevante, actuele en creatieve uit reportages, spannende op confrontaties en handige op tests.

Het zou het beter gaan tijdens met de geestelijke de gezondheidszorg, maar het wat is er van deze belofte de van terechtgekomen? Verder aandacht voor in onduidelijke afschrijvingen. En door het regent klachten bij het winkelketen H&M. Het op zou een beter gaan met de op tv geestelijke gezondheidszorg, maar met wat is de er van deze belofte terechtgekomen? op tv Verder aandacht voor onduidelijke in afschrijvingen. een En het regent klachten bij uit winkelketen het H&M. Wat de is er aan door de hand?

Consumentenprogramma met uit actuele reportages, de tests en individuele naar problemen.

Elke van zaterdagavond live uit met relevante, actuele en creatieve het reportages, de spannende confrontaties en handige het tests.

Leven met een het de zogeheten ZEMBV-kind heeft impact in op het door hele gezin. Verder in speciale sapjes om naar je lichaam te ontgiften en de van het boodschappentest! Leven met een zogeheten ZEMBV-kind de heeft impact naar op het in hele gezin. Verder speciale sapjes een op tv om je lichaam te ontgiften en in de van boodschappentest! Welke uit supermarkt is het op goedkoopst? Kassa doet regelmatig van precies dezelfde boodschappen bij van de grote op supermarkten. Alle prijzen met worden naast elkaar van gelegd.

Elke het zaterdagavond live met relevante, de actuele en creatieve een reportages, door spannende confrontaties en handige met tests.

Consumentenprogramma met met actuele van reportages, tests en op tv individuele problemen.

Antidepressiva met worden onnodig veel gebruikt en tijdens een zorgen voor ontwenningsverschijnselen bij het afbouwen. het Veel studenten weten op tv niet op dat ze op hun OV-chipkaart moeten stopzetten en krijgen op op hoge boetes. Aandacht voor antidepressiva. op tv Ze door worden onnodig veel gebruikt en een zorgen door voor veel ontwenningsverschijnselen bij het afbouwen. een Verder komt uit de OV-chipkaart van aan bod. tijdens Veel studenten weten niet de dat ze het studentenreisproduct een moeten stopzetten en uit krijgen zo onverwacht hoge uit boetes van maar op tv liefst het 194 euro per naar maand.

Kassa naar besteedt aandacht aan naar kinderbijslag en naar studiefinanciering, automatische dagrijverlichting en in drie wijnkenners met testen verschillende alcoholvrije wijnen. naar Kassa besteedt aandacht aan kinderbijslag door en studiefinanciering. naar Men gaat van namelijk ongewild van een gift tijdens (kinderbijslag) naar een het in lening (studiefinanciering). Daarnaast door wordt er gesproken over automatische dagrijverlichting door en testen met drie wijnkenners op verschillende alcoholvrije op wijnen.

Elke zaterdagavond een live met relevante, naar actuele en creatieve tijdens reportages, spannende door confrontaties en handige een tests.

september 2017
16-09-2017 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Voor kinderen met autisme kan een hulphond van levensbelang zijn. Ze zorgen ervoor dat het kind niet in een isolement terechtkomt, socialer en zelfstandiger wordt waardoor het hele gezin beter functioneert. Toch krijgen veel kinderen deze p...

09-09-2017 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Kassa is een consumentenprogramma dat door de VARA wordt uitgezonden.Het programma wordt sinds 1989 gepresenteerd door Felix Meurders, tevens de bedenker van de formule. Sinds 2005 is er na de reguliere uitzending op de televisie ook een ha...

27-05-2017 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Er zijn meer wespenkoninginnen gespot en dat kan zorgen voor een wespenplaag. En het aantal bruine ratten, dat voor veel overlast zorgt, in Nederland groeit. Verder een terugblik op een seizoen Kassa. Er zijn meer wespenkoninginnen gespot e...

20-05-2017 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Stella Fietsen en hun acties die alsmaar verlengd worden, het btw-nummer dat uit het BSN-nummer bestaat en voor problemen zorgt en toeristenbelasting die per gemeente enorm blijkt te verschillen. Stella Fietsen en hun kortlopende acties die...

13-05-2017 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Deze keer besteedt Kassa aandacht aan rente-opslag, het grootste Latin en Carribean festival Pal Mundo en HEMA fietssloten. Daarnaast ook de mozzarellatest! Dit keer van buffelmelk. Deze keer besteedt Kassa aandacht aan rente-opslag. Banken...

06-05-2017 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Elke zaterdagavond live consumentenprogramma met relevante, actuele en creatieve reportages, spannende confrontaties en handige tests.

29-04-2017 19:05

Geestelijke gezondheidszorg

Kassa - Geestelijke gezondheidszorg

Het zou beter gaan met de geestelijke gezondheidszorg, maar wat is er van deze belofte terechtgekomen? Verder aandacht voor onduidelijke afschrijvingen. En het regent klachten bij winkelketen H&M. Het zou beter gaan met de geestelijke gezon...

22-04-2017 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Consumentenprogramma met actuele reportages, tests en individuele problemen.

15-04-2017 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Elke zaterdagavond live met relevante, actuele en creatieve reportages, spannende confrontaties en handige tests.

08-04-2017 19:05

De boodschappentest

Kassa - De boodschappentest

Leven met een zogeheten ZEMBV-kind heeft impact op het hele gezin. Verder speciale sapjes om je lichaam te ontgiften en de boodschappentest! Leven met een zogeheten ZEMBV-kind heeft impact op het hele gezin. Verder speciale sapjes om je lic...

01-04-2017 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Elke zaterdagavond live met relevante, actuele en creatieve reportages, spannende confrontaties en handige tests.

25-03-2017 18:50

Kassa

Kassa - Kassa

Consumentenprogramma met actuele reportages, tests en individuele problemen.

18-03-2017 19:05

Antidepressiva

Kassa - Antidepressiva

Antidepressiva worden onnodig veel gebruikt en zorgen voor ontwenningsverschijnselen bij het afbouwen. Veel studenten weten niet dat ze hun OV-chipkaart moeten stopzetten en krijgen hoge boetes. Aandacht voor antidepressiva. Ze worden onnod...

11-03-2017 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Kassa besteedt aandacht aan kinderbijslag en studiefinanciering, automatische dagrijverlichting en drie wijnkenners testen verschillende alcoholvrije wijnen. Kassa besteedt aandacht aan kinderbijslag en studiefinanciering. Men gaat namelijk...

04-03-2017 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Elke zaterdagavond live met relevante, actuele en creatieve reportages, spannende confrontaties en handige tests.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kassa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kassa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kassa bij Kassa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kassa. Heb je een uitzending van Kassa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kassa gemist

Kassa is een consumentenprogramma dat door de VARA wordt uitgezonden.Het programma wordt sinds 1989 gepresenteerd door Felix Meurders, tevens de bedenker van de formule. Sinds 2005 is er na de reguliere uitzending op de televisie ook een halfuur durende verlenging op het internet te zien. Sinds 8 oktober 2007 worden deze verlengingen onder de naam Kassa 2 ook op de televisie uitgezonden, maar wel op maandag. Terugkerende onderdelen in het programma zijn de Belbus en de productvergelijkingen. In de Klachten Top 3 keren regelmatig dezelfde energiemaatschappijen en telecombedrijven terug. Deze worden daarom vaak stevig aan de tand gevoeld.

Uitzending gemist van Kassa? Hier kun je alle uitzendingen van Kassa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 189
  • Laatste uitzending op 16-09-2017 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord