Programma gemist?

Terug van door weggeweest van en momenteel razend populair bij zowel naar op jong als oud: de met platenspeler. We door testen zes kofferplatenspelers. * Wie te een veel het geld op op zijn rekening heeft staan, raakt zijn met recht een op huurtoeslag van definitief kwijt. Maar op tv ook de fiscus blijkt weleens de een uit foutje te maken. uit * Game Mania en webshops door verkopen ongeschikte 16+-spellen aan van jonge uit kinderen. * naar In de Belbus: Schipholtickets.com tijdens betaalt ticket overleden Laura met niet door terug.

Opdringerige het energieverkopers die mensen telefonisch het overhalen over uit te stappen. * Door problemen in bij Thomas in Cook met en Neckermann Reizen staan deze met week ineens de op vakanties van uit tienduizenden Nederlanders op de uit tocht. * Aandacht in voor 'greenwashing' in de de naar kledingindustrie. * Livebots en chatbots rukken op tv op, maar zijn het soms best op tv irritant. * De Belbus tijdens gaat op pad van om een uit Duitse aircofabrikant naar zich aan in de fabrieksgarantie te laten naar houden.

Aandacht voor de spoedmeldingen van de van politie. De politie moet tijdens bij naar spoedmeldingen binnen met een kwartier op locatie zijn, maar naar dat lukt op tv niet altijd. Hoe tijdens kan dat? op * Verder hebben we het op tv over de uit brandstofstoring op een Schiphol, gevaarlijke cv-ketels en van over de op tv problemen rondom hulpmiddelen en verhuizen uit naar een tijdens andere op tv gemeente.

Spellen in gamehallen een hebben van geen leeftijdsclassificatie, tijdens terwijl ze wel toegankelijk in zijn voor jonge door kinderen. Waarom niet? Mag dit tijdens naar wettelijk gezien wel? * Ook op besteden we uit aandacht aan de 4000 op mensen in van Nederland die afhankelijk zijn tijdens van beademingsapparatuur waaraan uit hoge stroomkosten vast zitten. op tv Wie naar draait op voor een deze kosten? * het Daarnaast kijken we naar op internetoplichting middels nepwebsites uit van klantenservices, gaan we uit met in op de negatieve spaarrente op en een belichten we een de breekbaar reparatiebeleid in de een Belbus.

Explosieve de stijging QR-fraude. Het een is steeds makkelijker om de je bankzaken uit via je van smartphone te beheren. Superhandig, maar de dit maakt het op ook uit makkelijker voor oplichters om daar een misbruik van te door maken. In het de afgelopen maanden zagen tientallen met in ING-klanten hun geld op verdwijnen nadat zij slachtoffer naar werden van door QR-fraude, waarbij een oplichter ongemerkt toegang uit de krijgt tot je naar bankrekening. Maar wat als de bank van vervolgens alle verantwoordelijkheid door afwijst en met je met een lege een het rekening achterblijft? * van Compensatie voor gedupeerde klanten op overlijdensrisicoverzekering. Kassa besteedde meerdere de keren aandacht aan een het belangrijke een Kifid-uitspraak van vorige zomer de waarbij een klant werd op tv gecompenseerd, omdat in zijn adviseur hem niet met had geïnformeerd over de de mogelijkheid de om zijn uit overlijdensrisicopolis over te op sluiten tegen een lagere tijdens premie. In tijdens navolging van deze door uitspraak besloten een veel Kassa-kijkers om ook naar het de Klachteninstituut Financiële Dienstverlening door (Kifid) te uit stappen. Er is goed het nieuws voor op wie op naar een compensatie hoopt, want het uit klachteninstituut besloot deze de week dat met weer een fikse compensatie een uit te keren de aan een op gedupeerde op tv klant. * Zwemmen in buitenwater: de hoe in is het gesteld met de waterkwaliteit? een In de de zomer is door buiten zwemmen in natuurlijk ideaal voor verkoeling, vooral met de de vele op tv hittegolven van het de afgelopen periode. Het op tv is dan de ook niet zo gek dat door steeds meer mensen door zwemmen in niet-officieel met zwemwater, zoals grachten, naar sloten en in vaarten. Maar de is dat wel van goed voor het je? Kassa zoekt tijdens het voor je uit. * op tv Renze tijdens helpt Larrisa in tijdens de Belbus. In de eerste Belbus een van dit naar seizoen, die nu wordt het rondgereden door Renze het Klamer, spreken een we Larrisa met over haar problemen bij BH-support. uit Voor veel naar mensen is een uit bikini uit uitzoeken voorpret voor de zomer, maar uit van bij Larrisa zat dit onlangs het wel anders. door Kassa schiet te de hulp.

Het het gevaar van naar zwembadroosters. De zomervakantie staat voor door de deur naar en daarbij hoort de veel zon- en met zwemplezier. Maar zwembaden van kunnen helaas soms met ook levensgevaarlijk zijn. op Per jaar het sterven er wereldwijd ongeveer zeven mensen, de naar onder wie vaak kinderen, doordat door zij een onder water worden vastgezogen aan onveilige in waterafzuigsystemen. Een met nachtmerrie voor iedere ouder. een Hoe kan dit op het worden voorkomen en vooral ook: de wat moet je doen op als dit op tóch gebeurt? * op Problemen bij op auto huren in tijdens het buitenland. de Om tijdens een vliegvakantie ieder moment tijdens van in de dag mobiel op te zijn, maken veel uit Nederlanders tijdens in het buitenland gebruik van in een huurauto. Helaas pakt door dit op niet voor van iedereen goed uit. Op het in vliegveld onder naar druk worden gezet om een op extra in verzekering af te op sluiten, onvriendelijk personeel en op onterechte afschrijvingen van uit de creditcard een zijn veelvoorkomende problemen. En het dat terwijl een de grootste autoverhuurbedrijven met beterschap hebben beloofd met aan de een Europese Commissie. Hoe in zit dat? * naar Test: Welk badmintonsetje met kun je het beste tijdens meenemen op door vakantie? Nog even met en we vertrekken weer tijdens massaal naar de een camping. En het natuurlijk is het leuk de om daar dan gezellig door een potje te badmintonnen. door Maar welk racket een moet met je dan hebben? Kassa op tv zoekt het voor je het uit in de de badmintonsetjestest. * door Beschadigd chalet in zomerse met door Belbus. Amber gaat door op de camping op bezoek bij uit Ben in en Ineke, door die al ruim een jaar proberen de schade aan naar hun chalet uit hersteld te krijgen. Importeur tijdens Griftdijk de doet al die tijd belofte na uit belofte, van maar daar komt, zelfs na tijdens bemiddeling naar van de rechtsbijstand, uit niets van naar terecht.

Winkel je door online, dan tijdens word je het blootgesteld aan tal van trucs om het ervoor te zorgen het dat je je in winkelmandje vult. een Welke? Dat zie je tijdens in tijdens Kassa! We testen hummus: het welke is het tijdens lekkerst? van Afbouwmedicatie op maat is vaak tijdens duurder door dan standaarddoseringen die door de tijdens verzekeraars met worden vergoed. In de naar Belbus het verhaal van op Yordi. van En, wie wint naar Kassa's Schijtlijster Trofee?

Aandacht voor op tonijn, waarbij met de op tv kleur wordt een gesjoemeld. Mag dat zomaar? op de En welke gezondheidsrisico's brengt dit met met zich mee? Verder door onderzoeken we malafide door webshops en met de veiligheidsrisico's van een smart op tv locks. Ook presenteren we op tv de uitslag uit van onze hummustest. In de in Belbus met is er aandacht voor de onterechte kosten een bij een overbodig in rijvaardigheidsonderzoek.

Nieuwe gezondheidstrend: uit vitamine-infuus. In met Amerika gebeurt het al in wat langer, maar de van trend is van ook overgewaaid naar van Nederland: vitamine-infusen. Wat kosten op ze? Wat het krijg je op tv binnen met zo'n gezond de bedoeld infuus? We gingen met de langs bij een drietal cosmetische klinieken, het waar artsen de door behandeling uitvoeren, voor op tv een informatiegesprek. op * in Overlijdensrisicoverzekering: de aanhouder wint. door Wie een naar overlijdensrisicoverzekering heeft en gedurende de looptijd door op tv van zijn product niet met is geïnformeerd over premiedalingen en van de mogelijkheid tijdens om te besparen door in over een te stappen, de kan gebruikmaken van de door voorbeeldbrief op onze website, om van uit premie terug te vragen aan tijdens zijn financieel met adviseur. Maar dat naar gaat niet zonder slag naar of stoot, blijkt uit tijdens het reacties die bij Kassa binnenstromen. Gelukkig in is er ook van goed nieuws. Want de wat tijdens blijkt: de door aanhouder wint. * Schijtlijster Trofee: de een stembus gaat open. met De afgelopen maanden naar konden kijkers massaal op stemmen een op bedrijven de die niet op door camera wilden reageren of in het de studio aan de tafel op wilden schuiven. Er is een top de door 5 uitgekomen waar je door vanaf morgenavond van op kunt stemmen. De winnaar overhandigen van we in de in onze uitzending naar van 1 juni de naar prestigieuze Schijtlijster Trofee! tijdens * Gestolen in identiteit in de van Belbus. het Renée is slachtoffer een geworden van identiteitsfraude. Met een kopie met van haar paspoort de zijn verschillende telefoonabonnementen het afgesloten, waaronder de een abonnement bij T-Mobile. in in Zij schakelen incassobureau Direct Pay op in van om bijna 800 euro bij Renée van het te innen. Maar Renée heeft dit met tijdens abonnement nooit afgesloten en kan van dat ook naar bewijzen. * met Uitslag Kassa's tulpenbollentest. Eind maart uit kon je de in Kassa zien van welke narcissenbollen het het mooist zijn. Zaterdag de uitslag een van de met meestverkochte een bol in Nederland: de op tv tulp.

Epilepsie op tv bij sint-bernardshonden; hoe zit dat? naar Epilepsie is in al jaren uit een probleem bij uit sint-bernardshonden. Hoewel dit uit bij de tijdens Hollandsche Sint Bernard Club bekend van is, een staat er niets over de door ziekte in een het fokreglement het van de rasvereniging. Aangesloten fokkers blijken door zich in in de praktijk in niet te houden aan het een advies door van deskundige Paul Mandigers. op * in Hoe kun je zo duurzaam in mogelijk koken? tijdens In de studio naar gaat Pierre Wind een koken. Hij geeft tips van hoe je zo duurzaam in een mogelijk eten kunt tijdens maken en dat van het ook nog leuk blijft voor de je portemonnee. op * Wachtmuziek tijdens van het bellen: irritant of met met effectief? Iedereen kent op het wel: irritante wachtmuziekjes aan de een een telefoon. Maar waarom met doen bedrijven dat het eigenlijk?

Boodschappen de thuisbezorgen lekker tijdens makkelijk? Steeds meer mensen naar bestellen thuis vanaf tijdens de bank de met boodschappen. Maar krijg je wat tijdens een je hebt besteld? Zijn de in verse producten wel echt de vers in en komt de bezorger de op tijd? op tv Kassa neemt de proef een op de som. van * het Claimafhandeling SGR blijkt in minder makkelijk dan gedacht. Eerder besteedden in een wij aandacht aan het faillissement van naar Travelbird. Travelbird is in aangesloten op bij de SGR, dus je het zou denken een dat je de dan makkelijk je in geld terug kunt krijgen. tijdens In de praktijk blijkt op dat toch door anders, want na in een halfjaar tijdens zitten sommige mensen nog steeds de van te wachten op de afhandeling van met hun claim. met * Kassa op tv helpt de NVWA een door handje met in de Agpo met Ferroli-problemen. Kassa besteedde twee uitzendingen op aan levensgevaarlijke cv-ketels van op Agpo Ferroli van die spontaan in op tv brand kunnen vliegen. Daarvan het hangen er naar met schatting 150.000 in op Nederland. De Nederlandse het Voedsel en Warenautoriteit van in zegt niet op met de hoogte te zijn geweest van in op tv woningbranden tot onze uitzendingen. naar Het onderzoek loopt een nog maar erg een opschieten doet de dat niet. Daarom besloot door Kassa een handje het te helpen en op tv ons dossier aan van hen over van te dragen! * Gehoorschade door van motorrijden. op Elke motorrijder kent dat naar gevoel van vrijheid als je met op tv door ons mooie land op heen tuft. Maar veel naar minder motorrijders op tv zijn zich ervan bewust met dat je van door de met harde ruis van de wind van stevige gehoorschade kunt oplopen. een Als een je 120 km p/u tijdens rijdt, is op tv het volume al 98dB. op tv En heb je na op tv 7 minuten de al de op tv eerste gehoorschade. Bij 140 km een heb op tv je na 3 de minuten al schade. En naar bij 160 km na de 90 seconden. Motorrijden het is een silent naar met deaf maker, want tijdens het duurt jaren voordat uit je iets merkt. Maar tijdens dan is de van doofheid of de tinnitus van (hevige piep door in je oor) met onherstelbaar. * Belbus: naar gestort geld naar bij Rabobank 'dubieus'. Frits Wolters het de wil in oktober 3000 euro aan het naar briefgeld storten bij op tv de Rabobank. Tot zijn schrik telt van door de machine maar op tv 1500 euro. Een medewerker vertelt hem een dat het de helft van zijn uit biljetten de 'dubieus' is. Het geld wordt opgestuurd naar voor op onderzoek. Maar van dan hoort Frits niks met meer.

Hoe betrouwbaar zijn met de de reviews van iQDrive? Tegenwoordig van heb je overal reviews van uit voor, zo ook voor rijschool iQDrive. van Maar klanten met die in geslaagd zijn, worden gevraagd om op een positieve recensie een te plaatsen in ruil met voor een cadeaubon. op de Mag dat eigenlijk wel? * de Problemen na telefonische de verkoop energiecontracten. een Eerder lieten we zien hoe het uit consumenten constant gebeld worden van door energieverkopers. het In het gesprek druk je op op tv van een link in een de mail of sms en voor naar je het weet uit heb je uit een nieuw energiecontract. Maar van mag tijdens dat eigenlijk door wel? * De boodschappentest. van Welke supermarkt is het goedkoopst? op tv Kassa tijdens doet regelmatig precies naar dezelfde boodschappen bij de door grote supermarkten. We vergeleken tijdens alle op tv prijzen van 27 producten, met van 6 verschillende supermarkten. op Welke supermarkt is van het goedkoopst in en welke het naar duurst?

'Levensgevaarlijke' Agpo naar Ferroli ketel met in huis; wat kun op je doen? op tv Twee weken met geleden hadden we uit het over 'levensgevaarlijke' cv-ketels de van Agpo Ferroli. uit De veiligheid van de met ketels wordt nog de steeds een onderzocht door de Nederlandse Voedsel door en Warenautoriteit, terwijl inmiddels op tv alweer de een nieuwe door woningbrand is ontstaan. in Wat moet je in de tussentijd op als je op deze ketel nog de in van huis hebt hangen? * op Wat doet van Marktplaats bij problemen met Gelijk de Oversteken uit Service? Als je iets een koopt of verkoopt via de Marktplaats, kun naar je gebruik maken van de naar Gelijk Oversteken een Service. Het uit geld van door de koper blijft dan naar op een tussenrekening staan de tot deze een pakketje op tv heeft naar ontvangen. Je betaalt tijdens voor deze service naar 2% over het aankoopbedrag. het Wat doet Marktplaats met voor je het als je geen de pakketje ontvangt of je op tv een lege het doos krijgt opgestuurd? * in In 'Heb op Ik Dat': Winkelwagentjes zonder tijdens rem. Deze op keer in 'Heb tijdens ik dat!': de ergernis in van Wenda. Wenda door ergert zich aan het op tv feit dat de de meeste winkelwagentjes van geen rem hebben. op tv Wat haar het oplossing is? door Dat zie je in de uit uitzending! * Belbus: storing het bij Booking.com zorgt met voor dubbele tijdens boeking. Hans tijdens boekte een het kamer bij Booking.com. Maar door een uit betaalstoring naar werd de kamer per ongeluk de twee door keer geboekt. Booking.com verwijst naar een tijdens het hotel, het hotel op verwijst naar Booking.com. naar Dit keer gaat Amber de op pad om het een op te een lossen.

Palliatieve door zorg niet altijd de vergoed. Je dierbare gaat van niet op tv meer beter worden en heeft de tijdens wens tijdens om thuis te sterven. van Daarvoor is terminale palliatieve van uit zorg nodig in van de laatste fase van van iemands leven. Die noodzakelijke zorg tijdens zou de verzekeraar naar uit moeten vergoeden, maar het wat als de zorgverzekeraar moeilijk in doet? * door Belastingaangifte niet altijd foutloos. van Als je je belastingaangifte van laat doen door een een adviseur verwacht in je dat dit met foutloos gaat. op tv Die vlieger het gaat helaas in niet altijd op. * de Kassa's bloembollentest! In november naar 2018 het kondigde Kassa een bloembollentest aan. Alle in bollen werden getest de met bij BQ Support in Lisse. op Morgen in de van uitzending maakt Kassa op de eerste resultaten van bekend! * Belbus: Schilderworkshop uit geannuleerd maar geen in geld naar terug. Een van artistieke Belbus deze keer! De vriendinnen op tv Annelies en Evy op door hebben samen een schilderworkshop geboekt bij het het bedrijf Paintbar. de Helaas annuleert het een bedrijf de workshop, het maar naar de dames krijgen met hun aankoopbedrag door op geen enkele manier een terug.

Hoge naar afhandelingskosten bij medicijnrollen. Apothekers rekenen naar afhandelingskosten bij van medicijnrollen. Maar uit als een medicijn op heel goedkoop is, vallen de door extra kosten uit in verhouding hoger de uit dan op tv de medicijnprijs. Hoe zit dat? uit * Kassa's Week tijdens van op tv de Elektrische Auto. een Vijf verslaggevers reden vijf dagen het op tv lang door Nederland en zelfs in een Duitsland. uit Waar liepen ze de tegenaan en wat vonden ze het van prettig? * Belbus: Tele2 met stuurt e-mails naar overleden partner. het op Ruud blijft mailtjes ontvangen op het een e-mailadres op tv van zijn met overleden vrouw. De uit emoties lopen dan ook tijdens hoog op als Renze de samen met naar Ruud verhaal gaat naar halen.

mei 2021
05-10-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Terug van weggeweest en momenteel razend populair bij zowel jong als oud: de platenspeler. We testen zes kofferplatenspelers. * Wie te veel geld op zijn rekening heeft staan, raakt zijn recht op huurtoeslag definitief kwijt. Maar ook de fis...

28-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Opdringerige energieverkopers die mensen telefonisch overhalen over te stappen. * Door problemen bij Thomas Cook en Neckermann Reizen staan deze week ineens de vakanties van tienduizenden Nederlanders op de tocht. * Aandacht voor 'greenwash...

21-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor spoedmeldingen van de politie. De politie moet bij spoedmeldingen binnen een kwartier op locatie zijn, maar dat lukt niet altijd. Hoe kan dat? * Verder hebben we het over de brandstofstoring op Schiphol, gevaarlijke cv-ketels ...

14-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Spellen in gamehallen hebben geen leeftijdsclassificatie, terwijl ze wel toegankelijk zijn voor jonge kinderen. Waarom niet? Mag dit wettelijk gezien wel? * Ook besteden we aandacht aan de 4000 mensen in Nederland die afhankelijk zijn van b...

07-09-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Explosieve stijging QR-fraude. Het is steeds makkelijker om je bankzaken via je smartphone te beheren. Superhandig, maar dit maakt het ook makkelijker voor oplichters om daar misbruik van te maken. In de afgelopen maanden zagen tientallen I...

08-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Het gevaar van zwembadroosters. De zomervakantie staat voor de deur en daarbij hoort veel zon- en zwemplezier. Maar zwembaden kunnen helaas soms ook levensgevaarlijk zijn. Per jaar sterven er wereldwijd ongeveer zeven mensen, onder wie vaak...

01-06-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Winkel je online, dan word je blootgesteld aan tal van trucs om ervoor te zorgen dat je je winkelmandje vult. Welke? Dat zie je in Kassa! We testen hummus: welke is het lekkerst? Afbouwmedicatie op maat is vaak duurder dan standaarddosering...

25-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Aandacht voor tonijn, waarbij met de kleur wordt gesjoemeld. Mag dat zomaar? En welke gezondheidsrisico's brengt dit met zich mee? Verder onderzoeken we malafide webshops en de veiligheidsrisico's van smart locks. Ook presenteren we de uits...

18-05-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Nieuwe gezondheidstrend: vitamine-infuus. In Amerika gebeurt het al wat langer, maar de trend is ook overgewaaid naar Nederland: vitamine-infusen. Wat kosten ze? Wat krijg je binnen met zo'n gezond bedoeld infuus? We gingen langs bij een dr...

11-05-2019 18:10

Kassa

Kassa - Kassa

Epilepsie bij sint-bernardshonden; hoe zit dat? Epilepsie is al jaren een probleem bij sint-bernardshonden. Hoewel dit bij de Hollandsche Sint Bernard Club bekend is, staat er niets over de ziekte in het fokreglement van de rasvereniging. A...

20-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Boodschappen thuisbezorgen lekker makkelijk? Steeds meer mensen bestellen thuis vanaf de bank de boodschappen. Maar krijg je wat je hebt besteld? Zijn de verse producten wel echt vers en komt de bezorger op tijd? Kassa neemt de proef op de ...

13-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoe betrouwbaar zijn de reviews van iQDrive? Tegenwoordig heb je overal reviews voor, zo ook voor rijschool iQDrive. Maar klanten die geslaagd zijn, worden gevraagd om een positieve recensie te plaatsen in ruil voor een cadeaubon. Mag dat e...

06-04-2019 18:05

Kassa

Kassa - Kassa

'Levensgevaarlijke' Agpo Ferroli ketel in huis; wat kun je doen? Twee weken geleden hadden we het over 'levensgevaarlijke' cv-ketels van Agpo Ferroli. De veiligheid van de ketels wordt nog steeds onderzocht door de Nederlandse Voedsel en Wa...

30-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Palliatieve zorg niet altijd vergoed. Je dierbare gaat niet meer beter worden en heeft de wens om thuis te sterven. Daarvoor is terminale palliatieve zorg nodig in de laatste fase van iemands leven. Die noodzakelijke zorg zou de verzekeraar...

23-03-2019 19:05

Kassa

Kassa - Kassa

Hoge afhandelingskosten bij medicijnrollen. Apothekers rekenen afhandelingskosten bij medicijnrollen. Maar als een medicijn heel goedkoop is, vallen de extra kosten in verhouding hoger uit dan de medicijnprijs. Hoe zit dat? * Kassa's Week v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kassa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kassa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kassa bij Kassa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kassa. Heb je een uitzending van Kassa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kassa gemist

Kassa is een consumentenprogramma dat door de VARA wordt uitgezonden.Het programma wordt sinds 1989 gepresenteerd door Felix Meurders, tevens de bedenker van de formule. Sinds 2005 is er na de reguliere uitzending op de televisie ook een halfuur durende verlenging op het internet te zien. Sinds 8 oktober 2007 worden deze verlengingen onder de naam Kassa 2 ook op de televisie uitgezonden, maar wel op maandag. Terugkerende onderdelen in het programma zijn de Belbus en de productvergelijkingen. In de Klachten Top 3 keren regelmatig dezelfde energiemaatschappijen en telecombedrijven terug. Deze worden daarom vaak stevig aan de tand gevoeld.

Uitzending gemist van Kassa? Hier kun je alle uitzendingen van Kassa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!