Programma gemist?

Het door Zigzag Kind,Nono wil op tv op zijn vader lijken, de tijdens beste politie-inspecteur, maar met van raakt steeds in in de problemen. Twee dagen met voor z'n op tv bar mitswa wordt hij van naar oom Sjmoel gestuurd, die door hem op met 't op tv rechte pad moet brengen.Meer De op tv 13-jarige Nono wil op het zijn naar vader lijken, de naar beste politie-inspecteur ter wereld, maar in uit raakt iedere keer weer in de uit de problemen. Twee dagen voor zijn bar naar mitswa wordt met hij op weggestuurd naar zijn op tv oom Sjmoel, die in hem weer op op tv het rechte pad in moet brengen. In de het trein krijgt hij echter een op tv het laatste kans om een zich te bewijzen... de Samen met meester-inbreker Felix Glick, een het oude naar kennis van zijn met vader, stopt hij de trein naar en treedt een een wereld binnen van het vermommingen, achtervolgingen, met Franse chansons van en Zohara, een naar mysterieuze vrouw wier geheimen Nono's de leven voor op tv altijd zullen door veranderen.Minder

Het Zigzag tijdens Kind,Nono de wil op zijn vader een lijken - op tv de beste politie inspecteur ter tijdens wereld - maar tijdens raakt in iedere keer weer in van de problemen. Twee dagen voor een een zijn Bar Mitswah wordt hij het weggestuurd naar zijn oom naar Sjmoel.Meer uit De 13-jarige Nono wil tijdens op zijn het vader lijken - uit de beste politie tijdens inspecteur ter wereld van - maar op raakt iedere keer weer het in de problemen. Twee dagen in voor met zijn Bar Mitswah wordt hij naar met weggestuurd naar zijn oom in Sjmoel, die hem weer met op het rechte pad op moet brengen. uit In de trein krijgt in hij de echter een laatste kans om op zich van te bewijzen... Samen met op meester-inbreker Felix Glick, een een in oude kennis van zijn vader, de stopt hij de een trein en treedt tijdens een wereld op tv binnen van vermommingen, achtervolgingen, Franse in een chansons en Zohara, een een mysterieuze vrouw uit wiens geheimen Nono's leven voor op tv altijd zullen de veranderen.Minder

Verslag met Koningin Beatrix legt samen met tijdens prins uit Willem-Alexander en prinses Máxima door twee staatsbezoeken af aan tijdens kleine de landen in Zuidoost-Azië: het Brunei Darussalam en Singapore. van Een verslag van beide tijdens een bezoeken.

mei 2020
14-06-2015 09:00

Zappbios: Nono

NOS De koningin in Brunei en Singapore - Zappbios: Nono

Het Zigzag Kind,Nono wil op zijn vader lijken, de beste politie-inspecteur, maar raakt steeds in de problemen. Twee dagen voor z'n bar mitswa wordt hij naar oom Sjmoel gestuurd, die hem op 't rechte pad moet brengen.Meer De 13-jarige Nono w...

21-12-2014 09:00

Zappbios: Nono

NOS De koningin in Brunei en Singapore - Zappbios: Nono

Het Zigzag Kind,Nono wil op zijn vader lijken - de beste politie inspecteur ter wereld - maar raakt iedere keer weer in de problemen. Twee dagen voor zijn Bar Mitswah wordt hij weggestuurd naar zijn oom Sjmoel.Meer De 13-jarige Nono wil op ...

25-01-2013 19:30

Aflevering van vrijdag 25 januari 2013

NOS De koningin in Brunei en Singapore - Aflevering van vrijdag 25 januari 2013

Verslag Koningin Beatrix legt samen met prins Willem-Alexander en prinses Máxima twee staatsbezoeken af aan kleine landen in Zuidoost-Azië: Brunei Darussalam en Singapore. Een verslag van beide bezoeken.

NOS De koningin in Brunei en Singapore gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De koningin in Brunei en Singapore de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De koningin in Brunei en Singapore bij NOS De koningin in Brunei en Singapore liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De koningin in Brunei en Singapore. Heb je een uitzending van NOS De koningin in Brunei en Singapore gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De koningin in Brunei en Singapore gemist

NOS De koningin in Brunei en Singapore

Uitzending gemist van NOS De koningin in Brunei en Singapore? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De koningin in Brunei en Singapore kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-06-2015 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!