Programma gemist?

Het Zigzag Kind,Nono tijdens met wil op zijn met vader lijken, de beste politie-inspecteur, door maar raakt steeds van in uit de problemen. Twee dagen voor z'n tijdens bar mitswa een wordt hij naar met oom Sjmoel gestuurd, die in hem op 't de rechte pad moet uit brengen.Meer De op tv 13-jarige Nono op tv wil op zijn vader uit lijken, de beste op politie-inspecteur een ter wereld, maar raakt door iedere keer weer in op de problemen. Twee de dagen voor zijn bar de mitswa wordt hij uit weggestuurd naar zijn van oom Sjmoel, het die door hem weer op het rechte op pad moet uit brengen. In de door trein krijgt op hij echter een laatste kans om in zich te het bewijzen... Samen met meester-inbreker op Felix Glick, een naar oude kennis van door zijn door vader, stopt hij de van trein en met treedt een wereld binnen in van vermommingen, achtervolgingen, Franse naar chansons en Zohara, naar een mysterieuze uit vrouw wier het geheimen Nono's leven in voor altijd met zullen veranderen.Minder

Het van Zigzag Kind,Nono wil op uit zijn vader lijken - in de beste door politie inspecteur ter wereld naar - maar tijdens raakt de iedere keer weer in de problemen. een door Twee dagen voor naar zijn Bar Mitswah een wordt hij weggestuurd naar uit zijn oom Sjmoel.Meer De het 13-jarige naar Nono wil op zijn vader naar lijken - de de beste naar politie inspecteur ter wereld - maar van raakt iedere keer in weer een in de problemen. Twee dagen met uit voor zijn Bar Mitswah wordt hij naar in weggestuurd naar zijn oom Sjmoel, naar die hem weer op uit met het rechte pad naar moet brengen. In de in trein krijgt hij echter naar een een laatste kans om door zich te bewijzen... een Samen met meester-inbreker Felix de Glick, een oude kennis van met uit zijn vader, stopt hij de een trein en treedt het een wereld binnen van in vermommingen, achtervolgingen, Franse van chansons en in Zohara, een mysterieuze vrouw van wiens geheimen Nono's een leven voor altijd door in zullen veranderen.Minder

Verslag met Koningin Beatrix naar legt samen met het prins Willem-Alexander en prinses Máxima de twee staatsbezoeken af aan een kleine op tv landen in Zuidoost-Azië: Brunei van Darussalam uit en Singapore. Een verslag uit van beide het bezoeken.

oktober 2021
14-06-2015 09:00

Zappbios: Nono

NOS De koningin in Brunei en Singapore - Zappbios: Nono

Het Zigzag Kind,Nono wil op zijn vader lijken, de beste politie-inspecteur, maar raakt steeds in de problemen. Twee dagen voor z'n bar mitswa wordt hij naar oom Sjmoel gestuurd, die hem op 't rechte pad moet brengen.Meer De 13-jarige Nono w...

21-12-2014 09:00

Zappbios: Nono

NOS De koningin in Brunei en Singapore - Zappbios: Nono

Het Zigzag Kind,Nono wil op zijn vader lijken - de beste politie inspecteur ter wereld - maar raakt iedere keer weer in de problemen. Twee dagen voor zijn Bar Mitswah wordt hij weggestuurd naar zijn oom Sjmoel.Meer De 13-jarige Nono wil op ...

25-01-2013 19:30

Aflevering van vrijdag 25 januari 2013

NOS De koningin in Brunei en Singapore - Aflevering van vrijdag 25 januari 2013

Verslag Koningin Beatrix legt samen met prins Willem-Alexander en prinses Máxima twee staatsbezoeken af aan kleine landen in Zuidoost-Azië: Brunei Darussalam en Singapore. Een verslag van beide bezoeken.

NOS De koningin in Brunei en Singapore gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De koningin in Brunei en Singapore de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De koningin in Brunei en Singapore bij NOS De koningin in Brunei en Singapore liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De koningin in Brunei en Singapore. Heb je een uitzending van NOS De koningin in Brunei en Singapore gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De koningin in Brunei en Singapore gemist

NOS De koningin in Brunei en Singapore

Uitzending gemist van NOS De koningin in Brunei en Singapore? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De koningin in Brunei en Singapore kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-06-2015 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!