Programma gemist?

Het Zigzag een Kind,Nono op wil op zijn vader lijken, de een beste uit politie-inspecteur, maar op raakt steeds in de problemen. een Twee dagen voor z'n naar op tv bar mitswa wordt hij naar oom tijdens Sjmoel gestuurd, van die hem op 't door rechte op tv pad moet tijdens brengen.Meer De 13-jarige Nono wil het op zijn van vader lijken, de beste in politie-inspecteur een ter wereld, maar op tv raakt iedere keer een weer in de problemen. Twee van dagen op voor zijn bar mitswa wordt tijdens hij weggestuurd naar zijn door oom tijdens Sjmoel, die op hem weer op het rechte pad van moet brengen. door In het de trein krijgt hij door echter een laatste kans in om in zich te bewijzen... Samen met meester-inbreker in Felix Glick, een tijdens tijdens oude kennis van zijn van vader, stopt uit hij de trein en uit treedt een wereld binnen door van het vermommingen, achtervolgingen, Franse een chansons en Zohara, een mysterieuze door vrouw op tv wier geheimen Nono's door leven voor altijd zullen het veranderen.Minder

Het met Zigzag Kind,Nono wil op van zijn met vader lijken - de beste tijdens politie inspecteur van ter wereld - maar het raakt iedere keer in weer in naar de problemen. het Twee dagen voor het zijn Bar Mitswah wordt hij van weggestuurd naar uit zijn oom Sjmoel.Meer het De 13-jarige Nono wil op van met zijn vader lijken - de tijdens beste op politie inspecteur ter wereld - maar naar raakt iedere keer door weer naar in de problemen. tijdens Twee dagen een voor zijn Bar Mitswah van wordt hij weggestuurd tijdens naar zijn oom Sjmoel, het die hem op tv weer op het rechte pad door moet door brengen. In de trein het krijgt hij echter een uit laatste door kans om uit zich te bewijzen... tijdens Samen met meester-inbreker Felix Glick, een het door oude kennis van het zijn vader, stopt hij de tijdens trein en treedt het een wereld binnen van een op vermommingen, achtervolgingen, Franse chansons en Zohara, een een mysterieuze vrouw met wiens geheimen Nono's de met leven voor altijd zullen in veranderen.Minder

Verslag tijdens Koningin Beatrix legt samen tijdens met prins Willem-Alexander tijdens en uit prinses Máxima twee staatsbezoeken af aan tijdens kleine het landen in Zuidoost-Azië: Brunei Darussalam op tv en Singapore. op Een op tv verslag van beide met bezoeken.

juni 2021
14-06-2015 09:00

Zappbios: Nono

NOS De koningin in Brunei en Singapore - Zappbios: Nono

Het Zigzag Kind,Nono wil op zijn vader lijken, de beste politie-inspecteur, maar raakt steeds in de problemen. Twee dagen voor z'n bar mitswa wordt hij naar oom Sjmoel gestuurd, die hem op 't rechte pad moet brengen.Meer De 13-jarige Nono w...

21-12-2014 09:00

Zappbios: Nono

NOS De koningin in Brunei en Singapore - Zappbios: Nono

Het Zigzag Kind,Nono wil op zijn vader lijken - de beste politie inspecteur ter wereld - maar raakt iedere keer weer in de problemen. Twee dagen voor zijn Bar Mitswah wordt hij weggestuurd naar zijn oom Sjmoel.Meer De 13-jarige Nono wil op ...

25-01-2013 19:30

Aflevering van vrijdag 25 januari 2013

NOS De koningin in Brunei en Singapore - Aflevering van vrijdag 25 januari 2013

Verslag Koningin Beatrix legt samen met prins Willem-Alexander en prinses Máxima twee staatsbezoeken af aan kleine landen in Zuidoost-Azië: Brunei Darussalam en Singapore. Een verslag van beide bezoeken.

NOS De koningin in Brunei en Singapore gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De koningin in Brunei en Singapore de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De koningin in Brunei en Singapore bij NOS De koningin in Brunei en Singapore liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De koningin in Brunei en Singapore. Heb je een uitzending van NOS De koningin in Brunei en Singapore gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De koningin in Brunei en Singapore gemist

NOS De koningin in Brunei en Singapore

Uitzending gemist van NOS De koningin in Brunei en Singapore? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De koningin in Brunei en Singapore kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-06-2015 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!