Programma gemist?

Het door Zigzag Kind,Nono door wil op zijn van vader lijken, de beste politie-inspecteur, maar tijdens raakt steeds de in de problemen. de Twee dagen een voor z'n bar een mitswa wordt de hij naar oom Sjmoel gestuurd, die het hem op op 't rechte pad moet uit brengen.Meer De 13-jarige tijdens Nono wil op naar zijn vader met lijken, de beste een politie-inspecteur ter wereld, door maar raakt iedere de keer door weer in de problemen. op tv Twee dagen met voor zijn bar tijdens mitswa wordt hij weggestuurd naar zijn de oom door Sjmoel, die hem weer een op het in rechte pad moet brengen. In een de trein krijgt tijdens hij echter op tv een laatste de kans om zich te op tv bewijzen... op Samen met meester-inbreker in Felix Glick, een oude kennis van het de zijn vader, stopt hij door de trein en treedt een de wereld binnen het van vermommingen, achtervolgingen, Franse op chansons en van Zohara, een mysterieuze vrouw door wier geheimen op Nono's door leven voor altijd zullen door veranderen.Minder

Het Zigzag van Kind,Nono wil de op zijn vader de lijken - de beste met politie in inspecteur ter wereld het - maar raakt iedere een keer weer in met de problemen. Twee dagen op voor met zijn Bar Mitswah wordt op tv hij weggestuurd van naar zijn oom Sjmoel.Meer De in 13-jarige Nono uit wil op zijn vader op lijken - de tijdens beste politie inspecteur naar ter wereld - met maar raakt van iedere keer weer in de naar problemen. Twee op tv dagen voor zijn naar Bar naar Mitswah wordt hij weggestuurd de naar zijn tijdens oom Sjmoel, die de hem weer op het op rechte pad moet met brengen. In de trein krijgt van hij echter door een laatste kans om van het zich te bewijzen... Samen naar met meester-inbreker Felix Glick, tijdens een oude kennis door van het zijn vader, stopt hij op tv de trein en treedt een de wereld binnen van een vermommingen, met achtervolgingen, Franse chansons en Zohara, uit een mysterieuze naar vrouw wiens een geheimen Nono's leven in voor altijd zullen door veranderen.Minder

Verslag Koningin op tv Beatrix legt samen het met prins Willem-Alexander en met prinses Máxima twee door in staatsbezoeken af aan kleine een landen in Zuidoost-Azië: uit Brunei Darussalam en Singapore. tijdens Een een verslag van beide een bezoeken.

februari 2021
14-06-2015 09:00

Zappbios: Nono

NOS De koningin in Brunei en Singapore - Zappbios: Nono

Het Zigzag Kind,Nono wil op zijn vader lijken, de beste politie-inspecteur, maar raakt steeds in de problemen. Twee dagen voor z'n bar mitswa wordt hij naar oom Sjmoel gestuurd, die hem op 't rechte pad moet brengen.Meer De 13-jarige Nono w...

21-12-2014 09:00

Zappbios: Nono

NOS De koningin in Brunei en Singapore - Zappbios: Nono

Het Zigzag Kind,Nono wil op zijn vader lijken - de beste politie inspecteur ter wereld - maar raakt iedere keer weer in de problemen. Twee dagen voor zijn Bar Mitswah wordt hij weggestuurd naar zijn oom Sjmoel.Meer De 13-jarige Nono wil op ...

25-01-2013 19:30

Aflevering van vrijdag 25 januari 2013

NOS De koningin in Brunei en Singapore - Aflevering van vrijdag 25 januari 2013

Verslag Koningin Beatrix legt samen met prins Willem-Alexander en prinses Máxima twee staatsbezoeken af aan kleine landen in Zuidoost-Azië: Brunei Darussalam en Singapore. Een verslag van beide bezoeken.

NOS De koningin in Brunei en Singapore gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De koningin in Brunei en Singapore de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De koningin in Brunei en Singapore bij NOS De koningin in Brunei en Singapore liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De koningin in Brunei en Singapore. Heb je een uitzending van NOS De koningin in Brunei en Singapore gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De koningin in Brunei en Singapore gemist

NOS De koningin in Brunei en Singapore

Uitzending gemist van NOS De koningin in Brunei en Singapore? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De koningin in Brunei en Singapore kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-06-2015 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!