Programma gemist?

Het Zigzag tijdens Kind,Nono wil op op zijn vader de lijken, de beste politie-inspecteur, maar een raakt steeds in met de problemen. Twee het dagen uit voor z'n bar mitswa wordt van uit hij naar oom Sjmoel op tv gestuurd, die hem naar op 't rechte pad moet van brengen.Meer De 13-jarige op tv Nono in wil op op zijn vader lijken, de uit beste politie-inspecteur ter wereld, op maar raakt uit iedere keer weer in de van problemen. Twee tijdens dagen voor zijn uit bar mitswa wordt op tv hij een weggestuurd naar zijn met oom Sjmoel, die in hem weer op het tijdens rechte pad moet brengen. In tijdens de trein door krijgt hij echter een uit laatste kans om van naar zich te bewijzen... Samen met meester-inbreker het tijdens Felix Glick, een in oude kennis van naar zijn vader, stopt hij de door trein in en treedt een wereld binnen op tv van vermommingen, achtervolgingen, door Franse chansons en Zohara, het met een mysterieuze vrouw naar wier geheimen Nono's leven van voor altijd zullen de veranderen.Minder

Het Zigzag met Kind,Nono wil op uit zijn vader lijken een - de uit beste politie inspecteur ter wereld van de - maar raakt naar iedere keer weer in van de problemen. uit Twee dagen voor zijn Bar Mitswah het wordt hij tijdens weggestuurd door naar zijn oom Sjmoel.Meer De 13-jarige naar Nono op tv wil op zijn de vader lijken - de beste op op politie inspecteur ter wereld - maar door raakt iedere door keer door weer in de problemen. Twee op dagen voor op tv zijn Bar door Mitswah wordt hij weggestuurd naar tijdens zijn oom Sjmoel, de die het hem weer op het het rechte pad moet brengen. In van de trein krijgt tijdens hij echter een naar op laatste kans om zich te een bewijzen... Samen met met meester-inbreker met Felix Glick, een oude kennis op tv van uit zijn vader, stopt hij de trein tijdens van en treedt een het wereld binnen van door vermommingen, achtervolgingen, Franse chansons in en Zohara, een mysterieuze vrouw tijdens wiens geheimen de Nono's leven in voor altijd zullen een veranderen.Minder

Verslag een Koningin Beatrix legt door samen met prins Willem-Alexander en in van prinses Máxima twee op tv staatsbezoeken af aan in kleine landen in Zuidoost-Azië: het Brunei Darussalam tijdens en Singapore. Een verslag van een beide op bezoeken.

oktober 2020
14-06-2015 09:00

Zappbios: Nono

NOS De koningin in Brunei en Singapore - Zappbios: Nono

Het Zigzag Kind,Nono wil op zijn vader lijken, de beste politie-inspecteur, maar raakt steeds in de problemen. Twee dagen voor z'n bar mitswa wordt hij naar oom Sjmoel gestuurd, die hem op 't rechte pad moet brengen.Meer De 13-jarige Nono w...

21-12-2014 09:00

Zappbios: Nono

NOS De koningin in Brunei en Singapore - Zappbios: Nono

Het Zigzag Kind,Nono wil op zijn vader lijken - de beste politie inspecteur ter wereld - maar raakt iedere keer weer in de problemen. Twee dagen voor zijn Bar Mitswah wordt hij weggestuurd naar zijn oom Sjmoel.Meer De 13-jarige Nono wil op ...

25-01-2013 19:30

Aflevering van vrijdag 25 januari 2013

NOS De koningin in Brunei en Singapore - Aflevering van vrijdag 25 januari 2013

Verslag Koningin Beatrix legt samen met prins Willem-Alexander en prinses Máxima twee staatsbezoeken af aan kleine landen in Zuidoost-Azië: Brunei Darussalam en Singapore. Een verslag van beide bezoeken.

NOS De koningin in Brunei en Singapore gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De koningin in Brunei en Singapore de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De koningin in Brunei en Singapore bij NOS De koningin in Brunei en Singapore liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De koningin in Brunei en Singapore. Heb je een uitzending van NOS De koningin in Brunei en Singapore gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De koningin in Brunei en Singapore gemist

NOS De koningin in Brunei en Singapore

Uitzending gemist van NOS De koningin in Brunei en Singapore? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De koningin in Brunei en Singapore kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-06-2015 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!