Programma gemist?
december 2021
01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Keyzer & De Boer Advocaten - Bekijk hier alle afleveringen

Keyzer & De Boer Advocaten is een Nederlandse advocatenserie van de KRO en NCRV die van start is gegaan op 10 oktober 2005. Meestal worden in de serie twee aparte zaken behandeld door de hoofdpersonages. Deze zaken spelen vaak in op de actu...

Keyzer & De Boer Advocaten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keyzer & De Boer Advocaten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keyzer & De Boer Advocaten bij Keyzer & De Boer Advocaten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keyzer & De Boer Advocaten. Heb je een uitzending van Keyzer & De Boer Advocaten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keyzer & De Boer Advocaten gemist

Keyzer & De Boer Advocaten is een Nederlandse advocatenserie van de KRO en NCRV die van start is gegaan op 10 oktober 2005. Meestal worden in de serie twee aparte zaken behandeld door de hoofdpersonages. Deze zaken spelen vaak in op de actualiteit, zo is er een aflevering waarin een meisje verkracht wordt door een tbs'er met verlof (enkele soortgelijke incidenten vonden plaats in 2004), en wordt een leraar bedreigd door een allochtone leerling (verwijst naar de moord op conrector Hans van Wieren). Vaak komt het privéleven van de personages ook aan bod, zij het in een bijrol. Meestal begint de serie met het incident of de gebeurtenis die tot de belangrijkste rechtszaak in de aflevering zorgt.

Uitzending gemist van Keyzer & De Boer Advocaten? Hier kun je alle uitzendingen van Keyzer & De Boer Advocaten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!