Programma gemist?

31 januari op wordt koningin Beatrix 75. tijdens Ter ere van naar van deze mijlpaal ging op tv de NOS op het zoek naar kunstwerken die de vorstin met op tv uit- of afbeelden. 75 uit werken worden tentoongesteld in van Paleis het Het Loo in tijdens Apeldoorn.

september 2021
30-01-2013 20:30

Aflevering van woensdag 30 januari 2013

Het Beeld van Beatrix - Aflevering van woensdag 30 januari 2013

31 januari wordt koningin Beatrix 75. Ter ere van deze mijlpaal ging de NOS op zoek naar kunstwerken die de vorstin uit- of afbeelden. 75 werken worden tentoongesteld in Paleis Het Loo in Apeldoorn.

Het Beeld van Beatrix gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Beeld van Beatrix de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Beeld van Beatrix bij Het Beeld van Beatrix liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Beeld van Beatrix. Heb je een uitzending van Het Beeld van Beatrix gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Beeld van Beatrix gemist

Op 31 januari wordt koningin Beatrix 75 jaar. Ter ere van deze mijlpaal ging de NOS via de website op zoek naar kunstwerken die de vorstin uit- of afbeelden. Een deskundige jury, bestaande uit Jan des Bouvrie, Sacha de Boer en een conservator van Paleis Het Loo, kiest uit de inzendingen 75 werken. De winnende kunstwerken worden vanaf 30 januari tentoongesteld in Paleis Het Loo in Apeldoorn, samen met werken van wereldberoemde kunstenaars als Andy Warhol en Marte Röling. Verslag van de zoektocht en de officiële opening van de tentoonstelling.

Uitzending gemist van Het Beeld van Beatrix? Hier kun je alle uitzendingen van Het Beeld van Beatrix kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-01-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!