Programma gemist?

22:23,Reisserie met naar twee bekende in Britten die in zich op de gevaarlijkste wegen en uit op routes ter wereld wagen. Sue op Perkins en in Charley Boorman een rijden in Alaska langs de beruchte het naar Dalton Highway.

Reisserie op waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke op tv wegen reizen in in op Siberië, Laos en op Vietnam (Ho Chi Minh Trail) uit en op tv Ethiopië.

Reisserie waarin Britse in het beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in een uit Siberië, Laos en Vietnam door (Ho Chi Minh de Trail) en op tv Ethiopië.

Reisserie met waarin Britse beroemdheden met langs gevaarlijke wegen reizen in de op Siberië, Laos en Vietnam naar (Ho Chi Minh Trail) door en tijdens Ethiopië.

Reisserie in Om in Aksum de te komen, de stad waar naar de in Ark des Verbonds werd gemaakt, naar een moeten comedians Hugh Dennis en David met Baddiel van over meer dan het 2000 km tijdens van de meest onveilige op wegen van Ethiopië op rijden.

Reisserie waarin met Britse in beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in van Siberië, Laos en een tijdens Vietnam en Ethiopië. -Sue Perkins en in de Liza Tarbuck rijden langs de legendarische de een Ho Chi Minh-route.

Reisserie op tv waarin Britse het beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in van op tv Siberië, Laos en Vietnam met en Ethiopië. -Ed op Byrne en de Andy Parsons trotseren temperaturen het van -50C om een langs de Kolymatrakt in (Siberië) te door rijden.

Reisserie in Avonturier Ben Fogle en acteur tijdens Hugh Dennis nemen op een gevaarlijke route uit de van de Peruviaanse Andes naar de de Amazone-rivier, op zoek op tv de naar een verloren van stad. Het wordt een een helse rit.

Reisserie op waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke tijdens met wegen reizen in Siberië, op tv Laos en uit Vietnam en Ethiopië. de -Ed Byrne en naar Andy Parsons trotseren temperaturen van -50C door om langs een de Kolymatrakt met (Siberië) te uit rijden.

december 2021
20-06-2014 22:23

Vr 20 jun 2014

Dangerous Roads - Vr 20 jun 2014

22:23,Reisserie met twee bekende Britten die zich op de gevaarlijkste wegen en routes ter wereld wagen. Sue Perkins en Charley Boorman rijden in Alaska langs de beruchte Dalton Highway.

29-03-2013 21:20

Aflevering van vrijdag 29 maart 2013

Dangerous Roads - Aflevering van vrijdag 29 maart 2013

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam (Ho Chi Minh Trail) en Ethiopië.

22-03-2013 21:20

Aflevering van vrijdag 22 maart 2013

Dangerous Roads - Aflevering van vrijdag 22 maart 2013

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam (Ho Chi Minh Trail) en Ethiopië.

15-03-2013 21:20

Aflevering van vrijdag 15 maart 2013

Dangerous Roads - Aflevering van vrijdag 15 maart 2013

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam (Ho Chi Minh Trail) en Ethiopië.

08-03-2013 21:20

Ethiopia

Dangerous Roads - Ethiopia

Reisserie Om in Aksum te komen, de stad waar de Ark des Verbonds werd gemaakt, moeten comedians Hugh Dennis en David Baddiel over meer dan 2000 km van de meest onveilige wegen van Ethiopië rijden.

01-03-2013 21:20

Ho Chi Minh Trail

Dangerous Roads - Ho Chi Minh Trail

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam en Ethiopië. -Sue Perkins en Liza Tarbuck rijden langs de legendarische Ho Chi Minh-route.

22-02-2013 21:20

Siberië

Dangerous Roads - Siberië

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam en Ethiopië. -Ed Byrne en Andy Parsons trotseren temperaturen van -50C om langs de Kolymatrakt (Siberië) te rijden.

15-02-2013 21:20

Peru

Dangerous Roads - Peru

Reisserie Avonturier Ben Fogle en acteur Hugh Dennis nemen een gevaarlijke route van de Peruviaanse Andes naar de Amazone-rivier, op zoek naar een verloren stad. Het wordt een helse rit.

01-02-2013 21:20

Siberië

Dangerous Roads - Siberië

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam en Ethiopië. -Ed Byrne en Andy Parsons trotseren temperaturen van -50C om langs de Kolymatrakt (Siberië) te rijden.

Dangerous Roads gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dangerous Roads de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dangerous Roads bij Dangerous Roads liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dangerous Roads. Heb je een uitzending van Dangerous Roads gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dangerous Roads gemist

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos, Vietnam en Ethiopië.

Uitzending gemist van Dangerous Roads? Hier kun je alle uitzendingen van Dangerous Roads kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 20-06-2014 om 22:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!