Programma gemist?

22:23,Reisserie met het twee bekende Britten die door zich op de op tv gevaarlijkste tijdens wegen en een routes ter wereld wagen. Sue een Perkins van en Charley Boorman rijden in in Alaska een langs de beruchte Dalton tijdens Highway.

Reisserie de waarin Britse beroemdheden langs tijdens gevaarlijke wegen naar reizen in Siberië, Laos en van Vietnam (Ho Chi in Minh op tv Trail) en tijdens Ethiopië.

Reisserie waarin op tv Britse beroemdheden langs gevaarlijke de wegen reizen naar in Siberië, Laos en tijdens op Vietnam (Ho Chi een Minh Trail) en de Ethiopië.

Reisserie naar waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke door wegen reizen het in Siberië, Laos in en Vietnam (Ho tijdens Chi Minh tijdens Trail) en door Ethiopië.

Reisserie naar Om in van Aksum te komen, de stad naar waar in de Ark des op tv Verbonds werd gemaakt, moeten comedians Hugh naar Dennis en van David Baddiel over meer een dan naar 2000 km van de met meest onveilige wegen van een Ethiopië tijdens rijden.

Reisserie waarin de Britse beroemdheden langs met gevaarlijke wegen reizen in in het Siberië, Laos en Vietnam en Ethiopië. een -Sue Perkins en door Liza Tarbuck rijden op tv langs de op tv legendarische Ho Chi op Minh-route.

Reisserie op tv waarin Britse door beroemdheden langs gevaarlijke op tv wegen reizen in Siberië, van Laos en Vietnam en in Ethiopië. het -Ed Byrne en uit Andy Parsons trotseren temperaturen van in -50C om langs de naar in Kolymatrakt (Siberië) te tijdens rijden.

Reisserie Avonturier Ben van naar Fogle en acteur op tv Hugh Dennis nemen een uit gevaarlijke route van de Peruviaanse in door Andes naar de Amazone-rivier, een op zoek naar naar een verloren stad. Het wordt met een het helse rit.

Reisserie waarin tijdens Britse beroemdheden langs gevaarlijke tijdens wegen in reizen in Siberië, door Laos en de Vietnam en Ethiopië. tijdens -Ed Byrne en Andy Parsons het trotseren temperaturen van door -50C het om langs de Kolymatrakt (Siberië) te uit uit rijden.

juni 2021
20-06-2014 22:23

Vr 20 jun 2014

Dangerous Roads - Vr 20 jun 2014

22:23,Reisserie met twee bekende Britten die zich op de gevaarlijkste wegen en routes ter wereld wagen. Sue Perkins en Charley Boorman rijden in Alaska langs de beruchte Dalton Highway.

29-03-2013 21:20

Aflevering van vrijdag 29 maart 2013

Dangerous Roads - Aflevering van vrijdag 29 maart 2013

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam (Ho Chi Minh Trail) en Ethiopië.

22-03-2013 21:20

Aflevering van vrijdag 22 maart 2013

Dangerous Roads - Aflevering van vrijdag 22 maart 2013

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam (Ho Chi Minh Trail) en Ethiopië.

15-03-2013 21:20

Aflevering van vrijdag 15 maart 2013

Dangerous Roads - Aflevering van vrijdag 15 maart 2013

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam (Ho Chi Minh Trail) en Ethiopië.

08-03-2013 21:20

Ethiopia

Dangerous Roads - Ethiopia

Reisserie Om in Aksum te komen, de stad waar de Ark des Verbonds werd gemaakt, moeten comedians Hugh Dennis en David Baddiel over meer dan 2000 km van de meest onveilige wegen van Ethiopië rijden.

01-03-2013 21:20

Ho Chi Minh Trail

Dangerous Roads - Ho Chi Minh Trail

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam en Ethiopië. -Sue Perkins en Liza Tarbuck rijden langs de legendarische Ho Chi Minh-route.

22-02-2013 21:20

Siberië

Dangerous Roads - Siberië

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam en Ethiopië. -Ed Byrne en Andy Parsons trotseren temperaturen van -50C om langs de Kolymatrakt (Siberië) te rijden.

15-02-2013 21:20

Peru

Dangerous Roads - Peru

Reisserie Avonturier Ben Fogle en acteur Hugh Dennis nemen een gevaarlijke route van de Peruviaanse Andes naar de Amazone-rivier, op zoek naar een verloren stad. Het wordt een helse rit.

01-02-2013 21:20

Siberië

Dangerous Roads - Siberië

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam en Ethiopië. -Ed Byrne en Andy Parsons trotseren temperaturen van -50C om langs de Kolymatrakt (Siberië) te rijden.

Dangerous Roads gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dangerous Roads de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dangerous Roads bij Dangerous Roads liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dangerous Roads. Heb je een uitzending van Dangerous Roads gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dangerous Roads gemist

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos, Vietnam en Ethiopië.

Uitzending gemist van Dangerous Roads? Hier kun je alle uitzendingen van Dangerous Roads kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 20-06-2014 om 22:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!