Programma gemist?

22:23,Reisserie in met twee bekende op Britten die zich op naar de op tv gevaarlijkste wegen en routes ter wereld de wagen. Sue het Perkins door en Charley Boorman rijden in Alaska het langs de tijdens beruchte Dalton tijdens Highway.

Reisserie waarin Britse naar beroemdheden op langs gevaarlijke wegen op reizen in Siberië, Laos door en van Vietnam (Ho Chi naar Minh Trail) en door Ethiopië.

Reisserie de waarin Britse uit beroemdheden langs gevaarlijke wegen uit reizen in Siberië, Laos met en Vietnam (Ho op Chi Minh Trail) een en naar Ethiopië.

Reisserie een waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke tijdens wegen reizen in naar Siberië, op Laos en Vietnam (Ho Chi op tv Minh Trail) en van door Ethiopië.

Reisserie Om in in Aksum te komen, op tv de op stad waar de Ark des met Verbonds werd een gemaakt, moeten comedians de Hugh Dennis en met David Baddiel van over meer dan 2000 km van een van de meest met onveilige wegen van de Ethiopië rijden.

Reisserie door waarin Britse beroemdheden langs uit gevaarlijke wegen een reizen in Siberië, Laos en uit Vietnam en naar Ethiopië. -Sue Perkins en op Liza Tarbuck de rijden langs de legendarische van Ho Chi van Minh-route.

Reisserie de waarin Britse beroemdheden langs naar gevaarlijke wegen op reizen in op tv Siberië, Laos en Vietnam en een Ethiopië. tijdens -Ed Byrne en Andy Parsons trotseren van temperaturen van met -50C om op langs de Kolymatrakt (Siberië) op te op tv rijden.

Reisserie tijdens Avonturier Ben Fogle de en acteur Hugh het Dennis nemen een gevaarlijke route de van met de Peruviaanse Andes uit naar de Amazone-rivier, naar op zoek naar een met verloren een stad. Het wordt een helse het rit.

Reisserie met waarin Britse beroemdheden langs op gevaarlijke wegen met reizen in Siberië, Laos uit en naar Vietnam en Ethiopië. -Ed op tv Byrne en Andy het Parsons trotseren temperaturen van het -50C om het langs de op tv Kolymatrakt (Siberië) te uit rijden.

oktober 2020
20-06-2014 22:23

Vr 20 jun 2014

Dangerous Roads - Vr 20 jun 2014

22:23,Reisserie met twee bekende Britten die zich op de gevaarlijkste wegen en routes ter wereld wagen. Sue Perkins en Charley Boorman rijden in Alaska langs de beruchte Dalton Highway.

29-03-2013 21:20

Aflevering van vrijdag 29 maart 2013

Dangerous Roads - Aflevering van vrijdag 29 maart 2013

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam (Ho Chi Minh Trail) en Ethiopië.

22-03-2013 21:20

Aflevering van vrijdag 22 maart 2013

Dangerous Roads - Aflevering van vrijdag 22 maart 2013

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam (Ho Chi Minh Trail) en Ethiopië.

15-03-2013 21:20

Aflevering van vrijdag 15 maart 2013

Dangerous Roads - Aflevering van vrijdag 15 maart 2013

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam (Ho Chi Minh Trail) en Ethiopië.

08-03-2013 21:20

Ethiopia

Dangerous Roads - Ethiopia

Reisserie Om in Aksum te komen, de stad waar de Ark des Verbonds werd gemaakt, moeten comedians Hugh Dennis en David Baddiel over meer dan 2000 km van de meest onveilige wegen van Ethiopië rijden.

01-03-2013 21:20

Ho Chi Minh Trail

Dangerous Roads - Ho Chi Minh Trail

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam en Ethiopië. -Sue Perkins en Liza Tarbuck rijden langs de legendarische Ho Chi Minh-route.

22-02-2013 21:20

Siberië

Dangerous Roads - Siberië

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam en Ethiopië. -Ed Byrne en Andy Parsons trotseren temperaturen van -50C om langs de Kolymatrakt (Siberië) te rijden.

15-02-2013 21:20

Peru

Dangerous Roads - Peru

Reisserie Avonturier Ben Fogle en acteur Hugh Dennis nemen een gevaarlijke route van de Peruviaanse Andes naar de Amazone-rivier, op zoek naar een verloren stad. Het wordt een helse rit.

01-02-2013 21:20

Siberië

Dangerous Roads - Siberië

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam en Ethiopië. -Ed Byrne en Andy Parsons trotseren temperaturen van -50C om langs de Kolymatrakt (Siberië) te rijden.

Dangerous Roads gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dangerous Roads de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dangerous Roads bij Dangerous Roads liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dangerous Roads. Heb je een uitzending van Dangerous Roads gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dangerous Roads gemist

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos, Vietnam en Ethiopië.

Uitzending gemist van Dangerous Roads? Hier kun je alle uitzendingen van Dangerous Roads kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 20-06-2014 om 22:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!