Programma gemist?

22:23,Reisserie met het twee een bekende Britten die van zich op de op gevaarlijkste wegen en met routes ter wereld wagen. Sue door Perkins en een Charley Boorman een rijden in Alaska langs de op beruchte Dalton op tv Highway.

Reisserie waarin een Britse beroemdheden langs een gevaarlijke in wegen reizen in naar Siberië, Laos en Vietnam het (Ho Chi Minh Trail) tijdens en een Ethiopië.

Reisserie waarin op Britse beroemdheden langs de gevaarlijke wegen reizen tijdens in Siberië, naar Laos en in Vietnam (Ho Chi naar Minh Trail) en tijdens Ethiopië.

Reisserie waarin op tv Britse beroemdheden langs gevaarlijke de van wegen reizen in Siberië, Laos en door Vietnam in (Ho Chi Minh door Trail) en in Ethiopië.

Reisserie Om in op tv Aksum de te komen, de stad waar een de door Ark des Verbonds werd een gemaakt, op tv moeten comedians Hugh door Dennis en David Baddiel over op meer dan 2000 km op tv van de de meest onveilige wegen in van Ethiopië op tv rijden.

Reisserie het waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke de wegen reizen in het Siberië, Laos door en Vietnam en in Ethiopië. -Sue Perkins door en Liza het Tarbuck rijden door langs de legendarische Ho Chi de Minh-route.

Reisserie waarin naar Britse beroemdheden langs een gevaarlijke wegen de reizen in door Siberië, Laos en naar Vietnam en Ethiopië. de -Ed Byrne en Andy Parsons trotseren met temperaturen op tv van -50C om langs de in Kolymatrakt door (Siberië) te tijdens rijden.

Reisserie Avonturier Ben van het Fogle en acteur Hugh Dennis uit nemen door een gevaarlijke route van een de Peruviaanse Andes op tv naar de met Amazone-rivier, op zoek naar een een verloren met stad. Het wordt de een helse rit.

Reisserie naar waarin Britse beroemdheden naar langs gevaarlijke op tv wegen reizen in Siberië, Laos met en Vietnam met en Ethiopië. -Ed Byrne en tijdens met Andy Parsons trotseren met temperaturen van -50C om langs met de uit Kolymatrakt (Siberië) te met rijden.

januari 2020
20-06-2014 22:23

Vr 20 jun 2014

Dangerous Roads - Vr 20 jun 2014

22:23,Reisserie met twee bekende Britten die zich op de gevaarlijkste wegen en routes ter wereld wagen. Sue Perkins en Charley Boorman rijden in Alaska langs de beruchte Dalton Highway.

29-03-2013 21:20

Aflevering van vrijdag 29 maart 2013

Dangerous Roads - Aflevering van vrijdag 29 maart 2013

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam (Ho Chi Minh Trail) en Ethiopië.

22-03-2013 21:20

Aflevering van vrijdag 22 maart 2013

Dangerous Roads - Aflevering van vrijdag 22 maart 2013

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam (Ho Chi Minh Trail) en Ethiopië.

15-03-2013 21:20

Aflevering van vrijdag 15 maart 2013

Dangerous Roads - Aflevering van vrijdag 15 maart 2013

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam (Ho Chi Minh Trail) en Ethiopië.

08-03-2013 21:20

Ethiopia

Dangerous Roads - Ethiopia

Reisserie Om in Aksum te komen, de stad waar de Ark des Verbonds werd gemaakt, moeten comedians Hugh Dennis en David Baddiel over meer dan 2000 km van de meest onveilige wegen van Ethiopië rijden.

01-03-2013 21:20

Ho Chi Minh Trail

Dangerous Roads - Ho Chi Minh Trail

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam en Ethiopië. -Sue Perkins en Liza Tarbuck rijden langs de legendarische Ho Chi Minh-route.

22-02-2013 21:20

Siberië

Dangerous Roads - Siberië

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam en Ethiopië. -Ed Byrne en Andy Parsons trotseren temperaturen van -50C om langs de Kolymatrakt (Siberië) te rijden.

15-02-2013 21:20

Peru

Dangerous Roads - Peru

Reisserie Avonturier Ben Fogle en acteur Hugh Dennis nemen een gevaarlijke route van de Peruviaanse Andes naar de Amazone-rivier, op zoek naar een verloren stad. Het wordt een helse rit.

01-02-2013 21:20

Siberië

Dangerous Roads - Siberië

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam en Ethiopië. -Ed Byrne en Andy Parsons trotseren temperaturen van -50C om langs de Kolymatrakt (Siberië) te rijden.

Dangerous Roads gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dangerous Roads de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dangerous Roads bij Dangerous Roads liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dangerous Roads. Heb je een uitzending van Dangerous Roads gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dangerous Roads gemist

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos, Vietnam en Ethiopië.

Uitzending gemist van Dangerous Roads? Hier kun je alle uitzendingen van Dangerous Roads kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 20-06-2014 om 22:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!