Programma gemist?

22:23,Reisserie met met twee bekende Britten op tv die zich op door de uit gevaarlijkste wegen en de routes ter wereld wagen. Sue Perkins met en Charley de Boorman op tv rijden in Alaska langs de beruchte naar Dalton van Highway.

Reisserie waarin op tv Britse in beroemdheden langs gevaarlijke op tv wegen reizen in Siberië, op tv Laos en Vietnam (Ho Chi een door Minh Trail) en naar Ethiopië.

Reisserie waarin Britse een beroemdheden langs gevaarlijke uit het wegen reizen in op tv Siberië, Laos en met Vietnam (Ho Chi Minh Trail) en op een Ethiopië.

Reisserie door waarin Britse met beroemdheden langs gevaarlijke wegen op tv reizen in Siberië, tijdens Laos en Vietnam (Ho door Chi uit Minh Trail) en een Ethiopië.

Reisserie een Om in Aksum uit te komen, de stad waar naar de Ark op des Verbonds een werd gemaakt, moeten met comedians Hugh Dennis en op David het Baddiel over meer dan de 2000 km van op de meest onveilige de wegen van Ethiopië door rijden.

Reisserie waarin Britse naar beroemdheden een langs gevaarlijke wegen naar reizen in tijdens Siberië, Laos en Vietnam van en Ethiopië. -Sue Perkins in en Liza Tarbuck de rijden langs de met legendarische Ho met Chi Minh-route.

Reisserie de waarin Britse beroemdheden langs tijdens gevaarlijke wegen reizen in het op tv Siberië, Laos en Vietnam en in Ethiopië. -Ed Byrne het en Andy van Parsons trotseren temperaturen naar van -50C om langs een de Kolymatrakt (Siberië) van te tijdens rijden.

Reisserie op tv Avonturier Ben van Fogle en acteur Hugh Dennis nemen op tv naar een gevaarlijke route van de Peruviaanse naar Andes naar naar de Amazone-rivier, op zoek de naar in een verloren stad. op tv Het wordt van een helse rit.

Reisserie op tv waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke van wegen reizen in naar Siberië, tijdens Laos en Vietnam en Ethiopië. uit -Ed Byrne en met Andy in Parsons trotseren temperaturen de van -50C om langs de uit naar Kolymatrakt (Siberië) te het rijden.

juli 2020
20-06-2014 22:23

Vr 20 jun 2014

Dangerous Roads - Vr 20 jun 2014

22:23,Reisserie met twee bekende Britten die zich op de gevaarlijkste wegen en routes ter wereld wagen. Sue Perkins en Charley Boorman rijden in Alaska langs de beruchte Dalton Highway.

29-03-2013 21:20

Aflevering van vrijdag 29 maart 2013

Dangerous Roads - Aflevering van vrijdag 29 maart 2013

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam (Ho Chi Minh Trail) en Ethiopië.

22-03-2013 21:20

Aflevering van vrijdag 22 maart 2013

Dangerous Roads - Aflevering van vrijdag 22 maart 2013

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam (Ho Chi Minh Trail) en Ethiopië.

15-03-2013 21:20

Aflevering van vrijdag 15 maart 2013

Dangerous Roads - Aflevering van vrijdag 15 maart 2013

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam (Ho Chi Minh Trail) en Ethiopië.

08-03-2013 21:20

Ethiopia

Dangerous Roads - Ethiopia

Reisserie Om in Aksum te komen, de stad waar de Ark des Verbonds werd gemaakt, moeten comedians Hugh Dennis en David Baddiel over meer dan 2000 km van de meest onveilige wegen van Ethiopië rijden.

01-03-2013 21:20

Ho Chi Minh Trail

Dangerous Roads - Ho Chi Minh Trail

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam en Ethiopië. -Sue Perkins en Liza Tarbuck rijden langs de legendarische Ho Chi Minh-route.

22-02-2013 21:20

Siberië

Dangerous Roads - Siberië

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam en Ethiopië. -Ed Byrne en Andy Parsons trotseren temperaturen van -50C om langs de Kolymatrakt (Siberië) te rijden.

15-02-2013 21:20

Peru

Dangerous Roads - Peru

Reisserie Avonturier Ben Fogle en acteur Hugh Dennis nemen een gevaarlijke route van de Peruviaanse Andes naar de Amazone-rivier, op zoek naar een verloren stad. Het wordt een helse rit.

01-02-2013 21:20

Siberië

Dangerous Roads - Siberië

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam en Ethiopië. -Ed Byrne en Andy Parsons trotseren temperaturen van -50C om langs de Kolymatrakt (Siberië) te rijden.

Dangerous Roads gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dangerous Roads de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dangerous Roads bij Dangerous Roads liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dangerous Roads. Heb je een uitzending van Dangerous Roads gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dangerous Roads gemist

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos, Vietnam en Ethiopië.

Uitzending gemist van Dangerous Roads? Hier kun je alle uitzendingen van Dangerous Roads kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 20-06-2014 om 22:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!