Programma gemist?

22:23,Reisserie uit met twee bekende op Britten die zich de op de gevaarlijkste op tv wegen en routes ter uit wereld wagen. Sue het Perkins naar en Charley Boorman rijden in op Alaska door langs de beruchte Dalton een Highway.

Reisserie uit waarin Britse op beroemdheden langs gevaarlijke wegen met reizen in Siberië, Laos en van Vietnam van (Ho Chi Minh Trail) op en een Ethiopië.

Reisserie het waarin Britse van beroemdheden langs gevaarlijke wegen in reizen in Siberië, Laos en op tv Vietnam van (Ho Chi Minh het Trail) en tijdens Ethiopië.

Reisserie uit waarin Britse beroemdheden met langs gevaarlijke wegen in reizen in de Siberië, Laos en Vietnam (Ho Chi uit Minh in Trail) en een Ethiopië.

Reisserie Om in in Aksum te komen, in de stad waar een de het Ark des Verbonds werd gemaakt, door het moeten comedians Hugh Dennis de en David Baddiel over het meer dan 2000 op tv km van de het meest onveilige met wegen van Ethiopië door rijden.

Reisserie waarin Britse de in beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen door in Siberië, Laos op en Vietnam en op tv Ethiopië. het -Sue Perkins en Liza Tarbuck rijden de het langs de legendarische Ho naar Chi Minh-route.

Reisserie uit waarin Britse beroemdheden tijdens langs gevaarlijke wegen reizen in door Siberië, Laos de en Vietnam en Ethiopië. op door -Ed Byrne en Andy Parsons de trotseren temperaturen van -50C de tijdens om langs de Kolymatrakt (Siberië) te van naar rijden.

Reisserie in Avonturier Ben Fogle en acteur tijdens Hugh Dennis nemen een een gevaarlijke route met van de door Peruviaanse Andes een naar de Amazone-rivier, op zoek met naar de een verloren stad. Het wordt op tv een van helse rit.

Reisserie tijdens waarin Britse beroemdheden van langs gevaarlijke wegen in reizen in Siberië, Laos een en Vietnam en naar Ethiopië. met -Ed Byrne en door Andy Parsons trotseren temperaturen van -50C met om uit langs de op Kolymatrakt (Siberië) te op rijden.

maart 2021
20-06-2014 22:23

Vr 20 jun 2014

Dangerous Roads - Vr 20 jun 2014

22:23,Reisserie met twee bekende Britten die zich op de gevaarlijkste wegen en routes ter wereld wagen. Sue Perkins en Charley Boorman rijden in Alaska langs de beruchte Dalton Highway.

29-03-2013 21:20

Aflevering van vrijdag 29 maart 2013

Dangerous Roads - Aflevering van vrijdag 29 maart 2013

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam (Ho Chi Minh Trail) en Ethiopië.

22-03-2013 21:20

Aflevering van vrijdag 22 maart 2013

Dangerous Roads - Aflevering van vrijdag 22 maart 2013

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam (Ho Chi Minh Trail) en Ethiopië.

15-03-2013 21:20

Aflevering van vrijdag 15 maart 2013

Dangerous Roads - Aflevering van vrijdag 15 maart 2013

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam (Ho Chi Minh Trail) en Ethiopië.

08-03-2013 21:20

Ethiopia

Dangerous Roads - Ethiopia

Reisserie Om in Aksum te komen, de stad waar de Ark des Verbonds werd gemaakt, moeten comedians Hugh Dennis en David Baddiel over meer dan 2000 km van de meest onveilige wegen van Ethiopië rijden.

01-03-2013 21:20

Ho Chi Minh Trail

Dangerous Roads - Ho Chi Minh Trail

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam en Ethiopië. -Sue Perkins en Liza Tarbuck rijden langs de legendarische Ho Chi Minh-route.

22-02-2013 21:20

Siberië

Dangerous Roads - Siberië

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam en Ethiopië. -Ed Byrne en Andy Parsons trotseren temperaturen van -50C om langs de Kolymatrakt (Siberië) te rijden.

15-02-2013 21:20

Peru

Dangerous Roads - Peru

Reisserie Avonturier Ben Fogle en acteur Hugh Dennis nemen een gevaarlijke route van de Peruviaanse Andes naar de Amazone-rivier, op zoek naar een verloren stad. Het wordt een helse rit.

01-02-2013 21:20

Siberië

Dangerous Roads - Siberië

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos en Vietnam en Ethiopië. -Ed Byrne en Andy Parsons trotseren temperaturen van -50C om langs de Kolymatrakt (Siberië) te rijden.

Dangerous Roads gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dangerous Roads de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dangerous Roads bij Dangerous Roads liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dangerous Roads. Heb je een uitzending van Dangerous Roads gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dangerous Roads gemist

Reisserie waarin Britse beroemdheden langs gevaarlijke wegen reizen in Siberië, Laos, Vietnam en Ethiopië.

Uitzending gemist van Dangerous Roads? Hier kun je alle uitzendingen van Dangerous Roads kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 20-06-2014 om 22:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!