Programma gemist?

Vanaf de welk gewicht moet je twee op tv stoelen op tv boeken in naar 't vliegtuig? Waar op tv bestaat de Big Five uit? Bij de welk op tv land hoort op Lombok? Dennis Storm en Nicolette naar Kluijver tijdens zoeken de allround reisexpert van door Nederland.

september 2020
03-02-2013 19:55

Aflevering van zondag 3 februari 2013

De Nationale Reistest 2013 - Aflevering van zondag 3 februari 2013

Vanaf welk gewicht moet je twee stoelen boeken in 't vliegtuig? Waar bestaat de Big Five uit? Bij welk land hoort Lombok? Dennis Storm en Nicolette Kluijver zoeken de allround reisexpert van Nederland.

De Nationale Reistest 2013 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Reistest 2013 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Reistest 2013 bij De Nationale Reistest 2013 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Reistest 2013. Heb je een uitzending van De Nationale Reistest 2013 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Reistest 2013 gemist

Vanaf welk gewicht moet je twee stoelen boeken in het vliegtuig? Waar bestaat de Big Five uit? Bij welk land hoort Lombok? Hoe lang duurt het om van een jetlag te herstellen? Zijn er in Australië meer kangoeroes, schapen of mensen? En welk land heeft de meeste zonne-uren ter wereld? Dennis Storm en Nicolette Kluijver gaan op zoek naar de allround reisexpert van Nederland. Floortje Dessing zit op de stoel van deskundige. In de studio nemen onder anderen Britt & Ymke, Ancilla Tilia, Tim Hoffman en Erik Abores het tegen elkaar op, net als de verschillende publieksgroepen. Kijkers thuis kunnen hun reiskennis testen door mee te spelen via hun smartphone of tablet. Of gewoon old school met pen en potlood. Presentatie: Dennis Storm, Nicolette Kluijver.

Uitzending gemist van De Nationale Reistest 2013? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Reistest 2013 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-02-2013 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!