Programma gemist?

21:00,Cyberpesten heeft op zo mogelijk nog het meer tijdens impact dan 'gewoon' uit pesten. Arie Boomsma op en Sophie Hilbrand brengen dit jaar een de indrukwekkende met verhalen uit van scholieren die gepest worden een via tijdens internet.

Waarom naar pesten kinderen? Waarom wordt de van één gepest het en tijdens de ander niet? En op wat doet het uit met je? van Voor de thema-avond Pesten slaan KRO door met en BNN de handen ineen op tv om dieper in uit dit onderwerp in te duiken.

september 2020
15-04-2014 21:00

Di 15 apr 2014

Dag Tegen Pesten - Di 15 apr 2014

21:00,Cyberpesten heeft zo mogelijk nog meer impact dan 'gewoon' pesten. Arie Boomsma en Sophie Hilbrand brengen dit jaar de indrukwekkende verhalen van scholieren die gepest worden via internet.

05-02-2013 20:25

Aflevering van dinsdag 5 februari 2013

Dag Tegen Pesten - Aflevering van dinsdag 5 februari 2013

Waarom pesten kinderen? Waarom wordt de één gepest en de ander niet? En wat doet het met je? Voor de thema-avond Pesten slaan KRO en BNN de handen ineen om dieper in dit onderwerp te duiken.

Dag Tegen Pesten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dag Tegen Pesten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dag Tegen Pesten bij Dag Tegen Pesten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dag Tegen Pesten. Heb je een uitzending van Dag Tegen Pesten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dag Tegen Pesten gemist

Waarom pesten kinderen? Waarom wordt de één gepest en de ander niet? En wat doet het met je? Voor de thema-avond Pesten slaan KRO en BNN de handen ineen om dieper in dit onderwerp te duiken. Aanleiding voor deze thema avond is de dood van Tim Ribberink en Fleur Bloemen, twee tieners die eind 2012 zelfmoord pleegden omdat ze gepest werden. Arie Boomsma en Tim Hofman gaan met een deskundig panel in op het hoe en waarom van pesten. Ook praten ze met slachtoffers en ontvangen ze BN'ers die helaas maar al te goed weten hoe het voelt om als kind gepest te worden.

Uitzending gemist van Dag Tegen Pesten? Hier kun je alle uitzendingen van Dag Tegen Pesten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-04-2014 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!