Programma gemist?

Het is zover! naar 'ZO! Gospel Choir', uit 'Hatikwa' en 'Prove het it' het staan in de het feestelijke finale op nieuwjaarsdag. Voor uit de van laatste keer halen ze een het het onderste uit de kan qua kunnen. van door Welk koor mag zich het beste op koor van van Nederland noemen? door De drie koren zingen nummers met van uit hun eigen repertoire. Ook treden tijdens ze op van met nummers uit de naar het hitmusicals 'Urinetown', 'We met will rock you' en naar 'Mary Poppins', op tv samen met hoofdrolspelers Jamai, John Vooijs tijdens en Noortje van Herlaar.

In de tweede naar halve met finale strijden Fem@il, Total Praise met uit Gospel Choir en de op tv winnaar van de wildcard om op een plek in naar de finale. van De koren treden de dit keer op tv op met Gordon en zijn de de groep Los Angeles, uit The Voices. (foto: door ANP)

In op tv de eerste in halve finale nemen de winnaars van het de eerste het drie afleveringen het tegen op tv het elkaar op: 'Zo! Gospel met Choir', 'Vocal naar Group Utrecht' en 'Prove de it'. Eén op tv koor gaat door naar de finale. door Speciale gast naar is op tv René Froger. (foto: de ANP)

In een de laatste voorronde geven 'Marcando', in 'Total in Praise Gospel met Choir' en 'Popkoor Mikado' alles een wat ze in hebben. De jury selecteert slechts uit één koor voor met op de halve finale. tijdens Speciale gast is de op Britse operazanger Paul door Potts. (foto: het ANP)

In het deze voorronde strijden op tv 'Fem@il', 'Hatikwa' en 'Popkoor naar Sprightly' om van een plek het in de halve op tv finale. De drie koren op tv geven alles wat ze op hebben een en zingen samen door met Edsilia Rombley het nummer 'Nooit het meer zonder jou'. op (foto: op tv ANP)

'Snowe Koor', naar 'Prove uit it' en 'Vals Alarm!' met krijgen drie muzikale opdrachten: uit het zingen op van een medley naar met nummers van Phil naar Collins, op de stijlbreuk en een naar optreden met Jeroen van der van Boom. uit (Foto: ANP)

De tijdens koren 'Jokolo', van 'Switch' en 'Vocal Group Utrecht' in strijden de in de tweede voorronde om een een plek een in de halve finale. Speciale van gast is zangeres op tv Sabrina van Starke. Zij zingt van samen met de koren een de een nummer. (Foto: ANP)

In met de eerste uit uitzending van Korenslag door geven 'Vocalgroup Catch', 'Zo! van Gospel Choir' en 'The Amsterdam op tv Vocals' alles wat van op ze hebben. Speciale uit gast is Karin met Bloemen. De jury selecteert met slechts één koor naar voor de in halve finale. (Foto: het ANP)

De Korenslag naar Oudejaarsspecial wordt een feestelijke van show. Een naar muzikale afsluiting van van het jaar 2009. De het koren Dekoor (winnaar naar 2007), Fontys (winnaar een 2009), Just Him naar uit en Pop-Up zullen voor in een muzikaal spektakel zorgen. En op er is van nog een koor. Nieuwsgierig op tv welk koor? het Kijk dan om 22.30 naar uur op Nederland het 2. De presentatie de van de tijdens show is in naar handen van Henny met Huisman.

De EO door sluit het jaar de muzikaal af naar met de Korenslag Oudejaarsspecial. uit Op oudejaarsavond brengen het vijf koren hun feestelijk een reportoire ten een gehore tijdens dit bijzondere naar feest. Prsentator naar Henny Huisman begeleidt de de koren op tv op zijn unieke wijze tijdens door deze de eindejaarsshow.

november 2021
01-01-2011 19:40

Aflevering 35

Korenslag - Aflevering 35

Het is zover! 'ZO! Gospel Choir', 'Hatikwa' en 'Prove it' staan in de feestelijke finale op nieuwjaarsdag. Voor de laatste keer halen ze het onderste uit de kan qua kunnen. Welk koor mag zich het beste koor van Nederland noemen? De drie kor...

25-12-2010 20:40

Aflevering 30

Korenslag - Aflevering 30

In de tweede halve finale strijden Fem@il, Total Praise Gospel Choir en de winnaar van de wildcard om een plek in de finale. De koren treden dit keer op met Gordon en zijn groep Los Angeles, The Voices. (foto: ANP)

18-12-2010 19:55

Aflevering 28

Korenslag - Aflevering 28

In de eerste halve finale nemen de winnaars van de eerste drie afleveringen het tegen elkaar op: 'Zo! Gospel Choir', 'Vocal Group Utrecht' en 'Prove it'. Eén koor gaat door naar de finale. Speciale gast is René Froger. (foto: ANP)

11-12-2010 19:55

Aflevering 27

Korenslag - Aflevering 27

In de laatste voorronde geven 'Marcando', 'Total Praise Gospel Choir' en 'Popkoor Mikado' alles wat ze hebben. De jury selecteert slechts één koor voor de halve finale. Speciale gast is de Britse operazanger Paul Potts. (foto: ANP)

04-12-2010 19:50

Aflevering 26

Korenslag - Aflevering 26

In deze voorronde strijden 'Fem@il', 'Hatikwa' en 'Popkoor Sprightly' om een plek in de halve finale. De drie koren geven alles wat ze hebben en zingen samen met Edsilia Rombley het nummer 'Nooit meer zonder jou'. (foto: ANP)

27-11-2010 19:55

Aflevering 25

Korenslag - Aflevering 25

'Snowe Koor', 'Prove it' en 'Vals Alarm!' krijgen drie muzikale opdrachten: het zingen van een medley met nummers van Phil Collins, de stijlbreuk en een optreden met Jeroen van der Boom. (Foto: ANP)

20-11-2010 19:55

Aflevering 24

Korenslag - Aflevering 24

De koren 'Jokolo', 'Switch' en 'Vocal Group Utrecht' strijden in de tweede voorronde om een plek in de halve finale. Speciale gast is zangeres Sabrina Starke. Zij zingt samen met de koren een nummer. (Foto: ANP)

13-11-2010 19:55

Aflevering 23

Korenslag - Aflevering 23

In de eerste uitzending van Korenslag geven 'Vocalgroup Catch', 'Zo! Gospel Choir' en 'The Amsterdam Vocals' alles wat ze hebben. Speciale gast is Karin Bloemen. De jury selecteert slechts één koor voor de halve finale. (Foto: ANP)

01-01-2010 22:35

Aflevering 22

Korenslag - Aflevering 22

De Korenslag Oudejaarsspecial wordt een feestelijke show. Een muzikale afsluiting van het jaar 2009. De koren Dekoor (winnaar 2007), Fontys (winnaar 2009), Just Him en Pop-Up zullen voor een muzikaal spektakel zorgen. En er is nog een koor....

31-12-2009 00:01

Aflevering 22

Korenslag - Aflevering 22

De EO sluit het jaar muzikaal af met de Korenslag Oudejaarsspecial. Op oudejaarsavond brengen vijf koren hun feestelijk reportoire ten gehore tijdens dit bijzondere feest. Prsentator Henny Huisman begeleidt de koren op zijn unieke wijze tij...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Korenslag - Bekijk hier alle afleveringen

Korenslag is een Nederlands televisieprogramma van de EO gepresenteerd door Henny Huisman. Het eerste seizoen werd live uitgezonden van 24 mei tot en met 12 juli 2007 op Nederland 1. In het programma was het de bedoeling dat de koren hun im...

Korenslag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Korenslag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Korenslag bij Korenslag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Korenslag. Heb je een uitzending van Korenslag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Korenslag gemist

Korenslag is een Nederlands televisieprogramma van de EO gepresenteerd door Henny Huisman. Het eerste seizoen werd live uitgezonden van 24 mei tot en met 12 juli 2007 op Nederland 1. In het programma was het de bedoeling dat de koren hun improvisatievermogen toonden. De koren kregen enkele weken van tevoren een thuisopdracht (een nummer dat moest worden bewerkt en ingestudeerd), op de dag van de uitzending zelf kregen ze een dagopdracht (een arrangement dat moest worden ingestudeerd), en tijdens de show een live opdracht waarin zonder oefenen moest worden meegezongen met een bekende artiest.

Uitzending gemist van Korenslag? Hier kun je alle uitzendingen van Korenslag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 01-01-2011 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!