Programma gemist?

Wat ooit begon tijdens in van een muziekcafé een aan het Thorbeckeplein in naar Amsterdam is uitgegroeid tot het met grootste muziekspektakel op tv van Nederland. een Met maar liefst op veertien uitverkochte shows, extra veel het artiesten en op tv een speciale première door avond wordt de van twintigste de editie dit jaar extra uit groots gevierd. met Nick en Simon in presenteren het geheel en zetten de tijdens grootste Amstelkroeg van de Nederland van in de Rotterdamse Ahoy compleet uit op op zijn kop. De registratie van een 'De Vrienden uit Van Amstel LIVE!' van is op vanavond te zien op bij RTL 4 en RTL 5. op De presentatie met hiervan is de in handen van Radio 538-dj's een Coen met en Sander. De met artiesten die dit jaar op naar de met bühne staan zijn onder anderen de Kensington, op tv BLØF, Nielson, DI-RECT, Mr. Probz en uit Typhoon. een Paul de Leeuw, Lil’ uit Kleine, André Hazes, Rondé het en rapper Kraantje naar een Pappie nemen voor het met eerst deel aan de populaire uit concertreeks. De uitzending een begint tijdens vanavond om 20:30 op uur op RTL 4. uit Vanaf 22:30 uur is de het vervolg van te zien op RTL door 5.

De op grootste kroeg van Nederland op opent haar in deuren voor negen uitverkochte concerten tijdens uit van ‘De Vrienden van met Amstel LIVE!’. RTL 4 én uit RTL 5 zijn uit vanavond live aanwezig door en zorgen voor naar de registratie met van de verrassende optredens door een van de populairste Nederlandse van artiesten. De drie uur durende naar in live concertregistratie, gepresenteerd van door Johnny de Mol, met begint om 20.30 uur bij uit RTL 4. Rond het 22.15 gaat uit het live muziekspektakel verder naar bij tijdens RTL 5 voor de grote op tv het finale. Onder de bekende kroonluchter brengen de uit in beste artiesten van Nederland, op solo of in verrassende een duetten, hun grootste op tv hits ten uit gehore. Backstage worden de artiesten op opgevangen door op tv Johnny het en blikken terug op tv op hun optredens. Naast kroegbazen met Nick & Simon zijn op naar onder anderen Marco Borsato, Golden Earring, naar de VanVelzen, BLØF, Typhoon en Rowwen Hèze door van tijdens de partij. Douwe Bob, Diggy uit Dex en tijdens Nicky Romero maken met dit jaar voor het een met eerst hun opwachting in muziektempel in Rotterdam de Ahoy.

Liveverslag de van dit muziekspektakel in Ahoy, uit dat dit tijdens jaar voor met de achttiende tijdens keer plaatsvindt. De beste tijdens artiesten van eigen bodem zorgen naar tijdens voor een wervelende naar show vol verrassingen.

RTL is op tv live aanwezig bij het op tv muziekspektakel tijdens in Ahoy, dat dit tijdens jaar voor het de achttiende keer de plaatsvindt. Xander door de Buisonjé is gastheer door van het event naar waar de beste artiesten op van eigen bodem met zorgen voor een van wervelende op tv show vol verrassingen. uit De meest opvallende een namen zijn dit jaar Kensington, met Typhoon, Claudia de het Breij, Kenny naar B en een Fedde Le Grand. Zij maken het allemaal voor op het eerst hun door opwachting in de grootste kroeg op tv van uit Nederland. Ook vertrouwde namen als door het Guus Meeuwis, Rob in de Nijs, DI-RECT, De Dijk, 3JS, uit Nick & van Simon, Nielson op tv en Mr.Probz in zijn er weer door bij. Johnny de op Mol presenteert de met uitzending en is backstage te met vinden het voor interviews met de de artiesten.

Verslag in van het de muziekspektakel in Ahoy, van dat dit jaar voor de zeventiende op keer plaatsvindt. op De op beste artiesten van eigen bodem in zorgen voor in een wervelende door show vol verrassingen. De volledige in line-up van blijft tot de eerste show in op tv Ahoy geheim, maar naar in zeker is dat de grote namen uit solo of door in bijzondere het duetten de beste het nummers ten op gehore zullen brengen.

Verslag naar van dit muziekspektakel een in Ahoy, dat dit van jaar voor in de zestiende keer plaatsvindt. door Met van optredens van onder het anderen Nick & de Simon, Nielson, Miss op Montreal, Guus Meeuwis en The in Opposites.

Verslag van naar dit uit muziekspektakel in Ahoy, dat dit op tv jaar op het vijftienjarig jubileum viert. De kijker het krijgt ook door een unieke uit blik achter de schermen uit en tijdens de artiesten worden de het hemd van het lijf op tv gevraagd.

Verslag de van dit muziekspektakel in tijdens Ahoy, dat dit de jaar het vijftienjarig jubileum de viert. De het kijker krijgt van ook een unieke blik in achter de schermen op en de artiesten een worden een het hemd van het lijf de gevraagd.

februari 2020
01-02-2018 20:30

Concert: De Vrienden Van Amstel LIVE!

De Vrienden Van Amstel Live! - Concert: De Vrienden Van Amstel LIVE!

Wat ooit begon in een muziekcafé aan het Thorbeckeplein in Amsterdam is uitgegroeid tot het grootste muziekspektakel van Nederland. Met maar liefst veertien uitverkochte shows, extra veel artiesten en een speciale première avond wordt de tw...

26-01-2017 20:39

Live: De Vrienden Van Amstel LIVE!

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

De grootste kroeg van Nederland opent haar deuren voor negen uitverkochte concerten van ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’. RTL 4 én RTL 5 zijn vanavond live aanwezig en zorgen voor de registratie van de verrassende optredens van de populairste...

28-01-2016 22:25

Afl. 2

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 2

Liveverslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de achttiende keer plaatsvindt. De beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen.

28-01-2016 20:40

Afl. 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

RTL is live aanwezig bij het muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de achttiende keer plaatsvindt. Xander de Buisonjé is gastheer van het event waar de beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen. D...

05-02-2015 20:31

Afl.1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl.1

Verslag van het muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de zeventiende keer plaatsvindt. De beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen. De volledige line-up blijft tot de eerste show in Ahoy geheim, ...

06-02-2014 20:33

Afl. 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de zestiende keer plaatsvindt. Met optredens van onder anderen Nick & Simon, Nielson, Miss Montreal, Guus Meeuwis en The Opposites.

30-04-2013 20:29

De Vrienden Van Amstel LIVE! "Aflevering 1"

De Vrienden Van Amstel Live! - De Vrienden Van Amstel LIVE! "Aflevering 1"

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

07-02-2013 20:33

Aflevering 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Aflevering 1

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

De Vrienden Van Amstel Live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vrienden Van Amstel Live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vrienden Van Amstel Live! bij De Vrienden Van Amstel Live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vrienden Van Amstel Live!. Heb je een uitzending van De Vrienden Van Amstel Live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vrienden Van Amstel Live! gemist

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

Uitzending gemist van De Vrienden Van Amstel Live!? Hier kun je alle uitzendingen van De Vrienden Van Amstel Live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-02-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!