Programma gemist?

Wat ooit uit begon door in een muziekcafé aan een het Thorbeckeplein in tijdens Amsterdam is uitgegroeid tot het uit grootste naar muziekspektakel van Nederland. Met maar in liefst veertien uitverkochte van de shows, extra veel artiesten en een tijdens tijdens speciale première avond de wordt de twintigste tijdens editie dit jaar extra groots op tv gevierd. Nick en Simon uit presenteren het geheel op en zetten in de grootste met Amstelkroeg van Nederland op tv in de uit Rotterdamse Ahoy compleet op op zijn kop. De met registratie van 'De Vrienden Van tijdens Amstel LIVE!' in is naar vanavond te zien op bij RTL 4 van en RTL 5. De de presentatie hiervan is in van handen van Radio 538-dj's tijdens uit Coen en Sander. De artiesten die dit door jaar op de in bühne staan zijn op tv op onder anderen Kensington, uit BLØF, Nielson, DI-RECT, Mr. met Probz en Typhoon. van Paul de Leeuw, Lil’ Kleine, het André Hazes, Rondé de en met rapper Kraantje op tv Pappie nemen voor van het eerst deel aan de een populaire het concertreeks. De uitzending begint in vanavond om 20:30 op uur op RTL 4. de Vanaf 22:30 uur is in het vervolg te van zien op RTL het 5.

De grootste het kroeg door van Nederland opent haar deuren voor naar negen uitverkochte met concerten tijdens van ‘De Vrienden van in Amstel LIVE!’. RTL door 4 én RTL op 5 zijn vanavond live aanwezig in en zorgen van voor de registratie van van door de verrassende optredens van de uit populairste op Nederlandse artiesten. De in drie uur durende in live concertregistratie, gepresenteerd door Johnny de de Mol, op begint om 20.30 uur bij met RTL naar 4. Rond 22.15 gaat het uit live muziekspektakel tijdens verder bij RTL een 5 voor de in grote finale. Onder de de bekende kroonluchter brengen de de beste de artiesten van Nederland, door solo of in verrassende duetten, een hun grootste uit hits de ten gehore. Backstage worden de artiesten op tv naar opgevangen door Johnny het en blikken terug op hun optredens. de Naast naar kroegbazen Nick & Simon zijn uit met onder anderen Marco met Borsato, Golden Earring, op tv VanVelzen, BLØF, Typhoon en Rowwen Hèze in van de op partij. Douwe een Bob, Diggy Dex en een Nicky Romero maken op dit met jaar voor het met eerst hun opwachting in muziektempel Rotterdam op tv op tv Ahoy.

Liveverslag van van dit naar muziekspektakel in Ahoy, het dat dit jaar op tv voor de achttiende keer de plaatsvindt. De beste artiesten uit van eigen een bodem zorgen voor naar een wervelende het show vol verrassingen.

RTL het is live aanwezig bij op tv het naar muziekspektakel in Ahoy, dat dit in jaar voor uit de achttiende keer plaatsvindt. Xander door tijdens de Buisonjé is gastheer van het naar event waar in de beste van artiesten van eigen bodem zorgen uit voor een naar wervelende show vol verrassingen. tijdens De meest opvallende op namen zijn in dit jaar Kensington, Typhoon, het op tv Claudia de Breij, Kenny B naar en Fedde Le in Grand. Zij maken allemaal uit voor uit het eerst het hun opwachting in de grootste op kroeg van Nederland. Ook tijdens naar vertrouwde namen als Guus Meeuwis, van Rob de met Nijs, DI-RECT, De Dijk, 3JS, van Nick een & Simon, Nielson en Mr.Probz op van zijn er weer op bij. Johnny de Mol presenteert de het uitzending en is naar backstage te vinden tijdens voor interviews met de in de artiesten.

Verslag van het tijdens muziekspektakel een in Ahoy, dat dit in jaar voor door de zeventiende keer op tv plaatsvindt. De beste artiesten van op tv op eigen bodem zorgen voor van een wervelende show vol op tv verrassingen. De volledige line-up uit op tv blijft tot de eerste door show in door Ahoy geheim, maar zeker is dat naar de grote het namen in solo of in bijzondere duetten de door beste nummers ten de gehore de zullen brengen.

Verslag van de dit door muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar een voor uit de zestiende een keer plaatsvindt. Met optredens van uit onder anderen Nick van & Simon, een Nielson, Miss Montreal, door Guus Meeuwis en The van Opposites.

Verslag naar van dit op muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar op tv het het vijftienjarig jubileum viert. uit De kijker tijdens krijgt ook een unieke blik uit achter de de schermen en de artiesten een worden met het hemd van het lijf van gevraagd.

Verslag door van dit muziekspektakel in de Ahoy, met dat dit jaar op het vijftienjarig jubileum viert. De kijker met krijgt ook op een unieke uit blik achter de schermen een en de artiesten worden tijdens het op tv hemd van op het lijf gevraagd.

december 2019
01-02-2018 20:30

Concert: De Vrienden Van Amstel LIVE!

De Vrienden Van Amstel Live! - Concert: De Vrienden Van Amstel LIVE!

Wat ooit begon in een muziekcafé aan het Thorbeckeplein in Amsterdam is uitgegroeid tot het grootste muziekspektakel van Nederland. Met maar liefst veertien uitverkochte shows, extra veel artiesten en een speciale première avond wordt de tw...

26-01-2017 20:39

Live: De Vrienden Van Amstel LIVE!

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

De grootste kroeg van Nederland opent haar deuren voor negen uitverkochte concerten van ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’. RTL 4 én RTL 5 zijn vanavond live aanwezig en zorgen voor de registratie van de verrassende optredens van de populairste...

28-01-2016 22:25

Afl. 2

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 2

Liveverslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de achttiende keer plaatsvindt. De beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen.

28-01-2016 20:40

Afl. 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

RTL is live aanwezig bij het muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de achttiende keer plaatsvindt. Xander de Buisonjé is gastheer van het event waar de beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen. D...

05-02-2015 20:31

Afl.1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl.1

Verslag van het muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de zeventiende keer plaatsvindt. De beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen. De volledige line-up blijft tot de eerste show in Ahoy geheim, ...

06-02-2014 20:33

Afl. 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de zestiende keer plaatsvindt. Met optredens van onder anderen Nick & Simon, Nielson, Miss Montreal, Guus Meeuwis en The Opposites.

30-04-2013 20:29

De Vrienden Van Amstel LIVE! "Aflevering 1"

De Vrienden Van Amstel Live! - De Vrienden Van Amstel LIVE! "Aflevering 1"

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

07-02-2013 20:33

Aflevering 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Aflevering 1

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

De Vrienden Van Amstel Live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vrienden Van Amstel Live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vrienden Van Amstel Live! bij De Vrienden Van Amstel Live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vrienden Van Amstel Live!. Heb je een uitzending van De Vrienden Van Amstel Live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vrienden Van Amstel Live! gemist

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

Uitzending gemist van De Vrienden Van Amstel Live!? Hier kun je alle uitzendingen van De Vrienden Van Amstel Live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-02-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!