Programma gemist?

Wat van ooit begon in een muziekcafé in de aan het Thorbeckeplein op in Amsterdam is uitgegroeid tot het het grootste in muziekspektakel van Nederland. het Met maar liefst veertien uit uitverkochte shows, extra door veel artiesten en een het speciale première op avond wordt de twintigste op tv editie dit jaar in extra groots gevierd. in op Nick en Simon presenteren op het geheel in en zetten de grootste Amstelkroeg van op Nederland met in de Rotterdamse Ahoy compleet door door op zijn kop. De registratie van naar 'De Vrienden Van van Amstel het LIVE!' is op vanavond te zien bij RTL 4 door en RTL tijdens 5. de De presentatie hiervan de is in handen van Radio 538-dj's door met Coen en Sander. De artiesten die dit op tv een jaar op de bühne van staan zijn onder met anderen Kensington, BLØF, Nielson, op tv DI-RECT, Mr. Probz met en Typhoon. Paul de naar Leeuw, Lil’ Kleine, van André de Hazes, Rondé een en rapper Kraantje Pappie nemen voor met het door eerst deel aan door de populaire concertreeks. De uitzending uit begint op tv vanavond om 20:30 uur op de RTL 4. op tv Vanaf 22:30 uur is van het vervolg een te zien op tijdens RTL 5.

De grootste kroeg een van Nederland opent op haar deuren met voor negen uitverkochte naar concerten van op ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’. het RTL het 4 én in RTL 5 zijn vanavond live aanwezig het en zorgen een voor de registratie van naar de verrassende optredens tijdens met van de populairste Nederlandse artiesten. De met op tv drie uur durende de live concertregistratie, gepresenteerd door Johnny op tv de Mol, begint van om 20.30 uur de bij tijdens RTL 4. Rond 22.15 gaat het de met live muziekspektakel verder naar bij RTL 5 met voor de grote finale. Onder de in bekende kroonluchter brengen de door de beste artiesten van Nederland, solo of de in verrassende duetten, de van hun grootste hits de ten gehore. Backstage een worden de artiesten opgevangen in door Johnny naar en blikken terug het op hun optredens. Naast de kroegbazen Nick & Simon zijn een op tv onder anderen Marco Borsato, Golden tijdens Earring, VanVelzen, BLØF, Typhoon het met en Rowwen Hèze van het de partij. Douwe Bob, Diggy met Dex een en Nicky Romero door maken dit het jaar voor het eerst hun van opwachting in muziektempel Rotterdam in tijdens Ahoy.

Liveverslag van naar dit muziekspektakel de in Ahoy, dat een dit jaar voor de achttiende in van keer plaatsvindt. De beste op tv artiesten van eigen bodem met zorgen voor een op wervelende show vol uit verrassingen.

RTL tijdens is live aanwezig bij naar het muziekspektakel op in Ahoy, dat op tv dit jaar voor de achttiende uit keer plaatsvindt. Xander het de een Buisonjé is gastheer van het uit het event waar de op tv beste artiesten van eigen bodem een zorgen voor een het wervelende show vol verrassingen. op De meest uit opvallende namen zijn uit dit met jaar Kensington, Typhoon, Claudia een de Breij, Kenny B tijdens en op tv Fedde Le Grand. Zij maken een allemaal een voor het eerst hun opwachting met in de het grootste kroeg naar van Nederland. Ook vertrouwde naar namen als Guus uit Meeuwis, Rob op tv de Nijs, DI-RECT, van De Dijk, 3JS, Nick & Simon, tijdens naar Nielson en Mr.Probz met zijn er weer bij. Johnny de tijdens tijdens Mol presenteert de op tv uitzending en is backstage te vinden het voor interviews op tv met de het artiesten.

Verslag van het het muziekspektakel van in Ahoy, op tv dat dit jaar voor de de zeventiende keer plaatsvindt. De het beste artiesten van een eigen bodem met zorgen voor een uit wervelende show vol op verrassingen. De tijdens volledige line-up van blijft tot de eerste show door in Ahoy door geheim, maar zeker is dat een het de grote namen solo of in uit met bijzondere duetten de beste nummers ten naar gehore zullen van brengen.

Verslag van uit dit muziekspektakel in Ahoy, naar dat dit uit jaar voor de naar zestiende keer van plaatsvindt. Met het optredens van onder anderen Nick & tijdens Simon, Nielson, Miss een Montreal, naar Guus Meeuwis en The met Opposites.

Verslag een van dit muziekspektakel in tijdens Ahoy, dat dit naar jaar het vijftienjarig met jubileum viert. De kijker van krijgt ook naar een unieke blik achter uit de schermen en naar van de artiesten worden in het hemd van het lijf in gevraagd.

Verslag van dit uit muziekspektakel in op Ahoy, uit dat dit jaar het vijftienjarig jubileum het viert. tijdens De kijker krijgt ook het een op unieke blik achter de op tv schermen en de tijdens artiesten worden het hemd van van het uit lijf gevraagd.

december 2021
01-02-2018 20:30

Concert: De Vrienden Van Amstel LIVE!

De Vrienden Van Amstel Live! - Concert: De Vrienden Van Amstel LIVE!

Wat ooit begon in een muziekcafé aan het Thorbeckeplein in Amsterdam is uitgegroeid tot het grootste muziekspektakel van Nederland. Met maar liefst veertien uitverkochte shows, extra veel artiesten en een speciale première avond wordt de tw...

26-01-2017 20:39

Live: De Vrienden Van Amstel LIVE!

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

De grootste kroeg van Nederland opent haar deuren voor negen uitverkochte concerten van ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’. RTL 4 én RTL 5 zijn vanavond live aanwezig en zorgen voor de registratie van de verrassende optredens van de populairste...

28-01-2016 22:25

Afl. 2

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 2

Liveverslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de achttiende keer plaatsvindt. De beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen.

28-01-2016 20:40

Afl. 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

RTL is live aanwezig bij het muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de achttiende keer plaatsvindt. Xander de Buisonjé is gastheer van het event waar de beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen. D...

05-02-2015 20:31

Afl.1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl.1

Verslag van het muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de zeventiende keer plaatsvindt. De beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen. De volledige line-up blijft tot de eerste show in Ahoy geheim, ...

06-02-2014 20:33

Afl. 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de zestiende keer plaatsvindt. Met optredens van onder anderen Nick & Simon, Nielson, Miss Montreal, Guus Meeuwis en The Opposites.

30-04-2013 20:29

De Vrienden Van Amstel LIVE! "Aflevering 1"

De Vrienden Van Amstel Live! - De Vrienden Van Amstel LIVE! "Aflevering 1"

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

07-02-2013 20:33

Aflevering 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Aflevering 1

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

De Vrienden Van Amstel Live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vrienden Van Amstel Live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vrienden Van Amstel Live! bij De Vrienden Van Amstel Live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vrienden Van Amstel Live!. Heb je een uitzending van De Vrienden Van Amstel Live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vrienden Van Amstel Live! gemist

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

Uitzending gemist van De Vrienden Van Amstel Live!? Hier kun je alle uitzendingen van De Vrienden Van Amstel Live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-02-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!