Programma gemist?

Wat met ooit begon in door een muziekcafé aan het Thorbeckeplein in in Amsterdam door is uitgegroeid tot uit het grootste uit muziekspektakel van Nederland. Met maar uit liefst veertien op uitverkochte een shows, extra veel door artiesten en een tijdens speciale première avond wordt een de twintigste editie dit met jaar extra door groots gevierd. tijdens Nick en Simon presenteren het geheel naar en zetten op tv de uit grootste Amstelkroeg van Nederland een in de Rotterdamse Ahoy compleet een op zijn op kop. De registratie van in op 'De Vrienden Van Amstel LIVE!' is uit vanavond uit te zien bij RTL op tv 4 en RTL uit 5. De presentatie hiervan tijdens is naar in handen van op tv Radio 538-dj's Coen en het Sander. De met artiesten die dit jaar van op de bühne staan een zijn tijdens onder anderen Kensington, het BLØF, Nielson, DI-RECT, de Mr. Probz en de Typhoon. Paul de Leeuw, Lil’ tijdens Kleine, André Hazes, Rondé op tijdens en rapper Kraantje Pappie nemen voor tijdens het eerst de deel aan de naar populaire concertreeks. De in uitzending begint vanavond om uit 20:30 uur op RTL het 4. Vanaf in 22:30 uur is met het vervolg op tv te zien door op RTL 5.

De grootste op kroeg van Nederland opent in haar op deuren voor negen uitverkochte concerten de van op ‘De Vrienden van Amstel een LIVE!’. RTL van 4 én RTL 5 zijn door vanavond live aanwezig met en zorgen voor met tijdens de registratie van de verrassende optredens met van de de populairste Nederlandse artiesten. op De drie uur durende het live de concertregistratie, gepresenteerd door Johnny de van Mol, begint met om 20.30 uur bij een in RTL 4. Rond 22.15 door gaat het het live muziekspektakel verder bij RTL tijdens 5 voor de grote door finale. Onder de op tv bekende op tv kroonluchter brengen de een beste artiesten van Nederland, naar solo of op tv in verrassende duetten, de hun grootste hits ten gehore. naar Backstage worden de artiesten door opgevangen door de Johnny en in blikken terug op hun optredens. door naar Naast kroegbazen Nick & Simon het zijn onder in anderen Marco Borsato, Golden de Earring, VanVelzen, BLØF, Typhoon op tv de en Rowwen Hèze de van de partij. uit Douwe Bob, Diggy Dex en naar Nicky op Romero maken dit jaar voor met het eerst het hun opwachting in muziektempel Rotterdam het de Ahoy.

Liveverslag naar van dit muziekspektakel naar in Ahoy, dat van dit jaar voor het de achttiende keer plaatsvindt. De op tv beste artiesten naar van eigen bodem zorgen in voor een wervelende in show vol de verrassingen.

RTL een is live aanwezig bij met het muziekspektakel in Ahoy, door naar dat dit jaar een voor de achttiende keer het plaatsvindt. Xander de met Buisonjé is gastheer van het in event waar met de beste door artiesten van eigen op bodem zorgen voor tijdens een wervelende show vol in verrassingen. De meest van opvallende door namen zijn dit jaar met Kensington, Typhoon, een Claudia de Breij, Kenny B en met Fedde Le Grand. op Zij een maken allemaal voor het eerst naar hun met opwachting in de tijdens grootste kroeg van Nederland. op tv Ook vertrouwde namen op tv als Guus Meeuwis, Rob op de Nijs, op tv DI-RECT, De Dijk, 3JS, uit Nick de & Simon, op tv Nielson en Mr.Probz met zijn er weer bij. uit Johnny de Mol naar presenteert de uitzending en is een backstage te naar vinden voor op tv interviews met het de artiesten.

Verslag op van het muziekspektakel in Ahoy, met dat dit op jaar voor op tv de zeventiende tijdens keer plaatsvindt. De beste artiesten van in de eigen bodem zorgen voor een wervelende naar show vol uit verrassingen. De volledige line-up de blijft in tot de op eerste show in Ahoy geheim, maar van zeker is dat een van de grote namen solo of in in bijzondere duetten de de beste nummers ten tijdens gehore tijdens zullen brengen.

Verslag uit van dit muziekspektakel in het Ahoy, dat dit jaar het voor de een zestiende keer plaatsvindt. Met het optredens van onder een anderen door Nick & Simon, Nielson, door Miss Montreal, Guus Meeuwis met tijdens en The Opposites.

Verslag van in dit op tv muziekspektakel in Ahoy, dat dit in jaar uit het vijftienjarig jubileum viert. De kijker naar het krijgt ook een unieke met blik achter een de schermen en de van artiesten worden het tijdens hemd van het lijf door gevraagd.

Verslag tijdens van dit een muziekspektakel in Ahoy, dat dit door jaar het vijftienjarig op jubileum viert. De uit kijker krijgt door ook een unieke van blik achter de schermen en op de artiesten worden van op het hemd van het een lijf gevraagd.

juli 2020
01-02-2018 20:30

Concert: De Vrienden Van Amstel LIVE!

De Vrienden Van Amstel Live! - Concert: De Vrienden Van Amstel LIVE!

Wat ooit begon in een muziekcafé aan het Thorbeckeplein in Amsterdam is uitgegroeid tot het grootste muziekspektakel van Nederland. Met maar liefst veertien uitverkochte shows, extra veel artiesten en een speciale première avond wordt de tw...

26-01-2017 20:39

Live: De Vrienden Van Amstel LIVE!

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

De grootste kroeg van Nederland opent haar deuren voor negen uitverkochte concerten van ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’. RTL 4 én RTL 5 zijn vanavond live aanwezig en zorgen voor de registratie van de verrassende optredens van de populairste...

28-01-2016 22:25

Afl. 2

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 2

Liveverslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de achttiende keer plaatsvindt. De beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen.

28-01-2016 20:40

Afl. 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

RTL is live aanwezig bij het muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de achttiende keer plaatsvindt. Xander de Buisonjé is gastheer van het event waar de beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen. D...

05-02-2015 20:31

Afl.1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl.1

Verslag van het muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de zeventiende keer plaatsvindt. De beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen. De volledige line-up blijft tot de eerste show in Ahoy geheim, ...

06-02-2014 20:33

Afl. 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de zestiende keer plaatsvindt. Met optredens van onder anderen Nick & Simon, Nielson, Miss Montreal, Guus Meeuwis en The Opposites.

30-04-2013 20:29

De Vrienden Van Amstel LIVE! "Aflevering 1"

De Vrienden Van Amstel Live! - De Vrienden Van Amstel LIVE! "Aflevering 1"

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

07-02-2013 20:33

Aflevering 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Aflevering 1

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

De Vrienden Van Amstel Live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vrienden Van Amstel Live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vrienden Van Amstel Live! bij De Vrienden Van Amstel Live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vrienden Van Amstel Live!. Heb je een uitzending van De Vrienden Van Amstel Live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vrienden Van Amstel Live! gemist

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

Uitzending gemist van De Vrienden Van Amstel Live!? Hier kun je alle uitzendingen van De Vrienden Van Amstel Live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-02-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!