Programma gemist?

Wat ooit begon van in een muziekcafé het aan het Thorbeckeplein met in Amsterdam is op uitgegroeid tot het van grootste met muziekspektakel van Nederland. Met het maar liefst veertien uitverkochte in shows, extra met veel artiesten en een op speciale première avond op tv wordt de twintigste naar editie dit jaar een naar extra groots gevierd. Nick en Simon tijdens presenteren het door geheel en van zetten de grootste Amstelkroeg tijdens van Nederland in het de Rotterdamse Ahoy door compleet op op tv zijn kop. uit De registratie van in 'De Vrienden Van Amstel in LIVE!' is vanavond uit te zien bij RTL het 4 op en RTL 5. naar De presentatie hiervan is in met handen op van Radio 538-dj's Coen en Sander. De tijdens naar artiesten die dit jaar op met de naar bühne staan zijn onder anderen Kensington, een BLØF, Nielson, de DI-RECT, het Mr. Probz en Typhoon. Paul de naar Leeuw, door Lil’ Kleine, André Hazes, Rondé een en uit rapper Kraantje Pappie nemen voor uit op het eerst deel aan de populaire met concertreeks. De uitzending begint in vanavond om van 20:30 uur op uit RTL 4. naar Vanaf 22:30 in uur is het naar vervolg te zien tijdens op RTL 5.

De op grootste kroeg van het Nederland opent haar deuren voor naar negen uitverkochte concerten een op tv van ‘De Vrienden van Amstel door LIVE!’. RTL 4 én naar RTL in 5 zijn in vanavond live aanwezig en zorgen voor de de in registratie van uit de verrassende optredens van uit de populairste Nederlandse artiesten. in De drie uur durende van live concertregistratie, van gepresenteerd door uit Johnny de een Mol, begint om 20.30 uur bij de RTL 4. Rond tijdens door 22.15 gaat het live muziekspektakel verder het bij de RTL 5 voor naar de grote in finale. Onder de bekende kroonluchter een brengen de beste artiesten tijdens van op Nederland, solo of een in verrassende duetten, hun op grootste hits ten een gehore. Backstage worden door de artiesten op opgevangen door Johnny en met blikken terug een op hun optredens. in Naast kroegbazen Nick in & Simon zijn op onder anderen Marco Borsato, het Golden Earring, VanVelzen, BLØF, het Typhoon en Rowwen op Hèze van de in partij. Douwe op Bob, Diggy Dex en Nicky een Romero maken dit met in jaar voor het eerst hun opwachting van in muziektempel van Rotterdam uit Ahoy.

Liveverslag van dit door muziekspektakel in Ahoy, door op dat dit jaar voor de op achttiende een keer plaatsvindt. De beste tijdens artiesten van eigen bodem zorgen uit voor een wervelende een show tijdens vol verrassingen.

RTL is op tv live aanwezig bij van het muziekspektakel in Ahoy, met in dat dit jaar voor uit de achttiende keer van plaatsvindt. Xander de naar Buisonjé is tijdens gastheer van het event waar de een beste artiesten uit van eigen bodem zorgen met voor een op tv wervelende show vol verrassingen. uit De meest het opvallende uit namen zijn dit jaar een Kensington, Typhoon, Claudia de Breij, door een Kenny B en door Fedde Le Grand. Zij maken allemaal tijdens voor het eerst op tv hun opwachting in in de grootste een kroeg van Nederland. Ook uit vertrouwde door namen als Guus Meeuwis, in Rob door de Nijs, DI-RECT, De in Dijk, 3JS, Nick & tijdens Simon, Nielson en Mr.Probz een zijn er weer uit bij. Johnny naar de Mol presenteert de de uitzending en is een backstage het te vinden voor interviews van met de door artiesten.

Verslag van de het uit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar op voor door de zeventiende keer plaatsvindt. op De tijdens beste artiesten van eigen bodem zorgen op voor tijdens een wervelende show vol verrassingen. van De naar volledige line-up blijft naar tot de eerste van show in Ahoy geheim, tijdens maar naar zeker is dat de grote namen uit solo of door in bijzondere naar duetten de beste met nummers ten een gehore zullen brengen.

Verslag van dit met muziekspektakel in uit Ahoy, dat met dit jaar voor de zestiende tijdens een keer plaatsvindt. Met optredens naar van onder anderen Nick het & Simon, de Nielson, Miss Montreal, Guus in Meeuwis een en The Opposites.

Verslag op van dit muziekspektakel door in Ahoy, dat dit jaar op tv het van vijftienjarig jubileum op viert. De kijker een krijgt ook een met unieke blik achter de uit schermen en de artiesten de worden het hemd tijdens van het lijf van gevraagd.

Verslag een van dit muziekspektakel op in Ahoy, dat dit tijdens jaar het vijftienjarig in jubileum viert. De in kijker krijgt naar ook een unieke blik uit achter de schermen in en de tijdens artiesten worden het hemd van het het lijf op tv gevraagd.

oktober 2020
01-02-2018 20:30

Concert: De Vrienden Van Amstel LIVE!

De Vrienden Van Amstel Live! - Concert: De Vrienden Van Amstel LIVE!

Wat ooit begon in een muziekcafé aan het Thorbeckeplein in Amsterdam is uitgegroeid tot het grootste muziekspektakel van Nederland. Met maar liefst veertien uitverkochte shows, extra veel artiesten en een speciale première avond wordt de tw...

26-01-2017 20:39

Live: De Vrienden Van Amstel LIVE!

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

De grootste kroeg van Nederland opent haar deuren voor negen uitverkochte concerten van ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’. RTL 4 én RTL 5 zijn vanavond live aanwezig en zorgen voor de registratie van de verrassende optredens van de populairste...

28-01-2016 22:25

Afl. 2

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 2

Liveverslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de achttiende keer plaatsvindt. De beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen.

28-01-2016 20:40

Afl. 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

RTL is live aanwezig bij het muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de achttiende keer plaatsvindt. Xander de Buisonjé is gastheer van het event waar de beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen. D...

05-02-2015 20:31

Afl.1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl.1

Verslag van het muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de zeventiende keer plaatsvindt. De beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen. De volledige line-up blijft tot de eerste show in Ahoy geheim, ...

06-02-2014 20:33

Afl. 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de zestiende keer plaatsvindt. Met optredens van onder anderen Nick & Simon, Nielson, Miss Montreal, Guus Meeuwis en The Opposites.

30-04-2013 20:29

De Vrienden Van Amstel LIVE! "Aflevering 1"

De Vrienden Van Amstel Live! - De Vrienden Van Amstel LIVE! "Aflevering 1"

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

07-02-2013 20:33

Aflevering 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Aflevering 1

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

De Vrienden Van Amstel Live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vrienden Van Amstel Live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vrienden Van Amstel Live! bij De Vrienden Van Amstel Live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vrienden Van Amstel Live!. Heb je een uitzending van De Vrienden Van Amstel Live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vrienden Van Amstel Live! gemist

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

Uitzending gemist van De Vrienden Van Amstel Live!? Hier kun je alle uitzendingen van De Vrienden Van Amstel Live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-02-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!