Programma gemist?

Wat met ooit begon door in een muziekcafé van aan het Thorbeckeplein in Amsterdam naar is uitgegroeid door tot het grootste muziekspektakel van door Nederland. Met door maar liefst veertien uitverkochte het van shows, extra veel artiesten en een op speciale première avond van wordt de de twintigste naar editie dit jaar extra groots het gevierd. Nick door en Simon presenteren het geheel naar en zetten van de een grootste Amstelkroeg van Nederland in door de Rotterdamse een Ahoy compleet op zijn kop. een De van registratie van de 'De Vrienden Van Amstel de LIVE!' is naar vanavond te zien bij RTL uit 4 en RTL 5. door De presentatie een hiervan is in handen uit de van Radio 538-dj's Coen een en Sander. De in artiesten die dit jaar op de op bühne uit staan zijn onder het anderen Kensington, BLØF, Nielson, een DI-RECT, Mr. Probz en een Typhoon. Paul de het Leeuw, op tv Lil’ Kleine, André in Hazes, Rondé door en rapper Kraantje Pappie op tv nemen voor het door eerst deel aan de naar populaire door concertreeks. De uitzending begint vanavond om 20:30 uit uur op RTL in met 4. Vanaf 22:30 uur op tv is het vervolg met te zien op op RTL 5.

De grootste door kroeg van Nederland opent de uit haar deuren voor negen uitverkochte concerten op uit van ‘De Vrienden van naar Amstel LIVE!’. RTL 4 én in RTL 5 door zijn vanavond live op aanwezig en op zorgen voor de registratie van met door de verrassende optredens van de populairste met Nederlandse artiesten. tijdens De drie uur durende op door live concertregistratie, gepresenteerd door Johnny de uit Mol, begint om een 20.30 uur bij de RTL door 4. Rond uit 22.15 gaat het live muziekspektakel verder de bij naar RTL 5 voor naar de grote door finale. Onder de bekende kroonluchter brengen de de beste artiesten van uit Nederland, solo op of in verrassende op duetten, hun grootste hits een ten gehore. op tv Backstage naar worden de artiesten opgevangen door Johnny uit op en blikken terug op tv op hun optredens. Naast kroegbazen door Nick het & Simon zijn onder anderen op Marco Borsato, een Golden Earring, VanVelzen, BLØF, met Typhoon door en Rowwen Hèze van in de partij. van Douwe Bob, Diggy op tv Dex en Nicky een Romero maken dit jaar voor het door eerst hun opwachting de in muziektempel met Rotterdam door Ahoy.

Liveverslag de van dit muziekspektakel in Ahoy, in dat dit jaar het voor het de achttiende op tv keer plaatsvindt. De beste artiesten de van eigen bodem zorgen door voor een wervelende uit show vol op verrassingen.

RTL is naar live op tv aanwezig bij het muziekspektakel in in Ahoy, dat tijdens dit jaar voor de achttiende uit keer plaatsvindt. Xander op tv de Buisonjé een is in gastheer van het event uit waar de beste artiesten van naar eigen bodem een zorgen voor een een wervelende show vol verrassingen. in De meest een opvallende namen zijn dit de jaar Kensington, Typhoon, uit Claudia de tijdens Breij, van Kenny B en Fedde Le een Grand. Zij maken de allemaal voor een het eerst hun het opwachting in de met grootste kroeg op van Nederland. Ook vertrouwde namen als in Guus Meeuwis, in Rob de Nijs, de DI-RECT, De Dijk, in 3JS, Nick & Simon, met Nielson en Mr.Probz op tv zijn er van weer bij. Johnny naar de Mol presenteert naar de op uitzending en is backstage te vinden uit voor interviews van met het de artiesten.

Verslag van het het muziekspektakel in Ahoy, een dat een dit jaar voor de tijdens zeventiende keer plaatsvindt. De door naar beste artiesten van eigen bodem zorgen het voor tijdens een wervelende op tv show vol verrassingen. De volledige line-up een blijft tot de op eerste in show in Ahoy de geheim, maar zeker is dat uit de grote namen het solo met of in bijzondere duetten de een beste nummers ten door het gehore zullen brengen.

Verslag van op dit muziekspektakel door in Ahoy, een dat dit jaar voor de zestiende van keer plaatsvindt. de Met optredens van uit onder anderen Nick de & met Simon, Nielson, Miss Montreal, Guus Meeuwis de en het The Opposites.

Verslag met van dit muziekspektakel in Ahoy, op tv dat dit door jaar het een vijftienjarig jubileum viert. een De kijker krijgt ook uit een door unieke blik achter de schermen en van de het artiesten worden het hemd door van het lijf op gevraagd.

Verslag uit van dit uit muziekspektakel in Ahoy, dat door dit jaar het vijftienjarig in jubileum viert. De kijker het in krijgt ook een unieke van blik achter op de schermen en op de artiesten worden het hemd van op het lijf in gevraagd.

maart 2021
01-02-2018 20:30

Concert: De Vrienden Van Amstel LIVE!

De Vrienden Van Amstel Live! - Concert: De Vrienden Van Amstel LIVE!

Wat ooit begon in een muziekcafé aan het Thorbeckeplein in Amsterdam is uitgegroeid tot het grootste muziekspektakel van Nederland. Met maar liefst veertien uitverkochte shows, extra veel artiesten en een speciale première avond wordt de tw...

26-01-2017 20:39

Live: De Vrienden Van Amstel LIVE!

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

De grootste kroeg van Nederland opent haar deuren voor negen uitverkochte concerten van ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’. RTL 4 én RTL 5 zijn vanavond live aanwezig en zorgen voor de registratie van de verrassende optredens van de populairste...

28-01-2016 22:25

Afl. 2

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 2

Liveverslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de achttiende keer plaatsvindt. De beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen.

28-01-2016 20:40

Afl. 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

RTL is live aanwezig bij het muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de achttiende keer plaatsvindt. Xander de Buisonjé is gastheer van het event waar de beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen. D...

05-02-2015 20:31

Afl.1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl.1

Verslag van het muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de zeventiende keer plaatsvindt. De beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen. De volledige line-up blijft tot de eerste show in Ahoy geheim, ...

06-02-2014 20:33

Afl. 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de zestiende keer plaatsvindt. Met optredens van onder anderen Nick & Simon, Nielson, Miss Montreal, Guus Meeuwis en The Opposites.

30-04-2013 20:29

De Vrienden Van Amstel LIVE! "Aflevering 1"

De Vrienden Van Amstel Live! - De Vrienden Van Amstel LIVE! "Aflevering 1"

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

07-02-2013 20:33

Aflevering 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Aflevering 1

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

De Vrienden Van Amstel Live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vrienden Van Amstel Live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vrienden Van Amstel Live! bij De Vrienden Van Amstel Live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vrienden Van Amstel Live!. Heb je een uitzending van De Vrienden Van Amstel Live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vrienden Van Amstel Live! gemist

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

Uitzending gemist van De Vrienden Van Amstel Live!? Hier kun je alle uitzendingen van De Vrienden Van Amstel Live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-02-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!