Programma gemist?

Wat ooit door begon in een muziekcafé de aan tijdens het Thorbeckeplein in het Amsterdam is uitgegroeid tijdens tot het grootste muziekspektakel op tv van Nederland. Met het maar liefst veertien het uitverkochte shows, het extra veel artiesten in en een in speciale première avond wordt de op twintigste editie de dit jaar op tv extra groots gevierd. Nick door en Simon presenteren het tijdens geheel en zetten de door grootste Amstelkroeg van de Nederland uit in de Rotterdamse op Ahoy compleet op zijn kop. het uit De registratie van 'De Vrienden op Van tijdens Amstel LIVE!' is vanavond in te zien bij RTL 4 uit en RTL het 5. het De presentatie hiervan is in tijdens handen van Radio naar 538-dj's Coen de en Sander. De artiesten die dit op jaar op op de bühne staan zijn door onder een anderen Kensington, BLØF, Nielson, DI-RECT, van op tv Mr. Probz en in Typhoon. Paul de Leeuw, Lil’ Kleine, de André het Hazes, Rondé en rapper Kraantje het Pappie op nemen voor het eerst de deel aan de in populaire concertreeks. De op uitzending begint door vanavond om 20:30 uur van op RTL 4. op tv Vanaf 22:30 van uur is het vervolg door te zien op op tv RTL 5.

De door grootste kroeg van Nederland een opent haar deuren voor door negen uitverkochte concerten het van ‘De Vrienden de op van Amstel LIVE!’. RTL het 4 én RTL 5 zijn het vanavond live door aanwezig en met zorgen voor de registratie van door de op tv verrassende optredens van de een populairste van Nederlandse artiesten. De drie het uur durende live naar concertregistratie, gepresenteerd op tv door Johnny de Mol, begint uit om 20.30 uur van bij RTL 4. de Rond 22.15 een gaat het van live muziekspektakel verder met bij RTL 5 voor de in grote op tv finale. Onder de bekende kroonluchter uit brengen de beste de artiesten van Nederland, in solo of naar in verrassende duetten, hun grootste uit hits ten gehore. Backstage het worden de tijdens artiesten naar opgevangen door Johnny en in blikken terug op hun optredens. het Naast kroegbazen Nick een & Simon in zijn onder anderen Marco een in Borsato, Golden Earring, VanVelzen, met BLØF, Typhoon en de Rowwen Hèze van de met partij. uit Douwe Bob, Diggy Dex op tv en Nicky Romero maken de dit jaar voor het naar eerst hun opwachting het in van muziektempel Rotterdam de Ahoy.

Liveverslag door van dit een muziekspektakel in Ahoy, dat dit in jaar voor de achttiende op tv van keer plaatsvindt. De beste artiesten van met tijdens eigen bodem zorgen voor een wervelende de show vol het verrassingen.

RTL een is live van aanwezig bij het muziekspektakel in Ahoy, een dat een dit jaar voor de uit achttiende de keer plaatsvindt. Xander een de Buisonjé is gastheer van het de event de waar de beste een artiesten van eigen bodem in zorgen voor het een wervelende show vol verrassingen. tijdens met De meest opvallende namen zijn dit door in jaar Kensington, Typhoon, in Claudia de Breij, tijdens Kenny B en Fedde Le Grand. door Zij een maken allemaal voor het op eerst hun opwachting in in de naar grootste kroeg van tijdens Nederland. Ook vertrouwde namen van als een Guus Meeuwis, Rob de Nijs, in DI-RECT, De Dijk, 3JS, met Nick & het Simon, Nielson en Mr.Probz een zijn er met weer bij. Johnny de een Mol de presenteert de uitzending en van is backstage van te vinden voor interviews met met de met artiesten.

Verslag van het naar een muziekspektakel in Ahoy, dat dit op tv jaar voor de zeventiende het de keer plaatsvindt. De een beste artiesten van eigen bodem naar zorgen voor op een wervelende show door vol verrassingen. De volledige line-up door blijft op tot de tijdens eerste show in van Ahoy geheim, maar zeker op is dat de grote namen door op tv solo of in bijzondere duetten de uit beste nummers op ten gehore zullen tijdens brengen.

Verslag op tv van dit muziekspektakel in Ahoy, tijdens in dat dit jaar voor de de zestiende keer plaatsvindt. Met uit uit optredens van onder anderen een Nick & Simon, Nielson, Miss uit Montreal, Guus Meeuwis naar en The het Opposites.

Verslag op tv van dit muziekspektakel in van Ahoy, dat op tv dit jaar op het vijftienjarig jubileum viert. van De kijker van krijgt ook een tijdens unieke blik achter de schermen en op de de artiesten worden het van hemd van op het lijf gevraagd.

Verslag naar van dit muziekspektakel in Ahoy, het dat dit jaar op het vijftienjarig een jubileum viert. De van kijker krijgt ook in een unieke blik achter het de de schermen en de op tv artiesten worden op tv het hemd van het lijf in gevraagd.

juni 2021
01-02-2018 20:30

Concert: De Vrienden Van Amstel LIVE!

De Vrienden Van Amstel Live! - Concert: De Vrienden Van Amstel LIVE!

Wat ooit begon in een muziekcafé aan het Thorbeckeplein in Amsterdam is uitgegroeid tot het grootste muziekspektakel van Nederland. Met maar liefst veertien uitverkochte shows, extra veel artiesten en een speciale première avond wordt de tw...

26-01-2017 20:39

Live: De Vrienden Van Amstel LIVE!

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

De grootste kroeg van Nederland opent haar deuren voor negen uitverkochte concerten van ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’. RTL 4 én RTL 5 zijn vanavond live aanwezig en zorgen voor de registratie van de verrassende optredens van de populairste...

28-01-2016 22:25

Afl. 2

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 2

Liveverslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de achttiende keer plaatsvindt. De beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen.

28-01-2016 20:40

Afl. 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

RTL is live aanwezig bij het muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de achttiende keer plaatsvindt. Xander de Buisonjé is gastheer van het event waar de beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen. D...

05-02-2015 20:31

Afl.1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl.1

Verslag van het muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de zeventiende keer plaatsvindt. De beste artiesten van eigen bodem zorgen voor een wervelende show vol verrassingen. De volledige line-up blijft tot de eerste show in Ahoy geheim, ...

06-02-2014 20:33

Afl. 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Afl. 1

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar voor de zestiende keer plaatsvindt. Met optredens van onder anderen Nick & Simon, Nielson, Miss Montreal, Guus Meeuwis en The Opposites.

30-04-2013 20:29

De Vrienden Van Amstel LIVE! "Aflevering 1"

De Vrienden Van Amstel Live! - De Vrienden Van Amstel LIVE! "Aflevering 1"

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

07-02-2013 20:33

Aflevering 1

De Vrienden Van Amstel Live! - Aflevering 1

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

De Vrienden Van Amstel Live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vrienden Van Amstel Live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vrienden Van Amstel Live! bij De Vrienden Van Amstel Live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vrienden Van Amstel Live!. Heb je een uitzending van De Vrienden Van Amstel Live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vrienden Van Amstel Live! gemist

Verslag van dit muziekspektakel in Ahoy, dat dit jaar het vijftienjarig jubileum viert. De kijker krijgt ook een unieke blik achter de schermen en de artiesten worden het hemd van het lijf gevraagd.

Uitzending gemist van De Vrienden Van Amstel Live!? Hier kun je alle uitzendingen van De Vrienden Van Amstel Live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-02-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!