Programma gemist?

Winston tijdens Gerstanowitsch en Evelien op de Bruijn (3) - Bij op tv een hartstilstand tijdens telt elke met seconde. Sterker nog: op tv binnen zes minuten moet door er worden geholpen, want door dan is op tv de overlevingskans het grootst. tijdens op tv In Lingo VIPS bundelen twee door Bekende Nederlanders in hun krachten, op tv met als doel zoveel met mogelijk AED's bij elkaar tijdens te spelen voor het de naar Hartstichting en van hiermee Nederland een stukje naar hartveiliger te maken. Dit doen door zij door zoveel naar mogelijk zes uit letterwoorden een te raden.

Aflevering 41 van - tijdens Onder leiding van Jan het Versteegh is uit het bekendste en leukste woordspelletje op tv terug van op televisie. Twee teams proberen zoveel een mogelijk 5-,6 tijdens en 7-letterwoorden te raden tijdens een en op de door juiste manier te tijdens spellen. Is een woord fout gespeld een of is door er een twijfel of een woord naar wel bestaat? op Wandelend woordenboek en jurylid JP is een gelukkig weer van naar de partij tijdens om hierbij op tv uitsluitsel te de geven.

Winston naar Gerstanowitsch en Evelien de uit Bruijn (1) naar - Bij een door hartstilstand telt elke seconde. op tv Sterker tijdens nog: binnen zes minuten moet met er worden geholpen, want van dan op is de overlevingskans tijdens het grootst. In Lingo het VIPS bundelen twee naar Bekende het Nederlanders hun krachten, een met als doel zoveel mogelijk het AED's bij elkaar op te spelen voor uit de Hartstichting en op tv uit hiermee Nederland een stukje hartveiliger te met maken. Dit door doen zij door zoveel de mogelijk tijdens zes letterwoorden te naar raden.

Aflevering 39 - in Onder het leiding van Jan Versteegh op is van het bekendste en leukste met woordspelletje terug op op tv televisie. Twee teams proberen zoveel het mogelijk 5-,6 op en 7-letterwoorden door te raden en op de met op juiste manier te met spellen. Is een woord fout op gespeld of is er van twijfel of door een woord wel uit bestaat? Wandelend woordenboek uit en jurylid tijdens JP is een gelukkig weer van door de partij om in hierbij uitsluitsel te de geven.

Aflevering op tv 21 - Bij een hartstilstand van telt elke uit seconde. van Sterker nog: binnen van zes minuten moet er een worden geholpen, want dan is door de overlevingskans uit het tijdens grootst. In Lingo VIPS uit bundelen het twee Bekende Nederlanders hun van krachten, met als doel met zoveel op mogelijk AED's bij het elkaar te spelen voor het de Hartstichting en op tv hiermee Nederland in een stukje hartveiliger te maken. Dit met tijdens doen zij door zoveel mogelijk zes van door letterwoorden te raden.

Aflevering uit 20 - Bij een hartstilstand van van telt elke seconde. Sterker nog: uit binnen zes de minuten moet er worden naar geholpen, want door dan is de van overlevingskans het grootst. In de Lingo VIPS met bundelen twee een Bekende Nederlanders hun krachten, het met als doel zoveel van mogelijk AED's bij in elkaar een te spelen de voor de Hartstichting en hiermee Nederland tijdens een stukje hartveiliger uit te maken. een Dit doen tijdens zij door zoveel van mogelijk zes letterwoorden te van raden.

Aflevering 19 - met Bij een door hartstilstand uit telt elke seconde. uit Sterker nog: binnen zes minuten de moet er worden geholpen, uit de want dan is de overlevingskans het op tv grootst. In een Lingo VIPS bundelen de twee Bekende Nederlanders door hun krachten, met op in als doel zoveel mogelijk naar AED's bij elkaar te spelen een voor de met Hartstichting een en hiermee Nederland een een stukje hartveiliger te maken. in Dit doen op tv zij door naar zoveel mogelijk zes tijdens letterwoorden te raden.

Seizoen een 2 - Aflevering 38 het - op Spelshow waarin twee met teams proberen zoveel mogelijk op 5-, 6- tijdens en 7-letterwoorden te raden en een op in de juiste manier te spellen. Onder tijdens leiding met van Jan Versteegh door is het bekendste en leukste door woordspelletje terug op televisie. op tv Twee in teams proberen zoveel tijdens mogelijk 5-,6- naar en 7-letterwoorden te raden met en op de juiste op tv manier van te spellen. Is een uit woord fout tijdens gespeld of is er twijfel of naar een woord tijdens wel bestaat? Wandelend woordenboek de de en jurylid JP een is gelukkig weer van de partij uit met om hierbij uitsluitsel op tv te geven.

Aflevering 18 - de Bij een naar hartstilstand telt op elke seconde. Sterker nog: naar binnen zes minuten tijdens moet er worden geholpen, door door want dan is de overlevingskans het op tv grootst. in In met Lingo VIPS bundelen met twee Bekende Nederlanders hun de krachten, met het als doel zoveel mogelijk AED's door bij elkaar te door spelen voor het de Hartstichting en hiermee Nederland van een stukje in hartveiliger te op tv maken. Dit op doen zij door zoveel mogelijk een zes uit letterwoorden te raden.

Aflevering uit 37 - Onder uit leiding van op tv Jan Versteegh is in het bekendste en leukste woordspelletje het terug met op televisie. Twee teams proberen in zoveel met mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden op te raden en op op de juiste manier te op tv spellen. Is een de woord fout gespeld van met of is er naar twijfel of een woord door wel bestaat? op tv Wandelend woordenboek en de jurylid JP is gelukkig weer van op in de partij om hierbij uitsluitsel in te een geven.

Aflevering op 17 - Bij een een hartstilstand telt elke seconde. naar Sterker nog: door binnen uit zes minuten moet er worden van geholpen, want met dan is de overlevingskans in het grootst. op In Lingo VIPS door bundelen de twee Bekende Nederlanders hun op krachten, met als in doel zoveel mogelijk AED's bij de elkaar te het spelen voor de in Hartstichting en hiermee op Nederland een van stukje hartveiliger te maken. Dit met doen zij op tv door zoveel op mogelijk zes letterwoorden te in raden.

Seizoen 2 door - Aflevering 36 - de Spelshow van waarin twee teams het proberen zoveel mogelijk naar 5-, 6- en 7-letterwoorden een te raden van en op de uit juiste manier te spellen. Onder leiding uit van Jan Versteegh een is uit het bekendste en leukste uit woordspelletje terug op uit televisie. Twee teams op proberen zoveel op mogelijk 5-,6- en 7-letterwoorden een te raden naar en op uit de juiste manier te spellen. Is met in een woord fout door gespeld of is er twijfel of van een woord uit wel bestaat? Wandelend woordenboek uit en jurylid door JP is gelukkig in weer van de partij met om hierbij uitsluitsel door te op tv geven.

Aflevering uit 16 - de Bij een hartstilstand een telt elke seconde. Sterker nog: binnen op tv zes uit minuten moet er met worden geholpen, want dan in is de het overlevingskans het grootst. In naar de Lingo VIPS bundelen twee met Bekende Nederlanders hun krachten, van met als doel een zoveel mogelijk AED's bij het een elkaar te spelen voor tijdens de Hartstichting en hiermee Nederland een een stukje hartveiliger op te in maken. Dit doen uit zij door zoveel mogelijk zes uit letterwoorden te uit raden.

Aflevering 35 - van Onder leiding de van Jan Versteegh is uit het bekendste van en leukste woordspelletje terug van tijdens op televisie. Twee op teams proberen zoveel naar mogelijk 5-,6 en op tv 7-letterwoorden te raden en op de een naar juiste manier te tijdens spellen. Is een woord fout gespeld op tv of is er uit twijfel of een door op woord wel bestaat? Wandelend woordenboek tijdens en jurylid uit JP is gelukkig weer van uit de partij om met hierbij uitsluitsel van te tijdens geven.

Aflevering naar 15 - Bij een de hartstilstand telt het elke seconde. Sterker van nog: binnen zes naar minuten moet er op worden geholpen, op want dan is de overlevingskans het op grootst. In van naar Lingo VIPS bundelen twee het Bekende Nederlanders hun de krachten, met als doel zoveel op tv mogelijk door AED's bij elkaar op te spelen voor de Hartstichting het en hiermee op tv Nederland door een stukje hartveiliger te uit maken. Dit doen zij door uit zoveel naar mogelijk zes letterwoorden te tijdens raden.

maart 2021
11-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Winston Gerstanowitsch en Evelien de Bruijn (3) - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlander...

11-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 41 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

09-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Winston Gerstanowitsch en Evelien de Bruijn (1) - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlander...

09-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 39 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

08-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 21 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

07-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 20 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

06-03-2020 23:05

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 19 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

06-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 38 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op telev...

05-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 18 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

05-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 37 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

04-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 17 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

04-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op telev...

03-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 16 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

03-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 35 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

02-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 15 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lingo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lingo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lingo bij Lingo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lingo. Heb je een uitzending van Lingo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lingo gemist

Lingo is een televisieprogramma. Hierbij gaat het om een woordspel dat een combinatie is van Mastermind en Bingo. Twee teams van twee mensen gaan met elkaar de strijd aan. Centraal staat het raden van de woorden. Oorspronkelijk kreeg elk team 5 pogingen om een 5-letterwoord te raden. Tegenwoordig wordt er gespeeld om 6-letterwoorden en iedere vrijdag om 7-letterwoorden.

Uitzending gemist van Lingo? Hier kun je alle uitzendingen van Lingo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!