Programma gemist?

Aflevering 8 van - Bij op tv een hartstilstand van telt elke seconde. van Sterker nog: binnen zes minuten moet het er worden geholpen, met in want dan is de een overlevingskans het grootst. het In in Lingo VIPS bundelen twee Bekende op Nederlanders hun krachten, met in als doel tijdens zoveel mogelijk door AED's bij elkaar naar te spelen voor een de Hartstichting van en hiermee Nederland een stukje hartveiliger het te maken. naar Dit doen zij door een tijdens zoveel mogelijk zes letterwoorden te met raden.

Aflevering tijdens 7 - Bij een tijdens hartstilstand telt tijdens elke seconde. uit Sterker nog: binnen het zes minuten moet er worden het geholpen, want dan is een de overlevingskans op tv het grootst. met In Lingo op VIPS bundelen twee tijdens Bekende Nederlanders hun krachten, naar met als doel zoveel een mogelijk AED's een bij elkaar te op tv spelen voor in de Hartstichting en hiermee het Nederland een stukje op hartveiliger op tv te maken. Dit doen op tv zij door zoveel mogelijk tijdens zes een letterwoorden te raden.

Aflevering in 5 - Bij een door hartstilstand telt elke naar seconde. tijdens Sterker nog: binnen op zes minuten moet er worden naar geholpen, want dan uit is op tv de overlevingskans het van grootst. In tijdens Lingo VIPS bundelen twee Bekende uit Nederlanders hun krachten, uit met als doel zoveel op mogelijk van AED's bij elkaar naar te spelen voor in de Hartstichting en hiermee op Nederland door een stukje hartveiliger te maken. met Dit een doen zij door zoveel mogelijk zes op letterwoorden te met raden.

Aflevering op tv 28 - Onder leiding van met Jan een Versteegh is het de bekendste en leukste woordspelletje terug van van op televisie. Twee teams proberen tijdens zoveel mogelijk op 5-,6 en 7-letterwoorden op tv te raden en een op de een juiste manier te spellen. Is een op tv woord tijdens fout gespeld of is er door twijfel de of een de woord wel bestaat? Wandelend uit woordenboek en van jurylid JP is gelukkig weer van naar de van partij om naar hierbij uitsluitsel te van geven.

Aflevering 4 - het Bij een van hartstilstand telt naar elke seconde. Sterker nog: een binnen zes minuten moet door er worden het geholpen, het want dan is naar de overlevingskans het grootst. door In de Lingo VIPS bundelen in twee Bekende Nederlanders hun naar krachten, met als doel zoveel op tv mogelijk uit AED's bij elkaar te spelen een voor de Hartstichting met van en hiermee Nederland een van stukje hartveiliger te de maken. Dit doen zij door van zoveel mogelijk uit zes letterwoorden in te raden.

Aflevering op tv 27 - op tv Onder leiding van Jan Versteegh van is het bekendste van en leukste woordspelletje een terug op televisie. Twee van teams op proberen zoveel tijdens mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden op te raden en op de tijdens juiste op tv manier te spellen. Is een naar woord fout gespeld de een of is er twijfel of tijdens een de woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en op tv jurylid met JP is gelukkig van weer van de de partij om hierbij uit uitsluitsel te de geven.

Aflevering tijdens 3 - op tv Bij een hartstilstand telt elke seconde. met door Sterker nog: binnen zes minuten de moet er worden door geholpen, met want dan is in de overlevingskans het de grootst. In uit Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders naar hun krachten, door met als het doel zoveel tijdens mogelijk AED's bij elkaar te door spelen voor de op Hartstichting de en hiermee Nederland een stukje hartveiliger naar te met maken. Dit door doen zij door zoveel op tv mogelijk zes letterwoorden te door raden.

Aflevering in 26 - naar Onder leiding van Jan Versteegh op tv is het bekendste van en leukste woordspelletje terug met op de televisie. Twee teams proberen op tv zoveel mogelijk 5-,6 en in 7-letterwoorden te een raden en op de met juiste tijdens manier te spellen. Is op een woord fout met gespeld of is er van twijfel of een van woord wel een bestaat? op tv Wandelend woordenboek en tijdens jurylid JP is het gelukkig weer van de uit partij om hierbij uitsluitsel te uit naar geven.

Aflevering de 2 - Bij tijdens een hartstilstand uit telt elke seconde. Sterker nog: binnen de zes door minuten moet er worden geholpen, door want dan is naar de overlevingskans het op tv grootst. het In Lingo VIPS bundelen het twee op Bekende Nederlanders hun krachten, met een als de doel zoveel mogelijk in AED's bij elkaar te van spelen voor de Hartstichting het en hiermee op Nederland een stukje in hartveiliger met te maken. Dit doen in zij door zoveel met mogelijk zes letterwoorden op te raden.

Aflevering het 25 - Onder leiding van de Jan Versteegh een is het bekendste en van leukste woordspelletje terug het op televisie. Twee op teams uit proberen zoveel met mogelijk 5-,6 en op tv 7-letterwoorden te raden en op tijdens de juiste manier te de spellen. een Is een door woord fout gespeld naar of is er twijfel naar of een woord wel de bestaat? Wandelend woordenboek een en jurylid JP is door gelukkig de weer van de partij om van hierbij uitsluitsel het te in geven.

Aflevering 1 - een Bij een de hartstilstand telt elke op seconde. Sterker met nog: binnen zes een minuten moet er het worden geholpen, want dan is van de overlevingskans het uit naar grootst. In Lingo VIPS bundelen in twee Bekende Nederlanders de hun krachten, met tijdens op tv als doel zoveel mogelijk AED's een bij op tv elkaar te spelen voor uit de Hartstichting en met hiermee Nederland een stukje door hartveiliger te maken. naar Dit tijdens doen zij door met zoveel mogelijk zes letterwoorden te van raden.

Aflevering op 24 - Onder leiding uit van in Jan Versteegh is een het bekendste en leukste de woordspelletje terug op televisie. Twee door teams proberen door zoveel mogelijk 5-,6 en op 7-letterwoorden te raden naar en op de in met juiste manier te spellen. Is een met woord in fout gespeld of is van er twijfel of een een woord wel bestaat? uit Wandelend een woordenboek en jurylid JP is de gelukkig weer van door de partij op tv om hierbij op tv uitsluitsel te in geven.

Aflevering 23 op - Onder met leiding van Jan het Versteegh is het tijdens bekendste en leukste op tv woordspelletje terug op televisie. uit Twee in teams proberen zoveel tijdens mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te naar raden en op op de in juiste manier te spellen. Is een tijdens woord de fout gespeld of is er uit twijfel of een een woord wel bestaat? op Wandelend woordenboek en uit jurylid JP is in gelukkig op weer van de de partij om hierbij uitsluitsel te een de geven.

Aflevering 22 van - Onder leiding op tv van Jan op Versteegh is het door bekendste en leukste uit woordspelletje terug van op televisie. Twee teams proberen in zoveel op tv mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden een van en op de naar juiste manier te spellen. naar Is een woord op fout gespeld of in is er het twijfel of een woord een wel bestaat? Wandelend woordenboek en de jurylid JP is een naar gelukkig weer van de een partij om hierbij uitsluitsel te het tijdens geven.

Aflevering 21 het - Onder naar leiding van door Jan Versteegh is met het bekendste en leukste op tv woordspelletje terug van op televisie. Twee door teams proberen zoveel mogelijk op 5-,6 en 7-letterwoorden te raden de tijdens en op de juiste op tv manier te spellen. Is een het van woord fout gespeld of is naar er door twijfel of een woord wel bestaat? uit op tv Wandelend woordenboek en jurylid in JP is gelukkig weer van uit het de partij om hierbij door uitsluitsel te uit geven.

februari 2020
24-02-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 8 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zoveel...

23-02-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 7 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zoveel...

21-02-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 5 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zoveel...

21-02-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 28 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

20-02-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 4 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zoveel...

20-02-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 27 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

19-02-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 3 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zoveel...

19-02-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 26 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

18-02-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 2 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zoveel...

18-02-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 25 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

17-02-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 1 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zoveel...

17-02-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 24 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

14-02-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 23 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

13-02-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 22 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

12-02-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 21 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lingo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lingo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lingo bij Lingo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lingo. Heb je een uitzending van Lingo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lingo gemist

Lingo is een televisieprogramma. Hierbij gaat het om een woordspel dat een combinatie is van Mastermind en Bingo. Twee teams van twee mensen gaan met elkaar de strijd aan. Centraal staat het raden van de woorden. Oorspronkelijk kreeg elk team 5 pogingen om een 5-letterwoord te raden. Tegenwoordig wordt er gespeeld om 6-letterwoorden en iedere vrijdag om 7-letterwoorden.

Uitzending gemist van Lingo? Hier kun je alle uitzendingen van Lingo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 123
  • Laatste uitzending op 24-02-2020 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!