Programma gemist?

Winston door Gerstanowitsch en Evelien de de Bruijn (3) - in Bij een hartstilstand telt op tv elke de seconde. Sterker nog: binnen van zes in minuten moet er worden geholpen, want uit uit dan is de overlevingskans het grootst. op tv door In Lingo VIPS bundelen door twee naar Bekende Nederlanders hun krachten, op met als doel zoveel mogelijk in AED's naar bij elkaar het te spelen voor de uit Hartstichting en hiermee van Nederland een stukje hartveiliger uit te maken. op tv Dit doen door zij door zoveel mogelijk zes letterwoorden door te in raden.

Aflevering naar 41 - tijdens Onder leiding van Jan tijdens Versteegh is het het bekendste en leukste met woordspelletje terug naar op televisie. Twee teams proberen zoveel op tv mogelijk met 5-,6 en 7-letterwoorden te in raden in en op de juiste manier te naar spellen. Is op een woord fout gespeld naar of is op er twijfel of naar een woord wel bestaat? in Wandelend op woordenboek en in jurylid JP is gelukkig weer van door de partij om op een hierbij uitsluitsel te uit geven.

Winston Gerstanowitsch uit en een Evelien de Bruijn (1) - Bij door een hartstilstand op telt elke een seconde. Sterker door nog: binnen zes minuten moet er met met worden geholpen, want dan is op tv de overlevingskans het met grootst. In op tv Lingo tijdens VIPS bundelen twee het Bekende Nederlanders hun krachten, met als op tv doel zoveel met mogelijk AED's de bij elkaar te van spelen voor de Hartstichting de en hiermee Nederland op een stukje hartveiliger het te maken. Dit doen de zij door zoveel de mogelijk zes letterwoorden uit te in raden.

Aflevering de 39 - door Onder leiding van met Jan Versteegh is het bekendste en op tv leukste woordspelletje op terug op televisie. Twee in in teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en met 7-letterwoorden op tv te raden en tijdens op de juiste manier te naar spellen. Is een naar tijdens woord fout gespeld of is uit er twijfel van of een tijdens woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en op jurylid JP tijdens is met gelukkig weer van de partij om met hierbij uitsluitsel te het de geven.

Aflevering het 21 - Bij een naar hartstilstand telt elke seconde. een Sterker nog: naar binnen een zes minuten moet er tijdens worden geholpen, want dan van is de overlevingskans van het grootst. naar In Lingo VIPS op tv bundelen twee van Bekende Nederlanders hun krachten, uit met als doel zoveel in door mogelijk AED's bij elkaar tijdens te spelen voor de de Hartstichting uit en hiermee Nederland een stukje met hartveiliger te maken. tijdens Dit een doen zij door tijdens zoveel mogelijk zes letterwoorden te de raden.

Aflevering 20 op - Bij van een hartstilstand met telt elke seconde. Sterker op nog: binnen zes minuten door moet er worden geholpen, een want dan een is de overlevingskans het tijdens grootst. op In Lingo VIPS door bundelen twee Bekende Nederlanders op tv hun krachten, met naar als naar doel zoveel mogelijk AED's naar bij het elkaar te spelen in voor de Hartstichting en de hiermee Nederland een uit stukje hartveiliger tijdens te maken. Dit doen zij de door zoveel naar mogelijk zes letterwoorden te met raden.

Aflevering 19 de - Bij een naar hartstilstand telt elke seconde. het Sterker het nog: binnen een zes minuten moet er op tv worden geholpen, de want dan is de op overlevingskans het grootst. In uit Lingo VIPS op bundelen twee het Bekende Nederlanders een hun krachten, met als van doel zoveel mogelijk AED's tijdens bij in elkaar te spelen voor de Hartstichting de door en hiermee Nederland een een stukje hartveiliger door te maken. Dit doen naar zij door zoveel op tv mogelijk zes letterwoorden te op raden.

Seizoen 2 - op tv Aflevering uit 38 - Spelshow waarin van twee met teams proberen zoveel uit mogelijk 5-, 6- en het 7-letterwoorden te raden een en op de met juiste manier uit te spellen. Onder leiding het van Jan Versteegh door is het bekendste en naar leukste woordspelletje terug door op televisie. naar Twee teams proberen door zoveel mogelijk 5-,6- door en 7-letterwoorden te raden in en op uit de juiste manier te spellen. Is tijdens een woord de fout gespeld of is door in er twijfel of een woord wel in bestaat? Wandelend door woordenboek en een jurylid JP de is gelukkig weer van de partij een naar om hierbij uitsluitsel te tijdens geven.

Aflevering in 18 - Bij een hartstilstand de telt elke uit seconde. Sterker nog: het binnen zes tijdens minuten moet er worden geholpen, naar in want dan is de van overlevingskans het grootst. In tijdens Lingo het VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders van hun krachten, op tv met de als doel zoveel van mogelijk AED's bij elkaar te spelen het naar voor de Hartstichting en hiermee van Nederland naar een stukje hartveiliger te maken. het Dit doen zij door uit zoveel het mogelijk zes letterwoorden te tijdens raden.

Aflevering op 37 - Onder leiding de van Jan de Versteegh is het bekendste van en leukste woordspelletje terug het in op televisie. Twee naar teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 uit en 7-letterwoorden te tijdens raden en op tv op de juiste manier tijdens te in spellen. Is een woord fout op tv gespeld of is op tv er twijfel of een op tv woord wel bestaat? het Wandelend woordenboek en door jurylid van JP is gelukkig weer van naar de de partij om hierbij uitsluitsel te het de geven.

Aflevering 17 - een Bij een een hartstilstand telt elke seconde. tijdens op tv Sterker nog: binnen zes minuten met moet de er worden geholpen, want dan is tijdens van de overlevingskans het grootst. uit In Lingo door VIPS bundelen het twee Bekende Nederlanders hun krachten, met naar als doel van zoveel mogelijk AED's bij uit op tv elkaar te spelen voor de Hartstichting op tv en hiermee naar Nederland een stukje hartveiliger op te maken. de Dit doen zij op door zoveel mogelijk door zes letterwoorden met te raden.

Seizoen tijdens 2 - Aflevering in 36 - naar Spelshow waarin twee teams proberen naar zoveel mogelijk 5-, 6- tijdens en 7-letterwoorden op te op raden en op de juiste door manier te tijdens spellen. Onder leiding van Jan van Versteegh is de het bekendste en leukste woordspelletje tijdens terug op van televisie. Twee door teams proberen zoveel mogelijk op tv 5-,6- en 7-letterwoorden van te raden op tv en op de naar juiste manier uit te spellen. Is een woord fout met gespeld of is door er twijfel of het op een woord wel bestaat? naar Wandelend woordenboek en op tv jurylid JP is naar gelukkig weer van de partij in naar om hierbij uitsluitsel te in geven.

Aflevering 16 het - Bij een in hartstilstand telt de elke seconde. Sterker nog: binnen uit zes minuten moet een er op worden geholpen, want dan naar is naar de overlevingskans het grootst. met In Lingo VIPS bundelen het twee Bekende uit Nederlanders tijdens hun krachten, met op als doel zoveel mogelijk de AED's bij elkaar op tv te spelen voor de een Hartstichting en hiermee Nederland naar een stukje hartveiliger de te maken. Dit van doen zij het door zoveel mogelijk met zes letterwoorden de te raden.

Aflevering 35 van - Onder tijdens leiding van een Jan Versteegh is het op tv bekendste en leukste woordspelletje terug de het op televisie. Twee teams proberen zoveel op tv mogelijk 5-,6 het en 7-letterwoorden te het raden en op op tv de juiste het manier te spellen. Is naar een woord met fout gespeld uit of is er twijfel naar of een woord het wel bestaat? Wandelend naar woordenboek en jurylid in JP is gelukkig weer met van van de partij om een hierbij uitsluitsel te tijdens geven.

Aflevering in 15 - het Bij een hartstilstand van telt elke seconde. Sterker nog: door binnen zes minuten moet uit er worden geholpen, met een want dan is de overlevingskans het met grootst. tijdens In Lingo VIPS met bundelen twee Bekende Nederlanders de hun krachten, uit met als doel naar zoveel mogelijk het AED's bij in elkaar te spelen voor de met Hartstichting en hiermee Nederland van een stukje het hartveiliger te maken. Dit door op tv doen zij door zoveel op tv mogelijk zes van letterwoorden te raden.

juli 2021
11-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Winston Gerstanowitsch en Evelien de Bruijn (3) - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlander...

11-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 41 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

09-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Winston Gerstanowitsch en Evelien de Bruijn (1) - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlander...

09-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 39 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

08-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 21 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

07-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 20 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

06-03-2020 23:05

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 19 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

06-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 38 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op telev...

05-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 18 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

05-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 37 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

04-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 17 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

04-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op telev...

03-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 16 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

03-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 35 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

02-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 15 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lingo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lingo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lingo bij Lingo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lingo. Heb je een uitzending van Lingo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lingo gemist

Lingo is een televisieprogramma. Hierbij gaat het om een woordspel dat een combinatie is van Mastermind en Bingo. Twee teams van twee mensen gaan met elkaar de strijd aan. Centraal staat het raden van de woorden. Oorspronkelijk kreeg elk team 5 pogingen om een 5-letterwoord te raden. Tegenwoordig wordt er gespeeld om 6-letterwoorden en iedere vrijdag om 7-letterwoorden.

Uitzending gemist van Lingo? Hier kun je alle uitzendingen van Lingo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!