Programma gemist?

Winston naar Gerstanowitsch en Evelien de een Bruijn (3) het - Bij uit een hartstilstand telt elke op seconde. Sterker tijdens nog: binnen zes door minuten moet er worden door geholpen, want de dan is de overlevingskans op het grootst. In door Lingo VIPS door bundelen twee op tv Bekende Nederlanders hun krachten, met als op tv doel zoveel mogelijk in AED's op tv bij elkaar te spelen voor van de op Hartstichting en in hiermee Nederland een het stukje hartveiliger te maken. Dit doen op tv zij door op zoveel mogelijk door zes letterwoorden de te raden.

Aflevering 41 op tv - tijdens Onder leiding van Jan Versteegh van is van het bekendste en leukste woordspelletje terug door op televisie. Twee het teams proberen zoveel met mogelijk de 5-,6 en 7-letterwoorden uit te raden en op de van juiste tijdens manier te spellen. het Is een woord naar fout gespeld of uit is er van twijfel of een woord wel bestaat? tijdens Wandelend woordenboek op tv en jurylid JP is in gelukkig weer van een de een partij om hierbij uitsluitsel te door met geven.

Winston Gerstanowitsch en door Evelien de Bruijn door (1) naar - Bij een hartstilstand telt uit elke seconde. Sterker uit nog: het binnen zes minuten moet uit er worden geholpen, met want door dan is de overlevingskans het naar grootst. tijdens In Lingo VIPS bundelen van twee Bekende tijdens Nederlanders hun krachten, met in als naar doel zoveel mogelijk AED's tijdens bij elkaar een te spelen voor de Hartstichting van en hiermee het Nederland een stukje in hartveiliger te maken. de Dit doen zij door door zoveel mogelijk zes op tv letterwoorden van te raden.

Aflevering 39 een - een Onder leiding van Jan Versteegh het is het bekendste en op tv door leukste woordspelletje terug op televisie. het Twee teams proberen in zoveel door mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te op tv raden en met op de juiste manier te tijdens van spellen. Is een de woord fout gespeld of tijdens is er van twijfel of een woord wel bestaat? op Wandelend de woordenboek en van jurylid JP is gelukkig uit weer van met de partij om in hierbij uitsluitsel te door geven.

Aflevering 21 - op tv Bij een van hartstilstand telt elke op seconde. Sterker met nog: binnen zes minuten naar moet uit er worden geholpen, want een dan is de overlevingskans een het grootst. het In Lingo VIPS bundelen door naar twee Bekende Nederlanders hun uit krachten, met als op doel zoveel mogelijk AED's op tv bij een elkaar te spelen voor de Hartstichting tijdens en op hiermee Nederland een stukje hartveiliger in op tv te maken. Dit op doen zij door van zoveel mogelijk zes letterwoorden te een raden.

Aflevering door 20 - Bij een hartstilstand een door telt elke seconde. Sterker nog: uit binnen in zes minuten moet er op tv worden geholpen, want dan op is de op tv overlevingskans het een grootst. In Lingo VIPS van bundelen uit twee Bekende Nederlanders hun krachten, met in als doel door zoveel mogelijk AED's naar bij elkaar een te spelen voor de Hartstichting het en hiermee Nederland in een stukje hartveiliger het te maken. van Dit doen naar zij door zoveel mogelijk zes uit letterwoorden met te raden.

Aflevering het 19 - Bij een in hartstilstand door telt elke seconde. op Sterker nog: binnen zes minuten moet op tv er worden geholpen, naar de want dan is op tv de overlevingskans het een grootst. In de Lingo VIPS bundelen door twee Bekende Nederlanders hun krachten, met met als in doel zoveel met mogelijk AED's bij elkaar op te spelen voor de Hartstichting op tv naar en hiermee Nederland een stukje het hartveiliger te de maken. Dit doen zij door op zoveel mogelijk naar zes letterwoorden te door raden.

Seizoen de 2 - op tv Aflevering 38 - van Spelshow waarin twee met teams proberen zoveel mogelijk 5-, uit 6- en de 7-letterwoorden te raden en op tv op de juiste manier in te spellen. Onder leiding het van Jan het Versteegh is het op tv bekendste en de leukste woordspelletje in terug op televisie. Twee teams een proberen zoveel mogelijk 5-,6- een en uit 7-letterwoorden te de raden en op de juiste met manier te van spellen. Is een naar woord fout een gespeld of is er twijfel of op een woord op wel uit bestaat? Wandelend woordenboek en jurylid op JP is gelukkig weer van een van de partij om hierbij van uitsluitsel de te geven.

Aflevering 18 door - Bij uit een hartstilstand telt het elke seconde. Sterker nog: binnen tijdens zes tijdens minuten moet er op worden geholpen, want dan is met uit de overlevingskans het grootst. In het Lingo VIPS bundelen door twee van Bekende Nederlanders hun krachten, een met als doel zoveel door van mogelijk AED's bij elkaar te spelen op voor de van Hartstichting van en hiermee Nederland een stukje uit hartveiliger door te maken. Dit doen de zij door uit zoveel mogelijk zes naar letterwoorden te raden.

Aflevering 37 - door Onder leiding de van Jan Versteegh is door het bekendste in en leukste woordspelletje met terug op televisie. Twee de teams proberen uit zoveel op tv mogelijk 5-,6 en van 7-letterwoorden te raden en in op de juiste van manier te spellen. Is een op tv woord fout gespeld tijdens of is met er twijfel of de een uit woord wel bestaat? Wandelend op tv woordenboek en jurylid het JP is de gelukkig weer van de partij op om hierbij met uitsluitsel te op tv geven.

Aflevering uit 17 - Bij in een hartstilstand telt elke naar seconde. Sterker nog: binnen de zes in minuten moet er worden de geholpen, want dan in is de overlevingskans het naar grootst. In in Lingo het VIPS bundelen twee Bekende met Nederlanders hun een krachten, met als door doel zoveel mogelijk tijdens AED's bij elkaar te spelen van op voor de Hartstichting naar en hiermee Nederland een stukje op hartveiliger in te maken. Dit tijdens doen zij door zoveel mogelijk het zes letterwoorden te in raden.

Seizoen het 2 - Aflevering de 36 - naar Spelshow waarin twee een teams proberen zoveel mogelijk uit 5-, 6- en 7-letterwoorden op tv te raden uit en op de in juiste manier het te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh op is het van bekendste en tijdens leukste woordspelletje terug op televisie. het Twee teams met proberen zoveel uit mogelijk 5-,6- en het 7-letterwoorden te van raden en op de op juiste manier te spellen. in Is een het woord fout de gespeld of is er twijfel in of een een woord wel bestaat? Wandelend uit woordenboek en jurylid JP in is gelukkig weer door van door de partij in om hierbij uitsluitsel te uit geven.

Aflevering 16 - uit Bij van een hartstilstand telt elke seconde. uit Sterker op nog: binnen zes minuten moet met er een worden geholpen, een want dan is uit de overlevingskans het met grootst. In met Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders naar door hun krachten, met als doel op zoveel mogelijk AED's bij met elkaar te op tv spelen voor met de Hartstichting uit en hiermee Nederland een op tv stukje hartveiliger het te maken. Dit doen zij door door zoveel mogelijk in zes letterwoorden te naar raden.

Aflevering naar 35 - Onder leiding van tijdens door Jan Versteegh is het tijdens bekendste en leukste woordspelletje terug de op televisie. door Twee teams door proberen zoveel mogelijk 5-,6 van en door 7-letterwoorden te raden en in op de juiste op tv manier te van spellen. Is een woord in fout gespeld of tijdens is er twijfel of het een woord het wel bestaat? Wandelend woordenboek en uit jurylid JP is de gelukkig op weer van de partij een om naar hierbij uitsluitsel te het geven.

Aflevering van 15 - Bij een hartstilstand van telt elke seconde. met Sterker nog: binnen de zes minuten moet van er worden met geholpen, want dan een is de overlevingskans het tijdens grootst. In naar Lingo VIPS bundelen in twee Bekende Nederlanders op hun krachten, het met in als doel zoveel met mogelijk AED's bij elkaar te op tv spelen voor een de Hartstichting en hiermee Nederland het een stukje hartveiliger in te maken. Dit naar een doen zij door op tv zoveel mogelijk zes letterwoorden op tv te raden.

oktober 2020
11-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Winston Gerstanowitsch en Evelien de Bruijn (3) - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlander...

11-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 41 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

09-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Winston Gerstanowitsch en Evelien de Bruijn (1) - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlander...

09-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 39 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

08-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 21 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

07-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 20 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

06-03-2020 23:05

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 19 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

06-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 38 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op telev...

05-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 18 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

05-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 37 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

04-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 17 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

04-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op telev...

03-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 16 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

03-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 35 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

02-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 15 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lingo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lingo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lingo bij Lingo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lingo. Heb je een uitzending van Lingo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lingo gemist

Lingo is een televisieprogramma. Hierbij gaat het om een woordspel dat een combinatie is van Mastermind en Bingo. Twee teams van twee mensen gaan met elkaar de strijd aan. Centraal staat het raden van de woorden. Oorspronkelijk kreeg elk team 5 pogingen om een 5-letterwoord te raden. Tegenwoordig wordt er gespeeld om 6-letterwoorden en iedere vrijdag om 7-letterwoorden.

Uitzending gemist van Lingo? Hier kun je alle uitzendingen van Lingo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!