Programma gemist?

Seizoen in 1 - een Aflevering 20 - Spelshow. Twee teams proberen in op zoveel mogelijk 5-, 6- met en 7-letterwoorden door te raden en de op de juiste manier de te spellen. Is een in woord fout gespeld of met is er uit twijfel of een met woord op tv wel bestaat? Wandelend de woordenboek en jurylid JP het is weer van de op partij op om uitsluitsel te tijdens geven.

Aflevering 19 uit - Onder leiding uit van Jan Versteegh tijdens is het bekendste de en tijdens leukste woordspelletje terug op televisie. Twee op teams naar proberen zoveel door mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden op te raden de en op de met juiste manier te spellen. Is een op woord de fout gespeld of is door er tijdens twijfel of een woord wel op bestaat? Wandelend het woordenboek en met jurylid JP is gelukkig weer van de de partij naar om hierbij uitsluitsel te met in geven.

Aflevering met 18 - Onder leiding van van Jan Versteegh op is het bekendste en de leukste woordspelletje de terug op op tv televisie. Twee teams uit proberen zoveel mogelijk 5-,6 en van 7-letterwoorden te raden uit in en op de juiste manier uit te uit spellen. Is een woord fout gespeld in of is van er twijfel de of een woord wel met bestaat? uit Wandelend woordenboek en jurylid JP is de gelukkig weer op van de partij om op tv hierbij uitsluitsel te een in geven.

Aflevering het 17 - Onder leiding van op tv van Jan Versteegh is het door bekendste en leukste woordspelletje terug met op tv op televisie. Twee teams proberen het zoveel naar mogelijk 5-,6 en van 7-letterwoorden te raden op en op de juiste manier te in spellen. van Is een door woord fout gespeld of is er tijdens de twijfel of een door woord wel bestaat? Wandelend naar woordenboek en jurylid op JP is gelukkig van weer van de partij om van in hierbij uitsluitsel te uit geven.

Aflevering 16 naar - Onder leiding van tijdens op tv Jan Versteegh is het naar bekendste en leukste woordspelletje op tv terug op televisie. Twee van teams proberen zoveel op mogelijk 5-,6 in en uit 7-letterwoorden te raden en op uit de van juiste manier te spellen. Is een de woord in fout gespeld of is er met twijfel het of een woord wel met bestaat? Wandelend uit woordenboek en jurylid JP in is gelukkig weer van in de partij naar om hierbij uitsluitsel te uit van geven.

Aflevering 15 - een Onder leiding het van Jan Versteegh de is het bekendste en van leukste op tv woordspelletje terug op een televisie. Twee teams proberen zoveel in mogelijk 5-,6 en tijdens 7-letterwoorden te uit raden en op in de in juiste manier te spellen. in Is een woord fout gespeld tijdens een of is er twijfel tijdens of een op woord wel bestaat? Wandelend woordenboek de en jurylid een JP is gelukkig een weer van de van partij om hierbij met uitsluitsel te uit geven.

Aflevering 14 - het Onder leiding de van Jan Versteegh is tijdens het bekendste de en leukste op woordspelletje terug door op televisie. Twee teams uit proberen zoveel mogelijk 5-,6 door en 7-letterwoorden met te raden en in op de naar juiste manier te spellen. Is in een woord fout op gespeld of in is er uit twijfel of een woord wel uit bestaat? Wandelend een woordenboek en jurylid JP uit is gelukkig weer uit van door de partij om hierbij uitsluitsel uit te door geven.

Aflevering in 13 - Onder leiding uit van Jan Versteegh een is het uit bekendste en leukste woordspelletje naar terug met op televisie. Twee teams proberen zoveel het mogelijk met 5-,6 en 7-letterwoorden het te raden op en op de juiste manier de te spellen. Is door een woord fout het gespeld of op tv is er twijfel of met een woord wel op tv bestaat? Wandelend woordenboek op en jurylid JP is door de gelukkig weer van door de partij om hierbij uitsluitsel op te op geven.

Aflevering uit 12 - Onder leiding met van Jan Versteegh op is de het bekendste en uit leukste woordspelletje terug uit op televisie. Twee teams op proberen zoveel mogelijk 5-,6 een en in 7-letterwoorden te raden door en op de juiste manier te door spellen. Is uit een een woord fout gespeld of van is er twijfel of een op met woord wel bestaat? Wandelend op woordenboek en met jurylid JP is gelukkig in weer van de het partij om hierbij uitsluitsel te uit de geven.

Aflevering van 11 - in Onder leiding van Jan Versteegh met is het bekendste op tv en leukste het woordspelletje terug op televisie. in Twee teams naar proberen zoveel de mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden een en op op de juiste het manier te een spellen. Is een woord uit fout gespeld of door is er twijfel of tijdens een het woord wel bestaat? Wandelend tijdens woordenboek en jurylid JP is het gelukkig naar weer van de partij om door hierbij uitsluitsel een te de geven.

Aflevering 10 uit - het Onder leiding van Jan Versteegh is uit het de bekendste en leukste woordspelletje terug een op televisie. uit Twee teams in proberen zoveel mogelijk 5-,6 een en tijdens 7-letterwoorden te raden en het op de juiste op tv manier te spellen. Is een een woord in fout gespeld met of is er op twijfel of een woord wel bestaat? de van Wandelend woordenboek en jurylid van JP is gelukkig weer met van de partij met om hierbij uitsluitsel te de door geven.

Aflevering met 9 - Onder op leiding van Jan Versteegh een is het uit bekendste en leukste tijdens woordspelletje terug op televisie. Twee uit teams proberen van zoveel mogelijk 5-,6 en door het 7-letterwoorden te raden de en op de juiste door manier te spellen. Is een tijdens de woord fout gespeld of is op er twijfel of op een woord wel op tv bestaat? Wandelend tijdens woordenboek en jurylid JP de is tijdens gelukkig weer van tijdens de partij om hierbij uit uitsluitsel te van geven.

Aflevering een 8 - Onder leiding uit van Jan Versteegh is op het bekendste en naar leukste woordspelletje met terug op televisie. Twee naar teams met proberen zoveel mogelijk 5-,6 de en 7-letterwoorden naar te raden en op tijdens de juiste manier te door spellen. Is een een een woord fout gespeld het of is er twijfel de of een woord door wel bestaat? naar Wandelend woordenboek en jurylid het JP is uit gelukkig weer van het de partij om hierbij uitsluitsel door te van geven.

Aflevering 6 in - Onder leiding van op tv Jan Versteegh is tijdens het bekendste uit en leukste met woordspelletje terug op een televisie. Twee teams proberen in zoveel mogelijk met 5-,6 en 7-letterwoorden te naar raden en op de tijdens op tv juiste manier te spellen. Is een met woord fout het gespeld op of is er twijfel de of een woord wel bestaat? het door Wandelend woordenboek en jurylid JP tijdens is gelukkig weer van het de partij op tv om naar hierbij uitsluitsel te door geven.

Aflevering 5 van - Onder leiding van uit Jan Versteegh door is het naar bekendste en de leukste woordspelletje terug het op televisie. Twee van teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 op en 7-letterwoorden te raden van en op door de juiste manier tijdens te spellen. Is met een woord fout gespeld uit of is in er twijfel of een naar woord wel van bestaat? met Wandelend woordenboek en jurylid JP door is gelukkig in weer van met de partij om hierbij uitsluitsel te van door geven.

september 2019
20-09-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Spelshow. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld of is er twijfel of een woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en j...

19-09-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 19 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

18-09-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 18 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

17-09-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 17 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

16-09-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 16 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

13-09-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 15 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

12-09-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 14 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

11-09-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 13 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

10-09-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 12 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

09-09-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 11 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

06-09-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 10 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

05-09-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 9 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld ...

04-09-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 8 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld ...

02-09-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 6 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld ...

30-08-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 5 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lingo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lingo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lingo bij Lingo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lingo. Heb je een uitzending van Lingo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lingo gemist

Lingo is een televisieprogramma. Hierbij gaat het om een woordspel dat een combinatie is van Mastermind en Bingo. Twee teams van twee mensen gaan met elkaar de strijd aan. Centraal staat het raden van de woorden. Oorspronkelijk kreeg elk team 5 pogingen om een 5-letterwoord te raden. Tegenwoordig wordt er gespeeld om 6-letterwoorden en iedere vrijdag om 7-letterwoorden.

Uitzending gemist van Lingo? Hier kun je alle uitzendingen van Lingo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 20-09-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord