Programma gemist?

Winston Gerstanowitsch op tv en Evelien de naar Bruijn (3) uit - Bij een het hartstilstand telt elke op tv seconde. Sterker nog: binnen zes in het minuten moet er worden geholpen, door want dan is tijdens de overlevingskans het op grootst. In de Lingo van VIPS bundelen twee Bekende het Nederlanders hun krachten, het met als uit doel zoveel mogelijk AED's bij tijdens elkaar te spelen voor de de het Hartstichting en hiermee naar Nederland een stukje hartveiliger te het maken. de Dit doen zij door uit zoveel mogelijk zes letterwoorden op naar te raden.

Aflevering van 41 - naar Onder leiding van Jan Versteegh de is het bekendste met en leukste woordspelletje van terug in op televisie. Twee teams proberen zoveel naar in mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden door in en op de juiste manier te een spellen. Is op tv een woord de fout gespeld of is de er twijfel van of een woord wel bestaat? van met Wandelend woordenboek en jurylid JP van is van gelukkig weer van de met partij om naar hierbij uitsluitsel te de geven.

Winston Gerstanowitsch en uit uit Evelien de Bruijn (1) uit - Bij een hartstilstand telt van een elke seconde. Sterker een nog: binnen zes minuten moet er het worden geholpen, want op dan is de de overlevingskans tijdens het grootst. naar In Lingo VIPS naar bundelen twee Bekende Nederlanders een hun krachten, met als met doel zoveel met mogelijk AED's met bij elkaar te spelen van voor de Hartstichting op tv en hiermee tijdens Nederland een stukje het hartveiliger te maken. Dit naar doen zij door naar zoveel mogelijk een zes letterwoorden te het raden.

Aflevering van 39 - Onder leiding van op Jan Versteegh is tijdens het bekendste door en leukste op tv woordspelletje terug op televisie. op Twee teams proberen zoveel op tv op tv mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te met raden een en op de juiste de manier te de spellen. Is een door woord fout gespeld of is in er twijfel of het een woord in wel bestaat? Wandelend woordenboek en naar jurylid JP is de gelukkig weer op van van de partij om hierbij door uitsluitsel te naar geven.

Aflevering door 21 - door Bij een hartstilstand telt elke seconde. op tv in Sterker nog: binnen zes minuten moet naar er worden geholpen, naar want dan met is de overlevingskans naar het grootst. naar In Lingo VIPS op bundelen tijdens twee Bekende Nederlanders hun krachten, met op tv van als doel zoveel mogelijk AED's met bij elkaar te de spelen in voor de Hartstichting door en hiermee Nederland door een stukje hartveiliger het te maken. Dit doen van zij door zoveel mogelijk naar zes tijdens letterwoorden te raden.

Aflevering het 20 - Bij tijdens een hartstilstand een telt elke seconde. uit Sterker nog: binnen zes minuten uit moet er worden geholpen, op tv want dan is met de overlevingskans het in grootst. In de Lingo door VIPS bundelen met twee Bekende Nederlanders door hun krachten, met als doel zoveel naar de mogelijk AED's bij op tv elkaar te spelen voor de een Hartstichting en van hiermee Nederland het een stukje hartveiliger te maken. Dit uit een doen zij door zoveel mogelijk zes op letterwoorden te het raden.

Aflevering van 19 - het Bij een hartstilstand telt elke seconde. op Sterker nog: met binnen zes minuten de moet er worden geholpen, op want op dan is de overlevingskans het tijdens grootst. naar In Lingo VIPS van bundelen twee Bekende Nederlanders op hun krachten, met op tv als van doel zoveel mogelijk AED's bij het de elkaar te spelen voor de Hartstichting van en hiermee Nederland naar de een stukje hartveiliger te uit maken. Dit doen zij door op zoveel mogelijk zes op letterwoorden een te raden.

Seizoen 2 - in Aflevering 38 - tijdens Spelshow waarin op twee teams door proberen zoveel mogelijk 5-, tijdens 6- en 7-letterwoorden te op raden en in op de het juiste manier te spellen. Onder leiding de in van Jan Versteegh is het op bekendste en met leukste woordspelletje terug op op televisie. Twee teams uit proberen zoveel op tv mogelijk 5-,6- en de 7-letterwoorden te raden en op naar de juiste de manier de te spellen. Is een woord een fout gespeld of van is er twijfel of tijdens een een woord wel bestaat? het Wandelend woordenboek en jurylid in JP is gelukkig weer op van de partij het om hierbij uitsluitsel door te tijdens geven.

Aflevering op tv 18 - met Bij een hartstilstand telt het elke seconde. Sterker door nog: binnen van zes minuten moet er worden met geholpen, op want dan is de overlevingskans met het grootst. uit In op tv Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders op tijdens hun krachten, met als tijdens doel zoveel mogelijk AED's het bij een elkaar te spelen met voor de Hartstichting de en hiermee Nederland een stukje hartveiliger de te de maken. Dit doen zij een door zoveel in mogelijk zes tijdens letterwoorden te raden.

Aflevering naar 37 - uit Onder leiding van in Jan Versteegh is het door bekendste en leukste op woordspelletje terug op naar televisie. Twee teams proberen uit zoveel mogelijk op 5-,6 en 7-letterwoorden te raden een en door op de juiste manier te naar spellen. Is met een woord fout naar gespeld of is er met op twijfel of een woord van wel bestaat? de Wandelend woordenboek en naar jurylid JP is gelukkig met weer van de partij om op hierbij van uitsluitsel te op geven.

Aflevering 17 op tv - Bij in een hartstilstand telt met elke seconde. met Sterker nog: binnen zes minuten moet met er worden geholpen, van want dan met is de overlevingskans op tv het grootst. de In naar Lingo VIPS bundelen twee naar Bekende Nederlanders hun de krachten, met als doel zoveel tijdens mogelijk AED's op tv bij de elkaar te spelen van voor de Hartstichting en met hiermee Nederland een stukje het hartveiliger op te maken. Dit doen zij door door zoveel mogelijk zes van van letterwoorden te raden.

Seizoen op tv 2 - Aflevering 36 in - in Spelshow waarin twee teams met proberen zoveel mogelijk 5-, 6- met en 7-letterwoorden het te de raden en op de juiste manier door te spellen. Onder leiding naar van Jan Versteegh de op is het bekendste en leukste woordspelletje naar terug in op televisie. Twee teams een proberen zoveel mogelijk 5-,6- een en 7-letterwoorden te in raden een en op de juiste manier het naar te spellen. Is een van woord fout gespeld of het is er twijfel of een op tv een woord wel door bestaat? Wandelend woordenboek en uit jurylid JP is gelukkig het weer van op de partij om hierbij uitsluitsel uit te op tv geven.

Aflevering 16 - in Bij een op hartstilstand telt elke uit seconde. Sterker op tv nog: binnen zes uit minuten moet er worden een geholpen, want naar dan is de een overlevingskans het met grootst. In een Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders met hun krachten, door met als doel uit zoveel mogelijk het AED's bij elkaar te op tv spelen voor de tijdens Hartstichting de en hiermee Nederland een op stukje hartveiliger te maken. Dit het op doen zij door zoveel mogelijk een zes letterwoorden uit te raden.

Aflevering de 35 - Onder leiding van op tv Jan Versteegh is van naar het bekendste en leukste naar woordspelletje terug met op televisie. Twee van teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 tijdens en 7-letterwoorden te raden de met en op de juiste manier uit te spellen. door Is een woord van fout gespeld of is het er twijfel op of een woord wel met bestaat? Wandelend in woordenboek en jurylid op JP is gelukkig weer van uit door de partij om hierbij uitsluitsel van te een geven.

Aflevering naar 15 - Bij de een hartstilstand op telt elke seconde. een Sterker nog: binnen zes minuten moet een er worden naar geholpen, het want dan is de overlevingskans met het grootst. een In Lingo VIPS bundelen een twee Bekende op tv Nederlanders hun met krachten, met als doel zoveel naar mogelijk AED's op bij de elkaar te spelen voor van de Hartstichting en naar hiermee Nederland op een stukje hartveiliger te maken. door Dit doen zij door in zoveel mogelijk het zes letterwoorden te naar raden.

juli 2020
11-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Winston Gerstanowitsch en Evelien de Bruijn (3) - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlander...

11-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 41 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

09-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Winston Gerstanowitsch en Evelien de Bruijn (1) - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlander...

09-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 39 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

08-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 21 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

07-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 20 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

06-03-2020 23:05

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 19 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

06-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 38 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op telev...

05-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 18 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

05-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 37 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

04-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 17 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

04-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op telev...

03-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 16 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

03-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 35 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

02-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 15 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lingo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lingo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lingo bij Lingo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lingo. Heb je een uitzending van Lingo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lingo gemist

Lingo is een televisieprogramma. Hierbij gaat het om een woordspel dat een combinatie is van Mastermind en Bingo. Twee teams van twee mensen gaan met elkaar de strijd aan. Centraal staat het raden van de woorden. Oorspronkelijk kreeg elk team 5 pogingen om een 5-letterwoord te raden. Tegenwoordig wordt er gespeeld om 6-letterwoorden en iedere vrijdag om 7-letterwoorden.

Uitzending gemist van Lingo? Hier kun je alle uitzendingen van Lingo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!