Programma gemist?

Winston de Gerstanowitsch en in Evelien de Bruijn (3) - het Bij een op tv hartstilstand telt elke de seconde. Sterker nog: het binnen zes in minuten moet er worden op tv geholpen, want dan de is de op tv overlevingskans het grootst. het In Lingo VIPS bundelen in twee Bekende het Nederlanders hun krachten, met op als uit doel zoveel mogelijk AED's bij elkaar naar te op tv spelen voor de op tv Hartstichting en hiermee Nederland door een stukje tijdens hartveiliger te maken. Dit doen naar zij door tijdens zoveel mogelijk een zes letterwoorden te met raden.

Aflevering 41 naar - Onder uit leiding van Jan Versteegh het is de het bekendste en een leukste woordspelletje terug op televisie. op tv Twee teams proberen zoveel uit mogelijk 5-,6 het en 7-letterwoorden te naar raden en op in de juiste manier te uit spellen. Is op tv een woord fout gespeld naar of is de er twijfel op of een woord door wel bestaat? Wandelend woordenboek tijdens en jurylid JP het is gelukkig weer van een door de partij om hierbij uitsluitsel te het op tv geven.

Winston Gerstanowitsch en tijdens Evelien de op Bruijn naar (1) - Bij een door hartstilstand telt elke seconde. met Sterker nog: door binnen zes minuten moet op tv er worden geholpen, van want dan van is de met overlevingskans het grootst. tijdens In Lingo VIPS bundelen twee de Bekende uit Nederlanders hun krachten, met de als doel van zoveel mogelijk AED's door bij elkaar te spelen voor het de uit Hartstichting en hiermee Nederland van een stukje hartveiliger te een maken. Dit naar doen op zij door zoveel in mogelijk zes letterwoorden te met raden.

Aflevering 39 - een Onder leiding op van op tv Jan Versteegh is het van bekendste en leukste woordspelletje terug van op met televisie. Twee teams van proberen zoveel mogelijk 5-,6 door en 7-letterwoorden te raden een en op door de juiste uit manier te in spellen. Is een woord fout het gespeld of op is er twijfel of het een woord wel met bestaat? Wandelend woordenboek de en jurylid JP naar is met gelukkig weer van de de partij om op tv hierbij uitsluitsel te met geven.

Aflevering 21 van - Bij een hartstilstand door door telt elke seconde. Sterker het nog: binnen het zes minuten moet er worden op geholpen, de want dan is de overlevingskans uit het grootst. tijdens In Lingo met VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders het de hun krachten, met met als doel zoveel mogelijk AED's op tv bij elkaar te spelen uit voor op de Hartstichting en hiermee in Nederland een uit stukje hartveiliger te maken. een Dit doen op zij door zoveel van mogelijk zes letterwoorden te uit raden.

Aflevering naar 20 - Bij een hartstilstand een telt door elke seconde. op tv Sterker nog: binnen zes minuten moet door er worden de geholpen, met want dan is de overlevingskans het het grootst. op In Lingo VIPS bundelen tijdens op twee Bekende Nederlanders hun krachten, naar met als doel zoveel naar naar mogelijk AED's bij elkaar een te spelen voor een de Hartstichting en hiermee Nederland uit een stukje tijdens hartveiliger op tv te maken. Dit doen zij van door zoveel mogelijk zes door letterwoorden te het raden.

Aflevering uit 19 - Bij een door hartstilstand op telt elke seconde. Sterker nog: binnen naar zes minuten moet naar er de worden geholpen, want een dan is de overlevingskans het een grootst. van In Lingo VIPS bundelen in twee Bekende uit Nederlanders hun krachten, tijdens met naar als doel zoveel naar mogelijk AED's bij elkaar het te spelen voor de Hartstichting de en hiermee Nederland de een stukje hartveiliger op te maken. met Dit doen zij een door zoveel mogelijk zes het letterwoorden te op tv raden.

Seizoen van 2 - Aflevering op tv 38 - Spelshow door waarin twee teams proberen van zoveel mogelijk 5-, 6- naar en 7-letterwoorden te van raden en op van de een juiste manier te het spellen. Onder leiding het van Jan Versteegh is het op bekendste door en leukste woordspelletje terug op tijdens televisie. in Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6- een en 7-letterwoorden te door in raden en op de juiste manier tijdens te spellen. het Is een woord fout op gespeld of met is er twijfel van of een woord wel met bestaat? Wandelend met woordenboek en een jurylid JP is gelukkig in weer van de op tv partij om hierbij uitsluitsel op tv te uit geven.

Aflevering het 18 - Bij een hartstilstand op tv uit telt elke seconde. Sterker in nog: binnen zes minuten moet tijdens er uit worden geholpen, want dan tijdens is de het overlevingskans het grootst. uit In het Lingo VIPS bundelen twee Bekende het Nederlanders tijdens hun krachten, met als een doel zoveel mogelijk een AED's bij uit elkaar te spelen voor een de Hartstichting en hiermee op Nederland een stukje van hartveiliger tijdens te maken. Dit doen zij op tv door zoveel mogelijk zes door letterwoorden te tijdens raden.

Aflevering 37 in - tijdens Onder leiding van uit Jan Versteegh is het bekendste en op tv een leukste woordspelletje terug op van televisie. Twee teams proberen met zoveel mogelijk 5-,6 op en 7-letterwoorden een te raden een en op de in juiste manier te spellen. Is een naar woord fout op tv gespeld of in is er twijfel of een op woord wel bestaat? van Wandelend woordenboek in en jurylid JP is uit de gelukkig weer van in de partij om hierbij uitsluitsel te een van geven.

Aflevering 17 de - Bij een uit hartstilstand uit telt elke seconde. op Sterker nog: binnen zes minuten tijdens moet er worden met geholpen, want op dan is de overlevingskans het op grootst. de In Lingo VIPS naar bundelen twee een Bekende Nederlanders hun krachten, in met als doel zoveel door een mogelijk AED's bij elkaar naar te spelen voor de tijdens Hartstichting en hiermee in Nederland een stukje hartveiliger uit te maken. Dit het doen zij een door tijdens zoveel mogelijk zes letterwoorden te met raden.

Seizoen 2 - van tijdens Aflevering 36 - Spelshow uit waarin twee teams met proberen zoveel mogelijk het 5-, 6- en 7-letterwoorden tijdens te raden en op op de juiste van manier te spellen. Onder leiding op tv van Jan met Versteegh is het bekendste met en op tv leukste woordspelletje de terug op televisie. Twee teams de proberen op tv zoveel mogelijk 5-,6- en 7-letterwoorden te van naar raden en op de uit juiste manier te door spellen. Is een op woord fout gespeld of het is er twijfel van of op een woord wel bestaat? Wandelend woordenboek op tv een en jurylid JP is naar gelukkig weer van een de partij om tijdens hierbij uitsluitsel te met geven.

Aflevering uit 16 - Bij een hartstilstand op tv telt naar elke seconde. Sterker nog: binnen uit zes minuten in moet er worden geholpen, een want dan is op tv tijdens de overlevingskans het tijdens grootst. In op tv Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders van hun krachten, met tijdens als doel naar zoveel van mogelijk AED's bij het elkaar te spelen voor de uit Hartstichting en tijdens hiermee Nederland het een stukje hartveiliger te door maken. Dit in doen zij door zoveel door mogelijk zes letterwoorden te het raden.

Aflevering op 35 - Onder leiding van uit Jan op Versteegh is het bekendste en uit op tv leukste woordspelletje terug op televisie. de Twee teams een proberen zoveel mogelijk 5-,6 uit en 7-letterwoorden op tv te raden en op de de door juiste manier te spellen. het Is een woord fout gespeld op of is er met twijfel of een op tv woord wel bestaat? een Wandelend op tv woordenboek en jurylid in JP is gelukkig weer een van de de partij om hierbij door uitsluitsel te uit geven.

Aflevering 15 - van Bij een met hartstilstand telt elke naar seconde. Sterker nog: van binnen zes minuten moet op er worden geholpen, op op tv want dan is uit de overlevingskans het grootst. door In Lingo VIPS met bundelen twee Bekende Nederlanders van op hun krachten, met als doel zoveel op tv in mogelijk AED's bij naar elkaar te spelen voor de met Hartstichting en hiermee op tv Nederland op een stukje hartveiliger te maken. tijdens Dit doen op zij door tijdens zoveel mogelijk zes letterwoorden op tv te raden.

januari 2021
11-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Winston Gerstanowitsch en Evelien de Bruijn (3) - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlander...

11-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 41 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

09-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Winston Gerstanowitsch en Evelien de Bruijn (1) - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlander...

09-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 39 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

08-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 21 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

07-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 20 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

06-03-2020 23:05

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 19 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

06-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 38 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op telev...

05-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 18 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

05-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 37 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

04-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 17 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

04-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op telev...

03-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 16 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

03-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 35 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

02-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 15 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lingo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lingo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lingo bij Lingo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lingo. Heb je een uitzending van Lingo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lingo gemist

Lingo is een televisieprogramma. Hierbij gaat het om een woordspel dat een combinatie is van Mastermind en Bingo. Twee teams van twee mensen gaan met elkaar de strijd aan. Centraal staat het raden van de woorden. Oorspronkelijk kreeg elk team 5 pogingen om een 5-letterwoord te raden. Tegenwoordig wordt er gespeeld om 6-letterwoorden en iedere vrijdag om 7-letterwoorden.

Uitzending gemist van Lingo? Hier kun je alle uitzendingen van Lingo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!