Programma gemist?

Winston Gerstanowitsch door en Evelien de Bruijn naar (3) - een Bij een hartstilstand door telt elke seconde. Sterker het op tv nog: binnen zes minuten moet er door worden geholpen, de want dan is de het overlevingskans met het grootst. met In Lingo VIPS bundelen uit twee Bekende Nederlanders uit hun krachten, in met als tijdens doel zoveel mogelijk AED's bij op tv elkaar te door spelen voor de Hartstichting van en hiermee Nederland een een stukje met hartveiliger te naar maken. Dit doen van zij door zoveel mogelijk zes letterwoorden door van te raden.

Aflevering 41 - op Onder leiding met van Jan Versteegh is op het bekendste en naar leukste woordspelletje de terug op door televisie. Twee teams de proberen zoveel mogelijk 5-,6 uit en met 7-letterwoorden te raden en op de in op tv juiste manier te spellen. Is een het woord fout gespeld naar of op is er op twijfel of een tijdens woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en op uit jurylid JP is gelukkig met weer van de het partij om hierbij uitsluitsel tijdens te met geven.

Winston het Gerstanowitsch en Evelien de de Bruijn (1) - Bij door een op hartstilstand telt elke van seconde. Sterker nog: binnen tijdens zes minuten uit moet er worden geholpen, tijdens want dan is het de overlevingskans op het grootst. In Lingo op VIPS de bundelen twee Bekende uit Nederlanders hun het krachten, met als van doel zoveel mogelijk AED's bij naar elkaar te spelen uit voor de Hartstichting en naar hiermee Nederland het een op tv stukje hartveiliger te op tv maken. Dit doen zij tijdens door zoveel mogelijk een zes letterwoorden te op tv raden.

Aflevering 39 tijdens - Onder leiding van door Jan op tv Versteegh is het een bekendste en leukste woordspelletje op terug op naar televisie. Twee teams het proberen zoveel mogelijk 5-,6 en op tv 7-letterwoorden te uit raden uit en op de juiste manier te de spellen. Is een met woord uit fout gespeld of is tijdens er twijfel of de een woord met wel bestaat? Wandelend woordenboek in en jurylid JP het is in gelukkig weer van de van partij om hierbij een uitsluitsel te tijdens geven.

Aflevering met 21 - een Bij een hartstilstand telt elke in seconde. Sterker in nog: binnen zes minuten moet de er tijdens worden geholpen, want dan is door de door overlevingskans het grootst. In met Lingo VIPS bundelen uit twee Bekende Nederlanders naar door hun krachten, met als op doel zoveel mogelijk AED's bij in elkaar te in spelen voor tijdens de Hartstichting en hiermee het Nederland een stukje van hartveiliger de te maken. Dit doen zij door op tv zoveel van mogelijk zes het letterwoorden te raden.

Aflevering 20 - op Bij een tijdens hartstilstand telt elke tijdens seconde. Sterker nog: het binnen zes naar minuten moet in er worden geholpen, want dan in is de overlevingskans het van in grootst. In Lingo VIPS op bundelen twee Bekende Nederlanders van hun krachten, met van als doel zoveel in naar mogelijk AED's bij elkaar te spelen van uit voor de Hartstichting door en hiermee Nederland een stukje uit hartveiliger tijdens te maken. Dit een doen zij door zoveel mogelijk zes in letterwoorden het te raden.

Aflevering 19 - naar de Bij een hartstilstand telt door elke seconde. Sterker nog: binnen een zes in minuten moet er het worden geholpen, op tv want dan is tijdens de overlevingskans het grootst. In op het Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders in hun krachten, met de als doel zoveel de mogelijk de AED's bij door elkaar te spelen voor de in Hartstichting de en hiermee Nederland een op stukje hartveiliger te naar maken. Dit van doen zij door zoveel de mogelijk zes letterwoorden te met raden.

Seizoen het 2 - Aflevering 38 - in Spelshow waarin twee in op teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- door en van 7-letterwoorden te op tv raden en op de juiste manier het te spellen. Onder uit leiding van Jan Versteegh een op tv is het bekendste uit en leukste woordspelletje terug op televisie. een Twee teams proberen naar het zoveel mogelijk 5-,6- en 7-letterwoorden op tv te raden op tv en op de juiste met manier uit te spellen. Is op een woord fout gespeld of is in er twijfel of op een woord wel met bestaat? Wandelend op tv woordenboek met en jurylid JP uit is gelukkig weer van met de partij om hierbij op tv uitsluitsel naar te geven.

Aflevering het 18 - Bij een hartstilstand tijdens telt de elke seconde. Sterker naar nog: binnen in zes minuten moet er worden uit geholpen, want het dan is de naar overlevingskans het het grootst. In Lingo VIPS een bundelen twee in Bekende Nederlanders hun krachten, met in tijdens als doel zoveel mogelijk AED's bij in elkaar te uit spelen voor de Hartstichting op tv en hiermee uit Nederland de een stukje hartveiliger door te maken. Dit doen zij door het zoveel mogelijk de zes naar letterwoorden te raden.

Aflevering 37 - tijdens Onder leiding het van Jan Versteegh door is van het bekendste en leukste woordspelletje terug op in op televisie. Twee teams proberen op zoveel tijdens mogelijk 5-,6 en met 7-letterwoorden te raden en op de de juiste manier te een spellen. het Is een woord op tv fout gespeld of is er door twijfel of een door woord wel bestaat? naar Wandelend woordenboek en door op jurylid JP is gelukkig weer van de de met partij om hierbij in uitsluitsel te van geven.

Aflevering een 17 - Bij een hartstilstand van telt uit elke seconde. Sterker nog: binnen door zes naar minuten moet er worden de geholpen, want uit dan is de overlevingskans op het grootst. tijdens In Lingo VIPS op tv bundelen twee naar Bekende Nederlanders hun krachten, op tv met als met doel zoveel mogelijk AED's door bij elkaar te in spelen voor door de Hartstichting in en hiermee Nederland van een stukje hartveiliger het te maken. Dit doen tijdens zij door zoveel mogelijk van zes letterwoorden naar te raden.

Seizoen tijdens 2 - naar Aflevering 36 - een Spelshow waarin twee teams proberen van zoveel naar mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te een naar raden en op op tv de juiste manier een te spellen. Onder leiding van Jan met Versteegh is het een bekendste en leukste woordspelletje de naar terug op televisie. een Twee teams proberen zoveel mogelijk op tv 5-,6- en in 7-letterwoorden te raden naar en op de juiste manier op te spellen. Is op tv een woord fout op gespeld of een is er tijdens twijfel of een een woord wel bestaat? naar Wandelend woordenboek tijdens en jurylid JP is gelukkig weer het van van de partij om hierbij tijdens uitsluitsel te een geven.

Aflevering 16 naar - Bij met een hartstilstand telt op elke seconde. Sterker een nog: binnen de zes minuten moet er het worden geholpen, want een dan is de het overlevingskans het grootst. In de Lingo VIPS bundelen op twee van Bekende Nederlanders hun krachten, met op tv als doel een zoveel mogelijk naar AED's bij elkaar te uit spelen voor de Hartstichting uit en uit hiermee Nederland van een stukje hartveiliger te maken. Dit het doen zij uit door zoveel mogelijk de zes letterwoorden te uit raden.

Aflevering 35 uit - met Onder leiding van Jan Versteegh is de het op tv bekendste en leukste woordspelletje terug door op televisie. op Twee teams proberen op tv zoveel mogelijk 5-,6 en het 7-letterwoorden op tv te raden en op de op tv juiste manier met te spellen. Is een een woord fout gespeld van of uit is er twijfel of een op tv woord wel bestaat? het Wandelend woordenboek van en tijdens jurylid JP is gelukkig weer op van de partij op om hierbij met uitsluitsel te door geven.

Aflevering 15 - met Bij een hartstilstand op tv telt elke seconde. van Sterker nog: binnen van zes van minuten moet er worden geholpen, een want door dan is de overlevingskans het een grootst. in In uit Lingo VIPS bundelen twee een Bekende Nederlanders hun krachten, met met op tv als doel zoveel mogelijk AED's bij een elkaar te uit spelen voor de Hartstichting van en hiermee Nederland het op tv een stukje hartveiliger van te maken. Dit naar doen zij door op tv zoveel mogelijk zes letterwoorden tijdens te raden.

september 2020
11-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Winston Gerstanowitsch en Evelien de Bruijn (3) - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlander...

11-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 41 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

09-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Winston Gerstanowitsch en Evelien de Bruijn (1) - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlander...

09-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 39 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

08-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 21 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

07-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 20 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

06-03-2020 23:05

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 19 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

06-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 38 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op telev...

05-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 18 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

05-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 37 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

04-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 17 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

04-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op telev...

03-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 16 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

03-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 35 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

02-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 15 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lingo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lingo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lingo bij Lingo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lingo. Heb je een uitzending van Lingo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lingo gemist

Lingo is een televisieprogramma. Hierbij gaat het om een woordspel dat een combinatie is van Mastermind en Bingo. Twee teams van twee mensen gaan met elkaar de strijd aan. Centraal staat het raden van de woorden. Oorspronkelijk kreeg elk team 5 pogingen om een 5-letterwoord te raden. Tegenwoordig wordt er gespeeld om 6-letterwoorden en iedere vrijdag om 7-letterwoorden.

Uitzending gemist van Lingo? Hier kun je alle uitzendingen van Lingo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!