Programma gemist?

Seizoen door 1 - Aflevering 80 in - een Spelshow. Twee teams proberen met zoveel mogelijk 5-, het 6- en 7-letterwoorden te raden een en op op de juiste manier te spellen. naar Is een woord uit met fout gespeld of is van er twijfel of een woord op tv met wel bestaat? Wandelend woordenboek en jurylid door JP van is weer van uit de partij om uitsluitsel te een van geven.

Seizoen uit 1 - Aflevering 79 - door van Spelshow. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, van 6- en 7-letterwoorden door te raden en van op de naar juiste in manier te spellen. Is een woord een fout gespeld of door is er op twijfel of een woord naar uit wel bestaat? Wandelend woordenboek het en jurylid JP is op tv weer van de partij tijdens om uitsluitsel te het door geven.

Aflevering van 77 - Onder leiding op van Jan Versteegh is in van het bekendste en leukste woordspelletje terug de op de televisie. Twee teams proberen het zoveel mogelijk 5-,6 het en 7-letterwoorden te op raden en tijdens op de juiste manier naar te spellen. Is een uit woord fout tijdens gespeld of is van er op twijfel of een woord in wel bestaat? Wandelend woordenboek en naar jurylid JP is in gelukkig weer tijdens van de van partij om hierbij op uitsluitsel te uit geven.

Aflevering door 76 - op tv Onder leiding van Jan Versteegh is in het bekendste op tv en leukste woordspelletje uit terug van op televisie. Twee teams uit proberen zoveel mogelijk 5-,6 de en 7-letterwoorden te in raden en op de tijdens juiste op tv manier te spellen. van Is een woord in fout gespeld of is er een twijfel of het een woord wel bestaat? uit Wandelend woordenboek door en jurylid JP is op tv gelukkig de weer van op de partij om hierbij uitsluitsel de te uit geven.

Aflevering 75 de - Onder leiding tijdens van Jan Versteegh uit is het bekendste en de door leukste woordspelletje terug op televisie. op Twee teams proberen het zoveel mogelijk met 5-,6 en 7-letterwoorden te raden uit en op door de juiste manier een te spellen. van Is een naar woord fout gespeld of is er op tv twijfel of een tijdens op woord wel bestaat? Wandelend naar woordenboek en jurylid JP is op tv gelukkig weer door van de op tv partij om hierbij uitsluitsel te naar uit geven.

Aflevering 74 - van Onder leiding op tv van het Jan Versteegh is het bekendste en in leukste woordspelletje door terug op televisie. Twee de teams proberen zoveel met mogelijk 5-,6 en op tv door 7-letterwoorden te raden met en op de juiste in manier te spellen. Is uit een woord fout in gespeld of is een er twijfel of met een op woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en het een jurylid JP is gelukkig weer met van de partij om het hierbij op tv uitsluitsel te op tv geven.

Aflevering 72 een - Onder leiding van in Jan Versteegh het is het bekendste en van leukste uit woordspelletje terug door op televisie. Twee teams proberen zoveel tijdens mogelijk 5-,6 en de 7-letterwoorden van te raden en op met de juiste manier de te spellen. het Is een een woord fout gespeld de of is er twijfel of een een woord wel door bestaat? Wandelend van woordenboek en jurylid door JP is uit gelukkig weer van de partij om door hierbij van uitsluitsel te op tv geven.

Aflevering 71 - uit van Onder leiding van Jan Versteegh van is het bekendste en uit leukste woordspelletje uit terug op de televisie. Twee teams proberen een zoveel naar mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te op raden en van op de juiste met manier te door spellen. Is een woord de fout gespeld met of is er twijfel naar of een woord wel bestaat? het het Wandelend woordenboek en jurylid een JP is het gelukkig weer van de op partij om door hierbij uitsluitsel te met geven.

Aflevering op tv 70 - Onder het leiding van met Jan Versteegh is het bekendste en van leukste woordspelletje de terug op naar televisie. Twee teams proberen tijdens zoveel mogelijk 5-,6 en op tv 7-letterwoorden te raden het en op de de juiste manier op tv te spellen. de Is een woord een fout gespeld van of is er twijfel op tv of een woord uit wel bestaat? Wandelend woordenboek en met jurylid JP is met de gelukkig weer van de door partij om hierbij uitsluitsel te de van geven.

Aflevering de 69 - tijdens Onder leiding van van Jan Versteegh is het bekendste het en leukste woordspelletje van terug op televisie. naar Twee teams de proberen zoveel mogelijk 5-,6 en uit 7-letterwoorden te raden het en op een de juiste manier te een uit spellen. Is een van woord fout gespeld of het is er twijfel of een op uit woord wel bestaat? naar Wandelend woordenboek en door jurylid JP is gelukkig weer van met de partij om met het hierbij uitsluitsel te uit geven.

Aflevering naar 68 - Onder leiding van van Jan Versteegh met is het het bekendste en leukste uit woordspelletje terug op televisie. een Twee het teams proberen zoveel op mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden met te raden naar en op de juiste op manier te spellen. door Is een woord fout door gespeld of de is er tijdens twijfel of een naar woord wel bestaat? Wandelend een woordenboek en jurylid JP is met gelukkig uit weer van de in partij om hierbij uitsluitsel te een met geven.

Aflevering 67 - de Onder in leiding van Jan Versteegh is op tv het bekendste en naar leukste woordspelletje van terug op televisie. op Twee teams proberen met zoveel mogelijk 5-,6 en het het 7-letterwoorden te raden en op de de juiste manier naar te spellen. uit Is een de woord fout gespeld of is de er twijfel of een tijdens woord wel het bestaat? Wandelend een woordenboek en jurylid van JP is de gelukkig weer van het de partij om hierbij het uitsluitsel te door geven.

Aflevering in 66 - Onder leiding door van Jan Versteegh een is het bekendste en in leukste woordspelletje terug een op door televisie. Twee teams in proberen zoveel mogelijk door 5-,6 en 7-letterwoorden te op raden en op de met juiste manier te door spellen. Is een in woord fout gespeld in tijdens of is er twijfel door of een woord wel op bestaat? Wandelend woordenboek en een jurylid in JP is uit gelukkig weer van de met partij om hierbij uitsluitsel te het met geven.

Aflevering op tv 65 - Onder leiding van een Jan van Versteegh is het het bekendste en in leukste woordspelletje terug op televisie. Twee van teams proberen zoveel van mogelijk van 5-,6 en 7-letterwoorden op tv te raden en op de uit tijdens juiste manier te spellen. Is de een woord fout het gespeld of is tijdens er twijfel op of een woord wel bestaat? op tv Wandelend woordenboek en op tv op jurylid JP is door gelukkig weer van de partij het om hierbij door uitsluitsel te op geven.

Aflevering uit 64 - Onder leiding in van op tv Jan Versteegh is het bekendste en op tv op tv leukste woordspelletje terug op uit televisie. Twee uit teams proberen zoveel van mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden uit te raden uit en op de juiste op manier te spellen. Is een op woord fout het gespeld het of is er twijfel op tv of een woord wel het bestaat? Wandelend woordenboek de en jurylid JP van is gelukkig weer op tv van de de partij om hierbij op uitsluitsel te van geven.

december 2019
13-12-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Seizoen 1 - Aflevering 80 - Spelshow. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld of is er twijfel of een woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en j...

12-12-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Seizoen 1 - Aflevering 79 - Spelshow. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld of is er twijfel of een woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en j...

10-12-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 77 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

09-12-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 76 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

06-12-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 75 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

05-12-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 74 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

03-12-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 72 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

02-12-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 71 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

29-11-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 70 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

28-11-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 69 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

27-11-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 68 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

26-11-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 67 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

25-11-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 66 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

22-11-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 65 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

21-11-2019 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 64 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lingo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lingo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lingo bij Lingo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lingo. Heb je een uitzending van Lingo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lingo gemist

Lingo is een televisieprogramma. Hierbij gaat het om een woordspel dat een combinatie is van Mastermind en Bingo. Twee teams van twee mensen gaan met elkaar de strijd aan. Centraal staat het raden van de woorden. Oorspronkelijk kreeg elk team 5 pogingen om een 5-letterwoord te raden. Tegenwoordig wordt er gespeeld om 6-letterwoorden en iedere vrijdag om 7-letterwoorden.

Uitzending gemist van Lingo? Hier kun je alle uitzendingen van Lingo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 69
  • Laatste uitzending op 13-12-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!