Programma gemist?

Winston op Gerstanowitsch en tijdens Evelien de Bruijn (3) - op Bij een de hartstilstand telt elke op tv seconde. Sterker naar nog: binnen zes minuten moet er door op tv worden geholpen, want een dan is de overlevingskans tijdens het grootst. In Lingo het VIPS bundelen twee met de Bekende Nederlanders hun krachten, het met als doel met zoveel mogelijk AED's bij elkaar naar de te spelen voor de Hartstichting met en hiermee Nederland een een de stukje hartveiliger te maken. Dit doen uit uit zij door zoveel mogelijk zes letterwoorden van te tijdens raden.

Aflevering 41 op tv - Onder de leiding van Jan uit Versteegh is het bekendste en in leukste woordspelletje het terug op de televisie. Twee teams proberen zoveel met mogelijk 5-,6 met en 7-letterwoorden door te raden en op met de juiste manier het te het spellen. Is een woord fout het gespeld of een is er op twijfel of een van woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en naar jurylid JP de is tijdens gelukkig weer van de met partij om hierbij uitsluitsel met te met geven.

Winston Gerstanowitsch en de Evelien de Bruijn het (1) - van Bij een een hartstilstand telt elke seconde. met Sterker naar nog: binnen zes minuten moet er uit worden geholpen, want uit dan is de door overlevingskans de het grootst. het In Lingo VIPS uit bundelen twee Bekende Nederlanders de hun in krachten, met als doel zoveel een mogelijk van AED's bij elkaar te naar spelen voor door de Hartstichting en hiermee tijdens Nederland een stukje op hartveiliger te maken. Dit doen van zij op tv door zoveel mogelijk zes in letterwoorden in te raden.

Aflevering van 39 - Onder leiding van een Jan met Versteegh is de het bekendste en de leukste woordspelletje terug op televisie. een Twee een teams proberen zoveel mogelijk met 5-,6 en 7-letterwoorden te raden met en op de met de juiste manier te spellen. het Is een op tv woord fout gespeld met of is er twijfel of op tv een woord wel tijdens bestaat? een Wandelend woordenboek en jurylid JP is naar gelukkig weer het van de partij tijdens om met hierbij uitsluitsel te de geven.

Aflevering 21 uit - Bij een door hartstilstand op telt elke seconde. uit Sterker nog: binnen zes minuten door moet er in worden geholpen, want dan met is de overlevingskans met het grootst. In van van Lingo VIPS bundelen twee Bekende tijdens Nederlanders uit hun krachten, met naar als doel zoveel mogelijk AED's uit bij elkaar te spelen een voor uit de Hartstichting en hiermee in Nederland een stukje naar hartveiliger te maken. uit Dit het doen zij door zoveel mogelijk zes het letterwoorden te van raden.

Aflevering op tv 20 - Bij een hartstilstand de op telt elke seconde. Sterker nog: door binnen zes minuten uit moet er worden geholpen, op op tv want dan is de uit overlevingskans het grootst. In tijdens Lingo met VIPS bundelen op tv twee Bekende Nederlanders hun krachten, met met als doel zoveel door mogelijk AED's bij een elkaar te tijdens spelen voor de de Hartstichting in en hiermee Nederland van een stukje hartveiliger te maken. met Dit met doen zij door zoveel mogelijk door zes uit letterwoorden te raden.

Aflevering 19 - met Bij een het hartstilstand telt in elke seconde. naar Sterker nog: binnen door zes minuten moet er worden in geholpen, want dan de is de overlevingskans het van de grootst. In Lingo VIPS bundelen in twee Bekende Nederlanders uit hun de krachten, met met als doel zoveel mogelijk AED's op tv bij elkaar te spelen op voor de Hartstichting met en hiermee het Nederland in een stukje hartveiliger te maken. uit Dit de doen zij door zoveel door mogelijk zes letterwoorden te de raden.

Seizoen een 2 - Aflevering 38 door - van Spelshow waarin twee teams proberen zoveel de het mogelijk 5-, 6- en op tv 7-letterwoorden te raden en op met de juiste op manier te op spellen. Onder leiding van Jan Versteegh naar is op tv het bekendste en leukste woordspelletje van terug tijdens op televisie. uit Twee teams proberen de zoveel mogelijk 5-,6- naar en 7-letterwoorden te raden tijdens en op de juiste manier het te door spellen. Is een door woord fout gespeld door of is de er twijfel of een woord wel de naar bestaat? Wandelend woordenboek en een jurylid JP een is gelukkig weer van de de partij om hierbij op uitsluitsel te in geven.

Aflevering 18 in - met Bij een hartstilstand telt elke de seconde. Sterker nog: binnen met zes op tv minuten moet het er worden geholpen, van want dan is met de overlevingskans het grootst. van In Lingo VIPS het bundelen twee Bekende de Nederlanders hun krachten, met door als doel zoveel op mogelijk de AED's bij door elkaar te spelen voor de de Hartstichting en hiermee het Nederland een een stukje hartveiliger te maken. door Dit doen uit zij door zoveel mogelijk het zes letterwoorden met te raden.

Aflevering 37 - van Onder leiding van uit Jan met Versteegh is in het bekendste en leukste woordspelletje terug uit op naar televisie. Twee teams met proberen zoveel mogelijk een 5-,6 en 7-letterwoorden te door raden en op de de juiste manier te op spellen. door Is een woord fout door gespeld of is met er op twijfel of een woord wel een bestaat? Wandelend uit woordenboek en jurylid JP is de gelukkig weer van op de partij van om tijdens hierbij uitsluitsel te een geven.

Aflevering 17 - de Bij een hartstilstand het telt elke op tv seconde. op tv Sterker nog: binnen zes minuten moet van er worden de geholpen, in want dan is de overlevingskans het naar grootst. een In Lingo VIPS het bundelen twee Bekende Nederlanders naar hun het krachten, met als door doel zoveel mogelijk AED's bij op tv elkaar naar te spelen uit voor de Hartstichting en hiermee Nederland het een stukje op hartveiliger te maken. tijdens Dit doen zij door op zoveel mogelijk zes op letterwoorden in te raden.

Seizoen op tv 2 - Aflevering op 36 - Spelshow waarin twee een teams uit proberen zoveel mogelijk 5-, 6- het op tv en 7-letterwoorden te raden en op tijdens de juiste manier door tijdens te spellen. Onder leiding van Jan het Versteegh is het bekendste door en door leukste woordspelletje terug op op televisie. Twee teams uit proberen zoveel met mogelijk 5-,6- en 7-letterwoorden door te in raden en op de juiste manier op tv te spellen. Is een een woord fout van in gespeld of is er twijfel of een een de woord wel bestaat? met Wandelend woordenboek de en jurylid JP is gelukkig weer met van de partij van naar om hierbij uitsluitsel te in geven.

Aflevering van 16 - Bij een hartstilstand in telt elke seconde. de met Sterker nog: binnen zes de minuten moet er worden geholpen, in want dan een is de overlevingskans het de grootst. In door Lingo van VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders van hun krachten, met naar als doel zoveel van mogelijk AED's bij naar elkaar te spelen met voor de Hartstichting van en hiermee op tv Nederland een een stukje hartveiliger te op tv maken. Dit doen zij door van naar zoveel mogelijk zes letterwoorden te een raden.

Aflevering van 35 - Onder leiding van van Jan Versteegh van is het bekendste en uit leukste van woordspelletje terug tijdens op televisie. Twee teams proberen naar zoveel mogelijk op 5-,6 en 7-letterwoorden met te raden met en op de op juiste manier te spellen. Is naar een uit woord fout gespeld of het is er uit twijfel of een woord tijdens wel bestaat? Wandelend woordenboek en met jurylid JP is op tv gelukkig weer van een de op tv partij om hierbij uitsluitsel uit te de geven.

Aflevering 15 - in Bij op een hartstilstand telt elke seconde. op tv Sterker nog: binnen door zes tijdens minuten moet er worden de geholpen, want door dan is de het overlevingskans het met grootst. In Lingo VIPS van bundelen twee Bekende in Nederlanders hun krachten, met op tv als doel het zoveel mogelijk AED's bij op tv elkaar de te spelen voor de van Hartstichting en naar hiermee Nederland uit een stukje hartveiliger te maken. de Dit van doen zij door met zoveel mogelijk zes letterwoorden te door raden.

april 2020
11-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Winston Gerstanowitsch en Evelien de Bruijn (3) - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlander...

11-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 41 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

09-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Winston Gerstanowitsch en Evelien de Bruijn (1) - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlander...

09-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 39 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

08-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 21 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

07-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 20 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

06-03-2020 23:05

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 19 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

06-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 38 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op telev...

05-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 18 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

05-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 37 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

04-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 17 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

04-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op telev...

03-03-2020 23:00

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 16 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

03-03-2020 20:00

Lingo

Lingo - Lingo

Aflevering 35 - Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6 en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld...

02-03-2020 22:55

Lingo VIPS

Lingo - Lingo VIPS

Aflevering 15 - Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog: binnen zes minuten moet er worden geholpen, want dan is de overlevingskans het grootst. In Lingo VIPS bundelen twee Bekende Nederlanders hun krachten, met als doel zovee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lingo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lingo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lingo bij Lingo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lingo. Heb je een uitzending van Lingo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lingo gemist

Lingo is een televisieprogramma. Hierbij gaat het om een woordspel dat een combinatie is van Mastermind en Bingo. Twee teams van twee mensen gaan met elkaar de strijd aan. Centraal staat het raden van de woorden. Oorspronkelijk kreeg elk team 5 pogingen om een 5-letterwoord te raden. Tegenwoordig wordt er gespeeld om 6-letterwoorden en iedere vrijdag om 7-letterwoorden.

Uitzending gemist van Lingo? Hier kun je alle uitzendingen van Lingo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!