Programma gemist?

Studenten intervieuwen door een gast onder leiding van op van presentator Twan Huys. een In deze uitzending is van John het Cleese te gast.Meer We tijdens kennen hem van Fawlty uit Towers, A Fish Called in Wanda en natuurlijk naar Monty het Python: John Cleese. Hij is van de de grootste komiek de die Groot-Brittannië ooit heeft gekend en een was door vanwege zijn nieuwe boek 'Kortom... tijdens de autobiografie' op tv in Nederland. In het naar Koninklijk Theater een Carré presenteert hij onder door leiding van Twan naar Huys met zijn autobiografie in en College Tour is samen van met 200 studenten uitgenodigd op om hierbij aanwezig door te zijn het voor van een speciale aflevering.Minder

In op tv Noord-Afrika ligt de grootste woestijn uit van naar onze planeet, de Sahara. de Deze tijdens uitgestrekte woestenij, die van even groot is als op tv de Verenigde Staten, een is het onherbergzaamste deel de van tijdens Afrika - hier is op de zon heer van en meester.

Achter van de schermen van de de adembenemende serie Africa. naar In The de making of wordt de in crew gevolgd bij de door totstandkoming tijdens van de meest unieke op tv scenes uit de in BBC natuurserie over van het Afrikaanse naar continent.

Zuidelijk van Afrika is een en op al leven en kleur. uit naar Maar zonder twee grote oceaanstromingen die door rond haar Zuidkaap op tv stromen en die van de gevormd hebben, zou de dit gebied een met woestijn zijn.

Het Congo-regenwoud bedekt een het hart de van Afrika; door het is een van dynamische, enerverende habitat naar die wemelt van het op leven.

Achter de tijdens schermen van de in adembenemende serie Africa. de In The making of van door wordt de crew gevolgd een bij de totstandkoming door van de meest unieke een scenes uit de BBC door natuurserie uit over het Afrikaanse het continent.

Oost-Afrika een is een gebied op tv dat voortdurend met aan verandering onderhevig is. de Om hier te in kunnen leven moeten op tv dieren met het de meest onverwachte veranderingen kunnen van omgaan.

Achter de uit schermen van uit de adembenemende met serie Africa. In The tijdens making of wordt de crew van gevolgd op bij de totstandkoming van van de op meest unieke scenes uit de naar BBC uit natuurserie over het door Afrikaanse continent.

In de op oeroude op zuidwesthoek van Afrika liggen de twee woestijnen naast elkaar. Water de is hier bijna van niet, maar toch de wemelt het het in op deze woestijnen van met activiteit.

mei 2021
25-12-2014 22:10

College Tour Special: John Cleese

Africa - College Tour Special: John Cleese

Studenten intervieuwen een gast onder leiding van presentator Twan Huys. In deze uitzending is John Cleese te gast.Meer We kennen hem van Fawlty Towers, A Fish Called Wanda en natuurlijk Monty Python: John Cleese. Hij is de grootste komiek ...

12-03-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 12 maart 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 maart 2013

In Noord-Afrika ligt de grootste woestijn van onze planeet, de Sahara. Deze uitgestrekte woestenij, die even groot is als de Verenigde Staten, is het onherbergzaamste deel van Afrika - hier is de zon heer en meester.

12-03-2013 16:40

De Sahara

Africa - De Sahara

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

05-03-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 5 maart 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 5 maart 2013

Zuidelijk Afrika is een en al leven en kleur. Maar zonder twee grote oceaanstromingen die rond haar Zuidkaap stromen en die gevormd hebben, zou dit gebied een woestijn zijn.

26-02-2013 20:35

Aflevering van dinsdag 26 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 26 februari 2013

Het Congo-regenwoud bedekt het hart van Afrika; het is een dynamische, enerverende habitat die wemelt van het leven.

26-02-2013 16:40

Congo

Africa - Congo

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

19-02-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 19 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 19 februari 2013

Oost-Afrika is een gebied dat voortdurend aan verandering onderhevig is. Om hier te kunnen leven moeten dieren met de meest onverwachte veranderingen kunnen omgaan.

19-02-2013 16:40

De savanne

Africa - De savanne

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

12-02-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

In de oeroude zuidwesthoek van Afrika liggen twee woestijnen naast elkaar. Water is hier bijna niet, maar toch wemelt het in deze woestijnen van activiteit.

12-02-2013 15:40

Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

De 5-delige natuurserie Africa is een tocht door vijf verscheiden delen van het Afrikaanse continent.

Africa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Africa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Africa bij Africa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Africa. Heb je een uitzending van Africa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Africa gemist

De 5-delige natuurserie Africa is een tocht door vijf verscheiden delen van het Afrikaanse continent.

Uitzending gemist van Africa? Hier kun je alle uitzendingen van Africa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 25-12-2014 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!