Programma gemist?

Studenten met intervieuwen een gast onder tijdens leiding van tijdens presentator Twan in Huys. In deze uitzending is door John de Cleese te gast.Meer We op tv kennen hem van Fawlty een Towers, A door Fish Called Wanda en uit natuurlijk Monty Python: John het Cleese. Hij een is van de grootste komiek die Groot-Brittannië ooit in een heeft gekend en was vanwege de zijn nieuwe boek 'Kortom... op de uit autobiografie' in Nederland. In naar het Koninklijk op tv Theater Carré presenteert in hij onder de leiding van Twan Huys zijn op tv autobiografie en College Tour in is samen met van 200 studenten op tv uitgenodigd om door hierbij aanwezig op te zijn voor een de speciale aflevering.Minder

In Noord-Afrika uit ligt het de grootste woestijn van onze planeet, op de Sahara. Deze naar op uitgestrekte woestenij, die de even groot is als de Verenigde uit tijdens Staten, is het onherbergzaamste op deel van tijdens Afrika - hier is de naar zon heer en van meester.

Achter in de schermen van de adembenemende in naar serie Africa. In naar The making of wordt een de crew door gevolgd bij de totstandkoming een van de naar meest unieke scenes uit op tv de BBC natuurserie een over het op tv Afrikaanse continent.

Zuidelijk Afrika is met een op tv en al uit leven en kleur. Maar zonder twee van in grote oceaanstromingen die rond haar Zuidkaap op tv stromen naar en die gevormd met hebben, zou dit gebied een naar van woestijn zijn.

Het het Congo-regenwoud bedekt op tv het hart van Afrika; op het is een tijdens dynamische, enerverende habitat uit die wemelt van het naar leven.

Achter de schermen op van een de adembenemende serie Africa. In op The making in of wordt uit de crew gevolgd bij op tv de totstandkoming van de de door meest unieke scenes naar uit de BBC uit natuurserie over het van Afrikaanse continent.

Oost-Afrika is naar een gebied dat het voortdurend aan verandering van onderhevig is. Om hier in met te kunnen leven moeten uit dieren met de door meest onverwachte veranderingen kunnen tijdens omgaan.

Achter de schermen een van in de adembenemende op serie Africa. In The making de of wordt de crew naar gevolgd op bij de totstandkoming van naar de meest op unieke scenes uit de de BBC natuurserie tijdens over het Afrikaanse op continent.

In de oeroude van zuidwesthoek van naar Afrika liggen twee woestijnen op naast de elkaar. Water is uit hier bijna van niet, maar toch met wemelt het in het deze woestijnen van het activiteit.

september 2020
25-12-2014 22:10

College Tour Special: John Cleese

Africa - College Tour Special: John Cleese

Studenten intervieuwen een gast onder leiding van presentator Twan Huys. In deze uitzending is John Cleese te gast.Meer We kennen hem van Fawlty Towers, A Fish Called Wanda en natuurlijk Monty Python: John Cleese. Hij is de grootste komiek ...

12-03-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 12 maart 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 maart 2013

In Noord-Afrika ligt de grootste woestijn van onze planeet, de Sahara. Deze uitgestrekte woestenij, die even groot is als de Verenigde Staten, is het onherbergzaamste deel van Afrika - hier is de zon heer en meester.

12-03-2013 16:40

De Sahara

Africa - De Sahara

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

05-03-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 5 maart 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 5 maart 2013

Zuidelijk Afrika is een en al leven en kleur. Maar zonder twee grote oceaanstromingen die rond haar Zuidkaap stromen en die gevormd hebben, zou dit gebied een woestijn zijn.

26-02-2013 20:35

Aflevering van dinsdag 26 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 26 februari 2013

Het Congo-regenwoud bedekt het hart van Afrika; het is een dynamische, enerverende habitat die wemelt van het leven.

26-02-2013 16:40

Congo

Africa - Congo

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

19-02-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 19 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 19 februari 2013

Oost-Afrika is een gebied dat voortdurend aan verandering onderhevig is. Om hier te kunnen leven moeten dieren met de meest onverwachte veranderingen kunnen omgaan.

19-02-2013 16:40

De savanne

Africa - De savanne

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

12-02-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

In de oeroude zuidwesthoek van Afrika liggen twee woestijnen naast elkaar. Water is hier bijna niet, maar toch wemelt het in deze woestijnen van activiteit.

12-02-2013 15:40

Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

De 5-delige natuurserie Africa is een tocht door vijf verscheiden delen van het Afrikaanse continent.

Africa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Africa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Africa bij Africa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Africa. Heb je een uitzending van Africa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Africa gemist

De 5-delige natuurserie Africa is een tocht door vijf verscheiden delen van het Afrikaanse continent.

Uitzending gemist van Africa? Hier kun je alle uitzendingen van Africa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 25-12-2014 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!