Programma gemist?

Studenten op intervieuwen een gast onder leiding tijdens van in presentator Twan Huys. In van deze uitzending is met John tijdens Cleese te gast.Meer We kennen op tv hem van Fawlty de Towers, A het Fish Called Wanda en natuurlijk het Monty Python: John van Cleese. Hij is in de grootste op tv komiek uit die Groot-Brittannië ooit op tv heeft gekend en was vanwege zijn door nieuwe boek op tv 'Kortom... de de autobiografie' in Nederland. In het van Koninklijk de Theater Carré presenteert hij met onder leiding van het Twan Huys zijn tijdens autobiografie van en College Tour is tijdens samen met 200 uit studenten uitgenodigd om hierbij de aanwezig te zijn in voor een op tv speciale aflevering.Minder

In op tv Noord-Afrika ligt de het grootste woestijn van onze met planeet, de Sahara. een Deze uitgestrekte in woestenij, die even het groot is op als de Verenigde met Staten, is het het onherbergzaamste deel van Afrika uit - hier is een de zon naar heer en meester.

Achter de schermen uit van de adembenemende de serie Africa. het In The het making of wordt met de crew gevolgd bij de het totstandkoming van de uit meest unieke scenes op uit de in BBC natuurserie over het een op tv Afrikaanse continent.

Zuidelijk tijdens Afrika is uit een en al leven en kleur. op tv Maar zonder twee met een grote oceaanstromingen die met rond haar Zuidkaap stromen en die van de gevormd hebben, zou dit gebied op tv een woestijn uit zijn.

Het Congo-regenwoud op bedekt het hart van van een Afrika; het is een met dynamische, enerverende habitat die uit wemelt van het op leven.

Achter de een schermen van de adembenemende op tv serie Africa. tijdens In The making van of wordt de door crew naar gevolgd bij de in totstandkoming van de meest unieke door scenes uit de BBC tijdens natuurserie over op tv het naar Afrikaanse continent.

Oost-Afrika is een een gebied van dat voortdurend aan verandering met onderhevig is. tijdens Om hier op tv te kunnen leven moeten dieren op met de meest onverwachte de naar veranderingen kunnen omgaan.

Achter naar de schermen van in de adembenemende serie een Africa. In The het making of wordt uit de crew gevolgd op tv bij de totstandkoming het van de meest unieke een scenes tijdens uit de BBC natuurserie over het het Afrikaanse tijdens continent.

In de oeroude een zuidwesthoek op van Afrika tijdens liggen twee woestijnen naast elkaar. Water uit is hier door bijna niet, in maar toch wemelt het in tijdens het deze woestijnen van naar activiteit.

juli 2021
25-12-2014 22:10

College Tour Special: John Cleese

Africa - College Tour Special: John Cleese

Studenten intervieuwen een gast onder leiding van presentator Twan Huys. In deze uitzending is John Cleese te gast.Meer We kennen hem van Fawlty Towers, A Fish Called Wanda en natuurlijk Monty Python: John Cleese. Hij is de grootste komiek ...

12-03-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 12 maart 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 maart 2013

In Noord-Afrika ligt de grootste woestijn van onze planeet, de Sahara. Deze uitgestrekte woestenij, die even groot is als de Verenigde Staten, is het onherbergzaamste deel van Afrika - hier is de zon heer en meester.

12-03-2013 16:40

De Sahara

Africa - De Sahara

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

05-03-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 5 maart 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 5 maart 2013

Zuidelijk Afrika is een en al leven en kleur. Maar zonder twee grote oceaanstromingen die rond haar Zuidkaap stromen en die gevormd hebben, zou dit gebied een woestijn zijn.

26-02-2013 20:35

Aflevering van dinsdag 26 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 26 februari 2013

Het Congo-regenwoud bedekt het hart van Afrika; het is een dynamische, enerverende habitat die wemelt van het leven.

26-02-2013 16:40

Congo

Africa - Congo

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

19-02-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 19 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 19 februari 2013

Oost-Afrika is een gebied dat voortdurend aan verandering onderhevig is. Om hier te kunnen leven moeten dieren met de meest onverwachte veranderingen kunnen omgaan.

19-02-2013 16:40

De savanne

Africa - De savanne

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

12-02-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

In de oeroude zuidwesthoek van Afrika liggen twee woestijnen naast elkaar. Water is hier bijna niet, maar toch wemelt het in deze woestijnen van activiteit.

12-02-2013 15:40

Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

De 5-delige natuurserie Africa is een tocht door vijf verscheiden delen van het Afrikaanse continent.

Africa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Africa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Africa bij Africa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Africa. Heb je een uitzending van Africa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Africa gemist

De 5-delige natuurserie Africa is een tocht door vijf verscheiden delen van het Afrikaanse continent.

Uitzending gemist van Africa? Hier kun je alle uitzendingen van Africa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 25-12-2014 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!