Programma gemist?

Studenten intervieuwen een van gast onder uit leiding uit van presentator Twan Huys. In tijdens deze uitzending op is John van Cleese te gast.Meer in We kennen hem van Fawlty uit Towers, A Fish Called door Wanda en op tv natuurlijk Monty Python: op John Cleese. Hij uit is uit de grootste komiek die Groot-Brittannië op tv ooit heeft gekend in en was vanwege zijn uit nieuwe op boek 'Kortom... de autobiografie' in op Nederland. op In het Koninklijk Theater in Carré presenteert hij een onder door leiding van Twan tijdens Huys zijn autobiografie en College Tour uit is samen met tijdens 200 de studenten uitgenodigd om het hierbij aanwezig te op zijn voor op tv een speciale aflevering.Minder

In Noord-Afrika ligt op de tijdens grootste woestijn de van onze planeet, de van Sahara. Deze het uitgestrekte woestenij, die in even groot is als de Verenigde een van Staten, is het onherbergzaamste op deel van met Afrika - hier op tv is de zon heer en van meester.

Achter door de schermen van de op adembenemende serie Africa. van In uit The making of wordt naar de crew gevolgd bij de van het totstandkoming van de de meest unieke scenes op tv uit de BBC in natuurserie over het Afrikaanse op continent.

Zuidelijk op Afrika is uit een en al een leven en kleur. uit Maar zonder twee met grote oceaanstromingen die rond tijdens haar Zuidkaap stromen en die in gevormd het hebben, zou dit met gebied een woestijn op tv zijn.

Het op Congo-regenwoud bedekt het hart tijdens van Afrika; het is de een dynamische, uit enerverende habitat op die wemelt naar van het leven.

Achter uit de schermen het van de adembenemende serie Africa. tijdens In The een making of naar wordt de crew gevolgd naar bij de totstandkoming van naar de in meest unieke scenes uit de een BBC natuurserie met over het Afrikaanse door continent.

Oost-Afrika van is een gebied dat voortdurend door op aan verandering onderhevig op tv is. Om hier te de kunnen leven moeten dieren met met de meest onverwachte tijdens veranderingen kunnen van omgaan.

Achter de naar schermen van tijdens de adembenemende op tv serie Africa. In The making of op tv van wordt de crew met gevolgd bij de totstandkoming van de in met meest unieke scenes uit de BBC de van natuurserie over het Afrikaanse uit continent.

In door de oeroude zuidwesthoek tijdens van Afrika in liggen twee woestijnen door naast elkaar. Water tijdens is hier bijna niet, het maar toch de wemelt het in deze naar woestijnen van met activiteit.

januari 2021
25-12-2014 22:10

College Tour Special: John Cleese

Africa - College Tour Special: John Cleese

Studenten intervieuwen een gast onder leiding van presentator Twan Huys. In deze uitzending is John Cleese te gast.Meer We kennen hem van Fawlty Towers, A Fish Called Wanda en natuurlijk Monty Python: John Cleese. Hij is de grootste komiek ...

12-03-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 12 maart 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 maart 2013

In Noord-Afrika ligt de grootste woestijn van onze planeet, de Sahara. Deze uitgestrekte woestenij, die even groot is als de Verenigde Staten, is het onherbergzaamste deel van Afrika - hier is de zon heer en meester.

12-03-2013 16:40

De Sahara

Africa - De Sahara

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

05-03-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 5 maart 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 5 maart 2013

Zuidelijk Afrika is een en al leven en kleur. Maar zonder twee grote oceaanstromingen die rond haar Zuidkaap stromen en die gevormd hebben, zou dit gebied een woestijn zijn.

26-02-2013 20:35

Aflevering van dinsdag 26 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 26 februari 2013

Het Congo-regenwoud bedekt het hart van Afrika; het is een dynamische, enerverende habitat die wemelt van het leven.

26-02-2013 16:40

Congo

Africa - Congo

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

19-02-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 19 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 19 februari 2013

Oost-Afrika is een gebied dat voortdurend aan verandering onderhevig is. Om hier te kunnen leven moeten dieren met de meest onverwachte veranderingen kunnen omgaan.

19-02-2013 16:40

De savanne

Africa - De savanne

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

12-02-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

In de oeroude zuidwesthoek van Afrika liggen twee woestijnen naast elkaar. Water is hier bijna niet, maar toch wemelt het in deze woestijnen van activiteit.

12-02-2013 15:40

Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

De 5-delige natuurserie Africa is een tocht door vijf verscheiden delen van het Afrikaanse continent.

Africa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Africa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Africa bij Africa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Africa. Heb je een uitzending van Africa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Africa gemist

De 5-delige natuurserie Africa is een tocht door vijf verscheiden delen van het Afrikaanse continent.

Uitzending gemist van Africa? Hier kun je alle uitzendingen van Africa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 25-12-2014 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!