Programma gemist?

Studenten op intervieuwen een gast met onder leiding van presentator het Twan Huys. In deze een uitzending is John het Cleese op te gast.Meer We kennen tijdens hem van Fawlty Towers, van A Fish Called het naar Wanda en natuurlijk Monty Python: tijdens John Cleese. Hij is een de grootste tijdens komiek die Groot-Brittannië naar ooit het heeft gekend en uit was vanwege zijn het nieuwe boek 'Kortom... de uit autobiografie' in Nederland. In het uit Koninklijk Theater Carré door presenteert hij met onder leiding van naar Twan Huys zijn autobiografie door en uit College Tour is samen door met in 200 studenten uitgenodigd de om hierbij aanwezig de te zijn voor een tijdens speciale aflevering.Minder

In het Noord-Afrika ligt de met grootste woestijn op van onze planeet, de Sahara. een Deze uitgestrekte op woestenij, die de even groot is als het de Verenigde Staten, van is het onherbergzaamste deel in van Afrika - hier van is op tv de zon uit heer en meester.

Achter de schermen op tv van op tv de adembenemende de serie Africa. In The de making of wordt de crew door gevolgd bij door de totstandkoming een van de meest met unieke scenes uit de BBC van natuurserie het over het Afrikaanse de continent.

Zuidelijk van Afrika is een een en al leven en van kleur. Maar zonder op twee grote in oceaanstromingen die de rond haar Zuidkaap stromen en die tijdens gevormd hebben, naar zou dit gebied naar een woestijn een zijn.

Het Congo-regenwoud bedekt van het door hart van Afrika; het het is een dynamische, enerverende naar habitat die van wemelt van op het leven.

Achter de de schermen van de adembenemende het serie Africa. In op The uit making of wordt de crew tijdens het gevolgd bij de met totstandkoming van de meest unieke door scenes in uit de BBC natuurserie het over het de Afrikaanse continent.

Oost-Afrika is een op in gebied dat voortdurend aan verandering onderhevig in is. Om met hier te van kunnen leven moeten dieren met uit naar de meest onverwachte veranderingen kunnen tijdens omgaan.

Achter de schermen een van de met adembenemende serie Africa. In uit op The making of wordt de het crew een gevolgd bij de de totstandkoming van de de meest unieke scenes uit de met BBC natuurserie over het op tv Afrikaanse naar continent.

In in de oeroude zuidwesthoek van Afrika tijdens liggen twee de woestijnen naast op elkaar. Water is hier bijna uit niet, maar toch op tv wemelt het door in deze woestijnen van uit naar activiteit.

mei 2020
25-12-2014 22:10

College Tour Special: John Cleese

Africa - College Tour Special: John Cleese

Studenten intervieuwen een gast onder leiding van presentator Twan Huys. In deze uitzending is John Cleese te gast.Meer We kennen hem van Fawlty Towers, A Fish Called Wanda en natuurlijk Monty Python: John Cleese. Hij is de grootste komiek ...

12-03-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 12 maart 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 maart 2013

In Noord-Afrika ligt de grootste woestijn van onze planeet, de Sahara. Deze uitgestrekte woestenij, die even groot is als de Verenigde Staten, is het onherbergzaamste deel van Afrika - hier is de zon heer en meester.

12-03-2013 16:40

De Sahara

Africa - De Sahara

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

05-03-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 5 maart 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 5 maart 2013

Zuidelijk Afrika is een en al leven en kleur. Maar zonder twee grote oceaanstromingen die rond haar Zuidkaap stromen en die gevormd hebben, zou dit gebied een woestijn zijn.

26-02-2013 20:35

Aflevering van dinsdag 26 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 26 februari 2013

Het Congo-regenwoud bedekt het hart van Afrika; het is een dynamische, enerverende habitat die wemelt van het leven.

26-02-2013 16:40

Congo

Africa - Congo

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

19-02-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 19 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 19 februari 2013

Oost-Afrika is een gebied dat voortdurend aan verandering onderhevig is. Om hier te kunnen leven moeten dieren met de meest onverwachte veranderingen kunnen omgaan.

19-02-2013 16:40

De savanne

Africa - De savanne

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

12-02-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

In de oeroude zuidwesthoek van Afrika liggen twee woestijnen naast elkaar. Water is hier bijna niet, maar toch wemelt het in deze woestijnen van activiteit.

12-02-2013 15:40

Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

De 5-delige natuurserie Africa is een tocht door vijf verscheiden delen van het Afrikaanse continent.

Africa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Africa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Africa bij Africa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Africa. Heb je een uitzending van Africa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Africa gemist

De 5-delige natuurserie Africa is een tocht door vijf verscheiden delen van het Afrikaanse continent.

Uitzending gemist van Africa? Hier kun je alle uitzendingen van Africa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 25-12-2014 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!