Programma gemist?

Studenten tijdens intervieuwen een naar gast onder leiding van presentator uit Twan Huys. In in deze uitzending tijdens is John het Cleese te gast.Meer We een kennen hem het van Fawlty Towers, A van Fish Called Wanda en natuurlijk door in Monty Python: John Cleese. op tv Hij is tijdens de grootste komiek die van Groot-Brittannië ooit in heeft gekend en een was vanwege zijn nieuwe boek het 'Kortom... de autobiografie' met in uit Nederland. In het de Koninklijk Theater Carré presenteert uit hij onder leiding van van Twan Huys zijn uit autobiografie en College Tour van door is samen met 200 studenten in uitgenodigd om hierbij tijdens aanwezig te zijn van voor een speciale met aflevering.Minder

In een Noord-Afrika ligt de door grootste woestijn van onze uit planeet, met de Sahara. Deze uitgestrekte woestenij, die van het even groot is als de door Verenigde Staten, is van het onherbergzaamste in deel van van Afrika - hier op tv is de zon heer uit en meester.

Achter de op schermen door van de adembenemende serie Africa. In het The making uit of wordt de crew van gevolgd op tv bij de totstandkoming van de tijdens meest uit unieke scenes uit de van BBC natuurserie over het in met Afrikaanse continent.

Zuidelijk Afrika door is een en al een leven en met kleur. Maar op zonder twee grote oceaanstromingen die naar door rond haar Zuidkaap stromen de en die gevormd hebben, de zou dit tijdens gebied een woestijn op tv zijn.

Het met Congo-regenwoud bedekt het op hart van Afrika; in het is een naar dynamische, enerverende de habitat die wemelt van het tijdens leven.

Achter op tv de schermen van de adembenemende naar serie Africa. In het van The making of wordt de crew een de gevolgd bij de totstandkoming een van de meest door unieke scenes uit de het BBC het natuurserie over het het Afrikaanse continent.

Oost-Afrika van is een gebied dat van voortdurend aan verandering met onderhevig is. Om een hier te kunnen leven de moeten dieren het met de meest in onverwachte een veranderingen kunnen omgaan.

Achter door de schermen van de adembenemende door serie Africa. In in The een making of wordt in de crew gevolgd bij naar de op tv totstandkoming van de meest op tv unieke scenes uit door de BBC natuurserie over het op uit Afrikaanse continent.

In van de oeroude zuidwesthoek van Afrika door liggen twee woestijnen een naast een elkaar. Water is hier bijna op niet, maar toch van de wemelt het in deze tijdens woestijnen van naar activiteit.

juni 2021
25-12-2014 22:10

College Tour Special: John Cleese

Africa - College Tour Special: John Cleese

Studenten intervieuwen een gast onder leiding van presentator Twan Huys. In deze uitzending is John Cleese te gast.Meer We kennen hem van Fawlty Towers, A Fish Called Wanda en natuurlijk Monty Python: John Cleese. Hij is de grootste komiek ...

12-03-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 12 maart 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 maart 2013

In Noord-Afrika ligt de grootste woestijn van onze planeet, de Sahara. Deze uitgestrekte woestenij, die even groot is als de Verenigde Staten, is het onherbergzaamste deel van Afrika - hier is de zon heer en meester.

12-03-2013 16:40

De Sahara

Africa - De Sahara

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

05-03-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 5 maart 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 5 maart 2013

Zuidelijk Afrika is een en al leven en kleur. Maar zonder twee grote oceaanstromingen die rond haar Zuidkaap stromen en die gevormd hebben, zou dit gebied een woestijn zijn.

26-02-2013 20:35

Aflevering van dinsdag 26 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 26 februari 2013

Het Congo-regenwoud bedekt het hart van Afrika; het is een dynamische, enerverende habitat die wemelt van het leven.

26-02-2013 16:40

Congo

Africa - Congo

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

19-02-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 19 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 19 februari 2013

Oost-Afrika is een gebied dat voortdurend aan verandering onderhevig is. Om hier te kunnen leven moeten dieren met de meest onverwachte veranderingen kunnen omgaan.

19-02-2013 16:40

De savanne

Africa - De savanne

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

12-02-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

In de oeroude zuidwesthoek van Afrika liggen twee woestijnen naast elkaar. Water is hier bijna niet, maar toch wemelt het in deze woestijnen van activiteit.

12-02-2013 15:40

Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

De 5-delige natuurserie Africa is een tocht door vijf verscheiden delen van het Afrikaanse continent.

Africa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Africa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Africa bij Africa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Africa. Heb je een uitzending van Africa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Africa gemist

De 5-delige natuurserie Africa is een tocht door vijf verscheiden delen van het Afrikaanse continent.

Uitzending gemist van Africa? Hier kun je alle uitzendingen van Africa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 25-12-2014 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!