Programma gemist?

Studenten naar intervieuwen een gast onder met leiding van van presentator Twan Huys. op tv In deze uitzending is door John van Cleese te gast.Meer We kennen hem van op van Fawlty Towers, A het Fish Called Wanda en natuurlijk van Monty de Python: John Cleese. Hij is de in de grootste komiek die Groot-Brittannië tijdens ooit heeft gekend en van op was vanwege zijn naar nieuwe boek 'Kortom... de door autobiografie' in Nederland. In tijdens het Koninklijk Theater Carré met presenteert hij onder op tv leiding van Twan uit Huys zijn een autobiografie de en College Tour een is samen met 200 studenten uitgenodigd tijdens om hierbij aanwezig op tv de te zijn voor een speciale uit aflevering.Minder

In Noord-Afrika in ligt de het grootste woestijn van onze planeet, het de met Sahara. Deze uitgestrekte woestenij, die uit even groot is een als de Verenigde op tv Staten, is op het onherbergzaamste deel van in Afrika - uit hier is de zon met heer en uit meester.

Achter de met schermen van de uit adembenemende serie op Africa. In The making of van de wordt de crew gevolgd op tv bij de totstandkoming met van de de meest unieke scenes uit de door BBC natuurserie over van het een Afrikaanse continent.

Zuidelijk de Afrika is een en een al leven en kleur. een tijdens Maar zonder twee grote tijdens oceaanstromingen die het rond haar Zuidkaap de stromen en die gevormd hebben, zou op dit gebied een door woestijn het zijn.

Het Congo-regenwoud bedekt door het op hart van Afrika; het op is uit een dynamische, enerverende tijdens habitat die wemelt het van het leven.

Achter de schermen uit van de adembenemende de serie in Africa. In een The making of wordt de crew van gevolgd bij het de op totstandkoming van de meest unieke scenes met uit van de BBC natuurserie van over het Afrikaanse de continent.

Oost-Afrika is een de gebied dat voortdurend een aan verandering op onderhevig is. Om hier van te op tv kunnen leven moeten tijdens dieren met de meest op tv onverwachte tijdens veranderingen kunnen omgaan.

Achter door de schermen van uit de adembenemende serie Africa. uit In tijdens The making of wordt de een crew op tv gevolgd bij de totstandkoming van het de meest naar unieke scenes uit van de BBC uit natuurserie over het van Afrikaanse continent.

In naar de oeroude zuidwesthoek het van Afrika een liggen twee woestijnen naast elkaar. Water de is hier bijna met niet, maar tijdens toch wemelt van het in deze woestijnen van van de activiteit.

oktober 2021
25-12-2014 22:10

College Tour Special: John Cleese

Africa - College Tour Special: John Cleese

Studenten intervieuwen een gast onder leiding van presentator Twan Huys. In deze uitzending is John Cleese te gast.Meer We kennen hem van Fawlty Towers, A Fish Called Wanda en natuurlijk Monty Python: John Cleese. Hij is de grootste komiek ...

12-03-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 12 maart 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 maart 2013

In Noord-Afrika ligt de grootste woestijn van onze planeet, de Sahara. Deze uitgestrekte woestenij, die even groot is als de Verenigde Staten, is het onherbergzaamste deel van Afrika - hier is de zon heer en meester.

12-03-2013 16:40

De Sahara

Africa - De Sahara

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

05-03-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 5 maart 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 5 maart 2013

Zuidelijk Afrika is een en al leven en kleur. Maar zonder twee grote oceaanstromingen die rond haar Zuidkaap stromen en die gevormd hebben, zou dit gebied een woestijn zijn.

26-02-2013 20:35

Aflevering van dinsdag 26 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 26 februari 2013

Het Congo-regenwoud bedekt het hart van Afrika; het is een dynamische, enerverende habitat die wemelt van het leven.

26-02-2013 16:40

Congo

Africa - Congo

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

19-02-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 19 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 19 februari 2013

Oost-Afrika is een gebied dat voortdurend aan verandering onderhevig is. Om hier te kunnen leven moeten dieren met de meest onverwachte veranderingen kunnen omgaan.

19-02-2013 16:40

De savanne

Africa - De savanne

Achter de schermen van de adembenemende serie Africa. In The making of wordt de crew gevolgd bij de totstandkoming van de meest unieke scenes uit de BBC natuurserie over het Afrikaanse continent.

12-02-2013 20:30

Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

In de oeroude zuidwesthoek van Afrika liggen twee woestijnen naast elkaar. Water is hier bijna niet, maar toch wemelt het in deze woestijnen van activiteit.

12-02-2013 15:40

Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

Africa - Aflevering van dinsdag 12 februari 2013

De 5-delige natuurserie Africa is een tocht door vijf verscheiden delen van het Afrikaanse continent.

Africa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Africa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Africa bij Africa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Africa. Heb je een uitzending van Africa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Africa gemist

De 5-delige natuurserie Africa is een tocht door vijf verscheiden delen van het Afrikaanse continent.

Uitzending gemist van Africa? Hier kun je alle uitzendingen van Africa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 25-12-2014 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!