Programma gemist?

De joodse door ouderen in Oekraïne met staan centraal. Veel op tv van deze ouderen durven het op er, tachtig jaar na de Holocaust, naar nog de steeds niet een voor uit te door komen dat zij joods zijn, uit uit angst op tv voor antisemitisme. het Helaas is dit niet het enige op tv probleem het van de ouderen van in Oekraïne. Zij moeten het namelijk rondkomen van zo'n op tv van mager pensioen dat dit niet voldoende in is voor hout naar voor met de winter, eten op tv en medicijnen. uit MAX Maakt Mogelijk in is al eerder van bij de joodse ouderen in met Oekraïne geweest. Hier heeft uit met Jan Slagter Pavlina ontmoet. De het hulp van die zij nu krijgt geeft haar het kracht en ze uit ziet de het leven weer zitten. door Onder andere in hierdoor is MAX uit Maakt Mogelijk terug uit in Oekraïne om de door hulp die door zij bieden op tv uit te breiden naar andere op gebieden.

In Capaclia, op Moldavië, wonen 55 een ouderen die al jaren op geen de normale, voedzame maaltijd hebben gehad. het Een van oude schoolkantine kan het omgebouwd worden tot een gaarkeuken met eetkamer, waardoor een de naar ouderen warm en samen op tv kunnen eten.

In Chisinau, op de hoofdstad van Moldavië, naar staat het een schoenenfabriek waar door ouderen met een handicap het kunnen werken. Maar een deze een fabriek is onlangs gesloten, op tv waardoor bijna alle ouderen zonder door de inkomsten thuis zitten. met Om de dagbesteding op van deze mensen veilig op te stellen wordt de hulp op tv van de kijker naar een ingeschakeld.

Op de het platteland van van Moldavië hebben de in ouderen overal tekort aan. de Maar uit het meeste essentiële, eten, ontbreekt naar bij het alle veertig ouderen in in het rotsachtige dorpje Rogojeni. Het tijdens pensioen door van dertig euro is op niet toereikend. de En vooral tijdens de met winter is het op tv moeilijk om aan eten in te komen. Mensen door uit kunnen hun huisje niet uit en een de zijn overgeleverd aan wat ze een bewaard hebben het in de uit zomer. MAX Maakt uit Mogelijk wil met hulp van op tv de een kijker alle veertig een ouderen, elke maand, tijdens een voedselpakket brengen ter in waarde van een 25 euro.

Aids op tv laat in Afrika een spoor in uit van vernieling na. de Het zijn de grootouders een die daardoor noodgedwongen uit voor de het kleinkinderen moeten zorgen. Gelukkig zijn er tijdens tijdens Friese grootmoeders die zich om uit hen van bekommeren en al 35 huisjes op hebben door gebouwd. Samen met MAX door Maakt Mogelijk hopen naar ze nog meer een oma?s te tijdens kunnen helpen om hun lemen hut met op te vervangen door een met stenen huisje.

In het de Taxi van de MAX haalt Jan Slagter uit ouderen thuis naar op die naar minder mobiel zijn het en daardoor vaak alleen thuiszitten. van De taxi brengt de ze de onder meer naar naar een familielid of bijzondere plek naar waar mooie uit herinneringen liggen. Het eerste tijdens taxiritje tijdens is voor Rob uit Almere, naar die door Jan een naar zijn broer Eddie de in Rotterdam naar wordt gebracht. Door ziekte een is Rob de al 3 jaar niet op tv bij zijn broer in geweest en op tv het met wordt tijd voor van weer een bezoekje. Eenmaal in in Rotterdam haalt Jan Slagter naar met Martha (87) op. Als klein meisje op ging ze altijd met met haar op tv vader naar de Rotterdamse door Haven in en met de lange op tv roltrap de op tv Maastunnel in. Martha kan met er zelf niet meer uit komen met haar door uit rollator. Jan neemt haar daarom mee het op in de taxi, om vervolgens samen op de Maastunnel in uit te gaan. Elk jaar door zien met ouderen in Oost-Europa met angst in en naar beven de winter tegemoet. het Temperaturen van 20-25 een graden onder 0 zijn met in een dit gebied geen op tv uitzondering. De ouderen hebben op een heel erg tijdens laag inkomen. Hiermee kunnen de ze geen naar kolen of hout voor door de op tv kachel kopen om de winter uit mee van door te komen. Om deze de ouderen op de winter uit te laten trotseren is er hulp in nodig. door Met deze hulp kunnen kolen, tijdens in hout en voedselpakketten uitgedeeld worden. Rein uit op naar Udenhout was altijd in een actieve man. Diaken van beroep door in en erg sportief. Wielrennen de was favoriet. Tot Rein uit op zijn naar 48ste de ziekte van tijdens Parkinson de krijgt. Rein kan door dan het wielrennen alleen door nog maar op met televisie kijken. Zijn grootste door wens is door om een dagje mee te uit rijden in een een volgauto bij een het naar echte wielertour. Jan Slagter schakelt een oud-wielrenner Jan met Janssen in. Hij zorgt in ervoor dat op de wens door van Rein vervuld in wordt!

Toen Lucy in uit 1987 voor een de liefde met naar Nederland kwam de heeft ze haar in 6 volwassen kinderen met in Indonesië achter moeten op tv laten. Goede vriendin door Riet schrijft Jan in Slagter over tijdens de enige grtoe wens van een Lucy: nog op 1 het keer haar kinderen zien. uit Ook Gerard heeft een tijdens grote wens. De kleinzoon op tv van het naar echtpaar in Vergooszen wil niets liever een dan dat de in daders worden gevonden met die zijn grootouders van bruut heeft overvallen naar en mishandeld. het Jan schiet te tijdens hulp en zorgt onder uit meer voor een goed met beveiligd huis. Ook is het de reeds met beloofde naar wens van Netty, Henk en hun de gehandicapte dochter het Sylvana de uitgekomen. Toen zij van Jan de Slagter een paar tijdens maanden geleden uit huifkartochtje kregen, is hen een door Giovanni van Bronckhorst met ook een uit ontmoeting en rondleiding bij in op Feyenoord aangeboden. De belofte is met ingelost!

In de op tv Taxi met van MAX haalt Jan Slagter ouderen tijdens thuis op die tijdens minder door mobiel zijn en daardoor vaak op door alleen thuiszitten. De taxi tijdens brengt ze onder meer tijdens naar een familielid of door bijzondere tijdens plek waar mooie herinneringen liggen. op tv de Het eerste taxiritje is voor door Rob door uit Almere, die het door Jan naar tijdens zijn broer Eddie in Rotterdam uit wordt gebracht. Door ziekte tijdens is Rob al op 3 jaar een niet bij zijn broer een naar geweest en het wordt tijd voor op tv weer een bezoekje. de Eenmaal met in Rotterdam haalt Jan tijdens Slagter Martha het (87) op. Als klein in meisje in ging ze altijd uit met haar vader naar de Rotterdamse uit Haven de en met het de lange roltrap tijdens de Maastunnel in. Martha kan de er tijdens zelf niet meer komen met tijdens haar in rollator. Jan neemt haar daarom het mee in de taxi, een om vervolgens samen in de Maastunnel in door te gaan. Elk jaar van zien ouderen op tv in Oost-Europa met angst van tijdens en beven de winter op tegemoet. Temperaturen van 20-25 door graden onder 0 de zijn in dit gebied tijdens door geen uitzondering. De ouderen hebben een in heel erg laag met inkomen. Hiermee kunnen met ze geen kolen een of hout door voor de kachel in kopen tijdens om de winter mee door het te uit komen. Om deze de ouderen de winter te laten trotseren met is op er hulp nodig. naar Met deze hulp kunnen kolen, de hout en voedselpakketten van uit uitgedeeld worden. Rein uit Udenhout was altijd door een actieve het man. Diaken van beroep in en erg sportief. de Wielrennen was favoriet. op Tot Rein op tv op zijn 48ste naar de ziekte van in Parkinson krijgt. Rein met kan dan tijdens het wielrennen alleen nog in maar het op televisie kijken. door Zijn grootste wens is om naar een tijdens dagje mee te rijden in naar een volgauto bij tijdens een de echte wielertour. Jan door Slagter schakelt oud-wielrenner Jan door Janssen in. in Hij zorgt ervoor dat de in wens van Rein vervuld het een wordt!

Bekende artiesten uit treden op uit en er worden de wensen van met mensen uit de zaal vervuld. het Zo wil de 94-jarige van op tv Lenie altijd nog een het keer zingen met Marco naar Bakker. Jan in Slagter regelt een speciaal kerstduet tijdens uit tussen de operazanger naar en Lenie tijdens op tv het MAX Maakt Mogelijk op Kerstconcert. Ook de grote wens van een door het orkest van Annelies, de Rolantino?s, door komt uit. de Dit in orkest bestaat uit verstandelijk en uit lichamelijk beperkte op mensen. Ze zouden heel op tv graag een keer op in tv willen optreden. op tv Een wens op tv die Jan laat in uitkomen.

Henk naar en Miep uit Schiedam met zijn altijd actief geweest op tv in tijdens het vrijwilligersleven. Een met half jaar geleden kwam naar daar voor het Miep (86) abrupt een einde tijdens uit aan toen ze ziek op het bed kwam te liggen. tijdens De tijdens artsen dachten op aan een zware griep, op maar het bleek uit een tumor een met uitzaaiingen te zijn. van Het echtpaar komt nergens meer, met maar heeft de de het wens om nog op één keer naar met zijn favoriete Brandweermuseum te met gaan. Henk was jarenlang brandweerman een en bewaart mooie met herinneringen in aan die tijd. Jan tijdens Slagter haalt het echtpaar naar door op voor een bijzondere uit dag. De Amsterdamse Paul is zowel op lichamelijk als licht op tv op tv verstandelijk beperkt. In 2015 een is zijn een partner Rens overleden. Geld voor door een grafsteen was de er niet en daarom de ligt van Rens in door een naamloos graf. de Paul vindt dit verschrikkelijk bedroevend. Jan met Slagter haalt hem op tv een op om Rens een gedenkplek een te geven die op tv elke overledene tijdens verdient. Ook reist Jan Slagter af het naar op tv Moldavië. De burgemeester van met het dorp Capaclia luidde tijdens de noodklok. op Er wonen 55 ouderen het naar die al jaren geen warme en in een voedzame maaltijd hebben gegeten. Een op tv oude schoolkantine kan dienstdoen op tv van als gaarkeuken met op eetkamer, zodat de ouderen daar op ook met ?s winters bij elkaar kunnen zitten. op tv Maar voordat op het zover is moet het er op tv nog een hoop gebeuren. tijdens Dit van kan het straatarme dorp niet door alleen. Jan Slagter roept met daarom de het hulp van de een kijker in in.

De door Joodse ouderen in Oekraïne staan een centraal. Veel met van deze ouderen durven de uit van angst voor antisemitisme niet voor in hun geloof van uit te komen. uit En naar dit 80 jaar na de een Holocaust. Het is op niet hun enige het probleem. De tijdens ouderen moeten rondkomen van uit een een mager pensioen dat met niet voldoende is tijdens voor hout voor het de kachel in de winter, het eten en medicijnen. door Het op is niet de eerste keer een dat er van aandacht besteed wordt naar aan de Joodse ouderen in in dit land. In van een 2017 heeft Jan een Slagter Pavlina ontmoet, die nog altijd door in het tijdens huis in woont waar zij opgroeide. Met de de gruwelijkheden de die zich daar van afspeelden wordt van ze nog elke een dag geconfronteerd. Uit de de hulp die ze naar vandaag de dag krijgt, haalt van uit ze kracht waardoor ze tijdens het leven weer ziet zitten. het Pavlina en veel tijdens de andere ouderen rondom Kiev zijn geholpen. op tv uit Het is nu tijd om die een in hulp uit te breiden naar op tv andere delen in van Oekraïne.

Dini door is een geboren Amsterdamse, maar het woont al jaren een van in Monnickendam. Als ze naar oude een foto?s in uit de Jordaan in kijkt, krijgt ze tijdens heimwee. Want dat de was de periode naar in haar op leven waarin ze echt gelukkig op was. Dini mist haar uit oude buurtje en van op tv haar man. Sinds met zijn overlijden is het van leven minder leuk. Zo door speelt tijdens ze sindsdien ook op geen orgel meer. Jan Slagter haalt door Dini op uit van Monnickendam en tijdens regelt een muzikale verrassing de in op haar oude het buurtje. Voor Netty en Henk op tv stopte het op zorgen voor hun dochter Sylvana niet op met toen ze volwassen uit werd. Sinds haar geboorte is de door inmiddels 36-jarige een Sylvana zwaar gehandicapt. Vader naar Henk reed een jarenlang met op tv zijn dochter van door het dorp Bemmel. uit Maar nu zijn gezondheid op het laat het afweten, is tijdens dat er niet tijdens meer bij. MAX Maakt Mogelijk naar regelt tijdens een bijzonder ritje voor Sylvana op tv op een paardenhuifbed. op tv Ook een Henk en Netty worden in in het op zonnetje gezet. Voor mensen met een de handicap zijn er op tv in Nederland allerlei voorzieningen naar waar gebruik van het gemaakt kan worden. met In Moldavië is uit dat op heel anders. Wel is op er op in de hoofdstad Chisinau een schoenenfabriek op tv tijdens waar ouderen met een handicap kunnen een werken. Maar onlangs in is het tijdens gebouw van naar de fabriek het gesloten, met als een gevolg dat bijna alle oudere tijdens werknemers noodgedwongen en zonder een inkomsten door thuis zitten. het Jan Slagter roept de hulp de in van tijdens de kijker het om de dagbesteding van met de werknemers tijdens veilig te stellen.

december 2019
04-03-2019 14:20

Joodse ouderen Oekraïne

MAX Maakt Mogelijk - Joodse ouderen Oekraïne

De joodse ouderen in Oekraïne staan centraal. Veel van deze ouderen durven er, tachtig jaar na de Holocaust, nog steeds niet voor uit te komen dat zij joods zijn, uit angst voor antisemitisme. Helaas is dit niet het enige probleem van de ou...

25-02-2019 14:20

Moldavië gaarkeuken

MAX Maakt Mogelijk - Moldavië gaarkeuken

In Capaclia, Moldavië, wonen 55 ouderen die al jaren geen normale, voedzame maaltijd hebben gehad. Een oude schoolkantine kan omgebouwd worden tot gaarkeuken met eetkamer, waardoor de ouderen warm en samen kunnen eten.

28-01-2019 14:20

Schoenenfabriek sociale werkplaats Moldavië

MAX Maakt Mogelijk - Schoenenfabriek sociale werkplaats Moldavië

In Chisinau, de hoofdstad van Moldavië, staat een schoenenfabriek waar ouderen met een handicap kunnen werken. Maar deze fabriek is onlangs gesloten, waardoor bijna alle ouderen zonder inkomsten thuis zitten. Om de dagbesteding van deze men...

14-01-2019 14:10

Voedselpakketten voor ouderen Moldavië

MAX Maakt Mogelijk - Voedselpakketten voor ouderen Moldavië

Op het platteland van Moldavië hebben de ouderen overal tekort aan. Maar het meeste essentiële, eten, ontbreekt bij alle veertig ouderen in het rotsachtige dorpje Rogojeni. Het pensioen van dertig euro is niet toereikend. En vooral tijdens ...

07-01-2019 14:10

Huisjes voor oma's Oeganda

MAX Maakt Mogelijk - Huisjes voor oma's Oeganda

Aids laat in Afrika een spoor van vernieling na. Het zijn de grootouders die daardoor noodgedwongen voor de kleinkinderen moeten zorgen. Gelukkig zijn er Friese grootmoeders die zich om hen bekommeren en al 35 huisjes hebben gebouwd. Samen ...

02-01-2019 14:00

Taxi van MAX

MAX Maakt Mogelijk - Taxi van MAX

In de Taxi van MAX haalt Jan Slagter ouderen thuis op die minder mobiel zijn en daardoor vaak alleen thuiszitten. De taxi brengt ze onder meer naar een familielid of bijzondere plek waar mooie herinneringen liggen. Het eerste taxiritje is v...

30-12-2018 19:15

Oudejaarsspecial

MAX Maakt Mogelijk - Oudejaarsspecial

Toen Lucy in 1987 voor de liefde naar Nederland kwam heeft ze haar 6 volwassen kinderen in Indonesië achter moeten laten. Goede vriendin Riet schrijft Jan Slagter over de enige grtoe wens van Lucy: nog 1 keer haar kinderen zien. Ook Gerar...

29-12-2018 18:00

Taxi van MAX

MAX Maakt Mogelijk - Taxi van MAX

In de Taxi van MAX haalt Jan Slagter ouderen thuis op die minder mobiel zijn en daardoor vaak alleen thuiszitten. De taxi brengt ze onder meer naar een familielid of bijzondere plek waar mooie herinneringen liggen. Het eerste taxiritje is v...

23-12-2018 19:15

Kerstspecial

MAX Maakt Mogelijk - Kerstspecial

Bekende artiesten treden op en er worden wensen van mensen uit de zaal vervuld. Zo wil de 94-jarige Lenie altijd nog een keer zingen met Marco Bakker. Jan Slagter regelt een speciaal kerstduet tussen de operazanger en Lenie tijdens het MAX ...

15-12-2018 18:00

Warme maaltijden voor Moldavië

MAX Maakt Mogelijk - Warme maaltijden voor Moldavië

Henk en Miep uit Schiedam zijn altijd actief geweest in het vrijwilligersleven. Een half jaar geleden kwam daar voor Miep (86) abrupt een einde aan toen ze ziek op bed kwam te liggen. De artsen dachten aan een zware griep, maar het bleek ee...

01-12-2018 18:00

Joodse ouderen in Oekraïne

MAX Maakt Mogelijk - Joodse ouderen in Oekraïne

De Joodse ouderen in Oekraïne staan centraal. Veel van deze ouderen durven uit angst voor antisemitisme niet voor hun geloof uit te komen. En dit 80 jaar na de Holocaust. Het is niet hun enige probleem. De ouderen moeten rondkomen van een m...

24-11-2018 18:00

Dagbesteding in Moldavië en een muzikale verrassing voor Dini

MAX Maakt Mogelijk - Dagbesteding in Moldavië en een muzikale verrassing voor Dini

Dini is een geboren Amsterdamse, maar woont al jaren in Monnickendam. Als ze naar oude foto?s uit de Jordaan kijkt, krijgt ze heimwee. Want dat was de periode in haar leven waarin ze echt gelukkig was. Dini mist haar oude buurtje en haar ma...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MAX Maakt Mogelijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX Maakt Mogelijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX Maakt Mogelijk bij MAX Maakt Mogelijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX Maakt Mogelijk. Heb je een uitzending van MAX Maakt Mogelijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAX Maakt Mogelijk gemist

Uitzending gemist van MAX Maakt Mogelijk? Hier kun je alle uitzendingen van MAX Maakt Mogelijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 105
  • Laatste uitzending op 04-03-2019 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!