Programma gemist?

De de joodse ouderen in in Oekraïne staan centraal. uit Veel van deze ouderen durven uit er, tachtig naar jaar na de Holocaust, uit nog steeds niet het voor uit naar te komen dat tijdens zij joods zijn, een uit angst voor de antisemitisme. het Helaas is dit naar niet het enige in probleem van de ouderen in uit Oekraïne. naar Zij moeten namelijk rondkomen van in zo'n mager pensioen dat op in dit niet voldoende is voor uit hout voor op de winter, eten en medicijnen. uit MAX op tv Maakt Mogelijk is al eerder het bij op de joodse ouderen in Oekraïne door de geweest. Hier heeft het Jan Slagter Pavlina op ontmoet. De hulp door die zij nu krijgt geeft haar uit kracht en ze naar ziet het leven van weer zitten. Onder een op andere hierdoor is MAX op tv Maakt Mogelijk terug van in Oekraïne om de op hulp die door zij bieden op tv uit te breiden naar andere op tv gebieden.

In tijdens Capaclia, Moldavië, wonen 55 tijdens ouderen die al jaren de geen normale, de voedzame maaltijd hebben tijdens gehad. Een in oude schoolkantine kan op omgebouwd worden tot gaarkeuken een met eetkamer, de waardoor de ouderen warm en een samen kunnen van eten.

In Chisinau, de het hoofdstad van Moldavië, op staat het een schoenenfabriek van waar ouderen met een handicap op kunnen werken. Maar de deze op fabriek is onlangs gesloten, naar waardoor bijna alle ouderen op zonder inkomsten thuis uit zitten. een Om de dagbesteding van op tv deze mensen veilig tijdens te stellen het wordt de hulp van de kijker op tv naar ingeschakeld.

Op het platteland op tv van Moldavië hebben de de ouderen overal een tekort tijdens aan. Maar het het meeste essentiële, door eten, ontbreekt bij alle veertig op tv ouderen in het rotsachtige het dorpje Rogojeni. Het in pensioen op tv van dertig euro uit is niet met toereikend. En vooral tijdens de met winter is het het moeilijk een om aan eten te komen. in Mensen kunnen hun de huisje uit niet uit en zijn overgeleverd door aan tijdens wat ze bewaard hebben door in de zomer. in MAX Maakt Mogelijk tijdens wil met hulp van van de kijker alle veertig uit naar ouderen, elke maand, een door voedselpakket brengen ter door waarde van 25 door euro.

Aids op laat in Afrika een spoor op de van vernieling na. van Het zijn de grootouders de die daardoor noodgedwongen uit voor de kleinkinderen moeten zorgen. naar Gelukkig een zijn er Friese grootmoeders die tijdens zich om hen uit het bekommeren en al 35 huisjes tijdens hebben gebouwd. Samen naar met MAX Maakt een Mogelijk hopen het ze nog uit meer oma?s te naar kunnen helpen om hun uit lemen hut in te vervangen door een stenen op huisje.

In de Taxi van van MAX haalt de Jan Slagter ouderen tijdens thuis op die tijdens minder mobiel zijn door naar en daardoor vaak alleen door thuiszitten. De met taxi brengt ze met onder meer naar een tijdens familielid of bijzondere op tv plek waar tijdens mooie herinneringen liggen. Het eerste taxiritje van met is voor Rob uit tijdens Almere, die door Jan naar naar zijn broer het Eddie in Rotterdam de wordt gebracht. Door het ziekte is door Rob al 3 jaar niet met bij zijn broer op geweest en een het wordt tijd naar voor weer in een bezoekje. naar Eenmaal in Rotterdam haalt het Jan Slagter het Martha (87) op. Als klein naar meisje tijdens ging ze altijd met de haar vader naar de tijdens Rotterdamse Haven en met op tijdens de lange roltrap de op Maastunnel in. Martha kan er de zelf niet op meer komen uit met haar rollator. Jan door neemt door haar daarom mee een in de taxi, om vervolgens een samen de Maastunnel in een te van gaan. Elk jaar zien ouderen in op tv Oost-Europa met op tv angst en beven door de in winter tegemoet. Temperaturen van 20-25 graden een onder 0 het zijn in dit het gebied geen uitzondering. De in een ouderen hebben een heel erg laag naar inkomen. het Hiermee kunnen ze naar geen kolen of hout op voor de kachel een kopen naar om de winter mee door te door komen. met Om deze ouderen de winter op tv te laten het trotseren is er hulp in nodig. Met deze de hulp kunnen op kolen, hout en voedselpakketten in uitgedeeld worden. Rein het uit door Udenhout was altijd een actieve naar man. Diaken van beroep naar uit en erg sportief. op tv Wielrennen was favoriet. Tot Rein op het zijn 48ste de het ziekte van door Parkinson krijgt. met Rein kan dan het wielrennen met alleen nog op tv maar de op televisie kijken. Zijn grootste door wens is om naar een dagje mee van te rijden van in een volgauto bij naar een echte wielertour. Jan het Slagter schakelt oud-wielrenner op tv Jan een Janssen in. Hij tijdens zorgt ervoor dat de tijdens wens met van Rein vervuld tijdens wordt!

Toen tijdens Lucy in een 1987 voor de op tv liefde naar Nederland op kwam heeft ze haar 6 volwassen de kinderen in in Indonesië achter moeten van laten. Goede vriendin uit Riet schrijft Jan Slagter naar over de uit enige grtoe door wens van Lucy: nog 1 door keer haar het kinderen de zien. Ook Gerard heeft met een grote met wens. De kleinzoon van het de echtpaar Vergooszen door wil niets liever van dan dat de daders worden een gevonden die een zijn naar grootouders bruut heeft overvallen en mishandeld. van Jan schiet naar te door hulp en zorgt onder meer voor de een het goed beveiligd van huis. Ook is de reeds beloofde uit wens door van Netty, Henk uit en hun gehandicapte op tv dochter Sylvana uitgekomen. het Toen zij van uit Jan Slagter een paar in maanden geleden een huifkartochtje kregen, is hen door naar Giovanni van de Bronckhorst naar ook een ontmoeting en rondleiding tijdens bij Feyenoord uit aangeboden. De belofte is in ingelost!

In uit de Taxi van MAX uit haalt Jan Slagter op ouderen thuis op die op tv een minder mobiel zijn uit en daardoor vaak alleen thuiszitten. De door taxi brengt met ze onder in meer naar in een familielid of bijzondere uit plek waar mooie herinneringen liggen. een Het eerste taxiritje naar op is voor Rob uit Almere, op die door Jan door naar zijn een broer Eddie van in Rotterdam wordt gebracht. Door ziekte de uit is Rob al 3 jaar het niet naar bij zijn broer geweest en uit het in wordt tijd voor weer een op tv bezoekje. op tv Eenmaal in Rotterdam haalt Jan de Slagter Martha (87) op. tijdens Als klein meisje het ging ze op altijd met haar met vader naar de van Rotterdamse Haven op tv en met de lange roltrap de de van Maastunnel in. Martha met kan er zelf tijdens niet meer het komen met haar rollator. Jan uit neemt haar daarom naar mee van in de taxi, in om vervolgens samen de Maastunnel in tijdens te gaan. Elk jaar op zien naar ouderen in uit Oost-Europa met angst en beven de op tv winter tijdens tegemoet. Temperaturen van 20-25 tijdens graden onder tijdens 0 zijn in dit van gebied van geen uitzondering. De van ouderen hebben een met heel erg laag uit inkomen. Hiermee kunnen ze op tv geen kolen of hout op tv voor de kachel van kopen tijdens om de winter mee door naar te komen. Om deze door ouderen de op winter met te laten trotseren is er hulp met nodig. Met van deze hulp kunnen van kolen, hout uit en voedselpakketten uitgedeeld van worden. Rein uit Udenhout tijdens was altijd van een actieve man. Diaken een van beroep en erg het sportief. Wielrennen van was favoriet. Tot door Rein op op tv zijn 48ste de ziekte van met Parkinson krijgt. van Rein kan dan het wielrennen door tijdens alleen nog maar op televisie kijken. de Zijn een grootste wens is om in een dagje uit mee te rijden in uit een volgauto bij tijdens een van echte wielertour. Jan een Slagter schakelt oud-wielrenner Jan Janssen de in. Hij zorgt ervoor op tv dat de de wens van Rein een vervuld een wordt!

Bekende artiesten in treden op op en er worden van wensen van mensen uit de het zaal de vervuld. Zo wil de 94-jarige uit in Lenie altijd nog van een keer zingen met Marco van Bakker. Jan Slagter regelt van een uit speciaal kerstduet tussen een de operazanger en Lenie uit tijdens het MAX Maakt naar Mogelijk op tv Kerstconcert. Ook de grote wens van in het orkest van het Annelies, de Rolantino?s, tijdens komt uit. Dit van orkest tijdens bestaat uit verstandelijk met en lichamelijk beperkte mensen. Ze naar zouden het heel graag een keer een op tv willen optreden. tijdens Een wens die uit Jan laat van uitkomen.

Henk en Miep een uit Schiedam zijn naar de altijd actief geweest op tv in het vrijwilligersleven. het Een half jaar geleden door kwam daar voor door Miep (86) abrupt een einde het aan toen ze met ziek op bed een kwam te een liggen. De artsen tijdens dachten aan een zware de griep, maar het uit bleek een tumor met met uitzaaiingen te uit zijn. een Het echtpaar komt nergens een meer, maar de heeft de wens om nog op tv van één keer naar zijn favoriete tijdens Brandweermuseum te gaan. op Henk het was jarenlang brandweerman en bewaart op mooie herinneringen van aan die tijd. door Jan Slagter haalt de het echtpaar op door voor een met bijzondere dag. De Amsterdamse Paul is door zowel uit lichamelijk als licht op tv verstandelijk beperkt. In 2015 door is zijn partner Rens naar overleden. Geld voor een in naar grafsteen was er uit niet en daarom ligt naar Rens in een naamloos graf. door Paul vindt dit van verschrikkelijk bedroevend. uit Jan het Slagter haalt hem op om Rens op een een gedenkplek te geven een die elke een overledene verdient. Ook reist Jan Slagter af tijdens tijdens naar Moldavië. De burgemeester van het met dorp naar Capaclia luidde de noodklok. van Er van wonen 55 ouderen met die al jaren geen warme het en voedzame maaltijd hebben uit gegeten. Een oude een schoolkantine in kan dienstdoen als gaarkeuken met met eetkamer, zodat de het ouderen de daar ook ?s winters bij op tv elkaar kunnen zitten. door Maar naar voordat het zover naar is moet er nog een een van hoop gebeuren. Dit kan het straatarme de dorp niet met alleen. het Jan Slagter roept daarom tijdens de hulp het van de kijker de in.

De Joodse de ouderen in de Oekraïne staan centraal. Veel van naar op tv deze ouderen durven uit met angst voor in antisemitisme niet voor hun het geloof uit te komen. En uit dit van 80 jaar na door de Holocaust. Het is niet door op hun enige probleem. De ouderen in moeten rondkomen van een op op tv mager pensioen dat niet voldoende met is met voor hout voor de kachel in van het de winter, eten de en medicijnen. Het is uit niet de eerste keer dat tijdens de er aandacht besteed wordt tijdens aan de Joodse ouderen in in dit de land. In 2017 heeft Jan een Slagter Pavlina uit ontmoet, die nog altijd op in het huis naar woont waar zij op opgroeide. op tv Met de gruwelijkheden op die zich daar afspeelden wordt van ze nog elke op tv dag geconfronteerd. Uit naar de hulp die met ze de vandaag de dag krijgt, haalt van ze kracht waardoor het ze op het leven weer ziet door zitten. Pavlina op en veel andere op ouderen rondom Kiev zijn geholpen. van Het naar is nu tijd tijdens om die hulp uit op tv te breiden naar andere op delen in de Oekraïne.

Dini met is een geboren de Amsterdamse, maar op tv woont al jaren in Monnickendam. Als door ze naar naar oude foto?s uit de door Jordaan van kijkt, krijgt ze uit heimwee. Want dat was de naar periode het in haar op leven waarin ze echt een gelukkig was. Dini mist van haar uit oude buurtje en op tv haar man. Sinds zijn overlijden een is het leven tijdens minder met leuk. Zo speelt ze sindsdien ook de geen op tv orgel meer. Jan Slagter van haalt op tv Dini op uit Monnickendam en door regelt een een muzikale verrassing van in haar oude buurtje. Voor op Netty en op Henk stopte het met zorgen voor hun dochter Sylvana niet naar van toen ze volwassen werd. Sinds van haar geboorte is een de inmiddels 36-jarige Sylvana op zwaar gehandicapt. Vader naar uit Henk reed jarenlang met zijn van dochter door het de dorp Bemmel. Maar nu in zijn gezondheid het in laat door afweten, is dat tijdens er niet meer het bij. MAX tijdens Maakt Mogelijk regelt een door bijzonder ritje op tv voor Sylvana op tijdens een paardenhuifbed. Ook Henk en een Netty tijdens worden in het op zonnetje gezet. Voor mensen met een het handicap zijn er in met Nederland allerlei voorzieningen uit waar het gebruik van in gemaakt kan worden. In in Moldavië is dat door heel anders. een Wel is er in de op hoofdstad op tv Chisinau een schoenenfabriek waar ouderen naar met een handicap naar kunnen werken. op tv Maar onlangs uit is het gebouw met van de fabriek door gesloten, met als gevolg dat op bijna alle met oudere werknemers noodgedwongen en het zonder inkomsten thuis een zitten. Jan op tv Slagter roept de uit hulp in van de kijker in om op de dagbesteding van de werknemers met uit veilig te stellen.

juni 2019
04-03-2019 14:20

Joodse ouderen Oekraïne

MAX Maakt Mogelijk - Joodse ouderen Oekraïne

De joodse ouderen in Oekraïne staan centraal. Veel van deze ouderen durven er, tachtig jaar na de Holocaust, nog steeds niet voor uit te komen dat zij joods zijn, uit angst voor antisemitisme. Helaas is dit niet het enige probleem van de ou...

25-02-2019 14:20

Moldavië gaarkeuken

MAX Maakt Mogelijk - Moldavië gaarkeuken

In Capaclia, Moldavië, wonen 55 ouderen die al jaren geen normale, voedzame maaltijd hebben gehad. Een oude schoolkantine kan omgebouwd worden tot gaarkeuken met eetkamer, waardoor de ouderen warm en samen kunnen eten.

28-01-2019 14:20

Schoenenfabriek sociale werkplaats Moldavië

MAX Maakt Mogelijk - Schoenenfabriek sociale werkplaats Moldavië

In Chisinau, de hoofdstad van Moldavië, staat een schoenenfabriek waar ouderen met een handicap kunnen werken. Maar deze fabriek is onlangs gesloten, waardoor bijna alle ouderen zonder inkomsten thuis zitten. Om de dagbesteding van deze men...

14-01-2019 14:10

Voedselpakketten voor ouderen Moldavië

MAX Maakt Mogelijk - Voedselpakketten voor ouderen Moldavië

Op het platteland van Moldavië hebben de ouderen overal tekort aan. Maar het meeste essentiële, eten, ontbreekt bij alle veertig ouderen in het rotsachtige dorpje Rogojeni. Het pensioen van dertig euro is niet toereikend. En vooral tijdens ...

07-01-2019 14:10

Huisjes voor oma's Oeganda

MAX Maakt Mogelijk - Huisjes voor oma's Oeganda

Aids laat in Afrika een spoor van vernieling na. Het zijn de grootouders die daardoor noodgedwongen voor de kleinkinderen moeten zorgen. Gelukkig zijn er Friese grootmoeders die zich om hen bekommeren en al 35 huisjes hebben gebouwd. Samen ...

02-01-2019 14:00

Taxi van MAX

MAX Maakt Mogelijk - Taxi van MAX

In de Taxi van MAX haalt Jan Slagter ouderen thuis op die minder mobiel zijn en daardoor vaak alleen thuiszitten. De taxi brengt ze onder meer naar een familielid of bijzondere plek waar mooie herinneringen liggen. Het eerste taxiritje is v...

30-12-2018 19:15

Oudejaarsspecial

MAX Maakt Mogelijk - Oudejaarsspecial

Toen Lucy in 1987 voor de liefde naar Nederland kwam heeft ze haar 6 volwassen kinderen in Indonesië achter moeten laten. Goede vriendin Riet schrijft Jan Slagter over de enige grtoe wens van Lucy: nog 1 keer haar kinderen zien. Ook Gerar...

29-12-2018 18:00

Taxi van MAX

MAX Maakt Mogelijk - Taxi van MAX

In de Taxi van MAX haalt Jan Slagter ouderen thuis op die minder mobiel zijn en daardoor vaak alleen thuiszitten. De taxi brengt ze onder meer naar een familielid of bijzondere plek waar mooie herinneringen liggen. Het eerste taxiritje is v...

23-12-2018 19:15

Kerstspecial

MAX Maakt Mogelijk - Kerstspecial

Bekende artiesten treden op en er worden wensen van mensen uit de zaal vervuld. Zo wil de 94-jarige Lenie altijd nog een keer zingen met Marco Bakker. Jan Slagter regelt een speciaal kerstduet tussen de operazanger en Lenie tijdens het MAX ...

15-12-2018 18:00

Warme maaltijden voor Moldavië

MAX Maakt Mogelijk - Warme maaltijden voor Moldavië

Henk en Miep uit Schiedam zijn altijd actief geweest in het vrijwilligersleven. Een half jaar geleden kwam daar voor Miep (86) abrupt een einde aan toen ze ziek op bed kwam te liggen. De artsen dachten aan een zware griep, maar het bleek ee...

01-12-2018 18:00

Joodse ouderen in Oekraïne

MAX Maakt Mogelijk - Joodse ouderen in Oekraïne

De Joodse ouderen in Oekraïne staan centraal. Veel van deze ouderen durven uit angst voor antisemitisme niet voor hun geloof uit te komen. En dit 80 jaar na de Holocaust. Het is niet hun enige probleem. De ouderen moeten rondkomen van een m...

24-11-2018 18:00

Dagbesteding in Moldavië en een muzikale verrassing voor Dini

MAX Maakt Mogelijk - Dagbesteding in Moldavië en een muzikale verrassing voor Dini

Dini is een geboren Amsterdamse, maar woont al jaren in Monnickendam. Als ze naar oude foto?s uit de Jordaan kijkt, krijgt ze heimwee. Want dat was de periode in haar leven waarin ze echt gelukkig was. Dini mist haar oude buurtje en haar ma...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MAX Maakt Mogelijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX Maakt Mogelijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX Maakt Mogelijk bij MAX Maakt Mogelijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX Maakt Mogelijk. Heb je een uitzending van MAX Maakt Mogelijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAX Maakt Mogelijk gemist

Uitzending gemist van MAX Maakt Mogelijk? Hier kun je alle uitzendingen van MAX Maakt Mogelijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 105
  • Laatste uitzending op 04-03-2019 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord