Programma gemist?

In Chisinau, de uit hoofdstad op van Moldavië, staat een schoenenfabriek de waar ouderen tijdens met een handicap kunnen tijdens werken. Maar tijdens deze tijdens fabriek is onlangs gesloten, waardoor tijdens bijna alle ouderen door zonder de inkomsten thuis zitten. Om de naar dagbesteding van uit deze mensen veilig te uit stellen in wordt de hulp een van de kijker naar ingeschakeld.

Op het tijdens platteland van Moldavië tijdens hebben een de ouderen overal tekort aan. Maar op het meeste essentiële, van in eten, ontbreekt bij op alle veertig ouderen in een het rotsachtige dorpje Rogojeni. Het in pensioen van dertig het euro op is niet toereikend. En op tv vooral tijdens de de winter is het met moeilijk om aan tijdens eten te komen. Mensen met kunnen hun op huisje met niet uit en zijn overgeleverd naar aan van wat ze bewaard hebben de in de op tv zomer. MAX Maakt naar Mogelijk wil met op tv hulp van de kijker alle veertig met ouderen, elke in maand, een met voedselpakket brengen ter in waarde van uit 25 euro.

Aids naar laat in Afrika een het spoor van door vernieling na. Het zijn van de grootouders op tv die daardoor noodgedwongen voor de op kleinkinderen moeten in zorgen. Gelukkig zijn door er Friese grootmoeders op die zich om op hen in bekommeren en al 35 op huisjes hebben gebouwd. Samen het met MAX Maakt door Mogelijk hopen ze nog een meer oma?s op tv te de kunnen helpen om hun lemen hut tijdens te vervangen op door een uit stenen huisje.

In de naar Taxi van MAX haalt van Jan Slagter de ouderen thuis op die naar minder mobiel zijn in en van daardoor vaak alleen thuiszitten. op De taxi van brengt ze onder meer van naar in een familielid of bijzondere plek in waar mooie herinneringen door liggen. Het eerste taxiritje door is in voor Rob uit Almere, die in door Jan in naar zijn het broer Eddie in Rotterdam wordt naar gebracht. Door uit ziekte is Rob al het 3 jaar de niet bij zijn het broer op tv geweest en het wordt tijd in voor weer een uit bezoekje. een Eenmaal in Rotterdam naar haalt Jan Slagter Martha (87) uit op. Als van klein meisje ging ze altijd op met haar in vader naar in de Rotterdamse Haven op tv en met de lange door roltrap de Maastunnel in. uit Martha kan een er zelf van niet meer komen met haar een rollator. Jan neemt de een haar daarom mee in de uit taxi, om vervolgens door samen het de Maastunnel in te gaan. Elk met jaar zien ouderen uit in met Oost-Europa met angst en beven op tv de tijdens winter tegemoet. Temperaturen van in 20-25 graden onder 0 zijn met een in dit gebied geen uitzondering. De op tv ouderen van hebben een heel erg laag in inkomen. Hiermee van kunnen ze geen uit kolen of hout met voor tijdens de kachel kopen om met de winter in mee door te komen. Om deze de ouderen de winter op naar te laten trotseren is op er hulp nodig. Met deze tijdens hulp kunnen kolen, met hout en voedselpakketten naar uitgedeeld worden. Rein uit de op tv Udenhout was altijd een actieve uit man. Diaken tijdens van beroep en erg naar sportief. tijdens Wielrennen was favoriet. het Tot Rein op zijn in 48ste de door ziekte van Parkinson krijgt. Rein het kan dan het wielrennen naar tijdens alleen nog maar op door televisie kijken. uit Zijn grootste wens is om een de dagje mee te op de rijden in een volgauto bij een een een echte wielertour. Jan Slagter op schakelt oud-wielrenner de Jan Janssen in. Hij tijdens zorgt ervoor dat de van wens van Rein van vervuld naar wordt!

Toen naar Lucy in van 1987 voor de liefde naar uit Nederland kwam heeft ze een haar van 6 volwassen kinderen in de Indonesië achter moeten laten. door Goede vriendin het Riet schrijft Jan door Slagter over uit de enige de grtoe wens van Lucy: nog 1 een het keer haar kinderen zien. tijdens Ook Gerard heeft een van grote op tv wens. De kleinzoon van het het echtpaar op Vergooszen wil niets door liever dan dat de daders op tv worden gevonden het die zijn grootouders op tv bruut heeft overvallen en van mishandeld. van Jan schiet te op hulp en zorgt naar onder meer voor een op goed beveiligd huis. van Ook is met de reeds beloofde wens van Netty, in Henk op tv en hun een gehandicapte dochter Sylvana uitgekomen. Toen op tv zij van Jan met Slagter een paar in maanden door geleden huifkartochtje kregen, is op hen door Giovanni van met Bronckhorst ook een ontmoeting van en door rondleiding bij Feyenoord aangeboden. tijdens De belofte is met ingelost!

In door de Taxi van MAX het haalt Jan in Slagter ouderen thuis op die uit minder mobiel op tv zijn en daardoor vaak met alleen door thuiszitten. De taxi brengt door ze onder meer naar naar naar een familielid of bijzondere de plek waar mooie herinneringen liggen. op tv Het naar eerste taxiritje met is voor Rob uit Almere, die tijdens met door Jan naar zijn broer Eddie naar met in Rotterdam wordt gebracht. op tv Door ziekte is een Rob al met 3 jaar niet bij zijn broer naar geweest met en het wordt tijd naar voor weer een naar bezoekje. Eenmaal in Rotterdam in haalt Jan uit Slagter Martha (87) naar op. Als klein op meisje ging ze altijd in met van haar vader naar de Rotterdamse met Haven en met van tijdens de lange roltrap met de Maastunnel in. op Martha kan er zelf niet meer het komen met haar de op rollator. Jan neemt haar daarom mee op tv in de door taxi, in om vervolgens samen de Maastunnel uit in uit te gaan. Elk jaar zien ouderen in op Oost-Europa door met angst en beven op de winter naar tegemoet. Temperaturen van 20-25 graden een onder 0 naar zijn in naar dit gebied van geen uitzondering. De ouderen hebben een met heel erg laag uit inkomen. naar Hiermee kunnen de ze geen kolen of hout door voor de de kachel kopen om de van winter in mee door te komen. een Om deze tijdens ouderen de winter te een laten trotseren is er naar hulp de nodig. Met deze hulp kunnen kolen, op tv hout en op voedselpakketten uitgedeeld worden. Rein op tv uit Udenhout was altijd de een actieve een man. Diaken van beroep een en erg de sportief. op Wielrennen was favoriet. Tot Rein op tijdens zijn 48ste naar de ziekte van op tv Parkinson krijgt. Rein kan door dan het wielrennen op tv alleen nog maar op tv op televisie van kijken. Zijn van grootste wens is om een op tv dagje mee met te op rijden in een volgauto bij een op tv op echte wielertour. Jan met Slagter schakelt oud-wielrenner uit Jan Janssen in. Hij zorgt ervoor op in dat de wens van Rein tijdens vervuld met wordt!

Bekende op artiesten treden op op tv en er worden op tv wensen van mensen tijdens uit de zaal vervuld. Zo een wil de door 94-jarige Lenie van altijd nog een keer van zingen met met Marco Bakker. Jan Slagter met regelt een speciaal naar kerstduet tussen de operazanger met op tv en Lenie tijdens het MAX met Maakt Mogelijk Kerstconcert. Ook van de grote wens in van de het orkest van Annelies, door de Rolantino?s, komt van uit. Dit orkest het bestaat uit verstandelijk en tijdens lichamelijk beperkte mensen. de Ze zouden heel met graag naar een keer op van tv willen optreden. Een van wens die uit Jan laat uitkomen.

Henk op tv en Miep de uit Schiedam zijn altijd actief van geweest in het door vrijwilligersleven. Een de half jaar geleden op tv kwam daar voor Miep op (86) abrupt een einde met aan met toen ze ziek naar op bed kwam te liggen. op tv De op tv artsen dachten op tv aan een zware griep, maar het naar bleek een tumor van met uitzaaiingen naar te zijn. Het de echtpaar komt nergens meer, door maar heeft in de wens de om nog het één keer naar in zijn favoriete Brandweermuseum te gaan. Henk op was jarenlang brandweerman van en bewaart naar mooie herinneringen aan die de tijd. het Jan Slagter haalt van het echtpaar op voor een naar bijzondere dag. De Amsterdamse door Paul is het zowel lichamelijk als licht op tv verstandelijk beperkt. In met 2015 is zijn de partner op tv Rens overleden. een Geld voor een met grafsteen was er niet en daarom tijdens ligt in Rens in met een naamloos graf. Paul de vindt dit het verschrikkelijk bedroevend. Jan Slagter haalt hem een op met om Rens een gedenkplek te naar met geven die elke overledene verdient. Ook de reist Jan Slagter het af naar het Moldavië. De met burgemeester van het dorp naar Capaclia luidde de naar noodklok. Er uit wonen 55 ouderen die al uit jaren geen warme een en voedzame uit maaltijd hebben gegeten. Een tijdens oude schoolkantine kan op dienstdoen als gaarkeuken met van eetkamer, zodat met de ouderen daar tijdens ook ?s winters bij het elkaar op tv kunnen zitten. in Maar voordat het zover is op moet tijdens er nog een hoop tijdens gebeuren. Dit kan het uit straatarme dorp in niet alleen. Jan Slagter tijdens roept daarom met de hulp van de kijker op tijdens in.

De met Joodse ouderen in Oekraïne staan tijdens centraal. Veel van met deze ouderen het durven uit angst door voor antisemitisme niet voor in hun tijdens geloof uit de te komen. En dit 80 op tv jaar uit na de Holocaust. het Het is niet hun een enige probleem. naar De ouderen moeten uit rondkomen van een mager pensioen dat op niet voldoende is een voor een hout voor met de kachel in de winter, met eten en medicijnen. van Het is het niet de eerste keer dat de er de aandacht besteed wordt op tv aan de Joodse ouderen van in dit land. met In 2017 een heeft Jan uit Slagter Pavlina ontmoet, die nog altijd tijdens in het huis het woont waar zij uit opgroeide. Met door de gruwelijkheden die op tv zich daar van afspeelden wordt in ze nog elke uit dag geconfronteerd. Uit uit de hulp die ze vandaag de op tv dag krijgt, tijdens haalt ze kracht waardoor het ze een het leven weer ziet zitten. op Pavlina en veel op andere ouderen in rondom van Kiev zijn geholpen. Het is de nu uit tijd om die hulp op tv uit te breiden naar het andere tijdens delen in Oekraïne.

Dini is met een geboren tijdens Amsterdamse, maar woont al van jaren in Monnickendam. tijdens Als ze uit naar oude foto?s uit de door Jordaan het kijkt, krijgt ze uit heimwee. Want dat uit was de door periode in haar leven de waarin ze het echt gelukkig was. een Dini mist haar een oude buurtje en het haar man. Sinds zijn het overlijden is het leven het minder leuk. Zo speelt een ze sindsdien ook uit geen orgel naar meer. Jan in Slagter haalt Dini de op uit Monnickendam naar en regelt een muzikale door verrassing in haar op tv oude buurtje. Voor Netty en door Henk door stopte het zorgen door voor hun dochter Sylvana niet met toen ze volwassen door werd. uit Sinds haar geboorte is de in de inmiddels 36-jarige Sylvana een zwaar gehandicapt. Vader Henk reed op jarenlang met zijn dochter uit van door het dorp Bemmel. Maar nu een zijn gezondheid het met laat afweten, is naar in dat er niet meer van bij. MAX Maakt tijdens Mogelijk regelt een bijzonder door ritje voor Sylvana op op tv een paardenhuifbed. Ook op tv Henk en Netty van worden in het de zonnetje gezet. Voor een mensen met een met handicap zijn er tijdens in Nederland allerlei met voorzieningen van waar gebruik van gemaakt kan worden. het een In Moldavië is dat heel op tv anders. Wel is er tijdens in de een hoofdstad Chisinau een het schoenenfabriek waar de ouderen met met een handicap kunnen werken. een Maar onlangs het is het gebouw van de naar fabriek op gesloten, met als gevolg uit dat bijna alle het oudere werknemers noodgedwongen het en zonder inkomsten thuis van zitten. Jan Slagter tijdens roept de hulp in met van naar de kijker tijdens om de dagbesteding van tijdens de werknemers in veilig te stellen.

Abdelali tijdens voert in op Marokko gratis oogoperaties uit om in te voorkomen door dat de ouderen blind worden. in de Abdelali neemt Jan een Slagter mee naar de uit stad Tanger om een aantal van ouderen tijdens te bezoeken die blind tijdens dreigen het te worden. MAX van Maakt Mogelijk hoopt met op tv hulp van de kijker zoveel van mogelijk tijdens ouderen te kunnen helpen op tv met een staaroperatie. Na een de bewogen leven op begint Lies uit Lage met Mierde de met boetseren. Dit het is voor haar een op manier een om mooie en verdrietige gebeurtenissen een uit haar leven op te verwerken. de Haar grote wens was om op uit haar persoonlijke verhaal de te vertellen in een het tv-programma De van Stoel van Rik tijdens Felderhof. Dat gebeurde nooit. door Daarom heeft Jan Slagter de in beroemde stoel opgehaald op tv op tv bij Rik Felderhof en geeft in hij op Lies, na al die tijdens jaren, een podium om haar van indrukwekkende levensverhaal te naar tijdens vertellen. Als dat tijdens klaar is, heeft Jan door een bijzondere opdracht voor tijdens Lies?

februari 2019
28-01-2019 14:20

Schoenenfabriek sociale werkplaats Moldavië

MAX Maakt Mogelijk - Schoenenfabriek sociale werkplaats Moldavië

In Chisinau, de hoofdstad van Moldavië, staat een schoenenfabriek waar ouderen met een handicap kunnen werken. Maar deze fabriek is onlangs gesloten, waardoor bijna alle ouderen zonder inkomsten thuis zitten. Om de dagbesteding van deze men...

14-01-2019 14:10

Voedselpakketten voor ouderen Moldavië

MAX Maakt Mogelijk - Voedselpakketten voor ouderen Moldavië

Op het platteland van Moldavië hebben de ouderen overal tekort aan. Maar het meeste essentiële, eten, ontbreekt bij alle veertig ouderen in het rotsachtige dorpje Rogojeni. Het pensioen van dertig euro is niet toereikend. En vooral tijdens ...

07-01-2019 14:10

Huisjes voor oma's Oeganda

MAX Maakt Mogelijk - Huisjes voor oma's Oeganda

Aids laat in Afrika een spoor van vernieling na. Het zijn de grootouders die daardoor noodgedwongen voor de kleinkinderen moeten zorgen. Gelukkig zijn er Friese grootmoeders die zich om hen bekommeren en al 35 huisjes hebben gebouwd. Samen ...

02-01-2019 14:00

Taxi van MAX

MAX Maakt Mogelijk - Taxi van MAX

In de Taxi van MAX haalt Jan Slagter ouderen thuis op die minder mobiel zijn en daardoor vaak alleen thuiszitten. De taxi brengt ze onder meer naar een familielid of bijzondere plek waar mooie herinneringen liggen. Het eerste taxiritje is v...

30-12-2018 19:15

Oudejaarsspecial

MAX Maakt Mogelijk - Oudejaarsspecial

Toen Lucy in 1987 voor de liefde naar Nederland kwam heeft ze haar 6 volwassen kinderen in Indonesië achter moeten laten. Goede vriendin Riet schrijft Jan Slagter over de enige grtoe wens van Lucy: nog 1 keer haar kinderen zien. Ook Gerar...

29-12-2018 18:00

Taxi van MAX

MAX Maakt Mogelijk - Taxi van MAX

In de Taxi van MAX haalt Jan Slagter ouderen thuis op die minder mobiel zijn en daardoor vaak alleen thuiszitten. De taxi brengt ze onder meer naar een familielid of bijzondere plek waar mooie herinneringen liggen. Het eerste taxiritje is v...

23-12-2018 19:15

Kerstspecial

MAX Maakt Mogelijk - Kerstspecial

Bekende artiesten treden op en er worden wensen van mensen uit de zaal vervuld. Zo wil de 94-jarige Lenie altijd nog een keer zingen met Marco Bakker. Jan Slagter regelt een speciaal kerstduet tussen de operazanger en Lenie tijdens het MAX ...

15-12-2018 18:00

Warme maaltijden voor Moldavië

MAX Maakt Mogelijk - Warme maaltijden voor Moldavië

Henk en Miep uit Schiedam zijn altijd actief geweest in het vrijwilligersleven. Een half jaar geleden kwam daar voor Miep (86) abrupt een einde aan toen ze ziek op bed kwam te liggen. De artsen dachten aan een zware griep, maar het bleek ee...

01-12-2018 18:00

Joodse ouderen in Oekraïne

MAX Maakt Mogelijk - Joodse ouderen in Oekraïne

De Joodse ouderen in Oekraïne staan centraal. Veel van deze ouderen durven uit angst voor antisemitisme niet voor hun geloof uit te komen. En dit 80 jaar na de Holocaust. Het is niet hun enige probleem. De ouderen moeten rondkomen van een m...

24-11-2018 18:00

Dagbesteding in Moldavië en een muzikale verrassing voor Dini

MAX Maakt Mogelijk - Dagbesteding in Moldavië en een muzikale verrassing voor Dini

Dini is een geboren Amsterdamse, maar woont al jaren in Monnickendam. Als ze naar oude foto?s uit de Jordaan kijkt, krijgt ze heimwee. Want dat was de periode in haar leven waarin ze echt gelukkig was. Dini mist haar oude buurtje en haar ma...

17-11-2018 18:00

Oogoperaties voor de armen in Marokko en het levensverhaal van Lies

MAX Maakt Mogelijk - Oogoperaties voor de armen in Marokko en het levensverhaal van Lies

Abdelali voert in Marokko gratis oogoperaties uit om te voorkomen dat de ouderen blind worden. Abdelali neemt Jan Slagter mee naar de stad Tanger om een aantal ouderen te bezoeken die blind dreigen te worden. MAX Maakt Mogelijk hoopt met hu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MAX Maakt Mogelijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MAX Maakt Mogelijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MAX Maakt Mogelijk bij MAX Maakt Mogelijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MAX Maakt Mogelijk. Heb je een uitzending van MAX Maakt Mogelijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MAX Maakt Mogelijk gemist

Uitzending gemist van MAX Maakt Mogelijk? Hier kun je alle uitzendingen van MAX Maakt Mogelijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 103
  • Laatste uitzending op 28-01-2019 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord