Programma gemist?

Vanavond uit is de laatste aflevering van tijdens Memories, waarin Nederlanders in met Katja Schuurman in op zoek gaan tijdens naar oude naar liefdes. Wanneer Eveline in 2004 door in de vreselijke verwoestingen van met de tsunami ziet, wil de ze maar één ding: uit helpen. op Ze meldt zich als vrijwilliger uit in tijdens Thailand. Tijdens het puinruimen op in het zwaar de getroffen eiland Koh Phi in Phi van wordt ze verliefd op een op tv andere vrijwilliger, de naar de Amerikaan John. En hij een op haar. Dan in krijgt Eveline een in alarmerend bericht van haar huisarts. door Ze moet naar met spoed van geopereerd moet worden aan het beginnende baarmoederhalskanker. Eveline besluit naar zich op tv in Thailand te op tv laten opereren. John uit vergezelt haar. Eveline mag na naar haar operatie niet in meer werken een en reist met in John een paar maanden door van Thailand. Tot het uit geld op op tv is en ze huilend van met afscheid van elkaar moeten de nemen. Terug in Nederland gaat de Eveline keihard tijdens aan het werk om tijdens John een in Amerika op te met kunnen zoeken. Dat op lukt naar en in Californië uit wonen ze drie maanden samen. Ze met gaat terug naar door met Rotterdam waar hij op haar komt opzoeken wanneer tijdens haar boek over hun avonturen een uitkomt. In in Rotterdam kent uit ze John bijna in niet terug: van hij is passief een en maakt ruzie. De relatie op tv komt ten einde. Eveline is van intussen moeder van door een een zoontje van van 6. Ze is gescheiden, maar in heeft goede band naar met de op tv vader haar zoon. door Het gaat goed met haar op tv en met heeft nu nog één naar wens: een John weer eens zien. Maar tijdens waar een hangt globetrotter John uit uit?

Joyce uit en Hector ontmoeten elkaar in het 1983 het op een Spaanse op camping. Hector het is Argentijn en op rondreis door op Europa, Joyce naar is van door vrienden meegenomen omdat ze een in het moeilijke tijd doormaakt. het Ze worden verliefd en beleven naar een heerlijke vakantieliefde. op tv Eenmaal door thuis staat Hector al snel bij het het haar op de stoep en naar blijft ongeveer vijf maanden tijdens bij haar het wonen. Ze een hebben het een fijn samen, maar de Hector moet terug naar de Argentinië omdat hij geen verblijfsvergunning met door heeft. Zijn ouders de trekken ook aan hem van omdat hij hun enige kind door in is. Ze nemen afscheid de en houden contact via telefoon een en naar brieven, maar door de afstand het op verwatert het toch. Ze met kan hem op tv echter nooit helemaal tijdens vergeten. Altijd als in Joyce Memories ziet, het denkt ze aan Hector. Ze zou van hem de wel willen op tv opsporen, maar heeft op tv behalve zijn naam, helemaal geen in gegevens. Waar het is hij en zou uit hij ook van nog wel een eens aan haar denken? met * Als in 1991 de uit naar Duitse Frank een tijdens discotheek in Enschede binnenstapt is op tv André meteen naar verkocht. Voor uit het eerst in zijn leven op tv weet de André het zeker; door dit is mijn man. Nadat hij de genoeg uit moed bij naar elkaar heeft geraapt knoopt het hij een gesprek een aan met Frank. Aan het van einde van het de avond spreken ze uit af om elkaar op tijdens over twee weken op naar dezelfde plek weer te in zien. In de naar tussentijd ontvangt André door een brief van de Frank waaruit blijkt het dat de liefde van wederzijds is. de Na de tijdens tweede date bloeit er door een mooie romance op tussen een de twee door mannen. Ze zijn op tv elkaars op tv eerste grote liefde. Frank is door alleen een paar tijdens jaar jonger en na op tv een op tv paar maanden met breekt hij toch op tv met André. De maanden die van volgen uit zijn zwaar voor André. op Hij is op tv verscheurd door liefdesverdriet. Inmiddels op tv is André naar al meer dan 22 naar jaar gelukkig samen het met een andere man, van maar Frank heeft nog met altijd een door speciaal plekje in op tv zijn hart. tijdens Hoe zou het naar met hem gaan? in Is hij ook uit gelukkig? Wij gaan door met André terug naar tijdens plek waar het in allemaal is het begonnen.

De Friese Gerrit met is op tv in 1961 als een militair uitgezonden met naar Nieuw-Guinea en in begint uit verveling te corresponderen met uit twee Nederlandse van meisjes. De brieven de van de Gerrie uit Beverwijk springen er echter een uit. Terug in van in Nederland zoekt hij op haar op en er ontstaat een op relatie. een De weekenden brengen ze naar samen door: een de ene week bij door Gerrit, met de andere bij Gerrie. Samen door hebben door ze het heel gezellig, maar met tussen de vader het van Gerrie en naar Gerrit op botert het niet. Ze het krijgen zelfs een een heftige ruzie wanneer de op twee samen op door vakantie willen. het Na een door half jaar maken het ze het uit omdat het Gerrit niet om kan gaan door door met de spanningen die op de slechte verhouding met de de met vader geeft. Na een tijdje in ontmoet in Gerrit zijn latere vrouw. Ze krijgen tijdens samen twee op tv zoons van en hebben het goed, van maar Gerrie komt geregeld ter het sprake. Zijn vrouw naar vindt van dat niet erg. Ze is in niet jaloers. uit Nu door zij al weer een tijdje een overleden is, met komt Gerrie de steeds vaker in het zijn gedachten en schrijft hij een Memories een uit brief. We reizen met de in 78-jarige Anne een Marie af naar naar Napels. van Na 55 jaar gaat de ze op zoek naar door haar eerste grote liefde; het tijdens de Italiaanse Renato. Als Anne Marie van op met haar 22e de kans krijgt naar om in Amerika met te werken, twijfelt op tijdens ze geen moment. tijdens Tijdens dit grote door avontuur ontmoet ze op een feestje een de tijdens charmante Renato. Anne Marie uit is direct onder van de indruk van deze uit ondernemende Italiaan en de er van onstaat een mooie romance. Na het drie intensieve maanden een van zit Renato's tijd erop en met keert de hij terug naar de Italië. Een verdrietige Anne Marie door blijft achter. door Schrijven doen met ze nog een het tijdje, maar ze met hebben elkaar nooit meer gezien. door Anne Marie is Renato naar nooit uit vergeten en de zou hem heel erg graag nog uit een uit keer in haar naar armen willen tijdens sluiten.

Kunstacademiestudente Theodora tijdens is in 1980 met tijdens de trein een onderweg op naar Groningen en een pelt een grapefruit. Het uit sap spuit met naar een blonde jongen die uit tegenover haar zit. de Ze lachen, op zij biedt hem tijdens partjes grapefruit het aan en ze raken het aan de praat. een Die jongen is de Ola, een boomlange een Zweedse saxofonist in een punkband. op het Hij is even in Nederland om in een op concert van zijn grote naar idool met Herman Brood te bezoeken. tijdens Ze wisselen het adressen uit, spreken met de elkaar af en worden verliefd. op Ola uit logeert regelmatig bij tijdens Theodora in Den in Haag en zij bezoekt op hem in een Zweden. Voor Theodora is het op tv een woelige tijd: van druk met haar een het eindexamen, haar liefde voor op Ola, maar krijgt uit ook gevoelens voor een andere van tijdens man. Ze weet er niet goed naar op tv mee om te gaan en maakt het naar Ola daarmee diep ongelukkig. De op tv relatie een komt ten einde, een maar in de jaren die op tv volgen op tv is er sporadisch de contact. Ruim een jaar met geleden belt de Ola Theodora ineens tijdens op. Hij is bij een verhuizing met de vele op tv brieven van Theodora op tegengekomen en op tv heeft ze allemaal naar herlezen. Hij vertelt met dat hij door de brieven het een lied over uit op Theodora heeft geschreven met de titel de 'Hoek van van Holland'. Er is via tijdens de telefoon het heel even intens een contact. in Ze hebben openhartige gesprekken waarin uit ze in terugkijken op het van leven en op alles de wat gepasseerd in is . Theodora voelt zich door door in het contact ineens weer die beetje met van gekke jonge meid van toen. tijdens Ola zegt uit naar Holland komen, maar op tv even onverwacht de als het door contact ontstaat, stopt met het ook weer. Theodora stuurt tijdens nog een kaart, de maar naar die komt onbestelbaar retour. Theodora vindt met het zo de jammer tijdens dat het contact verbroken is, een dat ze Memories inschakelt op tv om door Ola te vinden. "Het is op tv op gewoon nog niet de af."

Als Ellen in in haar tijdens dagboeken van in vroeger duikt, komt daar steeds weer door uit dezelfde naam naar de boven. Die van Kees Hartog uit van de Winkel. Ze is inmiddels door al heel erg op tv lang gelukkig getrouwd. naar Toch is ze op tv benieuwd hoe het met in haar allereerste op jeugdliefde gaat. Ellen het ziet Kees voor het eerst de op het een dansavond in het de dorp. het Na een avondje dansen naar nemen de twee afscheid en uit op tv zien elkaar een paar manden door niet. Als Ellen van hem door dan weer ziet, van slaat dat in als een bom. op tv Ze tijdens valt als op een blok voor naar de knappe Kees. De eerste in verkering duurt de een half jaar, op tv maar dan begint tijdens het toch aan een Ellen te knagen. tijdens Is ze niet wat op te jong voor uit vaste naar verkering? Maar steeds als ze met Kees weer ziet, naar is ze tijdens verkocht. Na 4 uit jaar aan en naar uit besluit Ellen in toch om er definitief in een einde aan te uit maken. De met twee hebben in elkaar nooit uit meer gesproken of gezien. Nu, door ruim met 50 jaar later, uit is Ellen heel erg benieuwd naar hoe het tijdens leven van Kees is van vergaan. van Op een sprookjesachtig landgoed door in Koudekerke valt door Rian in 2002 voor de het charmes een van medewerker Thon. de Ondanks dat ze op dat met moment totaal niet naar open op staat voor de een liefde, slaat op de op eerste avond toch de in tijdens vonk over. Na met urenlange gesprekken wisselen van ze aan het einde van het tijdens weekend contactgegevens door uit. Thon staat het op een dat moment al van wel op het punt om uit naar Frankrijk te de verhuizen. Na in een lange tijd de valt er ineens een de kaartje bij Rian uit op de in deurmat uit Frankrijk. Met met een adres. naar Daar heeft ze alleen uit tot haar grote spijt een nooit tijdens actie op ondernomen. in De grote what-if- vraag zit op nog altijd door in in haar hoofd. Nu is ze op door een punt in naar op haar leven dat ze actie tijdens wilt ondernemen. in Wij reizen met door Rian af naar Carcassonne. Zou het hij nog steeds het op dat adres door in wonen?

De het 27-jarige Els gaat door na het op verbreken van een lange een relatie, alleen op vakantie tijdens naar Kenia. naar Daar ontmoet door ze op het strand de de Siciliaan Francesco. Hij tijdens is ook met alleen op vakantie en met ze naar worden op slag verliefd. Na in de vakantie houden ze met intensief tijdens contact. Ze met bellen, schrijven brieven, het Francesco komt op uit bezoek in Nederland en ze gaan uit samen op op motorvakantie door Griekenland en op tijdens Italië. Els gaat in ook bij Francesco een op bezoek op Sicilië. Ze uit logeert dan niet de bij Francesco tijdens thuis, maar in een hotel. tijdens Els heeft uit de indruk op dat de moeder op van Francesco niet blij is de met met de relatie. Als het ze hem door thuis belt en zij neemt een op, door is ze erg kortaf. Els naar ontmoet het zijn familie nooit. Tijdens een vakantie uit in het van mooie havenplaatsje op Portofino aan tijdens de Italiaanse Rivièra, het besluiten ze de relatie niet op voort te zetten omdat tijdens ze geen toekomst op voor een hen beiden zien. op tv Na het in overlijden van haar tijdens moeder, vindt Els een alle foto's terug van haar met tijd met met Francesco en ontstaat de wens het hem, 27 naar jaar later, van nog één op keer te zien. Als op tv 20-jarig meisje naar leert Martine in Amsterdam de Italiaanse van Enzo het kennen. Het klikt meteen tussen een de twee, het maar Martine heeft in op dat naar moment een op vriend. Ze wisselen wel adressen op uit. Als de op relatie van Martine op eindigt, is ze van de charmante met Italiaan niet vergeten. uit Ze zoekt door weer contact met Enzo. Gelukkig reageert met Enzo enthousiast de en reist ze af met naar Mondragone op om hem te in zien. uit Ze zijn meteen tot over hun de oren verliefd. De naar naar relatie duurt uiteindelijk zo'n met twee jaar. op Martine brengt een paar keer een tijdens bezoek naar aan Enzo en hij naar komt op tv haar opzoeken in Amsterdam. Maar met Martine vindt naar hem niet passen naar in haar tijdens Amsterdamse plaatje. Dus ze tijdens is liever bij hem een in Italië. Tijdens naar een naar serieuze poging om te in aarden in op Italië komt Martine tot de op conclusie de dat ze daar toch geen toekomst de voor zichzelf ziet. tijdens Het is tijdens haar te traditioneel. uit Maar vergeten op doet ze de hem niet. Ondanks dat op tv ze nu heel gelukkig in is met haar huidige door man, op wil ze Enzo heel erg in graag nog het een van keer terug zien.

We op reizen met Diana terug naar een Australië. Frank het wil met zich settelen met de Spaanse op Paco. En Bert op tv vraagt zich af op tv wat Lies op tv zich van de tijd op in Java op tv nog kan herinneren.Meer We reizen met met op tv Diana terug naar uit Australië. Frank wil door zich settelen met de Spaanse van Paco, maar eerst door maakt Paco kennis van met Franks ouders. naar En van Bert vraagt zich af de wat Lies zich op tv van de tijd het in Java uit nog kan herinneren. op tv Diana & het Tim. Ruim 40 jaar geleden van zag op Diana hoe haar zus van naar Australië emigreerde. uit Vanaf dat moment had in ze maar een één droom: haar zus achterna tijdens reizen. Als twintiger tijdens vertrekt van ze, haar vriend een achterlatend om eerst hun naar huis te tijdens verkopen. Maar daar tijdens in Australië valt tijdens Diana voor haar Australische van buurjongen in Tim. Ondanks dat ze de beiden bezet zijn, voelen ze naar tijdens een enorme aantrekkingskracht op tot elkaar. Diana keert terug naar uit haar met vriend in Nederland. Vijf op tv jaar geleden vindt de ze het Tim via Facebook terug. een Nu gaan ze elkaar door weer zien, in een Bali. Dit keer zijn het ze op allebei single. * Frank & tijdens Paco. Deze zomer de in ziet Frank zijn met zielsverwant en grote Spaanse liefde Paco van na op tv 24 jaar op tv terug. Zonder dat tijdens ze elkaars taal van vloeiend spreken begrijpen het ze elkaar en bloeit de de liefde weer op. tijdens En op tv is zo sterk dat ze naar samen verder willen tijdens en een huisje gaan naar huren in uit Spanje. Frank het is zelfs het van plan zich van daar te vestigen. Maar eerst bezoekt in in Paco Nederland om uit kennis te maken met de familie op tv van naar Frank. * uit Bert & Lies. Na van uitgezonden te zijn, na de de oorlog, komt Bert van op met Java. Bij terugkomst in met Nederland besluit met hij terug te op gaan naar het tijdens land van zijn door dromen, Java. in Hij krijgt een uit goeie baan in Bandung en als op op hij tijdens het op tv dansen de mooie Lies met tegenkomt is de zijn toekomst verzekerd. Maar dan tijdens moeten de Nederlanders het uit land verlaten van vanwege het politieke op klimaat. Bert neemt door afscheid van door Lies en in vertrekt. Eenmaal in Nederland heeft naar hij Lies de niets te bieden. Hij met woont van bij zijn ouders, het heeft geen baan en van dus geen geld. een Met veel verdriet laat op tv hij haar gaan. een Later een verneemt hij nog wel van dat Lies ook het is terug gekeerd naar naar Nederland. op tv Hij is nu het benieuwd wat zij zich op tv van die tijd met herinnert.Minder

Stief tijdens gaat in Senegal op zoek een naar Yande. Sonia van wil haar kinderen uit een voorstellen aan hun opa en de haar van moeder weer met haar oude op liefde herenigen. op tv En de verboden liefde door tussen Franny van en Jaap.Meer het Stief & Yande. Het is op tv begin jaren op 90. Na zijn op tv scheiding besluit Stief alle schepen door in achter zich te verbranden door en naar een Afrikaans van land op tv te vertrekken. In Dakar ontmoet van hij de door Senegalese Yande op tv Ndiaye. Zij krijgen een een relatie. Samen van besluiten ze een restaurant naar in Kafountine te beginnen het en trouwen voor de naar Afrikaanse wet. Maar tijdens met het noodlot slaat tijdens toe als Yande een agressieve vorm op van de aids blijkt tijdens te hebben en ook een Stief ziekt blijkt.. tijdens Artsen adviseren hem terug te van naar keren naar België. Omdat het Yanda zo ziek was, wil een Stief graag naar weten of uit Yande nog in leeft en hoe het door met haar gaat * de Bernadette met het dochter Sonia & Pietro. Het van is 1979 als door de Gabonese Bernadette in de Italiaanse ingenieur op tv naar Pietro door een toevallige ontmoeting in letterlijk op tegen het lijf op loopt. Hij werkt, naar zoals veel gastarbeiders, aan de de bouw van met de spoorlijn tussen de Owendo en het Franceville in Gabon. in Door zijn toedoen uit krijgt niet alleen Bernadette een maar ook haar familie tijdens het een stuk beter. op tv op Dan raakt Bernadette ongepland zwanger, naar maar Pietro verheugt zich uit op een de komst van de tijdens kleine. Er worden op toekomstplannen het gemaakt met de bedoeling om de in door Gabon samen verder te gaan. het Tot Pietro het bericht naar krijgt dat op tv zijn oma is overleden met en hij terug door moet het naar Italië. Dochter Sonia wordt op tv geboren, maar van Pietro laat in niets meer van zich horen. door door Nu dochter Sonia in zelf moeder is van 2 door kinderen uit zou zij hen zo uit graag hun een aan hun opa voorstellen, en haar in moeder nog een uit keer het haar grote liefde laten ontmoeten van * Franny & het van Jaap. Begin jaren een 60 vormt de Rotterdamse door wijk Pendracht hét decor door van een een verboden liefde. De het streng gereformeerde Franny wordt verliefd van op de Jaap. Maar als hij te door tijdens serieus wordt, haakt Franny af. De het vraag een is: kan Jaap in zich het het verlegen, onzekere meisje nog naar herinneren?Minder

Tuan reist de naar Ho Chi naar Minh om zijn oude het liefde na 37 naar jaar weer te van zien. Heinrich komt door de eindelijk in contact met zijn tijdens vroegere in vriendinnetje Joke. Er wordt van teruggeblikt op het bezoek van op tv Arie op en Doris.Meer met In de zoektocht naar op nooit vergeten liefdes stuit door Anita Witzier het weer op bijzondere verhalen. Mensen uit van het alle leeftijden vertellen over een een bijzondere liefde die naar ze met nooit zijn vergeten. tijdens Hoe is op tv het sindsdien met die van oude liefde vergaan? door Nieuw is het de rubriek Ik door hou van jou. In deze intieme in rubriek wordt naar mensen spontaan gevraagd naar iemand op te tijdens zoeken die belangrijk voor tijdens hen is, in om te met zeggen: 'Ik hou van jou'. naar een En Anita Witzier met praat met singer-songwriters over door het verhaal achter een van tijdens hun een nummers. Zo de gaat ze in gesprek met met Wende naar Snijders, Maaike Ouboter, van Nick en Simon en Angela naar Groothuizen. met Op de website op tv zijn extra filmpjes, interviews, terugblikken en op tv de ontmoetingen met mensen met uit eerdere afleveringen te een zien.Minder

januari 2021
19-03-2018 22:15

Slot: Memories

Memories - Slot: Memories

Vanavond is de laatste aflevering van Memories, waarin Nederlanders met Katja Schuurman op zoek gaan naar oude liefdes. Wanneer Eveline in 2004 de vreselijke verwoestingen van de tsunami ziet, wil ze maar één ding: helpen. Ze meldt zich al...

12-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Joyce en Hector ontmoeten elkaar in 1983 op een Spaanse camping. Hector is Argentijn en op rondreis door Europa, Joyce is door vrienden meegenomen omdat ze een moeilijke tijd doormaakt. Ze worden verliefd en beleven een heerlijke vakantieli...

05-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

De Friese Gerrit is in 1961 als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea en begint uit verveling te corresponderen met twee Nederlandse meisjes. De brieven van Gerrie uit Beverwijk springen er echter uit. Terug in Nederland zoekt hij haar op ...

26-02-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Kunstacademiestudente Theodora is in 1980 met de trein onderweg naar Groningen en pelt een grapefruit. Het sap spuit naar een blonde jongen die tegenover haar zit. Ze lachen, zij biedt hem partjes grapefruit aan en ze raken aan de praat. Di...

19-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

Als Ellen in haar dagboeken van vroeger duikt, komt daar steeds weer dezelfde naam naar boven. Die van Kees Hartog uit Winkel. Ze is inmiddels al heel erg lang gelukkig getrouwd. Toch is ze benieuwd hoe het met haar allereerste jeugdliefde ...

12-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

De 27-jarige Els gaat na het verbreken van een lange relatie, alleen op vakantie naar Kenia. Daar ontmoet ze op het strand de Siciliaan Francesco. Hij is ook alleen op vakantie en ze worden op slag verliefd. Na de vakantie houden ze intensi...

26-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

19-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

12-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

05-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

29-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

22-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

14-12-2015 21:16

Memories

Memories - Memories

We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de Spaanse Paco. En Bert vraagt zich af wat Lies zich van de tijd in Java nog kan herinneren.Meer We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de...

07-12-2015 21:17

Memories

Memories - Memories

Stief gaat in Senegal op zoek naar Yande. Sonia wil haar kinderen voorstellen aan hun opa en haar moeder weer met haar oude liefde herenigen. En de verboden liefde tussen Franny en Jaap.Meer Stief & Yande. Het is begin jaren 90. Na zijn sch...

30-11-2015 21:15

Memories

Memories - Memories

Tuan reist naar Ho Chi Minh om zijn oude liefde na 37 jaar weer te zien. Heinrich komt eindelijk in contact met zijn vroegere vriendinnetje Joke. Er wordt teruggeblikt op het bezoek van Arie en Doris.Meer In de zoektocht naar nooit vergeten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Memories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories bij Memories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories. Heb je een uitzending van Memories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories gemist

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 verzorgd door Anita Witzier. Sindsdien is Memories dan ook een groot succes.

Uitzending gemist van Memories? Hier kun je alle uitzendingen van Memories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 122
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!