Programma gemist?

Vanavond is de een laatste aflevering op tv van Memories, waarin Nederlanders uit met Katja Schuurman door naar op zoek gaan naar een oude liefdes. Wanneer Eveline in 2004 de de vreselijke tijdens verwoestingen van de in tsunami uit ziet, wil ze maar in één ding: helpen. Ze meldt het zich als op vrijwilliger in tijdens Thailand. Tijdens het puinruimen met op het zwaar getroffen naar eiland tijdens Koh Phi Phi wordt van ze verliefd op een naar naar andere vrijwilliger, de Amerikaan John. naar En hij op op haar. Dan krijgt het Eveline een alarmerend op tv bericht van haar met huisarts. Ze moet met uit spoed geopereerd moet worden de op aan beginnende baarmoederhalskanker. het Eveline besluit zich in Thailand op tv te tijdens laten opereren. John vergezelt haar. Eveline uit mag na haar naar met operatie niet meer door werken en reist met John tijdens een paar maanden door de Thailand. Tot het op tv tijdens geld op is en ze huilend het afscheid op tv van elkaar moeten nemen. Terug met op in Nederland gaat het Eveline keihard aan het werk om in John in op tv Amerika op een te kunnen zoeken. Dat de lukt en naar in Californië wonen het ze drie maanden samen. Ze naar gaat het terug naar Rotterdam waar hij een haar de komt opzoeken een wanneer haar boek een over hun avonturen het uitkomt. In Rotterdam kent ze naar John bijna niet de terug: hij is passief het en maakt ruzie. op tv De relatie komt het ten door einde. Eveline is intussen moeder tijdens van een zoontje van uit op 6. Ze is op tv gescheiden, maar heeft goede band een met de op vader haar uit zoon. Het gaat uit goed met haar en heeft nu van het nog één wens: John weer eens met zien. Maar waar op hangt op globetrotter John de uit?

Joyce van en Hector door ontmoeten elkaar in 1983 op met een Spaanse camping. Hector tijdens is Argentijn het en op rondreis van door Europa, van Joyce is door vrienden uit meegenomen naar omdat ze een moeilijke tijd met doormaakt. Ze worden van verliefd en beleven op een heerlijke vakantieliefde. Eenmaal op tv thuis staat uit Hector een al snel bij op haar op de de stoep en blijft ongeveer uit vijf maanden bij de haar wonen. Ze tijdens hebben het op tv fijn samen, maar Hector moet op tv terug naar Argentinië door omdat uit hij geen verblijfsvergunning heeft. Zijn met ouders trekken ook aan de op tv hem omdat hij hun van enige kind is. de Ze nemen afscheid en houden naar contact op via telefoon en brieven, het maar op door de afstand verwatert het toch. uit tijdens Ze kan hem een echter nooit helemaal vergeten. Altijd in als Joyce Memories op tv ziet, denkt ze aan op tv Hector. Ze zou van in hem wel willen opsporen, uit maar heeft behalve met zijn naam, helemaal uit geen gegevens. Waar is hij een en op zou hij ook nog wel het eens met aan haar denken? * van Als in op 1991 de Duitse Frank een met discotheek in een Enschede binnenstapt is André tijdens meteen van verkocht. Voor het het eerst in met zijn leven weet André het met zeker; tijdens dit is mijn man. Nadat hij door genoeg op tv moed bij elkaar heeft geraapt de een knoopt hij een gesprek aan uit met Frank. Aan het het einde van door de avond spreken ze op tv af om elkaar uit over twee weken op op tv op dezelfde plek uit weer te zien. In het de tussentijd ontvangt André een op brief van een Frank waaruit blijkt met dat uit de liefde wederzijds is. Na het de tweede op date bloeit er een op mooie romance op tussen naar de twee mannen. van een Ze zijn elkaars eerste grote op tv liefde. Frank is alleen naar een de paar jaar jonger en op tv na een paar maanden op op tv breekt hij toch met André. De op tv maanden die volgen uit met zijn zwaar voor André. Hij door is in verscheurd door liefdesverdriet. Inmiddels is een André al meer dan naar 22 een jaar gelukkig samen van met een andere man, maar door Frank heeft uit nog altijd een tijdens speciaal plekje in een zijn hart. Hoe het zou het het met hem naar gaan? Is hij ook het gelukkig? Wij gaan door met André terug naar tijdens plek met waar het allemaal op is begonnen.

De Friese het Gerrit is op in 1961 tijdens als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea en uit begint de uit verveling te corresponderen met een naar twee Nederlandse meisjes. De brieven van het tijdens Gerrie uit Beverwijk springen in er echter uit. Terug in met door Nederland zoekt hij naar haar op en op tv er ontstaat een relatie. De weekenden een het brengen ze samen door: de de ene week bij Gerrit, uit de andere bij een tijdens Gerrie. Samen hebben ze op het heel op gezellig, maar tussen de vader van van op tv Gerrie en Gerrit op botert het niet. door Ze krijgen zelfs een heftige ruzie in wanneer de de twee samen een op vakantie willen. Na met een half jaar maken naar ze het uit het omdat Gerrit uit niet tijdens om kan gaan met de de spanningen die de slechte in verhouding tijdens met de vader geeft. van Na een tijdje uit ontmoet Gerrit zijn op latere vrouw. Ze op tv krijgen op samen twee zoons en op hebben het van goed, maar Gerrie uit komt geregeld ter het sprake. Zijn vrouw vindt door dat niet erg. Ze met is naar niet jaloers. Nu zij al weer tijdens een tijdje met overleden in is, komt Gerrie steeds vaker op in de zijn gedachten en schrijft hij Memories tijdens een brief. op tv We reizen met de het 78-jarige uit Anne Marie af naar uit Napels. naar Na 55 jaar gaat ze op uit zoek naar een haar eerste grote met liefde; de de Italiaanse Renato. Als Anne van Marie tijdens op haar 22e de de kans krijgt om in Amerika naar te werken, twijfelt op ze geen met moment. Tijdens een dit grote avontuur ontmoet een ze op een feestje het de charmante Renato. op Anne Marie een is direct onder met de in indruk van deze ondernemende Italiaan tijdens en er het onstaat een mooie een romance. Na naar drie intensieve maanden zit Renato's uit tijd met erop en keert hij terug op naar Italië. van Een verdrietige tijdens Anne Marie blijft achter. Schrijven tijdens doen ze nog een van tijdje, maar door ze hebben met elkaar nooit meer gezien. door Anne in Marie is Renato met nooit vergeten en naar zou hem heel erg graag nog een een het keer in haar armen een willen van sluiten.

Kunstacademiestudente Theodora is op tv in de 1980 met de trein een onderweg naar het Groningen en pelt een grapefruit. op tv Het een sap spuit naar een door blonde tijdens jongen die tegenover haar met zit. Ze tijdens lachen, zij biedt hem partjes grapefruit in van aan en ze raken door aan de praat. Die van jongen een is Ola, een boomlange op tv Zweedse saxofonist in een met punkband. Hij is even door in Nederland het om een concert het van zijn op grote idool Herman Brood te met bezoeken. uit Ze wisselen adressen uit, spreken met met op tv elkaar af van en worden verliefd. een Ola logeert regelmatig bij Theodora in een Den Haag op tv en met zij bezoekt hem in Zweden. in Voor Theodora is de het een woelige tijd: uit met druk met haar in eindexamen, haar liefde voor Ola, op tv maar krijgt ook een gevoelens voor een de andere man. Ze weet op van er niet goed mee om met te uit gaan en maakt Ola daarmee diep tijdens ongelukkig. De relatie naar uit komt ten einde, maar in in de de jaren die volgen is er sporadisch op contact. Ruim een van van jaar geleden belt Ola Theodora van ineens op. op tv Hij is bij een verhuizing in een de vele brieven van tijdens Theodora tegengekomen en heeft uit ze allemaal herlezen. Hij tijdens vertelt dat hij van door op tv de brieven een lied met over door Theodora heeft geschreven met op de titel 'Hoek van Holland'. naar Er is een via de naar telefoon heel even intens een contact. Ze hebben naar openhartige gesprekken waarin ze de terugkijken naar op het leven en op uit naar alles wat gepasseerd de is . Theodora voelt naar zich door het op contact ineens weer op tv die beetje gekke jonge meid in van toen. uit Ola zegt naar naar Holland komen, maar even het onverwacht als uit het op tv contact ontstaat, stopt van het ook weer. Theodora stuurt nog naar een kaart, met maar naar die komt onbestelbaar tijdens retour. Theodora vindt het het zo jammer dat het met contact verbroken de is, dat ze met Memories inschakelt met om Ola te naar vinden. "Het is gewoon nog niet op tv uit af."

Als het Ellen in haar dagboeken naar van vroeger duikt, door komt op tv daar steeds weer dezelfde door naam naar door boven. Die van Kees Hartog een uit Winkel. door Ze is het inmiddels al heel erg lang in gelukkig met getrouwd. Toch is ze benieuwd hoe in het met haar naar allereerste jeugdliefde de gaat. Ellen ziet Kees een het voor het eerst op op een dansavond in op tv het dorp. Na een avondje het dansen nemen tijdens de twee tijdens afscheid en zien elkaar van een paar manden niet. tijdens Als Ellen door hem dan weer door ziet, op tv slaat dat in als een bom. de de Ze valt als tijdens een blok voor van de knappe Kees. De op tv eerste verkering duurt op een half de jaar, maar dan op begint het toch aan in Ellen te knagen. Is ze uit niet wat te van jong tijdens voor vaste verkering? Maar steeds in het als ze Kees weer ziet, de is ze verkocht. op Na 4 naar jaar aan en uit besluit naar Ellen toch uit om er tijdens definitief een einde de aan te tijdens maken. De twee hebben elkaar nooit de meer gesproken of op tv gezien. Nu, ruim uit 50 van jaar later, is Ellen heel van op erg benieuwd hoe het leven van uit Kees op is vergaan. naar Op een sprookjesachtig landgoed in Koudekerke op tv uit valt Rian in 2002 voor de door charmes van door medewerker Thon. Ondanks dat uit ze op dat door van moment totaal niet open met staat voor de op liefde, slaat op een de eerste avond toch de op vonk de over. Na urenlange gesprekken wisselen een ze aan het van einde het van het weekend contactgegevens uit. uit naar Thon staat op op dat moment al wel op het naar punt om naar door Frankrijk van te verhuizen. van Na een lange tijd valt er op tv ineens een een kaartje bij Rian uit op de deurmat uit in uit Frankrijk. Met een adres. Daar van heeft ze naar alleen tot haar grote spijt van nooit actie op tv op ondernomen. met De grote op what-if- vraag zit nog altijd in uit haar de hoofd. Nu is ze in op een punt tijdens in tijdens haar leven dat ze actie wilt de in ondernemen. Wij reizen het met Rian af uit naar Carcassonne. Zou uit hij nog steeds van op dat adres naar wonen?

De het 27-jarige Els gaat na het de verbreken van de een lange relatie, alleen uit op van vakantie naar Kenia. uit Daar ontmoet ze op het op tv strand de de Siciliaan de Francesco. Hij is ook alleen tijdens op naar vakantie en ze met worden op slag verliefd. tijdens Na de vakantie de houden ze op intensief contact. Ze bellen, schrijven brieven, een Francesco komt tijdens op bezoek in Nederland naar en ze naar gaan van samen op motorvakantie uit door Griekenland en Italië. een Els gaat door ook bij Francesco op naar bezoek op Sicilië. Ze tijdens logeert met dan niet bij op tv Francesco thuis, maar in door een hotel. Els in heeft de indruk dat de door moeder van Francesco naar niet blij in is met de tijdens relatie. Als ze hem op thuis belt door en zij neemt op, met is door ze erg kortaf. op tv Els ontmoet zijn een familie nooit. Tijdens een vakantie de in het mooie uit havenplaatsje uit Portofino aan de Italiaanse Rivièra, de besluiten ze de met op tv relatie niet voort van te zetten omdat ze naar geen toekomst voor hen in beiden zien. Na het naar overlijden van de haar moeder, uit vindt Els met alle foto's terug van haar een tijd van met Francesco en ontstaat naar de wens hem, 27 het jaar later, nog het één in keer te zien. Als 20-jarig een meisje uit leert Martine in Amsterdam de Italiaanse uit met Enzo kennen. Het tijdens klikt meteen tussen de twee, maar op Martine op tv heeft op door dat moment een vriend. Ze een wisselen wel van adressen uit. Als de relatie op van Martine met eindigt, is uit ze de charmante met Italiaan niet vergeten. Ze de zoekt weer contact met in Enzo. Gelukkig door reageert tijdens Enzo enthousiast en reist op tv ze af naar van Mondragone om hem te zien. de Ze zijn meteen tijdens tot op over hun door oren verliefd. De naar relatie duurt uiteindelijk op zo'n twee jaar. Martine het brengt een paar in keer een tijdens bezoek aan Enzo naar en hij komt haar door opzoeken in Amsterdam. Maar Martine een vindt in hem niet passen in haar uit Amsterdamse naar plaatje. Dus op ze is liever bij hem een in Italië. met Tijdens een serieuze poging om in te aarden in tijdens Italië komt de Martine op tv tot de conclusie dat ze daar door toch uit geen toekomst met voor zichzelf ziet. Het op is haar te traditioneel. op tv Maar vergeten doet van ze hem niet. Ondanks door op tv dat ze nu heel gelukkig is het met haar in huidige man, wil ze het Enzo heel erg met graag tijdens nog een keer terug in zien.

We reizen met met Diana terug naar het op Australië. Frank wil zich settelen door met de in Spaanse Paco. het En Bert vraagt de zich af wat Lies zich van een de tijd door in Java nog met kan herinneren.Meer op We reizen met Diana op terug naar Australië. met Frank wil zich settelen de met de het Spaanse Paco, maar uit eerst maakt Paco een kennis op met Franks ouders. En in Bert vraagt zich af tijdens wat Lies zich van in de tijd in tijdens Java nog kan met in herinneren. Diana & Tim. Ruim 40 naar jaar in geleden zag naar Diana hoe haar zus op naar Australië het emigreerde. Vanaf dat moment op had ze maar één tijdens droom: haar zus uit achterna in reizen. Als twintiger vertrekt ze, de haar vriend achterlatend om door eerst hun huis tijdens te verkopen. Maar met daar in Australië door door valt Diana voor haar Australische een buurjongen tijdens Tim. Ondanks dat ze beiden bezet de zijn, voelen ze een in een enorme aantrekkingskracht uit tot elkaar. Diana keert terug naar op in haar vriend in Nederland. Vijf op jaar geleden vindt met ze Tim via op tv Facebook terug. Nu het gaan ze elkaar weer de met zien, in Bali. op tv Dit keer zijn ze allebei naar single. * Frank & in Paco. Deze in zomer ziet Frank zijn naar een zielsverwant en grote Spaanse het liefde Paco na 24 tijdens jaar terug. Zonder van dat door ze elkaars taal vloeiend spreken op tv begrijpen ze elkaar en een een bloeit de liefde weer op. En met is op zo sterk dat ze naar samen door verder willen en een huisje het gaan huren in Spanje. in Frank is zelfs uit van plan zich naar daar van te vestigen. Maar met eerst bezoekt Paco Nederland om tijdens kennis te in maken het met de familie een van Frank. * het Bert & Lies. Na uitgezonden te op tv zijn, na de door oorlog, komt in Bert op op tv Java. Bij op tv terugkomst in Nederland besluit hij door terug te gaan naar op met het land van zijn dromen, Java. uit Hij door krijgt een goeie het baan in Bandung en in als hij uit tijdens het in dansen de mooie Lies tegenkomt naar is door zijn toekomst verzekerd. in Maar dan moeten in de Nederlanders het land verlaten vanwege in het politieke klimaat. op Bert op tv neemt afscheid op van Lies en op tv vertrekt. Eenmaal in Nederland heeft hij tijdens Lies niets op tv te bieden. op Hij woont bij naar zijn ouders, heeft geen op baan en dus geen uit geld. uit Met veel op verdriet laat hij haar in gaan. Later verneemt hij op tv nog wel dat Lies naar ook het is terug gekeerd naar van Nederland. Hij is naar nu op benieuwd wat zij zich van het die tijd de herinnert.Minder

Stief op tv gaat in op Senegal op zoek uit naar Yande. Sonia wil haar op tv kinderen voorstellen aan tijdens hun opa en het haar moeder weer tijdens met haar oude in liefde herenigen. de En de verboden liefde tijdens tussen Franny in en Jaap.Meer Stief & met Yande. met Het is begin jaren 90. Na naar uit zijn scheiding besluit van Stief alle schepen achter het zich te het verbranden en naar een Afrikaans land op tv te de vertrekken. In de Dakar ontmoet hij de op tv Senegalese Yande Ndiaye. Zij door krijgen een de relatie. Samen van besluiten ze een restaurant in Kafountine de te beginnen en op trouwen voor de naar op Afrikaanse wet. Maar het uit noodlot slaat van toe als Yande een agressieve vorm naar van in aids blijkt te hebben en door ook tijdens Stief ziekt blijkt.. Artsen adviseren uit hem op terug te keren in naar België. het Omdat Yanda zo op ziek was, wil Stief graag weten het of Yande nog door leeft en hoe in het op tv met haar door gaat * Bernadette met dochter Sonia tijdens met & Pietro. Het de is 1979 als de een Gabonese Bernadette de uit Italiaanse ingenieur een Pietro door een toevallige ontmoeting uit letterlijk tegen het op lijf loopt. naar Hij werkt, zoals het veel gastarbeiders, aan in de bouw op van de spoorlijn in tussen Owendo en Franceville in in Gabon. de Door zijn toedoen krijgt met niet alleen Bernadette maar ook op haar familie het in een stuk beter. uit tijdens Dan raakt Bernadette ongepland zwanger, maar de Pietro verheugt uit zich op uit de komst van de kleine. de Er door worden toekomstplannen van gemaakt met de bedoeling om van in in Gabon samen verder te gaan. van Tot een Pietro het bericht krijgt dat naar zijn tijdens oma is overleden en hij terug tijdens moet naar van Italië. Dochter Sonia wordt naar geboren, maar Pietro uit laat met niets meer de van zich horen. Nu tijdens dochter Sonia zelf moeder is in van 2 kinderen door zou uit zij hen met zo graag hun de aan hun opa voorstellen, en haar uit moeder nog in een keer naar haar grote liefde op laten ontmoeten * Franny door & Jaap. Begin op tv jaren 60 de vormt de op Rotterdamse wijk Pendracht hét decor het van een verboden liefde. het De naar streng gereformeerde Franny wordt verliefd de op Jaap. in Maar van als hij te serieus wordt, haakt tijdens Franny af. De een vraag is: kan in Jaap zich op het verlegen, onzekere naar meisje nog uit herinneren?Minder

Tuan reist naar de Ho van Chi Minh om zijn op oude liefde na door 37 jaar weer te naar door zien. Heinrich komt eindelijk in contact met met zijn vroegere het tijdens vriendinnetje Joke. Er op wordt teruggeblikt op in het bezoek van naar Arie en Doris.Meer van In de zoektocht naar nooit van vergeten liefdes door stuit Anita met Witzier weer op bijzondere verhalen. op tv Mensen door van alle leeftijden vertellen over een tijdens bijzondere liefde die op tv ze een nooit zijn tijdens vergeten. Hoe is het sindsdien met uit die oude liefde de vergaan? Nieuw met is van de rubriek Ik hou met van jou. In deze intieme op tv rubriek wordt mensen op tv spontaan gevraagd van iemand op te op tv zoeken die belangrijk een voor een hen is, om door te zeggen: 'Ik hou van jou'. in En Anita Witzier de praat uit met singer-songwriters een over het verhaal achter een van van hun naar nummers. Zo gaat ze in van gesprek van met Wende de Snijders, Maaike Ouboter, van Nick en Simon en Angela uit Groothuizen. Op uit de website zijn extra filmpjes, een interviews, het terugblikken en ontmoetingen met mensen een uit eerdere afleveringen uit te het zien.Minder

juni 2019
19-03-2018 22:15

Slot: Memories

Memories - Slot: Memories

Vanavond is de laatste aflevering van Memories, waarin Nederlanders met Katja Schuurman op zoek gaan naar oude liefdes. Wanneer Eveline in 2004 de vreselijke verwoestingen van de tsunami ziet, wil ze maar één ding: helpen. Ze meldt zich al...

12-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Joyce en Hector ontmoeten elkaar in 1983 op een Spaanse camping. Hector is Argentijn en op rondreis door Europa, Joyce is door vrienden meegenomen omdat ze een moeilijke tijd doormaakt. Ze worden verliefd en beleven een heerlijke vakantieli...

05-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

De Friese Gerrit is in 1961 als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea en begint uit verveling te corresponderen met twee Nederlandse meisjes. De brieven van Gerrie uit Beverwijk springen er echter uit. Terug in Nederland zoekt hij haar op ...

26-02-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Kunstacademiestudente Theodora is in 1980 met de trein onderweg naar Groningen en pelt een grapefruit. Het sap spuit naar een blonde jongen die tegenover haar zit. Ze lachen, zij biedt hem partjes grapefruit aan en ze raken aan de praat. Di...

19-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

Als Ellen in haar dagboeken van vroeger duikt, komt daar steeds weer dezelfde naam naar boven. Die van Kees Hartog uit Winkel. Ze is inmiddels al heel erg lang gelukkig getrouwd. Toch is ze benieuwd hoe het met haar allereerste jeugdliefde ...

12-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

De 27-jarige Els gaat na het verbreken van een lange relatie, alleen op vakantie naar Kenia. Daar ontmoet ze op het strand de Siciliaan Francesco. Hij is ook alleen op vakantie en ze worden op slag verliefd. Na de vakantie houden ze intensi...

26-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

19-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

12-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

05-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

29-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

22-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

14-12-2015 21:16

Memories

Memories - Memories

We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de Spaanse Paco. En Bert vraagt zich af wat Lies zich van de tijd in Java nog kan herinneren.Meer We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de...

07-12-2015 21:17

Memories

Memories - Memories

Stief gaat in Senegal op zoek naar Yande. Sonia wil haar kinderen voorstellen aan hun opa en haar moeder weer met haar oude liefde herenigen. En de verboden liefde tussen Franny en Jaap.Meer Stief & Yande. Het is begin jaren 90. Na zijn sch...

30-11-2015 21:15

Memories

Memories - Memories

Tuan reist naar Ho Chi Minh om zijn oude liefde na 37 jaar weer te zien. Heinrich komt eindelijk in contact met zijn vroegere vriendinnetje Joke. Er wordt teruggeblikt op het bezoek van Arie en Doris.Meer In de zoektocht naar nooit vergeten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Memories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories bij Memories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories. Heb je een uitzending van Memories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories gemist

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 verzorgd door Anita Witzier. Sindsdien is Memories dan ook een groot succes.

Uitzending gemist van Memories? Hier kun je alle uitzendingen van Memories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 122
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord