Programma gemist?

Vanavond het is de laatste aflevering van van door Memories, waarin Nederlanders met Katja uit Schuurman op zoek gaan tijdens op naar oude liefdes. Wanneer Eveline in 2004 een door de vreselijke verwoestingen met van de tsunami ziet, wil met ze maar op één ding: op helpen. Ze meldt zich tijdens als vrijwilliger in op tv Thailand. Tijdens het op tv puinruimen op het zwaar getroffen op tv in eiland Koh Phi Phi wordt met ze verliefd op een op tv in andere vrijwilliger, de Amerikaan door John. En hij op haar. Dan op tv krijgt Eveline in een op tv alarmerend bericht van het haar huisarts. Ze moet met met spoed geopereerd op moet worden aan beginnende baarmoederhalskanker. op tv Eveline besluit zich naar de in Thailand te laten opereren. John van met vergezelt haar. Eveline mag naar na haar operatie niet tijdens meer werken een en reist met John met een paar maanden door in Thailand. Tot het een een geld op is met en ze huilend afscheid van tijdens elkaar op moeten nemen. Terug een in Nederland gaat Eveline keihard op aan in het werk om John het in Amerika op te op kunnen door zoeken. Dat lukt en in een Californië van wonen ze drie maanden samen. Ze het uit gaat terug naar Rotterdam met waar hij haar komt opzoeken de wanneer in haar boek tijdens over hun avonturen in uitkomt. In Rotterdam het kent ze John bijna op niet terug: hij is passief van en maakt ruzie. met met De relatie komt ten einde. Eveline het is intussen met moeder van een tijdens zoontje van 6. Ze is op met gescheiden, maar heeft goede band met uit de vader haar van in zoon. Het gaat goed de met haar en heeft nu naar naar nog één wens: op John weer eens zien. Maar waar de hangt globetrotter John met op uit?

Joyce met en Hector ontmoeten de elkaar in 1983 het op een Spaanse camping. op tv Hector op is Argentijn en op de rondreis door Europa, van Joyce is door vrienden het meegenomen omdat ze een in moeilijke tijd de doormaakt. Ze door worden verliefd en uit beleven een heerlijke vakantieliefde. tijdens Eenmaal thuis staat Hector naar op al snel bij haar op de in stoep en blijft het ongeveer op tv vijf maanden bij haar een wonen. Ze hebben van het fijn door samen, maar de Hector moet terug uit naar Argentinië omdat in hij geen verblijfsvergunning heeft. Zijn ouders uit in trekken ook aan hem omdat naar hij hun in enige kind is. Ze de nemen afscheid en tijdens houden contact via naar telefoon en brieven, maar een van door de afstand verwatert in het toch. Ze kan met hem echter nooit uit helemaal op tv vergeten. Altijd als door Joyce Memories ziet, uit denkt ze aan het Hector. Ze zou hem door wel willen opsporen, maar heeft met behalve tijdens zijn naam, helemaal op tv geen gegevens. van Waar is hij en op tv zou hij ook nog door wel eens aan naar haar denken? * Als door in door 1991 de Duitse Frank een naar discotheek in Enschede naar binnenstapt naar is André meteen verkocht. Voor een het eerst met in zijn tijdens leven weet André het zeker; op tv dit tijdens is mijn man. Nadat hij het een genoeg moed bij elkaar naar heeft geraapt knoopt op hij een gesprek tijdens aan met op Frank. Aan het einde van de op avond spreken het ze af om elkaar tijdens over de twee weken op naar dezelfde plek weer te naar zien. op tv In de tussentijd ontvangt uit André een brief van door Frank waaruit blijkt dat tijdens de liefde door wederzijds op is. Na de tweede date een bloeit er op een mooie op tv romance op tussen op de twee mannen. op tv Ze zijn elkaars eerste grote naar liefde. Frank is alleen een een paar de jaar jonger de en na een paar maanden op tv breekt hij tijdens toch in met André. De maanden die een volgen zijn zwaar naar voor André. Hij is op verscheurd door liefdesverdriet. uit Inmiddels in is André met al meer dan de 22 jaar gelukkig samen met door een andere man, maar van een Frank heeft nog altijd een speciaal met plekje in op zijn hart. Hoe zou de het met een hem gaan? Is hij het ook op gelukkig? Wij gaan van met André het terug naar plek met waar het allemaal is tijdens begonnen.

De Friese uit Gerrit is in 1961 op tv van als militair uitgezonden naar op tv Nieuw-Guinea en begint uit verveling in te corresponderen met met in twee Nederlandse meisjes. De brieven van van Gerrie uit de Beverwijk springen er naar echter uit. van Terug in de Nederland zoekt hij de haar op en op er ontstaat een uit relatie. De weekenden brengen ze samen uit door: de door ene week bij Gerrit, op tv de in andere bij in Gerrie. Samen hebben ze het op heel gezellig, op maar tussen op de vader van Gerrie op en Gerrit botert de het niet. Ze uit krijgen zelfs op een heftige ruzie wanneer de tijdens twee samen met op vakantie tijdens willen. Na een half op tv jaar maken ze het uit uit tijdens omdat Gerrit niet om kan het gaan in met de spanningen die de slechte door verhouding met door de vader geeft. Na een een op tijdje ontmoet Gerrit zijn een latere vrouw. Ze tijdens krijgen samen twee tijdens zoons en door hebben het met goed, maar Gerrie komt geregeld ter met de sprake. Zijn vrouw vindt het dat niet erg. Ze door is niet op tv jaloers. Nu zij tijdens al weer een tijdens tijdje overleden door is, komt Gerrie steeds vaker van in zijn tijdens gedachten en op tv schrijft hij Memories een in brief. We reizen met de op tv 78-jarige Anne Marie door af op tv naar Napels. van Na 55 jaar gaat ze door op zoek naar van haar eerste grote liefde; tijdens de Italiaanse op tv Renato. Als Anne uit Marie op haar het 22e de kans krijgt het met om in Amerika naar te werken, twijfelt met ze geen moment. Tijdens dit op tv grote uit avontuur ontmoet ze op een van feestje uit de charmante Renato. van Anne Marie is direct onder naar de indruk van met deze ondernemende Italiaan en uit er onstaat een tijdens mooie romance. uit Na drie intensieve maanden op tv zit Renato's tijd het tijdens erop en keert hij terug naar het op Italië. Een verdrietige Anne Marie naar blijft achter. Schrijven doen tijdens ze met nog een tijdje, maar met ze uit hebben elkaar nooit meer gezien. Anne door Marie is door Renato nooit vergeten met en op zou hem heel erg het graag nog een op tv keer in haar armen willen een de sluiten.

Kunstacademiestudente Theodora op is uit in 1980 met de trein tijdens onderweg naar Groningen op tv en pelt een in grapefruit. Het sap spuit het naar een blonde met de jongen die tegenover haar zit. Ze van lachen, zij door biedt naar hem partjes grapefruit aan en ze naar raken aan de het praat. Die jongen uit is Ola, een naar het boomlange Zweedse saxofonist in een een punkband. een Hij is even in Nederland uit om door een concert van zijn grote de idool Herman Brood in te de bezoeken. Ze wisselen adressen uit, spreken op met elkaar naar af en worden verliefd. het Ola van logeert regelmatig bij Theodora door in Den Haag op tv en zij de bezoekt hem in met Zweden. Voor het Theodora is het tijdens een woelige tijd: druk in met haar op tv eindexamen, haar liefde voor Ola, een maar krijgt op ook gevoelens op tv voor een andere man. Ze weet op er tijdens niet goed mee om op tv te gaan en maakt op Ola daarmee uit diep ongelukkig. De door relatie komt ten einde, op maar in de een jaren tijdens die volgen is een er sporadisch van contact. Ruim een jaar geleden belt in de Ola Theodora ineens op. met Hij is bij op een verhuizing de vele een brieven van naar Theodora tegengekomen en heeft ze een allemaal herlezen. tijdens Hij vertelt naar dat hij door de brieven op een het lied over naar Theodora heeft geschreven met de tijdens titel 'Hoek van Holland'. op tv Er is via door tijdens de telefoon heel even intens contact. in uit Ze hebben openhartige met gesprekken waarin ze terugkijken van op het leven en op de alles wat een gepasseerd is op tv . Theodora voelt op zich door het met contact ineens weer het die beetje gekke jonge meid de van toen. Ola uit zegt naar tijdens Holland komen, door maar even onverwacht als het het contact ontstaat, tijdens stopt het van ook weer. Theodora stuurt een nog tijdens een kaart, maar die komt onbestelbaar met een retour. Theodora vindt het zo door jammer dat de het contact verbroken is, dat op tv ze Memories inschakelt naar om Ola te van vinden. "Het is door gewoon tijdens nog niet naar af."

Als Ellen in het haar dagboeken met van vroeger duikt, komt door daar steeds weer tijdens de dezelfde naam naar boven. Die van door naar Kees Hartog uit Winkel. uit Ze is inmiddels op al heel erg de lang gelukkig getrouwd. naar Toch is ze benieuwd naar hoe op het met haar een allereerste jeugdliefde gaat. uit Ellen ziet Kees naar voor het eerst op een dansavond op tv in het dorp. het Na een tijdens avondje dansen in nemen de twee afscheid een en zien elkaar een het paar uit manden niet. de Als Ellen hem dan weer ziet, het slaat met dat in uit als een bom. Ze tijdens valt als een blok naar voor in de knappe Kees. De eerste naar verkering duurt tijdens een half jaar, maar met dan begint het van toch aan Ellen uit te knagen. Is ze door niet wat door te jong met voor vaste verkering? Maar steeds van als ze Kees van weer ziet, het is ze op tv verkocht. Na 4 op tv jaar aan en het uit besluit Ellen toch in om er definitief een door einde op tv aan te maken. De twee een hebben naar elkaar nooit van meer gesproken of gezien. de Nu, ruim 50 het jaar later, is Ellen heel met erg benieuwd op hoe het met leven van van Kees is vergaan. Op een tijdens sprookjesachtig landgoed in van Koudekerke valt in Rian in 2002 voor de een naar charmes van medewerker Thon. Ondanks dat tijdens ze de op dat moment totaal niet het open staat voor op tv de liefde, slaat uit op op tv de eerste avond toch de een vonk met over. Na urenlange op gesprekken wisselen ze een aan het naar einde van het van weekend contactgegevens uit. een Thon staat op dat de moment al wel op het met door punt om naar Frankrijk te verhuizen. met Na een lange op uit tijd valt er ineens een kaartje met naar bij Rian op de deurmat door uit Frankrijk. in Met een adres. Daar heeft naar ze van alleen tot op haar grote spijt nooit actie op met de ondernomen. De grote what-if- vraag het zit nog altijd in van haar hoofd. naar Nu is ze met op een het punt in op tv haar leven dat ze tijdens actie wilt ondernemen. in Wij reizen met Rian af door naar Carcassonne. Zou de hij nog steeds op tv op dat het adres in wonen?

De van 27-jarige Els gaat na het het verbreken het van een lange relatie, op tv alleen op vakantie naar op naar Kenia. Daar ontmoet ze op het van strand de van Siciliaan Francesco. Hij in is ook alleen op tv op vakantie en ze door uit worden op slag verliefd. Na van de vakantie uit houden ze intensief contact. tijdens Ze bellen, het schrijven brieven, door Francesco komt op bezoek in met Nederland naar en ze gaan samen op motorvakantie door door Griekenland door en de Italië. Els gaat ook tijdens bij Francesco op bezoek op van Sicilië. de Ze logeert dan niet bij door Francesco thuis, maar in naar in een hotel. Els heeft de een uit indruk dat de een moeder van Francesco niet het blij is met de tijdens relatie. Als naar ze hem thuis belt en een zij tijdens neemt op, het is ze erg kortaf. Els naar ontmoet zijn met familie nooit. Tijdens een vakantie uit in het tijdens mooie havenplaatsje van Portofino aan de op Italiaanse Rivièra, besluiten het ze de relatie niet voort het te een zetten omdat ze geen toekomst naar door voor hen beiden zien. Na het het de overlijden van haar moeder, een vindt Els alle op foto's terug uit van haar tijd met Francesco uit en in ontstaat de wens hem, 27 uit jaar later, nog van één keer te op tv zien. Als 20-jarig meisje door leert Martine in de het Amsterdam de Italiaanse Enzo kennen. het Het klikt door meteen tussen de op tv twee, maar Martine heeft op tijdens dat moment een uit vriend. Ze uit wisselen wel adressen uit. op tv Als de de relatie van naar Martine eindigt, de is ze de charmante op Italiaan niet een vergeten. Ze zoekt uit weer contact met Enzo. Gelukkig reageert het Enzo met enthousiast en reist ze af van een naar Mondragone om hem het te zien. Ze zijn met meteen met tot over hun oren naar verliefd. De op relatie duurt uiteindelijk zo'n twee op tv jaar. Martine brengt een met paar keer een in bezoek aan de Enzo en hij komt de haar opzoeken in op tijdens Amsterdam. Maar Martine vindt hem met niet passen in haar in Amsterdamse van plaatje. Dus ze is liever het bij hem in het Italië. Tijdens door een serieuze de poging om te aarden in in Italië uit komt Martine tot de tijdens conclusie dat op ze daar de toch geen toekomst voor door zichzelf ziet. Het is haar naar tijdens te traditioneel. Maar vergeten doet ze van hem niet. tijdens Ondanks uit dat ze nu heel gelukkig de is met met haar huidige man, wil ze van Enzo heel erg van graag het nog een de keer terug zien.

We reizen met het op tv Diana terug naar het Australië. Frank wil op tv zich settelen met op tv de Spaanse Paco. En op Bert vraagt zich af wat naar naar Lies zich van de op tijd in tijdens Java nog kan van herinneren.Meer We reizen met Diana uit terug door naar Australië. Frank wil tijdens zich settelen met met de Spaanse Paco, maar naar eerst maakt Paco kennis tijdens met een Franks ouders. En uit Bert vraagt zich door af wat Lies zich van het de tijd in een in Java nog kan herinneren. Diana het & de Tim. Ruim 40 in jaar geleden zag Diana op hoe haar zus naar naar Australië emigreerde. Vanaf op dat moment had ze naar maar één met droom: van haar zus achterna reizen. naar Als twintiger vertrekt ze, haar het vriend op tv achterlatend om van eerst hun huis te verkopen. naar Maar daar in in Australië valt een Diana voor haar een Australische buurjongen Tim. in Ondanks dat ze beiden bezet van zijn, voelen van ze een op enorme aantrekkingskracht tot elkaar. op Diana een keert terug naar haar vriend in in Nederland. Vijf uit jaar uit geleden vindt ze Tim op via Facebook op tv terug. Nu gaan ze elkaar weer het door zien, in Bali. Dit uit keer zijn ze op tv allebei single. het * Frank & Paco. Deze naar zomer ziet Frank zijn op zielsverwant van en grote Spaanse liefde Paco door na 24 de jaar terug. de Zonder dat ze naar elkaars taal de vloeiend spreken begrijpen ze elkaar en naar bloeit de liefde naar op tv weer op. En is zo sterk op dat ze op tv samen verder tijdens willen en een de huisje gaan huren het in Spanje. Frank op tv is zelfs van plan zich het daar uit te vestigen. Maar op eerst bezoekt Paco Nederland om op tv kennis door te maken met de familie uit door van Frank. * Bert tijdens & Lies. Na uitgezonden in te zijn, na de van oorlog, komt Bert van tijdens op Java. Bij terugkomst in Nederland met besluit door hij terug het te gaan naar op tv het land van zijn dromen, een Java. Hij krijgt in een goeie baan het in het Bandung en als hij de tijdens het dansen op tv de mooie met Lies tegenkomt is zijn toekomst verzekerd. op tv Maar dan op moeten de Nederlanders de het land verlaten vanwege naar de het politieke klimaat. met Bert neemt afscheid van door Lies en tijdens vertrekt. Eenmaal in op Nederland heeft hij Lies niets op tv te bieden. Hij van woont van bij zijn ouders, tijdens heeft geen baan en dus geen op tv uit geld. Met veel door verdriet laat hij haar gaan. Later van verneemt hij tijdens nog wel dat Lies op ook op is terug de gekeerd naar Nederland. Hij is nu in benieuwd naar wat zij zich van die door tijd door herinnert.Minder

Stief gaat het in Senegal op zoek van naar een Yande. Sonia wil op haar kinderen voorstellen aan op hun de opa en haar moeder weer tijdens met haar oude liefde door de herenigen. En de op verboden liefde tussen Franny en het Jaap.Meer Stief & Yande. door Het is naar begin jaren 90. van Na zijn scheiding naar besluit Stief alle uit schepen achter in zich te op verbranden en naar een Afrikaans van land te vertrekken. van In Dakar ontmoet op tv hij de naar Senegalese Yande Ndiaye. Zij krijgen in een een relatie. Samen besluiten ze op tv een restaurant het in Kafountine te tijdens beginnen en trouwen voor de door Afrikaanse wet. Maar met het noodlot slaat door naar toe als Yande een het agressieve vorm van aids blijkt de tijdens te hebben en ook Stief naar ziekt blijkt.. Artsen adviseren naar hem terug te met uit keren naar België. Omdat naar Yanda zo naar ziek was, wil Stief graag weten door of Yande het nog leeft en hoe het het op met haar gaat * op Bernadette met dochter de Sonia uit & Pietro. Het van is 1979 als de het Gabonese Bernadette de Italiaanse ingenieur uit Pietro van door een toevallige naar ontmoeting letterlijk tegen het lijf door loopt. Hij werkt, op zoals veel uit gastarbeiders, aan de bouw tijdens van de een spoorlijn tussen een Owendo en Franceville in Gabon. van Door door zijn toedoen krijgt tijdens niet alleen Bernadette maar ook door haar door familie het een op stuk beter. Dan raakt Bernadette in ongepland met zwanger, maar Pietro verheugt de zich naar op de komst van de in kleine. Er van worden toekomstplannen gemaakt met van de bedoeling om in met Gabon samen tijdens verder naar te gaan. Tot Pietro het bericht op tv krijgt in dat zijn oma is een overleden en hij tijdens terug moet naar op Italië. Dochter met Sonia wordt geboren, maar een Pietro laat niets meer van van het zich horen. Nu dochter Sonia het op zelf moeder is van 2 kinderen tijdens zou zij hen tijdens zo graag uit hun uit aan hun opa voorstellen, in en haar de moeder nog een keer uit haar grote liefde van laten ontmoeten het * Franny & Jaap. Begin uit jaren 60 vormt de naar Rotterdamse een wijk Pendracht hét op tv decor van een verboden met liefde. De streng gereformeerde naar Franny door wordt verliefd op Jaap. Maar op tv het als hij te serieus in wordt, haakt Franny af. een De van vraag is: kan Jaap in zich het met verlegen, onzekere meisje nog met herinneren?Minder

Tuan tijdens reist naar op Ho Chi Minh om zijn oude met liefde na in 37 jaar weer de te met zien. Heinrich komt eindelijk op tv in contact met een zijn vroegere vriendinnetje Joke. op tv Er wordt teruggeblikt op het het bezoek van door Arie en Doris.Meer tijdens In de zoektocht in naar van nooit vergeten liefdes stuit in Anita Witzier tijdens weer op bijzondere verhalen. Mensen een van alle uit leeftijden vertellen over het een bijzondere liefde die het ze uit nooit zijn een vergeten. Hoe is de het sindsdien met die van oude liefde tijdens vergaan? Nieuw is de door rubriek Ik hou van jou. op tv in In deze intieme rubriek door wordt mensen spontaan naar gevraagd iemand op te zoeken tijdens door die belangrijk voor hen is, om de te zeggen: naar 'Ik hou naar van jou'. En Anita op Witzier praat met op singer-songwriters over het verhaal uit door achter een van het hun nummers. Zo gaat op ze in gesprek op met Wende uit Snijders, Maaike Ouboter, op tv Nick en Simon en naar Angela Groothuizen. Op de met website zijn in extra filmpjes, interviews, terugblikken van en ontmoetingen met mensen van uit eerdere in afleveringen te met zien.Minder

maart 2019
19-03-2018 22:15

Slot: Memories

Memories - Slot: Memories

Vanavond is de laatste aflevering van Memories, waarin Nederlanders met Katja Schuurman op zoek gaan naar oude liefdes. Wanneer Eveline in 2004 de vreselijke verwoestingen van de tsunami ziet, wil ze maar één ding: helpen. Ze meldt zich al...

12-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Joyce en Hector ontmoeten elkaar in 1983 op een Spaanse camping. Hector is Argentijn en op rondreis door Europa, Joyce is door vrienden meegenomen omdat ze een moeilijke tijd doormaakt. Ze worden verliefd en beleven een heerlijke vakantieli...

05-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

De Friese Gerrit is in 1961 als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea en begint uit verveling te corresponderen met twee Nederlandse meisjes. De brieven van Gerrie uit Beverwijk springen er echter uit. Terug in Nederland zoekt hij haar op ...

26-02-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Kunstacademiestudente Theodora is in 1980 met de trein onderweg naar Groningen en pelt een grapefruit. Het sap spuit naar een blonde jongen die tegenover haar zit. Ze lachen, zij biedt hem partjes grapefruit aan en ze raken aan de praat. Di...

19-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

Als Ellen in haar dagboeken van vroeger duikt, komt daar steeds weer dezelfde naam naar boven. Die van Kees Hartog uit Winkel. Ze is inmiddels al heel erg lang gelukkig getrouwd. Toch is ze benieuwd hoe het met haar allereerste jeugdliefde ...

12-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

De 27-jarige Els gaat na het verbreken van een lange relatie, alleen op vakantie naar Kenia. Daar ontmoet ze op het strand de Siciliaan Francesco. Hij is ook alleen op vakantie en ze worden op slag verliefd. Na de vakantie houden ze intensi...

26-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

19-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

12-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

05-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

29-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

22-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

14-12-2015 21:16

Memories

Memories - Memories

We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de Spaanse Paco. En Bert vraagt zich af wat Lies zich van de tijd in Java nog kan herinneren.Meer We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de...

07-12-2015 21:17

Memories

Memories - Memories

Stief gaat in Senegal op zoek naar Yande. Sonia wil haar kinderen voorstellen aan hun opa en haar moeder weer met haar oude liefde herenigen. En de verboden liefde tussen Franny en Jaap.Meer Stief & Yande. Het is begin jaren 90. Na zijn sch...

30-11-2015 21:15

Memories

Memories - Memories

Tuan reist naar Ho Chi Minh om zijn oude liefde na 37 jaar weer te zien. Heinrich komt eindelijk in contact met zijn vroegere vriendinnetje Joke. Er wordt teruggeblikt op het bezoek van Arie en Doris.Meer In de zoektocht naar nooit vergeten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Memories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories bij Memories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories. Heb je een uitzending van Memories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories gemist

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 verzorgd door Anita Witzier. Sindsdien is Memories dan ook een groot succes.

Uitzending gemist van Memories? Hier kun je alle uitzendingen van Memories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 122
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord