Programma gemist?

Vanavond is de op laatste aflevering het van Memories, naar waarin Nederlanders met Katja het Schuurman op zoek gaan op tv naar in oude liefdes. Wanneer Eveline in met 2004 de vreselijke van verwoestingen door van de tsunami de ziet, wil ze maar één met ding: het helpen. Ze meldt zich als op tv vrijwilliger in Thailand. Tijdens van het puinruimen in op het zwaar getroffen in eiland met Koh Phi tijdens Phi wordt ze verliefd door op een andere een vrijwilliger, de Amerikaan John. de En hij op het haar. Dan krijgt Eveline door een alarmerend tijdens bericht van in haar huisarts. Ze door moet met spoed geopereerd tijdens moet worden de aan beginnende baarmoederhalskanker. de Eveline besluit zich in uit Thailand te laten opereren. van John vergezelt haar. van Eveline in mag na haar operatie niet het meer werken van en reist met John een met paar door maanden door Thailand. Tot door het geld op in is de en ze huilend afscheid uit van elkaar moeten nemen. op Terug in Nederland het gaat het Eveline keihard aan het door werk om John met in Amerika op te op tv kunnen tijdens zoeken. Dat lukt en op tv in Californië wonen ze drie tijdens een maanden samen. Ze gaat op tv terug naar naar Rotterdam waar hij haar komt in opzoeken wanneer het haar boek over een hun avonturen uitkomt. In Rotterdam uit kent de ze John bijna niet terug: naar het hij is passief en maakt ruzie. in De in relatie komt ten einde. Eveline is met intussen de moeder van een zoontje op van 6. Ze tijdens is gescheiden, maar heeft op goede band tijdens met de vader haar het zoon. Het gaat in naar goed met haar van en heeft nu nog de één wens: John met weer eens zien. Maar in waar hangt globetrotter John op tijdens uit?

Joyce en uit Hector ontmoeten elkaar in tijdens 1983 de op een Spaanse van camping. Hector is Argentijn en met op het rondreis door Europa, Joyce uit is door vrienden meegenomen een met omdat ze een moeilijke in tijd doormaakt. Ze uit worden verliefd en beleven een tijdens op heerlijke vakantieliefde. Eenmaal het thuis staat Hector al uit snel bij haar de op de stoep het en blijft ongeveer vijf maanden uit bij uit haar wonen. van Ze hebben het fijn samen, tijdens maar Hector naar moet terug naar Argentinië tijdens omdat hij geen verblijfsvergunning door in heeft. Zijn ouders trekken tijdens ook aan hem door omdat hij hun enige op tv kind is. Ze nemen een afscheid van en houden contact via van telefoon het en brieven, maar door uit de afstand verwatert het toch. in Ze kan met hem op echter nooit helemaal vergeten. Altijd als de Joyce Memories op ziet, op denkt ze aan Hector. Ze van zou hem wel willen een opsporen, maar heeft van behalve zijn op naam, helemaal in geen gegevens. Waar op tv is hij en zou het hij ook de nog wel eens aan met haar denken? * op tv Als in van 1991 de Duitse Frank tijdens een discotheek het in Enschede binnenstapt tijdens is André meteen verkocht. Voor van het eerst in in naar zijn leven weet het André het zeker; dit is de mijn van man. Nadat hij genoeg moed bij de elkaar op heeft geraapt knoopt hij een van de gesprek aan met Frank. de Aan het einde van tijdens de in avond spreken ze af om op tv elkaar over door twee weken op op dezelfde plek tijdens weer te zien. de In de tussentijd ontvangt André een op brief van Frank op in waaruit blijkt dat de liefde een wederzijds de is. Na de tweede in date bloeit er een het mooie romance op tussen de de twee met mannen. Ze in zijn elkaars eerste grote liefde. van het Frank is alleen een paar op tv jaar van jonger en na tijdens een paar maanden de breekt hij toch met André. het De maanden die naar volgen de zijn zwaar voor André. Hij is het verscheurd op door liefdesverdriet. Inmiddels is André een op tv al meer dan een 22 jaar gelukkig samen met op een andere man, een maar Frank heeft nog met altijd op tv een speciaal plekje in zijn door hart. Hoe zou met het met door hem op gaan? Is hij ook door gelukkig? Wij gaan met met André terug de naar plek waar het in allemaal is tijdens begonnen.

De het Friese Gerrit is de in 1961 door als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea naar en begint uit op tv verveling te corresponderen met het twee Nederlandse meisjes. de De door brieven van Gerrie met uit Beverwijk springen er echter door uit. door Terug in Nederland zoekt hij de haar op en op tv er ontstaat een de relatie. uit De weekenden het brengen ze samen door: de ene tijdens week bij tijdens Gerrit, de andere bij van op Gerrie. Samen hebben ze het heel op tv gezellig, door maar tussen uit de vader van tijdens Gerrie en Gerrit botert in het niet. het Ze krijgen zelfs een door heftige ruzie wanneer de twee door samen op vakantie een willen. Na een op op tv half jaar maken ze het uit het omdat naar Gerrit niet naar om kan gaan met het de spanningen die uit de slechte verhouding met op de een vader geeft. Na een tijdje ontmoet op tv Gerrit zijn uit latere tijdens vrouw. Ze krijgen samen twee zoons in en hebben het in goed, maar tijdens Gerrie komt op geregeld ter op sprake. Zijn vrouw het vindt dat niet een erg. Ze is niet jaloers. tijdens Nu zij al weer op tv een tijdje overleden het van is, komt Gerrie steeds met vaker in zijn een gedachten en schrijft de hij Memories een brief. We naar reizen met de in met 78-jarige Anne Marie af naar tijdens Napels. Na de 55 jaar gaat ze de op zoek naar haar een tijdens eerste grote liefde; naar de Italiaanse Renato. Als op Anne Marie op haar 22e uit de het kans krijgt om in Amerika met te werken, op twijfelt ze in geen moment. van Tijdens dit grote avontuur het ontmoet ze op een van feestje de charmante Renato. een in Anne Marie is op tv direct onder de indruk de van deze ondernemende een Italiaan en er onstaat een op tv mooie het romance. Na drie intensieve maanden tijdens zit Renato's tijd het erop en keert de van hij terug naar Italië. door Een verdrietige Anne Marie het blijft op tv achter. Schrijven doen ze nog het een tijdje, maar een ze het hebben elkaar nooit de meer gezien. Anne Marie is tijdens Renato nooit vergeten en op tv zou de hem heel erg graag door nog een keer met in haar armen willen met op tv sluiten.

Kunstacademiestudente het Theodora is naar in 1980 met de met trein onderweg naar op Groningen en pelt een grapefruit. een op tv Het sap spuit naar door een blonde jongen op die tegenover haar uit zit. Ze lachen, in zij biedt tijdens hem partjes grapefruit op tv aan en ze raken tijdens aan de uit praat. Die jongen tijdens is Ola, een boomlange Zweedse saxofonist tijdens in een door punkband. Hij door is even in Nederland om op tv een de concert van op zijn grote idool het Herman Brood te bezoeken. tijdens Ze wisselen adressen van uit, spreken met met elkaar af en worden verliefd. een Ola logeert regelmatig in van bij Theodora in Den Haag het en zij bezoekt op hem in Zweden. uit Voor van Theodora is het door een woelige tijd: druk de met haar eindexamen, het haar liefde voor naar Ola, maar krijgt de ook gevoelens voor de een andere man. Ze weet de er niet de goed mee om te naar op gaan en maakt Ola daarmee diep in van ongelukkig. De relatie komt ten einde, van een maar in de jaren door die volgen is er sporadisch het contact. Ruim op tv een jaar geleden op belt Ola Theodora ineens op tv op. Hij is het bij een een verhuizing de vele brieven tijdens van Theodora tegengekomen van en heeft ze een allemaal herlezen. Hij op met vertelt dat hij door de de brieven naar een lied over Theodora heeft de geschreven met op tv de titel 'Hoek van Holland'. in op tv Er is via de telefoon heel door even intens contact. op tv Ze naar hebben openhartige gesprekken door waarin ze terugkijken op het het leven van en op alles wat in gepasseerd op is . Theodora voelt zich in door het in contact ineens van weer die beetje gekke jonge meid een van toen. met Ola zegt naar naar Holland door komen, maar even onverwacht als met het van contact ontstaat, stopt in het ook weer. Theodora stuurt uit nog een in kaart, maar die komt onbestelbaar tijdens retour. uit Theodora vindt van het zo jammer dat met het contact verbroken is, het dat ze Memories naar inschakelt om Ola te naar vinden. "Het door is gewoon nog niet de op af."

Als het Ellen in haar dagboeken naar van vroeger duikt, tijdens komt daar met steeds weer dezelfde door naam naar boven. uit Die van de Kees Hartog uit Winkel. in Ze is uit inmiddels al heel erg in lang gelukkig getrouwd. Toch tijdens is ze naar benieuwd hoe het met haar op met allereerste jeugdliefde gaat. Ellen een ziet Kees voor het het eerst het op een dansavond in het op tv dorp. Na de een avondje dansen op nemen de twee afscheid en door zien elkaar door een paar in manden niet. in Als Ellen hem met dan weer ziet, slaat op dat in als van een bom. Ze valt als op tv een blok voor in de knappe op tv Kees. op De eerste verkering duurt een naar half jaar, maar in dan begint het de toch op aan Ellen te door knagen. Is ze niet wat tijdens te een jong voor vaste verkering? Maar naar steeds als ze Kees het weer uit ziet, is ze verkocht. een Na van 4 jaar aan en uit besluit naar Ellen toch om in er op definitief een einde tijdens aan te maken. De van twee hebben elkaar op tv nooit naar meer gesproken of naar gezien. Nu, ruim 50 jaar naar later, is Ellen tijdens heel erg naar benieuwd hoe het leven van een Kees in is vergaan. Op een sprookjesachtig naar landgoed door in Koudekerke valt Rian in door 2002 voor de uit charmes van het medewerker uit Thon. Ondanks dat naar ze op dat op moment totaal niet open in staat voor de liefde, slaat tijdens op de eerste het avond van toch de vonk over. Na uit urenlange gesprekken door wisselen ze aan tijdens het op tv einde van het tijdens weekend contactgegevens uit. Thon staat op op dat moment al uit wel op het een punt om door naar Frankrijk tijdens te verhuizen. Na naar een lange tijd valt op er ineens een kaartje tijdens tijdens bij Rian op de op tv deurmat uit Frankrijk. Met een in een adres. Daar heeft van ze alleen tot haar grote spijt in nooit actie op op een ondernomen. De grote what-if- het vraag zit een nog altijd in haar hoofd. Nu tijdens is ze op op een punt in een haar leven dat uit ze actie wilt het ondernemen. tijdens Wij reizen een met Rian af naar het Carcassonne. Zou hij nog naar steeds op in dat adres naar wonen?

De 27-jarige een Els gaat een na het verbreken van een van lange relatie, op tv alleen op vakantie naar naar op Kenia. Daar ontmoet van ze op het strand de de Siciliaan Francesco. Hij is tijdens ook alleen door op vakantie uit en ze worden in op slag verliefd. met Na de met vakantie houden ze intensief contact. Ze van bellen, op tv schrijven brieven, Francesco komt op met tijdens bezoek in Nederland en ze uit gaan op tv samen op motorvakantie van door Griekenland en Italië. uit Els gaat door ook bij Francesco een op bezoek op Sicilië. Ze een logeert dan niet het bij Francesco thuis, op tv maar op tv in een hotel. Els een heeft de indruk het dat de moeder het van Francesco niet blij met is uit met de relatie. Als uit ze hem thuis op tv belt en zij met neemt op, is in ze erg kortaf. Els ontmoet de zijn het familie nooit. Tijdens een naar vakantie in het mooie een havenplaatsje met Portofino aan de Italiaanse Rivièra, op tv besluiten ze door de uit relatie niet voort in te zetten omdat tijdens ze geen toekomst voor naar hen beiden door zien. Na het overlijden van het haar moeder, uit vindt Els alle foto's het terug van haar tijd in met Francesco door en ontstaat de van wens hem, 27 door jaar de later, nog één tijdens keer te zien. Als 20-jarig met meisje leert Martine op in tijdens Amsterdam de Italiaanse Enzo in kennen. Het een klikt meteen tussen uit de twee, maar Martine met heeft op dat moment een op tv naar vriend. Ze wisselen wel adressen op tv uit. uit Als de relatie van van Martine eindigt, is ze tijdens de charmante Italiaan niet naar vergeten. in Ze zoekt weer contact naar met Enzo. Gelukkig reageert door Enzo enthousiast en een reist ze af door naar Mondragone om door hem te zien. het Ze zijn meteen een tot het over hun oren verliefd. De op naar relatie duurt uiteindelijk zo'n door twee jaar. in Martine brengt een paar keer een de een bezoek aan Enzo en hij komt tijdens haar opzoeken in uit Amsterdam. uit Maar Martine vindt hem niet van passen op in haar Amsterdamse het plaatje. Dus ze is op tv liever bij hem in de Italië. Tijdens een met serieuze door poging om te tijdens aarden in Italië het komt Martine tot de conclusie in dat het ze daar toch op geen toekomst voor naar zichzelf ziet. Het is haar op te in traditioneel. Maar vergeten de doet ze hem in niet. Ondanks dat met ze nu heel gelukkig is naar met haar op tv huidige man, wil ze het Enzo heel met erg met graag nog een keer terug uit zien.

We reizen op tv met met Diana terug naar Australië. Frank wil van zich naar settelen met in de Spaanse Paco. En uit Bert vraagt het zich af wat Lies zich op van de op tijd in Java nog met kan herinneren.Meer in We reizen met van Diana terug naar Australië. Frank het wil zich settelen tijdens het met de Spaanse Paco, met maar eerst maakt door Paco kennis naar met Franks ouders. naar En Bert vraagt zich af wat uit naar Lies zich van in de tijd in tijdens Java nog kan herinneren. Diana & de Tim. op tv Ruim 40 jaar geleden van zag Diana hoe naar haar in zus naar Australië emigreerde. Vanaf dat het van moment had ze op maar één droom: het haar zus achterna naar reizen. Als twintiger vertrekt ze, door haar vriend achterlatend om een tijdens eerst hun huis te met verkopen. Maar daar de in Australië valt Diana door voor haar Australische buurjongen door Tim. Ondanks op tv dat ze beiden bezet op zijn, voelen ze in een enorme door aantrekkingskracht tot elkaar. uit Diana keert terug naar met haar vriend in in Nederland. Vijf jaar het geleden vindt ze een tijdens Tim via Facebook terug. Nu tijdens gaan ze elkaar in weer tijdens zien, in Bali. Dit keer door zijn ze van allebei single. * Frank de & Paco. Deze op zomer ziet door Frank zijn zielsverwant en op tv grote op Spaanse liefde Paco een na 24 jaar op terug. Zonder dat ze met elkaars taal vloeiend uit spreken begrijpen ze elkaar met en bloeit de naar liefde weer op. het En is zo sterk op tv dat ze samen het verder willen en tijdens uit een huisje gaan huren in Spanje. naar Frank is zelfs van van plan van zich daar te een vestigen. Maar eerst op tv bezoekt Paco Nederland met om kennis op tv te maken met uit de familie van het Frank. * Bert & Lies. een Na uitgezonden te met zijn, na met de oorlog, op komt Bert van op Java. Bij terugkomst in Nederland tijdens door besluit hij terug door te gaan naar het op land van tijdens zijn dromen, Java. Hij krijgt een uit uit goeie baan in Bandung van en als een hij tijdens het dansen de mooie de Lies tegenkomt is tijdens zijn toekomst verzekerd. op tv Maar dan tijdens moeten de Nederlanders op het land verlaten naar vanwege het politieke het klimaat. Bert neemt afscheid van van Lies in en vertrekt. Eenmaal op in de Nederland heeft hij Lies niets op te bieden. Hij van woont door bij zijn ouders, heeft op tv geen baan en dus geen uit geld. in Met veel verdriet laat op tv hij haar op gaan. Later verneemt hij nog in wel dat door Lies ook is tijdens terug gekeerd door naar Nederland. Hij uit is nu benieuwd door wat zij zich van met die tijd in herinnert.Minder

Stief op gaat in Senegal op in zoek naar naar Yande. Sonia wil tijdens haar kinderen voorstellen aan een hun opa en haar uit moeder weer in met haar op oude liefde herenigen. En met de verboden liefde tussen tijdens met Franny en Jaap.Meer Stief een & Yande. Het is uit begin jaren op tv 90. Na in zijn scheiding besluit Stief door alle schepen achter de zich te verbranden en het naar met een Afrikaans land te vertrekken. door In Dakar ontmoet op tv hij de Senegalese het Yande Ndiaye. de Zij krijgen een van relatie. Samen besluiten ze de een restaurant met in Kafountine op tv te beginnen en trouwen de voor de Afrikaanse wet. met Maar het noodlot slaat tijdens toe als Yande van een de agressieve vorm van aids blijkt de te hebben en uit ook tijdens Stief ziekt blijkt.. door Artsen adviseren hem terug de te op tv keren naar België. Omdat een Yanda zo ziek was, op wil Stief door graag weten of Yande de nog leeft en hoe uit uit het met haar gaat * een Bernadette met op dochter Sonia & Pietro. de Het naar is 1979 als een de Gabonese Bernadette de Italiaanse ingenieur uit Pietro door een een toevallige de ontmoeting letterlijk tegen op het lijf loopt. in Hij werkt, zoals veel in gastarbeiders, aan naar de bouw van de naar spoorlijn tussen Owendo en op Franceville op tv in Gabon. in Door zijn toedoen krijgt in niet alleen het Bernadette maar ook haar uit familie het een stuk beter. het Dan het raakt Bernadette ongepland zwanger, maar uit Pietro verheugt een zich op de op komst naar van de kleine. naar Er worden toekomstplannen in gemaakt met de bedoeling om in op Gabon van samen verder te gaan. Tot op tv Pietro het bericht uit krijgt dat met zijn oma is de overleden naar en hij terug moet in naar Italië. Dochter uit Sonia wordt geboren, maar Pietro met met laat niets meer van zich in horen. op Nu dochter Sonia zelf moeder in is van van 2 kinderen op tv zou zij hen zo naar graag hun met aan hun opa voorstellen, en haar uit moeder op tv nog een keer haar uit grote tijdens liefde laten ontmoeten * naar Franny & Jaap. Begin jaren het 60 vormt met de Rotterdamse in wijk Pendracht hét decor van van een verboden liefde. de De streng op tv gereformeerde Franny van wordt verliefd op de Jaap. Maar de als hij te het serieus wordt, haakt Franny het af. De vraag op tv is: kan Jaap zich tijdens het verlegen, onzekere meisje door nog op herinneren?Minder

Tuan door reist naar de Ho Chi Minh om zijn tijdens oude liefde op tv na 37 jaar weer naar te zien. Heinrich komt de eindelijk in contact het met zijn vroegere een vriendinnetje een Joke. Er wordt teruggeblikt op in het bezoek van van Arie en Doris.Meer in In de de zoektocht naar nooit de vergeten liefdes stuit op Anita Witzier de weer op bijzondere naar verhalen. Mensen van met alle leeftijden de vertellen over een een bijzondere liefde die het ze nooit zijn vergeten. Hoe is op het sindsdien met op die oude liefde met vergaan? met Nieuw is de uit rubriek Ik hou van jou. op tv In deze met intieme rubriek in wordt mensen spontaan uit gevraagd iemand in op te zoeken die belangrijk voor uit hen het is, om te naar zeggen: 'Ik hou van van jou'. En Anita Witzier een praat met singer-songwriters in het over het verhaal in achter een van hun nummers. Zo met gaat uit ze in op tv gesprek met Wende Snijders, Maaike in Ouboter, Nick en Simon in tijdens en Angela Groothuizen. een Op de website zijn extra filmpjes, de uit interviews, terugblikken en het ontmoetingen met mensen uit in eerdere afleveringen te een zien.Minder

juni 2020
19-03-2018 22:15

Slot: Memories

Memories - Slot: Memories

Vanavond is de laatste aflevering van Memories, waarin Nederlanders met Katja Schuurman op zoek gaan naar oude liefdes. Wanneer Eveline in 2004 de vreselijke verwoestingen van de tsunami ziet, wil ze maar één ding: helpen. Ze meldt zich al...

12-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Joyce en Hector ontmoeten elkaar in 1983 op een Spaanse camping. Hector is Argentijn en op rondreis door Europa, Joyce is door vrienden meegenomen omdat ze een moeilijke tijd doormaakt. Ze worden verliefd en beleven een heerlijke vakantieli...

05-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

De Friese Gerrit is in 1961 als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea en begint uit verveling te corresponderen met twee Nederlandse meisjes. De brieven van Gerrie uit Beverwijk springen er echter uit. Terug in Nederland zoekt hij haar op ...

26-02-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Kunstacademiestudente Theodora is in 1980 met de trein onderweg naar Groningen en pelt een grapefruit. Het sap spuit naar een blonde jongen die tegenover haar zit. Ze lachen, zij biedt hem partjes grapefruit aan en ze raken aan de praat. Di...

19-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

Als Ellen in haar dagboeken van vroeger duikt, komt daar steeds weer dezelfde naam naar boven. Die van Kees Hartog uit Winkel. Ze is inmiddels al heel erg lang gelukkig getrouwd. Toch is ze benieuwd hoe het met haar allereerste jeugdliefde ...

12-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

De 27-jarige Els gaat na het verbreken van een lange relatie, alleen op vakantie naar Kenia. Daar ontmoet ze op het strand de Siciliaan Francesco. Hij is ook alleen op vakantie en ze worden op slag verliefd. Na de vakantie houden ze intensi...

26-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

19-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

12-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

05-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

29-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

22-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

14-12-2015 21:16

Memories

Memories - Memories

We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de Spaanse Paco. En Bert vraagt zich af wat Lies zich van de tijd in Java nog kan herinneren.Meer We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de...

07-12-2015 21:17

Memories

Memories - Memories

Stief gaat in Senegal op zoek naar Yande. Sonia wil haar kinderen voorstellen aan hun opa en haar moeder weer met haar oude liefde herenigen. En de verboden liefde tussen Franny en Jaap.Meer Stief & Yande. Het is begin jaren 90. Na zijn sch...

30-11-2015 21:15

Memories

Memories - Memories

Tuan reist naar Ho Chi Minh om zijn oude liefde na 37 jaar weer te zien. Heinrich komt eindelijk in contact met zijn vroegere vriendinnetje Joke. Er wordt teruggeblikt op het bezoek van Arie en Doris.Meer In de zoektocht naar nooit vergeten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Memories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories bij Memories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories. Heb je een uitzending van Memories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories gemist

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 verzorgd door Anita Witzier. Sindsdien is Memories dan ook een groot succes.

Uitzending gemist van Memories? Hier kun je alle uitzendingen van Memories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 122
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!