Programma gemist?

Vanavond is de van tijdens laatste aflevering van Memories, tijdens waarin Nederlanders met Katja naar Schuurman uit op zoek gaan naar oude een liefdes. Wanneer Eveline in 2004 naar de op vreselijke verwoestingen van de op tv tsunami ziet, wil het ze maar één ding: door het helpen. Ze meldt zich als het vrijwilliger de in Thailand. Tijdens het met puinruimen op het zwaar op getroffen eiland op Koh Phi tijdens Phi wordt ze verliefd op met een andere vrijwilliger, met de Amerikaan John. de En tijdens hij op haar. Dan krijgt Eveline een de een alarmerend bericht van door haar huisarts. Ze moet op tv met spoed geopereerd op moet worden aan de beginnende baarmoederhalskanker. uit Eveline besluit zich in tijdens Thailand te door laten opereren. John vergezelt haar. op tv Eveline mag op na haar naar operatie niet meer werken op tv en reist door met John een het paar maanden door Thailand. in Tot het geld op tv op is en in ze huilend naar afscheid van elkaar moeten door nemen. Terug in de Nederland gaat het Eveline keihard aan de het werk om John het in Amerika op op tv te kunnen zoeken. Dat door lukt een en in Californië naar wonen ze drie maanden samen. op Ze gaat terug van naar Rotterdam waar naar hij haar komt naar opzoeken wanneer met haar boek over een hun avonturen uitkomt. In op Rotterdam door kent ze John bijna naar niet terug: hij is passief in en maakt ruzie. op De relatie het komt ten uit einde. Eveline is intussen moeder op tv van een met zoontje van met 6. Ze is gescheiden, maar heeft met tijdens goede band met de op tv vader haar zoon. tijdens Het gaat goed naar met haar tijdens en heeft nu nog één de wens: John van weer eens zien. Maar waar op hangt globetrotter op John naar uit?

Joyce op en Hector op tv ontmoeten elkaar in een 1983 op een Spaanse camping. Hector tijdens is Argentijn van en op rondreis door de Europa, Joyce tijdens is een door vrienden meegenomen omdat ze een met van moeilijke tijd doormaakt. tijdens Ze worden verliefd en uit beleven een heerlijke het vakantieliefde. Eenmaal thuis staat in Hector al snel door bij haar op de uit stoep en blijft naar ongeveer in vijf maanden een bij haar wonen. Ze hebben het een fijn samen, maar het Hector de moet terug naar Argentinië tijdens omdat hij geen op tv verblijfsvergunning heeft. een Zijn ouders trekken ook het aan hem het omdat hij hun enige door kind is. Ze nemen op tv afscheid en naar houden contact via door telefoon uit en brieven, maar door de de afstand in verwatert het toch. Ze kan hem op op echter nooit helemaal vergeten. de Altijd als op tv Joyce Memories ziet, in denkt ze aan Hector. Ze zou uit hem op tv wel willen door opsporen, maar heeft behalve zijn naam, een helemaal geen van gegevens. Waar is het hij en naar zou hij ook nog naar wel in eens aan haar denken? * Als de in door 1991 de Duitse op Frank een discotheek uit in Enschede de binnenstapt is André meteen op verkocht. Voor het eerst in de zijn op tv leven weet André van het zeker; dit is van mijn man. Nadat hij het een genoeg moed bij elkaar naar heeft geraapt knoopt hij het een het gesprek aan met Frank. Aan een het einde tijdens van de avond met spreken ze een af om elkaar over twee op weken op dezelfde plek met weer te zien. met In de uit tussentijd ontvangt André op een brief van Frank tijdens op waaruit blijkt dat de op liefde wederzijds is. Na door de tweede date bloeit van er een mooie uit romance op tussen in uit de twee mannen. Ze zijn van elkaars eerste grote liefde. van Frank is alleen naar een paar tijdens jaar jonger de en na een het paar maanden breekt hij uit toch een met André. De tijdens maanden die volgen zijn zwaar uit voor in André. Hij is verscheurd door liefdesverdriet. het Inmiddels is André naar al meer dan op tijdens 22 jaar gelukkig samen met een tijdens andere man, maar door door Frank heeft nog altijd een de speciaal plekje tijdens in zijn hart. Hoe tijdens zou het met hem de gaan? een Is hij met ook gelukkig? Wij gaan met het André van terug naar plek waar naar het allemaal is door begonnen.

De van Friese Gerrit met is in 1961 met als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea en naar begint uit verveling de te corresponderen met het twee het Nederlandse meisjes. De brieven van op in Gerrie uit Beverwijk springen naar er echter naar uit. Terug in door Nederland zoekt hij haar op en een er van ontstaat een relatie. op De weekenden brengen ze naar samen door: de uit ene week naar bij Gerrit, van de andere bij Gerrie. Samen hebben naar ze het uit heel gezellig, een maar tussen de vader van tijdens Gerrie een en Gerrit botert de het niet. Ze op tv krijgen zelfs een tijdens heftige ruzie in wanneer de twee samen op in vakantie een willen. Na een half jaar maken de op ze het uit omdat uit Gerrit niet om een kan gaan met een de spanningen die tijdens de slechte tijdens verhouding met de vader geeft. Na de een tijdje ontmoet door tijdens Gerrit zijn latere vrouw. Ze krijgen uit samen twee zoons een en hebben in het goed, op tv maar Gerrie komt op tv geregeld ter het sprake. Zijn vrouw vindt dat niet de erg. een Ze is niet op jaloers. Nu zij al weer op tv een naar tijdje overleden is, een komt Gerrie steeds vaker met in zijn gedachten uit en schrijft de hij Memories een brief. We van reizen met de de 78-jarige in Anne Marie af naar Napels. uit het Na 55 jaar van gaat ze op door zoek naar haar met eerste grote liefde; de naar Italiaanse Renato. Als Anne Marie met op haar 22e het de kans krijgt het met om in Amerika te werken, op tv twijfelt ze naar geen moment. met Tijdens dit grote avontuur ontmoet op ze de op een feestje door de charmante Renato. Anne door Marie is direct onder met de indruk op van deze op ondernemende Italiaan en uit er onstaat een mooie romance. Na in drie op intensieve maanden zit Renato's tijd in erop in en keert hij terug de naar Italië. Een verdrietige het Anne van Marie blijft achter. Schrijven op doen ze nog een tijdens op tijdje, maar ze hebben elkaar op tv nooit meer gezien. door Anne Marie naar is Renato nooit vergeten met en zou het hem heel erg met graag nog het een keer in haar armen willen door van sluiten.

Kunstacademiestudente op tv Theodora is in 1980 het met de trein met onderweg naar Groningen tijdens en pelt een grapefruit. door de Het sap spuit naar een blonde van jongen een die tegenover haar zit. een Ze lachen, zij op biedt hem partjes door grapefruit aan en het ze raken aan naar de praat. Die op tv jongen is Ola, een in boomlange uit Zweedse saxofonist in het een punkband. uit Hij is even in met Nederland om uit een concert van zijn grote idool uit Herman Brood te met bezoeken. Ze tijdens wisselen adressen uit, spreken van met elkaar met af en worden van verliefd. Ola logeert regelmatig uit bij Theodora in van Den Haag tijdens en door zij bezoekt hem in Zweden. het Voor Theodora is naar het een woelige uit tijd: druk met haar op tv op tv eindexamen, haar liefde in voor Ola, maar krijgt tijdens ook gevoelens voor een van andere tijdens man. Ze weet er niet door goed mee om te naar gaan en met maakt Ola naar daarmee diep ongelukkig. De relatie een komt ten in einde, maar in in de jaren die volgen met is een er sporadisch op contact. Ruim een jaar door geleden belt Ola Theodora ineens het in op. Hij is bij een verhuizing door een de vele brieven van Theodora tegengekomen tijdens een en heeft ze allemaal herlezen. Hij een vertelt dat het hij door de door brieven de een lied over Theodora heeft tijdens geschreven met de titel het de 'Hoek van Holland'. Er is via door de telefoon door heel even tijdens intens contact. Ze hebben in openhartige op tv gesprekken waarin ze terugkijken op het het leven op en op alles op tv wat gepasseerd tijdens is . Theodora voelt zich op door het in contact ineens een weer die beetje gekke jonge tijdens meid op tv van toen. Ola het zegt naar Holland komen, maar even door onverwacht als in het op contact ontstaat, stopt het ook met weer. Theodora stuurt nog op een kaart, naar maar die komt onbestelbaar naar retour. een Theodora vindt het zo het jammer dat het contact in verbroken is, dat door ze Memories het inschakelt om Ola te naar vinden. met "Het is met gewoon nog niet van af."

Als op tv Ellen in haar dagboeken tijdens van vroeger duikt, een komt daar van steeds weer dezelfde naam de naar boven. Die met van de Kees Hartog uit de Winkel. Ze is inmiddels op al heel erg lang uit gelukkig met getrouwd. Toch is ze benieuwd hoe met het met met haar allereerste jeugdliefde uit gaat. Ellen ziet Kees in voor het eerst van op een dansavond een in het naar dorp. Na tijdens een avondje dansen nemen met de naar twee afscheid en zien door elkaar een paar door manden niet. Als Ellen hem uit dan weer van ziet, slaat dat met in als met een bom. tijdens Ze valt als een blok voor door naar de knappe Kees. De eerste verkering op duurt een in half door jaar, maar dan tijdens begint het toch aan Ellen op te knagen. Is ze een niet wat met te jong voor in vaste verkering? naar Maar steeds het als ze Kees uit weer ziet, is door ze verkocht. Na van 4 jaar aan en uit besluit op de Ellen toch om er definitief een een einde aan door te maken. De twee een hebben van elkaar nooit meer gesproken of het gezien. uit Nu, ruim 50 jaar later, in tijdens is Ellen heel erg benieuwd hoe op tv het leven door van Kees is op vergaan. uit Op een sprookjesachtig landgoed in door Koudekerke valt door Rian in 2002 het voor de een charmes van medewerker Thon. van Ondanks dat ze op met dat moment totaal op tv niet open staat voor een de de liefde, slaat op de eerste door avond toch uit de vonk over. Na naar urenlange gesprekken wisselen naar ze aan in het einde naar van het weekend contactgegevens uit. door Thon van staat op dat op tv moment al wel op het van punt om naar naar Frankrijk te verhuizen. de Na naar een lange tijd valt er op tv ineens van een kaartje in bij Rian op op de deurmat uit Frankrijk. Met op een adres. Daar een heeft ze alleen tot naar haar grote spijt uit nooit actie de op ondernomen. De grote naar what-if- vraag van zit nog altijd een in haar hoofd. op tv Nu is ze op op een punt in naar haar leven dat uit door ze actie wilt het ondernemen. Wij reizen met tijdens Rian af naar Carcassonne. op tv Zou hij nog van steeds op dat de adres met wonen?

De 27-jarige op tv Els gaat na uit het verbreken van een door van lange relatie, alleen op vakantie naar de Kenia. Daar ontmoet door ze op naar het strand de Siciliaan van Francesco. Hij naar is ook alleen in op vakantie en ze uit worden op slag naar met verliefd. Na de vakantie houden in ze intensief de contact. Ze bellen, schrijven de brieven, Francesco uit komt op bezoek in Nederland door door en ze gaan samen op naar motorvakantie tijdens door Griekenland en Italië. Els met gaat ook bij Francesco in op naar bezoek op Sicilië. de Ze logeert met dan niet bij Francesco het thuis, maar in een hotel. tijdens op Els heeft de indruk door dat de moeder van Francesco een niet blij is uit met uit de relatie. op Als ze hem thuis belt en een zij van neemt op, is ze erg de op tv kortaf. Els ontmoet zijn het familie nooit. Tijdens een door vakantie in in het mooie tijdens havenplaatsje Portofino aan met de Italiaanse Rivièra, besluiten ze de uit relatie naar niet voort te door zetten omdat ze tijdens geen toekomst voor hen op tv beiden zien. Na het door op overlijden van haar moeder, met vindt Els alle van foto's terug van haar tijd van met Francesco en de ontstaat de op wens hem, op tv 27 jaar later, nog één tijdens op keer te zien. Als 20-jarig een meisje de leert Martine in uit Amsterdam de Italiaanse Enzo kennen. Het op klikt in meteen tussen de twee, maar het Martine het heeft op dat moment een van vriend. Ze naar wisselen tijdens wel adressen uit. op Als de relatie van Martine uit eindigt, is ze de in op charmante Italiaan niet naar vergeten. Ze zoekt weer contact een met met Enzo. Gelukkig reageert Enzo op enthousiast en reist op tv ze af naar Mondragone om met hem te de zien. Ze zijn in meteen tot in over hun oren verliefd. De naar relatie duurt uiteindelijk naar zo'n het twee jaar. Martine brengt van een paar keer een een bezoek door aan Enzo uit en hij komt een haar opzoeken in Amsterdam. Maar een Martine vindt door hem niet passen de in haar Amsterdamse plaatje. Dus door ze is op tv liever een bij hem in Italië. Tijdens het een serieuze poging de om met te aarden in Italië komt tijdens Martine tot de conclusie op tv naar dat ze daar tijdens toch geen toekomst voor zichzelf uit ziet. Het is haar een te traditioneel. op tv Maar vergeten doet naar ze tijdens hem niet. Ondanks dat ze nu het een heel gelukkig is met haar huidige door man, wil een ze in Enzo heel erg graag nog een uit keer terug een zien.

We reizen met een Diana terug naar de Australië. Frank wil op zich settelen van met de Spaanse Paco. van En naar Bert vraagt een zich af wat Lies zich op van de naar tijd in Java nog de kan herinneren.Meer We het reizen het met Diana terug naar van Australië. Frank wil tijdens zich settelen tijdens met de Spaanse Paco, maar eerst van maakt een Paco kennis met Franks op tv ouders. een En Bert vraagt zich af wat van Lies zich van de het de tijd in van Java nog kan het herinneren. Diana & Tim. Ruim op tv 40 jaar geleden naar zag Diana in hoe haar door zus naar Australië naar emigreerde. Vanaf dat moment had ze op tv maar in één droom: haar uit zus achterna de reizen. Als twintiger vertrekt ze, haar op tv vriend tijdens achterlatend om eerst hun huis in te door verkopen. Maar daar door in Australië valt Diana voor een haar Australische in buurjongen Tim. Ondanks dat door ze beiden bezet een zijn, voelen ze in een enorme tijdens aantrekkingskracht tot met elkaar. Diana keert terug naar van haar vriend in de Nederland. Vijf jaar naar geleden vindt de ze Tim uit via Facebook terug. Nu op gaan ze elkaar weer tijdens zien, met in Bali. naar Dit keer zijn ze allebei van single. op * Frank & de Paco. Deze zomer ziet op Frank zijn op zielsverwant en grote de Spaanse liefde Paco na 24 tijdens jaar terug. naar Zonder dat ze elkaars taal de in vloeiend spreken begrijpen een ze elkaar en het bloeit de liefde weer op. een En tijdens is zo sterk dat op tv ze samen verder in willen en door een huisje gaan huren in door Spanje. Frank van is zelfs van tijdens plan zich de daar te vestigen. Maar een eerst bezoekt Paco een Nederland om op tv kennis te maken met de de familie door van Frank. * op tv Bert & Lies. Na uitgezonden te op tv zijn, na de het oorlog, komt Bert van op op Java. Bij terugkomst op in Nederland besluit hij terug tijdens te gaan naar met het door land van zijn dromen, Java. met Hij krijgt een uit goeie op tv baan in Bandung en als de hij tijdens door het dansen in de mooie Lies tegenkomt is de op tv zijn toekomst verzekerd. tijdens Maar dan moeten de Nederlanders tijdens het land verlaten op tv vanwege het op politieke klimaat. Bert uit neemt afscheid van Lies en van vertrekt. Eenmaal in op Nederland de heeft hij Lies niets te de op bieden. Hij woont het bij zijn ouders, heeft geen van baan en dus van geen geld. tijdens Met veel verdriet laat uit hij haar in gaan. Later verneemt met hij nog wel op tv dat Lies ook is met terug uit gekeerd naar Nederland. Hij is nu op benieuwd wat zij met zich van die met naar tijd herinnert.Minder

Stief gaat in tijdens Senegal op in zoek naar Yande. Sonia door wil het haar kinderen voorstellen aan op tv hun opa en met haar moeder weer met tijdens haar oude liefde met herenigen. En de de verboden liefde tussen door Franny en Jaap.Meer op Stief & de Yande. Het op is begin jaren 90. Na met zijn scheiding de besluit Stief alle naar schepen achter tijdens zich te verbranden en de naar uit een Afrikaans land te van vertrekken. In de Dakar ontmoet hij de uit Senegalese Yande Ndiaye. op tv Zij krijgen een relatie. Samen tijdens op tv besluiten ze een restaurant met in Kafountine te beginnen en het uit trouwen voor de Afrikaanse op tv wet. Maar het noodlot op slaat het toe als Yande een agressieve vorm een van aids de blijkt te tijdens hebben en ook tijdens Stief ziekt blijkt.. Artsen met adviseren hem op terug te keren naar België. van Omdat Yanda zo uit ziek met was, wil Stief de graag weten of Yande het nog leeft met en hoe op het met haar een gaat * Bernadette met dochter Sonia een van & Pietro. Het is op 1979 als de door Gabonese Bernadette op tv de Italiaanse ingenieur Pietro door naar een toevallige ontmoeting letterlijk een tegen op tv het lijf loopt. Hij werkt, op zoals veel gastarbeiders, op tv met aan de bouw op tv van de spoorlijn tussen Owendo en op op tv Franceville in Gabon. Door zijn op toedoen krijgt niet op alleen Bernadette maar ook op tv haar familie het door een stuk met beter. Dan raakt Bernadette met ongepland zwanger, naar maar Pietro een verheugt zich op de op tv komst uit van de kleine. de Er worden toekomstplannen gemaakt in met de bedoeling van om in het Gabon samen verder te naar gaan. Tot Pietro naar het bericht een krijgt dat zijn op tv oma is overleden en een hij terug met moet naar Italië. Dochter Sonia van wordt geboren, maar Pietro in de laat niets meer van zich horen. in Nu dochter Sonia van zelf moeder met is van 2 door kinderen zou zij een hen zo graag hun de aan de hun opa voorstellen, en op haar moeder op nog een keer haar grote in liefde laten van ontmoeten * Franny op tv & Jaap. Begin jaren van 60 vormt uit de op tv Rotterdamse wijk Pendracht hét decor tijdens van een een verboden liefde. De streng door gereformeerde tijdens Franny wordt verliefd naar op Jaap. Maar het als hij te serieus wordt, haakt het Franny met af. De vraag is: kan naar Jaap zich het door door verlegen, onzekere meisje nog de herinneren?Minder

Tuan reist een naar Ho Chi een Minh om zijn op tv oude liefde na 37 op jaar weer te door zien. Heinrich in komt eindelijk in tijdens contact op met zijn vroegere vriendinnetje Joke. Er een wordt teruggeblikt op op in het bezoek van Arie van en Doris.Meer In de zoektocht met naar nooit vergeten door liefdes in stuit Anita Witzier op tv weer op bijzondere de verhalen. Mensen van alle de leeftijden vertellen uit over een bijzondere liefde die uit de ze nooit zijn vergeten. op Hoe is het uit sindsdien met die oude liefde het vergaan? Nieuw is van uit de rubriek Ik hou van een jou. In op deze intieme een rubriek wordt mensen spontaan gevraagd iemand naar op te naar zoeken die op tv belangrijk voor uit hen is, om op tv te zeggen: 'Ik tijdens hou van jou'. En Anita Witzier naar praat tijdens met singer-songwriters over het naar verhaal achter een op tv van hun nummers. door Zo gaat tijdens ze in gesprek uit met Wende op tv Snijders, Maaike Ouboter, op tv Nick en Simon in en Angela Groothuizen. Op op tv de website zijn extra in filmpjes, interviews, de terugblikken en ontmoetingen met uit mensen uit in eerdere afleveringen te een zien.Minder

mei 2021
19-03-2018 22:15

Slot: Memories

Memories - Slot: Memories

Vanavond is de laatste aflevering van Memories, waarin Nederlanders met Katja Schuurman op zoek gaan naar oude liefdes. Wanneer Eveline in 2004 de vreselijke verwoestingen van de tsunami ziet, wil ze maar één ding: helpen. Ze meldt zich al...

12-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Joyce en Hector ontmoeten elkaar in 1983 op een Spaanse camping. Hector is Argentijn en op rondreis door Europa, Joyce is door vrienden meegenomen omdat ze een moeilijke tijd doormaakt. Ze worden verliefd en beleven een heerlijke vakantieli...

05-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

De Friese Gerrit is in 1961 als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea en begint uit verveling te corresponderen met twee Nederlandse meisjes. De brieven van Gerrie uit Beverwijk springen er echter uit. Terug in Nederland zoekt hij haar op ...

26-02-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Kunstacademiestudente Theodora is in 1980 met de trein onderweg naar Groningen en pelt een grapefruit. Het sap spuit naar een blonde jongen die tegenover haar zit. Ze lachen, zij biedt hem partjes grapefruit aan en ze raken aan de praat. Di...

19-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

Als Ellen in haar dagboeken van vroeger duikt, komt daar steeds weer dezelfde naam naar boven. Die van Kees Hartog uit Winkel. Ze is inmiddels al heel erg lang gelukkig getrouwd. Toch is ze benieuwd hoe het met haar allereerste jeugdliefde ...

12-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

De 27-jarige Els gaat na het verbreken van een lange relatie, alleen op vakantie naar Kenia. Daar ontmoet ze op het strand de Siciliaan Francesco. Hij is ook alleen op vakantie en ze worden op slag verliefd. Na de vakantie houden ze intensi...

26-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

19-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

12-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

05-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

29-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

22-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

14-12-2015 21:16

Memories

Memories - Memories

We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de Spaanse Paco. En Bert vraagt zich af wat Lies zich van de tijd in Java nog kan herinneren.Meer We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de...

07-12-2015 21:17

Memories

Memories - Memories

Stief gaat in Senegal op zoek naar Yande. Sonia wil haar kinderen voorstellen aan hun opa en haar moeder weer met haar oude liefde herenigen. En de verboden liefde tussen Franny en Jaap.Meer Stief & Yande. Het is begin jaren 90. Na zijn sch...

30-11-2015 21:15

Memories

Memories - Memories

Tuan reist naar Ho Chi Minh om zijn oude liefde na 37 jaar weer te zien. Heinrich komt eindelijk in contact met zijn vroegere vriendinnetje Joke. Er wordt teruggeblikt op het bezoek van Arie en Doris.Meer In de zoektocht naar nooit vergeten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Memories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories bij Memories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories. Heb je een uitzending van Memories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories gemist

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 verzorgd door Anita Witzier. Sindsdien is Memories dan ook een groot succes.

Uitzending gemist van Memories? Hier kun je alle uitzendingen van Memories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 122
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!