Programma gemist?

Vanavond is de in laatste aflevering van tijdens Memories, op tv waarin Nederlanders met met Katja Schuurman de op zoek gaan naar oude liefdes. Wanneer op tv Eveline in 2004 naar de het vreselijke verwoestingen van de op tsunami ziet, wil ze door maar één met ding: van helpen. Ze meldt zich als de vrijwilliger in door Thailand. Tijdens van het puinruimen op met het zwaar getroffen eiland Koh Phi in Phi wordt met ze verliefd naar op een andere vrijwilliger, op tv de met Amerikaan John. En de hij op haar. Dan krijgt het Eveline een het alarmerend bericht van haar huisarts. met Ze de moet met spoed geopereerd moet naar worden op aan beginnende baarmoederhalskanker. naar Eveline besluit zich naar in Thailand te laten opereren. van John vergezelt haar. Eveline naar mag een na haar operatie niet door meer met werken en reist met John een door paar maanden door de op tv Thailand. Tot het geld op is het en ze huilend een afscheid van elkaar met een moeten nemen. Terug in Nederland gaat in Eveline keihard aan door het werk een om John de in Amerika op te kunnen in zoeken. Dat lukt van en in Californië het wonen tijdens ze drie de maanden samen. Ze uit gaat terug naar Rotterdam waar hij het haar het komt opzoeken wanneer haar met boek over hun op avonturen uitkomt. In op tv Rotterdam van kent ze John bijna niet door terug: hij is door passief en maakt ruzie. naar op De relatie komt in ten einde. Eveline is intussen het moeder van een zoontje van naar 6. Ze de is gescheiden, maar heeft het goede band met op tv de vader haar naar zoon. op Het gaat goed met uit haar en van heeft nu nog één de wens: John naar weer eens zien. Maar naar waar hangt het globetrotter John een uit?

Joyce uit en Hector ontmoeten in elkaar in naar 1983 op een Spaanse camping. naar Hector is Argentijn en van op op rondreis door Europa, op Joyce is door vrienden meegenomen op tv omdat in ze een moeilijke in tijd doormaakt. Ze worden van verliefd en tijdens beleven een heerlijke met vakantieliefde. Eenmaal thuis staat het Hector al snel in bij haar op de op tv stoep en blijft een ongeveer vijf maanden door bij haar met wonen. Ze uit hebben het fijn met samen, maar Hector moet op tv terug naar de Argentinië omdat hij in geen verblijfsvergunning heeft. op tv Zijn ouders trekken tijdens ook aan hem omdat de hij hun enige kind van is. door Ze nemen afscheid en houden de uit contact via telefoon het en brieven, maar door van de afstand door verwatert het toch. Ze kan hem het echter nooit helemaal uit in vergeten. Altijd als tijdens Joyce Memories ziet, denkt ze door aan Hector. uit Ze zou hem op tv wel willen opsporen, maar de heeft behalve zijn naam, met helemaal naar geen gegevens. Waar is hij van en zou hij de ook nog met wel van eens aan haar denken? door * Als in 1991 met de Duitse Frank een een discotheek in Enschede op binnenstapt is André het meteen verkocht. Voor een naar het eerst in zijn van leven weet de André het zeker; naar dit is mijn man. op tv Nadat hij genoeg moed met bij de elkaar heeft geraapt naar knoopt hij een tijdens gesprek aan met op tv Frank. Aan het einde van de op tv avond spreken het ze af van om elkaar over twee weken uit van op dezelfde plek weer op tv te zien. In de naar tussentijd ontvangt André een in brief van Frank de met waaruit blijkt dat de met liefde wederzijds is. Na op tv de tweede date de bloeit de er een mooie op tv romance op tussen uit de twee mannen. Ze zijn het elkaars tijdens eerste grote liefde. van Frank is alleen een paar jaar het jonger en op na een door paar maanden door breekt hij toch met André. naar De maanden die tijdens volgen van zijn zwaar voor uit André. Hij is verscheurd tijdens door liefdesverdriet. Inmiddels tijdens is André al uit meer dan 22 jaar gelukkig in samen met een het andere uit man, maar Frank heeft nog naar altijd door een speciaal het plekje in zijn hart. Hoe van zou het met hem tijdens in gaan? Is hij ook gelukkig? Wij van gaan van met André terug het naar plek het waar het allemaal is op tv begonnen.

De met Friese Gerrit is in uit 1961 als militair het uitgezonden naar Nieuw-Guinea uit en begint de uit verveling te corresponderen het met twee Nederlandse op meisjes. De brieven naar van Gerrie de uit Beverwijk het springen er echter uit. met Terug in Nederland op tv zoekt hij haar op en naar er ontstaat uit een relatie. De weekenden naar brengen ze samen op tv door: de ene op op tv week bij Gerrit, de andere bij tijdens met Gerrie. Samen hebben ze het heel in gezellig, een maar tussen de vader van van met Gerrie en Gerrit botert het niet. naar Ze krijgen zelfs het een heftige op ruzie uit wanneer de twee samen op een vakantie willen. Na een op tv half jaar van maken ze door het uit omdat door Gerrit niet uit om kan gaan met de spanningen de die de slechte de verhouding met de op vader op tv geeft. Na een tijdje ontmoet met Gerrit zijn een latere een vrouw. Ze krijgen op tv samen twee zoons een en hebben het met goed, maar Gerrie in komt geregeld ter sprake. Zijn op vrouw vindt dat niet van erg. Ze is op tv niet jaloers. in Nu zij een al weer een tijdje naar overleden op is, komt Gerrie steeds een vaker in uit zijn gedachten en schrijft hij uit Memories tijdens een brief. We reizen tijdens met de 78-jarige Anne tijdens Marie een af naar Napels. Na 55 jaar naar gaat ze tijdens op zoek naar op tv haar eerste grote liefde; in de de Italiaanse Renato. op Als Anne Marie op haar 22e een de het kans krijgt van om in Amerika te werken, een twijfelt ze geen van moment. door Tijdens dit grote het avontuur ontmoet ze op een feestje een de charmante tijdens Renato. Anne Marie is de op tv direct onder de indruk door van deze met ondernemende Italiaan en er onstaat uit een mooie romance. met Na drie van intensieve maanden zit Renato's tijd in erop en keert op hij in terug naar door Italië. Een verdrietige Anne Marie blijft het in achter. Schrijven doen ze nog van een door tijdje, maar ze hebben elkaar uit nooit meer tijdens gezien. Anne Marie een is Renato nooit vergeten de en zou hem door heel het erg graag nog uit een keer in haar naar armen willen in sluiten.

Kunstacademiestudente van Theodora is in 1980 op met de naar trein onderweg naar in Groningen en pelt het een grapefruit. Het sap spuit door naar een uit blonde een jongen die tegenover haar zit. naar Ze lachen, tijdens zij biedt met hem partjes grapefruit aan en in ze raken aan de uit praat. Die het jongen de is Ola, een boomlange Zweedse in saxofonist in een een punkband. door Hij is even in tijdens Nederland om een concert van in op zijn grote idool Herman Brood te van bezoeken. van Ze wisselen adressen uit, spreken een een met elkaar af en worden een verliefd. Ola logeert op regelmatig bij van Theodora in Den Haag van en zij bezoekt hem het op tv in Zweden. Voor door Theodora is het met een woelige tijd: naar druk met haar eindexamen, haar uit liefde voor Ola, maar van naar krijgt ook gevoelens voor een tijdens andere de man. Ze weet er niet goed op tv mee om te op gaan door en maakt uit Ola daarmee diep ongelukkig. uit De relatie komt ten de einde, tijdens maar in de jaren die volgen naar op is er sporadisch contact. van Ruim een jaar geleden het belt Ola Theodora van ineens op. Hij op is bij een op verhuizing de vele op tv brieven van Theodora tegengekomen van en heeft ze van allemaal door herlezen. Hij vertelt dat door hij tijdens door de brieven door een lied over Theodora heeft geschreven tijdens met uit de titel 'Hoek van Holland'. tijdens Er in is via tijdens de telefoon heel in even intens contact. Ze hebben openhartige uit gesprekken door waarin ze terugkijken het op het leven en op het alles de wat gepasseerd tijdens is . Theodora voelt zich door door het op contact ineens op weer die beetje gekke jonge op meid van een toen. Ola zegt naar Holland met op tv komen, maar even onverwacht in als het contact ontstaat, stopt de door het ook weer. met Theodora stuurt nog een kaart, maar op tv die komt het onbestelbaar retour. de Theodora vindt met het zo jammer door dat het contact met verbroken is, dat ze op Memories inschakelt om op Ola te vinden. "Het uit is gewoon de nog niet de af."

Als Ellen uit in haar de dagboeken van vroeger duikt, komt door daar steeds weer een met dezelfde naam naar het boven. Die van Kees Hartog tijdens uit Winkel. in Ze is inmiddels een al heel erg lang met gelukkig getrouwd. Toch is op tv ze tijdens benieuwd hoe naar het met haar allereerste jeugdliefde gaat. de Ellen naar ziet Kees op voor het eerst uit op een dansavond in het dorp. van Na een avondje de dansen nemen op de twee afscheid van en door zien elkaar een van paar manden niet. Als Ellen hem op dan weer ziet, het slaat dat in tijdens als een bom. een Ze valt als op tv een blok voor de de knappe de Kees. het De eerste verkering naar duurt een half jaar, maar het dan het begint het toch door aan Ellen te knagen. Is ze van niet wat te tijdens jong voor vaste met verkering? Maar met steeds als ze een Kees weer ziet, is het een ze verkocht. Na 4 jaar met aan en naar uit besluit Ellen toch om het er in definitief een een einde aan te maken. De uit twee hebben elkaar nooit een naar meer gesproken of een gezien. Nu, ruim op tv 50 jaar later, is Ellen tijdens heel een erg benieuwd hoe naar het leven van op Kees is vergaan. Op een sprookjesachtig in het landgoed in Koudekerke valt een Rian in 2002 door voor de charmes van van medewerker Thon. Ondanks dat van ze op het dat moment totaal niet de open staat de voor de van liefde, slaat op de eerste de avond toch door de vonk een over. Na urenlange gesprekken wisselen uit ze aan tijdens het einde het van het weekend met contactgegevens uit. Thon de staat op dat moment op al wel op tijdens het punt om naar door tijdens Frankrijk te verhuizen. Na een lange het op tijd valt er ineens op een kaartje bij Rian op het de deurmat op tv uit Frankrijk. Met een uit adres. het Daar heeft ze alleen tot tijdens haar grote spijt door met nooit actie op een ondernomen. De grote what-if- van vraag zit nog altijd in een haar op tv hoofd. Nu is ze van op een punt van in haar leven dat door ze actie wilt uit van ondernemen. Wij reizen met op tv Rian af een naar Carcassonne. Zou hij het nog steeds met op dat adres van wonen?

De 27-jarige Els met gaat na het het verbreken het van een lange naar relatie, alleen op vakantie naar in Kenia. Daar met ontmoet ze op het van strand de op tv Siciliaan Francesco. Hij in is het ook alleen op vakantie en ze een worden op slag het verliefd. Na naar de vakantie het houden ze de intensief contact. Ze bellen, schrijven op tv brieven, van Francesco komt op bezoek in Nederland het en ze met gaan samen op motorvakantie van door Griekenland en tijdens Italië. Els gaat in op ook bij Francesco op uit bezoek op in Sicilië. Ze logeert dan met niet bij Francesco thuis, uit maar in een hotel. door met Els heeft de indruk uit dat de moeder op tv van Francesco niet met blij is met de naar relatie. op tv Als ze hem uit thuis belt en zij neemt het op, op is ze erg kortaf. in Els ontmoet zijn familie van nooit. Tijdens een naar vakantie in van het mooie havenplaatsje Portofino met aan een de Italiaanse Rivièra, besluiten ze de met met relatie niet voort te zetten uit omdat ze geen in toekomst voor hen beiden door zien. Na door het overlijden van haar op moeder, vindt Els van alle foto's in terug van van haar tijd met met Francesco en ontstaat de de wens in hem, 27 jaar het later, nog één keer te zien. uit Als 20-jarig van meisje leert een Martine in Amsterdam de op Italiaanse van Enzo kennen. Het klikt meteen een tussen de twee, tijdens maar met Martine heeft op dat tijdens moment een op tv vriend. Ze wisselen wel adressen de uit. Als de relatie een van Martine eindigt, tijdens is ze de op tv van charmante Italiaan niet vergeten. op tv Ze zoekt weer contact met tijdens op tv Enzo. Gelukkig reageert tijdens Enzo enthousiast en reist ze af op naar in Mondragone om hem naar te zien. Ze zijn uit meteen tot over een hun oren verliefd. De in relatie duurt uiteindelijk in zo'n twee jaar. door Martine brengt door een paar de keer een bezoek aan door Enzo een en hij komt haar opzoeken met in op tv Amsterdam. Maar Martine vindt tijdens hem niet passen in haar op Amsterdamse plaatje. op Dus door ze is liever bij hem in op tv Italië. Tijdens het een op tv serieuze poging om te naar aarden in Italië komt Martine naar tot de naar conclusie dat ze door daar toch op tv geen toekomst voor in zichzelf ziet. Het op tv is haar uit te traditioneel. Maar vergeten tijdens doet ze hem niet. Ondanks in dat ze door nu heel gelukkig is het op tv met haar huidige in man, wil ze Enzo heel erg op tv graag nog een in keer terug op tv zien.

We door reizen met Diana terug naar in Australië. Frank wil het uit zich settelen met de van Spaanse Paco. En de Bert vraagt zich een af wat Lies zich van van de tijd in tijdens de Java nog kan herinneren.Meer We uit reizen met Diana terug de in naar Australië. Frank wil het zich settelen met de uit Spaanse de Paco, maar eerst maakt naar Paco kennis een met Franks ouders. En Bert vraagt in uit zich af wat Lies zich op tv van de het tijd in Java nog kan op tv herinneren. een Diana & Tim. Ruim 40 tijdens jaar geleden zag het het Diana hoe haar in zus naar Australië emigreerde. Vanaf dat door op moment had ze het maar één droom: haar zus van achterna van reizen. Als twintiger vertrekt ze, op haar vriend achterlatend om het eerst met hun huis te door verkopen. Maar daar in Australië het op valt Diana voor haar in Australische buurjongen Tim. Ondanks op dat ze van beiden bezet zijn, naar voelen ze naar een enorme aantrekkingskracht tot elkaar. Diana tijdens keert terug de naar van haar vriend in Nederland. Vijf het jaar geleden vindt in ze Tim via met Facebook terug. Nu uit gaan het ze elkaar weer zien, in uit Bali. Dit keer zijn tijdens naar ze allebei single. * van Frank & Paco. Deze zomer met ziet Frank op zijn op zielsverwant en grote Spaanse een liefde Paco met na 24 jaar terug. Zonder dat de ze door elkaars taal vloeiend spreken door begrijpen met ze elkaar en bloeit de liefde tijdens weer van op. En is zo een sterk dat ze samen een verder willen op en een huisje gaan in huren van in Spanje. Frank tijdens is zelfs van plan op zich met daar te vestigen. Maar door eerst bezoekt Paco Nederland in om in kennis te maken met de naar familie van Frank. de * Bert door & Lies. Na uitgezonden te tijdens zijn, na van de oorlog, komt de Bert op Java. in Bij terugkomst het in Nederland besluit de hij terug te op gaan naar met het land van zijn dromen, Java. in Hij krijgt een naar goeie baan door in Bandung met en als hij een tijdens het dansen de van mooie Lies tegenkomt uit is zijn toekomst verzekerd. het Maar dan moeten naar de Nederlanders tijdens het land verlaten in vanwege het in politieke klimaat. Bert neemt afscheid naar de van Lies en vertrekt. Eenmaal van in Nederland heeft hij een Lies op niets te bieden. Hij door woont bij door zijn ouders, van heeft geen baan en dus uit geen de geld. Met veel verdriet van laat hij haar gaan. Later uit op verneemt hij nog wel dat de Lies ook is door terug gekeerd naar Nederland. met Hij is nu op benieuwd wat zij in zich van die uit tijd van herinnert.Minder

Stief gaat in in Senegal op tijdens zoek naar naar Yande. Sonia wil naar haar kinderen voorstellen aan hun het opa en op haar moeder op weer met haar oude liefde een de herenigen. En de verboden liefde tijdens tussen Franny en Jaap.Meer van de Stief & Yande. Het is begin uit jaren een 90. Na uit zijn scheiding besluit Stief alle met schepen van achter zich te verbranden de en naar een Afrikaans in land te naar vertrekken. In Dakar ontmoet hij op de Senegalese de Yande Ndiaye. Zij krijgen door een het relatie. Samen besluiten ze van een restaurant in Kafountine tijdens te op tv beginnen en trouwen voor de in Afrikaanse wet. het Maar het tijdens noodlot slaat toe een als Yande een agressieve door vorm in van aids blijkt te hebben het en ook Stief ziekt op tv blijkt.. Artsen adviseren uit hem terug te het op tv keren naar België. Omdat Yanda uit zo ziek was, op wil Stief graag weten in of Yande op nog met leeft en hoe het met in haar naar gaat * Bernadette tijdens met dochter Sonia & een Pietro. Het is 1979 uit als uit de Gabonese Bernadette de Italiaanse ingenieur van met Pietro door een toevallige ontmoeting op tv letterlijk tegen op het lijf loopt. een Hij werkt, met zoals veel gastarbeiders, aan de naar bouw van de spoorlijn met tussen in Owendo en Franceville in van Gabon. Door zijn toedoen van tijdens krijgt niet alleen Bernadette maar ook van van haar familie het naar een stuk beter. Dan raakt de Bernadette naar ongepland zwanger, maar Pietro verheugt zich op tv op de op tv komst op van de kleine. Er worden van toekomstplannen gemaakt met de naar bedoeling van om in Gabon samen naar verder tijdens te gaan. Tot Pietro het door bericht krijgt dat zijn van oma is overleden op en hij met terug moet in naar Italië. Dochter een Sonia wordt geboren, maar van Pietro laat niets in meer naar van zich horen. Nu dochter het Sonia zelf van moeder is van 2 tijdens kinderen uit zou zij hen zo graag hun uit aan hun opa op voorstellen, naar en haar moeder nog een op keer de haar grote naar liefde laten ontmoeten op tv * Franny & Jaap. Begin jaren een 60 vormt door de van Rotterdamse wijk Pendracht hét decor van naar een een verboden liefde. De streng door gereformeerde Franny wordt van verliefd op op tv Jaap. Maar als hij op te op tv serieus wordt, haakt Franny af. De een vraag de is: kan Jaap zich het met verlegen, onzekere meisje tijdens nog door herinneren?Minder

Tuan op tv reist naar Ho Chi Minh tijdens om zijn oude door liefde na 37 op uit jaar weer te zien. Heinrich de komt eindelijk in contact op tv met zijn vroegere de op tv vriendinnetje Joke. Er wordt tijdens teruggeblikt op het door bezoek van Arie en in Doris.Meer In met de zoektocht naar nooit vergeten een liefdes op stuit Anita in Witzier weer op uit bijzondere verhalen. Mensen tijdens van alle leeftijden vertellen over door een naar bijzondere liefde die ze nooit in zijn vergeten. Hoe van is het sindsdien met op die naar oude liefde vergaan? uit Nieuw is de rubriek Ik van hou van van jou. In de deze intieme rubriek een wordt mensen spontaan op gevraagd iemand naar op te zoeken tijdens die belangrijk voor hen is, om de te zeggen: 'Ik uit hou van jou'. een van En Anita Witzier praat met singer-songwriters met over het tijdens verhaal achter een van door hun nummers. de Zo gaat ze in uit gesprek met Wende de Snijders, Maaike Ouboter, uit de Nick en Simon en Angela van Groothuizen. met Op de website zijn extra door filmpjes, tijdens interviews, terugblikken en naar ontmoetingen met mensen uit eerdere afleveringen tijdens te naar zien.Minder

september 2020
19-03-2018 22:15

Slot: Memories

Memories - Slot: Memories

Vanavond is de laatste aflevering van Memories, waarin Nederlanders met Katja Schuurman op zoek gaan naar oude liefdes. Wanneer Eveline in 2004 de vreselijke verwoestingen van de tsunami ziet, wil ze maar één ding: helpen. Ze meldt zich al...

12-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Joyce en Hector ontmoeten elkaar in 1983 op een Spaanse camping. Hector is Argentijn en op rondreis door Europa, Joyce is door vrienden meegenomen omdat ze een moeilijke tijd doormaakt. Ze worden verliefd en beleven een heerlijke vakantieli...

05-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

De Friese Gerrit is in 1961 als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea en begint uit verveling te corresponderen met twee Nederlandse meisjes. De brieven van Gerrie uit Beverwijk springen er echter uit. Terug in Nederland zoekt hij haar op ...

26-02-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Kunstacademiestudente Theodora is in 1980 met de trein onderweg naar Groningen en pelt een grapefruit. Het sap spuit naar een blonde jongen die tegenover haar zit. Ze lachen, zij biedt hem partjes grapefruit aan en ze raken aan de praat. Di...

19-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

Als Ellen in haar dagboeken van vroeger duikt, komt daar steeds weer dezelfde naam naar boven. Die van Kees Hartog uit Winkel. Ze is inmiddels al heel erg lang gelukkig getrouwd. Toch is ze benieuwd hoe het met haar allereerste jeugdliefde ...

12-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

De 27-jarige Els gaat na het verbreken van een lange relatie, alleen op vakantie naar Kenia. Daar ontmoet ze op het strand de Siciliaan Francesco. Hij is ook alleen op vakantie en ze worden op slag verliefd. Na de vakantie houden ze intensi...

26-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

19-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

12-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

05-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

29-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

22-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

14-12-2015 21:16

Memories

Memories - Memories

We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de Spaanse Paco. En Bert vraagt zich af wat Lies zich van de tijd in Java nog kan herinneren.Meer We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de...

07-12-2015 21:17

Memories

Memories - Memories

Stief gaat in Senegal op zoek naar Yande. Sonia wil haar kinderen voorstellen aan hun opa en haar moeder weer met haar oude liefde herenigen. En de verboden liefde tussen Franny en Jaap.Meer Stief & Yande. Het is begin jaren 90. Na zijn sch...

30-11-2015 21:15

Memories

Memories - Memories

Tuan reist naar Ho Chi Minh om zijn oude liefde na 37 jaar weer te zien. Heinrich komt eindelijk in contact met zijn vroegere vriendinnetje Joke. Er wordt teruggeblikt op het bezoek van Arie en Doris.Meer In de zoektocht naar nooit vergeten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Memories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories bij Memories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories. Heb je een uitzending van Memories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories gemist

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 verzorgd door Anita Witzier. Sindsdien is Memories dan ook een groot succes.

Uitzending gemist van Memories? Hier kun je alle uitzendingen van Memories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 122
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!