Programma gemist?

Vanavond door is de laatste aflevering van het Memories, waarin tijdens Nederlanders met Katja Schuurman op tv op zoek gaan het naar oude met liefdes. Wanneer Eveline in op tv 2004 de vreselijke met verwoestingen van de uit tsunami ziet, wil het ze het maar één ding: helpen. Ze uit meldt zich als naar vrijwilliger in Thailand. tijdens Tijdens het puinruimen op op het zwaar de getroffen op tv eiland Koh Phi Phi wordt een ze verliefd op een uit andere vrijwilliger, de tijdens een Amerikaan John. En hij op haar. Dan naar in krijgt Eveline een alarmerend bericht van met haar huisarts. op tv Ze moet in met spoed een geopereerd moet worden aan naar beginnende baarmoederhalskanker. het Eveline besluit zich in Thailand op tv te naar laten opereren. John een vergezelt haar. Eveline op mag na haar op tv operatie niet meer werken en met reist met op tv John een paar maanden een door Thailand. Tot door het geld met op is en ze naar huilend in afscheid van elkaar moeten nemen. Terug tijdens in Nederland gaat op tv Eveline uit keihard aan het werk om het John met in Amerika op de te kunnen zoeken. het Dat lukt en in de Californië wonen uit ze drie maanden samen. Ze uit gaat terug op tv naar in Rotterdam waar hij met haar komt opzoeken wanneer haar het boek de over hun avonturen uitkomt. In op tv Rotterdam kent ze in John een bijna niet terug: hij van is passief op tv en maakt ruzie. De relatie komt in ten door einde. Eveline is intussen moeder van het een zoontje van door 6. het Ze is gescheiden, maar heeft naar goede op tv band met de door vader haar zoon. Het gaat de goed de met haar naar en heeft nu nog één wens: uit John weer naar eens zien. Maar waar het hangt globetrotter naar John tijdens uit?

Joyce op tv en Hector ontmoeten op tv elkaar in 1983 op een het Spaanse camping. Hector het is Argentijn en op tv op rondreis met door Europa, Joyce is een door het vrienden meegenomen naar omdat ze een het moeilijke tijd doormaakt. Ze worden met verliefd van en beleven een heerlijke een vakantieliefde. Eenmaal thuis staat naar Hector al snel bij op tv haar op met de het stoep en blijft ongeveer de vijf maanden bij de haar wonen. Ze hebben het de fijn samen, maar een Hector moet het terug naar Argentinië omdat in hij in geen verblijfsvergunning heeft. Zijn ouders het trekken ook aan een hem omdat naar hij hun enige kind door is. in Ze nemen afscheid en met houden contact via telefoon op en brieven, maar van door de op afstand een verwatert het toch. een Ze kan hem echter nooit naar helemaal vergeten. Altijd als op Joyce Memories door ziet, denkt ze naar aan de Hector. Ze zou hem naar wel willen opsporen, maar met heeft behalve zijn naam, in helemaal door geen gegevens. Waar op tv is hij en zou hij een ook van nog wel eens uit aan haar denken? * Als in in 1991 met de Duitse Frank een door naar discotheek in Enschede in binnenstapt is André meteen op tv verkocht. Voor het eerst in een zijn leven in weet tijdens André het zeker; dit is de mijn man. Nadat hij tijdens genoeg een moed bij elkaar heeft geraapt uit knoopt op tv hij een gesprek naar aan met Frank. Aan het een einde van de met avond naar spreken ze af het om elkaar over op twee weken op dezelfde naar plek weer te de zien. In de tussentijd op tv in ontvangt André een uit brief van Frank waaruit blijkt uit dat de op tv liefde wederzijds is. uit Na de het tweede date bloeit er een mooie tijdens romance op tijdens tussen in de twee mannen. Ze zijn elkaars op tijdens eerste grote liefde. tijdens Frank is alleen tijdens een paar jaar jonger en na van van een paar maanden breekt hij toch op tv met André. uit De maanden het die volgen zijn zwaar uit voor André. Hij is door verscheurd van door liefdesverdriet. de Inmiddels is André al meer het dan 22 jaar tijdens gelukkig samen met een in andere man, maar de Frank heeft nog uit altijd een speciaal tijdens de plekje in zijn hart. Hoe op tv zou het met tijdens hem met gaan? Is hij de ook gelukkig? Wij gaan met André met terug naar in plek van waar het allemaal is op begonnen.

De Friese Gerrit op tv is door in 1961 als de militair uitgezonden naar een Nieuw-Guinea en begint het uit verveling te corresponderen uit met twee met Nederlandse meisjes. uit De brieven van Gerrie tijdens uit Beverwijk op springen er echter uit. Terug naar in Nederland zoekt hij op haar op een en uit er ontstaat een relatie. door De weekenden brengen ze de samen door: de door ene week op bij Gerrit, met de andere bij uit Gerrie. Samen hebben ze het uit heel gezellig, maar het tussen de de vader van een Gerrie en Gerrit met botert het niet. Ze van krijgen zelfs een heftige met ruzie wanneer op tv de twee naar samen op vakantie willen. Na in een de half jaar maken ze op het uit omdat Gerrit in niet een om kan gaan met de spanningen op tv die het de slechte verhouding met tijdens de vader geeft. Na op tv een tijdje tijdens ontmoet Gerrit zijn uit latere door vrouw. Ze krijgen samen van twee zoons en door hebben het goed, maar Gerrie met komt geregeld ter op tv sprake. een Zijn vrouw vindt dat door niet erg. Ze is in niet jaloers. Nu op tv zij al op weer een tijdje van overleden op tv is, komt Gerrie steeds op tv vaker in het zijn gedachten en schrijft van hij Memories een brief. de We een reizen met de 78-jarige Anne het Marie af naar Napels. uit Na 55 jaar door tijdens gaat ze op zoek een naar haar eerste grote een liefde; de de Italiaanse Renato. Als Anne door Marie op haar tijdens 22e de de kans krijgt om in Amerika naar te door werken, twijfelt ze met geen moment. het Tijdens dit grote met avontuur ontmoet ze op de een feestje de charmante Renato. uit Anne Marie is van direct onder de in indruk van op tv deze ondernemende door Italiaan en er onstaat door een mooie romance. Na op tv met drie intensieve maanden zit in Renato's tijd erop en op tv keert tijdens hij terug naar van Italië. Een verdrietige Anne op tv Marie blijft achter. tijdens Schrijven doen ze nog een op tv tijdje, maar op ze hebben op elkaar nooit meer gezien. Anne tijdens door Marie is Renato nooit op tv vergeten en het zou hem heel erg graag naar nog een keer in in haar een armen willen door sluiten.

Kunstacademiestudente naar Theodora is in van 1980 met met de trein onderweg naar Groningen uit en pelt een grapefruit. tijdens Het sap spuit het naar de een blonde jongen die op tegenover haar op zit. Ze lachen, een zij biedt hem met partjes grapefruit aan door en ze raken aan op de in praat. Die jongen is Ola, een uit boomlange Zweedse een saxofonist in tijdens een punkband. uit Hij is even in in Nederland om een in concert van zijn uit grote idool op tv Herman Brood te bezoeken. Ze door wisselen met adressen uit, spreken in met elkaar af en worden verliefd. naar Ola logeert in regelmatig van bij Theodora in Den in Haag en tijdens zij bezoekt hem in Zweden. het Voor Theodora door is het het een woelige tijd: druk met haar in eindexamen, haar liefde de voor Ola, van maar krijgt uit ook gevoelens tijdens voor een andere man. Ze van weet er niet naar goed tijdens mee om te gaan en op tv maakt Ola in daarmee diep door ongelukkig. De relatie komt ten het einde, uit maar in de jaren die volgen naar is er tijdens sporadisch contact. Ruim een tijdens jaar geleden belt op Ola Theodora uit ineens op. Hij is door bij een verhuizing op naar de vele brieven van Theodora tegengekomen een en heeft tijdens ze de allemaal herlezen. Hij vertelt in dat hij door de in brieven een lied over op Theodora heeft geschreven op met met de titel 'Hoek van Holland'. door de Er is via de uit telefoon heel even intens op contact. Ze hebben in openhartige gesprekken door waarin ze terugkijken uit op het leven en met op een alles wat gepasseerd is . Theodora naar op voelt zich door het contact in ineens weer die beetje van op gekke jonge meid van op toen. Ola zegt het naar Holland komen, maar even de onverwacht als op het contact ontstaat, in stopt het ook weer. tijdens Theodora door stuurt nog een kaart, uit maar die komt het onbestelbaar retour. Theodora vindt een het zo jammer de dat het van contact verbroken tijdens is, dat uit ze Memories inschakelt om tijdens Ola te vinden. "Het op tv is gewoon nog op tv niet met af."

Als Ellen naar in tijdens haar dagboeken van vroeger duikt, van komt van daar steeds weer dezelfde naam naar de boven. met Die van Kees Hartog op tv uit een Winkel. Ze is inmiddels al het heel op erg lang gelukkig getrouwd. Toch op tv is ze benieuwd hoe van de het met haar door allereerste jeugdliefde gaat. Ellen naar ziet Kees voor het een eerst op een het dansavond in het dorp. in Na een avondje in dansen nemen door de het twee afscheid en zien de elkaar een paar manden niet. naar Als Ellen hem een dan weer ziet, door slaat op tv dat in uit als een bom. Ze naar valt als op tv een blok voor de knappe in Kees. De in eerste verkering duurt naar een half jaar, op maar dan begint het naar toch aan Ellen te op met knagen. Is ze niet wat te naar jong voor met vaste verkering? Maar uit steeds als ze Kees van weer een ziet, is ze door verkocht. Na 4 jaar aan met en op tv uit besluit naar Ellen toch om er een definitief een einde aan in te uit maken. De twee hebben elkaar door nooit meer op gesproken of gezien. Nu, ruim op tv 50 op jaar later, is op Ellen heel door erg benieuwd hoe het leven van het Kees op tv is vergaan. Op een naar sprookjesachtig landgoed uit in Koudekerke valt Rian in naar op 2002 voor de met charmes van medewerker Thon. op Ondanks dat ze op van dat moment totaal tijdens niet open staat voor een de liefde, slaat tijdens tijdens op de eerste avond toch de op vonk uit over. Na urenlange gesprekken wisselen in ze aan het door op tv einde van het door weekend contactgegevens uit. Thon op staat op uit dat moment al wel op het tijdens punt om op naar Frankrijk te verhuizen. in Na in een lange door tijd valt er tijdens ineens een kaartje in bij Rian op de met deurmat uit Frankrijk. in Met een adres. op Daar heeft ze alleen in tot haar grote spijt de nooit actie van op van ondernomen. De grote op tv what-if- vraag zit nog altijd in in haar hoofd. Nu een is ze op een een op tv punt in haar op tv leven dat ze actie een wilt ondernemen. Wij reizen het met Rian af op naar in Carcassonne. Zou een hij nog steeds op dat adres in met wonen?

De 27-jarige Els uit de gaat na het verbreken van van een het lange relatie, alleen op vakantie op naar Kenia. met Daar ontmoet de ze op het strand de Siciliaan op Francesco. Hij met is ook alleen de op door vakantie en ze worden op de slag door verliefd. Na de vakantie de houden ze intensief contact. Ze van bellen, naar schrijven brieven, door Francesco komt op bezoek in Nederland tijdens het en ze gaan samen op de motorvakantie door Griekenland het en het Italië. Els gaat van ook bij Francesco op op tv bezoek op Sicilië. uit Ze logeert dan op tv niet bij in Francesco thuis, maar een in een hotel. Els de heeft de indruk in dat de moeder van Francesco van op tv niet blij is met de relatie. op tv van Als ze hem thuis belt en op tv het zij neemt op, een is ze erg kortaf. Els naar ontmoet zijn familie nooit. een Tijdens een tijdens vakantie in van het mooie havenplaatsje een Portofino aan de Italiaanse Rivièra, op tv besluiten van ze de relatie de niet voort met te zetten omdat op tv ze geen toekomst met voor hen beiden zien. Na het op tv overlijden tijdens van haar moeder, de vindt Els alle op foto's terug van haar naar tijd de met Francesco en uit ontstaat de wens hem, 27 jaar tijdens later, tijdens nog één keer te van zien. van Als 20-jarig meisje leert Martine met in Amsterdam de op tv Italiaanse op tv Enzo kennen. Het klikt meteen tussen uit de twee, maar tijdens Martine heeft met op dat in moment een vriend. door Ze wisselen op tv wel adressen uit. Als de tijdens relatie van een Martine eindigt, is ze de in in charmante Italiaan niet vergeten. Ze zoekt naar weer contact met op tv Enzo. op Gelukkig reageert uit Enzo enthousiast en reist uit ze af naar Mondragone om tijdens hem te zien. de Ze zijn met meteen tot over uit hun met oren verliefd. De relatie duurt op tv uiteindelijk tijdens zo'n twee jaar. Martine brengt een tijdens paar door keer een bezoek aan op Enzo en hij komt door haar opzoeken in tijdens Amsterdam. Maar een Martine vindt hem van niet passen in haar naar Amsterdamse tijdens plaatje. Dus ze op is liever bij hem een in Italië. Tijdens een een serieuze poging in om te aarden op tv in Italië komt op tv Martine tot de conclusie uit dat ze van daar toch geen op tv toekomst voor zichzelf naar ziet. Het is haar uit te op traditioneel. Maar vergeten door doet ze het hem niet. Ondanks dat uit ze nu heel gelukkig is in met uit haar huidige met man, wil ze Enzo tijdens heel erg graag het nog een keer in terug zien.

We het reizen met van Diana terug naar een Australië. Frank wil zich settelen tijdens met de Spaanse van Paco. En Bert in vraagt zich af wat een Lies zich naar van de tijd in door Java nog het kan het herinneren.Meer We reizen met Diana uit terug naar op Australië. Frank wil zich settelen op met het de Spaanse in Paco, maar eerst uit maakt Paco kennis met Franks op ouders. in En Bert vraagt met zich af wat Lies zich de van van de tijd in Java in nog kan tijdens herinneren. Diana & uit Tim. Ruim 40 jaar geleden op tv zag Diana hoe uit haar zus een naar Australië tijdens emigreerde. Vanaf dat moment had ze een maar één van droom: haar zus achterna van reizen. Als twintiger in vertrekt ze, de haar vriend de achterlatend om eerst hun tijdens huis te verkopen. van Maar het daar in Australië naar valt Diana voor haar door Australische buurjongen in Tim. Ondanks dat ze op beiden bezet op zijn, voelen ze een enorme aantrekkingskracht de tot elkaar. met Diana keert terug op naar haar vriend door in Nederland. Vijf het jaar geleden vindt ze in Tim in via Facebook van terug. Nu gaan ze elkaar weer de zien, in uit Bali. Dit de keer zijn ze naar allebei single. * Frank & van Paco. Deze zomer het ziet het Frank zijn zielsverwant tijdens en grote van Spaanse liefde Paco na 24 op tv jaar in terug. Zonder dat ze elkaars taal op tv vloeiend spreken naar begrijpen ze elkaar en door bloeit een de liefde weer tijdens op. En het is zo sterk dat ze samen op tv verder willen en het een op tv huisje gaan tijdens huren in Spanje. tijdens Frank is zelfs van plan op zich daar te vestigen. het Maar eerst tijdens bezoekt Paco Nederland uit om naar kennis te maken in met de familie van Frank. tijdens * Bert & Lies. op Na uitgezonden van te van zijn, na de met oorlog, komt Bert op op Java. Bij terugkomst in van Nederland op tv besluit hij terug te het gaan naar het land met van zijn dromen, met Java. Hij met krijgt een goeie baan van in Bandung en de als hij tijdens in het dansen de door mooie Lies tijdens tegenkomt is zijn toekomst het verzekerd. uit Maar dan moeten de Nederlanders op tv het land verlaten vanwege op het politieke klimaat. het door Bert neemt afscheid van Lies met en vertrekt. op tv Eenmaal in Nederland heeft hij uit Lies niets de te bieden. naar Hij woont van bij zijn ouders, het heeft geen baan en tijdens dus geen geld. door Met veel verdriet een laat hij haar gaan. de Later verneemt naar hij nog wel dat in Lies ook op tv is terug gekeerd naar met Nederland. Hij van is nu benieuwd de wat zij door zich van die tijd naar herinnert.Minder

Stief gaat met in Senegal op op tv zoek naar Yande. Sonia op tv op tv wil haar kinderen voorstellen van aan hun opa en haar naar van moeder weer met haar oude van liefde herenigen. En het de de verboden liefde tussen Franny en Jaap.Meer in Stief & Yande. tijdens Het met is begin jaren naar 90. Na zijn door scheiding besluit Stief alle van schepen het achter zich te verbranden en naar in tijdens een Afrikaans land te vertrekken. In tijdens met Dakar ontmoet hij op de Senegalese Yande Ndiaye. naar Zij krijgen een relatie. door Samen besluiten het ze een een restaurant in Kafountine te beginnen uit en van trouwen voor de Afrikaanse wet. tijdens Maar het noodlot slaat in toe als in Yande een door agressieve vorm met van aids blijkt te hebben op tv en het ook Stief ziekt blijkt.. Artsen het adviseren hem van terug te keren op naar België. Omdat naar Yanda zo ziek was, op wil Stief graag op tv weten of Yande door nog leeft en door hoe het tijdens met haar gaat * het Bernadette een met dochter Sonia & Pietro. een Het is 1979 als het op de Gabonese Bernadette de Italiaanse door ingenieur Pietro naar door een toevallige ontmoeting letterlijk de naar tegen het lijf loopt. uit Hij werkt, zoals veel op gastarbeiders, aan de tijdens bouw van de de spoorlijn tussen Owendo en het Franceville in met Gabon. Door zijn toedoen op krijgt niet alleen naar Bernadette op tv maar ook haar familie met het uit een stuk beter. Dan raakt Bernadette een ongepland het zwanger, maar Pietro het verheugt zich op de komst met met van de kleine. Er worden op toekomstplannen door gemaakt met de naar bedoeling om in Gabon samen verder uit te gaan. op tv Tot Pietro het bericht op tv tijdens krijgt dat zijn oma de is overleden en een hij terug moet naar de Italië. tijdens Dochter Sonia wordt geboren, maar Pietro met laat niets tijdens meer van zich een horen. Nu dochter een Sonia zelf uit moeder is van 2 tijdens kinderen zou zij hen met zo de graag hun aan hun opa van uit voorstellen, en haar moeder nog tijdens een op tv keer haar grote liefde laten ontmoeten met naar * Franny & Jaap. tijdens Begin jaren 60 vormt met de het Rotterdamse wijk Pendracht hét decor de van van een verboden liefde. De streng het gereformeerde Franny wordt verliefd uit een op Jaap. Maar van als hij te serieus van wordt, haakt Franny een af. De vraag is: naar kan Jaap zich het uit verlegen, onzekere meisje tijdens nog door herinneren?Minder

Tuan reist naar in Ho de Chi Minh om zijn op tv oude liefde op tv na 37 jaar door weer te zien. Heinrich naar komt eindelijk in het contact het met zijn vroegere vriendinnetje Joke. de Er wordt teruggeblikt op met het bezoek uit van Arie en Doris.Meer een In de op tv zoektocht naar naar nooit vergeten liefdes stuit Anita van Witzier weer de op tijdens bijzondere verhalen. Mensen tijdens van alle leeftijden vertellen een over een op tv bijzondere liefde die ze nooit zijn naar tijdens vergeten. Hoe is het sindsdien met op tv de die oude liefde vergaan? Nieuw van is de met rubriek Ik hou van jou. in In deze een intieme uit rubriek wordt mensen spontaan gevraagd iemand op tv de op te zoeken die belangrijk voor de tijdens hen is, om te zeggen: op 'Ik hou tijdens van jou'. En Anita op Witzier praat van met singer-songwriters over het verhaal met in achter een van hun nummers. Zo door een gaat ze in gesprek met door Wende Snijders, Maaike met Ouboter, Nick en Simon naar en op Angela Groothuizen. een Op de website zijn extra de filmpjes, interviews, de terugblikken en ontmoetingen een met mensen de uit eerdere afleveringen te van zien.Minder

januari 2019
19-03-2018 22:15

Slot: Memories

Memories - Slot: Memories

Vanavond is de laatste aflevering van Memories, waarin Nederlanders met Katja Schuurman op zoek gaan naar oude liefdes. Wanneer Eveline in 2004 de vreselijke verwoestingen van de tsunami ziet, wil ze maar één ding: helpen. Ze meldt zich al...

12-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Joyce en Hector ontmoeten elkaar in 1983 op een Spaanse camping. Hector is Argentijn en op rondreis door Europa, Joyce is door vrienden meegenomen omdat ze een moeilijke tijd doormaakt. Ze worden verliefd en beleven een heerlijke vakantieli...

05-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

De Friese Gerrit is in 1961 als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea en begint uit verveling te corresponderen met twee Nederlandse meisjes. De brieven van Gerrie uit Beverwijk springen er echter uit. Terug in Nederland zoekt hij haar op ...

26-02-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Kunstacademiestudente Theodora is in 1980 met de trein onderweg naar Groningen en pelt een grapefruit. Het sap spuit naar een blonde jongen die tegenover haar zit. Ze lachen, zij biedt hem partjes grapefruit aan en ze raken aan de praat. Di...

19-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

Als Ellen in haar dagboeken van vroeger duikt, komt daar steeds weer dezelfde naam naar boven. Die van Kees Hartog uit Winkel. Ze is inmiddels al heel erg lang gelukkig getrouwd. Toch is ze benieuwd hoe het met haar allereerste jeugdliefde ...

12-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

De 27-jarige Els gaat na het verbreken van een lange relatie, alleen op vakantie naar Kenia. Daar ontmoet ze op het strand de Siciliaan Francesco. Hij is ook alleen op vakantie en ze worden op slag verliefd. Na de vakantie houden ze intensi...

26-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

19-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

12-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

05-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

29-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

22-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

14-12-2015 21:16

Memories

Memories - Memories

We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de Spaanse Paco. En Bert vraagt zich af wat Lies zich van de tijd in Java nog kan herinneren.Meer We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de...

07-12-2015 21:17

Memories

Memories - Memories

Stief gaat in Senegal op zoek naar Yande. Sonia wil haar kinderen voorstellen aan hun opa en haar moeder weer met haar oude liefde herenigen. En de verboden liefde tussen Franny en Jaap.Meer Stief & Yande. Het is begin jaren 90. Na zijn sch...

30-11-2015 21:15

Memories

Memories - Memories

Tuan reist naar Ho Chi Minh om zijn oude liefde na 37 jaar weer te zien. Heinrich komt eindelijk in contact met zijn vroegere vriendinnetje Joke. Er wordt teruggeblikt op het bezoek van Arie en Doris.Meer In de zoektocht naar nooit vergeten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Memories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories bij Memories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories. Heb je een uitzending van Memories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories gemist

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 verzorgd door Anita Witzier. Sindsdien is Memories dan ook een groot succes.

Uitzending gemist van Memories? Hier kun je alle uitzendingen van Memories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 122
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord