Programma gemist?

Vanavond door is de laatste aflevering van het Memories, waarin Nederlanders op tv met Katja Schuurman een op het zoek gaan naar het oude liefdes. Wanneer Eveline tijdens in 2004 de uit vreselijke verwoestingen van de tsunami het ziet, wil naar ze maar één ding: met helpen. Ze meldt de zich met als vrijwilliger in Thailand. Tijdens naar op tv het puinruimen op het zwaar getroffen een eiland naar Koh Phi Phi wordt uit ze verliefd van op een andere in vrijwilliger, de Amerikaan John. door En hij het op haar. Dan krijgt Eveline een in alarmerend het bericht van tijdens haar huisarts. Ze moet met met spoed geopereerd moet het worden aan beginnende baarmoederhalskanker. op tv Eveline besluit zich tijdens in door Thailand te het laten opereren. John tijdens vergezelt haar. Eveline mag de na haar operatie van niet meer uit werken en reist een met John een paar het maanden door Thailand. Tot het uit geld op is uit en ze een huilend afscheid op van elkaar moeten nemen. op Terug in Nederland gaat van Eveline het keihard aan het werk om tijdens John in in Amerika door op te kunnen zoeken. op Dat lukt met en in Californië naar wonen ze drie maanden samen. op Ze gaat terug de naar Rotterdam in waar hij haar op komt opzoeken wanneer haar een boek over met hun avonturen uitkomt. In op tv Rotterdam kent het ze John bijna door niet terug: hij is de passief en naar maakt ruzie. De relatie op tv komt op tv ten einde. Eveline is intussen moeder van een een zoontje van in tijdens 6. Ze is gescheiden, maar door heeft de goede band met de de vader haar zoon. Het gaat uit goed met met haar en de heeft nu nog één wens: tijdens een John weer eens zien. Maar waar op hangt globetrotter John uit op uit?

Joyce van en Hector op ontmoeten elkaar in 1983 op een naar Spaanse uit camping. Hector is het Argentijn en op op tv rondreis door Europa, met Joyce is op door vrienden meegenomen omdat in ze een in moeilijke tijd doormaakt. Ze worden verliefd een en beleven een naar heerlijke vakantieliefde. uit Eenmaal met thuis staat Hector al snel bij een haar het op de op tv stoep en blijft ongeveer tijdens vijf maanden door bij haar wonen. Ze hebben op het fijn van samen, maar Hector moet in terug naar Argentinië de omdat van hij geen verblijfsvergunning het heeft. Zijn ouders trekken ook aan uit hem omdat hij op hun enige kind de is. Ze tijdens nemen afscheid het en houden contact via telefoon met het en brieven, maar door met de afstand een verwatert het toch. tijdens Ze kan hem echter nooit uit helemaal vergeten. Altijd naar als Joyce Memories ziet, een denkt door ze aan Hector. Ze zou tijdens in hem wel willen opsporen, naar maar heeft met behalve zijn naam, helemaal in geen gegevens. Waar is naar hij door en zou hij van ook nog wel eens een aan haar denken? door * Als in 1991 een de uit Duitse Frank een discotheek in Enschede met binnenstapt is het André met meteen verkocht. Voor met het eerst in met zijn leven weet André uit het zeker; dit naar is mijn man. Nadat door hij genoeg uit moed bij elkaar heeft in geraapt knoopt hij het een gesprek op aan met Frank. Aan het in een einde van de avond het spreken ze af in om elkaar op tv over twee weken op met dezelfde plek weer op te zien. de In de tussentijd ontvangt met André een brief van Frank tijdens waaruit blijkt van dat de de liefde wederzijds een is. Na de door tweede date bloeit in er een mooie romance op op tv tussen de door twee mannen. Ze zijn elkaars op tv eerste grote liefde. uit op Frank is alleen een paar jaar naar jonger en na de een in paar maanden breekt met hij toch met André. van De in maanden die volgen het zijn zwaar voor André. Hij met is verscheurd met door liefdesverdriet. een Inmiddels is André al meer een dan 22 jaar van gelukkig samen met een het de andere man, maar op tv Frank heeft nog altijd een speciaal met plekje door in zijn hart. Hoe naar zou het met de hem met gaan? Is hij ook van gelukkig? Wij gaan op tv met André terug naar plek het waar het het allemaal van is begonnen.

De Friese Gerrit naar is met in 1961 als militair uit uitgezonden naar Nieuw-Guinea en de begint in uit verveling te corresponderen het met op tv twee Nederlandse meisjes. De brieven van tijdens tijdens Gerrie uit Beverwijk springen er echter door uit. Terug een in tijdens Nederland zoekt hij haar op tijdens en in er ontstaat een relatie. De weekenden tijdens brengen ze samen van door: de de ene week bij Gerrit, uit de andere bij tijdens Gerrie. uit Samen hebben ze het heel op gezellig, maar tussen op de vader met van Gerrie in en Gerrit botert de het niet. Ze krijgen een zelfs uit een heftige ruzie het wanneer de twee samen van op vakantie willen. Na van een half op tv jaar maken ze het uit van omdat Gerrit niet uit om een kan gaan met de spanningen met uit die de slechte verhouding met de met vader in geeft. Na een het tijdje ontmoet de Gerrit zijn latere vrouw. Ze de krijgen door samen twee zoons het en hebben het goed, maar Gerrie op komt geregeld ter naar sprake. het Zijn vrouw vindt dat niet uit erg. van Ze is de niet jaloers. Nu zij al weer naar op een tijdje overleden is, komt Gerrie naar steeds vaker het in met zijn gedachten en schrijft van hij Memories een brief. We de uit reizen met de 78-jarige met Anne Marie af naar van Napels. Na het 55 jaar gaat ze op een zoek naar de haar eerste grote de liefde; tijdens de Italiaanse Renato. Als Anne Marie op tv op haar 22e met de op kans krijgt om in de Amerika te werken, twijfelt tijdens ze geen moment. de Tijdens dit naar grote avontuur met ontmoet ze het op een feestje de naar charmante Renato. Anne Marie is op direct onder de de indruk op van deze ondernemende Italiaan van en er onstaat een tijdens door mooie romance. Na drie intensieve maanden op zit de Renato's tijd erop en in keert door hij terug naar met Italië. Een verdrietige Anne Marie uit blijft achter. Schrijven doen uit ze van nog een tijdje, maar door ze hebben elkaar de nooit meer gezien. van Anne Marie de is Renato nooit tijdens vergeten en zou van hem heel erg graag nog het een keer met in haar de armen willen het sluiten.

Kunstacademiestudente Theodora door is in 1980 tijdens met de trein naar onderweg naar Groningen en naar pelt door een grapefruit. Het sap met spuit naar tijdens een blonde jongen die een tegenover haar zit. naar Ze het lachen, zij biedt hem uit partjes grapefruit tijdens aan en ze van raken aan de praat. Die jongen op van is Ola, een boomlange de Zweedse saxofonist in een met punkband. het Hij is even de in Nederland om een concert van van zijn uit grote idool op Herman Brood te op tv bezoeken. Ze wisselen adressen uit, spreken in met elkaar af de en worden tijdens verliefd. naar Ola logeert regelmatig bij Theodora door in Den een Haag en zij bezoekt hem uit in Zweden. de Voor op Theodora is het een woelige tijd: uit druk met in haar eindexamen, haar liefde een voor Ola, op maar krijgt ook gevoelens uit voor een met andere man. de Ze weet door er niet goed op tv mee om te door gaan en maakt Ola daarmee naar diep ongelukkig. De relatie in uit komt ten einde, maar in de door jaren die op tv volgen is uit er sporadisch contact. Ruim een door jaar geleden met belt Ola Theodora ineens het op. naar Hij is bij een het verhuizing de vele tijdens brieven van Theodora tegengekomen met en van heeft ze allemaal herlezen. de Hij vertelt dat tijdens hij door de de brieven een lied van over Theodora in heeft geschreven met de titel tijdens 'Hoek een van Holland'. Er is op tv via de telefoon heel met door even intens contact. Ze hebben openhartige op tv gesprekken waarin de ze terugkijken op naar het op tv leven en op alles wat op tv gepasseerd is naar . Theodora voelt naar zich door het van contact ineens weer die beetje uit gekke jonge meid door van toen. van Ola naar zegt naar Holland komen, maar van even onverwacht als het met contact door ontstaat, stopt de het ook weer. Theodora stuurt nog een het een kaart, maar die komt onbestelbaar op op retour. Theodora vindt het zo jammer uit dat naar het contact verbroken is, van dat ze met Memories inschakelt om Ola van te vinden. het "Het is gewoon nog niet uit van af."

Als Ellen in uit haar dagboeken van van de vroeger duikt, komt daar steeds weer op tv dezelfde met naam naar een boven. Die van Kees Hartog uit van Winkel. Ze is met inmiddels al in heel erg tijdens lang gelukkig getrouwd. uit Toch is ze op tv benieuwd hoe het met haar naar allereerste jeugdliefde uit gaat. Ellen ziet in Kees voor met het eerst met op een dansavond in het op tv dorp. Na in een avondje een dansen nemen de twee naar afscheid en zien elkaar naar een paar de manden niet. op Als Ellen hem dan weer uit ziet, slaat dat door in als een bom. uit Ze valt op als een blok tijdens voor naar de knappe Kees. De eerste verkering op tv duurt een van half in jaar, maar dan met begint het toch uit aan Ellen te knagen. Is ze met niet wat te naar jong voor vaste van verkering? Maar steeds naar als ze Kees tijdens weer op ziet, is ze verkocht. Na tijdens 4 jaar een aan en uit besluit een Ellen in toch om op tv er definitief een einde de aan te maken. naar De twee hebben uit elkaar nooit het meer gesproken of gezien. Nu, ruim door 50 uit jaar later, is tijdens Ellen heel erg met benieuwd hoe het leven met van Kees is vergaan. tijdens Op uit een sprookjesachtig landgoed tijdens in Koudekerke valt op tv Rian in 2002 voor de de charmes een van medewerker naar Thon. Ondanks dat door ze op dat de moment totaal niet open staat op tv voor de liefde, met slaat op de door eerste met avond toch de vonk over. Na op urenlange het gesprekken wisselen ze aan van het einde van tijdens het de weekend contactgegevens uit. Thon staat op door dat in moment al wel op naar het punt om naar naar het Frankrijk te verhuizen. een Na een lange in tijd valt er ineens een het kaartje de bij Rian op de deurmat de uit Frankrijk. tijdens Met een uit adres. Daar heeft ze alleen tot door haar in grote spijt nooit het actie op ondernomen. tijdens De grote what-if- vraag op zit nog op tv altijd in haar hoofd. in Nu uit is ze op een punt in door haar met leven dat ze actie naar wilt ondernemen. naar Wij reizen met Rian op af naar Carcassonne. Zou naar hij nog steeds het op dat adres naar op wonen?

De 27-jarige in Els gaat na van het verbreken van een uit het lange relatie, alleen op vakantie met naar op Kenia. Daar ontmoet ze op het tijdens strand op tv de Siciliaan Francesco. in Hij is van ook alleen op vakantie tijdens en ze worden op slag op tv verliefd. Na van de op tv vakantie houden ze intensief contact. naar Ze bellen, schrijven brieven, naar Francesco komt de op met bezoek in Nederland en ze naar gaan samen op motorvakantie van door Griekenland op en Italië. Els een gaat tijdens ook bij Francesco op bezoek op door Sicilië. Ze op logeert dan het niet bij Francesco thuis, maar door in op tv een hotel. Els heeft naar de indruk dat de een moeder in van Francesco niet in blij is met op tv de relatie. Als ze tijdens hem thuis belt met en zij neemt op, naar op tv is ze erg kortaf. Els ontmoet het zijn familie van nooit. Tijdens een vakantie het in het op mooie havenplaatsje tijdens Portofino aan de van Italiaanse Rivièra, besluiten ze een de op tv relatie niet voort te zetten omdat naar ze een geen toekomst met voor hen beiden zien. Na het met overlijden van uit haar moeder, vindt Els de alle naar foto's terug van van haar tijd van met Francesco en ontstaat de op wens hem, een 27 jaar uit later, nog één keer te zien. naar Als op tv 20-jarig meisje de leert Martine in Amsterdam de de Italiaanse Enzo kennen. met Het van klikt meteen tussen de uit twee, maar Martine heeft door op dat op tv moment een vriend. op tv Ze wisselen wel door adressen uit. Als de uit relatie van de Martine eindigt, is ze in de charmante Italiaan niet tijdens vergeten. Ze van zoekt weer met contact met Enzo. door Gelukkig reageert de Enzo enthousiast en reist ze het af naar tijdens Mondragone om hem met te zien. naar Ze zijn meteen met tot over hun oren verliefd. door De relatie duurt uit uiteindelijk door zo'n twee jaar. in Martine brengt een paar keer met een bezoek aan met Enzo en een hij komt haar naar opzoeken in Amsterdam. Maar Martine op vindt hem niet de passen in met haar door Amsterdamse plaatje. Dus ze is op liever bij hem in de Italië. een Tijdens een op serieuze poging om te aarden de in Italië komt naar Martine tot de tijdens conclusie van dat ze daar toch geen toekomst door voor het zichzelf ziet. door Het is haar te traditioneel. Maar een vergeten doet van ze hem niet. Ondanks van dat ze op nu heel gelukkig is in met haar huidige door man, wil ze naar Enzo heel op erg graag nog een het op keer terug zien.

We reizen met tijdens Diana tijdens terug naar op tv Australië. Frank wil zich de settelen met de Spaanse Paco. met En Bert vraagt naar zich af wat uit Lies zich van in de tijd in op Java nog kan van herinneren.Meer We reizen tijdens met Diana met terug naar naar Australië. Frank wil zich het settelen met de het Spaanse Paco, maar eerst op tv maakt Paco kennis tijdens van met Franks ouders. En Bert vraagt naar zich af van wat Lies zich de van op tv de tijd in Java nog kan een herinneren. Diana & met met Tim. Ruim 40 jaar met geleden zag Diana hoe haar uit zus een naar Australië emigreerde. Vanaf met dat met moment had ze maar één van droom: naar haar zus achterna op tv reizen. Als twintiger vertrekt uit ze, haar tijdens vriend achterlatend om eerst hun van huis te een verkopen. Maar in daar in Australië met valt Diana voor haar op tv Australische buurjongen Tim. tijdens Ondanks dat ze het beiden bezet zijn, voelen ze naar een enorme aantrekkingskracht de de tot elkaar. Diana keert op terug naar van haar vriend in Nederland. Vijf jaar in geleden vindt het ze uit Tim via Facebook van terug. Nu gaan uit ze elkaar weer zien, in Bali. met Dit met keer zijn ze allebei single. op * Frank een & op Paco. Deze zomer ziet met Frank zijn zielsverwant de en grote Spaanse liefde het Paco tijdens na 24 jaar terug. Zonder dat tijdens ze elkaars taal het vloeiend het spreken begrijpen ze door elkaar en van bloeit de liefde in weer op. En is zo van sterk uit dat ze samen verder willen in en een huisje gaan tijdens huren in door Spanje. Frank is door zelfs met van plan zich op daar te vestigen. Maar de eerst bezoekt Paco door Nederland om kennis van te maken met de door familie van Frank. door * Bert naar & Lies. op Na uitgezonden te zijn, na op tv de oorlog, komt Bert met op Java. Bij in in terugkomst in Nederland besluit hij terug met te gaan naar tijdens het land van het zijn met dromen, Java. tijdens Hij krijgt een goeie naar baan in het Bandung en als hij het tijdens het tijdens dansen de mooie Lies tegenkomt is uit naar zijn toekomst verzekerd. door Maar dan moeten de in Nederlanders het land van verlaten vanwege het politieke klimaat. tijdens Bert neemt afscheid de van Lies tijdens en vertrekt. uit Eenmaal in door Nederland heeft hij Lies niets uit te bieden. door Hij woont bij zijn uit ouders, heeft uit geen baan en tijdens dus geen geld. Met veel tijdens verdriet naar laat hij tijdens haar gaan. Later naar verneemt hij nog wel dat een Lies ook van is terug gekeerd naar Nederland. met Hij uit is nu benieuwd wat zij met zich het van die tijd van herinnert.Minder

Stief gaat in door Senegal op de zoek naar Yande. een Sonia op tv wil haar kinderen voorstellen de aan hun van opa en haar moeder weer met van haar het oude liefde herenigen. het En de verboden van liefde tussen Franny en in Jaap.Meer Stief een & Yande. Het is begin in jaren een 90. Na een zijn scheiding besluit Stief een alle schepen achter tijdens zich te tijdens verbranden en naar een naar Afrikaans land te vertrekken. door In Dakar van ontmoet hij de Senegalese Yande op tv Ndiaye. Zij krijgen uit een een relatie. Samen besluiten ze een in restaurant in Kafountine in te beginnen het en met trouwen voor de de Afrikaanse wet. Maar in het noodlot slaat in toe als Yande een agressieve het vorm van aids door blijkt te hebben en naar ook door Stief ziekt blijkt.. Artsen op tv adviseren hem terug uit te keren op naar België. Omdat op tv Yanda zo ziek van was, wil Stief graag een weten in of Yande nog op tv leeft en hoe het van met haar gaat tijdens * Bernadette met uit dochter Sonia & Pietro. door Het is 1979 als op de Gabonese in Bernadette de Italiaanse ingenieur in Pietro door een de toevallige ontmoeting op tv letterlijk tegen het tijdens lijf loopt. Hij in werkt, zoals naar veel gastarbeiders, aan de bouw op tijdens van de spoorlijn tussen Owendo op en in Franceville in Gabon. op tv Door zijn toedoen in krijgt niet alleen Bernadette de maar ook haar familie het het een met stuk beter. Dan raakt Bernadette het ongepland in zwanger, maar Pietro van verheugt zich op de komst op tv van de op tv kleine. Er worden toekomstplannen tijdens gemaakt met het de bedoeling om in het de Gabon samen verder te van gaan. Tot Pietro het bericht met krijgt naar dat zijn oma is van overleden en hij tijdens terug moet naar door Italië. Dochter Sonia tijdens wordt geboren, door maar Pietro laat niets meer het van zich horen. het een Nu dochter Sonia zelf moeder in is van 2 met kinderen zou uit zij hen met zo graag hun aan hun opa door voorstellen, in en haar moeder nog een met keer het haar grote door liefde laten ontmoeten * Franny van & Jaap. Begin een jaren 60 vormt de in Rotterdamse wijk Pendracht door hét decor tijdens van tijdens een verboden liefde. het De streng gereformeerde door Franny wordt verliefd op van Jaap. Maar als hij de te serieus van wordt, haakt Franny af. De een vraag is: op kan Jaap zich het een verlegen, onzekere door meisje nog naar herinneren?Minder

Tuan de reist naar Ho Chi het Minh om zijn op tv oude liefde na naar 37 jaar het weer te zien. Heinrich komt op tv eindelijk in contact tijdens met zijn tijdens vroegere vriendinnetje tijdens Joke. Er wordt teruggeblikt op door het bezoek van met Arie en Doris.Meer door In de door zoektocht naar op tv nooit vergeten liefdes stuit op tv Anita Witzier weer op op bijzondere verhalen. Mensen op tv van op alle leeftijden vertellen over tijdens een in bijzondere liefde die ze nooit de zijn met vergeten. Hoe is het op sindsdien met die oude liefde op vergaan? uit Nieuw is de rubriek Ik in hou van jou. met In op deze intieme rubriek wordt mensen in in spontaan gevraagd iemand op te zoeken een die tijdens belangrijk voor hen is, om op naar te zeggen: 'Ik hou van jou'. in het En Anita Witzier praat in met singer-songwriters over het verhaal de achter een van naar een hun nummers. Zo gaat ze in in de gesprek met Wende een Snijders, Maaike Ouboter, Nick en een Simon en Angela Groothuizen. in Op de met website zijn extra uit filmpjes, interviews, terugblikken op en ontmoetingen in met mensen uit eerdere naar afleveringen te uit zien.Minder

juli 2021
19-03-2018 22:15

Slot: Memories

Memories - Slot: Memories

Vanavond is de laatste aflevering van Memories, waarin Nederlanders met Katja Schuurman op zoek gaan naar oude liefdes. Wanneer Eveline in 2004 de vreselijke verwoestingen van de tsunami ziet, wil ze maar één ding: helpen. Ze meldt zich al...

12-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Joyce en Hector ontmoeten elkaar in 1983 op een Spaanse camping. Hector is Argentijn en op rondreis door Europa, Joyce is door vrienden meegenomen omdat ze een moeilijke tijd doormaakt. Ze worden verliefd en beleven een heerlijke vakantieli...

05-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

De Friese Gerrit is in 1961 als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea en begint uit verveling te corresponderen met twee Nederlandse meisjes. De brieven van Gerrie uit Beverwijk springen er echter uit. Terug in Nederland zoekt hij haar op ...

26-02-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Kunstacademiestudente Theodora is in 1980 met de trein onderweg naar Groningen en pelt een grapefruit. Het sap spuit naar een blonde jongen die tegenover haar zit. Ze lachen, zij biedt hem partjes grapefruit aan en ze raken aan de praat. Di...

19-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

Als Ellen in haar dagboeken van vroeger duikt, komt daar steeds weer dezelfde naam naar boven. Die van Kees Hartog uit Winkel. Ze is inmiddels al heel erg lang gelukkig getrouwd. Toch is ze benieuwd hoe het met haar allereerste jeugdliefde ...

12-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

De 27-jarige Els gaat na het verbreken van een lange relatie, alleen op vakantie naar Kenia. Daar ontmoet ze op het strand de Siciliaan Francesco. Hij is ook alleen op vakantie en ze worden op slag verliefd. Na de vakantie houden ze intensi...

26-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

19-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

12-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

05-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

29-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

22-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

14-12-2015 21:16

Memories

Memories - Memories

We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de Spaanse Paco. En Bert vraagt zich af wat Lies zich van de tijd in Java nog kan herinneren.Meer We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de...

07-12-2015 21:17

Memories

Memories - Memories

Stief gaat in Senegal op zoek naar Yande. Sonia wil haar kinderen voorstellen aan hun opa en haar moeder weer met haar oude liefde herenigen. En de verboden liefde tussen Franny en Jaap.Meer Stief & Yande. Het is begin jaren 90. Na zijn sch...

30-11-2015 21:15

Memories

Memories - Memories

Tuan reist naar Ho Chi Minh om zijn oude liefde na 37 jaar weer te zien. Heinrich komt eindelijk in contact met zijn vroegere vriendinnetje Joke. Er wordt teruggeblikt op het bezoek van Arie en Doris.Meer In de zoektocht naar nooit vergeten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Memories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories bij Memories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories. Heb je een uitzending van Memories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories gemist

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 verzorgd door Anita Witzier. Sindsdien is Memories dan ook een groot succes.

Uitzending gemist van Memories? Hier kun je alle uitzendingen van Memories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 122
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!