Programma gemist?

Vanavond een is de laatste aflevering op tv van Memories, met waarin Nederlanders met Katja het Schuurman naar op zoek gaan van naar oude liefdes. Wanneer Eveline in 2004 het de vreselijke tijdens verwoestingen van de tsunami door ziet, wil een ze maar één ding: naar helpen. Ze op tv meldt zich door als vrijwilliger in op Thailand. Tijdens het tijdens puinruimen op het zwaar getroffen van eiland Koh uit Phi Phi wordt ze uit verliefd op op tv een andere uit vrijwilliger, de Amerikaan John. door En hij op haar. Dan van krijgt het Eveline een het alarmerend bericht van haar tijdens huisarts. Ze moet met met spoed geopereerd moet worden de aan naar beginnende baarmoederhalskanker. Eveline op besluit zich in Thailand te op laten opereren. John van in vergezelt haar. Eveline op tv mag na haar operatie niet een meer in werken en reist met John een het paar maanden het door Thailand. Tot het het het geld op is en ze huilend in afscheid van in elkaar moeten tijdens nemen. Terug in de Nederland gaat Eveline keihard aan het door het werk om John in in Amerika op te door kunnen zoeken. Dat van lukt met en in Californië tijdens wonen ze drie maanden samen. door Ze gaat op terug naar Rotterdam waar uit hij haar komt opzoeken door wanneer haar een boek in over hun avonturen uitkomt. In Rotterdam door kent ze John op bijna niet door terug: hij met is passief en een maakt ruzie. met De relatie komt ten einde. Eveline tijdens is intussen moeder van een een met zoontje van 6. Ze naar is gescheiden, in maar heeft goede band op met op de vader haar zoon. van Het gaat goed met de haar op tv en heeft nu nog van één wens: John weer eens in in zien. Maar waar hangt globetrotter John de op tv uit?

Joyce en Hector door ontmoeten uit elkaar in 1983 op een naar Spaanse camping. Hector op is uit Argentijn en op met rondreis door in Europa, Joyce is door vrienden naar meegenomen omdat ze door een met moeilijke tijd doormaakt. een Ze worden verliefd en beleven een uit heerlijke vakantieliefde. Eenmaal op met thuis staat Hector op tv al snel bij het haar op de stoep en blijft het ongeveer vijf maanden tijdens bij naar haar wonen. Ze hebben uit het fijn samen, maar van Hector moet terug op tv naar Argentinië de omdat hij met geen verblijfsvergunning heeft. op Zijn ouders trekken op tv ook aan een hem omdat hij door hun enige kind het is. Ze nemen afscheid en naar houden contact via op tv telefoon en brieven, het maar door naar de afstand verwatert op tv het toch. Ze kan hem de echter nooit helemaal naar vergeten. Altijd als in Joyce Memories ziet, uit denkt ze met aan Hector. de Ze zou hem van wel willen opsporen, door maar heeft behalve door zijn naam, helemaal van geen gegevens. Waar is op tv hij door en zou hij ook op tv nog wel eens aan op tv haar denken? * uit Als in 1991 de naar met Duitse Frank een discotheek het in Enschede binnenstapt van is André met meteen verkocht. Voor het eerst in de zijn door leven weet André het op zeker; dit is op tv mijn man. Nadat met hij genoeg tijdens moed bij elkaar op tv heeft geraapt uit knoopt hij een door gesprek aan met Frank. op tv Aan het einde van de tijdens avond spreken op tv ze af om elkaar naar over twee op weken op dezelfde plek het weer te de zien. In de de tussentijd ontvangt op André een op tv brief van Frank waaruit blijkt op dat de tijdens liefde wederzijds naar is. Na de tweede date bloeit de met er een mooie romance op met tussen de twee mannen. op Ze zijn elkaars een eerste grote liefde. op tv Frank het is alleen een uit paar jaar door jonger en na een tijdens paar maanden breekt hij op toch met André. De de maanden die door volgen zijn zwaar voor op André. Hij is naar verscheurd door liefdesverdriet. van Inmiddels is op André al meer op tv dan 22 uit jaar gelukkig samen met een een andere man, uit maar Frank heeft nog op tv altijd het een speciaal plekje van in zijn hart. Hoe zou in het met een hem gaan? Is uit hij een ook gelukkig? Wij gaan met André met op tv terug naar plek de waar het allemaal is met begonnen.

De het Friese Gerrit met is in 1961 in als militair uitgezonden naar van Nieuw-Guinea en op begint uit verveling te corresponderen van met twee met Nederlandse meisjes. De uit brieven van Gerrie in uit Beverwijk springen van er echter uit. Terug in op tv van Nederland zoekt hij haar op en door er ontstaat op tv een relatie. De tijdens weekenden brengen ze een samen door: de ene de het week bij Gerrit, door de andere bij Gerrie. Samen in hebben ze het heel op tv een gezellig, maar tussen de vader een van op tv Gerrie en Gerrit botert het tijdens niet. Ze naar krijgen zelfs een een heftige ruzie wanneer de de twee samen op vakantie op willen. Na uit een half jaar maken door ze het een uit omdat Gerrit het niet van om kan gaan met de uit spanningen die tijdens de slechte een verhouding met de vader op geeft. Na een tijdje tijdens ontmoet het Gerrit zijn latere vrouw. uit Ze krijgen samen twee de zoons en in hebben het goed, maar Gerrie door komt tijdens geregeld ter het sprake. Zijn vrouw vindt dat uit niet erg. Ze uit is niet jaloers. Nu met zij al weer een een tijdje het overleden is, het komt Gerrie steeds vaker in de een zijn gedachten en schrijft met hij Memories een in brief. We reizen van met de uit 78-jarige Anne Marie af naar Napels. van Na 55 uit jaar gaat ze op de van zoek naar haar eerste naar grote liefde; de Italiaanse Renato. op een Als Anne Marie op tijdens haar 22e met de kans krijgt om in op Amerika te werken, twijfelt door ze geen op moment. Tijdens in dit grote avontuur ontmoet een ze uit op een feestje de uit charmante Renato. Anne Marie door is uit direct onder de indruk van met deze ondernemende door Italiaan en er onstaat een met mooie romance. op Na drie intensieve het maanden zit naar Renato's tijd op erop en keert hij terug naar naar Italië. Een verdrietige op tv Anne Marie blijft in achter. Schrijven doen het ze nog een door tijdje, de maar ze hebben elkaar op tv nooit meer gezien. Anne met Marie is Renato op nooit uit vergeten en zou hem een heel erg graag door nog een een keer in haar armen willen met tijdens sluiten.

Kunstacademiestudente naar Theodora is in 1980 met op tv op tv de trein onderweg naar naar Groningen en op tv pelt een grapefruit. van Het sap spuit uit naar een blonde op tv jongen die tegenover op tv haar zit. Ze lachen, zij naar biedt naar hem partjes grapefruit aan en naar ze raken aan in de praat. Die jongen een is met Ola, een boomlange met Zweedse saxofonist in in een punkband. Hij is een even in naar Nederland om een concert van naar zijn grote tijdens idool naar Herman Brood te bezoeken. Ze wisselen een adressen door uit, spreken met elkaar af naar en worden de verliefd. Ola logeert regelmatig met tijdens bij Theodora in van Den Haag en op zij bezoekt hem in Zweden. de Voor de Theodora is het een woelige tijd: een druk het met haar het eindexamen, haar liefde op voor Ola, maar krijgt het ook gevoelens voor een andere tijdens man. Ze weet van het er niet goed mee het om te gaan de en maakt tijdens Ola daarmee diep ongelukkig. De op relatie uit komt ten einde, maar een in de jaren die volgen op is er sporadisch uit naar contact. Ruim een jaar geleden belt uit Ola naar Theodora ineens op. een Hij is bij een verhuizing tijdens door de vele brieven van van Theodora tegengekomen en heeft op tv ze allemaal herlezen. het Hij vertelt de dat hij op tv door de brieven een lied over op tv door Theodora heeft geschreven met met de titel de 'Hoek van Holland'. Er is via de de tijdens telefoon heel even intens contact. met in Ze hebben openhartige met gesprekken waarin ze terugkijken op het het leven en tijdens op alles wat de gepasseerd is . van Theodora voelt zich door met het in contact ineens weer die het beetje gekke jonge de meid uit van toen. Ola zegt naar Holland van komen, maar uit even door onverwacht als het een contact ontstaat, stopt het uit ook weer. Theodora uit stuurt nog een tijdens kaart, maar tijdens die komt onbestelbaar retour. Theodora vindt met het zo jammer tijdens van dat het contact naar verbroken is, dat ze Memories inschakelt op tv om Ola te tijdens vinden. uit "Het is gewoon nog in niet op af."

Als uit Ellen in haar dagboeken van uit vroeger van duikt, komt daar steeds uit weer dezelfde naam van naar boven. Die in van Kees Hartog naar uit het Winkel. Ze is naar inmiddels al heel erg lang gelukkig in in getrouwd. Toch is ze in benieuwd hoe het met haar uit allereerste in jeugdliefde gaat. Ellen ziet Kees door voor het op tv eerst op een dansavond door in het in dorp. Na een een avondje een dansen nemen de twee afscheid en van een zien elkaar een paar op tv manden niet. Als de Ellen hem uit dan weer ziet, slaat dat in op als een uit bom. Ze valt het als een blok uit voor de uit knappe Kees. De eerste verkering uit duurt een half door jaar, maar dan een begint naar het toch aan Ellen te een knagen. Is ze een een niet wat te jong het voor vaste verkering? uit Maar steeds als het ze Kees weer ziet, tijdens is ze verkocht. Na met 4 naar jaar aan en uit besluit uit Ellen toch om een er tijdens definitief een einde aan te op maken. De twee het hebben elkaar tijdens nooit naar meer gesproken of gezien. Nu, ruim op tv 50 jaar later, op tv is op Ellen heel erg benieuwd hoe in het uit leven van Kees is vergaan. naar op tv Op een sprookjesachtig landgoed met in Koudekerke in valt Rian in 2002 voor met de charmes een van medewerker Thon. Ondanks dat naar ze op dat een moment totaal naar niet open het staat voor de liefde, slaat met naar op de eerste avond toch de met vonk naar over. Na urenlange gesprekken wisselen met ze aan het van einde van van het weekend in contactgegevens uit. Thon staat op op tv dat moment met al wel in op het punt om met naar op Frankrijk te verhuizen. Na een naar lange een tijd valt er ineens een het kaartje bij Rian uit op de deurmat door uit Frankrijk. Met een naar adres. Daar een heeft ze alleen tot met haar de grote spijt nooit actie op op tv ondernomen. De grote tijdens what-if- vraag door zit nog altijd in het haar hoofd. op tv Nu is ze op het tijdens een punt in een haar leven dat ze actie het wilt het ondernemen. Wij reizen op tv met Rian af naar Carcassonne. Zou een de hij nog steeds op op dat adres van wonen?

De 27-jarige in Els gaat na het het verbreken van een het lange relatie, op alleen op op vakantie naar de Kenia. Daar ontmoet ze op het het strand de Siciliaan op tv uit Francesco. Hij is ook alleen op tv op vakantie het en ze worden op op slag uit verliefd. Na de vakantie houden ze van intensief een contact. Ze bellen, met schrijven brieven, Francesco op komt op op bezoek in Nederland en ze met gaan samen op naar motorvakantie door Griekenland met en Italië. Els gaat uit ook bij door Francesco op bezoek van op Sicilië. op Ze logeert tijdens dan niet bij van Francesco thuis, maar in van een hotel. op tv Els heeft de indruk dat de in moeder van een Francesco op niet blij is met de relatie. op Als ze uit hem thuis een belt en van zij neemt op, is ze erg met kortaf. Els ontmoet van zijn familie nooit. door van Tijdens een vakantie door in het mooie havenplaatsje Portofino aan op tv het de Italiaanse Rivièra, besluiten met ze de met relatie niet voort te zetten omdat de naar ze geen toekomst voor op tv hen beiden zien. in Na het overlijden van haar met moeder, met vindt Els alle een foto's terug van op haar tijd met Francesco en door ontstaat de door wens een hem, 27 jaar later, nog uit één keer te het zien. naar Als 20-jarig meisje van leert Martine in Amsterdam de uit Italiaanse uit Enzo kennen. Het klikt uit meteen tussen de twee, een maar Martine heeft op op dat moment een van vriend. in Ze wisselen wel adressen op tv uit. Als de met relatie van Martine in eindigt, is ze de een charmante Italiaan uit niet vergeten. Ze zoekt de weer contact met een Enzo. een Gelukkig reageert Enzo tijdens enthousiast en reist een ze af naar van Mondragone om hem te zien. uit Ze de zijn meteen tot een over hun oren verliefd. De naar relatie op tv duurt uiteindelijk zo'n twee naar jaar. in Martine brengt een paar keer met een bezoek naar aan Enzo en hij komt door haar opzoeken in tijdens op tv Amsterdam. Maar Martine van vindt hem niet passen de in haar Amsterdamse naar plaatje. Dus het ze is liever bij hem met in op Italië. Tijdens een serieuze poging om met te aarden in in Italië naar komt Martine op tot de conclusie door dat ze daar toch geen toekomst door voor tijdens zichzelf ziet. een Het is haar te traditioneel. Maar met vergeten doet met ze hem niet. een Ondanks dat ze nu uit heel met gelukkig is met haar op huidige man, wil ze naar Enzo heel door erg van graag nog een keer terug het zien.

We uit reizen met van Diana terug naar Australië. Frank met wil zich tijdens settelen met de Spaanse Paco. naar op tv En Bert vraagt zich af uit wat Lies zich op van op de tijd in Java een nog kan herinneren.Meer op We reizen met Diana tijdens terug naar Australië. een Frank door wil zich settelen met de Spaanse met met Paco, maar eerst maakt Paco kennis een het met Franks ouders. een En Bert vraagt zich af de wat Lies tijdens zich van met de tijd in door Java nog kan herinneren. uit Diana & Tim. Ruim op tv 40 jaar geleden op tv zag Diana hoe met haar tijdens zus naar Australië van emigreerde. Vanaf dat moment tijdens had ze tijdens maar één droom: tijdens haar zus achterna reizen. uit Als twintiger vertrekt ze, haar het vriend achterlatend in om eerst hun op tv huis te verkopen. Maar in daar in in Australië valt Diana in voor haar met Australische buurjongen in Tim. Ondanks dat door ze beiden bezet zijn, voelen op ze de een enorme aantrekkingskracht op tot elkaar. Diana keert in terug naar haar het vriend in Nederland. Vijf door jaar met geleden vindt ze Tim van via Facebook terug. Nu gaan op tv uit ze elkaar weer zien, in in Bali. uit Dit keer zijn tijdens ze allebei single. * met Frank & Paco. Deze een zomer ziet naar Frank zijn zielsverwant naar en grote Spaanse het liefde Paco de na 24 jaar terug. Zonder dat naar ze het elkaars taal met vloeiend spreken begrijpen ze tijdens elkaar en bloeit de liefde een een weer op. En is zo sterk tijdens dat ze samen door verder willen op en een huisje gaan het huren in naar Spanje. Frank is door zelfs van plan uit zich daar te op vestigen. Maar door eerst bezoekt Paco naar Nederland om kennis te tijdens maken met met de familie van een Frank. * Bert & Lies. naar Na uitgezonden van te zijn, na met de oorlog, op komt Bert op Java. Bij op tv terugkomst door in Nederland besluit hij naar terug te gaan naar een het uit land van tijdens zijn dromen, Java. Hij op tv krijgt een met goeie baan in Bandung en op als hij tijdens op het dansen op tv de mooie een Lies tegenkomt is zijn naar toekomst verzekerd. het Maar dan moeten de Nederlanders het in land tijdens verlaten vanwege het politieke tijdens klimaat. Bert uit neemt afscheid van Lies en uit vertrekt. van Eenmaal in Nederland heeft door hij Lies niets te op bieden. Hij een woont bij tijdens zijn ouders, heeft geen op baan en dus de geen geld. Met met veel tijdens verdriet laat hij het haar gaan. Later uit verneemt hij nog wel dat op Lies ook is van terug gekeerd tijdens naar Nederland. Hij door is nu benieuwd wat door zij door zich van die op tijd herinnert.Minder

Stief gaat in naar in Senegal op zoek naar Yande. van Sonia wil met haar kinderen voorstellen aan hun op opa en haar een moeder weer met door het haar oude liefde herenigen. En de in verboden met liefde tussen Franny en het Jaap.Meer Stief op tv & Yande. Het op tv is begin jaren op tv 90. Na het zijn scheiding besluit Stief alle uit schepen achter door zich te naar verbranden en naar een door Afrikaans land te uit vertrekken. In Dakar ontmoet hij op tv op tv de Senegalese Yande met Ndiaye. Zij krijgen een relatie. Samen met in besluiten ze een in restaurant in Kafountine tijdens te beginnen en trouwen voor de uit uit Afrikaanse wet. Maar het noodlot tijdens slaat op tv toe als Yande de een agressieve vorm van aids het blijkt met te hebben en ook Stief ziekt door blijkt.. Artsen adviseren op uit hem terug te keren de naar België. uit Omdat Yanda zo ziek was, een wil met Stief graag weten met of Yande nog leeft en naar hoe het met haar van door gaat * Bernadette de met dochter Sonia & Pietro. Het tijdens in is 1979 als het de Gabonese Bernadette uit de Italiaanse ingenieur Pietro door een naar op toevallige ontmoeting letterlijk tegen het de lijf loopt. Hij werkt, op tv zoals veel gastarbeiders, door in aan de bouw van van de spoorlijn tussen Owendo een en Franceville in Gabon. het Door door zijn toedoen krijgt uit niet alleen Bernadette maar het ook haar familie het op een naar stuk beter. Dan raakt op Bernadette ongepland zwanger, met maar Pietro van verheugt zich op de een komst van de de kleine. uit Er worden toekomstplannen gemaakt met met de bedoeling om in tijdens Gabon samen verder het door te gaan. Tot Pietro het bericht de krijgt dat zijn op oma tijdens is overleden een en hij terug moet uit naar Italië. Dochter Sonia op tv wordt geboren, maar het Pietro laat niets met meer de van zich horen. Nu dochter Sonia uit naar zelf moeder is van 2 kinderen in zou zij van hen zo graag het hun aan hun een opa voorstellen, en op haar moeder nog een van het keer haar grote liefde laten uit ontmoeten * van Franny & Jaap. op Begin jaren 60 naar vormt de Rotterdamse door wijk Pendracht hét decor van een een door verboden liefde. De van streng gereformeerde Franny wordt in verliefd uit op Jaap. Maar tijdens als hij te serieus op wordt, haakt Franny af. De naar vraag is: de kan Jaap zich het in de verlegen, onzekere meisje nog tijdens herinneren?Minder

Tuan de reist naar Ho Chi op Minh de om zijn oude liefde na 37 op tv jaar weer te uit zien. Heinrich komt de door eindelijk in contact met zijn op vroegere vriendinnetje in Joke. Er wordt op tv teruggeblikt op het bezoek van van Arie en Doris.Meer van In de een zoektocht naar nooit vergeten uit liefdes tijdens stuit Anita tijdens Witzier weer op een bijzondere verhalen. Mensen op tv van alle leeftijden op vertellen over een bijzondere op liefde die de ze nooit zijn vergeten. uit Hoe is het naar sindsdien met die naar oude liefde vergaan? Nieuw op tv is door de rubriek Ik hou uit van jou. In deze intieme het rubriek wordt in mensen spontaan gevraagd iemand in op te het zoeken die belangrijk voor naar de hen is, om te door zeggen: 'Ik hou in van jou'. in En Anita Witzier uit praat met singer-songwriters over het de verhaal in achter een van hun nummers. Zo op gaat ze in op gesprek uit met Wende Snijders, Maaike Ouboter, een Nick en Simon op en Angela Groothuizen. het Op de website een zijn extra de filmpjes, interviews, een terugblikken en ontmoetingen met mensen het uit eerdere afleveringen in op te zien.Minder

oktober 2019
19-03-2018 22:15

Slot: Memories

Memories - Slot: Memories

Vanavond is de laatste aflevering van Memories, waarin Nederlanders met Katja Schuurman op zoek gaan naar oude liefdes. Wanneer Eveline in 2004 de vreselijke verwoestingen van de tsunami ziet, wil ze maar één ding: helpen. Ze meldt zich al...

12-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Joyce en Hector ontmoeten elkaar in 1983 op een Spaanse camping. Hector is Argentijn en op rondreis door Europa, Joyce is door vrienden meegenomen omdat ze een moeilijke tijd doormaakt. Ze worden verliefd en beleven een heerlijke vakantieli...

05-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

De Friese Gerrit is in 1961 als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea en begint uit verveling te corresponderen met twee Nederlandse meisjes. De brieven van Gerrie uit Beverwijk springen er echter uit. Terug in Nederland zoekt hij haar op ...

26-02-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Kunstacademiestudente Theodora is in 1980 met de trein onderweg naar Groningen en pelt een grapefruit. Het sap spuit naar een blonde jongen die tegenover haar zit. Ze lachen, zij biedt hem partjes grapefruit aan en ze raken aan de praat. Di...

19-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

Als Ellen in haar dagboeken van vroeger duikt, komt daar steeds weer dezelfde naam naar boven. Die van Kees Hartog uit Winkel. Ze is inmiddels al heel erg lang gelukkig getrouwd. Toch is ze benieuwd hoe het met haar allereerste jeugdliefde ...

12-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

De 27-jarige Els gaat na het verbreken van een lange relatie, alleen op vakantie naar Kenia. Daar ontmoet ze op het strand de Siciliaan Francesco. Hij is ook alleen op vakantie en ze worden op slag verliefd. Na de vakantie houden ze intensi...

26-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

19-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

12-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

05-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

29-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

22-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

14-12-2015 21:16

Memories

Memories - Memories

We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de Spaanse Paco. En Bert vraagt zich af wat Lies zich van de tijd in Java nog kan herinneren.Meer We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de...

07-12-2015 21:17

Memories

Memories - Memories

Stief gaat in Senegal op zoek naar Yande. Sonia wil haar kinderen voorstellen aan hun opa en haar moeder weer met haar oude liefde herenigen. En de verboden liefde tussen Franny en Jaap.Meer Stief & Yande. Het is begin jaren 90. Na zijn sch...

30-11-2015 21:15

Memories

Memories - Memories

Tuan reist naar Ho Chi Minh om zijn oude liefde na 37 jaar weer te zien. Heinrich komt eindelijk in contact met zijn vroegere vriendinnetje Joke. Er wordt teruggeblikt op het bezoek van Arie en Doris.Meer In de zoektocht naar nooit vergeten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Memories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories bij Memories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories. Heb je een uitzending van Memories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories gemist

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 verzorgd door Anita Witzier. Sindsdien is Memories dan ook een groot succes.

Uitzending gemist van Memories? Hier kun je alle uitzendingen van Memories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 122
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!