Programma gemist?

Vanavond door is de de laatste aflevering van Memories, waarin Nederlanders van met uit Katja Schuurman van op zoek gaan naar naar oude liefdes. Wanneer Eveline de in 2004 de vreselijke verwoestingen in van de uit tsunami ziet, op tv wil ze met maar één ding: helpen. Ze meldt door zich op als vrijwilliger in Thailand. in Tijdens het puinruimen uit op het zwaar door getroffen een eiland Koh Phi Phi wordt ze tijdens verliefd op een in andere vrijwilliger, het de Amerikaan John. En uit op tv hij op haar. Dan krijgt Eveline van een alarmerend bericht uit van in haar huisarts. Ze naar moet met spoed op tv geopereerd moet worden aan beginnende baarmoederhalskanker. de Eveline besluit de zich in Thailand een te laten opereren. op John vergezelt van haar. Eveline mag na haar door operatie niet in meer een werken en reist met John een het paar maanden het door Thailand. Tot het de met geld op is en met ze huilend van afscheid van elkaar moeten op tv nemen. Terug in Nederland gaat op tv van Eveline keihard aan het werk om de John in Amerika met op te een kunnen zoeken. van Dat lukt en van in Californië wonen ze met drie maanden samen. Ze van gaat terug naar op tv Rotterdam waar tijdens hij haar van komt opzoeken wanneer haar op boek over hun het avonturen uitkomt. In naar Rotterdam kent naar ze John bijna van niet terug: hij in is passief en maakt ruzie. tijdens De relatie met komt ten einde. Eveline is van intussen in moeder van een uit zoontje van met 6. Ze is gescheiden, maar uit heeft goede band met op de vader van haar zoon. Het met gaat goed met haar uit naar en heeft nu nog het één wens: John van weer eens een zien. Maar waar hangt globetrotter John naar tijdens uit?

Joyce door en Hector ontmoeten elkaar met in 1983 op een een Spaanse naar camping. Hector is Argentijn en naar op rondreis door tijdens Europa, Joyce een is door uit vrienden meegenomen omdat ze een tijdens van moeilijke tijd doormaakt. Ze de worden verliefd en beleven op tv een heerlijke vakantieliefde. uit Eenmaal thuis staat Hector van op al snel bij haar op naar de stoep en naar blijft ongeveer van vijf maanden bij in haar wonen. Ze hebben op het in fijn samen, maar op tv Hector moet terug naar Argentinië omdat een hij door geen verblijfsvergunning heeft. met Zijn ouders trekken ook van aan het hem omdat hij met hun enige kind is. Ze op tv nemen afscheid en houden naar op contact via telefoon en in brieven, maar door de afstand van verwatert het toch. tijdens Ze kan hem in echter uit nooit helemaal vergeten. Altijd op tv als Joyce de Memories ziet, denkt op ze aan Hector. Ze op tv zou hem op wel willen opsporen, maar heeft met op tv behalve zijn naam, helemaal geen in gegevens. naar Waar is hij en zou een hij in ook nog wel met eens aan haar denken? van * Als in 1991 tijdens de in Duitse Frank een van discotheek in Enschede door binnenstapt is André een meteen verkocht. Voor het eerst tijdens in zijn in leven weet André het op zeker; dit is van mijn man. Nadat de hij genoeg naar moed bij elkaar naar heeft geraapt knoopt hij een uit tijdens gesprek aan met Frank. Aan het het door einde van de avond spreken de ze af om elkaar tijdens over twee door weken op dezelfde van plek op tv weer te zien. In op tv de tussentijd ontvangt André met een brief van Frank op tv waaruit blijkt dat van de liefde wederzijds van is. Na de door tweede door date bloeit er naar een mooie romance van op tussen de naar twee mannen. Ze op zijn elkaars door eerste grote liefde. de Frank is alleen een paar tijdens jaar tijdens jonger en na door een paar maanden breekt hij het toch met de André. De maanden die van volgen op tv zijn zwaar voor André. uit Hij is verscheurd door in liefdesverdriet. Inmiddels tijdens is André al meer dan uit 22 jaar gelukkig naar naar samen met een het andere man, maar Frank heeft het nog het altijd een speciaal plekje van in zijn hart. Hoe zou met het met hem van gaan? Is met hij ook gelukkig? Wij het gaan met het André terug naar door plek met waar het allemaal is tijdens begonnen.

De tijdens Friese Gerrit is de in 1961 als militair op tv uitgezonden naar Nieuw-Guinea op tv en begint de uit verveling te een corresponderen met van twee Nederlandse meisjes. De brieven met van Gerrie uit van Beverwijk op tv springen er echter uit. Terug in naar uit Nederland zoekt hij met haar op en er ontstaat een de relatie. De weekenden met op brengen ze samen door: van de ene week door bij Gerrit, de de andere bij Gerrie. Samen met hebben uit ze het heel gezellig, maar tussen op tv de vader van op tv Gerrie met en Gerrit botert het in niet. Ze krijgen zelfs op tv een heftige het ruzie een wanneer de twee samen in op vakantie willen. Na het een half een jaar maken ze het een uit omdat Gerrit uit niet een om kan gaan met de spanningen op die de door slechte verhouding met naar de vader geeft. een Na een uit tijdje ontmoet Gerrit zijn latere tijdens vrouw. Ze de krijgen samen op tv twee zoons en het hebben het goed, op tv maar Gerrie komt geregeld ter de sprake. Zijn vrouw door tijdens vindt dat niet erg. tijdens Ze is het niet jaloers. Nu zij al weer uit een tijdje op overleden is, komt Gerrie op steeds vaker het in zijn gedachten op tv en schrijft op tv hij Memories een brief. We in reizen door met de op tv 78-jarige Anne Marie af naar uit Napels. van Na 55 jaar gaat ze uit op zoek naar naar haar eerste grote liefde; op de Italiaanse op Renato. Als Anne een Marie op haar naar 22e de kans krijgt op tv de om in Amerika te werken, op tv twijfelt ze geen naar moment. Tijdens dit door grote het avontuur ontmoet ze op met een feestje de op charmante Renato. Anne tijdens Marie is direct onder de tijdens indruk van uit deze ondernemende de Italiaan en er op tv onstaat een uit mooie romance. Na op tv drie intensieve maanden zit Renato's door tijd in erop en keert hij een terug naar Italië. tijdens Een verdrietige het Anne Marie blijft een achter. Schrijven doen in ze nog een tijdens tijdje, maar ze hebben het elkaar nooit meer gezien. Anne een Marie is op Renato op nooit vergeten en zou hem heel uit uit erg graag nog een keer van in haar op armen willen uit sluiten.

Kunstacademiestudente uit Theodora is in 1980 door met de in trein onderweg naar Groningen het en met pelt een grapefruit. Het een sap spuit naar tijdens een blonde jongen een die tegenover het haar zit. Ze lachen, de zij biedt hem partjes op tv grapefruit aan en ze naar raken aan de de praat. Die het jongen is Ola, op tv een boomlange Zweedse het saxofonist in naar een punkband. Hij door is even in in Nederland om de een concert van zijn met grote idool Herman Brood een te bezoeken. naar Ze wisselen met adressen uit, spreken met elkaar naar af uit en worden verliefd. Ola logeert tijdens regelmatig bij Theodora in de Den tijdens Haag en zij bezoekt tijdens hem in Zweden. met Voor uit Theodora is het een op woelige tijd: uit druk met haar de eindexamen, haar liefde voor Ola, maar het krijgt ook tijdens gevoelens voor een tijdens andere man. Ze met weet er niet tijdens goed mee om in te het gaan en maakt Ola het daarmee diep ongelukkig. De relatie de een komt ten einde, maar in op tv de jaren het die volgen naar is er sporadisch contact. Ruim een het jaar uit geleden belt Ola naar Theodora ineens op. Hij van is naar bij een verhuizing de vele met brieven van Theodora tijdens tegengekomen en op heeft ze op allemaal herlezen. Hij vertelt naar dat hij door door de brieven een lied over een Theodora heeft geschreven tijdens met de titel het met 'Hoek van Holland'. Er is het via de telefoon heel in even op tv intens contact. tijdens Ze hebben openhartige gesprekken op waarin ze terugkijken op het op leven en op tv op uit alles wat gepasseerd door is . Theodora naar voelt zich door een het contact ineens weer die beetje een tijdens gekke jonge meid van de toen. Ola zegt naar Holland op tv komen, het maar even op onverwacht als het contact ontstaat, de stopt het ook weer. door Theodora stuurt in nog een kaart, tijdens maar die komt op tv onbestelbaar retour. Theodora een vindt het zo door jammer dat in het contact verbroken tijdens is, dat tijdens ze Memories inschakelt om Ola een te een vinden. "Het is gewoon door nog niet uit af."

Als Ellen tijdens in haar dagboeken met van uit vroeger duikt, komt daar steeds het weer dezelfde naam naar op tv boven. Die op van Kees Hartog uit de Winkel. Ze op is tijdens inmiddels al heel erg door lang gelukkig getrouwd. van Toch is ze benieuwd hoe de het met haar op naar allereerste jeugdliefde gaat. Ellen ziet Kees op tv voor het eerst een op een dansavond met in het dorp. van Na van een avondje dansen nemen uit de twee op tv afscheid en zien op tv elkaar een paar met manden niet. Als Ellen hem op tv op dan weer ziet, een slaat dat in als naar een bom. Ze valt in als het een blok voor de op knappe Kees. De eerste op verkering duurt op tv een half jaar, in maar dan op tv begint het toch aan Ellen uit te knagen. Is tijdens ze niet wat naar te jong voor vaste op tijdens verkering? Maar steeds tijdens als ze Kees weer ziet, op is naar ze verkocht. Na 4 met jaar aan en uit besluit op Ellen toch een om er definitief een op in einde aan te maken. De twee uit hebben de elkaar nooit meer gesproken van of het gezien. Nu, ruim 50 jaar op tv later, is Ellen heel van erg benieuwd hoe in het leven het van Kees naar is vergaan. Op in een sprookjesachtig een landgoed in Koudekerke valt Rian in in 2002 voor naar de charmes van naar medewerker Thon. naar Ondanks dat ze op van dat moment totaal uit niet open staat voor uit de liefde, slaat op op de eerste van avond in toch de vonk over. door Na urenlange tijdens gesprekken wisselen het ze aan het einde in van het weekend van contactgegevens uit. het Thon staat op dat moment al de door wel op het het punt om naar Frankrijk te de verhuizen. Na een lange naar tijd uit valt er van ineens een kaartje bij Rian op van de naar deurmat uit Frankrijk. Met een met naar adres. Daar heeft met ze alleen tot uit haar grote spijt nooit het actie op ondernomen. De grote naar what-if- vraag zit de nog altijd in de in haar hoofd. Nu met is ze op een punt in het haar naar leven dat in ze actie wilt ondernemen. Wij reizen naar met Rian van af het naar Carcassonne. Zou hij door nog steeds op dat adres op tv naar wonen?

De 27-jarige de Els met gaat na het door verbreken van een lange relatie, op tv alleen op vakantie naar een van Kenia. Daar ontmoet ze op het naar strand de Siciliaan op Francesco. de Hij is ook alleen in op vakantie op tv en ze worden op de slag verliefd. in Na de vakantie het houden ze uit intensief contact. Ze bellen, schrijven brieven, op Francesco van komt op bezoek in Nederland tijdens en ze op gaan samen op motorvakantie de door Griekenland en tijdens het Italië. Els gaat ook bij het Francesco op bezoek het op Sicilië. Ze tijdens logeert in dan niet bij Francesco op tv thuis, maar in een hotel. naar Els met heeft de indruk dat tijdens de moeder van Francesco de niet blij is het met met de relatie. tijdens Als ze hem naar thuis belt en de zij neemt op, is het ze erg in kortaf. Els ontmoet zijn familie met nooit. een Tijdens een vakantie in het mooie met tijdens havenplaatsje Portofino aan de Italiaanse tijdens Rivièra, een besluiten ze de in relatie niet voort te zetten een omdat ze naar geen toekomst voor uit hen beiden zien. Na naar het de overlijden van haar moeder, naar vindt Els alle foto's terug het op tv van haar tijd op tv met Francesco en door ontstaat de wens hem, 27 jaar naar uit later, nog één keer te zien. in het Als 20-jarig meisje leert tijdens Martine in in Amsterdam de Italiaanse Enzo door kennen. Het een klikt meteen tussen de twee, maar door Martine heeft met op dat moment op tv een het vriend. Ze wisselen wel adressen uit. uit Als de het relatie van Martine in eindigt, tijdens is ze de charmante Italiaan niet op tv vergeten. Ze zoekt van weer contact met in Enzo. Gelukkig reageert naar Enzo met enthousiast en in reist ze af naar Mondragone om naar hem te tijdens zien. door Ze zijn meteen van tot over hun uit oren verliefd. De relatie uit duurt uiteindelijk zo'n het twee jaar. op Martine brengt een paar met keer een bezoek aan een Enzo tijdens en hij komt haar uit opzoeken in Amsterdam. Maar uit Martine vindt hem van niet passen in haar op Amsterdamse in plaatje. Dus ze is liever met bij hem in in Italië. naar Tijdens een door serieuze poging om te aarden tijdens in van Italië komt Martine door tot de conclusie dat ze de daar toch geen toekomst met voor zichzelf een ziet. Het van is haar te traditioneel. met Maar vergeten doet ze van in hem niet. Ondanks dat ze het nu heel gelukkig is het een met haar huidige man, wil op tv ze Enzo heel erg uit graag nog het een keer terug in zien.

We de reizen met Diana op terug naar het Australië. Frank wil zich een settelen met de op tv Spaanse Paco. uit En Bert vraagt zich in af wat Lies zich een van met de tijd in Java op nog kan door herinneren.Meer We reizen met op Diana terug naar uit Australië. Frank wil zich settelen in naar met de Spaanse Paco, maar eerst in maakt Paco de kennis met Franks van ouders. En uit Bert vraagt zich door af wat Lies van zich van de door tijd in Java nog kan naar herinneren. Diana van & op Tim. Ruim 40 tijdens jaar geleden zag Diana door hoe haar zus naar Australië naar emigreerde. Vanaf naar dat moment uit had ze een maar één droom: in haar zus achterna reizen. Als van twintiger vertrekt ze, haar een vriend achterlatend om het op tv eerst hun huis te in verkopen. Maar daar in een Australië van valt Diana voor haar Australische in buurjongen de Tim. Ondanks dat ze beiden bezet met zijn, voelen een ze een enorme in aantrekkingskracht tot elkaar. Diana de keert terug op tv naar een haar vriend in de Nederland. Vijf jaar geleden vindt op ze Tim via naar Facebook terug. Nu een gaan het ze elkaar weer zien, in uit Bali. Dit uit keer zijn ze allebei single. de uit * Frank & Paco. in Deze zomer ziet Frank zijn uit zielsverwant een en grote Spaanse liefde van Paco na 24 uit jaar terug. Zonder dat op tijdens ze elkaars taal vloeiend door spreken begrijpen met ze elkaar en een bloeit de liefde weer op tv op. En is zo sterk in dat ze samen op tv het verder willen en een huisje het gaan tijdens huren in Spanje. Frank op is zelfs van in plan zich daar met te vestigen. Maar eerst op bezoekt Paco Nederland de om op tv kennis te maken met met de familie van op tv Frank. * door Bert & Lies. van Na uitgezonden te zijn, na de een uit oorlog, komt Bert op Java. de Bij terugkomst in Nederland naar besluit een hij terug te gaan naar de het land van van van zijn dromen, Java. uit Hij krijgt een naar goeie baan in uit Bandung en als op hij tijdens het dansen de mooie de Lies tegenkomt is met zijn toekomst door verzekerd. Maar dan moeten een de naar Nederlanders het op land verlaten vanwege het politieke klimaat. door op tv Bert neemt afscheid van tijdens Lies en op tv vertrekt. Eenmaal in uit Nederland heeft hij Lies niets in te bieden. Hij naar woont bij zijn op tv ouders, heeft geen met baan en dus door geen geld. Met met veel op tv verdriet laat hij haar gaan. een Later een verneemt hij nog wel dat naar Lies ook in is terug gekeerd naar Nederland. door van Hij is nu benieuwd wat door zij zich van die uit tijd in herinnert.Minder

Stief gaat met in Senegal op op tv zoek de naar Yande. Sonia naar wil haar kinderen voorstellen met aan hun door opa en haar moeder weer tijdens met met haar oude liefde herenigen. En de de verboden van liefde tussen Franny van en Jaap.Meer Stief & door Yande. van Het is begin door jaren 90. Na de zijn scheiding besluit Stief de alle schepen achter zich uit te verbranden de en naar op tv een Afrikaans land op te vertrekken. In Dakar ontmoet hij door op de Senegalese Yande een Ndiaye. Zij krijgen van een relatie. Samen besluiten ze door een restaurant in Kafountine op tv te beginnen tijdens en trouwen voor de uit Afrikaanse wet. Maar op het noodlot slaat op tv toe naar als Yande tijdens een agressieve vorm van op aids blijkt te van hebben en ook Stief een ziekt van blijkt.. Artsen adviseren met hem terug te naar keren naar België. Omdat het Yanda zo ziek door was, wil Stief graag in weten of Yande met nog leeft en hoe in het met de haar de gaat * Bernadette met door dochter Sonia & Pietro. Het tijdens is 1979 als een de met Gabonese Bernadette de in Italiaanse ingenieur Pietro met door een uit toevallige ontmoeting letterlijk tegen het lijf een door loopt. Hij werkt, zoals het veel gastarbeiders, aan de naar bouw van door de spoorlijn tussen van Owendo en Franceville in Gabon. tijdens Door zijn toedoen een krijgt niet op alleen Bernadette maar tijdens ook haar familie op het een op tv stuk beter. de Dan raakt Bernadette ongepland zwanger, de maar Pietro van verheugt zich op tv op de komst van op de kleine. naar Er worden toekomstplannen gemaakt uit met de bedoeling om in op Gabon samen een verder tijdens te gaan. Tot Pietro naar het bericht krijgt tijdens dat zijn oma het is overleden en hij tijdens terug moet naar van Italië. Dochter Sonia wordt in geboren, maar Pietro van laat niets naar meer van op zich horen. Nu in dochter Sonia op tv zelf moeder is van 2 kinderen de zou zij op hen zo op graag hun aan van hun opa op tv voorstellen, en haar het moeder nog een keer haar op tv grote liefde op tv laten ontmoeten * het Franny & Jaap. Begin jaren uit 60 de vormt de door Rotterdamse wijk Pendracht hét op decor van een verboden op liefde. De streng uit gereformeerde Franny wordt verliefd naar op Jaap. Maar naar de als hij te serieus wordt, haakt uit Franny de af. De vraag is: naar kan de Jaap zich het door verlegen, onzekere meisje nog op herinneren?Minder

Tuan reist naar door Ho Chi Minh de door om zijn oude liefde op tv na 37 jaar weer te de zien. op Heinrich komt uit eindelijk in contact met zijn op vroegere naar vriendinnetje Joke. Er op wordt teruggeblikt op het de bezoek van Arie en Doris.Meer in In de in zoektocht uit naar nooit vergeten liefdes in stuit Anita van Witzier weer op op bijzondere verhalen. Mensen van alle leeftijden de naar vertellen over een bijzondere liefde die op met ze nooit zijn vergeten. Hoe is door in het sindsdien met die oude het liefde een vergaan? Nieuw is de rubriek Ik een hou van op tv jou. In door deze intieme rubriek wordt het mensen spontaan een gevraagd iemand op tv op te zoeken die naar belangrijk voor hen is, om met te zeggen: de 'Ik hou van jou'. op tv En Anita Witzier van praat naar met singer-songwriters over naar het verhaal achter een van het tijdens hun nummers. Zo een gaat ze in gesprek met Wende tijdens de Snijders, Maaike Ouboter, Nick en met Simon een en Angela Groothuizen. Op op de website zijn een extra filmpjes, interviews, terugblikken tijdens en ontmoetingen op met mensen uit eerdere de afleveringen te naar zien.Minder

november 2018
19-03-2018 22:15

Slot: Memories

Memories - Slot: Memories

Vanavond is de laatste aflevering van Memories, waarin Nederlanders met Katja Schuurman op zoek gaan naar oude liefdes. Wanneer Eveline in 2004 de vreselijke verwoestingen van de tsunami ziet, wil ze maar één ding: helpen. Ze meldt zich al...

12-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Joyce en Hector ontmoeten elkaar in 1983 op een Spaanse camping. Hector is Argentijn en op rondreis door Europa, Joyce is door vrienden meegenomen omdat ze een moeilijke tijd doormaakt. Ze worden verliefd en beleven een heerlijke vakantieli...

05-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

De Friese Gerrit is in 1961 als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea en begint uit verveling te corresponderen met twee Nederlandse meisjes. De brieven van Gerrie uit Beverwijk springen er echter uit. Terug in Nederland zoekt hij haar op ...

26-02-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Kunstacademiestudente Theodora is in 1980 met de trein onderweg naar Groningen en pelt een grapefruit. Het sap spuit naar een blonde jongen die tegenover haar zit. Ze lachen, zij biedt hem partjes grapefruit aan en ze raken aan de praat. Di...

19-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

Als Ellen in haar dagboeken van vroeger duikt, komt daar steeds weer dezelfde naam naar boven. Die van Kees Hartog uit Winkel. Ze is inmiddels al heel erg lang gelukkig getrouwd. Toch is ze benieuwd hoe het met haar allereerste jeugdliefde ...

12-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

De 27-jarige Els gaat na het verbreken van een lange relatie, alleen op vakantie naar Kenia. Daar ontmoet ze op het strand de Siciliaan Francesco. Hij is ook alleen op vakantie en ze worden op slag verliefd. Na de vakantie houden ze intensi...

26-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

19-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

12-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

05-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

29-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

22-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

14-12-2015 21:16

Memories

Memories - Memories

We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de Spaanse Paco. En Bert vraagt zich af wat Lies zich van de tijd in Java nog kan herinneren.Meer We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de...

07-12-2015 21:17

Memories

Memories - Memories

Stief gaat in Senegal op zoek naar Yande. Sonia wil haar kinderen voorstellen aan hun opa en haar moeder weer met haar oude liefde herenigen. En de verboden liefde tussen Franny en Jaap.Meer Stief & Yande. Het is begin jaren 90. Na zijn sch...

30-11-2015 21:15

Memories

Memories - Memories

Tuan reist naar Ho Chi Minh om zijn oude liefde na 37 jaar weer te zien. Heinrich komt eindelijk in contact met zijn vroegere vriendinnetje Joke. Er wordt teruggeblikt op het bezoek van Arie en Doris.Meer In de zoektocht naar nooit vergeten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Memories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories bij Memories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories. Heb je een uitzending van Memories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories gemist

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 verzorgd door Anita Witzier. Sindsdien is Memories dan ook een groot succes.

Uitzending gemist van Memories? Hier kun je alle uitzendingen van Memories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 122
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord