Programma gemist?

Vanavond het is de laatste aflevering van tijdens door Memories, waarin Nederlanders met Katja Schuurman naar op zoek gaan de de naar oude liefdes. Wanneer Eveline in de 2004 de door vreselijke verwoestingen van tijdens de tsunami ziet, wil ze de maar één op ding: helpen. Ze meldt naar zich als vrijwilliger door in op tv Thailand. Tijdens in het puinruimen op het zwaar getroffen de eiland Koh Phi op Phi wordt ze van verliefd in op een andere op vrijwilliger, de Amerikaan John. En van hij op tijdens haar. Dan in krijgt Eveline een alarmerend bericht van een uit haar huisarts. Ze moet met spoed op geopereerd moet tijdens worden op tv aan beginnende baarmoederhalskanker. Eveline besluit zich tijdens in Thailand met te laten opereren. John naar tijdens vergezelt haar. Eveline mag na door haar het operatie niet meer werken en reist van met John een met met paar maanden door Thailand. Tot het uit geld op de is en in ze huilend afscheid van op tv elkaar moeten nemen. Terug tijdens in een Nederland gaat naar Eveline keihard aan tijdens het werk om een John in Amerika op te kunnen in zoeken. op tv Dat lukt en in van Californië wonen ze drie uit maanden van samen. Ze gaat op tv terug naar Rotterdam waar met hij haar het komt opzoeken met wanneer haar boek over hun tijdens avonturen uitkomt. in In Rotterdam kent ze John met bijna niet terug: het hij door is passief en door maakt ruzie. De op relatie komt het ten einde. Eveline is intussen moeder van uit op een zoontje van 6. Ze is de gescheiden, maar heeft naar goede op band met uit de vader haar zoon. Het gaat een goed met haar met door en heeft nu nog met één wens: John weer eens een van zien. Maar waar hangt globetrotter John in in uit?

Joyce een en Hector ontmoeten van elkaar in 1983 op een op tv Spaanse camping. op tv Hector uit is Argentijn en naar op rondreis door op tv Europa, Joyce is door vrienden het meegenomen omdat ze een in moeilijke tijd een doormaakt. Ze uit worden verliefd en beleven met een heerlijke vakantieliefde. Eenmaal met thuis staat uit Hector de al snel bij naar haar op de stoep de en blijft tijdens ongeveer vijf maanden door bij haar wonen. Ze op tv hebben het de fijn samen, maar Hector moet terug van naar door Argentinië omdat op tv hij geen verblijfsvergunning heeft. Zijn uit ouders trekken naar ook aan hem omdat naar hij de hun enige kind is. Ze op tv nemen op afscheid en houden op contact via telefoon een en brieven, maar een door de afstand verwatert het toch. op tv Ze kan het hem echter nooit helemaal de vergeten. Altijd als het Joyce Memories ziet, de van denkt ze aan Hector. uit Ze zou hem wel willen door opsporen, maar uit heeft behalve zijn van naam, helemaal geen een gegevens. Waar is de hij tijdens en zou hij ook nog het wel eens in aan haar denken? door * Als in 1991 door de Duitse de Frank een tijdens discotheek in Enschede binnenstapt is André van tijdens meteen verkocht. Voor het eerst in door zijn leven naar weet André het een zeker; dit is de mijn de man. Nadat hij genoeg moed de bij het elkaar heeft geraapt knoopt hij een van gesprek aan door met Frank. Aan tijdens het einde van tijdens de avond spreken door ze van af om elkaar over uit twee weken op dezelfde plek op tv weer te op tv zien. In de uit tussentijd ontvangt André een in een brief van Frank waaruit de blijkt dat de liefde wederzijds tijdens op is. Na de tweede op date bloeit een er een mooie op tv romance op tussen de twee op mannen. van Ze zijn elkaars eerste grote door liefde. Frank is van alleen een paar jaar uit jonger en een na een uit paar maanden breekt hij toch van met naar André. De maanden die de volgen zijn naar zwaar voor tijdens André. Hij is verscheurd door uit liefdesverdriet. een Inmiddels is André met al meer dan 22 jaar op gelukkig samen van met een andere op man, maar Frank in heeft nog van altijd een speciaal plekje in zijn de hart. Hoe zou in met het met hem gaan? Is tijdens hij ook gelukkig? een Wij met gaan met André terug het naar plek waar het tijdens allemaal door is begonnen.

De Friese Gerrit naar tijdens is in 1961 als militair uitgezonden op naar Nieuw-Guinea en uit begint uit een verveling te corresponderen met naar twee uit Nederlandse meisjes. De brieven met van op Gerrie uit Beverwijk springen een er echter uit. Terug op tv in Nederland door zoekt hij haar op in en er de ontstaat een van relatie. De weekenden brengen tijdens ze samen door: de ene op tv week de bij Gerrit, de andere bij de Gerrie. op tv Samen hebben de ze het heel gezellig, maar tussen op tv de de vader van Gerrie in en Gerrit botert het niet. tijdens tijdens Ze krijgen zelfs naar een heftige ruzie wanneer de twee met samen op tijdens vakantie willen. uit Na een half jaar maken naar ze het uit de in omdat Gerrit niet om in kan gaan met de uit spanningen die de slechte in verhouding met met de vader door geeft. Na een tijdje ontmoet op Gerrit zijn het latere vrouw. op tv Ze krijgen samen twee zoons uit en hebben het op tv uit goed, maar Gerrie komt door geregeld ter sprake. Zijn vrouw op vindt dat niet tijdens erg. uit Ze is niet jaloers. Nu uit zij al tijdens weer een op tv tijdje overleden is, komt van Gerrie steeds vaker naar in zijn gedachten tijdens en schrijft op hij Memories een brief. We uit reizen van met de 78-jarige Anne Marie uit af op tv naar Napels. Na 55 het jaar gaat ze op tijdens tijdens zoek naar haar tijdens eerste grote liefde; de het Italiaanse Renato. in Als Anne Marie op haar naar 22e op tv de kans krijgt om in door Amerika op tv te werken, twijfelt ze geen de moment. Tijdens dit van grote avontuur uit ontmoet ze op een feestje op op de charmante Renato. op Anne Marie is direct onder de op tv indruk van deze in ondernemende op tv Italiaan en er onstaat een op mooie op tv romance. Na drie op intensieve maanden zit met Renato's tijd erop en keert op hij op tv terug naar in Italië. Een verdrietige naar Anne Marie blijft uit achter. Schrijven doen ze nog een in tijdje, maar door ze uit hebben elkaar nooit door meer gezien. Anne naar Marie is Renato nooit vergeten het en zou uit hem heel erg graag met nog een keer in de haar armen willen door uit sluiten.

Kunstacademiestudente Theodora is het in in 1980 met tijdens de trein onderweg met naar Groningen en pelt een grapefruit. een door Het sap spuit op tv naar een blonde jongen die tegenover op tv uit haar zit. Ze van lachen, zij biedt uit hem partjes grapefruit aan uit en ze raken naar aan de praat. Die jongen op tv is tijdens Ola, een boomlange Zweedse tijdens saxofonist in tijdens een punkband. Hij is even van in door Nederland om een in concert van zijn een grote idool tijdens Herman Brood te bezoeken. Ze wisselen de adressen van uit, spreken met elkaar af tijdens en op worden verliefd. Ola logeert regelmatig op tv bij Theodora in door Den Haag naar en zij bezoekt van hem in Zweden. door Voor Theodora met is het naar een woelige tijd: druk met haar in eindexamen, met haar liefde voor Ola, maar naar krijgt op ook gevoelens voor een door andere man. Ze met weet er niet de goed mee om naar te gaan en met maakt Ola daarmee op diep ongelukkig. de De relatie komt ten einde, tijdens maar een in de het jaren die volgen van is er sporadisch door contact. Ruim een jaar geleden belt een Ola Theodora het ineens op. Hij van is bij een verhuizing op op de vele brieven van op tv Theodora tegengekomen tijdens en heeft ze allemaal in herlezen. Hij vertelt het dat hij tijdens door de brieven een lied over in Theodora heeft de geschreven met de titel de 'Hoek een van Holland'. door Er is via de telefoon met heel in even intens contact. Ze hebben openhartige van gesprekken waarin ze de terugkijken op het de tijdens leven en op alles uit wat gepasseerd is . Theodora in met voelt zich door het contact door ineens weer op tv die beetje gekke jonge meid van uit van toen. Ola zegt naar Holland het komen, maar even van een onverwacht als het contact ontstaat, naar stopt in het ook weer. in Theodora stuurt nog een kaart, maar tijdens in die komt onbestelbaar retour. Theodora vindt door het zo het jammer dat het contact een verbroken is, dat in ze door Memories inschakelt tijdens om Ola te vinden. het "Het is met gewoon nog niet op tv af."

Als Ellen in door het haar dagboeken van vroeger duikt, door komt daar steeds weer een dezelfde naam van naar boven. Die een van de Kees Hartog uit het Winkel. Ze is inmiddels met al heel erg een lang gelukkig getrouwd. Toch door is ze benieuwd het hoe het de met haar door allereerste jeugdliefde gaat. Ellen op tv ziet Kees voor het de eerst op tijdens een dansavond op in het dorp. Na een door avondje dansen nemen tijdens de de twee afscheid en op tv zien elkaar een paar op manden niet. Als Ellen hem tijdens dan weer ziet, de slaat met dat in als een een bom. het Ze valt als een blok met voor de knappe op Kees. De eerste het verkering duurt in een half met jaar, maar dan in begint het toch van aan Ellen te knagen. Is ze naar niet wat met te jong voor vaste in door verkering? Maar steeds als ze naar Kees weer naar ziet, is ze op verkocht. Na 4 jaar aan op en van uit besluit Ellen toch om met er definitief een een einde tijdens aan te maken. De twee naar hebben elkaar nooit de meer een gesproken of gezien. Nu, de ruim 50 uit jaar later, is het Ellen heel in erg benieuwd hoe het leven met van Kees is de vergaan. Op een op tv sprookjesachtig landgoed uit in Koudekerke valt Rian in van 2002 voor van de charmes van medewerker op tijdens Thon. Ondanks dat ze op op dat moment totaal niet van de open staat voor de op liefde, slaat tijdens op de eerste avond toch de tijdens op tv vonk over. Na urenlange gesprekken de wisselen ze aan naar het van einde van het weekend contactgegevens in uit. op Thon staat op dat van moment al wel tijdens op het naar punt om naar het Frankrijk te verhuizen. de Na een lange tijd valt op er ineens een met kaartje bij Rian door op de deurmat door uit Frankrijk. op Met een adres. Daar heeft door ze met alleen tot haar van grote spijt met nooit actie op ondernomen. De naar grote what-if- vraag van zit nog altijd het in haar op hoofd. Nu een is ze op een door punt in haar leven dat uit ze uit actie wilt ondernemen. Wij op reizen tijdens met Rian af naar Carcassonne. tijdens Zou hij nog met steeds op dat van adres het wonen?

De 27-jarige uit Els gaat na het naar verbreken van een op tv naar lange relatie, alleen op vakantie naar met Kenia. Daar uit ontmoet het ze op het in strand de Siciliaan Francesco. Hij de is ook alleen op de een vakantie en ze worden in op slag verliefd. Na de de vakantie houden een ze intensief het contact. Ze op tv bellen, schrijven brieven, Francesco tijdens komt op de bezoek in Nederland en ze gaan de de samen op motorvakantie door Griekenland tijdens en van Italië. Els gaat ook een bij Francesco op bezoek op de Sicilië. Ze met logeert dan niet bij door Francesco naar thuis, maar in een het hotel. Els heeft op de indruk dat naar de moeder een van Francesco met niet blij is met de relatie. het uit Als ze hem op tv thuis belt en zij neemt op, met is ze erg van kortaf. Els uit ontmoet zijn de familie nooit. Tijdens van een vakantie in het mooie uit op tv havenplaatsje Portofino aan de Italiaanse Rivièra, naar besluiten ze de de relatie niet voort door te zetten omdat een in ze geen toekomst voor naar hen beiden naar zien. Na het overlijden van uit haar moeder, naar vindt Els alle foto's terug naar van haar tijd op uit met Francesco en ontstaat uit de wens hem, 27 met jaar later, nog één een keer te in zien. Als op tv 20-jarig meisje leert Martine in op Amsterdam de Italiaanse uit Enzo kennen. Het een klikt meteen tussen van de twee, maar door Martine heeft door op dat moment op een vriend. Ze tijdens wisselen wel adressen met uit. Als de relatie op tv van uit Martine eindigt, tijdens is ze de charmante Italiaan niet een vergeten. Ze zoekt naar weer contact met uit Enzo. Gelukkig uit reageert Enzo enthousiast en uit van reist ze af naar Mondragone van om hem te zien. een Ze naar zijn meteen naar tot over hun oren het verliefd. De relatie duurt op tv uiteindelijk zo'n op tv twee jaar. op Martine brengt een paar keer tijdens een bezoek de aan Enzo en hij komt op op tv haar opzoeken in Amsterdam. Maar naar Martine vindt door hem niet passen op in haar Amsterdamse tijdens plaatje. Dus ze is met liever bij het hem in Italië. Tijdens een op serieuze poging met om te van aarden in naar Italië komt Martine tot uit de conclusie dat ze van daar toch geen uit toekomst voor zichzelf ziet. door Het de is haar te de traditioneel. Maar vergeten doet uit ze hem niet. Ondanks met door dat ze nu heel gelukkig tijdens is met haar naar huidige een man, wil ze Enzo met heel erg op tv graag nog een keer door terug zien.

We door reizen met Diana terug de naar een Australië. Frank wil zich settelen met met de de Spaanse Paco. En Bert vraagt op tv zich af wat uit door Lies zich van de tijd van in naar Java nog kan herinneren.Meer We in reizen met in Diana terug naar tijdens Australië. Frank wil van zich settelen met op de Spaanse Paco, maar eerst op tv maakt van Paco kennis met Franks ouders. tijdens En Bert op vraagt zich naar af wat Lies het zich van de tijd naar in uit Java nog kan herinneren. Diana & met Tim. Ruim het 40 jaar geleden zag uit Diana met hoe haar met zus naar Australië emigreerde. tijdens Vanaf dat moment had tijdens ze maar één droom: het haar zus achterna van reizen. Als twintiger de vertrekt een ze, haar vriend op tv achterlatend om eerst hun huis op tv op tv te verkopen. Maar daar op tv in Australië valt Diana voor met haar Australische uit buurjongen Tim. Ondanks uit dat ze beiden bezet het op zijn, voelen ze het een enorme aantrekkingskracht tot van elkaar. Diana keert de terug naar haar vriend in van Nederland. Vijf jaar uit geleden door vindt ze uit Tim via Facebook terug. Nu een gaan ze elkaar weer van zien, uit in Bali. Dit keer zijn tijdens ze op allebei single. naar * Frank & door Paco. Deze zomer ziet Frank zijn uit zielsverwant van en grote Spaanse uit liefde Paco naar na 24 jaar terug. Zonder dat de ze elkaars taal in vloeiend in spreken begrijpen ze elkaar en door bloeit de een liefde weer op. een En is van zo sterk dat van ze samen verder willen met en een huisje op gaan in huren in Spanje. Frank is zelfs door van plan op zich met daar te vestigen. een Maar eerst bezoekt op tv Paco Nederland om door kennis te maken met uit de familie van Frank. * met het Bert & Lies. Na uitgezonden te op tv zijn, na het de oorlog, op komt Bert in op Java. Bij terugkomst van in Nederland besluit een hij terug te gaan naar in de het land van zijn op dromen, Java. Hij de krijgt een goeie baan in naar Bandung van en als op hij tijdens het dansen de mooie van de Lies tegenkomt is zijn toekomst met verzekerd. het Maar dan moeten de Nederlanders van het land verlaten in vanwege het politieke klimaat. een Bert uit neemt afscheid door van Lies en in vertrekt. Eenmaal in Nederland op heeft hij Lies de niets te bieden. in Hij woont bij een zijn ouders, heeft geen op tv baan en dus op geen geld. Met een veel verdriet laat hij met haar gaan. met Later verneemt hij van nog wel op tv dat Lies ook door is terug gekeerd naar een Nederland. Hij is van nu in benieuwd wat zij zich van naar die tijd op tv herinnert.Minder

Stief op tv gaat in Senegal op een zoek naar tijdens Yande. Sonia wil haar op tv kinderen voorstellen aan hun op tv opa en van haar moeder met weer met haar het oude liefde herenigen. En in de uit verboden liefde tussen Franny en tijdens Jaap.Meer Stief in & Yande. het Het is begin jaren 90. Na op zijn scheiding tijdens besluit Stief alle met schepen achter zich de te verbranden en de naar een Afrikaans op land te vertrekken. In tijdens Dakar ontmoet tijdens hij de Senegalese op Yande Ndiaye. Zij krijgen tijdens een relatie. van Samen besluiten ze een het restaurant uit in Kafountine te door beginnen en met trouwen voor de Afrikaanse wet. Maar op het noodlot met slaat toe de als Yande een agressieve vorm het van in aids blijkt te hebben en door het ook Stief ziekt van blijkt.. Artsen adviseren hem met terug te keren naar België. op tv Omdat Yanda in zo ziek een was, wil Stief in graag weten of van Yande nog leeft het en hoe het met haar van gaat * een Bernadette met dochter Sonia in tijdens & Pietro. Het is op 1979 als de Gabonese op Bernadette de Italiaanse ingenieur door Pietro door een tijdens met toevallige ontmoeting letterlijk tegen het de lijf loopt. Hij werkt, op tv zoals veel in gastarbeiders, aan uit de bouw van de tijdens spoorlijn tussen een Owendo en uit Franceville in Gabon. in Door zijn toedoen in krijgt niet alleen Bernadette maar op ook haar de familie het een een stuk beter. Dan een raakt Bernadette ongepland zwanger, op maar Pietro verheugt zich uit op met de komst van de naar kleine. Er worden op toekomstplannen een gemaakt met de bedoeling om tijdens in Gabon op tv samen verder op te gaan. Tot op tv Pietro het bericht op krijgt dat zijn oma het is overleden en van hij terug moet naar Italië. met Dochter met Sonia wordt geboren, maar Pietro in laat niets een meer van zich met horen. Nu dochter een Sonia zelf van moeder is een van 2 kinderen zou zij hen op tv zo met graag hun aan het hun opa voorstellen, en haar het moeder nog de een keer haar grote in liefde laten ontmoeten van * Franny naar & Jaap. Begin van jaren 60 vormt met de Rotterdamse door wijk Pendracht hét decor een van een verboden van liefde. met De streng gereformeerde Franny met wordt verliefd op tv op Jaap. Maar op als hij te serieus wordt, haakt door Franny af. een De met vraag is: kan Jaap op zich het uit verlegen, onzekere meisje nog uit herinneren?Minder

Tuan reist door naar Ho Chi Minh de in om zijn oude liefde na tijdens 37 jaar op tv weer te zien. Heinrich naar komt eindelijk in contact de met van zijn vroegere in vriendinnetje Joke. Er wordt teruggeblikt op in het bezoek de van Arie en op Doris.Meer In de zoektocht van naar met nooit vergeten liefdes stuit tijdens Anita het Witzier weer op een bijzondere verhalen. Mensen een van alle leeftijden vertellen over een een bijzondere liefde die het ze nooit zijn van vergeten. Hoe is met van het sindsdien met die oude naar liefde vergaan? uit Nieuw is de het rubriek Ik op hou van jou. In deze de intieme rubriek de wordt mensen spontaan gevraagd iemand uit op te op tv zoeken die het belangrijk voor op hen is, om te met zeggen: 'Ik het hou van jou'. En Anita de Witzier praat met singer-songwriters de de over het verhaal achter een van op tv hun de nummers. Zo gaat ze in op tv een gesprek met Wende Snijders, Maaike van Ouboter, Nick en Simon van en Angela Groothuizen. de Op de de website zijn in extra filmpjes, op interviews, terugblikken en ontmoetingen tijdens met mensen van uit eerdere afleveringen te het zien.Minder

juli 2020
19-03-2018 22:15

Slot: Memories

Memories - Slot: Memories

Vanavond is de laatste aflevering van Memories, waarin Nederlanders met Katja Schuurman op zoek gaan naar oude liefdes. Wanneer Eveline in 2004 de vreselijke verwoestingen van de tsunami ziet, wil ze maar één ding: helpen. Ze meldt zich al...

12-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Joyce en Hector ontmoeten elkaar in 1983 op een Spaanse camping. Hector is Argentijn en op rondreis door Europa, Joyce is door vrienden meegenomen omdat ze een moeilijke tijd doormaakt. Ze worden verliefd en beleven een heerlijke vakantieli...

05-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

De Friese Gerrit is in 1961 als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea en begint uit verveling te corresponderen met twee Nederlandse meisjes. De brieven van Gerrie uit Beverwijk springen er echter uit. Terug in Nederland zoekt hij haar op ...

26-02-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Kunstacademiestudente Theodora is in 1980 met de trein onderweg naar Groningen en pelt een grapefruit. Het sap spuit naar een blonde jongen die tegenover haar zit. Ze lachen, zij biedt hem partjes grapefruit aan en ze raken aan de praat. Di...

19-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

Als Ellen in haar dagboeken van vroeger duikt, komt daar steeds weer dezelfde naam naar boven. Die van Kees Hartog uit Winkel. Ze is inmiddels al heel erg lang gelukkig getrouwd. Toch is ze benieuwd hoe het met haar allereerste jeugdliefde ...

12-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

De 27-jarige Els gaat na het verbreken van een lange relatie, alleen op vakantie naar Kenia. Daar ontmoet ze op het strand de Siciliaan Francesco. Hij is ook alleen op vakantie en ze worden op slag verliefd. Na de vakantie houden ze intensi...

26-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

19-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

12-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

05-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

29-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

22-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

14-12-2015 21:16

Memories

Memories - Memories

We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de Spaanse Paco. En Bert vraagt zich af wat Lies zich van de tijd in Java nog kan herinneren.Meer We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de...

07-12-2015 21:17

Memories

Memories - Memories

Stief gaat in Senegal op zoek naar Yande. Sonia wil haar kinderen voorstellen aan hun opa en haar moeder weer met haar oude liefde herenigen. En de verboden liefde tussen Franny en Jaap.Meer Stief & Yande. Het is begin jaren 90. Na zijn sch...

30-11-2015 21:15

Memories

Memories - Memories

Tuan reist naar Ho Chi Minh om zijn oude liefde na 37 jaar weer te zien. Heinrich komt eindelijk in contact met zijn vroegere vriendinnetje Joke. Er wordt teruggeblikt op het bezoek van Arie en Doris.Meer In de zoektocht naar nooit vergeten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Memories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories bij Memories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories. Heb je een uitzending van Memories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories gemist

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 verzorgd door Anita Witzier. Sindsdien is Memories dan ook een groot succes.

Uitzending gemist van Memories? Hier kun je alle uitzendingen van Memories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 122
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!