Programma gemist?

Joyce tijdens en Hector ontmoeten elkaar met in 1983 op naar een Spaanse met camping. Hector tijdens is Argentijn en op rondreis in door van Europa, Joyce is door op tv vrienden meegenomen naar omdat ze een van moeilijke tijd doormaakt. Ze worden tijdens verliefd en met beleven een heerlijke vakantieliefde. Eenmaal in thuis op tv staat Hector tijdens al snel bij haar op van de het stoep en blijft naar ongeveer vijf maanden bij op haar wonen. de Ze hebben het fijn samen, maar in Hector in moet terug naar Argentinië omdat op hij geen verblijfsvergunning een heeft. Zijn ouders een naar trekken ook aan hem omdat hij tijdens hun enige op kind is. Ze een nemen afscheid in en houden contact via het telefoon en brieven, op maar door de afstand uit verwatert het toch. het Ze uit kan hem echter nooit naar helemaal naar vergeten. Altijd als een Joyce Memories ziet, denkt de ze aan Hector. Ze zou met hem wel willen van opsporen, maar een heeft een behalve zijn naam, helemaal door geen gegevens. Waar is een hij op en zou hij ook nog wel een eens aan met haar denken? * op Als in op tv 1991 de Duitse de Frank een discotheek in Enschede op tv binnenstapt is André naar meteen verkocht. een Voor met het eerst in zijn in leven weet André tijdens het zeker; dit is mijn een man. Nadat het hij genoeg moed het bij elkaar heeft geraapt een knoopt hij een op tv gesprek aan met op tv uit Frank. Aan het einde in van de avond met spreken ze af met om elkaar de over twee weken op dezelfde in plek naar weer te zien. In de tussentijd door ontvangt het André een brief van Frank in uit waaruit blijkt dat in de liefde wederzijds is. naar Na de de tweede date bloeit er een uit mooie romance op tussen door de met twee mannen. Ze zijn naar elkaars het eerste grote liefde. Frank is alleen het een het paar jaar jonger en na op tv een uit paar maanden breekt hij toch op met uit André. De maanden die volgen het zijn zwaar tijdens voor André. uit Hij is uit verscheurd door liefdesverdriet. Inmiddels is tijdens André al meer op dan 22 jaar gelukkig op samen met een door andere man, de maar met Frank heeft nog altijd een met speciaal de plekje in zijn hart. Hoe op tv zou het met naar hem gaan? Is hij het ook naar gelukkig? Wij gaan met op André in terug naar plek met waar het allemaal is op tv begonnen.

De Friese op tv Gerrit is met in 1961 als militair uitgezonden de naar Nieuw-Guinea uit en de begint uit verveling te corresponderen op met twee een Nederlandse meisjes. De brieven het van Gerrie uit tijdens Beverwijk springen naar er echter uit. Terug een in Nederland zoekt uit hij haar op en in er ontstaat naar een relatie. op De weekenden van brengen ze samen door: de van ene naar week bij Gerrit, de door andere bij Gerrie. naar Samen hebben ze het op heel gezellig, op tv maar tussen de door vader van Gerrie en Gerrit in botert in het niet. Ze krijgen een zelfs een heftige ruzie van wanneer het de twee samen op tijdens vakantie in willen. Na een half jaar maken tijdens ze uit het uit uit omdat Gerrit niet om kan gaan met in met de spanningen die de slechte in verhouding met op de vader geeft. door Na een tijdje op ontmoet Gerrit zijn latere het naar vrouw. Ze krijgen samen twee in zoons en hebben het op tv tijdens goed, maar Gerrie komt met geregeld ter sprake. Zijn door vrouw vindt dat tijdens niet erg. Ze op is naar niet jaloers. Nu zij op al weer een tijdje overleden van is, het komt Gerrie in steeds vaker in zijn gedachten en in schrijft hij Memories uit naar een brief. We reizen met de tijdens 78-jarige een Anne Marie af naar Napels. naar Na 55 jaar van gaat ze op het zoek naar haar in eerste van grote liefde; de Italiaanse naar Renato. Als Anne Marie op met op haar 22e de kans krijgt op tv om op in Amerika te werken, op tv twijfelt ze geen moment. tijdens uit Tijdens dit grote avontuur ontmoet ze met op het een feestje de charmante naar Renato. naar Anne Marie is direct een onder de indruk van tijdens deze ondernemende Italiaan en uit er onstaat de een mooie romance. de Na drie intensieve maanden van zit Renato's een tijd erop het en keert hij terug naar met een Italië. Een verdrietige Anne Marie blijft tijdens achter. Schrijven doen naar ze door nog een tijdje, de maar ze hebben elkaar nooit het meer gezien. Anne door in Marie is Renato nooit vergeten en op tv zou hem uit heel met erg graag nog door een keer in op tv haar armen willen op sluiten.

Kunstacademiestudente tijdens Theodora is uit in 1980 met de trein onderweg de naar Groningen van en van pelt een grapefruit. Het sap in spuit naar een blonde het jongen in die tegenover haar zit. op Ze op lachen, zij biedt hem met partjes grapefruit aan en uit ze op tv raken aan de praat. tijdens Die jongen is Ola, een een met boomlange Zweedse saxofonist het in een punkband. Hij is even tijdens in Nederland om op tv een concert naar van zijn grote idool op Herman Brood te een bezoeken. Ze uit wisselen tijdens adressen uit, spreken van met elkaar af en worden verliefd. een Ola uit logeert regelmatig bij een Theodora in Den op Haag en zij bezoekt de hem in het Zweden. Voor Theodora is het in een de woelige tijd: druk met haar door eindexamen, door haar liefde voor naar Ola, maar de krijgt ook gevoelens voor op tv een andere met man. Ze weet er niet tijdens goed mee een om te gaan en door maakt op tv Ola daarmee diep ongelukkig. De relatie in komt door ten einde, maar in de tijdens in jaren die volgen uit is er sporadisch contact. Ruim uit een jaar het geleden belt Ola de Theodora ineens op. Hij is tijdens in bij een verhuizing de vele uit brieven van Theodora tegengekomen met en heeft ze het allemaal herlezen. Hij uit vertelt dat met hij door de brieven naar een lied naar over Theodora heeft geschreven het in met de titel uit 'Hoek van Holland'. Er op tv is via de telefoon heel het in even intens contact. een Ze hebben openhartige door gesprekken waarin ze terugkijken op in het een leven en op alles wat van gepasseerd naar is . Theodora voelt zich uit door het contact ineens de weer die in beetje gekke jonge meid de van in toen. Ola zegt naar in Holland komen, maar even door onverwacht het als het contact ontstaat, stopt de het ook de weer. Theodora in stuurt nog een op kaart, maar die tijdens komt onbestelbaar retour. Theodora vindt van het zo de jammer op tv dat het contact verbroken is, tijdens dat ze Memories inschakelt naar om Ola te naar vinden. met "Het is gewoon nog niet naar de af."

Als op tv Ellen in haar dagboeken op tv van vroeger duikt, op tv komt daar steeds weer het dezelfde naam naar naar een boven. Die van uit Kees Hartog uit Winkel. de Ze is inmiddels al met heel erg lang gelukkig in getrouwd. Toch het is op ze benieuwd hoe het met haar door allereerste naar jeugdliefde gaat. uit Ellen ziet Kees voor het het eerst op van een dansavond een in het dorp. Na een avondje naar dansen nemen van de twee het afscheid en zien elkaar met een paar manden niet. van Als naar Ellen hem op tv dan weer ziet, slaat dat in door een als een bom. Ze valt als naar een blok voor op tv de knappe naar Kees. De eerste verkering door op duurt een half jaar, de maar dan begint door het toch aan een Ellen te knagen. Is in ze niet wat een te het jong voor vaste verkering? Maar een steeds als een ze Kees de weer ziet, is ze verkocht. op tv Na 4 jaar aan het en op tv uit besluit Ellen toch op tv om er definitief tijdens een einde van aan te maken. de De twee hebben van elkaar nooit meer gesproken op of gezien. Nu, ruim de 50 uit jaar later, is Ellen heel tijdens erg benieuwd hoe een het met leven van op Kees is vergaan. Op een sprookjesachtig uit met landgoed in Koudekerke naar valt Rian in 2002 uit voor de charmes naar van medewerker Thon. Ondanks een dat ze in op dat moment totaal op tv niet open staat voor met de naar liefde, slaat op van de eerste op avond toch de vonk over. op tv Na urenlange tijdens gesprekken wisselen ze met aan het einde een van het de weekend contactgegevens uit. op tv Thon staat op dat moment in al wel op het van met punt om naar Frankrijk te verhuizen. in Na op tv een lange tijd valt uit er uit ineens een kaartje bij een Rian op de deurmat uit met Frankrijk. Met een op tijdens adres. Daar heeft naar ze alleen tot de haar grote spijt nooit op tv actie op ondernomen. De tijdens grote what-if- vraag zit in nog met altijd in door haar hoofd. Nu het is ze op een punt door in haar leven dat met ze actie op tv wilt een ondernemen. Wij reizen met Rian af naar uit naar Carcassonne. Zou een hij nog steeds op een dat adres door wonen?

De uit 27-jarige Els in gaat na het verbreken van een met van lange relatie, alleen op vakantie op tv naar Kenia. Daar ontmoet in ze op het op strand uit de Siciliaan Francesco. Hij is uit ook alleen een op vakantie en van ze worden op met slag verliefd. Na de in vakantie houden ze van met intensief contact. Ze bellen, het schrijven brieven, Francesco op komt op bezoek met in Nederland en ze gaan een samen tijdens op motorvakantie door Griekenland en de met Italië. Els gaat ook bij Francesco uit op uit bezoek op Sicilië. Ze logeert de dan niet van bij op Francesco thuis, maar in een hotel. een Els heeft de de indruk uit dat de tijdens moeder van Francesco niet blij het is met de relatie. het Als ze hem op thuis belt van en zij een neemt op, is op tv ze erg kortaf. tijdens Els ontmoet zijn van familie nooit. Tijdens een op tv vakantie in het mooie de havenplaatsje op tv Portofino aan naar de Italiaanse Rivièra, besluiten ze de op tv relatie niet met voort te van zetten omdat ze geen toekomst van voor hen tijdens beiden zien. op tv Na het overlijden van naar haar in moeder, vindt Els alle foto's de terug van een haar tijd met Francesco en een ontstaat uit de wens hem, 27 jaar van later, nog één het het keer te zien. Als het 20-jarig meisje leert Martine in naar Amsterdam de Italiaanse van Enzo met kennen. Het klikt van meteen tussen de uit twee, maar Martine heeft op tv op met dat moment een met vriend. Ze wisselen wel adressen de uit. Als de relatie op tv uit van Martine eindigt, de is ze de charmante Italiaan niet van vergeten. het Ze zoekt van weer contact met het Enzo. Gelukkig reageert Enzo enthousiast en uit reist ze af tijdens naar uit Mondragone om hem te zien. de Ze zijn meteen uit tot op tv over hun oren op verliefd. De relatie het duurt uiteindelijk zo'n twee jaar. uit Martine naar brengt een het paar keer een bezoek aan Enzo van door en hij komt met haar opzoeken in Amsterdam. Maar Martine met vindt op tv hem niet met passen in haar Amsterdamse plaatje. van Dus ze is liever met bij hem in door Italië. Tijdens een van serieuze poging op om uit te aarden in Italië op tv komt Martine tot tijdens de conclusie dat uit ze daar toch geen uit toekomst voor zichzelf de ziet. Het in is haar te traditioneel. op Maar van vergeten doet ze hem niet. in Ondanks dat ze de nu heel naar gelukkig is met haar van huidige man, wil uit ze Enzo heel erg op graag nog door een keer terug van zien.

We een reizen met tijdens Diana terug naar Australië. Frank wil de zich settelen met door de Spaanse Paco. naar En op Bert vraagt zich af met wat Lies naar zich van de tijd door in Java nog kan door herinneren.Meer We reizen in met Diana de terug naar uit Australië. Frank tijdens wil zich settelen met de door Spaanse Paco, met maar eerst maakt Paco op tv kennis met Franks ouders. naar En het Bert vraagt zich af wat door tijdens Lies zich van de tijd in in op Java nog kan herinneren. Diana & van Tim. Ruim 40 met jaar een geleden zag Diana door hoe haar een zus naar Australië emigreerde. een Vanaf dat moment had op ze op maar één droom: haar zus door achterna reizen. Als in twintiger vertrekt ze, haar uit vriend door achterlatend om eerst hun tijdens huis te verkopen. Maar met daar in Australië uit valt Diana tijdens voor met haar Australische buurjongen van Tim. Ondanks dat ze beiden bezet op tv zijn, voelen van ze een enorme op tv aantrekkingskracht tot elkaar. tijdens Diana tijdens keert terug naar haar vriend in tijdens naar Nederland. Vijf jaar geleden vindt een ze Tim door via Facebook terug. Nu de gaan ze elkaar weer met zien, in uit Bali. Dit keer zijn in ze door allebei single. * Frank & door Paco. Deze zomer uit ziet Frank zijn met zielsverwant in en grote de Spaanse liefde Paco na met 24 jaar terug. Zonder de dat ze tijdens elkaars taal vloeiend spreken begrijpen een ze elkaar en tijdens op tv bloeit de liefde door weer op. En is zo sterk op tv dat het ze samen verder willen een en een huisje gaan naar op tv huren in Spanje. Frank in is zelfs uit van plan zich daar te in vestigen. Maar eerst het bezoekt Paco Nederland op tv om kennis te maken op tv op tv met de familie op tv van Frank. * van Bert & Lies. Na de uitgezonden te in zijn, na de oorlog, komt Bert een op in Java. Bij terugkomst in Nederland de door besluit hij terug te de gaan naar uit het land van uit zijn dromen, Java. van Hij krijgt een goeie met baan in Bandung op tv en als tijdens hij tijdens het dansen de tijdens mooie de Lies tegenkomt is zijn uit toekomst verzekerd. Maar dan uit moeten de een Nederlanders het land verlaten vanwege tijdens het naar politieke klimaat. Bert neemt een afscheid van Lies en op van vertrekt. Eenmaal in op Nederland heeft hij Lies niets te op tv bieden. Hij de woont door bij zijn ouders, heeft op geen baan en dus tijdens geen geld. Met van veel het verdriet laat hij haar gaan. Later een verneemt hij in nog wel dat Lies op tv ook is met terug van gekeerd naar Nederland. Hij op is nu benieuwd met wat zij zich van die met tijd naar herinnert.Minder

Stief gaat in op Senegal op tijdens zoek naar een Yande. Sonia in wil haar kinderen voorstellen aan naar hun opa op en haar op tv moeder weer met haar oude tijdens liefde herenigen. En uit de verboden liefde tussen het op tv Franny en Jaap.Meer Stief & tijdens Yande. Het tijdens is begin jaren 90. de Na zijn scheiding op besluit Stief alle schepen een achter zich met te verbranden en naar het een Afrikaans land naar de te vertrekken. In Dakar naar ontmoet hij de naar Senegalese Yande Ndiaye. Zij krijgen van een relatie. het Samen besluiten ze een uit restaurant tijdens in Kafountine in te beginnen en trouwen met voor de Afrikaanse op wet. Maar het noodlot tijdens slaat door toe als Yande een naar agressieve vorm van aids blijkt de op tv te hebben en ook de Stief ziekt blijkt.. op tv Artsen adviseren hem terug te van keren naar van België. Omdat van Yanda zo een ziek was, wil Stief uit graag weten of Yande op tv nog leeft uit en hoe met het met haar gaat * uit Bernadette met dochter Sonia naar & Pietro. op Het is 1979 als op de Gabonese het Bernadette de Italiaanse een ingenieur Pietro door van een een toevallige ontmoeting letterlijk in tegen het lijf loopt. naar Hij werkt, zoals uit veel gastarbeiders, aan de bouw het uit van de spoorlijn tussen van Owendo en Franceville in tijdens Gabon. Door naar zijn toedoen met krijgt niet alleen Bernadette maar ook naar met haar familie het een stuk in beter. Dan raakt uit Bernadette ongepland zwanger, door maar op Pietro verheugt zich door op de komst van de op tv kleine. Er worden in toekomstplannen gemaakt met een de bedoeling tijdens om in Gabon samen op tv verder te gaan. tijdens Tot Pietro het naar bericht krijgt dat op zijn oma is het overleden en de hij terug moet naar Italië. met Dochter Sonia wordt een geboren, maar het Pietro laat niets meer van op tv van zich horen. door Nu dochter Sonia naar zelf moeder is naar van 2 kinderen zou zij hen de zo graag tijdens hun op tv aan hun opa op tv voorstellen, en haar moeder nog een op tijdens keer haar grote op liefde laten ontmoeten een * Franny & de Jaap. Begin jaren 60 vormt de een Rotterdamse een wijk Pendracht hét de decor van een een verboden liefde. een De streng gereformeerde Franny van wordt verliefd op Jaap. de Maar met als hij te tijdens serieus wordt, haakt Franny op tv af. De vraag is: kan het Jaap zich tijdens het verlegen, op onzekere meisje nog een herinneren?Minder

Tuan van reist naar Ho Chi Minh in om zijn op tv oude liefde op tv na 37 jaar weer te naar zien. op Heinrich komt naar eindelijk in contact met met zijn vroegere vriendinnetje Joke. Er het wordt teruggeblikt op de het de bezoek van Arie het en Doris.Meer In op tv de zoektocht door naar nooit vergeten liefdes stuit Anita de Witzier weer op met het bijzondere verhalen. Mensen een van alle leeftijden vertellen over op tv een bijzondere liefde door die ze nooit op tv zijn vergeten. het Hoe is door het sindsdien met die oude liefde de vergaan? Nieuw de is de rubriek Ik uit hou van de jou. In in deze intieme tijdens rubriek wordt mensen spontaan gevraagd een iemand op te op zoeken die belangrijk een voor een hen is, om een te zeggen: 'Ik op hou van jou'. En Anita naar Witzier praat door met singer-songwriters over het verhaal op achter een de van hun met nummers. Zo gaat ze in een gesprek met Wende op Snijders, Maaike een Ouboter, met Nick en Simon en Angela naar Groothuizen. Op de website met de zijn extra filmpjes, tijdens interviews, terugblikken en ontmoetingen met de mensen uit uit eerdere afleveringen een te zien.Minder

Theo een gaat op zoek naar Fietje, op niet door zoals vroeger met in Malden, maar uit in Australië. Jan Willem is nooit met uit het hoofd van op tv van Willy geweest nadat het uit op tv ging. naar En Renée gaat naar Berlijn.Meer op Theo gaat op een zoek naar Fietje, op niet met zoals vroeger op tv in Malden, maar van in Australië. Jan Willem is nooit de uit uit het hoofd van Willy door geweest nadat door het uitging. En Renée gaat door naar naar Berlijn voor een zoektocht het naar zijn het grote, verdwenen liefde. Theo met & Fietje. De twaalfjarige met op Fietje wordt door in haar moeder in 1944 naar het naar platteland op gestuurd om aan het te sterken. tijdens De hongerwinter heeft haar zwak op gemaakt. In een gezin naar tijdens van tien kinderen in de Malden komt ze tijdens de twaalfjarige de Theo tegen, die ze naar wel erg aardig begint in te vinden. De met twee naar gaan er 's tijdens nachts stiekem op uit, maar de gezoend wordt er van niet. Toch beloven van de twee elkaar tijdens later, als ze groot uit tijdens zijn, te trouwen. Wanneer de de oorlog is afgelopen, gaat het Fietje op weer naar de huis. Dat betekent het het einde van hun geheime relatie. op tv Nu zijn in we ruim zeventig het jaar verder en naar is Theo op naar zoek naar het Fietje. Hij is sinds op tv kort weduwnaar en wil van kijken of tijdens hij de met draad kan een oppakken met Fietje. Maar van die vindt hij tijdens niet, zoals in vroeger, in Malden, maar uit in Australië. een Jan Willem & (Willy) Willemiek. Na uit het zijn diensttijd werkt Jan Willem uit als badmeester op bij het openluchtzwembad de uit Berenschot in naar Leerdam, waar hij door Willy ontmoet. het Was het Jan in Willem zijn onvolwassen door gedrag wat de uit relatie deed eindigen? met Terwijl Jan Willem zichzelf ontdekt, in voelt Willy de uit druk een van haar ouders, het geloof en door haar school tijdens steeds verder toenemen. Na met een paar op maanden maakt een ze de tijdens relatie uit, maar tijdens nooit is Jan tijdens Willem uit haar gedachten van geweest. Renée & Wolfgang. Dankzij door tijdens een vader die uit vanuit zowel West- door als Oost-Berlijn zaken deed met met het Oostblok, vertoefde op Renée bijna het net zo vaak in de het verscheurde uit stad als door in thuisland Nederland. Tijdens een in vakantie in het buitenhuisje op van haar vader uit in Oost-Duitsland op tv wordt Renée verliefd op een van de Oost-Berlijnse Wolfgang. Met hem beleeft van zij de tijdens mooiste tijd van van haar leven. op tv Samen met tijdens Anita Witzier gaat Renée naar in Berlijn voor een in zoektocht naar van deze grote liefde die van met de aardbol met verdwenen op lijkt.Minder

maart 2018
12-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Joyce en Hector ontmoeten elkaar in 1983 op een Spaanse camping. Hector is Argentijn en op rondreis door Europa, Joyce is door vrienden meegenomen omdat ze een moeilijke tijd doormaakt. Ze worden verliefd en beleven een heerlijke vakantieli...

05-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

De Friese Gerrit is in 1961 als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea en begint uit verveling te corresponderen met twee Nederlandse meisjes. De brieven van Gerrie uit Beverwijk springen er echter uit. Terug in Nederland zoekt hij haar op ...

26-02-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Kunstacademiestudente Theodora is in 1980 met de trein onderweg naar Groningen en pelt een grapefruit. Het sap spuit naar een blonde jongen die tegenover haar zit. Ze lachen, zij biedt hem partjes grapefruit aan en ze raken aan de praat. Di...

19-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

Als Ellen in haar dagboeken van vroeger duikt, komt daar steeds weer dezelfde naam naar boven. Die van Kees Hartog uit Winkel. Ze is inmiddels al heel erg lang gelukkig getrouwd. Toch is ze benieuwd hoe het met haar allereerste jeugdliefde ...

12-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

De 27-jarige Els gaat na het verbreken van een lange relatie, alleen op vakantie naar Kenia. Daar ontmoet ze op het strand de Siciliaan Francesco. Hij is ook alleen op vakantie en ze worden op slag verliefd. Na de vakantie houden ze intensi...

26-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

19-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

12-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

05-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

29-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

22-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

14-12-2015 21:16

Memories

Memories - Memories

We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de Spaanse Paco. En Bert vraagt zich af wat Lies zich van de tijd in Java nog kan herinneren.Meer We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de...

07-12-2015 21:17

Memories

Memories - Memories

Stief gaat in Senegal op zoek naar Yande. Sonia wil haar kinderen voorstellen aan hun opa en haar moeder weer met haar oude liefde herenigen. En de verboden liefde tussen Franny en Jaap.Meer Stief & Yande. Het is begin jaren 90. Na zijn sch...

30-11-2015 21:15

Memories

Memories - Memories

Tuan reist naar Ho Chi Minh om zijn oude liefde na 37 jaar weer te zien. Heinrich komt eindelijk in contact met zijn vroegere vriendinnetje Joke. Er wordt teruggeblikt op het bezoek van Arie en Doris.Meer In de zoektocht naar nooit vergeten...

23-11-2015 21:20

Memories

Memories - Memories

Theo gaat op zoek naar Fietje, niet zoals vroeger in Malden, maar in Australië. Jan Willem is nooit uit het hoofd van Willy geweest nadat het uit ging. En Renée gaat naar Berlijn.Meer Theo gaat op zoek naar Fietje, niet zoals vroeger in Mal...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Memories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories bij Memories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories. Heb je een uitzending van Memories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories gemist

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 verzorgd door Anita Witzier. Sindsdien is Memories dan ook een groot succes.

Uitzending gemist van Memories? Hier kun je alle uitzendingen van Memories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 121
  • Laatste uitzending op 12-03-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord