Programma gemist?

Vanavond is op de laatste aflevering van met Memories, waarin tijdens Nederlanders naar met Katja Schuurman op op zoek gaan naar oude naar liefdes. Wanneer Eveline in 2004 op de op vreselijke verwoestingen van de de tsunami ziet, wil tijdens ze maar één ding: de uit helpen. Ze meldt met zich als vrijwilliger in het Thailand. Tijdens in het puinruimen op tijdens het zwaar getroffen eiland naar Koh Phi op Phi wordt ze verliefd op een een op tv andere vrijwilliger, de een Amerikaan John. En hij op op tv haar. Dan krijgt Eveline het een alarmerend op bericht van haar huisarts. naar Ze moet de met spoed geopereerd van moet worden aan op tv beginnende baarmoederhalskanker. Eveline op tv besluit zich in het Thailand te laten opereren. John door vergezelt haar. in Eveline mag tijdens na haar in operatie niet meer werken het en reist de met John een paar maanden door het Thailand. Tot het op tv tijdens geld op is van en ze huilend afscheid met van elkaar moeten op nemen. Terug met in Nederland gaat Eveline van keihard aan het werk om door John naar in Amerika op te van kunnen van zoeken. Dat lukt een en in Californië wonen ze drie de maanden samen. van Ze gaat terug uit naar Rotterdam waar uit hij naar haar komt opzoeken op tv wanneer haar boek uit over hun avonturen op tv uitkomt. In Rotterdam kent ze John de de bijna niet terug: hij is op passief en op tv maakt ruzie. De relatie komt de ten uit einde. Eveline is intussen moeder een van een zoontje van een 6. de Ze is gescheiden, maar heeft het van goede band met de vader tijdens haar zoon. op tv Het gaat goed met haar naar tijdens en heeft nu nog één op tv wens: John de weer eens tijdens zien. Maar waar hangt globetrotter John de het uit?

Joyce de en Hector de ontmoeten elkaar in 1983 op een in Spaanse camping. Hector uit door is Argentijn en op op tv rondreis door Europa, op tv Joyce is door vrienden op tv meegenomen omdat ze het een naar moeilijke tijd doormaakt. Ze door worden verliefd en de beleven een heerlijke op tv vakantieliefde. Eenmaal thuis het staat Hector in al snel bij haar op op de stoep en uit blijft ongeveer tijdens vijf maanden een bij haar wonen. tijdens Ze hebben het tijdens fijn samen, maar Hector moet tijdens terug uit naar Argentinië omdat hij geen verblijfsvergunning het heeft. tijdens Zijn ouders trekken ook aan naar hem omdat hij een hun een enige kind is. Ze nemen op tv tijdens afscheid en houden contact met via telefoon het en brieven, maar door uit de afstand in verwatert het toch. Ze de kan hem op echter nooit helemaal vergeten. Altijd als op Joyce van Memories ziet, denkt het ze aan Hector. Ze tijdens zou tijdens hem wel willen opsporen, maar heeft met behalve zijn naam, op helemaal naar geen gegevens. Waar is hij een en op zou hij ook nog wel naar eens aan haar op tv het denken? * Als van in 1991 de Duitse Frank de een discotheek in Enschede het binnenstapt is uit André het meteen verkocht. Voor het tijdens eerst in zijn het leven weet André het op tv zeker; dit is tijdens mijn tijdens man. Nadat hij genoeg moed uit bij de elkaar heeft geraapt knoopt hij een op gesprek aan met tijdens Frank. het Aan het einde van van de avond spreken de ze af om uit elkaar over twee weken een op dezelfde door plek weer te zien. een In uit de tussentijd het ontvangt André een brief van uit Frank waaruit tijdens blijkt dat de met liefde wederzijds is. Na met de tweede date de bloeit op er een mooie romance van op tussen de naar twee mannen. Ze een zijn elkaars het eerste grote liefde. met Frank is alleen een het paar jaar jonger een en na een paar van maanden breekt hij toch naar op tv met André. De maanden het die volgen zijn zwaar uit voor een André. Hij is verscheurd door liefdesverdriet. van Inmiddels met is André al het meer dan 22 jaar op gelukkig samen met op een andere op tv man, maar Frank heeft tijdens nog altijd een in speciaal plekje met in zijn hart. naar Hoe zou het met hem van door gaan? Is hij ook gelukkig? Wij op tv naar gaan met André terug uit naar plek waar het op tv allemaal is tijdens begonnen.

De in Friese Gerrit is in 1961 een van als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea en van begint uit verveling van te corresponderen met uit twee Nederlandse uit meisjes. De met brieven van uit Gerrie uit Beverwijk springen er echter een uit. Terug in met in Nederland zoekt hij haar in op en in er ontstaat een van relatie. De weekenden brengen ze samen door het door: de ene week bij in Gerrit, de andere met bij Gerrie. Samen op hebben ze het naar heel gezellig, maar tussen een de met vader van de Gerrie en Gerrit botert het niet. naar Ze krijgen zelfs door een heftige tijdens ruzie een wanneer de twee samen op tijdens vakantie naar willen. Na een half jaar het maken van ze het uit omdat door Gerrit niet om kan in gaan met de spanningen door die de slechte het verhouding met de naar vader van geeft. Na op tv een tijdje ontmoet Gerrit zijn latere op het vrouw. Ze krijgen samen met twee zoons en hebben het uit goed, maar Gerrie met komt geregeld ter in sprake. Zijn tijdens vrouw vindt een dat niet op tv erg. Ze is niet jaloers. naar Nu zij al weer door door een tijdje overleden het is, komt Gerrie naar steeds vaker in uit zijn gedachten en een schrijft hij Memories een naar brief. We reizen met met de 78-jarige naar Anne Marie af naar Napels. door Na het 55 jaar in gaat ze op zoek naar haar uit het eerste grote liefde; de door Italiaanse Renato. de Als Anne Marie op haar 22e in de kans naar krijgt om in Amerika een te werken, van twijfelt door ze geen moment. Tijdens dit grote de avontuur ontmoet naar ze op een op tv feestje de charmante op tv Renato. Anne naar Marie is direct onder de op tv indruk van deze van de ondernemende Italiaan en het er onstaat een mooie romance. het Na door drie intensieve maanden zit Renato's op tv tijd erop met en keert hij terug van naar Italië. naar Een verdrietige Anne Marie in blijft achter. Schrijven doen op ze nog een de tijdje, maar ze op tv hebben elkaar nooit het meer gezien. Anne uit in Marie is Renato uit nooit vergeten en zou hem heel uit erg met graag nog een het keer in de haar armen willen naar sluiten.

Kunstacademiestudente de Theodora is uit in 1980 met de trein het onderweg naar Groningen de en de pelt een grapefruit. Het sap spuit het naar een blonde het naar jongen die tegenover haar zit. Ze van in lachen, zij biedt tijdens hem partjes grapefruit in aan en ze raken van aan de praat. het Die jongen is in Ola, een boomlange Zweedse door saxofonist in een punkband. uit Hij is even naar in Nederland in om een concert van een zijn grote idool een op Herman Brood te met bezoeken. Ze wisselen adressen van uit, spreken met elkaar uit af met en worden verliefd. van Ola logeert regelmatig bij Theodora in met naar Den Haag en zij bezoekt hem op tv in Zweden. uit Voor tijdens Theodora is het een woelige tijd: met de druk met haar eindexamen, van haar liefde voor Ola, op maar op krijgt ook gevoelens naar voor een andere man. Ze weet de er niet op goed mee om uit te gaan uit en maakt Ola daarmee op tv diep ongelukkig. De relatie van uit komt ten einde, maar in de naar jaren op die volgen is er sporadisch het contact. door Ruim een met jaar geleden belt Ola Theodora het ineens op. op Hij is bij een uit verhuizing de vele van brieven van Theodora van tegengekomen en heeft naar ze allemaal herlezen. tijdens Hij uit vertelt dat hij door de door brieven een lied in over Theodora heeft naar geschreven met met de titel 'Hoek met van Holland'. Er tijdens is via de telefoon heel tijdens de even intens contact. naar Ze hebben openhartige gesprekken waarin ze van de terugkijken op het leven en op uit alles wat gepasseerd met is door . Theodora voelt zich in door het contact ineens op weer die beetje door tijdens gekke jonge meid van op tv toen. Ola zegt naar een Holland komen, maar even van onverwacht als tijdens het met contact ontstaat, stopt op het ook weer. naar Theodora stuurt nog een kaart, maar op tv die komt onbestelbaar op retour. Theodora vindt de het een zo jammer tijdens dat het contact verbroken is, tijdens dat op tv ze Memories inschakelt om Ola te van op vinden. "Het is gewoon nog uit niet het af."

Als Ellen in op tv haar dagboeken in van vroeger naar duikt, komt daar steeds weer op tv dezelfde naam naar een boven. Die van door uit Kees Hartog uit met Winkel. Ze is inmiddels al op heel erg lang gelukkig een een getrouwd. Toch is op tv ze benieuwd hoe met het met haar met allereerste jeugdliefde gaat. in Ellen ziet Kees voor het het eerst op een op tv dansavond in op het dorp. Na de een avondje dansen nemen met de twee afscheid en een uit zien elkaar een paar van manden niet. Als Ellen hem een dan weer een ziet, de slaat dat in als een bom. tijdens Ze valt naar als een blok op tv voor van de knappe Kees. tijdens De eerste verkering duurt de een half uit jaar, maar dan begint het toch door aan een Ellen te door knagen. Is ze naar niet wat te jong voor vaste tijdens verkering? een Maar steeds een als ze Kees met weer ziet, is ze uit verkocht. Na de 4 jaar aan een en uit besluit op Ellen toch om er definitief een tijdens naar einde aan te maken. De naar twee hebben elkaar het nooit meer de gesproken of gezien. Nu, ruim uit de 50 jaar later, is Ellen heel een met erg benieuwd hoe het op leven van Kees is met vergaan. Op een een sprookjesachtig het landgoed in Koudekerke valt Rian de in het 2002 voor de charmes van medewerker uit Thon. van Ondanks dat ze op tijdens dat moment totaal een niet door open staat voor de op liefde, slaat op naar de eerste tijdens avond toch de vonk over. Na van urenlange gesprekken naar wisselen het ze aan het in einde van het weekend contactgegevens uit. met Thon staat in op in dat moment al wel op het tijdens punt om met naar Frankrijk te verhuizen. het Na het een lange de tijd valt er ineens op een kaartje bij in Rian op de in deurmat uit Frankrijk. door Met een adres. op Daar heeft op tv ze alleen tot in haar grote spijt nooit actie op met ondernomen. De tijdens grote what-if- van vraag zit nog altijd in door haar hoofd. Nu uit het is ze op een punt in tijdens haar leven door dat ze actie van wilt ondernemen. Wij met reizen met Rian af op tv naar Carcassonne. Zou op hij in nog steeds op dat van adres op wonen?

De tijdens 27-jarige Els in gaat na het door verbreken van een lange relatie, alleen van op vakantie naar in Kenia. op tv Daar ontmoet een ze op het door strand de Siciliaan Francesco. van Hij is ook alleen op op vakantie door en ze worden door op slag verliefd. Na de door vakantie houden het ze intensief contact. Ze tijdens bellen, schrijven door brieven, in Francesco komt op op bezoek in Nederland en tijdens ze gaan samen uit op motorvakantie naar door Griekenland en Italië. in Els gaat ook een bij Francesco op op bezoek op Sicilië. Ze logeert naar dan niet bij uit Francesco thuis, maar de in een tijdens hotel. Els met heeft de het indruk dat de de moeder van Francesco niet blij is een op met de relatie. Als ze hem in thuis belt op en zij van neemt op, is ze erg de een kortaf. Els ontmoet naar zijn familie nooit. Tijdens tijdens een vakantie in met het mooie havenplaatsje een Portofino aan de Italiaanse Rivièra, door besluiten ze een de naar relatie niet voort met te zetten omdat ze geen toekomst van voor hen beiden naar zien. Na het het een overlijden van haar moeder, een vindt Els alle het foto's terug van haar tijd met met Francesco en het ontstaat tijdens de wens een hem, 27 jaar op later, nog één keer te in zien. Als 20-jarig meisje het leert Martine op in het Amsterdam de Italiaanse Enzo kennen. Het in klikt meteen uit tussen de twee, op tv maar Martine heeft op door dat moment een het vriend. Ze in wisselen wel op adressen uit. met Als de relatie naar van Martine eindigt, is ze op de charmante Italiaan niet de vergeten. Ze op zoekt weer in contact met Enzo. Gelukkig in reageert Enzo de enthousiast en reist ze af door in naar Mondragone om hem te zien. door door Ze zijn meteen tot op over hun oren verliefd. de De de relatie duurt uiteindelijk zo'n twee op tv jaar. Martine brengt een door paar door keer een bezoek aan Enzo op tv en hij op tv komt haar opzoeken uit in Amsterdam. Maar Martine in vindt naar hem niet passen in op tv haar Amsterdamse op tv plaatje. Dus ze is de liever bij op hem in Italië. Tijdens door een het serieuze poging om te aarden in het tijdens Italië komt Martine tot de tijdens conclusie met dat ze daar toch geen in toekomst in voor zichzelf ziet. Het is van haar te naar traditioneel. Maar vergeten op tv doet ze hem niet. op tv Ondanks dat ze met nu heel van gelukkig is met haar huidige van man, wil door ze Enzo heel erg tijdens graag nog uit een keer terug in zien.

We uit reizen met Diana terug naar met Australië. Frank wil van zich op settelen met de Spaanse Paco. het En in Bert vraagt een zich af wat Lies op zich van door de tijd in het Java nog kan herinneren.Meer We in reizen naar met Diana terug naar Australië. het Frank wil zich settelen het op met de Spaanse Paco, maar tijdens eerst maakt Paco van kennis met Franks ouders. in En Bert op vraagt zich naar af wat met Lies zich van de op tv tijd in tijdens Java nog kan herinneren. Diana naar & Tim. Ruim 40 een op tv jaar geleden zag Diana met hoe haar op zus naar Australië emigreerde. de Vanaf dat moment had op tv ze maar één naar droom: haar zus een achterna reizen. Als de twintiger van vertrekt ze, haar op tv vriend achterlatend om eerst op tv hun huis het te verkopen. Maar het daar in Australië valt Diana op tv voor haar Australische buurjongen uit Tim. Ondanks dat het van ze beiden bezet zijn, voelen naar ze een enorme van aantrekkingskracht tot naar elkaar. Diana keert terug naar van door haar vriend in Nederland. Vijf een jaar geleden vindt van ze de Tim via Facebook van terug. Nu gaan ze door elkaar weer het zien, in Bali. Dit door keer zijn ze het allebei single. van * Frank & Paco. naar Deze zomer ziet de Frank zijn zielsverwant en grote van Spaanse liefde uit Paco op na 24 jaar terug. naar Zonder dat ze elkaars taal tijdens op tv vloeiend spreken begrijpen ze elkaar op tv en bloeit in de liefde weer op. door En is zo het sterk dat ze op samen verder willen tijdens en een tijdens huisje gaan van huren in Spanje. Frank is een zelfs van plan zich tijdens daar met te vestigen. Maar door eerst bezoekt Paco Nederland op om kennis de te maken met de familie een uit van Frank. * Bert & naar Lies. Na in uitgezonden te zijn, na een de oorlog, komt Bert een op uit Java. Bij terugkomst op tv in Nederland besluit van hij terug te gaan in naar een het land van zijn dromen, Java. een naar Hij krijgt een goeie het baan in Bandung uit en als hij in tijdens het een dansen de mooie Lies tegenkomt de is zijn het toekomst verzekerd. Maar dan moeten op tv op de Nederlanders het land verlaten tijdens vanwege het het politieke klimaat. Bert neemt het afscheid naar van Lies en vertrekt. Eenmaal het in Nederland heeft door hij Lies niets te in van bieden. Hij woont met bij zijn ouders, op tv heeft geen baan en dus geen uit door geld. Met veel tijdens verdriet laat hij haar gaan. door Later verneemt de hij nog de wel dat Lies ook is tijdens terug gekeerd op tv naar Nederland. Hij is in nu een benieuwd wat zij een zich van die tijd op tv herinnert.Minder

Stief gaat in in Senegal het op zoek naar Yande. op tv Sonia wil haar kinderen uit voorstellen aan tijdens hun opa en uit haar door moeder weer met een haar oude liefde herenigen. En de de verboden liefde het tussen met Franny en Jaap.Meer Stief door & Yande. Het is in begin een jaren 90. Na zijn scheiding van besluit tijdens Stief alle schepen achter met zich te verbranden en naar naar een Afrikaans uit land te vertrekken. In op tv Dakar in ontmoet hij de Senegalese Yande een Ndiaye. Zij op tv krijgen op tv een relatie. Samen uit besluiten ze een restaurant in van Kafountine te op beginnen en trouwen voor een de Afrikaanse wet. Maar de het een noodlot slaat door toe als Yande een tijdens agressieve vorm van aids blijkt door uit te hebben en met ook Stief ziekt blijkt.. het Artsen adviseren hem terug te met keren naar België. met Omdat Yanda het zo ziek was, met wil Stief op tv graag weten of Yande nog op tv leeft een en hoe het met haar met gaat * in Bernadette in met dochter Sonia & Pietro. Het op een is 1979 als op tv de Gabonese Bernadette de Italiaanse ingenieur met Pietro door een op tv toevallige het ontmoeting letterlijk door tegen het lijf loopt. op tv Hij werkt, zoals veel gastarbeiders, het aan van de bouw met van de spoorlijn tussen Owendo en op tv van Franceville in Gabon. Door zijn toedoen van krijgt niet alleen op Bernadette maar op tv ook haar familie het een een stuk beter. tijdens Dan tijdens raakt Bernadette ongepland zwanger, maar met Pietro verheugt de zich op van de komst een van de kleine. Er worden in toekomstplannen de gemaakt met de een bedoeling om in Gabon samen de verder te gaan. met Tot Pietro het bericht in krijgt dat de zijn oma het is overleden op en hij terug moet de naar Italië. Dochter uit Sonia wordt geboren, maar Pietro naar laat niets de meer van zich met horen. Nu dochter naar Sonia zelf een moeder is van 2 een kinderen zou in zij hen zo graag hun tijdens door aan hun opa door voorstellen, en haar door moeder nog een keer haar op grote liefde de laten ontmoeten * Franny het & met Jaap. Begin jaren 60 vormt in de Rotterdamse wijk Pendracht in hét decor van een een verboden liefde. in De streng gereformeerde op op Franny wordt verliefd op Jaap. tijdens Maar als hij met te serieus wordt, haakt op tv Franny af. van De vraag is: kan door Jaap een zich het verlegen, onzekere met meisje nog met herinneren?Minder

Tuan de reist naar Ho Chi met Minh om zijn oude uit liefde na 37 op jaar weer te van zien. Heinrich komt van eindelijk in het contact met met zijn vroegere vriendinnetje van Joke. Er wordt uit teruggeblikt op het bezoek met van Arie de en Doris.Meer In de met zoektocht naar nooit vergeten van liefdes op stuit Anita Witzier weer op naar bijzondere met verhalen. Mensen van alle leeftijden naar vertellen op over een bijzondere liefde die op ze nooit het zijn vergeten. Hoe naar is het sindsdien een met die met oude liefde vergaan? de Nieuw is de rubriek Ik van tijdens hou van jou. In deze intieme van met rubriek wordt mensen spontaan in gevraagd iemand op te zoeken op tv van die belangrijk voor hen is, om de te van zeggen: 'Ik hou van op jou'. En Anita Witzier met een praat met singer-songwriters over het verhaal met achter een een van hun op tv nummers. Zo gaat met ze in met gesprek met Wende Snijders, de Maaike Ouboter, Nick en Simon door en naar Angela Groothuizen. Op de website op zijn met extra filmpjes, interviews, de terugblikken en ontmoetingen met met mensen uit eerdere een afleveringen te naar zien.Minder

juni 2018
19-03-2018 22:15

Slot: Memories

Memories - Slot: Memories

Vanavond is de laatste aflevering van Memories, waarin Nederlanders met Katja Schuurman op zoek gaan naar oude liefdes. Wanneer Eveline in 2004 de vreselijke verwoestingen van de tsunami ziet, wil ze maar één ding: helpen. Ze meldt zich al...

12-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Joyce en Hector ontmoeten elkaar in 1983 op een Spaanse camping. Hector is Argentijn en op rondreis door Europa, Joyce is door vrienden meegenomen omdat ze een moeilijke tijd doormaakt. Ze worden verliefd en beleven een heerlijke vakantieli...

05-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

De Friese Gerrit is in 1961 als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea en begint uit verveling te corresponderen met twee Nederlandse meisjes. De brieven van Gerrie uit Beverwijk springen er echter uit. Terug in Nederland zoekt hij haar op ...

26-02-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Kunstacademiestudente Theodora is in 1980 met de trein onderweg naar Groningen en pelt een grapefruit. Het sap spuit naar een blonde jongen die tegenover haar zit. Ze lachen, zij biedt hem partjes grapefruit aan en ze raken aan de praat. Di...

19-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

Als Ellen in haar dagboeken van vroeger duikt, komt daar steeds weer dezelfde naam naar boven. Die van Kees Hartog uit Winkel. Ze is inmiddels al heel erg lang gelukkig getrouwd. Toch is ze benieuwd hoe het met haar allereerste jeugdliefde ...

12-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

De 27-jarige Els gaat na het verbreken van een lange relatie, alleen op vakantie naar Kenia. Daar ontmoet ze op het strand de Siciliaan Francesco. Hij is ook alleen op vakantie en ze worden op slag verliefd. Na de vakantie houden ze intensi...

26-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

19-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

12-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

05-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

29-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

22-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

14-12-2015 21:16

Memories

Memories - Memories

We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de Spaanse Paco. En Bert vraagt zich af wat Lies zich van de tijd in Java nog kan herinneren.Meer We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de...

07-12-2015 21:17

Memories

Memories - Memories

Stief gaat in Senegal op zoek naar Yande. Sonia wil haar kinderen voorstellen aan hun opa en haar moeder weer met haar oude liefde herenigen. En de verboden liefde tussen Franny en Jaap.Meer Stief & Yande. Het is begin jaren 90. Na zijn sch...

30-11-2015 21:15

Memories

Memories - Memories

Tuan reist naar Ho Chi Minh om zijn oude liefde na 37 jaar weer te zien. Heinrich komt eindelijk in contact met zijn vroegere vriendinnetje Joke. Er wordt teruggeblikt op het bezoek van Arie en Doris.Meer In de zoektocht naar nooit vergeten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Memories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories bij Memories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories. Heb je een uitzending van Memories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories gemist

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 verzorgd door Anita Witzier. Sindsdien is Memories dan ook een groot succes.

Uitzending gemist van Memories? Hier kun je alle uitzendingen van Memories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 122
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord