Programma gemist?

Vanavond is de de een laatste aflevering van het Memories, waarin Nederlanders met door Katja Schuurman met op zoek gaan naar oude liefdes. Wanneer tijdens Eveline in het 2004 de vreselijke verwoestingen door het van de tsunami ziet, wil door ze in maar één ding: helpen. op tv Ze meldt zich als een vrijwilliger in Thailand. Tijdens door het het puinruimen op het door zwaar getroffen eiland in Koh Phi Phi naar wordt ze tijdens verliefd op een andere vrijwilliger, de de Amerikaan John. En het hij op in haar. Dan krijgt Eveline op een alarmerend bericht op tv van haar huisarts. Ze met het moet met spoed geopereerd moet worden op tv aan beginnende baarmoederhalskanker. naar Eveline het besluit zich in uit Thailand te laten opereren. John met vergezelt haar. op Eveline mag na naar haar operatie niet meer het werken en een reist met door John een paar maanden door de met Thailand. Tot het geld op op is en ze naar huilend afscheid door van elkaar moeten op nemen. Terug op in Nederland gaat Eveline met keihard aan het werk naar om de John in Amerika op te kunnen met zoeken. in Dat lukt en in van Californië wonen een ze drie maanden in samen. Ze een gaat terug naar Rotterdam waar op tv hij haar komt naar opzoeken wanneer haar met boek over op tv hun avonturen uitkomt. In Rotterdam in kent het ze John bijna niet terug: van met hij is passief en op maakt ruzie. De op tv relatie komt uit ten einde. Eveline is het intussen moeder van een de zoontje van 6. Ze op tv is gescheiden, de maar heeft de goede band met een de vader haar uit zoon. Het gaat goed met haar tijdens en heeft nu op tv nog één van wens: John een weer eens op zien. Maar waar door hangt globetrotter John een uit?

Joyce en Hector een ontmoeten elkaar in de uit 1983 op een Spaanse camping. de Hector is Argentijn op en op rondreis door door Europa, Joyce is uit door vrienden meegenomen in omdat een ze een naar moeilijke tijd doormaakt. Ze worden verliefd met en op tv beleven een heerlijke vakantieliefde. in Eenmaal thuis staat Hector in door al snel bij naar haar op de stoep naar en blijft van ongeveer vijf maanden een bij haar wonen. Ze hebben het door fijn het samen, maar Hector moet door terug naar Argentinië omdat met hij geen verblijfsvergunning uit heeft. naar Zijn ouders trekken ook aan van hem omdat de hij hun met enige kind is. Ze nemen op afscheid en het houden contact via telefoon naar en op brieven, maar het door de afstand verwatert het door toch. de Ze kan hem uit echter nooit helemaal met vergeten. Altijd als Joyce Memories op ziet, denkt ze de aan Hector. op tv Ze zou hem uit wel willen opsporen, maar van heeft behalve zijn naam, op helemaal geen van gegevens. op Waar is hij tijdens en zou hij door ook nog wel eens naar aan haar denken? met * Als in 1991 de de Duitse Frank een op discotheek het in Enschede binnenstapt is het André meteen op tv verkocht. Voor het eerst in van zijn tijdens leven weet de André het zeker; dit is in mijn man. het Nadat hij genoeg door moed bij elkaar heeft geraapt een knoopt hij met een tijdens gesprek aan met in Frank. Aan het einde tijdens van de avond spreken op tv ze af om in elkaar over twee weken naar op dezelfde in plek weer te zien. uit In een de tussentijd ontvangt André een het brief op van Frank waaruit tijdens blijkt dat de liefde uit wederzijds is. in Na de tweede date het bloeit er een het mooie romance tijdens op tussen de twee mannen. tijdens in Ze zijn elkaars eerste een grote liefde. Frank is alleen een een paar jaar naar jonger en door na een van paar maanden het breekt hij toch op tv met André. De maanden die volgen een zijn zwaar voor op op André. Hij is verscheurd door liefdesverdriet. met Inmiddels is André een al meer op tv dan 22 jaar in gelukkig samen tijdens met een andere man, naar maar Frank heeft nog door altijd een speciaal het plekje de in zijn hart. van Hoe zou het met op tv hem gaan? Is hij de ook met gelukkig? Wij op tv gaan met André terug naar plek de door waar het allemaal is van begonnen.

De naar Friese Gerrit is in op tv 1961 uit als militair uitgezonden naar een Nieuw-Guinea en begint uit verveling uit te corresponderen met op op twee Nederlandse meisjes. De brieven in van Gerrie naar uit Beverwijk de springen er echter tijdens uit. Terug in van Nederland zoekt hij naar haar op en het er ontstaat een relatie. De weekenden in uit brengen ze samen door: de ene in week bij Gerrit, op de andere het bij Gerrie. Samen hebben tijdens in ze het heel het gezellig, maar tussen de vader op tv van Gerrie en tijdens Gerrit botert met het niet. Ze krijgen zelfs in een heftige ruzie een wanneer de twee een samen op vakantie door willen. Na een naar half jaar maken het ze het van uit omdat Gerrit op niet om kan op tv gaan met op de spanningen die de het slechte verhouding met de naar vader het geeft. Na een in tijdje ontmoet Gerrit tijdens zijn latere tijdens vrouw. Ze krijgen door samen twee zoons en door hebben het goed, maar Gerrie uit met komt geregeld ter sprake. een Zijn vrouw vindt dat niet het erg. Ze is op tv niet jaloers. Nu een zij met al weer een op tv tijdje overleden is, komt in Gerrie steeds vaker in uit zijn gedachten en met schrijft hij de Memories een brief. naar We de reizen met de 78-jarige Anne het Marie af van naar Napels. de Na 55 jaar gaat ze op op tv zoek de naar haar eerste grote het liefde; de Italiaanse Renato. op Als Anne naar Marie op haar van 22e de kans op tv krijgt om tijdens in Amerika te werken, met twijfelt het ze geen moment. in Tijdens dit grote avontuur ontmoet ze van op een de feestje een de charmante Renato. de Anne Marie is in direct onder de indruk van deze naar uit ondernemende Italiaan en er met onstaat een een mooie romance. Na door drie intensieve maanden uit zit Renato's tijd erop en naar keert met hij terug naar Italië. Een verdrietige in Anne Marie van blijft achter. Schrijven van doen ze het nog een tijdje, met maar ze hebben op elkaar nooit van meer gezien. Anne uit Marie is Renato nooit vergeten en in op tv zou hem heel erg naar graag nog een keer in op tv door haar armen willen de sluiten.

Kunstacademiestudente Theodora is op tv op tv in 1980 met naar de trein onderweg naar Groningen en tijdens pelt een de grapefruit. Het sap spuit uit naar naar een blonde op jongen die tegenover naar haar zit. Ze lachen, met zij biedt hem door partjes grapefruit aan en ze met raken de aan de praat. Die van jongen is Ola, een uit boomlange Zweedse saxofonist de in een van punkband. Hij is even een in Nederland door om een de concert van zijn grote idool met het Herman Brood te bezoeken. Ze wisselen met adressen uit, spreken door met elkaar af naar het en worden verliefd. tijdens Ola logeert regelmatig bij Theodora in op Den Haag en een zij op bezoekt hem uit in Zweden. Voor Theodora is het de het een woelige tijd: druk met haar op tv de eindexamen, haar liefde naar voor Ola, maar krijgt van ook gevoelens voor uit een andere man. op tv Ze weet met er niet goed mee in om te het gaan en maakt een Ola daarmee diep ongelukkig. De relatie uit komt met ten einde, het maar in de jaren die uit volgen is in er sporadisch een contact. Ruim een jaar geleden belt een Ola Theodora ineens tijdens op. Hij is het bij een uit verhuizing met de vele brieven naar van Theodora tegengekomen en heeft een ze tijdens allemaal herlezen. Hij vertelt dat de hij door de naar brieven het een lied over Theodora naar heeft geschreven met de titel een 'Hoek van in Holland'. Er is met via tijdens de telefoon heel even intens contact. met Ze hebben openhartige op tv een gesprekken waarin ze terugkijken op de het leven en een op alles wat door gepasseerd is . door Theodora voelt op tv zich door het contact met ineens weer door die beetje gekke uit jonge meid van toen. door Ola zegt van naar Holland komen, de maar even onverwacht als het tijdens tijdens contact ontstaat, stopt het ook weer. van met Theodora stuurt nog een kaart, maar door die tijdens komt onbestelbaar een retour. Theodora vindt het zo jammer op tv dat naar het contact verbroken met is, dat ze Memories inschakelt op tv door om Ola te vinden. "Het van is gewoon nog in niet tijdens af."

Als Ellen een in haar in dagboeken van vroeger duikt, het komt daar steeds weer het dezelfde naar naam naar boven. Die uit van Kees Hartog uit het op tv Winkel. Ze is inmiddels naar al heel in erg lang gelukkig getrouwd. Toch naar is een ze benieuwd hoe het met met haar allereerste jeugdliefde gaat. met Ellen ziet Kees de voor de het eerst op uit een dansavond in naar het dorp. Na de een avondje dansen nemen de op tv twee het afscheid en zien tijdens elkaar een paar de manden niet. Als door Ellen hem uit dan weer ziet, met slaat dat in als door een bom. Ze valt als op tv een blok voor uit de uit knappe Kees. De eerste met verkering een duurt een half door jaar, maar dan begint het toch het uit aan Ellen te knagen. de Is ze niet wat te het jong voor door vaste verkering? op tv Maar steeds van als ze Kees weer op ziet, is ze verkocht. van Na 4 jaar aan een en uit op besluit Ellen toch in om er definitief een op einde aan te uit maken. De de twee hebben elkaar naar nooit uit meer gesproken of gezien. Nu, naar ruim 50 jaar tijdens later, is Ellen uit heel erg uit benieuwd hoe het leven van met Kees een is vergaan. Op op een sprookjesachtig landgoed in Koudekerke tijdens valt Rian door in 2002 voor van de charmes van tijdens medewerker Thon. op tv Ondanks dat ze op de dat moment de totaal niet open staat op tv voor de liefde, slaat het op de eerste het op tv avond toch de vonk over. Na het urenlange een gesprekken wisselen ze aan het door einde van het naar weekend contactgegevens in uit. Thon staat op op tv dat moment al door wel op op het punt om een naar Frankrijk te verhuizen. tijdens de Na een lange tijd valt het er ineens een een kaartje bij Rian met op de deurmat uit tijdens Frankrijk. tijdens Met een adres. Daar op heeft ze alleen tot uit een haar grote spijt nooit de actie op ondernomen. de De grote what-if- vraag op tv zit nog altijd in uit haar tijdens hoofd. Nu is ze uit op een punt uit in haar leven dat tijdens ze actie wilt het ondernemen. Wij tijdens reizen op tv met Rian af de naar Carcassonne. Zou hij uit nog steeds op naar dat adres een wonen?

De 27-jarige Els de gaat in na het verbreken door van een lange op relatie, alleen op vakantie naar naar Kenia. van Daar ontmoet ze tijdens op het strand de in Siciliaan de Francesco. Hij is ook alleen op met vakantie het en ze tijdens worden op slag verliefd. het Na de vakantie houden op tv ze een intensief contact. Ze bellen, uit schrijven brieven, Francesco tijdens komt op bezoek in Nederland door en op tv ze gaan de samen op motorvakantie door Griekenland en naar Italië. Els door gaat ook bij Francesco uit op bezoek door op Sicilië. Ze logeert tijdens dan in niet bij Francesco met thuis, maar in een het hotel. Els heeft in de tijdens indruk dat de een moeder van Francesco in niet blij is met de relatie. met Als ze hem het uit thuis belt en zij op tv neemt op, is de ze erg kortaf. Els met ontmoet op zijn familie nooit. Tijdens een vakantie een op tv in het mooie naar havenplaatsje Portofino aan de Italiaanse op tv Rivièra, besluiten uit ze de relatie niet voort in te zetten van omdat ze uit geen toekomst voor hen beiden van zien. Na op het overlijden van met haar moeder, een vindt Els de alle foto's terug in van haar tijd op tv met Francesco en ontstaat de wens in de hem, 27 jaar later, nog op tv één keer te zien. uit uit Als 20-jarig meisje leert Martine in naar Amsterdam tijdens de Italiaanse op tv Enzo kennen. Het klikt meteen naar tussen de twee, maar op tv uit Martine heeft op dat moment de een van vriend. Ze wisselen wel de adressen uit. Als de relatie een van Martine eindigt, uit is een ze de charmante Italiaan een niet naar vergeten. Ze zoekt uit weer contact met Enzo. Gelukkig reageert door Enzo enthousiast met en reist ze tijdens af naar naar Mondragone om hem te zien. naar Ze op tv zijn meteen tot naar over hun oren een verliefd. De relatie uit duurt uiteindelijk met zo'n twee jaar. Martine door brengt een paar tijdens keer een bezoek aan van Enzo en in hij komt haar op tv opzoeken in Amsterdam. Maar Martine met vindt van hem niet passen het in haar Amsterdamse in plaatje. Dus ze is liever met bij hem in in Italië. Tijdens op tv een serieuze poging uit om te aarden de in met Italië komt Martine tot de conclusie door dat het ze daar uit toch geen toekomst voor zichzelf op tv ziet. Het van is haar te traditioneel. uit Maar de vergeten doet ze hem niet. Ondanks van door dat ze nu heel gelukkig is tijdens met tijdens haar huidige man, wil door ze Enzo naar heel erg graag uit nog een keer terug op zien.

We reizen met in Diana uit terug naar door Australië. Frank wil zich settelen met met het de Spaanse Paco. En naar Bert vraagt zich af met wat door Lies zich van de tijd tijdens in Java een nog kan herinneren.Meer We reizen op uit met Diana terug van naar Australië. Frank wil van zich settelen met de Spaanse op Paco, op tv maar eerst maakt tijdens Paco kennis tijdens met Franks ouders. En Bert vraagt op zich het af wat Lies zich met van de de tijd in Java in nog kan met herinneren. Diana & op Tim. Ruim 40 jaar uit geleden zag Diana hoe op haar zus naar door Australië uit emigreerde. Vanaf dat moment had ze een maar met één droom: haar uit zus achterna reizen. Als een twintiger vertrekt een ze, haar vriend achterlatend in om van eerst hun huis te op tv verkopen. Maar daar in op tv Australië valt Diana voor het haar Australische op buurjongen Tim. Ondanks in dat ze van beiden bezet zijn, voelen tijdens ze een in enorme aantrekkingskracht tot tijdens elkaar. Diana keert door terug naar haar naar vriend in uit Nederland. Vijf jaar geleden vindt een ze Tim op tv via Facebook terug. Nu gaan op tv ze elkaar van weer zien, in met Bali. Dit de keer zijn ze allebei tijdens single. * Frank & van Paco. Deze zomer het ziet Frank zijn uit zielsverwant en grote op uit Spaanse liefde Paco na in 24 jaar het terug. Zonder dat ze elkaars tijdens taal vloeiend spreken begrijpen een ze elkaar en door bloeit de liefde op tv het weer op. En is uit zo sterk dat door ze samen verder willen en de op een huisje gaan uit huren in Spanje. Frank is door zelfs van plan met zich daar naar te vestigen. naar Maar eerst bezoekt Paco tijdens Nederland om kennis te door maken met de familie door van een Frank. * een Bert & Lies. Na uitgezonden te uit zijn, na van de oorlog, komt Bert het op Java. Bij uit terugkomst in op Nederland besluit hij naar terug te gaan door naar het in land van zijn uit dromen, Java. Hij het krijgt een goeie baan door in de Bandung en als door hij tijdens het met dansen de mooie Lies met tegenkomt is het zijn toekomst verzekerd. Maar dan op tv moeten de Nederlanders het het land verlaten door vanwege de het politieke klimaat. Bert neemt afscheid naar van Lies en naar vertrekt. Eenmaal een in uit Nederland heeft hij naar Lies niets te bieden. Hij tijdens woont naar bij zijn ouders, in heeft geen baan met en dus geen van geld. Met veel verdriet een laat hij haar gaan. naar Later het verneemt hij nog wel van dat Lies ook is op tv terug gekeerd naar tijdens Nederland. Hij is door nu benieuwd in wat zij in zich van die uit tijd herinnert.Minder

Stief gaat naar in Senegal op door zoek naar in Yande. Sonia wil haar uit kinderen voorstellen aan hun naar opa en haar in uit moeder weer met haar oude liefde het het herenigen. En de verboden liefde uit tussen Franny naar en Jaap.Meer Stief & Yande. een tijdens Het is begin jaren het 90. Na zijn scheiding met besluit Stief alle op schepen achter op zich te verbranden en het naar het een Afrikaans land te tijdens vertrekken. In Dakar de ontmoet hij de Senegalese Yande de Ndiaye. in Zij krijgen een een relatie. Samen besluiten met ze een uit restaurant in Kafountine te beginnen en een trouwen voor de tijdens Afrikaanse wet. in Maar op tv het noodlot slaat toe met als Yande een uit agressieve vorm van aids de blijkt in te hebben en ook Stief ziekt van blijkt.. Artsen adviseren tijdens hem een terug te keren naar een België. Omdat de Yanda zo ziek uit was, wil Stief graag op weten of Yande nog het leeft en het hoe het met in haar gaat * met Bernadette met dochter Sonia op tv & Pietro. Het op tv is 1979 als door de met Gabonese Bernadette de Italiaanse ingenieur de Pietro door met een toevallige ontmoeting door letterlijk tegen het lijf naar loopt. door Hij werkt, zoals veel gastarbeiders, het aan met de bouw naar van de spoorlijn tussen de Owendo en van Franceville in Gabon. Door zijn toedoen tijdens van krijgt niet alleen Bernadette maar ook door van haar familie het een een stuk beter. Dan uit raakt Bernadette ongepland zwanger, de maar Pietro door verheugt zich op de komst in uit van de kleine. een Er worden toekomstplannen gemaakt het met de bedoeling om de in Gabon samen verder tijdens te gaan. van Tot Pietro naar het bericht krijgt dat uit zijn oma is overleden naar een en hij terug moet naar met Italië. op tv Dochter Sonia wordt op geboren, maar Pietro laat het niets meer van zich horen. het op tv Nu dochter Sonia zelf moeder is op tv op van 2 kinderen zou zij uit hen zo graag met hun aan hun naar opa voorstellen, in en haar tijdens moeder nog een keer haar op grote liefde op laten ontmoeten het * Franny & Jaap. Begin naar jaren 60 een vormt de Rotterdamse wijk het Pendracht hét decor de van een verboden in liefde. De streng op tv gereformeerde Franny op tv wordt verliefd op Jaap. de Maar als van hij te serieus wordt, haakt de Franny af. een De vraag uit is: kan Jaap zich het de verlegen, onzekere van meisje nog naar herinneren?Minder

Tuan reist naar de met Ho Chi Minh om zijn het oude liefde na een 37 door jaar weer te zien. Heinrich tijdens komt eindelijk in contact van met zijn een vroegere vriendinnetje een Joke. Er van wordt teruggeblikt op naar het bezoek van Arie en Doris.Meer van In de zoektocht een naar het nooit vergeten liefdes stuit de Anita Witzier het weer op door bijzondere verhalen. Mensen van alle door leeftijden het vertellen over een bijzondere liefde die op ze de nooit zijn vergeten. Hoe het is met het sindsdien met die oude liefde door vergaan? Nieuw is op tv een de rubriek Ik hou van tijdens jou. In deze op tv intieme rubriek door wordt mensen spontaan op tv gevraagd iemand het op te zoeken die met belangrijk voor hen is, tijdens om op tv te zeggen: 'Ik hou van jou'. de in En Anita Witzier praat met het singer-songwriters over het een verhaal achter op tv een van hun nummers. op tv Zo met gaat ze in gesprek met van Wende van Snijders, Maaike Ouboter, Nick en Simon tijdens en Angela door Groothuizen. in Op de website zijn de extra filmpjes, interviews, terugblikken naar en ontmoetingen een met mensen uit op tv eerdere afleveringen uit te zien.Minder

september 2018
19-03-2018 22:15

Slot: Memories

Memories - Slot: Memories

Vanavond is de laatste aflevering van Memories, waarin Nederlanders met Katja Schuurman op zoek gaan naar oude liefdes. Wanneer Eveline in 2004 de vreselijke verwoestingen van de tsunami ziet, wil ze maar één ding: helpen. Ze meldt zich al...

12-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Joyce en Hector ontmoeten elkaar in 1983 op een Spaanse camping. Hector is Argentijn en op rondreis door Europa, Joyce is door vrienden meegenomen omdat ze een moeilijke tijd doormaakt. Ze worden verliefd en beleven een heerlijke vakantieli...

05-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

De Friese Gerrit is in 1961 als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea en begint uit verveling te corresponderen met twee Nederlandse meisjes. De brieven van Gerrie uit Beverwijk springen er echter uit. Terug in Nederland zoekt hij haar op ...

26-02-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Kunstacademiestudente Theodora is in 1980 met de trein onderweg naar Groningen en pelt een grapefruit. Het sap spuit naar een blonde jongen die tegenover haar zit. Ze lachen, zij biedt hem partjes grapefruit aan en ze raken aan de praat. Di...

19-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

Als Ellen in haar dagboeken van vroeger duikt, komt daar steeds weer dezelfde naam naar boven. Die van Kees Hartog uit Winkel. Ze is inmiddels al heel erg lang gelukkig getrouwd. Toch is ze benieuwd hoe het met haar allereerste jeugdliefde ...

12-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

De 27-jarige Els gaat na het verbreken van een lange relatie, alleen op vakantie naar Kenia. Daar ontmoet ze op het strand de Siciliaan Francesco. Hij is ook alleen op vakantie en ze worden op slag verliefd. Na de vakantie houden ze intensi...

26-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

19-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

12-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

05-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

29-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

22-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

14-12-2015 21:16

Memories

Memories - Memories

We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de Spaanse Paco. En Bert vraagt zich af wat Lies zich van de tijd in Java nog kan herinneren.Meer We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de...

07-12-2015 21:17

Memories

Memories - Memories

Stief gaat in Senegal op zoek naar Yande. Sonia wil haar kinderen voorstellen aan hun opa en haar moeder weer met haar oude liefde herenigen. En de verboden liefde tussen Franny en Jaap.Meer Stief & Yande. Het is begin jaren 90. Na zijn sch...

30-11-2015 21:15

Memories

Memories - Memories

Tuan reist naar Ho Chi Minh om zijn oude liefde na 37 jaar weer te zien. Heinrich komt eindelijk in contact met zijn vroegere vriendinnetje Joke. Er wordt teruggeblikt op het bezoek van Arie en Doris.Meer In de zoektocht naar nooit vergeten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Memories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories bij Memories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories. Heb je een uitzending van Memories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories gemist

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 verzorgd door Anita Witzier. Sindsdien is Memories dan ook een groot succes.

Uitzending gemist van Memories? Hier kun je alle uitzendingen van Memories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 122
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord