Programma gemist?

Vanavond is een de van laatste aflevering van Memories, waarin een Nederlanders met Katja naar Schuurman op tijdens zoek gaan naar op oude liefdes. Wanneer Eveline in 2004 in de vreselijke verwoestingen tijdens tijdens van de tsunami ziet, wil ze het uit maar één ding: de helpen. Ze meldt zich als in vrijwilliger in met Thailand. Tijdens een het puinruimen op het zwaar getroffen met naar eiland Koh Phi de Phi wordt ze verliefd op de een andere vrijwilliger, op tv de een Amerikaan John. En naar hij op haar. Dan krijgt Eveline een met alarmerend bericht de van haar huisarts. Ze op moet met op tv spoed geopereerd moet op worden aan beginnende baarmoederhalskanker. op Eveline uit besluit zich van in Thailand te laten opereren. een John vergezelt op haar. Eveline mag na haar tijdens uit operatie niet meer van werken en reist met John in een paar op tv maanden door Thailand. Tot uit het de geld op is een en ze huilend afscheid van elkaar van naar moeten nemen. Terug in in Nederland gaat Eveline keihard het aan tijdens het werk om John in naar Amerika op te kunnen op zoeken. Dat lukt tijdens en op in Californië uit wonen ze drie uit maanden samen. Ze gaat terug het naar Rotterdam waar het hij naar haar komt opzoeken wanneer haar in boek over de hun avonturen in uitkomt. In Rotterdam kent ze de John bijna niet de terug: hij in is passief en maakt van ruzie. op De relatie komt van ten einde. Eveline is in intussen moeder van een zoontje van door 6. van Ze is gescheiden, maar tijdens heeft goede band met de de in vader haar tijdens zoon. Het gaat goed van met haar en heeft nu in nog één wens: in John weer eens op zien. Maar op tv waar hangt tijdens globetrotter John op uit?

Joyce en tijdens Hector ontmoeten elkaar in uit 1983 op een een Spaanse camping. Hector het is Argentijn door en met op rondreis door de Europa, Joyce is door vrienden de meegenomen omdat met ze een moeilijke tijd door doormaakt. Ze worden verliefd op en een beleven een heerlijke de vakantieliefde. Eenmaal thuis staat Hector door al snel het bij haar met op de stoep en op blijft tijdens ongeveer vijf maanden bij door haar wonen. Ze tijdens hebben het door fijn samen, maar Hector in moet terug naar van Argentinië omdat hij het geen verblijfsvergunning heeft. Zijn ouders tijdens trekken ook de aan hem omdat het hij hun enige in kind is. Ze nemen op op afscheid en houden een contact via telefoon en brieven, maar uit door de op tv afstand verwatert het toch. op tv Ze tijdens kan hem echter van nooit helemaal vergeten. Altijd een als Joyce Memories ziet, naar op tv denkt ze aan Hector. Ze zou de hem een wel willen opsporen, maar heeft op tv behalve zijn op naam, helemaal geen gegevens. het Waar is op tv hij en zou hij het ook tijdens nog wel eens aan uit haar van denken? * Als op in 1991 de Duitse van Frank een op tv discotheek in Enschede uit binnenstapt is André op tv meteen verkocht. Voor een het eerst in zijn leven weet van in André het zeker; dit is mijn van man. Nadat hij het genoeg moed bij een de elkaar heeft geraapt knoopt door hij een gesprek door aan met Frank. Aan het door einde van de de avond spreken ze door op tv af om elkaar over op twee weken op dezelfde plek van weer te op tv zien. In de het tussentijd een ontvangt André een brief van de Frank waaruit blijkt dat op tv de op tv liefde wederzijds is. Na een de tweede door date bloeit er een uit mooie romance op in tussen van de twee mannen. Ze zijn elkaars op tv eerste grote liefde. op Frank is een alleen een in paar jaar uit jonger en na een paar op tv maanden breekt hij toch op tv met op André. De maanden die een volgen zijn zwaar voor uit in André. Hij is naar verscheurd door liefdesverdriet. Inmiddels is André door al meer naar dan 22 jaar gelukkig op samen met een de naar andere man, maar Frank heeft uit nog altijd een speciaal op tv plekje met in zijn uit hart. Hoe zou het op met hem gaan? Is van hij ook met gelukkig? Wij van gaan met André terug naar plek de het waar het allemaal van is begonnen.

De Friese in Gerrit is in 1961 op tv het als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea en naar begint in uit verveling te corresponderen de met een twee Nederlandse meisjes. De brieven met van Gerrie uit Beverwijk naar springen er echter het uit. Terug in met Nederland tijdens zoekt hij haar op en op er ontstaat een met relatie. De weekenden een brengen ze met samen door: de naar ene week op tv bij Gerrit, uit de andere bij Gerrie. tijdens Samen hebben met ze het heel van gezellig, maar tussen de vader op tv van Gerrie en met Gerrit botert het in niet. Ze krijgen zelfs een een heftige ruzie uit door wanneer de twee samen tijdens op vakantie willen. Na een naar half jaar maken het ze met het uit omdat door Gerrit niet om kan op tv gaan met de een spanningen van die de slechte verhouding met de door een vader geeft. Na een tijdje ontmoet met Gerrit zijn met latere vrouw. Ze krijgen een samen twee zoons het en hebben het uit de goed, maar Gerrie komt op tv geregeld ter tijdens sprake. Zijn vrouw een vindt dat niet in erg. Ze is niet jaloers. naar Nu zij een al weer een de tijdje overleden is, komt Gerrie naar steeds door vaker in op zijn gedachten en schrijft hij tijdens Memories een de brief. We reizen met de op een 78-jarige Anne Marie af naar Napels. door in Na 55 jaar gaat op tv ze op zoek op tv naar haar op eerste grote liefde; de Italiaanse Renato. met Als Anne Marie op tv op met haar 22e de kans in krijgt om in het Amerika te het werken, twijfelt het ze geen moment. Tijdens dit met grote avontuur op tv ontmoet ze op in een feestje de door charmante Renato. met Anne Marie is de direct onder de het indruk van deze ondernemende Italiaan naar en het er onstaat een mooie romance. Na tijdens met drie intensieve maanden op zit Renato's tijd erop en keert naar hij terug naar met Italië. Een op tv verdrietige Anne Marie naar blijft achter. in Schrijven doen op tv ze nog een op tijdje, maar ze hebben elkaar met nooit meer gezien. naar Anne Marie is Renato op tv nooit vergeten en uit zou naar hem heel erg op tv graag nog een keer op tv in haar armen een willen het sluiten.

Kunstacademiestudente Theodora de is in 1980 met uit de trein onderweg naar naar in Groningen en pelt een met grapefruit. het Het sap spuit naar een door blonde jongen die tegenover een haar zit. Ze naar het lachen, zij biedt met hem partjes grapefruit aan tijdens en ze raken op aan de praat. op tv Die jongen van is Ola, een boomlange een Zweedse saxofonist in een in punkband. Hij in is even in naar Nederland om een concert van een zijn grote idool de Herman Brood van te bezoeken. in Ze wisselen adressen uit, spreken met met elkaar af met en worden verliefd. het Ola in logeert regelmatig bij Theodora in op Den Haag en door zij op tv bezoekt hem in Zweden. op Voor Theodora is het met naar een woelige tijd: een druk met haar eindexamen, haar door liefde voor op Ola, maar krijgt ook gevoelens tijdens voor een uit andere man. Ze met weet er niet de goed op mee om te gaan en maakt op Ola daarmee diep naar ongelukkig. de De relatie door komt ten einde, maar van in de met jaren die volgen is door er sporadisch contact. naar Ruim een jaar geleden in belt Ola Theodora de ineens op. naar Hij is bij een het verhuizing de op tv vele brieven van Theodora tijdens tegengekomen de en heeft ze allemaal uit herlezen. Hij vertelt tijdens dat hij de door de brieven door een lied over Theodora heeft geschreven in met een de titel 'Hoek van Holland'. een Er is een via de telefoon een heel het even intens contact. Ze hebben openhartige in gesprekken waarin ze door een terugkijken op het leven en op tijdens alles op tv wat gepasseerd is . Theodora het voelt zich door naar naar het contact ineens weer door die beetje gekke op jonge meid van toen. Ola door zegt een naar Holland komen, maar van even onverwacht als uit het contact ontstaat, door stopt het ook in weer. Theodora stuurt nog met een uit kaart, maar die komt onbestelbaar tijdens retour. uit Theodora vindt het in zo jammer dat het contact op verbroken is, tijdens dat ze op Memories inschakelt om Ola op te naar vinden. "Het is gewoon nog een niet van af."

Als uit Ellen in met haar dagboeken van vroeger duikt, komt naar daar steeds weer tijdens door dezelfde naam naar tijdens boven. Die van op Kees Hartog uit door Winkel. Ze is inmiddels al heel naar erg lang gelukkig tijdens getrouwd. Toch een is ze benieuwd hoe naar van het met haar allereerste door jeugdliefde gaat. Ellen in ziet Kees voor op tv het eerst op een dansavond op tv in door het dorp. Na door een avondje dansen uit nemen de twee naar afscheid en de zien elkaar een het paar manden niet. Als Ellen hem op tv dan weer ziet, naar slaat uit dat in als tijdens een bom. Ze valt als in op tv een blok voor de de knappe Kees. tijdens De eerste verkering duurt een half op tv jaar, maar dan op tv begint het toch naar aan Ellen uit te knagen. Is ze met niet wat te op tv jong op voor vaste verkering? Maar op steeds als ze Kees door weer ziet, is op ze het verkocht. Na 4 het jaar aan en uit uit besluit Ellen toch om uit er definitief van een einde aan te een maken. De twee tijdens hebben naar elkaar nooit meer gesproken op tv of de gezien. Nu, ruim naar 50 jaar later, is Ellen heel uit erg benieuwd in hoe van het leven van Kees is van vergaan. uit Op een sprookjesachtig landgoed in de Koudekerke het valt Rian in 2002 voor de door charmes van medewerker tijdens uit Thon. Ondanks dat ze op van dat moment totaal van niet open staat tijdens voor de liefde, van slaat een op de eerste avond toch de de vonk over. Na een urenlange gesprekken wisselen van ze aan een het einde van op het weekend het contactgegevens uit. Thon staat naar op dat moment al het wel op het door punt om op tv naar Frankrijk te verhuizen. in Na op een lange naar tijd valt er ineens een kaartje het bij Rian op van de deurmat de uit Frankrijk. de Met een op tv adres. Daar heeft een ze alleen tot haar op tv grote spijt nooit in actie op een ondernomen. De grote what-if- op tv vraag zit nog altijd de in haar door hoofd. Nu op tv is ze op een door punt in haar leven dat door ze actie tijdens wilt ondernemen. Wij tijdens reizen met van Rian af naar Carcassonne. een Zou hij nog steeds het met op dat adres door wonen?

De 27-jarige Els op gaat na het de verbreken door van een in lange relatie, alleen op vakantie de naar Kenia. een Daar ontmoet ze op het de strand de op tv Siciliaan Francesco. op Hij is ook alleen door op vakantie en de ze worden door op slag verliefd. Na een de vakantie houden ze van intensief contact. Ze het bellen, schrijven van brieven, een Francesco komt op in bezoek in Nederland door en ze gaan de samen op motorvakantie door Griekenland en een Italië. Els gaat op ook bij Francesco de op bezoek op in het Sicilië. Ze logeert dan niet bij van Francesco thuis, door maar op in een hotel. Els door heeft de indruk dat de in moeder met van Francesco het niet blij is naar met de relatie. een Als ze hem thuis belt en tijdens zij neemt op, tijdens is ze uit erg kortaf. in Els ontmoet zijn familie nooit. uit Tijdens een vakantie met in het op tv mooie havenplaatsje Portofino aan op het de Italiaanse Rivièra, besluiten op tv ze de op tv relatie niet voort naar te zetten omdat ze geen toekomst door voor hen beiden uit zien. Na het uit overlijden tijdens van haar naar moeder, vindt Els alle foto's met terug van haar naar tijd uit met Francesco en op tv ontstaat de wens hem, 27 op jaar later, nog de één keer de te zien. Als 20-jarig meisje in leert Martine van in Amsterdam de Italiaanse van Enzo kennen. het Het klikt meteen tussen op tv de de twee, maar Martine naar heeft op tijdens dat moment een door vriend. Ze wisselen wel door adressen uit. Als door de relatie van Martine met eindigt, is in ze de charmante Italiaan naar niet vergeten. Ze op zoekt weer naar contact met Enzo. naar Gelukkig reageert Enzo op enthousiast en naar reist ze af naar Mondragone uit om hem te uit zien. Ze naar zijn meteen op tot over hun met oren verliefd. De relatie de duurt uiteindelijk zo'n twee jaar. op Martine brengt een van paar door keer een bezoek aan een Enzo en op tv hij komt haar het opzoeken in Amsterdam. met Maar Martine tijdens vindt hem niet passen in naar haar Amsterdamse plaatje. Dus naar met ze is liever bij op tv hem in Italië. Tijdens een door serieuze poging naar om te aarden in door Italië de komt Martine tot de de conclusie dat ze daar het toch geen toekomst naar voor zichzelf op tv ziet. Het is haar het het te traditioneel. Maar vergeten naar doet ze hem niet. Ondanks op tv dat ze nu uit heel gelukkig het is met haar op huidige man, wil het ze Enzo heel met erg graag op nog een keer terug de zien.

We reizen met uit Diana terug naar de Australië. Frank tijdens wil zich naar settelen met de Spaanse door Paco. En Bert in vraagt zich af wat tijdens van Lies zich van de tijd in naar Java nog kan op herinneren.Meer We reizen de met Diana door terug naar Australië. Frank het wil zich settelen het op met de Spaanse Paco, naar maar eerst maakt Paco kennis van tijdens met Franks ouders. een En Bert vraagt op tv zich af wat Lies zich van het de tijd in uit Java nog met kan herinneren. Diana op tv & in Tim. Ruim 40 jaar geleden op tv zag naar Diana hoe haar zus naar in Australië emigreerde. Vanaf dat uit moment uit had ze maar één droom: uit haar zus achterna van op reizen. Als twintiger vertrekt ze, met haar vriend achterlatend op om eerst hun op tv huis te verkopen. uit Maar daar in uit Australië valt Diana voor uit haar in Australische buurjongen tijdens Tim. Ondanks dat ze beiden in bezet zijn, tijdens voelen ze een enorme de aantrekkingskracht de tot elkaar. Diana keert terug in naar haar vriend van in Nederland. Vijf jaar door geleden een vindt ze Tim met via Facebook een terug. Nu gaan een ze elkaar weer met zien, in Bali. Dit keer zijn het in ze allebei single. * Frank het & Paco. Deze zomer het de ziet Frank zijn zielsverwant en door grote met Spaanse liefde Paco na 24 tijdens jaar terug. Zonder het dat ze elkaars van taal vloeiend spreken naar begrijpen ze elkaar en uit bloeit de liefde tijdens weer met op. En met is zo sterk door dat ze samen verder willen op tv en door een huisje gaan met huren in Spanje. tijdens Frank is zelfs van naar plan zich daar te vestigen. uit van Maar eerst bezoekt het Paco Nederland om in kennis te maken met tijdens de familie tijdens van Frank. * Bert & tijdens Lies. Na op uitgezonden te uit zijn, na de oorlog, de komt Bert op Java. het Bij terugkomst in van Nederland besluit in hij terug te gaan de naar het land van met zijn op tv dromen, Java. Hij krijgt de een op goeie baan in Bandung een en als hij tijdens het de door dansen de mooie Lies tegenkomt is op door zijn toekomst verzekerd. Maar dan moeten op de naar Nederlanders het land het verlaten vanwege het politieke klimaat. naar van Bert neemt afscheid van op tv Lies en vertrekt. Eenmaal in een naar Nederland heeft hij Lies niets te op tv bieden. op tv Hij woont bij zijn ouders, van heeft tijdens geen baan en dus op geen met geld. Met veel verdriet laat hij naar haar gaan. op tv Later verneemt hij nog op tv wel dat Lies een ook is van terug gekeerd door naar Nederland. Hij door is nu benieuwd wat uit zij zich tijdens van die tijd het herinnert.Minder

Stief gaat naar in op tv Senegal op zoek naar Yande. het Sonia wil haar kinderen in voorstellen aan hun door opa met en haar op moeder weer met tijdens haar oude liefde herenigen. En op tv de in verboden liefde tussen Franny en tijdens Jaap.Meer Stief & Yande. op Het het is begin jaren 90. naar Na op tv zijn scheiding besluit Stief alle schepen op tv achter zich te op tv verbranden en in naar een Afrikaans land in het te vertrekken. In Dakar tijdens ontmoet hij de Senegalese een Yande een Ndiaye. Zij krijgen een relatie. Samen tijdens besluiten ze een naar naar restaurant in Kafountine te met beginnen en trouwen op tv voor de Afrikaanse wet. door Maar door het noodlot slaat toe als Yande naar een de agressieve vorm van tijdens aids blijkt te op tv hebben en ook in Stief ziekt blijkt.. van Artsen adviseren hem terug door te keren naar België. door Omdat op Yanda zo ziek een was, wil uit Stief graag weten met of Yande nog leeft en hoe naar het met op haar gaat * Bernadette door met uit dochter Sonia & Pietro. Het op tv is 1979 met als de in Gabonese Bernadette door de Italiaanse ingenieur Pietro door een op toevallige ontmoeting van letterlijk tegen het met lijf loopt. Hij werkt, op de zoals veel gastarbeiders, aan op de bouw uit van de spoorlijn tussen Owendo uit en Franceville in Gabon. tijdens van Door zijn toedoen uit krijgt niet alleen Bernadette maar in ook haar familie met het een stuk beter. de van Dan raakt Bernadette met ongepland zwanger, maar Pietro verheugt met zich op de komst het van tijdens de kleine. Er worden naar toekomstplannen gemaakt door met de bedoeling om tijdens in Gabon samen verder uit te in gaan. Tot Pietro het bericht uit krijgt dat zijn tijdens oma is door overleden op tv en hij terug moet naar Italië. op Dochter Sonia de wordt van geboren, maar Pietro laat door niets meer van in zich horen. op tv Nu dochter Sonia zelf moeder in is van 2 door kinderen zou zij hen tijdens een zo graag hun aan hun opa op met voorstellen, en haar moeder nog een op tv keer haar grote uit tijdens liefde laten ontmoeten * in Franny & Jaap. Begin door jaren op 60 vormt de op tv Rotterdamse wijk Pendracht hét het decor van een verboden liefde. tijdens De streng gereformeerde in Franny een wordt verliefd op van Jaap. Maar als hij in te serieus wordt, tijdens haakt Franny af. uit De vraag is: kan door door Jaap zich het verlegen, onzekere meisje door nog tijdens herinneren?Minder

Tuan reist naar uit Ho tijdens Chi Minh in om zijn oude liefde uit na 37 jaar weer uit te zien. Heinrich komt tijdens tijdens eindelijk in contact met een zijn vroegere vriendinnetje Joke. Er naar wordt teruggeblikt uit op het tijdens bezoek van Arie en Doris.Meer met In de tijdens zoektocht naar in nooit vergeten liefdes stuit tijdens Anita Witzier weer door op bijzondere verhalen. met Mensen van alle op tv leeftijden in vertellen over een bijzondere uit liefde die ze nooit het zijn vergeten. Hoe is een het sindsdien met door die oude liefde tijdens vergaan? Nieuw is in de rubriek Ik naar naar hou van jou. In deze intieme in rubriek wordt mensen naar spontaan van gevraagd iemand op te van zoeken die belangrijk uit voor hen is, om met te zeggen: 'Ik op tv hou van van jou'. het En Anita Witzier praat met singer-songwriters op tv over het verhaal het achter een met van hun in nummers. Zo gaat van ze in met gesprek met Wende op Snijders, Maaike Ouboter, Nick en op Simon en Angela Groothuizen. de Op de op website zijn extra filmpjes, door interviews, terugblikken een en met ontmoetingen met mensen in uit eerdere afleveringen te op zien.Minder

december 2018
19-03-2018 22:15

Slot: Memories

Memories - Slot: Memories

Vanavond is de laatste aflevering van Memories, waarin Nederlanders met Katja Schuurman op zoek gaan naar oude liefdes. Wanneer Eveline in 2004 de vreselijke verwoestingen van de tsunami ziet, wil ze maar één ding: helpen. Ze meldt zich al...

12-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Joyce en Hector ontmoeten elkaar in 1983 op een Spaanse camping. Hector is Argentijn en op rondreis door Europa, Joyce is door vrienden meegenomen omdat ze een moeilijke tijd doormaakt. Ze worden verliefd en beleven een heerlijke vakantieli...

05-03-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

De Friese Gerrit is in 1961 als militair uitgezonden naar Nieuw-Guinea en begint uit verveling te corresponderen met twee Nederlandse meisjes. De brieven van Gerrie uit Beverwijk springen er echter uit. Terug in Nederland zoekt hij haar op ...

26-02-2018 22:15

Memories

Memories - Memories

Kunstacademiestudente Theodora is in 1980 met de trein onderweg naar Groningen en pelt een grapefruit. Het sap spuit naar een blonde jongen die tegenover haar zit. Ze lachen, zij biedt hem partjes grapefruit aan en ze raken aan de praat. Di...

19-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

Als Ellen in haar dagboeken van vroeger duikt, komt daar steeds weer dezelfde naam naar boven. Die van Kees Hartog uit Winkel. Ze is inmiddels al heel erg lang gelukkig getrouwd. Toch is ze benieuwd hoe het met haar allereerste jeugdliefde ...

12-02-2018 22:20

Memories

Memories - Memories

De 27-jarige Els gaat na het verbreken van een lange relatie, alleen op vakantie naar Kenia. Daar ontmoet ze op het strand de Siciliaan Francesco. Hij is ook alleen op vakantie en ze worden op slag verliefd. Na de vakantie houden ze intensi...

26-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

19-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

12-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

05-09-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

29-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

22-08-2016 21:15

Memories

Memories - Memories

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 ver...

14-12-2015 21:16

Memories

Memories - Memories

We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de Spaanse Paco. En Bert vraagt zich af wat Lies zich van de tijd in Java nog kan herinneren.Meer We reizen met Diana terug naar Australië. Frank wil zich settelen met de...

07-12-2015 21:17

Memories

Memories - Memories

Stief gaat in Senegal op zoek naar Yande. Sonia wil haar kinderen voorstellen aan hun opa en haar moeder weer met haar oude liefde herenigen. En de verboden liefde tussen Franny en Jaap.Meer Stief & Yande. Het is begin jaren 90. Na zijn sch...

30-11-2015 21:15

Memories

Memories - Memories

Tuan reist naar Ho Chi Minh om zijn oude liefde na 37 jaar weer te zien. Heinrich komt eindelijk in contact met zijn vroegere vriendinnetje Joke. Er wordt teruggeblikt op het bezoek van Arie en Doris.Meer In de zoektocht naar nooit vergeten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Memories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories bij Memories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories. Heb je een uitzending van Memories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories gemist

In Memories vertellen mensen van alle leeftijden over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe is het sindsdien met die oude liefde vergaan? De presentatie van Memories wordt sinds de start van het programma in oktober 1997 verzorgd door Anita Witzier. Sindsdien is Memories dan ook een groot succes.

Uitzending gemist van Memories? Hier kun je alle uitzendingen van Memories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 122
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord