Programma gemist?

Talkshow waarin Bekende op Nederlanders uit tijdens de wereld door van tv, theater, politiek, sport de de en muziek aan tafel schuiven. op Wat ze bindt, van is de naar liefde voor muziek. naar Wat ze onderscheidt, is de hun de generatie.

Rob het de Nijs, dj een Isis, Giel Beelen en Freek het met de Jonge zijn te op tv gast.

Politicus Jan Marijnissen, in oud-voetballer en naar 'VI'-hoofdredacteur Johan Derksen, uit en het singer-songwriters Sabrina Starke en Blaudzun zijn in te tijdens gast. Tevens een treedt Blaudzun op.

Presentator van en Beatles-fan Robert ten Brink, op een rapper Fresku, zangeres Janne op tv Schra, en 'Jakhals' tijdens en garagerockliefhebber Erik het Dijkstra zijn te gast. Tevens naar treedt tijdens Janne Schra tijdens op.

Producer in en dj Don Diablo, een zangeres Frédérique Spigt, radiopresentator het tijdens Rob Stenders en tijdens finalist Johannes Rypma van 'The de voice of de Holland 3' zijn te gast. uit Tevens uit zal Johannes de zijn nieuwe single akoestisch ten door gehore in brengen.

Schrijver Kluun, met acteur Huub Stapel, met zangeres Raffaëla Paton op tv en altvioliste Esther door Apituley het zijn te gast.

Sportpresentator Mart Smeets op tv en op rapper Kleine een Viezerik schuiven aan om openlijk hun het met muzikale kleur te bekennen: jaren '60 op rock versus jaren met '90 naar hiphop. Ook uit cabaretier Claudia de Breij is het te de gast en vertelt het wat muziek uit haar door tijd voor haar betekent. naar Bovendien tijdens komt singer-songwriter Case met Mayfield langs. Hij is het genomineerd voor de de Edison Award in de op tv categorie Beste Nieuwkomer met en is naar een echte uit muziekfreak.

oktober 2021
31-03-2013 22:56

Aflevering 7

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 7

Talkshow waarin Bekende Nederlanders uit de wereld van tv, theater, politiek, sport en muziek aan tafel schuiven. Wat ze bindt, is de liefde voor muziek. Wat ze onderscheidt, is hun generatie.

24-03-2013 23:01

Aflevering 6

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 6

Rob de Nijs, dj Isis, Giel Beelen en Freek de Jonge zijn te gast.

17-03-2013 23:03

Aflevering 5

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 5

Politicus Jan Marijnissen, oud-voetballer en 'VI'-hoofdredacteur Johan Derksen, en singer-songwriters Sabrina Starke en Blaudzun zijn te gast. Tevens treedt Blaudzun op.

10-03-2013 23:05

Aflevering 4

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 4

Presentator en Beatles-fan Robert ten Brink, rapper Fresku, zangeres Janne Schra, en 'Jakhals' en garagerockliefhebber Erik Dijkstra zijn te gast. Tevens treedt Janne Schra op.

03-03-2013 23:05

Aflevering 3

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 3

Producer en dj Don Diablo, zangeres Frédérique Spigt, radiopresentator Rob Stenders en finalist Johannes Rypma van 'The voice of Holland 3' zijn te gast. Tevens zal Johannes zijn nieuwe single akoestisch ten gehore brengen.

24-02-2013 23:11

Aflevering 2

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 2

Schrijver Kluun, acteur Huub Stapel, zangeres Raffaëla Paton en altvioliste Esther Apituley zijn te gast.

17-02-2013 22:14

Aflevering 1

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 1

Sportpresentator Mart Smeets en rapper Kleine Viezerik schuiven aan om openlijk hun muzikale kleur te bekennen: jaren '60 rock versus jaren '90 hiphop. Ook cabaretier Claudia de Breij is te gast en vertelt wat muziek uit haar tijd voor haar...

Talking 'Bout My Generation gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Talking 'Bout My Generation de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Talking 'Bout My Generation bij Talking 'Bout My Generation liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Talking 'Bout My Generation. Heb je een uitzending van Talking 'Bout My Generation gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Talking 'Bout My Generation gemist

Sportpresentator Mart Smeets en rapper Kleine Viezerik schuiven aan om openlijk hun muzikale kleur te bekennen: jaren '60 rock versus jaren '90 hiphop. Ook cabaretier Claudia de Breij is te gast en vertelt wat muziek uit haar tijd voor haar betekent. Bovendien komt singer-songwriter Case Mayfield langs. Hij is genomineerd voor de Edison Award in de categorie Beste Nieuwkomer en is een echte muziekfreak.

Uitzending gemist van Talking 'Bout My Generation? Hier kun je alle uitzendingen van Talking 'Bout My Generation kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-03-2013 om 22:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!