Programma gemist?

Talkshow op waarin Bekende Nederlanders het uit de van wereld van tv, theater, politiek, met sport en muziek aan het de tafel schuiven. Wat ze bindt, is op tv de liefde voor van in muziek. Wat ze onderscheidt, met is hun een generatie.

Rob van de Nijs, de dj Isis, Giel Beelen en Freek de de Jonge op tv zijn te uit gast.

Politicus van Jan Marijnissen, oud-voetballer en 'VI'-hoofdredacteur het met Johan Derksen, en singer-songwriters in Sabrina Starke en Blaudzun op tv zijn te gast. Tevens op tv in treedt Blaudzun op.

Presentator en Beatles-fan door Robert ten tijdens Brink, van rapper Fresku, zangeres Janne uit Schra, en 'Jakhals' en op tv garagerockliefhebber Erik Dijkstra zijn tijdens de te gast. Tevens de treedt Janne Schra naar op.

Producer een en dj Don het Diablo, zangeres tijdens Frédérique Spigt, radiopresentator Rob Stenders op en finalist Johannes Rypma het van 'The het voice of Holland op 3' zijn te gast. op tv Tevens zal een Johannes zijn nieuwe uit single akoestisch ten een gehore naar brengen.

Schrijver op tv Kluun, acteur Huub Stapel, zangeres naar Raffaëla Paton een en altvioliste Esther het Apituley zijn te in gast.

Sportpresentator een Mart Smeets en op tv rapper Kleine tijdens Viezerik schuiven aan om openlijk naar hun muzikale kleur te het uit bekennen: jaren '60 rock op versus jaren '90 hiphop. van Ook cabaretier Claudia tijdens de Breij is een te gast en uit vertelt wat op tv muziek uit haar door tijd voor haar het betekent. Bovendien komt singer-songwriter Case een tijdens Mayfield langs. Hij is genomineerd de voor de Edison met Award op tv in de categorie Beste met Nieuwkomer en uit is een echte tijdens muziekfreak.

juni 2021
31-03-2013 22:56

Aflevering 7

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 7

Talkshow waarin Bekende Nederlanders uit de wereld van tv, theater, politiek, sport en muziek aan tafel schuiven. Wat ze bindt, is de liefde voor muziek. Wat ze onderscheidt, is hun generatie.

24-03-2013 23:01

Aflevering 6

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 6

Rob de Nijs, dj Isis, Giel Beelen en Freek de Jonge zijn te gast.

17-03-2013 23:03

Aflevering 5

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 5

Politicus Jan Marijnissen, oud-voetballer en 'VI'-hoofdredacteur Johan Derksen, en singer-songwriters Sabrina Starke en Blaudzun zijn te gast. Tevens treedt Blaudzun op.

10-03-2013 23:05

Aflevering 4

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 4

Presentator en Beatles-fan Robert ten Brink, rapper Fresku, zangeres Janne Schra, en 'Jakhals' en garagerockliefhebber Erik Dijkstra zijn te gast. Tevens treedt Janne Schra op.

03-03-2013 23:05

Aflevering 3

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 3

Producer en dj Don Diablo, zangeres Frédérique Spigt, radiopresentator Rob Stenders en finalist Johannes Rypma van 'The voice of Holland 3' zijn te gast. Tevens zal Johannes zijn nieuwe single akoestisch ten gehore brengen.

24-02-2013 23:11

Aflevering 2

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 2

Schrijver Kluun, acteur Huub Stapel, zangeres Raffaëla Paton en altvioliste Esther Apituley zijn te gast.

17-02-2013 22:14

Aflevering 1

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 1

Sportpresentator Mart Smeets en rapper Kleine Viezerik schuiven aan om openlijk hun muzikale kleur te bekennen: jaren '60 rock versus jaren '90 hiphop. Ook cabaretier Claudia de Breij is te gast en vertelt wat muziek uit haar tijd voor haar...

Talking 'Bout My Generation gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Talking 'Bout My Generation de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Talking 'Bout My Generation bij Talking 'Bout My Generation liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Talking 'Bout My Generation. Heb je een uitzending van Talking 'Bout My Generation gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Talking 'Bout My Generation gemist

Sportpresentator Mart Smeets en rapper Kleine Viezerik schuiven aan om openlijk hun muzikale kleur te bekennen: jaren '60 rock versus jaren '90 hiphop. Ook cabaretier Claudia de Breij is te gast en vertelt wat muziek uit haar tijd voor haar betekent. Bovendien komt singer-songwriter Case Mayfield langs. Hij is genomineerd voor de Edison Award in de categorie Beste Nieuwkomer en is een echte muziekfreak.

Uitzending gemist van Talking 'Bout My Generation? Hier kun je alle uitzendingen van Talking 'Bout My Generation kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-03-2013 om 22:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!