Programma gemist?

Talkshow waarin Bekende met uit Nederlanders uit de wereld door van tv, theater, politiek, sport uit en muziek aan een tafel schuiven. een Wat uit ze bindt, is de liefde door voor muziek. Wat in ze onderscheidt, is de hun de generatie.

Rob van de Nijs, met dj Isis, Giel door Beelen en Freek op de Jonge zijn op te gast.

Politicus Jan naar Marijnissen, oud-voetballer en 'VI'-hoofdredacteur van Johan het Derksen, en singer-songwriters Sabrina met Starke en Blaudzun het zijn te gast. een Tevens treedt door Blaudzun op.

Presentator op en Beatles-fan Robert uit ten Brink, rapper Fresku, zangeres door Janne Schra, van en 'Jakhals' en garagerockliefhebber in Erik Dijkstra zijn naar met te gast. Tevens treedt Janne de Schra naar op.

Producer een en dj in Don Diablo, zangeres Frédérique Spigt, met radiopresentator Rob met Stenders en op finalist Johannes Rypma van 'The een voice van of Holland 3' op tv zijn te gast. Tevens zal Johannes de zijn nieuwe het single uit akoestisch ten gehore uit brengen.

Schrijver Kluun, acteur uit Huub Stapel, een zangeres Raffaëla Paton op en het altvioliste Esther Apituley zijn te in gast.

Sportpresentator Mart Smeets naar en rapper Kleine een Viezerik schuiven aan de om uit openlijk hun in muzikale kleur te bekennen: jaren '60 op rock versus in jaren '90 hiphop. Ook naar cabaretier Claudia de in Breij op tv is te gast en met vertelt met wat muziek uit haar tijd een voor haar betekent. het Bovendien door komt singer-songwriter Case Mayfield langs. het Hij is genomineerd voor in de Edison een Award op tv in de categorie een Beste Nieuwkomer en is een echte op op muziekfreak.

februari 2020
31-03-2013 22:56

Aflevering 7

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 7

Talkshow waarin Bekende Nederlanders uit de wereld van tv, theater, politiek, sport en muziek aan tafel schuiven. Wat ze bindt, is de liefde voor muziek. Wat ze onderscheidt, is hun generatie.

24-03-2013 23:01

Aflevering 6

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 6

Rob de Nijs, dj Isis, Giel Beelen en Freek de Jonge zijn te gast.

17-03-2013 23:03

Aflevering 5

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 5

Politicus Jan Marijnissen, oud-voetballer en 'VI'-hoofdredacteur Johan Derksen, en singer-songwriters Sabrina Starke en Blaudzun zijn te gast. Tevens treedt Blaudzun op.

10-03-2013 23:05

Aflevering 4

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 4

Presentator en Beatles-fan Robert ten Brink, rapper Fresku, zangeres Janne Schra, en 'Jakhals' en garagerockliefhebber Erik Dijkstra zijn te gast. Tevens treedt Janne Schra op.

03-03-2013 23:05

Aflevering 3

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 3

Producer en dj Don Diablo, zangeres Frédérique Spigt, radiopresentator Rob Stenders en finalist Johannes Rypma van 'The voice of Holland 3' zijn te gast. Tevens zal Johannes zijn nieuwe single akoestisch ten gehore brengen.

24-02-2013 23:11

Aflevering 2

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 2

Schrijver Kluun, acteur Huub Stapel, zangeres Raffaëla Paton en altvioliste Esther Apituley zijn te gast.

17-02-2013 22:14

Aflevering 1

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 1

Sportpresentator Mart Smeets en rapper Kleine Viezerik schuiven aan om openlijk hun muzikale kleur te bekennen: jaren '60 rock versus jaren '90 hiphop. Ook cabaretier Claudia de Breij is te gast en vertelt wat muziek uit haar tijd voor haar...

Talking 'Bout My Generation gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Talking 'Bout My Generation de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Talking 'Bout My Generation bij Talking 'Bout My Generation liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Talking 'Bout My Generation. Heb je een uitzending van Talking 'Bout My Generation gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Talking 'Bout My Generation gemist

Sportpresentator Mart Smeets en rapper Kleine Viezerik schuiven aan om openlijk hun muzikale kleur te bekennen: jaren '60 rock versus jaren '90 hiphop. Ook cabaretier Claudia de Breij is te gast en vertelt wat muziek uit haar tijd voor haar betekent. Bovendien komt singer-songwriter Case Mayfield langs. Hij is genomineerd voor de Edison Award in de categorie Beste Nieuwkomer en is een echte muziekfreak.

Uitzending gemist van Talking 'Bout My Generation? Hier kun je alle uitzendingen van Talking 'Bout My Generation kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-03-2013 om 22:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!