Programma gemist?

Talkshow waarin het Bekende Nederlanders uit uit de wereld van tv, in theater, politiek, op tv sport en muziek aan van tafel schuiven. Wat door ze bindt, is op tv van de liefde voor muziek. op tv Wat ze onderscheidt, is tijdens hun op tv generatie.

Rob uit de Nijs, dj Isis, Giel met Beelen en Freek uit de Jonge uit zijn te op gast.

Politicus Jan Marijnissen, tijdens oud-voetballer en 'VI'-hoofdredacteur in Johan Derksen, van en singer-songwriters Sabrina naar Starke en van Blaudzun zijn te gast. Tevens op tv treedt Blaudzun op op.

Presentator en op Beatles-fan Robert ten Brink, op tv rapper Fresku, van zangeres Janne Schra, de en 'Jakhals' en met garagerockliefhebber Erik op Dijkstra zijn te tijdens gast. Tevens treedt Janne van Schra in op.

Producer een en dj de Don Diablo, zangeres tijdens Frédérique Spigt, radiopresentator Rob Stenders van en finalist Johannes de Rypma van naar 'The voice of tijdens Holland 3' zijn te tijdens gast. Tevens zal Johannes de tijdens zijn nieuwe single akoestisch ten met gehore op tv brengen.

Schrijver naar Kluun, acteur Huub Stapel, het zangeres Raffaëla Paton en op tv op tv altvioliste Esther Apituley zijn te van gast.

Sportpresentator Mart het Smeets een en rapper Kleine Viezerik schuiven aan in om openlijk hun tijdens met muzikale kleur te bekennen: de jaren '60 rock versus van jaren '90 hiphop. Ook door cabaretier tijdens Claudia de Breij is te een gast en vertelt in wat naar muziek uit haar tijd een voor haar een betekent. Bovendien komt singer-songwriter op Case Mayfield tijdens langs. Hij is van genomineerd voor de Edison Award een in de categorie het een Beste Nieuwkomer en is een een echte in muziekfreak.

februari 2021
31-03-2013 22:56

Aflevering 7

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 7

Talkshow waarin Bekende Nederlanders uit de wereld van tv, theater, politiek, sport en muziek aan tafel schuiven. Wat ze bindt, is de liefde voor muziek. Wat ze onderscheidt, is hun generatie.

24-03-2013 23:01

Aflevering 6

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 6

Rob de Nijs, dj Isis, Giel Beelen en Freek de Jonge zijn te gast.

17-03-2013 23:03

Aflevering 5

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 5

Politicus Jan Marijnissen, oud-voetballer en 'VI'-hoofdredacteur Johan Derksen, en singer-songwriters Sabrina Starke en Blaudzun zijn te gast. Tevens treedt Blaudzun op.

10-03-2013 23:05

Aflevering 4

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 4

Presentator en Beatles-fan Robert ten Brink, rapper Fresku, zangeres Janne Schra, en 'Jakhals' en garagerockliefhebber Erik Dijkstra zijn te gast. Tevens treedt Janne Schra op.

03-03-2013 23:05

Aflevering 3

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 3

Producer en dj Don Diablo, zangeres Frédérique Spigt, radiopresentator Rob Stenders en finalist Johannes Rypma van 'The voice of Holland 3' zijn te gast. Tevens zal Johannes zijn nieuwe single akoestisch ten gehore brengen.

24-02-2013 23:11

Aflevering 2

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 2

Schrijver Kluun, acteur Huub Stapel, zangeres Raffaëla Paton en altvioliste Esther Apituley zijn te gast.

17-02-2013 22:14

Aflevering 1

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 1

Sportpresentator Mart Smeets en rapper Kleine Viezerik schuiven aan om openlijk hun muzikale kleur te bekennen: jaren '60 rock versus jaren '90 hiphop. Ook cabaretier Claudia de Breij is te gast en vertelt wat muziek uit haar tijd voor haar...

Talking 'Bout My Generation gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Talking 'Bout My Generation de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Talking 'Bout My Generation bij Talking 'Bout My Generation liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Talking 'Bout My Generation. Heb je een uitzending van Talking 'Bout My Generation gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Talking 'Bout My Generation gemist

Sportpresentator Mart Smeets en rapper Kleine Viezerik schuiven aan om openlijk hun muzikale kleur te bekennen: jaren '60 rock versus jaren '90 hiphop. Ook cabaretier Claudia de Breij is te gast en vertelt wat muziek uit haar tijd voor haar betekent. Bovendien komt singer-songwriter Case Mayfield langs. Hij is genomineerd voor de Edison Award in de categorie Beste Nieuwkomer en is een echte muziekfreak.

Uitzending gemist van Talking 'Bout My Generation? Hier kun je alle uitzendingen van Talking 'Bout My Generation kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-03-2013 om 22:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!