Programma gemist?

Talkshow waarin Bekende de Nederlanders een uit de wereld van naar tv, theater, politiek, het sport en door muziek aan het tafel schuiven. Wat ze bindt, is uit de liefde voor de muziek. uit Wat ze onderscheidt, is hun door uit generatie.

Rob de Nijs, tijdens op dj Isis, Giel de Beelen en Freek de Jonge zijn in te door gast.

Politicus een Jan Marijnissen, uit oud-voetballer en 'VI'-hoofdredacteur Johan met Derksen, en singer-songwriters Sabrina in Starke en Blaudzun zijn op tv te gast. het Tevens treedt Blaudzun van op.

Presentator en tijdens Beatles-fan een Robert ten Brink, rapper Fresku, door zangeres Janne op Schra, en op 'Jakhals' en garagerockliefhebber Erik Dijkstra zijn van te gast. naar Tevens treedt Janne naar Schra door op.

Producer en dj naar naar Don Diablo, zangeres een Frédérique Spigt, radiopresentator van Rob Stenders en finalist Johannes met Rypma door van 'The voice of een Holland 3' zijn te tijdens gast. Tevens op zal Johannes zijn nieuwe single op tv akoestisch ten gehore uit uit brengen.

Schrijver de Kluun, acteur Huub Stapel, zangeres door Raffaëla de Paton en uit altvioliste Esther Apituley op zijn te gast.

Sportpresentator Mart tijdens Smeets en rapper van Kleine door Viezerik schuiven aan om openlijk tijdens hun muzikale kleur te het bekennen: jaren '60 door het rock versus jaren op tv '90 hiphop. Ook cabaretier op Claudia de Breij is tijdens te gast en vertelt naar wat muziek uit naar naar haar tijd voor haar op tv betekent. Bovendien komt singer-songwriter van Case Mayfield langs. Hij op is genomineerd de voor de Edison uit Award naar in de categorie Beste Nieuwkomer en op tv is het een echte door muziekfreak.

juli 2020
31-03-2013 22:56

Aflevering 7

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 7

Talkshow waarin Bekende Nederlanders uit de wereld van tv, theater, politiek, sport en muziek aan tafel schuiven. Wat ze bindt, is de liefde voor muziek. Wat ze onderscheidt, is hun generatie.

24-03-2013 23:01

Aflevering 6

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 6

Rob de Nijs, dj Isis, Giel Beelen en Freek de Jonge zijn te gast.

17-03-2013 23:03

Aflevering 5

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 5

Politicus Jan Marijnissen, oud-voetballer en 'VI'-hoofdredacteur Johan Derksen, en singer-songwriters Sabrina Starke en Blaudzun zijn te gast. Tevens treedt Blaudzun op.

10-03-2013 23:05

Aflevering 4

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 4

Presentator en Beatles-fan Robert ten Brink, rapper Fresku, zangeres Janne Schra, en 'Jakhals' en garagerockliefhebber Erik Dijkstra zijn te gast. Tevens treedt Janne Schra op.

03-03-2013 23:05

Aflevering 3

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 3

Producer en dj Don Diablo, zangeres Frédérique Spigt, radiopresentator Rob Stenders en finalist Johannes Rypma van 'The voice of Holland 3' zijn te gast. Tevens zal Johannes zijn nieuwe single akoestisch ten gehore brengen.

24-02-2013 23:11

Aflevering 2

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 2

Schrijver Kluun, acteur Huub Stapel, zangeres Raffaëla Paton en altvioliste Esther Apituley zijn te gast.

17-02-2013 22:14

Aflevering 1

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 1

Sportpresentator Mart Smeets en rapper Kleine Viezerik schuiven aan om openlijk hun muzikale kleur te bekennen: jaren '60 rock versus jaren '90 hiphop. Ook cabaretier Claudia de Breij is te gast en vertelt wat muziek uit haar tijd voor haar...

Talking 'Bout My Generation gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Talking 'Bout My Generation de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Talking 'Bout My Generation bij Talking 'Bout My Generation liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Talking 'Bout My Generation. Heb je een uitzending van Talking 'Bout My Generation gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Talking 'Bout My Generation gemist

Sportpresentator Mart Smeets en rapper Kleine Viezerik schuiven aan om openlijk hun muzikale kleur te bekennen: jaren '60 rock versus jaren '90 hiphop. Ook cabaretier Claudia de Breij is te gast en vertelt wat muziek uit haar tijd voor haar betekent. Bovendien komt singer-songwriter Case Mayfield langs. Hij is genomineerd voor de Edison Award in de categorie Beste Nieuwkomer en is een echte muziekfreak.

Uitzending gemist van Talking 'Bout My Generation? Hier kun je alle uitzendingen van Talking 'Bout My Generation kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-03-2013 om 22:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!