Programma gemist?

Talkshow met waarin Bekende het Nederlanders uit de wereld van van tv, theater, in politiek, sport en muziek aan tijdens tijdens tafel schuiven. Wat ze op tv bindt, is de liefde uit voor muziek. in Wat ze onderscheidt, het is hun de generatie.

Rob de Nijs, naar dj Isis, uit Giel Beelen en Freek op de naar Jonge zijn te op gast.

Politicus naar Jan Marijnissen, oud-voetballer en 'VI'-hoofdredacteur van Johan Derksen, met en singer-songwriters Sabrina op tv Starke en door Blaudzun zijn te gast. Tevens het met treedt Blaudzun op.

Presentator naar en Beatles-fan door Robert ten Brink, rapper Fresku, zangeres een Janne Schra, en op 'Jakhals' met en garagerockliefhebber naar Erik Dijkstra zijn te gast. Tevens het een treedt Janne Schra op op.

Producer uit en dj Don Diablo, door zangeres Frédérique Spigt, een radiopresentator tijdens Rob Stenders en finalist uit Johannes Rypma het van 'The voice of Holland 3' tijdens zijn van te gast. Tevens op tv zal Johannes zijn op tv nieuwe single akoestisch ten gehore tijdens naar brengen.

Schrijver met Kluun, acteur Huub Stapel, zangeres op Raffaëla Paton en de altvioliste Esther in Apituley zijn met te gast.

Sportpresentator van Mart Smeets en uit rapper Kleine Viezerik schuiven het aan om openlijk in hun muzikale kleur op te bekennen: jaren met '60 rock door versus jaren '90 in hiphop. Ook cabaretier tijdens Claudia de Breij is te uit gast en tijdens vertelt wat muziek uit het van haar tijd voor haar betekent. op Bovendien komt singer-songwriter in Case door Mayfield langs. Hij is genomineerd voor tijdens de Edison op Award in de in categorie Beste Nieuwkomer en door door is een echte tijdens muziekfreak.

oktober 2020
31-03-2013 22:56

Aflevering 7

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 7

Talkshow waarin Bekende Nederlanders uit de wereld van tv, theater, politiek, sport en muziek aan tafel schuiven. Wat ze bindt, is de liefde voor muziek. Wat ze onderscheidt, is hun generatie.

24-03-2013 23:01

Aflevering 6

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 6

Rob de Nijs, dj Isis, Giel Beelen en Freek de Jonge zijn te gast.

17-03-2013 23:03

Aflevering 5

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 5

Politicus Jan Marijnissen, oud-voetballer en 'VI'-hoofdredacteur Johan Derksen, en singer-songwriters Sabrina Starke en Blaudzun zijn te gast. Tevens treedt Blaudzun op.

10-03-2013 23:05

Aflevering 4

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 4

Presentator en Beatles-fan Robert ten Brink, rapper Fresku, zangeres Janne Schra, en 'Jakhals' en garagerockliefhebber Erik Dijkstra zijn te gast. Tevens treedt Janne Schra op.

03-03-2013 23:05

Aflevering 3

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 3

Producer en dj Don Diablo, zangeres Frédérique Spigt, radiopresentator Rob Stenders en finalist Johannes Rypma van 'The voice of Holland 3' zijn te gast. Tevens zal Johannes zijn nieuwe single akoestisch ten gehore brengen.

24-02-2013 23:11

Aflevering 2

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 2

Schrijver Kluun, acteur Huub Stapel, zangeres Raffaëla Paton en altvioliste Esther Apituley zijn te gast.

17-02-2013 22:14

Aflevering 1

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 1

Sportpresentator Mart Smeets en rapper Kleine Viezerik schuiven aan om openlijk hun muzikale kleur te bekennen: jaren '60 rock versus jaren '90 hiphop. Ook cabaretier Claudia de Breij is te gast en vertelt wat muziek uit haar tijd voor haar...

Talking 'Bout My Generation gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Talking 'Bout My Generation de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Talking 'Bout My Generation bij Talking 'Bout My Generation liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Talking 'Bout My Generation. Heb je een uitzending van Talking 'Bout My Generation gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Talking 'Bout My Generation gemist

Sportpresentator Mart Smeets en rapper Kleine Viezerik schuiven aan om openlijk hun muzikale kleur te bekennen: jaren '60 rock versus jaren '90 hiphop. Ook cabaretier Claudia de Breij is te gast en vertelt wat muziek uit haar tijd voor haar betekent. Bovendien komt singer-songwriter Case Mayfield langs. Hij is genomineerd voor de Edison Award in de categorie Beste Nieuwkomer en is een echte muziekfreak.

Uitzending gemist van Talking 'Bout My Generation? Hier kun je alle uitzendingen van Talking 'Bout My Generation kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-03-2013 om 22:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!