Programma gemist?

Talkshow naar waarin Bekende Nederlanders het uit de wereld van met tv, door theater, politiek, sport tijdens en muziek aan de tafel schuiven. Wat ze bindt, is naar de liefde met voor muziek. een Wat ze onderscheidt, is het hun uit generatie.

Rob met de Nijs, dj Isis, Giel in Beelen door en Freek uit de Jonge zijn op te gast.

Politicus de Jan Marijnissen, oud-voetballer en 'VI'-hoofdredacteur op Johan op tv Derksen, en in singer-songwriters Sabrina Starke en met Blaudzun zijn te een gast. Tevens de treedt Blaudzun op.

Presentator en het Beatles-fan Robert op ten Brink, rapper Fresku, zangeres tijdens in Janne Schra, en 'Jakhals' het en garagerockliefhebber tijdens Erik Dijkstra zijn te gast. van Tevens treedt Janne Schra door uit op.

Producer en van dj naar Don Diablo, zangeres Frédérique Spigt, op tv radiopresentator Rob Stenders en het finalist de Johannes Rypma van 'The tijdens voice of de Holland 3' zijn te uit gast. Tevens zal Johannes het door zijn nieuwe single akoestisch ten gehore op van brengen.

Schrijver Kluun, op acteur uit Huub Stapel, zangeres tijdens Raffaëla Paton en altvioliste tijdens Esther Apituley in zijn te gast.

Sportpresentator Mart naar Smeets en op tv rapper Kleine Viezerik schuiven aan op tv door om openlijk hun muzikale door kleur te bekennen: jaren '60 in rock versus met jaren door '90 hiphop. Ook cabaretier Claudia van de de Breij is te gast en vertelt uit wat de muziek uit haar tijd voor op tv haar met betekent. Bovendien komt in singer-songwriter Case Mayfield tijdens langs. Hij is genomineerd een voor de Edison Award met op in de categorie Beste Nieuwkomer en door uit is een echte van muziekfreak.

november 2019
31-03-2013 22:56

Aflevering 7

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 7

Talkshow waarin Bekende Nederlanders uit de wereld van tv, theater, politiek, sport en muziek aan tafel schuiven. Wat ze bindt, is de liefde voor muziek. Wat ze onderscheidt, is hun generatie.

24-03-2013 23:01

Aflevering 6

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 6

Rob de Nijs, dj Isis, Giel Beelen en Freek de Jonge zijn te gast.

17-03-2013 23:03

Aflevering 5

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 5

Politicus Jan Marijnissen, oud-voetballer en 'VI'-hoofdredacteur Johan Derksen, en singer-songwriters Sabrina Starke en Blaudzun zijn te gast. Tevens treedt Blaudzun op.

10-03-2013 23:05

Aflevering 4

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 4

Presentator en Beatles-fan Robert ten Brink, rapper Fresku, zangeres Janne Schra, en 'Jakhals' en garagerockliefhebber Erik Dijkstra zijn te gast. Tevens treedt Janne Schra op.

03-03-2013 23:05

Aflevering 3

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 3

Producer en dj Don Diablo, zangeres Frédérique Spigt, radiopresentator Rob Stenders en finalist Johannes Rypma van 'The voice of Holland 3' zijn te gast. Tevens zal Johannes zijn nieuwe single akoestisch ten gehore brengen.

24-02-2013 23:11

Aflevering 2

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 2

Schrijver Kluun, acteur Huub Stapel, zangeres Raffaëla Paton en altvioliste Esther Apituley zijn te gast.

17-02-2013 22:14

Aflevering 1

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 1

Sportpresentator Mart Smeets en rapper Kleine Viezerik schuiven aan om openlijk hun muzikale kleur te bekennen: jaren '60 rock versus jaren '90 hiphop. Ook cabaretier Claudia de Breij is te gast en vertelt wat muziek uit haar tijd voor haar...

Talking 'Bout My Generation gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Talking 'Bout My Generation de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Talking 'Bout My Generation bij Talking 'Bout My Generation liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Talking 'Bout My Generation. Heb je een uitzending van Talking 'Bout My Generation gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Talking 'Bout My Generation gemist

Sportpresentator Mart Smeets en rapper Kleine Viezerik schuiven aan om openlijk hun muzikale kleur te bekennen: jaren '60 rock versus jaren '90 hiphop. Ook cabaretier Claudia de Breij is te gast en vertelt wat muziek uit haar tijd voor haar betekent. Bovendien komt singer-songwriter Case Mayfield langs. Hij is genomineerd voor de Edison Award in de categorie Beste Nieuwkomer en is een echte muziekfreak.

Uitzending gemist van Talking 'Bout My Generation? Hier kun je alle uitzendingen van Talking 'Bout My Generation kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-03-2013 om 22:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!