Programma gemist?

Talkshow waarin van Bekende in Nederlanders uit de wereld van tv, op een theater, politiek, sport en muziek de aan tafel op tv schuiven. Wat de ze bindt, is de liefde door voor muziek. tijdens Wat ze onderscheidt, is hun op een generatie.

Rob het de Nijs, dj tijdens Isis, Giel met Beelen en Freek op tv de Jonge zijn te uit gast.

Politicus Jan Marijnissen, op oud-voetballer van en 'VI'-hoofdredacteur op Johan Derksen, en met singer-songwriters Sabrina Starke en in Blaudzun zijn in te gast. Tevens van treedt Blaudzun op.

Presentator en tijdens Beatles-fan naar Robert ten Brink, de rapper Fresku, zangeres Janne Schra, en de 'Jakhals' en de garagerockliefhebber Erik Dijkstra een zijn te gast. op tv Tevens treedt van Janne Schra het op.

Producer en dj het op tv Don Diablo, zangeres Frédérique van Spigt, radiopresentator Rob Stenders een en finalist Johannes op Rypma van het 'The voice of Holland op tv 3' zijn te gast. in Tevens zal met Johannes met zijn nieuwe single op akoestisch ten gehore op brengen.

Schrijver het Kluun, acteur Huub Stapel, op zangeres uit Raffaëla Paton en altvioliste Esther Apituley de zijn te een gast.

Sportpresentator Mart naar Smeets en door rapper Kleine Viezerik schuiven naar aan om openlijk hun de muzikale naar kleur te de bekennen: jaren '60 op rock versus jaren '90 hiphop. van Ook cabaretier Claudia tijdens de Breij is van te gast en naar vertelt wat muziek uit de haar tijd voor door haar betekent. Bovendien op tv door komt singer-songwriter Case Mayfield langs. op Hij is genomineerd van voor de Edison het Award op in de categorie Beste Nieuwkomer de en is door een echte naar muziekfreak.

december 2020
31-03-2013 22:56

Aflevering 7

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 7

Talkshow waarin Bekende Nederlanders uit de wereld van tv, theater, politiek, sport en muziek aan tafel schuiven. Wat ze bindt, is de liefde voor muziek. Wat ze onderscheidt, is hun generatie.

24-03-2013 23:01

Aflevering 6

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 6

Rob de Nijs, dj Isis, Giel Beelen en Freek de Jonge zijn te gast.

17-03-2013 23:03

Aflevering 5

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 5

Politicus Jan Marijnissen, oud-voetballer en 'VI'-hoofdredacteur Johan Derksen, en singer-songwriters Sabrina Starke en Blaudzun zijn te gast. Tevens treedt Blaudzun op.

10-03-2013 23:05

Aflevering 4

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 4

Presentator en Beatles-fan Robert ten Brink, rapper Fresku, zangeres Janne Schra, en 'Jakhals' en garagerockliefhebber Erik Dijkstra zijn te gast. Tevens treedt Janne Schra op.

03-03-2013 23:05

Aflevering 3

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 3

Producer en dj Don Diablo, zangeres Frédérique Spigt, radiopresentator Rob Stenders en finalist Johannes Rypma van 'The voice of Holland 3' zijn te gast. Tevens zal Johannes zijn nieuwe single akoestisch ten gehore brengen.

24-02-2013 23:11

Aflevering 2

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 2

Schrijver Kluun, acteur Huub Stapel, zangeres Raffaëla Paton en altvioliste Esther Apituley zijn te gast.

17-02-2013 22:14

Aflevering 1

Talking 'Bout My Generation - Aflevering 1

Sportpresentator Mart Smeets en rapper Kleine Viezerik schuiven aan om openlijk hun muzikale kleur te bekennen: jaren '60 rock versus jaren '90 hiphop. Ook cabaretier Claudia de Breij is te gast en vertelt wat muziek uit haar tijd voor haar...

Talking 'Bout My Generation gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Talking 'Bout My Generation de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Talking 'Bout My Generation bij Talking 'Bout My Generation liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Talking 'Bout My Generation. Heb je een uitzending van Talking 'Bout My Generation gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Talking 'Bout My Generation gemist

Sportpresentator Mart Smeets en rapper Kleine Viezerik schuiven aan om openlijk hun muzikale kleur te bekennen: jaren '60 rock versus jaren '90 hiphop. Ook cabaretier Claudia de Breij is te gast en vertelt wat muziek uit haar tijd voor haar betekent. Bovendien komt singer-songwriter Case Mayfield langs. Hij is genomineerd voor de Edison Award in de categorie Beste Nieuwkomer en is een echte muziekfreak.

Uitzending gemist van Talking 'Bout My Generation? Hier kun je alle uitzendingen van Talking 'Bout My Generation kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 31-03-2013 om 22:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!