Programma gemist?

Een naar groot avontuur begint door soms met een klein eitje, met het dat ontdekt tovenaar Kwark als hij in in het Heksenbos in een ei op tv vindt waar geen vogel in uitkomt in maar een klein meisje. Een uit bijzonder meisje. op tv Een miniheksje, dat tijdens hij Foeksia noemt. Foeksia de wil uit dolgraag net zo tijdens goed leren van toveren als haar vader en op tv is dan ook door dolblij als het ze naar de het Heksenschool mag. Deze school een wordt geleid door Juf het Minuul, een moerasheks door die uit al meer dan vijftig jaar uit op een oogje op Kwark heeft van en die haar uit gevoelens dan ook met niet onder tijdens stoelen of banken met steekt. Op de Miniheksenschool op tv leert Foeksia wind naar maken het en tovert ze met wolken. Maar de doordat ze in soms wat overmoedig is, het gaan haar van toverkunsten regelmatig ook goed naar fout. Vliegend op tijdens haar handvegertje maakt de Foeksia het met Heksenbos onveilig tijdens en bezorgt haar nieuwbakken in vader een Kwark zo nu en het dan een hoop uit kopzorgen: Foeksia is een namelijk heel nieuwsgierig naar de naar mensenwereld. een Een wereld waar Kwark niets naar van moet de hebben door want: mensen zijn gevaarlijk! Maar als van Foeksia in het de bos het mensenjongetje met op tv Tommie ziet, wint haar nieuwsgierigheid door het van het Kwarks goedbedoelde waarschuwingen en zoekt naar ze een Tommie later op tijdens in de een mensenstad. Als Foeksia er dan ook de de nog achterkomt dat Tommie's in oom Rogier het op Heksenbos wil een platgooien om er naar een snelweg aan te leggen, naar zit er nog door maar met één ding op. Foeksia zal samen met de met Tommie het Heksenbos moeten tijdens redden.

Een naar groot avontuur begint van soms met een klein eitje, met dat ontdekt met tovenaar Kwark als het hij in het Heksenbos van een tijdens ei vindt waar in geen vogel uitkomt een maar een uit meisje. Een miniheksje, van dat hij Foeksia noemt.Meer Een groot tijdens avontuur op tv begint soms met een door klein eitje, dat in ontdekt het tovenaar Kwark als van hij in het Heksenbos een een ei vindt waar van geen vogel uitkomt maar uit een klein naar meisje. Een uit bijzonder meisje. Een miniheksje, dat met hij Foeksia door noemt. Foeksia in wil dolgraag net een zo goed leren toveren als tijdens haar vader en de de is dan ook door dolblij als ze naar de Heksenschool in mag. Deze school op tv wordt geleid door naar Juf de Minuul, een moerasheks die tijdens al meer door dan vijftig de jaar een oogje op Kwark heeft uit en uit die haar gevoelens dan op ook met niet onder stoelen tijdens of banken steekt. Op de Miniheksenschool naar op leert Foeksia wind maken en uit tovert ze op met wolken. de Maar doordat ze soms van wat overmoedig tijdens is, gaan haar toverkunsten regelmatig tijdens ook goed fout. uit Vliegend op haar handvegertje de maakt Foeksia het van de Heksenbos onveilig en bezorgt haar op tv nieuwbakken vader Kwark door zo nu in en dan het een hoop kopzorgen. Foeksia is op namelijk op heel nieuwsgierig naar de mensenwereld. Een uit wereld waar Kwark uit door niets van moet hebben want: van mensen zijn gevaarlijk! Maar van als naar Foeksia in het van bos het mensenjongetje Tommie een ziet, wint tijdens haar nieuwsgierigheid het van de Kwarks goedbedoelde waarschuwingen uit en tijdens zoekt ze Tommie later een op in de mensenstad. tijdens Als Foeksia op tv er dan uit ook nog achterkomt dat Tommie's van oom Rogier naar het Heksenbos uit wil platgooien om er een snelweg op tv aan te leggen, een op zit er nog maar één naar ding op. uit Foeksia zal samen met Tommie naar het Heksenbos moeten door het redden.Minder

Een groot avontuur in begint het soms met het een klein eitje, dat ontdekt tijdens tovenaar Kwark als hij naar op in het Heksenbos een in ei vindt waar geen vogel het uitkomt de maar een meisje. Een een miniheksje, dat het hij Foeksia noemt.Meer Speelfilm in voor uit de jeugd. Een groot avontuur begint uit soms in met een klein van eitje, dat ontdekt tovenaar uit Kwark als hij in op het het Heksenbos een een ei vindt waar door geen vogel uitkomt maar een klein naar meisje. Een bijzonder een in meisje. Een miniheksje, dat hij op tv Foeksia noemt. Foeksia wil een dolgraag net zo het goed het leren toveren als haar uit vader en is op dan naar ook dolblij als ze naar een de Heksenschool mag. uit Deze school met wordt geleid door een Juf Minuul, een een moerasheks die al met meer dan vijftig het jaar een oogje op Kwark door heeft het en die haar gevoelens dan tijdens met ook niet onder stoelen op of banken steekt. uit Op de op Miniheksenschool leert Foeksia wind maken een en tovert in ze met wolken. op tv Maar doordat ze soms wat met uit overmoedig is, gaan uit haar toverkunsten regelmatig ook goed fout. een Vliegend een op haar handvegertje maakt Foeksia in het het Heksenbos onveilig en bezorgt haar op tv nieuwbakken vader Kwark door zo nu van en dan een een hoop kopzorgen. Foeksia tijdens is namelijk met heel nieuwsgierig naar de het mensenwereld. Een tijdens wereld waar Kwark niets een van moet een hebben want: van mensen zijn gevaarlijk! Maar als op tv Foeksia in het het bos op tv het mensenjongetje Tommie ziet, wint haar met op nieuwsgierigheid het van Kwarks tijdens goedbedoelde waarschuwingen en door zoekt ze Tommie later op het een in de mensenstad. Als tijdens Foeksia er dan ook nog van achterkomt dat een Tommie's op oom Rogier het Heksenbos op wil platgooien om een er een snelweg aan te tijdens leggen, zit er door nog van maar één ding op. Foeksia het met zal samen met Tommie het de Heksenbos moeten uit redden.Minder

oktober 2021
27-04-2018 15:25

Foeksia de miniheks

Foeksia de miniheks - Foeksia de miniheks

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat ontdekt tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een klein meisje. Een bijzonder meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt. Foeksia wil dol...

08-06-2016 13:00

Foeksia de miniheks

Foeksia de miniheks - Foeksia de miniheks

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat ontdekt tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt.Meer Een groot avontuur begint soms met een ...

15-05-2015 13:02

Foeksia de miniheks

Foeksia de miniheks - Foeksia de miniheks

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat ontdekt tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt.Meer Speelfilm voor de jeugd. Een groot avon...

20-02-2013 10:15

Heksennieuwjaar

Foeksia de miniheks - Heksennieuwjaar

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

19-02-2013 10:15

Wind maken

Foeksia de miniheks - Wind maken

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

18-02-2013 10:10

Het heksenei

Foeksia de miniheks - Het heksenei

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

Foeksia de miniheks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foeksia de miniheks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foeksia de miniheks bij Foeksia de miniheks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foeksia de miniheks. Heb je een uitzending van Foeksia de miniheks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foeksia de miniheks gemist

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

Uitzending gemist van Foeksia de miniheks? Hier kun je alle uitzendingen van Foeksia de miniheks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!