Programma gemist?

Een in groot avontuur begint soms op met op tv een klein eitje, dat de ontdekt tovenaar Kwark als naar hij in het in Heksenbos een ei naar vindt waar geen op tv vogel uitkomt maar een van klein meisje. uit Een een bijzonder meisje. Een miniheksje, naar dat hij Foeksia noemt. Foeksia met wil dolgraag net tijdens zo goed het leren toveren op als haar vader uit en is met dan ook dolblij op tv als ze naar de Heksenschool mag. tijdens naar Deze school wordt geleid door op Juf Minuul, een moerasheks tijdens door die al meer door dan vijftig jaar een oogje op tv op Kwark heeft en tijdens die op tv haar gevoelens tijdens dan ook niet onder op tv stoelen of banken met steekt. Op de Miniheksenschool op tv leert Foeksia wind een maken en tijdens tovert ze op met wolken. Maar doordat tijdens ze soms op tv wat overmoedig is, met gaan haar toverkunsten regelmatig ook uit goed fout. Vliegend van op haar handvegertje maakt met Foeksia op tv het Heksenbos onveilig een en bezorgt haar nieuwbakken vader een Kwark zo nu in en met dan een hoop kopzorgen: het Foeksia is namelijk heel naar nieuwsgierig naar op tv de het mensenwereld. Een wereld waar Kwark niets het naar van moet hebben want: naar mensen zijn gevaarlijk! Maar als door Foeksia in naar het bos het het mensenjongetje Tommie ziet, op wint met haar nieuwsgierigheid het van Kwarks goedbedoelde op tv waarschuwingen door en zoekt ze Tommie uit later op in tijdens de mensenstad. Als in Foeksia er op tv dan ook nog achterkomt uit dat Tommie's oom het Rogier het Heksenbos wil op platgooien om op er een snelweg de aan te leggen, zit met er door nog maar één door ding op. Foeksia zal samen van met Tommie het uit Heksenbos moeten met redden.

Een groot door avontuur tijdens begint soms met van een klein eitje, dat ontdekt tovenaar naar Kwark als een hij in uit het Heksenbos naar een ei vindt waar geen vogel naar het uitkomt maar een meisje. Een de miniheksje, dat op hij Foeksia noemt.Meer Een op groot avontuur op begint soms met een het klein uit eitje, dat ontdekt tovenaar in Kwark als met hij in het de Heksenbos een ei vindt tijdens waar geen vogel uitkomt de maar een in klein meisje. Een bijzonder meisje. van Een miniheksje, op tv dat hij Foeksia noemt. tijdens op tv Foeksia wil dolgraag net zo goed uit leren toveren als de haar vader op en in is dan ook tijdens dolblij als ze het naar de Heksenschool op tv mag. Deze school op wordt geleid door Juf een Minuul, een moerasheks van die al meer naar dan vijftig jaar een oogje op tv op Kwark heeft een van en die haar gevoelens dan ook naar niet van onder stoelen uit of banken steekt. uit Op de Miniheksenschool het leert Foeksia wind maken een en tovert ze met wolken. tijdens Maar doordat op tv ze met soms wat overmoedig is, met gaan haar toverkunsten regelmatig tijdens ook goed fout. Vliegend naar een op haar handvegertje maakt een Foeksia het Heksenbos onveilig een en bezorgt haar nieuwbakken tijdens van vader Kwark zo nu en een dan een hoop kopzorgen. uit uit Foeksia is namelijk heel van nieuwsgierig naar de mensenwereld. Een door wereld waar Kwark het niets van tijdens moet door hebben want: mensen zijn gevaarlijk! Maar van tijdens als Foeksia in met het bos het een mensenjongetje Tommie ziet, wint haar tijdens nieuwsgierigheid het op van Kwarks goedbedoelde waarschuwingen van en zoekt ze op Tommie later op tijdens in de met mensenstad. Als Foeksia er dan van op ook nog achterkomt dat Tommie's oom uit door Rogier het Heksenbos wil platgooien met om er met een snelweg aan uit te leggen, zit er tijdens nog maar door één ding op. op Foeksia zal samen het met Tommie het Heksenbos moeten de met redden.Minder

Een groot naar avontuur begint soms een met een klein eitje, naar dat ontdekt tijdens tovenaar Kwark als een hij in het het Heksenbos een ei een vindt waar tijdens geen vogel uitkomt maar een op meisje. Een van miniheksje, dat van hij Foeksia het noemt.Meer Speelfilm voor op tv de jeugd. Een groot door avontuur begint soms tijdens met een tijdens klein eitje, dat een ontdekt tovenaar Kwark als hij de in het Heksenbos een de in ei vindt waar geen vogel uitkomt door maar in een klein meisje. een Een bijzonder meisje. Een miniheksje, naar dat hij Foeksia in noemt. naar Foeksia wil dolgraag net de zo goed op leren toveren van als haar vader en is dan van ook van dolblij als het ze naar de Heksenschool mag. op Deze school wordt geleid op door Juf in Minuul, een moerasheks die tijdens al meer de dan vijftig jaar een een oogje een op Kwark heeft en die uit haar gevoelens naar dan ook niet met onder stoelen naar of banken steekt. Op in de een Miniheksenschool leert Foeksia wind op maken en tovert ze het met wolken. Maar doordat een ze soms wat naar overmoedig uit is, gaan op haar toverkunsten regelmatig ook goed door fout. Vliegend op een haar handvegertje maakt met Foeksia een het Heksenbos onveilig en het bezorgt haar nieuwbakken vader op tv Kwark zo nu van en dan een in hoop kopzorgen. Foeksia met is namelijk heel nieuwsgierig uit naar de door mensenwereld. Een wereld tijdens waar Kwark niets van van een moet hebben want: mensen de zijn gevaarlijk! Maar als op Foeksia een in het bos het mensenjongetje Tommie een de ziet, wint haar nieuwsgierigheid op tv het van Kwarks goedbedoelde waarschuwingen met door en zoekt ze Tommie later op tv op in de mensenstad. een op Als Foeksia er in dan ook nog achterkomt dat Tommie's een oom Rogier tijdens het Heksenbos wil tijdens platgooien tijdens om er een snelweg in aan te leggen, in zit er tijdens nog maar één ding op. uit Foeksia zal samen uit met uit Tommie het Heksenbos moeten de redden.Minder

mei 2020
27-04-2018 15:25

Foeksia de miniheks

Foeksia de miniheks - Foeksia de miniheks

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat ontdekt tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een klein meisje. Een bijzonder meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt. Foeksia wil dol...

08-06-2016 13:00

Foeksia de miniheks

Foeksia de miniheks - Foeksia de miniheks

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat ontdekt tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt.Meer Een groot avontuur begint soms met een ...

15-05-2015 13:02

Foeksia de miniheks

Foeksia de miniheks - Foeksia de miniheks

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat ontdekt tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt.Meer Speelfilm voor de jeugd. Een groot avon...

20-02-2013 10:15

Heksennieuwjaar

Foeksia de miniheks - Heksennieuwjaar

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

19-02-2013 10:15

Wind maken

Foeksia de miniheks - Wind maken

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

18-02-2013 10:10

Het heksenei

Foeksia de miniheks - Het heksenei

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

Foeksia de miniheks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foeksia de miniheks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foeksia de miniheks bij Foeksia de miniheks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foeksia de miniheks. Heb je een uitzending van Foeksia de miniheks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foeksia de miniheks gemist

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

Uitzending gemist van Foeksia de miniheks? Hier kun je alle uitzendingen van Foeksia de miniheks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!