Programma gemist?

Een groot door avontuur begint soms op tv met een klein op eitje, dat ontdekt in tovenaar Kwark als op tv hij in het het Heksenbos een ei vindt tijdens waar in geen vogel uitkomt op tv maar een klein meisje. het Een bijzonder in meisje. Een miniheksje, een dat hij Foeksia noemt. Foeksia de wil door dolgraag net zo goed op leren toveren de als haar vader en een is dan op ook dolblij als ze naar naar de Heksenschool mag. de Deze school wordt een geleid door naar Juf Minuul, een op tv moerasheks die al meer op tv dan vijftig op jaar een door oogje op Kwark tijdens heeft en die haar een gevoelens dan ook het niet onder op stoelen of banken in steekt. Op de Miniheksenschool leert op Foeksia wind van maken en tovert ze tijdens met wolken. naar Maar doordat ze door soms wat overmoedig van is, gaan haar naar toverkunsten regelmatig in ook goed fout. Vliegend op tijdens haar handvegertje maakt uit in Foeksia het Heksenbos onveilig en de bezorgt haar nieuwbakken vader op tv Kwark zo in nu naar en dan een hoop kopzorgen: op Foeksia met is namelijk heel van nieuwsgierig naar de met mensenwereld. Een wereld waar Kwark niets op tv van moet hebben van want: een mensen zijn een gevaarlijk! Maar als in Foeksia in het op bos het mensenjongetje door Tommie ziet, wint haar nieuwsgierigheid het het van Kwarks goedbedoelde op tv waarschuwingen in en zoekt tijdens ze Tommie later op in op tv de mensenstad. Als Foeksia door er dan uit ook tijdens nog achterkomt dat op tv Tommie's oom Rogier het naar Heksenbos wil platgooien het om er een snelweg van aan te leggen, zit met in er nog maar één ding op. in Foeksia zal op samen met naar Tommie het een Heksenbos moeten redden.

Een van groot avontuur begint soms met naar een op klein eitje, dat ontdekt tovenaar door Kwark als in hij in het naar Heksenbos een ei vindt in waar geen van vogel uit uitkomt maar een meisje. Een de miniheksje, dat een hij Foeksia noemt.Meer Een in groot avontuur in begint soms met een klein de eitje, de dat ontdekt tovenaar in Kwark als hij in het in van Heksenbos een ei vindt waar van geen vogel uitkomt een maar een klein meisje. naar de Een bijzonder meisje. Een miniheksje, dat tijdens hij met Foeksia noemt. Foeksia wil dolgraag van net zo door goed leren toveren in als haar vader en tijdens is met dan ook dolblij de als ze met naar de Heksenschool mag. Deze van school wordt geleid tijdens door van Juf Minuul, een moerasheks op tv die al meer dan vijftig op tv door jaar een oogje op Kwark heeft op tv en met die haar gevoelens dan ook het tijdens niet onder stoelen of banken naar steekt. Op de Miniheksenschool het leert op Foeksia wind in maken en tovert ze met wolken. de Maar doordat op ze soms van wat overmoedig is, gaan met haar toverkunsten regelmatig op tv ook tijdens goed fout. Vliegend op haar op handvegertje op tv maakt Foeksia het Heksenbos naar onveilig en tijdens bezorgt haar nieuwbakken tijdens vader Kwark zo nu en dan tijdens de een hoop kopzorgen. Foeksia op is namelijk heel op nieuwsgierig naar op tv de mensenwereld. Een wereld waar een Kwark niets het van moet naar hebben want: mensen zijn gevaarlijk! Maar een met als Foeksia in het bos het op tv met mensenjongetje Tommie ziet, wint haar nieuwsgierigheid met het van met Kwarks goedbedoelde waarschuwingen uit en zoekt ze op tv Tommie later op naar in de mensenstad. een Als Foeksia er in dan ook nog met achterkomt dat met Tommie's oom Rogier het de Heksenbos wil platgooien om in er een door snelweg aan te de leggen, zit het er nog maar het één ding op. naar Foeksia zal samen met door Tommie het tijdens Heksenbos moeten uit redden.Minder

Een groot avontuur op begint in soms met op tv een klein eitje, dat ontdekt op tovenaar op Kwark als hij in het met Heksenbos een tijdens ei vindt naar waar geen vogel uitkomt maar door een naar meisje. Een miniheksje, dat met hij Foeksia noemt.Meer een Speelfilm voor de jeugd. op tv Een groot avontuur begint van soms met het een klein met eitje, dat ontdekt naar tovenaar Kwark als hij in het het Heksenbos een tijdens ei vindt waar op tv geen een vogel uitkomt maar een klein in meisje. het Een bijzonder uit meisje. Een miniheksje, dat hij het Foeksia noemt. Foeksia wil naar dolgraag tijdens net zo van goed leren toveren in als haar vader en is naar dan ook de dolblij als ze naar de de Heksenschool een mag. Deze van school wordt geleid door Juf Minuul, uit een moerasheks met die met al meer dan vijftig door jaar een oogje op Kwark op heeft en op tv die een haar gevoelens dan ook niet uit onder stoelen of banken in steekt. van Op de Miniheksenschool naar leert Foeksia in wind maken en de tovert ze met wolken. Maar door doordat van ze soms wat naar overmoedig is, gaan uit haar toverkunsten regelmatig op ook goed fout. Vliegend op tv op haar op handvegertje maakt Foeksia het Heksenbos onveilig een en bezorgt haar van nieuwbakken vader Kwark van de zo nu en uit dan een hoop kopzorgen. Foeksia naar is naar namelijk heel nieuwsgierig naar de mensenwereld. met Een wereld op waar Kwark niets van naar moet op tv hebben want: mensen zijn tijdens gevaarlijk! Maar als op Foeksia in naar het bos met het mensenjongetje Tommie ziet, wint haar door nieuwsgierigheid het tijdens van in Kwarks goedbedoelde waarschuwingen van en zoekt ze Tommie van later op in door de mensenstad. Als Foeksia van er dan de ook nog achterkomt dat naar Tommie's door oom Rogier het Heksenbos wil op tv platgooien om er een de snelweg op tv aan te leggen, zit met er nog maar één tijdens ding een op. Foeksia met zal samen met Tommie het Heksenbos in moeten op tv redden.Minder

mei 2021
27-04-2018 15:25

Foeksia de miniheks

Foeksia de miniheks - Foeksia de miniheks

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat ontdekt tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een klein meisje. Een bijzonder meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt. Foeksia wil dol...

08-06-2016 13:00

Foeksia de miniheks

Foeksia de miniheks - Foeksia de miniheks

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat ontdekt tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt.Meer Een groot avontuur begint soms met een ...

15-05-2015 13:02

Foeksia de miniheks

Foeksia de miniheks - Foeksia de miniheks

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat ontdekt tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt.Meer Speelfilm voor de jeugd. Een groot avon...

20-02-2013 10:15

Heksennieuwjaar

Foeksia de miniheks - Heksennieuwjaar

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

19-02-2013 10:15

Wind maken

Foeksia de miniheks - Wind maken

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

18-02-2013 10:10

Het heksenei

Foeksia de miniheks - Het heksenei

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

Foeksia de miniheks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foeksia de miniheks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foeksia de miniheks bij Foeksia de miniheks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foeksia de miniheks. Heb je een uitzending van Foeksia de miniheks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foeksia de miniheks gemist

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

Uitzending gemist van Foeksia de miniheks? Hier kun je alle uitzendingen van Foeksia de miniheks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!