Programma gemist?

Een het groot avontuur door begint soms met een klein eitje, de dat het ontdekt tovenaar Kwark tijdens als hij in het Heksenbos naar een ei uit vindt op tv waar geen vogel uitkomt maar een naar klein meisje. Een door bijzonder een meisje. Een een miniheksje, dat hij Foeksia door noemt. Foeksia wil het dolgraag net een zo goed leren op tv toveren als haar vader een en is het dan ook dolblij als door ze naar de Heksenschool uit mag. Deze school wordt door geleid op tv door Juf op Minuul, een moerasheks op tv die al meer dan vijftig de jaar een tijdens oogje op Kwark door heeft en die haar gevoelens uit de dan ook niet onder de stoelen of banken steekt. Op van in de Miniheksenschool leert Foeksia het wind maken uit en tovert ze met tijdens wolken. Maar doordat ze op tv soms een wat overmoedig is, gaan tijdens haar toverkunsten regelmatig ook door goed fout. Vliegend het op haar handvegertje maakt in Foeksia het een Heksenbos tijdens onveilig en bezorgt haar nieuwbakken vader op het Kwark zo nu en tijdens dan een hoop kopzorgen: Foeksia tijdens is namelijk heel de nieuwsgierig met naar de mensenwereld. Een wereld tijdens waar Kwark niets naar van moet hebben het met want: mensen zijn gevaarlijk! met Maar als op Foeksia in het bos op tv het mensenjongetje Tommie uit ziet, wint het haar nieuwsgierigheid het van Kwarks uit goedbedoelde het waarschuwingen en zoekt ze Tommie de later een op in de van mensenstad. Als Foeksia er dan ook naar nog met achterkomt dat Tommie's uit oom Rogier het de Heksenbos wil platgooien om het er een snelweg met aan op te leggen, zit een er nog maar één in ding op. Foeksia op tv zal samen met in Tommie het Heksenbos door moeten redden.

Een groot op tv avontuur begint met soms met een uit klein eitje, de dat ontdekt tovenaar Kwark als door hij in het in Heksenbos op een ei vindt waar geen vogel de uitkomt naar maar een meisje. Een miniheksje, met het dat hij Foeksia door noemt.Meer Een groot avontuur met begint soms naar met een klein eitje, dat op tv ontdekt tovenaar de Kwark als op hij in het Heksenbos tijdens een ei vindt waar geen van vogel uitkomt de maar een klein op meisje. Een bijzonder meisje. het Een in miniheksje, dat hij Foeksia noemt. de Foeksia wil dolgraag op net een zo goed leren uit toveren als haar vader het en is de dan ook tijdens dolblij als ze naar van de Heksenschool mag. Deze de school de wordt geleid door met Juf Minuul, een moerasheks op die al uit meer dan vijftig jaar een oogje uit in op Kwark heeft en die in haar van gevoelens dan ook niet onder een stoelen of banken steekt. het tijdens Op de Miniheksenschool tijdens leert Foeksia wind maken en tijdens tovert ze met uit wolken. Maar doordat in ze soms op tv wat overmoedig is, op tv gaan haar toverkunsten regelmatig op tv ook goed in fout. Vliegend op uit haar handvegertje met maakt Foeksia het Heksenbos onveilig en tijdens bezorgt haar nieuwbakken een een vader Kwark zo het nu en dan een hoop kopzorgen. uit Foeksia is namelijk op tv heel nieuwsgierig uit naar een de mensenwereld. Een op wereld waar Kwark niets van tijdens moet hebben want: tijdens mensen zijn gevaarlijk! het Maar als Foeksia van in het in bos het mensenjongetje op tv Tommie ziet, wint haar nieuwsgierigheid in het naar van Kwarks goedbedoelde waarschuwingen en in het zoekt ze Tommie tijdens later op in door de mensenstad. Als Foeksia op er dan tijdens ook nog achterkomt dat Tommie's oom uit Rogier het uit Heksenbos wil platgooien om op er een snelweg door aan te het leggen, zit er nog op tv op maar één ding op. Foeksia zal op samen met Tommie tijdens een het Heksenbos moeten tijdens redden.Minder

Een de groot avontuur de begint soms met een van klein eitje, dat ontdekt naar tovenaar Kwark als hij het in het op Heksenbos een met ei vindt het waar geen vogel uitkomt maar een op tv meisje. Een miniheksje, tijdens door dat hij Foeksia noemt.Meer uit Speelfilm voor de jeugd. de Een groot avontuur uit begint soms met een een klein eitje, dat uit op ontdekt tovenaar Kwark als hij in tijdens in het Heksenbos een ei vindt een waar geen vogel van uitkomt maar een op tv klein meisje. Een bijzonder uit meisje. Een miniheksje, het op tv dat hij Foeksia uit noemt. Foeksia wil dolgraag net zo een goed uit leren toveren met als haar vader naar en is dan de ook dolblij als naar ze naar de Heksenschool mag. met Deze school wordt op geleid door uit Juf Minuul, een moerasheks het die al meer het dan vijftig van jaar een oogje tijdens op Kwark heeft met en die haar gevoelens naar dan ook een niet onder stoelen of banken in van steekt. Op de Miniheksenschool leert Foeksia op tv wind maken en uit tovert uit ze met tijdens wolken. Maar doordat ze op soms wat overmoedig is, op gaan haar het toverkunsten regelmatig ook goed op fout. Vliegend op haar op handvegertje maakt tijdens Foeksia het Heksenbos uit onveilig en bezorgt naar haar nieuwbakken vader Kwark van zo van nu en dan met een hoop kopzorgen. in Foeksia is namelijk heel nieuwsgierig in naar de op tv mensenwereld. Een wereld waar met Kwark niets van een moet door hebben want: mensen op tv zijn gevaarlijk! Maar als naar Foeksia in naar het bos een het mensenjongetje Tommie het ziet, wint haar nieuwsgierigheid het op van van Kwarks goedbedoelde waarschuwingen en uit zoekt ze de Tommie later op in met de mensenstad. naar Als Foeksia er dan ook op tv nog achterkomt dat Tommie's door op tv oom Rogier het Heksenbos wil de platgooien om tijdens er een de snelweg aan te leggen, zit op tv er nog maar één een ding op. door Foeksia met zal samen met Tommie de het Heksenbos moeten de redden.Minder

september 2020
27-04-2018 15:25

Foeksia de miniheks

Foeksia de miniheks - Foeksia de miniheks

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat ontdekt tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een klein meisje. Een bijzonder meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt. Foeksia wil dol...

08-06-2016 13:00

Foeksia de miniheks

Foeksia de miniheks - Foeksia de miniheks

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat ontdekt tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt.Meer Een groot avontuur begint soms met een ...

15-05-2015 13:02

Foeksia de miniheks

Foeksia de miniheks - Foeksia de miniheks

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat ontdekt tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt.Meer Speelfilm voor de jeugd. Een groot avon...

20-02-2013 10:15

Heksennieuwjaar

Foeksia de miniheks - Heksennieuwjaar

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

19-02-2013 10:15

Wind maken

Foeksia de miniheks - Wind maken

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

18-02-2013 10:10

Het heksenei

Foeksia de miniheks - Het heksenei

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

Foeksia de miniheks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foeksia de miniheks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foeksia de miniheks bij Foeksia de miniheks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foeksia de miniheks. Heb je een uitzending van Foeksia de miniheks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foeksia de miniheks gemist

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

Uitzending gemist van Foeksia de miniheks? Hier kun je alle uitzendingen van Foeksia de miniheks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!