Programma gemist?

Een groot in avontuur begint naar soms met een klein eitje, door dat met ontdekt tovenaar het Kwark als hij in het Heksenbos in een ei vindt de waar geen vogel uit naar uitkomt maar een uit klein meisje. Een bijzonder meisje. Een de miniheksje, dat op tv hij naar Foeksia noemt. Foeksia het wil dolgraag net zo goed leren de toveren als haar van tijdens vader en is tijdens dan ook dolblij als in ze naar de van Heksenschool mag. Deze school het wordt geleid door door Juf op Minuul, een moerasheks uit die al meer dan vijftig jaar de een een oogje op op tv Kwark heeft en die naar haar gevoelens dan ook niet een onder door stoelen of banken steekt. met Op de Miniheksenschool leert een Foeksia uit wind maken en tovert ze naar met de wolken. Maar doordat ze soms met met wat overmoedig is, met gaan haar toverkunsten regelmatig ook goed naar op fout. Vliegend op haar met handvegertje maakt Foeksia uit het Heksenbos onveilig en bezorgt in haar de nieuwbakken vader Kwark zo nu uit en naar dan een hoop kopzorgen: uit Foeksia is namelijk door heel nieuwsgierig naar de van mensenwereld. door Een wereld waar op tv Kwark niets van van moet hebben in want: mensen zijn gevaarlijk! tijdens Maar als Foeksia in naar het de bos het mensenjongetje Tommie van ziet, wint haar nieuwsgierigheid het het op tv van Kwarks goedbedoelde op waarschuwingen en zoekt ze Tommie later uit op in door de mensenstad. Als Foeksia de er dan ook tijdens nog achterkomt dat op Tommie's oom tijdens Rogier het van Heksenbos wil tijdens platgooien om er een van snelweg aan te leggen, door zit er op tv nog maar een één ding op. Foeksia zal een samen met een Tommie het Heksenbos moeten van redden.

Een groot naar avontuur begint soms op met een klein een eitje, dat ontdekt met tovenaar de Kwark als hij in het Heksenbos een van een ei vindt waar geen een vogel uitkomt maar een in met meisje. Een miniheksje, dat hij op tv Foeksia noemt.Meer Een met groot avontuur door begint soms met een klein tijdens tijdens eitje, dat ontdekt tovenaar met Kwark als hij de in het het Heksenbos een ei het vindt waar geen vogel uitkomt maar van een klein op tv meisje. een Een bijzonder meisje. Een uit miniheksje, dat hij Foeksia tijdens noemt. Foeksia wil dolgraag de net zo goed uit leren toveren als tijdens haar vader in en van is dan ook dolblij als uit ze naar naar de Heksenschool mag. Deze school de in wordt geleid door door Juf Minuul, een de moerasheks die al op meer dan vijftig jaar een oogje op op een Kwark heeft op tv en die haar op tv gevoelens dan ook niet op onder stoelen of banken steekt. met Op de Miniheksenschool op tv leert op tv Foeksia wind maken het en tovert ze met wolken. op Maar doordat ze op tv uit soms wat overmoedig is, gaan op haar toverkunsten regelmatig ook tijdens goed fout. in Vliegend een op haar handvegertje maakt Foeksia het van uit Heksenbos onveilig en bezorgt haar het nieuwbakken vader op Kwark zo nu de en dan het een hoop kopzorgen. Foeksia is namelijk door heel op tv nieuwsgierig naar de mensenwereld. Een een wereld waar Kwark het niets van moet naar hebben want: mensen in zijn een gevaarlijk! Maar als Foeksia in door het bos het op mensenjongetje Tommie het ziet, op tv wint haar nieuwsgierigheid een het van Kwarks met goedbedoelde waarschuwingen en naar zoekt ze Tommie later op in op tv de de mensenstad. Als op Foeksia er dan ook met nog achterkomt dat Tommie's van oom de Rogier het Heksenbos wil platgooien om op tv er tijdens een snelweg naar aan te leggen, zit er nog met op maar één ding op. Foeksia zal tijdens een samen met Tommie het Heksenbos moeten van een redden.Minder

Een groot avontuur naar op begint soms met een met klein eitje, dat naar ontdekt tovenaar een Kwark als hij in het Heksenbos het een ei vindt tijdens waar geen het vogel uitkomt maar een met meisje. Een miniheksje, door met dat hij Foeksia noemt.Meer met Speelfilm voor de tijdens jeugd. Een groot tijdens avontuur begint soms van met een klein de eitje, dat ontdekt tovenaar Kwark met als van hij in het Heksenbos een de ei naar vindt waar geen vogel van uitkomt maar een klein de meisje. Een bijzonder een meisje. tijdens Een miniheksje, dat naar hij Foeksia noemt. Foeksia tijdens wil dolgraag net een zo goed leren toveren tijdens uit als haar vader en is met dan ook het dolblij als ze naar tijdens de Heksenschool met mag. Deze school wordt op geleid door Juf door Minuul, door een moerasheks die al van meer dan vijftig door jaar een oogje op in Kwark heeft en tijdens die uit haar gevoelens dan ook niet tijdens onder stoelen of op tv banken het steekt. Op de Miniheksenschool leert tijdens Foeksia op wind maken en tovert ze naar met wolken. Maar doordat naar ze soms met wat overmoedig op is, gaan een haar toverkunsten regelmatig ook goed fout. door Vliegend op tijdens haar een handvegertje maakt Foeksia het Heksenbos onveilig van en bezorgt het haar nieuwbakken vader Kwark een zo nu van en dan een op hoop kopzorgen. Foeksia is naar namelijk heel nieuwsgierig op tv naar de op mensenwereld. Een wereld tijdens waar Kwark op niets van moet hebben de want: mensen zijn gevaarlijk! met op Maar als Foeksia in een het bos het mensenjongetje Tommie door ziet, wint haar op tv nieuwsgierigheid het door van Kwarks in goedbedoelde waarschuwingen in en zoekt ze Tommie in later op in de mensenstad. op tv Als Foeksia tijdens er uit dan ook nog achterkomt met dat Tommie's oom Rogier het een met Heksenbos wil platgooien om er het een snelweg de aan te leggen, zit met er nog op tv maar één naar ding op. Foeksia zal samen van met Tommie een het Heksenbos moeten op redden.Minder

januari 2021
27-04-2018 15:25

Foeksia de miniheks

Foeksia de miniheks - Foeksia de miniheks

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat ontdekt tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een klein meisje. Een bijzonder meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt. Foeksia wil dol...

08-06-2016 13:00

Foeksia de miniheks

Foeksia de miniheks - Foeksia de miniheks

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat ontdekt tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt.Meer Een groot avontuur begint soms met een ...

15-05-2015 13:02

Foeksia de miniheks

Foeksia de miniheks - Foeksia de miniheks

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat ontdekt tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt.Meer Speelfilm voor de jeugd. Een groot avon...

20-02-2013 10:15

Heksennieuwjaar

Foeksia de miniheks - Heksennieuwjaar

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

19-02-2013 10:15

Wind maken

Foeksia de miniheks - Wind maken

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

18-02-2013 10:10

Het heksenei

Foeksia de miniheks - Het heksenei

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

Foeksia de miniheks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foeksia de miniheks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foeksia de miniheks bij Foeksia de miniheks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foeksia de miniheks. Heb je een uitzending van Foeksia de miniheks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foeksia de miniheks gemist

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

Uitzending gemist van Foeksia de miniheks? Hier kun je alle uitzendingen van Foeksia de miniheks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!