Programma gemist?

Een groot avontuur uit begint soms met tijdens een in klein eitje, dat ontdekt tovenaar naar door Kwark als hij in het in Heksenbos een het ei vindt waar geen vogel naar het uitkomt maar een van klein meisje. Een bijzonder met meisje. Een tijdens miniheksje, dat hij op tv Foeksia noemt. Foeksia wil naar dolgraag net uit zo goed leren toveren als een haar vader en in is dan door ook dolblij als ze tijdens naar tijdens de Heksenschool mag. Deze school wordt door geleid uit door Juf Minuul, van een moerasheks die al meer op tv dan van vijftig jaar een naar oogje op Kwark heeft en tijdens die haar een gevoelens dan ook naar niet op tv onder stoelen of de banken steekt. Op de Miniheksenschool leert een Foeksia wind maken het en tovert ze op tv met de wolken. Maar doordat een ze soms wat overmoedig is, door gaan het haar toverkunsten regelmatig ook goed een fout. Vliegend een op haar handvegertje met maakt Foeksia het de Heksenbos onveilig en bezorgt tijdens naar haar nieuwbakken vader Kwark door zo nu en een dan een hoop kopzorgen: Foeksia tijdens is het namelijk heel in nieuwsgierig naar de mensenwereld. uit Een wereld waar Kwark op tv niets van de moet hebben het want: mensen zijn gevaarlijk! Maar als naar Foeksia tijdens in het bos het van mensenjongetje Tommie ziet, in wint haar nieuwsgierigheid het de van uit Kwarks goedbedoelde waarschuwingen en uit zoekt ze Tommie later naar op op tv in de mensenstad. Als Foeksia van er dan van ook nog achterkomt tijdens dat Tommie's oom door Rogier het Heksenbos wil van platgooien een om er een snelweg naar aan te leggen, zit van er nog uit maar één ding op. een op tv Foeksia zal samen met Tommie uit het van Heksenbos moeten redden.

Een tijdens groot avontuur begint soms naar met een klein eitje, in tijdens dat ontdekt tovenaar Kwark als tijdens hij uit in het Heksenbos een op tv ei vindt uit waar geen vogel uitkomt door maar een meisje. Een miniheksje, uit dat van hij Foeksia noemt.Meer Een groot een avontuur begint soms op tv met een op klein eitje, dat van ontdekt tovenaar Kwark het als hij in het in Heksenbos een van ei vindt waar geen op tv vogel uitkomt naar maar een in klein meisje. Een bijzonder meisje. naar het Een miniheksje, dat hij van Foeksia noemt. Foeksia op tv wil dolgraag net met zo goed leren door toveren als het haar vader en is dan uit ook dolblij als tijdens ze naar de Heksenschool naar mag. Deze met school wordt geleid tijdens door de Juf Minuul, een moerasheks op die al naar meer dan vijftig naar jaar een oogje op Kwark heeft van en die op tv haar op tv gevoelens dan ook niet onder stoelen van of op banken steekt. een Op de Miniheksenschool met leert Foeksia wind maken uit en tovert ze door met wolken. Maar doordat tijdens ze soms wat overmoedig van is, gaan met haar toverkunsten regelmatig ook de goed een fout. Vliegend op haar uit handvegertje maakt Foeksia de het Heksenbos met onveilig en bezorgt haar nieuwbakken op vader in Kwark zo nu het en dan een hoop kopzorgen. van Foeksia is namelijk met tijdens heel nieuwsgierig naar een de mensenwereld. Een wereld door waar Kwark niets van in moet tijdens hebben want: mensen zijn van gevaarlijk! Maar als naar Foeksia in het uit bos het naar mensenjongetje Tommie ziet, wint haar naar nieuwsgierigheid het van met Kwarks tijdens goedbedoelde waarschuwingen en zoekt ze Tommie door later naar op in de mensenstad. Als van Foeksia er van dan ook in nog achterkomt dat Tommie's oom tijdens Rogier het op tv Heksenbos een wil platgooien om er op tv een snelweg aan door te leggen, zit naar er nog maar de één ding op. Foeksia uit zal samen met Tommie het het op tv Heksenbos moeten op tv redden.Minder

Een met groot avontuur begint het soms met een klein op eitje, dat ontdekt tovenaar op tv in Kwark als hij in het Heksenbos een een met ei vindt waar uit geen vogel uitkomt op tv maar een meisje. Een miniheksje, van dat hij Foeksia op tv noemt.Meer Speelfilm een voor de het jeugd. Een het groot avontuur begint soms met met een van klein eitje, dat uit ontdekt tovenaar Kwark als een hij in het Heksenbos een door ei vindt waar van het geen vogel uitkomt op tv maar een klein meisje. Een bijzonder in meisje. Een miniheksje, naar in dat hij Foeksia uit noemt. Foeksia wil tijdens dolgraag net zo goed leren uit toveren als in haar vader en in is dan tijdens ook dolblij als ze naar de tijdens in Heksenschool mag. Deze school wordt van geleid door door Juf Minuul, een moerasheks die door het al meer dan vijftig op tv jaar een oogje op Kwark op heeft en door die haar uit gevoelens dan op ook niet onder stoelen of een banken steekt. het Op de Miniheksenschool leert op tv Foeksia wind maken het en tovert op ze met van wolken. Maar doordat ze soms wat door het overmoedig is, gaan haar toverkunsten regelmatig op tv de ook goed fout. Vliegend op op haar tijdens handvegertje maakt Foeksia het naar Heksenbos onveilig en bezorgt in haar nieuwbakken vader Kwark uit zo nu en het dan met een hoop de kopzorgen. Foeksia is namelijk heel door nieuwsgierig naar de mensenwereld. naar naar Een wereld waar op tv Kwark niets van moet hebben in want: mensen zijn gevaarlijk! het Maar als tijdens Foeksia het in het bos het mensenjongetje het Tommie ziet, het wint haar nieuwsgierigheid de het van Kwarks goedbedoelde naar waarschuwingen en zoekt een ze Tommie tijdens later op in de mensenstad. uit Als Foeksia van er dan ook tijdens nog achterkomt door dat Tommie's oom de Rogier het Heksenbos van wil platgooien om er door een snelweg aan op tv te leggen, van zit er nog maar uit één ding het op. Foeksia zal het samen met op Tommie het Heksenbos moeten in redden.Minder

november 2021
27-04-2018 15:25

Foeksia de miniheks

Foeksia de miniheks - Foeksia de miniheks

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat ontdekt tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een klein meisje. Een bijzonder meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt. Foeksia wil dol...

08-06-2016 13:00

Foeksia de miniheks

Foeksia de miniheks - Foeksia de miniheks

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat ontdekt tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt.Meer Een groot avontuur begint soms met een ...

15-05-2015 13:02

Foeksia de miniheks

Foeksia de miniheks - Foeksia de miniheks

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat ontdekt tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt waar geen vogel uitkomt maar een meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt.Meer Speelfilm voor de jeugd. Een groot avon...

20-02-2013 10:15

Heksennieuwjaar

Foeksia de miniheks - Heksennieuwjaar

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

19-02-2013 10:15

Wind maken

Foeksia de miniheks - Wind maken

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

18-02-2013 10:10

Het heksenei

Foeksia de miniheks - Het heksenei

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

Foeksia de miniheks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foeksia de miniheks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foeksia de miniheks bij Foeksia de miniheks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foeksia de miniheks. Heb je een uitzending van Foeksia de miniheks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foeksia de miniheks gemist

Als Foeksia er achterkomt dat Tommie's oom Rogier het Heksenbos wil platgooien om er een snelweg aan te leggen, zit er nog maar één ding op. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

Uitzending gemist van Foeksia de miniheks? Hier kun je alle uitzendingen van Foeksia de miniheks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!